Petak, 15.06.2018.

18:50

Spektakl u Sočiju – Ronaldo vs Kosta i Španci 3:3!

Izvor: B92

Spektakl u Soèiju – Ronaldo vs Kosta i Španci 3:3! IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

572 Komentari

Sortiraj po:

neutralni felsh

pre 5 godina

neutralni felsh-dominiras sa komentarima...pozdrav od tex vilera!!! 

p.s.-kako nas partizan?...sa djukom mislim...ima li neke sanse..
(tex viler, 16. jun 2018 07:43)


hvala, tex viler. zapravo, kolega dominus i ja dominiramo, njegov komentar me je lepo inspirisao. uglavnom tako i napisem nesto - tako sto se nekome prikljucim u komentaru, slagao se sa njim ili ne. prikljuci se i ti malo cesce, podeli misli.

djukic i partizan? znas kako kazu, rano je za prognoze ;)

neutralni felsh

pre 5 godina

@ neutralni felsh 

Volim čitati tvoje komentare o fudbalu, iako se ponekad ne slažemo u mišljenju :) 
Nikad mi nije bio važan odnos +-. Da to jurim, ne bih bio iskren u pisanju. Kvalitet komentara ne zavisi od toga, a najlakše je biti general posle bitke :) Šta će se izdešavati do kraja grupne faze, nije lako proceniti, ali mislim da Iran neće biti nepremostiva prepreka, težak svakako. 
E sad. Jedna moja lična želja. Od kada znam za sebe, od kada pratim fudbal (ispravnije nogomet, naša je reč), najveća želja (kao ljubitelja istog) jeste da doživim trenutak kada Srbija osvaja SP. Još od onog vremena devedesetih (osamdesete ne pamtim) kada smo imali onakve majstore fudbala. Velika je sportska nepravda neigranje SRJ na SP 1994 i EP 1992. Ta se nepravda mora jednom ispraviti. Nadam se da ću to doživeti :)
(dominus, 16. jun 2018 00:47)


hvala, takodje :) ovde ti minus daju ako ih nerviras. buduci da mnoge evidentno nerviram, posledice su cesto prirodno katastrofalne ;)
sto se tice zelje da osvojimo SP - bolje je da se okanemo mastanja i pocnemo vise da koristimo zagrade ;)
sve to znas i sam: ako ikada nesto osvojimo to moze biti neki EURO u nekoj maglovitoj buducnosti, ako se nekim cudom poklope sve skazaljke (vanserijska generacija, selektor, konstelacija) ali jako jako tesko. sto se tice osvajanja mondijala, mali smo mi za to, suvise je to velika scena za nas koliki smo trenutno. u doba jugoslavije je moglo ponekad da se razmislja o tome, ali su tada resursi bili mnogo veci...
danas, nijedna reprezentacija od nasih sadasnjih balkanskih drzava prosto nema ljudske i materijalne resurse za osvajanje mondijala.

kiki

pre 5 godina

(tintilic, 16. jun 2018 05:24)

Sta se moze... Mesi nije imao Edera da mu donese titulu u finalu kao neki. I kako nije bio? Bio je puno blize nego Ronaldo. Mesi na proslom SPu je Argentinu doveo do finala, a Ronaldo nije mogao sa Portugalom proci ni grupu.. A o golovima je bolje da ne pricamo. Mesi je do ove utakmice imao vise golova na jednom SP-u 2014 godine nego Ronaldo na svim na kojim je igrao. Utaja poreza? Mesi sakrio 4 miliona, a Ronaldo 20. Ko je utajio vise? haha

gigi

pre 5 godina

Meni je bilo najjace kad Nacho "napravi" penal na Ronaldu i onda on i Ramos idu do sudije i govore kako je Ronaldo padavičar i kako je simulirao... A ne smeta im to kada igraju sa njim u Realu...

hmm

pre 5 godina

Pricajte sta hocete i lupajte minuse koliko hocete ali ovo je istina. Messi u karijeri protiv najjačih TOP 10 reprezentacija Njemačke, Brazila, Portugala, Francuske, Čilea, Španije, Engleske, Urugvaja, Italije, Kolumbije postigao 19 golova. Ronaldo je protiv istih reprezentacija postigao tek 4 gola. 1 protiv Argentine i danas 3 protiv Španije.

doom

pre 5 godina

сјајан фудбал, Роналдо + 10 залуталих контра пољуљаних Шпанаца због оне фарсе са селектором.

Dragan

pre 5 godina

Pravi spektakl ali Pike je tragicar.
Nepotrebni faul na 20 m od gola i to 5 min. prije kraja.
Ronaldo okrenut ledjima a desno jos Ramos.
Glupost meca!

Zoran

pre 5 godina

Zalosno je gledati Ronalda kako se u sekundi stroposta na zemlju cim ga protivnicki igrac pipne .
Koliko god da je dobar fudbaler jos je bolji simulator .

jazz

pre 5 godina

@Iako ga ne podnosim, moram da priznam da Rolando zaista jeste drugi najbolji fudbaler svih vremena, iza nedostiznog Mesija.
(GoGo, 15. jun 2018 21:53)

Da, slažu se sa tim što si rekao i Pele, Luis Nazario da Lima, Bekenbauer, Ronaldinjo, Johan Krojf, Zidan, možda čak i Ibrahimović.
A koliko ti je godinica GoGo?

Elem među 10 najboljih jesu pomenuti, ali reći da su baš najbolji nekako ne stoji.

Komša

pre 5 godina

Strategija,taktika,koreografija,timska igra,tika-taka,ovo,ono i onda dođe narcis i zavuče ti maljutku na kraju i ćao.Kao dzojstikom da je upravljao.
Jeste fudbal timska igra ali lepo je kad vidiš igrača poteza (onaj pas u kontri npr.) .Čovek 5-6 puta pipnuo loptu i dao tri gola...Majstor

drmr

pre 5 godina

Studenti, ne smarajte sa tim ispitima, svejedno cete visiti na birou cak i da zavrsite te fakultete
(x, 15. jun 2018 20:34)

bravo, nikako se ne treba usavrsavati, zašto ići i u srednju školu, možemo sve i sa oš. da se ja pitam i oš ne bi bila obavezna, svakako ćemo svi visiti na birou.
završen fakultet, zaposlio se odmah po završetku istog, bez veze, plata 5x veća od prosečne(početna) ali nisam išao na pravni/ekonomski/fdu i slične, morate biti pametni u odabiru a ne da očekujete da će neko umesto vas da donosi dobre odluke

Бот по убеђењу

pre 5 godina

Сјајна утакмица, морао сам је одгледати још једном, онако сам за своју душу, без свастике која пљува Роналда и ових млађих који прате фудбал последња два петка..
Јеро иако некада сјајан играч, ушао је са страхом у утакмицу и то је пореметило, по мени уз Белгију вероватно најбољу репрезентацију на турниру. Мислим на уиграност, не на скуп “звездица”.
Де Хеа мора још много пасуља да једе да би онако пришао Роналду пред пенал. Чим је на крају тог приласка окренуо главу ка судији, изгубио се за читаву утакмицу, крај. Роналдо кад је ту дао гол, знао је да ће дати шта год да шутне. И чекао је и искусно тражио себи шансу. Да је било још удараца у оквир гола, били би голови..
Није Де Хеа - Рамос, који природно има тај дар. Није ни Роналдо, који има екипу са којом ради на менталној кондицији. Погледајте дисање пред шут, правила понашања, залета.. Сличним радом је Бодирога давно усавршио своја слободна бацања.. Јесте он добар голман, али има у себи неку несигурност. Осети се. А за сваку екипу голман је темељ..
Кошту волим, али да оно није био глумац Пепе и да је био неки други судија, био би барем жути картон. То је нападач по мом укусу, има све. Престао сам да гледам Челси од када га отераше..
Шпанија је невероватна, преболеће они ово што их задесило са селектором и бити све јачи..
Последњи утисак ми је да је Роналдо који је овим успео у својој личној борби, јер је очито трпео притисак по питању игре у Шпанији. Трпи га и Меси. Не верујем у причу да су са толико новца они петљали било шта, пре ће бити да им “скидају” за оно што они уговорима треба да добију. Зато и одлази..
Исплатио му се толики рад, жртва, посвећеност...
Ноћ Роналда.

Liverpool FC

pre 5 godina

fudbal je po vokaciji suprotstavljen visokom formalnom obrazovanju, i suprotno ;)
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (neutralni felsh, 15. jun 2018 23:59)

Formalno je kljucan izraz. :-)))

kilkl

pre 5 godina

Fenomenalni Ronaldo, kakav gol! Kako se spremao za sut... na faci mu se videlo da ce da ga pogodi, i to velemajstorki. Spanci takodje sjajni ali su kod vodjstva postupili kukavicki i poceli da igraju antifudbal.

Dado

pre 5 godina

Svi su pravili kojekakve analize, predvidjanja, procene... i niko ne spomenu Portugal za favorita, ni iz senke, a ljudi imaju ovog vanzemaljca, jos su aktuelni prvaci Evrope i igraju odlican fudbal. Svi stavljaju ekipe u favorite ekipe koje oni vole a ne kako stvarno jeste.

BeKo

pre 5 godina

De Hea i Pike srušili sve što je Španija maestralno odradila.Drugi gol težak kiks u rangu Karijusa a Pike pravi faul koji De Hea pogledom ispraća u mrežu.Logično je bilo da će Kristijano šutirati u taj ugao.

tex viler

pre 5 godina

Sedim sa ekipom u gotovo punom kafiću i gledamo fudbal i sledi utisak večeri - pet sudija na terenu, četvorica za VAR sistemom i mnoštvom monitora i svi oni pojma nemaju, jer Srbima je samo mali ekrančić dovoljan da vide da je Dijego Kosta napravio faul nad Pepeom kod prvog gola Španije. O tome ko je kad, gde i kako trebao da igr au obe reprezentacije da ne pričam. Od sada, sve utakmice strogo kući u solo izvedbi. Da uživam u fudbalu.


ja to odavno ...uvideo tako da strogo sam i uzivam!

Zex

pre 5 godina

Ono što je sigiurno, Španija je igrala bolje za oko, imala vise sansi ali, Portugal je kod 1-0 propistio kontru za 2-0.Ronaldo je nsmestio super loptu saigracu koji se nije snasao.Portugal je dva puta vodio i zato mislim da je realno x. Nebi bilo fer da je španija dobila.Još jedan bitan detalj je faul u napdu Dijaga Koste kod gola.Lakat u grlo, za ono ide zuti karton i ono je velika greska sudije.

tex viler

pre 5 godina

neutralni felsh-dominiras sa komentarima...pozdrav od tex vilera!!!

p.s.-kako nas partizan?...sa djukom mislim...ima li neke sanse..

hmm

pre 5 godina

Strucnjaci, ahaha.. Pa i kod ovog slobodnjaka kriv golman?? Ahaha.. Pa majstorstvo! Koj je to efe, gde je lopta prosla? Pa golman gleda ukopan. To se zove MAJSTORSTVO! Psst i tisina u cosak za kaznu.
(ccc?, 15. jun 2018 21:52)

Svaka čast, stvarno je majstorstvo zabiti PRVI gol iz slobodnog udarca na velikim natjecanjima iz 45. pokušaja

JPR24

pre 5 godina

Koji ......moraš biti da u situaciji kad imaš samo gol prednosti protiv ekipe u kojoj igra CR7 izvučeš iz igre Kostu i D. Silvu....
(baneb, 16. jun 2018 00:00)
Velika greska, ali lako je nama “posle”..
Istovremeno, i golman im je bio truba sinoc. A Pike kao ne zna Ronalda pa napravi glup faul , ovaj ga izvede naravno odlicno, iako je golman poprilicno lose stavio zid.. Sve u svemu dobra utakmica. Vidi se ipak razlika u nivou izmedju ove utakmice i onog sto smo gledali do sada.

Ante

pre 5 godina

Objektivno, Španjolska je bolja ekipa, ali ima tri ključna problema. Relativno neiskusnog trenera koji gasi požar u posljednjem momentu, sukob u ekipi na razini Katalonaca i ostalih, te Isca koji guši igru svake ekipe, stalnim gnjavljenjem lopte do iznemoglosti. Odličan igrač, ali za osamdesete i devedesete godine, što je Zidane prepoznao i zacementirao ga na klupu. Prespor za današnji nogomet, ali znalac.

tintilic

pre 5 godina

Suludo je porediti Ronalada i Mesija. Ronaldu fali jos samo svetska titula sa reprezentacijiom dok Mesi nije ni blizu tog ostvaranje a o golovima da i ne pricamo. Ipak Mesi je bolji u necemu. Utajiio je za nijansu vise poreza i s obzirom na izgled i gradju moze da ucestvuje i na paraolimpiskim igrama

Ikac Jagodinac

pre 5 godina

Joj , što nam ne dođu i Španci i Portugalci ... ma , pokidaćemo ih . Ali , lukavi su to muljatori , ima da ispadnu namerno , samo da se ne sudare sa nama !!!

lol

pre 5 godina

Messi je u karijeri protiv najjačih reprezentacija Njemačke, Brazila, Portugala, Francuske, Čilea, Španije, Engleske, Urugvaja, Italije, Kolumbije postigao 19 golova. Ronaldo je protiv istih reprezentacija postigao tek 4 gola. 1 protiv Argentine i danas 3 protiv Španije.

neutralni felsh

pre 5 godina

Lepo sam rekao, Ronaldo najbolji Evropski igrac svih vremena, da je imao malo vise srece pa da se rodio u Brazilu eee druga bi prica bila.
(BlueBlueBlue, 15. jun 2018 23:13)


a sta bi tek bilo da se mesi rodio u spaniji? ;)

neutralni felsh

pre 5 godina

(nemci su retko imali klasicnu prvu zvezdu ekipe, njima je cesto neko neplaniran upadao da "izdominira")



lapsus kod "neko neplaniran", treba "neko iz drugog plana".
uzgred, to je uzrok i posledica njihove tradicionalne kompaktnosti, odnosno manje zavisnosti od standardnih prvotimaca i njihovih pozicija - svaka rezerva koja ulazi uglavnom odigra minimum pristojno. uz tradicionalno jaku samosvest i motivaciju bas to ih cini uvek krajnje neugodnom ekipom. za razliku od drugih kojima igra i efikasnost daleko vise variraju, u zavisnosti od raspolozive standardne postave (zato vremenom na turnirima dobijaju svojevrsnu takticku "predvidivost"), ili u zvisnosti od variranja kvaliteta pri smeni generacija, od selektora i strucnog staba itd. oni imaju jaku tradiciju i konstantan sistem. upravo tako nadoknadjuju izvesni manjak tehnicke i klasicne majstorske izbrusenosti u potezu, kakva krasi spansku ili brazilsku reprezentaciju, jer im je sve daleko vise podredjeno kolektivu a daleko manje zvezdama, virtuozima i inspiratorima igre. efekat toga je konstantnost i kompaktnost, uz manje oscilacije u igri nego ostali, koji vise zavise od nadahnutih generacija i ostalih poklopljenih skazaljki i kockica. redovni su u zavrsnicama turnira, njima se ne desava blam kao sad italiji da se ne plasiraju, jok oni uvek doguraju do kraja ili skoro do kraja a izbacuju se samo teskim znojem uz teske muke i izazove. njih nikad niko nije fudbalski nakantao ili ponizio. svim ostalima tzv. velikim reprezentacijama se desavalo daleko vise blamova.
eto to sam gore hteo da kazem, hvala na uvazenju doticne ispravke.

ls

pre 5 godina

sve je to cena velike ekspanzije fudbala kao sporta i kao medijskog fenomena... danas i streberi prate fudbal ;)  
(neutralni felsh, 15. jun 2018 22:41)  

Ja ispitujem sva tri predmeta u ovom semestru, a junski rok udarni, nekoliko stotina prijavljenih studenata, pismeni pa usmeni. I to je muka. A neutralni mora da dosoli na ljutu ranu... 
(Spyderco, 15. jun 2018 23:08) 


fudbal je po vokaciji suprotstavljen visokom formalnom obrazovanju, i suprotno ;)
(neutralni felsh, 15. jun 2018 23:59)

Vas dvoje ste zalutali na ovu vest?

Batko pamcenje mu kratko

pre 5 godina

Videcu tog Penalda u (polu)finalu Mundijala protiv Di Marije, Ikardija, Maskerana, Otamendija, Demikekisa, Kampanjara, Burdiza, Lavecija, KING Mesija, Dijega Milita, Luca Gonzalesa, Tina Koste i ostalih amigosa iz Argentine
Abbodanzieri/Lux/Romero bolje brane od De Hee.

ElHombre

pre 5 godina

Dusan Bajevic je protiv Zaire dao isto tri gola.
Ronaldo je najbolji fudbaler na svetu sada ce deca koja vole malog mesija da cekaju da mozda uz mnogo srece da jedan gol protiv slabog Islanda mnogo mi ih je zao.

Sasa

pre 5 godina

nema potrebe . sudije su zato tu .
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (bane, 15. jun 2

Kada je video da ne moze Ronaldo sudija je dao iz slobodnjaka.
(Sasa, 15. jun 2018 22:57)

da li ste ti i ovi sto su ti dali pluseve culi za rec sarkazam ? citalac je mislio da su sudije tu da sude za ronalda a ne da igraju . pobogu zar je moguce da to nisi skapirao ?
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (zeljko, 15. jun 2018 23:44)

# Link komentara

Da sam na tvome mestu, i te kako bih se zapitao ko nije shvatio.
Pod uslovom da si bio ozbiljan sa ovolikom kolicinom nerazumevanja. A sudeci po strukturi komentara (na tvoju zalost) jesi.
Procitaj jos jednom sve, molim te, za svoje dobro - razmisli.

tiberije

pre 5 godina

Ovaj čovek je neumoran. Toliko ambicije nijedan fudbaler nije imao. Taman kad misliš da ne može bolje a on napravi nešto ovako. Cristiano-Messi era se nikada neće ponoviti uživajte dok traje

Batko pamcenje mu kratko

pre 5 godina

cime je to Penaldo omadjijao citaoce ? frizurom ?
(baletan, 15. jun 2018 22:59)

Omadjijao ih je razlivenom sminkom. Mora da je tamo u Rusiji vrucina cim sa njega spada puder a maskara se razmazuje.

Trampe Srbine

pre 5 godina

Tri najbolja igrača ikad se slično ili isto zovu: Ronaldo, Ronaldo, Ronaldinjo.
(Author, 15. jun 2018 23:33)
Klinac, mora da nisi stariji od 20 godina, pa nisi cuo za Bogoce fudbala- Pelea i Maradonu!!!

Stari

pre 5 godina

Svaka čast Ronaldu na EURU 2016 ali razlika između njih dvojice u reprezentaciji je samo Eder. Messiju je najveći uspjeh u reprezentaciji što je na SP-u 2014 godine odlučio 4 utakmice golovima i asistencijama (protiv Bosne, Nigerije, Irana u grupi i Švicarske u osminifinala). Ronaldu je s druge strane najveći uspjeh što je Portugal odveo do finala EURA 2016 gdje je odlučio golovima i asistencijama samo 2 utakmice (protiv Mađarske u grupi i Velsa u polufinalu). Messi ima duplo veće zasluge što je Argentina igrala finale SP nego Ronaldo što je Portugal igrao finale EURA 2016. Ronaldo se na EURU doslovno nije vidio osim u utakmicama protiv Mađarske i Velsa.
(kiki, 15. jun 2018 23:47)

ma da jeste, sve je tačno, veze on nema....sve je to zavera protiv Messikice!

Albert Albert Albert Albert

pre 5 godina

nema potrebe . sudije su zato tu .
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (bane, 15. jun 2

Kada je video da ne moze Ronaldo sudija je dao iz slobodnjaka.
(Sasa, 15. jun 2018 22:57)

da li ste ti i ovi sto su ti dali pluseve culi za rec sarkazam ? citalac je mislio da su sudije tu da sude za ronalda a ne da igraju . pobogu zar je moguce da to nisi skapirao ?
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (zeljko, 15. jun 2018 23:44) # Link komentar

kuku zeljko druze moj, nisi ni svestan da ti nisi skapirao jednu jednostavnu recenicu, a pricas o sarkazmu. nemoj vise tako je najbolje, veruj mi. e zeljko, zeljko....pozdrav drugar i veruj mi da zelim da se salis radi sebe.

dominus

pre 5 godina

@ neutralni felsh

Volim čitati tvoje komentare o fudbalu, iako se ponekad ne slažemo u mišljenju :)
Nikad mi nije bio važan odnos +-. Da to jurim, ne bih bio iskren u pisanju. Kvalitet komentara ne zavisi od toga, a najlakše je biti general posle bitke :) Šta će se izdešavati do kraja grupne faze, nije lako proceniti, ali mislim da Iran neće biti nepremostiva prepreka, težak svakako.
E sad. Jedna moja lična želja. Od kada znam za sebe, od kada pratim fudbal (ispravnije nogomet, naša je reč), najveća želja (kao ljubitelja istog) jeste da doživim trenutak kada Srbija osvaja SP. Još od onog vremena devedesetih (osamdesete ne pamtim) kada smo imali onakve majstore fudbala. Velika je sportska nepravda neigranje SRJ na SP 1994 i EP 1992. Ta se nepravda mora jednom ispraviti. Nadam se da ću to doživeti :)

Batko pamcenje mu kratko

pre 5 godina

(koji spektakl, 15. jun 2018 22:12)

Moze bolje od ovoga, da pobede Srbija i Nigerija odnosno da izgube Hrvatska i Kosta Rika, ako ti tako lepse zvuci.

Batko pamcenje mu kratko

pre 5 godina

alo, da li si čuo za efe u fudbalu?
(Deki, 15. jun 2018 22:04)

Nije efe nego efeJ ( kao esej u knjizevnosti) iliti fels a u tenisu se to zove slajs ili drop shop.

Batko pamcenje mu kratko

pre 5 godina

Hahahahaha kako prica ovaj sudija sa RTSa gahahahahah majko mila
(R9, 15. jun 2018 22:29)

Sudija sa RTSa hahaha koja izjava hahaha, valjda komentator batice. Ja ovde u Grckoj imam neki Rts a koji ne prenosi SP, ja sam u neverici.

Matorac

pre 5 godina

Za sve ove juniore koji fudbal doživljavaju kao virtuelni duel Ronaldo vs. Messi i kojima je svaka utakmica povod za "na.rdivanje" ko je ružniji, grbaviji ili veći simulant, večeras ste imali čas svega što pravi sport jeste. Redom: voleli ga ili ne (ja ga, recimo, nešto ne simpatišem, ali smatram da je jedan od "izabranih") onaj penal bi Ronaldu svirali i u Engleskoj, čisto kao suza. Faul Koste nad Pepeom...ne znam ko mi je antipatičniji kao igrač, ali ono se ne sudi, osim ako vam sudiju nije delegirao onaj pripadnik jagnjećih brigada iz FS Beograda koga su proizveli u sveznajućeg na RTS-u (doduše, uklapa im se u socrealistički enterijer i studijsku rekvizitu koju kao da su izvukli iz podruma nekog muzeja). De Hea će da se evakuiše iz Mančestera, javlja mi se, ono nije greška nego samouvereno "lako ću ja to da pokupim" na loptu koju je uputio Ronaldo, stvarno treba da budeš bolid da bi imao takav stav. Naćo Rodrigez, golčina iz voleja cevanicom, svaka čast. Glupava španska odbrana koja faulira Ronalda na 25m od gola po sredini, k"o penal, čovek ima "kalibrisan" top za onakve situacije. Da ne zaboravim trenerskog maga koji izvlači najboljeg igrača, verovatno da bi ga odmorio za Maroko i Iran, izuzetno inteligentno čuvanje visokog vođstva od 3:2 protiv prvaka Evrope. Španci su, na njihovu žalost, previše i neopravdano samouvereni, ako dopadnu šaka nekoj disciplinovanoj ekipi kod koje utakmica traje 90 minuta, moglo bi im se dogoditi što i Brazilcima protiv Pancera onomad. Suvi kvalitet imaju, ali ako ih nešto može skupo koštati to je stav da su "bogom dani". Možda bi im dobro došlo još jedno otrežnjenje u grupi, mada ne verujem da Iran ili Maroko mogu da im otkinu ni bod. Inače, mislim da će sutrašnje utakmice biti još zanimljivije.

Batko pamcenje mu kratko

pre 5 godina

Tačka na i.. Ronaldo > Messi
(Stevica, 15. jun 2018 23:06)

U visini duga za porez da, jos ako racunamo sportiste iz drugih sportova onda ta "tabela" glasi ovako: Djokovic > Penaldo > Modric > Mesi.

Batko pamcenje mu kratko

pre 5 godina

Ja ne verujem da neko ima petlju da kaze da je Ronaldo los igrac..
(sinisa, 15. jun 2018 22:19)

Penaldo je los igrac, 3 klase ispod Mesija, nije sto sam okoreli fan Barse ali to je prosto tako svidelo se to nekome ili ne. Ali sta reci za De Geu, osim da je ocajan golman. Posto sam video nocas kako je branio voleo bih da ga kupi Penal Madrid, u tom slucaju ce se ponoviti onih 6-1 za Barsu kao pre par godina hihihi.

nista o nicemu

pre 5 godina

Srbima je samo mali ekrančić dovoljan da vide da je Dijego Kosta napravio faul nad Pepeom kod prvog gola Španije. O tome ko je kad, gde i kako trebao da igr au obe reprezentacije da ne pričam. Od sada, sve utakmice strogo kući u solo izvedbi. Da uživam u fudbalu.
(ZaphodBeeblebrox, 15. jun 2018 23:22)

Na HRTu bivsi sudija uz nekoliko puta ponovljen snimak kazr cist faul. I bio je. Pazi, isto tako sudije nisu videle aut, a Srbi kraj ekrancica videli pljacku Turske, pa malo razmisli o cemu pricas.

Batko pamcenje mu kratko

pre 5 godina

Mrzitelji Ronalda na bensedinima :)))))
(Falcao, 15. jun 2018 22:28)

Bice i Penaldo na istima kad mu neki gosa odbrani penal, nas Stojke skida penale i bez gledanja.

Batko pamcenje mu kratko

pre 5 godina

Najbolji igrač u istoriji. Nema dalje. 
(Brufen_od_400, 15. jun 2018 22:13) 

Momak, najbolji igrac u istoriji ce tek nastupiti u Mundijalu, i to protiv Islanda.

reflektor

pre 5 godina

Ajde vise sa tim klinackim razlozima i strucnim misljennjima.Ovaj covek ima iza sebe brojke,a sto se tice igre jednostavno je masina,takav je profil igraca.Da li je neko komentarisao njegovih nekoliko sprintova u kontri???E zato je masina a tri gola govore z sebe.Licno,vise Mesija i njegov nacin gotivim ali osporavati ili smisljati mane ucinku CR je malo bolesno...

Albert Albert Albert

pre 5 godina

Ovaj sjajni fudbaler Ronaldo nema sa kim da igra u Portugalu.
(Sasa, 15. jun 2018 21:44)

nema potrebe . sudije su zato tu .
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (bane, 15. jun 2

Kada je video da ne moze Ronaldo sudija je dao iz slobodnjaka.
(Sasa, 15. jun 2018 22:57)

hahahahahahahaha

Miskec

pre 5 godina

"Ovaj sjajni fudbaler Ronaldo nema sa kim da igra u Portugalu.
(Sasa, 15. jun 2018 21:44)

nema potrebe . sudije su zato tu .
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (bane, 15. jun 2018 22:37)"
Ko o cemu grobari o sudijama, aman vise!!!!
Vec je na sajtu FIFAe, sudija ocenjen najvisom ocenom, pozovi ove iz sudijske organizacije, objasni im kako se sudi!

neutralni felsh

pre 5 godina

sve je to cena velike ekspanzije fudbala kao sporta i kao medijskog fenomena... danas i streberi prate fudbal ;) 
(neutralni felsh, 15. jun 2018 22:41) 

Ja ispitujem sva tri predmeta u ovom semestru, a junski rok udarni, nekoliko stotina prijavljenih studenata, pismeni pa usmeni. I to je muka. A neutralni mora da dosoli na ljutu ranu...
(Spyderco, 15. jun 2018 23:08)


fudbal je po vokaciji suprotstavljen visokom formalnom obrazovanju, i suprotno ;)

Gru

pre 5 godina

Sta je ovo? Sve sami Mesijevci, dosli da pljuju po Ronaldu. E pa gospodo, mozete ga samo mrzeti, Ronaldo je ono sto Mesi jos uvek nije.
Najbolji igrac i motor u svakom timu u kom igra bilo da je Mancester, Real ili reprezentacija.
Mesi je igrac samo u Barseloni i nigde vise! I prestanite da poredite Mesija i Maradonu, Mesi mu nije ni do kolena.

Crna mamba

pre 5 godina

Nema sta,sjajna utakmica...Svi pricaju o Ronaldu...i treba
.vodja,lider,igracina...ali nije posteno xa ne spomenemo Nacov gol...sjajno uhvacena lopta i mm precizno...svaka cast!
Svasta nas jos ceka...tek je drugi dan...

zeljko

pre 5 godina

nema potrebe . sudije su zato tu . 
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (bane, 15. jun 2 

Kada je video da ne moze Ronaldo sudija je dao iz slobodnjaka.
(Sasa, 15. jun 2018 22:57)

da li ste ti i ovi sto su ti dali pluseve culi za rec sarkazam ? citalac je mislio da su sudije tu da sude za ronalda a ne da igraju . pobogu zar je moguce da to nisi skapirao ?

BlueBlueBlue

pre 5 godina

Lepo sam rekao, Ronaldo najbolji Evropski igrac svih vremena, da je imao malo vise srece pa da se rodio u Brazilu eee druga bi prica bila.

Milan

pre 5 godina

Stvarno odlicna tekma, navijao sam za Spaniju ali Ronaldu isto svaka cast. Mozemo ga voleti ili mrzeti ali je cinjenica da decko radi na sebi od prvog dana i da je stalno bolji i bolji cak i kad je najbolji.

nsnsns

pre 5 godina

Na usporenom snimku se lepo vidi da je krenuo da pada, bukvalno se bacio pre kontakta... ni videlo penala, drugi gol greska golmana, treci iz faula koji nije bio, ali opet majstorija, i na tome mu svaka cast, opet dobra utakmica Ronalda, ali bez ikakvog preuvelicavanja, mnogo se bacao po terenu kao i uvek

Spyderco

pre 5 godina

kako ja sada da spremam ispit???
Sutra Francuska, Argentina, uvece Hrvati i Nigerija... Prekosutra mi igramo, pa onda isti dan uvece Brazil-Svajcarska...
Pritom, ajd' da mi je profa musko, pa da me razume, da ne trzi dlaku u jajetu, nego zena koja imam osecaj nema predstavu da je svetsko u toku...
(Rem, 15. jun 2018 19:48)


sve je to cena velike ekspanzije fudbala kao sporta i kao medijskog fenomena... danas i streberi prate fudbal ;)
(neutralni felsh, 15. jun 2018 22:41)

Ja ispitujem sva tri predmeta u ovom semestru, a junski rok udarni, nekoliko stotina prijavljenih studenata, pismeni pa usmeni. I to je muka. A neutralni mora da dosoli na ljutu ranu...

ZaphodBeeblebrox

pre 5 godina

Sedim sa ekipom u gotovo punom kafiću i gledamo fudbal i sledi utisak večeri - pet sudija na terenu, četvorica za VAR sistemom i mnoštvom monitora i svi oni pojma nemaju, jer Srbima je samo mali ekrančić dovoljan da vide da je Dijego Kosta napravio faul nad Pepeom kod prvog gola Španije. O tome ko je kad, gde i kako trebao da igr au obe reprezentacije da ne pričam. Od sada, sve utakmice strogo kući u solo izvedbi. Da uživam u fudbalu.

slaviša šmigič

pre 5 godina

koasta za izjednacenje pravi faul u napadu sudija čuti i gol za špance.sudije otkako postoje svetska kradu u korist španaca

neutralni felsh

pre 5 godina

Neverovatna utakmica i fenomenalni Ronaldo. Još onakav treći gol...majstorija. Uz dobar rasplet grupne faze, Portugal bi mogao daleko da dogura. U jednoj varijanti žreba bi mogli gledati četvrtfinale Portugal v Argentina.
(dominus, 15. jun 2018 22:58)


pazi sta pricas. slicnu prognozu sam napisao na vestima o iran-maroko pa posle vidim eksperti nalupali minuse.
naravno, kad sve prodje, i legne na rudu, pola njih ce da pisu "znao sam!" i "lepo sam vam govorio".
ovaj x je zakomplikovao stanje u grupi, sad i portugal i spanija moraju da jure iran i nemaju prava na gresku. bitno je da su jedni druge pregrmeli, mada, za razliku od portugalaca, spancima je ovo kiseo bod - jer su pred kraj ispustili pobedu.
(dosta golova je vec palo u poslednjim minutima, skoro pa redovno, mozda ce sledeci parovi bolje da uigravaju zavrsnice, pouceni prvim analizama turnira)

ronaldov slobodnjak je mozda nepravedno bacio u senku nachov projektil za 3:2, ono je (takodje) bio perfektan sut - bolje od onoga ne moze.

sve u svemu, imamo 3 reprezentacije sa top-igracima (mesi ronaldo nejmar), i nekoliko slicnih reprezentacija koje takodje imaju dominantne top-igrace koji su za sada par koraka ispod prvog trojca. mozda je pitanje je da li ce ovo svetsko biti vekiki sudar svih zvezda i hoce li te zvezde tokom turnira donositi prevagu kao sto je veceras uradio ronaldo - ucinak dostojan top-stara i konkurenta za zlatnu loptu. sa druge strane, stari favorit iz senke, belgija, ima azara i de brujnea, koji je ove sezone savrsen, a francuska ima zbir m'bape grizman dembele (nemci su retko imali klasicnu prvu zvezdu ekipe, njima je cesto neko neplaniran upadao da "izdominira"), - mozda ce ovo prvenstvo biti zapamceno bas po zvezdama i njihovim bravurama, jer ce njihove ekipe vise nego ikada zavisiti od njih. primecuje se da ronaldo u portugalu ne igra istu ulogu kao u realu - ovde vise ucestvuje u igri, gradnji napada i polukontri, ovde zaista on inspirise i nosi ekipu - bas onako kako mesi redovno radi u barseloni, a cesto i u argentini. to mnogi zaborave kad kazu penaldo.
evo cekamo da vidimo mesija kako ce da otvori turnir. ronaldo je zadao domaci i njemu i nejmaru, i svima nabrojanima.

poenta vecerasnje utakmice: spancima je ponekad najveci neprijatelj sopstveni stil igre - rutina, na momente beskrvna i uspavljujuca kao fajront. zato je jos del boske onoliko zeleo dijega kostu - trebao mu je tip koji se ne bavi veznim baletom i tripovima nego koji ume da umulja gol direktno i bez pardona. za sve ostale pozicije moze se primetiti izvesni paradoks: spanci mozda cak imaju previse suvog kvaliteta u ekipi :)

NastyB

pre 5 godina

Najbolji igrač u istoriji. Nema dalje.
(Brufen_od_400, 15. jun 2018 22:13)

Ah, kad pročitam ovako nešto i slično tome da je LeBron Džejms najbolji ikada, shvatim da je reč o deci koja misle da se fudbal i košarka igraju od vremena globalnih televizija i interneta.
A što je najgore, potrebno je samo malo truda da se upravo na televizijama, a pogotovo na internetu uveriš da to uopšte nije tako, ali je problem upravo u tome što treba da se potrudiš malo. Mnogo je lakše da se utopiš u gomilu ispranomozgovne svetine i ponavljaš ono što ti kažu.

Ivan

pre 5 godina

Fantastična utakmica Portugal-Španija 3:3!!! Pravi spektakl večeras u Sočiju!!! Dve vrhunske reprezentacije prepune majstora fudbala koje su nam večeras priredile pravo uživanje uz vatromet lepih golova i veoma kvalitetne igre oba tima! Odlična fudbalska predstava, dominirao Ronaldo u Portugalu naravno i sa het trikom najavio najozbiljniju kandidaturu za najboljeg igrača i najboljeg strelca na ovom Svetskom prvenstvu a sa druge strane briljirao je celi tim Španije na čelu sa sjajnim Kostom i ostalim sjajnim igračima Furije! Bliža je pobedi bila Španija ali je Portugal poraza spasao fenomenalni Ronaldo naravno, a kod Španije čitav vezni red jednostavno brutalno dobro odigrao, golman De Gea napravio jednu grešku a to je nedopustivo kad imaš za protivnika Ronalda naravno! Sve u svemu odlična utakmica i po meni pravedan rezultat. Zbog svega viđenog večeras na stadionu u Sočiju ni jedna ni druga reprezentacija nisu zaslužile da izgube pa je ovaj rezultat od 3:3 najpravedniji. Čestitke obema repkama na ovoj sjajnoj utakmici!

Linus

pre 5 godina

ronaldo zvani ronaldo i de hea zvani karijus.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (neutralni felsh, 15. jun 2018 22:18)

# Link komentara

Ronaldo je uvek bio Ronaldo, a De Hea je na putu da postane Karijus.

PeraQ

pre 5 godina

Penaldu svaka cast za ovo,nema sta. I pored svega on ce za mene uvek biti Penaldo.
(Penaldo, 15. jun 2018 22:36)

A on i svi ostali koji se za razliku od tebe razumeju u fudbal su se zbog toga mnogo potresli...

kiki

pre 5 godina

Svaka čast Ronaldu na EURU 2016 ali razlika između njih dvojice u reprezentaciji je samo Eder. Messiju je najveći uspjeh u reprezentaciji što je na SP-u 2014 godine odlučio 4 utakmice golovima i asistencijama (protiv Bosne, Nigerije, Irana u grupi i Švicarske u osminifinala). Ronaldu je s druge strane najveći uspjeh što je Portugal odveo do finala EURA 2016 gdje je odlučio golovima i asistencijama samo 2 utakmice (protiv Mađarske u grupi i Velsa u polufinalu). Messi ima duplo veće zasluge što je Argentina igrala finale SP nego Ronaldo što je Portugal igrao finale EURA 2016. Ronaldo se na EURU doslovno nije vidio osim u utakmicama protiv Mađarske i Velsa.

Mane

pre 5 godina

Realno jaka utakmica i zanimljivo je bilo gledati ronaldu svaka cast kako je odigrao spanci su imali bolju kreaciju ali doktor je pokazao da je majstor kad je najteze kako je zavukao svaka cast...

siki

pre 5 godina

Otkad se ovde toliko navija za portugal? Msm i Srbija igra na prvenstvu. Stice se utisak da je pojedincima bitnije da ga Ronaldo da a Srbiju ce da pljuju...

sarajevo.ba

pre 5 godina

Neznam sta ce realu ronaldo pored ovog iska njega drze na klupi čovek tehnički savršen igrac.
(seki, 15. jun 2018 21:42)

Brate da si isao u skolu znao bi.

bandiera rossa

pre 5 godina

Iskreno, ja mnogo vise volim ono sto igra Mesi, ali veceras je Ronaldo pokazao svo svoju velicinu. Prakticno SAM protiv onakve Spanije. Bez da se ljuti ostatak ekipe Portugala, ali da im nema Ronalda, bilo bi 3:0 za Spaniju, ako ne i mnogo vise. Izuzetan igrac, i izgleda da vredi svaku paru koja je data za njega.

Ivan

pre 5 godina

Poklonite se najboljem igracu svih vremena...Bravo Kristijano !
 (Merenges., 15. jun 2018 21:48)

Njemu svaka cast, ali samo robovi se klanjaju.

ikarbus je simbol oporavka srpske industrije rece AV pa vi vidite gde smo

pre 5 godina

Uvek sam vise voleo Mesija i nikad Ronaldo nece igrati lepo kao on. Ali kakav borac za svoju zemlju e tu je Mesi dva koraka iza Ronalda. Kapu dole.

Stefan

pre 5 godina

Mogu da ga mrze ali covek jednostavno ima osecaj za gol.Mozda nije spretan kao Mesi ali ovaj covek moze u svakoj ekipi da da gol ili da napravi razliku,u Mancesteru,Realu,Reprezentaciji...Steta sto ne mozemo da vidimo Mesija u drugoj ekipi ...Dao bih prednost Ronaldu...

dinorg

pre 5 godina

Dati Spaniji tri gola to moze samo Ronaldo i niko vise sa ovakim portugalom po meni prosecna ekipa...
Klasa je vecna nema bolji na planeti....

Joca

pre 5 godina

Veliki Ronaldo. Mogu ga mrzeti ali se mora priznati da je igračina. Kraj karijere biće u Sportingu, dovešće ih do finala LŠ, nadam se da će biti sa Partizanom,pa neka pobedi bolji.

To i Montana

pre 5 godina

Iako ga ne podnosim, moram da priznam da Rolando zaista jeste drugi najbolji fudbaler svih vremena, iza nedostiznog Mesija.
(GoGo, 15. jun 2018 21:53)

Videces Mesija na SP.Nista nece pokazati jer u Barsi je igra pravljena za njega a Argentina je nedto drugo.Ronaldo je isto i u Realu i Portugalu.Klasa i bog

CCC

pre 5 godina

Kada ce Javni servis kupiti HD kamere za studio!? Godina je 2018!
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Stara kajla, 15. jun 2018 22:00)


Nema se.Jos par godina da repriziraju serije pa bice love..

senad

pre 5 godina

Iskreno sve vise cenim gvardiolu kao trenera za ovog pikea je bio u pravu sto ga drzo na klupi svaka utakmica mora da pravi greske faul bez potrebe ili barsa ili reprezentacija čovek nema glavu za fudbal zašto ga drze nije mi jasno.

Pera Bonasera

pre 5 godina

Kada ce Javni servis kupiti HD kamere za studio!? Godina je 2018!
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Stara kajla,
A audio tehnika iz 80-ih! Samo na RTS-u moram da pojacam tv do kraja, i onda na poluvremenu kada dreknu reklame probudih pola ulice..

koji spektakl

pre 5 godina

Bolje od ovog ne može. To je vrh svjetskog nogometa. Nema dalje. Svaka čast za spektakl. Koja raznovrsnost Ronaldovih golova, koja nepogrešivost u izvođenju, penal, pa iz igre ljevicom, a tek slobodnjak u “paučinu” je za anale svjetskog nogometa. Čovjek funkcionira pod pritiskom, kako se samo pripremao za “bombu”, vidjela se puna koncentracija i onda u rašlje.

neutralni felsh

pre 5 godina

kako ja sada da spremam ispit???  
Sutra Francuska, Argentina, uvece Hrvati i Nigerija... Prekosutra mi igramo, pa onda isti dan uvece Brazil-Svajcarska...  
Pritom, ajd' da mi je profa musko, pa da me razume, da ne trzi dlaku u jajetu, nego zena koja imam osecaj nema predstavu da je svetsko u toku... 
(Rem, 15. jun 2018 19:48) 


sve je to cena velike ekspanzije fudbala kao sporta i kao medijskog fenomena... danas i streberi prate fudbal ;)

323

pre 5 godina

Molim budite precizni. Ronaldo- Spanija 3-3!! I zasto je on kriv sto ga mrzite? Zato jer je majstor. Treci gol, umetnost. Psihicki treba da budes stena. Promašiš, gubis. I Ronalno šutne majstorsi, lopta ide samo gde moze da prodje i da je zakuca u mrezu? Golman se nije pomerio jer je dosla po strani zivog zida jakim felsom? Majstor!! Poštujte ne kako izgleda, da li je lep nego koliko zna o fudbalu. Majstor!

артиљерац

pre 5 godina

Роналда можете волети или не волети,али мора се признати да је много велики играч.На њему пенал који је и извео.Полушанса,даде други гол.На њему слободњак
даде и трећи.Много велики играч.

Dragutin Botić

pre 5 godina

De Hea igrač odluke. Nije ni pokušao da odbrani penal i slobodnjak. Pustio lik još jednu loptu u gol za svaki slučaj :-)

Čista desetka za njega. Ne bih se začudio ako ga kojim slučajem angažuje Real iz Madrida.

Cccc

pre 5 godina

Znam da nikad ne treba igrati protiv Reala i Ronalda ali ja to uradim i naravno sta,padnem tiket,pa. da li je moguce da sam odigrao to..

tvmazohista

pre 5 godina

Na stranu 3 gola, odbrana koju je igrao cr7 veceras je meni najjj utisak, iskida se covek na sve strane, u 16 bolji od svih defanzivaca Portugala, alal vera

marko

pre 5 godina

Ne kapiram kako neko moze da lupi dislajk nekome ko kaze da su spanci ubedljivo bolje odigrali?znaci komentator,sudski komentatori i STATISTIKA grese?

Sasa

pre 5 godina

Ovaj sjajni fudbaler Ronaldo nema sa kim da igra u Portugalu.
(Sasa, 15. jun 2018 21:44)

nema potrebe . sudije su zato tu .
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (bane, 15. jun 2

Kada je video da ne moze Ronaldo sudija je dao iz slobodnjaka.

Dovahkiin

pre 5 godina

Neverovatno je koliko se proziva David de Hea. Dobro imao je jedan kiks, šta sad može svakom da se desi, lik godinama nestvarno brani i posle jedne greške ne da je isprozivan nego je čovek razapet. Videlo se posle da se užasno smorio, i reći da je smešan golman posle jedne greške je stvarno, smešno.

Sabre

pre 5 godina

Realno Spanci solidno bolji ali kad nalickanom serviras penal i slobodnjak (svaka cast kako je opravio, pogotovo ovaj drugi, nema sta) a prakticno sam sebi das treci gol, ne mozes bolje ni da ocekujes. Ronaldo postavio ozbiljan zadatak Mesiju, cekamo reakciju.

takkar

pre 5 godina

Cao “komentatori”. Za pocetak,jeste li prezalili Bejlove makaze? Sta reci za vecerasnju utakmicu,ovo cudesan mec bio.Neverovatan tempo,koliko dobrih pasova na obe strane,koliko trcanja.Majko mila samo pomislim kako bi smo mi prosli protiv ovih.Spanci su poprilicno jaci od Portugala,to smo znali i pre ovog meca.Ali ne toliko jaci da mogu da “odrade”utakmicu “pesaka”,to nikako.Spancima prosto ne fali nista,imaju sve,dok Portugal onako malo skripi na sredini,bekovi solidni moze to dosta bolje.Ali imaju jednog Kvarezmu,dobrog golmana,i najgenijalnijeg Ronalda.Kako je skinuo paucinu,kakav gol ljudi,magija.Kakvo kretanje tokom cele utakmice.Ovaj slobodnjak mu je jedan od najboljih koje sam video od njega.GENIJE.Portugalci su matora ekipa ali uz neki povoljno otvoren zreb mogu daleko,mozda cak i iznenadjujuce daleko.Od Zao Mutinja uvek ocekujem vise,nikad ne igra koliko dobro koliko moze.Ali nadam se da biti bolji.Nikako nisu slucajno prvaci Evrope kao sto mnogi pricaju.Spanci se povampirili,nisu onako losi kao u Brazilu pre 4 godine.Ovo je sad jaka prica,sa Iniestom koji zavrsava sa SP,Silvom,i ostalim majstorima.Isko genije,Kosta je stvarno tehnicar fantastican.Tu je i Ramos koji ima fudbal u malom prstu.Pike onako nije bas nesto poslednjih godina ali opet ko sme reci da je los igrac.Tako da su u top 4-5 favorita sigurno.Aj sutra bas da vidimo Argentince pa u nedelju cuvene Brazilce,kako ce to izgldati.Cekamo.

Liverpool FC

pre 5 godina

Ronaldo kao Piksi 1990. Skoro identican gol, oba na SP, oba protiv Spanije. Majstorski!
(Dejan, 15. jun 2018 21:47)

Daleko je Ronaldo od Piksija.

tony

pre 5 godina

najzad spanija igra pravi fudbal, bez foliranja, padanja, pritiska na sudije... svaka cast. jedina slaba tacka je golman. pa za de geu je stojke - genije. rupa teska. drugi i treci su njegovi golovi a ne ronaldovi.

Sasa

pre 5 godina

Ovaj sjajni fudbaler Ronaldo nema sa kim da igra u Portugalu. Sve su to nedisciplinovani i nedorasli fudbaleri jednoj sili kakva je Spanija. Ne moze uopste Ronaldo dati koliko odbrana moze kiksnuti.
(Sasa, 15. jun 2018 21:44)

Ne brini, moze. 😌
(Stevan, 15. jun 2018 21:52)

# Link komentara

Demantovao me je na najlepsi moguci nacin. Kakav pogodak. Najverovatnije je Pepe izasao i pojacao tim. (: Dokle ce ovako, videcemo. Cinjenica je da po kvalitetu nisu dorasli spancima. U svakome slucaju odlican rezultat na kraju. Velika je steta sto vrhunski fudbaler kakav je on igra sa ovako limitiranim fudbalerima.

Brufen_od_400

pre 5 godina

Dok se neki izivljavaju protiv leganjesa, neki trpaju 5 komada bajernu, 3 atletiku, 2 juventusu, psz-u, makazice bufonu, 3 komada spaniji, 5 LS, 5 zlatna lopta, za ovu sezonu ide 6ta.

Najbolji igrač u istoriji. Nema dalje.

Stepa

pre 5 godina

Mozete Ronalda voleti ili ne.
Ali koliko covek daje za svoju reprezentaciju i svoj tim, takav se primer tesko moze naci.
Trebalo bi i trebalo je da se nase "zvezde" ugledaju na njega, pre svih Vidic, Stankovic...
Kako se samo paze ili kako su se pazili i cuvali od povreda kad igraju za reprezentaciju.

legolas

pre 5 godina

Ја кад устанем ставим за кафу,дуплу,Роналдо окине из кревета слободњак прво!!

presheva

pre 5 godina

E stvarno ne razumem vecinu ovde. Dao cr 3 gola sada je kriva odbrana i de heea!! pa jeli prva 2 gola coste isto obrana portugala katastrofa.. kazu nije se video i nakon 3 gola... pa posle 1:0' cr doveo je svoje igrace dva puta za gol sansu i to 100% sanse al sto se oni zapletu i ne koristu druga stvar... Al ovo bilo uzivancija veceras moje mislenje idealan remi je iako spanci mozda malo su bili bolji

jako i do samog kraja

pre 5 godina

@Rem, svaki pošten student sprema ispite za oktobar2. Zavali se i trankila, novo svetsko je tek za 4 godine.
Jasna situacija.

Papa Štrumpf

pre 5 godina

Kada ce Javni servis kupiti HD kamere za studio!? Godina je 2018!
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Stara kajla, 15. jun 2018 22:00)
Pogledajte studio, analize i grafiku na HRT-u, pa onda vratite na RTS. Za šta mi plaćamo pretplatu, RTS je zamrznut u osamdestima. Blam me je umesto njih.

ISKRIČAVA ČIVAVA

pre 5 godina

 kako ja sada da spremam ispit??? 
Sutra Francuska, Argentina, uvece Hrvati i Nigerija... Prekosutra mi igramo, pa onda isti dan uvece Brazil-Svajcarska... 
Pritom, ajd' da mi je profa musko, pa da me razume, da ne trzi dlaku u jajetu, nego zena koja imam osecaj nema predstavu da je svetsko u toku...
(Rem, 15. jun 2018 19:48)

Zaboravio si između Srbije i Brazila tekmu Meksiko-Nemačka. Ili si možda baš tad planirao da sve još jednom prelistaš?

Andreja

pre 5 godina

Najbolja utakmica od početka Mundijala. Ronaldo vs Španija. Počelo je naravno penalom za Ronalda,onda meni sumnjiv gol Koste jer mi se čini da je zakačio Pepea ali pošto je to Pepe... Onda kiks De Hee koji pokazuje da i najveći golmani greše. U drugom poluvremenu dva brza gola,i preokret Španije. Na kraju Ronaldo pokazuje da je majstor,slobodnjak koji ne može da se odbrani. Ja ga ne volim,ali odičan je igrač i jedan od najboljih na svetu. Ronaldo je apsolutni lider i bez njega ovo je prosečan tim. Španija je dobro igrala ali nisu ni oni ni Portugalci zaslužili da pobede. Na 4 utakmice videli smo 13 golova,ako se ovako nastavi biće super Svetsko prvenstvo.

warlock

pre 5 godina

kako ja sada da spremam ispit???
Sutra Francuska, Argentina, uvece Hrvati i Nigerija... Prekosutra mi igramo, pa onda isti dan uvece Brazil-Svajcarska...
Pritom, ajd' da mi je profa musko, pa da me razume, da ne trzi dlaku u jajetu, nego zena koja imam osecaj nema predstavu da je svetsko u toku...

Batali brate, za mene junski rok nije postojao kad je SP u fudbalu, doduse, tri prvenstva sam sa indeksom ispratio, he,he, ali zavrsilo se, i nista mi ne fali Atomski fudbal veceras

Adriano_Galiliani

pre 5 godina

ronaldo zvani ronaldo i de hea zvani karijus.
(neutralni felsh, 15. jun 2018 22:18)

Lep komentar. Ronaldo ili Kristijano, postalo svejedno.

Gospodin

pre 5 godina

Lessi botovi na aparatima


Poklonite se BOGU FUDBALA Kristijanu Ronaldu.
(Brufen_od_400, 15. jun 2018 21:58)

Zasto na aparatima? IDEMO SRBIJA!!! kakav ronaldo,MITROVIC ON FIRE! SRBIJA bre a ne portugal i namazani penaldo...ja verujem u nase momke...ovo nije real i barca!

milam

pre 5 godina

ronaldo masina od coveka,,

usavrsio se do maksimuma oko davanja golova, 3 suta 3 gola.

svaka mu cast.

mnogi kazu ima 33 godine, neka ima, verujem da njemu to ne znaci mnogo jer ima takve predispozicije da to nije bitno. ima da igra sigurno jos 2,3 godine na vrhunskom nivou.

Aleks

pre 5 godina

Kakav igrač- KLASA!!!
Kakvi god golovi da su,dao je tri komada Španiji na prvenstvu-Španiji tri komada eeee ljudi pa jel znate šta je to? Čovek je car!!!

Dag Kristi

pre 5 godina

Ne kapiram kako neko moze da lupi dislajk nekome ko kaze da su spanci ubedljivo bolje odigrali?znaci komentator,sudski komentatori i STATISTIKA grese?
(marko, 15. jun 2018 22:11)

Ubedljivo?

Penaldo

pre 5 godina

Nekako mi ovi Spanci izgledaju nadmeno.Kad ih gledam izgledaju na terenu u fazonu “lako ćemo”.Da imaju reprezentaciju,imaju,..Ali mentalitet jedna velika 0.Nemac bi protiv ovih sa ovakvim majstorima na terenu već na poluvremenu vodio 5:0.Kad gledam ove Spance kao da vidim nas kada smo nekad bili moćni (‘74,’82,’90),..Mentalitet 0.Mislim bez obzira na top igrače da će oni jako brzo kući,...
(room 1408, 15. jun 2018 20:54)

Lol!!!!!!! Poredis nas sa bivsim svetskim I evropskim prvacima. Penaldu svaka cast za ovo,nema sta. I pored svega on ce za mene uvek biti Penaldo.

Za sinisa

pre 5 godina

Druze pa ko normalan moze da kaze da je on los igrac.Ja ga zaista ne podnosim ali ne da je igrac vec je igracina top klase.Radi se o tome da nece nikada biti na nivou mesija maradone i pelea.

dominus

pre 5 godina

Neverovatna utakmica i fenomenalni Ronaldo. Još onakav treći gol...majstorija. Uz dobar rasplet grupne faze, Portugal bi mogao daleko da dogura. U jednoj varijanti žreba bi mogli gledati četvrtfinale Portugal v Argentina.

Goran

pre 5 godina

De hea kiksara nije ni zivi zid postavio kako treba. Ronaldo je plasirao loptu pored zivog zida.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Ivan, 15. jun 2018 21:51)
Za jednog od najboljih golmana na svetu govoris da je kiksara?...mene je stid na tvoj racun, ajde kod drugog gola zaista jeste kriv, ali i on je covek od krvi i mesa nije nepogresiv, koliko me secanje sluzi ja ne pamtim od kako je stigao u MU da je imao neki kiks slican ovome,uglavnom je primao golove u situacijama u kojima je bio nemocan da bilo sta uradi, koliko puta je samo bio proglasen za igraca utakmice u PL... I sto se tice majstorije Ronalda kod treceg gola tu De Hea nije nimalo kriv , ono se jednostavno ne brani, jer je sut zaista bio perfektan sa velikim efeom, De Hea je samo pogledom mogao da isprati loptu!

tennisman

pre 5 godina

Videces Mesija na SP.Nista nece pokazati jer u Barsi je igra pravljena za njega a Argentina je nedto drugo.Ronaldo je isto i u Realu i Portugalu.Klasa i bog
(To i Montana, 15. jun 2018 22:02)
Znas zasto? Zato sto je Ronaldo i u Realu i reprezentaciji meta tj.njega traze za golove dok Mesi u Argentini igra plejmejkera a kao sto kazes igra se pravi za njega u Barsi

dux

pre 5 godina

Duboko poštovanje gajim prema Španiji i majstorima koji igraju u njoj, ali mi srce zaigra i zaista uživam tek kad ovaj "penaldo" pruži korak od dva metra sa loptom u nogama ili kad prgavi Kosta zalomi dva puta u šesnaestercu i razgrne sve oko sebe. Možda grešim dušu ali nikako ne volim ove španske patuljke što lepe loptu za nogu.

sreca i njuh

pre 5 godina

Mesi i Neymar su 2 ubedljivo najbolja igraca danasnjice svako ko misli drugacije laze samog sebe...greska golmana i penal lik je inzagi ovog vremena sreca i njuh za gol nista vise...na 3 SP do sada ima 2 gola uvek bio medju najgorima sad mu se jednom posrecilo...
(Marko, 15. jun 2018 20:54)

Sine pa ti ozbiljno ne poznajes pravila koja su bogovi fudbala propisali... Jedino si njuh za gol prepoznao. Postoje radilice npr Sedorf, kostolomci npr Roj Kin,majstori npr. Mesi, carobnjak Ronaldinjo,a postoje i retki predatori kao Kristijano... Sve je to cudesna igra zvana fudbal. Da ne zaboravim njuh, samo jedan je virus protiv kojeg nema vakcine - Super Pippo Inzagi, to se mora poštovati!

ISKRIČAVA ČIVAVA

pre 5 godina

Mene samo zanima na koju foru naša reprezentacija misli da se suprotstavi nekoj ekipi u rangu Španije? Pa onaj fudbal njihov je nešto fenomenalno, a mi nemamo tako tečnu igru. Čak i da dođemo u polufinale, tu nas čeka neko ovako spreman. Teško ćemo mi ovo da osvojimo:(

Kata

pre 5 godina

I kako ja sada da spremam ispit??? 
Sutra Francuska, Argentina, uvece Hrvati i Nigerija... Prekosutra mi igramo, pa onda isti dan uvece Brazil-Svajcarska... 
Pritom, ajd' da mi je profa musko, pa da me razume, da ne trzi dlaku u jajetu, nego zena koja imam osecaj nema predstavu da je svetsko u toku...
(Rem, 15. jun 2018 19:48)

E vala bas, sad otvaram b92 da vidim sta se desava, kad ono neki fudbal. Sad mi krivo sto ne pogledah tu utakmicu, vidim da su se svi nesto opasno nalozili. Ali iskreno, nije lose ni kad odes na bazen pa lijepo cijeli bazen samo za mene. I za nas zene je dakle doba fudbalskog prvenstva poseban dogadjaj.

VladaNS

pre 5 godina

1. Španci jaki kao zemlja. Svaka čast Jeru, ali Pižon da ih je vodio večeras, dali bi ta tri gola. Razumem ljude i kojima se sviđa način na koji igraju, ali meni je toliko posed lopte radi poseda lopte nešto najdosadnije u fudbalu, ne računajući bunkere domaćih klubova protiv Partizana i Zvezde.

2. Ronaldo bi se ovako radovao i za het trik protiv Malte u prvoj rundi kvalifikacija pri rezultatu 6:0. To nije arogancija, to je neverovatna motivacija i garancija da će takav čovek uvek dati 100%. Ima fudbalera koji su odlični sa 33 godine, ali ovaj čovek jednostavno baš ništa ne gubi na kvalitetu.

3. Portugal jednostavno nema kvalitet, bez njega su na nivou Srbije. Treba čudo da se desi da pa da doguraju dalje od četvrtfinala. I četvrtfinale bi objektivno bio uspeh jer ne možeš da zavisiš od jednog čoveka, pa makar bio najbolji na svetu. Za mene, Ronaldo to jeste odavno.

dipl. ing

pre 5 godina

Ne razumem komentatore koji daju sebi za pravo da pljuju i omalovazavaju bilo kog igraca, pogotovo nekog kalibra Kristijana Ronalda, Mesija ili Nejmara.
Deco, ovo je za nas, ljubitelje fudbala, samo igra i razonoda. Za njih je to posao, za njihove poslodavce - biznis.
Budite srecni sto zivite u doba modernih tehnologija, sto imate 32 sportska kanala na TV-u i sto mozete ove majstore da gledate svaki drugi dan. Imate li predstavu kako mi pre 30 godina kao klinci nismo mogli da vidimo mesecima kako igra neki Van Basten na primer, a slusas svaki dan, zelis da vidis...
Zato uzivajte...

paunovicn94@gmail.com

pre 5 godina

Ovo je idealan rezultat za ljubitelje fudbala zato sto sada gol razlika igra glavnu ulogu u borbi za prvo mesto,sto znaci da cemo u ostalim utakmicama u ovoj grupi gledati napade ova 2 tima od 1. do 90. minuta.Ulog nije laksi protivnik iz slabe grupe A,nego izbegavanje francuza u 1/4 finalu

Sibirski berberin u procesu likvidacije

pre 5 godina

Uvek sam vise voleo Mesija i nikad Ronaldo nece igrati lepo kao on. Ali kakav borac za svoju zemlju e tu je Mesi dva koraka iza Ronalda. Kapu dole.
(ikarbus je simbol oporavka srpske industrije rece AV pa vi vidite gde smo, 15. jun 2018 22:05)

Komentar sa aromom demagogije.

Goran

pre 5 godina

Mesi na (poker) aparatima heheheh.Ja ne znam kako se on uopste moze naci da bude konkurencija ronaldu za barsu je od 2004 dao 50 golova vise od ronalda koji je dosao 6 godina posle njega u real dakle kad se mesi penzionisao a ronaldo jos piko 6 godina mislim da ga ne bi vise nikad niko stigao,da ne pricam o titulama u ls itd...

Sve je to lepo ali.....

pre 5 godina

Lepo lepo ,svaka cast na slobodnjaku,kapa dole,ali ovo je prvi mec u grupi.Vidimo se mi u finalu,kada MESSI DIZE BOGINJU!!!!

Nemanja

pre 5 godina

Maradona pa Kristijano. Mesi izgubio 6-1 od Spanije.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Adriano_Galiliani, 15. jun 2018 21:54)

Mesi nije igrao protiv Spanije.

marcelo

pre 5 godina

ajde sad nek se neko napravi pametan pa napise penaldo..ajde..ispadnite smesni po ko zna koji put..

voleli ga ili ne..igracina je..to ce vam isto svaki objektivni ljubitelj fudbala reci..

odlicna utakmica..uzivanje zaista..bice ovo odlicno prvenstvo :)

Pedja

pre 5 godina

Naco je dobar igrac ali bolje igra na poziciji stopera,zasto nema Aspilikuete nije mi jasno,covek je jedan od najboljih bekova u Engleskoj??

Bavarac

pre 5 godina

(THE FINAL CUT, 15. jun 2018 20:46)

Barem pola tih zlatnih lopti je dobio nezasluzeno. Jedne godine dobije samo zbog trofeja, a jedne samo zbog golova. Uvek se kriteriji prave onako kako Ronaldu odgovara (fan sam Bajerna)

pivljanin

pre 5 godina

Najjace kada procitam ne moze Ronaldo sam hahahahaha sta je uradio osim penala i poklonjenog gola De Geee?
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Kasper, 15. jun 2018 21:43)

Si vido?

SRBIJA

pre 5 godina

Kad vidim kako se spanci igraju sa portugalcima ne smem ni da zamislim kako ce se Brazil igrati sa nama. Samo da ne dozivimo teski blam...
(NN, 15. jun 2018 21:41)

DAJ BOZE DA BUDE ISTI REZULTAT A MOGU DA SE IGRAJU KOLIKO ZELE

antiDebil

pre 5 godina

Slika u vesti... zivotna slika Ronalda, pola karijere proveo na travi simulirajuci faulove
(Jero, 15. jun 2018 20:4
Pola karijere proveo osvajajuci zlatne lopte. (Nisam njegov fan).
(THE FINAL CUT, 15. jun 2018 20:46)

Da, to je i pokazatelj danasnjeg fudbala, cirkus, marketing i tragedija.
Po broju zlatnih lopta Penaldo je najbolji igrac svih vremena. Ako neko stvarno misli da je najbolji svih vremena, cak i da spada u 10 najboljih, onda u redu...

Dex

pre 5 godina

Najbolja tekma do sad! Spanci igraju predivno odusevljen sam! Dzaba Portugalu Ronaldo kad ne moze on kao individua mnogo da pomogne jer reprezentaciju cini timska igra a Spanci su u tome neprikosnoveni.

nemanja

pre 5 godina

Svaka cast Ronaldu. Rezultat nimalo nije pravedan, Portugal je iskoristio sve sto je dobio na poklon, i penal i kiks De Hee, a slobodnjak ronalda je majstorija. Spanci mogu daleko...

ajmo Portugal

pre 5 godina

Finale prije finala.
Definitivno ne će biti ljepše utakmice na SP2018.
Ovo je ljepotica prvenstva.
Koji užitak je ovo gledati.
Svaka čast i Portugalu i Španjolcima.

Vesela masina

pre 5 godina

"Ocajan Ronaldo,ocajni golovi,lik nema pojma".Hahaha kako ste samo smesni.Covek pokazuje suvi kvalitet i to protiv Spanije 3 gola prva utakmica,ja Mesija nijedanput nisam video da je dao gol,a kamoli 3 ovakvim reprezentacija kao sto je Spanija.Ne volim previse Ronalda,al brate svaka mu cast,sta lik radi u 33. godini.Messi moze da osvoji zlatnu loptu samo ako Argentina osvoji SP i od toga kako se on igrati.

Milan

pre 5 godina

Kako loš fudbal, ovim španskim daviteljima lopte treba zabraniti da igraju. Nije da ne znaju nego udaviše brate, tri krugo oko šesnaesterca pa nazad do ramosa pa onda iz početka.

Gde ja živim

pre 5 godina

Aman deco i oni koji bi to da budete i dalje. 150 komentara za i protiv Ronalda. Gledate li vi fudbal ili šta radite? Ozbiljna utakmica, sjajne akcije, a vi samo jedno te isto.

v_K_esspreso

pre 5 godina

Spanija ozb ekipa. Izgleda da ih je promena selektora malo pokrenula u smislu zajednistva jer se na terenu vidi ogromna energija! Gledam utakmicu i imam osecaj da su spremniji od Portugala, a to je samo zato sto su Spanci na neki poseban nacin motivisani. Opasnu reprezentaciju imaju, tehnicki najbolju. Videcemo ostale ekipe, ali za sad deluju bas mocno!

Djordje NS

pre 5 godina

@ Ana

Seko, ajde biću dobar...ipak se sa damama neću upuštati u polemiku o fudbalu. Reći ću samo to da mi je drago da pratiš fudbal...

geolog

pre 5 godina

Cekaj, stavljate u naslovu porugal vodi iz poklonjenog penala, prvo ko ste vi da donosite talav zakljucak? Itekako ima osnova za penal. A onda Diego Kosta pravi ocigledan faul nad Pepeom lre gola i to ne stavljate u naslov? Vi ste mediji i to jedan od retkih koji je normalan u ovoj zemlji i morate biti nepristrasni kada nasa reprezentacija nije u pitanju.
(drmr, 15. jun 2018 20:31)

Naslov je govorio 'poklonjen penal' od strane Španije a ne od sudije a u tome je izuzetno velika razlika.
Drugi gol su im španci takođe poklonili kada je De Hei prošla lopta kroz ruke. Shvataš li poentu priče? Niko nije ovde pristrasan. Golovi su napravljeni iz kikseva Španije, pa su zato 'poklonjeni'.

Johny

pre 5 godina

Johan Krojf je zbog Mesija unistio fudbal. Spanija igra sistem Barcelone.Tika taka uz veliki posed lopte i mnogo pasova.U celoj utakmici igraci Spanije dva driblinga nisu napravili.Sto se tice Portugala nisu ekipa.Nije dovoljan samo Ronaldo.Portugal sa dosta matorih i spirih igraca koji su spori

Saša

pre 5 godina

Mogu samo da poručim Portugalcima da je Nani morao da igra! Ovako su bili sasvim bezopasni jer Ronaldo mora sa nekim da odigra. Ovako ne može sa Špancima da se igra fudbal!!

Tales

pre 5 godina

Poenta VAR tehnolgije je pored boljeg uvida u igru i da istrijebe padavicare i folirante kao sto au Pepe, Buskets i svi postojeci fudbaleri manje vise. Pa ce tako, nadam se, vremenom igraci prestati da padaju na svaki kontakt. Pozdrav

bot na kvadrat

pre 5 godina

Mislim da sada svi oni koji su omalovazavali Ronalda u komentarima,mogu lagano da odloze svoj telefon ili laptop i da uzivaju u fudbalu.

brmbota

pre 5 godina

Najbolja utakmica Penalda otkako je otisao iz Mancestera, spremite se za najezdu zalizane dece, bolje ne ulaziti na internet 3 do 4 dana.

impeRAtor

pre 5 godina

Najbolji fudbaler sveta, Kristijano Ronaldo... Kao sto sam vec napisao, Spanci su mnogo bolji ali Ronaldo pravi toliku razliku da je to neverovatno. Obaranje rekorda za najboljeg strelca sampionata u najavi...

To i Montana

pre 5 godina

I ne valja Ronaldo deco?
Je li Penaldo. Najbolji igrac sveta.Car.Dace na ovom SP deset golova i bice najbolji strelac svih vremena na SP.Bravo majstore sto rusis dekadenciju zvana tika taka

Johny

pre 5 godina

Ekipa Portugala je limitirana ekipa.Ne moze Ronaldo sam
Ostatak ekipe problematican.Tesko bi Spanija do preokreta protiv ozbiljne ekipe.

legolas

pre 5 godina

Дотерано тактички.Технички никад нико бољи.Од задње линије па средине и напада сви учествују у игри.Кад кажеш Шпанија,мислиш на тим,на све играче.Већ дуго су најбоља репрезентација.Убедљиво!!Лакоћа са лоптом,и да десет играча имају не би се осетило.Хармонија!!!Бетовен пишући симфоније,замишљао је Ћавија и Инијесту како пикају фудбал!!!!Уживајмо док нам мајстори нуде оно најбоље!!!

Sasa

pre 5 godina

Penaldo - sinonim za antipaticnost .
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (brane, 15. jun 2018 21:49)

# Link komentara

Ronaldo - sinonim za het-trik. Mogao je i cetvrti. Cuti. (;

Pedja

pre 5 godina

@Pedja, Naćo ne treba da igra beka? A druže?
(Bejns, 15. jun 2018 21:16)

Ne.Treba da igra Aspilikueta ili Karvahal,na toj poziciji su bolji.Gol je bio fenomenalan ali to ne znaci da je najbolji bek u Spaniji,klinac.

Kol

pre 5 godina

Odlicna utakmica bas je lepo pocelo prvenstvo na svakoj utakmici makar jedan gol, steta sto radim pa ne moze svaka da se prati kao kad sam bio klinac ali makar za vikend ce se gledati svaka!

nenad rs

pre 5 godina

De Hea, strašno precijenjena golman. Mnogi ovdje su govorili da je bolji od Šmajhela ali to su fantazije, Veliki Danac je bio temelj uspjeha Fergusona ostalo je nadogradnja.

STEVO

pre 5 godina

Šta je tehnički savršena ekipa pokazuju Španci. Ne vidim ekipu koja im može uzeti posjed lopte. Možda su malo trapavi pozadi ali prema naprijed su sami vrh!

Ronaldo

pre 5 godina

A vi slobodno nastavite da pričate kako me nema u najvažnijim utakmicama i kako ne znam da resim meč i kako samo protiv slabića dajem golove.

abvgd

pre 5 godina

Ronaldo penal i greska golmana, samo jos fali da ga neko pogodi u ledja i da se lopta odbije u gol za perfektni Penaldo het trik. Dijego Kosta majstor za napuderisanog.

Milan

pre 5 godina

Nerešen dvoboj onih koji znaju da igraju fudbal i onih koji znaju da barataju loptom.
Ako neko da tri gola španiji zaslužuje da bude najbolji strelac mundijala.

Vuk

pre 5 godina

gsw in 4, 15. jun 2018 21:41) Mnogo nešto ima sreće evo već treći gol,kako vas nije sramota više da omalovazavate čoveka,čovek je klasa u svom poslu zna znanje jednostavno.

Srrrrrrrrrdjan

pre 5 godina

Nikako ga ne podnosim, ali tri gola ovakvoj Spaniji - svaka cast.
Ronaldo i 10 patuljaka , ostatak ekipe jednostavno ne postoji.
Mogu samo misliti koliko ce tek golova zabiti Irancima i Marokancima. Bice najbolji strelac prvenstva vec posle grupne faze.

Var

pre 5 godina

fasader pa ti idi gledaj u nemacku.
(crni_redstar, 15. jun 2018 20:51)

Care,fudbal je ozbiljan biznis i nije cirkus i zabava za narod.Nemci pet puta prvaci i ove godine ce daleko da doguraju
Imaju mentalitet pobednika.Veliki fzdbal nije futsal Ja tebi ti meni

Djordje NS

pre 5 godina

Jednostavno rečeno - jedan je KRALJ FUDBALA!!!

CRISTIANO RONALDO - na predvodnik evropskog prvaka PORTUGALA i predvodnik evropskog klupskog prvaka REAL MADRIDA. Najbolji fudbaler sveta, 5 titula LŠ, 5 Zlatnih lopti (6. na pomolu), prvo poluvreme svetskog prvenstva već 2 gola. Šta još dodati? A, hejteri?

CR7

lol

pre 5 godina

Kakva se vremena došla... Nacho "napravi" penal na Ronaldu i onda on i Ramos idu do sudije i govore kako je Ronaldo padavičar i kako je simulirao... A ne smeta im to kada igraju sa njim u Realu... P.S. Karius > De Gea

Jo

pre 5 godina

Kako ne shvatate sustinu, nije uopste pitanje penala, nego to da Ronaldo pada kao devojcica cim ga neko takne. Pogledajte malo kakvi su igraci bili pre 30-40 godina. Bilo je sramota da fudbaler padne na dodir, gledaoci bi se smejali. Znalo se sta je faul, a sta je borba. Ronaldo je devalvirao sportske i viteske vrednosti, ucinio ih je bezvrednim. Sa druge strane sportskih merila, da se razumemo, isto vazi i za onaj istrenirani i namerni udarac rukom u glavu kod spanskog gola, ista stvar. Kako to moze da prodje kao "sport"?

Капетан Немо

pre 5 godina

Чекајте људи, је ли то онај голман што вреди 113 милиона (долара, евра... кликера, чега већ) или сам ја то нешто побркао?
Ееееееее, мој Давиде, не можеш да победиш Голијата (Кристјана)?
Ипак је то била само легенда!
Ући ће и овај твој кикс у легенду!
Штета је да је прво полувреме обележило глуматање Роналда, кикс Де Хее и очигедан фаул Косте у ваздушном дуелу пре него што је постигао гол. Испаде да су Мароко и Иран одиграли поштеније од ових ,,звезда'' и ,,звездица''.

veliki strumf

pre 5 godina

2 gola na dusu De Hee. Kod drugog neverovatna greska, a kod treceg ocajno postavljen zivi zid. Nedopustivo. Ne bi mi vise stao na gol, taman da je kasiljas licno, a ne De Hea.

Sasa

pre 5 godina

Ovaj sjajni fudbaler Ronaldo nema sa kim da igra u Portugalu. Sve su to nedisciplinovani i nedorasli fudbaleri jednoj sili kakva je Spanija. Ne moze uopste Ronaldo dati koliko odbrana moze kiksnuti.

Bejns

pre 5 godina

@Pedja, da pratiš znao bi da je tu poziciju igrao, s vrmena na vreme i u RM. Nešto poput Baneta Ivanovića. A ovaj meč ti pokazuje koliko grešiš. Naćo je jedan od boljih u ekipi na ovom meču. Stručnjaku.

PeraQ

pre 5 godina

Čuo sam neke fudbaske neznalice da kažu da Ronaldo zna i može da da gol samo iz penala! Čovek im objasnio na najlepši način koliko nemaju pojma!

ccc?

pre 5 godina

Strucnjaci, ahaha.. Pa i kod ovog slobodnjaka kriv golman?? Ahaha.. Pa majstorstvo! Koj je to efe, gde je lopta prosla? Pa golman gleda ukopan. To se zove MAJSTORSTVO! Psst i tisina u cosak za kaznu.

Ivan

pre 5 godina

Ronaldo mi nikada nije bio simpatican kao pojava, ali ovo sto radi ne moze niko da mu ospori. Dok je njega, ovaj portugal ce se drzati u vrhu svetskog fudbala. Posle neka im je bog u pomoci.

Partizan 1918

pre 5 godina

Finale prije finala. 
Definitivno ne će biti ljepše utakmice na SP2018. 
Ovo je ljepotica prvenstva. 
Koji užitak je ovo gledati. 
Svaka čast i Portugalu i Španjolcima.
(ajmo Portugal, 15. jun 2018 21:47)

Slažem se samo prednost Španjolcima ipak su pokazali kako se igra fudbal.

Stevan

pre 5 godina

Ovaj sjajni fudbaler Ronaldo nema sa kim da igra u Portugalu. Sve su to nedisciplinovani i nedorasli fudbaleri jednoj sili kakva je Spanija. Ne moze uopste Ronaldo dati koliko odbrana moze kiksnuti.
(Sasa, 15. jun 2018 21:44)

Ne brini, moze. 😌

обс

pre 5 godina

Демонстрација шпанске фудбалске академије. Песма од фудбала. Надмоћна фудбалска свест. Дијего Кошта је најбољи центарфор на свету. Он и Матић су носили Челси до титуле. Одлична утакмица.

Cika Djura

pre 5 godina

Deco ne smarajte vise sa penalom
Pravila kazu da je napadac uvek u prednosti.Bicikl Ronalda i Naco ispao pecurka.Sudija na metar od Ronalda a vidi se i na usporenem snimku kontakt.Da je na sredini terena bio bi faul

Pedja

pre 5 godina

@Pedja, da pratiš znao bi da je tu poziciju igrao, s vrmena na vreme i u RM. Nešto poput Baneta Ivanovića. A ovaj meč ti pokazuje koliko grešiš. Naćo je jedan od boljih u ekipi na ovom meču. Stručnjaku.
(Bejns, 15. jun 2018 21:49)

Druze da vise obracas paznju video bi da sam napisao da on igra obe pozicije ali je bolji kao stoper.Azpiju i Karvahalu je desni bek prirodna pozicija i cinjenica je da su bolji.Naco u sustini nije lose odigrao,samo je napravio penal i nekoliko faulova na CR jer nije mogao da ga zaustavi bez faula.Strucnjace

Fasader

pre 5 godina

Koliko mrzitelja Ronalda.Covek.dokazao da je car.Majstorski izigrao Naca i naravno penal koji je cist ko suza
Sudija na metar a i mi na usporenom videli udarac po nozi

Nebojša

pre 5 godina

Ništa nije ovde poklonjeno, Spanac je ispao glup
(Jah, 15. jun 2018 20:15)

Poklonjen penal??? Čist kao suza.
(Mickey13st, 15. jun 2018 20:15)

Pa niko ne kaže da nije čisto već da je nepotrebno napravio glupost znači poklonio im je penal ne sudija već španski igrač.

Amerikanac

pre 5 godina

Ovi sto pisu Penaldo godinama unazad misle da su zanimljivi ili sta? 
Evo ga Ronaldo 2-1 !
(lol, 15. jun 2018 20:44)

Oni su kao hijene. Kad Ronaldo kida povuku se u svoje rupe i cekaju prvu priliku da ga napadnu.

room 1408

pre 5 godina

Nekako mi ovi Spanci izgledaju nadmeno.Kad ih gledam izgledaju na terenu u fazonu “lako ćemo”.Da imaju reprezentaciju,imaju,..Ali mentalitet jedna velika 0.Nemac bi protiv ovih sa ovakvim majstorima na terenu već na poluvremenu vodio 5:0.Kad gledam ove Spance kao da vidim nas kada smo nekad bili moćni (‘74,’82,’90),..Mentalitet 0.Mislim bez obzira na top igrače da će oni jako brzo kući,...

reflektor

pre 5 godina

Penal je bio,bilo je kontakta i to je to.Ne gotivim simuliranje CR ponekad ili cesto,ali je ovde bio cist penal.Mislim da ce Spanci da odgovore,zbog ranog gola mozda i vidimo 3-4 gola to se i ocekuje.

uh

pre 5 godina

Ronalda nisam mirisao od samog pocetka njegove karijere, ali penal je bio cist kao suza, navukao je Nacha kao ..... Costa klasa, kakav gol! najzad vrhunska tekma.

.

pre 5 godina

Gde su oni sto pricaju da uzivaju vise u utakmicama slabijih ekipa tipa Maroka i Irana od ovih jacih hahahah... Kakva utakmica za sada...

Var

pre 5 godina

Hhahaha.Evo cara dao i drugi gol.Braco Portugal i a sada parkirajte autobus u svom sesnaestercu.U VAR sistemu i italijan.Cist faul kod gola Spanije a sudija Roki je ipak ime.Da je neki iz Afrike oglasili bi se iz VAR sistema

hh

pre 5 godina

Treba sudijama reci da Ronaldo trenutno nije u dresu Reala i da mu ne moraju svirati i ovde nepostojece penale. A vrh je sto mu je sudjen penal, a Ramos se zali :D Ne smetu mu ovo kada igra sa njim u Realu
(lol, 15. jun 2018 20:19)

Pa logicno da mu ne smeta kad igraju u istom klubu lol

Balantines

pre 5 godina

Pazi naslov Poklonjeni penal.Sudije su pre pocetka SP imale seminar
Da li bi se sudija Roki igrao sa daljom szdbinom sudjenja na ovom SP.Postoji i VAR sistem koji moze da presudi i da je sudija pogresio i da kazu da penal nije bio.Penal cist jer je kontakta bilo

drmr

pre 5 godina

Cekaj, stavljate u naslovu porugal vodi iz poklonjenog penala, prvo ko ste vi da donosite talav zakljucak? Itekako ima osnova za penal. A onda Diego Kosta pravi ocigledan faul nad Pepeom lre gola i to ne stavljate u naslov? Vi ste mediji i to jedan od retkih koji je normalan u ovoj zemlji i morate biti nepristrasni kada nasa reprezentacija nije u pitanju.

Don Quijote

pre 5 godina

Penal nije poklonjen, cist je ko suza.
Drago mi je zbog Cristiana, zbog dezurnih pljuvaca. Da je promasio ne bi ga oprao Atlanski okean.
Okrece ovo Spanija, moja najveca ljubav posle Srbije.
Arriba España!

Ko vas sta pita

pre 5 godina

Siguran sam da veliki “poznavaoci” pravila znaju da je i drugi gol Portugala greska sudija. Naravno samo pri koriscenju VAR tehnologije. Hahahahah

osprey

pre 5 godina

Kakva samo razlika kad igraju ove prave velike ekipe, u odnosu na saudi arabiju ili maroko. Bojim se sta ce biti te 2026. kad budu igrali recimo gvatemala - uzbekistan na svjetskom. Novac ce unistiti fudbal definitivno ako vec nije.

CJC

pre 5 godina

Pa ne mogu da Verujem sta uradi ovaj Gedes?
Pa druže, pukni je iz prve bre, sta primaš?
Iznervira me covek u sekundi kad uradi ovako amaterski potez.

sarajevo.ba

pre 5 godina

Sad ce opet pisati djeca te penal, te geska golmana a Ronaldo lagano utrpa 2 komada za poluvrijeme.
Steta za onaj sut Isca sto ne udje.
Bit ce dobro drugo poluvrijeme, konacno nakon onih arapa rusa i Urugvaja.

mich

pre 5 godina

Pod hitno uvesti CELENDZ ovaj VAR je ....., i sta sada rade one sudije u sobi, opet se sve svodi na sudijsko uverenje, OVO NE DA NIJE PENAL, NEGO NI BLIZU.

Marko

pre 5 godina

Spanci daleko bolji, apsolutna dominacija... ovaj gol Penalda samo zbog greske golmana inace ne mogu da im pariraju. Ajmoooo Spanija, igrate najlepsi fudbal divota za gledanje

crni_redstar

pre 5 godina

znate sta je de hea u odnosu na recimo van dersara, isto ono sto sam ja za de heu. ovakav kiks se desavao i boljim golmanima, ali ti golmani nisu imali fensi stajlinge i stotine miliona, a ovo sad, ne znas dal da places il da se smejes.

vladek

pre 5 godina

De Gea,zavrsio si karijeru.Ovakav gol se moze primiti protiv Stouka,ali ovo je SP,sada povedi svog drugara Karijusa,i lepo na Tajland,Singapur,ili neku slicnu ligu....

Fasader

pre 5 godina

Volim Real ali ne volim spance
Sistem Barse je vidljiv i u reprezentaciji.Pasovi,trouglovi i drzanjs lopte
Ne volim taj stil igre.Navijam za Portugal
Zasto svi nasi reporteri kazu Portugalija po nemackoj transkripciji gde nemci kazu Porugalien

Asdf

pre 5 godina

Da ne pomisli neko da hejtujem ronalda,ali golmani protiv njega i njegovih ekipa ove sezone su tragikomicni.De Hea kao naj golman na svetu izigrava Karijusa.Spanija jaca,ali protiv ovoga se ne moze

Bane

pre 5 godina

(impeRAtor, 15. jun 2018 20:44)

Izvini ali ovo je više gol De Hea nego Ronalda. Ovaj šutira u njega to što je ovaj šeprtlja to je sasvim nešto drugo. Neverovatni golove viđamo u poslednje vreme i to u profesionalnom fudbalu.

THE FINAL CUT

pre 5 godina

Slika u vesti... zivotna slika Ronalda, pola karijere proveo na travi simulirajuci faulove
(Jero, 15. jun 2018 20:4
Pola karijere proveo osvajajuci zlatne lopte. (Nisam njegov fan).

ivan

pre 5 godina

Tvrdu utakmicu očekujem noćas jer Portugal igra tako,moja procjena. Ali ne ide mi u glavu kako igra Načo u prve pored Azpilikuete,jer Načo je štoper i igra po potrebi beka i real i noćas je Karvahal nespreman da počne i očekivao sam azpilikuetu ili onoga drugoga maloga nmg se setit kako se zove ali ne,on stavo Nača,jel' to zato što igra za real nije mi jasno ništa.

ej bre

pre 5 godina

Studenti, ne smarajte sa tim ispitima, svejedno cete visiti na birou cak i da zavrsite te fakultete
(x, 15. jun 2018 20:34)

Zavisi. Ako gledaju utakmice i plate diplomu mogu da budu i ministri. Recimo glavni finansisti u vladi...

ЈованОван

pre 5 godina

Marko NS
Правилније је Португал, тако се каже на њиховом језику. Португалија је узето из немачког Portugalien. Извор Иван Клајн, Речник језичких недоумица.
Маните се лингвистике, уживајте у фудбалу.

anonymous

pre 5 godina

Nije bilo faula jer je Ronaldo pao od najmanjeg kontakta. Takodje, Kosta je napravio faul u napadu nad Pepeom pre gola, ali posto ni penala nije bilo, ovako je posteno.

Лепи Цане

pre 5 godina

Роналдо само тако и може да да гол - из пенала, из слободног ударца, после грешке противника, из чисте ситуације, после доброг потеза или успешног дриблинга. 'Ајде да га видимо у неким другим ситуацијама како ви се снашао.

Dynamic

pre 5 godina

Haha, videli na VAR da je Pepe zakačen po vratu a ne zna gde će pre da se uhvati, za oko ili za glavu. Nisam ljubitelj Koste ali ovo je majstorija a Pepe nek glumi do sutra.

lol

pre 5 godina

Treba sudijama reci da Ronaldo trenutno nije u dresu Reala i da mu ne moraju svirati i ovde nepostojece penale. A vrh je sto mu je sudjen penal, a Ramos se zali :D Ne smetu mu ovo kada igra sa njim u Realu

Marko

pre 5 godina

Mesi i Neymar su 2 ubedljivo najbolja igraca danasnjice svako ko misli drugacije laze samog sebe...greska golmana i penal lik je inzagi ovog vremena sreca i njuh za gol nista vise...na 3 SP do sada ima 2 gola uvek bio medju najgorima sad mu se jednom posrecilo...

marcelo

pre 5 godina

Penaldo, klasika... Užas!
(Peđa, 15. jun 2018 20:03)

Druze..zbog takvih "objektivnih" kao sto si ti,iznova i iznova dobijam zelju da ne citam vise komentare na sajtu..sta uzas?sta kukas?sta je sporno?jel bio cist penal? jeste! Jel Ronaldo sam kreirao sansu a Nacho vrlo nespretno odreagovao?jeste
aj makse,idi gledaj bocanje.

Beograd

pre 5 godina

Ono kad ti Nacho igra desnog beka a Serdji Roberta ostavis kuci u Spaniji. Spanija definitivno bolja ali bojim se da promena trenera psiholoski ne utice na njih. Inace diskutabilan penal jer svi znamo kako Penaldo pada kao da ima staklene noge. A sa druge strane Kosta se posluzio laktom kod izjednacenja i to kod starog krvnika Pepea.

goblin

pre 5 godina

Ekipe iz Azije i Afrike veze sa fudbalom nemaju(istorijski dokazano) i Fifa im daje previše mesta na SP.Ovo je neki drugi sport večeras u odnosu na ono sto su igrali Iran i Maroko.

boza_derikoza

pre 5 godina

Ja sam kupio 2 velika pakovanja kokica,i zaboravi pice.Moram trčati do prodavnice.Iako ne gotivim ni jedne i druge očekujem dobar fudbal,..Odo.Moram trčati da bi stigao na pocetak
(room 1408, 15. jun 2018 19:53)

Si stigao?

kole

pre 5 godina

Koja je logika staviti mec Maroko-Iran na stadionu od 67 000 mesta,a Portugal-Španija na stadionu od 45 000 mesta???
(Rodžer Federer-Nikad Ne Otpisujte KRALJA,15. jun 2018 19:42)

Pa vidis da je prvi bio popunjen a drugi nije

gips

pre 5 godina

Spanija je paklen tim sjajnih tehnicara. Kombinuju kao Barsa iz najboljih dana, pletu mrezu oko protivnika i drze ih u opsadi na njihovoj polovini..

room 1408

pre 5 godina

Ja sam kupio 2 velika pakovanja kokica,i zaboravi pice.Moram trčati do prodavnice.Iako ne gotivim ni jedne i druge očekujem dobar fudbal,..Odo.Moram trčati da bi stigao na pocetak

Rem

pre 5 godina

I kako ja sada da spremam ispit???
Sutra Francuska, Argentina, uvece Hrvati i Nigerija... Prekosutra mi igramo, pa onda isti dan uvece Brazil-Svajcarska...
Pritom, ajd' da mi je profa musko, pa da me razume, da ne trzi dlaku u jajetu, nego zena koja imam osecaj nema predstavu da je svetsko u toku...

Igor

pre 5 godina

Nikad slabiji sastav Portugalije po imenima, dosta kljucnih igraca koji imaju preko 30 godina, a sa druge strane Spanija koja po imenima definitivno favorit, svaki deo terena im je odlicno pokriven, ali promena selektora je verovatno imala uticaj u svlacionici. Izgleda da ce kod Portugala sve zavisiti od Ronalda, mada tu je i stari lisac Kvarezma koji bi sa klupe mogao da unese zanimljivost. Spanski vezni red izuzetan, mozda i sa Nemackom najjaci na svetu. Svakako prednost dajem Spancima, mada ako im je atmosfera narusena u timu, svasta moze biti. Po meni sansa Portugalu je da probaju da isprovociraju Dijega Kostu, tada bi uneli veliku nervozu, svi znamo kakav je on. Bice ovo zanimljiva utakmica defeniivno!

Rodžer Federer-Nikad Ne Otpisujte KRALJA

pre 5 godina

Koja je logika staviti mec Maroko-Iran na stadionu od 67 000 mesta,a Portugal-Španija na stadionu od 45 000 mesta???

Rem

pre 5 godina

I kako ja sada da spremam ispit???
Sutra Francuska, Argentina, uvece Hrvati i Nigerija... Prekosutra mi igramo, pa onda isti dan uvece Brazil-Svajcarska...
Pritom, ajd' da mi je profa musko, pa da me razume, da ne trzi dlaku u jajetu, nego zena koja imam osecaj nema predstavu da je svetsko u toku...

Ivan

pre 5 godina

Ronaldo mi nikada nije bio simpatican kao pojava, ali ovo sto radi ne moze niko da mu ospori. Dok je njega, ovaj portugal ce se drzati u vrhu svetskog fudbala. Posle neka im je bog u pomoci.

drmr

pre 5 godina

Cekaj, stavljate u naslovu porugal vodi iz poklonjenog penala, prvo ko ste vi da donosite talav zakljucak? Itekako ima osnova za penal. A onda Diego Kosta pravi ocigledan faul nad Pepeom lre gola i to ne stavljate u naslov? Vi ste mediji i to jedan od retkih koji je normalan u ovoj zemlji i morate biti nepristrasni kada nasa reprezentacija nije u pitanju.

PeraQ

pre 5 godina

Čuo sam neke fudbaske neznalice da kažu da Ronaldo zna i može da da gol samo iz penala! Čovek im objasnio na najlepši način koliko nemaju pojma!

Milan

pre 5 godina

Nerešen dvoboj onih koji znaju da igraju fudbal i onih koji znaju da barataju loptom.
Ako neko da tri gola španiji zaslužuje da bude najbolji strelac mundijala.

артиљерац

pre 5 godina

Роналда можете волети или не волети,али мора се признати да је много велики играч.На њему пенал који је и извео.Полушанса,даде други гол.На њему слободњак
даде и трећи.Много велики играч.

To i Montana

pre 5 godina

Iako ga ne podnosim, moram da priznam da Rolando zaista jeste drugi najbolji fudbaler svih vremena, iza nedostiznog Mesija.
(GoGo, 15. jun 2018 21:53)

Videces Mesija na SP.Nista nece pokazati jer u Barsi je igra pravljena za njega a Argentina je nedto drugo.Ronaldo je isto i u Realu i Portugalu.Klasa i bog

SRBIJA

pre 5 godina

Kad vidim kako se spanci igraju sa portugalcima ne smem ni da zamislim kako ce se Brazil igrati sa nama. Samo da ne dozivimo teski blam...
(NN, 15. jun 2018 21:41)

DAJ BOZE DA BUDE ISTI REZULTAT A MOGU DA SE IGRAJU KOLIKO ZELE

Pera Bonasera

pre 5 godina

Kada ce Javni servis kupiti HD kamere za studio!? Godina je 2018!
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Stara kajla,
A audio tehnika iz 80-ih! Samo na RTS-u moram da pojacam tv do kraja, i onda na poluvremenu kada dreknu reklame probudih pola ulice..

marcelo

pre 5 godina

Penaldo, klasika... Užas!
(Peđa, 15. jun 2018 20:03)

Druze..zbog takvih "objektivnih" kao sto si ti,iznova i iznova dobijam zelju da ne citam vise komentare na sajtu..sta uzas?sta kukas?sta je sporno?jel bio cist penal? jeste! Jel Ronaldo sam kreirao sansu a Nacho vrlo nespretno odreagovao?jeste
aj makse,idi gledaj bocanje.

Stevan

pre 5 godina

Ovaj sjajni fudbaler Ronaldo nema sa kim da igra u Portugalu. Sve su to nedisciplinovani i nedorasli fudbaleri jednoj sili kakva je Spanija. Ne moze uopste Ronaldo dati koliko odbrana moze kiksnuti.
(Sasa, 15. jun 2018 21:44)

Ne brini, moze. 😌

ccc?

pre 5 godina

Strucnjaci, ahaha.. Pa i kod ovog slobodnjaka kriv golman?? Ahaha.. Pa majstorstvo! Koj je to efe, gde je lopta prosla? Pa golman gleda ukopan. To se zove MAJSTORSTVO! Psst i tisina u cosak za kaznu.

323

pre 5 godina

Molim budite precizni. Ronaldo- Spanija 3-3!! I zasto je on kriv sto ga mrzite? Zato jer je majstor. Treci gol, umetnost. Psihicki treba da budes stena. Promašiš, gubis. I Ronalno šutne majstorsi, lopta ide samo gde moze da prodje i da je zakuca u mrezu? Golman se nije pomerio jer je dosla po strani zivog zida jakim felsom? Majstor!! Poštujte ne kako izgleda, da li je lep nego koliko zna o fudbalu. Majstor!

VladaNS

pre 5 godina

1. Španci jaki kao zemlja. Svaka čast Jeru, ali Pižon da ih je vodio večeras, dali bi ta tri gola. Razumem ljude i kojima se sviđa način na koji igraju, ali meni je toliko posed lopte radi poseda lopte nešto najdosadnije u fudbalu, ne računajući bunkere domaćih klubova protiv Partizana i Zvezde.

2. Ronaldo bi se ovako radovao i za het trik protiv Malte u prvoj rundi kvalifikacija pri rezultatu 6:0. To nije arogancija, to je neverovatna motivacija i garancija da će takav čovek uvek dati 100%. Ima fudbalera koji su odlični sa 33 godine, ali ovaj čovek jednostavno baš ništa ne gubi na kvalitetu.

3. Portugal jednostavno nema kvalitet, bez njega su na nivou Srbije. Treba čudo da se desi da pa da doguraju dalje od četvrtfinala. I četvrtfinale bi objektivno bio uspeh jer ne možeš da zavisiš od jednog čoveka, pa makar bio najbolji na svetu. Za mene, Ronaldo to jeste odavno.

Milan

pre 5 godina

Stvarno odlicna tekma, navijao sam za Spaniju ali Ronaldu isto svaka cast. Mozemo ga voleti ili mrzeti ali je cinjenica da decko radi na sebi od prvog dana i da je stalno bolji i bolji cak i kad je najbolji.

ZaphodBeeblebrox

pre 5 godina

Sedim sa ekipom u gotovo punom kafiću i gledamo fudbal i sledi utisak večeri - pet sudija na terenu, četvorica za VAR sistemom i mnoštvom monitora i svi oni pojma nemaju, jer Srbima je samo mali ekrančić dovoljan da vide da je Dijego Kosta napravio faul nad Pepeom kod prvog gola Španije. O tome ko je kad, gde i kako trebao da igr au obe reprezentacije da ne pričam. Od sada, sve utakmice strogo kući u solo izvedbi. Da uživam u fudbalu.

Papa Štrumpf

pre 5 godina

Kada ce Javni servis kupiti HD kamere za studio!? Godina je 2018!
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Stara kajla, 15. jun 2018 22:00)
Pogledajte studio, analize i grafiku na HRT-u, pa onda vratite na RTS. Za šta mi plaćamo pretplatu, RTS je zamrznut u osamdestima. Blam me je umesto njih.

ISKRIČAVA ČIVAVA

pre 5 godina

 kako ja sada da spremam ispit??? 
Sutra Francuska, Argentina, uvece Hrvati i Nigerija... Prekosutra mi igramo, pa onda isti dan uvece Brazil-Svajcarska... 
Pritom, ajd' da mi je profa musko, pa da me razume, da ne trzi dlaku u jajetu, nego zena koja imam osecaj nema predstavu da je svetsko u toku...
(Rem, 15. jun 2018 19:48)

Zaboravio si između Srbije i Brazila tekmu Meksiko-Nemačka. Ili si možda baš tad planirao da sve još jednom prelistaš?

ej bre

pre 5 godina

Studenti, ne smarajte sa tim ispitima, svejedno cete visiti na birou cak i da zavrsite te fakultete
(x, 15. jun 2018 20:34)

Zavisi. Ako gledaju utakmice i plate diplomu mogu da budu i ministri. Recimo glavni finansisti u vladi...

bandiera rossa

pre 5 godina

Iskreno, ja mnogo vise volim ono sto igra Mesi, ali veceras je Ronaldo pokazao svo svoju velicinu. Prakticno SAM protiv onakve Spanije. Bez da se ljuti ostatak ekipe Portugala, ali da im nema Ronalda, bilo bi 3:0 za Spaniju, ako ne i mnogo vise. Izuzetan igrac, i izgleda da vredi svaku paru koja je data za njega.

Srrrrrrrrrdjan

pre 5 godina

Nikako ga ne podnosim, ali tri gola ovakvoj Spaniji - svaka cast.
Ronaldo i 10 patuljaka , ostatak ekipe jednostavno ne postoji.
Mogu samo misliti koliko ce tek golova zabiti Irancima i Marokancima. Bice najbolji strelac prvenstva vec posle grupne faze.

To i Montana

pre 5 godina

I ne valja Ronaldo deco?
Je li Penaldo. Najbolji igrac sveta.Car.Dace na ovom SP deset golova i bice najbolji strelac svih vremena na SP.Bravo majstore sto rusis dekadenciju zvana tika taka

ajmo Portugal

pre 5 godina

Finale prije finala.
Definitivno ne će biti ljepše utakmice na SP2018.
Ovo je ljepotica prvenstva.
Koji užitak je ovo gledati.
Svaka čast i Portugalu i Španjolcima.

Stepa

pre 5 godina

Mozete Ronalda voleti ili ne.
Ali koliko covek daje za svoju reprezentaciju i svoj tim, takav se primer tesko moze naci.
Trebalo bi i trebalo je da se nase "zvezde" ugledaju na njega, pre svih Vidic, Stankovic...
Kako se samo paze ili kako su se pazili i cuvali od povreda kad igraju za reprezentaciju.

Gru

pre 5 godina

Sta je ovo? Sve sami Mesijevci, dosli da pljuju po Ronaldu. E pa gospodo, mozete ga samo mrzeti, Ronaldo je ono sto Mesi jos uvek nije.
Najbolji igrac i motor u svakom timu u kom igra bilo da je Mancester, Real ili reprezentacija.
Mesi je igrac samo u Barseloni i nigde vise! I prestanite da poredite Mesija i Maradonu, Mesi mu nije ni do kolena.

neutralni felsh

pre 5 godina

Neverovatna utakmica i fenomenalni Ronaldo. Još onakav treći gol...majstorija. Uz dobar rasplet grupne faze, Portugal bi mogao daleko da dogura. U jednoj varijanti žreba bi mogli gledati četvrtfinale Portugal v Argentina.
(dominus, 15. jun 2018 22:58)


pazi sta pricas. slicnu prognozu sam napisao na vestima o iran-maroko pa posle vidim eksperti nalupali minuse.
naravno, kad sve prodje, i legne na rudu, pola njih ce da pisu "znao sam!" i "lepo sam vam govorio".
ovaj x je zakomplikovao stanje u grupi, sad i portugal i spanija moraju da jure iran i nemaju prava na gresku. bitno je da su jedni druge pregrmeli, mada, za razliku od portugalaca, spancima je ovo kiseo bod - jer su pred kraj ispustili pobedu.
(dosta golova je vec palo u poslednjim minutima, skoro pa redovno, mozda ce sledeci parovi bolje da uigravaju zavrsnice, pouceni prvim analizama turnira)

ronaldov slobodnjak je mozda nepravedno bacio u senku nachov projektil za 3:2, ono je (takodje) bio perfektan sut - bolje od onoga ne moze.

sve u svemu, imamo 3 reprezentacije sa top-igracima (mesi ronaldo nejmar), i nekoliko slicnih reprezentacija koje takodje imaju dominantne top-igrace koji su za sada par koraka ispod prvog trojca. mozda je pitanje je da li ce ovo svetsko biti vekiki sudar svih zvezda i hoce li te zvezde tokom turnira donositi prevagu kao sto je veceras uradio ronaldo - ucinak dostojan top-stara i konkurenta za zlatnu loptu. sa druge strane, stari favorit iz senke, belgija, ima azara i de brujnea, koji je ove sezone savrsen, a francuska ima zbir m'bape grizman dembele (nemci su retko imali klasicnu prvu zvezdu ekipe, njima je cesto neko neplaniran upadao da "izdominira"), - mozda ce ovo prvenstvo biti zapamceno bas po zvezdama i njihovim bravurama, jer ce njihove ekipe vise nego ikada zavisiti od njih. primecuje se da ronaldo u portugalu ne igra istu ulogu kao u realu - ovde vise ucestvuje u igri, gradnji napada i polukontri, ovde zaista on inspirise i nosi ekipu - bas onako kako mesi redovno radi u barseloni, a cesto i u argentini. to mnogi zaborave kad kazu penaldo.
evo cekamo da vidimo mesija kako ce da otvori turnir. ronaldo je zadao domaci i njemu i nejmaru, i svima nabrojanima.

poenta vecerasnje utakmice: spancima je ponekad najveci neprijatelj sopstveni stil igre - rutina, na momente beskrvna i uspavljujuca kao fajront. zato je jos del boske onoliko zeleo dijega kostu - trebao mu je tip koji se ne bavi veznim baletom i tripovima nego koji ume da umulja gol direktno i bez pardona. za sve ostale pozicije moze se primetiti izvesni paradoks: spanci mozda cak imaju previse suvog kvaliteta u ekipi :)

tvmazohista

pre 5 godina

Na stranu 3 gola, odbrana koju je igrao cr7 veceras je meni najjj utisak, iskida se covek na sve strane, u 16 bolji od svih defanzivaca Portugala, alal vera

reflektor

pre 5 godina

Ajde vise sa tim klinackim razlozima i strucnim misljennjima.Ovaj covek ima iza sebe brojke,a sto se tice igre jednostavno je masina,takav je profil igraca.Da li je neko komentarisao njegovih nekoliko sprintova u kontri???E zato je masina a tri gola govore z sebe.Licno,vise Mesija i njegov nacin gotivim ali osporavati ili smisljati mane ucinku CR je malo bolesno...

impeRAtor

pre 5 godina

Najbolji fudbaler sveta, Kristijano Ronaldo... Kao sto sam vec napisao, Spanci su mnogo bolji ali Ronaldo pravi toliku razliku da je to neverovatno. Obaranje rekorda za najboljeg strelca sampionata u najavi...

Dovahkiin

pre 5 godina

Neverovatno je koliko se proziva David de Hea. Dobro imao je jedan kiks, šta sad može svakom da se desi, lik godinama nestvarno brani i posle jedne greške ne da je isprozivan nego je čovek razapet. Videlo se posle da se užasno smorio, i reći da je smešan golman posle jedne greške je stvarno, smešno.

Sasa

pre 5 godina

Penaldo - sinonim za antipaticnost .
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (brane, 15. jun 2018 21:49)

# Link komentara

Ronaldo - sinonim za het-trik. Mogao je i cetvrti. Cuti. (;

Crna mamba

pre 5 godina

Nema sta,sjajna utakmica...Svi pricaju o Ronaldu...i treba
.vodja,lider,igracina...ali nije posteno xa ne spomenemo Nacov gol...sjajno uhvacena lopta i mm precizno...svaka cast!
Svasta nas jos ceka...tek je drugi dan...

boza_derikoza

pre 5 godina

Ja sam kupio 2 velika pakovanja kokica,i zaboravi pice.Moram trčati do prodavnice.Iako ne gotivim ni jedne i druge očekujem dobar fudbal,..Odo.Moram trčati da bi stigao na pocetak
(room 1408, 15. jun 2018 19:53)

Si stigao?

PeraQ

pre 5 godina

Penaldu svaka cast za ovo,nema sta. I pored svega on ce za mene uvek biti Penaldo.
(Penaldo, 15. jun 2018 22:36)

A on i svi ostali koji se za razliku od tebe razumeju u fudbal su se zbog toga mnogo potresli...

bot na kvadrat

pre 5 godina

Mislim da sada svi oni koji su omalovazavali Ronalda u komentarima,mogu lagano da odloze svoj telefon ili laptop i da uzivaju u fudbalu.

Mane

pre 5 godina

Realno jaka utakmica i zanimljivo je bilo gledati ronaldu svaka cast kako je odigrao spanci su imali bolju kreaciju ali doktor je pokazao da je majstor kad je najteze kako je zavukao svaka cast...

Albert Albert Albert

pre 5 godina

Ovaj sjajni fudbaler Ronaldo nema sa kim da igra u Portugalu.
(Sasa, 15. jun 2018 21:44)

nema potrebe . sudije su zato tu .
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (bane, 15. jun 2

Kada je video da ne moze Ronaldo sudija je dao iz slobodnjaka.
(Sasa, 15. jun 2018 22:57)

hahahahahahahaha

Ivan

pre 5 godina

Fantastična utakmica Portugal-Španija 3:3!!! Pravi spektakl večeras u Sočiju!!! Dve vrhunske reprezentacije prepune majstora fudbala koje su nam večeras priredile pravo uživanje uz vatromet lepih golova i veoma kvalitetne igre oba tima! Odlična fudbalska predstava, dominirao Ronaldo u Portugalu naravno i sa het trikom najavio najozbiljniju kandidaturu za najboljeg igrača i najboljeg strelca na ovom Svetskom prvenstvu a sa druge strane briljirao je celi tim Španije na čelu sa sjajnim Kostom i ostalim sjajnim igračima Furije! Bliža je pobedi bila Španija ali je Portugal poraza spasao fenomenalni Ronaldo naravno, a kod Španije čitav vezni red jednostavno brutalno dobro odigrao, golman De Gea napravio jednu grešku a to je nedopustivo kad imaš za protivnika Ronalda naravno! Sve u svemu odlična utakmica i po meni pravedan rezultat. Zbog svega viđenog večeras na stadionu u Sočiju ni jedna ni druga reprezentacija nisu zaslužile da izgube pa je ovaj rezultat od 3:3 najpravedniji. Čestitke obema repkama na ovoj sjajnoj utakmici!

pivljanin

pre 5 godina

Najjace kada procitam ne moze Ronaldo sam hahahahaha sta je uradio osim penala i poklonjenog gola De Geee?
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Kasper, 15. jun 2018 21:43)

Si vido?

neutralni felsh

pre 5 godina

sve je to cena velike ekspanzije fudbala kao sporta i kao medijskog fenomena... danas i streberi prate fudbal ;) 
(neutralni felsh, 15. jun 2018 22:41) 

Ja ispitujem sva tri predmeta u ovom semestru, a junski rok udarni, nekoliko stotina prijavljenih studenata, pismeni pa usmeni. I to je muka. A neutralni mora da dosoli na ljutu ranu...
(Spyderco, 15. jun 2018 23:08)


fudbal je po vokaciji suprotstavljen visokom formalnom obrazovanju, i suprotno ;)

dux

pre 5 godina

Duboko poštovanje gajim prema Španiji i majstorima koji igraju u njoj, ali mi srce zaigra i zaista uživam tek kad ovaj "penaldo" pruži korak od dva metra sa loptom u nogama ili kad prgavi Kosta zalomi dva puta u šesnaestercu i razgrne sve oko sebe. Možda grešim dušu ali nikako ne volim ove španske patuljke što lepe loptu za nogu.

dipl. ing

pre 5 godina

Ne razumem komentatore koji daju sebi za pravo da pljuju i omalovazavaju bilo kog igraca, pogotovo nekog kalibra Kristijana Ronalda, Mesija ili Nejmara.
Deco, ovo je za nas, ljubitelje fudbala, samo igra i razonoda. Za njih je to posao, za njihove poslodavce - biznis.
Budite srecni sto zivite u doba modernih tehnologija, sto imate 32 sportska kanala na TV-u i sto mozete ove majstore da gledate svaki drugi dan. Imate li predstavu kako mi pre 30 godina kao klinci nismo mogli da vidimo mesecima kako igra neki Van Basten na primer, a slusas svaki dan, zelis da vidis...
Zato uzivajte...

takkar

pre 5 godina

Cao “komentatori”. Za pocetak,jeste li prezalili Bejlove makaze? Sta reci za vecerasnju utakmicu,ovo cudesan mec bio.Neverovatan tempo,koliko dobrih pasova na obe strane,koliko trcanja.Majko mila samo pomislim kako bi smo mi prosli protiv ovih.Spanci su poprilicno jaci od Portugala,to smo znali i pre ovog meca.Ali ne toliko jaci da mogu da “odrade”utakmicu “pesaka”,to nikako.Spancima prosto ne fali nista,imaju sve,dok Portugal onako malo skripi na sredini,bekovi solidni moze to dosta bolje.Ali imaju jednog Kvarezmu,dobrog golmana,i najgenijalnijeg Ronalda.Kako je skinuo paucinu,kakav gol ljudi,magija.Kakvo kretanje tokom cele utakmice.Ovaj slobodnjak mu je jedan od najboljih koje sam video od njega.GENIJE.Portugalci su matora ekipa ali uz neki povoljno otvoren zreb mogu daleko,mozda cak i iznenadjujuce daleko.Od Zao Mutinja uvek ocekujem vise,nikad ne igra koliko dobro koliko moze.Ali nadam se da biti bolji.Nikako nisu slucajno prvaci Evrope kao sto mnogi pricaju.Spanci se povampirili,nisu onako losi kao u Brazilu pre 4 godine.Ovo je sad jaka prica,sa Iniestom koji zavrsava sa SP,Silvom,i ostalim majstorima.Isko genije,Kosta je stvarno tehnicar fantastican.Tu je i Ramos koji ima fudbal u malom prstu.Pike onako nije bas nesto poslednjih godina ali opet ko sme reci da je los igrac.Tako da su u top 4-5 favorita sigurno.Aj sutra bas da vidimo Argentince pa u nedelju cuvene Brazilce,kako ce to izgldati.Cekamo.

koji spektakl

pre 5 godina

Bolje od ovog ne može. To je vrh svjetskog nogometa. Nema dalje. Svaka čast za spektakl. Koja raznovrsnost Ronaldovih golova, koja nepogrešivost u izvođenju, penal, pa iz igre ljevicom, a tek slobodnjak u “paučinu” je za anale svjetskog nogometa. Čovjek funkcionira pod pritiskom, kako se samo pripremao za “bombu”, vidjela se puna koncentracija i onda u rašlje.

Brufen_od_400

pre 5 godina

Dok se neki izivljavaju protiv leganjesa, neki trpaju 5 komada bajernu, 3 atletiku, 2 juventusu, psz-u, makazice bufonu, 3 komada spaniji, 5 LS, 5 zlatna lopta, za ovu sezonu ide 6ta.

Najbolji igrač u istoriji. Nema dalje.

Ivan

pre 5 godina

Poklonite se najboljem igracu svih vremena...Bravo Kristijano !
 (Merenges., 15. jun 2018 21:48)

Njemu svaka cast, ali samo robovi se klanjaju.

Vesela masina

pre 5 godina

"Ocajan Ronaldo,ocajni golovi,lik nema pojma".Hahaha kako ste samo smesni.Covek pokazuje suvi kvalitet i to protiv Spanije 3 gola prva utakmica,ja Mesija nijedanput nisam video da je dao gol,a kamoli 3 ovakvim reprezentacija kao sto je Spanija.Ne volim previse Ronalda,al brate svaka mu cast,sta lik radi u 33. godini.Messi moze da osvoji zlatnu loptu samo ako Argentina osvoji SP i od toga kako se on igrati.

Sasa

pre 5 godina

Ovaj sjajni fudbaler Ronaldo nema sa kim da igra u Portugalu.
(Sasa, 15. jun 2018 21:44)

nema potrebe . sudije su zato tu .
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (bane, 15. jun 2

Kada je video da ne moze Ronaldo sudija je dao iz slobodnjaka.

legolas

pre 5 godina

Ја кад устанем ставим за кафу,дуплу,Роналдо окине из кревета слободњак прво!!

dinorg

pre 5 godina

Dati Spaniji tri gola to moze samo Ronaldo i niko vise sa ovakim portugalom po meni prosecna ekipa...
Klasa je vecna nema bolji na planeti....

BlueBlueBlue

pre 5 godina

Lepo sam rekao, Ronaldo najbolji Evropski igrac svih vremena, da je imao malo vise srece pa da se rodio u Brazilu eee druga bi prica bila.

CCC

pre 5 godina

Kada ce Javni servis kupiti HD kamere za studio!? Godina je 2018!
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Stara kajla, 15. jun 2018 22:00)


Nema se.Jos par godina da repriziraju serije pa bice love..

marcelo

pre 5 godina

ajde sad nek se neko napravi pametan pa napise penaldo..ajde..ispadnite smesni po ko zna koji put..

voleli ga ili ne..igracina je..to ce vam isto svaki objektivni ljubitelj fudbala reci..

odlicna utakmica..uzivanje zaista..bice ovo odlicno prvenstvo :)

sreca i njuh

pre 5 godina

Mesi i Neymar su 2 ubedljivo najbolja igraca danasnjice svako ko misli drugacije laze samog sebe...greska golmana i penal lik je inzagi ovog vremena sreca i njuh za gol nista vise...na 3 SP do sada ima 2 gola uvek bio medju najgorima sad mu se jednom posrecilo...
(Marko, 15. jun 2018 20:54)

Sine pa ti ozbiljno ne poznajes pravila koja su bogovi fudbala propisali... Jedino si njuh za gol prepoznao. Postoje radilice npr Sedorf, kostolomci npr Roj Kin,majstori npr. Mesi, carobnjak Ronaldinjo,a postoje i retki predatori kao Kristijano... Sve je to cudesna igra zvana fudbal. Da ne zaboravim njuh, samo jedan je virus protiv kojeg nema vakcine - Super Pippo Inzagi, to se mora poštovati!

room 1408

pre 5 godina

Ja sam kupio 2 velika pakovanja kokica,i zaboravi pice.Moram trčati do prodavnice.Iako ne gotivim ni jedne i druge očekujem dobar fudbal,..Odo.Moram trčati da bi stigao na pocetak

Dag Kristi

pre 5 godina

Ne kapiram kako neko moze da lupi dislajk nekome ko kaze da su spanci ubedljivo bolje odigrali?znaci komentator,sudski komentatori i STATISTIKA grese?
(marko, 15. jun 2018 22:11)

Ubedljivo?

Vuk

pre 5 godina

gsw in 4, 15. jun 2018 21:41) Mnogo nešto ima sreće evo već treći gol,kako vas nije sramota više da omalovazavate čoveka,čovek je klasa u svom poslu zna znanje jednostavno.

NastyB

pre 5 godina

Najbolji igrač u istoriji. Nema dalje.
(Brufen_od_400, 15. jun 2018 22:13)

Ah, kad pročitam ovako nešto i slično tome da je LeBron Džejms najbolji ikada, shvatim da je reč o deci koja misle da se fudbal i košarka igraju od vremena globalnih televizija i interneta.
A što je najgore, potrebno je samo malo truda da se upravo na televizijama, a pogotovo na internetu uveriš da to uopšte nije tako, ali je problem upravo u tome što treba da se potrudiš malo. Mnogo je lakše da se utopiš u gomilu ispranomozgovne svetine i ponavljaš ono što ti kažu.

Andreja

pre 5 godina

Najbolja utakmica od početka Mundijala. Ronaldo vs Španija. Počelo je naravno penalom za Ronalda,onda meni sumnjiv gol Koste jer mi se čini da je zakačio Pepea ali pošto je to Pepe... Onda kiks De Hee koji pokazuje da i najveći golmani greše. U drugom poluvremenu dva brza gola,i preokret Španije. Na kraju Ronaldo pokazuje da je majstor,slobodnjak koji ne može da se odbrani. Ja ga ne volim,ali odičan je igrač i jedan od najboljih na svetu. Ronaldo je apsolutni lider i bez njega ovo je prosečan tim. Španija je dobro igrala ali nisu ni oni ni Portugalci zaslužili da pobede. Na 4 utakmice videli smo 13 golova,ako se ovako nastavi biće super Svetsko prvenstvo.

dominus

pre 5 godina

Neverovatna utakmica i fenomenalni Ronaldo. Još onakav treći gol...majstorija. Uz dobar rasplet grupne faze, Portugal bi mogao daleko da dogura. U jednoj varijanti žreba bi mogli gledati četvrtfinale Portugal v Argentina.

Spyderco

pre 5 godina

kako ja sada da spremam ispit???
Sutra Francuska, Argentina, uvece Hrvati i Nigerija... Prekosutra mi igramo, pa onda isti dan uvece Brazil-Svajcarska...
Pritom, ajd' da mi je profa musko, pa da me razume, da ne trzi dlaku u jajetu, nego zena koja imam osecaj nema predstavu da je svetsko u toku...
(Rem, 15. jun 2018 19:48)


sve je to cena velike ekspanzije fudbala kao sporta i kao medijskog fenomena... danas i streberi prate fudbal ;)
(neutralni felsh, 15. jun 2018 22:41)

Ja ispitujem sva tri predmeta u ovom semestru, a junski rok udarni, nekoliko stotina prijavljenih studenata, pismeni pa usmeni. I to je muka. A neutralni mora da dosoli na ljutu ranu...

paunovicn94@gmail.com

pre 5 godina

Ovo je idealan rezultat za ljubitelje fudbala zato sto sada gol razlika igra glavnu ulogu u borbi za prvo mesto,sto znaci da cemo u ostalim utakmicama u ovoj grupi gledati napade ova 2 tima od 1. do 90. minuta.Ulog nije laksi protivnik iz slabe grupe A,nego izbegavanje francuza u 1/4 finalu

Komša

pre 5 godina

Strategija,taktika,koreografija,timska igra,tika-taka,ovo,ono i onda dođe narcis i zavuče ti maljutku na kraju i ćao.Kao dzojstikom da je upravljao.
Jeste fudbal timska igra ali lepo je kad vidiš igrača poteza (onaj pas u kontri npr.) .Čovek 5-6 puta pipnuo loptu i dao tri gola...Majstor

Fasader

pre 5 godina

Koliko mrzitelja Ronalda.Covek.dokazao da je car.Majstorski izigrao Naca i naravno penal koji je cist ko suza
Sudija na metar a i mi na usporenom videli udarac po nozi

goblin

pre 5 godina

Ekipe iz Azije i Afrike veze sa fudbalom nemaju(istorijski dokazano) i Fifa im daje previše mesta na SP.Ovo je neki drugi sport večeras u odnosu na ono sto su igrali Iran i Maroko.

ISKRIČAVA ČIVAVA

pre 5 godina

Mene samo zanima na koju foru naša reprezentacija misli da se suprotstavi nekoj ekipi u rangu Španije? Pa onaj fudbal njihov je nešto fenomenalno, a mi nemamo tako tečnu igru. Čak i da dođemo u polufinale, tu nas čeka neko ovako spreman. Teško ćemo mi ovo da osvojimo:(

Sibirski berberin u procesu likvidacije

pre 5 godina

Uvek sam vise voleo Mesija i nikad Ronaldo nece igrati lepo kao on. Ali kakav borac za svoju zemlju e tu je Mesi dva koraka iza Ronalda. Kapu dole.
(ikarbus je simbol oporavka srpske industrije rece AV pa vi vidite gde smo, 15. jun 2018 22:05)

Komentar sa aromom demagogije.

nemanja

pre 5 godina

Svaka cast Ronaldu. Rezultat nimalo nije pravedan, Portugal je iskoristio sve sto je dobio na poklon, i penal i kiks De Hee, a slobodnjak ronalda je majstorija. Spanci mogu daleko...

jako i do samog kraja

pre 5 godina

@Rem, svaki pošten student sprema ispite za oktobar2. Zavali se i trankila, novo svetsko je tek za 4 godine.
Jasna situacija.

Бот по убеђењу

pre 5 godina

Сјајна утакмица, морао сам је одгледати још једном, онако сам за своју душу, без свастике која пљува Роналда и ових млађих који прате фудбал последња два петка..
Јеро иако некада сјајан играч, ушао је са страхом у утакмицу и то је пореметило, по мени уз Белгију вероватно најбољу репрезентацију на турниру. Мислим на уиграност, не на скуп “звездица”.
Де Хеа мора још много пасуља да једе да би онако пришао Роналду пред пенал. Чим је на крају тог приласка окренуо главу ка судији, изгубио се за читаву утакмицу, крај. Роналдо кад је ту дао гол, знао је да ће дати шта год да шутне. И чекао је и искусно тражио себи шансу. Да је било још удараца у оквир гола, били би голови..
Није Де Хеа - Рамос, који природно има тај дар. Није ни Роналдо, који има екипу са којом ради на менталној кондицији. Погледајте дисање пред шут, правила понашања, залета.. Сличним радом је Бодирога давно усавршио своја слободна бацања.. Јесте он добар голман, али има у себи неку несигурност. Осети се. А за сваку екипу голман је темељ..
Кошту волим, али да оно није био глумац Пепе и да је био неки други судија, био би барем жути картон. То је нападач по мом укусу, има све. Престао сам да гледам Челси од када га отераше..
Шпанија је невероватна, преболеће они ово што их задесило са селектором и бити све јачи..
Последњи утисак ми је да је Роналдо који је овим успео у својој личној борби, јер је очито трпео притисак по питању игре у Шпанији. Трпи га и Меси. Не верујем у причу да су са толико новца они петљали било шта, пре ће бити да им “скидају” за оно што они уговорима треба да добију. Зато и одлази..
Исплатио му се толики рад, жртва, посвећеност...
Ноћ Роналда.

veliki strumf

pre 5 godina

2 gola na dusu De Hee. Kod drugog neverovatna greska, a kod treceg ocajno postavljen zivi zid. Nedopustivo. Ne bi mi vise stao na gol, taman da je kasiljas licno, a ne De Hea.

Goran

pre 5 godina

De hea kiksara nije ni zivi zid postavio kako treba. Ronaldo je plasirao loptu pored zivog zida.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Ivan, 15. jun 2018 21:51)
Za jednog od najboljih golmana na svetu govoris da je kiksara?...mene je stid na tvoj racun, ajde kod drugog gola zaista jeste kriv, ali i on je covek od krvi i mesa nije nepogresiv, koliko me secanje sluzi ja ne pamtim od kako je stigao u MU da je imao neki kiks slican ovome,uglavnom je primao golove u situacijama u kojima je bio nemocan da bilo sta uradi, koliko puta je samo bio proglasen za igraca utakmice u PL... I sto se tice majstorije Ronalda kod treceg gola tu De Hea nije nimalo kriv , ono se jednostavno ne brani, jer je sut zaista bio perfektan sa velikim efeom, De Hea je samo pogledom mogao da isprati loptu!

presheva

pre 5 godina

E stvarno ne razumem vecinu ovde. Dao cr 3 gola sada je kriva odbrana i de heea!! pa jeli prva 2 gola coste isto obrana portugala katastrofa.. kazu nije se video i nakon 3 gola... pa posle 1:0' cr doveo je svoje igrace dva puta za gol sansu i to 100% sanse al sto se oni zapletu i ne koristu druga stvar... Al ovo bilo uzivancija veceras moje mislenje idealan remi je iako spanci mozda malo su bili bolji

Za sinisa

pre 5 godina

Druze pa ko normalan moze da kaze da je on los igrac.Ja ga zaista ne podnosim ali ne da je igrac vec je igracina top klase.Radi se o tome da nece nikada biti na nivou mesija maradone i pelea.

Aleks

pre 5 godina

Kakav igrač- KLASA!!!
Kakvi god golovi da su,dao je tri komada Španiji na prvenstvu-Španiji tri komada eeee ljudi pa jel znate šta je to? Čovek je car!!!

Cika Djura

pre 5 godina

Deco ne smarajte vise sa penalom
Pravila kazu da je napadac uvek u prednosti.Bicikl Ronalda i Naco ispao pecurka.Sudija na metar od Ronalda a vidi se i na usporenem snimku kontakt.Da je na sredini terena bio bi faul

Gospodin

pre 5 godina

Lessi botovi na aparatima


Poklonite se BOGU FUDBALA Kristijanu Ronaldu.
(Brufen_od_400, 15. jun 2018 21:58)

Zasto na aparatima? IDEMO SRBIJA!!! kakav ronaldo,MITROVIC ON FIRE! SRBIJA bre a ne portugal i namazani penaldo...ja verujem u nase momke...ovo nije real i barca!

Liverpool FC

pre 5 godina

Ronaldo kao Piksi 1990. Skoro identican gol, oba na SP, oba protiv Spanije. Majstorski!
(Dejan, 15. jun 2018 21:47)

Daleko je Ronaldo od Piksija.

Gde ja živim

pre 5 godina

Aman deco i oni koji bi to da budete i dalje. 150 komentara za i protiv Ronalda. Gledate li vi fudbal ili šta radite? Ozbiljna utakmica, sjajne akcije, a vi samo jedno te isto.

sarajevo.ba

pre 5 godina

Neznam sta ce realu ronaldo pored ovog iska njega drze na klupi čovek tehnički savršen igrac.
(seki, 15. jun 2018 21:42)

Brate da si isao u skolu znao bi.

Linus

pre 5 godina

ronaldo zvani ronaldo i de hea zvani karijus.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (neutralni felsh, 15. jun 2018 22:18)

# Link komentara

Ronaldo je uvek bio Ronaldo, a De Hea je na putu da postane Karijus.

Miskec

pre 5 godina

"Ovaj sjajni fudbaler Ronaldo nema sa kim da igra u Portugalu.
(Sasa, 15. jun 2018 21:44)

nema potrebe . sudije su zato tu .
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (bane, 15. jun 2018 22:37)"
Ko o cemu grobari o sudijama, aman vise!!!!
Vec je na sajtu FIFAe, sudija ocenjen najvisom ocenom, pozovi ove iz sudijske organizacije, objasni im kako se sudi!

Sasa

pre 5 godina

Ovaj sjajni fudbaler Ronaldo nema sa kim da igra u Portugalu. Sve su to nedisciplinovani i nedorasli fudbaleri jednoj sili kakva je Spanija. Ne moze uopste Ronaldo dati koliko odbrana moze kiksnuti.
(Sasa, 15. jun 2018 21:44)

Ne brini, moze. 😌
(Stevan, 15. jun 2018 21:52)

# Link komentara

Demantovao me je na najlepsi moguci nacin. Kakav pogodak. Najverovatnije je Pepe izasao i pojacao tim. (: Dokle ce ovako, videcemo. Cinjenica je da po kvalitetu nisu dorasli spancima. U svakome slucaju odlican rezultat na kraju. Velika je steta sto vrhunski fudbaler kakav je on igra sa ovako limitiranim fudbalerima.

Sasa

pre 5 godina

Ovaj sjajni fudbaler Ronaldo nema sa kim da igra u Portugalu. Sve su to nedisciplinovani i nedorasli fudbaleri jednoj sili kakva je Spanija. Ne moze uopste Ronaldo dati koliko odbrana moze kiksnuti.

kilkl

pre 5 godina

Fenomenalni Ronaldo, kakav gol! Kako se spremao za sut... na faci mu se videlo da ce da ga pogodi, i to velemajstorki. Spanci takodje sjajni ali su kod vodjstva postupili kukavicki i poceli da igraju antifudbal.

ЈованОван

pre 5 godina

Marko NS
Правилније је Португал, тако се каже на њиховом језику. Португалија је узето из немачког Portugalien. Извор Иван Клајн, Речник језичких недоумица.
Маните се лингвистике, уживајте у фудбалу.

Kata

pre 5 godina

I kako ja sada da spremam ispit??? 
Sutra Francuska, Argentina, uvece Hrvati i Nigerija... Prekosutra mi igramo, pa onda isti dan uvece Brazil-Svajcarska... 
Pritom, ajd' da mi je profa musko, pa da me razume, da ne trzi dlaku u jajetu, nego zena koja imam osecaj nema predstavu da je svetsko u toku...
(Rem, 15. jun 2018 19:48)

E vala bas, sad otvaram b92 da vidim sta se desava, kad ono neki fudbal. Sad mi krivo sto ne pogledah tu utakmicu, vidim da su se svi nesto opasno nalozili. Ali iskreno, nije lose ni kad odes na bazen pa lijepo cijeli bazen samo za mene. I za nas zene je dakle doba fudbalskog prvenstva poseban dogadjaj.

Rodžer Federer-Nikad Ne Otpisujte KRALJA

pre 5 godina

Koja je logika staviti mec Maroko-Iran na stadionu od 67 000 mesta,a Portugal-Španija na stadionu od 45 000 mesta???

sarajevo.ba

pre 5 godina

Sad ce opet pisati djeca te penal, te geska golmana a Ronaldo lagano utrpa 2 komada za poluvrijeme.
Steta za onaj sut Isca sto ne udje.
Bit ce dobro drugo poluvrijeme, konacno nakon onih arapa rusa i Urugvaja.

tintilic

pre 5 godina

Suludo je porediti Ronalada i Mesija. Ronaldu fali jos samo svetska titula sa reprezentacijiom dok Mesi nije ni blizu tog ostvaranje a o golovima da i ne pricamo. Ipak Mesi je bolji u necemu. Utajiio je za nijansu vise poreza i s obzirom na izgled i gradju moze da ucestvuje i na paraolimpiskim igrama

Dynamic

pre 5 godina

Haha, videli na VAR da je Pepe zakačen po vratu a ne zna gde će pre da se uhvati, za oko ili za glavu. Nisam ljubitelj Koste ali ovo je majstorija a Pepe nek glumi do sutra.

Stefan

pre 5 godina

Mogu da ga mrze ali covek jednostavno ima osecaj za gol.Mozda nije spretan kao Mesi ali ovaj covek moze u svakoj ekipi da da gol ili da napravi razliku,u Mancesteru,Realu,Reprezentaciji...Steta sto ne mozemo da vidimo Mesija u drugoj ekipi ...Dao bih prednost Ronaldu...

Zex

pre 5 godina

Ono što je sigiurno, Španija je igrala bolje za oko, imala vise sansi ali, Portugal je kod 1-0 propistio kontru za 2-0.Ronaldo je nsmestio super loptu saigracu koji se nije snasao.Portugal je dva puta vodio i zato mislim da je realno x. Nebi bilo fer da je španija dobila.Još jedan bitan detalj je faul u napdu Dijaga Koste kod gola.Lakat u grlo, za ono ide zuti karton i ono je velika greska sudije.

slaviša šmigič

pre 5 godina

koasta za izjednacenje pravi faul u napadu sudija čuti i gol za špance.sudije otkako postoje svetska kradu u korist španaca

nsnsns

pre 5 godina

Na usporenom snimku se lepo vidi da je krenuo da pada, bukvalno se bacio pre kontakta... ni videlo penala, drugi gol greska golmana, treci iz faula koji nije bio, ali opet majstorija, i na tome mu svaka cast, opet dobra utakmica Ronalda, ali bez ikakvog preuvelicavanja, mnogo se bacao po terenu kao i uvek

reflektor

pre 5 godina

Penal je bio,bilo je kontakta i to je to.Ne gotivim simuliranje CR ponekad ili cesto,ali je ovde bio cist penal.Mislim da ce Spanci da odgovore,zbog ranog gola mozda i vidimo 3-4 gola to se i ocekuje.

THE FINAL CUT

pre 5 godina

Slika u vesti... zivotna slika Ronalda, pola karijere proveo na travi simulirajuci faulove
(Jero, 15. jun 2018 20:4
Pola karijere proveo osvajajuci zlatne lopte. (Nisam njegov fan).

STEVO

pre 5 godina

Šta je tehnički savršena ekipa pokazuju Španci. Ne vidim ekipu koja im može uzeti posjed lopte. Možda su malo trapavi pozadi ali prema naprijed su sami vrh!

neutralni felsh

pre 5 godina

kako ja sada da spremam ispit???  
Sutra Francuska, Argentina, uvece Hrvati i Nigerija... Prekosutra mi igramo, pa onda isti dan uvece Brazil-Svajcarska...  
Pritom, ajd' da mi je profa musko, pa da me razume, da ne trzi dlaku u jajetu, nego zena koja imam osecaj nema predstavu da je svetsko u toku... 
(Rem, 15. jun 2018 19:48) 


sve je to cena velike ekspanzije fudbala kao sporta i kao medijskog fenomena... danas i streberi prate fudbal ;)

kole

pre 5 godina

Koja je logika staviti mec Maroko-Iran na stadionu od 67 000 mesta,a Portugal-Španija na stadionu od 45 000 mesta???
(Rodžer Federer-Nikad Ne Otpisujte KRALJA,15. jun 2018 19:42)

Pa vidis da je prvi bio popunjen a drugi nije

siki

pre 5 godina

Otkad se ovde toliko navija za portugal? Msm i Srbija igra na prvenstvu. Stice se utisak da je pojedincima bitnije da ga Ronaldo da a Srbiju ce da pljuju...

lol

pre 5 godina

Kakva se vremena došla... Nacho "napravi" penal na Ronaldu i onda on i Ramos idu do sudije i govore kako je Ronaldo padavičar i kako je simulirao... A ne smeta im to kada igraju sa njim u Realu... P.S. Karius > De Gea

Cccc

pre 5 godina

Znam da nikad ne treba igrati protiv Reala i Ronalda ali ja to uradim i naravno sta,padnem tiket,pa. da li je moguce da sam odigrao to..

Djordje NS

pre 5 godina

Jednostavno rečeno - jedan je KRALJ FUDBALA!!!

CRISTIANO RONALDO - na predvodnik evropskog prvaka PORTUGALA i predvodnik evropskog klupskog prvaka REAL MADRIDA. Najbolji fudbaler sveta, 5 titula LŠ, 5 Zlatnih lopti (6. na pomolu), prvo poluvreme svetskog prvenstva već 2 gola. Šta još dodati? A, hejteri?

CR7

Partizan 1918

pre 5 godina

Finale prije finala. 
Definitivno ne će biti ljepše utakmice na SP2018. 
Ovo je ljepotica prvenstva. 
Koji užitak je ovo gledati. 
Svaka čast i Portugalu i Španjolcima.
(ajmo Portugal, 15. jun 2018 21:47)

Slažem se samo prednost Španjolcima ipak su pokazali kako se igra fudbal.

milam

pre 5 godina

ronaldo masina od coveka,,

usavrsio se do maksimuma oko davanja golova, 3 suta 3 gola.

svaka mu cast.

mnogi kazu ima 33 godine, neka ima, verujem da njemu to ne znaci mnogo jer ima takve predispozicije da to nije bitno. ima da igra sigurno jos 2,3 godine na vrhunskom nivou.

tex viler

pre 5 godina

Sedim sa ekipom u gotovo punom kafiću i gledamo fudbal i sledi utisak večeri - pet sudija na terenu, četvorica za VAR sistemom i mnoštvom monitora i svi oni pojma nemaju, jer Srbima je samo mali ekrančić dovoljan da vide da je Dijego Kosta napravio faul nad Pepeom kod prvog gola Španije. O tome ko je kad, gde i kako trebao da igr au obe reprezentacije da ne pričam. Od sada, sve utakmice strogo kući u solo izvedbi. Da uživam u fudbalu.


ja to odavno ...uvideo tako da strogo sam i uzivam!

Dado

pre 5 godina

Svi su pravili kojekakve analize, predvidjanja, procene... i niko ne spomenu Portugal za favorita, ni iz senke, a ljudi imaju ovog vanzemaljca, jos su aktuelni prvaci Evrope i igraju odlican fudbal. Svi stavljaju ekipe u favorite ekipe koje oni vole a ne kako stvarno jeste.

Don Quijote

pre 5 godina

Penal nije poklonjen, cist je ko suza.
Drago mi je zbog Cristiana, zbog dezurnih pljuvaca. Da je promasio ne bi ga oprao Atlanski okean.
Okrece ovo Spanija, moja najveca ljubav posle Srbije.
Arriba España!

Balantines

pre 5 godina

Pazi naslov Poklonjeni penal.Sudije su pre pocetka SP imale seminar
Da li bi se sudija Roki igrao sa daljom szdbinom sudjenja na ovom SP.Postoji i VAR sistem koji moze da presudi i da je sudija pogresio i da kazu da penal nije bio.Penal cist jer je kontakta bilo

kiki

pre 5 godina

Svaka čast Ronaldu na EURU 2016 ali razlika između njih dvojice u reprezentaciji je samo Eder. Messiju je najveći uspjeh u reprezentaciji što je na SP-u 2014 godine odlučio 4 utakmice golovima i asistencijama (protiv Bosne, Nigerije, Irana u grupi i Švicarske u osminifinala). Ronaldu je s druge strane najveći uspjeh što je Portugal odveo do finala EURA 2016 gdje je odlučio golovima i asistencijama samo 2 utakmice (protiv Mađarske u grupi i Velsa u polufinalu). Messi ima duplo veće zasluge što je Argentina igrala finale SP nego Ronaldo što je Portugal igrao finale EURA 2016. Ronaldo se na EURU doslovno nije vidio osim u utakmicama protiv Mađarske i Velsa.

Amerikanac

pre 5 godina

Ovi sto pisu Penaldo godinama unazad misle da su zanimljivi ili sta? 
Evo ga Ronaldo 2-1 !
(lol, 15. jun 2018 20:44)

Oni su kao hijene. Kad Ronaldo kida povuku se u svoje rupe i cekaju prvu priliku da ga napadnu.

Jo

pre 5 godina

Kako ne shvatate sustinu, nije uopste pitanje penala, nego to da Ronaldo pada kao devojcica cim ga neko takne. Pogledajte malo kakvi su igraci bili pre 30-40 godina. Bilo je sramota da fudbaler padne na dodir, gledaoci bi se smejali. Znalo se sta je faul, a sta je borba. Ronaldo je devalvirao sportske i viteske vrednosti, ucinio ih je bezvrednim. Sa druge strane sportskih merila, da se razumemo, isto vazi i za onaj istrenirani i namerni udarac rukom u glavu kod spanskog gola, ista stvar. Kako to moze da prodje kao "sport"?

Bejns

pre 5 godina

@Pedja, da pratiš znao bi da je tu poziciju igrao, s vrmena na vreme i u RM. Nešto poput Baneta Ivanovića. A ovaj meč ti pokazuje koliko grešiš. Naćo je jedan od boljih u ekipi na ovom meču. Stručnjaku.

brmbota

pre 5 godina

Najbolja utakmica Penalda otkako je otisao iz Mancestera, spremite se za najezdu zalizane dece, bolje ne ulaziti na internet 3 do 4 dana.

Djordje NS

pre 5 godina

@ Ana

Seko, ajde biću dobar...ipak se sa damama neću upuštati u polemiku o fudbalu. Reći ću samo to da mi je drago da pratiš fudbal...

warlock

pre 5 godina

kako ja sada da spremam ispit???
Sutra Francuska, Argentina, uvece Hrvati i Nigerija... Prekosutra mi igramo, pa onda isti dan uvece Brazil-Svajcarska...
Pritom, ajd' da mi je profa musko, pa da me razume, da ne trzi dlaku u jajetu, nego zena koja imam osecaj nema predstavu da je svetsko u toku...

Batali brate, za mene junski rok nije postojao kad je SP u fudbalu, doduse, tri prvenstva sam sa indeksom ispratio, he,he, ali zavrsilo se, i nista mi ne fali Atomski fudbal veceras

osprey

pre 5 godina

Kakva samo razlika kad igraju ove prave velike ekipe, u odnosu na saudi arabiju ili maroko. Bojim se sta ce biti te 2026. kad budu igrali recimo gvatemala - uzbekistan na svjetskom. Novac ce unistiti fudbal definitivno ako vec nije.

marko

pre 5 godina

Ne kapiram kako neko moze da lupi dislajk nekome ko kaze da su spanci ubedljivo bolje odigrali?znaci komentator,sudski komentatori i STATISTIKA grese?

JPR24

pre 5 godina

Koji ......moraš biti da u situaciji kad imaš samo gol prednosti protiv ekipe u kojoj igra CR7 izvučeš iz igre Kostu i D. Silvu....
(baneb, 16. jun 2018 00:00)
Velika greska, ali lako je nama “posle”..
Istovremeno, i golman im je bio truba sinoc. A Pike kao ne zna Ronalda pa napravi glup faul , ovaj ga izvede naravno odlicno, iako je golman poprilicno lose stavio zid.. Sve u svemu dobra utakmica. Vidi se ipak razlika u nivou izmedju ove utakmice i onog sto smo gledali do sada.

Joca

pre 5 godina

Veliki Ronaldo. Mogu ga mrzeti ali se mora priznati da je igračina. Kraj karijere biće u Sportingu, dovešće ih do finala LŠ, nadam se da će biti sa Partizanom,pa neka pobedi bolji.

Liverpool FC

pre 5 godina

fudbal je po vokaciji suprotstavljen visokom formalnom obrazovanju, i suprotno ;)
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (neutralni felsh, 15. jun 2018 23:59)

Formalno je kljucan izraz. :-)))

lol

pre 5 godina

Treba sudijama reci da Ronaldo trenutno nije u dresu Reala i da mu ne moraju svirati i ovde nepostojece penale. A vrh je sto mu je sudjen penal, a Ramos se zali :D Ne smetu mu ovo kada igra sa njim u Realu

uh

pre 5 godina

Ronalda nisam mirisao od samog pocetka njegove karijere, ali penal je bio cist kao suza, navukao je Nacha kao ..... Costa klasa, kakav gol! najzad vrhunska tekma.

room 1408

pre 5 godina

Nekako mi ovi Spanci izgledaju nadmeno.Kad ih gledam izgledaju na terenu u fazonu “lako ćemo”.Da imaju reprezentaciju,imaju,..Ali mentalitet jedna velika 0.Nemac bi protiv ovih sa ovakvim majstorima na terenu već na poluvremenu vodio 5:0.Kad gledam ove Spance kao da vidim nas kada smo nekad bili moćni (‘74,’82,’90),..Mentalitet 0.Mislim bez obzira na top igrače da će oni jako brzo kući,...

ikarbus je simbol oporavka srpske industrije rece AV pa vi vidite gde smo

pre 5 godina

Uvek sam vise voleo Mesija i nikad Ronaldo nece igrati lepo kao on. Ali kakav borac za svoju zemlju e tu je Mesi dva koraka iza Ronalda. Kapu dole.

.

pre 5 godina

Gde su oni sto pricaju da uzivaju vise u utakmicama slabijih ekipa tipa Maroka i Irana od ovih jacih hahahah... Kakva utakmica za sada...

geolog

pre 5 godina

Cekaj, stavljate u naslovu porugal vodi iz poklonjenog penala, prvo ko ste vi da donosite talav zakljucak? Itekako ima osnova za penal. A onda Diego Kosta pravi ocigledan faul nad Pepeom lre gola i to ne stavljate u naslov? Vi ste mediji i to jedan od retkih koji je normalan u ovoj zemlji i morate biti nepristrasni kada nasa reprezentacija nije u pitanju.
(drmr, 15. jun 2018 20:31)

Naslov je govorio 'poklonjen penal' od strane Španije a ne od sudije a u tome je izuzetno velika razlika.
Drugi gol su im španci takođe poklonili kada je De Hei prošla lopta kroz ruke. Shvataš li poentu priče? Niko nije ovde pristrasan. Golovi su napravljeni iz kikseva Španije, pa su zato 'poklonjeni'.

v_K_esspreso

pre 5 godina

Spanija ozb ekipa. Izgleda da ih je promena selektora malo pokrenula u smislu zajednistva jer se na terenu vidi ogromna energija! Gledam utakmicu i imam osecaj da su spremniji od Portugala, a to je samo zato sto su Spanci na neki poseban nacin motivisani. Opasnu reprezentaciju imaju, tehnicki najbolju. Videcemo ostale ekipe, ali za sad deluju bas mocno!

anonymous

pre 5 godina

Nije bilo faula jer je Ronaldo pao od najmanjeg kontakta. Takodje, Kosta je napravio faul u napadu nad Pepeom pre gola, ali posto ni penala nije bilo, ovako je posteno.

Marko

pre 5 godina

Mesi i Neymar su 2 ubedljivo najbolja igraca danasnjice svako ko misli drugacije laze samog sebe...greska golmana i penal lik je inzagi ovog vremena sreca i njuh za gol nista vise...na 3 SP do sada ima 2 gola uvek bio medju najgorima sad mu se jednom posrecilo...

Ronaldo

pre 5 godina

A vi slobodno nastavite da pričate kako me nema u najvažnijim utakmicama i kako ne znam da resim meč i kako samo protiv slabića dajem golove.

legolas

pre 5 godina

Дотерано тактички.Технички никад нико бољи.Од задње линије па средине и напада сви учествују у игри.Кад кажеш Шпанија,мислиш на тим,на све играче.Већ дуго су најбоља репрезентација.Убедљиво!!Лакоћа са лоптом,и да десет играча имају не би се осетило.Хармонија!!!Бетовен пишући симфоније,замишљао је Ћавија и Инијесту како пикају фудбал!!!!Уживајмо док нам мајстори нуде оно најбоље!!!

Marko

pre 5 godina

Spanci daleko bolji, apsolutna dominacija... ovaj gol Penalda samo zbog greske golmana inace ne mogu da im pariraju. Ajmoooo Spanija, igrate najlepsi fudbal divota za gledanje

обс

pre 5 godina

Демонстрација шпанске фудбалске академије. Песма од фудбала. Надмоћна фудбалска свест. Дијего Кошта је најбољи центарфор на свету. Он и Матић су носили Челси до титуле. Одлична утакмица.

senad

pre 5 godina

Iskreno sve vise cenim gvardiolu kao trenera za ovog pikea je bio u pravu sto ga drzo na klupi svaka utakmica mora da pravi greske faul bez potrebe ili barsa ili reprezentacija čovek nema glavu za fudbal zašto ga drze nije mi jasno.

hh

pre 5 godina

Treba sudijama reci da Ronaldo trenutno nije u dresu Reala i da mu ne moraju svirati i ovde nepostojece penale. A vrh je sto mu je sudjen penal, a Ramos se zali :D Ne smetu mu ovo kada igra sa njim u Realu
(lol, 15. jun 2018 20:19)

Pa logicno da mu ne smeta kad igraju u istom klubu lol

Johny

pre 5 godina

Johan Krojf je zbog Mesija unistio fudbal. Spanija igra sistem Barcelone.Tika taka uz veliki posed lopte i mnogo pasova.U celoj utakmici igraci Spanije dva driblinga nisu napravili.Sto se tice Portugala nisu ekipa.Nije dovoljan samo Ronaldo.Portugal sa dosta matorih i spirih igraca koji su spori

Sabre

pre 5 godina

Realno Spanci solidno bolji ali kad nalickanom serviras penal i slobodnjak (svaka cast kako je opravio, pogotovo ovaj drugi, nema sta) a prakticno sam sebi das treci gol, ne mozes bolje ni da ocekujes. Ronaldo postavio ozbiljan zadatak Mesiju, cekamo reakciju.

gigi

pre 5 godina

Meni je bilo najjace kad Nacho "napravi" penal na Ronaldu i onda on i Ramos idu do sudije i govore kako je Ronaldo padavičar i kako je simulirao... A ne smeta im to kada igraju sa njim u Realu...

Ante

pre 5 godina

Objektivno, Španjolska je bolja ekipa, ali ima tri ključna problema. Relativno neiskusnog trenera koji gasi požar u posljednjem momentu, sukob u ekipi na razini Katalonaca i ostalih, te Isca koji guši igru svake ekipe, stalnim gnjavljenjem lopte do iznemoglosti. Odličan igrač, ali za osamdesete i devedesete godine, što je Zidane prepoznao i zacementirao ga na klupu. Prespor za današnji nogomet, ali znalac.

antiDebil

pre 5 godina

Slika u vesti... zivotna slika Ronalda, pola karijere proveo na travi simulirajuci faulove
(Jero, 15. jun 2018 20:4
Pola karijere proveo osvajajuci zlatne lopte. (Nisam njegov fan).
(THE FINAL CUT, 15. jun 2018 20:46)

Da, to je i pokazatelj danasnjeg fudbala, cirkus, marketing i tragedija.
Po broju zlatnih lopta Penaldo je najbolji igrac svih vremena. Ako neko stvarno misli da je najbolji svih vremena, cak i da spada u 10 najboljih, onda u redu...

Dex

pre 5 godina

Najbolja tekma do sad! Spanci igraju predivno odusevljen sam! Dzaba Portugalu Ronaldo kad ne moze on kao individua mnogo da pomogne jer reprezentaciju cini timska igra a Spanci su u tome neprikosnoveni.

Dragan

pre 5 godina

Pravi spektakl ali Pike je tragicar.
Nepotrebni faul na 20 m od gola i to 5 min. prije kraja.
Ronaldo okrenut ledjima a desno jos Ramos.
Glupost meca!

zeljko

pre 5 godina

nema potrebe . sudije su zato tu . 
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (bane, 15. jun 2 

Kada je video da ne moze Ronaldo sudija je dao iz slobodnjaka.
(Sasa, 15. jun 2018 22:57)

da li ste ti i ovi sto su ti dali pluseve culi za rec sarkazam ? citalac je mislio da su sudije tu da sude za ronalda a ne da igraju . pobogu zar je moguce da to nisi skapirao ?

ls

pre 5 godina

sve je to cena velike ekspanzije fudbala kao sporta i kao medijskog fenomena... danas i streberi prate fudbal ;)  
(neutralni felsh, 15. jun 2018 22:41)  

Ja ispitujem sva tri predmeta u ovom semestru, a junski rok udarni, nekoliko stotina prijavljenih studenata, pismeni pa usmeni. I to je muka. A neutralni mora da dosoli na ljutu ranu... 
(Spyderco, 15. jun 2018 23:08) 


fudbal je po vokaciji suprotstavljen visokom formalnom obrazovanju, i suprotno ;)
(neutralni felsh, 15. jun 2018 23:59)

Vas dvoje ste zalutali na ovu vest?

Ikac Jagodinac

pre 5 godina

Joj , što nam ne dođu i Španci i Portugalci ... ma , pokidaćemo ih . Ali , lukavi su to muljatori , ima da ispadnu namerno , samo da se ne sudare sa nama !!!

BeKo

pre 5 godina

De Hea i Pike srušili sve što je Španija maestralno odradila.Drugi gol težak kiks u rangu Karijusa a Pike pravi faul koji De Hea pogledom ispraća u mrežu.Logično je bilo da će Kristijano šutirati u taj ugao.

Igor

pre 5 godina

Nikad slabiji sastav Portugalije po imenima, dosta kljucnih igraca koji imaju preko 30 godina, a sa druge strane Spanija koja po imenima definitivno favorit, svaki deo terena im je odlicno pokriven, ali promena selektora je verovatno imala uticaj u svlacionici. Izgleda da ce kod Portugala sve zavisiti od Ronalda, mada tu je i stari lisac Kvarezma koji bi sa klupe mogao da unese zanimljivost. Spanski vezni red izuzetan, mozda i sa Nemackom najjaci na svetu. Svakako prednost dajem Spancima, mada ako im je atmosfera narusena u timu, svasta moze biti. Po meni sansa Portugalu je da probaju da isprovociraju Dijega Kostu, tada bi uneli veliku nervozu, svi znamo kakav je on. Bice ovo zanimljiva utakmica defeniivno!

ivan

pre 5 godina

Tvrdu utakmicu očekujem noćas jer Portugal igra tako,moja procjena. Ali ne ide mi u glavu kako igra Načo u prve pored Azpilikuete,jer Načo je štoper i igra po potrebi beka i real i noćas je Karvahal nespreman da počne i očekivao sam azpilikuetu ili onoga drugoga maloga nmg se setit kako se zove ali ne,on stavo Nača,jel' to zato što igra za real nije mi jasno ništa.

Saša

pre 5 godina

Mogu samo da poručim Portugalcima da je Nani morao da igra! Ovako su bili sasvim bezopasni jer Ronaldo mora sa nekim da odigra. Ovako ne može sa Špancima da se igra fudbal!!

tiberije

pre 5 godina

Ovaj čovek je neumoran. Toliko ambicije nijedan fudbaler nije imao. Taman kad misliš da ne može bolje a on napravi nešto ovako. Cristiano-Messi era se nikada neće ponoviti uživajte dok traje

Bane

pre 5 godina

(impeRAtor, 15. jun 2018 20:44)

Izvini ali ovo je više gol De Hea nego Ronalda. Ovaj šutira u njega to što je ovaj šeprtlja to je sasvim nešto drugo. Neverovatni golove viđamo u poslednje vreme i to u profesionalnom fudbalu.

Bavarac

pre 5 godina

(THE FINAL CUT, 15. jun 2018 20:46)

Barem pola tih zlatnih lopti je dobio nezasluzeno. Jedne godine dobije samo zbog trofeja, a jedne samo zbog golova. Uvek se kriteriji prave onako kako Ronaldu odgovara (fan sam Bajerna)

Капетан Немо

pre 5 godina

Чекајте људи, је ли то онај голман што вреди 113 милиона (долара, евра... кликера, чега већ) или сам ја то нешто побркао?
Ееееееее, мој Давиде, не можеш да победиш Голијата (Кристјана)?
Ипак је то била само легенда!
Ући ће и овај твој кикс у легенду!
Штета је да је прво полувреме обележило глуматање Роналда, кикс Де Хее и очигедан фаул Косте у ваздушном дуелу пре него што је постигао гол. Испаде да су Мароко и Иран одиграли поштеније од ових ,,звезда'' и ,,звездица''.

tennisman

pre 5 godina

Videces Mesija na SP.Nista nece pokazati jer u Barsi je igra pravljena za njega a Argentina je nedto drugo.Ronaldo je isto i u Realu i Portugalu.Klasa i bog
(To i Montana, 15. jun 2018 22:02)
Znas zasto? Zato sto je Ronaldo i u Realu i reprezentaciji meta tj.njega traze za golove dok Mesi u Argentini igra plejmejkera a kao sto kazes igra se pravi za njega u Barsi

Matorac

pre 5 godina

Za sve ove juniore koji fudbal doživljavaju kao virtuelni duel Ronaldo vs. Messi i kojima je svaka utakmica povod za "na.rdivanje" ko je ružniji, grbaviji ili veći simulant, večeras ste imali čas svega što pravi sport jeste. Redom: voleli ga ili ne (ja ga, recimo, nešto ne simpatišem, ali smatram da je jedan od "izabranih") onaj penal bi Ronaldu svirali i u Engleskoj, čisto kao suza. Faul Koste nad Pepeom...ne znam ko mi je antipatičniji kao igrač, ali ono se ne sudi, osim ako vam sudiju nije delegirao onaj pripadnik jagnjećih brigada iz FS Beograda koga su proizveli u sveznajućeg na RTS-u (doduše, uklapa im se u socrealistički enterijer i studijsku rekvizitu koju kao da su izvukli iz podruma nekog muzeja). De Hea će da se evakuiše iz Mančestera, javlja mi se, ono nije greška nego samouvereno "lako ću ja to da pokupim" na loptu koju je uputio Ronaldo, stvarno treba da budeš bolid da bi imao takav stav. Naćo Rodrigez, golčina iz voleja cevanicom, svaka čast. Glupava španska odbrana koja faulira Ronalda na 25m od gola po sredini, k"o penal, čovek ima "kalibrisan" top za onakve situacije. Da ne zaboravim trenerskog maga koji izvlači najboljeg igrača, verovatno da bi ga odmorio za Maroko i Iran, izuzetno inteligentno čuvanje visokog vođstva od 3:2 protiv prvaka Evrope. Španci su, na njihovu žalost, previše i neopravdano samouvereni, ako dopadnu šaka nekoj disciplinovanoj ekipi kod koje utakmica traje 90 minuta, moglo bi im se dogoditi što i Brazilcima protiv Pancera onomad. Suvi kvalitet imaju, ali ako ih nešto može skupo koštati to je stav da su "bogom dani". Možda bi im dobro došlo još jedno otrežnjenje u grupi, mada ne verujem da Iran ili Maroko mogu da im otkinu ni bod. Inače, mislim da će sutrašnje utakmice biti još zanimljivije.

drmr

pre 5 godina

Studenti, ne smarajte sa tim ispitima, svejedno cete visiti na birou cak i da zavrsite te fakultete
(x, 15. jun 2018 20:34)

bravo, nikako se ne treba usavrsavati, zašto ići i u srednju školu, možemo sve i sa oš. da se ja pitam i oš ne bi bila obavezna, svakako ćemo svi visiti na birou.
završen fakultet, zaposlio se odmah po završetku istog, bez veze, plata 5x veća od prosečne(početna) ali nisam išao na pravni/ekonomski/fdu i slične, morate biti pametni u odabiru a ne da očekujete da će neko umesto vas da donosi dobre odluke

CJC

pre 5 godina

Pa ne mogu da Verujem sta uradi ovaj Gedes?
Pa druže, pukni je iz prve bre, sta primaš?
Iznervira me covek u sekundi kad uradi ovako amaterski potez.

Nebojša

pre 5 godina

Ništa nije ovde poklonjeno, Spanac je ispao glup
(Jah, 15. jun 2018 20:15)

Poklonjen penal??? Čist kao suza.
(Mickey13st, 15. jun 2018 20:15)

Pa niko ne kaže da nije čisto već da je nepotrebno napravio glupost znači poklonio im je penal ne sudija već španski igrač.

gips

pre 5 godina

Spanija je paklen tim sjajnih tehnicara. Kombinuju kao Barsa iz najboljih dana, pletu mrezu oko protivnika i drze ih u opsadi na njihovoj polovini..

crni_redstar

pre 5 godina

znate sta je de hea u odnosu na recimo van dersara, isto ono sto sam ja za de heu. ovakav kiks se desavao i boljim golmanima, ali ti golmani nisu imali fensi stajlinge i stotine miliona, a ovo sad, ne znas dal da places il da se smejes.

vladek

pre 5 godina

De Gea,zavrsio si karijeru.Ovakav gol se moze primiti protiv Stouka,ali ovo je SP,sada povedi svog drugara Karijusa,i lepo na Tajland,Singapur,ili neku slicnu ligu....

Fasader

pre 5 godina

Volim Real ali ne volim spance
Sistem Barse je vidljiv i u reprezentaciji.Pasovi,trouglovi i drzanjs lopte
Ne volim taj stil igre.Navijam za Portugal
Zasto svi nasi reporteri kazu Portugalija po nemackoj transkripciji gde nemci kazu Porugalien

Var

pre 5 godina

Hhahaha.Evo cara dao i drugi gol.Braco Portugal i a sada parkirajte autobus u svom sesnaestercu.U VAR sistemu i italijan.Cist faul kod gola Spanije a sudija Roki je ipak ime.Da je neki iz Afrike oglasili bi se iz VAR sistema

Johny

pre 5 godina

Ekipa Portugala je limitirana ekipa.Ne moze Ronaldo sam
Ostatak ekipe problematican.Tesko bi Spanija do preokreta protiv ozbiljne ekipe.

Kol

pre 5 godina

Odlicna utakmica bas je lepo pocelo prvenstvo na svakoj utakmici makar jedan gol, steta sto radim pa ne moze svaka da se prati kao kad sam bio klinac ali makar za vikend ce se gledati svaka!

Nemanja

pre 5 godina

Maradona pa Kristijano. Mesi izgubio 6-1 od Spanije.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Adriano_Galiliani, 15. jun 2018 21:54)

Mesi nije igrao protiv Spanije.

mich

pre 5 godina

Pod hitno uvesti CELENDZ ovaj VAR je ....., i sta sada rade one sudije u sobi, opet se sve svodi na sudijsko uverenje, OVO NE DA NIJE PENAL, NEGO NI BLIZU.

Beograd

pre 5 godina

Ono kad ti Nacho igra desnog beka a Serdji Roberta ostavis kuci u Spaniji. Spanija definitivno bolja ali bojim se da promena trenera psiholoski ne utice na njih. Inace diskutabilan penal jer svi znamo kako Penaldo pada kao da ima staklene noge. A sa druge strane Kosta se posluzio laktom kod izjednacenja i to kod starog krvnika Pepea.

Penaldo

pre 5 godina

Nekako mi ovi Spanci izgledaju nadmeno.Kad ih gledam izgledaju na terenu u fazonu “lako ćemo”.Da imaju reprezentaciju,imaju,..Ali mentalitet jedna velika 0.Nemac bi protiv ovih sa ovakvim majstorima na terenu već na poluvremenu vodio 5:0.Kad gledam ove Spance kao da vidim nas kada smo nekad bili moćni (‘74,’82,’90),..Mentalitet 0.Mislim bez obzira na top igrače da će oni jako brzo kući,...
(room 1408, 15. jun 2018 20:54)

Lol!!!!!!! Poredis nas sa bivsim svetskim I evropskim prvacima. Penaldu svaka cast za ovo,nema sta. I pored svega on ce za mene uvek biti Penaldo.

tony

pre 5 godina

najzad spanija igra pravi fudbal, bez foliranja, padanja, pritiska na sudije... svaka cast. jedina slaba tacka je golman. pa za de geu je stojke - genije. rupa teska. drugi i treci su njegovi golovi a ne ronaldovi.

Лепи Цане

pre 5 godina

Роналдо само тако и може да да гол - из пенала, из слободног ударца, после грешке противника, из чисте ситуације, после доброг потеза или успешног дриблинга. 'Ајде да га видимо у неким другим ситуацијама како ви се снашао.

Pedja

pre 5 godina

@Pedja, da pratiš znao bi da je tu poziciju igrao, s vrmena na vreme i u RM. Nešto poput Baneta Ivanovića. A ovaj meč ti pokazuje koliko grešiš. Naćo je jedan od boljih u ekipi na ovom meču. Stručnjaku.
(Bejns, 15. jun 2018 21:49)

Druze da vise obracas paznju video bi da sam napisao da on igra obe pozicije ali je bolji kao stoper.Azpiju i Karvahalu je desni bek prirodna pozicija i cinjenica je da su bolji.Naco u sustini nije lose odigrao,samo je napravio penal i nekoliko faulova na CR jer nije mogao da ga zaustavi bez faula.Strucnjace

Adriano_Galiliani

pre 5 godina

ronaldo zvani ronaldo i de hea zvani karijus.
(neutralni felsh, 15. jun 2018 22:18)

Lep komentar. Ronaldo ili Kristijano, postalo svejedno.

Trampe Srbine

pre 5 godina

Tri najbolja igrača ikad se slično ili isto zovu: Ronaldo, Ronaldo, Ronaldinjo.
(Author, 15. jun 2018 23:33)
Klinac, mora da nisi stariji od 20 godina, pa nisi cuo za Bogoce fudbala- Pelea i Maradonu!!!

neutralni felsh

pre 5 godina

(nemci su retko imali klasicnu prvu zvezdu ekipe, njima je cesto neko neplaniran upadao da "izdominira")



lapsus kod "neko neplaniran", treba "neko iz drugog plana".
uzgred, to je uzrok i posledica njihove tradicionalne kompaktnosti, odnosno manje zavisnosti od standardnih prvotimaca i njihovih pozicija - svaka rezerva koja ulazi uglavnom odigra minimum pristojno. uz tradicionalno jaku samosvest i motivaciju bas to ih cini uvek krajnje neugodnom ekipom. za razliku od drugih kojima igra i efikasnost daleko vise variraju, u zavisnosti od raspolozive standardne postave (zato vremenom na turnirima dobijaju svojevrsnu takticku "predvidivost"), ili u zvisnosti od variranja kvaliteta pri smeni generacija, od selektora i strucnog staba itd. oni imaju jaku tradiciju i konstantan sistem. upravo tako nadoknadjuju izvesni manjak tehnicke i klasicne majstorske izbrusenosti u potezu, kakva krasi spansku ili brazilsku reprezentaciju, jer im je sve daleko vise podredjeno kolektivu a daleko manje zvezdama, virtuozima i inspiratorima igre. efekat toga je konstantnost i kompaktnost, uz manje oscilacije u igri nego ostali, koji vise zavise od nadahnutih generacija i ostalih poklopljenih skazaljki i kockica. redovni su u zavrsnicama turnira, njima se ne desava blam kao sad italiji da se ne plasiraju, jok oni uvek doguraju do kraja ili skoro do kraja a izbacuju se samo teskim znojem uz teske muke i izazove. njih nikad niko nije fudbalski nakantao ili ponizio. svim ostalima tzv. velikim reprezentacijama se desavalo daleko vise blamova.
eto to sam gore hteo da kazem, hvala na uvazenju doticne ispravke.

Ko vas sta pita

pre 5 godina

Siguran sam da veliki “poznavaoci” pravila znaju da je i drugi gol Portugala greska sudija. Naravno samo pri koriscenju VAR tehnologije. Hahahahah

Tales

pre 5 godina

Poenta VAR tehnolgije je pored boljeg uvida u igru i da istrijebe padavicare i folirante kao sto au Pepe, Buskets i svi postojeci fudbaleri manje vise. Pa ce tako, nadam se, vremenom igraci prestati da padaju na svaki kontakt. Pozdrav

Goran

pre 5 godina

Mesi na (poker) aparatima heheheh.Ja ne znam kako se on uopste moze naci da bude konkurencija ronaldu za barsu je od 2004 dao 50 golova vise od ronalda koji je dosao 6 godina posle njega u real dakle kad se mesi penzionisao a ronaldo jos piko 6 godina mislim da ga ne bi vise nikad niko stigao,da ne pricam o titulama u ls itd...

tex viler

pre 5 godina

neutralni felsh-dominiras sa komentarima...pozdrav od tex vilera!!!

p.s.-kako nas partizan?...sa djukom mislim...ima li neke sanse..

Asdf

pre 5 godina

Da ne pomisli neko da hejtujem ronalda,ali golmani protiv njega i njegovih ekipa ove sezone su tragikomicni.De Hea kao naj golman na svetu izigrava Karijusa.Spanija jaca,ali protiv ovoga se ne moze

nenad rs

pre 5 godina

De Hea, strašno precijenjena golman. Mnogi ovdje su govorili da je bolji od Šmajhela ali to su fantazije, Veliki Danac je bio temelj uspjeha Fergusona ostalo je nadogradnja.

Stari

pre 5 godina

Svaka čast Ronaldu na EURU 2016 ali razlika između njih dvojice u reprezentaciji je samo Eder. Messiju je najveći uspjeh u reprezentaciji što je na SP-u 2014 godine odlučio 4 utakmice golovima i asistencijama (protiv Bosne, Nigerije, Irana u grupi i Švicarske u osminifinala). Ronaldu je s druge strane najveći uspjeh što je Portugal odveo do finala EURA 2016 gdje je odlučio golovima i asistencijama samo 2 utakmice (protiv Mađarske u grupi i Velsa u polufinalu). Messi ima duplo veće zasluge što je Argentina igrala finale SP nego Ronaldo što je Portugal igrao finale EURA 2016. Ronaldo se na EURU doslovno nije vidio osim u utakmicama protiv Mađarske i Velsa.
(kiki, 15. jun 2018 23:47)

ma da jeste, sve je tačno, veze on nema....sve je to zavera protiv Messikice!

hmm

pre 5 godina

Strucnjaci, ahaha.. Pa i kod ovog slobodnjaka kriv golman?? Ahaha.. Pa majstorstvo! Koj je to efe, gde je lopta prosla? Pa golman gleda ukopan. To se zove MAJSTORSTVO! Psst i tisina u cosak za kaznu.
(ccc?, 15. jun 2018 21:52)

Svaka čast, stvarno je majstorstvo zabiti PRVI gol iz slobodnog udarca na velikim natjecanjima iz 45. pokušaja

neutralni felsh

pre 5 godina

Lepo sam rekao, Ronaldo najbolji Evropski igrac svih vremena, da je imao malo vise srece pa da se rodio u Brazilu eee druga bi prica bila.
(BlueBlueBlue, 15. jun 2018 23:13)


a sta bi tek bilo da se mesi rodio u spaniji? ;)

abvgd

pre 5 godina

Ronaldo penal i greska golmana, samo jos fali da ga neko pogodi u ledja i da se lopta odbije u gol za perfektni Penaldo het trik. Dijego Kosta majstor za napuderisanog.

Pedja

pre 5 godina

@Pedja, Naćo ne treba da igra beka? A druže?
(Bejns, 15. jun 2018 21:16)

Ne.Treba da igra Aspilikueta ili Karvahal,na toj poziciji su bolji.Gol je bio fenomenalan ali to ne znaci da je najbolji bek u Spaniji,klinac.

Dragutin Botić

pre 5 godina

De Hea igrač odluke. Nije ni pokušao da odbrani penal i slobodnjak. Pustio lik još jednu loptu u gol za svaki slučaj :-)

Čista desetka za njega. Ne bih se začudio ako ga kojim slučajem angažuje Real iz Madrida.

hmm

pre 5 godina

Pricajte sta hocete i lupajte minuse koliko hocete ali ovo je istina. Messi u karijeri protiv najjačih TOP 10 reprezentacija Njemačke, Brazila, Portugala, Francuske, Čilea, Španije, Engleske, Urugvaja, Italije, Kolumbije postigao 19 golova. Ronaldo je protiv istih reprezentacija postigao tek 4 gola. 1 protiv Argentine i danas 3 protiv Španije.

Milan

pre 5 godina

Kako loš fudbal, ovim španskim daviteljima lopte treba zabraniti da igraju. Nije da ne znaju nego udaviše brate, tri krugo oko šesnaesterca pa nazad do ramosa pa onda iz početka.

nista o nicemu

pre 5 godina

Srbima je samo mali ekrančić dovoljan da vide da je Dijego Kosta napravio faul nad Pepeom kod prvog gola Španije. O tome ko je kad, gde i kako trebao da igr au obe reprezentacije da ne pričam. Od sada, sve utakmice strogo kući u solo izvedbi. Da uživam u fudbalu.
(ZaphodBeeblebrox, 15. jun 2018 23:22)

Na HRTu bivsi sudija uz nekoliko puta ponovljen snimak kazr cist faul. I bio je. Pazi, isto tako sudije nisu videle aut, a Srbi kraj ekrancica videli pljacku Turske, pa malo razmisli o cemu pricas.

dominus

pre 5 godina

@ neutralni felsh

Volim čitati tvoje komentare o fudbalu, iako se ponekad ne slažemo u mišljenju :)
Nikad mi nije bio važan odnos +-. Da to jurim, ne bih bio iskren u pisanju. Kvalitet komentara ne zavisi od toga, a najlakše je biti general posle bitke :) Šta će se izdešavati do kraja grupne faze, nije lako proceniti, ali mislim da Iran neće biti nepremostiva prepreka, težak svakako.
E sad. Jedna moja lična želja. Od kada znam za sebe, od kada pratim fudbal (ispravnije nogomet, naša je reč), najveća želja (kao ljubitelja istog) jeste da doživim trenutak kada Srbija osvaja SP. Još od onog vremena devedesetih (osamdesete ne pamtim) kada smo imali onakve majstore fudbala. Velika je sportska nepravda neigranje SRJ na SP 1994 i EP 1992. Ta se nepravda mora jednom ispraviti. Nadam se da ću to doživeti :)

lol

pre 5 godina

Messi je u karijeri protiv najjačih reprezentacija Njemačke, Brazila, Portugala, Francuske, Čilea, Španije, Engleske, Urugvaja, Italije, Kolumbije postigao 19 golova. Ronaldo je protiv istih reprezentacija postigao tek 4 gola. 1 protiv Argentine i danas 3 protiv Španije.

Sve je to lepo ali.....

pre 5 godina

Lepo lepo ,svaka cast na slobodnjaku,kapa dole,ali ovo je prvi mec u grupi.Vidimo se mi u finalu,kada MESSI DIZE BOGINJU!!!!

ElHombre

pre 5 godina

Dusan Bajevic je protiv Zaire dao isto tri gola.
Ronaldo je najbolji fudbaler na svetu sada ce deca koja vole malog mesija da cekaju da mozda uz mnogo srece da jedan gol protiv slabog Islanda mnogo mi ih je zao.

jazz

pre 5 godina

@Iako ga ne podnosim, moram da priznam da Rolando zaista jeste drugi najbolji fudbaler svih vremena, iza nedostiznog Mesija.
(GoGo, 15. jun 2018 21:53)

Da, slažu se sa tim što si rekao i Pele, Luis Nazario da Lima, Bekenbauer, Ronaldinjo, Johan Krojf, Zidan, možda čak i Ibrahimović.
A koliko ti je godinica GoGo?

Elem među 10 najboljih jesu pomenuti, ali reći da su baš najbolji nekako ne stoji.

Pedja

pre 5 godina

Naco je dobar igrac ali bolje igra na poziciji stopera,zasto nema Aspilikuete nije mi jasno,covek je jedan od najboljih bekova u Engleskoj??

doom

pre 5 godina

сјајан фудбал, Роналдо + 10 залуталих контра пољуљаних Шпанаца због оне фарсе са селектором.

Var

pre 5 godina

fasader pa ti idi gledaj u nemacku.
(crni_redstar, 15. jun 2018 20:51)

Care,fudbal je ozbiljan biznis i nije cirkus i zabava za narod.Nemci pet puta prvaci i ove godine ce daleko da doguraju
Imaju mentalitet pobednika.Veliki fzdbal nije futsal Ja tebi ti meni

Batko pamcenje mu kratko

pre 5 godina

Najbolji igrač u istoriji. Nema dalje. 
(Brufen_od_400, 15. jun 2018 22:13) 

Momak, najbolji igrac u istoriji ce tek nastupiti u Mundijalu, i to protiv Islanda.

Albert Albert Albert Albert

pre 5 godina

nema potrebe . sudije su zato tu .
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (bane, 15. jun 2

Kada je video da ne moze Ronaldo sudija je dao iz slobodnjaka.
(Sasa, 15. jun 2018 22:57)

da li ste ti i ovi sto su ti dali pluseve culi za rec sarkazam ? citalac je mislio da su sudije tu da sude za ronalda a ne da igraju . pobogu zar je moguce da to nisi skapirao ?
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (zeljko, 15. jun 2018 23:44) # Link komentar

kuku zeljko druze moj, nisi ni svestan da ti nisi skapirao jednu jednostavnu recenicu, a pricas o sarkazmu. nemoj vise tako je najbolje, veruj mi. e zeljko, zeljko....pozdrav drugar i veruj mi da zelim da se salis radi sebe.

kiki

pre 5 godina

(tintilic, 16. jun 2018 05:24)

Sta se moze... Mesi nije imao Edera da mu donese titulu u finalu kao neki. I kako nije bio? Bio je puno blize nego Ronaldo. Mesi na proslom SPu je Argentinu doveo do finala, a Ronaldo nije mogao sa Portugalom proci ni grupu.. A o golovima je bolje da ne pricamo. Mesi je do ove utakmice imao vise golova na jednom SP-u 2014 godine nego Ronaldo na svim na kojim je igrao. Utaja poreza? Mesi sakrio 4 miliona, a Ronaldo 20. Ko je utajio vise? haha

Batko pamcenje mu kratko

pre 5 godina

Mrzitelji Ronalda na bensedinima :)))))
(Falcao, 15. jun 2018 22:28)

Bice i Penaldo na istima kad mu neki gosa odbrani penal, nas Stojke skida penale i bez gledanja.

Batko pamcenje mu kratko

pre 5 godina

(koji spektakl, 15. jun 2018 22:12)

Moze bolje od ovoga, da pobede Srbija i Nigerija odnosno da izgube Hrvatska i Kosta Rika, ako ti tako lepse zvuci.

Zoran

pre 5 godina

Zalosno je gledati Ronalda kako se u sekundi stroposta na zemlju cim ga protivnicki igrac pipne .
Koliko god da je dobar fudbaler jos je bolji simulator .

Sasa

pre 5 godina

nema potrebe . sudije su zato tu .
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (bane, 15. jun 2

Kada je video da ne moze Ronaldo sudija je dao iz slobodnjaka.
(Sasa, 15. jun 2018 22:57)

da li ste ti i ovi sto su ti dali pluseve culi za rec sarkazam ? citalac je mislio da su sudije tu da sude za ronalda a ne da igraju . pobogu zar je moguce da to nisi skapirao ?
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (zeljko, 15. jun 2018 23:44)

# Link komentara

Da sam na tvome mestu, i te kako bih se zapitao ko nije shvatio.
Pod uslovom da si bio ozbiljan sa ovolikom kolicinom nerazumevanja. A sudeci po strukturi komentara (na tvoju zalost) jesi.
Procitaj jos jednom sve, molim te, za svoje dobro - razmisli.

Batko pamcenje mu kratko

pre 5 godina

cime je to Penaldo omadjijao citaoce ? frizurom ?
(baletan, 15. jun 2018 22:59)

Omadjijao ih je razlivenom sminkom. Mora da je tamo u Rusiji vrucina cim sa njega spada puder a maskara se razmazuje.

Batko pamcenje mu kratko

pre 5 godina

Videcu tog Penalda u (polu)finalu Mundijala protiv Di Marije, Ikardija, Maskerana, Otamendija, Demikekisa, Kampanjara, Burdiza, Lavecija, KING Mesija, Dijega Milita, Luca Gonzalesa, Tina Koste i ostalih amigosa iz Argentine
Abbodanzieri/Lux/Romero bolje brane od De Hee.

neutralni felsh

pre 5 godina

@ neutralni felsh 

Volim čitati tvoje komentare o fudbalu, iako se ponekad ne slažemo u mišljenju :) 
Nikad mi nije bio važan odnos +-. Da to jurim, ne bih bio iskren u pisanju. Kvalitet komentara ne zavisi od toga, a najlakše je biti general posle bitke :) Šta će se izdešavati do kraja grupne faze, nije lako proceniti, ali mislim da Iran neće biti nepremostiva prepreka, težak svakako. 
E sad. Jedna moja lična želja. Od kada znam za sebe, od kada pratim fudbal (ispravnije nogomet, naša je reč), najveća želja (kao ljubitelja istog) jeste da doživim trenutak kada Srbija osvaja SP. Još od onog vremena devedesetih (osamdesete ne pamtim) kada smo imali onakve majstore fudbala. Velika je sportska nepravda neigranje SRJ na SP 1994 i EP 1992. Ta se nepravda mora jednom ispraviti. Nadam se da ću to doživeti :)
(dominus, 16. jun 2018 00:47)


hvala, takodje :) ovde ti minus daju ako ih nerviras. buduci da mnoge evidentno nerviram, posledice su cesto prirodno katastrofalne ;)
sto se tice zelje da osvojimo SP - bolje je da se okanemo mastanja i pocnemo vise da koristimo zagrade ;)
sve to znas i sam: ako ikada nesto osvojimo to moze biti neki EURO u nekoj maglovitoj buducnosti, ako se nekim cudom poklope sve skazaljke (vanserijska generacija, selektor, konstelacija) ali jako jako tesko. sto se tice osvajanja mondijala, mali smo mi za to, suvise je to velika scena za nas koliki smo trenutno. u doba jugoslavije je moglo ponekad da se razmislja o tome, ali su tada resursi bili mnogo veci...
danas, nijedna reprezentacija od nasih sadasnjih balkanskih drzava prosto nema ljudske i materijalne resurse za osvajanje mondijala.

Batko pamcenje mu kratko

pre 5 godina

Ja ne verujem da neko ima petlju da kaze da je Ronaldo los igrac..
(sinisa, 15. jun 2018 22:19)

Penaldo je los igrac, 3 klase ispod Mesija, nije sto sam okoreli fan Barse ali to je prosto tako svidelo se to nekome ili ne. Ali sta reci za De Geu, osim da je ocajan golman. Posto sam video nocas kako je branio voleo bih da ga kupi Penal Madrid, u tom slucaju ce se ponoviti onih 6-1 za Barsu kao pre par godina hihihi.

Batko pamcenje mu kratko

pre 5 godina

Hahahahaha kako prica ovaj sudija sa RTSa gahahahahah majko mila
(R9, 15. jun 2018 22:29)

Sudija sa RTSa hahaha koja izjava hahaha, valjda komentator batice. Ja ovde u Grckoj imam neki Rts a koji ne prenosi SP, ja sam u neverici.

Batko pamcenje mu kratko

pre 5 godina

alo, da li si čuo za efe u fudbalu?
(Deki, 15. jun 2018 22:04)

Nije efe nego efeJ ( kao esej u knjizevnosti) iliti fels a u tenisu se to zove slajs ili drop shop.

Batko pamcenje mu kratko

pre 5 godina

Tačka na i.. Ronaldo > Messi
(Stevica, 15. jun 2018 23:06)

U visini duga za porez da, jos ako racunamo sportiste iz drugih sportova onda ta "tabela" glasi ovako: Djokovic > Penaldo > Modric > Mesi.

neutralni felsh

pre 5 godina

neutralni felsh-dominiras sa komentarima...pozdrav od tex vilera!!! 

p.s.-kako nas partizan?...sa djukom mislim...ima li neke sanse..
(tex viler, 16. jun 2018 07:43)


hvala, tex viler. zapravo, kolega dominus i ja dominiramo, njegov komentar me je lepo inspirisao. uglavnom tako i napisem nesto - tako sto se nekome prikljucim u komentaru, slagao se sa njim ili ne. prikljuci se i ti malo cesce, podeli misli.

djukic i partizan? znas kako kazu, rano je za prognoze ;)

kiki

pre 5 godina

Svaka čast Ronaldu na EURU 2016 ali razlika između njih dvojice u reprezentaciji je samo Eder. Messiju je najveći uspjeh u reprezentaciji što je na SP-u 2014 godine odlučio 4 utakmice golovima i asistencijama (protiv Bosne, Nigerije, Irana u grupi i Švicarske u osminifinala). Ronaldu je s druge strane najveći uspjeh što je Portugal odveo do finala EURA 2016 gdje je odlučio golovima i asistencijama samo 2 utakmice (protiv Mađarske u grupi i Velsa u polufinalu). Messi ima duplo veće zasluge što je Argentina igrala finale SP nego Ronaldo što je Portugal igrao finale EURA 2016. Ronaldo se na EURU doslovno nije vidio osim u utakmicama protiv Mađarske i Velsa.

nsnsns

pre 5 godina

Na usporenom snimku se lepo vidi da je krenuo da pada, bukvalno se bacio pre kontakta... ni videlo penala, drugi gol greska golmana, treci iz faula koji nije bio, ali opet majstorija, i na tome mu svaka cast, opet dobra utakmica Ronalda, ali bez ikakvog preuvelicavanja, mnogo se bacao po terenu kao i uvek

veliki strumf

pre 5 godina

2 gola na dusu De Hee. Kod drugog neverovatna greska, a kod treceg ocajno postavljen zivi zid. Nedopustivo. Ne bi mi vise stao na gol, taman da je kasiljas licno, a ne De Hea.

Rem

pre 5 godina

I kako ja sada da spremam ispit???
Sutra Francuska, Argentina, uvece Hrvati i Nigerija... Prekosutra mi igramo, pa onda isti dan uvece Brazil-Svajcarska...
Pritom, ajd' da mi je profa musko, pa da me razume, da ne trzi dlaku u jajetu, nego zena koja imam osecaj nema predstavu da je svetsko u toku...

To i Montana

pre 5 godina

Iako ga ne podnosim, moram da priznam da Rolando zaista jeste drugi najbolji fudbaler svih vremena, iza nedostiznog Mesija.
(GoGo, 15. jun 2018 21:53)

Videces Mesija na SP.Nista nece pokazati jer u Barsi je igra pravljena za njega a Argentina je nedto drugo.Ronaldo je isto i u Realu i Portugalu.Klasa i bog

Za sinisa

pre 5 godina

Druze pa ko normalan moze da kaze da je on los igrac.Ja ga zaista ne podnosim ali ne da je igrac vec je igracina top klase.Radi se o tome da nece nikada biti na nivou mesija maradone i pelea.

Marko

pre 5 godina

Mesi i Neymar su 2 ubedljivo najbolja igraca danasnjice svako ko misli drugacije laze samog sebe...greska golmana i penal lik je inzagi ovog vremena sreca i njuh za gol nista vise...na 3 SP do sada ima 2 gola uvek bio medju najgorima sad mu se jednom posrecilo...

zeljko

pre 5 godina

nema potrebe . sudije su zato tu . 
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (bane, 15. jun 2 

Kada je video da ne moze Ronaldo sudija je dao iz slobodnjaka.
(Sasa, 15. jun 2018 22:57)

da li ste ti i ovi sto su ti dali pluseve culi za rec sarkazam ? citalac je mislio da su sudije tu da sude za ronalda a ne da igraju . pobogu zar je moguce da to nisi skapirao ?

Rodžer Federer-Nikad Ne Otpisujte KRALJA

pre 5 godina

Koja je logika staviti mec Maroko-Iran na stadionu od 67 000 mesta,a Portugal-Španija na stadionu od 45 000 mesta???

tennisman

pre 5 godina

Videces Mesija na SP.Nista nece pokazati jer u Barsi je igra pravljena za njega a Argentina je nedto drugo.Ronaldo je isto i u Realu i Portugalu.Klasa i bog
(To i Montana, 15. jun 2018 22:02)
Znas zasto? Zato sto je Ronaldo i u Realu i reprezentaciji meta tj.njega traze za golove dok Mesi u Argentini igra plejmejkera a kao sto kazes igra se pravi za njega u Barsi

Marko

pre 5 godina

Spanci daleko bolji, apsolutna dominacija... ovaj gol Penalda samo zbog greske golmana inace ne mogu da im pariraju. Ajmoooo Spanija, igrate najlepsi fudbal divota za gledanje

brmbota

pre 5 godina

Najbolja utakmica Penalda otkako je otisao iz Mancestera, spremite se za najezdu zalizane dece, bolje ne ulaziti na internet 3 do 4 dana.

hmm

pre 5 godina

Strucnjaci, ahaha.. Pa i kod ovog slobodnjaka kriv golman?? Ahaha.. Pa majstorstvo! Koj je to efe, gde je lopta prosla? Pa golman gleda ukopan. To se zove MAJSTORSTVO! Psst i tisina u cosak za kaznu.
(ccc?, 15. jun 2018 21:52)

Svaka čast, stvarno je majstorstvo zabiti PRVI gol iz slobodnog udarca na velikim natjecanjima iz 45. pokušaja

Penaldo

pre 5 godina

Nekako mi ovi Spanci izgledaju nadmeno.Kad ih gledam izgledaju na terenu u fazonu “lako ćemo”.Da imaju reprezentaciju,imaju,..Ali mentalitet jedna velika 0.Nemac bi protiv ovih sa ovakvim majstorima na terenu već na poluvremenu vodio 5:0.Kad gledam ove Spance kao da vidim nas kada smo nekad bili moćni (‘74,’82,’90),..Mentalitet 0.Mislim bez obzira na top igrače da će oni jako brzo kući,...
(room 1408, 15. jun 2018 20:54)

Lol!!!!!!! Poredis nas sa bivsim svetskim I evropskim prvacima. Penaldu svaka cast za ovo,nema sta. I pored svega on ce za mene uvek biti Penaldo.

Liverpool FC

pre 5 godina

Ronaldo kao Piksi 1990. Skoro identican gol, oba na SP, oba protiv Spanije. Majstorski!
(Dejan, 15. jun 2018 21:47)

Daleko je Ronaldo od Piksija.

Sibirski berberin u procesu likvidacije

pre 5 godina

Uvek sam vise voleo Mesija i nikad Ronaldo nece igrati lepo kao on. Ali kakav borac za svoju zemlju e tu je Mesi dva koraka iza Ronalda. Kapu dole.
(ikarbus je simbol oporavka srpske industrije rece AV pa vi vidite gde smo, 15. jun 2018 22:05)

Komentar sa aromom demagogije.

Batko pamcenje mu kratko

pre 5 godina

Ja ne verujem da neko ima petlju da kaze da je Ronaldo los igrac..
(sinisa, 15. jun 2018 22:19)

Penaldo je los igrac, 3 klase ispod Mesija, nije sto sam okoreli fan Barse ali to je prosto tako svidelo se to nekome ili ne. Ali sta reci za De Geu, osim da je ocajan golman. Posto sam video nocas kako je branio voleo bih da ga kupi Penal Madrid, u tom slucaju ce se ponoviti onih 6-1 za Barsu kao pre par godina hihihi.

tony

pre 5 godina

najzad spanija igra pravi fudbal, bez foliranja, padanja, pritiska na sudije... svaka cast. jedina slaba tacka je golman. pa za de geu je stojke - genije. rupa teska. drugi i treci su njegovi golovi a ne ronaldovi.

Gru

pre 5 godina

Sta je ovo? Sve sami Mesijevci, dosli da pljuju po Ronaldu. E pa gospodo, mozete ga samo mrzeti, Ronaldo je ono sto Mesi jos uvek nije.
Najbolji igrac i motor u svakom timu u kom igra bilo da je Mancester, Real ili reprezentacija.
Mesi je igrac samo u Barseloni i nigde vise! I prestanite da poredite Mesija i Maradonu, Mesi mu nije ni do kolena.

lol

pre 5 godina

Messi je u karijeri protiv najjačih reprezentacija Njemačke, Brazila, Portugala, Francuske, Čilea, Španije, Engleske, Urugvaja, Italije, Kolumbije postigao 19 golova. Ronaldo je protiv istih reprezentacija postigao tek 4 gola. 1 protiv Argentine i danas 3 protiv Španije.

Djordje NS

pre 5 godina

Jednostavno rečeno - jedan je KRALJ FUDBALA!!!

CRISTIANO RONALDO - na predvodnik evropskog prvaka PORTUGALA i predvodnik evropskog klupskog prvaka REAL MADRIDA. Najbolji fudbaler sveta, 5 titula LŠ, 5 Zlatnih lopti (6. na pomolu), prvo poluvreme svetskog prvenstva već 2 gola. Šta još dodati? A, hejteri?

CR7

mich

pre 5 godina

Pod hitno uvesti CELENDZ ovaj VAR je ....., i sta sada rade one sudije u sobi, opet se sve svodi na sudijsko uverenje, OVO NE DA NIJE PENAL, NEGO NI BLIZU.

Jo

pre 5 godina

Kako ne shvatate sustinu, nije uopste pitanje penala, nego to da Ronaldo pada kao devojcica cim ga neko takne. Pogledajte malo kakvi su igraci bili pre 30-40 godina. Bilo je sramota da fudbaler padne na dodir, gledaoci bi se smejali. Znalo se sta je faul, a sta je borba. Ronaldo je devalvirao sportske i viteske vrednosti, ucinio ih je bezvrednim. Sa druge strane sportskih merila, da se razumemo, isto vazi i za onaj istrenirani i namerni udarac rukom u glavu kod spanskog gola, ista stvar. Kako to moze da prodje kao "sport"?

NastyB

pre 5 godina

Najbolji igrač u istoriji. Nema dalje.
(Brufen_od_400, 15. jun 2018 22:13)

Ah, kad pročitam ovako nešto i slično tome da je LeBron Džejms najbolji ikada, shvatim da je reč o deci koja misle da se fudbal i košarka igraju od vremena globalnih televizija i interneta.
A što je najgore, potrebno je samo malo truda da se upravo na televizijama, a pogotovo na internetu uveriš da to uopšte nije tako, ali je problem upravo u tome što treba da se potrudiš malo. Mnogo je lakše da se utopiš u gomilu ispranomozgovne svetine i ponavljaš ono što ti kažu.

Ivan

pre 5 godina

Poklonite se najboljem igracu svih vremena...Bravo Kristijano !
 (Merenges., 15. jun 2018 21:48)

Njemu svaka cast, ali samo robovi se klanjaju.

lol

pre 5 godina

Treba sudijama reci da Ronaldo trenutno nije u dresu Reala i da mu ne moraju svirati i ovde nepostojece penale. A vrh je sto mu je sudjen penal, a Ramos se zali :D Ne smetu mu ovo kada igra sa njim u Realu

Sve je to lepo ali.....

pre 5 godina

Lepo lepo ,svaka cast na slobodnjaku,kapa dole,ali ovo je prvi mec u grupi.Vidimo se mi u finalu,kada MESSI DIZE BOGINJU!!!!

drmr

pre 5 godina

Cekaj, stavljate u naslovu porugal vodi iz poklonjenog penala, prvo ko ste vi da donosite talav zakljucak? Itekako ima osnova za penal. A onda Diego Kosta pravi ocigledan faul nad Pepeom lre gola i to ne stavljate u naslov? Vi ste mediji i to jedan od retkih koji je normalan u ovoj zemlji i morate biti nepristrasni kada nasa reprezentacija nije u pitanju.

neutralni felsh

pre 5 godina

sve je to cena velike ekspanzije fudbala kao sporta i kao medijskog fenomena... danas i streberi prate fudbal ;) 
(neutralni felsh, 15. jun 2018 22:41) 

Ja ispitujem sva tri predmeta u ovom semestru, a junski rok udarni, nekoliko stotina prijavljenih studenata, pismeni pa usmeni. I to je muka. A neutralni mora da dosoli na ljutu ranu...
(Spyderco, 15. jun 2018 23:08)


fudbal je po vokaciji suprotstavljen visokom formalnom obrazovanju, i suprotno ;)

Goran

pre 5 godina

Mesi na (poker) aparatima heheheh.Ja ne znam kako se on uopste moze naci da bude konkurencija ronaldu za barsu je od 2004 dao 50 golova vise od ronalda koji je dosao 6 godina posle njega u real dakle kad se mesi penzionisao a ronaldo jos piko 6 godina mislim da ga ne bi vise nikad niko stigao,da ne pricam o titulama u ls itd...

neutralni felsh

pre 5 godina

Neverovatna utakmica i fenomenalni Ronaldo. Još onakav treći gol...majstorija. Uz dobar rasplet grupne faze, Portugal bi mogao daleko da dogura. U jednoj varijanti žreba bi mogli gledati četvrtfinale Portugal v Argentina.
(dominus, 15. jun 2018 22:58)


pazi sta pricas. slicnu prognozu sam napisao na vestima o iran-maroko pa posle vidim eksperti nalupali minuse.
naravno, kad sve prodje, i legne na rudu, pola njih ce da pisu "znao sam!" i "lepo sam vam govorio".
ovaj x je zakomplikovao stanje u grupi, sad i portugal i spanija moraju da jure iran i nemaju prava na gresku. bitno je da su jedni druge pregrmeli, mada, za razliku od portugalaca, spancima je ovo kiseo bod - jer su pred kraj ispustili pobedu.
(dosta golova je vec palo u poslednjim minutima, skoro pa redovno, mozda ce sledeci parovi bolje da uigravaju zavrsnice, pouceni prvim analizama turnira)

ronaldov slobodnjak je mozda nepravedno bacio u senku nachov projektil za 3:2, ono je (takodje) bio perfektan sut - bolje od onoga ne moze.

sve u svemu, imamo 3 reprezentacije sa top-igracima (mesi ronaldo nejmar), i nekoliko slicnih reprezentacija koje takodje imaju dominantne top-igrace koji su za sada par koraka ispod prvog trojca. mozda je pitanje je da li ce ovo svetsko biti vekiki sudar svih zvezda i hoce li te zvezde tokom turnira donositi prevagu kao sto je veceras uradio ronaldo - ucinak dostojan top-stara i konkurenta za zlatnu loptu. sa druge strane, stari favorit iz senke, belgija, ima azara i de brujnea, koji je ove sezone savrsen, a francuska ima zbir m'bape grizman dembele (nemci su retko imali klasicnu prvu zvezdu ekipe, njima je cesto neko neplaniran upadao da "izdominira"), - mozda ce ovo prvenstvo biti zapamceno bas po zvezdama i njihovim bravurama, jer ce njihove ekipe vise nego ikada zavisiti od njih. primecuje se da ronaldo u portugalu ne igra istu ulogu kao u realu - ovde vise ucestvuje u igri, gradnji napada i polukontri, ovde zaista on inspirise i nosi ekipu - bas onako kako mesi redovno radi u barseloni, a cesto i u argentini. to mnogi zaborave kad kazu penaldo.
evo cekamo da vidimo mesija kako ce da otvori turnir. ronaldo je zadao domaci i njemu i nejmaru, i svima nabrojanima.

poenta vecerasnje utakmice: spancima je ponekad najveci neprijatelj sopstveni stil igre - rutina, na momente beskrvna i uspavljujuca kao fajront. zato je jos del boske onoliko zeleo dijega kostu - trebao mu je tip koji se ne bavi veznim baletom i tripovima nego koji ume da umulja gol direktno i bez pardona. za sve ostale pozicije moze se primetiti izvesni paradoks: spanci mozda cak imaju previse suvog kvaliteta u ekipi :)

drmr

pre 5 godina

Studenti, ne smarajte sa tim ispitima, svejedno cete visiti na birou cak i da zavrsite te fakultete
(x, 15. jun 2018 20:34)

bravo, nikako se ne treba usavrsavati, zašto ići i u srednju školu, možemo sve i sa oš. da se ja pitam i oš ne bi bila obavezna, svakako ćemo svi visiti na birou.
završen fakultet, zaposlio se odmah po završetku istog, bez veze, plata 5x veća od prosečne(početna) ali nisam išao na pravni/ekonomski/fdu i slične, morate biti pametni u odabiru a ne da očekujete da će neko umesto vas da donosi dobre odluke

Dragutin Botić

pre 5 godina

De Hea igrač odluke. Nije ni pokušao da odbrani penal i slobodnjak. Pustio lik još jednu loptu u gol za svaki slučaj :-)

Čista desetka za njega. Ne bih se začudio ako ga kojim slučajem angažuje Real iz Madrida.

anonymous

pre 5 godina

Nije bilo faula jer je Ronaldo pao od najmanjeg kontakta. Takodje, Kosta je napravio faul u napadu nad Pepeom pre gola, ali posto ni penala nije bilo, ovako je posteno.

Milan

pre 5 godina

Kako loš fudbal, ovim španskim daviteljima lopte treba zabraniti da igraju. Nije da ne znaju nego udaviše brate, tri krugo oko šesnaesterca pa nazad do ramosa pa onda iz početka.

BlueBlueBlue

pre 5 godina

Lepo sam rekao, Ronaldo najbolji Evropski igrac svih vremena, da je imao malo vise srece pa da se rodio u Brazilu eee druga bi prica bila.

Brufen_od_400

pre 5 godina

Dok se neki izivljavaju protiv leganjesa, neki trpaju 5 komada bajernu, 3 atletiku, 2 juventusu, psz-u, makazice bufonu, 3 komada spaniji, 5 LS, 5 zlatna lopta, za ovu sezonu ide 6ta.

Najbolji igrač u istoriji. Nema dalje.

Fasader

pre 5 godina

Volim Real ali ne volim spance
Sistem Barse je vidljiv i u reprezentaciji.Pasovi,trouglovi i drzanjs lopte
Ne volim taj stil igre.Navijam za Portugal
Zasto svi nasi reporteri kazu Portugalija po nemackoj transkripciji gde nemci kazu Porugalien

Gospodin

pre 5 godina

Lessi botovi na aparatima


Poklonite se BOGU FUDBALA Kristijanu Ronaldu.
(Brufen_od_400, 15. jun 2018 21:58)

Zasto na aparatima? IDEMO SRBIJA!!! kakav ronaldo,MITROVIC ON FIRE! SRBIJA bre a ne portugal i namazani penaldo...ja verujem u nase momke...ovo nije real i barca!

slaviša šmigič

pre 5 godina

koasta za izjednacenje pravi faul u napadu sudija čuti i gol za špance.sudije otkako postoje svetska kradu u korist španaca

marcelo

pre 5 godina

Penaldo, klasika... Užas!
(Peđa, 15. jun 2018 20:03)

Druze..zbog takvih "objektivnih" kao sto si ti,iznova i iznova dobijam zelju da ne citam vise komentare na sajtu..sta uzas?sta kukas?sta je sporno?jel bio cist penal? jeste! Jel Ronaldo sam kreirao sansu a Nacho vrlo nespretno odreagovao?jeste
aj makse,idi gledaj bocanje.

Nemanja

pre 5 godina

Maradona pa Kristijano. Mesi izgubio 6-1 od Spanije.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Adriano_Galiliani, 15. jun 2018 21:54)

Mesi nije igrao protiv Spanije.

Капетан Немо

pre 5 godina

Чекајте људи, је ли то онај голман што вреди 113 милиона (долара, евра... кликера, чега већ) или сам ја то нешто побркао?
Ееееееее, мој Давиде, не можеш да победиш Голијата (Кристјана)?
Ипак је то била само легенда!
Ући ће и овај твој кикс у легенду!
Штета је да је прво полувреме обележило глуматање Роналда, кикс Де Хее и очигедан фаул Косте у ваздушном дуелу пре него што је постигао гол. Испаде да су Мароко и Иран одиграли поштеније од ових ,,звезда'' и ,,звездица''.

tintilic

pre 5 godina

Suludo je porediti Ronalada i Mesija. Ronaldu fali jos samo svetska titula sa reprezentacijiom dok Mesi nije ni blizu tog ostvaranje a o golovima da i ne pricamo. Ipak Mesi je bolji u necemu. Utajiio je za nijansu vise poreza i s obzirom na izgled i gradju moze da ucestvuje i na paraolimpiskim igrama

room 1408

pre 5 godina

Ja sam kupio 2 velika pakovanja kokica,i zaboravi pice.Moram trčati do prodavnice.Iako ne gotivim ni jedne i druge očekujem dobar fudbal,..Odo.Moram trčati da bi stigao na pocetak

abvgd

pre 5 godina

Ronaldo penal i greska golmana, samo jos fali da ga neko pogodi u ledja i da se lopta odbije u gol za perfektni Penaldo het trik. Dijego Kosta majstor za napuderisanog.

Batko pamcenje mu kratko

pre 5 godina

Videcu tog Penalda u (polu)finalu Mundijala protiv Di Marije, Ikardija, Maskerana, Otamendija, Demikekisa, Kampanjara, Burdiza, Lavecija, KING Mesija, Dijega Milita, Luca Gonzalesa, Tina Koste i ostalih amigosa iz Argentine
Abbodanzieri/Lux/Romero bolje brane od De Hee.

Bavarac

pre 5 godina

(THE FINAL CUT, 15. jun 2018 20:46)

Barem pola tih zlatnih lopti je dobio nezasluzeno. Jedne godine dobije samo zbog trofeja, a jedne samo zbog golova. Uvek se kriteriji prave onako kako Ronaldu odgovara (fan sam Bajerna)

neutralni felsh

pre 5 godina

Lepo sam rekao, Ronaldo najbolji Evropski igrac svih vremena, da je imao malo vise srece pa da se rodio u Brazilu eee druga bi prica bila.
(BlueBlueBlue, 15. jun 2018 23:13)


a sta bi tek bilo da se mesi rodio u spaniji? ;)

antiDebil

pre 5 godina

Slika u vesti... zivotna slika Ronalda, pola karijere proveo na travi simulirajuci faulove
(Jero, 15. jun 2018 20:4
Pola karijere proveo osvajajuci zlatne lopte. (Nisam njegov fan).
(THE FINAL CUT, 15. jun 2018 20:46)

Da, to je i pokazatelj danasnjeg fudbala, cirkus, marketing i tragedija.
Po broju zlatnih lopta Penaldo je najbolji igrac svih vremena. Ako neko stvarno misli da je najbolji svih vremena, cak i da spada u 10 najboljih, onda u redu...

PeraQ

pre 5 godina

Čuo sam neke fudbaske neznalice da kažu da Ronaldo zna i može da da gol samo iz penala! Čovek im objasnio na najlepši način koliko nemaju pojma!

To i Montana

pre 5 godina

I ne valja Ronaldo deco?
Je li Penaldo. Najbolji igrac sveta.Car.Dace na ovom SP deset golova i bice najbolji strelac svih vremena na SP.Bravo majstore sto rusis dekadenciju zvana tika taka

Partizan 1918

pre 5 godina

Finale prije finala. 
Definitivno ne će biti ljepše utakmice na SP2018. 
Ovo je ljepotica prvenstva. 
Koji užitak je ovo gledati. 
Svaka čast i Portugalu i Španjolcima.
(ajmo Portugal, 15. jun 2018 21:47)

Slažem se samo prednost Španjolcima ipak su pokazali kako se igra fudbal.

Ronaldo

pre 5 godina

A vi slobodno nastavite da pričate kako me nema u najvažnijim utakmicama i kako ne znam da resim meč i kako samo protiv slabića dajem golove.

marko

pre 5 godina

Ne kapiram kako neko moze da lupi dislajk nekome ko kaze da su spanci ubedljivo bolje odigrali?znaci komentator,sudski komentatori i STATISTIKA grese?

BeKo

pre 5 godina

De Hea i Pike srušili sve što je Španija maestralno odradila.Drugi gol težak kiks u rangu Karijusa a Pike pravi faul koji De Hea pogledom ispraća u mrežu.Logično je bilo da će Kristijano šutirati u taj ugao.

kiki

pre 5 godina

(tintilic, 16. jun 2018 05:24)

Sta se moze... Mesi nije imao Edera da mu donese titulu u finalu kao neki. I kako nije bio? Bio je puno blize nego Ronaldo. Mesi na proslom SPu je Argentinu doveo do finala, a Ronaldo nije mogao sa Portugalom proci ni grupu.. A o golovima je bolje da ne pricamo. Mesi je do ove utakmice imao vise golova na jednom SP-u 2014 godine nego Ronaldo na svim na kojim je igrao. Utaja poreza? Mesi sakrio 4 miliona, a Ronaldo 20. Ko je utajio vise? haha

Лепи Цане

pre 5 godina

Роналдо само тако и може да да гол - из пенала, из слободног ударца, после грешке противника, из чисте ситуације, после доброг потеза или успешног дриблинга. 'Ајде да га видимо у неким другим ситуацијама како ви се снашао.

hmm

pre 5 godina

Pricajte sta hocete i lupajte minuse koliko hocete ali ovo je istina. Messi u karijeri protiv najjačih TOP 10 reprezentacija Njemačke, Brazila, Portugala, Francuske, Čilea, Španije, Engleske, Urugvaja, Italije, Kolumbije postigao 19 golova. Ronaldo je protiv istih reprezentacija postigao tek 4 gola. 1 protiv Argentine i danas 3 protiv Španije.

ZaphodBeeblebrox

pre 5 godina

Sedim sa ekipom u gotovo punom kafiću i gledamo fudbal i sledi utisak večeri - pet sudija na terenu, četvorica za VAR sistemom i mnoštvom monitora i svi oni pojma nemaju, jer Srbima je samo mali ekrančić dovoljan da vide da je Dijego Kosta napravio faul nad Pepeom kod prvog gola Španije. O tome ko je kad, gde i kako trebao da igr au obe reprezentacije da ne pričam. Od sada, sve utakmice strogo kući u solo izvedbi. Da uživam u fudbalu.

Batko pamcenje mu kratko

pre 5 godina

Mrzitelji Ronalda na bensedinima :)))))
(Falcao, 15. jun 2018 22:28)

Bice i Penaldo na istima kad mu neki gosa odbrani penal, nas Stojke skida penale i bez gledanja.

Ivan

pre 5 godina

Ronaldo mi nikada nije bio simpatican kao pojava, ali ovo sto radi ne moze niko da mu ospori. Dok je njega, ovaj portugal ce se drzati u vrhu svetskog fudbala. Posle neka im je bog u pomoci.

ccc?

pre 5 godina

Strucnjaci, ahaha.. Pa i kod ovog slobodnjaka kriv golman?? Ahaha.. Pa majstorstvo! Koj je to efe, gde je lopta prosla? Pa golman gleda ukopan. To se zove MAJSTORSTVO! Psst i tisina u cosak za kaznu.

Sabre

pre 5 godina

Realno Spanci solidno bolji ali kad nalickanom serviras penal i slobodnjak (svaka cast kako je opravio, pogotovo ovaj drugi, nema sta) a prakticno sam sebi das treci gol, ne mozes bolje ni da ocekujes. Ronaldo postavio ozbiljan zadatak Mesiju, cekamo reakciju.

Batko pamcenje mu kratko

pre 5 godina

Najbolji igrač u istoriji. Nema dalje. 
(Brufen_od_400, 15. jun 2018 22:13) 

Momak, najbolji igrac u istoriji ce tek nastupiti u Mundijalu, i to protiv Islanda.

Zoran

pre 5 godina

Zalosno je gledati Ronalda kako se u sekundi stroposta na zemlju cim ga protivnicki igrac pipne .
Koliko god da je dobar fudbaler jos je bolji simulator .

Batko pamcenje mu kratko

pre 5 godina

alo, da li si čuo za efe u fudbalu?
(Deki, 15. jun 2018 22:04)

Nije efe nego efeJ ( kao esej u knjizevnosti) iliti fels a u tenisu se to zove slajs ili drop shop.

Fasader

pre 5 godina

Koliko mrzitelja Ronalda.Covek.dokazao da je car.Majstorski izigrao Naca i naravno penal koji je cist ko suza
Sudija na metar a i mi na usporenom videli udarac po nozi

Don Quijote

pre 5 godina

Penal nije poklonjen, cist je ko suza.
Drago mi je zbog Cristiana, zbog dezurnih pljuvaca. Da je promasio ne bi ga oprao Atlanski okean.
Okrece ovo Spanija, moja najveca ljubav posle Srbije.
Arriba España!

legolas

pre 5 godina

Дотерано тактички.Технички никад нико бољи.Од задње линије па средине и напада сви учествују у игри.Кад кажеш Шпанија,мислиш на тим,на све играче.Већ дуго су најбоља репрезентација.Убедљиво!!Лакоћа са лоптом,и да десет играча имају не би се осетило.Хармонија!!!Бетовен пишући симфоније,замишљао је Ћавија и Инијесту како пикају фудбал!!!!Уживајмо док нам мајстори нуде оно најбоље!!!

Dag Kristi

pre 5 godina

Ne kapiram kako neko moze da lupi dislajk nekome ko kaze da su spanci ubedljivo bolje odigrali?znaci komentator,sudski komentatori i STATISTIKA grese?
(marko, 15. jun 2018 22:11)

Ubedljivo?

Beograd

pre 5 godina

Ono kad ti Nacho igra desnog beka a Serdji Roberta ostavis kuci u Spaniji. Spanija definitivno bolja ali bojim se da promena trenera psiholoski ne utice na njih. Inace diskutabilan penal jer svi znamo kako Penaldo pada kao da ima staklene noge. A sa druge strane Kosta se posluzio laktom kod izjednacenja i to kod starog krvnika Pepea.

ajmo Portugal

pre 5 godina

Finale prije finala.
Definitivno ne će biti ljepše utakmice na SP2018.
Ovo je ljepotica prvenstva.
Koji užitak je ovo gledati.
Svaka čast i Portugalu i Španjolcima.

323

pre 5 godina

Molim budite precizni. Ronaldo- Spanija 3-3!! I zasto je on kriv sto ga mrzite? Zato jer je majstor. Treci gol, umetnost. Psihicki treba da budes stena. Promašiš, gubis. I Ronalno šutne majstorsi, lopta ide samo gde moze da prodje i da je zakuca u mrezu? Golman se nije pomerio jer je dosla po strani zivog zida jakim felsom? Majstor!! Poštujte ne kako izgleda, da li je lep nego koliko zna o fudbalu. Majstor!

ISKRIČAVA ČIVAVA

pre 5 godina

Mene samo zanima na koju foru naša reprezentacija misli da se suprotstavi nekoj ekipi u rangu Španije? Pa onaj fudbal njihov je nešto fenomenalno, a mi nemamo tako tečnu igru. Čak i da dođemo u polufinale, tu nas čeka neko ovako spreman. Teško ćemo mi ovo da osvojimo:(

dux

pre 5 godina

Duboko poštovanje gajim prema Španiji i majstorima koji igraju u njoj, ali mi srce zaigra i zaista uživam tek kad ovaj "penaldo" pruži korak od dva metra sa loptom u nogama ili kad prgavi Kosta zalomi dva puta u šesnaestercu i razgrne sve oko sebe. Možda grešim dušu ali nikako ne volim ove španske patuljke što lepe loptu za nogu.

Miskec

pre 5 godina

"Ovaj sjajni fudbaler Ronaldo nema sa kim da igra u Portugalu.
(Sasa, 15. jun 2018 21:44)

nema potrebe . sudije su zato tu .
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (bane, 15. jun 2018 22:37)"
Ko o cemu grobari o sudijama, aman vise!!!!
Vec je na sajtu FIFAe, sudija ocenjen najvisom ocenom, pozovi ove iz sudijske organizacije, objasni im kako se sudi!

Batko pamcenje mu kratko

pre 5 godina

cime je to Penaldo omadjijao citaoce ? frizurom ?
(baletan, 15. jun 2018 22:59)

Omadjijao ih je razlivenom sminkom. Mora da je tamo u Rusiji vrucina cim sa njega spada puder a maskara se razmazuje.

PeraQ

pre 5 godina

Penaldu svaka cast za ovo,nema sta. I pored svega on ce za mene uvek biti Penaldo.
(Penaldo, 15. jun 2018 22:36)

A on i svi ostali koji se za razliku od tebe razumeju u fudbal su se zbog toga mnogo potresli...

Amerikanac

pre 5 godina

Ovi sto pisu Penaldo godinama unazad misle da su zanimljivi ili sta? 
Evo ga Ronaldo 2-1 !
(lol, 15. jun 2018 20:44)

Oni su kao hijene. Kad Ronaldo kida povuku se u svoje rupe i cekaju prvu priliku da ga napadnu.

nemanja

pre 5 godina

Svaka cast Ronaldu. Rezultat nimalo nije pravedan, Portugal je iskoristio sve sto je dobio na poklon, i penal i kiks De Hee, a slobodnjak ronalda je majstorija. Spanci mogu daleko...

legolas

pre 5 godina

Ја кад устанем ставим за кафу,дуплу,Роналдо окине из кревета слободњак прво!!

Sasa

pre 5 godina

Ovaj sjajni fudbaler Ronaldo nema sa kim da igra u Portugalu.
(Sasa, 15. jun 2018 21:44)

nema potrebe . sudije su zato tu .
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (bane, 15. jun 2

Kada je video da ne moze Ronaldo sudija je dao iz slobodnjaka.

dominus

pre 5 godina

Neverovatna utakmica i fenomenalni Ronaldo. Još onakav treći gol...majstorija. Uz dobar rasplet grupne faze, Portugal bi mogao daleko da dogura. U jednoj varijanti žreba bi mogli gledati četvrtfinale Portugal v Argentina.

siki

pre 5 godina

Otkad se ovde toliko navija za portugal? Msm i Srbija igra na prvenstvu. Stice se utisak da je pojedincima bitnije da ga Ronaldo da a Srbiju ce da pljuju...

takkar

pre 5 godina

Cao “komentatori”. Za pocetak,jeste li prezalili Bejlove makaze? Sta reci za vecerasnju utakmicu,ovo cudesan mec bio.Neverovatan tempo,koliko dobrih pasova na obe strane,koliko trcanja.Majko mila samo pomislim kako bi smo mi prosli protiv ovih.Spanci su poprilicno jaci od Portugala,to smo znali i pre ovog meca.Ali ne toliko jaci da mogu da “odrade”utakmicu “pesaka”,to nikako.Spancima prosto ne fali nista,imaju sve,dok Portugal onako malo skripi na sredini,bekovi solidni moze to dosta bolje.Ali imaju jednog Kvarezmu,dobrog golmana,i najgenijalnijeg Ronalda.Kako je skinuo paucinu,kakav gol ljudi,magija.Kakvo kretanje tokom cele utakmice.Ovaj slobodnjak mu je jedan od najboljih koje sam video od njega.GENIJE.Portugalci su matora ekipa ali uz neki povoljno otvoren zreb mogu daleko,mozda cak i iznenadjujuce daleko.Od Zao Mutinja uvek ocekujem vise,nikad ne igra koliko dobro koliko moze.Ali nadam se da biti bolji.Nikako nisu slucajno prvaci Evrope kao sto mnogi pricaju.Spanci se povampirili,nisu onako losi kao u Brazilu pre 4 godine.Ovo je sad jaka prica,sa Iniestom koji zavrsava sa SP,Silvom,i ostalim majstorima.Isko genije,Kosta je stvarno tehnicar fantastican.Tu je i Ramos koji ima fudbal u malom prstu.Pike onako nije bas nesto poslednjih godina ali opet ko sme reci da je los igrac.Tako da su u top 4-5 favorita sigurno.Aj sutra bas da vidimo Argentince pa u nedelju cuvene Brazilce,kako ce to izgldati.Cekamo.

VladaNS

pre 5 godina

1. Španci jaki kao zemlja. Svaka čast Jeru, ali Pižon da ih je vodio večeras, dali bi ta tri gola. Razumem ljude i kojima se sviđa način na koji igraju, ali meni je toliko posed lopte radi poseda lopte nešto najdosadnije u fudbalu, ne računajući bunkere domaćih klubova protiv Partizana i Zvezde.

2. Ronaldo bi se ovako radovao i za het trik protiv Malte u prvoj rundi kvalifikacija pri rezultatu 6:0. To nije arogancija, to je neverovatna motivacija i garancija da će takav čovek uvek dati 100%. Ima fudbalera koji su odlični sa 33 godine, ali ovaj čovek jednostavno baš ništa ne gubi na kvalitetu.

3. Portugal jednostavno nema kvalitet, bez njega su na nivou Srbije. Treba čudo da se desi da pa da doguraju dalje od četvrtfinala. I četvrtfinale bi objektivno bio uspeh jer ne možeš da zavisiš od jednog čoveka, pa makar bio najbolji na svetu. Za mene, Ronaldo to jeste odavno.

обс

pre 5 godina

Демонстрација шпанске фудбалске академије. Песма од фудбала. Надмоћна фудбалска свест. Дијего Кошта је најбољи центарфор на свету. Он и Матић су носили Челси до титуле. Одлична утакмица.

Milan

pre 5 godina

Stvarno odlicna tekma, navijao sam za Spaniju ali Ronaldu isto svaka cast. Mozemo ga voleti ili mrzeti ali je cinjenica da decko radi na sebi od prvog dana i da je stalno bolji i bolji cak i kad je najbolji.

ikarbus je simbol oporavka srpske industrije rece AV pa vi vidite gde smo

pre 5 godina

Uvek sam vise voleo Mesija i nikad Ronaldo nece igrati lepo kao on. Ali kakav borac za svoju zemlju e tu je Mesi dva koraka iza Ronalda. Kapu dole.

dinorg

pre 5 godina

Dati Spaniji tri gola to moze samo Ronaldo i niko vise sa ovakim portugalom po meni prosecna ekipa...
Klasa je vecna nema bolji na planeti....

jazz

pre 5 godina

@Iako ga ne podnosim, moram da priznam da Rolando zaista jeste drugi najbolji fudbaler svih vremena, iza nedostiznog Mesija.
(GoGo, 15. jun 2018 21:53)

Da, slažu se sa tim što si rekao i Pele, Luis Nazario da Lima, Bekenbauer, Ronaldinjo, Johan Krojf, Zidan, možda čak i Ibrahimović.
A koliko ti je godinica GoGo?

Elem među 10 najboljih jesu pomenuti, ali reći da su baš najbolji nekako ne stoji.

ej bre

pre 5 godina

Studenti, ne smarajte sa tim ispitima, svejedno cete visiti na birou cak i da zavrsite te fakultete
(x, 15. jun 2018 20:34)

Zavisi. Ako gledaju utakmice i plate diplomu mogu da budu i ministri. Recimo glavni finansisti u vladi...

room 1408

pre 5 godina

Nekako mi ovi Spanci izgledaju nadmeno.Kad ih gledam izgledaju na terenu u fazonu “lako ćemo”.Da imaju reprezentaciju,imaju,..Ali mentalitet jedna velika 0.Nemac bi protiv ovih sa ovakvim majstorima na terenu već na poluvremenu vodio 5:0.Kad gledam ove Spance kao da vidim nas kada smo nekad bili moćni (‘74,’82,’90),..Mentalitet 0.Mislim bez obzira na top igrače da će oni jako brzo kući,...

vladek

pre 5 godina

De Gea,zavrsio si karijeru.Ovakav gol se moze primiti protiv Stouka,ali ovo je SP,sada povedi svog drugara Karijusa,i lepo na Tajland,Singapur,ili neku slicnu ligu....

Milan

pre 5 godina

Nerešen dvoboj onih koji znaju da igraju fudbal i onih koji znaju da barataju loptom.
Ako neko da tri gola španiji zaslužuje da bude najbolji strelac mundijala.

Stepa

pre 5 godina

Mozete Ronalda voleti ili ne.
Ali koliko covek daje za svoju reprezentaciju i svoj tim, takav se primer tesko moze naci.
Trebalo bi i trebalo je da se nase "zvezde" ugledaju na njega, pre svih Vidic, Stankovic...
Kako se samo paze ili kako su se pazili i cuvali od povreda kad igraju za reprezentaciju.

Kata

pre 5 godina

I kako ja sada da spremam ispit??? 
Sutra Francuska, Argentina, uvece Hrvati i Nigerija... Prekosutra mi igramo, pa onda isti dan uvece Brazil-Svajcarska... 
Pritom, ajd' da mi je profa musko, pa da me razume, da ne trzi dlaku u jajetu, nego zena koja imam osecaj nema predstavu da je svetsko u toku...
(Rem, 15. jun 2018 19:48)

E vala bas, sad otvaram b92 da vidim sta se desava, kad ono neki fudbal. Sad mi krivo sto ne pogledah tu utakmicu, vidim da su se svi nesto opasno nalozili. Ali iskreno, nije lose ni kad odes na bazen pa lijepo cijeli bazen samo za mene. I za nas zene je dakle doba fudbalskog prvenstva poseban dogadjaj.

Batko pamcenje mu kratko

pre 5 godina

Tačka na i.. Ronaldo > Messi
(Stevica, 15. jun 2018 23:06)

U visini duga za porez da, jos ako racunamo sportiste iz drugih sportova onda ta "tabela" glasi ovako: Djokovic > Penaldo > Modric > Mesi.

Ante

pre 5 godina

Objektivno, Španjolska je bolja ekipa, ali ima tri ključna problema. Relativno neiskusnog trenera koji gasi požar u posljednjem momentu, sukob u ekipi na razini Katalonaca i ostalih, te Isca koji guši igru svake ekipe, stalnim gnjavljenjem lopte do iznemoglosti. Odličan igrač, ali za osamdesete i devedesete godine, što je Zidane prepoznao i zacementirao ga na klupu. Prespor za današnji nogomet, ali znalac.

Bane

pre 5 godina

(impeRAtor, 15. jun 2018 20:44)

Izvini ali ovo je više gol De Hea nego Ronalda. Ovaj šutira u njega to što je ovaj šeprtlja to je sasvim nešto drugo. Neverovatni golove viđamo u poslednje vreme i to u profesionalnom fudbalu.

impeRAtor

pre 5 godina

Najbolji fudbaler sveta, Kristijano Ronaldo... Kao sto sam vec napisao, Spanci su mnogo bolji ali Ronaldo pravi toliku razliku da je to neverovatno. Obaranje rekorda za najboljeg strelca sampionata u najavi...

Batko pamcenje mu kratko

pre 5 godina

Hahahahaha kako prica ovaj sudija sa RTSa gahahahahah majko mila
(R9, 15. jun 2018 22:29)

Sudija sa RTSa hahaha koja izjava hahaha, valjda komentator batice. Ja ovde u Grckoj imam neki Rts a koji ne prenosi SP, ja sam u neverici.

Cika Djura

pre 5 godina

Deco ne smarajte vise sa penalom
Pravila kazu da je napadac uvek u prednosti.Bicikl Ronalda i Naco ispao pecurka.Sudija na metar od Ronalda a vidi se i na usporenem snimku kontakt.Da je na sredini terena bio bi faul

Pedja

pre 5 godina

@Pedja, Naćo ne treba da igra beka? A druže?
(Bejns, 15. jun 2018 21:16)

Ne.Treba da igra Aspilikueta ili Karvahal,na toj poziciji su bolji.Gol je bio fenomenalan ali to ne znaci da je najbolji bek u Spaniji,klinac.

SRBIJA

pre 5 godina

Kad vidim kako se spanci igraju sa portugalcima ne smem ni da zamislim kako ce se Brazil igrati sa nama. Samo da ne dozivimo teski blam...
(NN, 15. jun 2018 21:41)

DAJ BOZE DA BUDE ISTI REZULTAT A MOGU DA SE IGRAJU KOLIKO ZELE

Sasa

pre 5 godina

Penaldo - sinonim za antipaticnost .
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (brane, 15. jun 2018 21:49)

# Link komentara

Ronaldo - sinonim za het-trik. Mogao je i cetvrti. Cuti. (;

Ivan

pre 5 godina

Fantastična utakmica Portugal-Španija 3:3!!! Pravi spektakl večeras u Sočiju!!! Dve vrhunske reprezentacije prepune majstora fudbala koje su nam večeras priredile pravo uživanje uz vatromet lepih golova i veoma kvalitetne igre oba tima! Odlična fudbalska predstava, dominirao Ronaldo u Portugalu naravno i sa het trikom najavio najozbiljniju kandidaturu za najboljeg igrača i najboljeg strelca na ovom Svetskom prvenstvu a sa druge strane briljirao je celi tim Španije na čelu sa sjajnim Kostom i ostalim sjajnim igračima Furije! Bliža je pobedi bila Španija ali je Portugal poraza spasao fenomenalni Ronaldo naravno, a kod Španije čitav vezni red jednostavno brutalno dobro odigrao, golman De Gea napravio jednu grešku a to je nedopustivo kad imaš za protivnika Ronalda naravno! Sve u svemu odlična utakmica i po meni pravedan rezultat. Zbog svega viđenog večeras na stadionu u Sočiju ni jedna ni druga reprezentacija nisu zaslužile da izgube pa je ovaj rezultat od 3:3 najpravedniji. Čestitke obema repkama na ovoj sjajnoj utakmici!

Asdf

pre 5 godina

Da ne pomisli neko da hejtujem ronalda,ali golmani protiv njega i njegovih ekipa ove sezone su tragikomicni.De Hea kao naj golman na svetu izigrava Karijusa.Spanija jaca,ali protiv ovoga se ne moze

sarajevo.ba

pre 5 godina

Sad ce opet pisati djeca te penal, te geska golmana a Ronaldo lagano utrpa 2 komada za poluvrijeme.
Steta za onaj sut Isca sto ne udje.
Bit ce dobro drugo poluvrijeme, konacno nakon onih arapa rusa i Urugvaja.

lol

pre 5 godina

Kakva se vremena došla... Nacho "napravi" penal na Ronaldu i onda on i Ramos idu do sudije i govore kako je Ronaldo padavičar i kako je simulirao... A ne smeta im to kada igraju sa njim u Realu... P.S. Karius > De Gea

Joca

pre 5 godina

Veliki Ronaldo. Mogu ga mrzeti ali se mora priznati da je igračina. Kraj karijere biće u Sportingu, dovešće ih do finala LŠ, nadam se da će biti sa Partizanom,pa neka pobedi bolji.

senad

pre 5 godina

Iskreno sve vise cenim gvardiolu kao trenera za ovog pikea je bio u pravu sto ga drzo na klupi svaka utakmica mora da pravi greske faul bez potrebe ili barsa ili reprezentacija čovek nema glavu za fudbal zašto ga drze nije mi jasno.

koji spektakl

pre 5 godina

Bolje od ovog ne može. To je vrh svjetskog nogometa. Nema dalje. Svaka čast za spektakl. Koja raznovrsnost Ronaldovih golova, koja nepogrešivost u izvođenju, penal, pa iz igre ljevicom, a tek slobodnjak u “paučinu” je za anale svjetskog nogometa. Čovjek funkcionira pod pritiskom, kako se samo pripremao za “bombu”, vidjela se puna koncentracija i onda u rašlje.

Dovahkiin

pre 5 godina

Neverovatno je koliko se proziva David de Hea. Dobro imao je jedan kiks, šta sad može svakom da se desi, lik godinama nestvarno brani i posle jedne greške ne da je isprozivan nego je čovek razapet. Videlo se posle da se užasno smorio, i reći da je smešan golman posle jedne greške je stvarno, smešno.

Dex

pre 5 godina

Najbolja tekma do sad! Spanci igraju predivno odusevljen sam! Dzaba Portugalu Ronaldo kad ne moze on kao individua mnogo da pomogne jer reprezentaciju cini timska igra a Spanci su u tome neprikosnoveni.

Johny

pre 5 godina

Johan Krojf je zbog Mesija unistio fudbal. Spanija igra sistem Barcelone.Tika taka uz veliki posed lopte i mnogo pasova.U celoj utakmici igraci Spanije dva driblinga nisu napravili.Sto se tice Portugala nisu ekipa.Nije dovoljan samo Ronaldo.Portugal sa dosta matorih i spirih igraca koji su spori

Srrrrrrrrrdjan

pre 5 godina

Nikako ga ne podnosim, ali tri gola ovakvoj Spaniji - svaka cast.
Ronaldo i 10 patuljaka , ostatak ekipe jednostavno ne postoji.
Mogu samo misliti koliko ce tek golova zabiti Irancima i Marokancima. Bice najbolji strelac prvenstva vec posle grupne faze.

Aleks

pre 5 godina

Kakav igrač- KLASA!!!
Kakvi god golovi da su,dao je tri komada Španiji na prvenstvu-Španiji tri komada eeee ljudi pa jel znate šta je to? Čovek je car!!!

Adriano_Galiliani

pre 5 godina

ronaldo zvani ronaldo i de hea zvani karijus.
(neutralni felsh, 15. jun 2018 22:18)

Lep komentar. Ronaldo ili Kristijano, postalo svejedno.

Dynamic

pre 5 godina

Haha, videli na VAR da je Pepe zakačen po vratu a ne zna gde će pre da se uhvati, za oko ili za glavu. Nisam ljubitelj Koste ali ovo je majstorija a Pepe nek glumi do sutra.

geolog

pre 5 godina

Cekaj, stavljate u naslovu porugal vodi iz poklonjenog penala, prvo ko ste vi da donosite talav zakljucak? Itekako ima osnova za penal. A onda Diego Kosta pravi ocigledan faul nad Pepeom lre gola i to ne stavljate u naslov? Vi ste mediji i to jedan od retkih koji je normalan u ovoj zemlji i morate biti nepristrasni kada nasa reprezentacija nije u pitanju.
(drmr, 15. jun 2018 20:31)

Naslov je govorio 'poklonjen penal' od strane Španije a ne od sudije a u tome je izuzetno velika razlika.
Drugi gol su im španci takođe poklonili kada je De Hei prošla lopta kroz ruke. Shvataš li poentu priče? Niko nije ovde pristrasan. Golovi su napravljeni iz kikseva Španije, pa su zato 'poklonjeni'.

Stevan

pre 5 godina

Ovaj sjajni fudbaler Ronaldo nema sa kim da igra u Portugalu. Sve su to nedisciplinovani i nedorasli fudbaleri jednoj sili kakva je Spanija. Ne moze uopste Ronaldo dati koliko odbrana moze kiksnuti.
(Sasa, 15. jun 2018 21:44)

Ne brini, moze. 😌

артиљерац

pre 5 godina

Роналда можете волети или не волети,али мора се признати да је много велики играч.На њему пенал који је и извео.Полушанса,даде други гол.На њему слободњак
даде и трећи.Много велики играч.

neutralni felsh

pre 5 godina

kako ja sada da spremam ispit???  
Sutra Francuska, Argentina, uvece Hrvati i Nigerija... Prekosutra mi igramo, pa onda isti dan uvece Brazil-Svajcarska...  
Pritom, ajd' da mi je profa musko, pa da me razume, da ne trzi dlaku u jajetu, nego zena koja imam osecaj nema predstavu da je svetsko u toku... 
(Rem, 15. jun 2018 19:48) 


sve je to cena velike ekspanzije fudbala kao sporta i kao medijskog fenomena... danas i streberi prate fudbal ;)

Бот по убеђењу

pre 5 godina

Сјајна утакмица, морао сам је одгледати још једном, онако сам за своју душу, без свастике која пљува Роналда и ових млађих који прате фудбал последња два петка..
Јеро иако некада сјајан играч, ушао је са страхом у утакмицу и то је пореметило, по мени уз Белгију вероватно најбољу репрезентацију на турниру. Мислим на уиграност, не на скуп “звездица”.
Де Хеа мора још много пасуља да једе да би онако пришао Роналду пред пенал. Чим је на крају тог приласка окренуо главу ка судији, изгубио се за читаву утакмицу, крај. Роналдо кад је ту дао гол, знао је да ће дати шта год да шутне. И чекао је и искусно тражио себи шансу. Да је било још удараца у оквир гола, били би голови..
Није Де Хеа - Рамос, који природно има тај дар. Није ни Роналдо, који има екипу са којом ради на менталној кондицији. Погледајте дисање пред шут, правила понашања, залета.. Сличним радом је Бодирога давно усавршио своја слободна бацања.. Јесте он добар голман, али има у себи неку несигурност. Осети се. А за сваку екипу голман је темељ..
Кошту волим, али да оно није био глумац Пепе и да је био неки други судија, био би барем жути картон. То је нападач по мом укусу, има све. Престао сам да гледам Челси од када га отераше..
Шпанија је невероватна, преболеће они ово што их задесило са селектором и бити све јачи..
Последњи утисак ми је да је Роналдо који је овим успео у својој личној борби, јер је очито трпео притисак по питању игре у Шпанији. Трпи га и Меси. Не верујем у причу да су са толико новца они петљали било шта, пре ће бити да им “скидају” за оно што они уговорима треба да добију. Зато и одлази..
Исплатио му се толики рад, жртва, посвећеност...
Ноћ Роналда.

reflektor

pre 5 godina

Penal je bio,bilo je kontakta i to je to.Ne gotivim simuliranje CR ponekad ili cesto,ali je ovde bio cist penal.Mislim da ce Spanci da odgovore,zbog ranog gola mozda i vidimo 3-4 gola to se i ocekuje.

gips

pre 5 godina

Spanija je paklen tim sjajnih tehnicara. Kombinuju kao Barsa iz najboljih dana, pletu mrezu oko protivnika i drze ih u opsadi na njihovoj polovini..

THE FINAL CUT

pre 5 godina

Slika u vesti... zivotna slika Ronalda, pola karijere proveo na travi simulirajuci faulove
(Jero, 15. jun 2018 20:4
Pola karijere proveo osvajajuci zlatne lopte. (Nisam njegov fan).

Var

pre 5 godina

fasader pa ti idi gledaj u nemacku.
(crni_redstar, 15. jun 2018 20:51)

Care,fudbal je ozbiljan biznis i nije cirkus i zabava za narod.Nemci pet puta prvaci i ove godine ce daleko da doguraju
Imaju mentalitet pobednika.Veliki fzdbal nije futsal Ja tebi ti meni

nenad rs

pre 5 godina

De Hea, strašno precijenjena golman. Mnogi ovdje su govorili da je bolji od Šmajhela ali to su fantazije, Veliki Danac je bio temelj uspjeha Fergusona ostalo je nadogradnja.

Vesela masina

pre 5 godina

"Ocajan Ronaldo,ocajni golovi,lik nema pojma".Hahaha kako ste samo smesni.Covek pokazuje suvi kvalitet i to protiv Spanije 3 gola prva utakmica,ja Mesija nijedanput nisam video da je dao gol,a kamoli 3 ovakvim reprezentacija kao sto je Spanija.Ne volim previse Ronalda,al brate svaka mu cast,sta lik radi u 33. godini.Messi moze da osvoji zlatnu loptu samo ako Argentina osvoji SP i od toga kako se on igrati.

Djordje NS

pre 5 godina

@ Ana

Seko, ajde biću dobar...ipak se sa damama neću upuštati u polemiku o fudbalu. Reći ću samo to da mi je drago da pratiš fudbal...

Spyderco

pre 5 godina

kako ja sada da spremam ispit???
Sutra Francuska, Argentina, uvece Hrvati i Nigerija... Prekosutra mi igramo, pa onda isti dan uvece Brazil-Svajcarska...
Pritom, ajd' da mi je profa musko, pa da me razume, da ne trzi dlaku u jajetu, nego zena koja imam osecaj nema predstavu da je svetsko u toku...
(Rem, 15. jun 2018 19:48)


sve je to cena velike ekspanzije fudbala kao sporta i kao medijskog fenomena... danas i streberi prate fudbal ;)
(neutralni felsh, 15. jun 2018 22:41)

Ja ispitujem sva tri predmeta u ovom semestru, a junski rok udarni, nekoliko stotina prijavljenih studenata, pismeni pa usmeni. I to je muka. A neutralni mora da dosoli na ljutu ranu...

Batko pamcenje mu kratko

pre 5 godina

(koji spektakl, 15. jun 2018 22:12)

Moze bolje od ovoga, da pobede Srbija i Nigerija odnosno da izgube Hrvatska i Kosta Rika, ako ti tako lepse zvuci.

Dado

pre 5 godina

Svi su pravili kojekakve analize, predvidjanja, procene... i niko ne spomenu Portugal za favorita, ni iz senke, a ljudi imaju ovog vanzemaljca, jos su aktuelni prvaci Evrope i igraju odlican fudbal. Svi stavljaju ekipe u favorite ekipe koje oni vole a ne kako stvarno jeste.

ivan

pre 5 godina

Tvrdu utakmicu očekujem noćas jer Portugal igra tako,moja procjena. Ali ne ide mi u glavu kako igra Načo u prve pored Azpilikuete,jer Načo je štoper i igra po potrebi beka i real i noćas je Karvahal nespreman da počne i očekivao sam azpilikuetu ili onoga drugoga maloga nmg se setit kako se zove ali ne,on stavo Nača,jel' to zato što igra za real nije mi jasno ništa.

crni_redstar

pre 5 godina

znate sta je de hea u odnosu na recimo van dersara, isto ono sto sam ja za de heu. ovakav kiks se desavao i boljim golmanima, ali ti golmani nisu imali fensi stajlinge i stotine miliona, a ovo sad, ne znas dal da places il da se smejes.

osprey

pre 5 godina

Kakva samo razlika kad igraju ove prave velike ekipe, u odnosu na saudi arabiju ili maroko. Bojim se sta ce biti te 2026. kad budu igrali recimo gvatemala - uzbekistan na svjetskom. Novac ce unistiti fudbal definitivno ako vec nije.

Sasa

pre 5 godina

Ovaj sjajni fudbaler Ronaldo nema sa kim da igra u Portugalu. Sve su to nedisciplinovani i nedorasli fudbaleri jednoj sili kakva je Spanija. Ne moze uopste Ronaldo dati koliko odbrana moze kiksnuti.

bot na kvadrat

pre 5 godina

Mislim da sada svi oni koji su omalovazavali Ronalda u komentarima,mogu lagano da odloze svoj telefon ili laptop i da uzivaju u fudbalu.

Goran

pre 5 godina

De hea kiksara nije ni zivi zid postavio kako treba. Ronaldo je plasirao loptu pored zivog zida.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Ivan, 15. jun 2018 21:51)
Za jednog od najboljih golmana na svetu govoris da je kiksara?...mene je stid na tvoj racun, ajde kod drugog gola zaista jeste kriv, ali i on je covek od krvi i mesa nije nepogresiv, koliko me secanje sluzi ja ne pamtim od kako je stigao u MU da je imao neki kiks slican ovome,uglavnom je primao golove u situacijama u kojima je bio nemocan da bilo sta uradi, koliko puta je samo bio proglasen za igraca utakmice u PL... I sto se tice majstorije Ronalda kod treceg gola tu De Hea nije nimalo kriv , ono se jednostavno ne brani, jer je sut zaista bio perfektan sa velikim efeom, De Hea je samo pogledom mogao da isprati loptu!

Papa Štrumpf

pre 5 godina

Kada ce Javni servis kupiti HD kamere za studio!? Godina je 2018!
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Stara kajla, 15. jun 2018 22:00)
Pogledajte studio, analize i grafiku na HRT-u, pa onda vratite na RTS. Za šta mi plaćamo pretplatu, RTS je zamrznut u osamdestima. Blam me je umesto njih.

Linus

pre 5 godina

ronaldo zvani ronaldo i de hea zvani karijus.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (neutralni felsh, 15. jun 2018 22:18)

# Link komentara

Ronaldo je uvek bio Ronaldo, a De Hea je na putu da postane Karijus.

Crna mamba

pre 5 godina

Nema sta,sjajna utakmica...Svi pricaju o Ronaldu...i treba
.vodja,lider,igracina...ali nije posteno xa ne spomenemo Nacov gol...sjajno uhvacena lopta i mm precizno...svaka cast!
Svasta nas jos ceka...tek je drugi dan...

Balantines

pre 5 godina

Pazi naslov Poklonjeni penal.Sudije su pre pocetka SP imale seminar
Da li bi se sudija Roki igrao sa daljom szdbinom sudjenja na ovom SP.Postoji i VAR sistem koji moze da presudi i da je sudija pogresio i da kazu da penal nije bio.Penal cist jer je kontakta bilo

Sasa

pre 5 godina

Ovaj sjajni fudbaler Ronaldo nema sa kim da igra u Portugalu. Sve su to nedisciplinovani i nedorasli fudbaleri jednoj sili kakva je Spanija. Ne moze uopste Ronaldo dati koliko odbrana moze kiksnuti.
(Sasa, 15. jun 2018 21:44)

Ne brini, moze. 😌
(Stevan, 15. jun 2018 21:52)

# Link komentara

Demantovao me je na najlepsi moguci nacin. Kakav pogodak. Najverovatnije je Pepe izasao i pojacao tim. (: Dokle ce ovako, videcemo. Cinjenica je da po kvalitetu nisu dorasli spancima. U svakome slucaju odlican rezultat na kraju. Velika je steta sto vrhunski fudbaler kakav je on igra sa ovako limitiranim fudbalerima.

Mane

pre 5 godina

Realno jaka utakmica i zanimljivo je bilo gledati ronaldu svaka cast kako je odigrao spanci su imali bolju kreaciju ali doktor je pokazao da je majstor kad je najteze kako je zavukao svaka cast...

Pera Bonasera

pre 5 godina

Kada ce Javni servis kupiti HD kamere za studio!? Godina je 2018!
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Stara kajla,
A audio tehnika iz 80-ih! Samo na RTS-u moram da pojacam tv do kraja, i onda na poluvremenu kada dreknu reklame probudih pola ulice..

Cccc

pre 5 godina

Znam da nikad ne treba igrati protiv Reala i Ronalda ali ja to uradim i naravno sta,padnem tiket,pa. da li je moguce da sam odigrao to..

Albert Albert Albert

pre 5 godina

Ovaj sjajni fudbaler Ronaldo nema sa kim da igra u Portugalu.
(Sasa, 15. jun 2018 21:44)

nema potrebe . sudije su zato tu .
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (bane, 15. jun 2

Kada je video da ne moze Ronaldo sudija je dao iz slobodnjaka.
(Sasa, 15. jun 2018 22:57)

hahahahahahahaha

Zex

pre 5 godina

Ono što je sigiurno, Španija je igrala bolje za oko, imala vise sansi ali, Portugal je kod 1-0 propistio kontru za 2-0.Ronaldo je nsmestio super loptu saigracu koji se nije snasao.Portugal je dva puta vodio i zato mislim da je realno x. Nebi bilo fer da je španija dobila.Još jedan bitan detalj je faul u napdu Dijaga Koste kod gola.Lakat u grlo, za ono ide zuti karton i ono je velika greska sudije.

ЈованОван

pre 5 godina

Marko NS
Правилније је Португал, тако се каже на њиховом језику. Португалија је узето из немачког Portugalien. Извор Иван Клајн, Речник језичких недоумица.
Маните се лингвистике, уживајте у фудбалу.

goblin

pre 5 godina

Ekipe iz Azije i Afrike veze sa fudbalom nemaju(istorijski dokazano) i Fifa im daje previše mesta na SP.Ovo je neki drugi sport večeras u odnosu na ono sto su igrali Iran i Maroko.

marcelo

pre 5 godina

ajde sad nek se neko napravi pametan pa napise penaldo..ajde..ispadnite smesni po ko zna koji put..

voleli ga ili ne..igracina je..to ce vam isto svaki objektivni ljubitelj fudbala reci..

odlicna utakmica..uzivanje zaista..bice ovo odlicno prvenstvo :)

Stefan

pre 5 godina

Mogu da ga mrze ali covek jednostavno ima osecaj za gol.Mozda nije spretan kao Mesi ali ovaj covek moze u svakoj ekipi da da gol ili da napravi razliku,u Mancesteru,Realu,Reprezentaciji...Steta sto ne mozemo da vidimo Mesija u drugoj ekipi ...Dao bih prednost Ronaldu...

ISKRIČAVA ČIVAVA

pre 5 godina

 kako ja sada da spremam ispit??? 
Sutra Francuska, Argentina, uvece Hrvati i Nigerija... Prekosutra mi igramo, pa onda isti dan uvece Brazil-Svajcarska... 
Pritom, ajd' da mi je profa musko, pa da me razume, da ne trzi dlaku u jajetu, nego zena koja imam osecaj nema predstavu da je svetsko u toku...
(Rem, 15. jun 2018 19:48)

Zaboravio si između Srbije i Brazila tekmu Meksiko-Nemačka. Ili si možda baš tad planirao da sve još jednom prelistaš?

sreca i njuh

pre 5 godina

Mesi i Neymar su 2 ubedljivo najbolja igraca danasnjice svako ko misli drugacije laze samog sebe...greska golmana i penal lik je inzagi ovog vremena sreca i njuh za gol nista vise...na 3 SP do sada ima 2 gola uvek bio medju najgorima sad mu se jednom posrecilo...
(Marko, 15. jun 2018 20:54)

Sine pa ti ozbiljno ne poznajes pravila koja su bogovi fudbala propisali... Jedino si njuh za gol prepoznao. Postoje radilice npr Sedorf, kostolomci npr Roj Kin,majstori npr. Mesi, carobnjak Ronaldinjo,a postoje i retki predatori kao Kristijano... Sve je to cudesna igra zvana fudbal. Da ne zaboravim njuh, samo jedan je virus protiv kojeg nema vakcine - Super Pippo Inzagi, to se mora poštovati!

Andreja

pre 5 godina

Najbolja utakmica od početka Mundijala. Ronaldo vs Španija. Počelo je naravno penalom za Ronalda,onda meni sumnjiv gol Koste jer mi se čini da je zakačio Pepea ali pošto je to Pepe... Onda kiks De Hee koji pokazuje da i najveći golmani greše. U drugom poluvremenu dva brza gola,i preokret Španije. Na kraju Ronaldo pokazuje da je majstor,slobodnjak koji ne može da se odbrani. Ja ga ne volim,ali odičan je igrač i jedan od najboljih na svetu. Ronaldo je apsolutni lider i bez njega ovo je prosečan tim. Španija je dobro igrala ali nisu ni oni ni Portugalci zaslužili da pobede. Na 4 utakmice videli smo 13 golova,ako se ovako nastavi biće super Svetsko prvenstvo.

jako i do samog kraja

pre 5 godina

@Rem, svaki pošten student sprema ispite za oktobar2. Zavali se i trankila, novo svetsko je tek za 4 godine.
Jasna situacija.

Komša

pre 5 godina

Strategija,taktika,koreografija,timska igra,tika-taka,ovo,ono i onda dođe narcis i zavuče ti maljutku na kraju i ćao.Kao dzojstikom da je upravljao.
Jeste fudbal timska igra ali lepo je kad vidiš igrača poteza (onaj pas u kontri npr.) .Čovek 5-6 puta pipnuo loptu i dao tri gola...Majstor

Ko vas sta pita

pre 5 godina

Siguran sam da veliki “poznavaoci” pravila znaju da je i drugi gol Portugala greska sudija. Naravno samo pri koriscenju VAR tehnologije. Hahahahah

Pedja

pre 5 godina

Naco je dobar igrac ali bolje igra na poziciji stopera,zasto nema Aspilikuete nije mi jasno,covek je jedan od najboljih bekova u Engleskoj??

Johny

pre 5 godina

Ekipa Portugala je limitirana ekipa.Ne moze Ronaldo sam
Ostatak ekipe problematican.Tesko bi Spanija do preokreta protiv ozbiljne ekipe.

Saša

pre 5 godina

Mogu samo da poručim Portugalcima da je Nani morao da igra! Ovako su bili sasvim bezopasni jer Ronaldo mora sa nekim da odigra. Ovako ne može sa Špancima da se igra fudbal!!

Gde ja živim

pre 5 godina

Aman deco i oni koji bi to da budete i dalje. 150 komentara za i protiv Ronalda. Gledate li vi fudbal ili šta radite? Ozbiljna utakmica, sjajne akcije, a vi samo jedno te isto.

STEVO

pre 5 godina

Šta je tehnički savršena ekipa pokazuju Španci. Ne vidim ekipu koja im može uzeti posjed lopte. Možda su malo trapavi pozadi ali prema naprijed su sami vrh!

tvmazohista

pre 5 godina

Na stranu 3 gola, odbrana koju je igrao cr7 veceras je meni najjj utisak, iskida se covek na sve strane, u 16 bolji od svih defanzivaca Portugala, alal vera

presheva

pre 5 godina

E stvarno ne razumem vecinu ovde. Dao cr 3 gola sada je kriva odbrana i de heea!! pa jeli prva 2 gola coste isto obrana portugala katastrofa.. kazu nije se video i nakon 3 gola... pa posle 1:0' cr doveo je svoje igrace dva puta za gol sansu i to 100% sanse al sto se oni zapletu i ne koristu druga stvar... Al ovo bilo uzivancija veceras moje mislenje idealan remi je iako spanci mozda malo su bili bolji

dipl. ing

pre 5 godina

Ne razumem komentatore koji daju sebi za pravo da pljuju i omalovazavaju bilo kog igraca, pogotovo nekog kalibra Kristijana Ronalda, Mesija ili Nejmara.
Deco, ovo je za nas, ljubitelje fudbala, samo igra i razonoda. Za njih je to posao, za njihove poslodavce - biznis.
Budite srecni sto zivite u doba modernih tehnologija, sto imate 32 sportska kanala na TV-u i sto mozete ove majstore da gledate svaki drugi dan. Imate li predstavu kako mi pre 30 godina kao klinci nismo mogli da vidimo mesecima kako igra neki Van Basten na primer, a slusas svaki dan, zelis da vidis...
Zato uzivajte...

paunovicn94@gmail.com

pre 5 godina

Ovo je idealan rezultat za ljubitelje fudbala zato sto sada gol razlika igra glavnu ulogu u borbi za prvo mesto,sto znaci da cemo u ostalim utakmicama u ovoj grupi gledati napade ova 2 tima od 1. do 90. minuta.Ulog nije laksi protivnik iz slabe grupe A,nego izbegavanje francuza u 1/4 finalu

reflektor

pre 5 godina

Ajde vise sa tim klinackim razlozima i strucnim misljennjima.Ovaj covek ima iza sebe brojke,a sto se tice igre jednostavno je masina,takav je profil igraca.Da li je neko komentarisao njegovih nekoliko sprintova u kontri???E zato je masina a tri gola govore z sebe.Licno,vise Mesija i njegov nacin gotivim ali osporavati ili smisljati mane ucinku CR je malo bolesno...

Trampe Srbine

pre 5 godina

Tri najbolja igrača ikad se slično ili isto zovu: Ronaldo, Ronaldo, Ronaldinjo.
(Author, 15. jun 2018 23:33)
Klinac, mora da nisi stariji od 20 godina, pa nisi cuo za Bogoce fudbala- Pelea i Maradonu!!!

neutralni felsh

pre 5 godina

(nemci su retko imali klasicnu prvu zvezdu ekipe, njima je cesto neko neplaniran upadao da "izdominira")



lapsus kod "neko neplaniran", treba "neko iz drugog plana".
uzgred, to je uzrok i posledica njihove tradicionalne kompaktnosti, odnosno manje zavisnosti od standardnih prvotimaca i njihovih pozicija - svaka rezerva koja ulazi uglavnom odigra minimum pristojno. uz tradicionalno jaku samosvest i motivaciju bas to ih cini uvek krajnje neugodnom ekipom. za razliku od drugih kojima igra i efikasnost daleko vise variraju, u zavisnosti od raspolozive standardne postave (zato vremenom na turnirima dobijaju svojevrsnu takticku "predvidivost"), ili u zvisnosti od variranja kvaliteta pri smeni generacija, od selektora i strucnog staba itd. oni imaju jaku tradiciju i konstantan sistem. upravo tako nadoknadjuju izvesni manjak tehnicke i klasicne majstorske izbrusenosti u potezu, kakva krasi spansku ili brazilsku reprezentaciju, jer im je sve daleko vise podredjeno kolektivu a daleko manje zvezdama, virtuozima i inspiratorima igre. efekat toga je konstantnost i kompaktnost, uz manje oscilacije u igri nego ostali, koji vise zavise od nadahnutih generacija i ostalih poklopljenih skazaljki i kockica. redovni su u zavrsnicama turnira, njima se ne desava blam kao sad italiji da se ne plasiraju, jok oni uvek doguraju do kraja ili skoro do kraja a izbacuju se samo teskim znojem uz teske muke i izazove. njih nikad niko nije fudbalski nakantao ili ponizio. svim ostalima tzv. velikim reprezentacijama se desavalo daleko vise blamova.
eto to sam gore hteo da kazem, hvala na uvazenju doticne ispravke.

tex viler

pre 5 godina

neutralni felsh-dominiras sa komentarima...pozdrav od tex vilera!!!

p.s.-kako nas partizan?...sa djukom mislim...ima li neke sanse..

gigi

pre 5 godina

Meni je bilo najjace kad Nacho "napravi" penal na Ronaldu i onda on i Ramos idu do sudije i govore kako je Ronaldo padavičar i kako je simulirao... A ne smeta im to kada igraju sa njim u Realu...

neutralni felsh

pre 5 godina

@ neutralni felsh 

Volim čitati tvoje komentare o fudbalu, iako se ponekad ne slažemo u mišljenju :) 
Nikad mi nije bio važan odnos +-. Da to jurim, ne bih bio iskren u pisanju. Kvalitet komentara ne zavisi od toga, a najlakše je biti general posle bitke :) Šta će se izdešavati do kraja grupne faze, nije lako proceniti, ali mislim da Iran neće biti nepremostiva prepreka, težak svakako. 
E sad. Jedna moja lična želja. Od kada znam za sebe, od kada pratim fudbal (ispravnije nogomet, naša je reč), najveća želja (kao ljubitelja istog) jeste da doživim trenutak kada Srbija osvaja SP. Još od onog vremena devedesetih (osamdesete ne pamtim) kada smo imali onakve majstore fudbala. Velika je sportska nepravda neigranje SRJ na SP 1994 i EP 1992. Ta se nepravda mora jednom ispraviti. Nadam se da ću to doživeti :)
(dominus, 16. jun 2018 00:47)


hvala, takodje :) ovde ti minus daju ako ih nerviras. buduci da mnoge evidentno nerviram, posledice su cesto prirodno katastrofalne ;)
sto se tice zelje da osvojimo SP - bolje je da se okanemo mastanja i pocnemo vise da koristimo zagrade ;)
sve to znas i sam: ako ikada nesto osvojimo to moze biti neki EURO u nekoj maglovitoj buducnosti, ako se nekim cudom poklope sve skazaljke (vanserijska generacija, selektor, konstelacija) ali jako jako tesko. sto se tice osvajanja mondijala, mali smo mi za to, suvise je to velika scena za nas koliki smo trenutno. u doba jugoslavije je moglo ponekad da se razmislja o tome, ali su tada resursi bili mnogo veci...
danas, nijedna reprezentacija od nasih sadasnjih balkanskih drzava prosto nema ljudske i materijalne resurse za osvajanje mondijala.

Tales

pre 5 godina

Poenta VAR tehnolgije je pored boljeg uvida u igru i da istrijebe padavicare i folirante kao sto au Pepe, Buskets i svi postojeci fudbaleri manje vise. Pa ce tako, nadam se, vremenom igraci prestati da padaju na svaki kontakt. Pozdrav

v_K_esspreso

pre 5 godina

Spanija ozb ekipa. Izgleda da ih je promena selektora malo pokrenula u smislu zajednistva jer se na terenu vidi ogromna energija! Gledam utakmicu i imam osecaj da su spremniji od Portugala, a to je samo zato sto su Spanci na neki poseban nacin motivisani. Opasnu reprezentaciju imaju, tehnicki najbolju. Videcemo ostale ekipe, ali za sad deluju bas mocno!

Vuk

pre 5 godina

gsw in 4, 15. jun 2018 21:41) Mnogo nešto ima sreće evo već treći gol,kako vas nije sramota više da omalovazavate čoveka,čovek je klasa u svom poslu zna znanje jednostavno.

Pedja

pre 5 godina

@Pedja, da pratiš znao bi da je tu poziciju igrao, s vrmena na vreme i u RM. Nešto poput Baneta Ivanovića. A ovaj meč ti pokazuje koliko grešiš. Naćo je jedan od boljih u ekipi na ovom meču. Stručnjaku.
(Bejns, 15. jun 2018 21:49)

Druze da vise obracas paznju video bi da sam napisao da on igra obe pozicije ali je bolji kao stoper.Azpiju i Karvahalu je desni bek prirodna pozicija i cinjenica je da su bolji.Naco u sustini nije lose odigrao,samo je napravio penal i nekoliko faulova na CR jer nije mogao da ga zaustavi bez faula.Strucnjace

sarajevo.ba

pre 5 godina

Neznam sta ce realu ronaldo pored ovog iska njega drze na klupi čovek tehnički savršen igrac.
(seki, 15. jun 2018 21:42)

Brate da si isao u skolu znao bi.

CCC

pre 5 godina

Kada ce Javni servis kupiti HD kamere za studio!? Godina je 2018!
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Stara kajla, 15. jun 2018 22:00)


Nema se.Jos par godina da repriziraju serije pa bice love..

bandiera rossa

pre 5 godina

Iskreno, ja mnogo vise volim ono sto igra Mesi, ali veceras je Ronaldo pokazao svo svoju velicinu. Prakticno SAM protiv onakve Spanije. Bez da se ljuti ostatak ekipe Portugala, ali da im nema Ronalda, bilo bi 3:0 za Spaniju, ako ne i mnogo vise. Izuzetan igrac, i izgleda da vredi svaku paru koja je data za njega.

Matorac

pre 5 godina

Za sve ove juniore koji fudbal doživljavaju kao virtuelni duel Ronaldo vs. Messi i kojima je svaka utakmica povod za "na.rdivanje" ko je ružniji, grbaviji ili veći simulant, večeras ste imali čas svega što pravi sport jeste. Redom: voleli ga ili ne (ja ga, recimo, nešto ne simpatišem, ali smatram da je jedan od "izabranih") onaj penal bi Ronaldu svirali i u Engleskoj, čisto kao suza. Faul Koste nad Pepeom...ne znam ko mi je antipatičniji kao igrač, ali ono se ne sudi, osim ako vam sudiju nije delegirao onaj pripadnik jagnjećih brigada iz FS Beograda koga su proizveli u sveznajućeg na RTS-u (doduše, uklapa im se u socrealistički enterijer i studijsku rekvizitu koju kao da su izvukli iz podruma nekog muzeja). De Hea će da se evakuiše iz Mančestera, javlja mi se, ono nije greška nego samouvereno "lako ću ja to da pokupim" na loptu koju je uputio Ronaldo, stvarno treba da budeš bolid da bi imao takav stav. Naćo Rodrigez, golčina iz voleja cevanicom, svaka čast. Glupava španska odbrana koja faulira Ronalda na 25m od gola po sredini, k"o penal, čovek ima "kalibrisan" top za onakve situacije. Da ne zaboravim trenerskog maga koji izvlači najboljeg igrača, verovatno da bi ga odmorio za Maroko i Iran, izuzetno inteligentno čuvanje visokog vođstva od 3:2 protiv prvaka Evrope. Španci su, na njihovu žalost, previše i neopravdano samouvereni, ako dopadnu šaka nekoj disciplinovanoj ekipi kod koje utakmica traje 90 minuta, moglo bi im se dogoditi što i Brazilcima protiv Pancera onomad. Suvi kvalitet imaju, ali ako ih nešto može skupo koštati to je stav da su "bogom dani". Možda bi im dobro došlo još jedno otrežnjenje u grupi, mada ne verujem da Iran ili Maroko mogu da im otkinu ni bod. Inače, mislim da će sutrašnje utakmice biti još zanimljivije.

kilkl

pre 5 godina

Fenomenalni Ronaldo, kakav gol! Kako se spremao za sut... na faci mu se videlo da ce da ga pogodi, i to velemajstorki. Spanci takodje sjajni ali su kod vodjstva postupili kukavicki i poceli da igraju antifudbal.

Igor

pre 5 godina

Nikad slabiji sastav Portugalije po imenima, dosta kljucnih igraca koji imaju preko 30 godina, a sa druge strane Spanija koja po imenima definitivno favorit, svaki deo terena im je odlicno pokriven, ali promena selektora je verovatno imala uticaj u svlacionici. Izgleda da ce kod Portugala sve zavisiti od Ronalda, mada tu je i stari lisac Kvarezma koji bi sa klupe mogao da unese zanimljivost. Spanski vezni red izuzetan, mozda i sa Nemackom najjaci na svetu. Svakako prednost dajem Spancima, mada ako im je atmosfera narusena u timu, svasta moze biti. Po meni sansa Portugalu je da probaju da isprovociraju Dijega Kostu, tada bi uneli veliku nervozu, svi znamo kakav je on. Bice ovo zanimljiva utakmica defeniivno!

Nebojša

pre 5 godina

Ništa nije ovde poklonjeno, Spanac je ispao glup
(Jah, 15. jun 2018 20:15)

Poklonjen penal??? Čist kao suza.
(Mickey13st, 15. jun 2018 20:15)

Pa niko ne kaže da nije čisto već da je nepotrebno napravio glupost znači poklonio im je penal ne sudija već španski igrač.

hh

pre 5 godina

Treba sudijama reci da Ronaldo trenutno nije u dresu Reala i da mu ne moraju svirati i ovde nepostojece penale. A vrh je sto mu je sudjen penal, a Ramos se zali :D Ne smetu mu ovo kada igra sa njim u Realu
(lol, 15. jun 2018 20:19)

Pa logicno da mu ne smeta kad igraju u istom klubu lol

Var

pre 5 godina

Hhahaha.Evo cara dao i drugi gol.Braco Portugal i a sada parkirajte autobus u svom sesnaestercu.U VAR sistemu i italijan.Cist faul kod gola Spanije a sudija Roki je ipak ime.Da je neki iz Afrike oglasili bi se iz VAR sistema

uh

pre 5 godina

Ronalda nisam mirisao od samog pocetka njegove karijere, ali penal je bio cist kao suza, navukao je Nacha kao ..... Costa klasa, kakav gol! najzad vrhunska tekma.

pivljanin

pre 5 godina

Najjace kada procitam ne moze Ronaldo sam hahahahaha sta je uradio osim penala i poklonjenog gola De Geee?
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Kasper, 15. jun 2018 21:43)

Si vido?

milam

pre 5 godina

ronaldo masina od coveka,,

usavrsio se do maksimuma oko davanja golova, 3 suta 3 gola.

svaka mu cast.

mnogi kazu ima 33 godine, neka ima, verujem da njemu to ne znaci mnogo jer ima takve predispozicije da to nije bitno. ima da igra sigurno jos 2,3 godine na vrhunskom nivou.

warlock

pre 5 godina

kako ja sada da spremam ispit???
Sutra Francuska, Argentina, uvece Hrvati i Nigerija... Prekosutra mi igramo, pa onda isti dan uvece Brazil-Svajcarska...
Pritom, ajd' da mi je profa musko, pa da me razume, da ne trzi dlaku u jajetu, nego zena koja imam osecaj nema predstavu da je svetsko u toku...

Batali brate, za mene junski rok nije postojao kad je SP u fudbalu, doduse, tri prvenstva sam sa indeksom ispratio, he,he, ali zavrsilo se, i nista mi ne fali Atomski fudbal veceras

nista o nicemu

pre 5 godina

Srbima je samo mali ekrančić dovoljan da vide da je Dijego Kosta napravio faul nad Pepeom kod prvog gola Španije. O tome ko je kad, gde i kako trebao da igr au obe reprezentacije da ne pričam. Od sada, sve utakmice strogo kući u solo izvedbi. Da uživam u fudbalu.
(ZaphodBeeblebrox, 15. jun 2018 23:22)

Na HRTu bivsi sudija uz nekoliko puta ponovljen snimak kazr cist faul. I bio je. Pazi, isto tako sudije nisu videle aut, a Srbi kraj ekrancica videli pljacku Turske, pa malo razmisli o cemu pricas.

tex viler

pre 5 godina

Sedim sa ekipom u gotovo punom kafiću i gledamo fudbal i sledi utisak večeri - pet sudija na terenu, četvorica za VAR sistemom i mnoštvom monitora i svi oni pojma nemaju, jer Srbima je samo mali ekrančić dovoljan da vide da je Dijego Kosta napravio faul nad Pepeom kod prvog gola Španije. O tome ko je kad, gde i kako trebao da igr au obe reprezentacije da ne pričam. Od sada, sve utakmice strogo kući u solo izvedbi. Da uživam u fudbalu.


ja to odavno ...uvideo tako da strogo sam i uzivam!

boza_derikoza

pre 5 godina

Ja sam kupio 2 velika pakovanja kokica,i zaboravi pice.Moram trčati do prodavnice.Iako ne gotivim ni jedne i druge očekujem dobar fudbal,..Odo.Moram trčati da bi stigao na pocetak
(room 1408, 15. jun 2018 19:53)

Si stigao?

dominus

pre 5 godina

@ neutralni felsh

Volim čitati tvoje komentare o fudbalu, iako se ponekad ne slažemo u mišljenju :)
Nikad mi nije bio važan odnos +-. Da to jurim, ne bih bio iskren u pisanju. Kvalitet komentara ne zavisi od toga, a najlakše je biti general posle bitke :) Šta će se izdešavati do kraja grupne faze, nije lako proceniti, ali mislim da Iran neće biti nepremostiva prepreka, težak svakako.
E sad. Jedna moja lična želja. Od kada znam za sebe, od kada pratim fudbal (ispravnije nogomet, naša je reč), najveća želja (kao ljubitelja istog) jeste da doživim trenutak kada Srbija osvaja SP. Još od onog vremena devedesetih (osamdesete ne pamtim) kada smo imali onakve majstore fudbala. Velika je sportska nepravda neigranje SRJ na SP 1994 i EP 1992. Ta se nepravda mora jednom ispraviti. Nadam se da ću to doživeti :)

Ikac Jagodinac

pre 5 godina

Joj , što nam ne dođu i Španci i Portugalci ... ma , pokidaćemo ih . Ali , lukavi su to muljatori , ima da ispadnu namerno , samo da se ne sudare sa nama !!!

Liverpool FC

pre 5 godina

fudbal je po vokaciji suprotstavljen visokom formalnom obrazovanju, i suprotno ;)
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (neutralni felsh, 15. jun 2018 23:59)

Formalno je kljucan izraz. :-)))

kole

pre 5 godina

Koja je logika staviti mec Maroko-Iran na stadionu od 67 000 mesta,a Portugal-Španija na stadionu od 45 000 mesta???
(Rodžer Federer-Nikad Ne Otpisujte KRALJA,15. jun 2018 19:42)

Pa vidis da je prvi bio popunjen a drugi nije

.

pre 5 godina

Gde su oni sto pricaju da uzivaju vise u utakmicama slabijih ekipa tipa Maroka i Irana od ovih jacih hahahah... Kakva utakmica za sada...

Kol

pre 5 godina

Odlicna utakmica bas je lepo pocelo prvenstvo na svakoj utakmici makar jedan gol, steta sto radim pa ne moze svaka da se prati kao kad sam bio klinac ali makar za vikend ce se gledati svaka!

Bejns

pre 5 godina

@Pedja, da pratiš znao bi da je tu poziciju igrao, s vrmena na vreme i u RM. Nešto poput Baneta Ivanovića. A ovaj meč ti pokazuje koliko grešiš. Naćo je jedan od boljih u ekipi na ovom meču. Stručnjaku.

ElHombre

pre 5 godina

Dusan Bajevic je protiv Zaire dao isto tri gola.
Ronaldo je najbolji fudbaler na svetu sada ce deca koja vole malog mesija da cekaju da mozda uz mnogo srece da jedan gol protiv slabog Islanda mnogo mi ih je zao.

tiberije

pre 5 godina

Ovaj čovek je neumoran. Toliko ambicije nijedan fudbaler nije imao. Taman kad misliš da ne može bolje a on napravi nešto ovako. Cristiano-Messi era se nikada neće ponoviti uživajte dok traje

ls

pre 5 godina

sve je to cena velike ekspanzije fudbala kao sporta i kao medijskog fenomena... danas i streberi prate fudbal ;)  
(neutralni felsh, 15. jun 2018 22:41)  

Ja ispitujem sva tri predmeta u ovom semestru, a junski rok udarni, nekoliko stotina prijavljenih studenata, pismeni pa usmeni. I to je muka. A neutralni mora da dosoli na ljutu ranu... 
(Spyderco, 15. jun 2018 23:08) 


fudbal je po vokaciji suprotstavljen visokom formalnom obrazovanju, i suprotno ;)
(neutralni felsh, 15. jun 2018 23:59)

Vas dvoje ste zalutali na ovu vest?

neutralni felsh

pre 5 godina

neutralni felsh-dominiras sa komentarima...pozdrav od tex vilera!!! 

p.s.-kako nas partizan?...sa djukom mislim...ima li neke sanse..
(tex viler, 16. jun 2018 07:43)


hvala, tex viler. zapravo, kolega dominus i ja dominiramo, njegov komentar me je lepo inspirisao. uglavnom tako i napisem nesto - tako sto se nekome prikljucim u komentaru, slagao se sa njim ili ne. prikljuci se i ti malo cesce, podeli misli.

djukic i partizan? znas kako kazu, rano je za prognoze ;)

CJC

pre 5 godina

Pa ne mogu da Verujem sta uradi ovaj Gedes?
Pa druže, pukni je iz prve bre, sta primaš?
Iznervira me covek u sekundi kad uradi ovako amaterski potez.

Stari

pre 5 godina

Svaka čast Ronaldu na EURU 2016 ali razlika između njih dvojice u reprezentaciji je samo Eder. Messiju je najveći uspjeh u reprezentaciji što je na SP-u 2014 godine odlučio 4 utakmice golovima i asistencijama (protiv Bosne, Nigerije, Irana u grupi i Švicarske u osminifinala). Ronaldu je s druge strane najveći uspjeh što je Portugal odveo do finala EURA 2016 gdje je odlučio golovima i asistencijama samo 2 utakmice (protiv Mađarske u grupi i Velsa u polufinalu). Messi ima duplo veće zasluge što je Argentina igrala finale SP nego Ronaldo što je Portugal igrao finale EURA 2016. Ronaldo se na EURU doslovno nije vidio osim u utakmicama protiv Mađarske i Velsa.
(kiki, 15. jun 2018 23:47)

ma da jeste, sve je tačno, veze on nema....sve je to zavera protiv Messikice!

Albert Albert Albert Albert

pre 5 godina

nema potrebe . sudije su zato tu .
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (bane, 15. jun 2

Kada je video da ne moze Ronaldo sudija je dao iz slobodnjaka.
(Sasa, 15. jun 2018 22:57)

da li ste ti i ovi sto su ti dali pluseve culi za rec sarkazam ? citalac je mislio da su sudije tu da sude za ronalda a ne da igraju . pobogu zar je moguce da to nisi skapirao ?
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (zeljko, 15. jun 2018 23:44) # Link komentar

kuku zeljko druze moj, nisi ni svestan da ti nisi skapirao jednu jednostavnu recenicu, a pricas o sarkazmu. nemoj vise tako je najbolje, veruj mi. e zeljko, zeljko....pozdrav drugar i veruj mi da zelim da se salis radi sebe.

JPR24

pre 5 godina

Koji ......moraš biti da u situaciji kad imaš samo gol prednosti protiv ekipe u kojoj igra CR7 izvučeš iz igre Kostu i D. Silvu....
(baneb, 16. jun 2018 00:00)
Velika greska, ali lako je nama “posle”..
Istovremeno, i golman im je bio truba sinoc. A Pike kao ne zna Ronalda pa napravi glup faul , ovaj ga izvede naravno odlicno, iako je golman poprilicno lose stavio zid.. Sve u svemu dobra utakmica. Vidi se ipak razlika u nivou izmedju ove utakmice i onog sto smo gledali do sada.

doom

pre 5 godina

сјајан фудбал, Роналдо + 10 залуталих контра пољуљаних Шпанаца због оне фарсе са селектором.

Dragan

pre 5 godina

Pravi spektakl ali Pike je tragicar.
Nepotrebni faul na 20 m od gola i to 5 min. prije kraja.
Ronaldo okrenut ledjima a desno jos Ramos.
Glupost meca!

Sasa

pre 5 godina

nema potrebe . sudije su zato tu .
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (bane, 15. jun 2

Kada je video da ne moze Ronaldo sudija je dao iz slobodnjaka.
(Sasa, 15. jun 2018 22:57)

da li ste ti i ovi sto su ti dali pluseve culi za rec sarkazam ? citalac je mislio da su sudije tu da sude za ronalda a ne da igraju . pobogu zar je moguce da to nisi skapirao ?
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (zeljko, 15. jun 2018 23:44)

# Link komentara

Da sam na tvome mestu, i te kako bih se zapitao ko nije shvatio.
Pod uslovom da si bio ozbiljan sa ovolikom kolicinom nerazumevanja. A sudeci po strukturi komentara (na tvoju zalost) jesi.
Procitaj jos jednom sve, molim te, za svoje dobro - razmisli.