Ponedeljak, 01.09.2014.

02:56

Jelena ispustila veliku šansu

Srpska teniserka Jelena Janković izgubila je od 17-godišnje Belinde Benčič sa 7:6 (8-6), 6:3 u osmini finala US opena.

Izvor: SO

Jelena ispustila veliku šansu IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

63 Komentari

Sortiraj po:

Madrid 2010

pre 9 godina

Naucite da omalovazavanje I prozivanje drugih ne cini vas boljim ili "vecim", nego bas suprotno.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (MilojePI, 1. septembar 2014 16:57)

Pa to bi prvo trebala da nauci tvoja miljenica.
Zar ne omalovazava ona upravo svojom izjavom protivnicu koja ju je potpuno nadigrala?
Zar nije ona bez ikakvog povoda pre 4 godine na turniru u Madridu omalovazavala i rugala se svojoj koleginici iz reprezentacije???
To smo izgleda zaboravili?
E pa ima nas koji dobro pamtimo i koji to nikada necemo zaboravisti.
Najmanje sto od nas moze da dobije je omalovazavanje.
Ja bih pre navijao za neku albanku, nego za nju.
Svakom prema zaslugama.

nikol dz femija

pre 9 godina

ps. A šta tek da kaže pretalentovani Gaske kojeg je uvek milina gledati ? Nije bio ni medju 5 akamoli prvi ...a tek koliko je od gren slem finala...a odličan teniser i veeeeliki talenat a realnio bolji od mnogih, ali, ali, ali...!!!

Tenis fan

pre 9 godina

Ne znam koliko vas je gledalo mec, ali moje misljenje je da je Jelena igrala jako dobro. Cisti i snazni udarci sa obe strane, i to veoma duboki, cak i na nezgodne lopte. Druga stvar je sto je mala Bencic igrala jos i bolje od toga. U svakom slucaju prelep tenis i puno vinera, svaka cast za obe. Za mene sigurno jedan od boljih zenskih meceva na ovogodisnjem US openu. I cetvrtfinale ce biti zanimljivo, Peng u ove dve nedelje takodje igra sjajan tenis. Koja god od njih dve da prodje ima velike sanse da prodje u finale ako nastavi sa ovakvim partijama.

Madrid 2010

pre 9 godina

@MilojePI

Ako cemo realno Ana je izgubila od 42. teniserke na listi, a Jelena od 58. na listi.
Dakle vidi se ko je izgubio od losije teniserke.

Doduse sramota je i za jednu i za drugu da gube od takvih protivnica.
Samo sto se Ani retko desi da izgubi od takve protivnice, a Jelena od takvih ispada na svakom turniru.

Ide sada Madrid i 700 bodova za proslogodisnje finale.
Znas sta to znaci?
Ispadanje iz prvih 10 i nikad vise povratak tamo.
Ionako nikada nije ni zasluzivala da bude u tm drustvu.
Imitatorka moze samo da imitira dobre teniserke, ali nikada nece biti kao one.
Znam - istina boli.

Felix

pre 9 godina

Stara pesma. Kad se nekoj od nasih teniserki 'otvori', i covek bi pomislio da imaju odlicnu sansu da doguraju daleko, one skoro redovno gube. To je do te mere tako, da bi zapravo bilo cudno da je Jelena pobedila u ovom mecu.

Dijaspora CH

pre 9 godina

Elem, Belinda nije bas pocetnik, Izabrana je u Svajcaskoj prosle godine za sportistu godine, velika je nada svajcarskog tenisa! Price o dobrom ili losem zrebu ne stoje, jer je onda Belinda imala los zreb, a Jelena odlican. Jelena je igrala lose, Belinda dobro, to su cinjenice!

Neko

pre 9 godina

Po ko zna koji put se obrukala i sa igrom i sa ponasanjem,a ovoj devojcici svaka cast.Nase teniserke imaju problem sa glavom i sa fizickom spremom i zato nikad nista nece ni uraditi.

Serginho

pre 9 godina

U ženskom tenisu sve logično postaje nelogično! Ukinuti ženski tenis i ostaviti Serenu da igra sama sa sobom ili nek igra sa muškarcima. Ostalo je šala...

aleksa

pre 9 godina

Ne bih nikoga da vredjam, ali ne znam ko jos prati zenski tenis. Poprilicno je dosadan, a kad bi stvarno navijali izgubili bi zivce samo za jedan mec. Jedino sto ga izvlaci jeste lepota teniserki

Navijac iz fotelje

pre 9 godina

"Imam sansi da osvojim US Open". Samo ne znam kako? Defanzivom???. Spagama?? Devojcica joj je pokazala kako se igra tenis

kladionicar

pre 9 godina

@limitirana
Ne znam sta se cudis za kvote?
S obzirom na razliku u rankingu Bencic 58., a Jelena 10. realno bi bilo da je kvota na svajcarkinju bila i preko 10.

Sama cinjenica da su stavili kvotu 3, dovoljno govori da i u kladionicama znaju koliko je devojcica opasna.
Ja sam hteo da stavim novac na Bencic, ali to nisam uradio bas zbog male kvote.
Pa evo i na Aleksandru Krunic je sutra kvota protiv Azarenke svega 5.50.
U nekoj drugoj situaciji u takvom mecu kvota na Aleksandru bi bila bar 30, ali kao sto vidis i tu su postali obazrivi.

fan

pre 9 godina

Gledao sam mec i moj komentar je STRASNO.Nije strasno izgubiti ali onakvo ponasanje je strasno. Vise mi je muka da gledam Jelenu kako se vuce i presavija po terenu kao neka baba, a u gorem slucaju urla na svoj boks posle svake zabijene loptice u mrezu. Onaj jadni novi trener se uplasio kada je krenula da urla.Krajnje nevaspirano. Promasivala je svaki zicer,igrala ko bez zelje,bez fokusa,dok se sedamnestogodisnjoj devojcici videla zar i zelja za pobedom u svakom poenu sto kod Jelene nije bio slucaj.Daleko od toga da je ispala od lose teniserke mala igra super i imace odlicnu karijeru ali ovoj pobedi je najvise doprinela sama Jelena. Da napomenem da sam Jelenin veliki fan i da vise volim nju nego Anu ali iskreno ovo je vec ne znam koje razocarenje.Svaki put kada joj se otvori zreb ona ispadne.Sigurno znam da je ovo bio poslednji put da ne spavam zbog nje(nisam bar 100 puta). Ja sam je stvarno voleo u mojoj sobi su bili njeni posteri ,slike iz novina i dalje cu je voleti i naravno pratiti kada budem u prilici jer sam odrastao uz nju , gledajuci i radujuci se njenim pobedama, ali mi je zao sto nema vise one nasmejane Jelene koja se bori do kraja i koja kada gubi se smeje. Sada je tu neka devojka koja urla i cini mi se na sve obraca paznju osim na igru. Trazi koncetraciju dranjem"svaki poen"uredu je bodriti se ali tako se ne fokusira.Raduje cinjenica da je popravila servis isto tako moze i katastrofalan forhend ali cini mi se sve je to dzaba jer je izgubila najbitnije samu sebe.

misli mozgom, ne srcem

pre 9 godina

SAMO NEMOJTE DA POČNETE SAD DA JE PLJUJETE.. IZGUBILA JE I KRAJ, U DOBROJ JE FORMI JEDNOSTAVNO NIJE NAŠLA NAČINA ZA BENČIČ...
(Djole, 1. septembar 2014 05:05)

Branite je, samo ne znam zasto. Ne znam koje vi turnire pratite, ali u slaboj je formi, daleko od dobre. Jedino ako sudite po 2-3 kola na ovom turniru gde je bila dobra.
Kad ce naci nacin za Bencic, kad bude imala 35 godina?

MilojePI

pre 9 godina

Kada bi se vodila neka statistika ili nesto slicno, o propustenim prilikama I neocekivanim porazima, verujem da bi JJ bila jedna od "vodecih" teniserki!
U prva tri kola, Jelenine protivnice su (cini mi se) ukupno imale 3 prilike za brejk, ni jednu nisu iskoristile. I sada, poraz. To moze samo Jelena.
Protivnica za QF - Peng - prilika nad prilikama za SF, a ona izgubi od Bencicke.
Ne znam sta da kazem vise. Katastrofa.
Jedina uteha je sto nije jedina iz top 10 koja je izgubila totalno neocekivano...

limitirana

pre 9 godina

2:0, laganica! E sad pitam se da li je ovo sramota od Jelene ili od strane bukmejkera, u kladionicama je kvota bila na ovo dete preko 3, a na Jelenu oko 1.35. Znao sam da nece biti lako. Sramota i za sve one koji su samo zahvaljujuci najlaksem mogucem zrebu ludeli nakon svake pobede do sada. Samo nek Jela igra dubl, sa toliko godina. Mislim, ili jedno ili drugo, da se ne trosi.

Ana K.

pre 9 godina

Eee steta... Ali ova mala je kao uragan, zasluzeno je pobedila. A vi stvarno nemate razloga da napadate Jelenu, izgubila je boze moj, nije kraj sveta.

kocijas

pre 9 godina

Ih, Miloje, Ane ne treba da se odrekne niko. Ne sudi se to po jednom turniru ili mecu. Veoma dobro igra ove godine. S druge strane, Jeleni se kraj karijere sve vise blizi, to kazu rezultati i sama priroda, a ti ne moras da verujes. :)

Vidis kako vise nema onog navijaca sto se potpisivao kao Covek iz druge dimenzije... Shvatio covek, iako je iz druge dimenzije. :)

Pozdrav do Balija, Pataje, Marbelje, ceracemo se sa Peng tamo negde, ovde ne.

realno

pre 9 godina

Ma kakvu sansu je ispustila?
Koga ona moze uopste da pobedi sa svojim badmintonom.
Pa i ona kineskinja bi je tek pocistila sa terena.
Ako je neko na ovom Gren Slemu propustio sansu onda je to Ana Ivanovic.
Ana je mogla da osvoji i titulu ovde, jer ima i igru i udarce sa sve ove teniserke, a pokazala je u Australiji da moze da pobedi i Serenu.
Ali jedan los dan, previse potcenjena protivnica i ta sansa je propala.

Jelena ne bi mogla da osvoji GS sve i da ne igra ni sa jednom teniserkom iz prvih 50.
Pa jel u Bogoti izgubila finale od 74. na listi?
Dokle vise velicanje ove antiteniserke?
Ona je na ovom turniru samo bila kolateralna steta, jer je izbacila Bojanu, koja je takodje mogla daleko da dogura i koja za razliku od nje ima igru.

Ratko Jevtovic

pre 9 godina

Mora da je nasa mala, pomalo nedorecena Jeca jutros ponovo ustala na levu nogu.....verovatno nije sinoc gledala reprizu ni Aleksandrinog meca, onako, malo o borbi....nema veze, otvorice se zreb sledeci put.
Srdacan Pozdrav iz Perta, Australija

MilojePI

pre 9 godina

@(this is the end!, 01. septembar 2014 04:58)
Duhovito, ono sa odricanjem. Ipak, mislim da si ti onaj ko treba da se odrekne svoje miljenice, koja je, ne zaboravi, izgubila u 2. kolu, od igracice slabije od Belinde.

Dušan

pre 9 godina

Već vidjeno.

još pre dve godine sam rekao da Jelena i Ana više nikad neće osvojiti neki vazan turnir. Ana me je pre dve nedelje iznenadila, izuzetak koji potvrdjuje pravilo.

pre 8-9 godina one su bile klinke koje dolaze, pobedjuju favorite, one su bile danasnje Bušar, Krunić, Benčić i ostale. vreme čini svoje.

ne placa vise sponzor za vodu

pre 9 godina

Drz' se, Jeco! Ne znam kako cu sutra da funkcionisem, al ima da gledam do kraja! Idemoo! :-)
(Ana K., 1. septembar 2014 04:31)

I, jesi bar na kraju meca rekla sebi "za koga ja navijam"?
Uzmi u obzir da Jelena ima dosta godina, a ova mala daleko manje.
Shvati da dzabe navijas za Jelenu. Moze da pobedi prebacivanjem onu koja mnogo gresi. Limitirana je fizicki, a psihicki polako odlazi, primeti se po nervozi, psovkama, takva nije bila dok je mama bila uz nju na tribinama.

John

pre 9 godina

Toliko prilika je Jelena propustila i izgubila je 1. set. U 2. se pojavila sa govorom tela kao da se predala. Upravo je izgubila gem na svoj servis i ovo deluje kao vec toliko puta vidjena prica. Steta.

Кривокапић

pre 9 godina

Јелена сервира очајно. Ни ова друга није много боља, али Јеленин сервис пре 2 дана је био страва. Данас ништа. Биће тешко, али нема предаје.

zreb se otvorio, medjutim, '97 Belinda

pre 9 godina

Igra Jelena protiv 12 godina mladje od sebe i povuci-potegni je u svakom gemu. Evo pocela je da psuje, otkud znam koga, svoj boks, skupljace, sebe, Boga, srecu, trazi dobar servis u svakom slucaju, samo to moze da je drzi i da se nada da ce mala da se uplasi pobede pa da gresi.

Kako god, Jelena moze da zahvali sreci sto je i dovde dosla zahvaljujuci neverovatnom zrebu i raspletu dogadjaja. Federer u muskom, Jelena u zenskom delu najlaksi zreb.

this is the end!

pre 9 godina

Hej, TOTALNO joj se otvorio zreb, trebala je da osvoji NEKOLIKO Gren slemova, ali nesto se opet isprecilo, pitam se u cemu je problem, znam da u Jeleni nije?
1997. godiste? Da sam na Milojevom mestu odrekao bi je se preko novina!

ajde

pre 9 godina

Marko, sedi, 1. Srpski Eurosport preuzima od francuskog, sta oni daju to nam je to. Da si pratio par meceva sa paznjom cuo bi to. Nov si, OK.

Kraj prvog seta. Jelena je uspela da izgubi taj set. JJ odnos vinera i gresaka 17-18, a protivnica 15-23. I sada vec 12 godina mladja Belinda pravi brejk na startu drugog seta. To moze samo Jelena. Znam da moze i da preokrene, ali toliko o hvalospevima, dobroj igri. Taman sam pomislio da joj se otvorio zreb (ispala i Safarova), ali Belinda izgleda ne da. Ipak 1:1 u drugom. Pa opet dozvoljava Jelena brejk lopte. Spasava neke na iskustvo i na srecu.
Konacno dobijamo priliku da ispratimo deo meca na Eurosportu.

kvota 3.25

pre 9 godina

Mala jace udara, hrabrija je, diktira igru, Jelena kasni. Cak i balone Belinda rano hvata, u penjanju. Svaka joj cast. Voleo bih da Jelena tako igra, ali ne igra cesto hrabro. Evo sad tek Jelena udara jako, ali Belinda ima prednost brejka u drugom setu. Mora u kontinuitetu da igra svoju najbolju igru, bez nervoze. I mora da ima boljeg trenera. Mozda je sada kasno.

tenisom protiv badmintona

pre 9 godina

Bolje i da ne prenose ovu bruku od Jelene.
Drzi joj ova klinka casove iz tenisa.
Jos nije ni zavrsen prvi set, a vec se vidi ko tu pobedjuje.

gavrilo

pre 9 godina

http://www.frombar.com/20140825/vv53fad70e9d4a06.48714573-878701.html

INACE JAKO DOBAR SAJT SA NAJVECIM BROJEM LIVESTREAM PRENOSA, NEKKOLIKO OPCIJA SPORTOVA. POZ

johnny

pre 9 godina

ovaj radi ali je loša slika
http://www.frombar.com/20140825/vv53fad70e9d4a06.48714573-878701.html

i ovaj, super slika ali koči stalno, pa izaberi
http://www.vipleague.me/tennis/247059/2/bencic-vs-janowickz-(arthur-ashe-stadium)-live-stream-online.html

v

pre 9 godina

Jelenina sledeca protivnica Peng. Mislim da je to ok. Trenutno pratim samo rezultate, posle cu da trazim neki stream, mada trebalo bi da prodje. Mislim da je polufinale blize nego sto se iko nadao. Ne trcim pred rudu, posao treba da se odradi, nije lako, al' ako ne sad, kad onda? Ajmo Jecko, udri sad! :)

smb

pre 9 godina

Aaaaaaa...koji god LS link da se otvori, svuda je Monfils -Gaske !!!
Pa ovo je nenormalno, nigde nema meča JJ-BB.
Zamrzeću ovog Monfisa za sva vremena.

Ima li iko link ?

Marko

pre 9 godina

Uaaaa Eurosport, velika sramota za taj kanal vec drugi dan uzastopno, prvo juce Aleksandra, danas Jelena igra a ne prenose ih iako imaju pravo da biraju meceve koje ce prenositi! Ajmo Jecooo, ne daj se :)

smb

pre 9 godina

Evo, ovo je jedan od retkih LS koji zaista prikazuju Jelenin meč
http://www.vipleague.me/tennis/247059/1/bencic-vs-janowickz-%28arthur-ashe-stadium%29-live-stream-online.html

fan

pre 9 godina

Gledao sam mec i moj komentar je STRASNO.Nije strasno izgubiti ali onakvo ponasanje je strasno. Vise mi je muka da gledam Jelenu kako se vuce i presavija po terenu kao neka baba, a u gorem slucaju urla na svoj boks posle svake zabijene loptice u mrezu. Onaj jadni novi trener se uplasio kada je krenula da urla.Krajnje nevaspirano. Promasivala je svaki zicer,igrala ko bez zelje,bez fokusa,dok se sedamnestogodisnjoj devojcici videla zar i zelja za pobedom u svakom poenu sto kod Jelene nije bio slucaj.Daleko od toga da je ispala od lose teniserke mala igra super i imace odlicnu karijeru ali ovoj pobedi je najvise doprinela sama Jelena. Da napomenem da sam Jelenin veliki fan i da vise volim nju nego Anu ali iskreno ovo je vec ne znam koje razocarenje.Svaki put kada joj se otvori zreb ona ispadne.Sigurno znam da je ovo bio poslednji put da ne spavam zbog nje(nisam bar 100 puta). Ja sam je stvarno voleo u mojoj sobi su bili njeni posteri ,slike iz novina i dalje cu je voleti i naravno pratiti kada budem u prilici jer sam odrastao uz nju , gledajuci i radujuci se njenim pobedama, ali mi je zao sto nema vise one nasmejane Jelene koja se bori do kraja i koja kada gubi se smeje. Sada je tu neka devojka koja urla i cini mi se na sve obraca paznju osim na igru. Trazi koncetraciju dranjem"svaki poen"uredu je bodriti se ali tako se ne fokusira.Raduje cinjenica da je popravila servis isto tako moze i katastrofalan forhend ali cini mi se sve je to dzaba jer je izgubila najbitnije samu sebe.

Dušan

pre 9 godina

Već vidjeno.

još pre dve godine sam rekao da Jelena i Ana više nikad neće osvojiti neki vazan turnir. Ana me je pre dve nedelje iznenadila, izuzetak koji potvrdjuje pravilo.

pre 8-9 godina one su bile klinke koje dolaze, pobedjuju favorite, one su bile danasnje Bušar, Krunić, Benčić i ostale. vreme čini svoje.

John

pre 9 godina

Toliko prilika je Jelena propustila i izgubila je 1. set. U 2. se pojavila sa govorom tela kao da se predala. Upravo je izgubila gem na svoj servis i ovo deluje kao vec toliko puta vidjena prica. Steta.

realno

pre 9 godina

Ma kakvu sansu je ispustila?
Koga ona moze uopste da pobedi sa svojim badmintonom.
Pa i ona kineskinja bi je tek pocistila sa terena.
Ako je neko na ovom Gren Slemu propustio sansu onda je to Ana Ivanovic.
Ana je mogla da osvoji i titulu ovde, jer ima i igru i udarce sa sve ove teniserke, a pokazala je u Australiji da moze da pobedi i Serenu.
Ali jedan los dan, previse potcenjena protivnica i ta sansa je propala.

Jelena ne bi mogla da osvoji GS sve i da ne igra ni sa jednom teniserkom iz prvih 50.
Pa jel u Bogoti izgubila finale od 74. na listi?
Dokle vise velicanje ove antiteniserke?
Ona je na ovom turniru samo bila kolateralna steta, jer je izbacila Bojanu, koja je takodje mogla daleko da dogura i koja za razliku od nje ima igru.

tenisom protiv badmintona

pre 9 godina

Bolje i da ne prenose ovu bruku od Jelene.
Drzi joj ova klinka casove iz tenisa.
Jos nije ni zavrsen prvi set, a vec se vidi ko tu pobedjuje.

misli mozgom, ne srcem

pre 9 godina

SAMO NEMOJTE DA POČNETE SAD DA JE PLJUJETE.. IZGUBILA JE I KRAJ, U DOBROJ JE FORMI JEDNOSTAVNO NIJE NAŠLA NAČINA ZA BENČIČ...
(Djole, 1. septembar 2014 05:05)

Branite je, samo ne znam zasto. Ne znam koje vi turnire pratite, ali u slaboj je formi, daleko od dobre. Jedino ako sudite po 2-3 kola na ovom turniru gde je bila dobra.
Kad ce naci nacin za Bencic, kad bude imala 35 godina?

Ratko Jevtovic

pre 9 godina

Mora da je nasa mala, pomalo nedorecena Jeca jutros ponovo ustala na levu nogu.....verovatno nije sinoc gledala reprizu ni Aleksandrinog meca, onako, malo o borbi....nema veze, otvorice se zreb sledeci put.
Srdacan Pozdrav iz Perta, Australija

kvota 3.25

pre 9 godina

Mala jace udara, hrabrija je, diktira igru, Jelena kasni. Cak i balone Belinda rano hvata, u penjanju. Svaka joj cast. Voleo bih da Jelena tako igra, ali ne igra cesto hrabro. Evo sad tek Jelena udara jako, ali Belinda ima prednost brejka u drugom setu. Mora u kontinuitetu da igra svoju najbolju igru, bez nervoze. I mora da ima boljeg trenera. Mozda je sada kasno.

MilojePI

pre 9 godina

Kada bi se vodila neka statistika ili nesto slicno, o propustenim prilikama I neocekivanim porazima, verujem da bi JJ bila jedna od "vodecih" teniserki!
U prva tri kola, Jelenine protivnice su (cini mi se) ukupno imale 3 prilike za brejk, ni jednu nisu iskoristile. I sada, poraz. To moze samo Jelena.
Protivnica za QF - Peng - prilika nad prilikama za SF, a ona izgubi od Bencicke.
Ne znam sta da kazem vise. Katastrofa.
Jedina uteha je sto nije jedina iz top 10 koja je izgubila totalno neocekivano...

kladionicar

pre 9 godina

@limitirana
Ne znam sta se cudis za kvote?
S obzirom na razliku u rankingu Bencic 58., a Jelena 10. realno bi bilo da je kvota na svajcarkinju bila i preko 10.

Sama cinjenica da su stavili kvotu 3, dovoljno govori da i u kladionicama znaju koliko je devojcica opasna.
Ja sam hteo da stavim novac na Bencic, ali to nisam uradio bas zbog male kvote.
Pa evo i na Aleksandru Krunic je sutra kvota protiv Azarenke svega 5.50.
U nekoj drugoj situaciji u takvom mecu kvota na Aleksandru bi bila bar 30, ali kao sto vidis i tu su postali obazrivi.

limitirana

pre 9 godina

2:0, laganica! E sad pitam se da li je ovo sramota od Jelene ili od strane bukmejkera, u kladionicama je kvota bila na ovo dete preko 3, a na Jelenu oko 1.35. Znao sam da nece biti lako. Sramota i za sve one koji su samo zahvaljujuci najlaksem mogucem zrebu ludeli nakon svake pobede do sada. Samo nek Jela igra dubl, sa toliko godina. Mislim, ili jedno ili drugo, da se ne trosi.

ne placa vise sponzor za vodu

pre 9 godina

Drz' se, Jeco! Ne znam kako cu sutra da funkcionisem, al ima da gledam do kraja! Idemoo! :-)
(Ana K., 1. septembar 2014 04:31)

I, jesi bar na kraju meca rekla sebi "za koga ja navijam"?
Uzmi u obzir da Jelena ima dosta godina, a ova mala daleko manje.
Shvati da dzabe navijas za Jelenu. Moze da pobedi prebacivanjem onu koja mnogo gresi. Limitirana je fizicki, a psihicki polako odlazi, primeti se po nervozi, psovkama, takva nije bila dok je mama bila uz nju na tribinama.

Ana K.

pre 9 godina

Eee steta... Ali ova mala je kao uragan, zasluzeno je pobedila. A vi stvarno nemate razloga da napadate Jelenu, izgubila je boze moj, nije kraj sveta.

this is the end!

pre 9 godina

Hej, TOTALNO joj se otvorio zreb, trebala je da osvoji NEKOLIKO Gren slemova, ali nesto se opet isprecilo, pitam se u cemu je problem, znam da u Jeleni nije?
1997. godiste? Da sam na Milojevom mestu odrekao bi je se preko novina!

zreb se otvorio, medjutim, '97 Belinda

pre 9 godina

Igra Jelena protiv 12 godina mladje od sebe i povuci-potegni je u svakom gemu. Evo pocela je da psuje, otkud znam koga, svoj boks, skupljace, sebe, Boga, srecu, trazi dobar servis u svakom slucaju, samo to moze da je drzi i da se nada da ce mala da se uplasi pobede pa da gresi.

Kako god, Jelena moze da zahvali sreci sto je i dovde dosla zahvaljujuci neverovatnom zrebu i raspletu dogadjaja. Federer u muskom, Jelena u zenskom delu najlaksi zreb.

kocijas

pre 9 godina

Ih, Miloje, Ane ne treba da se odrekne niko. Ne sudi se to po jednom turniru ili mecu. Veoma dobro igra ove godine. S druge strane, Jeleni se kraj karijere sve vise blizi, to kazu rezultati i sama priroda, a ti ne moras da verujes. :)

Vidis kako vise nema onog navijaca sto se potpisivao kao Covek iz druge dimenzije... Shvatio covek, iako je iz druge dimenzije. :)

Pozdrav do Balija, Pataje, Marbelje, ceracemo se sa Peng tamo negde, ovde ne.

ajde

pre 9 godina

Marko, sedi, 1. Srpski Eurosport preuzima od francuskog, sta oni daju to nam je to. Da si pratio par meceva sa paznjom cuo bi to. Nov si, OK.

Kraj prvog seta. Jelena je uspela da izgubi taj set. JJ odnos vinera i gresaka 17-18, a protivnica 15-23. I sada vec 12 godina mladja Belinda pravi brejk na startu drugog seta. To moze samo Jelena. Znam da moze i da preokrene, ali toliko o hvalospevima, dobroj igri. Taman sam pomislio da joj se otvorio zreb (ispala i Safarova), ali Belinda izgleda ne da. Ipak 1:1 u drugom. Pa opet dozvoljava Jelena brejk lopte. Spasava neke na iskustvo i na srecu.
Konacno dobijamo priliku da ispratimo deo meca na Eurosportu.

Navijac iz fotelje

pre 9 godina

"Imam sansi da osvojim US Open". Samo ne znam kako? Defanzivom???. Spagama?? Devojcica joj je pokazala kako se igra tenis

Кривокапић

pre 9 godina

Јелена сервира очајно. Ни ова друга није много боља, али Јеленин сервис пре 2 дана је био страва. Данас ништа. Биће тешко, али нема предаје.

smb

pre 9 godina

Aaaaaaa...koji god LS link da se otvori, svuda je Monfils -Gaske !!!
Pa ovo je nenormalno, nigde nema meča JJ-BB.
Zamrzeću ovog Monfisa za sva vremena.

Ima li iko link ?

Dijaspora CH

pre 9 godina

Elem, Belinda nije bas pocetnik, Izabrana je u Svajcaskoj prosle godine za sportistu godine, velika je nada svajcarskog tenisa! Price o dobrom ili losem zrebu ne stoje, jer je onda Belinda imala los zreb, a Jelena odlican. Jelena je igrala lose, Belinda dobro, to su cinjenice!

Marko

pre 9 godina

Uaaaa Eurosport, velika sramota za taj kanal vec drugi dan uzastopno, prvo juce Aleksandra, danas Jelena igra a ne prenose ih iako imaju pravo da biraju meceve koje ce prenositi! Ajmo Jecooo, ne daj se :)

Madrid 2010

pre 9 godina

@MilojePI

Ako cemo realno Ana je izgubila od 42. teniserke na listi, a Jelena od 58. na listi.
Dakle vidi se ko je izgubio od losije teniserke.

Doduse sramota je i za jednu i za drugu da gube od takvih protivnica.
Samo sto se Ani retko desi da izgubi od takve protivnice, a Jelena od takvih ispada na svakom turniru.

Ide sada Madrid i 700 bodova za proslogodisnje finale.
Znas sta to znaci?
Ispadanje iz prvih 10 i nikad vise povratak tamo.
Ionako nikada nije ni zasluzivala da bude u tm drustvu.
Imitatorka moze samo da imitira dobre teniserke, ali nikada nece biti kao one.
Znam - istina boli.

smb

pre 9 godina

Evo, ovo je jedan od retkih LS koji zaista prikazuju Jelenin meč
http://www.vipleague.me/tennis/247059/1/bencic-vs-janowickz-%28arthur-ashe-stadium%29-live-stream-online.html

MilojePI

pre 9 godina

@(this is the end!, 01. septembar 2014 04:58)
Duhovito, ono sa odricanjem. Ipak, mislim da si ti onaj ko treba da se odrekne svoje miljenice, koja je, ne zaboravi, izgubila u 2. kolu, od igracice slabije od Belinde.

Neko

pre 9 godina

Po ko zna koji put se obrukala i sa igrom i sa ponasanjem,a ovoj devojcici svaka cast.Nase teniserke imaju problem sa glavom i sa fizickom spremom i zato nikad nista nece ni uraditi.

Felix

pre 9 godina

Stara pesma. Kad se nekoj od nasih teniserki 'otvori', i covek bi pomislio da imaju odlicnu sansu da doguraju daleko, one skoro redovno gube. To je do te mere tako, da bi zapravo bilo cudno da je Jelena pobedila u ovom mecu.

Serginho

pre 9 godina

U ženskom tenisu sve logično postaje nelogično! Ukinuti ženski tenis i ostaviti Serenu da igra sama sa sobom ili nek igra sa muškarcima. Ostalo je šala...

aleksa

pre 9 godina

Ne bih nikoga da vredjam, ali ne znam ko jos prati zenski tenis. Poprilicno je dosadan, a kad bi stvarno navijali izgubili bi zivce samo za jedan mec. Jedino sto ga izvlaci jeste lepota teniserki

johnny

pre 9 godina

ovaj radi ali je loša slika
http://www.frombar.com/20140825/vv53fad70e9d4a06.48714573-878701.html

i ovaj, super slika ali koči stalno, pa izaberi
http://www.vipleague.me/tennis/247059/2/bencic-vs-janowickz-(arthur-ashe-stadium)-live-stream-online.html

v

pre 9 godina

Jelenina sledeca protivnica Peng. Mislim da je to ok. Trenutno pratim samo rezultate, posle cu da trazim neki stream, mada trebalo bi da prodje. Mislim da je polufinale blize nego sto se iko nadao. Ne trcim pred rudu, posao treba da se odradi, nije lako, al' ako ne sad, kad onda? Ajmo Jecko, udri sad! :)

Madrid 2010

pre 9 godina

Naucite da omalovazavanje I prozivanje drugih ne cini vas boljim ili "vecim", nego bas suprotno.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (MilojePI, 1. septembar 2014 16:57)

Pa to bi prvo trebala da nauci tvoja miljenica.
Zar ne omalovazava ona upravo svojom izjavom protivnicu koja ju je potpuno nadigrala?
Zar nije ona bez ikakvog povoda pre 4 godine na turniru u Madridu omalovazavala i rugala se svojoj koleginici iz reprezentacije???
To smo izgleda zaboravili?
E pa ima nas koji dobro pamtimo i koji to nikada necemo zaboravisti.
Najmanje sto od nas moze da dobije je omalovazavanje.
Ja bih pre navijao za neku albanku, nego za nju.
Svakom prema zaslugama.

gavrilo

pre 9 godina

http://www.frombar.com/20140825/vv53fad70e9d4a06.48714573-878701.html

INACE JAKO DOBAR SAJT SA NAJVECIM BROJEM LIVESTREAM PRENOSA, NEKKOLIKO OPCIJA SPORTOVA. POZ

nikol dz femija

pre 9 godina

ps. A šta tek da kaže pretalentovani Gaske kojeg je uvek milina gledati ? Nije bio ni medju 5 akamoli prvi ...a tek koliko je od gren slem finala...a odličan teniser i veeeeliki talenat a realnio bolji od mnogih, ali, ali, ali...!!!

Tenis fan

pre 9 godina

Ne znam koliko vas je gledalo mec, ali moje misljenje je da je Jelena igrala jako dobro. Cisti i snazni udarci sa obe strane, i to veoma duboki, cak i na nezgodne lopte. Druga stvar je sto je mala Bencic igrala jos i bolje od toga. U svakom slucaju prelep tenis i puno vinera, svaka cast za obe. Za mene sigurno jedan od boljih zenskih meceva na ovogodisnjem US openu. I cetvrtfinale ce biti zanimljivo, Peng u ove dve nedelje takodje igra sjajan tenis. Koja god od njih dve da prodje ima velike sanse da prodje u finale ako nastavi sa ovakvim partijama.

v

pre 9 godina

Jelenina sledeca protivnica Peng. Mislim da je to ok. Trenutno pratim samo rezultate, posle cu da trazim neki stream, mada trebalo bi da prodje. Mislim da je polufinale blize nego sto se iko nadao. Ne trcim pred rudu, posao treba da se odradi, nije lako, al' ako ne sad, kad onda? Ajmo Jecko, udri sad! :)

realno

pre 9 godina

Ma kakvu sansu je ispustila?
Koga ona moze uopste da pobedi sa svojim badmintonom.
Pa i ona kineskinja bi je tek pocistila sa terena.
Ako je neko na ovom Gren Slemu propustio sansu onda je to Ana Ivanovic.
Ana je mogla da osvoji i titulu ovde, jer ima i igru i udarce sa sve ove teniserke, a pokazala je u Australiji da moze da pobedi i Serenu.
Ali jedan los dan, previse potcenjena protivnica i ta sansa je propala.

Jelena ne bi mogla da osvoji GS sve i da ne igra ni sa jednom teniserkom iz prvih 50.
Pa jel u Bogoti izgubila finale od 74. na listi?
Dokle vise velicanje ove antiteniserke?
Ona je na ovom turniru samo bila kolateralna steta, jer je izbacila Bojanu, koja je takodje mogla daleko da dogura i koja za razliku od nje ima igru.

MilojePI

pre 9 godina

@(this is the end!, 01. septembar 2014 04:58)
Duhovito, ono sa odricanjem. Ipak, mislim da si ti onaj ko treba da se odrekne svoje miljenice, koja je, ne zaboravi, izgubila u 2. kolu, od igracice slabije od Belinde.

Ratko Jevtovic

pre 9 godina

Mora da je nasa mala, pomalo nedorecena Jeca jutros ponovo ustala na levu nogu.....verovatno nije sinoc gledala reprizu ni Aleksandrinog meca, onako, malo o borbi....nema veze, otvorice se zreb sledeci put.
Srdacan Pozdrav iz Perta, Australija

Marko

pre 9 godina

Uaaaa Eurosport, velika sramota za taj kanal vec drugi dan uzastopno, prvo juce Aleksandra, danas Jelena igra a ne prenose ih iako imaju pravo da biraju meceve koje ce prenositi! Ajmo Jecooo, ne daj se :)

tenisom protiv badmintona

pre 9 godina

Bolje i da ne prenose ovu bruku od Jelene.
Drzi joj ova klinka casove iz tenisa.
Jos nije ni zavrsen prvi set, a vec se vidi ko tu pobedjuje.

kocijas

pre 9 godina

Ih, Miloje, Ane ne treba da se odrekne niko. Ne sudi se to po jednom turniru ili mecu. Veoma dobro igra ove godine. S druge strane, Jeleni se kraj karijere sve vise blizi, to kazu rezultati i sama priroda, a ti ne moras da verujes. :)

Vidis kako vise nema onog navijaca sto se potpisivao kao Covek iz druge dimenzije... Shvatio covek, iako je iz druge dimenzije. :)

Pozdrav do Balija, Pataje, Marbelje, ceracemo se sa Peng tamo negde, ovde ne.

Ana K.

pre 9 godina

Eee steta... Ali ova mala je kao uragan, zasluzeno je pobedila. A vi stvarno nemate razloga da napadate Jelenu, izgubila je boze moj, nije kraj sveta.

zreb se otvorio, medjutim, '97 Belinda

pre 9 godina

Igra Jelena protiv 12 godina mladje od sebe i povuci-potegni je u svakom gemu. Evo pocela je da psuje, otkud znam koga, svoj boks, skupljace, sebe, Boga, srecu, trazi dobar servis u svakom slucaju, samo to moze da je drzi i da se nada da ce mala da se uplasi pobede pa da gresi.

Kako god, Jelena moze da zahvali sreci sto je i dovde dosla zahvaljujuci neverovatnom zrebu i raspletu dogadjaja. Federer u muskom, Jelena u zenskom delu najlaksi zreb.

misli mozgom, ne srcem

pre 9 godina

SAMO NEMOJTE DA POČNETE SAD DA JE PLJUJETE.. IZGUBILA JE I KRAJ, U DOBROJ JE FORMI JEDNOSTAVNO NIJE NAŠLA NAČINA ZA BENČIČ...
(Djole, 1. septembar 2014 05:05)

Branite je, samo ne znam zasto. Ne znam koje vi turnire pratite, ali u slaboj je formi, daleko od dobre. Jedino ako sudite po 2-3 kola na ovom turniru gde je bila dobra.
Kad ce naci nacin za Bencic, kad bude imala 35 godina?

aleksa

pre 9 godina

Ne bih nikoga da vredjam, ali ne znam ko jos prati zenski tenis. Poprilicno je dosadan, a kad bi stvarno navijali izgubili bi zivce samo za jedan mec. Jedino sto ga izvlaci jeste lepota teniserki

this is the end!

pre 9 godina

Hej, TOTALNO joj se otvorio zreb, trebala je da osvoji NEKOLIKO Gren slemova, ali nesto se opet isprecilo, pitam se u cemu je problem, znam da u Jeleni nije?
1997. godiste? Da sam na Milojevom mestu odrekao bi je se preko novina!

fan

pre 9 godina

Gledao sam mec i moj komentar je STRASNO.Nije strasno izgubiti ali onakvo ponasanje je strasno. Vise mi je muka da gledam Jelenu kako se vuce i presavija po terenu kao neka baba, a u gorem slucaju urla na svoj boks posle svake zabijene loptice u mrezu. Onaj jadni novi trener se uplasio kada je krenula da urla.Krajnje nevaspirano. Promasivala je svaki zicer,igrala ko bez zelje,bez fokusa,dok se sedamnestogodisnjoj devojcici videla zar i zelja za pobedom u svakom poenu sto kod Jelene nije bio slucaj.Daleko od toga da je ispala od lose teniserke mala igra super i imace odlicnu karijeru ali ovoj pobedi je najvise doprinela sama Jelena. Da napomenem da sam Jelenin veliki fan i da vise volim nju nego Anu ali iskreno ovo je vec ne znam koje razocarenje.Svaki put kada joj se otvori zreb ona ispadne.Sigurno znam da je ovo bio poslednji put da ne spavam zbog nje(nisam bar 100 puta). Ja sam je stvarno voleo u mojoj sobi su bili njeni posteri ,slike iz novina i dalje cu je voleti i naravno pratiti kada budem u prilici jer sam odrastao uz nju , gledajuci i radujuci se njenim pobedama, ali mi je zao sto nema vise one nasmejane Jelene koja se bori do kraja i koja kada gubi se smeje. Sada je tu neka devojka koja urla i cini mi se na sve obraca paznju osim na igru. Trazi koncetraciju dranjem"svaki poen"uredu je bodriti se ali tako se ne fokusira.Raduje cinjenica da je popravila servis isto tako moze i katastrofalan forhend ali cini mi se sve je to dzaba jer je izgubila najbitnije samu sebe.

Serginho

pre 9 godina

U ženskom tenisu sve logično postaje nelogično! Ukinuti ženski tenis i ostaviti Serenu da igra sama sa sobom ili nek igra sa muškarcima. Ostalo je šala...

Dušan

pre 9 godina

Već vidjeno.

još pre dve godine sam rekao da Jelena i Ana više nikad neće osvojiti neki vazan turnir. Ana me je pre dve nedelje iznenadila, izuzetak koji potvrdjuje pravilo.

pre 8-9 godina one su bile klinke koje dolaze, pobedjuju favorite, one su bile danasnje Bušar, Krunić, Benčić i ostale. vreme čini svoje.

ne placa vise sponzor za vodu

pre 9 godina

Drz' se, Jeco! Ne znam kako cu sutra da funkcionisem, al ima da gledam do kraja! Idemoo! :-)
(Ana K., 1. septembar 2014 04:31)

I, jesi bar na kraju meca rekla sebi "za koga ja navijam"?
Uzmi u obzir da Jelena ima dosta godina, a ova mala daleko manje.
Shvati da dzabe navijas za Jelenu. Moze da pobedi prebacivanjem onu koja mnogo gresi. Limitirana je fizicki, a psihicki polako odlazi, primeti se po nervozi, psovkama, takva nije bila dok je mama bila uz nju na tribinama.

limitirana

pre 9 godina

2:0, laganica! E sad pitam se da li je ovo sramota od Jelene ili od strane bukmejkera, u kladionicama je kvota bila na ovo dete preko 3, a na Jelenu oko 1.35. Znao sam da nece biti lako. Sramota i za sve one koji su samo zahvaljujuci najlaksem mogucem zrebu ludeli nakon svake pobede do sada. Samo nek Jela igra dubl, sa toliko godina. Mislim, ili jedno ili drugo, da se ne trosi.

Madrid 2010

pre 9 godina

@MilojePI

Ako cemo realno Ana je izgubila od 42. teniserke na listi, a Jelena od 58. na listi.
Dakle vidi se ko je izgubio od losije teniserke.

Doduse sramota je i za jednu i za drugu da gube od takvih protivnica.
Samo sto se Ani retko desi da izgubi od takve protivnice, a Jelena od takvih ispada na svakom turniru.

Ide sada Madrid i 700 bodova za proslogodisnje finale.
Znas sta to znaci?
Ispadanje iz prvih 10 i nikad vise povratak tamo.
Ionako nikada nije ni zasluzivala da bude u tm drustvu.
Imitatorka moze samo da imitira dobre teniserke, ali nikada nece biti kao one.
Znam - istina boli.

smb

pre 9 godina

Aaaaaaa...koji god LS link da se otvori, svuda je Monfils -Gaske !!!
Pa ovo je nenormalno, nigde nema meča JJ-BB.
Zamrzeću ovog Monfisa za sva vremena.

Ima li iko link ?

gavrilo

pre 9 godina

http://www.frombar.com/20140825/vv53fad70e9d4a06.48714573-878701.html

INACE JAKO DOBAR SAJT SA NAJVECIM BROJEM LIVESTREAM PRENOSA, NEKKOLIKO OPCIJA SPORTOVA. POZ

MilojePI

pre 9 godina

Kada bi se vodila neka statistika ili nesto slicno, o propustenim prilikama I neocekivanim porazima, verujem da bi JJ bila jedna od "vodecih" teniserki!
U prva tri kola, Jelenine protivnice su (cini mi se) ukupno imale 3 prilike za brejk, ni jednu nisu iskoristile. I sada, poraz. To moze samo Jelena.
Protivnica za QF - Peng - prilika nad prilikama za SF, a ona izgubi od Bencicke.
Ne znam sta da kazem vise. Katastrofa.
Jedina uteha je sto nije jedina iz top 10 koja je izgubila totalno neocekivano...

kladionicar

pre 9 godina

@limitirana
Ne znam sta se cudis za kvote?
S obzirom na razliku u rankingu Bencic 58., a Jelena 10. realno bi bilo da je kvota na svajcarkinju bila i preko 10.

Sama cinjenica da su stavili kvotu 3, dovoljno govori da i u kladionicama znaju koliko je devojcica opasna.
Ja sam hteo da stavim novac na Bencic, ali to nisam uradio bas zbog male kvote.
Pa evo i na Aleksandru Krunic je sutra kvota protiv Azarenke svega 5.50.
U nekoj drugoj situaciji u takvom mecu kvota na Aleksandru bi bila bar 30, ali kao sto vidis i tu su postali obazrivi.

Кривокапић

pre 9 godina

Јелена сервира очајно. Ни ова друга није много боља, али Јеленин сервис пре 2 дана је био страва. Данас ништа. Биће тешко, али нема предаје.

Neko

pre 9 godina

Po ko zna koji put se obrukala i sa igrom i sa ponasanjem,a ovoj devojcici svaka cast.Nase teniserke imaju problem sa glavom i sa fizickom spremom i zato nikad nista nece ni uraditi.

johnny

pre 9 godina

ovaj radi ali je loša slika
http://www.frombar.com/20140825/vv53fad70e9d4a06.48714573-878701.html

i ovaj, super slika ali koči stalno, pa izaberi
http://www.vipleague.me/tennis/247059/2/bencic-vs-janowickz-(arthur-ashe-stadium)-live-stream-online.html

ajde

pre 9 godina

Marko, sedi, 1. Srpski Eurosport preuzima od francuskog, sta oni daju to nam je to. Da si pratio par meceva sa paznjom cuo bi to. Nov si, OK.

Kraj prvog seta. Jelena je uspela da izgubi taj set. JJ odnos vinera i gresaka 17-18, a protivnica 15-23. I sada vec 12 godina mladja Belinda pravi brejk na startu drugog seta. To moze samo Jelena. Znam da moze i da preokrene, ali toliko o hvalospevima, dobroj igri. Taman sam pomislio da joj se otvorio zreb (ispala i Safarova), ali Belinda izgleda ne da. Ipak 1:1 u drugom. Pa opet dozvoljava Jelena brejk lopte. Spasava neke na iskustvo i na srecu.
Konacno dobijamo priliku da ispratimo deo meca na Eurosportu.

smb

pre 9 godina

Evo, ovo je jedan od retkih LS koji zaista prikazuju Jelenin meč
http://www.vipleague.me/tennis/247059/1/bencic-vs-janowickz-%28arthur-ashe-stadium%29-live-stream-online.html

Tenis fan

pre 9 godina

Ne znam koliko vas je gledalo mec, ali moje misljenje je da je Jelena igrala jako dobro. Cisti i snazni udarci sa obe strane, i to veoma duboki, cak i na nezgodne lopte. Druga stvar je sto je mala Bencic igrala jos i bolje od toga. U svakom slucaju prelep tenis i puno vinera, svaka cast za obe. Za mene sigurno jedan od boljih zenskih meceva na ovogodisnjem US openu. I cetvrtfinale ce biti zanimljivo, Peng u ove dve nedelje takodje igra sjajan tenis. Koja god od njih dve da prodje ima velike sanse da prodje u finale ako nastavi sa ovakvim partijama.

nikol dz femija

pre 9 godina

ps. A šta tek da kaže pretalentovani Gaske kojeg je uvek milina gledati ? Nije bio ni medju 5 akamoli prvi ...a tek koliko je od gren slem finala...a odličan teniser i veeeeliki talenat a realnio bolji od mnogih, ali, ali, ali...!!!

John

pre 9 godina

Toliko prilika je Jelena propustila i izgubila je 1. set. U 2. se pojavila sa govorom tela kao da se predala. Upravo je izgubila gem na svoj servis i ovo deluje kao vec toliko puta vidjena prica. Steta.

kvota 3.25

pre 9 godina

Mala jace udara, hrabrija je, diktira igru, Jelena kasni. Cak i balone Belinda rano hvata, u penjanju. Svaka joj cast. Voleo bih da Jelena tako igra, ali ne igra cesto hrabro. Evo sad tek Jelena udara jako, ali Belinda ima prednost brejka u drugom setu. Mora u kontinuitetu da igra svoju najbolju igru, bez nervoze. I mora da ima boljeg trenera. Mozda je sada kasno.

Madrid 2010

pre 9 godina

Naucite da omalovazavanje I prozivanje drugih ne cini vas boljim ili "vecim", nego bas suprotno.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (MilojePI, 1. septembar 2014 16:57)

Pa to bi prvo trebala da nauci tvoja miljenica.
Zar ne omalovazava ona upravo svojom izjavom protivnicu koja ju je potpuno nadigrala?
Zar nije ona bez ikakvog povoda pre 4 godine na turniru u Madridu omalovazavala i rugala se svojoj koleginici iz reprezentacije???
To smo izgleda zaboravili?
E pa ima nas koji dobro pamtimo i koji to nikada necemo zaboravisti.
Najmanje sto od nas moze da dobije je omalovazavanje.
Ja bih pre navijao za neku albanku, nego za nju.
Svakom prema zaslugama.

Navijac iz fotelje

pre 9 godina

"Imam sansi da osvojim US Open". Samo ne znam kako? Defanzivom???. Spagama?? Devojcica joj je pokazala kako se igra tenis

Dijaspora CH

pre 9 godina

Elem, Belinda nije bas pocetnik, Izabrana je u Svajcaskoj prosle godine za sportistu godine, velika je nada svajcarskog tenisa! Price o dobrom ili losem zrebu ne stoje, jer je onda Belinda imala los zreb, a Jelena odlican. Jelena je igrala lose, Belinda dobro, to su cinjenice!

Felix

pre 9 godina

Stara pesma. Kad se nekoj od nasih teniserki 'otvori', i covek bi pomislio da imaju odlicnu sansu da doguraju daleko, one skoro redovno gube. To je do te mere tako, da bi zapravo bilo cudno da je Jelena pobedila u ovom mecu.