Nova vest
Zimski sportovi

Nedelja, 09.02.2014.

16:39

Kuzmina odbranila titulu u sprintu

Slovačka bijatlonka Anatasija Kuzmina odbranila je titulu u sprintu na 7,5 kilometara na Zimskim olimpijskim igrama u Sočiju.

Izvor: JT

Autor: JT

Default images

Kuzmina je do nove titule olimpijske šampionke došla u vremenu od 21:06.8 minuta, bez promašaja.

Srebro je pripalo domaćoj takmičarki Olgi Viluhina, koja je imala 20 sekundi zaostatka, dok je bronzu osvojila Vita Semerenko iz Ukrajine. I Viluhina i Semerenko nisu imale nijedan promašaj.

Viluhina je na taj način donela domaćoj naciji drugu medalju na Igrama, a pošto je Kuzmina rođena u Rusiji, može se reći da je to dvostruko slavlje za Ruse.

Favoritkinje pred početak Igara u Sočiju Darija Domračeva iz Belorusije i Norvežanka Tora Berger na kraju su morale da se zadovolje devetim, odnosno desetim mestom.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

0 Komentari

Podeli:

Zimski sportovi

Vidi sve
Aktuelno

Ski fest okupio 500+ učesnika na Kopu

U periodu od 20-24. marta 2024. godine na Kopaoniku je održan 31. po redu Ski festival sporta za sve koji je pod pokroviteljstvom Vlade Republike Srbije, Ministarstva sporta i Sportskog saveza Srbije organizovala Asocijacija sport za sve Srbije.

Asocijacija sport za sve Srbije

12:05

64 d

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu