Subota, 27.05.2017.

12:00

Ko stoji na Đokovićevom putu?

Žreb u Bulonjskoj šumi nije išao na ruku najboljem srpskom teniseru Novaku Đokoviću, s obzirom da će imati ozbiljne izazove u skoro svakoj rundi turnira.

Izvor: A. Kovaèeviæ

Ko stoji na Ðokoviæevom putu? IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

97 Komentari

Sortiraj po:

Francesko Gvidolino

pre 6 godina

Pa kako je Wawrinka uzeo RG 2015,pre toga potpuno podbacio na sva tri Mastersa na sljaci,sem u Rimu gde ga je Roger najblaze receno pregazio u polufinalu !!
Pa kontam ako je takav Wawrinka tad uzeo RG,pa moze i Novak ovaj RG.
Setimo se onog nesrecnog Garosa 2013,sta je sve trebalo da se desi pa da ga Rafa dobije,isto tako se moze reci i za RG 2012 kada je gazio Spanca,imao seriju od 8 gemova,pa prekinut mec.
Vreme je,vreme je da se Novaku to sve vrati,pa Novak ima jedno 15-20 finala na Mastersima na sljaci,8 titula,sto nije nikako malo,a ipak samo jedan RG !!
Vreme je da to Srbin sve naplati na ovogodisnjem RG-u !!

Andjela

pre 6 godina

Sad tek videla žreb.
Najobičnija nameštaljka u korist Novaka.... četiri kola (smešno je pominjati tu buraniju)...
Marej ima neuporedivo teži žreb (a on je br.1)....

Zoran

pre 6 godina

Sad kad krenu botovi: "Stoji on sam sebi", "Jedini protivnik mu je Novak Djokovic", i tako te fore, hahahahaha
(Mikii, 27. maj 2017 12:17)

Miki intelektualče harmonikašu iz Čačka knjigu u šake. Šta ćeš ti ovde. Ako te tvoj profesor doktor Velja Ilić vidi da gubiš vreme nadrlj'o si.

Beobrad

pre 6 godina

Da ponovim, eventualno problem moze biti Luka Pui u 4.kolu. Nadal se izvukao u Rimu, ovog puta nece. Novak ce ga razbiti na sred Satrijea u 4 seta!

?

pre 6 godina

@Djordje
Nema loseg, sve su to buduci brojevi jedan koji igraju mec zivota protiv Noloa i cak iako su na 100 mestu na listi, zasluzuju da budu medju top 5. To je botovska logika.

Nema tu tajne

pre 6 godina

Ko Djokovicu stoji NA PUTU? Zaista adekvatno pitanje! Dolaskom Agasija nista se u tom pogledu nije promenilo - Djokovicu na putu stoji Imaz. Tacnije, PORODICA Imaz, koja je progutala Novakovu porodicu. Nema nikakve tajne u Novakovom padu: gladovanje, u sustini bracni trougao, ko tu ne bi poludeo! Utoliko ni Agasi, ni bilo koji drugi trener, nema sta da menja, to bi mogao jedino psiholog, pri cemu je problem sto je Djokovic vec angazovao jednog kvazi-psihologa, naime samog Imaza! Krize kod vrhunskih tenisera vrlo cesto se svode upravo na fizikalije: Nadal pada kad ne moze da koristi supstance, Federer kad starenje dolazi do izrazaja, Novak kad mu nju-ejdz saralatani pocnu odredjivati ishranu! Sve bi jos Djokovic mogao makar samom sebi da oprosti, kad bi taj imazovski princip ljubavi kod njega dao neke rezultate! Ali ne, posle prvog poraza ce unezvereni Novak da koluta ocima, da trazi izgovor u svemu i svacemu, osim u bednoj ulozi koju je pristao da igra u vlastitom zivotu! Jadni nas Novak! Imam pritom razumevanja i za njegovu suprugu: ona je nakon prvih objavljenih postova na Instagramu verovatno osetila da se RADJA kao osoba, otkrila je tu svoju uobrazenu, virtuelnu snagu, kojom ce stvarno, a ne samo virtuelno, unistiti verovatno dosad najvecu sportsku karijeru 21.veka. Svojim instant-zivotom ona je pobedila njegov stvarni zivot, odnosno on je podlegao njenim utvarama. Tragicno, zar ne?!

krznena revolucija

pre 6 godina

Na putu Novaku moze da stoji samo sam on. Ako uspije da savlada neke svoje unutrašnje demone, da shvati da samo predan rad, trud, talenat, i njegova glad za pobjedom su presudni činioci, on je žargonski receno 'na konju'. Ako podršku bude tražio u 'amor i pas' to je učinak s konja na magarca. Nekako, uvijek sam uz Novaka, smatram da je jedan od najvecih, od Lejvera, niko nije držao sva cetiri u nizu, ima prednost u H2H nad dvije teniske legende, 12 gs, 30 mastersa, veliki broj nedelja na 1.mjestu,ali njegovo ponašanje jeste diskutabilno. Meni bi bilo prihvatljivo da je otpustio sav tim, i doveo novi, desava se, ali da otpusti sve, a ostavi Imasa mi je zabrinjavajuće. Nole, ne bih da pametujem, ti pronađi ljubav i mir u samome sebi, pronadji obrise sebe starog, bori se šampionski do zadnjeg daha, jer si veličina kakve nema. Ne otpisujmo nikada srce šampiona, a nadajmo se da možemo do 2nd RG-a.A sto ne bi moglo da se radujemo u Bulonjskoj sumi?! FORZA!!!

?

pre 6 godina

Ovo je ubedljivo najlaksi zreb ikada. Do polufinala nema nikog od ozbiljnih rivala.Sramota sta rade francuski sponzori, Pezo i Lakost. Sve su mu sklonili, Kirijosa, A. Zvereva, Del Potra, Nisikorija...

SUMP

pre 6 godina

Otvoricu temu koju do sada niko ne spominje, a verujem da na Novaka moze da stavi dodatan pritisak. Ukoliko osvoji RG, Novak ce imati po najmanje dve titule na svakom Grem Slemu sto do sada niko nije uradio. Federer ima jedan RG, Nadal ima jedan AO, ostali aktivni igraci ne mogu ni da se spomenu u ovom kontekstu. Tako da iako nije favorit, na Novaku je veliki pritisak da uradi nesto sto jos niko nije. Od sveg srca mu zelim da to postigne.

Dragan

pre 6 godina

Novak je dobio najlaksi zreb.Nema nijednog dobrog servera koji bi zaustavio Novaka, tako da igra finale pre finala sa Rafom.To ce biti dvoboj za pamcenje.Ako dobije Rafu, osvaja drugi RG, sigurno.Finale ko god bude sa druge strane zreba nema sta da trazi protiv Novaka.Koliko ce uticati novo pojacanje od legende Agasija, videcemo.Novak je upravo ovde ostvario svoj zivotni cilj, tako da sada moze da igra opusteno, i da pokaze svoje vrline.

anica

pre 6 godina

Amore, ti imas porodicu znas ja sam preumorna, radim mnogo...moras mi pomoci oko jednog deteta, a posle da se malo ukljucis u spiritualne seanse, Pepe ti je rekao sta je bitno u zivotu, kljucno je da obgrlis deblo a to ces najbolje uraditi I najvise snage imati uz sirovo povrce I avokado. Nikako bez osmeha na licu I kad zamirise slaninica. Ne brini amore, bicu moderna kao I uvek...krasicu instagram, ti si sve sto si zeleo u tenisu postigao. Kako se to ponasas??

draga Saveta

pre 6 godina

Stoji mu Pepe Imaz. Ako on ne bude u Parizu, nadam se tituli, ako bude...ne vidim sta moze Novaka da trgne kad je primetan bledunjav pogled, ocigledno da Pepito misli da je sport odlican nacin da zadremas.
Sto se tice Noletovog tenisa...nije to toliko lose, vratio je udarce, samo da odrzi psihicki balans, da ne psuje dok misli o davanju srca i da misli o tenisu. Volela bih da budu roditelji tu, sve je lakse.
(anica, 27. maj 2017 12:52)

Zivo me zanima anice kakvi bi tvoji komentari bili kad bi Novak ispunio sve tvoje zelje, udario sakom o sto, razveo se, oterao Pepita, otkacio brata, ugojio se jedno 10 kg, poceo da jede piletinu sa susamom i pun pleh kiflica a nastavio da gubi ?

Ipak treba biti malo realan

pre 6 godina

Ajde budimo realni, Djokovic nema sanse da osvoji. Mozda i stigne do finala ali tamo tesko. Prvo mora protiv Zvereva pa tek onda da se nadamo.

auh!!!

pre 6 godina

Nolo, hahahahaha...

Koliki je stepen vase frustracije kada ga morate obavezno zvati Nolo i smejati se kao neuroticni.

Jedino sto ste uporni u svojoj mrznji, to vam priznajem. Ali nisu zavist i mrznja uopste dobri za vase zdravlje.

x

pre 6 godina

Stvar je takva da moze da izleti u prvom kolu a moze i da osvoji titulu. Nolr je ovde takozvani ''dark horse''. Nije u najboljoj formi, ali ne potcenjujte unapred uticaj koji moze da ima povratak na RG. Kad te emocije ponovo scepaju i vrate sve ono sto je prosao pre godinu dana, ko moze da garantuje da Novak nece na krilima svega toga da trijufuje. Malo verovatno, ali ne i nemoguce. Samo 5 posto bolje kod vrhunskih tenisera je vec mnogo.

ona

pre 6 godina

Na njegovom putu stoji samo Jelena ubedjen sam da je pored izvesnog zasicenja ona glavni krivac za njegov pored iahrane tu je i skretanje paznje sa tenisa ka njenim afinitetima

Djordje

pre 6 godina

Ne slažem se da je težak žreb do četvrtfinala, možda i osmina eventualno bude teška al i u to sumnjam, mislim da stiže do četvrtfinala u najgorem slučaju

Djordje

pre 6 godina

pa obzirom da ga sada moze dobiti svako svi mu stoje na putu

Ko je to svako, navedi mi jednog lošeg igrača koji ga je dobio od prošlog RG?

Da kazem

pre 6 godina

Kad god izadje žreb za neki turnir ovde svi kukate kako je težak, paklenen, opasan...sve neke teorije zavere, svi protiv Novaka, cia, bia, vatikan, masoni, englezi na čelu sa kraljicom i ostale smehotres ne smejurija. Kad ono Granoljers, Janko (koji igra celindzere, Zverev (stariji)..Tim (ok mora i neko ko zna da drži reket), Nadal za koga ste ubeđeni da je Novak bolji (kad bi se zezali), Marej bi trebao u finalu (za koga mislite da nema pojma i da je najgori br.1). Ja ne znam sta bi ste vi hteli, da navataju slučajne prolaznike ili da mu odmah daju pehar kako se ne bi mučio i kako ne bi bilo teško? Znači smešni ste do bola!

Car Uros Prejaki

pre 6 godina

P.S. Na tom putu stojimo i Mikii,Jumko,Patrick,i moja malenkost.Ja tipujem da Jankela izbacuje Noloa .Voleo bih da cujem sta vas trojica mislite.Pozdrav mojim drugarima.

Car Uros Prejaki

pre 6 godina

Lagan zreb ima Nolo Djokovic,nije mogao laksi da dobije.Granjolers,Janko,M.Zverev (steta sto nije Aca Zverev umesto njega).Ali okej iznenadjenja su moguca.Kad je Marej ispao u Madridu od nekog Foginija mozda i Noloa eliminisu neki od ovih rivala.Ja bih voleo da to ucini nas Janko Tipsarevic.Ako prikaze partiju kao iz najboljih dana,recimo kao protiv Federera na US openu 2008 godine,imace lepe sanse da eliminise Noloa.

taki p.

pre 6 godina

Do 4finala Nole nema teske protivnike,nema nezgodne servere tipa Kirgios,Zverev,Izner,tako da bi prolaz bio realan.Protiv Tiema je Nole uvek dobro riternirao i citao njegovu igru,takticki je jaci,trebalo bi da dobije,plus mu je ulio strah u Rimu.Sve posle toga bila bi premija,pogotovo ako bude igrao protiv Rafe.Trebao bi da bude opusten,nije favorit i ne ocekuje se titula,ako ne pokaze neku iznenadnu nervozu,sanse mu rastu.U svakom slucaju,jedini je koji moze da dobije Rafu u normalnim uslovima(povreda,umor).Dobra stvar sto je prosle godine skinuo prokletstvo,sada bi moglo malo da mu se vrati za ranije malere(kisa 2012,pecanje 2013,stomacni virus 2014).

Нина

pre 6 godina

бар може први пут да одигра опуштено рг, освојио га је напокон, није фаворит, Агаси ће му сигурно дати неки користан савет, човек се својевремено вратио из мртвих, ја му желим да га освоји и обрадује нас

zozon,R.Srpska

pre 6 godina

Po meni ,jedino on sam sebi stoji na putu.Ako pobjedi sam sebe i poslozi stvari u svojoj glavi stize drugi RG...
Srecno Novace...

Vojkan

pre 6 godina

Novak je ove godine izgubio sve trofeje koje je prosle godine osvojio,sve do jednog. Ovo je poslednji trofej koji je prosle godine osvojio tako da je logicno ocekivati da i ovaj trofej ne odbrani. ako gledamo realno a ne navijacki.

Levi lakat

pre 6 godina

Ako je Jankela zalečio upalu pluća to će biti Novakova poslednja stanica, ako nije onda će se Novak voziti još jednu rundu, do Zvereva ...

anica

pre 6 godina

Stoji mu Pepe Imaz. Ako on ne bude u Parizu, nadam se tituli, ako bude...ne vidim sta moze Novaka da trgne kad je primetan bledunjav pogled, ocigledno da Pepito misli da je sport odlican nacin da zadremas.
Sto se tice Noletovog tenisa...nije to toliko lose, vratio je udarce, samo da odrzi psihicki balans, da ne psuje dok misli o davanju srca i da misli o tenisu. Volela bih da budu roditelji tu, sve je lakse.

Spartak

pre 6 godina

Nemojte biti preveliki pesimisti. Kada dodje do Nadala sve je moguce. A nema razloga da ne dodje. Monte Karlo QF, Madrid SF, Rim F, RG titula. Podize se forma lagano.

BgHQ

pre 6 godina

Def Novakov zreb je najtezi a Marijev i Stanov najlaksi.Nadalov nesto izmedju.Svakako ne treba zaboraviti Zvereva i Tima koji nezadrzivo ulaze u krug favorita na ATP Turu a obicno i neko od Francuza na RG se probije daleko.Igraci poput Raonica,Berdiha,Iznera i sl nemaju previse sansi na RG.

THE FINAL CUT

pre 6 godina

Realno je miran do 1/4 finala gde ga verovatno čeka Tim. Novak jeste razbio Tima prošlog puta, ali ko god prati tenis zna da je Tim taj meč izgubio zbog očajne taktike koju je izabrao, plus je Novak odigrao perfektan meč. Uz bolju taktiku, lošije izdanje Novaka (sto je realno, jer je taj put odigrao perfektno) svašta je moguće. A onda, nadamo se, u polufinalu poslastica protiv Rafe, ako sve prodje kako treba.

Banjaluka

pre 6 godina

Realno, na svom putu sa druge strane mreze Novak Djokovic ima samo sebe. Sam sebi je najveci neprijatelj. Ako to pobjedi bice opet onaj stari.

Bolje

pre 6 godina

Đoković dragi moji osim 1 kola ima najlaganiji put kasnije, do četvrtfinala nema tu lzbiljnog protivnika, pogledajre raspored ostalim. Miša zverev vele ozbičjan u 3 kolu još na šljaku, taj ne može ni da stigne do 3 kola

Nebojša

pre 6 godina

Žreb u Bulonjskoj šumi nije išao na ruku najboljem srpskom teniseru Novaku Đokoviću, s obzirom da će imati ozbiljne izazove u skoro svakoj rundi turnira.

Ne slažem se sa ovim čak i u sadašnjoj formi ne bi smeo da ima problema barem u prve 3-4 runde ozbiljna pretnja sledi tek u cetvrtfinalu gde bi trebalo da budu ili Dominik Tim ili Gofan i jedan i drugi su prepreke ali prelazne ukoliko Novak odigra kako ume.

Нина

pre 6 godina

бар може први пут да одигра опуштено рг, освојио га је напокон, није фаворит, Агаси ће му сигурно дати неки користан савет, човек се својевремено вратио из мртвих, ја му желим да га освоји и обрадује нас

Vojkan

pre 6 godina

Novak je ove godine izgubio sve trofeje koje je prosle godine osvojio,sve do jednog. Ovo je poslednji trofej koji je prosle godine osvojio tako da je logicno ocekivati da i ovaj trofej ne odbrani. ako gledamo realno a ne navijacki.

Nebojša

pre 6 godina

Žreb u Bulonjskoj šumi nije išao na ruku najboljem srpskom teniseru Novaku Đokoviću, s obzirom da će imati ozbiljne izazove u skoro svakoj rundi turnira.

Ne slažem se sa ovim čak i u sadašnjoj formi ne bi smeo da ima problema barem u prve 3-4 runde ozbiljna pretnja sledi tek u cetvrtfinalu gde bi trebalo da budu ili Dominik Tim ili Gofan i jedan i drugi su prepreke ali prelazne ukoliko Novak odigra kako ume.

Da kazem

pre 6 godina

Kad god izadje žreb za neki turnir ovde svi kukate kako je težak, paklenen, opasan...sve neke teorije zavere, svi protiv Novaka, cia, bia, vatikan, masoni, englezi na čelu sa kraljicom i ostale smehotres ne smejurija. Kad ono Granoljers, Janko (koji igra celindzere, Zverev (stariji)..Tim (ok mora i neko ko zna da drži reket), Nadal za koga ste ubeđeni da je Novak bolji (kad bi se zezali), Marej bi trebao u finalu (za koga mislite da nema pojma i da je najgori br.1). Ja ne znam sta bi ste vi hteli, da navataju slučajne prolaznike ili da mu odmah daju pehar kako se ne bi mučio i kako ne bi bilo teško? Znači smešni ste do bola!

Bolje

pre 6 godina

Đoković dragi moji osim 1 kola ima najlaganiji put kasnije, do četvrtfinala nema tu lzbiljnog protivnika, pogledajre raspored ostalim. Miša zverev vele ozbičjan u 3 kolu još na šljaku, taj ne može ni da stigne do 3 kola

taki p.

pre 6 godina

Do 4finala Nole nema teske protivnike,nema nezgodne servere tipa Kirgios,Zverev,Izner,tako da bi prolaz bio realan.Protiv Tiema je Nole uvek dobro riternirao i citao njegovu igru,takticki je jaci,trebalo bi da dobije,plus mu je ulio strah u Rimu.Sve posle toga bila bi premija,pogotovo ako bude igrao protiv Rafe.Trebao bi da bude opusten,nije favorit i ne ocekuje se titula,ako ne pokaze neku iznenadnu nervozu,sanse mu rastu.U svakom slucaju,jedini je koji moze da dobije Rafu u normalnim uslovima(povreda,umor).Dobra stvar sto je prosle godine skinuo prokletstvo,sada bi moglo malo da mu se vrati za ranije malere(kisa 2012,pecanje 2013,stomacni virus 2014).

SUMP

pre 6 godina

Otvoricu temu koju do sada niko ne spominje, a verujem da na Novaka moze da stavi dodatan pritisak. Ukoliko osvoji RG, Novak ce imati po najmanje dve titule na svakom Grem Slemu sto do sada niko nije uradio. Federer ima jedan RG, Nadal ima jedan AO, ostali aktivni igraci ne mogu ni da se spomenu u ovom kontekstu. Tako da iako nije favorit, na Novaku je veliki pritisak da uradi nesto sto jos niko nije. Od sveg srca mu zelim da to postigne.

Banjaluka

pre 6 godina

Realno, na svom putu sa druge strane mreze Novak Djokovic ima samo sebe. Sam sebi je najveci neprijatelj. Ako to pobjedi bice opet onaj stari.

zozon,R.Srpska

pre 6 godina

Po meni ,jedino on sam sebi stoji na putu.Ako pobjedi sam sebe i poslozi stvari u svojoj glavi stize drugi RG...
Srecno Novace...

THE FINAL CUT

pre 6 godina

Realno je miran do 1/4 finala gde ga verovatno čeka Tim. Novak jeste razbio Tima prošlog puta, ali ko god prati tenis zna da je Tim taj meč izgubio zbog očajne taktike koju je izabrao, plus je Novak odigrao perfektan meč. Uz bolju taktiku, lošije izdanje Novaka (sto je realno, jer je taj put odigrao perfektno) svašta je moguće. A onda, nadamo se, u polufinalu poslastica protiv Rafe, ako sve prodje kako treba.

Nema tu tajne

pre 6 godina

Ko Djokovicu stoji NA PUTU? Zaista adekvatno pitanje! Dolaskom Agasija nista se u tom pogledu nije promenilo - Djokovicu na putu stoji Imaz. Tacnije, PORODICA Imaz, koja je progutala Novakovu porodicu. Nema nikakve tajne u Novakovom padu: gladovanje, u sustini bracni trougao, ko tu ne bi poludeo! Utoliko ni Agasi, ni bilo koji drugi trener, nema sta da menja, to bi mogao jedino psiholog, pri cemu je problem sto je Djokovic vec angazovao jednog kvazi-psihologa, naime samog Imaza! Krize kod vrhunskih tenisera vrlo cesto se svode upravo na fizikalije: Nadal pada kad ne moze da koristi supstance, Federer kad starenje dolazi do izrazaja, Novak kad mu nju-ejdz saralatani pocnu odredjivati ishranu! Sve bi jos Djokovic mogao makar samom sebi da oprosti, kad bi taj imazovski princip ljubavi kod njega dao neke rezultate! Ali ne, posle prvog poraza ce unezvereni Novak da koluta ocima, da trazi izgovor u svemu i svacemu, osim u bednoj ulozi koju je pristao da igra u vlastitom zivotu! Jadni nas Novak! Imam pritom razumevanja i za njegovu suprugu: ona je nakon prvih objavljenih postova na Instagramu verovatno osetila da se RADJA kao osoba, otkrila je tu svoju uobrazenu, virtuelnu snagu, kojom ce stvarno, a ne samo virtuelno, unistiti verovatno dosad najvecu sportsku karijeru 21.veka. Svojim instant-zivotom ona je pobedila njegov stvarni zivot, odnosno on je podlegao njenim utvarama. Tragicno, zar ne?!

Spartak

pre 6 godina

Nemojte biti preveliki pesimisti. Kada dodje do Nadala sve je moguce. A nema razloga da ne dodje. Monte Karlo QF, Madrid SF, Rim F, RG titula. Podize se forma lagano.

auh!!!

pre 6 godina

Nolo, hahahahaha...

Koliki je stepen vase frustracije kada ga morate obavezno zvati Nolo i smejati se kao neuroticni.

Jedino sto ste uporni u svojoj mrznji, to vam priznajem. Ali nisu zavist i mrznja uopste dobri za vase zdravlje.

Beobrad

pre 6 godina

Da ponovim, eventualno problem moze biti Luka Pui u 4.kolu. Nadal se izvukao u Rimu, ovog puta nece. Novak ce ga razbiti na sred Satrijea u 4 seta!

krznena revolucija

pre 6 godina

Na putu Novaku moze da stoji samo sam on. Ako uspije da savlada neke svoje unutrašnje demone, da shvati da samo predan rad, trud, talenat, i njegova glad za pobjedom su presudni činioci, on je žargonski receno 'na konju'. Ako podršku bude tražio u 'amor i pas' to je učinak s konja na magarca. Nekako, uvijek sam uz Novaka, smatram da je jedan od najvecih, od Lejvera, niko nije držao sva cetiri u nizu, ima prednost u H2H nad dvije teniske legende, 12 gs, 30 mastersa, veliki broj nedelja na 1.mjestu,ali njegovo ponašanje jeste diskutabilno. Meni bi bilo prihvatljivo da je otpustio sav tim, i doveo novi, desava se, ali da otpusti sve, a ostavi Imasa mi je zabrinjavajuće. Nole, ne bih da pametujem, ti pronađi ljubav i mir u samome sebi, pronadji obrise sebe starog, bori se šampionski do zadnjeg daha, jer si veličina kakve nema. Ne otpisujmo nikada srce šampiona, a nadajmo se da možemo do 2nd RG-a.A sto ne bi moglo da se radujemo u Bulonjskoj sumi?! FORZA!!!

x

pre 6 godina

Stvar je takva da moze da izleti u prvom kolu a moze i da osvoji titulu. Nolr je ovde takozvani ''dark horse''. Nije u najboljoj formi, ali ne potcenjujte unapred uticaj koji moze da ima povratak na RG. Kad te emocije ponovo scepaju i vrate sve ono sto je prosao pre godinu dana, ko moze da garantuje da Novak nece na krilima svega toga da trijufuje. Malo verovatno, ali ne i nemoguce. Samo 5 posto bolje kod vrhunskih tenisera je vec mnogo.

anica

pre 6 godina

Stoji mu Pepe Imaz. Ako on ne bude u Parizu, nadam se tituli, ako bude...ne vidim sta moze Novaka da trgne kad je primetan bledunjav pogled, ocigledno da Pepito misli da je sport odlican nacin da zadremas.
Sto se tice Noletovog tenisa...nije to toliko lose, vratio je udarce, samo da odrzi psihicki balans, da ne psuje dok misli o davanju srca i da misli o tenisu. Volela bih da budu roditelji tu, sve je lakse.

Levi lakat

pre 6 godina

Ako je Jankela zalečio upalu pluća to će biti Novakova poslednja stanica, ako nije onda će se Novak voziti još jednu rundu, do Zvereva ...

BgHQ

pre 6 godina

Def Novakov zreb je najtezi a Marijev i Stanov najlaksi.Nadalov nesto izmedju.Svakako ne treba zaboraviti Zvereva i Tima koji nezadrzivo ulaze u krug favorita na ATP Turu a obicno i neko od Francuza na RG se probije daleko.Igraci poput Raonica,Berdiha,Iznera i sl nemaju previse sansi na RG.

ona

pre 6 godina

Na njegovom putu stoji samo Jelena ubedjen sam da je pored izvesnog zasicenja ona glavni krivac za njegov pored iahrane tu je i skretanje paznje sa tenisa ka njenim afinitetima

draga Saveta

pre 6 godina

Stoji mu Pepe Imaz. Ako on ne bude u Parizu, nadam se tituli, ako bude...ne vidim sta moze Novaka da trgne kad je primetan bledunjav pogled, ocigledno da Pepito misli da je sport odlican nacin da zadremas.
Sto se tice Noletovog tenisa...nije to toliko lose, vratio je udarce, samo da odrzi psihicki balans, da ne psuje dok misli o davanju srca i da misli o tenisu. Volela bih da budu roditelji tu, sve je lakse.
(anica, 27. maj 2017 12:52)

Zivo me zanima anice kakvi bi tvoji komentari bili kad bi Novak ispunio sve tvoje zelje, udario sakom o sto, razveo se, oterao Pepita, otkacio brata, ugojio se jedno 10 kg, poceo da jede piletinu sa susamom i pun pleh kiflica a nastavio da gubi ?

Dragan

pre 6 godina

Novak je dobio najlaksi zreb.Nema nijednog dobrog servera koji bi zaustavio Novaka, tako da igra finale pre finala sa Rafom.To ce biti dvoboj za pamcenje.Ako dobije Rafu, osvaja drugi RG, sigurno.Finale ko god bude sa druge strane zreba nema sta da trazi protiv Novaka.Koliko ce uticati novo pojacanje od legende Agasija, videcemo.Novak je upravo ovde ostvario svoj zivotni cilj, tako da sada moze da igra opusteno, i da pokaze svoje vrline.

Zoran

pre 6 godina

Sad kad krenu botovi: "Stoji on sam sebi", "Jedini protivnik mu je Novak Djokovic", i tako te fore, hahahahaha
(Mikii, 27. maj 2017 12:17)

Miki intelektualče harmonikašu iz Čačka knjigu u šake. Šta ćeš ti ovde. Ako te tvoj profesor doktor Velja Ilić vidi da gubiš vreme nadrlj'o si.

anica

pre 6 godina

Amore, ti imas porodicu znas ja sam preumorna, radim mnogo...moras mi pomoci oko jednog deteta, a posle da se malo ukljucis u spiritualne seanse, Pepe ti je rekao sta je bitno u zivotu, kljucno je da obgrlis deblo a to ces najbolje uraditi I najvise snage imati uz sirovo povrce I avokado. Nikako bez osmeha na licu I kad zamirise slaninica. Ne brini amore, bicu moderna kao I uvek...krasicu instagram, ti si sve sto si zeleo u tenisu postigao. Kako se to ponasas??

?

pre 6 godina

Ovo je ubedljivo najlaksi zreb ikada. Do polufinala nema nikog od ozbiljnih rivala.Sramota sta rade francuski sponzori, Pezo i Lakost. Sve su mu sklonili, Kirijosa, A. Zvereva, Del Potra, Nisikorija...

Car Uros Prejaki

pre 6 godina

Lagan zreb ima Nolo Djokovic,nije mogao laksi da dobije.Granjolers,Janko,M.Zverev (steta sto nije Aca Zverev umesto njega).Ali okej iznenadjenja su moguca.Kad je Marej ispao u Madridu od nekog Foginija mozda i Noloa eliminisu neki od ovih rivala.Ja bih voleo da to ucini nas Janko Tipsarevic.Ako prikaze partiju kao iz najboljih dana,recimo kao protiv Federera na US openu 2008 godine,imace lepe sanse da eliminise Noloa.

Francesko Gvidolino

pre 6 godina

Pa kako je Wawrinka uzeo RG 2015,pre toga potpuno podbacio na sva tri Mastersa na sljaci,sem u Rimu gde ga je Roger najblaze receno pregazio u polufinalu !!
Pa kontam ako je takav Wawrinka tad uzeo RG,pa moze i Novak ovaj RG.
Setimo se onog nesrecnog Garosa 2013,sta je sve trebalo da se desi pa da ga Rafa dobije,isto tako se moze reci i za RG 2012 kada je gazio Spanca,imao seriju od 8 gemova,pa prekinut mec.
Vreme je,vreme je da se Novaku to sve vrati,pa Novak ima jedno 15-20 finala na Mastersima na sljaci,8 titula,sto nije nikako malo,a ipak samo jedan RG !!
Vreme je da to Srbin sve naplati na ovogodisnjem RG-u !!

Car Uros Prejaki

pre 6 godina

P.S. Na tom putu stojimo i Mikii,Jumko,Patrick,i moja malenkost.Ja tipujem da Jankela izbacuje Noloa .Voleo bih da cujem sta vas trojica mislite.Pozdrav mojim drugarima.

Ipak treba biti malo realan

pre 6 godina

Ajde budimo realni, Djokovic nema sanse da osvoji. Mozda i stigne do finala ali tamo tesko. Prvo mora protiv Zvereva pa tek onda da se nadamo.

?

pre 6 godina

@Djordje
Nema loseg, sve su to buduci brojevi jedan koji igraju mec zivota protiv Noloa i cak iako su na 100 mestu na listi, zasluzuju da budu medju top 5. To je botovska logika.

Andjela

pre 6 godina

Sad tek videla žreb.
Najobičnija nameštaljka u korist Novaka.... četiri kola (smešno je pominjati tu buraniju)...
Marej ima neuporedivo teži žreb (a on je br.1)....

Djordje

pre 6 godina

Ne slažem se da je težak žreb do četvrtfinala, možda i osmina eventualno bude teška al i u to sumnjam, mislim da stiže do četvrtfinala u najgorem slučaju

Djordje

pre 6 godina

pa obzirom da ga sada moze dobiti svako svi mu stoje na putu

Ko je to svako, navedi mi jednog lošeg igrača koji ga je dobio od prošlog RG?

Vojkan

pre 6 godina

Novak je ove godine izgubio sve trofeje koje je prosle godine osvojio,sve do jednog. Ovo je poslednji trofej koji je prosle godine osvojio tako da je logicno ocekivati da i ovaj trofej ne odbrani. ako gledamo realno a ne navijacki.

Levi lakat

pre 6 godina

Ako je Jankela zalečio upalu pluća to će biti Novakova poslednja stanica, ako nije onda će se Novak voziti još jednu rundu, do Zvereva ...

Car Uros Prejaki

pre 6 godina

Lagan zreb ima Nolo Djokovic,nije mogao laksi da dobije.Granjolers,Janko,M.Zverev (steta sto nije Aca Zverev umesto njega).Ali okej iznenadjenja su moguca.Kad je Marej ispao u Madridu od nekog Foginija mozda i Noloa eliminisu neki od ovih rivala.Ja bih voleo da to ucini nas Janko Tipsarevic.Ako prikaze partiju kao iz najboljih dana,recimo kao protiv Federera na US openu 2008 godine,imace lepe sanse da eliminise Noloa.

Car Uros Prejaki

pre 6 godina

P.S. Na tom putu stojimo i Mikii,Jumko,Patrick,i moja malenkost.Ja tipujem da Jankela izbacuje Noloa .Voleo bih da cujem sta vas trojica mislite.Pozdrav mojim drugarima.

BgHQ

pre 6 godina

Def Novakov zreb je najtezi a Marijev i Stanov najlaksi.Nadalov nesto izmedju.Svakako ne treba zaboraviti Zvereva i Tima koji nezadrzivo ulaze u krug favorita na ATP Turu a obicno i neko od Francuza na RG se probije daleko.Igraci poput Raonica,Berdiha,Iznera i sl nemaju previse sansi na RG.

?

pre 6 godina

Ovo je ubedljivo najlaksi zreb ikada. Do polufinala nema nikog od ozbiljnih rivala.Sramota sta rade francuski sponzori, Pezo i Lakost. Sve su mu sklonili, Kirijosa, A. Zvereva, Del Potra, Nisikorija...

Nema tu tajne

pre 6 godina

Ko Djokovicu stoji NA PUTU? Zaista adekvatno pitanje! Dolaskom Agasija nista se u tom pogledu nije promenilo - Djokovicu na putu stoji Imaz. Tacnije, PORODICA Imaz, koja je progutala Novakovu porodicu. Nema nikakve tajne u Novakovom padu: gladovanje, u sustini bracni trougao, ko tu ne bi poludeo! Utoliko ni Agasi, ni bilo koji drugi trener, nema sta da menja, to bi mogao jedino psiholog, pri cemu je problem sto je Djokovic vec angazovao jednog kvazi-psihologa, naime samog Imaza! Krize kod vrhunskih tenisera vrlo cesto se svode upravo na fizikalije: Nadal pada kad ne moze da koristi supstance, Federer kad starenje dolazi do izrazaja, Novak kad mu nju-ejdz saralatani pocnu odredjivati ishranu! Sve bi jos Djokovic mogao makar samom sebi da oprosti, kad bi taj imazovski princip ljubavi kod njega dao neke rezultate! Ali ne, posle prvog poraza ce unezvereni Novak da koluta ocima, da trazi izgovor u svemu i svacemu, osim u bednoj ulozi koju je pristao da igra u vlastitom zivotu! Jadni nas Novak! Imam pritom razumevanja i za njegovu suprugu: ona je nakon prvih objavljenih postova na Instagramu verovatno osetila da se RADJA kao osoba, otkrila je tu svoju uobrazenu, virtuelnu snagu, kojom ce stvarno, a ne samo virtuelno, unistiti verovatno dosad najvecu sportsku karijeru 21.veka. Svojim instant-zivotom ona je pobedila njegov stvarni zivot, odnosno on je podlegao njenim utvarama. Tragicno, zar ne?!

Da kazem

pre 6 godina

Kad god izadje žreb za neki turnir ovde svi kukate kako je težak, paklenen, opasan...sve neke teorije zavere, svi protiv Novaka, cia, bia, vatikan, masoni, englezi na čelu sa kraljicom i ostale smehotres ne smejurija. Kad ono Granoljers, Janko (koji igra celindzere, Zverev (stariji)..Tim (ok mora i neko ko zna da drži reket), Nadal za koga ste ubeđeni da je Novak bolji (kad bi se zezali), Marej bi trebao u finalu (za koga mislite da nema pojma i da je najgori br.1). Ja ne znam sta bi ste vi hteli, da navataju slučajne prolaznike ili da mu odmah daju pehar kako se ne bi mučio i kako ne bi bilo teško? Znači smešni ste do bola!

Andjela

pre 6 godina

Sad tek videla žreb.
Najobičnija nameštaljka u korist Novaka.... četiri kola (smešno je pominjati tu buraniju)...
Marej ima neuporedivo teži žreb (a on je br.1)....

Banjaluka

pre 6 godina

Realno, na svom putu sa druge strane mreze Novak Djokovic ima samo sebe. Sam sebi je najveci neprijatelj. Ako to pobjedi bice opet onaj stari.

zozon,R.Srpska

pre 6 godina

Po meni ,jedino on sam sebi stoji na putu.Ako pobjedi sam sebe i poslozi stvari u svojoj glavi stize drugi RG...
Srecno Novace...

ona

pre 6 godina

Na njegovom putu stoji samo Jelena ubedjen sam da je pored izvesnog zasicenja ona glavni krivac za njegov pored iahrane tu je i skretanje paznje sa tenisa ka njenim afinitetima

Beobrad

pre 6 godina

Da ponovim, eventualno problem moze biti Luka Pui u 4.kolu. Nadal se izvukao u Rimu, ovog puta nece. Novak ce ga razbiti na sred Satrijea u 4 seta!

Нина

pre 6 godina

бар може први пут да одигра опуштено рг, освојио га је напокон, није фаворит, Агаси ће му сигурно дати неки користан савет, човек се својевремено вратио из мртвих, ја му желим да га освоји и обрадује нас

Djordje

pre 6 godina

pa obzirom da ga sada moze dobiti svako svi mu stoje na putu

Ko je to svako, navedi mi jednog lošeg igrača koji ga je dobio od prošlog RG?

Ipak treba biti malo realan

pre 6 godina

Ajde budimo realni, Djokovic nema sanse da osvoji. Mozda i stigne do finala ali tamo tesko. Prvo mora protiv Zvereva pa tek onda da se nadamo.

anica

pre 6 godina

Amore, ti imas porodicu znas ja sam preumorna, radim mnogo...moras mi pomoci oko jednog deteta, a posle da se malo ukljucis u spiritualne seanse, Pepe ti je rekao sta je bitno u zivotu, kljucno je da obgrlis deblo a to ces najbolje uraditi I najvise snage imati uz sirovo povrce I avokado. Nikako bez osmeha na licu I kad zamirise slaninica. Ne brini amore, bicu moderna kao I uvek...krasicu instagram, ti si sve sto si zeleo u tenisu postigao. Kako se to ponasas??

draga Saveta

pre 6 godina

Stoji mu Pepe Imaz. Ako on ne bude u Parizu, nadam se tituli, ako bude...ne vidim sta moze Novaka da trgne kad je primetan bledunjav pogled, ocigledno da Pepito misli da je sport odlican nacin da zadremas.
Sto se tice Noletovog tenisa...nije to toliko lose, vratio je udarce, samo da odrzi psihicki balans, da ne psuje dok misli o davanju srca i da misli o tenisu. Volela bih da budu roditelji tu, sve je lakse.
(anica, 27. maj 2017 12:52)

Zivo me zanima anice kakvi bi tvoji komentari bili kad bi Novak ispunio sve tvoje zelje, udario sakom o sto, razveo se, oterao Pepita, otkacio brata, ugojio se jedno 10 kg, poceo da jede piletinu sa susamom i pun pleh kiflica a nastavio da gubi ?

Dragan

pre 6 godina

Novak je dobio najlaksi zreb.Nema nijednog dobrog servera koji bi zaustavio Novaka, tako da igra finale pre finala sa Rafom.To ce biti dvoboj za pamcenje.Ako dobije Rafu, osvaja drugi RG, sigurno.Finale ko god bude sa druge strane zreba nema sta da trazi protiv Novaka.Koliko ce uticati novo pojacanje od legende Agasija, videcemo.Novak je upravo ovde ostvario svoj zivotni cilj, tako da sada moze da igra opusteno, i da pokaze svoje vrline.

krznena revolucija

pre 6 godina

Na putu Novaku moze da stoji samo sam on. Ako uspije da savlada neke svoje unutrašnje demone, da shvati da samo predan rad, trud, talenat, i njegova glad za pobjedom su presudni činioci, on je žargonski receno 'na konju'. Ako podršku bude tražio u 'amor i pas' to je učinak s konja na magarca. Nekako, uvijek sam uz Novaka, smatram da je jedan od najvecih, od Lejvera, niko nije držao sva cetiri u nizu, ima prednost u H2H nad dvije teniske legende, 12 gs, 30 mastersa, veliki broj nedelja na 1.mjestu,ali njegovo ponašanje jeste diskutabilno. Meni bi bilo prihvatljivo da je otpustio sav tim, i doveo novi, desava se, ali da otpusti sve, a ostavi Imasa mi je zabrinjavajuće. Nole, ne bih da pametujem, ti pronađi ljubav i mir u samome sebi, pronadji obrise sebe starog, bori se šampionski do zadnjeg daha, jer si veličina kakve nema. Ne otpisujmo nikada srce šampiona, a nadajmo se da možemo do 2nd RG-a.A sto ne bi moglo da se radujemo u Bulonjskoj sumi?! FORZA!!!

x

pre 6 godina

Stvar je takva da moze da izleti u prvom kolu a moze i da osvoji titulu. Nolr je ovde takozvani ''dark horse''. Nije u najboljoj formi, ali ne potcenjujte unapred uticaj koji moze da ima povratak na RG. Kad te emocije ponovo scepaju i vrate sve ono sto je prosao pre godinu dana, ko moze da garantuje da Novak nece na krilima svega toga da trijufuje. Malo verovatno, ali ne i nemoguce. Samo 5 posto bolje kod vrhunskih tenisera je vec mnogo.

SUMP

pre 6 godina

Otvoricu temu koju do sada niko ne spominje, a verujem da na Novaka moze da stavi dodatan pritisak. Ukoliko osvoji RG, Novak ce imati po najmanje dve titule na svakom Grem Slemu sto do sada niko nije uradio. Federer ima jedan RG, Nadal ima jedan AO, ostali aktivni igraci ne mogu ni da se spomenu u ovom kontekstu. Tako da iako nije favorit, na Novaku je veliki pritisak da uradi nesto sto jos niko nije. Od sveg srca mu zelim da to postigne.

Spartak

pre 6 godina

Nemojte biti preveliki pesimisti. Kada dodje do Nadala sve je moguce. A nema razloga da ne dodje. Monte Karlo QF, Madrid SF, Rim F, RG titula. Podize se forma lagano.

auh!!!

pre 6 godina

Nolo, hahahahaha...

Koliki je stepen vase frustracije kada ga morate obavezno zvati Nolo i smejati se kao neuroticni.

Jedino sto ste uporni u svojoj mrznji, to vam priznajem. Ali nisu zavist i mrznja uopste dobri za vase zdravlje.

Bolje

pre 6 godina

Đoković dragi moji osim 1 kola ima najlaganiji put kasnije, do četvrtfinala nema tu lzbiljnog protivnika, pogledajre raspored ostalim. Miša zverev vele ozbičjan u 3 kolu još na šljaku, taj ne može ni da stigne do 3 kola

anica

pre 6 godina

Stoji mu Pepe Imaz. Ako on ne bude u Parizu, nadam se tituli, ako bude...ne vidim sta moze Novaka da trgne kad je primetan bledunjav pogled, ocigledno da Pepito misli da je sport odlican nacin da zadremas.
Sto se tice Noletovog tenisa...nije to toliko lose, vratio je udarce, samo da odrzi psihicki balans, da ne psuje dok misli o davanju srca i da misli o tenisu. Volela bih da budu roditelji tu, sve je lakse.

Zoran

pre 6 godina

Sad kad krenu botovi: "Stoji on sam sebi", "Jedini protivnik mu je Novak Djokovic", i tako te fore, hahahahaha
(Mikii, 27. maj 2017 12:17)

Miki intelektualče harmonikašu iz Čačka knjigu u šake. Šta ćeš ti ovde. Ako te tvoj profesor doktor Velja Ilić vidi da gubiš vreme nadrlj'o si.

taki p.

pre 6 godina

Do 4finala Nole nema teske protivnike,nema nezgodne servere tipa Kirgios,Zverev,Izner,tako da bi prolaz bio realan.Protiv Tiema je Nole uvek dobro riternirao i citao njegovu igru,takticki je jaci,trebalo bi da dobije,plus mu je ulio strah u Rimu.Sve posle toga bila bi premija,pogotovo ako bude igrao protiv Rafe.Trebao bi da bude opusten,nije favorit i ne ocekuje se titula,ako ne pokaze neku iznenadnu nervozu,sanse mu rastu.U svakom slucaju,jedini je koji moze da dobije Rafu u normalnim uslovima(povreda,umor).Dobra stvar sto je prosle godine skinuo prokletstvo,sada bi moglo malo da mu se vrati za ranije malere(kisa 2012,pecanje 2013,stomacni virus 2014).

Nebojša

pre 6 godina

Žreb u Bulonjskoj šumi nije išao na ruku najboljem srpskom teniseru Novaku Đokoviću, s obzirom da će imati ozbiljne izazove u skoro svakoj rundi turnira.

Ne slažem se sa ovim čak i u sadašnjoj formi ne bi smeo da ima problema barem u prve 3-4 runde ozbiljna pretnja sledi tek u cetvrtfinalu gde bi trebalo da budu ili Dominik Tim ili Gofan i jedan i drugi su prepreke ali prelazne ukoliko Novak odigra kako ume.

Djordje

pre 6 godina

Ne slažem se da je težak žreb do četvrtfinala, možda i osmina eventualno bude teška al i u to sumnjam, mislim da stiže do četvrtfinala u najgorem slučaju

?

pre 6 godina

@Djordje
Nema loseg, sve su to buduci brojevi jedan koji igraju mec zivota protiv Noloa i cak iako su na 100 mestu na listi, zasluzuju da budu medju top 5. To je botovska logika.

THE FINAL CUT

pre 6 godina

Realno je miran do 1/4 finala gde ga verovatno čeka Tim. Novak jeste razbio Tima prošlog puta, ali ko god prati tenis zna da je Tim taj meč izgubio zbog očajne taktike koju je izabrao, plus je Novak odigrao perfektan meč. Uz bolju taktiku, lošije izdanje Novaka (sto je realno, jer je taj put odigrao perfektno) svašta je moguće. A onda, nadamo se, u polufinalu poslastica protiv Rafe, ako sve prodje kako treba.

Francesko Gvidolino

pre 6 godina

Pa kako je Wawrinka uzeo RG 2015,pre toga potpuno podbacio na sva tri Mastersa na sljaci,sem u Rimu gde ga je Roger najblaze receno pregazio u polufinalu !!
Pa kontam ako je takav Wawrinka tad uzeo RG,pa moze i Novak ovaj RG.
Setimo se onog nesrecnog Garosa 2013,sta je sve trebalo da se desi pa da ga Rafa dobije,isto tako se moze reci i za RG 2012 kada je gazio Spanca,imao seriju od 8 gemova,pa prekinut mec.
Vreme je,vreme je da se Novaku to sve vrati,pa Novak ima jedno 15-20 finala na Mastersima na sljaci,8 titula,sto nije nikako malo,a ipak samo jedan RG !!
Vreme je da to Srbin sve naplati na ovogodisnjem RG-u !!