Nedelja, 19.04.2015.

13:05

FED: Srbija pobedila Paragvaj

Ženska teniska reprezentacija Srbije plasirala se Drugu Svetsku grupu Fed kupa, pošto je u Novom Sadu u plej-ofu savladala Paragvaj sa.

Izvor: MN

FED: Srbija pobedila Paragvaj IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

50 Komentari

Sortiraj po:

MilojePI

pre 9 godina

@(Muke po Miloju ikonopiscu, 20. april 2015 17:26)
Da, definitivno ne umes da citas. Napisao sam SKORO DUPLO, Ana je imala 28 meceva a Jelena 48, skoro duplo. Kao kad se kaze "nismo se videli sto godina". A ti se i dalje buni, ali tako je, skoro duplo vise meceva.
MENI PRICAS DA SAM NEMOCAN U ZAKLJUCIVANJU?! COVECE TI UPORNO PISES DA selektor u pomoc NE BI POZVAO/LA u tom trenutku drugu najbolje ili najbolje rangiranu teniserku u pomoc reprecentaciji GDE TI JE TU LOGIKA COVECE? To je kao kad bi sad Jecmenica pozvala Vanju Klaric ili Vojislavu Lukic umesto Aleks, Jelene ili Ane. Je l' ti to logicno? Jer je to upravo ono sto ti govoris. Ne umes da razmisljas objektivno, samo mlatis po sablonu i ponavljas sve isto iako nije tacno. Poziv je sigurno postojao, ali ona nije zelela da igra. Nauci da prihvatas cinjenice i da razmisljas.

Muke po Miloju ikonopiscu

pre 9 godina

@Miloje
Ne možeš jedno da shvatiš: Jelena je ušla u tim kad su je pozvali i Ana je ušla u tim onda kad su je pozvali. Ti si jedini čovek na svetu koji može da napiše kako je naša Jeca ušla u tim sa 15 a Ana sa 18 godina i da to znači da nije htela da igra. Ti si zaista potpuno nemoćan u logičkom zaključivanju, ali jesi rob dedukcije (trava je zelena, sto je zelen, sto je trava). Nedavno si napisao da Jelena ima duplo više odigranih mečeva za Srbiju nego Ana. zašto tako. Dugo već, u nekoj opčinjenosti, slikaš jednu ikonu, a nisi ikonopisac.

MilojePI

pre 9 godina

Kaze covek citajte mene i bice vam muka, citajte njega i ispovracacete se odmah!

(Bondarčuk, 20. april 2015 02:45)
Covece boziji gde si ti gasis? Kad sam ja pisao da Ana ne zeli da igra? Ja samo napominjem da je Jelena od nje vise dala, sto I jeste istina. A cinjenica da je Ana u reprezentaciju usla sa 18 a Jelena sa 15 I po govori da Ana nije zelela da igra. Uglavnom, starija je Jelena 2 godine (ajde I 3 kako ti tvrdis, pa cemo videti koliko ce meca Ana imati meceva kroz 2-3 godine, jer je kasni ulazak u reprezentaciju samo njena greska, jer selektori sigurno nisu bili ludi da nekad drugu-nekad prvunajbolju igracicu ne zovu u rreprezentaciju. Jelena napustila reprezentaciju I zbog nje smo ispali bla bla bla covece kolko puta treba da ti kazem da nje nije bilo ne bismo imali odakle da ispadnemo. Jelena je posle 2012 mogla a nije igrala I ti kazes da smo zbog toga ispali. To je potpuno isto kao sto je Ana kasno usla u reprezentaciju. Da je usla jos sa 15, u SG I/II bi smo usli mnogo brze I ostali dosta duze. Odnos Jeleninog neigranja posle 2012 I Aninog od 2002/3 do 2006 je potpuno isti, a ipak, Jelena je problem?! Razmisli malo I budi objektivniji!

Bondarčuk

pre 9 godina

Dobar je komentar u kome piše da Ana ima 29 a Jelena 36 nastupa u singlu za reprezentaciju. Imam samo jednu primedbu: autor ne kaže da su samo jedni navijači, uz neumesne uvrede, pisali kako Ana izbegava da igra. Čitaj Miloja i biće ti muka. Inače, Ana jeste oko tri ngodine mlađa, ali je u tim prvi put ušla 2006. godine, Jelena šest godina ranije, igrački staž 15 a Anin 9 godina. Igora bih nešto pitao: da li ti zaista misliš da je Ana posle 2:0 rekla da ne može da igra ili je to bila nečija odluka, ne njena?? Jedna Ana, ma kako je "lakat" boleo, to nikada ne bi rekla i ugrozila tim, a nije dobro danas počelo. Ana je igrala protiv Nemica i Rumunki, koje su nas poslale u Afriku, ali nije mogla sama. Poštujte činjenice kako vam komentari ne bi ličili na dečji rukopis.

BGD - Moskva

pre 9 godina

Koliko - toliko publike dodje bas da bi gledale Anu i JJ, a one ne igraju... Dobro, Ana je igrala, ali mogla je opet i juce da igra.

MilojePI

pre 9 godina

Danas smo nas 10-ak upoznali JJ I Snezu. Niko me sada ne moze ubetiti u to da je ona zla I sve ostalo sto se o njoj pise. Zena spontana, nasmejana, luda, bilo je uzivanje provesti tih 20-30min. sa njom, jednostavno, nista negativno.
Pisali su I da folira povredu, otkazala je Stutgart, da li opet folira?
Lepo sto je sedela sa reprezentacijom I bodrila ih do kraja, al bas steta sto nema srece sa povredama I nije mogla da igra...

jadno

pre 9 godina

Devojkama svaka čast,ali opet se čuju priče kako je Jelena Anu ogovarala nakon fed kup meča.Ana je pratila Ivanin meč i išla na let na Stuttgart jer je odlučeno da ona ne igra do kraja dana.Nakon toga je Jelena nakon pobede Ane,Ivane i Alex uhvatila zastavu i počela se prešetavat preko terena...Izgleda da se carica nije promenila niti će ikad...bila i ostala kamen spoticanja u reprezentaciji...ako je došla da ih zavadi i ne igra,nije trebala ni da dolazi.

Igor

pre 9 godina

Ljudi, da vas ja nešto pitam, jeste vi svi kod kuće? Mislim, figurativno rečeno. Vidim da verovatno niste, pa da Vas opskrbim sa par tačnih informacija:

1. Ana nije igrala zbog bola u laktu s kojim se bori još od februara, to je hroničan bol koji ne prolazi i nažalost pravi joj sve veće probleme. Ne postoji način da se to zaleči osim neke pauze od igre, što Ana ne želi. Nije ni tip povrede koja bi bila opasna, jednostavno bol s kojim se igra, a nije bilo potrebno da danas sebe muči kada smo već bili na korak do pobede. Već za dva dana čekaju je naporni mečevi na šljaci i novi meč sa Garsijom od koje je izgubila dva puta u poslednja dva meseca.

2. Ana jeste otišla ranije i nije slavila sa drugim članovima tima, zato što ona nije taj tip da skače u kadar za vesti, diže tri prsta i hvali se svojim učinkom pred kamerama. Oni koji je cene znaju koliko je svaka pobeda važna, pa je tako i njena pobeda od juče bila jednako bitna.

3. Krunićeva je fantastična igračica i tretirati je kao treću ligu što vi radite u svojim komentarima je sramno.

4. Jorovićeva je izgubila od iskusnije teniserke i nema čega da se stidi, pa ona nas je i izvadila iz evroafričke zone i dovela do ovde?!

5. Jelena se povukla sa turnira u Štutgartu, ima povredu stopala i njeno stanje je nešto ozbiljnije izgleda, jer ovo je već treći ili četvrti turnir na kojem predaje meč ili odustaje.

Recite im HVALA, jer su pobedile.

To je istina,a ona se lako može proveriti

pre 9 godina

Jelena i Ana su uvek bile deo reprezentacije i tako mora da bude.Jelena ima 36 singl nastupa za reprezentaciju,Ana već ima 29 nastupa a 3 godine je mlađa.Za Jelenu ne mogu da znam da li će još biti u reprezentaciji jer je već u 30.godini.Ana još može neko vreme da igra.U svakom slučaju one su obeležile srpski tenis igranjem u reprezentaciji i pojedinačnim karijerama.To je svima jasno osim nekoliko uvek istih pljuvača s jedne i druge strane koji nemaju pametnijeg posla.
Uz Jeleninih i Aninih 36 i 29 nastupa,jedna Venus ima 19,Azarenka 17,Kerber 16,Serena 12,Sharapova tek 6 singl nastupa.A vi i dalje pljujte ako vam je to zanimacija.

milos

pre 9 godina

Svaka cast,devojke.
ipak nislim da ce za svetsku grupu biti neophodno pozvati u strucni stab i Bobu Vojinovica i Gorana Bjelicu iz Zvezde.Ekipa bi bila mnogo jaca i stabilnija.

Zašto je Ana prekomandovana u rezervni sastav?

pre 9 godina

Nisam prvo ni u šta sumnjao, a onda sam slušao onog sa televizije koji je rekao da se Ana požalila na povredu prsta a onda je Ana u razgovoru sa Danilovićkom rekla da su loptice muške i malo teške i da je osetila bol u tetivi i da ide u Študgard, ona je rekla Štutgart, nešto tu ne ide, prvo javite gradu i selu da će igrati Ana i carica a onda publici prikažete rezervne teniserke, i tačno je da Ane nije bilo na kraju da slavi, samo njih tri predvođene caricom, koja je bila na sedmom nebu, kao savatnik, jer je povređena i prehlađena, i tačno je da se gospoža Sneža poijavila na tren, i da se posle carica istakla davanjem izjava, na malom ekranu, bio je tamo i čovek iz Borda, možda on zna zašto je prva zamenjena četvrtom. Bez Ane i Bojane bojim se da ćemo opet u Afriku, da sadimo papriku.

marija

pre 9 godina

A sada ce " carica" u roku od 24h da se oporavi i takmici na turniru u Stuttgardu, a u NS je glumila manekenku. Bravo Ivana, Aleksandra i Ana ponosni smo na vas po ko zna koji put. A nasoj lepotici Ani puno srece u prvom kolu protiv Garcie i ocekujemo pobedu. Ajdeeee

Samo su se, bez Ane, slikale Ječmenica, naša Jeca, Krunićka i Jorovićka

pre 9 godina

Naša Jeca igra u Študgardu, prvo kolo protiv Makarove, a ako se oporavi do sutra i počne da trenira i pobedi, preksutra, u prvom kolu, Makarovu, čeka je u trećem Šarapova. Nije mi samo jasno što je Ječmenica zvala Anu a onda je sprečila da odigra 30. jubilarni meč za Srbiju? Kao da neko nije hteo da Ana bude ta koja će sa 3:0 odlučiti pobednika.

Bane

pre 9 godina

Bravo devojke, ponosan sam na vas. Bilo je pomoću "štapa i kanapa" na početku, ali neka svima nama bude nauk, da i ovako mali, jedni bez drugih ne možemo. Ana, ponosan sam na tebe što si učestvovala i dala svoj doprinos. Nisam došao ali sam te gledao na tv. Ti si deo tima. Tu ti je mesto. Najbolja si Srpska teniserka. Baš me briga šta drugi misle, kad budeš mogla da igraš za reprezentaciju, igraj, pa makar iz inata. Tako ćeš mnogima zapušiti usta pa i meni. Tvoj bivši prijatelj ali pravi. Šalim se, znaš već moj "smisao za humor". "Prijatelji" smo. Pozdrav svima. :-)

vv

pre 9 godina

Cemu sad losi komentari za Jorovic i Krunic? Svako ko imalo bolje prati tenis a ne samo jednom ili dvaput godisnje kad neko igra za reprezentaciju, zna da je Krunic bila favorit u ovom mscu. Jorovic je dobila priliku da igra jer pobeda Srbije je bila ocigledna samo je pitanje da li prvi ili drugi mec danas. Ako navijate za nekog onda navijajte i kad pobedjuje (kao u Budimpesti) i kad gubi (danas). Svaka cast devojkama.

smb

pre 9 godina

Bravo devojke !

Dragi sunarodnici, mnogo ste dosadni. Samo kukate, nikad vam ništa po volji.
Ivani je ovaj meč značio. A u trećem setu je imala grčeve.

in4

pre 9 godina

драге комшије и бивши сународници, хвала што нас пратите
само тако наставите :)

lazar

pre 9 godina

Sve čestitke devojkama. Jedina stvar koja mi konstantno upada u oči je odnos Ana-Jelena ili mi je možda čudno koliko se dobro slažu a sede u dva tabora. Jelena uz Krunicevu a Ana malo dalje.

glmp

pre 9 godina

Trebalo je Ana da odigra da se zabeleži pobeda a Ivana je svakako imala meč dubla. Šteta.
Navijali bi mi i onda za Ivanu. Zašto se uvek ide na od gotovog veresija?

Iskreno

pre 9 godina

Ove druga Urugvajka, što je njima prva, pojma nema. I sad ovde svi kao "sramota" što nema više ljudi na tribinama, pa morate znati da je novosadski svet štedljiv, ne baca novac u vetar, uvek se tamo više novca davalo na kulturu i pismenost nego na tenis. Ovima, a mislim da su u većini, koji su kupili karte zbog Ane ili Jelene, isporučena je podvala.

Da li naša Jeca igra u Študgardu?

pre 9 godina

Ako je neko i pomislio da sa "Krunićkom" i "Jorovićkom" reprezentacija hrli ka slavi onda je on zaista na dečjem nivou. Najgore je što je veliki optimista i selektorka.

komšiluk

pre 9 godina

Još jedan dokaz da bez Ane i Jelene ne možete lako pobijediti.Prije koji mjesec u Budimpešti su protivnice bile oko 600,700.mjesta na WTA ljestvici izuzev Hrvatica.Mada Donna Vekić ne može nikog pobijediti tako da je to bio zicer...E ali sada se pokazuje da Ivana i Aleksandra teško mogu same jedan Paragvaj preći,kako bi tek onda igrale protiv Španjolske(Muguruza,Navarro),Češke(Kvitova,Safarova),Poljske(Radvanjske),Italije,Francuske..???Ana i Jelena su bitne za taj tim i to je činjenica

zorro

pre 9 godina

E sad treba da Jelena igra protiv Gonzalez i to dovede kraju,a ne tu da se šeta tri dana.Ako je povređena onda nije trebala da dolazi i uzima mesto Jovanovski koja bi mogla doneti bod

tg

pre 9 godina

Dobra odluka selektorke.Ana i Jelena imaju Stuttgart već sutra na šljaci.a ovo je dosta teža podloga s težim lopticama.Kako god završi meč Ivane,dobro je da igra.Treba joj za iskustvo.Tako da nakon 2:0 pokuša doneti treći bod,ako ne bude mogla ima još Aleksadra da igra.Ako i to krene loše,tu su Ana i Jelena za dubl

my way

pre 9 godina

Odlicna odluka! Ovaj mec moze da igra ko hoce, maloj Ivani znaci, Ani samo predstavlja nepotrebno opterecenje, tako da je resenje sasvim logicno. Ja se samo nadam da ce devojke sto pre u elitu, svetsku A grupu, gde im je i mesto!

my way

pre 9 godina

Odlicna odluka! Ovaj mec moze da igra ko hoce, maloj Ivani znaci, Ani samo predstavlja nepotrebno opterecenje, tako da je resenje sasvim logicno. Ja se samo nadam da ce devojke sto pre u elitu, svetsku A grupu, gde im je i mesto!

Igor

pre 9 godina

Ljudi, da vas ja nešto pitam, jeste vi svi kod kuće? Mislim, figurativno rečeno. Vidim da verovatno niste, pa da Vas opskrbim sa par tačnih informacija:

1. Ana nije igrala zbog bola u laktu s kojim se bori još od februara, to je hroničan bol koji ne prolazi i nažalost pravi joj sve veće probleme. Ne postoji način da se to zaleči osim neke pauze od igre, što Ana ne želi. Nije ni tip povrede koja bi bila opasna, jednostavno bol s kojim se igra, a nije bilo potrebno da danas sebe muči kada smo već bili na korak do pobede. Već za dva dana čekaju je naporni mečevi na šljaci i novi meč sa Garsijom od koje je izgubila dva puta u poslednja dva meseca.

2. Ana jeste otišla ranije i nije slavila sa drugim članovima tima, zato što ona nije taj tip da skače u kadar za vesti, diže tri prsta i hvali se svojim učinkom pred kamerama. Oni koji je cene znaju koliko je svaka pobeda važna, pa je tako i njena pobeda od juče bila jednako bitna.

3. Krunićeva je fantastična igračica i tretirati je kao treću ligu što vi radite u svojim komentarima je sramno.

4. Jorovićeva je izgubila od iskusnije teniserke i nema čega da se stidi, pa ona nas je i izvadila iz evroafričke zone i dovela do ovde?!

5. Jelena se povukla sa turnira u Štutgartu, ima povredu stopala i njeno stanje je nešto ozbiljnije izgleda, jer ovo je već treći ili četvrti turnir na kojem predaje meč ili odustaje.

Recite im HVALA, jer su pobedile.

vv

pre 9 godina

Cemu sad losi komentari za Jorovic i Krunic? Svako ko imalo bolje prati tenis a ne samo jednom ili dvaput godisnje kad neko igra za reprezentaciju, zna da je Krunic bila favorit u ovom mscu. Jorovic je dobila priliku da igra jer pobeda Srbije je bila ocigledna samo je pitanje da li prvi ili drugi mec danas. Ako navijate za nekog onda navijajte i kad pobedjuje (kao u Budimpesti) i kad gubi (danas). Svaka cast devojkama.

To je istina,a ona se lako može proveriti

pre 9 godina

Jelena i Ana su uvek bile deo reprezentacije i tako mora da bude.Jelena ima 36 singl nastupa za reprezentaciju,Ana već ima 29 nastupa a 3 godine je mlađa.Za Jelenu ne mogu da znam da li će još biti u reprezentaciji jer je već u 30.godini.Ana još može neko vreme da igra.U svakom slučaju one su obeležile srpski tenis igranjem u reprezentaciji i pojedinačnim karijerama.To je svima jasno osim nekoliko uvek istih pljuvača s jedne i druge strane koji nemaju pametnijeg posla.
Uz Jeleninih i Aninih 36 i 29 nastupa,jedna Venus ima 19,Azarenka 17,Kerber 16,Serena 12,Sharapova tek 6 singl nastupa.A vi i dalje pljujte ako vam je to zanimacija.

tg

pre 9 godina

Dobra odluka selektorke.Ana i Jelena imaju Stuttgart već sutra na šljaci.a ovo je dosta teža podloga s težim lopticama.Kako god završi meč Ivane,dobro je da igra.Treba joj za iskustvo.Tako da nakon 2:0 pokuša doneti treći bod,ako ne bude mogla ima još Aleksadra da igra.Ako i to krene loše,tu su Ana i Jelena za dubl

komšiluk

pre 9 godina

Još jedan dokaz da bez Ane i Jelene ne možete lako pobijediti.Prije koji mjesec u Budimpešti su protivnice bile oko 600,700.mjesta na WTA ljestvici izuzev Hrvatica.Mada Donna Vekić ne može nikog pobijediti tako da je to bio zicer...E ali sada se pokazuje da Ivana i Aleksandra teško mogu same jedan Paragvaj preći,kako bi tek onda igrale protiv Španjolske(Muguruza,Navarro),Češke(Kvitova,Safarova),Poljske(Radvanjske),Italije,Francuske..???Ana i Jelena su bitne za taj tim i to je činjenica

in4

pre 9 godina

драге комшије и бивши сународници, хвала што нас пратите
само тако наставите :)

smb

pre 9 godina

Bravo devojke !

Dragi sunarodnici, mnogo ste dosadni. Samo kukate, nikad vam ništa po volji.
Ivani je ovaj meč značio. A u trećem setu je imala grčeve.

zorro

pre 9 godina

E sad treba da Jelena igra protiv Gonzalez i to dovede kraju,a ne tu da se šeta tri dana.Ako je povređena onda nije trebala da dolazi i uzima mesto Jovanovski koja bi mogla doneti bod

Bane

pre 9 godina

Bravo devojke, ponosan sam na vas. Bilo je pomoću "štapa i kanapa" na početku, ali neka svima nama bude nauk, da i ovako mali, jedni bez drugih ne možemo. Ana, ponosan sam na tebe što si učestvovala i dala svoj doprinos. Nisam došao ali sam te gledao na tv. Ti si deo tima. Tu ti je mesto. Najbolja si Srpska teniserka. Baš me briga šta drugi misle, kad budeš mogla da igraš za reprezentaciju, igraj, pa makar iz inata. Tako ćeš mnogima zapušiti usta pa i meni. Tvoj bivši prijatelj ali pravi. Šalim se, znaš već moj "smisao za humor". "Prijatelji" smo. Pozdrav svima. :-)

Da li naša Jeca igra u Študgardu?

pre 9 godina

Ako je neko i pomislio da sa "Krunićkom" i "Jorovićkom" reprezentacija hrli ka slavi onda je on zaista na dečjem nivou. Najgore je što je veliki optimista i selektorka.

marija

pre 9 godina

A sada ce " carica" u roku od 24h da se oporavi i takmici na turniru u Stuttgardu, a u NS je glumila manekenku. Bravo Ivana, Aleksandra i Ana ponosni smo na vas po ko zna koji put. A nasoj lepotici Ani puno srece u prvom kolu protiv Garcie i ocekujemo pobedu. Ajdeeee

Samo su se, bez Ane, slikale Ječmenica, naša Jeca, Krunićka i Jorovićka

pre 9 godina

Naša Jeca igra u Študgardu, prvo kolo protiv Makarove, a ako se oporavi do sutra i počne da trenira i pobedi, preksutra, u prvom kolu, Makarovu, čeka je u trećem Šarapova. Nije mi samo jasno što je Ječmenica zvala Anu a onda je sprečila da odigra 30. jubilarni meč za Srbiju? Kao da neko nije hteo da Ana bude ta koja će sa 3:0 odlučiti pobednika.

Zašto je Ana prekomandovana u rezervni sastav?

pre 9 godina

Nisam prvo ni u šta sumnjao, a onda sam slušao onog sa televizije koji je rekao da se Ana požalila na povredu prsta a onda je Ana u razgovoru sa Danilovićkom rekla da su loptice muške i malo teške i da je osetila bol u tetivi i da ide u Študgard, ona je rekla Štutgart, nešto tu ne ide, prvo javite gradu i selu da će igrati Ana i carica a onda publici prikažete rezervne teniserke, i tačno je da Ane nije bilo na kraju da slavi, samo njih tri predvođene caricom, koja je bila na sedmom nebu, kao savatnik, jer je povređena i prehlađena, i tačno je da se gospoža Sneža poijavila na tren, i da se posle carica istakla davanjem izjava, na malom ekranu, bio je tamo i čovek iz Borda, možda on zna zašto je prva zamenjena četvrtom. Bez Ane i Bojane bojim se da ćemo opet u Afriku, da sadimo papriku.

glmp

pre 9 godina

Trebalo je Ana da odigra da se zabeleži pobeda a Ivana je svakako imala meč dubla. Šteta.
Navijali bi mi i onda za Ivanu. Zašto se uvek ide na od gotovog veresija?

Bondarčuk

pre 9 godina

Dobar je komentar u kome piše da Ana ima 29 a Jelena 36 nastupa u singlu za reprezentaciju. Imam samo jednu primedbu: autor ne kaže da su samo jedni navijači, uz neumesne uvrede, pisali kako Ana izbegava da igra. Čitaj Miloja i biće ti muka. Inače, Ana jeste oko tri ngodine mlađa, ali je u tim prvi put ušla 2006. godine, Jelena šest godina ranije, igrački staž 15 a Anin 9 godina. Igora bih nešto pitao: da li ti zaista misliš da je Ana posle 2:0 rekla da ne može da igra ili je to bila nečija odluka, ne njena?? Jedna Ana, ma kako je "lakat" boleo, to nikada ne bi rekla i ugrozila tim, a nije dobro danas počelo. Ana je igrala protiv Nemica i Rumunki, koje su nas poslale u Afriku, ali nije mogla sama. Poštujte činjenice kako vam komentari ne bi ličili na dečji rukopis.

Iskreno

pre 9 godina

Ove druga Urugvajka, što je njima prva, pojma nema. I sad ovde svi kao "sramota" što nema više ljudi na tribinama, pa morate znati da je novosadski svet štedljiv, ne baca novac u vetar, uvek se tamo više novca davalo na kulturu i pismenost nego na tenis. Ovima, a mislim da su u većini, koji su kupili karte zbog Ane ili Jelene, isporučena je podvala.

MilojePI

pre 9 godina

Danas smo nas 10-ak upoznali JJ I Snezu. Niko me sada ne moze ubetiti u to da je ona zla I sve ostalo sto se o njoj pise. Zena spontana, nasmejana, luda, bilo je uzivanje provesti tih 20-30min. sa njom, jednostavno, nista negativno.
Pisali su I da folira povredu, otkazala je Stutgart, da li opet folira?
Lepo sto je sedela sa reprezentacijom I bodrila ih do kraja, al bas steta sto nema srece sa povredama I nije mogla da igra...

lazar

pre 9 godina

Sve čestitke devojkama. Jedina stvar koja mi konstantno upada u oči je odnos Ana-Jelena ili mi je možda čudno koliko se dobro slažu a sede u dva tabora. Jelena uz Krunicevu a Ana malo dalje.

jadno

pre 9 godina

Devojkama svaka čast,ali opet se čuju priče kako je Jelena Anu ogovarala nakon fed kup meča.Ana je pratila Ivanin meč i išla na let na Stuttgart jer je odlučeno da ona ne igra do kraja dana.Nakon toga je Jelena nakon pobede Ane,Ivane i Alex uhvatila zastavu i počela se prešetavat preko terena...Izgleda da se carica nije promenila niti će ikad...bila i ostala kamen spoticanja u reprezentaciji...ako je došla da ih zavadi i ne igra,nije trebala ni da dolazi.

milos

pre 9 godina

Svaka cast,devojke.
ipak nislim da ce za svetsku grupu biti neophodno pozvati u strucni stab i Bobu Vojinovica i Gorana Bjelicu iz Zvezde.Ekipa bi bila mnogo jaca i stabilnija.

MilojePI

pre 9 godina

Kaze covek citajte mene i bice vam muka, citajte njega i ispovracacete se odmah!

(Bondarčuk, 20. april 2015 02:45)
Covece boziji gde si ti gasis? Kad sam ja pisao da Ana ne zeli da igra? Ja samo napominjem da je Jelena od nje vise dala, sto I jeste istina. A cinjenica da je Ana u reprezentaciju usla sa 18 a Jelena sa 15 I po govori da Ana nije zelela da igra. Uglavnom, starija je Jelena 2 godine (ajde I 3 kako ti tvrdis, pa cemo videti koliko ce meca Ana imati meceva kroz 2-3 godine, jer je kasni ulazak u reprezentaciju samo njena greska, jer selektori sigurno nisu bili ludi da nekad drugu-nekad prvunajbolju igracicu ne zovu u rreprezentaciju. Jelena napustila reprezentaciju I zbog nje smo ispali bla bla bla covece kolko puta treba da ti kazem da nje nije bilo ne bismo imali odakle da ispadnemo. Jelena je posle 2012 mogla a nije igrala I ti kazes da smo zbog toga ispali. To je potpuno isto kao sto je Ana kasno usla u reprezentaciju. Da je usla jos sa 15, u SG I/II bi smo usli mnogo brze I ostali dosta duze. Odnos Jeleninog neigranja posle 2012 I Aninog od 2002/3 do 2006 je potpuno isti, a ipak, Jelena je problem?! Razmisli malo I budi objektivniji!

MilojePI

pre 9 godina

@(Muke po Miloju ikonopiscu, 20. april 2015 17:26)
Da, definitivno ne umes da citas. Napisao sam SKORO DUPLO, Ana je imala 28 meceva a Jelena 48, skoro duplo. Kao kad se kaze "nismo se videli sto godina". A ti se i dalje buni, ali tako je, skoro duplo vise meceva.
MENI PRICAS DA SAM NEMOCAN U ZAKLJUCIVANJU?! COVECE TI UPORNO PISES DA selektor u pomoc NE BI POZVAO/LA u tom trenutku drugu najbolje ili najbolje rangiranu teniserku u pomoc reprecentaciji GDE TI JE TU LOGIKA COVECE? To je kao kad bi sad Jecmenica pozvala Vanju Klaric ili Vojislavu Lukic umesto Aleks, Jelene ili Ane. Je l' ti to logicno? Jer je to upravo ono sto ti govoris. Ne umes da razmisljas objektivno, samo mlatis po sablonu i ponavljas sve isto iako nije tacno. Poziv je sigurno postojao, ali ona nije zelela da igra. Nauci da prihvatas cinjenice i da razmisljas.

Muke po Miloju ikonopiscu

pre 9 godina

@Miloje
Ne možeš jedno da shvatiš: Jelena je ušla u tim kad su je pozvali i Ana je ušla u tim onda kad su je pozvali. Ti si jedini čovek na svetu koji može da napiše kako je naša Jeca ušla u tim sa 15 a Ana sa 18 godina i da to znači da nije htela da igra. Ti si zaista potpuno nemoćan u logičkom zaključivanju, ali jesi rob dedukcije (trava je zelena, sto je zelen, sto je trava). Nedavno si napisao da Jelena ima duplo više odigranih mečeva za Srbiju nego Ana. zašto tako. Dugo već, u nekoj opčinjenosti, slikaš jednu ikonu, a nisi ikonopisac.

BGD - Moskva

pre 9 godina

Koliko - toliko publike dodje bas da bi gledale Anu i JJ, a one ne igraju... Dobro, Ana je igrala, ali mogla je opet i juce da igra.

Da li naša Jeca igra u Študgardu?

pre 9 godina

Ako je neko i pomislio da sa "Krunićkom" i "Jorovićkom" reprezentacija hrli ka slavi onda je on zaista na dečjem nivou. Najgore je što je veliki optimista i selektorka.

marija

pre 9 godina

A sada ce " carica" u roku od 24h da se oporavi i takmici na turniru u Stuttgardu, a u NS je glumila manekenku. Bravo Ivana, Aleksandra i Ana ponosni smo na vas po ko zna koji put. A nasoj lepotici Ani puno srece u prvom kolu protiv Garcie i ocekujemo pobedu. Ajdeeee

Iskreno

pre 9 godina

Ove druga Urugvajka, što je njima prva, pojma nema. I sad ovde svi kao "sramota" što nema više ljudi na tribinama, pa morate znati da je novosadski svet štedljiv, ne baca novac u vetar, uvek se tamo više novca davalo na kulturu i pismenost nego na tenis. Ovima, a mislim da su u većini, koji su kupili karte zbog Ane ili Jelene, isporučena je podvala.

zorro

pre 9 godina

E sad treba da Jelena igra protiv Gonzalez i to dovede kraju,a ne tu da se šeta tri dana.Ako je povređena onda nije trebala da dolazi i uzima mesto Jovanovski koja bi mogla doneti bod

Zašto je Ana prekomandovana u rezervni sastav?

pre 9 godina

Nisam prvo ni u šta sumnjao, a onda sam slušao onog sa televizije koji je rekao da se Ana požalila na povredu prsta a onda je Ana u razgovoru sa Danilovićkom rekla da su loptice muške i malo teške i da je osetila bol u tetivi i da ide u Študgard, ona je rekla Štutgart, nešto tu ne ide, prvo javite gradu i selu da će igrati Ana i carica a onda publici prikažete rezervne teniserke, i tačno je da Ane nije bilo na kraju da slavi, samo njih tri predvođene caricom, koja je bila na sedmom nebu, kao savatnik, jer je povređena i prehlađena, i tačno je da se gospoža Sneža poijavila na tren, i da se posle carica istakla davanjem izjava, na malom ekranu, bio je tamo i čovek iz Borda, možda on zna zašto je prva zamenjena četvrtom. Bez Ane i Bojane bojim se da ćemo opet u Afriku, da sadimo papriku.

komšiluk

pre 9 godina

Još jedan dokaz da bez Ane i Jelene ne možete lako pobijediti.Prije koji mjesec u Budimpešti su protivnice bile oko 600,700.mjesta na WTA ljestvici izuzev Hrvatica.Mada Donna Vekić ne može nikog pobijediti tako da je to bio zicer...E ali sada se pokazuje da Ivana i Aleksandra teško mogu same jedan Paragvaj preći,kako bi tek onda igrale protiv Španjolske(Muguruza,Navarro),Češke(Kvitova,Safarova),Poljske(Radvanjske),Italije,Francuske..???Ana i Jelena su bitne za taj tim i to je činjenica

Samo su se, bez Ane, slikale Ječmenica, naša Jeca, Krunićka i Jorovićka

pre 9 godina

Naša Jeca igra u Študgardu, prvo kolo protiv Makarove, a ako se oporavi do sutra i počne da trenira i pobedi, preksutra, u prvom kolu, Makarovu, čeka je u trećem Šarapova. Nije mi samo jasno što je Ječmenica zvala Anu a onda je sprečila da odigra 30. jubilarni meč za Srbiju? Kao da neko nije hteo da Ana bude ta koja će sa 3:0 odlučiti pobednika.

lazar

pre 9 godina

Sve čestitke devojkama. Jedina stvar koja mi konstantno upada u oči je odnos Ana-Jelena ili mi je možda čudno koliko se dobro slažu a sede u dva tabora. Jelena uz Krunicevu a Ana malo dalje.

milos

pre 9 godina

Svaka cast,devojke.
ipak nislim da ce za svetsku grupu biti neophodno pozvati u strucni stab i Bobu Vojinovica i Gorana Bjelicu iz Zvezde.Ekipa bi bila mnogo jaca i stabilnija.

my way

pre 9 godina

Odlicna odluka! Ovaj mec moze da igra ko hoce, maloj Ivani znaci, Ani samo predstavlja nepotrebno opterecenje, tako da je resenje sasvim logicno. Ja se samo nadam da ce devojke sto pre u elitu, svetsku A grupu, gde im je i mesto!

tg

pre 9 godina

Dobra odluka selektorke.Ana i Jelena imaju Stuttgart već sutra na šljaci.a ovo je dosta teža podloga s težim lopticama.Kako god završi meč Ivane,dobro je da igra.Treba joj za iskustvo.Tako da nakon 2:0 pokuša doneti treći bod,ako ne bude mogla ima još Aleksadra da igra.Ako i to krene loše,tu su Ana i Jelena za dubl

MilojePI

pre 9 godina

Danas smo nas 10-ak upoznali JJ I Snezu. Niko me sada ne moze ubetiti u to da je ona zla I sve ostalo sto se o njoj pise. Zena spontana, nasmejana, luda, bilo je uzivanje provesti tih 20-30min. sa njom, jednostavno, nista negativno.
Pisali su I da folira povredu, otkazala je Stutgart, da li opet folira?
Lepo sto je sedela sa reprezentacijom I bodrila ih do kraja, al bas steta sto nema srece sa povredama I nije mogla da igra...

glmp

pre 9 godina

Trebalo je Ana da odigra da se zabeleži pobeda a Ivana je svakako imala meč dubla. Šteta.
Navijali bi mi i onda za Ivanu. Zašto se uvek ide na od gotovog veresija?

jadno

pre 9 godina

Devojkama svaka čast,ali opet se čuju priče kako je Jelena Anu ogovarala nakon fed kup meča.Ana je pratila Ivanin meč i išla na let na Stuttgart jer je odlučeno da ona ne igra do kraja dana.Nakon toga je Jelena nakon pobede Ane,Ivane i Alex uhvatila zastavu i počela se prešetavat preko terena...Izgleda da se carica nije promenila niti će ikad...bila i ostala kamen spoticanja u reprezentaciji...ako je došla da ih zavadi i ne igra,nije trebala ni da dolazi.

Bondarčuk

pre 9 godina

Dobar je komentar u kome piše da Ana ima 29 a Jelena 36 nastupa u singlu za reprezentaciju. Imam samo jednu primedbu: autor ne kaže da su samo jedni navijači, uz neumesne uvrede, pisali kako Ana izbegava da igra. Čitaj Miloja i biće ti muka. Inače, Ana jeste oko tri ngodine mlađa, ali je u tim prvi put ušla 2006. godine, Jelena šest godina ranije, igrački staž 15 a Anin 9 godina. Igora bih nešto pitao: da li ti zaista misliš da je Ana posle 2:0 rekla da ne može da igra ili je to bila nečija odluka, ne njena?? Jedna Ana, ma kako je "lakat" boleo, to nikada ne bi rekla i ugrozila tim, a nije dobro danas počelo. Ana je igrala protiv Nemica i Rumunki, koje su nas poslale u Afriku, ali nije mogla sama. Poštujte činjenice kako vam komentari ne bi ličili na dečji rukopis.

MilojePI

pre 9 godina

Kaze covek citajte mene i bice vam muka, citajte njega i ispovracacete se odmah!

(Bondarčuk, 20. april 2015 02:45)
Covece boziji gde si ti gasis? Kad sam ja pisao da Ana ne zeli da igra? Ja samo napominjem da je Jelena od nje vise dala, sto I jeste istina. A cinjenica da je Ana u reprezentaciju usla sa 18 a Jelena sa 15 I po govori da Ana nije zelela da igra. Uglavnom, starija je Jelena 2 godine (ajde I 3 kako ti tvrdis, pa cemo videti koliko ce meca Ana imati meceva kroz 2-3 godine, jer je kasni ulazak u reprezentaciju samo njena greska, jer selektori sigurno nisu bili ludi da nekad drugu-nekad prvunajbolju igracicu ne zovu u rreprezentaciju. Jelena napustila reprezentaciju I zbog nje smo ispali bla bla bla covece kolko puta treba da ti kazem da nje nije bilo ne bismo imali odakle da ispadnemo. Jelena je posle 2012 mogla a nije igrala I ti kazes da smo zbog toga ispali. To je potpuno isto kao sto je Ana kasno usla u reprezentaciju. Da je usla jos sa 15, u SG I/II bi smo usli mnogo brze I ostali dosta duze. Odnos Jeleninog neigranja posle 2012 I Aninog od 2002/3 do 2006 je potpuno isti, a ipak, Jelena je problem?! Razmisli malo I budi objektivniji!

Bane

pre 9 godina

Bravo devojke, ponosan sam na vas. Bilo je pomoću "štapa i kanapa" na početku, ali neka svima nama bude nauk, da i ovako mali, jedni bez drugih ne možemo. Ana, ponosan sam na tebe što si učestvovala i dala svoj doprinos. Nisam došao ali sam te gledao na tv. Ti si deo tima. Tu ti je mesto. Najbolja si Srpska teniserka. Baš me briga šta drugi misle, kad budeš mogla da igraš za reprezentaciju, igraj, pa makar iz inata. Tako ćeš mnogima zapušiti usta pa i meni. Tvoj bivši prijatelj ali pravi. Šalim se, znaš već moj "smisao za humor". "Prijatelji" smo. Pozdrav svima. :-)

BGD - Moskva

pre 9 godina

Koliko - toliko publike dodje bas da bi gledale Anu i JJ, a one ne igraju... Dobro, Ana je igrala, ali mogla je opet i juce da igra.

Muke po Miloju ikonopiscu

pre 9 godina

@Miloje
Ne možeš jedno da shvatiš: Jelena je ušla u tim kad su je pozvali i Ana je ušla u tim onda kad su je pozvali. Ti si jedini čovek na svetu koji može da napiše kako je naša Jeca ušla u tim sa 15 a Ana sa 18 godina i da to znači da nije htela da igra. Ti si zaista potpuno nemoćan u logičkom zaključivanju, ali jesi rob dedukcije (trava je zelena, sto je zelen, sto je trava). Nedavno si napisao da Jelena ima duplo više odigranih mečeva za Srbiju nego Ana. zašto tako. Dugo već, u nekoj opčinjenosti, slikaš jednu ikonu, a nisi ikonopisac.

smb

pre 9 godina

Bravo devojke !

Dragi sunarodnici, mnogo ste dosadni. Samo kukate, nikad vam ništa po volji.
Ivani je ovaj meč značio. A u trećem setu je imala grčeve.

Igor

pre 9 godina

Ljudi, da vas ja nešto pitam, jeste vi svi kod kuće? Mislim, figurativno rečeno. Vidim da verovatno niste, pa da Vas opskrbim sa par tačnih informacija:

1. Ana nije igrala zbog bola u laktu s kojim se bori još od februara, to je hroničan bol koji ne prolazi i nažalost pravi joj sve veće probleme. Ne postoji način da se to zaleči osim neke pauze od igre, što Ana ne želi. Nije ni tip povrede koja bi bila opasna, jednostavno bol s kojim se igra, a nije bilo potrebno da danas sebe muči kada smo već bili na korak do pobede. Već za dva dana čekaju je naporni mečevi na šljaci i novi meč sa Garsijom od koje je izgubila dva puta u poslednja dva meseca.

2. Ana jeste otišla ranije i nije slavila sa drugim članovima tima, zato što ona nije taj tip da skače u kadar za vesti, diže tri prsta i hvali se svojim učinkom pred kamerama. Oni koji je cene znaju koliko je svaka pobeda važna, pa je tako i njena pobeda od juče bila jednako bitna.

3. Krunićeva je fantastična igračica i tretirati je kao treću ligu što vi radite u svojim komentarima je sramno.

4. Jorovićeva je izgubila od iskusnije teniserke i nema čega da se stidi, pa ona nas je i izvadila iz evroafričke zone i dovela do ovde?!

5. Jelena se povukla sa turnira u Štutgartu, ima povredu stopala i njeno stanje je nešto ozbiljnije izgleda, jer ovo je već treći ili četvrti turnir na kojem predaje meč ili odustaje.

Recite im HVALA, jer su pobedile.

vv

pre 9 godina

Cemu sad losi komentari za Jorovic i Krunic? Svako ko imalo bolje prati tenis a ne samo jednom ili dvaput godisnje kad neko igra za reprezentaciju, zna da je Krunic bila favorit u ovom mscu. Jorovic je dobila priliku da igra jer pobeda Srbije je bila ocigledna samo je pitanje da li prvi ili drugi mec danas. Ako navijate za nekog onda navijajte i kad pobedjuje (kao u Budimpesti) i kad gubi (danas). Svaka cast devojkama.

MilojePI

pre 9 godina

@(Muke po Miloju ikonopiscu, 20. april 2015 17:26)
Da, definitivno ne umes da citas. Napisao sam SKORO DUPLO, Ana je imala 28 meceva a Jelena 48, skoro duplo. Kao kad se kaze "nismo se videli sto godina". A ti se i dalje buni, ali tako je, skoro duplo vise meceva.
MENI PRICAS DA SAM NEMOCAN U ZAKLJUCIVANJU?! COVECE TI UPORNO PISES DA selektor u pomoc NE BI POZVAO/LA u tom trenutku drugu najbolje ili najbolje rangiranu teniserku u pomoc reprecentaciji GDE TI JE TU LOGIKA COVECE? To je kao kad bi sad Jecmenica pozvala Vanju Klaric ili Vojislavu Lukic umesto Aleks, Jelene ili Ane. Je l' ti to logicno? Jer je to upravo ono sto ti govoris. Ne umes da razmisljas objektivno, samo mlatis po sablonu i ponavljas sve isto iako nije tacno. Poziv je sigurno postojao, ali ona nije zelela da igra. Nauci da prihvatas cinjenice i da razmisljas.

in4

pre 9 godina

драге комшије и бивши сународници, хвала што нас пратите
само тако наставите :)

To je istina,a ona se lako može proveriti

pre 9 godina

Jelena i Ana su uvek bile deo reprezentacije i tako mora da bude.Jelena ima 36 singl nastupa za reprezentaciju,Ana već ima 29 nastupa a 3 godine je mlađa.Za Jelenu ne mogu da znam da li će još biti u reprezentaciji jer je već u 30.godini.Ana još može neko vreme da igra.U svakom slučaju one su obeležile srpski tenis igranjem u reprezentaciji i pojedinačnim karijerama.To je svima jasno osim nekoliko uvek istih pljuvača s jedne i druge strane koji nemaju pametnijeg posla.
Uz Jeleninih i Aninih 36 i 29 nastupa,jedna Venus ima 19,Azarenka 17,Kerber 16,Serena 12,Sharapova tek 6 singl nastupa.A vi i dalje pljujte ako vam je to zanimacija.