Utorak, 21.04.2015.

13:17

Partizan plaća Musliju 156.000 evra

KK Partizan moraće da plati ukupno 156 hiljada evra bivšem košarkašu Dejanu Musliju zbog dugovanja, prenose Večernje novosti.

Izvor: B92

Partizan plaæa Musliju 156.000 evra IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

253 Komentari

Sortiraj po:

dex

pre 9 godina

...sto samo potvrdjuje da igraci u Partizanu ne potpisuju stipendije, vec ugovore od nekoliko stotina hiljada evra. I to rezervni centri npr...

Zuki

pre 9 godina

Otvoris svoj novcanik, pogledas koliko para imas... da li jos uvek mislis da je finansijsko poslovanje bilo kog sportskog kluba bitno za tebe?

*

pre 9 godina

Klub koji je imao najvecu posetu publike u EL se gasi umesto da ima stalno ucesce. Pa valjda se kosarka igra zbog publike. (Bojan La, 21. april 2015 17:36)

da ste placali karte

Nikola Kalinic

pre 9 godina

Ja sam spreman da prodam sve banane sto sam sakupio predanim radom u nocnoj smeni,radeci cetiri dana od 21:00 do 23:00 casa i sve pare poklonim Partizanu da plati Muslija.

igokea-partizan,mi smo sad jedan klub,leto 2007.,grobari u zabludi,nevera

pre 9 godina

Cekamo tuznog,siromasnog brata @danilo da nam se obrati u stihu,a moze i u prozi...
Tuzni brate iz Laktasa,izdrzi ove teske dane i nastavi da nas uveseljavas!
Znam da dajes sve od sebe da pomognes svom klubu,da lutas Laktasima i Zagrebom sa ispruzenim dlanovima proseci novac da platis magove tehnicke...ali me zaboravi i na nas,javi se da znamo da si ziv!
Navrati nekad,evo ja sam skupio 100 dinara da dam za vas elitni i avangardni klub tuzni,siromasni brate!
Tako dodje april,od grobaro igokejaca ostade samo trag u vazduhu onih pretnji da ce se desiti mesto epohalno u aprilu,maju,junu...Rado se secamo i tvoji stihova o dulou i tome kako nema sanse da izgubi seriju ma 3 dobijene utakmice,volio bij nesto opet na tu temu,ako moze u stihu...
I za kraj,rasterasmo crne oblake iznad kosarkaske Srbije,a i dulo nam potvrdi "SVAKOM ZLU DODJE KRAJ"!Hvala Bogu da je tako!

goga

pre 9 godina

Pocinje gasenje! Kad za Muslija moraju da izdvoje ovolike pare, koliko li zaradjuju Pavlovic, Akojon, Macvan...?
(gypsy since forever, 21. april 2015 15:11)
njih trojica nista, oni striktno iz ljubavi, ovi ostali su izdajnici, samo ih pare zanimaju

Dule sta si im uradio, garant mucaju.

pre 9 godina

haahahahahahahaha Sve ali sve Pnteri na ovoj vesti hahaahahahahahaahahahahahahahaha ludilooooooooooooooooo hahaahahahahahahahah

Necu fmp

pre 9 godina

@igokea-partizan mi smo jedan klub...bla bla bla...
Da ti navijas za zvezdu ne bi pisao ovakve budalastine. To je zbog FMP - a, jel tako. E pa zivi sa tim osecajem. Ne brini za partizan. Nece partizan na drugi klub da nakaci svoje dresove.
A znas zasto ? Zato sto nismo isti. Mi smo institucija evropske kosarke.

Bogdan Bogdanovic

pre 9 godina

@Musli je imao 75.000 po godini a 150.000 ukupno. Molim vas panteri suzdrzite se da pricate kako su i nasi igraci placeni kao vasi, jer nisu. Manje od 75.000 po godini ne ide, niko ne igra za manje od toga
(duca, 21. april 2015 15:30)

Ja sam igrao za pirinac, a koviljka je kupovala zelje i meso za sarmice i kuvala za sve nas, tako da ti komentar ne pije vodu, koju smo, kad smo vec kod vode, sami skupljali od kisnice i kuvali u ljuskama od kikirikija

cukce

pre 9 godina

Mi svoje dugove placamo,ispade sad da je bolje zalediti klub,pozajmiti drugom kao ime,platiti od ukupnog duga koji iznosi 18 mil. dva ipo posto,dobijati politicki pare od drzave i teraj dalje,da li je tako uradila mozda sijena u italiji,pa naravno da to moze samo kod nas, sa demokratskom i sad naprednjackom vlascu,samo napred politicari,unistavajte sve sto je iole dobro u zemlji,decku platiti,a ako treba igrajmo i srpsku ligu ali PARTIZAN se ne sme zamrznuti i uraditi ono sto je zvezda uradila
(mica, 21. april 2015 14:35)

Koje dugove placate, pa niko ne zna kolko ste duzni! I dan danas dobijate velike pare od drzave, a samo koje su pare prosle kroz ruke Todoricu i Vujosevicu, pa ja da sam trener sa tim parama sa KK Jablanicom iz Medvedje bi igrao evroligu! Stvarno je magija u pitanju od toliko prodatih igraca, tv prava, karata, i drzavnih para da odete na prosjacki stap i u ko zna koliki dug!

kiborg

pre 9 godina

Musli je jos i dobar, uzeo 200k minimum za 2 god i izborio EL jedne sezone. Pavlovic je uzeo partizanu preko 400k za 2 sezone sigurno a EL ni u najavi. E to se zove sjajno poslovanje!

dragan

pre 9 godina

Stisnuti se za sledeću godinu,sa klincima terati Eurokup i ligu, remontovati klupu sa trenerom i lagano se vratiti među 16 u Evropi...Duletu veliko HVALA za sve urađeno ali vreme je da se odmori!(a i nakupio je, brat-bratu, minimum 100 hiljada eura kazni)
(realan, 21. april 2015 14:43)

A sta mislis koliko mu tek sleduje za pretnje sudijama i napad u hodniku

DedaMiloje

pre 9 godina

Grba je legenda Partizana, bivši reprezentativac Jugoslavije, a ti si verovatno neki bivši NBA igrač ili trener pa daješ sebi za pravo da legendi YU košarke kažeš da nema pojma.
(Salasar, 21. april 2015 14:25)

Pojma nema i nije nikakva legenda beć običan siledzija koji je to mnogo puta dokazivao na terenu. Hoće da bude na funkciji u KSS, ali da sve navlači za Partizan. E neće moći gospodo, više ne ovog puta.

bbROD

pre 9 godina

Kakav jad i ocaj komentara navijaca kluba koji do sad nista nije osvojio. Alo bre nije li vas sramota. Ko ste bre vi? Koji su vasi uspesi? Dva kupa za tri godine. Stvarno ste smesni

Neznalica

pre 9 godina

(Razmislite malo, 21. april 2015 14:52) @

Dečko ti si taj koji mora malo da razmisli. Prvo izkontempliraš navodni budžet Partizana i onda zaključiš da je to najmanji budžet u Evroligi. Zašto nisi rekao da je to i najmanji budžetu u NBA? Za vas je Evroliga jednako nedostižna kao i NBA. Uporedi ti taj budžet sa timovima koji učestvuju u vašim beznačajnim evropskim takmičenjima gde vas ne razbija samo onaj ko sa vama ne igra.

Razmisli malo.

Slušaj sine, obriši sline

pre 9 godina

Grobari su nam mnoge stvari obećavali tokom ove sezone, nabrojaću 10:

1)Da se mašina pali naproleće i da nam sledi otrežnjenje u maju i junu.
2)Da Dule tempira formu, i da je doktor košarke za Radonju
3)Da će Dule od Milutinovića da napravi igrača (u Zvezdi je pre tri godine igrao u prvoj petorci, u finalnoj seriji za njega nije bilo mesta ni u 12)
4)Da je Vanja Marinković novi Bogdan
5)Da je Pavlović najbolji igrač u istoriji ABA lige sa 10 godina NBA iskustva
6)Da će Mačvan da "pojede" Luku Mitrovića
7)Da se posle 2 sezone u EL vraćamo u CIPIRIPI kup
8)Da je Markus Vilijams prevara od igrača
9)Da će Jaka opet da plače posle 1/2f ABA.
10)Da će Pionir da grmi u utakmicama 3. i 4.

Ja sam obećao samo 2 stvari:
1) Da će biti 3:0 za Zvezdu u 1/2f ABA
2) Da otrežnjenje stiže u subotu

Izvinjavam se svim grobarima, pogrešio sam u obe stvari.

Macola , macola , macola ….

pre 9 godina

Zvezda vam zabola tri eksera, a evo i cetvrtog...krenulo vas grobari....usli ste u seriju.
(kima, 21. april 2015 13:32)

Vi nikako da shvatite.
Kakvi katanci, kavki ekseri...
Može Partizan da ode i u opštinsku ligu, ja ću biti na tribini.
Ali me nikad, NIKAD, nećeš videti da drmam koševe tuđih klubova.
Jednostavno... NISMO ISTI!
(YoxBg, 21. april 2015 14:03)

Niko ti nije rekao da smo isti ( " pu , pu - daleko bilo ! " ), figurativno je opisao seriju " čvgi koje pijete po usijanoj glavi - kao Bane bumbar " ili ON o BABI , a ti o ŽABI ( o tribini , drmanju koševa i sl. ) ;
A ta tribina se ne zove za džabe " DERVIŠKO MAZOHISTIČKA TRIBINA " … naravno i ona je puna eksera ! Pa ko voli , nek' izvoli !

Tavernas

pre 9 godina

Vracam se iz Valjeva, bio u Taverni sa nekim ortacima i prodjem pored Pionira ... Necete mi verovati Dulo sedi sa perikom na glavi a pored Dalo sa gitarom kao Hendrix ... Narod daje koliko ko ima ... pravi estradni umetnici ... Nadam se da ce Tegi napraviti reportazu !

Pedja

pre 9 godina

Mi svoje dugove placamo,ispade sad da je bolje zalediti klub,pozajmiti drugom kao ime,platiti od ukupnog duga koji iznosi 18 mil. dva ipo posto,dobijati politicki pare od drzave i teraj dalje,da li je tako uradila mozda sijena u italiji,pa naravno da to moze samo kod nas, sa demokratskom i sad naprednjackom vlascu,samo napred politicari,unistavajte sve sto je iole dobro u zemlji,decku platiti,a ako treba igrajmo i srpsku ligu ali PARTIZAN se ne sme zamrznuti i uraditi ono sto je zvezda uradila(mica, 21. april 2015 14:35)
Ako placate dugove zasto vas onda tuze? Partizan nije zamrznut, on je ugasen 2007g a dugovi volsebno nestali. Zato se krije finansijsko poslovanje. Ovo je neki drugi Partizan sa Dodikom u upravi i nije clan JSD. Ovo je fuzija Partizan-Igokea. Zvezda je to uradila tek 4 godine kasnije.

goga

pre 9 godina

Pa to je mizerna plata, on je imao trogodisnji ugovor i to je to. Neka svih 12 igraca ima po 150000 evra godisnje, to je 1800000 evra, plus 1200000 evra za ostale troskove, to je 3000000 evra. I to je najmanji budzet u Evroligi. A ovde se prica kako je to enormna zarada. Ali, najgora je stvar sto ni tako mali budžet Partizan ne može ima... Za razliku od Zvezde, Buducnosti, Cedevite...
(Razmislite malo, 21. april 2015 14:52)
mislis eurokupa?

petarczv

pre 9 godina

Pa to je mizerna plata, on je imao trogodisnji ugovor i to je to. Neka svih 12 igraca ima po 150000 evra godisnje, to je 1800000 evra, plus 1200000 evra za ostale troskove, to je 3000000 evra. I to je najmanji budzet u Evroligi. A ovde se prica kako je to enormna zarada. Ali, najgora je stvar sto ni tako mali budžet Partizan ne može ima... Za razliku od Zvezde, Buducnosti, Cedevite...
(Razmislite malo, 21. april 2015 14:52)

Kakve vi veze imate sa evroligom?

Igor

pre 9 godina

Niti vise imate rezultate,niti igrate EL,tako da nema nikakvih osnova da dobijete i jedan jedini dinar od drzave.
(igokea-partizan,mi smo sad jedan klub,leto 2007.,grobari u zabludi,nevera, 21. april 2015 15:25)

Gari, nemoj biti licemeran. Na osnovu cega ste vi dobijate novac od 2011. godine, iako niste osvojili nista deset godina i niste igrali EL + ste generisali dug od preko 15 miliona (a imali ste projekte Evropske Zvezde, strance, Pesica i mnoge skupe akvizicije)? Kazi mi na osnovu cega? FK CZ da i ne spominjem.

Ako ste vi posle 10 susnih godina mogli da i dalje primate socijalnu pomoc od drzave (i to u rangu sa Partizanom), zasto ne bismo i mi posle jedne solidne sezone?

Generalno si apsolutno u pravu - ko nema rezultata ne zasluzuje pomoc. Samo sto se to pravilo kod vas prekrsilo pre par godina i dobili ste dzak novca bez i jednog rezultata. Ne vidim zasto bi mi bili izuzetak, mi koji smo 2010. npr. igrali F4.

16.4.1992.

pre 9 godina

Nasleđujte se... I ja bih posle visedecenijskih trauma, da sam na vašem mestu...Na sreću, nisam...5 godina niste hteli da čujete za svoj klub,a sad navijate za drugi klub kome ste dali svoje ime i dresove. Tačno je,nismo isti i nikad nećemo biti...Sto se vaših pseudosaljivih komentara tiče... Šta je mačku briga šta miš o njoj misli. Mi smo PARTIZAN, a ko ste vi?

Rambo

pre 9 godina

Ma nek propadnu zasluzili su,nek pokazu gde su pare i gde su isle do sad pa necu ja da im placam iz svog zdepa i placam porez,ne dam za propali klub.

sns pink zvezda idea informer

pre 9 godina

vidim stigla direktiva botovima od strane covica da se poziva na bojkot sos kanala i tegeltije... eto dokle ide njihova bolest, zloba i frustracije...

hours of love

pre 9 godina

Zapravo je oko 180.000 e
Sa sve troskovima sudjenja plus kamate na zaostale isplate od 5% na godisnjem nivou.

Ima na stranici FIBA-e taj dokument.

http://www.fiba.com/downloads/v3_expe/fat/deci/15/0609%20Musli%20vs.%20Basketball%20Club%20Partizan%20%28public%20version%29.PDF

igokea-partizan,mi smo sad jedan klub,leto 2007.,grobari u zabludi,nevera

pre 9 godina

Svakom zlu polako dodje kraj...
Jedina istinita stvar koja je izasla iz duloovih usta poslednjih 5 godina!
Polako dolazi kraj 15-ogodisnjem zlu srpske kosarke...

Zorz Pap

pre 9 godina

Ja sam vise puta napisao da i jedni i drugi imaju iste uslove. Price o tome kako nemaju do Nisa za kup itd. su smesne. Navescu samo jedan primer koji pokazuje koliko su "besni": Pre par godina je KK Partizan oterao Olivera Lafajeta jer im nije bio dovoljno dobar(sada igra u OLIMPIJAKOSU i kida, bio je u Valensiji prosle godine kada su bili najjaci itd.), sto samo pokazuje koliko oni zele samo vrh igrace i koliko kukaju bezveze...Molim sve ljude da ne gledaju znamo vec koju emisiju i kog novinara jer je tamo gomila stvari pogresno predstavljena i ne bavi se kosarkom. Ja sam prestao davno, jer tako postaje ista emisija nebitna ako je niko ne gleda.

Grobar NBG

pre 9 godina

Заборављајући господство које је одувек красило КК Партизан, Душан Вујошевић је први челник (тренер, директор, благајник, скаут, шта ли све није...) који не признаје аргументе, не види грешке, глув је за чињенице, слеп за очигледно, чувар стоваришта илузија и трезора заблуда, жртва непостојећих идеала, господар привидне силе увек оран да се тиранији бољих на терену и ван њега одупре тиранијом наступераја. Али, ваља измишљати, протурати, додавати, досољавати.

Тренер великог клуба има обавезу да ниво свог понашања издигне изнад кафанског. Душан Вујошевић нас нивоом учесника „Фарме“ подсећа: “Све поплаве на површину избаце пацове...”. У клубу где он столује та поплава поприма критичне размере.

Мислим да свет није видео човека који теже подноси пораз од њега, а порази од Звезде чак озбиљно нарушавају њехово здравствено (психичко) стање.

Nolan

pre 9 godina

ma nema veze,vazno je da drzava da jos para Covicevom privatnom klubu!
(sovuljaga, 21. april 2015 13:48)

Ma nije Telekom postao sponzor i FKP, ma ne piše iDEA na Zvezdinim dresovima, ma nije vam Vučić sredio sponzorstvo sa NIS-om, ma nije vas Zvezda pobedila na terenu i poslala u Cipiripi kup...

pik

pre 9 godina

Nema veze, nagradice vas drzava za uspeh u Evrokupu. Cekaj, pa uspeha nije ni bilo jer ste ispali u grupi. Ok, nagradice vas za osvajanje KRK. Cekaj, pa vi ste ispali u polufinalu od Zvezde. Ma dobro, nagradice vas zbog plasmana u Evroligu. Cekaj, pa vas je Zvezda oducila od kosarke u borbi za El. Pa kako cete da platite Muslija? Zar da instituciju ugase oni koji su pohadjali casove ljubavi za mizernu stipendiju od 150-250k evra? Nema veze, videcemo mi kada dodje april... pa dobro maj...
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Pedja, 21. april 2015 14:39)

ne znam samo na osnovu cega vas nagradjuju

jahorinac ,Pale

pre 9 godina

Nema tu previse filozovfije.Partizan je igrao ocajno odbranu,zvezda kao da je na poluvremenu stavila magnete na dresove jer im se svaka lopta odbijala u ruke,imali su toliki broj ofanzivnih skokova u 2 gom poluvremenu,maalo pretjerano previse sportske srece jer su dali 30 poena posle ofanzivnih skokva i to je to..Partizan od ovoga gore ne moze,nocas sa jednim raspolozenim igracem..Ide ovo u 5 ti mec
(Vuk, 18. april 2015 23:58)

Ha,ha.. i to sve uz pomoć fotosinteze ...;-)

košgeter

pre 9 godina

@ mozete samo da zamislite koliko su tek DV i Todoric uzeli para , nasih naravno, za sve ove godine kad im se davalo sakom i kapom
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Ped.Fud.Clu., 21. april 2015 14:03)

Tek ćete da vidite kako Musa dere jarca, kad gospoda DV i Todorić stanu u red za naplatu svojih potraživanja. Priče o ljubavi i časovima su za malu decu, a potraživaće se od - države !!! (čitaj svih nas).
Živi bili pa videli, uskoro !!!

POP

pre 9 godina

Bez jakog Partizana nema ni jake Zvezde ! Dosta podela na ove ili one shvatite to ! Ja sam zvezdas ali bi stvarno voleo da nam mafija i politicari ne ucestvoju u oporavku nasa dva kluba pa i ostalih naravno nego da na tim pozicijama budu gospoda bez mrlje u karijeri i sa legalnom diplomom !

021

pre 9 godina

zato sto je musli u mladjim kategorijama bio kno sto je bio,potpisuju ugovore da bi sledeci klub ne potpisao za 150 iljada nego 300-400,al posto on nije otisao negde onda mu znaci tih 150

igokea-partizan,mi smo sad jedan klub,leto 2007.,grobari u zabludi,nevera

pre 9 godina

Mogu li ja da se prijavim u KK Igokeu partizan za ovu stipendiju??
Visok sam 202 cm,imam solidan odraz,dobar sut,pametan sam,inteligentan i elokventan,na fakultetu imam vecinom osmice i devetke!Pljuvacu sve sto nije crno belo,plakacu posle poraza i kriviti sve druge,gledacu u Duloa kao Boga,pusticu da me davi,stalno cu spominjati Zvezdu...
Molim sve ljude da me upute gde je kao student da se prijavim za ovu stipendiju?Meni cak i ne trebaju ovolike pare,nema potrebe da mi daju stipendiju od 200000 evra,meni je dovoljno 1000 evra mesecno!Bicu vecno zahvalan Igokei partizan!
Takodje sa mnom bi dosli i jos mojih 50ak kolega da apliciraju za tu stipendiju,jer su u Igokei partizan najvece stipendije,niko drugi ne daje tolike stipendije!
Hvala!

duca

pre 9 godina

Musli je imao 75.000 po godini a 150.000 ukupno. Molim vas panteri suzdrzite se da pricate kako su i nasi igraci placeni kao vasi, jer nisu. Manje od 75.000 po godini ne ide, niko ne igra za manje od toga

igokea-partizan,mi smo sad jedan klub,leto 2007.,grobari u zabludi,nevera

pre 9 godina

Vi nikako da shvatite. 
Kakvi katanci, kavki ekseri... 
Može Partizan da ode i u opštinsku ligu, ja ću biti na tribini. 
Ali me nikad, NIKAD, nećeš videti da drmam koševe tuđih klubova. 
Jednostavno... NISMO ISTI!
(YoxBg, 21. april 2015 14:03)

A zasto onda navijas za Igokeu partizan,klub nastao 2007. godine??
A licemeru!

Ноле

pre 9 godina

Види гробари ! Имате 365 дана ако будете до тада постојали.Кажем ако.Да расчивијате међусобно ко вас је размонтирао дал Звезда или Фмп.Ви видите како је вама лакше.Нама свеједно.И немојте да кукате на државу јер сте имали буџет јачи од Звезде.У ту причу како су Мачван,Павловић,Мурић играли из љубави не верује ни ужа породица вашег вољеног гуруа.Ваш проблем је што сте налетели на дванаест спартанаца који би и живот дали за Звезду !

delija

pre 9 godina

sad svi grobari u kladionice da se kladite na CRVENU ZVEZDU da osetite draz dobitka pa te pare da darujete pod imenom "zajam za partizan"....uf napisao sam malim slovima nema veze....da se izucete iz g..... do nove tuzbe....vi ce te u evroligu 2019 kad i srbija u evropsku uniju cuo ja sad ruzic kukao kod covica. hahahahaha

igokea-partizan,mi smo sad jedan klub,leto 2007.,grobari u zabludi,nevera

pre 9 godina

ma nema veze,vazno je da drzava da jos para Covicevom privatnom klubu! 
(sovuljaga, 21. april 2015 13:48) 
- Ja kao poreski obveznik, nemam nista protiv da drzava, da jos para Covicevom privatnom klubu!
(marko, 21. april 2015 13:58)

Pa 80% budzetskih obveznika navija za Crvenu Zvezdu samim tim je i saglasno da njihove pare iz budzeta idu tom klubu,a ne Igokei partizan!Tako da tu je sve jasno!
Niti vise imate rezultate,niti igrate EL,tako da nema nikakvih osnova da dobijete i jedan jedini dinar od drzave!
Treba pokrenuti incijativu da i Nis predje kao sponzor u Crvenu Zvezdu,da oformimo jak tim koji ce dostojno predstavljati Srbiju u EL!Igokea partizan ce svakako opet ispasti posle 5,6 utakmica u kupu Paje patka...

stanite, ko kaže?!

pre 9 godina

Izgleda da se u Partizanu igra baš za kikiriki, zarada Musliju 150 000 eura... Markus onda i treba da dobija 6 puta više.

hrk-hrk

pre 9 godina

Ljudi istine radi Danilovic je isam izjavio da je budzet Partizana oko 2.000.000 eura godisnje,tako da Muslijeva Plata nije problematicna(bice isplacena Kao I sve).
Molim da ne....e,kad je budzet Zvezde 3.950.000.plate I ugovori ,a vracanje duga u ovoj godini 570.000eura po UPR-u.Pitajte bivse kosarkase Zvezde kad ce Im biti isplacen dug.Samo Peri Anticu vise od 350.000 .Jedino Keselju ne dugujete odrekao se duga.

Pozdrav normalnim a ne iskompleksiranim.

Pedja

pre 9 godina

Nema veze, nagradice vas drzava za uspeh u Evrokupu. Cekaj, pa uspeha nije ni bilo jer ste ispali u grupi. Ok, nagradice vas za osvajanje KRK. Cekaj, pa vi ste ispali u polufinalu od Zvezde. Ma dobro, nagradice vas zbog plasmana u Evroligu. Cekaj, pa vas je Zvezda oducila od kosarke u borbi za El. Pa kako cete da platite Muslija? Zar da instituciju ugase oni koji su pohadjali casove ljubavi za mizernu stipendiju od 150-250k evra? Nema veze, videcemo mi kada dodje april... pa dobro maj...

John Terry

pre 9 godina

(Pionir, 21. april 2015 14:19)
Trazis da se ne objavljuju komentari gde neko pausalno ocenjuje plate partizanovih igraca a onda se i sam iznalupas raznih gluposti. Ali ti si verovatno jedan od onih koji misle da svi zvezdini igraci imaju preko milion evra platu, jer tako ti rekao trovac.

Ma studentarija i zaneseni PROFESOR

pre 9 godina

za dve sezone 150.000 evra,eeej,slazem se ja da niko ne treba da igra za dzabe,i ne zivi se od ljubavi prema klubu,al kakvi su to ugovori,pa se posle nema para
(iwan, 21. april 2015 13:47)

Samo mala ispravka , reč je o PREOSTALOM DUGU , deo je isplaćen !!
Dakle ugovor ( ili ako ćemo " pravilno po Duletovom rečniku " - STIPENDIJA ) je bila mnogo , mnogo veća !!
Nema se … hm ? Šta zna PROFA ili DEKAN , šta je pola miliona eura !

antibot

pre 9 godina

Druze oni mu duguju 150.000. 
Nesto su mu sigurno isplatili. 
Znaci minimalno je primao 200.000, a verovatno je u pitanju cifra od 250.000.
(hours of love, 21. april 2015 13:59)

Musli je u partizanu igrao nepune dve sezone, a trebao je jos nesto duze od jedne...

Plate koje mu se duguju, duguju se za 3 godine znaci, sto tvoj zlonamerni komentar ne uzima u obzir... Sumnjam da je musli imao vise od 70-100.000 godisnje i to ukljucujuci bonuse za sve sto je s partizanom osvojio..

Pionir

pre 9 godina

Molim redakciju da ne pusta vise ove komentare gde se preuvelicavaju plate kosarkasa partizana.
Taj isti bertans kojeg spominjete je trebao u zvezdu da dodje u prvoj covicevoj godini sa vama za 60000 po godini i zvezda nije htela da ga uzme na kraju (dragan jakovljevic je ispricao to dok je bio u klubu na sos kosu)
Lovernj je dosao kao nepoznat igrac u 21 godini
Musli kad je dosao u partizan isla je prica da se odrekao plate u spaniji od 20000mesecno da bi napredovao. Ovaj dug je za trecu godinu ugovora koji je raskinut i zaostale plate. Prosle godine je imao platu 10000e mesecno. Bolje pitajte upucene koliko su imali Braun, simonovic, savovic, rakocevic (veliki zvezdas mogu vam reci), silb, radenovic, tadija. Retki su pogotci poput mitrovica, dzenkinsa i nelsona

Slobodan

pre 9 godina

Auuu ... Kako je poslo Partizan ce tuziti i Dulo ! E on kad tuzi zvonice na sva zvona ... Kad je utakmica legendi za Muslija ? Bilo bi dobro da grobari donesu pare a Akojon da da koju trojku .... I vodite racuna svi da dodjete jer posle Zvezde Guru je ostao u hali da vas prebroji i vidi ko je ostao !

Fmp-u niko ne moze da zabrani kako ce da se zove

pre 9 godina

Kupujete Ankojona a nemate pare za Muslija ccc... Sta sad prodajete da ga isplatite, Todorica ???
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (--#####- Bodibond -#####--, 21. april 2015 13:40)

JADAN ovaj Bodibond, definitivno decko nema svoj zivot, sta ce... AAAAuuuu koji kompleksi i to dugogodisnji sineeee!!!!

kme kmeeeeeee

pre 9 godina

@ma nema veze,vazno je da drzava da jos para Covicevom privatnom klubu!
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (sovuljaga, 21. april 2015 13:48)
sad cemo da uzmemo od trudnica i penzionera...

mica

pre 9 godina

Mi svoje dugove placamo,ispade sad da je bolje zalediti klub,pozajmiti drugom kao ime,platiti od ukupnog duga koji iznosi 18 mil. dva ipo posto,dobijati politicki pare od drzave i teraj dalje,da li je tako uradila mozda sijena u italiji,pa naravno da to moze samo kod nas, sa demokratskom i sad naprednjackom vlascu,samo napred politicari,unistavajte sve sto je iole dobro u zemlji,decku platiti,a ako treba igrajmo i srpsku ligu ali PARTIZAN se ne sme zamrznuti i uraditi ono sto je zvezda uradila

realan

pre 9 godina

Stisnuti se za sledeću godinu,sa klincima terati Eurokup i ligu, remontovati klupu sa trenerom i lagano se vratiti među 16 u Evropi...Duletu veliko HVALA za sve urađeno ali vreme je da se odmori!(a i nakupio je, brat-bratu, minimum 100 hiljada eura kazni)

Salasar

pre 9 godina

@Novosadjanin
Prijatelju, svašta ti ovde ispisa, pa evo da ti ja odgovorim iz svoje perspektive:

"Istina je da je Partizan za Muslija, Miljenovica, Akojona, Pavlovica prosuo jedno 700-800 hiljada evra za dve sezone! U cemu je poenta placati Macvana, Pavlovica, Akojona kada su do Evrokupa mogli komotno i sa onom ekipom sa pocetka sezone."

Da nije bilo Mačvana i Pavlovića, Partizan ne bi ni bio u prve četiri, Evrokup bi bio misaona imenica. A to da su dali 700-800k EUR za ove igrače jednako je istini po kojoj Zvezda plaća MWilla 960.000 USD godišnje.

"Sada bih se malo osvrnuo na Macvana koji je sramno izjavio da nije bio dovoljno zasticen u odnosu na njegov rejting!!!Ej covece, Marjanovic je MVP Evroligeeee, Kalina i Jovic cu vice prvaci Sveta a ti pricas o nekom svom rejtingu???"

Pazi, ti pričaš o nekadašnjem juniorskom i seniorskom reprezentativcu, čoveku koji je igrao za Partizanm, Makabi i Galatasaraj. Nekada najperspektivnijem junioru u Evropi. Malo li je?

"Bobi izvede vise bacanja protiv Reala u Madridu nego protiv Partizana na domacem parketu. Zlo."

Naravno, Dule je gledao tog Marjanovića godinu dana u Moskvi i pre toga u Srbiji tako da zna kako igrati i protiv njega i za njega.

"Grbo realno pojma nemas i promasio si gotovo sve."

Grba je legenda Partizana, bivši reprezentativac Jugoslavije, a ti si verovatno neki bivši NBA igrač ili trener pa daješ sebi za pravo da legendi YU košarke kažeš da nema pojma.

Razmislite malo

pre 9 godina

Pa to je mizerna plata, on je imao trogodisnji ugovor i to je to. Neka svih 12 igraca ima po 150000 evra godisnje, to je 1800000 evra, plus 1200000 evra za ostale troskove, to je 3000000 evra. I to je najmanji budzet u Evroligi. A ovde se prica kako je to enormna zarada. Ali, najgora je stvar sto ni tako mali budžet Partizan ne može ima... Za razliku od Zvezde, Buducnosti, Cedevite...

Grobar

pre 9 godina

Musli je imao nešto manje od 20000 eura mesečno, što je nešto više od plata Lovernja, Vestermana, Bertansa i Kinzija. Toliko o proceni. Milenko Tepic ima 13000 mesečno sad(!?),Gagić je imao oko 15000 i uz Tepica je bio najredovnije plaćani igrač.A voleo bih da neko iz Fmp-a,ako iole ima hrabrosti, objavi koliko je Predrag Samardžijski zaradio za onih nekoliko meseci kod njih prošle sezone. Odgovor je više od 150000 eura. Imao sam uvid u ove podatke, tvrdim da su tačni. Daniloviću parazitu,odlazi iz Partizana! Privatizacija!

Dejan

pre 9 godina

To je ono sto ja pricam godinama da Partizan radi, potpise na pocetku sezone ugovore koje realno ne mogu da plate a sa odlicnim igracima, a onda kada udju u drugi krug Evrolige na prolece onda konferencija za stampu, ide klasicna prica mi smo institucija a nemamo ovo nemamo ono, mi promovisemo Srbiju i Beograd, itd, i onda ulece grad Beograd sa kesom, sa oprastanjem dugova za hale, drzava sa oprastanjem poreza...itd.
Pa pogledajte samo kada je KK Partizan usao u najveci problem, kada je drzava odbila da im otpise dug za porez. Objasnjenje DV je bilo, pa ocekivali smo da nam se otpise pa se zato nismo prijavili za reprogram, a posle je kukao da drzava vrsi finansijski aparthejd prema KK Partizan.
Ja stvarno nisam glasac aktuelne vlasti, ali je stvarno bilo krajnje vreme da neko to prekine

zagor

pre 9 godina

@MRKI
Mogu da ispune, ali nece dok ih neko van zemlje ne natera. Uvek kad BAT presudi, oni ispune obavezu. Znaci mogu. Sramota je sto nase domace sudstvo to ne resi pre nego sto dodje do BAT-a. To je samo dokaz da prava zaposlenih u ovoj zemlji niko ne stiti, a da je zakon mrtvo slovo na papiru.
Inace, sa parama koje dobijaju od drzave, sponzora, karata i na drugi nacin klubovi moraju
1. da plate racune za ono sto su potrosili (struja, voda, najam prostora...)
2. da plate zarade zaposlenima (SVIM zaposlenima, a ne samo stranim kosarkasima)
3. da plate porez na sve to i na sve ostalo sto je podlozno oporezivanju
4. nek rade sa ostatkom sta god hoce (povecaju sebi plate, kupuju kola, dovode nove igrace, grade hale, osnivaju filijale...)
umesto toga, klubovi trose pare ne zna se gde (bukvalno se ne zna), a sve ovo sto je gore navedeno ne zatvaraju, nego postaju najveci poreski duznici, duznici za struju, za najam hala, a zaposleni bez zarade. i drzava okrece glavu na drugu stranu. premijer kaze "nemocan sam"?!!? (kako nemocan, kad ima svu zakonodavnu, izvrsnu i sudsku vlast u svojim rukama). i drzava cak sipa jos nasih zajednickih para u klubove, gde im se posle gubi svaki trag... ludilo mozga. umesto da su svi sportski radnici, odgovorni za takvo stanje kolektivno u zatvoru, oni i dalje zare i pale i zavlace ruku u zajednicku narodnu kasu (budzet grada, republike, javna preduzeca...) i koriste tudju (grada, drzave itd) imovinu bez naknade.

Woodchuck

pre 9 godina

Limenke pricaju o nekim velikim parama koje Partizan trosi, a njima Vilijams kosta kao citav tim Partizana... Pa samo nek se sete za koje pare je njih tuzio Samardzijski, i to za par meseci, a ne par godina provedenih u klubu...

YoxBg

pre 9 godina

Zvezda vam zabola tri eksera, a evo i cetvrtog...krenulo vas grobari....usli ste u seriju.
(kima, 21. april 2015 13:32)

Vi nikako da shvatite.
Kakvi katanci, kavki ekseri...
Može Partizan da ode i u opštinsku ligu, ja ću biti na tribini.
Ali me nikad, NIKAD, nećeš videti da drmam koševe tuđih klubova.
Jednostavno... NISMO ISTI!

MRKI

pre 9 godina

I Kecman ih je tužio za 10000-12000 evra što da im oprosti 156000 evra. Zašto obećavaju tolike ugovore kad ne mogu da ispune. Naučili su da ne isplate pa ih puste kao slobodne igrače a onda kukaju da nemaju para.

Marsupilami

pre 9 godina

@ Pocelo je. Smejali ste se Zvezdi u fudbalu.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (johny, 21. april 2015 13:29)
Smejali smo vam se i u košarci pa ste obrisali klub. A u fudbalu ćemo tek da vam se smejemo.

Mare

pre 9 godina

Dule radi u poslednje vreme isto sto i Lukic kad je bio u Zvezdi. Nije bitno koliko kosta samo da pobedimo vecitog rivala. Vidite i sami kako se to zavrsilo. Musli 150k? Mogu samo da zamislim koliki su bili ugovori Lovernja, Bertansa, Vestermana i ostalih.

Wllaxy

pre 9 godina

I Covic placa sok i sendvic svojim botovima. Koliko ih je na ovoj vesti!!!
(Banbus, 21. april 2015 14:31)

Bar dobijemo sok i sendvič za razliku od vas, Duletovih sledbenika koji slepo slušate i verujete u sve što kaže... A lepo je jednom rekao - "Imate oči..." ali ko će od vas da veruje svojim očima pored živog derviša...

igokea-partizan,mi smo sad jedan klub,leto 2007.,grobari u zabludi,nevera

pre 9 godina

Musli covek pametno postupio,otisao u Megu gde je igracki prodisao i gde dominira i pokazuje pun potencijal,a pored toga tuzio Igokeu partizan i dobice ogroman novac!
Opet pada u vodu prica o igranju za kikiriki,vidi se da se tu izdvajaju ooogroomneee pare,a da se lazno kuka i prosi u javnosti!Da li je iko iz Igokee partizan izjavio bilo sta istino ove sezone??Toliko puta su bili uhvaceni u lazi,da je to strasno...
Bravo za Muslija!
p.s. ova mecka bas se brzo primice i pocinje da kuca na vrata zagrebacko-laktaskog kluba...

Rambo

pre 9 godina

Stigla ponuda za Milosavljevica iz Spanije,oce ovi da ga zavale i to ivih dana.Odlazi i Ajkon do maja,Pavlovic je u svadji sa Duletom a odlazi i Milutinov kazu isto je bas jaka ponuda i da se ne odbija u ovom trenutku.Tepic je tu i Muric do kraja sezone a ostavice se mesta za napredak mladjih i igraca.Djumic igra i sledece sezone.Nosioci igre ce biti Dalo,Grk i Milutinovic pa lagano na titutilu uz jos par dobrih pojacanja.

Kum

pre 9 godina

Gumicom se izbrise 16 mil. duga i pravi se novi klub... tako se to radi...Hudini Covic
(JojicKojic, 21. april 2015 14:19)

Imali ste i imate istu mogucnost, ali i jednu prepreku: za UPPR se moraju predati svi finansijski izvestaji, koji se posle kontrolisu u sitna crevca, a to vase rukovodstvo izbegava svom snagom. Zapitas li se ikada zasto?

Ocigledno je da vas lazu, a to sto navijate za Partizan ne znaci da treba da pustite da rade sta hoce, i da klimate glavama na svaku evidentnu laz, sve zarad starih dostignuca. Tako smo i mi ziveli u Bariju, dok su nas legende/politicari/menadzeri unistavali, a kasno smo se probudili (u FK nazalost jos spavaju, tojest u komi su...).

Zapitaj se zasto vas lazu o stipendijama, gde su nestale pare, zasto nije placan porez, zasto se kriju finansijski izvestaji,....

Lazarus

pre 9 godina

Pisanije o Musliju, za par sati, najkasnije sutra, Proleca Gospodnjeg 2015

"Javljaju se sada pojedini, instruisani od strane nekih ljudi, krseci dogovor iako su nacelno imali razumevanja za tesku situaciju u klubu jer nismo dobili adekvatnu pomoc drzave. To samo dodatno utvrdjuje sumnje u organizovanu hajku protiv kkp u koju su ukljuceni i neki ljudi iz regiona, sto smo jasno mogli da vidimo u polufinalnoj seriji aba lige."

kima

pre 9 godina

(YoxBg, 21. april 2015 14:03)
Pa naravno da nismo isti, bilo bi me sramota da budem duletov teletabis .....a ti mu i dalje veruj i placaj za slike......
Nego....nemoj si nervozan, a za jedno je vas duka u pravu, nijedno zlo ne traje vecno, vase se upravo gasi...

Ris

pre 9 godina

Valjda ce se jednom uprava KK Partizana opametiti i poceti da sklapa realnije ugovore sa igracima. Ovaj "sistem" potpisi nerealno visok ugovor pa kad prodas igraca bogatom klubu onda se dogovorite o dugovima, ne pije vodu. Jednostavno ne uspe svako da ode u bogatiji klub.
Mnogo je primera losih ugovora po klub i "dzentlmenskih" dogovora koji su se pretvorili u astronomske cifre u poslednje dve godine. Pamet u glavu i strucne pravnike u sluzbu za pravne poslove.
Zasto da igraci koji to na terenu nisu zasluzili dobiju sumanute cifre od kluba?
Jeftiniji je dobar pravnik - advokat.

Libelula

pre 9 godina

Prema informacijama iz kluba Partizan na kraju sezone pravi fuziju sa Megom. Aranitovic,Marinkovic,Milosavljevic,Muric,Andric,Milutinov ostaju u klubu, tj u novoformiranoj KK Partizan Mega. Jos nije poznato koji igraci iz Mega Leksa ce se prikljuciti ekipi
(PaoK, 21. april 2015 13:47)
Posto cete biti Partizan Mega treniracete u Zelezniku.

John Terry

pre 9 godina

(Rambo, 21. april 2015 14:00)
Brate, ako se zezas, onda ok, ali ako si ozbiljan da partizanu nosioci igre budu Djumic, Dalo i Milutinovic, uz "par dobra pojacanja" trebace im i jos deset kosarkasa, posto ovi nabrojani to nisu, posebno Dalo, mozda moze da proba sa plivanjem. Sta je tebi? Oni ne mogu da budu nosioci igre ni u kk zabac kermit. Ovo ti pisem kao Zvezdas, ja se nikad ne bih ovako rugao partizanu.

Zvezda izbacila partizan iz Evrolige

pre 9 godina

Auuu kakvo šamaranje partizana i grobara ove nedelje! Prvo ih Zvezda razbila na terenu i pokazala kako se kuluturom i fer plejom pobeđuje, pa onda partizan dotakao novo dno svim stvarima koje je radio u polufinalu, pa sad i informacija da je nebitni igrač dobijao 150.000 godišnje! Auu kakvi udarci za igokejce! Šta će sad da lažu? A tek kad se sazna da je Kinsi primao 400.000, Akojon 300.000, Mačvan 300.000 plus isplaćeno 500.000 za dugovanja, Pavlović 350.000... pa neće više moći ni Tegi da vas opere!

BD

pre 9 godina

Ako mu duguju za 7,8 meseci to znači da je primao 300k godišnje, lepo ja kažem da mačvan i milosavljević primaju 400k , a pavlović 700 k mesečno

Velibor

pre 9 godina

Ne kapiram??? Za sta 150k eura??? Dal ste vi normalni?? I trazite posle pare od drzave??? Sta recimo ja koji moram da placam poreze i koji moram krvavo da zaradim svoj novac, vi lepo poklonite partizanu ili zvezdi a oni posle igracima??? I to ladno 150k Alo BREEE!!
Sta recimo lekar hirurg, koji spadsava zivote, ima dezurstva, ceo zivot secka za nekih 80-90 hjiljada dinara i od njega uzmente pare, jer on mora da pomaze zvezdu i partizan. I tako od svih nas uzmete pare i poklonite ovakvim bizgovima pare kakve oni ne zasluzuju. Isto vazi i za fudbal. Ako se ne zna gde i kako idu pare gasi bre to!!!

kiborg

pre 9 godina

Opa! Musli 2 god u Partizanu i duzni mu 150k. Ajmo reci da je morao dobiti min 50k a dobio je sigurno vise za 2 god, dolazimo do toga da je poptuno neafimisan igrac imao platu od preko 100k godisnje. Videli smo da je i Gagic imao preko 100k. Tolike plate primaju Zvezdini reprezentativci Kalina i Jovic. Ne moze se vecno bacati demagogija.

Nash

pre 9 godina

Delija sam i ne radujem se Partizanovoj muci. Činjenice su da se radi sve kako Vujošević želi i da to uvek ima traga. Više negativnog po Partizan nego pozitivnog. Sve ce se pokazati samo po sebi a mislim da je ovo nazalost tek početak. Dulo živi u boljševičkoj utopiji čiji je sledbenik dok je na vrhu moći. Realnost strefi svakoga kad tad. Kako ono reče: Svakom zlu dodje kraj!

GM

pre 9 godina

Tesko Dejana, tesko.

Trener KKP ima u toku sudjenje, cekaju ga postupci zbog ugrozavanja bezbednosti sudija, fizickog napada, kao i zbog komentarisanja sudjenja, delegiranja i ostalog.

Bolji ti vidi da poguras ako mozes da Mega i oni zvanicno krunisu svoju ljubav i tu mozda nesto i uradis.

pecaros

pre 9 godina

Pricamo o igracu tipa Musli i dugovima prema njemu a ko zna koliko je dobio vec.Posle se cudite i kukate na drzavu.Ovo stvarno vise nije ni smesno,vec zalosno koliko je navijacima ispran mozak i u kakve lazi dula sve verujy.Kuc kuc?Mecka

Uros

pre 9 godina

Musliju ce biti isplaceno sve do poslednje pare. Dok ce bivsi igraci ugasene Crvene Zvezde morati da se zadovolje sa 2,5% od ukupnog iznosa duga prema njima. Da je Musli igrao u Zvezdi umesto 156 hiljada dobio bi 3900. Makar ispali iz lige necemo poceti da navijamo za novi klub koji ima slicno ime!

Хари Мата Хари

pre 9 godina

Кад дође Октобар (Красни) и кише падају, ја се сетим се њега (Н. Смит) и помислим на њу (ЕВРОЛИГА)

Nikola

pre 9 godina

Pa zar nije on igrao za 20 hiljada eura godisnje? Otkud sad i njemu toliki dug? Razbija se konacno mit da se u Partizanu igra za malo para, zbog ljubavi, napredovanja...Ko god ih tuzi nije ispod 150.000 dug. Koliko tek najbolji igraci zaradjuju???

alo breee

pre 9 godina

Grobari zapamtite da se u zivotu sve vraca sve placa!A kako ste se zezali sa nama kad su nas tuzili..kao kod nas je porodica,stipendije...

PaoK

pre 9 godina

Prema informacijama iz kluba Partizan na kraju sezone pravi fuziju sa Megom. Aranitovic,Marinkovic,Milosavljevic,Muric,Andric,Milutinov ostaju u klubu, tj u novoformiranoj KK Partizan Mega. Jos nije poznato koji igraci iz Mega Leksa ce se prikljuciti ekipi

hours of love

pre 9 godina

Za godinu dana Musli je primao 150000e. I posle Dule spinuje javnost kako nemaju pare.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (LeBranko, 21. april 2015 13:31)

Druze oni mu duguju 150.000.
Nesto su mu sigurno isplatili.
Znaci minimalno je primao 200.000, a verovatno je u pitanju cifra od 250.000.

rrmx

pre 9 godina

Da li je moguce da Partizan potpisuje ovolike ugovore, a da zna da nema novca da ih isplati?!
Zar to nije neka prevara?
Evo, laicki pitam.

Oni zaista potpisuju ove ugovore i onda ocekuju da se ti momci odreknu tih para zato sto ih je Partizan afirmisao?!

Posteno je reci - nemamo novca, ako hoces da se afirmises, da igras pred sjajnom publikom moras da prihvatis malo ugovor i relativnu neredovnost isplata. A ne basnoslovni ugovori i onda kada neko trazi svoj novac on je placenik, izdajnik i sve ostale izjave koje smo mogli cuti.

Isto ovo ide i za fudbalski klub Crvena zvezda.

Sta je bilo kad je Gagic trazio pare?
Zar Lazovic ne igra sezonu bez da uzima dinar?

Ljudi, oni zive od toga, kao i mi od svojih plata.
Nebitna je visina primanja, oni su to zaradili.

Iskreno

pre 9 godina

Platićemo posle vanrednih izbora, to je sada važnije od košarke. Ovo počinje da liči kao ono o ombudsmanu, misim isti metodi, ista hajka.

Toni

pre 9 godina

Ovo su pravi problemi za Partizan, a ne ko je ušao sa Zvezdom u Pionir i slične gluposti. Komšije i zemljaci, suočite se sa ovim stvarima, ostalo je sad nevažno.

Delija Banovo Brdo

pre 9 godina

Ja lepo napisah pre neki dan ovu vest i dobih gomilu minusa od Dervisa. Znaci sledi katanac ili opet ako se neko od "prijatelja" ne otvori kao za Sasu Pavlovica.Drzavo pomagaj.Osecam da ce i ovaj Play ( "Igracina") da tuzi

marko

pre 9 godina

ma nema veze,vazno je da drzava da jos para Covicevom privatnom klubu!
(sovuljaga, 21. april 2015 13:48)
- Ja kao poreski obveznik, nemam nista protiv da drzava, da jos para Covicevom privatnom klubu!

Ma da

pre 9 godina

Clan je Mega Leksa, a ne Mega Vizure.
Druga stvar, treba uzeti pare i Partizanu i Zvezdi i pametnije ih trositi... 150.000 Musliju, ej! Za sta? Vamo deca umiru za 20-30.000

Jova

pre 9 godina

Finu platu imao Musli,a ja naivan kad sam slusao Duleta i njegovu kuknjavu pomislio da je dosao da igra iz ljubavi.Mogu da zamislim kolike tek pare uzimaju sadasnji igraci

Thilmo

pre 9 godina

Koje su bre ovo cifre, za nesto manje od dve sezone mu ostali dužni? Čak nije bio ni jedan od nosilaca igre. Koliko onda primaju Mačvan, Pavlović i ostali?

Dule i Danilović imaju par stvari da objasne.

Atmosfera je bila odlicna, nasi momci su se osecali komotno

pre 9 godina

U pravu je Dudule, "trajna kampanja protiv Partizana". Hoce ljudi svoje pare. Kada je jedan Musli imao 150.000 za koji "kikiriki" i stipendiju je igrao, recimo, Kinzi? Retoricko pitanje, ionako niko nikada nece saznati kako funkcionise taj klub. Kako do Kupa Zivana Raosavljevica sledece sezone?

svako zlo ima kraj

pre 9 godina

Licemerne, klubaske i pogrsne su price da je spas za srpsku kosarku spasiti partizan, jer je sve mnogo slozenije...
Gospodo ceka vas katanac!

Novosadjanin.

pre 9 godina

Istina je da je Partizan za Muslija, Miljenovica, Akojona, Pavlovica prosuo jedno 700-800 hiljada evra za dve sezone! Posle im je Vucic kriv. U cemu je poenta placati Macvana, Pavlovica, Akojona kada su do Evrokupa mogli komotno i sa onom ekipom sa pocetka sezone. Govorio sam da ce dolaskom Pavlovica da se uspori napredak Murica i Marinkovica i to se desilo. Duboko verujem da se forsirao mali Vanja da bi u 1/2 finalnoj seriji imao bolji ucinak od mozda najgoreg Pavlovica. Sta je sa Andricem?

Sada bih se malo osvrnuo na Macvana koji je sramno izjavio da nije bio dovoljno zasticen u odnosu na njegov rejting!!! To je po meni ceo problem. Ej covece, Marjanovic je MVP Evroligeeee, Kalina i Jovic cu vice prvaci Sveta a ti pricas o nekom svom rejtingu??? Kakav bi onda njihov rejing trebao da bude? Sramna izjava, ali sramna. Cuj Macvan nije dovoljno zasticen.. Niko te bre nije hteo u Evropi a pricas o nekom rejtingu. To je njihova logiga, ali ne brini bices zasicen u Agroziv ligi i vrv ces izvesti 10 puta vise bacanja od Bobija. Bobi izvede vise bacanja protiv Reala u Madridu nego protiv Partizana na domacem parketu. Zlo.

Radonjic objasnio Grbovicu zasto on dobija Makabi i Panatenaikos, kao i zasto dobija Duleta dva puta u gostima, a zasto ovaj komentarise sa Tegeltijom... Grbo realno pojma nemas i promasio si gotovo sve.

Filip

pre 9 godina

Cudno je kako oni igraci koji su malo sta pokazali u klubu u odnosu na ocekivanja odmah potrce da tuze klub. Medjutim to je njihovo legitimno pravo.

Nolan

pre 9 godina

Čoveče sad mi i jeste žao vas, ako posle onakvog loženja kad je bilo 1:1 i preslišavanja od Zvezde dvaput za kraj i ovaj treba da vam se nakači i to za 156,000 evra...

Rambo

pre 9 godina

Mislim da Musli treba da oprosti dugovanja bivsem klub u kojem je proveo dve godine nezaboravne karijere,i sto je imao cast da nosi dres i radi sa najboljim trenerom evrope.Sve zasluge za svoju igru i uspon u karijeri duguje klubu i Dulu.,jer on ne bi bio tu gde jeste da nije bilo njih.
I pismo da napise,isto

cezarus

pre 9 godina

sad ce Dule paranoik izaci sa stavom da su se i BAT i FIBA urotili protiv partizana., uz standardnu opasku "Neko je Lovernj, neko Musli" .... sram ih bilo što traže svoje pare, bruka i sramota.....

Gabrijel Omar

pre 9 godina

Uvek me zbune ovakve vesti - potencira se da se za Partizan igra iz ljubavi, za sarmice Bogdanove mame, kao skolarina u Dulovoj akademiji, za navijace...a onda se ispostavi da nije sve u ljubavi,da ima nesto i u novcu?! I to ne malo novca...naravno,daleko je to od par miliona za koliko MWill igra (zar neko sumnja u Grbine informacije?) ali ako jedanne preterano bitan lik potrazuje ovaj novac,ne verujem da Pecaros igra za kofu kedera ili za mamce...pri tome,da se razumemo - vrlo cenim KK Partizan i zao mi je sto ih je ONAJ srozao na sadasnji nivo ponasanja (igracki su i dalje za respekt)

Partizan zauvek

pre 9 godina

Ovo nema veze sa time dali neko voli ili ne voli Partizan ili Zvezdu.Svako treba da bude plaćen po dogovoru i ugovoru.Sportisti na sreću svoje pravo mogu da ostvare preko svetskih sportskih udruženja, za razliku od penzionera i radnika u ovoj drzavi kojima svoj zaradjen novac drzava moze da otima kako hoće i kad hoće.

Dirty

pre 9 godina

Hvala državi što podržava kršenje prava građana koji žele da realizuju svoje ugovorene obaveze??? Ko je sad kriv??? Sudije za tendenciozno poštovanje pravila igre, poreznici, članovi uprave, građani Železnika, Ružić???

hours of love

pre 9 godina

Jesu to te stipendije ?!

E ovako gospodo Partizan placa!
Samo zamislite koliko su placali sve one amerikance, ako musliju daju 150.000(a ovo je samo deo godisnje plate, nesto je vec isplaceno)
Znaci Musli imao 250.000 :D

Sta li su radili dok je drzava bila iza njih!! (a i sad je vala...)

dusan

pre 9 godina

ovi sve vise pocinju da podsecasju na nas FK. tuzbe, saopstenja, muljanja, kukanje, dugovi, repovi, politika, uvek neko drugi kriv... nek vam je Bog upomoc...

runner

pre 9 godina

Надам се да ће се сада јавити бар неко од оних силних "гробара" који се већ годинама, из кола у коло, здушно залажу да ФК Партизан дреши кесу и финансијски помаже КК Партизан, јер забога то је једино вредно што имамо, и објасни нам ову апсурдну ситуацију да две трећине играча у фудбалском клубу игра за суме испод 100 хиљада а тамо неки назови кошаркаш Мусли за цигло 150 хиљада евра? Има ли ту логике поготову ако се зна да КК већ годинама није продао ни једног кошаркаша за иоле значајнију суму а ево већ другу годину исти тај клуб није у стању да се дочепа ни финала АБА лиге а камо ли Европе. Доста бре, више Дулетовог кукања и демагогије!

mile

pre 9 godina

150000 za dve godine, a pritom je deo plata i dobio. Znaci jedan potpuno neafirmisani igrac je imao platu od bar 100000 godisnje, a prodaju se price o stipendijama. Kad ce vec jednom drzava da udje u taj klub i proveri papire.

Tastatura grobarska fiskultura

pre 9 godina

Nemaju, a i da imaju, odakle im?
Šalu na stranu, kada je Musli igrao za ovolike pare, za kolike li igraju Mačvan, Pavlović, Akojon?

iwan

pre 9 godina

za dve sezone 150.000 evra,eeej,slazem se ja da niko ne treba da igra za dzabe,i ne zivi se od ljubavi prema klubu,al kakvi su to ugovori,pa se posle nema para

mladen-CG

pre 9 godina

Zar u Partizanu igraci ne igraju iz ljubavi? Ej kad je Musli primao 150 000 Eur koliko li su tek primali Bertans, Lovernj, Vesterman I dr. Ne bih se zacudio da za koju god cujem da je Dalo takodje imao platu od 150 000 Eur.

rrmx

pre 9 godina

Da li je moguce da Partizan potpisuje ovolike ugovore, a da zna da nema novca da ih isplati?!
Zar to nije neka prevara?
Evo, laicki pitam.

Oni zaista potpisuju ove ugovore i onda ocekuju da se ti momci odreknu tih para zato sto ih je Partizan afirmisao?!

Posteno je reci - nemamo novca, ako hoces da se afirmises, da igras pred sjajnom publikom moras da prihvatis malo ugovor i relativnu neredovnost isplata. A ne basnoslovni ugovori i onda kada neko trazi svoj novac on je placenik, izdajnik i sve ostale izjave koje smo mogli cuti.

Isto ovo ide i za fudbalski klub Crvena zvezda.

Sta je bilo kad je Gagic trazio pare?
Zar Lazovic ne igra sezonu bez da uzima dinar?

Ljudi, oni zive od toga, kao i mi od svojih plata.
Nebitna je visina primanja, oni su to zaradili.

Novosadjanin.

pre 9 godina

Istina je da je Partizan za Muslija, Miljenovica, Akojona, Pavlovica prosuo jedno 700-800 hiljada evra za dve sezone! Posle im je Vucic kriv. U cemu je poenta placati Macvana, Pavlovica, Akojona kada su do Evrokupa mogli komotno i sa onom ekipom sa pocetka sezone. Govorio sam da ce dolaskom Pavlovica da se uspori napredak Murica i Marinkovica i to se desilo. Duboko verujem da se forsirao mali Vanja da bi u 1/2 finalnoj seriji imao bolji ucinak od mozda najgoreg Pavlovica. Sta je sa Andricem?

Sada bih se malo osvrnuo na Macvana koji je sramno izjavio da nije bio dovoljno zasticen u odnosu na njegov rejting!!! To je po meni ceo problem. Ej covece, Marjanovic je MVP Evroligeeee, Kalina i Jovic cu vice prvaci Sveta a ti pricas o nekom svom rejtingu??? Kakav bi onda njihov rejing trebao da bude? Sramna izjava, ali sramna. Cuj Macvan nije dovoljno zasticen.. Niko te bre nije hteo u Evropi a pricas o nekom rejtingu. To je njihova logiga, ali ne brini bices zasicen u Agroziv ligi i vrv ces izvesti 10 puta vise bacanja od Bobija. Bobi izvede vise bacanja protiv Reala u Madridu nego protiv Partizana na domacem parketu. Zlo.

Radonjic objasnio Grbovicu zasto on dobija Makabi i Panatenaikos, kao i zasto dobija Duleta dva puta u gostima, a zasto ovaj komentarise sa Tegeltijom... Grbo realno pojma nemas i promasio si gotovo sve.

Tastatura grobarska fiskultura

pre 9 godina

Nemaju, a i da imaju, odakle im?
Šalu na stranu, kada je Musli igrao za ovolike pare, za kolike li igraju Mačvan, Pavlović, Akojon?

Хари Мата Хари

pre 9 godina

Кад дође Октобар (Красни) и кише падају, ја се сетим се њега (Н. Смит) и помислим на њу (ЕВРОЛИГА)

Jova

pre 9 godina

Finu platu imao Musli,a ja naivan kad sam slusao Duleta i njegovu kuknjavu pomislio da je dosao da igra iz ljubavi.Mogu da zamislim kolike tek pare uzimaju sadasnji igraci

cezarus

pre 9 godina

sad ce Dule paranoik izaci sa stavom da su se i BAT i FIBA urotili protiv partizana., uz standardnu opasku "Neko je Lovernj, neko Musli" .... sram ih bilo što traže svoje pare, bruka i sramota.....

Nikola

pre 9 godina

Pa zar nije on igrao za 20 hiljada eura godisnje? Otkud sad i njemu toliki dug? Razbija se konacno mit da se u Partizanu igra za malo para, zbog ljubavi, napredovanja...Ko god ih tuzi nije ispod 150.000 dug. Koliko tek najbolji igraci zaradjuju???

hours of love

pre 9 godina

Za godinu dana Musli je primao 150000e. I posle Dule spinuje javnost kako nemaju pare.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (LeBranko, 21. april 2015 13:31)

Druze oni mu duguju 150.000.
Nesto su mu sigurno isplatili.
Znaci minimalno je primao 200.000, a verovatno je u pitanju cifra od 250.000.

Partizan zauvek

pre 9 godina

Ovo nema veze sa time dali neko voli ili ne voli Partizan ili Zvezdu.Svako treba da bude plaćen po dogovoru i ugovoru.Sportisti na sreću svoje pravo mogu da ostvare preko svetskih sportskih udruženja, za razliku od penzionera i radnika u ovoj drzavi kojima svoj zaradjen novac drzava moze da otima kako hoće i kad hoće.

mile

pre 9 godina

150000 za dve godine, a pritom je deo plata i dobio. Znaci jedan potpuno neafirmisani igrac je imao platu od bar 100000 godisnje, a prodaju se price o stipendijama. Kad ce vec jednom drzava da udje u taj klub i proveri papire.

Slušaj sine, obriši sline

pre 9 godina

Grobari su nam mnoge stvari obećavali tokom ove sezone, nabrojaću 10:

1)Da se mašina pali naproleće i da nam sledi otrežnjenje u maju i junu.
2)Da Dule tempira formu, i da je doktor košarke za Radonju
3)Da će Dule od Milutinovića da napravi igrača (u Zvezdi je pre tri godine igrao u prvoj petorci, u finalnoj seriji za njega nije bilo mesta ni u 12)
4)Da je Vanja Marinković novi Bogdan
5)Da je Pavlović najbolji igrač u istoriji ABA lige sa 10 godina NBA iskustva
6)Da će Mačvan da "pojede" Luku Mitrovića
7)Da se posle 2 sezone u EL vraćamo u CIPIRIPI kup
8)Da je Markus Vilijams prevara od igrača
9)Da će Jaka opet da plače posle 1/2f ABA.
10)Da će Pionir da grmi u utakmicama 3. i 4.

Ja sam obećao samo 2 stvari:
1) Da će biti 3:0 za Zvezdu u 1/2f ABA
2) Da otrežnjenje stiže u subotu

Izvinjavam se svim grobarima, pogrešio sam u obe stvari.

Wllaxy

pre 9 godina

I Covic placa sok i sendvic svojim botovima. Koliko ih je na ovoj vesti!!!
(Banbus, 21. april 2015 14:31)

Bar dobijemo sok i sendvič za razliku od vas, Duletovih sledbenika koji slepo slušate i verujete u sve što kaže... A lepo je jednom rekao - "Imate oči..." ali ko će od vas da veruje svojim očima pored živog derviša...

Atmosfera je bila odlicna, nasi momci su se osecali komotno

pre 9 godina

U pravu je Dudule, "trajna kampanja protiv Partizana". Hoce ljudi svoje pare. Kada je jedan Musli imao 150.000 za koji "kikiriki" i stipendiju je igrao, recimo, Kinzi? Retoricko pitanje, ionako niko nikada nece saznati kako funkcionise taj klub. Kako do Kupa Zivana Raosavljevica sledece sezone?

Thilmo

pre 9 godina

Koje su bre ovo cifre, za nesto manje od dve sezone mu ostali dužni? Čak nije bio ni jedan od nosilaca igre. Koliko onda primaju Mačvan, Pavlović i ostali?

Dule i Danilović imaju par stvari da objasne.

Toni

pre 9 godina

Ovo su pravi problemi za Partizan, a ne ko je ušao sa Zvezdom u Pionir i slične gluposti. Komšije i zemljaci, suočite se sa ovim stvarima, ostalo je sad nevažno.

cukce

pre 9 godina

Mi svoje dugove placamo,ispade sad da je bolje zalediti klub,pozajmiti drugom kao ime,platiti od ukupnog duga koji iznosi 18 mil. dva ipo posto,dobijati politicki pare od drzave i teraj dalje,da li je tako uradila mozda sijena u italiji,pa naravno da to moze samo kod nas, sa demokratskom i sad naprednjackom vlascu,samo napred politicari,unistavajte sve sto je iole dobro u zemlji,decku platiti,a ako treba igrajmo i srpsku ligu ali PARTIZAN se ne sme zamrznuti i uraditi ono sto je zvezda uradila
(mica, 21. april 2015 14:35)

Koje dugove placate, pa niko ne zna kolko ste duzni! I dan danas dobijate velike pare od drzave, a samo koje su pare prosle kroz ruke Todoricu i Vujosevicu, pa ja da sam trener sa tim parama sa KK Jablanicom iz Medvedje bi igrao evroligu! Stvarno je magija u pitanju od toliko prodatih igraca, tv prava, karata, i drzavnih para da odete na prosjacki stap i u ko zna koliki dug!

Kum

pre 9 godina

Gumicom se izbrise 16 mil. duga i pravi se novi klub... tako se to radi...Hudini Covic
(JojicKojic, 21. april 2015 14:19)

Imali ste i imate istu mogucnost, ali i jednu prepreku: za UPPR se moraju predati svi finansijski izvestaji, koji se posle kontrolisu u sitna crevca, a to vase rukovodstvo izbegava svom snagom. Zapitas li se ikada zasto?

Ocigledno je da vas lazu, a to sto navijate za Partizan ne znaci da treba da pustite da rade sta hoce, i da klimate glavama na svaku evidentnu laz, sve zarad starih dostignuca. Tako smo i mi ziveli u Bariju, dok su nas legende/politicari/menadzeri unistavali, a kasno smo se probudili (u FK nazalost jos spavaju, tojest u komi su...).

Zapitaj se zasto vas lazu o stipendijama, gde su nestale pare, zasto nije placan porez, zasto se kriju finansijski izvestaji,....

marko

pre 9 godina

ma nema veze,vazno je da drzava da jos para Covicevom privatnom klubu!
(sovuljaga, 21. april 2015 13:48)
- Ja kao poreski obveznik, nemam nista protiv da drzava, da jos para Covicevom privatnom klubu!

Zvezda izbacila partizan iz Evrolige

pre 9 godina

Auuu kakvo šamaranje partizana i grobara ove nedelje! Prvo ih Zvezda razbila na terenu i pokazala kako se kuluturom i fer plejom pobeđuje, pa onda partizan dotakao novo dno svim stvarima koje je radio u polufinalu, pa sad i informacija da je nebitni igrač dobijao 150.000 godišnje! Auu kakvi udarci za igokejce! Šta će sad da lažu? A tek kad se sazna da je Kinsi primao 400.000, Akojon 300.000, Mačvan 300.000 plus isplaćeno 500.000 za dugovanja, Pavlović 350.000... pa neće više moći ni Tegi da vas opere!

kiborg

pre 9 godina

Musli je jos i dobar, uzeo 200k minimum za 2 god i izborio EL jedne sezone. Pavlovic je uzeo partizanu preko 400k za 2 sezone sigurno a EL ni u najavi. E to se zove sjajno poslovanje!

Nolan

pre 9 godina

Čoveče sad mi i jeste žao vas, ako posle onakvog loženja kad je bilo 1:1 i preslišavanja od Zvezde dvaput za kraj i ovaj treba da vam se nakači i to za 156,000 evra...

Ноле

pre 9 godina

Види гробари ! Имате 365 дана ако будете до тада постојали.Кажем ако.Да расчивијате међусобно ко вас је размонтирао дал Звезда или Фмп.Ви видите како је вама лакше.Нама свеједно.И немојте да кукате на државу јер сте имали буџет јачи од Звезде.У ту причу како су Мачван,Павловић,Мурић играли из љубави не верује ни ужа породица вашег вољеног гуруа.Ваш проблем је што сте налетели на дванаест спартанаца који би и живот дали за Звезду !

GM

pre 9 godina

Tesko Dejana, tesko.

Trener KKP ima u toku sudjenje, cekaju ga postupci zbog ugrozavanja bezbednosti sudija, fizickog napada, kao i zbog komentarisanja sudjenja, delegiranja i ostalog.

Bolji ti vidi da poguras ako mozes da Mega i oni zvanicno krunisu svoju ljubav i tu mozda nesto i uradis.

*

pre 9 godina

Klub koji je imao najvecu posetu publike u EL se gasi umesto da ima stalno ucesce. Pa valjda se kosarka igra zbog publike. (Bojan La, 21. april 2015 17:36)

da ste placali karte

dusan

pre 9 godina

ovi sve vise pocinju da podsecasju na nas FK. tuzbe, saopstenja, muljanja, kukanje, dugovi, repovi, politika, uvek neko drugi kriv... nek vam je Bog upomoc...

Dejan

pre 9 godina

To je ono sto ja pricam godinama da Partizan radi, potpise na pocetku sezone ugovore koje realno ne mogu da plate a sa odlicnim igracima, a onda kada udju u drugi krug Evrolige na prolece onda konferencija za stampu, ide klasicna prica mi smo institucija a nemamo ovo nemamo ono, mi promovisemo Srbiju i Beograd, itd, i onda ulece grad Beograd sa kesom, sa oprastanjem dugova za hale, drzava sa oprastanjem poreza...itd.
Pa pogledajte samo kada je KK Partizan usao u najveci problem, kada je drzava odbila da im otpise dug za porez. Objasnjenje DV je bilo, pa ocekivali smo da nam se otpise pa se zato nismo prijavili za reprogram, a posle je kukao da drzava vrsi finansijski aparthejd prema KK Partizan.
Ja stvarno nisam glasac aktuelne vlasti, ali je stvarno bilo krajnje vreme da neko to prekine

petarczv

pre 9 godina

Pa to je mizerna plata, on je imao trogodisnji ugovor i to je to. Neka svih 12 igraca ima po 150000 evra godisnje, to je 1800000 evra, plus 1200000 evra za ostale troskove, to je 3000000 evra. I to je najmanji budzet u Evroligi. A ovde se prica kako je to enormna zarada. Ali, najgora je stvar sto ni tako mali budžet Partizan ne može ima... Za razliku od Zvezde, Buducnosti, Cedevite...
(Razmislite malo, 21. april 2015 14:52)

Kakve vi veze imate sa evroligom?

pecaros

pre 9 godina

Pricamo o igracu tipa Musli i dugovima prema njemu a ko zna koliko je dobio vec.Posle se cudite i kukate na drzavu.Ovo stvarno vise nije ni smesno,vec zalosno koliko je navijacima ispran mozak i u kakve lazi dula sve verujy.Kuc kuc?Mecka

Nash

pre 9 godina

Delija sam i ne radujem se Partizanovoj muci. Činjenice su da se radi sve kako Vujošević želi i da to uvek ima traga. Više negativnog po Partizan nego pozitivnog. Sve ce se pokazati samo po sebi a mislim da je ovo nazalost tek početak. Dulo živi u boljševičkoj utopiji čiji je sledbenik dok je na vrhu moći. Realnost strefi svakoga kad tad. Kako ono reče: Svakom zlu dodje kraj!

dragan

pre 9 godina

Stisnuti se za sledeću godinu,sa klincima terati Eurokup i ligu, remontovati klupu sa trenerom i lagano se vratiti među 16 u Evropi...Duletu veliko HVALA za sve urađeno ali vreme je da se odmori!(a i nakupio je, brat-bratu, minimum 100 hiljada eura kazni)
(realan, 21. april 2015 14:43)

A sta mislis koliko mu tek sleduje za pretnje sudijama i napad u hodniku

goga

pre 9 godina

Pocinje gasenje! Kad za Muslija moraju da izdvoje ovolike pare, koliko li zaradjuju Pavlovic, Akojon, Macvan...?
(gypsy since forever, 21. april 2015 15:11)
njih trojica nista, oni striktno iz ljubavi, ovi ostali su izdajnici, samo ih pare zanimaju

Rambo

pre 9 godina

Mislim da Musli treba da oprosti dugovanja bivsem klub u kojem je proveo dve godine nezaboravne karijere,i sto je imao cast da nosi dres i radi sa najboljim trenerom evrope.Sve zasluge za svoju igru i uspon u karijeri duguje klubu i Dulu.,jer on ne bi bio tu gde jeste da nije bilo njih.
I pismo da napise,isto

kiborg

pre 9 godina

Opa! Musli 2 god u Partizanu i duzni mu 150k. Ajmo reci da je morao dobiti min 50k a dobio je sigurno vise za 2 god, dolazimo do toga da je poptuno neafimisan igrac imao platu od preko 100k godisnje. Videli smo da je i Gagic imao preko 100k. Tolike plate primaju Zvezdini reprezentativci Kalina i Jovic. Ne moze se vecno bacati demagogija.

mladen-CG

pre 9 godina

Zar u Partizanu igraci ne igraju iz ljubavi? Ej kad je Musli primao 150 000 Eur koliko li su tek primali Bertans, Lovernj, Vesterman I dr. Ne bih se zacudio da za koju god cujem da je Dalo takodje imao platu od 150 000 Eur.

DedaMiloje

pre 9 godina

Grba je legenda Partizana, bivši reprezentativac Jugoslavije, a ti si verovatno neki bivši NBA igrač ili trener pa daješ sebi za pravo da legendi YU košarke kažeš da nema pojma.
(Salasar, 21. april 2015 14:25)

Pojma nema i nije nikakva legenda beć običan siledzija koji je to mnogo puta dokazivao na terenu. Hoće da bude na funkciji u KSS, ali da sve navlači za Partizan. E neće moći gospodo, više ne ovog puta.

Tavernas

pre 9 godina

Vracam se iz Valjeva, bio u Taverni sa nekim ortacima i prodjem pored Pionira ... Necete mi verovati Dulo sedi sa perikom na glavi a pored Dalo sa gitarom kao Hendrix ... Narod daje koliko ko ima ... pravi estradni umetnici ... Nadam se da ce Tegi napraviti reportazu !

svako zlo ima kraj

pre 9 godina

Licemerne, klubaske i pogrsne su price da je spas za srpsku kosarku spasiti partizan, jer je sve mnogo slozenije...
Gospodo ceka vas katanac!

Libelula

pre 9 godina

Prema informacijama iz kluba Partizan na kraju sezone pravi fuziju sa Megom. Aranitovic,Marinkovic,Milosavljevic,Muric,Andric,Milutinov ostaju u klubu, tj u novoformiranoj KK Partizan Mega. Jos nije poznato koji igraci iz Mega Leksa ce se prikljuciti ekipi
(PaoK, 21. april 2015 13:47)
Posto cete biti Partizan Mega treniracete u Zelezniku.

Ma da

pre 9 godina

Clan je Mega Leksa, a ne Mega Vizure.
Druga stvar, treba uzeti pare i Partizanu i Zvezdi i pametnije ih trositi... 150.000 Musliju, ej! Za sta? Vamo deca umiru za 20-30.000

igokea-partizan,mi smo sad jedan klub,leto 2007.,grobari u zabludi,nevera

pre 9 godina

Svakom zlu polako dodje kraj...
Jedina istinita stvar koja je izasla iz duloovih usta poslednjih 5 godina!
Polako dolazi kraj 15-ogodisnjem zlu srpske kosarke...

Nikola Kalinic

pre 9 godina

Ja sam spreman da prodam sve banane sto sam sakupio predanim radom u nocnoj smeni,radeci cetiri dana od 21:00 do 23:00 casa i sve pare poklonim Partizanu da plati Muslija.

Velibor

pre 9 godina

Ne kapiram??? Za sta 150k eura??? Dal ste vi normalni?? I trazite posle pare od drzave??? Sta recimo ja koji moram da placam poreze i koji moram krvavo da zaradim svoj novac, vi lepo poklonite partizanu ili zvezdi a oni posle igracima??? I to ladno 150k Alo BREEE!!
Sta recimo lekar hirurg, koji spadsava zivote, ima dezurstva, ceo zivot secka za nekih 80-90 hjiljada dinara i od njega uzmente pare, jer on mora da pomaze zvezdu i partizan. I tako od svih nas uzmete pare i poklonite ovakvim bizgovima pare kakve oni ne zasluzuju. Isto vazi i za fudbal. Ako se ne zna gde i kako idu pare gasi bre to!!!

Pedja

pre 9 godina

Nema veze, nagradice vas drzava za uspeh u Evrokupu. Cekaj, pa uspeha nije ni bilo jer ste ispali u grupi. Ok, nagradice vas za osvajanje KRK. Cekaj, pa vi ste ispali u polufinalu od Zvezde. Ma dobro, nagradice vas zbog plasmana u Evroligu. Cekaj, pa vas je Zvezda oducila od kosarke u borbi za El. Pa kako cete da platite Muslija? Zar da instituciju ugase oni koji su pohadjali casove ljubavi za mizernu stipendiju od 150-250k evra? Nema veze, videcemo mi kada dodje april... pa dobro maj...

Delija Banovo Brdo

pre 9 godina

Ja lepo napisah pre neki dan ovu vest i dobih gomilu minusa od Dervisa. Znaci sledi katanac ili opet ako se neko od "prijatelja" ne otvori kao za Sasu Pavlovica.Drzavo pomagaj.Osecam da ce i ovaj Play ( "Igracina") da tuzi

Slobodan

pre 9 godina

Auuu ... Kako je poslo Partizan ce tuziti i Dulo ! E on kad tuzi zvonice na sva zvona ... Kad je utakmica legendi za Muslija ? Bilo bi dobro da grobari donesu pare a Akojon da da koju trojku .... I vodite racuna svi da dodjete jer posle Zvezde Guru je ostao u hali da vas prebroji i vidi ko je ostao !

Gabrijel Omar

pre 9 godina

Uvek me zbune ovakve vesti - potencira se da se za Partizan igra iz ljubavi, za sarmice Bogdanove mame, kao skolarina u Dulovoj akademiji, za navijace...a onda se ispostavi da nije sve u ljubavi,da ima nesto i u novcu?! I to ne malo novca...naravno,daleko je to od par miliona za koliko MWill igra (zar neko sumnja u Grbine informacije?) ali ako jedanne preterano bitan lik potrazuje ovaj novac,ne verujem da Pecaros igra za kofu kedera ili za mamce...pri tome,da se razumemo - vrlo cenim KK Partizan i zao mi je sto ih je ONAJ srozao na sadasnji nivo ponasanja (igracki su i dalje za respekt)

Lazarus

pre 9 godina

Pisanije o Musliju, za par sati, najkasnije sutra, Proleca Gospodnjeg 2015

"Javljaju se sada pojedini, instruisani od strane nekih ljudi, krseci dogovor iako su nacelno imali razumevanja za tesku situaciju u klubu jer nismo dobili adekvatnu pomoc drzave. To samo dodatno utvrdjuje sumnje u organizovanu hajku protiv kkp u koju su ukljuceni i neki ljudi iz regiona, sto smo jasno mogli da vidimo u polufinalnoj seriji aba lige."

kima

pre 9 godina

(YoxBg, 21. april 2015 14:03)
Pa naravno da nismo isti, bilo bi me sramota da budem duletov teletabis .....a ti mu i dalje veruj i placaj za slike......
Nego....nemoj si nervozan, a za jedno je vas duka u pravu, nijedno zlo ne traje vecno, vase se upravo gasi...

Bogdan Bogdanovic

pre 9 godina

@Musli je imao 75.000 po godini a 150.000 ukupno. Molim vas panteri suzdrzite se da pricate kako su i nasi igraci placeni kao vasi, jer nisu. Manje od 75.000 po godini ne ide, niko ne igra za manje od toga
(duca, 21. april 2015 15:30)

Ja sam igrao za pirinac, a koviljka je kupovala zelje i meso za sarmice i kuvala za sve nas, tako da ti komentar ne pije vodu, koju smo, kad smo vec kod vode, sami skupljali od kisnice i kuvali u ljuskama od kikirikija

hours of love

pre 9 godina

Jesu to te stipendije ?!

E ovako gospodo Partizan placa!
Samo zamislite koliko su placali sve one amerikance, ako musliju daju 150.000(a ovo je samo deo godisnje plate, nesto je vec isplaceno)
Znaci Musli imao 250.000 :D

Sta li su radili dok je drzava bila iza njih!! (a i sad je vala...)

alo breee

pre 9 godina

Grobari zapamtite da se u zivotu sve vraca sve placa!A kako ste se zezali sa nama kad su nas tuzili..kao kod nas je porodica,stipendije...

igokea-partizan,mi smo sad jedan klub,leto 2007.,grobari u zabludi,nevera

pre 9 godina

Mogu li ja da se prijavim u KK Igokeu partizan za ovu stipendiju??
Visok sam 202 cm,imam solidan odraz,dobar sut,pametan sam,inteligentan i elokventan,na fakultetu imam vecinom osmice i devetke!Pljuvacu sve sto nije crno belo,plakacu posle poraza i kriviti sve druge,gledacu u Duloa kao Boga,pusticu da me davi,stalno cu spominjati Zvezdu...
Molim sve ljude da me upute gde je kao student da se prijavim za ovu stipendiju?Meni cak i ne trebaju ovolike pare,nema potrebe da mi daju stipendiju od 200000 evra,meni je dovoljno 1000 evra mesecno!Bicu vecno zahvalan Igokei partizan!
Takodje sa mnom bi dosli i jos mojih 50ak kolega da apliciraju za tu stipendiju,jer su u Igokei partizan najvece stipendije,niko drugi ne daje tolike stipendije!
Hvala!

Ma studentarija i zaneseni PROFESOR

pre 9 godina

za dve sezone 150.000 evra,eeej,slazem se ja da niko ne treba da igra za dzabe,i ne zivi se od ljubavi prema klubu,al kakvi su to ugovori,pa se posle nema para
(iwan, 21. april 2015 13:47)

Samo mala ispravka , reč je o PREOSTALOM DUGU , deo je isplaćen !!
Dakle ugovor ( ili ako ćemo " pravilno po Duletovom rečniku " - STIPENDIJA ) je bila mnogo , mnogo veća !!
Nema se … hm ? Šta zna PROFA ili DEKAN , šta je pola miliona eura !

igokea-partizan,mi smo sad jedan klub,leto 2007.,grobari u zabludi,nevera

pre 9 godina

Musli covek pametno postupio,otisao u Megu gde je igracki prodisao i gde dominira i pokazuje pun potencijal,a pored toga tuzio Igokeu partizan i dobice ogroman novac!
Opet pada u vodu prica o igranju za kikiriki,vidi se da se tu izdvajaju ooogroomneee pare,a da se lazno kuka i prosi u javnosti!Da li je iko iz Igokee partizan izjavio bilo sta istino ove sezone??Toliko puta su bili uhvaceni u lazi,da je to strasno...
Bravo za Muslija!
p.s. ova mecka bas se brzo primice i pocinje da kuca na vrata zagrebacko-laktaskog kluba...

iwan

pre 9 godina

za dve sezone 150.000 evra,eeej,slazem se ja da niko ne treba da igra za dzabe,i ne zivi se od ljubavi prema klubu,al kakvi su to ugovori,pa se posle nema para

Mare

pre 9 godina

Dule radi u poslednje vreme isto sto i Lukic kad je bio u Zvezdi. Nije bitno koliko kosta samo da pobedimo vecitog rivala. Vidite i sami kako se to zavrsilo. Musli 150k? Mogu samo da zamislim koliki su bili ugovori Lovernja, Bertansa, Vestermana i ostalih.

runner

pre 9 godina

Надам се да ће се сада јавити бар неко од оних силних "гробара" који се већ годинама, из кола у коло, здушно залажу да ФК Партизан дреши кесу и финансијски помаже КК Партизан, јер забога то је једино вредно што имамо, и објасни нам ову апсурдну ситуацију да две трећине играча у фудбалском клубу игра за суме испод 100 хиљада а тамо неки назови кошаркаш Мусли за цигло 150 хиљада евра? Има ли ту логике поготову ако се зна да КК већ годинама није продао ни једног кошаркаша за иоле значајнију суму а ево већ другу годину исти тај клуб није у стању да се дочепа ни финала АБА лиге а камо ли Европе. Доста бре, више Дулетовог кукања и демагогије!

hours of love

pre 9 godina

Zapravo je oko 180.000 e
Sa sve troskovima sudjenja plus kamate na zaostale isplate od 5% na godisnjem nivou.

Ima na stranici FIBA-e taj dokument.

http://www.fiba.com/downloads/v3_expe/fat/deci/15/0609%20Musli%20vs.%20Basketball%20Club%20Partizan%20%28public%20version%29.PDF

kme kmeeeeeee

pre 9 godina

@ma nema veze,vazno je da drzava da jos para Covicevom privatnom klubu!
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (sovuljaga, 21. april 2015 13:48)
sad cemo da uzmemo od trudnica i penzionera...

BD

pre 9 godina

Ako mu duguju za 7,8 meseci to znači da je primao 300k godišnje, lepo ja kažem da mačvan i milosavljević primaju 400k , a pavlović 700 k mesečno

John Terry

pre 9 godina

(Rambo, 21. april 2015 14:00)
Brate, ako se zezas, onda ok, ali ako si ozbiljan da partizanu nosioci igre budu Djumic, Dalo i Milutinovic, uz "par dobra pojacanja" trebace im i jos deset kosarkasa, posto ovi nabrojani to nisu, posebno Dalo, mozda moze da proba sa plivanjem. Sta je tebi? Oni ne mogu da budu nosioci igre ni u kk zabac kermit. Ovo ti pisem kao Zvezdas, ja se nikad ne bih ovako rugao partizanu.

Nolan

pre 9 godina

ma nema veze,vazno je da drzava da jos para Covicevom privatnom klubu!
(sovuljaga, 21. april 2015 13:48)

Ma nije Telekom postao sponzor i FKP, ma ne piše iDEA na Zvezdinim dresovima, ma nije vam Vučić sredio sponzorstvo sa NIS-om, ma nije vas Zvezda pobedila na terenu i poslala u Cipiripi kup...

Pedja

pre 9 godina

Mi svoje dugove placamo,ispade sad da je bolje zalediti klub,pozajmiti drugom kao ime,platiti od ukupnog duga koji iznosi 18 mil. dva ipo posto,dobijati politicki pare od drzave i teraj dalje,da li je tako uradila mozda sijena u italiji,pa naravno da to moze samo kod nas, sa demokratskom i sad naprednjackom vlascu,samo napred politicari,unistavajte sve sto je iole dobro u zemlji,decku platiti,a ako treba igrajmo i srpsku ligu ali PARTIZAN se ne sme zamrznuti i uraditi ono sto je zvezda uradila(mica, 21. april 2015 14:35)
Ako placate dugove zasto vas onda tuze? Partizan nije zamrznut, on je ugasen 2007g a dugovi volsebno nestali. Zato se krije finansijsko poslovanje. Ovo je neki drugi Partizan sa Dodikom u upravi i nije clan JSD. Ovo je fuzija Partizan-Igokea. Zvezda je to uradila tek 4 godine kasnije.

Grobar NBG

pre 9 godina

Заборављајући господство које је одувек красило КК Партизан, Душан Вујошевић је први челник (тренер, директор, благајник, скаут, шта ли све није...) који не признаје аргументе, не види грешке, глув је за чињенице, слеп за очигледно, чувар стоваришта илузија и трезора заблуда, жртва непостојећих идеала, господар привидне силе увек оран да се тиранији бољих на терену и ван њега одупре тиранијом наступераја. Али, ваља измишљати, протурати, додавати, досољавати.

Тренер великог клуба има обавезу да ниво свог понашања издигне изнад кафанског. Душан Вујошевић нас нивоом учесника „Фарме“ подсећа: “Све поплаве на површину избаце пацове...”. У клубу где он столује та поплава поприма критичне размере.

Мислим да свет није видео човека који теже подноси пораз од њега, а порази од Звезде чак озбиљно нарушавају њехово здравствено (психичко) стање.

igokea-partizan,mi smo sad jedan klub,leto 2007.,grobari u zabludi,nevera

pre 9 godina

Cekamo tuznog,siromasnog brata @danilo da nam se obrati u stihu,a moze i u prozi...
Tuzni brate iz Laktasa,izdrzi ove teske dane i nastavi da nas uveseljavas!
Znam da dajes sve od sebe da pomognes svom klubu,da lutas Laktasima i Zagrebom sa ispruzenim dlanovima proseci novac da platis magove tehnicke...ali me zaboravi i na nas,javi se da znamo da si ziv!
Navrati nekad,evo ja sam skupio 100 dinara da dam za vas elitni i avangardni klub tuzni,siromasni brate!
Tako dodje april,od grobaro igokejaca ostade samo trag u vazduhu onih pretnji da ce se desiti mesto epohalno u aprilu,maju,junu...Rado se secamo i tvoji stihova o dulou i tome kako nema sanse da izgubi seriju ma 3 dobijene utakmice,volio bij nesto opet na tu temu,ako moze u stihu...
I za kraj,rasterasmo crne oblake iznad kosarkaske Srbije,a i dulo nam potvrdi "SVAKOM ZLU DODJE KRAJ"!Hvala Bogu da je tako!

zagor

pre 9 godina

@MRKI
Mogu da ispune, ali nece dok ih neko van zemlje ne natera. Uvek kad BAT presudi, oni ispune obavezu. Znaci mogu. Sramota je sto nase domace sudstvo to ne resi pre nego sto dodje do BAT-a. To je samo dokaz da prava zaposlenih u ovoj zemlji niko ne stiti, a da je zakon mrtvo slovo na papiru.
Inace, sa parama koje dobijaju od drzave, sponzora, karata i na drugi nacin klubovi moraju
1. da plate racune za ono sto su potrosili (struja, voda, najam prostora...)
2. da plate zarade zaposlenima (SVIM zaposlenima, a ne samo stranim kosarkasima)
3. da plate porez na sve to i na sve ostalo sto je podlozno oporezivanju
4. nek rade sa ostatkom sta god hoce (povecaju sebi plate, kupuju kola, dovode nove igrace, grade hale, osnivaju filijale...)
umesto toga, klubovi trose pare ne zna se gde (bukvalno se ne zna), a sve ovo sto je gore navedeno ne zatvaraju, nego postaju najveci poreski duznici, duznici za struju, za najam hala, a zaposleni bez zarade. i drzava okrece glavu na drugu stranu. premijer kaze "nemocan sam"?!!? (kako nemocan, kad ima svu zakonodavnu, izvrsnu i sudsku vlast u svojim rukama). i drzava cak sipa jos nasih zajednickih para u klubove, gde im se posle gubi svaki trag... ludilo mozga. umesto da su svi sportski radnici, odgovorni za takvo stanje kolektivno u zatvoru, oni i dalje zare i pale i zavlace ruku u zajednicku narodnu kasu (budzet grada, republike, javna preduzeca...) i koriste tudju (grada, drzave itd) imovinu bez naknade.

igokea-partizan,mi smo sad jedan klub,leto 2007.,grobari u zabludi,nevera

pre 9 godina

ma nema veze,vazno je da drzava da jos para Covicevom privatnom klubu! 
(sovuljaga, 21. april 2015 13:48) 
- Ja kao poreski obveznik, nemam nista protiv da drzava, da jos para Covicevom privatnom klubu!
(marko, 21. april 2015 13:58)

Pa 80% budzetskih obveznika navija za Crvenu Zvezdu samim tim je i saglasno da njihove pare iz budzeta idu tom klubu,a ne Igokei partizan!Tako da tu je sve jasno!
Niti vise imate rezultate,niti igrate EL,tako da nema nikakvih osnova da dobijete i jedan jedini dinar od drzave!
Treba pokrenuti incijativu da i Nis predje kao sponzor u Crvenu Zvezdu,da oformimo jak tim koji ce dostojno predstavljati Srbiju u EL!Igokea partizan ce svakako opet ispasti posle 5,6 utakmica u kupu Paje patka...

MRKI

pre 9 godina

I Kecman ih je tužio za 10000-12000 evra što da im oprosti 156000 evra. Zašto obećavaju tolike ugovore kad ne mogu da ispune. Naučili su da ne isplate pa ih puste kao slobodne igrače a onda kukaju da nemaju para.

Zorz Pap

pre 9 godina

Ja sam vise puta napisao da i jedni i drugi imaju iste uslove. Price o tome kako nemaju do Nisa za kup itd. su smesne. Navescu samo jedan primer koji pokazuje koliko su "besni": Pre par godina je KK Partizan oterao Olivera Lafajeta jer im nije bio dovoljno dobar(sada igra u OLIMPIJAKOSU i kida, bio je u Valensiji prosle godine kada su bili najjaci itd.), sto samo pokazuje koliko oni zele samo vrh igrace i koliko kukaju bezveze...Molim sve ljude da ne gledaju znamo vec koju emisiju i kog novinara jer je tamo gomila stvari pogresno predstavljena i ne bavi se kosarkom. Ja sam prestao davno, jer tako postaje ista emisija nebitna ako je niko ne gleda.

Neznalica

pre 9 godina

(Razmislite malo, 21. april 2015 14:52) @

Dečko ti si taj koji mora malo da razmisli. Prvo izkontempliraš navodni budžet Partizana i onda zaključiš da je to najmanji budžet u Evroligi. Zašto nisi rekao da je to i najmanji budžetu u NBA? Za vas je Evroliga jednako nedostižna kao i NBA. Uporedi ti taj budžet sa timovima koji učestvuju u vašim beznačajnim evropskim takmičenjima gde vas ne razbija samo onaj ko sa vama ne igra.

Razmisli malo.

Rambo

pre 9 godina

Ma nek propadnu zasluzili su,nek pokazu gde su pare i gde su isle do sad pa necu ja da im placam iz svog zdepa i placam porez,ne dam za propali klub.

Igor

pre 9 godina

Niti vise imate rezultate,niti igrate EL,tako da nema nikakvih osnova da dobijete i jedan jedini dinar od drzave.
(igokea-partizan,mi smo sad jedan klub,leto 2007.,grobari u zabludi,nevera, 21. april 2015 15:25)

Gari, nemoj biti licemeran. Na osnovu cega ste vi dobijate novac od 2011. godine, iako niste osvojili nista deset godina i niste igrali EL + ste generisali dug od preko 15 miliona (a imali ste projekte Evropske Zvezde, strance, Pesica i mnoge skupe akvizicije)? Kazi mi na osnovu cega? FK CZ da i ne spominjem.

Ako ste vi posle 10 susnih godina mogli da i dalje primate socijalnu pomoc od drzave (i to u rangu sa Partizanom), zasto ne bismo i mi posle jedne solidne sezone?

Generalno si apsolutno u pravu - ko nema rezultata ne zasluzuje pomoc. Samo sto se to pravilo kod vas prekrsilo pre par godina i dobili ste dzak novca bez i jednog rezultata. Ne vidim zasto bi mi bili izuzetak, mi koji smo 2010. npr. igrali F4.

košgeter

pre 9 godina

@ mozete samo da zamislite koliko su tek DV i Todoric uzeli para , nasih naravno, za sve ove godine kad im se davalo sakom i kapom
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Ped.Fud.Clu., 21. april 2015 14:03)

Tek ćete da vidite kako Musa dere jarca, kad gospoda DV i Todorić stanu u red za naplatu svojih potraživanja. Priče o ljubavi i časovima su za malu decu, a potraživaće se od - države !!! (čitaj svih nas).
Živi bili pa videli, uskoro !!!

realan

pre 9 godina

Stisnuti se za sledeću godinu,sa klincima terati Eurokup i ligu, remontovati klupu sa trenerom i lagano se vratiti među 16 u Evropi...Duletu veliko HVALA za sve urađeno ali vreme je da se odmori!(a i nakupio je, brat-bratu, minimum 100 hiljada eura kazni)

PaoK

pre 9 godina

Prema informacijama iz kluba Partizan na kraju sezone pravi fuziju sa Megom. Aranitovic,Marinkovic,Milosavljevic,Muric,Andric,Milutinov ostaju u klubu, tj u novoformiranoj KK Partizan Mega. Jos nije poznato koji igraci iz Mega Leksa ce se prikljuciti ekipi

igokea-partizan,mi smo sad jedan klub,leto 2007.,grobari u zabludi,nevera

pre 9 godina

Vi nikako da shvatite. 
Kakvi katanci, kavki ekseri... 
Može Partizan da ode i u opštinsku ligu, ja ću biti na tribini. 
Ali me nikad, NIKAD, nećeš videti da drmam koševe tuđih klubova. 
Jednostavno... NISMO ISTI!
(YoxBg, 21. april 2015 14:03)

A zasto onda navijas za Igokeu partizan,klub nastao 2007. godine??
A licemeru!

jahorinac ,Pale

pre 9 godina

Nema tu previse filozovfije.Partizan je igrao ocajno odbranu,zvezda kao da je na poluvremenu stavila magnete na dresove jer im se svaka lopta odbijala u ruke,imali su toliki broj ofanzivnih skokova u 2 gom poluvremenu,maalo pretjerano previse sportske srece jer su dali 30 poena posle ofanzivnih skokva i to je to..Partizan od ovoga gore ne moze,nocas sa jednim raspolozenim igracem..Ide ovo u 5 ti mec
(Vuk, 18. april 2015 23:58)

Ha,ha.. i to sve uz pomoć fotosinteze ...;-)

Macola , macola , macola ….

pre 9 godina

Zvezda vam zabola tri eksera, a evo i cetvrtog...krenulo vas grobari....usli ste u seriju.
(kima, 21. april 2015 13:32)

Vi nikako da shvatite.
Kakvi katanci, kavki ekseri...
Može Partizan da ode i u opštinsku ligu, ja ću biti na tribini.
Ali me nikad, NIKAD, nećeš videti da drmam koševe tuđih klubova.
Jednostavno... NISMO ISTI!
(YoxBg, 21. april 2015 14:03)

Niko ti nije rekao da smo isti ( " pu , pu - daleko bilo ! " ), figurativno je opisao seriju " čvgi koje pijete po usijanoj glavi - kao Bane bumbar " ili ON o BABI , a ti o ŽABI ( o tribini , drmanju koševa i sl. ) ;
A ta tribina se ne zove za džabe " DERVIŠKO MAZOHISTIČKA TRIBINA " … naravno i ona je puna eksera ! Pa ko voli , nek' izvoli !

Zuki

pre 9 godina

Otvoris svoj novcanik, pogledas koliko para imas... da li jos uvek mislis da je finansijsko poslovanje bilo kog sportskog kluba bitno za tebe?

goga

pre 9 godina

Pa to je mizerna plata, on je imao trogodisnji ugovor i to je to. Neka svih 12 igraca ima po 150000 evra godisnje, to je 1800000 evra, plus 1200000 evra za ostale troskove, to je 3000000 evra. I to je najmanji budzet u Evroligi. A ovde se prica kako je to enormna zarada. Ali, najgora je stvar sto ni tako mali budžet Partizan ne može ima... Za razliku od Zvezde, Buducnosti, Cedevite...
(Razmislite malo, 21. april 2015 14:52)
mislis eurokupa?

Dirty

pre 9 godina

Hvala državi što podržava kršenje prava građana koji žele da realizuju svoje ugovorene obaveze??? Ko je sad kriv??? Sudije za tendenciozno poštovanje pravila igre, poreznici, članovi uprave, građani Železnika, Ružić???

stanite, ko kaže?!

pre 9 godina

Izgleda da se u Partizanu igra baš za kikiriki, zarada Musliju 150 000 eura... Markus onda i treba da dobija 6 puta više.

dex

pre 9 godina

...sto samo potvrdjuje da igraci u Partizanu ne potpisuju stipendije, vec ugovore od nekoliko stotina hiljada evra. I to rezervni centri npr...

delija

pre 9 godina

sad svi grobari u kladionice da se kladite na CRVENU ZVEZDU da osetite draz dobitka pa te pare da darujete pod imenom "zajam za partizan"....uf napisao sam malim slovima nema veze....da se izucete iz g..... do nove tuzbe....vi ce te u evroligu 2019 kad i srbija u evropsku uniju cuo ja sad ruzic kukao kod covica. hahahahaha

John Terry

pre 9 godina

(Pionir, 21. april 2015 14:19)
Trazis da se ne objavljuju komentari gde neko pausalno ocenjuje plate partizanovih igraca a onda se i sam iznalupas raznih gluposti. Ali ti si verovatno jedan od onih koji misle da svi zvezdini igraci imaju preko milion evra platu, jer tako ti rekao trovac.

Ris

pre 9 godina

Valjda ce se jednom uprava KK Partizana opametiti i poceti da sklapa realnije ugovore sa igracima. Ovaj "sistem" potpisi nerealno visok ugovor pa kad prodas igraca bogatom klubu onda se dogovorite o dugovima, ne pije vodu. Jednostavno ne uspe svako da ode u bogatiji klub.
Mnogo je primera losih ugovora po klub i "dzentlmenskih" dogovora koji su se pretvorili u astronomske cifre u poslednje dve godine. Pamet u glavu i strucne pravnike u sluzbu za pravne poslove.
Zasto da igraci koji to na terenu nisu zasluzili dobiju sumanute cifre od kluba?
Jeftiniji je dobar pravnik - advokat.

16.4.1992.

pre 9 godina

Nasleđujte se... I ja bih posle visedecenijskih trauma, da sam na vašem mestu...Na sreću, nisam...5 godina niste hteli da čujete za svoj klub,a sad navijate za drugi klub kome ste dali svoje ime i dresove. Tačno je,nismo isti i nikad nećemo biti...Sto se vaših pseudosaljivih komentara tiče... Šta je mačku briga šta miš o njoj misli. Mi smo PARTIZAN, a ko ste vi?

YoxBg

pre 9 godina

Zvezda vam zabola tri eksera, a evo i cetvrtog...krenulo vas grobari....usli ste u seriju.
(kima, 21. april 2015 13:32)

Vi nikako da shvatite.
Kakvi katanci, kavki ekseri...
Može Partizan da ode i u opštinsku ligu, ja ću biti na tribini.
Ali me nikad, NIKAD, nećeš videti da drmam koševe tuđih klubova.
Jednostavno... NISMO ISTI!

Rambo

pre 9 godina

Stigla ponuda za Milosavljevica iz Spanije,oce ovi da ga zavale i to ivih dana.Odlazi i Ajkon do maja,Pavlovic je u svadji sa Duletom a odlazi i Milutinov kazu isto je bas jaka ponuda i da se ne odbija u ovom trenutku.Tepic je tu i Muric do kraja sezone a ostavice se mesta za napredak mladjih i igraca.Djumic igra i sledece sezone.Nosioci igre ce biti Dalo,Grk i Milutinovic pa lagano na titutilu uz jos par dobrih pojacanja.

pik

pre 9 godina

Nema veze, nagradice vas drzava za uspeh u Evrokupu. Cekaj, pa uspeha nije ni bilo jer ste ispali u grupi. Ok, nagradice vas za osvajanje KRK. Cekaj, pa vi ste ispali u polufinalu od Zvezde. Ma dobro, nagradice vas zbog plasmana u Evroligu. Cekaj, pa vas je Zvezda oducila od kosarke u borbi za El. Pa kako cete da platite Muslija? Zar da instituciju ugase oni koji su pohadjali casove ljubavi za mizernu stipendiju od 150-250k evra? Nema veze, videcemo mi kada dodje april... pa dobro maj...
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Pedja, 21. april 2015 14:39)

ne znam samo na osnovu cega vas nagradjuju

Uros

pre 9 godina

Musliju ce biti isplaceno sve do poslednje pare. Dok ce bivsi igraci ugasene Crvene Zvezde morati da se zadovolje sa 2,5% od ukupnog iznosa duga prema njima. Da je Musli igrao u Zvezdi umesto 156 hiljada dobio bi 3900. Makar ispali iz lige necemo poceti da navijamo za novi klub koji ima slicno ime!

bbROD

pre 9 godina

Kakav jad i ocaj komentara navijaca kluba koji do sad nista nije osvojio. Alo bre nije li vas sramota. Ko ste bre vi? Koji su vasi uspesi? Dva kupa za tri godine. Stvarno ste smesni

Marsupilami

pre 9 godina

@ Pocelo je. Smejali ste se Zvezdi u fudbalu.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (johny, 21. april 2015 13:29)
Smejali smo vam se i u košarci pa ste obrisali klub. A u fudbalu ćemo tek da vam se smejemo.

021

pre 9 godina

zato sto je musli u mladjim kategorijama bio kno sto je bio,potpisuju ugovore da bi sledeci klub ne potpisao za 150 iljada nego 300-400,al posto on nije otisao negde onda mu znaci tih 150

Woodchuck

pre 9 godina

Limenke pricaju o nekim velikim parama koje Partizan trosi, a njima Vilijams kosta kao citav tim Partizana... Pa samo nek se sete za koje pare je njih tuzio Samardzijski, i to za par meseci, a ne par godina provedenih u klubu...

antibot

pre 9 godina

Druze oni mu duguju 150.000. 
Nesto su mu sigurno isplatili. 
Znaci minimalno je primao 200.000, a verovatno je u pitanju cifra od 250.000.
(hours of love, 21. april 2015 13:59)

Musli je u partizanu igrao nepune dve sezone, a trebao je jos nesto duze od jedne...

Plate koje mu se duguju, duguju se za 3 godine znaci, sto tvoj zlonamerni komentar ne uzima u obzir... Sumnjam da je musli imao vise od 70-100.000 godisnje i to ukljucujuci bonuse za sve sto je s partizanom osvojio..

mica

pre 9 godina

Mi svoje dugove placamo,ispade sad da je bolje zalediti klub,pozajmiti drugom kao ime,platiti od ukupnog duga koji iznosi 18 mil. dva ipo posto,dobijati politicki pare od drzave i teraj dalje,da li je tako uradila mozda sijena u italiji,pa naravno da to moze samo kod nas, sa demokratskom i sad naprednjackom vlascu,samo napred politicari,unistavajte sve sto je iole dobro u zemlji,decku platiti,a ako treba igrajmo i srpsku ligu ali PARTIZAN se ne sme zamrznuti i uraditi ono sto je zvezda uradila

Pionir

pre 9 godina

Molim redakciju da ne pusta vise ove komentare gde se preuvelicavaju plate kosarkasa partizana.
Taj isti bertans kojeg spominjete je trebao u zvezdu da dodje u prvoj covicevoj godini sa vama za 60000 po godini i zvezda nije htela da ga uzme na kraju (dragan jakovljevic je ispricao to dok je bio u klubu na sos kosu)
Lovernj je dosao kao nepoznat igrac u 21 godini
Musli kad je dosao u partizan isla je prica da se odrekao plate u spaniji od 20000mesecno da bi napredovao. Ovaj dug je za trecu godinu ugovora koji je raskinut i zaostale plate. Prosle godine je imao platu 10000e mesecno. Bolje pitajte upucene koliko su imali Braun, simonovic, savovic, rakocevic (veliki zvezdas mogu vam reci), silb, radenovic, tadija. Retki su pogotci poput mitrovica, dzenkinsa i nelsona

Filip

pre 9 godina

Cudno je kako oni igraci koji su malo sta pokazali u klubu u odnosu na ocekivanja odmah potrce da tuze klub. Medjutim to je njihovo legitimno pravo.

hrk-hrk

pre 9 godina

Ljudi istine radi Danilovic je isam izjavio da je budzet Partizana oko 2.000.000 eura godisnje,tako da Muslijeva Plata nije problematicna(bice isplacena Kao I sve).
Molim da ne....e,kad je budzet Zvezde 3.950.000.plate I ugovori ,a vracanje duga u ovoj godini 570.000eura po UPR-u.Pitajte bivse kosarkase Zvezde kad ce Im biti isplacen dug.Samo Peri Anticu vise od 350.000 .Jedino Keselju ne dugujete odrekao se duga.

Pozdrav normalnim a ne iskompleksiranim.

Salasar

pre 9 godina

@Novosadjanin
Prijatelju, svašta ti ovde ispisa, pa evo da ti ja odgovorim iz svoje perspektive:

"Istina je da je Partizan za Muslija, Miljenovica, Akojona, Pavlovica prosuo jedno 700-800 hiljada evra za dve sezone! U cemu je poenta placati Macvana, Pavlovica, Akojona kada su do Evrokupa mogli komotno i sa onom ekipom sa pocetka sezone."

Da nije bilo Mačvana i Pavlovića, Partizan ne bi ni bio u prve četiri, Evrokup bi bio misaona imenica. A to da su dali 700-800k EUR za ove igrače jednako je istini po kojoj Zvezda plaća MWilla 960.000 USD godišnje.

"Sada bih se malo osvrnuo na Macvana koji je sramno izjavio da nije bio dovoljno zasticen u odnosu na njegov rejting!!!Ej covece, Marjanovic je MVP Evroligeeee, Kalina i Jovic cu vice prvaci Sveta a ti pricas o nekom svom rejtingu???"

Pazi, ti pričaš o nekadašnjem juniorskom i seniorskom reprezentativcu, čoveku koji je igrao za Partizanm, Makabi i Galatasaraj. Nekada najperspektivnijem junioru u Evropi. Malo li je?

"Bobi izvede vise bacanja protiv Reala u Madridu nego protiv Partizana na domacem parketu. Zlo."

Naravno, Dule je gledao tog Marjanovića godinu dana u Moskvi i pre toga u Srbiji tako da zna kako igrati i protiv njega i za njega.

"Grbo realno pojma nemas i promasio si gotovo sve."

Grba je legenda Partizana, bivši reprezentativac Jugoslavije, a ti si verovatno neki bivši NBA igrač ili trener pa daješ sebi za pravo da legendi YU košarke kažeš da nema pojma.

Necu fmp

pre 9 godina

@igokea-partizan mi smo jedan klub...bla bla bla...
Da ti navijas za zvezdu ne bi pisao ovakve budalastine. To je zbog FMP - a, jel tako. E pa zivi sa tim osecajem. Ne brini za partizan. Nece partizan na drugi klub da nakaci svoje dresove.
A znas zasto ? Zato sto nismo isti. Mi smo institucija evropske kosarke.

Fmp-u niko ne moze da zabrani kako ce da se zove

pre 9 godina

Kupujete Ankojona a nemate pare za Muslija ccc... Sta sad prodajete da ga isplatite, Todorica ???
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (--#####- Bodibond -#####--, 21. april 2015 13:40)

JADAN ovaj Bodibond, definitivno decko nema svoj zivot, sta ce... AAAAuuuu koji kompleksi i to dugogodisnji sineeee!!!!

sns pink zvezda idea informer

pre 9 godina

vidim stigla direktiva botovima od strane covica da se poziva na bojkot sos kanala i tegeltije... eto dokle ide njihova bolest, zloba i frustracije...

Dule sta si im uradio, garant mucaju.

pre 9 godina

haahahahahahahaha Sve ali sve Pnteri na ovoj vesti hahaahahahahahaahahahahahahahaha ludilooooooooooooooooo hahaahahahahahahahah

POP

pre 9 godina

Bez jakog Partizana nema ni jake Zvezde ! Dosta podela na ove ili one shvatite to ! Ja sam zvezdas ali bi stvarno voleo da nam mafija i politicari ne ucestvoju u oporavku nasa dva kluba pa i ostalih naravno nego da na tim pozicijama budu gospoda bez mrlje u karijeri i sa legalnom diplomom !

Iskreno

pre 9 godina

Platićemo posle vanrednih izbora, to je sada važnije od košarke. Ovo počinje da liči kao ono o ombudsmanu, misim isti metodi, ista hajka.

Grobar

pre 9 godina

Musli je imao nešto manje od 20000 eura mesečno, što je nešto više od plata Lovernja, Vestermana, Bertansa i Kinzija. Toliko o proceni. Milenko Tepic ima 13000 mesečno sad(!?),Gagić je imao oko 15000 i uz Tepica je bio najredovnije plaćani igrač.A voleo bih da neko iz Fmp-a,ako iole ima hrabrosti, objavi koliko je Predrag Samardžijski zaradio za onih nekoliko meseci kod njih prošle sezone. Odgovor je više od 150000 eura. Imao sam uvid u ove podatke, tvrdim da su tačni. Daniloviću parazitu,odlazi iz Partizana! Privatizacija!

duca

pre 9 godina

Musli je imao 75.000 po godini a 150.000 ukupno. Molim vas panteri suzdrzite se da pricate kako su i nasi igraci placeni kao vasi, jer nisu. Manje od 75.000 po godini ne ide, niko ne igra za manje od toga

Razmislite malo

pre 9 godina

Pa to je mizerna plata, on je imao trogodisnji ugovor i to je to. Neka svih 12 igraca ima po 150000 evra godisnje, to je 1800000 evra, plus 1200000 evra za ostale troskove, to je 3000000 evra. I to je najmanji budzet u Evroligi. A ovde se prica kako je to enormna zarada. Ali, najgora je stvar sto ni tako mali budžet Partizan ne može ima... Za razliku od Zvezde, Buducnosti, Cedevite...

YoxBg

pre 9 godina

Zvezda vam zabola tri eksera, a evo i cetvrtog...krenulo vas grobari....usli ste u seriju.
(kima, 21. april 2015 13:32)

Vi nikako da shvatite.
Kakvi katanci, kavki ekseri...
Može Partizan da ode i u opštinsku ligu, ja ću biti na tribini.
Ali me nikad, NIKAD, nećeš videti da drmam koševe tuđih klubova.
Jednostavno... NISMO ISTI!

16.4.1992.

pre 9 godina

Nasleđujte se... I ja bih posle visedecenijskih trauma, da sam na vašem mestu...Na sreću, nisam...5 godina niste hteli da čujete za svoj klub,a sad navijate za drugi klub kome ste dali svoje ime i dresove. Tačno je,nismo isti i nikad nećemo biti...Sto se vaših pseudosaljivih komentara tiče... Šta je mačku briga šta miš o njoj misli. Mi smo PARTIZAN, a ko ste vi?

Uros

pre 9 godina

Musliju ce biti isplaceno sve do poslednje pare. Dok ce bivsi igraci ugasene Crvene Zvezde morati da se zadovolje sa 2,5% od ukupnog iznosa duga prema njima. Da je Musli igrao u Zvezdi umesto 156 hiljada dobio bi 3900. Makar ispali iz lige necemo poceti da navijamo za novi klub koji ima slicno ime!

Woodchuck

pre 9 godina

Limenke pricaju o nekim velikim parama koje Partizan trosi, a njima Vilijams kosta kao citav tim Partizana... Pa samo nek se sete za koje pare je njih tuzio Samardzijski, i to za par meseci, a ne par godina provedenih u klubu...

Fmp-u niko ne moze da zabrani kako ce da se zove

pre 9 godina

Kupujete Ankojona a nemate pare za Muslija ccc... Sta sad prodajete da ga isplatite, Todorica ???
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (--#####- Bodibond -#####--, 21. april 2015 13:40)

JADAN ovaj Bodibond, definitivno decko nema svoj zivot, sta ce... AAAAuuuu koji kompleksi i to dugogodisnji sineeee!!!!

Igor

pre 9 godina

Niti vise imate rezultate,niti igrate EL,tako da nema nikakvih osnova da dobijete i jedan jedini dinar od drzave.
(igokea-partizan,mi smo sad jedan klub,leto 2007.,grobari u zabludi,nevera, 21. april 2015 15:25)

Gari, nemoj biti licemeran. Na osnovu cega ste vi dobijate novac od 2011. godine, iako niste osvojili nista deset godina i niste igrali EL + ste generisali dug od preko 15 miliona (a imali ste projekte Evropske Zvezde, strance, Pesica i mnoge skupe akvizicije)? Kazi mi na osnovu cega? FK CZ da i ne spominjem.

Ako ste vi posle 10 susnih godina mogli da i dalje primate socijalnu pomoc od drzave (i to u rangu sa Partizanom), zasto ne bismo i mi posle jedne solidne sezone?

Generalno si apsolutno u pravu - ko nema rezultata ne zasluzuje pomoc. Samo sto se to pravilo kod vas prekrsilo pre par godina i dobili ste dzak novca bez i jednog rezultata. Ne vidim zasto bi mi bili izuzetak, mi koji smo 2010. npr. igrali F4.

Salasar

pre 9 godina

@Novosadjanin
Prijatelju, svašta ti ovde ispisa, pa evo da ti ja odgovorim iz svoje perspektive:

"Istina je da je Partizan za Muslija, Miljenovica, Akojona, Pavlovica prosuo jedno 700-800 hiljada evra za dve sezone! U cemu je poenta placati Macvana, Pavlovica, Akojona kada su do Evrokupa mogli komotno i sa onom ekipom sa pocetka sezone."

Da nije bilo Mačvana i Pavlovića, Partizan ne bi ni bio u prve četiri, Evrokup bi bio misaona imenica. A to da su dali 700-800k EUR za ove igrače jednako je istini po kojoj Zvezda plaća MWilla 960.000 USD godišnje.

"Sada bih se malo osvrnuo na Macvana koji je sramno izjavio da nije bio dovoljno zasticen u odnosu na njegov rejting!!!Ej covece, Marjanovic je MVP Evroligeeee, Kalina i Jovic cu vice prvaci Sveta a ti pricas o nekom svom rejtingu???"

Pazi, ti pričaš o nekadašnjem juniorskom i seniorskom reprezentativcu, čoveku koji je igrao za Partizanm, Makabi i Galatasaraj. Nekada najperspektivnijem junioru u Evropi. Malo li je?

"Bobi izvede vise bacanja protiv Reala u Madridu nego protiv Partizana na domacem parketu. Zlo."

Naravno, Dule je gledao tog Marjanovića godinu dana u Moskvi i pre toga u Srbiji tako da zna kako igrati i protiv njega i za njega.

"Grbo realno pojma nemas i promasio si gotovo sve."

Grba je legenda Partizana, bivši reprezentativac Jugoslavije, a ti si verovatno neki bivši NBA igrač ili trener pa daješ sebi za pravo da legendi YU košarke kažeš da nema pojma.

bbROD

pre 9 godina

Kakav jad i ocaj komentara navijaca kluba koji do sad nista nije osvojio. Alo bre nije li vas sramota. Ko ste bre vi? Koji su vasi uspesi? Dva kupa za tri godine. Stvarno ste smesni

sns pink zvezda idea informer

pre 9 godina

vidim stigla direktiva botovima od strane covica da se poziva na bojkot sos kanala i tegeltije... eto dokle ide njihova bolest, zloba i frustracije...

Marsupilami

pre 9 godina

@ Pocelo je. Smejali ste se Zvezdi u fudbalu.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (johny, 21. april 2015 13:29)
Smejali smo vam se i u košarci pa ste obrisali klub. A u fudbalu ćemo tek da vam se smejemo.

antibot

pre 9 godina

Druze oni mu duguju 150.000. 
Nesto su mu sigurno isplatili. 
Znaci minimalno je primao 200.000, a verovatno je u pitanju cifra od 250.000.
(hours of love, 21. april 2015 13:59)

Musli je u partizanu igrao nepune dve sezone, a trebao je jos nesto duze od jedne...

Plate koje mu se duguju, duguju se za 3 godine znaci, sto tvoj zlonamerni komentar ne uzima u obzir... Sumnjam da je musli imao vise od 70-100.000 godisnje i to ukljucujuci bonuse za sve sto je s partizanom osvojio..

Pionir

pre 9 godina

Molim redakciju da ne pusta vise ove komentare gde se preuvelicavaju plate kosarkasa partizana.
Taj isti bertans kojeg spominjete je trebao u zvezdu da dodje u prvoj covicevoj godini sa vama za 60000 po godini i zvezda nije htela da ga uzme na kraju (dragan jakovljevic je ispricao to dok je bio u klubu na sos kosu)
Lovernj je dosao kao nepoznat igrac u 21 godini
Musli kad je dosao u partizan isla je prica da se odrekao plate u spaniji od 20000mesecno da bi napredovao. Ovaj dug je za trecu godinu ugovora koji je raskinut i zaostale plate. Prosle godine je imao platu 10000e mesecno. Bolje pitajte upucene koliko su imali Braun, simonovic, savovic, rakocevic (veliki zvezdas mogu vam reci), silb, radenovic, tadija. Retki su pogotci poput mitrovica, dzenkinsa i nelsona

Necu fmp

pre 9 godina

@igokea-partizan mi smo jedan klub...bla bla bla...
Da ti navijas za zvezdu ne bi pisao ovakve budalastine. To je zbog FMP - a, jel tako. E pa zivi sa tim osecajem. Ne brini za partizan. Nece partizan na drugi klub da nakaci svoje dresove.
A znas zasto ? Zato sto nismo isti. Mi smo institucija evropske kosarke.

Filip

pre 9 godina

Cudno je kako oni igraci koji su malo sta pokazali u klubu u odnosu na ocekivanja odmah potrce da tuze klub. Medjutim to je njihovo legitimno pravo.

pik

pre 9 godina

Nema veze, nagradice vas drzava za uspeh u Evrokupu. Cekaj, pa uspeha nije ni bilo jer ste ispali u grupi. Ok, nagradice vas za osvajanje KRK. Cekaj, pa vi ste ispali u polufinalu od Zvezde. Ma dobro, nagradice vas zbog plasmana u Evroligu. Cekaj, pa vas je Zvezda oducila od kosarke u borbi za El. Pa kako cete da platite Muslija? Zar da instituciju ugase oni koji su pohadjali casove ljubavi za mizernu stipendiju od 150-250k evra? Nema veze, videcemo mi kada dodje april... pa dobro maj...
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Pedja, 21. april 2015 14:39)

ne znam samo na osnovu cega vas nagradjuju

mica

pre 9 godina

Mi svoje dugove placamo,ispade sad da je bolje zalediti klub,pozajmiti drugom kao ime,platiti od ukupnog duga koji iznosi 18 mil. dva ipo posto,dobijati politicki pare od drzave i teraj dalje,da li je tako uradila mozda sijena u italiji,pa naravno da to moze samo kod nas, sa demokratskom i sad naprednjackom vlascu,samo napred politicari,unistavajte sve sto je iole dobro u zemlji,decku platiti,a ako treba igrajmo i srpsku ligu ali PARTIZAN se ne sme zamrznuti i uraditi ono sto je zvezda uradila

Dule sta si im uradio, garant mucaju.

pre 9 godina

haahahahahahahaha Sve ali sve Pnteri na ovoj vesti hahaahahahahahaahahahahahahahaha ludilooooooooooooooooo hahaahahahahahahahah

Novosadjanin.

pre 9 godina

Istina je da je Partizan za Muslija, Miljenovica, Akojona, Pavlovica prosuo jedno 700-800 hiljada evra za dve sezone! Posle im je Vucic kriv. U cemu je poenta placati Macvana, Pavlovica, Akojona kada su do Evrokupa mogli komotno i sa onom ekipom sa pocetka sezone. Govorio sam da ce dolaskom Pavlovica da se uspori napredak Murica i Marinkovica i to se desilo. Duboko verujem da se forsirao mali Vanja da bi u 1/2 finalnoj seriji imao bolji ucinak od mozda najgoreg Pavlovica. Sta je sa Andricem?

Sada bih se malo osvrnuo na Macvana koji je sramno izjavio da nije bio dovoljno zasticen u odnosu na njegov rejting!!! To je po meni ceo problem. Ej covece, Marjanovic je MVP Evroligeeee, Kalina i Jovic cu vice prvaci Sveta a ti pricas o nekom svom rejtingu??? Kakav bi onda njihov rejing trebao da bude? Sramna izjava, ali sramna. Cuj Macvan nije dovoljno zasticen.. Niko te bre nije hteo u Evropi a pricas o nekom rejtingu. To je njihova logiga, ali ne brini bices zasicen u Agroziv ligi i vrv ces izvesti 10 puta vise bacanja od Bobija. Bobi izvede vise bacanja protiv Reala u Madridu nego protiv Partizana na domacem parketu. Zlo.

Radonjic objasnio Grbovicu zasto on dobija Makabi i Panatenaikos, kao i zasto dobija Duleta dva puta u gostima, a zasto ovaj komentarise sa Tegeltijom... Grbo realno pojma nemas i promasio si gotovo sve.

duca

pre 9 godina

Musli je imao 75.000 po godini a 150.000 ukupno. Molim vas panteri suzdrzite se da pricate kako su i nasi igraci placeni kao vasi, jer nisu. Manje od 75.000 po godini ne ide, niko ne igra za manje od toga

Grobar

pre 9 godina

Musli je imao nešto manje od 20000 eura mesečno, što je nešto više od plata Lovernja, Vestermana, Bertansa i Kinzija. Toliko o proceni. Milenko Tepic ima 13000 mesečno sad(!?),Gagić je imao oko 15000 i uz Tepica je bio najredovnije plaćani igrač.A voleo bih da neko iz Fmp-a,ako iole ima hrabrosti, objavi koliko je Predrag Samardžijski zaradio za onih nekoliko meseci kod njih prošle sezone. Odgovor je više od 150000 eura. Imao sam uvid u ove podatke, tvrdim da su tačni. Daniloviću parazitu,odlazi iz Partizana! Privatizacija!

Iskreno

pre 9 godina

Platićemo posle vanrednih izbora, to je sada važnije od košarke. Ovo počinje da liči kao ono o ombudsmanu, misim isti metodi, ista hajka.

Rambo

pre 9 godina

Stigla ponuda za Milosavljevica iz Spanije,oce ovi da ga zavale i to ivih dana.Odlazi i Ajkon do maja,Pavlovic je u svadji sa Duletom a odlazi i Milutinov kazu isto je bas jaka ponuda i da se ne odbija u ovom trenutku.Tepic je tu i Muric do kraja sezone a ostavice se mesta za napredak mladjih i igraca.Djumic igra i sledece sezone.Nosioci igre ce biti Dalo,Grk i Milutinovic pa lagano na titutilu uz jos par dobrih pojacanja.

POP

pre 9 godina

Bez jakog Partizana nema ni jake Zvezde ! Dosta podela na ove ili one shvatite to ! Ja sam zvezdas ali bi stvarno voleo da nam mafija i politicari ne ucestvoju u oporavku nasa dva kluba pa i ostalih naravno nego da na tim pozicijama budu gospoda bez mrlje u karijeri i sa legalnom diplomom !

hrk-hrk

pre 9 godina

Ljudi istine radi Danilovic je isam izjavio da je budzet Partizana oko 2.000.000 eura godisnje,tako da Muslijeva Plata nije problematicna(bice isplacena Kao I sve).
Molim da ne....e,kad je budzet Zvezde 3.950.000.plate I ugovori ,a vracanje duga u ovoj godini 570.000eura po UPR-u.Pitajte bivse kosarkase Zvezde kad ce Im biti isplacen dug.Samo Peri Anticu vise od 350.000 .Jedino Keselju ne dugujete odrekao se duga.

Pozdrav normalnim a ne iskompleksiranim.

Razmislite malo

pre 9 godina

Pa to je mizerna plata, on je imao trogodisnji ugovor i to je to. Neka svih 12 igraca ima po 150000 evra godisnje, to je 1800000 evra, plus 1200000 evra za ostale troskove, to je 3000000 evra. I to je najmanji budzet u Evroligi. A ovde se prica kako je to enormna zarada. Ali, najgora je stvar sto ni tako mali budžet Partizan ne može ima... Za razliku od Zvezde, Buducnosti, Cedevite...

PaoK

pre 9 godina

Prema informacijama iz kluba Partizan na kraju sezone pravi fuziju sa Megom. Aranitovic,Marinkovic,Milosavljevic,Muric,Andric,Milutinov ostaju u klubu, tj u novoformiranoj KK Partizan Mega. Jos nije poznato koji igraci iz Mega Leksa ce se prikljuciti ekipi

Rambo

pre 9 godina

Mislim da Musli treba da oprosti dugovanja bivsem klub u kojem je proveo dve godine nezaboravne karijere,i sto je imao cast da nosi dres i radi sa najboljim trenerom evrope.Sve zasluge za svoju igru i uspon u karijeri duguje klubu i Dulu.,jer on ne bi bio tu gde jeste da nije bilo njih.
I pismo da napise,isto

Wllaxy

pre 9 godina

I Covic placa sok i sendvic svojim botovima. Koliko ih je na ovoj vesti!!!
(Banbus, 21. april 2015 14:31)

Bar dobijemo sok i sendvič za razliku od vas, Duletovih sledbenika koji slepo slušate i verujete u sve što kaže... A lepo je jednom rekao - "Imate oči..." ali ko će od vas da veruje svojim očima pored živog derviša...

marko

pre 9 godina

ma nema veze,vazno je da drzava da jos para Covicevom privatnom klubu!
(sovuljaga, 21. april 2015 13:48)
- Ja kao poreski obveznik, nemam nista protiv da drzava, da jos para Covicevom privatnom klubu!

Ноле

pre 9 godina

Види гробари ! Имате 365 дана ако будете до тада постојали.Кажем ако.Да расчивијате међусобно ко вас је размонтирао дал Звезда или Фмп.Ви видите како је вама лакше.Нама свеједно.И немојте да кукате на државу јер сте имали буџет јачи од Звезде.У ту причу како су Мачван,Павловић,Мурић играли из љубави не верује ни ужа породица вашег вољеног гуруа.Ваш проблем је што сте налетели на дванаест спартанаца који би и живот дали за Звезду !

Хари Мата Хари

pre 9 godina

Кад дође Октобар (Красни) и кише падају, ја се сетим се њега (Н. Смит) и помислим на њу (ЕВРОЛИГА)

cukce

pre 9 godina

Mi svoje dugove placamo,ispade sad da je bolje zalediti klub,pozajmiti drugom kao ime,platiti od ukupnog duga koji iznosi 18 mil. dva ipo posto,dobijati politicki pare od drzave i teraj dalje,da li je tako uradila mozda sijena u italiji,pa naravno da to moze samo kod nas, sa demokratskom i sad naprednjackom vlascu,samo napred politicari,unistavajte sve sto je iole dobro u zemlji,decku platiti,a ako treba igrajmo i srpsku ligu ali PARTIZAN se ne sme zamrznuti i uraditi ono sto je zvezda uradila
(mica, 21. april 2015 14:35)

Koje dugove placate, pa niko ne zna kolko ste duzni! I dan danas dobijate velike pare od drzave, a samo koje su pare prosle kroz ruke Todoricu i Vujosevicu, pa ja da sam trener sa tim parama sa KK Jablanicom iz Medvedje bi igrao evroligu! Stvarno je magija u pitanju od toliko prodatih igraca, tv prava, karata, i drzavnih para da odete na prosjacki stap i u ko zna koliki dug!

Tastatura grobarska fiskultura

pre 9 godina

Nemaju, a i da imaju, odakle im?
Šalu na stranu, kada je Musli igrao za ovolike pare, za kolike li igraju Mačvan, Pavlović, Akojon?

hours of love

pre 9 godina

Za godinu dana Musli je primao 150000e. I posle Dule spinuje javnost kako nemaju pare.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (LeBranko, 21. april 2015 13:31)

Druze oni mu duguju 150.000.
Nesto su mu sigurno isplatili.
Znaci minimalno je primao 200.000, a verovatno je u pitanju cifra od 250.000.

Zvezda izbacila partizan iz Evrolige

pre 9 godina

Auuu kakvo šamaranje partizana i grobara ove nedelje! Prvo ih Zvezda razbila na terenu i pokazala kako se kuluturom i fer plejom pobeđuje, pa onda partizan dotakao novo dno svim stvarima koje je radio u polufinalu, pa sad i informacija da je nebitni igrač dobijao 150.000 godišnje! Auu kakvi udarci za igokejce! Šta će sad da lažu? A tek kad se sazna da je Kinsi primao 400.000, Akojon 300.000, Mačvan 300.000 plus isplaćeno 500.000 za dugovanja, Pavlović 350.000... pa neće više moći ni Tegi da vas opere!

igokea-partizan,mi smo sad jedan klub,leto 2007.,grobari u zabludi,nevera

pre 9 godina

Svakom zlu polako dodje kraj...
Jedina istinita stvar koja je izasla iz duloovih usta poslednjih 5 godina!
Polako dolazi kraj 15-ogodisnjem zlu srpske kosarke...

Nolan

pre 9 godina

ma nema veze,vazno je da drzava da jos para Covicevom privatnom klubu!
(sovuljaga, 21. april 2015 13:48)

Ma nije Telekom postao sponzor i FKP, ma ne piše iDEA na Zvezdinim dresovima, ma nije vam Vučić sredio sponzorstvo sa NIS-om, ma nije vas Zvezda pobedila na terenu i poslala u Cipiripi kup...

DedaMiloje

pre 9 godina

Grba je legenda Partizana, bivši reprezentativac Jugoslavije, a ti si verovatno neki bivši NBA igrač ili trener pa daješ sebi za pravo da legendi YU košarke kažeš da nema pojma.
(Salasar, 21. april 2015 14:25)

Pojma nema i nije nikakva legenda beć običan siledzija koji je to mnogo puta dokazivao na terenu. Hoće da bude na funkciji u KSS, ali da sve navlači za Partizan. E neće moći gospodo, više ne ovog puta.

Pedja

pre 9 godina

Mi svoje dugove placamo,ispade sad da je bolje zalediti klub,pozajmiti drugom kao ime,platiti od ukupnog duga koji iznosi 18 mil. dva ipo posto,dobijati politicki pare od drzave i teraj dalje,da li je tako uradila mozda sijena u italiji,pa naravno da to moze samo kod nas, sa demokratskom i sad naprednjackom vlascu,samo napred politicari,unistavajte sve sto je iole dobro u zemlji,decku platiti,a ako treba igrajmo i srpsku ligu ali PARTIZAN se ne sme zamrznuti i uraditi ono sto je zvezda uradila(mica, 21. april 2015 14:35)
Ako placate dugove zasto vas onda tuze? Partizan nije zamrznut, on je ugasen 2007g a dugovi volsebno nestali. Zato se krije finansijsko poslovanje. Ovo je neki drugi Partizan sa Dodikom u upravi i nije clan JSD. Ovo je fuzija Partizan-Igokea. Zvezda je to uradila tek 4 godine kasnije.

Slušaj sine, obriši sline

pre 9 godina

Grobari su nam mnoge stvari obećavali tokom ove sezone, nabrojaću 10:

1)Da se mašina pali naproleće i da nam sledi otrežnjenje u maju i junu.
2)Da Dule tempira formu, i da je doktor košarke za Radonju
3)Da će Dule od Milutinovića da napravi igrača (u Zvezdi je pre tri godine igrao u prvoj petorci, u finalnoj seriji za njega nije bilo mesta ni u 12)
4)Da je Vanja Marinković novi Bogdan
5)Da je Pavlović najbolji igrač u istoriji ABA lige sa 10 godina NBA iskustva
6)Da će Mačvan da "pojede" Luku Mitrovića
7)Da se posle 2 sezone u EL vraćamo u CIPIRIPI kup
8)Da je Markus Vilijams prevara od igrača
9)Da će Jaka opet da plače posle 1/2f ABA.
10)Da će Pionir da grmi u utakmicama 3. i 4.

Ja sam obećao samo 2 stvari:
1) Da će biti 3:0 za Zvezdu u 1/2f ABA
2) Da otrežnjenje stiže u subotu

Izvinjavam se svim grobarima, pogrešio sam u obe stvari.

Pedja

pre 9 godina

Nema veze, nagradice vas drzava za uspeh u Evrokupu. Cekaj, pa uspeha nije ni bilo jer ste ispali u grupi. Ok, nagradice vas za osvajanje KRK. Cekaj, pa vi ste ispali u polufinalu od Zvezde. Ma dobro, nagradice vas zbog plasmana u Evroligu. Cekaj, pa vas je Zvezda oducila od kosarke u borbi za El. Pa kako cete da platite Muslija? Zar da instituciju ugase oni koji su pohadjali casove ljubavi za mizernu stipendiju od 150-250k evra? Nema veze, videcemo mi kada dodje april... pa dobro maj...

Kum

pre 9 godina

Gumicom se izbrise 16 mil. duga i pravi se novi klub... tako se to radi...Hudini Covic
(JojicKojic, 21. april 2015 14:19)

Imali ste i imate istu mogucnost, ali i jednu prepreku: za UPPR se moraju predati svi finansijski izvestaji, koji se posle kontrolisu u sitna crevca, a to vase rukovodstvo izbegava svom snagom. Zapitas li se ikada zasto?

Ocigledno je da vas lazu, a to sto navijate za Partizan ne znaci da treba da pustite da rade sta hoce, i da klimate glavama na svaku evidentnu laz, sve zarad starih dostignuca. Tako smo i mi ziveli u Bariju, dok su nas legende/politicari/menadzeri unistavali, a kasno smo se probudili (u FK nazalost jos spavaju, tojest u komi su...).

Zapitaj se zasto vas lazu o stipendijama, gde su nestale pare, zasto nije placan porez, zasto se kriju finansijski izvestaji,....

igokea-partizan,mi smo sad jedan klub,leto 2007.,grobari u zabludi,nevera

pre 9 godina

ma nema veze,vazno je da drzava da jos para Covicevom privatnom klubu! 
(sovuljaga, 21. april 2015 13:48) 
- Ja kao poreski obveznik, nemam nista protiv da drzava, da jos para Covicevom privatnom klubu!
(marko, 21. april 2015 13:58)

Pa 80% budzetskih obveznika navija za Crvenu Zvezdu samim tim je i saglasno da njihove pare iz budzeta idu tom klubu,a ne Igokei partizan!Tako da tu je sve jasno!
Niti vise imate rezultate,niti igrate EL,tako da nema nikakvih osnova da dobijete i jedan jedini dinar od drzave!
Treba pokrenuti incijativu da i Nis predje kao sponzor u Crvenu Zvezdu,da oformimo jak tim koji ce dostojno predstavljati Srbiju u EL!Igokea partizan ce svakako opet ispasti posle 5,6 utakmica u kupu Paje patka...

GM

pre 9 godina

Tesko Dejana, tesko.

Trener KKP ima u toku sudjenje, cekaju ga postupci zbog ugrozavanja bezbednosti sudija, fizickog napada, kao i zbog komentarisanja sudjenja, delegiranja i ostalog.

Bolji ti vidi da poguras ako mozes da Mega i oni zvanicno krunisu svoju ljubav i tu mozda nesto i uradis.

rrmx

pre 9 godina

Da li je moguce da Partizan potpisuje ovolike ugovore, a da zna da nema novca da ih isplati?!
Zar to nije neka prevara?
Evo, laicki pitam.

Oni zaista potpisuju ove ugovore i onda ocekuju da se ti momci odreknu tih para zato sto ih je Partizan afirmisao?!

Posteno je reci - nemamo novca, ako hoces da se afirmises, da igras pred sjajnom publikom moras da prihvatis malo ugovor i relativnu neredovnost isplata. A ne basnoslovni ugovori i onda kada neko trazi svoj novac on je placenik, izdajnik i sve ostale izjave koje smo mogli cuti.

Isto ovo ide i za fudbalski klub Crvena zvezda.

Sta je bilo kad je Gagic trazio pare?
Zar Lazovic ne igra sezonu bez da uzima dinar?

Ljudi, oni zive od toga, kao i mi od svojih plata.
Nebitna je visina primanja, oni su to zaradili.

petarczv

pre 9 godina

Pa to je mizerna plata, on je imao trogodisnji ugovor i to je to. Neka svih 12 igraca ima po 150000 evra godisnje, to je 1800000 evra, plus 1200000 evra za ostale troskove, to je 3000000 evra. I to je najmanji budzet u Evroligi. A ovde se prica kako je to enormna zarada. Ali, najgora je stvar sto ni tako mali budžet Partizan ne može ima... Za razliku od Zvezde, Buducnosti, Cedevite...
(Razmislite malo, 21. april 2015 14:52)

Kakve vi veze imate sa evroligom?

kiborg

pre 9 godina

Opa! Musli 2 god u Partizanu i duzni mu 150k. Ajmo reci da je morao dobiti min 50k a dobio je sigurno vise za 2 god, dolazimo do toga da je poptuno neafimisan igrac imao platu od preko 100k godisnje. Videli smo da je i Gagic imao preko 100k. Tolike plate primaju Zvezdini reprezentativci Kalina i Jovic. Ne moze se vecno bacati demagogija.

kima

pre 9 godina

(YoxBg, 21. april 2015 14:03)
Pa naravno da nismo isti, bilo bi me sramota da budem duletov teletabis .....a ti mu i dalje veruj i placaj za slike......
Nego....nemoj si nervozan, a za jedno je vas duka u pravu, nijedno zlo ne traje vecno, vase se upravo gasi...

*

pre 9 godina

Klub koji je imao najvecu posetu publike u EL se gasi umesto da ima stalno ucesce. Pa valjda se kosarka igra zbog publike. (Bojan La, 21. april 2015 17:36)

da ste placali karte

igokea-partizan,mi smo sad jedan klub,leto 2007.,grobari u zabludi,nevera

pre 9 godina

Vi nikako da shvatite. 
Kakvi katanci, kavki ekseri... 
Može Partizan da ode i u opštinsku ligu, ja ću biti na tribini. 
Ali me nikad, NIKAD, nećeš videti da drmam koševe tuđih klubova. 
Jednostavno... NISMO ISTI!
(YoxBg, 21. april 2015 14:03)

A zasto onda navijas za Igokeu partizan,klub nastao 2007. godine??
A licemeru!

Nikola

pre 9 godina

Pa zar nije on igrao za 20 hiljada eura godisnje? Otkud sad i njemu toliki dug? Razbija se konacno mit da se u Partizanu igra za malo para, zbog ljubavi, napredovanja...Ko god ih tuzi nije ispod 150.000 dug. Koliko tek najbolji igraci zaradjuju???

Jova

pre 9 godina

Finu platu imao Musli,a ja naivan kad sam slusao Duleta i njegovu kuknjavu pomislio da je dosao da igra iz ljubavi.Mogu da zamislim kolike tek pare uzimaju sadasnji igraci

Nolan

pre 9 godina

Čoveče sad mi i jeste žao vas, ako posle onakvog loženja kad je bilo 1:1 i preslišavanja od Zvezde dvaput za kraj i ovaj treba da vam se nakači i to za 156,000 evra...

dragan

pre 9 godina

Stisnuti se za sledeću godinu,sa klincima terati Eurokup i ligu, remontovati klupu sa trenerom i lagano se vratiti među 16 u Evropi...Duletu veliko HVALA za sve urađeno ali vreme je da se odmori!(a i nakupio je, brat-bratu, minimum 100 hiljada eura kazni)
(realan, 21. april 2015 14:43)

A sta mislis koliko mu tek sleduje za pretnje sudijama i napad u hodniku

cezarus

pre 9 godina

sad ce Dule paranoik izaci sa stavom da su se i BAT i FIBA urotili protiv partizana., uz standardnu opasku "Neko je Lovernj, neko Musli" .... sram ih bilo što traže svoje pare, bruka i sramota.....

Atmosfera je bila odlicna, nasi momci su se osecali komotno

pre 9 godina

U pravu je Dudule, "trajna kampanja protiv Partizana". Hoce ljudi svoje pare. Kada je jedan Musli imao 150.000 za koji "kikiriki" i stipendiju je igrao, recimo, Kinzi? Retoricko pitanje, ionako niko nikada nece saznati kako funkcionise taj klub. Kako do Kupa Zivana Raosavljevica sledece sezone?

Libelula

pre 9 godina

Prema informacijama iz kluba Partizan na kraju sezone pravi fuziju sa Megom. Aranitovic,Marinkovic,Milosavljevic,Muric,Andric,Milutinov ostaju u klubu, tj u novoformiranoj KK Partizan Mega. Jos nije poznato koji igraci iz Mega Leksa ce se prikljuciti ekipi
(PaoK, 21. april 2015 13:47)
Posto cete biti Partizan Mega treniracete u Zelezniku.

igokea-partizan,mi smo sad jedan klub,leto 2007.,grobari u zabludi,nevera

pre 9 godina

Musli covek pametno postupio,otisao u Megu gde je igracki prodisao i gde dominira i pokazuje pun potencijal,a pored toga tuzio Igokeu partizan i dobice ogroman novac!
Opet pada u vodu prica o igranju za kikiriki,vidi se da se tu izdvajaju ooogroomneee pare,a da se lazno kuka i prosi u javnosti!Da li je iko iz Igokee partizan izjavio bilo sta istino ove sezone??Toliko puta su bili uhvaceni u lazi,da je to strasno...
Bravo za Muslija!
p.s. ova mecka bas se brzo primice i pocinje da kuca na vrata zagrebacko-laktaskog kluba...

Tavernas

pre 9 godina

Vracam se iz Valjeva, bio u Taverni sa nekim ortacima i prodjem pored Pionira ... Necete mi verovati Dulo sedi sa perikom na glavi a pored Dalo sa gitarom kao Hendrix ... Narod daje koliko ko ima ... pravi estradni umetnici ... Nadam se da ce Tegi napraviti reportazu !

Neznalica

pre 9 godina

(Razmislite malo, 21. april 2015 14:52) @

Dečko ti si taj koji mora malo da razmisli. Prvo izkontempliraš navodni budžet Partizana i onda zaključiš da je to najmanji budžet u Evroligi. Zašto nisi rekao da je to i najmanji budžetu u NBA? Za vas je Evroliga jednako nedostižna kao i NBA. Uporedi ti taj budžet sa timovima koji učestvuju u vašim beznačajnim evropskim takmičenjima gde vas ne razbija samo onaj ko sa vama ne igra.

Razmisli malo.

realan

pre 9 godina

Stisnuti se za sledeću godinu,sa klincima terati Eurokup i ligu, remontovati klupu sa trenerom i lagano se vratiti među 16 u Evropi...Duletu veliko HVALA za sve urađeno ali vreme je da se odmori!(a i nakupio je, brat-bratu, minimum 100 hiljada eura kazni)

kiborg

pre 9 godina

Musli je jos i dobar, uzeo 200k minimum za 2 god i izborio EL jedne sezone. Pavlovic je uzeo partizanu preko 400k za 2 sezone sigurno a EL ni u najavi. E to se zove sjajno poslovanje!

Nikola Kalinic

pre 9 godina

Ja sam spreman da prodam sve banane sto sam sakupio predanim radom u nocnoj smeni,radeci cetiri dana od 21:00 do 23:00 casa i sve pare poklonim Partizanu da plati Muslija.

Zorz Pap

pre 9 godina

Ja sam vise puta napisao da i jedni i drugi imaju iste uslove. Price o tome kako nemaju do Nisa za kup itd. su smesne. Navescu samo jedan primer koji pokazuje koliko su "besni": Pre par godina je KK Partizan oterao Olivera Lafajeta jer im nije bio dovoljno dobar(sada igra u OLIMPIJAKOSU i kida, bio je u Valensiji prosle godine kada su bili najjaci itd.), sto samo pokazuje koliko oni zele samo vrh igrace i koliko kukaju bezveze...Molim sve ljude da ne gledaju znamo vec koju emisiju i kog novinara jer je tamo gomila stvari pogresno predstavljena i ne bavi se kosarkom. Ja sam prestao davno, jer tako postaje ista emisija nebitna ako je niko ne gleda.

mile

pre 9 godina

150000 za dve godine, a pritom je deo plata i dobio. Znaci jedan potpuno neafirmisani igrac je imao platu od bar 100000 godisnje, a prodaju se price o stipendijama. Kad ce vec jednom drzava da udje u taj klub i proveri papire.

Delija Banovo Brdo

pre 9 godina

Ja lepo napisah pre neki dan ovu vest i dobih gomilu minusa od Dervisa. Znaci sledi katanac ili opet ako se neko od "prijatelja" ne otvori kao za Sasu Pavlovica.Drzavo pomagaj.Osecam da ce i ovaj Play ( "Igracina") da tuzi

svako zlo ima kraj

pre 9 godina

Licemerne, klubaske i pogrsne su price da je spas za srpsku kosarku spasiti partizan, jer je sve mnogo slozenije...
Gospodo ceka vas katanac!

Lazarus

pre 9 godina

Pisanije o Musliju, za par sati, najkasnije sutra, Proleca Gospodnjeg 2015

"Javljaju se sada pojedini, instruisani od strane nekih ljudi, krseci dogovor iako su nacelno imali razumevanja za tesku situaciju u klubu jer nismo dobili adekvatnu pomoc drzave. To samo dodatno utvrdjuje sumnje u organizovanu hajku protiv kkp u koju su ukljuceni i neki ljudi iz regiona, sto smo jasno mogli da vidimo u polufinalnoj seriji aba lige."

igokea-partizan,mi smo sad jedan klub,leto 2007.,grobari u zabludi,nevera

pre 9 godina

Mogu li ja da se prijavim u KK Igokeu partizan za ovu stipendiju??
Visok sam 202 cm,imam solidan odraz,dobar sut,pametan sam,inteligentan i elokventan,na fakultetu imam vecinom osmice i devetke!Pljuvacu sve sto nije crno belo,plakacu posle poraza i kriviti sve druge,gledacu u Duloa kao Boga,pusticu da me davi,stalno cu spominjati Zvezdu...
Molim sve ljude da me upute gde je kao student da se prijavim za ovu stipendiju?Meni cak i ne trebaju ovolike pare,nema potrebe da mi daju stipendiju od 200000 evra,meni je dovoljno 1000 evra mesecno!Bicu vecno zahvalan Igokei partizan!
Takodje sa mnom bi dosli i jos mojih 50ak kolega da apliciraju za tu stipendiju,jer su u Igokei partizan najvece stipendije,niko drugi ne daje tolike stipendije!
Hvala!

goga

pre 9 godina

Pocinje gasenje! Kad za Muslija moraju da izdvoje ovolike pare, koliko li zaradjuju Pavlovic, Akojon, Macvan...?
(gypsy since forever, 21. april 2015 15:11)
njih trojica nista, oni striktno iz ljubavi, ovi ostali su izdajnici, samo ih pare zanimaju

iwan

pre 9 godina

za dve sezone 150.000 evra,eeej,slazem se ja da niko ne treba da igra za dzabe,i ne zivi se od ljubavi prema klubu,al kakvi su to ugovori,pa se posle nema para

MRKI

pre 9 godina

I Kecman ih je tužio za 10000-12000 evra što da im oprosti 156000 evra. Zašto obećavaju tolike ugovore kad ne mogu da ispune. Naučili su da ne isplate pa ih puste kao slobodne igrače a onda kukaju da nemaju para.

goga

pre 9 godina

Pa to je mizerna plata, on je imao trogodisnji ugovor i to je to. Neka svih 12 igraca ima po 150000 evra godisnje, to je 1800000 evra, plus 1200000 evra za ostale troskove, to je 3000000 evra. I to je najmanji budzet u Evroligi. A ovde se prica kako je to enormna zarada. Ali, najgora je stvar sto ni tako mali budžet Partizan ne može ima... Za razliku od Zvezde, Buducnosti, Cedevite...
(Razmislite malo, 21. april 2015 14:52)
mislis eurokupa?

Macola , macola , macola ….

pre 9 godina

Zvezda vam zabola tri eksera, a evo i cetvrtog...krenulo vas grobari....usli ste u seriju.
(kima, 21. april 2015 13:32)

Vi nikako da shvatite.
Kakvi katanci, kavki ekseri...
Može Partizan da ode i u opštinsku ligu, ja ću biti na tribini.
Ali me nikad, NIKAD, nećeš videti da drmam koševe tuđih klubova.
Jednostavno... NISMO ISTI!
(YoxBg, 21. april 2015 14:03)

Niko ti nije rekao da smo isti ( " pu , pu - daleko bilo ! " ), figurativno je opisao seriju " čvgi koje pijete po usijanoj glavi - kao Bane bumbar " ili ON o BABI , a ti o ŽABI ( o tribini , drmanju koševa i sl. ) ;
A ta tribina se ne zove za džabe " DERVIŠKO MAZOHISTIČKA TRIBINA " … naravno i ona je puna eksera ! Pa ko voli , nek' izvoli !

Rambo

pre 9 godina

Ma nek propadnu zasluzili su,nek pokazu gde su pare i gde su isle do sad pa necu ja da im placam iz svog zdepa i placam porez,ne dam za propali klub.

BD

pre 9 godina

Ako mu duguju za 7,8 meseci to znači da je primao 300k godišnje, lepo ja kažem da mačvan i milosavljević primaju 400k , a pavlović 700 k mesečno

Nash

pre 9 godina

Delija sam i ne radujem se Partizanovoj muci. Činjenice su da se radi sve kako Vujošević želi i da to uvek ima traga. Više negativnog po Partizan nego pozitivnog. Sve ce se pokazati samo po sebi a mislim da je ovo nazalost tek početak. Dulo živi u boljševičkoj utopiji čiji je sledbenik dok je na vrhu moći. Realnost strefi svakoga kad tad. Kako ono reče: Svakom zlu dodje kraj!

Ma da

pre 9 godina

Clan je Mega Leksa, a ne Mega Vizure.
Druga stvar, treba uzeti pare i Partizanu i Zvezdi i pametnije ih trositi... 150.000 Musliju, ej! Za sta? Vamo deca umiru za 20-30.000

runner

pre 9 godina

Надам се да ће се сада јавити бар неко од оних силних "гробара" који се већ годинама, из кола у коло, здушно залажу да ФК Партизан дреши кесу и финансијски помаже КК Партизан, јер забога то је једино вредно што имамо, и објасни нам ову апсурдну ситуацију да две трећине играча у фудбалском клубу игра за суме испод 100 хиљада а тамо неки назови кошаркаш Мусли за цигло 150 хиљада евра? Има ли ту логике поготову ако се зна да КК већ годинама није продао ни једног кошаркаша за иоле значајнију суму а ево већ другу годину исти тај клуб није у стању да се дочепа ни финала АБА лиге а камо ли Европе. Доста бре, више Дулетовог кукања и демагогије!

Ma studentarija i zaneseni PROFESOR

pre 9 godina

za dve sezone 150.000 evra,eeej,slazem se ja da niko ne treba da igra za dzabe,i ne zivi se od ljubavi prema klubu,al kakvi su to ugovori,pa se posle nema para
(iwan, 21. april 2015 13:47)

Samo mala ispravka , reč je o PREOSTALOM DUGU , deo je isplaćen !!
Dakle ugovor ( ili ako ćemo " pravilno po Duletovom rečniku " - STIPENDIJA ) je bila mnogo , mnogo veća !!
Nema se … hm ? Šta zna PROFA ili DEKAN , šta je pola miliona eura !

Thilmo

pre 9 godina

Koje su bre ovo cifre, za nesto manje od dve sezone mu ostali dužni? Čak nije bio ni jedan od nosilaca igre. Koliko onda primaju Mačvan, Pavlović i ostali?

Dule i Danilović imaju par stvari da objasne.

mladen-CG

pre 9 godina

Zar u Partizanu igraci ne igraju iz ljubavi? Ej kad je Musli primao 150 000 Eur koliko li su tek primali Bertans, Lovernj, Vesterman I dr. Ne bih se zacudio da za koju god cujem da je Dalo takodje imao platu od 150 000 Eur.

Dejan

pre 9 godina

To je ono sto ja pricam godinama da Partizan radi, potpise na pocetku sezone ugovore koje realno ne mogu da plate a sa odlicnim igracima, a onda kada udju u drugi krug Evrolige na prolece onda konferencija za stampu, ide klasicna prica mi smo institucija a nemamo ovo nemamo ono, mi promovisemo Srbiju i Beograd, itd, i onda ulece grad Beograd sa kesom, sa oprastanjem dugova za hale, drzava sa oprastanjem poreza...itd.
Pa pogledajte samo kada je KK Partizan usao u najveci problem, kada je drzava odbila da im otpise dug za porez. Objasnjenje DV je bilo, pa ocekivali smo da nam se otpise pa se zato nismo prijavili za reprogram, a posle je kukao da drzava vrsi finansijski aparthejd prema KK Partizan.
Ja stvarno nisam glasac aktuelne vlasti, ali je stvarno bilo krajnje vreme da neko to prekine

John Terry

pre 9 godina

(Pionir, 21. april 2015 14:19)
Trazis da se ne objavljuju komentari gde neko pausalno ocenjuje plate partizanovih igraca a onda se i sam iznalupas raznih gluposti. Ali ti si verovatno jedan od onih koji misle da svi zvezdini igraci imaju preko milion evra platu, jer tako ti rekao trovac.

dusan

pre 9 godina

ovi sve vise pocinju da podsecasju na nas FK. tuzbe, saopstenja, muljanja, kukanje, dugovi, repovi, politika, uvek neko drugi kriv... nek vam je Bog upomoc...

kme kmeeeeeee

pre 9 godina

@ma nema veze,vazno je da drzava da jos para Covicevom privatnom klubu!
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (sovuljaga, 21. april 2015 13:48)
sad cemo da uzmemo od trudnica i penzionera...

igokea-partizan,mi smo sad jedan klub,leto 2007.,grobari u zabludi,nevera

pre 9 godina

Cekamo tuznog,siromasnog brata @danilo da nam se obrati u stihu,a moze i u prozi...
Tuzni brate iz Laktasa,izdrzi ove teske dane i nastavi da nas uveseljavas!
Znam da dajes sve od sebe da pomognes svom klubu,da lutas Laktasima i Zagrebom sa ispruzenim dlanovima proseci novac da platis magove tehnicke...ali me zaboravi i na nas,javi se da znamo da si ziv!
Navrati nekad,evo ja sam skupio 100 dinara da dam za vas elitni i avangardni klub tuzni,siromasni brate!
Tako dodje april,od grobaro igokejaca ostade samo trag u vazduhu onih pretnji da ce se desiti mesto epohalno u aprilu,maju,junu...Rado se secamo i tvoji stihova o dulou i tome kako nema sanse da izgubi seriju ma 3 dobijene utakmice,volio bij nesto opet na tu temu,ako moze u stihu...
I za kraj,rasterasmo crne oblake iznad kosarkaske Srbije,a i dulo nam potvrdi "SVAKOM ZLU DODJE KRAJ"!Hvala Bogu da je tako!

Slobodan

pre 9 godina

Auuu ... Kako je poslo Partizan ce tuziti i Dulo ! E on kad tuzi zvonice na sva zvona ... Kad je utakmica legendi za Muslija ? Bilo bi dobro da grobari donesu pare a Akojon da da koju trojku .... I vodite racuna svi da dodjete jer posle Zvezde Guru je ostao u hali da vas prebroji i vidi ko je ostao !

Zuki

pre 9 godina

Otvoris svoj novcanik, pogledas koliko para imas... da li jos uvek mislis da je finansijsko poslovanje bilo kog sportskog kluba bitno za tebe?

pecaros

pre 9 godina

Pricamo o igracu tipa Musli i dugovima prema njemu a ko zna koliko je dobio vec.Posle se cudite i kukate na drzavu.Ovo stvarno vise nije ni smesno,vec zalosno koliko je navijacima ispran mozak i u kakve lazi dula sve verujy.Kuc kuc?Mecka

jahorinac ,Pale

pre 9 godina

Nema tu previse filozovfije.Partizan je igrao ocajno odbranu,zvezda kao da je na poluvremenu stavila magnete na dresove jer im se svaka lopta odbijala u ruke,imali su toliki broj ofanzivnih skokova u 2 gom poluvremenu,maalo pretjerano previse sportske srece jer su dali 30 poena posle ofanzivnih skokva i to je to..Partizan od ovoga gore ne moze,nocas sa jednim raspolozenim igracem..Ide ovo u 5 ti mec
(Vuk, 18. april 2015 23:58)

Ha,ha.. i to sve uz pomoć fotosinteze ...;-)

Bogdan Bogdanovic

pre 9 godina

@Musli je imao 75.000 po godini a 150.000 ukupno. Molim vas panteri suzdrzite se da pricate kako su i nasi igraci placeni kao vasi, jer nisu. Manje od 75.000 po godini ne ide, niko ne igra za manje od toga
(duca, 21. april 2015 15:30)

Ja sam igrao za pirinac, a koviljka je kupovala zelje i meso za sarmice i kuvala za sve nas, tako da ti komentar ne pije vodu, koju smo, kad smo vec kod vode, sami skupljali od kisnice i kuvali u ljuskama od kikirikija

alo breee

pre 9 godina

Grobari zapamtite da se u zivotu sve vraca sve placa!A kako ste se zezali sa nama kad su nas tuzili..kao kod nas je porodica,stipendije...

Gabrijel Omar

pre 9 godina

Uvek me zbune ovakve vesti - potencira se da se za Partizan igra iz ljubavi, za sarmice Bogdanove mame, kao skolarina u Dulovoj akademiji, za navijace...a onda se ispostavi da nije sve u ljubavi,da ima nesto i u novcu?! I to ne malo novca...naravno,daleko je to od par miliona za koliko MWill igra (zar neko sumnja u Grbine informacije?) ali ako jedanne preterano bitan lik potrazuje ovaj novac,ne verujem da Pecaros igra za kofu kedera ili za mamce...pri tome,da se razumemo - vrlo cenim KK Partizan i zao mi je sto ih je ONAJ srozao na sadasnji nivo ponasanja (igracki su i dalje za respekt)

delija

pre 9 godina

sad svi grobari u kladionice da se kladite na CRVENU ZVEZDU da osetite draz dobitka pa te pare da darujete pod imenom "zajam za partizan"....uf napisao sam malim slovima nema veze....da se izucete iz g..... do nove tuzbe....vi ce te u evroligu 2019 kad i srbija u evropsku uniju cuo ja sad ruzic kukao kod covica. hahahahaha

Toni

pre 9 godina

Ovo su pravi problemi za Partizan, a ne ko je ušao sa Zvezdom u Pionir i slične gluposti. Komšije i zemljaci, suočite se sa ovim stvarima, ostalo je sad nevažno.

Mare

pre 9 godina

Dule radi u poslednje vreme isto sto i Lukic kad je bio u Zvezdi. Nije bitno koliko kosta samo da pobedimo vecitog rivala. Vidite i sami kako se to zavrsilo. Musli 150k? Mogu samo da zamislim koliki su bili ugovori Lovernja, Bertansa, Vestermana i ostalih.

Grobar NBG

pre 9 godina

Заборављајући господство које је одувек красило КК Партизан, Душан Вујошевић је први челник (тренер, директор, благајник, скаут, шта ли све није...) који не признаје аргументе, не види грешке, глув је за чињенице, слеп за очигледно, чувар стоваришта илузија и трезора заблуда, жртва непостојећих идеала, господар привидне силе увек оран да се тиранији бољих на терену и ван њега одупре тиранијом наступераја. Али, ваља измишљати, протурати, додавати, досољавати.

Тренер великог клуба има обавезу да ниво свог понашања издигне изнад кафанског. Душан Вујошевић нас нивоом учесника „Фарме“ подсећа: “Све поплаве на површину избаце пацове...”. У клубу где он столује та поплава поприма критичне размере.

Мислим да свет није видео човека који теже подноси пораз од њега, а порази од Звезде чак озбиљно нарушавају њехово здравствено (психичко) стање.

Ris

pre 9 godina

Valjda ce se jednom uprava KK Partizana opametiti i poceti da sklapa realnije ugovore sa igracima. Ovaj "sistem" potpisi nerealno visok ugovor pa kad prodas igraca bogatom klubu onda se dogovorite o dugovima, ne pije vodu. Jednostavno ne uspe svako da ode u bogatiji klub.
Mnogo je primera losih ugovora po klub i "dzentlmenskih" dogovora koji su se pretvorili u astronomske cifre u poslednje dve godine. Pamet u glavu i strucne pravnike u sluzbu za pravne poslove.
Zasto da igraci koji to na terenu nisu zasluzili dobiju sumanute cifre od kluba?
Jeftiniji je dobar pravnik - advokat.

hours of love

pre 9 godina

Zapravo je oko 180.000 e
Sa sve troskovima sudjenja plus kamate na zaostale isplate od 5% na godisnjem nivou.

Ima na stranici FIBA-e taj dokument.

http://www.fiba.com/downloads/v3_expe/fat/deci/15/0609%20Musli%20vs.%20Basketball%20Club%20Partizan%20%28public%20version%29.PDF

dex

pre 9 godina

...sto samo potvrdjuje da igraci u Partizanu ne potpisuju stipendije, vec ugovore od nekoliko stotina hiljada evra. I to rezervni centri npr...

hours of love

pre 9 godina

Jesu to te stipendije ?!

E ovako gospodo Partizan placa!
Samo zamislite koliko su placali sve one amerikance, ako musliju daju 150.000(a ovo je samo deo godisnje plate, nesto je vec isplaceno)
Znaci Musli imao 250.000 :D

Sta li su radili dok je drzava bila iza njih!! (a i sad je vala...)

Velibor

pre 9 godina

Ne kapiram??? Za sta 150k eura??? Dal ste vi normalni?? I trazite posle pare od drzave??? Sta recimo ja koji moram da placam poreze i koji moram krvavo da zaradim svoj novac, vi lepo poklonite partizanu ili zvezdi a oni posle igracima??? I to ladno 150k Alo BREEE!!
Sta recimo lekar hirurg, koji spadsava zivote, ima dezurstva, ceo zivot secka za nekih 80-90 hjiljada dinara i od njega uzmente pare, jer on mora da pomaze zvezdu i partizan. I tako od svih nas uzmete pare i poklonite ovakvim bizgovima pare kakve oni ne zasluzuju. Isto vazi i za fudbal. Ako se ne zna gde i kako idu pare gasi bre to!!!

Partizan zauvek

pre 9 godina

Ovo nema veze sa time dali neko voli ili ne voli Partizan ili Zvezdu.Svako treba da bude plaćen po dogovoru i ugovoru.Sportisti na sreću svoje pravo mogu da ostvare preko svetskih sportskih udruženja, za razliku od penzionera i radnika u ovoj drzavi kojima svoj zaradjen novac drzava moze da otima kako hoće i kad hoće.

John Terry

pre 9 godina

(Rambo, 21. april 2015 14:00)
Brate, ako se zezas, onda ok, ali ako si ozbiljan da partizanu nosioci igre budu Djumic, Dalo i Milutinovic, uz "par dobra pojacanja" trebace im i jos deset kosarkasa, posto ovi nabrojani to nisu, posebno Dalo, mozda moze da proba sa plivanjem. Sta je tebi? Oni ne mogu da budu nosioci igre ni u kk zabac kermit. Ovo ti pisem kao Zvezdas, ja se nikad ne bih ovako rugao partizanu.

zagor

pre 9 godina

@MRKI
Mogu da ispune, ali nece dok ih neko van zemlje ne natera. Uvek kad BAT presudi, oni ispune obavezu. Znaci mogu. Sramota je sto nase domace sudstvo to ne resi pre nego sto dodje do BAT-a. To je samo dokaz da prava zaposlenih u ovoj zemlji niko ne stiti, a da je zakon mrtvo slovo na papiru.
Inace, sa parama koje dobijaju od drzave, sponzora, karata i na drugi nacin klubovi moraju
1. da plate racune za ono sto su potrosili (struja, voda, najam prostora...)
2. da plate zarade zaposlenima (SVIM zaposlenima, a ne samo stranim kosarkasima)
3. da plate porez na sve to i na sve ostalo sto je podlozno oporezivanju
4. nek rade sa ostatkom sta god hoce (povecaju sebi plate, kupuju kola, dovode nove igrace, grade hale, osnivaju filijale...)
umesto toga, klubovi trose pare ne zna se gde (bukvalno se ne zna), a sve ovo sto je gore navedeno ne zatvaraju, nego postaju najveci poreski duznici, duznici za struju, za najam hala, a zaposleni bez zarade. i drzava okrece glavu na drugu stranu. premijer kaze "nemocan sam"?!!? (kako nemocan, kad ima svu zakonodavnu, izvrsnu i sudsku vlast u svojim rukama). i drzava cak sipa jos nasih zajednickih para u klubove, gde im se posle gubi svaki trag... ludilo mozga. umesto da su svi sportski radnici, odgovorni za takvo stanje kolektivno u zatvoru, oni i dalje zare i pale i zavlace ruku u zajednicku narodnu kasu (budzet grada, republike, javna preduzeca...) i koriste tudju (grada, drzave itd) imovinu bez naknade.

021

pre 9 godina

zato sto je musli u mladjim kategorijama bio kno sto je bio,potpisuju ugovore da bi sledeci klub ne potpisao za 150 iljada nego 300-400,al posto on nije otisao negde onda mu znaci tih 150

košgeter

pre 9 godina

@ mozete samo da zamislite koliko su tek DV i Todoric uzeli para , nasih naravno, za sve ove godine kad im se davalo sakom i kapom
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Ped.Fud.Clu., 21. april 2015 14:03)

Tek ćete da vidite kako Musa dere jarca, kad gospoda DV i Todorić stanu u red za naplatu svojih potraživanja. Priče o ljubavi i časovima su za malu decu, a potraživaće se od - države !!! (čitaj svih nas).
Živi bili pa videli, uskoro !!!

stanite, ko kaže?!

pre 9 godina

Izgleda da se u Partizanu igra baš za kikiriki, zarada Musliju 150 000 eura... Markus onda i treba da dobija 6 puta više.

Dirty

pre 9 godina

Hvala državi što podržava kršenje prava građana koji žele da realizuju svoje ugovorene obaveze??? Ko je sad kriv??? Sudije za tendenciozno poštovanje pravila igre, poreznici, članovi uprave, građani Železnika, Ružić???