Petak, 16.06.2006.

18:28

Kežman: "Svi smo krivi"

Izvor: Vladimir Novakoviæ

Kežman: "Svi smo krivi" IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

131 Komentari

Sortiraj po:

ljubinka

pre 17 godina

Pa i nismo mogli drugo sta ocekivati,prvo najjace protivnike smo dobili,drugo nisu krivi samo igraci,tu je i politika umesala prste,igracima zameram sto nisu mislili na narod nego su dozvolili da politika umesa prste u sport.Moj savet nemojte nikada vise da igrate kvalifikacije jer na kraju uprskate sve

svemirko

pre 17 godina

Boj na Mundijalskom polju:
privode cara Matiju k sultanu Mesiju.
sultan Mesi: Jutros u svili i napaljen a sad s crvenim kartonom i iskljucen. Jutros ko pobednik a sada ko izdajnik.
car Matija: Mesi, kad vidim ovaj vas argentinski poraz i nasu srpsku pobedu...
sultan Mesi: poraz?moj? Pobeda,vasa?
car Matija: Tvoj poraz Mesi je u tome sto ne vidis u cemu je nasa pobeda.
sultan Mesi: Mora matija da si izgubio mnogo adrenalina kad si se napaljivo gledajuci argentinke pa ti se muti u glavi. Pogledaj ove golove po terenu, jesu li to golovi porazenoga ili pobednika? I pogledaj onaj crveni karton, jeli to karton srcanog ili plasljivog igraca.
car Mateja: Sidji Mesi i pogledj dobro taj karton. Ne vidja se svaki dan takav karton. Vidi kako je lep crveni karton kojim se kupuje carstvo nebesko.
sultan Mesi: E sad je dosta. Ova zlatna kopacka mnogo prljavo igra. Izbacite je.

Slobodan Petkovic

pre 17 godina

Ljut sam pre svega na sebe sto sam se primio posle onih navodno nesrecnih 1:0 protiv Holandjana, a onda
sam video da nam je ovo sa Argentinom prava mera.
Sta jos reci... nasi fudbaleri bi hteli pre svega da
sude, a tek onda eventualno malo i da potrce na terenu, a sve vise je ocigledno da su sudijske odluke
neprikosnovene. Ali nase zvezdice sa par stranih reci
u izrazavanju nikako da shvate. A gresni Kezman i dalje bez trunke stida tvrdi da je vodja. U cemu?
Dva "glavna" igraca vec u prvoj utakmici su zamenjena
jako rano ZBOG LOSE IGRE, a u drugoj vodja dobije i CRVENI KARTON. I uz sve to price da smo imali los dan. NIJE-NEGO. Probajte bar na kraju protiv "Slonova" da postignete JEDAN GOL i izvucete
nekako JEDAN BOD. I nemojte davati nikakve izjave, VI
POLUPISMENI i NADUVANI, jer nama navijacima je ionako
sve jasno.

t

pre 17 godina

E moj ti, pa kako neopravdano.
Pa jel lepo kaze uklizavanje sa dve noge - crveni.
To sto si ti majmun pa svoju borbenost mozes da iskazes samo tako a ne nekom igrom, to je druga stvar.
Eeee, samo da ne postanes novi Savo kog niko ne moze da izbaci iz reprezentacije. Da 'ocete vas dvojica sad zajedno u penziju, pa mozda nesto i bude...
Dace bog novog selektora koji te nece ni zvati!

UN

pre 17 godina

LJUDI PRETERALI STE,I TO ZESTOKO STE PRETERALI !!!! KEZMAN (I SAVO M.) JE NAPADAC KOJI NIJE DOBIO NIJEDNU LOPTU...BRE.....NIJEDNU!!!!....PA STA ON DA RADI?JE'L ON KRIV STO NISMO IMALI SREDINU??JE'L ON KRIV STO STANKOVICA JEDNOSTAVNO NEMA NA UTAKMICAMA??...

Milutin-Frankfurt

pre 17 godina

E moj mali seronja - ti vodja ?!Mozes samo da vodis ovce na livadu.Bolje sutaju seljaci kupus po pijaci nego ti loptu.Poslo bi ja tebe malo u vojsku pa da ti tmo pokazu sta je dribling !

Charlie Chaplin

pre 17 godina

Ipak, setimo se briljantne pobede nad reprezentacijom Koruske. Jos nesto, gradjani Koruske su mnogo dostojanstvenije dozivili svoj poraz, nego mi protiv Argentine. Ne zaboravimo: vazno je ucestvovati!
Osim toga, nas krasi drugarstvo i kolektivni duh, dok su ostali duhovno siromasni i otudjeni. Sta im onda vrede pobede. Bez nas, fudbal bi bio samo sport, a mi smo ubacili malko humora i tragedije, bas kao Stari Grci. Vreme ce to pokazati i svet ce nam skinuti sesir...
Nismo mi krivi, svi nas mrze zato sto smo lepi i pametni, a i raspored zvezda na nebu bese potpuno pogresan. Ofanzivna taktika, mada lepa za oko, ipak nam nije donela ocekivani rezultat. Mozda ipak da odigramo nesto zatvorenije protiv Slonova? Sve mi se cini da su oni mnogo pokvareni i da ce pokusati da iskoriste trenutnu slabost u nasim redovima...
Ako nista drugo, bar necu morati da gledam Kezmana. Jeste da je igrao odlicno i "ostavio srce na terenu", nego, ne svidjaju mi se njegove tatuaze.

(--)>

pre 17 godina

E ljudi, prvo igrali su za ne postojecu drzavu,drugo, nadam se da ce da nam osvetlaju obraz kad budu igrali za reprezentaciju Srbiju,a trece kakvi ste vi navijaci?!Kezman je CAR i BOG kad nas je odveo na SP, a sad je odjednom majmun,maneken,neko ko nama pojma da igra fudbal...Svaka vam cast svima vama "vatrenim navijacima".Kezmane care,bice bolje!

zedstarr

pre 17 godina

kezman je dao odluchujuce golove koji su nas doveli na svetsko prventstvo. ako on nije nishta uchinio za reprezentaciju... znate shta, oni koji ga kritikuju jednostavno nisu normalni.

mislim da ovi komentari postaju ruglo i da bi ih ili trebalo ugasiti, ili bolje filtrirati. meni je jasno da je mogucnost komentarisanja vesti jedan od najboljih nachina za povecanje posecenosti sajta, ali ovo zaista postaje gore od nashe skupshtine. toliko pljuvanja, gluposti, nebuloza...

mislim da b92 ovo ne sme sebi da dozvoljava.

Freddy

pre 17 godina

Ako imas obraza nikad vise neces igrati za tu reprezentaciju. Hteo si agresivno???? Ma ti si video koliko si nemocan i nikakav, isao si da polomis coveka.

darki

pre 17 godina

I mladi su na Olimpijskim igrama izgubili 7 -0 od argentine tako da se za buducnost ne trebamo plasiti nastavice oni gde su ovi nasi stari stali jer ovi su izgubili samo 6-0 ipak jedan gol manje tek toliko da se zna koje stariji i iskusniji.

Novi Zeland

pre 17 godina

Neko je ranije rekao: dali ste sve od sebe I cestitke na trudu!!! KOJEM TRUDU? Da su stvarno dali sve od sebe I izgubili, niko im nista ne bi rekao. Pa oni se nisu potrudili ni da potrce…Izgleda kao da su odlucili da gledaju kako Argentina igra fudbal (samo nisu svatili das u oni protivnici).Nije samo Kezman kriv za najlosiju odigranu utakmicu u ovom celom prvenstvu.Da su doneli deset baba I deda iz starackog doma da nas presentiraju, mislim da bi bolje prosli. Ako Petkovic ima I malo savesti, otici ce u penziju posle ovog prvenstva.

DORDE LJUBOJEVIC

pre 17 godina

hej kezmanu toliko sam se radovao i prizeljkivao barem neresenim rezultatom sa plavima, ni na kraj pamet dacemo primiti tolike sramotne golove.Svi do jednoga glavu dole obrukaliste nas, ostavite reprezentaciju jer ovakvom igrom i zalaganjem niste ni zasluzili da igrate ni u buduce.Neka vas je sramota sve do jednog obrukali ste zemlju i nas koji zivimo u inostranstvu.U buduce stvarajte ekipu mladu, brzu, kolektivniju koji ce da ginu za grb sto nose na dresu.(zvezdas iz kanade, 16 jun 2006 22: 13)

Rassko

pre 17 godina

Kezmane, kad skines Miroslavljevim pismom pisanu tetovazu sa ruke, prestanes da se krstis i glumis verskog fanatika i pravoslavnog fundamentalistu, obrijes kozju bradicu i arapske zulufe, procitas nesto vise od Dobrice Cosica, Matije Beckovica i rasiste Nikolaja, i to sve ne zato sto sam ti ja to rekao, nego zato sto si shvatio da moze i drukcije da se radi, ponasa, razmislja, tada mozda i neces onako krvnicki startovati na drugoG COVEKA pre svega, i on jede fudbalski hleb kao i ti, sta da mu slomijes noge, da nikad vise ne zaigra? Kazes: "mozda sam prestrogo dobio crveni karton..." Daj Boze, ako te ima, da takve kao Kezman VISE NIKAD U ZIVOTU NE VIDIMO! DA TI JE TO DOZIVOTNI CRVENI KARTON! Pa idi u neki manastir, budi kaludjer i bicuj se do kraja zivota! Ako u medjuvremenu ne predjes u islam da bi igrao, mozda, negde u Emiratima, gde ima para. Sto me ne bi zacudilo, dapace, sto bi rekli bivsa braca Hrvati, koji su poginuli u utakmici protiv Brazila, alal im vera, svaka im cast! Kod njih Kezman ne bi nosio lopte! u vrecama! Ni vodu! Mozda bi je zagadio! Eto toliko.

nemojte ljudi

pre 17 godina

Nemojte tako... Ostaće Kežman upamćen po dve stvari. Prvo - sjajno se kretao bez lopte, jedini problem je bio kada ona krene ka njemu, ali to su bile retke situacije, tako da je većinu vremena na terenu bio sjajan. I drugo - svaki put kada bi se neko pomučio i isporučio mu loptu za kojom bi on tek forme radi malo potrčao, on je podizao ruku sa palcem u autostoperskom položaju i potom aplaudirao.
Nisam primetio da su to radili drugi napadači na SP (oni su uglavnom šutirali na gol). Zato je on jedinstven i neponovljiv i mislim da mora da igra u reprezentaciji bar do 65. godine (kada ga više nećemo moći primoravati jer ispunjava uslov za penziju).

Zvezdas iz Hamburga

pre 17 godina

Ma Covece, kako ti nije sram za tvoju izjavu!? Nezasluzeno za direktno ulecivanje u igraca!!! Pa, jer si koristio Kokaina, pa da lupas takve gluposti?? Covece ti si obicni smrad, koji, ako se ide po kvalitetu igraca, ne bi ne smeo da igras na ovom prvenstvu! Svi drugi su ti krivi za neuspeh, samo ti nisi. Takav fudbalski otpad kao ti i tvoja braca Stankovic i Milosevic ne bi nikada igrali pod Klinsmanu, Van Bastena ili Pekermena!!

dado

pre 17 godina

"Izašli smo napaljeni, rešeni da nešto promenimo."

Ha, ha, na sta ste se vi napalili, na nekog u publici?


"Nadao sam se da ću svojom agresivnošću pomoći ekipi da se podigne u poslednjih dvadesetak minuta"

E da si kako mogao tom agresivnoscu petorici Argentinaca da slomis nogu jednim startom.
Mozda bi se nasim napaljenim u tom slucaju sta i podiglo.
No jos uvijek imas vremena da nesto promijenis, skines gace i dignes carapice (vise puta si carape podigao nego loptu sutnuo) te tako pomognes suigracima da im se malko podignu.

" Što se tog kartona mislim da je bio nezaslužen"
Pa da kao sto rekoh trebao si petorici nogu slomiti pa da bude opravdano.

majk tajson

pre 17 godina

Kad nekog ne možeš da pobediš zato što je puuuuuno bolji od tebe(a više se i trudi,ruku na srce),najbolje je da probaš da mu polomiš noge.Alo Mateja,ti bar igraš u inostranstvu,ti naši fazoni prolaze kod korumpiranih sudija:Radomana i ekipe ali u Evropi,čisto sumnjam. PUTUJ EVROPO,NE ČEKAJ NA NAS

Milorad

pre 17 godina

Sram te bilo. Namerno si uleteo coveku sa obe noge da bi dobio crveni. Svesno si isao na to. Pobegao si sa borilista. Nikada vam rec ruznu ne bih rekao (kao sto nisam posle Holandije nego vas hvalio kad god bi neko pricao negativno) ali posle ovakve utakmice (cast izuzetcima Ljuboja, Djordjevic, Ergic) mogu samo da vam kazem da ste obrukali naciju. Nije sramota izgubiti, sramota je predati se i pobeci. Da li si nekada cuo za izreku "Ognjem i macem, na megdan jacem"??? Sigurno da nisi, i da jesi, nemas pojma sta to znaci jer si kukavica u dusi.

Machelius

pre 17 godina

Ma ljudi manite se vise da napadate napadace. Pre svega, do njih skoro da nije ni dosla lopta! Slazem se da se impuls mora staviti na stranu i tu si Matko bas zeznuo motku (i repku i naciju). Mislim da bi trebalo da se pozabavimo drugim likovima u celoj ovoj prici. Mi smo jedva prelazili sredinu!!!

Robert

pre 17 godina

Mislim sta reci ,slika i prilika.Mislim da smo mi vece ovce nego oni ,jer dozvoljavamo pored svih budala ,da nas jos i fudbaleri foliraju ,vuku za nos i lazu ,kao boze moj ,Argentini je sve islo od noge.Pa krokodili jedni vi neznate ni da HODATE.Bruka i sramota ,ma je.... neznam vise ni sta da napisem!!!!!!!!!!!!

MAXIM-MILJAN

pre 17 godina

Jos jedan u nizu poraza naseg velikog `NEBESKOG NARODA` ali opet cemo mi onu nasu izgubili smo sve bitke ali nismo rat mislim da smo ovaj put izgubili sve i rat i mir i svaku nadu za bolje sutra...
cemu da se nadamo cemu ja koji sam igrao fudbal i ostavio ga zato sto sam morao u rat da podjem sa samo 19 dina kao sto sam bio ostavljen od trenera i presednika u klubu isto bese u ratu i od vodnika do pukovnika sta da vam kazem mislim glup primer ali kakava narod taka drzava a kaka drzava taki nam i fudbaler
EEEEEE jadan li smo mi narod SRBIJO MAJKO bog ne ti je u pomoci sa ovakim ljudima koji ni srce ni dusu namaju a bore se i za veliko se spremaju...

Andrej

pre 17 godina

Ima nesto u Kezmanu.Srce.Veliki pozdrav Mateji (ako cita ovo).Idemo dalje Mateja uz "Boze pravde".Zelim ti jos mnogo utakmica u plavom dresu.Veliki sam navijac Crvene Zvezde, ali stvarno cenim tvoj odnos prema dresu, Srbiji, sto tako lepo prepoznajes nesto najlepse sto imamo-nasu veru.
Nije islo sad, pa sta.Jedva cekam jesen, ime Srbija, nasu himnu, da zbijemo redove i da ih odeljemo u kvalifikacijama sve. Istinski verujem da je to moguce.Idemo dalje.

srba

pre 17 godina

svi ste krivi i treba da ispastate - znaci po dzepu! Ne verujem da ce vas boleti, ali to definitivno treba uvesti. Stimulacije i destimulacije! Dokle bre da se zajebavate i igrate kako hocete?
Kako je moguce da Petkovic ne vidi da ti i Sava ne mozete da date gol iole ozbiljnijoj ekipi, a svi ostali to vide? Corav? Lud?
Razocarao sam se kad sam vido Kezman i Sava u napadu, Nadj i Duljaj na sredini? Automatski smo imali cetvoricu manje i to je to!
Ajde odjebi sa svojom arogancijom i ne zaludjuj se da si vodja. Deki i ti malo da odmorite, Sava u penziju, Nadj takodje i ima nade....I dosta vise sa defanzivom!

jil

pre 17 godina

šteta što igraju takvi igrači u reprezentaciji a imate bolje koji griju klupu vašim "zvjezdama". Šteta što nakon kvalifikacija i primljenog 1 gola, u dvije utakmice ste primili već 7. Šteta zbog onih vaših navijača koji su platili karte, put i svoje vrijeme utrošili da bi navijali. A najviše šteta što se nećemo sastati u finalu! ;)

Deki

pre 17 godina

Kao pravi vodja generacije, lepo sebe uhvati za rucice i odvedi daleko daleko daleko, iza sedam mora i sedam gora, sedam planina i sedam dolina da te nase oci nikad vise ne vide... A mozes povesti i jedno desetak kolega iz " plavog tabora".

Andrej

pre 17 godina

Tebi covece nesto nije u redu u glavi. Trebao si malo radosti da pruzis narodu, a uspeo si da nas obrukas, i to za narednih par decenija. Daj boze da se toga setis svako jutro kad se lepo pomolis, prekrstis...nema sanse da nam se ti opravdas posle ovoga. Mars u Spaniju.

SRBENDA

pre 17 godina

Na celu sa "Milosevicem" i "Hej Sloveni",kako nam je bilo pre tako nam je i sada.
Zivim za dan da zasvira ""Boze pravde" a zastava crveno ,plavo i belo a u sredini dvoglavi orao sa 4 S.

Micko

pre 17 godina

Dok se Divac maltene hapsi zbog vojske koji je osvojio tolika zlata, dok se proganjaju talentovani i skolovani zbog istog, ova gomila lakrdijasa se tretira kao nacionalno blago. Pa ove treba sve pohapsiti zbog pronevere drzavnih para i izbegavanja vojne obaveze.
Cekaj malo oni su placeni i poslati da igraju i da se trude a ne da se biju na treninzima. Sram vas bilo!!!!! olosh izdajnicki!!!!

ALEKSA davidovic

pre 17 godina

Mislim da gospodinu Petkovicu nije mesto da bude SELEKTOR jedne reprezentacije.Ovaj rezultat je velika sramota za nas fudbal.

Vladimir

pre 17 godina

ma kakvi prestogo pokazan crveni karton. Start sa obe noge. Sto je najgore nije mu prvi put. Ponavlja se. Njemu je izgleda lakse uterati u d... nego u glavu.

jovan

pre 17 godina

Mateja je zreo za jednu nezrelu i diletantsku fudbalsku sredinu, pa mu toplo preporucujem FK Partizan, utociste rekonvalescenata, gdje ce praviti drustvo Tomicu, Ciricu,Nadju,itd

Jokas, Niksic

Vlada Zem

pre 17 godina

Jel' neko ovde posmatrao utakmicu??? Jel' neko video "Ljuboja nonšalanciju", mislim, čoveka ne zanima reprezentacija. Šta ste se navrzli na Kežmana, čovek se bar bori (dobio crveni na 3:0, baš presudno, o.k. ono za starije, ha-ha), ali (stariji) momak je imao pola lopte u nogama na 2 utakmice. Sreeediiinaaa....

Bojan

pre 17 godina

ma da i ja sam kriv jer sam navijao srcem KAO STO STE VI REKLI DA CE TE OSTAVITI SRCE NA TERENU. A vi niste ostavili ni grasku znoja

Sale

pre 17 godina

Bruke jedne i tuge! Vi ste definitivno samo za da se pojavite u spotovima pevaljki (narocito "zvezda" tipa Zorane), da se slikavate za "Svet" i "Skandal"... To je vas nivo i vas najveci domet u zivotu. Bruka je blaga rec za to sto vi radite. Da imate i trunku karaktera, pola tima bi izvrsilo samoubistvo! Pardon, osim vas vernika kojih je malo previse za moj ukus i koji ne bi da hule na Boga. Stoko jedna!

super_aleks

pre 17 godina

Ovaj decko je zaista neverovatan.
Sta reci o coveku koji sam padne 20 puta u toku jednog poluvremena i ne uradi nista drugo osim sto dobija crvene i zute kartone. '
Njegove kvalitete je najbolje procenio Murinjo i izbacio ga iz Celsia kao sto je i zasluzio.
Kezman je jedna izuzetno negativna licnost koja svojom agresivnoscu unosi stres u celu ekipu. Da ne govorim o njegovoj uobrazenoscu i zeljom da uvek bude u prvom planu.
Mozda mu nekad bude jasno da se suvim patriotizmom i grubostima ne dobijaju utakmice vec treba malo ukljuciti i mozak. Mozda on to i shvati,ali ce biti kasno i za njega i za njegovu karijeru koja je ocigledno u silaznoj putanji.

Marko

pre 17 godina

Dragi moj Mateja, voleo bih da procitas ovaj komentar da ti malo dopre do tvog fudbalski ogranicenog mozga sta ste danas uradili ti i tvoje genijalno glupave kolege. Naime, ovaj razocarani i napaceni narod vec decenijama ceka neki razlog za radost od vas tzv. fudbalera, medjutim kao po pravilu vi ne mozete da pokazete ni trud, a pogotovu ne kvalitet koji nesumljivo NEMATE!!! Dakle, kao jedino resenje vidim da svi vi prestanete sa svojim laznim patriotizmom da dajete nadu lako povodljivom narodu i okrenete se vasim klubovima u kojima takodje grejete klupe ili igrate zahvaljujuci teskoj finansiskoj situaciji istih.

srbenda

pre 17 godina

mars kuci, nemoj vise da nas brukate... jedno je izgubiti, ali ovako. Pa zasto nassa reprezentacija nemoze da se oprosti normalno sa nekog takmicenja, negoo 5:1 Holandija, pa i sada ovo 6:0.

Idite u Vase klubove, zaradite nplate, ali molim Vas, nemojte vise da se "borte za Vasu otadzbinu".

Koliko god da ih mrzim, svaka cast hrvatima, i od sada navijam za njih....

FSJ, FSCG, FS, kako god, mars u p....m..... dalje od sporta...

bojan budisavljevic

pre 17 godina

Kezmane neznas bre da igras fudbal i zdravo. Igras jer si platio savezu kad si iso napolje, i pricas o dobroj atmosferi da nije bitno ko igra a ko ne a kad tebe Petko kao najgoreg na terenu izvede onda frka majstore...
Pomiri se sa tim da sa loptom neznas nista osim u nekoj tranvaj ligi mozes ucackati neki otpadak, molim te ne igraj vise za Srbiju. Hvala, navijac Srbije.

Srdjan, Ceska

pre 17 godina

Sve "je to zivot" i "zivot ide dalje"... ko je sledeci sa filozofijom o zivotu. Pa ovo je veci skec od Monti Pajtonovog - Meaning of Life!!!

jorgovan

pre 17 godina

e, kežmane, kežmane, kaznio te gospod bog što se nisi pomolio i zapalio sveću pre utakmice. a krstajić je danas, na kvarno, pojeo kobasicu sa pivom, umesto da posti. ništa od vas, prepustite fudbal nekim zanimljivijim ekipama koje treniraju, uigravaju se i motivišu se , i prionite na izgradnju manastira diljem zemlje.

Vojislav

pre 17 godina

I treba da vas je sramota! Kezman smatra da je neki vodja tima - na koji nacin ? Sta je on a i Sava Milosevic uradio na ovom prvenstvu? Sava odigrao 100 mec koji ce zeleti da sto pre zaborave, Kezman uspeo da odigra cak jednu i po utakmicu pre crvenog kartona! Vodje tima? Pa kod vukova kada je vodja tako nesposoban ostali ga oteraju! Batalite fudbal, nije to za vas!

Borko

pre 17 godina

E, jor-govane, jor-govane, danas se ne posti posto je nedelja pred petrovski post, tako da pravoslavni vernici mogu da piju i jedu sta hoce!

Bez obzira da li ispali ili ne sa svetskog Prvenstva, Srbija je medju 24 najbolje svetske ekipe. To je veliki napredak u poslednjih 16 godina.

Dace Bog, bicemo jos bolji i jaci u buducnosti. Neka nas samo zdravlje posluzi!

Ziveli!!!

Srbija, Srbija, Srbija!!!

Milan

pre 17 godina

Bože me oprosti Srbojo i srpski navijači,ali najgore od svega je što je većina nas pre 3 dana navijala da Hrvati izjednače jer su nadigrali Brazilce,a danas smo navijali da Mesi zakuca i sedmi ovim našim kretenima kojima su napunili .... lovom i niko se posle ovoga neće vratiti u Srbiju.
I dalje sa verom u kralja,otadžbinu i mjku Srbiju

Drazz

pre 17 godina

Ti kao veliki vernik moras da pazis da ne povredjujes svoje kolege na poslu!Boris se OK,ali ne moras da toliko krljas kada ti ekipa gubi.Ja sam se nadao da si ti pametniji od krljaca:Batice i Sinise, ali brate tesko.

Mirjana

pre 17 godina

'alo fudbaleri cujemo li se? Niste vi nicemu krivi. Krivi su oni sto vas nisu dobro izabrali, dobro trenirali. O kakvom kajanju i razocaranju pricate? Ljudi, uzivajte u svojim lepim zivotima i okanite se gluposti. Nama i onako nema spasa a to nema veze sa vama

Fudbaler..koji zna ko laze

pre 17 godina

Cuti lenstino, neznalico, naduvenko i lazove.
Uleces startom koje ni u Mozambiku fudbaleri vise ne koriste, toboze da dokazes poozrtvovanost!
Izbacili su te i pre 8 godina pre nego sto si pretrcao 10 metara, najuren si iz Celzija, sedis na klupi u Spaniji, sudaras se sa Milosevicem kao totalna lujka koja nevidi i neprocenjuje.
B92...ne objavljte o njemu i Stankovicu nista vise, ne srozavajte nivo pisuci o ovcama.
Petkovic sa takvim 20god zastarelim fudbalerima nista nije mogao da uradi.

young dolaze

pre 17 godina

Kezman je najmanje kriv. Da li ste vi videli recimo drugi gol Argentine. Pa to se napad razvijao od svlacionice, da bi ovaj na kraju samo podmetnuo nogu i dao gol. Kako vi mozete od nekoga ocekivati da poentira kad nema ko da mu doda loptu? Nije Kezman igrao u odbrani i primio 6 golova. Generacije se moraju promenuti iz svih sfera naseg zivota.

vorpatril

pre 17 godina

E bre komsije, a tako dobro vam je islo u kvalifikacijama! Mi zaginusmo junacki, ocekivah to i od vasih! Vise srece drugi put! Navijajte za komsije protiv Japana mozda vas obradujemo!

Vlajko

pre 17 godina

Sta se bunite, pa pobedili su "plavi"?

Za kapitena je bitno da je njegov broj 100. vredniji od Zigicevog starta. Srpski dres dalje od njega.
Smlateja Zenkam je krenuo agresivno, ali tek u 70 min.
Mrsajic na domacem terenu kao i teren, zatvorena svest.

Kad je bal nek je i tango Argentino.

Zoran, Temisvar

pre 17 godina

"Svi smo krivi"? Cak i Zigic, koji nije dobio sansu? Sram te bilo Kezo! Po drugi put si dobio crveni kada je bilo najteze. Ti nisi fudbaler vec obican MANGUP!!!

boris

pre 17 godina

evo idem da se obesim zbog osecaja krivice.
sad bi napisao sta stvarni mislim, ali mi onda nikad nece objaviti komentar.
more fekalnom motkom razjuriti zvezdine i partizanove vezare !!!!

nezavisni strijelac

pre 17 godina

Moje misljenje je isto, strasno sam razocaran.
Razocaran sam zato sto sam vjerovao da mozemo bolje.
Tako se ne brane boje svoje zemlje.

Gale

pre 17 godina

Do svega ovoga ne bi doslo da se Dusan Ilijin Petkovic nije vratio sa priprema kuci.

Dusan bi protiv Holandjana usao kao zamena u 64. minutu a 10 minuta kasnije sa 20 metara izjednacio predivnim udarcem sa spoljnim efeom. 3 minuta kasnije u velikom naletu nase reprezentacije asistira Zigicu za pobedu od 2:1.
Za mec sa Argentinom bi vec zasluzio startnu poziciju, zbog gola i asistencije u predhodnom mecu, ali na kraju bi ipak bilo nereseno 1:1. Naravno, Dusanovom "asistencijom" Savi Milosevicu koji samo potvrdjue gol jer je to bio neodbranjiv udarac Petkovica za izjednacenje.
Obalu Slonovace gazimo sa 3:0. Dva gola Dusana Petkovica. Zamenjen u 75. minutu da bi i igraci sa klupe ipak dobili simbolicnu minutazu na WC 2006 Germany.
U 1/8 finala Dusan ponovo briljira. Najpre asistencijom u regularnom toku a zatim i golom u 119 minutu. Lobovao golmana tvrde odbrane Mexica sa 23 metara.
U 1/4 bez golova u regularnom toku ali Dusan Petkovic puca poslednji penal za SCG, pre toga Miroslav Klose puca preko gola, pogadja i otvara put SCG u polufinale. Ludilo medju gastarbajterima a nemacki kancelar Angela Merkel tapsuci nasoj reprezentaciji vec razmislja o viznim olaksicama za gradjane SCG. Naravno, prvenstveno za radno sposobne i ne starije od 40 godina.
U 1/2 protiv Italije ponovo dve odlicne asistencije Dusana Petkovica, ali ovoga puta bez njegovog gola. Izuzetno teska utakmica, cak i za gledanje, zato bez nekih vecih detalja, uglavnom, SCG ipak ide dalje. u finale. Dusan opravdava viziju oca Ilije Petkovica. Italijanski premijer Romano Prodi, u pratnji ministara koji čine novu vladu, vec savetuje iste kako iz Italije da protera sve srpske cigane koji prose, sve srpske sanere i lopuze i sve kvazi plesacice iz italijanskih erotskih klubova.
Berlin, 9. jul 2006, utakmica broj 64. Finale. Brazilci veruju da ce im Bog pomoci da se domognu 6. "krune". Ali... Minut 36., odlicno proigravanje Dusana Petkovica za Dejana Stankovica i to je 1:0 za SCG. Minut 78., ceo Brazil place ali im nadu vraca Kafu. Posle kornera Ronaldinja glavom ubacuje loptu u mrezu nemocnog Jevrica. Nasi krecu sa centra. Dusan samouvereno uzima loptu. Prodire kroz sredinu terna na ivicu sesnaesterca i kao iz topa pogadja levi gornji ugao gola Dide koji odmahujuci glavom uz komentar "ma sto ga, bre, pustiste da prodje kroz vas kao kroz svajcarski sir?". Od 81. minuta Dusan Ilijin Petkovic punih 7 minuta drzi loptu na polovini brazilaca kod leve korner zastavice. Odlicno se gradi. Brazilci nemocni. Nikako da mu uzmu loptu. Prilazi sudija Markus Merk i kaze "daj Dusane ovo je ipak finale SP, pusti malo loptu i brazilcima". Dusan se lakejski nasmesi i kaze "ajde neka ti bude, ioanko su me pre dva dana proglasili za MVP-ja WC 2006". Kao slucajno mu lopta presla preko noge i odlazi u aut, da bas nebude da je poslusao Merka i loptu prepustio slabijem protivniku. Brazilci pritiskaju trazeci svoju poslednju sansu za izjednacenje. Volonteri na stadionu iznose vec 164. telo mrtvog brazliskog navijaca. Sta ce, razocarali se u neuspeh svoje reprezentacije pa izvrsili samoubistvo. Na licu mesta. Istice 94. minut, Markus Merk svira kraj. SCG sampion. Svi igraci grle/ljube Dusana, prilazi i tata..."sine moj". Sa tribina silazi Roman Abramovic. Nosi ugovor, sitno kucan na 23 strane i naliv pero sa crnim mastilom sa igraviranim zlatnim slovima "Chelsea. "Ajde Dusane sam napisi sumu i potpisi ugovor. Naliv pero mozes i da zadrzis". "Ma mars bre u pm" uzvraca Dusan. Nekim cudom tu se nasao i sef strucnog staba OFK Beograda Slobodan Krčmarević. Cestita Dusanu uz komentar "e, j**i ga, izvini sto si pola sezone grejao klupu ajde sredicemo da ti se produzi ugovor do 2009. sa povecanjem plate za 500 evrica mesecno i obecavam da ces biti u prvom timu.
Dvadeset dana posle WC Germany 2006 u najvece evropske luke iz Kine stizu kontigenti plavih SCG dresova sa natpisom PETKOVIC na ledjima ali bez broja. Jbg, Kinezi zaboravili da stave broj... u stvari ja ga ne znam...

Gale

Bane

pre 17 godina

Hvala Kezmane, tvoje usluge nam vise nisu potrebne. Nije nikakav los dan niti losa sreca, sve je realno, logicno i ocekivano. To je vas krajnji domet. Sa tobom i tvojim drugarima iz reprezentacije nikada necemo doziveti nikakve lepe trenutke. Vi ste svoje odigrali i lepo ustupite mesto nekim drugim, boljim, mladjim i zeljnijim od vas. Vi vise i bolje od ovoga ne mozete.

Negativni

pre 17 godina

Crveni je apsolutno zasluzen.Isao si sa dve noge da povredis igraca i to sudije dobro znaju.Sram te bilo,ti si nula od igraca.Bolje da obratis paznju na svoje gluposti i igracke nedostatke nego sto filozofiras posle debakla.Ti i jesi za Petkovica.Murinjo te je najurio jer nemas pojma sa fudbalom.Ti si samo jos jedno srpsko mrtvo puvalo.

Dragoljub

pre 17 godina

Kako te nije sramota Kezmane ?
Znas li da primis loptu a da ne padnes ?
Kada si odigrao utakmicu koju cemo da pamtimo ?

Ti, Savo i Stankovic bi trebali da kazete dovidjenja nasem fudbalu, tj vama bi trebalo da se ljudi iz saveza zahvale...

Koliko god se osecao dobrih igracem u ovoj reprezentaciji nikad nista nisi pokazao treba da te bude SRAMOTA.

zao mi Save

pre 17 godina

Nismo bas svi. Najvise ste krivi vi, tzv. igraci koji niti znate da igrate, niti znate da se borite. Tebi nije valjao ni jedan Murinjo! Sava Milosevic odlazi u legendu. Odigrao 100 utakmica za "plave" od kojih se nijedna ne pamti. Selektor Petkovic je prosuo sve sto je stekao. Sastavio je i vodio tim na SP kao obican diletant.

Sramota...

pre 17 godina

Moj dečko, zbog ovakve igre u nacionalnom timu su letele glave nekim latinoameričkim fudbalerima. Vaša je sreća što niste nastupali za kolumbijsku ili čileansku reprezentaciju...

dogoi

pre 17 godina

E ajde Kezman, nije sramota, jednostavno ste nas obrukali jer ste hteli da se brukate. Prodali ste se jeftino i zaboravili sta je to igrati za svoje.
To je vas problem. Ne daj boze da ti ikad vise igras za selekciju.
Idi da se penzionises, ucini nam tu uslugu. Pusti da igraju oni koji treba jos uvek da se dokazu.

Ivan

pre 17 godina

Svi smo krivi
Vidi se Kezmane sto ste izasli napaljeni. Na pocetku utakmice svako ko je primio loptu samo je gledao sto dalje da je sutne od sebe. Vezni red uopste nije bio agresivan, neorganizacija u odbrani, neorganizacija u napadu. Kad nam je jedan Kambijaso dao gol, nesto debelo ne stima u nasem timu.

Loli

pre 17 godina

Slazem se da polako postajemo sigurica za kladionice kao npr San Marino,Luksemburg,Farska ostrva...
Sa tim cu se pomiriti jedino ako nam standard skoci kao u navedenim zemljama,a da li je to moguce?
Stvarno sramota! Bar da su dostojanstveno izgubili pa i da mi ne bude zao!
S druge strane,ipak je ovo bila najteza grupa i ovo je trebalo shvatiti samo kao priliku za marketing nase zemlje,nista vise..Nema vise emocija!!

Nenad

pre 17 godina

Pa to je start za kaznu od nekoliko utakmica neigranja, s obzirom da je nameran. Kako moze Keza da bude ovako nerealan. Pa covek se nije video, nije nista pokazao. Sram te bilo Kezmane!!!

t.i.

pre 17 godina

i tebi zivot ide dalje kao i stankovicu.ko je tebi rekao da si ti vodja ekipe naduvana glavo.sta si ti umislio da si.treba te vratiti za pirot zajedno sa porodicom,i da ne dajes tako primitivne izjave

Goran

pre 17 godina

Za sve ove godine igranja u nacionalnom timu, veoma malo je pružio od svojih mogućnosti. Dva crvena kartona na velikim takmičenjima i večitom parolom "kad mu krene može sve da uradi". A ne kreće mu ništa godinama, osim na par utakmica. I to je najubojitiji napadač koga imamo, pored još jednog koji igra u tandemu sa njim. Obojica nisu u stanju da daju gol nikome na SP. I takvi smo otišli u Nemačku, uigrani do besvesti, sa nadom da doguramo do finala??? Sada je jasno gde nam je mesto, postali smo meta za gol razliku. I da već jednom završimo sa ovim naduvanim veličinama. Gledali smo druge kako se bore za svoje zemlje, a naši igrači su to radili samo u izjavama.

Djura Jaksic

pre 17 godina

Siguran sam da je fudbalerima sada tesko, Kezmanu mozda najvise, ali nije u redu da si mazemo oci time kako smo izasli na megdan da pobedimo (jer tako nije bilo realno govoreci), te da su nam argentinci iz dva suta dali dva gola u prvom poluvremenu (razbili su nas potpuno i dali cetiri sasvim regularna, a i lepa, gola). Mozda bi suocenje sa istinom, koliko god ona surova bila, bio dobar prvi korak da se danasnje rane zalece...

Slavoljub

pre 17 godina

Steta je sto nisi politicar, pa on tako ume da nam servira pricu, da ih jos i sazaljavamo na kraju.Za njega mogu reci isto sto i za Stankovica, bolje da nas postede igranja u reprezentaciji.Druga stvar, nisam video tim koji ima toliko ljudi sa smesnim frizurama, pa pomislice neko da nam je cela nacija tako blesava.Za Kezmana sam shvatio kakav je covek jos dok je igrao u Celsiju, gostovali su u Americi na nekom turniru, i zamislite nije hteo da da autogram deci koja su putovala po 5-6 sati da bi videli njega, bar da je igrao, nije znao sta ce od dosade na klupi.TREBA IM ODUZETI PASOSE!!!

Željko

pre 17 godina

Sramota Mateja, svet će te pamtiti po crvenim kartonima i nesportskoj igri a ne po golovima! Ali drago mi je zbog tebe i jedva da čekam koji će te klub zaposliti i nadam se da nećeš biti sledeće "pojačanje" Partizana.

samo Ja

pre 17 godina

Žao mi je što ste izgubili, no još mi je više žao što ste primili tako puno golova. Ne znam što čeka naše dečke (Hrvatska) no nadam se da ako i ispadnu da neće biti s tako puno golova. Iskreno mi je žao, no sve je to sport i tko zna...možda već na slijedećem prvenstvu osvojite postolje, naravno prije toga se treba posložiti prava ekipa koja će znati pripremiti, odabrati i motivirati igraće.

BanjaLuka

pre 17 godina

Videli smo Petkovićevu viziju. Novinari i publika su lepo primećivali da stvari nisu u redu i upozoravali Petkovića a on sad krivicu vraća za upozorenja.

Igračima Srbije i Crne Gore čestitke na trudu. Bez obzira na rezultat. Krivica je na selektoru koji nije shvatio upozorenja da vezni red ne funkcioniše a nije uspeo ni odbranu da konsoliduje od nedostatka Vidića. Naš fudbal može mnogo ali nam treba dobar selektor. Savez bi trebao da uradi sve da dovede Radomira Antića, najboljeg našeg trenera, ili nekog stranog trenera kojeg bi igrači respektovali.

Čini mi se da sam video Žigića da se smije na kraju utakmice i čestita Argenticima :)). Ako, i treba :)

Sone

pre 17 godina

Izasli napaljeni??? Pa kako onda da se ugasite nakon 5 minuta na terenu, a?! Dva suta - dva gola? Jesi li ti Mateja danas zaista bio samo fizicki prisutan na terenu? Pa od trenutka kad si izgubio loptu Argentinci su je 24 puta (24 !!!!) dodali jedan drugom prije nego je Kambijaso postigao najljepsi gol na Mundijalima jos od Maradone iz Mexica '86! Poezija na livadi! A ti si zajedno sa ostalima bio samo gost na klinici za ljepotu fudbala i nista nisi pokusao da ucinis osim da u 2 navrata covjeku polomis nogu. Danas svaka reprezentacija gubi tako da izgori u plamenu, a vi ste obrukali naciju! Pa ko jos danas gubi 6:0 na prvenstvima? Niko, samo mi! I to nije prvi put, a siguran sam ni posljednji, jer ste po obicaju igrali bez srca! Ovo danas je isto kao kad lav zdere antilopu a ona se od straha ni ne brani nego samo zeli smrt. Sto prije. A lav i dalje grize. Jedina razlika je sto je antilopa trci dok je lav ne uhvati, a vi ste danas stajali i cekali da vas stigne sto prije. I kazes bili napaljeni? Sto vi niste postigli jedan gol iz jednog suta? Pa zato sto niste ni sutirali. Nego, pakuj kofere i bjezi u neko slabo posjeceno ljetovaliste.

Ranko

pre 17 godina

A najlosiji si ti Kezmane. I Gavrancic. Zelim Kezmanu da ga posle ovakve ponovljene bruke Atletiko otpusti ili barem smanji platu na zasluzeni nivo igraca koji voli crvene kartone. Nasa psihologija je luzerska, najgora smo ekipa ubedljivo. Los karakter odraz je loseg genetskog materijala. Inace nam se to ne bi desvalo tako cesto. Talenat da, ali upornost i pozrtvovanost ne. Obala Slonovace ce nas pojesti. Navijam za njoh svim srcem jer imaju srca a mi nemamo nista.

zoran.

pre 17 godina

kezmane ti si kriv.nemas pravo da govoris u tudje ime.izblamiro si se po ko zna koji put i sad bi bilo fer od tebe da priznas svoju krivicu,a druge pusti da sami o sebi i svom moralu i nesto kazu.javost ocekuje da svako o sebi nesto kaze.pokazali ste na terenu ko ste i sta ste i da sreca vas nece vecno pratiti.a mislili ste tako do penzije!!!!!

jasenko stojanovic

pre 17 godina

ti si kezmane jedna agresivna baba.namerno si iso na crveni,nisi ti vise hteo da se brukas,pa si ostavio one svoje drugove na cedilu.bednici.

Dejan

pre 17 godina

Vi gospodine imate problema u glavi. Izigravate velikog patriotu i čoveka koji zamišlja da će postati patrijarh u najmanju ruku. Iz meseca u mesec ste sve gori i nije mi jasno ko vas tolio plaća da igrate fudbal. I Vi i Dejan Stanković treba da se zahvalite i da više nikada ne igrate za reprezentaciju. GDE STE TO POSTIGLI USPEH OSIM U NAŠEM PROPALOM UI KORUPCIJOM ZAHVAĆENOM PRVENSTVU GDE SE KAO NA NA KOMPJUTERU MOŽE PROGNOZIRATI PRVAK.

igor zutic

pre 17 godina

Kako reci istinu pacijentu u dubokoj komi a pritom paziti da tu nebude elemenata mrznje ili kako neko moze mrzeti samog sebe.Bolje je spustiti malo taj inace engleski prag tolerancije nebi li se spasilo sto se spasiti moze u srpskom fudbalu.Sve su nas izblamirali i sad jos dodatno izjavama zatupljuju ono sto je stvarno dobro i pametno na domacim igralistima.

dragan novo mesto

pre 17 godina

nije vam kriv niko što ne možete da trčite, od svih reprezentacija ovo je zaista najslabije što sam video, kako će tek da nas smlavi obala slonovače... pogledajte drago naše društvo kako se bori za svoju zemlju...SRAMOTA (DRAGAN Novo Mesto)

aki

pre 17 godina

ma jok i nisu krivi! kakvi vi nenadertalci. sve velika imena srpskog fudbala, pih. bruka i sramata da takve karikature treba da budu sportska elita. ha, ha. kakva drzava, vlada, tako i sve ostalo: povrsno, izakano, naduvano, a nadasve prazno i besmisleno. od vojske i svih otadzbinskih obaveza se skrivaju "igrajuci" po belom svetu, a u sustini bolje da su ostali da po livadama sa kojih su potekli sutiraju brabonjke. od kada su mijatovic,taj crnogorski kucak sa dve leve noge, savicevic i ta generacija usli u futbal, nije ostalo ni traga znanja i umeca na terenu. e, kad je muka ajde djuka, a kad' ebete djuku ne zovete. to je njhov manir. jao da mi je da ih se docepam,...

bunker

pre 17 godina

Mateja,

Po***deo si posto ti sudija nije svirao penal. Onda si poceo da jurcas po terenu da nekog otreses. Prvi start ti nije uspeo i sudija ti je lepo pogledao. Znao si da te ceka na zicer. Medjutim odma si posle toga uleto sa dve noge.
Nazalost tako se ne pomaze ekipi. Da grizes to uvek, ali da tako mentalno puknes nikako.

Alo

pre 17 godina

BLA,BLA,BLA

Dragi Kezmane man se ti Fudbala .

Za vas je to samo bio "los dan" dok ce za nas to biti MESECI u kojima treba da TRPIMO zajebavanja ljudi iz raznoraznih zemalja sveta.I sve samo zato sto ste vi imali "los dan" .MORE MRSH BRE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

dedica

pre 17 godina

Mislio sam da su recci posle ovog suvissne, ali... Kezzman kazze da je jedan od vodja ovog tima...pa mislim da...MARSS IZ REPKE!!!

Zoki

pre 17 godina

Kolika stoka moras biti da radije dobijes crveni karton i sa tim do temelja unistis rusevinu od naše repke,nego da budes zamenjen.Sram te bilo

Shvaba

pre 17 godina

Sta se**s bre! Kakav vodja tima??? Tbag takvih vodja ekipe kao sto si ti, Stankovic i Savo nam se ovo i desilo. Od vas troje se najvise i ocekivalo posto sami sebe nazivate vodjama a najmanje ste pokazali.
MRSH bre da vas nisam video vise u repki. Zbog tebe jedan Ljuboja da greje klupu. Da bog da.... joooooj necu i nesmem da pisem sve sto mislim. Zabole vas patka za nas. Sada se lepo vratite u svoje Vile i vozikajte se u vasim skupim kolima a nas ko je..!!


Muka mi je!

Pogledaj utakmice i videces da su upravo oni koji sebe ne dizu u nebesa odigrali najbolje i posteno.
A to su po mom misljenju Duljaj, Nadj, Gavrancic i Koroman. A Superzvezde su nas IZDALE BREEEEEE!

Nedalm

pre 17 godina

Izgubili pa šta. Nije sramota izgubiti naročito od Argentine pa neka i 6-0. Naš domet je i bio toliki i to je u redu. Uspeli smo da se plasiramo na svetsko prvenstvo iz prilično teške grupe i to kao prvi ispred Španije, što je za svaku pohvalu. Nadam se da ćemo i u buduće da budemo učesnici pa makar gubili u prvom krugu. Argentina je ako se ne varam u prvih 5 na svetu što mi nismo. Mi smo mala država i naš domet je toliki. Svaka čast momci i na tome što ste nas doveli i reprezentovali na najvećoj svetskoj smotri fudbala. Dolaze mlađi dolaze neki drugi klinci pa ima nade. Ne moramo nikad biti prvaci sveta ne moramo biti ni drugi ni treći al bilo bi lepo da učestvujemo na ovakvim događajima. SVAKA ČAST I GORE GLAVU BIĆE I BOLJIH REZULTATA.

Dick Steele

pre 17 godina

"Ovo je jedno od najvećih razočarenja u mojoj karijeri."

Kako molim??? Jedno od najvećih? TREBA DA TI JE UBEDLJIVO NAJVEĆE U ŽIVOTU, ČOVEČE!!! Pa nosiš državni dres, pobogu!!! Ali ne, ti to ne shvaćaš! Tebi je taj poraz manje pao nego poraz PSV-a ili Atletica!!! Više se živciraš kad ti Sale uvali petardu na Playstationu!!! Odlazi i ne vračaj se više. Igraj za Crnu goru ubuduće!!! 2 utakmice i bez jednog jedinog šuta na gol!!! Bio si dalji od gola od napadača Trinidada!

GROBARI

pre 17 godina

Kezo...ta dva kartona (ovaj sad i onaj protiv Norveske) stavi u BULI!!!!!!!!!!!!!! To ti porucuju JEDINA DVA GROBARA SA TRGA NP!!!!! Lupus in fabulae...

GROBARI

pre 17 godina

Kezo...ta dva kartona (ovaj sad i onaj protiv Norveske) stavi u BULI!!!!!!!!!!!!!! To ti porucuju JEDINA DVA GROBARA SA TRGA NP!!!!! Lupus in fabulae...

Zoki

pre 17 godina

Kolika stoka moras biti da radije dobijes crveni karton i sa tim do temelja unistis rusevinu od naše repke,nego da budes zamenjen.Sram te bilo

Dick Steele

pre 17 godina

"Ovo je jedno od najvećih razočarenja u mojoj karijeri."

Kako molim??? Jedno od najvećih? TREBA DA TI JE UBEDLJIVO NAJVEĆE U ŽIVOTU, ČOVEČE!!! Pa nosiš državni dres, pobogu!!! Ali ne, ti to ne shvaćaš! Tebi je taj poraz manje pao nego poraz PSV-a ili Atletica!!! Više se živciraš kad ti Sale uvali petardu na Playstationu!!! Odlazi i ne vračaj se više. Igraj za Crnu goru ubuduće!!! 2 utakmice i bez jednog jedinog šuta na gol!!! Bio si dalji od gola od napadača Trinidada!

aki

pre 17 godina

ma jok i nisu krivi! kakvi vi nenadertalci. sve velika imena srpskog fudbala, pih. bruka i sramata da takve karikature treba da budu sportska elita. ha, ha. kakva drzava, vlada, tako i sve ostalo: povrsno, izakano, naduvano, a nadasve prazno i besmisleno. od vojske i svih otadzbinskih obaveza se skrivaju "igrajuci" po belom svetu, a u sustini bolje da su ostali da po livadama sa kojih su potekli sutiraju brabonjke. od kada su mijatovic,taj crnogorski kucak sa dve leve noge, savicevic i ta generacija usli u futbal, nije ostalo ni traga znanja i umeca na terenu. e, kad je muka ajde djuka, a kad' ebete djuku ne zovete. to je njhov manir. jao da mi je da ih se docepam,...

Nedalm

pre 17 godina

Izgubili pa šta. Nije sramota izgubiti naročito od Argentine pa neka i 6-0. Naš domet je i bio toliki i to je u redu. Uspeli smo da se plasiramo na svetsko prvenstvo iz prilično teške grupe i to kao prvi ispred Španije, što je za svaku pohvalu. Nadam se da ćemo i u buduće da budemo učesnici pa makar gubili u prvom krugu. Argentina je ako se ne varam u prvih 5 na svetu što mi nismo. Mi smo mala država i naš domet je toliki. Svaka čast momci i na tome što ste nas doveli i reprezentovali na najvećoj svetskoj smotri fudbala. Dolaze mlađi dolaze neki drugi klinci pa ima nade. Ne moramo nikad biti prvaci sveta ne moramo biti ni drugi ni treći al bilo bi lepo da učestvujemo na ovakvim događajima. SVAKA ČAST I GORE GLAVU BIĆE I BOLJIH REZULTATA.

Alo

pre 17 godina

BLA,BLA,BLA

Dragi Kezmane man se ti Fudbala .

Za vas je to samo bio "los dan" dok ce za nas to biti MESECI u kojima treba da TRPIMO zajebavanja ljudi iz raznoraznih zemalja sveta.I sve samo zato sto ste vi imali "los dan" .MORE MRSH BRE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

dragan novo mesto

pre 17 godina

nije vam kriv niko što ne možete da trčite, od svih reprezentacija ovo je zaista najslabije što sam video, kako će tek da nas smlavi obala slonovače... pogledajte drago naše društvo kako se bori za svoju zemlju...SRAMOTA (DRAGAN Novo Mesto)

bunker

pre 17 godina

Mateja,

Po***deo si posto ti sudija nije svirao penal. Onda si poceo da jurcas po terenu da nekog otreses. Prvi start ti nije uspeo i sudija ti je lepo pogledao. Znao si da te ceka na zicer. Medjutim odma si posle toga uleto sa dve noge.
Nazalost tako se ne pomaze ekipi. Da grizes to uvek, ali da tako mentalno puknes nikako.

Shvaba

pre 17 godina

Sta se**s bre! Kakav vodja tima??? Tbag takvih vodja ekipe kao sto si ti, Stankovic i Savo nam se ovo i desilo. Od vas troje se najvise i ocekivalo posto sami sebe nazivate vodjama a najmanje ste pokazali.
MRSH bre da vas nisam video vise u repki. Zbog tebe jedan Ljuboja da greje klupu. Da bog da.... joooooj necu i nesmem da pisem sve sto mislim. Zabole vas patka za nas. Sada se lepo vratite u svoje Vile i vozikajte se u vasim skupim kolima a nas ko je..!!


Muka mi je!

Pogledaj utakmice i videces da su upravo oni koji sebe ne dizu u nebesa odigrali najbolje i posteno.
A to su po mom misljenju Duljaj, Nadj, Gavrancic i Koroman. A Superzvezde su nas IZDALE BREEEEEE!

dedica

pre 17 godina

Mislio sam da su recci posle ovog suvissne, ali... Kezzman kazze da je jedan od vodja ovog tima...pa mislim da...MARSS IZ REPKE!!!

igor zutic

pre 17 godina

Kako reci istinu pacijentu u dubokoj komi a pritom paziti da tu nebude elemenata mrznje ili kako neko moze mrzeti samog sebe.Bolje je spustiti malo taj inace engleski prag tolerancije nebi li se spasilo sto se spasiti moze u srpskom fudbalu.Sve su nas izblamirali i sad jos dodatno izjavama zatupljuju ono sto je stvarno dobro i pametno na domacim igralistima.

Dejan

pre 17 godina

Vi gospodine imate problema u glavi. Izigravate velikog patriotu i čoveka koji zamišlja da će postati patrijarh u najmanju ruku. Iz meseca u mesec ste sve gori i nije mi jasno ko vas tolio plaća da igrate fudbal. I Vi i Dejan Stanković treba da se zahvalite i da više nikada ne igrate za reprezentaciju. GDE STE TO POSTIGLI USPEH OSIM U NAŠEM PROPALOM UI KORUPCIJOM ZAHVAĆENOM PRVENSTVU GDE SE KAO NA NA KOMPJUTERU MOŽE PROGNOZIRATI PRVAK.

BanjaLuka

pre 17 godina

Videli smo Petkovićevu viziju. Novinari i publika su lepo primećivali da stvari nisu u redu i upozoravali Petkovića a on sad krivicu vraća za upozorenja.

Igračima Srbije i Crne Gore čestitke na trudu. Bez obzira na rezultat. Krivica je na selektoru koji nije shvatio upozorenja da vezni red ne funkcioniše a nije uspeo ni odbranu da konsoliduje od nedostatka Vidića. Naš fudbal može mnogo ali nam treba dobar selektor. Savez bi trebao da uradi sve da dovede Radomira Antića, najboljeg našeg trenera, ili nekog stranog trenera kojeg bi igrači respektovali.

Čini mi se da sam video Žigića da se smije na kraju utakmice i čestita Argenticima :)). Ako, i treba :)

Ranko

pre 17 godina

A najlosiji si ti Kezmane. I Gavrancic. Zelim Kezmanu da ga posle ovakve ponovljene bruke Atletiko otpusti ili barem smanji platu na zasluzeni nivo igraca koji voli crvene kartone. Nasa psihologija je luzerska, najgora smo ekipa ubedljivo. Los karakter odraz je loseg genetskog materijala. Inace nam se to ne bi desvalo tako cesto. Talenat da, ali upornost i pozrtvovanost ne. Obala Slonovace ce nas pojesti. Navijam za njoh svim srcem jer imaju srca a mi nemamo nista.

Sone

pre 17 godina

Izasli napaljeni??? Pa kako onda da se ugasite nakon 5 minuta na terenu, a?! Dva suta - dva gola? Jesi li ti Mateja danas zaista bio samo fizicki prisutan na terenu? Pa od trenutka kad si izgubio loptu Argentinci su je 24 puta (24 !!!!) dodali jedan drugom prije nego je Kambijaso postigao najljepsi gol na Mundijalima jos od Maradone iz Mexica '86! Poezija na livadi! A ti si zajedno sa ostalima bio samo gost na klinici za ljepotu fudbala i nista nisi pokusao da ucinis osim da u 2 navrata covjeku polomis nogu. Danas svaka reprezentacija gubi tako da izgori u plamenu, a vi ste obrukali naciju! Pa ko jos danas gubi 6:0 na prvenstvima? Niko, samo mi! I to nije prvi put, a siguran sam ni posljednji, jer ste po obicaju igrali bez srca! Ovo danas je isto kao kad lav zdere antilopu a ona se od straha ni ne brani nego samo zeli smrt. Sto prije. A lav i dalje grize. Jedina razlika je sto je antilopa trci dok je lav ne uhvati, a vi ste danas stajali i cekali da vas stigne sto prije. I kazes bili napaljeni? Sto vi niste postigli jedan gol iz jednog suta? Pa zato sto niste ni sutirali. Nego, pakuj kofere i bjezi u neko slabo posjeceno ljetovaliste.

zoran.

pre 17 godina

kezmane ti si kriv.nemas pravo da govoris u tudje ime.izblamiro si se po ko zna koji put i sad bi bilo fer od tebe da priznas svoju krivicu,a druge pusti da sami o sebi i svom moralu i nesto kazu.javost ocekuje da svako o sebi nesto kaze.pokazali ste na terenu ko ste i sta ste i da sreca vas nece vecno pratiti.a mislili ste tako do penzije!!!!!

jasenko stojanovic

pre 17 godina

ti si kezmane jedna agresivna baba.namerno si iso na crveni,nisi ti vise hteo da se brukas,pa si ostavio one svoje drugove na cedilu.bednici.

Negativni

pre 17 godina

Crveni je apsolutno zasluzen.Isao si sa dve noge da povredis igraca i to sudije dobro znaju.Sram te bilo,ti si nula od igraca.Bolje da obratis paznju na svoje gluposti i igracke nedostatke nego sto filozofiras posle debakla.Ti i jesi za Petkovica.Murinjo te je najurio jer nemas pojma sa fudbalom.Ti si samo jos jedno srpsko mrtvo puvalo.

Ivan

pre 17 godina

Svi smo krivi
Vidi se Kezmane sto ste izasli napaljeni. Na pocetku utakmice svako ko je primio loptu samo je gledao sto dalje da je sutne od sebe. Vezni red uopste nije bio agresivan, neorganizacija u odbrani, neorganizacija u napadu. Kad nam je jedan Kambijaso dao gol, nesto debelo ne stima u nasem timu.

Loli

pre 17 godina

Slazem se da polako postajemo sigurica za kladionice kao npr San Marino,Luksemburg,Farska ostrva...
Sa tim cu se pomiriti jedino ako nam standard skoci kao u navedenim zemljama,a da li je to moguce?
Stvarno sramota! Bar da su dostojanstveno izgubili pa i da mi ne bude zao!
S druge strane,ipak je ovo bila najteza grupa i ovo je trebalo shvatiti samo kao priliku za marketing nase zemlje,nista vise..Nema vise emocija!!

Sramota...

pre 17 godina

Moj dečko, zbog ovakve igre u nacionalnom timu su letele glave nekim latinoameričkim fudbalerima. Vaša je sreća što niste nastupali za kolumbijsku ili čileansku reprezentaciju...

Slavoljub

pre 17 godina

Steta je sto nisi politicar, pa on tako ume da nam servira pricu, da ih jos i sazaljavamo na kraju.Za njega mogu reci isto sto i za Stankovica, bolje da nas postede igranja u reprezentaciji.Druga stvar, nisam video tim koji ima toliko ljudi sa smesnim frizurama, pa pomislice neko da nam je cela nacija tako blesava.Za Kezmana sam shvatio kakav je covek jos dok je igrao u Celsiju, gostovali su u Americi na nekom turniru, i zamislite nije hteo da da autogram deci koja su putovala po 5-6 sati da bi videli njega, bar da je igrao, nije znao sta ce od dosade na klupi.TREBA IM ODUZETI PASOSE!!!

Djura Jaksic

pre 17 godina

Siguran sam da je fudbalerima sada tesko, Kezmanu mozda najvise, ali nije u redu da si mazemo oci time kako smo izasli na megdan da pobedimo (jer tako nije bilo realno govoreci), te da su nam argentinci iz dva suta dali dva gola u prvom poluvremenu (razbili su nas potpuno i dali cetiri sasvim regularna, a i lepa, gola). Mozda bi suocenje sa istinom, koliko god ona surova bila, bio dobar prvi korak da se danasnje rane zalece...

Nenad

pre 17 godina

Pa to je start za kaznu od nekoliko utakmica neigranja, s obzirom da je nameran. Kako moze Keza da bude ovako nerealan. Pa covek se nije video, nije nista pokazao. Sram te bilo Kezmane!!!

zao mi Save

pre 17 godina

Nismo bas svi. Najvise ste krivi vi, tzv. igraci koji niti znate da igrate, niti znate da se borite. Tebi nije valjao ni jedan Murinjo! Sava Milosevic odlazi u legendu. Odigrao 100 utakmica za "plave" od kojih se nijedna ne pamti. Selektor Petkovic je prosuo sve sto je stekao. Sastavio je i vodio tim na SP kao obican diletant.

samo Ja

pre 17 godina

Žao mi je što ste izgubili, no još mi je više žao što ste primili tako puno golova. Ne znam što čeka naše dečke (Hrvatska) no nadam se da ako i ispadnu da neće biti s tako puno golova. Iskreno mi je žao, no sve je to sport i tko zna...možda već na slijedećem prvenstvu osvojite postolje, naravno prije toga se treba posložiti prava ekipa koja će znati pripremiti, odabrati i motivirati igraće.

Željko

pre 17 godina

Sramota Mateja, svet će te pamtiti po crvenim kartonima i nesportskoj igri a ne po golovima! Ali drago mi je zbog tebe i jedva da čekam koji će te klub zaposliti i nadam se da nećeš biti sledeće "pojačanje" Partizana.

t.i.

pre 17 godina

i tebi zivot ide dalje kao i stankovicu.ko je tebi rekao da si ti vodja ekipe naduvana glavo.sta si ti umislio da si.treba te vratiti za pirot zajedno sa porodicom,i da ne dajes tako primitivne izjave

Goran

pre 17 godina

Za sve ove godine igranja u nacionalnom timu, veoma malo je pružio od svojih mogućnosti. Dva crvena kartona na velikim takmičenjima i večitom parolom "kad mu krene može sve da uradi". A ne kreće mu ništa godinama, osim na par utakmica. I to je najubojitiji napadač koga imamo, pored još jednog koji igra u tandemu sa njim. Obojica nisu u stanju da daju gol nikome na SP. I takvi smo otišli u Nemačku, uigrani do besvesti, sa nadom da doguramo do finala??? Sada je jasno gde nam je mesto, postali smo meta za gol razliku. I da već jednom završimo sa ovim naduvanim veličinama. Gledali smo druge kako se bore za svoje zemlje, a naši igrači su to radili samo u izjavama.

Bane

pre 17 godina

Hvala Kezmane, tvoje usluge nam vise nisu potrebne. Nije nikakav los dan niti losa sreca, sve je realno, logicno i ocekivano. To je vas krajnji domet. Sa tobom i tvojim drugarima iz reprezentacije nikada necemo doziveti nikakve lepe trenutke. Vi ste svoje odigrali i lepo ustupite mesto nekim drugim, boljim, mladjim i zeljnijim od vas. Vi vise i bolje od ovoga ne mozete.

dogoi

pre 17 godina

E ajde Kezman, nije sramota, jednostavno ste nas obrukali jer ste hteli da se brukate. Prodali ste se jeftino i zaboravili sta je to igrati za svoje.
To je vas problem. Ne daj boze da ti ikad vise igras za selekciju.
Idi da se penzionises, ucini nam tu uslugu. Pusti da igraju oni koji treba jos uvek da se dokazu.

Dragoljub

pre 17 godina

Kako te nije sramota Kezmane ?
Znas li da primis loptu a da ne padnes ?
Kada si odigrao utakmicu koju cemo da pamtimo ?

Ti, Savo i Stankovic bi trebali da kazete dovidjenja nasem fudbalu, tj vama bi trebalo da se ljudi iz saveza zahvale...

Koliko god se osecao dobrih igracem u ovoj reprezentaciji nikad nista nisi pokazao treba da te bude SRAMOTA.

Zoran, Temisvar

pre 17 godina

"Svi smo krivi"? Cak i Zigic, koji nije dobio sansu? Sram te bilo Kezo! Po drugi put si dobio crveni kada je bilo najteze. Ti nisi fudbaler vec obican MANGUP!!!

Gale

pre 17 godina

Do svega ovoga ne bi doslo da se Dusan Ilijin Petkovic nije vratio sa priprema kuci.

Dusan bi protiv Holandjana usao kao zamena u 64. minutu a 10 minuta kasnije sa 20 metara izjednacio predivnim udarcem sa spoljnim efeom. 3 minuta kasnije u velikom naletu nase reprezentacije asistira Zigicu za pobedu od 2:1.
Za mec sa Argentinom bi vec zasluzio startnu poziciju, zbog gola i asistencije u predhodnom mecu, ali na kraju bi ipak bilo nereseno 1:1. Naravno, Dusanovom "asistencijom" Savi Milosevicu koji samo potvrdjue gol jer je to bio neodbranjiv udarac Petkovica za izjednacenje.
Obalu Slonovace gazimo sa 3:0. Dva gola Dusana Petkovica. Zamenjen u 75. minutu da bi i igraci sa klupe ipak dobili simbolicnu minutazu na WC 2006 Germany.
U 1/8 finala Dusan ponovo briljira. Najpre asistencijom u regularnom toku a zatim i golom u 119 minutu. Lobovao golmana tvrde odbrane Mexica sa 23 metara.
U 1/4 bez golova u regularnom toku ali Dusan Petkovic puca poslednji penal za SCG, pre toga Miroslav Klose puca preko gola, pogadja i otvara put SCG u polufinale. Ludilo medju gastarbajterima a nemacki kancelar Angela Merkel tapsuci nasoj reprezentaciji vec razmislja o viznim olaksicama za gradjane SCG. Naravno, prvenstveno za radno sposobne i ne starije od 40 godina.
U 1/2 protiv Italije ponovo dve odlicne asistencije Dusana Petkovica, ali ovoga puta bez njegovog gola. Izuzetno teska utakmica, cak i za gledanje, zato bez nekih vecih detalja, uglavnom, SCG ipak ide dalje. u finale. Dusan opravdava viziju oca Ilije Petkovica. Italijanski premijer Romano Prodi, u pratnji ministara koji čine novu vladu, vec savetuje iste kako iz Italije da protera sve srpske cigane koji prose, sve srpske sanere i lopuze i sve kvazi plesacice iz italijanskih erotskih klubova.
Berlin, 9. jul 2006, utakmica broj 64. Finale. Brazilci veruju da ce im Bog pomoci da se domognu 6. "krune". Ali... Minut 36., odlicno proigravanje Dusana Petkovica za Dejana Stankovica i to je 1:0 za SCG. Minut 78., ceo Brazil place ali im nadu vraca Kafu. Posle kornera Ronaldinja glavom ubacuje loptu u mrezu nemocnog Jevrica. Nasi krecu sa centra. Dusan samouvereno uzima loptu. Prodire kroz sredinu terna na ivicu sesnaesterca i kao iz topa pogadja levi gornji ugao gola Dide koji odmahujuci glavom uz komentar "ma sto ga, bre, pustiste da prodje kroz vas kao kroz svajcarski sir?". Od 81. minuta Dusan Ilijin Petkovic punih 7 minuta drzi loptu na polovini brazilaca kod leve korner zastavice. Odlicno se gradi. Brazilci nemocni. Nikako da mu uzmu loptu. Prilazi sudija Markus Merk i kaze "daj Dusane ovo je ipak finale SP, pusti malo loptu i brazilcima". Dusan se lakejski nasmesi i kaze "ajde neka ti bude, ioanko su me pre dva dana proglasili za MVP-ja WC 2006". Kao slucajno mu lopta presla preko noge i odlazi u aut, da bas nebude da je poslusao Merka i loptu prepustio slabijem protivniku. Brazilci pritiskaju trazeci svoju poslednju sansu za izjednacenje. Volonteri na stadionu iznose vec 164. telo mrtvog brazliskog navijaca. Sta ce, razocarali se u neuspeh svoje reprezentacije pa izvrsili samoubistvo. Na licu mesta. Istice 94. minut, Markus Merk svira kraj. SCG sampion. Svi igraci grle/ljube Dusana, prilazi i tata..."sine moj". Sa tribina silazi Roman Abramovic. Nosi ugovor, sitno kucan na 23 strane i naliv pero sa crnim mastilom sa igraviranim zlatnim slovima "Chelsea. "Ajde Dusane sam napisi sumu i potpisi ugovor. Naliv pero mozes i da zadrzis". "Ma mars bre u pm" uzvraca Dusan. Nekim cudom tu se nasao i sef strucnog staba OFK Beograda Slobodan Krčmarević. Cestita Dusanu uz komentar "e, j**i ga, izvini sto si pola sezone grejao klupu ajde sredicemo da ti se produzi ugovor do 2009. sa povecanjem plate za 500 evrica mesecno i obecavam da ces biti u prvom timu.
Dvadeset dana posle WC Germany 2006 u najvece evropske luke iz Kine stizu kontigenti plavih SCG dresova sa natpisom PETKOVIC na ledjima ali bez broja. Jbg, Kinezi zaboravili da stave broj... u stvari ja ga ne znam...

Gale

Fudbaler..koji zna ko laze

pre 17 godina

Cuti lenstino, neznalico, naduvenko i lazove.
Uleces startom koje ni u Mozambiku fudbaleri vise ne koriste, toboze da dokazes poozrtvovanost!
Izbacili su te i pre 8 godina pre nego sto si pretrcao 10 metara, najuren si iz Celzija, sedis na klupi u Spaniji, sudaras se sa Milosevicem kao totalna lujka koja nevidi i neprocenjuje.
B92...ne objavljte o njemu i Stankovicu nista vise, ne srozavajte nivo pisuci o ovcama.
Petkovic sa takvim 20god zastarelim fudbalerima nista nije mogao da uradi.

Mirjana

pre 17 godina

'alo fudbaleri cujemo li se? Niste vi nicemu krivi. Krivi su oni sto vas nisu dobro izabrali, dobro trenirali. O kakvom kajanju i razocaranju pricate? Ljudi, uzivajte u svojim lepim zivotima i okanite se gluposti. Nama i onako nema spasa a to nema veze sa vama

boris

pre 17 godina

evo idem da se obesim zbog osecaja krivice.
sad bi napisao sta stvarni mislim, ali mi onda nikad nece objaviti komentar.
more fekalnom motkom razjuriti zvezdine i partizanove vezare !!!!

nezavisni strijelac

pre 17 godina

Moje misljenje je isto, strasno sam razocaran.
Razocaran sam zato sto sam vjerovao da mozemo bolje.
Tako se ne brane boje svoje zemlje.

young dolaze

pre 17 godina

Kezman je najmanje kriv. Da li ste vi videli recimo drugi gol Argentine. Pa to se napad razvijao od svlacionice, da bi ovaj na kraju samo podmetnuo nogu i dao gol. Kako vi mozete od nekoga ocekivati da poentira kad nema ko da mu doda loptu? Nije Kezman igrao u odbrani i primio 6 golova. Generacije se moraju promenuti iz svih sfera naseg zivota.

Vlajko

pre 17 godina

Sta se bunite, pa pobedili su "plavi"?

Za kapitena je bitno da je njegov broj 100. vredniji od Zigicevog starta. Srpski dres dalje od njega.
Smlateja Zenkam je krenuo agresivno, ali tek u 70 min.
Mrsajic na domacem terenu kao i teren, zatvorena svest.

Kad je bal nek je i tango Argentino.

vorpatril

pre 17 godina

E bre komsije, a tako dobro vam je islo u kvalifikacijama! Mi zaginusmo junacki, ocekivah to i od vasih! Vise srece drugi put! Navijajte za komsije protiv Japana mozda vas obradujemo!

Srdjan, Ceska

pre 17 godina

Sve "je to zivot" i "zivot ide dalje"... ko je sledeci sa filozofijom o zivotu. Pa ovo je veci skec od Monti Pajtonovog - Meaning of Life!!!

Drazz

pre 17 godina

Ti kao veliki vernik moras da pazis da ne povredjujes svoje kolege na poslu!Boris se OK,ali ne moras da toliko krljas kada ti ekipa gubi.Ja sam se nadao da si ti pametniji od krljaca:Batice i Sinise, ali brate tesko.

jorgovan

pre 17 godina

e, kežmane, kežmane, kaznio te gospod bog što se nisi pomolio i zapalio sveću pre utakmice. a krstajić je danas, na kvarno, pojeo kobasicu sa pivom, umesto da posti. ništa od vas, prepustite fudbal nekim zanimljivijim ekipama koje treniraju, uigravaju se i motivišu se , i prionite na izgradnju manastira diljem zemlje.

srbenda

pre 17 godina

mars kuci, nemoj vise da nas brukate... jedno je izgubiti, ali ovako. Pa zasto nassa reprezentacija nemoze da se oprosti normalno sa nekog takmicenja, negoo 5:1 Holandija, pa i sada ovo 6:0.

Idite u Vase klubove, zaradite nplate, ali molim Vas, nemojte vise da se "borte za Vasu otadzbinu".

Koliko god da ih mrzim, svaka cast hrvatima, i od sada navijam za njih....

FSJ, FSCG, FS, kako god, mars u p....m..... dalje od sporta...

Sale

pre 17 godina

Bruke jedne i tuge! Vi ste definitivno samo za da se pojavite u spotovima pevaljki (narocito "zvezda" tipa Zorane), da se slikavate za "Svet" i "Skandal"... To je vas nivo i vas najveci domet u zivotu. Bruka je blaga rec za to sto vi radite. Da imate i trunku karaktera, pola tima bi izvrsilo samoubistvo! Pardon, osim vas vernika kojih je malo previse za moj ukus i koji ne bi da hule na Boga. Stoko jedna!

Bojan

pre 17 godina

ma da i ja sam kriv jer sam navijao srcem KAO STO STE VI REKLI DA CE TE OSTAVITI SRCE NA TERENU. A vi niste ostavili ni grasku znoja

Marko

pre 17 godina

Dragi moj Mateja, voleo bih da procitas ovaj komentar da ti malo dopre do tvog fudbalski ogranicenog mozga sta ste danas uradili ti i tvoje genijalno glupave kolege. Naime, ovaj razocarani i napaceni narod vec decenijama ceka neki razlog za radost od vas tzv. fudbalera, medjutim kao po pravilu vi ne mozete da pokazete ni trud, a pogotovu ne kvalitet koji nesumljivo NEMATE!!! Dakle, kao jedino resenje vidim da svi vi prestanete sa svojim laznim patriotizmom da dajete nadu lako povodljivom narodu i okrenete se vasim klubovima u kojima takodje grejete klupe ili igrate zahvaljujuci teskoj finansiskoj situaciji istih.

Milan

pre 17 godina

Bože me oprosti Srbojo i srpski navijači,ali najgore od svega je što je većina nas pre 3 dana navijala da Hrvati izjednače jer su nadigrali Brazilce,a danas smo navijali da Mesi zakuca i sedmi ovim našim kretenima kojima su napunili .... lovom i niko se posle ovoga neće vratiti u Srbiju.
I dalje sa verom u kralja,otadžbinu i mjku Srbiju

Borko

pre 17 godina

E, jor-govane, jor-govane, danas se ne posti posto je nedelja pred petrovski post, tako da pravoslavni vernici mogu da piju i jedu sta hoce!

Bez obzira da li ispali ili ne sa svetskog Prvenstva, Srbija je medju 24 najbolje svetske ekipe. To je veliki napredak u poslednjih 16 godina.

Dace Bog, bicemo jos bolji i jaci u buducnosti. Neka nas samo zdravlje posluzi!

Ziveli!!!

Srbija, Srbija, Srbija!!!

bojan budisavljevic

pre 17 godina

Kezmane neznas bre da igras fudbal i zdravo. Igras jer si platio savezu kad si iso napolje, i pricas o dobroj atmosferi da nije bitno ko igra a ko ne a kad tebe Petko kao najgoreg na terenu izvede onda frka majstore...
Pomiri se sa tim da sa loptom neznas nista osim u nekoj tranvaj ligi mozes ucackati neki otpadak, molim te ne igraj vise za Srbiju. Hvala, navijac Srbije.

super_aleks

pre 17 godina

Ovaj decko je zaista neverovatan.
Sta reci o coveku koji sam padne 20 puta u toku jednog poluvremena i ne uradi nista drugo osim sto dobija crvene i zute kartone. '
Njegove kvalitete je najbolje procenio Murinjo i izbacio ga iz Celsia kao sto je i zasluzio.
Kezman je jedna izuzetno negativna licnost koja svojom agresivnoscu unosi stres u celu ekipu. Da ne govorim o njegovoj uobrazenoscu i zeljom da uvek bude u prvom planu.
Mozda mu nekad bude jasno da se suvim patriotizmom i grubostima ne dobijaju utakmice vec treba malo ukljuciti i mozak. Mozda on to i shvati,ali ce biti kasno i za njega i za njegovu karijeru koja je ocigledno u silaznoj putanji.

Vojislav

pre 17 godina

I treba da vas je sramota! Kezman smatra da je neki vodja tima - na koji nacin ? Sta je on a i Sava Milosevic uradio na ovom prvenstvu? Sava odigrao 100 mec koji ce zeleti da sto pre zaborave, Kezman uspeo da odigra cak jednu i po utakmicu pre crvenog kartona! Vodje tima? Pa kod vukova kada je vodja tako nesposoban ostali ga oteraju! Batalite fudbal, nije to za vas!

Vladimir

pre 17 godina

ma kakvi prestogo pokazan crveni karton. Start sa obe noge. Sto je najgore nije mu prvi put. Ponavlja se. Njemu je izgleda lakse uterati u d... nego u glavu.

ALEKSA davidovic

pre 17 godina

Mislim da gospodinu Petkovicu nije mesto da bude SELEKTOR jedne reprezentacije.Ovaj rezultat je velika sramota za nas fudbal.

jovan

pre 17 godina

Mateja je zreo za jednu nezrelu i diletantsku fudbalsku sredinu, pa mu toplo preporucujem FK Partizan, utociste rekonvalescenata, gdje ce praviti drustvo Tomicu, Ciricu,Nadju,itd

Jokas, Niksic

Micko

pre 17 godina

Dok se Divac maltene hapsi zbog vojske koji je osvojio tolika zlata, dok se proganjaju talentovani i skolovani zbog istog, ova gomila lakrdijasa se tretira kao nacionalno blago. Pa ove treba sve pohapsiti zbog pronevere drzavnih para i izbegavanja vojne obaveze.
Cekaj malo oni su placeni i poslati da igraju i da se trude a ne da se biju na treninzima. Sram vas bilo!!!!! olosh izdajnicki!!!!

Vlada Zem

pre 17 godina

Jel' neko ovde posmatrao utakmicu??? Jel' neko video "Ljuboja nonšalanciju", mislim, čoveka ne zanima reprezentacija. Šta ste se navrzli na Kežmana, čovek se bar bori (dobio crveni na 3:0, baš presudno, o.k. ono za starije, ha-ha), ali (stariji) momak je imao pola lopte u nogama na 2 utakmice. Sreeediiinaaa....

Andrej

pre 17 godina

Tebi covece nesto nije u redu u glavi. Trebao si malo radosti da pruzis narodu, a uspeo si da nas obrukas, i to za narednih par decenija. Daj boze da se toga setis svako jutro kad se lepo pomolis, prekrstis...nema sanse da nam se ti opravdas posle ovoga. Mars u Spaniju.

srba

pre 17 godina

svi ste krivi i treba da ispastate - znaci po dzepu! Ne verujem da ce vas boleti, ali to definitivno treba uvesti. Stimulacije i destimulacije! Dokle bre da se zajebavate i igrate kako hocete?
Kako je moguce da Petkovic ne vidi da ti i Sava ne mozete da date gol iole ozbiljnijoj ekipi, a svi ostali to vide? Corav? Lud?
Razocarao sam se kad sam vido Kezman i Sava u napadu, Nadj i Duljaj na sredini? Automatski smo imali cetvoricu manje i to je to!
Ajde odjebi sa svojom arogancijom i ne zaludjuj se da si vodja. Deki i ti malo da odmorite, Sava u penziju, Nadj takodje i ima nade....I dosta vise sa defanzivom!

SRBENDA

pre 17 godina

Na celu sa "Milosevicem" i "Hej Sloveni",kako nam je bilo pre tako nam je i sada.
Zivim za dan da zasvira ""Boze pravde" a zastava crveno ,plavo i belo a u sredini dvoglavi orao sa 4 S.

jil

pre 17 godina

šteta što igraju takvi igrači u reprezentaciji a imate bolje koji griju klupu vašim "zvjezdama". Šteta što nakon kvalifikacija i primljenog 1 gola, u dvije utakmice ste primili već 7. Šteta zbog onih vaših navijača koji su platili karte, put i svoje vrijeme utrošili da bi navijali. A najviše šteta što se nećemo sastati u finalu! ;)

Deki

pre 17 godina

Kao pravi vodja generacije, lepo sebe uhvati za rucice i odvedi daleko daleko daleko, iza sedam mora i sedam gora, sedam planina i sedam dolina da te nase oci nikad vise ne vide... A mozes povesti i jedno desetak kolega iz " plavog tabora".

Andrej

pre 17 godina

Ima nesto u Kezmanu.Srce.Veliki pozdrav Mateji (ako cita ovo).Idemo dalje Mateja uz "Boze pravde".Zelim ti jos mnogo utakmica u plavom dresu.Veliki sam navijac Crvene Zvezde, ali stvarno cenim tvoj odnos prema dresu, Srbiji, sto tako lepo prepoznajes nesto najlepse sto imamo-nasu veru.
Nije islo sad, pa sta.Jedva cekam jesen, ime Srbija, nasu himnu, da zbijemo redove i da ih odeljemo u kvalifikacijama sve. Istinski verujem da je to moguce.Idemo dalje.

MAXIM-MILJAN

pre 17 godina

Jos jedan u nizu poraza naseg velikog `NEBESKOG NARODA` ali opet cemo mi onu nasu izgubili smo sve bitke ali nismo rat mislim da smo ovaj put izgubili sve i rat i mir i svaku nadu za bolje sutra...
cemu da se nadamo cemu ja koji sam igrao fudbal i ostavio ga zato sto sam morao u rat da podjem sa samo 19 dina kao sto sam bio ostavljen od trenera i presednika u klubu isto bese u ratu i od vodnika do pukovnika sta da vam kazem mislim glup primer ali kakava narod taka drzava a kaka drzava taki nam i fudbaler
EEEEEE jadan li smo mi narod SRBIJO MAJKO bog ne ti je u pomoci sa ovakim ljudima koji ni srce ni dusu namaju a bore se i za veliko se spremaju...

Robert

pre 17 godina

Mislim sta reci ,slika i prilika.Mislim da smo mi vece ovce nego oni ,jer dozvoljavamo pored svih budala ,da nas jos i fudbaleri foliraju ,vuku za nos i lazu ,kao boze moj ,Argentini je sve islo od noge.Pa krokodili jedni vi neznate ni da HODATE.Bruka i sramota ,ma je.... neznam vise ni sta da napisem!!!!!!!!!!!!

nemojte ljudi

pre 17 godina

Nemojte tako... Ostaće Kežman upamćen po dve stvari. Prvo - sjajno se kretao bez lopte, jedini problem je bio kada ona krene ka njemu, ali to su bile retke situacije, tako da je većinu vremena na terenu bio sjajan. I drugo - svaki put kada bi se neko pomučio i isporučio mu loptu za kojom bi on tek forme radi malo potrčao, on je podizao ruku sa palcem u autostoperskom položaju i potom aplaudirao.
Nisam primetio da su to radili drugi napadači na SP (oni su uglavnom šutirali na gol). Zato je on jedinstven i neponovljiv i mislim da mora da igra u reprezentaciji bar do 65. godine (kada ga više nećemo moći primoravati jer ispunjava uslov za penziju).

Rassko

pre 17 godina

Kezmane, kad skines Miroslavljevim pismom pisanu tetovazu sa ruke, prestanes da se krstis i glumis verskog fanatika i pravoslavnog fundamentalistu, obrijes kozju bradicu i arapske zulufe, procitas nesto vise od Dobrice Cosica, Matije Beckovica i rasiste Nikolaja, i to sve ne zato sto sam ti ja to rekao, nego zato sto si shvatio da moze i drukcije da se radi, ponasa, razmislja, tada mozda i neces onako krvnicki startovati na drugoG COVEKA pre svega, i on jede fudbalski hleb kao i ti, sta da mu slomijes noge, da nikad vise ne zaigra? Kazes: "mozda sam prestrogo dobio crveni karton..." Daj Boze, ako te ima, da takve kao Kezman VISE NIKAD U ZIVOTU NE VIDIMO! DA TI JE TO DOZIVOTNI CRVENI KARTON! Pa idi u neki manastir, budi kaludjer i bicuj se do kraja zivota! Ako u medjuvremenu ne predjes u islam da bi igrao, mozda, negde u Emiratima, gde ima para. Sto me ne bi zacudilo, dapace, sto bi rekli bivsa braca Hrvati, koji su poginuli u utakmici protiv Brazila, alal im vera, svaka im cast! Kod njih Kezman ne bi nosio lopte! u vrecama! Ni vodu! Mozda bi je zagadio! Eto toliko.

majk tajson

pre 17 godina

Kad nekog ne možeš da pobediš zato što je puuuuuno bolji od tebe(a više se i trudi,ruku na srce),najbolje je da probaš da mu polomiš noge.Alo Mateja,ti bar igraš u inostranstvu,ti naši fazoni prolaze kod korumpiranih sudija:Radomana i ekipe ali u Evropi,čisto sumnjam. PUTUJ EVROPO,NE ČEKAJ NA NAS

Zvezdas iz Hamburga

pre 17 godina

Ma Covece, kako ti nije sram za tvoju izjavu!? Nezasluzeno za direktno ulecivanje u igraca!!! Pa, jer si koristio Kokaina, pa da lupas takve gluposti?? Covece ti si obicni smrad, koji, ako se ide po kvalitetu igraca, ne bi ne smeo da igras na ovom prvenstvu! Svi drugi su ti krivi za neuspeh, samo ti nisi. Takav fudbalski otpad kao ti i tvoja braca Stankovic i Milosevic ne bi nikada igrali pod Klinsmanu, Van Bastena ili Pekermena!!

Milorad

pre 17 godina

Sram te bilo. Namerno si uleteo coveku sa obe noge da bi dobio crveni. Svesno si isao na to. Pobegao si sa borilista. Nikada vam rec ruznu ne bih rekao (kao sto nisam posle Holandije nego vas hvalio kad god bi neko pricao negativno) ali posle ovakve utakmice (cast izuzetcima Ljuboja, Djordjevic, Ergic) mogu samo da vam kazem da ste obrukali naciju. Nije sramota izgubiti, sramota je predati se i pobeci. Da li si nekada cuo za izreku "Ognjem i macem, na megdan jacem"??? Sigurno da nisi, i da jesi, nemas pojma sta to znaci jer si kukavica u dusi.

Machelius

pre 17 godina

Ma ljudi manite se vise da napadate napadace. Pre svega, do njih skoro da nije ni dosla lopta! Slazem se da se impuls mora staviti na stranu i tu si Matko bas zeznuo motku (i repku i naciju). Mislim da bi trebalo da se pozabavimo drugim likovima u celoj ovoj prici. Mi smo jedva prelazili sredinu!!!

dado

pre 17 godina

"Izašli smo napaljeni, rešeni da nešto promenimo."

Ha, ha, na sta ste se vi napalili, na nekog u publici?


"Nadao sam se da ću svojom agresivnošću pomoći ekipi da se podigne u poslednjih dvadesetak minuta"

E da si kako mogao tom agresivnoscu petorici Argentinaca da slomis nogu jednim startom.
Mozda bi se nasim napaljenim u tom slucaju sta i podiglo.
No jos uvijek imas vremena da nesto promijenis, skines gace i dignes carapice (vise puta si carape podigao nego loptu sutnuo) te tako pomognes suigracima da im se malko podignu.

" Što se tog kartona mislim da je bio nezaslužen"
Pa da kao sto rekoh trebao si petorici nogu slomiti pa da bude opravdano.

DORDE LJUBOJEVIC

pre 17 godina

hej kezmanu toliko sam se radovao i prizeljkivao barem neresenim rezultatom sa plavima, ni na kraj pamet dacemo primiti tolike sramotne golove.Svi do jednoga glavu dole obrukaliste nas, ostavite reprezentaciju jer ovakvom igrom i zalaganjem niste ni zasluzili da igrate ni u buduce.Neka vas je sramota sve do jednog obrukali ste zemlju i nas koji zivimo u inostranstvu.U buduce stvarajte ekipu mladu, brzu, kolektivniju koji ce da ginu za grb sto nose na dresu.(zvezdas iz kanade, 16 jun 2006 22: 13)

Novi Zeland

pre 17 godina

Neko je ranije rekao: dali ste sve od sebe I cestitke na trudu!!! KOJEM TRUDU? Da su stvarno dali sve od sebe I izgubili, niko im nista ne bi rekao. Pa oni se nisu potrudili ni da potrce…Izgleda kao da su odlucili da gledaju kako Argentina igra fudbal (samo nisu svatili das u oni protivnici).Nije samo Kezman kriv za najlosiju odigranu utakmicu u ovom celom prvenstvu.Da su doneli deset baba I deda iz starackog doma da nas presentiraju, mislim da bi bolje prosli. Ako Petkovic ima I malo savesti, otici ce u penziju posle ovog prvenstva.

darki

pre 17 godina

I mladi su na Olimpijskim igrama izgubili 7 -0 od argentine tako da se za buducnost ne trebamo plasiti nastavice oni gde su ovi nasi stari stali jer ovi su izgubili samo 6-0 ipak jedan gol manje tek toliko da se zna koje stariji i iskusniji.

Freddy

pre 17 godina

Ako imas obraza nikad vise neces igrati za tu reprezentaciju. Hteo si agresivno???? Ma ti si video koliko si nemocan i nikakav, isao si da polomis coveka.

zedstarr

pre 17 godina

kezman je dao odluchujuce golove koji su nas doveli na svetsko prventstvo. ako on nije nishta uchinio za reprezentaciju... znate shta, oni koji ga kritikuju jednostavno nisu normalni.

mislim da ovi komentari postaju ruglo i da bi ih ili trebalo ugasiti, ili bolje filtrirati. meni je jasno da je mogucnost komentarisanja vesti jedan od najboljih nachina za povecanje posecenosti sajta, ali ovo zaista postaje gore od nashe skupshtine. toliko pljuvanja, gluposti, nebuloza...

mislim da b92 ovo ne sme sebi da dozvoljava.

Charlie Chaplin

pre 17 godina

Ipak, setimo se briljantne pobede nad reprezentacijom Koruske. Jos nesto, gradjani Koruske su mnogo dostojanstvenije dozivili svoj poraz, nego mi protiv Argentine. Ne zaboravimo: vazno je ucestvovati!
Osim toga, nas krasi drugarstvo i kolektivni duh, dok su ostali duhovno siromasni i otudjeni. Sta im onda vrede pobede. Bez nas, fudbal bi bio samo sport, a mi smo ubacili malko humora i tragedije, bas kao Stari Grci. Vreme ce to pokazati i svet ce nam skinuti sesir...
Nismo mi krivi, svi nas mrze zato sto smo lepi i pametni, a i raspored zvezda na nebu bese potpuno pogresan. Ofanzivna taktika, mada lepa za oko, ipak nam nije donela ocekivani rezultat. Mozda ipak da odigramo nesto zatvorenije protiv Slonova? Sve mi se cini da su oni mnogo pokvareni i da ce pokusati da iskoriste trenutnu slabost u nasim redovima...
Ako nista drugo, bar necu morati da gledam Kezmana. Jeste da je igrao odlicno i "ostavio srce na terenu", nego, ne svidjaju mi se njegove tatuaze.

(--)>

pre 17 godina

E ljudi, prvo igrali su za ne postojecu drzavu,drugo, nadam se da ce da nam osvetlaju obraz kad budu igrali za reprezentaciju Srbiju,a trece kakvi ste vi navijaci?!Kezman je CAR i BOG kad nas je odveo na SP, a sad je odjednom majmun,maneken,neko ko nama pojma da igra fudbal...Svaka vam cast svima vama "vatrenim navijacima".Kezmane care,bice bolje!

Milutin-Frankfurt

pre 17 godina

E moj mali seronja - ti vodja ?!Mozes samo da vodis ovce na livadu.Bolje sutaju seljaci kupus po pijaci nego ti loptu.Poslo bi ja tebe malo u vojsku pa da ti tmo pokazu sta je dribling !

UN

pre 17 godina

LJUDI PRETERALI STE,I TO ZESTOKO STE PRETERALI !!!! KEZMAN (I SAVO M.) JE NAPADAC KOJI NIJE DOBIO NIJEDNU LOPTU...BRE.....NIJEDNU!!!!....PA STA ON DA RADI?JE'L ON KRIV STO NISMO IMALI SREDINU??JE'L ON KRIV STO STANKOVICA JEDNOSTAVNO NEMA NA UTAKMICAMA??...

t

pre 17 godina

E moj ti, pa kako neopravdano.
Pa jel lepo kaze uklizavanje sa dve noge - crveni.
To sto si ti majmun pa svoju borbenost mozes da iskazes samo tako a ne nekom igrom, to je druga stvar.
Eeee, samo da ne postanes novi Savo kog niko ne moze da izbaci iz reprezentacije. Da 'ocete vas dvojica sad zajedno u penziju, pa mozda nesto i bude...
Dace bog novog selektora koji te nece ni zvati!

Slobodan Petkovic

pre 17 godina

Ljut sam pre svega na sebe sto sam se primio posle onih navodno nesrecnih 1:0 protiv Holandjana, a onda
sam video da nam je ovo sa Argentinom prava mera.
Sta jos reci... nasi fudbaleri bi hteli pre svega da
sude, a tek onda eventualno malo i da potrce na terenu, a sve vise je ocigledno da su sudijske odluke
neprikosnovene. Ali nase zvezdice sa par stranih reci
u izrazavanju nikako da shvate. A gresni Kezman i dalje bez trunke stida tvrdi da je vodja. U cemu?
Dva "glavna" igraca vec u prvoj utakmici su zamenjena
jako rano ZBOG LOSE IGRE, a u drugoj vodja dobije i CRVENI KARTON. I uz sve to price da smo imali los dan. NIJE-NEGO. Probajte bar na kraju protiv "Slonova" da postignete JEDAN GOL i izvucete
nekako JEDAN BOD. I nemojte davati nikakve izjave, VI
POLUPISMENI i NADUVANI, jer nama navijacima je ionako
sve jasno.

svemirko

pre 17 godina

Boj na Mundijalskom polju:
privode cara Matiju k sultanu Mesiju.
sultan Mesi: Jutros u svili i napaljen a sad s crvenim kartonom i iskljucen. Jutros ko pobednik a sada ko izdajnik.
car Matija: Mesi, kad vidim ovaj vas argentinski poraz i nasu srpsku pobedu...
sultan Mesi: poraz?moj? Pobeda,vasa?
car Matija: Tvoj poraz Mesi je u tome sto ne vidis u cemu je nasa pobeda.
sultan Mesi: Mora matija da si izgubio mnogo adrenalina kad si se napaljivo gledajuci argentinke pa ti se muti u glavi. Pogledaj ove golove po terenu, jesu li to golovi porazenoga ili pobednika? I pogledaj onaj crveni karton, jeli to karton srcanog ili plasljivog igraca.
car Mateja: Sidji Mesi i pogledj dobro taj karton. Ne vidja se svaki dan takav karton. Vidi kako je lep crveni karton kojim se kupuje carstvo nebesko.
sultan Mesi: E sad je dosta. Ova zlatna kopacka mnogo prljavo igra. Izbacite je.

ljubinka

pre 17 godina

Pa i nismo mogli drugo sta ocekivati,prvo najjace protivnike smo dobili,drugo nisu krivi samo igraci,tu je i politika umesala prste,igracima zameram sto nisu mislili na narod nego su dozvolili da politika umesa prste u sport.Moj savet nemojte nikada vise da igrate kvalifikacije jer na kraju uprskate sve

GROBARI

pre 17 godina

Kezo...ta dva kartona (ovaj sad i onaj protiv Norveske) stavi u BULI!!!!!!!!!!!!!! To ti porucuju JEDINA DVA GROBARA SA TRGA NP!!!!! Lupus in fabulae...

Zoki

pre 17 godina

Kolika stoka moras biti da radije dobijes crveni karton i sa tim do temelja unistis rusevinu od naše repke,nego da budes zamenjen.Sram te bilo

Dick Steele

pre 17 godina

"Ovo je jedno od najvećih razočarenja u mojoj karijeri."

Kako molim??? Jedno od najvećih? TREBA DA TI JE UBEDLJIVO NAJVEĆE U ŽIVOTU, ČOVEČE!!! Pa nosiš državni dres, pobogu!!! Ali ne, ti to ne shvaćaš! Tebi je taj poraz manje pao nego poraz PSV-a ili Atletica!!! Više se živciraš kad ti Sale uvali petardu na Playstationu!!! Odlazi i ne vračaj se više. Igraj za Crnu goru ubuduće!!! 2 utakmice i bez jednog jedinog šuta na gol!!! Bio si dalji od gola od napadača Trinidada!

aki

pre 17 godina

ma jok i nisu krivi! kakvi vi nenadertalci. sve velika imena srpskog fudbala, pih. bruka i sramata da takve karikature treba da budu sportska elita. ha, ha. kakva drzava, vlada, tako i sve ostalo: povrsno, izakano, naduvano, a nadasve prazno i besmisleno. od vojske i svih otadzbinskih obaveza se skrivaju "igrajuci" po belom svetu, a u sustini bolje da su ostali da po livadama sa kojih su potekli sutiraju brabonjke. od kada su mijatovic,taj crnogorski kucak sa dve leve noge, savicevic i ta generacija usli u futbal, nije ostalo ni traga znanja i umeca na terenu. e, kad je muka ajde djuka, a kad' ebete djuku ne zovete. to je njhov manir. jao da mi je da ih se docepam,...

Nedalm

pre 17 godina

Izgubili pa šta. Nije sramota izgubiti naročito od Argentine pa neka i 6-0. Naš domet je i bio toliki i to je u redu. Uspeli smo da se plasiramo na svetsko prvenstvo iz prilično teške grupe i to kao prvi ispred Španije, što je za svaku pohvalu. Nadam se da ćemo i u buduće da budemo učesnici pa makar gubili u prvom krugu. Argentina je ako se ne varam u prvih 5 na svetu što mi nismo. Mi smo mala država i naš domet je toliki. Svaka čast momci i na tome što ste nas doveli i reprezentovali na najvećoj svetskoj smotri fudbala. Dolaze mlađi dolaze neki drugi klinci pa ima nade. Ne moramo nikad biti prvaci sveta ne moramo biti ni drugi ni treći al bilo bi lepo da učestvujemo na ovakvim događajima. SVAKA ČAST I GORE GLAVU BIĆE I BOLJIH REZULTATA.

Alo

pre 17 godina

BLA,BLA,BLA

Dragi Kezmane man se ti Fudbala .

Za vas je to samo bio "los dan" dok ce za nas to biti MESECI u kojima treba da TRPIMO zajebavanja ljudi iz raznoraznih zemalja sveta.I sve samo zato sto ste vi imali "los dan" .MORE MRSH BRE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

dragan novo mesto

pre 17 godina

nije vam kriv niko što ne možete da trčite, od svih reprezentacija ovo je zaista najslabije što sam video, kako će tek da nas smlavi obala slonovače... pogledajte drago naše društvo kako se bori za svoju zemlju...SRAMOTA (DRAGAN Novo Mesto)

bunker

pre 17 godina

Mateja,

Po***deo si posto ti sudija nije svirao penal. Onda si poceo da jurcas po terenu da nekog otreses. Prvi start ti nije uspeo i sudija ti je lepo pogledao. Znao si da te ceka na zicer. Medjutim odma si posle toga uleto sa dve noge.
Nazalost tako se ne pomaze ekipi. Da grizes to uvek, ali da tako mentalno puknes nikako.

Shvaba

pre 17 godina

Sta se**s bre! Kakav vodja tima??? Tbag takvih vodja ekipe kao sto si ti, Stankovic i Savo nam se ovo i desilo. Od vas troje se najvise i ocekivalo posto sami sebe nazivate vodjama a najmanje ste pokazali.
MRSH bre da vas nisam video vise u repki. Zbog tebe jedan Ljuboja da greje klupu. Da bog da.... joooooj necu i nesmem da pisem sve sto mislim. Zabole vas patka za nas. Sada se lepo vratite u svoje Vile i vozikajte se u vasim skupim kolima a nas ko je..!!


Muka mi je!

Pogledaj utakmice i videces da su upravo oni koji sebe ne dizu u nebesa odigrali najbolje i posteno.
A to su po mom misljenju Duljaj, Nadj, Gavrancic i Koroman. A Superzvezde su nas IZDALE BREEEEEE!

dedica

pre 17 godina

Mislio sam da su recci posle ovog suvissne, ali... Kezzman kazze da je jedan od vodja ovog tima...pa mislim da...MARSS IZ REPKE!!!

igor zutic

pre 17 godina

Kako reci istinu pacijentu u dubokoj komi a pritom paziti da tu nebude elemenata mrznje ili kako neko moze mrzeti samog sebe.Bolje je spustiti malo taj inace engleski prag tolerancije nebi li se spasilo sto se spasiti moze u srpskom fudbalu.Sve su nas izblamirali i sad jos dodatno izjavama zatupljuju ono sto je stvarno dobro i pametno na domacim igralistima.

Dejan

pre 17 godina

Vi gospodine imate problema u glavi. Izigravate velikog patriotu i čoveka koji zamišlja da će postati patrijarh u najmanju ruku. Iz meseca u mesec ste sve gori i nije mi jasno ko vas tolio plaća da igrate fudbal. I Vi i Dejan Stanković treba da se zahvalite i da više nikada ne igrate za reprezentaciju. GDE STE TO POSTIGLI USPEH OSIM U NAŠEM PROPALOM UI KORUPCIJOM ZAHVAĆENOM PRVENSTVU GDE SE KAO NA NA KOMPJUTERU MOŽE PROGNOZIRATI PRVAK.

BanjaLuka

pre 17 godina

Videli smo Petkovićevu viziju. Novinari i publika su lepo primećivali da stvari nisu u redu i upozoravali Petkovića a on sad krivicu vraća za upozorenja.

Igračima Srbije i Crne Gore čestitke na trudu. Bez obzira na rezultat. Krivica je na selektoru koji nije shvatio upozorenja da vezni red ne funkcioniše a nije uspeo ni odbranu da konsoliduje od nedostatka Vidića. Naš fudbal može mnogo ali nam treba dobar selektor. Savez bi trebao da uradi sve da dovede Radomira Antića, najboljeg našeg trenera, ili nekog stranog trenera kojeg bi igrači respektovali.

Čini mi se da sam video Žigića da se smije na kraju utakmice i čestita Argenticima :)). Ako, i treba :)

Ranko

pre 17 godina

A najlosiji si ti Kezmane. I Gavrancic. Zelim Kezmanu da ga posle ovakve ponovljene bruke Atletiko otpusti ili barem smanji platu na zasluzeni nivo igraca koji voli crvene kartone. Nasa psihologija je luzerska, najgora smo ekipa ubedljivo. Los karakter odraz je loseg genetskog materijala. Inace nam se to ne bi desvalo tako cesto. Talenat da, ali upornost i pozrtvovanost ne. Obala Slonovace ce nas pojesti. Navijam za njoh svim srcem jer imaju srca a mi nemamo nista.

Sone

pre 17 godina

Izasli napaljeni??? Pa kako onda da se ugasite nakon 5 minuta na terenu, a?! Dva suta - dva gola? Jesi li ti Mateja danas zaista bio samo fizicki prisutan na terenu? Pa od trenutka kad si izgubio loptu Argentinci su je 24 puta (24 !!!!) dodali jedan drugom prije nego je Kambijaso postigao najljepsi gol na Mundijalima jos od Maradone iz Mexica '86! Poezija na livadi! A ti si zajedno sa ostalima bio samo gost na klinici za ljepotu fudbala i nista nisi pokusao da ucinis osim da u 2 navrata covjeku polomis nogu. Danas svaka reprezentacija gubi tako da izgori u plamenu, a vi ste obrukali naciju! Pa ko jos danas gubi 6:0 na prvenstvima? Niko, samo mi! I to nije prvi put, a siguran sam ni posljednji, jer ste po obicaju igrali bez srca! Ovo danas je isto kao kad lav zdere antilopu a ona se od straha ni ne brani nego samo zeli smrt. Sto prije. A lav i dalje grize. Jedina razlika je sto je antilopa trci dok je lav ne uhvati, a vi ste danas stajali i cekali da vas stigne sto prije. I kazes bili napaljeni? Sto vi niste postigli jedan gol iz jednog suta? Pa zato sto niste ni sutirali. Nego, pakuj kofere i bjezi u neko slabo posjeceno ljetovaliste.

zoran.

pre 17 godina

kezmane ti si kriv.nemas pravo da govoris u tudje ime.izblamiro si se po ko zna koji put i sad bi bilo fer od tebe da priznas svoju krivicu,a druge pusti da sami o sebi i svom moralu i nesto kazu.javost ocekuje da svako o sebi nesto kaze.pokazali ste na terenu ko ste i sta ste i da sreca vas nece vecno pratiti.a mislili ste tako do penzije!!!!!

jasenko stojanovic

pre 17 godina

ti si kezmane jedna agresivna baba.namerno si iso na crveni,nisi ti vise hteo da se brukas,pa si ostavio one svoje drugove na cedilu.bednici.

Negativni

pre 17 godina

Crveni je apsolutno zasluzen.Isao si sa dve noge da povredis igraca i to sudije dobro znaju.Sram te bilo,ti si nula od igraca.Bolje da obratis paznju na svoje gluposti i igracke nedostatke nego sto filozofiras posle debakla.Ti i jesi za Petkovica.Murinjo te je najurio jer nemas pojma sa fudbalom.Ti si samo jos jedno srpsko mrtvo puvalo.

Ivan

pre 17 godina

Svi smo krivi
Vidi se Kezmane sto ste izasli napaljeni. Na pocetku utakmice svako ko je primio loptu samo je gledao sto dalje da je sutne od sebe. Vezni red uopste nije bio agresivan, neorganizacija u odbrani, neorganizacija u napadu. Kad nam je jedan Kambijaso dao gol, nesto debelo ne stima u nasem timu.

Loli

pre 17 godina

Slazem se da polako postajemo sigurica za kladionice kao npr San Marino,Luksemburg,Farska ostrva...
Sa tim cu se pomiriti jedino ako nam standard skoci kao u navedenim zemljama,a da li je to moguce?
Stvarno sramota! Bar da su dostojanstveno izgubili pa i da mi ne bude zao!
S druge strane,ipak je ovo bila najteza grupa i ovo je trebalo shvatiti samo kao priliku za marketing nase zemlje,nista vise..Nema vise emocija!!

Sramota...

pre 17 godina

Moj dečko, zbog ovakve igre u nacionalnom timu su letele glave nekim latinoameričkim fudbalerima. Vaša je sreća što niste nastupali za kolumbijsku ili čileansku reprezentaciju...

Slavoljub

pre 17 godina

Steta je sto nisi politicar, pa on tako ume da nam servira pricu, da ih jos i sazaljavamo na kraju.Za njega mogu reci isto sto i za Stankovica, bolje da nas postede igranja u reprezentaciji.Druga stvar, nisam video tim koji ima toliko ljudi sa smesnim frizurama, pa pomislice neko da nam je cela nacija tako blesava.Za Kezmana sam shvatio kakav je covek jos dok je igrao u Celsiju, gostovali su u Americi na nekom turniru, i zamislite nije hteo da da autogram deci koja su putovala po 5-6 sati da bi videli njega, bar da je igrao, nije znao sta ce od dosade na klupi.TREBA IM ODUZETI PASOSE!!!

Djura Jaksic

pre 17 godina

Siguran sam da je fudbalerima sada tesko, Kezmanu mozda najvise, ali nije u redu da si mazemo oci time kako smo izasli na megdan da pobedimo (jer tako nije bilo realno govoreci), te da su nam argentinci iz dva suta dali dva gola u prvom poluvremenu (razbili su nas potpuno i dali cetiri sasvim regularna, a i lepa, gola). Mozda bi suocenje sa istinom, koliko god ona surova bila, bio dobar prvi korak da se danasnje rane zalece...

Nenad

pre 17 godina

Pa to je start za kaznu od nekoliko utakmica neigranja, s obzirom da je nameran. Kako moze Keza da bude ovako nerealan. Pa covek se nije video, nije nista pokazao. Sram te bilo Kezmane!!!

zao mi Save

pre 17 godina

Nismo bas svi. Najvise ste krivi vi, tzv. igraci koji niti znate da igrate, niti znate da se borite. Tebi nije valjao ni jedan Murinjo! Sava Milosevic odlazi u legendu. Odigrao 100 utakmica za "plave" od kojih se nijedna ne pamti. Selektor Petkovic je prosuo sve sto je stekao. Sastavio je i vodio tim na SP kao obican diletant.

samo Ja

pre 17 godina

Žao mi je što ste izgubili, no još mi je više žao što ste primili tako puno golova. Ne znam što čeka naše dečke (Hrvatska) no nadam se da ako i ispadnu da neće biti s tako puno golova. Iskreno mi je žao, no sve je to sport i tko zna...možda već na slijedećem prvenstvu osvojite postolje, naravno prije toga se treba posložiti prava ekipa koja će znati pripremiti, odabrati i motivirati igraće.

Željko

pre 17 godina

Sramota Mateja, svet će te pamtiti po crvenim kartonima i nesportskoj igri a ne po golovima! Ali drago mi je zbog tebe i jedva da čekam koji će te klub zaposliti i nadam se da nećeš biti sledeće "pojačanje" Partizana.

t.i.

pre 17 godina

i tebi zivot ide dalje kao i stankovicu.ko je tebi rekao da si ti vodja ekipe naduvana glavo.sta si ti umislio da si.treba te vratiti za pirot zajedno sa porodicom,i da ne dajes tako primitivne izjave

Goran

pre 17 godina

Za sve ove godine igranja u nacionalnom timu, veoma malo je pružio od svojih mogućnosti. Dva crvena kartona na velikim takmičenjima i večitom parolom "kad mu krene može sve da uradi". A ne kreće mu ništa godinama, osim na par utakmica. I to je najubojitiji napadač koga imamo, pored još jednog koji igra u tandemu sa njim. Obojica nisu u stanju da daju gol nikome na SP. I takvi smo otišli u Nemačku, uigrani do besvesti, sa nadom da doguramo do finala??? Sada je jasno gde nam je mesto, postali smo meta za gol razliku. I da već jednom završimo sa ovim naduvanim veličinama. Gledali smo druge kako se bore za svoje zemlje, a naši igrači su to radili samo u izjavama.

Bane

pre 17 godina

Hvala Kezmane, tvoje usluge nam vise nisu potrebne. Nije nikakav los dan niti losa sreca, sve je realno, logicno i ocekivano. To je vas krajnji domet. Sa tobom i tvojim drugarima iz reprezentacije nikada necemo doziveti nikakve lepe trenutke. Vi ste svoje odigrali i lepo ustupite mesto nekim drugim, boljim, mladjim i zeljnijim od vas. Vi vise i bolje od ovoga ne mozete.

dogoi

pre 17 godina

E ajde Kezman, nije sramota, jednostavno ste nas obrukali jer ste hteli da se brukate. Prodali ste se jeftino i zaboravili sta je to igrati za svoje.
To je vas problem. Ne daj boze da ti ikad vise igras za selekciju.
Idi da se penzionises, ucini nam tu uslugu. Pusti da igraju oni koji treba jos uvek da se dokazu.

Dragoljub

pre 17 godina

Kako te nije sramota Kezmane ?
Znas li da primis loptu a da ne padnes ?
Kada si odigrao utakmicu koju cemo da pamtimo ?

Ti, Savo i Stankovic bi trebali da kazete dovidjenja nasem fudbalu, tj vama bi trebalo da se ljudi iz saveza zahvale...

Koliko god se osecao dobrih igracem u ovoj reprezentaciji nikad nista nisi pokazao treba da te bude SRAMOTA.

Zoran, Temisvar

pre 17 godina

"Svi smo krivi"? Cak i Zigic, koji nije dobio sansu? Sram te bilo Kezo! Po drugi put si dobio crveni kada je bilo najteze. Ti nisi fudbaler vec obican MANGUP!!!

Gale

pre 17 godina

Do svega ovoga ne bi doslo da se Dusan Ilijin Petkovic nije vratio sa priprema kuci.

Dusan bi protiv Holandjana usao kao zamena u 64. minutu a 10 minuta kasnije sa 20 metara izjednacio predivnim udarcem sa spoljnim efeom. 3 minuta kasnije u velikom naletu nase reprezentacije asistira Zigicu za pobedu od 2:1.
Za mec sa Argentinom bi vec zasluzio startnu poziciju, zbog gola i asistencije u predhodnom mecu, ali na kraju bi ipak bilo nereseno 1:1. Naravno, Dusanovom "asistencijom" Savi Milosevicu koji samo potvrdjue gol jer je to bio neodbranjiv udarac Petkovica za izjednacenje.
Obalu Slonovace gazimo sa 3:0. Dva gola Dusana Petkovica. Zamenjen u 75. minutu da bi i igraci sa klupe ipak dobili simbolicnu minutazu na WC 2006 Germany.
U 1/8 finala Dusan ponovo briljira. Najpre asistencijom u regularnom toku a zatim i golom u 119 minutu. Lobovao golmana tvrde odbrane Mexica sa 23 metara.
U 1/4 bez golova u regularnom toku ali Dusan Petkovic puca poslednji penal za SCG, pre toga Miroslav Klose puca preko gola, pogadja i otvara put SCG u polufinale. Ludilo medju gastarbajterima a nemacki kancelar Angela Merkel tapsuci nasoj reprezentaciji vec razmislja o viznim olaksicama za gradjane SCG. Naravno, prvenstveno za radno sposobne i ne starije od 40 godina.
U 1/2 protiv Italije ponovo dve odlicne asistencije Dusana Petkovica, ali ovoga puta bez njegovog gola. Izuzetno teska utakmica, cak i za gledanje, zato bez nekih vecih detalja, uglavnom, SCG ipak ide dalje. u finale. Dusan opravdava viziju oca Ilije Petkovica. Italijanski premijer Romano Prodi, u pratnji ministara koji čine novu vladu, vec savetuje iste kako iz Italije da protera sve srpske cigane koji prose, sve srpske sanere i lopuze i sve kvazi plesacice iz italijanskih erotskih klubova.
Berlin, 9. jul 2006, utakmica broj 64. Finale. Brazilci veruju da ce im Bog pomoci da se domognu 6. "krune". Ali... Minut 36., odlicno proigravanje Dusana Petkovica za Dejana Stankovica i to je 1:0 za SCG. Minut 78., ceo Brazil place ali im nadu vraca Kafu. Posle kornera Ronaldinja glavom ubacuje loptu u mrezu nemocnog Jevrica. Nasi krecu sa centra. Dusan samouvereno uzima loptu. Prodire kroz sredinu terna na ivicu sesnaesterca i kao iz topa pogadja levi gornji ugao gola Dide koji odmahujuci glavom uz komentar "ma sto ga, bre, pustiste da prodje kroz vas kao kroz svajcarski sir?". Od 81. minuta Dusan Ilijin Petkovic punih 7 minuta drzi loptu na polovini brazilaca kod leve korner zastavice. Odlicno se gradi. Brazilci nemocni. Nikako da mu uzmu loptu. Prilazi sudija Markus Merk i kaze "daj Dusane ovo je ipak finale SP, pusti malo loptu i brazilcima". Dusan se lakejski nasmesi i kaze "ajde neka ti bude, ioanko su me pre dva dana proglasili za MVP-ja WC 2006". Kao slucajno mu lopta presla preko noge i odlazi u aut, da bas nebude da je poslusao Merka i loptu prepustio slabijem protivniku. Brazilci pritiskaju trazeci svoju poslednju sansu za izjednacenje. Volonteri na stadionu iznose vec 164. telo mrtvog brazliskog navijaca. Sta ce, razocarali se u neuspeh svoje reprezentacije pa izvrsili samoubistvo. Na licu mesta. Istice 94. minut, Markus Merk svira kraj. SCG sampion. Svi igraci grle/ljube Dusana, prilazi i tata..."sine moj". Sa tribina silazi Roman Abramovic. Nosi ugovor, sitno kucan na 23 strane i naliv pero sa crnim mastilom sa igraviranim zlatnim slovima "Chelsea. "Ajde Dusane sam napisi sumu i potpisi ugovor. Naliv pero mozes i da zadrzis". "Ma mars bre u pm" uzvraca Dusan. Nekim cudom tu se nasao i sef strucnog staba OFK Beograda Slobodan Krčmarević. Cestita Dusanu uz komentar "e, j**i ga, izvini sto si pola sezone grejao klupu ajde sredicemo da ti se produzi ugovor do 2009. sa povecanjem plate za 500 evrica mesecno i obecavam da ces biti u prvom timu.
Dvadeset dana posle WC Germany 2006 u najvece evropske luke iz Kine stizu kontigenti plavih SCG dresova sa natpisom PETKOVIC na ledjima ali bez broja. Jbg, Kinezi zaboravili da stave broj... u stvari ja ga ne znam...

Gale

Fudbaler..koji zna ko laze

pre 17 godina

Cuti lenstino, neznalico, naduvenko i lazove.
Uleces startom koje ni u Mozambiku fudbaleri vise ne koriste, toboze da dokazes poozrtvovanost!
Izbacili su te i pre 8 godina pre nego sto si pretrcao 10 metara, najuren si iz Celzija, sedis na klupi u Spaniji, sudaras se sa Milosevicem kao totalna lujka koja nevidi i neprocenjuje.
B92...ne objavljte o njemu i Stankovicu nista vise, ne srozavajte nivo pisuci o ovcama.
Petkovic sa takvim 20god zastarelim fudbalerima nista nije mogao da uradi.

Mirjana

pre 17 godina

'alo fudbaleri cujemo li se? Niste vi nicemu krivi. Krivi su oni sto vas nisu dobro izabrali, dobro trenirali. O kakvom kajanju i razocaranju pricate? Ljudi, uzivajte u svojim lepim zivotima i okanite se gluposti. Nama i onako nema spasa a to nema veze sa vama

boris

pre 17 godina

evo idem da se obesim zbog osecaja krivice.
sad bi napisao sta stvarni mislim, ali mi onda nikad nece objaviti komentar.
more fekalnom motkom razjuriti zvezdine i partizanove vezare !!!!

nezavisni strijelac

pre 17 godina

Moje misljenje je isto, strasno sam razocaran.
Razocaran sam zato sto sam vjerovao da mozemo bolje.
Tako se ne brane boje svoje zemlje.

young dolaze

pre 17 godina

Kezman je najmanje kriv. Da li ste vi videli recimo drugi gol Argentine. Pa to se napad razvijao od svlacionice, da bi ovaj na kraju samo podmetnuo nogu i dao gol. Kako vi mozete od nekoga ocekivati da poentira kad nema ko da mu doda loptu? Nije Kezman igrao u odbrani i primio 6 golova. Generacije se moraju promenuti iz svih sfera naseg zivota.

Vlajko

pre 17 godina

Sta se bunite, pa pobedili su "plavi"?

Za kapitena je bitno da je njegov broj 100. vredniji od Zigicevog starta. Srpski dres dalje od njega.
Smlateja Zenkam je krenuo agresivno, ali tek u 70 min.
Mrsajic na domacem terenu kao i teren, zatvorena svest.

Kad je bal nek je i tango Argentino.

vorpatril

pre 17 godina

E bre komsije, a tako dobro vam je islo u kvalifikacijama! Mi zaginusmo junacki, ocekivah to i od vasih! Vise srece drugi put! Navijajte za komsije protiv Japana mozda vas obradujemo!

Srdjan, Ceska

pre 17 godina

Sve "je to zivot" i "zivot ide dalje"... ko je sledeci sa filozofijom o zivotu. Pa ovo je veci skec od Monti Pajtonovog - Meaning of Life!!!

Drazz

pre 17 godina

Ti kao veliki vernik moras da pazis da ne povredjujes svoje kolege na poslu!Boris se OK,ali ne moras da toliko krljas kada ti ekipa gubi.Ja sam se nadao da si ti pametniji od krljaca:Batice i Sinise, ali brate tesko.

jorgovan

pre 17 godina

e, kežmane, kežmane, kaznio te gospod bog što se nisi pomolio i zapalio sveću pre utakmice. a krstajić je danas, na kvarno, pojeo kobasicu sa pivom, umesto da posti. ništa od vas, prepustite fudbal nekim zanimljivijim ekipama koje treniraju, uigravaju se i motivišu se , i prionite na izgradnju manastira diljem zemlje.

srbenda

pre 17 godina

mars kuci, nemoj vise da nas brukate... jedno je izgubiti, ali ovako. Pa zasto nassa reprezentacija nemoze da se oprosti normalno sa nekog takmicenja, negoo 5:1 Holandija, pa i sada ovo 6:0.

Idite u Vase klubove, zaradite nplate, ali molim Vas, nemojte vise da se "borte za Vasu otadzbinu".

Koliko god da ih mrzim, svaka cast hrvatima, i od sada navijam za njih....

FSJ, FSCG, FS, kako god, mars u p....m..... dalje od sporta...

Sale

pre 17 godina

Bruke jedne i tuge! Vi ste definitivno samo za da se pojavite u spotovima pevaljki (narocito "zvezda" tipa Zorane), da se slikavate za "Svet" i "Skandal"... To je vas nivo i vas najveci domet u zivotu. Bruka je blaga rec za to sto vi radite. Da imate i trunku karaktera, pola tima bi izvrsilo samoubistvo! Pardon, osim vas vernika kojih je malo previse za moj ukus i koji ne bi da hule na Boga. Stoko jedna!

Bojan

pre 17 godina

ma da i ja sam kriv jer sam navijao srcem KAO STO STE VI REKLI DA CE TE OSTAVITI SRCE NA TERENU. A vi niste ostavili ni grasku znoja

Marko

pre 17 godina

Dragi moj Mateja, voleo bih da procitas ovaj komentar da ti malo dopre do tvog fudbalski ogranicenog mozga sta ste danas uradili ti i tvoje genijalno glupave kolege. Naime, ovaj razocarani i napaceni narod vec decenijama ceka neki razlog za radost od vas tzv. fudbalera, medjutim kao po pravilu vi ne mozete da pokazete ni trud, a pogotovu ne kvalitet koji nesumljivo NEMATE!!! Dakle, kao jedino resenje vidim da svi vi prestanete sa svojim laznim patriotizmom da dajete nadu lako povodljivom narodu i okrenete se vasim klubovima u kojima takodje grejete klupe ili igrate zahvaljujuci teskoj finansiskoj situaciji istih.

Milan

pre 17 godina

Bože me oprosti Srbojo i srpski navijači,ali najgore od svega je što je većina nas pre 3 dana navijala da Hrvati izjednače jer su nadigrali Brazilce,a danas smo navijali da Mesi zakuca i sedmi ovim našim kretenima kojima su napunili .... lovom i niko se posle ovoga neće vratiti u Srbiju.
I dalje sa verom u kralja,otadžbinu i mjku Srbiju

Borko

pre 17 godina

E, jor-govane, jor-govane, danas se ne posti posto je nedelja pred petrovski post, tako da pravoslavni vernici mogu da piju i jedu sta hoce!

Bez obzira da li ispali ili ne sa svetskog Prvenstva, Srbija je medju 24 najbolje svetske ekipe. To je veliki napredak u poslednjih 16 godina.

Dace Bog, bicemo jos bolji i jaci u buducnosti. Neka nas samo zdravlje posluzi!

Ziveli!!!

Srbija, Srbija, Srbija!!!

bojan budisavljevic

pre 17 godina

Kezmane neznas bre da igras fudbal i zdravo. Igras jer si platio savezu kad si iso napolje, i pricas o dobroj atmosferi da nije bitno ko igra a ko ne a kad tebe Petko kao najgoreg na terenu izvede onda frka majstore...
Pomiri se sa tim da sa loptom neznas nista osim u nekoj tranvaj ligi mozes ucackati neki otpadak, molim te ne igraj vise za Srbiju. Hvala, navijac Srbije.

super_aleks

pre 17 godina

Ovaj decko je zaista neverovatan.
Sta reci o coveku koji sam padne 20 puta u toku jednog poluvremena i ne uradi nista drugo osim sto dobija crvene i zute kartone. '
Njegove kvalitete je najbolje procenio Murinjo i izbacio ga iz Celsia kao sto je i zasluzio.
Kezman je jedna izuzetno negativna licnost koja svojom agresivnoscu unosi stres u celu ekipu. Da ne govorim o njegovoj uobrazenoscu i zeljom da uvek bude u prvom planu.
Mozda mu nekad bude jasno da se suvim patriotizmom i grubostima ne dobijaju utakmice vec treba malo ukljuciti i mozak. Mozda on to i shvati,ali ce biti kasno i za njega i za njegovu karijeru koja je ocigledno u silaznoj putanji.

Vojislav

pre 17 godina

I treba da vas je sramota! Kezman smatra da je neki vodja tima - na koji nacin ? Sta je on a i Sava Milosevic uradio na ovom prvenstvu? Sava odigrao 100 mec koji ce zeleti da sto pre zaborave, Kezman uspeo da odigra cak jednu i po utakmicu pre crvenog kartona! Vodje tima? Pa kod vukova kada je vodja tako nesposoban ostali ga oteraju! Batalite fudbal, nije to za vas!

Vladimir

pre 17 godina

ma kakvi prestogo pokazan crveni karton. Start sa obe noge. Sto je najgore nije mu prvi put. Ponavlja se. Njemu je izgleda lakse uterati u d... nego u glavu.

ALEKSA davidovic

pre 17 godina

Mislim da gospodinu Petkovicu nije mesto da bude SELEKTOR jedne reprezentacije.Ovaj rezultat je velika sramota za nas fudbal.

jovan

pre 17 godina

Mateja je zreo za jednu nezrelu i diletantsku fudbalsku sredinu, pa mu toplo preporucujem FK Partizan, utociste rekonvalescenata, gdje ce praviti drustvo Tomicu, Ciricu,Nadju,itd

Jokas, Niksic

Micko

pre 17 godina

Dok se Divac maltene hapsi zbog vojske koji je osvojio tolika zlata, dok se proganjaju talentovani i skolovani zbog istog, ova gomila lakrdijasa se tretira kao nacionalno blago. Pa ove treba sve pohapsiti zbog pronevere drzavnih para i izbegavanja vojne obaveze.
Cekaj malo oni su placeni i poslati da igraju i da se trude a ne da se biju na treninzima. Sram vas bilo!!!!! olosh izdajnicki!!!!

Vlada Zem

pre 17 godina

Jel' neko ovde posmatrao utakmicu??? Jel' neko video "Ljuboja nonšalanciju", mislim, čoveka ne zanima reprezentacija. Šta ste se navrzli na Kežmana, čovek se bar bori (dobio crveni na 3:0, baš presudno, o.k. ono za starije, ha-ha), ali (stariji) momak je imao pola lopte u nogama na 2 utakmice. Sreeediiinaaa....

Andrej

pre 17 godina

Tebi covece nesto nije u redu u glavi. Trebao si malo radosti da pruzis narodu, a uspeo si da nas obrukas, i to za narednih par decenija. Daj boze da se toga setis svako jutro kad se lepo pomolis, prekrstis...nema sanse da nam se ti opravdas posle ovoga. Mars u Spaniju.

srba

pre 17 godina

svi ste krivi i treba da ispastate - znaci po dzepu! Ne verujem da ce vas boleti, ali to definitivno treba uvesti. Stimulacije i destimulacije! Dokle bre da se zajebavate i igrate kako hocete?
Kako je moguce da Petkovic ne vidi da ti i Sava ne mozete da date gol iole ozbiljnijoj ekipi, a svi ostali to vide? Corav? Lud?
Razocarao sam se kad sam vido Kezman i Sava u napadu, Nadj i Duljaj na sredini? Automatski smo imali cetvoricu manje i to je to!
Ajde odjebi sa svojom arogancijom i ne zaludjuj se da si vodja. Deki i ti malo da odmorite, Sava u penziju, Nadj takodje i ima nade....I dosta vise sa defanzivom!

SRBENDA

pre 17 godina

Na celu sa "Milosevicem" i "Hej Sloveni",kako nam je bilo pre tako nam je i sada.
Zivim za dan da zasvira ""Boze pravde" a zastava crveno ,plavo i belo a u sredini dvoglavi orao sa 4 S.

jil

pre 17 godina

šteta što igraju takvi igrači u reprezentaciji a imate bolje koji griju klupu vašim "zvjezdama". Šteta što nakon kvalifikacija i primljenog 1 gola, u dvije utakmice ste primili već 7. Šteta zbog onih vaših navijača koji su platili karte, put i svoje vrijeme utrošili da bi navijali. A najviše šteta što se nećemo sastati u finalu! ;)

Deki

pre 17 godina

Kao pravi vodja generacije, lepo sebe uhvati za rucice i odvedi daleko daleko daleko, iza sedam mora i sedam gora, sedam planina i sedam dolina da te nase oci nikad vise ne vide... A mozes povesti i jedno desetak kolega iz " plavog tabora".

Andrej

pre 17 godina

Ima nesto u Kezmanu.Srce.Veliki pozdrav Mateji (ako cita ovo).Idemo dalje Mateja uz "Boze pravde".Zelim ti jos mnogo utakmica u plavom dresu.Veliki sam navijac Crvene Zvezde, ali stvarno cenim tvoj odnos prema dresu, Srbiji, sto tako lepo prepoznajes nesto najlepse sto imamo-nasu veru.
Nije islo sad, pa sta.Jedva cekam jesen, ime Srbija, nasu himnu, da zbijemo redove i da ih odeljemo u kvalifikacijama sve. Istinski verujem da je to moguce.Idemo dalje.

MAXIM-MILJAN

pre 17 godina

Jos jedan u nizu poraza naseg velikog `NEBESKOG NARODA` ali opet cemo mi onu nasu izgubili smo sve bitke ali nismo rat mislim da smo ovaj put izgubili sve i rat i mir i svaku nadu za bolje sutra...
cemu da se nadamo cemu ja koji sam igrao fudbal i ostavio ga zato sto sam morao u rat da podjem sa samo 19 dina kao sto sam bio ostavljen od trenera i presednika u klubu isto bese u ratu i od vodnika do pukovnika sta da vam kazem mislim glup primer ali kakava narod taka drzava a kaka drzava taki nam i fudbaler
EEEEEE jadan li smo mi narod SRBIJO MAJKO bog ne ti je u pomoci sa ovakim ljudima koji ni srce ni dusu namaju a bore se i za veliko se spremaju...

Robert

pre 17 godina

Mislim sta reci ,slika i prilika.Mislim da smo mi vece ovce nego oni ,jer dozvoljavamo pored svih budala ,da nas jos i fudbaleri foliraju ,vuku za nos i lazu ,kao boze moj ,Argentini je sve islo od noge.Pa krokodili jedni vi neznate ni da HODATE.Bruka i sramota ,ma je.... neznam vise ni sta da napisem!!!!!!!!!!!!

nemojte ljudi

pre 17 godina

Nemojte tako... Ostaće Kežman upamćen po dve stvari. Prvo - sjajno se kretao bez lopte, jedini problem je bio kada ona krene ka njemu, ali to su bile retke situacije, tako da je većinu vremena na terenu bio sjajan. I drugo - svaki put kada bi se neko pomučio i isporučio mu loptu za kojom bi on tek forme radi malo potrčao, on je podizao ruku sa palcem u autostoperskom položaju i potom aplaudirao.
Nisam primetio da su to radili drugi napadači na SP (oni su uglavnom šutirali na gol). Zato je on jedinstven i neponovljiv i mislim da mora da igra u reprezentaciji bar do 65. godine (kada ga više nećemo moći primoravati jer ispunjava uslov za penziju).

Rassko

pre 17 godina

Kezmane, kad skines Miroslavljevim pismom pisanu tetovazu sa ruke, prestanes da se krstis i glumis verskog fanatika i pravoslavnog fundamentalistu, obrijes kozju bradicu i arapske zulufe, procitas nesto vise od Dobrice Cosica, Matije Beckovica i rasiste Nikolaja, i to sve ne zato sto sam ti ja to rekao, nego zato sto si shvatio da moze i drukcije da se radi, ponasa, razmislja, tada mozda i neces onako krvnicki startovati na drugoG COVEKA pre svega, i on jede fudbalski hleb kao i ti, sta da mu slomijes noge, da nikad vise ne zaigra? Kazes: "mozda sam prestrogo dobio crveni karton..." Daj Boze, ako te ima, da takve kao Kezman VISE NIKAD U ZIVOTU NE VIDIMO! DA TI JE TO DOZIVOTNI CRVENI KARTON! Pa idi u neki manastir, budi kaludjer i bicuj se do kraja zivota! Ako u medjuvremenu ne predjes u islam da bi igrao, mozda, negde u Emiratima, gde ima para. Sto me ne bi zacudilo, dapace, sto bi rekli bivsa braca Hrvati, koji su poginuli u utakmici protiv Brazila, alal im vera, svaka im cast! Kod njih Kezman ne bi nosio lopte! u vrecama! Ni vodu! Mozda bi je zagadio! Eto toliko.

majk tajson

pre 17 godina

Kad nekog ne možeš da pobediš zato što je puuuuuno bolji od tebe(a više se i trudi,ruku na srce),najbolje je da probaš da mu polomiš noge.Alo Mateja,ti bar igraš u inostranstvu,ti naši fazoni prolaze kod korumpiranih sudija:Radomana i ekipe ali u Evropi,čisto sumnjam. PUTUJ EVROPO,NE ČEKAJ NA NAS

Zvezdas iz Hamburga

pre 17 godina

Ma Covece, kako ti nije sram za tvoju izjavu!? Nezasluzeno za direktno ulecivanje u igraca!!! Pa, jer si koristio Kokaina, pa da lupas takve gluposti?? Covece ti si obicni smrad, koji, ako se ide po kvalitetu igraca, ne bi ne smeo da igras na ovom prvenstvu! Svi drugi su ti krivi za neuspeh, samo ti nisi. Takav fudbalski otpad kao ti i tvoja braca Stankovic i Milosevic ne bi nikada igrali pod Klinsmanu, Van Bastena ili Pekermena!!

Milorad

pre 17 godina

Sram te bilo. Namerno si uleteo coveku sa obe noge da bi dobio crveni. Svesno si isao na to. Pobegao si sa borilista. Nikada vam rec ruznu ne bih rekao (kao sto nisam posle Holandije nego vas hvalio kad god bi neko pricao negativno) ali posle ovakve utakmice (cast izuzetcima Ljuboja, Djordjevic, Ergic) mogu samo da vam kazem da ste obrukali naciju. Nije sramota izgubiti, sramota je predati se i pobeci. Da li si nekada cuo za izreku "Ognjem i macem, na megdan jacem"??? Sigurno da nisi, i da jesi, nemas pojma sta to znaci jer si kukavica u dusi.

Machelius

pre 17 godina

Ma ljudi manite se vise da napadate napadace. Pre svega, do njih skoro da nije ni dosla lopta! Slazem se da se impuls mora staviti na stranu i tu si Matko bas zeznuo motku (i repku i naciju). Mislim da bi trebalo da se pozabavimo drugim likovima u celoj ovoj prici. Mi smo jedva prelazili sredinu!!!

dado

pre 17 godina

"Izašli smo napaljeni, rešeni da nešto promenimo."

Ha, ha, na sta ste se vi napalili, na nekog u publici?


"Nadao sam se da ću svojom agresivnošću pomoći ekipi da se podigne u poslednjih dvadesetak minuta"

E da si kako mogao tom agresivnoscu petorici Argentinaca da slomis nogu jednim startom.
Mozda bi se nasim napaljenim u tom slucaju sta i podiglo.
No jos uvijek imas vremena da nesto promijenis, skines gace i dignes carapice (vise puta si carape podigao nego loptu sutnuo) te tako pomognes suigracima da im se malko podignu.

" Što se tog kartona mislim da je bio nezaslužen"
Pa da kao sto rekoh trebao si petorici nogu slomiti pa da bude opravdano.

DORDE LJUBOJEVIC

pre 17 godina

hej kezmanu toliko sam se radovao i prizeljkivao barem neresenim rezultatom sa plavima, ni na kraj pamet dacemo primiti tolike sramotne golove.Svi do jednoga glavu dole obrukaliste nas, ostavite reprezentaciju jer ovakvom igrom i zalaganjem niste ni zasluzili da igrate ni u buduce.Neka vas je sramota sve do jednog obrukali ste zemlju i nas koji zivimo u inostranstvu.U buduce stvarajte ekipu mladu, brzu, kolektivniju koji ce da ginu za grb sto nose na dresu.(zvezdas iz kanade, 16 jun 2006 22: 13)

Novi Zeland

pre 17 godina

Neko je ranije rekao: dali ste sve od sebe I cestitke na trudu!!! KOJEM TRUDU? Da su stvarno dali sve od sebe I izgubili, niko im nista ne bi rekao. Pa oni se nisu potrudili ni da potrce…Izgleda kao da su odlucili da gledaju kako Argentina igra fudbal (samo nisu svatili das u oni protivnici).Nije samo Kezman kriv za najlosiju odigranu utakmicu u ovom celom prvenstvu.Da su doneli deset baba I deda iz starackog doma da nas presentiraju, mislim da bi bolje prosli. Ako Petkovic ima I malo savesti, otici ce u penziju posle ovog prvenstva.

darki

pre 17 godina

I mladi su na Olimpijskim igrama izgubili 7 -0 od argentine tako da se za buducnost ne trebamo plasiti nastavice oni gde su ovi nasi stari stali jer ovi su izgubili samo 6-0 ipak jedan gol manje tek toliko da se zna koje stariji i iskusniji.

Freddy

pre 17 godina

Ako imas obraza nikad vise neces igrati za tu reprezentaciju. Hteo si agresivno???? Ma ti si video koliko si nemocan i nikakav, isao si da polomis coveka.

zedstarr

pre 17 godina

kezman je dao odluchujuce golove koji su nas doveli na svetsko prventstvo. ako on nije nishta uchinio za reprezentaciju... znate shta, oni koji ga kritikuju jednostavno nisu normalni.

mislim da ovi komentari postaju ruglo i da bi ih ili trebalo ugasiti, ili bolje filtrirati. meni je jasno da je mogucnost komentarisanja vesti jedan od najboljih nachina za povecanje posecenosti sajta, ali ovo zaista postaje gore od nashe skupshtine. toliko pljuvanja, gluposti, nebuloza...

mislim da b92 ovo ne sme sebi da dozvoljava.

Charlie Chaplin

pre 17 godina

Ipak, setimo se briljantne pobede nad reprezentacijom Koruske. Jos nesto, gradjani Koruske su mnogo dostojanstvenije dozivili svoj poraz, nego mi protiv Argentine. Ne zaboravimo: vazno je ucestvovati!
Osim toga, nas krasi drugarstvo i kolektivni duh, dok su ostali duhovno siromasni i otudjeni. Sta im onda vrede pobede. Bez nas, fudbal bi bio samo sport, a mi smo ubacili malko humora i tragedije, bas kao Stari Grci. Vreme ce to pokazati i svet ce nam skinuti sesir...
Nismo mi krivi, svi nas mrze zato sto smo lepi i pametni, a i raspored zvezda na nebu bese potpuno pogresan. Ofanzivna taktika, mada lepa za oko, ipak nam nije donela ocekivani rezultat. Mozda ipak da odigramo nesto zatvorenije protiv Slonova? Sve mi se cini da su oni mnogo pokvareni i da ce pokusati da iskoriste trenutnu slabost u nasim redovima...
Ako nista drugo, bar necu morati da gledam Kezmana. Jeste da je igrao odlicno i "ostavio srce na terenu", nego, ne svidjaju mi se njegove tatuaze.

(--)>

pre 17 godina

E ljudi, prvo igrali su za ne postojecu drzavu,drugo, nadam se da ce da nam osvetlaju obraz kad budu igrali za reprezentaciju Srbiju,a trece kakvi ste vi navijaci?!Kezman je CAR i BOG kad nas je odveo na SP, a sad je odjednom majmun,maneken,neko ko nama pojma da igra fudbal...Svaka vam cast svima vama "vatrenim navijacima".Kezmane care,bice bolje!

Milutin-Frankfurt

pre 17 godina

E moj mali seronja - ti vodja ?!Mozes samo da vodis ovce na livadu.Bolje sutaju seljaci kupus po pijaci nego ti loptu.Poslo bi ja tebe malo u vojsku pa da ti tmo pokazu sta je dribling !

UN

pre 17 godina

LJUDI PRETERALI STE,I TO ZESTOKO STE PRETERALI !!!! KEZMAN (I SAVO M.) JE NAPADAC KOJI NIJE DOBIO NIJEDNU LOPTU...BRE.....NIJEDNU!!!!....PA STA ON DA RADI?JE'L ON KRIV STO NISMO IMALI SREDINU??JE'L ON KRIV STO STANKOVICA JEDNOSTAVNO NEMA NA UTAKMICAMA??...

t

pre 17 godina

E moj ti, pa kako neopravdano.
Pa jel lepo kaze uklizavanje sa dve noge - crveni.
To sto si ti majmun pa svoju borbenost mozes da iskazes samo tako a ne nekom igrom, to je druga stvar.
Eeee, samo da ne postanes novi Savo kog niko ne moze da izbaci iz reprezentacije. Da 'ocete vas dvojica sad zajedno u penziju, pa mozda nesto i bude...
Dace bog novog selektora koji te nece ni zvati!

Slobodan Petkovic

pre 17 godina

Ljut sam pre svega na sebe sto sam se primio posle onih navodno nesrecnih 1:0 protiv Holandjana, a onda
sam video da nam je ovo sa Argentinom prava mera.
Sta jos reci... nasi fudbaleri bi hteli pre svega da
sude, a tek onda eventualno malo i da potrce na terenu, a sve vise je ocigledno da su sudijske odluke
neprikosnovene. Ali nase zvezdice sa par stranih reci
u izrazavanju nikako da shvate. A gresni Kezman i dalje bez trunke stida tvrdi da je vodja. U cemu?
Dva "glavna" igraca vec u prvoj utakmici su zamenjena
jako rano ZBOG LOSE IGRE, a u drugoj vodja dobije i CRVENI KARTON. I uz sve to price da smo imali los dan. NIJE-NEGO. Probajte bar na kraju protiv "Slonova" da postignete JEDAN GOL i izvucete
nekako JEDAN BOD. I nemojte davati nikakve izjave, VI
POLUPISMENI i NADUVANI, jer nama navijacima je ionako
sve jasno.

svemirko

pre 17 godina

Boj na Mundijalskom polju:
privode cara Matiju k sultanu Mesiju.
sultan Mesi: Jutros u svili i napaljen a sad s crvenim kartonom i iskljucen. Jutros ko pobednik a sada ko izdajnik.
car Matija: Mesi, kad vidim ovaj vas argentinski poraz i nasu srpsku pobedu...
sultan Mesi: poraz?moj? Pobeda,vasa?
car Matija: Tvoj poraz Mesi je u tome sto ne vidis u cemu je nasa pobeda.
sultan Mesi: Mora matija da si izgubio mnogo adrenalina kad si se napaljivo gledajuci argentinke pa ti se muti u glavi. Pogledaj ove golove po terenu, jesu li to golovi porazenoga ili pobednika? I pogledaj onaj crveni karton, jeli to karton srcanog ili plasljivog igraca.
car Mateja: Sidji Mesi i pogledj dobro taj karton. Ne vidja se svaki dan takav karton. Vidi kako je lep crveni karton kojim se kupuje carstvo nebesko.
sultan Mesi: E sad je dosta. Ova zlatna kopacka mnogo prljavo igra. Izbacite je.

ljubinka

pre 17 godina

Pa i nismo mogli drugo sta ocekivati,prvo najjace protivnike smo dobili,drugo nisu krivi samo igraci,tu je i politika umesala prste,igracima zameram sto nisu mislili na narod nego su dozvolili da politika umesa prste u sport.Moj savet nemojte nikada vise da igrate kvalifikacije jer na kraju uprskate sve