Nedelja, 12.08.2012.

12:06

Crnogorke besne na sudije

Rukometašica Crne Gore Bojana Popović izjavila je posle poraza u finalu OI od Norveške da su sudije pomogle Skandinavkama da dođu do zlatne medalje.

Izvor: SO

Crnogorke besne na sudije IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

56 Komentari

Sortiraj po:

dr.Tuber

pre 11 godina

Trebali ste bolje da rasporedite pomoc sudija za vaterpolo i rukomet.Ovako sve dadoste na bazen i nista vam to ne pomaze,pa ste na parket izasle "nezasticene".Koliko mi je drago zbog toga,ne mogu vam to opisati.Presrecan sam,djavo je hteo,ali vam ne dade Bog!

Dragi

pre 11 godina

Crnogorskim vaterpolistima ni sudije nisu pomogle da nas pobede. Da su i Crnogorke toliko bolje od Norvežanki ni sudije im ne bi mogle odmoći. Prema tome, idite kod Mila i jecajte zajedno sa njim!

milan

pre 11 godina

ja sam porjeklom iz crne gore ali
sam srbin,i svi oni koji se oglasavaju crnogorci neka se stide svojih predaka,jer ta nacija ne postoji,postoji samo srbin iz crne gore.nemogu vise da pisem o ovim stavarima jer postajem toliko nervozan da cu dokraja preci u kineze

Tata

pre 11 godina

Samo cu reci da smo 18 minuta drugog poluvremenaq igrali sa igracem manje. Da se to Srbima desi kukali bi na medjunarodnu zavjeru epskih razmjera.
(a, 12. avgust 2012 13:28)
----------------------------

Vidim, vi ne kukate.

Jovan

pre 11 godina

Jesu norvezanke bolje, ali su sinoc tetkice sudije odradile jako prljav posao. Sudjenje je bilo vrli tendenciozno i na ruku fabotizovanoj ekipi Norveske. To je na zalost zaostavstina vremena u kojima su Srbiju i Crnu Goru pamtili samo po zlocinima-pa daj da ih kaznimo digod. Sve u svemu-sramota za sport i olimpijadu.

Zgembo

pre 11 godina

Da niste pokupili (pokupovali) naše igračice ne biste ni u prvih pet bili. Treba da budete prezadovoljni, a ne da krivite sudije. Što niste kolektivno napustili pobedničko postolje kao Hrvati 1995. u znak protesta? To bio vrhunski častan potez onoga ko ne prihvata nepravdu, ako ste baš toliko sigurni u da ste pokradeni. Sve ostalo je pravdanje za narodbe mase. Bravo za najbolje i najlepše rukometašice, zna se - Norvežanke.

The Firm

pre 11 godina

I ja bi bio da me onako neko pokrade u finalu OI za zlato! Za to se svaki sportista priprema godinama i onda dodju Norvezani nemocni i nameste sudije i onako pokradu utakmicu! One sestre Bonaventura su trebale da stanu zajedno sa Norvezankama i da prime zlatnu medalju. Citao sam dosta komentara stranih novinara i svi su rekli da su Norvezanke najblaze receno pogurane ka zlatnoj medalji. Velika sramota za IHF. Ovako se nesto i mojoj Vojvodini desilo u fudbalu samo sto to ne moze po znacaju da se poredi sa ovim. Ipak je publika na kraju Crnogorke pozdravila najvise i samim ponizila Norvesku kako je i zasluzila!

seka

pre 11 godina

Pa vi ste totalno iskompleksirani šta vam je ljudi srpkinje i crnogorke vi niste normalni. Pa znači li to da mi treba da mrzimo Novaka Đokovića koji igra za Srbiju. Vi ste bolesnici pravi.

BG

pre 11 godina

Mnogi su pricali o tom rukometu sinoc i rekoh sebi da cu odgledati snimak. Mislio sam da je standardno balkanski mentalitet "ne mogu se pomiriti sa porazom" u pitanju dok nisam vidio svojim ocima! Ne mogu da verujem da se sve ovo dopusta Norvezanima, da ovako namestaju sudije. Sramotno sta se izdesavalo. Sa igracicom manje Crnogorkama ponisten gol za preokret ukupno tri cista gola ponstena...iskljucenja je sramotno i komentarisati, bruka! Nad Bojanom Popovic bar tri puta je trebalo da se svira iskljucenje,a jedna Norvezanka je tako bezobrazno koljenom usla u nju, za cisti crveni, nije dobila nista, ama nista! 20min sa igracicom manje u drugo poluvreme, sta vise reci nez kradja. Crnogorke su u prvo poluvreme same propustile par sansi...trebalo je da bude bar 7:2 ali losa dodavanja i Norvezanke preokrenule na 6:4. Sramota me i ovih pojedinih komentara mojih sugradjana. Treba da se stide,a sutra traze pravdu neku za Srbiju...

haylee

pre 11 godina

a vi se sad okrepite u kafani na cetinju. ovo nije mesto za simpatije prema vama. nadam se da cemo vas potopiti i u vaterpolu. uz korektno sudjenje.

Indijanac

pre 11 godina

Kakva blamaza Norveske! Neka im ide na cast! Kako da ne budes besan,treniras celi zivot, prodjes grupu, izbacis redom sve i dodjes do finala i budes bolji i nadju se nekakve dve sestre/brata i onako te brutalno pred celim svetom pokradu! Svaka cast Crnogorkama. Zasluzile su pobedu apsolutno i bile bolje. Imale su gresaka na pocetku utakmice za veliko vodjstvo ali su ipak odigrale koliko su mogle. Norvezanke su bar jos 5x trebale da budu iskljucene kada su vec Crnogorke onoliko iskljucivali... U svakom slucaju ovo je sramota i za IHF i OI. Treba tuziti ove dve sestre i podnet zalbu OI komitetu i IHF-u! Sramota!

realan skroz

pre 11 godina

Obozavam Crnu Goru. Gledao sam pazljivo celu utakmicu i mogu reci da je sudjenje bilo vise nego korektno. Cak sta vise, sudije su mogle iskljuciti jos nekoliko puta crnogorske igracice, ali su im progledale kroz prste. Vise nego zasluzena pobeda Norveske, bile su bolje u svim segmentima igre.

Darko

pre 11 godina

Sramno ponasanje i Crnogorki i ovih nasih Srpkinja sto igraju za njih. One su sve izgleda zaboravile da su imale 10 sedmeraca protiv Francuske i da je bilo pravde one verovatno ni polufinale ne bi videle. Govore o Norveskoj(koja je najbolja na svetu) kako je nije bilo nigde, a Norvezanke su imale 5 puta tezu grupu od njih, a same Crnogorke su prosle dalje kao poslednje zahvaljujuci tome sto su imali za rivale reprezentacije poput Angole i Britanije. Radicevic prica na sav glas kako su za klasu bolje od jedne Norveske i govori kako im niko nije ravan. U pobedi se ne ponesi, u porazu se ne ponizi

sramota

pre 11 godina

Citam neke komentare i ne verujem kako ima ljubomornih i zavisnih ljudi! Crnogorke cestitam vam od srca! Mnogo ste bolje bile i zasluzile ste zlato! Norvezanke su se izblamirale onoliko puta igraca vise i onakva kradja sudija i opet su vas jedva dobile,a najsramniji detalj po meni su opet one uradile na kraju dok su sve Crnogorke stojale i aplaudirale Norvezankama one su isle da daju gol iako je bilo par sekundi do kraja... Milo mi je sto ste dobile najvece ovacije publike kada ste primale medalju! Pozdrav iz Srbije iz Novog Sada!

srbija

pre 11 godina

bas sam se iznenadio sto se crnogorci zale na sudjenje. pa nije valjda neko jaci i bolji od njih, dje to moze, od onakih junakinja.
a italijanski i nemacki komentatori su se cudili na onolika iskljucenja jer nisu mogli da veruju kako one balvanke ne mogu da skapiraju kako da igraju. bezte bre u planine, nije za vas internet. zao mi sto ste i dosli u finale uopste, kladim se da je sudjenje do finala bilo besprekorno

evviva, evviva! ha ha ha!

pre 11 godina

Mora da su sudije čule koliko ste Srpkinja dovukli u ekipu, pa su zato bile protiv vas. Znate poznato je da svi mrze Srbe, to mora da je neka udružena zavera....

Slatko se nasmejah, kakvo bi sudjenje tek imali da je umesto malene Norveške sa polarnog kruga bila neka moćnija zemlja, i to članica EU.

zeil

pre 11 godina

Nisam gledao. Ali znam da kad "nasi" ospu paljbu po sudijama sto nas iskljucuju u vaterpolu, da igramo najtvrdji, citaj najgrublji vaterpolo. Onda je to i logicno - odnosi se na Srbiju, Hrvatsku i CG. S druge strane, ne bi cudilo da sudije pomazu Norveskoj kontra "neznane" Crne Gore. Svakakvih tu interesa ima. Nije tu nevina ni CG, od smesne Evrovizije do prvog im vaterpolo prvenstva. 'Ajde da kazemo da se RSCG nije dobro spremio za ovo finale u marketinskom smislu.

Има нека тајна веза

pre 11 godina

Хрвати после пораза њихове теквондисткиње: "Криве су судије."
Срби после пораза од Италијана у ватерполу: "Криве су судије."
Црногорци после пораза у ватерполу: "Криве су судије."
И после кажу да нисмо исти народ.

jamezdin cveće

pre 11 godina

Čestitke susjedima crnogorcima iz Hrvatske. Svaka Čast. Navijao sam za vas ali eto to je sport. Nemojte biti tužni. Norveška je ekipa velika poput francuza kod muškaraca i nije sramota izgubiti od njih. Borbene ste i divne i opet velike čestitke.

a

pre 11 godina

Samo cu reci da smo 18 minuta drugog poluvremenaq igrali sa igracem manje. Da se to Srbima desi kukali bi na medjunarodnu zavjeru epskih razmjera.

mrki

pre 11 godina

gledao sam utakmicu dva puta (sticajem okolnosti), i na osnovu toga mogu reći da je suđenje do 12 minuta pre kraja bilo ok, ali da su sudije u tih poslednjih desetak minuta barem 6-7 puta sudile u korist norvežanki u situacijama gde nisu MORALE (isključenja, koraci, poništeni golovi itd.)
nijedna odluka naravno nije bila tako očigledna da se može zvanično uložiti žalba na nju, niti su pojedinačno odlučivale utakmicu, ali su sve zajedno itekako doprinele pobedi skandinavki, t.j. bez njih teško da bi krajnji ishod bio ovakav (vrlo slično utakmici rapid-vojvodina, samo što u rukometu slobodno sudijsko uverenje ima još veći uticaj zbog labavijih pravila)
a zašto je, skoro uvek, suđenje na štetu balkanaca? to vam je slučaj istovetan sa suđenjem na utakmicama partizan(ili c.zvezda) vs. ostale ekipe u srbiji...sudije uvek vuku na stranu uticajnije ekipe, a pravo je pitanje zašto mi to nikad nismo...e to vam je već viša geopolitika!

Besan

pre 11 godina

I ja bi bio besan da se mucim celo prvenstvo i izbacim jednu Spaniju i Francusku i ostale i dodjem u finale i da me onako sramotno i brutalno pred celim svetom pokradu! Ja na to ovako gledam. Pre svega polazim od sebe i sa sportske strane. Ono je nevidjena kradja!

Srbenda

pre 11 godina

Najsramotnije sudjenje koje sam ja ikad video! Briga me bilo ko ce da dobije,ali ruku na srce Crnogorke su zasluzile i videli se da su bolje od Norvezanki. Opste je poznato da one vec godinama namestaju sudjenja i da IHF im u tome pomaze,ali na OI u finalu pred celim svetom...za neverovati! Procitao sam da su Crnogorke imale 29min igraca manje, od cega 20min u drugo poluvreme...sta vise da dodam... Ovo me boli zato sto ce ovako sutra i moja Srbija proci i sve "nebitne" drzave.

Tip

pre 11 godina

Srebro je strašan uspjeh za Crnu Goru i ne možemo "kriviti" nikoga do nas za osvojeno srebro! Pri rezultatu 4:2 za nas, mi propuštamo 10 napada, 10!!! Još je Barjaktarevićka odbranila dosta toga u tim trenucima i umjesto da bude bar 7:2, Norvežanke okreću na 6:4! Pogledajte snimak! Popovićkoj brani 3 puta, 3 puta neuspješno dodavanje za pivota, 2 izgubljene lopte i jedni koraci. Tu smo mogli da ih slomimo, ali nismo i samo smo mi ( naše rukometašice ) krivci.

o shonesi

pre 11 godina

Gledao sam celu utakmicu i moj zaključak je da su sudije bar još nekoliko puta trebale da isključe rukometašice Crne Gore. Rukomet nije borilački sport i sasvim je normalno da se udarci u lice, povlačenja za dres, prljava guranja s leđa i ko zna šta sve još sankcionišu isključenjima. A Crnogorke su sve to radile. E sad, da li zbog prevelike želje ili iz nekih drugih razloga, to samo one znaju...
(Marko, 12. avgust 2012 12:19)

Ili nisi gledao ili eto, samo imas zelju da lupas nebuloze

qwerty

pre 11 godina

Potpuno su u pravu što su besne, treniraš ceo život i onda se pojave neki amateri koji te brutalno pokradu. Svaka im čast kako su istrpele ono, da sam bio na njihovom ja bih verovatno "slučajno" primašio gol za metar-metar ipo svom silinom.
Treba se sad žaliti MOK-u, IHF-u, svakoj mogućoj instanci, a nezavisno od žalbi zasuti sestre sudije tužbama i mrcvariti ih po sudovima, da sve pare što su primile ovako ili onako i svu ušteđevinu na advokate daju.

@Marko

pre 11 godina

Taj sudijski par je sudio Norvezankama i protiv Brazila i gle cuda Norveska stigla -6. A i zakinuli su nas protiv iste Norveske na SP u Brazilu.
Na kraju ovog meca cak je i strucni konsultat jedne strane televizije, francuskinja Valeri Nikola, njihov legendarni golman, rekla na kraju meca da je sudjenje bilo ocajno.
Ovakvu kradju je i najveli laik vidjeo, ti ili se bas ne razumes u rukomet ili gajis neke komplekse.

mne

pre 11 godina

Ovo je sramota da jednu silu kao sto je Norveska ovako sudije guraju,znaci u drugom poluvremenu smo stalno igrali sa igracicom manje i nekad i sa dvije,ovo jos nisam gledao,sramota!al vama svaka cast,ovako se bori za svoju drzavu! Cekamo vas kao da je zlato!!!! vi ste nas ponos!

montenegrino

pre 11 godina

Marko kako te nije sramota da tako nesto uopste napises?! Imas li ti imalo morala i obraza!? Jesi gledao ti sta su radile Norvezanke tokom utakmice, Bojanu samo sto jos motlu nisu uzeli pa po njoj... Ma ti si samo jos jedan iskompleksiran lik...

handball

pre 11 godina

Po meni su vise ostecene Brazilke nego Crnogorke.Uvek ce biti navlacenja za skandinavske zemlje i Nemacku.Ako hoces da igras grubo moras da radis to kao Francuzi.Suptilno biju celu utakmice u granicama igre.Zato Hrvati nisu imali nijednu kontru,polukontru,bez golova sa krila a odlicni Vori skoro potpuno zaustavljen.Kad Vukovic bude nastelovao ove nase da igraju tako nece se desiti da protiv Danske igramo celo drugo poluvreme bez igraca

Marko

pre 11 godina

Gledao sam celu utakmicu i moj zaključak je da su sudije bar još nekoliko puta trebale da isključe rukometašice Crne Gore. Rukomet nije borilački sport i sasvim je normalno da se udarci u lice, povlačenja za dres, prljava guranja s leđa i ko zna šta sve još sankcionišu isključenjima. A Crnogorke su sve to radile. E sad, da li zbog prevelike želje ili iz nekih drugih razloga, to samo one znaju...

Gorki

pre 11 godina

Neki Marko ovdje navede za šta se sude isključenja i kaže da je suđenje bilo pošteno!? Pa zašto za to isto ne isključiše Norvežanke koji put. Ako Norvežanka udari iz sve snage pesnicom u lice Crnogorku jel to isključenje, ako razgrnu odbranu jel to probijanje, kada Crna Gora u 50 min daje gol za vođstvo a sudija ga poništava i sudi faul za Crnu Goru i pravda se da joj pištaljka ne valja pa se nije čulo na vrijeme... Ma prepošteno je suđenje bilo.

doctor

pre 11 godina

Cestitam Norvezankama! Ko gubi ima pravo da se ljuti! Srbijo ,cuvaj Sanju Damjanovic,ona je nova Bojana Popovic,da je ne bi komse "otele"... A,kada prodje vreme Srpkinjama koje igraju za MNE,videcemo pravu snagu doticne reprezentacije

Tekelija

pre 11 godina

Тако је сваки пут у рукомету.
Судије увијек вуку за 'јаче'.

Али, ова информација ме потресла исто колико и да су Хрвате закинули :)

Marko

pre 11 godina

Gledao sam celu utakmicu i moj zaključak je da su sudije bar još nekoliko puta trebale da isključe rukometašice Crne Gore. Rukomet nije borilački sport i sasvim je normalno da se udarci u lice, povlačenja za dres, prljava guranja s leđa i ko zna šta sve još sankcionišu isključenjima. A Crnogorke su sve to radile. E sad, da li zbog prevelike želje ili iz nekih drugih razloga, to samo one znaju...

Besan

pre 11 godina

I ja bi bio besan da se mucim celo prvenstvo i izbacim jednu Spaniju i Francusku i ostale i dodjem u finale i da me onako sramotno i brutalno pred celim svetom pokradu! Ja na to ovako gledam. Pre svega polazim od sebe i sa sportske strane. Ono je nevidjena kradja!

Srbenda

pre 11 godina

Najsramotnije sudjenje koje sam ja ikad video! Briga me bilo ko ce da dobije,ali ruku na srce Crnogorke su zasluzile i videli se da su bolje od Norvezanki. Opste je poznato da one vec godinama namestaju sudjenja i da IHF im u tome pomaze,ali na OI u finalu pred celim svetom...za neverovati! Procitao sam da su Crnogorke imale 29min igraca manje, od cega 20min u drugo poluvreme...sta vise da dodam... Ovo me boli zato sto ce ovako sutra i moja Srbija proci i sve "nebitne" drzave.

mrki

pre 11 godina

gledao sam utakmicu dva puta (sticajem okolnosti), i na osnovu toga mogu reći da je suđenje do 12 minuta pre kraja bilo ok, ali da su sudije u tih poslednjih desetak minuta barem 6-7 puta sudile u korist norvežanki u situacijama gde nisu MORALE (isključenja, koraci, poništeni golovi itd.)
nijedna odluka naravno nije bila tako očigledna da se može zvanično uložiti žalba na nju, niti su pojedinačno odlučivale utakmicu, ali su sve zajedno itekako doprinele pobedi skandinavki, t.j. bez njih teško da bi krajnji ishod bio ovakav (vrlo slično utakmici rapid-vojvodina, samo što u rukometu slobodno sudijsko uverenje ima još veći uticaj zbog labavijih pravila)
a zašto je, skoro uvek, suđenje na štetu balkanaca? to vam je slučaj istovetan sa suđenjem na utakmicama partizan(ili c.zvezda) vs. ostale ekipe u srbiji...sudije uvek vuku na stranu uticajnije ekipe, a pravo je pitanje zašto mi to nikad nismo...e to vam je već viša geopolitika!

@Marko

pre 11 godina

Taj sudijski par je sudio Norvezankama i protiv Brazila i gle cuda Norveska stigla -6. A i zakinuli su nas protiv iste Norveske na SP u Brazilu.
Na kraju ovog meca cak je i strucni konsultat jedne strane televizije, francuskinja Valeri Nikola, njihov legendarni golman, rekla na kraju meca da je sudjenje bilo ocajno.
Ovakvu kradju je i najveli laik vidjeo, ti ili se bas ne razumes u rukomet ili gajis neke komplekse.

o shonesi

pre 11 godina

Gledao sam celu utakmicu i moj zaključak je da su sudije bar još nekoliko puta trebale da isključe rukometašice Crne Gore. Rukomet nije borilački sport i sasvim je normalno da se udarci u lice, povlačenja za dres, prljava guranja s leđa i ko zna šta sve još sankcionišu isključenjima. A Crnogorke su sve to radile. E sad, da li zbog prevelike želje ili iz nekih drugih razloga, to samo one znaju...
(Marko, 12. avgust 2012 12:19)

Ili nisi gledao ili eto, samo imas zelju da lupas nebuloze

qwerty

pre 11 godina

Potpuno su u pravu što su besne, treniraš ceo život i onda se pojave neki amateri koji te brutalno pokradu. Svaka im čast kako su istrpele ono, da sam bio na njihovom ja bih verovatno "slučajno" primašio gol za metar-metar ipo svom silinom.
Treba se sad žaliti MOK-u, IHF-u, svakoj mogućoj instanci, a nezavisno od žalbi zasuti sestre sudije tužbama i mrcvariti ih po sudovima, da sve pare što su primile ovako ili onako i svu ušteđevinu na advokate daju.

Gorki

pre 11 godina

Neki Marko ovdje navede za šta se sude isključenja i kaže da je suđenje bilo pošteno!? Pa zašto za to isto ne isključiše Norvežanke koji put. Ako Norvežanka udari iz sve snage pesnicom u lice Crnogorku jel to isključenje, ako razgrnu odbranu jel to probijanje, kada Crna Gora u 50 min daje gol za vođstvo a sudija ga poništava i sudi faul za Crnu Goru i pravda se da joj pištaljka ne valja pa se nije čulo na vrijeme... Ma prepošteno je suđenje bilo.

montenegrino

pre 11 godina

Marko kako te nije sramota da tako nesto uopste napises?! Imas li ti imalo morala i obraza!? Jesi gledao ti sta su radile Norvezanke tokom utakmice, Bojanu samo sto jos motlu nisu uzeli pa po njoj... Ma ti si samo jos jedan iskompleksiran lik...

mne

pre 11 godina

Ovo je sramota da jednu silu kao sto je Norveska ovako sudije guraju,znaci u drugom poluvremenu smo stalno igrali sa igracicom manje i nekad i sa dvije,ovo jos nisam gledao,sramota!al vama svaka cast,ovako se bori za svoju drzavu! Cekamo vas kao da je zlato!!!! vi ste nas ponos!

Tip

pre 11 godina

Srebro je strašan uspjeh za Crnu Goru i ne možemo "kriviti" nikoga do nas za osvojeno srebro! Pri rezultatu 4:2 za nas, mi propuštamo 10 napada, 10!!! Još je Barjaktarevićka odbranila dosta toga u tim trenucima i umjesto da bude bar 7:2, Norvežanke okreću na 6:4! Pogledajte snimak! Popovićkoj brani 3 puta, 3 puta neuspješno dodavanje za pivota, 2 izgubljene lopte i jedni koraci. Tu smo mogli da ih slomimo, ali nismo i samo smo mi ( naše rukometašice ) krivci.

doctor

pre 11 godina

Cestitam Norvezankama! Ko gubi ima pravo da se ljuti! Srbijo ,cuvaj Sanju Damjanovic,ona je nova Bojana Popovic,da je ne bi komse "otele"... A,kada prodje vreme Srpkinjama koje igraju za MNE,videcemo pravu snagu doticne reprezentacije

a

pre 11 godina

Samo cu reci da smo 18 minuta drugog poluvremenaq igrali sa igracem manje. Da se to Srbima desi kukali bi na medjunarodnu zavjeru epskih razmjera.

Tekelija

pre 11 godina

Тако је сваки пут у рукомету.
Судије увијек вуку за 'јаче'.

Али, ова информација ме потресла исто колико и да су Хрвате закинули :)

handball

pre 11 godina

Po meni su vise ostecene Brazilke nego Crnogorke.Uvek ce biti navlacenja za skandinavske zemlje i Nemacku.Ako hoces da igras grubo moras da radis to kao Francuzi.Suptilno biju celu utakmice u granicama igre.Zato Hrvati nisu imali nijednu kontru,polukontru,bez golova sa krila a odlicni Vori skoro potpuno zaustavljen.Kad Vukovic bude nastelovao ove nase da igraju tako nece se desiti da protiv Danske igramo celo drugo poluvreme bez igraca

BG

pre 11 godina

Mnogi su pricali o tom rukometu sinoc i rekoh sebi da cu odgledati snimak. Mislio sam da je standardno balkanski mentalitet "ne mogu se pomiriti sa porazom" u pitanju dok nisam vidio svojim ocima! Ne mogu da verujem da se sve ovo dopusta Norvezanima, da ovako namestaju sudije. Sramotno sta se izdesavalo. Sa igracicom manje Crnogorkama ponisten gol za preokret ukupno tri cista gola ponstena...iskljucenja je sramotno i komentarisati, bruka! Nad Bojanom Popovic bar tri puta je trebalo da se svira iskljucenje,a jedna Norvezanka je tako bezobrazno koljenom usla u nju, za cisti crveni, nije dobila nista, ama nista! 20min sa igracicom manje u drugo poluvreme, sta vise reci nez kradja. Crnogorke su u prvo poluvreme same propustile par sansi...trebalo je da bude bar 7:2 ali losa dodavanja i Norvezanke preokrenule na 6:4. Sramota me i ovih pojedinih komentara mojih sugradjana. Treba da se stide,a sutra traze pravdu neku za Srbiju...

Tata

pre 11 godina

Samo cu reci da smo 18 minuta drugog poluvremenaq igrali sa igracem manje. Da se to Srbima desi kukali bi na medjunarodnu zavjeru epskih razmjera.
(a, 12. avgust 2012 13:28)
----------------------------

Vidim, vi ne kukate.

Jovan

pre 11 godina

Jesu norvezanke bolje, ali su sinoc tetkice sudije odradile jako prljav posao. Sudjenje je bilo vrli tendenciozno i na ruku fabotizovanoj ekipi Norveske. To je na zalost zaostavstina vremena u kojima su Srbiju i Crnu Goru pamtili samo po zlocinima-pa daj da ih kaznimo digod. Sve u svemu-sramota za sport i olimpijadu.

sramota

pre 11 godina

Citam neke komentare i ne verujem kako ima ljubomornih i zavisnih ljudi! Crnogorke cestitam vam od srca! Mnogo ste bolje bile i zasluzile ste zlato! Norvezanke su se izblamirale onoliko puta igraca vise i onakva kradja sudija i opet su vas jedva dobile,a najsramniji detalj po meni su opet one uradile na kraju dok su sve Crnogorke stojale i aplaudirale Norvezankama one su isle da daju gol iako je bilo par sekundi do kraja... Milo mi je sto ste dobile najvece ovacije publike kada ste primale medalju! Pozdrav iz Srbije iz Novog Sada!

The Firm

pre 11 godina

I ja bi bio da me onako neko pokrade u finalu OI za zlato! Za to se svaki sportista priprema godinama i onda dodju Norvezani nemocni i nameste sudije i onako pokradu utakmicu! One sestre Bonaventura su trebale da stanu zajedno sa Norvezankama i da prime zlatnu medalju. Citao sam dosta komentara stranih novinara i svi su rekli da su Norvezanke najblaze receno pogurane ka zlatnoj medalji. Velika sramota za IHF. Ovako se nesto i mojoj Vojvodini desilo u fudbalu samo sto to ne moze po znacaju da se poredi sa ovim. Ipak je publika na kraju Crnogorke pozdravila najvise i samim ponizila Norvesku kako je i zasluzila!

milan

pre 11 godina

ja sam porjeklom iz crne gore ali
sam srbin,i svi oni koji se oglasavaju crnogorci neka se stide svojih predaka,jer ta nacija ne postoji,postoji samo srbin iz crne gore.nemogu vise da pisem o ovim stavarima jer postajem toliko nervozan da cu dokraja preci u kineze

Indijanac

pre 11 godina

Kakva blamaza Norveske! Neka im ide na cast! Kako da ne budes besan,treniras celi zivot, prodjes grupu, izbacis redom sve i dodjes do finala i budes bolji i nadju se nekakve dve sestre/brata i onako te brutalno pred celim svetom pokradu! Svaka cast Crnogorkama. Zasluzile su pobedu apsolutno i bile bolje. Imale su gresaka na pocetku utakmice za veliko vodjstvo ali su ipak odigrale koliko su mogle. Norvezanke su bar jos 5x trebale da budu iskljucene kada su vec Crnogorke onoliko iskljucivali... U svakom slucaju ovo je sramota i za IHF i OI. Treba tuziti ove dve sestre i podnet zalbu OI komitetu i IHF-u! Sramota!

seka

pre 11 godina

Pa vi ste totalno iskompleksirani šta vam je ljudi srpkinje i crnogorke vi niste normalni. Pa znači li to da mi treba da mrzimo Novaka Đokovića koji igra za Srbiju. Vi ste bolesnici pravi.

Dragi

pre 11 godina

Crnogorskim vaterpolistima ni sudije nisu pomogle da nas pobede. Da su i Crnogorke toliko bolje od Norvežanki ni sudije im ne bi mogle odmoći. Prema tome, idite kod Mila i jecajte zajedno sa njim!

jamezdin cveće

pre 11 godina

Čestitke susjedima crnogorcima iz Hrvatske. Svaka Čast. Navijao sam za vas ali eto to je sport. Nemojte biti tužni. Norveška je ekipa velika poput francuza kod muškaraca i nije sramota izgubiti od njih. Borbene ste i divne i opet velike čestitke.

haylee

pre 11 godina

a vi se sad okrepite u kafani na cetinju. ovo nije mesto za simpatije prema vama. nadam se da cemo vas potopiti i u vaterpolu. uz korektno sudjenje.

Darko

pre 11 godina

Sramno ponasanje i Crnogorki i ovih nasih Srpkinja sto igraju za njih. One su sve izgleda zaboravile da su imale 10 sedmeraca protiv Francuske i da je bilo pravde one verovatno ni polufinale ne bi videle. Govore o Norveskoj(koja je najbolja na svetu) kako je nije bilo nigde, a Norvezanke su imale 5 puta tezu grupu od njih, a same Crnogorke su prosle dalje kao poslednje zahvaljujuci tome sto su imali za rivale reprezentacije poput Angole i Britanije. Radicevic prica na sav glas kako su za klasu bolje od jedne Norveske i govori kako im niko nije ravan. U pobedi se ne ponesi, u porazu se ne ponizi

Има нека тајна веза

pre 11 godina

Хрвати после пораза њихове теквондисткиње: "Криве су судије."
Срби после пораза од Италијана у ватерполу: "Криве су судије."
Црногорци после пораза у ватерполу: "Криве су судије."
И после кажу да нисмо исти народ.

realan skroz

pre 11 godina

Obozavam Crnu Goru. Gledao sam pazljivo celu utakmicu i mogu reci da je sudjenje bilo vise nego korektno. Cak sta vise, sudije su mogle iskljuciti jos nekoliko puta crnogorske igracice, ali su im progledale kroz prste. Vise nego zasluzena pobeda Norveske, bile su bolje u svim segmentima igre.

evviva, evviva! ha ha ha!

pre 11 godina

Mora da su sudije čule koliko ste Srpkinja dovukli u ekipu, pa su zato bile protiv vas. Znate poznato je da svi mrze Srbe, to mora da je neka udružena zavera....

Slatko se nasmejah, kakvo bi sudjenje tek imali da je umesto malene Norveške sa polarnog kruga bila neka moćnija zemlja, i to članica EU.

dr.Tuber

pre 11 godina

Trebali ste bolje da rasporedite pomoc sudija za vaterpolo i rukomet.Ovako sve dadoste na bazen i nista vam to ne pomaze,pa ste na parket izasle "nezasticene".Koliko mi je drago zbog toga,ne mogu vam to opisati.Presrecan sam,djavo je hteo,ali vam ne dade Bog!

Zgembo

pre 11 godina

Da niste pokupili (pokupovali) naše igračice ne biste ni u prvih pet bili. Treba da budete prezadovoljni, a ne da krivite sudije. Što niste kolektivno napustili pobedničko postolje kao Hrvati 1995. u znak protesta? To bio vrhunski častan potez onoga ko ne prihvata nepravdu, ako ste baš toliko sigurni u da ste pokradeni. Sve ostalo je pravdanje za narodbe mase. Bravo za najbolje i najlepše rukometašice, zna se - Norvežanke.

zeil

pre 11 godina

Nisam gledao. Ali znam da kad "nasi" ospu paljbu po sudijama sto nas iskljucuju u vaterpolu, da igramo najtvrdji, citaj najgrublji vaterpolo. Onda je to i logicno - odnosi se na Srbiju, Hrvatsku i CG. S druge strane, ne bi cudilo da sudije pomazu Norveskoj kontra "neznane" Crne Gore. Svakakvih tu interesa ima. Nije tu nevina ni CG, od smesne Evrovizije do prvog im vaterpolo prvenstva. 'Ajde da kazemo da se RSCG nije dobro spremio za ovo finale u marketinskom smislu.

srbija

pre 11 godina

bas sam se iznenadio sto se crnogorci zale na sudjenje. pa nije valjda neko jaci i bolji od njih, dje to moze, od onakih junakinja.
a italijanski i nemacki komentatori su se cudili na onolika iskljucenja jer nisu mogli da veruju kako one balvanke ne mogu da skapiraju kako da igraju. bezte bre u planine, nije za vas internet. zao mi sto ste i dosli u finale uopste, kladim se da je sudjenje do finala bilo besprekorno

Marko

pre 11 godina

Gledao sam celu utakmicu i moj zaključak je da su sudije bar još nekoliko puta trebale da isključe rukometašice Crne Gore. Rukomet nije borilački sport i sasvim je normalno da se udarci u lice, povlačenja za dres, prljava guranja s leđa i ko zna šta sve još sankcionišu isključenjima. A Crnogorke su sve to radile. E sad, da li zbog prevelike želje ili iz nekih drugih razloga, to samo one znaju...

a

pre 11 godina

Samo cu reci da smo 18 minuta drugog poluvremenaq igrali sa igracem manje. Da se to Srbima desi kukali bi na medjunarodnu zavjeru epskih razmjera.

doctor

pre 11 godina

Cestitam Norvezankama! Ko gubi ima pravo da se ljuti! Srbijo ,cuvaj Sanju Damjanovic,ona je nova Bojana Popovic,da je ne bi komse "otele"... A,kada prodje vreme Srpkinjama koje igraju za MNE,videcemo pravu snagu doticne reprezentacije

Tekelija

pre 11 godina

Тако је сваки пут у рукомету.
Судије увијек вуку за 'јаче'.

Али, ова информација ме потресла исто колико и да су Хрвате закинули :)

o shonesi

pre 11 godina

Gledao sam celu utakmicu i moj zaključak je da su sudije bar još nekoliko puta trebale da isključe rukometašice Crne Gore. Rukomet nije borilački sport i sasvim je normalno da se udarci u lice, povlačenja za dres, prljava guranja s leđa i ko zna šta sve još sankcionišu isključenjima. A Crnogorke su sve to radile. E sad, da li zbog prevelike želje ili iz nekih drugih razloga, to samo one znaju...
(Marko, 12. avgust 2012 12:19)

Ili nisi gledao ili eto, samo imas zelju da lupas nebuloze

montenegrino

pre 11 godina

Marko kako te nije sramota da tako nesto uopste napises?! Imas li ti imalo morala i obraza!? Jesi gledao ti sta su radile Norvezanke tokom utakmice, Bojanu samo sto jos motlu nisu uzeli pa po njoj... Ma ti si samo jos jedan iskompleksiran lik...

Tip

pre 11 godina

Srebro je strašan uspjeh za Crnu Goru i ne možemo "kriviti" nikoga do nas za osvojeno srebro! Pri rezultatu 4:2 za nas, mi propuštamo 10 napada, 10!!! Još je Barjaktarevićka odbranila dosta toga u tim trenucima i umjesto da bude bar 7:2, Norvežanke okreću na 6:4! Pogledajte snimak! Popovićkoj brani 3 puta, 3 puta neuspješno dodavanje za pivota, 2 izgubljene lopte i jedni koraci. Tu smo mogli da ih slomimo, ali nismo i samo smo mi ( naše rukometašice ) krivci.

Srbenda

pre 11 godina

Najsramotnije sudjenje koje sam ja ikad video! Briga me bilo ko ce da dobije,ali ruku na srce Crnogorke su zasluzile i videli se da su bolje od Norvezanki. Opste je poznato da one vec godinama namestaju sudjenja i da IHF im u tome pomaze,ali na OI u finalu pred celim svetom...za neverovati! Procitao sam da su Crnogorke imale 29min igraca manje, od cega 20min u drugo poluvreme...sta vise da dodam... Ovo me boli zato sto ce ovako sutra i moja Srbija proci i sve "nebitne" drzave.

mne

pre 11 godina

Ovo je sramota da jednu silu kao sto je Norveska ovako sudije guraju,znaci u drugom poluvremenu smo stalno igrali sa igracicom manje i nekad i sa dvije,ovo jos nisam gledao,sramota!al vama svaka cast,ovako se bori za svoju drzavu! Cekamo vas kao da je zlato!!!! vi ste nas ponos!

milan

pre 11 godina

ja sam porjeklom iz crne gore ali
sam srbin,i svi oni koji se oglasavaju crnogorci neka se stide svojih predaka,jer ta nacija ne postoji,postoji samo srbin iz crne gore.nemogu vise da pisem o ovim stavarima jer postajem toliko nervozan da cu dokraja preci u kineze

Besan

pre 11 godina

I ja bi bio besan da se mucim celo prvenstvo i izbacim jednu Spaniju i Francusku i ostale i dodjem u finale i da me onako sramotno i brutalno pred celim svetom pokradu! Ja na to ovako gledam. Pre svega polazim od sebe i sa sportske strane. Ono je nevidjena kradja!

Dragi

pre 11 godina

Crnogorskim vaterpolistima ni sudije nisu pomogle da nas pobede. Da su i Crnogorke toliko bolje od Norvežanki ni sudije im ne bi mogle odmoći. Prema tome, idite kod Mila i jecajte zajedno sa njim!

Gorki

pre 11 godina

Neki Marko ovdje navede za šta se sude isključenja i kaže da je suđenje bilo pošteno!? Pa zašto za to isto ne isključiše Norvežanke koji put. Ako Norvežanka udari iz sve snage pesnicom u lice Crnogorku jel to isključenje, ako razgrnu odbranu jel to probijanje, kada Crna Gora u 50 min daje gol za vođstvo a sudija ga poništava i sudi faul za Crnu Goru i pravda se da joj pištaljka ne valja pa se nije čulo na vrijeme... Ma prepošteno je suđenje bilo.

@Marko

pre 11 godina

Taj sudijski par je sudio Norvezankama i protiv Brazila i gle cuda Norveska stigla -6. A i zakinuli su nas protiv iste Norveske na SP u Brazilu.
Na kraju ovog meca cak je i strucni konsultat jedne strane televizije, francuskinja Valeri Nikola, njihov legendarni golman, rekla na kraju meca da je sudjenje bilo ocajno.
Ovakvu kradju je i najveli laik vidjeo, ti ili se bas ne razumes u rukomet ili gajis neke komplekse.

srbija

pre 11 godina

bas sam se iznenadio sto se crnogorci zale na sudjenje. pa nije valjda neko jaci i bolji od njih, dje to moze, od onakih junakinja.
a italijanski i nemacki komentatori su se cudili na onolika iskljucenja jer nisu mogli da veruju kako one balvanke ne mogu da skapiraju kako da igraju. bezte bre u planine, nije za vas internet. zao mi sto ste i dosli u finale uopste, kladim se da je sudjenje do finala bilo besprekorno

realan skroz

pre 11 godina

Obozavam Crnu Goru. Gledao sam pazljivo celu utakmicu i mogu reci da je sudjenje bilo vise nego korektno. Cak sta vise, sudije su mogle iskljuciti jos nekoliko puta crnogorske igracice, ali su im progledale kroz prste. Vise nego zasluzena pobeda Norveske, bile su bolje u svim segmentima igre.

Darko

pre 11 godina

Sramno ponasanje i Crnogorki i ovih nasih Srpkinja sto igraju za njih. One su sve izgleda zaboravile da su imale 10 sedmeraca protiv Francuske i da je bilo pravde one verovatno ni polufinale ne bi videle. Govore o Norveskoj(koja je najbolja na svetu) kako je nije bilo nigde, a Norvezanke su imale 5 puta tezu grupu od njih, a same Crnogorke su prosle dalje kao poslednje zahvaljujuci tome sto su imali za rivale reprezentacije poput Angole i Britanije. Radicevic prica na sav glas kako su za klasu bolje od jedne Norveske i govori kako im niko nije ravan. U pobedi se ne ponesi, u porazu se ne ponizi

dr.Tuber

pre 11 godina

Trebali ste bolje da rasporedite pomoc sudija za vaterpolo i rukomet.Ovako sve dadoste na bazen i nista vam to ne pomaze,pa ste na parket izasle "nezasticene".Koliko mi je drago zbog toga,ne mogu vam to opisati.Presrecan sam,djavo je hteo,ali vam ne dade Bog!

qwerty

pre 11 godina

Potpuno su u pravu što su besne, treniraš ceo život i onda se pojave neki amateri koji te brutalno pokradu. Svaka im čast kako su istrpele ono, da sam bio na njihovom ja bih verovatno "slučajno" primašio gol za metar-metar ipo svom silinom.
Treba se sad žaliti MOK-u, IHF-u, svakoj mogućoj instanci, a nezavisno od žalbi zasuti sestre sudije tužbama i mrcvariti ih po sudovima, da sve pare što su primile ovako ili onako i svu ušteđevinu na advokate daju.

Zgembo

pre 11 godina

Da niste pokupili (pokupovali) naše igračice ne biste ni u prvih pet bili. Treba da budete prezadovoljni, a ne da krivite sudije. Što niste kolektivno napustili pobedničko postolje kao Hrvati 1995. u znak protesta? To bio vrhunski častan potez onoga ko ne prihvata nepravdu, ako ste baš toliko sigurni u da ste pokradeni. Sve ostalo je pravdanje za narodbe mase. Bravo za najbolje i najlepše rukometašice, zna se - Norvežanke.

mrki

pre 11 godina

gledao sam utakmicu dva puta (sticajem okolnosti), i na osnovu toga mogu reći da je suđenje do 12 minuta pre kraja bilo ok, ali da su sudije u tih poslednjih desetak minuta barem 6-7 puta sudile u korist norvežanki u situacijama gde nisu MORALE (isključenja, koraci, poništeni golovi itd.)
nijedna odluka naravno nije bila tako očigledna da se može zvanično uložiti žalba na nju, niti su pojedinačno odlučivale utakmicu, ali su sve zajedno itekako doprinele pobedi skandinavki, t.j. bez njih teško da bi krajnji ishod bio ovakav (vrlo slično utakmici rapid-vojvodina, samo što u rukometu slobodno sudijsko uverenje ima još veći uticaj zbog labavijih pravila)
a zašto je, skoro uvek, suđenje na štetu balkanaca? to vam je slučaj istovetan sa suđenjem na utakmicama partizan(ili c.zvezda) vs. ostale ekipe u srbiji...sudije uvek vuku na stranu uticajnije ekipe, a pravo je pitanje zašto mi to nikad nismo...e to vam je već viša geopolitika!

haylee

pre 11 godina

a vi se sad okrepite u kafani na cetinju. ovo nije mesto za simpatije prema vama. nadam se da cemo vas potopiti i u vaterpolu. uz korektno sudjenje.

handball

pre 11 godina

Po meni su vise ostecene Brazilke nego Crnogorke.Uvek ce biti navlacenja za skandinavske zemlje i Nemacku.Ako hoces da igras grubo moras da radis to kao Francuzi.Suptilno biju celu utakmice u granicama igre.Zato Hrvati nisu imali nijednu kontru,polukontru,bez golova sa krila a odlicni Vori skoro potpuno zaustavljen.Kad Vukovic bude nastelovao ove nase da igraju tako nece se desiti da protiv Danske igramo celo drugo poluvreme bez igraca

zeil

pre 11 godina

Nisam gledao. Ali znam da kad "nasi" ospu paljbu po sudijama sto nas iskljucuju u vaterpolu, da igramo najtvrdji, citaj najgrublji vaterpolo. Onda je to i logicno - odnosi se na Srbiju, Hrvatsku i CG. S druge strane, ne bi cudilo da sudije pomazu Norveskoj kontra "neznane" Crne Gore. Svakakvih tu interesa ima. Nije tu nevina ni CG, od smesne Evrovizije do prvog im vaterpolo prvenstva. 'Ajde da kazemo da se RSCG nije dobro spremio za ovo finale u marketinskom smislu.

Tata

pre 11 godina

Samo cu reci da smo 18 minuta drugog poluvremenaq igrali sa igracem manje. Da se to Srbima desi kukali bi na medjunarodnu zavjeru epskih razmjera.
(a, 12. avgust 2012 13:28)
----------------------------

Vidim, vi ne kukate.

evviva, evviva! ha ha ha!

pre 11 godina

Mora da su sudije čule koliko ste Srpkinja dovukli u ekipu, pa su zato bile protiv vas. Znate poznato je da svi mrze Srbe, to mora da je neka udružena zavera....

Slatko se nasmejah, kakvo bi sudjenje tek imali da je umesto malene Norveške sa polarnog kruga bila neka moćnija zemlja, i to članica EU.

sramota

pre 11 godina

Citam neke komentare i ne verujem kako ima ljubomornih i zavisnih ljudi! Crnogorke cestitam vam od srca! Mnogo ste bolje bile i zasluzile ste zlato! Norvezanke su se izblamirale onoliko puta igraca vise i onakva kradja sudija i opet su vas jedva dobile,a najsramniji detalj po meni su opet one uradile na kraju dok su sve Crnogorke stojale i aplaudirale Norvezankama one su isle da daju gol iako je bilo par sekundi do kraja... Milo mi je sto ste dobile najvece ovacije publike kada ste primale medalju! Pozdrav iz Srbije iz Novog Sada!

seka

pre 11 godina

Pa vi ste totalno iskompleksirani šta vam je ljudi srpkinje i crnogorke vi niste normalni. Pa znači li to da mi treba da mrzimo Novaka Đokovića koji igra za Srbiju. Vi ste bolesnici pravi.

The Firm

pre 11 godina

I ja bi bio da me onako neko pokrade u finalu OI za zlato! Za to se svaki sportista priprema godinama i onda dodju Norvezani nemocni i nameste sudije i onako pokradu utakmicu! One sestre Bonaventura su trebale da stanu zajedno sa Norvezankama i da prime zlatnu medalju. Citao sam dosta komentara stranih novinara i svi su rekli da su Norvezanke najblaze receno pogurane ka zlatnoj medalji. Velika sramota za IHF. Ovako se nesto i mojoj Vojvodini desilo u fudbalu samo sto to ne moze po znacaju da se poredi sa ovim. Ipak je publika na kraju Crnogorke pozdravila najvise i samim ponizila Norvesku kako je i zasluzila!

Jovan

pre 11 godina

Jesu norvezanke bolje, ali su sinoc tetkice sudije odradile jako prljav posao. Sudjenje je bilo vrli tendenciozno i na ruku fabotizovanoj ekipi Norveske. To je na zalost zaostavstina vremena u kojima su Srbiju i Crnu Goru pamtili samo po zlocinima-pa daj da ih kaznimo digod. Sve u svemu-sramota za sport i olimpijadu.

jamezdin cveće

pre 11 godina

Čestitke susjedima crnogorcima iz Hrvatske. Svaka Čast. Navijao sam za vas ali eto to je sport. Nemojte biti tužni. Norveška je ekipa velika poput francuza kod muškaraca i nije sramota izgubiti od njih. Borbene ste i divne i opet velike čestitke.

Има нека тајна веза

pre 11 godina

Хрвати после пораза њихове теквондисткиње: "Криве су судије."
Срби после пораза од Италијана у ватерполу: "Криве су судије."
Црногорци после пораза у ватерполу: "Криве су судије."
И после кажу да нисмо исти народ.

BG

pre 11 godina

Mnogi su pricali o tom rukometu sinoc i rekoh sebi da cu odgledati snimak. Mislio sam da je standardno balkanski mentalitet "ne mogu se pomiriti sa porazom" u pitanju dok nisam vidio svojim ocima! Ne mogu da verujem da se sve ovo dopusta Norvezanima, da ovako namestaju sudije. Sramotno sta se izdesavalo. Sa igracicom manje Crnogorkama ponisten gol za preokret ukupno tri cista gola ponstena...iskljucenja je sramotno i komentarisati, bruka! Nad Bojanom Popovic bar tri puta je trebalo da se svira iskljucenje,a jedna Norvezanka je tako bezobrazno koljenom usla u nju, za cisti crveni, nije dobila nista, ama nista! 20min sa igracicom manje u drugo poluvreme, sta vise reci nez kradja. Crnogorke su u prvo poluvreme same propustile par sansi...trebalo je da bude bar 7:2 ali losa dodavanja i Norvezanke preokrenule na 6:4. Sramota me i ovih pojedinih komentara mojih sugradjana. Treba da se stide,a sutra traze pravdu neku za Srbiju...

Indijanac

pre 11 godina

Kakva blamaza Norveske! Neka im ide na cast! Kako da ne budes besan,treniras celi zivot, prodjes grupu, izbacis redom sve i dodjes do finala i budes bolji i nadju se nekakve dve sestre/brata i onako te brutalno pred celim svetom pokradu! Svaka cast Crnogorkama. Zasluzile su pobedu apsolutno i bile bolje. Imale su gresaka na pocetku utakmice za veliko vodjstvo ali su ipak odigrale koliko su mogle. Norvezanke su bar jos 5x trebale da budu iskljucene kada su vec Crnogorke onoliko iskljucivali... U svakom slucaju ovo je sramota i za IHF i OI. Treba tuziti ove dve sestre i podnet zalbu OI komitetu i IHF-u! Sramota!