Subota, 10.06.2017.

15:00

Senzacija: Ostapenko trijumfovala na Rolan Garosu!

Jelena Ostapenko trijumfovala je na na Rolan Gorasu pošto je u finalu u tri seta pobedila Simonu Halep 4:6, 6:4, 6:3.

Izvor: PT

Senzacija: Ostapenko trijumfovala na Rolan Garosu! IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

114 Komentari

Sortiraj po:

365

pre 6 godina

@Suza suzu stize
Pogresno zakljucujes. Ne rekoh da je Halep zasluzila trofej, vec da je pobedio neko iz mase na cistu srecu i slabost protivnice (publika je tu bucno ucestvovala). Vidimo se ovde za vreme Wimbledona, da cujem kako ce te se diviti ovoj Jeleni zbog toboznjeg agresivnog tenisa (dosao od mlacenja po loptici i bezobrazlukom pocetnika - zato i toliko ne iznudjenih gresaka).

Suza suzu stize

pre 6 godina

@365

Sta, treba da se divimo Halep koja kao JJ samo vraca lopticu i igra balone? Tako se ne osvaja GS. To je uradila Miskina i posle nje niko vise.

stevan

pre 6 godina

Hahahaha, malko juce :) Naviknite se, srbendalje, rusofili i ostala kompanijo da je Serena bez premca u zenskom tenisu. Malo je tuzno da svojatate Madjaricu koja je vise Amerikanka nego Srpkinja. Cao. (Mikii, 10. jun 2017 22:02)

A gde si ti video da je bilo koji Srbin svojata? I zasto bi to sto smatram da je Monika Seles najbolje sto je zenski tenis ikada imao, znacilo da sam rusofil I amerikofob? O.o I kakve ja kao cistokrvni Srbin imam veze sa Rusijom? Daleko bilo. Jednostavno sam objektivan- ne mozes da poredis Moniku Seles I njen vanserijski talenat sa Serenom Vilijams koja koristi Bog zna sta I Bog zna kakve hemije I hormone da bi onako izgledala- pa da li ti mislis da je onakav izgled prirodan za zensku osobu? Da li mislis da se do onakvog izgleda dolazi na prirodan nacin, zdravom ishranom I napornim treningom? Zato ona za mene nikad ne moze da bude bolja od Monike Seles. Kao sto ni LeBron Jamse nikad ne moze da bude bolji od Michaela Jordana, kao sto Leo Messi nikad ne moze da bude bolji od Maradone I kao sto niti jedan bokser nikada nece biti ni blizu Muhameda Alija- jer danasnji sport je cist doping, hemija I biznis... ranije je bio ljubav pomesan sa biznisom- danas je ljubav u sportu ustupila mesto hemiji I teskim dopinzima pa zato svako malo cujemo kako je neki sportista u sred meca kolabirao I ostao na mestu mrtav. A toga ce biti sve vise u buducnosti jer ovo ludilo ne planira da se zaustavi.

zainteresovani

pre 6 godina

@Gledao sam i polufinale izmedju Jelene Bacinski i tada je lepo i 'cisto' udarala lopticu kao i sada. Bas ju je milina gledati.
(ZP8BF, 10. jun 2017 16:41)

A Stosur, Wozniacki?
Sve ih je dobila agresivnom igrom. Svaka cast mala. Eto za nekoga da mozemo da navijamo!

antiDebil

pre 6 godina

Monika Seles...
Najbolje sto je zenski tenis video u poslednjih 300 godina.
(White Power, 10. jun 2017 19:27)

Hahahaha, malko juce :) Naviknite se, srbendalje, rusofili i ostala kompanijo da je Serena bez premca u zenskom tenisu. Malo je tuzno da svojatate Madjaricu koja je vise Amerikanka nego Srpkinja. Cao.
(Mikii, 10. jun 2017 22:02)

Srpska teniserka Monika Seles, jedna jedina i neponovljiva, najbolja teniserka svih vremena !
Nikakve Serene i slicni ne dolaze u obzir !!

Mikii

pre 6 godina

Monika Seles...
Najbolje sto je zenski tenis video u poslednjih 300 godina.
(White Power, 10. jun 2017 19:27)

Hahahaha, malko juce :) Naviknite se, srbendalje, rusofili i ostala kompanijo da je Serena bez premca u zenskom tenisu. Malo je tuzno da svojatate Madjaricu koja je vise Amerikanka nego Srpkinja. Cao.

Bogdan D.

pre 6 godina

Bravo Jelena.Sa ovakvom hrabrom igrom pobedila bi i Serenu jer je sa dosta rizika,i grešaka,gađala same linije i šetala Halepovu koja je iako veom brza jedva stizala da vrati lopte.Serena bi posle pet-šest vamos tamos šetanja pala jer se izuzetno loše kreće i ubeđen sam da bi na kraju dobila tanjirče.Ostapemko je budućnost ženskog tenisa,brza,jaka,hrabra samo još da nakupi iskustvo i ima da dugo hara.Srećno Jelena.

365

pre 6 godina

Ne zna se da li su komentari komicniji ili Ostapenkova igra. Pazite odusevljenje sa igrom nekoga ko je imao 54 neiznudjenih gresaka i na kraju pobedio.
To se zove cirkus od tenisa.

Bosanac

pre 6 godina

Ona nije Letonka,nego Ruskinja koja živi u Letoniji!!
(Dušan, 10. jun 2017 18:29)


A šta je bila Monika Seleš koja je živjela u Srbiji?

Вељко

pre 6 godina

И онда кажу за неки филм:"измишљено","немогуће" и слично!
Ако сте вредни ,упорни и верујете у оно што радите-све је могуће!
Не могу да опишем колико ми је драго због њене титуле!
Ово враћа наду у прави ,нападачки тенис!
Надам се да ће освојити и Вимблдон.

Donekle poznavalac tenisa

pre 6 godina

Pomalo pratim ženski tenis al" vidim da su mnoge teniserke nekonstatne odigraju jedan GS osvoje pa onda nestanu sa scene sledećeg godine. Tačnije ne uspeju da odbrane osim Serene koja je tu klasa za sve njih. Maleckoj Ostapenko svaka čast na prvom najvećem trofeju u karijeri...Baš na GS!!!!! Halep je kao iskusna sama prosula meč dobijen. Uzgred ovo me podseća na senzaciju od prošle godine kad je neočekivano osvojila zlatnu medalju Portorikanka Monika Puig pobedivši Kerber u finalu na Oly 2016 u Riju. Naravno razlika je izmedju GS i Oly nije isto al" se poistovetet sa senzacijom ovo sadašnjom.

S Y L A

pre 6 godina

Serena bi ove dvije dobila u 8. Mjesecu trudnoce.. :D realno (djera, 10. jun 2017 17:18)
Ne lupetaj majke ti.Ostapenko ce biti prva teniserka sveta !!

II

pre 6 godina

(Sabre, 10. jun 2017 17:34)

Haha, jel to Halep pobedila samu sebe sa 8 vinera!??? Ne znam sta si ti gledao ali Ostapenko je imala preko 50 vinera!! A po tvom misljenju Halep pobedila samu sebe!???

stef

pre 6 godina

Prosecna brzina forhenda Ostapenko na ovogodisnjem Rolan Garosu veca od broja jedan u muskom tenisu Endija Mareja:) Prosecna brzina njenog forhenda 76 MPH!Ispred nje Nadal 79,Vavrinka 81 i Tiem 84.
(Boris Gavrilovic, 10. jun 2017 18:09)

Skontao sam da udara životinjski jako, al nisam očekivao baš ovakvu brzinu. Hvala na podeljenoj informaciji, baš sam sa ortakom malopre diskutovao kako bi Ostapenko vrlo verovatno razmontirala ovogodišnju verziju Novaka i Endija xD

goran

pre 6 godina

Šta sam ja rekao na početku turnira ? Tačno sam znao da će kod žena turnir da osvoji igračica koja nije ni u prvih 20 ili nosilac. Krivo mi za Halep jer je zaslužila GS titulu, imala je čak i 3:0 u drugom setu, ali Ostapenko igra fenomenalno. Ovo je prva titula za Ostapenko. Nikad se nije desilo da prvi turnir koji neka igračica osvoji upravo bude GS. Takodje je i jedna od retkih igračica koja je osvojila GS a da nije nosilac.

Cvele

pre 6 godina

Jedno je sigurno,a to je da će svi oni koji su vlasnici kladionica,naravno i oni koji rade u njima nesumnjivo biti svakodnevno kuvanje i glavno jelo kod lucifera za trpezom.
Podhitno donijeti zakon koji će zatvoriti sve igre na sportsko Kladjenje

артиљерац

pre 6 godina

Мала је заслужено добила.Да није толико грешила,све би завршила у 2 сета.
Нема Халепова за чим да жали,ако ћемо поштено.Није ни имала шансе.Мала је
опасна,будућност женског тениса.

Boris Gavrilovic

pre 6 godina

Prosecna brzina forhenda Ostapenko na ovogodisnjem Rolan Garosu veca od broja jedan u muskom tenisu Endija Mareja:) Prosecna brzina njenog forhenda 76 MPH!Ispred nje Nadal 79,Vavrinka 81 i Tiem 84.

Spectator

pre 6 godina

Ostapenko budi nadu u ženski tenis. Igra agresivno, dosta rizično, forehand i backhand su podjednako ubojiti. Još kad popravi servis i uključi malo više "mozak" u igru, ima potencijal da uđe među top-five. U svakom slučaju interesantno finale s puno emocija i preokreta, posebno se Jelena u tome isticala. Ma bravo za obje!

a nagrade iste

pre 6 godina

Ženski tenis je potpuno amaterski sport. Koliko se ozbiljno igra dovoljno govori to što su Žastin Enan, Kim Klajsters, Serena i Venus itd osvajale titule čim su se vratile posle dugih pauza. Mislim da bi i Monika Seleš i Štefi Graf prošle do polufinala kakva je konkurencija. Ja bukvalno više i ne znam ove današnje teniserke, toliko su dobre i poznate... Baš na lošem nivou.

petar

pre 6 godina

Ha, ako se uzme u obzir da živim u Letoniji, eto razloga za zadovoljstvo i slavlje. Mala je igrala hrabro, zato je bilo mnogo grešaka ali je pored toga jako mnogo pogađala i zasluženo uzela taj RG. Istina nije bilo King Konga pa su neke teniserke isplivale na površinu i to je dobro. I na kraju, namerno nisu hteli Šarapovu, znali su da bi ruskinja uzela RG jer nema King Konga. Ali neko na nebu, ko meša karte i deli, napravio je da ipak ruskinja uzme RG i neka je, moje srece je prepuno iz ličnih razloga.

Sinki

pre 6 godina

Zaista svaka cast za Ostapenko...A najjaci utisak mi je sto nije slavila vjestacki titulu,nego je stabilno,mirno proslavila,bez nekog skakanja i plakanja kao sto to rade zene.

veliki strumf

pre 6 godina

Svaka cast maleckoj. Neverovatno sta je sve ispogadjala. Nikad nisam video neku devojku da igra ovako snazno i ovako hrabro! Koliko linija, kakve sve uglove nije ispogadjala...

vladek

pre 6 godina

Halep nikada nista nece osvojiti.Tuzno je kada godinama camis,gledas Serenu kako uzima svaki GS,i na kraju zena ode na trudnicko,verovatno se vise nece ni vracati,a povrh svega toga,kao slag na torti i Masa ne dobije poziv za ucesce na turnir, u finalu ti dodje tinejdzerka,dobijes prvi set,vodis u drugom,i ne slomis je,vec te dobije na kraju. Zenski tenis je tuzan,deprimirajuci sport,ali dobar za kladjenje,uvek protiv favorita...

lok

pre 6 godina

Kako igra ova devojka, nerealno! Kakvi udarci, kakvo razaranje i probijanje jedne od najboljih defanzivnih igračica pislednjih godina... Skoro nisam video ovako dobru ofanzivnu igru

Tasmanijska djavolica

pre 6 godina

Svaka cast devojko! Preslatka je a simone mi je bas zao, podseca me na noleta, al bice bolje. Ima jos dosta turnira. Inace, bio je sjajan tenis za gledanje

tako je

pre 6 godina

Odličan tenis puno preokreta, napadački zanimljiv i dostojan finalu jednog GS za razliku od predhodnih ugvlavnom gde samo videli ništa osim dominacije jedne te iste.

Aleksandar

pre 6 godina

Svaka cast ovoj teniserki, ima 20 godina, a osvojila je tako vaznu titulu. Ko zna kroz sta je sve prošla do ovde ali je upravo ona možda budućnost ženskog tenisa.

manuginobili

pre 6 godina

Konacno jedna koja se ne brani samo,jest da malo previse i grijesi ali mlada je jos,mene neodoljvo podsjeca na Moniku Seles sa svim ovim winerima sa osnovne linije...pravo osvjezenje u moru prebacivacica loptice,nesto kao zenski Stan Wavrinka,kad krene pogadjati nema nikome spasa :)

Sabre

pre 6 godina

Ova mala bi otresla Djokovica, fazon. Kako odvaljuje loptice, kao da su joj pobile porodicu. Jes da puno i gresi ali stvarno je milina gledati takav ofanzivan i zabavan tenis. Cinjenica da je Halepce samu sebe pobedila, ali ne treba ovoj maloj uzeti nista od zaista velicanstvene pobede.. bravo!

Djanluka Paljuka

pre 6 godina

Svaka cast za Ostapenko. Udara iz sve snage,napada,igra ofanzivno,ne ceka gresku rivala,jednom recju hrabro! A ne kao nas Novak sto salje balone,hoce da se prekine posle treceg prebacivanja u poenu

garfild

pre 6 godina

Treba staviti pare na Ostapenko da ce osvojiti Wimbldon,izuzetno je stabilna i cini mi se da ne podlijeze euforiji,cvrsto na zemlji,zato mislim da se nece izduvati kao njene prethodne osvajacice gren slemova,mislim da nece da padne.

Djordje

pre 6 godina

Au bre pa dal je moguće da nijedna top teniserka neće iskoristiti što nema Serene i još nekih da uzme titulu, ako uzme Ostapenko onda je ženski tenis baš katastrofa, mislim mala igra dobro al Halep nije mogla da ima bolju šansu da uzme GS i još i prvo mesto

Melenci

pre 6 godina

ne mogu da se priberem,suze mi teku od radosti.Toliko me je dirnula devojka okruglog veselog lica,tih rumenih obraza,ta cvrste jake ruke.Ta preciznost,hrabrost i neustrasivost donelo joj je titulu,prvu u karijeri sa 46 mesta na listi.Igrala je tenis na kojoj bi joj pozavidela i Serena.Mnogo se moze reci,ali prosto Ostapenko nam je oduzela dah,ostaje nam da zurimo punog srca u malom,velikom cudu.Sjajna buduca sampionka!

mackica

pre 6 godina

Zasto uporno na Eurosportu ponavljaju da je najmladja osvajacica RG? Zar nije Monika Seles sa 16,5 god osvojila I najmladja je osvajacica?

Srdjan

pre 6 godina

Osvoji Ostapenko, svaka cast. Jeste previse grijesila ali je isla na sve ili nista, protiv Halep tako mora. Svaka cast, do prekjuce tinejdzerka, napokon da neko tako mlad uzme GS. Bravo!

satelit

pre 6 godina

I kraj meca pokazuje da je Ostapenko nesvesna sta je uradila,jer ovo joj je prvi turnir...Igrala bez pritiska.Halep luzerka,ophrvana pritiskom..ZENSKI tenis trenutno nema jasnu vladarku

Mladen Mladenović

pre 6 godina

Mislim da ce Rumunka danas pasti "kao kruska" pod upornim "bombardovanjem" ove Letonke ruske nacionalnosti. Mislim da stil, borbenost i upornost ove devojke mora da pobedi. Neverovatna je a pobedu ce odluciti njena velika zelja da osvoji ovaj trofej i na velika vrata najavi novu zvezdu, koja ce harati teniskim terenima. Ona ima, ona je upravo"nasla" ono sto je nas Novak izgubio odnosno fanaticnu zelju da pokori protivnika i pobedi.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Mladen Mladenovic, 10. jun 2017 09:57
---------
Ne kladim se ali sam mogao da "nabacim" koji dinar na kladionicama. Video sam da je ova devojčica neverovatan talenat. Od prevelike želje za pobedom umalo nije sebe pobedila. Ipak, sreća prati hrabre. Ako se ne varam, od ove mlade devojke će ispasti velika teniserka.

II

pre 6 godina

Svaka cast i sve cestitke! Svaki drugi rezultat bi bio apsurdan. Preko 50 vinera dok je Simona imala tek 8, bila bi to velika nepravda da Jelena nije osvojila RG. A ona sama na kraju, kao da je to najnormalnija stvar na svetu. Vratila je ugled zenskom tenisu!:-)

LIVE

pre 6 godina

Ova Jelena kao Del Potro, opali lopticom pa sta bude bude. Simona je mnogo zrelija, mada moze da izgubi, jer ova druga ima vise srece nego pameti sa tom lopatom.

Kosica

pre 6 godina

Drago mi je što je osvojila Ostapenko. Halep je u cijelom meču imala samo 8 vinera. I bilo bi zaista strašno da neko tako defanzivan bude prvi i GS šampion. Ionako je ženski tenis sam od sebe strašan...

Marko

pre 6 godina

Bas mi je drago zbog ove mlade teniserke, jedino sam njene meceve uhvatio igrom slucaja od zenskog dela RG-a, vrlo simpaticna devojka..

GM

pre 6 godina

Ovo govori o zenskom tenisu. Najpreplaceniji sport na svetu.

Devojcice trenirajte tenis, nikad se ne zna. Jeftinije je to od mobilnih telefona i igrica.

Sinki

pre 6 godina

Koliko je nebitan servis u zenskom tenisu....Koliko vidim,njima je teret i hendikep kada serviraju,mnogo lakse se dobija servis protivnice.Sve je to posledica losih i mlakih servisa.

Srdjan

pre 6 godina

Sve zavisi od Ostapenko. Halep je do sada 6-4, 4-5 napravila samo 4 vinera i 4 greske, previse pasivno. Doduse, kad protivnica napada svaki udarac tesko je i okrenuti to i napraviti viner.

Sinisa90

pre 6 godina

Drago moja Ostapenko,jesi simpaticna ali tenis se igra i malo glavom,takticki,a ne samo ko muva bez glave udri svom snagom pa sta bude...Mora da postoji neka granica,mjera.

veliki strumf

pre 6 godina

Ostapenko udara alal joj vera, jace od polovine muskaraca, ispogadjala je neke neverovatne udarce, pronasla strasne uglove, ali mnoooogo forsira. Tenis nije samaranje loptice, vec se igra glavom. Vise od 90% poena zavrsavaju se posle njenih udaraca - vinera ili jos cesce gresaka. Posle tacno 1 sata igre, sredina 2. seta - Halep ima 4 neiznudjene greske, a Ostapenko 34!!! Neverovatna razlika. Slican odnos je i u vinerima, ali ipak greske dominiraju. Mora da igra mnogo racionalnije.

Srdjan

pre 6 godina

Halep u prvom setu samo jedan viner i 2 greske, a Ostapenko 14 vinera i cak 23 greske. Malo mi je bljuci uzeti set sa 1 vinerom ali dobro.

anica

pre 6 godina

Lutkica...kako igra, alal vera devojko. Sta god da uradi buducnost pred njom..koja energija snaga.
Sto se tice Simone, iveliki borac zasluzila je slem svakako.

Srdjan

pre 6 godina

Koja god da osvoji bice potpuno zasluzeno jer su cijeli turnir igrale odlicno. Jedino je Halep mozda malo losije igrala protiv Svitoline ali se opet izvukla i dosla do pobjede. Meni je fascinantno sto bi Ostapenkovoj ovo bila prva wta titula u singl konkurenciji uopste.

tako je

pre 6 godina

Kakav tenis, smenjivanje u vodjstvu, napadačka igra, sve dostojno jednog finala GS sto smo imali malo prilike da vidimo predhodnih par godina.

Sinki

pre 6 godina

Koliko je nebitan servis u zenskom tenisu....Koliko vidim,njima je teret i hendikep kada serviraju,mnogo lakse se dobija servis protivnice.Sve je to posledica losih i mlakih servisa.

satelit

pre 6 godina

I kraj meca pokazuje da je Ostapenko nesvesna sta je uradila,jer ovo joj je prvi turnir...Igrala bez pritiska.Halep luzerka,ophrvana pritiskom..ZENSKI tenis trenutno nema jasnu vladarku

Srdjan

pre 6 godina

Sve zavisi od Ostapenko. Halep je do sada 6-4, 4-5 napravila samo 4 vinera i 4 greske, previse pasivno. Doduse, kad protivnica napada svaki udarac tesko je i okrenuti to i napraviti viner.

lok

pre 6 godina

Kako igra ova devojka, nerealno! Kakvi udarci, kakvo razaranje i probijanje jedne od najboljih defanzivnih igračica pislednjih godina... Skoro nisam video ovako dobru ofanzivnu igru

Srdjan

pre 6 godina

Koja god da osvoji bice potpuno zasluzeno jer su cijeli turnir igrale odlicno. Jedino je Halep mozda malo losije igrala protiv Svitoline ali se opet izvukla i dosla do pobjede. Meni je fascinantno sto bi Ostapenkovoj ovo bila prva wta titula u singl konkurenciji uopste.

veliki strumf

pre 6 godina

Svaka cast maleckoj. Neverovatno sta je sve ispogadjala. Nikad nisam video neku devojku da igra ovako snazno i ovako hrabro! Koliko linija, kakve sve uglove nije ispogadjala...

Sinki

pre 6 godina

Zaista svaka cast za Ostapenko...A najjaci utisak mi je sto nije slavila vjestacki titulu,nego je stabilno,mirno proslavila,bez nekog skakanja i plakanja kao sto to rade zene.

Spectator

pre 6 godina

Ostapenko budi nadu u ženski tenis. Igra agresivno, dosta rizično, forehand i backhand su podjednako ubojiti. Još kad popravi servis i uključi malo više "mozak" u igru, ima potencijal da uđe među top-five. U svakom slučaju interesantno finale s puno emocija i preokreta, posebno se Jelena u tome isticala. Ma bravo za obje!

Boris Gavrilovic

pre 6 godina

Prosecna brzina forhenda Ostapenko na ovogodisnjem Rolan Garosu veca od broja jedan u muskom tenisu Endija Mareja:) Prosecna brzina njenog forhenda 76 MPH!Ispred nje Nadal 79,Vavrinka 81 i Tiem 84.

anica

pre 6 godina

Lutkica...kako igra, alal vera devojko. Sta god da uradi buducnost pred njom..koja energija snaga.
Sto se tice Simone, iveliki borac zasluzila je slem svakako.

Srdjan

pre 6 godina

Osvoji Ostapenko, svaka cast. Jeste previse grijesila ali je isla na sve ili nista, protiv Halep tako mora. Svaka cast, do prekjuce tinejdzerka, napokon da neko tako mlad uzme GS. Bravo!

veliki strumf

pre 6 godina

Ostapenko udara alal joj vera, jace od polovine muskaraca, ispogadjala je neke neverovatne udarce, pronasla strasne uglove, ali mnoooogo forsira. Tenis nije samaranje loptice, vec se igra glavom. Vise od 90% poena zavrsavaju se posle njenih udaraca - vinera ili jos cesce gresaka. Posle tacno 1 sata igre, sredina 2. seta - Halep ima 4 neiznudjene greske, a Ostapenko 34!!! Neverovatna razlika. Slican odnos je i u vinerima, ali ipak greske dominiraju. Mora da igra mnogo racionalnije.

mackica

pre 6 godina

Zasto uporno na Eurosportu ponavljaju da je najmladja osvajacica RG? Zar nije Monika Seles sa 16,5 god osvojila I najmladja je osvajacica?

артиљерац

pre 6 godina

Мала је заслужено добила.Да није толико грешила,све би завршила у 2 сета.
Нема Халепова за чим да жали,ако ћемо поштено.Није ни имала шансе.Мала је
опасна,будућност женског тениса.

goran

pre 6 godina

Šta sam ja rekao na početku turnira ? Tačno sam znao da će kod žena turnir da osvoji igračica koja nije ni u prvih 20 ili nosilac. Krivo mi za Halep jer je zaslužila GS titulu, imala je čak i 3:0 u drugom setu, ali Ostapenko igra fenomenalno. Ovo je prva titula za Ostapenko. Nikad se nije desilo da prvi turnir koji neka igračica osvoji upravo bude GS. Takodje je i jedna od retkih igračica koja je osvojila GS a da nije nosilac.

Srdjan

pre 6 godina

Halep u prvom setu samo jedan viner i 2 greske, a Ostapenko 14 vinera i cak 23 greske. Malo mi je bljuci uzeti set sa 1 vinerom ali dobro.

tako je

pre 6 godina

Kakav tenis, smenjivanje u vodjstvu, napadačka igra, sve dostojno jednog finala GS sto smo imali malo prilike da vidimo predhodnih par godina.

manuginobili

pre 6 godina

Konacno jedna koja se ne brani samo,jest da malo previse i grijesi ali mlada je jos,mene neodoljvo podsjeca na Moniku Seles sa svim ovim winerima sa osnovne linije...pravo osvjezenje u moru prebacivacica loptice,nesto kao zenski Stan Wavrinka,kad krene pogadjati nema nikome spasa :)

petar

pre 6 godina

Ha, ako se uzme u obzir da živim u Letoniji, eto razloga za zadovoljstvo i slavlje. Mala je igrala hrabro, zato je bilo mnogo grešaka ali je pored toga jako mnogo pogađala i zasluženo uzela taj RG. Istina nije bilo King Konga pa su neke teniserke isplivale na površinu i to je dobro. I na kraju, namerno nisu hteli Šarapovu, znali su da bi ruskinja uzela RG jer nema King Konga. Ali neko na nebu, ko meša karte i deli, napravio je da ipak ruskinja uzme RG i neka je, moje srece je prepuno iz ličnih razloga.

Melenci

pre 6 godina

ne mogu da se priberem,suze mi teku od radosti.Toliko me je dirnula devojka okruglog veselog lica,tih rumenih obraza,ta cvrste jake ruke.Ta preciznost,hrabrost i neustrasivost donelo joj je titulu,prvu u karijeri sa 46 mesta na listi.Igrala je tenis na kojoj bi joj pozavidela i Serena.Mnogo se moze reci,ali prosto Ostapenko nam je oduzela dah,ostaje nam da zurimo punog srca u malom,velikom cudu.Sjajna buduca sampionka!

Tasmanijska djavolica

pre 6 godina

Svaka cast devojko! Preslatka je a simone mi je bas zao, podseca me na noleta, al bice bolje. Ima jos dosta turnira. Inace, bio je sjajan tenis za gledanje

LIVE

pre 6 godina

Ova Jelena kao Del Potro, opali lopticom pa sta bude bude. Simona je mnogo zrelija, mada moze da izgubi, jer ova druga ima vise srece nego pameti sa tom lopatom.

a nagrade iste

pre 6 godina

Ženski tenis je potpuno amaterski sport. Koliko se ozbiljno igra dovoljno govori to što su Žastin Enan, Kim Klajsters, Serena i Venus itd osvajale titule čim su se vratile posle dugih pauza. Mislim da bi i Monika Seleš i Štefi Graf prošle do polufinala kakva je konkurencija. Ja bukvalno više i ne znam ove današnje teniserke, toliko su dobre i poznate... Baš na lošem nivou.

Aleksandar

pre 6 godina

Svaka cast ovoj teniserki, ima 20 godina, a osvojila je tako vaznu titulu. Ko zna kroz sta je sve prošla do ovde ali je upravo ona možda budućnost ženskog tenisa.

Marko

pre 6 godina

Bas mi je drago zbog ove mlade teniserke, jedino sam njene meceve uhvatio igrom slucaja od zenskog dela RG-a, vrlo simpaticna devojka..

II

pre 6 godina

Svaka cast i sve cestitke! Svaki drugi rezultat bi bio apsurdan. Preko 50 vinera dok je Simona imala tek 8, bila bi to velika nepravda da Jelena nije osvojila RG. A ona sama na kraju, kao da je to najnormalnija stvar na svetu. Vratila je ugled zenskom tenisu!:-)

tako je

pre 6 godina

Odličan tenis puno preokreta, napadački zanimljiv i dostojan finalu jednog GS za razliku od predhodnih ugvlavnom gde samo videli ništa osim dominacije jedne te iste.

vladek

pre 6 godina

Halep nikada nista nece osvojiti.Tuzno je kada godinama camis,gledas Serenu kako uzima svaki GS,i na kraju zena ode na trudnicko,verovatno se vise nece ni vracati,a povrh svega toga,kao slag na torti i Masa ne dobije poziv za ucesce na turnir, u finalu ti dodje tinejdzerka,dobijes prvi set,vodis u drugom,i ne slomis je,vec te dobije na kraju. Zenski tenis je tuzan,deprimirajuci sport,ali dobar za kladjenje,uvek protiv favorita...

Sabre

pre 6 godina

Ova mala bi otresla Djokovica, fazon. Kako odvaljuje loptice, kao da su joj pobile porodicu. Jes da puno i gresi ali stvarno je milina gledati takav ofanzivan i zabavan tenis. Cinjenica da je Halepce samu sebe pobedila, ali ne treba ovoj maloj uzeti nista od zaista velicanstvene pobede.. bravo!

Djordje

pre 6 godina

Au bre pa dal je moguće da nijedna top teniserka neće iskoristiti što nema Serene i još nekih da uzme titulu, ako uzme Ostapenko onda je ženski tenis baš katastrofa, mislim mala igra dobro al Halep nije mogla da ima bolju šansu da uzme GS i još i prvo mesto

Bosanac

pre 6 godina

Ona nije Letonka,nego Ruskinja koja živi u Letoniji!!
(Dušan, 10. jun 2017 18:29)


A šta je bila Monika Seleš koja je živjela u Srbiji?

stef

pre 6 godina

Prosecna brzina forhenda Ostapenko na ovogodisnjem Rolan Garosu veca od broja jedan u muskom tenisu Endija Mareja:) Prosecna brzina njenog forhenda 76 MPH!Ispred nje Nadal 79,Vavrinka 81 i Tiem 84.
(Boris Gavrilovic, 10. jun 2017 18:09)

Skontao sam da udara životinjski jako, al nisam očekivao baš ovakvu brzinu. Hvala na podeljenoj informaciji, baš sam sa ortakom malopre diskutovao kako bi Ostapenko vrlo verovatno razmontirala ovogodišnju verziju Novaka i Endija xD

Mladen Mladenović

pre 6 godina

Mislim da ce Rumunka danas pasti "kao kruska" pod upornim "bombardovanjem" ove Letonke ruske nacionalnosti. Mislim da stil, borbenost i upornost ove devojke mora da pobedi. Neverovatna je a pobedu ce odluciti njena velika zelja da osvoji ovaj trofej i na velika vrata najavi novu zvezdu, koja ce harati teniskim terenima. Ona ima, ona je upravo"nasla" ono sto je nas Novak izgubio odnosno fanaticnu zelju da pokori protivnika i pobedi.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Mladen Mladenovic, 10. jun 2017 09:57
---------
Ne kladim se ali sam mogao da "nabacim" koji dinar na kladionicama. Video sam da je ova devojčica neverovatan talenat. Od prevelike želje za pobedom umalo nije sebe pobedila. Ipak, sreća prati hrabre. Ako se ne varam, od ove mlade devojke će ispasti velika teniserka.

GM

pre 6 godina

Ovo govori o zenskom tenisu. Najpreplaceniji sport na svetu.

Devojcice trenirajte tenis, nikad se ne zna. Jeftinije je to od mobilnih telefona i igrica.

II

pre 6 godina

(Sabre, 10. jun 2017 17:34)

Haha, jel to Halep pobedila samu sebe sa 8 vinera!??? Ne znam sta si ti gledao ali Ostapenko je imala preko 50 vinera!! A po tvom misljenju Halep pobedila samu sebe!???

Kosica

pre 6 godina

Drago mi je što je osvojila Ostapenko. Halep je u cijelom meču imala samo 8 vinera. I bilo bi zaista strašno da neko tako defanzivan bude prvi i GS šampion. Ionako je ženski tenis sam od sebe strašan...

Sinisa90

pre 6 godina

Drago moja Ostapenko,jesi simpaticna ali tenis se igra i malo glavom,takticki,a ne samo ko muva bez glave udri svom snagom pa sta bude...Mora da postoji neka granica,mjera.

Djanluka Paljuka

pre 6 godina

Svaka cast za Ostapenko. Udara iz sve snage,napada,igra ofanzivno,ne ceka gresku rivala,jednom recju hrabro! A ne kao nas Novak sto salje balone,hoce da se prekine posle treceg prebacivanja u poenu

Вељко

pre 6 godina

И онда кажу за неки филм:"измишљено","немогуће" и слично!
Ако сте вредни ,упорни и верујете у оно што радите-све је могуће!
Не могу да опишем колико ми је драго због њене титуле!
Ово враћа наду у прави ,нападачки тенис!
Надам се да ће освојити и Вимблдон.

Donekle poznavalac tenisa

pre 6 godina

Pomalo pratim ženski tenis al" vidim da su mnoge teniserke nekonstatne odigraju jedan GS osvoje pa onda nestanu sa scene sledećeg godine. Tačnije ne uspeju da odbrane osim Serene koja je tu klasa za sve njih. Maleckoj Ostapenko svaka čast na prvom najvećem trofeju u karijeri...Baš na GS!!!!! Halep je kao iskusna sama prosula meč dobijen. Uzgred ovo me podseća na senzaciju od prošle godine kad je neočekivano osvojila zlatnu medalju Portorikanka Monika Puig pobedivši Kerber u finalu na Oly 2016 u Riju. Naravno razlika je izmedju GS i Oly nije isto al" se poistovetet sa senzacijom ovo sadašnjom.

Bogdan D.

pre 6 godina

Bravo Jelena.Sa ovakvom hrabrom igrom pobedila bi i Serenu jer je sa dosta rizika,i grešaka,gađala same linije i šetala Halepovu koja je iako veom brza jedva stizala da vrati lopte.Serena bi posle pet-šest vamos tamos šetanja pala jer se izuzetno loše kreće i ubeđen sam da bi na kraju dobila tanjirče.Ostapemko je budućnost ženskog tenisa,brza,jaka,hrabra samo još da nakupi iskustvo i ima da dugo hara.Srećno Jelena.

garfild

pre 6 godina

Treba staviti pare na Ostapenko da ce osvojiti Wimbldon,izuzetno je stabilna i cini mi se da ne podlijeze euforiji,cvrsto na zemlji,zato mislim da se nece izduvati kao njene prethodne osvajacice gren slemova,mislim da nece da padne.

S Y L A

pre 6 godina

Serena bi ove dvije dobila u 8. Mjesecu trudnoce.. :D realno (djera, 10. jun 2017 17:18)
Ne lupetaj majke ti.Ostapenko ce biti prva teniserka sveta !!

antiDebil

pre 6 godina

Monika Seles...
Najbolje sto je zenski tenis video u poslednjih 300 godina.
(White Power, 10. jun 2017 19:27)

Hahahaha, malko juce :) Naviknite se, srbendalje, rusofili i ostala kompanijo da je Serena bez premca u zenskom tenisu. Malo je tuzno da svojatate Madjaricu koja je vise Amerikanka nego Srpkinja. Cao.
(Mikii, 10. jun 2017 22:02)

Srpska teniserka Monika Seles, jedna jedina i neponovljiva, najbolja teniserka svih vremena !
Nikakve Serene i slicni ne dolaze u obzir !!

Mikii

pre 6 godina

Monika Seles...
Najbolje sto je zenski tenis video u poslednjih 300 godina.
(White Power, 10. jun 2017 19:27)

Hahahaha, malko juce :) Naviknite se, srbendalje, rusofili i ostala kompanijo da je Serena bez premca u zenskom tenisu. Malo je tuzno da svojatate Madjaricu koja je vise Amerikanka nego Srpkinja. Cao.

stevan

pre 6 godina

Hahahaha, malko juce :) Naviknite se, srbendalje, rusofili i ostala kompanijo da je Serena bez premca u zenskom tenisu. Malo je tuzno da svojatate Madjaricu koja je vise Amerikanka nego Srpkinja. Cao. (Mikii, 10. jun 2017 22:02)

A gde si ti video da je bilo koji Srbin svojata? I zasto bi to sto smatram da je Monika Seles najbolje sto je zenski tenis ikada imao, znacilo da sam rusofil I amerikofob? O.o I kakve ja kao cistokrvni Srbin imam veze sa Rusijom? Daleko bilo. Jednostavno sam objektivan- ne mozes da poredis Moniku Seles I njen vanserijski talenat sa Serenom Vilijams koja koristi Bog zna sta I Bog zna kakve hemije I hormone da bi onako izgledala- pa da li ti mislis da je onakav izgled prirodan za zensku osobu? Da li mislis da se do onakvog izgleda dolazi na prirodan nacin, zdravom ishranom I napornim treningom? Zato ona za mene nikad ne moze da bude bolja od Monike Seles. Kao sto ni LeBron Jamse nikad ne moze da bude bolji od Michaela Jordana, kao sto Leo Messi nikad ne moze da bude bolji od Maradone I kao sto niti jedan bokser nikada nece biti ni blizu Muhameda Alija- jer danasnji sport je cist doping, hemija I biznis... ranije je bio ljubav pomesan sa biznisom- danas je ljubav u sportu ustupila mesto hemiji I teskim dopinzima pa zato svako malo cujemo kako je neki sportista u sred meca kolabirao I ostao na mestu mrtav. A toga ce biti sve vise u buducnosti jer ovo ludilo ne planira da se zaustavi.

zainteresovani

pre 6 godina

@Gledao sam i polufinale izmedju Jelene Bacinski i tada je lepo i 'cisto' udarala lopticu kao i sada. Bas ju je milina gledati.
(ZP8BF, 10. jun 2017 16:41)

A Stosur, Wozniacki?
Sve ih je dobila agresivnom igrom. Svaka cast mala. Eto za nekoga da mozemo da navijamo!

365

pre 6 godina

Ne zna se da li su komentari komicniji ili Ostapenkova igra. Pazite odusevljenje sa igrom nekoga ko je imao 54 neiznudjenih gresaka i na kraju pobedio.
To se zove cirkus od tenisa.

Cvele

pre 6 godina

Jedno je sigurno,a to je da će svi oni koji su vlasnici kladionica,naravno i oni koji rade u njima nesumnjivo biti svakodnevno kuvanje i glavno jelo kod lucifera za trpezom.
Podhitno donijeti zakon koji će zatvoriti sve igre na sportsko Kladjenje

Suza suzu stize

pre 6 godina

@365

Sta, treba da se divimo Halep koja kao JJ samo vraca lopticu i igra balone? Tako se ne osvaja GS. To je uradila Miskina i posle nje niko vise.

365

pre 6 godina

@Suza suzu stize
Pogresno zakljucujes. Ne rekoh da je Halep zasluzila trofej, vec da je pobedio neko iz mase na cistu srecu i slabost protivnice (publika je tu bucno ucestvovala). Vidimo se ovde za vreme Wimbledona, da cujem kako ce te se diviti ovoj Jeleni zbog toboznjeg agresivnog tenisa (dosao od mlacenja po loptici i bezobrazlukom pocetnika - zato i toliko ne iznudjenih gresaka).

Sinisa90

pre 6 godina

Drago moja Ostapenko,jesi simpaticna ali tenis se igra i malo glavom,takticki,a ne samo ko muva bez glave udri svom snagom pa sta bude...Mora da postoji neka granica,mjera.

Mikii

pre 6 godina

Monika Seles...
Najbolje sto je zenski tenis video u poslednjih 300 godina.
(White Power, 10. jun 2017 19:27)

Hahahaha, malko juce :) Naviknite se, srbendalje, rusofili i ostala kompanijo da je Serena bez premca u zenskom tenisu. Malo je tuzno da svojatate Madjaricu koja je vise Amerikanka nego Srpkinja. Cao.

petar

pre 6 godina

Ha, ako se uzme u obzir da živim u Letoniji, eto razloga za zadovoljstvo i slavlje. Mala je igrala hrabro, zato je bilo mnogo grešaka ali je pored toga jako mnogo pogađala i zasluženo uzela taj RG. Istina nije bilo King Konga pa su neke teniserke isplivale na površinu i to je dobro. I na kraju, namerno nisu hteli Šarapovu, znali su da bi ruskinja uzela RG jer nema King Konga. Ali neko na nebu, ko meša karte i deli, napravio je da ipak ruskinja uzme RG i neka je, moje srece je prepuno iz ličnih razloga.

a nagrade iste

pre 6 godina

Ženski tenis je potpuno amaterski sport. Koliko se ozbiljno igra dovoljno govori to što su Žastin Enan, Kim Klajsters, Serena i Venus itd osvajale titule čim su se vratile posle dugih pauza. Mislim da bi i Monika Seleš i Štefi Graf prošle do polufinala kakva je konkurencija. Ja bukvalno više i ne znam ove današnje teniserke, toliko su dobre i poznate... Baš na lošem nivou.

365

pre 6 godina

Ne zna se da li su komentari komicniji ili Ostapenkova igra. Pazite odusevljenje sa igrom nekoga ko je imao 54 neiznudjenih gresaka i na kraju pobedio.
To se zove cirkus od tenisa.

GM

pre 6 godina

Ovo govori o zenskom tenisu. Najpreplaceniji sport na svetu.

Devojcice trenirajte tenis, nikad se ne zna. Jeftinije je to od mobilnih telefona i igrica.

LIVE

pre 6 godina

Ova Jelena kao Del Potro, opali lopticom pa sta bude bude. Simona je mnogo zrelija, mada moze da izgubi, jer ova druga ima vise srece nego pameti sa tom lopatom.

Djordje

pre 6 godina

Au bre pa dal je moguće da nijedna top teniserka neće iskoristiti što nema Serene i još nekih da uzme titulu, ako uzme Ostapenko onda je ženski tenis baš katastrofa, mislim mala igra dobro al Halep nije mogla da ima bolju šansu da uzme GS i još i prvo mesto

Cvele

pre 6 godina

Jedno je sigurno,a to je da će svi oni koji su vlasnici kladionica,naravno i oni koji rade u njima nesumnjivo biti svakodnevno kuvanje i glavno jelo kod lucifera za trpezom.
Podhitno donijeti zakon koji će zatvoriti sve igre na sportsko Kladjenje

Sinki

pre 6 godina

Koliko je nebitan servis u zenskom tenisu....Koliko vidim,njima je teret i hendikep kada serviraju,mnogo lakse se dobija servis protivnice.Sve je to posledica losih i mlakih servisa.

Djanluka Paljuka

pre 6 godina

Svaka cast za Ostapenko. Udara iz sve snage,napada,igra ofanzivno,ne ceka gresku rivala,jednom recju hrabro! A ne kao nas Novak sto salje balone,hoce da se prekine posle treceg prebacivanja u poenu

vladek

pre 6 godina

Halep nikada nista nece osvojiti.Tuzno je kada godinama camis,gledas Serenu kako uzima svaki GS,i na kraju zena ode na trudnicko,verovatno se vise nece ni vracati,a povrh svega toga,kao slag na torti i Masa ne dobije poziv za ucesce na turnir, u finalu ti dodje tinejdzerka,dobijes prvi set,vodis u drugom,i ne slomis je,vec te dobije na kraju. Zenski tenis je tuzan,deprimirajuci sport,ali dobar za kladjenje,uvek protiv favorita...

Sabre

pre 6 godina

Ova mala bi otresla Djokovica, fazon. Kako odvaljuje loptice, kao da su joj pobile porodicu. Jes da puno i gresi ali stvarno je milina gledati takav ofanzivan i zabavan tenis. Cinjenica da je Halepce samu sebe pobedila, ali ne treba ovoj maloj uzeti nista od zaista velicanstvene pobede.. bravo!

Sinki

pre 6 godina

Zaista svaka cast za Ostapenko...A najjaci utisak mi je sto nije slavila vjestacki titulu,nego je stabilno,mirno proslavila,bez nekog skakanja i plakanja kao sto to rade zene.

satelit

pre 6 godina

I kraj meca pokazuje da je Ostapenko nesvesna sta je uradila,jer ovo joj je prvi turnir...Igrala bez pritiska.Halep luzerka,ophrvana pritiskom..ZENSKI tenis trenutno nema jasnu vladarku

veliki strumf

pre 6 godina

Ostapenko udara alal joj vera, jace od polovine muskaraca, ispogadjala je neke neverovatne udarce, pronasla strasne uglove, ali mnoooogo forsira. Tenis nije samaranje loptice, vec se igra glavom. Vise od 90% poena zavrsavaju se posle njenih udaraca - vinera ili jos cesce gresaka. Posle tacno 1 sata igre, sredina 2. seta - Halep ima 4 neiznudjene greske, a Ostapenko 34!!! Neverovatna razlika. Slican odnos je i u vinerima, ali ipak greske dominiraju. Mora da igra mnogo racionalnije.

Mladen Mladenović

pre 6 godina

Mislim da ce Rumunka danas pasti "kao kruska" pod upornim "bombardovanjem" ove Letonke ruske nacionalnosti. Mislim da stil, borbenost i upornost ove devojke mora da pobedi. Neverovatna je a pobedu ce odluciti njena velika zelja da osvoji ovaj trofej i na velika vrata najavi novu zvezdu, koja ce harati teniskim terenima. Ona ima, ona je upravo"nasla" ono sto je nas Novak izgubio odnosno fanaticnu zelju da pokori protivnika i pobedi.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Mladen Mladenovic, 10. jun 2017 09:57
---------
Ne kladim se ali sam mogao da "nabacim" koji dinar na kladionicama. Video sam da je ova devojčica neverovatan talenat. Od prevelike želje za pobedom umalo nije sebe pobedila. Ipak, sreća prati hrabre. Ako se ne varam, od ove mlade devojke će ispasti velika teniserka.

S Y L A

pre 6 godina

Serena bi ove dvije dobila u 8. Mjesecu trudnoce.. :D realno (djera, 10. jun 2017 17:18)
Ne lupetaj majke ti.Ostapenko ce biti prva teniserka sveta !!

lok

pre 6 godina

Kako igra ova devojka, nerealno! Kakvi udarci, kakvo razaranje i probijanje jedne od najboljih defanzivnih igračica pislednjih godina... Skoro nisam video ovako dobru ofanzivnu igru

Melenci

pre 6 godina

ne mogu da se priberem,suze mi teku od radosti.Toliko me je dirnula devojka okruglog veselog lica,tih rumenih obraza,ta cvrste jake ruke.Ta preciznost,hrabrost i neustrasivost donelo joj je titulu,prvu u karijeri sa 46 mesta na listi.Igrala je tenis na kojoj bi joj pozavidela i Serena.Mnogo se moze reci,ali prosto Ostapenko nam je oduzela dah,ostaje nam da zurimo punog srca u malom,velikom cudu.Sjajna buduca sampionka!

garfild

pre 6 godina

Treba staviti pare na Ostapenko da ce osvojiti Wimbldon,izuzetno je stabilna i cini mi se da ne podlijeze euforiji,cvrsto na zemlji,zato mislim da se nece izduvati kao njene prethodne osvajacice gren slemova,mislim da nece da padne.

Srdjan

pre 6 godina

Sve zavisi od Ostapenko. Halep je do sada 6-4, 4-5 napravila samo 4 vinera i 4 greske, previse pasivno. Doduse, kad protivnica napada svaki udarac tesko je i okrenuti to i napraviti viner.

Bosanac

pre 6 godina

Ona nije Letonka,nego Ruskinja koja živi u Letoniji!!
(Dušan, 10. jun 2017 18:29)


A šta je bila Monika Seleš koja je živjela u Srbiji?

anica

pre 6 godina

Lutkica...kako igra, alal vera devojko. Sta god da uradi buducnost pred njom..koja energija snaga.
Sto se tice Simone, iveliki borac zasluzila je slem svakako.

Kosica

pre 6 godina

Drago mi je što je osvojila Ostapenko. Halep je u cijelom meču imala samo 8 vinera. I bilo bi zaista strašno da neko tako defanzivan bude prvi i GS šampion. Ionako je ženski tenis sam od sebe strašan...

Spectator

pre 6 godina

Ostapenko budi nadu u ženski tenis. Igra agresivno, dosta rizično, forehand i backhand su podjednako ubojiti. Još kad popravi servis i uključi malo više "mozak" u igru, ima potencijal da uđe među top-five. U svakom slučaju interesantno finale s puno emocija i preokreta, posebno se Jelena u tome isticala. Ma bravo za obje!

Bogdan D.

pre 6 godina

Bravo Jelena.Sa ovakvom hrabrom igrom pobedila bi i Serenu jer je sa dosta rizika,i grešaka,gađala same linije i šetala Halepovu koja je iako veom brza jedva stizala da vrati lopte.Serena bi posle pet-šest vamos tamos šetanja pala jer se izuzetno loše kreće i ubeđen sam da bi na kraju dobila tanjirče.Ostapemko je budućnost ženskog tenisa,brza,jaka,hrabra samo još da nakupi iskustvo i ima da dugo hara.Srećno Jelena.

Srdjan

pre 6 godina

Koja god da osvoji bice potpuno zasluzeno jer su cijeli turnir igrale odlicno. Jedino je Halep mozda malo losije igrala protiv Svitoline ali se opet izvukla i dosla do pobjede. Meni je fascinantno sto bi Ostapenkovoj ovo bila prva wta titula u singl konkurenciji uopste.

Srdjan

pre 6 godina

Halep u prvom setu samo jedan viner i 2 greske, a Ostapenko 14 vinera i cak 23 greske. Malo mi je bljuci uzeti set sa 1 vinerom ali dobro.

Srdjan

pre 6 godina

Osvoji Ostapenko, svaka cast. Jeste previse grijesila ali je isla na sve ili nista, protiv Halep tako mora. Svaka cast, do prekjuce tinejdzerka, napokon da neko tako mlad uzme GS. Bravo!

manuginobili

pre 6 godina

Konacno jedna koja se ne brani samo,jest da malo previse i grijesi ali mlada je jos,mene neodoljvo podsjeca na Moniku Seles sa svim ovim winerima sa osnovne linije...pravo osvjezenje u moru prebacivacica loptice,nesto kao zenski Stan Wavrinka,kad krene pogadjati nema nikome spasa :)

Tasmanijska djavolica

pre 6 godina

Svaka cast devojko! Preslatka je a simone mi je bas zao, podseca me na noleta, al bice bolje. Ima jos dosta turnira. Inace, bio je sjajan tenis za gledanje

артиљерац

pre 6 godina

Мала је заслужено добила.Да није толико грешила,све би завршила у 2 сета.
Нема Халепова за чим да жали,ако ћемо поштено.Није ни имала шансе.Мала је
опасна,будућност женског тениса.

goran

pre 6 godina

Šta sam ja rekao na početku turnira ? Tačno sam znao da će kod žena turnir da osvoji igračica koja nije ni u prvih 20 ili nosilac. Krivo mi za Halep jer je zaslužila GS titulu, imala je čak i 3:0 u drugom setu, ali Ostapenko igra fenomenalno. Ovo je prva titula za Ostapenko. Nikad se nije desilo da prvi turnir koji neka igračica osvoji upravo bude GS. Takodje je i jedna od retkih igračica koja je osvojila GS a da nije nosilac.

stef

pre 6 godina

Prosecna brzina forhenda Ostapenko na ovogodisnjem Rolan Garosu veca od broja jedan u muskom tenisu Endija Mareja:) Prosecna brzina njenog forhenda 76 MPH!Ispred nje Nadal 79,Vavrinka 81 i Tiem 84.
(Boris Gavrilovic, 10. jun 2017 18:09)

Skontao sam da udara životinjski jako, al nisam očekivao baš ovakvu brzinu. Hvala na podeljenoj informaciji, baš sam sa ortakom malopre diskutovao kako bi Ostapenko vrlo verovatno razmontirala ovogodišnju verziju Novaka i Endija xD

tako je

pre 6 godina

Kakav tenis, smenjivanje u vodjstvu, napadačka igra, sve dostojno jednog finala GS sto smo imali malo prilike da vidimo predhodnih par godina.

veliki strumf

pre 6 godina

Svaka cast maleckoj. Neverovatno sta je sve ispogadjala. Nikad nisam video neku devojku da igra ovako snazno i ovako hrabro! Koliko linija, kakve sve uglove nije ispogadjala...

II

pre 6 godina

Svaka cast i sve cestitke! Svaki drugi rezultat bi bio apsurdan. Preko 50 vinera dok je Simona imala tek 8, bila bi to velika nepravda da Jelena nije osvojila RG. A ona sama na kraju, kao da je to najnormalnija stvar na svetu. Vratila je ugled zenskom tenisu!:-)

Aleksandar

pre 6 godina

Svaka cast ovoj teniserki, ima 20 godina, a osvojila je tako vaznu titulu. Ko zna kroz sta je sve prošla do ovde ali je upravo ona možda budućnost ženskog tenisa.

Вељко

pre 6 godina

И онда кажу за неки филм:"измишљено","немогуће" и слично!
Ако сте вредни ,упорни и верујете у оно што радите-све је могуће!
Не могу да опишем колико ми је драго због њене титуле!
Ово враћа наду у прави ,нападачки тенис!
Надам се да ће освојити и Вимблдон.

Donekle poznavalac tenisa

pre 6 godina

Pomalo pratim ženski tenis al" vidim da su mnoge teniserke nekonstatne odigraju jedan GS osvoje pa onda nestanu sa scene sledećeg godine. Tačnije ne uspeju da odbrane osim Serene koja je tu klasa za sve njih. Maleckoj Ostapenko svaka čast na prvom najvećem trofeju u karijeri...Baš na GS!!!!! Halep je kao iskusna sama prosula meč dobijen. Uzgred ovo me podseća na senzaciju od prošle godine kad je neočekivano osvojila zlatnu medalju Portorikanka Monika Puig pobedivši Kerber u finalu na Oly 2016 u Riju. Naravno razlika je izmedju GS i Oly nije isto al" se poistovetet sa senzacijom ovo sadašnjom.

stevan

pre 6 godina

Hahahaha, malko juce :) Naviknite se, srbendalje, rusofili i ostala kompanijo da je Serena bez premca u zenskom tenisu. Malo je tuzno da svojatate Madjaricu koja je vise Amerikanka nego Srpkinja. Cao. (Mikii, 10. jun 2017 22:02)

A gde si ti video da je bilo koji Srbin svojata? I zasto bi to sto smatram da je Monika Seles najbolje sto je zenski tenis ikada imao, znacilo da sam rusofil I amerikofob? O.o I kakve ja kao cistokrvni Srbin imam veze sa Rusijom? Daleko bilo. Jednostavno sam objektivan- ne mozes da poredis Moniku Seles I njen vanserijski talenat sa Serenom Vilijams koja koristi Bog zna sta I Bog zna kakve hemije I hormone da bi onako izgledala- pa da li ti mislis da je onakav izgled prirodan za zensku osobu? Da li mislis da se do onakvog izgleda dolazi na prirodan nacin, zdravom ishranom I napornim treningom? Zato ona za mene nikad ne moze da bude bolja od Monike Seles. Kao sto ni LeBron Jamse nikad ne moze da bude bolji od Michaela Jordana, kao sto Leo Messi nikad ne moze da bude bolji od Maradone I kao sto niti jedan bokser nikada nece biti ni blizu Muhameda Alija- jer danasnji sport je cist doping, hemija I biznis... ranije je bio ljubav pomesan sa biznisom- danas je ljubav u sportu ustupila mesto hemiji I teskim dopinzima pa zato svako malo cujemo kako je neki sportista u sred meca kolabirao I ostao na mestu mrtav. A toga ce biti sve vise u buducnosti jer ovo ludilo ne planira da se zaustavi.

Suza suzu stize

pre 6 godina

@365

Sta, treba da se divimo Halep koja kao JJ samo vraca lopticu i igra balone? Tako se ne osvaja GS. To je uradila Miskina i posle nje niko vise.

365

pre 6 godina

@Suza suzu stize
Pogresno zakljucujes. Ne rekoh da je Halep zasluzila trofej, vec da je pobedio neko iz mase na cistu srecu i slabost protivnice (publika je tu bucno ucestvovala). Vidimo se ovde za vreme Wimbledona, da cujem kako ce te se diviti ovoj Jeleni zbog toboznjeg agresivnog tenisa (dosao od mlacenja po loptici i bezobrazlukom pocetnika - zato i toliko ne iznudjenih gresaka).

II

pre 6 godina

(Sabre, 10. jun 2017 17:34)

Haha, jel to Halep pobedila samu sebe sa 8 vinera!??? Ne znam sta si ti gledao ali Ostapenko je imala preko 50 vinera!! A po tvom misljenju Halep pobedila samu sebe!???

tako je

pre 6 godina

Odličan tenis puno preokreta, napadački zanimljiv i dostojan finalu jednog GS za razliku od predhodnih ugvlavnom gde samo videli ništa osim dominacije jedne te iste.

mackica

pre 6 godina

Zasto uporno na Eurosportu ponavljaju da je najmladja osvajacica RG? Zar nije Monika Seles sa 16,5 god osvojila I najmladja je osvajacica?

Marko

pre 6 godina

Bas mi je drago zbog ove mlade teniserke, jedino sam njene meceve uhvatio igrom slucaja od zenskog dela RG-a, vrlo simpaticna devojka..

Boris Gavrilovic

pre 6 godina

Prosecna brzina forhenda Ostapenko na ovogodisnjem Rolan Garosu veca od broja jedan u muskom tenisu Endija Mareja:) Prosecna brzina njenog forhenda 76 MPH!Ispred nje Nadal 79,Vavrinka 81 i Tiem 84.

antiDebil

pre 6 godina

Monika Seles...
Najbolje sto je zenski tenis video u poslednjih 300 godina.
(White Power, 10. jun 2017 19:27)

Hahahaha, malko juce :) Naviknite se, srbendalje, rusofili i ostala kompanijo da je Serena bez premca u zenskom tenisu. Malo je tuzno da svojatate Madjaricu koja je vise Amerikanka nego Srpkinja. Cao.
(Mikii, 10. jun 2017 22:02)

Srpska teniserka Monika Seles, jedna jedina i neponovljiva, najbolja teniserka svih vremena !
Nikakve Serene i slicni ne dolaze u obzir !!

zainteresovani

pre 6 godina

@Gledao sam i polufinale izmedju Jelene Bacinski i tada je lepo i 'cisto' udarala lopticu kao i sada. Bas ju je milina gledati.
(ZP8BF, 10. jun 2017 16:41)

A Stosur, Wozniacki?
Sve ih je dobila agresivnom igrom. Svaka cast mala. Eto za nekoga da mozemo da navijamo!