Subota, 25.04.2015.

18:00

Neredi na tribinama pre derbija

Večiti 148. derbi između Crvene zvezde i Partizana nije ni počeo, a na tribinama stadiona ’Rajko Mitić’ dogodili su se incidenti.

Izvor: ÐN

Neredi na tribinama pre derbija IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

191 Komentari

Sortiraj po:

rale

pre 9 godina

vodje grobara su policijski službenici. Proverena tačna informacija. Takođe su u službi opozicije, a predvodi ih iako u vladi Ružic. ....

rale

pre 9 godina

uvelicajte poslednju dole sliku, gde se ovaj stariji tip brani od ovih grobara kukavica, i videćete nož u ruci tipu u sivom duksu . policijo imaš dokaz i lica. Da li je tačno da su vodje grobara ustvari policijski službenici. Ispitati odmah kako je ovaj tip uneo nož! !!!

Batko

pre 9 godina

Verovatno je Dule Vujošević kriv za to... čekamo sapštenje...
(Boban, 25. april 2015 19:44)

Ti jos pod frustracijom od proog vikenda ? ....ccccc

navijac iz dnevne sobe

pre 9 godina

Strasno, ko je smeo decu da povede medju ludake, jer ovo nisu navijaci, ovo je razularena banda bez grama mozga! Ukinite sport, ovo nije normalno!!! Nismo za bolje, dosta je bilo! Trebaju li nam mrtvi sledeci put da bi neko reagovao i prekinuo ovo?!

ticroo

pre 9 godina

Ovi u crnim majicama s mrtvačkim glavama su 100% došli na stadion samo zbog fudbala, kao i ovi kabasti ćelavci koji ne mogu ni da potrče za loptom. To čim vidiš hapsi i bacaj ključ, a ne da se puštaju na stadion.

NEnad

pre 9 godina

Gledam ovu zadnju sliku i ne verujem! Ja da dovedem dete i da neko pocne da se bije u blizini i ne daj Boze da mi povredi dete, zubima bi ih poklao!

Sava

pre 9 godina

E jadnoga li života! Šta je njima preokupacija? - tamburanje po tribinama, ptičarenje za krstom u ledenoj vodi, i kol'ko Putin može da izbaci u benču...

zoran

pre 9 godina

Kamere su sve snimile i sve do jednog pohapsiti i tri meseca rada u bazenu Kolubara da ispumpavaju vodu. Ranije dok nije bilo vodja navijaca nije bilo nereda na utakmicama. Prisustvovao sam utakmicama ova dva kluba kada je bilo i po 90000 navijaca ali nijedan incident. Posle utakmice se peske islo sa stadiona sa jedne strane Zvezdini navijaci sa druge Partizanovi i pesmom se islo a sada mi je muka da gledam i na TV. Sta je doziveo Beograd ko je sve dosao.

ls

pre 9 godina

Da drzava hoce, uvela bi kazne od 10 do 20 godina, za bilo kakav incident na utakmicama, koga uhapse, sledeca utakmica na kojoj ce prisustvovati ako je dozivi, bice za 15-ak godina,zbog dobrog vladanja. To je jedino resenje da publika lepo dodje i odgleda utakmicu i navija na miru.

ekser

pre 9 godina

kazniti oba kluba sa po minimum po 5 meceva bez poblike i u gostima i po minimum od 50.000€ do 100.000€ novcano ili ce se svi opametiti ili fudbal u ovj zemlji nece postojati. ne treba zaboraviti da treba kazniti i sve koji su krivi za ovaj propust kao i navijace i igrace koji su ucesvocali u neredima na terenu i van njega. amatram da klubovi vise netreba da placaju tudji vandalizam nego sam nered i inventar koji je unisten na stadionu treba staviti na racun onih koji su to uradili jedino tako nesto se znacajno moze postici.

nebojsa bg

pre 9 godina

@(Captain James T.Kirk, 25. april 2015 19:24)
Ja to pricam vec 40 godina i gledaju me kao da sam lud. Sta li je zanimljivo tu, njih 20 dole juri za loptom i zaradjuju ozbiljnu lovu, kao da ne moze svako da kupi sebi po jednu pa nek trci za njom do sutra. A oko njih 20000 ludaka koji se deru, a nemaju 'leba da jedu. U nasem slucaju, to su optuzeni, osudjeni, pusteni, neosudjeni a optuzeni, i tako te kombinacije. Jos kao klinac sam zamisljao kako bih srusio te glupe stadione i tu napravio nesto korisno. Totalno beskorisno, a ovde, bogami, i vrlo opasno.

Stari

pre 9 godina

Ako ne uhapse ove huligane sa slike koji javno napadaju policiju, onda ili svi na ulicu ili svi da odemo iz ove zemlje... Cekam odgovor !!!

Bice Bolje ali ne uskoro

pre 9 godina

Zalosno, u 21. veku smo a jos uvek ima toliko individua koje nisu odmakle od nivoa pecinskih ljudi, ako su i dotle dosli. Najobicniji necivilizivani divljaci.

lud

pre 9 godina

svaka cast komsije
citam komentare svi ste slozni zlo nikome ne treba
nadrogirani navijaci ne trebaju ni vama a ni nama
gledam kakav lijep suncan dan u Bg
pozz Iz BiH

vex

pre 9 godina

kakav fudbal zasto li su silni skauti dosli pitaju se. Izgleda da ce se jedino prodati Sale Ilic posto jedina majstorija do sad je njegovo delo. Onaj Parker za poluvreme skoci pedesetak puta ja to nigde nisam video toliko napucavanja lopte. Cemu strah od pas igre da se nebi pogresilo. Cudi me Partizan da je rezervisan a nema toliki pritisak.

Sarma

pre 9 godina

Sad ce da se javi Uros Misic da nam objasni da oni nisu znali da je u pitanju zandarmerija, vec su mislili da su u pitanju Grobari, pa su morali da opletu stolicama.

Mile

pre 9 godina

Povredjeno dvadesetak žandarma, jednom nestao službeni pištolj.Povređeni "navijači" još nisu prebrojani.Inače nerešeno .Ko se još seća zašto je pošo na stadion?

Ludilo

pre 9 godina

Zašto je nemoguće postaviti kontrolne tačke na kapijama gde se pokazuje lična karta i beleži automatski prisustvo na stadionu? Ulaskom na stadion se prihvata potpuna odgovornost za ponašanje pod krivičnom odgovornošću, a maloletnik može da uđe samo uz nekoga sa ličnom kartom koji ce preuzeti odgovornost za njega, tako da ne mogu dva 16ogodišnjaka da odu da se mangupiraju. Sve pokriti kamerama i nema nereda. Svako ko je na stadionu, matičnim brojem je registrovan, lako identifikovan kamerom pa nek gađa policiju!

Garbage collector

pre 9 godina

Po nezvaničnim "inside" informacijama, "Zabranjeni" su isprovocirali zvezdine navijače da ne bi mogli da stignu na finale ABA lige u Pioniru koje počinje u 21h. Primitivci isprovocirali, primitivci se primili na provokacije.

Milan M

pre 9 godina

Povredjeno dvadesetak žandarma, jednom nestao službeni pištolj.Povređeni "navijači" još nisu prebrojani.Inače nerešeno .Ko se još seća zašto je pošo na stadion?

Zorston

pre 9 godina

Strasno....Ili prodati ili KATANAC!!! Nesposobna drzava...Pod hitno da ste prestali da dajete MOJE pare na ovo!!!? Tuzicu nekog cim sudovi prorade....

zoran

pre 9 godina

Gledao sam derbije u staroj Jugoslaviji, kada je na JNA bivalo po 60.000 I na MArakani 100.000 dusha. Uvek bez incidenta. Da li mislite da je bilo kome padalo na pamet da podigne ruku na milicionera..!!?? Znalo se da taj zavrshava u podrumu u 29. Novembra pa ga tamo voshte dok ime ne zaboravi, jer bagra drugo ne zasluzuje. Na taj anchin Beograd je bio ultra siguran grad,a derbiji za uzivanje.
Ovo danas pokazuje da je Srbija obichna mochvara, zemlja bezakonja I mraka. Kriminalci rade za policiju I razne sluzbe I to su vam "vodje" navijacha.

delta

pre 9 godina

Nikad goru i nesposobniju vlast Srbija nije imala u svojoj istoriji.
(as, 25. april 2015 19:00)

Vidi ovog...pa i za vreme drugih vlasti je bilo nereda na derbijima nije ovo ni prvi ni poslednji put...

Alex

pre 9 godina

Svaka čast Crvenoj Zvezdi na organizaciji i bagri na upropašćavanju derbija. Zašto policija ne primeni svu silu i ne prebije i pohapsi ovu bagru?

Alek

pre 9 godina

Moj Brat je udaren od strane žandarmerije kad je pokušao da prođe kroz kordon sa stolicom u rukama. Zahtevam suspenziju za žandarme i krivičnu prijavu

Aleksandar

pre 9 godina

Zabraniti fudbal u Srbiji na 10 godina, a Crvenu zvezdu i Partizan preseliti u beton ligu. Ove monstrume na tribina zatvoriti na doživotnu robiju!

Novski

pre 9 godina

Pusti gospodu nek se biju, ako je konsenzus o medjusobnom razbijanju glava postignut, zasto da im se smeta.Posalji miliciju na vikend i eto resenja...

Kg

pre 9 godina

Malopre gledam Barsa-Espanjol...Uzivanje...smirenost,FUDBAL BRE SE IGRA!!! A ovo...ovde treba zabraniti sport...Srbijo stidi se ovakvih "PATRIOTA"

Zmajevac

pre 9 godina

I ova slika ide u svet....
A losa vest se cuje dalje!
Ovakvim kvazi navijacima nije mesto nigde ni u blizini stadiona...
Ne znam da li upste imaju negde mesto za ove nasilnike
Zalosno, tuzno. beznadezno, bedno, dno dna...

Batko

pre 9 godina

Ugasite ove sto duguju 50 miliona, oni su otpad ove zemlje!!!!!
(Ivan, 25. april 2015 18:15)

Zbog takvih glupana kao sto si ti, ovakve stvari se i dešavaju

IRONemke

pre 9 godina

Ne može se protiv idiota... Jednostavno zatvoriti tribine, kakav crni praznik fudbala... Sve žive događaje su upropastili. DOSTA

banjalucanin

pre 9 godina

Ne opravdavam nijedne ni druge, ima tu i postenih simpatizera i pristalica ali ima i huligana, dilera i kriminalaca. Ipak, sukob su zapoceli grobari a delije se upecale i nastavile...

anonymous

pre 9 godina

Pa nevjerovatno. Grobari prvo izazvali incidente, isprovocirali Delije, i onda kad je upala policija Delije nastavile sukob sa policijom, a ovi se povukli. Za nevjericu...

Webber

pre 9 godina

Crvena Zvezda zlo Srbije u svim sportovima! (kralj, 25. april 2015 18:09)


A grobari tvoju su zapoceli incidente , i onda je zvezda zlo?!

G

pre 9 godina

Normalni gradjani koji rade, placaju porez, indirektno placaju zandarmeriju, a uz to nesmeju da idu na sportske manifestacije od staha... Strasno

thunderstruck

pre 9 godina

Zna li neko kakve to bravure fudbalera pominje ovaj komentator? Pa nisu to Barsa i Real. Žalosno je to što neki ljudi na derbi dolaze samo da bi učestvovali u tučama i incidentima, lomiti stolice na svom stadionu i njima gađati bilo koga je maloumno.

???

pre 9 godina

evo me na stadionu....uzas.... grobari izazvali sve,verovatno da se kasni na kosarku! A sta reci sto ovi nasi kreteni lome stadion! pozz za prave delije

Trance

pre 9 godina

Crvena Zvezda zlo Srbije u svim sportovima! (kralj, 25. april 2015 18:09)

Kaze navijac kluba ciji su navijaci zapoceli incidente na istoku, i onda je zvezda zlo?

vidim sve

pre 9 godina

E steta sto se tekma igra! Ono pre meca je bilo extra. Polomljene stolice, tuca s' murijom, gadjanje navijaca...
To ce biti utisci "navijaca" sa utakmice.
Ugasiti fudbal sto pre, samo nam donosi nevolje.

DedaMiloje

pre 9 godina

Lomiš svoj stadion, ovo još nisam video u životu. Da ne pričamo koliko je stranih novinara na stadionu. Snima se i dokumentarac o derbiju. Ovo prevazilazi granice zdravog razuma. Mi i Grci smo teške budale.

Ros Geler

pre 9 godina

Grobari sa juga su zapoceli incidente pa onda se zandarmerija umesala. (Joker, 25. april 2015 18:15)
Kakve veze ima ko je zapoceo kad te svi isti?

misel platini

pre 9 godina

Znaci napravili nerede Grobari na juznoj tribini, na istocnoj :D
Kakva razmisljanja! U stilu Terzica!
Ajde sad razlaz pa da Terzic trazi sluzbenih 3:0! :D

zack zis

pre 9 godina

Domaci zadatak.
Crvena Zvezda je Partizanu zadala domaci zadatak.
Kako postati prvak Evrope i sveta u fudbalu.
Eee, kad resite taj zadatak onda se javite i komentarisite.
A do tad...

Srbija

pre 9 godina

Nasa omladina, sve patriote i vernici. Najgora stvar sto su prethodne vlade uradile nije sto su unistili ekonomski Srbiju, sto se da resiti sa oko desetak godina pametnog i vrednog rada, vec sto su sistematski kulturno unistavali Srbiju, pogotovo kod omladine. Decenije ce nam trebati da izadjemo iz blata u kome smo trenutno. Fudbal je samo odraz toga, dok se ne resi koren problema ovakve stvari ce se iznova i iznova desavati.

JedanKamen

pre 9 godina

Neverovatno. Delija sam ali ovo je primitivizam u najgorem obliku. Nasi navijaci ruse nas stadion... Pa sta radite?!?!? Kako vas nije sramota covece?!

Nesa

pre 9 godina

Na TV ekranu gledamo divljanje zvezdinih navijača, a komentator TV Prva priča o navijačima Partizana. Šta reći? Hoće li opet ono napredno: "Veruj meni, a ne svojim očima".

Igor pfc

pre 9 godina

Uvek grobari krivi, uvek oni provociraju, a vi jadni nasednete na provokaciju. Tako ste u Kragujevcu pp aparatima izazvali prekid utakmice, pa posle se vadili da ste bili isprovocirani. Tako ste bacili papke pa okrivili NN libiskog drzavljanina. Sad lomite, divljate, prekidate, a gle cuda opet ste isprovocirani.

nemkenis

pre 9 godina

Ne volim policiju nikako, ali ova stoka koja je zapocela tucu, bez obzira za koga navija, zasluzuje svaku batinu koju dobiju. Ovo se desava u drzavi gdje je korumpirano pravosudje i gdje ne postoji volja da se rijese problemi...

W12DVS

pre 9 godina

Gledam prenos i podseca me na Stamford Bridz 80ih godina !
Pravi navijaci trebaju da napuste stadion da pokazu da ponasanje manjine koja se krije iza sportskih boja nema veze sa njima ! Takav gest bi bio pocetak .

dax

pre 9 godina

Crvena Zvezda zlo Srbije u svim sportovima!
(kralj, 25. april 2015 18:09)
Nerede izazvali kvazi navijaci partizana cisto decko da znas...Idi na fejs....lajkuj nesto ili sta vec...

Mika

pre 9 godina

Jasno se videlo ko je započeo incident, grobari na istoku. I šta se očekuje da ovi sa druge strane ćute. Opet je milicija loše reagovala pre nego je došlo do eskalacije.

pp

pre 9 godina

"Još nije poznat razlog nereda na tribinama, navijači sa istočne i severne tribine su sukobili, pa je morala da reaguje i žandarmerija."

Razlog nereda, neartikulisane budale koje sebe identifikuju sa fudbalskim timom, je poznat poodavno.

nemkenis

pre 9 godina

Ne volim policiju nikako, ali ova stoka koja je zapocela tucu, bez obzira za koga navija, zasluzuje svaku batinu koju dobiju. Ovo se desava u drzavi gdje je korumpirano pravosudje i gdje ne postoji volja da se rijese problemi...

zoran

pre 9 godina

Gledao sam derbije u staroj Jugoslaviji, kada je na JNA bivalo po 60.000 I na MArakani 100.000 dusha. Uvek bez incidenta. Da li mislite da je bilo kome padalo na pamet da podigne ruku na milicionera..!!?? Znalo se da taj zavrshava u podrumu u 29. Novembra pa ga tamo voshte dok ime ne zaboravi, jer bagra drugo ne zasluzuje. Na taj anchin Beograd je bio ultra siguran grad,a derbiji za uzivanje.
Ovo danas pokazuje da je Srbija obichna mochvara, zemlja bezakonja I mraka. Kriminalci rade za policiju I razne sluzbe I to su vam "vodje" navijacha.

vidim sve

pre 9 godina

E steta sto se tekma igra! Ono pre meca je bilo extra. Polomljene stolice, tuca s' murijom, gadjanje navijaca...
To ce biti utisci "navijaca" sa utakmice.
Ugasiti fudbal sto pre, samo nam donosi nevolje.

banjalucanin

pre 9 godina

Ne opravdavam nijedne ni druge, ima tu i postenih simpatizera i pristalica ali ima i huligana, dilera i kriminalaca. Ipak, sukob su zapoceli grobari a delije se upecale i nastavile...

lud

pre 9 godina

svaka cast komsije
citam komentare svi ste slozni zlo nikome ne treba
nadrogirani navijaci ne trebaju ni vama a ni nama
gledam kakav lijep suncan dan u Bg
pozz Iz BiH

Garbage collector

pre 9 godina

Po nezvaničnim "inside" informacijama, "Zabranjeni" su isprovocirali zvezdine navijače da ne bi mogli da stignu na finale ABA lige u Pioniru koje počinje u 21h. Primitivci isprovocirali, primitivci se primili na provokacije.

Ludilo

pre 9 godina

Zašto je nemoguće postaviti kontrolne tačke na kapijama gde se pokazuje lična karta i beleži automatski prisustvo na stadionu? Ulaskom na stadion se prihvata potpuna odgovornost za ponašanje pod krivičnom odgovornošću, a maloletnik može da uđe samo uz nekoga sa ličnom kartom koji ce preuzeti odgovornost za njega, tako da ne mogu dva 16ogodišnjaka da odu da se mangupiraju. Sve pokriti kamerama i nema nereda. Svako ko je na stadionu, matičnim brojem je registrovan, lako identifikovan kamerom pa nek gađa policiju!

Mile

pre 9 godina

Povredjeno dvadesetak žandarma, jednom nestao službeni pištolj.Povređeni "navijači" još nisu prebrojani.Inače nerešeno .Ko se još seća zašto je pošo na stadion?

Zorston

pre 9 godina

Strasno....Ili prodati ili KATANAC!!! Nesposobna drzava...Pod hitno da ste prestali da dajete MOJE pare na ovo!!!? Tuzicu nekog cim sudovi prorade....

DedaMiloje

pre 9 godina

Lomiš svoj stadion, ovo još nisam video u životu. Da ne pričamo koliko je stranih novinara na stadionu. Snima se i dokumentarac o derbiju. Ovo prevazilazi granice zdravog razuma. Mi i Grci smo teške budale.

Novski

pre 9 godina

Pusti gospodu nek se biju, ako je konsenzus o medjusobnom razbijanju glava postignut, zasto da im se smeta.Posalji miliciju na vikend i eto resenja...

Kg

pre 9 godina

Malopre gledam Barsa-Espanjol...Uzivanje...smirenost,FUDBAL BRE SE IGRA!!! A ovo...ovde treba zabraniti sport...Srbijo stidi se ovakvih "PATRIOTA"

Milan M

pre 9 godina

Povredjeno dvadesetak žandarma, jednom nestao službeni pištolj.Povređeni "navijači" još nisu prebrojani.Inače nerešeno .Ko se još seća zašto je pošo na stadion?

Sarma

pre 9 godina

Sad ce da se javi Uros Misic da nam objasni da oni nisu znali da je u pitanju zandarmerija, vec su mislili da su u pitanju Grobari, pa su morali da opletu stolicama.

NEnad

pre 9 godina

Gledam ovu zadnju sliku i ne verujem! Ja da dovedem dete i da neko pocne da se bije u blizini i ne daj Boze da mi povredi dete, zubima bi ih poklao!

Nesa

pre 9 godina

Na TV ekranu gledamo divljanje zvezdinih navijača, a komentator TV Prva priča o navijačima Partizana. Šta reći? Hoće li opet ono napredno: "Veruj meni, a ne svojim očima".

Ros Geler

pre 9 godina

Grobari sa juga su zapoceli incidente pa onda se zandarmerija umesala. (Joker, 25. april 2015 18:15)
Kakve veze ima ko je zapoceo kad te svi isti?

zoran

pre 9 godina

Kamere su sve snimile i sve do jednog pohapsiti i tri meseca rada u bazenu Kolubara da ispumpavaju vodu. Ranije dok nije bilo vodja navijaca nije bilo nereda na utakmicama. Prisustvovao sam utakmicama ova dva kluba kada je bilo i po 90000 navijaca ali nijedan incident. Posle utakmice se peske islo sa stadiona sa jedne strane Zvezdini navijaci sa druge Partizanovi i pesmom se islo a sada mi je muka da gledam i na TV. Sta je doziveo Beograd ko je sve dosao.

JedanKamen

pre 9 godina

Neverovatno. Delija sam ali ovo je primitivizam u najgorem obliku. Nasi navijaci ruse nas stadion... Pa sta radite?!?!? Kako vas nije sramota covece?!

Igor pfc

pre 9 godina

Uvek grobari krivi, uvek oni provociraju, a vi jadni nasednete na provokaciju. Tako ste u Kragujevcu pp aparatima izazvali prekid utakmice, pa posle se vadili da ste bili isprovocirani. Tako ste bacili papke pa okrivili NN libiskog drzavljanina. Sad lomite, divljate, prekidate, a gle cuda opet ste isprovocirani.

pp

pre 9 godina

"Još nije poznat razlog nereda na tribinama, navijači sa istočne i severne tribine su sukobili, pa je morala da reaguje i žandarmerija."

Razlog nereda, neartikulisane budale koje sebe identifikuju sa fudbalskim timom, je poznat poodavno.

Sava

pre 9 godina

E jadnoga li života! Šta je njima preokupacija? - tamburanje po tribinama, ptičarenje za krstom u ledenoj vodi, i kol'ko Putin može da izbaci u benču...

IRONemke

pre 9 godina

Ne može se protiv idiota... Jednostavno zatvoriti tribine, kakav crni praznik fudbala... Sve žive događaje su upropastili. DOSTA

misel platini

pre 9 godina

Znaci napravili nerede Grobari na juznoj tribini, na istocnoj :D
Kakva razmisljanja! U stilu Terzica!
Ajde sad razlaz pa da Terzic trazi sluzbenih 3:0! :D

G

pre 9 godina

Normalni gradjani koji rade, placaju porez, indirektno placaju zandarmeriju, a uz to nesmeju da idu na sportske manifestacije od staha... Strasno

Alek

pre 9 godina

Moj Brat je udaren od strane žandarmerije kad je pokušao da prođe kroz kordon sa stolicom u rukama. Zahtevam suspenziju za žandarme i krivičnu prijavu

Aleksandar

pre 9 godina

Zabraniti fudbal u Srbiji na 10 godina, a Crvenu zvezdu i Partizan preseliti u beton ligu. Ove monstrume na tribina zatvoriti na doživotnu robiju!

ls

pre 9 godina

Da drzava hoce, uvela bi kazne od 10 do 20 godina, za bilo kakav incident na utakmicama, koga uhapse, sledeca utakmica na kojoj ce prisustvovati ako je dozivi, bice za 15-ak godina,zbog dobrog vladanja. To je jedino resenje da publika lepo dodje i odgleda utakmicu i navija na miru.

Srbija

pre 9 godina

Nasa omladina, sve patriote i vernici. Najgora stvar sto su prethodne vlade uradile nije sto su unistili ekonomski Srbiju, sto se da resiti sa oko desetak godina pametnog i vrednog rada, vec sto su sistematski kulturno unistavali Srbiju, pogotovo kod omladine. Decenije ce nam trebati da izadjemo iz blata u kome smo trenutno. Fudbal je samo odraz toga, dok se ne resi koren problema ovakve stvari ce se iznova i iznova desavati.

W12DVS

pre 9 godina

Gledam prenos i podseca me na Stamford Bridz 80ih godina !
Pravi navijaci trebaju da napuste stadion da pokazu da ponasanje manjine koja se krije iza sportskih boja nema veze sa njima ! Takav gest bi bio pocetak .

thunderstruck

pre 9 godina

Zna li neko kakve to bravure fudbalera pominje ovaj komentator? Pa nisu to Barsa i Real. Žalosno je to što neki ljudi na derbi dolaze samo da bi učestvovali u tučama i incidentima, lomiti stolice na svom stadionu i njima gađati bilo koga je maloumno.

Alex

pre 9 godina

Svaka čast Crvenoj Zvezdi na organizaciji i bagri na upropašćavanju derbija. Zašto policija ne primeni svu silu i ne prebije i pohapsi ovu bagru?

Trance

pre 9 godina

Crvena Zvezda zlo Srbije u svim sportovima! (kralj, 25. april 2015 18:09)

Kaze navijac kluba ciji su navijaci zapoceli incidente na istoku, i onda je zvezda zlo?

navijac iz dnevne sobe

pre 9 godina

Strasno, ko je smeo decu da povede medju ludake, jer ovo nisu navijaci, ovo je razularena banda bez grama mozga! Ukinite sport, ovo nije normalno!!! Nismo za bolje, dosta je bilo! Trebaju li nam mrtvi sledeci put da bi neko reagovao i prekinuo ovo?!

anonymous

pre 9 godina

Pa nevjerovatno. Grobari prvo izazvali incidente, isprovocirali Delije, i onda kad je upala policija Delije nastavile sukob sa policijom, a ovi se povukli. Za nevjericu...

Zmajevac

pre 9 godina

I ova slika ide u svet....
A losa vest se cuje dalje!
Ovakvim kvazi navijacima nije mesto nigde ni u blizini stadiona...
Ne znam da li upste imaju negde mesto za ove nasilnike
Zalosno, tuzno. beznadezno, bedno, dno dna...

dax

pre 9 godina

Crvena Zvezda zlo Srbije u svim sportovima!
(kralj, 25. april 2015 18:09)
Nerede izazvali kvazi navijaci partizana cisto decko da znas...Idi na fejs....lajkuj nesto ili sta vec...

ticroo

pre 9 godina

Ovi u crnim majicama s mrtvačkim glavama su 100% došli na stadion samo zbog fudbala, kao i ovi kabasti ćelavci koji ne mogu ni da potrče za loptom. To čim vidiš hapsi i bacaj ključ, a ne da se puštaju na stadion.

delta

pre 9 godina

Nikad goru i nesposobniju vlast Srbija nije imala u svojoj istoriji.
(as, 25. april 2015 19:00)

Vidi ovog...pa i za vreme drugih vlasti je bilo nereda na derbijima nije ovo ni prvi ni poslednji put...

Webber

pre 9 godina

Crvena Zvezda zlo Srbije u svim sportovima! (kralj, 25. april 2015 18:09)


A grobari tvoju su zapoceli incidente , i onda je zvezda zlo?!

Batko

pre 9 godina

Verovatno je Dule Vujošević kriv za to... čekamo sapštenje...
(Boban, 25. april 2015 19:44)

Ti jos pod frustracijom od proog vikenda ? ....ccccc

???

pre 9 godina

evo me na stadionu....uzas.... grobari izazvali sve,verovatno da se kasni na kosarku! A sta reci sto ovi nasi kreteni lome stadion! pozz za prave delije

nebojsa bg

pre 9 godina

@(Captain James T.Kirk, 25. april 2015 19:24)
Ja to pricam vec 40 godina i gledaju me kao da sam lud. Sta li je zanimljivo tu, njih 20 dole juri za loptom i zaradjuju ozbiljnu lovu, kao da ne moze svako da kupi sebi po jednu pa nek trci za njom do sutra. A oko njih 20000 ludaka koji se deru, a nemaju 'leba da jedu. U nasem slucaju, to su optuzeni, osudjeni, pusteni, neosudjeni a optuzeni, i tako te kombinacije. Jos kao klinac sam zamisljao kako bih srusio te glupe stadione i tu napravio nesto korisno. Totalno beskorisno, a ovde, bogami, i vrlo opasno.

Stari

pre 9 godina

Ako ne uhapse ove huligane sa slike koji javno napadaju policiju, onda ili svi na ulicu ili svi da odemo iz ove zemlje... Cekam odgovor !!!

Mika

pre 9 godina

Jasno se videlo ko je započeo incident, grobari na istoku. I šta se očekuje da ovi sa druge strane ćute. Opet je milicija loše reagovala pre nego je došlo do eskalacije.

Batko

pre 9 godina

Ugasite ove sto duguju 50 miliona, oni su otpad ove zemlje!!!!!
(Ivan, 25. april 2015 18:15)

Zbog takvih glupana kao sto si ti, ovakve stvari se i dešavaju

zack zis

pre 9 godina

Domaci zadatak.
Crvena Zvezda je Partizanu zadala domaci zadatak.
Kako postati prvak Evrope i sveta u fudbalu.
Eee, kad resite taj zadatak onda se javite i komentarisite.
A do tad...

Bice Bolje ali ne uskoro

pre 9 godina

Zalosno, u 21. veku smo a jos uvek ima toliko individua koje nisu odmakle od nivoa pecinskih ljudi, ako su i dotle dosli. Najobicniji necivilizivani divljaci.

ekser

pre 9 godina

kazniti oba kluba sa po minimum po 5 meceva bez poblike i u gostima i po minimum od 50.000€ do 100.000€ novcano ili ce se svi opametiti ili fudbal u ovj zemlji nece postojati. ne treba zaboraviti da treba kazniti i sve koji su krivi za ovaj propust kao i navijace i igrace koji su ucesvocali u neredima na terenu i van njega. amatram da klubovi vise netreba da placaju tudji vandalizam nego sam nered i inventar koji je unisten na stadionu treba staviti na racun onih koji su to uradili jedino tako nesto se znacajno moze postici.

vex

pre 9 godina

kakav fudbal zasto li su silni skauti dosli pitaju se. Izgleda da ce se jedino prodati Sale Ilic posto jedina majstorija do sad je njegovo delo. Onaj Parker za poluvreme skoci pedesetak puta ja to nigde nisam video toliko napucavanja lopte. Cemu strah od pas igre da se nebi pogresilo. Cudi me Partizan da je rezervisan a nema toliki pritisak.

rale

pre 9 godina

vodje grobara su policijski službenici. Proverena tačna informacija. Takođe su u službi opozicije, a predvodi ih iako u vladi Ružic. ....

rale

pre 9 godina

uvelicajte poslednju dole sliku, gde se ovaj stariji tip brani od ovih grobara kukavica, i videćete nož u ruci tipu u sivom duksu . policijo imaš dokaz i lica. Da li je tačno da su vodje grobara ustvari policijski službenici. Ispitati odmah kako je ovaj tip uneo nož! !!!

banjalucanin

pre 9 godina

Ne opravdavam nijedne ni druge, ima tu i postenih simpatizera i pristalica ali ima i huligana, dilera i kriminalaca. Ipak, sukob su zapoceli grobari a delije se upecale i nastavile...

zack zis

pre 9 godina

Domaci zadatak.
Crvena Zvezda je Partizanu zadala domaci zadatak.
Kako postati prvak Evrope i sveta u fudbalu.
Eee, kad resite taj zadatak onda se javite i komentarisite.
A do tad...

delta

pre 9 godina

Nikad goru i nesposobniju vlast Srbija nije imala u svojoj istoriji.
(as, 25. april 2015 19:00)

Vidi ovog...pa i za vreme drugih vlasti je bilo nereda na derbijima nije ovo ni prvi ni poslednji put...

Trance

pre 9 godina

Crvena Zvezda zlo Srbije u svim sportovima! (kralj, 25. april 2015 18:09)

Kaze navijac kluba ciji su navijaci zapoceli incidente na istoku, i onda je zvezda zlo?

Garbage collector

pre 9 godina

Po nezvaničnim "inside" informacijama, "Zabranjeni" su isprovocirali zvezdine navijače da ne bi mogli da stignu na finale ABA lige u Pioniru koje počinje u 21h. Primitivci isprovocirali, primitivci se primili na provokacije.

???

pre 9 godina

evo me na stadionu....uzas.... grobari izazvali sve,verovatno da se kasni na kosarku! A sta reci sto ovi nasi kreteni lome stadion! pozz za prave delije

dax

pre 9 godina

Crvena Zvezda zlo Srbije u svim sportovima!
(kralj, 25. april 2015 18:09)
Nerede izazvali kvazi navijaci partizana cisto decko da znas...Idi na fejs....lajkuj nesto ili sta vec...

Batko

pre 9 godina

Ugasite ove sto duguju 50 miliona, oni su otpad ove zemlje!!!!!
(Ivan, 25. april 2015 18:15)

Zbog takvih glupana kao sto si ti, ovakve stvari se i dešavaju

Alek

pre 9 godina

Moj Brat je udaren od strane žandarmerije kad je pokušao da prođe kroz kordon sa stolicom u rukama. Zahtevam suspenziju za žandarme i krivičnu prijavu

Mika

pre 9 godina

Jasno se videlo ko je započeo incident, grobari na istoku. I šta se očekuje da ovi sa druge strane ćute. Opet je milicija loše reagovala pre nego je došlo do eskalacije.

Nesa

pre 9 godina

Na TV ekranu gledamo divljanje zvezdinih navijača, a komentator TV Prva priča o navijačima Partizana. Šta reći? Hoće li opet ono napredno: "Veruj meni, a ne svojim očima".

misel platini

pre 9 godina

Znaci napravili nerede Grobari na juznoj tribini, na istocnoj :D
Kakva razmisljanja! U stilu Terzica!
Ajde sad razlaz pa da Terzic trazi sluzbenih 3:0! :D

Webber

pre 9 godina

Crvena Zvezda zlo Srbije u svim sportovima! (kralj, 25. april 2015 18:09)


A grobari tvoju su zapoceli incidente , i onda je zvezda zlo?!

Igor pfc

pre 9 godina

Uvek grobari krivi, uvek oni provociraju, a vi jadni nasednete na provokaciju. Tako ste u Kragujevcu pp aparatima izazvali prekid utakmice, pa posle se vadili da ste bili isprovocirani. Tako ste bacili papke pa okrivili NN libiskog drzavljanina. Sad lomite, divljate, prekidate, a gle cuda opet ste isprovocirani.

nemkenis

pre 9 godina

Ne volim policiju nikako, ali ova stoka koja je zapocela tucu, bez obzira za koga navija, zasluzuje svaku batinu koju dobiju. Ovo se desava u drzavi gdje je korumpirano pravosudje i gdje ne postoji volja da se rijese problemi...

Batko

pre 9 godina

Verovatno je Dule Vujošević kriv za to... čekamo sapštenje...
(Boban, 25. april 2015 19:44)

Ti jos pod frustracijom od proog vikenda ? ....ccccc

Sava

pre 9 godina

E jadnoga li života! Šta je njima preokupacija? - tamburanje po tribinama, ptičarenje za krstom u ledenoj vodi, i kol'ko Putin može da izbaci u benču...

anonymous

pre 9 godina

Pa nevjerovatno. Grobari prvo izazvali incidente, isprovocirali Delije, i onda kad je upala policija Delije nastavile sukob sa policijom, a ovi se povukli. Za nevjericu...

nebojsa bg

pre 9 godina

@(Captain James T.Kirk, 25. april 2015 19:24)
Ja to pricam vec 40 godina i gledaju me kao da sam lud. Sta li je zanimljivo tu, njih 20 dole juri za loptom i zaradjuju ozbiljnu lovu, kao da ne moze svako da kupi sebi po jednu pa nek trci za njom do sutra. A oko njih 20000 ludaka koji se deru, a nemaju 'leba da jedu. U nasem slucaju, to su optuzeni, osudjeni, pusteni, neosudjeni a optuzeni, i tako te kombinacije. Jos kao klinac sam zamisljao kako bih srusio te glupe stadione i tu napravio nesto korisno. Totalno beskorisno, a ovde, bogami, i vrlo opasno.

rale

pre 9 godina

vodje grobara su policijski službenici. Proverena tačna informacija. Takođe su u službi opozicije, a predvodi ih iako u vladi Ružic. ....

zoran

pre 9 godina

Gledao sam derbije u staroj Jugoslaviji, kada je na JNA bivalo po 60.000 I na MArakani 100.000 dusha. Uvek bez incidenta. Da li mislite da je bilo kome padalo na pamet da podigne ruku na milicionera..!!?? Znalo se da taj zavrshava u podrumu u 29. Novembra pa ga tamo voshte dok ime ne zaboravi, jer bagra drugo ne zasluzuje. Na taj anchin Beograd je bio ultra siguran grad,a derbiji za uzivanje.
Ovo danas pokazuje da je Srbija obichna mochvara, zemlja bezakonja I mraka. Kriminalci rade za policiju I razne sluzbe I to su vam "vodje" navijacha.

lud

pre 9 godina

svaka cast komsije
citam komentare svi ste slozni zlo nikome ne treba
nadrogirani navijaci ne trebaju ni vama a ni nama
gledam kakav lijep suncan dan u Bg
pozz Iz BiH

ticroo

pre 9 godina

Ovi u crnim majicama s mrtvačkim glavama su 100% došli na stadion samo zbog fudbala, kao i ovi kabasti ćelavci koji ne mogu ni da potrče za loptom. To čim vidiš hapsi i bacaj ključ, a ne da se puštaju na stadion.

rale

pre 9 godina

uvelicajte poslednju dole sliku, gde se ovaj stariji tip brani od ovih grobara kukavica, i videćete nož u ruci tipu u sivom duksu . policijo imaš dokaz i lica. Da li je tačno da su vodje grobara ustvari policijski službenici. Ispitati odmah kako je ovaj tip uneo nož! !!!

Ros Geler

pre 9 godina

Grobari sa juga su zapoceli incidente pa onda se zandarmerija umesala. (Joker, 25. april 2015 18:15)
Kakve veze ima ko je zapoceo kad te svi isti?

ekser

pre 9 godina

kazniti oba kluba sa po minimum po 5 meceva bez poblike i u gostima i po minimum od 50.000€ do 100.000€ novcano ili ce se svi opametiti ili fudbal u ovj zemlji nece postojati. ne treba zaboraviti da treba kazniti i sve koji su krivi za ovaj propust kao i navijace i igrace koji su ucesvocali u neredima na terenu i van njega. amatram da klubovi vise netreba da placaju tudji vandalizam nego sam nered i inventar koji je unisten na stadionu treba staviti na racun onih koji su to uradili jedino tako nesto se znacajno moze postici.

Ludilo

pre 9 godina

Zašto je nemoguće postaviti kontrolne tačke na kapijama gde se pokazuje lična karta i beleži automatski prisustvo na stadionu? Ulaskom na stadion se prihvata potpuna odgovornost za ponašanje pod krivičnom odgovornošću, a maloletnik može da uđe samo uz nekoga sa ličnom kartom koji ce preuzeti odgovornost za njega, tako da ne mogu dva 16ogodišnjaka da odu da se mangupiraju. Sve pokriti kamerama i nema nereda. Svako ko je na stadionu, matičnim brojem je registrovan, lako identifikovan kamerom pa nek gađa policiju!

Zorston

pre 9 godina

Strasno....Ili prodati ili KATANAC!!! Nesposobna drzava...Pod hitno da ste prestali da dajete MOJE pare na ovo!!!? Tuzicu nekog cim sudovi prorade....

ls

pre 9 godina

Da drzava hoce, uvela bi kazne od 10 do 20 godina, za bilo kakav incident na utakmicama, koga uhapse, sledeca utakmica na kojoj ce prisustvovati ako je dozivi, bice za 15-ak godina,zbog dobrog vladanja. To je jedino resenje da publika lepo dodje i odgleda utakmicu i navija na miru.

DedaMiloje

pre 9 godina

Lomiš svoj stadion, ovo još nisam video u životu. Da ne pričamo koliko je stranih novinara na stadionu. Snima se i dokumentarac o derbiju. Ovo prevazilazi granice zdravog razuma. Mi i Grci smo teške budale.

Sarma

pre 9 godina

Sad ce da se javi Uros Misic da nam objasni da oni nisu znali da je u pitanju zandarmerija, vec su mislili da su u pitanju Grobari, pa su morali da opletu stolicama.

NEnad

pre 9 godina

Gledam ovu zadnju sliku i ne verujem! Ja da dovedem dete i da neko pocne da se bije u blizini i ne daj Boze da mi povredi dete, zubima bi ih poklao!

Kg

pre 9 godina

Malopre gledam Barsa-Espanjol...Uzivanje...smirenost,FUDBAL BRE SE IGRA!!! A ovo...ovde treba zabraniti sport...Srbijo stidi se ovakvih "PATRIOTA"

Alex

pre 9 godina

Svaka čast Crvenoj Zvezdi na organizaciji i bagri na upropašćavanju derbija. Zašto policija ne primeni svu silu i ne prebije i pohapsi ovu bagru?

vidim sve

pre 9 godina

E steta sto se tekma igra! Ono pre meca je bilo extra. Polomljene stolice, tuca s' murijom, gadjanje navijaca...
To ce biti utisci "navijaca" sa utakmice.
Ugasiti fudbal sto pre, samo nam donosi nevolje.

Mile

pre 9 godina

Povredjeno dvadesetak žandarma, jednom nestao službeni pištolj.Povređeni "navijači" još nisu prebrojani.Inače nerešeno .Ko se još seća zašto je pošo na stadion?

JedanKamen

pre 9 godina

Neverovatno. Delija sam ali ovo je primitivizam u najgorem obliku. Nasi navijaci ruse nas stadion... Pa sta radite?!?!? Kako vas nije sramota covece?!

Zmajevac

pre 9 godina

I ova slika ide u svet....
A losa vest se cuje dalje!
Ovakvim kvazi navijacima nije mesto nigde ni u blizini stadiona...
Ne znam da li upste imaju negde mesto za ove nasilnike
Zalosno, tuzno. beznadezno, bedno, dno dna...

Novski

pre 9 godina

Pusti gospodu nek se biju, ako je konsenzus o medjusobnom razbijanju glava postignut, zasto da im se smeta.Posalji miliciju na vikend i eto resenja...

Milan M

pre 9 godina

Povredjeno dvadesetak žandarma, jednom nestao službeni pištolj.Povređeni "navijači" još nisu prebrojani.Inače nerešeno .Ko se još seća zašto je pošo na stadion?

vex

pre 9 godina

kakav fudbal zasto li su silni skauti dosli pitaju se. Izgleda da ce se jedino prodati Sale Ilic posto jedina majstorija do sad je njegovo delo. Onaj Parker za poluvreme skoci pedesetak puta ja to nigde nisam video toliko napucavanja lopte. Cemu strah od pas igre da se nebi pogresilo. Cudi me Partizan da je rezervisan a nema toliki pritisak.

navijac iz dnevne sobe

pre 9 godina

Strasno, ko je smeo decu da povede medju ludake, jer ovo nisu navijaci, ovo je razularena banda bez grama mozga! Ukinite sport, ovo nije normalno!!! Nismo za bolje, dosta je bilo! Trebaju li nam mrtvi sledeci put da bi neko reagovao i prekinuo ovo?!

pp

pre 9 godina

"Još nije poznat razlog nereda na tribinama, navijači sa istočne i severne tribine su sukobili, pa je morala da reaguje i žandarmerija."

Razlog nereda, neartikulisane budale koje sebe identifikuju sa fudbalskim timom, je poznat poodavno.

Srbija

pre 9 godina

Nasa omladina, sve patriote i vernici. Najgora stvar sto su prethodne vlade uradile nije sto su unistili ekonomski Srbiju, sto se da resiti sa oko desetak godina pametnog i vrednog rada, vec sto su sistematski kulturno unistavali Srbiju, pogotovo kod omladine. Decenije ce nam trebati da izadjemo iz blata u kome smo trenutno. Fudbal je samo odraz toga, dok se ne resi koren problema ovakve stvari ce se iznova i iznova desavati.

Stari

pre 9 godina

Ako ne uhapse ove huligane sa slike koji javno napadaju policiju, onda ili svi na ulicu ili svi da odemo iz ove zemlje... Cekam odgovor !!!

zoran

pre 9 godina

Kamere su sve snimile i sve do jednog pohapsiti i tri meseca rada u bazenu Kolubara da ispumpavaju vodu. Ranije dok nije bilo vodja navijaca nije bilo nereda na utakmicama. Prisustvovao sam utakmicama ova dva kluba kada je bilo i po 90000 navijaca ali nijedan incident. Posle utakmice se peske islo sa stadiona sa jedne strane Zvezdini navijaci sa druge Partizanovi i pesmom se islo a sada mi je muka da gledam i na TV. Sta je doziveo Beograd ko je sve dosao.

Aleksandar

pre 9 godina

Zabraniti fudbal u Srbiji na 10 godina, a Crvenu zvezdu i Partizan preseliti u beton ligu. Ove monstrume na tribina zatvoriti na doživotnu robiju!

W12DVS

pre 9 godina

Gledam prenos i podseca me na Stamford Bridz 80ih godina !
Pravi navijaci trebaju da napuste stadion da pokazu da ponasanje manjine koja se krije iza sportskih boja nema veze sa njima ! Takav gest bi bio pocetak .

G

pre 9 godina

Normalni gradjani koji rade, placaju porez, indirektno placaju zandarmeriju, a uz to nesmeju da idu na sportske manifestacije od staha... Strasno

IRONemke

pre 9 godina

Ne može se protiv idiota... Jednostavno zatvoriti tribine, kakav crni praznik fudbala... Sve žive događaje su upropastili. DOSTA

thunderstruck

pre 9 godina

Zna li neko kakve to bravure fudbalera pominje ovaj komentator? Pa nisu to Barsa i Real. Žalosno je to što neki ljudi na derbi dolaze samo da bi učestvovali u tučama i incidentima, lomiti stolice na svom stadionu i njima gađati bilo koga je maloumno.

Bice Bolje ali ne uskoro

pre 9 godina

Zalosno, u 21. veku smo a jos uvek ima toliko individua koje nisu odmakle od nivoa pecinskih ljudi, ako su i dotle dosli. Najobicniji necivilizivani divljaci.