Četvrtak, 16.04.2015.

12:55

Pavlović: Vređanje? Nema veze

Krilo Partizana NIS Aleksandar Pavlović kaže da uvrede navijača večitog rivala ne utiču previše na njega, već da imaju pozitivan uticaj na njegovu igru.

Izvor:

Pavloviæ: Vreðanje? Nema veze IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

93 Komentari

Sortiraj po:

pera

pre 9 godina

Do juce ste i vi panteri cenili Sasu i pisali hvalospeve o njemu.Sta se to promenilo da ste najednom poceli da ga vredjate? Nije vas nikada prozvao ili losu rec rekao.Kada je on to bio mali u porazu kao sto neko napisao?Sta vam je lose rekao?Ili je problem sto mnogo voli Partizan i to ne krije...I ne izvrcite istinu,vi ste ti koji ste bez razloga poceli da ga vredjate jos na prvoj utakmici i nastavili na drugoj,pa je on tek onda reagovao,a ne obrnuto.

ZeKa

pre 9 godina

Ja sam grobar, i juce sam bio najsrecniji na svetu sto se tice nase pobede. Mislim da je sve bilo korektno, od sudjenja, pa do igre, pobedio je bolji.
A sto se tice navijaca, ovo je Balkan, naravno da je normalno da ce nekog da vredjaju. Pa nije prosao derbi bez toga i sa jedne i sa druge strane. Neke igrace su prozivali i grobari i delije, pa samo uzmimo Tomasevica za primer.
A Pavlovic je zreo igrac, ako ce na njega da utice vredjanje sa tribina ljudi koje nikada nije upoznao, niti ce, onda nije zasluzio da u 31. godini bude profesionalac. Sa 18 mogu i da razumem da utice, ali sa 30 i nekom, to bi stvarno bilo besmisleno.

Komša

pre 9 godina

@duledudule
Što ne vredjaju Gagija Milosavljevica?
Šta je Milosavljević doživeo u Železniku,na onoj utakmici kada ste drmali koševe?
Ne volim da vredjam igrače ali nemam ništa protiv vredjanja sa tribina ako se ne spominju deca (to je bolesno).
Uvredljive pesmice i prozivke su deo folklora i bez obzira što su ponekad neukusne treba ih tako shvatiti.
Ono što treba kažnjavati - ubacivanje na teren bilo čega,fizičko ugrožavanje aktera susreta ili upad na teren.
Imaš baš primer Milosavljevića u Podgorici - onaj lik koji je nasrnuo na njega kraj utakmice je morao da dočeka u pritvoru.

Covke.Pare sa kosova.Pretnje.Zatvor

pre 9 godina

I ovde vidim negativne komentare navijaca suparnika!! Pa cemu ta mrznja na mestu gde ne treba da bude?? Korektna izjava Pavlovica...Pokazite da niste sitne duse

Ipak FMP

pre 9 godina

Sa pet musketara.
Sa cetiri prsta.
Tri na pet.
Sa dve tehnicke.
Sa jedmim okom.
Mozemo kako hocete jer mi smo odabrana vrsta.
Napred Partisans.

kad partizani pricaju o sramoti. . .

pre 9 godina

@ninja Nije ti adekvatno poređenje Pavlovića sa Gurovićevim slučajem,jer Saša nikad ništa loše nije izjavio za suprotni tabor,nikakav povod im nije dao za ono sinoć,za razliku od Gurovića koji je po prelasku u Zvezdu prvi krenuo da proziva Partizan i Grobare pa je onda usledila i reakcija navijača,adekvatnije bi bilo poređenje Gurovićeve situacije sa Stojkovićevom stim što je on bio taj koga su prvo krenuli da vređaju po prelasku u Partizan.
(Voja, 16. april 2015 13:49)

A sta vam je Guroviceva cerka kriva? Vi ste simbol licemerja. . .

Antiteza

pre 9 godina

Zvezdas sam, ali poostujem KK Partizan i zucno navijao sam za njega na medjunarodnoj sceni, u stvari, ne navijam za njega samo protiv Zvezde. Ali molim vas, nemojte mi ovog podmuklog coveka dizati na isti stepenik sa Djordjevicem. Ovaj licemer ne propusta priliku da nekoga mucki udari, ustine, opsuje i zato mu i ne pada tesko koliko god ga vredjali jer je to za njega normalno. A nije normalno, i meni se kao Zvezdasu to ne dopada. I Macvan - komentarise Blazica, a onda ga gurne dvema rukama dok je ovaj u vazduhu (ko se bavio bilo kojim sportom zna koliko je to opasno). A Blazic je klasican napaljenko i sve glupo sto radi, radi u toj vatri iz koje se cesto izrode gluposti kao sinocni zavrsni prodor. Milutinov i Milosavljevic su vam, slepi moji Grobari, likovi za respekt. Oni igraju srcem i igraju posteno i nauceno. Mali Vanja je izuzetan talenat, Andric dobar suter. Ali Pavlovic... Oseca se u njegovoj igri prizvuk klase. Ali u tragovima. Dobio je pregrst faulova na suvo glumatanje u trenucima kad je pravio korake, duple... I ljigav je. Ekstremno ljigav. Zato molim vas, pu dalje od kuce pravog Saleta. Legende su legende. Brkic, Kecman, Djordjevic, recimo i Bogdanovic... Ne Pavlovic.

Daniel91

pre 9 godina

Pa da ,nista nema veze dok se pobjedjuje !!! Logicno. Da ste dobili u PG sve ono nebi ni imalo veze . Opet Logicno ,zar ne??
(Dankan, 16. april 2015 16:03)

Tebi je sve nesto logicno, podsecas me na Combeta iz serije "Lud, zbunjen, normalan" .. a svi znamo koliki ja IQ istoga. Molim te suzdrzi se nebitnih komentara. Jos nekako i da shvatim sto ste njega vredjali, ali onu malu cerkicu.. vi ste jednostavno neverovatni, sramota Srbije.

Istina!

pre 9 godina

A sto pokazujes srednji prst, nema veze?
(Mare, 16. april 2015 13:43) Da meni psuju dete od 5 godina,ja bi ti srce rukama iscupao! Srednji prst? Ma za vas je motka,i to ona kuvana!

Box

pre 9 godina

psujete mu cerkicu koja nema ni 5 godina, sramota je.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Alpina, 16. april 2015 13:04)

700 pozitivnih ocena na laz, eto koliko je lako manipulisati narodom...

pn

pre 9 godina

ninja-Složićeš se samnom da nije isto kad vređaju tebe i kada ti vređaju porodicu. Ako se ne varam par pojedinaca sa tribina je pričalo svakakve gluposti na račun Milanove dece.

Toni

pre 9 godina

Saša Pavlović, Saša Djordjević i Saša Ilić su Grobarsko Sveto Trojstvo.
(Voja, 16. april 2015 13:08)

Hmmm...А Саша Даниловић?

Kosjan

pre 9 godina

Cemu prica o vredjanju odjednom kada to traje vec 20 godina sa obe strane, ili su igraci partizana svete krave a zvezdine moze da vredja ko hoce?!

Iskreno

pre 9 godina

psujete mu cerkicu koja nema ni 5 godina, sramota je. (Alpina, 16. april 2015 13:04)

Nije mu vredjana cerka to je pogresna informacija, jer niko ne zna ni kako mu je vredjana cerka, tako da je to laz...

duledudule

pre 9 godina

e ovako.mislim da to vredjanje prelazi granice sportskog.ali zasto npr navijaci ne prozivaju Gagija Milosavljevica?zato sto je decko normalan i na mestu.nisam bio na utakmici,drugar mi prica,bio je u parteru.Pavlovic je bukvalno provocirao publiku,okretao se i terao ih u pm,na pocetku.pa onda ceskanje po glavi a ustvari pokazivanje srednjeg prsta.i na kraju kad je bacio loptu,opet je krenuo da psuje po parteru.daj bre decko budi velicina a ne prostak.kako da ga ne vredjaju

role

pre 9 godina

Joj, fakat je iritantno citati ove zalopoljke oko uvreda.To je jednostavno kolorit derbija.Nije da podrzavam ali se vala nesto i ne potresam posebno nizi moralisem oko toga.Sve dok se ne diraju mrtvi, dok se ne ismijavaju zlocini i tragedije, to je nesto sto nije vrijedno pomena.Sve te pjesmice kojim se vrijedjaju Dule, Covic, Macvan,Pavlovic, nekad ranije Gurovic, se pjevaju u emociji i vatri derbija i ne treba nesto posebno tome pridavati znacaj.Recimo, ovo je neuporedivo sa onom pjesmicom kada navijaci Citia ismijavaju tragediju u kojoj su izginuli fudbaleri Uniteda.Za tu pjesmicu nikakav derbi i emocija vezana za njega nije opravdanje i za svaku je osudu.

ninja

pre 9 godina

I ovdje se vidi ta razlika. Usporediti njegovu reakciju i reakciju Gurovica na praktično istu stvar. Navijači si takvi. Ne opravdavam ih i ne kažem da treba tako da se ponašaju, ali tako je to kod nas. Slični su i jedni i drugi, samo je reakcija ovih asova drugačija.

Zvezda

pre 9 godina

Navijanje je za svaku osudu, poceli smo da licimo na igokejce sa uvredama. Zvezdasi vratimo dostojanstvo na tribine bez obzira na rezultate i uvrede iz manjeg kluba. Oni nisu bitni.

Dexim

pre 9 godina

psujete mu cerkicu koja nema ni 5 godina, sramota je. (Alpina, 16. april 2015 13:04)

Komentar sa najvise preporuka a svako ko je bio u pioniru zna da mu nije vrecana ćerkica, dosta sa izmisljotinjama.

Acronis

pre 9 godina

Ko je psovao dete, zenu i oca Milanu Gurovicu?
Sram Vas bilo licemeri jedni!
Pavlovic je provocirao u par navrata publiku, kada se posle postignutih poena, okretao ka publici i psovao prema tribinama...

Sok od zove orla

pre 9 godina

Ja se prosto cudim kako ovaj igrac ne igra u NBA
posto nisam ljubitelj ova dva kluba ne pratim nasu kosarku puno,ali ovaj me je sinoc odusevio,tacno se vidi kolko je ispred svih...

1003

pre 9 godina

i Delije i Grobari su isti,oni vise mrze jedne druge,nego sto vole svoje klubove.
malo bolesno,mozda se oni i dice time,misle da su posebni,ja tu ne vidim nista posebno,onog Stojkovica zvizde svaku utakmicu,kazu otiso da igra za Partizan,a decku su ladno unistili karijeru (Navijaci Menadzeri),pa naravno da ce covek da ode da igra,zasto ga zvezda nije dovela?
zasto se Piksi ne vrati ?
Itd.
grobari nista nisu bolji i oni saradjuju sa albancima,mada su delije ipak malo naprednije sto se mrznje tice.
Boleeeeeeeees

Rexxar

pre 9 godina

I ovdje se vidi ta razlika. Usporediti njegovu reakciju i reakciju Gurovica na praktično istu stvar. Navijači si takvi. Ne opravdavam ih i ne kažem da treba tako da se ponašaju, ali tako je to kod nas. Slični su i jedni i drugi, samo je reakcija ovih asova drugačija. (ninja, 16. april 2015 13:15)

Kao prvo nije isto Gurovicu su vredjali decu i pretili mu, zvrljali mu ulaz u zgradu, a taj Pavlovic je juce pokazivao srednji prst publici.Kao i macvan toliko o reakciji...

Goran

pre 9 godina

Takvi su navijaci ... i Zvezdini i Partizanovi. Sutra kada bi Pavlovic potpisao za Zvezdu, bio bi njihov najomiljeniji, a nas najomrazeniji lik. Jasno je njemu da to nije nista licno :)

Hari

pre 9 godina

Pazi ovo, "nema veze" hahahah pa Izvinite igraci partizana sta ste ocekivali da vam skandiraju imena i aplaudiraju, hoce sledeci mec navijaci vaseg kluba da miluju igrace Zvezde ili ce ih pljuvati isto??? Ne zna se da li ste jadni ili smesni, ja bih rekao i jedno i drugo.

Ris

pre 9 godina

Smeker na terenu i van njega. Cak je i ono cimanje za nogu Lazica odradio smekerski. Sudija to nije mogao da vidi jer nije video desnu ruku Pavlovica a i odmah ga je pustio. Nije fer potez ali Maradonu i danas zovu "bozja ruka" i svi osim engleza misle da je to bio lucidan potez. Ti sitni bezobrazluci su deo takmicarskog mentaliteta i cesto proizvod visoke koncentracije igraca koji je svestan svakog trenutka na utakmici. Povredjivanje protivnika je vec nesto sasvim suprotno. Nekontrolisana agresija kojoj nije mesto na terenu.

Dosta spina

pre 9 godina

o se zove FRUSTRACIJA nemaš svoj klub pa moraš za tuđ da navijaš a pritom nemaš ni pesme i šta onda moraju da se vređaju igrači KK INSTITUCIJE! (Tegeltista, 16. april 2015 13:0)

Vi nemate frustracije, vi ste institucija vi imate pesme, zasto onda vredjate porodicu Covic, igrace zvezde, teodosica gurovica itd pa i tog vaseg idola Macvana ste vredjali dok je igrao u Hemofarmu , na isti nacin, licemerni ste jako!

Stjepana Supanca 15a, vaša je adresa!

pre 9 godina

Takvi su navijaci ... i Zvezdini i Partizanovi. Sutra kada bi Pavlovic potpisao za Zvezdu, bio bi njihov najom iljeniji, a nas najomrazeniji lik. Jasno je njemu da to nije nista licno :)
(Goran, 16. april 2015 13:02)

Ništa lično, ali 100% sam siguran da Saša Pavlović nikada ne bi potpisao za taj klub što spominješ, a ako bi potpisao za bilo koji drugi, Saša Pavlović nikada od grobara ne bi čuo zvižduk na svoj račun.
Ne prozivam, samo pojašnjavam razliku između nas i vas. To je prosto tako i ne vredi objašnjavati; mi legendi imamo na pretek i znamo da ih poštujemo.
Saša nije predugo u Partizanu, ali zbog trenutka u kome je pristao da za siću troši svoje pred-penzionersko-igračke dane zaslužuje epitet istinske legende Partizana.

Trance

pre 9 godina

I ovdje se vidi ta razlika. Usporediti njegovu reakciju i reakciju Gurovica na praktično istu stvar. Navijači si takvi. Ne opravdavam ih i ne kažem da treba tako da se ponašaju, ali tako je to kod nas. Slični su i jedni i drugi, samo je reakcija ovih asova drugačija. (ninja, 16. april 2015 13:15)

Pavlovicev srednji prst jel o toj reakciji pricas, pa gurovica i dan danas vredjaju..

NikolaSrb

pre 9 godina

To se zove FRUSTRACIJA nemaš svoj klub pa moraš za tuđ da navijaš a pritom nemaš ni pesme i šta onda moraju da se vređaju igrači KK INSTITUCIJE! (Tegeltista, 16. april 2015 13:02)

Ti si na intelektualnom nivou kao i tvoj idol

Voja

pre 9 godina

@ninja Nije ti adekvatno poređenje Pavlovića sa Gurovićevim slučajem,jer Saša nikad ništa loše nije izjavio za suprotni tabor,nikakav povod im nije dao za ono sinoć,za razliku od Gurovića koji je po prelasku u Zvezdu prvi krenuo da proziva Partizan i Grobare pa je onda usledila i reakcija navijača,adekvatnije bi bilo poređenje Gurovićeve situacije sa Stojkovićevom stim što je on bio taj koga su prvo krenuli da vređaju po prelasku u Partizan.

nex

pre 9 godina

U subotu i nedelju će Zvezda biti dočekana aplauzima, a neće biti ni vredjanja. Jači smo ipak. Gore od ovog sinoć nije moglo. Napred Zvezda!
(Parter B, 16. april 2015 13:04)

Moze i te kako. Svake godine se uveris u to. Sacekaj subotu, pa ce ti se javiti flesbek.

Parter B

pre 9 godina

U subotu i nedelju će Zvezda biti dočekana aplauzima, a neće biti ni vredjanja. Jači smo ipak. Gore od ovog sinoć nije moglo. Napred Zvezda!

Tegeltista

pre 9 godina

To se zove FRUSTRACIJA nemaš svoj klub pa moraš za tuđ da navijaš a pritom nemaš ni pesme i šta onda moraju da se vređaju igrači KK INSTITUCIJE!

Partizan=jedini prvak Srbije

pre 9 godina

@ parter b Videces ti navijanje u pioniru.MI SVOJ KLUB VOLIMO BEZ OBZIRA NA TAKMICENJE A TO JE RAZLIKA IZMEDJU NAS I VAS.VI NISTE BOJKOTOVALI OVU LIGU A DOKAZ JE F-4 U LJUBLJANI.KADA STE VIDELI DA BBB BOJKOTUJU ONDA STE POCELI I VI BOJKOT.Subota i nedelja.To CE BITI VETAR U LEDJA DOMACINU I VAS KRAJ.

Covek u prolazu

pre 9 godina

Treba biti covek i pored silnih psvoki i uvreda od strane nevaspitanog drustva koji je sve veci i veci u danasnjem vremenu. A Sasa Pavlovic jeste ljudina u svakom smislu te reci kada je iskulirao nevaspitanu bagru koja je svo vreme odnosno celu utakmicu vredjali i pominjali porodicu. Za to treba imati jake zivce pa ne pasti u vatru. Bravo Sasa !!!

Milan

pre 9 godina

Da se ne lazemo ovo je ipak sport-vredjajte ga na sve nacine, psujte, radite sta hocete kako bi mu poremetili koncentraciju, ali da udarate na dete? Debili maloumni...

LUNE

pre 9 godina

Sale burazeru samo opušteno,na jedno uvo uđe,na drugo izađe a rukica naša grobarska još preciznija.Ljubi te tvoj brat nedajte im titulu,a pehar neka ukradu navikli su već na to.SRCE NA TEREN I NAS

Felaini

pre 9 godina

Juce navijaci Zvezde sa utakmice pisu kako im Pavlovic pokazuje srednji prst i kazu kako je 'sisao sa brda' a oni, gospoda, psuju mu cerkicu. Cekaj...

grcko rimski

pre 9 godina

"Mnogo teža utakmica nego prva, bili smo spremni za njihovu čvrstu igru, odgovorili istom merom" kaze Pavlovic.

Istom merom? Prebili ste ih, ono je i za rukomet grubo. Ali ako vam "objektivne" sudije to dozvoljavaju onda je to verovatno OK. Kada bi vam u EL dozvolili sve te zahvate, ladno bi igrali F4.

vi i kultura

pre 9 godina

psujete mu cerkicu koja nema ni 5 godina, sramota je. (Alpina, 16. april 2015 13:04)

Lazes.
Cak i da je tacno, za onog vaseg nazovi trenera svi su veverice sto se tice psovanja.

Realno

pre 9 godina

Pa videcete kako ce se vredjati zvezdini igraci u subotu, smesna je ovo prica jer nije od juce. Grobari su poslednji koji bi smeli da o vredjanju drze lekcije..

Sasa

pre 9 godina

Saša je među 5 najboljih igrača u Evropi, tu dileme nema, mator sam za prepucavanja, pozzz za staru gardu grobara po Beogradu i svetu, delija 77...

Nikola Nis

pre 9 godina

Sale svaka cast na igri,srcu,znanju. Zamolio bih te samo ako citas ovo a imas vremena do Subote, odi sa novim nam plejom iz USA na kafu, objasni par stvari o evropskom sistemu udvajanja na viskom postu i decko ce ih ugaziti zajedno sa vama. Cisto da ne bude sikiriki u naredne dve utakmice. Za ostalo tu smo mi!

Tegeltista

pre 9 godina

To se zove FRUSTRACIJA nemaš svoj klub pa moraš za tuđ da navijaš a pritom nemaš ni pesme i šta onda moraju da se vređaju igrači KK INSTITUCIJE!

ninja

pre 9 godina

I ovdje se vidi ta razlika. Usporediti njegovu reakciju i reakciju Gurovica na praktično istu stvar. Navijači si takvi. Ne opravdavam ih i ne kažem da treba tako da se ponašaju, ali tako je to kod nas. Slični su i jedni i drugi, samo je reakcija ovih asova drugačija.

Goran

pre 9 godina

Takvi su navijaci ... i Zvezdini i Partizanovi. Sutra kada bi Pavlovic potpisao za Zvezdu, bio bi njihov najomiljeniji, a nas najomrazeniji lik. Jasno je njemu da to nije nista licno :)

Toni

pre 9 godina

Saša Pavlović, Saša Djordjević i Saša Ilić su Grobarsko Sveto Trojstvo.
(Voja, 16. april 2015 13:08)

Hmmm...А Саша Даниловић?

Stjepana Supanca 15a, vaša je adresa!

pre 9 godina

Takvi su navijaci ... i Zvezdini i Partizanovi. Sutra kada bi Pavlovic potpisao za Zvezdu, bio bi njihov najom iljeniji, a nas najomrazeniji lik. Jasno je njemu da to nije nista licno :)
(Goran, 16. april 2015 13:02)

Ništa lično, ali 100% sam siguran da Saša Pavlović nikada ne bi potpisao za taj klub što spominješ, a ako bi potpisao za bilo koji drugi, Saša Pavlović nikada od grobara ne bi čuo zvižduk na svoj račun.
Ne prozivam, samo pojašnjavam razliku između nas i vas. To je prosto tako i ne vredi objašnjavati; mi legendi imamo na pretek i znamo da ih poštujemo.
Saša nije predugo u Partizanu, ali zbog trenutka u kome je pristao da za siću troši svoje pred-penzionersko-igračke dane zaslužuje epitet istinske legende Partizana.

Ipak FMP

pre 9 godina

Sa pet musketara.
Sa cetiri prsta.
Tri na pet.
Sa dve tehnicke.
Sa jedmim okom.
Mozemo kako hocete jer mi smo odabrana vrsta.
Napred Partisans.

Sasa

pre 9 godina

Saša je među 5 najboljih igrača u Evropi, tu dileme nema, mator sam za prepucavanja, pozzz za staru gardu grobara po Beogradu i svetu, delija 77...

Felaini

pre 9 godina

Juce navijaci Zvezde sa utakmice pisu kako im Pavlovic pokazuje srednji prst i kazu kako je 'sisao sa brda' a oni, gospoda, psuju mu cerkicu. Cekaj...

Milan

pre 9 godina

Da se ne lazemo ovo je ipak sport-vredjajte ga na sve nacine, psujte, radite sta hocete kako bi mu poremetili koncentraciju, ali da udarate na dete? Debili maloumni...

Sok od zove orla

pre 9 godina

Ja se prosto cudim kako ovaj igrac ne igra u NBA
posto nisam ljubitelj ova dva kluba ne pratim nasu kosarku puno,ali ovaj me je sinoc odusevio,tacno se vidi kolko je ispred svih...

Komša

pre 9 godina

@duledudule
Što ne vredjaju Gagija Milosavljevica?
Šta je Milosavljević doživeo u Železniku,na onoj utakmici kada ste drmali koševe?
Ne volim da vredjam igrače ali nemam ništa protiv vredjanja sa tribina ako se ne spominju deca (to je bolesno).
Uvredljive pesmice i prozivke su deo folklora i bez obzira što su ponekad neukusne treba ih tako shvatiti.
Ono što treba kažnjavati - ubacivanje na teren bilo čega,fizičko ugrožavanje aktera susreta ili upad na teren.
Imaš baš primer Milosavljevića u Podgorici - onaj lik koji je nasrnuo na njega kraj utakmice je morao da dočeka u pritvoru.

Parter B

pre 9 godina

U subotu i nedelju će Zvezda biti dočekana aplauzima, a neće biti ni vredjanja. Jači smo ipak. Gore od ovog sinoć nije moglo. Napred Zvezda!

Istina!

pre 9 godina

A sto pokazujes srednji prst, nema veze?
(Mare, 16. april 2015 13:43) Da meni psuju dete od 5 godina,ja bi ti srce rukama iscupao! Srednji prst? Ma za vas je motka,i to ona kuvana!

ZeKa

pre 9 godina

Ja sam grobar, i juce sam bio najsrecniji na svetu sto se tice nase pobede. Mislim da je sve bilo korektno, od sudjenja, pa do igre, pobedio je bolji.
A sto se tice navijaca, ovo je Balkan, naravno da je normalno da ce nekog da vredjaju. Pa nije prosao derbi bez toga i sa jedne i sa druge strane. Neke igrace su prozivali i grobari i delije, pa samo uzmimo Tomasevica za primer.
A Pavlovic je zreo igrac, ako ce na njega da utice vredjanje sa tribina ljudi koje nikada nije upoznao, niti ce, onda nije zasluzio da u 31. godini bude profesionalac. Sa 18 mogu i da razumem da utice, ali sa 30 i nekom, to bi stvarno bilo besmisleno.

Ris

pre 9 godina

Smeker na terenu i van njega. Cak je i ono cimanje za nogu Lazica odradio smekerski. Sudija to nije mogao da vidi jer nije video desnu ruku Pavlovica a i odmah ga je pustio. Nije fer potez ali Maradonu i danas zovu "bozja ruka" i svi osim engleza misle da je to bio lucidan potez. Ti sitni bezobrazluci su deo takmicarskog mentaliteta i cesto proizvod visoke koncentracije igraca koji je svestan svakog trenutka na utakmici. Povredjivanje protivnika je vec nesto sasvim suprotno. Nekontrolisana agresija kojoj nije mesto na terenu.

Voja

pre 9 godina

@ninja Nije ti adekvatno poređenje Pavlovića sa Gurovićevim slučajem,jer Saša nikad ništa loše nije izjavio za suprotni tabor,nikakav povod im nije dao za ono sinoć,za razliku od Gurovića koji je po prelasku u Zvezdu prvi krenuo da proziva Partizan i Grobare pa je onda usledila i reakcija navijača,adekvatnije bi bilo poređenje Gurovićeve situacije sa Stojkovićevom stim što je on bio taj koga su prvo krenuli da vređaju po prelasku u Partizan.

Partizan=jedini prvak Srbije

pre 9 godina

@ parter b Videces ti navijanje u pioniru.MI SVOJ KLUB VOLIMO BEZ OBZIRA NA TAKMICENJE A TO JE RAZLIKA IZMEDJU NAS I VAS.VI NISTE BOJKOTOVALI OVU LIGU A DOKAZ JE F-4 U LJUBLJANI.KADA STE VIDELI DA BBB BOJKOTUJU ONDA STE POCELI I VI BOJKOT.Subota i nedelja.To CE BITI VETAR U LEDJA DOMACINU I VAS KRAJ.

Covke.Pare sa kosova.Pretnje.Zatvor

pre 9 godina

I ovde vidim negativne komentare navijaca suparnika!! Pa cemu ta mrznja na mestu gde ne treba da bude?? Korektna izjava Pavlovica...Pokazite da niste sitne duse

Daniel91

pre 9 godina

Pa da ,nista nema veze dok se pobjedjuje !!! Logicno. Da ste dobili u PG sve ono nebi ni imalo veze . Opet Logicno ,zar ne??
(Dankan, 16. april 2015 16:03)

Tebi je sve nesto logicno, podsecas me na Combeta iz serije "Lud, zbunjen, normalan" .. a svi znamo koliki ja IQ istoga. Molim te suzdrzi se nebitnih komentara. Jos nekako i da shvatim sto ste njega vredjali, ali onu malu cerkicu.. vi ste jednostavno neverovatni, sramota Srbije.

LUNE

pre 9 godina

Sale burazeru samo opušteno,na jedno uvo uđe,na drugo izađe a rukica naša grobarska još preciznija.Ljubi te tvoj brat nedajte im titulu,a pehar neka ukradu navikli su već na to.SRCE NA TEREN I NAS

pn

pre 9 godina

ninja-Složićeš se samnom da nije isto kad vređaju tebe i kada ti vređaju porodicu. Ako se ne varam par pojedinaca sa tribina je pričalo svakakve gluposti na račun Milanove dece.

Antiteza

pre 9 godina

Zvezdas sam, ali poostujem KK Partizan i zucno navijao sam za njega na medjunarodnoj sceni, u stvari, ne navijam za njega samo protiv Zvezde. Ali molim vas, nemojte mi ovog podmuklog coveka dizati na isti stepenik sa Djordjevicem. Ovaj licemer ne propusta priliku da nekoga mucki udari, ustine, opsuje i zato mu i ne pada tesko koliko god ga vredjali jer je to za njega normalno. A nije normalno, i meni se kao Zvezdasu to ne dopada. I Macvan - komentarise Blazica, a onda ga gurne dvema rukama dok je ovaj u vazduhu (ko se bavio bilo kojim sportom zna koliko je to opasno). A Blazic je klasican napaljenko i sve glupo sto radi, radi u toj vatri iz koje se cesto izrode gluposti kao sinocni zavrsni prodor. Milutinov i Milosavljevic su vam, slepi moji Grobari, likovi za respekt. Oni igraju srcem i igraju posteno i nauceno. Mali Vanja je izuzetan talenat, Andric dobar suter. Ali Pavlovic... Oseca se u njegovoj igri prizvuk klase. Ali u tragovima. Dobio je pregrst faulova na suvo glumatanje u trenucima kad je pravio korake, duple... I ljigav je. Ekstremno ljigav. Zato molim vas, pu dalje od kuce pravog Saleta. Legende su legende. Brkic, Kecman, Djordjevic, recimo i Bogdanovic... Ne Pavlovic.

Box

pre 9 godina

psujete mu cerkicu koja nema ni 5 godina, sramota je.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Alpina, 16. april 2015 13:04)

700 pozitivnih ocena na laz, eto koliko je lako manipulisati narodom...

Nikola Nis

pre 9 godina

Sale svaka cast na igri,srcu,znanju. Zamolio bih te samo ako citas ovo a imas vremena do Subote, odi sa novim nam plejom iz USA na kafu, objasni par stvari o evropskom sistemu udvajanja na viskom postu i decko ce ih ugaziti zajedno sa vama. Cisto da ne bude sikiriki u naredne dve utakmice. Za ostalo tu smo mi!

nex

pre 9 godina

U subotu i nedelju će Zvezda biti dočekana aplauzima, a neće biti ni vredjanja. Jači smo ipak. Gore od ovog sinoć nije moglo. Napred Zvezda!
(Parter B, 16. april 2015 13:04)

Moze i te kako. Svake godine se uveris u to. Sacekaj subotu, pa ce ti se javiti flesbek.

Covek u prolazu

pre 9 godina

Treba biti covek i pored silnih psvoki i uvreda od strane nevaspitanog drustva koji je sve veci i veci u danasnjem vremenu. A Sasa Pavlovic jeste ljudina u svakom smislu te reci kada je iskulirao nevaspitanu bagru koja je svo vreme odnosno celu utakmicu vredjali i pominjali porodicu. Za to treba imati jake zivce pa ne pasti u vatru. Bravo Sasa !!!

role

pre 9 godina

Joj, fakat je iritantno citati ove zalopoljke oko uvreda.To je jednostavno kolorit derbija.Nije da podrzavam ali se vala nesto i ne potresam posebno nizi moralisem oko toga.Sve dok se ne diraju mrtvi, dok se ne ismijavaju zlocini i tragedije, to je nesto sto nije vrijedno pomena.Sve te pjesmice kojim se vrijedjaju Dule, Covic, Macvan,Pavlovic, nekad ranije Gurovic, se pjevaju u emociji i vatri derbija i ne treba nesto posebno tome pridavati znacaj.Recimo, ovo je neuporedivo sa onom pjesmicom kada navijaci Citia ismijavaju tragediju u kojoj su izginuli fudbaleri Uniteda.Za tu pjesmicu nikakav derbi i emocija vezana za njega nije opravdanje i za svaku je osudu.

kad partizani pricaju o sramoti. . .

pre 9 godina

@ninja Nije ti adekvatno poređenje Pavlovića sa Gurovićevim slučajem,jer Saša nikad ništa loše nije izjavio za suprotni tabor,nikakav povod im nije dao za ono sinoć,za razliku od Gurovića koji je po prelasku u Zvezdu prvi krenuo da proziva Partizan i Grobare pa je onda usledila i reakcija navijača,adekvatnije bi bilo poređenje Gurovićeve situacije sa Stojkovićevom stim što je on bio taj koga su prvo krenuli da vređaju po prelasku u Partizan.
(Voja, 16. april 2015 13:49)

A sta vam je Guroviceva cerka kriva? Vi ste simbol licemerja. . .

vi i kultura

pre 9 godina

psujete mu cerkicu koja nema ni 5 godina, sramota je. (Alpina, 16. april 2015 13:04)

Lazes.
Cak i da je tacno, za onog vaseg nazovi trenera svi su veverice sto se tice psovanja.

Iskreno

pre 9 godina

psujete mu cerkicu koja nema ni 5 godina, sramota je. (Alpina, 16. april 2015 13:04)

Nije mu vredjana cerka to je pogresna informacija, jer niko ne zna ni kako mu je vredjana cerka, tako da je to laz...

Dexim

pre 9 godina

psujete mu cerkicu koja nema ni 5 godina, sramota je. (Alpina, 16. april 2015 13:04)

Komentar sa najvise preporuka a svako ko je bio u pioniru zna da mu nije vrecana ćerkica, dosta sa izmisljotinjama.

Acronis

pre 9 godina

Ko je psovao dete, zenu i oca Milanu Gurovicu?
Sram Vas bilo licemeri jedni!
Pavlovic je provocirao u par navrata publiku, kada se posle postignutih poena, okretao ka publici i psovao prema tribinama...

duledudule

pre 9 godina

e ovako.mislim da to vredjanje prelazi granice sportskog.ali zasto npr navijaci ne prozivaju Gagija Milosavljevica?zato sto je decko normalan i na mestu.nisam bio na utakmici,drugar mi prica,bio je u parteru.Pavlovic je bukvalno provocirao publiku,okretao se i terao ih u pm,na pocetku.pa onda ceskanje po glavi a ustvari pokazivanje srednjeg prsta.i na kraju kad je bacio loptu,opet je krenuo da psuje po parteru.daj bre decko budi velicina a ne prostak.kako da ga ne vredjaju

Rexxar

pre 9 godina

I ovdje se vidi ta razlika. Usporediti njegovu reakciju i reakciju Gurovica na praktično istu stvar. Navijači si takvi. Ne opravdavam ih i ne kažem da treba tako da se ponašaju, ali tako je to kod nas. Slični su i jedni i drugi, samo je reakcija ovih asova drugačija. (ninja, 16. april 2015 13:15)

Kao prvo nije isto Gurovicu su vredjali decu i pretili mu, zvrljali mu ulaz u zgradu, a taj Pavlovic je juce pokazivao srednji prst publici.Kao i macvan toliko o reakciji...

Dosta spina

pre 9 godina

o se zove FRUSTRACIJA nemaš svoj klub pa moraš za tuđ da navijaš a pritom nemaš ni pesme i šta onda moraju da se vređaju igrači KK INSTITUCIJE! (Tegeltista, 16. april 2015 13:0)

Vi nemate frustracije, vi ste institucija vi imate pesme, zasto onda vredjate porodicu Covic, igrace zvezde, teodosica gurovica itd pa i tog vaseg idola Macvana ste vredjali dok je igrao u Hemofarmu , na isti nacin, licemerni ste jako!

Realno

pre 9 godina

Pa videcete kako ce se vredjati zvezdini igraci u subotu, smesna je ovo prica jer nije od juce. Grobari su poslednji koji bi smeli da o vredjanju drze lekcije..

Kosjan

pre 9 godina

Cemu prica o vredjanju odjednom kada to traje vec 20 godina sa obe strane, ili su igraci partizana svete krave a zvezdine moze da vredja ko hoce?!

pera

pre 9 godina

Do juce ste i vi panteri cenili Sasu i pisali hvalospeve o njemu.Sta se to promenilo da ste najednom poceli da ga vredjate? Nije vas nikada prozvao ili losu rec rekao.Kada je on to bio mali u porazu kao sto neko napisao?Sta vam je lose rekao?Ili je problem sto mnogo voli Partizan i to ne krije...I ne izvrcite istinu,vi ste ti koji ste bez razloga poceli da ga vredjate jos na prvoj utakmici i nastavili na drugoj,pa je on tek onda reagovao,a ne obrnuto.

grcko rimski

pre 9 godina

"Mnogo teža utakmica nego prva, bili smo spremni za njihovu čvrstu igru, odgovorili istom merom" kaze Pavlovic.

Istom merom? Prebili ste ih, ono je i za rukomet grubo. Ali ako vam "objektivne" sudije to dozvoljavaju onda je to verovatno OK. Kada bi vam u EL dozvolili sve te zahvate, ladno bi igrali F4.

1003

pre 9 godina

i Delije i Grobari su isti,oni vise mrze jedne druge,nego sto vole svoje klubove.
malo bolesno,mozda se oni i dice time,misle da su posebni,ja tu ne vidim nista posebno,onog Stojkovica zvizde svaku utakmicu,kazu otiso da igra za Partizan,a decku su ladno unistili karijeru (Navijaci Menadzeri),pa naravno da ce covek da ode da igra,zasto ga zvezda nije dovela?
zasto se Piksi ne vrati ?
Itd.
grobari nista nisu bolji i oni saradjuju sa albancima,mada su delije ipak malo naprednije sto se mrznje tice.
Boleeeeeeeees

NikolaSrb

pre 9 godina

To se zove FRUSTRACIJA nemaš svoj klub pa moraš za tuđ da navijaš a pritom nemaš ni pesme i šta onda moraju da se vređaju igrači KK INSTITUCIJE! (Tegeltista, 16. april 2015 13:02)

Ti si na intelektualnom nivou kao i tvoj idol

Hari

pre 9 godina

Pazi ovo, "nema veze" hahahah pa Izvinite igraci partizana sta ste ocekivali da vam skandiraju imena i aplaudiraju, hoce sledeci mec navijaci vaseg kluba da miluju igrace Zvezde ili ce ih pljuvati isto??? Ne zna se da li ste jadni ili smesni, ja bih rekao i jedno i drugo.

Zvezda

pre 9 godina

Navijanje je za svaku osudu, poceli smo da licimo na igokejce sa uvredama. Zvezdasi vratimo dostojanstvo na tribine bez obzira na rezultate i uvrede iz manjeg kluba. Oni nisu bitni.

Trance

pre 9 godina

I ovdje se vidi ta razlika. Usporediti njegovu reakciju i reakciju Gurovica na praktično istu stvar. Navijači si takvi. Ne opravdavam ih i ne kažem da treba tako da se ponašaju, ali tako je to kod nas. Slični su i jedni i drugi, samo je reakcija ovih asova drugačija. (ninja, 16. april 2015 13:15)

Pavlovicev srednji prst jel o toj reakciji pricas, pa gurovica i dan danas vredjaju..

Parter B

pre 9 godina

U subotu i nedelju će Zvezda biti dočekana aplauzima, a neće biti ni vredjanja. Jači smo ipak. Gore od ovog sinoć nije moglo. Napred Zvezda!

Box

pre 9 godina

psujete mu cerkicu koja nema ni 5 godina, sramota je.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Alpina, 16. april 2015 13:04)

700 pozitivnih ocena na laz, eto koliko je lako manipulisati narodom...

Tegeltista

pre 9 godina

To se zove FRUSTRACIJA nemaš svoj klub pa moraš za tuđ da navijaš a pritom nemaš ni pesme i šta onda moraju da se vređaju igrači KK INSTITUCIJE!

Antiteza

pre 9 godina

Zvezdas sam, ali poostujem KK Partizan i zucno navijao sam za njega na medjunarodnoj sceni, u stvari, ne navijam za njega samo protiv Zvezde. Ali molim vas, nemojte mi ovog podmuklog coveka dizati na isti stepenik sa Djordjevicem. Ovaj licemer ne propusta priliku da nekoga mucki udari, ustine, opsuje i zato mu i ne pada tesko koliko god ga vredjali jer je to za njega normalno. A nije normalno, i meni se kao Zvezdasu to ne dopada. I Macvan - komentarise Blazica, a onda ga gurne dvema rukama dok je ovaj u vazduhu (ko se bavio bilo kojim sportom zna koliko je to opasno). A Blazic je klasican napaljenko i sve glupo sto radi, radi u toj vatri iz koje se cesto izrode gluposti kao sinocni zavrsni prodor. Milutinov i Milosavljevic su vam, slepi moji Grobari, likovi za respekt. Oni igraju srcem i igraju posteno i nauceno. Mali Vanja je izuzetan talenat, Andric dobar suter. Ali Pavlovic... Oseca se u njegovoj igri prizvuk klase. Ali u tragovima. Dobio je pregrst faulova na suvo glumatanje u trenucima kad je pravio korake, duple... I ljigav je. Ekstremno ljigav. Zato molim vas, pu dalje od kuce pravog Saleta. Legende su legende. Brkic, Kecman, Djordjevic, recimo i Bogdanovic... Ne Pavlovic.

Goran

pre 9 godina

Takvi su navijaci ... i Zvezdini i Partizanovi. Sutra kada bi Pavlovic potpisao za Zvezdu, bio bi njihov najomiljeniji, a nas najomrazeniji lik. Jasno je njemu da to nije nista licno :)

grcko rimski

pre 9 godina

"Mnogo teža utakmica nego prva, bili smo spremni za njihovu čvrstu igru, odgovorili istom merom" kaze Pavlovic.

Istom merom? Prebili ste ih, ono je i za rukomet grubo. Ali ako vam "objektivne" sudije to dozvoljavaju onda je to verovatno OK. Kada bi vam u EL dozvolili sve te zahvate, ladno bi igrali F4.

Dosta spina

pre 9 godina

o se zove FRUSTRACIJA nemaš svoj klub pa moraš za tuđ da navijaš a pritom nemaš ni pesme i šta onda moraju da se vređaju igrači KK INSTITUCIJE! (Tegeltista, 16. april 2015 13:0)

Vi nemate frustracije, vi ste institucija vi imate pesme, zasto onda vredjate porodicu Covic, igrace zvezde, teodosica gurovica itd pa i tog vaseg idola Macvana ste vredjali dok je igrao u Hemofarmu , na isti nacin, licemerni ste jako!

duledudule

pre 9 godina

e ovako.mislim da to vredjanje prelazi granice sportskog.ali zasto npr navijaci ne prozivaju Gagija Milosavljevica?zato sto je decko normalan i na mestu.nisam bio na utakmici,drugar mi prica,bio je u parteru.Pavlovic je bukvalno provocirao publiku,okretao se i terao ih u pm,na pocetku.pa onda ceskanje po glavi a ustvari pokazivanje srednjeg prsta.i na kraju kad je bacio loptu,opet je krenuo da psuje po parteru.daj bre decko budi velicina a ne prostak.kako da ga ne vredjaju

vi i kultura

pre 9 godina

psujete mu cerkicu koja nema ni 5 godina, sramota je. (Alpina, 16. april 2015 13:04)

Lazes.
Cak i da je tacno, za onog vaseg nazovi trenera svi su veverice sto se tice psovanja.

kad partizani pricaju o sramoti. . .

pre 9 godina

@ninja Nije ti adekvatno poređenje Pavlovića sa Gurovićevim slučajem,jer Saša nikad ništa loše nije izjavio za suprotni tabor,nikakav povod im nije dao za ono sinoć,za razliku od Gurovića koji je po prelasku u Zvezdu prvi krenuo da proziva Partizan i Grobare pa je onda usledila i reakcija navijača,adekvatnije bi bilo poređenje Gurovićeve situacije sa Stojkovićevom stim što je on bio taj koga su prvo krenuli da vređaju po prelasku u Partizan.
(Voja, 16. april 2015 13:49)

A sta vam je Guroviceva cerka kriva? Vi ste simbol licemerja. . .

Rexxar

pre 9 godina

I ovdje se vidi ta razlika. Usporediti njegovu reakciju i reakciju Gurovica na praktično istu stvar. Navijači si takvi. Ne opravdavam ih i ne kažem da treba tako da se ponašaju, ali tako je to kod nas. Slični su i jedni i drugi, samo je reakcija ovih asova drugačija. (ninja, 16. april 2015 13:15)

Kao prvo nije isto Gurovicu su vredjali decu i pretili mu, zvrljali mu ulaz u zgradu, a taj Pavlovic je juce pokazivao srednji prst publici.Kao i macvan toliko o reakciji...

NikolaSrb

pre 9 godina

To se zove FRUSTRACIJA nemaš svoj klub pa moraš za tuđ da navijaš a pritom nemaš ni pesme i šta onda moraju da se vređaju igrači KK INSTITUCIJE! (Tegeltista, 16. april 2015 13:02)

Ti si na intelektualnom nivou kao i tvoj idol

Acronis

pre 9 godina

Ko je psovao dete, zenu i oca Milanu Gurovicu?
Sram Vas bilo licemeri jedni!
Pavlovic je provocirao u par navrata publiku, kada se posle postignutih poena, okretao ka publici i psovao prema tribinama...

Hari

pre 9 godina

Pazi ovo, "nema veze" hahahah pa Izvinite igraci partizana sta ste ocekivali da vam skandiraju imena i aplaudiraju, hoce sledeci mec navijaci vaseg kluba da miluju igrace Zvezde ili ce ih pljuvati isto??? Ne zna se da li ste jadni ili smesni, ja bih rekao i jedno i drugo.

Zvezda

pre 9 godina

Navijanje je za svaku osudu, poceli smo da licimo na igokejce sa uvredama. Zvezdasi vratimo dostojanstvo na tribine bez obzira na rezultate i uvrede iz manjeg kluba. Oni nisu bitni.

Dexim

pre 9 godina

psujete mu cerkicu koja nema ni 5 godina, sramota je. (Alpina, 16. april 2015 13:04)

Komentar sa najvise preporuka a svako ko je bio u pioniru zna da mu nije vrecana ćerkica, dosta sa izmisljotinjama.

Iskreno

pre 9 godina

psujete mu cerkicu koja nema ni 5 godina, sramota je. (Alpina, 16. april 2015 13:04)

Nije mu vredjana cerka to je pogresna informacija, jer niko ne zna ni kako mu je vredjana cerka, tako da je to laz...

ninja

pre 9 godina

I ovdje se vidi ta razlika. Usporediti njegovu reakciju i reakciju Gurovica na praktično istu stvar. Navijači si takvi. Ne opravdavam ih i ne kažem da treba tako da se ponašaju, ali tako je to kod nas. Slični su i jedni i drugi, samo je reakcija ovih asova drugačija.

Realno

pre 9 godina

Pa videcete kako ce se vredjati zvezdini igraci u subotu, smesna je ovo prica jer nije od juce. Grobari su poslednji koji bi smeli da o vredjanju drze lekcije..

Trance

pre 9 godina

I ovdje se vidi ta razlika. Usporediti njegovu reakciju i reakciju Gurovica na praktično istu stvar. Navijači si takvi. Ne opravdavam ih i ne kažem da treba tako da se ponašaju, ali tako je to kod nas. Slični su i jedni i drugi, samo je reakcija ovih asova drugačija. (ninja, 16. april 2015 13:15)

Pavlovicev srednji prst jel o toj reakciji pricas, pa gurovica i dan danas vredjaju..

Ipak FMP

pre 9 godina

Sa pet musketara.
Sa cetiri prsta.
Tri na pet.
Sa dve tehnicke.
Sa jedmim okom.
Mozemo kako hocete jer mi smo odabrana vrsta.
Napred Partisans.

Kosjan

pre 9 godina

Cemu prica o vredjanju odjednom kada to traje vec 20 godina sa obe strane, ili su igraci partizana svete krave a zvezdine moze da vredja ko hoce?!

Ris

pre 9 godina

Smeker na terenu i van njega. Cak je i ono cimanje za nogu Lazica odradio smekerski. Sudija to nije mogao da vidi jer nije video desnu ruku Pavlovica a i odmah ga je pustio. Nije fer potez ali Maradonu i danas zovu "bozja ruka" i svi osim engleza misle da je to bio lucidan potez. Ti sitni bezobrazluci su deo takmicarskog mentaliteta i cesto proizvod visoke koncentracije igraca koji je svestan svakog trenutka na utakmici. Povredjivanje protivnika je vec nesto sasvim suprotno. Nekontrolisana agresija kojoj nije mesto na terenu.

1003

pre 9 godina

i Delije i Grobari su isti,oni vise mrze jedne druge,nego sto vole svoje klubove.
malo bolesno,mozda se oni i dice time,misle da su posebni,ja tu ne vidim nista posebno,onog Stojkovica zvizde svaku utakmicu,kazu otiso da igra za Partizan,a decku su ladno unistili karijeru (Navijaci Menadzeri),pa naravno da ce covek da ode da igra,zasto ga zvezda nije dovela?
zasto se Piksi ne vrati ?
Itd.
grobari nista nisu bolji i oni saradjuju sa albancima,mada su delije ipak malo naprednije sto se mrznje tice.
Boleeeeeeeees

Istina!

pre 9 godina

A sto pokazujes srednji prst, nema veze?
(Mare, 16. april 2015 13:43) Da meni psuju dete od 5 godina,ja bi ti srce rukama iscupao! Srednji prst? Ma za vas je motka,i to ona kuvana!

Stjepana Supanca 15a, vaša je adresa!

pre 9 godina

Takvi su navijaci ... i Zvezdini i Partizanovi. Sutra kada bi Pavlovic potpisao za Zvezdu, bio bi njihov najom iljeniji, a nas najomrazeniji lik. Jasno je njemu da to nije nista licno :)
(Goran, 16. april 2015 13:02)

Ništa lično, ali 100% sam siguran da Saša Pavlović nikada ne bi potpisao za taj klub što spominješ, a ako bi potpisao za bilo koji drugi, Saša Pavlović nikada od grobara ne bi čuo zvižduk na svoj račun.
Ne prozivam, samo pojašnjavam razliku između nas i vas. To je prosto tako i ne vredi objašnjavati; mi legendi imamo na pretek i znamo da ih poštujemo.
Saša nije predugo u Partizanu, ali zbog trenutka u kome je pristao da za siću troši svoje pred-penzionersko-igračke dane zaslužuje epitet istinske legende Partizana.

ZeKa

pre 9 godina

Ja sam grobar, i juce sam bio najsrecniji na svetu sto se tice nase pobede. Mislim da je sve bilo korektno, od sudjenja, pa do igre, pobedio je bolji.
A sto se tice navijaca, ovo je Balkan, naravno da je normalno da ce nekog da vredjaju. Pa nije prosao derbi bez toga i sa jedne i sa druge strane. Neke igrace su prozivali i grobari i delije, pa samo uzmimo Tomasevica za primer.
A Pavlovic je zreo igrac, ako ce na njega da utice vredjanje sa tribina ljudi koje nikada nije upoznao, niti ce, onda nije zasluzio da u 31. godini bude profesionalac. Sa 18 mogu i da razumem da utice, ali sa 30 i nekom, to bi stvarno bilo besmisleno.

Voja

pre 9 godina

@ninja Nije ti adekvatno poređenje Pavlovića sa Gurovićevim slučajem,jer Saša nikad ništa loše nije izjavio za suprotni tabor,nikakav povod im nije dao za ono sinoć,za razliku od Gurovića koji je po prelasku u Zvezdu prvi krenuo da proziva Partizan i Grobare pa je onda usledila i reakcija navijača,adekvatnije bi bilo poređenje Gurovićeve situacije sa Stojkovićevom stim što je on bio taj koga su prvo krenuli da vređaju po prelasku u Partizan.

Felaini

pre 9 godina

Juce navijaci Zvezde sa utakmice pisu kako im Pavlovic pokazuje srednji prst i kazu kako je 'sisao sa brda' a oni, gospoda, psuju mu cerkicu. Cekaj...

Toni

pre 9 godina

Saša Pavlović, Saša Djordjević i Saša Ilić su Grobarsko Sveto Trojstvo.
(Voja, 16. april 2015 13:08)

Hmmm...А Саша Даниловић?

Sasa

pre 9 godina

Saša je među 5 najboljih igrača u Evropi, tu dileme nema, mator sam za prepucavanja, pozzz za staru gardu grobara po Beogradu i svetu, delija 77...

Covke.Pare sa kosova.Pretnje.Zatvor

pre 9 godina

I ovde vidim negativne komentare navijaca suparnika!! Pa cemu ta mrznja na mestu gde ne treba da bude?? Korektna izjava Pavlovica...Pokazite da niste sitne duse

Daniel91

pre 9 godina

Pa da ,nista nema veze dok se pobjedjuje !!! Logicno. Da ste dobili u PG sve ono nebi ni imalo veze . Opet Logicno ,zar ne??
(Dankan, 16. april 2015 16:03)

Tebi je sve nesto logicno, podsecas me na Combeta iz serije "Lud, zbunjen, normalan" .. a svi znamo koliki ja IQ istoga. Molim te suzdrzi se nebitnih komentara. Jos nekako i da shvatim sto ste njega vredjali, ali onu malu cerkicu.. vi ste jednostavno neverovatni, sramota Srbije.

Partizan=jedini prvak Srbije

pre 9 godina

@ parter b Videces ti navijanje u pioniru.MI SVOJ KLUB VOLIMO BEZ OBZIRA NA TAKMICENJE A TO JE RAZLIKA IZMEDJU NAS I VAS.VI NISTE BOJKOTOVALI OVU LIGU A DOKAZ JE F-4 U LJUBLJANI.KADA STE VIDELI DA BBB BOJKOTUJU ONDA STE POCELI I VI BOJKOT.Subota i nedelja.To CE BITI VETAR U LEDJA DOMACINU I VAS KRAJ.

pn

pre 9 godina

ninja-Složićeš se samnom da nije isto kad vređaju tebe i kada ti vređaju porodicu. Ako se ne varam par pojedinaca sa tribina je pričalo svakakve gluposti na račun Milanove dece.

Komša

pre 9 godina

@duledudule
Što ne vredjaju Gagija Milosavljevica?
Šta je Milosavljević doživeo u Železniku,na onoj utakmici kada ste drmali koševe?
Ne volim da vredjam igrače ali nemam ništa protiv vredjanja sa tribina ako se ne spominju deca (to je bolesno).
Uvredljive pesmice i prozivke su deo folklora i bez obzira što su ponekad neukusne treba ih tako shvatiti.
Ono što treba kažnjavati - ubacivanje na teren bilo čega,fizičko ugrožavanje aktera susreta ili upad na teren.
Imaš baš primer Milosavljevića u Podgorici - onaj lik koji je nasrnuo na njega kraj utakmice je morao da dočeka u pritvoru.

Covek u prolazu

pre 9 godina

Treba biti covek i pored silnih psvoki i uvreda od strane nevaspitanog drustva koji je sve veci i veci u danasnjem vremenu. A Sasa Pavlovic jeste ljudina u svakom smislu te reci kada je iskulirao nevaspitanu bagru koja je svo vreme odnosno celu utakmicu vredjali i pominjali porodicu. Za to treba imati jake zivce pa ne pasti u vatru. Bravo Sasa !!!

LUNE

pre 9 godina

Sale burazeru samo opušteno,na jedno uvo uđe,na drugo izađe a rukica naša grobarska još preciznija.Ljubi te tvoj brat nedajte im titulu,a pehar neka ukradu navikli su već na to.SRCE NA TEREN I NAS

Milan

pre 9 godina

Da se ne lazemo ovo je ipak sport-vredjajte ga na sve nacine, psujte, radite sta hocete kako bi mu poremetili koncentraciju, ali da udarate na dete? Debili maloumni...

Sok od zove orla

pre 9 godina

Ja se prosto cudim kako ovaj igrac ne igra u NBA
posto nisam ljubitelj ova dva kluba ne pratim nasu kosarku puno,ali ovaj me je sinoc odusevio,tacno se vidi kolko je ispred svih...

role

pre 9 godina

Joj, fakat je iritantno citati ove zalopoljke oko uvreda.To je jednostavno kolorit derbija.Nije da podrzavam ali se vala nesto i ne potresam posebno nizi moralisem oko toga.Sve dok se ne diraju mrtvi, dok se ne ismijavaju zlocini i tragedije, to je nesto sto nije vrijedno pomena.Sve te pjesmice kojim se vrijedjaju Dule, Covic, Macvan,Pavlovic, nekad ranije Gurovic, se pjevaju u emociji i vatri derbija i ne treba nesto posebno tome pridavati znacaj.Recimo, ovo je neuporedivo sa onom pjesmicom kada navijaci Citia ismijavaju tragediju u kojoj su izginuli fudbaleri Uniteda.Za tu pjesmicu nikakav derbi i emocija vezana za njega nije opravdanje i za svaku je osudu.

nex

pre 9 godina

U subotu i nedelju će Zvezda biti dočekana aplauzima, a neće biti ni vredjanja. Jači smo ipak. Gore od ovog sinoć nije moglo. Napred Zvezda!
(Parter B, 16. april 2015 13:04)

Moze i te kako. Svake godine se uveris u to. Sacekaj subotu, pa ce ti se javiti flesbek.

pera

pre 9 godina

Do juce ste i vi panteri cenili Sasu i pisali hvalospeve o njemu.Sta se to promenilo da ste najednom poceli da ga vredjate? Nije vas nikada prozvao ili losu rec rekao.Kada je on to bio mali u porazu kao sto neko napisao?Sta vam je lose rekao?Ili je problem sto mnogo voli Partizan i to ne krije...I ne izvrcite istinu,vi ste ti koji ste bez razloga poceli da ga vredjate jos na prvoj utakmici i nastavili na drugoj,pa je on tek onda reagovao,a ne obrnuto.

Nikola Nis

pre 9 godina

Sale svaka cast na igri,srcu,znanju. Zamolio bih te samo ako citas ovo a imas vremena do Subote, odi sa novim nam plejom iz USA na kafu, objasni par stvari o evropskom sistemu udvajanja na viskom postu i decko ce ih ugaziti zajedno sa vama. Cisto da ne bude sikiriki u naredne dve utakmice. Za ostalo tu smo mi!