Subota, 25.04.2015.

15:01

Novak "nevidljiv" na Rolan Garosu

Japanska kompanija Uniklo, proizvođač opreme Novaka Đokovića, predstavila je komplet u kojem će najbolji teniser sveta nastupiti na Rolan Garosu.

Izvor: SO

Novak "nevidljiv" na Rolan Garosu IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

92 Komentari

Sortiraj po:

Goki

pre 8 godina

Nevidljiv?
Super! Ja bas i nisam zeljan da ga vidim.
Dosadio je i bogu i ocu. Igra odlicno, ali sto izigrava da je neko i nesto sto nije, e to iritira.

dr

pre 8 godina

Hahahahahah..
Glupih komentara nikad dosta..
Pa on je za vecinu protivnka ionako nevidljiv...
Vide samo lopticu koju im on posalje,a oni ne mogu da je vrate...
A tek kakvih glupaka ima koji govore da nece moci da ga vide u sumrak!
Pricamo o tenisu,ne fudbalu,ciji je teren 100X50m...
Ko ne vidi igraca na 10-15 m,neka igra bilijar..
A uostalom,ne nosi Nole trenerku,vide mu se noge,patike...
Pa i Nishikori nosi UNIQLO,zar ne?Njega niko ne spominje...
Cudo nisu rekli da je sve turnire ove godine osvojio zbog opreme koju nosi,a ne svoje igre...
Na Wimbldonu je nosio sve belo,Rodzer ga je super video...Dzaba...

anica

pre 9 godina

Ima ovde škola mišljenja koje kažu da Nadal neće igrati svoj najbolji tenis 99 odsto. Naravno da će ga tada dobiti Novak (a može i Federer, Nišikori, Fonjini...), ali, ako se to desi, ostaće zapisano da je Novak gubio od Nadala čak 6 puta na RG (Federer 4 puta, al bar u finalu) Opet, ako zaigra svoj približno najbolji tenis, niko nema šanse. Inače, Nadal je Novaka pobedio dvaput na us open u finalu...sve u svemu, dva prema dva je u gs finalima na drugim podlogama. Toliko o njboljem.
(Doktor, opet, 26. april 2015 12:42)

Zivi u sadasnjosti!!!!!!!!

Dzigi

pre 9 godina

Ja mislim da je broj komentara na ovu vest pravi pokazatelj koliko mi volimo Novaka.Skoro 100 komentara na vest sta ce Nole da nosi na RG.Nole idemo do pobede!!!

Doktor, opet

pre 9 godina

Ima ovde škola mišljenja koje kažu da Nadal neće igrati svoj najbolji tenis 99 odsto. Naravno da će ga tada dobiti Novak (a može i Federer, Nišikori, Fonjini...), ali, ako se to desi, ostaće zapisano da je Novak gubio od Nadala čak 6 puta na RG (Federer 4 puta, al bar u finalu) Opet, ako zaigra svoj približno najbolji tenis, niko nema šanse. Inače, Nadal je Novaka pobedio dvaput na us open u finalu...sve u svemu, dva prema dva je u gs finalima na drugim podlogama. Toliko o njboljem.

Beobrad

pre 9 godina

Odlicna kombinacija boja, oranz, topla i lepa boja uz crnu koja je ozbiljna, dve boje po Novakovom karakteru, toplo i ozbiljno.
Al boj ne bije svijetlo oruzje, vec srce u junaka, a nas junak ima i srce, a ima i oruzje.

Daltonista amater

pre 9 godina

Dragi moji,
Mi Srbi treba da budemo POSLEDNJI na svetu koji ce komentarisati nesto u vezi boja, izgleda i ukusa, uopste uzevsi.
Kad ponekad dodjem u Srbiju na odmor odmah mi padne u oci da garderoba ima dve opcije za boju, a to su crna i tamno plava. Pogotovo zimi nam ulice izgledaju kao sahrane. Trenerke i pederuse su zastupljene svuda i na svakom mestu, od pijace do opere, a bele carape na crne cipele se i dalje smatra za UREDNU opciju. Pevacice su i na zapadu uvor za oblacenje mladih devojaka, samo sto tamo na tome rade celi timovi strucnjaka, a kod nas se oblace kao predstavnice najstarijeg zanata. Oformljavanje i gradjenje ukusa je stvar vremena, i treba nam jos jedno par generacija da se dovedemo u red.
Prilikom svog prvog boravka u Srbiji, moja zena mi rece (sa osmehom) da smo "jako sportska nacija" aludirajuci na broj trenerki po stanovniku, koji je ubitacan. Sto je na zapadu neukus ovde je vrh.
Reci nekome da se lose obukao je kod nas ravno opominjanju da nekom bazdi iz usta, nedaj boze da se kaze istina.
Ali... Uvek cemo reci da se o ukusima ne treba raspravljati, pogotovo kad zagusti.

Komentator

pre 9 godina

Ovo je dvostruko dobra taktika da ga obuku u opremu holandske fudbalske reprezentacije. Prvo, protivniku ce da se smuci kad ga vidi, jer mu oprema izgleda odvratno, a drugo nece moci dobro da ga vide tokom poena, narocito kada se bude igralo u sumrak.

nije ja , ja je.

pre 9 godina

U 6 meceva protiv Nadala na RG ima 6 poraza i samo 4 osvojena seta.
(nn, 25. april 2015 20:16)
Nadal drži rekord na ATP turu, Izgubio 7 mečeva zaredom od Novaka.

to moze?

pre 9 godina

Kako kvarno. Pokusava da se "uklopi" u sljaku, to treba zabraniti. Zamislite da se neko u zeleno obuce na Vimbldonu. Ne vrede ti trikovi, svejedno nece osvojiti.
(c, 25. april 2015 18:45)

Ma sta kazes. A ona NIKE-ove istovetna boja patika i majica sa teniskim lopticama na AO ..

Teodosije

pre 9 godina

"Ako Nadal igra svoj najbolji tenis, niko, ama baš niko ne može da osvoji RG osim Nadala.
(Doktor, 25. april 2015 19:09)"

E neka si nam odbrusio...

Aleksa

pre 9 godina

Evo da probam opet, prvi put mi nine redakcija objavila komentar, vidim da je par ljudi , ustvari bolje reci svi koji su mi dali minus pomislili da sam hteo nesto lose reci, ustvari taman posla da sam ljubomoran na Novaka, ja njega volim ko rodjenog brata, a moj komentar nije bio primedba vec vise nesto kao sala u kojoj ima istine, i sam cesto ulazim u aplikaciju B92 kako bih samo pogledao da li ima vesti o Novaku, ali eto izgleda da moju saljivu upadicu skoro niko nije shvatio. Uzgred jako mi se svidja ova nova oprema

anica

pre 9 godina

Ako Nadal igra svoj najbolji tenis, niko, ama baš niko ne može da osvoji RG osim Nadala.
(Doktor, 25. april 2015 19:09)

Ali, Nadal nece igrati svoj najbolji tenis, 99%.

Teodosije

pre 9 godina

"maximalno ne sportski gest novaka I njegovih sponzora. desperacija je dostigla maximum, I sluzese jeftinim trikovima za ljudsko oko, odnosno utapanjem boja u kolorit terena, tj. otexavaju proyivniku da novaka vidi na terenu.

ruzno I ne fer, Ali neka mu je na cast."

Gore je kada poneki imaju zutu opremu pa se ne razlikuju od loptice... a teniseri udaraju lopticu... ne rivale...

ns

pre 9 godina

@Moravsky
Vidi, to je zanimljivo tebi i tebi slicnima koji sport nikada niste pratili, vec pratite samo Djokovica zato sto vam je zivot dosadan. Te informacije navikli ste da citate u tabloidima. Razlika izmedju tabloida i sportske rubrike je ogromna. Ti volis da procitas sta je Novak obukao, sta je doruckovao, a onda procitas sta su obukle starlete, sta one jedu, koliko sve to kosta i ko im je novi decko.
Zato nam sport i propada, od kad su penzioneri i domacice poceli da izigravaju sportske strucnjake, poremetilo se i samo shvatanje sporta.

NOLKICA

pre 9 godina

Al su se Ndalovci uprpili, tesite se samo, Nole osvaje glat, A Nadal nece ni stici do Nola, meni se oprema svidja, sto se mene tice moze i u kupacem da igra i opet osvaja!

c

pre 9 godina

Kako kvarno. Pokusava da se "uklopi" u sljaku, to treba zabraniti. Zamislite da se neko u zeleno obuce na Vimbldonu. Ne vrede ti trikovi, svejedno nece osvojiti.

veliki strumf

pre 9 godina

@ma da Verovatno najgluplji komentar na temu tenisa u istoriji! Cuj, da igra ba RG u crveno-plavom dresu??? Federer bi valjda onda trebao da igra u crveno belom, a Rafa u crveno-zutom, da cirkus bude potpun.

milicai ibaka

pre 9 godina

Ova oprema je lijepa ali bitnije je od izgleda da Nole osvoji ovaj turnir.Uvijek uz tebe da te bodrimo ivolimo Milica i baka iz Kanade

Moravsky

pre 9 godina

"Evo rekoh drugovima, koje i sam smaram, da redakcija B92 prosecno objavljuje jednu vest o Novaku dnevno, i da kad nemaju sta da objave oni kazu sta je doruckovao, ovo eto nije daleko od istine :D
P.S. Molim da objavite komentar koji je napisan bez ikakve zle namere
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Aleksa, 25. april 2015 15:48)"

pa šta ako objavljuje?

Novak Đoković je najdominantniji teniser današnjice..u sportu koji je veoma popularan u čitavom svetu i zašto ne bi imali svaki dan neku vest o istome..pa makar ona bila i u kakvoj je opremi da igra,a i šta je doručkovao?

kad može o raspalim fudbalerima(zveda i partizan) da bude svakodnevnih 5 vesti što ne bi bila i jedna o prvom igraču u svetu tenisa?

čuj..nije zlonamerno,ali si ipak napisao komentar! ;)

uopšte mi nije jasna ta vaš ljubomora prema Novaku,,da je ova vest bila o Mesiju ili nekom drugom svakodnevnom u vestima verujem da ne bi ni napisao komentar koji je..."nezlonameran"..mož misliti :D

II

pre 9 godina

Do sada najbolja oprema koju je Novak nosio i koju ce nositi. Odlicna je bila i ona u Monte Karlu. Inace mi je uvek delovalo kao da oblaci slucajno majice uz bele sortceve, cas plavu, cas crvenu. Ova je najbolja, dobro stilizovana, dobro mu stoje boje.

(zivorad l, 25. april 2015 16:30)

Svi imaju neku "politiku" pri izradi opreme za svoje manekene kao npr. one fluroscentne boje Nadalove opreme i delimicno Federerove su valjda takve da bi izazivale frustraciju i nepaznju kod protivnika, tj. remetile mu koncentraciju. Samo nam to nije niko objasnio kao sada za Novakovu opremu.

stevan

pre 9 godina

@ma da-
Novak ne nosi boje zastave ni kad igra za reprezentaciju, nego crveno belo, a ni nasa reprezentacija skoro ni u jednom sportu više ne nosi boju zastave jer fudbaleri su većinom beli, a kućna garnitura skros crvena

Advokat svih Srba

pre 9 godina

(Aleksa, 25. april 2015 15:48)
Primedba ti nije na mestu,pre svega zato sto,koliko god objavili vesti o Novaku Djokovicu,ne zaboravi da je on pre svega,svetski teniser broj jedan!Uostalom,oni ne objavljuju vesti o Novaku u grupi za fudbal,odbojku,rukomet itd vec u delu predvidjen za tenis.A ruku na srce svakako nam je zanimljivije da objave bilo sta o Novaku,nego da objavljuju aktuelnosti sa ATP 250 u Bukurestu gde Jirzi Veseli igra finale!

Бокељ

pre 9 godina

Добра опрема, али кад се игра на сунцу, и на великим температурама, треба играти у што свјетлијој опреми, најбоље у бијелој. Ваљда то Новак и његов тим знају, поготову што њему јако сунце не одговара. А против Надала, који ужива на жаропеку, свака ситница је битна.

v

pre 9 godina

Oprema je jako lepa. Ona zuta u MC mi se nije dopadala. Fina je bila i ona plava boja, ali.....prvi utisak kada sam videla ovu novu opremu je bio ''zrelo''. Zreo u svakom pogledu, pun samopouzdanja, zreo za korak napred i titulu. Uz Fedrera koji je kao maneken (ne pricam o lepoti nego o gradji) tu je samo jos Novak. Obojica nisu napucani, ali su tanani i zilavi, Novak posebno. Stoji mu sve kao saliveno. Idemo Noleeeee!

zivorad l

pre 9 godina

maximalno ne sportski gest novaka I njegovih sponzora. desperacija je dostigla maximum, I sluzese jeftinim trikovima za ljudsko oko, odnosno utapanjem boja u kolorit terena, tj. otexavaju proyivniku da novaka vidi na terenu.

ruzno I ne fer, Ali neka mu je na cast.

Ljubitelj tenisa

pre 9 godina

@ DA li je toliko vazno koji turnir je osvojio kada uglavnom isti teniseri igraju. Samo se menjaju gradovi i podloge! Nole je najbolji u ukupnom zbiru poena i to sve govori!
(beograđanka, 25. april 2015 15:48)

Ma tako je, samo se podloge menjaju, ništa drugo.
Upucaću se.

stilista

pre 9 godina

Nisam Novakov navijač,ali pošto volim narandžastu boju,ova oprema mu je do sada najljepša od kada je profesionalac.Ipak ne može ,a da se ne primjeti da je Uniklo i ovog puta ideju za nju malo "pozajmio " od Nika-e/Rodžerove majice sa kragnom šorc samo u drugim bojama/Kad pomenuh Švajcarca ,vidjela sam i njegovu opremu i mogu reći da je takođe odlična.

stilista

pre 9 godina

Nisam Novakov navijač,ali pošto volim narandžastu boju,ova oprema mu je do sada najljepša od kada je profesionalac.Ipak ne može ,a da se ne primjeti da je Uniklo i ovog puta ideju za nju malo "pozajmio " od Nika-e/Rodžerove majice sa kragnom šorc samo u drugim bojama/Kad pomenuh Švajcarca ,vidjela sam i njegovu opremu i mogu reći da je takođe odlična.

Marko

pre 9 godina

@Bg
Novakov sam navijač i fan, ali priča da je Novak izgubio meč zbog pecanja je neobjektivna i u najmanju ruku pokazuje potpuno nerazumevanje ovog sporta. Tenis se igra do poslednjeg poena, Nadal je bio bolji tokom celog meča (iako je bilo prilično tesno) i zaslužio je da pobedi. To jeste bio važan poen jer je bio đus ali nije odlučio pobednika. Ne slažem se ni da je Novak bio blizu pobede. To mu je bilo najbolje izdanje protiv Nadala na RG-u i pokazao je da može da se nosi sa njim, ali nažalost nije bio blizu. Na šljaci jedan brejk prednosti ne znači puno. Čak i Nadal nije bio blizu pobede u finalu AO 2012. Jedini njihov susret u kom pobednik nije zaslužio pobedu je ono polufinale Madrida 2009, kada je Novak prvi put bio bolji na šljaci, imao je meč poen na svoj servis, servirao perfektno, ali na se Nadal odbranio i pobedio 'na mišiće'.

Aleksa

pre 9 godina

Evo rekoh drugovima, koje i sam smaram, da redakcija B92 prosecno objavljuje jednu vest o Novaku dnevno, i da kad nemaju sta da objave oni kazu sta je doruckovao, ovo eto nije daleko od istine :D
P.S. Molim da objavite komentar koji je napisan bez ikakve zle namere

beograđanka

pre 9 godina

DA li je toliko vazno koji turnir je osvojio kada uglavnom isti teniseri igraju. Samo se menjaju gradovi i podloge! Nole je najbolji u ukupnom zbiru poena i to sve govori!

Bg

pre 9 godina

Uh, kad se setim RG 2013, polu Finale, Novak - Nadal.
Jedan od najboljih mečeva ikada na RG.
Kako su mlatili lopticu, strava. I onda ono pecanje Novaka!!!
Da se samo podsetimo, bilo je 2:2 u setovima, igrali su peti odlučujući, Novak je imao servis i brejk prednosti, bilo je 4:3 za Novaka, bio je na dva servis gema od prve pobede nad Nadalom na RG!
I onda na 40:40 on se zaleće na mrežu, smečuje, ali telom kači mrežu i poen ide Nadalu koji koristi brejk šansu, i preokreće meč u svoju korist, pobeđuje!
To je bila najbliža šansa Novaka da uzme RG!
Bukvalno, JEDNA jedina greška ga je koštala finala i verovatno i titule!
Mislim da je kondicija jako bitna na RG, jer se igra po suncu, spora je podloga, dugi su poeni, a treba 3 seta da dobijete.
Zato će dosta zavisiti ove godine od žreba, tj, od toga da li će Novak u tri seta dobijati protivnike do 1/2 finala, ili finala.
Jako, jako je bitna izdržljivost na tom RG.
I to pecanje 2013 te je napravio bukvalno jer nije imao snage posle relija da se na vreme zaustavi ispred mreže!
Sve u svemu, jedva čekam RG 2015!

beograđanka

pre 9 godina

DA li je toliko vazno koji turnir je osvojio kada uglavnom isti teniseri igraju. Samo se menjaju gradovi i podloge! Nole je najbolji u ukupnom zbiru poena i to sve govori!

znanje-imanje

pre 9 godina

stealth kolor je odličan za uterivanje straha; isto važi i za prigušen izgled nmekog ko nema potrebe da dokazuje svoj autoritet...
za jako sunčane dane, opet, nema zamene za belu ili jako svetlu boju...

Igor pfc

pre 9 godina

Nije sala, razmisljam nesto da to moze biti plus, kada protivnik nema vremena, kada iz trka igra pasing i samo krajem oka moze primetiti protivnika, ova boja moze pomoci.

Saša Popović

pre 9 godina

Mislim da Nadala na Rolangarosu u 3 seta može pobediti samo Nišikori a što se tiče Novaka on ima 2 zamke Federer i Nišikori ,od ostalih ne verujem da neko može nešto spektakularno napraviti na ovom gren slemu

zoran

pre 9 godina

Svi teniseri su lepi momci. Gde ima mladost a da nije lepa...

U finalu Gaosa će biti najnevidljiviji.
(Ljubitelj tenisa, 25. april 2015 15:30)

Hoće ako se Hudini, ovaj...Fonjini nekim čudom dovuče do finala RG-a, heheehhe

No1EMINATOR

pre 9 godina

Prevashodno,oprema koja reflektuje trenutnu energiju koja zraci iz Novaka.I simbolizuje njegovu pobednicku auru koja je oko njega kao nevidljivi balon.A ujedno se uklapa u boju sljake na Garrosu,koja je inace malo tamnija.Bar mi se tako cini.Nadam se,zelim da verujem da je konacno doslo vreme i sezona u kojoj ce se Novak ovencati toliko zeljenom,sanjanom Grand Slam titulom koja mu nedostaje.

Bg

pre 9 godina

Uh, kad se setim RG 2013, polu Finale, Novak - Nadal.
Jedan od najboljih mečeva ikada na RG.
Kako su mlatili lopticu, strava. I onda ono pecanje Novaka!!!
Da se samo podsetimo, bilo je 2:2 u setovima, igrali su peti odlučujući, Novak je imao servis i brejk prednosti, bilo je 4:3 za Novaka, bio je na dva servis gema od prve pobede nad Nadalom na RG!
I onda na 40:40 on se zaleće na mrežu, smečuje, ali telom kači mrežu i poen ide Nadalu koji koristi brejk šansu, i preokreće meč u svoju korist, pobeđuje!
To je bila najbliža šansa Novaka da uzme RG!
Bukvalno, JEDNA jedina greška ga je koštala finala i verovatno i titule!
Mislim da je kondicija jako bitna na RG, jer se igra po suncu, spora je podloga, dugi su poeni, a treba 3 seta da dobijete.
Zato će dosta zavisiti ove godine od žreba, tj, od toga da li će Novak u tri seta dobijati protivnike do 1/2 finala, ili finala.
Jako, jako je bitna izdržljivost na tom RG.
I to pecanje 2013 te je napravio bukvalno jer nije imao snage posle relija da se na vreme zaustavi ispred mreže!
Sve u svemu, jedva čekam RG 2015!

Aleksa

pre 9 godina

Evo rekoh drugovima, koje i sam smaram, da redakcija B92 prosecno objavljuje jednu vest o Novaku dnevno, i da kad nemaju sta da objave oni kazu sta je doruckovao, ovo eto nije daleko od istine :D
P.S. Molim da objavite komentar koji je napisan bez ikakve zle namere

No1EMINATOR

pre 9 godina

Prevashodno,oprema koja reflektuje trenutnu energiju koja zraci iz Novaka.I simbolizuje njegovu pobednicku auru koja je oko njega kao nevidljivi balon.A ujedno se uklapa u boju sljake na Garrosu,koja je inace malo tamnija.Bar mi se tako cini.Nadam se,zelim da verujem da je konacno doslo vreme i sezona u kojoj ce se Novak ovencati toliko zeljenom,sanjanom Grand Slam titulom koja mu nedostaje.

beograđanka

pre 9 godina

DA li je toliko vazno koji turnir je osvojio kada uglavnom isti teniseri igraju. Samo se menjaju gradovi i podloge! Nole je najbolji u ukupnom zbiru poena i to sve govori!

to moze?

pre 9 godina

Kako kvarno. Pokusava da se "uklopi" u sljaku, to treba zabraniti. Zamislite da se neko u zeleno obuce na Vimbldonu. Ne vrede ti trikovi, svejedno nece osvojiti.
(c, 25. april 2015 18:45)

Ma sta kazes. A ona NIKE-ove istovetna boja patika i majica sa teniskim lopticama na AO ..

NOLKICA

pre 9 godina

Al su se Ndalovci uprpili, tesite se samo, Nole osvaje glat, A Nadal nece ni stici do Nola, meni se oprema svidja, sto se mene tice moze i u kupacem da igra i opet osvaja!

v

pre 9 godina

Oprema je jako lepa. Ona zuta u MC mi se nije dopadala. Fina je bila i ona plava boja, ali.....prvi utisak kada sam videla ovu novu opremu je bio ''zrelo''. Zreo u svakom pogledu, pun samopouzdanja, zreo za korak napred i titulu. Uz Fedrera koji je kao maneken (ne pricam o lepoti nego o gradji) tu je samo jos Novak. Obojica nisu napucani, ali su tanani i zilavi, Novak posebno. Stoji mu sve kao saliveno. Idemo Noleeeee!

znanje-imanje

pre 9 godina

stealth kolor je odličan za uterivanje straha; isto važi i za prigušen izgled nmekog ko nema potrebe da dokazuje svoj autoritet...
za jako sunčane dane, opet, nema zamene za belu ili jako svetlu boju...

Advokat svih Srba

pre 9 godina

(Aleksa, 25. april 2015 15:48)
Primedba ti nije na mestu,pre svega zato sto,koliko god objavili vesti o Novaku Djokovicu,ne zaboravi da je on pre svega,svetski teniser broj jedan!Uostalom,oni ne objavljuju vesti o Novaku u grupi za fudbal,odbojku,rukomet itd vec u delu predvidjen za tenis.A ruku na srce svakako nam je zanimljivije da objave bilo sta o Novaku,nego da objavljuju aktuelnosti sa ATP 250 u Bukurestu gde Jirzi Veseli igra finale!

Бокељ

pre 9 godina

Добра опрема, али кад се игра на сунцу, и на великим температурама, треба играти у што свјетлијој опреми, најбоље у бијелој. Ваљда то Новак и његов тим знају, поготову што њему јако сунце не одговара. А против Надала, који ужива на жаропеку, свака ситница је битна.

milicai ibaka

pre 9 godina

Ova oprema je lijepa ali bitnije je od izgleda da Nole osvoji ovaj turnir.Uvijek uz tebe da te bodrimo ivolimo Milica i baka iz Kanade

anica

pre 9 godina

Ako Nadal igra svoj najbolji tenis, niko, ama baš niko ne može da osvoji RG osim Nadala.
(Doktor, 25. april 2015 19:09)

Ali, Nadal nece igrati svoj najbolji tenis, 99%.

Igor pfc

pre 9 godina

Nije sala, razmisljam nesto da to moze biti plus, kada protivnik nema vremena, kada iz trka igra pasing i samo krajem oka moze primetiti protivnika, ova boja moze pomoci.

Moravsky

pre 9 godina

"Evo rekoh drugovima, koje i sam smaram, da redakcija B92 prosecno objavljuje jednu vest o Novaku dnevno, i da kad nemaju sta da objave oni kazu sta je doruckovao, ovo eto nije daleko od istine :D
P.S. Molim da objavite komentar koji je napisan bez ikakve zle namere
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Aleksa, 25. april 2015 15:48)"

pa šta ako objavljuje?

Novak Đoković je najdominantniji teniser današnjice..u sportu koji je veoma popularan u čitavom svetu i zašto ne bi imali svaki dan neku vest o istome..pa makar ona bila i u kakvoj je opremi da igra,a i šta je doručkovao?

kad može o raspalim fudbalerima(zveda i partizan) da bude svakodnevnih 5 vesti što ne bi bila i jedna o prvom igraču u svetu tenisa?

čuj..nije zlonamerno,ali si ipak napisao komentar! ;)

uopšte mi nije jasna ta vaš ljubomora prema Novaku,,da je ova vest bila o Mesiju ili nekom drugom svakodnevnom u vestima verujem da ne bi ni napisao komentar koji je..."nezlonameran"..mož misliti :D

Teodosije

pre 9 godina

"Ako Nadal igra svoj najbolji tenis, niko, ama baš niko ne može da osvoji RG osim Nadala.
(Doktor, 25. april 2015 19:09)"

E neka si nam odbrusio...

nije ja , ja je.

pre 9 godina

U 6 meceva protiv Nadala na RG ima 6 poraza i samo 4 osvojena seta.
(nn, 25. april 2015 20:16)
Nadal drži rekord na ATP turu, Izgubio 7 mečeva zaredom od Novaka.

beograđanka

pre 9 godina

DA li je toliko vazno koji turnir je osvojio kada uglavnom isti teniseri igraju. Samo se menjaju gradovi i podloge! Nole je najbolji u ukupnom zbiru poena i to sve govori!

veliki strumf

pre 9 godina

@ma da Verovatno najgluplji komentar na temu tenisa u istoriji! Cuj, da igra ba RG u crveno-plavom dresu??? Federer bi valjda onda trebao da igra u crveno belom, a Rafa u crveno-zutom, da cirkus bude potpun.

Teodosije

pre 9 godina

"maximalno ne sportski gest novaka I njegovih sponzora. desperacija je dostigla maximum, I sluzese jeftinim trikovima za ljudsko oko, odnosno utapanjem boja u kolorit terena, tj. otexavaju proyivniku da novaka vidi na terenu.

ruzno I ne fer, Ali neka mu je na cast."

Gore je kada poneki imaju zutu opremu pa se ne razlikuju od loptice... a teniseri udaraju lopticu... ne rivale...

II

pre 9 godina

Do sada najbolja oprema koju je Novak nosio i koju ce nositi. Odlicna je bila i ona u Monte Karlu. Inace mi je uvek delovalo kao da oblaci slucajno majice uz bele sortceve, cas plavu, cas crvenu. Ova je najbolja, dobro stilizovana, dobro mu stoje boje.

(zivorad l, 25. april 2015 16:30)

Svi imaju neku "politiku" pri izradi opreme za svoje manekene kao npr. one fluroscentne boje Nadalove opreme i delimicno Federerove su valjda takve da bi izazivale frustraciju i nepaznju kod protivnika, tj. remetile mu koncentraciju. Samo nam to nije niko objasnio kao sada za Novakovu opremu.

Aleksa

pre 9 godina

Evo da probam opet, prvi put mi nine redakcija objavila komentar, vidim da je par ljudi , ustvari bolje reci svi koji su mi dali minus pomislili da sam hteo nesto lose reci, ustvari taman posla da sam ljubomoran na Novaka, ja njega volim ko rodjenog brata, a moj komentar nije bio primedba vec vise nesto kao sala u kojoj ima istine, i sam cesto ulazim u aplikaciju B92 kako bih samo pogledao da li ima vesti o Novaku, ali eto izgleda da moju saljivu upadicu skoro niko nije shvatio. Uzgred jako mi se svidja ova nova oprema

Marko

pre 9 godina

@Bg
Novakov sam navijač i fan, ali priča da je Novak izgubio meč zbog pecanja je neobjektivna i u najmanju ruku pokazuje potpuno nerazumevanje ovog sporta. Tenis se igra do poslednjeg poena, Nadal je bio bolji tokom celog meča (iako je bilo prilično tesno) i zaslužio je da pobedi. To jeste bio važan poen jer je bio đus ali nije odlučio pobednika. Ne slažem se ni da je Novak bio blizu pobede. To mu je bilo najbolje izdanje protiv Nadala na RG-u i pokazao je da može da se nosi sa njim, ali nažalost nije bio blizu. Na šljaci jedan brejk prednosti ne znači puno. Čak i Nadal nije bio blizu pobede u finalu AO 2012. Jedini njihov susret u kom pobednik nije zaslužio pobedu je ono polufinale Madrida 2009, kada je Novak prvi put bio bolji na šljaci, imao je meč poen na svoj servis, servirao perfektno, ali na se Nadal odbranio i pobedio 'na mišiće'.

Ljubitelj tenisa

pre 9 godina

@ DA li je toliko vazno koji turnir je osvojio kada uglavnom isti teniseri igraju. Samo se menjaju gradovi i podloge! Nole je najbolji u ukupnom zbiru poena i to sve govori!
(beograđanka, 25. april 2015 15:48)

Ma tako je, samo se podloge menjaju, ništa drugo.
Upucaću se.

Daltonista amater

pre 9 godina

Dragi moji,
Mi Srbi treba da budemo POSLEDNJI na svetu koji ce komentarisati nesto u vezi boja, izgleda i ukusa, uopste uzevsi.
Kad ponekad dodjem u Srbiju na odmor odmah mi padne u oci da garderoba ima dve opcije za boju, a to su crna i tamno plava. Pogotovo zimi nam ulice izgledaju kao sahrane. Trenerke i pederuse su zastupljene svuda i na svakom mestu, od pijace do opere, a bele carape na crne cipele se i dalje smatra za UREDNU opciju. Pevacice su i na zapadu uvor za oblacenje mladih devojaka, samo sto tamo na tome rade celi timovi strucnjaka, a kod nas se oblace kao predstavnice najstarijeg zanata. Oformljavanje i gradjenje ukusa je stvar vremena, i treba nam jos jedno par generacija da se dovedemo u red.
Prilikom svog prvog boravka u Srbiji, moja zena mi rece (sa osmehom) da smo "jako sportska nacija" aludirajuci na broj trenerki po stanovniku, koji je ubitacan. Sto je na zapadu neukus ovde je vrh.
Reci nekome da se lose obukao je kod nas ravno opominjanju da nekom bazdi iz usta, nedaj boze da se kaze istina.
Ali... Uvek cemo reci da se o ukusima ne treba raspravljati, pogotovo kad zagusti.

Beobrad

pre 9 godina

Odlicna kombinacija boja, oranz, topla i lepa boja uz crnu koja je ozbiljna, dve boje po Novakovom karakteru, toplo i ozbiljno.
Al boj ne bije svijetlo oruzje, vec srce u junaka, a nas junak ima i srce, a ima i oruzje.

stevan

pre 9 godina

@ma da-
Novak ne nosi boje zastave ni kad igra za reprezentaciju, nego crveno belo, a ni nasa reprezentacija skoro ni u jednom sportu više ne nosi boju zastave jer fudbaleri su većinom beli, a kućna garnitura skros crvena

zoran

pre 9 godina

Svi teniseri su lepi momci. Gde ima mladost a da nije lepa...

U finalu Gaosa će biti najnevidljiviji.
(Ljubitelj tenisa, 25. april 2015 15:30)

Hoće ako se Hudini, ovaj...Fonjini nekim čudom dovuče do finala RG-a, heheehhe

stilista

pre 9 godina

Nisam Novakov navijač,ali pošto volim narandžastu boju,ova oprema mu je do sada najljepša od kada je profesionalac.Ipak ne može ,a da se ne primjeti da je Uniklo i ovog puta ideju za nju malo "pozajmio " od Nika-e/Rodžerove majice sa kragnom šorc samo u drugim bojama/Kad pomenuh Švajcarca ,vidjela sam i njegovu opremu i mogu reći da je takođe odlična.

Saša Popović

pre 9 godina

Mislim da Nadala na Rolangarosu u 3 seta može pobediti samo Nišikori a što se tiče Novaka on ima 2 zamke Federer i Nišikori ,od ostalih ne verujem da neko može nešto spektakularno napraviti na ovom gren slemu

Dzigi

pre 9 godina

Ja mislim da je broj komentara na ovu vest pravi pokazatelj koliko mi volimo Novaka.Skoro 100 komentara na vest sta ce Nole da nosi na RG.Nole idemo do pobede!!!

Komentator

pre 9 godina

Ovo je dvostruko dobra taktika da ga obuku u opremu holandske fudbalske reprezentacije. Prvo, protivniku ce da se smuci kad ga vidi, jer mu oprema izgleda odvratno, a drugo nece moci dobro da ga vide tokom poena, narocito kada se bude igralo u sumrak.

c

pre 9 godina

Kako kvarno. Pokusava da se "uklopi" u sljaku, to treba zabraniti. Zamislite da se neko u zeleno obuce na Vimbldonu. Ne vrede ti trikovi, svejedno nece osvojiti.

anica

pre 9 godina

Ima ovde škola mišljenja koje kažu da Nadal neće igrati svoj najbolji tenis 99 odsto. Naravno da će ga tada dobiti Novak (a može i Federer, Nišikori, Fonjini...), ali, ako se to desi, ostaće zapisano da je Novak gubio od Nadala čak 6 puta na RG (Federer 4 puta, al bar u finalu) Opet, ako zaigra svoj približno najbolji tenis, niko nema šanse. Inače, Nadal je Novaka pobedio dvaput na us open u finalu...sve u svemu, dva prema dva je u gs finalima na drugim podlogama. Toliko o njboljem.
(Doktor, opet, 26. april 2015 12:42)

Zivi u sadasnjosti!!!!!!!!

zivorad l

pre 9 godina

maximalno ne sportski gest novaka I njegovih sponzora. desperacija je dostigla maximum, I sluzese jeftinim trikovima za ljudsko oko, odnosno utapanjem boja u kolorit terena, tj. otexavaju proyivniku da novaka vidi na terenu.

ruzno I ne fer, Ali neka mu je na cast.

stilista

pre 9 godina

Nisam Novakov navijač,ali pošto volim narandžastu boju,ova oprema mu je do sada najljepša od kada je profesionalac.Ipak ne može ,a da se ne primjeti da je Uniklo i ovog puta ideju za nju malo "pozajmio " od Nika-e/Rodžerove majice sa kragnom šorc samo u drugim bojama/Kad pomenuh Švajcarca ,vidjela sam i njegovu opremu i mogu reći da je takođe odlična.

ns

pre 9 godina

@Moravsky
Vidi, to je zanimljivo tebi i tebi slicnima koji sport nikada niste pratili, vec pratite samo Djokovica zato sto vam je zivot dosadan. Te informacije navikli ste da citate u tabloidima. Razlika izmedju tabloida i sportske rubrike je ogromna. Ti volis da procitas sta je Novak obukao, sta je doruckovao, a onda procitas sta su obukle starlete, sta one jedu, koliko sve to kosta i ko im je novi decko.
Zato nam sport i propada, od kad su penzioneri i domacice poceli da izigravaju sportske strucnjake, poremetilo se i samo shvatanje sporta.

Doktor, opet

pre 9 godina

Ima ovde škola mišljenja koje kažu da Nadal neće igrati svoj najbolji tenis 99 odsto. Naravno da će ga tada dobiti Novak (a može i Federer, Nišikori, Fonjini...), ali, ako se to desi, ostaće zapisano da je Novak gubio od Nadala čak 6 puta na RG (Federer 4 puta, al bar u finalu) Opet, ako zaigra svoj približno najbolji tenis, niko nema šanse. Inače, Nadal je Novaka pobedio dvaput na us open u finalu...sve u svemu, dva prema dva je u gs finalima na drugim podlogama. Toliko o njboljem.

dr

pre 8 godina

Hahahahahah..
Glupih komentara nikad dosta..
Pa on je za vecinu protivnka ionako nevidljiv...
Vide samo lopticu koju im on posalje,a oni ne mogu da je vrate...
A tek kakvih glupaka ima koji govore da nece moci da ga vide u sumrak!
Pricamo o tenisu,ne fudbalu,ciji je teren 100X50m...
Ko ne vidi igraca na 10-15 m,neka igra bilijar..
A uostalom,ne nosi Nole trenerku,vide mu se noge,patike...
Pa i Nishikori nosi UNIQLO,zar ne?Njega niko ne spominje...
Cudo nisu rekli da je sve turnire ove godine osvojio zbog opreme koju nosi,a ne svoje igre...
Na Wimbldonu je nosio sve belo,Rodzer ga je super video...Dzaba...

Goki

pre 8 godina

Nevidljiv?
Super! Ja bas i nisam zeljan da ga vidim.
Dosadio je i bogu i ocu. Igra odlicno, ali sto izigrava da je neko i nesto sto nije, e to iritira.

Aleksa

pre 9 godina

Evo rekoh drugovima, koje i sam smaram, da redakcija B92 prosecno objavljuje jednu vest o Novaku dnevno, i da kad nemaju sta da objave oni kazu sta je doruckovao, ovo eto nije daleko od istine :D
P.S. Molim da objavite komentar koji je napisan bez ikakve zle namere

zivorad l

pre 9 godina

maximalno ne sportski gest novaka I njegovih sponzora. desperacija je dostigla maximum, I sluzese jeftinim trikovima za ljudsko oko, odnosno utapanjem boja u kolorit terena, tj. otexavaju proyivniku da novaka vidi na terenu.

ruzno I ne fer, Ali neka mu je na cast.

c

pre 9 godina

Kako kvarno. Pokusava da se "uklopi" u sljaku, to treba zabraniti. Zamislite da se neko u zeleno obuce na Vimbldonu. Ne vrede ti trikovi, svejedno nece osvojiti.

Saša Popović

pre 9 godina

Mislim da Nadala na Rolangarosu u 3 seta može pobediti samo Nišikori a što se tiče Novaka on ima 2 zamke Federer i Nišikori ,od ostalih ne verujem da neko može nešto spektakularno napraviti na ovom gren slemu

Komentator

pre 9 godina

Ovo je dvostruko dobra taktika da ga obuku u opremu holandske fudbalske reprezentacije. Prvo, protivniku ce da se smuci kad ga vidi, jer mu oprema izgleda odvratno, a drugo nece moci dobro da ga vide tokom poena, narocito kada se bude igralo u sumrak.

stilista

pre 9 godina

Nisam Novakov navijač,ali pošto volim narandžastu boju,ova oprema mu je do sada najljepša od kada je profesionalac.Ipak ne može ,a da se ne primjeti da je Uniklo i ovog puta ideju za nju malo "pozajmio " od Nika-e/Rodžerove majice sa kragnom šorc samo u drugim bojama/Kad pomenuh Švajcarca ,vidjela sam i njegovu opremu i mogu reći da je takođe odlična.

Marko

pre 9 godina

@Bg
Novakov sam navijač i fan, ali priča da je Novak izgubio meč zbog pecanja je neobjektivna i u najmanju ruku pokazuje potpuno nerazumevanje ovog sporta. Tenis se igra do poslednjeg poena, Nadal je bio bolji tokom celog meča (iako je bilo prilično tesno) i zaslužio je da pobedi. To jeste bio važan poen jer je bio đus ali nije odlučio pobednika. Ne slažem se ni da je Novak bio blizu pobede. To mu je bilo najbolje izdanje protiv Nadala na RG-u i pokazao je da može da se nosi sa njim, ali nažalost nije bio blizu. Na šljaci jedan brejk prednosti ne znači puno. Čak i Nadal nije bio blizu pobede u finalu AO 2012. Jedini njihov susret u kom pobednik nije zaslužio pobedu je ono polufinale Madrida 2009, kada je Novak prvi put bio bolji na šljaci, imao je meč poen na svoj servis, servirao perfektno, ali na se Nadal odbranio i pobedio 'na mišiće'.

stilista

pre 9 godina

Nisam Novakov navijač,ali pošto volim narandžastu boju,ova oprema mu je do sada najljepša od kada je profesionalac.Ipak ne može ,a da se ne primjeti da je Uniklo i ovog puta ideju za nju malo "pozajmio " od Nika-e/Rodžerove majice sa kragnom šorc samo u drugim bojama/Kad pomenuh Švajcarca ,vidjela sam i njegovu opremu i mogu reći da je takođe odlična.

ns

pre 9 godina

@Moravsky
Vidi, to je zanimljivo tebi i tebi slicnima koji sport nikada niste pratili, vec pratite samo Djokovica zato sto vam je zivot dosadan. Te informacije navikli ste da citate u tabloidima. Razlika izmedju tabloida i sportske rubrike je ogromna. Ti volis da procitas sta je Novak obukao, sta je doruckovao, a onda procitas sta su obukle starlete, sta one jedu, koliko sve to kosta i ko im je novi decko.
Zato nam sport i propada, od kad su penzioneri i domacice poceli da izigravaju sportske strucnjake, poremetilo se i samo shvatanje sporta.

beograđanka

pre 9 godina

DA li je toliko vazno koji turnir je osvojio kada uglavnom isti teniseri igraju. Samo se menjaju gradovi i podloge! Nole je najbolji u ukupnom zbiru poena i to sve govori!

Goki

pre 8 godina

Nevidljiv?
Super! Ja bas i nisam zeljan da ga vidim.
Dosadio je i bogu i ocu. Igra odlicno, ali sto izigrava da je neko i nesto sto nije, e to iritira.

beograđanka

pre 9 godina

DA li je toliko vazno koji turnir je osvojio kada uglavnom isti teniseri igraju. Samo se menjaju gradovi i podloge! Nole je najbolji u ukupnom zbiru poena i to sve govori!

No1EMINATOR

pre 9 godina

Prevashodno,oprema koja reflektuje trenutnu energiju koja zraci iz Novaka.I simbolizuje njegovu pobednicku auru koja je oko njega kao nevidljivi balon.A ujedno se uklapa u boju sljake na Garrosu,koja je inace malo tamnija.Bar mi se tako cini.Nadam se,zelim da verujem da je konacno doslo vreme i sezona u kojoj ce se Novak ovencati toliko zeljenom,sanjanom Grand Slam titulom koja mu nedostaje.

Bg

pre 9 godina

Uh, kad se setim RG 2013, polu Finale, Novak - Nadal.
Jedan od najboljih mečeva ikada na RG.
Kako su mlatili lopticu, strava. I onda ono pecanje Novaka!!!
Da se samo podsetimo, bilo je 2:2 u setovima, igrali su peti odlučujući, Novak je imao servis i brejk prednosti, bilo je 4:3 za Novaka, bio je na dva servis gema od prve pobede nad Nadalom na RG!
I onda na 40:40 on se zaleće na mrežu, smečuje, ali telom kači mrežu i poen ide Nadalu koji koristi brejk šansu, i preokreće meč u svoju korist, pobeđuje!
To je bila najbliža šansa Novaka da uzme RG!
Bukvalno, JEDNA jedina greška ga je koštala finala i verovatno i titule!
Mislim da je kondicija jako bitna na RG, jer se igra po suncu, spora je podloga, dugi su poeni, a treba 3 seta da dobijete.
Zato će dosta zavisiti ove godine od žreba, tj, od toga da li će Novak u tri seta dobijati protivnike do 1/2 finala, ili finala.
Jako, jako je bitna izdržljivost na tom RG.
I to pecanje 2013 te je napravio bukvalno jer nije imao snage posle relija da se na vreme zaustavi ispred mreže!
Sve u svemu, jedva čekam RG 2015!

to moze?

pre 9 godina

Kako kvarno. Pokusava da se "uklopi" u sljaku, to treba zabraniti. Zamislite da se neko u zeleno obuce na Vimbldonu. Ne vrede ti trikovi, svejedno nece osvojiti.
(c, 25. april 2015 18:45)

Ma sta kazes. A ona NIKE-ove istovetna boja patika i majica sa teniskim lopticama na AO ..

Daltonista amater

pre 9 godina

Dragi moji,
Mi Srbi treba da budemo POSLEDNJI na svetu koji ce komentarisati nesto u vezi boja, izgleda i ukusa, uopste uzevsi.
Kad ponekad dodjem u Srbiju na odmor odmah mi padne u oci da garderoba ima dve opcije za boju, a to su crna i tamno plava. Pogotovo zimi nam ulice izgledaju kao sahrane. Trenerke i pederuse su zastupljene svuda i na svakom mestu, od pijace do opere, a bele carape na crne cipele se i dalje smatra za UREDNU opciju. Pevacice su i na zapadu uvor za oblacenje mladih devojaka, samo sto tamo na tome rade celi timovi strucnjaka, a kod nas se oblace kao predstavnice najstarijeg zanata. Oformljavanje i gradjenje ukusa je stvar vremena, i treba nam jos jedno par generacija da se dovedemo u red.
Prilikom svog prvog boravka u Srbiji, moja zena mi rece (sa osmehom) da smo "jako sportska nacija" aludirajuci na broj trenerki po stanovniku, koji je ubitacan. Sto je na zapadu neukus ovde je vrh.
Reci nekome da se lose obukao je kod nas ravno opominjanju da nekom bazdi iz usta, nedaj boze da se kaze istina.
Ali... Uvek cemo reci da se o ukusima ne treba raspravljati, pogotovo kad zagusti.

Бокељ

pre 9 godina

Добра опрема, али кад се игра на сунцу, и на великим температурама, треба играти у што свјетлијој опреми, најбоље у бијелој. Ваљда то Новак и његов тим знају, поготову што њему јако сунце не одговара. А против Надала, који ужива на жаропеку, свака ситница је битна.

Aleksa

pre 9 godina

Evo da probam opet, prvi put mi nine redakcija objavila komentar, vidim da je par ljudi , ustvari bolje reci svi koji su mi dali minus pomislili da sam hteo nesto lose reci, ustvari taman posla da sam ljubomoran na Novaka, ja njega volim ko rodjenog brata, a moj komentar nije bio primedba vec vise nesto kao sala u kojoj ima istine, i sam cesto ulazim u aplikaciju B92 kako bih samo pogledao da li ima vesti o Novaku, ali eto izgleda da moju saljivu upadicu skoro niko nije shvatio. Uzgred jako mi se svidja ova nova oprema

znanje-imanje

pre 9 godina

stealth kolor je odličan za uterivanje straha; isto važi i za prigušen izgled nmekog ko nema potrebe da dokazuje svoj autoritet...
za jako sunčane dane, opet, nema zamene za belu ili jako svetlu boju...

zoran

pre 9 godina

Svi teniseri su lepi momci. Gde ima mladost a da nije lepa...

U finalu Gaosa će biti najnevidljiviji.
(Ljubitelj tenisa, 25. april 2015 15:30)

Hoće ako se Hudini, ovaj...Fonjini nekim čudom dovuče do finala RG-a, heheehhe

Ljubitelj tenisa

pre 9 godina

@ DA li je toliko vazno koji turnir je osvojio kada uglavnom isti teniseri igraju. Samo se menjaju gradovi i podloge! Nole je najbolji u ukupnom zbiru poena i to sve govori!
(beograđanka, 25. april 2015 15:48)

Ma tako je, samo se podloge menjaju, ništa drugo.
Upucaću se.

NOLKICA

pre 9 godina

Al su se Ndalovci uprpili, tesite se samo, Nole osvaje glat, A Nadal nece ni stici do Nola, meni se oprema svidja, sto se mene tice moze i u kupacem da igra i opet osvaja!

Doktor, opet

pre 9 godina

Ima ovde škola mišljenja koje kažu da Nadal neće igrati svoj najbolji tenis 99 odsto. Naravno da će ga tada dobiti Novak (a može i Federer, Nišikori, Fonjini...), ali, ako se to desi, ostaće zapisano da je Novak gubio od Nadala čak 6 puta na RG (Federer 4 puta, al bar u finalu) Opet, ako zaigra svoj približno najbolji tenis, niko nema šanse. Inače, Nadal je Novaka pobedio dvaput na us open u finalu...sve u svemu, dva prema dva je u gs finalima na drugim podlogama. Toliko o njboljem.

v

pre 9 godina

Oprema je jako lepa. Ona zuta u MC mi se nije dopadala. Fina je bila i ona plava boja, ali.....prvi utisak kada sam videla ovu novu opremu je bio ''zrelo''. Zreo u svakom pogledu, pun samopouzdanja, zreo za korak napred i titulu. Uz Fedrera koji je kao maneken (ne pricam o lepoti nego o gradji) tu je samo jos Novak. Obojica nisu napucani, ali su tanani i zilavi, Novak posebno. Stoji mu sve kao saliveno. Idemo Noleeeee!

anica

pre 9 godina

Ako Nadal igra svoj najbolji tenis, niko, ama baš niko ne može da osvoji RG osim Nadala.
(Doktor, 25. april 2015 19:09)

Ali, Nadal nece igrati svoj najbolji tenis, 99%.

nije ja , ja je.

pre 9 godina

U 6 meceva protiv Nadala na RG ima 6 poraza i samo 4 osvojena seta.
(nn, 25. april 2015 20:16)
Nadal drži rekord na ATP turu, Izgubio 7 mečeva zaredom od Novaka.

Advokat svih Srba

pre 9 godina

(Aleksa, 25. april 2015 15:48)
Primedba ti nije na mestu,pre svega zato sto,koliko god objavili vesti o Novaku Djokovicu,ne zaboravi da je on pre svega,svetski teniser broj jedan!Uostalom,oni ne objavljuju vesti o Novaku u grupi za fudbal,odbojku,rukomet itd vec u delu predvidjen za tenis.A ruku na srce svakako nam je zanimljivije da objave bilo sta o Novaku,nego da objavljuju aktuelnosti sa ATP 250 u Bukurestu gde Jirzi Veseli igra finale!

Moravsky

pre 9 godina

"Evo rekoh drugovima, koje i sam smaram, da redakcija B92 prosecno objavljuje jednu vest o Novaku dnevno, i da kad nemaju sta da objave oni kazu sta je doruckovao, ovo eto nije daleko od istine :D
P.S. Molim da objavite komentar koji je napisan bez ikakve zle namere
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Aleksa, 25. april 2015 15:48)"

pa šta ako objavljuje?

Novak Đoković je najdominantniji teniser današnjice..u sportu koji je veoma popularan u čitavom svetu i zašto ne bi imali svaki dan neku vest o istome..pa makar ona bila i u kakvoj je opremi da igra,a i šta je doručkovao?

kad može o raspalim fudbalerima(zveda i partizan) da bude svakodnevnih 5 vesti što ne bi bila i jedna o prvom igraču u svetu tenisa?

čuj..nije zlonamerno,ali si ipak napisao komentar! ;)

uopšte mi nije jasna ta vaš ljubomora prema Novaku,,da je ova vest bila o Mesiju ili nekom drugom svakodnevnom u vestima verujem da ne bi ni napisao komentar koji je..."nezlonameran"..mož misliti :D

Teodosije

pre 9 godina

"maximalno ne sportski gest novaka I njegovih sponzora. desperacija je dostigla maximum, I sluzese jeftinim trikovima za ljudsko oko, odnosno utapanjem boja u kolorit terena, tj. otexavaju proyivniku da novaka vidi na terenu.

ruzno I ne fer, Ali neka mu je na cast."

Gore je kada poneki imaju zutu opremu pa se ne razlikuju od loptice... a teniseri udaraju lopticu... ne rivale...

milicai ibaka

pre 9 godina

Ova oprema je lijepa ali bitnije je od izgleda da Nole osvoji ovaj turnir.Uvijek uz tebe da te bodrimo ivolimo Milica i baka iz Kanade

Teodosije

pre 9 godina

"Ako Nadal igra svoj najbolji tenis, niko, ama baš niko ne može da osvoji RG osim Nadala.
(Doktor, 25. april 2015 19:09)"

E neka si nam odbrusio...

anica

pre 9 godina

Ima ovde škola mišljenja koje kažu da Nadal neće igrati svoj najbolji tenis 99 odsto. Naravno da će ga tada dobiti Novak (a može i Federer, Nišikori, Fonjini...), ali, ako se to desi, ostaće zapisano da je Novak gubio od Nadala čak 6 puta na RG (Federer 4 puta, al bar u finalu) Opet, ako zaigra svoj približno najbolji tenis, niko nema šanse. Inače, Nadal je Novaka pobedio dvaput na us open u finalu...sve u svemu, dva prema dva je u gs finalima na drugim podlogama. Toliko o njboljem.
(Doktor, opet, 26. april 2015 12:42)

Zivi u sadasnjosti!!!!!!!!

II

pre 9 godina

Do sada najbolja oprema koju je Novak nosio i koju ce nositi. Odlicna je bila i ona u Monte Karlu. Inace mi je uvek delovalo kao da oblaci slucajno majice uz bele sortceve, cas plavu, cas crvenu. Ova je najbolja, dobro stilizovana, dobro mu stoje boje.

(zivorad l, 25. april 2015 16:30)

Svi imaju neku "politiku" pri izradi opreme za svoje manekene kao npr. one fluroscentne boje Nadalove opreme i delimicno Federerove su valjda takve da bi izazivale frustraciju i nepaznju kod protivnika, tj. remetile mu koncentraciju. Samo nam to nije niko objasnio kao sada za Novakovu opremu.

Dzigi

pre 9 godina

Ja mislim da je broj komentara na ovu vest pravi pokazatelj koliko mi volimo Novaka.Skoro 100 komentara na vest sta ce Nole da nosi na RG.Nole idemo do pobede!!!

Igor pfc

pre 9 godina

Nije sala, razmisljam nesto da to moze biti plus, kada protivnik nema vremena, kada iz trka igra pasing i samo krajem oka moze primetiti protivnika, ova boja moze pomoci.

veliki strumf

pre 9 godina

@ma da Verovatno najgluplji komentar na temu tenisa u istoriji! Cuj, da igra ba RG u crveno-plavom dresu??? Federer bi valjda onda trebao da igra u crveno belom, a Rafa u crveno-zutom, da cirkus bude potpun.

Beobrad

pre 9 godina

Odlicna kombinacija boja, oranz, topla i lepa boja uz crnu koja je ozbiljna, dve boje po Novakovom karakteru, toplo i ozbiljno.
Al boj ne bije svijetlo oruzje, vec srce u junaka, a nas junak ima i srce, a ima i oruzje.

stevan

pre 9 godina

@ma da-
Novak ne nosi boje zastave ni kad igra za reprezentaciju, nego crveno belo, a ni nasa reprezentacija skoro ni u jednom sportu više ne nosi boju zastave jer fudbaleri su većinom beli, a kućna garnitura skros crvena

dr

pre 8 godina

Hahahahahah..
Glupih komentara nikad dosta..
Pa on je za vecinu protivnka ionako nevidljiv...
Vide samo lopticu koju im on posalje,a oni ne mogu da je vrate...
A tek kakvih glupaka ima koji govore da nece moci da ga vide u sumrak!
Pricamo o tenisu,ne fudbalu,ciji je teren 100X50m...
Ko ne vidi igraca na 10-15 m,neka igra bilijar..
A uostalom,ne nosi Nole trenerku,vide mu se noge,patike...
Pa i Nishikori nosi UNIQLO,zar ne?Njega niko ne spominje...
Cudo nisu rekli da je sve turnire ove godine osvojio zbog opreme koju nosi,a ne svoje igre...
Na Wimbldonu je nosio sve belo,Rodzer ga je super video...Dzaba...