Nedelja, 05.06.2016.

18:40

Mari: Četiri GS u nizu, neverovatno, svaka čast Novače

Endi Mari iskreno je čestitao Novaku Đokoviću osvajanje Rolan Garosa posle poraza u finalu.

Izvor: B92

Mari: Èetiri GS u nizu, neverovatno, svaka èast Novaèe IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

94 Komentari

Sortiraj po:

mister no

pre 7 godina

Marej jeste pravi djentlmen. Federer nikad, ali nikad, ovako nesto ne bi rekao. Rizikujem da me ovi komesari sa ovih sajtova iskritikuju, ali stvarno mislim tako. Covek gine na terenu, daje sve od sebe, ali je uvek cool kada su u pitanju sumnjive sudijske odluke, uziva u pobedi, ali je uvek dostojanstven u porazu...Dobar je Endi.

Donekle poznavalac tenisa

pre 7 godina

Slaba psiha je donelo ovoliko izgubljena finala za njega na gremslemovima..Iako je odlican teniser. Stoga vise srece Novak ima u poslednjem vreme kad igra sa njim jer nema potrebe da mu se prilagodi kao sa Nadalom,Rodzerom nekad jer je jaci tamo gde je ovaj najslabiji.

RF Fans

pre 7 godina

Sta kaze glumac Federer?
(TV, 5. jun 2016 19:44)

Glumac je rekao da se manje nerviras jer ga ne dotices kao da mu je jasno odavno sto tice nekih stvari..

Novosadjanin.

pre 7 godina

Nikada necu zaboraviti Marejevo pridruzivanje u hajci protiv Novaka. Sorry Endi, nije ti to trebalo... Novak ce biti jedan od najboljih sportista ikada, ne samo teniser. Ishitreno si odreagovao. Tako se ne izbacuje sampion iz balansa.

Vaše ime

pre 7 godina

Treba bre imati mu*a pa pričati ovako o Novaku odmah pošto je izgubio za njega možda najvažniji meč u karijeri.
Mari je pričao i uzdržavao se da ne zaplače. Ali je rekao ono što mnogi znaju ali ne žele da priznaju.
Pravi je šampion Endi, ovakve stvari vas čine šampionima više od pehara !

Nebojša

pre 7 godina

Endi je 16 na goat listi ispred na primer Hjuita i Rodika i daleko je trofejniji od obojice olimpijski je šampion osvojio je dva grenslema a izgubio osam svih osam od velikana 3 od Federera 5 od Novaka igrao je finale na sva četiri najveća turnira i onda neko napiše kako je slaba konkurencija a da nema Novaka imao bi barem pet grenslemova do sada.

Bejzbol palica

pre 7 godina

Ovako čestita pravi sportista i džentlmen. "Čestitam, pobedio si, bio si bolji i zaslužio si." A ne kao neki pljačljivi koji kad izgube uvek govore: "Pobedio si jer MENE nije išlo" ili "izgubio sam jer JA nisam dobro igrao". Po meni, Federer nikad neće biti sportsmen poput Noleta, Rafe i Mareja.

cofi008

pre 7 godina

a da vidimo sad gde su komentari. mari je hladan, los covek..itd..e moji ljudi.
mari je dobar lik skroz, al eto igra u eri sa buducin najboljim igracem ikada. i nije mu def lako. mozda je u jednom trenutku presao liniju ali to je iza..
i gde su sada komentari zapadna publika mrzi noleta..itd. pa novak je igrao kao da je bio na domacem terenu
Nole car!

dečko, ajde oladi

pre 7 godina

I Novak prošle godine samo što nije zaplakao.Ali je radio,radio i osvojio, možda ćeš i ti dečko neke iduće godine...

protected

pre 7 godina

Sada ce da krenu oni osvojio je jer se povredili Nadal i Federer....nja nja njaaaa Svaka cast Nole.Dostigao si svoj san,sada je na redu Sinssinati da kompletiras i Masters turnire???

Ana

pre 7 godina

Andy mi je uvek bio simpa. Ne znam zašto ga ljudi ovde ne gotive. Par puta su ga novinari uvukli u mašinu, ali u suštini, Andy je OK. Ako ne igra sa Noletom, odnosno protiv njega uvek navijam za Andy-ja. Zaslužio je još koju GS titulu. Mislim da će osvojiti kao što će i Nole doći do Rodjinog broja... Škoti su OK. Setite se kako su čistili sneg u Novom Sadu.

koya

pre 7 godina

Овај Шкот ми је све симпатичнији, могу рећи да га "не подносим" једино кад игра са Ђоковићем.На терену показује да је од крви и меса, да има јаке емоције... Ако сте приметили он је данас прешао преко мреже да би честитао Новаку и тим, као и обраћањем на додели, показао да је прави спортиста.

boki

pre 7 godina

Mozda je u dilemi njegov igracki kapacitet i ako nije sporan kvalitet, ali toliko postovanje prema Novaku malo njih je iskazalo. Hvala velikom sportisti i coveku Endi marej.

akakij akakijevic

pre 7 godina

cestitke endiju na sportskom drzanju i lepim recima.nole,hvala ti srbine sto si najbolji igrac svih vremena i sto si jos jednom srbiju digao na pobednicki tron

borkes

pre 7 godina

Pred meč i nakon 1. gema: Nova Nada.
U nastavku: Imperija uzvraća udarac!
Ali onda sledi: POVRATAK DŽEDAJAAAAAAAAAAAAAAA
Na kraju Novak stoji s pobedničkim peharom, okupan suncem, u pozadini se vijori srpska trobojka a terenom odzvanja "Bože Pravde"!
Da li ima jedan živi Srbin koji danas nije osetio ponos?
Ja mislim da nema.
Novače Đokoviću pratim te od 2006. Svaki meč koji sam bio u mogućnosti da gledam, gledao sam. Hvala Ti i želim Ti sve najbolje u životu.
Idemo dalje.
P.S. Nadam se da mi niko neće zameriti što sam ovaj komentar ostavio na svim vestima o ovom veličanstvenom dostignuću ali to je bilo jače od mene.

Vragolan

pre 7 godina

Endi je imao čast da igra sa najboljim teniserom svih vremena... 
Malo li je...
(Može biti samo je*an, 05. jun 2016 19:17)

Istina, igrao je sa Federerom 25 puta, i skor je 14-11 za Rodžera.

Vragolan

pre 7 godina

Endi je imao čast da igra sa najboljim teniserom svih vremena... 
Malo li je...
(Može biti samo je*an, 05. jun 2016 19:17)

Istina, igrao je sa Federerom 25 puta, i skor je 14-11 za Rodžera.

dominus

pre 7 godina

Mareju svaka čast i želim mu da do kraja karijere osvoji bar po jednom AO i RG, tako postane 9. čovek u istoriji sa sva 4 slema i četvrti koji če imati golden slem.
On i Novak bi trebali uzeti većinu od narednih 20 gren slemova. Šteta bi zaista bila da ostane na "samo" dva.

ALEKSANDRA

pre 7 godina

Koliko god Endi nervirao mnoge, on je covek na mestu. Ovakve reci uputiti nekome ko te je upravo pobedio, mogu samo veliki ljudi. Iskren i emotivan govor. Svaka cast Endi!

svaka mu je na mestu

pre 7 godina

@svaka mu je na mestu.Zašto mi dajete pluseve?Zar ne primećujete ironiju?Interesuje me kako je izgovorio NOVAČE?A to što hvalite Maria, polako, uskoro će i drvlje i kamenje na njega (kao što je i bilo nedavno).Kako se samo pojedinci okreću, k'o petao na krovu.

Petar

pre 7 godina

Verujte, nisam plakao ni posle meč lopte, ni posle himne, ali kada sam slušao kako Mari priča o Novaku, uz drhtav glas, suze su krenule!
Ono što je on rekao treba da se urami u sva naša srca zauvek, da shvatimo da je ovo danas najveći sportski uspeh Srbije ikada, da shvatimo koliki je šampion Novak!

Jovan

pre 7 godina

Šteta,dobar je teniser nije imao sreće posle Rodzerove i Rafine dominacije upao u eru Novaka Djokovića što će se odraziti na njegovu karijeru,vrlo loš procenat u finalima GS 2-8.Ne bi me čudilo da ga ovaj poraz dotuče do te mere da više nikada ne osvoji ni jedan GS.

Фрфљави

pre 7 godina

Нисам волео Мареја. Не из неке обести већ зато што ми није био симпатичан. Поготово када је чачкао Новака са оним ситним аферама. Али искрено мислим да је искрен момак. И да је победио, исто би га заслушио.

milanche

pre 7 godina

Svaka cast Endiju,popravlja se u svojim izjavama i ponasanju.Valjda shvata da ne valja ljutiti Noleta.Dace po koji manji turnir za utehu ali ono sto zacrta pod moranje to je samo njegovo i bozije!

Valderama

pre 7 godina

Mari me kupio ovom izjavom , tako da vise nikad necu nesto lose komentarisati o njemu.

Kao da je i on bio srecan zbog Novaka.
Svaka cast Andy.

anica

pre 7 godina

Svrco, dobro si se drzao u prvom setu, nemoj da places..bice prilike i za tebe, Novak je bolji teniser i zasluzio je ovaj trofej vise nego iko!

iskren neutralan navijac

pre 7 godina

Eee Endi,Endi mogao si ti dosad postati jedan od najboljih tenisera ikada kao Novak,Rafa i Rodzer sto su u tenisu..Ali nisi imao prave ljude oko sebe niti posedujes sampionski karakter bez obzira sto si odlican teniser. Tu te razdvaja mnogo od njih zato nikad neces biti prvi kao da ces uzeti GS vise..Bar dok ovaj trio bude aktivno igralo.

323

pre 7 godina

sta covek da kaze. 4 u nizu, to je nesto sto se ceka decenijama i posle novaka ja sumnjam da cu da dozivim da vidim ko ce sledeci to da ostvari. ja znam da mnogi toga nisu svesni, koliki je to uspeh a i novak. verovatno ce tek od sutra nakon prespavane noci da shvati. veliko ostvarenje, veliki rekord a ima mogucnost da osvoji treci put i wimbledon i usao pa da ostvari ono sto ima samo leiver, sva 4 u jednoj istoj godini?? strasno i kada samo pomislim na to a ako mu to uspe i rekord rodzera nece biti nedostizan. a to je nesto jos strasnije. ali polako, korak po korak jer novak kada hoce, moze SVE.

Mikii

pre 7 godina

Kako ovog coveka nije sramota vise, nije mi jasno. Pa covek osvoji prvi set, propusti brejk loptu i potom od 10, osvoji 2 gema. Da se Djokovic nuje glupirao na kraju, trebalo je da osvoji samo 5 gemova posle prvog seta. Ej! Ovo igrac? Ovo DRUGI teniser sveta? Ovoga se neko boji? Veciti sparing partner. Pored ovakvih "neprijatelja", Djokovicu prijatelji nisu ni potrebni. Zlatna era tenisa.

Markus

pre 7 godina

Meni posle onih izjava o igranju mečeva po 5-6 sati,pa izjava da ga Novak dekoncentriše,pa foliranjem kod serviranja,pa nameštanjem face da ti se krv zaledi itd...nikad neće biti ni korektan sportista ni šmeker kako ga neki nazivaju.Zar ste tako brzo zaboravili?Ja ne.Novak Djoković-NAJBOLJI TENISER SVIH VREMENA!!!!!!!!!!!

Rosenborg

pre 7 godina

marej je sjajan teniser i covek..To sto se ponasa na terenu tako njegova je stvar...ali je stvarno gospodin i lepa izjava od njega.Srecno u nastavku karijere Endi!Novace svaka cast rasplakao si sve u mojoj kuci pa sam i ja suzu pustio..Kapa dole!

Nenad

pre 7 godina

Kad se Nole zahvalio endijevom timu svi su tapsali osim njegove keve...koliko antipaticna zena...Ali realno novak je do danas igrao 20 grand slem finala, znaci izgubio ih je 9 sto slozicete se nije malo, ali kad pogledate iz Endijevog ugla od 8 finala Nole ga je otresao u 6...i koliko je samo i on ali i Nadal i Fex rekao u sebi..koliko bi bili uspesni da nije jednog malog inatom punog Srbina..Zato je tenis toliko poseban, poseban kao sto je neverovatan Novakov i mentalni i fizicki sklop!!
Nole kralju postao si besmrtan!!!

bravo

pre 7 godina

Nemoj da je neko rekao nesto o Mariju vise, o nekom njegovom nekorektnom ponasanju. Ovakvu izjavu moze da da samo veliki sampion i jos veci covek! Toliko finala izgubio a opet sportista do kraja! Zeli ti Marej da osvoji Rolan Garos iskreno!

Danilo

pre 7 godina

Svaka mu čast, bio je sve vreme na granici plača, ali je izdržao i džentlemsnki čestitao boljem od sebe!
P.S.
Samo da Mats i Fedex ne naprave neku glupost, da ne napišu oproštajno pismo: Ovo je nepodnošljivo vreme!

Jova

pre 7 godina

Zao mi Marija, iskreno. Nisam ga mrzila u toku meča ( ma kakvi ), raduje me Novakova pobjeda ali u osam finala izgubiti mora biti jako teško, svaka mu čast da je smogao snage i čestitao Novaku kako dolikuje. Iskreno, na rubu suza. Dirljivo zaista.

Naklon do poda!

Pozdrav svima

Djole

pre 7 godina

Bravo Endi na ovom govoru, srceparajuci trenutak za njega. Opet je cestitao i priznao Novaku da je bio bolji, bilo mi ga je i malo zao na kraju. Ipak, samo sajdzija to nikada nece moci - da nekome kaze da je bio bolji.

Slon

pre 7 godina

Realno kad pogledamo sve izjave Endija posle meceva sa Novakom mozemo zakljuciti da je i vise nego dobar covjek, i da ima ogromno postovanje prema Novaku, nije lako posle ovakvog finala ovako pohvaliti protovnika, imam osjecaj da one njegove izjave da se novak folira i slicno u stvari medijski pokusaj da stvore mrznju medjj njima.

Danilo

pre 7 godina

Svaka mu čast, bio je sve vreme na granici plača, ali je izdržao i džentlemsnki čestitao boljem od sebe!
P.S.
Samo da Mats i Fedex ne naprave neku glupost, da ne napišu oproštajno pismo: Ovo je nepodnošljivo vreme!

Фрфљави

pre 7 godina

Нисам волео Мареја. Не из неке обести већ зато што ми није био симпатичан. Поготово када је чачкао Новака са оним ситним аферама. Али искрено мислим да је искрен момак. И да је победио, исто би га заслушио.

ALEKSANDRA

pre 7 godina

Koliko god Endi nervirao mnoge, on je covek na mestu. Ovakve reci uputiti nekome ko te je upravo pobedio, mogu samo veliki ljudi. Iskren i emotivan govor. Svaka cast Endi!

borkes

pre 7 godina

Pred meč i nakon 1. gema: Nova Nada.
U nastavku: Imperija uzvraća udarac!
Ali onda sledi: POVRATAK DŽEDAJAAAAAAAAAAAAAAA
Na kraju Novak stoji s pobedničkim peharom, okupan suncem, u pozadini se vijori srpska trobojka a terenom odzvanja "Bože Pravde"!
Da li ima jedan živi Srbin koji danas nije osetio ponos?
Ja mislim da nema.
Novače Đokoviću pratim te od 2006. Svaki meč koji sam bio u mogućnosti da gledam, gledao sam. Hvala Ti i želim Ti sve najbolje u životu.
Idemo dalje.
P.S. Nadam se da mi niko neće zameriti što sam ovaj komentar ostavio na svim vestima o ovom veličanstvenom dostignuću ali to je bilo jače od mene.

Jova

pre 7 godina

Zao mi Marija, iskreno. Nisam ga mrzila u toku meča ( ma kakvi ), raduje me Novakova pobjeda ali u osam finala izgubiti mora biti jako teško, svaka mu čast da je smogao snage i čestitao Novaku kako dolikuje. Iskreno, na rubu suza. Dirljivo zaista.

Naklon do poda!

Pozdrav svima

Petar

pre 7 godina

Verujte, nisam plakao ni posle meč lopte, ni posle himne, ali kada sam slušao kako Mari priča o Novaku, uz drhtav glas, suze su krenule!
Ono što je on rekao treba da se urami u sva naša srca zauvek, da shvatimo da je ovo danas najveći sportski uspeh Srbije ikada, da shvatimo koliki je šampion Novak!

dominus

pre 7 godina

Mareju svaka čast i želim mu da do kraja karijere osvoji bar po jednom AO i RG, tako postane 9. čovek u istoriji sa sva 4 slema i četvrti koji če imati golden slem.
On i Novak bi trebali uzeti većinu od narednih 20 gren slemova. Šteta bi zaista bila da ostane na "samo" dva.

Valderama

pre 7 godina

Mari me kupio ovom izjavom , tako da vise nikad necu nesto lose komentarisati o njemu.

Kao da je i on bio srecan zbog Novaka.
Svaka cast Andy.

Slon

pre 7 godina

Realno kad pogledamo sve izjave Endija posle meceva sa Novakom mozemo zakljuciti da je i vise nego dobar covjek, i da ima ogromno postovanje prema Novaku, nije lako posle ovakvog finala ovako pohvaliti protovnika, imam osjecaj da one njegove izjave da se novak folira i slicno u stvari medijski pokusaj da stvore mrznju medjj njima.

bravo

pre 7 godina

Nemoj da je neko rekao nesto o Mariju vise, o nekom njegovom nekorektnom ponasanju. Ovakvu izjavu moze da da samo veliki sampion i jos veci covek! Toliko finala izgubio a opet sportista do kraja! Zeli ti Marej da osvoji Rolan Garos iskreno!

Djole

pre 7 godina

Bravo Endi na ovom govoru, srceparajuci trenutak za njega. Opet je cestitao i priznao Novaku da je bio bolji, bilo mi ga je i malo zao na kraju. Ipak, samo sajdzija to nikada nece moci - da nekome kaze da je bio bolji.

Nenad

pre 7 godina

Kad se Nole zahvalio endijevom timu svi su tapsali osim njegove keve...koliko antipaticna zena...Ali realno novak je do danas igrao 20 grand slem finala, znaci izgubio ih je 9 sto slozicete se nije malo, ali kad pogledate iz Endijevog ugla od 8 finala Nole ga je otresao u 6...i koliko je samo i on ali i Nadal i Fex rekao u sebi..koliko bi bili uspesni da nije jednog malog inatom punog Srbina..Zato je tenis toliko poseban, poseban kao sto je neverovatan Novakov i mentalni i fizicki sklop!!
Nole kralju postao si besmrtan!!!

akakij akakijevic

pre 7 godina

cestitke endiju na sportskom drzanju i lepim recima.nole,hvala ti srbine sto si najbolji igrac svih vremena i sto si jos jednom srbiju digao na pobednicki tron

milanche

pre 7 godina

Svaka cast Endiju,popravlja se u svojim izjavama i ponasanju.Valjda shvata da ne valja ljutiti Noleta.Dace po koji manji turnir za utehu ali ono sto zacrta pod moranje to je samo njegovo i bozije!

323

pre 7 godina

sta covek da kaze. 4 u nizu, to je nesto sto se ceka decenijama i posle novaka ja sumnjam da cu da dozivim da vidim ko ce sledeci to da ostvari. ja znam da mnogi toga nisu svesni, koliki je to uspeh a i novak. verovatno ce tek od sutra nakon prespavane noci da shvati. veliko ostvarenje, veliki rekord a ima mogucnost da osvoji treci put i wimbledon i usao pa da ostvari ono sto ima samo leiver, sva 4 u jednoj istoj godini?? strasno i kada samo pomislim na to a ako mu to uspe i rekord rodzera nece biti nedostizan. a to je nesto jos strasnije. ali polako, korak po korak jer novak kada hoce, moze SVE.

Rosenborg

pre 7 godina

marej je sjajan teniser i covek..To sto se ponasa na terenu tako njegova je stvar...ali je stvarno gospodin i lepa izjava od njega.Srecno u nastavku karijere Endi!Novace svaka cast rasplakao si sve u mojoj kuci pa sam i ja suzu pustio..Kapa dole!

Jovan

pre 7 godina

Šteta,dobar je teniser nije imao sreće posle Rodzerove i Rafine dominacije upao u eru Novaka Djokovića što će se odraziti na njegovu karijeru,vrlo loš procenat u finalima GS 2-8.Ne bi me čudilo da ga ovaj poraz dotuče do te mere da više nikada ne osvoji ni jedan GS.

Vaše ime

pre 7 godina

Treba bre imati mu*a pa pričati ovako o Novaku odmah pošto je izgubio za njega možda najvažniji meč u karijeri.
Mari je pričao i uzdržavao se da ne zaplače. Ali je rekao ono što mnogi znaju ali ne žele da priznaju.
Pravi je šampion Endi, ovakve stvari vas čine šampionima više od pehara !

Markus

pre 7 godina

Meni posle onih izjava o igranju mečeva po 5-6 sati,pa izjava da ga Novak dekoncentriše,pa foliranjem kod serviranja,pa nameštanjem face da ti se krv zaledi itd...nikad neće biti ni korektan sportista ni šmeker kako ga neki nazivaju.Zar ste tako brzo zaboravili?Ja ne.Novak Djoković-NAJBOLJI TENISER SVIH VREMENA!!!!!!!!!!!

Nebojša

pre 7 godina

Endi je 16 na goat listi ispred na primer Hjuita i Rodika i daleko je trofejniji od obojice olimpijski je šampion osvojio je dva grenslema a izgubio osam svih osam od velikana 3 od Federera 5 od Novaka igrao je finale na sva četiri najveća turnira i onda neko napiše kako je slaba konkurencija a da nema Novaka imao bi barem pet grenslemova do sada.

anica

pre 7 godina

Svrco, dobro si se drzao u prvom setu, nemoj da places..bice prilike i za tebe, Novak je bolji teniser i zasluzio je ovaj trofej vise nego iko!

Bejzbol palica

pre 7 godina

Ovako čestita pravi sportista i džentlmen. "Čestitam, pobedio si, bio si bolji i zaslužio si." A ne kao neki pljačljivi koji kad izgube uvek govore: "Pobedio si jer MENE nije išlo" ili "izgubio sam jer JA nisam dobro igrao". Po meni, Federer nikad neće biti sportsmen poput Noleta, Rafe i Mareja.

Ana

pre 7 godina

Andy mi je uvek bio simpa. Ne znam zašto ga ljudi ovde ne gotive. Par puta su ga novinari uvukli u mašinu, ali u suštini, Andy je OK. Ako ne igra sa Noletom, odnosno protiv njega uvek navijam za Andy-ja. Zaslužio je još koju GS titulu. Mislim da će osvojiti kao što će i Nole doći do Rodjinog broja... Škoti su OK. Setite se kako su čistili sneg u Novom Sadu.

iskren neutralan navijac

pre 7 godina

Eee Endi,Endi mogao si ti dosad postati jedan od najboljih tenisera ikada kao Novak,Rafa i Rodzer sto su u tenisu..Ali nisi imao prave ljude oko sebe niti posedujes sampionski karakter bez obzira sto si odlican teniser. Tu te razdvaja mnogo od njih zato nikad neces biti prvi kao da ces uzeti GS vise..Bar dok ovaj trio bude aktivno igralo.

dečko, ajde oladi

pre 7 godina

I Novak prošle godine samo što nije zaplakao.Ali je radio,radio i osvojio, možda ćeš i ti dečko neke iduće godine...

Novosadjanin.

pre 7 godina

Nikada necu zaboraviti Marejevo pridruzivanje u hajci protiv Novaka. Sorry Endi, nije ti to trebalo... Novak ce biti jedan od najboljih sportista ikada, ne samo teniser. Ishitreno si odreagovao. Tako se ne izbacuje sampion iz balansa.

svaka mu je na mestu

pre 7 godina

@svaka mu je na mestu.Zašto mi dajete pluseve?Zar ne primećujete ironiju?Interesuje me kako je izgovorio NOVAČE?A to što hvalite Maria, polako, uskoro će i drvlje i kamenje na njega (kao što je i bilo nedavno).Kako se samo pojedinci okreću, k'o petao na krovu.

cofi008

pre 7 godina

a da vidimo sad gde su komentari. mari je hladan, los covek..itd..e moji ljudi.
mari je dobar lik skroz, al eto igra u eri sa buducin najboljim igracem ikada. i nije mu def lako. mozda je u jednom trenutku presao liniju ali to je iza..
i gde su sada komentari zapadna publika mrzi noleta..itd. pa novak je igrao kao da je bio na domacem terenu
Nole car!

koya

pre 7 godina

Овај Шкот ми је све симпатичнији, могу рећи да га "не подносим" једино кад игра са Ђоковићем.На терену показује да је од крви и меса, да има јаке емоције... Ако сте приметили он је данас прешао преко мреже да би честитао Новаку и тим, као и обраћањем на додели, показао да је прави спортиста.

protected

pre 7 godina

Sada ce da krenu oni osvojio je jer se povredili Nadal i Federer....nja nja njaaaa Svaka cast Nole.Dostigao si svoj san,sada je na redu Sinssinati da kompletiras i Masters turnire???

boki

pre 7 godina

Mozda je u dilemi njegov igracki kapacitet i ako nije sporan kvalitet, ali toliko postovanje prema Novaku malo njih je iskazalo. Hvala velikom sportisti i coveku Endi marej.

Mikii

pre 7 godina

Kako ovog coveka nije sramota vise, nije mi jasno. Pa covek osvoji prvi set, propusti brejk loptu i potom od 10, osvoji 2 gema. Da se Djokovic nuje glupirao na kraju, trebalo je da osvoji samo 5 gemova posle prvog seta. Ej! Ovo igrac? Ovo DRUGI teniser sveta? Ovoga se neko boji? Veciti sparing partner. Pored ovakvih "neprijatelja", Djokovicu prijatelji nisu ni potrebni. Zlatna era tenisa.

RF Fans

pre 7 godina

Sta kaze glumac Federer?
(TV, 5. jun 2016 19:44)

Glumac je rekao da se manje nerviras jer ga ne dotices kao da mu je jasno odavno sto tice nekih stvari..

Vragolan

pre 7 godina

Endi je imao čast da igra sa najboljim teniserom svih vremena... 
Malo li je...
(Može biti samo je*an, 05. jun 2016 19:17)

Istina, igrao je sa Federerom 25 puta, i skor je 14-11 za Rodžera.

Donekle poznavalac tenisa

pre 7 godina

Slaba psiha je donelo ovoliko izgubljena finala za njega na gremslemovima..Iako je odlican teniser. Stoga vise srece Novak ima u poslednjem vreme kad igra sa njim jer nema potrebe da mu se prilagodi kao sa Nadalom,Rodzerom nekad jer je jaci tamo gde je ovaj najslabiji.

mister no

pre 7 godina

Marej jeste pravi djentlmen. Federer nikad, ali nikad, ovako nesto ne bi rekao. Rizikujem da me ovi komesari sa ovih sajtova iskritikuju, ali stvarno mislim tako. Covek gine na terenu, daje sve od sebe, ali je uvek cool kada su u pitanju sumnjive sudijske odluke, uziva u pobedi, ali je uvek dostojanstven u porazu...Dobar je Endi.

Vragolan

pre 7 godina

Endi je imao čast da igra sa najboljim teniserom svih vremena... 
Malo li je...
(Može biti samo je*an, 05. jun 2016 19:17)

Istina, igrao je sa Federerom 25 puta, i skor je 14-11 za Rodžera.

Mikii

pre 7 godina

Kako ovog coveka nije sramota vise, nije mi jasno. Pa covek osvoji prvi set, propusti brejk loptu i potom od 10, osvoji 2 gema. Da se Djokovic nuje glupirao na kraju, trebalo je da osvoji samo 5 gemova posle prvog seta. Ej! Ovo igrac? Ovo DRUGI teniser sveta? Ovoga se neko boji? Veciti sparing partner. Pored ovakvih "neprijatelja", Djokovicu prijatelji nisu ni potrebni. Zlatna era tenisa.

svaka mu je na mestu

pre 7 godina

@svaka mu je na mestu.Zašto mi dajete pluseve?Zar ne primećujete ironiju?Interesuje me kako je izgovorio NOVAČE?A to što hvalite Maria, polako, uskoro će i drvlje i kamenje na njega (kao što je i bilo nedavno).Kako se samo pojedinci okreću, k'o petao na krovu.

RF Fans

pre 7 godina

Sta kaze glumac Federer?
(TV, 5. jun 2016 19:44)

Glumac je rekao da se manje nerviras jer ga ne dotices kao da mu je jasno odavno sto tice nekih stvari..

Markus

pre 7 godina

Meni posle onih izjava o igranju mečeva po 5-6 sati,pa izjava da ga Novak dekoncentriše,pa foliranjem kod serviranja,pa nameštanjem face da ti se krv zaledi itd...nikad neće biti ni korektan sportista ni šmeker kako ga neki nazivaju.Zar ste tako brzo zaboravili?Ja ne.Novak Djoković-NAJBOLJI TENISER SVIH VREMENA!!!!!!!!!!!

iskren neutralan navijac

pre 7 godina

Eee Endi,Endi mogao si ti dosad postati jedan od najboljih tenisera ikada kao Novak,Rafa i Rodzer sto su u tenisu..Ali nisi imao prave ljude oko sebe niti posedujes sampionski karakter bez obzira sto si odlican teniser. Tu te razdvaja mnogo od njih zato nikad neces biti prvi kao da ces uzeti GS vise..Bar dok ovaj trio bude aktivno igralo.

Vragolan

pre 7 godina

Endi je imao čast da igra sa najboljim teniserom svih vremena... 
Malo li je...
(Može biti samo je*an, 05. jun 2016 19:17)

Istina, igrao je sa Federerom 25 puta, i skor je 14-11 za Rodžera.

Vragolan

pre 7 godina

Endi je imao čast da igra sa najboljim teniserom svih vremena... 
Malo li je...
(Može biti samo je*an, 05. jun 2016 19:17)

Istina, igrao je sa Federerom 25 puta, i skor je 14-11 za Rodžera.

Nenad

pre 7 godina

Kad se Nole zahvalio endijevom timu svi su tapsali osim njegove keve...koliko antipaticna zena...Ali realno novak je do danas igrao 20 grand slem finala, znaci izgubio ih je 9 sto slozicete se nije malo, ali kad pogledate iz Endijevog ugla od 8 finala Nole ga je otresao u 6...i koliko je samo i on ali i Nadal i Fex rekao u sebi..koliko bi bili uspesni da nije jednog malog inatom punog Srbina..Zato je tenis toliko poseban, poseban kao sto je neverovatan Novakov i mentalni i fizicki sklop!!
Nole kralju postao si besmrtan!!!

Jovan

pre 7 godina

Šteta,dobar je teniser nije imao sreće posle Rodzerove i Rafine dominacije upao u eru Novaka Djokovića što će se odraziti na njegovu karijeru,vrlo loš procenat u finalima GS 2-8.Ne bi me čudilo da ga ovaj poraz dotuče do te mere da više nikada ne osvoji ni jedan GS.

dominus

pre 7 godina

Mareju svaka čast i želim mu da do kraja karijere osvoji bar po jednom AO i RG, tako postane 9. čovek u istoriji sa sva 4 slema i četvrti koji če imati golden slem.
On i Novak bi trebali uzeti većinu od narednih 20 gren slemova. Šteta bi zaista bila da ostane na "samo" dva.

milanche

pre 7 godina

Svaka cast Endiju,popravlja se u svojim izjavama i ponasanju.Valjda shvata da ne valja ljutiti Noleta.Dace po koji manji turnir za utehu ali ono sto zacrta pod moranje to je samo njegovo i bozije!

Фрфљави

pre 7 godina

Нисам волео Мареја. Не из неке обести већ зато што ми није био симпатичан. Поготово када је чачкао Новака са оним ситним аферама. Али искрено мислим да је искрен момак. И да је победио, исто би га заслушио.

anica

pre 7 godina

Svrco, dobro si se drzao u prvom setu, nemoj da places..bice prilike i za tebe, Novak je bolji teniser i zasluzio je ovaj trofej vise nego iko!

Valderama

pre 7 godina

Mari me kupio ovom izjavom , tako da vise nikad necu nesto lose komentarisati o njemu.

Kao da je i on bio srecan zbog Novaka.
Svaka cast Andy.

Petar

pre 7 godina

Verujte, nisam plakao ni posle meč lopte, ni posle himne, ali kada sam slušao kako Mari priča o Novaku, uz drhtav glas, suze su krenule!
Ono što je on rekao treba da se urami u sva naša srca zauvek, da shvatimo da je ovo danas najveći sportski uspeh Srbije ikada, da shvatimo koliki je šampion Novak!

Danilo

pre 7 godina

Svaka mu čast, bio je sve vreme na granici plača, ali je izdržao i džentlemsnki čestitao boljem od sebe!
P.S.
Samo da Mats i Fedex ne naprave neku glupost, da ne napišu oproštajno pismo: Ovo je nepodnošljivo vreme!

Djole

pre 7 godina

Bravo Endi na ovom govoru, srceparajuci trenutak za njega. Opet je cestitao i priznao Novaku da je bio bolji, bilo mi ga je i malo zao na kraju. Ipak, samo sajdzija to nikada nece moci - da nekome kaze da je bio bolji.

Slon

pre 7 godina

Realno kad pogledamo sve izjave Endija posle meceva sa Novakom mozemo zakljuciti da je i vise nego dobar covjek, i da ima ogromno postovanje prema Novaku, nije lako posle ovakvog finala ovako pohvaliti protovnika, imam osjecaj da one njegove izjave da se novak folira i slicno u stvari medijski pokusaj da stvore mrznju medjj njima.

borkes

pre 7 godina

Pred meč i nakon 1. gema: Nova Nada.
U nastavku: Imperija uzvraća udarac!
Ali onda sledi: POVRATAK DŽEDAJAAAAAAAAAAAAAAA
Na kraju Novak stoji s pobedničkim peharom, okupan suncem, u pozadini se vijori srpska trobojka a terenom odzvanja "Bože Pravde"!
Da li ima jedan živi Srbin koji danas nije osetio ponos?
Ja mislim da nema.
Novače Đokoviću pratim te od 2006. Svaki meč koji sam bio u mogućnosti da gledam, gledao sam. Hvala Ti i želim Ti sve najbolje u životu.
Idemo dalje.
P.S. Nadam se da mi niko neće zameriti što sam ovaj komentar ostavio na svim vestima o ovom veličanstvenom dostignuću ali to je bilo jače od mene.

Rosenborg

pre 7 godina

marej je sjajan teniser i covek..To sto se ponasa na terenu tako njegova je stvar...ali je stvarno gospodin i lepa izjava od njega.Srecno u nastavku karijere Endi!Novace svaka cast rasplakao si sve u mojoj kuci pa sam i ja suzu pustio..Kapa dole!

ALEKSANDRA

pre 7 godina

Koliko god Endi nervirao mnoge, on je covek na mestu. Ovakve reci uputiti nekome ko te je upravo pobedio, mogu samo veliki ljudi. Iskren i emotivan govor. Svaka cast Endi!

323

pre 7 godina

sta covek da kaze. 4 u nizu, to je nesto sto se ceka decenijama i posle novaka ja sumnjam da cu da dozivim da vidim ko ce sledeci to da ostvari. ja znam da mnogi toga nisu svesni, koliki je to uspeh a i novak. verovatno ce tek od sutra nakon prespavane noci da shvati. veliko ostvarenje, veliki rekord a ima mogucnost da osvoji treci put i wimbledon i usao pa da ostvari ono sto ima samo leiver, sva 4 u jednoj istoj godini?? strasno i kada samo pomislim na to a ako mu to uspe i rekord rodzera nece biti nedostizan. a to je nesto jos strasnije. ali polako, korak po korak jer novak kada hoce, moze SVE.

bravo

pre 7 godina

Nemoj da je neko rekao nesto o Mariju vise, o nekom njegovom nekorektnom ponasanju. Ovakvu izjavu moze da da samo veliki sampion i jos veci covek! Toliko finala izgubio a opet sportista do kraja! Zeli ti Marej da osvoji Rolan Garos iskreno!

Jova

pre 7 godina

Zao mi Marija, iskreno. Nisam ga mrzila u toku meča ( ma kakvi ), raduje me Novakova pobjeda ali u osam finala izgubiti mora biti jako teško, svaka mu čast da je smogao snage i čestitao Novaku kako dolikuje. Iskreno, na rubu suza. Dirljivo zaista.

Naklon do poda!

Pozdrav svima

akakij akakijevic

pre 7 godina

cestitke endiju na sportskom drzanju i lepim recima.nole,hvala ti srbine sto si najbolji igrac svih vremena i sto si jos jednom srbiju digao na pobednicki tron

Donekle poznavalac tenisa

pre 7 godina

Slaba psiha je donelo ovoliko izgubljena finala za njega na gremslemovima..Iako je odlican teniser. Stoga vise srece Novak ima u poslednjem vreme kad igra sa njim jer nema potrebe da mu se prilagodi kao sa Nadalom,Rodzerom nekad jer je jaci tamo gde je ovaj najslabiji.

Novosadjanin.

pre 7 godina

Nikada necu zaboraviti Marejevo pridruzivanje u hajci protiv Novaka. Sorry Endi, nije ti to trebalo... Novak ce biti jedan od najboljih sportista ikada, ne samo teniser. Ishitreno si odreagovao. Tako se ne izbacuje sampion iz balansa.

Ana

pre 7 godina

Andy mi je uvek bio simpa. Ne znam zašto ga ljudi ovde ne gotive. Par puta su ga novinari uvukli u mašinu, ali u suštini, Andy je OK. Ako ne igra sa Noletom, odnosno protiv njega uvek navijam za Andy-ja. Zaslužio je još koju GS titulu. Mislim da će osvojiti kao što će i Nole doći do Rodjinog broja... Škoti su OK. Setite se kako su čistili sneg u Novom Sadu.

cofi008

pre 7 godina

a da vidimo sad gde su komentari. mari je hladan, los covek..itd..e moji ljudi.
mari je dobar lik skroz, al eto igra u eri sa buducin najboljim igracem ikada. i nije mu def lako. mozda je u jednom trenutku presao liniju ali to je iza..
i gde su sada komentari zapadna publika mrzi noleta..itd. pa novak je igrao kao da je bio na domacem terenu
Nole car!

Vaše ime

pre 7 godina

Treba bre imati mu*a pa pričati ovako o Novaku odmah pošto je izgubio za njega možda najvažniji meč u karijeri.
Mari je pričao i uzdržavao se da ne zaplače. Ali je rekao ono što mnogi znaju ali ne žele da priznaju.
Pravi je šampion Endi, ovakve stvari vas čine šampionima više od pehara !

Nebojša

pre 7 godina

Endi je 16 na goat listi ispred na primer Hjuita i Rodika i daleko je trofejniji od obojice olimpijski je šampion osvojio je dva grenslema a izgubio osam svih osam od velikana 3 od Federera 5 od Novaka igrao je finale na sva četiri najveća turnira i onda neko napiše kako je slaba konkurencija a da nema Novaka imao bi barem pet grenslemova do sada.

Bejzbol palica

pre 7 godina

Ovako čestita pravi sportista i džentlmen. "Čestitam, pobedio si, bio si bolji i zaslužio si." A ne kao neki pljačljivi koji kad izgube uvek govore: "Pobedio si jer MENE nije išlo" ili "izgubio sam jer JA nisam dobro igrao". Po meni, Federer nikad neće biti sportsmen poput Noleta, Rafe i Mareja.

dečko, ajde oladi

pre 7 godina

I Novak prošle godine samo što nije zaplakao.Ali je radio,radio i osvojio, možda ćeš i ti dečko neke iduće godine...

boki

pre 7 godina

Mozda je u dilemi njegov igracki kapacitet i ako nije sporan kvalitet, ali toliko postovanje prema Novaku malo njih je iskazalo. Hvala velikom sportisti i coveku Endi marej.

koya

pre 7 godina

Овај Шкот ми је све симпатичнији, могу рећи да га "не подносим" једино кад игра са Ђоковићем.На терену показује да је од крви и меса, да има јаке емоције... Ако сте приметили он је данас прешао преко мреже да би честитао Новаку и тим, као и обраћањем на додели, показао да је прави спортиста.

protected

pre 7 godina

Sada ce da krenu oni osvojio je jer se povredili Nadal i Federer....nja nja njaaaa Svaka cast Nole.Dostigao si svoj san,sada je na redu Sinssinati da kompletiras i Masters turnire???

mister no

pre 7 godina

Marej jeste pravi djentlmen. Federer nikad, ali nikad, ovako nesto ne bi rekao. Rizikujem da me ovi komesari sa ovih sajtova iskritikuju, ali stvarno mislim tako. Covek gine na terenu, daje sve od sebe, ali je uvek cool kada su u pitanju sumnjive sudijske odluke, uziva u pobedi, ali je uvek dostojanstven u porazu...Dobar je Endi.