Četvrtak, 24.11.2022.

22:49

Stojković najavio mešanje karata: Dobio sam uverenje da je sve okej, ali očigledno da nije okej

Selektor fudbalera Srbije Dragan Stojković osvrnuo se na povrede koje su uticale na izdanje njegove ekipe.

Izvor: LN

Stojkoviæ najavio mešanje karata: Dobio sam uverenje da je sve okej, ali oèigledno da nije okej IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

38 Komentari

Sortiraj po:

Srdjan

pre 1 godinu

Izveo je najbolje sto je mogao. Mozda bih licno izabrao brzeg Vlahovica umesto Mitrovica. Jedino bih jos Kostica uveo umesto Mladenovica. Ostali su svi bili na svom mestu. Licno vise volim Stefana Mitrovica u odnosu na Veljkovica. Eto, to je treca promena. To bi nam dalo +5 % kvaliteta i nista vise. Nedostaje nam samopouzdanje, a njega mozemo izgraditi jedino kontinuirano dobrim partijama kao sto je bila ona u Lisabonu. Mnogo znaci plasman u A grupu Lige nacija. Verovatno vise nego plasman na Mundijal. Nismo dorasli za veci rezultat jos uvek, ali kada budemo odigrali 6 utakmica sa vrhunskim reprezentacijama u Ligi nacija, pa ako jos i osvojimo prvo mesto u kvalifikacijama za Euro, a imamo odgovarajucu grupu, mozemo nesto vise da uradimo na Euru. Mundijal za 4 godine ce nas docekati spremnije i sa mnogo vise samopouzdanja.

Boba

pre 1 godinu

Pa što stavlja rovite igrače u sastav SP je turnir, mogao je da ih oporavlja za dalji tok takmičenja. Ionako ne bi pobedili karioke i da su sve koje je naveo fit. Mogao je da žrtvuje Jovića, a Vlahović i Mitar da odmaraju. Pa pobogu kako su najavljivali, očekujem da igraju bar četvrtfinale. Samo ko će da mu istrči na teren??

Реља

pre 1 godinu

Неки с којима сам гледао ову, испаде ничим заслужену утакмицу за гледање, коментаришу да не играмо свој фудбал. Па, не играмо јер нам то противник и не дозвољава! Нажалост, бојао сам се управо оваквог епилога, типично нашег, овобалконског у стилу "НИКОГА СЕ НЕ БОЈИМО, ИМА ДА ИХ…". И када су ти вајни надувани наши, зашта је велика кривица и селектора Стојковића, поред уобичајено еуфоричних, неумереих новинара, изашли на терен, "делије" на језику посташе мањи од маковог зрна. Изгубише и оно мало самопоуздања и знања ако су га и имали!? Гледали су како да се што пре ослободе лопте и то враћањем уназад, све до голмана а испред кога су уобичајено била бар 2 противничка нападача! Овако, кукавички, одбранашки се сигурно не побеђује нико, понајмање петоструки светски првак - Бразил. Е, кад се само сетим знања, елана, хтења.. наше фантаст. женске одбојк. репрезентације човеку дође мисао да више не губи нерве на ове наше предуване звезде. И овај Бразил увек лансира неку нову звезду попут вечерашње тате мате Ришарлисона - код нас и нема неке звезде приближног сјаја! Ипак, још имамо 2 утакмице, да проради инат и знање. Не треба губити наду!? Зачудила ме је изјава после утакмице Д. Стојковића у интервјуу новинару А. Стојановићу да је узрок слабе игре наше репке у 2. пол. "ЛОША ФИЗИЧКА СПРЕМА", поред ровитих А. Митровића, Ф. Костића, Д. Влаховића!? Свашта, за не поверовати!? Доћи на СП физички неспреман!?

Dejan

pre 1 godinu

Jako sumnjiva priča. Nemoguće da trener koji je sa igračima svaki dan na terenu ne vidi da su povređeni. Ovo nisam očekivao od Piksija. Trebalo bi da igraju najspremniji, pogotovo protiv Brazila, a ne da imena šepaju po terenu. Sad se stvara loša atmosfera . Po meni dolaze dve utkmice sa nama jednakim protivnicima, ne vidim da smo neki favoriti a pre meča sa Brazilom smo Kamerun precrtali kao već dobijenu.

Tuta

pre 1 godinu

Ne zaboravite da u poslednjih 20 i kusur godina mi Africku ekipu nismo nikad pobedili. Izgubili od Gane a pre toga izgubili i od Obale Slonovace. Ne otpisujmo nikoga vec koncetracija i maksimalno angazovanje da se pobedi utakmica kao u Portugalu.

Balls of Steel

pre 1 godinu

Zar je tesko da se kaze da su jednostavno bili bolji od nas. Uopste nije potrebno da se trazi neki izgovor. Tu smo gde smo, idemo dalje, Kamerun nije resena stvar!

mario

pre 1 godinu

Ružnije od sramotne igre je kada selektor počne da traži krivce okole sebe.
A to je dozvoljeno jedino u slučaju da nije shvatio da je on selektor.

Miloš

pre 1 godinu

Prosti ih je velika scena pojela. Kao i zvucna imena brazila. Pa oni su izasli pognute glave, psihicki a onda i fizicki nista. Nista ovo nije dobro.

Dvojnik

pre 1 godinu

Skroz je ocigledno da Piksi ustvari ni ne zna koji su mu prvih 11 I sta uopste mi igramo sa 2 zadnja vezna, 2 spora ofanzivna vezna I sa traljavim I sporim napadacem! To je za mene sokantno.
Radonjic je jedini koji moze da obidje igraca, nesto da izboksuje a Piksiju pocinje sa klupe, pa ga onda stavlja desno, pa onda levo. U kljucnim momentima ubacuje Ilica koji nema ni minut ove sezone, a I on je jos jedan visoki spori u veznom, kao I Maksimovic sto je usao. Lose nam se pise, to je realna slika iako igubiti 2-0 od Brazila uopste nije tolko lose, jednostavno ceo utisak je bas katastrofalan, ne vidim da Piksi uopste zna sta radi. Krivo mi je jer ga skroz gotivim, al stvarno se nista nije moglo ocekivati od tih 11 sto je on izveo. Mora naci neki tim od Kostica, Radonjica, Vlahovica, mozda Jovica, Lukica, I Tadica I Sergeja. Ostali nisu taj nivo, jedino mozda Zivkovic levo ako ne moze Kostic. U odbrani mora da proba Babica I Mitrovica, kad vec bolje nema. Racic, Maksimovic, Grujic, Ilic? Bar trojica su morali da odpadnu sa spiska, al sta je tu je sad...

Milan

pre 1 godinu

nije počeo sa izgovorima čovek nego su fizički pali i jasno je da neki igrači nisu spremni, ja nisam ni znao da je vlahović na terenu jer nisam čuo jednom njegovo ime dok je živković bio prilično aktivan. da, igrači su roviti a mi nemamo dve reprezentacije jednakog kvaliteta kao brazil i to je realnost. ja sam gledao mec neki minut posle primljenog gola posle nisam bio u mogućnosti ali jasno mi je da su naglo pali jer kod prve ozbiljne prilike u drugom nisu se uopste vratili igraci sredine bilo mi je uočljivo jer sam gledao prvo poluvreme i sasvim solidno su pokrivali prostor tako da je i za mene bio šok a izmene očigledno nisu postigle željeno jer po komentarima su nas razbili u drugom to je vec pitanje za selektora kao sto bih ga ja pitao da li je nas nemanja matic, ne pratim fudbal vec neko vreme pa ne znam da li on ne zeli da igra i jasno je da nije u zivotnoj formi ni u najboljim godinama, ali, da li je nemanja matić losiji igrač od onog koga je piksi uveo pocetkom drugog poluvremena na toj poziciji sto igra?

Bumerang

pre 1 godinu

Vrlo nekorektno pominjanje da su nam tri najbolja igrača došla povređena.Pa to smo znali pre nego što smo došli na prvenstvo a tvrdilo se kako će mo se mi ozbiljno suprostaviti Brazilu.Treba sportski priznati da su za klasu bolji od nas i da nebi nista bolje prošli i da su nam svi igrači zdravi.

SportX

pre 1 godinu

Gudelj i Zivkovic nemaju mesta u prvoj postavi i nema objasnjenja zbog cega su poceli utakmicu. Isto tako nije jasno zbog cega je zamenjen Lukic koji je veceras bio nas najbolji igrac.

Aragorn

pre 1 godinu

Zato što svi žele da igraju protiv Brazila. Logično i normalno pa makar na jednoj nozi.To govori o njihovoj želji, Mitrovićevoj i Vlahovićevoj. Ona je ogromna, ne foliraju se ne kriju. Ne plaču, rizikuju dodatno pogoršanje povrede. Duža odsustva. I to nam treba, takvi momci taj mentalitet. Hvala vam na stavu da i povređeni igrate za Srbiju. Bravo momci.
Ali to govori da stručni štab kalkuliše, da li pod pritiskom javnosti, želje da odigramo najbolje, nemanje hrabrosti da zaista igraju 100%spremni,jer su ovo najveća imena u timu.
Zato smo i pali u drugom,jer igrač koji nema sto odsto fizicku spremnost celu ekipu "vuče" u bunar.
No dobro ništa strašno, idemo dalje, nismo se obrukali, moralo je bolje narocito u napadu i kreaciji.

H2H

pre 1 godinu

Naši treneri i igrači uvek posle poraza daju nerealne izjave, sad su alibi povrede, a već je i vrapcima na grani jasno, ako zaustaviš Tadića, a to trenutno nije teško, jer je van forme, pola posla si obavio protiv Srbije. Druga stvar, poznato je da ne znamo da iznesemo loptu posle visokog presinga, ekipa koja može to da odigra, pravi nam velike probleme. Moraćemo mnogo bolje protiv Kameruna i Švice, ako mislimo da prođemo grupu.

Vojni penzos

pre 1 godinu

Neiskusna odbrana...odigrali više nego dobro ....sredina škripi..Gudelj 0 bodova...Mitar sam u napadu bez upotrebljivih centaršuteva...shvatam da je ideja bila da se prvenstveno ne primi gol al nekad treba rizikovati....sve u svemu nadam se boljem izdanju u sledeće dve tekme.....ipak smo igrali protiv verovatno najbolje selekcije pored francuza po mom skromnom mišljenju...

H2H

pre 1 godinu

Naši treneri i igrači uvek posle poraza daju nerealne izjave, sad su alibi povrede, a već je i vrapcima na grani jasno, ako zaustaviš Tadića, a to trenutno nije teško, jer je van forme, pola posla si obavio protiv Srbije. Druga stvar, poznato je da ne znamo da iznesemo loptu posle visokog presinga, ekipa koja može to da odigra, pravi nam velike probleme. Moraćemo mnogo bolje protiv Kameruna i Švice, ako mislimo da prođemo grupu.

Zapazanje

pre 1 godinu

Logicno je da ce svaki igrac tvrditi da je spreman jer je san svakog od njih da zaigra na SP a izneli su kvalifikacije.Logicno je i da ih povedes,iako su povredjeni,mislim ljudski je ali ako zeliz da ostvaris neki uspeh a to je prolaz u narednu rundu,onda nema sentimentalnosti,igraju samo najspremniji i oni u najboljoj formi.Gresio si i tokom kvalifikacija ali nije stigla kazna jer si zvao igrace koji nisu igrali u svojim klubovima a kao razlog si navodio kako imaju veliku zelju i dosli bi pesaka za reprezentaciju.To bi apsolutno svaki igrac uradio i to obrazlozenje ti ne pije vodu.

optimus prime

pre 1 godinu

Poraz nikad nije prijatan. Brazil nas je razbio večeras. Bolji od nas u svim segmentima igre. Ali ovakav poraz nije mogao doći u bolje vreme. Ako već moraš da izgubiš. Sad samo hrabro protiv Kameruna da se to nekako pregrmi i onda na sve ili ništa protiv Švajcarske. Siguran sam da će naši momci da grizu u obe utakmice i pokažu da mogu bolje.

konzervativac

pre 1 godinu

Objektivno je u pravu, mi da osvojimo 4 boda i prodjemo nekako kao drugi treba da pevamo. Jednostavno bez Kostica,Vlahovica,Mitrovica potpuno spremnih nas tim je jedan od slabijih na prvenstvu a sa njima smo neka sredina. To je jednostavno tako,nismo mi fudbalska velesila niti smo ikad bili pa da je 2:0 protiv Brazila nekakav debakl.Zelim samo da daju sve od sebe protiv Kameruna i Svajcarske, protiv Brazila su igrali bunker koji je delovao uspesno prvih 62 minuta.Sledecu idemo na pobedu.

Messi The Goat

pre 1 godinu

Nije sramota izgubiti od Brazila, ali je sramota prikazana arogancija pred utakmicu i NAČIN na koji se izgubi utakmica, bez ijednog šuta prema golu za 100 minuta. Sve da su svi na 100% isto bi bilo

Zivota

pre 1 godinu

Zar koliko sinoc nije bilo da su svi osim Kostica spremni? Odakle sad te silne povrede? I otkad to se veruje igracima da je sve ok bez misljenje lekara, koji sigurno postoje u staff-u?

konzervativac

pre 1 godinu

Objektivno je u pravu, mi da osvojimo 4 boda i prodjemo nekako kao drugi treba da pevamo. Jednostavno bez Kostica,Vlahovica,Mitrovica potpuno spremnih nas tim je jedan od slabijih na prvenstvu a sa njima smo neka sredina. To je jednostavno tako,nismo mi fudbalska velesila niti smo ikad bili pa da je 2:0 protiv Brazila nekakav debakl.Zelim samo da daju sve od sebe protiv Kameruna i Svajcarske, protiv Brazila su igrali bunker koji je delovao uspesno prvih 62 minuta.Sledecu idemo na pobedu.

H2H

pre 1 godinu

Naši treneri i igrači uvek posle poraza daju nerealne izjave, sad su alibi povrede, a već je i vrapcima na grani jasno, ako zaustaviš Tadića, a to trenutno nije teško, jer je van forme, pola posla si obavio protiv Srbije. Druga stvar, poznato je da ne znamo da iznesemo loptu posle visokog presinga, ekipa koja može to da odigra, pravi nam velike probleme. Moraćemo mnogo bolje protiv Kameruna i Švice, ako mislimo da prođemo grupu.

Messi The Goat

pre 1 godinu

Nije sramota izgubiti od Brazila, ali je sramota prikazana arogancija pred utakmicu i NAČIN na koji se izgubi utakmica, bez ijednog šuta prema golu za 100 minuta. Sve da su svi na 100% isto bi bilo

Bumerang

pre 1 godinu

Vrlo nekorektno pominjanje da su nam tri najbolja igrača došla povređena.Pa to smo znali pre nego što smo došli na prvenstvo a tvrdilo se kako će mo se mi ozbiljno suprostaviti Brazilu.Treba sportski priznati da su za klasu bolji od nas i da nebi nista bolje prošli i da su nam svi igrači zdravi.

Vojni penzos

pre 1 godinu

Neiskusna odbrana...odigrali više nego dobro ....sredina škripi..Gudelj 0 bodova...Mitar sam u napadu bez upotrebljivih centaršuteva...shvatam da je ideja bila da se prvenstveno ne primi gol al nekad treba rizikovati....sve u svemu nadam se boljem izdanju u sledeće dve tekme.....ipak smo igrali protiv verovatno najbolje selekcije pored francuza po mom skromnom mišljenju...

SportX

pre 1 godinu

Gudelj i Zivkovic nemaju mesta u prvoj postavi i nema objasnjenja zbog cega su poceli utakmicu. Isto tako nije jasno zbog cega je zamenjen Lukic koji je veceras bio nas najbolji igrac.

Aragorn

pre 1 godinu

Zato što svi žele da igraju protiv Brazila. Logično i normalno pa makar na jednoj nozi.To govori o njihovoj želji, Mitrovićevoj i Vlahovićevoj. Ona je ogromna, ne foliraju se ne kriju. Ne plaču, rizikuju dodatno pogoršanje povrede. Duža odsustva. I to nam treba, takvi momci taj mentalitet. Hvala vam na stavu da i povređeni igrate za Srbiju. Bravo momci.
Ali to govori da stručni štab kalkuliše, da li pod pritiskom javnosti, želje da odigramo najbolje, nemanje hrabrosti da zaista igraju 100%spremni,jer su ovo najveća imena u timu.
Zato smo i pali u drugom,jer igrač koji nema sto odsto fizicku spremnost celu ekipu "vuče" u bunar.
No dobro ništa strašno, idemo dalje, nismo se obrukali, moralo je bolje narocito u napadu i kreaciji.

optimus prime

pre 1 godinu

Poraz nikad nije prijatan. Brazil nas je razbio večeras. Bolji od nas u svim segmentima igre. Ali ovakav poraz nije mogao doći u bolje vreme. Ako već moraš da izgubiš. Sad samo hrabro protiv Kameruna da se to nekako pregrmi i onda na sve ili ništa protiv Švajcarske. Siguran sam da će naši momci da grizu u obe utakmice i pokažu da mogu bolje.

Zivota

pre 1 godinu

Zar koliko sinoc nije bilo da su svi osim Kostica spremni? Odakle sad te silne povrede? I otkad to se veruje igracima da je sve ok bez misljenje lekara, koji sigurno postoje u staff-u?

H2H

pre 1 godinu

Naši treneri i igrači uvek posle poraza daju nerealne izjave, sad su alibi povrede, a već je i vrapcima na grani jasno, ako zaustaviš Tadića, a to trenutno nije teško, jer je van forme, pola posla si obavio protiv Srbije. Druga stvar, poznato je da ne znamo da iznesemo loptu posle visokog presinga, ekipa koja može to da odigra, pravi nam velike probleme. Moraćemo mnogo bolje protiv Kameruna i Švice, ako mislimo da prođemo grupu.

Zapazanje

pre 1 godinu

Logicno je da ce svaki igrac tvrditi da je spreman jer je san svakog od njih da zaigra na SP a izneli su kvalifikacije.Logicno je i da ih povedes,iako su povredjeni,mislim ljudski je ali ako zeliz da ostvaris neki uspeh a to je prolaz u narednu rundu,onda nema sentimentalnosti,igraju samo najspremniji i oni u najboljoj formi.Gresio si i tokom kvalifikacija ali nije stigla kazna jer si zvao igrace koji nisu igrali u svojim klubovima a kao razlog si navodio kako imaju veliku zelju i dosli bi pesaka za reprezentaciju.To bi apsolutno svaki igrac uradio i to obrazlozenje ti ne pije vodu.

Tuta

pre 1 godinu

Ne zaboravite da u poslednjih 20 i kusur godina mi Africku ekipu nismo nikad pobedili. Izgubili od Gane a pre toga izgubili i od Obale Slonovace. Ne otpisujmo nikoga vec koncetracija i maksimalno angazovanje da se pobedi utakmica kao u Portugalu.

mario

pre 1 godinu

Ružnije od sramotne igre je kada selektor počne da traži krivce okole sebe.
A to je dozvoljeno jedino u slučaju da nije shvatio da je on selektor.

Miloš

pre 1 godinu

Prosti ih je velika scena pojela. Kao i zvucna imena brazila. Pa oni su izasli pognute glave, psihicki a onda i fizicki nista. Nista ovo nije dobro.

Balls of Steel

pre 1 godinu

Zar je tesko da se kaze da su jednostavno bili bolji od nas. Uopste nije potrebno da se trazi neki izgovor. Tu smo gde smo, idemo dalje, Kamerun nije resena stvar!

Dejan

pre 1 godinu

Jako sumnjiva priča. Nemoguće da trener koji je sa igračima svaki dan na terenu ne vidi da su povređeni. Ovo nisam očekivao od Piksija. Trebalo bi da igraju najspremniji, pogotovo protiv Brazila, a ne da imena šepaju po terenu. Sad se stvara loša atmosfera . Po meni dolaze dve utkmice sa nama jednakim protivnicima, ne vidim da smo neki favoriti a pre meča sa Brazilom smo Kamerun precrtali kao već dobijenu.

Dvojnik

pre 1 godinu

Skroz je ocigledno da Piksi ustvari ni ne zna koji su mu prvih 11 I sta uopste mi igramo sa 2 zadnja vezna, 2 spora ofanzivna vezna I sa traljavim I sporim napadacem! To je za mene sokantno.
Radonjic je jedini koji moze da obidje igraca, nesto da izboksuje a Piksiju pocinje sa klupe, pa ga onda stavlja desno, pa onda levo. U kljucnim momentima ubacuje Ilica koji nema ni minut ove sezone, a I on je jos jedan visoki spori u veznom, kao I Maksimovic sto je usao. Lose nam se pise, to je realna slika iako igubiti 2-0 od Brazila uopste nije tolko lose, jednostavno ceo utisak je bas katastrofalan, ne vidim da Piksi uopste zna sta radi. Krivo mi je jer ga skroz gotivim, al stvarno se nista nije moglo ocekivati od tih 11 sto je on izveo. Mora naci neki tim od Kostica, Radonjica, Vlahovica, mozda Jovica, Lukica, I Tadica I Sergeja. Ostali nisu taj nivo, jedino mozda Zivkovic levo ako ne moze Kostic. U odbrani mora da proba Babica I Mitrovica, kad vec bolje nema. Racic, Maksimovic, Grujic, Ilic? Bar trojica su morali da odpadnu sa spiska, al sta je tu je sad...

Реља

pre 1 godinu

Неки с којима сам гледао ову, испаде ничим заслужену утакмицу за гледање, коментаришу да не играмо свој фудбал. Па, не играмо јер нам то противник и не дозвољава! Нажалост, бојао сам се управо оваквог епилога, типично нашег, овобалконског у стилу "НИКОГА СЕ НЕ БОЈИМО, ИМА ДА ИХ…". И када су ти вајни надувани наши, зашта је велика кривица и селектора Стојковића, поред уобичајено еуфоричних, неумереих новинара, изашли на терен, "делије" на језику посташе мањи од маковог зрна. Изгубише и оно мало самопоуздања и знања ако су га и имали!? Гледали су како да се што пре ослободе лопте и то враћањем уназад, све до голмана а испред кога су уобичајено била бар 2 противничка нападача! Овако, кукавички, одбранашки се сигурно не побеђује нико, понајмање петоструки светски првак - Бразил. Е, кад се само сетим знања, елана, хтења.. наше фантаст. женске одбојк. репрезентације човеку дође мисао да више не губи нерве на ове наше предуване звезде. И овај Бразил увек лансира неку нову звезду попут вечерашње тате мате Ришарлисона - код нас и нема неке звезде приближног сјаја! Ипак, још имамо 2 утакмице, да проради инат и знање. Не треба губити наду!? Зачудила ме је изјава после утакмице Д. Стојковића у интервјуу новинару А. Стојановићу да је узрок слабе игре наше репке у 2. пол. "ЛОША ФИЗИЧКА СПРЕМА", поред ровитих А. Митровића, Ф. Костића, Д. Влаховића!? Свашта, за не поверовати!? Доћи на СП физички неспреман!?

Milan

pre 1 godinu

nije počeo sa izgovorima čovek nego su fizički pali i jasno je da neki igrači nisu spremni, ja nisam ni znao da je vlahović na terenu jer nisam čuo jednom njegovo ime dok je živković bio prilično aktivan. da, igrači su roviti a mi nemamo dve reprezentacije jednakog kvaliteta kao brazil i to je realnost. ja sam gledao mec neki minut posle primljenog gola posle nisam bio u mogućnosti ali jasno mi je da su naglo pali jer kod prve ozbiljne prilike u drugom nisu se uopste vratili igraci sredine bilo mi je uočljivo jer sam gledao prvo poluvreme i sasvim solidno su pokrivali prostor tako da je i za mene bio šok a izmene očigledno nisu postigle željeno jer po komentarima su nas razbili u drugom to je vec pitanje za selektora kao sto bih ga ja pitao da li je nas nemanja matic, ne pratim fudbal vec neko vreme pa ne znam da li on ne zeli da igra i jasno je da nije u zivotnoj formi ni u najboljim godinama, ali, da li je nemanja matić losiji igrač od onog koga je piksi uveo pocetkom drugog poluvremena na toj poziciji sto igra?

Boba

pre 1 godinu

Pa što stavlja rovite igrače u sastav SP je turnir, mogao je da ih oporavlja za dalji tok takmičenja. Ionako ne bi pobedili karioke i da su sve koje je naveo fit. Mogao je da žrtvuje Jovića, a Vlahović i Mitar da odmaraju. Pa pobogu kako su najavljivali, očekujem da igraju bar četvrtfinale. Samo ko će da mu istrči na teren??

Srdjan

pre 1 godinu

Izveo je najbolje sto je mogao. Mozda bih licno izabrao brzeg Vlahovica umesto Mitrovica. Jedino bih jos Kostica uveo umesto Mladenovica. Ostali su svi bili na svom mestu. Licno vise volim Stefana Mitrovica u odnosu na Veljkovica. Eto, to je treca promena. To bi nam dalo +5 % kvaliteta i nista vise. Nedostaje nam samopouzdanje, a njega mozemo izgraditi jedino kontinuirano dobrim partijama kao sto je bila ona u Lisabonu. Mnogo znaci plasman u A grupu Lige nacija. Verovatno vise nego plasman na Mundijal. Nismo dorasli za veci rezultat jos uvek, ali kada budemo odigrali 6 utakmica sa vrhunskim reprezentacijama u Ligi nacija, pa ako jos i osvojimo prvo mesto u kvalifikacijama za Euro, a imamo odgovarajucu grupu, mozemo nesto vise da uradimo na Euru. Mundijal za 4 godine ce nas docekati spremnije i sa mnogo vise samopouzdanja.

Dvojnik

pre 1 godinu

Skroz je ocigledno da Piksi ustvari ni ne zna koji su mu prvih 11 I sta uopste mi igramo sa 2 zadnja vezna, 2 spora ofanzivna vezna I sa traljavim I sporim napadacem! To je za mene sokantno.
Radonjic je jedini koji moze da obidje igraca, nesto da izboksuje a Piksiju pocinje sa klupe, pa ga onda stavlja desno, pa onda levo. U kljucnim momentima ubacuje Ilica koji nema ni minut ove sezone, a I on je jos jedan visoki spori u veznom, kao I Maksimovic sto je usao. Lose nam se pise, to je realna slika iako igubiti 2-0 od Brazila uopste nije tolko lose, jednostavno ceo utisak je bas katastrofalan, ne vidim da Piksi uopste zna sta radi. Krivo mi je jer ga skroz gotivim, al stvarno se nista nije moglo ocekivati od tih 11 sto je on izveo. Mora naci neki tim od Kostica, Radonjica, Vlahovica, mozda Jovica, Lukica, I Tadica I Sergeja. Ostali nisu taj nivo, jedino mozda Zivkovic levo ako ne moze Kostic. U odbrani mora da proba Babica I Mitrovica, kad vec bolje nema. Racic, Maksimovic, Grujic, Ilic? Bar trojica su morali da odpadnu sa spiska, al sta je tu je sad...

konzervativac

pre 1 godinu

Objektivno je u pravu, mi da osvojimo 4 boda i prodjemo nekako kao drugi treba da pevamo. Jednostavno bez Kostica,Vlahovica,Mitrovica potpuno spremnih nas tim je jedan od slabijih na prvenstvu a sa njima smo neka sredina. To je jednostavno tako,nismo mi fudbalska velesila niti smo ikad bili pa da je 2:0 protiv Brazila nekakav debakl.Zelim samo da daju sve od sebe protiv Kameruna i Svajcarske, protiv Brazila su igrali bunker koji je delovao uspesno prvih 62 minuta.Sledecu idemo na pobedu.

Aragorn

pre 1 godinu

Zato što svi žele da igraju protiv Brazila. Logično i normalno pa makar na jednoj nozi.To govori o njihovoj želji, Mitrovićevoj i Vlahovićevoj. Ona je ogromna, ne foliraju se ne kriju. Ne plaču, rizikuju dodatno pogoršanje povrede. Duža odsustva. I to nam treba, takvi momci taj mentalitet. Hvala vam na stavu da i povređeni igrate za Srbiju. Bravo momci.
Ali to govori da stručni štab kalkuliše, da li pod pritiskom javnosti, želje da odigramo najbolje, nemanje hrabrosti da zaista igraju 100%spremni,jer su ovo najveća imena u timu.
Zato smo i pali u drugom,jer igrač koji nema sto odsto fizicku spremnost celu ekipu "vuče" u bunar.
No dobro ništa strašno, idemo dalje, nismo se obrukali, moralo je bolje narocito u napadu i kreaciji.

SportX

pre 1 godinu

Gudelj i Zivkovic nemaju mesta u prvoj postavi i nema objasnjenja zbog cega su poceli utakmicu. Isto tako nije jasno zbog cega je zamenjen Lukic koji je veceras bio nas najbolji igrac.

H2H

pre 1 godinu

Naši treneri i igrači uvek posle poraza daju nerealne izjave, sad su alibi povrede, a već je i vrapcima na grani jasno, ako zaustaviš Tadića, a to trenutno nije teško, jer je van forme, pola posla si obavio protiv Srbije. Druga stvar, poznato je da ne znamo da iznesemo loptu posle visokog presinga, ekipa koja može to da odigra, pravi nam velike probleme. Moraćemo mnogo bolje protiv Kameruna i Švice, ako mislimo da prođemo grupu.

Messi The Goat

pre 1 godinu

Nije sramota izgubiti od Brazila, ali je sramota prikazana arogancija pred utakmicu i NAČIN na koji se izgubi utakmica, bez ijednog šuta prema golu za 100 minuta. Sve da su svi na 100% isto bi bilo

Bumerang

pre 1 godinu

Vrlo nekorektno pominjanje da su nam tri najbolja igrača došla povređena.Pa to smo znali pre nego što smo došli na prvenstvo a tvrdilo se kako će mo se mi ozbiljno suprostaviti Brazilu.Treba sportski priznati da su za klasu bolji od nas i da nebi nista bolje prošli i da su nam svi igrači zdravi.

Zapazanje

pre 1 godinu

Logicno je da ce svaki igrac tvrditi da je spreman jer je san svakog od njih da zaigra na SP a izneli su kvalifikacije.Logicno je i da ih povedes,iako su povredjeni,mislim ljudski je ali ako zeliz da ostvaris neki uspeh a to je prolaz u narednu rundu,onda nema sentimentalnosti,igraju samo najspremniji i oni u najboljoj formi.Gresio si i tokom kvalifikacija ali nije stigla kazna jer si zvao igrace koji nisu igrali u svojim klubovima a kao razlog si navodio kako imaju veliku zelju i dosli bi pesaka za reprezentaciju.To bi apsolutno svaki igrac uradio i to obrazlozenje ti ne pije vodu.

Milan

pre 1 godinu

nije počeo sa izgovorima čovek nego su fizički pali i jasno je da neki igrači nisu spremni, ja nisam ni znao da je vlahović na terenu jer nisam čuo jednom njegovo ime dok je živković bio prilično aktivan. da, igrači su roviti a mi nemamo dve reprezentacije jednakog kvaliteta kao brazil i to je realnost. ja sam gledao mec neki minut posle primljenog gola posle nisam bio u mogućnosti ali jasno mi je da su naglo pali jer kod prve ozbiljne prilike u drugom nisu se uopste vratili igraci sredine bilo mi je uočljivo jer sam gledao prvo poluvreme i sasvim solidno su pokrivali prostor tako da je i za mene bio šok a izmene očigledno nisu postigle željeno jer po komentarima su nas razbili u drugom to je vec pitanje za selektora kao sto bih ga ja pitao da li je nas nemanja matic, ne pratim fudbal vec neko vreme pa ne znam da li on ne zeli da igra i jasno je da nije u zivotnoj formi ni u najboljim godinama, ali, da li je nemanja matić losiji igrač od onog koga je piksi uveo pocetkom drugog poluvremena na toj poziciji sto igra?

Vojni penzos

pre 1 godinu

Neiskusna odbrana...odigrali više nego dobro ....sredina škripi..Gudelj 0 bodova...Mitar sam u napadu bez upotrebljivih centaršuteva...shvatam da je ideja bila da se prvenstveno ne primi gol al nekad treba rizikovati....sve u svemu nadam se boljem izdanju u sledeće dve tekme.....ipak smo igrali protiv verovatno najbolje selekcije pored francuza po mom skromnom mišljenju...

H2H

pre 1 godinu

Naši treneri i igrači uvek posle poraza daju nerealne izjave, sad su alibi povrede, a već je i vrapcima na grani jasno, ako zaustaviš Tadića, a to trenutno nije teško, jer je van forme, pola posla si obavio protiv Srbije. Druga stvar, poznato je da ne znamo da iznesemo loptu posle visokog presinga, ekipa koja može to da odigra, pravi nam velike probleme. Moraćemo mnogo bolje protiv Kameruna i Švice, ako mislimo da prođemo grupu.

Zivota

pre 1 godinu

Zar koliko sinoc nije bilo da su svi osim Kostica spremni? Odakle sad te silne povrede? I otkad to se veruje igracima da je sve ok bez misljenje lekara, koji sigurno postoje u staff-u?

mario

pre 1 godinu

Ružnije od sramotne igre je kada selektor počne da traži krivce okole sebe.
A to je dozvoljeno jedino u slučaju da nije shvatio da je on selektor.

optimus prime

pre 1 godinu

Poraz nikad nije prijatan. Brazil nas je razbio večeras. Bolji od nas u svim segmentima igre. Ali ovakav poraz nije mogao doći u bolje vreme. Ako već moraš da izgubiš. Sad samo hrabro protiv Kameruna da se to nekako pregrmi i onda na sve ili ništa protiv Švajcarske. Siguran sam da će naši momci da grizu u obe utakmice i pokažu da mogu bolje.

Miloš

pre 1 godinu

Prosti ih je velika scena pojela. Kao i zvucna imena brazila. Pa oni su izasli pognute glave, psihicki a onda i fizicki nista. Nista ovo nije dobro.

Реља

pre 1 godinu

Неки с којима сам гледао ову, испаде ничим заслужену утакмицу за гледање, коментаришу да не играмо свој фудбал. Па, не играмо јер нам то противник и не дозвољава! Нажалост, бојао сам се управо оваквог епилога, типично нашег, овобалконског у стилу "НИКОГА СЕ НЕ БОЈИМО, ИМА ДА ИХ…". И када су ти вајни надувани наши, зашта је велика кривица и селектора Стојковића, поред уобичајено еуфоричних, неумереих новинара, изашли на терен, "делије" на језику посташе мањи од маковог зрна. Изгубише и оно мало самопоуздања и знања ако су га и имали!? Гледали су како да се што пре ослободе лопте и то враћањем уназад, све до голмана а испред кога су уобичајено била бар 2 противничка нападача! Овако, кукавички, одбранашки се сигурно не побеђује нико, понајмање петоструки светски првак - Бразил. Е, кад се само сетим знања, елана, хтења.. наше фантаст. женске одбојк. репрезентације човеку дође мисао да више не губи нерве на ове наше предуване звезде. И овај Бразил увек лансира неку нову звезду попут вечерашње тате мате Ришарлисона - код нас и нема неке звезде приближног сјаја! Ипак, још имамо 2 утакмице, да проради инат и знање. Не треба губити наду!? Зачудила ме је изјава после утакмице Д. Стојковића у интервјуу новинару А. Стојановићу да је узрок слабе игре наше репке у 2. пол. "ЛОША ФИЗИЧКА СПРЕМА", поред ровитих А. Митровића, Ф. Костића, Д. Влаховића!? Свашта, за не поверовати!? Доћи на СП физички неспреман!?

Tuta

pre 1 godinu

Ne zaboravite da u poslednjih 20 i kusur godina mi Africku ekipu nismo nikad pobedili. Izgubili od Gane a pre toga izgubili i od Obale Slonovace. Ne otpisujmo nikoga vec koncetracija i maksimalno angazovanje da se pobedi utakmica kao u Portugalu.

Balls of Steel

pre 1 godinu

Zar je tesko da se kaze da su jednostavno bili bolji od nas. Uopste nije potrebno da se trazi neki izgovor. Tu smo gde smo, idemo dalje, Kamerun nije resena stvar!

Dejan

pre 1 godinu

Jako sumnjiva priča. Nemoguće da trener koji je sa igračima svaki dan na terenu ne vidi da su povređeni. Ovo nisam očekivao od Piksija. Trebalo bi da igraju najspremniji, pogotovo protiv Brazila, a ne da imena šepaju po terenu. Sad se stvara loša atmosfera . Po meni dolaze dve utkmice sa nama jednakim protivnicima, ne vidim da smo neki favoriti a pre meča sa Brazilom smo Kamerun precrtali kao već dobijenu.

Boba

pre 1 godinu

Pa što stavlja rovite igrače u sastav SP je turnir, mogao je da ih oporavlja za dalji tok takmičenja. Ionako ne bi pobedili karioke i da su sve koje je naveo fit. Mogao je da žrtvuje Jovića, a Vlahović i Mitar da odmaraju. Pa pobogu kako su najavljivali, očekujem da igraju bar četvrtfinale. Samo ko će da mu istrči na teren??

Srdjan

pre 1 godinu

Izveo je najbolje sto je mogao. Mozda bih licno izabrao brzeg Vlahovica umesto Mitrovica. Jedino bih jos Kostica uveo umesto Mladenovica. Ostali su svi bili na svom mestu. Licno vise volim Stefana Mitrovica u odnosu na Veljkovica. Eto, to je treca promena. To bi nam dalo +5 % kvaliteta i nista vise. Nedostaje nam samopouzdanje, a njega mozemo izgraditi jedino kontinuirano dobrim partijama kao sto je bila ona u Lisabonu. Mnogo znaci plasman u A grupu Lige nacija. Verovatno vise nego plasman na Mundijal. Nismo dorasli za veci rezultat jos uvek, ali kada budemo odigrali 6 utakmica sa vrhunskim reprezentacijama u Ligi nacija, pa ako jos i osvojimo prvo mesto u kvalifikacijama za Euro, a imamo odgovarajucu grupu, mozemo nesto vise da uradimo na Euru. Mundijal za 4 godine ce nas docekati spremnije i sa mnogo vise samopouzdanja.