Nedelja, 10.08.2008.

18:33

Srbija - Obala Slonovače 2:4

Reprezentacija Srbije izgubila je od Obale Slonovače 4:2, u drugom meču grupe A na OI.

Izvor: B92

Srbija - Obala Slonovaèe 2:4 IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

144 Komentari

Sortiraj po:

fenomen

pre 15 godina

U kvalifikacijama za SP na golu imamo Jevrica i kvalifikacije zavrsavamo sa skorom 14:1...Tada se nekom dize i Jevric uz neka jeftina objasnjenja biva proteran sa gola i sansu dobija Vladimir Stojkovic...Imao je Stojkovic briljantnih odbrana ali je zato dobio mnogo golova za koje je kriv a mnogi kazu da dobar golman cini pola ekipe. Setite se gola protiv Portugala koji dobija iz daljine a nalazi se 15 metara ispred gola. Ima jos golova kojih se ne mogu setiti. A opet i on takav kakav je i dalje je cini mi se nas najbolji golman. Treba stvoriti pod hitno dobrog golmana. Zvati igrace koji zele da igraju bez uslovljavanja (ili ja ili on, pr Vidic-Kezman)pa makar to bili igraci iz druge lige. Setite se Predraga Spasica koji je iz Kragujevca kao anonimus dosao u Partizan pa otisao u Real. Realno nikakav igrac nije bio ali se bar borio. Ili u noovije vreme Igor Duljaj. Zbog cega njega vise nema(ne mislim na olimpijsku reprezentaciju nego uopste)i nalazim odgovor da nekom smeta njegovo poreklo. Duljaj je profesor za Kovacevica, Bisevca i jos neke koji igraju na njegovom mestu. Zasto se Pantelicu garantuje mesto u napadu na 15 utakmica zaredom a skor mu je nula golova. Zasto Zigic igra kad nije ni na klupi u svom timu a 80% nas sto pisemo komentare se slazemo da nam je igra kad je Zigic u timu nikakva tj da se preskace sredina i samo se Zigic gadja loptama sa nase polovine a on realno ne moze nista da uradi kad ima igraca na ledjima. Igraju nam neki igraci koji imaju zelju a nemaju znanje ili igraju koji imaju znanje a nemaju zelju... Hajde da pronadjemo 11 igraca koji imaju i znanje i zelju pa makar raspisali referendum na opstinskom nivou i proveravali sve registrovane fudbalere.Za lose stanje i rezultate u nasem fudbalu ne moze biti kriv samo jedan covek, nije po meni kriv ni Djukic, ni golman Stojkovic a ni Pantelic a opet su i krivi jer niko od njih nece da sam napusti reprezentaciju uz reci npr ovakve sadrzine:"Stvarno mi je cast da branim za Srbiju ali trenutno nisam u formi i nemam dovoljno motiva i zamolio bih selektora da me na nekoliko narednih utakmica oslobodi obaveze a kad budem osetio da sam motivisan i u takmicarskoj formi rado cu se odazvati pozivu selektora".
Neki su u reprezentaciji samo iz razloga sto im je glupo da kazu da im se ne igra. Pa nek se ugledaju na Stojakovica(kosarka) kojem nije nikakav problem da kaze da ne moze ali da ce mozda iduce godine moci.
I mada sam grobar ne verujem nesto da bi Tosic a pogotovo Fejsa mnogo znacili Partizanu u mecu sa Fenerbahceom.I treba da igraju za reprezentaciju bez obzira sto je to u fudbalu ne toliko bitno takmicenje (olimpijada i fudbal) i jos kad se uzme u obzir da na olimpijadi igraju ekipe poput Novog Zelanda i jos nekih gde je glavni ekvivalent da budu zastupljene eipe sa svih kontinenta i jedino me cudi da se i Eskimi nisu nasli tamo...
Nada umire poslednja a nasa ce umreti uz Tango.S obzirom da Argentini ne znaci nista pobeda protiv nas i da ce igrati bez najboljih igraca koje ce cuvati za cetvrtfinale necemo izgubiti katastrofalno nego ce to biti neki pristojan poraz, recimo 2:0 ili 2:1..
Poz...

Negativni

pre 15 godina

Iako ne cenim Djukica kao trenera,ovaj put sam na njegovoj strani.Prvo,igraci koji su tamo otisli su jako loseg kvaliteta,a najgori su upravo oni za kojima se ovde kuka i moli da se vrate.Drugo,precenili smo uspeh na EP za mlade jer svakom ko je to gledao potpuno je jasno da su Italijani,Cesi i Englezi tamo poslali, bukvalno, decu.Cim smo naleteli na generacijski slican sastav,primili smo cetiri komada a moglo je i vise.Pritom za Holandiju nisu igrali Van Persi i jos par vrhunskih igraca koji su mladji od Jankovica i Milovanovica.Trece,nasi igraci,i mladi i seniori,nemaju nikakvog motiva da igraju za reprezentaciju,jer znaju kakva mafija vodi nas fudbal i koliko puta su prevareni od raznih,nazovi,menadzera.Svi smo kukali na Piksija kad je prodao ceo tim a prvo obecanje kad je dosao bilo je da ce oterati menadzere raznih fela u Zvezdi i da ce svi igraci imati ugovor samo sa klubom.Medjutim,Piksi je otisao.Sta mislite,ludi Srbi,zasto?Upravo zato sto su "menadzeri" duplo jaci od uprave i od drzave zajedno.U takvoj atmosferi nijedan igrac nije lud da gine u reprezentaciji,gde ga ucenjuju i nipodastavaju razni nazovi strucnjaci.Da li vi stvarno mislite da Stankovicu ili Kezmanu jedan Djoric moze da bude autoritet?
Sto se tice podrugljivih komentara na peto mesto Hrvatske na FIFA listi,to samo pokazuje koliko smo nisko pali.Hrvati su igrali fenomenalno,ne samo u kvalifikacijama i na ovom EP,vec su bili i treci na svetu.Njihov trener je izuzetan covek,vrlo inteligentan,i njegovi intervjui su briljantni,pogotovo onaj posle poraza od Turaka kada je pokazao sta znaci biti veliki i u porazu.Prema tome,u se i u svoje kljuse,gospodo Srbi,ako vec nije kasno.

zoki

pre 15 godina

Evo baš sam pročitao u njemačkim medijima da su ovi naši prodavači magle i Herthu prevarili - iako su za Kačara preuzeli obavezu plaćanja njegove plate i osiguranja, i njih su izradili i sad će ih Hertha tužiti pred CAS (internacionalnim sportskim sudom).

http://sport.t-online.de/c/15/84/78/38/15847838.html

Ovo je još jedan dokaz da su ovi ljudi totalno nesposobni za organizaciju povjerenih im poslova, da ONI ovoj zemlji nanosi štetu (a ne Partizan), da su oni ti koji se skrivaju iza plitkog politikanstva i lažnog patriotizma (u kome je svaki napad na njih maltene napad na državu ...).

Da smo u jednoj normalnoj državi, bilo bi ovo i Karadžiću i Đukiću posljednje sranje koje su napravili.

Montenegrino

pre 15 godina

Na sta se neki od vas primaju pa to je neverovatno, kakav bre Fejsa i Tosic pa ko su oni pa da vas spasu od neminovne katastrofe koja vas ceka od Fenera.

pobedidjukicu

pre 15 godina

djukicu molim te organizuj tekmu sa petlicima papue nove gvineje,poslednji na fifinoj rang listi,(prim.a.),valjda njih mozemo da pobedimo pod TVOJIM vodjstvom,da ubelezis prvu i jedinu pobedu i da onda znaci,znaci,znaci ides u .......
samo nas nemoj vise nikad brukati po svetu,demagogu
bruko srpska

Milan

pre 15 godina

Ne znam koga više mogu da začude loše igre i rezultati naših fudbalera, kako na reprezentativnom, tako i na klupskom nivou. Oni koji imaju prilike da prate mečeve ruske Premijer lige sigurno nisu nimalo iznenađeni uspehom "baćuški" na minulom EP, a pogotovo ne činjenicom da je njihova selekcija kompletno (uz izuzetak Ivana Saenka) sačinjena od igrača domaće lige.
Da li bismo i mi mogli da sledimo primer "braće" Rusa?
Možda. Ali prethodno bi trebalo da sami sebi da odgovorimo na 4 (slovima: četiri) jednostavna pitanja:

1. Ko su vlasnici ruskih timova?
2. Ko su treneri istih?
3. Kakvi su uslovi treninga i kvalitet terena kod njih?
4. Kako i koliko su plaćeni fudbaleri i treneri (pre svega vodećih) ruskih ekipa?

pablito

pre 15 godina

Ne vredjajte paraolimpijce,i oni su ljudska bica sa svim pravima,zeljama i emocijama,kao i mi,a i imaju vishe srca od vecine nas.Pitanje: ko ima vishe shanse:Grobari protiv Fenerbahce-a ili nashi paunchici protiv Argentine?Ma vazi

MarkoZG

pre 15 godina

Nije HNS pokupio Eduarda u Brazilu, nego je on skupa s Ćorlukom i Modrićem prošao sve mlađe kategorije i Dinama i repke. I njih trojica su osovina Bilićeve momčadi, razlika u odnosu na onu Kranjčarevu sa SP-a.
Prije nam možete potikavati naše Švicarce i Nijemce, nego Eduarda. Za Decoa se nitko ne sjeti da je Brazilac jer je bijel - mislim da je u tome problem s Eduardom.

vlada

pre 15 godina

Mrzi me da trazim po arhivi FSS , jel moze neko da mi kaze kad smo pobedili poslednji put; Nasi fudbalski virtuozi trebalo bi da plate put u Kinu iz svog dzepa.

Sergio

pre 15 godina

Pa mi mozemo da pobedimo Argentinu cak i sa 4-5-6 gola razlike ali samo na "Play Station"-u.
Treba raspisati referendum za ukidanje fudbala u Srbiji.

dragan

pre 15 godina

Pa Obala Slonovace ne pripada globalistickim zemljama!Mi
smo odavno sto se fudbala tice pripali zemljama sestog sv
eta(Tristan da Kunja,Sv.Jelena,a sumnjam da bi dobili i re
prezentaciju polarne stanice na Juznoj Dzordziji)tamo nam je i mesto!!!

Ekspert za fanatizam

pre 15 godina

Samo bih podsetio sve one koji su napravili mit od naših mladih fudbalskih selekcija koje su stizale do polufinala i finala na evropskim šampionatima, da su okosnicu olimpijskih reprezentacija iz Atine 2004. i Pekinga činili upravo fudbaleri iz ovih generacija.

A znamo kako su prošle te dve reprezentacije - u Atini su primili 14 golova u tri utakmice, a u Pekingu, za sada, "samo" pet golova u dva meča. Time se potvrđuje teza da su evropska fudbalska prvenstva za mlade najobičnija smejurija bez pravog takmičarskog znacaja, a ne treba zanemariti ni činjenicu da te uspehe možemo da zahvalimo pre svega velikoj sreći a ne objektivnom kvalitetu.

Da li ćemo konačno da prestanemo da pokazujemo prepotentnost, da sebe nazivamo "evropskim Brazilcima" (taj epitet su dobili igrači reprezentacije one velike Jugoslavije, a mi smo ga prisvojili, bez osnova) i shvatimo gde je mesto našeg fudbala u Evropi i svetu?!

Odakle krenuti? Od Fudbalskog saveza koji je po ugledu na Hrvate pomislio da je dovoljno samo na čelo fudbalske reprezentacije postaviti mladog trenera. Zaboravili su samo nekoliko "sitnica": Bilić je kao trener daleko talentovaniji, tehnički potokovaniji, bolji je animator i sportski je daleko inteligentniji od Đukića.

A šta reći za fudbalere? Igrači Obale Slonovače su im oduzimali loptu kada su hteli i kako su hteli, i stekao se utisak da su mogli da postignu pogodak kada su hteli. Koliko je samo smešan bio Dušan Tošić u duelima sa bržim i tehnički i taktičko superiornijim igračima protivničke ekipe!

bojan

pre 15 godina

Jel imamo barem jednog desnjaka u timu!!!
Nema veze pravimo tim za svetsko prvenstvo ustvari za evropsko ma ne covece za sledecu olimpijadu bicemo pravi ..........11.08.2012 na naj novijoj FiFinoj rang listi Srbija je uspela da sacuva 124 poziciju odmah ispred N.Gvineje i Malte koja je juce savladana posle izvodjenja jedanaesteraca

SuhesZ

pre 15 godina

OI izgubile su znacaj u svetu fudbala.
Na zadnje 3 Olimpijade fudbal nisam ni gledao,
nema vise kvaliteta vrednog moje paznje.
Sto se ovog rezultata tice ne znaci nista,
mogli su u ekipu poslati i svoje dede ili klince na raspustu da se provode, neka putuju malo i razgledaju Peking. Nema razlike da li su bili na OI ili nisu, fudbal na OI je samo parodija tog sporta. Ako se oko pravila i timinga nista ne menja, po mojem neka prodaju na aukciji mesta u fudbalskoj ekipi za OI (pa ko zeli olimpijski dozivljaj neka plati lepu sumu, i nikome nece smetati rezultat sa zemljama iz treceg sveta, a pobedi ce se i ovako radovati ko da je A reprezentacija). Sakupljene pare da daju onim sportasima, gde rezultati sa OI nose neku vrednost, a u finansijama su neuporedive sa fudbalerima. Ovako kako je sada jedino samo zelim da su ovi nasi "fudbaleri" zaradili neku egzoticnu venericnu bolest u Aziji.

Zlatko

pre 15 godina

Pitanje za ekonoma ili nekog drugog iz sveza ko je odovoran za opremu.Je l' su boje srpske zastave crveno,plavo,belo ili crveno,plavo,crveno?Toliko se pricalo o plavim dresovima i tim novim crvenim u boji zastave,a sad kao da se zaboravlja kakva je nasa zastava.Igru necu da komentarisem,jer nisam gledao,samo po onome sta sam citao u izvestajima,steta sto nismo pobedili Australiju.

PERA DETLIC

pre 15 godina

Gledao sam celu utakmicu i tacno znam gde su sve gresili.
Onaj ko nije pratio0 ovu utakmicu bolje neka ne ostavlja komentare jer garantujem oni nece biti tacni.
Nasi su mnogo gresili,nisu bili agresivni koliko je trebalo u ovako bitnom duelu,nisu ni bili dovoljno organizovani.Zaista sam se mnogo nadao da ce rezultat biti dosta bolji i velike nade sam ulagao u ovaj mec kao i u olimpisku rreprezentaciju.Kad su "slonovi"daki prvi go odma sam znao da ce biti preko 3. gola.TAkodje sam znao da ce nasi brzo izjednaciti kao sto i jesu.verovao sam u njihovu zelju i motiv.Nazalost oni su u drugom poluvremenu igrali mnogo,mnogo slabije beZ vece idelje i organizacije u napadu.
Ovo je bila istorijska utakmica koju smo morali POBEDITI.
Ne znam sta im je DJUKA reko ali ja bih im prvo reko da se smire i da napadaju 100% u drugom poluvremenu. nista vise.
Sada ne treba da gledamo sta bi bilo kad bi bilo ili ako ovi pobede ove,a ovi izgube onada cemo mi....NE!!!
Ako tako nastavimo puci semo!!!Samo se nadam da ce nasi igraci konacno da izvade neku pouku i da zaigraju bolje.
Jer zaistamo imamo EXTRA igrace.NEMOJTE DA SMENITI DJUKU MIROSLAVA.IAKO JE ON MOZDA NAJVECI KRIVAC STO NIJE UBACIO VISE NAPADACA..NEGO VICE DUSKU NA KRAJU MECA NAPRED LOPTU,DUUBOKU..On je dobar trener.
Nadam se da ce nam se promasiji protiv "kengura" pretvoriti u golove protiv "gaucosa".DJUKO NAPADAJ.
"sLOnovima" ako prodju zelim svu srecu i od sveg srca cu za njih navijati>+++++++++++++++

Vlada

pre 15 godina

Pa i na proslom svetskom prvenstvu smo izgubili od Obale Slonovace i to sa 3:2. Dakle, nastavlja se tradicija. Samo da ne puknemo od Argentina sa vise od 6:0 ...

ZeLjko Jurisic, Grac

pre 15 godina

br.62 (Srpski Heroj, 10. avgust 2008 21:10)

Pa ti nisi normalan ako te igrace vidi
Uprava zvezde i Partizan ima odmmah da ih dovede.

kazimir

pre 15 godina

Ovako se igra za svoju Srbiju. Svaka cast selektoru i igracima na prikazanoj igri.Svaka cast i novom predsedniku i svim clanovima FSS na trudu da nam se fudbal ovoliko podigne.Da sutra uvedu Balkansko prvenstvo u fudbalu mi se ne bi kvalifikovali.Agonija u srpskom fudbalu se i dalje nastavlja bez ikakvih mogucnosti oporavka.

dejan

pre 15 godina

Igra se poprilično "raspala" zato što su igrači OS bili čvršći u defanzivnoj formaciji no,ova igra ipak ima neku osnovnu fizionomiju mada je "kolektivnost" u igri još vrlo slaba.I OS u II pol. kao i Australija tokom cele utakmice su uočili da imamo eventualno samo osnovnu šemu igre dok pri specifično pojačanoj defanzivi nedostaje čvrstina i uigranost.

Dejan

pre 15 godina

"Јер може неко да ми објасни како смо ми и теоретски испали? Ево рецимо, ако ми победимо Аргентину 2:0, а Аустралија добије Обалу Слоноваче 1:0, Табела би онда изгледала овако:
1.Аргентина 3:3 6 бодова
2.Србија … 5:5 4 бода
3.Аустралија 2:2 4 бода
4.Обала Слоноваче 5:5 3 бода
Били би смо у овом случају испред Аустралије због више датих голова, зар не? А ако би добили Аргентину са 3 разлике сигурно би били испред Аустралије због очигледно боље гол разлике, пошто је међусобни скор 1:1. Ко се слаже нека препоручи, а ко не нека ми објасни како смо то испали теоретски. Хвала у напред.
(Жица, 10. avgust 2008 19:33) "

Teoretski smo ispali jer nema teorije da mi dobijemo Argentinu sa 3:0

Nikca

pre 15 godina

Ljudi ostavite se pesimizma...Jos imamo sanse????????Argentini u poslednjem kolu ne trebaju bodovi.Izvesce rezervni tim.Bez Mesija,Rikelmea mozemo da ih dobijemo 4:0.A onda kad uhvatimo zalet pa prodjem o u cetvrtfinale pa finale,pa osvojimo...uh sav sam se najezio...Cekamo ove nase sabane na trgu...E kukala nam majka

krlo

pre 15 godina

uz duzno postovanje prema reprezentaciji Srbije,i vasem nerealnom precijenjivanju kvalitete iste,i mojoj naivnosti u kladionici(dao sam cistu dvojku na Srbiju-u fix),potpisujem Fifin ranking,a to realno..ako je to ekipa(plus minus 2 igraca)koja bi se trebala kvalificirat na Mundijal onda sam stvarno,onda je to zalosno..tu nije problem u Djukicu,ili taktici i pripremi,tu nema KVALITETE...za razliku od Srbije koja se(zbog pada u 4 kvalifik.kos i nenastupu na EURU)napalila na Olimp.turnir ko da je Mundijal,ostale repre.su u rekreativnom ritmu,malo markentinga za Ronaldinha,Messija..ljut sam jer sam izgorio na kladi,ali zelim Djukicu puno srece..pozdrav iz zg
(dugave zg, 10. avgust 2008 19:13)


Oj, komso pa koj ti fudbal gledas ali u ovom timu su igrala samo dva prvotimca Stojkovic i Tosic ostali ne igraju u prvom timu Srbije. Sedi jedan!!!

baki

pre 15 godina

Фудбал је спорт који се код нас неоправдано форсира.А шта су показали?Осим бруке ове земље,ништа друго.Фудбалска организација Србије је огрезла у криминалу.А играчи су посебна прича.Када се игра за репрезентацију(част малобројним појединцима),залагање,приближно нули.Голоман Стојковић је посебна прича.Чак је и капитен овог брода који тоне.Човек просто нема појма.Мислим да је једино он за себе убеђен да зна да игра.Он већ неколико година наводно игра у иностранству а у ствари седи на клупи или уопште није резерва.Ипак неко од фудбалских моћника га позива у репрезентацију.Да није он један од оних који је платио место у тиму.Приче о томе се приказују у вашем "Инсајдеру".

Strahinja

pre 15 godina

Ljudi ovo je sramota nevidjena ako ne smenimo Miroslava mozemo da igramo jedino sa farska ostrva ili somaliju jer ce to biti mozda prilika za pobedu......A Tosicu bi bilo bolje da ode kod zene pa da joj zonglira malo one njene lopte velicine 9 a ne 5......

muamua

pre 15 godina

Neko rece da je dogovor da se izgubi da bi se Fejsa i Tosic vratili,pa carinjo da su odmah posle utakmice krenuli za bgd ne bi stigli pre utorka uvece za Bgd...

vlada

pre 15 godina

tacno glavni problem su miljanicevi puleni koji kao i on misle da su neki strucnjaci.bolje da nas fudbal vode legendarni bobek veselinovic i sekularac uz mlade koje oni odaberu jer su oni i kao igraci i kao treneri imali viziju ideju i magiju.

darki001

pre 15 godina

Ja sam kod nase olimpijske i A selekcije uocio novi kvaliteta a to je da igramo i gubim u kontinuitetu pa cak i to nije uvek lako ali nama polazi za nogom. Mislim da ne treba menjati selektora jer sa njim uvek znamo kako ce se zavrsiti utakmica sto neke od nas pametnije cini izuzetno bogatim na sportskim takmicenjima u sportskoj kladionici. U ovoj sveopstoj besparici da mi nije Djuke bio bi verovatno gladan.Ne daje se Djuka i pusti ove budaletine sto te kritkuju oni bi hteli da mi sirotinja pomremo od gladi a dok je tebe bice i leba za nas kockare. ti si nam kao "Majka Tereza" ili ti humanitarna pomoc OUN-a.

darki001

pre 15 godina

Predlazem da reprezentacija Srbije na celu sa djukicem odigra utakmicu protiv moje ulice (necemo igrati u najacem sastavu obecavam) kako bi konacno oni i Djukic ostvarili jednu pobedu. Mislim da je to posteno.

Dare

pre 15 godina

Ajde ljudi dosta više sa pljuvanjem.
Kakav vam je osećaj bio u trećem minutu kod 0-1 za OS? Osećaj je bio da će biti šestica zagaratovana po starom srpskom običaju, pogotovo što nam je rapka mlada. Upravo tada nas čupaju Tumbini "kinezi" Živković i Mrdaković, koji su ispljuvani do bola samo zato što igraju u Kini. Još kad se uzme u obzir da Mrdaković nije bio starter u prošloj a u ovoj jeste, to samo govori o dobrom potezu trenera. E sad, zašto smo im dali gol viška autogolom... ne znam. Valjda neiskustvo. Nakon toga smo pali što je i logično i tu je bio naš kraj. I još jedan pokazatelj da je Djukić dobar trener je da su upravo ljudi sa klupe Tadić i Rakić smanjili na 2-3.
Ono što je jasno kao dan je da su Afrikanci i jači i brži i od nas i od Argentinaca to se jasno videlo. Ne radi se tu o nekoj bog zna kakvoj tehnici i prijemu lopte, kako ovde na forumu neki kažu. Pozdrav svima pa čak i onima koji pljuju po evropskim vicešampionima.

ima sanse

pre 15 godina

Treba se nadati sve dok postoji i promil sanse.
Eto na primer, verovatnoca da pobedimo Argentinu (bez Tosica i Fejse) jednaka je verovatnoci da FC Partizan prodje turke (a sa sve Tosicem i Fejsom).

toma ćonta

pre 15 godina

Pridružiću se onima koji su za hitnu smenu selektofra Djukića.Djukiću je vrlo rano gurnut vruć krompir u ruke bez rukavica i naravno da se ispekao.Ako i dalje ostane selektor, budite uvereni, neće nas odvestu u Južnoafričku Republiku na svetsko prvenstvo.Sve što on može učiniti tokom kvalifikacija to je da još više sroza i onako posrnuli fudbal u Srbiji.Djukiću bi bilo daleko bolje da se vrati u Španiju i pridruži se svojoj porodici.toma ćonta

Ronin

pre 15 godina

Jednu stvar nemogu nikako da ukapiram, SMILJANIC je u poslednje 3 utakmice (i ona prijateljska) uvek starter a covek se bukvalno necuje na terenu, vrati te snimak tih utakmica i prebrojte koliko kontakta ima u mecu. Pa da su zabili neki direk na terenu pa bi se vise puta odbila lopta. Djukic odma posle olimpijade da dobije momentalni otkaz, jer trener koji igra sa jednim spicem a gubi netreba da vodi ni FK Goranja krivaja a kamoli reprezentaciju.

Rukometas

pre 15 godina

Koliko se bre samo para ulaze u taj fudbal a mi se danas jedva vucemo po trenu, a nista bolji nisu ni klubovi u nasoj zemlji jer i kada dovedu nekog stranca to je igrac 2-3 lige iz zemalja za koje prvi put cujemo.Ne bi bilo steta da se pare uloze u one sportove gde imamo sanse kao npr. u rukomet, jer smo realno u tome nekad bili najbolji na svetu a sto se tice fudbala o tome jedino mozemo da sanjamo.Nije kriv Djukic jer ne moze on umesto onih vucibatina da trci po terenu.EJ BRE ONI SU TAMO OTISLI NA ODMOR KAKAV NJIHOV FUDBAL...

sat2

pre 15 godina

Za "rod"
Hrvati su 5. na Fifinoj Listi, jer:

Su u kvalifikacijama za EP dva puta pobijedili Engleze (sa visokim koeficijentom) i samo izgubili od Makedonije (mali koeficijent)
su na EP pobijedili Njemačku (visok koeficijent) i
su bili na EP
nisu izgubili baš od nekih luzera (Kazahstan)- bar do sada...

Sramota, jedna u nizu

pre 15 godina

Djukic zanje sta je posejao. Otisao je iznenada i MIMO svih profesionalnih i ljudskih principa iz prvoplasiranog Partizana u samoj polu-sezoni (nikada nisam cuo za tako nesto, cak ni kada je rec o daleko primamljivijim fudbalskim reprezentacijama nego sto je Srbija danas) ostavivsi na cedilu igrace i klub koji se borio za titulu. Uradio je to zarad svoje trenutne koristi, kako bi mogao da zivi sa porodicom koju je ostavio u Spaniji (a nesto mi se ne cini da su mu zena i deca Spanci), dolazeci uglavnom turisticki u Srbiju. To je uradio u dogovoru sa Terzicem koji u to vreme nije mogao da nadje nikoga ko bi preuzeo takvu reprezentaciju Srbije, covekom ciji su moralni kvaliteti jednostavno opste poznati, samo zato da bi mogao da zivi van srbije i povremeno o trosku p[optuno propalog fudbalskog saveza dolazi u zemlji (kao da je stranac) kako bi mogao da uziva beneficije koje ne prilice nijednom selektoru ozbiljne reprezentacije. Mada, nema gotovo nikog ko bi nasu reprezentaciju u fudbalu nazvao ozbiljnom. Kao reprezentativci kod Djukica i njegovog kolege iz Spanije prodefilovali su svi igraci koji su makar tri minuta zaigrali u slabim klubovima sirom Evrope, kao zadnje rupe na svirali u timovima u kojima igraju. A bogami i veliki broj domacih igraca, kako se kome pojavio interes da kod prodaje svojih sticenika moze da stavi napomenu da je doticni "reprezentativac Srbije". Podrazueva se da je Djukic za svoj povremeni rad i slabe rezultate (ovencane gmilom poraza) dobijao platu koja je vise nego preterana i za to sta i kako radi i za reprezentaciju kao sto je godina vrlo neuspesna reprezentacija nase zemlje. U Kinu je, ozbiljno i bez ikakvog razloga ostetivsi Partizan (sta mu je to trebalo?) odveo manje-vise tim koji je hteo. Toboze je tu nastupio principijelno a dobio je podrsku i dela ljudi iz saveza i nekih klubova kojima igraci za razliku od Partizana i ovako i onako nisu potrebni (a i sta bi sa njima takvima). Izostali su tako samo momci iz Nanta za koje bi samo naivni mogli poverovati da bi nesto promenili u igri nase olimpijske reprezentacije. Neuigrani i bez fizionomije u igri nasi momci su objektivno najslabija ekipa u svojoj grupi. za njih su igraci iz Obale Slonovace majstori, amateri iz Australije tvrd orah a o Argenticima ne treba uopste ni pricati. Svako poredjenje sa njima bilo bi nekulturno. Za to je Djukic i kriv i nije (kao i savez). Ko zna sta bi dobar trener napravio sa nekim timom u kome bi igrali najbolji srpski igraci (kada bi se uigrali) ali nijedna dobar trener nece doci da trenira nasu reprezentaciju a od silnih pritisaka "sportskih radnika" iz saveza kada bi dosao u svakoj utakmici igrao bi kao i Djukic sa drugim timom. Bez ikakve vizije Djukic nije trebalo ni da se prihvata posla, posebno ako taj posao radi bez ikakve profesionalne podloge resvajuci time porodicne probleme (sto retko ko hoce i da spomene a ako i pomene nailazi na zestoku reakciju u svim drugim situacijama tunjavog Djukica). Uostalom, iskreno, fudbal na olimpijskim igrama je objektivno trecerazredno takmicenje na kome uspeh ne moze nista posebno doneti bilo kojoj reprezentaciji. Sramota, jedna u nizu.

strucnjak:)

pre 15 godina

@deka rasa
odlican komentar..i ziva istina

najveci prodavac magle u istoriji fudbala je miljanic.
a ovi sto vode savez su njegovi puleni.

samo, trebamo poceti od klubova da se cisti,pa ce lako posle biti sa FSS..
a ako ostane ova ekipa?!?...
za nas ce Honduras biti Brazil.

sat2

pre 15 godina

Za Na žalost!
Eto komšija- istina je da skupljamo neše dečke po bijelom svijetu! Istina je da su okosnica ove naše repke: Modrić, Kranjčar, Srna, Čorluka, Knežević, Vukojević, pa i Dudu, ipak nogomet naučili u HNL-u! Problem sa mladim reprezentacijama je što naš HNS ne polaže puno u rezultat tih reprezentacija već u stvaranju igraća! Iz one momčadi, koju su vaši dečki izbacili u V. Gorici u Vatrenima su Vukojević, Dudu, Kranjčar, Modrić, Čorluka ...!

darko

pre 15 godina

boze me sacuvaj,kakve je ovo ekipa..dusko toic je sramota za fudbal i onaj stoper jovanovic kojeg djuka gura u reprezentzciju..decko ne moze u mom selu da igra i smiljanic ce da zavrsi u nekom albaseteu i da peva..

dugave zg

pre 15 godina

(na zalost!!!, 10. avgust 2008 19:43) ja mislim da samo zalaganje nije dovoljan razlog da jedna reprezentacija bude REALNO godinama u vrhu euro i svjetskog nogometa..svaka cast vasim mladjim uzrastima,ali ocigledno se kod vas sa njima lose radi kad ostaju vjeciti talenti bez uspjeha u seniorskoj konkurenciji..a to sto ce Cvitanich radije igrat za hrv nego Argentinu,a Krkic za Spanjolsku a ne Srbiju to je vec drugi problem...cinjenica je da mi uz kolektiv imamo i individualnu kvalitetu,ali sto je najvaznije imamo reprezentaciju koju ceka jos 4 zajednicka ciklusa(2 EP,2 SP),u kojoj kad odu Kovaci i Simic imas prosjek od 23.6 god,8 vrhunskih veznih igraca(modric,kranjcar,rakitic,srna-fantazisti(svaki preko 15 mil.eura)a Vukojevic,Kovac,Pranjic,Pokrivac-buldozi..jedan Vranjes(standardni u Bremenu i Babic(betis) nemaju mjesta kod Bilica),a o napadu nemoram ni govorit..budi realan,u ovom trenutku(a objektivno u zadnjih 12 god.)glupo je uopce usporedjivat kvalitetu Srbije sa Hrvatskom...Bilic je realan i objektivan,nije prepotentan,uvijek respekt svakom protivniku, dao je jedan strasno interesantan intervju(jucer i to za hrv.sportske)pa nadji i procitaj sta kaze covjek koji je uvijek sve spustao na zemlju i stisavao euforiju..sve ce ti bit jasno,jer kad Bilic daje tákve izjave onda se stvarno sprema nesto veliko..vama zelim stvarno puno srece,ali pad na raznim ljestvicama znaci i 3.ili 4.kos u zdrijebu kvalifikacija,a iz tih koseva se na Eura i Mundijale ne prolazi.nazalost...

panta

pre 15 godina

lopta je okrugla
boricemo se do poslednje kapi znoja
nema vise lakih protivnika
fudbal je cudna igra
nije bitno ako ja postignem gol
izgaracemo na terenu
reprezentacija je svetinja
trudicemo se da ispostujemo zve zamisli trenera
ne pobedjuje uvek favorit
pokusacemo da opradvamo ocekivanja
publika je nas 12ti igrac

ziveo fudbal

senad

pre 15 godina

Argentina Srbija 12:0 u zadnje 4 godine. Nakon Pekinga 18:0. A istu tu Argentinu je Hrvatska dobila 3:1. I onda stvarno mi nije jasno kako je to Hrvatska 5 reprezentacija svijeta dok komsije Srbi sa svojim zvezdama tek 35. Ljudi moji stvarno nesto nije u redu sa Fifom. Pa vi po kvaliteti svojih zvezda ne spadate niti medu 50!!

Deka Rasa

pre 15 godina

Vidim ovde se navode kao krivci loseg stanja u srpskom fudbalu Djoric, Toplica, Tole itd. Slazem se da su krivi ali njih ne bi bilo da nije bilo jednog coveka. Grobar srpskog fudbala je Miljan Miljanic. Covek koji je, mislim, nekih 15ak godina pod svojom sapom drzao fudbalsku organizaciju. On je u fudbal uveo mafijase, skorojevice i fudbalske mediokritete.
Ovo sto se sada desava samo je posledica njegovog delovanja i srpskom fudbalu predstoji duuug put do ozdravljenja. Ako do njega ikada i dodje.

D_M_M

pre 15 godina

Ajde Srbijanci, kaj plačete? Konačno ste na nekom velikom turniru i sad opet ništa ne valja. Obala Bjelokosti je momčad protiv koje nitko nemre ući u meči računati da je to riješena stvar!!

Aca_USA

pre 15 godina

Sta nam je Djukic kriv ?
MI bolje od ovih nemamo (ne bi nama ni odsutni puno pomogli). Nasi igraci su nespremni i fizicki i takticki a posebno psiholoski. NA EU za "mlade" dolazimo do finala jer su druge reprezentacije u proseku znatno mladje i neiskusnije. Na zalost nasi igraci zastaju sa razvojem negde oko 19-20 godine (kad umisle da su zvezde). Stojkovic, Jankovic, Basta, Milijas, Milovanovic, Smiljanic, su bili bolji fudbaleri pre tri godine nego danas. Reber, Mateus i Klemente su videli dobro nas "kvalitet".
Ja sam rekao da je sve osim blamaze uspeh (u Atini smo popili 3 petarde od Australije, Argentine i Irana).
Bolje nemamo (nece nam jedan Vidic kreirati igru) i trneru Djukicu treba pruziti podrsku. Vrlo je vazno da se svi reprezentativci zadrze do utakomice sa Argentinom jer (barem teorijske sanse jos postji). Vracanjem Tosica i Fejse upravo im radimo medvedju uslugu. Pomislice da su zvzde bez kojih se ne moze. Zar stvarno ima onih koji iskreno misle da su Fejsa i Tosic takav kavlitet da Partizan ne moze bez njih?

srkis13

pre 15 godina

Djukic je rekao " Srbija neide na Olimpijadu na izlet nego da se pori"
Velika borba malih orlova:((((((((((((((((((((((((((((((((

dejchillo

pre 15 godina

E sad...posto smo skoro ispali, a posto je svima u interesu da bar malo licimo na Makedoniju,Rumuniju,Maltu(i ostale slicne reprezentacije) fino pustite ljude(mislim na Fejsu i Tosica) da se vrate u Partizan,Tomovica u C.Zvezdu i ostale igrace iz nasih klubova koji ucestvuju u evro takmicenjima da bi mogli da se uigraju i pripreme za utakmice u evropi.

Sam si Djukicu rekao:"Ne zelim da se igarm ugledom nase reprezentacije".
Budi covek,pa ispostuj svoju rec i pomozi klupskom fudbalu kad vec reprezentaciji ne mozes.
Cenim te i postujem, ali mislim da ti jos uvek nemas ono sto treba za selektora A tima, do tad - bolje idi i uci se negde (u Partizanu ti je dobro krenulo,a sad si pao na dno - tako da te ni ono vise nikad nece uzeti za trenera) a onda preuzmi reprezentaciju da nas vadis iz ovih muka,a ne da nas jos i nas covek pokopava(posle Klementea - koji je i defanzivnijom igrom od tebe bolje radio svoj posao).
Oprosti se posteno da ne zavrsis kao Kezman i Jaric i sl. a svi znamo zasto.
A mi navijaci, budimo jedinstveni bar sad...(vidite turke kako navijaju i podrzavaju nacionalni tim a znamo kakvi su odnosi izmesju navijaca rivalskih kluboba) podrzimo ih i dajmo im snagu(jer elan i htenje na terenu se dobijaju samo pod jedinstvenom i glasnom podrskom navijaca sa trebina), da se dignu sa dna.
Puno pozdrava svim navijacima Srbije...CCCC

krtica

pre 15 godina

@(Жица, 10. avgust 2008 19:33)
Važi brate,ali mi ćemo da pobedimo Argentinu tek kada ja postenem predsednik FIFE...Možda za par vekova...

Ja sam za prijateljsku sa Papua Novom Gvinejom.Njih bi ponizili sa 2:0!!!

Zlatan

pre 15 godina

Partizan, ako nedaj bože ispadne od Fenera, mora da tuži Fudbalski savez Srbije i da traži oštetu od 10.000.000 eura.
Za nas su i obale velesile.

TIGER

pre 15 godina

Жица, 10. avgust 2008 19:33

U kom crtanom filmu ti zivis prijatelju?
Da pobedimo Argentinu?
Pa nisu uspeli amatere iz Australije da pobede a kamo li Argentinu...

sloba

pre 15 godina

Naši fudbaleri su stvarno zalutali.Ovakve trube su umesto u Peking trebale da budu u Guči.Tamo bi bili medju favoritima za zlatnu medalju!

I TEORETSKI SMO ISPALI

pre 15 godina

@ (Жица, 10. avgust 2008 19:33):
Problem je u tvom poimanju "teoretskog". Teoretski nismo ispali, ali kad su u pitanju Djukićevi "lavovi bez ijednog zuba" (svaka čast samo Z. Tošiću i Fejsi, svi ostali su "trubetina" samo takva!) - i teoretski smo ispali! Oni ni reprezentaciju vrtića moje ćerke (a da u njoj igraju samo devojčice iz vrtića!) ne bi dobile 2:0 ili 3:0, a kamoli Argentinu! Jel ti sad jasno zašto smo mi I TEORETSKI već ispali?

Chaos Is Me

pre 15 godina

Bambi Toshic je ubedljivo najtalentovaniji igrach iz ove ekipe i nije mogao nishta pored ostalih nesposobnih manekena. Fejsa je NAJGORI IGRACH, ne znam ko ga je doveo za tolike pare u Partizan. Tomovic je verovatno veslach pa ga je Djukic uzeo jer nismo imali nikog na desnom beku. Ja sam ovo ochekivao, nije Djukic kriv shto ne zna, to je isto kao sa Mokom Slavnicem proshle godine u basketu. Problemi u nashem "fudbalu" su mnogo dublji. Grobari, budite realni, Fener ce vas isprashiti sa petardom osim ako velemajstor Fejsa ne proigra.

PAPARESTA

pre 15 godina

Mislim da posle ovoga Partizan treba da se zahvali selektoru Djukicu zato sto nije pustio Tosica i fejsu da se vrate u Beograd i da im preporuce da ostanu do kraja da pojacaju Partizan i da mu omoguce kakve takve sanse protiv Fenera.

marko

pre 15 godina

Nismo ispali teoretski..jer se gleda gol razlika a ne medjusobni skor.. to je manjak znanja naseg komentatkora koji je to danas rekao.Ali naravno...teoretski nije moguce da pobedimo Argentinu sa pola tima...

Nebojša

pre 15 godina

Nijedno objašnjenje zašto smo čabar ne pije vodu.
Da nemamo talenta i tehniku, a ni trenere, ne pije vodu ako se uzme u obzir da smo drugi u Evropi 2007me, a polufinalisti prethodni put.
Da nemamo ligu to stoji, ali nema ni Obala, a ni Argentinska nisam siguran da je nešto naročito (i njima su reprezentativci strani legionari).
Moja hipoteza je da smo mentalno nedozreli svi, pa igramo šizofreno: neki put super, neki put klozet.
Obala nema pojma u odbrani, totalno su rupa, ali šta vredi kad mi ne znam šta.

Slon

pre 15 godina

Kakvi su ovo sprinteri danas igrali za obalu slonovace...zar nisu trebali Gervinho,Ngosan i kompanija da trce na 100 :))))) jebote pretrcavali rajkovica kao ulicu :))))

ivana

pre 15 godina

Kada pricaju o strancima trenerima,oni treba da dovedu trenere koji su zaduzeni za uzrast od 14 do 18 godina,da nauce ove nase momke osnovnim stvarima,prijem lopte,dodavanje,sut.Nije da momci nezele,oni stvarno ostavljaju srce na terenu ali im fali tehnike,nek uzmu nekog holandjanina da ih nauce,do tad osramoticemo se jos 100 puta.pa riba smrdi od glave.

ana

pre 15 godina

E, nemojte da se smejete, mozda ne igraju bas dobro, ali odusevilo me je kako su se drzali za rucice i kako su pevali himnu, htela sam da zaplacem...

marko

pre 15 godina

ljudi nemojte da se nervirate,ovo za drugu utakmicu je bilo isplanirano.izgubili su za Partizan!moraju da se vrate ova dva Partizanova igraca za utakmicu sa Fenerbahceom.Sta da se radi kad je Partizan u ovom trenutku bitniji od reprezentacije.Znate koga je Djukic trenirao!A znate i ko nam je predsednik saveza trenutno...Karadzic(grobar)...tako da nije smelo bolje...to je surova istina...

GrobarPancevo

pre 15 godina

I sta je sad? Gde ste sad 'patriote' da komentarisete KULT reprezentacije i ostale nebuloze? sad cutite!?
e bash zato sto se ovo i ocekivalo nisu Tosic i Fejsa ni trebali da putuju! i zato ce sad da se i vrate..a ne zato sto je PARTIZAN muslimanski ili jugoslovenski ili antisrpski tim! je l' cete i sad da navijate za Fenerbahce!? A za svesrpski tim crvena zvezda sa svojim saopstenjem za medije 'Mi smo uvek uz Srbiju' imam pitanje : Koliko je vasih igraca igralo na ovom mecu? A koliko na olimpijadi 2004 kad ste igrali kvalifikacije za LS? znam odgovor.. 0!

crag_7

pre 15 godina

Pre svega, da se ne lazemo - rezultat je potpuno zasluzen danas pokazanim, ali ima par stvari koje su mi bole oci:

Ajde da izbrojimo koliko je zutih kartona trebalo biti dodeljeno igracima OS. Ja mislim da je bilo bar 6. Mislim da smo dobili batine na terenu, samim tim, nisu mogli igraci da prikazu igru koju su prikazali protiv australije. Prosto ne mogu da se otmem utisku da su sudije smotani i slepi amateri. No, nista od toga nije bitno. Ni 95% vlaznosti. Kako je bilo nama tako je bilo i svima. Na kraju, nije kriv ni Djukic, ni Igraci (ne treba njima prekor - treba im psiholog). Kriv je FS. Nisu ucinili NISTA da se vodi najjaci sastav na turnir. Sta vise, nisu ucinili NISTA za nas fudbal poslednjih 18 godina. A grobari koji tvrde da je olimpijada nebitna - mozda se*onjama kojima su najbitnije pare - ali sam pristup Brazilskih fudbalera turniru treba da govori puno o znacaju samim igracima. Nadam se da ce se ici na sve ili nista protiv Argentine, makar samo morala radi.

Sergio

pre 15 godina

"Neću da se igram ugledom Srpskog fudbala", reče Đukić...
Pa i ne igraš se ti, nego oni koji su te tu postavili! Klementea su, čini mi se, smenili zbog loših rezultata?
Ha, ha, ha...

Marko

pre 15 godina

Tretman kakva je nasa reprezentacija imala od strane raznoraznih direktora klubova, trenera, komentatora, strucnjaka, od silinih opozivanja igraca, ponizavanja Djukica koji je nas ubedljivo najbolji trener koga je nasa reprezentacija ikad imala.Gospodin covek koji nije fudbal ucio od Djorica vec u Spaniji...
Momci jako me je rastuzio vas poraz, ali vam zelim sve najbolje u trecem mecu. Gore glavu.

Radan

pre 15 godina

E ovako, pa da li je moguce da postoji onakvo ne zalaganje i onakva sporost i tromost kod nasih igraca kada nose dres sa drzavnim grbom, neverovatno. A sada ce Djukic da prica da kako je na igrace uticalo sve ono sto se desavalo oko reprezentacije pre OI. E pa Djuka to ne pije vodu nego i ti i ovi tvoji manekeni lepo da se manete CRVENOG dresa i da vise ne prilazite reprezentaciji jer se tako ne igra za dres sa drzavnim grbom.SRAM VAS BILO

Nikola

pre 15 godina

Bitno je da je Djukic (poznatiji kao "ja i posle mene potop") odveo dva dobra igraca iz Partizana, kako bi Partizanu umanjio sanse za Ligu Sampiona... a sve pod izgovorom da hoce da napravi nesto na Olipijadi. Eto, napravio je... jednim udarcem dve muve: pukla je nova bruka reprezentacije, a Partizan je s ciljem oslabljen.
Partizan je dobio protivnika koga moze da prodje ako dobro igra u najjacem sastavu. Ulaskom u Ligu Sampiona u Srbiju bi uslo par miliona evra... ali ne, Djukic i njegovo "posle mene potop" su najbitniji. Eto vam sad reprezentacije... samo da vidimo kolika ce tek bruka da pukne posle Argentine. E moj Djukicu...

cogi

pre 15 godina

1.Аргентина 3:3 6 бодова
2.Србија … 5:5 4 бода
3.Аустралија 2:2 4 бода
4.Обала Слоноваче 5:5 3 бода
@ZICA
zar stvarno mislis da mozemo pobediti Argentinu :)
Jedino da igramo ofanzivnije pa da primimo sest komada

dj

pre 15 godina

koliko bi tek bilo da nisu igrali Fejsa i Z. Tošić... u pravu je Đukić što im je zabranio da pomognu Partizanu da uđe u LŠ... odbranio je interes srpskog fudbala... sad gubimo samo sa dve a ne sa šest golova razlike...

RaJa

pre 15 godina

u Srbiji dekretom zabraniti fudbal.stop.stadione pretvoriti u parkice za klince.stop.fudbalski Savez Srbije u Spec.Sud.stop.nema fudbala u Srbiji za na vek.stop.

GGrobar

pre 15 godina

Pa neka, bash mi drago, ustvari - svejedno mi je postalo za reprezentaciju Srbije. Puknite slobodno i u trecoj utakmici.

Napred Partizan!

Данијел

pre 15 godina

Ђукић уништио српски фудбал,уништен је вама мозак.Он је тужан човек јер њиме управља савез.

SRPSKISINOVI

pre 15 godina

Mi smo i dalje u trci za naredni krug. Moramo da pobedimo Argentinu sa 3:0 ali i da Australija trijumfuje 1:0. Ipak, realno je da ce selektor Sapcanin da izgubi i ovaj mec, ali ce Slonovi da ubiju Kengure. Samo neka taj selektor ode u svoju Spaniju i da tamo trenira petlice, a Tumbakovic da preuzme reprezentaciju, pomocnici da mu budu Mica Radovic i Vuk Rasovic. Trener golmana Davidovic sto je bio u Zvezdi...

Dule

pre 15 godina

tosic nek pozira sa jelenom po ilustrowanim listowima jeftinim to i zna samo nabildowani tenkre tupawko jeftini..sramezi jedni swi odreda uh zapalio bi ih!!

Mastarije

pre 15 godina

Nismo uspeli dobiti Australiju - nije bio problem, ostalo je da dobijemo Obalu Slonovace! Izgubili smo od Obale Slonovace - nije smak sveta, mozemo dobiti Argentinu!? To vam je kao da srpska vojska razmislja ovako: ne mozemo kontrolisati Siptare u Presevskoj dolini - ali zato mozemo one na Kosovu! Ako ne bude islo sa onima na Kosovu, jos uvek ostaje mogucnost da kontrolisemo Amerikance! Ludi - pa to ti je!

vlada

pre 15 godina

Svi ovi porazi i katastrofe prethodnih godina su deo maestralnog i lukavog plana starca foce odnosno Toleta Karadjica , bata Djore i ostalih u savezu , kao i igraca da zavaravaju ostale timove kako smo slabi , a da onda u Juznoj Africi 2010 sve razbijamo sa 6 golova razlike;

vlada

pre 15 godina

Brukamo se na terenu i van njega. Nismo se jos ni raspakovali a vec treba da vratimo neke igrace , a 2006 pola tima ode pre poslednje utakmice. Jedino sto znaju je da nadju izgovore: nemaju drzavu , himnu, grb , pada jaka kisa , sneg , velika vlaznost vazduha , visoka trava na terenu, jak vetar , rano primljen gol koji ih je sokirao, svi gledaju tenis pa nisu dosli da navijaju za njih ,velika vlaznost vazduha; Nasa igra se zna : ja tebi ,ti meni na nasoj polovini , a u napadu sta nam bog da;Sa argentinom verovatno necemo ni da igramo , izmislice da imaju proliv;

Остајем овде!

pre 15 godina

Ако се по јутру дан познаје,ово ће бити суноврат нашег спорта!

GrobarPozarevac

pre 15 godina

Djukicu izdajice imao si sve u Partizanu dobar tim, dobru igru, odlicne navijace koji su se kleli u tebe, mogucnost da vodis ekipu u ligu sampiona ili ligu uefa sve sto bi mnogi treneri samo pozeleli a ti si nas prodao-izdao zarad onog Terze ali bog sve vidi i okrece se kolo srece Partizan je veliki klub i nece propasti zbog tako malih ljudi kao sto si ti. Vratio ti je bog tebi i tvom Terzi milo za drago a to je tek za pocetak a na kraju treniraces onu ekipu iz tvog sela i to ce ti biti premija. A grobari ti nikad nece zaboraviti izdaju jos si poveo Tosica i Fejsu da nas dokusuris ali nije ti uspelo 'krusko' bio si i ostaces veciti gubitnik (promaseni penali) bog zna ko ima srce i ko je junak a ko izdajica. Ma imao bih jos mnogo da pisem ali nisi ti vredan toga da se ja nerviram zbog tebe. Partizan je svetinja zapamti to izdajnice.

na zalost!!!

pre 15 godina

(dugave zg, 10. avgust 2008 19:13)

Vidis komsija ne bih se bas slozio sa tobom. Bez obzira koliko je Hrvatska reprezentacija u ovom trenutku jacha od Srbije (mislim na seniore) vi nama u mladjim kategorijama ne mozete ni da pridjete. Ovi igraci, bas ovi sto su danas igrali utakmicu protiv Obale Slonovace su drugi u Evropi jer smo u finalu izgubili od Holandije. Problem nije u tome sto "nema kvalitete" jer je ima, uostalom ne bi bili drugi u Evropi za dzabe, vec je problem u tome sto niko ne igra zharom za svoju zemlju. Ne znam dal si pomno pratio desavanja pre olimpijskih igara ali ti ne znas koliko se nama igraca nije odazvalo na ovaj turnir ili im klubovi nisu dozvolili da dodju. Zamislite samo da je npr. Mancester pustio Vidica, onda da je tu Sulejmani, pa Kuzmanovic, pa Jankovic, Babovic ili Krasic, bilo ko od njih ali na zalost nema nikog. Zato je jadni Djukic morao da pozove ovu dvojicu sto igraju u Kini jer nije mogao da racuna na veliki broj igraca. I samo jedna napomena za tebe komsija, Srbija je redovan ucesnik svih takmicenja u fudbalu za mladje kategorije a tu spadaju mlada reprezentacija pa nadole kadeti, omladinci itd. sto apsolutno nije slucaj sa Hrvatskom. A jel znas zasto? Zato sto vi svoje igrace skupljate po inostranstvu po Svajcarskoj, Australiji, Brazilu, Nemackoj itd. i zato vi ne igrate ta takmicenja kao Srbija. Ali za zalaganje kad igrate za reprezentaciju svaka cast... e to je ono sto nama fali.

Srbfan

pre 15 godina

Kakva je podrska reprezentaciji od medija,klubova,fss-a i navijaca,mi smo super prosli! Nismo se obrukali. Djukic je bre trenercina,kad je sa ovim igracima bio 2. u Evropi,(dobro bio je tu i Jankovic,Babovic i jos neki). I da vam kazem, od O. Slonovace nije sramota izgubiti,bili su bolji,posteno,ali je sramota navijati protiv svoje repke,pljuvati je i ismijavati!

zoki

pre 15 godina

E pa dobro - sad lepo vratite Fejsu i Tošića fino u Partizan, a vi ostali možete ostati i za paralimpik, za drugo i niste (ako vam fali koji igrač, javite se kod komšija, mislim da ih tamo ima dosta sa pravom nastupa).

Dambo

pre 15 godina

Stvarno ne znam zasto komentarisem ovu katastrofu, ali eto.
Mislim da Najsrecniji posle ovoga treba da budu igraci Fenerbakcea koji su verovatno umirali od smeha gledajuci vragolije Bambi Tosica i Dzomba Fejse. Tosici po krvnom srodstvu nisu braca, ali po fudbalu sigurno jesu. Onoliko ne znanje i slabost nisam nikad video.
Takodje Djukic bi trebao da postane dozivotni selektor, kako bi za nekih 20 godina bili udarna vest u svetu fudbala posto smo pobedili posle 234 utakmice.
Golman Stojkovic tj. najbolji golman Evrope Stojkovic se posteno trudio da ne odbrani nijedan jedini sut, ali nije uspeo, lopta ga je par puta nehotice pogodila.
Desni bek Tomovic je uspeo par puta da uputi izvaredne centarsuteve po zemlji koji su uspevali da se otkotrljaju punih 3-4 metra.
Rajkovic, Smiljanic, Rakic, Jovanovic- solidno losi, ali za razliku od ostalih primecuje se blagi talenat.
Mrdakovic i Zivkovic Solidni i u istu ruku najbolji.
I zamolio bih Minju Subotu, da svakome ko pohvali Zorana Tosica, i pritom kaze da je on najbolji igrac Srbije, uruci po jedan Bambi.

strucnjak:)

pre 15 godina

pa dobro...
ucestvovali smo,dali neki gol..
to je olimpijada,rezultat nije vazan:)

nego...sada je najvaznije da se spremimo za fener i docekamo ovu dvojicu na aerodromu..

mi sada imamo vazna posla u Evropi,
a ne da se bakcemo sa skokovima u vodu i gadjanje vazdusnim pistoljem :)


pada fener!!!

Жица

pre 15 godina

Јер може неко да ми објасни како смо ми и теоретски испали? Ево рецимо, ако ми победимо Аргентину 2:0, а Аустралија добије Обалу Слоноваче 1:0, Табела би онда изгледала овако:

1.Аргентина 3:3 6 бодова
2.Србија 5:5 4 бода
3.Аустралија 2:2 4 бода
4.Обала Слоноваче 5:5 3 бода

Били би смо у овом случају испред Аустралије због више датих голова, зар не? А ако би добили Аргентину са 3 разлике сигурно би били испред Аустралије због очигледно боље гол разлике, пошто је међусобни скор 1:1. Ко се слаже нека препоручи, а ко не нека ми објасни како смо то испали теоретски. Хвала у напред.

TIGER

pre 15 godina

Jel si zbog ovog zadrzao Tosica i Fejsu???
Lepo ti ja Djukicu kazem da protiv ovin nema sta da trazis, a kamo li da se nadas pobedi protiv Argentine. Zato pusti momke odmah mozda stignu do srede...
I kao sto si rekao pre puta u Kinu: "Ne zelim da se igarm ugledom nase reprezentacije". Ja stvarno ne znam sta si ocekivao... Bolji rezultat bi postigao na OI da si poveo igrace Srema.
Sada sedi i razmisli koliku si stetu naneo Partizanu sa svojom tvrdoglavoscu...

dule

pre 15 godina

smiljanic,dusko tosic,kacar,tadic kolarow na celu sa djukicem odma u kontejner sram was bilo,bog wam nedao srece dabogda i nikad mira neimali,kako mozete bog was kaznio,zajedno sa djukicem ..puuu

trava je zelena

pre 15 godina

Mozemo mi to mnogo bolje ......
Samo da se jos malo evropski integrisemo.....
Ipak smo mi sada samo jedna mala zemlja na tamo nekom balkanu......

JovanaNBGD

pre 15 godina

Briga njih sto se vi nervirate i za ove komentare. Sad ce jos da muce loptu protiv Argentine (dok je ne donesu na 5m od gola, jer, moj je utisak da im je neko zabranio da sutiraju sa vece udaljenosti od te)! Lako je vama, imate daljinski, kako li je onima na stadionu..
Nego, opet gubitnici (fudbal) dobijaju vise paznje nego ostali sportovi, u kojima ima rezultata.

dugave zg

pre 15 godina

uz duzno postovanje prema reprezentaciji Srbije,i vasem nerealnom precijenjivanju kvalitete iste,i mojoj naivnosti u kladionici(dao sam cistu dvojku na Srbiju-u fix),potpisujem Fifin ranking,a to realno..ako je to ekipa(plus minus 2 igraca)koja bi se trebala kvalificirat na Mundijal onda sam stvarno,onda je to zalosno..tu nije problem u Djukicu,ili taktici i pripremi,tu nema KVALITETE...za razliku od Srbije koja se(zbog pada u 4 kvalifik.kos i nenastupu na EURU)napalila na Olimp.turnir ko da je Mundijal,ostale repre.su u rekreativnom ritmu,malo markentinga za Ronaldinha,Messija..ljut sam jer sam izgorio na kladi,ali zelim Djukicu puno srece..pozdrav iz zg

vlade 031

pre 15 godina

nije se moglo vise od ovoga nije bila velika bruka bolje nego predhodnih godina utakmica sa argentinom je veoma bitna ne rezultatski vec zbog ambijenta uopste.ako se neobrukamo protiv argentine znaci da su nam u pojedinim trenutcima turnira hvalili hladnokrvnost i koncentracija ali ako nas opet napune sa pet ili sest komada onda stvarno treba da se pokrijemo po usima i da cutimo

Dja Djedje

pre 15 godina

Dja Djedje
Dja Djedje
Dja Djedje
Dja Djedje
Dja Djedje
Dja Djedje
Dja Djedje
Dja Djedje
Dja Djedje
Dja Djedje
Dja Djedje
.
.
.
n-ti put Dja Djedje

NikolaNish

pre 15 godina

Ma nema zime za nas jer Fk crvena zvezda nece povuci svoja tri reprezentativca do kraja turnira.....
A mozda i izdaju jos jedno saopstenje za javnost.....
Smesno i Strasno

Srbin

pre 15 godina

19:10:17 2008-08-10
Sta nije jasno? Pa to je slika i prilika srbskog fudbala. Sta se bre mi tu lozimo nesto. I partizan za LS i zvezda za uefa. Mi smo bre trube. Dok se klubovi ne privatizuju nema bre fudbala u ovoj Srbiji. Laku noc!

Baki

pre 15 godina

Ne znam koji je to potreba naseg naroda da svaki put trazi krivca tamo gde ga nema.

Ovaj poraz nema veze sa Djukicem. Ko je gledao utakmicu mogao je da vidi da su nasi tehnicki 2 koplja ispod Obale Slonovace. Pa nasima je stopovanje lopte nedostizna umetnost i nauka. Fudbal im se odbija od noge kao od balvana. Precizni pasovi su nesto sto moze samo slucajno da se desi, a momci u odbrani tri ciste u glavi nemaju i uvak padaju na isti fazon.

Nazalost, srz problema naseg fudbala jesu treneri i (POGOTOVO) razne uprave Djorici i ostale neznalice, Toplice i slicni, ali kao posledica svega toga , isto tako cinjenicno je stanje da mi danas nemamo nikakve igrace.

Tu tehnike, talenta i ideje nema ni od korova. Zamisljene putanje igraca i taktika Djukiceva i nije bila losa, ali je zalosno bilo gledati kojoj meri su igraci nesposobni to da sprovedu u delo.

Bojta

pre 15 godina

Razumem da smo slaba reprezentacija ali zasto uvek moramo da dozivimo debakl?Jedna Australija koja je realno gledano slabija od nas casno ce i dostojanstveno da ode sa turnira za razliku od nas.Mnogo ima usijanih glava medju nama.

dart gunner

pre 15 godina

nisam gledo celu utakmicu,zaspo sam pri kraju,ali ono sto sam uspeo da vidim je:nasa reprezentacija ne zna ni da napada,ni da igra bunker:fejsa ne vredi 1,2 miliona;tomovic i nije toliko los koliko sam mislio;tosic z. moze da igra samo u 4:4:2,ovo je bilo previse ofanzivno za njega-sut mu i nije neki,glava mu je samo za sisanje;sta god neki pricali,mi ne mozemo bez stankovica...

Objektivni Lala

pre 15 godina

Da li da se ljutimo ili smo razočarani....
Obrni-okreni ovo je naša realnost.
Nemamo igru, nemamo igrače, nemamo vođu-nema rezultata!

zuti

pre 15 godina

Kao mali gledaao sam istorijsku utakmicu nasih fudbalera protiv tada najjacih Afrikanaca Zaira, rezultat je bio 9:1 za nas naravno!
Sta je ovo ljudi, da li je to moguce, jojojooooooj!
Razbijaju nas "slonovi" 4:2 a moglo i gore, nasi se nisu videli STRASNO
KATASTROFA

Manje inteligentan

pre 15 godina

Bojim se da ce ovi sto ocekuju Fejsu i Tosica natrag, docekati ih o kukovu danu. Vjerovatno ce ostati da se proba cudo protiv Argentine. A i da krenu, sigurno nece carter letom direktno za Beograd. Putovace oni malo duze

Dambo

pre 15 godina

Stvarno ne znam zasto komentarisem ovu katastrofu, ali eto.
Mislim da Najsrecniji posle ovoga treba da budu igraci Fenerbakcea koji su verovatno umirali od smeha gledajuci vragolije Bambi Tosica i Dzomba Fejse. Tosici po krvnom srodstvu nisu braca, ali po fudbalu sigurno jesu. Onoliko ne znanje i slabost nisam nikad video.
Takodje Djukic bi trebao da postane dozivotni selektor, kako bi za nekih 20 godina bili udarna vest u svetu fudbala posto smo pobedili posle 234 utakmice.
Golman Stojkovic tj. najbolji golman Evrope Stojkovic se posteno trudio da ne odbrani nijedan jedini sut, ali nije uspeo, lopta ga je par puta nehotice pogodila.
Desni bek Tomovic je uspeo par puta da uputi izvaredne centarsuteve po zemlji koji su uspevali da se otkotrljaju punih 3-4 metra.
Rajkovic, Smiljanic, Rakic, Jovanovic- solidno losi, ali za razliku od ostalih primecuje se blagi talenat.
Mrdakovic i Zivkovic Solidni i u istu ruku najbolji.
I zamolio bih Minju Subotu, da svakome ko pohvali Zorana Tosica, i pritom kaze da je on najbolji igrac Srbije, uruci po jedan Bambi.

na zalost!!!

pre 15 godina

(dugave zg, 10. avgust 2008 19:13)

Vidis komsija ne bih se bas slozio sa tobom. Bez obzira koliko je Hrvatska reprezentacija u ovom trenutku jacha od Srbije (mislim na seniore) vi nama u mladjim kategorijama ne mozete ni da pridjete. Ovi igraci, bas ovi sto su danas igrali utakmicu protiv Obale Slonovace su drugi u Evropi jer smo u finalu izgubili od Holandije. Problem nije u tome sto "nema kvalitete" jer je ima, uostalom ne bi bili drugi u Evropi za dzabe, vec je problem u tome sto niko ne igra zharom za svoju zemlju. Ne znam dal si pomno pratio desavanja pre olimpijskih igara ali ti ne znas koliko se nama igraca nije odazvalo na ovaj turnir ili im klubovi nisu dozvolili da dodju. Zamislite samo da je npr. Mancester pustio Vidica, onda da je tu Sulejmani, pa Kuzmanovic, pa Jankovic, Babovic ili Krasic, bilo ko od njih ali na zalost nema nikog. Zato je jadni Djukic morao da pozove ovu dvojicu sto igraju u Kini jer nije mogao da racuna na veliki broj igraca. I samo jedna napomena za tebe komsija, Srbija je redovan ucesnik svih takmicenja u fudbalu za mladje kategorije a tu spadaju mlada reprezentacija pa nadole kadeti, omladinci itd. sto apsolutno nije slucaj sa Hrvatskom. A jel znas zasto? Zato sto vi svoje igrace skupljate po inostranstvu po Svajcarskoj, Australiji, Brazilu, Nemackoj itd. i zato vi ne igrate ta takmicenja kao Srbija. Ali za zalaganje kad igrate za reprezentaciju svaka cast... e to je ono sto nama fali.

NikolaNish

pre 15 godina

Ma nema zime za nas jer Fk crvena zvezda nece povuci svoja tri reprezentativca do kraja turnira.....
A mozda i izdaju jos jedno saopstenje za javnost.....
Smesno i Strasno

GrobarPozarevac

pre 15 godina

Djukicu izdajice imao si sve u Partizanu dobar tim, dobru igru, odlicne navijace koji su se kleli u tebe, mogucnost da vodis ekipu u ligu sampiona ili ligu uefa sve sto bi mnogi treneri samo pozeleli a ti si nas prodao-izdao zarad onog Terze ali bog sve vidi i okrece se kolo srece Partizan je veliki klub i nece propasti zbog tako malih ljudi kao sto si ti. Vratio ti je bog tebi i tvom Terzi milo za drago a to je tek za pocetak a na kraju treniraces onu ekipu iz tvog sela i to ce ti biti premija. A grobari ti nikad nece zaboraviti izdaju jos si poveo Tosica i Fejsu da nas dokusuris ali nije ti uspelo 'krusko' bio si i ostaces veciti gubitnik (promaseni penali) bog zna ko ima srce i ko je junak a ko izdajica. Ma imao bih jos mnogo da pisem ali nisi ti vredan toga da se ja nerviram zbog tebe. Partizan je svetinja zapamti to izdajnice.

Baki

pre 15 godina

Ne znam koji je to potreba naseg naroda da svaki put trazi krivca tamo gde ga nema.

Ovaj poraz nema veze sa Djukicem. Ko je gledao utakmicu mogao je da vidi da su nasi tehnicki 2 koplja ispod Obale Slonovace. Pa nasima je stopovanje lopte nedostizna umetnost i nauka. Fudbal im se odbija od noge kao od balvana. Precizni pasovi su nesto sto moze samo slucajno da se desi, a momci u odbrani tri ciste u glavi nemaju i uvak padaju na isti fazon.

Nazalost, srz problema naseg fudbala jesu treneri i (POGOTOVO) razne uprave Djorici i ostale neznalice, Toplice i slicni, ali kao posledica svega toga , isto tako cinjenicno je stanje da mi danas nemamo nikakve igrace.

Tu tehnike, talenta i ideje nema ni od korova. Zamisljene putanje igraca i taktika Djukiceva i nije bila losa, ali je zalosno bilo gledati kojoj meri su igraci nesposobni to da sprovedu u delo.

Жица

pre 15 godina

Јер може неко да ми објасни како смо ми и теоретски испали? Ево рецимо, ако ми победимо Аргентину 2:0, а Аустралија добије Обалу Слоноваче 1:0, Табела би онда изгледала овако:

1.Аргентина 3:3 6 бодова
2.Србија 5:5 4 бода
3.Аустралија 2:2 4 бода
4.Обала Слоноваче 5:5 3 бода

Били би смо у овом случају испред Аустралије због више датих голова, зар не? А ако би добили Аргентину са 3 разлике сигурно би били испред Аустралије због очигледно боље гол разлике, пошто је међусобни скор 1:1. Ко се слаже нека препоручи, а ко не нека ми објасни како смо то испали теоретски. Хвала у напред.

Srbfan

pre 15 godina

Kakva je podrska reprezentaciji od medija,klubova,fss-a i navijaca,mi smo super prosli! Nismo se obrukali. Djukic je bre trenercina,kad je sa ovim igracima bio 2. u Evropi,(dobro bio je tu i Jankovic,Babovic i jos neki). I da vam kazem, od O. Slonovace nije sramota izgubiti,bili su bolji,posteno,ali je sramota navijati protiv svoje repke,pljuvati je i ismijavati!

Dja Djedje

pre 15 godina

Dja Djedje
Dja Djedje
Dja Djedje
Dja Djedje
Dja Djedje
Dja Djedje
Dja Djedje
Dja Djedje
Dja Djedje
Dja Djedje
Dja Djedje
.
.
.
n-ti put Dja Djedje

Srbin

pre 15 godina

19:10:17 2008-08-10
Sta nije jasno? Pa to je slika i prilika srbskog fudbala. Sta se bre mi tu lozimo nesto. I partizan za LS i zvezda za uefa. Mi smo bre trube. Dok se klubovi ne privatizuju nema bre fudbala u ovoj Srbiji. Laku noc!

Objektivni Lala

pre 15 godina

Da li da se ljutimo ili smo razočarani....
Obrni-okreni ovo je naša realnost.
Nemamo igru, nemamo igrače, nemamo vođu-nema rezultata!

zuti

pre 15 godina

Kao mali gledaao sam istorijsku utakmicu nasih fudbalera protiv tada najjacih Afrikanaca Zaira, rezultat je bio 9:1 za nas naravno!
Sta je ovo ljudi, da li je to moguce, jojojooooooj!
Razbijaju nas "slonovi" 4:2 a moglo i gore, nasi se nisu videli STRASNO
KATASTROFA

TIGER

pre 15 godina

Jel si zbog ovog zadrzao Tosica i Fejsu???
Lepo ti ja Djukicu kazem da protiv ovin nema sta da trazis, a kamo li da se nadas pobedi protiv Argentine. Zato pusti momke odmah mozda stignu do srede...
I kao sto si rekao pre puta u Kinu: "Ne zelim da se igarm ugledom nase reprezentacije". Ja stvarno ne znam sta si ocekivao... Bolji rezultat bi postigao na OI da si poveo igrace Srema.
Sada sedi i razmisli koliku si stetu naneo Partizanu sa svojom tvrdoglavoscu...

vlada

pre 15 godina

Brukamo se na terenu i van njega. Nismo se jos ni raspakovali a vec treba da vratimo neke igrace , a 2006 pola tima ode pre poslednje utakmice. Jedino sto znaju je da nadju izgovore: nemaju drzavu , himnu, grb , pada jaka kisa , sneg , velika vlaznost vazduha , visoka trava na terenu, jak vetar , rano primljen gol koji ih je sokirao, svi gledaju tenis pa nisu dosli da navijaju za njih ,velika vlaznost vazduha; Nasa igra se zna : ja tebi ,ti meni na nasoj polovini , a u napadu sta nam bog da;Sa argentinom verovatno necemo ni da igramo , izmislice da imaju proliv;

zoki

pre 15 godina

E pa dobro - sad lepo vratite Fejsu i Tošića fino u Partizan, a vi ostali možete ostati i za paralimpik, za drugo i niste (ako vam fali koji igrač, javite se kod komšija, mislim da ih tamo ima dosta sa pravom nastupa).

GrobarPancevo

pre 15 godina

I sta je sad? Gde ste sad 'patriote' da komentarisete KULT reprezentacije i ostale nebuloze? sad cutite!?
e bash zato sto se ovo i ocekivalo nisu Tosic i Fejsa ni trebali da putuju! i zato ce sad da se i vrate..a ne zato sto je PARTIZAN muslimanski ili jugoslovenski ili antisrpski tim! je l' cete i sad da navijate za Fenerbahce!? A za svesrpski tim crvena zvezda sa svojim saopstenjem za medije 'Mi smo uvek uz Srbiju' imam pitanje : Koliko je vasih igraca igralo na ovom mecu? A koliko na olimpijadi 2004 kad ste igrali kvalifikacije za LS? znam odgovor.. 0!

Sramota, jedna u nizu

pre 15 godina

Djukic zanje sta je posejao. Otisao je iznenada i MIMO svih profesionalnih i ljudskih principa iz prvoplasiranog Partizana u samoj polu-sezoni (nikada nisam cuo za tako nesto, cak ni kada je rec o daleko primamljivijim fudbalskim reprezentacijama nego sto je Srbija danas) ostavivsi na cedilu igrace i klub koji se borio za titulu. Uradio je to zarad svoje trenutne koristi, kako bi mogao da zivi sa porodicom koju je ostavio u Spaniji (a nesto mi se ne cini da su mu zena i deca Spanci), dolazeci uglavnom turisticki u Srbiju. To je uradio u dogovoru sa Terzicem koji u to vreme nije mogao da nadje nikoga ko bi preuzeo takvu reprezentaciju Srbije, covekom ciji su moralni kvaliteti jednostavno opste poznati, samo zato da bi mogao da zivi van srbije i povremeno o trosku p[optuno propalog fudbalskog saveza dolazi u zemlji (kao da je stranac) kako bi mogao da uziva beneficije koje ne prilice nijednom selektoru ozbiljne reprezentacije. Mada, nema gotovo nikog ko bi nasu reprezentaciju u fudbalu nazvao ozbiljnom. Kao reprezentativci kod Djukica i njegovog kolege iz Spanije prodefilovali su svi igraci koji su makar tri minuta zaigrali u slabim klubovima sirom Evrope, kao zadnje rupe na svirali u timovima u kojima igraju. A bogami i veliki broj domacih igraca, kako se kome pojavio interes da kod prodaje svojih sticenika moze da stavi napomenu da je doticni "reprezentativac Srbije". Podrazueva se da je Djukic za svoj povremeni rad i slabe rezultate (ovencane gmilom poraza) dobijao platu koja je vise nego preterana i za to sta i kako radi i za reprezentaciju kao sto je godina vrlo neuspesna reprezentacija nase zemlje. U Kinu je, ozbiljno i bez ikakvog razloga ostetivsi Partizan (sta mu je to trebalo?) odveo manje-vise tim koji je hteo. Toboze je tu nastupio principijelno a dobio je podrsku i dela ljudi iz saveza i nekih klubova kojima igraci za razliku od Partizana i ovako i onako nisu potrebni (a i sta bi sa njima takvima). Izostali su tako samo momci iz Nanta za koje bi samo naivni mogli poverovati da bi nesto promenili u igri nase olimpijske reprezentacije. Neuigrani i bez fizionomije u igri nasi momci su objektivno najslabija ekipa u svojoj grupi. za njih su igraci iz Obale Slonovace majstori, amateri iz Australije tvrd orah a o Argenticima ne treba uopste ni pricati. Svako poredjenje sa njima bilo bi nekulturno. Za to je Djukic i kriv i nije (kao i savez). Ko zna sta bi dobar trener napravio sa nekim timom u kome bi igrali najbolji srpski igraci (kada bi se uigrali) ali nijedna dobar trener nece doci da trenira nasu reprezentaciju a od silnih pritisaka "sportskih radnika" iz saveza kada bi dosao u svakoj utakmici igrao bi kao i Djukic sa drugim timom. Bez ikakve vizije Djukic nije trebalo ni da se prihvata posla, posebno ako taj posao radi bez ikakve profesionalne podloge resvajuci time porodicne probleme (sto retko ko hoce i da spomene a ako i pomene nailazi na zestoku reakciju u svim drugim situacijama tunjavog Djukica). Uostalom, iskreno, fudbal na olimpijskim igrama je objektivno trecerazredno takmicenje na kome uspeh ne moze nista posebno doneti bilo kojoj reprezentaciji. Sramota, jedna u nizu.

panta

pre 15 godina

lopta je okrugla
boricemo se do poslednje kapi znoja
nema vise lakih protivnika
fudbal je cudna igra
nije bitno ako ja postignem gol
izgaracemo na terenu
reprezentacija je svetinja
trudicemo se da ispostujemo zve zamisli trenera
ne pobedjuje uvek favorit
pokusacemo da opradvamo ocekivanja
publika je nas 12ti igrac

ziveo fudbal

sloba

pre 15 godina

Naši fudbaleri su stvarno zalutali.Ovakve trube su umesto u Peking trebale da budu u Guči.Tamo bi bili medju favoritima za zlatnu medalju!

Mastarije

pre 15 godina

Nismo uspeli dobiti Australiju - nije bio problem, ostalo je da dobijemo Obalu Slonovace! Izgubili smo od Obale Slonovace - nije smak sveta, mozemo dobiti Argentinu!? To vam je kao da srpska vojska razmislja ovako: ne mozemo kontrolisati Siptare u Presevskoj dolini - ali zato mozemo one na Kosovu! Ako ne bude islo sa onima na Kosovu, jos uvek ostaje mogucnost da kontrolisemo Amerikance! Ludi - pa to ti je!

dugave zg

pre 15 godina

uz duzno postovanje prema reprezentaciji Srbije,i vasem nerealnom precijenjivanju kvalitete iste,i mojoj naivnosti u kladionici(dao sam cistu dvojku na Srbiju-u fix),potpisujem Fifin ranking,a to realno..ako je to ekipa(plus minus 2 igraca)koja bi se trebala kvalificirat na Mundijal onda sam stvarno,onda je to zalosno..tu nije problem u Djukicu,ili taktici i pripremi,tu nema KVALITETE...za razliku od Srbije koja se(zbog pada u 4 kvalifik.kos i nenastupu na EURU)napalila na Olimp.turnir ko da je Mundijal,ostale repre.su u rekreativnom ritmu,malo markentinga za Ronaldinha,Messija..ljut sam jer sam izgorio na kladi,ali zelim Djukicu puno srece..pozdrav iz zg

strucnjak:)

pre 15 godina

pa dobro...
ucestvovali smo,dali neki gol..
to je olimpijada,rezultat nije vazan:)

nego...sada je najvaznije da se spremimo za fener i docekamo ovu dvojicu na aerodromu..

mi sada imamo vazna posla u Evropi,
a ne da se bakcemo sa skokovima u vodu i gadjanje vazdusnim pistoljem :)


pada fener!!!

Nikola

pre 15 godina

Bitno je da je Djukic (poznatiji kao "ja i posle mene potop") odveo dva dobra igraca iz Partizana, kako bi Partizanu umanjio sanse za Ligu Sampiona... a sve pod izgovorom da hoce da napravi nesto na Olipijadi. Eto, napravio je... jednim udarcem dve muve: pukla je nova bruka reprezentacije, a Partizan je s ciljem oslabljen.
Partizan je dobio protivnika koga moze da prodje ako dobro igra u najjacem sastavu. Ulaskom u Ligu Sampiona u Srbiju bi uslo par miliona evra... ali ne, Djukic i njegovo "posle mene potop" su najbitniji. Eto vam sad reprezentacije... samo da vidimo kolika ce tek bruka da pukne posle Argentine. E moj Djukicu...

ana

pre 15 godina

E, nemojte da se smejete, mozda ne igraju bas dobro, ali odusevilo me je kako su se drzali za rucice i kako su pevali himnu, htela sam da zaplacem...

Slon

pre 15 godina

Kakvi su ovo sprinteri danas igrali za obalu slonovace...zar nisu trebali Gervinho,Ngosan i kompanija da trce na 100 :))))) jebote pretrcavali rajkovica kao ulicu :))))

ima sanse

pre 15 godina

Treba se nadati sve dok postoji i promil sanse.
Eto na primer, verovatnoca da pobedimo Argentinu (bez Tosica i Fejse) jednaka je verovatnoci da FC Partizan prodje turke (a sa sve Tosicem i Fejsom).

Deka Rasa

pre 15 godina

Vidim ovde se navode kao krivci loseg stanja u srpskom fudbalu Djoric, Toplica, Tole itd. Slazem se da su krivi ali njih ne bi bilo da nije bilo jednog coveka. Grobar srpskog fudbala je Miljan Miljanic. Covek koji je, mislim, nekih 15ak godina pod svojom sapom drzao fudbalsku organizaciju. On je u fudbal uveo mafijase, skorojevice i fudbalske mediokritete.
Ovo sto se sada desava samo je posledica njegovog delovanja i srpskom fudbalu predstoji duuug put do ozdravljenja. Ako do njega ikada i dodje.

Manje inteligentan

pre 15 godina

Bojim se da ce ovi sto ocekuju Fejsu i Tosica natrag, docekati ih o kukovu danu. Vjerovatno ce ostati da se proba cudo protiv Argentine. A i da krenu, sigurno nece carter letom direktno za Beograd. Putovace oni malo duze

darki001

pre 15 godina

Ja sam kod nase olimpijske i A selekcije uocio novi kvaliteta a to je da igramo i gubim u kontinuitetu pa cak i to nije uvek lako ali nama polazi za nogom. Mislim da ne treba menjati selektora jer sa njim uvek znamo kako ce se zavrsiti utakmica sto neke od nas pametnije cini izuzetno bogatim na sportskim takmicenjima u sportskoj kladionici. U ovoj sveopstoj besparici da mi nije Djuke bio bi verovatno gladan.Ne daje se Djuka i pusti ove budaletine sto te kritkuju oni bi hteli da mi sirotinja pomremo od gladi a dok je tebe bice i leba za nas kockare. ti si nam kao "Majka Tereza" ili ti humanitarna pomoc OUN-a.

baki

pre 15 godina

Фудбал је спорт који се код нас неоправдано форсира.А шта су показали?Осим бруке ове земље,ништа друго.Фудбалска организација Србије је огрезла у криминалу.А играчи су посебна прича.Када се игра за репрезентацију(част малобројним појединцима),залагање,приближно нули.Голоман Стојковић је посебна прича.Чак је и капитен овог брода који тоне.Човек просто нема појма.Мислим да је једино он за себе убеђен да зна да игра.Он већ неколико година наводно игра у иностранству а у ствари седи на клупи или уопште није резерва.Ипак неко од фудбалских моћника га позива у репрезентацију.Да није он један од оних који је платио место у тиму.Приче о томе се приказују у вашем "Инсајдеру".

krtica

pre 15 godina

@(Жица, 10. avgust 2008 19:33)
Važi brate,ali mi ćemo da pobedimo Argentinu tek kada ja postenem predsednik FIFE...Možda za par vekova...

Ja sam za prijateljsku sa Papua Novom Gvinejom.Njih bi ponizili sa 2:0!!!

crag_7

pre 15 godina

Pre svega, da se ne lazemo - rezultat je potpuno zasluzen danas pokazanim, ali ima par stvari koje su mi bole oci:

Ajde da izbrojimo koliko je zutih kartona trebalo biti dodeljeno igracima OS. Ja mislim da je bilo bar 6. Mislim da smo dobili batine na terenu, samim tim, nisu mogli igraci da prikazu igru koju su prikazali protiv australije. Prosto ne mogu da se otmem utisku da su sudije smotani i slepi amateri. No, nista od toga nije bitno. Ni 95% vlaznosti. Kako je bilo nama tako je bilo i svima. Na kraju, nije kriv ni Djukic, ni Igraci (ne treba njima prekor - treba im psiholog). Kriv je FS. Nisu ucinili NISTA da se vodi najjaci sastav na turnir. Sta vise, nisu ucinili NISTA za nas fudbal poslednjih 18 godina. A grobari koji tvrde da je olimpijada nebitna - mozda se*onjama kojima su najbitnije pare - ali sam pristup Brazilskih fudbalera turniru treba da govori puno o znacaju samim igracima. Nadam se da ce se ici na sve ili nista protiv Argentine, makar samo morala radi.

dart gunner

pre 15 godina

nisam gledo celu utakmicu,zaspo sam pri kraju,ali ono sto sam uspeo da vidim je:nasa reprezentacija ne zna ni da napada,ni da igra bunker:fejsa ne vredi 1,2 miliona;tomovic i nije toliko los koliko sam mislio;tosic z. moze da igra samo u 4:4:2,ovo je bilo previse ofanzivno za njega-sut mu i nije neki,glava mu je samo za sisanje;sta god neki pricali,mi ne mozemo bez stankovica...

Bojta

pre 15 godina

Razumem da smo slaba reprezentacija ali zasto uvek moramo da dozivimo debakl?Jedna Australija koja je realno gledano slabija od nas casno ce i dostojanstveno da ode sa turnira za razliku od nas.Mnogo ima usijanih glava medju nama.

Marko

pre 15 godina

Tretman kakva je nasa reprezentacija imala od strane raznoraznih direktora klubova, trenera, komentatora, strucnjaka, od silinih opozivanja igraca, ponizavanja Djukica koji je nas ubedljivo najbolji trener koga je nasa reprezentacija ikad imala.Gospodin covek koji nije fudbal ucio od Djorica vec u Spaniji...
Momci jako me je rastuzio vas poraz, ali vam zelim sve najbolje u trecem mecu. Gore glavu.

dugave zg

pre 15 godina

(na zalost!!!, 10. avgust 2008 19:43) ja mislim da samo zalaganje nije dovoljan razlog da jedna reprezentacija bude REALNO godinama u vrhu euro i svjetskog nogometa..svaka cast vasim mladjim uzrastima,ali ocigledno se kod vas sa njima lose radi kad ostaju vjeciti talenti bez uspjeha u seniorskoj konkurenciji..a to sto ce Cvitanich radije igrat za hrv nego Argentinu,a Krkic za Spanjolsku a ne Srbiju to je vec drugi problem...cinjenica je da mi uz kolektiv imamo i individualnu kvalitetu,ali sto je najvaznije imamo reprezentaciju koju ceka jos 4 zajednicka ciklusa(2 EP,2 SP),u kojoj kad odu Kovaci i Simic imas prosjek od 23.6 god,8 vrhunskih veznih igraca(modric,kranjcar,rakitic,srna-fantazisti(svaki preko 15 mil.eura)a Vukojevic,Kovac,Pranjic,Pokrivac-buldozi..jedan Vranjes(standardni u Bremenu i Babic(betis) nemaju mjesta kod Bilica),a o napadu nemoram ni govorit..budi realan,u ovom trenutku(a objektivno u zadnjih 12 god.)glupo je uopce usporedjivat kvalitetu Srbije sa Hrvatskom...Bilic je realan i objektivan,nije prepotentan,uvijek respekt svakom protivniku, dao je jedan strasno interesantan intervju(jucer i to za hrv.sportske)pa nadji i procitaj sta kaze covjek koji je uvijek sve spustao na zemlju i stisavao euforiju..sve ce ti bit jasno,jer kad Bilic daje tákve izjave onda se stvarno sprema nesto veliko..vama zelim stvarno puno srece,ali pad na raznim ljestvicama znaci i 3.ili 4.kos u zdrijebu kvalifikacija,a iz tih koseva se na Eura i Mundijale ne prolazi.nazalost...

Dule

pre 15 godina

tosic nek pozira sa jelenom po ilustrowanim listowima jeftinim to i zna samo nabildowani tenkre tupawko jeftini..sramezi jedni swi odreda uh zapalio bi ih!!

I TEORETSKI SMO ISPALI

pre 15 godina

@ (Жица, 10. avgust 2008 19:33):
Problem je u tvom poimanju "teoretskog". Teoretski nismo ispali, ali kad su u pitanju Djukićevi "lavovi bez ijednog zuba" (svaka čast samo Z. Tošiću i Fejsi, svi ostali su "trubetina" samo takva!) - i teoretski smo ispali! Oni ni reprezentaciju vrtića moje ćerke (a da u njoj igraju samo devojčice iz vrtića!) ne bi dobile 2:0 ili 3:0, a kamoli Argentinu! Jel ti sad jasno zašto smo mi I TEORETSKI već ispali?

trava je zelena

pre 15 godina

Mozemo mi to mnogo bolje ......
Samo da se jos malo evropski integrisemo.....
Ipak smo mi sada samo jedna mala zemlja na tamo nekom balkanu......

dule

pre 15 godina

smiljanic,dusko tosic,kacar,tadic kolarow na celu sa djukicem odma u kontejner sram was bilo,bog wam nedao srece dabogda i nikad mira neimali,kako mozete bog was kaznio,zajedno sa djukicem ..puuu

TIGER

pre 15 godina

Жица, 10. avgust 2008 19:33

U kom crtanom filmu ti zivis prijatelju?
Da pobedimo Argentinu?
Pa nisu uspeli amatere iz Australije da pobede a kamo li Argentinu...

Rukometas

pre 15 godina

Koliko se bre samo para ulaze u taj fudbal a mi se danas jedva vucemo po trenu, a nista bolji nisu ni klubovi u nasoj zemlji jer i kada dovedu nekog stranca to je igrac 2-3 lige iz zemalja za koje prvi put cujemo.Ne bi bilo steta da se pare uloze u one sportove gde imamo sanse kao npr. u rukomet, jer smo realno u tome nekad bili najbolji na svetu a sto se tice fudbala o tome jedino mozemo da sanjamo.Nije kriv Djukic jer ne moze on umesto onih vucibatina da trci po terenu.EJ BRE ONI SU TAMO OTISLI NA ODMOR KAKAV NJIHOV FUDBAL...

Dare

pre 15 godina

Ajde ljudi dosta više sa pljuvanjem.
Kakav vam je osećaj bio u trećem minutu kod 0-1 za OS? Osećaj je bio da će biti šestica zagaratovana po starom srpskom običaju, pogotovo što nam je rapka mlada. Upravo tada nas čupaju Tumbini "kinezi" Živković i Mrdaković, koji su ispljuvani do bola samo zato što igraju u Kini. Još kad se uzme u obzir da Mrdaković nije bio starter u prošloj a u ovoj jeste, to samo govori o dobrom potezu trenera. E sad, zašto smo im dali gol viška autogolom... ne znam. Valjda neiskustvo. Nakon toga smo pali što je i logično i tu je bio naš kraj. I još jedan pokazatelj da je Djukić dobar trener je da su upravo ljudi sa klupe Tadić i Rakić smanjili na 2-3.
Ono što je jasno kao dan je da su Afrikanci i jači i brži i od nas i od Argentinaca to se jasno videlo. Ne radi se tu o nekoj bog zna kakvoj tehnici i prijemu lopte, kako ovde na forumu neki kažu. Pozdrav svima pa čak i onima koji pljuju po evropskim vicešampionima.

darki001

pre 15 godina

Predlazem da reprezentacija Srbije na celu sa djukicem odigra utakmicu protiv moje ulice (necemo igrati u najacem sastavu obecavam) kako bi konacno oni i Djukic ostvarili jednu pobedu. Mislim da je to posteno.

dj

pre 15 godina

koliko bi tek bilo da nisu igrali Fejsa i Z. Tošić... u pravu je Đukić što im je zabranio da pomognu Partizanu da uđe u LŠ... odbranio je interes srpskog fudbala... sad gubimo samo sa dve a ne sa šest golova razlike...

dejchillo

pre 15 godina

E sad...posto smo skoro ispali, a posto je svima u interesu da bar malo licimo na Makedoniju,Rumuniju,Maltu(i ostale slicne reprezentacije) fino pustite ljude(mislim na Fejsu i Tosica) da se vrate u Partizan,Tomovica u C.Zvezdu i ostale igrace iz nasih klubova koji ucestvuju u evro takmicenjima da bi mogli da se uigraju i pripreme za utakmice u evropi.

Sam si Djukicu rekao:"Ne zelim da se igarm ugledom nase reprezentacije".
Budi covek,pa ispostuj svoju rec i pomozi klupskom fudbalu kad vec reprezentaciji ne mozes.
Cenim te i postujem, ali mislim da ti jos uvek nemas ono sto treba za selektora A tima, do tad - bolje idi i uci se negde (u Partizanu ti je dobro krenulo,a sad si pao na dno - tako da te ni ono vise nikad nece uzeti za trenera) a onda preuzmi reprezentaciju da nas vadis iz ovih muka,a ne da nas jos i nas covek pokopava(posle Klementea - koji je i defanzivnijom igrom od tebe bolje radio svoj posao).
Oprosti se posteno da ne zavrsis kao Kezman i Jaric i sl. a svi znamo zasto.
A mi navijaci, budimo jedinstveni bar sad...(vidite turke kako navijaju i podrzavaju nacionalni tim a znamo kakvi su odnosi izmesju navijaca rivalskih kluboba) podrzimo ih i dajmo im snagu(jer elan i htenje na terenu se dobijaju samo pod jedinstvenom i glasnom podrskom navijaca sa trebina), da se dignu sa dna.
Puno pozdrava svim navijacima Srbije...CCCC

toma ćonta

pre 15 godina

Pridružiću se onima koji su za hitnu smenu selektofra Djukića.Djukiću je vrlo rano gurnut vruć krompir u ruke bez rukavica i naravno da se ispekao.Ako i dalje ostane selektor, budite uvereni, neće nas odvestu u Južnoafričku Republiku na svetsko prvenstvo.Sve što on može učiniti tokom kvalifikacija to je da još više sroza i onako posrnuli fudbal u Srbiji.Djukiću bi bilo daleko bolje da se vrati u Španiju i pridruži se svojoj porodici.toma ćonta

vlade 031

pre 15 godina

nije se moglo vise od ovoga nije bila velika bruka bolje nego predhodnih godina utakmica sa argentinom je veoma bitna ne rezultatski vec zbog ambijenta uopste.ako se neobrukamo protiv argentine znaci da su nam u pojedinim trenutcima turnira hvalili hladnokrvnost i koncentracija ali ako nas opet napune sa pet ili sest komada onda stvarno treba da se pokrijemo po usima i da cutimo

RaJa

pre 15 godina

u Srbiji dekretom zabraniti fudbal.stop.stadione pretvoriti u parkice za klince.stop.fudbalski Savez Srbije u Spec.Sud.stop.nema fudbala u Srbiji za na vek.stop.

cogi

pre 15 godina

1.Аргентина 3:3 6 бодова
2.Србија … 5:5 4 бода
3.Аустралија 2:2 4 бода
4.Обала Слоноваче 5:5 3 бода
@ZICA
zar stvarno mislis da mozemo pobediti Argentinu :)
Jedino da igramo ofanzivnije pa da primimo sest komada

JovanaNBGD

pre 15 godina

Briga njih sto se vi nervirate i za ove komentare. Sad ce jos da muce loptu protiv Argentine (dok je ne donesu na 5m od gola, jer, moj je utisak da im je neko zabranio da sutiraju sa vece udaljenosti od te)! Lako je vama, imate daljinski, kako li je onima na stadionu..
Nego, opet gubitnici (fudbal) dobijaju vise paznje nego ostali sportovi, u kojima ima rezultata.

GGrobar

pre 15 godina

Pa neka, bash mi drago, ustvari - svejedno mi je postalo za reprezentaciju Srbije. Puknite slobodno i u trecoj utakmici.

Napred Partizan!

Chaos Is Me

pre 15 godina

Bambi Toshic je ubedljivo najtalentovaniji igrach iz ove ekipe i nije mogao nishta pored ostalih nesposobnih manekena. Fejsa je NAJGORI IGRACH, ne znam ko ga je doveo za tolike pare u Partizan. Tomovic je verovatno veslach pa ga je Djukic uzeo jer nismo imali nikog na desnom beku. Ja sam ovo ochekivao, nije Djukic kriv shto ne zna, to je isto kao sa Mokom Slavnicem proshle godine u basketu. Problemi u nashem "fudbalu" su mnogo dublji. Grobari, budite realni, Fener ce vas isprashiti sa petardom osim ako velemajstor Fejsa ne proigra.

senad

pre 15 godina

Argentina Srbija 12:0 u zadnje 4 godine. Nakon Pekinga 18:0. A istu tu Argentinu je Hrvatska dobila 3:1. I onda stvarno mi nije jasno kako je to Hrvatska 5 reprezentacija svijeta dok komsije Srbi sa svojim zvezdama tek 35. Ljudi moji stvarno nesto nije u redu sa Fifom. Pa vi po kvaliteti svojih zvezda ne spadate niti medu 50!!

Nikca

pre 15 godina

Ljudi ostavite se pesimizma...Jos imamo sanse????????Argentini u poslednjem kolu ne trebaju bodovi.Izvesce rezervni tim.Bez Mesija,Rikelmea mozemo da ih dobijemo 4:0.A onda kad uhvatimo zalet pa prodjem o u cetvrtfinale pa finale,pa osvojimo...uh sav sam se najezio...Cekamo ove nase sabane na trgu...E kukala nam majka

Zlatko

pre 15 godina

Pitanje za ekonoma ili nekog drugog iz sveza ko je odovoran za opremu.Je l' su boje srpske zastave crveno,plavo,belo ili crveno,plavo,crveno?Toliko se pricalo o plavim dresovima i tim novim crvenim u boji zastave,a sad kao da se zaboravlja kakva je nasa zastava.Igru necu da komentarisem,jer nisam gledao,samo po onome sta sam citao u izvestajima,steta sto nismo pobedili Australiju.

Данијел

pre 15 godina

Ђукић уништио српски фудбал,уништен је вама мозак.Он је тужан човек јер њиме управља савез.

vlada

pre 15 godina

Svi ovi porazi i katastrofe prethodnih godina su deo maestralnog i lukavog plana starca foce odnosno Toleta Karadjica , bata Djore i ostalih u savezu , kao i igraca da zavaravaju ostale timove kako smo slabi , a da onda u Juznoj Africi 2010 sve razbijamo sa 6 golova razlike;

Aca_USA

pre 15 godina

Sta nam je Djukic kriv ?
MI bolje od ovih nemamo (ne bi nama ni odsutni puno pomogli). Nasi igraci su nespremni i fizicki i takticki a posebno psiholoski. NA EU za "mlade" dolazimo do finala jer su druge reprezentacije u proseku znatno mladje i neiskusnije. Na zalost nasi igraci zastaju sa razvojem negde oko 19-20 godine (kad umisle da su zvezde). Stojkovic, Jankovic, Basta, Milijas, Milovanovic, Smiljanic, su bili bolji fudbaleri pre tri godine nego danas. Reber, Mateus i Klemente su videli dobro nas "kvalitet".
Ja sam rekao da je sve osim blamaze uspeh (u Atini smo popili 3 petarde od Australije, Argentine i Irana).
Bolje nemamo (nece nam jedan Vidic kreirati igru) i trneru Djukicu treba pruziti podrsku. Vrlo je vazno da se svi reprezentativci zadrze do utakomice sa Argentinom jer (barem teorijske sanse jos postji). Vracanjem Tosica i Fejse upravo im radimo medvedju uslugu. Pomislice da su zvzde bez kojih se ne moze. Zar stvarno ima onih koji iskreno misle da su Fejsa i Tosic takav kavlitet da Partizan ne moze bez njih?

Zlatan

pre 15 godina

Partizan, ako nedaj bože ispadne od Fenera, mora da tuži Fudbalski savez Srbije i da traži oštetu od 10.000.000 eura.
Za nas su i obale velesile.

Sergio

pre 15 godina

"Neću da se igram ugledom Srpskog fudbala", reče Đukić...
Pa i ne igraš se ti, nego oni koji su te tu postavili! Klementea su, čini mi se, smenili zbog loših rezultata?
Ha, ha, ha...

Ekspert za fanatizam

pre 15 godina

Samo bih podsetio sve one koji su napravili mit od naših mladih fudbalskih selekcija koje su stizale do polufinala i finala na evropskim šampionatima, da su okosnicu olimpijskih reprezentacija iz Atine 2004. i Pekinga činili upravo fudbaleri iz ovih generacija.

A znamo kako su prošle te dve reprezentacije - u Atini su primili 14 golova u tri utakmice, a u Pekingu, za sada, "samo" pet golova u dva meča. Time se potvrđuje teza da su evropska fudbalska prvenstva za mlade najobičnija smejurija bez pravog takmičarskog znacaja, a ne treba zanemariti ni činjenicu da te uspehe možemo da zahvalimo pre svega velikoj sreći a ne objektivnom kvalitetu.

Da li ćemo konačno da prestanemo da pokazujemo prepotentnost, da sebe nazivamo "evropskim Brazilcima" (taj epitet su dobili igrači reprezentacije one velike Jugoslavije, a mi smo ga prisvojili, bez osnova) i shvatimo gde je mesto našeg fudbala u Evropi i svetu?!

Odakle krenuti? Od Fudbalskog saveza koji je po ugledu na Hrvate pomislio da je dovoljno samo na čelo fudbalske reprezentacije postaviti mladog trenera. Zaboravili su samo nekoliko "sitnica": Bilić je kao trener daleko talentovaniji, tehnički potokovaniji, bolji je animator i sportski je daleko inteligentniji od Đukića.

A šta reći za fudbalere? Igrači Obale Slonovače su im oduzimali loptu kada su hteli i kako su hteli, i stekao se utisak da su mogli da postignu pogodak kada su hteli. Koliko je samo smešan bio Dušan Tošić u duelima sa bržim i tehnički i taktičko superiornijim igračima protivničke ekipe!

Sergio

pre 15 godina

Pa mi mozemo da pobedimo Argentinu cak i sa 4-5-6 gola razlike ali samo na "Play Station"-u.
Treba raspisati referendum za ukidanje fudbala u Srbiji.

Остајем овде!

pre 15 godina

Ако се по јутру дан познаје,ово ће бити суноврат нашег спорта!

SRPSKISINOVI

pre 15 godina

Mi smo i dalje u trci za naredni krug. Moramo da pobedimo Argentinu sa 3:0 ali i da Australija trijumfuje 1:0. Ipak, realno je da ce selektor Sapcanin da izgubi i ovaj mec, ali ce Slonovi da ubiju Kengure. Samo neka taj selektor ode u svoju Spaniju i da tamo trenira petlice, a Tumbakovic da preuzme reprezentaciju, pomocnici da mu budu Mica Radovic i Vuk Rasovic. Trener golmana Davidovic sto je bio u Zvezdi...

Nebojša

pre 15 godina

Nijedno objašnjenje zašto smo čabar ne pije vodu.
Da nemamo talenta i tehniku, a ni trenere, ne pije vodu ako se uzme u obzir da smo drugi u Evropi 2007me, a polufinalisti prethodni put.
Da nemamo ligu to stoji, ali nema ni Obala, a ni Argentinska nisam siguran da je nešto naročito (i njima su reprezentativci strani legionari).
Moja hipoteza je da smo mentalno nedozreli svi, pa igramo šizofreno: neki put super, neki put klozet.
Obala nema pojma u odbrani, totalno su rupa, ali šta vredi kad mi ne znam šta.

D_M_M

pre 15 godina

Ajde Srbijanci, kaj plačete? Konačno ste na nekom velikom turniru i sad opet ništa ne valja. Obala Bjelokosti je momčad protiv koje nitko nemre ući u meči računati da je to riješena stvar!!

Strahinja

pre 15 godina

Ljudi ovo je sramota nevidjena ako ne smenimo Miroslava mozemo da igramo jedino sa farska ostrva ili somaliju jer ce to biti mozda prilika za pobedu......A Tosicu bi bilo bolje da ode kod zene pa da joj zonglira malo one njene lopte velicine 9 a ne 5......

krlo

pre 15 godina

uz duzno postovanje prema reprezentaciji Srbije,i vasem nerealnom precijenjivanju kvalitete iste,i mojoj naivnosti u kladionici(dao sam cistu dvojku na Srbiju-u fix),potpisujem Fifin ranking,a to realno..ako je to ekipa(plus minus 2 igraca)koja bi se trebala kvalificirat na Mundijal onda sam stvarno,onda je to zalosno..tu nije problem u Djukicu,ili taktici i pripremi,tu nema KVALITETE...za razliku od Srbije koja se(zbog pada u 4 kvalifik.kos i nenastupu na EURU)napalila na Olimp.turnir ko da je Mundijal,ostale repre.su u rekreativnom ritmu,malo markentinga za Ronaldinha,Messija..ljut sam jer sam izgorio na kladi,ali zelim Djukicu puno srece..pozdrav iz zg
(dugave zg, 10. avgust 2008 19:13)


Oj, komso pa koj ti fudbal gledas ali u ovom timu su igrala samo dva prvotimca Stojkovic i Tosic ostali ne igraju u prvom timu Srbije. Sedi jedan!!!

strucnjak:)

pre 15 godina

@deka rasa
odlican komentar..i ziva istina

najveci prodavac magle u istoriji fudbala je miljanic.
a ovi sto vode savez su njegovi puleni.

samo, trebamo poceti od klubova da se cisti,pa ce lako posle biti sa FSS..
a ako ostane ova ekipa?!?...
za nas ce Honduras biti Brazil.

Ronin

pre 15 godina

Jednu stvar nemogu nikako da ukapiram, SMILJANIC je u poslednje 3 utakmice (i ona prijateljska) uvek starter a covek se bukvalno necuje na terenu, vrati te snimak tih utakmica i prebrojte koliko kontakta ima u mecu. Pa da su zabili neki direk na terenu pa bi se vise puta odbila lopta. Djukic odma posle olimpijade da dobije momentalni otkaz, jer trener koji igra sa jednim spicem a gubi netreba da vodi ni FK Goranja krivaja a kamoli reprezentaciju.

bojan

pre 15 godina

Jel imamo barem jednog desnjaka u timu!!!
Nema veze pravimo tim za svetsko prvenstvo ustvari za evropsko ma ne covece za sledecu olimpijadu bicemo pravi ..........11.08.2012 na naj novijoj FiFinoj rang listi Srbija je uspela da sacuva 124 poziciju odmah ispred N.Gvineje i Malte koja je juce savladana posle izvodjenja jedanaesteraca

fenomen

pre 15 godina

U kvalifikacijama za SP na golu imamo Jevrica i kvalifikacije zavrsavamo sa skorom 14:1...Tada se nekom dize i Jevric uz neka jeftina objasnjenja biva proteran sa gola i sansu dobija Vladimir Stojkovic...Imao je Stojkovic briljantnih odbrana ali je zato dobio mnogo golova za koje je kriv a mnogi kazu da dobar golman cini pola ekipe. Setite se gola protiv Portugala koji dobija iz daljine a nalazi se 15 metara ispred gola. Ima jos golova kojih se ne mogu setiti. A opet i on takav kakav je i dalje je cini mi se nas najbolji golman. Treba stvoriti pod hitno dobrog golmana. Zvati igrace koji zele da igraju bez uslovljavanja (ili ja ili on, pr Vidic-Kezman)pa makar to bili igraci iz druge lige. Setite se Predraga Spasica koji je iz Kragujevca kao anonimus dosao u Partizan pa otisao u Real. Realno nikakav igrac nije bio ali se bar borio. Ili u noovije vreme Igor Duljaj. Zbog cega njega vise nema(ne mislim na olimpijsku reprezentaciju nego uopste)i nalazim odgovor da nekom smeta njegovo poreklo. Duljaj je profesor za Kovacevica, Bisevca i jos neke koji igraju na njegovom mestu. Zasto se Pantelicu garantuje mesto u napadu na 15 utakmica zaredom a skor mu je nula golova. Zasto Zigic igra kad nije ni na klupi u svom timu a 80% nas sto pisemo komentare se slazemo da nam je igra kad je Zigic u timu nikakva tj da se preskace sredina i samo se Zigic gadja loptama sa nase polovine a on realno ne moze nista da uradi kad ima igraca na ledjima. Igraju nam neki igraci koji imaju zelju a nemaju znanje ili igraju koji imaju znanje a nemaju zelju... Hajde da pronadjemo 11 igraca koji imaju i znanje i zelju pa makar raspisali referendum na opstinskom nivou i proveravali sve registrovane fudbalere.Za lose stanje i rezultate u nasem fudbalu ne moze biti kriv samo jedan covek, nije po meni kriv ni Djukic, ni golman Stojkovic a ni Pantelic a opet su i krivi jer niko od njih nece da sam napusti reprezentaciju uz reci npr ovakve sadrzine:"Stvarno mi je cast da branim za Srbiju ali trenutno nisam u formi i nemam dovoljno motiva i zamolio bih selektora da me na nekoliko narednih utakmica oslobodi obaveze a kad budem osetio da sam motivisan i u takmicarskoj formi rado cu se odazvati pozivu selektora".
Neki su u reprezentaciji samo iz razloga sto im je glupo da kazu da im se ne igra. Pa nek se ugledaju na Stojakovica(kosarka) kojem nije nikakav problem da kaze da ne moze ali da ce mozda iduce godine moci.
I mada sam grobar ne verujem nesto da bi Tosic a pogotovo Fejsa mnogo znacili Partizanu u mecu sa Fenerbahceom.I treba da igraju za reprezentaciju bez obzira sto je to u fudbalu ne toliko bitno takmicenje (olimpijada i fudbal) i jos kad se uzme u obzir da na olimpijadi igraju ekipe poput Novog Zelanda i jos nekih gde je glavni ekvivalent da budu zastupljene eipe sa svih kontinenta i jedino me cudi da se i Eskimi nisu nasli tamo...
Nada umire poslednja a nasa ce umreti uz Tango.S obzirom da Argentini ne znaci nista pobeda protiv nas i da ce igrati bez najboljih igraca koje ce cuvati za cetvrtfinale necemo izgubiti katastrofalno nego ce to biti neki pristojan poraz, recimo 2:0 ili 2:1..
Poz...

Radan

pre 15 godina

E ovako, pa da li je moguce da postoji onakvo ne zalaganje i onakva sporost i tromost kod nasih igraca kada nose dres sa drzavnim grbom, neverovatno. A sada ce Djukic da prica da kako je na igrace uticalo sve ono sto se desavalo oko reprezentacije pre OI. E pa Djuka to ne pije vodu nego i ti i ovi tvoji manekeni lepo da se manete CRVENOG dresa i da vise ne prilazite reprezentaciji jer se tako ne igra za dres sa drzavnim grbom.SRAM VAS BILO

marko

pre 15 godina

Nismo ispali teoretski..jer se gleda gol razlika a ne medjusobni skor.. to je manjak znanja naseg komentatkora koji je to danas rekao.Ali naravno...teoretski nije moguce da pobedimo Argentinu sa pola tima...

srkis13

pre 15 godina

Djukic je rekao " Srbija neide na Olimpijadu na izlet nego da se pori"
Velika borba malih orlova:((((((((((((((((((((((((((((((((

Dejan

pre 15 godina

"Јер може неко да ми објасни како смо ми и теоретски испали? Ево рецимо, ако ми победимо Аргентину 2:0, а Аустралија добије Обалу Слоноваче 1:0, Табела би онда изгледала овако:
1.Аргентина 3:3 6 бодова
2.Србија … 5:5 4 бода
3.Аустралија 2:2 4 бода
4.Обала Слоноваче 5:5 3 бода
Били би смо у овом случају испред Аустралије због више датих голова, зар не? А ако би добили Аргентину са 3 разлике сигурно би били испред Аустралије због очигледно боље гол разлике, пошто је међусобни скор 1:1. Ко се слаже нека препоручи, а ко не нека ми објасни како смо то испали теоретски. Хвала у напред.
(Жица, 10. avgust 2008 19:33) "

Teoretski smo ispali jer nema teorije da mi dobijemo Argentinu sa 3:0

pobedidjukicu

pre 15 godina

djukicu molim te organizuj tekmu sa petlicima papue nove gvineje,poslednji na fifinoj rang listi,(prim.a.),valjda njih mozemo da pobedimo pod TVOJIM vodjstvom,da ubelezis prvu i jedinu pobedu i da onda znaci,znaci,znaci ides u .......
samo nas nemoj vise nikad brukati po svetu,demagogu
bruko srpska

Montenegrino

pre 15 godina

Na sta se neki od vas primaju pa to je neverovatno, kakav bre Fejsa i Tosic pa ko su oni pa da vas spasu od neminovne katastrofe koja vas ceka od Fenera.

Negativni

pre 15 godina

Iako ne cenim Djukica kao trenera,ovaj put sam na njegovoj strani.Prvo,igraci koji su tamo otisli su jako loseg kvaliteta,a najgori su upravo oni za kojima se ovde kuka i moli da se vrate.Drugo,precenili smo uspeh na EP za mlade jer svakom ko je to gledao potpuno je jasno da su Italijani,Cesi i Englezi tamo poslali, bukvalno, decu.Cim smo naleteli na generacijski slican sastav,primili smo cetiri komada a moglo je i vise.Pritom za Holandiju nisu igrali Van Persi i jos par vrhunskih igraca koji su mladji od Jankovica i Milovanovica.Trece,nasi igraci,i mladi i seniori,nemaju nikakvog motiva da igraju za reprezentaciju,jer znaju kakva mafija vodi nas fudbal i koliko puta su prevareni od raznih,nazovi,menadzera.Svi smo kukali na Piksija kad je prodao ceo tim a prvo obecanje kad je dosao bilo je da ce oterati menadzere raznih fela u Zvezdi i da ce svi igraci imati ugovor samo sa klubom.Medjutim,Piksi je otisao.Sta mislite,ludi Srbi,zasto?Upravo zato sto su "menadzeri" duplo jaci od uprave i od drzave zajedno.U takvoj atmosferi nijedan igrac nije lud da gine u reprezentaciji,gde ga ucenjuju i nipodastavaju razni nazovi strucnjaci.Da li vi stvarno mislite da Stankovicu ili Kezmanu jedan Djoric moze da bude autoritet?
Sto se tice podrugljivih komentara na peto mesto Hrvatske na FIFA listi,to samo pokazuje koliko smo nisko pali.Hrvati su igrali fenomenalno,ne samo u kvalifikacijama i na ovom EP,vec su bili i treci na svetu.Njihov trener je izuzetan covek,vrlo inteligentan,i njegovi intervjui su briljantni,pogotovo onaj posle poraza od Turaka kada je pokazao sta znaci biti veliki i u porazu.Prema tome,u se i u svoje kljuse,gospodo Srbi,ako vec nije kasno.

ivana

pre 15 godina

Kada pricaju o strancima trenerima,oni treba da dovedu trenere koji su zaduzeni za uzrast od 14 do 18 godina,da nauce ove nase momke osnovnim stvarima,prijem lopte,dodavanje,sut.Nije da momci nezele,oni stvarno ostavljaju srce na terenu ali im fali tehnike,nek uzmu nekog holandjanina da ih nauce,do tad osramoticemo se jos 100 puta.pa riba smrdi od glave.

sat2

pre 15 godina

Za Na žalost!
Eto komšija- istina je da skupljamo neše dečke po bijelom svijetu! Istina je da su okosnica ove naše repke: Modrić, Kranjčar, Srna, Čorluka, Knežević, Vukojević, pa i Dudu, ipak nogomet naučili u HNL-u! Problem sa mladim reprezentacijama je što naš HNS ne polaže puno u rezultat tih reprezentacija već u stvaranju igraća! Iz one momčadi, koju su vaši dečki izbacili u V. Gorici u Vatrenima su Vukojević, Dudu, Kranjčar, Modrić, Čorluka ...!

darko

pre 15 godina

boze me sacuvaj,kakve je ovo ekipa..dusko toic je sramota za fudbal i onaj stoper jovanovic kojeg djuka gura u reprezentzciju..decko ne moze u mom selu da igra i smiljanic ce da zavrsi u nekom albaseteu i da peva..

Vlada

pre 15 godina

Pa i na proslom svetskom prvenstvu smo izgubili od Obale Slonovace i to sa 3:2. Dakle, nastavlja se tradicija. Samo da ne puknemo od Argentina sa vise od 6:0 ...

kazimir

pre 15 godina

Ovako se igra za svoju Srbiju. Svaka cast selektoru i igracima na prikazanoj igri.Svaka cast i novom predsedniku i svim clanovima FSS na trudu da nam se fudbal ovoliko podigne.Da sutra uvedu Balkansko prvenstvo u fudbalu mi se ne bi kvalifikovali.Agonija u srpskom fudbalu se i dalje nastavlja bez ikakvih mogucnosti oporavka.

dragan

pre 15 godina

Pa Obala Slonovace ne pripada globalistickim zemljama!Mi
smo odavno sto se fudbala tice pripali zemljama sestog sv
eta(Tristan da Kunja,Sv.Jelena,a sumnjam da bi dobili i re
prezentaciju polarne stanice na Juznoj Dzordziji)tamo nam je i mesto!!!

vlada

pre 15 godina

Mrzi me da trazim po arhivi FSS , jel moze neko da mi kaze kad smo pobedili poslednji put; Nasi fudbalski virtuozi trebalo bi da plate put u Kinu iz svog dzepa.

PAPARESTA

pre 15 godina

Mislim da posle ovoga Partizan treba da se zahvali selektoru Djukicu zato sto nije pustio Tosica i fejsu da se vrate u Beograd i da im preporuce da ostanu do kraja da pojacaju Partizan i da mu omoguce kakve takve sanse protiv Fenera.

sat2

pre 15 godina

Za "rod"
Hrvati su 5. na Fifinoj Listi, jer:

Su u kvalifikacijama za EP dva puta pobijedili Engleze (sa visokim koeficijentom) i samo izgubili od Makedonije (mali koeficijent)
su na EP pobijedili Njemačku (visok koeficijent) i
su bili na EP
nisu izgubili baš od nekih luzera (Kazahstan)- bar do sada...

ZeLjko Jurisic, Grac

pre 15 godina

br.62 (Srpski Heroj, 10. avgust 2008 21:10)

Pa ti nisi normalan ako te igrace vidi
Uprava zvezde i Partizan ima odmmah da ih dovede.

PERA DETLIC

pre 15 godina

Gledao sam celu utakmicu i tacno znam gde su sve gresili.
Onaj ko nije pratio0 ovu utakmicu bolje neka ne ostavlja komentare jer garantujem oni nece biti tacni.
Nasi su mnogo gresili,nisu bili agresivni koliko je trebalo u ovako bitnom duelu,nisu ni bili dovoljno organizovani.Zaista sam se mnogo nadao da ce rezultat biti dosta bolji i velike nade sam ulagao u ovaj mec kao i u olimpisku rreprezentaciju.Kad su "slonovi"daki prvi go odma sam znao da ce biti preko 3. gola.TAkodje sam znao da ce nasi brzo izjednaciti kao sto i jesu.verovao sam u njihovu zelju i motiv.Nazalost oni su u drugom poluvremenu igrali mnogo,mnogo slabije beZ vece idelje i organizacije u napadu.
Ovo je bila istorijska utakmica koju smo morali POBEDITI.
Ne znam sta im je DJUKA reko ali ja bih im prvo reko da se smire i da napadaju 100% u drugom poluvremenu. nista vise.
Sada ne treba da gledamo sta bi bilo kad bi bilo ili ako ovi pobede ove,a ovi izgube onada cemo mi....NE!!!
Ako tako nastavimo puci semo!!!Samo se nadam da ce nasi igraci konacno da izvade neku pouku i da zaigraju bolje.
Jer zaistamo imamo EXTRA igrace.NEMOJTE DA SMENITI DJUKU MIROSLAVA.IAKO JE ON MOZDA NAJVECI KRIVAC STO NIJE UBACIO VISE NAPADACA..NEGO VICE DUSKU NA KRAJU MECA NAPRED LOPTU,DUUBOKU..On je dobar trener.
Nadam se da ce nam se promasiji protiv "kengura" pretvoriti u golove protiv "gaucosa".DJUKO NAPADAJ.
"sLOnovima" ako prodju zelim svu srecu i od sveg srca cu za njih navijati>+++++++++++++++

MarkoZG

pre 15 godina

Nije HNS pokupio Eduarda u Brazilu, nego je on skupa s Ćorlukom i Modrićem prošao sve mlađe kategorije i Dinama i repke. I njih trojica su osovina Bilićeve momčadi, razlika u odnosu na onu Kranjčarevu sa SP-a.
Prije nam možete potikavati naše Švicarce i Nijemce, nego Eduarda. Za Decoa se nitko ne sjeti da je Brazilac jer je bijel - mislim da je u tome problem s Eduardom.

pablito

pre 15 godina

Ne vredjajte paraolimpijce,i oni su ljudska bica sa svim pravima,zeljama i emocijama,kao i mi,a i imaju vishe srca od vecine nas.Pitanje: ko ima vishe shanse:Grobari protiv Fenerbahce-a ili nashi paunchici protiv Argentine?Ma vazi

marko

pre 15 godina

ljudi nemojte da se nervirate,ovo za drugu utakmicu je bilo isplanirano.izgubili su za Partizan!moraju da se vrate ova dva Partizanova igraca za utakmicu sa Fenerbahceom.Sta da se radi kad je Partizan u ovom trenutku bitniji od reprezentacije.Znate koga je Djukic trenirao!A znate i ko nam je predsednik saveza trenutno...Karadzic(grobar)...tako da nije smelo bolje...to je surova istina...

vlada

pre 15 godina

tacno glavni problem su miljanicevi puleni koji kao i on misle da su neki strucnjaci.bolje da nas fudbal vode legendarni bobek veselinovic i sekularac uz mlade koje oni odaberu jer su oni i kao igraci i kao treneri imali viziju ideju i magiju.

muamua

pre 15 godina

Neko rece da je dogovor da se izgubi da bi se Fejsa i Tosic vratili,pa carinjo da su odmah posle utakmice krenuli za bgd ne bi stigli pre utorka uvece za Bgd...

dejan

pre 15 godina

Igra se poprilično "raspala" zato što su igrači OS bili čvršći u defanzivnoj formaciji no,ova igra ipak ima neku osnovnu fizionomiju mada je "kolektivnost" u igri još vrlo slaba.I OS u II pol. kao i Australija tokom cele utakmice su uočili da imamo eventualno samo osnovnu šemu igre dok pri specifično pojačanoj defanzivi nedostaje čvrstina i uigranost.

SuhesZ

pre 15 godina

OI izgubile su znacaj u svetu fudbala.
Na zadnje 3 Olimpijade fudbal nisam ni gledao,
nema vise kvaliteta vrednog moje paznje.
Sto se ovog rezultata tice ne znaci nista,
mogli su u ekipu poslati i svoje dede ili klince na raspustu da se provode, neka putuju malo i razgledaju Peking. Nema razlike da li su bili na OI ili nisu, fudbal na OI je samo parodija tog sporta. Ako se oko pravila i timinga nista ne menja, po mojem neka prodaju na aukciji mesta u fudbalskoj ekipi za OI (pa ko zeli olimpijski dozivljaj neka plati lepu sumu, i nikome nece smetati rezultat sa zemljama iz treceg sveta, a pobedi ce se i ovako radovati ko da je A reprezentacija). Sakupljene pare da daju onim sportasima, gde rezultati sa OI nose neku vrednost, a u finansijama su neuporedive sa fudbalerima. Ovako kako je sada jedino samo zelim da su ovi nasi "fudbaleri" zaradili neku egzoticnu venericnu bolest u Aziji.

Milan

pre 15 godina

Ne znam koga više mogu da začude loše igre i rezultati naših fudbalera, kako na reprezentativnom, tako i na klupskom nivou. Oni koji imaju prilike da prate mečeve ruske Premijer lige sigurno nisu nimalo iznenađeni uspehom "baćuški" na minulom EP, a pogotovo ne činjenicom da je njihova selekcija kompletno (uz izuzetak Ivana Saenka) sačinjena od igrača domaće lige.
Da li bismo i mi mogli da sledimo primer "braće" Rusa?
Možda. Ali prethodno bi trebalo da sami sebi da odgovorimo na 4 (slovima: četiri) jednostavna pitanja:

1. Ko su vlasnici ruskih timova?
2. Ko su treneri istih?
3. Kakvi su uslovi treninga i kvalitet terena kod njih?
4. Kako i koliko su plaćeni fudbaleri i treneri (pre svega vodećih) ruskih ekipa?

zoki

pre 15 godina

Evo baš sam pročitao u njemačkim medijima da su ovi naši prodavači magle i Herthu prevarili - iako su za Kačara preuzeli obavezu plaćanja njegove plate i osiguranja, i njih su izradili i sad će ih Hertha tužiti pred CAS (internacionalnim sportskim sudom).

http://sport.t-online.de/c/15/84/78/38/15847838.html

Ovo je još jedan dokaz da su ovi ljudi totalno nesposobni za organizaciju povjerenih im poslova, da ONI ovoj zemlji nanosi štetu (a ne Partizan), da su oni ti koji se skrivaju iza plitkog politikanstva i lažnog patriotizma (u kome je svaki napad na njih maltene napad na državu ...).

Da smo u jednoj normalnoj državi, bilo bi ovo i Karadžiću i Đukiću posljednje sranje koje su napravili.

Dambo

pre 15 godina

Stvarno ne znam zasto komentarisem ovu katastrofu, ali eto.
Mislim da Najsrecniji posle ovoga treba da budu igraci Fenerbakcea koji su verovatno umirali od smeha gledajuci vragolije Bambi Tosica i Dzomba Fejse. Tosici po krvnom srodstvu nisu braca, ali po fudbalu sigurno jesu. Onoliko ne znanje i slabost nisam nikad video.
Takodje Djukic bi trebao da postane dozivotni selektor, kako bi za nekih 20 godina bili udarna vest u svetu fudbala posto smo pobedili posle 234 utakmice.
Golman Stojkovic tj. najbolji golman Evrope Stojkovic se posteno trudio da ne odbrani nijedan jedini sut, ali nije uspeo, lopta ga je par puta nehotice pogodila.
Desni bek Tomovic je uspeo par puta da uputi izvaredne centarsuteve po zemlji koji su uspevali da se otkotrljaju punih 3-4 metra.
Rajkovic, Smiljanic, Rakic, Jovanovic- solidno losi, ali za razliku od ostalih primecuje se blagi talenat.
Mrdakovic i Zivkovic Solidni i u istu ruku najbolji.
I zamolio bih Minju Subotu, da svakome ko pohvali Zorana Tosica, i pritom kaze da je on najbolji igrac Srbije, uruci po jedan Bambi.

Nikola

pre 15 godina

Bitno je da je Djukic (poznatiji kao "ja i posle mene potop") odveo dva dobra igraca iz Partizana, kako bi Partizanu umanjio sanse za Ligu Sampiona... a sve pod izgovorom da hoce da napravi nesto na Olipijadi. Eto, napravio je... jednim udarcem dve muve: pukla je nova bruka reprezentacije, a Partizan je s ciljem oslabljen.
Partizan je dobio protivnika koga moze da prodje ako dobro igra u najjacem sastavu. Ulaskom u Ligu Sampiona u Srbiju bi uslo par miliona evra... ali ne, Djukic i njegovo "posle mene potop" su najbitniji. Eto vam sad reprezentacije... samo da vidimo kolika ce tek bruka da pukne posle Argentine. E moj Djukicu...

GrobarPozarevac

pre 15 godina

Djukicu izdajice imao si sve u Partizanu dobar tim, dobru igru, odlicne navijace koji su se kleli u tebe, mogucnost da vodis ekipu u ligu sampiona ili ligu uefa sve sto bi mnogi treneri samo pozeleli a ti si nas prodao-izdao zarad onog Terze ali bog sve vidi i okrece se kolo srece Partizan je veliki klub i nece propasti zbog tako malih ljudi kao sto si ti. Vratio ti je bog tebi i tvom Terzi milo za drago a to je tek za pocetak a na kraju treniraces onu ekipu iz tvog sela i to ce ti biti premija. A grobari ti nikad nece zaboraviti izdaju jos si poveo Tosica i Fejsu da nas dokusuris ali nije ti uspelo 'krusko' bio si i ostaces veciti gubitnik (promaseni penali) bog zna ko ima srce i ko je junak a ko izdajica. Ma imao bih jos mnogo da pisem ali nisi ti vredan toga da se ja nerviram zbog tebe. Partizan je svetinja zapamti to izdajnice.

dule

pre 15 godina

smiljanic,dusko tosic,kacar,tadic kolarow na celu sa djukicem odma u kontejner sram was bilo,bog wam nedao srece dabogda i nikad mira neimali,kako mozete bog was kaznio,zajedno sa djukicem ..puuu

strucnjak:)

pre 15 godina

pa dobro...
ucestvovali smo,dali neki gol..
to je olimpijada,rezultat nije vazan:)

nego...sada je najvaznije da se spremimo za fener i docekamo ovu dvojicu na aerodromu..

mi sada imamo vazna posla u Evropi,
a ne da se bakcemo sa skokovima u vodu i gadjanje vazdusnim pistoljem :)


pada fener!!!

Жица

pre 15 godina

Јер може неко да ми објасни како смо ми и теоретски испали? Ево рецимо, ако ми победимо Аргентину 2:0, а Аустралија добије Обалу Слоноваче 1:0, Табела би онда изгледала овако:

1.Аргентина 3:3 6 бодова
2.Србија 5:5 4 бода
3.Аустралија 2:2 4 бода
4.Обала Слоноваче 5:5 3 бода

Били би смо у овом случају испред Аустралије због више датих голова, зар не? А ако би добили Аргентину са 3 разлике сигурно би били испред Аустралије због очигледно боље гол разлике, пошто је међусобни скор 1:1. Ко се слаже нека препоручи, а ко не нека ми објасни како смо то испали теоретски. Хвала у напред.

dart gunner

pre 15 godina

nisam gledo celu utakmicu,zaspo sam pri kraju,ali ono sto sam uspeo da vidim je:nasa reprezentacija ne zna ni da napada,ni da igra bunker:fejsa ne vredi 1,2 miliona;tomovic i nije toliko los koliko sam mislio;tosic z. moze da igra samo u 4:4:2,ovo je bilo previse ofanzivno za njega-sut mu i nije neki,glava mu je samo za sisanje;sta god neki pricali,mi ne mozemo bez stankovica...

TIGER

pre 15 godina

Jel si zbog ovog zadrzao Tosica i Fejsu???
Lepo ti ja Djukicu kazem da protiv ovin nema sta da trazis, a kamo li da se nadas pobedi protiv Argentine. Zato pusti momke odmah mozda stignu do srede...
I kao sto si rekao pre puta u Kinu: "Ne zelim da se igarm ugledom nase reprezentacije". Ja stvarno ne znam sta si ocekivao... Bolji rezultat bi postigao na OI da si poveo igrace Srema.
Sada sedi i razmisli koliku si stetu naneo Partizanu sa svojom tvrdoglavoscu...

dugave zg

pre 15 godina

uz duzno postovanje prema reprezentaciji Srbije,i vasem nerealnom precijenjivanju kvalitete iste,i mojoj naivnosti u kladionici(dao sam cistu dvojku na Srbiju-u fix),potpisujem Fifin ranking,a to realno..ako je to ekipa(plus minus 2 igraca)koja bi se trebala kvalificirat na Mundijal onda sam stvarno,onda je to zalosno..tu nije problem u Djukicu,ili taktici i pripremi,tu nema KVALITETE...za razliku od Srbije koja se(zbog pada u 4 kvalifik.kos i nenastupu na EURU)napalila na Olimp.turnir ko da je Mundijal,ostale repre.su u rekreativnom ritmu,malo markentinga za Ronaldinha,Messija..ljut sam jer sam izgorio na kladi,ali zelim Djukicu puno srece..pozdrav iz zg

Baki

pre 15 godina

Ne znam koji je to potreba naseg naroda da svaki put trazi krivca tamo gde ga nema.

Ovaj poraz nema veze sa Djukicem. Ko je gledao utakmicu mogao je da vidi da su nasi tehnicki 2 koplja ispod Obale Slonovace. Pa nasima je stopovanje lopte nedostizna umetnost i nauka. Fudbal im se odbija od noge kao od balvana. Precizni pasovi su nesto sto moze samo slucajno da se desi, a momci u odbrani tri ciste u glavi nemaju i uvak padaju na isti fazon.

Nazalost, srz problema naseg fudbala jesu treneri i (POGOTOVO) razne uprave Djorici i ostale neznalice, Toplice i slicni, ali kao posledica svega toga , isto tako cinjenicno je stanje da mi danas nemamo nikakve igrace.

Tu tehnike, talenta i ideje nema ni od korova. Zamisljene putanje igraca i taktika Djukiceva i nije bila losa, ali je zalosno bilo gledati kojoj meri su igraci nesposobni to da sprovedu u delo.

Mastarije

pre 15 godina

Nismo uspeli dobiti Australiju - nije bio problem, ostalo je da dobijemo Obalu Slonovace! Izgubili smo od Obale Slonovace - nije smak sveta, mozemo dobiti Argentinu!? To vam je kao da srpska vojska razmislja ovako: ne mozemo kontrolisati Siptare u Presevskoj dolini - ali zato mozemo one na Kosovu! Ako ne bude islo sa onima na Kosovu, jos uvek ostaje mogucnost da kontrolisemo Amerikance! Ludi - pa to ti je!

Dja Djedje

pre 15 godina

Dja Djedje
Dja Djedje
Dja Djedje
Dja Djedje
Dja Djedje
Dja Djedje
Dja Djedje
Dja Djedje
Dja Djedje
Dja Djedje
Dja Djedje
.
.
.
n-ti put Dja Djedje

NikolaNish

pre 15 godina

Ma nema zime za nas jer Fk crvena zvezda nece povuci svoja tri reprezentativca do kraja turnira.....
A mozda i izdaju jos jedno saopstenje za javnost.....
Smesno i Strasno

na zalost!!!

pre 15 godina

(dugave zg, 10. avgust 2008 19:13)

Vidis komsija ne bih se bas slozio sa tobom. Bez obzira koliko je Hrvatska reprezentacija u ovom trenutku jacha od Srbije (mislim na seniore) vi nama u mladjim kategorijama ne mozete ni da pridjete. Ovi igraci, bas ovi sto su danas igrali utakmicu protiv Obale Slonovace su drugi u Evropi jer smo u finalu izgubili od Holandije. Problem nije u tome sto "nema kvalitete" jer je ima, uostalom ne bi bili drugi u Evropi za dzabe, vec je problem u tome sto niko ne igra zharom za svoju zemlju. Ne znam dal si pomno pratio desavanja pre olimpijskih igara ali ti ne znas koliko se nama igraca nije odazvalo na ovaj turnir ili im klubovi nisu dozvolili da dodju. Zamislite samo da je npr. Mancester pustio Vidica, onda da je tu Sulejmani, pa Kuzmanovic, pa Jankovic, Babovic ili Krasic, bilo ko od njih ali na zalost nema nikog. Zato je jadni Djukic morao da pozove ovu dvojicu sto igraju u Kini jer nije mogao da racuna na veliki broj igraca. I samo jedna napomena za tebe komsija, Srbija je redovan ucesnik svih takmicenja u fudbalu za mladje kategorije a tu spadaju mlada reprezentacija pa nadole kadeti, omladinci itd. sto apsolutno nije slucaj sa Hrvatskom. A jel znas zasto? Zato sto vi svoje igrace skupljate po inostranstvu po Svajcarskoj, Australiji, Brazilu, Nemackoj itd. i zato vi ne igrate ta takmicenja kao Srbija. Ali za zalaganje kad igrate za reprezentaciju svaka cast... e to je ono sto nama fali.

D_M_M

pre 15 godina

Ajde Srbijanci, kaj plačete? Konačno ste na nekom velikom turniru i sad opet ništa ne valja. Obala Bjelokosti je momčad protiv koje nitko nemre ući u meči računati da je to riješena stvar!!

zoki

pre 15 godina

E pa dobro - sad lepo vratite Fejsu i Tošića fino u Partizan, a vi ostali možete ostati i za paralimpik, za drugo i niste (ako vam fali koji igrač, javite se kod komšija, mislim da ih tamo ima dosta sa pravom nastupa).

marko

pre 15 godina

ljudi nemojte da se nervirate,ovo za drugu utakmicu je bilo isplanirano.izgubili su za Partizan!moraju da se vrate ova dva Partizanova igraca za utakmicu sa Fenerbahceom.Sta da se radi kad je Partizan u ovom trenutku bitniji od reprezentacije.Znate koga je Djukic trenirao!A znate i ko nam je predsednik saveza trenutno...Karadzic(grobar)...tako da nije smelo bolje...to je surova istina...

GrobarPancevo

pre 15 godina

I sta je sad? Gde ste sad 'patriote' da komentarisete KULT reprezentacije i ostale nebuloze? sad cutite!?
e bash zato sto se ovo i ocekivalo nisu Tosic i Fejsa ni trebali da putuju! i zato ce sad da se i vrate..a ne zato sto je PARTIZAN muslimanski ili jugoslovenski ili antisrpski tim! je l' cete i sad da navijate za Fenerbahce!? A za svesrpski tim crvena zvezda sa svojim saopstenjem za medije 'Mi smo uvek uz Srbiju' imam pitanje : Koliko je vasih igraca igralo na ovom mecu? A koliko na olimpijadi 2004 kad ste igrali kvalifikacije za LS? znam odgovor.. 0!

Aca_USA

pre 15 godina

Sta nam je Djukic kriv ?
MI bolje od ovih nemamo (ne bi nama ni odsutni puno pomogli). Nasi igraci su nespremni i fizicki i takticki a posebno psiholoski. NA EU za "mlade" dolazimo do finala jer su druge reprezentacije u proseku znatno mladje i neiskusnije. Na zalost nasi igraci zastaju sa razvojem negde oko 19-20 godine (kad umisle da su zvezde). Stojkovic, Jankovic, Basta, Milijas, Milovanovic, Smiljanic, su bili bolji fudbaleri pre tri godine nego danas. Reber, Mateus i Klemente su videli dobro nas "kvalitet".
Ja sam rekao da je sve osim blamaze uspeh (u Atini smo popili 3 petarde od Australije, Argentine i Irana).
Bolje nemamo (nece nam jedan Vidic kreirati igru) i trneru Djukicu treba pruziti podrsku. Vrlo je vazno da se svi reprezentativci zadrze do utakomice sa Argentinom jer (barem teorijske sanse jos postji). Vracanjem Tosica i Fejse upravo im radimo medvedju uslugu. Pomislice da su zvzde bez kojih se ne moze. Zar stvarno ima onih koji iskreno misle da su Fejsa i Tosic takav kavlitet da Partizan ne moze bez njih?

zuti

pre 15 godina

Kao mali gledaao sam istorijsku utakmicu nasih fudbalera protiv tada najjacih Afrikanaca Zaira, rezultat je bio 9:1 za nas naravno!
Sta je ovo ljudi, da li je to moguce, jojojooooooj!
Razbijaju nas "slonovi" 4:2 a moglo i gore, nasi se nisu videli STRASNO
KATASTROFA

senad

pre 15 godina

Argentina Srbija 12:0 u zadnje 4 godine. Nakon Pekinga 18:0. A istu tu Argentinu je Hrvatska dobila 3:1. I onda stvarno mi nije jasno kako je to Hrvatska 5 reprezentacija svijeta dok komsije Srbi sa svojim zvezdama tek 35. Ljudi moji stvarno nesto nije u redu sa Fifom. Pa vi po kvaliteti svojih zvezda ne spadate niti medu 50!!

Данијел

pre 15 godina

Ђукић уништио српски фудбал,уништен је вама мозак.Он је тужан човек јер њиме управља савез.

GGrobar

pre 15 godina

Pa neka, bash mi drago, ustvari - svejedno mi je postalo za reprezentaciju Srbije. Puknite slobodno i u trecoj utakmici.

Napred Partizan!

crag_7

pre 15 godina

Pre svega, da se ne lazemo - rezultat je potpuno zasluzen danas pokazanim, ali ima par stvari koje su mi bole oci:

Ajde da izbrojimo koliko je zutih kartona trebalo biti dodeljeno igracima OS. Ja mislim da je bilo bar 6. Mislim da smo dobili batine na terenu, samim tim, nisu mogli igraci da prikazu igru koju su prikazali protiv australije. Prosto ne mogu da se otmem utisku da su sudije smotani i slepi amateri. No, nista od toga nije bitno. Ni 95% vlaznosti. Kako je bilo nama tako je bilo i svima. Na kraju, nije kriv ni Djukic, ni Igraci (ne treba njima prekor - treba im psiholog). Kriv je FS. Nisu ucinili NISTA da se vodi najjaci sastav na turnir. Sta vise, nisu ucinili NISTA za nas fudbal poslednjih 18 godina. A grobari koji tvrde da je olimpijada nebitna - mozda se*onjama kojima su najbitnije pare - ali sam pristup Brazilskih fudbalera turniru treba da govori puno o znacaju samim igracima. Nadam se da ce se ici na sve ili nista protiv Argentine, makar samo morala radi.

darko

pre 15 godina

boze me sacuvaj,kakve je ovo ekipa..dusko toic je sramota za fudbal i onaj stoper jovanovic kojeg djuka gura u reprezentzciju..decko ne moze u mom selu da igra i smiljanic ce da zavrsi u nekom albaseteu i da peva..

Manje inteligentan

pre 15 godina

Bojim se da ce ovi sto ocekuju Fejsu i Tosica natrag, docekati ih o kukovu danu. Vjerovatno ce ostati da se proba cudo protiv Argentine. A i da krenu, sigurno nece carter letom direktno za Beograd. Putovace oni malo duze

trava je zelena

pre 15 godina

Mozemo mi to mnogo bolje ......
Samo da se jos malo evropski integrisemo.....
Ipak smo mi sada samo jedna mala zemlja na tamo nekom balkanu......

SRPSKISINOVI

pre 15 godina

Mi smo i dalje u trci za naredni krug. Moramo da pobedimo Argentinu sa 3:0 ali i da Australija trijumfuje 1:0. Ipak, realno je da ce selektor Sapcanin da izgubi i ovaj mec, ali ce Slonovi da ubiju Kengure. Samo neka taj selektor ode u svoju Spaniju i da tamo trenira petlice, a Tumbakovic da preuzme reprezentaciju, pomocnici da mu budu Mica Radovic i Vuk Rasovic. Trener golmana Davidovic sto je bio u Zvezdi...

krlo

pre 15 godina

uz duzno postovanje prema reprezentaciji Srbije,i vasem nerealnom precijenjivanju kvalitete iste,i mojoj naivnosti u kladionici(dao sam cistu dvojku na Srbiju-u fix),potpisujem Fifin ranking,a to realno..ako je to ekipa(plus minus 2 igraca)koja bi se trebala kvalificirat na Mundijal onda sam stvarno,onda je to zalosno..tu nije problem u Djukicu,ili taktici i pripremi,tu nema KVALITETE...za razliku od Srbije koja se(zbog pada u 4 kvalifik.kos i nenastupu na EURU)napalila na Olimp.turnir ko da je Mundijal,ostale repre.su u rekreativnom ritmu,malo markentinga za Ronaldinha,Messija..ljut sam jer sam izgorio na kladi,ali zelim Djukicu puno srece..pozdrav iz zg
(dugave zg, 10. avgust 2008 19:13)


Oj, komso pa koj ti fudbal gledas ali u ovom timu su igrala samo dva prvotimca Stojkovic i Tosic ostali ne igraju u prvom timu Srbije. Sedi jedan!!!

Objektivni Lala

pre 15 godina

Da li da se ljutimo ili smo razočarani....
Obrni-okreni ovo je naša realnost.
Nemamo igru, nemamo igrače, nemamo vođu-nema rezultata!

dejchillo

pre 15 godina

E sad...posto smo skoro ispali, a posto je svima u interesu da bar malo licimo na Makedoniju,Rumuniju,Maltu(i ostale slicne reprezentacije) fino pustite ljude(mislim na Fejsu i Tosica) da se vrate u Partizan,Tomovica u C.Zvezdu i ostale igrace iz nasih klubova koji ucestvuju u evro takmicenjima da bi mogli da se uigraju i pripreme za utakmice u evropi.

Sam si Djukicu rekao:"Ne zelim da se igarm ugledom nase reprezentacije".
Budi covek,pa ispostuj svoju rec i pomozi klupskom fudbalu kad vec reprezentaciji ne mozes.
Cenim te i postujem, ali mislim da ti jos uvek nemas ono sto treba za selektora A tima, do tad - bolje idi i uci se negde (u Partizanu ti je dobro krenulo,a sad si pao na dno - tako da te ni ono vise nikad nece uzeti za trenera) a onda preuzmi reprezentaciju da nas vadis iz ovih muka,a ne da nas jos i nas covek pokopava(posle Klementea - koji je i defanzivnijom igrom od tebe bolje radio svoj posao).
Oprosti se posteno da ne zavrsis kao Kezman i Jaric i sl. a svi znamo zasto.
A mi navijaci, budimo jedinstveni bar sad...(vidite turke kako navijaju i podrzavaju nacionalni tim a znamo kakvi su odnosi izmesju navijaca rivalskih kluboba) podrzimo ih i dajmo im snagu(jer elan i htenje na terenu se dobijaju samo pod jedinstvenom i glasnom podrskom navijaca sa trebina), da se dignu sa dna.
Puno pozdrava svim navijacima Srbije...CCCC

vlade 031

pre 15 godina

nije se moglo vise od ovoga nije bila velika bruka bolje nego predhodnih godina utakmica sa argentinom je veoma bitna ne rezultatski vec zbog ambijenta uopste.ako se neobrukamo protiv argentine znaci da su nam u pojedinim trenutcima turnira hvalili hladnokrvnost i koncentracija ali ako nas opet napune sa pet ili sest komada onda stvarno treba da se pokrijemo po usima i da cutimo

Srbin

pre 15 godina

19:10:17 2008-08-10
Sta nije jasno? Pa to je slika i prilika srbskog fudbala. Sta se bre mi tu lozimo nesto. I partizan za LS i zvezda za uefa. Mi smo bre trube. Dok se klubovi ne privatizuju nema bre fudbala u ovoj Srbiji. Laku noc!

vlada

pre 15 godina

Brukamo se na terenu i van njega. Nismo se jos ni raspakovali a vec treba da vratimo neke igrace , a 2006 pola tima ode pre poslednje utakmice. Jedino sto znaju je da nadju izgovore: nemaju drzavu , himnu, grb , pada jaka kisa , sneg , velika vlaznost vazduha , visoka trava na terenu, jak vetar , rano primljen gol koji ih je sokirao, svi gledaju tenis pa nisu dosli da navijaju za njih ,velika vlaznost vazduha; Nasa igra se zna : ja tebi ,ti meni na nasoj polovini , a u napadu sta nam bog da;Sa argentinom verovatno necemo ni da igramo , izmislice da imaju proliv;

JovanaNBGD

pre 15 godina

Briga njih sto se vi nervirate i za ove komentare. Sad ce jos da muce loptu protiv Argentine (dok je ne donesu na 5m od gola, jer, moj je utisak da im je neko zabranio da sutiraju sa vece udaljenosti od te)! Lako je vama, imate daljinski, kako li je onima na stadionu..
Nego, opet gubitnici (fudbal) dobijaju vise paznje nego ostali sportovi, u kojima ima rezultata.

Bojta

pre 15 godina

Razumem da smo slaba reprezentacija ali zasto uvek moramo da dozivimo debakl?Jedna Australija koja je realno gledano slabija od nas casno ce i dostojanstveno da ode sa turnira za razliku od nas.Mnogo ima usijanih glava medju nama.

Остајем овде!

pre 15 godina

Ако се по јутру дан познаје,ово ће бити суноврат нашег спорта!

Radan

pre 15 godina

E ovako, pa da li je moguce da postoji onakvo ne zalaganje i onakva sporost i tromost kod nasih igraca kada nose dres sa drzavnim grbom, neverovatno. A sada ce Djukic da prica da kako je na igrace uticalo sve ono sto se desavalo oko reprezentacije pre OI. E pa Djuka to ne pije vodu nego i ti i ovi tvoji manekeni lepo da se manete CRVENOG dresa i da vise ne prilazite reprezentaciji jer se tako ne igra za dres sa drzavnim grbom.SRAM VAS BILO

Dule

pre 15 godina

tosic nek pozira sa jelenom po ilustrowanim listowima jeftinim to i zna samo nabildowani tenkre tupawko jeftini..sramezi jedni swi odreda uh zapalio bi ih!!

Marko

pre 15 godina

Tretman kakva je nasa reprezentacija imala od strane raznoraznih direktora klubova, trenera, komentatora, strucnjaka, od silinih opozivanja igraca, ponizavanja Djukica koji je nas ubedljivo najbolji trener koga je nasa reprezentacija ikad imala.Gospodin covek koji nije fudbal ucio od Djorica vec u Spaniji...
Momci jako me je rastuzio vas poraz, ali vam zelim sve najbolje u trecem mecu. Gore glavu.

ana

pre 15 godina

E, nemojte da se smejete, mozda ne igraju bas dobro, ali odusevilo me je kako su se drzali za rucice i kako su pevali himnu, htela sam da zaplacem...

Chaos Is Me

pre 15 godina

Bambi Toshic je ubedljivo najtalentovaniji igrach iz ove ekipe i nije mogao nishta pored ostalih nesposobnih manekena. Fejsa je NAJGORI IGRACH, ne znam ko ga je doveo za tolike pare u Partizan. Tomovic je verovatno veslach pa ga je Djukic uzeo jer nismo imali nikog na desnom beku. Ja sam ovo ochekivao, nije Djukic kriv shto ne zna, to je isto kao sa Mokom Slavnicem proshle godine u basketu. Problemi u nashem "fudbalu" su mnogo dublji. Grobari, budite realni, Fener ce vas isprashiti sa petardom osim ako velemajstor Fejsa ne proigra.

I TEORETSKI SMO ISPALI

pre 15 godina

@ (Жица, 10. avgust 2008 19:33):
Problem je u tvom poimanju "teoretskog". Teoretski nismo ispali, ali kad su u pitanju Djukićevi "lavovi bez ijednog zuba" (svaka čast samo Z. Tošiću i Fejsi, svi ostali su "trubetina" samo takva!) - i teoretski smo ispali! Oni ni reprezentaciju vrtića moje ćerke (a da u njoj igraju samo devojčice iz vrtića!) ne bi dobile 2:0 ili 3:0, a kamoli Argentinu! Jel ti sad jasno zašto smo mi I TEORETSKI već ispali?

sat2

pre 15 godina

Za Na žalost!
Eto komšija- istina je da skupljamo neše dečke po bijelom svijetu! Istina je da su okosnica ove naše repke: Modrić, Kranjčar, Srna, Čorluka, Knežević, Vukojević, pa i Dudu, ipak nogomet naučili u HNL-u! Problem sa mladim reprezentacijama je što naš HNS ne polaže puno u rezultat tih reprezentacija već u stvaranju igraća! Iz one momčadi, koju su vaši dečki izbacili u V. Gorici u Vatrenima su Vukojević, Dudu, Kranjčar, Modrić, Čorluka ...!

Srbfan

pre 15 godina

Kakva je podrska reprezentaciji od medija,klubova,fss-a i navijaca,mi smo super prosli! Nismo se obrukali. Djukic je bre trenercina,kad je sa ovim igracima bio 2. u Evropi,(dobro bio je tu i Jankovic,Babovic i jos neki). I da vam kazem, od O. Slonovace nije sramota izgubiti,bili su bolji,posteno,ali je sramota navijati protiv svoje repke,pljuvati je i ismijavati!

RaJa

pre 15 godina

u Srbiji dekretom zabraniti fudbal.stop.stadione pretvoriti u parkice za klince.stop.fudbalski Savez Srbije u Spec.Sud.stop.nema fudbala u Srbiji za na vek.stop.

cogi

pre 15 godina

1.Аргентина 3:3 6 бодова
2.Србија … 5:5 4 бода
3.Аустралија 2:2 4 бода
4.Обала Слоноваче 5:5 3 бода
@ZICA
zar stvarno mislis da mozemo pobediti Argentinu :)
Jedino da igramo ofanzivnije pa da primimo sest komada

Sergio

pre 15 godina

"Neću da se igram ugledom Srpskog fudbala", reče Đukić...
Pa i ne igraš se ti, nego oni koji su te tu postavili! Klementea su, čini mi se, smenili zbog loših rezultata?
Ha, ha, ha...

PAPARESTA

pre 15 godina

Mislim da posle ovoga Partizan treba da se zahvali selektoru Djukicu zato sto nije pustio Tosica i fejsu da se vrate u Beograd i da im preporuce da ostanu do kraja da pojacaju Partizan i da mu omoguce kakve takve sanse protiv Fenera.

ivana

pre 15 godina

Kada pricaju o strancima trenerima,oni treba da dovedu trenere koji su zaduzeni za uzrast od 14 do 18 godina,da nauce ove nase momke osnovnim stvarima,prijem lopte,dodavanje,sut.Nije da momci nezele,oni stvarno ostavljaju srce na terenu ali im fali tehnike,nek uzmu nekog holandjanina da ih nauce,do tad osramoticemo se jos 100 puta.pa riba smrdi od glave.

krtica

pre 15 godina

@(Жица, 10. avgust 2008 19:33)
Važi brate,ali mi ćemo da pobedimo Argentinu tek kada ja postenem predsednik FIFE...Možda za par vekova...

Ja sam za prijateljsku sa Papua Novom Gvinejom.Njih bi ponizili sa 2:0!!!

TIGER

pre 15 godina

Жица, 10. avgust 2008 19:33

U kom crtanom filmu ti zivis prijatelju?
Da pobedimo Argentinu?
Pa nisu uspeli amatere iz Australije da pobede a kamo li Argentinu...

Zlatan

pre 15 godina

Partizan, ako nedaj bože ispadne od Fenera, mora da tuži Fudbalski savez Srbije i da traži oštetu od 10.000.000 eura.
Za nas su i obale velesile.

Deka Rasa

pre 15 godina

Vidim ovde se navode kao krivci loseg stanja u srpskom fudbalu Djoric, Toplica, Tole itd. Slazem se da su krivi ali njih ne bi bilo da nije bilo jednog coveka. Grobar srpskog fudbala je Miljan Miljanic. Covek koji je, mislim, nekih 15ak godina pod svojom sapom drzao fudbalsku organizaciju. On je u fudbal uveo mafijase, skorojevice i fudbalske mediokritete.
Ovo sto se sada desava samo je posledica njegovog delovanja i srpskom fudbalu predstoji duuug put do ozdravljenja. Ako do njega ikada i dodje.

srkis13

pre 15 godina

Djukic je rekao " Srbija neide na Olimpijadu na izlet nego da se pori"
Velika borba malih orlova:((((((((((((((((((((((((((((((((

sat2

pre 15 godina

Za "rod"
Hrvati su 5. na Fifinoj Listi, jer:

Su u kvalifikacijama za EP dva puta pobijedili Engleze (sa visokim koeficijentom) i samo izgubili od Makedonije (mali koeficijent)
su na EP pobijedili Njemačku (visok koeficijent) i
su bili na EP
nisu izgubili baš od nekih luzera (Kazahstan)- bar do sada...

dugave zg

pre 15 godina

(na zalost!!!, 10. avgust 2008 19:43) ja mislim da samo zalaganje nije dovoljan razlog da jedna reprezentacija bude REALNO godinama u vrhu euro i svjetskog nogometa..svaka cast vasim mladjim uzrastima,ali ocigledno se kod vas sa njima lose radi kad ostaju vjeciti talenti bez uspjeha u seniorskoj konkurenciji..a to sto ce Cvitanich radije igrat za hrv nego Argentinu,a Krkic za Spanjolsku a ne Srbiju to je vec drugi problem...cinjenica je da mi uz kolektiv imamo i individualnu kvalitetu,ali sto je najvaznije imamo reprezentaciju koju ceka jos 4 zajednicka ciklusa(2 EP,2 SP),u kojoj kad odu Kovaci i Simic imas prosjek od 23.6 god,8 vrhunskih veznih igraca(modric,kranjcar,rakitic,srna-fantazisti(svaki preko 15 mil.eura)a Vukojevic,Kovac,Pranjic,Pokrivac-buldozi..jedan Vranjes(standardni u Bremenu i Babic(betis) nemaju mjesta kod Bilica),a o napadu nemoram ni govorit..budi realan,u ovom trenutku(a objektivno u zadnjih 12 god.)glupo je uopce usporedjivat kvalitetu Srbije sa Hrvatskom...Bilic je realan i objektivan,nije prepotentan,uvijek respekt svakom protivniku, dao je jedan strasno interesantan intervju(jucer i to za hrv.sportske)pa nadji i procitaj sta kaze covjek koji je uvijek sve spustao na zemlju i stisavao euforiju..sve ce ti bit jasno,jer kad Bilic daje tákve izjave onda se stvarno sprema nesto veliko..vama zelim stvarno puno srece,ali pad na raznim ljestvicama znaci i 3.ili 4.kos u zdrijebu kvalifikacija,a iz tih koseva se na Eura i Mundijale ne prolazi.nazalost...

toma ćonta

pre 15 godina

Pridružiću se onima koji su za hitnu smenu selektofra Djukića.Djukiću je vrlo rano gurnut vruć krompir u ruke bez rukavica i naravno da se ispekao.Ako i dalje ostane selektor, budite uvereni, neće nas odvestu u Južnoafričku Republiku na svetsko prvenstvo.Sve što on može učiniti tokom kvalifikacija to je da još više sroza i onako posrnuli fudbal u Srbiji.Djukiću bi bilo daleko bolje da se vrati u Španiju i pridruži se svojoj porodici.toma ćonta

Dare

pre 15 godina

Ajde ljudi dosta više sa pljuvanjem.
Kakav vam je osećaj bio u trećem minutu kod 0-1 za OS? Osećaj je bio da će biti šestica zagaratovana po starom srpskom običaju, pogotovo što nam je rapka mlada. Upravo tada nas čupaju Tumbini "kinezi" Živković i Mrdaković, koji su ispljuvani do bola samo zato što igraju u Kini. Još kad se uzme u obzir da Mrdaković nije bio starter u prošloj a u ovoj jeste, to samo govori o dobrom potezu trenera. E sad, zašto smo im dali gol viška autogolom... ne znam. Valjda neiskustvo. Nakon toga smo pali što je i logično i tu je bio naš kraj. I još jedan pokazatelj da je Djukić dobar trener je da su upravo ljudi sa klupe Tadić i Rakić smanjili na 2-3.
Ono što je jasno kao dan je da su Afrikanci i jači i brži i od nas i od Argentinaca to se jasno videlo. Ne radi se tu o nekoj bog zna kakvoj tehnici i prijemu lopte, kako ovde na forumu neki kažu. Pozdrav svima pa čak i onima koji pljuju po evropskim vicešampionima.

darki001

pre 15 godina

Predlazem da reprezentacija Srbije na celu sa djukicem odigra utakmicu protiv moje ulice (necemo igrati u najacem sastavu obecavam) kako bi konacno oni i Djukic ostvarili jednu pobedu. Mislim da je to posteno.

darki001

pre 15 godina

Ja sam kod nase olimpijske i A selekcije uocio novi kvaliteta a to je da igramo i gubim u kontinuitetu pa cak i to nije uvek lako ali nama polazi za nogom. Mislim da ne treba menjati selektora jer sa njim uvek znamo kako ce se zavrsiti utakmica sto neke od nas pametnije cini izuzetno bogatim na sportskim takmicenjima u sportskoj kladionici. U ovoj sveopstoj besparici da mi nije Djuke bio bi verovatno gladan.Ne daje se Djuka i pusti ove budaletine sto te kritkuju oni bi hteli da mi sirotinja pomremo od gladi a dok je tebe bice i leba za nas kockare. ti si nam kao "Majka Tereza" ili ti humanitarna pomoc OUN-a.

Zlatko

pre 15 godina

Pitanje za ekonoma ili nekog drugog iz sveza ko je odovoran za opremu.Je l' su boje srpske zastave crveno,plavo,belo ili crveno,plavo,crveno?Toliko se pricalo o plavim dresovima i tim novim crvenim u boji zastave,a sad kao da se zaboravlja kakva je nasa zastava.Igru necu da komentarisem,jer nisam gledao,samo po onome sta sam citao u izvestajima,steta sto nismo pobedili Australiju.

dj

pre 15 godina

koliko bi tek bilo da nisu igrali Fejsa i Z. Tošić... u pravu je Đukić što im je zabranio da pomognu Partizanu da uđe u LŠ... odbranio je interes srpskog fudbala... sad gubimo samo sa dve a ne sa šest golova razlike...

vlada

pre 15 godina

Svi ovi porazi i katastrofe prethodnih godina su deo maestralnog i lukavog plana starca foce odnosno Toleta Karadjica , bata Djore i ostalih u savezu , kao i igraca da zavaravaju ostale timove kako smo slabi , a da onda u Juznoj Africi 2010 sve razbijamo sa 6 golova razlike;

Nebojša

pre 15 godina

Nijedno objašnjenje zašto smo čabar ne pije vodu.
Da nemamo talenta i tehniku, a ni trenere, ne pije vodu ako se uzme u obzir da smo drugi u Evropi 2007me, a polufinalisti prethodni put.
Da nemamo ligu to stoji, ali nema ni Obala, a ni Argentinska nisam siguran da je nešto naročito (i njima su reprezentativci strani legionari).
Moja hipoteza je da smo mentalno nedozreli svi, pa igramo šizofreno: neki put super, neki put klozet.
Obala nema pojma u odbrani, totalno su rupa, ali šta vredi kad mi ne znam šta.

marko

pre 15 godina

Nismo ispali teoretski..jer se gleda gol razlika a ne medjusobni skor.. to je manjak znanja naseg komentatkora koji je to danas rekao.Ali naravno...teoretski nije moguce da pobedimo Argentinu sa pola tima...

Slon

pre 15 godina

Kakvi su ovo sprinteri danas igrali za obalu slonovace...zar nisu trebali Gervinho,Ngosan i kompanija da trce na 100 :))))) jebote pretrcavali rajkovica kao ulicu :))))

sloba

pre 15 godina

Naši fudbaleri su stvarno zalutali.Ovakve trube su umesto u Peking trebale da budu u Guči.Tamo bi bili medju favoritima za zlatnu medalju!

panta

pre 15 godina

lopta je okrugla
boricemo se do poslednje kapi znoja
nema vise lakih protivnika
fudbal je cudna igra
nije bitno ako ja postignem gol
izgaracemo na terenu
reprezentacija je svetinja
trudicemo se da ispostujemo zve zamisli trenera
ne pobedjuje uvek favorit
pokusacemo da opradvamo ocekivanja
publika je nas 12ti igrac

ziveo fudbal

Rukometas

pre 15 godina

Koliko se bre samo para ulaze u taj fudbal a mi se danas jedva vucemo po trenu, a nista bolji nisu ni klubovi u nasoj zemlji jer i kada dovedu nekog stranca to je igrac 2-3 lige iz zemalja za koje prvi put cujemo.Ne bi bilo steta da se pare uloze u one sportove gde imamo sanse kao npr. u rukomet, jer smo realno u tome nekad bili najbolji na svetu a sto se tice fudbala o tome jedino mozemo da sanjamo.Nije kriv Djukic jer ne moze on umesto onih vucibatina da trci po terenu.EJ BRE ONI SU TAMO OTISLI NA ODMOR KAKAV NJIHOV FUDBAL...

strucnjak:)

pre 15 godina

@deka rasa
odlican komentar..i ziva istina

najveci prodavac magle u istoriji fudbala je miljanic.
a ovi sto vode savez su njegovi puleni.

samo, trebamo poceti od klubova da se cisti,pa ce lako posle biti sa FSS..
a ako ostane ova ekipa?!?...
za nas ce Honduras biti Brazil.

Sramota, jedna u nizu

pre 15 godina

Djukic zanje sta je posejao. Otisao je iznenada i MIMO svih profesionalnih i ljudskih principa iz prvoplasiranog Partizana u samoj polu-sezoni (nikada nisam cuo za tako nesto, cak ni kada je rec o daleko primamljivijim fudbalskim reprezentacijama nego sto je Srbija danas) ostavivsi na cedilu igrace i klub koji se borio za titulu. Uradio je to zarad svoje trenutne koristi, kako bi mogao da zivi sa porodicom koju je ostavio u Spaniji (a nesto mi se ne cini da su mu zena i deca Spanci), dolazeci uglavnom turisticki u Srbiju. To je uradio u dogovoru sa Terzicem koji u to vreme nije mogao da nadje nikoga ko bi preuzeo takvu reprezentaciju Srbije, covekom ciji su moralni kvaliteti jednostavno opste poznati, samo zato da bi mogao da zivi van srbije i povremeno o trosku p[optuno propalog fudbalskog saveza dolazi u zemlji (kao da je stranac) kako bi mogao da uziva beneficije koje ne prilice nijednom selektoru ozbiljne reprezentacije. Mada, nema gotovo nikog ko bi nasu reprezentaciju u fudbalu nazvao ozbiljnom. Kao reprezentativci kod Djukica i njegovog kolege iz Spanije prodefilovali su svi igraci koji su makar tri minuta zaigrali u slabim klubovima sirom Evrope, kao zadnje rupe na svirali u timovima u kojima igraju. A bogami i veliki broj domacih igraca, kako se kome pojavio interes da kod prodaje svojih sticenika moze da stavi napomenu da je doticni "reprezentativac Srbije". Podrazueva se da je Djukic za svoj povremeni rad i slabe rezultate (ovencane gmilom poraza) dobijao platu koja je vise nego preterana i za to sta i kako radi i za reprezentaciju kao sto je godina vrlo neuspesna reprezentacija nase zemlje. U Kinu je, ozbiljno i bez ikakvog razloga ostetivsi Partizan (sta mu je to trebalo?) odveo manje-vise tim koji je hteo. Toboze je tu nastupio principijelno a dobio je podrsku i dela ljudi iz saveza i nekih klubova kojima igraci za razliku od Partizana i ovako i onako nisu potrebni (a i sta bi sa njima takvima). Izostali su tako samo momci iz Nanta za koje bi samo naivni mogli poverovati da bi nesto promenili u igri nase olimpijske reprezentacije. Neuigrani i bez fizionomije u igri nasi momci su objektivno najslabija ekipa u svojoj grupi. za njih su igraci iz Obale Slonovace majstori, amateri iz Australije tvrd orah a o Argenticima ne treba uopste ni pricati. Svako poredjenje sa njima bilo bi nekulturno. Za to je Djukic i kriv i nije (kao i savez). Ko zna sta bi dobar trener napravio sa nekim timom u kome bi igrali najbolji srpski igraci (kada bi se uigrali) ali nijedna dobar trener nece doci da trenira nasu reprezentaciju a od silnih pritisaka "sportskih radnika" iz saveza kada bi dosao u svakoj utakmici igrao bi kao i Djukic sa drugim timom. Bez ikakve vizije Djukic nije trebalo ni da se prihvata posla, posebno ako taj posao radi bez ikakve profesionalne podloge resvajuci time porodicne probleme (sto retko ko hoce i da spomene a ako i pomene nailazi na zestoku reakciju u svim drugim situacijama tunjavog Djukica). Uostalom, iskreno, fudbal na olimpijskim igrama je objektivno trecerazredno takmicenje na kome uspeh ne moze nista posebno doneti bilo kojoj reprezentaciji. Sramota, jedna u nizu.

ima sanse

pre 15 godina

Treba se nadati sve dok postoji i promil sanse.
Eto na primer, verovatnoca da pobedimo Argentinu (bez Tosica i Fejse) jednaka je verovatnoci da FC Partizan prodje turke (a sa sve Tosicem i Fejsom).

Ronin

pre 15 godina

Jednu stvar nemogu nikako da ukapiram, SMILJANIC je u poslednje 3 utakmice (i ona prijateljska) uvek starter a covek se bukvalno necuje na terenu, vrati te snimak tih utakmica i prebrojte koliko kontakta ima u mecu. Pa da su zabili neki direk na terenu pa bi se vise puta odbila lopta. Djukic odma posle olimpijade da dobije momentalni otkaz, jer trener koji igra sa jednim spicem a gubi netreba da vodi ni FK Goranja krivaja a kamoli reprezentaciju.

vlada

pre 15 godina

tacno glavni problem su miljanicevi puleni koji kao i on misle da su neki strucnjaci.bolje da nas fudbal vode legendarni bobek veselinovic i sekularac uz mlade koje oni odaberu jer su oni i kao igraci i kao treneri imali viziju ideju i magiju.

muamua

pre 15 godina

Neko rece da je dogovor da se izgubi da bi se Fejsa i Tosic vratili,pa carinjo da su odmah posle utakmice krenuli za bgd ne bi stigli pre utorka uvece za Bgd...

baki

pre 15 godina

Фудбал је спорт који се код нас неоправдано форсира.А шта су показали?Осим бруке ове земље,ништа друго.Фудбалска организација Србије је огрезла у криминалу.А играчи су посебна прича.Када се игра за репрезентацију(част малобројним појединцима),залагање,приближно нули.Голоман Стојковић је посебна прича.Чак је и капитен овог брода који тоне.Човек просто нема појма.Мислим да је једино он за себе убеђен да зна да игра.Он већ неколико година наводно игра у иностранству а у ствари седи на клупи или уопште није резерва.Ипак неко од фудбалских моћника га позива у репрезентацију.Да није он један од оних који је платио место у тиму.Приче о томе се приказују у вашем "Инсајдеру".

Strahinja

pre 15 godina

Ljudi ovo je sramota nevidjena ako ne smenimo Miroslava mozemo da igramo jedino sa farska ostrva ili somaliju jer ce to biti mozda prilika za pobedu......A Tosicu bi bilo bolje da ode kod zene pa da joj zonglira malo one njene lopte velicine 9 a ne 5......

Nikca

pre 15 godina

Ljudi ostavite se pesimizma...Jos imamo sanse????????Argentini u poslednjem kolu ne trebaju bodovi.Izvesce rezervni tim.Bez Mesija,Rikelmea mozemo da ih dobijemo 4:0.A onda kad uhvatimo zalet pa prodjem o u cetvrtfinale pa finale,pa osvojimo...uh sav sam se najezio...Cekamo ove nase sabane na trgu...E kukala nam majka

Dejan

pre 15 godina

"Јер може неко да ми објасни како смо ми и теоретски испали? Ево рецимо, ако ми победимо Аргентину 2:0, а Аустралија добије Обалу Слоноваче 1:0, Табела би онда изгледала овако:
1.Аргентина 3:3 6 бодова
2.Србија … 5:5 4 бода
3.Аустралија 2:2 4 бода
4.Обала Слоноваче 5:5 3 бода
Били би смо у овом случају испред Аустралије због више датих голова, зар не? А ако би добили Аргентину са 3 разлике сигурно би били испред Аустралије због очигледно боље гол разлике, пошто је међусобни скор 1:1. Ко се слаже нека препоручи, а ко не нека ми објасни како смо то испали теоретски. Хвала у напред.
(Жица, 10. avgust 2008 19:33) "

Teoretski smo ispali jer nema teorije da mi dobijemo Argentinu sa 3:0

Vlada

pre 15 godina

Pa i na proslom svetskom prvenstvu smo izgubili od Obale Slonovace i to sa 3:2. Dakle, nastavlja se tradicija. Samo da ne puknemo od Argentina sa vise od 6:0 ...

ZeLjko Jurisic, Grac

pre 15 godina

br.62 (Srpski Heroj, 10. avgust 2008 21:10)

Pa ti nisi normalan ako te igrace vidi
Uprava zvezde i Partizan ima odmmah da ih dovede.

kazimir

pre 15 godina

Ovako se igra za svoju Srbiju. Svaka cast selektoru i igracima na prikazanoj igri.Svaka cast i novom predsedniku i svim clanovima FSS na trudu da nam se fudbal ovoliko podigne.Da sutra uvedu Balkansko prvenstvo u fudbalu mi se ne bi kvalifikovali.Agonija u srpskom fudbalu se i dalje nastavlja bez ikakvih mogucnosti oporavka.

dejan

pre 15 godina

Igra se poprilično "raspala" zato što su igrači OS bili čvršći u defanzivnoj formaciji no,ova igra ipak ima neku osnovnu fizionomiju mada je "kolektivnost" u igri još vrlo slaba.I OS u II pol. kao i Australija tokom cele utakmice su uočili da imamo eventualno samo osnovnu šemu igre dok pri specifično pojačanoj defanzivi nedostaje čvrstina i uigranost.

PERA DETLIC

pre 15 godina

Gledao sam celu utakmicu i tacno znam gde su sve gresili.
Onaj ko nije pratio0 ovu utakmicu bolje neka ne ostavlja komentare jer garantujem oni nece biti tacni.
Nasi su mnogo gresili,nisu bili agresivni koliko je trebalo u ovako bitnom duelu,nisu ni bili dovoljno organizovani.Zaista sam se mnogo nadao da ce rezultat biti dosta bolji i velike nade sam ulagao u ovaj mec kao i u olimpisku rreprezentaciju.Kad su "slonovi"daki prvi go odma sam znao da ce biti preko 3. gola.TAkodje sam znao da ce nasi brzo izjednaciti kao sto i jesu.verovao sam u njihovu zelju i motiv.Nazalost oni su u drugom poluvremenu igrali mnogo,mnogo slabije beZ vece idelje i organizacije u napadu.
Ovo je bila istorijska utakmica koju smo morali POBEDITI.
Ne znam sta im je DJUKA reko ali ja bih im prvo reko da se smire i da napadaju 100% u drugom poluvremenu. nista vise.
Sada ne treba da gledamo sta bi bilo kad bi bilo ili ako ovi pobede ove,a ovi izgube onada cemo mi....NE!!!
Ako tako nastavimo puci semo!!!Samo se nadam da ce nasi igraci konacno da izvade neku pouku i da zaigraju bolje.
Jer zaistamo imamo EXTRA igrace.NEMOJTE DA SMENITI DJUKU MIROSLAVA.IAKO JE ON MOZDA NAJVECI KRIVAC STO NIJE UBACIO VISE NAPADACA..NEGO VICE DUSKU NA KRAJU MECA NAPRED LOPTU,DUUBOKU..On je dobar trener.
Nadam se da ce nam se promasiji protiv "kengura" pretvoriti u golove protiv "gaucosa".DJUKO NAPADAJ.
"sLOnovima" ako prodju zelim svu srecu i od sveg srca cu za njih navijati>+++++++++++++++

bojan

pre 15 godina

Jel imamo barem jednog desnjaka u timu!!!
Nema veze pravimo tim za svetsko prvenstvo ustvari za evropsko ma ne covece za sledecu olimpijadu bicemo pravi ..........11.08.2012 na naj novijoj FiFinoj rang listi Srbija je uspela da sacuva 124 poziciju odmah ispred N.Gvineje i Malte koja je juce savladana posle izvodjenja jedanaesteraca

SuhesZ

pre 15 godina

OI izgubile su znacaj u svetu fudbala.
Na zadnje 3 Olimpijade fudbal nisam ni gledao,
nema vise kvaliteta vrednog moje paznje.
Sto se ovog rezultata tice ne znaci nista,
mogli su u ekipu poslati i svoje dede ili klince na raspustu da se provode, neka putuju malo i razgledaju Peking. Nema razlike da li su bili na OI ili nisu, fudbal na OI je samo parodija tog sporta. Ako se oko pravila i timinga nista ne menja, po mojem neka prodaju na aukciji mesta u fudbalskoj ekipi za OI (pa ko zeli olimpijski dozivljaj neka plati lepu sumu, i nikome nece smetati rezultat sa zemljama iz treceg sveta, a pobedi ce se i ovako radovati ko da je A reprezentacija). Sakupljene pare da daju onim sportasima, gde rezultati sa OI nose neku vrednost, a u finansijama su neuporedive sa fudbalerima. Ovako kako je sada jedino samo zelim da su ovi nasi "fudbaleri" zaradili neku egzoticnu venericnu bolest u Aziji.

Ekspert za fanatizam

pre 15 godina

Samo bih podsetio sve one koji su napravili mit od naših mladih fudbalskih selekcija koje su stizale do polufinala i finala na evropskim šampionatima, da su okosnicu olimpijskih reprezentacija iz Atine 2004. i Pekinga činili upravo fudbaleri iz ovih generacija.

A znamo kako su prošle te dve reprezentacije - u Atini su primili 14 golova u tri utakmice, a u Pekingu, za sada, "samo" pet golova u dva meča. Time se potvrđuje teza da su evropska fudbalska prvenstva za mlade najobičnija smejurija bez pravog takmičarskog znacaja, a ne treba zanemariti ni činjenicu da te uspehe možemo da zahvalimo pre svega velikoj sreći a ne objektivnom kvalitetu.

Da li ćemo konačno da prestanemo da pokazujemo prepotentnost, da sebe nazivamo "evropskim Brazilcima" (taj epitet su dobili igrači reprezentacije one velike Jugoslavije, a mi smo ga prisvojili, bez osnova) i shvatimo gde je mesto našeg fudbala u Evropi i svetu?!

Odakle krenuti? Od Fudbalskog saveza koji je po ugledu na Hrvate pomislio da je dovoljno samo na čelo fudbalske reprezentacije postaviti mladog trenera. Zaboravili su samo nekoliko "sitnica": Bilić je kao trener daleko talentovaniji, tehnički potokovaniji, bolji je animator i sportski je daleko inteligentniji od Đukića.

A šta reći za fudbalere? Igrači Obale Slonovače su im oduzimali loptu kada su hteli i kako su hteli, i stekao se utisak da su mogli da postignu pogodak kada su hteli. Koliko je samo smešan bio Dušan Tošić u duelima sa bržim i tehnički i taktičko superiornijim igračima protivničke ekipe!

Sergio

pre 15 godina

Pa mi mozemo da pobedimo Argentinu cak i sa 4-5-6 gola razlike ali samo na "Play Station"-u.
Treba raspisati referendum za ukidanje fudbala u Srbiji.

dragan

pre 15 godina

Pa Obala Slonovace ne pripada globalistickim zemljama!Mi
smo odavno sto se fudbala tice pripali zemljama sestog sv
eta(Tristan da Kunja,Sv.Jelena,a sumnjam da bi dobili i re
prezentaciju polarne stanice na Juznoj Dzordziji)tamo nam je i mesto!!!

vlada

pre 15 godina

Mrzi me da trazim po arhivi FSS , jel moze neko da mi kaze kad smo pobedili poslednji put; Nasi fudbalski virtuozi trebalo bi da plate put u Kinu iz svog dzepa.

Milan

pre 15 godina

Ne znam koga više mogu da začude loše igre i rezultati naših fudbalera, kako na reprezentativnom, tako i na klupskom nivou. Oni koji imaju prilike da prate mečeve ruske Premijer lige sigurno nisu nimalo iznenađeni uspehom "baćuški" na minulom EP, a pogotovo ne činjenicom da je njihova selekcija kompletno (uz izuzetak Ivana Saenka) sačinjena od igrača domaće lige.
Da li bismo i mi mogli da sledimo primer "braće" Rusa?
Možda. Ali prethodno bi trebalo da sami sebi da odgovorimo na 4 (slovima: četiri) jednostavna pitanja:

1. Ko su vlasnici ruskih timova?
2. Ko su treneri istih?
3. Kakvi su uslovi treninga i kvalitet terena kod njih?
4. Kako i koliko su plaćeni fudbaleri i treneri (pre svega vodećih) ruskih ekipa?

MarkoZG

pre 15 godina

Nije HNS pokupio Eduarda u Brazilu, nego je on skupa s Ćorlukom i Modrićem prošao sve mlađe kategorije i Dinama i repke. I njih trojica su osovina Bilićeve momčadi, razlika u odnosu na onu Kranjčarevu sa SP-a.
Prije nam možete potikavati naše Švicarce i Nijemce, nego Eduarda. Za Decoa se nitko ne sjeti da je Brazilac jer je bijel - mislim da je u tome problem s Eduardom.

pablito

pre 15 godina

Ne vredjajte paraolimpijce,i oni su ljudska bica sa svim pravima,zeljama i emocijama,kao i mi,a i imaju vishe srca od vecine nas.Pitanje: ko ima vishe shanse:Grobari protiv Fenerbahce-a ili nashi paunchici protiv Argentine?Ma vazi

pobedidjukicu

pre 15 godina

djukicu molim te organizuj tekmu sa petlicima papue nove gvineje,poslednji na fifinoj rang listi,(prim.a.),valjda njih mozemo da pobedimo pod TVOJIM vodjstvom,da ubelezis prvu i jedinu pobedu i da onda znaci,znaci,znaci ides u .......
samo nas nemoj vise nikad brukati po svetu,demagogu
bruko srpska

Montenegrino

pre 15 godina

Na sta se neki od vas primaju pa to je neverovatno, kakav bre Fejsa i Tosic pa ko su oni pa da vas spasu od neminovne katastrofe koja vas ceka od Fenera.

zoki

pre 15 godina

Evo baš sam pročitao u njemačkim medijima da su ovi naši prodavači magle i Herthu prevarili - iako su za Kačara preuzeli obavezu plaćanja njegove plate i osiguranja, i njih su izradili i sad će ih Hertha tužiti pred CAS (internacionalnim sportskim sudom).

http://sport.t-online.de/c/15/84/78/38/15847838.html

Ovo je još jedan dokaz da su ovi ljudi totalno nesposobni za organizaciju povjerenih im poslova, da ONI ovoj zemlji nanosi štetu (a ne Partizan), da su oni ti koji se skrivaju iza plitkog politikanstva i lažnog patriotizma (u kome je svaki napad na njih maltene napad na državu ...).

Da smo u jednoj normalnoj državi, bilo bi ovo i Karadžiću i Đukiću posljednje sranje koje su napravili.

Negativni

pre 15 godina

Iako ne cenim Djukica kao trenera,ovaj put sam na njegovoj strani.Prvo,igraci koji su tamo otisli su jako loseg kvaliteta,a najgori su upravo oni za kojima se ovde kuka i moli da se vrate.Drugo,precenili smo uspeh na EP za mlade jer svakom ko je to gledao potpuno je jasno da su Italijani,Cesi i Englezi tamo poslali, bukvalno, decu.Cim smo naleteli na generacijski slican sastav,primili smo cetiri komada a moglo je i vise.Pritom za Holandiju nisu igrali Van Persi i jos par vrhunskih igraca koji su mladji od Jankovica i Milovanovica.Trece,nasi igraci,i mladi i seniori,nemaju nikakvog motiva da igraju za reprezentaciju,jer znaju kakva mafija vodi nas fudbal i koliko puta su prevareni od raznih,nazovi,menadzera.Svi smo kukali na Piksija kad je prodao ceo tim a prvo obecanje kad je dosao bilo je da ce oterati menadzere raznih fela u Zvezdi i da ce svi igraci imati ugovor samo sa klubom.Medjutim,Piksi je otisao.Sta mislite,ludi Srbi,zasto?Upravo zato sto su "menadzeri" duplo jaci od uprave i od drzave zajedno.U takvoj atmosferi nijedan igrac nije lud da gine u reprezentaciji,gde ga ucenjuju i nipodastavaju razni nazovi strucnjaci.Da li vi stvarno mislite da Stankovicu ili Kezmanu jedan Djoric moze da bude autoritet?
Sto se tice podrugljivih komentara na peto mesto Hrvatske na FIFA listi,to samo pokazuje koliko smo nisko pali.Hrvati su igrali fenomenalno,ne samo u kvalifikacijama i na ovom EP,vec su bili i treci na svetu.Njihov trener je izuzetan covek,vrlo inteligentan,i njegovi intervjui su briljantni,pogotovo onaj posle poraza od Turaka kada je pokazao sta znaci biti veliki i u porazu.Prema tome,u se i u svoje kljuse,gospodo Srbi,ako vec nije kasno.

fenomen

pre 15 godina

U kvalifikacijama za SP na golu imamo Jevrica i kvalifikacije zavrsavamo sa skorom 14:1...Tada se nekom dize i Jevric uz neka jeftina objasnjenja biva proteran sa gola i sansu dobija Vladimir Stojkovic...Imao je Stojkovic briljantnih odbrana ali je zato dobio mnogo golova za koje je kriv a mnogi kazu da dobar golman cini pola ekipe. Setite se gola protiv Portugala koji dobija iz daljine a nalazi se 15 metara ispred gola. Ima jos golova kojih se ne mogu setiti. A opet i on takav kakav je i dalje je cini mi se nas najbolji golman. Treba stvoriti pod hitno dobrog golmana. Zvati igrace koji zele da igraju bez uslovljavanja (ili ja ili on, pr Vidic-Kezman)pa makar to bili igraci iz druge lige. Setite se Predraga Spasica koji je iz Kragujevca kao anonimus dosao u Partizan pa otisao u Real. Realno nikakav igrac nije bio ali se bar borio. Ili u noovije vreme Igor Duljaj. Zbog cega njega vise nema(ne mislim na olimpijsku reprezentaciju nego uopste)i nalazim odgovor da nekom smeta njegovo poreklo. Duljaj je profesor za Kovacevica, Bisevca i jos neke koji igraju na njegovom mestu. Zasto se Pantelicu garantuje mesto u napadu na 15 utakmica zaredom a skor mu je nula golova. Zasto Zigic igra kad nije ni na klupi u svom timu a 80% nas sto pisemo komentare se slazemo da nam je igra kad je Zigic u timu nikakva tj da se preskace sredina i samo se Zigic gadja loptama sa nase polovine a on realno ne moze nista da uradi kad ima igraca na ledjima. Igraju nam neki igraci koji imaju zelju a nemaju znanje ili igraju koji imaju znanje a nemaju zelju... Hajde da pronadjemo 11 igraca koji imaju i znanje i zelju pa makar raspisali referendum na opstinskom nivou i proveravali sve registrovane fudbalere.Za lose stanje i rezultate u nasem fudbalu ne moze biti kriv samo jedan covek, nije po meni kriv ni Djukic, ni golman Stojkovic a ni Pantelic a opet su i krivi jer niko od njih nece da sam napusti reprezentaciju uz reci npr ovakve sadrzine:"Stvarno mi je cast da branim za Srbiju ali trenutno nisam u formi i nemam dovoljno motiva i zamolio bih selektora da me na nekoliko narednih utakmica oslobodi obaveze a kad budem osetio da sam motivisan i u takmicarskoj formi rado cu se odazvati pozivu selektora".
Neki su u reprezentaciji samo iz razloga sto im je glupo da kazu da im se ne igra. Pa nek se ugledaju na Stojakovica(kosarka) kojem nije nikakav problem da kaze da ne moze ali da ce mozda iduce godine moci.
I mada sam grobar ne verujem nesto da bi Tosic a pogotovo Fejsa mnogo znacili Partizanu u mecu sa Fenerbahceom.I treba da igraju za reprezentaciju bez obzira sto je to u fudbalu ne toliko bitno takmicenje (olimpijada i fudbal) i jos kad se uzme u obzir da na olimpijadi igraju ekipe poput Novog Zelanda i jos nekih gde je glavni ekvivalent da budu zastupljene eipe sa svih kontinenta i jedino me cudi da se i Eskimi nisu nasli tamo...
Nada umire poslednja a nasa ce umreti uz Tango.S obzirom da Argentini ne znaci nista pobeda protiv nas i da ce igrati bez najboljih igraca koje ce cuvati za cetvrtfinale necemo izgubiti katastrofalno nego ce to biti neki pristojan poraz, recimo 2:0 ili 2:1..
Poz...