Ponedeljak, 25.05.2015.

19:29

Real potvrdio, Ančeloti otpušten

Spekulacije su se obistinile, Karlo Ančeloti dobio je otkaz na mestu trenera Real Madrida.

Izvor: AK

Real potvrdio, Anèeloti otpušten IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

102 Komentari

Sortiraj po:

#CoachS

pre 8 godina

Navijam za Real od onog finala kad je Mijat dao gol i ovo je ubedljivo najgori potez od tada! Pa covek je najbolji trener na svetu i oni ga otpuste posle 2 godine, jer je ispao u polufinalu LS, a prethodne sezone je osvojio tu istu LS! Fuj gnjide gadite mi se polako ali sigurno! Jos par slicnih poteza i pocecu za Barsu da navijam!

neutralni felsh

pre 8 godina

Dao bog im za trenera Rafaela Beniteza,pa da ih uneredi za naredno desetljeće kao šta je i moj Liverpul,vrhunska trenerska prevara.
(hawkeye, 26. maj 2015 07:58)


a liverpul inace cvetao i pre i posle beniteza? svasta!

pedja_71

pre 8 godina

Koliko ostrašćenih komentara, vezanih za Real. Najjači pridev koji se provlači je "mali" klub. Po čemu mali? Po drugarstvu? Možda, ali to je bitno za moju ekipu sa termina, ne za najveći klub na svetu, a to Real jeste, voleli ga ili ne.

Ančelotiju sve najbolje u karijeri. Ako je dobio otkaz, to je plod ozbiljne analize uprave kluba, a ne odluka "preko kolena", kako dečaci na forumu uporno tvrde i banalizuju stvari.

guska koja je spasla Rim

pre 8 godina

U italijanskom jeziku 'c' ispred samoglasnika se čita kao 'ć'
(elmaestro, 25. maj 2015 20:43)

U talijanskom ne postoji 'ć', a ni 'č'. Odnosno, to je jedno te isto i 95% Talijana nije u stanju da uoci nikakvu razliku, koliko god puta im ponavljali. Za to je potrebno uho istrenirano od najranijih dana, ili jako ostar sluh. (Ne dizite nos, ni vase uho verovatno ne cuje ponesto sto talijansko itekako cuje!) Ovi sto "ispravljaju" jedno u drugo nisu ni svesni koliko su smesni. Bolje nek proucavaju sije i vratove! Umesto sto prekrstavaju tudje jarice. A glas koji se zapisuje kao "c" ispred samoglasnika ("i" ili "e", to si hteo reci) moze, u zavisnosti od regiona ili osobe, zvucati i skoro kao ono sto Srbi zapisuju kao "š", ili skoro kao ono sto Srbi zapisuju kao "c" (bez kvacice) i to je sve legitimno i ispravno. Nije legitimno *pisati* necije ime onako kako se ne pise. To je uvredljivo.

realno

pre 8 godina

E moj Perez,za dan si zakasnio.."Kasno Marko na Kosovo stize"!
Milinkovic,iako si mu davao blanko cek,potpisa za Partizan na jos 2 godine....

hawkeye

pre 8 godina

Dao bog im za trenera Rafaela Beniteza,pa da ih uneredi za naredno desetljeće kao šta je i moj Liverpul,vrhunska trenerska prevara.

Omladino!

pre 8 godina

Real Madrid je klub koji nema poentu. Sve svoje igrače su prodali, igra im samo Kasiljas. Gledam kako je Barselona ispratila Ćavija, pa se setim kako su oni oterali Raula. Dva veoma različita sveta. U Barseloni igraju i Bartra i Montoja, ranije su igrali i Oleger Presas, Gabri, dakle ne baš neki igrači, ali deca koja gledaju Barselonu mogu da se nadaju da će jednog dana nakon Barselone B zaigrati za prvi tim. Deca Kastilje bukvalno ne postoje. Tj, postoje, Morata je izbacio Real Madrid sa dva gola.

Nadam se da Jirgen Klop neće preuzeti ovaj mali klub.
(Aleksa, 25. maj 2015 21:13)

Mislim da nisi u pravu! A gde su Xendo, Iraguarra, Collendo, Simca? Prati omladinsko prvenstvo sveta - videćeš da Real uopšte ne greši. Naprotiv, sve je kod njih isplanirano do tančina. Sve do 2019. godine! Pa ti vidi!

milan26

pre 8 godina

Realu bi najbolja opcija bila da dovedu onog lika, stao mi mozak, trenera Sevilje! Opasan trener, a covek spanac, zadovoljava tu Realovu potrebu! Ili Klop, olicenje modernog trenera, napadackog stila igre, kakav Realu lezi! Kao i Ancelotijev sil, ali dosta moderniji! Vise trci, manje davi loptu, budi konkretan, nema pletem mrezu pola sata oko sesneaerca! Mada bih voleo Klopa u Arsenalu, iako je Venger legenda, ali nema tu vise napretka! :-)

Belotele

pre 8 godina

Pa nije Anceloti kriv što su prodali Di Mariju i što je Modrić povrijedjen
(Malena, 25. maj 2015 19:34)

Hm... svaka cast Ancelottiju (i ja mislim da boljeg ne mogu naci), ali, s ovim drugim se bas i ne bih slozio. Za prvu Modricevu povredu svakako nije kriv, ali, za drugu, onu u najgorem trenutku... Da ga je uvodio postepeno, na po 30 minuta, 45 minuta, 60 minuta... da ga nije odmah opteretio 100%... Mislim da se kockao i da mu se obilo o glavu.

Milos

pre 8 godina

Vec 4 god navijam za real ali ozbiljno mi se gade sve vise i vise... Nije to do toga sto nisu nista uzeli vec zbog ponasanja uprave i igrace prema klubu i fudbalu uopste.
(KitKat, 25. maj 2015 22:11). Vec 4? :-) A vec ti se ogadili?

brat pantela

pre 8 godina

RM je u istoriji potrosio na dovodjenje igraca najvise para ali je isto tako prodao igrace za najvise.
Najveci minus(+- transferi) ima Barselona, potom Real Madrid,Juventus,Celzi,Man utd, pa opet italijani, Milan i Inter.
Najveci + ima Porto,onda Benfika pa Arsenal
Porto ima najveci plus, ali sve igrace sto je Porto prodao, prodati su za duplo manje para nego Realovi.
Prosle sezone kupio za 165,prodao za 140
0d 2000-do danas
Real je kupio za ravno 2 milijarde, prodao za 1,1 milij. eura.
U minusu 900 miliona.
Barselona: od 2000- danas
1,6 milijardi (dol) 520 mil(odl)
- 1 mljrd i 80 mil.eura
Pored cele Masije,Mesija,Cavija,Inijeste i ostalih, oni su u vecem minusu nego Real.

Da krenemo od Maradone, pa idemo redom:
Zubizareta,Bergistin,Kuman,Laudrup,Stoickov,Nadal,Romario,Hadji,Prosinecki,Popesku,Figo,Ronaldo,Enrike,Kouto,Blan,Baija,Rivaldo,Rajziger,Dugari,Ciric,Bogarde,Vicge,Klajvert,Zenden,braca De Bur,Koku,Dani,Litmanen,Overmars,Alfonso,Peti,Saviola,Rikelme,Mendieta,R10,Kvarezma,Davids,Van Bronhorst,Markez,Eto,Deko,Zili,Larson,Albertini,Van Bomel,Zambrota,Gudjonsen,Tiram,Anri,Abidal,J.Ture,Hleb,Keita,Alves,Ibrahimovic,Maksvel,Vilja,Maskerano,Adrijano,Sancez,Song,Alba,Nejmar,Suarez,Rakitic,Bravo,Ter Stegen,Vermalen.
Pored nih vracali su "svoju decu" Fabregasa i Pikea(72 transfera), a propalih transfera kao Afelaj, imaju preko 30(Cigrinski,Kaseres,Milito,Ezkero,Silvinjo,Santamaria,Bonano,Dutrel,Deu,Amunike itd itd)

RM#33-u najavi

pre 8 godina

1956 - José Villalonga Llorente
1957 - José Villalonga Llorente
1958 - Luis Antonio Carniglia
1959 - Luis Antonio Carniglia
1960 - Miguel Muñoz
1966 - Miguel Muñoz
1998 - Jupp Heynckes
2000 - Vicente del Bosque
2002 - Vicente del Bosque
2014 - Carlo Anceloti

Franko je umro 1975
1976-2015 Primera:
Real Madrid 16x
Barcelona 14x
Atletico M 2x
Athletic B. 2x
Valencia 2x
Real Sociedad 2x
D. La Coruna 1x

RM je pre dolaska Franka osvojio 2,posle njegove smrti 16, znaci 18.
18 Liga bez Franka, 14 sa Frankom.
Franko nije imao toliki uticaj na njega, jer da je to sto vi pricate i pisete, RM bi sa Frankom osvojio 30 od 32 Primere a ne 14 od 32.
Bolje da dodje Klop nego Benitez,bolje jer se anti-madrid fanovima vec tresu gace.
Kad je sa onakvim Dortmundom napravio dar-mar, ocekujte demoliranje katalonaca svake godine.
Ziveo Klop.

Nirvana

pre 8 godina

Ja sam u osnovi navijač bajerna i volo bi ovog čoveka videti u bundesligi kod sebe i da dobije odrešene ruke ko gvardiola. Mislim da je mnogo bolji od gvardiole u realu verovatno nije se pito dal treba se kupuje rodrigez, dal će da se proda dimaria i bilo šta već su mu vezali ruke ko murinju prethodno i to je to. Prosto šef kluba je reko aj dovedemo rodrigeza taze sa SP i dobićemo brdo love na marketingu trošak pokrijemo sa dimariom on godinama tražen od svih živih i bitnih klubova može se odvali cena koja treba:)

neutralni felsh

pre 8 godina

Dodji u Bajern i smeni onu prevaru od trenera
(Smesno, 25. maj 2015 22:48)


zasto prevaru? jel prevara takodje ispala u polufinalu, takodje sa istrosenim igracima. prevara je bar uzela titulu, istina u manjoj konkurenciji, ali reklo bi se da su im sezone bile vrlo slicne, taman za do polufinala... malo li je? drugo je pitanje da li su svi ocekivali vise, ali dalje nije moglo. juve se dosta srecno "zrebno provukao" sa ranjenim dortmundom i zilavim ali ipak nedoraslim monakom, ali naspram reala su pokazali srce, ono sto je njihovim suparnicima dosta falilo. bajern se dosta uprpao na kamp nou jos pre utakmice, nisu bili u fulu, falilo je onde i samopouzdanja, osim nevolje sa odsutnim prvotimcima, to isto vazi i za real, visak volje ali odsustvo smirenosti. juve ko juve, to uvek iskoristi, ali sad u finalu nailazi na izuzetno samopouzdanu barsu, koja ume da pridavi smireno, ako se mnogo zatvoris. inace, brojao sam jer volim te stvari: ove godine su iz kontri primili samo 6 golova, od svega 22 u prvenstvu (a zadnja 2 vrlo neozbiljna u poliprijateljskoj protiv daljeg komsije, grcevitog deportiva) - dakle, nemoj da se uzdaju mnogo u kontre, rakitic buskets i maskerano su opasni u otvorenoj defanzivi, a pike vec 2 sezone vrlo sigurno sacekuje kusur koji im pobegne. za napad alba alves iniesta pola rakitica i nejmar suarez mesi... ludnica!
ko je ove godine mogao protiv ovakve barse, naduli su kog su stigli, a vi zamerate gvardioli sto je sasipao bajern. pa ova trenutna zilava i brza barsa bi i onaj brzi jupov rastavila, nista teze nego stabilni pepov, nemoj da se lazemo.
i zato, sta je karlo trenutno bolji od pepa za bajern?

bugi

pre 8 godina

" Ko Benitez? Obična prevara od trenera."

ponavljate to svi ko papagaji a niko da razmisli malo...taj Benitez je osvojio 2 titule u primeri sa Valensijom a konkurencija su mu bili realovi galaktikosi,jedan od najjacih sastava u istoriji fudbala....da ne pricam o ligi sampiona sa liverpulom i 2 kupa uefa...taj anceloti ima 1 osvojeno prvenstvo sa milanom a bio trener skoro deceniju tamo

neutralni felsh

pre 8 godina

Dodji u Bajern i smeni onu prevaru od trenera
(Smesno, 25. maj 2015 22:48)


zasto prevaru? jel prevara takodje ispala u polufinalu, takodje sa istrosenim igracima. prevara je bar uzela titulu, istina u manjoj konkurenciji, ali reklo bi se da su im sezone bile vrlo slicne, taman za do polufinala... malo li je? drugo je pitanje da li su svi ocekivali vise, ali dalje nije moglo. juve se dosta srecno "zrebno provukao" sa ranjenim dortmundom i zilavim ali ipak nedoraslim monakom, ali naspram reala su pokazali srce, ono sto je njihovim suparnicima dosta falilo. bajern se dosta uprpao na kamp nou jos pre utakmice, nisu bili u fulu, falilo je onde i samopouzdanja, osim nevolje sa odsutnim prvotimcima, to isto vazi i za real, visak volje ali odsustvo smirenosti. juve ko juve, to uvek iskoristi, ali sad u finalu nailazi na izuzetno samopouzdanu barsu, koja ume da pridavi smireno, ako se mnogo zatvoris. inace, brojao sam jer volim te stvari: ove godine su iz kontri primili samo 6 golova, od svega 22 u prvenstvu (a zadnja 2 vrlo neozbiljna u poliprijateljskoj protiv daljeg komsije, grcevitog deportiva) - dakle, nemoj da se uzdaju mnogo u kontre, rakitic buskets i maskerano su opasni u otvorenoj defanzivi, a pike vec 2 sezone vrlo sigurno sacekuje kusur koji im pobegne. za napad alba alves iniesta pola rakitica i nejmar suarez mesi... ludnica!
ko je ove godine mogao protiv ovakve barse, naduli su kog su stigli, a vi zamerate gvardioli sto je sasipao bajern. pa ova trenutna zilava i brza barsa bi i onaj brzi jupov rastavila, nista teze nego stabilni pepov, nemoj da se lazemo.
i zato, sta je karlo trenutno bolji od pepa za bajern?

Marko17

pre 8 godina

Navijam za Real,ali mentalitet i uprava kluba su odvratni,kao i publika.Čim nema uspeha neko vreme,sve bi da menjaju.Neuspeh je sastavan deo sporta.Zar nije pametnije uigravati ekipu,vođenu jednim istim trenerom barem 3-4 godine?Koga će da stave?Onu budaletinu Beniteza?Karlo Anćeloti je klasa.Svakog su oterali,Di Maria,Ozil,Kaka,Higuain,Alonso...sramota.

max

pre 8 godina

Ovaj anceloti je sve trofeje osvojio sa igracima svetske klase tako da ja tu ne vidim dokaz njegove velicine... jedna titula serije a sa milanom,jedna sa celsije i 3 lige sampiona a u svakom trenutku karijere je vodio tim koji je bio sam vrh svetskog fudbala...realno prevara

Granota

pre 8 godina

Ko god, igrač ili trener, dođe u Real Madrid zna gde dolazi: u nemilosrdnu korporaciju. Imate primere Robena, Snajdera, Morate, itd. Znači, to je to, nema sad ljudskost, poštovanje.

Hala Madrid

pre 8 godina

Lose vesti,kad je osvanula slika na fejsu Ronalda i njega ponadao sam se.Al sta cemo idemo dalje,samo se iskreno nadam da nece dovesti Rafu Beniteza.

sudnji dan

pre 8 godina

Mene kao velikog hejtera Reala obradovala je ova vijest. Ancelotti je takav gospodin da covjek osjeti neku naklonost prema klubovima koje vodi. Radi Carla skoro da mi je bilo drago kada je omrazeni Real osvojio decimu u Ligi prvaka. Sad prizeljkujem nekog negativca poput Murinja da opet mogu mrziti Real k'o covjek.

Milos

pre 8 godina

1 liga u 7 god a najskuplji tim sveta ?? Kakav je ovo cirkus od kluba ..na celu sa Perezom i Ronaldom koji Mesiju nije ni do kolena ! Kakav cirkus...Ne moze covek a da se ne nasladjuje .Anceloti je ovde najmanje kriv .

Tiberije

pre 8 godina

Monarhistа nemas to Pojma. Capello je osvojio ligu u dva navrata sa Realom i oba puta otpusten zbog odbrambenog fudbala. Nije on nikada osvojio LS sa Realom. Svakakve neznalice komentarisu ovde.

neutralni felsh

pre 8 godina

Mene kao velikog hejtera Reala obradovala je ova vijest. Ancelotti je takav gospodin da covjek osjeti neku naklonost prema klubovima koje vodi. Radi Carla skoro da mi je bilo drago kada je omrazeni Real osvojio decimu u Ligi prvaka. Sad prizeljkujem nekog negativca poput Murinja da opet mogu mrziti Real k'o covjek.
(sudnji dan, 25. maj 2015 22:11)



hahahaha bravo majstore, slazemo se skroz! meni bilo malo glupo da kazem ovo isto, ali ti si ga srocio perfektno, sve si rekao na pravi nacin! genijalan koment, svako dobro :)

mare

pre 8 godina

Zapravo, otpusten je jer je njegov tim trenera, a najvise kondicioni, kriv za losu fizicku spremu i povrede. Inace nisam njegov fan, deluje mi da moze da odrzi zvezde na okupu, ali retko kad osvaja dva puta isti trofej sa jednim klubom.

KitKat

pre 8 godina

Vec 4 god navijam za real ali ozbiljno mi se gade sve vise i vise... Nije to do toga sto nisu nista uzeli vec zbog ponasanja uprave i igrace prema klubu i fudbalu uopste.

FORZA MILAN

pre 8 godina

10 god na cizmi i 1 skudeto i to vodeci juve i milan
2 god u realu sa timom od milijardu evra i nijedna titula
u prvoj godini u parizu izgubio titulu od mocnog monpeljea (angazovali ga dok sy imali +3)

kako i zasto ovaj covek dobija priliku da vodi najvece klubove, zaista mi nije jasno. nikakav inovator, osrednji strateg, kreativnost nula.
(ultrazvuk, 25. maj 2015 20:15)

2002 1/2 kup uefa , 2003 prvak Evrope i Sveta + super kup uefa, 2004 1/4 LS , 2005 finale LS, 2006 1/2 LS , 2007 prvak Evrope i Sveta + sk uefa, 2008 1/4 LS , 2013 1/4 finale LS, 2014 prvak Evrope i Sveta + sk uefa, 2015 1/2 LS.
Bolje je pokoriti ceo SVET, nego svoju ligu ;) Idi gledaj snuker

mala i mamba

pre 8 godina

Ako sad ne preuzmu Real Ljupko, Ziva, Bata Djora ili Pizon onda ce Real debelo da pogresi....Takvi vrsni strucnjaci im na tacni a oni ne vide to.....

Merenges.

pre 8 godina

Dosta primitivnih komentara ali naravno vec poznato i od kog sto se tice ovog sajta.Da ih ne pominjem. :)
Covjek ima stenoze koja mu izaziva bolove u rukama, vec je zakazao operaciju jer dalje odlaganje moze da prouzrokuje bol u nogama.Rekao je da ce jednu godinu pauzirati i da ne smije propustiti rodjenje rodjaka.Zasluzeni odmor,veliki covjek, jos vec trener.Zahvalili smo mu se kao sto se on zahvalio Realu.
Sto se tice klupe Reala valjda ce(to svaki navijac Reala i pravi ljubitelji fudbala prizeljkuju)sjesti Klop prije Beniteza.Bojim se da Benitez ne bi mogao ni sezonu izdrzati taj pritisak u Realu kojeg nema ni priblizno u drugim klubovima,ali tako je to sa obzirom kada si najbolji i najveci.A i vidjecemo ako cak on sjedne na klupu kuda vodi pod njegovim vodjstvom.Zasigurno je da njega Real ne bi trpeo dvije sezone.
Uostalom, vidjecemo sta ce se tu izdesavati... :)

Come si dice

pre 8 godina

Било би ми жао да су отпустили Анћелотија,а за овог Анчелотија ме баш брига!

kakadu

pre 8 godina

Na nekom drugom sajtu je objavljeno,da je Anceloti izjavio da on napusta Real, jer ide na operaciju jer ima problema da pokrece ruke I da pravi pauzu od godinu dana.

Iva

pre 8 godina

Prosto ne mozes da ne mrzis ovaj jadni klub, covek im doneo ligu sampiona a vec sledece godine ga otpustaju, ne znam ko moze da navija za ove..

marko

pre 8 godina

Real je zavrsio drugi zato sto nije dobio skoro nijedan veci mec,a najbolje je to sto je medjusobno ove godime bolji od Barce.Povrede su dosta otezale situaciju a ta prodaja Di Marije nije toliko los potez uzeli su dobre pare a nije pokazao gotovo nista u Mancesteru.....

monarhista

pre 8 godina

Najzad!!!
Jesam li govorio da je Kapelo(doduse i veca neznalica od ovoga)isteran posle osvajanja LS a kamoli da nece ovaj koji nije osvojio nista,tim mu je smesan i u rasulu,najbolji tehnicar i igrac s loptom mu je levi bek....sve je svalio na ledja jednog coveka koga je Bog spasio od povrede inace bi bili 6-7i u prvenstvu...baceni su milioni za fosne poput bejla i hamesa,benzema nije dao vazan gol otkako je dosao,kupovani su ozili i kedire...dobro su oni prosli koliko je gresaka bilo....sad dobrodosao Jirgene,povedi Subotu ili Humelsa sa sobom ....ostavi ramosa,modrica i Ronalda ostalima shut u dope i pravi tim kako samo ti znas....

neutralni felsh

pre 8 godina

Kako neko moze da navija za ovakav klub ? Ali stvarno su najodvratniji klub ikada, Ancelotiju daju otkaz. On je veca legenda nego ceo Real.
(Boston, 25. maj 2015 20:00)


jes da je dobar strucnjak, ali ti ga brate pretera.

Dule

pre 8 godina

Ko moze da navija za ovakav klub...covek im doneo LS...tako je i Del Boske prosao...a Kristijano, Bejl i Hames...beli medvedi...reklame dresovi...Bejl na desnom krilu, iaml desnu nogu nema...sacuvaj me Boze.

aqvarius

pre 8 godina

Odvratan klub,odvratna politika,nikakav respekt ni prema trenerima niti prema igracima.Jedna paralela,Falkao(koji se vodi kao Junajtedov promasaj)kada je izlazio iz igre protiv Arsenala,koja je bila njegova zadnja utakmica dobio je stojecih ovacija a Bejl pa i Ronaldo zvuzdukje.A ono sto rade Kasiljasu je van svakog razuma!To je plastican klub a ne Celzi i City:)..pravda za Ancelotija:)..samo sada "moj"Junajted da ne uradi glupost pa opet dovede Ronalda.

tadijazg

pre 8 godina

Problem Reala nije Anceloti već Perez. Ozlijedio se Modrić pa što onda. Valjda bi ttebali imati zamjenu, a oni dovedu Illaramendija za 30 mil€ užas od igrača, puste di Mariju dovedu Krossa koji je alibi igrač, pa puste Higuaina i Morattu. Malo previše krivih poteza zar ne?

Benny Hill

pre 8 godina

stvarno su bezobrazni...e kojeg cete sad trenera dovesti...nema slobodnih koji su osvojili pehar....Klop?Dobar ali isto nije nista osvojio ove godine.Benitez?Nista....vracaju se vremena agonije za RM.Podrska za Karla...molice ga nazad.

Cr7

pre 8 godina

Više stvarno prvo Murinjo sad Anćeloti svi su hteli da ostane ali Perez GA PUSTI SAMO ZATO NIJE OSVOIJO NIŠTA pa ne može Karlo da utiče na povrede.Ubedljivo 2. mesto u takvoj ligi i uopšte ne daleko od titule nije loše Polu finale LŠ gde su igrali dobro protiv Juvea nije loše. Zaplakao sam kad sam pročitao ovaj artikal.Puno sreće u nastavku karijere i u životu za Karla možda ode u Siti i povede Kristijana sa sobom a trener za Real možda Klop.Realovac sam kao što možete da zaključite.

skols 18.

pre 8 godina

Za takvog strucnjaka kakav je anceloti najbolje bi bilo da odmori jednu sezonu i da preuzme junajted iduce sezone.real je bas odvratan klub..sta je anceloti kriv neigra on na terenu vec manekeni..

Aleksa

pre 8 godina

Real Madrid je klub koji nema poentu. Sve svoje igrače su prodali, igra im samo Kasiljas. Gledam kako je Barselona ispratila Ćavija, pa se setim kako su oni oterali Raula. Dva veoma različita sveta. U Barseloni igraju i Bartra i Montoja, ranije su igrali i Oleger Presas, Gabri, dakle ne baš neki igrači, ali deca koja gledaju Barselonu mogu da se nadaju da će jednog dana nakon Barselone B zaigrati za prvi tim. Deca Kastilje bukvalno ne postoje. Tj, postoje, Morata je izbacio Real Madrid sa dva gola.

Nadam se da Jirgen Klop neće preuzeti ovaj mali klub.

Posmatrac

pre 8 godina

Anceloti je trener koji ima upravo sve sto je Realu potrebno - iskustvo, znanje, smirenost, autoritet. Navijam za ovaj klub punih 20 godina i ispratio sam gomilu gluposti koje je uprava napravila. Moram da priznam da je ovo jedna od vecih. Zar je toliki problem priznati da je Barsa jednostavno bila bolja i okrenuti se buducnosti?

larry23

pre 8 godina

Kratko pamćenje imaju ti alavi madridisti! Hoće svake godine da uzmu sve! E, pa neće! Karlo, vrati se kući, na San Siro gde te navijači VOLE! To je tvoj dom gde si postao to što jesi! Navijači Milana pamte šta si učinio za njih za razliku od ovih što ljude gledaju kao robove!

ultrazvuk

pre 8 godina

10 god na cizmi i 1 skudeto i to vodeci juve i milan
2 god u realu sa timom od milijardu evra i nijedna titula
u prvoj godini u parizu izgubio titulu od mocnog monpeljea (angazovali ga dok sy imali +3)

kako i zasto ovaj covek dobija priliku da vodi najvece klubove, zaista mi nije jasno. nikakav inovator, osrednji strateg, kreativnost nula.

Milan

pre 8 godina

Samo zato sto nije osvoji ono sto su ocekivali??Neke stvari se brzo zaboravljaju...Recimo da je osvojio LS...Ali sta drugo ocekivati od kluba koji ocekuje samo uspeh ili ti "navijaci" zvizde ako ne pruzas partije koje oni prizeljkuju..Za mene to nisu navijaci..Zao mi Ancelotija ovde..

Adriano_Galliani

pre 8 godina

Зашто си Карло одлазио из ПСЖ-а? Имао си све тамо. За Реал једноставно нико није довољно добар. Ни ти, ни Мурињо, нико. ПСЖ те је задржао чак и када си изгубио освојену титулу у првој сезони. Капела су отпустили након освојене титуле. Кажу, "није играо леп фудбал". Титули су узели Капело, Бекам и Робињо. Лудница. Али, увек можеш код нас у Милан. Поведи и К.Роналда са собом :)

rossonero

pre 8 godina

Taj isti Real je smenio Kapela posle osvojene titule,jer ekipa nije igrala lepo za oko.Kao da nisu znali kako inače igraju timovi koje trenira Kapelo.Šteta za Anćelotija.Sa njim su mogli da dobiju trenera na duže staze.Odličan trener,a ujedno i gospodin čovek,ali kad je Real u pitanju, ovako nešto ne čudi.Verovatno i Klop i Anćeloti odmaraju godinu dana,ako ne uleti Siti.Možda se Real ipak odluči za Emerija ili Beniteza.

Milan

pre 8 godina

steta,Karlo je sjajan trener mada vise za kup nego liga takmicenja...donio je Realu Decimu,za to je i doveden...ACM nema sanse da ga dovede,posle Ronalda da trenira Bonaventuru i Paletu,nemaju novce tako da ce Karleto na duzi godisnji odmor

Malena

pre 8 godina

Kakva greška od strane Reala. Pa nije Anceloti kriv što su prodali Di Mariju i što je Modrić povrijedjen pa nemaju nikakve kreativnosti u igri. Dok se god njihova cijela igra bude svodila na Ronalda, ne mogu osvojiti titulu nikako. To je i Barca shvatila pa su rasteretili Messija malo. Jednostavno, moraju naći recept za timsku igru, to im je glavni problem. Džaba najbolji igrači ako ne funkcionišu zajedno. Anceloti je veliki gospodin i mislim da nije zaslužio ovakav kraj ali dobro. Benitez je svakako loš potez, prevara od trenera.

Posmatrac

pre 8 godina

Anceloti je trener koji ima upravo sve sto je Realu potrebno - iskustvo, znanje, smirenost, autoritet. Navijam za ovaj klub punih 20 godina i ispratio sam gomilu gluposti koje je uprava napravila. Moram da priznam da je ovo jedna od vecih. Zar je toliki problem priznati da je Barsa jednostavno bila bolja i okrenuti se buducnosti?

Malena

pre 8 godina

Kakva greška od strane Reala. Pa nije Anceloti kriv što su prodali Di Mariju i što je Modrić povrijedjen pa nemaju nikakve kreativnosti u igri. Dok se god njihova cijela igra bude svodila na Ronalda, ne mogu osvojiti titulu nikako. To je i Barca shvatila pa su rasteretili Messija malo. Jednostavno, moraju naći recept za timsku igru, to im je glavni problem. Džaba najbolji igrači ako ne funkcionišu zajedno. Anceloti je veliki gospodin i mislim da nije zaslužio ovakav kraj ali dobro. Benitez je svakako loš potez, prevara od trenera.

Adriano_Galliani

pre 8 godina

Зашто си Карло одлазио из ПСЖ-а? Имао си све тамо. За Реал једноставно нико није довољно добар. Ни ти, ни Мурињо, нико. ПСЖ те је задржао чак и када си изгубио освојену титулу у првој сезони. Капела су отпустили након освојене титуле. Кажу, "није играо леп фудбал". Титули су узели Капело, Бекам и Робињо. Лудница. Али, увек можеш код нас у Милан. Поведи и К.Роналда са собом :)

Milan

pre 8 godina

Samo zato sto nije osvoji ono sto su ocekivali??Neke stvari se brzo zaboravljaju...Recimo da je osvojio LS...Ali sta drugo ocekivati od kluba koji ocekuje samo uspeh ili ti "navijaci" zvizde ako ne pruzas partije koje oni prizeljkuju..Za mene to nisu navijaci..Zao mi Ancelotija ovde..

neutralni felsh

pre 8 godina

Mene kao velikog hejtera Reala obradovala je ova vijest. Ancelotti je takav gospodin da covjek osjeti neku naklonost prema klubovima koje vodi. Radi Carla skoro da mi je bilo drago kada je omrazeni Real osvojio decimu u Ligi prvaka. Sad prizeljkujem nekog negativca poput Murinja da opet mogu mrziti Real k'o covjek.
(sudnji dan, 25. maj 2015 22:11)



hahahaha bravo majstore, slazemo se skroz! meni bilo malo glupo da kazem ovo isto, ali ti si ga srocio perfektno, sve si rekao na pravi nacin! genijalan koment, svako dobro :)

sudnji dan

pre 8 godina

Mene kao velikog hejtera Reala obradovala je ova vijest. Ancelotti je takav gospodin da covjek osjeti neku naklonost prema klubovima koje vodi. Radi Carla skoro da mi je bilo drago kada je omrazeni Real osvojio decimu u Ligi prvaka. Sad prizeljkujem nekog negativca poput Murinja da opet mogu mrziti Real k'o covjek.

Granota

pre 8 godina

Ko god, igrač ili trener, dođe u Real Madrid zna gde dolazi: u nemilosrdnu korporaciju. Imate primere Robena, Snajdera, Morate, itd. Znači, to je to, nema sad ljudskost, poštovanje.

Milan

pre 8 godina

steta,Karlo je sjajan trener mada vise za kup nego liga takmicenja...donio je Realu Decimu,za to je i doveden...ACM nema sanse da ga dovede,posle Ronalda da trenira Bonaventuru i Paletu,nemaju novce tako da ce Karleto na duzi godisnji odmor

Milos

pre 8 godina

1 liga u 7 god a najskuplji tim sveta ?? Kakav je ovo cirkus od kluba ..na celu sa Perezom i Ronaldom koji Mesiju nije ni do kolena ! Kakav cirkus...Ne moze covek a da se ne nasladjuje .Anceloti je ovde najmanje kriv .

FORZA MILAN

pre 8 godina

10 god na cizmi i 1 skudeto i to vodeci juve i milan
2 god u realu sa timom od milijardu evra i nijedna titula
u prvoj godini u parizu izgubio titulu od mocnog monpeljea (angazovali ga dok sy imali +3)

kako i zasto ovaj covek dobija priliku da vodi najvece klubove, zaista mi nije jasno. nikakav inovator, osrednji strateg, kreativnost nula.
(ultrazvuk, 25. maj 2015 20:15)

2002 1/2 kup uefa , 2003 prvak Evrope i Sveta + super kup uefa, 2004 1/4 LS , 2005 finale LS, 2006 1/2 LS , 2007 prvak Evrope i Sveta + sk uefa, 2008 1/4 LS , 2013 1/4 finale LS, 2014 prvak Evrope i Sveta + sk uefa, 2015 1/2 LS.
Bolje je pokoriti ceo SVET, nego svoju ligu ;) Idi gledaj snuker

Aleksa

pre 8 godina

Real Madrid je klub koji nema poentu. Sve svoje igrače su prodali, igra im samo Kasiljas. Gledam kako je Barselona ispratila Ćavija, pa se setim kako su oni oterali Raula. Dva veoma različita sveta. U Barseloni igraju i Bartra i Montoja, ranije su igrali i Oleger Presas, Gabri, dakle ne baš neki igrači, ali deca koja gledaju Barselonu mogu da se nadaju da će jednog dana nakon Barselone B zaigrati za prvi tim. Deca Kastilje bukvalno ne postoje. Tj, postoje, Morata je izbacio Real Madrid sa dva gola.

Nadam se da Jirgen Klop neće preuzeti ovaj mali klub.

Iva

pre 8 godina

Prosto ne mozes da ne mrzis ovaj jadni klub, covek im doneo ligu sampiona a vec sledece godine ga otpustaju, ne znam ko moze da navija za ove..

Tiberije

pre 8 godina

Monarhistа nemas to Pojma. Capello je osvojio ligu u dva navrata sa Realom i oba puta otpusten zbog odbrambenog fudbala. Nije on nikada osvojio LS sa Realom. Svakakve neznalice komentarisu ovde.

mala i mamba

pre 8 godina

Ako sad ne preuzmu Real Ljupko, Ziva, Bata Djora ili Pizon onda ce Real debelo da pogresi....Takvi vrsni strucnjaci im na tacni a oni ne vide to.....

aqvarius

pre 8 godina

Odvratan klub,odvratna politika,nikakav respekt ni prema trenerima niti prema igracima.Jedna paralela,Falkao(koji se vodi kao Junajtedov promasaj)kada je izlazio iz igre protiv Arsenala,koja je bila njegova zadnja utakmica dobio je stojecih ovacija a Bejl pa i Ronaldo zvuzdukje.A ono sto rade Kasiljasu je van svakog razuma!To je plastican klub a ne Celzi i City:)..pravda za Ancelotija:)..samo sada "moj"Junajted da ne uradi glupost pa opet dovede Ronalda.

tadijazg

pre 8 godina

Problem Reala nije Anceloti već Perez. Ozlijedio se Modrić pa što onda. Valjda bi ttebali imati zamjenu, a oni dovedu Illaramendija za 30 mil€ užas od igrača, puste di Mariju dovedu Krossa koji je alibi igrač, pa puste Higuaina i Morattu. Malo previše krivih poteza zar ne?

Come si dice

pre 8 godina

Било би ми жао да су отпустили Анћелотија,а за овог Анчелотија ме баш брига!

ultrazvuk

pre 8 godina

10 god na cizmi i 1 skudeto i to vodeci juve i milan
2 god u realu sa timom od milijardu evra i nijedna titula
u prvoj godini u parizu izgubio titulu od mocnog monpeljea (angazovali ga dok sy imali +3)

kako i zasto ovaj covek dobija priliku da vodi najvece klubove, zaista mi nije jasno. nikakav inovator, osrednji strateg, kreativnost nula.

Dule

pre 8 godina

Ko moze da navija za ovakav klub...covek im doneo LS...tako je i Del Boske prosao...a Kristijano, Bejl i Hames...beli medvedi...reklame dresovi...Bejl na desnom krilu, iaml desnu nogu nema...sacuvaj me Boze.

neutralni felsh

pre 8 godina

Kako neko moze da navija za ovakav klub ? Ali stvarno su najodvratniji klub ikada, Ancelotiju daju otkaz. On je veca legenda nego ceo Real.
(Boston, 25. maj 2015 20:00)


jes da je dobar strucnjak, ali ti ga brate pretera.

Hala Madrid

pre 8 godina

Lose vesti,kad je osvanula slika na fejsu Ronalda i njega ponadao sam se.Al sta cemo idemo dalje,samo se iskreno nadam da nece dovesti Rafu Beniteza.

mare

pre 8 godina

Zapravo, otpusten je jer je njegov tim trenera, a najvise kondicioni, kriv za losu fizicku spremu i povrede. Inace nisam njegov fan, deluje mi da moze da odrzi zvezde na okupu, ali retko kad osvaja dva puta isti trofej sa jednim klubom.

larry23

pre 8 godina

Kratko pamćenje imaju ti alavi madridisti! Hoće svake godine da uzmu sve! E, pa neće! Karlo, vrati se kući, na San Siro gde te navijači VOLE! To je tvoj dom gde si postao to što jesi! Navijači Milana pamte šta si učinio za njih za razliku od ovih što ljude gledaju kao robove!

KitKat

pre 8 godina

Vec 4 god navijam za real ali ozbiljno mi se gade sve vise i vise... Nije to do toga sto nisu nista uzeli vec zbog ponasanja uprave i igrace prema klubu i fudbalu uopste.

rossonero

pre 8 godina

Taj isti Real je smenio Kapela posle osvojene titule,jer ekipa nije igrala lepo za oko.Kao da nisu znali kako inače igraju timovi koje trenira Kapelo.Šteta za Anćelotija.Sa njim su mogli da dobiju trenera na duže staze.Odličan trener,a ujedno i gospodin čovek,ali kad je Real u pitanju, ovako nešto ne čudi.Verovatno i Klop i Anćeloti odmaraju godinu dana,ako ne uleti Siti.Možda se Real ipak odluči za Emerija ili Beniteza.

kakadu

pre 8 godina

Na nekom drugom sajtu je objavljeno,da je Anceloti izjavio da on napusta Real, jer ide na operaciju jer ima problema da pokrece ruke I da pravi pauzu od godinu dana.

skols 18.

pre 8 godina

Za takvog strucnjaka kakav je anceloti najbolje bi bilo da odmori jednu sezonu i da preuzme junajted iduce sezone.real je bas odvratan klub..sta je anceloti kriv neigra on na terenu vec manekeni..

Benny Hill

pre 8 godina

stvarno su bezobrazni...e kojeg cete sad trenera dovesti...nema slobodnih koji su osvojili pehar....Klop?Dobar ali isto nije nista osvojio ove godine.Benitez?Nista....vracaju se vremena agonije za RM.Podrska za Karla...molice ga nazad.

monarhista

pre 8 godina

Najzad!!!
Jesam li govorio da je Kapelo(doduse i veca neznalica od ovoga)isteran posle osvajanja LS a kamoli da nece ovaj koji nije osvojio nista,tim mu je smesan i u rasulu,najbolji tehnicar i igrac s loptom mu je levi bek....sve je svalio na ledja jednog coveka koga je Bog spasio od povrede inace bi bili 6-7i u prvenstvu...baceni su milioni za fosne poput bejla i hamesa,benzema nije dao vazan gol otkako je dosao,kupovani su ozili i kedire...dobro su oni prosli koliko je gresaka bilo....sad dobrodosao Jirgene,povedi Subotu ili Humelsa sa sobom ....ostavi ramosa,modrica i Ronalda ostalima shut u dope i pravi tim kako samo ti znas....

Merenges.

pre 8 godina

Dosta primitivnih komentara ali naravno vec poznato i od kog sto se tice ovog sajta.Da ih ne pominjem. :)
Covjek ima stenoze koja mu izaziva bolove u rukama, vec je zakazao operaciju jer dalje odlaganje moze da prouzrokuje bol u nogama.Rekao je da ce jednu godinu pauzirati i da ne smije propustiti rodjenje rodjaka.Zasluzeni odmor,veliki covjek, jos vec trener.Zahvalili smo mu se kao sto se on zahvalio Realu.
Sto se tice klupe Reala valjda ce(to svaki navijac Reala i pravi ljubitelji fudbala prizeljkuju)sjesti Klop prije Beniteza.Bojim se da Benitez ne bi mogao ni sezonu izdrzati taj pritisak u Realu kojeg nema ni priblizno u drugim klubovima,ali tako je to sa obzirom kada si najbolji i najveci.A i vidjecemo ako cak on sjedne na klupu kuda vodi pod njegovim vodjstvom.Zasigurno je da njega Real ne bi trpeo dvije sezone.
Uostalom, vidjecemo sta ce se tu izdesavati... :)

#CoachS

pre 8 godina

Navijam za Real od onog finala kad je Mijat dao gol i ovo je ubedljivo najgori potez od tada! Pa covek je najbolji trener na svetu i oni ga otpuste posle 2 godine, jer je ispao u polufinalu LS, a prethodne sezone je osvojio tu istu LS! Fuj gnjide gadite mi se polako ali sigurno! Jos par slicnih poteza i pocecu za Barsu da navijam!

Milos

pre 8 godina

Vec 4 god navijam za real ali ozbiljno mi se gade sve vise i vise... Nije to do toga sto nisu nista uzeli vec zbog ponasanja uprave i igrace prema klubu i fudbalu uopste.
(KitKat, 25. maj 2015 22:11). Vec 4? :-) A vec ti se ogadili?

Cr7

pre 8 godina

Više stvarno prvo Murinjo sad Anćeloti svi su hteli da ostane ali Perez GA PUSTI SAMO ZATO NIJE OSVOIJO NIŠTA pa ne može Karlo da utiče na povrede.Ubedljivo 2. mesto u takvoj ligi i uopšte ne daleko od titule nije loše Polu finale LŠ gde su igrali dobro protiv Juvea nije loše. Zaplakao sam kad sam pročitao ovaj artikal.Puno sreće u nastavku karijere i u životu za Karla možda ode u Siti i povede Kristijana sa sobom a trener za Real možda Klop.Realovac sam kao što možete da zaključite.

neutralni felsh

pre 8 godina

Dao bog im za trenera Rafaela Beniteza,pa da ih uneredi za naredno desetljeće kao šta je i moj Liverpul,vrhunska trenerska prevara.
(hawkeye, 26. maj 2015 07:58)


a liverpul inace cvetao i pre i posle beniteza? svasta!

Belotele

pre 8 godina

Pa nije Anceloti kriv što su prodali Di Mariju i što je Modrić povrijedjen
(Malena, 25. maj 2015 19:34)

Hm... svaka cast Ancelottiju (i ja mislim da boljeg ne mogu naci), ali, s ovim drugim se bas i ne bih slozio. Za prvu Modricevu povredu svakako nije kriv, ali, za drugu, onu u najgorem trenutku... Da ga je uvodio postepeno, na po 30 minuta, 45 minuta, 60 minuta... da ga nije odmah opteretio 100%... Mislim da se kockao i da mu se obilo o glavu.

milan26

pre 8 godina

Realu bi najbolja opcija bila da dovedu onog lika, stao mi mozak, trenera Sevilje! Opasan trener, a covek spanac, zadovoljava tu Realovu potrebu! Ili Klop, olicenje modernog trenera, napadackog stila igre, kakav Realu lezi! Kao i Ancelotijev sil, ali dosta moderniji! Vise trci, manje davi loptu, budi konkretan, nema pletem mrezu pola sata oko sesneaerca! Mada bih voleo Klopa u Arsenalu, iako je Venger legenda, ali nema tu vise napretka! :-)

marko

pre 8 godina

Real je zavrsio drugi zato sto nije dobio skoro nijedan veci mec,a najbolje je to sto je medjusobno ove godime bolji od Barce.Povrede su dosta otezale situaciju a ta prodaja Di Marije nije toliko los potez uzeli su dobre pare a nije pokazao gotovo nista u Mancesteru.....

hawkeye

pre 8 godina

Dao bog im za trenera Rafaela Beniteza,pa da ih uneredi za naredno desetljeće kao šta je i moj Liverpul,vrhunska trenerska prevara.

bugi

pre 8 godina

" Ko Benitez? Obična prevara od trenera."

ponavljate to svi ko papagaji a niko da razmisli malo...taj Benitez je osvojio 2 titule u primeri sa Valensijom a konkurencija su mu bili realovi galaktikosi,jedan od najjacih sastava u istoriji fudbala....da ne pricam o ligi sampiona sa liverpulom i 2 kupa uefa...taj anceloti ima 1 osvojeno prvenstvo sa milanom a bio trener skoro deceniju tamo

neutralni felsh

pre 8 godina

Dodji u Bajern i smeni onu prevaru od trenera
(Smesno, 25. maj 2015 22:48)


zasto prevaru? jel prevara takodje ispala u polufinalu, takodje sa istrosenim igracima. prevara je bar uzela titulu, istina u manjoj konkurenciji, ali reklo bi se da su im sezone bile vrlo slicne, taman za do polufinala... malo li je? drugo je pitanje da li su svi ocekivali vise, ali dalje nije moglo. juve se dosta srecno "zrebno provukao" sa ranjenim dortmundom i zilavim ali ipak nedoraslim monakom, ali naspram reala su pokazali srce, ono sto je njihovim suparnicima dosta falilo. bajern se dosta uprpao na kamp nou jos pre utakmice, nisu bili u fulu, falilo je onde i samopouzdanja, osim nevolje sa odsutnim prvotimcima, to isto vazi i za real, visak volje ali odsustvo smirenosti. juve ko juve, to uvek iskoristi, ali sad u finalu nailazi na izuzetno samopouzdanu barsu, koja ume da pridavi smireno, ako se mnogo zatvoris. inace, brojao sam jer volim te stvari: ove godine su iz kontri primili samo 6 golova, od svega 22 u prvenstvu (a zadnja 2 vrlo neozbiljna u poliprijateljskoj protiv daljeg komsije, grcevitog deportiva) - dakle, nemoj da se uzdaju mnogo u kontre, rakitic buskets i maskerano su opasni u otvorenoj defanzivi, a pike vec 2 sezone vrlo sigurno sacekuje kusur koji im pobegne. za napad alba alves iniesta pola rakitica i nejmar suarez mesi... ludnica!
ko je ove godine mogao protiv ovakve barse, naduli su kog su stigli, a vi zamerate gvardioli sto je sasipao bajern. pa ova trenutna zilava i brza barsa bi i onaj brzi jupov rastavila, nista teze nego stabilni pepov, nemoj da se lazemo.
i zato, sta je karlo trenutno bolji od pepa za bajern?

Marko17

pre 8 godina

Navijam za Real,ali mentalitet i uprava kluba su odvratni,kao i publika.Čim nema uspeha neko vreme,sve bi da menjaju.Neuspeh je sastavan deo sporta.Zar nije pametnije uigravati ekipu,vođenu jednim istim trenerom barem 3-4 godine?Koga će da stave?Onu budaletinu Beniteza?Karlo Anćeloti je klasa.Svakog su oterali,Di Maria,Ozil,Kaka,Higuain,Alonso...sramota.

Nirvana

pre 8 godina

Ja sam u osnovi navijač bajerna i volo bi ovog čoveka videti u bundesligi kod sebe i da dobije odrešene ruke ko gvardiola. Mislim da je mnogo bolji od gvardiole u realu verovatno nije se pito dal treba se kupuje rodrigez, dal će da se proda dimaria i bilo šta već su mu vezali ruke ko murinju prethodno i to je to. Prosto šef kluba je reko aj dovedemo rodrigeza taze sa SP i dobićemo brdo love na marketingu trošak pokrijemo sa dimariom on godinama tražen od svih živih i bitnih klubova može se odvali cena koja treba:)

brat pantela

pre 8 godina

RM je u istoriji potrosio na dovodjenje igraca najvise para ali je isto tako prodao igrace za najvise.
Najveci minus(+- transferi) ima Barselona, potom Real Madrid,Juventus,Celzi,Man utd, pa opet italijani, Milan i Inter.
Najveci + ima Porto,onda Benfika pa Arsenal
Porto ima najveci plus, ali sve igrace sto je Porto prodao, prodati su za duplo manje para nego Realovi.
Prosle sezone kupio za 165,prodao za 140
0d 2000-do danas
Real je kupio za ravno 2 milijarde, prodao za 1,1 milij. eura.
U minusu 900 miliona.
Barselona: od 2000- danas
1,6 milijardi (dol) 520 mil(odl)
- 1 mljrd i 80 mil.eura
Pored cele Masije,Mesija,Cavija,Inijeste i ostalih, oni su u vecem minusu nego Real.

Da krenemo od Maradone, pa idemo redom:
Zubizareta,Bergistin,Kuman,Laudrup,Stoickov,Nadal,Romario,Hadji,Prosinecki,Popesku,Figo,Ronaldo,Enrike,Kouto,Blan,Baija,Rivaldo,Rajziger,Dugari,Ciric,Bogarde,Vicge,Klajvert,Zenden,braca De Bur,Koku,Dani,Litmanen,Overmars,Alfonso,Peti,Saviola,Rikelme,Mendieta,R10,Kvarezma,Davids,Van Bronhorst,Markez,Eto,Deko,Zili,Larson,Albertini,Van Bomel,Zambrota,Gudjonsen,Tiram,Anri,Abidal,J.Ture,Hleb,Keita,Alves,Ibrahimovic,Maksvel,Vilja,Maskerano,Adrijano,Sancez,Song,Alba,Nejmar,Suarez,Rakitic,Bravo,Ter Stegen,Vermalen.
Pored nih vracali su "svoju decu" Fabregasa i Pikea(72 transfera), a propalih transfera kao Afelaj, imaju preko 30(Cigrinski,Kaseres,Milito,Ezkero,Silvinjo,Santamaria,Bonano,Dutrel,Deu,Amunike itd itd)

Omladino!

pre 8 godina

Real Madrid je klub koji nema poentu. Sve svoje igrače su prodali, igra im samo Kasiljas. Gledam kako je Barselona ispratila Ćavija, pa se setim kako su oni oterali Raula. Dva veoma različita sveta. U Barseloni igraju i Bartra i Montoja, ranije su igrali i Oleger Presas, Gabri, dakle ne baš neki igrači, ali deca koja gledaju Barselonu mogu da se nadaju da će jednog dana nakon Barselone B zaigrati za prvi tim. Deca Kastilje bukvalno ne postoje. Tj, postoje, Morata je izbacio Real Madrid sa dva gola.

Nadam se da Jirgen Klop neće preuzeti ovaj mali klub.
(Aleksa, 25. maj 2015 21:13)

Mislim da nisi u pravu! A gde su Xendo, Iraguarra, Collendo, Simca? Prati omladinsko prvenstvo sveta - videćeš da Real uopšte ne greši. Naprotiv, sve je kod njih isplanirano do tančina. Sve do 2019. godine! Pa ti vidi!

realno

pre 8 godina

E moj Perez,za dan si zakasnio.."Kasno Marko na Kosovo stize"!
Milinkovic,iako si mu davao blanko cek,potpisa za Partizan na jos 2 godine....

neutralni felsh

pre 8 godina

Dodji u Bajern i smeni onu prevaru od trenera
(Smesno, 25. maj 2015 22:48)


zasto prevaru? jel prevara takodje ispala u polufinalu, takodje sa istrosenim igracima. prevara je bar uzela titulu, istina u manjoj konkurenciji, ali reklo bi se da su im sezone bile vrlo slicne, taman za do polufinala... malo li je? drugo je pitanje da li su svi ocekivali vise, ali dalje nije moglo. juve se dosta srecno "zrebno provukao" sa ranjenim dortmundom i zilavim ali ipak nedoraslim monakom, ali naspram reala su pokazali srce, ono sto je njihovim suparnicima dosta falilo. bajern se dosta uprpao na kamp nou jos pre utakmice, nisu bili u fulu, falilo je onde i samopouzdanja, osim nevolje sa odsutnim prvotimcima, to isto vazi i za real, visak volje ali odsustvo smirenosti. juve ko juve, to uvek iskoristi, ali sad u finalu nailazi na izuzetno samopouzdanu barsu, koja ume da pridavi smireno, ako se mnogo zatvoris. inace, brojao sam jer volim te stvari: ove godine su iz kontri primili samo 6 golova, od svega 22 u prvenstvu (a zadnja 2 vrlo neozbiljna u poliprijateljskoj protiv daljeg komsije, grcevitog deportiva) - dakle, nemoj da se uzdaju mnogo u kontre, rakitic buskets i maskerano su opasni u otvorenoj defanzivi, a pike vec 2 sezone vrlo sigurno sacekuje kusur koji im pobegne. za napad alba alves iniesta pola rakitica i nejmar suarez mesi... ludnica!
ko je ove godine mogao protiv ovakve barse, naduli su kog su stigli, a vi zamerate gvardioli sto je sasipao bajern. pa ova trenutna zilava i brza barsa bi i onaj brzi jupov rastavila, nista teze nego stabilni pepov, nemoj da se lazemo.
i zato, sta je karlo trenutno bolji od pepa za bajern?

RM#33-u najavi

pre 8 godina

1956 - José Villalonga Llorente
1957 - José Villalonga Llorente
1958 - Luis Antonio Carniglia
1959 - Luis Antonio Carniglia
1960 - Miguel Muñoz
1966 - Miguel Muñoz
1998 - Jupp Heynckes
2000 - Vicente del Bosque
2002 - Vicente del Bosque
2014 - Carlo Anceloti

Franko je umro 1975
1976-2015 Primera:
Real Madrid 16x
Barcelona 14x
Atletico M 2x
Athletic B. 2x
Valencia 2x
Real Sociedad 2x
D. La Coruna 1x

RM je pre dolaska Franka osvojio 2,posle njegove smrti 16, znaci 18.
18 Liga bez Franka, 14 sa Frankom.
Franko nije imao toliki uticaj na njega, jer da je to sto vi pricate i pisete, RM bi sa Frankom osvojio 30 od 32 Primere a ne 14 od 32.
Bolje da dodje Klop nego Benitez,bolje jer se anti-madrid fanovima vec tresu gace.
Kad je sa onakvim Dortmundom napravio dar-mar, ocekujte demoliranje katalonaca svake godine.
Ziveo Klop.

guska koja je spasla Rim

pre 8 godina

U italijanskom jeziku 'c' ispred samoglasnika se čita kao 'ć'
(elmaestro, 25. maj 2015 20:43)

U talijanskom ne postoji 'ć', a ni 'č'. Odnosno, to je jedno te isto i 95% Talijana nije u stanju da uoci nikakvu razliku, koliko god puta im ponavljali. Za to je potrebno uho istrenirano od najranijih dana, ili jako ostar sluh. (Ne dizite nos, ni vase uho verovatno ne cuje ponesto sto talijansko itekako cuje!) Ovi sto "ispravljaju" jedno u drugo nisu ni svesni koliko su smesni. Bolje nek proucavaju sije i vratove! Umesto sto prekrstavaju tudje jarice. A glas koji se zapisuje kao "c" ispred samoglasnika ("i" ili "e", to si hteo reci) moze, u zavisnosti od regiona ili osobe, zvucati i skoro kao ono sto Srbi zapisuju kao "š", ili skoro kao ono sto Srbi zapisuju kao "c" (bez kvacice) i to je sve legitimno i ispravno. Nije legitimno *pisati* necije ime onako kako se ne pise. To je uvredljivo.

max

pre 8 godina

Ovaj anceloti je sve trofeje osvojio sa igracima svetske klase tako da ja tu ne vidim dokaz njegove velicine... jedna titula serije a sa milanom,jedna sa celsije i 3 lige sampiona a u svakom trenutku karijere je vodio tim koji je bio sam vrh svetskog fudbala...realno prevara

pedja_71

pre 8 godina

Koliko ostrašćenih komentara, vezanih za Real. Najjači pridev koji se provlači je "mali" klub. Po čemu mali? Po drugarstvu? Možda, ali to je bitno za moju ekipu sa termina, ne za najveći klub na svetu, a to Real jeste, voleli ga ili ne.

Ančelotiju sve najbolje u karijeri. Ako je dobio otkaz, to je plod ozbiljne analize uprave kluba, a ne odluka "preko kolena", kako dečaci na forumu uporno tvrde i banalizuju stvari.

ultrazvuk

pre 8 godina

10 god na cizmi i 1 skudeto i to vodeci juve i milan
2 god u realu sa timom od milijardu evra i nijedna titula
u prvoj godini u parizu izgubio titulu od mocnog monpeljea (angazovali ga dok sy imali +3)

kako i zasto ovaj covek dobija priliku da vodi najvece klubove, zaista mi nije jasno. nikakav inovator, osrednji strateg, kreativnost nula.

monarhista

pre 8 godina

Najzad!!!
Jesam li govorio da je Kapelo(doduse i veca neznalica od ovoga)isteran posle osvajanja LS a kamoli da nece ovaj koji nije osvojio nista,tim mu je smesan i u rasulu,najbolji tehnicar i igrac s loptom mu je levi bek....sve je svalio na ledja jednog coveka koga je Bog spasio od povrede inace bi bili 6-7i u prvenstvu...baceni su milioni za fosne poput bejla i hamesa,benzema nije dao vazan gol otkako je dosao,kupovani su ozili i kedire...dobro su oni prosli koliko je gresaka bilo....sad dobrodosao Jirgene,povedi Subotu ili Humelsa sa sobom ....ostavi ramosa,modrica i Ronalda ostalima shut u dope i pravi tim kako samo ti znas....

Milos

pre 8 godina

1 liga u 7 god a najskuplji tim sveta ?? Kakav je ovo cirkus od kluba ..na celu sa Perezom i Ronaldom koji Mesiju nije ni do kolena ! Kakav cirkus...Ne moze covek a da se ne nasladjuje .Anceloti je ovde najmanje kriv .

KitKat

pre 8 godina

Vec 4 god navijam za real ali ozbiljno mi se gade sve vise i vise... Nije to do toga sto nisu nista uzeli vec zbog ponasanja uprave i igrace prema klubu i fudbalu uopste.

marko

pre 8 godina

Real je zavrsio drugi zato sto nije dobio skoro nijedan veci mec,a najbolje je to sto je medjusobno ove godime bolji od Barce.Povrede su dosta otezale situaciju a ta prodaja Di Marije nije toliko los potez uzeli su dobre pare a nije pokazao gotovo nista u Mancesteru.....

neutralni felsh

pre 8 godina

Mene kao velikog hejtera Reala obradovala je ova vijest. Ancelotti je takav gospodin da covjek osjeti neku naklonost prema klubovima koje vodi. Radi Carla skoro da mi je bilo drago kada je omrazeni Real osvojio decimu u Ligi prvaka. Sad prizeljkujem nekog negativca poput Murinja da opet mogu mrziti Real k'o covjek.
(sudnji dan, 25. maj 2015 22:11)



hahahaha bravo majstore, slazemo se skroz! meni bilo malo glupo da kazem ovo isto, ali ti si ga srocio perfektno, sve si rekao na pravi nacin! genijalan koment, svako dobro :)

Merenges.

pre 8 godina

Dosta primitivnih komentara ali naravno vec poznato i od kog sto se tice ovog sajta.Da ih ne pominjem. :)
Covjek ima stenoze koja mu izaziva bolove u rukama, vec je zakazao operaciju jer dalje odlaganje moze da prouzrokuje bol u nogama.Rekao je da ce jednu godinu pauzirati i da ne smije propustiti rodjenje rodjaka.Zasluzeni odmor,veliki covjek, jos vec trener.Zahvalili smo mu se kao sto se on zahvalio Realu.
Sto se tice klupe Reala valjda ce(to svaki navijac Reala i pravi ljubitelji fudbala prizeljkuju)sjesti Klop prije Beniteza.Bojim se da Benitez ne bi mogao ni sezonu izdrzati taj pritisak u Realu kojeg nema ni priblizno u drugim klubovima,ali tako je to sa obzirom kada si najbolji i najveci.A i vidjecemo ako cak on sjedne na klupu kuda vodi pod njegovim vodjstvom.Zasigurno je da njega Real ne bi trpeo dvije sezone.
Uostalom, vidjecemo sta ce se tu izdesavati... :)

Cr7

pre 8 godina

Više stvarno prvo Murinjo sad Anćeloti svi su hteli da ostane ali Perez GA PUSTI SAMO ZATO NIJE OSVOIJO NIŠTA pa ne može Karlo da utiče na povrede.Ubedljivo 2. mesto u takvoj ligi i uopšte ne daleko od titule nije loše Polu finale LŠ gde su igrali dobro protiv Juvea nije loše. Zaplakao sam kad sam pročitao ovaj artikal.Puno sreće u nastavku karijere i u životu za Karla možda ode u Siti i povede Kristijana sa sobom a trener za Real možda Klop.Realovac sam kao što možete da zaključite.

sudnji dan

pre 8 godina

Mene kao velikog hejtera Reala obradovala je ova vijest. Ancelotti je takav gospodin da covjek osjeti neku naklonost prema klubovima koje vodi. Radi Carla skoro da mi je bilo drago kada je omrazeni Real osvojio decimu u Ligi prvaka. Sad prizeljkujem nekog negativca poput Murinja da opet mogu mrziti Real k'o covjek.

Adriano_Galliani

pre 8 godina

Зашто си Карло одлазио из ПСЖ-а? Имао си све тамо. За Реал једноставно нико није довољно добар. Ни ти, ни Мурињо, нико. ПСЖ те је задржао чак и када си изгубио освојену титулу у првој сезони. Капела су отпустили након освојене титуле. Кажу, "није играо леп фудбал". Титули су узели Капело, Бекам и Робињо. Лудница. Али, увек можеш код нас у Милан. Поведи и К.Роналда са собом :)

FORZA MILAN

pre 8 godina

10 god na cizmi i 1 skudeto i to vodeci juve i milan
2 god u realu sa timom od milijardu evra i nijedna titula
u prvoj godini u parizu izgubio titulu od mocnog monpeljea (angazovali ga dok sy imali +3)

kako i zasto ovaj covek dobija priliku da vodi najvece klubove, zaista mi nije jasno. nikakav inovator, osrednji strateg, kreativnost nula.
(ultrazvuk, 25. maj 2015 20:15)

2002 1/2 kup uefa , 2003 prvak Evrope i Sveta + super kup uefa, 2004 1/4 LS , 2005 finale LS, 2006 1/2 LS , 2007 prvak Evrope i Sveta + sk uefa, 2008 1/4 LS , 2013 1/4 finale LS, 2014 prvak Evrope i Sveta + sk uefa, 2015 1/2 LS.
Bolje je pokoriti ceo SVET, nego svoju ligu ;) Idi gledaj snuker

mare

pre 8 godina

Zapravo, otpusten je jer je njegov tim trenera, a najvise kondicioni, kriv za losu fizicku spremu i povrede. Inace nisam njegov fan, deluje mi da moze da odrzi zvezde na okupu, ali retko kad osvaja dva puta isti trofej sa jednim klubom.

Posmatrac

pre 8 godina

Anceloti je trener koji ima upravo sve sto je Realu potrebno - iskustvo, znanje, smirenost, autoritet. Navijam za ovaj klub punih 20 godina i ispratio sam gomilu gluposti koje je uprava napravila. Moram da priznam da je ovo jedna od vecih. Zar je toliki problem priznati da je Barsa jednostavno bila bolja i okrenuti se buducnosti?

RM#33-u najavi

pre 8 godina

1956 - José Villalonga Llorente
1957 - José Villalonga Llorente
1958 - Luis Antonio Carniglia
1959 - Luis Antonio Carniglia
1960 - Miguel Muñoz
1966 - Miguel Muñoz
1998 - Jupp Heynckes
2000 - Vicente del Bosque
2002 - Vicente del Bosque
2014 - Carlo Anceloti

Franko je umro 1975
1976-2015 Primera:
Real Madrid 16x
Barcelona 14x
Atletico M 2x
Athletic B. 2x
Valencia 2x
Real Sociedad 2x
D. La Coruna 1x

RM je pre dolaska Franka osvojio 2,posle njegove smrti 16, znaci 18.
18 Liga bez Franka, 14 sa Frankom.
Franko nije imao toliki uticaj na njega, jer da je to sto vi pricate i pisete, RM bi sa Frankom osvojio 30 od 32 Primere a ne 14 od 32.
Bolje da dodje Klop nego Benitez,bolje jer se anti-madrid fanovima vec tresu gace.
Kad je sa onakvim Dortmundom napravio dar-mar, ocekujte demoliranje katalonaca svake godine.
Ziveo Klop.

brat pantela

pre 8 godina

RM je u istoriji potrosio na dovodjenje igraca najvise para ali je isto tako prodao igrace za najvise.
Najveci minus(+- transferi) ima Barselona, potom Real Madrid,Juventus,Celzi,Man utd, pa opet italijani, Milan i Inter.
Najveci + ima Porto,onda Benfika pa Arsenal
Porto ima najveci plus, ali sve igrace sto je Porto prodao, prodati su za duplo manje para nego Realovi.
Prosle sezone kupio za 165,prodao za 140
0d 2000-do danas
Real je kupio za ravno 2 milijarde, prodao za 1,1 milij. eura.
U minusu 900 miliona.
Barselona: od 2000- danas
1,6 milijardi (dol) 520 mil(odl)
- 1 mljrd i 80 mil.eura
Pored cele Masije,Mesija,Cavija,Inijeste i ostalih, oni su u vecem minusu nego Real.

Da krenemo od Maradone, pa idemo redom:
Zubizareta,Bergistin,Kuman,Laudrup,Stoickov,Nadal,Romario,Hadji,Prosinecki,Popesku,Figo,Ronaldo,Enrike,Kouto,Blan,Baija,Rivaldo,Rajziger,Dugari,Ciric,Bogarde,Vicge,Klajvert,Zenden,braca De Bur,Koku,Dani,Litmanen,Overmars,Alfonso,Peti,Saviola,Rikelme,Mendieta,R10,Kvarezma,Davids,Van Bronhorst,Markez,Eto,Deko,Zili,Larson,Albertini,Van Bomel,Zambrota,Gudjonsen,Tiram,Anri,Abidal,J.Ture,Hleb,Keita,Alves,Ibrahimovic,Maksvel,Vilja,Maskerano,Adrijano,Sancez,Song,Alba,Nejmar,Suarez,Rakitic,Bravo,Ter Stegen,Vermalen.
Pored nih vracali su "svoju decu" Fabregasa i Pikea(72 transfera), a propalih transfera kao Afelaj, imaju preko 30(Cigrinski,Kaseres,Milito,Ezkero,Silvinjo,Santamaria,Bonano,Dutrel,Deu,Amunike itd itd)

Omladino!

pre 8 godina

Real Madrid je klub koji nema poentu. Sve svoje igrače su prodali, igra im samo Kasiljas. Gledam kako je Barselona ispratila Ćavija, pa se setim kako su oni oterali Raula. Dva veoma različita sveta. U Barseloni igraju i Bartra i Montoja, ranije su igrali i Oleger Presas, Gabri, dakle ne baš neki igrači, ali deca koja gledaju Barselonu mogu da se nadaju da će jednog dana nakon Barselone B zaigrati za prvi tim. Deca Kastilje bukvalno ne postoje. Tj, postoje, Morata je izbacio Real Madrid sa dva gola.

Nadam se da Jirgen Klop neće preuzeti ovaj mali klub.
(Aleksa, 25. maj 2015 21:13)

Mislim da nisi u pravu! A gde su Xendo, Iraguarra, Collendo, Simca? Prati omladinsko prvenstvo sveta - videćeš da Real uopšte ne greši. Naprotiv, sve je kod njih isplanirano do tančina. Sve do 2019. godine! Pa ti vidi!

Malena

pre 8 godina

Kakva greška od strane Reala. Pa nije Anceloti kriv što su prodali Di Mariju i što je Modrić povrijedjen pa nemaju nikakve kreativnosti u igri. Dok se god njihova cijela igra bude svodila na Ronalda, ne mogu osvojiti titulu nikako. To je i Barca shvatila pa su rasteretili Messija malo. Jednostavno, moraju naći recept za timsku igru, to im je glavni problem. Džaba najbolji igrači ako ne funkcionišu zajedno. Anceloti je veliki gospodin i mislim da nije zaslužio ovakav kraj ali dobro. Benitez je svakako loš potez, prevara od trenera.

Aleksa

pre 8 godina

Real Madrid je klub koji nema poentu. Sve svoje igrače su prodali, igra im samo Kasiljas. Gledam kako je Barselona ispratila Ćavija, pa se setim kako su oni oterali Raula. Dva veoma različita sveta. U Barseloni igraju i Bartra i Montoja, ranije su igrali i Oleger Presas, Gabri, dakle ne baš neki igrači, ali deca koja gledaju Barselonu mogu da se nadaju da će jednog dana nakon Barselone B zaigrati za prvi tim. Deca Kastilje bukvalno ne postoje. Tj, postoje, Morata je izbacio Real Madrid sa dva gola.

Nadam se da Jirgen Klop neće preuzeti ovaj mali klub.

Iva

pre 8 godina

Prosto ne mozes da ne mrzis ovaj jadni klub, covek im doneo ligu sampiona a vec sledece godine ga otpustaju, ne znam ko moze da navija za ove..

neutralni felsh

pre 8 godina

Kako neko moze da navija za ovakav klub ? Ali stvarno su najodvratniji klub ikada, Ancelotiju daju otkaz. On je veca legenda nego ceo Real.
(Boston, 25. maj 2015 20:00)


jes da je dobar strucnjak, ali ti ga brate pretera.

aqvarius

pre 8 godina

Odvratan klub,odvratna politika,nikakav respekt ni prema trenerima niti prema igracima.Jedna paralela,Falkao(koji se vodi kao Junajtedov promasaj)kada je izlazio iz igre protiv Arsenala,koja je bila njegova zadnja utakmica dobio je stojecih ovacija a Bejl pa i Ronaldo zvuzdukje.A ono sto rade Kasiljasu je van svakog razuma!To je plastican klub a ne Celzi i City:)..pravda za Ancelotija:)..samo sada "moj"Junajted da ne uradi glupost pa opet dovede Ronalda.

Milan

pre 8 godina

Samo zato sto nije osvoji ono sto su ocekivali??Neke stvari se brzo zaboravljaju...Recimo da je osvojio LS...Ali sta drugo ocekivati od kluba koji ocekuje samo uspeh ili ti "navijaci" zvizde ako ne pruzas partije koje oni prizeljkuju..Za mene to nisu navijaci..Zao mi Ancelotija ovde..

Dule

pre 8 godina

Ko moze da navija za ovakav klub...covek im doneo LS...tako je i Del Boske prosao...a Kristijano, Bejl i Hames...beli medvedi...reklame dresovi...Bejl na desnom krilu, iaml desnu nogu nema...sacuvaj me Boze.

Come si dice

pre 8 godina

Било би ми жао да су отпустили Анћелотија,а за овог Анчелотија ме баш брига!

pedja_71

pre 8 godina

Koliko ostrašćenih komentara, vezanih za Real. Najjači pridev koji se provlači je "mali" klub. Po čemu mali? Po drugarstvu? Možda, ali to je bitno za moju ekipu sa termina, ne za najveći klub na svetu, a to Real jeste, voleli ga ili ne.

Ančelotiju sve najbolje u karijeri. Ako je dobio otkaz, to je plod ozbiljne analize uprave kluba, a ne odluka "preko kolena", kako dečaci na forumu uporno tvrde i banalizuju stvari.

mala i mamba

pre 8 godina

Ako sad ne preuzmu Real Ljupko, Ziva, Bata Djora ili Pizon onda ce Real debelo da pogresi....Takvi vrsni strucnjaci im na tacni a oni ne vide to.....

Hala Madrid

pre 8 godina

Lose vesti,kad je osvanula slika na fejsu Ronalda i njega ponadao sam se.Al sta cemo idemo dalje,samo se iskreno nadam da nece dovesti Rafu Beniteza.

Benny Hill

pre 8 godina

stvarno su bezobrazni...e kojeg cete sad trenera dovesti...nema slobodnih koji su osvojili pehar....Klop?Dobar ali isto nije nista osvojio ove godine.Benitez?Nista....vracaju se vremena agonije za RM.Podrska za Karla...molice ga nazad.

skols 18.

pre 8 godina

Za takvog strucnjaka kakav je anceloti najbolje bi bilo da odmori jednu sezonu i da preuzme junajted iduce sezone.real je bas odvratan klub..sta je anceloti kriv neigra on na terenu vec manekeni..

larry23

pre 8 godina

Kratko pamćenje imaju ti alavi madridisti! Hoće svake godine da uzmu sve! E, pa neće! Karlo, vrati se kući, na San Siro gde te navijači VOLE! To je tvoj dom gde si postao to što jesi! Navijači Milana pamte šta si učinio za njih za razliku od ovih što ljude gledaju kao robove!

max

pre 8 godina

Ovaj anceloti je sve trofeje osvojio sa igracima svetske klase tako da ja tu ne vidim dokaz njegove velicine... jedna titula serije a sa milanom,jedna sa celsije i 3 lige sampiona a u svakom trenutku karijere je vodio tim koji je bio sam vrh svetskog fudbala...realno prevara

Milan

pre 8 godina

steta,Karlo je sjajan trener mada vise za kup nego liga takmicenja...donio je Realu Decimu,za to je i doveden...ACM nema sanse da ga dovede,posle Ronalda da trenira Bonaventuru i Paletu,nemaju novce tako da ce Karleto na duzi godisnji odmor

Granota

pre 8 godina

Ko god, igrač ili trener, dođe u Real Madrid zna gde dolazi: u nemilosrdnu korporaciju. Imate primere Robena, Snajdera, Morate, itd. Znači, to je to, nema sad ljudskost, poštovanje.

rossonero

pre 8 godina

Taj isti Real je smenio Kapela posle osvojene titule,jer ekipa nije igrala lepo za oko.Kao da nisu znali kako inače igraju timovi koje trenira Kapelo.Šteta za Anćelotija.Sa njim su mogli da dobiju trenera na duže staze.Odličan trener,a ujedno i gospodin čovek,ali kad je Real u pitanju, ovako nešto ne čudi.Verovatno i Klop i Anćeloti odmaraju godinu dana,ako ne uleti Siti.Možda se Real ipak odluči za Emerija ili Beniteza.

tadijazg

pre 8 godina

Problem Reala nije Anceloti već Perez. Ozlijedio se Modrić pa što onda. Valjda bi ttebali imati zamjenu, a oni dovedu Illaramendija za 30 mil€ užas od igrača, puste di Mariju dovedu Krossa koji je alibi igrač, pa puste Higuaina i Morattu. Malo previše krivih poteza zar ne?

Tiberije

pre 8 godina

Monarhistа nemas to Pojma. Capello je osvojio ligu u dva navrata sa Realom i oba puta otpusten zbog odbrambenog fudbala. Nije on nikada osvojio LS sa Realom. Svakakve neznalice komentarisu ovde.

kakadu

pre 8 godina

Na nekom drugom sajtu je objavljeno,da je Anceloti izjavio da on napusta Real, jer ide na operaciju jer ima problema da pokrece ruke I da pravi pauzu od godinu dana.

neutralni felsh

pre 8 godina

Dodji u Bajern i smeni onu prevaru od trenera
(Smesno, 25. maj 2015 22:48)


zasto prevaru? jel prevara takodje ispala u polufinalu, takodje sa istrosenim igracima. prevara je bar uzela titulu, istina u manjoj konkurenciji, ali reklo bi se da su im sezone bile vrlo slicne, taman za do polufinala... malo li je? drugo je pitanje da li su svi ocekivali vise, ali dalje nije moglo. juve se dosta srecno "zrebno provukao" sa ranjenim dortmundom i zilavim ali ipak nedoraslim monakom, ali naspram reala su pokazali srce, ono sto je njihovim suparnicima dosta falilo. bajern se dosta uprpao na kamp nou jos pre utakmice, nisu bili u fulu, falilo je onde i samopouzdanja, osim nevolje sa odsutnim prvotimcima, to isto vazi i za real, visak volje ali odsustvo smirenosti. juve ko juve, to uvek iskoristi, ali sad u finalu nailazi na izuzetno samopouzdanu barsu, koja ume da pridavi smireno, ako se mnogo zatvoris. inace, brojao sam jer volim te stvari: ove godine su iz kontri primili samo 6 golova, od svega 22 u prvenstvu (a zadnja 2 vrlo neozbiljna u poliprijateljskoj protiv daljeg komsije, grcevitog deportiva) - dakle, nemoj da se uzdaju mnogo u kontre, rakitic buskets i maskerano su opasni u otvorenoj defanzivi, a pike vec 2 sezone vrlo sigurno sacekuje kusur koji im pobegne. za napad alba alves iniesta pola rakitica i nejmar suarez mesi... ludnica!
ko je ove godine mogao protiv ovakve barse, naduli su kog su stigli, a vi zamerate gvardioli sto je sasipao bajern. pa ova trenutna zilava i brza barsa bi i onaj brzi jupov rastavila, nista teze nego stabilni pepov, nemoj da se lazemo.
i zato, sta je karlo trenutno bolji od pepa za bajern?

Marko17

pre 8 godina

Navijam za Real,ali mentalitet i uprava kluba su odvratni,kao i publika.Čim nema uspeha neko vreme,sve bi da menjaju.Neuspeh je sastavan deo sporta.Zar nije pametnije uigravati ekipu,vođenu jednim istim trenerom barem 3-4 godine?Koga će da stave?Onu budaletinu Beniteza?Karlo Anćeloti je klasa.Svakog su oterali,Di Maria,Ozil,Kaka,Higuain,Alonso...sramota.

hawkeye

pre 8 godina

Dao bog im za trenera Rafaela Beniteza,pa da ih uneredi za naredno desetljeće kao šta je i moj Liverpul,vrhunska trenerska prevara.

bugi

pre 8 godina

" Ko Benitez? Obična prevara od trenera."

ponavljate to svi ko papagaji a niko da razmisli malo...taj Benitez je osvojio 2 titule u primeri sa Valensijom a konkurencija su mu bili realovi galaktikosi,jedan od najjacih sastava u istoriji fudbala....da ne pricam o ligi sampiona sa liverpulom i 2 kupa uefa...taj anceloti ima 1 osvojeno prvenstvo sa milanom a bio trener skoro deceniju tamo

Milos

pre 8 godina

Vec 4 god navijam za real ali ozbiljno mi se gade sve vise i vise... Nije to do toga sto nisu nista uzeli vec zbog ponasanja uprave i igrace prema klubu i fudbalu uopste.
(KitKat, 25. maj 2015 22:11). Vec 4? :-) A vec ti se ogadili?

#CoachS

pre 8 godina

Navijam za Real od onog finala kad je Mijat dao gol i ovo je ubedljivo najgori potez od tada! Pa covek je najbolji trener na svetu i oni ga otpuste posle 2 godine, jer je ispao u polufinalu LS, a prethodne sezone je osvojio tu istu LS! Fuj gnjide gadite mi se polako ali sigurno! Jos par slicnih poteza i pocecu za Barsu da navijam!

neutralni felsh

pre 8 godina

Dodji u Bajern i smeni onu prevaru od trenera
(Smesno, 25. maj 2015 22:48)


zasto prevaru? jel prevara takodje ispala u polufinalu, takodje sa istrosenim igracima. prevara je bar uzela titulu, istina u manjoj konkurenciji, ali reklo bi se da su im sezone bile vrlo slicne, taman za do polufinala... malo li je? drugo je pitanje da li su svi ocekivali vise, ali dalje nije moglo. juve se dosta srecno "zrebno provukao" sa ranjenim dortmundom i zilavim ali ipak nedoraslim monakom, ali naspram reala su pokazali srce, ono sto je njihovim suparnicima dosta falilo. bajern se dosta uprpao na kamp nou jos pre utakmice, nisu bili u fulu, falilo je onde i samopouzdanja, osim nevolje sa odsutnim prvotimcima, to isto vazi i za real, visak volje ali odsustvo smirenosti. juve ko juve, to uvek iskoristi, ali sad u finalu nailazi na izuzetno samopouzdanu barsu, koja ume da pridavi smireno, ako se mnogo zatvoris. inace, brojao sam jer volim te stvari: ove godine su iz kontri primili samo 6 golova, od svega 22 u prvenstvu (a zadnja 2 vrlo neozbiljna u poliprijateljskoj protiv daljeg komsije, grcevitog deportiva) - dakle, nemoj da se uzdaju mnogo u kontre, rakitic buskets i maskerano su opasni u otvorenoj defanzivi, a pike vec 2 sezone vrlo sigurno sacekuje kusur koji im pobegne. za napad alba alves iniesta pola rakitica i nejmar suarez mesi... ludnica!
ko je ove godine mogao protiv ovakve barse, naduli su kog su stigli, a vi zamerate gvardioli sto je sasipao bajern. pa ova trenutna zilava i brza barsa bi i onaj brzi jupov rastavila, nista teze nego stabilni pepov, nemoj da se lazemo.
i zato, sta je karlo trenutno bolji od pepa za bajern?

milan26

pre 8 godina

Realu bi najbolja opcija bila da dovedu onog lika, stao mi mozak, trenera Sevilje! Opasan trener, a covek spanac, zadovoljava tu Realovu potrebu! Ili Klop, olicenje modernog trenera, napadackog stila igre, kakav Realu lezi! Kao i Ancelotijev sil, ali dosta moderniji! Vise trci, manje davi loptu, budi konkretan, nema pletem mrezu pola sata oko sesneaerca! Mada bih voleo Klopa u Arsenalu, iako je Venger legenda, ali nema tu vise napretka! :-)

realno

pre 8 godina

E moj Perez,za dan si zakasnio.."Kasno Marko na Kosovo stize"!
Milinkovic,iako si mu davao blanko cek,potpisa za Partizan na jos 2 godine....

guska koja je spasla Rim

pre 8 godina

U italijanskom jeziku 'c' ispred samoglasnika se čita kao 'ć'
(elmaestro, 25. maj 2015 20:43)

U talijanskom ne postoji 'ć', a ni 'č'. Odnosno, to je jedno te isto i 95% Talijana nije u stanju da uoci nikakvu razliku, koliko god puta im ponavljali. Za to je potrebno uho istrenirano od najranijih dana, ili jako ostar sluh. (Ne dizite nos, ni vase uho verovatno ne cuje ponesto sto talijansko itekako cuje!) Ovi sto "ispravljaju" jedno u drugo nisu ni svesni koliko su smesni. Bolje nek proucavaju sije i vratove! Umesto sto prekrstavaju tudje jarice. A glas koji se zapisuje kao "c" ispred samoglasnika ("i" ili "e", to si hteo reci) moze, u zavisnosti od regiona ili osobe, zvucati i skoro kao ono sto Srbi zapisuju kao "š", ili skoro kao ono sto Srbi zapisuju kao "c" (bez kvacice) i to je sve legitimno i ispravno. Nije legitimno *pisati* necije ime onako kako se ne pise. To je uvredljivo.

neutralni felsh

pre 8 godina

Dao bog im za trenera Rafaela Beniteza,pa da ih uneredi za naredno desetljeće kao šta je i moj Liverpul,vrhunska trenerska prevara.
(hawkeye, 26. maj 2015 07:58)


a liverpul inace cvetao i pre i posle beniteza? svasta!

Nirvana

pre 8 godina

Ja sam u osnovi navijač bajerna i volo bi ovog čoveka videti u bundesligi kod sebe i da dobije odrešene ruke ko gvardiola. Mislim da je mnogo bolji od gvardiole u realu verovatno nije se pito dal treba se kupuje rodrigez, dal će da se proda dimaria i bilo šta već su mu vezali ruke ko murinju prethodno i to je to. Prosto šef kluba je reko aj dovedemo rodrigeza taze sa SP i dobićemo brdo love na marketingu trošak pokrijemo sa dimariom on godinama tražen od svih živih i bitnih klubova može se odvali cena koja treba:)

Belotele

pre 8 godina

Pa nije Anceloti kriv što su prodali Di Mariju i što je Modrić povrijedjen
(Malena, 25. maj 2015 19:34)

Hm... svaka cast Ancelottiju (i ja mislim da boljeg ne mogu naci), ali, s ovim drugim se bas i ne bih slozio. Za prvu Modricevu povredu svakako nije kriv, ali, za drugu, onu u najgorem trenutku... Da ga je uvodio postepeno, na po 30 minuta, 45 minuta, 60 minuta... da ga nije odmah opteretio 100%... Mislim da se kockao i da mu se obilo o glavu.