Utorak, 05.05.2015.

17:50

FSS: Odgovor Zvezdi na kraju sezone

Čelnici Fudbalskog saveza Srbije saopštili su da neće izdavati zvanično saopštenje – povodom nedavnih optužbi iz FK Crvena zvezda o neadekvatnom radu Saveza.

Izvor:

FSS: Odgovor Zvezdi na kraju sezone IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

41 Komentari

Sortiraj po:

701V

pre 9 godina

@Novosadjanin
Vidi brate, ne dobijam ja platu da pisem ovako, ovo je moje misljenje. Ne branim ga zato sto ga volim, vec pokusavam racionalno da sagledam stvari. Kazes da je sahranio nas fudbal, a ne kazes u kakvom ga je stanju zatekao. Na sta nam je licila liga, beogradske oranice bez tribina bile su popriste prvoligaskih duela. Seti se, Milicionara, Zeleznika, Bezanije,Hajduka...... Pogledaj ove sto ga ruse i reci da verujes u njihove dobre namere.

Nikad kao Bane...

pre 9 godina

@slobinator: prodana dusa je onaj ko izda saradnike i stane na stranu coveka koji je za njega rekao da je neko ko gazi po lesevima sa osmehom na licu, a ne profesionalni sportista koji odradjuje ugovore da sa 60 ne bi bio sirotinja... Ne moze Stojkovic da uzme sebi procenat kao koordinator za jug Srbije. A i sto niste vi platili Stojkovica? Milion duga vise-manje, kao da cete bilo sta od toga morati da vratite... A da, sad se setih, nije se tad znalo da ne mora da se vrati. Bilo je to u onoj nazadnoj Srbiji u kojoj su zagrebacki klubovi igrali LS i Final 4, a Bajko nije imao para za tortu sa izbornim brojem 1, bio skup marcipan...

udbaski klub bruka Srbije

pre 9 godina

@Slobinator
Peti na svetu smo bili kao druga drzava a standardni je bio samo Piksi.A tvoj tim je negde oko 280 mesta u Evropi.Pirlo je igrao u tri najveca italijanska kluba pa niko nije pokusao da ga ubije,niti mu je neko zvizdao.Udbaski klub snosi vecu odgovornost za neuspehe od Karadzica.Sedi jedan.

Dragi

pre 9 godina

Nemam nameru da branim Toleta, ali taj isti Terzić je pobegao u inostranstvo, iako je bio na funkciji predsednika FS i sada on se sada pošteno bori za spas srpskog fudbala.

slobinator

pre 9 godina

kako da ne.za neuspehe reprenzetacije je kriva zvezda,a trenutno u reprenzetaciji 10 bivših grobara.kada je zvezda bila jaka i u reprenzetaciji igrali njeni igrači bili smo peti na svetu.što se tiče stojkovića ,prodanoj duši i treba zviždati.možda ima fudbalske ali svakako ne ljudske kvalitete.i ne vidim zašto smo se brukali u južnoj africi.izgubili smo bez veze od jake gane,tukli nemce posle 43 godine,a protiv australije nam jednostavno nije bilo suđeno, jer ne pamtim kada smo nekog tako nadigrali a izgubili utakmicu.najzad tu smo i pokradeni jer nam nije sviran klasičan penal a sa 2:2 bi išli dalje.brukanje je nastupilo kasnije protiv estonije,slovenije,makedonije,jermenije...

Novosadjanin.

pre 9 godina

701V,


jesi nekad cuo za komandnu odgovornost? Jesi nekad cuo za bilo kakvu odgovornost? Jesi cuo da riba smrdi od glave? Po tvom principu bi i moja baba mogla da bude na mestu Karadzica. To sto je on uradio moglo je dete od 7 god. Dobio sredstva od Uefa i sagradio to u Pazovi. Dobio sredstva od Uefa i zamenio travu na stadionu... Da, igraci igraju ali on bira selektora svih selekcija, prakticno nam taj covek kroji sudbinu celokupnog fudbala za jako dug vremenski period. Tesko da ti mozes da razumes to. Nemci su 1998 krenuli u reorganizaciju na svim nivoima, 16 god kasnije ubiraju plodove. Karadzic je sahranio nas fudbal na jako dug vremenski period.

Марко

pre 9 godina

Једва чекам да видим један извештај о невероватним успесима Толетове репрезентације. Импресиониран сам нерешеним резултатом против Јерменије и фијаском против Данске у Београду. Стекао је Толе поверење у финалу купа 2008. Показао је тада своју моћ.

Nikad kao Bane...

pre 9 godina

Da se malo podsetimo, da ne bi 1000 puta izrecena laz postala istina: na SP 2010. iako je Antic bio selektor smo se uglavnom brukali, osim pobede nad Nemackom, za koju je jedan od najzasluznijih bio golman Stojkovic. Odnos prema reprezentaciji je i pored toga bio solidan, a urusen je ne kada je otisao Antic nego kada su neki kriminalci pomognuti celnicima jednog kluba odlucili da zbog prelaska tog istog Stojkovica u Partizan zvizde sopstvenoj reprezentaciji na stadionu, pa cak i pokusaju fizicki da likvidiraju reprezentativnog golmana. Naravno da se to odrazilo na atmosferu u reprezentaciji i odnos igraca prema igri. Napravljen je i incident u Djenovi koji je prakticno eliminisao reprezentaciju. Stojkovic je, ispostavilo se, bio samo zgodan povod zbog svoje kontroverzne odluke, a pravi razlog su bili visegodisnji neuspesi jednog kluba predvodjenog nesposobnom i korumpiranom upravom, koja je za svoje neuspehe zelela da okrivi FSS, pa makar i po cenu unistenja reprezentacije...

701V

pre 9 godina

Kakve vi glupe primere dajete i kakvim glupim logikama se vodite. Reprezentacija Bosne je sjajno igrala poslednjih pet godina i ako su im klubovi marginalni, ne znam na osnovu cega povezujete te stvari sa njim. Covek se bori koliko moze, ulaze u infrastrukturu stadiona sirom Srbije. Partizan je dobio travu, zvezda, Borac, Pazar, Jagodina, reflektore. Metalac i Nis prelepe stadione, kuca fudbala je izgradjena. Zahvaljujuci tom Toletu i njegovom dobrom odnosu sa Platinijem nismo izbaceni iz kvalifikacija za EP., a znate dobro sta smo uradili i kakvu smo sliku poslali u svet. Vidite li vi kakvi ga likovi ruse? Meni je to dovoljno da budem protiv. Sto se tice igara reprezentacije, pa ne moze on da igra umesto njih, ti momci boravak u nacionalnoj selekciji shvataju kao odmor od klupskih obaveza.

Luka

pre 9 godina

Kakav obraz treba imati pa sa poternica izigravati borce za poštenje i spas srpskog fudbala, i to svega nedelju dana nakon što im je poklonjen bod u derbiju...

pedja_71

pre 9 godina

(Alexa, 05. maj 2015 18:18)

Kako sad to? Cele godine ste naricali zbog sigurne Zvezdine titule, a sad "ne može da prođe".
Ograđujem se od svih njuški koje upravljaju FKCZ, ali vi ste ipak presmešni alibi navijači.

Za Toleta-Tita nemam komentara, čovek je neuništiv, zaista.

op trt gevezen zajn

pre 9 godina

kao odgovor im pošalji ovaj link

http://www.sportske.net/vest/domaci-fudbal/rezime-sezone-veciti-i-sudijske-greske-223801.html

pa nek objasne na osnovu čega su nezadovoljni sa sudijama

slobinator

pre 9 godina

čovek je oterao antića sa kojim smo poslednji put bili na završnici nekog velikog takmičenja,a posle toga je izgubio spor na sudu i oštetio savez za milionsku svotu novca.čovek se sprda sa svima u srbiji,a reprenzetacija u konkurenciji albanije i jermenije ne može da se plasira čak ni u baraž kvalifikacija za prvenstvo evrope.pre pet godina je nacionalni tim bio 15.na listi fifa,sada je 44.žrtvovao je fudbalske legende pižona i mihajlovića na mestu selektora,a druloviću nije pružio šansu već je na mesto selektora doveo nezainteresovanog advokata.velika većina šampionata srbije od kada je on na čelu saveza ima senku sumnje kada je u pitanju regularnost.na mesto predsednika saveza došao je sa mesta predsednika partizana.u tih 8 godina partizan je uzeo 7 titula.koincidencija ili nešto drugo?najzad čovek ima 75 godina.radni čovek sa 65 odlazi u penziju.to su sve argumenti za odlazak ovog čoveka sa funkcije.veoleo bih da neko može da kaže koji su to argumenti za ostanak?

istina boli

pre 9 godina

Čovek koji je POTPUNO uništio srpski fudbal a grobari ga podržavaju... Pa se posle neko pita kako osvajaju titule. Mateus je to najbolje objasnio. Grobarima je bitnije da uzmu nameštenu titulu nego što je Albanija ispred nas a njihov klub ispada od amatera Šamroka i Tuna. Nisam verovao da im je Zvezda nanela toliko bola u prošlosti i da ih je toliko bolelo što 70 godina žive u njenoj senci ali sad vidim da je istina. Jedino im je postalo bitno da budu ispred nje, makar nelegalno. Tole im je to omogućio i sad lepo i njima i njemu a za srpski fudbal ko te pita. Važno se leče višedecenijske frustracije.

Nesha

pre 9 godina

Da su sada svi pametni i da niko ne odigra vise ni jednu utakmicu do kraja. Ali zavadi pa vladaj taktika je oduvek davala rezultata pa ce tako biti i ovaj put. Na zalost.

Alexa

pre 9 godina

Dakle pomirila se Zvezda s tim da se drzavni projekat Zvezda sampion u fudbalu ne moze realizovati. Kada su bili na -1 onda Tole i nije ni za sta bio kriv a sada na -5 kriv Tole i sudije. Zvezda sa 50 miliona evra duga dovede 7 pojacanja, Partizan proda 2 kljucna igraca a ipak mu se smesi titula. Evo shvario sam da ne smem u komentaru ni slovo o nasem vodji kako bi uopste komentar prosao cenzuru, pa ovom prilikom nista na tu temu. Uzivajte u tituli u kosarci a unapred moje cestitke i na tituli u prvenstvu Srbije koju cekate 17 godina a taj isti projekat u fudbalu ne moze da vam prodje. Naravno ko bi bio kriv nego Tole.

Dva penala, dve odbrane

pre 9 godina

"odgovor Zvezdi na kraju sezone"

na kraju sezone, ali sledece, hahahahahaha. Samo tako Tole. Posle prethodne sezone i onih svih penala za Zvezdu, vise ne postoji moralni kategorija-sramota

sasa

pre 9 godina

FSS treba da podnese ostavke zbog celokupnog stanja u fudbalu a pre svega zbog reprezentacije koja nema uspeha od 2010 i smene Antica i da se zapitaju zasto se bojkotuje reprezentacija od strane igraca i publike a onda sve ostalo...

Lalatovic

pre 9 godina

Ako su gradjani srbije zadovoljni rezultatima reprezentacije i rezultatima sampiona srbije u evropi, onda i ne treba da nam bude bolje... Dokle god se vodite tom racunicom, nema napretka.


TOLE ODLAZI!

Alexa

pre 9 godina

Dakle pomirila se Zvezda s tim da se drzavni projekat Zvezda sampion u fudbalu ne moze realizovati. Kada su bili na -1 onda Tole i nije ni za sta bio kriv a sada na -5 kriv Tole i sudije. Zvezda sa 50 miliona evra duga dovede 7 pojacanja, Partizan proda 2 kljucna igraca a ipak mu se smesi titula. Evo shvario sam da ne smem u komentaru ni slovo o nasem vodji kako bi uopste komentar prosao cenzuru, pa ovom prilikom nista na tu temu. Uzivajte u tituli u kosarci a unapred moje cestitke i na tituli u prvenstvu Srbije koju cekate 17 godina a taj isti projekat u fudbalu ne moze da vam prodje. Naravno ko bi bio kriv nego Tole.

Dva penala, dve odbrane

pre 9 godina

"odgovor Zvezdi na kraju sezone"

na kraju sezone, ali sledece, hahahahahaha. Samo tako Tole. Posle prethodne sezone i onih svih penala za Zvezdu, vise ne postoji moralni kategorija-sramota

Lalatovic

pre 9 godina

Ako su gradjani srbije zadovoljni rezultatima reprezentacije i rezultatima sampiona srbije u evropi, onda i ne treba da nam bude bolje... Dokle god se vodite tom racunicom, nema napretka.


TOLE ODLAZI!

Nikad kao Bane...

pre 9 godina

Da se malo podsetimo, da ne bi 1000 puta izrecena laz postala istina: na SP 2010. iako je Antic bio selektor smo se uglavnom brukali, osim pobede nad Nemackom, za koju je jedan od najzasluznijih bio golman Stojkovic. Odnos prema reprezentaciji je i pored toga bio solidan, a urusen je ne kada je otisao Antic nego kada su neki kriminalci pomognuti celnicima jednog kluba odlucili da zbog prelaska tog istog Stojkovica u Partizan zvizde sopstvenoj reprezentaciji na stadionu, pa cak i pokusaju fizicki da likvidiraju reprezentativnog golmana. Naravno da se to odrazilo na atmosferu u reprezentaciji i odnos igraca prema igri. Napravljen je i incident u Djenovi koji je prakticno eliminisao reprezentaciju. Stojkovic je, ispostavilo se, bio samo zgodan povod zbog svoje kontroverzne odluke, a pravi razlog su bili visegodisnji neuspesi jednog kluba predvodjenog nesposobnom i korumpiranom upravom, koja je za svoje neuspehe zelela da okrivi FSS, pa makar i po cenu unistenja reprezentacije...

Dragi

pre 9 godina

Nemam nameru da branim Toleta, ali taj isti Terzić je pobegao u inostranstvo, iako je bio na funkciji predsednika FS i sada on se sada pošteno bori za spas srpskog fudbala.

Luka

pre 9 godina

Kakav obraz treba imati pa sa poternica izigravati borce za poštenje i spas srpskog fudbala, i to svega nedelju dana nakon što im je poklonjen bod u derbiju...

sasa

pre 9 godina

FSS treba da podnese ostavke zbog celokupnog stanja u fudbalu a pre svega zbog reprezentacije koja nema uspeha od 2010 i smene Antica i da se zapitaju zasto se bojkotuje reprezentacija od strane igraca i publike a onda sve ostalo...

701V

pre 9 godina

Kakve vi glupe primere dajete i kakvim glupim logikama se vodite. Reprezentacija Bosne je sjajno igrala poslednjih pet godina i ako su im klubovi marginalni, ne znam na osnovu cega povezujete te stvari sa njim. Covek se bori koliko moze, ulaze u infrastrukturu stadiona sirom Srbije. Partizan je dobio travu, zvezda, Borac, Pazar, Jagodina, reflektore. Metalac i Nis prelepe stadione, kuca fudbala je izgradjena. Zahvaljujuci tom Toletu i njegovom dobrom odnosu sa Platinijem nismo izbaceni iz kvalifikacija za EP., a znate dobro sta smo uradili i kakvu smo sliku poslali u svet. Vidite li vi kakvi ga likovi ruse? Meni je to dovoljno da budem protiv. Sto se tice igara reprezentacije, pa ne moze on da igra umesto njih, ti momci boravak u nacionalnoj selekciji shvataju kao odmor od klupskih obaveza.

udbaski klub bruka Srbije

pre 9 godina

@Slobinator
Peti na svetu smo bili kao druga drzava a standardni je bio samo Piksi.A tvoj tim je negde oko 280 mesta u Evropi.Pirlo je igrao u tri najveca italijanska kluba pa niko nije pokusao da ga ubije,niti mu je neko zvizdao.Udbaski klub snosi vecu odgovornost za neuspehe od Karadzica.Sedi jedan.

Nesha

pre 9 godina

Da su sada svi pametni i da niko ne odigra vise ni jednu utakmicu do kraja. Ali zavadi pa vladaj taktika je oduvek davala rezultata pa ce tako biti i ovaj put. Na zalost.

701V

pre 9 godina

@Novosadjanin
Vidi brate, ne dobijam ja platu da pisem ovako, ovo je moje misljenje. Ne branim ga zato sto ga volim, vec pokusavam racionalno da sagledam stvari. Kazes da je sahranio nas fudbal, a ne kazes u kakvom ga je stanju zatekao. Na sta nam je licila liga, beogradske oranice bez tribina bile su popriste prvoligaskih duela. Seti se, Milicionara, Zeleznika, Bezanije,Hajduka...... Pogledaj ove sto ga ruse i reci da verujes u njihove dobre namere.

Nikad kao Bane...

pre 9 godina

@slobinator: prodana dusa je onaj ko izda saradnike i stane na stranu coveka koji je za njega rekao da je neko ko gazi po lesevima sa osmehom na licu, a ne profesionalni sportista koji odradjuje ugovore da sa 60 ne bi bio sirotinja... Ne moze Stojkovic da uzme sebi procenat kao koordinator za jug Srbije. A i sto niste vi platili Stojkovica? Milion duga vise-manje, kao da cete bilo sta od toga morati da vratite... A da, sad se setih, nije se tad znalo da ne mora da se vrati. Bilo je to u onoj nazadnoj Srbiji u kojoj su zagrebacki klubovi igrali LS i Final 4, a Bajko nije imao para za tortu sa izbornim brojem 1, bio skup marcipan...

slobinator

pre 9 godina

čovek je oterao antića sa kojim smo poslednji put bili na završnici nekog velikog takmičenja,a posle toga je izgubio spor na sudu i oštetio savez za milionsku svotu novca.čovek se sprda sa svima u srbiji,a reprenzetacija u konkurenciji albanije i jermenije ne može da se plasira čak ni u baraž kvalifikacija za prvenstvo evrope.pre pet godina je nacionalni tim bio 15.na listi fifa,sada je 44.žrtvovao je fudbalske legende pižona i mihajlovića na mestu selektora,a druloviću nije pružio šansu već je na mesto selektora doveo nezainteresovanog advokata.velika većina šampionata srbije od kada je on na čelu saveza ima senku sumnje kada je u pitanju regularnost.na mesto predsednika saveza došao je sa mesta predsednika partizana.u tih 8 godina partizan je uzeo 7 titula.koincidencija ili nešto drugo?najzad čovek ima 75 godina.radni čovek sa 65 odlazi u penziju.to su sve argumenti za odlazak ovog čoveka sa funkcije.veoleo bih da neko može da kaže koji su to argumenti za ostanak?

istina boli

pre 9 godina

Čovek koji je POTPUNO uništio srpski fudbal a grobari ga podržavaju... Pa se posle neko pita kako osvajaju titule. Mateus je to najbolje objasnio. Grobarima je bitnije da uzmu nameštenu titulu nego što je Albanija ispred nas a njihov klub ispada od amatera Šamroka i Tuna. Nisam verovao da im je Zvezda nanela toliko bola u prošlosti i da ih je toliko bolelo što 70 godina žive u njenoj senci ali sad vidim da je istina. Jedino im je postalo bitno da budu ispred nje, makar nelegalno. Tole im je to omogućio i sad lepo i njima i njemu a za srpski fudbal ko te pita. Važno se leče višedecenijske frustracije.

pedja_71

pre 9 godina

(Alexa, 05. maj 2015 18:18)

Kako sad to? Cele godine ste naricali zbog sigurne Zvezdine titule, a sad "ne može da prođe".
Ograđujem se od svih njuški koje upravljaju FKCZ, ali vi ste ipak presmešni alibi navijači.

Za Toleta-Tita nemam komentara, čovek je neuništiv, zaista.

op trt gevezen zajn

pre 9 godina

kao odgovor im pošalji ovaj link

http://www.sportske.net/vest/domaci-fudbal/rezime-sezone-veciti-i-sudijske-greske-223801.html

pa nek objasne na osnovu čega su nezadovoljni sa sudijama

Марко

pre 9 godina

Једва чекам да видим један извештај о невероватним успесима Толетове репрезентације. Импресиониран сам нерешеним резултатом против Јерменије и фијаском против Данске у Београду. Стекао је Толе поверење у финалу купа 2008. Показао је тада своју моћ.

Novosadjanin.

pre 9 godina

701V,


jesi nekad cuo za komandnu odgovornost? Jesi nekad cuo za bilo kakvu odgovornost? Jesi cuo da riba smrdi od glave? Po tvom principu bi i moja baba mogla da bude na mestu Karadzica. To sto je on uradio moglo je dete od 7 god. Dobio sredstva od Uefa i sagradio to u Pazovi. Dobio sredstva od Uefa i zamenio travu na stadionu... Da, igraci igraju ali on bira selektora svih selekcija, prakticno nam taj covek kroji sudbinu celokupnog fudbala za jako dug vremenski period. Tesko da ti mozes da razumes to. Nemci su 1998 krenuli u reorganizaciju na svim nivoima, 16 god kasnije ubiraju plodove. Karadzic je sahranio nas fudbal na jako dug vremenski period.

slobinator

pre 9 godina

kako da ne.za neuspehe reprenzetacije je kriva zvezda,a trenutno u reprenzetaciji 10 bivših grobara.kada je zvezda bila jaka i u reprenzetaciji igrali njeni igrači bili smo peti na svetu.što se tiče stojkovića ,prodanoj duši i treba zviždati.možda ima fudbalske ali svakako ne ljudske kvalitete.i ne vidim zašto smo se brukali u južnoj africi.izgubili smo bez veze od jake gane,tukli nemce posle 43 godine,a protiv australije nam jednostavno nije bilo suđeno, jer ne pamtim kada smo nekog tako nadigrali a izgubili utakmicu.najzad tu smo i pokradeni jer nam nije sviran klasičan penal a sa 2:2 bi išli dalje.brukanje je nastupilo kasnije protiv estonije,slovenije,makedonije,jermenije...

Lalatovic

pre 9 godina

Ako su gradjani srbije zadovoljni rezultatima reprezentacije i rezultatima sampiona srbije u evropi, onda i ne treba da nam bude bolje... Dokle god se vodite tom racunicom, nema napretka.


TOLE ODLAZI!

Nesha

pre 9 godina

Da su sada svi pametni i da niko ne odigra vise ni jednu utakmicu do kraja. Ali zavadi pa vladaj taktika je oduvek davala rezultata pa ce tako biti i ovaj put. Na zalost.

Alexa

pre 9 godina

Dakle pomirila se Zvezda s tim da se drzavni projekat Zvezda sampion u fudbalu ne moze realizovati. Kada su bili na -1 onda Tole i nije ni za sta bio kriv a sada na -5 kriv Tole i sudije. Zvezda sa 50 miliona evra duga dovede 7 pojacanja, Partizan proda 2 kljucna igraca a ipak mu se smesi titula. Evo shvario sam da ne smem u komentaru ni slovo o nasem vodji kako bi uopste komentar prosao cenzuru, pa ovom prilikom nista na tu temu. Uzivajte u tituli u kosarci a unapred moje cestitke i na tituli u prvenstvu Srbije koju cekate 17 godina a taj isti projekat u fudbalu ne moze da vam prodje. Naravno ko bi bio kriv nego Tole.

Dva penala, dve odbrane

pre 9 godina

"odgovor Zvezdi na kraju sezone"

na kraju sezone, ali sledece, hahahahahaha. Samo tako Tole. Posle prethodne sezone i onih svih penala za Zvezdu, vise ne postoji moralni kategorija-sramota

istina boli

pre 9 godina

Čovek koji je POTPUNO uništio srpski fudbal a grobari ga podržavaju... Pa se posle neko pita kako osvajaju titule. Mateus je to najbolje objasnio. Grobarima je bitnije da uzmu nameštenu titulu nego što je Albanija ispred nas a njihov klub ispada od amatera Šamroka i Tuna. Nisam verovao da im je Zvezda nanela toliko bola u prošlosti i da ih je toliko bolelo što 70 godina žive u njenoj senci ali sad vidim da je istina. Jedino im je postalo bitno da budu ispred nje, makar nelegalno. Tole im je to omogućio i sad lepo i njima i njemu a za srpski fudbal ko te pita. Važno se leče višedecenijske frustracije.

sasa

pre 9 godina

FSS treba da podnese ostavke zbog celokupnog stanja u fudbalu a pre svega zbog reprezentacije koja nema uspeha od 2010 i smene Antica i da se zapitaju zasto se bojkotuje reprezentacija od strane igraca i publike a onda sve ostalo...

slobinator

pre 9 godina

kako da ne.za neuspehe reprenzetacije je kriva zvezda,a trenutno u reprenzetaciji 10 bivših grobara.kada je zvezda bila jaka i u reprenzetaciji igrali njeni igrači bili smo peti na svetu.što se tiče stojkovića ,prodanoj duši i treba zviždati.možda ima fudbalske ali svakako ne ljudske kvalitete.i ne vidim zašto smo se brukali u južnoj africi.izgubili smo bez veze od jake gane,tukli nemce posle 43 godine,a protiv australije nam jednostavno nije bilo suđeno, jer ne pamtim kada smo nekog tako nadigrali a izgubili utakmicu.najzad tu smo i pokradeni jer nam nije sviran klasičan penal a sa 2:2 bi išli dalje.brukanje je nastupilo kasnije protiv estonije,slovenije,makedonije,jermenije...

Марко

pre 9 godina

Једва чекам да видим један извештај о невероватним успесима Толетове репрезентације. Импресиониран сам нерешеним резултатом против Јерменије и фијаском против Данске у Београду. Стекао је Толе поверење у финалу купа 2008. Показао је тада своју моћ.

Novosadjanin.

pre 9 godina

701V,


jesi nekad cuo za komandnu odgovornost? Jesi nekad cuo za bilo kakvu odgovornost? Jesi cuo da riba smrdi od glave? Po tvom principu bi i moja baba mogla da bude na mestu Karadzica. To sto je on uradio moglo je dete od 7 god. Dobio sredstva od Uefa i sagradio to u Pazovi. Dobio sredstva od Uefa i zamenio travu na stadionu... Da, igraci igraju ali on bira selektora svih selekcija, prakticno nam taj covek kroji sudbinu celokupnog fudbala za jako dug vremenski period. Tesko da ti mozes da razumes to. Nemci su 1998 krenuli u reorganizaciju na svim nivoima, 16 god kasnije ubiraju plodove. Karadzic je sahranio nas fudbal na jako dug vremenski period.

slobinator

pre 9 godina

čovek je oterao antića sa kojim smo poslednji put bili na završnici nekog velikog takmičenja,a posle toga je izgubio spor na sudu i oštetio savez za milionsku svotu novca.čovek se sprda sa svima u srbiji,a reprenzetacija u konkurenciji albanije i jermenije ne može da se plasira čak ni u baraž kvalifikacija za prvenstvo evrope.pre pet godina je nacionalni tim bio 15.na listi fifa,sada je 44.žrtvovao je fudbalske legende pižona i mihajlovića na mestu selektora,a druloviću nije pružio šansu već je na mesto selektora doveo nezainteresovanog advokata.velika većina šampionata srbije od kada je on na čelu saveza ima senku sumnje kada je u pitanju regularnost.na mesto predsednika saveza došao je sa mesta predsednika partizana.u tih 8 godina partizan je uzeo 7 titula.koincidencija ili nešto drugo?najzad čovek ima 75 godina.radni čovek sa 65 odlazi u penziju.to su sve argumenti za odlazak ovog čoveka sa funkcije.veoleo bih da neko može da kaže koji su to argumenti za ostanak?

Nikad kao Bane...

pre 9 godina

Da se malo podsetimo, da ne bi 1000 puta izrecena laz postala istina: na SP 2010. iako je Antic bio selektor smo se uglavnom brukali, osim pobede nad Nemackom, za koju je jedan od najzasluznijih bio golman Stojkovic. Odnos prema reprezentaciji je i pored toga bio solidan, a urusen je ne kada je otisao Antic nego kada su neki kriminalci pomognuti celnicima jednog kluba odlucili da zbog prelaska tog istog Stojkovica u Partizan zvizde sopstvenoj reprezentaciji na stadionu, pa cak i pokusaju fizicki da likvidiraju reprezentativnog golmana. Naravno da se to odrazilo na atmosferu u reprezentaciji i odnos igraca prema igri. Napravljen je i incident u Djenovi koji je prakticno eliminisao reprezentaciju. Stojkovic je, ispostavilo se, bio samo zgodan povod zbog svoje kontroverzne odluke, a pravi razlog su bili visegodisnji neuspesi jednog kluba predvodjenog nesposobnom i korumpiranom upravom, koja je za svoje neuspehe zelela da okrivi FSS, pa makar i po cenu unistenja reprezentacije...

701V

pre 9 godina

Kakve vi glupe primere dajete i kakvim glupim logikama se vodite. Reprezentacija Bosne je sjajno igrala poslednjih pet godina i ako su im klubovi marginalni, ne znam na osnovu cega povezujete te stvari sa njim. Covek se bori koliko moze, ulaze u infrastrukturu stadiona sirom Srbije. Partizan je dobio travu, zvezda, Borac, Pazar, Jagodina, reflektore. Metalac i Nis prelepe stadione, kuca fudbala je izgradjena. Zahvaljujuci tom Toletu i njegovom dobrom odnosu sa Platinijem nismo izbaceni iz kvalifikacija za EP., a znate dobro sta smo uradili i kakvu smo sliku poslali u svet. Vidite li vi kakvi ga likovi ruse? Meni je to dovoljno da budem protiv. Sto se tice igara reprezentacije, pa ne moze on da igra umesto njih, ti momci boravak u nacionalnoj selekciji shvataju kao odmor od klupskih obaveza.

701V

pre 9 godina

@Novosadjanin
Vidi brate, ne dobijam ja platu da pisem ovako, ovo je moje misljenje. Ne branim ga zato sto ga volim, vec pokusavam racionalno da sagledam stvari. Kazes da je sahranio nas fudbal, a ne kazes u kakvom ga je stanju zatekao. Na sta nam je licila liga, beogradske oranice bez tribina bile su popriste prvoligaskih duela. Seti se, Milicionara, Zeleznika, Bezanije,Hajduka...... Pogledaj ove sto ga ruse i reci da verujes u njihove dobre namere.

udbaski klub bruka Srbije

pre 9 godina

@Slobinator
Peti na svetu smo bili kao druga drzava a standardni je bio samo Piksi.A tvoj tim je negde oko 280 mesta u Evropi.Pirlo je igrao u tri najveca italijanska kluba pa niko nije pokusao da ga ubije,niti mu je neko zvizdao.Udbaski klub snosi vecu odgovornost za neuspehe od Karadzica.Sedi jedan.

pedja_71

pre 9 godina

(Alexa, 05. maj 2015 18:18)

Kako sad to? Cele godine ste naricali zbog sigurne Zvezdine titule, a sad "ne može da prođe".
Ograđujem se od svih njuški koje upravljaju FKCZ, ali vi ste ipak presmešni alibi navijači.

Za Toleta-Tita nemam komentara, čovek je neuništiv, zaista.

Nikad kao Bane...

pre 9 godina

@slobinator: prodana dusa je onaj ko izda saradnike i stane na stranu coveka koji je za njega rekao da je neko ko gazi po lesevima sa osmehom na licu, a ne profesionalni sportista koji odradjuje ugovore da sa 60 ne bi bio sirotinja... Ne moze Stojkovic da uzme sebi procenat kao koordinator za jug Srbije. A i sto niste vi platili Stojkovica? Milion duga vise-manje, kao da cete bilo sta od toga morati da vratite... A da, sad se setih, nije se tad znalo da ne mora da se vrati. Bilo je to u onoj nazadnoj Srbiji u kojoj su zagrebacki klubovi igrali LS i Final 4, a Bajko nije imao para za tortu sa izbornim brojem 1, bio skup marcipan...

op trt gevezen zajn

pre 9 godina

kao odgovor im pošalji ovaj link

http://www.sportske.net/vest/domaci-fudbal/rezime-sezone-veciti-i-sudijske-greske-223801.html

pa nek objasne na osnovu čega su nezadovoljni sa sudijama

Luka

pre 9 godina

Kakav obraz treba imati pa sa poternica izigravati borce za poštenje i spas srpskog fudbala, i to svega nedelju dana nakon što im je poklonjen bod u derbiju...

Dragi

pre 9 godina

Nemam nameru da branim Toleta, ali taj isti Terzić je pobegao u inostranstvo, iako je bio na funkciji predsednika FS i sada on se sada pošteno bori za spas srpskog fudbala.