Četvrtak, 22.06.2006.

01:34

Dudić: "Drugi penal nije postojao"

Izvor: Vladimir Novakoviæ

Dudiæ: "Drugi penal nije postojao" IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

108 Komentari

Sortiraj po:

Joca tetreb-orao pao

pre 17 godina

Ne moramo da se brinemo zbog toga sto ce Jevric braniti za reprezentaciju Crne Gore,imamo dobru zamenu Milana Dudica.

booboobraboo

pre 17 godina

DUDIC JE ZAKON. ON JE NAJBOLJI RUKOMETAS U EKIPI NE DIRAJTE GA. TREBA GA SPONZORISATI. DUDICA ZA SELEKTORA 1. RUDARSKE NA 2.OOO ISPOD ZEMLJE.

Andrej

pre 17 godina

Dudiću, Dudiću ... crni sine. Navijam za Zvezdu i sve to, ali brate mojne se igraš golmana kad nisi. Ok, priznajem da si bolje odradio posao od Jevrića, ali čoveče celu poziciju si promašio. Drugi penal je bio prestrogo dosudjen? Pa jel' ti znaš da si za prvi trebao da dobiješ crveni karton? Ali ti je sudija progledao kroz prste (pošto si ih tako dobro iskoristio). Nemoj molim te sada tu nešto da kritikuješ sudiju i prihvati činjenicu da si zasr..
No, šta je bilo bilo je. Koncentriši se sada lepo na igru u svom klubu jer ako tu uprskaš, ne praštamo tako lako.

Alberte, kao što vidiš (zezam se, znam da ovo niko od vas neće pročitati ali fun je fun!) navijam za tvog najvećeg rivala. Ali izjava koja sledi nema absolutno veze sa tim, veruj mi. Dakle, napravio si dva prekršaja. Oba preoštra i bezpotrebna. Dobar si igrač, evo priznajem i ako si grobar. Ali šta uradi ono!? Pa izgubili smo utakmicu (mada ne samo tvojom krivicom, nikako) jer si počeo da igraš karate na terenu. Eto sad ...

A ovo važi za celu reprezentaciju: lezite dole, vune jedne! Molim vas nemojte da se trudite oko bilo kakvih kvalifikacija dok ne odrastete i počnete da kapirate da igrate za celu naciju, ne samo za sebe. Za sada samo lezite dole i razmišljajte o tome kako ste najgori, nek vam glavno pitanje bude: Zašto?

Nemanja

pre 17 godina

LJUDI JEL NISTE CULI KO CE ZAMENITI JEVRICA,PA NARAVNO MLADI TALENAT I STRASAN GOLMAN MILAN DUDIC!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ivan Miljkovic

pre 17 godina

Zdravo Dudic majstore, e zad dodji na SP u Japanu sa nama, ti imas mesto u nasu repku, i mislim da ces biti vrlo opasan za nasi rivali. Poz

izDaleka

pre 17 godina

Na usporenim snimcima jasno se vidi da Dudic ustvari namjerno dva puta igra rukom?!? Najvjerovatniji razlog je kladjenje i namjestanje rezultata...Danas izjavljuje da je za drugi penal kao sklanjao ruku a na usporenom se jasno vidi da gornji dio ruke drzi uz tijelo a donji dio ruke ispruza u pravcu lopte. Koja bitanga. Pitam se posoji li neko u nasoj drzavi da bitangama stane u kraj...

zlaja

pre 17 godina

Glupo je radovati se tudjoj nesreci ali bolje sto je to uradio Cigan nego da se desilo Grobaru kada su mladi odigrali lose za to su bila kriva jedina dva grobara u timu Vukcevic i Lomic losa igra nase reprezentacije u Nemackoj je zato sto ima puno grobara uglavnom su krivi grobari e pa zato je dobro da je to uradio Cigan.

Bane

pre 17 godina

Petkovic je kriv za sve ali izgleda da on sam to ne smatra, nego svi drugi su krivi kao na primer mediji. A njegov trud smo videli, kako samo sedi na klupi i ne zainteresovano gleda. A ostali treneri skoro ulaze na teren da daju instrukcije igracima non-stop. Umesto da izvuce najbolje mogucnosti igraca on pokusava da nametne defanzivne instrukcije svim ofanzivnim igracima. I kao to je neki selektor. I onda su svi drugi krivi, sudije, mediji, igraci. Sto je Duljaj igrao desnog beka, kad treba da cuva plejmejkere. Kao naprimer kad je cuvao Zidana u Partizan-Real Madrid. Tada Zidan nije ni dobio da oseti loptu i mislili smo da Zidan uopste ne igra. A Stankovic kako igra u Interu. Zasto ne igra tako u reprezentaciji, nego igra vise defanzivno?

Firestarter

pre 17 godina

...samo mi nije jasno, kako ćete svojim sinovima...jednog dana...dok budu gledali snimke nastupa za reprezentaciju svojih "uspešnih očeva", objasniti činjenicu:
"...e vidiš sine, tata je u šesneastercu i sluuuuuuučajno sam digao ruku do 3.05m, a ovde sam je sa 3.05m sluuuuuuuučajno spuštao...",
ili,
"...e vidiš sine, sad je tata morao neplanirano da uđe u 15min, ali...jbga...niiiiisam se baš naigrao...a i što bi...fency je crveni karton...da i mene zapamte po nečemu"!!!
SRAM vas BILO!

Beca

pre 17 godina

Dudicu dodeliti zlatnu rukavicu za najbolju odbranu.
Napred gradjanski. Bolje da smo igrali vezanih ruku nego nogu. Dole primitivizam, amaterstvo i improvizacije. Sramota. Trazi se zuti karton vise.

Dragisa

pre 17 godina

Vrlo kratko iz Chicaga: Zbog vaseg nastupa na svetskom prvenstvu, resio sam da danas podnesem zahtev za americko drzavljanstvo. Dugo sam se razmisljao, ali kad sam video kakav nas sljam predstavlja,trece nema! Zao mi je samog sebe, a svima vama koji ste ucestvovali, da se gonite u cetiri----- --------!!!

lexus

pre 17 godina

Piksi je kralj!!! Covek je prodao Dudica pred SP, znas kad bi ga sad prodao?! Mislim da ce Dudic sebe naci, vec negde, u nekoj drugoj dimenziji, posto u ovoj realnosti nije.

evil storm

pre 17 godina

Juče je jedan igrač Meksika protv Portugala, gotovo na isti način skrivio penal kao Dudić. A Dudić je dva puta igrao rukom u kaznenom prostoru i nije dobio crveni karton. Crveni karton je dobio Nađ čini se gotovo bez razloga. Krstajić je uspeo da slomi ruku. Pa šta se to događalo juče u Nemačkoj!?

Nemam vremena

pre 17 godina

Jedna matematicka jednacina za svakog fudbalera (ili ko zeli da igra fudbal) glasi: tim kmoji igra SP sa 15 igarca ukupno, 10 na terenu, 8 u odbrani i 2 na golu i bez trenera , koliki rezultat treba da ostvari? (izvinjavam sve svima koji imaju IQ veci od 50)

Zok

pre 17 godina

Meni je ova utakmica protiv slonova toliko smesna bila da sam se pokidao od smeha. Gledao sam Djordjevica kad 2 puta servira napadaca protivnika, gledao sam Krstajica sto ga je Dudic zamalo gazio i iz cistog mira se vata za ruku kao da je slomljena (mora se tesko povredio;). Gledam Nadja sto mu je krivo sto ga Petko tera na terenu i jedva cekao da dobija crveni karton. Gledam Dudica i pitam se dali je on igrac za svetsko prvenstvo ili prvenstvo selo veselo, i nemogu da verujem da je covek uvatio loptu rukom i onda kao pao, simulira neki nepostojeci faul. Totalno mu je mozak blokirao. I najvise sam se cepao od smesnosti Petkovica, kako ga kamera prikazuje dok se nervira, psuje i bacio neku flasu plasticnu pored klupe. Petko skroz pocrveneo od muke hehehe a ja od muke skoro da prolupam, neznam dali da se smejem vise ili da placem. Od sada i napred me uopste neinteresuje fudbalska reprezentacija. Sve dok nije cistka po savezu i novi strani trener.

sinisapetrovic

pre 17 godina

Kad pogledam unazad, nasa reprezentacija je uvek imala neko levo smetalo u sredini terena. Braca Brnovic su imala tu privilegiju na nekoliko proslih velikih takmicenja. Ulogu od njih je preuzeo Nadj i potpuno je opravdao ocekivanja. Ne mogu da shvatim igraca koji nije uputio nijedan pas napred, o preciznosti i da ne govorim. Kao navodno, takav igrac je neophodan da kvari igru protivnika. Koliko se ja razumem u ova drvca, Nadj je vise kvario nasu a ne protivnicku igru. Sve dok takvi budu igrali nema nama srece ni prosperiteta u fudbalskom svetu.

Markoni

pre 17 godina

Pored toga sto ne znamo da igramo fudbal, videlo se da ne znamo i engleski. Petko pojma nema sta ga novinar pita dok "vedeta" iz FS ne prevede. Neki od bisera: 10 mens, hymn, mada se na engleskom kaze anthem, and so on, and so on...
Stvarno diletantski.

moj Milanche jabucice s grane

pre 17 godina

Ma Milan je igrao samo zonsku odbranu u najboljim manirima "jugoslovenske kosarkaske skole",...dohvatio je loptu

bjelokosti

pre 17 godina

ma sve je ok, nisi ti kriv...
ipak cestitam na het-triku, prvo si sredio Krstajica i tako uveo Nadja u igru a zatim i dva penala iznudio...

zemunac

pre 17 godina

Zamolio bih novinare da nama javnosti ne saopstavaju nista vise vezano za FSS,a da je vezano za svetski kup,jer vredja inteligenciju,postaje bitno sta je DUDUK od coveka rekao,i bez potrebe nas nervira kao da nam nije dovoljno sto smo sve to gledali vec!

Hvala

Simo

pre 17 godina

Slazem se sa osudama na racun Dudica i Nadja, i mislim da im nije ni bilo mesto u reprezentaciji, ali ko god se malo bolje razume u fudbal video bi da je najveci slepac na terenu SUDIJA.Razmislite da li bi npr. Markus Merk svirao drugi penal, i da li bi Nadj za jedina dva starta (sporna, drugi je bio s ledja ali na loptu)dobio oba puta zuti karton.jednostavno sve sudije (osim evropskih) su ocajne.Ko i dalje ne veruje neka pogleda kako je npr. spanac Kantaljeho sudio mec Hol-Arg (mislite o tome).

Borg

pre 17 godina

Zaista neko mora da proveri da li je ovaj kreten ulozio novac u kladionici i izdejstvovao dva penala kako bi zaradio novac!!! 100 % sam ubedjen u to da je sa ciljem igrao rukom i napravio dva penala za njih.

Satir

pre 17 godina

Stavismo pecat na SCG fudbalsku reprezentaciju kao najgoru u...svemu!!
Zigic je malo i popravio stvar, pokazavsi da se i go moze postici sa Petkom kao selektorom, ali osim toga...! Koliko primljenih golova, kartona, prekrsaja, i vrhunac svega, ni utakmicu ne umemo namestiti a da nam se ceo svet ne smeje. Ja sam gledao, i posle prvog penala jednostavno nisam znao da li da placem ili da se smejem, kao Dudic. Duhovitijeg fudbalera nisam video skoro, bice tu karijera komicara, a i Petko koji ga drzi u timu, i daje sansu za jos jedan penal, cime je pokazao svoju viziju, onome kome je trebalo. E Piksi, Piksi, vidi dokle smo dosli!!

Petro

pre 17 godina

Do juce sam verovao da je Bisevac najgori odbrambeni igrac Zvezde (za koju inace navijam) ali me je Dudic zvani " oktopod iz Salcburga " definitivno ubedio da je on taj.

borislav

pre 17 godina

Prijatelj moj, nije mogao gledati fudbal, radi trecu smenu, pita me:
"Ma je l' moguce da siti igrac skrivi dva penala tako sto je dirao loptu rukom??? Ja za tako nesto NIKAD NISAM NI CUO!!!"
Eto Dudicu, igracino
Mani drugi, sto si prvi onako skrivio, cobane! I jos se smejes onda, kao da si pao sa neba na teren, pa se cudis sta se desava oko tebe. Ne mogu da verujem. Nikad vise ni za kakvu reprezentaciju ne bi ti igrao!!!!

Foxy lady

pre 17 godina

samo jedno nismo culi: a zasto si dudicu igrao rukom kod prvog penala?! mozda si mislio da ce bolje da ti "sedne", posto nogom nikako da je zakacis? o , boze, pa mi smo igrali sa manje od 10 igraca sve vreme!

Brus Li

pre 17 godina

E moj Milane....
Verovatno je ovaj nastup na dve utakmice na svetskom prvenstvu za tebe bio STAR WARS IV- Put nade., Kako si samo bio impresioniran? Gledao sam kako odusevljeno pevas himnu-ok tvoj izbor.
Juce sam zaista mislio da ce posle one tvoje golmanske odbrane u teren utrcati nekakvi cika doktori koji cete povesti da te malo pogledaju. I ti si neki profesionalac.
2 igranja rukom i 2 penala to jos tesko ko jos moze,jabuko sa grane.
A Nadj nastavlja slavne tradiciju Mihajlovica, Mirkovica,Kezmana i ostalih nasih velikana koji i posle dugog igranja po evropi pokazuju svoj lokal mentalitet i amaterizam.
Valjda cemo za jedno 20 godina shvatiti gde smo gresili zadnjih 30 -tak.

Swe

pre 17 godina

Ovaj momak mora da je slep ili misli da su svi drugi slepi koji su gledali utakmicu. Lopta ga je CISTO pogodila u ruku koja uopste NIJE BILA UZ TELO! Cak je - koliko sam mogao da vidim - pokusao da zaustavi loptu svojom rukom!

Adi, legenda !

pre 17 godina

As said on BBC & Infostrada Sports:

Albert Nadj (Serbia & Montenegro) became the 15th substitute to be red carded at the World Cup. Nadj is the first sub to see red in the first half. Both teams received a red card.

Mengele

pre 17 godina

Nazalost nije ovo odraz neznanja, neumeca ili namere jednog igraca - ovo je odraz nesposobnosti strucnog staba, trenera, selektora. Nadajmo se da ce biti bolje jedgnog dana - pogledajte samo Obalu slonovace - kako se momci trude, svaka im cast. Nije sramota izgubiti sramota je ovo sto smo mi uradili.

odbojkaš

pre 17 godina

Pa dobro kaže Dudić da drugi penal nije postojao, a ja kažem da nije postojao ni prvi, pa kada je u odbojci postojao penal.

Nenad

pre 17 godina

Dudicu sram treba da te bude.Radis ono sto ni najveci amateri iz Afrike nebi radili niti su radili ne da slucajno igras rukom kod prvog gola nego pruzas ruku kao u odbojci nebi li ju uhvatio.Pa da li si ti NORMALAN to svet glada i brukas nas.Kod drugog gola nije vise bitno sta si ti hteo to nekom drugom pricaj u sesnaestercu se pazi.Mnogi su popili penal ,a da ih je slucajno napucala ruka )koja je bila uz telo) i to sa svega par metara.Ti si imao brale dovoljno vremena i to sto si je hteo skloniti kao sto kazes neopravdava to sto se vidi da si igrao rukom i sta sad je sudija kriv sto si igrao rukom )mislim na drugi penal, ono sa prvim je velika bruka).
E Dudicu ,pokazujes ne samo kakv si igrac nego i krakter,treba da se izvinis saigracima i naciji ,a ne price nisam ja kriv sudija je. PS dobro je da odes iz zvezde mozda nesto i uradimo.

Preki

pre 17 godina

Nije Dudic kriv, ali Nadj koji se racuna u pametnije tamo...da zaradi prvi zuti na onaj nacin...E TO JE GLUPO. Dudic je samo radio sta ume.

Benevolentni diktator

pre 17 godina

Svima koji su otisli pre poslednje utakmice zabraniti nastup u reprezentaciji dozivotno. Igrac velicine Drogbe moze da podrzava svoje Afrikanere, ali mega igrac Kezman i Ljuboja ne mogu.
Dalje.....
Nadja mutirati u vola, da se ne muci mentalno u ljudskom svetu svakodnevno. I preimenovati jedinicu za glupost u 1 NADJ. Kazes nekom "Ej, glup si...dva NADJA". Odmah ga penzionisati kako ne bi dalje dublje narusio predrasudu da su fudbaleri glupi ko.

Dalje.....
Sprovesti istragu da li je Dudic umesan u namestanje rezultata. Ako jeste, dozivotni zatvor. Ako nije, dodati novu meru za glupost 10 NADJ-a = 1 DUD.

I na kraju: Iliju Petkovica poslati na psihoanalizu i radionicu na temu: ego vs. superego.

E da. I onom PR-u reprezentacije uplatiti kurs engleskog, da se u buducnosti i tu ne brukamo kao sto smo se brukali juce sa prevodima na press konferenciji.

Boka

pre 17 godina

Ovo je tipican primer bezobraznog igraca koji je pun sebe, a nema pojma (isto kao bosko jankovic)! Decko napravi dva penala, a nije se ni izvinio, nije rekao da mu je zao. Sramota ko nama igra. A onaj Stankovic, kojeg inace obozavam, me je zestoko razocarao, lozi se da je bolji od Ronaldinja i svuda se trpa!!!

Kraljevic Marko

pre 17 godina

Dudicu decace,sedi krivo i pravo govori.Nisu milioni gledalaca coravi pa da im sada prodajes muda za bubrege.Ako budes tako igrao i u Salzburgu mislim da ce te Mateschitz najuriti vrlo brzo.

Selektor

pre 17 godina

Ako pogresi igrac kriv je selektor tj. pogresio je selektor. Jel palo nekome na pamet da selektor nije tu dosao sam vec ga je neko postavio. Ljudi nama je mozak ispran, i ne vidimo da komunjare iz titovog doba jos vode nas fudbal. Oni su Petka postavili i oni su krivi. Njih napolje.

Notty boy

pre 17 godina

Šta radi bre ta naša Vojna Policija? Obavezno poslati jedinicu na aerodrom na sačekušu i sve koji nisu služili vojsku (ne znam i da li ima neko iz reprezentacije da jeste) na regrutovanje i u prvu kasarnu! Pa da vidiš bato za godinu dana disciplinu u timu i kako se trči za majku Srbiju!

alonso

pre 17 godina

Kladio se čovek na 3+ prvo i uzeo pare a to što nama iskida živce nema veze... Dobro piše u jednom od komentara da vas treba sve poslati u rudnik, osim Žigića... A Petko tj nije više Petko nego Šestko vide šta je napravio u protekle dve utakmice al beše kasno...

miroslav

pre 17 godina

Braco SRBI ovo je kraj REPRENZENTACIJE SCG kako nam je bilo SP je pokazao.Posto smo sada DRZAVA SRBIJA i svaki srbin koji bude igrao za drzavni grb i bude branio boje svoje SRBIJE mora da odgovara za svoje postupke.
Onvi momci zajedno sa trenerom sada nemaju kome da podnesu rcun posto drzava za koju su igrali nepostoji.
Nadam se i hocu da verujem da ce sledece utakmice SRBIJE biti pravi uzitak.
U suprotnom bice me sramota i otselicu se u bilo koju zemlju na africkom kontinentu i navijati za crnce koji igraju fudbal!

Tosha

pre 17 godina

Kakvi Sabani ovi nasi nazovi igraci, onaj Nadj udje i namerno napravi dva zuta da ne bi igrao po kisi, ovaj brani umesto golmana u sesnaestercu...

Aster Blistok

pre 17 godina

Jok nije, a zasto ti igras rukom u sesnaestercu, zar ti niko nije govorio da je za to kazna penal? E, pa ako to do sada nisi znao sad (verovatno) znas!

Raluka

pre 17 godina

Pa eto ja sam ga trenirao. Da ostadoh Dudić bi bio prvi goša u timu. To mi je bio plan,prodamo Stojkovića,otvori se mesto na vratima i juriš na LŠ sa Dudićem na GOLU.Bravo mali veseljače

joca

pre 17 godina

Da smo Jevrica imali u napadu, a Dudica na golu sada bi sigurno imali razloga za slavlje. Dudicu, pa ti si pravi genije, samo se pogresnim sportom bavis.

Дарко

pre 17 godina

Певао си "Хеј Словени..."? Играо си два пута руком у шеснаестерцу и скривио два пенала?? Где бре ти живиш?? Јеси ли са ове планете уопште?

Kladionica "SP"

pre 17 godina

Dudicu sine, zavio si nas u crno. Od danas zatvaramo radnju, 5 radnika moraju na ulicu. A pitali smo se zasto svi stavljalju po 100 evra na prelaz iz 2 u 1?
Kladionica "SP" - negde u Srbiji.

zlirazvodnik

pre 17 godina

tuga , bas tuga... dudicu pricaj ti nekom drugom tu pricu, dva penala si napravio i tu nema govora ... cudi me kako ste uspeli dati dva gola , to je vece cudo... a to sto ste buranija i sto ima bolji igraca u beton ligama srbiji to je druga prica... ali me radije jedna stvar... sto postoje ovi komentari i sto ljudi nemogu da trpe ove gluposti

Voja

pre 17 godina

Nadj se ponasao kao da mu se neigra po onoj kisi.
Duljaj je igrao kao da se kladio na Obalu Slonovace.
Selektor je vodio tim kao i do sada. KATASTROFALNO.
Sta reci za nasa dva gola. Oba zahvaljujuci Zigicu, jer je on bio jedini sto je moglo da bude nepredvidivo za sve nase protivnike. Zasto selektor nije igrao na njega sve tri utakmice, to samo on zna. Ili ga je mozda izjava PIKSIJA toliko uvredila.

ozaloscen

pre 17 godina

Nasi reprezentacija je jedna blago retardirana ekipa, kojoj treba zabraniti ucestvovanje na daljim prvenstvima!!! Ovakve igre nisu ni za livade a i igraci takodje. Dudic,strasno!!!

dragan

pre 17 godina

Anri Misel za sledeceg slektora. Ne traba traziti dalje. Covek je iskusan trener, svetskih manira, bas kakvog trazi predsednik FSS! Anri Misel! Anri Misel!

Ilija N.

pre 17 godina

'Ajde sto nas brukaju, nego sto nas prave jos i budalama! I opet je kriv sudija! Da im i oprostimo sve na terenu, ovakve izjave su NENORMALNE!

Fudbalski radnik

pre 17 godina

Ma koga lazhesh da nisi igrao namerno ? Pa shto ti je ruka ishla na dole , ka lopti , kako imash obraza , nuloooooooooo ... Idemo , od septembra ce da bude bolje . Petko nije sva krivica na tebi , ova 22 igracha ravnopravno dele krivicu ... 'ebg , bice bolje , glavu gore !!!

Uzeo si pare Dudicu...

pre 17 godina

Milance,hvala za dojavu iz 2-1.Sva sreca pa nam nisu blokirali tekmu.Kao sto si mi rekao,nisam sirio pricu,uzeli smo kintu samo Ja,Vlada,Deki,i naravno,tebi ide 50%.Gledamo se na pivu!

Sasa

pre 17 godina

Zivotno sam razocaran. Ovde u Slo, koji se nisu ni plasirali ili nas sazaljevaju ili nas ismijavaju. Sa pravom. Sve se svodi na reci, koje sam vec sa tribina u Belgiji protiv Slovenije povikavao sa svima ostalima: OVO JE BRUKA!!!! OVO JE BRUKA!!! OVO JE BRUKA!!!

Steffano

pre 17 godina

Koji si bre ti igrac Dudicu?!Uvek sam se pitao ko stoji iza tebe i ko te gura.E taj se nece hleba najesti od tebe,nikako ne posle ovog SP.Danas si napravio dva penala.a protiv Argentine si trazio sebe po terenu citavu utakmicu.Znas li koliko boljih igraca od tebe igraju u nizerazrednim klubovima po Srbiji?!Stidi se!!!

Nikola Br

pre 17 godina

Posle fudbalske utakmice, Ljubomir Travica je saopstio spisak odbojkasa za svetsku ligu, i kao treci primac je pozvan MILAN DUDIC!!??

Bravo Milane, da si branio protiv Argentine, bili bi uvekiko u drugom krugu!!!

Stevan-kos.kamenica

pre 17 godina

Pa, bre, Dudicu, DA LI SI TI NORMALAN? STA TO PRICAS COVECE?
KAO DA MI NEMAMO TV?
HVATAS LOPTU RUKAMA U SESNAETERCU????? TO NI MI NISMO RADILI U KRALJEVACKOJ ZONSKOJ LIGI!!!!!
NAPOLJE!
SVE SI NAS OSRAMOTIO I ZBOG TEBE I NADJA SMO IZGUBILI!

Smeshko

pre 17 godina

Joj sto nisam neka vlast bar 5 min.proterao bih te ja u Sibir.I ako te neko pita iz kojeg si grada,molim te nemoj da mu kazes,da nas ne brukas!!!

Zvezdas iz Hamburga

pre 17 godina

Ti Nadju si obicna nula od igrca, ali ne zameravam to tebi, vec treneru, koji je tebe uopste pozvao da igras na ovom SPu! Ali sta da ocekujem od trenera, koji je ista strucna nula kao i ti sto si to kao igrac?

wesselly

pre 17 godina

Dudicu, nisi ti kriv jer si napravio dva penala, kriv je selektor koji je takvog igraca uopste stavio na spisak. Koliko smo mi jadan tim pokazuje i to kako se ponasaju nasi igraci.Pa takvog egzibicionizma sa dva penala istog coveka skoro na isti nacin nema ni na namestenim utakmicama.Srecom da je Dudic vec potpisao ugovor sa novim klubom...

wesselly

pre 17 godina

Dudicu, nisi ti kriv jer si napravio dva penala, kriv je selektor koji je takvog igraca uopste stavio na spisak. Koliko smo mi jadan tim pokazuje i to kako se ponasaju nasi igraci.Pa takvog egzibicionizma sa dva penala istog coveka skoro na isti nacin nema ni na namestenim utakmicama.Srecom da je Dudic vec potpisao ugovor sa novim klubom...

Zvezdas iz Hamburga

pre 17 godina

Ti Nadju si obicna nula od igrca, ali ne zameravam to tebi, vec treneru, koji je tebe uopste pozvao da igras na ovom SPu! Ali sta da ocekujem od trenera, koji je ista strucna nula kao i ti sto si to kao igrac?

Sasa

pre 17 godina

Zivotno sam razocaran. Ovde u Slo, koji se nisu ni plasirali ili nas sazaljevaju ili nas ismijavaju. Sa pravom. Sve se svodi na reci, koje sam vec sa tribina u Belgiji protiv Slovenije povikavao sa svima ostalima: OVO JE BRUKA!!!! OVO JE BRUKA!!! OVO JE BRUKA!!!

Steffano

pre 17 godina

Koji si bre ti igrac Dudicu?!Uvek sam se pitao ko stoji iza tebe i ko te gura.E taj se nece hleba najesti od tebe,nikako ne posle ovog SP.Danas si napravio dva penala.a protiv Argentine si trazio sebe po terenu citavu utakmicu.Znas li koliko boljih igraca od tebe igraju u nizerazrednim klubovima po Srbiji?!Stidi se!!!

Nikola Br

pre 17 godina

Posle fudbalske utakmice, Ljubomir Travica je saopstio spisak odbojkasa za svetsku ligu, i kao treci primac je pozvan MILAN DUDIC!!??

Bravo Milane, da si branio protiv Argentine, bili bi uvekiko u drugom krugu!!!

Stevan-kos.kamenica

pre 17 godina

Pa, bre, Dudicu, DA LI SI TI NORMALAN? STA TO PRICAS COVECE?
KAO DA MI NEMAMO TV?
HVATAS LOPTU RUKAMA U SESNAETERCU????? TO NI MI NISMO RADILI U KRALJEVACKOJ ZONSKOJ LIGI!!!!!
NAPOLJE!
SVE SI NAS OSRAMOTIO I ZBOG TEBE I NADJA SMO IZGUBILI!

Smeshko

pre 17 godina

Joj sto nisam neka vlast bar 5 min.proterao bih te ja u Sibir.I ako te neko pita iz kojeg si grada,molim te nemoj da mu kazes,da nas ne brukas!!!

Uzeo si pare Dudicu...

pre 17 godina

Milance,hvala za dojavu iz 2-1.Sva sreca pa nam nisu blokirali tekmu.Kao sto si mi rekao,nisam sirio pricu,uzeli smo kintu samo Ja,Vlada,Deki,i naravno,tebi ide 50%.Gledamo se na pivu!

Ilija N.

pre 17 godina

'Ajde sto nas brukaju, nego sto nas prave jos i budalama! I opet je kriv sudija! Da im i oprostimo sve na terenu, ovakve izjave su NENORMALNE!

Fudbalski radnik

pre 17 godina

Ma koga lazhesh da nisi igrao namerno ? Pa shto ti je ruka ishla na dole , ka lopti , kako imash obraza , nuloooooooooo ... Idemo , od septembra ce da bude bolje . Petko nije sva krivica na tebi , ova 22 igracha ravnopravno dele krivicu ... 'ebg , bice bolje , glavu gore !!!

dragan

pre 17 godina

Anri Misel za sledeceg slektora. Ne traba traziti dalje. Covek je iskusan trener, svetskih manira, bas kakvog trazi predsednik FSS! Anri Misel! Anri Misel!

zlirazvodnik

pre 17 godina

tuga , bas tuga... dudicu pricaj ti nekom drugom tu pricu, dva penala si napravio i tu nema govora ... cudi me kako ste uspeli dati dva gola , to je vece cudo... a to sto ste buranija i sto ima bolji igraca u beton ligama srbiji to je druga prica... ali me radije jedna stvar... sto postoje ovi komentari i sto ljudi nemogu da trpe ove gluposti

Voja

pre 17 godina

Nadj se ponasao kao da mu se neigra po onoj kisi.
Duljaj je igrao kao da se kladio na Obalu Slonovace.
Selektor je vodio tim kao i do sada. KATASTROFALNO.
Sta reci za nasa dva gola. Oba zahvaljujuci Zigicu, jer je on bio jedini sto je moglo da bude nepredvidivo za sve nase protivnike. Zasto selektor nije igrao na njega sve tri utakmice, to samo on zna. Ili ga je mozda izjava PIKSIJA toliko uvredila.

Kladionica "SP"

pre 17 godina

Dudicu sine, zavio si nas u crno. Od danas zatvaramo radnju, 5 radnika moraju na ulicu. A pitali smo se zasto svi stavljalju po 100 evra na prelaz iz 2 u 1?
Kladionica "SP" - negde u Srbiji.

ozaloscen

pre 17 godina

Nasi reprezentacija je jedna blago retardirana ekipa, kojoj treba zabraniti ucestvovanje na daljim prvenstvima!!! Ovakve igre nisu ni za livade a i igraci takodje. Dudic,strasno!!!

Raluka

pre 17 godina

Pa eto ja sam ga trenirao. Da ostadoh Dudić bi bio prvi goša u timu. To mi je bio plan,prodamo Stojkovića,otvori se mesto na vratima i juriš na LŠ sa Dudićem na GOLU.Bravo mali veseljače

Tosha

pre 17 godina

Kakvi Sabani ovi nasi nazovi igraci, onaj Nadj udje i namerno napravi dva zuta da ne bi igrao po kisi, ovaj brani umesto golmana u sesnaestercu...

miroslav

pre 17 godina

Braco SRBI ovo je kraj REPRENZENTACIJE SCG kako nam je bilo SP je pokazao.Posto smo sada DRZAVA SRBIJA i svaki srbin koji bude igrao za drzavni grb i bude branio boje svoje SRBIJE mora da odgovara za svoje postupke.
Onvi momci zajedno sa trenerom sada nemaju kome da podnesu rcun posto drzava za koju su igrali nepostoji.
Nadam se i hocu da verujem da ce sledece utakmice SRBIJE biti pravi uzitak.
U suprotnom bice me sramota i otselicu se u bilo koju zemlju na africkom kontinentu i navijati za crnce koji igraju fudbal!

Дарко

pre 17 godina

Певао си "Хеј Словени..."? Играо си два пута руком у шеснаестерцу и скривио два пенала?? Где бре ти живиш?? Јеси ли са ове планете уопште?

Kraljevic Marko

pre 17 godina

Dudicu decace,sedi krivo i pravo govori.Nisu milioni gledalaca coravi pa da im sada prodajes muda za bubrege.Ako budes tako igrao i u Salzburgu mislim da ce te Mateschitz najuriti vrlo brzo.

Selektor

pre 17 godina

Ako pogresi igrac kriv je selektor tj. pogresio je selektor. Jel palo nekome na pamet da selektor nije tu dosao sam vec ga je neko postavio. Ljudi nama je mozak ispran, i ne vidimo da komunjare iz titovog doba jos vode nas fudbal. Oni su Petka postavili i oni su krivi. Njih napolje.

alonso

pre 17 godina

Kladio se čovek na 3+ prvo i uzeo pare a to što nama iskida živce nema veze... Dobro piše u jednom od komentara da vas treba sve poslati u rudnik, osim Žigića... A Petko tj nije više Petko nego Šestko vide šta je napravio u protekle dve utakmice al beše kasno...

Notty boy

pre 17 godina

Šta radi bre ta naša Vojna Policija? Obavezno poslati jedinicu na aerodrom na sačekušu i sve koji nisu služili vojsku (ne znam i da li ima neko iz reprezentacije da jeste) na regrutovanje i u prvu kasarnu! Pa da vidiš bato za godinu dana disciplinu u timu i kako se trči za majku Srbiju!

joca

pre 17 godina

Da smo Jevrica imali u napadu, a Dudica na golu sada bi sigurno imali razloga za slavlje. Dudicu, pa ti si pravi genije, samo se pogresnim sportom bavis.

Aster Blistok

pre 17 godina

Jok nije, a zasto ti igras rukom u sesnaestercu, zar ti niko nije govorio da je za to kazna penal? E, pa ako to do sada nisi znao sad (verovatno) znas!

odbojkaš

pre 17 godina

Pa dobro kaže Dudić da drugi penal nije postojao, a ja kažem da nije postojao ni prvi, pa kada je u odbojci postojao penal.

Benevolentni diktator

pre 17 godina

Svima koji su otisli pre poslednje utakmice zabraniti nastup u reprezentaciji dozivotno. Igrac velicine Drogbe moze da podrzava svoje Afrikanere, ali mega igrac Kezman i Ljuboja ne mogu.
Dalje.....
Nadja mutirati u vola, da se ne muci mentalno u ljudskom svetu svakodnevno. I preimenovati jedinicu za glupost u 1 NADJ. Kazes nekom "Ej, glup si...dva NADJA". Odmah ga penzionisati kako ne bi dalje dublje narusio predrasudu da su fudbaleri glupi ko.

Dalje.....
Sprovesti istragu da li je Dudic umesan u namestanje rezultata. Ako jeste, dozivotni zatvor. Ako nije, dodati novu meru za glupost 10 NADJ-a = 1 DUD.

I na kraju: Iliju Petkovica poslati na psihoanalizu i radionicu na temu: ego vs. superego.

E da. I onom PR-u reprezentacije uplatiti kurs engleskog, da se u buducnosti i tu ne brukamo kao sto smo se brukali juce sa prevodima na press konferenciji.

Boka

pre 17 godina

Ovo je tipican primer bezobraznog igraca koji je pun sebe, a nema pojma (isto kao bosko jankovic)! Decko napravi dva penala, a nije se ni izvinio, nije rekao da mu je zao. Sramota ko nama igra. A onaj Stankovic, kojeg inace obozavam, me je zestoko razocarao, lozi se da je bolji od Ronaldinja i svuda se trpa!!!

Preki

pre 17 godina

Nije Dudic kriv, ali Nadj koji se racuna u pametnije tamo...da zaradi prvi zuti na onaj nacin...E TO JE GLUPO. Dudic je samo radio sta ume.

Nenad

pre 17 godina

Dudicu sram treba da te bude.Radis ono sto ni najveci amateri iz Afrike nebi radili niti su radili ne da slucajno igras rukom kod prvog gola nego pruzas ruku kao u odbojci nebi li ju uhvatio.Pa da li si ti NORMALAN to svet glada i brukas nas.Kod drugog gola nije vise bitno sta si ti hteo to nekom drugom pricaj u sesnaestercu se pazi.Mnogi su popili penal ,a da ih je slucajno napucala ruka )koja je bila uz telo) i to sa svega par metara.Ti si imao brale dovoljno vremena i to sto si je hteo skloniti kao sto kazes neopravdava to sto se vidi da si igrao rukom i sta sad je sudija kriv sto si igrao rukom )mislim na drugi penal, ono sa prvim je velika bruka).
E Dudicu ,pokazujes ne samo kakv si igrac nego i krakter,treba da se izvinis saigracima i naciji ,a ne price nisam ja kriv sudija je. PS dobro je da odes iz zvezde mozda nesto i uradimo.

Swe

pre 17 godina

Ovaj momak mora da je slep ili misli da su svi drugi slepi koji su gledali utakmicu. Lopta ga je CISTO pogodila u ruku koja uopste NIJE BILA UZ TELO! Cak je - koliko sam mogao da vidim - pokusao da zaustavi loptu svojom rukom!

Mengele

pre 17 godina

Nazalost nije ovo odraz neznanja, neumeca ili namere jednog igraca - ovo je odraz nesposobnosti strucnog staba, trenera, selektora. Nadajmo se da ce biti bolje jedgnog dana - pogledajte samo Obalu slonovace - kako se momci trude, svaka im cast. Nije sramota izgubiti sramota je ovo sto smo mi uradili.

Brus Li

pre 17 godina

E moj Milane....
Verovatno je ovaj nastup na dve utakmice na svetskom prvenstvu za tebe bio STAR WARS IV- Put nade., Kako si samo bio impresioniran? Gledao sam kako odusevljeno pevas himnu-ok tvoj izbor.
Juce sam zaista mislio da ce posle one tvoje golmanske odbrane u teren utrcati nekakvi cika doktori koji cete povesti da te malo pogledaju. I ti si neki profesionalac.
2 igranja rukom i 2 penala to jos tesko ko jos moze,jabuko sa grane.
A Nadj nastavlja slavne tradiciju Mihajlovica, Mirkovica,Kezmana i ostalih nasih velikana koji i posle dugog igranja po evropi pokazuju svoj lokal mentalitet i amaterizam.
Valjda cemo za jedno 20 godina shvatiti gde smo gresili zadnjih 30 -tak.

Adi, legenda !

pre 17 godina

As said on BBC & Infostrada Sports:

Albert Nadj (Serbia & Montenegro) became the 15th substitute to be red carded at the World Cup. Nadj is the first sub to see red in the first half. Both teams received a red card.

borislav

pre 17 godina

Prijatelj moj, nije mogao gledati fudbal, radi trecu smenu, pita me:
"Ma je l' moguce da siti igrac skrivi dva penala tako sto je dirao loptu rukom??? Ja za tako nesto NIKAD NISAM NI CUO!!!"
Eto Dudicu, igracino
Mani drugi, sto si prvi onako skrivio, cobane! I jos se smejes onda, kao da si pao sa neba na teren, pa se cudis sta se desava oko tebe. Ne mogu da verujem. Nikad vise ni za kakvu reprezentaciju ne bi ti igrao!!!!

Foxy lady

pre 17 godina

samo jedno nismo culi: a zasto si dudicu igrao rukom kod prvog penala?! mozda si mislio da ce bolje da ti "sedne", posto nogom nikako da je zakacis? o , boze, pa mi smo igrali sa manje od 10 igraca sve vreme!

zemunac

pre 17 godina

Zamolio bih novinare da nama javnosti ne saopstavaju nista vise vezano za FSS,a da je vezano za svetski kup,jer vredja inteligenciju,postaje bitno sta je DUDUK od coveka rekao,i bez potrebe nas nervira kao da nam nije dovoljno sto smo sve to gledali vec!

Hvala

Petro

pre 17 godina

Do juce sam verovao da je Bisevac najgori odbrambeni igrac Zvezde (za koju inace navijam) ali me je Dudic zvani " oktopod iz Salcburga " definitivno ubedio da je on taj.

Satir

pre 17 godina

Stavismo pecat na SCG fudbalsku reprezentaciju kao najgoru u...svemu!!
Zigic je malo i popravio stvar, pokazavsi da se i go moze postici sa Petkom kao selektorom, ali osim toga...! Koliko primljenih golova, kartona, prekrsaja, i vrhunac svega, ni utakmicu ne umemo namestiti a da nam se ceo svet ne smeje. Ja sam gledao, i posle prvog penala jednostavno nisam znao da li da placem ili da se smejem, kao Dudic. Duhovitijeg fudbalera nisam video skoro, bice tu karijera komicara, a i Petko koji ga drzi u timu, i daje sansu za jos jedan penal, cime je pokazao svoju viziju, onome kome je trebalo. E Piksi, Piksi, vidi dokle smo dosli!!

Borg

pre 17 godina

Zaista neko mora da proveri da li je ovaj kreten ulozio novac u kladionici i izdejstvovao dva penala kako bi zaradio novac!!! 100 % sam ubedjen u to da je sa ciljem igrao rukom i napravio dva penala za njih.

bjelokosti

pre 17 godina

ma sve je ok, nisi ti kriv...
ipak cestitam na het-triku, prvo si sredio Krstajica i tako uveo Nadja u igru a zatim i dva penala iznudio...

Simo

pre 17 godina

Slazem se sa osudama na racun Dudica i Nadja, i mislim da im nije ni bilo mesto u reprezentaciji, ali ko god se malo bolje razume u fudbal video bi da je najveci slepac na terenu SUDIJA.Razmislite da li bi npr. Markus Merk svirao drugi penal, i da li bi Nadj za jedina dva starta (sporna, drugi je bio s ledja ali na loptu)dobio oba puta zuti karton.jednostavno sve sudije (osim evropskih) su ocajne.Ko i dalje ne veruje neka pogleda kako je npr. spanac Kantaljeho sudio mec Hol-Arg (mislite o tome).

evil storm

pre 17 godina

Juče je jedan igrač Meksika protv Portugala, gotovo na isti način skrivio penal kao Dudić. A Dudić je dva puta igrao rukom u kaznenom prostoru i nije dobio crveni karton. Crveni karton je dobio Nađ čini se gotovo bez razloga. Krstajić je uspeo da slomi ruku. Pa šta se to događalo juče u Nemačkoj!?

lexus

pre 17 godina

Piksi je kralj!!! Covek je prodao Dudica pred SP, znas kad bi ga sad prodao?! Mislim da ce Dudic sebe naci, vec negde, u nekoj drugoj dimenziji, posto u ovoj realnosti nije.

Zok

pre 17 godina

Meni je ova utakmica protiv slonova toliko smesna bila da sam se pokidao od smeha. Gledao sam Djordjevica kad 2 puta servira napadaca protivnika, gledao sam Krstajica sto ga je Dudic zamalo gazio i iz cistog mira se vata za ruku kao da je slomljena (mora se tesko povredio;). Gledam Nadja sto mu je krivo sto ga Petko tera na terenu i jedva cekao da dobija crveni karton. Gledam Dudica i pitam se dali je on igrac za svetsko prvenstvo ili prvenstvo selo veselo, i nemogu da verujem da je covek uvatio loptu rukom i onda kao pao, simulira neki nepostojeci faul. Totalno mu je mozak blokirao. I najvise sam se cepao od smesnosti Petkovica, kako ga kamera prikazuje dok se nervira, psuje i bacio neku flasu plasticnu pored klupe. Petko skroz pocrveneo od muke hehehe a ja od muke skoro da prolupam, neznam dali da se smejem vise ili da placem. Od sada i napred me uopste neinteresuje fudbalska reprezentacija. Sve dok nije cistka po savezu i novi strani trener.

moj Milanche jabucice s grane

pre 17 godina

Ma Milan je igrao samo zonsku odbranu u najboljim manirima "jugoslovenske kosarkaske skole",...dohvatio je loptu

Markoni

pre 17 godina

Pored toga sto ne znamo da igramo fudbal, videlo se da ne znamo i engleski. Petko pojma nema sta ga novinar pita dok "vedeta" iz FS ne prevede. Neki od bisera: 10 mens, hymn, mada se na engleskom kaze anthem, and so on, and so on...
Stvarno diletantski.

Nemam vremena

pre 17 godina

Jedna matematicka jednacina za svakog fudbalera (ili ko zeli da igra fudbal) glasi: tim kmoji igra SP sa 15 igarca ukupno, 10 na terenu, 8 u odbrani i 2 na golu i bez trenera , koliki rezultat treba da ostvari? (izvinjavam sve svima koji imaju IQ veci od 50)

sinisapetrovic

pre 17 godina

Kad pogledam unazad, nasa reprezentacija je uvek imala neko levo smetalo u sredini terena. Braca Brnovic su imala tu privilegiju na nekoliko proslih velikih takmicenja. Ulogu od njih je preuzeo Nadj i potpuno je opravdao ocekivanja. Ne mogu da shvatim igraca koji nije uputio nijedan pas napred, o preciznosti i da ne govorim. Kao navodno, takav igrac je neophodan da kvari igru protivnika. Koliko se ja razumem u ova drvca, Nadj je vise kvario nasu a ne protivnicku igru. Sve dok takvi budu igrali nema nama srece ni prosperiteta u fudbalskom svetu.

Dragisa

pre 17 godina

Vrlo kratko iz Chicaga: Zbog vaseg nastupa na svetskom prvenstvu, resio sam da danas podnesem zahtev za americko drzavljanstvo. Dugo sam se razmisljao, ali kad sam video kakav nas sljam predstavlja,trece nema! Zao mi je samog sebe, a svima vama koji ste ucestvovali, da se gonite u cetiri----- --------!!!

Beca

pre 17 godina

Dudicu dodeliti zlatnu rukavicu za najbolju odbranu.
Napred gradjanski. Bolje da smo igrali vezanih ruku nego nogu. Dole primitivizam, amaterstvo i improvizacije. Sramota. Trazi se zuti karton vise.

Firestarter

pre 17 godina

...samo mi nije jasno, kako ćete svojim sinovima...jednog dana...dok budu gledali snimke nastupa za reprezentaciju svojih "uspešnih očeva", objasniti činjenicu:
"...e vidiš sine, tata je u šesneastercu i sluuuuuuučajno sam digao ruku do 3.05m, a ovde sam je sa 3.05m sluuuuuuuučajno spuštao...",
ili,
"...e vidiš sine, sad je tata morao neplanirano da uđe u 15min, ali...jbga...niiiiisam se baš naigrao...a i što bi...fency je crveni karton...da i mene zapamte po nečemu"!!!
SRAM vas BILO!

Bane

pre 17 godina

Petkovic je kriv za sve ali izgleda da on sam to ne smatra, nego svi drugi su krivi kao na primer mediji. A njegov trud smo videli, kako samo sedi na klupi i ne zainteresovano gleda. A ostali treneri skoro ulaze na teren da daju instrukcije igracima non-stop. Umesto da izvuce najbolje mogucnosti igraca on pokusava da nametne defanzivne instrukcije svim ofanzivnim igracima. I kao to je neki selektor. I onda su svi drugi krivi, sudije, mediji, igraci. Sto je Duljaj igrao desnog beka, kad treba da cuva plejmejkere. Kao naprimer kad je cuvao Zidana u Partizan-Real Madrid. Tada Zidan nije ni dobio da oseti loptu i mislili smo da Zidan uopste ne igra. A Stankovic kako igra u Interu. Zasto ne igra tako u reprezentaciji, nego igra vise defanzivno?

Ivan Miljkovic

pre 17 godina

Zdravo Dudic majstore, e zad dodji na SP u Japanu sa nama, ti imas mesto u nasu repku, i mislim da ces biti vrlo opasan za nasi rivali. Poz

izDaleka

pre 17 godina

Na usporenim snimcima jasno se vidi da Dudic ustvari namjerno dva puta igra rukom?!? Najvjerovatniji razlog je kladjenje i namjestanje rezultata...Danas izjavljuje da je za drugi penal kao sklanjao ruku a na usporenom se jasno vidi da gornji dio ruke drzi uz tijelo a donji dio ruke ispruza u pravcu lopte. Koja bitanga. Pitam se posoji li neko u nasoj drzavi da bitangama stane u kraj...

Nemanja

pre 17 godina

LJUDI JEL NISTE CULI KO CE ZAMENITI JEVRICA,PA NARAVNO MLADI TALENAT I STRASAN GOLMAN MILAN DUDIC!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

zlaja

pre 17 godina

Glupo je radovati se tudjoj nesreci ali bolje sto je to uradio Cigan nego da se desilo Grobaru kada su mladi odigrali lose za to su bila kriva jedina dva grobara u timu Vukcevic i Lomic losa igra nase reprezentacije u Nemackoj je zato sto ima puno grobara uglavnom su krivi grobari e pa zato je dobro da je to uradio Cigan.

booboobraboo

pre 17 godina

DUDIC JE ZAKON. ON JE NAJBOLJI RUKOMETAS U EKIPI NE DIRAJTE GA. TREBA GA SPONZORISATI. DUDICA ZA SELEKTORA 1. RUDARSKE NA 2.OOO ISPOD ZEMLJE.

Andrej

pre 17 godina

Dudiću, Dudiću ... crni sine. Navijam za Zvezdu i sve to, ali brate mojne se igraš golmana kad nisi. Ok, priznajem da si bolje odradio posao od Jevrića, ali čoveče celu poziciju si promašio. Drugi penal je bio prestrogo dosudjen? Pa jel' ti znaš da si za prvi trebao da dobiješ crveni karton? Ali ti je sudija progledao kroz prste (pošto si ih tako dobro iskoristio). Nemoj molim te sada tu nešto da kritikuješ sudiju i prihvati činjenicu da si zasr..
No, šta je bilo bilo je. Koncentriši se sada lepo na igru u svom klubu jer ako tu uprskaš, ne praštamo tako lako.

Alberte, kao što vidiš (zezam se, znam da ovo niko od vas neće pročitati ali fun je fun!) navijam za tvog najvećeg rivala. Ali izjava koja sledi nema absolutno veze sa tim, veruj mi. Dakle, napravio si dva prekršaja. Oba preoštra i bezpotrebna. Dobar si igrač, evo priznajem i ako si grobar. Ali šta uradi ono!? Pa izgubili smo utakmicu (mada ne samo tvojom krivicom, nikako) jer si počeo da igraš karate na terenu. Eto sad ...

A ovo važi za celu reprezentaciju: lezite dole, vune jedne! Molim vas nemojte da se trudite oko bilo kakvih kvalifikacija dok ne odrastete i počnete da kapirate da igrate za celu naciju, ne samo za sebe. Za sada samo lezite dole i razmišljajte o tome kako ste najgori, nek vam glavno pitanje bude: Zašto?

Joca tetreb-orao pao

pre 17 godina

Ne moramo da se brinemo zbog toga sto ce Jevric braniti za reprezentaciju Crne Gore,imamo dobru zamenu Milana Dudica.

wesselly

pre 17 godina

Dudicu, nisi ti kriv jer si napravio dva penala, kriv je selektor koji je takvog igraca uopste stavio na spisak. Koliko smo mi jadan tim pokazuje i to kako se ponasaju nasi igraci.Pa takvog egzibicionizma sa dva penala istog coveka skoro na isti nacin nema ni na namestenim utakmicama.Srecom da je Dudic vec potpisao ugovor sa novim klubom...

Zvezdas iz Hamburga

pre 17 godina

Ti Nadju si obicna nula od igrca, ali ne zameravam to tebi, vec treneru, koji je tebe uopste pozvao da igras na ovom SPu! Ali sta da ocekujem od trenera, koji je ista strucna nula kao i ti sto si to kao igrac?

Sasa

pre 17 godina

Zivotno sam razocaran. Ovde u Slo, koji se nisu ni plasirali ili nas sazaljevaju ili nas ismijavaju. Sa pravom. Sve se svodi na reci, koje sam vec sa tribina u Belgiji protiv Slovenije povikavao sa svima ostalima: OVO JE BRUKA!!!! OVO JE BRUKA!!! OVO JE BRUKA!!!

Steffano

pre 17 godina

Koji si bre ti igrac Dudicu?!Uvek sam se pitao ko stoji iza tebe i ko te gura.E taj se nece hleba najesti od tebe,nikako ne posle ovog SP.Danas si napravio dva penala.a protiv Argentine si trazio sebe po terenu citavu utakmicu.Znas li koliko boljih igraca od tebe igraju u nizerazrednim klubovima po Srbiji?!Stidi se!!!

Nikola Br

pre 17 godina

Posle fudbalske utakmice, Ljubomir Travica je saopstio spisak odbojkasa za svetsku ligu, i kao treci primac je pozvan MILAN DUDIC!!??

Bravo Milane, da si branio protiv Argentine, bili bi uvekiko u drugom krugu!!!

Stevan-kos.kamenica

pre 17 godina

Pa, bre, Dudicu, DA LI SI TI NORMALAN? STA TO PRICAS COVECE?
KAO DA MI NEMAMO TV?
HVATAS LOPTU RUKAMA U SESNAETERCU????? TO NI MI NISMO RADILI U KRALJEVACKOJ ZONSKOJ LIGI!!!!!
NAPOLJE!
SVE SI NAS OSRAMOTIO I ZBOG TEBE I NADJA SMO IZGUBILI!

Smeshko

pre 17 godina

Joj sto nisam neka vlast bar 5 min.proterao bih te ja u Sibir.I ako te neko pita iz kojeg si grada,molim te nemoj da mu kazes,da nas ne brukas!!!

Uzeo si pare Dudicu...

pre 17 godina

Milance,hvala za dojavu iz 2-1.Sva sreca pa nam nisu blokirali tekmu.Kao sto si mi rekao,nisam sirio pricu,uzeli smo kintu samo Ja,Vlada,Deki,i naravno,tebi ide 50%.Gledamo se na pivu!

Ilija N.

pre 17 godina

'Ajde sto nas brukaju, nego sto nas prave jos i budalama! I opet je kriv sudija! Da im i oprostimo sve na terenu, ovakve izjave su NENORMALNE!

Fudbalski radnik

pre 17 godina

Ma koga lazhesh da nisi igrao namerno ? Pa shto ti je ruka ishla na dole , ka lopti , kako imash obraza , nuloooooooooo ... Idemo , od septembra ce da bude bolje . Petko nije sva krivica na tebi , ova 22 igracha ravnopravno dele krivicu ... 'ebg , bice bolje , glavu gore !!!

dragan

pre 17 godina

Anri Misel za sledeceg slektora. Ne traba traziti dalje. Covek je iskusan trener, svetskih manira, bas kakvog trazi predsednik FSS! Anri Misel! Anri Misel!

zlirazvodnik

pre 17 godina

tuga , bas tuga... dudicu pricaj ti nekom drugom tu pricu, dva penala si napravio i tu nema govora ... cudi me kako ste uspeli dati dva gola , to je vece cudo... a to sto ste buranija i sto ima bolji igraca u beton ligama srbiji to je druga prica... ali me radije jedna stvar... sto postoje ovi komentari i sto ljudi nemogu da trpe ove gluposti

Voja

pre 17 godina

Nadj se ponasao kao da mu se neigra po onoj kisi.
Duljaj je igrao kao da se kladio na Obalu Slonovace.
Selektor je vodio tim kao i do sada. KATASTROFALNO.
Sta reci za nasa dva gola. Oba zahvaljujuci Zigicu, jer je on bio jedini sto je moglo da bude nepredvidivo za sve nase protivnike. Zasto selektor nije igrao na njega sve tri utakmice, to samo on zna. Ili ga je mozda izjava PIKSIJA toliko uvredila.

Kladionica "SP"

pre 17 godina

Dudicu sine, zavio si nas u crno. Od danas zatvaramo radnju, 5 radnika moraju na ulicu. A pitali smo se zasto svi stavljalju po 100 evra na prelaz iz 2 u 1?
Kladionica "SP" - negde u Srbiji.

ozaloscen

pre 17 godina

Nasi reprezentacija je jedna blago retardirana ekipa, kojoj treba zabraniti ucestvovanje na daljim prvenstvima!!! Ovakve igre nisu ni za livade a i igraci takodje. Dudic,strasno!!!

Raluka

pre 17 godina

Pa eto ja sam ga trenirao. Da ostadoh Dudić bi bio prvi goša u timu. To mi je bio plan,prodamo Stojkovića,otvori se mesto na vratima i juriš na LŠ sa Dudićem na GOLU.Bravo mali veseljače

Tosha

pre 17 godina

Kakvi Sabani ovi nasi nazovi igraci, onaj Nadj udje i namerno napravi dva zuta da ne bi igrao po kisi, ovaj brani umesto golmana u sesnaestercu...

miroslav

pre 17 godina

Braco SRBI ovo je kraj REPRENZENTACIJE SCG kako nam je bilo SP je pokazao.Posto smo sada DRZAVA SRBIJA i svaki srbin koji bude igrao za drzavni grb i bude branio boje svoje SRBIJE mora da odgovara za svoje postupke.
Onvi momci zajedno sa trenerom sada nemaju kome da podnesu rcun posto drzava za koju su igrali nepostoji.
Nadam se i hocu da verujem da ce sledece utakmice SRBIJE biti pravi uzitak.
U suprotnom bice me sramota i otselicu se u bilo koju zemlju na africkom kontinentu i navijati za crnce koji igraju fudbal!

Дарко

pre 17 godina

Певао си "Хеј Словени..."? Играо си два пута руком у шеснаестерцу и скривио два пенала?? Где бре ти живиш?? Јеси ли са ове планете уопште?

Kraljevic Marko

pre 17 godina

Dudicu decace,sedi krivo i pravo govori.Nisu milioni gledalaca coravi pa da im sada prodajes muda za bubrege.Ako budes tako igrao i u Salzburgu mislim da ce te Mateschitz najuriti vrlo brzo.

Selektor

pre 17 godina

Ako pogresi igrac kriv je selektor tj. pogresio je selektor. Jel palo nekome na pamet da selektor nije tu dosao sam vec ga je neko postavio. Ljudi nama je mozak ispran, i ne vidimo da komunjare iz titovog doba jos vode nas fudbal. Oni su Petka postavili i oni su krivi. Njih napolje.

alonso

pre 17 godina

Kladio se čovek na 3+ prvo i uzeo pare a to što nama iskida živce nema veze... Dobro piše u jednom od komentara da vas treba sve poslati u rudnik, osim Žigića... A Petko tj nije više Petko nego Šestko vide šta je napravio u protekle dve utakmice al beše kasno...

Notty boy

pre 17 godina

Šta radi bre ta naša Vojna Policija? Obavezno poslati jedinicu na aerodrom na sačekušu i sve koji nisu služili vojsku (ne znam i da li ima neko iz reprezentacije da jeste) na regrutovanje i u prvu kasarnu! Pa da vidiš bato za godinu dana disciplinu u timu i kako se trči za majku Srbiju!

joca

pre 17 godina

Da smo Jevrica imali u napadu, a Dudica na golu sada bi sigurno imali razloga za slavlje. Dudicu, pa ti si pravi genije, samo se pogresnim sportom bavis.

Aster Blistok

pre 17 godina

Jok nije, a zasto ti igras rukom u sesnaestercu, zar ti niko nije govorio da je za to kazna penal? E, pa ako to do sada nisi znao sad (verovatno) znas!

odbojkaš

pre 17 godina

Pa dobro kaže Dudić da drugi penal nije postojao, a ja kažem da nije postojao ni prvi, pa kada je u odbojci postojao penal.

Benevolentni diktator

pre 17 godina

Svima koji su otisli pre poslednje utakmice zabraniti nastup u reprezentaciji dozivotno. Igrac velicine Drogbe moze da podrzava svoje Afrikanere, ali mega igrac Kezman i Ljuboja ne mogu.
Dalje.....
Nadja mutirati u vola, da se ne muci mentalno u ljudskom svetu svakodnevno. I preimenovati jedinicu za glupost u 1 NADJ. Kazes nekom "Ej, glup si...dva NADJA". Odmah ga penzionisati kako ne bi dalje dublje narusio predrasudu da su fudbaleri glupi ko.

Dalje.....
Sprovesti istragu da li je Dudic umesan u namestanje rezultata. Ako jeste, dozivotni zatvor. Ako nije, dodati novu meru za glupost 10 NADJ-a = 1 DUD.

I na kraju: Iliju Petkovica poslati na psihoanalizu i radionicu na temu: ego vs. superego.

E da. I onom PR-u reprezentacije uplatiti kurs engleskog, da se u buducnosti i tu ne brukamo kao sto smo se brukali juce sa prevodima na press konferenciji.

Boka

pre 17 godina

Ovo je tipican primer bezobraznog igraca koji je pun sebe, a nema pojma (isto kao bosko jankovic)! Decko napravi dva penala, a nije se ni izvinio, nije rekao da mu je zao. Sramota ko nama igra. A onaj Stankovic, kojeg inace obozavam, me je zestoko razocarao, lozi se da je bolji od Ronaldinja i svuda se trpa!!!

Preki

pre 17 godina

Nije Dudic kriv, ali Nadj koji se racuna u pametnije tamo...da zaradi prvi zuti na onaj nacin...E TO JE GLUPO. Dudic je samo radio sta ume.

Nenad

pre 17 godina

Dudicu sram treba da te bude.Radis ono sto ni najveci amateri iz Afrike nebi radili niti su radili ne da slucajno igras rukom kod prvog gola nego pruzas ruku kao u odbojci nebi li ju uhvatio.Pa da li si ti NORMALAN to svet glada i brukas nas.Kod drugog gola nije vise bitno sta si ti hteo to nekom drugom pricaj u sesnaestercu se pazi.Mnogi su popili penal ,a da ih je slucajno napucala ruka )koja je bila uz telo) i to sa svega par metara.Ti si imao brale dovoljno vremena i to sto si je hteo skloniti kao sto kazes neopravdava to sto se vidi da si igrao rukom i sta sad je sudija kriv sto si igrao rukom )mislim na drugi penal, ono sa prvim je velika bruka).
E Dudicu ,pokazujes ne samo kakv si igrac nego i krakter,treba da se izvinis saigracima i naciji ,a ne price nisam ja kriv sudija je. PS dobro je da odes iz zvezde mozda nesto i uradimo.

Swe

pre 17 godina

Ovaj momak mora da je slep ili misli da su svi drugi slepi koji su gledali utakmicu. Lopta ga je CISTO pogodila u ruku koja uopste NIJE BILA UZ TELO! Cak je - koliko sam mogao da vidim - pokusao da zaustavi loptu svojom rukom!

Mengele

pre 17 godina

Nazalost nije ovo odraz neznanja, neumeca ili namere jednog igraca - ovo je odraz nesposobnosti strucnog staba, trenera, selektora. Nadajmo se da ce biti bolje jedgnog dana - pogledajte samo Obalu slonovace - kako se momci trude, svaka im cast. Nije sramota izgubiti sramota je ovo sto smo mi uradili.

Brus Li

pre 17 godina

E moj Milane....
Verovatno je ovaj nastup na dve utakmice na svetskom prvenstvu za tebe bio STAR WARS IV- Put nade., Kako si samo bio impresioniran? Gledao sam kako odusevljeno pevas himnu-ok tvoj izbor.
Juce sam zaista mislio da ce posle one tvoje golmanske odbrane u teren utrcati nekakvi cika doktori koji cete povesti da te malo pogledaju. I ti si neki profesionalac.
2 igranja rukom i 2 penala to jos tesko ko jos moze,jabuko sa grane.
A Nadj nastavlja slavne tradiciju Mihajlovica, Mirkovica,Kezmana i ostalih nasih velikana koji i posle dugog igranja po evropi pokazuju svoj lokal mentalitet i amaterizam.
Valjda cemo za jedno 20 godina shvatiti gde smo gresili zadnjih 30 -tak.

Adi, legenda !

pre 17 godina

As said on BBC & Infostrada Sports:

Albert Nadj (Serbia & Montenegro) became the 15th substitute to be red carded at the World Cup. Nadj is the first sub to see red in the first half. Both teams received a red card.

borislav

pre 17 godina

Prijatelj moj, nije mogao gledati fudbal, radi trecu smenu, pita me:
"Ma je l' moguce da siti igrac skrivi dva penala tako sto je dirao loptu rukom??? Ja za tako nesto NIKAD NISAM NI CUO!!!"
Eto Dudicu, igracino
Mani drugi, sto si prvi onako skrivio, cobane! I jos se smejes onda, kao da si pao sa neba na teren, pa se cudis sta se desava oko tebe. Ne mogu da verujem. Nikad vise ni za kakvu reprezentaciju ne bi ti igrao!!!!

Foxy lady

pre 17 godina

samo jedno nismo culi: a zasto si dudicu igrao rukom kod prvog penala?! mozda si mislio da ce bolje da ti "sedne", posto nogom nikako da je zakacis? o , boze, pa mi smo igrali sa manje od 10 igraca sve vreme!

zemunac

pre 17 godina

Zamolio bih novinare da nama javnosti ne saopstavaju nista vise vezano za FSS,a da je vezano za svetski kup,jer vredja inteligenciju,postaje bitno sta je DUDUK od coveka rekao,i bez potrebe nas nervira kao da nam nije dovoljno sto smo sve to gledali vec!

Hvala

Petro

pre 17 godina

Do juce sam verovao da je Bisevac najgori odbrambeni igrac Zvezde (za koju inace navijam) ali me je Dudic zvani " oktopod iz Salcburga " definitivno ubedio da je on taj.

Satir

pre 17 godina

Stavismo pecat na SCG fudbalsku reprezentaciju kao najgoru u...svemu!!
Zigic je malo i popravio stvar, pokazavsi da se i go moze postici sa Petkom kao selektorom, ali osim toga...! Koliko primljenih golova, kartona, prekrsaja, i vrhunac svega, ni utakmicu ne umemo namestiti a da nam se ceo svet ne smeje. Ja sam gledao, i posle prvog penala jednostavno nisam znao da li da placem ili da se smejem, kao Dudic. Duhovitijeg fudbalera nisam video skoro, bice tu karijera komicara, a i Petko koji ga drzi u timu, i daje sansu za jos jedan penal, cime je pokazao svoju viziju, onome kome je trebalo. E Piksi, Piksi, vidi dokle smo dosli!!

Borg

pre 17 godina

Zaista neko mora da proveri da li je ovaj kreten ulozio novac u kladionici i izdejstvovao dva penala kako bi zaradio novac!!! 100 % sam ubedjen u to da je sa ciljem igrao rukom i napravio dva penala za njih.

bjelokosti

pre 17 godina

ma sve je ok, nisi ti kriv...
ipak cestitam na het-triku, prvo si sredio Krstajica i tako uveo Nadja u igru a zatim i dva penala iznudio...

Simo

pre 17 godina

Slazem se sa osudama na racun Dudica i Nadja, i mislim da im nije ni bilo mesto u reprezentaciji, ali ko god se malo bolje razume u fudbal video bi da je najveci slepac na terenu SUDIJA.Razmislite da li bi npr. Markus Merk svirao drugi penal, i da li bi Nadj za jedina dva starta (sporna, drugi je bio s ledja ali na loptu)dobio oba puta zuti karton.jednostavno sve sudije (osim evropskih) su ocajne.Ko i dalje ne veruje neka pogleda kako je npr. spanac Kantaljeho sudio mec Hol-Arg (mislite o tome).

evil storm

pre 17 godina

Juče je jedan igrač Meksika protv Portugala, gotovo na isti način skrivio penal kao Dudić. A Dudić je dva puta igrao rukom u kaznenom prostoru i nije dobio crveni karton. Crveni karton je dobio Nađ čini se gotovo bez razloga. Krstajić je uspeo da slomi ruku. Pa šta se to događalo juče u Nemačkoj!?

lexus

pre 17 godina

Piksi je kralj!!! Covek je prodao Dudica pred SP, znas kad bi ga sad prodao?! Mislim da ce Dudic sebe naci, vec negde, u nekoj drugoj dimenziji, posto u ovoj realnosti nije.

Zok

pre 17 godina

Meni je ova utakmica protiv slonova toliko smesna bila da sam se pokidao od smeha. Gledao sam Djordjevica kad 2 puta servira napadaca protivnika, gledao sam Krstajica sto ga je Dudic zamalo gazio i iz cistog mira se vata za ruku kao da je slomljena (mora se tesko povredio;). Gledam Nadja sto mu je krivo sto ga Petko tera na terenu i jedva cekao da dobija crveni karton. Gledam Dudica i pitam se dali je on igrac za svetsko prvenstvo ili prvenstvo selo veselo, i nemogu da verujem da je covek uvatio loptu rukom i onda kao pao, simulira neki nepostojeci faul. Totalno mu je mozak blokirao. I najvise sam se cepao od smesnosti Petkovica, kako ga kamera prikazuje dok se nervira, psuje i bacio neku flasu plasticnu pored klupe. Petko skroz pocrveneo od muke hehehe a ja od muke skoro da prolupam, neznam dali da se smejem vise ili da placem. Od sada i napred me uopste neinteresuje fudbalska reprezentacija. Sve dok nije cistka po savezu i novi strani trener.

moj Milanche jabucice s grane

pre 17 godina

Ma Milan je igrao samo zonsku odbranu u najboljim manirima "jugoslovenske kosarkaske skole",...dohvatio je loptu

Markoni

pre 17 godina

Pored toga sto ne znamo da igramo fudbal, videlo se da ne znamo i engleski. Petko pojma nema sta ga novinar pita dok "vedeta" iz FS ne prevede. Neki od bisera: 10 mens, hymn, mada se na engleskom kaze anthem, and so on, and so on...
Stvarno diletantski.

Nemam vremena

pre 17 godina

Jedna matematicka jednacina za svakog fudbalera (ili ko zeli da igra fudbal) glasi: tim kmoji igra SP sa 15 igarca ukupno, 10 na terenu, 8 u odbrani i 2 na golu i bez trenera , koliki rezultat treba da ostvari? (izvinjavam sve svima koji imaju IQ veci od 50)

sinisapetrovic

pre 17 godina

Kad pogledam unazad, nasa reprezentacija je uvek imala neko levo smetalo u sredini terena. Braca Brnovic su imala tu privilegiju na nekoliko proslih velikih takmicenja. Ulogu od njih je preuzeo Nadj i potpuno je opravdao ocekivanja. Ne mogu da shvatim igraca koji nije uputio nijedan pas napred, o preciznosti i da ne govorim. Kao navodno, takav igrac je neophodan da kvari igru protivnika. Koliko se ja razumem u ova drvca, Nadj je vise kvario nasu a ne protivnicku igru. Sve dok takvi budu igrali nema nama srece ni prosperiteta u fudbalskom svetu.

Dragisa

pre 17 godina

Vrlo kratko iz Chicaga: Zbog vaseg nastupa na svetskom prvenstvu, resio sam da danas podnesem zahtev za americko drzavljanstvo. Dugo sam se razmisljao, ali kad sam video kakav nas sljam predstavlja,trece nema! Zao mi je samog sebe, a svima vama koji ste ucestvovali, da se gonite u cetiri----- --------!!!

Beca

pre 17 godina

Dudicu dodeliti zlatnu rukavicu za najbolju odbranu.
Napred gradjanski. Bolje da smo igrali vezanih ruku nego nogu. Dole primitivizam, amaterstvo i improvizacije. Sramota. Trazi se zuti karton vise.

Firestarter

pre 17 godina

...samo mi nije jasno, kako ćete svojim sinovima...jednog dana...dok budu gledali snimke nastupa za reprezentaciju svojih "uspešnih očeva", objasniti činjenicu:
"...e vidiš sine, tata je u šesneastercu i sluuuuuuučajno sam digao ruku do 3.05m, a ovde sam je sa 3.05m sluuuuuuuučajno spuštao...",
ili,
"...e vidiš sine, sad je tata morao neplanirano da uđe u 15min, ali...jbga...niiiiisam se baš naigrao...a i što bi...fency je crveni karton...da i mene zapamte po nečemu"!!!
SRAM vas BILO!

Bane

pre 17 godina

Petkovic je kriv za sve ali izgleda da on sam to ne smatra, nego svi drugi su krivi kao na primer mediji. A njegov trud smo videli, kako samo sedi na klupi i ne zainteresovano gleda. A ostali treneri skoro ulaze na teren da daju instrukcije igracima non-stop. Umesto da izvuce najbolje mogucnosti igraca on pokusava da nametne defanzivne instrukcije svim ofanzivnim igracima. I kao to je neki selektor. I onda su svi drugi krivi, sudije, mediji, igraci. Sto je Duljaj igrao desnog beka, kad treba da cuva plejmejkere. Kao naprimer kad je cuvao Zidana u Partizan-Real Madrid. Tada Zidan nije ni dobio da oseti loptu i mislili smo da Zidan uopste ne igra. A Stankovic kako igra u Interu. Zasto ne igra tako u reprezentaciji, nego igra vise defanzivno?

Ivan Miljkovic

pre 17 godina

Zdravo Dudic majstore, e zad dodji na SP u Japanu sa nama, ti imas mesto u nasu repku, i mislim da ces biti vrlo opasan za nasi rivali. Poz

izDaleka

pre 17 godina

Na usporenim snimcima jasno se vidi da Dudic ustvari namjerno dva puta igra rukom?!? Najvjerovatniji razlog je kladjenje i namjestanje rezultata...Danas izjavljuje da je za drugi penal kao sklanjao ruku a na usporenom se jasno vidi da gornji dio ruke drzi uz tijelo a donji dio ruke ispruza u pravcu lopte. Koja bitanga. Pitam se posoji li neko u nasoj drzavi da bitangama stane u kraj...

Nemanja

pre 17 godina

LJUDI JEL NISTE CULI KO CE ZAMENITI JEVRICA,PA NARAVNO MLADI TALENAT I STRASAN GOLMAN MILAN DUDIC!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

zlaja

pre 17 godina

Glupo je radovati se tudjoj nesreci ali bolje sto je to uradio Cigan nego da se desilo Grobaru kada su mladi odigrali lose za to su bila kriva jedina dva grobara u timu Vukcevic i Lomic losa igra nase reprezentacije u Nemackoj je zato sto ima puno grobara uglavnom su krivi grobari e pa zato je dobro da je to uradio Cigan.

booboobraboo

pre 17 godina

DUDIC JE ZAKON. ON JE NAJBOLJI RUKOMETAS U EKIPI NE DIRAJTE GA. TREBA GA SPONZORISATI. DUDICA ZA SELEKTORA 1. RUDARSKE NA 2.OOO ISPOD ZEMLJE.

Andrej

pre 17 godina

Dudiću, Dudiću ... crni sine. Navijam za Zvezdu i sve to, ali brate mojne se igraš golmana kad nisi. Ok, priznajem da si bolje odradio posao od Jevrića, ali čoveče celu poziciju si promašio. Drugi penal je bio prestrogo dosudjen? Pa jel' ti znaš da si za prvi trebao da dobiješ crveni karton? Ali ti je sudija progledao kroz prste (pošto si ih tako dobro iskoristio). Nemoj molim te sada tu nešto da kritikuješ sudiju i prihvati činjenicu da si zasr..
No, šta je bilo bilo je. Koncentriši se sada lepo na igru u svom klubu jer ako tu uprskaš, ne praštamo tako lako.

Alberte, kao što vidiš (zezam se, znam da ovo niko od vas neće pročitati ali fun je fun!) navijam za tvog najvećeg rivala. Ali izjava koja sledi nema absolutno veze sa tim, veruj mi. Dakle, napravio si dva prekršaja. Oba preoštra i bezpotrebna. Dobar si igrač, evo priznajem i ako si grobar. Ali šta uradi ono!? Pa izgubili smo utakmicu (mada ne samo tvojom krivicom, nikako) jer si počeo da igraš karate na terenu. Eto sad ...

A ovo važi za celu reprezentaciju: lezite dole, vune jedne! Molim vas nemojte da se trudite oko bilo kakvih kvalifikacija dok ne odrastete i počnete da kapirate da igrate za celu naciju, ne samo za sebe. Za sada samo lezite dole i razmišljajte o tome kako ste najgori, nek vam glavno pitanje bude: Zašto?

Joca tetreb-orao pao

pre 17 godina

Ne moramo da se brinemo zbog toga sto ce Jevric braniti za reprezentaciju Crne Gore,imamo dobru zamenu Milana Dudica.