Ponedeljak, 16.06.2008.

14:47

Tuzlak Huseinović u Partizanu?

Izvor: B92, Sport

Default images

Posle trojice igrača sa kojima je saradnja dogovorena u prvoj nedelji juna, fudbalski klub Partizan došao je do još jednog novog člana, piše 'Sport' od ponedeljka. Said Huseinović, kapiten bosanskog premijerligaša Slobode iz Tuzle, trebalo bi da potpiše četvorogodišnji ugovor sa 'crno-belima' i pojača konkurenciju u napadu. Huseinović je rođen 10. jula 1988. godine, visok je 184 cm, a karijeru je počeo u Slobodi, gde je sa 19 godina promovisan u kapitena ekipe. Igra za mladu reprezentaciju BiH.

Za Huseinovića su bili zainteresovani i zagrebački Dinamo, odnosno splitski Hajduk, ali se mladi Tuzlak, kako piše beogradski dnevni list 'Sport', dogovorio sa Partizanom, uz obeštećenje Slobodi od 400.000 evra.

Razgovori predstavnika Partizana i Slobode vođeni su nekoliko puta, a posle poslednjeg od njih Upravni odbor bosanskohercegovačkog kluba odlučio je da dozvoli svom najboljem igraču odlazak u Partizan.

U prethodnoj sezoni Huseinović je odigrao 25 utakmica i postigao pet golova, Sloboda je u prvenstvu bila šesta, a učešće u Kupu završila je porazom posle izvođenja jedanaesteraca u finalu.

Huseinović je snažan i brz igrač sa dobrim driblingom i igra kao bočni napadač.

Jokanović na raspolaganju ima i Senegalca Dijaru i Makedonca Čadikovskog. Žarko Lazetić će, najverovatnije, otići iz kluba, a Libijac Zubija doći u Partizan.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

68 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Kina besna: "Tražite rat – dobićete ga"

Ministarstvo trgovine Kine objavilo je danas da se oštro protivi povećanju carina na kinesku robu u Sjedinjenim Američkim Državama i najavilo da će preduzeti odlučne mere da odbrani svoja prava i interese.

17:18

14.5.2024.

1 d

Podeli: