Utorak, 30.05.2017.

19:54

Teniser izbačen s RG – uhvatio novinarku za grudi (VIDEO)

Mladi francuski teniser Maksim Hamu proteran je sa Rolan Garosa zbog seksualnog uznemiravanja novinarke usred živog prenosa.

Izvor: AK

Teniser izbaèen s RG – uhvatio novinarku za grudi (VIDEO) IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

83 Komentari

Sortiraj po:

VEČITI DELIJA

pre 6 godina

@ vi samo takve volite - Bravo za komentar , isto mislimo . A zapravo to što si napisao je realnost , mnogo puta sam se u to uvjerio nešto i na vlastitom iskustvu , a dosta i na iskustvu nekih momaka iz moga kraja . Nego većina ovde se prave fini , hoće da budu politički korektni . A ja ću reći istinu a baš me briga šta će da misle o meni . Da opet ponovim , protiv sam bilo kakve sile ali ovde ni s od sile nije bilo . Ona je odmah trebala da mu skine ruku , naredi da se kamera ugasi i onda mu čak i odbrusi ako treba . Nego ona njemu dopušta kao da su na žurci . 👍

Goran

pre 6 godina

"Da je kojim slučajem zaglio muškarca to bi bilo ok,jel da liberali?
(Liberalizam+feminizam= idiotizam, 31. maj 2017 08:10)"

Pa, evo da ti liberal odgovori - ne bih voleo da mi grli ni ćerku, ni sina, a verovatno ni ti, kad porasteš i dobiješ decu, nećeš voleti. Do tada nastavi da se praviš pametan sa svojim formulama..

Boban

pre 6 godina

Vidim da svi prozivate decka kako po rasnoj tako i po verskoj osnovi.

A zasto tako niste revnosni prema Francuzima koji su preko svoje Legije stranaca pobili na desetine hiljada zena i dece po Africi i cinili svakojaka zverstva?

Sta je bilo? Maca pojela jezik?

Kole

pre 6 godina

Vidim svi imaju stav ali zato kada Francuski predsednik javno najavi, pred svim medijima koji su se prenosili na svim vestima u citavom svetu, novi namesteni napad hemijskim oruzjem i vec unapred preti Siriji da ce izvrsiti odmazdu to je ok i na to nema niko komentar?

E licemeri.

Kum

pre 6 godina

Kad nase Srbende koje su poznate po nasilnom i navalentnom ponasanju (a tek kad je alkohol u pitanju, ihaaaa...) pocnu sa rasistickim izjavama :D :D :D

Lik je tezak panj, sta drugo reci.

xavier

pre 6 godina

Kao da ce da je pojede, hteo decko da je poljubi u obraz, nista strasno.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Rogi Obrenovac, 31. maj 2017 02:08)

A je li? 'Ajde ti nađi devojku pa puštaj da je potpuni stranci po ulicama ljube u obraz. To važi i za ovog Zorana koji smatra da je ovaj mladić jako simpatičan. Ponavljam, voleo bih da vaše devojke neki dripac tako grli i ljubi unoseći im se u lice, da vidim šta biste onda rekli.

au

pre 6 godina

Lik je afrikanac, i ne moze biti ni "kulturan Evropljanin" ni "nekulturan Evropljanin" kad uopste nije Evropljanin osim na papiru!
(Evropa, 30. maj 2017 22:32)

A vi delite ljude po poreklu, rasnoj i verskoj pripadnosti? Ocigledno nemate pojma sta su to evropske vrednosti, a verovatno ste od onih koji se stalno kunu u iste.

VUK

pre 6 godina

Šamar je trebao da stigne posle prvog poljupca ! U svetu gde Srbima oduzimaju decu uzrasta od 3-4 godine zbog " lascivnih" fotografija sa letovanja , očekivao sam da će ovog momka upucati posle druge "kragne".

Dragan

pre 6 godina

Drama, ni oko cega, sama je isprovocirala momka, a momak mlad, krv vri. Nego koliko shvatam on je svoj mec izgubio i samim tim otisao sa RG.

SrbinsonKruso

pre 6 godina

Čim joj je stavio ruku na rame da je zagrli odmah mu je trebala ruku skinuti , upozoriti ga i tako dati do znanja da ne želi fizički kontakt . Medjutim , ona to nije uradila vjerovatno iz razloga da bi samo dobila izjavu a možda joj se i svidjelo . Tvrdim da je više iz razloga što joj se svidjelo . Ali kad je on malo prešao granicu onda mu je tek tad skinula ruku glumeći poštenu ženu . Prema tome ne osudjujem ga . Jedino njoj mogu zamjeriti što se u startu nije postavila kao dama odnosno profesionalac . Vidim većina vas njega osudjuje a svi bi isto uradili da ste bili na njegovom mjestu
(VEČITI DELIJA, 30. maj 2017 21:59)
hahaha pa ja ne mogu da verujem šta sam pročitao, znači ako žena priđe muškarcu i bude prijatna, on ima pravo da uradi šta god mu se svidi... pa de si ti rođen čoveče. Ne, ne bismo uradili isto da smo na njegovom mestu, jer je ovo bio razgovor koji nema ama baš ništa sa situacijom kada se muškarac i žena "muvaju"(ja ne bih uradio ništa slično ni u toj situaciji), meni je tužno što ti to ne možeš da razlikuješ. Čemu ta napadnost, posle se pitate zašto vam žene ne odgovaraju na udvaranja, pa upravo poučene ovakvim iskustvima sa balvanima poput ovog Francuza. I o da on jeste francuz, koliko god se to nekima ovde ne sviđalo...

audi 5cyl

pre 6 godina

Nije kriv ovaj primitivac za ovakvo ponašanje, krivi su svi ostali koji gledaju, a ne rade ništa. Jadna devojka, pokušava da se odvoji od ovog klinca, desetine ljudi okolo, a niko ne daje ni pet para. Dok nije preterao, verovatno se osećala kao da sa njom nešto nije u redu.

VUK

pre 6 godina

Meni se najvise svidjaju ovi Francuzi africkog porekla. Imam iskustva sa njima i mogu vam reci da ih pamtim samo po dobrom. Jeste da su malo napadni, ali ja volim takve muskarcine. Moja mama se slaze sa ovim.

Eleftherios

pre 6 godina

Pa nije ovaj franciz, on je afroamerikanac
(Fantomala, 31. maj 2017 00:00)

Pa valjda afrofrancuz, kakve on ima veze sa Amerikom.

Vi samo takve i volite

pre 6 godina

Ma haajde, garantujem da ce se cuti posle i da ce biti nesto...uvek tako bude. Ja kao fin i kulturan a drugi "rade posao". Devojke uvek meni prvo kazu " jao kako si fin, a on prostak...", a posle ih vidim sa takvima...placu i kunu im se u ljubav...zele da ih "promene" dok mene ne primecuju...ili samo kazu " eno onog mutavog, mora biti da je jos nevin..ahahaha". Eto, tako to bude....Bravo za malog

Boшko

pre 6 godina

Taj teniser je seljačina, ali u komentarima ovde vidim dosta rasizma, tipa "vratiti ga u šumu", "nije on iz Evrope", "geni su to" itd. Prema tome nismo ni mi mnogo bolji.

gde su francuzi?

pre 6 godina

Totalna budala. Moguce cak i da je pijan. Ali da je hteo da je uhvati za grudi i nije.

(Bicu Slobodan, 30. maj 2017 20:09)

Pokusao je da joj na kvarno uvhati za bradavicu, obrati paznju

Mikiveliki

pre 6 godina

То одавно више није тзв. "бели спорт ". Тенисери се облаче ко кловнови, понашају некултурно. Публика мало, по мало, све више личи на ону са фудбала.

Jasno

pre 6 godina

Posle im smeta kada nas Djole psuje. Inace ovo je tipicno ponasanje omladine. Na zalost i ona je reagovala kasno jer nema nikakvog intimiziranja sa ljudima sa kojima ne zelite sex. Mozete se pozdraviti i to je to. Sve preko vodi u ovo. Krivi su oboje. On malo vise ali su krivi zajedno. To moraju zene da shvate. Bilo kakva paznja ljude uvodi u cudno ponasanje

Luka-Kikinda

pre 6 godina

Kakvog god da je porekla rodjen je u Francuskoj znači da je Evropljanin.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Nebojša, 30. maj 2017 23:14)

To nema veze s vezom. To pravilo su ustanovili ovi što šire demokratiju i ljudska prava svuda po svetu...

L

pre 6 godina

Ponavljam pošto iz nekog razloga ne puštate komentar - nije ovde primarno to dal je dečko Afrikanac ili Evropljanin već to da je neotesani nevaspitani slepac koji ne zna kako da se ponaša.

Bonny

pre 6 godina

To nas ceka ovde sa migrantima. Za njih je kasno.
(Ivan, 30. maj 2017 19:52)

Ne brini, ne zadržavaju se oni kod nas. I ovih par hiljada što je sada po BG jedva čekaju da zapale za Nemačku.

dule

pre 6 godina

(VEČITI DELIJA, 30. maj 2017 23:35)

Mene žene često umeju da nerviraju, ali ti druže lupetaš za medalju. Nije ovde cura ništa kriva osim što je trebalo da mu zvizne šamarčinu čim joj je u lice uneo svoju znojavu facu s namerom da je poljubi.

Nebojša

pre 6 godina

Kakav crni Francuz ovo je neki Afrikanac
(Alehandar, 30. maj 2017 22:44)


Pa naši teniseri su suvo zlato za ove „kulturne Evropljane”. 
(fantom, 30. maj 2017 19:57) 

Gde ti ovde vidiš Evropljanina?
(dule, 30. maj 2017 22:37)

Kakvog god da je porekla rodjen je u Francuskoj znači da je Evropljanin.

bo

pre 6 godina

Dečko nema orijentire, nevaspitanje ili uticaj nekih supstanci, sasvim svejedno;
cura-voditeljka je nedopustivo kasno reagovala. Njena osuđujuća izjava o događaju je u suprotnosti sa pristajanjem da se razvlači sa momkom kao da je na žuru.

VEČITI DELIJA

pre 6 godina

@ Koko - Da , odmah mu je morala skloniti jer ne smije biti fizičkog kontakta zato što su oboje na poslu i to pred kamerama . @ Doctor - Jest zagrljalj još uvijek nešto lijepo al kao što rekoh već NE SMIJE BITI FIZIČKOG KONTAKTA JER JE ONA NA POSLU A I ON NA NEKI NAČIN . Ako nije željela onda je odmah trebala na silu kao što je i uradila na kraju izvući se iz zagrljalja i PREKINUTI IZJAVU ako joj je bilo toliko neugodno . Nego je to učinila kad je on krenuo korak dalje . Doctor - izvini al izgleda da slabo poznaješ žene . Ne isplati se ni biti toliko fin prema njima . Naravno ne treba ni pretjerivati . Protiv sam svake sile . Al ovde nije bilo nikakve sile . Jest se ona na kraju možda malo postidjela ali fino je se ona osjećala budite sigurni kad vam ja kažem . Ajd pozdrav narode 🙌

Nikola

pre 6 godina

Po novom zakonu koji treba da stupi kod nas ili je vec stupio na snagu u vezi udvaranja devojci sledi mu 10 godina.Za obicno udvaranje najnoramalnije 3 godine ako se devojci to me svidja,a dobacivavanje kao sto je zvizduk 6 meseci.Znaci da li je taj zakon stavrno biti uveden ili je neko zezanje.Ako je to tacno onda svaka devojka i na najnormalnije udeljivanje komplimenta moze da ti napakuje 3 godine.Bravo za drzavu

saviola

pre 6 godina

ja mislim da mu teniska federacija 18 meseci ne da ni jednu funkciju. da vidi on kako je bati bilo toliko vremena. a posle moze da bude i neki predsednik, direktor....

Koko

pre 6 godina

@Veciti delija
Vidi se da si musko i da pojma nemas kako to izgleda kad te neko na silu zagrli, i kad ne mozes da mu sklonis ruku, a spolja izgleda kao da on ne ulaze nikakav napor da je zadrzi tu. Ona je sve vreme pokusavala da odrzi bar neku distancu, a prisla je blizu samo zato da bi ga intervjuisala. Tip je kvaran do srzi jer je neprimetno spustio ruku do visine njenih grudi, kao u obicnom zagrljaju, ali taman toliko da joj zaista dodiruje grudi, svaka zena zna te fore, i milion puta se susrela sa tim. Mislim da ga je trebalo ne samo izbaciti sa Rolan Garosa nego i kazniti sa bar 6 meseci neigranja zbog nedolicnog ponasanja, ko zna sta bi tek radio da nisu bile kamere ukljucene.

nostalgija

pre 6 godina

Malko mu je slava lupila u glavu!!! Treba da ga namuče za ovo
(Lozan, 30. maj 2017 20:15)
Koja slava?
(nostalgija, 30. maj 2017 21:00)
Klinac je, dobio je veliku pažnju jer je na jednom od najveća 4 teniska turnira. Meč mu je prenošen na mnogim televizijama, posebno u Francuskoj. Oko njega, kao veoma perspektivnog, već godinama postoji velika pažnja...to te nekako podigne i stekneš utisak da možeš da radiš šta god želiš, pogotovo ako ne sazriš na vreme. Klincima "slava" udari u glavu kad budu najbolji u nekom sportu u svojoj srednjoj školi, a ne ako si jedan od najtalentovanijih (i za to dobiješ zvanično priznanje pozivnicom za RG) tenisera u zemlji koja ima 67 miliona stanovnika.
(brm, 30. maj 2017 21:39)

Ma kapiram sta zelis da kazes, ali slava nije pravi termin za to. A i pitanje "koja slava?" je bilo metaforicko, tako da nema potrebe za objasnjenjem.

The 11th Doctor

pre 6 godina

Čim joj je stavio ruku na rame da je zagrli odmah mu je trebala ruku skinuti , upozoriti ga i tako dati do znanja da ne želi fizički kontakt . Medjutim , ona to nije uradila vjerovatno iz razloga da bi samo dobila izjavu a možda joj se i svidjelo . Tvrdim da je više iz razloga što joj se svidjelo . Ali kad je on malo prešao granicu onda mu je tek tad skinula ruku glumeći poštenu ženu . Prema tome ne osudjujem ga . Jedino njoj mogu zamjeriti što se u startu nije postavila kao dama odnosno profesionalac . Vidim većina vas njega osudjuje a svi bi isto uradili da ste bili na njegovom mjestu

E ovo je razlog zašto i dan danas imamo problem sa silovateljima u 21. veku. Znači ako žena pokaže i najmanju dozu ljubaznosti, kreni na sve, da je pipaš protiv njene volje jer, Bože moj, "nije mu odmah sklonila ruku". Pa dečko ju je prvo zagrlio, nije mogla da sluti odmah da ce da je 'vata gde ne sme. Zagrljaj je i dalje nešto lepo, bar bi trebalo da bude. Da je ostalo na zagrljaju, bilo bi super simpatično.Šta to znači, ako joj se svideo zagrljaj, automatski znači i da joj se svidja da bude dirana svuda i to pred kamerama? Kako neki ljudi razmišljaju, sačuvaj me bože. Prirodna selekcijo, gde si, šta radiš, zašto te nema?

Evropa

pre 6 godina

I posle se neko nađe da kritikuje srpske tenisere za ponašanje. Pa naši teniseri su suvo zlato za ove „kulturne Evropljane”.
(fantom, 30. maj 2017 19:57)

Lik je afrikanac, i ne moze biti ni "kulturan Evropljanin" ni "nekulturan Evropljanin" kad uopste nije Evropljanin osim na papiru!

Musin jarac

pre 6 godina

"On je dobio pozivnicu za RG. Trebalo bi da se srame zbog odluke da Sharapovoj nije dodeljena wildcars. Najveci sram u tenisu ikada.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (däks, 30. maj 2017 21:08)"
Oni su dali njemu WC a ne Masi zato sto je to bolje za tenis, kako ne vidis?

brm

pre 6 godina

Malko mu je slava lupila u glavu!!! Treba da ga namuče za ovo
(Lozan, 30. maj 2017 20:15)

Koja slava?
(nostalgija, 30. maj 2017 21:00)

Klinac je, dobio je veliku pažnju jer je na jednom od najveća 4 teniska turnira. Meč mu je prenošen na mnogim televizijama, posebno u Francuskoj. Oko njega, kao veoma perspektivnog, već godinama postoji velika pažnja...to te nekako podigne i stekneš utisak da možeš da radiš šta god želiš, pogotovo ako ne sazriš na vreme. Klincima "slava" udari u glavu kad budu najbolji u nekom sportu u svojoj srednjoj školi, a ne ako si jedan od najtalentovanijih (i za to dobiješ zvanično priznanje pozivnicom za RG) tenisera u zemlji koja ima 67 miliona stanovnika.

Adriano_Galliani

pre 6 godina

Ne pokazuje to odnos izmedju zene i muskarca, nego karakter jednog primitivca koga treba vratiti odakle je dosao.....u sumu.
(Dule, 30. maj 2017 20:28)

Тамо одакле је он нема шума.

VEČITI DELIJA

pre 6 godina

Čim joj je stavio ruku na rame da je zagrli odmah mu je trebala ruku skinuti , upozoriti ga i tako dati do znanja da ne želi fizički kontakt . Medjutim , ona to nije uradila vjerovatno iz razloga da bi samo dobila izjavu a možda joj se i svidjelo . Tvrdim da je više iz razloga što joj se svidjelo . Ali kad je on malo prešao granicu onda mu je tek tad skinula ruku glumeći poštenu ženu . Prema tome ne osudjujem ga . Jedino njoj mogu zamjeriti što se u startu nije postavila kao dama odnosno profesionalac . Vidim većina vas njega osudjuje a svi bi isto uradili da ste bili na njegovom mjestu

Mrzim doggy

pre 6 godina

Zorane,
tebi je ovaj lik simpatican??
Njoj nije,veruj mi. I vidi se na njenom licu. Zbog uzivo prenosa se smeska,a kako je sama rekla,udarila bi ga u suprotnom. To je i zasluzio.
Ponasanje mu je nula.

Zuba

pre 6 godina

Boze koji primitivac. Uhvati me neka bojazan na sta ce spasti tenis kad se danasnji asovi budu penzionisali. Pa u njegovim godinama su bili GS sampioni.

Фрнацузи немају појма

pre 6 godina

Тако је то када позивнице добијају свакакви ликови из задње клупе само да не би дошли људи који то стварно заслужују.

fantom

pre 6 godina

Ovaj se napio izgleda. Eto ti francuske kulture, a onaj protiv Kližana neće da pruži ruku. I posle se neko nađe da kritikuje srpske tenisere za ponašanje. Pa naši teniseri su suvo zlato za ove „kulturne Evropljane”.

fantom

pre 6 godina

Ovaj se napio izgleda. Eto ti francuske kulture, a onaj protiv Kližana neće da pruži ruku. I posle se neko nađe da kritikuje srpske tenisere za ponašanje. Pa naši teniseri su suvo zlato za ove „kulturne Evropljane”.

Zuba

pre 6 godina

Boze koji primitivac. Uhvati me neka bojazan na sta ce spasti tenis kad se danasnji asovi budu penzionisali. Pa u njegovim godinama su bili GS sampioni.

Фрнацузи немају појма

pre 6 godina

Тако је то када позивнице добијају свакакви ликови из задње клупе само да не би дошли људи који то стварно заслужују.

Mrzim doggy

pre 6 godina

Zorane,
tebi je ovaj lik simpatican??
Njoj nije,veruj mi. I vidi se na njenom licu. Zbog uzivo prenosa se smeska,a kako je sama rekla,udarila bi ga u suprotnom. To je i zasluzio.
Ponasanje mu je nula.

The 11th Doctor

pre 6 godina

Čim joj je stavio ruku na rame da je zagrli odmah mu je trebala ruku skinuti , upozoriti ga i tako dati do znanja da ne želi fizički kontakt . Medjutim , ona to nije uradila vjerovatno iz razloga da bi samo dobila izjavu a možda joj se i svidjelo . Tvrdim da je više iz razloga što joj se svidjelo . Ali kad je on malo prešao granicu onda mu je tek tad skinula ruku glumeći poštenu ženu . Prema tome ne osudjujem ga . Jedino njoj mogu zamjeriti što se u startu nije postavila kao dama odnosno profesionalac . Vidim većina vas njega osudjuje a svi bi isto uradili da ste bili na njegovom mjestu

E ovo je razlog zašto i dan danas imamo problem sa silovateljima u 21. veku. Znači ako žena pokaže i najmanju dozu ljubaznosti, kreni na sve, da je pipaš protiv njene volje jer, Bože moj, "nije mu odmah sklonila ruku". Pa dečko ju je prvo zagrlio, nije mogla da sluti odmah da ce da je 'vata gde ne sme. Zagrljaj je i dalje nešto lepo, bar bi trebalo da bude. Da je ostalo na zagrljaju, bilo bi super simpatično.Šta to znači, ako joj se svideo zagrljaj, automatski znači i da joj se svidja da bude dirana svuda i to pred kamerama? Kako neki ljudi razmišljaju, sačuvaj me bože. Prirodna selekcijo, gde si, šta radiš, zašto te nema?

Adriano_Galliani

pre 6 godina

Ne pokazuje to odnos izmedju zene i muskarca, nego karakter jednog primitivca koga treba vratiti odakle je dosao.....u sumu.
(Dule, 30. maj 2017 20:28)

Тамо одакле је он нема шума.

Koko

pre 6 godina

@Veciti delija
Vidi se da si musko i da pojma nemas kako to izgleda kad te neko na silu zagrli, i kad ne mozes da mu sklonis ruku, a spolja izgleda kao da on ne ulaze nikakav napor da je zadrzi tu. Ona je sve vreme pokusavala da odrzi bar neku distancu, a prisla je blizu samo zato da bi ga intervjuisala. Tip je kvaran do srzi jer je neprimetno spustio ruku do visine njenih grudi, kao u obicnom zagrljaju, ali taman toliko da joj zaista dodiruje grudi, svaka zena zna te fore, i milion puta se susrela sa tim. Mislim da ga je trebalo ne samo izbaciti sa Rolan Garosa nego i kazniti sa bar 6 meseci neigranja zbog nedolicnog ponasanja, ko zna sta bi tek radio da nisu bile kamere ukljucene.

saviola

pre 6 godina

ja mislim da mu teniska federacija 18 meseci ne da ni jednu funkciju. da vidi on kako je bati bilo toliko vremena. a posle moze da bude i neki predsednik, direktor....

Evropa

pre 6 godina

I posle se neko nađe da kritikuje srpske tenisere za ponašanje. Pa naši teniseri su suvo zlato za ove „kulturne Evropljane”.
(fantom, 30. maj 2017 19:57)

Lik je afrikanac, i ne moze biti ni "kulturan Evropljanin" ni "nekulturan Evropljanin" kad uopste nije Evropljanin osim na papiru!

brm

pre 6 godina

Malko mu je slava lupila u glavu!!! Treba da ga namuče za ovo
(Lozan, 30. maj 2017 20:15)

Koja slava?
(nostalgija, 30. maj 2017 21:00)

Klinac je, dobio je veliku pažnju jer je na jednom od najveća 4 teniska turnira. Meč mu je prenošen na mnogim televizijama, posebno u Francuskoj. Oko njega, kao veoma perspektivnog, već godinama postoji velika pažnja...to te nekako podigne i stekneš utisak da možeš da radiš šta god želiš, pogotovo ako ne sazriš na vreme. Klincima "slava" udari u glavu kad budu najbolji u nekom sportu u svojoj srednjoj školi, a ne ako si jedan od najtalentovanijih (i za to dobiješ zvanično priznanje pozivnicom za RG) tenisera u zemlji koja ima 67 miliona stanovnika.

Nebojša

pre 6 godina

Kakav crni Francuz ovo je neki Afrikanac
(Alehandar, 30. maj 2017 22:44)


Pa naši teniseri su suvo zlato za ove „kulturne Evropljane”. 
(fantom, 30. maj 2017 19:57) 

Gde ti ovde vidiš Evropljanina?
(dule, 30. maj 2017 22:37)

Kakvog god da je porekla rodjen je u Francuskoj znači da je Evropljanin.

Musin jarac

pre 6 godina

"On je dobio pozivnicu za RG. Trebalo bi da se srame zbog odluke da Sharapovoj nije dodeljena wildcars. Najveci sram u tenisu ikada.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (däks, 30. maj 2017 21:08)"
Oni su dali njemu WC a ne Masi zato sto je to bolje za tenis, kako ne vidis?

bo

pre 6 godina

Dečko nema orijentire, nevaspitanje ili uticaj nekih supstanci, sasvim svejedno;
cura-voditeljka je nedopustivo kasno reagovala. Njena osuđujuća izjava o događaju je u suprotnosti sa pristajanjem da se razvlači sa momkom kao da je na žuru.

xavier

pre 6 godina

Kao da ce da je pojede, hteo decko da je poljubi u obraz, nista strasno.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Rogi Obrenovac, 31. maj 2017 02:08)

A je li? 'Ajde ti nađi devojku pa puštaj da je potpuni stranci po ulicama ljube u obraz. To važi i za ovog Zorana koji smatra da je ovaj mladić jako simpatičan. Ponavljam, voleo bih da vaše devojke neki dripac tako grli i ljubi unoseći im se u lice, da vidim šta biste onda rekli.

SrbinsonKruso

pre 6 godina

Čim joj je stavio ruku na rame da je zagrli odmah mu je trebala ruku skinuti , upozoriti ga i tako dati do znanja da ne želi fizički kontakt . Medjutim , ona to nije uradila vjerovatno iz razloga da bi samo dobila izjavu a možda joj se i svidjelo . Tvrdim da je više iz razloga što joj se svidjelo . Ali kad je on malo prešao granicu onda mu je tek tad skinula ruku glumeći poštenu ženu . Prema tome ne osudjujem ga . Jedino njoj mogu zamjeriti što se u startu nije postavila kao dama odnosno profesionalac . Vidim većina vas njega osudjuje a svi bi isto uradili da ste bili na njegovom mjestu
(VEČITI DELIJA, 30. maj 2017 21:59)
hahaha pa ja ne mogu da verujem šta sam pročitao, znači ako žena priđe muškarcu i bude prijatna, on ima pravo da uradi šta god mu se svidi... pa de si ti rođen čoveče. Ne, ne bismo uradili isto da smo na njegovom mestu, jer je ovo bio razgovor koji nema ama baš ništa sa situacijom kada se muškarac i žena "muvaju"(ja ne bih uradio ništa slično ni u toj situaciji), meni je tužno što ti to ne možeš da razlikuješ. Čemu ta napadnost, posle se pitate zašto vam žene ne odgovaraju na udvaranja, pa upravo poučene ovakvim iskustvima sa balvanima poput ovog Francuza. I o da on jeste francuz, koliko god se to nekima ovde ne sviđalo...

nostalgija

pre 6 godina

Malko mu je slava lupila u glavu!!! Treba da ga namuče za ovo
(Lozan, 30. maj 2017 20:15)
Koja slava?
(nostalgija, 30. maj 2017 21:00)
Klinac je, dobio je veliku pažnju jer je na jednom od najveća 4 teniska turnira. Meč mu je prenošen na mnogim televizijama, posebno u Francuskoj. Oko njega, kao veoma perspektivnog, već godinama postoji velika pažnja...to te nekako podigne i stekneš utisak da možeš da radiš šta god želiš, pogotovo ako ne sazriš na vreme. Klincima "slava" udari u glavu kad budu najbolji u nekom sportu u svojoj srednjoj školi, a ne ako si jedan od najtalentovanijih (i za to dobiješ zvanično priznanje pozivnicom za RG) tenisera u zemlji koja ima 67 miliona stanovnika.
(brm, 30. maj 2017 21:39)

Ma kapiram sta zelis da kazes, ali slava nije pravi termin za to. A i pitanje "koja slava?" je bilo metaforicko, tako da nema potrebe za objasnjenjem.

Eleftherios

pre 6 godina

Pa nije ovaj franciz, on je afroamerikanac
(Fantomala, 31. maj 2017 00:00)

Pa valjda afrofrancuz, kakve on ima veze sa Amerikom.

Nikola

pre 6 godina

Po novom zakonu koji treba da stupi kod nas ili je vec stupio na snagu u vezi udvaranja devojci sledi mu 10 godina.Za obicno udvaranje najnoramalnije 3 godine ako se devojci to me svidja,a dobacivavanje kao sto je zvizduk 6 meseci.Znaci da li je taj zakon stavrno biti uveden ili je neko zezanje.Ako je to tacno onda svaka devojka i na najnormalnije udeljivanje komplimenta moze da ti napakuje 3 godine.Bravo za drzavu

Kum

pre 6 godina

Kad nase Srbende koje su poznate po nasilnom i navalentnom ponasanju (a tek kad je alkohol u pitanju, ihaaaa...) pocnu sa rasistickim izjavama :D :D :D

Lik je tezak panj, sta drugo reci.

Goran

pre 6 godina

"Da je kojim slučajem zaglio muškarca to bi bilo ok,jel da liberali?
(Liberalizam+feminizam= idiotizam, 31. maj 2017 08:10)"

Pa, evo da ti liberal odgovori - ne bih voleo da mi grli ni ćerku, ni sina, a verovatno ni ti, kad porasteš i dobiješ decu, nećeš voleti. Do tada nastavi da se praviš pametan sa svojim formulama..

VUK

pre 6 godina

Šamar je trebao da stigne posle prvog poljupca ! U svetu gde Srbima oduzimaju decu uzrasta od 3-4 godine zbog " lascivnih" fotografija sa letovanja , očekivao sam da će ovog momka upucati posle druge "kragne".

dule

pre 6 godina

(VEČITI DELIJA, 30. maj 2017 23:35)

Mene žene često umeju da nerviraju, ali ti druže lupetaš za medalju. Nije ovde cura ništa kriva osim što je trebalo da mu zvizne šamarčinu čim joj je u lice uneo svoju znojavu facu s namerom da je poljubi.

L

pre 6 godina

Ponavljam pošto iz nekog razloga ne puštate komentar - nije ovde primarno to dal je dečko Afrikanac ili Evropljanin već to da je neotesani nevaspitani slepac koji ne zna kako da se ponaša.

audi 5cyl

pre 6 godina

Nije kriv ovaj primitivac za ovakvo ponašanje, krivi su svi ostali koji gledaju, a ne rade ništa. Jadna devojka, pokušava da se odvoji od ovog klinca, desetine ljudi okolo, a niko ne daje ni pet para. Dok nije preterao, verovatno se osećala kao da sa njom nešto nije u redu.

Boшko

pre 6 godina

Taj teniser je seljačina, ali u komentarima ovde vidim dosta rasizma, tipa "vratiti ga u šumu", "nije on iz Evrope", "geni su to" itd. Prema tome nismo ni mi mnogo bolji.

au

pre 6 godina

Lik je afrikanac, i ne moze biti ni "kulturan Evropljanin" ni "nekulturan Evropljanin" kad uopste nije Evropljanin osim na papiru!
(Evropa, 30. maj 2017 22:32)

A vi delite ljude po poreklu, rasnoj i verskoj pripadnosti? Ocigledno nemate pojma sta su to evropske vrednosti, a verovatno ste od onih koji se stalno kunu u iste.

VEČITI DELIJA

pre 6 godina

Čim joj je stavio ruku na rame da je zagrli odmah mu je trebala ruku skinuti , upozoriti ga i tako dati do znanja da ne želi fizički kontakt . Medjutim , ona to nije uradila vjerovatno iz razloga da bi samo dobila izjavu a možda joj se i svidjelo . Tvrdim da je više iz razloga što joj se svidjelo . Ali kad je on malo prešao granicu onda mu je tek tad skinula ruku glumeći poštenu ženu . Prema tome ne osudjujem ga . Jedino njoj mogu zamjeriti što se u startu nije postavila kao dama odnosno profesionalac . Vidim većina vas njega osudjuje a svi bi isto uradili da ste bili na njegovom mjestu

Mikiveliki

pre 6 godina

То одавно више није тзв. "бели спорт ". Тенисери се облаче ко кловнови, понашају некултурно. Публика мало, по мало, све више личи на ону са фудбала.

Boban

pre 6 godina

Vidim da svi prozivate decka kako po rasnoj tako i po verskoj osnovi.

A zasto tako niste revnosni prema Francuzima koji su preko svoje Legije stranaca pobili na desetine hiljada zena i dece po Africi i cinili svakojaka zverstva?

Sta je bilo? Maca pojela jezik?

VEČITI DELIJA

pre 6 godina

@ Koko - Da , odmah mu je morala skloniti jer ne smije biti fizičkog kontakta zato što su oboje na poslu i to pred kamerama . @ Doctor - Jest zagrljalj još uvijek nešto lijepo al kao što rekoh već NE SMIJE BITI FIZIČKOG KONTAKTA JER JE ONA NA POSLU A I ON NA NEKI NAČIN . Ako nije željela onda je odmah trebala na silu kao što je i uradila na kraju izvući se iz zagrljalja i PREKINUTI IZJAVU ako joj je bilo toliko neugodno . Nego je to učinila kad je on krenuo korak dalje . Doctor - izvini al izgleda da slabo poznaješ žene . Ne isplati se ni biti toliko fin prema njima . Naravno ne treba ni pretjerivati . Protiv sam svake sile . Al ovde nije bilo nikakve sile . Jest se ona na kraju možda malo postidjela ali fino je se ona osjećala budite sigurni kad vam ja kažem . Ajd pozdrav narode 🙌

Kole

pre 6 godina

Vidim svi imaju stav ali zato kada Francuski predsednik javno najavi, pred svim medijima koji su se prenosili na svim vestima u citavom svetu, novi namesteni napad hemijskim oruzjem i vec unapred preti Siriji da ce izvrsiti odmazdu to je ok i na to nema niko komentar?

E licemeri.

gde su francuzi?

pre 6 godina

Totalna budala. Moguce cak i da je pijan. Ali da je hteo da je uhvati za grudi i nije.

(Bicu Slobodan, 30. maj 2017 20:09)

Pokusao je da joj na kvarno uvhati za bradavicu, obrati paznju

Vi samo takve i volite

pre 6 godina

Ma haajde, garantujem da ce se cuti posle i da ce biti nesto...uvek tako bude. Ja kao fin i kulturan a drugi "rade posao". Devojke uvek meni prvo kazu " jao kako si fin, a on prostak...", a posle ih vidim sa takvima...placu i kunu im se u ljubav...zele da ih "promene" dok mene ne primecuju...ili samo kazu " eno onog mutavog, mora biti da je jos nevin..ahahaha". Eto, tako to bude....Bravo za malog

Bonny

pre 6 godina

To nas ceka ovde sa migrantima. Za njih je kasno.
(Ivan, 30. maj 2017 19:52)

Ne brini, ne zadržavaju se oni kod nas. I ovih par hiljada što je sada po BG jedva čekaju da zapale za Nemačku.

Luka-Kikinda

pre 6 godina

Kakvog god da je porekla rodjen je u Francuskoj znači da je Evropljanin.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Nebojša, 30. maj 2017 23:14)

To nema veze s vezom. To pravilo su ustanovili ovi što šire demokratiju i ljudska prava svuda po svetu...

Dragan

pre 6 godina

Drama, ni oko cega, sama je isprovocirala momka, a momak mlad, krv vri. Nego koliko shvatam on je svoj mec izgubio i samim tim otisao sa RG.

VUK

pre 6 godina

Meni se najvise svidjaju ovi Francuzi africkog porekla. Imam iskustva sa njima i mogu vam reci da ih pamtim samo po dobrom. Jeste da su malo napadni, ali ja volim takve muskarcine. Moja mama se slaze sa ovim.

Jasno

pre 6 godina

Posle im smeta kada nas Djole psuje. Inace ovo je tipicno ponasanje omladine. Na zalost i ona je reagovala kasno jer nema nikakvog intimiziranja sa ljudima sa kojima ne zelite sex. Mozete se pozdraviti i to je to. Sve preko vodi u ovo. Krivi su oboje. On malo vise ali su krivi zajedno. To moraju zene da shvate. Bilo kakva paznja ljude uvodi u cudno ponasanje

VEČITI DELIJA

pre 6 godina

@ vi samo takve volite - Bravo za komentar , isto mislimo . A zapravo to što si napisao je realnost , mnogo puta sam se u to uvjerio nešto i na vlastitom iskustvu , a dosta i na iskustvu nekih momaka iz moga kraja . Nego većina ovde se prave fini , hoće da budu politički korektni . A ja ću reći istinu a baš me briga šta će da misle o meni . Da opet ponovim , protiv sam bilo kakve sile ali ovde ni s od sile nije bilo . Ona je odmah trebala da mu skine ruku , naredi da se kamera ugasi i onda mu čak i odbrusi ako treba . Nego ona njemu dopušta kao da su na žurci . 👍

VEČITI DELIJA

pre 6 godina

Čim joj je stavio ruku na rame da je zagrli odmah mu je trebala ruku skinuti , upozoriti ga i tako dati do znanja da ne želi fizički kontakt . Medjutim , ona to nije uradila vjerovatno iz razloga da bi samo dobila izjavu a možda joj se i svidjelo . Tvrdim da je više iz razloga što joj se svidjelo . Ali kad je on malo prešao granicu onda mu je tek tad skinula ruku glumeći poštenu ženu . Prema tome ne osudjujem ga . Jedino njoj mogu zamjeriti što se u startu nije postavila kao dama odnosno profesionalac . Vidim većina vas njega osudjuje a svi bi isto uradili da ste bili na njegovom mjestu

VEČITI DELIJA

pre 6 godina

@ Koko - Da , odmah mu je morala skloniti jer ne smije biti fizičkog kontakta zato što su oboje na poslu i to pred kamerama . @ Doctor - Jest zagrljalj još uvijek nešto lijepo al kao što rekoh već NE SMIJE BITI FIZIČKOG KONTAKTA JER JE ONA NA POSLU A I ON NA NEKI NAČIN . Ako nije željela onda je odmah trebala na silu kao što je i uradila na kraju izvući se iz zagrljalja i PREKINUTI IZJAVU ako joj je bilo toliko neugodno . Nego je to učinila kad je on krenuo korak dalje . Doctor - izvini al izgleda da slabo poznaješ žene . Ne isplati se ni biti toliko fin prema njima . Naravno ne treba ni pretjerivati . Protiv sam svake sile . Al ovde nije bilo nikakve sile . Jest se ona na kraju možda malo postidjela ali fino je se ona osjećala budite sigurni kad vam ja kažem . Ajd pozdrav narode 🙌

Nikola

pre 6 godina

Po novom zakonu koji treba da stupi kod nas ili je vec stupio na snagu u vezi udvaranja devojci sledi mu 10 godina.Za obicno udvaranje najnoramalnije 3 godine ako se devojci to me svidja,a dobacivavanje kao sto je zvizduk 6 meseci.Znaci da li je taj zakon stavrno biti uveden ili je neko zezanje.Ako je to tacno onda svaka devojka i na najnormalnije udeljivanje komplimenta moze da ti napakuje 3 godine.Bravo za drzavu

bo

pre 6 godina

Dečko nema orijentire, nevaspitanje ili uticaj nekih supstanci, sasvim svejedno;
cura-voditeljka je nedopustivo kasno reagovala. Njena osuđujuća izjava o događaju je u suprotnosti sa pristajanjem da se razvlači sa momkom kao da je na žuru.

Dragan

pre 6 godina

Drama, ni oko cega, sama je isprovocirala momka, a momak mlad, krv vri. Nego koliko shvatam on je svoj mec izgubio i samim tim otisao sa RG.

Evropa

pre 6 godina

I posle se neko nađe da kritikuje srpske tenisere za ponašanje. Pa naši teniseri su suvo zlato za ove „kulturne Evropljane”.
(fantom, 30. maj 2017 19:57)

Lik je afrikanac, i ne moze biti ni "kulturan Evropljanin" ni "nekulturan Evropljanin" kad uopste nije Evropljanin osim na papiru!

fantom

pre 6 godina

Ovaj se napio izgleda. Eto ti francuske kulture, a onaj protiv Kližana neće da pruži ruku. I posle se neko nađe da kritikuje srpske tenisere za ponašanje. Pa naši teniseri su suvo zlato za ove „kulturne Evropljane”.

VUK

pre 6 godina

Meni se najvise svidjaju ovi Francuzi africkog porekla. Imam iskustva sa njima i mogu vam reci da ih pamtim samo po dobrom. Jeste da su malo napadni, ali ja volim takve muskarcine. Moja mama se slaze sa ovim.

Nebojša

pre 6 godina

Kakav crni Francuz ovo je neki Afrikanac
(Alehandar, 30. maj 2017 22:44)


Pa naši teniseri su suvo zlato za ove „kulturne Evropljane”. 
(fantom, 30. maj 2017 19:57) 

Gde ti ovde vidiš Evropljanina?
(dule, 30. maj 2017 22:37)

Kakvog god da je porekla rodjen je u Francuskoj znači da je Evropljanin.

The 11th Doctor

pre 6 godina

Čim joj je stavio ruku na rame da je zagrli odmah mu je trebala ruku skinuti , upozoriti ga i tako dati do znanja da ne želi fizički kontakt . Medjutim , ona to nije uradila vjerovatno iz razloga da bi samo dobila izjavu a možda joj se i svidjelo . Tvrdim da je više iz razloga što joj se svidjelo . Ali kad je on malo prešao granicu onda mu je tek tad skinula ruku glumeći poštenu ženu . Prema tome ne osudjujem ga . Jedino njoj mogu zamjeriti što se u startu nije postavila kao dama odnosno profesionalac . Vidim većina vas njega osudjuje a svi bi isto uradili da ste bili na njegovom mjestu

E ovo je razlog zašto i dan danas imamo problem sa silovateljima u 21. veku. Znači ako žena pokaže i najmanju dozu ljubaznosti, kreni na sve, da je pipaš protiv njene volje jer, Bože moj, "nije mu odmah sklonila ruku". Pa dečko ju je prvo zagrlio, nije mogla da sluti odmah da ce da je 'vata gde ne sme. Zagrljaj je i dalje nešto lepo, bar bi trebalo da bude. Da je ostalo na zagrljaju, bilo bi super simpatično.Šta to znači, ako joj se svideo zagrljaj, automatski znači i da joj se svidja da bude dirana svuda i to pred kamerama? Kako neki ljudi razmišljaju, sačuvaj me bože. Prirodna selekcijo, gde si, šta radiš, zašto te nema?

Boban

pre 6 godina

Vidim da svi prozivate decka kako po rasnoj tako i po verskoj osnovi.

A zasto tako niste revnosni prema Francuzima koji su preko svoje Legije stranaca pobili na desetine hiljada zena i dece po Africi i cinili svakojaka zverstva?

Sta je bilo? Maca pojela jezik?

au

pre 6 godina

Lik je afrikanac, i ne moze biti ni "kulturan Evropljanin" ni "nekulturan Evropljanin" kad uopste nije Evropljanin osim na papiru!
(Evropa, 30. maj 2017 22:32)

A vi delite ljude po poreklu, rasnoj i verskoj pripadnosti? Ocigledno nemate pojma sta su to evropske vrednosti, a verovatno ste od onih koji se stalno kunu u iste.

Jasno

pre 6 godina

Posle im smeta kada nas Djole psuje. Inace ovo je tipicno ponasanje omladine. Na zalost i ona je reagovala kasno jer nema nikakvog intimiziranja sa ljudima sa kojima ne zelite sex. Mozete se pozdraviti i to je to. Sve preko vodi u ovo. Krivi su oboje. On malo vise ali su krivi zajedno. To moraju zene da shvate. Bilo kakva paznja ljude uvodi u cudno ponasanje

Vi samo takve i volite

pre 6 godina

Ma haajde, garantujem da ce se cuti posle i da ce biti nesto...uvek tako bude. Ja kao fin i kulturan a drugi "rade posao". Devojke uvek meni prvo kazu " jao kako si fin, a on prostak...", a posle ih vidim sa takvima...placu i kunu im se u ljubav...zele da ih "promene" dok mene ne primecuju...ili samo kazu " eno onog mutavog, mora biti da je jos nevin..ahahaha". Eto, tako to bude....Bravo za malog

Kole

pre 6 godina

Vidim svi imaju stav ali zato kada Francuski predsednik javno najavi, pred svim medijima koji su se prenosili na svim vestima u citavom svetu, novi namesteni napad hemijskim oruzjem i vec unapred preti Siriji da ce izvrsiti odmazdu to je ok i na to nema niko komentar?

E licemeri.

Adriano_Galliani

pre 6 godina

Ne pokazuje to odnos izmedju zene i muskarca, nego karakter jednog primitivca koga treba vratiti odakle je dosao.....u sumu.
(Dule, 30. maj 2017 20:28)

Тамо одакле је он нема шума.

Luka-Kikinda

pre 6 godina

Kakvog god da je porekla rodjen je u Francuskoj znači da je Evropljanin.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Nebojša, 30. maj 2017 23:14)

To nema veze s vezom. To pravilo su ustanovili ovi što šire demokratiju i ljudska prava svuda po svetu...

Koko

pre 6 godina

@Veciti delija
Vidi se da si musko i da pojma nemas kako to izgleda kad te neko na silu zagrli, i kad ne mozes da mu sklonis ruku, a spolja izgleda kao da on ne ulaze nikakav napor da je zadrzi tu. Ona je sve vreme pokusavala da odrzi bar neku distancu, a prisla je blizu samo zato da bi ga intervjuisala. Tip je kvaran do srzi jer je neprimetno spustio ruku do visine njenih grudi, kao u obicnom zagrljaju, ali taman toliko da joj zaista dodiruje grudi, svaka zena zna te fore, i milion puta se susrela sa tim. Mislim da ga je trebalo ne samo izbaciti sa Rolan Garosa nego i kazniti sa bar 6 meseci neigranja zbog nedolicnog ponasanja, ko zna sta bi tek radio da nisu bile kamere ukljucene.

Фрнацузи немају појма

pre 6 godina

Тако је то када позивнице добијају свакакви ликови из задње клупе само да не би дошли људи који то стварно заслужују.

Mrzim doggy

pre 6 godina

Zorane,
tebi je ovaj lik simpatican??
Njoj nije,veruj mi. I vidi se na njenom licu. Zbog uzivo prenosa se smeska,a kako je sama rekla,udarila bi ga u suprotnom. To je i zasluzio.
Ponasanje mu je nula.

Zuba

pre 6 godina

Boze koji primitivac. Uhvati me neka bojazan na sta ce spasti tenis kad se danasnji asovi budu penzionisali. Pa u njegovim godinama su bili GS sampioni.

Musin jarac

pre 6 godina

"On je dobio pozivnicu za RG. Trebalo bi da se srame zbog odluke da Sharapovoj nije dodeljena wildcars. Najveci sram u tenisu ikada.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (däks, 30. maj 2017 21:08)"
Oni su dali njemu WC a ne Masi zato sto je to bolje za tenis, kako ne vidis?

Boшko

pre 6 godina

Taj teniser je seljačina, ali u komentarima ovde vidim dosta rasizma, tipa "vratiti ga u šumu", "nije on iz Evrope", "geni su to" itd. Prema tome nismo ni mi mnogo bolji.

Goran

pre 6 godina

"Da je kojim slučajem zaglio muškarca to bi bilo ok,jel da liberali?
(Liberalizam+feminizam= idiotizam, 31. maj 2017 08:10)"

Pa, evo da ti liberal odgovori - ne bih voleo da mi grli ni ćerku, ni sina, a verovatno ni ti, kad porasteš i dobiješ decu, nećeš voleti. Do tada nastavi da se praviš pametan sa svojim formulama..

nostalgija

pre 6 godina

Malko mu je slava lupila u glavu!!! Treba da ga namuče za ovo
(Lozan, 30. maj 2017 20:15)
Koja slava?
(nostalgija, 30. maj 2017 21:00)
Klinac je, dobio je veliku pažnju jer je na jednom od najveća 4 teniska turnira. Meč mu je prenošen na mnogim televizijama, posebno u Francuskoj. Oko njega, kao veoma perspektivnog, već godinama postoji velika pažnja...to te nekako podigne i stekneš utisak da možeš da radiš šta god želiš, pogotovo ako ne sazriš na vreme. Klincima "slava" udari u glavu kad budu najbolji u nekom sportu u svojoj srednjoj školi, a ne ako si jedan od najtalentovanijih (i za to dobiješ zvanično priznanje pozivnicom za RG) tenisera u zemlji koja ima 67 miliona stanovnika.
(brm, 30. maj 2017 21:39)

Ma kapiram sta zelis da kazes, ali slava nije pravi termin za to. A i pitanje "koja slava?" je bilo metaforicko, tako da nema potrebe za objasnjenjem.

SrbinsonKruso

pre 6 godina

Čim joj je stavio ruku na rame da je zagrli odmah mu je trebala ruku skinuti , upozoriti ga i tako dati do znanja da ne želi fizički kontakt . Medjutim , ona to nije uradila vjerovatno iz razloga da bi samo dobila izjavu a možda joj se i svidjelo . Tvrdim da je više iz razloga što joj se svidjelo . Ali kad je on malo prešao granicu onda mu je tek tad skinula ruku glumeći poštenu ženu . Prema tome ne osudjujem ga . Jedino njoj mogu zamjeriti što se u startu nije postavila kao dama odnosno profesionalac . Vidim većina vas njega osudjuje a svi bi isto uradili da ste bili na njegovom mjestu
(VEČITI DELIJA, 30. maj 2017 21:59)
hahaha pa ja ne mogu da verujem šta sam pročitao, znači ako žena priđe muškarcu i bude prijatna, on ima pravo da uradi šta god mu se svidi... pa de si ti rođen čoveče. Ne, ne bismo uradili isto da smo na njegovom mestu, jer je ovo bio razgovor koji nema ama baš ništa sa situacijom kada se muškarac i žena "muvaju"(ja ne bih uradio ništa slično ni u toj situaciji), meni je tužno što ti to ne možeš da razlikuješ. Čemu ta napadnost, posle se pitate zašto vam žene ne odgovaraju na udvaranja, pa upravo poučene ovakvim iskustvima sa balvanima poput ovog Francuza. I o da on jeste francuz, koliko god se to nekima ovde ne sviđalo...

audi 5cyl

pre 6 godina

Nije kriv ovaj primitivac za ovakvo ponašanje, krivi su svi ostali koji gledaju, a ne rade ništa. Jadna devojka, pokušava da se odvoji od ovog klinca, desetine ljudi okolo, a niko ne daje ni pet para. Dok nije preterao, verovatno se osećala kao da sa njom nešto nije u redu.

xavier

pre 6 godina

Kao da ce da je pojede, hteo decko da je poljubi u obraz, nista strasno.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Rogi Obrenovac, 31. maj 2017 02:08)

A je li? 'Ajde ti nađi devojku pa puštaj da je potpuni stranci po ulicama ljube u obraz. To važi i za ovog Zorana koji smatra da je ovaj mladić jako simpatičan. Ponavljam, voleo bih da vaše devojke neki dripac tako grli i ljubi unoseći im se u lice, da vidim šta biste onda rekli.

Kum

pre 6 godina

Kad nase Srbende koje su poznate po nasilnom i navalentnom ponasanju (a tek kad je alkohol u pitanju, ihaaaa...) pocnu sa rasistickim izjavama :D :D :D

Lik je tezak panj, sta drugo reci.

saviola

pre 6 godina

ja mislim da mu teniska federacija 18 meseci ne da ni jednu funkciju. da vidi on kako je bati bilo toliko vremena. a posle moze da bude i neki predsednik, direktor....

VUK

pre 6 godina

Šamar je trebao da stigne posle prvog poljupca ! U svetu gde Srbima oduzimaju decu uzrasta od 3-4 godine zbog " lascivnih" fotografija sa letovanja , očekivao sam da će ovog momka upucati posle druge "kragne".

brm

pre 6 godina

Malko mu je slava lupila u glavu!!! Treba da ga namuče za ovo
(Lozan, 30. maj 2017 20:15)

Koja slava?
(nostalgija, 30. maj 2017 21:00)

Klinac je, dobio je veliku pažnju jer je na jednom od najveća 4 teniska turnira. Meč mu je prenošen na mnogim televizijama, posebno u Francuskoj. Oko njega, kao veoma perspektivnog, već godinama postoji velika pažnja...to te nekako podigne i stekneš utisak da možeš da radiš šta god želiš, pogotovo ako ne sazriš na vreme. Klincima "slava" udari u glavu kad budu najbolji u nekom sportu u svojoj srednjoj školi, a ne ako si jedan od najtalentovanijih (i za to dobiješ zvanično priznanje pozivnicom za RG) tenisera u zemlji koja ima 67 miliona stanovnika.

Bonny

pre 6 godina

To nas ceka ovde sa migrantima. Za njih je kasno.
(Ivan, 30. maj 2017 19:52)

Ne brini, ne zadržavaju se oni kod nas. I ovih par hiljada što je sada po BG jedva čekaju da zapale za Nemačku.

gde su francuzi?

pre 6 godina

Totalna budala. Moguce cak i da je pijan. Ali da je hteo da je uhvati za grudi i nije.

(Bicu Slobodan, 30. maj 2017 20:09)

Pokusao je da joj na kvarno uvhati za bradavicu, obrati paznju

VEČITI DELIJA

pre 6 godina

@ vi samo takve volite - Bravo za komentar , isto mislimo . A zapravo to što si napisao je realnost , mnogo puta sam se u to uvjerio nešto i na vlastitom iskustvu , a dosta i na iskustvu nekih momaka iz moga kraja . Nego većina ovde se prave fini , hoće da budu politički korektni . A ja ću reći istinu a baš me briga šta će da misle o meni . Da opet ponovim , protiv sam bilo kakve sile ali ovde ni s od sile nije bilo . Ona je odmah trebala da mu skine ruku , naredi da se kamera ugasi i onda mu čak i odbrusi ako treba . Nego ona njemu dopušta kao da su na žurci . 👍

Mikiveliki

pre 6 godina

То одавно више није тзв. "бели спорт ". Тенисери се облаче ко кловнови, понашају некултурно. Публика мало, по мало, све више личи на ону са фудбала.

L

pre 6 godina

Ponavljam pošto iz nekog razloga ne puštate komentar - nije ovde primarno to dal je dečko Afrikanac ili Evropljanin već to da je neotesani nevaspitani slepac koji ne zna kako da se ponaša.

dule

pre 6 godina

(VEČITI DELIJA, 30. maj 2017 23:35)

Mene žene često umeju da nerviraju, ali ti druže lupetaš za medalju. Nije ovde cura ništa kriva osim što je trebalo da mu zvizne šamarčinu čim joj je u lice uneo svoju znojavu facu s namerom da je poljubi.

Eleftherios

pre 6 godina

Pa nije ovaj franciz, on je afroamerikanac
(Fantomala, 31. maj 2017 00:00)

Pa valjda afrofrancuz, kakve on ima veze sa Amerikom.