Subota, 11.08.2012.

23:45

Norvežankama zlato, srebro za CG

Rukometašice Norveške odbranile su titulu na Olimpijskim igrama u Londonu, pošto su u finalu savladale Crnu Goru sa 26:23 (13:10).

Izvor: MN

Norvežankama zlato, srebro za CG IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

66 Komentari

Sortiraj po:

@Konstantin

pre 11 godina

Nemamo krila?! Imamo 2 najbolja desna krila na svijetu, Radicevic i Miljanic (igrale jedna protiv druge u finalu LS), lijevo Savic i Mehmedovic (bila u izboru za najbolju mladu rukometasicu evrope)... inace, CG je dobila vece ovacije prilikom dodjele medalja od Norveske... neprocjenjivo!

Crnogorijanac

pre 11 godina

Zbog nacina na koji nam je oteto to zlato potekle su mi suze.Nisu to zasluzile ove cure.Nema vise pravde na ovom svijetu,jer kada si mali ne znacis nikom nista i svi mogu da gaze preko tebe.Jednostavno suvise smo mali da bi nam se makar sudilo posteno.

NemanjaPG

pre 11 godina

Nemojte pogresno da me shvatite, htio sam reci da je nase srebro sjajnije od norveskog zlata:) stvarno sramota, kako te 'sestre' ili braca imaju obraza vise da sude?! uzeli su obraz i cistili pod sa njim. Sram i stid da vas bude! nikad se necete udati/ozeniti

dragan

pre 11 godina

Cestitam komsijama na srebru. Svaka cast. Gledao sam utakmicu. Zaista i potpuno iskreno, sudjenje je bilo ravno nuli. Svaki put kada bi se CG priblizila, sudije su iskljucivale Crnogorke zbog bilo kakvog i najmanjeg starta. Ocigledno je da je sve islo u pravcu da Norvezanke, makar i na silu, moraju pobediti. Vrlo vazna stvar: Bojana Popovic i Maja Savic, mozda i najbolji bek i krilo na ovim prostorima, zavrsile su svoju karijeru. Bojana i Majo, hvala za radosne trenutke koje ste donele ne samo CG, vec i u reprezentaciji SRJ i SCG. Mislim da nije fer komentarisati o tome ko za koju reprezentaciju nastupa. Svako ima pravo izbora. Zavrsene su dve blistave karijere. Na zalost, one sestre iz Francuske su sudile jako lose i ocigledno osvetoljubivo, jer su Francuskinje zasluzeno porazene od CG.

Bg

pre 11 godina

Svaka cast Crnogorkama! Vase srebro sija kao zlato. Realno je da ste bile bolje ali drugi komentatori su sve rekli za sudije. Samo napred u nove pobede, i Srbija navija za vas!

erik kartmen

pre 11 godina

svaka cast za djevojke! ja, kao Srbin, uzivam u svakoj dobroj igri i medalji Srbije i Crne Gore. drago mi je da vidim da na ovom sajtu imam dosta istomisljenika...

Momčilo

pre 11 godina

Gledao sam zadnjih desetak minuta utakmicu na crnogorskoj televiziji, komentatori su uglavnom pričali kako ih kradu francuske sudije i baš u tom trenutku u uglu ekrana piše turnovers (izgubljene lopte) Nor 8, Mne 13, i jedan od njih ladno kaže, evo dragi gledaoci pogledajte i sami koliko su sudije protiv nas.

Igor

pre 11 godina

Zbog obaveza nisam gledao finale...a sada kada citam o sudijskom navlacernju, mozda je i bolje. Nasim sestrama iz Crne Gore najtoplije cestitke, za lavlje srce i srebrnu olimpijsku medalju! Svaka cast!

bobo mk

pre 11 godina

U četvrtfinalu sestre Bonaventura su pokrale Brazil i progurale grogiranu Norvešku u polufinale (Brazil vodio i 6 razlike u 2 poluvr.). Stvarno mi nije jasno koji lik delegira sudije na ovom turniru i čime su zaslužile ove Francuskinje da dele (ne)pravdu u jednom Olimpiskom finalu.
Dugo vreme sam u rukometu i moram da kažem da su za mene sudije(i onaj ko ih bira) glavni krivci što se rukomet nije izborio da bude posle fudbala najgledaniji sport na svetu što po dinamici i atraktivnošću sigurno zaslužuje.Večeras brutalno je nastradala Crna Gora,Španija pre neki dan na muškom turniru, sutra će neko drugi,dokle?

Armstrong

pre 11 godina

Bruka i sramota kako smo pokradeni na ovoj utakmici. Čudi me samo kako nam i golmana nisu isključili pa da norvežanke mogu slobodno da šutiraju na prazan go. I uopšte kako to da dvije sestre mogu zajedno da sude jedno finale na olimpijskim igrama? Treba li to nekome da bude simpatično ili šta? Meni je odvratno! Treba pod hitno uputiti žalbu na suđenje i tražiti da se sudijama oduzme licenca.
Djevojkama sve čestitke na srčanoj igri i borbenosti! Vi za nas JESTE najbolje!

ihf

pre 11 godina

Ono sudjenje je klasican bezobrazluk, 14 minuta sa igracem manje za Crnogorke, od toga 4 vezana minuta sa 2 igraca manje, i tako su uspevale da stignu, pre svega jer je Bojana bila maestralna u tim momentina. Onda tri bez razloga ponistena gola Crnogorki, Popovic u prvom, Lazovic i Jovanovic u drugom poluvremenu. Cak su izmisljale i deveterce samo da bi ponistile pogodak. I interesantna statisticka cinjenica da Crna Gora nikad nije pobedila kad su joj sudile sestre Bonaventura a Norveska nikad nije izgubila.

iznerviran

pre 11 godina

Đevojke svaka čast,one sudije treba da je sramota!prvo poluvrijeme je bilo dobro suđenje ali u drugom klasična krađa.nama je i druga mjesto FENOMENALAN uspjeh ali mi je žao jer smo zaslužili zlato!!!!!

Popovići

pre 11 godina

Ne znam odakle pojedinima pravo i smjelost da određuje nekome po mjestu rođenja nacionalnost. Za Crnu Goru igraju tri djevojke čiji su roditelji iz Crne Gore i koje su same odlučile da igraju za svoju državu. U čemu je sad vaš problem? Svaka čast djevojkama na karakteru, hrabrosti i umijeću. Pokazale su kako se bori za državu.

Zemun

pre 11 godina

NEVIDJENA KRADJA! Zar je moguce sa onako moze da se sudi u finalu najveceg svetskog sportskog takmicenja!? Ja se prosto divin Crnogorkama! Svega sam se nagledao,ali mi nikako iz glave ne izlazi onakvo sudjenje! Pa ono je neverovatno. Brutalno su pokradene pred ocima celog sveta. I sto sad, tako moze sutra da se desi i mojok Srbiji, i Hrvatskoj...treba li svi da cute na ovakve kradje?? U finalu,ej covece...ne verujem

Lela,Bg.

pre 11 godina

Bravo devojke!Borba dostojna finala.Na zalost sa ovakvim sramnim sudjenjem niste imale sansi.
Moram i da pomenem po meni najsramniji trenutak petnaestak sekundi do kraja, kada sve devojke stoje i aplaudiraju pobednicama,a one koriste taj trenutak da daju jos jedan gol......???? Tuzno....Cestitam jos jedanput na borbi,znanju i ponasanju!

pedja

pre 11 godina

iste sudije su sudile Norvezankama protiv Brazila u cetvrtfinalu gde su gubile sa 6 golova razlike. Onda su Brazilke skoro celo drugo poluvreme igrale sa igracem manje,nesto slicno kao i finale

Ludi Milisav

pre 11 godina

Realno su Norvezanke rasturile,da jos sudije nisu pomalo pogurale Crnu Goru Norveska bi jos u prvom poluvremenu napravila dvocifrenu razliku...

Konstantin

pre 11 godina

Crnogorke su osvojile medalju na srce,kao i nasa muska reprezentacija u Beogradu.Imaju dve ekstra igracice Bulatovic i Popovic kao i mi Momir Ilic i Vujin.Nemaju krila ni dominatnog pivota i sve se igra kroz sredinu na snagu.Imaju Knezevic koja bije kao Vuckovic kod nas i to se vidi iz aviona tako da ne mozez a da ih ne izbacis na 2minuta.Moraju da nadju dobra krila Maja Savic je bleda senka.Ukratko veliki uspeh jer su izbacile po meni jace reprezentacije Francuske i Spanije uz dosta srece za po jedan gol.I na kraju ima jedna smesna stvar bivse igracise Srbije koje su pauzirale 3 godine i sad igraju za CG pevaju Prva ljubav Crna Goro(valjda je druga ljubav posto su vec igrale za Srbiju)

Mila

pre 11 godina

Srpkinja sam, a u ovoj utakmici sam za CG navijala! Nervirala sam se kao da naše devojke igraju.. a nažalost i srpski tim je često žrtva sudijskih grešaka, te znam kako je sad Crnogorcima! Srebro sija jače nego navučeno zlato!

Beoman

pre 11 godina

Svaka cast rukometašicama Crne Gore, borile su se koliko su mogle, u ovako izjednačenim mečevima svaka sitnica je važna a kamoli činjenica da su skoro celo drugo poluvreme igrale sa igračicom manje za šta su se pobrinule sestre Francuskinje. Žao mi je zbog Bojane, Maje i još nekolicine kojima je ovo poslednja olimpijada. Nije u redu ovako pristrasno suđenje u finalu Olimpijskih igara.

Nebojsa BG

pre 11 godina

Moj je utisak da je zenski rukometni turnir bio dosta slab... Ne zelim ovom impresijom da umanjujem niciji uspeh, samo eto takav mi je utisak, a rukomet pratim pasionirano.
No, pre svega, cestitke za CRNU GORU!!!
Devojke su se sjajno borile, pobeda u cetvrtfinalu protiv Francuskinja me je narocito imresionirala. U finalu sam ocekivao pobedu Norveske i to mnogo komotniju nego sto se desilo. Prevario sam se sto se komotnosti pobede tice, a prevario bih se (i zbog toga bih bio srecan jer cu da se radujem uspesima CG pre nego neke tamo Norveske)da sudjenje nije bilo tako sramotno... Zaista, finale OI je time ukaljano, sto me ni ne iznenadjuje jer rukometna federacija, uz vaterpolo federaciju, jeste jedna uzasavajuca organizacija koja se ne libi da zarad necijih interesa upropastava ovaj sport.
jos jednom bravo za CG... ali se nadam da cemo se sutra ipak mi vise radovati (ili manje tugovati) u vaterpolu. Ukoliko bude drugacije, cestitacemo:)

Aca

pre 11 godina

Ne volim nešto ni jednu bivšu republiku ali mislim da je glupo da gledamo na rts-u nezanimljivu košarku, gde se zna pobednik, a ne gledamo izuzetno zanimljivo finale ženskog rukometa. I ja sam mišljenja da su sudije oštetile CG ali to je nešto sa čime svi moramo da živimo. Jedini spas je kad si superioran, tada ti ne mogu ništa.

seka

pre 11 godina

ovakvu krađu devojaka na olimpijskim igrama u finalu još nisam videla. Cure svaka vam čast devojke tako se brane boje zemlje. večeras ste vi pobednice.

seka

pre 11 godina

Kad vidim kakvi su komentari još jednom kažem ove devojke su stvarno ZLATNE LAVICE. Svaka čast devojkama a sramota za "SEKE" iz Francuske.

poluozbiljno

pre 11 godina

dok god za srbiju u vaterpolu igraju crnogorci,a za crnu goru u rukometu srbi nema zlata.za zlato je ipak potrebno jos 20 posto preko sto,a to nije moguce ako ti srce nije 100 posto na mestu.inace u oba sporta uvek moze da se kuka na sudjenje,jer se koliko je tim grub ne vidi tako lako,nego se uporedjuje broj iskljucenja.

mne sport

pre 11 godina

Crna Gora je skoro citavo drugo poluvreme igrala sa igracicom manje. Da su sudije, pazi cuda jos iz Francuske, bile bar malo korektnije zlato bi bilo nase.
Ali i ovo je ogroman uspeh, devojke hvala vam od srca!
Ponosni smo na Vas!

protest

pre 11 godina

Klasicna osveta francuskih sestara nad malom i iznenadjujuce dobrom Crnom Gorom. Slicno je prosla i Juzna Koreja protiv Spanije.
Pitanje je ko bi veceras zlato slavio da su sestre bile fer.
Necu da tripujem ali zasmetalo mi je sto nije bilo visinske razlike izmedju crnogorske i spanske zastave tokom intoniranja norveske himne.

berane crnogorsko

pre 11 godina

Crnogorke su zlatne ,jest da im je zlato oteto,samo mi je zao sto nemamo mi mali obicni ljudi mogucnost da uticemo na velike i bitne stvari,zalosno da ni jedna televizija u srbiji nije javila da su Crnogorke osvojile medalju ,ali se nadam sjutra uz bozju pomoc da ce javiti kada srbija bude izgubila od Crne Gore u vaterpolu

Milivoje

pre 11 godina

Realno govoreci,CG je postigla to sto je postigla jer je u svojim redovima imala jednu od najb.rukometasica svih vremena Bojanu Popovic i njenu desnu ruku Maju Savic,koje se sada povlace na najlepsi nacin.Videce se sta ce biti sa Crnogorkama posle njihovog povlacenja,imaju talentovanih devojaka,ali pored srca koje nesporno imaju tu ce bez Popoviceve i Saviceve faliti mozak i stalozenost.

srpski kompleksaš koji iskreno priznaje

pre 11 godina

Uh, laknulo mi je! Taman sam se uplašio da će bivša braća uzeti prvo zlato. Nek se neizbežno još malo odloži.

zoran 82

pre 11 godina

slazem se s aprethodnicima, ono je bilo oduzimanje zlata, crnogorkama i po nekoj srpkinji, ali ne bitno devojke su se svojski trudile, a sudije su na ocigled cele dvorane koja je mahom videla sta se desava navijale i to mnogo za norvezanke, ali sta je tu je to je kao sport. sve cestitke bojani popovic i drugaricama na zasluzenoj medalji!!!

NN

pre 11 godina

Curama svaka cast. I laik moze zakljuciti kakva je ovo kradja bila. Neko kaze da se zalimo? Kome? Istom onom IHF-u koji po direktivi postavlja pogodne sudije. Evo 20 godina pratim rukomet, i odavno nisam vidio ovako kriminalno sudjenje u finali nekog takmicenja

vladimir

pre 11 godina

Ovo je prava lakrdija od rukometa i od sporta.Svako ko je gledao finale mogao je da vidi nevidjenu kradju sudija na ovom mecu.Ono je neverovatno.Crna Gora je igrala sigurno vise od pola drugog poluvremena sa igracem manje.Sudile iskljucenja za mizerna povlacenja a kad su Bojani Popovic vukli i tukli nista.Jos su bile dva puta sa dve igracice manje.Bruka i sramota i za rukomet zaista.Ono je nevidjeno.Onakva rezija nije jos vidjena.Sramno zaista.Bilo je jasno da je Crna Gora bolja ali sudije su odradile posao jel su uvek kad god je bilo gusto iskljucivale po jednu a nekad i po dve igracice CG.Sve one prodate lopte od strane CG su potpuno jasne jel je tesko igrati kad vidis da te sudije ne potkradaju nego kradu onako ocigledno

Milos

pre 11 godina

Malo je reci sramno sudjenje...jasno je ko' dan da je odluceno van terena gde ce ici zlato.
Kakvo veliko srce i borbeni duh imaju ove Crnogorke, svaka cast devojkama! Samo jos da dodam da su Norvezanke sjajan tim i da im nije bila potrebna pomoc sudija jer to ostavlja veliku mrlju na njihovu pobedu.

Danilo

pre 11 godina

@ SRPSKI KOMPLEKSAS,sigurno si "obrazovan" i "ispunjen" kao osoba u zivotu,ne sumnjam da je ovo samo jedan od milion tvojih kompleksa... S obzirom kakav si komentar dao,kako odajes utisak bistrog decka,ja sam prosto zadivljen kako si uspio da dodjes i do opcije da posaljes ovaj komentar... Cestitke za zlato Srbiji i jos jednom cestitke za srebro mojim Crnogorkama!Pozdrav za sve Crnogorce i Srbe,kao i za sve normalne ljude bilo koje nacije i vjere!

goran

pre 11 godina

Bas mi je veoma drago da niste uzeli zlato (samo zbog nacionalistickih i sovinistickih izjava Katarine Bulatovic rodjene kragujevcanke) uzivajte u srebru i to vam je mnogo !!!

pierre

pre 11 godina

i njemacki komentator se čudio silnim isključenjima crnogorki... bojim se da se sutra isto pise hrvatima protiv talijana. tko nam je kriv kad smo mali i nikakvi.

aleksandar

pre 11 godina

Честитке храбрим рукометашицама Црне Горе на одлично одиграној утакмици! Судије су их уништиле, срамота невиђена. Главе горе! Поздрав из Републике Српске!

Pivljanin

pre 11 godina

Ja, kao Srbin iz Crne Gore, NIKAD necu i ne mogu navijati za rukometasice CG, a sve zbog one noci 20.05.2006. godine (referendum je bio dan kasnije). Ko zna, shvatice...

sasa.r

pre 11 godina

Crna Gora je osvojila zlatnu medalju a ne srebrnu.Svako ko je gledao utakmicu je vidio da su Crnogorke bile bolje ali su sudije sramno sudile i podarile zlato Norveskoj.Tužno je da jedna mala zemlja ne može osvojiti titulu iako je bolja.Sramno još jednom.Dabogda im se noge slomile...

Zelimir

pre 11 godina

Mnogo mi je zao... Skoro kao da su srpkinje izgubile!!! Nisam imao priliku do sada da slusam Crno-gorsku himnu.. Zvuci bas mocno!!!! Svaka cast sestre... Draze ste mi vi nego bilo koja druga drzava, osim Srbije naravno! http://www.youtube.com/watch?v=AkCbLAPgyt8

Aleksandar

pre 11 godina

Kakva sramota od sudjenja i to u finalu i na ovakvom takmicenju!!Sve najgore zelim onim horor sestrama!!Na ovakvom takmicenju da se desi onakva kradja je nezamislivo bilo do sad!O cemu se radi?!

o shonesi

pre 11 godina

Gledao sam skoro ceo mec, i ono sto sam video je sramota za sudije, organizaciju i sve koji su na bilo koji nacin bili povezani sa ovim namestanjem za Norvezanke..

Brdskobrzinski

pre 11 godina

Nevidjena kradja od takozvanih sudija. Neka je sramota i Francusku kad je predstavljaju ovako napaljene sudkinje. Cestitke od srca CRNOGORSKIM LAVICAMA

RTS

pre 11 godina

Bravo Crnogorke. I fenomenalni golman Crnogorki nije pomogao jer sudije nisu dozvolili njihovu pobedu, a tako su bile blizu. Ipak je RTS trebao prenositi finale ženskog rukometa OI bez obzira što su finalistkinje Crnogorke

Ilke

pre 11 godina

Ovo je jedna od najvecih kradja u istoriji ekipnih sportova. Pa u drugom poluvremenu su crnogorke konstantno igrale sa igracicom manje! Norvezanke su bile jako grube u odbrani a njima nisu davale ni zute kartone za to! Crnogorke imaju kvalitetniji tim ali ne moze se sa igracem manje pola utakmice. Stvarno mi je zao sto se Bojana Popovic nije oprostila sa zlatom i osvajanjem lige sampiona jer je ona zadnjih deset godina u zenskom rukometu ono sto je Majkl Djordan bio u kosarci.

dragan

pre 11 godina

Sramno sudjenje ... sestre BONAVENTURE 7 i 8 igrac norveske . pri rezultatu 20-20 i napadu crne gore u kojem je lazovicka postigla pogodak svirano probijanje .kljucni momenat utakmica kada su crnogorke bile u naletu

pre 11 godina

Hrvatska televizija nije se proslavila jer su reprizirali finale odbojkašica, a u isto vrijeme rukometni finale bio je prava poslastica.

Na sreću, Talijani su izravno porenosili!

Moram reći da su suci "iskasapili" Crnogorke jer bi svaka druga ekipa slavila nakon čudesnih obrana majstorice Barjaktarevićeve.

Čak su se talijanski komentator i sukomentator čudili kako Crnogorke dobivaju isključenja kao na tekućoj vrpci.

Na žalost, ni prvi, ni zadnji put da mali stradaju!

Слоба Гробар Сента

pre 11 godina

Као прво, велике честитке Милици Мандић!!!
Гледао сам рукомет, и свака част ЂЕВОЈКАМА!!!
Оно шта су им радиле Францускиње је прави мафијашлук (две сестре су биле судије). Десте минута су имале играчицу мање од Норвешкиња, а и тада су им дале 9 (девет) голова. Ни репрезентација света не би победила Норвешкиње са оваквим судијском навлачењем.
Још једном, СВАКА ВАМ ЧАСТ ДЕВОЈКЕ!!!

pre 11 godina

Hrvatska televizija nije se proslavila jer su reprizirali finale odbojkašica, a u isto vrijeme rukometni finale bio je prava poslastica.

Na sreću, Talijani su izravno porenosili!

Moram reći da su suci "iskasapili" Crnogorke jer bi svaka druga ekipa slavila nakon čudesnih obrana majstorice Barjaktarevićeve.

Čak su se talijanski komentator i sukomentator čudili kako Crnogorke dobivaju isključenja kao na tekućoj vrpci.

Na žalost, ni prvi, ni zadnji put da mali stradaju!

Слоба Гробар Сента

pre 11 godina

Као прво, велике честитке Милици Мандић!!!
Гледао сам рукомет, и свака част ЂЕВОЈКАМА!!!
Оно шта су им радиле Францускиње је прави мафијашлук (две сестре су биле судије). Десте минута су имале играчицу мање од Норвешкиња, а и тада су им дале 9 (девет) голова. Ни репрезентација света не би победила Норвешкиње са оваквим судијском навлачењем.
Још једном, СВАКА ВАМ ЧАСТ ДЕВОЈКЕ!!!

sasa.r

pre 11 godina

Crna Gora je osvojila zlatnu medalju a ne srebrnu.Svako ko je gledao utakmicu je vidio da su Crnogorke bile bolje ali su sudije sramno sudile i podarile zlato Norveskoj.Tužno je da jedna mala zemlja ne može osvojiti titulu iako je bolja.Sramno još jednom.Dabogda im se noge slomile...

Brdskobrzinski

pre 11 godina

Nevidjena kradja od takozvanih sudija. Neka je sramota i Francusku kad je predstavljaju ovako napaljene sudkinje. Cestitke od srca CRNOGORSKIM LAVICAMA

Danilo

pre 11 godina

@ SRPSKI KOMPLEKSAS,sigurno si "obrazovan" i "ispunjen" kao osoba u zivotu,ne sumnjam da je ovo samo jedan od milion tvojih kompleksa... S obzirom kakav si komentar dao,kako odajes utisak bistrog decka,ja sam prosto zadivljen kako si uspio da dodjes i do opcije da posaljes ovaj komentar... Cestitke za zlato Srbiji i jos jednom cestitke za srebro mojim Crnogorkama!Pozdrav za sve Crnogorce i Srbe,kao i za sve normalne ljude bilo koje nacije i vjere!

Zelimir

pre 11 godina

Mnogo mi je zao... Skoro kao da su srpkinje izgubile!!! Nisam imao priliku do sada da slusam Crno-gorsku himnu.. Zvuci bas mocno!!!! Svaka cast sestre... Draze ste mi vi nego bilo koja druga drzava, osim Srbije naravno! http://www.youtube.com/watch?v=AkCbLAPgyt8

protest

pre 11 godina

Klasicna osveta francuskih sestara nad malom i iznenadjujuce dobrom Crnom Gorom. Slicno je prosla i Juzna Koreja protiv Spanije.
Pitanje je ko bi veceras zlato slavio da su sestre bile fer.
Necu da tripujem ali zasmetalo mi je sto nije bilo visinske razlike izmedju crnogorske i spanske zastave tokom intoniranja norveske himne.

Aca

pre 11 godina

Ne volim nešto ni jednu bivšu republiku ali mislim da je glupo da gledamo na rts-u nezanimljivu košarku, gde se zna pobednik, a ne gledamo izuzetno zanimljivo finale ženskog rukometa. I ja sam mišljenja da su sudije oštetile CG ali to je nešto sa čime svi moramo da živimo. Jedini spas je kad si superioran, tada ti ne mogu ništa.

o shonesi

pre 11 godina

Gledao sam skoro ceo mec, i ono sto sam video je sramota za sudije, organizaciju i sve koji su na bilo koji nacin bili povezani sa ovim namestanjem za Norvezanke..

RTS

pre 11 godina

Bravo Crnogorke. I fenomenalni golman Crnogorki nije pomogao jer sudije nisu dozvolili njihovu pobedu, a tako su bile blizu. Ipak je RTS trebao prenositi finale ženskog rukometa OI bez obzira što su finalistkinje Crnogorke

vladimir

pre 11 godina

Ovo je prava lakrdija od rukometa i od sporta.Svako ko je gledao finale mogao je da vidi nevidjenu kradju sudija na ovom mecu.Ono je neverovatno.Crna Gora je igrala sigurno vise od pola drugog poluvremena sa igracem manje.Sudile iskljucenja za mizerna povlacenja a kad su Bojani Popovic vukli i tukli nista.Jos su bile dva puta sa dve igracice manje.Bruka i sramota i za rukomet zaista.Ono je nevidjeno.Onakva rezija nije jos vidjena.Sramno zaista.Bilo je jasno da je Crna Gora bolja ali sudije su odradile posao jel su uvek kad god je bilo gusto iskljucivale po jednu a nekad i po dve igracice CG.Sve one prodate lopte od strane CG su potpuno jasne jel je tesko igrati kad vidis da te sudije ne potkradaju nego kradu onako ocigledno

seka

pre 11 godina

Kad vidim kakvi su komentari još jednom kažem ove devojke su stvarno ZLATNE LAVICE. Svaka čast devojkama a sramota za "SEKE" iz Francuske.

berane crnogorsko

pre 11 godina

Crnogorke su zlatne ,jest da im je zlato oteto,samo mi je zao sto nemamo mi mali obicni ljudi mogucnost da uticemo na velike i bitne stvari,zalosno da ni jedna televizija u srbiji nije javila da su Crnogorke osvojile medalju ,ali se nadam sjutra uz bozju pomoc da ce javiti kada srbija bude izgubila od Crne Gore u vaterpolu

seka

pre 11 godina

ovakvu krađu devojaka na olimpijskim igrama u finalu još nisam videla. Cure svaka vam čast devojke tako se brane boje zemlje. večeras ste vi pobednice.

NN

pre 11 godina

Curama svaka cast. I laik moze zakljuciti kakva je ovo kradja bila. Neko kaze da se zalimo? Kome? Istom onom IHF-u koji po direktivi postavlja pogodne sudije. Evo 20 godina pratim rukomet, i odavno nisam vidio ovako kriminalno sudjenje u finali nekog takmicenja

dragan

pre 11 godina

Sramno sudjenje ... sestre BONAVENTURE 7 i 8 igrac norveske . pri rezultatu 20-20 i napadu crne gore u kojem je lazovicka postigla pogodak svirano probijanje .kljucni momenat utakmica kada su crnogorke bile u naletu

mne sport

pre 11 godina

Crna Gora je skoro citavo drugo poluvreme igrala sa igracicom manje. Da su sudije, pazi cuda jos iz Francuske, bile bar malo korektnije zlato bi bilo nase.
Ali i ovo je ogroman uspeh, devojke hvala vam od srca!
Ponosni smo na Vas!

Aleksandar

pre 11 godina

Kakva sramota od sudjenja i to u finalu i na ovakvom takmicenju!!Sve najgore zelim onim horor sestrama!!Na ovakvom takmicenju da se desi onakva kradja je nezamislivo bilo do sad!O cemu se radi?!

zoran 82

pre 11 godina

slazem se s aprethodnicima, ono je bilo oduzimanje zlata, crnogorkama i po nekoj srpkinji, ali ne bitno devojke su se svojski trudile, a sudije su na ocigled cele dvorane koja je mahom videla sta se desava navijale i to mnogo za norvezanke, ali sta je tu je to je kao sport. sve cestitke bojani popovic i drugaricama na zasluzenoj medalji!!!

dragan

pre 11 godina

Cestitam komsijama na srebru. Svaka cast. Gledao sam utakmicu. Zaista i potpuno iskreno, sudjenje je bilo ravno nuli. Svaki put kada bi se CG priblizila, sudije su iskljucivale Crnogorke zbog bilo kakvog i najmanjeg starta. Ocigledno je da je sve islo u pravcu da Norvezanke, makar i na silu, moraju pobediti. Vrlo vazna stvar: Bojana Popovic i Maja Savic, mozda i najbolji bek i krilo na ovim prostorima, zavrsile su svoju karijeru. Bojana i Majo, hvala za radosne trenutke koje ste donele ne samo CG, vec i u reprezentaciji SRJ i SCG. Mislim da nije fer komentarisati o tome ko za koju reprezentaciju nastupa. Svako ima pravo izbora. Zavrsene su dve blistave karijere. Na zalost, one sestre iz Francuske su sudile jako lose i ocigledno osvetoljubivo, jer su Francuskinje zasluzeno porazene od CG.

Pivljanin

pre 11 godina

Ja, kao Srbin iz Crne Gore, NIKAD necu i ne mogu navijati za rukometasice CG, a sve zbog one noci 20.05.2006. godine (referendum je bio dan kasnije). Ko zna, shvatice...

Bg

pre 11 godina

Svaka cast Crnogorkama! Vase srebro sija kao zlato. Realno je da ste bile bolje ali drugi komentatori su sve rekli za sudije. Samo napred u nove pobede, i Srbija navija za vas!

ihf

pre 11 godina

Ono sudjenje je klasican bezobrazluk, 14 minuta sa igracem manje za Crnogorke, od toga 4 vezana minuta sa 2 igraca manje, i tako su uspevale da stignu, pre svega jer je Bojana bila maestralna u tim momentina. Onda tri bez razloga ponistena gola Crnogorki, Popovic u prvom, Lazovic i Jovanovic u drugom poluvremenu. Cak su izmisljale i deveterce samo da bi ponistile pogodak. I interesantna statisticka cinjenica da Crna Gora nikad nije pobedila kad su joj sudile sestre Bonaventura a Norveska nikad nije izgubila.

erik kartmen

pre 11 godina

svaka cast za djevojke! ja, kao Srbin, uzivam u svakoj dobroj igri i medalji Srbije i Crne Gore. drago mi je da vidim da na ovom sajtu imam dosta istomisljenika...

Igor

pre 11 godina

Zbog obaveza nisam gledao finale...a sada kada citam o sudijskom navlacernju, mozda je i bolje. Nasim sestrama iz Crne Gore najtoplije cestitke, za lavlje srce i srebrnu olimpijsku medalju! Svaka cast!

aleksandar

pre 11 godina

Честитке храбрим рукометашицама Црне Горе на одлично одиграној утакмици! Судије су их уништиле, срамота невиђена. Главе горе! Поздрав из Републике Српске!

Mila

pre 11 godina

Srpkinja sam, a u ovoj utakmici sam za CG navijala! Nervirala sam se kao da naše devojke igraju.. a nažalost i srpski tim je često žrtva sudijskih grešaka, te znam kako je sad Crnogorcima! Srebro sija jače nego navučeno zlato!

Zemun

pre 11 godina

NEVIDJENA KRADJA! Zar je moguce sa onako moze da se sudi u finalu najveceg svetskog sportskog takmicenja!? Ja se prosto divin Crnogorkama! Svega sam se nagledao,ali mi nikako iz glave ne izlazi onakvo sudjenje! Pa ono je neverovatno. Brutalno su pokradene pred ocima celog sveta. I sto sad, tako moze sutra da se desi i mojok Srbiji, i Hrvatskoj...treba li svi da cute na ovakve kradje?? U finalu,ej covece...ne verujem

Ilke

pre 11 godina

Ovo je jedna od najvecih kradja u istoriji ekipnih sportova. Pa u drugom poluvremenu su crnogorke konstantno igrale sa igracicom manje! Norvezanke su bile jako grube u odbrani a njima nisu davale ni zute kartone za to! Crnogorke imaju kvalitetniji tim ali ne moze se sa igracem manje pola utakmice. Stvarno mi je zao sto se Bojana Popovic nije oprostila sa zlatom i osvajanjem lige sampiona jer je ona zadnjih deset godina u zenskom rukometu ono sto je Majkl Djordan bio u kosarci.

Milivoje

pre 11 godina

Realno govoreci,CG je postigla to sto je postigla jer je u svojim redovima imala jednu od najb.rukometasica svih vremena Bojanu Popovic i njenu desnu ruku Maju Savic,koje se sada povlace na najlepsi nacin.Videce se sta ce biti sa Crnogorkama posle njihovog povlacenja,imaju talentovanih devojaka,ali pored srca koje nesporno imaju tu ce bez Popoviceve i Saviceve faliti mozak i stalozenost.

pierre

pre 11 godina

i njemacki komentator se čudio silnim isključenjima crnogorki... bojim se da se sutra isto pise hrvatima protiv talijana. tko nam je kriv kad smo mali i nikakvi.

goran

pre 11 godina

Bas mi je veoma drago da niste uzeli zlato (samo zbog nacionalistickih i sovinistickih izjava Katarine Bulatovic rodjene kragujevcanke) uzivajte u srebru i to vam je mnogo !!!

Lela,Bg.

pre 11 godina

Bravo devojke!Borba dostojna finala.Na zalost sa ovakvim sramnim sudjenjem niste imale sansi.
Moram i da pomenem po meni najsramniji trenutak petnaestak sekundi do kraja, kada sve devojke stoje i aplaudiraju pobednicama,a one koriste taj trenutak da daju jos jedan gol......???? Tuzno....Cestitam jos jedanput na borbi,znanju i ponasanju!

bobo mk

pre 11 godina

U četvrtfinalu sestre Bonaventura su pokrale Brazil i progurale grogiranu Norvešku u polufinale (Brazil vodio i 6 razlike u 2 poluvr.). Stvarno mi nije jasno koji lik delegira sudije na ovom turniru i čime su zaslužile ove Francuskinje da dele (ne)pravdu u jednom Olimpiskom finalu.
Dugo vreme sam u rukometu i moram da kažem da su za mene sudije(i onaj ko ih bira) glavni krivci što se rukomet nije izborio da bude posle fudbala najgledaniji sport na svetu što po dinamici i atraktivnošću sigurno zaslužuje.Večeras brutalno je nastradala Crna Gora,Španija pre neki dan na muškom turniru, sutra će neko drugi,dokle?

Nebojsa BG

pre 11 godina

Moj je utisak da je zenski rukometni turnir bio dosta slab... Ne zelim ovom impresijom da umanjujem niciji uspeh, samo eto takav mi je utisak, a rukomet pratim pasionirano.
No, pre svega, cestitke za CRNU GORU!!!
Devojke su se sjajno borile, pobeda u cetvrtfinalu protiv Francuskinja me je narocito imresionirala. U finalu sam ocekivao pobedu Norveske i to mnogo komotniju nego sto se desilo. Prevario sam se sto se komotnosti pobede tice, a prevario bih se (i zbog toga bih bio srecan jer cu da se radujem uspesima CG pre nego neke tamo Norveske)da sudjenje nije bilo tako sramotno... Zaista, finale OI je time ukaljano, sto me ni ne iznenadjuje jer rukometna federacija, uz vaterpolo federaciju, jeste jedna uzasavajuca organizacija koja se ne libi da zarad necijih interesa upropastava ovaj sport.
jos jednom bravo za CG... ali se nadam da cemo se sutra ipak mi vise radovati (ili manje tugovati) u vaterpolu. Ukoliko bude drugacije, cestitacemo:)

NemanjaPG

pre 11 godina

Nemojte pogresno da me shvatite, htio sam reci da je nase srebro sjajnije od norveskog zlata:) stvarno sramota, kako te 'sestre' ili braca imaju obraza vise da sude?! uzeli su obraz i cistili pod sa njim. Sram i stid da vas bude! nikad se necete udati/ozeniti

Popovići

pre 11 godina

Ne znam odakle pojedinima pravo i smjelost da određuje nekome po mjestu rođenja nacionalnost. Za Crnu Goru igraju tri djevojke čiji su roditelji iz Crne Gore i koje su same odlučile da igraju za svoju državu. U čemu je sad vaš problem? Svaka čast djevojkama na karakteru, hrabrosti i umijeću. Pokazale su kako se bori za državu.

Crnogorijanac

pre 11 godina

Zbog nacina na koji nam je oteto to zlato potekle su mi suze.Nisu to zasluzile ove cure.Nema vise pravde na ovom svijetu,jer kada si mali ne znacis nikom nista i svi mogu da gaze preko tebe.Jednostavno suvise smo mali da bi nam se makar sudilo posteno.

srpski kompleksaš koji iskreno priznaje

pre 11 godina

Uh, laknulo mi je! Taman sam se uplašio da će bivša braća uzeti prvo zlato. Nek se neizbežno još malo odloži.

Armstrong

pre 11 godina

Bruka i sramota kako smo pokradeni na ovoj utakmici. Čudi me samo kako nam i golmana nisu isključili pa da norvežanke mogu slobodno da šutiraju na prazan go. I uopšte kako to da dvije sestre mogu zajedno da sude jedno finale na olimpijskim igrama? Treba li to nekome da bude simpatično ili šta? Meni je odvratno! Treba pod hitno uputiti žalbu na suđenje i tražiti da se sudijama oduzme licenca.
Djevojkama sve čestitke na srčanoj igri i borbenosti! Vi za nas JESTE najbolje!

iznerviran

pre 11 godina

Đevojke svaka čast,one sudije treba da je sramota!prvo poluvrijeme je bilo dobro suđenje ali u drugom klasična krađa.nama je i druga mjesto FENOMENALAN uspjeh ali mi je žao jer smo zaslužili zlato!!!!!

Beoman

pre 11 godina

Svaka cast rukometašicama Crne Gore, borile su se koliko su mogle, u ovako izjednačenim mečevima svaka sitnica je važna a kamoli činjenica da su skoro celo drugo poluvreme igrale sa igračicom manje za šta su se pobrinule sestre Francuskinje. Žao mi je zbog Bojane, Maje i još nekolicine kojima je ovo poslednja olimpijada. Nije u redu ovako pristrasno suđenje u finalu Olimpijskih igara.

Milos

pre 11 godina

Malo je reci sramno sudjenje...jasno je ko' dan da je odluceno van terena gde ce ici zlato.
Kakvo veliko srce i borbeni duh imaju ove Crnogorke, svaka cast devojkama! Samo jos da dodam da su Norvezanke sjajan tim i da im nije bila potrebna pomoc sudija jer to ostavlja veliku mrlju na njihovu pobedu.

@Konstantin

pre 11 godina

Nemamo krila?! Imamo 2 najbolja desna krila na svijetu, Radicevic i Miljanic (igrale jedna protiv druge u finalu LS), lijevo Savic i Mehmedovic (bila u izboru za najbolju mladu rukometasicu evrope)... inace, CG je dobila vece ovacije prilikom dodjele medalja od Norveske... neprocjenjivo!

pedja

pre 11 godina

iste sudije su sudile Norvezankama protiv Brazila u cetvrtfinalu gde su gubile sa 6 golova razlike. Onda su Brazilke skoro celo drugo poluvreme igrale sa igracem manje,nesto slicno kao i finale

Momčilo

pre 11 godina

Gledao sam zadnjih desetak minuta utakmicu na crnogorskoj televiziji, komentatori su uglavnom pričali kako ih kradu francuske sudije i baš u tom trenutku u uglu ekrana piše turnovers (izgubljene lopte) Nor 8, Mne 13, i jedan od njih ladno kaže, evo dragi gledaoci pogledajte i sami koliko su sudije protiv nas.

Konstantin

pre 11 godina

Crnogorke su osvojile medalju na srce,kao i nasa muska reprezentacija u Beogradu.Imaju dve ekstra igracice Bulatovic i Popovic kao i mi Momir Ilic i Vujin.Nemaju krila ni dominatnog pivota i sve se igra kroz sredinu na snagu.Imaju Knezevic koja bije kao Vuckovic kod nas i to se vidi iz aviona tako da ne mozez a da ih ne izbacis na 2minuta.Moraju da nadju dobra krila Maja Savic je bleda senka.Ukratko veliki uspeh jer su izbacile po meni jace reprezentacije Francuske i Spanije uz dosta srece za po jedan gol.I na kraju ima jedna smesna stvar bivse igracise Srbije koje su pauzirale 3 godine i sad igraju za CG pevaju Prva ljubav Crna Goro(valjda je druga ljubav posto su vec igrale za Srbiju)

poluozbiljno

pre 11 godina

dok god za srbiju u vaterpolu igraju crnogorci,a za crnu goru u rukometu srbi nema zlata.za zlato je ipak potrebno jos 20 posto preko sto,a to nije moguce ako ti srce nije 100 posto na mestu.inace u oba sporta uvek moze da se kuka na sudjenje,jer se koliko je tim grub ne vidi tako lako,nego se uporedjuje broj iskljucenja.

Ludi Milisav

pre 11 godina

Realno su Norvezanke rasturile,da jos sudije nisu pomalo pogurale Crnu Goru Norveska bi jos u prvom poluvremenu napravila dvocifrenu razliku...

Pivljanin

pre 11 godina

Ja, kao Srbin iz Crne Gore, NIKAD necu i ne mogu navijati za rukometasice CG, a sve zbog one noci 20.05.2006. godine (referendum je bio dan kasnije). Ko zna, shvatice...

srpski kompleksaš koji iskreno priznaje

pre 11 godina

Uh, laknulo mi je! Taman sam se uplašio da će bivša braća uzeti prvo zlato. Nek se neizbežno još malo odloži.

goran

pre 11 godina

Bas mi je veoma drago da niste uzeli zlato (samo zbog nacionalistickih i sovinistickih izjava Katarine Bulatovic rodjene kragujevcanke) uzivajte u srebru i to vam je mnogo !!!

poluozbiljno

pre 11 godina

dok god za srbiju u vaterpolu igraju crnogorci,a za crnu goru u rukometu srbi nema zlata.za zlato je ipak potrebno jos 20 posto preko sto,a to nije moguce ako ti srce nije 100 posto na mestu.inace u oba sporta uvek moze da se kuka na sudjenje,jer se koliko je tim grub ne vidi tako lako,nego se uporedjuje broj iskljucenja.

Ludi Milisav

pre 11 godina

Realno su Norvezanke rasturile,da jos sudije nisu pomalo pogurale Crnu Goru Norveska bi jos u prvom poluvremenu napravila dvocifrenu razliku...

berane crnogorsko

pre 11 godina

Crnogorke su zlatne ,jest da im je zlato oteto,samo mi je zao sto nemamo mi mali obicni ljudi mogucnost da uticemo na velike i bitne stvari,zalosno da ni jedna televizija u srbiji nije javila da su Crnogorke osvojile medalju ,ali se nadam sjutra uz bozju pomoc da ce javiti kada srbija bude izgubila od Crne Gore u vaterpolu

Momčilo

pre 11 godina

Gledao sam zadnjih desetak minuta utakmicu na crnogorskoj televiziji, komentatori su uglavnom pričali kako ih kradu francuske sudije i baš u tom trenutku u uglu ekrana piše turnovers (izgubljene lopte) Nor 8, Mne 13, i jedan od njih ladno kaže, evo dragi gledaoci pogledajte i sami koliko su sudije protiv nas.

Konstantin

pre 11 godina

Crnogorke su osvojile medalju na srce,kao i nasa muska reprezentacija u Beogradu.Imaju dve ekstra igracice Bulatovic i Popovic kao i mi Momir Ilic i Vujin.Nemaju krila ni dominatnog pivota i sve se igra kroz sredinu na snagu.Imaju Knezevic koja bije kao Vuckovic kod nas i to se vidi iz aviona tako da ne mozez a da ih ne izbacis na 2minuta.Moraju da nadju dobra krila Maja Savic je bleda senka.Ukratko veliki uspeh jer su izbacile po meni jace reprezentacije Francuske i Spanije uz dosta srece za po jedan gol.I na kraju ima jedna smesna stvar bivse igracise Srbije koje su pauzirale 3 godine i sad igraju za CG pevaju Prva ljubav Crna Goro(valjda je druga ljubav posto su vec igrale za Srbiju)

Milivoje

pre 11 godina

Realno govoreci,CG je postigla to sto je postigla jer je u svojim redovima imala jednu od najb.rukometasica svih vremena Bojanu Popovic i njenu desnu ruku Maju Savic,koje se sada povlace na najlepsi nacin.Videce se sta ce biti sa Crnogorkama posle njihovog povlacenja,imaju talentovanih devojaka,ali pored srca koje nesporno imaju tu ce bez Popoviceve i Saviceve faliti mozak i stalozenost.

Zelimir

pre 11 godina

Mnogo mi je zao... Skoro kao da su srpkinje izgubile!!! Nisam imao priliku do sada da slusam Crno-gorsku himnu.. Zvuci bas mocno!!!! Svaka cast sestre... Draze ste mi vi nego bilo koja druga drzava, osim Srbije naravno! http://www.youtube.com/watch?v=AkCbLAPgyt8

Danilo

pre 11 godina

@ SRPSKI KOMPLEKSAS,sigurno si "obrazovan" i "ispunjen" kao osoba u zivotu,ne sumnjam da je ovo samo jedan od milion tvojih kompleksa... S obzirom kakav si komentar dao,kako odajes utisak bistrog decka,ja sam prosto zadivljen kako si uspio da dodjes i do opcije da posaljes ovaj komentar... Cestitke za zlato Srbiji i jos jednom cestitke za srebro mojim Crnogorkama!Pozdrav za sve Crnogorce i Srbe,kao i za sve normalne ljude bilo koje nacije i vjere!

pre 11 godina

Hrvatska televizija nije se proslavila jer su reprizirali finale odbojkašica, a u isto vrijeme rukometni finale bio je prava poslastica.

Na sreću, Talijani su izravno porenosili!

Moram reći da su suci "iskasapili" Crnogorke jer bi svaka druga ekipa slavila nakon čudesnih obrana majstorice Barjaktarevićeve.

Čak su se talijanski komentator i sukomentator čudili kako Crnogorke dobivaju isključenja kao na tekućoj vrpci.

Na žalost, ni prvi, ni zadnji put da mali stradaju!

Слоба Гробар Сента

pre 11 godina

Као прво, велике честитке Милици Мандић!!!
Гледао сам рукомет, и свака част ЂЕВОЈКАМА!!!
Оно шта су им радиле Францускиње је прави мафијашлук (две сестре су биле судије). Десте минута су имале играчицу мање од Норвешкиња, а и тада су им дале 9 (девет) голова. Ни репрезентација света не би победила Норвешкиње са оваквим судијском навлачењем.
Још једном, СВАКА ВАМ ЧАСТ ДЕВОЈКЕ!!!

protest

pre 11 godina

Klasicna osveta francuskih sestara nad malom i iznenadjujuce dobrom Crnom Gorom. Slicno je prosla i Juzna Koreja protiv Spanije.
Pitanje je ko bi veceras zlato slavio da su sestre bile fer.
Necu da tripujem ali zasmetalo mi je sto nije bilo visinske razlike izmedju crnogorske i spanske zastave tokom intoniranja norveske himne.

Aca

pre 11 godina

Ne volim nešto ni jednu bivšu republiku ali mislim da je glupo da gledamo na rts-u nezanimljivu košarku, gde se zna pobednik, a ne gledamo izuzetno zanimljivo finale ženskog rukometa. I ja sam mišljenja da su sudije oštetile CG ali to je nešto sa čime svi moramo da živimo. Jedini spas je kad si superioran, tada ti ne mogu ništa.

mne sport

pre 11 godina

Crna Gora je skoro citavo drugo poluvreme igrala sa igracicom manje. Da su sudije, pazi cuda jos iz Francuske, bile bar malo korektnije zlato bi bilo nase.
Ali i ovo je ogroman uspeh, devojke hvala vam od srca!
Ponosni smo na Vas!

RTS

pre 11 godina

Bravo Crnogorke. I fenomenalni golman Crnogorki nije pomogao jer sudije nisu dozvolili njihovu pobedu, a tako su bile blizu. Ipak je RTS trebao prenositi finale ženskog rukometa OI bez obzira što su finalistkinje Crnogorke

vladimir

pre 11 godina

Ovo je prava lakrdija od rukometa i od sporta.Svako ko je gledao finale mogao je da vidi nevidjenu kradju sudija na ovom mecu.Ono je neverovatno.Crna Gora je igrala sigurno vise od pola drugog poluvremena sa igracem manje.Sudile iskljucenja za mizerna povlacenja a kad su Bojani Popovic vukli i tukli nista.Jos su bile dva puta sa dve igracice manje.Bruka i sramota i za rukomet zaista.Ono je nevidjeno.Onakva rezija nije jos vidjena.Sramno zaista.Bilo je jasno da je Crna Gora bolja ali sudije su odradile posao jel su uvek kad god je bilo gusto iskljucivale po jednu a nekad i po dve igracice CG.Sve one prodate lopte od strane CG su potpuno jasne jel je tesko igrati kad vidis da te sudije ne potkradaju nego kradu onako ocigledno

Brdskobrzinski

pre 11 godina

Nevidjena kradja od takozvanih sudija. Neka je sramota i Francusku kad je predstavljaju ovako napaljene sudkinje. Cestitke od srca CRNOGORSKIM LAVICAMA

seka

pre 11 godina

Kad vidim kakvi su komentari još jednom kažem ove devojke su stvarno ZLATNE LAVICE. Svaka čast devojkama a sramota za "SEKE" iz Francuske.

sasa.r

pre 11 godina

Crna Gora je osvojila zlatnu medalju a ne srebrnu.Svako ko je gledao utakmicu je vidio da su Crnogorke bile bolje ali su sudije sramno sudile i podarile zlato Norveskoj.Tužno je da jedna mala zemlja ne može osvojiti titulu iako je bolja.Sramno još jednom.Dabogda im se noge slomile...

zoran 82

pre 11 godina

slazem se s aprethodnicima, ono je bilo oduzimanje zlata, crnogorkama i po nekoj srpkinji, ali ne bitno devojke su se svojski trudile, a sudije su na ocigled cele dvorane koja je mahom videla sta se desava navijale i to mnogo za norvezanke, ali sta je tu je to je kao sport. sve cestitke bojani popovic i drugaricama na zasluzenoj medalji!!!

Popovići

pre 11 godina

Ne znam odakle pojedinima pravo i smjelost da određuje nekome po mjestu rođenja nacionalnost. Za Crnu Goru igraju tri djevojke čiji su roditelji iz Crne Gore i koje su same odlučile da igraju za svoju državu. U čemu je sad vaš problem? Svaka čast djevojkama na karakteru, hrabrosti i umijeću. Pokazale su kako se bori za državu.

NN

pre 11 godina

Curama svaka cast. I laik moze zakljuciti kakva je ovo kradja bila. Neko kaze da se zalimo? Kome? Istom onom IHF-u koji po direktivi postavlja pogodne sudije. Evo 20 godina pratim rukomet, i odavno nisam vidio ovako kriminalno sudjenje u finali nekog takmicenja

dragan

pre 11 godina

Sramno sudjenje ... sestre BONAVENTURE 7 i 8 igrac norveske . pri rezultatu 20-20 i napadu crne gore u kojem je lazovicka postigla pogodak svirano probijanje .kljucni momenat utakmica kada su crnogorke bile u naletu

o shonesi

pre 11 godina

Gledao sam skoro ceo mec, i ono sto sam video je sramota za sudije, organizaciju i sve koji su na bilo koji nacin bili povezani sa ovim namestanjem za Norvezanke..

Aleksandar

pre 11 godina

Kakva sramota od sudjenja i to u finalu i na ovakvom takmicenju!!Sve najgore zelim onim horor sestrama!!Na ovakvom takmicenju da se desi onakva kradja je nezamislivo bilo do sad!O cemu se radi?!

erik kartmen

pre 11 godina

svaka cast za djevojke! ja, kao Srbin, uzivam u svakoj dobroj igri i medalji Srbije i Crne Gore. drago mi je da vidim da na ovom sajtu imam dosta istomisljenika...

NemanjaPG

pre 11 godina

Nemojte pogresno da me shvatite, htio sam reci da je nase srebro sjajnije od norveskog zlata:) stvarno sramota, kako te 'sestre' ili braca imaju obraza vise da sude?! uzeli su obraz i cistili pod sa njim. Sram i stid da vas bude! nikad se necete udati/ozeniti

Crnogorijanac

pre 11 godina

Zbog nacina na koji nam je oteto to zlato potekle su mi suze.Nisu to zasluzile ove cure.Nema vise pravde na ovom svijetu,jer kada si mali ne znacis nikom nista i svi mogu da gaze preko tebe.Jednostavno suvise smo mali da bi nam se makar sudilo posteno.

seka

pre 11 godina

ovakvu krađu devojaka na olimpijskim igrama u finalu još nisam videla. Cure svaka vam čast devojke tako se brane boje zemlje. večeras ste vi pobednice.

ihf

pre 11 godina

Ono sudjenje je klasican bezobrazluk, 14 minuta sa igracem manje za Crnogorke, od toga 4 vezana minuta sa 2 igraca manje, i tako su uspevale da stignu, pre svega jer je Bojana bila maestralna u tim momentina. Onda tri bez razloga ponistena gola Crnogorki, Popovic u prvom, Lazovic i Jovanovic u drugom poluvremenu. Cak su izmisljale i deveterce samo da bi ponistile pogodak. I interesantna statisticka cinjenica da Crna Gora nikad nije pobedila kad su joj sudile sestre Bonaventura a Norveska nikad nije izgubila.

Igor

pre 11 godina

Zbog obaveza nisam gledao finale...a sada kada citam o sudijskom navlacernju, mozda je i bolje. Nasim sestrama iz Crne Gore najtoplije cestitke, za lavlje srce i srebrnu olimpijsku medalju! Svaka cast!

Bg

pre 11 godina

Svaka cast Crnogorkama! Vase srebro sija kao zlato. Realno je da ste bile bolje ali drugi komentatori su sve rekli za sudije. Samo napred u nove pobede, i Srbija navija za vas!

iznerviran

pre 11 godina

Đevojke svaka čast,one sudije treba da je sramota!prvo poluvrijeme je bilo dobro suđenje ali u drugom klasična krađa.nama je i druga mjesto FENOMENALAN uspjeh ali mi je žao jer smo zaslužili zlato!!!!!

pedja

pre 11 godina

iste sudije su sudile Norvezankama protiv Brazila u cetvrtfinalu gde su gubile sa 6 golova razlike. Onda su Brazilke skoro celo drugo poluvreme igrale sa igracem manje,nesto slicno kao i finale

Zemun

pre 11 godina

NEVIDJENA KRADJA! Zar je moguce sa onako moze da se sudi u finalu najveceg svetskog sportskog takmicenja!? Ja se prosto divin Crnogorkama! Svega sam se nagledao,ali mi nikako iz glave ne izlazi onakvo sudjenje! Pa ono je neverovatno. Brutalno su pokradene pred ocima celog sveta. I sto sad, tako moze sutra da se desi i mojok Srbiji, i Hrvatskoj...treba li svi da cute na ovakve kradje?? U finalu,ej covece...ne verujem

bobo mk

pre 11 godina

U četvrtfinalu sestre Bonaventura su pokrale Brazil i progurale grogiranu Norvešku u polufinale (Brazil vodio i 6 razlike u 2 poluvr.). Stvarno mi nije jasno koji lik delegira sudije na ovom turniru i čime su zaslužile ove Francuskinje da dele (ne)pravdu u jednom Olimpiskom finalu.
Dugo vreme sam u rukometu i moram da kažem da su za mene sudije(i onaj ko ih bira) glavni krivci što se rukomet nije izborio da bude posle fudbala najgledaniji sport na svetu što po dinamici i atraktivnošću sigurno zaslužuje.Večeras brutalno je nastradala Crna Gora,Španija pre neki dan na muškom turniru, sutra će neko drugi,dokle?

Armstrong

pre 11 godina

Bruka i sramota kako smo pokradeni na ovoj utakmici. Čudi me samo kako nam i golmana nisu isključili pa da norvežanke mogu slobodno da šutiraju na prazan go. I uopšte kako to da dvije sestre mogu zajedno da sude jedno finale na olimpijskim igrama? Treba li to nekome da bude simpatično ili šta? Meni je odvratno! Treba pod hitno uputiti žalbu na suđenje i tražiti da se sudijama oduzme licenca.
Djevojkama sve čestitke na srčanoj igri i borbenosti! Vi za nas JESTE najbolje!

dragan

pre 11 godina

Cestitam komsijama na srebru. Svaka cast. Gledao sam utakmicu. Zaista i potpuno iskreno, sudjenje je bilo ravno nuli. Svaki put kada bi se CG priblizila, sudije su iskljucivale Crnogorke zbog bilo kakvog i najmanjeg starta. Ocigledno je da je sve islo u pravcu da Norvezanke, makar i na silu, moraju pobediti. Vrlo vazna stvar: Bojana Popovic i Maja Savic, mozda i najbolji bek i krilo na ovim prostorima, zavrsile su svoju karijeru. Bojana i Majo, hvala za radosne trenutke koje ste donele ne samo CG, vec i u reprezentaciji SRJ i SCG. Mislim da nije fer komentarisati o tome ko za koju reprezentaciju nastupa. Svako ima pravo izbora. Zavrsene su dve blistave karijere. Na zalost, one sestre iz Francuske su sudile jako lose i ocigledno osvetoljubivo, jer su Francuskinje zasluzeno porazene od CG.

@Konstantin

pre 11 godina

Nemamo krila?! Imamo 2 najbolja desna krila na svijetu, Radicevic i Miljanic (igrale jedna protiv druge u finalu LS), lijevo Savic i Mehmedovic (bila u izboru za najbolju mladu rukometasicu evrope)... inace, CG je dobila vece ovacije prilikom dodjele medalja od Norveske... neprocjenjivo!

Lela,Bg.

pre 11 godina

Bravo devojke!Borba dostojna finala.Na zalost sa ovakvim sramnim sudjenjem niste imale sansi.
Moram i da pomenem po meni najsramniji trenutak petnaestak sekundi do kraja, kada sve devojke stoje i aplaudiraju pobednicama,a one koriste taj trenutak da daju jos jedan gol......???? Tuzno....Cestitam jos jedanput na borbi,znanju i ponasanju!

Mila

pre 11 godina

Srpkinja sam, a u ovoj utakmici sam za CG navijala! Nervirala sam se kao da naše devojke igraju.. a nažalost i srpski tim je često žrtva sudijskih grešaka, te znam kako je sad Crnogorcima! Srebro sija jače nego navučeno zlato!

aleksandar

pre 11 godina

Честитке храбрим рукометашицама Црне Горе на одлично одиграној утакмици! Судије су их уништиле, срамота невиђена. Главе горе! Поздрав из Републике Српске!

Ilke

pre 11 godina

Ovo je jedna od najvecih kradja u istoriji ekipnih sportova. Pa u drugom poluvremenu su crnogorke konstantno igrale sa igracicom manje! Norvezanke su bile jako grube u odbrani a njima nisu davale ni zute kartone za to! Crnogorke imaju kvalitetniji tim ali ne moze se sa igracem manje pola utakmice. Stvarno mi je zao sto se Bojana Popovic nije oprostila sa zlatom i osvajanjem lige sampiona jer je ona zadnjih deset godina u zenskom rukometu ono sto je Majkl Djordan bio u kosarci.

Nebojsa BG

pre 11 godina

Moj je utisak da je zenski rukometni turnir bio dosta slab... Ne zelim ovom impresijom da umanjujem niciji uspeh, samo eto takav mi je utisak, a rukomet pratim pasionirano.
No, pre svega, cestitke za CRNU GORU!!!
Devojke su se sjajno borile, pobeda u cetvrtfinalu protiv Francuskinja me je narocito imresionirala. U finalu sam ocekivao pobedu Norveske i to mnogo komotniju nego sto se desilo. Prevario sam se sto se komotnosti pobede tice, a prevario bih se (i zbog toga bih bio srecan jer cu da se radujem uspesima CG pre nego neke tamo Norveske)da sudjenje nije bilo tako sramotno... Zaista, finale OI je time ukaljano, sto me ni ne iznenadjuje jer rukometna federacija, uz vaterpolo federaciju, jeste jedna uzasavajuca organizacija koja se ne libi da zarad necijih interesa upropastava ovaj sport.
jos jednom bravo za CG... ali se nadam da cemo se sutra ipak mi vise radovati (ili manje tugovati) u vaterpolu. Ukoliko bude drugacije, cestitacemo:)

Milos

pre 11 godina

Malo je reci sramno sudjenje...jasno je ko' dan da je odluceno van terena gde ce ici zlato.
Kakvo veliko srce i borbeni duh imaju ove Crnogorke, svaka cast devojkama! Samo jos da dodam da su Norvezanke sjajan tim i da im nije bila potrebna pomoc sudija jer to ostavlja veliku mrlju na njihovu pobedu.

Beoman

pre 11 godina

Svaka cast rukometašicama Crne Gore, borile su se koliko su mogle, u ovako izjednačenim mečevima svaka sitnica je važna a kamoli činjenica da su skoro celo drugo poluvreme igrale sa igračicom manje za šta su se pobrinule sestre Francuskinje. Žao mi je zbog Bojane, Maje i još nekolicine kojima je ovo poslednja olimpijada. Nije u redu ovako pristrasno suđenje u finalu Olimpijskih igara.

pierre

pre 11 godina

i njemacki komentator se čudio silnim isključenjima crnogorki... bojim se da se sutra isto pise hrvatima protiv talijana. tko nam je kriv kad smo mali i nikakvi.