Petak, 29.05.2015.

01:10

Novak vs šljaka, Ozmo vs Muratoglu

Taman počnem da osećam kako me stiže umor i kako mi duša odmor traži, a onda odnekud iz grotla Rolan Garosa stigne nova injekcija adrenalina.

Izvor: B92

Novak vs šljaka, Ozmo vs Muratoglu IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

90 Komentari

Sortiraj po:

putnik namernik

pre 8 godina

@filolog
Molim filologa da objasni rec:"izlišEn".Da nije vazduplohov?Obzirom da je ispravno "izlišAn" , pretpostavljam da je "filolog" bez položenih ispita na fakultetu. Ako je u pitanju srednja škola ... Pa dobro. Ako je mislio na izlišAn - nepotreban,to je za diskusiju. A tek Engleski "CORNY"...
Nabedjeni filolog je dakle mislio da je tekst: Kitnjast, vazduplohovan i otrcan. E, pa cestitam !

zoran

pre 8 godina

Saša po starom običaju odličan. Sa zadovoljstvom pratim tvoje komentare...

Ovde ništa novo. Vazduplohovi plohove. Nisu se još uvek telepromtovali. Vučić nam puni džepove parama a mene sraamoootaaaaaa...

Djordje_Sl

pre 8 godina

@Filolog
Ovakav komentar bih ocekivao od nekoga ko je procitao nesto, dve knjige otprilike, pa mu se cini da je saznao sve o pisanju. Filolog, a tako uskogrud? Steta.

Ozmo, kraljino! U inat cepidlakama. ;)

mihajlo

pre 8 godina

"ne zovite vi nas, mi ce mo vas zvati"
Sledeci put, kao odgovor: "Bas se izvinjavam, necu vise nikad da vas zovem." Sale ne trosi energiju i vreme na bluzatore, jel nas u vecini ti u opste ne zanimaju, samo nam prave posla na telefonu i po nepotrebnom trose bateriju ;). Inace u svetu nista novo. Rusi i amerikanci se ponovo natezu oko gasovoda. Jedni nude cevi drugi brod, treci razmisljaju o drvima. Lp

Balkan

pre 8 godina

(Filolog, 29. maj 2015 11:58)
E stvarno, Balkan. Toliko zajedljivosti, ljubomore i zavisti jos ne procitah na sportskim stranama. Toliko volje da se unisti nesto vredno egzistira samo na Balkanu. Sramota me da i pominjem ime naseg laureata Nobelove nagrade dok ne na pocetku komentara nalazi "(Filolog, 29. maj 2015 11:58)" pa i necu. Taj je najbolje opisao Balkansku uskogrudost koju ni 21. vek ne moze izbledeti.

veka

pre 8 godina

@filolog ovo je sportska vest,nije knjizevnost. Nas zanimaju desavanja koje Ozmo prenosi zato sto pratimo i volimo tenis. Knjizevnim kriticarima nije ovde mesto.

uhoda

pre 8 godina

Bogami Maja Tasic, plavusica slatka, zgodna, hi hi hi...Predlog za rukovodece b92 - otpustite dizajnera sajta i platu preusmerite Ozmu!

Bozo

pre 8 godina

Kitnjast, izlišen i "corny" stil pisanja. Nije čudo što se dopada svima. Ovde većina nikada nije ništa značajno pročitala.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Filolog, 29. maj 2015 11:58)

''Da li te opravdava my friend to sto su ti oci vece od mogucnosti''?

RadioRadio

pre 8 godina

Kitnjast, izlišen i "corny" stil pisanja. Nije čudo što se dopada svima. Ovde većina nikada nije ništa značajno pročitala.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Filolog, 29. maj 2015 11:58)

Da, baš je treši ponekad. :D A ovde mu svi uskliču "kraljino" "carino". Balkan, šta ćeš... ;)

anica

pre 8 godina

Opet divan tekst, i najvise volim uvece da ga procitam al ne stigoh, Bravo Sasa jos jednom, Nole zajebant:))))
U Srbiji sve isto, sem sto kisa ne zaobilazi Kragujevac!

Зоран

pre 8 godina

Боље је да ништа ван терена и не чујеш. Слажем се са коментарима да будеш опширнији.

Одличан си.

Pera iz solitera

pre 8 godina

Ozmo, super nas informises, ali skrati malo licni dozivljaj vise se bavi drugima, ti si samo informator, novinar, izvestac...
(Kiki, 29. maj 2015 09:14)

Prijatelju, u ovakvom nacinu izvestavanja i jeste car. Covek nam lepo prenosi svoje utiske i atmosferu na RG, a ne "Nole je doruckova morske alge ili Pera i Laza se slazu da je Nadal favorit...". Ovo su pravi autorski tekstovi, a ne prepisivanje agencijskih vesti. Ozmo samo nastavi, mozda na kraju zavrsis sa Federerom, Rafom i Noletom na bilijaru :-)

stefi

pre 8 godina

Iako nisam sinoc docekala Sasin izvestaj,prevari me san, nije mi zao jer su mi ovo jutro pored standardno odlicnog teksta ulepsali i duhoviti komentari.Nisam se dugo tako slatko ismejala pa zato hvala i komentatorima i Sasi.Sto se tice Novaka i terena nadam se da je takva situacija samo sa SL a on vise nece tamo da igra,ispunio je kvotu.Inace mi malo smeta[mada je u pravu]sto se toliko fokusira na teren i njegove mane,to mu ostane u podsvesti i ometa ga prilikom igre.Setimo se samo one godine sa Rafom kada je trazio da se polije u petom setu a Rafa nije hteo,sudija nije hteo a set se oduzio...Mora da se fokusira na igru,ne razmislja o terenu i mogucoj povredi,dize nivo igre jer blizi se okrsaj.Rafa ima setnju,Novak ima ozbiljne protivnike i to je dobro jer ce biti testiran u svakom mecu.

Teodosije

pre 8 godina

"Smaraj ga i dalje za taj interviju i na kraju ako te pozove nemoj da odes :))
(felix, 29. maj 2015 09:33)"
Da, da... iskuliraj ga...

fedex

pre 8 godina

Odlicni tekstovi i svaka cast na tome.Ako mozes da uradis intervju sa Rogerom il da ispratis njegov trening il nesto,bio bih jako zahvalan..
A veoma zanimljivo Nadal i Novak protiv najvjerovatnije buducih brojeva 1,pred svoj duel,da li ce desiti neka senzacija i potvrda da borna i kokinakis zaista mogu da budu br.1,ostaje da vidimo,iako licno bi logicno vise volio da gledam jos jedan epski mec

nina

pre 8 godina

U bloku je napokon zasijalo sunce, posle mnogih glupavih kišnih dana :)
Ne propustam tvoje tekstove, zanimljiviji su mi od samog RGa :D
Pozz

sive vijuge

pre 8 godina

Sve se plašim da dok čitam tvoje textove da ću krajičkom oka kroz prozor videti Ajfelov toranj,kao da sam u Parizu
Samo tako nastavi,još jedna čista desetka

Predo

pre 8 godina

Saša, ne zavidim ti što si u Parizu i na Rolan Garosu, to se može izvesti uz malo para i želje, nego što očigledno uživaš u svom radu. Šta da ti kažem, osim da ponekad imam osećaj kao da sam tamo, osećam misrise, čujem zvukove.
PO svemu navedenom, imam osećaj i nadam se da sam u pravu, da je Novak više zvao "medical time-out" da pokaže sudiji šta se može desiti. Logično je da je isfrustriran. Nisam odgledao kompletan meč, smatrao sam ga rutinskim.
Imao sam sličan bol juče, nema ko se ne suoči sa takvim problemom kada prokliže na terenu, samo što je kod nas problem što su tereni previše mokri poslije silnih kiša. Nakon gema ili dva, bol je prošla.
Saša, nastavi i nadamo se da će i ti i NOvak biti tamo do samog kraja.

Perica Rajkovic

pre 8 godina

Sale bre, sto uopste juris tog Patrika za interviju? Po meni to je obican sartalatan (nikada nije bio profesionalni igrac), ili ukoliko vise volis biznisman.Pazi sad izmislio covek "akademiju tenisa", ili bolje receno toplu vodu! Uostalom trebalo bi on da te cimne (nazove), samim tim sto dolazis iz "Novakove skole", za njega si misaona imenica. I ja sam kobajagi neki novinar (kogajagi se odnosi na mene), ili bolje receno automobilsko-piskaralo, ko me ignorise, ignorisem i ja njega...
Nego kada ti se se smuci taj Roland Garros, negde pred kraj dana, ako da mi pozajmis tu akreditaciju na par sati, da i ostala srpsko/francuska sirotinja malo proseta po njemu? Ili imas jos jednu viska, pa me povedes kao fotografa, bez ljutnje redakcija ti je mogla kupiti neki perfomantniji, pa da mozes i da zumiras. Kad uslikas igrace sa tim tvojim vidimo ih kao iz aviona...Samo da ne bude kao sa tim Patrikom "ne zovite vi nas, mi ce mo vas zvati", ha, ha, ha.
Sve najbolje, samo bice izgleda kise za vikend u Parizu, ponesi kisobran! Na terene ne mogu, ali sam voleo da skoknem do Atlantika Normandija)

Danny

pre 8 godina

Hvala dobri covece na dobrim i zivopisnim tekstovima, nadam se da ce sledeci put sefovi da se ispruze za nesto komotnije. S druge strane, jeste to Pariz i dve nedelje pa ih razumem donekle. Nadam se da jos ima onih koktel peciva za novinare kao nekih prethodnih godina. Ili mozda i bolje? Mozda uleti i Novak s cokoladicama.

TenExpert

pre 8 godina

Sale, probaj da proniknes tamo da li su tereni sracunato (tj namerno) prenatrpani sljakom, da bi se nas as Nole omeo u svojoj karakteristicnoj igri i prednost dala nekom drugom. Ajde, bavi se malo i istrazivackim novinarstvom, tako se puca na Pulicera.

Zainteresovan

pre 8 godina

OK, Zlatan, Muratoglu, Nole... Nego, hoće li biti nekog intervjua sa Majom hostesom? Sigurno ima "insajderske" informacije o teniserima... :)

Mila

pre 8 godina

Tako se radujem ovim tekstovima svakog dana, iscekujem sa radoscu svaki novi izvjestaj. Pitaj svakoga za intervju, a ko nece ima sledeci ;) Bilo bi super i Svajnija da pitas, mozda bi pristao, djeluje bas cool :) Congu ne spominjes, daj nam neke info? I imas li saznanja o Soderlingu, vec dugo je govorio kako ce se vratiti, ima li ista od toga? Puuuno pozdrava za tebe.

Пајке

pre 8 godina

Браво царе на свакој речи! Уживам у твојем блогу! Што се тиче вести, до краја године ће већ да осетимо бољитак не требају нам више кредити правимо 10км аутопута о СВОМ трошку каже премијер! Наки се залажу да нам шије дубље џепове даискористимо тај моментум краја године!!!

Maja

pre 8 godina

Nešto mi ovo kratko, ako može malo više teksta. :)

Što se nas tiče svi smo dobro, osim što platforma za Kosovo i radna mesta šetaju po krovu... :)))

Bg

pre 8 godina

Pa ništa Sale ne propuštaš...
Vrhovni se i dalje bori za ponos države protiv dronova, pravi dRamu, a Šekija se opet uželeli ovi iz tribunala, izgleda da ih niko ne psuje i ne vređa, pa im dosadno.
Sve u svemu, politika je i dalje glavna zvezda u Srbistanu.
Nego, savataj ti Vilandera pa ga pitaj kako ide u ljubavi sa Federerom :)

kmnccc

pre 8 godina

Auuu pa gde od nas komentatora tražiš vesti. Upropastiće ti dan kad krenu. Ma uživaj tamo, briga te za vesti :D

P.S. Ipak... glavni je posetio Tiranu :D

Alexander D

pre 8 godina

Koliko dodaje da osecaj bude bolji i tenzija veca kada izvestava Ozmo direktno sa turnira. Volim ja da gledam Mekenroa i Vilandera ali oni imaju nekako drugaciji pristup turniru. Uglavnom intervjui sa teniserima po neka zanimljivost i to je to. Dok Sasa radi nesto sasvim specificno. Mnogo je dobro to sto pise o svemu od toga kakav je Miler preko Rafinog treninga i razgovora sa Sebastijanom pa do Patrika koji nece da sacuva broj. Pokaze nam sve strane turnira. Maltene kada citas tekst kao da sam ja tamo i setam se svuda i vidim te neke detalje koji puno znace... Nije ni pola turnira proslo a on imao kontakt sa 70% turnira i o tome jos pise nama. Sto se mene tice ja bih njega slao na sve turnire zato sto je ovo cista desetka. Jos da padne neki intervju sa sudijom nekim( Lajani,Bernardes,Paskal,Mourije). Sasa samo gruvaj... Pozdrav iz Bg

Jova

pre 8 godina

Rizikujući da će se naš Saša uobraziti ( ko ne bi, toliko pohvala za tako kratko vrijeme – i on je samo čovjek i to mlad čovjek ) moram se javiti.

Srećom sam sledeće sedmice na odmoru te se više neću buditi prije budilnika, inače bih ga optužila za nedodtatak sna.

Šalim se, Saša samo cepaj.

Pozdrav svima

cvarkov iz vankuvera

pre 8 godina

Hteo bih da pozdravim Sasu i sve koji ostavljaju komentare, neki vec godinama,uvek me oraspolozite i nasmejete, osecam se kao deo nekog virtualnog drustvanca koja se okuplja ovde da podeli emociju i strast prema tenisu, a vasi danasnji komentari o dogadjajima u zemlji su me isprovocirali da ovo napisem i pozelim da odemo jednom da pijemo pivo i ostavimo srce na tribinama teniskog cirkusa.

Ske

pre 8 godina

Uzivaj u najjacem turniru na sljaci pusti ove nase papane...odgledaces dve Kesiceve emisije i u 48 minuta ces sve da nadoknadis. :)
Elem, vidi nadji onu kraljunu od Stepaneka, ako je jos tu - on je lud za intervjue. :)

Zlatko

pre 8 godina

U zemlji i svetu sve je po starom. Sovetski brodovi nadiru prema Kubi, americka vojska zapocela operaciju Hanoj, a kod nas je organizovan slet za Dan mladosti. :) :) :)

Nikola for Novak

pre 8 godina

Mudra izjava Novaka o sudijima na RG. Ipak je upravu jer sudije treba da uvažavaju igrače, i kada traže polivanje terena neka to i dobiju a ne da se povređuju. Dal im je bitnija voda od života igrača ?

anarhista

pre 8 godina

Uredjena anarhija nije oksimoron. Anarhija ne podrazumeva haoticno stanje. Anarhija podrazumeva nedostatak nasilja i nista vise. Haos unutar anarhije je propaganda politicara i pre njih plemstva.

milan26

pre 8 godina

Kakav si Sasha ti car! Dominiras! Nema pametnih i lepih vesti, odmori mozak dok si tu! Vidi, leba ti, salji tih crtica vise! Veruj, cekaju se tvoje crtice ko ulje 90-tih! Pocecemo ove po dva puta da citamo, naglas! Znas kakvi smo mi srbi, volimo sve tako nebitne a lepe stvari da znamo, ko je kome sta rekao, gde je prosao, ko sta jede, koliko ko i sta kupuje, ko psuje...! :-)

Hotdog

pre 8 godina

Hhahahhaha- "Jedino će ljuta bitka da se vodi za fotelju u Narodnoj biblioteci između poznatih književnica Jelene Bačić Alimpić i Marijane Mateus."

Bojan Oslo

pre 8 godina

Verujem da Maja super izgleda, ali Visoka škola za marketing luksuza...auu sunce ti poljubim! :) U svakom slučaju pozz za Maju! :)

Dott

pre 8 godina

Sasa veoma je lepo to sto radite, priblizavate nam ambijent i osecanja koja imate boraveci i radeci na Roland garosu i zato zelim da vam prenesem moje utiske koji me prozimaju citajuci vase tekstove:
Glavni osecaj je da vas nedovoljno cene kao novinara i ne postuju vase vreme. Nemojte im to dozvoliti, dajte im do znanja da nemate ni vi vremena uvek i za svakoga, verujem i da jeste tako, sadrzaja je dosta koje valja otpratiti. Recite im to bez pardona, ali ljubazno i u prijatnom tonu, jer koliko sami sebe postujete toliko ce i drugi vas. Vidim vas veliki entuzijazam, znam da vam nisam nista rekao sto ne znate i sami, vidno je da ste profesionalac u svom poslu, ali nek vam moje reci budu samo kao podsetnik i podrska za onim sto i sami zelite, da nam ponudite kvalitetne informativne sadrzaje.
Veliki pozdrav vama Sasa Ozmo, verujte da vas nema, trebalo bi vas izmisliti!

Majstor Bob

pre 8 godina

Odlicni tekstovi. Kapa dole.

Pa nista novo nesto. Lister oteo Branda, pa 'kao' platio otkup za njega, pa se Brando vratio. Gavrilo je jos u bolnici, bila mu Valerija u poseti. Beba nece opet u razred, Cupka nece da raskida vezu. Bisa rekla Trajku da je trudna. Djosa sa zenom gleda seriju... Ovamo u Parovima se zamenili. Ovi iz Zmajevog gnezda presli u Vilu a ovi iz vile u gnezdo. Gastoz idalje sa Natasom, Ruzica sa Filipom, Toma Panters provocira, zmajice poludele.
Svaki dan kisa, smorno vreme. Napredak-Metalc igraju baraz za Superligu ko ce da igra. Prevrtanje po FSS. Dara Bubamara pila kafu sa Indilom. Stanija nece o ljubavnom zivotu. Andjela Vestica bila u Amidzi.
To je ono novo sto sam video po vestima. Ostalo sve, standarno kod nas, znas vec. Ali ovo su novostii. Pozdrav.

Na istoku nista novo

pre 8 godina

Poslacemo ti vazduplohovima izvestaj stanja u zemlji, nista ne brini samo nastavi ti nama da pises tvoje izvestaje mnogo su sadrzajniji i zanimljiviji od ovih ovde. Pozdrav
P.s. Ne veruj bas svim komentarima mozda ima i nekih koji za sendvic pisu (pa ako primetis cudne, neprimerene komentare to su oni - botovi)

Ivan

pre 8 godina

Sasa evo ti jedna vruca vest sa ovog sajta :)
FSS izbacio timove zbog nameštanja!
Ali nisu u pitanju ekipe iz fudbala nego iz prve lige futsala, ipak se kod nas ne namesta ovaj veliki cenjeni fudbal :D
Nadam se da sam te bar malo nasmejao :)

veka

pre 8 godina

Muratoglu i deluje kao mutan lik. Cudan mi je taj odnos izmedju njega i Serene. Bilo bi zanimljivo da se sretnete jos neki put pa da vidimo ko pobedjuje u ozmo vs muratoglu. Nole je danas osetio pritisak, a i mi smo se previse opustili misleci da ce osvojiti lagano.ima jos 5 meceva do kraja. Treba to izdrzati.i mi i on...a i Sasa..retko sta citam vise puta, da se ne lazemo, uglavnom bacim pogled na naslove,ali ovaj blog procitam. u njemu nema nicegsa sokantnog,skandaloznog...a izgleda da smo se nekih normalnih prica najvise uzeleli

Profesor

pre 8 godina

Vesti iz Srbije? Hm, meni se čini da oni hoće nas da oteraju odavde, pa da dovedu neke druge, ali mi smo toliko trpeljivi, da ćemo im osujetiti planove... Već nas vidim za jedno deset godina, kad nam svima iseku struju, čekamo na trgu goluba pismonošu što nam Ozmo šalje iz Pariza, da čujemo jel Nole osvojio 20-i gren slem...

Leonidas

pre 8 godina

Sale, ako ne bude treća sreća sa Muratogluom, intervjuiši bar tu Maju što se bavi marketingom luksuza, verujem da ima koju pametnu da kaže.

aca

pre 8 godina

Sale zemlja nam se raspada ko i uvek - tek toliko da ti javim da nista znacajnije ne propustas ovde.. :) Sa vazduplohovima, mortadelama i slicnim stvarima ces se upoznati i sam kad se vratis u istu.. Pozz iz kisovite Srbije..

Pop Munja

pre 8 godina

Kraljino! Samo nastavi da odusevljavas nas koji smo makar srcem u Parizu :) Mali predlog, slobodno vise crtica, gladni smo takvih informacija ;)

nemanja

pre 8 godina

Sale druze nas, uzivaj kad vec mi ne mozemo...
Sto se tice vijesti, samo opusteno, spasa nam nema, propasti necemo :-). Tvoja prognoza za Nadal vs Nole? Mi drzimo palceve...

Salle

pre 8 godina

Imenjače, evo najnovijih vesti iz zemlje - Nataša Bekvalac je upisala "Megatrend" fakultet!Izgleda da će Brena da postane direktor Narodnog muzeja,Keba kustos.Dara Bubamara preuzima SNP.Jedino će ljuta bitka da se vodi za fotelju u Narodnoj biblioteci između poznatih knjižvnica Jelena Bačić Alimpić i Marijane Mateus.

Pit

pre 8 godina

Odlično je. Pokušaj da intervjuišeš musketare - Congu, Monfisa..Tako neke harizmatične, koji odudaraju od klišea. I raspitaj se negde o tome ko sve od poznatih faca dolazi sutra ili natednih dana na neke mečeve. Ja bih voleo da si postavio koje pitanje Ibrahimoviću danas, na primer.. Jeste to vraški teško, ali kad srećeš Muratoglua dva puta, možda nabasaš na neku veću facu :-)

Tekstovi su odlični.
P.S. Lovi Švajnija kako znaš i umeš! To bi bio hit!
Pozdrav!

Salle

pre 8 godina

Imenjače, evo najnovijih vesti iz zemlje - Nataša Bekvalac je upisala "Megatrend" fakultet!Izgleda da će Brena da postane direktor Narodnog muzeja,Keba kustos.Dara Bubamara preuzima SNP.Jedino će ljuta bitka da se vodi za fotelju u Narodnoj biblioteci između poznatih knjižvnica Jelena Bačić Alimpić i Marijane Mateus.

Leonidas

pre 8 godina

Sale, ako ne bude treća sreća sa Muratogluom, intervjuiši bar tu Maju što se bavi marketingom luksuza, verujem da ima koju pametnu da kaže.

Pit

pre 8 godina

Odlično je. Pokušaj da intervjuišeš musketare - Congu, Monfisa..Tako neke harizmatične, koji odudaraju od klišea. I raspitaj se negde o tome ko sve od poznatih faca dolazi sutra ili natednih dana na neke mečeve. Ja bih voleo da si postavio koje pitanje Ibrahimoviću danas, na primer.. Jeste to vraški teško, ali kad srećeš Muratoglua dva puta, možda nabasaš na neku veću facu :-)

Tekstovi su odlični.
P.S. Lovi Švajnija kako znaš i umeš! To bi bio hit!
Pozdrav!

Profesor

pre 8 godina

Vesti iz Srbije? Hm, meni se čini da oni hoće nas da oteraju odavde, pa da dovedu neke druge, ali mi smo toliko trpeljivi, da ćemo im osujetiti planove... Već nas vidim za jedno deset godina, kad nam svima iseku struju, čekamo na trgu goluba pismonošu što nam Ozmo šalje iz Pariza, da čujemo jel Nole osvojio 20-i gren slem...

Na istoku nista novo

pre 8 godina

Poslacemo ti vazduplohovima izvestaj stanja u zemlji, nista ne brini samo nastavi ti nama da pises tvoje izvestaje mnogo su sadrzajniji i zanimljiviji od ovih ovde. Pozdrav
P.s. Ne veruj bas svim komentarima mozda ima i nekih koji za sendvic pisu (pa ako primetis cudne, neprimerene komentare to su oni - botovi)

aca

pre 8 godina

Sale zemlja nam se raspada ko i uvek - tek toliko da ti javim da nista znacajnije ne propustas ovde.. :) Sa vazduplohovima, mortadelama i slicnim stvarima ces se upoznati i sam kad se vratis u istu.. Pozz iz kisovite Srbije..

Ivan

pre 8 godina

Sasa evo ti jedna vruca vest sa ovog sajta :)
FSS izbacio timove zbog nameštanja!
Ali nisu u pitanju ekipe iz fudbala nego iz prve lige futsala, ipak se kod nas ne namesta ovaj veliki cenjeni fudbal :D
Nadam se da sam te bar malo nasmejao :)

Pop Munja

pre 8 godina

Kraljino! Samo nastavi da odusevljavas nas koji smo makar srcem u Parizu :) Mali predlog, slobodno vise crtica, gladni smo takvih informacija ;)

nemanja

pre 8 godina

Sale druze nas, uzivaj kad vec mi ne mozemo...
Sto se tice vijesti, samo opusteno, spasa nam nema, propasti necemo :-). Tvoja prognoza za Nadal vs Nole? Mi drzimo palceve...

Majstor Bob

pre 8 godina

Odlicni tekstovi. Kapa dole.

Pa nista novo nesto. Lister oteo Branda, pa 'kao' platio otkup za njega, pa se Brando vratio. Gavrilo je jos u bolnici, bila mu Valerija u poseti. Beba nece opet u razred, Cupka nece da raskida vezu. Bisa rekla Trajku da je trudna. Djosa sa zenom gleda seriju... Ovamo u Parovima se zamenili. Ovi iz Zmajevog gnezda presli u Vilu a ovi iz vile u gnezdo. Gastoz idalje sa Natasom, Ruzica sa Filipom, Toma Panters provocira, zmajice poludele.
Svaki dan kisa, smorno vreme. Napredak-Metalc igraju baraz za Superligu ko ce da igra. Prevrtanje po FSS. Dara Bubamara pila kafu sa Indilom. Stanija nece o ljubavnom zivotu. Andjela Vestica bila u Amidzi.
To je ono novo sto sam video po vestima. Ostalo sve, standarno kod nas, znas vec. Ali ovo su novostii. Pozdrav.

Bojan Oslo

pre 8 godina

Verujem da Maja super izgleda, ali Visoka škola za marketing luksuza...auu sunce ti poljubim! :) U svakom slučaju pozz za Maju! :)

Bg

pre 8 godina

Pa ništa Sale ne propuštaš...
Vrhovni se i dalje bori za ponos države protiv dronova, pravi dRamu, a Šekija se opet uželeli ovi iz tribunala, izgleda da ih niko ne psuje i ne vređa, pa im dosadno.
Sve u svemu, politika je i dalje glavna zvezda u Srbistanu.
Nego, savataj ti Vilandera pa ga pitaj kako ide u ljubavi sa Federerom :)

Hotdog

pre 8 godina

Hhahahhaha- "Jedino će ljuta bitka da se vodi za fotelju u Narodnoj biblioteci između poznatih književnica Jelene Bačić Alimpić i Marijane Mateus."

Alexander D

pre 8 godina

Koliko dodaje da osecaj bude bolji i tenzija veca kada izvestava Ozmo direktno sa turnira. Volim ja da gledam Mekenroa i Vilandera ali oni imaju nekako drugaciji pristup turniru. Uglavnom intervjui sa teniserima po neka zanimljivost i to je to. Dok Sasa radi nesto sasvim specificno. Mnogo je dobro to sto pise o svemu od toga kakav je Miler preko Rafinog treninga i razgovora sa Sebastijanom pa do Patrika koji nece da sacuva broj. Pokaze nam sve strane turnira. Maltene kada citas tekst kao da sam ja tamo i setam se svuda i vidim te neke detalje koji puno znace... Nije ni pola turnira proslo a on imao kontakt sa 70% turnira i o tome jos pise nama. Sto se mene tice ja bih njega slao na sve turnire zato sto je ovo cista desetka. Jos da padne neki intervju sa sudijom nekim( Lajani,Bernardes,Paskal,Mourije). Sasa samo gruvaj... Pozdrav iz Bg

cvarkov iz vankuvera

pre 8 godina

Hteo bih da pozdravim Sasu i sve koji ostavljaju komentare, neki vec godinama,uvek me oraspolozite i nasmejete, osecam se kao deo nekog virtualnog drustvanca koja se okuplja ovde da podeli emociju i strast prema tenisu, a vasi danasnji komentari o dogadjajima u zemlji su me isprovocirali da ovo napisem i pozelim da odemo jednom da pijemo pivo i ostavimo srce na tribinama teniskog cirkusa.

Zainteresovan

pre 8 godina

OK, Zlatan, Muratoglu, Nole... Nego, hoće li biti nekog intervjua sa Majom hostesom? Sigurno ima "insajderske" informacije o teniserima... :)

Danny

pre 8 godina

Hvala dobri covece na dobrim i zivopisnim tekstovima, nadam se da ce sledeci put sefovi da se ispruze za nesto komotnije. S druge strane, jeste to Pariz i dve nedelje pa ih razumem donekle. Nadam se da jos ima onih koktel peciva za novinare kao nekih prethodnih godina. Ili mozda i bolje? Mozda uleti i Novak s cokoladicama.

Pera iz solitera

pre 8 godina

Ozmo, super nas informises, ali skrati malo licni dozivljaj vise se bavi drugima, ti si samo informator, novinar, izvestac...
(Kiki, 29. maj 2015 09:14)

Prijatelju, u ovakvom nacinu izvestavanja i jeste car. Covek nam lepo prenosi svoje utiske i atmosferu na RG, a ne "Nole je doruckova morske alge ili Pera i Laza se slazu da je Nadal favorit...". Ovo su pravi autorski tekstovi, a ne prepisivanje agencijskih vesti. Ozmo samo nastavi, mozda na kraju zavrsis sa Federerom, Rafom i Noletom na bilijaru :-)

nina

pre 8 godina

U bloku je napokon zasijalo sunce, posle mnogih glupavih kišnih dana :)
Ne propustam tvoje tekstove, zanimljiviji su mi od samog RGa :D
Pozz

Predo

pre 8 godina

Saša, ne zavidim ti što si u Parizu i na Rolan Garosu, to se može izvesti uz malo para i želje, nego što očigledno uživaš u svom radu. Šta da ti kažem, osim da ponekad imam osećaj kao da sam tamo, osećam misrise, čujem zvukove.
PO svemu navedenom, imam osećaj i nadam se da sam u pravu, da je Novak više zvao "medical time-out" da pokaže sudiji šta se može desiti. Logično je da je isfrustriran. Nisam odgledao kompletan meč, smatrao sam ga rutinskim.
Imao sam sličan bol juče, nema ko se ne suoči sa takvim problemom kada prokliže na terenu, samo što je kod nas problem što su tereni previše mokri poslije silnih kiša. Nakon gema ili dva, bol je prošla.
Saša, nastavi i nadamo se da će i ti i NOvak biti tamo do samog kraja.

Dott

pre 8 godina

Sasa veoma je lepo to sto radite, priblizavate nam ambijent i osecanja koja imate boraveci i radeci na Roland garosu i zato zelim da vam prenesem moje utiske koji me prozimaju citajuci vase tekstove:
Glavni osecaj je da vas nedovoljno cene kao novinara i ne postuju vase vreme. Nemojte im to dozvoliti, dajte im do znanja da nemate ni vi vremena uvek i za svakoga, verujem i da jeste tako, sadrzaja je dosta koje valja otpratiti. Recite im to bez pardona, ali ljubazno i u prijatnom tonu, jer koliko sami sebe postujete toliko ce i drugi vas. Vidim vas veliki entuzijazam, znam da vam nisam nista rekao sto ne znate i sami, vidno je da ste profesionalac u svom poslu, ali nek vam moje reci budu samo kao podsetnik i podrska za onim sto i sami zelite, da nam ponudite kvalitetne informativne sadrzaje.
Veliki pozdrav vama Sasa Ozmo, verujte da vas nema, trebalo bi vas izmisliti!

Nikola for Novak

pre 8 godina

Mudra izjava Novaka o sudijima na RG. Ipak je upravu jer sudije treba da uvažavaju igrače, i kada traže polivanje terena neka to i dobiju a ne da se povređuju. Dal im je bitnija voda od života igrača ?

Perica Rajkovic

pre 8 godina

Sale bre, sto uopste juris tog Patrika za interviju? Po meni to je obican sartalatan (nikada nije bio profesionalni igrac), ili ukoliko vise volis biznisman.Pazi sad izmislio covek "akademiju tenisa", ili bolje receno toplu vodu! Uostalom trebalo bi on da te cimne (nazove), samim tim sto dolazis iz "Novakove skole", za njega si misaona imenica. I ja sam kobajagi neki novinar (kogajagi se odnosi na mene), ili bolje receno automobilsko-piskaralo, ko me ignorise, ignorisem i ja njega...
Nego kada ti se se smuci taj Roland Garros, negde pred kraj dana, ako da mi pozajmis tu akreditaciju na par sati, da i ostala srpsko/francuska sirotinja malo proseta po njemu? Ili imas jos jednu viska, pa me povedes kao fotografa, bez ljutnje redakcija ti je mogla kupiti neki perfomantniji, pa da mozes i da zumiras. Kad uslikas igrace sa tim tvojim vidimo ih kao iz aviona...Samo da ne bude kao sa tim Patrikom "ne zovite vi nas, mi ce mo vas zvati", ha, ha, ha.
Sve najbolje, samo bice izgleda kise za vikend u Parizu, ponesi kisobran! Na terene ne mogu, ali sam voleo da skoknem do Atlantika Normandija)

veka

pre 8 godina

Muratoglu i deluje kao mutan lik. Cudan mi je taj odnos izmedju njega i Serene. Bilo bi zanimljivo da se sretnete jos neki put pa da vidimo ko pobedjuje u ozmo vs muratoglu. Nole je danas osetio pritisak, a i mi smo se previse opustili misleci da ce osvojiti lagano.ima jos 5 meceva do kraja. Treba to izdrzati.i mi i on...a i Sasa..retko sta citam vise puta, da se ne lazemo, uglavnom bacim pogled na naslove,ali ovaj blog procitam. u njemu nema nicegsa sokantnog,skandaloznog...a izgleda da smo se nekih normalnih prica najvise uzeleli

kmnccc

pre 8 godina

Auuu pa gde od nas komentatora tražiš vesti. Upropastiće ti dan kad krenu. Ma uživaj tamo, briga te za vesti :D

P.S. Ipak... glavni je posetio Tiranu :D

Ske

pre 8 godina

Uzivaj u najjacem turniru na sljaci pusti ove nase papane...odgledaces dve Kesiceve emisije i u 48 minuta ces sve da nadoknadis. :)
Elem, vidi nadji onu kraljunu od Stepaneka, ako je jos tu - on je lud za intervjue. :)

sive vijuge

pre 8 godina

Sve se plašim da dok čitam tvoje textove da ću krajičkom oka kroz prozor videti Ajfelov toranj,kao da sam u Parizu
Samo tako nastavi,još jedna čista desetka

Mila

pre 8 godina

Tako se radujem ovim tekstovima svakog dana, iscekujem sa radoscu svaki novi izvjestaj. Pitaj svakoga za intervju, a ko nece ima sledeci ;) Bilo bi super i Svajnija da pitas, mozda bi pristao, djeluje bas cool :) Congu ne spominjes, daj nam neke info? I imas li saznanja o Soderlingu, vec dugo je govorio kako ce se vratiti, ima li ista od toga? Puuuno pozdrava za tebe.

Зоран

pre 8 godina

Боље је да ништа ван терена и не чујеш. Слажем се са коментарима да будеш опширнији.

Одличан си.

Пајке

pre 8 godina

Браво царе на свакој речи! Уживам у твојем блогу! Што се тиче вести, до краја године ће већ да осетимо бољитак не требају нам више кредити правимо 10км аутопута о СВОМ трошку каже премијер! Наки се залажу да нам шије дубље џепове даискористимо тај моментум краја године!!!

TenExpert

pre 8 godina

Sale, probaj da proniknes tamo da li su tereni sracunato (tj namerno) prenatrpani sljakom, da bi se nas as Nole omeo u svojoj karakteristicnoj igri i prednost dala nekom drugom. Ajde, bavi se malo i istrazivackim novinarstvom, tako se puca na Pulicera.

Bozo

pre 8 godina

Kitnjast, izlišen i "corny" stil pisanja. Nije čudo što se dopada svima. Ovde većina nikada nije ništa značajno pročitala.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Filolog, 29. maj 2015 11:58)

''Da li te opravdava my friend to sto su ti oci vece od mogucnosti''?

Zlatko

pre 8 godina

U zemlji i svetu sve je po starom. Sovetski brodovi nadiru prema Kubi, americka vojska zapocela operaciju Hanoj, a kod nas je organizovan slet za Dan mladosti. :) :) :)

Teodosije

pre 8 godina

"Smaraj ga i dalje za taj interviju i na kraju ako te pozove nemoj da odes :))
(felix, 29. maj 2015 09:33)"
Da, da... iskuliraj ga...

milan26

pre 8 godina

Kakav si Sasha ti car! Dominiras! Nema pametnih i lepih vesti, odmori mozak dok si tu! Vidi, leba ti, salji tih crtica vise! Veruj, cekaju se tvoje crtice ko ulje 90-tih! Pocecemo ove po dva puta da citamo, naglas! Znas kakvi smo mi srbi, volimo sve tako nebitne a lepe stvari da znamo, ko je kome sta rekao, gde je prosao, ko sta jede, koliko ko i sta kupuje, ko psuje...! :-)

Maja

pre 8 godina

Nešto mi ovo kratko, ako može malo više teksta. :)

Što se nas tiče svi smo dobro, osim što platforma za Kosovo i radna mesta šetaju po krovu... :)))

Jova

pre 8 godina

Rizikujući da će se naš Saša uobraziti ( ko ne bi, toliko pohvala za tako kratko vrijeme – i on je samo čovjek i to mlad čovjek ) moram se javiti.

Srećom sam sledeće sedmice na odmoru te se više neću buditi prije budilnika, inače bih ga optužila za nedodtatak sna.

Šalim se, Saša samo cepaj.

Pozdrav svima

veka

pre 8 godina

@filolog ovo je sportska vest,nije knjizevnost. Nas zanimaju desavanja koje Ozmo prenosi zato sto pratimo i volimo tenis. Knjizevnim kriticarima nije ovde mesto.

uhoda

pre 8 godina

Bogami Maja Tasic, plavusica slatka, zgodna, hi hi hi...Predlog za rukovodece b92 - otpustite dizajnera sajta i platu preusmerite Ozmu!

stefi

pre 8 godina

Iako nisam sinoc docekala Sasin izvestaj,prevari me san, nije mi zao jer su mi ovo jutro pored standardno odlicnog teksta ulepsali i duhoviti komentari.Nisam se dugo tako slatko ismejala pa zato hvala i komentatorima i Sasi.Sto se tice Novaka i terena nadam se da je takva situacija samo sa SL a on vise nece tamo da igra,ispunio je kvotu.Inace mi malo smeta[mada je u pravu]sto se toliko fokusira na teren i njegove mane,to mu ostane u podsvesti i ometa ga prilikom igre.Setimo se samo one godine sa Rafom kada je trazio da se polije u petom setu a Rafa nije hteo,sudija nije hteo a set se oduzio...Mora da se fokusira na igru,ne razmislja o terenu i mogucoj povredi,dize nivo igre jer blizi se okrsaj.Rafa ima setnju,Novak ima ozbiljne protivnike i to je dobro jer ce biti testiran u svakom mecu.

Djordje_Sl

pre 8 godina

@Filolog
Ovakav komentar bih ocekivao od nekoga ko je procitao nesto, dve knjige otprilike, pa mu se cini da je saznao sve o pisanju. Filolog, a tako uskogrud? Steta.

Ozmo, kraljino! U inat cepidlakama. ;)

zoran

pre 8 godina

Saša po starom običaju odličan. Sa zadovoljstvom pratim tvoje komentare...

Ovde ništa novo. Vazduplohovi plohove. Nisu se još uvek telepromtovali. Vučić nam puni džepove parama a mene sraamoootaaaaaa...

anica

pre 8 godina

Opet divan tekst, i najvise volim uvece da ga procitam al ne stigoh, Bravo Sasa jos jednom, Nole zajebant:))))
U Srbiji sve isto, sem sto kisa ne zaobilazi Kragujevac!

Balkan

pre 8 godina

(Filolog, 29. maj 2015 11:58)
E stvarno, Balkan. Toliko zajedljivosti, ljubomore i zavisti jos ne procitah na sportskim stranama. Toliko volje da se unisti nesto vredno egzistira samo na Balkanu. Sramota me da i pominjem ime naseg laureata Nobelove nagrade dok ne na pocetku komentara nalazi "(Filolog, 29. maj 2015 11:58)" pa i necu. Taj je najbolje opisao Balkansku uskogrudost koju ni 21. vek ne moze izbledeti.

mihajlo

pre 8 godina

"ne zovite vi nas, mi ce mo vas zvati"
Sledeci put, kao odgovor: "Bas se izvinjavam, necu vise nikad da vas zovem." Sale ne trosi energiju i vreme na bluzatore, jel nas u vecini ti u opste ne zanimaju, samo nam prave posla na telefonu i po nepotrebnom trose bateriju ;). Inace u svetu nista novo. Rusi i amerikanci se ponovo natezu oko gasovoda. Jedni nude cevi drugi brod, treci razmisljaju o drvima. Lp

anarhista

pre 8 godina

Uredjena anarhija nije oksimoron. Anarhija ne podrazumeva haoticno stanje. Anarhija podrazumeva nedostatak nasilja i nista vise. Haos unutar anarhije je propaganda politicara i pre njih plemstva.

putnik namernik

pre 8 godina

@filolog
Molim filologa da objasni rec:"izlišEn".Da nije vazduplohov?Obzirom da je ispravno "izlišAn" , pretpostavljam da je "filolog" bez položenih ispita na fakultetu. Ako je u pitanju srednja škola ... Pa dobro. Ako je mislio na izlišAn - nepotreban,to je za diskusiju. A tek Engleski "CORNY"...
Nabedjeni filolog je dakle mislio da je tekst: Kitnjast, vazduplohovan i otrcan. E, pa cestitam !

fedex

pre 8 godina

Odlicni tekstovi i svaka cast na tome.Ako mozes da uradis intervju sa Rogerom il da ispratis njegov trening il nesto,bio bih jako zahvalan..
A veoma zanimljivo Nadal i Novak protiv najvjerovatnije buducih brojeva 1,pred svoj duel,da li ce desiti neka senzacija i potvrda da borna i kokinakis zaista mogu da budu br.1,ostaje da vidimo,iako licno bi logicno vise volio da gledam jos jedan epski mec

RadioRadio

pre 8 godina

Kitnjast, izlišen i "corny" stil pisanja. Nije čudo što se dopada svima. Ovde većina nikada nije ništa značajno pročitala.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Filolog, 29. maj 2015 11:58)

Da, baš je treši ponekad. :D A ovde mu svi uskliču "kraljino" "carino". Balkan, šta ćeš... ;)

anarhista

pre 8 godina

Uredjena anarhija nije oksimoron. Anarhija ne podrazumeva haoticno stanje. Anarhija podrazumeva nedostatak nasilja i nista vise. Haos unutar anarhije je propaganda politicara i pre njih plemstva.

RadioRadio

pre 8 godina

Kitnjast, izlišen i "corny" stil pisanja. Nije čudo što se dopada svima. Ovde većina nikada nije ništa značajno pročitala.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Filolog, 29. maj 2015 11:58)

Da, baš je treši ponekad. :D A ovde mu svi uskliču "kraljino" "carino". Balkan, šta ćeš... ;)

Profesor

pre 8 godina

Vesti iz Srbije? Hm, meni se čini da oni hoće nas da oteraju odavde, pa da dovedu neke druge, ali mi smo toliko trpeljivi, da ćemo im osujetiti planove... Već nas vidim za jedno deset godina, kad nam svima iseku struju, čekamo na trgu goluba pismonošu što nam Ozmo šalje iz Pariza, da čujemo jel Nole osvojio 20-i gren slem...

Pit

pre 8 godina

Odlično je. Pokušaj da intervjuišeš musketare - Congu, Monfisa..Tako neke harizmatične, koji odudaraju od klišea. I raspitaj se negde o tome ko sve od poznatih faca dolazi sutra ili natednih dana na neke mečeve. Ja bih voleo da si postavio koje pitanje Ibrahimoviću danas, na primer.. Jeste to vraški teško, ali kad srećeš Muratoglua dva puta, možda nabasaš na neku veću facu :-)

Tekstovi su odlični.
P.S. Lovi Švajnija kako znaš i umeš! To bi bio hit!
Pozdrav!

Salle

pre 8 godina

Imenjače, evo najnovijih vesti iz zemlje - Nataša Bekvalac je upisala "Megatrend" fakultet!Izgleda da će Brena da postane direktor Narodnog muzeja,Keba kustos.Dara Bubamara preuzima SNP.Jedino će ljuta bitka da se vodi za fotelju u Narodnoj biblioteci između poznatih knjižvnica Jelena Bačić Alimpić i Marijane Mateus.

Pop Munja

pre 8 godina

Kraljino! Samo nastavi da odusevljavas nas koji smo makar srcem u Parizu :) Mali predlog, slobodno vise crtica, gladni smo takvih informacija ;)

fedex

pre 8 godina

Odlicni tekstovi i svaka cast na tome.Ako mozes da uradis intervju sa Rogerom il da ispratis njegov trening il nesto,bio bih jako zahvalan..
A veoma zanimljivo Nadal i Novak protiv najvjerovatnije buducih brojeva 1,pred svoj duel,da li ce desiti neka senzacija i potvrda da borna i kokinakis zaista mogu da budu br.1,ostaje da vidimo,iako licno bi logicno vise volio da gledam jos jedan epski mec

Ivan

pre 8 godina

Sasa evo ti jedna vruca vest sa ovog sajta :)
FSS izbacio timove zbog nameštanja!
Ali nisu u pitanju ekipe iz fudbala nego iz prve lige futsala, ipak se kod nas ne namesta ovaj veliki cenjeni fudbal :D
Nadam se da sam te bar malo nasmejao :)

nemanja

pre 8 godina

Sale druze nas, uzivaj kad vec mi ne mozemo...
Sto se tice vijesti, samo opusteno, spasa nam nema, propasti necemo :-). Tvoja prognoza za Nadal vs Nole? Mi drzimo palceve...

Majstor Bob

pre 8 godina

Odlicni tekstovi. Kapa dole.

Pa nista novo nesto. Lister oteo Branda, pa 'kao' platio otkup za njega, pa se Brando vratio. Gavrilo je jos u bolnici, bila mu Valerija u poseti. Beba nece opet u razred, Cupka nece da raskida vezu. Bisa rekla Trajku da je trudna. Djosa sa zenom gleda seriju... Ovamo u Parovima se zamenili. Ovi iz Zmajevog gnezda presli u Vilu a ovi iz vile u gnezdo. Gastoz idalje sa Natasom, Ruzica sa Filipom, Toma Panters provocira, zmajice poludele.
Svaki dan kisa, smorno vreme. Napredak-Metalc igraju baraz za Superligu ko ce da igra. Prevrtanje po FSS. Dara Bubamara pila kafu sa Indilom. Stanija nece o ljubavnom zivotu. Andjela Vestica bila u Amidzi.
To je ono novo sto sam video po vestima. Ostalo sve, standarno kod nas, znas vec. Ali ovo su novostii. Pozdrav.

Perica Rajkovic

pre 8 godina

Sale bre, sto uopste juris tog Patrika za interviju? Po meni to je obican sartalatan (nikada nije bio profesionalni igrac), ili ukoliko vise volis biznisman.Pazi sad izmislio covek "akademiju tenisa", ili bolje receno toplu vodu! Uostalom trebalo bi on da te cimne (nazove), samim tim sto dolazis iz "Novakove skole", za njega si misaona imenica. I ja sam kobajagi neki novinar (kogajagi se odnosi na mene), ili bolje receno automobilsko-piskaralo, ko me ignorise, ignorisem i ja njega...
Nego kada ti se se smuci taj Roland Garros, negde pred kraj dana, ako da mi pozajmis tu akreditaciju na par sati, da i ostala srpsko/francuska sirotinja malo proseta po njemu? Ili imas jos jednu viska, pa me povedes kao fotografa, bez ljutnje redakcija ti je mogla kupiti neki perfomantniji, pa da mozes i da zumiras. Kad uslikas igrace sa tim tvojim vidimo ih kao iz aviona...Samo da ne bude kao sa tim Patrikom "ne zovite vi nas, mi ce mo vas zvati", ha, ha, ha.
Sve najbolje, samo bice izgleda kise za vikend u Parizu, ponesi kisobran! Na terene ne mogu, ali sam voleo da skoknem do Atlantika Normandija)

stefi

pre 8 godina

Iako nisam sinoc docekala Sasin izvestaj,prevari me san, nije mi zao jer su mi ovo jutro pored standardno odlicnog teksta ulepsali i duhoviti komentari.Nisam se dugo tako slatko ismejala pa zato hvala i komentatorima i Sasi.Sto se tice Novaka i terena nadam se da je takva situacija samo sa SL a on vise nece tamo da igra,ispunio je kvotu.Inace mi malo smeta[mada je u pravu]sto se toliko fokusira na teren i njegove mane,to mu ostane u podsvesti i ometa ga prilikom igre.Setimo se samo one godine sa Rafom kada je trazio da se polije u petom setu a Rafa nije hteo,sudija nije hteo a set se oduzio...Mora da se fokusira na igru,ne razmislja o terenu i mogucoj povredi,dize nivo igre jer blizi se okrsaj.Rafa ima setnju,Novak ima ozbiljne protivnike i to je dobro jer ce biti testiran u svakom mecu.

Predo

pre 8 godina

Saša, ne zavidim ti što si u Parizu i na Rolan Garosu, to se može izvesti uz malo para i želje, nego što očigledno uživaš u svom radu. Šta da ti kažem, osim da ponekad imam osećaj kao da sam tamo, osećam misrise, čujem zvukove.
PO svemu navedenom, imam osećaj i nadam se da sam u pravu, da je Novak više zvao "medical time-out" da pokaže sudiji šta se može desiti. Logično je da je isfrustriran. Nisam odgledao kompletan meč, smatrao sam ga rutinskim.
Imao sam sličan bol juče, nema ko se ne suoči sa takvim problemom kada prokliže na terenu, samo što je kod nas problem što su tereni previše mokri poslije silnih kiša. Nakon gema ili dva, bol je prošla.
Saša, nastavi i nadamo se da će i ti i NOvak biti tamo do samog kraja.

Na istoku nista novo

pre 8 godina

Poslacemo ti vazduplohovima izvestaj stanja u zemlji, nista ne brini samo nastavi ti nama da pises tvoje izvestaje mnogo su sadrzajniji i zanimljiviji od ovih ovde. Pozdrav
P.s. Ne veruj bas svim komentarima mozda ima i nekih koji za sendvic pisu (pa ako primetis cudne, neprimerene komentare to su oni - botovi)

Leonidas

pre 8 godina

Sale, ako ne bude treća sreća sa Muratogluom, intervjuiši bar tu Maju što se bavi marketingom luksuza, verujem da ima koju pametnu da kaže.

TenExpert

pre 8 godina

Sale, probaj da proniknes tamo da li su tereni sracunato (tj namerno) prenatrpani sljakom, da bi se nas as Nole omeo u svojoj karakteristicnoj igri i prednost dala nekom drugom. Ajde, bavi se malo i istrazivackim novinarstvom, tako se puca na Pulicera.

Mila

pre 8 godina

Tako se radujem ovim tekstovima svakog dana, iscekujem sa radoscu svaki novi izvjestaj. Pitaj svakoga za intervju, a ko nece ima sledeci ;) Bilo bi super i Svajnija da pitas, mozda bi pristao, djeluje bas cool :) Congu ne spominjes, daj nam neke info? I imas li saznanja o Soderlingu, vec dugo je govorio kako ce se vratiti, ima li ista od toga? Puuuno pozdrava za tebe.

Danny

pre 8 godina

Hvala dobri covece na dobrim i zivopisnim tekstovima, nadam se da ce sledeci put sefovi da se ispruze za nesto komotnije. S druge strane, jeste to Pariz i dve nedelje pa ih razumem donekle. Nadam se da jos ima onih koktel peciva za novinare kao nekih prethodnih godina. Ili mozda i bolje? Mozda uleti i Novak s cokoladicama.

Зоран

pre 8 godina

Боље је да ништа ван терена и не чујеш. Слажем се са коментарима да будеш опширнији.

Одличан си.

Pera iz solitera

pre 8 godina

Ozmo, super nas informises, ali skrati malo licni dozivljaj vise se bavi drugima, ti si samo informator, novinar, izvestac...
(Kiki, 29. maj 2015 09:14)

Prijatelju, u ovakvom nacinu izvestavanja i jeste car. Covek nam lepo prenosi svoje utiske i atmosferu na RG, a ne "Nole je doruckova morske alge ili Pera i Laza se slazu da je Nadal favorit...". Ovo su pravi autorski tekstovi, a ne prepisivanje agencijskih vesti. Ozmo samo nastavi, mozda na kraju zavrsis sa Federerom, Rafom i Noletom na bilijaru :-)

anica

pre 8 godina

Opet divan tekst, i najvise volim uvece da ga procitam al ne stigoh, Bravo Sasa jos jednom, Nole zajebant:))))
U Srbiji sve isto, sem sto kisa ne zaobilazi Kragujevac!

aca

pre 8 godina

Sale zemlja nam se raspada ko i uvek - tek toliko da ti javim da nista znacajnije ne propustas ovde.. :) Sa vazduplohovima, mortadelama i slicnim stvarima ces se upoznati i sam kad se vratis u istu.. Pozz iz kisovite Srbije..

Dott

pre 8 godina

Sasa veoma je lepo to sto radite, priblizavate nam ambijent i osecanja koja imate boraveci i radeci na Roland garosu i zato zelim da vam prenesem moje utiske koji me prozimaju citajuci vase tekstove:
Glavni osecaj je da vas nedovoljno cene kao novinara i ne postuju vase vreme. Nemojte im to dozvoliti, dajte im do znanja da nemate ni vi vremena uvek i za svakoga, verujem i da jeste tako, sadrzaja je dosta koje valja otpratiti. Recite im to bez pardona, ali ljubazno i u prijatnom tonu, jer koliko sami sebe postujete toliko ce i drugi vas. Vidim vas veliki entuzijazam, znam da vam nisam nista rekao sto ne znate i sami, vidno je da ste profesionalac u svom poslu, ali nek vam moje reci budu samo kao podsetnik i podrska za onim sto i sami zelite, da nam ponudite kvalitetne informativne sadrzaje.
Veliki pozdrav vama Sasa Ozmo, verujte da vas nema, trebalo bi vas izmisliti!

sive vijuge

pre 8 godina

Sve se plašim da dok čitam tvoje textove da ću krajičkom oka kroz prozor videti Ajfelov toranj,kao da sam u Parizu
Samo tako nastavi,još jedna čista desetka

Bozo

pre 8 godina

Kitnjast, izlišen i "corny" stil pisanja. Nije čudo što se dopada svima. Ovde većina nikada nije ništa značajno pročitala.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Filolog, 29. maj 2015 11:58)

''Da li te opravdava my friend to sto su ti oci vece od mogucnosti''?

Alexander D

pre 8 godina

Koliko dodaje da osecaj bude bolji i tenzija veca kada izvestava Ozmo direktno sa turnira. Volim ja da gledam Mekenroa i Vilandera ali oni imaju nekako drugaciji pristup turniru. Uglavnom intervjui sa teniserima po neka zanimljivost i to je to. Dok Sasa radi nesto sasvim specificno. Mnogo je dobro to sto pise o svemu od toga kakav je Miler preko Rafinog treninga i razgovora sa Sebastijanom pa do Patrika koji nece da sacuva broj. Pokaze nam sve strane turnira. Maltene kada citas tekst kao da sam ja tamo i setam se svuda i vidim te neke detalje koji puno znace... Nije ni pola turnira proslo a on imao kontakt sa 70% turnira i o tome jos pise nama. Sto se mene tice ja bih njega slao na sve turnire zato sto je ovo cista desetka. Jos da padne neki intervju sa sudijom nekim( Lajani,Bernardes,Paskal,Mourije). Sasa samo gruvaj... Pozdrav iz Bg

Bg

pre 8 godina

Pa ništa Sale ne propuštaš...
Vrhovni se i dalje bori za ponos države protiv dronova, pravi dRamu, a Šekija se opet uželeli ovi iz tribunala, izgleda da ih niko ne psuje i ne vređa, pa im dosadno.
Sve u svemu, politika je i dalje glavna zvezda u Srbistanu.
Nego, savataj ti Vilandera pa ga pitaj kako ide u ljubavi sa Federerom :)

kmnccc

pre 8 godina

Auuu pa gde od nas komentatora tražiš vesti. Upropastiće ti dan kad krenu. Ma uživaj tamo, briga te za vesti :D

P.S. Ipak... glavni je posetio Tiranu :D

uhoda

pre 8 godina

Bogami Maja Tasic, plavusica slatka, zgodna, hi hi hi...Predlog za rukovodece b92 - otpustite dizajnera sajta i platu preusmerite Ozmu!

mihajlo

pre 8 godina

"ne zovite vi nas, mi ce mo vas zvati"
Sledeci put, kao odgovor: "Bas se izvinjavam, necu vise nikad da vas zovem." Sale ne trosi energiju i vreme na bluzatore, jel nas u vecini ti u opste ne zanimaju, samo nam prave posla na telefonu i po nepotrebnom trose bateriju ;). Inace u svetu nista novo. Rusi i amerikanci se ponovo natezu oko gasovoda. Jedni nude cevi drugi brod, treci razmisljaju o drvima. Lp

putnik namernik

pre 8 godina

@filolog
Molim filologa da objasni rec:"izlišEn".Da nije vazduplohov?Obzirom da je ispravno "izlišAn" , pretpostavljam da je "filolog" bez položenih ispita na fakultetu. Ako je u pitanju srednja škola ... Pa dobro. Ako je mislio na izlišAn - nepotreban,to je za diskusiju. A tek Engleski "CORNY"...
Nabedjeni filolog je dakle mislio da je tekst: Kitnjast, vazduplohovan i otrcan. E, pa cestitam !

milan26

pre 8 godina

Kakav si Sasha ti car! Dominiras! Nema pametnih i lepih vesti, odmori mozak dok si tu! Vidi, leba ti, salji tih crtica vise! Veruj, cekaju se tvoje crtice ko ulje 90-tih! Pocecemo ove po dva puta da citamo, naglas! Znas kakvi smo mi srbi, volimo sve tako nebitne a lepe stvari da znamo, ko je kome sta rekao, gde je prosao, ko sta jede, koliko ko i sta kupuje, ko psuje...! :-)

Пајке

pre 8 godina

Браво царе на свакој речи! Уживам у твојем блогу! Што се тиче вести, до краја године ће већ да осетимо бољитак не требају нам више кредити правимо 10км аутопута о СВОМ трошку каже премијер! Наки се залажу да нам шије дубље џепове даискористимо тај моментум краја године!!!

Maja

pre 8 godina

Nešto mi ovo kratko, ako može malo više teksta. :)

Što se nas tiče svi smo dobro, osim što platforma za Kosovo i radna mesta šetaju po krovu... :)))

Zainteresovan

pre 8 godina

OK, Zlatan, Muratoglu, Nole... Nego, hoće li biti nekog intervjua sa Majom hostesom? Sigurno ima "insajderske" informacije o teniserima... :)

veka

pre 8 godina

@filolog ovo je sportska vest,nije knjizevnost. Nas zanimaju desavanja koje Ozmo prenosi zato sto pratimo i volimo tenis. Knjizevnim kriticarima nije ovde mesto.

Balkan

pre 8 godina

(Filolog, 29. maj 2015 11:58)
E stvarno, Balkan. Toliko zajedljivosti, ljubomore i zavisti jos ne procitah na sportskim stranama. Toliko volje da se unisti nesto vredno egzistira samo na Balkanu. Sramota me da i pominjem ime naseg laureata Nobelove nagrade dok ne na pocetku komentara nalazi "(Filolog, 29. maj 2015 11:58)" pa i necu. Taj je najbolje opisao Balkansku uskogrudost koju ni 21. vek ne moze izbledeti.

Djordje_Sl

pre 8 godina

@Filolog
Ovakav komentar bih ocekivao od nekoga ko je procitao nesto, dve knjige otprilike, pa mu se cini da je saznao sve o pisanju. Filolog, a tako uskogrud? Steta.

Ozmo, kraljino! U inat cepidlakama. ;)

veka

pre 8 godina

Muratoglu i deluje kao mutan lik. Cudan mi je taj odnos izmedju njega i Serene. Bilo bi zanimljivo da se sretnete jos neki put pa da vidimo ko pobedjuje u ozmo vs muratoglu. Nole je danas osetio pritisak, a i mi smo se previse opustili misleci da ce osvojiti lagano.ima jos 5 meceva do kraja. Treba to izdrzati.i mi i on...a i Sasa..retko sta citam vise puta, da se ne lazemo, uglavnom bacim pogled na naslove,ali ovaj blog procitam. u njemu nema nicegsa sokantnog,skandaloznog...a izgleda da smo se nekih normalnih prica najvise uzeleli

cvarkov iz vankuvera

pre 8 godina

Hteo bih da pozdravim Sasu i sve koji ostavljaju komentare, neki vec godinama,uvek me oraspolozite i nasmejete, osecam se kao deo nekog virtualnog drustvanca koja se okuplja ovde da podeli emociju i strast prema tenisu, a vasi danasnji komentari o dogadjajima u zemlji su me isprovocirali da ovo napisem i pozelim da odemo jednom da pijemo pivo i ostavimo srce na tribinama teniskog cirkusa.

Jova

pre 8 godina

Rizikujući da će se naš Saša uobraziti ( ko ne bi, toliko pohvala za tako kratko vrijeme – i on je samo čovjek i to mlad čovjek ) moram se javiti.

Srećom sam sledeće sedmice na odmoru te se više neću buditi prije budilnika, inače bih ga optužila za nedodtatak sna.

Šalim se, Saša samo cepaj.

Pozdrav svima

nina

pre 8 godina

U bloku je napokon zasijalo sunce, posle mnogih glupavih kišnih dana :)
Ne propustam tvoje tekstove, zanimljiviji su mi od samog RGa :D
Pozz

Ske

pre 8 godina

Uzivaj u najjacem turniru na sljaci pusti ove nase papane...odgledaces dve Kesiceve emisije i u 48 minuta ces sve da nadoknadis. :)
Elem, vidi nadji onu kraljunu od Stepaneka, ako je jos tu - on je lud za intervjue. :)

Bojan Oslo

pre 8 godina

Verujem da Maja super izgleda, ali Visoka škola za marketing luksuza...auu sunce ti poljubim! :) U svakom slučaju pozz za Maju! :)

Hotdog

pre 8 godina

Hhahahhaha- "Jedino će ljuta bitka da se vodi za fotelju u Narodnoj biblioteci između poznatih književnica Jelene Bačić Alimpić i Marijane Mateus."

Zlatko

pre 8 godina

U zemlji i svetu sve je po starom. Sovetski brodovi nadiru prema Kubi, americka vojska zapocela operaciju Hanoj, a kod nas je organizovan slet za Dan mladosti. :) :) :)

Nikola for Novak

pre 8 godina

Mudra izjava Novaka o sudijima na RG. Ipak je upravu jer sudije treba da uvažavaju igrače, i kada traže polivanje terena neka to i dobiju a ne da se povređuju. Dal im je bitnija voda od života igrača ?

Teodosije

pre 8 godina

"Smaraj ga i dalje za taj interviju i na kraju ako te pozove nemoj da odes :))
(felix, 29. maj 2015 09:33)"
Da, da... iskuliraj ga...

zoran

pre 8 godina

Saša po starom običaju odličan. Sa zadovoljstvom pratim tvoje komentare...

Ovde ništa novo. Vazduplohovi plohove. Nisu se još uvek telepromtovali. Vučić nam puni džepove parama a mene sraamoootaaaaaa...