Četvrtak, 18.08.2016.

06:39

Šarić: Igrao sam kao p..ka; Petrović: Sudije odlučile

Krilni centar reprezentacije Hrvatske Dario Šarić bio je neutešan posle poraza od Srbije 86:83 u četvrtfinalu olimpijskog turnira.

Izvor: B92

Šariæ: Igrao sam kao p..ka; Petroviæ: Sudije odluèile IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

379 Komentari

Sortiraj po:

Матори

pre 7 godina

Jos da znate i fudbal igrati braco Srbi.. :)
(Mirko Zg, 18. avgust 2016 14:54)
Што, јесте можда узели златну у фудбалу или сте победили Португал на ЕУРО 2016 :)

Niko Kao Ja

pre 7 godina

Sine,

Oni bez mane i straha kukaju oko sudija, a da sudija nije bilo, na kraju bi izgubili utakmicu sa 20
Sudije su ladno izfaulirale oba nasa centra i Bogdanovica, a svaki put kad su Hrvati dosli pod nas kos su zvali fantom faulove, pogotovo na pocetku cetvrte cetvrtine.
Pogledaj statistike - u svemu su Hrvati bili bolji sem u faulovima i izgubljenim loptama.

Njihovi polovni centri su juce igrali ko povampireni, delimicno zbog inata, a delimicno sto su sudije tako dozvolile. Nas je plan ocigledno bio da blokiramo Sarica u skoku, i tu i tamo da stegnemo Bogdanovica, kako bi se on iznervirao. Ali uprkos tome, polovnjaci kao sto su Bilan i Planinic nisu trebali da nadigraju Jokica i Raduljicu. To se desilo jel su sudije bile masno podplacene.

Mi smo ih pobedili jel smo igrali cvrscu idividual i team defense. "Ta druga momcad" su bili Markovic, Jovic i Kalinic u odbrani, a neznam da li si primetio na kraju, dok su se rukavali, njihov Bogdanovic je psovao Kalinicu majku. To verovatno znaci da mu je ovaj nas tokom utakmice nesto lepo rekao.

U svakom slucaju, bolji tim minus sudeje je pobedio

Ske

pre 7 godina

Srbi koliko imate zlatnih srevrenih i brončanih medalja.
(Zoran, 18. avgust 2016 13:04)

Jednu zlatnu, ne znam sta se "srevrene" i "brončane"

moje mišljenje

pre 7 godina

Zbog ovakvog razmišljanja su i poslati kući, iznova i iznova, i nikako da shvate: sve dok se baviš drugima, dok su ti drugi krivi za sve, sve dotle nećeš raditi na sebi, i nazadovaćeš - najprostija ljudska filozofija

Dejan M...

pre 7 godina

Srbi koliko imate zlatnih srevrenih i brončanih medalja.
(Zoran, 18. avgust 2016 13:04)

do sat 4, ali bice ih jos! a protiv koga vih igrate 1/2 Finale u rukometu i kosarci?

Сава

pre 7 godina

Не бих се ја много освртао на Ацину изјаву. Ко губи има право да се љути, а, када такве изјаве долазе од Аце, старог фолиранта, онда је све то разумљиво. Хрватска је на турниру одиграла своју најбољу кошарку у последњих десетак година, а Бојан Богдановић је израстао у великог играча. Утакмица је преломљена у 3/4 коју су наши одиграли скоро па савршено, а захваљујући чудном судијском критеријуму (Они су имали чак 13 бацања више, што је за овакву утакмицу невероватан подстицај и поклон од судија!) и Салетовом неискуству, беспотребно смо дошли у ситуацију да стрепимо за победу. Када се све сабере, заслужена победа Србије и одличан отпор Хрватске која ће у наредном периоду предвођена Хезоњом, Шарићем, Богдановићем, Зупцом бити противник за сваки респект. Треба имати на уму, да је нама недостајао Бјелица, који је душа српског тима. Његов изостанак је ненадокнадив. Када се на то додају хроничне повреде Лучића и Величковића (два играча који нам такође веома недостају), те отказ Бобија, онда се тек види да је квалитет, ипак на нашој страни. Такође, мислим да Недовић нема квалитет за првих дванаест и да су Гаги Милосављевић, или мали Гудурић били итекако бољи избор. Али, добро, селекторова је последња и надам се да нас тај пропуст неће коштати у полуфиналу. Сада треба да се скупимо, спремимо за тучу са оним аустралијским дрвосечама и не дозволимо им да наметну рагби критеријум и поново нас батинама избаце из колосека. Ајде момци, још једна победа и медаља је у џепу! Живела Србија!

Saul Goodman

pre 7 godina

@Zoran... Imamo jednu zlatnu, srevrnih i brončanih nemamo, a tu su trenutno i dve srebrne i jedna bronzana... Jadno je to da se pozivaš na broj medalja kada puknete kao zvečka od nas... Držite se vi glinenih golubova, a ozbiljan sport prepustite nama...

Niki 66

pre 7 godina

Ko se zadnji smije najsladje se smije!!!
Plakat ce te VI....i psovati na sudije i urotu protiv Srba!!!
Lijep pozdrav normalnim i dobrim ljudima....

Beobrad

pre 7 godina

Sudije odlucile?!
Pa ste zato imali toliko slobodnih bacanja?!
Sram te bilo Aco, ne umes sportski da priznas poraz, ali od nekoga ko ne priznaje ni svoje poreklo, vise se nije ni ocekivalo!

Frejser

pre 7 godina

Aco pa sta si ocekivao svi oko tebe su Srbi i sudije i delegati i cela dvorana . Mogu da se kladim da u stvarnosti svi navijate za Srbiju potajno , sad je vreme da to i dokazete pored malih ekrana kao navijaci ajde pesma sad Ko to kaze ko to kaze Srbija je mala........

PimPong

pre 7 godina

Ovo krivljenje sudija mi nikako nije jasno. Da je ovo NBA, ni jednom treneru ne bi na pamet palo da krivi sudije zato sto nesto sto tehnicka nije svirana za ono sto je Jokic uradio, vec bi ljudi trazili razloge zasto im je kvalitet igre pao u trecoj cetvrtini. Realno, Jokic je to uradio iz navike iz NBA, zato sto se kos + faul mnogo lakse sudi, cak i dva koraka nakon faula. Mislim da je, u poredjenju sa NBA, ovo bila cak i dobro sudjenja utakmica. Glavna poenta, po meni, je da Hrvati nisu trebali da nam dozvole da stvorimo +14, jer u toj situaciji bas moras da nadmasis protivnika a i da imas zaliha za moguce sudijske greske, kojih je bilo, ali i prema jednima i prema drugima. Cak bi neki drugi pogledali u statistike i rekli - Srbi su imali 25 bacanja a Hrvati 38 - to je velika razlika. Ja to ne kazem, jer mislim da smo napravili mnogo glupih faulova.

ПравимоПроблем

pre 7 godina

Шарић је тај полни орган и то је у реду,него јел нашао Бојан око?

Rade

pre 7 godina

Srbi koliko imate zlatnih srevrenih i brončanih medalja.
(Zoran, 18. avgust 2016 13:04)

Brončanih hahahahahahahahahahah za ovu rec prvi put cujem kad nisam umro od smehaahahahahahahahahah

miki

pre 7 godina

ипак сте ви бољи спорташи. имате медаље у никад популарнијем гађању глинених голубова и пуцању из праћке и ја вам на томе искрено честитам. само вас молим да нама оставите ове безвезне спортове попут бакета, морамо и ми у нечему да се такмичимо и побеђујемо...

Domagoj

pre 7 godina

Prije svega čestitke na pobjedi.
Mada znate i sami da je Hrvatska bila većinu utakmice bolja ekipa ali kao uvijek imala i neobjašnjiv veliki pad u trećoj četvrtini. Naravno, za to je kriv prije svih trener Aleksandar Petrović koji nikad u karijeri nije imao značajnijeg uspjeha u vodjenju reprezentacije i klubova. Čovjek svaku utakmicu radi kardinalne greske. S Djordjevicem ili sličnim trenerom bi ova ekipa Hrvatske lako dobila srpsku ekipu.
Interesantno je da smo u kolektivnim sportovima podvacili, čak i rukometu gdje uvijek imamo medalje visokog sjaja, ali zato zahvaljujući individualnim sportovima imamo najmanje 7 medalja, a mozda završimo igre i sa 4-5 zlatnih medalja.
To govori koliko su nam savezi korumpirani i loši (nogometni savez je korumpiran ali vadi nas činjenica da nam igraci igraju vodeće uloge u najjačim klubovima svijeta, kako god i tu ne prolazimo cetvrtfinala što je neuspjeh za takve igrace).
U svakom slučaju kad dodju sposobni treneri biti ce užitak gledati hrvatske kosarkase, kojima ce se priključiti i veliki talenti Zubac i Bender. Nece biti par razlike na kraju mečeva, ne bih volio biti u kozi protivnika bez obzira o kome se radi, naravno mislim u sportskom smislu.
Pozdrav!

Trifke

pre 7 godina

Ako je Aco Srbin, što je Nole?
(Otto, 18. avgust 2016 11:41)... Nole ti je isto Srbin. Noletov otac je Srbin, djed mu je Srbin, pradjed mu je Srbin...Djokovici znaju ko su i sta su za razliku od mnogih u Hrvatskoj i Crnoj Gori sto ne znaju ili ne zele da znaju ili znaju ali iz samo njima znanih razloga tvrde da su nesto drugo.

ALEKSANDRA

pre 7 godina

Neko je vec ostavio komentar, ali ja moram da ponovim, Petrovic isti Brstina! Kad god je kamera bila na njemu, jos sa onom muceno slozenom facom, ja sam umirala od smeha. Nista lose ne mislim, Brstina je fantastican glumac, tako da za Acu nikad nije kasno. Mislim, ako zeli da promeni profesiju.

spremanje kuce

pre 7 godina

(SSSS, 18. avgust 2016 11:06)

Verovao ali ne, oni su jos tad podelili svoj "sportski" narod.
Ova grupa, "niza", "manje inteligentna", "sto je za odlazak kuci kod domacice spremna" je ubedjena da su oni to uradili iz revolta jer su "suci" tad pokrali Litvaniju, pa satro - spin - fol, to je njih zabolelo pa su se poistoveli sa Litvanijom koja nije sisla a oni su sisli.

Znaci pazi sad ovu ideologiju, koju vlast nabaci glupavom narodu:
Sudije pokrale Litvaniju, oni brane obraz Litvanaca tako sto silaze sa postolja iako Litvanci nisu sisli, to je paradoks u paradoksu.

Ova druga grupa, koja ja malo "visa", "vise inteligentna", iako i kod njih ima dosta pripadnika sto spremaju kucu, da pomognu domacici, zeni, jeli da kuca ostane cista, pa brze bolje hitaju kuci, kao recimo kauboji sinoc, kad ih je "jednooki indijanac" poslao doma, oni "znaju" da je stigla direktiva od pokojnog predsednika licno, da ukoliko mi uzmemo zlato, oni sidju.

Jos se tad videlo, da su kosarkasi Hrvatske u fazonu spremanja kuce, doma, jeli "spremi dom", i od tad ih je uhvatila ta crna karma, sudbina.

Ono sto mene brine je teorija velikih brojeva, jer jednostavno moraju nas dobiti kad tad, sad da li ce to biti za 1 godinu ili 100, videcemo.

Do tad, dragi Hrvati, hitajte kuci, pomazite kucanicama u spremanju doma, nema nista lepse od cistog, spremnog doma, obrisane prisine, usisanog, cistog kupatila...

coldplayer

pre 7 godina

@pajs
Druze,igramo bez 2 extra igraca i dobismo ih iako smo slabo odigrali.O cemu pricas???Teza grupa?Pa kako vidim posto su izgubili od Nigerije mogli bi i od Kine.Inace 3 ekipe su prosle iz nase grupe drugar!

Luke Babbitt gravedigger

pre 7 godina

Ahahahahaha Aca realista.Aleksandre samo da znaš da te Srbija pobedila sa jednom četvrtinom odigranom kako valja tako da " ćeraj" .

Žalosna sova

pre 7 godina

Све је у реду са изјавом Шарића, осим што реч "играо" треба заменити са "ја".

Džoni

pre 7 godina

E zbog ovoga Aco nikada ali nikada nećete biti šampioni! Veliki ljudi i šampioni priđu, čestitaju i požele sreću protivniku u nastavku turnira. Dokle god Hrvati ne shvate neke stvari neće ni imati značajnijih uspeha u basketu!

Sale Jagodina

pre 7 godina

Navijao sam za oba tima.Za naše da pobede i za Hrvate da izgube.Ajd zdravo.Savet za naše.Mi kao dobri majstori,treba da čuvamo stare mušterije.

Zaslužili su to dečki, ne?

pre 7 godina

Dva frtaljfinala i jedno polufinale u momćadskim športovima je ogroman uspjeh za jednu malu i nebitnu zemlju. Zato bi i bio red da im prirede svečani doček na trgu bana jelačića kao olimpijskim dododododododoprvacima.

Bocko

pre 7 godina

Aco,a narocito njegov brat su bili majstori za foliranje faulova.Samo nije ovo 1984 kada su majstoricu u Zagrebu svirali protiv Zvezde zemljaci Radic i Grbac.

SSSS

pre 7 godina

Hrvatima bi bilo najbolje da odu u pravoslavnu crkvu i da zatraže oproštaj od Boga, što su 1995 u Atini bili mali ljudi i sitne duše, te nisu mogli da odslušaju "Hej Sloveni". Možda im Bog i oprosti, a onda ih i mi možda, nekada i pustimo da se raduju.

Susjed

pre 7 godina

Čestitke Srbiji na pobjedi. Hrvatska je imala dva velika pada koncentracije i čvrstine koji su presudili - na početku utakmice kada su Srbi carevali u reketu i u 3/4 kada se raspala Hrvatska. Ipak, objektivno, Aco je u pravu, onaj zadnji prekršaj na Raduljici je krajnje smiješan, pogotovo na kraju utakmice i Jokićev udarac po Babiću je trebao biti sankcioniran kao i Šarićev na Jokiću ranije.

lucho

pre 7 godina

Na bazi znanja smo pobedili! Sto ti nije loptu prenosio Rok Sgipcevic on je plej,pa ne bi morao Bilan. Nama igraju svi bekovi. Jednostavno Srbija nije blistala ali je imala tih 10 min cas kosarke i sigurnu zavrsnicu sa samo jednim promasenim bacanjem i sve u svemu bila bolja za bar tih 3 poena. Zivela Srbija,idemo dalje!

777

pre 7 godina

Uvek sam se lako penjao na drvo ali tesko je da sidjes. Oni su lako sisli ali ne mogu da se popnu i nece sigurno NIKADA. Neko je to gledao i VIDEO. ON neda, nema gore, samo dole! To ste hteli... DOLE! Prosto je to neverovatno, jer uvek su imali izvanredne igrace ali...dole...tu vam je mesto.

dr POP

pre 7 godina

A šta reći za dosad nevidjeno foliranje Bogdanovića (44) na dve sekunde do kraja. U fudbalu bi dobio crveni. Pao ko pokošen pre bilo kakvog kontakta.
Zato, Acika, ne fekaliraj.

VUK

pre 7 godina

šta je sa nesportskom ličnom za Bogdanovićevu glumu u pokušaju da iznudi nesportsku ličnu za Hrvatsku ? I dobio je nepostojeći faul i dva bacanja 20 sekundi pre kraja. Jadan je trener koji bi da dobije utakmicu na kontakt koji se desio dve sekunde posle sviranog prekida igre
.plus Jokić je udario loptu.. Petrović se vadi na sudije koje su dodelile Bogdanoviću, Raduljici i Teodosiću po pet lični!!!Bogdanoviću bar dve nisu postojale i nikada i nikome se ne sviraju. Petrovići su poznati da ne znaju da gube.. vole i nogom u stomak..

Svetski Mega Car

pre 7 godina

Hrvati, možete samo da kukate i plačete. Luzeri ste bili i ostali, dzabe vam sve. Pogotovo Šarić i Petrović koji su pre utakmice davali te izjave kojima potcenjuju našu ekipu.

nada22

pre 7 godina

A čiji beše igrač, što pade pokrivajući lice, a nije ga dotakao ni POVETARAC, a kamoli srpski košarkaš u POSLEDNJIM sekundama meča?
Jel to TA igra koju ovaj vrsni trener uvežbava sa svojim košarkašima?
Kad provokacije (pre i za vreme meča) ne uspeju, onada su krivi SUDCI. Ma bravo!

Beli65

pre 7 godina

kada ste pre 21 godine sisli sa postolja poneli ste se kao pi... a to ste ostali i dan danas,a na postolje necete jos dugo,dugo a to prokletstvo ste sami sebi natovarili

bpcg

pre 7 godina

Pola Hrvatske reprezentacije su Srbi. Mislim da im je u dubini duse drago zbog ovog rezultata. Da nije tako Aco bi okrivio sebe a ne sudije zbog ovog rezultata. Krv nije voda.

nije sramota izgubiti od boljeg

pre 7 godina

kadan znas da ne mozes posteno da pobedis onda probas zajedno sa sudijama karateom laktovima u lice oko rvackim zahvatima itd kada to sudije ne dosude nego sude cudne licne srpskim igracima kada sudije polako istope prednost srbije i opet ne pobedis onda lepo kazes da si sve probao ali je protivnik bolji i tehnicki i mentalno jer nije nasedao na provokacije onda ili cestitas protivniku na pobedi ili se pokrijes usima i cutis

Pedjakm

pre 7 godina

Ruku na srce ova tekma je bila sasvim korektna i ocekivana sto se tice penal zavrsnice.Nestvarno odigrana 3 cetvrtina pokazala je razliku u klasi izmedju dva tima.Velika je steta ne igranje Marjanovica sa ovim momcima,steta.Sto se tice Hrvata oni mogu da se okrenu timskoj igri a ne ucinku jednog igraca od koga im zavisi ceo turnir,to vise nigde ne prolazi u ekipnim sportovima.Kada je rec o treneru reci su suvisne,on je skakao pored linije jel je znao da njegovi igraci nemaju kontrolu nad utakmicom pa je sasvim logicno da pokusa na kvarno da dodje makar do produzetaka u kojem bi oni imali vece sanse jel su nasa 3 jako bitna igraca bila iskljucena u tom trenutku.Sve u svemu jako dobar pristup i ponasanje nasih kosarkasa koji su uradili pravu stvar sada mogu i da izgube(nema sanse)ali je bitno da su nastavili tradiciju protiv Hrvata kojima je ovaj poraz pao veoma tesko.Napred Srbijo do pobede i medalje sve drugo je istorija koja ce biti zapisana nakon jutrosnje utakmice.

dobro je ali bogu hvala nece dugo

pre 7 godina

"poeni se priznaju od slovenskih sudaca"pa onda "srbi su navijali za litvance" i da ne nabrajam dalje ali kada je neko loš trener a dobar čovek pa da mu se i oprosti ali aco petrović je rođen ЛОШШШ rođen лошшш

Boki

pre 7 godina

Ima ljudi koji su celog zivota u sportu,zive od njega,i to dobro,a nikada se nisu naucili sportskom ponasanju.Jedan od njih je i Aco Petrovic,retko nesportski lik.Verovatno su u pitanju kompleksi- sportski,nacionalni,ko zna sta....
Aco,pomiri se sa sudbinom-u kosarci ste nam musterije,a ti si Srbin....

bogdann

pre 7 godina

Najbolji pokazatelj koliko je Petrovic bio nemocan je to da je u poslednjih 90 sekundi za svaki faul trazio namernu... Pa to ti ne bi svirali ni ovi tvoji "sviraci" iz ABA lige.

Kole

pre 7 godina

"Mislim da bismo i mi imali šanse u polufinalu protiv Australije", kaže selektor Hrvatske, Aca Petrović.
Hahaha, dobar je ovaj Aca!
To je otprilike ko kad Bogdan Diklić kaže u "Maratoncima": "Tišina, sad malo ona!"

Требињац

pre 7 godina

АЦО СРБИНЕ, комшија мој хвала ти на честиткама и дођи у Требиње да посјетиш своју очевину и дједовину на Загори :)

modi

pre 7 godina

Osrednja utakmica, vise nervoze nego lepote! Bez Bogdanovica, Hrvatska je tim moje ulice,a Srbija koncentrisano moze da odigra maksimum dve cetvrtine. Petrovic, posle dosudjenih toliko slobodnih bacanja za Hrvatsku, moze samo da trazi izgovor za pogresnu taktiku u 3/4.

Igor

pre 7 godina

Svako vreme nosi svoje izvikane igrače, tako je i danas sa Šarićem, koji je 2014.godine izabran kao 12. pik na draftu, a Jokić koji je izmislio košarku za njega je izabran kao 41. pik.

Nik

pre 7 godina

Aco Aco da li znas da za ono sto je uradio Bogdanovic se dobija tehnicka. Dobio je Navaro na utakmici sa Argentinom. I sto rece Mesina priznaj jednom poraz a ne stalno sudije.

KRIGER

pre 7 godina

Ispali od Srba, ispali od braće Poljaka sad još samo i braća Srbi-Crnogoranci da ih išćuskaju iz vaterpola, pa da im se
na miru svi zajedno smejemo kako se upinju da osvoje neku medalju u smešnim sportovima ko što su im bacanje papirnatih aviončića
i puštanje najlonskih zmajova BUUUAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA...

Uvek Zvezda

pre 7 godina

Da.. Da.. I nepostojeci faul nad Bogdanovicemna kraju i cetvrti i peti faul naseg Bogdanovica i uopste mislim 15 bacanja vise za Hrvatsku nije uopste uticalo na rezultat. Stvarno su sudije bile na strani Srbije... Hahahaha... Kakav lik....

dalibor79

pre 7 godina

hahaha kako rece mesina pre nekoliko nedelje. petrovicu su uvek "sudci" krivi za poraz. pa hrvati da li smo vam nekoliko trenera u ex-yu da vam vode klubove, da li smo vas drazena i acu petrovica (otac im je jovan), da li smo vam sarica i bogdanovica i opet nemozete nista protiv nas. uz to nama nisu igrali bjelica,marjanovic i micov.

Dragoljub

pre 7 godina

Za jednog trenera tog kalibra ovo je neozbiljna izjava.
Tehničku za onakav start nikada nikome nije svirana, pa ni Hrvatskoj, a i da su bila četiri bacanja, ko kaže da su u pitanju 4 boda, pa i od dva koja su dobili jedno je promašeno koliko se sećam!?
Kriterijum suđenja je bio takav da je svirano sve i svašta, pa je u faul završnici Srbija ostala bez 4 igrača, kojima je svirano sve i svašta tokom utakmice, ali takav je kriterijum bio na obe strane, mnogo ličnih i mnogo prekršaja kada ih i nije bilo, na obe strane.
Igračima Hrvatske svaka čast na igri u poslednjoj četvrtini, gde su nadoknadili -14 poena i došli na samo -1 poen u završnici, a reprezentaciji Srbije čestitke.
Dosta nedostataka se pokazalo u poslednjoj četvrtini kada je Hrvatska krenula na sve ili ništa, želim vam da to popravite do sledeće utakmice i uspete da se revanširate Australiji za poraz u grupi.

nisam se htio dzaba buditi

pre 7 godina

Mislim da se novinar malo prevario i zamenio izjave...Lol. Saric je ocito ispao pametniji u ovoj situaciji, sto me ne cudi poznavajuci Petrovicev karakter

Aleksandar

pre 7 godina

Kako su ovi kroasani nepopravljivi optimisti, to mi se svidja. Ponadaju se i onda ih ovako gospodski na terenu porazis. Cuj 4 slobodna i pobjeda. Samo sto ta cetiri treba dati ;-)

Ante Gotovina

pre 7 godina

koliko vi imate medalje ukupno prema Hrvatske!?!? xaxaxaxaxaxaxa!! ;) necete ni dobiti medalju u kosarku... Australija ce vas pobijediti za 15 ..izgubit ce te i protiv Spanjolske posli toga ;))

mrmlj

pre 7 godina

@(tutankamonST, 18. avgust 2016 07:18) teske reci od navijaca vaterpolo reprezentacije koja gubi od francuske da bi izbegla srbiju. od mene toliko.

Simon

pre 7 godina

Vidiš Dario, to što kažeš za početak treće četvrtine je tačno ali tada smo i mi malo uključili turbo basket i otišli vam, posle je sve bilo održavanje, malo čak i rizično sa naše strane ali poveli niste. Nije fer na ovakav poraz kukati na suđenje u poslednjim sekundama jer ništa sporno nije ni bilo. Što se tiče tvoje igre, pa nemoj tako, videlo se da ste baš baš sve igrali na Bogdanovića pa nisi ni mogao više u takvoj postavci igre. Odlično ste zapravo igrali i igrate na ovim OI. ali malo više fer plej izjava ne bi bilo na odmet... bez obzira što je Hrvatska izgubila baš od Srbije.

zvezdan

pre 7 godina

Ovakvi porazi su prilika da pobedis u dostojanstvu, dobrim manirima i izgradnji pobednickog duha za naredne okrsaje. Za ovog trenera, to je visa matematika. Saricu i ekipi zelim svaku srecu u narednim takmicenjima. Nasim momcima, veliko bravo

Kulen

pre 7 godina

Sta ovaj Aca lupeta gluposti, nek pogleda snimak pa ce videti da je to bilo simuliranje, prvo nek pogleda snimak, pa tek onda nek sudi a ne da sere. Istina boli a to je da smo klasa za Hrvatsku, prosecnu reprezentaciju. Samo mi je krivo sto ih nismo dokrajcili kad je bilo 14 razlike, nego to je taj nas glupi mentalitet opustanja, umesto da ide preko 20 razlike da se deprimiraju, mi mentoli uvek ista prica. Valjda cemo se sada revansirati Australiji koja je isto prosecna repka.

raci

pre 7 godina

da da presudile su sudije, duplo smo bolji iako to nismo pokazi zbog nervoze. izizev te 3/4 gde se vidi klasa, da smo bili opusteniji +20 ladno

Covek zvani Vuk

pre 7 godina

Jednog dana, mozda,kad pocnete da postujete bolje, kad budete bolji ljudi. Kad se ponovi Atina, bice i sansa da zaigrate neko finale.

Mito

pre 7 godina

Aco izlupetao si se, a i toliko si skakao na klupi da si zaslužio barem jednu tehničku. Srami se Aco jer da sudije u zadnjoj četvrtini nisu sudile faulova naših igrača i kada je trebalo i kada nije, a izbacile su i Bogdanovića i Teodosića i doveli vas na minus jedan, utakmica bi bila završena sa dvocifrenom razlikom. Tek tada na minus jedan su počele da sude faulove i za nas, pa morate i vi nešto da uradite. Bogdanovića si naučio da odglumi težak faul kako bi bila tehnička, samo kamera iz drugog ugla pokazuje da nije bilo ni faula. Jadno. Znam da je frustrirajuće stalno gubiti, ali prvo treba naučiti priznati poraz, jer ove tvoje izjave pokazuju nedostatak karaktera i sitnu dušu.

Mirko Kojotovski

pre 7 godina

Al sam se Aci nasmijao al baš ono...Kakav lik...Trebalo je ovo biti +20 da sudije nisu odlučile da malo drame ne šteti Srbima

aventador

pre 7 godina

Acika, da su tvoje p.... i dobile ta tvoja nedosuđena bacanja, znaš i sam da ih ne bi pogodili. Zato nastavi maštati i ložite se i dalje. I da: uvek gledajte na sat i pratite sekunde. Tik tak Srbija,dominacija!!!

Sofija

pre 7 godina

Nemojte tako ljudi, slušajte šta braća Hrvati pričaju zadnjih mjeseci. Oni su "za dom spremni", pa sad poslije košarkaša i rukometaša, čekaju još da im CG spakuje vaterpoliste i da svi zajedno idu "doma". Pustite ih na miru, "spremni su"... :-)

Kole

pre 7 godina

Hrvatska ponovo izgubila u košarci od Srbije, čudna mi čuda!
To bi bilo kao da Njujork odcepi se od SAD, i posle da se neko čudi zašto država Njujork stalno gubi košarkaške utakmice protiv ostatka bivše države.

PFC

pre 7 godina

Oce to Saricu srbine, krv nije voda. Ne moze se protiv svojih kolko god ti hteo. Evo bas citam i na hrvatskim portalima komentarisu kako je mnogo cetnika u njihovoj repki.

acomurija

pre 7 godina

Kod Hrvata nista novo, od toga da gube od Srba, do pocetka SVEGA - s kraja. Od istorije koju Petrovic nehoticno pomenu, do "zadnjih sekundi" utakmice...
A ni reci kako su sudije Srbima TOPILE DVADESET POENA?
Ni o tehnickim tokom cele utakmice Petrovicu; karate, dzudo i rvackim zahvatima - a licne sudjene Srbima!
Covek jednostavno se sprema da krene u prvi osnovne pa naucio matematiku do CETIRI.

Зоран

pre 7 godina

Ништа ново од Аце, увек су му судије криве. Никада га нисам чуо да је спортски признао пораз хрватске репрезентације или хрватског клуба од Срба.

John Terry

pre 7 godina

Najteze je kad izgubis od svojih. Jeste Aco, sudije su odlucile, nisu vam mogli svirati faulove samo na pogled i bacakanje. Nekad mora biti i kontakta.

rex

pre 7 godina

Kako god da je Šarić igrao, ima mesta kod nas za završnicu ;) samo da ne gledam više Štimca ni minut Oo
Da iznajmimo Šarića, BjBogdanovica i Hezonju isprašili bi Amere i Kengure...
Ovako će biti čupavo

Kole

pre 7 godina

Hrvatska ponovo izgubila u košarci od Srbije, čudna mi čuda!
To bi bilo kao da Njujork odcepi se od SAD, i posle da se neko čudi zašto država Njujork stalno gubi košarkaške utakmice protiv ostatka bivše države.

mile

pre 7 godina

Darijo svaka ti čast, igrao si po 35 min sve utakmice skoro, igrali ste kao Spartanci i zadnju četvrtinu 

Što se tiče vas Srba nema vas 20 god na EP u nogometu, zgazit ćemo vas sad u vaterpolu i nemate medalje OI u košarci ni u vaterpolu zlatne(niti ćete ih imati) 
Sve najbolje 
Pozdrav
(tutankamonST, 18. avgust 2016 07:18)

Opusteno, decki su vam za dom spremni i kofere spakovali. hahahaha. A vi osvajajte medalje u pucanju na frizbi ( glineni golubovi)

zoran987

pre 7 godina

Evo upravo odluceno da hrvatima uz sedmo mesto stoji napomena da su osteceni u cetvrtfinalu. Necete vi nas nikada dobiti. Mnogo ste iskompleksirani i puni mrznje.

Mealosh

pre 7 godina

nisu tii bile sudije nego nasi kosarkasi bolji od vasih. Jbg sto nisu dali koju tricu ili dve vise pa da se vi radujete. Jbg niste. To je ta fora, ta sustina brte komso.
Jedino ti priznajem katastrof.sudjenje protiv spanaca u Bg. Tad ste trebali pobediti

idiBegaj

pre 7 godina

Ti si trenercicu poslednjih tri minuta sve vreme skakao kod sudija i trazio da dosude po svaku cenu nesportsku gresku...toliko si skakao da si i sebe ubedio da su sudije krive sto je nisu dosudile...

Komša

pre 7 godina

Videlo se odmah da sudije navijaju za nas - dižu tri prsta.Mučki provokatori.
Šalu na stranu,već sutra će Aca drugačije pričati,zna i sam da bi samo budala u penal završnici svirala namernu ličnu (nesportski faul) kada su svi faulovi takvi.

tata Saric

pre 7 godina

Nisi Dario sine, ljubi te tata, ti si tatin Dzordan, Majkl licno.
Bogdanovic je Le Bron a Hezonja je Durent.
Vi ste tatine NBA zvezde. A Cika Aca, zvani Coa je Fil Dzekson licno.
Vidis sine kako kaze cika ACA: "suci su krivi", a kako kaze Dejo Savicevic???
Nije lepo sine da izgovaras ruzne reci u medijima.

Vuk

pre 7 godina

Hamburger,cizburger,kecap i pomfrit mi imamo McDonalds,a nema ga Split.I zauvek ostajete kompleksasi. Tu lek jednostavno ne postoji.Bok

nikola

pre 7 godina

hahahahahhahahahhhahahahahhahahahah sudije kme sudije kme sudije kme sudije kme sudije kme, treca sila kme, cia kme, kgb bia kme, hahahahahaahhah brate mili Acooooooooo pa da li si ti realan priznaj ljudski poraz losiji ste od nas u ovim sastavima za onoliko razlike koliko je bilo u trecoj a sa bjelicom to necu ni da komentarisem....

maki

pre 7 godina

posteno od sarica, nista nije pokazao, zato su i izgubili, a petrovic kao trener zna da nijedan sudija nece svirati nesportsku gresku na samom kraju i pri neizvesnoj zavrsnici, osim ako neko ne 'ubije' nekog, da je bila sredina utakmuce pre bi klupa hrvatske dobila tehnicku zbog prigovora

Mufljuz

pre 7 godina

"...a to su četiri bacanja za nas i pobeda."
Aco, Aco, cak da ti i damo za pravo te sudijske pogreske, kako znas da su cetiri bacanja 4 poena? Poneo te zar pa razumem tvoje frustracije.

vladan nikšić

pre 7 godina

Da zanemarimo rezultat, jedna stvar ostaje Petroviću. To je da si daleko od sportiste i dobrog trenera.
Srećno srbijanci! Malo povežite redove, da me ne nervirate u jutarnjim satima. :-)

Lo Fat

pre 7 godina

Aleksandre Petrovicu igrali ste takticki bolje a kvalitet je bio na nasoj strani. Realno trebalo je da puknete sa 20 razlike, tako da Budi zadovoljan Srbine.

Mikael

pre 7 godina

Sipaaaaaaaj... A sad ce i u bazenu potonuti, pa da proglase nedelju zalosti i okupe se na tompsonovom koncertu i probaju da lece frustracije!

GoxyNS

pre 7 godina

Darijo svaka ti čast, igrao si po 35 min sve utakmice skoro, igrali ste kao Spartanci i zadnju četvrtinu

Što se tiče vas Srba nema vas 20 god na EP u nogometu, zgazit ćemo vas sad u vaterpolu i nemate medalje OI u košarci ni u vaterpolu zlatne(niti ćete ih imati)
Sve najbolje
Pozdrav
(tutankamonST, 18. avgust 2016 07:18)
Stara prica croasana kad izgube utakmicu sudija im kriv a sto im je svirao brdo faulova kojih nije bilo to nikom nista.Tutankamone a sta ste vi uradili u fudbalu sem treceg mesta na svetskom prvenstvu,NISTA.Zvezda prvak evrope i sveta,maldi prvaci evrope i sveta i o kom fudbalu ti pricas,kosarkasi prvaci evrope i sveta vise puta bili vicesampioni a vas post traje od kada smo se mi pojavili 1995 nema vas nigde,kosarkasice prvakinje evrope,odbojkasice prvakinje evrope,odbojkasi prvaci svetske lige i na kraju slag Novak Djokovic 1 reket sveta pregrst titula sa turnira,o kom ti onda vasem sportu pricas,o glinenim golubovima to mozes,kao sto nas ceka mec protiv Italije tako i vas ceka Crna Gora,prvo skoci pa reci hop da ne bi bili za dom spremni kao kosarkasi i rukometasi!!!

Милош

pre 7 godina

Скоро да су у праву си Дарио. Сви сте п.зде од како сте веру променили. То је национална карактерна особина. Јунаци се боре до краја макар погинули Чојство је када браниш слабије, а не када поушаваш да их уништиш. Хијена је ваша животиња.

posmatrac Mile

pre 7 godina

Alo Hrvati budite svesni da ste mnogo gresni prema Srbima i da se BOG umesao . Kada je tako a jeste ovo je jos dobro koliko vam jos poraza sleduje u svim sportovima .

Dragoljub

pre 7 godina

Da, da, sudije su krive za vasih 18 izgubljenih lopti, odnosno naših 10 ukradenih.
Priznajte lepo da ste se držali zato što vas je lepo krenuo šut za 3, Čim je to došlo na uobičajene procente, bilo je gotovo.

djuro

pre 7 godina

ko ga se seća dok je bio igrač nije iznenađen količinom nebuloza koje je Aco Petrović u stanju da izbljuje i nesportskih poteza i provokacija koje je u stanju da napravi ne bi li dobio utakmicu ili kao opravdao to što je izgubio. Mislim da je u bivšoj jugoslovenskoj ligi osamdesetih bio ubedljivo najveći smrad od svih igrača. Ne znam samo kako evo već 30 i kusur godina ne može da nauči da je nama ovako mnogo slađa i draža pobeda kad ga vidimo da se ovako koprca.

iggy

pre 7 godina

Ovo je najbolja reprezentacija Hrvatske posle one generacije sa Drazenom,Kukocem,Radjom....Aca ko Aca mora da krivi sudije. Dobro je sto smo sa Hrvatima igrali u cetvrtfinalu jer su oni u susretima sa nama pod mnogo vecim pritiskom i to nam je bila prednost. Idemo dalje do finala

john mcclane

pre 7 godina

brate Aco, izgubili ste jer imate manje Srba u ekipi od Srbije. cisto i posteno. nadjite jos 3 Srbina da igraju za vas i mozda budemo egal. ne mozete ti i Bogdanovic sami. do tada kletva silaska sa postolja vam ostaje. bolje bi bilo da ste ogledalo razbili, tu kletva traje samo 7 godina, ovde vec 21

djura

pre 7 godina

Aca Petrović je pre utakmice tvrdio da Srbija nije favorit a sada se vadi na sudije. A kako bi bilo da i mi počnemo brojati sudijske greške na našu štetu?Dragi susjedi nisu vas sudije pobedile nego naši košarkaši.

avenger

pre 7 godina

Iskreno mi je žao ovih Srba, Ace i Šarića ali šta da sad radimo kad onomad skrenuše desno kod Albukerkija. Biće bolje, ne protiv Srbije naravno ipak je ovo srpski sport. Srećno vam u narednim kvalifikacijama, grupnim fazama i tako tu. Za nešto više...tu stoji Srbija, a tu ni sreća nema efekat.

hahahah

pre 7 godina

Jadni Aco mora da se nekako vadi....

Spremili smo vas za Dom mi a ne navodno dve greske sudija !

Ceo svet je to video pa i vas komentator na HRT !

Ugodan let :)

A.Davis

pre 7 godina

Veliki je Pele je jednom rekao: "Gubitnici ce uvek naci nekog krivca i izgovor,nebitno da li pobedite sa 10-0 ili sa 1-0. A pobednici ? Oni ce pobediti.

Nekontrolisano kretanje u više pravaca

pre 7 godina

Aco Braco derane moj tršavi,
Ti I ja smo država u državi
Pukoše na vražjoj burzi
Franjo Josip i Habzburzi...

joka blenta ladan ko druga strana jastuka

pre 7 godina

dobro bre Aco u porazu covek lupi neverovatne stvari..i sve je to ok.,ali kada je nesportska na sutu idu 2 ili 3 slobodna *u ovom sl.2 posto je bio unutar 6.75) Znaci da mu je otkinuo glavu maljem idu sl.bacanja i lopta sa strane. Ako posle faula na sutu srbine moj, klupa ili igrac napravi uz to nesportski gest po proceni arbitara, e onda idu penila za igraca koji je fauliran pri sutu,pa penali zbog nesportske i lopta sa strane..Covek trener tolike godine..boze me sacuvaj Znam da vas boli i trudim se da se ne nasladjujem,ali gde je kraj frustracijama! Inace nesportska ,ta od lopte nije sudjena bukvalno nikada u zavrsnici. Ne mogu da se nacudim njegovom komentaru

Alex

pre 7 godina

Bas su tuzni ovi Hrvati. Umesto da cestita kuka kao neka baba. Imaju konacno dobru ekipu, ali nemaju srca. I ne zalite Hrvati za ispadanjem rukometasa i kosarkasa, ako se uvrsti u olimpijske igre sminkanje barbika, pravljenje sneska belica, igranje lastisa, klikeri, pravljenje vencica od cveca... i slicne discipline, eto vama prilike da nas sijete u medaljama, kao sto i dosad radite. Ovi normalni i popularni sportovi u kojima smo mi velesila nisu za vas.

СрбинсонКрусо

pre 7 godina

Ко губи има права да се љути... иначе имали су тросртуко више слободних од нас... ал ајд. Ђорђевић савршено подигао екипу, једина грешка онај тајм на почетку четврте четвртине... нико неће памтити како већ ко је победио, а ми бисмо победили верујем 9 од 10 против њих... браво и срећно!

Srx

pre 7 godina

Toliko kompleksa i svega drugog.Tako su kukali i za Euro.Problem Hrvata je sto cim krene dobro,odmah pocinju o medaljama.Te iste sudije su imale par gresaka i prema Srbiji.Kompleksaska posla...

Stara kuka

pre 7 godina

@pajs
Sta pričaš ti?Pa da im nije Bogdanovica ne bi znali gde biju.Covek im je vise od pola tima.Zaboravio si Bjelicu u Marjanovica.A tek medalje.

zzbz

pre 7 godina

Obraz djon! Aco Srbine sudije su vas vratile u igru, svirajuci kontakte Bogdanu i Teo, opteretili licnim greskama dva kljucna igraca, dok sa druge strane Bojan se sepuri jednu i po cetvrtinu sa cetiri licne.
Ko gubi, ima pravo da se ljuti! A uvek cete se ljutiti, jer ste uvek gubitnici... i pozdravi Novosela...

Laki

pre 7 godina

"nesportskoj greški Jokića koja nije svirana"

A onaj teatralni pad i simulacija prekršaja vašeg Bogdanovića u poslednjem minutu kojima je iznudio slobodna bacanja ?
To nije nesportski ?
Budite dostojanstveni u porazu !!
Razbili smo vas u trećoj četvrtini i do kraja utakmice ste samo bezuspešno pokušavali da se povratite.Uz to par naših igrača je bilo van igre u najvažnijem delu meča zbog 5 ličnih,ali mi se ne žalimo zbog toga.
Pobeda ! Ćao !

Divos

pre 7 godina

Аса нарикача, иначе кодно име за "изборника" коцкастих, је у праву. Апсолутно. Тешка краџа. Српским играчима нису свиране 22 неспортске личне грешке, и најмање 19 техничких које су морали добити што клупа, што онај дрвосеча, који стално нешто подругњиво погледом шара.
Поред тога, српски игрсчи су се стално нешто домунђивали, и то на ћирилици што се такође морало санкционисати, пардон санкционирати.

Ма право збори Аса нарикача, неправда, крађа, отимачина, ма докле више.
А и како оно иде стара српска пословица, нема веће битанге од бившег Србина.

zlatiborac

pre 7 godina

Hrvati, niste lose odigrali. Imali ste prednost na poluvremenu. Mogli ste na kraju mozda i do pobede. Srbija je igrala u grcu i odigrala dobro samo trecu cetvrtinu. Ali, nisu utakmicu odlucile sudije???!! Utakmicu je odlucila Atina 1995 godine. Postolje. Secam se kao da je juce bilo. Gledao sam u neverici kako jedna zemlja silazi da se na njega nikada vise ne popenje. Da ste samo znali kakvo sportsko prokletstvo navlacite. Ali, izbor je bio samo vas.

tutankamonST

pre 7 godina

Darijo svaka ti čast, igrao si po 35 min sve utakmice skoro, igrali ste kao Spartanci i zadnju četvrtinu

Što se tiče vas Srba nema vas 20 god na EP u nogometu, zgazit ćemo vas sad u vaterpolu i nemate medalje OI u košarci ni u vaterpolu zlatne(niti ćete ih imati)
Sve najbolje
Pozdrav

Ranzo Srbenda

pre 7 godina

Ma Petroviću, bili ste fenomenalni, svi do jednog blistali, ali sudije su vam uskratile pravo da se borite za medalju. Slavi Australija, slave i Amerikanci, smešilo im se srebro da ste nas prošli.

Terenac

pre 7 godina

Nisu morali da sviraju faul nad Raduljicom ali jesu.
Nije u pravu za Jokica jer je tu njihov igrac prilicno odglumio udarac mada se desavalo da nekad zbog takve gluposti pretvore obicnu u nesportsku.
Saric je mnogo pomogao Srbiji nerezonskim "dalekim dvojkama", decko izgleda ne shvata da je to najgora pozicija na terenu za sut.

cozdra vozdra

pre 7 godina

hahahah, cus li ga sudije? pa 3 Bogdanova faula nisu postojala, tijelo uz tijelo. Probali ste na foru ali vam nije proslo. u ponovljenoj bi vas pjeske 20 razlike dobili. ajmo kuci i tamo nastavite kmecanje.

Kell

pre 7 godina

Čovek lupeta iste stvari 20 godina, i za svaki poraz mu krive sudije ili loša igra njegovog tima, nikad nije dobra igra onog tima koji je zapravo i pobedio, u ovom slučaju Srbija (nismo izgubili ni jednom od njih na velikim takmičenjima). A sto je najgore uvek nas zezaju sudije barem jednu četvrtinu

rastko

pre 7 godina

Sve čestitke našim borbenim košarkašima, a Aci Petroviću poprilično fali objektivnosti, korektnosti, dostojanstva...U porazu se najviše vidi veličina i karakter čoveka.

JPR23

pre 7 godina

Teo i Bogdan po pet greski... Slobodna bacanja su imali ko alvi... I on o sudijama ?? Ajde ti lepo doma, uz rukometase mozda dobijete i popust za avion...

Martinovića

pre 7 godina

Placite decki haha sudije buhaha a za ovog sto je igrao ko zna se vec sta da nije on nesto pretio nama, hahaha rovite sinovi jos ste zeleni da nas dobijete.

goran

pre 7 godina

E moj Aco, sudije su vas drzale citavu utakmicu sa raznim faulovima i slobodnim bacanjima, da nije bilo njih ne bi bila ovako dramaticna zavrsnica i Srbija bi ubedljivo pobedila.

mala_maca

pre 7 godina

Ahahaha, plači Aco Srbine! Pa Bilan je sve vreme vukao Radulju, pusti snimak kad se malo isplačeš, kapiram, sad ti sve zamagljeno...

Outsider pravi

pre 7 godina

Od oca Predraga i majke Milke, hvala Ti Šariću. Budi najbolji igrač svoje domovine, kad već ne možeš da igraš za otadžbinu. I uvek ovako protiv nas, pa kako bude.

Advokat svih Srba

pre 7 godina

Uh kako volim taj zvuk Hrvatskog jecanja i plača,tačno u meni budi nešto radosno što je rečima neopisivo.Pozdravi Novosela!

gradjanin x

pre 7 godina

kao sto je rekao selektor Italije, kada su hrvati izgubili prvu utakmicu na kvalifikacionom turniru i aca petrovic isto kukao kao sada, da aca petrovic nikada nije izgubio iz sportskih razloga, sudije su krive.

Nemanja

pre 7 godina

Budi dostojanstven u porazu, ako dostojanstva imaš, šta će ti ovakav komentar, ali ok, time još uveličavaš pobedu Srbije. Raduljici onaj naskocio na rame a Jokic malo ishitreno reagovao dve sekunde nakon sto su svi stali, baš nije realno da se tu svira bilo šta, a ne tehnička, a tvoja izjava primerena basketu na velikom odmoru u školskom, kad se deca svadjaju, eto taj nivo si dotakao sa ovim što si rekao... Još jednom, bravo Srbija!!!

Mare

pre 7 godina

"Presudio je početak treće četvrtine, tih prvih pet minuta u koje smo ušli bez plejmejkera jer je Ukić bio s tri lične greške."

- Pa nema 5 ličnih grešaka. Ima tri lične greške.
Jesi li ga čuvao zato da bi Srbija dok on ne igra postigla 20 poena više, pa da onda on to mora da stiže?

Aleksandar

pre 7 godina

Bojan Bogdanović je nadmašio Omera Ašika po glumi. E sada nije prošlo. Ali, poslednja dva minuta je više proveo gledajući sudije, nego da im osmisli napad. No dobro, ako je njima lakše za prihvatiti, sudije su.

pajs

pre 7 godina

Aca priča gluposti, jer za ono se skoro nikad u poslednjih 30 sekundi ne svira namerna lična. KAKO GOD, Aci i Hrvatskoj iskrene čestitke. Mi nismo ni svesni koliko su oni imali teži put od nas i koliko su u stvari dobri. Imali su mnogo težu kvalifikacionu grupu i pobedili Italiju usred Italije. Ovde su razbili Španiju i Litvaniju. Protiv nas im je falilo sreće, a da su bili blizu - jesu. Mi ne treba da se zanosimo da smo neka sila u odnosu na njih - skoro smo jednaki, a imamo bolju biografiju sa 3 evropska i 2 svetska zlata. I to je to.

Dr.Brele

pre 7 godina

Dobili ste 20 slobodnih više, nisu vam svirani neki faulovi, tri naša igrača od kojih dva najefikasnija su izašla ranije zbog pet ličnih i pričaš o sudijama...Ne bih nista dodao osim da ste sada za doma spremni.

Dacha

pre 7 godina

Ne dami je drago sto smo vas pobedili zato ste vi Hrvati a mi Srbi vec zato sto ste sa Litvanijom namestili mec! E sad ste i vi i Litvanija ispali! Ato nesportski Jokica, pa sudije kme kme kme... A foliranje Bogdanovica na kraju ??? A to je sportsku!?? Cuti covece i ne lupaj vise!!!

Dr.Brele

pre 7 godina

Dobili ste 20 slobodnih više, nisu vam svirani neki faulovi, tri naša igrača od kojih dva najefikasnija su izašla ranije zbog pet ličnih i pričaš o sudijama...Ne bih nista dodao osim da ste sada za doma spremni.

Dacha

pre 7 godina

Ne dami je drago sto smo vas pobedili zato ste vi Hrvati a mi Srbi vec zato sto ste sa Litvanijom namestili mec! E sad ste i vi i Litvanija ispali! Ato nesportski Jokica, pa sudije kme kme kme... A foliranje Bogdanovica na kraju ??? A to je sportsku!?? Cuti covece i ne lupaj vise!!!

djuro

pre 7 godina

ko ga se seća dok je bio igrač nije iznenađen količinom nebuloza koje je Aco Petrović u stanju da izbljuje i nesportskih poteza i provokacija koje je u stanju da napravi ne bi li dobio utakmicu ili kao opravdao to što je izgubio. Mislim da je u bivšoj jugoslovenskoj ligi osamdesetih bio ubedljivo najveći smrad od svih igrača. Ne znam samo kako evo već 30 i kusur godina ne može da nauči da je nama ovako mnogo slađa i draža pobeda kad ga vidimo da se ovako koprca.

A.Davis

pre 7 godina

Veliki je Pele je jednom rekao: "Gubitnici ce uvek naci nekog krivca i izgovor,nebitno da li pobedite sa 10-0 ili sa 1-0. A pobednici ? Oni ce pobediti.

Милош

pre 7 godina

Скоро да су у праву си Дарио. Сви сте п.зде од како сте веру променили. То је национална карактерна особина. Јунаци се боре до краја макар погинули Чојство је када браниш слабије, а не када поушаваш да их уништиш. Хијена је ваша животиња.

djura

pre 7 godina

Aca Petrović je pre utakmice tvrdio da Srbija nije favorit a sada se vadi na sudije. A kako bi bilo da i mi počnemo brojati sudijske greške na našu štetu?Dragi susjedi nisu vas sudije pobedile nego naši košarkaši.

joka blenta ladan ko druga strana jastuka

pre 7 godina

dobro bre Aco u porazu covek lupi neverovatne stvari..i sve je to ok.,ali kada je nesportska na sutu idu 2 ili 3 slobodna *u ovom sl.2 posto je bio unutar 6.75) Znaci da mu je otkinuo glavu maljem idu sl.bacanja i lopta sa strane. Ako posle faula na sutu srbine moj, klupa ili igrac napravi uz to nesportski gest po proceni arbitara, e onda idu penila za igraca koji je fauliran pri sutu,pa penali zbog nesportske i lopta sa strane..Covek trener tolike godine..boze me sacuvaj Znam da vas boli i trudim se da se ne nasladjujem,ali gde je kraj frustracijama! Inace nesportska ,ta od lopte nije sudjena bukvalno nikada u zavrsnici. Ne mogu da se nacudim njegovom komentaru

rastko

pre 7 godina

Sve čestitke našim borbenim košarkašima, a Aci Petroviću poprilično fali objektivnosti, korektnosti, dostojanstva...U porazu se najviše vidi veličina i karakter čoveka.

cozdra vozdra

pre 7 godina

hahahah, cus li ga sudije? pa 3 Bogdanova faula nisu postojala, tijelo uz tijelo. Probali ste na foru ali vam nije proslo. u ponovljenoj bi vas pjeske 20 razlike dobili. ajmo kuci i tamo nastavite kmecanje.

Terenac

pre 7 godina

Nisu morali da sviraju faul nad Raduljicom ali jesu.
Nije u pravu za Jokica jer je tu njihov igrac prilicno odglumio udarac mada se desavalo da nekad zbog takve gluposti pretvore obicnu u nesportsku.
Saric je mnogo pomogao Srbiji nerezonskim "dalekim dvojkama", decko izgleda ne shvata da je to najgora pozicija na terenu za sut.

Mufljuz

pre 7 godina

"...a to su četiri bacanja za nas i pobeda."
Aco, Aco, cak da ti i damo za pravo te sudijske pogreske, kako znas da su cetiri bacanja 4 poena? Poneo te zar pa razumem tvoje frustracije.

Nik

pre 7 godina

Aco Aco da li znas da za ono sto je uradio Bogdanovic se dobija tehnicka. Dobio je Navaro na utakmici sa Argentinom. I sto rece Mesina priznaj jednom poraz a ne stalno sudije.

iggy

pre 7 godina

Ovo je najbolja reprezentacija Hrvatske posle one generacije sa Drazenom,Kukocem,Radjom....Aca ko Aca mora da krivi sudije. Dobro je sto smo sa Hrvatima igrali u cetvrtfinalu jer su oni u susretima sa nama pod mnogo vecim pritiskom i to nam je bila prednost. Idemo dalje do finala

bogdann

pre 7 godina

Najbolji pokazatelj koliko je Petrovic bio nemocan je to da je u poslednjih 90 sekundi za svaki faul trazio namernu... Pa to ti ne bi svirali ni ovi tvoji "sviraci" iz ABA lige.

pajs

pre 7 godina

Aca priča gluposti, jer za ono se skoro nikad u poslednjih 30 sekundi ne svira namerna lična. KAKO GOD, Aci i Hrvatskoj iskrene čestitke. Mi nismo ni svesni koliko su oni imali teži put od nas i koliko su u stvari dobri. Imali su mnogo težu kvalifikacionu grupu i pobedili Italiju usred Italije. Ovde su razbili Španiju i Litvaniju. Protiv nas im je falilo sreće, a da su bili blizu - jesu. Mi ne treba da se zanosimo da smo neka sila u odnosu na njih - skoro smo jednaki, a imamo bolju biografiju sa 3 evropska i 2 svetska zlata. I to je to.

Kole

pre 7 godina

"Mislim da bismo i mi imali šanse u polufinalu protiv Australije", kaže selektor Hrvatske, Aca Petrović.
Hahaha, dobar je ovaj Aca!
To je otprilike ko kad Bogdan Diklić kaže u "Maratoncima": "Tišina, sad malo ona!"

bpcg

pre 7 godina

Pola Hrvatske reprezentacije su Srbi. Mislim da im je u dubini duse drago zbog ovog rezultata. Da nije tako Aco bi okrivio sebe a ne sudije zbog ovog rezultata. Krv nije voda.

Luke Babbitt gravedigger

pre 7 godina

Ahahahahaha Aca realista.Aleksandre samo da znaš da te Srbija pobedila sa jednom četvrtinom odigranom kako valja tako da " ćeraj" .

Aleksandar

pre 7 godina

Kako su ovi kroasani nepopravljivi optimisti, to mi se svidja. Ponadaju se i onda ih ovako gospodski na terenu porazis. Cuj 4 slobodna i pobjeda. Samo sto ta cetiri treba dati ;-)

Mito

pre 7 godina

Aco izlupetao si se, a i toliko si skakao na klupi da si zaslužio barem jednu tehničku. Srami se Aco jer da sudije u zadnjoj četvrtini nisu sudile faulova naših igrača i kada je trebalo i kada nije, a izbacile su i Bogdanovića i Teodosića i doveli vas na minus jedan, utakmica bi bila završena sa dvocifrenom razlikom. Tek tada na minus jedan su počele da sude faulove i za nas, pa morate i vi nešto da uradite. Bogdanovića si naučio da odglumi težak faul kako bi bila tehnička, samo kamera iz drugog ugla pokazuje da nije bilo ni faula. Jadno. Znam da je frustrirajuće stalno gubiti, ali prvo treba naučiti priznati poraz, jer ove tvoje izjave pokazuju nedostatak karaktera i sitnu dušu.

SSSS

pre 7 godina

Hrvatima bi bilo najbolje da odu u pravoslavnu crkvu i da zatraže oproštaj od Boga, što su 1995 u Atini bili mali ljudi i sitne duše, te nisu mogli da odslušaju "Hej Sloveni". Možda im Bog i oprosti, a onda ih i mi možda, nekada i pustimo da se raduju.

dr POP

pre 7 godina

A šta reći za dosad nevidjeno foliranje Bogdanovića (44) na dve sekunde do kraja. U fudbalu bi dobio crveni. Pao ko pokošen pre bilo kakvog kontakta.
Zato, Acika, ne fekaliraj.

nije sramota izgubiti od boljeg

pre 7 godina

kadan znas da ne mozes posteno da pobedis onda probas zajedno sa sudijama karateom laktovima u lice oko rvackim zahvatima itd kada to sudije ne dosude nego sude cudne licne srpskim igracima kada sudije polako istope prednost srbije i opet ne pobedis onda lepo kazes da si sve probao ali je protivnik bolji i tehnicki i mentalno jer nije nasedao na provokacije onda ili cestitas protivniku na pobedi ili se pokrijes usima i cutis

Igor

pre 7 godina

Svako vreme nosi svoje izvikane igrače, tako je i danas sa Šarićem, koji je 2014.godine izabran kao 12. pik na draftu, a Jokić koji je izmislio košarku za njega je izabran kao 41. pik.

Требињац

pre 7 godina

АЦО СРБИНЕ, комшија мој хвала ти на честиткама и дођи у Требиње да посјетиш своју очевину и дједовину на Загори :)

Sale Jagodina

pre 7 godina

Navijao sam za oba tima.Za naše da pobede i za Hrvate da izgube.Ajd zdravo.Savet za naše.Mi kao dobri majstori,treba da čuvamo stare mušterije.

Simon

pre 7 godina

Vidiš Dario, to što kažeš za početak treće četvrtine je tačno ali tada smo i mi malo uključili turbo basket i otišli vam, posle je sve bilo održavanje, malo čak i rizično sa naše strane ali poveli niste. Nije fer na ovakav poraz kukati na suđenje u poslednjim sekundama jer ništa sporno nije ni bilo. Što se tiče tvoje igre, pa nemoj tako, videlo se da ste baš baš sve igrali na Bogdanovića pa nisi ni mogao više u takvoj postavci igre. Odlično ste zapravo igrali i igrate na ovim OI. ali malo više fer plej izjava ne bi bilo na odmet... bez obzira što je Hrvatska izgubila baš od Srbije.

Uvek Zvezda

pre 7 godina

Da.. Da.. I nepostojeci faul nad Bogdanovicemna kraju i cetvrti i peti faul naseg Bogdanovica i uopste mislim 15 bacanja vise za Hrvatsku nije uopste uticalo na rezultat. Stvarno su sudije bile na strani Srbije... Hahahaha... Kakav lik....

Beli65

pre 7 godina

kada ste pre 21 godine sisli sa postolja poneli ste se kao pi... a to ste ostali i dan danas,a na postolje necete jos dugo,dugo a to prokletstvo ste sami sebi natovarili

dobro je ali bogu hvala nece dugo

pre 7 godina

"poeni se priznaju od slovenskih sudaca"pa onda "srbi su navijali za litvance" i da ne nabrajam dalje ali kada je neko loš trener a dobar čovek pa da mu se i oprosti ali aco petrović je rođen ЛОШШШ rođen лошшш

dalibor79

pre 7 godina

hahaha kako rece mesina pre nekoliko nedelje. petrovicu su uvek "sudci" krivi za poraz. pa hrvati da li smo vam nekoliko trenera u ex-yu da vam vode klubove, da li smo vas drazena i acu petrovica (otac im je jovan), da li smo vam sarica i bogdanovica i opet nemozete nista protiv nas. uz to nama nisu igrali bjelica,marjanovic i micov.

nada22

pre 7 godina

A čiji beše igrač, što pade pokrivajući lice, a nije ga dotakao ni POVETARAC, a kamoli srpski košarkaš u POSLEDNJIM sekundama meča?
Jel to TA igra koju ovaj vrsni trener uvežbava sa svojim košarkašima?
Kad provokacije (pre i za vreme meča) ne uspeju, onada su krivi SUDCI. Ma bravo!

KRIGER

pre 7 godina

Ispali od Srba, ispali od braće Poljaka sad još samo i braća Srbi-Crnogoranci da ih išćuskaju iz vaterpola, pa da im se
na miru svi zajedno smejemo kako se upinju da osvoje neku medalju u smešnim sportovima ko što su im bacanje papirnatih aviončića
i puštanje najlonskih zmajova BUUUAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA...

Boki

pre 7 godina

Ima ljudi koji su celog zivota u sportu,zive od njega,i to dobro,a nikada se nisu naucili sportskom ponasanju.Jedan od njih je i Aco Petrovic,retko nesportski lik.Verovatno su u pitanju kompleksi- sportski,nacionalni,ko zna sta....
Aco,pomiri se sa sudbinom-u kosarci ste nam musterije,a ti si Srbin....

lucho

pre 7 godina

Na bazi znanja smo pobedili! Sto ti nije loptu prenosio Rok Sgipcevic on je plej,pa ne bi morao Bilan. Nama igraju svi bekovi. Jednostavno Srbija nije blistala ali je imala tih 10 min cas kosarke i sigurnu zavrsnicu sa samo jednim promasenim bacanjem i sve u svemu bila bolja za bar tih 3 poena. Zivela Srbija,idemo dalje!

777

pre 7 godina

Uvek sam se lako penjao na drvo ali tesko je da sidjes. Oni su lako sisli ali ne mogu da se popnu i nece sigurno NIKADA. Neko je to gledao i VIDEO. ON neda, nema gore, samo dole! To ste hteli... DOLE! Prosto je to neverovatno, jer uvek su imali izvanredne igrace ali...dole...tu vam je mesto.

Dragoljub

pre 7 godina

Za jednog trenera tog kalibra ovo je neozbiljna izjava.
Tehničku za onakav start nikada nikome nije svirana, pa ni Hrvatskoj, a i da su bila četiri bacanja, ko kaže da su u pitanju 4 boda, pa i od dva koja su dobili jedno je promašeno koliko se sećam!?
Kriterijum suđenja je bio takav da je svirano sve i svašta, pa je u faul završnici Srbija ostala bez 4 igrača, kojima je svirano sve i svašta tokom utakmice, ali takav je kriterijum bio na obe strane, mnogo ličnih i mnogo prekršaja kada ih i nije bilo, na obe strane.
Igračima Hrvatske svaka čast na igri u poslednjoj četvrtini, gde su nadoknadili -14 poena i došli na samo -1 poen u završnici, a reprezentaciji Srbije čestitke.
Dosta nedostataka se pokazalo u poslednjoj četvrtini kada je Hrvatska krenula na sve ili ništa, želim vam da to popravite do sledeće utakmice i uspete da se revanširate Australiji za poraz u grupi.

Džoni

pre 7 godina

E zbog ovoga Aco nikada ali nikada nećete biti šampioni! Veliki ljudi i šampioni priđu, čestitaju i požele sreću protivniku u nastavku turnira. Dokle god Hrvati ne shvate neke stvari neće ni imati značajnijih uspeha u basketu!

Zaslužili su to dečki, ne?

pre 7 godina

Dva frtaljfinala i jedno polufinale u momćadskim športovima je ogroman uspjeh za jednu malu i nebitnu zemlju. Zato bi i bio red da im prirede svečani doček na trgu bana jelačića kao olimpijskim dododododododoprvacima.

mile

pre 7 godina

Darijo svaka ti čast, igrao si po 35 min sve utakmice skoro, igrali ste kao Spartanci i zadnju četvrtinu 

Što se tiče vas Srba nema vas 20 god na EP u nogometu, zgazit ćemo vas sad u vaterpolu i nemate medalje OI u košarci ni u vaterpolu zlatne(niti ćete ih imati) 
Sve najbolje 
Pozdrav
(tutankamonST, 18. avgust 2016 07:18)

Opusteno, decki su vam za dom spremni i kofere spakovali. hahahaha. A vi osvajajte medalje u pucanju na frizbi ( glineni golubovi)

acomurija

pre 7 godina

Kod Hrvata nista novo, od toga da gube od Srba, do pocetka SVEGA - s kraja. Od istorije koju Petrovic nehoticno pomenu, do "zadnjih sekundi" utakmice...
A ni reci kako su sudije Srbima TOPILE DVADESET POENA?
Ni o tehnickim tokom cele utakmice Petrovicu; karate, dzudo i rvackim zahvatima - a licne sudjene Srbima!
Covek jednostavno se sprema da krene u prvi osnovne pa naucio matematiku do CETIRI.

modi

pre 7 godina

Osrednja utakmica, vise nervoze nego lepote! Bez Bogdanovica, Hrvatska je tim moje ulice,a Srbija koncentrisano moze da odigra maksimum dve cetvrtine. Petrovic, posle dosudjenih toliko slobodnih bacanja za Hrvatsku, moze samo da trazi izgovor za pogresnu taktiku u 3/4.

VUK

pre 7 godina

šta je sa nesportskom ličnom za Bogdanovićevu glumu u pokušaju da iznudi nesportsku ličnu za Hrvatsku ? I dobio je nepostojeći faul i dva bacanja 20 sekundi pre kraja. Jadan je trener koji bi da dobije utakmicu na kontakt koji se desio dve sekunde posle sviranog prekida igre
.plus Jokić je udario loptu.. Petrović se vadi na sudije koje su dodelile Bogdanoviću, Raduljici i Teodosiću po pet lični!!!Bogdanoviću bar dve nisu postojale i nikada i nikome se ne sviraju. Petrovići su poznati da ne znaju da gube.. vole i nogom u stomak..

Outsider pravi

pre 7 godina

Od oca Predraga i majke Milke, hvala Ti Šariću. Budi najbolji igrač svoje domovine, kad već ne možeš da igraš za otadžbinu. I uvek ovako protiv nas, pa kako bude.

Žalosna sova

pre 7 godina

Све је у реду са изјавом Шарића, осим што реч "играо" треба заменити са "ја".

mrmlj

pre 7 godina

@(tutankamonST, 18. avgust 2016 07:18) teske reci od navijaca vaterpolo reprezentacije koja gubi od francuske da bi izbegla srbiju. od mene toliko.

zlatiborac

pre 7 godina

Hrvati, niste lose odigrali. Imali ste prednost na poluvremenu. Mogli ste na kraju mozda i do pobede. Srbija je igrala u grcu i odigrala dobro samo trecu cetvrtinu. Ali, nisu utakmicu odlucile sudije???!! Utakmicu je odlucila Atina 1995 godine. Postolje. Secam se kao da je juce bilo. Gledao sam u neverici kako jedna zemlja silazi da se na njega nikada vise ne popenje. Da ste samo znali kakvo sportsko prokletstvo navlacite. Ali, izbor je bio samo vas.

Bocko

pre 7 godina

Aco,a narocito njegov brat su bili majstori za foliranje faulova.Samo nije ovo 1984 kada su majstoricu u Zagrebu svirali protiv Zvezde zemljaci Radic i Grbac.

GoxyNS

pre 7 godina

Darijo svaka ti čast, igrao si po 35 min sve utakmice skoro, igrali ste kao Spartanci i zadnju četvrtinu

Što se tiče vas Srba nema vas 20 god na EP u nogometu, zgazit ćemo vas sad u vaterpolu i nemate medalje OI u košarci ni u vaterpolu zlatne(niti ćete ih imati)
Sve najbolje
Pozdrav
(tutankamonST, 18. avgust 2016 07:18)
Stara prica croasana kad izgube utakmicu sudija im kriv a sto im je svirao brdo faulova kojih nije bilo to nikom nista.Tutankamone a sta ste vi uradili u fudbalu sem treceg mesta na svetskom prvenstvu,NISTA.Zvezda prvak evrope i sveta,maldi prvaci evrope i sveta i o kom fudbalu ti pricas,kosarkasi prvaci evrope i sveta vise puta bili vicesampioni a vas post traje od kada smo se mi pojavili 1995 nema vas nigde,kosarkasice prvakinje evrope,odbojkasice prvakinje evrope,odbojkasi prvaci svetske lige i na kraju slag Novak Djokovic 1 reket sveta pregrst titula sa turnira,o kom ti onda vasem sportu pricas,o glinenim golubovima to mozes,kao sto nas ceka mec protiv Italije tako i vas ceka Crna Gora,prvo skoci pa reci hop da ne bi bili za dom spremni kao kosarkasi i rukometasi!!!

Pedjakm

pre 7 godina

Ruku na srce ova tekma je bila sasvim korektna i ocekivana sto se tice penal zavrsnice.Nestvarno odigrana 3 cetvrtina pokazala je razliku u klasi izmedju dva tima.Velika je steta ne igranje Marjanovica sa ovim momcima,steta.Sto se tice Hrvata oni mogu da se okrenu timskoj igri a ne ucinku jednog igraca od koga im zavisi ceo turnir,to vise nigde ne prolazi u ekipnim sportovima.Kada je rec o treneru reci su suvisne,on je skakao pored linije jel je znao da njegovi igraci nemaju kontrolu nad utakmicom pa je sasvim logicno da pokusa na kvarno da dodje makar do produzetaka u kojem bi oni imali vece sanse jel su nasa 3 jako bitna igraca bila iskljucena u tom trenutku.Sve u svemu jako dobar pristup i ponasanje nasih kosarkasa koji su uradili pravu stvar sada mogu i da izgube(nema sanse)ali je bitno da su nastavili tradiciju protiv Hrvata kojima je ovaj poraz pao veoma tesko.Napred Srbijo do pobede i medalje sve drugo je istorija koja ce biti zapisana nakon jutrosnje utakmice.

nisam se htio dzaba buditi

pre 7 godina

Mislim da se novinar malo prevario i zamenio izjave...Lol. Saric je ocito ispao pametniji u ovoj situaciji, sto me ne cudi poznavajuci Petrovicev karakter

Sofija

pre 7 godina

Nemojte tako ljudi, slušajte šta braća Hrvati pričaju zadnjih mjeseci. Oni su "za dom spremni", pa sad poslije košarkaša i rukometaša, čekaju još da im CG spakuje vaterpoliste i da svi zajedno idu "doma". Pustite ih na miru, "spremni su"... :-)

Svetski Mega Car

pre 7 godina

Hrvati, možete samo da kukate i plačete. Luzeri ste bili i ostali, dzabe vam sve. Pogotovo Šarić i Petrović koji su pre utakmice davali te izjave kojima potcenjuju našu ekipu.

zoran987

pre 7 godina

Evo upravo odluceno da hrvatima uz sedmo mesto stoji napomena da su osteceni u cetvrtfinalu. Necete vi nas nikada dobiti. Mnogo ste iskompleksirani i puni mrznje.

Divos

pre 7 godina

Аса нарикача, иначе кодно име за "изборника" коцкастих, је у праву. Апсолутно. Тешка краџа. Српским играчима нису свиране 22 неспортске личне грешке, и најмање 19 техничких које су морали добити што клупа, што онај дрвосеча, који стално нешто подругњиво погледом шара.
Поред тога, српски игрсчи су се стално нешто домунђивали, и то на ћирилици што се такође морало санкционисати, пардон санкционирати.

Ма право збори Аса нарикача, неправда, крађа, отимачина, ма докле више.
А и како оно иде стара српска пословица, нема веће битанге од бившег Србина.

gradjanin x

pre 7 godina

kao sto je rekao selektor Italije, kada su hrvati izgubili prvu utakmicu na kvalifikacionom turniru i aca petrovic isto kukao kao sada, da aca petrovic nikada nije izgubio iz sportskih razloga, sudije su krive.

zvezdan

pre 7 godina

Ovakvi porazi su prilika da pobedis u dostojanstvu, dobrim manirima i izgradnji pobednickog duha za naredne okrsaje. Za ovog trenera, to je visa matematika. Saricu i ekipi zelim svaku srecu u narednim takmicenjima. Nasim momcima, veliko bravo

John Terry

pre 7 godina

Najteze je kad izgubis od svojih. Jeste Aco, sudije su odlucile, nisu vam mogli svirati faulove samo na pogled i bacakanje. Nekad mora biti i kontakta.

PFC

pre 7 godina

Oce to Saricu srbine, krv nije voda. Ne moze se protiv svojih kolko god ti hteo. Evo bas citam i na hrvatskim portalima komentarisu kako je mnogo cetnika u njihovoj repki.

Aleksandar

pre 7 godina

Bojan Bogdanović je nadmašio Omera Ašika po glumi. E sada nije prošlo. Ali, poslednja dva minuta je više proveo gledajući sudije, nego da im osmisli napad. No dobro, ako je njima lakše za prihvatiti, sudije su.

vladan nikšić

pre 7 godina

Da zanemarimo rezultat, jedna stvar ostaje Petroviću. To je da si daleko od sportiste i dobrog trenera.
Srećno srbijanci! Malo povežite redove, da me ne nervirate u jutarnjim satima. :-)

Covek zvani Vuk

pre 7 godina

Jednog dana, mozda,kad pocnete da postujete bolje, kad budete bolji ljudi. Kad se ponovi Atina, bice i sansa da zaigrate neko finale.

Advokat svih Srba

pre 7 godina

Uh kako volim taj zvuk Hrvatskog jecanja i plača,tačno u meni budi nešto radosno što je rečima neopisivo.Pozdravi Novosela!

Mare

pre 7 godina

"Presudio je početak treće četvrtine, tih prvih pet minuta u koje smo ušli bez plejmejkera jer je Ukić bio s tri lične greške."

- Pa nema 5 ličnih grešaka. Ima tri lične greške.
Jesi li ga čuvao zato da bi Srbija dok on ne igra postigla 20 poena više, pa da onda on to mora da stiže?

john mcclane

pre 7 godina

brate Aco, izgubili ste jer imate manje Srba u ekipi od Srbije. cisto i posteno. nadjite jos 3 Srbina da igraju za vas i mozda budemo egal. ne mozete ti i Bogdanovic sami. do tada kletva silaska sa postolja vam ostaje. bolje bi bilo da ste ogledalo razbili, tu kletva traje samo 7 godina, ovde vec 21

mala_maca

pre 7 godina

Ahahaha, plači Aco Srbine! Pa Bilan je sve vreme vukao Radulju, pusti snimak kad se malo isplačeš, kapiram, sad ti sve zamagljeno...

avenger

pre 7 godina

Iskreno mi je žao ovih Srba, Ace i Šarića ali šta da sad radimo kad onomad skrenuše desno kod Albukerkija. Biće bolje, ne protiv Srbije naravno ipak je ovo srpski sport. Srećno vam u narednim kvalifikacijama, grupnim fazama i tako tu. Za nešto više...tu stoji Srbija, a tu ni sreća nema efekat.

JPR23

pre 7 godina

Teo i Bogdan po pet greski... Slobodna bacanja su imali ko alvi... I on o sudijama ?? Ajde ti lepo doma, uz rukometase mozda dobijete i popust za avion...

Komša

pre 7 godina

Videlo se odmah da sudije navijaju za nas - dižu tri prsta.Mučki provokatori.
Šalu na stranu,već sutra će Aca drugačije pričati,zna i sam da bi samo budala u penal završnici svirala namernu ličnu (nesportski faul) kada su svi faulovi takvi.

Kulen

pre 7 godina

Sta ovaj Aca lupeta gluposti, nek pogleda snimak pa ce videti da je to bilo simuliranje, prvo nek pogleda snimak, pa tek onda nek sudi a ne da sere. Istina boli a to je da smo klasa za Hrvatsku, prosecnu reprezentaciju. Samo mi je krivo sto ih nismo dokrajcili kad je bilo 14 razlike, nego to je taj nas glupi mentalitet opustanja, umesto da ide preko 20 razlike da se deprimiraju, mi mentoli uvek ista prica. Valjda cemo se sada revansirati Australiji koja je isto prosecna repka.

Nemanja

pre 7 godina

Budi dostojanstven u porazu, ako dostojanstva imaš, šta će ti ovakav komentar, ali ok, time još uveličavaš pobedu Srbije. Raduljici onaj naskocio na rame a Jokic malo ishitreno reagovao dve sekunde nakon sto su svi stali, baš nije realno da se tu svira bilo šta, a ne tehnička, a tvoja izjava primerena basketu na velikom odmoru u školskom, kad se deca svadjaju, eto taj nivo si dotakao sa ovim što si rekao... Još jednom, bravo Srbija!!!

Laki

pre 7 godina

"nesportskoj greški Jokića koja nije svirana"

A onaj teatralni pad i simulacija prekršaja vašeg Bogdanovića u poslednjem minutu kojima je iznudio slobodna bacanja ?
To nije nesportski ?
Budite dostojanstveni u porazu !!
Razbili smo vas u trećoj četvrtini i do kraja utakmice ste samo bezuspešno pokušavali da se povratite.Uz to par naših igrača je bilo van igre u najvažnijem delu meča zbog 5 ličnih,ali mi se ne žalimo zbog toga.
Pobeda ! Ćao !

tata Saric

pre 7 godina

Nisi Dario sine, ljubi te tata, ti si tatin Dzordan, Majkl licno.
Bogdanovic je Le Bron a Hezonja je Durent.
Vi ste tatine NBA zvezde. A Cika Aca, zvani Coa je Fil Dzekson licno.
Vidis sine kako kaze cika ACA: "suci su krivi", a kako kaze Dejo Savicevic???
Nije lepo sine da izgovaras ruzne reci u medijima.

aventador

pre 7 godina

Acika, da su tvoje p.... i dobile ta tvoja nedosuđena bacanja, znaš i sam da ih ne bi pogodili. Zato nastavi maštati i ložite se i dalje. I da: uvek gledajte na sat i pratite sekunde. Tik tak Srbija,dominacija!!!

maki

pre 7 godina

posteno od sarica, nista nije pokazao, zato su i izgubili, a petrovic kao trener zna da nijedan sudija nece svirati nesportsku gresku na samom kraju i pri neizvesnoj zavrsnici, osim ako neko ne 'ubije' nekog, da je bila sredina utakmuce pre bi klupa hrvatske dobila tehnicku zbog prigovora

zzbz

pre 7 godina

Obraz djon! Aco Srbine sudije su vas vratile u igru, svirajuci kontakte Bogdanu i Teo, opteretili licnim greskama dva kljucna igraca, dok sa druge strane Bojan se sepuri jednu i po cetvrtinu sa cetiri licne.
Ko gubi, ima pravo da se ljuti! A uvek cete se ljutiti, jer ste uvek gubitnici... i pozdravi Novosela...

Зоран

pre 7 godina

Ништа ново од Аце, увек су му судије криве. Никада га нисам чуо да је спортски признао пораз хрватске репрезентације или хрватског клуба од Срба.

Kole

pre 7 godina

Hrvatska ponovo izgubila u košarci od Srbije, čudna mi čuda!
To bi bilo kao da Njujork odcepi se od SAD, i posle da se neko čudi zašto država Njujork stalno gubi košarkaške utakmice protiv ostatka bivše države.

Kell

pre 7 godina

Čovek lupeta iste stvari 20 godina, i za svaki poraz mu krive sudije ili loša igra njegovog tima, nikad nije dobra igra onog tima koji je zapravo i pobedio, u ovom slučaju Srbija (nismo izgubili ni jednom od njih na velikim takmičenjima). A sto je najgore uvek nas zezaju sudije barem jednu četvrtinu

Ranzo Srbenda

pre 7 godina

Ma Petroviću, bili ste fenomenalni, svi do jednog blistali, ali sudije su vam uskratile pravo da se borite za medalju. Slavi Australija, slave i Amerikanci, smešilo im se srebro da ste nas prošli.

Lo Fat

pre 7 godina

Aleksandre Petrovicu igrali ste takticki bolje a kvalitet je bio na nasoj strani. Realno trebalo je da puknete sa 20 razlike, tako da Budi zadovoljan Srbine.

idiBegaj

pre 7 godina

Ti si trenercicu poslednjih tri minuta sve vreme skakao kod sudija i trazio da dosude po svaku cenu nesportsku gresku...toliko si skakao da si i sebe ubedio da su sudije krive sto je nisu dosudile...

posmatrac Mile

pre 7 godina

Alo Hrvati budite svesni da ste mnogo gresni prema Srbima i da se BOG umesao . Kada je tako a jeste ovo je jos dobro koliko vam jos poraza sleduje u svim sportovima .

Nekontrolisano kretanje u više pravaca

pre 7 godina

Aco Braco derane moj tršavi,
Ti I ja smo država u državi
Pukoše na vražjoj burzi
Franjo Josip i Habzburzi...

Mirko Kojotovski

pre 7 godina

Al sam se Aci nasmijao al baš ono...Kakav lik...Trebalo je ovo biti +20 da sudije nisu odlučile da malo drame ne šteti Srbima

raci

pre 7 godina

da da presudile su sudije, duplo smo bolji iako to nismo pokazi zbog nervoze. izizev te 3/4 gde se vidi klasa, da smo bili opusteniji +20 ladno

moje mišljenje

pre 7 godina

Zbog ovakvog razmišljanja su i poslati kući, iznova i iznova, i nikako da shvate: sve dok se baviš drugima, dok su ti drugi krivi za sve, sve dotle nećeš raditi na sebi, i nazadovaćeš - najprostija ljudska filozofija

Srx

pre 7 godina

Toliko kompleksa i svega drugog.Tako su kukali i za Euro.Problem Hrvata je sto cim krene dobro,odmah pocinju o medaljama.Te iste sudije su imale par gresaka i prema Srbiji.Kompleksaska posla...

Alex

pre 7 godina

Bas su tuzni ovi Hrvati. Umesto da cestita kuka kao neka baba. Imaju konacno dobru ekipu, ali nemaju srca. I ne zalite Hrvati za ispadanjem rukometasa i kosarkasa, ako se uvrsti u olimpijske igre sminkanje barbika, pravljenje sneska belica, igranje lastisa, klikeri, pravljenje vencica od cveca... i slicne discipline, eto vama prilike da nas sijete u medaljama, kao sto i dosad radite. Ovi normalni i popularni sportovi u kojima smo mi velesila nisu za vas.

Mikael

pre 7 godina

Sipaaaaaaaj... A sad ce i u bazenu potonuti, pa da proglase nedelju zalosti i okupe se na tompsonovom koncertu i probaju da lece frustracije!

Vuk

pre 7 godina

Hamburger,cizburger,kecap i pomfrit mi imamo McDonalds,a nema ga Split.I zauvek ostajete kompleksasi. Tu lek jednostavno ne postoji.Bok

Mealosh

pre 7 godina

nisu tii bile sudije nego nasi kosarkasi bolji od vasih. Jbg sto nisu dali koju tricu ili dve vise pa da se vi radujete. Jbg niste. To je ta fora, ta sustina brte komso.
Jedino ti priznajem katastrof.sudjenje protiv spanaca u Bg. Tad ste trebali pobediti

goran

pre 7 godina

E moj Aco, sudije su vas drzale citavu utakmicu sa raznim faulovima i slobodnim bacanjima, da nije bilo njih ne bi bila ovako dramaticna zavrsnica i Srbija bi ubedljivo pobedila.

Dragoljub

pre 7 godina

Da, da, sudije su krive za vasih 18 izgubljenih lopti, odnosno naših 10 ukradenih.
Priznajte lepo da ste se držali zato što vas je lepo krenuo šut za 3, Čim je to došlo na uobičajene procente, bilo je gotovo.

Stara kuka

pre 7 godina

@pajs
Sta pričaš ti?Pa da im nije Bogdanovica ne bi znali gde biju.Covek im je vise od pola tima.Zaboravio si Bjelicu u Marjanovica.A tek medalje.

nikola

pre 7 godina

hahahahahhahahahhhahahahahhahahahah sudije kme sudije kme sudije kme sudije kme sudije kme, treca sila kme, cia kme, kgb bia kme, hahahahahaahhah brate mili Acooooooooo pa da li si ti realan priznaj ljudski poraz losiji ste od nas u ovim sastavima za onoliko razlike koliko je bilo u trecoj a sa bjelicom to necu ni da komentarisem....

hahahah

pre 7 godina

Jadni Aco mora da se nekako vadi....

Spremili smo vas za Dom mi a ne navodno dve greske sudija !

Ceo svet je to video pa i vas komentator na HRT !

Ugodan let :)

Сава

pre 7 godina

Не бих се ја много освртао на Ацину изјаву. Ко губи има право да се љути, а, када такве изјаве долазе од Аце, старог фолиранта, онда је све то разумљиво. Хрватска је на турниру одиграла своју најбољу кошарку у последњих десетак година, а Бојан Богдановић је израстао у великог играча. Утакмица је преломљена у 3/4 коју су наши одиграли скоро па савршено, а захваљујући чудном судијском критеријуму (Они су имали чак 13 бацања више, што је за овакву утакмицу невероватан подстицај и поклон од судија!) и Салетовом неискуству, беспотребно смо дошли у ситуацију да стрепимо за победу. Када се све сабере, заслужена победа Србије и одличан отпор Хрватске која ће у наредном периоду предвођена Хезоњом, Шарићем, Богдановићем, Зупцом бити противник за сваки респект. Треба имати на уму, да је нама недостајао Бјелица, који је душа српског тима. Његов изостанак је ненадокнадив. Када се на то додају хроничне повреде Лучића и Величковића (два играча који нам такође веома недостају), те отказ Бобија, онда се тек види да је квалитет, ипак на нашој страни. Такође, мислим да Недовић нема квалитет за првих дванаест и да су Гаги Милосављевић, или мали Гудурић били итекако бољи избор. Али, добро, селекторова је последња и надам се да нас тај пропуст неће коштати у полуфиналу. Сада треба да се скупимо, спремимо за тучу са оним аустралијским дрвосечама и не дозволимо им да наметну рагби критеријум и поново нас батинама избаце из колосека. Ајде момци, још једна победа и медаља је у џепу! Живела Србија!

tutankamonST

pre 7 godina

Darijo svaka ti čast, igrao si po 35 min sve utakmice skoro, igrali ste kao Spartanci i zadnju četvrtinu

Što se tiče vas Srba nema vas 20 god na EP u nogometu, zgazit ćemo vas sad u vaterpolu i nemate medalje OI u košarci ni u vaterpolu zlatne(niti ćete ih imati)
Sve najbolje
Pozdrav

Kole

pre 7 godina

Hrvatska ponovo izgubila u košarci od Srbije, čudna mi čuda!
To bi bilo kao da Njujork odcepi se od SAD, i posle da se neko čudi zašto država Njujork stalno gubi košarkaške utakmice protiv ostatka bivše države.

Dejan M...

pre 7 godina

Srbi koliko imate zlatnih srevrenih i brončanih medalja.
(Zoran, 18. avgust 2016 13:04)

do sat 4, ali bice ih jos! a protiv koga vih igrate 1/2 Finale u rukometu i kosarci?

Martinovića

pre 7 godina

Placite decki haha sudije buhaha a za ovog sto je igrao ko zna se vec sta da nije on nesto pretio nama, hahaha rovite sinovi jos ste zeleni da nas dobijete.

Ske

pre 7 godina

Srbi koliko imate zlatnih srevrenih i brončanih medalja.
(Zoran, 18. avgust 2016 13:04)

Jednu zlatnu, ne znam sta se "srevrene" i "brončane"

СрбинсонКрусо

pre 7 godina

Ко губи има права да се љути... иначе имали су тросртуко више слободних од нас... ал ајд. Ђорђевић савршено подигао екипу, једина грешка онај тајм на почетку четврте четвртине... нико неће памтити како већ ко је победио, а ми бисмо победили верујем 9 од 10 против њих... браво и срећно!

Saul Goodman

pre 7 godina

@Zoran... Imamo jednu zlatnu, srevrnih i brončanih nemamo, a tu su trenutno i dve srebrne i jedna bronzana... Jadno je to da se pozivaš na broj medalja kada puknete kao zvečka od nas... Držite se vi glinenih golubova, a ozbiljan sport prepustite nama...

rex

pre 7 godina

Kako god da je Šarić igrao, ima mesta kod nas za završnicu ;) samo da ne gledam više Štimca ni minut Oo
Da iznajmimo Šarića, BjBogdanovica i Hezonju isprašili bi Amere i Kengure...
Ovako će biti čupavo

Beobrad

pre 7 godina

Sudije odlucile?!
Pa ste zato imali toliko slobodnih bacanja?!
Sram te bilo Aco, ne umes sportski da priznas poraz, ali od nekoga ko ne priznaje ni svoje poreklo, vise se nije ni ocekivalo!

Susjed

pre 7 godina

Čestitke Srbiji na pobjedi. Hrvatska je imala dva velika pada koncentracije i čvrstine koji su presudili - na početku utakmice kada su Srbi carevali u reketu i u 3/4 kada se raspala Hrvatska. Ipak, objektivno, Aco je u pravu, onaj zadnji prekršaj na Raduljici je krajnje smiješan, pogotovo na kraju utakmice i Jokićev udarac po Babiću je trebao biti sankcioniran kao i Šarićev na Jokiću ranije.

Trifke

pre 7 godina

Ako je Aco Srbin, što je Nole?
(Otto, 18. avgust 2016 11:41)... Nole ti je isto Srbin. Noletov otac je Srbin, djed mu je Srbin, pradjed mu je Srbin...Djokovici znaju ko su i sta su za razliku od mnogih u Hrvatskoj i Crnoj Gori sto ne znaju ili ne zele da znaju ili znaju ali iz samo njima znanih razloga tvrde da su nesto drugo.

miki

pre 7 godina

ипак сте ви бољи спорташи. имате медаље у никад популарнијем гађању глинених голубова и пуцању из праћке и ја вам на томе искрено честитам. само вас молим да нама оставите ове безвезне спортове попут бакета, морамо и ми у нечему да се такмичимо и побеђујемо...

Rade

pre 7 godina

Srbi koliko imate zlatnih srevrenih i brončanih medalja.
(Zoran, 18. avgust 2016 13:04)

Brončanih hahahahahahahahahahah za ovu rec prvi put cujem kad nisam umro od smehaahahahahahahahahah

Frejser

pre 7 godina

Aco pa sta si ocekivao svi oko tebe su Srbi i sudije i delegati i cela dvorana . Mogu da se kladim da u stvarnosti svi navijate za Srbiju potajno , sad je vreme da to i dokazete pored malih ekrana kao navijaci ajde pesma sad Ko to kaze ko to kaze Srbija je mala........

ПравимоПроблем

pre 7 godina

Шарић је тај полни орган и то је у реду,него јел нашао Бојан око?

spremanje kuce

pre 7 godina

(SSSS, 18. avgust 2016 11:06)

Verovao ali ne, oni su jos tad podelili svoj "sportski" narod.
Ova grupa, "niza", "manje inteligentna", "sto je za odlazak kuci kod domacice spremna" je ubedjena da su oni to uradili iz revolta jer su "suci" tad pokrali Litvaniju, pa satro - spin - fol, to je njih zabolelo pa su se poistoveli sa Litvanijom koja nije sisla a oni su sisli.

Znaci pazi sad ovu ideologiju, koju vlast nabaci glupavom narodu:
Sudije pokrale Litvaniju, oni brane obraz Litvanaca tako sto silaze sa postolja iako Litvanci nisu sisli, to je paradoks u paradoksu.

Ova druga grupa, koja ja malo "visa", "vise inteligentna", iako i kod njih ima dosta pripadnika sto spremaju kucu, da pomognu domacici, zeni, jeli da kuca ostane cista, pa brze bolje hitaju kuci, kao recimo kauboji sinoc, kad ih je "jednooki indijanac" poslao doma, oni "znaju" da je stigla direktiva od pokojnog predsednika licno, da ukoliko mi uzmemo zlato, oni sidju.

Jos se tad videlo, da su kosarkasi Hrvatske u fazonu spremanja kuce, doma, jeli "spremi dom", i od tad ih je uhvatila ta crna karma, sudbina.

Ono sto mene brine je teorija velikih brojeva, jer jednostavno moraju nas dobiti kad tad, sad da li ce to biti za 1 godinu ili 100, videcemo.

Do tad, dragi Hrvati, hitajte kuci, pomazite kucanicama u spremanju doma, nema nista lepse od cistog, spremnog doma, obrisane prisine, usisanog, cistog kupatila...

ALEKSANDRA

pre 7 godina

Neko je vec ostavio komentar, ali ja moram da ponovim, Petrovic isti Brstina! Kad god je kamera bila na njemu, jos sa onom muceno slozenom facom, ja sam umirala od smeha. Nista lose ne mislim, Brstina je fantastican glumac, tako da za Acu nikad nije kasno. Mislim, ako zeli da promeni profesiju.

PimPong

pre 7 godina

Ovo krivljenje sudija mi nikako nije jasno. Da je ovo NBA, ni jednom treneru ne bi na pamet palo da krivi sudije zato sto nesto sto tehnicka nije svirana za ono sto je Jokic uradio, vec bi ljudi trazili razloge zasto im je kvalitet igre pao u trecoj cetvrtini. Realno, Jokic je to uradio iz navike iz NBA, zato sto se kos + faul mnogo lakse sudi, cak i dva koraka nakon faula. Mislim da je, u poredjenju sa NBA, ovo bila cak i dobro sudjenja utakmica. Glavna poenta, po meni, je da Hrvati nisu trebali da nam dozvole da stvorimo +14, jer u toj situaciji bas moras da nadmasis protivnika a i da imas zaliha za moguce sudijske greske, kojih je bilo, ali i prema jednima i prema drugima. Cak bi neki drugi pogledali u statistike i rekli - Srbi su imali 25 bacanja a Hrvati 38 - to je velika razlika. Ja to ne kazem, jer mislim da smo napravili mnogo glupih faulova.

Niko Kao Ja

pre 7 godina

Sine,

Oni bez mane i straha kukaju oko sudija, a da sudija nije bilo, na kraju bi izgubili utakmicu sa 20
Sudije su ladno izfaulirale oba nasa centra i Bogdanovica, a svaki put kad su Hrvati dosli pod nas kos su zvali fantom faulove, pogotovo na pocetku cetvrte cetvrtine.
Pogledaj statistike - u svemu su Hrvati bili bolji sem u faulovima i izgubljenim loptama.

Njihovi polovni centri su juce igrali ko povampireni, delimicno zbog inata, a delimicno sto su sudije tako dozvolile. Nas je plan ocigledno bio da blokiramo Sarica u skoku, i tu i tamo da stegnemo Bogdanovica, kako bi se on iznervirao. Ali uprkos tome, polovnjaci kao sto su Bilan i Planinic nisu trebali da nadigraju Jokica i Raduljicu. To se desilo jel su sudije bile masno podplacene.

Mi smo ih pobedili jel smo igrali cvrscu idividual i team defense. "Ta druga momcad" su bili Markovic, Jovic i Kalinic u odbrani, a neznam da li si primetio na kraju, dok su se rukavali, njihov Bogdanovic je psovao Kalinicu majku. To verovatno znaci da mu je ovaj nas tokom utakmice nesto lepo rekao.

U svakom slucaju, bolji tim minus sudeje je pobedio

Domagoj

pre 7 godina

Prije svega čestitke na pobjedi.
Mada znate i sami da je Hrvatska bila većinu utakmice bolja ekipa ali kao uvijek imala i neobjašnjiv veliki pad u trećoj četvrtini. Naravno, za to je kriv prije svih trener Aleksandar Petrović koji nikad u karijeri nije imao značajnijeg uspjeha u vodjenju reprezentacije i klubova. Čovjek svaku utakmicu radi kardinalne greske. S Djordjevicem ili sličnim trenerom bi ova ekipa Hrvatske lako dobila srpsku ekipu.
Interesantno je da smo u kolektivnim sportovima podvacili, čak i rukometu gdje uvijek imamo medalje visokog sjaja, ali zato zahvaljujući individualnim sportovima imamo najmanje 7 medalja, a mozda završimo igre i sa 4-5 zlatnih medalja.
To govori koliko su nam savezi korumpirani i loši (nogometni savez je korumpiran ali vadi nas činjenica da nam igraci igraju vodeće uloge u najjačim klubovima svijeta, kako god i tu ne prolazimo cetvrtfinala što je neuspjeh za takve igrace).
U svakom slučaju kad dodju sposobni treneri biti ce užitak gledati hrvatske kosarkase, kojima ce se priključiti i veliki talenti Zubac i Bender. Nece biti par razlike na kraju mečeva, ne bih volio biti u kozi protivnika bez obzira o kome se radi, naravno mislim u sportskom smislu.
Pozdrav!

coldplayer

pre 7 godina

@pajs
Druze,igramo bez 2 extra igraca i dobismo ih iako smo slabo odigrali.O cemu pricas???Teza grupa?Pa kako vidim posto su izgubili od Nigerije mogli bi i od Kine.Inace 3 ekipe su prosle iz nase grupe drugar!

Матори

pre 7 godina

Jos da znate i fudbal igrati braco Srbi.. :)
(Mirko Zg, 18. avgust 2016 14:54)
Што, јесте можда узели златну у фудбалу или сте победили Португал на ЕУРО 2016 :)

Ante Gotovina

pre 7 godina

koliko vi imate medalje ukupno prema Hrvatske!?!? xaxaxaxaxaxaxa!! ;) necete ni dobiti medalju u kosarku... Australija ce vas pobijediti za 15 ..izgubit ce te i protiv Spanjolske posli toga ;))

Niki 66

pre 7 godina

Ko se zadnji smije najsladje se smije!!!
Plakat ce te VI....i psovati na sudije i urotu protiv Srba!!!
Lijep pozdrav normalnim i dobrim ljudima....

tutankamonST

pre 7 godina

Darijo svaka ti čast, igrao si po 35 min sve utakmice skoro, igrali ste kao Spartanci i zadnju četvrtinu

Što se tiče vas Srba nema vas 20 god na EP u nogometu, zgazit ćemo vas sad u vaterpolu i nemate medalje OI u košarci ni u vaterpolu zlatne(niti ćete ih imati)
Sve najbolje
Pozdrav

pajs

pre 7 godina

Aca priča gluposti, jer za ono se skoro nikad u poslednjih 30 sekundi ne svira namerna lična. KAKO GOD, Aci i Hrvatskoj iskrene čestitke. Mi nismo ni svesni koliko su oni imali teži put od nas i koliko su u stvari dobri. Imali su mnogo težu kvalifikacionu grupu i pobedili Italiju usred Italije. Ovde su razbili Španiju i Litvaniju. Protiv nas im je falilo sreće, a da su bili blizu - jesu. Mi ne treba da se zanosimo da smo neka sila u odnosu na njih - skoro smo jednaki, a imamo bolju biografiju sa 3 evropska i 2 svetska zlata. I to je to.

Ante Gotovina

pre 7 godina

koliko vi imate medalje ukupno prema Hrvatske!?!? xaxaxaxaxaxaxa!! ;) necete ni dobiti medalju u kosarku... Australija ce vas pobijediti za 15 ..izgubit ce te i protiv Spanjolske posli toga ;))

Милош

pre 7 godina

Скоро да су у праву си Дарио. Сви сте п.зде од како сте веру променили. То је национална карактерна особина. Јунаци се боре до краја макар погинули Чојство је када браниш слабије, а не када поушаваш да их уништиш. Хијена је ваша животиња.

Susjed

pre 7 godina

Čestitke Srbiji na pobjedi. Hrvatska je imala dva velika pada koncentracije i čvrstine koji su presudili - na početku utakmice kada su Srbi carevali u reketu i u 3/4 kada se raspala Hrvatska. Ipak, objektivno, Aco je u pravu, onaj zadnji prekršaj na Raduljici je krajnje smiješan, pogotovo na kraju utakmice i Jokićev udarac po Babiću je trebao biti sankcioniran kao i Šarićev na Jokiću ranije.

rex

pre 7 godina

Kako god da je Šarić igrao, ima mesta kod nas za završnicu ;) samo da ne gledam više Štimca ni minut Oo
Da iznajmimo Šarića, BjBogdanovica i Hezonju isprašili bi Amere i Kengure...
Ovako će biti čupavo

Dacha

pre 7 godina

Ne dami je drago sto smo vas pobedili zato ste vi Hrvati a mi Srbi vec zato sto ste sa Litvanijom namestili mec! E sad ste i vi i Litvanija ispali! Ato nesportski Jokica, pa sudije kme kme kme... A foliranje Bogdanovica na kraju ??? A to je sportsku!?? Cuti covece i ne lupaj vise!!!

joka blenta ladan ko druga strana jastuka

pre 7 godina

dobro bre Aco u porazu covek lupi neverovatne stvari..i sve je to ok.,ali kada je nesportska na sutu idu 2 ili 3 slobodna *u ovom sl.2 posto je bio unutar 6.75) Znaci da mu je otkinuo glavu maljem idu sl.bacanja i lopta sa strane. Ako posle faula na sutu srbine moj, klupa ili igrac napravi uz to nesportski gest po proceni arbitara, e onda idu penila za igraca koji je fauliran pri sutu,pa penali zbog nesportske i lopta sa strane..Covek trener tolike godine..boze me sacuvaj Znam da vas boli i trudim se da se ne nasladjujem,ali gde je kraj frustracijama! Inace nesportska ,ta od lopte nije sudjena bukvalno nikada u zavrsnici. Ne mogu da se nacudim njegovom komentaru

Dr.Brele

pre 7 godina

Dobili ste 20 slobodnih više, nisu vam svirani neki faulovi, tri naša igrača od kojih dva najefikasnija su izašla ranije zbog pet ličnih i pričaš o sudijama...Ne bih nista dodao osim da ste sada za doma spremni.

Niki 66

pre 7 godina

Ko se zadnji smije najsladje se smije!!!
Plakat ce te VI....i psovati na sudije i urotu protiv Srba!!!
Lijep pozdrav normalnim i dobrim ljudima....

Žalosna sova

pre 7 godina

Све је у реду са изјавом Шарића, осим што реч "играо" треба заменити са "ја".

dalibor79

pre 7 godina

hahaha kako rece mesina pre nekoliko nedelje. petrovicu su uvek "sudci" krivi za poraz. pa hrvati da li smo vam nekoliko trenera u ex-yu da vam vode klubove, da li smo vas drazena i acu petrovica (otac im je jovan), da li smo vam sarica i bogdanovica i opet nemozete nista protiv nas. uz to nama nisu igrali bjelica,marjanovic i micov.

bpcg

pre 7 godina

Pola Hrvatske reprezentacije su Srbi. Mislim da im je u dubini duse drago zbog ovog rezultata. Da nije tako Aco bi okrivio sebe a ne sudije zbog ovog rezultata. Krv nije voda.

A.Davis

pre 7 godina

Veliki je Pele je jednom rekao: "Gubitnici ce uvek naci nekog krivca i izgovor,nebitno da li pobedite sa 10-0 ili sa 1-0. A pobednici ? Oni ce pobediti.

SSSS

pre 7 godina

Hrvatima bi bilo najbolje da odu u pravoslavnu crkvu i da zatraže oproštaj od Boga, što su 1995 u Atini bili mali ljudi i sitne duše, te nisu mogli da odslušaju "Hej Sloveni". Možda im Bog i oprosti, a onda ih i mi možda, nekada i pustimo da se raduju.

Domagoj

pre 7 godina

Prije svega čestitke na pobjedi.
Mada znate i sami da je Hrvatska bila većinu utakmice bolja ekipa ali kao uvijek imala i neobjašnjiv veliki pad u trećoj četvrtini. Naravno, za to je kriv prije svih trener Aleksandar Petrović koji nikad u karijeri nije imao značajnijeg uspjeha u vodjenju reprezentacije i klubova. Čovjek svaku utakmicu radi kardinalne greske. S Djordjevicem ili sličnim trenerom bi ova ekipa Hrvatske lako dobila srpsku ekipu.
Interesantno je da smo u kolektivnim sportovima podvacili, čak i rukometu gdje uvijek imamo medalje visokog sjaja, ali zato zahvaljujući individualnim sportovima imamo najmanje 7 medalja, a mozda završimo igre i sa 4-5 zlatnih medalja.
To govori koliko su nam savezi korumpirani i loši (nogometni savez je korumpiran ali vadi nas činjenica da nam igraci igraju vodeće uloge u najjačim klubovima svijeta, kako god i tu ne prolazimo cetvrtfinala što je neuspjeh za takve igrace).
U svakom slučaju kad dodju sposobni treneri biti ce užitak gledati hrvatske kosarkase, kojima ce se priključiti i veliki talenti Zubac i Bender. Nece biti par razlike na kraju mečeva, ne bih volio biti u kozi protivnika bez obzira o kome se radi, naravno mislim u sportskom smislu.
Pozdrav!

djuro

pre 7 godina

ko ga se seća dok je bio igrač nije iznenađen količinom nebuloza koje je Aco Petrović u stanju da izbljuje i nesportskih poteza i provokacija koje je u stanju da napravi ne bi li dobio utakmicu ili kao opravdao to što je izgubio. Mislim da je u bivšoj jugoslovenskoj ligi osamdesetih bio ubedljivo najveći smrad od svih igrača. Ne znam samo kako evo već 30 i kusur godina ne može da nauči da je nama ovako mnogo slađa i draža pobeda kad ga vidimo da se ovako koprca.

cozdra vozdra

pre 7 godina

hahahah, cus li ga sudije? pa 3 Bogdanova faula nisu postojala, tijelo uz tijelo. Probali ste na foru ali vam nije proslo. u ponovljenoj bi vas pjeske 20 razlike dobili. ajmo kuci i tamo nastavite kmecanje.

KRIGER

pre 7 godina

Ispali od Srba, ispali od braće Poljaka sad još samo i braća Srbi-Crnogoranci da ih išćuskaju iz vaterpola, pa da im se
na miru svi zajedno smejemo kako se upinju da osvoje neku medalju u smešnim sportovima ko što su im bacanje papirnatih aviončića
i puštanje najlonskih zmajova BUUUAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA...

Igor

pre 7 godina

Svako vreme nosi svoje izvikane igrače, tako je i danas sa Šarićem, koji je 2014.godine izabran kao 12. pik na draftu, a Jokić koji je izmislio košarku za njega je izabran kao 41. pik.

Bocko

pre 7 godina

Aco,a narocito njegov brat su bili majstori za foliranje faulova.Samo nije ovo 1984 kada su majstoricu u Zagrebu svirali protiv Zvezde zemljaci Radic i Grbac.

777

pre 7 godina

Uvek sam se lako penjao na drvo ali tesko je da sidjes. Oni su lako sisli ali ne mogu da se popnu i nece sigurno NIKADA. Neko je to gledao i VIDEO. ON neda, nema gore, samo dole! To ste hteli... DOLE! Prosto je to neverovatno, jer uvek su imali izvanredne igrace ali...dole...tu vam je mesto.

djura

pre 7 godina

Aca Petrović je pre utakmice tvrdio da Srbija nije favorit a sada se vadi na sudije. A kako bi bilo da i mi počnemo brojati sudijske greške na našu štetu?Dragi susjedi nisu vas sudije pobedile nego naši košarkaši.

Sale Jagodina

pre 7 godina

Navijao sam za oba tima.Za naše da pobede i za Hrvate da izgube.Ajd zdravo.Savet za naše.Mi kao dobri majstori,treba da čuvamo stare mušterije.

Aleksandar

pre 7 godina

Kako su ovi kroasani nepopravljivi optimisti, to mi se svidja. Ponadaju se i onda ih ovako gospodski na terenu porazis. Cuj 4 slobodna i pobjeda. Samo sto ta cetiri treba dati ;-)

Mufljuz

pre 7 godina

"...a to su četiri bacanja za nas i pobeda."
Aco, Aco, cak da ti i damo za pravo te sudijske pogreske, kako znas da su cetiri bacanja 4 poena? Poneo te zar pa razumem tvoje frustracije.

Zaslužili su to dečki, ne?

pre 7 godina

Dva frtaljfinala i jedno polufinale u momćadskim športovima je ogroman uspjeh za jednu malu i nebitnu zemlju. Zato bi i bio red da im prirede svečani doček na trgu bana jelačića kao olimpijskim dododododododoprvacima.

nije sramota izgubiti od boljeg

pre 7 godina

kadan znas da ne mozes posteno da pobedis onda probas zajedno sa sudijama karateom laktovima u lice oko rvackim zahvatima itd kada to sudije ne dosude nego sude cudne licne srpskim igracima kada sudije polako istope prednost srbije i opet ne pobedis onda lepo kazes da si sve probao ali je protivnik bolji i tehnicki i mentalno jer nije nasedao na provokacije onda ili cestitas protivniku na pobedi ili se pokrijes usima i cutis

iggy

pre 7 godina

Ovo je najbolja reprezentacija Hrvatske posle one generacije sa Drazenom,Kukocem,Radjom....Aca ko Aca mora da krivi sudije. Dobro je sto smo sa Hrvatima igrali u cetvrtfinalu jer su oni u susretima sa nama pod mnogo vecim pritiskom i to nam je bila prednost. Idemo dalje do finala

Beli65

pre 7 godina

kada ste pre 21 godine sisli sa postolja poneli ste se kao pi... a to ste ostali i dan danas,a na postolje necete jos dugo,dugo a to prokletstvo ste sami sebi natovarili

rastko

pre 7 godina

Sve čestitke našim borbenim košarkašima, a Aci Petroviću poprilično fali objektivnosti, korektnosti, dostojanstva...U porazu se najviše vidi veličina i karakter čoveka.

Kole

pre 7 godina

Hrvatska ponovo izgubila u košarci od Srbije, čudna mi čuda!
To bi bilo kao da Njujork odcepi se od SAD, i posle da se neko čudi zašto država Njujork stalno gubi košarkaške utakmice protiv ostatka bivše države.

dobro je ali bogu hvala nece dugo

pre 7 godina

"poeni se priznaju od slovenskih sudaca"pa onda "srbi su navijali za litvance" i da ne nabrajam dalje ali kada je neko loš trener a dobar čovek pa da mu se i oprosti ali aco petrović je rođen ЛОШШШ rođen лошшш

dr POP

pre 7 godina

A šta reći za dosad nevidjeno foliranje Bogdanovića (44) na dve sekunde do kraja. U fudbalu bi dobio crveni. Pao ko pokošen pre bilo kakvog kontakta.
Zato, Acika, ne fekaliraj.

Kole

pre 7 godina

Hrvatska ponovo izgubila u košarci od Srbije, čudna mi čuda!
To bi bilo kao da Njujork odcepi se od SAD, i posle da se neko čudi zašto država Njujork stalno gubi košarkaške utakmice protiv ostatka bivše države.

Mito

pre 7 godina

Aco izlupetao si se, a i toliko si skakao na klupi da si zaslužio barem jednu tehničku. Srami se Aco jer da sudije u zadnjoj četvrtini nisu sudile faulova naših igrača i kada je trebalo i kada nije, a izbacile su i Bogdanovića i Teodosića i doveli vas na minus jedan, utakmica bi bila završena sa dvocifrenom razlikom. Tek tada na minus jedan su počele da sude faulove i za nas, pa morate i vi nešto da uradite. Bogdanovića si naučio da odglumi težak faul kako bi bila tehnička, samo kamera iz drugog ugla pokazuje da nije bilo ni faula. Jadno. Znam da je frustrirajuće stalno gubiti, ali prvo treba naučiti priznati poraz, jer ove tvoje izjave pokazuju nedostatak karaktera i sitnu dušu.

Pedjakm

pre 7 godina

Ruku na srce ova tekma je bila sasvim korektna i ocekivana sto se tice penal zavrsnice.Nestvarno odigrana 3 cetvrtina pokazala je razliku u klasi izmedju dva tima.Velika je steta ne igranje Marjanovica sa ovim momcima,steta.Sto se tice Hrvata oni mogu da se okrenu timskoj igri a ne ucinku jednog igraca od koga im zavisi ceo turnir,to vise nigde ne prolazi u ekipnim sportovima.Kada je rec o treneru reci su suvisne,on je skakao pored linije jel je znao da njegovi igraci nemaju kontrolu nad utakmicom pa je sasvim logicno da pokusa na kvarno da dodje makar do produzetaka u kojem bi oni imali vece sanse jel su nasa 3 jako bitna igraca bila iskljucena u tom trenutku.Sve u svemu jako dobar pristup i ponasanje nasih kosarkasa koji su uradili pravu stvar sada mogu i da izgube(nema sanse)ali je bitno da su nastavili tradiciju protiv Hrvata kojima je ovaj poraz pao veoma tesko.Napred Srbijo do pobede i medalje sve drugo je istorija koja ce biti zapisana nakon jutrosnje utakmice.

nada22

pre 7 godina

A čiji beše igrač, što pade pokrivajući lice, a nije ga dotakao ni POVETARAC, a kamoli srpski košarkaš u POSLEDNJIM sekundama meča?
Jel to TA igra koju ovaj vrsni trener uvežbava sa svojim košarkašima?
Kad provokacije (pre i za vreme meča) ne uspeju, onada su krivi SUDCI. Ma bravo!

Džoni

pre 7 godina

E zbog ovoga Aco nikada ali nikada nećete biti šampioni! Veliki ljudi i šampioni priđu, čestitaju i požele sreću protivniku u nastavku turnira. Dokle god Hrvati ne shvate neke stvari neće ni imati značajnijih uspeha u basketu!

Luke Babbitt gravedigger

pre 7 godina

Ahahahahaha Aca realista.Aleksandre samo da znaš da te Srbija pobedila sa jednom četvrtinom odigranom kako valja tako da " ćeraj" .

Terenac

pre 7 godina

Nisu morali da sviraju faul nad Raduljicom ali jesu.
Nije u pravu za Jokica jer je tu njihov igrac prilicno odglumio udarac mada se desavalo da nekad zbog takve gluposti pretvore obicnu u nesportsku.
Saric je mnogo pomogao Srbiji nerezonskim "dalekim dvojkama", decko izgleda ne shvata da je to najgora pozicija na terenu za sut.

Kole

pre 7 godina

"Mislim da bismo i mi imali šanse u polufinalu protiv Australije", kaže selektor Hrvatske, Aca Petrović.
Hahaha, dobar je ovaj Aca!
To je otprilike ko kad Bogdan Diklić kaže u "Maratoncima": "Tišina, sad malo ona!"

Divos

pre 7 godina

Аса нарикача, иначе кодно име за "изборника" коцкастих, је у праву. Апсолутно. Тешка краџа. Српским играчима нису свиране 22 неспортске личне грешке, и најмање 19 техничких које су морали добити што клупа, што онај дрвосеча, који стално нешто подругњиво погледом шара.
Поред тога, српски игрсчи су се стално нешто домунђивали, и то на ћирилици што се такође морало санкционисати, пардон санкционирати.

Ма право збори Аса нарикача, неправда, крађа, отимачина, ма докле више.
А и како оно иде стара српска пословица, нема веће битанге од бившег Србина.

Simon

pre 7 godina

Vidiš Dario, to što kažeš za početak treće četvrtine je tačno ali tada smo i mi malo uključili turbo basket i otišli vam, posle je sve bilo održavanje, malo čak i rizično sa naše strane ali poveli niste. Nije fer na ovakav poraz kukati na suđenje u poslednjim sekundama jer ništa sporno nije ni bilo. Što se tiče tvoje igre, pa nemoj tako, videlo se da ste baš baš sve igrali na Bogdanovića pa nisi ni mogao više u takvoj postavci igre. Odlično ste zapravo igrali i igrate na ovim OI. ali malo više fer plej izjava ne bi bilo na odmet... bez obzira što je Hrvatska izgubila baš od Srbije.

Svetski Mega Car

pre 7 godina

Hrvati, možete samo da kukate i plačete. Luzeri ste bili i ostali, dzabe vam sve. Pogotovo Šarić i Petrović koji su pre utakmice davali te izjave kojima potcenjuju našu ekipu.

Rade

pre 7 godina

Srbi koliko imate zlatnih srevrenih i brončanih medalja.
(Zoran, 18. avgust 2016 13:04)

Brončanih hahahahahahahahahahah za ovu rec prvi put cujem kad nisam umro od smehaahahahahahahahahah

posmatrac Mile

pre 7 godina

Alo Hrvati budite svesni da ste mnogo gresni prema Srbima i da se BOG umesao . Kada je tako a jeste ovo je jos dobro koliko vam jos poraza sleduje u svim sportovima .

Kulen

pre 7 godina

Sta ovaj Aca lupeta gluposti, nek pogleda snimak pa ce videti da je to bilo simuliranje, prvo nek pogleda snimak, pa tek onda nek sudi a ne da sere. Istina boli a to je da smo klasa za Hrvatsku, prosecnu reprezentaciju. Samo mi je krivo sto ih nismo dokrajcili kad je bilo 14 razlike, nego to je taj nas glupi mentalitet opustanja, umesto da ide preko 20 razlike da se deprimiraju, mi mentoli uvek ista prica. Valjda cemo se sada revansirati Australiji koja je isto prosecna repka.

mile

pre 7 godina

Darijo svaka ti čast, igrao si po 35 min sve utakmice skoro, igrali ste kao Spartanci i zadnju četvrtinu 

Što se tiče vas Srba nema vas 20 god na EP u nogometu, zgazit ćemo vas sad u vaterpolu i nemate medalje OI u košarci ni u vaterpolu zlatne(niti ćete ih imati) 
Sve najbolje 
Pozdrav
(tutankamonST, 18. avgust 2016 07:18)

Opusteno, decki su vam za dom spremni i kofere spakovali. hahahaha. A vi osvajajte medalje u pucanju na frizbi ( glineni golubovi)

aventador

pre 7 godina

Acika, da su tvoje p.... i dobile ta tvoja nedosuđena bacanja, znaš i sam da ih ne bi pogodili. Zato nastavi maštati i ložite se i dalje. I da: uvek gledajte na sat i pratite sekunde. Tik tak Srbija,dominacija!!!

nisam se htio dzaba buditi

pre 7 godina

Mislim da se novinar malo prevario i zamenio izjave...Lol. Saric je ocito ispao pametniji u ovoj situaciji, sto me ne cudi poznavajuci Petrovicev karakter

bogdann

pre 7 godina

Najbolji pokazatelj koliko je Petrovic bio nemocan je to da je u poslednjih 90 sekundi za svaki faul trazio namernu... Pa to ti ne bi svirali ni ovi tvoji "sviraci" iz ABA lige.

Boki

pre 7 godina

Ima ljudi koji su celog zivota u sportu,zive od njega,i to dobro,a nikada se nisu naucili sportskom ponasanju.Jedan od njih je i Aco Petrovic,retko nesportski lik.Verovatno su u pitanju kompleksi- sportski,nacionalni,ko zna sta....
Aco,pomiri se sa sudbinom-u kosarci ste nam musterije,a ti si Srbin....

Требињац

pre 7 godina

АЦО СРБИНЕ, комшија мој хвала ти на честиткама и дођи у Требиње да посјетиш своју очевину и дједовину на Загори :)

Dejan M...

pre 7 godina

Srbi koliko imate zlatnih srevrenih i brončanih medalja.
(Zoran, 18. avgust 2016 13:04)

do sat 4, ali bice ih jos! a protiv koga vih igrate 1/2 Finale u rukometu i kosarci?

Advokat svih Srba

pre 7 godina

Uh kako volim taj zvuk Hrvatskog jecanja i plača,tačno u meni budi nešto radosno što je rečima neopisivo.Pozdravi Novosela!

Alex

pre 7 godina

Bas su tuzni ovi Hrvati. Umesto da cestita kuka kao neka baba. Imaju konacno dobru ekipu, ali nemaju srca. I ne zalite Hrvati za ispadanjem rukometasa i kosarkasa, ako se uvrsti u olimpijske igre sminkanje barbika, pravljenje sneska belica, igranje lastisa, klikeri, pravljenje vencica od cveca... i slicne discipline, eto vama prilike da nas sijete u medaljama, kao sto i dosad radite. Ovi normalni i popularni sportovi u kojima smo mi velesila nisu za vas.

Vuk

pre 7 godina

Hamburger,cizburger,kecap i pomfrit mi imamo McDonalds,a nema ga Split.I zauvek ostajete kompleksasi. Tu lek jednostavno ne postoji.Bok

avenger

pre 7 godina

Iskreno mi je žao ovih Srba, Ace i Šarića ali šta da sad radimo kad onomad skrenuše desno kod Albukerkija. Biće bolje, ne protiv Srbije naravno ipak je ovo srpski sport. Srećno vam u narednim kvalifikacijama, grupnim fazama i tako tu. Za nešto više...tu stoji Srbija, a tu ni sreća nema efekat.

raci

pre 7 godina

da da presudile su sudije, duplo smo bolji iako to nismo pokazi zbog nervoze. izizev te 3/4 gde se vidi klasa, da smo bili opusteniji +20 ladno

acomurija

pre 7 godina

Kod Hrvata nista novo, od toga da gube od Srba, do pocetka SVEGA - s kraja. Od istorije koju Petrovic nehoticno pomenu, do "zadnjih sekundi" utakmice...
A ni reci kako su sudije Srbima TOPILE DVADESET POENA?
Ni o tehnickim tokom cele utakmice Petrovicu; karate, dzudo i rvackim zahvatima - a licne sudjene Srbima!
Covek jednostavno se sprema da krene u prvi osnovne pa naucio matematiku do CETIRI.

modi

pre 7 godina

Osrednja utakmica, vise nervoze nego lepote! Bez Bogdanovica, Hrvatska je tim moje ulice,a Srbija koncentrisano moze da odigra maksimum dve cetvrtine. Petrovic, posle dosudjenih toliko slobodnih bacanja za Hrvatsku, moze samo da trazi izgovor za pogresnu taktiku u 3/4.

lucho

pre 7 godina

Na bazi znanja smo pobedili! Sto ti nije loptu prenosio Rok Sgipcevic on je plej,pa ne bi morao Bilan. Nama igraju svi bekovi. Jednostavno Srbija nije blistala ali je imala tih 10 min cas kosarke i sigurnu zavrsnicu sa samo jednim promasenim bacanjem i sve u svemu bila bolja za bar tih 3 poena. Zivela Srbija,idemo dalje!

Trifke

pre 7 godina

Ako je Aco Srbin, što je Nole?
(Otto, 18. avgust 2016 11:41)... Nole ti je isto Srbin. Noletov otac je Srbin, djed mu je Srbin, pradjed mu je Srbin...Djokovici znaju ko su i sta su za razliku od mnogih u Hrvatskoj i Crnoj Gori sto ne znaju ili ne zele da znaju ili znaju ali iz samo njima znanih razloga tvrde da su nesto drugo.

Outsider pravi

pre 7 godina

Od oca Predraga i majke Milke, hvala Ti Šariću. Budi najbolji igrač svoje domovine, kad već ne možeš da igraš za otadžbinu. I uvek ovako protiv nas, pa kako bude.

goran

pre 7 godina

E moj Aco, sudije su vas drzale citavu utakmicu sa raznim faulovima i slobodnim bacanjima, da nije bilo njih ne bi bila ovako dramaticna zavrsnica i Srbija bi ubedljivo pobedila.

Lo Fat

pre 7 godina

Aleksandre Petrovicu igrali ste takticki bolje a kvalitet je bio na nasoj strani. Realno trebalo je da puknete sa 20 razlike, tako da Budi zadovoljan Srbine.

vladan nikšić

pre 7 godina

Da zanemarimo rezultat, jedna stvar ostaje Petroviću. To je da si daleko od sportiste i dobrog trenera.
Srećno srbijanci! Malo povežite redove, da me ne nervirate u jutarnjim satima. :-)

PFC

pre 7 godina

Oce to Saricu srbine, krv nije voda. Ne moze se protiv svojih kolko god ti hteo. Evo bas citam i na hrvatskim portalima komentarisu kako je mnogo cetnika u njihovoj repki.

mrmlj

pre 7 godina

@(tutankamonST, 18. avgust 2016 07:18) teske reci od navijaca vaterpolo reprezentacije koja gubi od francuske da bi izbegla srbiju. od mene toliko.

Covek zvani Vuk

pre 7 godina

Jednog dana, mozda,kad pocnete da postujete bolje, kad budete bolji ljudi. Kad se ponovi Atina, bice i sansa da zaigrate neko finale.

Nik

pre 7 godina

Aco Aco da li znas da za ono sto je uradio Bogdanovic se dobija tehnicka. Dobio je Navaro na utakmici sa Argentinom. I sto rece Mesina priznaj jednom poraz a ne stalno sudije.

Uvek Zvezda

pre 7 godina

Da.. Da.. I nepostojeci faul nad Bogdanovicemna kraju i cetvrti i peti faul naseg Bogdanovica i uopste mislim 15 bacanja vise za Hrvatsku nije uopste uticalo na rezultat. Stvarno su sudije bile na strani Srbije... Hahahaha... Kakav lik....

Dragoljub

pre 7 godina

Za jednog trenera tog kalibra ovo je neozbiljna izjava.
Tehničku za onakav start nikada nikome nije svirana, pa ni Hrvatskoj, a i da su bila četiri bacanja, ko kaže da su u pitanju 4 boda, pa i od dva koja su dobili jedno je promašeno koliko se sećam!?
Kriterijum suđenja je bio takav da je svirano sve i svašta, pa je u faul završnici Srbija ostala bez 4 igrača, kojima je svirano sve i svašta tokom utakmice, ali takav je kriterijum bio na obe strane, mnogo ličnih i mnogo prekršaja kada ih i nije bilo, na obe strane.
Igračima Hrvatske svaka čast na igri u poslednjoj četvrtini, gde su nadoknadili -14 poena i došli na samo -1 poen u završnici, a reprezentaciji Srbije čestitke.
Dosta nedostataka se pokazalo u poslednjoj četvrtini kada je Hrvatska krenula na sve ili ništa, želim vam da to popravite do sledeće utakmice i uspete da se revanširate Australiji za poraz u grupi.

Mare

pre 7 godina

"Presudio je početak treće četvrtine, tih prvih pet minuta u koje smo ušli bez plejmejkera jer je Ukić bio s tri lične greške."

- Pa nema 5 ličnih grešaka. Ima tri lične greške.
Jesi li ga čuvao zato da bi Srbija dok on ne igra postigla 20 poena više, pa da onda on to mora da stiže?

Stara kuka

pre 7 godina

@pajs
Sta pričaš ti?Pa da im nije Bogdanovica ne bi znali gde biju.Covek im je vise od pola tima.Zaboravio si Bjelicu u Marjanovica.A tek medalje.

Mikael

pre 7 godina

Sipaaaaaaaj... A sad ce i u bazenu potonuti, pa da proglase nedelju zalosti i okupe se na tompsonovom koncertu i probaju da lece frustracije!

GoxyNS

pre 7 godina

Darijo svaka ti čast, igrao si po 35 min sve utakmice skoro, igrali ste kao Spartanci i zadnju četvrtinu

Što se tiče vas Srba nema vas 20 god na EP u nogometu, zgazit ćemo vas sad u vaterpolu i nemate medalje OI u košarci ni u vaterpolu zlatne(niti ćete ih imati)
Sve najbolje
Pozdrav
(tutankamonST, 18. avgust 2016 07:18)
Stara prica croasana kad izgube utakmicu sudija im kriv a sto im je svirao brdo faulova kojih nije bilo to nikom nista.Tutankamone a sta ste vi uradili u fudbalu sem treceg mesta na svetskom prvenstvu,NISTA.Zvezda prvak evrope i sveta,maldi prvaci evrope i sveta i o kom fudbalu ti pricas,kosarkasi prvaci evrope i sveta vise puta bili vicesampioni a vas post traje od kada smo se mi pojavili 1995 nema vas nigde,kosarkasice prvakinje evrope,odbojkasice prvakinje evrope,odbojkasi prvaci svetske lige i na kraju slag Novak Djokovic 1 reket sveta pregrst titula sa turnira,o kom ti onda vasem sportu pricas,o glinenim golubovima to mozes,kao sto nas ceka mec protiv Italije tako i vas ceka Crna Gora,prvo skoci pa reci hop da ne bi bili za dom spremni kao kosarkasi i rukometasi!!!

Mirko Kojotovski

pre 7 godina

Al sam se Aci nasmijao al baš ono...Kakav lik...Trebalo je ovo biti +20 da sudije nisu odlučile da malo drame ne šteti Srbima

Зоран

pre 7 godina

Ништа ново од Аце, увек су му судије криве. Никада га нисам чуо да је спортски признао пораз хрватске репрезентације или хрватског клуба од Срба.

zvezdan

pre 7 godina

Ovakvi porazi su prilika da pobedis u dostojanstvu, dobrim manirima i izgradnji pobednickog duha za naredne okrsaje. Za ovog trenera, to je visa matematika. Saricu i ekipi zelim svaku srecu u narednim takmicenjima. Nasim momcima, veliko bravo

John Terry

pre 7 godina

Najteze je kad izgubis od svojih. Jeste Aco, sudije su odlucile, nisu vam mogli svirati faulove samo na pogled i bacakanje. Nekad mora biti i kontakta.

zoran987

pre 7 godina

Evo upravo odluceno da hrvatima uz sedmo mesto stoji napomena da su osteceni u cetvrtfinalu. Necete vi nas nikada dobiti. Mnogo ste iskompleksirani i puni mrznje.

Sofija

pre 7 godina

Nemojte tako ljudi, slušajte šta braća Hrvati pričaju zadnjih mjeseci. Oni su "za dom spremni", pa sad poslije košarkaša i rukometaša, čekaju još da im CG spakuje vaterpoliste i da svi zajedno idu "doma". Pustite ih na miru, "spremni su"... :-)

Mealosh

pre 7 godina

nisu tii bile sudije nego nasi kosarkasi bolji od vasih. Jbg sto nisu dali koju tricu ili dve vise pa da se vi radujete. Jbg niste. To je ta fora, ta sustina brte komso.
Jedino ti priznajem katastrof.sudjenje protiv spanaca u Bg. Tad ste trebali pobediti

VUK

pre 7 godina

šta je sa nesportskom ličnom za Bogdanovićevu glumu u pokušaju da iznudi nesportsku ličnu za Hrvatsku ? I dobio je nepostojeći faul i dva bacanja 20 sekundi pre kraja. Jadan je trener koji bi da dobije utakmicu na kontakt koji se desio dve sekunde posle sviranog prekida igre
.plus Jokić je udario loptu.. Petrović se vadi na sudije koje su dodelile Bogdanoviću, Raduljici i Teodosiću po pet lični!!!Bogdanoviću bar dve nisu postojale i nikada i nikome se ne sviraju. Petrovići su poznati da ne znaju da gube.. vole i nogom u stomak..

ПравимоПроблем

pre 7 godina

Шарић је тај полни орган и то је у реду,него јел нашао Бојан око?

Beobrad

pre 7 godina

Sudije odlucile?!
Pa ste zato imali toliko slobodnih bacanja?!
Sram te bilo Aco, ne umes sportski da priznas poraz, ali od nekoga ko ne priznaje ni svoje poreklo, vise se nije ni ocekivalo!

Saul Goodman

pre 7 godina

@Zoran... Imamo jednu zlatnu, srevrnih i brončanih nemamo, a tu su trenutno i dve srebrne i jedna bronzana... Jadno je to da se pozivaš na broj medalja kada puknete kao zvečka od nas... Držite se vi glinenih golubova, a ozbiljan sport prepustite nama...

Frejser

pre 7 godina

Aco pa sta si ocekivao svi oko tebe su Srbi i sudije i delegati i cela dvorana . Mogu da se kladim da u stvarnosti svi navijate za Srbiju potajno , sad je vreme da to i dokazete pored malih ekrana kao navijaci ajde pesma sad Ko to kaze ko to kaze Srbija je mala........

Сава

pre 7 godina

Не бих се ја много освртао на Ацину изјаву. Ко губи има право да се љути, а, када такве изјаве долазе од Аце, старог фолиранта, онда је све то разумљиво. Хрватска је на турниру одиграла своју најбољу кошарку у последњих десетак година, а Бојан Богдановић је израстао у великог играча. Утакмица је преломљена у 3/4 коју су наши одиграли скоро па савршено, а захваљујући чудном судијском критеријуму (Они су имали чак 13 бацања више, што је за овакву утакмицу невероватан подстицај и поклон од судија!) и Салетовом неискуству, беспотребно смо дошли у ситуацију да стрепимо за победу. Када се све сабере, заслужена победа Србије и одличан отпор Хрватске која ће у наредном периоду предвођена Хезоњом, Шарићем, Богдановићем, Зупцом бити противник за сваки респект. Треба имати на уму, да је нама недостајао Бјелица, који је душа српског тима. Његов изостанак је ненадокнадив. Када се на то додају хроничне повреде Лучића и Величковића (два играча који нам такође веома недостају), те отказ Бобија, онда се тек види да је квалитет, ипак на нашој страни. Такође, мислим да Недовић нема квалитет за првих дванаест и да су Гаги Милосављевић, или мали Гудурић били итекако бољи избор. Али, добро, селекторова је последња и надам се да нас тај пропуст неће коштати у полуфиналу. Сада треба да се скупимо, спремимо за тучу са оним аустралијским дрвосечама и не дозволимо им да наметну рагби критеријум и поново нас батинама избаце из колосека. Ајде момци, још једна победа и медаља је у џепу! Живела Србија!

moje mišljenje

pre 7 godina

Zbog ovakvog razmišljanja su i poslati kući, iznova i iznova, i nikako da shvate: sve dok se baviš drugima, dok su ti drugi krivi za sve, sve dotle nećeš raditi na sebi, i nazadovaćeš - najprostija ljudska filozofija

Niko Kao Ja

pre 7 godina

Sine,

Oni bez mane i straha kukaju oko sudija, a da sudija nije bilo, na kraju bi izgubili utakmicu sa 20
Sudije su ladno izfaulirale oba nasa centra i Bogdanovica, a svaki put kad su Hrvati dosli pod nas kos su zvali fantom faulove, pogotovo na pocetku cetvrte cetvrtine.
Pogledaj statistike - u svemu su Hrvati bili bolji sem u faulovima i izgubljenim loptama.

Njihovi polovni centri su juce igrali ko povampireni, delimicno zbog inata, a delimicno sto su sudije tako dozvolile. Nas je plan ocigledno bio da blokiramo Sarica u skoku, i tu i tamo da stegnemo Bogdanovica, kako bi se on iznervirao. Ali uprkos tome, polovnjaci kao sto su Bilan i Planinic nisu trebali da nadigraju Jokica i Raduljicu. To se desilo jel su sudije bile masno podplacene.

Mi smo ih pobedili jel smo igrali cvrscu idividual i team defense. "Ta druga momcad" su bili Markovic, Jovic i Kalinic u odbrani, a neznam da li si primetio na kraju, dok su se rukavali, njihov Bogdanovic je psovao Kalinicu majku. To verovatno znaci da mu je ovaj nas tokom utakmice nesto lepo rekao.

U svakom slucaju, bolji tim minus sudeje je pobedio

Martinovića

pre 7 godina

Placite decki haha sudije buhaha a za ovog sto je igrao ko zna se vec sta da nije on nesto pretio nama, hahaha rovite sinovi jos ste zeleni da nas dobijete.

Nekontrolisano kretanje u više pravaca

pre 7 godina

Aco Braco derane moj tršavi,
Ti I ja smo država u državi
Pukoše na vražjoj burzi
Franjo Josip i Habzburzi...

Dragoljub

pre 7 godina

Da, da, sudije su krive za vasih 18 izgubljenih lopti, odnosno naših 10 ukradenih.
Priznajte lepo da ste se držali zato što vas je lepo krenuo šut za 3, Čim je to došlo na uobičajene procente, bilo je gotovo.

Laki

pre 7 godina

"nesportskoj greški Jokića koja nije svirana"

A onaj teatralni pad i simulacija prekršaja vašeg Bogdanovića u poslednjem minutu kojima je iznudio slobodna bacanja ?
To nije nesportski ?
Budite dostojanstveni u porazu !!
Razbili smo vas u trećoj četvrtini i do kraja utakmice ste samo bezuspešno pokušavali da se povratite.Uz to par naših igrača je bilo van igre u najvažnijem delu meča zbog 5 ličnih,ali mi se ne žalimo zbog toga.
Pobeda ! Ćao !

tata Saric

pre 7 godina

Nisi Dario sine, ljubi te tata, ti si tatin Dzordan, Majkl licno.
Bogdanovic je Le Bron a Hezonja je Durent.
Vi ste tatine NBA zvezde. A Cika Aca, zvani Coa je Fil Dzekson licno.
Vidis sine kako kaze cika ACA: "suci su krivi", a kako kaze Dejo Savicevic???
Nije lepo sine da izgovaras ruzne reci u medijima.

zlatiborac

pre 7 godina

Hrvati, niste lose odigrali. Imali ste prednost na poluvremenu. Mogli ste na kraju mozda i do pobede. Srbija je igrala u grcu i odigrala dobro samo trecu cetvrtinu. Ali, nisu utakmicu odlucile sudije???!! Utakmicu je odlucila Atina 1995 godine. Postolje. Secam se kao da je juce bilo. Gledao sam u neverici kako jedna zemlja silazi da se na njega nikada vise ne popenje. Da ste samo znali kakvo sportsko prokletstvo navlacite. Ali, izbor je bio samo vas.

idiBegaj

pre 7 godina

Ti si trenercicu poslednjih tri minuta sve vreme skakao kod sudija i trazio da dosude po svaku cenu nesportsku gresku...toliko si skakao da si i sebe ubedio da su sudije krive sto je nisu dosudile...

Komša

pre 7 godina

Videlo se odmah da sudije navijaju za nas - dižu tri prsta.Mučki provokatori.
Šalu na stranu,već sutra će Aca drugačije pričati,zna i sam da bi samo budala u penal završnici svirala namernu ličnu (nesportski faul) kada su svi faulovi takvi.

nikola

pre 7 godina

hahahahahhahahahhhahahahahhahahahah sudije kme sudije kme sudije kme sudije kme sudije kme, treca sila kme, cia kme, kgb bia kme, hahahahahaahhah brate mili Acooooooooo pa da li si ti realan priznaj ljudski poraz losiji ste od nas u ovim sastavima za onoliko razlike koliko je bilo u trecoj a sa bjelicom to necu ni da komentarisem....

Ske

pre 7 godina

Srbi koliko imate zlatnih srevrenih i brončanih medalja.
(Zoran, 18. avgust 2016 13:04)

Jednu zlatnu, ne znam sta se "srevrene" i "brončane"

Матори

pre 7 godina

Jos da znate i fudbal igrati braco Srbi.. :)
(Mirko Zg, 18. avgust 2016 14:54)
Што, јесте можда узели златну у фудбалу или сте победили Португал на ЕУРО 2016 :)

mala_maca

pre 7 godina

Ahahaha, plači Aco Srbine! Pa Bilan je sve vreme vukao Radulju, pusti snimak kad se malo isplačeš, kapiram, sad ti sve zamagljeno...

Nemanja

pre 7 godina

Budi dostojanstven u porazu, ako dostojanstva imaš, šta će ti ovakav komentar, ali ok, time još uveličavaš pobedu Srbije. Raduljici onaj naskocio na rame a Jokic malo ishitreno reagovao dve sekunde nakon sto su svi stali, baš nije realno da se tu svira bilo šta, a ne tehnička, a tvoja izjava primerena basketu na velikom odmoru u školskom, kad se deca svadjaju, eto taj nivo si dotakao sa ovim što si rekao... Još jednom, bravo Srbija!!!

gradjanin x

pre 7 godina

kao sto je rekao selektor Italije, kada su hrvati izgubili prvu utakmicu na kvalifikacionom turniru i aca petrovic isto kukao kao sada, da aca petrovic nikada nije izgubio iz sportskih razloga, sudije su krive.

Aleksandar

pre 7 godina

Bojan Bogdanović je nadmašio Omera Ašika po glumi. E sada nije prošlo. Ali, poslednja dva minuta je više proveo gledajući sudije, nego da im osmisli napad. No dobro, ako je njima lakše za prihvatiti, sudije su.

Ranzo Srbenda

pre 7 godina

Ma Petroviću, bili ste fenomenalni, svi do jednog blistali, ali sudije su vam uskratile pravo da se borite za medalju. Slavi Australija, slave i Amerikanci, smešilo im se srebro da ste nas prošli.

СрбинсонКрусо

pre 7 godina

Ко губи има права да се љути... иначе имали су тросртуко више слободних од нас... ал ајд. Ђорђевић савршено подигао екипу, једина грешка онај тајм на почетку четврте четвртине... нико неће памтити како већ ко је победио, а ми бисмо победили верујем 9 од 10 против њих... браво и срећно!

hahahah

pre 7 godina

Jadni Aco mora da se nekako vadi....

Spremili smo vas za Dom mi a ne navodno dve greske sudija !

Ceo svet je to video pa i vas komentator na HRT !

Ugodan let :)

Srx

pre 7 godina

Toliko kompleksa i svega drugog.Tako su kukali i za Euro.Problem Hrvata je sto cim krene dobro,odmah pocinju o medaljama.Te iste sudije su imale par gresaka i prema Srbiji.Kompleksaska posla...

john mcclane

pre 7 godina

brate Aco, izgubili ste jer imate manje Srba u ekipi od Srbije. cisto i posteno. nadjite jos 3 Srbina da igraju za vas i mozda budemo egal. ne mozete ti i Bogdanovic sami. do tada kletva silaska sa postolja vam ostaje. bolje bi bilo da ste ogledalo razbili, tu kletva traje samo 7 godina, ovde vec 21

JPR23

pre 7 godina

Teo i Bogdan po pet greski... Slobodna bacanja su imali ko alvi... I on o sudijama ?? Ajde ti lepo doma, uz rukometase mozda dobijete i popust za avion...

maki

pre 7 godina

posteno od sarica, nista nije pokazao, zato su i izgubili, a petrovic kao trener zna da nijedan sudija nece svirati nesportsku gresku na samom kraju i pri neizvesnoj zavrsnici, osim ako neko ne 'ubije' nekog, da je bila sredina utakmuce pre bi klupa hrvatske dobila tehnicku zbog prigovora

zzbz

pre 7 godina

Obraz djon! Aco Srbine sudije su vas vratile u igru, svirajuci kontakte Bogdanu i Teo, opteretili licnim greskama dva kljucna igraca, dok sa druge strane Bojan se sepuri jednu i po cetvrtinu sa cetiri licne.
Ko gubi, ima pravo da se ljuti! A uvek cete se ljutiti, jer ste uvek gubitnici... i pozdravi Novosela...

Kell

pre 7 godina

Čovek lupeta iste stvari 20 godina, i za svaki poraz mu krive sudije ili loša igra njegovog tima, nikad nije dobra igra onog tima koji je zapravo i pobedio, u ovom slučaju Srbija (nismo izgubili ni jednom od njih na velikim takmičenjima). A sto je najgore uvek nas zezaju sudije barem jednu četvrtinu

coldplayer

pre 7 godina

@pajs
Druze,igramo bez 2 extra igraca i dobismo ih iako smo slabo odigrali.O cemu pricas???Teza grupa?Pa kako vidim posto su izgubili od Nigerije mogli bi i od Kine.Inace 3 ekipe su prosle iz nase grupe drugar!

spremanje kuce

pre 7 godina

(SSSS, 18. avgust 2016 11:06)

Verovao ali ne, oni su jos tad podelili svoj "sportski" narod.
Ova grupa, "niza", "manje inteligentna", "sto je za odlazak kuci kod domacice spremna" je ubedjena da su oni to uradili iz revolta jer su "suci" tad pokrali Litvaniju, pa satro - spin - fol, to je njih zabolelo pa su se poistoveli sa Litvanijom koja nije sisla a oni su sisli.

Znaci pazi sad ovu ideologiju, koju vlast nabaci glupavom narodu:
Sudije pokrale Litvaniju, oni brane obraz Litvanaca tako sto silaze sa postolja iako Litvanci nisu sisli, to je paradoks u paradoksu.

Ova druga grupa, koja ja malo "visa", "vise inteligentna", iako i kod njih ima dosta pripadnika sto spremaju kucu, da pomognu domacici, zeni, jeli da kuca ostane cista, pa brze bolje hitaju kuci, kao recimo kauboji sinoc, kad ih je "jednooki indijanac" poslao doma, oni "znaju" da je stigla direktiva od pokojnog predsednika licno, da ukoliko mi uzmemo zlato, oni sidju.

Jos se tad videlo, da su kosarkasi Hrvatske u fazonu spremanja kuce, doma, jeli "spremi dom", i od tad ih je uhvatila ta crna karma, sudbina.

Ono sto mene brine je teorija velikih brojeva, jer jednostavno moraju nas dobiti kad tad, sad da li ce to biti za 1 godinu ili 100, videcemo.

Do tad, dragi Hrvati, hitajte kuci, pomazite kucanicama u spremanju doma, nema nista lepse od cistog, spremnog doma, obrisane prisine, usisanog, cistog kupatila...

miki

pre 7 godina

ипак сте ви бољи спорташи. имате медаље у никад популарнијем гађању глинених голубова и пуцању из праћке и ја вам на томе искрено честитам. само вас молим да нама оставите ове безвезне спортове попут бакета, морамо и ми у нечему да се такмичимо и побеђујемо...

PimPong

pre 7 godina

Ovo krivljenje sudija mi nikako nije jasno. Da je ovo NBA, ni jednom treneru ne bi na pamet palo da krivi sudije zato sto nesto sto tehnicka nije svirana za ono sto je Jokic uradio, vec bi ljudi trazili razloge zasto im je kvalitet igre pao u trecoj cetvrtini. Realno, Jokic je to uradio iz navike iz NBA, zato sto se kos + faul mnogo lakse sudi, cak i dva koraka nakon faula. Mislim da je, u poredjenju sa NBA, ovo bila cak i dobro sudjenja utakmica. Glavna poenta, po meni, je da Hrvati nisu trebali da nam dozvole da stvorimo +14, jer u toj situaciji bas moras da nadmasis protivnika a i da imas zaliha za moguce sudijske greske, kojih je bilo, ali i prema jednima i prema drugima. Cak bi neki drugi pogledali u statistike i rekli - Srbi su imali 25 bacanja a Hrvati 38 - to je velika razlika. Ja to ne kazem, jer mislim da smo napravili mnogo glupih faulova.

ALEKSANDRA

pre 7 godina

Neko je vec ostavio komentar, ali ja moram da ponovim, Petrovic isti Brstina! Kad god je kamera bila na njemu, jos sa onom muceno slozenom facom, ja sam umirala od smeha. Nista lose ne mislim, Brstina je fantastican glumac, tako da za Acu nikad nije kasno. Mislim, ako zeli da promeni profesiju.