Sreda, 20.05.2015.

23:10

Vujošević: Partizan nije Vujošević

Trener Partizana Duško Vujošević rekao je da je poziv Predraga Mijatovića za pomoć ’crno-belima’ dokaz da je njegov klub institucija.

Izvor: JT

Vujoševiæ: Partizan nije Vujoševiæ IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

116 Komentari

Sortiraj po:

Zuki

pre 8 godina

(joe, 21. maj 2015 08:58)

Ajde budi jos objektivniji pa kazi da je prosle godine taj tim bio skoro prepolovljen povredama igraca iz prvih 5 a da se ove godine, posle odlazaka najboljih, nekako sastavio u decembru. Plej dosao tri nedelje pred plejof itd. Kako se bavis kosarkom, onda znas sta znaci odigrati gotovo dve pune sezone bez pravog pleja i sa jednim pravim centrom, koji je tek nedavno napunio 20 godina. Na odlaske 3-4 najbolja igraca svake godine smo "navikli".
Mozete o Duletu da mislite sta hocete ali da osporavate njegovu strucnost je stvarno besmisleno.

vlada milić

pre 8 godina

ame legende kosarke.Partizan pocetkom 70-ih godina proslog veka postaje, uz Cibonu i Bosnu, najozbiljniji tim na ovim prostorima i tada osvaja 2 titule prvaka i 2 Kupa Radivoja Koraca.Obzirom da tada, na politickoj sceni Srbije, nema Milosevica i Marjanovica, a ni njihovog SPS-a, ni u najavi, mislim da je vreme da se prestane sa spinovanjem i iznosenjem gluposti.Hvala.
(Nenad,Bgd., 21. maj 2015 14:20)
gde si ti video ostrašćenost i mržnju kod mene u iznošenju činjenice da ste do dolaska Miloševića i Marjanovića na vlast osvojili 12 trofeja manje od zvezde a da ste se od njihovog dolaska uzdigli kao feniks i u fudbalu i u košarci a da je zvezda suzbijana. u činjenicama i podacima nema mržnje samo gola istina.

Nenad,Bgd.

pre 8 godina

(vlada milić, 21. maj 2015 10:53)
Ja cu ovim zavrsiti polemiku sa tobom, ne zato sto nemam sta da te poducim, nego zato sto si ti ostrascen, neobjektivan i pun mrznje.Prvo cu ti cestitati titulu jos jednom, jer ste jednostavno bolji.Vidis, nije tesko, a i ne boli.A onda, nesto malo istorije, ne zbog tebe, nego zbog objektivnih ljudi, koji mozda ne znaju...tih godina, kad je Partizan bio slab, a bio je cesto vicesampion iza Zvezde, kroz klub su prosli Radomir Saper, Vilmos Loci, Dragutin Cermak, Borislav Stankovic, Milos Bojovic i drugi...sve same legende kosarke.Partizan pocetkom 70-ih godina proslog veka postaje, uz Cibonu i Bosnu, najozbiljniji tim na ovim prostorima i tada osvaja 2 titule prvaka i 2 Kupa Radivoja Koraca.Obzirom da tada, na politickoj sceni Srbije, nema Milosevica i Marjanovica, a ni njihovog SPS-a, ni u najavi, mislim da je vreme da se prestane sa spinovanjem i iznosenjem gluposti.Hvala.

Novinar SoS kanala

pre 8 godina

Bravo gospodine Vujoševiću na pomen vašeg prezimena većinska frustrirana Srbija mora da reaguje. Centrala Železnik angažuje sve raspoložive snage da što više komentarišu lupaju pluseve i minuse. Ako dobro urade posao dnevnica skače...

pingvin sa Madagaskara

pre 8 godina

NEKOM DULE NEKOM COVIC..NEKOM KOSARKASKI MAJSTOR,NEKOM POLITICAR-PRIVATNIK...I ZVEZDA JE PRIVATAN KLUB...ZNATE VI TO........
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Pedja, 21. maj 2015 07:34)

Znamo...i EL to zna...nego,što partizan bojkotuje tu istu EL...

Tegi legenda striptiza u Srbiji

pre 8 godina

Zašto ovaj nije na robiji posle silnih krivični dela i to pred kamerama?
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (kec, 21. maj 2015 11:13)

Iz prostog razloga jer je išao na proslavu 5. rođendana SNS-a..."jedini opozicionar u Srbiji".

Nikola Kalinic

pre 8 godina

@danilo
Ovaj momak sto se potpisuje kao Danilo,nije pravi Danilo.Pravi Danilo je iskljucio internet u znak solidarnosti sa izgladnelom i kukavnom bracom.1500 dinara od interneta je ulozio u vekne hleba i trenutno je jedan od onih koji najvise pomazu KK Partizan.
Ja mu se ovom prilikom javno zahvaljujem u ime svih gladnih igraca KK Partizan!

vlada milić

pre 8 godina

Kako je zvezda devedesetih mogla imati 20 trofeja više od Partizana kad ukupno nije imala više od 20?!?
(Gluščevil, 21. maj 2015 00:27)
od 1945 do 1990 kk Crvena zvezda 16 trofeja, kk Partizan 5 trofeja. partizan je u prvoj sezoni 1945 osvojio predposlednje mesto a u prvih 30 godina do 1975 nije osvojio ni jedan trofej. dolaskom Miloševića i Marjanovića na vlast, a svi znamo ko su i za šta su optuženi, počinje renesansa Partizana i u kk i u fk ( koji je bio još slabiji u odnosu na zvezdu nego kk)

danilo

pre 8 godina

"..kada se košarka nije ugasila devedesetih kada je političkom odlukom jedan mali klub(Partizan) sa 20 trofeja manje od jednog velikog kluba(Crvena zvezda) postavljen za državni projekat od strane Premijera i istovremeno predsednika fk partizan neće ni sada. za mišljenje Partizan=košarka je potrebna ozbiljna dijagnoza.

(vlada milić, 20. maj 2015 23:36)

Za ovakav komentar nije potrebna dijagnoza.
Jer ovo može da nastane samo u dalekim predgradjima, tamo gde ne stanije logika a gde su činjenice nepotrebno breme na nejakim plećima.
Jadan ti...

vlada milić

pre 8 godina

(vlada milić, 20. maj 2015 23:36) 
Ne bih se javljao na ovu vest, jer Vujosevic cesto daje izjave i sa sobom povlaci 'lavine' komentara, a slucajno znam i deo onoga, sto se dogadja u Partizanu i...nije veselo.Ali,morao sam da odgovorim na komentar Vlade Milica.Kratko...jedino opravdanje za budalastinu,koju si poslao, mogu biti tvoje godine,tj. sto ih verovatno imas manje od 20.Ili Dragan Kicanovic,Boban Petrovic,Misko Maric,Dragan Todoric,Milenko Savovic i ostali bas nista nisu predstavaljali u srpskoj kosarci.A po tebi nisu verovatno ni postojali.Ta generacija je bila prvak stare Jugoslavije u kosarci, pobedili su Cibonu, u kojoj su igrali Cosic,Knego,Nakic,Cutura,Petrovic,Pavlicevic...sto je za tvoju Zvezdu tada bilo nezamislivo.Ja nemam nikakav problem da kazem da je Zvezda ove godine bolja i jaca i da je potpuno zasluzeno sampion, ali negirati rezultate i uspehe Partizana i dovoditi ih u vezu sa politikom...to je mozda samo neznanje, ali je pre svega mrznja i glupost.Molim vas da objavite komentar, bar iz postovanja prema sjajnim generacijama kosarkasa Partizana, a i da se prekine sa praksom dovodjenja sporta u domen dnevne politike.To je bolesno.
(Nenad,Bgd., 21. maj 2015 01:06)
i sa svim tim velikim igračima uspeli ste da uzmete 4 (četiri) titule za prvih 45 godina postojanja. toliko o budalaštinama. takođe bih molio da objavite komentar, bar iz poštovanja prema prema komentetatoru koji me je izvređao vezujući za moj komentar reči poput " budalastine, neznanje,glupost,mržnja... " činjenice i istorija se ne mogu sakriti, a one lepo kažu da su kk partizan i fk partizan bili mali klubovi sa po 20-tak trofeja manje od Crvene zvezde do početka ludila i dolaska 1990 na vlast onih koji su upamćeni kao ...... u istoriji Srbije.bili ste mali klub dok Milošević i Marjanović nisu postavili partizan za državni projekat jer kako drugačije objasniti da i kk i fk odjednom u serijama postaje šampion svake godine a do tada superiorna zvezda odjednom oslabi. omaž efemenizmu i aparthejdu

običan doktor grobar

pre 8 godina

Psi laju na Partizane, a Partizani prolaze ...
(doktorGrobar, 21. maj 2015 00:31)

Gde prolaze..u II krug Cipiripija...ne lupetaj..GDE SU PARE

joe

pre 8 godina

Ja nisam strastveni navijac, ali mi je kosarka broj jedan sport, i kada igraju partizan i zvezda navijam za partizan, ali kao sto rekoh nisam iskljuciv, pratio sam i zvezdu u evroligi i navijao da postignu sto vise. Ovo pricam jer mislim da me to cini malo objektivnijim za komentar od ljudi koji su ostrasceni i naviju za jedan od ova dva kluba na nacin da zele da drugi propadne i izgubi nevezano gde i sa kim igra. Vujosevic nije partizan, ali je najveci problem kk partizana danas nije ni politicka klima koja je sada realno naklonjenija zvezdi, ranijih godina je bila partizanu, ni losa finansijska situacija, vec upravo to sto vujosevic umislio da on jeste partizan iako ovde izjavljuje suprotno, ali ta izjava tog tipa, tim recima pokazaju zapravo da on to misli, najbolji potez za partizan bi bio da se on povuce. Realno protekle 2 godine uz sva kukanja i zalbe partizan je sa sportske strane gledano imao sasvim solidan sastav i igrace, nista slabiji od ranijih godina, ali uspeh dosta manji, razlog po meni je vujosevicevo popustanje kao trenera jer se bavio svime i svacim sem trenerskog posla, zato ga treba zameniti, recimo ja licno mislim da bi milojevic bio odlican na mestu trenera partizana.

Nikola Kalinic

pre 8 godina

Ljudi,Danilo iskljucio net,kaze nece vise da ga placa dok su njegovi Partizani gladni.Za 1500 dinara moze dosta hleba da se uzme.Bravo Danilo!
Gest vredan paznje.

nikola

pre 8 godina

Brate Dule kako si postao dosadan sa istim pricama,svaki dan po novinama o teorijama zavere i ostalo,ajd pobedi neku tekmu i pricaj o sportu. Nemoguce da su svi drugi mutni samo partizan posteno pobedjuje a cim izgubi neka visa sila. I Kk CZ je bila u banani 15god pa niko nista nije pomogao,igrali ste bez konkurencije i zato bili prvaci,sada cim neko stvori tim odmah frka. Pa jel treba da partizan bude 100 god zaredom prvak,jel moze partizan zasluzeno da izgubi,zar su uvek drzava,sudije,Vucic i ostalo,pa niste vi NBA tim. Ovu sezonu vas zasluzeno prasimo...
duplo bolji tim...

Onokao..

pre 8 godina

Ja sam kao neki navijač Partizana,ali JSD Partizan? Za one koji neznaju slučajno Jugoslovensko sportsko društvo Partizan?! Ovde ne treba komentar
(glasac ds-a, 20. maj 2015 23:58)

Prvo, nisi navijac partizana.
Drugo, JSD znaci to sto si napisao, ali klub je nastao u tom duhu i po mom misljenju je manji problem ostaviti to kako je nastalo nego licemerno menjati na silu ime da bi klub bio "srpskiji"
Trece, zar ti stvarno mislis da klubovi koji se zovu "crvena zvezda" ili "partizan" mogu biti simbol nekog velikog srpstva, cetnistva ili cega vec!? Realno, komusticka ste tvorevina i jedni i drugi, a prozivate jedni drugi na racun toga ko je veci nacionalista!?

Carlao

pre 8 godina

Tačno, Partizan nije Dule Vujošević, Partizan je mnogo veći i od Duleta, i od Saše, i od Divca i od Kiće, i od Praje. Partizan je institucija. Partizan je sinonim košarke na ovim prostorima, najveći klub koji je nekadašnja država imala. Navijačima iz suprotnog tabora samo da poručim da istorija srpske košarke ne počinje od pre dve godine. Partizan nije bio miljenik države u tom obimu kao što navode. Ja se dobro sećam projekta "evropska Zvezda", sećam se ko je bio u upravi KK Crvena Zvezda i šta se planiralo. Sećam se i da je jedno beogradsko komunalno preduzeće izdašno finansiralo KK Crvena Zvezda, prema tome te priče o miljeniku države možete da prodate nekom ko je tek počeo da prati košarku. Mogu da se složim da su Partizanu potrebne promene u klubu, u smislu ljudi koji će se baviti finansijama i marketingom, takođe transparentnost poslovanje je nužna. Gašenjem KK Partizan srpska košarka ide ka sunovratu, ne treba biti mnogo mudar pa to videti. Ja se samo nadam da će zaista bivši igrači Partizana pomoći u skladu sa mogućnostima jer većina navijača Partizana nema tu finansijsku snagu.

Milojko

pre 8 godina

Pa sto ne dade pare za KK taj isti Mijatovic...zato sto isto kao i u FKCZ te pare idu tebi i u privatne dzepove. Pusti me tih fazona Institucija...vi ste rupa bez dna kao i FKCZ! I dok ti ne odes i dok se klub ne privatizuje ne treba ti dati dinar. Mijatovic poziva...koga...drzavu??? Da da Partizanu pare...dali bi vama navijaci pare ali svaki hoce da zna gde ce novac da ode! Ti ces da pumpas dugove ko i FKCZ okrivices drzavu (ko i FKCZ) i onda ti je kriv VUcic, Karadzic...ma daaaj limtemo

Ivan NS

pre 8 godina

Ne! Ti apeli samo pokazuju koliko ste para klupskih nakrali u zadnjih desetak godina, kada pored neospornih konstantnih evro uspeha i isto tako konstantnog priliva drzavnog novca, vama je kasa prazna. Sramota i da se oglasavate uopste!

Srx

pre 8 godina

@huan pablo don fernando,
sine bajke se citaju eventualno do 11.godine. Sa platom od 1/2 miliona € velika je ljubav prema bilo kome, a razlozi nervoze i spinovanje...pa ponestalo igraca koje je sa svojim kumom Miskom Raznatovicem prodavao i uzimao svoj deo, poslednji gde je imao procenat je bio Bogdan, zato i ono davljenje na klupi. Velika ljubav nema sta

Stella

pre 8 godina

Aparthejd, efemerizacija, eutanazija, zlo - da li Dulo prepricava horor film ili daje izjavu o sportu? Nenormalno je da se u kontekstu sporta koriste izrazi ovog tipa, i to sve samo zato sto ne dobijas ti sve i nisi prvi, vec postoje i drugi, koji ocigledno bolje rade od tebe. A price o instituciji - najgore je kad sam sebe proglasis za instituciju, pa imas potrebu svako malo sam sebe i sve oko sebe da ubedjujes u to. Veliki ste klub, imali ste neverovatnih 30ak godina, i to vam niko ne spori. Ali da ubedjujete sebe da ste Ujedinjene nacije, Dalaj Lama ili Mhatma Gandi - prosto ne ide. Pozdrav!

jeste

pre 8 godina

@huan pablo don fernando - klasican primer osobe bez intelektualnih funkcija, programirane da reprodukuje izjave vrhovnog programera (u ovom slucaju Duska Vujosevica). "Cak sam mora i fizicki da se obracunava sa navijacima KK Crvena Zvezda Telekom..." E gospode Boze.

Zvezda

pre 8 godina

Samo ti ostani, dok si ti tu nema para nema sponzora a samim tim ni časova ljubavi ni institucije i ostalih mazanja očiju. I struka ti više nešto ne ide od ruke tako da dok si ti tu nama ciganima je bolje a imamo i sa kim da se sprdamo.

Kosta

pre 8 godina

Čovece,državna firma ti je generalni sponzor,ne obmanjuj narod više.Ti pričaj šta hoćeš ali u ekipi imaš 4 frhunska igrača,da možda igraju iz ljubavi?Ljudi moji.

Živ nam bio Derviš Uštipak!

pre 8 godina

partizan jeste vujosevic, onog trenutka kada dule ode, oticice i partizan kakvog znamo, dule je jedini covek kojem je stvarno stalo do partizana,koji je tu iz ljubavi i koji je partizanu dao najvise sto je mogao, a to je zdravlje, spali smo na to da dule pored toga sto mora da trenira igrace za dzabe, mora da vodi i borbu protiv svih onih koji zele da uniste partizan,cak mora i da se fizicki obracunava sa navijacima crvene zvezde beograd!!!
duletu su svi okrenuli ledja, sem nas grobara, dule i mi smo danas ostali sami u borbi protiv svih, a sve za dobrobit naseg partizana!!! ziv ti nama bio dule jos 200 godina i trenirao partizan jos dugo!!!
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Huan Pablo Don Fernando, 20. maj 2015 23:46)

Uh! Mnogo ste mi nešto "sami". Buahahahaha.

Nego, pridružujem se tvojim željama: ŽIV I NAMA BIO DULO JOŠ - ma šta je 200? - 500 godinica!

Josarian

pre 8 godina

Boze, koliko frustraciju ovaj covek proizvodi kod navijaca kluba za koji nisu sigurrni koji je, nisu sigurni ni ciji je, ali ga vole, a konkurente koji znaju i ko su i sta su i ciji su mrze, jer je potrebno mrzeti sve sto ti nisi.

*

pre 8 godina

On i dalje misli da neko ceni njegov "rad"? Rezultata nema od kada nema para, para nema od kada ih nema Igokea, mladjih kategorija nikad nije ni bilo jer je sve kupovano, a i njega ne bi niko zeleo u svojim redovima. Finansije kriju pa nema ni sponzora.
Bice presedan ako neko donira novac firmi u kojoj su plate i po 50.000 € mesecno, skidam kapu groBARI.

B9

pre 8 godina

Kaze Dulo "efemerizuje i eutanazija" a grobari klimaju glavom .... Dulo objasnio :-)) , Samoprozvana institucija oformljena u Zagrebu a za brend proglasena u Portorozu od strane Hrvatske markentiske kuce ! Crnogorac koji pljuje Srpsku drzavu jer mu malo para daje za sirenje Jugoslovenstva i kupovinu stranih igraca ... Ekipa bez mladih kategorija koja ne placa porez a plate po 40-50 000 eura ! Ma katanac bre ! Godinama na drzavnim jaslama pa malo i to bilo nego otimali igrace po Srbiji a tukli i gepekovali sudije !
(Slobodan, 20. maj 2015 23:31) Sinko, umij se malo, vidiš da ti je loše od višedecenijske torture. Frustracije mogu da budu vrlo opasne,.

Samo je sljaka iznad nas,....

pre 8 godina

(Slobodan, 20. maj 2015 23:31)

Ili klub koji je za 17 godina ostao kratak 17 miliona eura.Klub koji je zamrznut,klub koji je za 20 godina imao razne 'stubove srBstva' u svojim redovima.Klub koji je promenio 30 trenera,a jos vise stranaca.Klub koji je rentirao N.Covic,klub koji je zamrznut,klub u kojem obitivaju zet,dva presednika,drzavin brat,Coki,covek Bodigard Z.Terzica,Informer,Voli,Idea,kancelarija za KIM,....Ma vi ste 'ponos Srbije' !

Samo je sljaka iznad nas,....

pre 8 godina

Moze vozilo kod frizera Tonija.

Za vas smo uvek bili veliki klub a tako ce i ostati.Vi ste svoje vreme imali u doba sljake i Krcuna.Ko nezna svoju istoriju taj nije navijac.Vi ste svoju istoriju zamrzli,i do odmrzavanja vi ste niko.Ovo sada niti je vas klub,niti bilo sta mozete reci.Mi cemo biti tu uvek,a vi cete biti uvek komsinica,klub koji nema nista i nikog!Cestitam FMPDIVATELEKOMVOLICZ uspesnu sezonu.Daleko ste jos od zvezda,a da ne pricamo o istoriji!

Дератизатор

pre 8 godina

ФМП тј Фабрика Металних Производа је тајним каналима постала Звездин власник, јер само они могу конспиративно да лију метални катанац од милоште звани "Срећко", иницијативом легендарног Нолана Смита, обилато потпомогнуто бахатим и иживљаваторским понашањем садашње гарнитуре ЈСДККПа!!!!! Шта су се испараноисали, као да имамо неки избор, ту су само сребрни и златни, па бирајте, оба нерђајућа. А како су се само наслађивали нашом српском муком... Без милости за туђина из хумске!!!

Dzonni

pre 8 godina

Jel se unistavao kad do 2012. niste placali ni porez ni halu niti vecinu igraca. I kako to da do 2012. nije bilo nijedne tuzbe nego su se igraci odricali zarada "iz ljubavi", a odjednom od 2012. "ljubavnici" krenuse da traze pare, ah te izdajice.

Miki

pre 8 godina

Sto ne izvadi Mijat kes i plati dugove, on bar to moze?... Pa nece covek da prosipa u prazno, zna sta i kako se radi. Kada se sve sabere, Partizan moze da bude samo institucija za izvlacenje drzavnih para i zato sad institucija ne funkcionise - nema drzavnih para.

briga njega za Partizan

pre 8 godina

Crnogorac koji se deklarise kao Jugosloven,unistava Srpsku kosarku i pravi razdor medju Srbima.On Zvezdu ne voli zato sto je Zvezda simbol Srpstva...
Stari munistako...

Dijalektički antibarbarus

pre 8 godina

Ne brinem, silom se ništa ne može, taj je stavio tačku na sebe samo on toga nije svestan. Ovo će grozno vreme brzo protutnjati.

Nenad,Bgd.

pre 8 godina

(vlada milić, 20. maj 2015 23:36)
Ne bih se javljao na ovu vest, jer Vujosevic cesto daje izjave i sa sobom povlaci 'lavine' komentara, a slucajno znam i deo onoga, sto se dogadja u Partizanu i...nije veselo.Ali,morao sam da odgovorim na komentar Vlade Milica.Kratko...jedino opravdanje za budalastinu,koju si poslao, mogu biti tvoje godine,tj. sto ih verovatno imas manje od 20.Ili Dragan Kicanovic,Boban Petrovic,Misko Maric,Dragan Todoric,Milenko Savovic i ostali bas nista nisu predstavaljali u srpskoj kosarci.A po tebi nisu verovatno ni postojali.Ta generacija je bila prvak stare Jugoslavije u kosarci, pobedili su Cibonu, u kojoj su igrali Cosic,Knego,Nakic,Cutura,Petrovic,Pavlicevic...sto je za tvoju Zvezdu tada bilo nezamislivo.Ja nemam nikakav problem da kazem da je Zvezda ove godine bolja i jaca i da je potpuno zasluzeno sampion, ali negirati rezultate i uspehe Partizana i dovoditi ih u vezu sa politikom...to je mozda samo neznanje, ali je pre svega mrznja i glupost.Molim vas da objavite komentar, bar iz postovanja prema sjajnim generacijama kosarkasa Partizana, a i da se prekine sa praksom dovodjenja sporta u domen dnevne politike.To je bolesno.

MPFC

pre 8 godina

partizan jeste vujosevic, onog trenutka kada dule ode, oticice i partizan kakvog znamo, dule je jedini covek kojem je stvarno stalo do partizana,koji je tu iz ljubavi i koji je partizanu dao najvise sto je mogao, a to je zdravlje, spali smo na to da dule pored toga sto mora da trenira igrace za dzabe, mora da vodi i borbu protiv svih onih koji zele da uniste partizan,cak mora i da se fizicki obracunava sa navijacima crvene zvezde beograd!!! duletu su svi okrenuli ledja, sem nas grobara, dule i mi smo danas ostali sami u borbi protiv svih, a sve za dobrobit naseg partizana!!! ziv ti nama bio dule jos 200 godina i trenirao partizan jos dugo!!!
(Huan Pablo Don Fernando, 20. maj 2015 23:46). Jeste, svi mi postujemo njegov rad ali ? Treba biti posten i iskren ! Nas Dule je kad se vratio iz Moskve ili "kad su ga vratili" ulozio pare u KK Partizan ! Dao je mnogo ali i potpisao dobar ugovor koliko mesecno i koliko godina da mu se vraca ! Problem je sto je nestalo para ... Svi su se sklonili i ostavili ga samog svoje pare da prosi ... U stvari naplatio je on to sigurno ali nikad dosta ... Svi imaju neke interese u ovoj prici ! Ima ovde svasta ... Dobar je Dule ali nije sve kako kaze !

NemanjaVac8

pre 8 godina

Ima li Partizan upravu? Ja koliko znam ima i to kompletnu. Ta uprava treba da donosi novac u klub i da pronalazi sponzore. Ako to treba da radi država u smislu da izvadi lovu iz budžeta i dodeli Partizanu (ili bilo kom drugom klubu), onda čemu uprava u klubu. Čemu direktor, predsednik isl. Onda klub treba da vodi recimo ministarstvo sporta. Ako se pak ovo država odnosi na širi pojam, u smislu da su ljudi iz uprave Partizana izblokirani od strane vlasti i da gde god potraže novac dobiju nogu, onda je opet uprava kriva zbog svoje nesposobnosti i logično bi bilo da ako je tako u klub uđu strukture iz vlasti.

Novosadjanin.

pre 8 godina

Ovo stvarno postaje tragikomicno...Dobio od drzave milion evra, e sad sto nije placao poreze niko mu nije kriv, fudbalski klub vode naprednjaci, a on prica o unistenju kk Partizan. Bolest.

pingvin sa Madagaskara

pre 8 godina

Od 10 komentara za sad, 7 "tudjih"
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (žž, 20. maj 2015 23:32)

Šta,srpskih...

Dragan

pre 8 godina

Jel čitaju ove njegove izjave i da li ga gledaju neki psiholozi? To kolačenje očiju, te grimase, to krivljenje usta pre nego što nešto kaže, taj ludački pogled, ta večita paranoja, lagarija i manija gonjenja sa agresivnim epizodama...jel moguće da je to sve poza i gluma u svrhu ostvarenja cilja po svaku cenu? Ili je to ipak prava dijagnoza ovog čoveka? Nek se javi neko stručan, mislim da će biti zanimljivo.

Huan Pablo Don Fernando

pre 8 godina

partizan jeste vujosevic, onog trenutka kada dule ode, oticice i partizan kakvog znamo, dule je jedini covek kojem je stvarno stalo do partizana,koji je tu iz ljubavi i koji je partizanu dao najvise sto je mogao, a to je zdravlje, spali smo na to da dule pored toga sto mora da trenira igrace za dzabe, mora da vodi i borbu protiv svih onih koji zele da uniste partizan,cak mora i da se fizicki obracunava sa navijacima crvene zvezde beograd!!!
duletu su svi okrenuli ledja, sem nas grobara, dule i mi smo danas ostali sami u borbi protiv svih, a sve za dobrobit naseg partizana!!! ziv ti nama bio dule jos 200 godina i trenirao partizan jos dugo!!!

vlada milić

pre 8 godina

ugasice se košarka? Dulo, Partizan nije košarka. kada se košarka nije ugasila devedesetih kada je političkom odlukom jedan mali klub(Partizan) sa 20 trofeja manje od jednog velikog kluba(Crvena zvezda) postavljen za državni projekat od strane Premijera i istovremeno predsednika fk partizan neće ni sada. za mišljenje Partizan=košarka je potrebna ozbiljna dijagnoza.

glasac ds-a

pre 8 godina

Ja sam kao neki navijač Partizana,ali JSD Partizan? Za one koji neznaju slučajno Jugoslovensko sportsko društvo Partizan?! Ovde ne treba komentar

zoranbgd

pre 8 godina

da baš ima mnogo ludih koji će davati novce da se ti i danilović bahatite i nikome ne polažete račune. Vi bi da budete gazde kluba. a drugi da vas finansiraju. Nego krenite u privatizaciju a svojih novaca imate sasvim dovoljno da kupite klub. I dosta više lajanja na Zvezdu.

pfc nbg

pre 8 godina

Dule sve ali kako smo posle 13 godina titula, EL i jedinih ozbiljnijih transfera u tolikom minusu? Drugima je bilo 100 puta gore.
Mijatu i Zlatku svaka čast, ali mislim da je ovo kratkog daha upravo zbog prethodnog pitanja.

KK Partizan

pre 8 godina

Zar ne bi trebalo da nalazenje sponzora bude posao Silobada? Kumovi (Danilovic i Silobad) se sklonili i ostavili Duleta i Tosu na vetrometini. Danilovica vise nema u tunelu da prati utakmicu, a prvi je kod Tegija kad treba da se smekerise posle osvojenog trofeja. Nadam se da ima neki valjan razlog za ovo.

aha

pre 8 godina

"To što momentalno fudbalski klub ima drukčiji tretman, neće zavarati prave pristalice da prepoznaju šta se sprema košarkaškom klubu."

Hahahahahaha kakav paranoik

Slobodan

pre 8 godina

Kaze Dulo "efemerizuje i eutanazija" a grobari klimaju glavom .... Dulo objasnio :-)) , Samoprozvana institucija oformljena u Zagrebu a za brend proglasena u Portorozu od strane Hrvatske markentiske kuce ! Crnogorac koji pljuje Srpsku drzavu jer mu malo para daje za sirenje Jugoslovenstva i kupovinu stranih igraca ... Ekipa bez mladih kategorija koja ne placa porez a plate po 40-50 000 eura ! Ma katanac bre ! Godinama na drzavnim jaslama pa malo i to bilo nego otimali igrace po Srbiji a tukli i gepekovali sudije !

vlada milić

pre 8 godina

ugasice se košarka? Dulo, Partizan nije košarka. kada se košarka nije ugasila devedesetih kada je političkom odlukom jedan mali klub(Partizan) sa 20 trofeja manje od jednog velikog kluba(Crvena zvezda) postavljen za državni projekat od strane Premijera i istovremeno predsednika fk partizan neće ni sada. za mišljenje Partizan=košarka je potrebna ozbiljna dijagnoza.

Slobodan

pre 8 godina

Kaze Dulo "efemerizuje i eutanazija" a grobari klimaju glavom .... Dulo objasnio :-)) , Samoprozvana institucija oformljena u Zagrebu a za brend proglasena u Portorozu od strane Hrvatske markentiske kuce ! Crnogorac koji pljuje Srpsku drzavu jer mu malo para daje za sirenje Jugoslovenstva i kupovinu stranih igraca ... Ekipa bez mladih kategorija koja ne placa porez a plate po 40-50 000 eura ! Ma katanac bre ! Godinama na drzavnim jaslama pa malo i to bilo nego otimali igrace po Srbiji a tukli i gepekovali sudije !

pfc nbg

pre 8 godina

Dule sve ali kako smo posle 13 godina titula, EL i jedinih ozbiljnijih transfera u tolikom minusu? Drugima je bilo 100 puta gore.
Mijatu i Zlatku svaka čast, ali mislim da je ovo kratkog daha upravo zbog prethodnog pitanja.

aha

pre 8 godina

"To što momentalno fudbalski klub ima drukčiji tretman, neće zavarati prave pristalice da prepoznaju šta se sprema košarkaškom klubu."

Hahahahahaha kakav paranoik

zoranbgd

pre 8 godina

da baš ima mnogo ludih koji će davati novce da se ti i danilović bahatite i nikome ne polažete račune. Vi bi da budete gazde kluba. a drugi da vas finansiraju. Nego krenite u privatizaciju a svojih novaca imate sasvim dovoljno da kupite klub. I dosta više lajanja na Zvezdu.

KK Partizan

pre 8 godina

Zar ne bi trebalo da nalazenje sponzora bude posao Silobada? Kumovi (Danilovic i Silobad) se sklonili i ostavili Duleta i Tosu na vetrometini. Danilovica vise nema u tunelu da prati utakmicu, a prvi je kod Tegija kad treba da se smekerise posle osvojenog trofeja. Nadam se da ima neki valjan razlog za ovo.

glasac ds-a

pre 8 godina

Ja sam kao neki navijač Partizana,ali JSD Partizan? Za one koji neznaju slučajno Jugoslovensko sportsko društvo Partizan?! Ovde ne treba komentar

Huan Pablo Don Fernando

pre 8 godina

partizan jeste vujosevic, onog trenutka kada dule ode, oticice i partizan kakvog znamo, dule je jedini covek kojem je stvarno stalo do partizana,koji je tu iz ljubavi i koji je partizanu dao najvise sto je mogao, a to je zdravlje, spali smo na to da dule pored toga sto mora da trenira igrace za dzabe, mora da vodi i borbu protiv svih onih koji zele da uniste partizan,cak mora i da se fizicki obracunava sa navijacima crvene zvezde beograd!!!
duletu su svi okrenuli ledja, sem nas grobara, dule i mi smo danas ostali sami u borbi protiv svih, a sve za dobrobit naseg partizana!!! ziv ti nama bio dule jos 200 godina i trenirao partizan jos dugo!!!

nikola

pre 8 godina

Brate Dule kako si postao dosadan sa istim pricama,svaki dan po novinama o teorijama zavere i ostalo,ajd pobedi neku tekmu i pricaj o sportu. Nemoguce da su svi drugi mutni samo partizan posteno pobedjuje a cim izgubi neka visa sila. I Kk CZ je bila u banani 15god pa niko nista nije pomogao,igrali ste bez konkurencije i zato bili prvaci,sada cim neko stvori tim odmah frka. Pa jel treba da partizan bude 100 god zaredom prvak,jel moze partizan zasluzeno da izgubi,zar su uvek drzava,sudije,Vucic i ostalo,pa niste vi NBA tim. Ovu sezonu vas zasluzeno prasimo...
duplo bolji tim...

joe

pre 8 godina

Ja nisam strastveni navijac, ali mi je kosarka broj jedan sport, i kada igraju partizan i zvezda navijam za partizan, ali kao sto rekoh nisam iskljuciv, pratio sam i zvezdu u evroligi i navijao da postignu sto vise. Ovo pricam jer mislim da me to cini malo objektivnijim za komentar od ljudi koji su ostrasceni i naviju za jedan od ova dva kluba na nacin da zele da drugi propadne i izgubi nevezano gde i sa kim igra. Vujosevic nije partizan, ali je najveci problem kk partizana danas nije ni politicka klima koja je sada realno naklonjenija zvezdi, ranijih godina je bila partizanu, ni losa finansijska situacija, vec upravo to sto vujosevic umislio da on jeste partizan iako ovde izjavljuje suprotno, ali ta izjava tog tipa, tim recima pokazaju zapravo da on to misli, najbolji potez za partizan bi bio da se on povuce. Realno protekle 2 godine uz sva kukanja i zalbe partizan je sa sportske strane gledano imao sasvim solidan sastav i igrace, nista slabiji od ranijih godina, ali uspeh dosta manji, razlog po meni je vujosevicevo popustanje kao trenera jer se bavio svime i svacim sem trenerskog posla, zato ga treba zameniti, recimo ja licno mislim da bi milojevic bio odlican na mestu trenera partizana.

običan doktor grobar

pre 8 godina

Psi laju na Partizane, a Partizani prolaze ...
(doktorGrobar, 21. maj 2015 00:31)

Gde prolaze..u II krug Cipiripija...ne lupetaj..GDE SU PARE

Stella

pre 8 godina

Aparthejd, efemerizacija, eutanazija, zlo - da li Dulo prepricava horor film ili daje izjavu o sportu? Nenormalno je da se u kontekstu sporta koriste izrazi ovog tipa, i to sve samo zato sto ne dobijas ti sve i nisi prvi, vec postoje i drugi, koji ocigledno bolje rade od tebe. A price o instituciji - najgore je kad sam sebe proglasis za instituciju, pa imas potrebu svako malo sam sebe i sve oko sebe da ubedjujes u to. Veliki ste klub, imali ste neverovatnih 30ak godina, i to vam niko ne spori. Ali da ubedjujete sebe da ste Ujedinjene nacije, Dalaj Lama ili Mhatma Gandi - prosto ne ide. Pozdrav!

vlada milić

pre 8 godina

Kako je zvezda devedesetih mogla imati 20 trofeja više od Partizana kad ukupno nije imala više od 20?!?
(Gluščevil, 21. maj 2015 00:27)
od 1945 do 1990 kk Crvena zvezda 16 trofeja, kk Partizan 5 trofeja. partizan je u prvoj sezoni 1945 osvojio predposlednje mesto a u prvih 30 godina do 1975 nije osvojio ni jedan trofej. dolaskom Miloševića i Marjanovića na vlast, a svi znamo ko su i za šta su optuženi, počinje renesansa Partizana i u kk i u fk ( koji je bio još slabiji u odnosu na zvezdu nego kk)

Nikola Kalinic

pre 8 godina

Ljudi,Danilo iskljucio net,kaze nece vise da ga placa dok su njegovi Partizani gladni.Za 1500 dinara moze dosta hleba da se uzme.Bravo Danilo!
Gest vredan paznje.

Milojko

pre 8 godina

Pa sto ne dade pare za KK taj isti Mijatovic...zato sto isto kao i u FKCZ te pare idu tebi i u privatne dzepove. Pusti me tih fazona Institucija...vi ste rupa bez dna kao i FKCZ! I dok ti ne odes i dok se klub ne privatizuje ne treba ti dati dinar. Mijatovic poziva...koga...drzavu??? Da da Partizanu pare...dali bi vama navijaci pare ali svaki hoce da zna gde ce novac da ode! Ti ces da pumpas dugove ko i FKCZ okrivices drzavu (ko i FKCZ) i onda ti je kriv VUcic, Karadzic...ma daaaj limtemo

vlada milić

pre 8 godina

(vlada milić, 20. maj 2015 23:36) 
Ne bih se javljao na ovu vest, jer Vujosevic cesto daje izjave i sa sobom povlaci 'lavine' komentara, a slucajno znam i deo onoga, sto se dogadja u Partizanu i...nije veselo.Ali,morao sam da odgovorim na komentar Vlade Milica.Kratko...jedino opravdanje za budalastinu,koju si poslao, mogu biti tvoje godine,tj. sto ih verovatno imas manje od 20.Ili Dragan Kicanovic,Boban Petrovic,Misko Maric,Dragan Todoric,Milenko Savovic i ostali bas nista nisu predstavaljali u srpskoj kosarci.A po tebi nisu verovatno ni postojali.Ta generacija je bila prvak stare Jugoslavije u kosarci, pobedili su Cibonu, u kojoj su igrali Cosic,Knego,Nakic,Cutura,Petrovic,Pavlicevic...sto je za tvoju Zvezdu tada bilo nezamislivo.Ja nemam nikakav problem da kazem da je Zvezda ove godine bolja i jaca i da je potpuno zasluzeno sampion, ali negirati rezultate i uspehe Partizana i dovoditi ih u vezu sa politikom...to je mozda samo neznanje, ali je pre svega mrznja i glupost.Molim vas da objavite komentar, bar iz postovanja prema sjajnim generacijama kosarkasa Partizana, a i da se prekine sa praksom dovodjenja sporta u domen dnevne politike.To je bolesno.
(Nenad,Bgd., 21. maj 2015 01:06)
i sa svim tim velikim igračima uspeli ste da uzmete 4 (četiri) titule za prvih 45 godina postojanja. toliko o budalaštinama. takođe bih molio da objavite komentar, bar iz poštovanja prema prema komentetatoru koji me je izvređao vezujući za moj komentar reči poput " budalastine, neznanje,glupost,mržnja... " činjenice i istorija se ne mogu sakriti, a one lepo kažu da su kk partizan i fk partizan bili mali klubovi sa po 20-tak trofeja manje od Crvene zvezde do početka ludila i dolaska 1990 na vlast onih koji su upamćeni kao ...... u istoriji Srbije.bili ste mali klub dok Milošević i Marjanović nisu postavili partizan za državni projekat jer kako drugačije objasniti da i kk i fk odjednom u serijama postaje šampion svake godine a do tada superiorna zvezda odjednom oslabi. omaž efemenizmu i aparthejdu

Ivan NS

pre 8 godina

Ne! Ti apeli samo pokazuju koliko ste para klupskih nakrali u zadnjih desetak godina, kada pored neospornih konstantnih evro uspeha i isto tako konstantnog priliva drzavnog novca, vama je kasa prazna. Sramota i da se oglasavate uopste!

Kosta

pre 8 godina

Čovece,državna firma ti je generalni sponzor,ne obmanjuj narod više.Ti pričaj šta hoćeš ali u ekipi imaš 4 frhunska igrača,da možda igraju iz ljubavi?Ljudi moji.

Dragan

pre 8 godina

Jel čitaju ove njegove izjave i da li ga gledaju neki psiholozi? To kolačenje očiju, te grimase, to krivljenje usta pre nego što nešto kaže, taj ludački pogled, ta večita paranoja, lagarija i manija gonjenja sa agresivnim epizodama...jel moguće da je to sve poza i gluma u svrhu ostvarenja cilja po svaku cenu? Ili je to ipak prava dijagnoza ovog čoveka? Nek se javi neko stručan, mislim da će biti zanimljivo.

pingvin sa Madagaskara

pre 8 godina

Od 10 komentara za sad, 7 "tudjih"
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (žž, 20. maj 2015 23:32)

Šta,srpskih...

Onokao..

pre 8 godina

Ja sam kao neki navijač Partizana,ali JSD Partizan? Za one koji neznaju slučajno Jugoslovensko sportsko društvo Partizan?! Ovde ne treba komentar
(glasac ds-a, 20. maj 2015 23:58)

Prvo, nisi navijac partizana.
Drugo, JSD znaci to sto si napisao, ali klub je nastao u tom duhu i po mom misljenju je manji problem ostaviti to kako je nastalo nego licemerno menjati na silu ime da bi klub bio "srpskiji"
Trece, zar ti stvarno mislis da klubovi koji se zovu "crvena zvezda" ili "partizan" mogu biti simbol nekog velikog srpstva, cetnistva ili cega vec!? Realno, komusticka ste tvorevina i jedni i drugi, a prozivate jedni drugi na racun toga ko je veci nacionalista!?

Tegi legenda striptiza u Srbiji

pre 8 godina

Zašto ovaj nije na robiji posle silnih krivični dela i to pred kamerama?
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (kec, 21. maj 2015 11:13)

Iz prostog razloga jer je išao na proslavu 5. rođendana SNS-a..."jedini opozicionar u Srbiji".

Nikola Kalinic

pre 8 godina

@danilo
Ovaj momak sto se potpisuje kao Danilo,nije pravi Danilo.Pravi Danilo je iskljucio internet u znak solidarnosti sa izgladnelom i kukavnom bracom.1500 dinara od interneta je ulozio u vekne hleba i trenutno je jedan od onih koji najvise pomazu KK Partizan.
Ja mu se ovom prilikom javno zahvaljujem u ime svih gladnih igraca KK Partizan!

Živ nam bio Derviš Uštipak!

pre 8 godina

partizan jeste vujosevic, onog trenutka kada dule ode, oticice i partizan kakvog znamo, dule je jedini covek kojem je stvarno stalo do partizana,koji je tu iz ljubavi i koji je partizanu dao najvise sto je mogao, a to je zdravlje, spali smo na to da dule pored toga sto mora da trenira igrace za dzabe, mora da vodi i borbu protiv svih onih koji zele da uniste partizan,cak mora i da se fizicki obracunava sa navijacima crvene zvezde beograd!!!
duletu su svi okrenuli ledja, sem nas grobara, dule i mi smo danas ostali sami u borbi protiv svih, a sve za dobrobit naseg partizana!!! ziv ti nama bio dule jos 200 godina i trenirao partizan jos dugo!!!
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Huan Pablo Don Fernando, 20. maj 2015 23:46)

Uh! Mnogo ste mi nešto "sami". Buahahahaha.

Nego, pridružujem se tvojim željama: ŽIV I NAMA BIO DULO JOŠ - ma šta je 200? - 500 godinica!

jeste

pre 8 godina

@huan pablo don fernando - klasican primer osobe bez intelektualnih funkcija, programirane da reprodukuje izjave vrhovnog programera (u ovom slucaju Duska Vujosevica). "Cak sam mora i fizicki da se obracunava sa navijacima KK Crvena Zvezda Telekom..." E gospode Boze.

Carlao

pre 8 godina

Tačno, Partizan nije Dule Vujošević, Partizan je mnogo veći i od Duleta, i od Saše, i od Divca i od Kiće, i od Praje. Partizan je institucija. Partizan je sinonim košarke na ovim prostorima, najveći klub koji je nekadašnja država imala. Navijačima iz suprotnog tabora samo da poručim da istorija srpske košarke ne počinje od pre dve godine. Partizan nije bio miljenik države u tom obimu kao što navode. Ja se dobro sećam projekta "evropska Zvezda", sećam se ko je bio u upravi KK Crvena Zvezda i šta se planiralo. Sećam se i da je jedno beogradsko komunalno preduzeće izdašno finansiralo KK Crvena Zvezda, prema tome te priče o miljeniku države možete da prodate nekom ko je tek počeo da prati košarku. Mogu da se složim da su Partizanu potrebne promene u klubu, u smislu ljudi koji će se baviti finansijama i marketingom, takođe transparentnost poslovanje je nužna. Gašenjem KK Partizan srpska košarka ide ka sunovratu, ne treba biti mnogo mudar pa to videti. Ja se samo nadam da će zaista bivši igrači Partizana pomoći u skladu sa mogućnostima jer većina navijača Partizana nema tu finansijsku snagu.

briga njega za Partizan

pre 8 godina

Crnogorac koji se deklarise kao Jugosloven,unistava Srpsku kosarku i pravi razdor medju Srbima.On Zvezdu ne voli zato sto je Zvezda simbol Srpstva...
Stari munistako...

Zvezda

pre 8 godina

Samo ti ostani, dok si ti tu nema para nema sponzora a samim tim ni časova ljubavi ni institucije i ostalih mazanja očiju. I struka ti više nešto ne ide od ruke tako da dok si ti tu nama ciganima je bolje a imamo i sa kim da se sprdamo.

Novinar SoS kanala

pre 8 godina

Bravo gospodine Vujoševiću na pomen vašeg prezimena većinska frustrirana Srbija mora da reaguje. Centrala Železnik angažuje sve raspoložive snage da što više komentarišu lupaju pluseve i minuse. Ako dobro urade posao dnevnica skače...

*

pre 8 godina

On i dalje misli da neko ceni njegov "rad"? Rezultata nema od kada nema para, para nema od kada ih nema Igokea, mladjih kategorija nikad nije ni bilo jer je sve kupovano, a i njega ne bi niko zeleo u svojim redovima. Finansije kriju pa nema ni sponzora.
Bice presedan ako neko donira novac firmi u kojoj su plate i po 50.000 € mesecno, skidam kapu groBARI.

Srx

pre 8 godina

@huan pablo don fernando,
sine bajke se citaju eventualno do 11.godine. Sa platom od 1/2 miliona € velika je ljubav prema bilo kome, a razlozi nervoze i spinovanje...pa ponestalo igraca koje je sa svojim kumom Miskom Raznatovicem prodavao i uzimao svoj deo, poslednji gde je imao procenat je bio Bogdan, zato i ono davljenje na klupi. Velika ljubav nema sta

Dzonni

pre 8 godina

Jel se unistavao kad do 2012. niste placali ni porez ni halu niti vecinu igraca. I kako to da do 2012. nije bilo nijedne tuzbe nego su se igraci odricali zarada "iz ljubavi", a odjednom od 2012. "ljubavnici" krenuse da traze pare, ah te izdajice.

Nenad,Bgd.

pre 8 godina

(vlada milić, 21. maj 2015 10:53)
Ja cu ovim zavrsiti polemiku sa tobom, ne zato sto nemam sta da te poducim, nego zato sto si ti ostrascen, neobjektivan i pun mrznje.Prvo cu ti cestitati titulu jos jednom, jer ste jednostavno bolji.Vidis, nije tesko, a i ne boli.A onda, nesto malo istorije, ne zbog tebe, nego zbog objektivnih ljudi, koji mozda ne znaju...tih godina, kad je Partizan bio slab, a bio je cesto vicesampion iza Zvezde, kroz klub su prosli Radomir Saper, Vilmos Loci, Dragutin Cermak, Borislav Stankovic, Milos Bojovic i drugi...sve same legende kosarke.Partizan pocetkom 70-ih godina proslog veka postaje, uz Cibonu i Bosnu, najozbiljniji tim na ovim prostorima i tada osvaja 2 titule prvaka i 2 Kupa Radivoja Koraca.Obzirom da tada, na politickoj sceni Srbije, nema Milosevica i Marjanovica, a ni njihovog SPS-a, ni u najavi, mislim da je vreme da se prestane sa spinovanjem i iznosenjem gluposti.Hvala.

Miki

pre 8 godina

Sto ne izvadi Mijat kes i plati dugove, on bar to moze?... Pa nece covek da prosipa u prazno, zna sta i kako se radi. Kada se sve sabere, Partizan moze da bude samo institucija za izvlacenje drzavnih para i zato sad institucija ne funkcionise - nema drzavnih para.

Novosadjanin.

pre 8 godina

Ovo stvarno postaje tragikomicno...Dobio od drzave milion evra, e sad sto nije placao poreze niko mu nije kriv, fudbalski klub vode naprednjaci, a on prica o unistenju kk Partizan. Bolest.

MPFC

pre 8 godina

partizan jeste vujosevic, onog trenutka kada dule ode, oticice i partizan kakvog znamo, dule je jedini covek kojem je stvarno stalo do partizana,koji je tu iz ljubavi i koji je partizanu dao najvise sto je mogao, a to je zdravlje, spali smo na to da dule pored toga sto mora da trenira igrace za dzabe, mora da vodi i borbu protiv svih onih koji zele da uniste partizan,cak mora i da se fizicki obracunava sa navijacima crvene zvezde beograd!!! duletu su svi okrenuli ledja, sem nas grobara, dule i mi smo danas ostali sami u borbi protiv svih, a sve za dobrobit naseg partizana!!! ziv ti nama bio dule jos 200 godina i trenirao partizan jos dugo!!!
(Huan Pablo Don Fernando, 20. maj 2015 23:46). Jeste, svi mi postujemo njegov rad ali ? Treba biti posten i iskren ! Nas Dule je kad se vratio iz Moskve ili "kad su ga vratili" ulozio pare u KK Partizan ! Dao je mnogo ali i potpisao dobar ugovor koliko mesecno i koliko godina da mu se vraca ! Problem je sto je nestalo para ... Svi su se sklonili i ostavili ga samog svoje pare da prosi ... U stvari naplatio je on to sigurno ali nikad dosta ... Svi imaju neke interese u ovoj prici ! Ima ovde svasta ... Dobar je Dule ali nije sve kako kaze !

danilo

pre 8 godina

"..kada se košarka nije ugasila devedesetih kada je političkom odlukom jedan mali klub(Partizan) sa 20 trofeja manje od jednog velikog kluba(Crvena zvezda) postavljen za državni projekat od strane Premijera i istovremeno predsednika fk partizan neće ni sada. za mišljenje Partizan=košarka je potrebna ozbiljna dijagnoza.

(vlada milić, 20. maj 2015 23:36)

Za ovakav komentar nije potrebna dijagnoza.
Jer ovo može da nastane samo u dalekim predgradjima, tamo gde ne stanije logika a gde su činjenice nepotrebno breme na nejakim plećima.
Jadan ti...

pingvin sa Madagaskara

pre 8 godina

NEKOM DULE NEKOM COVIC..NEKOM KOSARKASKI MAJSTOR,NEKOM POLITICAR-PRIVATNIK...I ZVEZDA JE PRIVATAN KLUB...ZNATE VI TO........
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Pedja, 21. maj 2015 07:34)

Znamo...i EL to zna...nego,što partizan bojkotuje tu istu EL...

NemanjaVac8

pre 8 godina

Ima li Partizan upravu? Ja koliko znam ima i to kompletnu. Ta uprava treba da donosi novac u klub i da pronalazi sponzore. Ako to treba da radi država u smislu da izvadi lovu iz budžeta i dodeli Partizanu (ili bilo kom drugom klubu), onda čemu uprava u klubu. Čemu direktor, predsednik isl. Onda klub treba da vodi recimo ministarstvo sporta. Ako se pak ovo država odnosi na širi pojam, u smislu da su ljudi iz uprave Partizana izblokirani od strane vlasti i da gde god potraže novac dobiju nogu, onda je opet uprava kriva zbog svoje nesposobnosti i logično bi bilo da ako je tako u klub uđu strukture iz vlasti.

vlada milić

pre 8 godina

ame legende kosarke.Partizan pocetkom 70-ih godina proslog veka postaje, uz Cibonu i Bosnu, najozbiljniji tim na ovim prostorima i tada osvaja 2 titule prvaka i 2 Kupa Radivoja Koraca.Obzirom da tada, na politickoj sceni Srbije, nema Milosevica i Marjanovica, a ni njihovog SPS-a, ni u najavi, mislim da je vreme da se prestane sa spinovanjem i iznosenjem gluposti.Hvala.
(Nenad,Bgd., 21. maj 2015 14:20)
gde si ti video ostrašćenost i mržnju kod mene u iznošenju činjenice da ste do dolaska Miloševića i Marjanovića na vlast osvojili 12 trofeja manje od zvezde a da ste se od njihovog dolaska uzdigli kao feniks i u fudbalu i u košarci a da je zvezda suzbijana. u činjenicama i podacima nema mržnje samo gola istina.

Nenad,Bgd.

pre 8 godina

(vlada milić, 20. maj 2015 23:36)
Ne bih se javljao na ovu vest, jer Vujosevic cesto daje izjave i sa sobom povlaci 'lavine' komentara, a slucajno znam i deo onoga, sto se dogadja u Partizanu i...nije veselo.Ali,morao sam da odgovorim na komentar Vlade Milica.Kratko...jedino opravdanje za budalastinu,koju si poslao, mogu biti tvoje godine,tj. sto ih verovatno imas manje od 20.Ili Dragan Kicanovic,Boban Petrovic,Misko Maric,Dragan Todoric,Milenko Savovic i ostali bas nista nisu predstavaljali u srpskoj kosarci.A po tebi nisu verovatno ni postojali.Ta generacija je bila prvak stare Jugoslavije u kosarci, pobedili su Cibonu, u kojoj su igrali Cosic,Knego,Nakic,Cutura,Petrovic,Pavlicevic...sto je za tvoju Zvezdu tada bilo nezamislivo.Ja nemam nikakav problem da kazem da je Zvezda ove godine bolja i jaca i da je potpuno zasluzeno sampion, ali negirati rezultate i uspehe Partizana i dovoditi ih u vezu sa politikom...to je mozda samo neznanje, ali je pre svega mrznja i glupost.Molim vas da objavite komentar, bar iz postovanja prema sjajnim generacijama kosarkasa Partizana, a i da se prekine sa praksom dovodjenja sporta u domen dnevne politike.To je bolesno.

Дератизатор

pre 8 godina

ФМП тј Фабрика Металних Производа је тајним каналима постала Звездин власник, јер само они могу конспиративно да лију метални катанац од милоште звани "Срећко", иницијативом легендарног Нолана Смита, обилато потпомогнуто бахатим и иживљаваторским понашањем садашње гарнитуре ЈСДККПа!!!!! Шта су се испараноисали, као да имамо неки избор, ту су само сребрни и златни, па бирајте, оба нерђајућа. А како су се само наслађивали нашом српском муком... Без милости за туђина из хумске!!!

Samo je sljaka iznad nas,....

pre 8 godina

(Slobodan, 20. maj 2015 23:31)

Ili klub koji je za 17 godina ostao kratak 17 miliona eura.Klub koji je zamrznut,klub koji je za 20 godina imao razne 'stubove srBstva' u svojim redovima.Klub koji je promenio 30 trenera,a jos vise stranaca.Klub koji je rentirao N.Covic,klub koji je zamrznut,klub u kojem obitivaju zet,dva presednika,drzavin brat,Coki,covek Bodigard Z.Terzica,Informer,Voli,Idea,kancelarija za KIM,....Ma vi ste 'ponos Srbije' !

Dijalektički antibarbarus

pre 8 godina

Ne brinem, silom se ništa ne može, taj je stavio tačku na sebe samo on toga nije svestan. Ovo će grozno vreme brzo protutnjati.

B9

pre 8 godina

Kaze Dulo "efemerizuje i eutanazija" a grobari klimaju glavom .... Dulo objasnio :-)) , Samoprozvana institucija oformljena u Zagrebu a za brend proglasena u Portorozu od strane Hrvatske markentiske kuce ! Crnogorac koji pljuje Srpsku drzavu jer mu malo para daje za sirenje Jugoslovenstva i kupovinu stranih igraca ... Ekipa bez mladih kategorija koja ne placa porez a plate po 40-50 000 eura ! Ma katanac bre ! Godinama na drzavnim jaslama pa malo i to bilo nego otimali igrace po Srbiji a tukli i gepekovali sudije !
(Slobodan, 20. maj 2015 23:31) Sinko, umij se malo, vidiš da ti je loše od višedecenijske torture. Frustracije mogu da budu vrlo opasne,.

Josarian

pre 8 godina

Boze, koliko frustraciju ovaj covek proizvodi kod navijaca kluba za koji nisu sigurrni koji je, nisu sigurni ni ciji je, ali ga vole, a konkurente koji znaju i ko su i sta su i ciji su mrze, jer je potrebno mrzeti sve sto ti nisi.

Samo je sljaka iznad nas,....

pre 8 godina

Moze vozilo kod frizera Tonija.

Za vas smo uvek bili veliki klub a tako ce i ostati.Vi ste svoje vreme imali u doba sljake i Krcuna.Ko nezna svoju istoriju taj nije navijac.Vi ste svoju istoriju zamrzli,i do odmrzavanja vi ste niko.Ovo sada niti je vas klub,niti bilo sta mozete reci.Mi cemo biti tu uvek,a vi cete biti uvek komsinica,klub koji nema nista i nikog!Cestitam FMPDIVATELEKOMVOLICZ uspesnu sezonu.Daleko ste jos od zvezda,a da ne pricamo o istoriji!

Zuki

pre 8 godina

(joe, 21. maj 2015 08:58)

Ajde budi jos objektivniji pa kazi da je prosle godine taj tim bio skoro prepolovljen povredama igraca iz prvih 5 a da se ove godine, posle odlazaka najboljih, nekako sastavio u decembru. Plej dosao tri nedelje pred plejof itd. Kako se bavis kosarkom, onda znas sta znaci odigrati gotovo dve pune sezone bez pravog pleja i sa jednim pravim centrom, koji je tek nedavno napunio 20 godina. Na odlaske 3-4 najbolja igraca svake godine smo "navikli".
Mozete o Duletu da mislite sta hocete ali da osporavate njegovu strucnost je stvarno besmisleno.

Huan Pablo Don Fernando

pre 8 godina

partizan jeste vujosevic, onog trenutka kada dule ode, oticice i partizan kakvog znamo, dule je jedini covek kojem je stvarno stalo do partizana,koji je tu iz ljubavi i koji je partizanu dao najvise sto je mogao, a to je zdravlje, spali smo na to da dule pored toga sto mora da trenira igrace za dzabe, mora da vodi i borbu protiv svih onih koji zele da uniste partizan,cak mora i da se fizicki obracunava sa navijacima crvene zvezde beograd!!!
duletu su svi okrenuli ledja, sem nas grobara, dule i mi smo danas ostali sami u borbi protiv svih, a sve za dobrobit naseg partizana!!! ziv ti nama bio dule jos 200 godina i trenirao partizan jos dugo!!!

vlada milić

pre 8 godina

ugasice se košarka? Dulo, Partizan nije košarka. kada se košarka nije ugasila devedesetih kada je političkom odlukom jedan mali klub(Partizan) sa 20 trofeja manje od jednog velikog kluba(Crvena zvezda) postavljen za državni projekat od strane Premijera i istovremeno predsednika fk partizan neće ni sada. za mišljenje Partizan=košarka je potrebna ozbiljna dijagnoza.

Slobodan

pre 8 godina

Kaze Dulo "efemerizuje i eutanazija" a grobari klimaju glavom .... Dulo objasnio :-)) , Samoprozvana institucija oformljena u Zagrebu a za brend proglasena u Portorozu od strane Hrvatske markentiske kuce ! Crnogorac koji pljuje Srpsku drzavu jer mu malo para daje za sirenje Jugoslovenstva i kupovinu stranih igraca ... Ekipa bez mladih kategorija koja ne placa porez a plate po 40-50 000 eura ! Ma katanac bre ! Godinama na drzavnim jaslama pa malo i to bilo nego otimali igrace po Srbiji a tukli i gepekovali sudije !

aha

pre 8 godina

"To što momentalno fudbalski klub ima drukčiji tretman, neće zavarati prave pristalice da prepoznaju šta se sprema košarkaškom klubu."

Hahahahahaha kakav paranoik

glasac ds-a

pre 8 godina

Ja sam kao neki navijač Partizana,ali JSD Partizan? Za one koji neznaju slučajno Jugoslovensko sportsko društvo Partizan?! Ovde ne treba komentar

pfc nbg

pre 8 godina

Dule sve ali kako smo posle 13 godina titula, EL i jedinih ozbiljnijih transfera u tolikom minusu? Drugima je bilo 100 puta gore.
Mijatu i Zlatku svaka čast, ali mislim da je ovo kratkog daha upravo zbog prethodnog pitanja.

zoranbgd

pre 8 godina

da baš ima mnogo ludih koji će davati novce da se ti i danilović bahatite i nikome ne polažete račune. Vi bi da budete gazde kluba. a drugi da vas finansiraju. Nego krenite u privatizaciju a svojih novaca imate sasvim dovoljno da kupite klub. I dosta više lajanja na Zvezdu.

Carlao

pre 8 godina

Tačno, Partizan nije Dule Vujošević, Partizan je mnogo veći i od Duleta, i od Saše, i od Divca i od Kiće, i od Praje. Partizan je institucija. Partizan je sinonim košarke na ovim prostorima, najveći klub koji je nekadašnja država imala. Navijačima iz suprotnog tabora samo da poručim da istorija srpske košarke ne počinje od pre dve godine. Partizan nije bio miljenik države u tom obimu kao što navode. Ja se dobro sećam projekta "evropska Zvezda", sećam se ko je bio u upravi KK Crvena Zvezda i šta se planiralo. Sećam se i da je jedno beogradsko komunalno preduzeće izdašno finansiralo KK Crvena Zvezda, prema tome te priče o miljeniku države možete da prodate nekom ko je tek počeo da prati košarku. Mogu da se složim da su Partizanu potrebne promene u klubu, u smislu ljudi koji će se baviti finansijama i marketingom, takođe transparentnost poslovanje je nužna. Gašenjem KK Partizan srpska košarka ide ka sunovratu, ne treba biti mnogo mudar pa to videti. Ja se samo nadam da će zaista bivši igrači Partizana pomoći u skladu sa mogućnostima jer većina navijača Partizana nema tu finansijsku snagu.

KK Partizan

pre 8 godina

Zar ne bi trebalo da nalazenje sponzora bude posao Silobada? Kumovi (Danilovic i Silobad) se sklonili i ostavili Duleta i Tosu na vetrometini. Danilovica vise nema u tunelu da prati utakmicu, a prvi je kod Tegija kad treba da se smekerise posle osvojenog trofeja. Nadam se da ima neki valjan razlog za ovo.

danilo

pre 8 godina

"..kada se košarka nije ugasila devedesetih kada je političkom odlukom jedan mali klub(Partizan) sa 20 trofeja manje od jednog velikog kluba(Crvena zvezda) postavljen za državni projekat od strane Premijera i istovremeno predsednika fk partizan neće ni sada. za mišljenje Partizan=košarka je potrebna ozbiljna dijagnoza.

(vlada milić, 20. maj 2015 23:36)

Za ovakav komentar nije potrebna dijagnoza.
Jer ovo može da nastane samo u dalekim predgradjima, tamo gde ne stanije logika a gde su činjenice nepotrebno breme na nejakim plećima.
Jadan ti...

Novinar SoS kanala

pre 8 godina

Bravo gospodine Vujoševiću na pomen vašeg prezimena većinska frustrirana Srbija mora da reaguje. Centrala Železnik angažuje sve raspoložive snage da što više komentarišu lupaju pluseve i minuse. Ako dobro urade posao dnevnica skače...

B9

pre 8 godina

Kaze Dulo "efemerizuje i eutanazija" a grobari klimaju glavom .... Dulo objasnio :-)) , Samoprozvana institucija oformljena u Zagrebu a za brend proglasena u Portorozu od strane Hrvatske markentiske kuce ! Crnogorac koji pljuje Srpsku drzavu jer mu malo para daje za sirenje Jugoslovenstva i kupovinu stranih igraca ... Ekipa bez mladih kategorija koja ne placa porez a plate po 40-50 000 eura ! Ma katanac bre ! Godinama na drzavnim jaslama pa malo i to bilo nego otimali igrace po Srbiji a tukli i gepekovali sudije !
(Slobodan, 20. maj 2015 23:31) Sinko, umij se malo, vidiš da ti je loše od višedecenijske torture. Frustracije mogu da budu vrlo opasne,.

običan doktor grobar

pre 8 godina

Psi laju na Partizane, a Partizani prolaze ...
(doktorGrobar, 21. maj 2015 00:31)

Gde prolaze..u II krug Cipiripija...ne lupetaj..GDE SU PARE

vlada milić

pre 8 godina

(vlada milić, 20. maj 2015 23:36) 
Ne bih se javljao na ovu vest, jer Vujosevic cesto daje izjave i sa sobom povlaci 'lavine' komentara, a slucajno znam i deo onoga, sto se dogadja u Partizanu i...nije veselo.Ali,morao sam da odgovorim na komentar Vlade Milica.Kratko...jedino opravdanje za budalastinu,koju si poslao, mogu biti tvoje godine,tj. sto ih verovatno imas manje od 20.Ili Dragan Kicanovic,Boban Petrovic,Misko Maric,Dragan Todoric,Milenko Savovic i ostali bas nista nisu predstavaljali u srpskoj kosarci.A po tebi nisu verovatno ni postojali.Ta generacija je bila prvak stare Jugoslavije u kosarci, pobedili su Cibonu, u kojoj su igrali Cosic,Knego,Nakic,Cutura,Petrovic,Pavlicevic...sto je za tvoju Zvezdu tada bilo nezamislivo.Ja nemam nikakav problem da kazem da je Zvezda ove godine bolja i jaca i da je potpuno zasluzeno sampion, ali negirati rezultate i uspehe Partizana i dovoditi ih u vezu sa politikom...to je mozda samo neznanje, ali je pre svega mrznja i glupost.Molim vas da objavite komentar, bar iz postovanja prema sjajnim generacijama kosarkasa Partizana, a i da se prekine sa praksom dovodjenja sporta u domen dnevne politike.To je bolesno.
(Nenad,Bgd., 21. maj 2015 01:06)
i sa svim tim velikim igračima uspeli ste da uzmete 4 (četiri) titule za prvih 45 godina postojanja. toliko o budalaštinama. takođe bih molio da objavite komentar, bar iz poštovanja prema prema komentetatoru koji me je izvređao vezujući za moj komentar reči poput " budalastine, neznanje,glupost,mržnja... " činjenice i istorija se ne mogu sakriti, a one lepo kažu da su kk partizan i fk partizan bili mali klubovi sa po 20-tak trofeja manje od Crvene zvezde do početka ludila i dolaska 1990 na vlast onih koji su upamćeni kao ...... u istoriji Srbije.bili ste mali klub dok Milošević i Marjanović nisu postavili partizan za državni projekat jer kako drugačije objasniti da i kk i fk odjednom u serijama postaje šampion svake godine a do tada superiorna zvezda odjednom oslabi. omaž efemenizmu i aparthejdu

Josarian

pre 8 godina

Boze, koliko frustraciju ovaj covek proizvodi kod navijaca kluba za koji nisu sigurrni koji je, nisu sigurni ni ciji je, ali ga vole, a konkurente koji znaju i ko su i sta su i ciji su mrze, jer je potrebno mrzeti sve sto ti nisi.

vlada milić

pre 8 godina

Kako je zvezda devedesetih mogla imati 20 trofeja više od Partizana kad ukupno nije imala više od 20?!?
(Gluščevil, 21. maj 2015 00:27)
od 1945 do 1990 kk Crvena zvezda 16 trofeja, kk Partizan 5 trofeja. partizan je u prvoj sezoni 1945 osvojio predposlednje mesto a u prvih 30 godina do 1975 nije osvojio ni jedan trofej. dolaskom Miloševića i Marjanovića na vlast, a svi znamo ko su i za šta su optuženi, počinje renesansa Partizana i u kk i u fk ( koji je bio još slabiji u odnosu na zvezdu nego kk)

Samo je sljaka iznad nas,....

pre 8 godina

(Slobodan, 20. maj 2015 23:31)

Ili klub koji je za 17 godina ostao kratak 17 miliona eura.Klub koji je zamrznut,klub koji je za 20 godina imao razne 'stubove srBstva' u svojim redovima.Klub koji je promenio 30 trenera,a jos vise stranaca.Klub koji je rentirao N.Covic,klub koji je zamrznut,klub u kojem obitivaju zet,dva presednika,drzavin brat,Coki,covek Bodigard Z.Terzica,Informer,Voli,Idea,kancelarija za KIM,....Ma vi ste 'ponos Srbije' !

joe

pre 8 godina

Ja nisam strastveni navijac, ali mi je kosarka broj jedan sport, i kada igraju partizan i zvezda navijam za partizan, ali kao sto rekoh nisam iskljuciv, pratio sam i zvezdu u evroligi i navijao da postignu sto vise. Ovo pricam jer mislim da me to cini malo objektivnijim za komentar od ljudi koji su ostrasceni i naviju za jedan od ova dva kluba na nacin da zele da drugi propadne i izgubi nevezano gde i sa kim igra. Vujosevic nije partizan, ali je najveci problem kk partizana danas nije ni politicka klima koja je sada realno naklonjenija zvezdi, ranijih godina je bila partizanu, ni losa finansijska situacija, vec upravo to sto vujosevic umislio da on jeste partizan iako ovde izjavljuje suprotno, ali ta izjava tog tipa, tim recima pokazaju zapravo da on to misli, najbolji potez za partizan bi bio da se on povuce. Realno protekle 2 godine uz sva kukanja i zalbe partizan je sa sportske strane gledano imao sasvim solidan sastav i igrace, nista slabiji od ranijih godina, ali uspeh dosta manji, razlog po meni je vujosevicevo popustanje kao trenera jer se bavio svime i svacim sem trenerskog posla, zato ga treba zameniti, recimo ja licno mislim da bi milojevic bio odlican na mestu trenera partizana.

Samo je sljaka iznad nas,....

pre 8 godina

Moze vozilo kod frizera Tonija.

Za vas smo uvek bili veliki klub a tako ce i ostati.Vi ste svoje vreme imali u doba sljake i Krcuna.Ko nezna svoju istoriju taj nije navijac.Vi ste svoju istoriju zamrzli,i do odmrzavanja vi ste niko.Ovo sada niti je vas klub,niti bilo sta mozete reci.Mi cemo biti tu uvek,a vi cete biti uvek komsinica,klub koji nema nista i nikog!Cestitam FMPDIVATELEKOMVOLICZ uspesnu sezonu.Daleko ste jos od zvezda,a da ne pricamo o istoriji!

Nikola Kalinic

pre 8 godina

@danilo
Ovaj momak sto se potpisuje kao Danilo,nije pravi Danilo.Pravi Danilo je iskljucio internet u znak solidarnosti sa izgladnelom i kukavnom bracom.1500 dinara od interneta je ulozio u vekne hleba i trenutno je jedan od onih koji najvise pomazu KK Partizan.
Ja mu se ovom prilikom javno zahvaljujem u ime svih gladnih igraca KK Partizan!

Tegi legenda striptiza u Srbiji

pre 8 godina

Zašto ovaj nije na robiji posle silnih krivični dela i to pred kamerama?
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (kec, 21. maj 2015 11:13)

Iz prostog razloga jer je išao na proslavu 5. rođendana SNS-a..."jedini opozicionar u Srbiji".

pingvin sa Madagaskara

pre 8 godina

NEKOM DULE NEKOM COVIC..NEKOM KOSARKASKI MAJSTOR,NEKOM POLITICAR-PRIVATNIK...I ZVEZDA JE PRIVATAN KLUB...ZNATE VI TO........
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Pedja, 21. maj 2015 07:34)

Znamo...i EL to zna...nego,što partizan bojkotuje tu istu EL...

Nikola Kalinic

pre 8 godina

Ljudi,Danilo iskljucio net,kaze nece vise da ga placa dok su njegovi Partizani gladni.Za 1500 dinara moze dosta hleba da se uzme.Bravo Danilo!
Gest vredan paznje.

Nenad,Bgd.

pre 8 godina

(vlada milić, 21. maj 2015 10:53)
Ja cu ovim zavrsiti polemiku sa tobom, ne zato sto nemam sta da te poducim, nego zato sto si ti ostrascen, neobjektivan i pun mrznje.Prvo cu ti cestitati titulu jos jednom, jer ste jednostavno bolji.Vidis, nije tesko, a i ne boli.A onda, nesto malo istorije, ne zbog tebe, nego zbog objektivnih ljudi, koji mozda ne znaju...tih godina, kad je Partizan bio slab, a bio je cesto vicesampion iza Zvezde, kroz klub su prosli Radomir Saper, Vilmos Loci, Dragutin Cermak, Borislav Stankovic, Milos Bojovic i drugi...sve same legende kosarke.Partizan pocetkom 70-ih godina proslog veka postaje, uz Cibonu i Bosnu, najozbiljniji tim na ovim prostorima i tada osvaja 2 titule prvaka i 2 Kupa Radivoja Koraca.Obzirom da tada, na politickoj sceni Srbije, nema Milosevica i Marjanovica, a ni njihovog SPS-a, ni u najavi, mislim da je vreme da se prestane sa spinovanjem i iznosenjem gluposti.Hvala.

Nenad,Bgd.

pre 8 godina

(vlada milić, 20. maj 2015 23:36)
Ne bih se javljao na ovu vest, jer Vujosevic cesto daje izjave i sa sobom povlaci 'lavine' komentara, a slucajno znam i deo onoga, sto se dogadja u Partizanu i...nije veselo.Ali,morao sam da odgovorim na komentar Vlade Milica.Kratko...jedino opravdanje za budalastinu,koju si poslao, mogu biti tvoje godine,tj. sto ih verovatno imas manje od 20.Ili Dragan Kicanovic,Boban Petrovic,Misko Maric,Dragan Todoric,Milenko Savovic i ostali bas nista nisu predstavaljali u srpskoj kosarci.A po tebi nisu verovatno ni postojali.Ta generacija je bila prvak stare Jugoslavije u kosarci, pobedili su Cibonu, u kojoj su igrali Cosic,Knego,Nakic,Cutura,Petrovic,Pavlicevic...sto je za tvoju Zvezdu tada bilo nezamislivo.Ja nemam nikakav problem da kazem da je Zvezda ove godine bolja i jaca i da je potpuno zasluzeno sampion, ali negirati rezultate i uspehe Partizana i dovoditi ih u vezu sa politikom...to je mozda samo neznanje, ali je pre svega mrznja i glupost.Molim vas da objavite komentar, bar iz postovanja prema sjajnim generacijama kosarkasa Partizana, a i da se prekine sa praksom dovodjenja sporta u domen dnevne politike.To je bolesno.

*

pre 8 godina

On i dalje misli da neko ceni njegov "rad"? Rezultata nema od kada nema para, para nema od kada ih nema Igokea, mladjih kategorija nikad nije ni bilo jer je sve kupovano, a i njega ne bi niko zeleo u svojim redovima. Finansije kriju pa nema ni sponzora.
Bice presedan ako neko donira novac firmi u kojoj su plate i po 50.000 € mesecno, skidam kapu groBARI.

Kosta

pre 8 godina

Čovece,državna firma ti je generalni sponzor,ne obmanjuj narod više.Ti pričaj šta hoćeš ali u ekipi imaš 4 frhunska igrača,da možda igraju iz ljubavi?Ljudi moji.

Srx

pre 8 godina

@huan pablo don fernando,
sine bajke se citaju eventualno do 11.godine. Sa platom od 1/2 miliona € velika je ljubav prema bilo kome, a razlozi nervoze i spinovanje...pa ponestalo igraca koje je sa svojim kumom Miskom Raznatovicem prodavao i uzimao svoj deo, poslednji gde je imao procenat je bio Bogdan, zato i ono davljenje na klupi. Velika ljubav nema sta

Milojko

pre 8 godina

Pa sto ne dade pare za KK taj isti Mijatovic...zato sto isto kao i u FKCZ te pare idu tebi i u privatne dzepove. Pusti me tih fazona Institucija...vi ste rupa bez dna kao i FKCZ! I dok ti ne odes i dok se klub ne privatizuje ne treba ti dati dinar. Mijatovic poziva...koga...drzavu??? Da da Partizanu pare...dali bi vama navijaci pare ali svaki hoce da zna gde ce novac da ode! Ti ces da pumpas dugove ko i FKCZ okrivices drzavu (ko i FKCZ) i onda ti je kriv VUcic, Karadzic...ma daaaj limtemo

Onokao..

pre 8 godina

Ja sam kao neki navijač Partizana,ali JSD Partizan? Za one koji neznaju slučajno Jugoslovensko sportsko društvo Partizan?! Ovde ne treba komentar
(glasac ds-a, 20. maj 2015 23:58)

Prvo, nisi navijac partizana.
Drugo, JSD znaci to sto si napisao, ali klub je nastao u tom duhu i po mom misljenju je manji problem ostaviti to kako je nastalo nego licemerno menjati na silu ime da bi klub bio "srpskiji"
Trece, zar ti stvarno mislis da klubovi koji se zovu "crvena zvezda" ili "partizan" mogu biti simbol nekog velikog srpstva, cetnistva ili cega vec!? Realno, komusticka ste tvorevina i jedni i drugi, a prozivate jedni drugi na racun toga ko je veci nacionalista!?

nikola

pre 8 godina

Brate Dule kako si postao dosadan sa istim pricama,svaki dan po novinama o teorijama zavere i ostalo,ajd pobedi neku tekmu i pricaj o sportu. Nemoguce da su svi drugi mutni samo partizan posteno pobedjuje a cim izgubi neka visa sila. I Kk CZ je bila u banani 15god pa niko nista nije pomogao,igrali ste bez konkurencije i zato bili prvaci,sada cim neko stvori tim odmah frka. Pa jel treba da partizan bude 100 god zaredom prvak,jel moze partizan zasluzeno da izgubi,zar su uvek drzava,sudije,Vucic i ostalo,pa niste vi NBA tim. Ovu sezonu vas zasluzeno prasimo...
duplo bolji tim...

vlada milić

pre 8 godina

ame legende kosarke.Partizan pocetkom 70-ih godina proslog veka postaje, uz Cibonu i Bosnu, najozbiljniji tim na ovim prostorima i tada osvaja 2 titule prvaka i 2 Kupa Radivoja Koraca.Obzirom da tada, na politickoj sceni Srbije, nema Milosevica i Marjanovica, a ni njihovog SPS-a, ni u najavi, mislim da je vreme da se prestane sa spinovanjem i iznosenjem gluposti.Hvala.
(Nenad,Bgd., 21. maj 2015 14:20)
gde si ti video ostrašćenost i mržnju kod mene u iznošenju činjenice da ste do dolaska Miloševića i Marjanovića na vlast osvojili 12 trofeja manje od zvezde a da ste se od njihovog dolaska uzdigli kao feniks i u fudbalu i u košarci a da je zvezda suzbijana. u činjenicama i podacima nema mržnje samo gola istina.

Stella

pre 8 godina

Aparthejd, efemerizacija, eutanazija, zlo - da li Dulo prepricava horor film ili daje izjavu o sportu? Nenormalno je da se u kontekstu sporta koriste izrazi ovog tipa, i to sve samo zato sto ne dobijas ti sve i nisi prvi, vec postoje i drugi, koji ocigledno bolje rade od tebe. A price o instituciji - najgore je kad sam sebe proglasis za instituciju, pa imas potrebu svako malo sam sebe i sve oko sebe da ubedjujes u to. Veliki ste klub, imali ste neverovatnih 30ak godina, i to vam niko ne spori. Ali da ubedjujete sebe da ste Ujedinjene nacije, Dalaj Lama ili Mhatma Gandi - prosto ne ide. Pozdrav!

jeste

pre 8 godina

@huan pablo don fernando - klasican primer osobe bez intelektualnih funkcija, programirane da reprodukuje izjave vrhovnog programera (u ovom slucaju Duska Vujosevica). "Cak sam mora i fizicki da se obracunava sa navijacima KK Crvena Zvezda Telekom..." E gospode Boze.

Ivan NS

pre 8 godina

Ne! Ti apeli samo pokazuju koliko ste para klupskih nakrali u zadnjih desetak godina, kada pored neospornih konstantnih evro uspeha i isto tako konstantnog priliva drzavnog novca, vama je kasa prazna. Sramota i da se oglasavate uopste!

briga njega za Partizan

pre 8 godina

Crnogorac koji se deklarise kao Jugosloven,unistava Srpsku kosarku i pravi razdor medju Srbima.On Zvezdu ne voli zato sto je Zvezda simbol Srpstva...
Stari munistako...

Zvezda

pre 8 godina

Samo ti ostani, dok si ti tu nema para nema sponzora a samim tim ni časova ljubavi ni institucije i ostalih mazanja očiju. I struka ti više nešto ne ide od ruke tako da dok si ti tu nama ciganima je bolje a imamo i sa kim da se sprdamo.

pingvin sa Madagaskara

pre 8 godina

Od 10 komentara za sad, 7 "tudjih"
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (žž, 20. maj 2015 23:32)

Šta,srpskih...

MPFC

pre 8 godina

partizan jeste vujosevic, onog trenutka kada dule ode, oticice i partizan kakvog znamo, dule je jedini covek kojem je stvarno stalo do partizana,koji je tu iz ljubavi i koji je partizanu dao najvise sto je mogao, a to je zdravlje, spali smo na to da dule pored toga sto mora da trenira igrace za dzabe, mora da vodi i borbu protiv svih onih koji zele da uniste partizan,cak mora i da se fizicki obracunava sa navijacima crvene zvezde beograd!!! duletu su svi okrenuli ledja, sem nas grobara, dule i mi smo danas ostali sami u borbi protiv svih, a sve za dobrobit naseg partizana!!! ziv ti nama bio dule jos 200 godina i trenirao partizan jos dugo!!!
(Huan Pablo Don Fernando, 20. maj 2015 23:46). Jeste, svi mi postujemo njegov rad ali ? Treba biti posten i iskren ! Nas Dule je kad se vratio iz Moskve ili "kad su ga vratili" ulozio pare u KK Partizan ! Dao je mnogo ali i potpisao dobar ugovor koliko mesecno i koliko godina da mu se vraca ! Problem je sto je nestalo para ... Svi su se sklonili i ostavili ga samog svoje pare da prosi ... U stvari naplatio je on to sigurno ali nikad dosta ... Svi imaju neke interese u ovoj prici ! Ima ovde svasta ... Dobar je Dule ali nije sve kako kaze !

Zuki

pre 8 godina

(joe, 21. maj 2015 08:58)

Ajde budi jos objektivniji pa kazi da je prosle godine taj tim bio skoro prepolovljen povredama igraca iz prvih 5 a da se ove godine, posle odlazaka najboljih, nekako sastavio u decembru. Plej dosao tri nedelje pred plejof itd. Kako se bavis kosarkom, onda znas sta znaci odigrati gotovo dve pune sezone bez pravog pleja i sa jednim pravim centrom, koji je tek nedavno napunio 20 godina. Na odlaske 3-4 najbolja igraca svake godine smo "navikli".
Mozete o Duletu da mislite sta hocete ali da osporavate njegovu strucnost je stvarno besmisleno.

Dragan

pre 8 godina

Jel čitaju ove njegove izjave i da li ga gledaju neki psiholozi? To kolačenje očiju, te grimase, to krivljenje usta pre nego što nešto kaže, taj ludački pogled, ta večita paranoja, lagarija i manija gonjenja sa agresivnim epizodama...jel moguće da je to sve poza i gluma u svrhu ostvarenja cilja po svaku cenu? Ili je to ipak prava dijagnoza ovog čoveka? Nek se javi neko stručan, mislim da će biti zanimljivo.

Novosadjanin.

pre 8 godina

Ovo stvarno postaje tragikomicno...Dobio od drzave milion evra, e sad sto nije placao poreze niko mu nije kriv, fudbalski klub vode naprednjaci, a on prica o unistenju kk Partizan. Bolest.

Miki

pre 8 godina

Sto ne izvadi Mijat kes i plati dugove, on bar to moze?... Pa nece covek da prosipa u prazno, zna sta i kako se radi. Kada se sve sabere, Partizan moze da bude samo institucija za izvlacenje drzavnih para i zato sad institucija ne funkcionise - nema drzavnih para.

Дератизатор

pre 8 godina

ФМП тј Фабрика Металних Производа је тајним каналима постала Звездин власник, јер само они могу конспиративно да лију метални катанац од милоште звани "Срећко", иницијативом легендарног Нолана Смита, обилато потпомогнуто бахатим и иживљаваторским понашањем садашње гарнитуре ЈСДККПа!!!!! Шта су се испараноисали, као да имамо неки избор, ту су само сребрни и златни, па бирајте, оба нерђајућа. А како су се само наслађивали нашом српском муком... Без милости за туђина из хумске!!!

Dzonni

pre 8 godina

Jel se unistavao kad do 2012. niste placali ni porez ni halu niti vecinu igraca. I kako to da do 2012. nije bilo nijedne tuzbe nego su se igraci odricali zarada "iz ljubavi", a odjednom od 2012. "ljubavnici" krenuse da traze pare, ah te izdajice.

Živ nam bio Derviš Uštipak!

pre 8 godina

partizan jeste vujosevic, onog trenutka kada dule ode, oticice i partizan kakvog znamo, dule je jedini covek kojem je stvarno stalo do partizana,koji je tu iz ljubavi i koji je partizanu dao najvise sto je mogao, a to je zdravlje, spali smo na to da dule pored toga sto mora da trenira igrace za dzabe, mora da vodi i borbu protiv svih onih koji zele da uniste partizan,cak mora i da se fizicki obracunava sa navijacima crvene zvezde beograd!!!
duletu su svi okrenuli ledja, sem nas grobara, dule i mi smo danas ostali sami u borbi protiv svih, a sve za dobrobit naseg partizana!!! ziv ti nama bio dule jos 200 godina i trenirao partizan jos dugo!!!
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Huan Pablo Don Fernando, 20. maj 2015 23:46)

Uh! Mnogo ste mi nešto "sami". Buahahahaha.

Nego, pridružujem se tvojim željama: ŽIV I NAMA BIO DULO JOŠ - ma šta je 200? - 500 godinica!

Dijalektički antibarbarus

pre 8 godina

Ne brinem, silom se ništa ne može, taj je stavio tačku na sebe samo on toga nije svestan. Ovo će grozno vreme brzo protutnjati.

NemanjaVac8

pre 8 godina

Ima li Partizan upravu? Ja koliko znam ima i to kompletnu. Ta uprava treba da donosi novac u klub i da pronalazi sponzore. Ako to treba da radi država u smislu da izvadi lovu iz budžeta i dodeli Partizanu (ili bilo kom drugom klubu), onda čemu uprava u klubu. Čemu direktor, predsednik isl. Onda klub treba da vodi recimo ministarstvo sporta. Ako se pak ovo država odnosi na širi pojam, u smislu da su ljudi iz uprave Partizana izblokirani od strane vlasti i da gde god potraže novac dobiju nogu, onda je opet uprava kriva zbog svoje nesposobnosti i logično bi bilo da ako je tako u klub uđu strukture iz vlasti.