Subota, 18.04.2015.

23:39

DV: Sudije, igrate se sudbinom

Trener Partizana Duško Vujošević izneo je pretnju sudijama posle poraza svog tima od Crvene zvezde u trećoj utakmici polufinalne serije ABA lige.

Izvor: JT

DV: Sudije, igrate se sudbinom IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

205 Komentari

Sortiraj po:

slobinator

pre 9 godina

jedina opozicija u srbiji
dr. DULE VUJOSEVIC
(napred PARTIZAN, 19. april 2015 09:25)
e ako je on jedina opozicija onda smo na'bali

Djokara

pre 9 godina

Ahahahahahahaha ahahahahahahaha ahahahahahahaha ahahahahahahaha ahahahahahahaha hahaha Ahahaha hahaha Ahhhaha Ahhhaha hahaha Ahhhaha Ahhhaha hahaha Ahhhaha Ahhhaha hahaha Ahhhaha Ahhhaha hahaha Ahhhaha Ahhhaha hahaha Ahhhaha Ahhhaha hahaha Ahhhaha Ahhhaha hahaha Ahhhaha Ahhhaha hahaha Ahhhaha Ahhhaha hahaha

Supermen

pre 9 godina

Prvi put je sudjenje bilo kako treba u ovom serijalu ali to nije bitno. Bitno je da zbog ove pretnje ima da mu se zabrani ucesce na sledecim utakmicama.

Sava

pre 9 godina

NI ZA KOGA NISU NAVIJALE ALI VEZE NAMAJU O SUDJENJU.
(Milan Kosanovic, 19. april 2015 11:58)

A ko ste Vi da ocenjujete suđenje, da niste možda ekspert ????

vex

pre 9 godina

Ova serija je toliko fajterska da ne bi nijedan tim ostao sa 5 igraca na terenu kad bi sudile svirale svaki realan faul zato i puste ostriju igru. Dule sam rece nisu nam svirali faulove al je bilo kompenzacija u nebitnim momentima kad je reseno. Kakvi reseni momenti, pa u ovakvim utakmicama 15 razlike se stize u par minuta sto je i Zvezda prethodnu i Partizan o aj mec uradio

Rade

pre 9 godina

Samo da vam kazem da ne pratim kosarku uopste, ali mi je muka vise od ovog tipa i njegovih izjava i naslova o njemu, koje, hoces neces, moras da procitas kad otvoris sajt.

savo radusinović najbolji pevač

pre 9 godina

sramno suđebje zvezdini igrači su napravili 10 nesportskih tejić danguba lazić blažić kalinić i cirbes svi su pravili krvničke faulove

Milan Kosanovic

pre 9 godina

1. Najpre Luki nisu svirali korakre u 1/4. 2. Nisu svirali cist faul Macvana u 1/4. 3. Sviraju Dzenkinsu nepostojeci faul kad izbija luptu cini mi se Muricu u reketu. 4. Ne sviraju faul nad Akojonom za tri poena. 5. Sviraju nepostojeci faul Jovica nad Akojonom. 6. Ne sviraju faul na sutu za 3 poena Kalinica.. Eto tako sam ja npr video sudije. NI ZA KOGA NISU NAVIJALE ALI VEZE NAMAJU O SUDJENJU. - Sinoc je pobedio bolji tim i to je to.

pera kojot super genije

pre 9 godina

Da rukovodioci imaju onu stvar,lupili bi ti zabranu vodjenja utakmice veceras i rebnuli bi te par soma evra po dzepu,ali nemaju,pa si slobodan i da pravis novi cirkus.

RealDeal

pre 9 godina

Ako Partizan ne pobedi, onda je čista kradja. Ako Partizan pobedi, to je remek delo kluba. BFC, Hemofarm, FMP su tri primera otetih titula koje nemaju veze sa košarkaškim znanjem.

goran

pre 9 godina

Gledao sam konferenciju za stampu i ne mogu vjerovati sta je taj covijek sve izgovorio na racun sudjenja ?! Konstantno nametanje svog misljenja novinarima , a da pri tom novinari nisu reagirali i upitali ga o kojoj utakmici on to prica, vec su ga slusali kao da je upitanju sektaski skup!! Nisam iz srbije pa ne znam..da li se vasa stampa plasi njega???

Batko

pre 9 godina

Ne zato je Dangubic lupao sekire u prvoj cetvrtini zato nije tenhicka posle pogotka Macvana zato nije kos i faul na Akojonu......
(sejnomor, 19. april 2015 00:03)

Take it easy amigo.. Sto se podatresaš u sitne sate..
Jer jutros malo lakse....ili još boli..?!

kkk

pre 9 godina

Partizan je bio institucija u kosarci i dalje medjutim dzaba svi uspesi i to kad postoji covek kao DV koji svojim ponasanjem i komentarima unizava partizan i sve sto su postigli. Jedini trener koji davi igrace, jedini kome su uvek sudije krive, jedini trener koji nikad nije rekao da je on kriv za neki poraz nego uvek drugi i zbog ovakvih stvari je partizan ismevan.

miki

pre 9 godina

Navijam za i volim Partizan od malih nogu,ali ovo je jos jedna velika sramota i bruka Vujosevica,koja je za svaku osudu.Pa dali su nam sudije i delegat krivi za sinoc da ne mozemo da zagradimo reket i skocimo,i sto se celu utakmicu mucimo da damo kos i igramo jalovo u napadu.

Joao

pre 9 godina

Kad pobedi cuti, kad izgubi uvek se rasprica. Razumem da je ulog preveliki, ali tako je bilo i proslih godina. Zvezda ima ove godine jaci tim i to i pokazuje, za sada. Sve drugo su prazne price.

u mraku si? ukljuci um svoj!

pre 9 godina

boze koliko ispranih mozgova... daleko od toga da je partizan mogao dobiti ovu utakmicu, zvezda je bila mnogo jaca i bojim se da je veceras serija zavrsena ali biti toliko uskouman i u ovoj izjavi vidjeti prijetnju. nevjerovatno... opustite se, slavite pobjedu, svaka cast.

5AP

pre 9 godina

Nije isti sport u pitanju ali su u pitanju izjave poraženih, Nadala i Vujoševića pa zaključite sami. Da li je neko iskomentarisao igru Kalinića!?

Dace cika Laza bonu

pre 9 godina

Posle namernog udaranja pesnicom od strane Pavlovica sudija svira samo nameran faul,tacno da sudije nisu doneke odluku kako treba jer je trebala biti iskljucujuca uz zabranu igranja i u nedeljnoj utakmici.

ZOKI

pre 9 godina

Ne znam zasto partizan ne može da traži izuzece Belosevica sa naših utakmica. Iz iste smo države pa to nije problem. Treba svakom klubu dati pravo da zabrani 2-3 sudije ako je potrebno. Ostali neka sude. Pa neka Belosevic sudi ostalima. Ne treba dozvoliti zelje klubovima koji im se sudija dopada nego samo izuzeti njih par koji im smetaju. Kao na primer challenge u tenisu. Pa neka sudi Evroligu svako kolo tamo i ovako sudi drugačije i bolje

Rale

pre 9 godina

Partizan je veliki klub i moze angazovati bar 3 vrhunska trenera koji bi se bavili kosarkom a ne svim i svacim. I Zvezda nema kvalitetniji tim nego bolje ukomponovan. Milojevic je po meni najbolji trener u Srbiji trenutno a Dzikic bi od Partizana napravio standardni EL tim. Da ne govorim sta bi bilo kada bi se vratio Zeljko ili Sale.

Strašno

pre 9 godina

Ne mogu da verujem da okrivljuje sudije za poraz.Pa,upravo su oni napunili Zvezdu faulovima,od samog početka utakmice,nekim i izmišljenim ali bukvalno nijedna sporna odluka nije bila,koja je uticala na rezultat.Pominje nenamernu povredu Milutinova od strane Blažića a ćuti o namernom udaranju iritantnog i više nego kvarnog Pavlovića,bez lopte Lazića.I još kaže,imate oči i sve ste videli...pa normalno da smo videli,sve sporno je bilo u vašu korist ali ti izgleda nemaš oči.

Mi smo PARTIZAN,a ko ste vi ?

pre 9 godina

Dr.Dule! U pravu je,zna on šta priča,jer ima titula više neko c.z. i fmp zajedno u svojoj Istoriji!
PARTIZAN U FINALU(a ko bi drugi)

*

pre 9 godina

Očekujem ekspresnu reakciju čelnika ABA lige i suspenziju za ovog (Wilfred, 18. april 2015 23:58)

Neeee, pa on je najslabija karika kod njih, izgubi se pogotovo kad nisu u vodjstvu. Gasic je za.njega doktor.

mare zemun

pre 9 godina

Brate svaka ti čast ako si stvsrno grobar , sinoć se iz druge galaksije videlo da je Zvezda razmontirala Partizan i da nisu sudije navlačile za njih bilo bi lagano 25+ za Zvezdu . Danas pamet u glavu ne nasedati na provokacije očekujem svašta večeras , zapeti jos jače valjda nam neće izbaciti pola ekipe licnama u prvom poluvremenu...

Georg

pre 9 godina

E zvezdasi vi mozete Partizan samo tako da pobedite trebaju vam i sudije sramote jedne, i sada dajete takva izjave protiv DV , pa al ste gledali utakmicu iii sudjene je bilo samo u korist zvezde ....

Istina

pre 9 godina

Gledao sam noćas konferenciju za štampu i očekivao da konačno niko neće pomenuti sudije jer su sudile bez greške,doduše par nepostojećih faula su dodelile Kaliniću,Laziću ali ništa strašno.Kad,ono,Vujošević se nalupeta gluposti i optuži sudije na pravdi Boga.Čovek je zreo za hospitalizaciju.Zvezda ih je demolirala a Radonjić mu održao predavanje kako se vodi utakmica i taktički ga uništio.

mick

pre 9 godina

Sudjenje?! Hmmmm. Moja komsimica cistacica mi sad kaze da je jutros otisla u Pionir da cisti halu i zatekla Milosavljevica kako jos uvek izvodi slobodna bacanja :)

free man

pre 9 godina

Ako je neko pažljivo slušao konferenciju za štampu mogao je da čuje da je izjavio da je Zvezda zasluzeno dobila zbog bolje igre a van toga da je bilo sudjenja u korist gostujuce ekipe i posle nekih besmislenih kompenzacija kada je mec bio rešen.Potpisujem sve što je rekao.

bogdan

pre 9 godina

Od kad su Vučić i Čović u prvoj postavi Zvezde od tad Partizanu ide naopako.
Ko ne vidi potrebu pravog rivaliteta između ova dva kluba - radi protiv košarke!

Porodican covek

pre 9 godina

Zvezdas sam, ali ovo nema smisla kako igramo. Pogledajte povrede Milutinova(ona ogromna razderotina na vratu, pre par dana udarac u lice, oci, juce nam se svela igra na to da Kalinic, Lazic i Blazic ulaze u igru kako bi izazivali i provocirali igrace Partizana. Zalosno.

dax

pre 9 godina

Jel ima utakmica koju je izgubio a da nisu krive sudije???Zvezda ih pocepala u skoku kraj price...A Pavlovic je trebao iskljucujucu da dobije za onu sramotu...

delije priboj

pre 9 godina

rekao je: igrate se i nasom i vasom sudbinom, u profesionalnom smislu, jer je bruka da sudija daje pogresnom igracu faul, u trenutku kada kalinic ima 4 faula. Sledeci napad kalina sipa trojku kao kap. Takodje je DV rekao da na kraju prave konpenzaciju za ocajno sudjenje u kljucnom delu meca. Posto to ne sme da se dogodi jednom sudiji na vrhunskom nivou, kad je rekao sudbina odnosilo se na profesionalni debakl sudija. U tri utakmice ima previse situacija kada je Partizan ostecen, i to je cinjenica. Dule je to izneo na svoj nacin. Pored toga nam je i cestitao pobedu i priznao poraz, bez obzira na sve.

Neko

pre 9 godina

Dule,nisu sudije krive,vec nasa kriminalna odbrana i nestvarno dobar sut Dzenkinsa(samo protiv nas) i Kalinica(isto samo protiv nas).Mora bolja odbrana i bice bolje.

asdf

pre 9 godina

Pavlovic bi morao da dobije suspenziju zbog pesnice a Vujosevic zbog pretnji. U suprotnom, to ce biti znak da Partizan ima povlascen polozaj.

****

pre 9 godina

abahhahaha ali cekajte, zar nije u Pioniru bilo 10000 grobara, zar nece Jaki, Kalini i ostalim da spasnu gace od straha? Nista mi nije jasno... :D

Razocaran partizanovac

pre 9 godina

Dule, pusti sudije,gledaj da ovu ekipu izmotivises za sutra I da ne dozvolis onakve defanzivne skokove u napadu pod nasim kosem.Puno ih je bilo veceras!Da sam mogao ja bi usao u teren u odradio to bolje nego ceo tim veceras.Stoga dozovi se pameti jer sutra ako izgubimo ostade mi bez evrolige jos jednu godinu.A partizan pripada tom takmicenju vise nego zvezda.

Slauter

pre 9 godina

Da li vi ljudi razumete sta je sudijska sudbina?
Sudija zivi od nacina na koji sudi, vremena su tava da FIBA ulece na mesto ULEBa, da se ukida evroliga, da se selektiraju sudije za novu regionalnu ligu i novu evroligu, gde ce se selektirati najbolje sudije.

Jeste li stvarno na nivou morskog praseta da mislite da im je fizicki pretio?!

Zabjelo

pre 9 godina

Budi musko pa priznaj da su bili bolji i pobijedili te . Okrece se kolo srece Vujosevicu , dok ste imali neogranicen budzet i cijeli mehanizam iza Vas niko ti nije smetao. Poravnala se situacija i ti odmah po sudijama i delegatima.Da li si razmislio da promenis profesiju

Warrior

pre 9 godina

Ma ljudi, ne mogu da verujem da ovaj Vujosevic ima toliku slobodu, da sve zivo vredja, a da niko nista ne reaguje. Podseca me na vladara Severne Koreje, kojem je sve dozvoljeno i niko ne sme na senku da mu stane. Koliko znam on je ovde stranac na privremenom radu, a ponasa se kao da je vlasnik svega i predsednik drzave, svemocni. Do kada tako???!!!

KONTRAK

pre 9 godina

Ovakvu tucu i provociranje od prvog minuta ne pamtim u svojih 50 god. Ovo veze nema sa sportom koji se zove kosarka. Pre neki dan za malo su mu izbili oko a veceras priklase Milutinova na pravdi boga...
Za ovakvu tucu Bobi im nije ni trebao pa covek u drugom poluvremenu nije ni ulazio.

Влада

pre 9 godina

Све што је рекао је тачно. Не свирају се кораци Митровићу, него фаул над њим, фаул Мачвану над Цирбесом, Калинићу се свира сваки пети фаул, бар три офанзивна скока су била чист фаул у нападу, Лазић је константно на фаулу, држи руке горе а ногама улази у играча. Честитке на победи.

Olgerd Vladislav

pre 9 godina

Da li je moguće da Vujošević sudijama upućuje pretnje po život? Kaže:

"Igraju se sudbinama mnogih ljudi. A ne znaju da se istovremeno igraju svojim sudbinama. Ovi (pokazuje rukom navodnike) delioci pravde."

Da li će nadležni iz ABA-lige, a i šire, sa reaguju na ovo?

Recimo

pre 9 godina

Bar 4-5 nesportskih nije dosudjeno, mucki prekidaju kontre panteri. Faul nad Akojonom posle pogodenje trojke, nista ne smiju da sviraju.

coa

pre 9 godina

u cetvrtak sve je okej, cestita, a sta sad prica? to je strasno, veliki trener, veliki klub sa ogromnom reputacijom u evropi i jednim od najboljih navijaca al ovakvo njegovo ponasanje vam ne sluzi na cast. prica o udarcu, a ne komentarise pavlovicev udarac bez ikakve igre sa namerom. takodje dobar igrac al mali covek. iskreno zao mi je sto obe ekipe ne idu u euroligu jer volim pre svega Srbiju onda naravno i Zvezdu ali to nikako nije razlog da se mrzi protivnik. ovaj covek to podstice! inace kum mu sudi i on se zali na delegiranje
... strasno.

mik

pre 9 godina

Ako ćemo iskreno,suđenje je večeras bilo najbolje od početka ove serije. E sada,nije sudija kriv što Pavlović ne može da se iskontroliše i nije sudija kriv što brat Kalina ne maši iz igre. I nije sudija kriv što Đenka cepa mrežicu. I nije sudija kriv što je Luka pokupio 7-8 lopti u napadu,više nego ceo tim Partizana. U drugom meču lopta se prosto lepila za ruke igračima Partizana i zbog toga su dominirali u skoku,a ove sezone ni u Evroligi nije bilo puno ekipa koje su dominirale u skoku protiv Zvezde,pa ne može ni Partizan. Osim ako im se lopta ne zalepi za ruke,kao što je to bio slučaj u sredu. Ali takve situacije se ne dešavaju svaki dan.

Стара прича

pre 9 godina

Сутра очекујте највећи циркус овог тренера. Хоће ли ико икад то зауставити??? Постало је превише опасно!!!

Intexata

pre 9 godina

Daj više, kaži jednom, pobedili su bili su bolji danas, videćemo sutra. Svaka čast na pobedi, ništa ne boli. Vi ste bili bolji drugu utakmicu, Zvezda danas i to je to. Pozdrav svim pravim ljubiteljima sporta, neka pobedi bolji

Mirko

pre 9 godina

Konacno mu zabraniti bavljenje ikakvim sportom,podici tuzbu za pretnje a partizan izbaciti iz lige za primer svima koji daju ovako sebi nesto za pravo.Jos u toku noci odluka da se donese.Ocekujem i od KLS da postupi po istom principu.
(grof, 18. april 2015 23:55)
---------------------
Ma nije moguce.

p.s.

Kad pricas o Partizanu moras da ustanes jer ova napacena zemlja nebi bila ni k od kosarkaske sile da nema KK Partizan.

dragan

pre 9 godina

Zasluzio je suspenziju, ali skoro sam siguran da mu je to i bio cilj! Ne cudi me izjava, navikli smo da pokusava da dobija bitke van sportskog terena i da vrsi pritisak, ali preterao je sve granice, ovome stvarno vise treba stati na put! Inace, mislim da je Zvezda do sada vise ostecena sudjenjem nego Partizan!

Miki

pre 9 godina

I opet sudije...da li ce ovaj covek nekada dostojanstveno priznati poraz ili su mu uvek drugi krivi...ocekujem ostru kaznu zgog ovih pretnji sudijama!

ja ovako

pre 9 godina

sudije jesu bile lose, ali obostrano, ja kao neutralac mogu da kazem da su bile daleko najlosiji akteri meca, a Dule se potrudio da opet bude najnepristojniji jer mu se konstantno s usana mogu procitati sve moguce psovke koje postoje u nasem jeziku!
No to je njegovo pravo i te psovke i ovi komentari, on se boriu za svoj tim, a posto ga niko ne sprecava niti sudije niko kaznjava za ovako lose sudjenje na cijelom mecu prema obema stranama! onda udri pa ko prezivi prezivi!

Reptile Pope

pre 9 godina

Za neodgovorne izjave trenera i ostalih predstavnika klubova o ligi (izjave o suđenju i slično), a koje nanose štetu sponzorima lige ili imageu lige: novčana kazna od 6.000 EUR.

Ponovljeni slučaj u ligi: novčana kazna se udvostručuje, a može se izreći i kazna zabrane igranja ili obnašanja dužnosti na utakmici od 1-6 utakmica.

http://www.abaliga.com/files/Propozicije_ABA_liga_14-15%282%29.pdf

Znači, 12 hiljada sada jer je već hronično i ćao na do 6 utakmica... a onda novi krug tog ponašanja i ~36 utakmica u nekom sledećem pravilniku (mogli bi to da nazovu Duletovo pravilo).

ćutim I radim

pre 9 godina

kad blažić udari to je strašno, a pavlović, pa za njega ima opravdanja, on nije hteo da povredi, samo ga je malo posaskoljio

Mirko

pre 9 godina

Da je ista normalno u ovoj drzavi ti bi davno bio van kosarke.
(aki, 18. april 2015 23:53)

-----------------------
U pravu si da je ovo normalna drzava FKCZ odavno bi trebala da bude u 4.ligi, a KKCZ tamo gde i jeste u zamrzivacu.

bugi

pre 9 godina

Da li je moguce da posle svega on preti? Mi smo gospoda u odnosu na njih. Koliko je tesko pobediti njih i njihov bezobrazluk. Pavlovic udari pesnicom i Radonja ne komentarise, Blazicev udarac se, s druge strane, opisuje u serijama.

Vasica

pre 9 godina

velika sramota! sve vreme sportske izjave i nadmetanje sa jedne strane i pretnje i provokacije sa druge.. nemojte ih na kraju stavljati u isti kos, kosarkasi Zvezde to nisu zasluzili.

auggie31

pre 9 godina

Uz svo razumevanje za pritisak, skidanje istog sa igrača stavljanjem sebe u 1 plan... Postoji granica elementarne pristojnosti ( pogotovo u sportu )
Cilj možda opravdava sredsva, ali prosto je bljutav utisak. Uzgred malo, malo na konferencijama D.V pomine gospodsko ponašanje, čast, moral, čojstvo... Kontradiktorno li je :)

Dalibor

pre 9 godina

Pa on to radi poslednjih 15 godina, ništa novo. Novo je samo da je jedan novinar imao hrabrosti da napiše ovakav naslov, svaka čast na tome!

vojnik

pre 9 godina

Debela novčana kazna i pokretanje prijave za pretnju! Jednom mora da mu se stane na put, inače, zbog njegovog "govora mržnje" neko će biti linčovan! Sramota za sport i srpsku košarku!

mmm

pre 9 godina

Uopste nije mislio tako, nemojte samo da izvlacite iz konteksta. Mislio je na to da ako lose sude da im opada rejting, tj. da nece biti delegirani za evropska takmicenja, tako da treba da sude sto je kvalitetnije moguce.

ax

pre 9 godina

Po svim pravilima Pavlović je trebao da bude izbačen do kraja utakmice, a ne da prođe sa tehničkom, koju je uzgred trebao da dobije još ranije.
Milosavljeviću kapa dole za igru, ali čine je on to zaslužio da bude toliko zaštićen, a čime to najbolji igrač evro lige nije zaslužio.
Lako je biti velik u pobedi, treba biti veli i u porazu, To bi Vujošević mogao da nauči i od svojih košarkaša koji su pošteno čestitali boljem timu na pobedi.

Marko

pre 9 godina

Вујошевић мора да буде суспендован као и Павловић због оног неспортског потеза.
Однос бацања је 28/27 тако да ми није јасно како је то било навлачење за Звезду ?

jahorinac ,Pale

pre 9 godina

Sram te bilo , kakve nebuloze pričaš. Zbog tvojih komentara i izjava i treba da vam delegiraju sudije ,da godinama ne vidiš euroligu,dok se u klubu ne opamete i dovedu neko normalnog..

Darkstar

pre 9 godina

Za one banalne 'spiskove', hapšenja i suđenja, a za direktne pretnje životima 'LIVE', ništa. Mi nismo banana država. I kora od banane je za našu jadnu zemlju pojam!

Milojko

pre 9 godina

Fala Bogu da neko objavi ovo na nacin na koji je rekao...bez uvijanja. Novinari se plase ovako nesto da objave. Da VUJOSEVIC JE PRETIO SUDIJAMA. Mislim jel treba oci da povadimo...manite me vise kosarke ako ce deca da mi gledaju ovo

grobar

pre 9 godina

Grobar sam ,ali se stidim ovakve izjave nase legende Vujosevica. Odigrali ljudi sjajno, sluzila ih i sreca.Pavlovic u jako losem ritmu, Milosavljevic pokidao , ali usamljen. Sudije su cak malo navukle i na nasu stranu u cetvrtoj, ali nije vredelo. Sutra je novi dan .

Mladen

pre 9 godina

Sramota za kosarku. Sto je najgore od svega covek uopste nije u pravu, da jeste, pa da kazes ok, zeznuli su Partizan, a toliko se sudu u korist partizana, da je to smesno.

NastyB

pre 9 godina

Dule, zaboravio si da Tadić više nije predsednik, a Dačić premijer i da sve oko košarke više ne radi samo za Partizan. Probudi se, prošlo je vreme bahaćenja, potpune pomoći države i službi, a čim toga nema, za lošu igru je uvek neko drugi kriv.

Bari1991

pre 9 godina

Ovo vise nije ni za suspenziju,nego i za krivicnu prijavu.Ali ni pretnje mu ovog puta nece pomoci,nemaju sanse,bas smo mnogo kvalitetniji.Naravno,za njega i Pavlovica bi kazne trebalo da budu zestoke ovog puta.

Milan

pre 9 godina

Pa nista novo!Preti se sudijama kad se izgubi!Cak se govori o situacijama sto je bilo u proslom mecu!Pominje kao sto je Jaka udario Milutinova(ne odobravam to) ali kao za Pavlovica ima opravdanje???Macvan u prosloj tekmi gura Blazica u skok-u to nista??I zelim da ga sad oderu bas novcano zbog ovakve izjave!Danas sudije svirale za Partizan isto(da su hteli Milutinov ne bi zavrsio tekmu zbog onih duela sa Marjanovicom)I ono na kraju tekme Djenka oduzima cistu loptu oni sviraju faul???

grof

pre 9 godina

Konacno mu zabraniti bavljenje ikakvim sportom,podici tuzbu za pretnje a partizan izbaciti iz lige za primer svima koji daju ovako sebi nesto za pravo.Jos u toku noci odluka da se donese.Ocekujem i od KLS da postupi po istom principu.

veljko

pre 9 godina

dv je primer inkluzije u drustvu... kao da opstaje, samo da se ne bi reklo, kako se i takvima ne daje prostor. za drzavu koja pusta parove, ima vlast kakvu ima, dv je ocigledan izbor za sportskog radnika...

Ika

pre 9 godina

Eh pretio, ljudi, nemojte da preuveličavate i da pravite situcaijom zaoštreniojpm nego što zaista jeste. Srbija je podeljena na ove dve strane, ne dolivajte ulje.

Srama bez!

pre 9 godina

Hoce li neko ovome coveku stati na put? Da li je moguce da on ovo prica, njegov igrac treba da dobije kaznu neigranja, on ga pravda i prica neke nebuloze! Treba da se iskoreni ovo kosarkasko zlo!

ja

pre 9 godina

Inace se ne slazem sa Duletom Vujosevicem u mnogim stvarima,ali gledao sam mec i zaista je bilo dosta situacija 50-50 koje su dosudjivane u korist CZ,to je zaista tacno.Ovo za pretnju je sramota zaista,ne znam zasto spusta samog sebe,nekada najboljeg trenera Evrope i mrlja ugled Partizana.Ali realno Zvezda je danas bila bolja i apsolutno zasluzila pobedu.

Nolan

pre 9 godina

Odmah kazna, zabrana vođenja utakmice do kraja serije.
Skandal, čovek mrtav ozbiljan kaže igraju se svojim glavama. Šta si ti umislio da si, Kum? Robert De Niro iz "Dobri momci"?
Odmah kazna.

athens

pre 9 godina

ove pretnje sudijama sve govore i objasnjavaju mnogo toga i za mnoge prethodne sezone. ovo je neoborivi dokaz i mislim da je za krivicni postupak protiv trenera Partizana. ovo je nedopustivo, a uz to i totalno neobjektivno komentarisanje sudjenja. sta? ako Partizan izgubi neko mora da plati glavom? sramota ako ovo prodje nekaznjeno i neispitano

grobar

pre 9 godina

Grobar sam ,ali se stidim ovakve izjave nase legende Vujosevica. Odigrali ljudi sjajno, sluzila ih i sreca.Pavlovic u jako losem ritmu, Milosavljevic pokidao , ali usamljen. Sudije su cak malo navukle i na nasu stranu u cetvrtoj, ali nije vredelo. Sutra je novi dan .

Bari1991

pre 9 godina

Ovo vise nije ni za suspenziju,nego i za krivicnu prijavu.Ali ni pretnje mu ovog puta nece pomoci,nemaju sanse,bas smo mnogo kvalitetniji.Naravno,za njega i Pavlovica bi kazne trebalo da budu zestoke ovog puta.

NastyB

pre 9 godina

Dule, zaboravio si da Tadić više nije predsednik, a Dačić premijer i da sve oko košarke više ne radi samo za Partizan. Probudi se, prošlo je vreme bahaćenja, potpune pomoći države i službi, a čim toga nema, za lošu igru je uvek neko drugi kriv.

Nolan

pre 9 godina

Odmah kazna, zabrana vođenja utakmice do kraja serije.
Skandal, čovek mrtav ozbiljan kaže igraju se svojim glavama. Šta si ti umislio da si, Kum? Robert De Niro iz "Dobri momci"?
Odmah kazna.

athens

pre 9 godina

ove pretnje sudijama sve govore i objasnjavaju mnogo toga i za mnoge prethodne sezone. ovo je neoborivi dokaz i mislim da je za krivicni postupak protiv trenera Partizana. ovo je nedopustivo, a uz to i totalno neobjektivno komentarisanje sudjenja. sta? ako Partizan izgubi neko mora da plati glavom? sramota ako ovo prodje nekaznjeno i neispitano

Mladen

pre 9 godina

Sramota za kosarku. Sto je najgore od svega covek uopste nije u pravu, da jeste, pa da kazes ok, zeznuli su Partizan, a toliko se sudu u korist partizana, da je to smesno.

Milojko

pre 9 godina

Fala Bogu da neko objavi ovo na nacin na koji je rekao...bez uvijanja. Novinari se plase ovako nesto da objave. Da VUJOSEVIC JE PRETIO SUDIJAMA. Mislim jel treba oci da povadimo...manite me vise kosarke ako ce deca da mi gledaju ovo

Darkstar

pre 9 godina

Za one banalne 'spiskove', hapšenja i suđenja, a za direktne pretnje životima 'LIVE', ništa. Mi nismo banana država. I kora od banane je za našu jadnu zemlju pojam!

Srama bez!

pre 9 godina

Hoce li neko ovome coveku stati na put? Da li je moguce da on ovo prica, njegov igrac treba da dobije kaznu neigranja, on ga pravda i prica neke nebuloze! Treba da se iskoreni ovo kosarkasko zlo!

jahorinac ,Pale

pre 9 godina

Sram te bilo , kakve nebuloze pričaš. Zbog tvojih komentara i izjava i treba da vam delegiraju sudije ,da godinama ne vidiš euroligu,dok se u klubu ne opamete i dovedu neko normalnog..

Milan

pre 9 godina

Pa nista novo!Preti se sudijama kad se izgubi!Cak se govori o situacijama sto je bilo u proslom mecu!Pominje kao sto je Jaka udario Milutinova(ne odobravam to) ali kao za Pavlovica ima opravdanje???Macvan u prosloj tekmi gura Blazica u skok-u to nista??I zelim da ga sad oderu bas novcano zbog ovakve izjave!Danas sudije svirale za Partizan isto(da su hteli Milutinov ne bi zavrsio tekmu zbog onih duela sa Marjanovicom)I ono na kraju tekme Djenka oduzima cistu loptu oni sviraju faul???

grof

pre 9 godina

Konacno mu zabraniti bavljenje ikakvim sportom,podici tuzbu za pretnje a partizan izbaciti iz lige za primer svima koji daju ovako sebi nesto za pravo.Jos u toku noci odluka da se donese.Ocekujem i od KLS da postupi po istom principu.

veljko

pre 9 godina

dv je primer inkluzije u drustvu... kao da opstaje, samo da se ne bi reklo, kako se i takvima ne daje prostor. za drzavu koja pusta parove, ima vlast kakvu ima, dv je ocigledan izbor za sportskog radnika...

ja

pre 9 godina

Inace se ne slazem sa Duletom Vujosevicem u mnogim stvarima,ali gledao sam mec i zaista je bilo dosta situacija 50-50 koje su dosudjivane u korist CZ,to je zaista tacno.Ovo za pretnju je sramota zaista,ne znam zasto spusta samog sebe,nekada najboljeg trenera Evrope i mrlja ugled Partizana.Ali realno Zvezda je danas bila bolja i apsolutno zasluzila pobedu.

RealDeal

pre 9 godina

Ako Partizan ne pobedi, onda je čista kradja. Ako Partizan pobedi, to je remek delo kluba. BFC, Hemofarm, FMP su tri primera otetih titula koje nemaju veze sa košarkaškim znanjem.

Ika

pre 9 godina

Eh pretio, ljudi, nemojte da preuveličavate i da pravite situcaijom zaoštreniojpm nego što zaista jeste. Srbija je podeljena na ove dve strane, ne dolivajte ulje.

Milan Kosanovic

pre 9 godina

1. Najpre Luki nisu svirali korakre u 1/4. 2. Nisu svirali cist faul Macvana u 1/4. 3. Sviraju Dzenkinsu nepostojeci faul kad izbija luptu cini mi se Muricu u reketu. 4. Ne sviraju faul nad Akojonom za tri poena. 5. Sviraju nepostojeci faul Jovica nad Akojonom. 6. Ne sviraju faul na sutu za 3 poena Kalinica.. Eto tako sam ja npr video sudije. NI ZA KOGA NISU NAVIJALE ALI VEZE NAMAJU O SUDJENJU. - Sinoc je pobedio bolji tim i to je to.

pera kojot super genije

pre 9 godina

Da rukovodioci imaju onu stvar,lupili bi ti zabranu vodjenja utakmice veceras i rebnuli bi te par soma evra po dzepu,ali nemaju,pa si slobodan i da pravis novi cirkus.

Batko

pre 9 godina

Ne zato je Dangubic lupao sekire u prvoj cetvrtini zato nije tenhicka posle pogotka Macvana zato nije kos i faul na Akojonu......
(sejnomor, 19. april 2015 00:03)

Take it easy amigo.. Sto se podatresaš u sitne sate..
Jer jutros malo lakse....ili još boli..?!

Rade

pre 9 godina

Samo da vam kazem da ne pratim kosarku uopste, ali mi je muka vise od ovog tipa i njegovih izjava i naslova o njemu, koje, hoces neces, moras da procitas kad otvoris sajt.

Olgerd Vladislav

pre 9 godina

Da li je moguće da Vujošević sudijama upućuje pretnje po život? Kaže:

"Igraju se sudbinama mnogih ljudi. A ne znaju da se istovremeno igraju svojim sudbinama. Ovi (pokazuje rukom navodnike) delioci pravde."

Da li će nadležni iz ABA-lige, a i šire, sa reaguju na ovo?

Warrior

pre 9 godina

Ma ljudi, ne mogu da verujem da ovaj Vujosevic ima toliku slobodu, da sve zivo vredja, a da niko nista ne reaguje. Podseca me na vladara Severne Koreje, kojem je sve dozvoljeno i niko ne sme na senku da mu stane. Koliko znam on je ovde stranac na privremenom radu, a ponasa se kao da je vlasnik svega i predsednik drzave, svemocni. Do kada tako???!!!

Dalibor

pre 9 godina

Pa on to radi poslednjih 15 godina, ništa novo. Novo je samo da je jedan novinar imao hrabrosti da napiše ovakav naslov, svaka čast na tome!

vojnik

pre 9 godina

Debela novčana kazna i pokretanje prijave za pretnju! Jednom mora da mu se stane na put, inače, zbog njegovog "govora mržnje" neko će biti linčovan! Sramota za sport i srpsku košarku!

Marko

pre 9 godina

Вујошевић мора да буде суспендован као и Павловић због оног неспортског потеза.
Однос бацања је 28/27 тако да ми није јасно како је то било навлачење за Звезду ?

bugi

pre 9 godina

Da li je moguce da posle svega on preti? Mi smo gospoda u odnosu na njih. Koliko je tesko pobediti njih i njihov bezobrazluk. Pavlovic udari pesnicom i Radonja ne komentarise, Blazicev udarac se, s druge strane, opisuje u serijama.

mik

pre 9 godina

Ako ćemo iskreno,suđenje je večeras bilo najbolje od početka ove serije. E sada,nije sudija kriv što Pavlović ne može da se iskontroliše i nije sudija kriv što brat Kalina ne maši iz igre. I nije sudija kriv što Đenka cepa mrežicu. I nije sudija kriv što je Luka pokupio 7-8 lopti u napadu,više nego ceo tim Partizana. U drugom meču lopta se prosto lepila za ruke igračima Partizana i zbog toga su dominirali u skoku,a ove sezone ni u Evroligi nije bilo puno ekipa koje su dominirale u skoku protiv Zvezde,pa ne može ni Partizan. Osim ako im se lopta ne zalepi za ruke,kao što je to bio slučaj u sredu. Ali takve situacije se ne dešavaju svaki dan.

Reptile Pope

pre 9 godina

Za neodgovorne izjave trenera i ostalih predstavnika klubova o ligi (izjave o suđenju i slično), a koje nanose štetu sponzorima lige ili imageu lige: novčana kazna od 6.000 EUR.

Ponovljeni slučaj u ligi: novčana kazna se udvostručuje, a može se izreći i kazna zabrane igranja ili obnašanja dužnosti na utakmici od 1-6 utakmica.

http://www.abaliga.com/files/Propozicije_ABA_liga_14-15%282%29.pdf

Znači, 12 hiljada sada jer je već hronično i ćao na do 6 utakmica... a onda novi krug tog ponašanja i ~36 utakmica u nekom sledećem pravilniku (mogli bi to da nazovu Duletovo pravilo).

auggie31

pre 9 godina

Uz svo razumevanje za pritisak, skidanje istog sa igrača stavljanjem sebe u 1 plan... Postoji granica elementarne pristojnosti ( pogotovo u sportu )
Cilj možda opravdava sredsva, ali prosto je bljutav utisak. Uzgred malo, malo na konferencijama D.V pomine gospodsko ponašanje, čast, moral, čojstvo... Kontradiktorno li je :)

Vasica

pre 9 godina

velika sramota! sve vreme sportske izjave i nadmetanje sa jedne strane i pretnje i provokacije sa druge.. nemojte ih na kraju stavljati u isti kos, kosarkasi Zvezde to nisu zasluzili.

Miki

pre 9 godina

I opet sudije...da li ce ovaj covek nekada dostojanstveno priznati poraz ili su mu uvek drugi krivi...ocekujem ostru kaznu zgog ovih pretnji sudijama!

Intexata

pre 9 godina

Daj više, kaži jednom, pobedili su bili su bolji danas, videćemo sutra. Svaka čast na pobedi, ništa ne boli. Vi ste bili bolji drugu utakmicu, Zvezda danas i to je to. Pozdrav svim pravim ljubiteljima sporta, neka pobedi bolji

****

pre 9 godina

abahhahaha ali cekajte, zar nije u Pioniru bilo 10000 grobara, zar nece Jaki, Kalini i ostalim da spasnu gace od straha? Nista mi nije jasno... :D

asdf

pre 9 godina

Pavlovic bi morao da dobije suspenziju zbog pesnice a Vujosevic zbog pretnji. U suprotnom, to ce biti znak da Partizan ima povlascen polozaj.

Supermen

pre 9 godina

Prvi put je sudjenje bilo kako treba u ovom serijalu ali to nije bitno. Bitno je da zbog ove pretnje ima da mu se zabrani ucesce na sledecim utakmicama.

Sava

pre 9 godina

NI ZA KOGA NISU NAVIJALE ALI VEZE NAMAJU O SUDJENJU.
(Milan Kosanovic, 19. april 2015 11:58)

A ko ste Vi da ocenjujete suđenje, da niste možda ekspert ????

ax

pre 9 godina

Po svim pravilima Pavlović je trebao da bude izbačen do kraja utakmice, a ne da prođe sa tehničkom, koju je uzgred trebao da dobije još ranije.
Milosavljeviću kapa dole za igru, ali čine je on to zaslužio da bude toliko zaštićen, a čime to najbolji igrač evro lige nije zaslužio.
Lako je biti velik u pobedi, treba biti veli i u porazu, To bi Vujošević mogao da nauči i od svojih košarkaša koji su pošteno čestitali boljem timu na pobedi.

goran

pre 9 godina

Gledao sam konferenciju za stampu i ne mogu vjerovati sta je taj covijek sve izgovorio na racun sudjenja ?! Konstantno nametanje svog misljenja novinarima , a da pri tom novinari nisu reagirali i upitali ga o kojoj utakmici on to prica, vec su ga slusali kao da je upitanju sektaski skup!! Nisam iz srbije pa ne znam..da li se vasa stampa plasi njega???

Стара прича

pre 9 godina

Сутра очекујте највећи циркус овог тренера. Хоће ли ико икад то зауставити??? Постало је превише опасно!!!

Djokara

pre 9 godina

Ahahahahahahaha ahahahahahahaha ahahahahahahaha ahahahahahahaha ahahahahahahaha hahaha Ahahaha hahaha Ahhhaha Ahhhaha hahaha Ahhhaha Ahhhaha hahaha Ahhhaha Ahhhaha hahaha Ahhhaha Ahhhaha hahaha Ahhhaha Ahhhaha hahaha Ahhhaha Ahhhaha hahaha Ahhhaha Ahhhaha hahaha Ahhhaha Ahhhaha hahaha Ahhhaha Ahhhaha hahaha

slobinator

pre 9 godina

jedina opozicija u srbiji
dr. DULE VUJOSEVIC
(napred PARTIZAN, 19. april 2015 09:25)
e ako je on jedina opozicija onda smo na'bali

ćutim I radim

pre 9 godina

kad blažić udari to je strašno, a pavlović, pa za njega ima opravdanja, on nije hteo da povredi, samo ga je malo posaskoljio

Zabjelo

pre 9 godina

Budi musko pa priznaj da su bili bolji i pobijedili te . Okrece se kolo srece Vujosevicu , dok ste imali neogranicen budzet i cijeli mehanizam iza Vas niko ti nije smetao. Poravnala se situacija i ti odmah po sudijama i delegatima.Da li si razmislio da promenis profesiju

dragan

pre 9 godina

Zasluzio je suspenziju, ali skoro sam siguran da mu je to i bio cilj! Ne cudi me izjava, navikli smo da pokusava da dobija bitke van sportskog terena i da vrsi pritisak, ali preterao je sve granice, ovome stvarno vise treba stati na put! Inace, mislim da je Zvezda do sada vise ostecena sudjenjem nego Partizan!

vex

pre 9 godina

Ova serija je toliko fajterska da ne bi nijedan tim ostao sa 5 igraca na terenu kad bi sudile svirale svaki realan faul zato i puste ostriju igru. Dule sam rece nisu nam svirali faulove al je bilo kompenzacija u nebitnim momentima kad je reseno. Kakvi reseni momenti, pa u ovakvim utakmicama 15 razlike se stize u par minuta sto je i Zvezda prethodnu i Partizan o aj mec uradio

coa

pre 9 godina

u cetvrtak sve je okej, cestita, a sta sad prica? to je strasno, veliki trener, veliki klub sa ogromnom reputacijom u evropi i jednim od najboljih navijaca al ovakvo njegovo ponasanje vam ne sluzi na cast. prica o udarcu, a ne komentarise pavlovicev udarac bez ikakve igre sa namerom. takodje dobar igrac al mali covek. iskreno zao mi je sto obe ekipe ne idu u euroligu jer volim pre svega Srbiju onda naravno i Zvezdu ali to nikako nije razlog da se mrzi protivnik. ovaj covek to podstice! inace kum mu sudi i on se zali na delegiranje
... strasno.

mick

pre 9 godina

Sudjenje?! Hmmmm. Moja komsimica cistacica mi sad kaze da je jutros otisla u Pionir da cisti halu i zatekla Milosavljevica kako jos uvek izvodi slobodna bacanja :)

savo radusinović najbolji pevač

pre 9 godina

sramno suđebje zvezdini igrači su napravili 10 nesportskih tejić danguba lazić blažić kalinić i cirbes svi su pravili krvničke faulove

mare zemun

pre 9 godina

Brate svaka ti čast ako si stvsrno grobar , sinoć se iz druge galaksije videlo da je Zvezda razmontirala Partizan i da nisu sudije navlačile za njih bilo bi lagano 25+ za Zvezdu . Danas pamet u glavu ne nasedati na provokacije očekujem svašta večeras , zapeti jos jače valjda nam neće izbaciti pola ekipe licnama u prvom poluvremenu...

Istina

pre 9 godina

Gledao sam noćas konferenciju za štampu i očekivao da konačno niko neće pomenuti sudije jer su sudile bez greške,doduše par nepostojećih faula su dodelile Kaliniću,Laziću ali ništa strašno.Kad,ono,Vujošević se nalupeta gluposti i optuži sudije na pravdi Boga.Čovek je zreo za hospitalizaciju.Zvezda ih je demolirala a Radonjić mu održao predavanje kako se vodi utakmica i taktički ga uništio.

Strašno

pre 9 godina

Ne mogu da verujem da okrivljuje sudije za poraz.Pa,upravo su oni napunili Zvezdu faulovima,od samog početka utakmice,nekim i izmišljenim ali bukvalno nijedna sporna odluka nije bila,koja je uticala na rezultat.Pominje nenamernu povredu Milutinova od strane Blažića a ćuti o namernom udaranju iritantnog i više nego kvarnog Pavlovića,bez lopte Lazića.I još kaže,imate oči i sve ste videli...pa normalno da smo videli,sve sporno je bilo u vašu korist ali ti izgleda nemaš oči.

Dace cika Laza bonu

pre 9 godina

Posle namernog udaranja pesnicom od strane Pavlovica sudija svira samo nameran faul,tacno da sudije nisu doneke odluku kako treba jer je trebala biti iskljucujuca uz zabranu igranja i u nedeljnoj utakmici.

kkk

pre 9 godina

Partizan je bio institucija u kosarci i dalje medjutim dzaba svi uspesi i to kad postoji covek kao DV koji svojim ponasanjem i komentarima unizava partizan i sve sto su postigli. Jedini trener koji davi igrace, jedini kome su uvek sudije krive, jedini trener koji nikad nije rekao da je on kriv za neki poraz nego uvek drugi i zbog ovakvih stvari je partizan ismevan.

miki

pre 9 godina

Navijam za i volim Partizan od malih nogu,ali ovo je jos jedna velika sramota i bruka Vujosevica,koja je za svaku osudu.Pa dali su nam sudije i delegat krivi za sinoc da ne mozemo da zagradimo reket i skocimo,i sto se celu utakmicu mucimo da damo kos i igramo jalovo u napadu.

dax

pre 9 godina

Jel ima utakmica koju je izgubio a da nisu krive sudije???Zvezda ih pocepala u skoku kraj price...A Pavlovic je trebao iskljucujucu da dobije za onu sramotu...

ja ovako

pre 9 godina

sudije jesu bile lose, ali obostrano, ja kao neutralac mogu da kazem da su bile daleko najlosiji akteri meca, a Dule se potrudio da opet bude najnepristojniji jer mu se konstantno s usana mogu procitati sve moguce psovke koje postoje u nasem jeziku!
No to je njegovo pravo i te psovke i ovi komentari, on se boriu za svoj tim, a posto ga niko ne sprecava niti sudije niko kaznjava za ovako lose sudjenje na cijelom mecu prema obema stranama! onda udri pa ko prezivi prezivi!

*

pre 9 godina

Očekujem ekspresnu reakciju čelnika ABA lige i suspenziju za ovog (Wilfred, 18. april 2015 23:58)

Neeee, pa on je najslabija karika kod njih, izgubi se pogotovo kad nisu u vodjstvu. Gasic je za.njega doktor.

Joao

pre 9 godina

Kad pobedi cuti, kad izgubi uvek se rasprica. Razumem da je ulog preveliki, ali tako je bilo i proslih godina. Zvezda ima ove godine jaci tim i to i pokazuje, za sada. Sve drugo su prazne price.

Neko

pre 9 godina

Dule,nisu sudije krive,vec nasa kriminalna odbrana i nestvarno dobar sut Dzenkinsa(samo protiv nas) i Kalinica(isto samo protiv nas).Mora bolja odbrana i bice bolje.

Slauter

pre 9 godina

Da li vi ljudi razumete sta je sudijska sudbina?
Sudija zivi od nacina na koji sudi, vremena su tava da FIBA ulece na mesto ULEBa, da se ukida evroliga, da se selektiraju sudije za novu regionalnu ligu i novu evroligu, gde ce se selektirati najbolje sudije.

Jeste li stvarno na nivou morskog praseta da mislite da im je fizicki pretio?!

5AP

pre 9 godina

Nije isti sport u pitanju ali su u pitanju izjave poraženih, Nadala i Vujoševića pa zaključite sami. Da li je neko iskomentarisao igru Kalinića!?

Recimo

pre 9 godina

Bar 4-5 nesportskih nije dosudjeno, mucki prekidaju kontre panteri. Faul nad Akojonom posle pogodenje trojke, nista ne smiju da sviraju.

u mraku si? ukljuci um svoj!

pre 9 godina

boze koliko ispranih mozgova... daleko od toga da je partizan mogao dobiti ovu utakmicu, zvezda je bila mnogo jaca i bojim se da je veceras serija zavrsena ali biti toliko uskouman i u ovoj izjavi vidjeti prijetnju. nevjerovatno... opustite se, slavite pobjedu, svaka cast.

KONTRAK

pre 9 godina

Ovakvu tucu i provociranje od prvog minuta ne pamtim u svojih 50 god. Ovo veze nema sa sportom koji se zove kosarka. Pre neki dan za malo su mu izbili oko a veceras priklase Milutinova na pravdi boga...
Za ovakvu tucu Bobi im nije ni trebao pa covek u drugom poluvremenu nije ni ulazio.

Mirko

pre 9 godina

Da je ista normalno u ovoj drzavi ti bi davno bio van kosarke.
(aki, 18. april 2015 23:53)

-----------------------
U pravu si da je ovo normalna drzava FKCZ odavno bi trebala da bude u 4.ligi, a KKCZ tamo gde i jeste u zamrzivacu.

Mirko

pre 9 godina

Konacno mu zabraniti bavljenje ikakvim sportom,podici tuzbu za pretnje a partizan izbaciti iz lige za primer svima koji daju ovako sebi nesto za pravo.Jos u toku noci odluka da se donese.Ocekujem i od KLS da postupi po istom principu.
(grof, 18. april 2015 23:55)
---------------------
Ma nije moguce.

p.s.

Kad pricas o Partizanu moras da ustanes jer ova napacena zemlja nebi bila ni k od kosarkaske sile da nema KK Partizan.

Rale

pre 9 godina

Partizan je veliki klub i moze angazovati bar 3 vrhunska trenera koji bi se bavili kosarkom a ne svim i svacim. I Zvezda nema kvalitetniji tim nego bolje ukomponovan. Milojevic je po meni najbolji trener u Srbiji trenutno a Dzikic bi od Partizana napravio standardni EL tim. Da ne govorim sta bi bilo kada bi se vratio Zeljko ili Sale.

Porodican covek

pre 9 godina

Zvezdas sam, ali ovo nema smisla kako igramo. Pogledajte povrede Milutinova(ona ogromna razderotina na vratu, pre par dana udarac u lice, oci, juce nam se svela igra na to da Kalinic, Lazic i Blazic ulaze u igru kako bi izazivali i provocirali igrace Partizana. Zalosno.

Влада

pre 9 godina

Све што је рекао је тачно. Не свирају се кораци Митровићу, него фаул над њим, фаул Мачвану над Цирбесом, Калинићу се свира сваки пети фаул, бар три офанзивна скока су била чист фаул у нападу, Лазић је константно на фаулу, држи руке горе а ногама улази у играча. Честитке на победи.

Mi smo PARTIZAN,a ko ste vi ?

pre 9 godina

Dr.Dule! U pravu je,zna on šta priča,jer ima titula više neko c.z. i fmp zajedno u svojoj Istoriji!
PARTIZAN U FINALU(a ko bi drugi)

mmm

pre 9 godina

Uopste nije mislio tako, nemojte samo da izvlacite iz konteksta. Mislio je na to da ako lose sude da im opada rejting, tj. da nece biti delegirani za evropska takmicenja, tako da treba da sude sto je kvalitetnije moguce.

Razocaran partizanovac

pre 9 godina

Dule, pusti sudije,gledaj da ovu ekipu izmotivises za sutra I da ne dozvolis onakve defanzivne skokove u napadu pod nasim kosem.Puno ih je bilo veceras!Da sam mogao ja bi usao u teren u odradio to bolje nego ceo tim veceras.Stoga dozovi se pameti jer sutra ako izgubimo ostade mi bez evrolige jos jednu godinu.A partizan pripada tom takmicenju vise nego zvezda.

bogdan

pre 9 godina

Od kad su Vučić i Čović u prvoj postavi Zvezde od tad Partizanu ide naopako.
Ko ne vidi potrebu pravog rivaliteta između ova dva kluba - radi protiv košarke!

free man

pre 9 godina

Ako je neko pažljivo slušao konferenciju za štampu mogao je da čuje da je izjavio da je Zvezda zasluzeno dobila zbog bolje igre a van toga da je bilo sudjenja u korist gostujuce ekipe i posle nekih besmislenih kompenzacija kada je mec bio rešen.Potpisujem sve što je rekao.

ZOKI

pre 9 godina

Ne znam zasto partizan ne može da traži izuzece Belosevica sa naših utakmica. Iz iste smo države pa to nije problem. Treba svakom klubu dati pravo da zabrani 2-3 sudije ako je potrebno. Ostali neka sude. Pa neka Belosevic sudi ostalima. Ne treba dozvoliti zelje klubovima koji im se sudija dopada nego samo izuzeti njih par koji im smetaju. Kao na primer challenge u tenisu. Pa neka sudi Evroligu svako kolo tamo i ovako sudi drugačije i bolje

delije priboj

pre 9 godina

rekao je: igrate se i nasom i vasom sudbinom, u profesionalnom smislu, jer je bruka da sudija daje pogresnom igracu faul, u trenutku kada kalinic ima 4 faula. Sledeci napad kalina sipa trojku kao kap. Takodje je DV rekao da na kraju prave konpenzaciju za ocajno sudjenje u kljucnom delu meca. Posto to ne sme da se dogodi jednom sudiji na vrhunskom nivou, kad je rekao sudbina odnosilo se na profesionalni debakl sudija. U tri utakmice ima previse situacija kada je Partizan ostecen, i to je cinjenica. Dule je to izneo na svoj nacin. Pored toga nam je i cestitao pobedu i priznao poraz, bez obzira na sve.

Georg

pre 9 godina

E zvezdasi vi mozete Partizan samo tako da pobedite trebaju vam i sudije sramote jedne, i sada dajete takva izjave protiv DV , pa al ste gledali utakmicu iii sudjene je bilo samo u korist zvezde ....

Ika

pre 9 godina

Eh pretio, ljudi, nemojte da preuveličavate i da pravite situcaijom zaoštreniojpm nego što zaista jeste. Srbija je podeljena na ove dve strane, ne dolivajte ulje.

ja

pre 9 godina

Inace se ne slazem sa Duletom Vujosevicem u mnogim stvarima,ali gledao sam mec i zaista je bilo dosta situacija 50-50 koje su dosudjivane u korist CZ,to je zaista tacno.Ovo za pretnju je sramota zaista,ne znam zasto spusta samog sebe,nekada najboljeg trenera Evrope i mrlja ugled Partizana.Ali realno Zvezda je danas bila bolja i apsolutno zasluzila pobedu.

Bari1991

pre 9 godina

Ovo vise nije ni za suspenziju,nego i za krivicnu prijavu.Ali ni pretnje mu ovog puta nece pomoci,nemaju sanse,bas smo mnogo kvalitetniji.Naravno,za njega i Pavlovica bi kazne trebalo da budu zestoke ovog puta.

grobar

pre 9 godina

Grobar sam ,ali se stidim ovakve izjave nase legende Vujosevica. Odigrali ljudi sjajno, sluzila ih i sreca.Pavlovic u jako losem ritmu, Milosavljevic pokidao , ali usamljen. Sudije su cak malo navukle i na nasu stranu u cetvrtoj, ali nije vredelo. Sutra je novi dan .

NastyB

pre 9 godina

Dule, zaboravio si da Tadić više nije predsednik, a Dačić premijer i da sve oko košarke više ne radi samo za Partizan. Probudi se, prošlo je vreme bahaćenja, potpune pomoći države i službi, a čim toga nema, za lošu igru je uvek neko drugi kriv.

savo radusinović najbolji pevač

pre 9 godina

sramno suđebje zvezdini igrači su napravili 10 nesportskih tejić danguba lazić blažić kalinić i cirbes svi su pravili krvničke faulove

Nolan

pre 9 godina

Odmah kazna, zabrana vođenja utakmice do kraja serije.
Skandal, čovek mrtav ozbiljan kaže igraju se svojim glavama. Šta si ti umislio da si, Kum? Robert De Niro iz "Dobri momci"?
Odmah kazna.

Mladen

pre 9 godina

Sramota za kosarku. Sto je najgore od svega covek uopste nije u pravu, da jeste, pa da kazes ok, zeznuli su Partizan, a toliko se sudu u korist partizana, da je to smesno.

grof

pre 9 godina

Konacno mu zabraniti bavljenje ikakvim sportom,podici tuzbu za pretnje a partizan izbaciti iz lige za primer svima koji daju ovako sebi nesto za pravo.Jos u toku noci odluka da se donese.Ocekujem i od KLS da postupi po istom principu.

athens

pre 9 godina

ove pretnje sudijama sve govore i objasnjavaju mnogo toga i za mnoge prethodne sezone. ovo je neoborivi dokaz i mislim da je za krivicni postupak protiv trenera Partizana. ovo je nedopustivo, a uz to i totalno neobjektivno komentarisanje sudjenja. sta? ako Partizan izgubi neko mora da plati glavom? sramota ako ovo prodje nekaznjeno i neispitano

Darkstar

pre 9 godina

Za one banalne 'spiskove', hapšenja i suđenja, a za direktne pretnje životima 'LIVE', ništa. Mi nismo banana država. I kora od banane je za našu jadnu zemlju pojam!

KONTRAK

pre 9 godina

Ovakvu tucu i provociranje od prvog minuta ne pamtim u svojih 50 god. Ovo veze nema sa sportom koji se zove kosarka. Pre neki dan za malo su mu izbili oko a veceras priklase Milutinova na pravdi boga...
Za ovakvu tucu Bobi im nije ni trebao pa covek u drugom poluvremenu nije ni ulazio.

Milan

pre 9 godina

Pa nista novo!Preti se sudijama kad se izgubi!Cak se govori o situacijama sto je bilo u proslom mecu!Pominje kao sto je Jaka udario Milutinova(ne odobravam to) ali kao za Pavlovica ima opravdanje???Macvan u prosloj tekmi gura Blazica u skok-u to nista??I zelim da ga sad oderu bas novcano zbog ovakve izjave!Danas sudije svirale za Partizan isto(da su hteli Milutinov ne bi zavrsio tekmu zbog onih duela sa Marjanovicom)I ono na kraju tekme Djenka oduzima cistu loptu oni sviraju faul???

Recimo

pre 9 godina

Bar 4-5 nesportskih nije dosudjeno, mucki prekidaju kontre panteri. Faul nad Akojonom posle pogodenje trojke, nista ne smiju da sviraju.

Srama bez!

pre 9 godina

Hoce li neko ovome coveku stati na put? Da li je moguce da on ovo prica, njegov igrac treba da dobije kaznu neigranja, on ga pravda i prica neke nebuloze! Treba da se iskoreni ovo kosarkasko zlo!

Milojko

pre 9 godina

Fala Bogu da neko objavi ovo na nacin na koji je rekao...bez uvijanja. Novinari se plase ovako nesto da objave. Da VUJOSEVIC JE PRETIO SUDIJAMA. Mislim jel treba oci da povadimo...manite me vise kosarke ako ce deca da mi gledaju ovo

jahorinac ,Pale

pre 9 godina

Sram te bilo , kakve nebuloze pričaš. Zbog tvojih komentara i izjava i treba da vam delegiraju sudije ,da godinama ne vidiš euroligu,dok se u klubu ne opamete i dovedu neko normalnog..

Mirko

pre 9 godina

Konacno mu zabraniti bavljenje ikakvim sportom,podici tuzbu za pretnje a partizan izbaciti iz lige za primer svima koji daju ovako sebi nesto za pravo.Jos u toku noci odluka da se donese.Ocekujem i od KLS da postupi po istom principu.
(grof, 18. april 2015 23:55)
---------------------
Ma nije moguce.

p.s.

Kad pricas o Partizanu moras da ustanes jer ova napacena zemlja nebi bila ni k od kosarkaske sile da nema KK Partizan.

veljko

pre 9 godina

dv je primer inkluzije u drustvu... kao da opstaje, samo da se ne bi reklo, kako se i takvima ne daje prostor. za drzavu koja pusta parove, ima vlast kakvu ima, dv je ocigledan izbor za sportskog radnika...

Влада

pre 9 godina

Све што је рекао је тачно. Не свирају се кораци Митровићу, него фаул над њим, фаул Мачвану над Цирбесом, Калинићу се свира сваки пети фаул, бар три офанзивна скока су била чист фаул у нападу, Лазић је константно на фаулу, држи руке горе а ногама улази у играча. Честитке на победи.

Slauter

pre 9 godina

Da li vi ljudi razumete sta je sudijska sudbina?
Sudija zivi od nacina na koji sudi, vremena su tava da FIBA ulece na mesto ULEBa, da se ukida evroliga, da se selektiraju sudije za novu regionalnu ligu i novu evroligu, gde ce se selektirati najbolje sudije.

Jeste li stvarno na nivou morskog praseta da mislite da im je fizicki pretio?!

Mirko

pre 9 godina

Da je ista normalno u ovoj drzavi ti bi davno bio van kosarke.
(aki, 18. april 2015 23:53)

-----------------------
U pravu si da je ovo normalna drzava FKCZ odavno bi trebala da bude u 4.ligi, a KKCZ tamo gde i jeste u zamrzivacu.

mmm

pre 9 godina

Uopste nije mislio tako, nemojte samo da izvlacite iz konteksta. Mislio je na to da ako lose sude da im opada rejting, tj. da nece biti delegirani za evropska takmicenja, tako da treba da sude sto je kvalitetnije moguce.

Razocaran partizanovac

pre 9 godina

Dule, pusti sudije,gledaj da ovu ekipu izmotivises za sutra I da ne dozvolis onakve defanzivne skokove u napadu pod nasim kosem.Puno ih je bilo veceras!Da sam mogao ja bi usao u teren u odradio to bolje nego ceo tim veceras.Stoga dozovi se pameti jer sutra ako izgubimo ostade mi bez evrolige jos jednu godinu.A partizan pripada tom takmicenju vise nego zvezda.

Porodican covek

pre 9 godina

Zvezdas sam, ali ovo nema smisla kako igramo. Pogledajte povrede Milutinova(ona ogromna razderotina na vratu, pre par dana udarac u lice, oci, juce nam se svela igra na to da Kalinic, Lazic i Blazic ulaze u igru kako bi izazivali i provocirali igrace Partizana. Zalosno.

Mi smo PARTIZAN,a ko ste vi ?

pre 9 godina

Dr.Dule! U pravu je,zna on šta priča,jer ima titula više neko c.z. i fmp zajedno u svojoj Istoriji!
PARTIZAN U FINALU(a ko bi drugi)

Batko

pre 9 godina

Ne zato je Dangubic lupao sekire u prvoj cetvrtini zato nije tenhicka posle pogotka Macvana zato nije kos i faul na Akojonu......
(sejnomor, 19. april 2015 00:03)

Take it easy amigo.. Sto se podatresaš u sitne sate..
Jer jutros malo lakse....ili još boli..?!

Georg

pre 9 godina

E zvezdasi vi mozete Partizan samo tako da pobedite trebaju vam i sudije sramote jedne, i sada dajete takva izjave protiv DV , pa al ste gledali utakmicu iii sudjene je bilo samo u korist zvezde ....

bogdan

pre 9 godina

Od kad su Vučić i Čović u prvoj postavi Zvezde od tad Partizanu ide naopako.
Ko ne vidi potrebu pravog rivaliteta između ova dva kluba - radi protiv košarke!

delije priboj

pre 9 godina

rekao je: igrate se i nasom i vasom sudbinom, u profesionalnom smislu, jer je bruka da sudija daje pogresnom igracu faul, u trenutku kada kalinic ima 4 faula. Sledeci napad kalina sipa trojku kao kap. Takodje je DV rekao da na kraju prave konpenzaciju za ocajno sudjenje u kljucnom delu meca. Posto to ne sme da se dogodi jednom sudiji na vrhunskom nivou, kad je rekao sudbina odnosilo se na profesionalni debakl sudija. U tri utakmice ima previse situacija kada je Partizan ostecen, i to je cinjenica. Dule je to izneo na svoj nacin. Pored toga nam je i cestitao pobedu i priznao poraz, bez obzira na sve.

ZOKI

pre 9 godina

Ne znam zasto partizan ne može da traži izuzece Belosevica sa naših utakmica. Iz iste smo države pa to nije problem. Treba svakom klubu dati pravo da zabrani 2-3 sudije ako je potrebno. Ostali neka sude. Pa neka Belosevic sudi ostalima. Ne treba dozvoliti zelje klubovima koji im se sudija dopada nego samo izuzeti njih par koji im smetaju. Kao na primer challenge u tenisu. Pa neka sudi Evroligu svako kolo tamo i ovako sudi drugačije i bolje

free man

pre 9 godina

Ako je neko pažljivo slušao konferenciju za štampu mogao je da čuje da je izjavio da je Zvezda zasluzeno dobila zbog bolje igre a van toga da je bilo sudjenja u korist gostujuce ekipe i posle nekih besmislenih kompenzacija kada je mec bio rešen.Potpisujem sve što je rekao.

RealDeal

pre 9 godina

Ako Partizan ne pobedi, onda je čista kradja. Ako Partizan pobedi, to je remek delo kluba. BFC, Hemofarm, FMP su tri primera otetih titula koje nemaju veze sa košarkaškim znanjem.

u mraku si? ukljuci um svoj!

pre 9 godina

boze koliko ispranih mozgova... daleko od toga da je partizan mogao dobiti ovu utakmicu, zvezda je bila mnogo jaca i bojim se da je veceras serija zavrsena ali biti toliko uskouman i u ovoj izjavi vidjeti prijetnju. nevjerovatno... opustite se, slavite pobjedu, svaka cast.

Sava

pre 9 godina

NI ZA KOGA NISU NAVIJALE ALI VEZE NAMAJU O SUDJENJU.
(Milan Kosanovic, 19. april 2015 11:58)

A ko ste Vi da ocenjujete suđenje, da niste možda ekspert ????

Rade

pre 9 godina

Samo da vam kazem da ne pratim kosarku uopste, ali mi je muka vise od ovog tipa i njegovih izjava i naslova o njemu, koje, hoces neces, moras da procitas kad otvoris sajt.

Milan Kosanovic

pre 9 godina

1. Najpre Luki nisu svirali korakre u 1/4. 2. Nisu svirali cist faul Macvana u 1/4. 3. Sviraju Dzenkinsu nepostojeci faul kad izbija luptu cini mi se Muricu u reketu. 4. Ne sviraju faul nad Akojonom za tri poena. 5. Sviraju nepostojeci faul Jovica nad Akojonom. 6. Ne sviraju faul na sutu za 3 poena Kalinica.. Eto tako sam ja npr video sudije. NI ZA KOGA NISU NAVIJALE ALI VEZE NAMAJU O SUDJENJU. - Sinoc je pobedio bolji tim i to je to.

vex

pre 9 godina

Ova serija je toliko fajterska da ne bi nijedan tim ostao sa 5 igraca na terenu kad bi sudile svirale svaki realan faul zato i puste ostriju igru. Dule sam rece nisu nam svirali faulove al je bilo kompenzacija u nebitnim momentima kad je reseno. Kakvi reseni momenti, pa u ovakvim utakmicama 15 razlike se stize u par minuta sto je i Zvezda prethodnu i Partizan o aj mec uradio

Rale

pre 9 godina

Partizan je veliki klub i moze angazovati bar 3 vrhunska trenera koji bi se bavili kosarkom a ne svim i svacim. I Zvezda nema kvalitetniji tim nego bolje ukomponovan. Milojevic je po meni najbolji trener u Srbiji trenutno a Dzikic bi od Partizana napravio standardni EL tim. Da ne govorim sta bi bilo kada bi se vratio Zeljko ili Sale.

mik

pre 9 godina

Ako ćemo iskreno,suđenje je večeras bilo najbolje od početka ove serije. E sada,nije sudija kriv što Pavlović ne može da se iskontroliše i nije sudija kriv što brat Kalina ne maši iz igre. I nije sudija kriv što Đenka cepa mrežicu. I nije sudija kriv što je Luka pokupio 7-8 lopti u napadu,više nego ceo tim Partizana. U drugom meču lopta se prosto lepila za ruke igračima Partizana i zbog toga su dominirali u skoku,a ove sezone ni u Evroligi nije bilo puno ekipa koje su dominirale u skoku protiv Zvezde,pa ne može ni Partizan. Osim ako im se lopta ne zalepi za ruke,kao što je to bio slučaj u sredu. Ali takve situacije se ne dešavaju svaki dan.

Olgerd Vladislav

pre 9 godina

Da li je moguće da Vujošević sudijama upućuje pretnje po život? Kaže:

"Igraju se sudbinama mnogih ljudi. A ne znaju da se istovremeno igraju svojim sudbinama. Ovi (pokazuje rukom navodnike) delioci pravde."

Da li će nadležni iz ABA-lige, a i šire, sa reaguju na ovo?

Reptile Pope

pre 9 godina

Za neodgovorne izjave trenera i ostalih predstavnika klubova o ligi (izjave o suđenju i slično), a koje nanose štetu sponzorima lige ili imageu lige: novčana kazna od 6.000 EUR.

Ponovljeni slučaj u ligi: novčana kazna se udvostručuje, a može se izreći i kazna zabrane igranja ili obnašanja dužnosti na utakmici od 1-6 utakmica.

http://www.abaliga.com/files/Propozicije_ABA_liga_14-15%282%29.pdf

Znači, 12 hiljada sada jer je već hronično i ćao na do 6 utakmica... a onda novi krug tog ponašanja i ~36 utakmica u nekom sledećem pravilniku (mogli bi to da nazovu Duletovo pravilo).

pera kojot super genije

pre 9 godina

Da rukovodioci imaju onu stvar,lupili bi ti zabranu vodjenja utakmice veceras i rebnuli bi te par soma evra po dzepu,ali nemaju,pa si slobodan i da pravis novi cirkus.

Supermen

pre 9 godina

Prvi put je sudjenje bilo kako treba u ovom serijalu ali to nije bitno. Bitno je da zbog ove pretnje ima da mu se zabrani ucesce na sledecim utakmicama.

Dalibor

pre 9 godina

Pa on to radi poslednjih 15 godina, ništa novo. Novo je samo da je jedan novinar imao hrabrosti da napiše ovakav naslov, svaka čast na tome!

Miki

pre 9 godina

I opet sudije...da li ce ovaj covek nekada dostojanstveno priznati poraz ili su mu uvek drugi krivi...ocekujem ostru kaznu zgog ovih pretnji sudijama!

Warrior

pre 9 godina

Ma ljudi, ne mogu da verujem da ovaj Vujosevic ima toliku slobodu, da sve zivo vredja, a da niko nista ne reaguje. Podseca me na vladara Severne Koreje, kojem je sve dozvoljeno i niko ne sme na senku da mu stane. Koliko znam on je ovde stranac na privremenom radu, a ponasa se kao da je vlasnik svega i predsednik drzave, svemocni. Do kada tako???!!!

slobinator

pre 9 godina

jedina opozicija u srbiji
dr. DULE VUJOSEVIC
(napred PARTIZAN, 19. april 2015 09:25)
e ako je on jedina opozicija onda smo na'bali

Marko

pre 9 godina

Вујошевић мора да буде суспендован као и Павловић због оног неспортског потеза.
Однос бацања је 28/27 тако да ми није јасно како је то било навлачење за Звезду ?

asdf

pre 9 godina

Pavlovic bi morao da dobije suspenziju zbog pesnice a Vujosevic zbog pretnji. U suprotnom, to ce biti znak da Partizan ima povlascen polozaj.

goran

pre 9 godina

Gledao sam konferenciju za stampu i ne mogu vjerovati sta je taj covijek sve izgovorio na racun sudjenja ?! Konstantno nametanje svog misljenja novinarima , a da pri tom novinari nisu reagirali i upitali ga o kojoj utakmici on to prica, vec su ga slusali kao da je upitanju sektaski skup!! Nisam iz srbije pa ne znam..da li se vasa stampa plasi njega???

vojnik

pre 9 godina

Debela novčana kazna i pokretanje prijave za pretnju! Jednom mora da mu se stane na put, inače, zbog njegovog "govora mržnje" neko će biti linčovan! Sramota za sport i srpsku košarku!

bugi

pre 9 godina

Da li je moguce da posle svega on preti? Mi smo gospoda u odnosu na njih. Koliko je tesko pobediti njih i njihov bezobrazluk. Pavlovic udari pesnicom i Radonja ne komentarise, Blazicev udarac se, s druge strane, opisuje u serijama.

Vasica

pre 9 godina

velika sramota! sve vreme sportske izjave i nadmetanje sa jedne strane i pretnje i provokacije sa druge.. nemojte ih na kraju stavljati u isti kos, kosarkasi Zvezde to nisu zasluzili.

Istina

pre 9 godina

Gledao sam noćas konferenciju za štampu i očekivao da konačno niko neće pomenuti sudije jer su sudile bez greške,doduše par nepostojećih faula su dodelile Kaliniću,Laziću ali ništa strašno.Kad,ono,Vujošević se nalupeta gluposti i optuži sudije na pravdi Boga.Čovek je zreo za hospitalizaciju.Zvezda ih je demolirala a Radonjić mu održao predavanje kako se vodi utakmica i taktički ga uništio.

Strašno

pre 9 godina

Ne mogu da verujem da okrivljuje sudije za poraz.Pa,upravo su oni napunili Zvezdu faulovima,od samog početka utakmice,nekim i izmišljenim ali bukvalno nijedna sporna odluka nije bila,koja je uticala na rezultat.Pominje nenamernu povredu Milutinova od strane Blažića a ćuti o namernom udaranju iritantnog i više nego kvarnog Pavlovića,bez lopte Lazića.I još kaže,imate oči i sve ste videli...pa normalno da smo videli,sve sporno je bilo u vašu korist ali ti izgleda nemaš oči.

Dace cika Laza bonu

pre 9 godina

Posle namernog udaranja pesnicom od strane Pavlovica sudija svira samo nameran faul,tacno da sudije nisu doneke odluku kako treba jer je trebala biti iskljucujuca uz zabranu igranja i u nedeljnoj utakmici.

Joao

pre 9 godina

Kad pobedi cuti, kad izgubi uvek se rasprica. Razumem da je ulog preveliki, ali tako je bilo i proslih godina. Zvezda ima ove godine jaci tim i to i pokazuje, za sada. Sve drugo su prazne price.

Intexata

pre 9 godina

Daj više, kaži jednom, pobedili su bili su bolji danas, videćemo sutra. Svaka čast na pobedi, ništa ne boli. Vi ste bili bolji drugu utakmicu, Zvezda danas i to je to. Pozdrav svim pravim ljubiteljima sporta, neka pobedi bolji

auggie31

pre 9 godina

Uz svo razumevanje za pritisak, skidanje istog sa igrača stavljanjem sebe u 1 plan... Postoji granica elementarne pristojnosti ( pogotovo u sportu )
Cilj možda opravdava sredsva, ali prosto je bljutav utisak. Uzgred malo, malo na konferencijama D.V pomine gospodsko ponašanje, čast, moral, čojstvo... Kontradiktorno li je :)

Стара прича

pre 9 godina

Сутра очекујте највећи циркус овог тренера. Хоће ли ико икад то зауставити??? Постало је превише опасно!!!

dragan

pre 9 godina

Zasluzio je suspenziju, ali skoro sam siguran da mu je to i bio cilj! Ne cudi me izjava, navikli smo da pokusava da dobija bitke van sportskog terena i da vrsi pritisak, ali preterao je sve granice, ovome stvarno vise treba stati na put! Inace, mislim da je Zvezda do sada vise ostecena sudjenjem nego Partizan!

ax

pre 9 godina

Po svim pravilima Pavlović je trebao da bude izbačen do kraja utakmice, a ne da prođe sa tehničkom, koju je uzgred trebao da dobije još ranije.
Milosavljeviću kapa dole za igru, ali čine je on to zaslužio da bude toliko zaštićen, a čime to najbolji igrač evro lige nije zaslužio.
Lako je biti velik u pobedi, treba biti veli i u porazu, To bi Vujošević mogao da nauči i od svojih košarkaša koji su pošteno čestitali boljem timu na pobedi.

Zabjelo

pre 9 godina

Budi musko pa priznaj da su bili bolji i pobijedili te . Okrece se kolo srece Vujosevicu , dok ste imali neogranicen budzet i cijeli mehanizam iza Vas niko ti nije smetao. Poravnala se situacija i ti odmah po sudijama i delegatima.Da li si razmislio da promenis profesiju

Neko

pre 9 godina

Dule,nisu sudije krive,vec nasa kriminalna odbrana i nestvarno dobar sut Dzenkinsa(samo protiv nas) i Kalinica(isto samo protiv nas).Mora bolja odbrana i bice bolje.

*

pre 9 godina

Očekujem ekspresnu reakciju čelnika ABA lige i suspenziju za ovog (Wilfred, 18. april 2015 23:58)

Neeee, pa on je najslabija karika kod njih, izgubi se pogotovo kad nisu u vodjstvu. Gasic je za.njega doktor.

miki

pre 9 godina

Navijam za i volim Partizan od malih nogu,ali ovo je jos jedna velika sramota i bruka Vujosevica,koja je za svaku osudu.Pa dali su nam sudije i delegat krivi za sinoc da ne mozemo da zagradimo reket i skocimo,i sto se celu utakmicu mucimo da damo kos i igramo jalovo u napadu.

kkk

pre 9 godina

Partizan je bio institucija u kosarci i dalje medjutim dzaba svi uspesi i to kad postoji covek kao DV koji svojim ponasanjem i komentarima unizava partizan i sve sto su postigli. Jedini trener koji davi igrace, jedini kome su uvek sudije krive, jedini trener koji nikad nije rekao da je on kriv za neki poraz nego uvek drugi i zbog ovakvih stvari je partizan ismevan.

Djokara

pre 9 godina

Ahahahahahahaha ahahahahahahaha ahahahahahahaha ahahahahahahaha ahahahahahahaha hahaha Ahahaha hahaha Ahhhaha Ahhhaha hahaha Ahhhaha Ahhhaha hahaha Ahhhaha Ahhhaha hahaha Ahhhaha Ahhhaha hahaha Ahhhaha Ahhhaha hahaha Ahhhaha Ahhhaha hahaha Ahhhaha Ahhhaha hahaha Ahhhaha Ahhhaha hahaha Ahhhaha Ahhhaha hahaha

coa

pre 9 godina

u cetvrtak sve je okej, cestita, a sta sad prica? to je strasno, veliki trener, veliki klub sa ogromnom reputacijom u evropi i jednim od najboljih navijaca al ovakvo njegovo ponasanje vam ne sluzi na cast. prica o udarcu, a ne komentarise pavlovicev udarac bez ikakve igre sa namerom. takodje dobar igrac al mali covek. iskreno zao mi je sto obe ekipe ne idu u euroligu jer volim pre svega Srbiju onda naravno i Zvezdu ali to nikako nije razlog da se mrzi protivnik. ovaj covek to podstice! inace kum mu sudi i on se zali na delegiranje
... strasno.

ćutim I radim

pre 9 godina

kad blažić udari to je strašno, a pavlović, pa za njega ima opravdanja, on nije hteo da povredi, samo ga je malo posaskoljio

****

pre 9 godina

abahhahaha ali cekajte, zar nije u Pioniru bilo 10000 grobara, zar nece Jaki, Kalini i ostalim da spasnu gace od straha? Nista mi nije jasno... :D

dax

pre 9 godina

Jel ima utakmica koju je izgubio a da nisu krive sudije???Zvezda ih pocepala u skoku kraj price...A Pavlovic je trebao iskljucujucu da dobije za onu sramotu...

mick

pre 9 godina

Sudjenje?! Hmmmm. Moja komsimica cistacica mi sad kaze da je jutros otisla u Pionir da cisti halu i zatekla Milosavljevica kako jos uvek izvodi slobodna bacanja :)

mare zemun

pre 9 godina

Brate svaka ti čast ako si stvsrno grobar , sinoć se iz druge galaksije videlo da je Zvezda razmontirala Partizan i da nisu sudije navlačile za njih bilo bi lagano 25+ za Zvezdu . Danas pamet u glavu ne nasedati na provokacije očekujem svašta večeras , zapeti jos jače valjda nam neće izbaciti pola ekipe licnama u prvom poluvremenu...

5AP

pre 9 godina

Nije isti sport u pitanju ali su u pitanju izjave poraženih, Nadala i Vujoševića pa zaključite sami. Da li je neko iskomentarisao igru Kalinića!?

ja ovako

pre 9 godina

sudije jesu bile lose, ali obostrano, ja kao neutralac mogu da kazem da su bile daleko najlosiji akteri meca, a Dule se potrudio da opet bude najnepristojniji jer mu se konstantno s usana mogu procitati sve moguce psovke koje postoje u nasem jeziku!
No to je njegovo pravo i te psovke i ovi komentari, on se boriu za svoj tim, a posto ga niko ne sprecava niti sudije niko kaznjava za ovako lose sudjenje na cijelom mecu prema obema stranama! onda udri pa ko prezivi prezivi!