Ponedeljak, 27.04.2015.

11:35

Kako je Radonjić smirivao navijače?

Trener Crvene zvezde Dejan Radonjić poznat je po svojim “šetnjama“ duž linije tokom utakmica, kao i izraženoj neverbalnoj komunikaciji.

Izvor: SO

Kako je Radonjiæ smirivao navijaèe? IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

72 Komentari

Sortiraj po:

prekomoracanin

pre 8 godina

kad je dosao u cz pljuvali ste ga a sad imamo i "dnevnu dozu radonje" !slusaj vamo, dobili ste i imate izuzetnog trenera i tacka. ono sto je vujosevic u partizan radonjic ce postati u zvezdi.

dralle

pre 8 godina

Po komentarima pantelija ne možeš ni od pre pet utakmica a sutra počinje novo pljuvanje i njih i Radonjića. To pokazuje PREFINJEN UKUS najboljih navijača. Ima se može se!
(Nemam pojma, samo gledam, 27. april 2015 17:50)
Ti nemaš koga da gledaš od svojih, pa kod drugih tražiš utehu.
ŽAo mi je što dugo nećeš naći utehu.

Kapetanović????
Uskoro i VAnja?
Milutinov se prodaje iii ostaje vam samo Tepic, dulo i dalo.
Znači ipak ćeš morati da gledaš ZVEZDU,EVRPOSKI TIM !!!

kAlcokera

pre 8 godina

na 1.4 se masi bacanje , ali kad je manje od tri razlike.
radonjic ispada smesan jer je ovde sve bilo gotovo
minimalno vreme zA šut posle promasenogg bacanja je 1.6 ako se ne varam

Nemam pojma, samo gledam

pre 8 godina

@ "Da li neko moze da prepozna Mitrovica i Dzenkinsa sa pocetka godine i sada?"

Po komentarima pantelija ne možeš ni od pre pet utakmica a sutra počinje novo pljuvanje i njih i Radonjića. To pokazuje PREFINJEN UKUS najboljih navijača. Ima se može se!

milan

pre 8 godina

vrlo temeljan i inteligentan trener, kad se povuku zeljko i pre svih Duda eto za 6 godina najboljeg trenera....za pocetnika uz sve greske koje nesumnjivo pravi , fantastican je

Zlatko

pre 8 godina

Kosarku gledam vise od 20 godina i nikada ovako nesto nisam video. Detaljisega bas ali mu promacinju krupne stvari (Ludilo, 27. april 2015 11:43)

Promacinju? Sinak, da batalis gledanje kosarke i malo da gledas gramatiku.

gledalac

pre 8 godina

(Novosadjanin., 27. april 2015 12:52)

Potpisujem sve što si rekao.
Uz dodatak da se ne smeju zaboraviti ni odbrambeni kvaliteti Jovića i Cirbesa (pogledati treću utakmicu sa Partizanom i njegova istrčavanja na pik)

E

pre 8 godina

(Miki, 27. april 2015 12:42)

Svaka cast za komentar a pozdravaljam i obozavace Radonje mi imamo ubedljivo najjaci tim u ABA a gospodin je umalo izgubio i polufinale a umalo i obe finalne svojim greskama...kada se neko potpise sa pravi a ne placeni navijac i to radi cele godine ja samo pitam kazu da sns botovi imaju sendvic i tisucu i po pretpostavljam da Covicevi imaju dva sendvica

nnnn

pre 8 godina

gle ovog :D kada je 3+ na 1,4 treba namerno slobodno da se promasi :D a sta ako ti da od kosa??? a jesi ramisljao ako na 1,4 das i bude 4+ ti ako dobijes trojku pobedio si 1+??? ne blamiraj se :D

Zee

pre 8 godina

Kada je +3 na 1,4 sekunde pre kraja, slobodno bacanje treba da se namerno promaši
(fghdf, 27. april 2015 13:24)

Ili se da koš pa ti je svejedno šta će protivnik da uradi jer obrni/okreni dobijaš meč.

ZvezdaSrbijaNikadJugoslavija

pre 8 godina

Kada je +3 na 1,4 sekunde pre kraja, slobodno bacanje treba da se namerno promaši (fghdf, 27. april 2015 13:24)

Koja ti je to logika. Namerno promasi, lopta padne u ruke igracu i on da kos preko pola. A ovako na 4 razlike mogu i da daju al to je sve.

Anamneza kvarnoće

pre 8 godina

Prvih 10 godina je teško a posle navikneš da uvek ima mladih koji tek pristižu. Kulturu da ćutiš i protivniku, mnogi ne nauče nikad, to im je u genima. Ili navijaju za NEKOG DRUGOG!

veliki strumf

pre 8 godina

@fghdf Zasto, da slucajno ne bi postigli cetvorku? Na +2 treba da se promasi namerno, jer su sanse da se ubaci trojka posle skoka i hvatanja lopte merljive promilima. Ako imas +3 ubacis za +4, i sigurno dobijes mec.

Zee

pre 8 godina

(Miki, 27. april 2015 12:42)

A ja baš i nisam siguran. Odlika svih ekipa Vlade Vukoičića je da se raspadnu pred kraj sezone a samim pregledom ekipa koje je vodio vidimo da mu biografija i nije nešto toliko impresivna, posle Zvezde trenirao je MZT a sada je čini mi se u Libanu, nemoguće da baš nijedan klub ne prepoznaje njegove kvalitete. Đurović je bio trener u nekom prošlom veku još a toliko hvaljeni Maljković je ostao zarobljen u nekoj prevaziđenoj košarci. Što se mene tiče Radonjić treba da ostane na klupu dok pokazuje napredak i dok ostvaruje ono što se od njega očekuje što čovek iz sezone u sezonu i radi. Nije to još sve potaman, daleko od toga ali nemojmo tražiti dlaku u jajetu. Svi mi hoćemo i Top8 i F4 ali za to (uprkos Duletovim lupetanjima iz sabranih bajki) pored ipak malo boljih igrača treba i doza sreće. Za sada ide sve kako treba i ne treba biti nezasit u stilu hoćemo sve i odmah jer nas je upravo takvo razmišljanje i dovelo u raspad u kom smo bili celu deceniju.

NS

pre 8 godina

Radonjić je bolji od Dula.Dula su u početku grobari psovali i terali.Oterali ga gde god je bio,osim KKP gde je imao najveće budžete,igrači morali da dolaze u partizan,sudije,političare.

tra

pre 8 godina

@Miki, 27. april 2015 12:42
"Kao navijac Zvezde reci cu ono sto mislim o Radonjicu od prvog dana...Jako ogranicen trener ali veliki gospodin.Mislim da ne moze nesto mnogo da napreduje sto se tice trenetskog posla i da mu je treniranje kluba kao sto je Zvezda premija(maksimum mu je Buducnost) ali je sto se tice ponasalja za svaku pohvalu...uvek odmeren,kulturan,elokventan,nema bahate i ishitrene odluke i izjave...pravo osvezenje na nasoj trenerskoh sceni.Zelim mu puno uspeha i srece u nekom drugom klubu koji bude trenirao jer ipak snatram da nije za moju Zvezdu.I ove uspehe koje je ostvario,ostvario je uz pomoc izvrsnog tima i njegovog kvaliteta...trener tipa Maljkovic,Vlade Djurovic,pa cak i Vukoicic bi imao za 30-40% bolje rezultate sa ovakvim timom...siguran sam."

Svaka cast na komentaru!Sa svime se slazem,osim sa predlogom za V.Djurovica,ali na zalost,cetvorookom odgovara ovakav trener na koga moze da ima veliki uticaj...

Beoman

pre 8 godina

Radonjic je najbolji trener na Balkanu i pitanje je kad ce zavrsiti u Barci ili Realu, licno bi ga voleo videti u NBA jer covek voli musku igru, brzu kosarku i na misice. Vujosevi i Radonjic su dva trenera top pet u evropi, ali Radonjic nebi trebao da privata ruske klubove jer bi se unesrecio kao Dule dok za grcke nemam reci jer neznam. Napred Radonjicu aj uzmi petorostruku krunu (Kup, regularna senzona jadranske sampion, prvak jadranskog plej ofa, regularni sampion srpske lige za prvaka i nacionalni sampion preko plej ofa/doigravanja. Sledece godine hocemo F4 u evroligi pa da dokazemo shiptarima iz humske "tko" je Crvena Zvezda.

NokiJa

pre 8 godina

Bravo Radonja!
Kada su Turci naucili da se za vreme slobodnih bacanja cuti, ne shvatam zasto mi to ne mozemo da naucimo?
Jos jedna stvar, vezano za Radonju:
Na drugoj utakmici protiv KKP decko pored mene je konstantno pljuvao Radonju na zagrevanju ekipa.Na sebi je imao kosarkaski dres KKCZ.
Pitao sam momka sledece,a to pitam i sve vas:
KOG TRENERA DOVESTI UMESTO RADONJE U CENOVNOM RANGU DO 500.000e?
To je duplo veca cifra od one koju Radonja prima.
Uslovi su jasni, da nije grobar(jer grobar nece u KKCZ), da nije u zavadi sa Covicem, i da mu ne smeta blato balkansko?
Momak je zacutao i posle 2min teskog razmisljanja rekao: Jovanovic, Vlada Jovanovic? VLADA JOVANOVIC IZ PARTIZANA??????????
E to su nasi navijaci, to su dezurni pljuvaci, to su oni koji zvizde.

Žeravica

pre 8 godina

Kada je +3 na 1,4 sekunde pre kraja, slobodno bacanje treba da se namerno promaši
(fghdf, 27. april 2015 13:24)

Ma da, velika je greška ako se pogodi ;)
Mogu da daju četvorku i da izjednače.

Ноле

pre 8 godina

Хахахахаха...гробари су баш уплашили наше момке у трећој и четвртој утакмици....а,навијање громко...лопта се чула сваки пут кад удари о паркет...чуо сам да правите хуманитарну утакмицу да се Дулу плати бар једна стипендија !

--#####- Bodibond -#####--

pre 8 godina

Kada je +3 na 1,4 sekunde pre kraja, slobodno bacanje treba da se namerno promaši (fghdf, 27. april 2015 13:24)

Haha, e naucniku vidi se da ti loptu nikad nisi uzeo u ruke.

pravi a ne placeni zvezdas

pre 8 godina

@(miki)

Molim te definisi sta su to bolji rezultati od ovih koji je postigao Radonjic. Da ne aludiras malo na top 8, pa ako se malo razumes u kosarku ( a iz tvog komentara vidim da i nisi neki strucnjak) video bi nivo kosarke koji se tamo igra, a to je dosta veci nego Zvezdin trenutni.Da li je trebalo da se dodatno potrosi u 3 utakmice sa CSKA pa da se tek sada igra polufinale sa Partizanom, ili smatras da smo dovoljno jaki da izbacimo CSKA sa Vukoicicem npr. Pa vidis da su nam igraci iscedjeni i da jedva idu po terenu i pored toga ipak vodimo 2-0 protiv Cedevite.

Strucnjake koje spominjes su trenutnim angazmanom pokazali koliko su za Zvezdu jer i Maljkovic i Vlada Djurovic ne rade nigde vec godinama. Vukoicic je trenutno trener u nekoj zabiti u Bugarskoj.

Zvezda je u ovoj sezoni odigrala 61 mec ima skor 44-17 i ima jos 18 utakmica da odigra., sto znaci da ce izaci na nivo NBA lige po broju zvanicnih utakmica. KK je zacrtao pocetkom godine ciljeve i ostvarila je sve zacrtano, ostalo su jos dva ABA LIGA TROFEJ I KLS trofej, najvazniji ciljevi su ostvareni TOP 16 i EL za sledecu sezonu. Imaj respekt prema treneru koji je te ciljeve ostvario tako da nijedan trener ne bi mogao da ostvari vise od onoga sto je klub zacrtao, a pri tom je taj isti trener svojim trenenzima i planom igre stvorio MVP evrolige i najboljeg asistenta EL.

PODRSKA RADONJICU I EKIPI PROTIV DEZURNIH PLJUVACA

bezveze

pre 8 godina

Nisam odusevljen Radonjicem ni malo, i ne smatram ga nekim strucnjakom. A da je cilj postigao, jeste svaka cast. Da ponude boljeg trenera menjao bih ga bez razmisljanja. Nije los, al nije ni dobar...

Za Radonju

pre 8 godina

Pa ako je. Hteo je da skine pritisak sa ekipe u kljucnom momentu zavrsnice utakmice. i kao sto vidite, delovalo je.
Tako da... Idemo sada po trofej. :)

mik

pre 8 godina

Ja svima pričam da prilikom izvođenja slobodnih bacanja treba da bude mrtva tišina (naravno kada izvode naši) jer igračima je potrebna koncentracija. A koncentraciju podjednako narušava i zviždanje i aplaudiranje i pevanje. Ko je igrao i trenirao košarku,zna o čemu pričam. Protiv Partizana,drugi meč,neko od naših maši oba bacanja(mislim da je Đenka) jer je cela hala urlala. I na kraju smo i izgubili,a ta dva poena bi možda donela pobedu.

Miki

pre 8 godina

Kao navijac Zvezde reci cu ono sto mislim o Radonjicu od prvog dana...Jako ogranicen trener ali veliki gospodin.Mislim da ne moze nesto mnogo da napreduje sto se tice trenetskog posla i da mu je treniranje kluba kao sto je Zvezda premija(maksimum mu je Buducnost) ali je sto se tice ponasalja za svaku pohvalu...uvek odmeren,kulturan,elokventan,nema bahate i ishitrene odluke i izjave...pravo osvezenje na nasoj trenerskoh sceni.Zelim mu puno uspeha i srece u nekom drugom klubu koji bude trenirao jer ipak snatram da nije za moju Zvezdu.I ove uspehe koje je ostvario,ostvario je uz pomoc izvrsnog tima i njegovog kvaliteta...trener tipa Maljkovic,Vlade Djurovic,pa cak i Vukoicic bi imao za 30-40% bolje rezultate sa ovakvim timom...siguran sam.

Nemanja Petrović

pre 8 godina

hahaha, ja sam oduševljen. Hit, zaista! I dobite Cedevitu za titulu, ove sezone ste je zaslužili. Ja se nadam da će Partizan sledeće godine igrati Evroligu kakva god da bude. Nije lako ostati bez tih utakmica, navikao sam da ih gledam prethodnih 7-8 godina. Pozdrav

--#####- Bodibond -#####--

pre 8 godina

Hahahahaha pantere ne mora da smiruju i utisava, i onako im je atmosfera na utakmicama kao da su u pozoristu... (sasa, 27. april 2015 11:45)

Utisali smo vas mi za narednih 25-30 godina.

Dk

pre 8 godina

Nije ih on smirivao da ne baksuziraju pobedu, nego da zavežu u momentu kad njihov igrač izvodi slobodna bacanja za pobedu. I pre toga su tokom utakmice pravili najveću buku kada su jenkins i društvo izvodili slobodna bacanja. U jednom slučaju su napravili erupciju u momentu izbačaja lopte. I naravno da je slobodno bacanje promašeno. Ali, to se već provlači čitavu sezonu, pogotovu u Evroligi i u utakmicama koje je zvezda tesno izgubila, a promašila 6-10 slobodnih bacanja.

Super potez radonjica, medjutim trebalo bi da se to košarkaškim slepcima nepismenim i rečima kaže na konferenciji za stampu. I na ovom se vidi da su zvezdini navijači ili neznalice ili fudbalski navijači koji ne poznaju košarku. Partizan je tu svetlosnim godinama udaljen od Zvezde.

iznogud

pre 8 godina

Miki lupetas ko Maksim po diviziji. Radonjic je veliki trener, dokazao je rezultatima prosle, a posebno ove sezone. Ne znam sta je potrebno da covek uradi? Imao je u Aba ligi dva poraza i sve pobede, ako racunamo plej of i tu jos jedan poraz. U EL postavio rekord za klubove sa ovih prostora po broju pobeda u grupnim fazama. Plasirali se u top 16 kao drugi u grupi. Pobedili makabi aktuelnog prvaka evrope i pantinaikos, veliki veliki klub. Napravio od Marijanovica igracinu (kako je igrao kad je dosao? nije znao gde je, a sad?) kao i od Mitrovica. Od Tejica takodje pravi odlicnog igraca...Idi bre leci svoje frustracije negde drugo a ne preko Zvezde i Radonjica.

nyk

pre 8 godina

Jos jedan pokazatelj da zvezda nema kosarkasku publiku... Dodju ovi sa marakane, veze sa navijanjem nemaju, ne znaju kad da zacute, kad da pevaju, kada da aplaudiraju, a kada da zvizde....

Novosadjanin.

pre 8 godina

Mali osvrt na dve godine koje smo proveli zajedno sa Radonjicem. Ocigledno je neko vrlo inteligentan pre dve godine shvatio da jedino trener ovakvog tipa moze da se nosi sa Vujosevicem kada dodju odlucujuce utakmice. Radonja je neko ko insistira na cvrstoj igri i jakoj fizickoj odbrani, svemu onom sto nikako ne odgovara Vujosevicu. Da smo kojim slucajem prosle godine umesto Radenovica doveli Kalinica, sada bi imali i jos jednu ABA ligu. Radonja je ukapirao sta nam treba da nam vise Dulo sa svojim batinasima ne pravi problem : Jos veci batinasi u pozitivnom smislu, igraci koji ce da kidaju u odbrani na Pavlovicu, Milosavljevicu... Kalinic, Lazic, Blazic, Dzenkins, Dangubic su fatasticni odbranbeni igraci i atletski prespremni, Dulo nije navikao na to, kao sto nije navikao da igra sa 10-11 igraca u rotaciji. Radonjic je jos mlad trener i uci. Pre svega naucio je kada da igraci dostignu vrhunac u formi. Da li neko moze da prepozna Mitrovica i Dzenkinsa sa pocetka godine i sada? Ne moze niko. Dangubic je napredovao, mozda ne toliko koliko smo ocekivali, ali slicna prica ce biti kao i sa Mitrom, sledece sezone Danguba ce da kida (setimo se da je imao problema sa povredom, propustio pripreme). Obozavam Jaku Blazica, ali mislim da je vreme da ode pre svega zbog motivacije (spominje se da ga zeli Unikaha uz obestecenje). Vreme je da se oproba u inostranstvu. Jako bih voleo da ostene Dzenkins. Sada CZ nece imati problem da dovede kvalitetne strance za pristojne pare.

Drobnjak iz auta, gepekovanje, otimanje ...

pre 8 godina

Uzmi pehar Radonja, Radonja ... I sada ima puno onih koji sumnjaju, i zeleli bi neko zvucnije ime za trenera, ali budimo realni, zasluzio si da ostanes, i nadam se da ce sledeca sezona biti jos bolja ...

--#####- Bodibond -#####--

pre 8 godina

hahaha, ja sam oduševljen. Hit, zaista! I dobite Cedevitu za titulu, ove sezone ste je zaslužili. Ja se nadam da će Partizan sledeće godine igrati Evroligu kakva god da bude. Nije lako ostati bez tih utakmica, navikao sam da ih gledam prethodnih 7-8 godina. Pozdrav (Nemanja Petrović, 27. april 2015 12:27

Slobodno kazi ,,sledece sezone", ,, za nekoliko godina" nemoj da ti je neprijatno. Mi te komplekse nismo imali nikad, slobodno necemo da te zezamo.

pravi a ne placeni zvezdas

pre 8 godina

@(miki)

Molim te definisi sta su to bolji rezultati od ovih koji je postigao Radonjic. Da ne aludiras malo na top 8, pa ako se malo razumes u kosarku ( a iz tvog komentara vidim da i nisi neki strucnjak) video bi nivo kosarke koji se tamo igra, a to je dosta veci nego Zvezdin trenutni.Da li je trebalo da se dodatno potrosi u 3 utakmice sa CSKA pa da se tek sada igra polufinale sa Partizanom, ili smatras da smo dovoljno jaki da izbacimo CSKA sa Vukoicicem npr. Pa vidis da su nam igraci iscedjeni i da jedva idu po terenu i pored toga ipak vodimo 2-0 protiv Cedevite.

Strucnjake koje spominjes su trenutnim angazmanom pokazali koliko su za Zvezdu jer i Maljkovic i Vlada Djurovic ne rade nigde vec godinama. Vukoicic je trenutno trener u nekoj zabiti u Bugarskoj.

Zvezda je u ovoj sezoni odigrala 61 mec ima skor 44-17 i ima jos 18 utakmica da odigra., sto znaci da ce izaci na nivo NBA lige po broju zvanicnih utakmica. KK je zacrtao pocetkom godine ciljeve i ostvarila je sve zacrtano, ostalo su jos dva ABA LIGA TROFEJ I KLS trofej, najvazniji ciljevi su ostvareni TOP 16 i EL za sledecu sezonu. Imaj respekt prema treneru koji je te ciljeve ostvario tako da nijedan trener ne bi mogao da ostvari vise od onoga sto je klub zacrtao, a pri tom je taj isti trener svojim trenenzima i planom igre stvorio MVP evrolige i najboljeg asistenta EL.

PODRSKA RADONJICU I EKIPI PROTIV DEZURNIH PLJUVACA

--#####- Bodibond -#####--

pre 8 godina

Hahahahaha pantere ne mora da smiruju i utisava, i onako im je atmosfera na utakmicama kao da su u pozoristu... (sasa, 27. april 2015 11:45)

Utisali smo vas mi za narednih 25-30 godina.

Drobnjak iz auta, gepekovanje, otimanje ...

pre 8 godina

Uzmi pehar Radonja, Radonja ... I sada ima puno onih koji sumnjaju, i zeleli bi neko zvucnije ime za trenera, ali budimo realni, zasluzio si da ostanes, i nadam se da ce sledeca sezona biti jos bolja ...

ZvezdaSrbijaNikadJugoslavija

pre 8 godina

Kada je +3 na 1,4 sekunde pre kraja, slobodno bacanje treba da se namerno promaši (fghdf, 27. april 2015 13:24)

Koja ti je to logika. Namerno promasi, lopta padne u ruke igracu i on da kos preko pola. A ovako na 4 razlike mogu i da daju al to je sve.

iznogud

pre 8 godina

Miki lupetas ko Maksim po diviziji. Radonjic je veliki trener, dokazao je rezultatima prosle, a posebno ove sezone. Ne znam sta je potrebno da covek uradi? Imao je u Aba ligi dva poraza i sve pobede, ako racunamo plej of i tu jos jedan poraz. U EL postavio rekord za klubove sa ovih prostora po broju pobeda u grupnim fazama. Plasirali se u top 16 kao drugi u grupi. Pobedili makabi aktuelnog prvaka evrope i pantinaikos, veliki veliki klub. Napravio od Marijanovica igracinu (kako je igrao kad je dosao? nije znao gde je, a sad?) kao i od Mitrovica. Od Tejica takodje pravi odlicnog igraca...Idi bre leci svoje frustracije negde drugo a ne preko Zvezde i Radonjica.

nnnn

pre 8 godina

gle ovog :D kada je 3+ na 1,4 treba namerno slobodno da se promasi :D a sta ako ti da od kosa??? a jesi ramisljao ako na 1,4 das i bude 4+ ti ako dobijes trojku pobedio si 1+??? ne blamiraj se :D

mik

pre 8 godina

Ja svima pričam da prilikom izvođenja slobodnih bacanja treba da bude mrtva tišina (naravno kada izvode naši) jer igračima je potrebna koncentracija. A koncentraciju podjednako narušava i zviždanje i aplaudiranje i pevanje. Ko je igrao i trenirao košarku,zna o čemu pričam. Protiv Partizana,drugi meč,neko od naših maši oba bacanja(mislim da je Đenka) jer je cela hala urlala. I na kraju smo i izgubili,a ta dva poena bi možda donela pobedu.

Novosadjanin.

pre 8 godina

Mali osvrt na dve godine koje smo proveli zajedno sa Radonjicem. Ocigledno je neko vrlo inteligentan pre dve godine shvatio da jedino trener ovakvog tipa moze da se nosi sa Vujosevicem kada dodju odlucujuce utakmice. Radonja je neko ko insistira na cvrstoj igri i jakoj fizickoj odbrani, svemu onom sto nikako ne odgovara Vujosevicu. Da smo kojim slucajem prosle godine umesto Radenovica doveli Kalinica, sada bi imali i jos jednu ABA ligu. Radonja je ukapirao sta nam treba da nam vise Dulo sa svojim batinasima ne pravi problem : Jos veci batinasi u pozitivnom smislu, igraci koji ce da kidaju u odbrani na Pavlovicu, Milosavljevicu... Kalinic, Lazic, Blazic, Dzenkins, Dangubic su fatasticni odbranbeni igraci i atletski prespremni, Dulo nije navikao na to, kao sto nije navikao da igra sa 10-11 igraca u rotaciji. Radonjic je jos mlad trener i uci. Pre svega naucio je kada da igraci dostignu vrhunac u formi. Da li neko moze da prepozna Mitrovica i Dzenkinsa sa pocetka godine i sada? Ne moze niko. Dangubic je napredovao, mozda ne toliko koliko smo ocekivali, ali slicna prica ce biti kao i sa Mitrom, sledece sezone Danguba ce da kida (setimo se da je imao problema sa povredom, propustio pripreme). Obozavam Jaku Blazica, ali mislim da je vreme da ode pre svega zbog motivacije (spominje se da ga zeli Unikaha uz obestecenje). Vreme je da se oproba u inostranstvu. Jako bih voleo da ostene Dzenkins. Sada CZ nece imati problem da dovede kvalitetne strance za pristojne pare.

NokiJa

pre 8 godina

Bravo Radonja!
Kada su Turci naucili da se za vreme slobodnih bacanja cuti, ne shvatam zasto mi to ne mozemo da naucimo?
Jos jedna stvar, vezano za Radonju:
Na drugoj utakmici protiv KKP decko pored mene je konstantno pljuvao Radonju na zagrevanju ekipa.Na sebi je imao kosarkaski dres KKCZ.
Pitao sam momka sledece,a to pitam i sve vas:
KOG TRENERA DOVESTI UMESTO RADONJE U CENOVNOM RANGU DO 500.000e?
To je duplo veca cifra od one koju Radonja prima.
Uslovi su jasni, da nije grobar(jer grobar nece u KKCZ), da nije u zavadi sa Covicem, i da mu ne smeta blato balkansko?
Momak je zacutao i posle 2min teskog razmisljanja rekao: Jovanovic, Vlada Jovanovic? VLADA JOVANOVIC IZ PARTIZANA??????????
E to su nasi navijaci, to su dezurni pljuvaci, to su oni koji zvizde.

Zee

pre 8 godina

(Miki, 27. april 2015 12:42)

A ja baš i nisam siguran. Odlika svih ekipa Vlade Vukoičića je da se raspadnu pred kraj sezone a samim pregledom ekipa koje je vodio vidimo da mu biografija i nije nešto toliko impresivna, posle Zvezde trenirao je MZT a sada je čini mi se u Libanu, nemoguće da baš nijedan klub ne prepoznaje njegove kvalitete. Đurović je bio trener u nekom prošlom veku još a toliko hvaljeni Maljković je ostao zarobljen u nekoj prevaziđenoj košarci. Što se mene tiče Radonjić treba da ostane na klupu dok pokazuje napredak i dok ostvaruje ono što se od njega očekuje što čovek iz sezone u sezonu i radi. Nije to još sve potaman, daleko od toga ali nemojmo tražiti dlaku u jajetu. Svi mi hoćemo i Top8 i F4 ali za to (uprkos Duletovim lupetanjima iz sabranih bajki) pored ipak malo boljih igrača treba i doza sreće. Za sada ide sve kako treba i ne treba biti nezasit u stilu hoćemo sve i odmah jer nas je upravo takvo razmišljanje i dovelo u raspad u kom smo bili celu deceniju.

Ноле

pre 8 godina

Хахахахаха...гробари су баш уплашили наше момке у трећој и четвртој утакмици....а,навијање громко...лопта се чула сваки пут кад удари о паркет...чуо сам да правите хуманитарну утакмицу да се Дулу плати бар једна стипендија !

Žeravica

pre 8 godina

Kada je +3 na 1,4 sekunde pre kraja, slobodno bacanje treba da se namerno promaši
(fghdf, 27. april 2015 13:24)

Ma da, velika je greška ako se pogodi ;)
Mogu da daju četvorku i da izjednače.

Dk

pre 8 godina

Nije ih on smirivao da ne baksuziraju pobedu, nego da zavežu u momentu kad njihov igrač izvodi slobodna bacanja za pobedu. I pre toga su tokom utakmice pravili najveću buku kada su jenkins i društvo izvodili slobodna bacanja. U jednom slučaju su napravili erupciju u momentu izbačaja lopte. I naravno da je slobodno bacanje promašeno. Ali, to se već provlači čitavu sezonu, pogotovu u Evroligi i u utakmicama koje je zvezda tesno izgubila, a promašila 6-10 slobodnih bacanja.

Super potez radonjica, medjutim trebalo bi da se to košarkaškim slepcima nepismenim i rečima kaže na konferenciji za stampu. I na ovom se vidi da su zvezdini navijači ili neznalice ili fudbalski navijači koji ne poznaju košarku. Partizan je tu svetlosnim godinama udaljen od Zvezde.

Zee

pre 8 godina

Kada je +3 na 1,4 sekunde pre kraja, slobodno bacanje treba da se namerno promaši
(fghdf, 27. april 2015 13:24)

Ili se da koš pa ti je svejedno šta će protivnik da uradi jer obrni/okreni dobijaš meč.

--#####- Bodibond -#####--

pre 8 godina

hahaha, ja sam oduševljen. Hit, zaista! I dobite Cedevitu za titulu, ove sezone ste je zaslužili. Ja se nadam da će Partizan sledeće godine igrati Evroligu kakva god da bude. Nije lako ostati bez tih utakmica, navikao sam da ih gledam prethodnih 7-8 godina. Pozdrav (Nemanja Petrović, 27. april 2015 12:27

Slobodno kazi ,,sledece sezone", ,, za nekoliko godina" nemoj da ti je neprijatno. Mi te komplekse nismo imali nikad, slobodno necemo da te zezamo.

--#####- Bodibond -#####--

pre 8 godina

Kada je +3 na 1,4 sekunde pre kraja, slobodno bacanje treba da se namerno promaši (fghdf, 27. april 2015 13:24)

Haha, e naucniku vidi se da ti loptu nikad nisi uzeo u ruke.

NS

pre 8 godina

Radonjić je bolji od Dula.Dula su u početku grobari psovali i terali.Oterali ga gde god je bio,osim KKP gde je imao najveće budžete,igrači morali da dolaze u partizan,sudije,političare.

gledalac

pre 8 godina

(Novosadjanin., 27. april 2015 12:52)

Potpisujem sve što si rekao.
Uz dodatak da se ne smeju zaboraviti ni odbrambeni kvaliteti Jovića i Cirbesa (pogledati treću utakmicu sa Partizanom i njegova istrčavanja na pik)

Zlatko

pre 8 godina

Kosarku gledam vise od 20 godina i nikada ovako nesto nisam video. Detaljisega bas ali mu promacinju krupne stvari (Ludilo, 27. april 2015 11:43)

Promacinju? Sinak, da batalis gledanje kosarke i malo da gledas gramatiku.

Miki

pre 8 godina

Kao navijac Zvezde reci cu ono sto mislim o Radonjicu od prvog dana...Jako ogranicen trener ali veliki gospodin.Mislim da ne moze nesto mnogo da napreduje sto se tice trenetskog posla i da mu je treniranje kluba kao sto je Zvezda premija(maksimum mu je Buducnost) ali je sto se tice ponasalja za svaku pohvalu...uvek odmeren,kulturan,elokventan,nema bahate i ishitrene odluke i izjave...pravo osvezenje na nasoj trenerskoh sceni.Zelim mu puno uspeha i srece u nekom drugom klubu koji bude trenirao jer ipak snatram da nije za moju Zvezdu.I ove uspehe koje je ostvario,ostvario je uz pomoc izvrsnog tima i njegovog kvaliteta...trener tipa Maljkovic,Vlade Djurovic,pa cak i Vukoicic bi imao za 30-40% bolje rezultate sa ovakvim timom...siguran sam.

veliki strumf

pre 8 godina

@fghdf Zasto, da slucajno ne bi postigli cetvorku? Na +2 treba da se promasi namerno, jer su sanse da se ubaci trojka posle skoka i hvatanja lopte merljive promilima. Ako imas +3 ubacis za +4, i sigurno dobijes mec.

nyk

pre 8 godina

Jos jedan pokazatelj da zvezda nema kosarkasku publiku... Dodju ovi sa marakane, veze sa navijanjem nemaju, ne znaju kad da zacute, kad da pevaju, kada da aplaudiraju, a kada da zvizde....

Beoman

pre 8 godina

Radonjic je najbolji trener na Balkanu i pitanje je kad ce zavrsiti u Barci ili Realu, licno bi ga voleo videti u NBA jer covek voli musku igru, brzu kosarku i na misice. Vujosevi i Radonjic su dva trenera top pet u evropi, ali Radonjic nebi trebao da privata ruske klubove jer bi se unesrecio kao Dule dok za grcke nemam reci jer neznam. Napred Radonjicu aj uzmi petorostruku krunu (Kup, regularna senzona jadranske sampion, prvak jadranskog plej ofa, regularni sampion srpske lige za prvaka i nacionalni sampion preko plej ofa/doigravanja. Sledece godine hocemo F4 u evroligi pa da dokazemo shiptarima iz humske "tko" je Crvena Zvezda.

Za Radonju

pre 8 godina

Pa ako je. Hteo je da skine pritisak sa ekipe u kljucnom momentu zavrsnice utakmice. i kao sto vidite, delovalo je.
Tako da... Idemo sada po trofej. :)

Nemanja Petrović

pre 8 godina

hahaha, ja sam oduševljen. Hit, zaista! I dobite Cedevitu za titulu, ove sezone ste je zaslužili. Ja se nadam da će Partizan sledeće godine igrati Evroligu kakva god da bude. Nije lako ostati bez tih utakmica, navikao sam da ih gledam prethodnih 7-8 godina. Pozdrav

milan

pre 8 godina

vrlo temeljan i inteligentan trener, kad se povuku zeljko i pre svih Duda eto za 6 godina najboljeg trenera....za pocetnika uz sve greske koje nesumnjivo pravi , fantastican je

dralle

pre 8 godina

Po komentarima pantelija ne možeš ni od pre pet utakmica a sutra počinje novo pljuvanje i njih i Radonjića. To pokazuje PREFINJEN UKUS najboljih navijača. Ima se može se!
(Nemam pojma, samo gledam, 27. april 2015 17:50)
Ti nemaš koga da gledaš od svojih, pa kod drugih tražiš utehu.
ŽAo mi je što dugo nećeš naći utehu.

Kapetanović????
Uskoro i VAnja?
Milutinov se prodaje iii ostaje vam samo Tepic, dulo i dalo.
Znači ipak ćeš morati da gledaš ZVEZDU,EVRPOSKI TIM !!!

bezveze

pre 8 godina

Nisam odusevljen Radonjicem ni malo, i ne smatram ga nekim strucnjakom. A da je cilj postigao, jeste svaka cast. Da ponude boljeg trenera menjao bih ga bez razmisljanja. Nije los, al nije ni dobar...

E

pre 8 godina

(Miki, 27. april 2015 12:42)

Svaka cast za komentar a pozdravaljam i obozavace Radonje mi imamo ubedljivo najjaci tim u ABA a gospodin je umalo izgubio i polufinale a umalo i obe finalne svojim greskama...kada se neko potpise sa pravi a ne placeni navijac i to radi cele godine ja samo pitam kazu da sns botovi imaju sendvic i tisucu i po pretpostavljam da Covicevi imaju dva sendvica

Anamneza kvarnoće

pre 8 godina

Prvih 10 godina je teško a posle navikneš da uvek ima mladih koji tek pristižu. Kulturu da ćutiš i protivniku, mnogi ne nauče nikad, to im je u genima. Ili navijaju za NEKOG DRUGOG!

tra

pre 8 godina

@Miki, 27. april 2015 12:42
"Kao navijac Zvezde reci cu ono sto mislim o Radonjicu od prvog dana...Jako ogranicen trener ali veliki gospodin.Mislim da ne moze nesto mnogo da napreduje sto se tice trenetskog posla i da mu je treniranje kluba kao sto je Zvezda premija(maksimum mu je Buducnost) ali je sto se tice ponasalja za svaku pohvalu...uvek odmeren,kulturan,elokventan,nema bahate i ishitrene odluke i izjave...pravo osvezenje na nasoj trenerskoh sceni.Zelim mu puno uspeha i srece u nekom drugom klubu koji bude trenirao jer ipak snatram da nije za moju Zvezdu.I ove uspehe koje je ostvario,ostvario je uz pomoc izvrsnog tima i njegovog kvaliteta...trener tipa Maljkovic,Vlade Djurovic,pa cak i Vukoicic bi imao za 30-40% bolje rezultate sa ovakvim timom...siguran sam."

Svaka cast na komentaru!Sa svime se slazem,osim sa predlogom za V.Djurovica,ali na zalost,cetvorookom odgovara ovakav trener na koga moze da ima veliki uticaj...

Nemam pojma, samo gledam

pre 8 godina

@ "Da li neko moze da prepozna Mitrovica i Dzenkinsa sa pocetka godine i sada?"

Po komentarima pantelija ne možeš ni od pre pet utakmica a sutra počinje novo pljuvanje i njih i Radonjića. To pokazuje PREFINJEN UKUS najboljih navijača. Ima se može se!

kAlcokera

pre 8 godina

na 1.4 se masi bacanje , ali kad je manje od tri razlike.
radonjic ispada smesan jer je ovde sve bilo gotovo
minimalno vreme zA šut posle promasenogg bacanja je 1.6 ako se ne varam

prekomoracanin

pre 8 godina

kad je dosao u cz pljuvali ste ga a sad imamo i "dnevnu dozu radonje" !slusaj vamo, dobili ste i imate izuzetnog trenera i tacka. ono sto je vujosevic u partizan radonjic ce postati u zvezdi.

Miki

pre 8 godina

Kao navijac Zvezde reci cu ono sto mislim o Radonjicu od prvog dana...Jako ogranicen trener ali veliki gospodin.Mislim da ne moze nesto mnogo da napreduje sto se tice trenetskog posla i da mu je treniranje kluba kao sto je Zvezda premija(maksimum mu je Buducnost) ali je sto se tice ponasalja za svaku pohvalu...uvek odmeren,kulturan,elokventan,nema bahate i ishitrene odluke i izjave...pravo osvezenje na nasoj trenerskoh sceni.Zelim mu puno uspeha i srece u nekom drugom klubu koji bude trenirao jer ipak snatram da nije za moju Zvezdu.I ove uspehe koje je ostvario,ostvario je uz pomoc izvrsnog tima i njegovog kvaliteta...trener tipa Maljkovic,Vlade Djurovic,pa cak i Vukoicic bi imao za 30-40% bolje rezultate sa ovakvim timom...siguran sam.

tra

pre 8 godina

@Miki, 27. april 2015 12:42
"Kao navijac Zvezde reci cu ono sto mislim o Radonjicu od prvog dana...Jako ogranicen trener ali veliki gospodin.Mislim da ne moze nesto mnogo da napreduje sto se tice trenetskog posla i da mu je treniranje kluba kao sto je Zvezda premija(maksimum mu je Buducnost) ali je sto se tice ponasalja za svaku pohvalu...uvek odmeren,kulturan,elokventan,nema bahate i ishitrene odluke i izjave...pravo osvezenje na nasoj trenerskoh sceni.Zelim mu puno uspeha i srece u nekom drugom klubu koji bude trenirao jer ipak snatram da nije za moju Zvezdu.I ove uspehe koje je ostvario,ostvario je uz pomoc izvrsnog tima i njegovog kvaliteta...trener tipa Maljkovic,Vlade Djurovic,pa cak i Vukoicic bi imao za 30-40% bolje rezultate sa ovakvim timom...siguran sam."

Svaka cast na komentaru!Sa svime se slazem,osim sa predlogom za V.Djurovica,ali na zalost,cetvorookom odgovara ovakav trener na koga moze da ima veliki uticaj...

E

pre 8 godina

(Miki, 27. april 2015 12:42)

Svaka cast za komentar a pozdravaljam i obozavace Radonje mi imamo ubedljivo najjaci tim u ABA a gospodin je umalo izgubio i polufinale a umalo i obe finalne svojim greskama...kada se neko potpise sa pravi a ne placeni navijac i to radi cele godine ja samo pitam kazu da sns botovi imaju sendvic i tisucu i po pretpostavljam da Covicevi imaju dva sendvica

nyk

pre 8 godina

Jos jedan pokazatelj da zvezda nema kosarkasku publiku... Dodju ovi sa marakane, veze sa navijanjem nemaju, ne znaju kad da zacute, kad da pevaju, kada da aplaudiraju, a kada da zvizde....

bezveze

pre 8 godina

Nisam odusevljen Radonjicem ni malo, i ne smatram ga nekim strucnjakom. A da je cilj postigao, jeste svaka cast. Da ponude boljeg trenera menjao bih ga bez razmisljanja. Nije los, al nije ni dobar...

Nemanja Petrović

pre 8 godina

hahaha, ja sam oduševljen. Hit, zaista! I dobite Cedevitu za titulu, ove sezone ste je zaslužili. Ja se nadam da će Partizan sledeće godine igrati Evroligu kakva god da bude. Nije lako ostati bez tih utakmica, navikao sam da ih gledam prethodnih 7-8 godina. Pozdrav

kAlcokera

pre 8 godina

na 1.4 se masi bacanje , ali kad je manje od tri razlike.
radonjic ispada smesan jer je ovde sve bilo gotovo
minimalno vreme zA šut posle promasenogg bacanja je 1.6 ako se ne varam

Dk

pre 8 godina

Nije ih on smirivao da ne baksuziraju pobedu, nego da zavežu u momentu kad njihov igrač izvodi slobodna bacanja za pobedu. I pre toga su tokom utakmice pravili najveću buku kada su jenkins i društvo izvodili slobodna bacanja. U jednom slučaju su napravili erupciju u momentu izbačaja lopte. I naravno da je slobodno bacanje promašeno. Ali, to se već provlači čitavu sezonu, pogotovu u Evroligi i u utakmicama koje je zvezda tesno izgubila, a promašila 6-10 slobodnih bacanja.

Super potez radonjica, medjutim trebalo bi da se to košarkaškim slepcima nepismenim i rečima kaže na konferenciji za stampu. I na ovom se vidi da su zvezdini navijači ili neznalice ili fudbalski navijači koji ne poznaju košarku. Partizan je tu svetlosnim godinama udaljen od Zvezde.

Anamneza kvarnoće

pre 8 godina

Prvih 10 godina je teško a posle navikneš da uvek ima mladih koji tek pristižu. Kulturu da ćutiš i protivniku, mnogi ne nauče nikad, to im je u genima. Ili navijaju za NEKOG DRUGOG!

Beoman

pre 8 godina

Radonjic je najbolji trener na Balkanu i pitanje je kad ce zavrsiti u Barci ili Realu, licno bi ga voleo videti u NBA jer covek voli musku igru, brzu kosarku i na misice. Vujosevi i Radonjic su dva trenera top pet u evropi, ali Radonjic nebi trebao da privata ruske klubove jer bi se unesrecio kao Dule dok za grcke nemam reci jer neznam. Napred Radonjicu aj uzmi petorostruku krunu (Kup, regularna senzona jadranske sampion, prvak jadranskog plej ofa, regularni sampion srpske lige za prvaka i nacionalni sampion preko plej ofa/doigravanja. Sledece godine hocemo F4 u evroligi pa da dokazemo shiptarima iz humske "tko" je Crvena Zvezda.

Nemam pojma, samo gledam

pre 8 godina

@ "Da li neko moze da prepozna Mitrovica i Dzenkinsa sa pocetka godine i sada?"

Po komentarima pantelija ne možeš ni od pre pet utakmica a sutra počinje novo pljuvanje i njih i Radonjića. To pokazuje PREFINJEN UKUS najboljih navijača. Ima se može se!

--#####- Bodibond -#####--

pre 8 godina

Hahahahaha pantere ne mora da smiruju i utisava, i onako im je atmosfera na utakmicama kao da su u pozoristu... (sasa, 27. april 2015 11:45)

Utisali smo vas mi za narednih 25-30 godina.

Drobnjak iz auta, gepekovanje, otimanje ...

pre 8 godina

Uzmi pehar Radonja, Radonja ... I sada ima puno onih koji sumnjaju, i zeleli bi neko zvucnije ime za trenera, ali budimo realni, zasluzio si da ostanes, i nadam se da ce sledeca sezona biti jos bolja ...

pravi a ne placeni zvezdas

pre 8 godina

@(miki)

Molim te definisi sta su to bolji rezultati od ovih koji je postigao Radonjic. Da ne aludiras malo na top 8, pa ako se malo razumes u kosarku ( a iz tvog komentara vidim da i nisi neki strucnjak) video bi nivo kosarke koji se tamo igra, a to je dosta veci nego Zvezdin trenutni.Da li je trebalo da se dodatno potrosi u 3 utakmice sa CSKA pa da se tek sada igra polufinale sa Partizanom, ili smatras da smo dovoljno jaki da izbacimo CSKA sa Vukoicicem npr. Pa vidis da su nam igraci iscedjeni i da jedva idu po terenu i pored toga ipak vodimo 2-0 protiv Cedevite.

Strucnjake koje spominjes su trenutnim angazmanom pokazali koliko su za Zvezdu jer i Maljkovic i Vlada Djurovic ne rade nigde vec godinama. Vukoicic je trenutno trener u nekoj zabiti u Bugarskoj.

Zvezda je u ovoj sezoni odigrala 61 mec ima skor 44-17 i ima jos 18 utakmica da odigra., sto znaci da ce izaci na nivo NBA lige po broju zvanicnih utakmica. KK je zacrtao pocetkom godine ciljeve i ostvarila je sve zacrtano, ostalo su jos dva ABA LIGA TROFEJ I KLS trofej, najvazniji ciljevi su ostvareni TOP 16 i EL za sledecu sezonu. Imaj respekt prema treneru koji je te ciljeve ostvario tako da nijedan trener ne bi mogao da ostvari vise od onoga sto je klub zacrtao, a pri tom je taj isti trener svojim trenenzima i planom igre stvorio MVP evrolige i najboljeg asistenta EL.

PODRSKA RADONJICU I EKIPI PROTIV DEZURNIH PLJUVACA

ZvezdaSrbijaNikadJugoslavija

pre 8 godina

Kada je +3 na 1,4 sekunde pre kraja, slobodno bacanje treba da se namerno promaši (fghdf, 27. april 2015 13:24)

Koja ti je to logika. Namerno promasi, lopta padne u ruke igracu i on da kos preko pola. A ovako na 4 razlike mogu i da daju al to je sve.

mik

pre 8 godina

Ja svima pričam da prilikom izvođenja slobodnih bacanja treba da bude mrtva tišina (naravno kada izvode naši) jer igračima je potrebna koncentracija. A koncentraciju podjednako narušava i zviždanje i aplaudiranje i pevanje. Ko je igrao i trenirao košarku,zna o čemu pričam. Protiv Partizana,drugi meč,neko od naših maši oba bacanja(mislim da je Đenka) jer je cela hala urlala. I na kraju smo i izgubili,a ta dva poena bi možda donela pobedu.

milan

pre 8 godina

vrlo temeljan i inteligentan trener, kad se povuku zeljko i pre svih Duda eto za 6 godina najboljeg trenera....za pocetnika uz sve greske koje nesumnjivo pravi , fantastican je

NokiJa

pre 8 godina

Bravo Radonja!
Kada su Turci naucili da se za vreme slobodnih bacanja cuti, ne shvatam zasto mi to ne mozemo da naucimo?
Jos jedna stvar, vezano za Radonju:
Na drugoj utakmici protiv KKP decko pored mene je konstantno pljuvao Radonju na zagrevanju ekipa.Na sebi je imao kosarkaski dres KKCZ.
Pitao sam momka sledece,a to pitam i sve vas:
KOG TRENERA DOVESTI UMESTO RADONJE U CENOVNOM RANGU DO 500.000e?
To je duplo veca cifra od one koju Radonja prima.
Uslovi su jasni, da nije grobar(jer grobar nece u KKCZ), da nije u zavadi sa Covicem, i da mu ne smeta blato balkansko?
Momak je zacutao i posle 2min teskog razmisljanja rekao: Jovanovic, Vlada Jovanovic? VLADA JOVANOVIC IZ PARTIZANA??????????
E to su nasi navijaci, to su dezurni pljuvaci, to su oni koji zvizde.

--#####- Bodibond -#####--

pre 8 godina

hahaha, ja sam oduševljen. Hit, zaista! I dobite Cedevitu za titulu, ove sezone ste je zaslužili. Ja se nadam da će Partizan sledeće godine igrati Evroligu kakva god da bude. Nije lako ostati bez tih utakmica, navikao sam da ih gledam prethodnih 7-8 godina. Pozdrav (Nemanja Petrović, 27. april 2015 12:27

Slobodno kazi ,,sledece sezone", ,, za nekoliko godina" nemoj da ti je neprijatno. Mi te komplekse nismo imali nikad, slobodno necemo da te zezamo.

iznogud

pre 8 godina

Miki lupetas ko Maksim po diviziji. Radonjic je veliki trener, dokazao je rezultatima prosle, a posebno ove sezone. Ne znam sta je potrebno da covek uradi? Imao je u Aba ligi dva poraza i sve pobede, ako racunamo plej of i tu jos jedan poraz. U EL postavio rekord za klubove sa ovih prostora po broju pobeda u grupnim fazama. Plasirali se u top 16 kao drugi u grupi. Pobedili makabi aktuelnog prvaka evrope i pantinaikos, veliki veliki klub. Napravio od Marijanovica igracinu (kako je igrao kad je dosao? nije znao gde je, a sad?) kao i od Mitrovica. Od Tejica takodje pravi odlicnog igraca...Idi bre leci svoje frustracije negde drugo a ne preko Zvezde i Radonjica.

Ноле

pre 8 godina

Хахахахаха...гробари су баш уплашили наше момке у трећој и четвртој утакмици....а,навијање громко...лопта се чула сваки пут кад удари о паркет...чуо сам да правите хуманитарну утакмицу да се Дулу плати бар једна стипендија !

NS

pre 8 godina

Radonjić je bolji od Dula.Dula su u početku grobari psovali i terali.Oterali ga gde god je bio,osim KKP gde je imao najveće budžete,igrači morali da dolaze u partizan,sudije,političare.

Novosadjanin.

pre 8 godina

Mali osvrt na dve godine koje smo proveli zajedno sa Radonjicem. Ocigledno je neko vrlo inteligentan pre dve godine shvatio da jedino trener ovakvog tipa moze da se nosi sa Vujosevicem kada dodju odlucujuce utakmice. Radonja je neko ko insistira na cvrstoj igri i jakoj fizickoj odbrani, svemu onom sto nikako ne odgovara Vujosevicu. Da smo kojim slucajem prosle godine umesto Radenovica doveli Kalinica, sada bi imali i jos jednu ABA ligu. Radonja je ukapirao sta nam treba da nam vise Dulo sa svojim batinasima ne pravi problem : Jos veci batinasi u pozitivnom smislu, igraci koji ce da kidaju u odbrani na Pavlovicu, Milosavljevicu... Kalinic, Lazic, Blazic, Dzenkins, Dangubic su fatasticni odbranbeni igraci i atletski prespremni, Dulo nije navikao na to, kao sto nije navikao da igra sa 10-11 igraca u rotaciji. Radonjic je jos mlad trener i uci. Pre svega naucio je kada da igraci dostignu vrhunac u formi. Da li neko moze da prepozna Mitrovica i Dzenkinsa sa pocetka godine i sada? Ne moze niko. Dangubic je napredovao, mozda ne toliko koliko smo ocekivali, ali slicna prica ce biti kao i sa Mitrom, sledece sezone Danguba ce da kida (setimo se da je imao problema sa povredom, propustio pripreme). Obozavam Jaku Blazica, ali mislim da je vreme da ode pre svega zbog motivacije (spominje se da ga zeli Unikaha uz obestecenje). Vreme je da se oproba u inostranstvu. Jako bih voleo da ostene Dzenkins. Sada CZ nece imati problem da dovede kvalitetne strance za pristojne pare.

dralle

pre 8 godina

Po komentarima pantelija ne možeš ni od pre pet utakmica a sutra počinje novo pljuvanje i njih i Radonjića. To pokazuje PREFINJEN UKUS najboljih navijača. Ima se može se!
(Nemam pojma, samo gledam, 27. april 2015 17:50)
Ti nemaš koga da gledaš od svojih, pa kod drugih tražiš utehu.
ŽAo mi je što dugo nećeš naći utehu.

Kapetanović????
Uskoro i VAnja?
Milutinov se prodaje iii ostaje vam samo Tepic, dulo i dalo.
Znači ipak ćeš morati da gledaš ZVEZDU,EVRPOSKI TIM !!!

veliki strumf

pre 8 godina

@fghdf Zasto, da slucajno ne bi postigli cetvorku? Na +2 treba da se promasi namerno, jer su sanse da se ubaci trojka posle skoka i hvatanja lopte merljive promilima. Ako imas +3 ubacis za +4, i sigurno dobijes mec.

prekomoracanin

pre 8 godina

kad je dosao u cz pljuvali ste ga a sad imamo i "dnevnu dozu radonje" !slusaj vamo, dobili ste i imate izuzetnog trenera i tacka. ono sto je vujosevic u partizan radonjic ce postati u zvezdi.

Zee

pre 8 godina

(Miki, 27. april 2015 12:42)

A ja baš i nisam siguran. Odlika svih ekipa Vlade Vukoičića je da se raspadnu pred kraj sezone a samim pregledom ekipa koje je vodio vidimo da mu biografija i nije nešto toliko impresivna, posle Zvezde trenirao je MZT a sada je čini mi se u Libanu, nemoguće da baš nijedan klub ne prepoznaje njegove kvalitete. Đurović je bio trener u nekom prošlom veku još a toliko hvaljeni Maljković je ostao zarobljen u nekoj prevaziđenoj košarci. Što se mene tiče Radonjić treba da ostane na klupu dok pokazuje napredak i dok ostvaruje ono što se od njega očekuje što čovek iz sezone u sezonu i radi. Nije to još sve potaman, daleko od toga ali nemojmo tražiti dlaku u jajetu. Svi mi hoćemo i Top8 i F4 ali za to (uprkos Duletovim lupetanjima iz sabranih bajki) pored ipak malo boljih igrača treba i doza sreće. Za sada ide sve kako treba i ne treba biti nezasit u stilu hoćemo sve i odmah jer nas je upravo takvo razmišljanje i dovelo u raspad u kom smo bili celu deceniju.

Žeravica

pre 8 godina

Kada je +3 na 1,4 sekunde pre kraja, slobodno bacanje treba da se namerno promaši
(fghdf, 27. april 2015 13:24)

Ma da, velika je greška ako se pogodi ;)
Mogu da daju četvorku i da izjednače.

Za Radonju

pre 8 godina

Pa ako je. Hteo je da skine pritisak sa ekipe u kljucnom momentu zavrsnice utakmice. i kao sto vidite, delovalo je.
Tako da... Idemo sada po trofej. :)

Zee

pre 8 godina

Kada je +3 na 1,4 sekunde pre kraja, slobodno bacanje treba da se namerno promaši
(fghdf, 27. april 2015 13:24)

Ili se da koš pa ti je svejedno šta će protivnik da uradi jer obrni/okreni dobijaš meč.

nnnn

pre 8 godina

gle ovog :D kada je 3+ na 1,4 treba namerno slobodno da se promasi :D a sta ako ti da od kosa??? a jesi ramisljao ako na 1,4 das i bude 4+ ti ako dobijes trojku pobedio si 1+??? ne blamiraj se :D

Zlatko

pre 8 godina

Kosarku gledam vise od 20 godina i nikada ovako nesto nisam video. Detaljisega bas ali mu promacinju krupne stvari (Ludilo, 27. april 2015 11:43)

Promacinju? Sinak, da batalis gledanje kosarke i malo da gledas gramatiku.

--#####- Bodibond -#####--

pre 8 godina

Kada je +3 na 1,4 sekunde pre kraja, slobodno bacanje treba da se namerno promaši (fghdf, 27. april 2015 13:24)

Haha, e naucniku vidi se da ti loptu nikad nisi uzeo u ruke.

gledalac

pre 8 godina

(Novosadjanin., 27. april 2015 12:52)

Potpisujem sve što si rekao.
Uz dodatak da se ne smeju zaboraviti ni odbrambeni kvaliteti Jovića i Cirbesa (pogledati treću utakmicu sa Partizanom i njegova istrčavanja na pik)