Utorak, 06.09.2016.

22:17

Očekivano – umorni Puj nemoćan protiv Monfisa

Francuski teniser Gael Monfis plasirao se u polufinale US opena laganom pobedom nad sunarodnikom Lukom Pujem.

Izvor: ÐN

Oèekivano – umorni Puj nemoæan protiv Monfisa IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

62 Komentari

Sortiraj po:

Beljo

pre 7 godina

"Ne budite naivni", sto pricas ti covece? Evo sto pise na eng Wiki "Novak's father is Montenegrin in origin and his mother is Croatian by background, with Novak considering himself to be Serbian." I sta je tu netacno??

Scholes

pre 7 godina

Interesantno mi je kako kad zapnu protiv Nadala i nekako pobede, ovi jedva prosek teniseri, u narednom kolu obavezno pucaju, ali odmah, nebitno ko je protivnik..

Stavise

pre 7 godina

@ (Tako znači, 7. septembar 2016 01:50)


Nisi trenirao nista ozbiljno u zivotu da bi znao kako to funkcionise i da je ovo napisano tacno.

To sto Monfils ima 30 godina ne znaci da je dinosaurus.

Blicc

pre 7 godina

Veliki Gael Monfis je dogurao do polufinala US opena bez izgubljenog seta. Ako izgubi Novak, čak mi neće ni žao biti pošto bi bilo predivno videti ga zacementiranog za završni masters. Trenutno je osmi, a i finale grend slema bi mu bilo prvo, i imao bi kao uspomenu minimalno tacnu. Sad mi je win win situacija ako Novak prođe. Predivno teče ovaj turnir.

Bata Stojkovic

pre 7 godina

ESPN danima ponavlja klip gde Andy Murray na pitanje ko je danas najbolji teniser na svetu odgovara Novak Djokovic je najbolji teniser na svetu, do skoro je imao sve cetiri titule, sto veoma dugo niko nije imao. Toliko o Vilanderu i njegovom razumevanju tenisa. Zato ga niko nije ni uzimao u razmatranje za trenera, niko!

darko

pre 7 godina

Previse sebi daje za pravo, evo sad prica kako Novak ima privatne probleme. P.S. ima li kakva peticija da ga ne gledamo vise na eurosportu...

Mikii

pre 7 godina

Po onom nesrecnom Vilanderu, svi imaju barem neke sanse za finale, osim najbolji teniser sveta. On nema nikakve sanse.
HAHAHAHAHAHAHAHAHA, VILANDER STRUCNJAK TIPA RASNI!

Tako znači

pre 7 godina

Ima 22. godine, imao je dan odmora, a izgubio zbog umora od protivnika koji ima 30 godina. Monfils je bolji teniser, samo što je malo drugačiji od drugih.

Neobjektivni hrvat

pre 7 godina

Posle dugo vremena,Francuzi ce imati finalistu jednog GS takmicenja!Monfils je u formi tipujem na njega, nije izgubio ni jedan set igrao je protiv kvalitetnih igraca ima momentum za titulu, doduse i Tsonga je opasan, bice gusto!
(Realni Srbin, 6. septembar 2016 22:35)

Protiv kojih to kvalitetnih igraca je igrao Monfils ?

ne budite naivni

pre 7 godina

Zastitimo Novaka na engleskoj wiki , napadaju ga sa raznih strana, a u zadnjih par dana dosli su novi admini i promjenili recenicu u early life period da on uopste nije SRBIN, svi mi koji navijamo za njega pisite proteste u talk dijelu stranice

Jumko

pre 7 godina

У полуфиналу ћемо највероватније гледати француски дерби. Једва чекам. Монфис до титуле!
(Последњи Мохиканац, 6. septembar 2016 22:35)

Sine, pa ti ne umes ni da provociras kako treba... :) Vidis da te svi kuliraju. Samo ti se ja javljam jer ne mogu da gledam kako se blamiras. Ajde tutanj odavde!

Jumko

pre 7 godina

Kakav vrstan strucnjak ovaj Mac Vilander! Monfis favorit za finale! hahahahahahahah A covek nikad u zivotu nije bio ni blizu da pobedi Novaka.

Paja

pre 7 godina

Bravo Monfils, ali to bi bilo to za tebe. Finale ocekujem Noleta i Marija,mislim da ce skot gusto i na fizicku spremu dobiti Delpa. A onda ga Nole salje psihijatru ;) Moze da povede i Matsa.

Iva Jovanovic

pre 7 godina

Wilander je upravo objasnio da Conga (koji izgleda kao Muhamed Ali po Matsu) ima velike šanse veceras (posto je vec vise puta dobio Novaka - a ja ako se ne varam dobio ga je samo jedanputa!) Te da se sprema francusko polufinale! Covek je zaista, ali zaista -teski patolog!!

Sljaker

pre 7 godina

Samo opusteno, Mats je prvo rekao da je Monfils najveci favorit za finale i da ide kasnije sa svojim timom na veceru te da ce se potom opustiti gledajuci duel Noleta i Conge, zatim je jos dodao i da ce Congi dodatno skociti samopouzdanje posto ga u polufinalu ne ceka Federer ili Nadal vec upravo njegov najbolji drugar Monfils pa ima velike sanse za finale. Sve u svemu izgleda da jedino Nole nema nikakve sanse da udje u finale. Znate sta ovo znaci......hehehe......uzimamo 13.GS. Idemo SRBIJA!!!!

Milan

pre 7 godina

Vi sto pricate o francuskom finalu zaboravljate nesto sto se zove razlika u klasi. Nole ce jedan, a najvise dva seta da izgubi na putu do finala, a onda opet favorit protiv Endija.

matori

pre 7 godina

svi vi dole ste dobro i videli i čuli ludog Matsa, jer sam i ja to video i čuo....
interesantno je da Gael sa Novakom ima skor 0 - 12, a da je Novak ove godine na betonu izgubio samo jedan meč, koji je u stvari predao Lopezu, zbog infekcije oka. ( OI se ne računaju u ATP )...
i onda on izjavi to što izjavi....neverovatno

BBO

pre 7 godina

Da nije Novak "obradio" onu Vilanderovu voditeljku, pa da iz toga proizilazi ta doza, mogu slobodno reci - mrznje, od strane doticnog upucena ka Dzokeru.

Običan

pre 7 godina

Ovde je finale davno poznato Djokovic-Marej...sto mozda ce Conga i Monfils da se suprotstave Noletu ili Nisikori i Vavrinka(Potro)Endiju...ma dajte,gledacemo trece finale ove godine a gledali bi i cetvrto da se Nole nije istrosio psihicki na RG.

Nikola

pre 7 godina

Ja ne mogu da verujem sta je onaj Vilander izjavio nakon meca Monfisa i Puija...Kakav kompleksas covece,kao da mu neko placa da prica onako i da nipodastava svetsko br.1

Evans

pre 7 godina

Zalosno je sto postoje ovakvi Pujovi Kveriji Beluciji i Rosoli koji igraju samo jedan turnir u godini i samo protiv najvecih na svetu u onda ih cele godine nema nigde i samo upropaste turnir i lise nas velikih meceva kasnije!

E-mail

pre 7 godina

Kakav lik ovaj Mats, inace sam veliki Rodzerov fan, ali postujem i Novaka... Ali ovo je smijesno, Monfis favorit za finale iz tog dela zreba, jos kaze da i Conga sigurno moze da dobije..iskreno mislim da ce Novak lagano da uzme ovo.

Последњи Мохиканац

pre 7 godina

У полуфиналу ћемо највероватније гледати француски дерби. Једва чекам. Монфис до титуле!

Voo Doo Instalater

pre 7 godina

Vilander je u teškom problemu što se kompleksa sa imenom NOVAK ĐOKOVIĆ tiče.
Evo ovog trenutka opet ima ostipaciju u vezi meča Conga Đoković.

Samo napred Mats. UVEK, ali UVEK kad si prognozirao šta si prognozirao, Đoković je izlazio sa peharima, hehehehe...

Jovan

pre 7 godina

Vilander je upravo rekao da ce 95% publike biti na strani Conge, i da ce Conga da pobedi, a da nije istina da on ne voli Novaka kao sto se prica. Zaista je preterao.

Sasa

pre 7 godina

Molim da mi neko kaze ako je gledao Vilandera sad, tamam prebacujem kanal i on kaze da je neko najveci favorit da udje u finale, jel moguce da je to rekao za Monfilsa, jel moguce da je toliko bolestan i da mu je toliko kompleksa nabio Novak, hahahah ja ne verujem...

Dr

pre 7 godina

Igram Monfilsa 1 i minus gemovi, da brajani gube u hendikepu i Kerber gemovi plus 18.5. 7:5 prvi set, treba mi sve osim 6:0 za Kerber i dodje 6:0. Alal mi...da ne kazem sta

Ljubisa

pre 7 godina

Mislio sam da je ovde puno subjektivnih komentatora po pitanju odnosa Vilandera prema Djokovicu i da puno preteruju kada pisu da Vilander nemoze podneti sve vece i vece uspehe naseg sampiona. Danas, pre meca izmedju Monfisa i Puia covek ladno iznosi komentar: "Jedan od dvojice francuza u cetvrt finalu ili polufinalu, ce imati sanse da pobedi Djokovica" !!! E, imao je "more" vaznijih stvari iznositi o mecu ali ne, on zeli da istakne ono sto je rekao u vezi Djokovica.
Tako da,...prijatelji, drugari sa ovog foruma i ja mislim da ste u pravu o tome da Vilander ne trpi uspehe djokovica, ne voli da rusi rekorde i postane najbolji u istoriji, ali to je njegov problem. Nadam se da i Djokovic tokom svojih intervjua sa njim to oseca i primecuje gledajuci ga kako radi analize u svojoj emisiji na Eurosportu. Verujem, da je to jos jedan motiv vise Djokovicu!

Realni Srbin

pre 7 godina

Posle dugo vremena,Francuzi ce imati finalistu jednog GS takmicenja!Monfils je u formi tipujem na njega, nije izgubio ni jedan set igrao je protiv kvalitetnih igraca ima momentum za titulu, doduse i Tsonga je opasan, bice gusto!

NDj

pre 7 godina

Da li je na Eurosportu Mac Vilander upravo izjavio kako ce Monfis biti favorit za ulazak u finale....kakav vrhunac Mecodebilizma! Retko iritantan covek.

Nebojša

pre 7 godina

Nije umoran nego je jos jedan Rosol u nizu
(Zizu, 06. septembar 2016 22:35)

Nisi u pravu prvo kolo 4 seta drugo kolo 5 setova treće kolo 5 setova pa onda i protiv Nadala 5 setova ako misliš da nije umoran grdno Grešiš pa nije čovek robot eto na primer Monfis je odigrao sedam setova manje to je skoro cela dva meča.

anica

pre 7 godina

Ovaj Vilander definitivno ima neki problem. Ko ga forsira ovoliko..samo zmirka trese glavom i lupa gluposti.
U redu je..ne volis Novaka...ali moras da ga postujes, ako nista drugo zbog karijere koju ima...toliko puta se izblamirao, niko ga vise i ne slusa.

Nole York

pre 7 godina

Dobro za Novaka sto sada nije Pariz radi publike. Nemam sumnje da ce Nole oba Francuza srediti bez vecih problema. Do sada ih je skoro uvek pobedijo.

anica

pre 7 godina

Velika steta za Nadala...bas sam razocarana. Obicno to tako bude. Pobede velikog igraca pa u narednom kolu nista.
Novak sa svojim fokusom moze lako do titule.

Zlaja

pre 7 godina

Hahahahahaha
Mac je stvarno prevaziso sam sebe, pa on je ironija parodije...
Sokiran sam, mislio sam da vise ne moze da me iznenadi, ali covek je neverovatan!
Congi veceras max 8 gema

Nikola

pre 7 godina

A je l' slušate šta priča Vilander posle meča ? Kaže "Monfis je favorit da ode u finale iz tog dela žreba", a ovaj naš komentator se samo nasmejao 'ha'. Puko' sam od smeha.. Baš bih voleo da mu ne dodje Nole u emisiju nakon osvojenog finala, smarač težak.

Kale

pre 7 godina

Vilander kaze nije da ne volim Novaka hahahahah voli Congu jer mu lici na Alija hahahah jedva cekam u studiu Novaka sa peharom i pored njega ovaj mentol mu postavlja pitanja...

Sasa

pre 7 godina

Molim da mi neko kaze ako je gledao Vilandera sad, tamam prebacujem kanal i on kaze da je neko najveci favorit da udje u finale, jel moguce da je to rekao za Monfilsa, jel moguce da je toliko bolestan i da mu je toliko kompleksa nabio Novak, hahahah ja ne verujem...

NDj

pre 7 godina

Da li je na Eurosportu Mac Vilander upravo izjavio kako ce Monfis biti favorit za ulazak u finale....kakav vrhunac Mecodebilizma! Retko iritantan covek.

Nikola

pre 7 godina

A je l' slušate šta priča Vilander posle meča ? Kaže "Monfis je favorit da ode u finale iz tog dela žreba", a ovaj naš komentator se samo nasmejao 'ha'. Puko' sam od smeha.. Baš bih voleo da mu ne dodje Nole u emisiju nakon osvojenog finala, smarač težak.

Evans

pre 7 godina

Zalosno je sto postoje ovakvi Pujovi Kveriji Beluciji i Rosoli koji igraju samo jedan turnir u godini i samo protiv najvecih na svetu u onda ih cele godine nema nigde i samo upropaste turnir i lise nas velikih meceva kasnije!

anica

pre 7 godina

Velika steta za Nadala...bas sam razocarana. Obicno to tako bude. Pobede velikog igraca pa u narednom kolu nista.
Novak sa svojim fokusom moze lako do titule.

Sljaker

pre 7 godina

Samo opusteno, Mats je prvo rekao da je Monfils najveci favorit za finale i da ide kasnije sa svojim timom na veceru te da ce se potom opustiti gledajuci duel Noleta i Conge, zatim je jos dodao i da ce Congi dodatno skociti samopouzdanje posto ga u polufinalu ne ceka Federer ili Nadal vec upravo njegov najbolji drugar Monfils pa ima velike sanse za finale. Sve u svemu izgleda da jedino Nole nema nikakve sanse da udje u finale. Znate sta ovo znaci......hehehe......uzimamo 13.GS. Idemo SRBIJA!!!!

Kale

pre 7 godina

Vilander kaze nije da ne volim Novaka hahahahah voli Congu jer mu lici na Alija hahahah jedva cekam u studiu Novaka sa peharom i pored njega ovaj mentol mu postavlja pitanja...

Iva Jovanovic

pre 7 godina

Wilander je upravo objasnio da Conga (koji izgleda kao Muhamed Ali po Matsu) ima velike šanse veceras (posto je vec vise puta dobio Novaka - a ja ako se ne varam dobio ga je samo jedanputa!) Te da se sprema francusko polufinale! Covek je zaista, ali zaista -teski patolog!!

Jovan

pre 7 godina

Vilander je upravo rekao da ce 95% publike biti na strani Conge, i da ce Conga da pobedi, a da nije istina da on ne voli Novaka kao sto se prica. Zaista je preterao.

Nikola

pre 7 godina

Ja ne mogu da verujem sta je onaj Vilander izjavio nakon meca Monfisa i Puija...Kakav kompleksas covece,kao da mu neko placa da prica onako i da nipodastava svetsko br.1

Bata Stojkovic

pre 7 godina

ESPN danima ponavlja klip gde Andy Murray na pitanje ko je danas najbolji teniser na svetu odgovara Novak Djokovic je najbolji teniser na svetu, do skoro je imao sve cetiri titule, sto veoma dugo niko nije imao. Toliko o Vilanderu i njegovom razumevanju tenisa. Zato ga niko nije ni uzimao u razmatranje za trenera, niko!

BBO

pre 7 godina

Da nije Novak "obradio" onu Vilanderovu voditeljku, pa da iz toga proizilazi ta doza, mogu slobodno reci - mrznje, od strane doticnog upucena ka Dzokeru.

Ljubisa

pre 7 godina

Mislio sam da je ovde puno subjektivnih komentatora po pitanju odnosa Vilandera prema Djokovicu i da puno preteruju kada pisu da Vilander nemoze podneti sve vece i vece uspehe naseg sampiona. Danas, pre meca izmedju Monfisa i Puia covek ladno iznosi komentar: "Jedan od dvojice francuza u cetvrt finalu ili polufinalu, ce imati sanse da pobedi Djokovica" !!! E, imao je "more" vaznijih stvari iznositi o mecu ali ne, on zeli da istakne ono sto je rekao u vezi Djokovica.
Tako da,...prijatelji, drugari sa ovog foruma i ja mislim da ste u pravu o tome da Vilander ne trpi uspehe djokovica, ne voli da rusi rekorde i postane najbolji u istoriji, ali to je njegov problem. Nadam se da i Djokovic tokom svojih intervjua sa njim to oseca i primecuje gledajuci ga kako radi analize u svojoj emisiji na Eurosportu. Verujem, da je to jos jedan motiv vise Djokovicu!

anica

pre 7 godina

Ovaj Vilander definitivno ima neki problem. Ko ga forsira ovoliko..samo zmirka trese glavom i lupa gluposti.
U redu je..ne volis Novaka...ali moras da ga postujes, ako nista drugo zbog karijere koju ima...toliko puta se izblamirao, niko ga vise i ne slusa.

ne budite naivni

pre 7 godina

Zastitimo Novaka na engleskoj wiki , napadaju ga sa raznih strana, a u zadnjih par dana dosli su novi admini i promjenili recenicu u early life period da on uopste nije SRBIN, svi mi koji navijamo za njega pisite proteste u talk dijelu stranice

Mikii

pre 7 godina

Po onom nesrecnom Vilanderu, svi imaju barem neke sanse za finale, osim najbolji teniser sveta. On nema nikakve sanse.
HAHAHAHAHAHAHAHAHA, VILANDER STRUCNJAK TIPA RASNI!

Paja

pre 7 godina

Bravo Monfils, ali to bi bilo to za tebe. Finale ocekujem Noleta i Marija,mislim da ce skot gusto i na fizicku spremu dobiti Delpa. A onda ga Nole salje psihijatru ;) Moze da povede i Matsa.

matori

pre 7 godina

svi vi dole ste dobro i videli i čuli ludog Matsa, jer sam i ja to video i čuo....
interesantno je da Gael sa Novakom ima skor 0 - 12, a da je Novak ove godine na betonu izgubio samo jedan meč, koji je u stvari predao Lopezu, zbog infekcije oka. ( OI se ne računaju u ATP )...
i onda on izjavi to što izjavi....neverovatno

E-mail

pre 7 godina

Kakav lik ovaj Mats, inace sam veliki Rodzerov fan, ali postujem i Novaka... Ali ovo je smijesno, Monfis favorit za finale iz tog dela zreba, jos kaze da i Conga sigurno moze da dobije..iskreno mislim da ce Novak lagano da uzme ovo.

darko

pre 7 godina

Previse sebi daje za pravo, evo sad prica kako Novak ima privatne probleme. P.S. ima li kakva peticija da ga ne gledamo vise na eurosportu...

Zlaja

pre 7 godina

Hahahahahaha
Mac je stvarno prevaziso sam sebe, pa on je ironija parodije...
Sokiran sam, mislio sam da vise ne moze da me iznenadi, ali covek je neverovatan!
Congi veceras max 8 gema

Voo Doo Instalater

pre 7 godina

Vilander je u teškom problemu što se kompleksa sa imenom NOVAK ĐOKOVIĆ tiče.
Evo ovog trenutka opet ima ostipaciju u vezi meča Conga Đoković.

Samo napred Mats. UVEK, ali UVEK kad si prognozirao šta si prognozirao, Đoković je izlazio sa peharima, hehehehe...

Milan

pre 7 godina

Vi sto pricate o francuskom finalu zaboravljate nesto sto se zove razlika u klasi. Nole ce jedan, a najvise dva seta da izgubi na putu do finala, a onda opet favorit protiv Endija.

Neobjektivni hrvat

pre 7 godina

Posle dugo vremena,Francuzi ce imati finalistu jednog GS takmicenja!Monfils je u formi tipujem na njega, nije izgubio ni jedan set igrao je protiv kvalitetnih igraca ima momentum za titulu, doduse i Tsonga je opasan, bice gusto!
(Realni Srbin, 6. septembar 2016 22:35)

Protiv kojih to kvalitetnih igraca je igrao Monfils ?

Običan

pre 7 godina

Ovde je finale davno poznato Djokovic-Marej...sto mozda ce Conga i Monfils da se suprotstave Noletu ili Nisikori i Vavrinka(Potro)Endiju...ma dajte,gledacemo trece finale ove godine a gledali bi i cetvrto da se Nole nije istrosio psihicki na RG.

Jumko

pre 7 godina

У полуфиналу ћемо највероватније гледати француски дерби. Једва чекам. Монфис до титуле!
(Последњи Мохиканац, 6. septembar 2016 22:35)

Sine, pa ti ne umes ni da provociras kako treba... :) Vidis da te svi kuliraju. Samo ti se ja javljam jer ne mogu da gledam kako se blamiras. Ajde tutanj odavde!

Jumko

pre 7 godina

Kakav vrstan strucnjak ovaj Mac Vilander! Monfis favorit za finale! hahahahahahahah A covek nikad u zivotu nije bio ni blizu da pobedi Novaka.

Scholes

pre 7 godina

Interesantno mi je kako kad zapnu protiv Nadala i nekako pobede, ovi jedva prosek teniseri, u narednom kolu obavezno pucaju, ali odmah, nebitno ko je protivnik..

Nole York

pre 7 godina

Dobro za Novaka sto sada nije Pariz radi publike. Nemam sumnje da ce Nole oba Francuza srediti bez vecih problema. Do sada ih je skoro uvek pobedijo.

Последњи Мохиканац

pre 7 godina

У полуфиналу ћемо највероватније гледати француски дерби. Једва чекам. Монфис до титуле!

Dr

pre 7 godina

Igram Monfilsa 1 i minus gemovi, da brajani gube u hendikepu i Kerber gemovi plus 18.5. 7:5 prvi set, treba mi sve osim 6:0 za Kerber i dodje 6:0. Alal mi...da ne kazem sta

Nebojša

pre 7 godina

Nije umoran nego je jos jedan Rosol u nizu
(Zizu, 06. septembar 2016 22:35)

Nisi u pravu prvo kolo 4 seta drugo kolo 5 setova treće kolo 5 setova pa onda i protiv Nadala 5 setova ako misliš da nije umoran grdno Grešiš pa nije čovek robot eto na primer Monfis je odigrao sedam setova manje to je skoro cela dva meča.

Tako znači

pre 7 godina

Ima 22. godine, imao je dan odmora, a izgubio zbog umora od protivnika koji ima 30 godina. Monfils je bolji teniser, samo što je malo drugačiji od drugih.

Stavise

pre 7 godina

@ (Tako znači, 7. septembar 2016 01:50)


Nisi trenirao nista ozbiljno u zivotu da bi znao kako to funkcionise i da je ovo napisano tacno.

To sto Monfils ima 30 godina ne znaci da je dinosaurus.

Realni Srbin

pre 7 godina

Posle dugo vremena,Francuzi ce imati finalistu jednog GS takmicenja!Monfils je u formi tipujem na njega, nije izgubio ni jedan set igrao je protiv kvalitetnih igraca ima momentum za titulu, doduse i Tsonga je opasan, bice gusto!

Beljo

pre 7 godina

"Ne budite naivni", sto pricas ti covece? Evo sto pise na eng Wiki "Novak's father is Montenegrin in origin and his mother is Croatian by background, with Novak considering himself to be Serbian." I sta je tu netacno??

Blicc

pre 7 godina

Veliki Gael Monfis je dogurao do polufinala US opena bez izgubljenog seta. Ako izgubi Novak, čak mi neće ni žao biti pošto bi bilo predivno videti ga zacementiranog za završni masters. Trenutno je osmi, a i finale grend slema bi mu bilo prvo, i imao bi kao uspomenu minimalno tacnu. Sad mi je win win situacija ako Novak prođe. Predivno teče ovaj turnir.

Последњи Мохиканац

pre 7 godina

У полуфиналу ћемо највероватније гледати француски дерби. Једва чекам. Монфис до титуле!

Realni Srbin

pre 7 godina

Posle dugo vremena,Francuzi ce imati finalistu jednog GS takmicenja!Monfils je u formi tipujem na njega, nije izgubio ni jedan set igrao je protiv kvalitetnih igraca ima momentum za titulu, doduse i Tsonga je opasan, bice gusto!

Evans

pre 7 godina

Zalosno je sto postoje ovakvi Pujovi Kveriji Beluciji i Rosoli koji igraju samo jedan turnir u godini i samo protiv najvecih na svetu u onda ih cele godine nema nigde i samo upropaste turnir i lise nas velikih meceva kasnije!

Blicc

pre 7 godina

Veliki Gael Monfis je dogurao do polufinala US opena bez izgubljenog seta. Ako izgubi Novak, čak mi neće ni žao biti pošto bi bilo predivno videti ga zacementiranog za završni masters. Trenutno je osmi, a i finale grend slema bi mu bilo prvo, i imao bi kao uspomenu minimalno tacnu. Sad mi je win win situacija ako Novak prođe. Predivno teče ovaj turnir.

Sasa

pre 7 godina

Molim da mi neko kaze ako je gledao Vilandera sad, tamam prebacujem kanal i on kaze da je neko najveci favorit da udje u finale, jel moguce da je to rekao za Monfilsa, jel moguce da je toliko bolestan i da mu je toliko kompleksa nabio Novak, hahahah ja ne verujem...

Beljo

pre 7 godina

"Ne budite naivni", sto pricas ti covece? Evo sto pise na eng Wiki "Novak's father is Montenegrin in origin and his mother is Croatian by background, with Novak considering himself to be Serbian." I sta je tu netacno??

Tako znači

pre 7 godina

Ima 22. godine, imao je dan odmora, a izgubio zbog umora od protivnika koji ima 30 godina. Monfils je bolji teniser, samo što je malo drugačiji od drugih.

NDj

pre 7 godina

Da li je na Eurosportu Mac Vilander upravo izjavio kako ce Monfis biti favorit za ulazak u finale....kakav vrhunac Mecodebilizma! Retko iritantan covek.

anica

pre 7 godina

Velika steta za Nadala...bas sam razocarana. Obicno to tako bude. Pobede velikog igraca pa u narednom kolu nista.
Novak sa svojim fokusom moze lako do titule.

Nikola

pre 7 godina

A je l' slušate šta priča Vilander posle meča ? Kaže "Monfis je favorit da ode u finale iz tog dela žreba", a ovaj naš komentator se samo nasmejao 'ha'. Puko' sam od smeha.. Baš bih voleo da mu ne dodje Nole u emisiju nakon osvojenog finala, smarač težak.

Iva Jovanovic

pre 7 godina

Wilander je upravo objasnio da Conga (koji izgleda kao Muhamed Ali po Matsu) ima velike šanse veceras (posto je vec vise puta dobio Novaka - a ja ako se ne varam dobio ga je samo jedanputa!) Te da se sprema francusko polufinale! Covek je zaista, ali zaista -teski patolog!!

BBO

pre 7 godina

Da nije Novak "obradio" onu Vilanderovu voditeljku, pa da iz toga proizilazi ta doza, mogu slobodno reci - mrznje, od strane doticnog upucena ka Dzokeru.

Neobjektivni hrvat

pre 7 godina

Posle dugo vremena,Francuzi ce imati finalistu jednog GS takmicenja!Monfils je u formi tipujem na njega, nije izgubio ni jedan set igrao je protiv kvalitetnih igraca ima momentum za titulu, doduse i Tsonga je opasan, bice gusto!
(Realni Srbin, 6. septembar 2016 22:35)

Protiv kojih to kvalitetnih igraca je igrao Monfils ?

Scholes

pre 7 godina

Interesantno mi je kako kad zapnu protiv Nadala i nekako pobede, ovi jedva prosek teniseri, u narednom kolu obavezno pucaju, ali odmah, nebitno ko je protivnik..

Dr

pre 7 godina

Igram Monfilsa 1 i minus gemovi, da brajani gube u hendikepu i Kerber gemovi plus 18.5. 7:5 prvi set, treba mi sve osim 6:0 za Kerber i dodje 6:0. Alal mi...da ne kazem sta

ne budite naivni

pre 7 godina

Zastitimo Novaka na engleskoj wiki , napadaju ga sa raznih strana, a u zadnjih par dana dosli su novi admini i promjenili recenicu u early life period da on uopste nije SRBIN, svi mi koji navijamo za njega pisite proteste u talk dijelu stranice

Jumko

pre 7 godina

Kakav vrstan strucnjak ovaj Mac Vilander! Monfis favorit za finale! hahahahahahahah A covek nikad u zivotu nije bio ni blizu da pobedi Novaka.

Ljubisa

pre 7 godina

Mislio sam da je ovde puno subjektivnih komentatora po pitanju odnosa Vilandera prema Djokovicu i da puno preteruju kada pisu da Vilander nemoze podneti sve vece i vece uspehe naseg sampiona. Danas, pre meca izmedju Monfisa i Puia covek ladno iznosi komentar: "Jedan od dvojice francuza u cetvrt finalu ili polufinalu, ce imati sanse da pobedi Djokovica" !!! E, imao je "more" vaznijih stvari iznositi o mecu ali ne, on zeli da istakne ono sto je rekao u vezi Djokovica.
Tako da,...prijatelji, drugari sa ovog foruma i ja mislim da ste u pravu o tome da Vilander ne trpi uspehe djokovica, ne voli da rusi rekorde i postane najbolji u istoriji, ali to je njegov problem. Nadam se da i Djokovic tokom svojih intervjua sa njim to oseca i primecuje gledajuci ga kako radi analize u svojoj emisiji na Eurosportu. Verujem, da je to jos jedan motiv vise Djokovicu!

Nebojša

pre 7 godina

Nije umoran nego je jos jedan Rosol u nizu
(Zizu, 06. septembar 2016 22:35)

Nisi u pravu prvo kolo 4 seta drugo kolo 5 setova treće kolo 5 setova pa onda i protiv Nadala 5 setova ako misliš da nije umoran grdno Grešiš pa nije čovek robot eto na primer Monfis je odigrao sedam setova manje to je skoro cela dva meča.

Paja

pre 7 godina

Bravo Monfils, ali to bi bilo to za tebe. Finale ocekujem Noleta i Marija,mislim da ce skot gusto i na fizicku spremu dobiti Delpa. A onda ga Nole salje psihijatru ;) Moze da povede i Matsa.

Milan

pre 7 godina

Vi sto pricate o francuskom finalu zaboravljate nesto sto se zove razlika u klasi. Nole ce jedan, a najvise dva seta da izgubi na putu do finala, a onda opet favorit protiv Endija.

Voo Doo Instalater

pre 7 godina

Vilander je u teškom problemu što se kompleksa sa imenom NOVAK ĐOKOVIĆ tiče.
Evo ovog trenutka opet ima ostipaciju u vezi meča Conga Đoković.

Samo napred Mats. UVEK, ali UVEK kad si prognozirao šta si prognozirao, Đoković je izlazio sa peharima, hehehehe...

E-mail

pre 7 godina

Kakav lik ovaj Mats, inace sam veliki Rodzerov fan, ali postujem i Novaka... Ali ovo je smijesno, Monfis favorit za finale iz tog dela zreba, jos kaze da i Conga sigurno moze da dobije..iskreno mislim da ce Novak lagano da uzme ovo.

Mikii

pre 7 godina

Po onom nesrecnom Vilanderu, svi imaju barem neke sanse za finale, osim najbolji teniser sveta. On nema nikakve sanse.
HAHAHAHAHAHAHAHAHA, VILANDER STRUCNJAK TIPA RASNI!

Bata Stojkovic

pre 7 godina

ESPN danima ponavlja klip gde Andy Murray na pitanje ko je danas najbolji teniser na svetu odgovara Novak Djokovic je najbolji teniser na svetu, do skoro je imao sve cetiri titule, sto veoma dugo niko nije imao. Toliko o Vilanderu i njegovom razumevanju tenisa. Zato ga niko nije ni uzimao u razmatranje za trenera, niko!

Zlaja

pre 7 godina

Hahahahahaha
Mac je stvarno prevaziso sam sebe, pa on je ironija parodije...
Sokiran sam, mislio sam da vise ne moze da me iznenadi, ali covek je neverovatan!
Congi veceras max 8 gema

anica

pre 7 godina

Ovaj Vilander definitivno ima neki problem. Ko ga forsira ovoliko..samo zmirka trese glavom i lupa gluposti.
U redu je..ne volis Novaka...ali moras da ga postujes, ako nista drugo zbog karijere koju ima...toliko puta se izblamirao, niko ga vise i ne slusa.

Kale

pre 7 godina

Vilander kaze nije da ne volim Novaka hahahahah voli Congu jer mu lici na Alija hahahah jedva cekam u studiu Novaka sa peharom i pored njega ovaj mentol mu postavlja pitanja...

matori

pre 7 godina

svi vi dole ste dobro i videli i čuli ludog Matsa, jer sam i ja to video i čuo....
interesantno je da Gael sa Novakom ima skor 0 - 12, a da je Novak ove godine na betonu izgubio samo jedan meč, koji je u stvari predao Lopezu, zbog infekcije oka. ( OI se ne računaju u ATP )...
i onda on izjavi to što izjavi....neverovatno

Sljaker

pre 7 godina

Samo opusteno, Mats je prvo rekao da je Monfils najveci favorit za finale i da ide kasnije sa svojim timom na veceru te da ce se potom opustiti gledajuci duel Noleta i Conge, zatim je jos dodao i da ce Congi dodatno skociti samopouzdanje posto ga u polufinalu ne ceka Federer ili Nadal vec upravo njegov najbolji drugar Monfils pa ima velike sanse za finale. Sve u svemu izgleda da jedino Nole nema nikakve sanse da udje u finale. Znate sta ovo znaci......hehehe......uzimamo 13.GS. Idemo SRBIJA!!!!

Običan

pre 7 godina

Ovde je finale davno poznato Djokovic-Marej...sto mozda ce Conga i Monfils da se suprotstave Noletu ili Nisikori i Vavrinka(Potro)Endiju...ma dajte,gledacemo trece finale ove godine a gledali bi i cetvrto da se Nole nije istrosio psihicki na RG.

Nikola

pre 7 godina

Ja ne mogu da verujem sta je onaj Vilander izjavio nakon meca Monfisa i Puija...Kakav kompleksas covece,kao da mu neko placa da prica onako i da nipodastava svetsko br.1

Jumko

pre 7 godina

У полуфиналу ћемо највероватније гледати француски дерби. Једва чекам. Монфис до титуле!
(Последњи Мохиканац, 6. septembar 2016 22:35)

Sine, pa ti ne umes ni da provociras kako treba... :) Vidis da te svi kuliraju. Samo ti se ja javljam jer ne mogu da gledam kako se blamiras. Ajde tutanj odavde!

darko

pre 7 godina

Previse sebi daje za pravo, evo sad prica kako Novak ima privatne probleme. P.S. ima li kakva peticija da ga ne gledamo vise na eurosportu...

Stavise

pre 7 godina

@ (Tako znači, 7. septembar 2016 01:50)


Nisi trenirao nista ozbiljno u zivotu da bi znao kako to funkcionise i da je ovo napisano tacno.

To sto Monfils ima 30 godina ne znaci da je dinosaurus.

Nole York

pre 7 godina

Dobro za Novaka sto sada nije Pariz radi publike. Nemam sumnje da ce Nole oba Francuza srediti bez vecih problema. Do sada ih je skoro uvek pobedijo.

Jovan

pre 7 godina

Vilander je upravo rekao da ce 95% publike biti na strani Conge, i da ce Conga da pobedi, a da nije istina da on ne voli Novaka kao sto se prica. Zaista je preterao.