Subota, 30.05.2015.

12:05

Debi Živkovića, spisak bez iznenađenja

Selektor Srbije Radovan Ćurčić saopštio je spisak igrača za prijateljsku utakmicu sa Azerbejdžanom i kvalfikacioni meč za Evropsko prvenstvo sa Danskom.

Izvor: ÐN

Debi Živkoviæa, spisak bez iznenaðenja IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

98 Komentari

Sortiraj po:

ljuljaj javore

pre 8 godina

Selektor koji je inace djak generacije skole bata Djore nastavlja sa ubitacnom taktikom sa 6 zadnjih veznih
Razbicemo Azerbejdzan a onda ce ladno vreme u Kopenhagenu i visoka trava da upropaste nas leprsav fudbal bice 2 0 za Dance

zgslavac

pre 8 godina

(dragan1982, 30. maj 2015 19:55)

Popij pivo, i svakako i ovo prvenstvo navijaj a Hrvatsku. Svi koji nemaju svoj tim na euru- Bugari, Makedonci, Finci, Maltežani i Srbi na turniru će prirodno je, navijati za najjači vezni red u kojem su igrači Reala, Barcelone, Intera, Fiorentine, Wolfsburga...

Borko

pre 8 godina

Bas nam je jos jedan zadnji vezni falio,Sulejmani je objektivno nas najbolji napadac,sa najboljim centarsutom,nalboljim driblingom i dobrim sutom.M

fancy

pre 8 godina

Ko fura bre ovog Mitrovica vise!!!???? Gde je Slobodan Rajkovic, Vilotic u idealnom timu Svajcarskog sampionata...kako sve lepo moze da bude u selekciji kosarkasa gde se zovu igraci radi motivacije i da se ispostuju, sto je lepo i motivaciono i psiholoski dok u ovom nesretnom fudbalu sve naopako...
I sta na kraju imate protiv Darka Lazovica deset puta je bolji od one muve bez glave Markeca!!!

dragan1982

pre 8 godina

@ argo kmekavac

zasto lazes da nas svi lazu kad vidim imena poput chelsia ,liverpoola ,citiya ,rome ,lazia itd ..hm mora da je neka zamena ili ko zna ..mozda stvarno lazu .. to je ta cuvena hrvatska mitomanska logika ..sta ces..znam ja sta ces ako srbi dobiju dansku,ici ces da tuces svog decka ;(( kao sto svaki put radis kad srbi nesto postignu..ti si taj koji je decka izmlatio nakon srpskog osvajanja u 19 EP-a da je decko bukvalno dobijo sise od batina ..;(( hmm tuzno ..jako tuzno..nemoj gledat prema becu ..bec je u srpskim rukama ..

Foodball

pre 8 godina

prati li neko u opste u nasoj zemlji nas Football?
Represzatacija ? postoji li to u opste ?
daj ljudi iskoristite 90 min zivota na nsto lepse i zanimljivije u zivotu

Herakle

pre 8 godina

Posle ovog leta i evropskog prvenstva za mlade i svetskog za omladince, zahvaliti se 6,7 igraca iz A tima i ubaciti te mlade momke i pravti novi tim. Ova prica ako pobedimo u kopenhagenu je smesna. Bice 2-0 za Dance opusteno i opet price tipa, okrecemo se novom ciklusu , izvukli mo pouke, selektor ima poverenje. Mada ko nam vodi fudbal i ko bi da ga vodi realno ko god da igra nema ni sistema nema ambijenta da se nesto napravi. Ovi momci se odazivaju samo da ih ne bi javno lincovali i da bi dosli da vide familije inace znam da 90% njih ne oseca nikakvo zadovoljtvo kada igra za reprezentaciju jer niti je ona autoritet, niti ima kult niti imaju autoritete kada odu u onu kucu fudbala vec samo moralne nakaze i diletente.

zgslavac

pre 8 godina

Golmani: Makabi, Haifa, Kaljari, Monaco, Hajduk, Rijeka

Odbrambeni igrači: Lacio, Fiorentina, Lokomotiv, Bayer, Liverpool, Šahtar,
Čelsi, Torino, Šalke, Dinamo Kijev, Sassuolo,Panathinaikos
Frajburg, Mančester Siti, Mehelen Panathinaikos,

Vezni red: Dinamo Kijev, Benfika, Čelsi, Fiorentina, Inter, Inter, Barcelona, AZ Alkmar, Olimpijakos, Sautemptom, Roma, Real, Elche, Palermo, Barcelona B,
CSKA, Štutgart

Napadači: Anderleht, Liverpul, Lokomotiva, Atletico M, HSV, Leiester, Dnipro

Čik pogodi tko je jači :-)

Prije nego krenu priče o velikoj obrani samo da kažem da je ta obrana u ovim kvalifikacijama primila 6 golova a naša 2.

djoka vestica

pre 8 godina

Ja sam mislio na stopera Slobodana Rajkovica, a i za drugog Rajkovica ima mesta samo da zavrsi sa obavezama u mladjim selekcijama. Ipak, i pored cinjenica da su nam igraci koji su na raspolaganju dosta limitirani (cast izuzecima), vise brine nedorasli selektor i konfuzna situacija u savezu gde se interesne grupe bore za svoje zadnjice a reprezentacija i klubovi nam nikad gori.

Pedja

pre 8 godina

zoves zivkovica pored malog Rajkovica.ajdeeeee mrrrssssss
(duledudule, 30. maj 2015 14:38)

Prvo se informiši,pa onda lupaj gluposti.Rajković je na Novom Zelandu sa mladom reprezentacijom na svetskom prvenstvu.

Vladimir

pre 8 godina

@guliver Nadam se da kada vec komentarises fudbal, isti taj fudbal i pratis. Na zalost Albanija bi nas dobila bez vecih problema i na JNA.

srkiboy82

pre 8 godina

Severna armijo smešni ste, kojeg ste to igrača prodali za vishe od 1 milion u zadnjih x godina. Pravi ste rasadnik bisera, bolje gajite pečurke...
(Komšija Rade, 30. maj 2015 13:09) _Pored ovakvih vaših bisera koji su stasali u "Hramu Fudbala" niko drugi nema šanse da uđe u Toletovu reprezentaciju.

Kayser Soze

pre 8 godina

Iznenađenje što nema Gojka Kačara..Ne znam samo zašto je na spisku Filip Đuričić kad on igra za mladu reprezentaciju u21?

crni_redstar

pre 8 godina

srbija napada sa sest defanzivnih veznih :) protivniku se ledi krv u zilama.mi smo toliko slaba ekipa da je to uzas. nemamo golmane vec x godina,nemamo kreatora sto je najvaznije,nemamo spica,nemamo trenera,nemamo savez,kult,menadzeri se sprdaju sa reprezentacijom,zadnji smo,ne mozemo nikoga da pobedimo,nema navijaca,mi ne postojimo.

Kako drugacije

pre 8 godina

Sta kazete nisu klubovi pustili Nastasica, Markovica i Mitrovica da igraju za mlade?? hahahaha
(nyk, 30. maj 2015 13:28)

Divim se "selektorima" koji ti nalupase pluseve, ne znajuci kad je A selekcija u pitanju klub nema uticaj po pravilniku, dok za ostale selekcije klub ima pravo da ne pusti igraca...
A ovima sto smatraju da je Rajkovic zasluzio vise od ostale trojice da se nadje na spisku, treba da znaju da momak vec brani u tom periodu za mladju selekciju Srbije!

crni_redstar

pre 8 godina

neko ovde proziva zvezdine igrace,samo da kazem da reprezentacija nukada u svojoj istoriji nije bila ovoliko jadna i ponizena,a u njoj samo partizanovci. pogledajte te igrace:stajkovic,zivkovic,obradovic,nastasic,raca petrovic,fejsa,tosic,ljajic,markovic,mitrovic. taj tim ne moze u dvadeset utakmica da uvali jedan gol,nego moraju ivanovic i kolarov.ko kakve reprezentativce daje i kakve je davao se zna. partizan od milosevica nije dao vrhunskog igraca za reprezentaciju. sve neki polutaneri u vidu duljaja,nadja,kralja,ilica,rnica,djordjevica,kezmana,tosica,krstajica...kad nema gde,aj u partizan. lomic jos fali na pisku. fudbal nam je propao,to sto ste vi prvi u selu ne znaci nista.

guliver

pre 8 godina

Podrzite ove momke bar jedanput,oni kakvi god da su,brane nas nacionalni identitet u nastavku kvalifikacija.Nismo ni svesni sta nam se desilo u mecu sa Albanijom,prava diverzija njihove drzave koja je sudeci po ishodu,njih izdigla na pijadestal kakav nisu imali u istoriji a nas spustila na dno ispod kog nema dalje,sve zahvaljujuci nasoj neslozi,nesposobnosti nacionalnih struktura i dubiozi svesti koja utehu za svoje promasaje trazi u uspesima sportista(zato svaki los rezultat shvatamo tragicno).Takodje apsolutna podrska Curcicu,covek je sa U21 napravio jednu od najlepsih prica vezanih za nas fudbal otkad je drzava samostalna,pritom bivajuci miniran,inace sastav za ove meceve je manje vise onaj koji treba da bude,nije jos sve izgubljeno,a kao sto rekoh na pocetku ostatak kvalifikacija je vise od igre i igraci to trebaju da shvate,sad ili nikad.

Grunwalski

pre 8 godina

Tadic je povredjen...trebao je zvati malog Zivkovica igraca,i jos jednog spica umesto Markovica.A Markovic umesto Djuricica koji veze nema.

Pedja

pre 8 godina

Ja se ponadao Zivkovic iz Ajaxa..kad ono potpuno nebitan lik.
(gunner, 30. maj 2015 12:45)

Ti se ponadao da će terzić uspeti opet da otme titulu...kad ono golman šampiona pozvan u reprezentaciju.

Sole Rgotski

pre 8 godina

Priroda i zivot opredeljuju ljude ,izmedu ostalog,na uspesne i one druge.
Sledeci ovaj algoritam, sa velikom sigurnoscu se moze reci,da ova skupina igraca fudbala je sigurno, u drugoj grupi.

Komšija Rade

pre 8 godina

Dokle vise Raca Petrovic. Okrenuli ste celu severnu armiju protiv reprezentacije pozivajuci igrace koji objektivno nisu ni za trecu ligu.
(Cime Mirijevo, 30. maj 2015 12:21)

Severna armijo smešni ste, kojeg ste to igrača prodali za vishe od 1 milion u zadnjih x godina. Pravi ste rasadnik bisera, bolje gajite pečurke...

трубадур

pre 8 godina

Од имена клубова у којима играју да се најежиш али шта то вреди када су им старлете битније од нас бедника,који још увек верујемо у фудбал

Argo

pre 8 godina

Problem je sta vam svi lazu kako Srbi igraju u najvecim europskim klubovima,ali eto u reprezentaciji su losi jer se ne trude pa dolazi do velikog nezadovoljstva.To je naravno cista laz.Ovdje je rijec o nedostatku kvalitete,popis je tuzno gledati s obzirom koliko ste losi.Albanija recimo sigurno nije losija od vas,tako da je predposljednje mjesto u skupini realnost

Beleg

pre 8 godina

Nije ni po imenima ovo "top" reprezentacija, kako ju je neko nazvao, ali je sasvim dobra ekipa koja, ako ništa, ne bi smela da propusti nikedno veliko takmičenje. No, realnost je nažalost potpuno drugačija.

b

pre 8 godina

Volim fudbal i znam o njemu mnogo vise nego vecina nasih "reprezentativaca", ali kada vidim ovakvu vest, ko je debitant i ovog naseg "selektora" smuci mi se!

patoprincibra

pre 8 godina

Kada se pogleda sastav svi igraci redovno igraju u svojim klubovima osim u poslednje vreme malo manje igra Skuntelar i Djuricic,ali sve u svemu to je to...Vi sto pitate za Tadica on se jos pre 2 meseca povredio i zavrsio sezonu,a i koliko god kritikovali Racu lik je redovan u Turskoj sada presao u Dinama igrace Ligu Sampiona tako da on i treba da igra kao i svaki igrac koji je redovan u svom klubu,a Rajkovic nije na golu jer je sa mladima ,a Zivko je branio u fantasticnoj formi,valjda ce i nas u ovom fudbalu krenuti,samo da igraci krenu da trce da ginu tada ce biti bolje...Sportski pozdrav ljubiteljima fudbala :)

Boj@n

pre 8 godina

Što mrzim ovakve komentare bolje Rajković umjesto Brkica,pa momak je na svjetskom prvenstvu u Novom Zelandu,najbolje da skokne do Kopenhagena i presjedi na klupi "veoma znacajne" utakmice,ljudi malo se informisite prije nego što nešto bubnete,Tadić je povrjedjen,a i u kakvoj je formi i bolje da ga nije pozvao

Pedja

pre 8 godina

Eto zasto mi ne mozemo da se plasiramo negde. Kakav Zivkovic na golu, pa on nema veze sa branjenjem, Stojkovic koji ko zn akoliko godina ima i Brkic koji je i mlad bio kiks golman, a sad je samo stariji i sporiji. U veznom redu Raca Petrovic koji je nezaobilazan i verovatno najsporiji vezni igrac u Evropi. Ali zato nema mesta za Sulejmanija koji je za njega Mesi i Ronaldo zajedno. Zoran Tosic u timu koji uvek sutira kao da 3 dana nije jeo. I ajde sve ovo moze da prodje protiv Azerbejdzana koji je potpuno nebitan, ali sta ima da se nadamo protiv Danaca? Jos tamo trebamo da igramo agresivno ne bi li nekako pobedili i stvorili kakve takve sanse.

Optimista

pre 8 godina

Ova ekipa nije mogla da pobjedi Albaniju, Jermeniju i slicne "velesile" ali ipak selektor vjeruje istim igracima. Mislim daje ipak vrijeme za neke promjene.

Cime Mirijevo

pre 8 godina

Dokle vise Raca Petrovic. Okrenuli ste celu severnu armiju protiv reprezentacije pozivajuci igrace koji objektivno nisu ni za trecu ligu.

Pivari i Splavari

pre 8 godina

ako moze mitrovic koji je izleteo sa frajburgom iz bundeslige, i to sve na klupi.. zasto ne moze kacar koji spasava hsv zadnjih mesec dana?? uparite decka s maticem, kakav crni raca, ne treba nam jeftina verzija matica, dva ista igraca, sa preterano defanzivnim karakteristikama.. treba nam box to box vezni igrac, koji zna da utrci iz drugog plana, koji oseca prostor, plus zna da skoci i sjajan je u igri glavom u oba smera

rade-dera

pre 8 godina

plače mi se kad vidim kakav tim imamo a gubimo redom od svih . Žao mi je što nema Kacara na spisku a za one koji ne znaju Tadić je povredjen

milemen

pre 8 godina

Sa ovog spiska po mom misljenju najboljih startnih 11 bi bili:

Vladimir Stojkovic

Nenad Tomovic - Branislav Ivanovic - Matija Nastasic - Aleksandar Kolarov

Nemanja Matic - Nemanja Gudelj

Zoran Tosic - Adem Ljajic - Filip Kostic

Aleksandar Mitrovic

Komšija Rade

pre 8 godina

Dokle vise Raca Petrovic. Okrenuli ste celu severnu armiju protiv reprezentacije pozivajuci igrace koji objektivno nisu ni za trecu ligu.
(Cime Mirijevo, 30. maj 2015 12:21)

Severna armijo smešni ste, kojeg ste to igrača prodali za vishe od 1 milion u zadnjih x godina. Pravi ste rasadnik bisera, bolje gajite pečurke...

b

pre 8 godina

Volim fudbal i znam o njemu mnogo vise nego vecina nasih "reprezentativaca", ali kada vidim ovakvu vest, ko je debitant i ovog naseg "selektora" smuci mi se!

трубадур

pre 8 godina

Од имена клубова у којима играју да се најежиш али шта то вреди када су им старлете битније од нас бедника,који још увек верујемо у фудбал

crni_redstar

pre 8 godina

srbija napada sa sest defanzivnih veznih :) protivniku se ledi krv u zilama.mi smo toliko slaba ekipa da je to uzas. nemamo golmane vec x godina,nemamo kreatora sto je najvaznije,nemamo spica,nemamo trenera,nemamo savez,kult,menadzeri se sprdaju sa reprezentacijom,zadnji smo,ne mozemo nikoga da pobedimo,nema navijaca,mi ne postojimo.

Pedja

pre 8 godina

zoves zivkovica pored malog Rajkovica.ajdeeeee mrrrssssss
(duledudule, 30. maj 2015 14:38)

Prvo se informiši,pa onda lupaj gluposti.Rajković je na Novom Zelandu sa mladom reprezentacijom na svetskom prvenstvu.

rade-dera

pre 8 godina

plače mi se kad vidim kakav tim imamo a gubimo redom od svih . Žao mi je što nema Kacara na spisku a za one koji ne znaju Tadić je povredjen

Optimista

pre 8 godina

Ova ekipa nije mogla da pobjedi Albaniju, Jermeniju i slicne "velesile" ali ipak selektor vjeruje istim igracima. Mislim daje ipak vrijeme za neke promjene.

Cime Mirijevo

pre 8 godina

Dokle vise Raca Petrovic. Okrenuli ste celu severnu armiju protiv reprezentacije pozivajuci igrace koji objektivno nisu ni za trecu ligu.

Pivari i Splavari

pre 8 godina

ako moze mitrovic koji je izleteo sa frajburgom iz bundeslige, i to sve na klupi.. zasto ne moze kacar koji spasava hsv zadnjih mesec dana?? uparite decka s maticem, kakav crni raca, ne treba nam jeftina verzija matica, dva ista igraca, sa preterano defanzivnim karakteristikama.. treba nam box to box vezni igrac, koji zna da utrci iz drugog plana, koji oseca prostor, plus zna da skoci i sjajan je u igri glavom u oba smera

Beleg

pre 8 godina

Nije ni po imenima ovo "top" reprezentacija, kako ju je neko nazvao, ali je sasvim dobra ekipa koja, ako ništa, ne bi smela da propusti nikedno veliko takmičenje. No, realnost je nažalost potpuno drugačija.

Pedja

pre 8 godina

Ja se ponadao Zivkovic iz Ajaxa..kad ono potpuno nebitan lik.
(gunner, 30. maj 2015 12:45)

Ti se ponadao da će terzić uspeti opet da otme titulu...kad ono golman šampiona pozvan u reprezentaciju.

Boj@n

pre 8 godina

Što mrzim ovakve komentare bolje Rajković umjesto Brkica,pa momak je na svjetskom prvenstvu u Novom Zelandu,najbolje da skokne do Kopenhagena i presjedi na klupi "veoma znacajne" utakmice,ljudi malo se informisite prije nego što nešto bubnete,Tadić je povrjedjen,a i u kakvoj je formi i bolje da ga nije pozvao

Kayser Soze

pre 8 godina

Iznenađenje što nema Gojka Kačara..Ne znam samo zašto je na spisku Filip Đuričić kad on igra za mladu reprezentaciju u21?

crni_redstar

pre 8 godina

neko ovde proziva zvezdine igrace,samo da kazem da reprezentacija nukada u svojoj istoriji nije bila ovoliko jadna i ponizena,a u njoj samo partizanovci. pogledajte te igrace:stajkovic,zivkovic,obradovic,nastasic,raca petrovic,fejsa,tosic,ljajic,markovic,mitrovic. taj tim ne moze u dvadeset utakmica da uvali jedan gol,nego moraju ivanovic i kolarov.ko kakve reprezentativce daje i kakve je davao se zna. partizan od milosevica nije dao vrhunskog igraca za reprezentaciju. sve neki polutaneri u vidu duljaja,nadja,kralja,ilica,rnica,djordjevica,kezmana,tosica,krstajica...kad nema gde,aj u partizan. lomic jos fali na pisku. fudbal nam je propao,to sto ste vi prvi u selu ne znaci nista.

patoprincibra

pre 8 godina

Kada se pogleda sastav svi igraci redovno igraju u svojim klubovima osim u poslednje vreme malo manje igra Skuntelar i Djuricic,ali sve u svemu to je to...Vi sto pitate za Tadica on se jos pre 2 meseca povredio i zavrsio sezonu,a i koliko god kritikovali Racu lik je redovan u Turskoj sada presao u Dinama igrace Ligu Sampiona tako da on i treba da igra kao i svaki igrac koji je redovan u svom klubu,a Rajkovic nije na golu jer je sa mladima ,a Zivko je branio u fantasticnoj formi,valjda ce i nas u ovom fudbalu krenuti,samo da igraci krenu da trce da ginu tada ce biti bolje...Sportski pozdrav ljubiteljima fudbala :)

Kako drugacije

pre 8 godina

Sta kazete nisu klubovi pustili Nastasica, Markovica i Mitrovica da igraju za mlade?? hahahaha
(nyk, 30. maj 2015 13:28)

Divim se "selektorima" koji ti nalupase pluseve, ne znajuci kad je A selekcija u pitanju klub nema uticaj po pravilniku, dok za ostale selekcije klub ima pravo da ne pusti igraca...
A ovima sto smatraju da je Rajkovic zasluzio vise od ostale trojice da se nadje na spisku, treba da znaju da momak vec brani u tom periodu za mladju selekciju Srbije!

djoka vestica

pre 8 godina

Ja sam mislio na stopera Slobodana Rajkovica, a i za drugog Rajkovica ima mesta samo da zavrsi sa obavezama u mladjim selekcijama. Ipak, i pored cinjenica da su nam igraci koji su na raspolaganju dosta limitirani (cast izuzecima), vise brine nedorasli selektor i konfuzna situacija u savezu gde se interesne grupe bore za svoje zadnjice a reprezentacija i klubovi nam nikad gori.

guliver

pre 8 godina

Podrzite ove momke bar jedanput,oni kakvi god da su,brane nas nacionalni identitet u nastavku kvalifikacija.Nismo ni svesni sta nam se desilo u mecu sa Albanijom,prava diverzija njihove drzave koja je sudeci po ishodu,njih izdigla na pijadestal kakav nisu imali u istoriji a nas spustila na dno ispod kog nema dalje,sve zahvaljujuci nasoj neslozi,nesposobnosti nacionalnih struktura i dubiozi svesti koja utehu za svoje promasaje trazi u uspesima sportista(zato svaki los rezultat shvatamo tragicno).Takodje apsolutna podrska Curcicu,covek je sa U21 napravio jednu od najlepsih prica vezanih za nas fudbal otkad je drzava samostalna,pritom bivajuci miniran,inace sastav za ove meceve je manje vise onaj koji treba da bude,nije jos sve izgubljeno,a kao sto rekoh na pocetku ostatak kvalifikacija je vise od igre i igraci to trebaju da shvate,sad ili nikad.

milemen

pre 8 godina

Sa ovog spiska po mom misljenju najboljih startnih 11 bi bili:

Vladimir Stojkovic

Nenad Tomovic - Branislav Ivanovic - Matija Nastasic - Aleksandar Kolarov

Nemanja Matic - Nemanja Gudelj

Zoran Tosic - Adem Ljajic - Filip Kostic

Aleksandar Mitrovic

Pedja

pre 8 godina

Eto zasto mi ne mozemo da se plasiramo negde. Kakav Zivkovic na golu, pa on nema veze sa branjenjem, Stojkovic koji ko zn akoliko godina ima i Brkic koji je i mlad bio kiks golman, a sad je samo stariji i sporiji. U veznom redu Raca Petrovic koji je nezaobilazan i verovatno najsporiji vezni igrac u Evropi. Ali zato nema mesta za Sulejmanija koji je za njega Mesi i Ronaldo zajedno. Zoran Tosic u timu koji uvek sutira kao da 3 dana nije jeo. I ajde sve ovo moze da prodje protiv Azerbejdzana koji je potpuno nebitan, ali sta ima da se nadamo protiv Danaca? Jos tamo trebamo da igramo agresivno ne bi li nekako pobedili i stvorili kakve takve sanse.

srkiboy82

pre 8 godina

Severna armijo smešni ste, kojeg ste to igrača prodali za vishe od 1 milion u zadnjih x godina. Pravi ste rasadnik bisera, bolje gajite pečurke...
(Komšija Rade, 30. maj 2015 13:09) _Pored ovakvih vaših bisera koji su stasali u "Hramu Fudbala" niko drugi nema šanse da uđe u Toletovu reprezentaciju.

Herakle

pre 8 godina

Posle ovog leta i evropskog prvenstva za mlade i svetskog za omladince, zahvaliti se 6,7 igraca iz A tima i ubaciti te mlade momke i pravti novi tim. Ova prica ako pobedimo u kopenhagenu je smesna. Bice 2-0 za Dance opusteno i opet price tipa, okrecemo se novom ciklusu , izvukli mo pouke, selektor ima poverenje. Mada ko nam vodi fudbal i ko bi da ga vodi realno ko god da igra nema ni sistema nema ambijenta da se nesto napravi. Ovi momci se odazivaju samo da ih ne bi javno lincovali i da bi dosli da vide familije inace znam da 90% njih ne oseca nikakvo zadovoljtvo kada igra za reprezentaciju jer niti je ona autoritet, niti ima kult niti imaju autoritete kada odu u onu kucu fudbala vec samo moralne nakaze i diletente.

Grunwalski

pre 8 godina

Tadic je povredjen...trebao je zvati malog Zivkovica igraca,i jos jednog spica umesto Markovica.A Markovic umesto Djuricica koji veze nema.

Sole Rgotski

pre 8 godina

Priroda i zivot opredeljuju ljude ,izmedu ostalog,na uspesne i one druge.
Sledeci ovaj algoritam, sa velikom sigurnoscu se moze reci,da ova skupina igraca fudbala je sigurno, u drugoj grupi.

fancy

pre 8 godina

Ko fura bre ovog Mitrovica vise!!!???? Gde je Slobodan Rajkovic, Vilotic u idealnom timu Svajcarskog sampionata...kako sve lepo moze da bude u selekciji kosarkasa gde se zovu igraci radi motivacije i da se ispostuju, sto je lepo i motivaciono i psiholoski dok u ovom nesretnom fudbalu sve naopako...
I sta na kraju imate protiv Darka Lazovica deset puta je bolji od one muve bez glave Markeca!!!

dragan1982

pre 8 godina

@ argo kmekavac

zasto lazes da nas svi lazu kad vidim imena poput chelsia ,liverpoola ,citiya ,rome ,lazia itd ..hm mora da je neka zamena ili ko zna ..mozda stvarno lazu .. to je ta cuvena hrvatska mitomanska logika ..sta ces..znam ja sta ces ako srbi dobiju dansku,ici ces da tuces svog decka ;(( kao sto svaki put radis kad srbi nesto postignu..ti si taj koji je decka izmlatio nakon srpskog osvajanja u 19 EP-a da je decko bukvalno dobijo sise od batina ..;(( hmm tuzno ..jako tuzno..nemoj gledat prema becu ..bec je u srpskim rukama ..

Argo

pre 8 godina

Problem je sta vam svi lazu kako Srbi igraju u najvecim europskim klubovima,ali eto u reprezentaciji su losi jer se ne trude pa dolazi do velikog nezadovoljstva.To je naravno cista laz.Ovdje je rijec o nedostatku kvalitete,popis je tuzno gledati s obzirom koliko ste losi.Albanija recimo sigurno nije losija od vas,tako da je predposljednje mjesto u skupini realnost

Vladimir

pre 8 godina

@guliver Nadam se da kada vec komentarises fudbal, isti taj fudbal i pratis. Na zalost Albanija bi nas dobila bez vecih problema i na JNA.

Foodball

pre 8 godina

prati li neko u opste u nasoj zemlji nas Football?
Represzatacija ? postoji li to u opste ?
daj ljudi iskoristite 90 min zivota na nsto lepse i zanimljivije u zivotu

Borko

pre 8 godina

Bas nam je jos jedan zadnji vezni falio,Sulejmani je objektivno nas najbolji napadac,sa najboljim centarsutom,nalboljim driblingom i dobrim sutom.M

zgslavac

pre 8 godina

Golmani: Makabi, Haifa, Kaljari, Monaco, Hajduk, Rijeka

Odbrambeni igrači: Lacio, Fiorentina, Lokomotiv, Bayer, Liverpool, Šahtar,
Čelsi, Torino, Šalke, Dinamo Kijev, Sassuolo,Panathinaikos
Frajburg, Mančester Siti, Mehelen Panathinaikos,

Vezni red: Dinamo Kijev, Benfika, Čelsi, Fiorentina, Inter, Inter, Barcelona, AZ Alkmar, Olimpijakos, Sautemptom, Roma, Real, Elche, Palermo, Barcelona B,
CSKA, Štutgart

Napadači: Anderleht, Liverpul, Lokomotiva, Atletico M, HSV, Leiester, Dnipro

Čik pogodi tko je jači :-)

Prije nego krenu priče o velikoj obrani samo da kažem da je ta obrana u ovim kvalifikacijama primila 6 golova a naša 2.

zgslavac

pre 8 godina

(dragan1982, 30. maj 2015 19:55)

Popij pivo, i svakako i ovo prvenstvo navijaj a Hrvatsku. Svi koji nemaju svoj tim na euru- Bugari, Makedonci, Finci, Maltežani i Srbi na turniru će prirodno je, navijati za najjači vezni red u kojem su igrači Reala, Barcelone, Intera, Fiorentine, Wolfsburga...

ljuljaj javore

pre 8 godina

Selektor koji je inace djak generacije skole bata Djore nastavlja sa ubitacnom taktikom sa 6 zadnjih veznih
Razbicemo Azerbejdzan a onda ce ladno vreme u Kopenhagenu i visoka trava da upropaste nas leprsav fudbal bice 2 0 za Dance

Cime Mirijevo

pre 8 godina

Dokle vise Raca Petrovic. Okrenuli ste celu severnu armiju protiv reprezentacije pozivajuci igrace koji objektivno nisu ni za trecu ligu.

Komšija Rade

pre 8 godina

Dokle vise Raca Petrovic. Okrenuli ste celu severnu armiju protiv reprezentacije pozivajuci igrace koji objektivno nisu ni za trecu ligu.
(Cime Mirijevo, 30. maj 2015 12:21)

Severna armijo smešni ste, kojeg ste to igrača prodali za vishe od 1 milion u zadnjih x godina. Pravi ste rasadnik bisera, bolje gajite pečurke...

b

pre 8 godina

Volim fudbal i znam o njemu mnogo vise nego vecina nasih "reprezentativaca", ali kada vidim ovakvu vest, ko je debitant i ovog naseg "selektora" smuci mi se!

Pedja

pre 8 godina

Ja se ponadao Zivkovic iz Ajaxa..kad ono potpuno nebitan lik.
(gunner, 30. maj 2015 12:45)

Ti se ponadao da će terzić uspeti opet da otme titulu...kad ono golman šampiona pozvan u reprezentaciju.

guliver

pre 8 godina

Podrzite ove momke bar jedanput,oni kakvi god da su,brane nas nacionalni identitet u nastavku kvalifikacija.Nismo ni svesni sta nam se desilo u mecu sa Albanijom,prava diverzija njihove drzave koja je sudeci po ishodu,njih izdigla na pijadestal kakav nisu imali u istoriji a nas spustila na dno ispod kog nema dalje,sve zahvaljujuci nasoj neslozi,nesposobnosti nacionalnih struktura i dubiozi svesti koja utehu za svoje promasaje trazi u uspesima sportista(zato svaki los rezultat shvatamo tragicno).Takodje apsolutna podrska Curcicu,covek je sa U21 napravio jednu od najlepsih prica vezanih za nas fudbal otkad je drzava samostalna,pritom bivajuci miniran,inace sastav za ove meceve je manje vise onaj koji treba da bude,nije jos sve izgubljeno,a kao sto rekoh na pocetku ostatak kvalifikacija je vise od igre i igraci to trebaju da shvate,sad ili nikad.

Argo

pre 8 godina

Problem je sta vam svi lazu kako Srbi igraju u najvecim europskim klubovima,ali eto u reprezentaciji su losi jer se ne trude pa dolazi do velikog nezadovoljstva.To je naravno cista laz.Ovdje je rijec o nedostatku kvalitete,popis je tuzno gledati s obzirom koliko ste losi.Albanija recimo sigurno nije losija od vas,tako da je predposljednje mjesto u skupini realnost

milemen

pre 8 godina

Sa ovog spiska po mom misljenju najboljih startnih 11 bi bili:

Vladimir Stojkovic

Nenad Tomovic - Branislav Ivanovic - Matija Nastasic - Aleksandar Kolarov

Nemanja Matic - Nemanja Gudelj

Zoran Tosic - Adem Ljajic - Filip Kostic

Aleksandar Mitrovic

crni_redstar

pre 8 godina

neko ovde proziva zvezdine igrace,samo da kazem da reprezentacija nukada u svojoj istoriji nije bila ovoliko jadna i ponizena,a u njoj samo partizanovci. pogledajte te igrace:stajkovic,zivkovic,obradovic,nastasic,raca petrovic,fejsa,tosic,ljajic,markovic,mitrovic. taj tim ne moze u dvadeset utakmica da uvali jedan gol,nego moraju ivanovic i kolarov.ko kakve reprezentativce daje i kakve je davao se zna. partizan od milosevica nije dao vrhunskog igraca za reprezentaciju. sve neki polutaneri u vidu duljaja,nadja,kralja,ilica,rnica,djordjevica,kezmana,tosica,krstajica...kad nema gde,aj u partizan. lomic jos fali na pisku. fudbal nam je propao,to sto ste vi prvi u selu ne znaci nista.

Pedja

pre 8 godina

Eto zasto mi ne mozemo da se plasiramo negde. Kakav Zivkovic na golu, pa on nema veze sa branjenjem, Stojkovic koji ko zn akoliko godina ima i Brkic koji je i mlad bio kiks golman, a sad je samo stariji i sporiji. U veznom redu Raca Petrovic koji je nezaobilazan i verovatno najsporiji vezni igrac u Evropi. Ali zato nema mesta za Sulejmanija koji je za njega Mesi i Ronaldo zajedno. Zoran Tosic u timu koji uvek sutira kao da 3 dana nije jeo. I ajde sve ovo moze da prodje protiv Azerbejdzana koji je potpuno nebitan, ali sta ima da se nadamo protiv Danaca? Jos tamo trebamo da igramo agresivno ne bi li nekako pobedili i stvorili kakve takve sanse.

srkiboy82

pre 8 godina

Severna armijo smešni ste, kojeg ste to igrača prodali za vishe od 1 milion u zadnjih x godina. Pravi ste rasadnik bisera, bolje gajite pečurke...
(Komšija Rade, 30. maj 2015 13:09) _Pored ovakvih vaših bisera koji su stasali u "Hramu Fudbala" niko drugi nema šanse da uđe u Toletovu reprezentaciju.

Vladimir

pre 8 godina

@guliver Nadam se da kada vec komentarises fudbal, isti taj fudbal i pratis. Na zalost Albanija bi nas dobila bez vecih problema i na JNA.

zgslavac

pre 8 godina

Golmani: Makabi, Haifa, Kaljari, Monaco, Hajduk, Rijeka

Odbrambeni igrači: Lacio, Fiorentina, Lokomotiv, Bayer, Liverpool, Šahtar,
Čelsi, Torino, Šalke, Dinamo Kijev, Sassuolo,Panathinaikos
Frajburg, Mančester Siti, Mehelen Panathinaikos,

Vezni red: Dinamo Kijev, Benfika, Čelsi, Fiorentina, Inter, Inter, Barcelona, AZ Alkmar, Olimpijakos, Sautemptom, Roma, Real, Elche, Palermo, Barcelona B,
CSKA, Štutgart

Napadači: Anderleht, Liverpul, Lokomotiva, Atletico M, HSV, Leiester, Dnipro

Čik pogodi tko je jači :-)

Prije nego krenu priče o velikoj obrani samo da kažem da je ta obrana u ovim kvalifikacijama primila 6 golova a naša 2.

Grunwalski

pre 8 godina

Tadic je povredjen...trebao je zvati malog Zivkovica igraca,i jos jednog spica umesto Markovica.A Markovic umesto Djuricica koji veze nema.

Pivari i Splavari

pre 8 godina

ako moze mitrovic koji je izleteo sa frajburgom iz bundeslige, i to sve na klupi.. zasto ne moze kacar koji spasava hsv zadnjih mesec dana?? uparite decka s maticem, kakav crni raca, ne treba nam jeftina verzija matica, dva ista igraca, sa preterano defanzivnim karakteristikama.. treba nam box to box vezni igrac, koji zna da utrci iz drugog plana, koji oseca prostor, plus zna da skoci i sjajan je u igri glavom u oba smera

zgslavac

pre 8 godina

(dragan1982, 30. maj 2015 19:55)

Popij pivo, i svakako i ovo prvenstvo navijaj a Hrvatsku. Svi koji nemaju svoj tim na euru- Bugari, Makedonci, Finci, Maltežani i Srbi na turniru će prirodno je, navijati za najjači vezni red u kojem su igrači Reala, Barcelone, Intera, Fiorentine, Wolfsburga...

Foodball

pre 8 godina

prati li neko u opste u nasoj zemlji nas Football?
Represzatacija ? postoji li to u opste ?
daj ljudi iskoristite 90 min zivota na nsto lepse i zanimljivije u zivotu

dragan1982

pre 8 godina

@ argo kmekavac

zasto lazes da nas svi lazu kad vidim imena poput chelsia ,liverpoola ,citiya ,rome ,lazia itd ..hm mora da je neka zamena ili ko zna ..mozda stvarno lazu .. to je ta cuvena hrvatska mitomanska logika ..sta ces..znam ja sta ces ako srbi dobiju dansku,ici ces da tuces svog decka ;(( kao sto svaki put radis kad srbi nesto postignu..ti si taj koji je decka izmlatio nakon srpskog osvajanja u 19 EP-a da je decko bukvalno dobijo sise od batina ..;(( hmm tuzno ..jako tuzno..nemoj gledat prema becu ..bec je u srpskim rukama ..

Optimista

pre 8 godina

Ova ekipa nije mogla da pobjedi Albaniju, Jermeniju i slicne "velesile" ali ipak selektor vjeruje istim igracima. Mislim daje ipak vrijeme za neke promjene.

Kayser Soze

pre 8 godina

Iznenađenje što nema Gojka Kačara..Ne znam samo zašto je na spisku Filip Đuričić kad on igra za mladu reprezentaciju u21?

rade-dera

pre 8 godina

plače mi se kad vidim kakav tim imamo a gubimo redom od svih . Žao mi je što nema Kacara na spisku a za one koji ne znaju Tadić je povredjen

patoprincibra

pre 8 godina

Kada se pogleda sastav svi igraci redovno igraju u svojim klubovima osim u poslednje vreme malo manje igra Skuntelar i Djuricic,ali sve u svemu to je to...Vi sto pitate za Tadica on se jos pre 2 meseca povredio i zavrsio sezonu,a i koliko god kritikovali Racu lik je redovan u Turskoj sada presao u Dinama igrace Ligu Sampiona tako da on i treba da igra kao i svaki igrac koji je redovan u svom klubu,a Rajkovic nije na golu jer je sa mladima ,a Zivko je branio u fantasticnoj formi,valjda ce i nas u ovom fudbalu krenuti,samo da igraci krenu da trce da ginu tada ce biti bolje...Sportski pozdrav ljubiteljima fudbala :)

трубадур

pre 8 godina

Од имена клубова у којима играју да се најежиш али шта то вреди када су им старлете битније од нас бедника,који још увек верујемо у фудбал

crni_redstar

pre 8 godina

srbija napada sa sest defanzivnih veznih :) protivniku se ledi krv u zilama.mi smo toliko slaba ekipa da je to uzas. nemamo golmane vec x godina,nemamo kreatora sto je najvaznije,nemamo spica,nemamo trenera,nemamo savez,kult,menadzeri se sprdaju sa reprezentacijom,zadnji smo,ne mozemo nikoga da pobedimo,nema navijaca,mi ne postojimo.

djoka vestica

pre 8 godina

Ja sam mislio na stopera Slobodana Rajkovica, a i za drugog Rajkovica ima mesta samo da zavrsi sa obavezama u mladjim selekcijama. Ipak, i pored cinjenica da su nam igraci koji su na raspolaganju dosta limitirani (cast izuzecima), vise brine nedorasli selektor i konfuzna situacija u savezu gde se interesne grupe bore za svoje zadnjice a reprezentacija i klubovi nam nikad gori.

Beleg

pre 8 godina

Nije ni po imenima ovo "top" reprezentacija, kako ju je neko nazvao, ali je sasvim dobra ekipa koja, ako ništa, ne bi smela da propusti nikedno veliko takmičenje. No, realnost je nažalost potpuno drugačija.

Kako drugacije

pre 8 godina

Sta kazete nisu klubovi pustili Nastasica, Markovica i Mitrovica da igraju za mlade?? hahahaha
(nyk, 30. maj 2015 13:28)

Divim se "selektorima" koji ti nalupase pluseve, ne znajuci kad je A selekcija u pitanju klub nema uticaj po pravilniku, dok za ostale selekcije klub ima pravo da ne pusti igraca...
A ovima sto smatraju da je Rajkovic zasluzio vise od ostale trojice da se nadje na spisku, treba da znaju da momak vec brani u tom periodu za mladju selekciju Srbije!

Pedja

pre 8 godina

zoves zivkovica pored malog Rajkovica.ajdeeeee mrrrssssss
(duledudule, 30. maj 2015 14:38)

Prvo se informiši,pa onda lupaj gluposti.Rajković je na Novom Zelandu sa mladom reprezentacijom na svetskom prvenstvu.

fancy

pre 8 godina

Ko fura bre ovog Mitrovica vise!!!???? Gde je Slobodan Rajkovic, Vilotic u idealnom timu Svajcarskog sampionata...kako sve lepo moze da bude u selekciji kosarkasa gde se zovu igraci radi motivacije i da se ispostuju, sto je lepo i motivaciono i psiholoski dok u ovom nesretnom fudbalu sve naopako...
I sta na kraju imate protiv Darka Lazovica deset puta je bolji od one muve bez glave Markeca!!!

Sole Rgotski

pre 8 godina

Priroda i zivot opredeljuju ljude ,izmedu ostalog,na uspesne i one druge.
Sledeci ovaj algoritam, sa velikom sigurnoscu se moze reci,da ova skupina igraca fudbala je sigurno, u drugoj grupi.

Herakle

pre 8 godina

Posle ovog leta i evropskog prvenstva za mlade i svetskog za omladince, zahvaliti se 6,7 igraca iz A tima i ubaciti te mlade momke i pravti novi tim. Ova prica ako pobedimo u kopenhagenu je smesna. Bice 2-0 za Dance opusteno i opet price tipa, okrecemo se novom ciklusu , izvukli mo pouke, selektor ima poverenje. Mada ko nam vodi fudbal i ko bi da ga vodi realno ko god da igra nema ni sistema nema ambijenta da se nesto napravi. Ovi momci se odazivaju samo da ih ne bi javno lincovali i da bi dosli da vide familije inace znam da 90% njih ne oseca nikakvo zadovoljtvo kada igra za reprezentaciju jer niti je ona autoritet, niti ima kult niti imaju autoritete kada odu u onu kucu fudbala vec samo moralne nakaze i diletente.

Boj@n

pre 8 godina

Što mrzim ovakve komentare bolje Rajković umjesto Brkica,pa momak je na svjetskom prvenstvu u Novom Zelandu,najbolje da skokne do Kopenhagena i presjedi na klupi "veoma znacajne" utakmice,ljudi malo se informisite prije nego što nešto bubnete,Tadić je povrjedjen,a i u kakvoj je formi i bolje da ga nije pozvao

Borko

pre 8 godina

Bas nam je jos jedan zadnji vezni falio,Sulejmani je objektivno nas najbolji napadac,sa najboljim centarsutom,nalboljim driblingom i dobrim sutom.M

ljuljaj javore

pre 8 godina

Selektor koji je inace djak generacije skole bata Djore nastavlja sa ubitacnom taktikom sa 6 zadnjih veznih
Razbicemo Azerbejdzan a onda ce ladno vreme u Kopenhagenu i visoka trava da upropaste nas leprsav fudbal bice 2 0 za Dance