Sreda, 06.05.2015.

22:22

Kirjos izbacio Federera!

Švajcarac Rodžer Federer ispao je sa Mastersa u Madridu u drugom kolu porazom od Nika Kirjosa posle tri taj brejka 7:6, 6:7, 6:7.

Izvor: MN

Kirjos izbacio Federera! IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

75 Komentari

Sortiraj po:

sujevjerje

pre 8 godina

Ovo je stvarno suludo što ću napisati ,ali sam stvarno na bar 10 trurnira perimjetila da je Ivanovićeva baksuz Federeru.Svaki put kad u istom danu igraju i Ana po rasporedu prva i pri tom izgubi meč,odmah možete očekivati da ga i on izgubi.Tako je bilo i juče i obadvoje su izgubili sa 2:1.Ubuduće bi bilo bolje za njega da ne igra istog dana kad i Ana ,jer mu slijedi poraz.Inače bilo je i obrnutih situacija ,samo rijetkih kad je ona pobjedila ,pobjedio je i on.Ha,ha,ha.Inače navijam za obadvoje,pa sam im možda i ja "baksuz",a možda su to njegovi rivali ,a njenje rivalke....

sujevjerje

pre 8 godina

Ovo je stvarno suludo što ću napisati ,ali sam stvarno na bar 10 trurnira perimjetila da je Ivanovićeva baksuz Federeru.Svaki put kad u istom danu igraju i Ana po rasporedu prva i pri tom izgubi meč,odmah možete očekivati da ga i on izgubi.Tako je bilo i juče i obadvoje su izgubili sa 2:1.Ubuduće bi bilo bolje za njega da ne igra istog dana kad i Ana ,jer mu slijedi poraz.Inače bilo je i obrnutih situacija ,samo rijetkih kad je ona pobjedila ,pobjedio je i on.Ha,ha,ha.Inače navijam za obadvoje,pa sam im možda i ja "baksuz",a možda su to njegovi rivali ,a njenje rivalke....

Vuja neznalica

pre 8 godina

danas mi nije dobro, pojeo sam kredu u skoli, ako moze neko da me razume..
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Jumko, 7. maj 2015 03:22)

Ma ti školu vidiš samo kad NOLO drži časove tenisa, a da ti nije dobro to znamo odavno...

noleN1

pre 8 godina

Gledao sam higlights i cini mi se da je Federer bolje igrao,ali i gresio u odsutnim momentima.Ovaj Kirjos ima samo forhend i servis,to nije dovoljno za N1.

VUK

pre 8 godina

aaaaaa...buuuuuu.. eeeeee..ha,ha,ha,ha,...veliki,kulturni,gospodin u belom...krajnje nesportsko ponašanje.. a možda radila i kladionica.. tu je penzija.. uzmi sve što ti život pruža.. Jumko je još uvek među nama?uzmite mu pertle.. escajg.. ko zna?the end!

Racist

pre 8 godina

jooooj, tuge zapadnjacke sta se desi s njihovim Federerom, joj , kuku lele..
pa jos od Grka, pa jos od jednog pravoslavca , opet....a, nicim izazvano.
par zar nije Nole bio dovoljna kazna nego jos i ovo.
zasto se Bog ovako naljutio na zapadni svet ?
joj, kuku. i lele i joj, opet.

bojan

pre 8 godina

(Ivke, 06. maj 2015 22:40)
federer to nikada nije izjavio, vec suprotno. rekao je da je novak najbolji, a da su svi prognozirali kraj velike cetvorke nakon povreda endija, nadala i njega pa su zbog toga ispadali u ranijim fazama turnira.
ni u jednom trenutku nije omalovazavao noleta (niti je to ikada radio, sem sto misli za onaj jedan retern da je bio sreca, ali to i nije zelja za omalovazavanjem, vec stav, od mene sve zavisi u mecevima)

Adi

pre 8 godina

Veliki sam fan Rogerov,al stvarno na zemlji vise ne moze osvojiti jak turnir,on je u Iatambulu gubio set od Gimena Travera i Svarcmana,sad izgubi ovdje i nije to samo ove godine na Garosu je od 2011 njegov domet cetritfinale, to sve govori jedno ,da ne moze izdrzati fizicku sljaku koja je najzahtjevnija,na betonu i travi moze igrati kratke poene i servis mu je vrh zato je jos uvijek drugi na svijetu i jedini igrac koji moze dobiti Noleta na betonu i travi,na sljaci nema sanse, a za Rogera ako ispadne rano na Garosu i Vimboldonu mislim da je poslije Olimpijade 2016 vrijeme za oprostaj tuzno jest,al sve ima svoj rok trajanja otice i Rafa i Nole i onda ce doci neki novi klinci,al ovakva trojka se nikad nece vise pojaviti u to sam ubijedjen.

komantarko

pre 8 godina

Decko igra odlicno , dosad je pobedio Rafu i Rodju , velika stvar za samopouzdanje , jedino sto je malo neozbiljan jer on je prosle god propustio skoro ssve masterse a i ive ih preskace ...

DJ

pre 8 godina

Jedino sto se zasigurno moze tvrditi je to da Novak nece osvojiti Madrid ove godine. Sve ostalo je moguce i svako svakog skoro moze dobiti.

karma

pre 8 godina

Ja ne znam zasto ste vi meni nalupali minuse kada sam hvalio ovog momka posle meca sa Sepijem i poraza od Mareja. Decko je talenat da veceg nema. Igra razbijacki tenis, ubitačan tempo a sa druge strane zanimljiv za publiku. To sto da se narodski izrazim pravi budalu od sebe promenice godinama. Setimo se kakav je Rodzer bio. Pratim ovog momka od kad je dobio Rafu na travi i ne prppustam ni jedan njegov mec. Moram da kazem da Coric ovom decku nije ni do kolena a ni Kokinakis. Sa svojih 20 godina dva četvrtfinala Gs i finale atp turnira.. Buduci broj 1! Samo kidaj pravoslavni brate

Bozidar

pre 8 godina

Federer ispao u drugom kolu..ne znam zasto je uopste bio slobodan u prvom kolu.
Mozda bi i u prvom kolu izgubio,a nema smisla ne dati sansu za to kvalifikantima i autsajderima.
Imao je ipak srece..

Copava Glista

pre 8 godina

(Nebojša, 6. maj 2015 22:55)

Covece, pa jel moguce da si napisao post od 6,7 redova a da nigde nema ni zareza ni velikog slova, ama nicega, ni tacke...
Dobio si minus od mene zato sto si nepismen.
Pozdrav ;)

шатор

pre 8 godina

"ма овај кирјос смаре,стоји на основној линији и врећа лоптице"!где сте сад федексовци?

v

pre 8 godina

Ja sam navijala za Rodju, ne zato sto ga volim, naprotiv, ide mi na zivce, vec da se pilici ne zalecu mnogo. Ali dobro, svaka cast decku, izdrzao je pritisak, kapa dole. Inace stari lisac je pokvaren ko niko. Jel to taj isti sto osvaja godinama unazad za sportski duh?

danix

pre 8 godina

Fedex se bio nerealno napalio kada je dobro poceo ovu godinu,osvojio je Dohu,pobijedio Novaka,a onda je osvojio Sidnej i dao izjavu da se osjeca odlicno i da ima namjeru da ugrozi Novaka na prvom mjestu ATP.
Medjutim,otreznjenje je stiglo vec na AO,a zatim na jugu SAD,a onda i u M.Carlu,da bi,onda,uvidio da ne moze vise izdrzati taj tempo i odlucio da ide u Istanbul (za velike pare naravno),a ovaj poraz je samo normalan slijed dogadjaja i stanja u kome se Fedex nalazi.
Dakle,nastavice igrati kako-tako,da i dalje bere pare od sponzora,to je njegova realmost,a Novaka ce nastaviti gledati iz prizemlja.

MomaSRB

pre 8 godina

Federeru su ostali jos samo ovi turniri 250 serije koje moze da osvoji. Evo najnovija vest sa sajta ATP, Federer propusta RG jer cuva snagu i energiju za turnir Mala Mostanica open serije 50.

Dorćolac

pre 8 godina

Pogledao je Bog malo popreko nervoznog Federera kada je viknuo "da li nam treba klovn u našem cirkusu"? Ne znam šta da mislim, ne znam koje mu je pravo lice. Ali meč je bio fantastičan, nijedan brejk da bi Kirjos bio hladnikrvniji i tek (mislim) šestu meč loptu iskoristio.

Nenad

pre 8 godina

ko je gledao mec do samog kraja mogao je da vidi kakav je federer..na poen pred mec leptu protivnik pogadj liniju, linijski sudija vice aut sve se odigrava pred federerovim nogama i on se pravi lud...tek na sugestiju Kirgosa silazi glavni sudija koji konstatuje da je lopta bila dobra..Novak bi na mec loptu rekao da je lopta bila u korist protivnika a kamo li ova situacija....u to mi je sladje sto je ovako izgubio jer je ocigledno da vise nece beleziti vece uspehe i zato zeli pobedu pa makar i nezasluzeno...e moj fexu..kako se blatis bez razloga.

Stefan

pre 8 godina

Veoma postujem Federera i to sto je uradio u karijeri, ali godine polako sustizu sampiona. Na sljaci vise nema ni realne sanse da osvoji neki veci turnir na sljaci, osim onih 250. Jedino da se usredsredi na betonu koliko toliko i na travi.

Dott

pre 8 godina

E moj Rodjo...nemoj ti u Rim, ima nekoliko turnira iz serije 250, tamo ti ide solidno, gubis i tamo po set od svakog, ali izguras nekako. A od iduce godine krenes lepo po celindzerima, vazno je da pobedjujes sta te briga.

Ivke

pre 8 godina

HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Jel ste i dalje povredjeni ti, Nadal, Marej pa samo zbog toga Djokovic osvaja trofeje? Jedan od najvecih kompleksasa koji su ikada igrali tenis. Nek je osvojio sve zivo, ekstremno je zavidan i los covek. Zbog toga i ne mogu nikada da postujem njegove uspehe.

Nebojša

pre 8 godina

Iskreno očekivao sam da Federer pobedi eno neki dan Gaske glatko pobedio Kiriosa isto na šljaci pa je ovo iznenađenje pogotovo tri taibrejka retko se to dešava na ovoj podlozi sad sa ovim ranim porazom Federer bi ipak trebalo da igra i u Rimu da ne zardja za RG mada u tri seta polufinale je maksimum i to pitanje dali može da postigne kada na dva mastersa gubi pre trećeg kola a oni se igraju u dva dobijena seta.

stramen

pre 8 godina

kyrgios ima stravican forhend i servis ... izbusio je federera i to je to- ukoliko popravi bekhend koji mu je ocajan i mrezu bice nesto id njega ...

Pera

pre 8 godina

Za razliku od nekih drugih, ovaj decko zaista dolazi. Podsetimo se, i Nole je prvi put pobedio Federera neposredno posto je napunio 20 godina. Kirjos ce daleko dogurati, ali Noletov uspeh ipak ima vecu tezinu, tada je Rodja imao 26 godina, bio u punoj snazi, danas skoro 34. Ipak, daleko je od "starog gvozdja" - i ove godine je uspeo da pobedi Novaka.

anica

pre 8 godina

Odlican mech za Nika!
Zasluzio je, odlican servis, jacina udarca, upornost, sve cestitke na pobedi! Federer ocigledno voli tiebreak u zadnje vreme.


Fly Fly Rodjo, bye bye!

branimirbjelica

pre 8 godina

vrlo nesportski potez Federera koji je u pauzi tie breka kod 5:1 za Kirgiosa u drugom setu rekao na engleskom doslovno ovde samo fale klovnovi u ovom cirkusu aludirajuci na greske linijsih sudija koje uopste nisu uticale na rezultzt jer je te greske ispravljao glavni sudija.

dr

pre 8 godina

Zamalo da Roki smanji razliku izmedju njega i Noleta!A imao je sansu,Nole ne ucestvuje,ali...
Kako su se samo on i Nadal hvalili onim njihovim "epskim" mecevima..Od sada mogu da ih igraju svaki dan,ako rese da treniraju zajedno!
A sto je popravio Djenka ovog Kirgiosa,svaka mu cast!

мало диваљ мало луцидан

pre 8 godina

Иcкрено cе надам да је овај дечко будући број 1. Од cвих младих нада показује највише, али пре cвега игра најлепши тениc и као такав тениcу је потребан.
Cамо да га повреде заобиђу, јер ниcам cигуран да тело у континуитету може да издржи ону јачину удараца.

Nenad

pre 8 godina

ko je gledao mec do samog kraja mogao je da vidi kakav je federer..na poen pred mec leptu protivnik pogadj liniju, linijski sudija vice aut sve se odigrava pred federerovim nogama i on se pravi lud...tek na sugestiju Kirgosa silazi glavni sudija koji konstatuje da je lopta bila dobra..Novak bi na mec loptu rekao da je lopta bila u korist protivnika a kamo li ova situacija....u to mi je sladje sto je ovako izgubio jer je ocigledno da vise nece beleziti vece uspehe i zato zeli pobedu pa makar i nezasluzeno...e moj fexu..kako se blatis bez razloga.

danix

pre 8 godina

Fedex se bio nerealno napalio kada je dobro poceo ovu godinu,osvojio je Dohu,pobijedio Novaka,a onda je osvojio Sidnej i dao izjavu da se osjeca odlicno i da ima namjeru da ugrozi Novaka na prvom mjestu ATP.
Medjutim,otreznjenje je stiglo vec na AO,a zatim na jugu SAD,a onda i u M.Carlu,da bi,onda,uvidio da ne moze vise izdrzati taj tempo i odlucio da ide u Istanbul (za velike pare naravno),a ovaj poraz je samo normalan slijed dogadjaja i stanja u kome se Fedex nalazi.
Dakle,nastavice igrati kako-tako,da i dalje bere pare od sponzora,to je njegova realmost,a Novaka ce nastaviti gledati iz prizemlja.

MomaSRB

pre 8 godina

Federeru su ostali jos samo ovi turniri 250 serije koje moze da osvoji. Evo najnovija vest sa sajta ATP, Federer propusta RG jer cuva snagu i energiju za turnir Mala Mostanica open serije 50.

Stefan

pre 8 godina

Veoma postujem Federera i to sto je uradio u karijeri, ali godine polako sustizu sampiona. Na sljaci vise nema ni realne sanse da osvoji neki veci turnir na sljaci, osim onih 250. Jedino da se usredsredi na betonu koliko toliko i na travi.

branimirbjelica

pre 8 godina

vrlo nesportski potez Federera koji je u pauzi tie breka kod 5:1 za Kirgiosa u drugom setu rekao na engleskom doslovno ovde samo fale klovnovi u ovom cirkusu aludirajuci na greske linijsih sudija koje uopste nisu uticale na rezultzt jer je te greske ispravljao glavni sudija.

Ivke

pre 8 godina

HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Jel ste i dalje povredjeni ti, Nadal, Marej pa samo zbog toga Djokovic osvaja trofeje? Jedan od najvecih kompleksasa koji su ikada igrali tenis. Nek je osvojio sve zivo, ekstremno je zavidan i los covek. Zbog toga i ne mogu nikada da postujem njegove uspehe.

dr

pre 8 godina

Zamalo da Roki smanji razliku izmedju njega i Noleta!A imao je sansu,Nole ne ucestvuje,ali...
Kako su se samo on i Nadal hvalili onim njihovim "epskim" mecevima..Od sada mogu da ih igraju svaki dan,ako rese da treniraju zajedno!
A sto je popravio Djenka ovog Kirgiosa,svaka mu cast!

Nebojša

pre 8 godina

Iskreno očekivao sam da Federer pobedi eno neki dan Gaske glatko pobedio Kiriosa isto na šljaci pa je ovo iznenađenje pogotovo tri taibrejka retko se to dešava na ovoj podlozi sad sa ovim ranim porazom Federer bi ipak trebalo da igra i u Rimu da ne zardja za RG mada u tri seta polufinale je maksimum i to pitanje dali može da postigne kada na dva mastersa gubi pre trećeg kola a oni se igraju u dva dobijena seta.

stramen

pre 8 godina

kyrgios ima stravican forhend i servis ... izbusio je federera i to je to- ukoliko popravi bekhend koji mu je ocajan i mrezu bice nesto id njega ...

Pera

pre 8 godina

Za razliku od nekih drugih, ovaj decko zaista dolazi. Podsetimo se, i Nole je prvi put pobedio Federera neposredno posto je napunio 20 godina. Kirjos ce daleko dogurati, ali Noletov uspeh ipak ima vecu tezinu, tada je Rodja imao 26 godina, bio u punoj snazi, danas skoro 34. Ipak, daleko je od "starog gvozdja" - i ove godine je uspeo da pobedi Novaka.

Dott

pre 8 godina

E moj Rodjo...nemoj ti u Rim, ima nekoliko turnira iz serije 250, tamo ti ide solidno, gubis i tamo po set od svakog, ali izguras nekako. A od iduce godine krenes lepo po celindzerima, vazno je da pobedjujes sta te briga.

мало диваљ мало луцидан

pre 8 godina

Иcкрено cе надам да је овај дечко будући број 1. Од cвих младих нада показује највише, али пре cвега игра најлепши тениc и као такав тениcу је потребан.
Cамо да га повреде заобиђу, јер ниcам cигуран да тело у континуитету може да издржи ону јачину удараца.

Dorćolac

pre 8 godina

Pogledao je Bog malo popreko nervoznog Federera kada je viknuo "da li nam treba klovn u našem cirkusu"? Ne znam šta da mislim, ne znam koje mu je pravo lice. Ali meč je bio fantastičan, nijedan brejk da bi Kirjos bio hladnikrvniji i tek (mislim) šestu meč loptu iskoristio.

anica

pre 8 godina

Odlican mech za Nika!
Zasluzio je, odlican servis, jacina udarca, upornost, sve cestitke na pobedi! Federer ocigledno voli tiebreak u zadnje vreme.


Fly Fly Rodjo, bye bye!

Adi

pre 8 godina

Veliki sam fan Rogerov,al stvarno na zemlji vise ne moze osvojiti jak turnir,on je u Iatambulu gubio set od Gimena Travera i Svarcmana,sad izgubi ovdje i nije to samo ove godine na Garosu je od 2011 njegov domet cetritfinale, to sve govori jedno ,da ne moze izdrzati fizicku sljaku koja je najzahtjevnija,na betonu i travi moze igrati kratke poene i servis mu je vrh zato je jos uvijek drugi na svijetu i jedini igrac koji moze dobiti Noleta na betonu i travi,na sljaci nema sanse, a za Rogera ako ispadne rano na Garosu i Vimboldonu mislim da je poslije Olimpijade 2016 vrijeme za oprostaj tuzno jest,al sve ima svoj rok trajanja otice i Rafa i Nole i onda ce doci neki novi klinci,al ovakva trojka se nikad nece vise pojaviti u to sam ubijedjen.

DJ

pre 8 godina

Jedino sto se zasigurno moze tvrditi je to da Novak nece osvojiti Madrid ove godine. Sve ostalo je moguce i svako svakog skoro moze dobiti.

Racist

pre 8 godina

jooooj, tuge zapadnjacke sta se desi s njihovim Federerom, joj , kuku lele..
pa jos od Grka, pa jos od jednog pravoslavca , opet....a, nicim izazvano.
par zar nije Nole bio dovoljna kazna nego jos i ovo.
zasto se Bog ovako naljutio na zapadni svet ?
joj, kuku. i lele i joj, opet.

v

pre 8 godina

Ja sam navijala za Rodju, ne zato sto ga volim, naprotiv, ide mi na zivce, vec da se pilici ne zalecu mnogo. Ali dobro, svaka cast decku, izdrzao je pritisak, kapa dole. Inace stari lisac je pokvaren ko niko. Jel to taj isti sto osvaja godinama unazad za sportski duh?

karma

pre 8 godina

Ja ne znam zasto ste vi meni nalupali minuse kada sam hvalio ovog momka posle meca sa Sepijem i poraza od Mareja. Decko je talenat da veceg nema. Igra razbijacki tenis, ubitačan tempo a sa druge strane zanimljiv za publiku. To sto da se narodski izrazim pravi budalu od sebe promenice godinama. Setimo se kakav je Rodzer bio. Pratim ovog momka od kad je dobio Rafu na travi i ne prppustam ni jedan njegov mec. Moram da kazem da Coric ovom decku nije ni do kolena a ni Kokinakis. Sa svojih 20 godina dva četvrtfinala Gs i finale atp turnira.. Buduci broj 1! Samo kidaj pravoslavni brate

VUK

pre 8 godina

aaaaaa...buuuuuu.. eeeeee..ha,ha,ha,ha,...veliki,kulturni,gospodin u belom...krajnje nesportsko ponašanje.. a možda radila i kladionica.. tu je penzija.. uzmi sve što ti život pruža.. Jumko je još uvek među nama?uzmite mu pertle.. escajg.. ko zna?the end!

Bozidar

pre 8 godina

Federer ispao u drugom kolu..ne znam zasto je uopste bio slobodan u prvom kolu.
Mozda bi i u prvom kolu izgubio,a nema smisla ne dati sansu za to kvalifikantima i autsajderima.
Imao je ipak srece..

шатор

pre 8 godina

"ма овај кирјос смаре,стоји на основној линији и врећа лоптице"!где сте сад федексовци?

komantarko

pre 8 godina

Decko igra odlicno , dosad je pobedio Rafu i Rodju , velika stvar za samopouzdanje , jedino sto je malo neozbiljan jer on je prosle god propustio skoro ssve masterse a i ive ih preskace ...

Copava Glista

pre 8 godina

(Nebojša, 6. maj 2015 22:55)

Covece, pa jel moguce da si napisao post od 6,7 redova a da nigde nema ni zareza ni velikog slova, ama nicega, ni tacke...
Dobio si minus od mene zato sto si nepismen.
Pozdrav ;)

noleN1

pre 8 godina

Gledao sam higlights i cini mi se da je Federer bolje igrao,ali i gresio u odsutnim momentima.Ovaj Kirjos ima samo forhend i servis,to nije dovoljno za N1.

bojan

pre 8 godina

(Ivke, 06. maj 2015 22:40)
federer to nikada nije izjavio, vec suprotno. rekao je da je novak najbolji, a da su svi prognozirali kraj velike cetvorke nakon povreda endija, nadala i njega pa su zbog toga ispadali u ranijim fazama turnira.
ni u jednom trenutku nije omalovazavao noleta (niti je to ikada radio, sem sto misli za onaj jedan retern da je bio sreca, ali to i nije zelja za omalovazavanjem, vec stav, od mene sve zavisi u mecevima)

sujevjerje

pre 8 godina

Ovo je stvarno suludo što ću napisati ,ali sam stvarno na bar 10 trurnira perimjetila da je Ivanovićeva baksuz Federeru.Svaki put kad u istom danu igraju i Ana po rasporedu prva i pri tom izgubi meč,odmah možete očekivati da ga i on izgubi.Tako je bilo i juče i obadvoje su izgubili sa 2:1.Ubuduće bi bilo bolje za njega da ne igra istog dana kad i Ana ,jer mu slijedi poraz.Inače bilo je i obrnutih situacija ,samo rijetkih kad je ona pobjedila ,pobjedio je i on.Ha,ha,ha.Inače navijam za obadvoje,pa sam im možda i ja "baksuz",a možda su to njegovi rivali ,a njenje rivalke....

Vuja neznalica

pre 8 godina

danas mi nije dobro, pojeo sam kredu u skoli, ako moze neko da me razume..
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Jumko, 7. maj 2015 03:22)

Ma ti školu vidiš samo kad NOLO drži časove tenisa, a da ti nije dobro to znamo odavno...

sujevjerje

pre 8 godina

Ovo je stvarno suludo što ću napisati ,ali sam stvarno na bar 10 trurnira perimjetila da je Ivanovićeva baksuz Federeru.Svaki put kad u istom danu igraju i Ana po rasporedu prva i pri tom izgubi meč,odmah možete očekivati da ga i on izgubi.Tako je bilo i juče i obadvoje su izgubili sa 2:1.Ubuduće bi bilo bolje za njega da ne igra istog dana kad i Ana ,jer mu slijedi poraz.Inače bilo je i obrnutih situacija ,samo rijetkih kad je ona pobjedila ,pobjedio je i on.Ha,ha,ha.Inače navijam za obadvoje,pa sam im možda i ja "baksuz",a možda su to njegovi rivali ,a njenje rivalke....

MomaSRB

pre 8 godina

Federeru su ostali jos samo ovi turniri 250 serije koje moze da osvoji. Evo najnovija vest sa sajta ATP, Federer propusta RG jer cuva snagu i energiju za turnir Mala Mostanica open serije 50.

Nenad

pre 8 godina

ko je gledao mec do samog kraja mogao je da vidi kakav je federer..na poen pred mec leptu protivnik pogadj liniju, linijski sudija vice aut sve se odigrava pred federerovim nogama i on se pravi lud...tek na sugestiju Kirgosa silazi glavni sudija koji konstatuje da je lopta bila dobra..Novak bi na mec loptu rekao da je lopta bila u korist protivnika a kamo li ova situacija....u to mi je sladje sto je ovako izgubio jer je ocigledno da vise nece beleziti vece uspehe i zato zeli pobedu pa makar i nezasluzeno...e moj fexu..kako se blatis bez razloga.

danix

pre 8 godina

Fedex se bio nerealno napalio kada je dobro poceo ovu godinu,osvojio je Dohu,pobijedio Novaka,a onda je osvojio Sidnej i dao izjavu da se osjeca odlicno i da ima namjeru da ugrozi Novaka na prvom mjestu ATP.
Medjutim,otreznjenje je stiglo vec na AO,a zatim na jugu SAD,a onda i u M.Carlu,da bi,onda,uvidio da ne moze vise izdrzati taj tempo i odlucio da ide u Istanbul (za velike pare naravno),a ovaj poraz je samo normalan slijed dogadjaja i stanja u kome se Fedex nalazi.
Dakle,nastavice igrati kako-tako,da i dalje bere pare od sponzora,to je njegova realmost,a Novaka ce nastaviti gledati iz prizemlja.

Ivke

pre 8 godina

HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Jel ste i dalje povredjeni ti, Nadal, Marej pa samo zbog toga Djokovic osvaja trofeje? Jedan od najvecih kompleksasa koji su ikada igrali tenis. Nek je osvojio sve zivo, ekstremno je zavidan i los covek. Zbog toga i ne mogu nikada da postujem njegove uspehe.

bojan

pre 8 godina

(Ivke, 06. maj 2015 22:40)
federer to nikada nije izjavio, vec suprotno. rekao je da je novak najbolji, a da su svi prognozirali kraj velike cetvorke nakon povreda endija, nadala i njega pa su zbog toga ispadali u ranijim fazama turnira.
ni u jednom trenutku nije omalovazavao noleta (niti je to ikada radio, sem sto misli za onaj jedan retern da je bio sreca, ali to i nije zelja za omalovazavanjem, vec stav, od mene sve zavisi u mecevima)

Dott

pre 8 godina

E moj Rodjo...nemoj ti u Rim, ima nekoliko turnira iz serije 250, tamo ti ide solidno, gubis i tamo po set od svakog, ali izguras nekako. A od iduce godine krenes lepo po celindzerima, vazno je da pobedjujes sta te briga.

branimirbjelica

pre 8 godina

vrlo nesportski potez Federera koji je u pauzi tie breka kod 5:1 za Kirgiosa u drugom setu rekao na engleskom doslovno ovde samo fale klovnovi u ovom cirkusu aludirajuci na greske linijsih sudija koje uopste nisu uticale na rezultzt jer je te greske ispravljao glavni sudija.

dr

pre 8 godina

Zamalo da Roki smanji razliku izmedju njega i Noleta!A imao je sansu,Nole ne ucestvuje,ali...
Kako su se samo on i Nadal hvalili onim njihovim "epskim" mecevima..Od sada mogu da ih igraju svaki dan,ako rese da treniraju zajedno!
A sto je popravio Djenka ovog Kirgiosa,svaka mu cast!

Stefan

pre 8 godina

Veoma postujem Federera i to sto je uradio u karijeri, ali godine polako sustizu sampiona. Na sljaci vise nema ni realne sanse da osvoji neki veci turnir na sljaci, osim onih 250. Jedino da se usredsredi na betonu koliko toliko i na travi.

Pera

pre 8 godina

Za razliku od nekih drugih, ovaj decko zaista dolazi. Podsetimo se, i Nole je prvi put pobedio Federera neposredno posto je napunio 20 godina. Kirjos ce daleko dogurati, ali Noletov uspeh ipak ima vecu tezinu, tada je Rodja imao 26 godina, bio u punoj snazi, danas skoro 34. Ipak, daleko je od "starog gvozdja" - i ove godine je uspeo da pobedi Novaka.

мало диваљ мало луцидан

pre 8 godina

Иcкрено cе надам да је овај дечко будући број 1. Од cвих младих нада показује највише, али пре cвега игра најлепши тениc и као такав тениcу је потребан.
Cамо да га повреде заобиђу, јер ниcам cигуран да тело у континуитету може да издржи ону јачину удараца.

anica

pre 8 godina

Odlican mech za Nika!
Zasluzio je, odlican servis, jacina udarca, upornost, sve cestitke na pobedi! Federer ocigledno voli tiebreak u zadnje vreme.


Fly Fly Rodjo, bye bye!

Nebojša

pre 8 godina

Iskreno očekivao sam da Federer pobedi eno neki dan Gaske glatko pobedio Kiriosa isto na šljaci pa je ovo iznenađenje pogotovo tri taibrejka retko se to dešava na ovoj podlozi sad sa ovim ranim porazom Federer bi ipak trebalo da igra i u Rimu da ne zardja za RG mada u tri seta polufinale je maksimum i to pitanje dali može da postigne kada na dva mastersa gubi pre trećeg kola a oni se igraju u dva dobijena seta.

Racist

pre 8 godina

jooooj, tuge zapadnjacke sta se desi s njihovim Federerom, joj , kuku lele..
pa jos od Grka, pa jos od jednog pravoslavca , opet....a, nicim izazvano.
par zar nije Nole bio dovoljna kazna nego jos i ovo.
zasto se Bog ovako naljutio na zapadni svet ?
joj, kuku. i lele i joj, opet.

VUK

pre 8 godina

aaaaaa...buuuuuu.. eeeeee..ha,ha,ha,ha,...veliki,kulturni,gospodin u belom...krajnje nesportsko ponašanje.. a možda radila i kladionica.. tu je penzija.. uzmi sve što ti život pruža.. Jumko je još uvek među nama?uzmite mu pertle.. escajg.. ko zna?the end!

Dorćolac

pre 8 godina

Pogledao je Bog malo popreko nervoznog Federera kada je viknuo "da li nam treba klovn u našem cirkusu"? Ne znam šta da mislim, ne znam koje mu je pravo lice. Ali meč je bio fantastičan, nijedan brejk da bi Kirjos bio hladnikrvniji i tek (mislim) šestu meč loptu iskoristio.

stramen

pre 8 godina

kyrgios ima stravican forhend i servis ... izbusio je federera i to je to- ukoliko popravi bekhend koji mu je ocajan i mrezu bice nesto id njega ...

karma

pre 8 godina

Ja ne znam zasto ste vi meni nalupali minuse kada sam hvalio ovog momka posle meca sa Sepijem i poraza od Mareja. Decko je talenat da veceg nema. Igra razbijacki tenis, ubitačan tempo a sa druge strane zanimljiv za publiku. To sto da se narodski izrazim pravi budalu od sebe promenice godinama. Setimo se kakav je Rodzer bio. Pratim ovog momka od kad je dobio Rafu na travi i ne prppustam ni jedan njegov mec. Moram da kazem da Coric ovom decku nije ni do kolena a ni Kokinakis. Sa svojih 20 godina dva četvrtfinala Gs i finale atp turnira.. Buduci broj 1! Samo kidaj pravoslavni brate

v

pre 8 godina

Ja sam navijala za Rodju, ne zato sto ga volim, naprotiv, ide mi na zivce, vec da se pilici ne zalecu mnogo. Ali dobro, svaka cast decku, izdrzao je pritisak, kapa dole. Inace stari lisac je pokvaren ko niko. Jel to taj isti sto osvaja godinama unazad za sportski duh?

Bozidar

pre 8 godina

Federer ispao u drugom kolu..ne znam zasto je uopste bio slobodan u prvom kolu.
Mozda bi i u prvom kolu izgubio,a nema smisla ne dati sansu za to kvalifikantima i autsajderima.
Imao je ipak srece..

noleN1

pre 8 godina

Gledao sam higlights i cini mi se da je Federer bolje igrao,ali i gresio u odsutnim momentima.Ovaj Kirjos ima samo forhend i servis,to nije dovoljno za N1.

Vuja neznalica

pre 8 godina

danas mi nije dobro, pojeo sam kredu u skoli, ako moze neko da me razume..
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Jumko, 7. maj 2015 03:22)

Ma ti školu vidiš samo kad NOLO drži časove tenisa, a da ti nije dobro to znamo odavno...

шатор

pre 8 godina

"ма овај кирјос смаре,стоји на основној линији и врећа лоптице"!где сте сад федексовци?

DJ

pre 8 godina

Jedino sto se zasigurno moze tvrditi je to da Novak nece osvojiti Madrid ove godine. Sve ostalo je moguce i svako svakog skoro moze dobiti.

sujevjerje

pre 8 godina

Ovo je stvarno suludo što ću napisati ,ali sam stvarno na bar 10 trurnira perimjetila da je Ivanovićeva baksuz Federeru.Svaki put kad u istom danu igraju i Ana po rasporedu prva i pri tom izgubi meč,odmah možete očekivati da ga i on izgubi.Tako je bilo i juče i obadvoje su izgubili sa 2:1.Ubuduće bi bilo bolje za njega da ne igra istog dana kad i Ana ,jer mu slijedi poraz.Inače bilo je i obrnutih situacija ,samo rijetkih kad je ona pobjedila ,pobjedio je i on.Ha,ha,ha.Inače navijam za obadvoje,pa sam im možda i ja "baksuz",a možda su to njegovi rivali ,a njenje rivalke....

sujevjerje

pre 8 godina

Ovo je stvarno suludo što ću napisati ,ali sam stvarno na bar 10 trurnira perimjetila da je Ivanovićeva baksuz Federeru.Svaki put kad u istom danu igraju i Ana po rasporedu prva i pri tom izgubi meč,odmah možete očekivati da ga i on izgubi.Tako je bilo i juče i obadvoje su izgubili sa 2:1.Ubuduće bi bilo bolje za njega da ne igra istog dana kad i Ana ,jer mu slijedi poraz.Inače bilo je i obrnutih situacija ,samo rijetkih kad je ona pobjedila ,pobjedio je i on.Ha,ha,ha.Inače navijam za obadvoje,pa sam im možda i ja "baksuz",a možda su to njegovi rivali ,a njenje rivalke....

Adi

pre 8 godina

Veliki sam fan Rogerov,al stvarno na zemlji vise ne moze osvojiti jak turnir,on je u Iatambulu gubio set od Gimena Travera i Svarcmana,sad izgubi ovdje i nije to samo ove godine na Garosu je od 2011 njegov domet cetritfinale, to sve govori jedno ,da ne moze izdrzati fizicku sljaku koja je najzahtjevnija,na betonu i travi moze igrati kratke poene i servis mu je vrh zato je jos uvijek drugi na svijetu i jedini igrac koji moze dobiti Noleta na betonu i travi,na sljaci nema sanse, a za Rogera ako ispadne rano na Garosu i Vimboldonu mislim da je poslije Olimpijade 2016 vrijeme za oprostaj tuzno jest,al sve ima svoj rok trajanja otice i Rafa i Nole i onda ce doci neki novi klinci,al ovakva trojka se nikad nece vise pojaviti u to sam ubijedjen.

Copava Glista

pre 8 godina

(Nebojša, 6. maj 2015 22:55)

Covece, pa jel moguce da si napisao post od 6,7 redova a da nigde nema ni zareza ni velikog slova, ama nicega, ni tacke...
Dobio si minus od mene zato sto si nepismen.
Pozdrav ;)

komantarko

pre 8 godina

Decko igra odlicno , dosad je pobedio Rafu i Rodju , velika stvar za samopouzdanje , jedino sto je malo neozbiljan jer on je prosle god propustio skoro ssve masterse a i ive ih preskace ...