Sreda, 15.04.2015.

08:49

Indijana 'živi', Boston sedmi

Indijana je pobedom nad Vašingtonom 99:95 ostala u trci za plej-of, dok je Boston dobio Toronto 95:93 i obezbedio je sedmu poziciju na Istoku.

Izvor: SO

Indijana 'živi', Boston sedmi IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

32 Komentari

Sortiraj po:

JeRemija

pre 9 godina

@spree15 Većinu stvari si u pravu što se tiče Lebrona, samo mislim da malo više preteruješ u njegovom omalovažavanju. Sećam se tvojih kpmentara još od ranije i u ama baš nijednom nisi rekao nijednu lepu reč o njemu, čak su to uglavnom bile neke prozivke i svakakve insinuacije no nema veze, ne možemo svi isto misliti. Očigledno je da Kavsi izbegavaju Ind i Bruklin jer žele što lakšeg protivnika na početku.
Ne vidim neki problem u tome, svako gleda sebe.

Pera

pre 9 godina

Niko da pomene šut na tekmi Ind-Wash: ukupno 37% Ind, 36% Wash! Tekma je bila smešna od početka do kraja. A u produžecima - ko uopšte pogodi, pobeđuje!

spree15

pre 9 godina

Sve sto sam napisao JeRemijo je tacno i postoje mesta gde to mozes da proveris,u sustini sam samo zeleo da razbijem mit o tome da igrac koji ima 6,7 asistencija ne cini saigrace boljim,najsveziji primer je Russell Westbrook,nije to sad bitno.
Postoji nekoliko scenarija.
1.Cavsi kidaju u plej ofu.Vidi LeBron sta radi,Lebron je najbolji,ovo nikad nije vidjeno,Lebron je bolji od Jordana.
2.Cavsi gube.Kyrie je nikakav igrac,kakav je to plej bez asistencije,LeBron mora sve sam,Love ne moze da se sastavi,bolje bi igrao Bezbradica,JR se ispucava,Mozgov je drvo,ocajno los menadzment nije LeBronu doveo dobru podrsku,LeBron mora sve sam.
Ista ste ekipa,vi koji ga obozavate i oni koji ga mrze,ja ga ne mrzim,ne mogu da osporim da je odlican kosarkas koji ce imati jako dobro mesto u istoriji igre i kada se prica o najvecima uvek ce biti pomenut,ne volim mitove i bajke.
Nego sta ti kazes na ovo izbegavanje Indiane ili Brooklyna?

Memfis

pre 9 godina

@shazam U pravu si za Lija, Konlija i sut za 3. To sam i ja nekoliko puta pominjao kao najveci problem, ali Grin je poslednjih nekoliko utakmica odigrao jako dobro, verujem da ce Li namestiti ruku do plej-ofa a odbranu sam pominjao jer na svaku snagu Klipersa u napadu Memfis ima odgovarajuci odgovor u odbrani, dok Klipersi jedino mogu da udvajaju Marka i Z-boa i mole Boga da ce Konli, Li, Karter i Grin masiti otvorene trojke.

shazam

pre 9 godina

@Memfis
Ima dosta razloga, ali svi se otprilike svode na sledece - Memfis od all-star pauze ima skor 15 pobeda i 13 poraza, a Klipsi 21 i 7, ukljucujuci i pobede u zadnja 2 medjusobna duela. Forma sa kojom ulazis u plejof je od ogromnog znacaja. Dalje, ja sam kao i vecina mislio da ce trejd za Grina biti velika stvar za Memfis, ali ispostavilo se da nije bas tako. U napadu nekonzistentan, a u odbrani je neocekivano slab (zato je i ispao iz prve postave, pre nego sto se Alen povredio). Sto je jos bitnije, Memfisu je potpuno stao sut spolja od februara. Konliju zbog povreda, Karter je mator, Grin zavisi na koju nogu ustane, a Li je nakon sjajne suterske prve polovine sezone u poslednje vreme ispodprosecan. Da sve bude jos gore, Pondekster koga su Grizlisi dali u trejdu za Grina trenutno u NO bas cepa mrezice. Kada ne ide sut za 3, Memfis ima veliki problem u napadu, posto je mnogo lakse udvajati Gasola i Z-Bo-a. Sto se tice odbrane Memfisa (na sta si se fokusirao u svom komentaru), tu nema potrebe da me ubedjujes posto sam i sam prvobitno rekao da imaju gvozdenu odbranu. Ali na ovakvom zapadu, to verovatno nije dovoljno kad je napad anemican. To da li su Konli i Alen zaista zdravi tek ostaje da se vidi. Ekipa ce ih igrati i ako su na 50% mogucnosti jer jednostavno vremena vise nema. Isto doduse vazi i za Kroforda u Klipsima, ali on ipak za njihov napad nije vazan kao Konli za Memfisov (u odbrani pogotovu). A Grifin je mnogo bolji nego 2013te (sut sa poludistance, asistencije).

brm

pre 9 godina

Po ovom uglednom sajtu (vrv najozbiljnij sajt posvecen kosarci na svetu) LEBRON JE NAJBOLJI PLEJMEJKER (playmaker i point guard nije isto - npr u hjustonu je beverli PG, a harden je defakto plej; kao sto je u klivlendu kajri PG, a lebron je plej tj. organizator igre) U NBA OVE SEZONE (CP3 je drugi najbolji). Morao sam, zbog onih koji trtljaju da "igra samo na snagu" - to mozda deandre dzordan igra samo na snagu.
(zagor, 15. april 2015 09:58)

Članak koji si postavio u nazivu ima "Ranking the Top 25 NBA Playmakers This Season", ali je trebalo i da obratiš pažnju na datum gde stoji 3. januar 2013. ;)

Bojan terit

pre 9 godina

Molim vas,jel mi moze netko objasnit situaciju na zapadu? Jel memphis moze ikako napredovat na 4-5 poziciju? U slucaju poraza houstona? Jel im ista znaci ova zadnja tekma s indianom? I koje su sanse da ce igrat allen i conley vcr? Hvala unaprijed

scholes

pre 9 godina

Hahaha ali kad stave ovi statističari Čembrlejna i DeAndrea u istu rečenicu tačno se istog trenutka teleportujem na wc šolju. Taj čovek može da osvoji titulu jedino na način kao Perkins, da se šlepa šampionima kao što su Rondo, Pirs, Alen i Garnet. A to trenutno nije slučaj u Klipersima za koje je i sam plasman u finale konferencije veliki uspeh (čak ni CP3 nikad nije igrao u finalu, mada je preme njemu učinjena nepravda nedozvolivši mu da pređe u Lejkerse i upari se sa Dvajtom i Kobijem).
Inače sve pohvale za Vizardse na herojskoj igri sinoć iako im ništa nije značilo.

Memfis

pre 9 godina

Zaboravih jos da pomenem da su Klipersi u subotu na svom parketu, u vrlo bitnom mecu tesko dobili Memfis 8 razlike, a za Grizlije nisu igrali Konli, Alen i od 9. minuta Gasol...

Beljo

pre 9 godina

@zagor
De Andre ima jednu trojku pogodjenu ove sezone... Iz par pokusaja jedna trojka... I tu mu odlican procenat :p Koliko osporavanje centra kojeg pi svaki tim, ali SVAKI, pozeluo za startnog.

Bojan

pre 9 godina

(zagor, 15. april 2015 09:58)
covek sutira za 3 25% :)

sallu na stranu, 71% jeste impresivan sut, ali je to posledica CP3a i toga da Jordan ne sutira van reketa skoro uopste. 92% suteva je upuceno sa do 3 feeta udaljenosti

a jesi i ti muzicar?

pre 9 godina

izgleda da cemo na kraju dobiti dosta repriza proslogodisnjih serija, na zapadu identicni parovi, na istoku moguc duel atlanta-indijana...mada ne verujem da ce ishodi biti isti, atlanta je izraziti favorit, a i hjuston je dosta bolji od ovakvog portlanda..steta sto ce verovatno cikago na klivlend u polufinalu, bilo bi atraktivnije da to bude samo finale, ali je atlanta zasluzila lak raspored zbog partija tokom sezone, kao uostalom i golden stejt, koji ce na onakvom zapadu, manje-vise lako do finala preko oklahome i hjustona..

posteno pa ko ...

pre 9 godina

Vasington se bore kao lavovi sa Indijanom mada im nista ne znaci ostaju na istoj poziciji iza Toronta. Indijana se i u proslom kolu borila do zadnje sekunde za pobjedu. Tesko ce im biti skupiti snage protiv Memfisa, ako Memfis isto bude grizao.

S druge strane ukakani Klivlend igra sa Bostonom celu tekmu bez prve ekipe. Ok, ne treba im rezultat, kao odmaraju ekipu ali to je odlucujuca tekma za plej of za tri- cetiri druge ekipe. Ali odmah sledecu tekmu igraju sa Le Bronom i ekipom iako im isto tako ne treba rezultat. le Bron ima cak tripl dabl tu!
Mulja se i NBA dosta samo se to tamo tiho ucini i poslije nema galame izmedju vlasnika.

Memfis

pre 9 godina

@shazam Blejk Grifin sigurno neće moći da unosi u reket i koš Z-boa kao što to radi sa drugim 4kama, a to mu je galvna osobina. Tu je i vrlo inteligentni centar Gasol koji uvek na njemu može da skupi kada je to potrebno. Konli može pristojno da neutrališe Pola (mnogo bolje nego što bi to uradio npr Lilard), a tu je i Toni Alen koji u svakom trenutku utakmice može da preuzme Pola i "zagorča mu život". Alen se oporavio od povrede, ali večeras neće igrati, Gasol će biti spreman za PO, jedino je pitanje kakvo je stanje sa stopalom Mike. Li može više nego pristojno da trči kroz blokove za Redikom. Što se tiče suprotne strane, ne vidim kako Grifin i Deandre mogu da zaustave Z-boa i Marka, a tu je i Džef Grin koji će biti hodajući miss-match. Kroford može biti nezgodan u napadu, ali je isto tako velika rupa u odbrani. Klipersi će imati i ogroman pritisak u prva dva meča, igraće se tempom koji odgovara Memfisu itd. Objasni mi onda samo kako su to Klipersi favorit, možda ja tu nešto previđam? Ajde kad to napiše Jeremija od njega to i očekujem, ali smatrao sam da ti malo "šire" posmatraš neke stvari...

Latrell Sprewell

pre 9 godina

Ili je ovo neka fora pa ja ne razumem... ali da li je moguce da se ljudi i dalje cude i pitaju zasto je Portland na cetvrtom mestu????? Elem, San Antonio bi trebalo da dobije poslednji mec i budu drugi a Klipersi treci i idu na Memfis. Ne bih nas tako olako Klipersima davao ulogu favorita i po meni Memfis ide dalje. Hjuston moze da pometla Portland, koji nije u formi a igraci kubure sa nekim povredama. Slazem se da je CP3 najboji cisti plej lige, igra podjenako dobro u oba pravca mada opet tesko da ce Klipersi dalje od polufinala...

Stanimir Branimir

pre 9 godina

Bred Stivens je fantastičan trener. Neverovatno je da je sa ovakvim Bostonom izvukao plejof, posebno što je pre ol stara izgledalo da će da se bore za visoke pikove na draftu. Zavoleo sam ga još kad je 2010. i 2011. vodio Batler do NCAA finala. Iskreno, mislio sam da je sa ovakvim Bostonom nemoguće bilo šta uraditi i delovalo mi je suludo da se bore za plejof. Zaista svaka čast.

JeRemija

pre 9 godina

Duhu iz darkvudske šume, potpuno si u pravu za DeAndrea, čovek ima najviše zakucavanja u NBA, prvenstveno zahvaljujući Polu, ali će ipak ostati zabeleženo da ove godine iz igre ima neverovatnih 71%. Samo je Čembrlen bolji sa 72% ali to verovatno niko nikada neće prestići.
Iz tvog linka koji si postavio posebno mi se svidela ova rečenica. LeBron James is second in the NBA in clutch assists and fourth in clutch points. , jer na ovom forumu vlada neko uverenje da LBJ nije neki clutch igrač?! Ali hejteri će uvek hejtovati, baviće se izvrtanjem činjenica i izmišljanjem nekih podataka kako bi dokazali nešto, a bez ikakve argumentacije.
Već znam scenario za plej of.
Scenario 1- Klivlend na Istoku "dere" sve protivnike, gubeći evntualno 2-3 meča ukupno. Objašnjenje hejtera: Klivlend ima prejaki tim, konkurancija im je smešna, sa takvom ekipom bi svako prošetao Istokom, Lebron im nije ni potreban, LBJ je oko sebe okupio najbolji roster ikada + ima prejaku klupu, on je kukavica jer mora oko sebe da ima 2-3 all stara itd...
Scenario 2- Klivlend se muči sa protivnicima, igra svaku seriju na 6-7 mečeva, moguće ispadanje u finalu Istoka. Objašnjenje hejtera: Lebron je smešan igrač, unosi disharmoniju u ekipu, potrebno mu je 5 all star igrača, nema ga nigde kada je teško, igra sve na snagu i očajan je u odbrani pa ne može nikoga pošteno da sačuva, kukavica je pa ne zna sam da donese pobedu itd...
Podsetite se kasnije na ovaj moj komentar, koji pišem nekoliko dana pred početak PO.

IRONemke

pre 9 godina

Sad gledam tabelu, msm da ce golden stejt - oklahoma biti derbi prve runde bez dvoumljenja. inace, neverovatan gaf sam uocio, na sajtu nba.com su stavili portland na cetvrto mesto, iako su sesti na tabeli, kakva greska sada kada svi gledaju tu tabelu... nebitno, ionako se gleda samo istocna tabela... Go Cavs, go!

JeRemija

pre 9 godina

Bravo Klipersi, u inat svima, ni drugo mesto nije nemoguće mada ko god da naleti u 1. kolu biće izbačen! Sada i zvanično, Kris Pol je najbolji asistent lige, DeAndre Džordan je najbolji skakač i čovek sa najboljim procentom šuta iz igre...
Šteta za Majami, ali oni su se ukopali sa max ugovorom Krisa Boša, mada vidim da je #spree15 juče napisao kako ga je Lebron samo kočio i napravio lošijim igračem nego što je bio?!

Memfis

pre 9 godina

Ipak su Klipersi odabrali duel sa, najverovatnije, Memfisom (moguce je da 6. budu jos Sparsi i Hjuston) umesto sa Portlandom. Generalno mi je drago zbog toga, osim sto sam cekao pobedu Finiksa sa isplatu...

shazam

pre 9 godina

Ako sutra dobijemo ocekivane pobede SA i Hjustona, definitivno najbolji duel prve runde ce biti Klipsi-Memfis. Prosle godine su se Z-Bo i Grifin posteno premlatili, zeljno iscekujemo reprizu! Obzirom na povrede kod Memfisa (Konli, Alen) i katastrofalnu sutersku formu cele ekipe u zadnja 2 meseca, Klipersi bi tu bili favoriti, ali ekipu poput Mefisa nikad ne treba otpisivati. Gvozdenu odbranu ce uvek imati, kao i sjajnu podrsku na domacem terenu. A sudeci po tome kako je Toronto danas odigrao, cini se da bas, ali bas ne zele da idu na Klivlend u drugoj rundi.

zagor

pre 9 godina

@JeRemija
"DeAndre je covek sa najboljim procentom suta..." Suta? Kojeg suta? Kapiram da ni jednom nije sutnuo u sezoni, tj. da je promasio sve osim kucanja.
Ali svakako se slazem za CP3 i o tome smaram vec danima. Ne samo da je najbolji asistent, nego se ja ne secam da je imao vise od 1 izgubljene na nekoj utakmici. 2 plafon. U isto vreme, za Lebrona, Karija (o WB-u da ne pricam)... 5, 6 pa i vise izgubljenih lopti po utakmici nije nikakva retkost.
http://www.teamrankings.com/nba/player-stat/assist-to-turnover-ratio

http://bleacherreport.com/articles/1464645-ranking-the-top-25-nba-playmakers-this-season/page/25

Po ovom uglednom sajtu (vrv najozbiljnij sajt posvecen kosarci na svetu) LEBRON JE NAJBOLJI PLEJMEJKER (playmaker i point guard nije isto - npr u hjustonu je beverli PG, a harden je defakto plej; kao sto je u klivlendu kajri PG, a lebron je plej tj. organizator igre) U NBA OVE SEZONE (CP3 je drugi najbolji). Morao sam, zbog onih koji trtljaju da "igra samo na snagu" - to mozda deandre dzordan igra samo na snagu.

asdf

pre 9 godina

San Antonio dobija zadnju utakmicu i zavrsava kao 2. Klipersi padaju na 3. mesto dok ce 6. biti memfis. I bice opet papa Klipersi kao 2013. Hjuston ce biti 5. i opet ce biti duel Hjuston-Portland.

zagor

pre 9 godina

boston carski. imaju slabiji roster od: indijane, majamija, bruklina, sarlota, detroita, pa i orlanda. imaju i trenera koji zna sta hoce i kako hoce. svaka cast! bas me zanima da li ce se oni pojacati za sledecu sezonu i kako.
za mene je najveci gubitak ove sezone povreda dzabari parkera. mnogo mi se svidja milvoki, posebno sa njim u rotaciji. nadam se da ce sledece sezone biti kao nov.

zagor

pre 9 godina

boston carski. imaju slabiji roster od: indijane, majamija, bruklina, sarlota, detroita, pa i orlanda. imaju i trenera koji zna sta hoce i kako hoce. svaka cast! bas me zanima da li ce se oni pojacati za sledecu sezonu i kako.
za mene je najveci gubitak ove sezone povreda dzabari parkera. mnogo mi se svidja milvoki, posebno sa njim u rotaciji. nadam se da ce sledece sezone biti kao nov.

shazam

pre 9 godina

Ako sutra dobijemo ocekivane pobede SA i Hjustona, definitivno najbolji duel prve runde ce biti Klipsi-Memfis. Prosle godine su se Z-Bo i Grifin posteno premlatili, zeljno iscekujemo reprizu! Obzirom na povrede kod Memfisa (Konli, Alen) i katastrofalnu sutersku formu cele ekipe u zadnja 2 meseca, Klipersi bi tu bili favoriti, ali ekipu poput Mefisa nikad ne treba otpisivati. Gvozdenu odbranu ce uvek imati, kao i sjajnu podrsku na domacem terenu. A sudeci po tome kako je Toronto danas odigrao, cini se da bas, ali bas ne zele da idu na Klivlend u drugoj rundi.

Stanimir Branimir

pre 9 godina

Bred Stivens je fantastičan trener. Neverovatno je da je sa ovakvim Bostonom izvukao plejof, posebno što je pre ol stara izgledalo da će da se bore za visoke pikove na draftu. Zavoleo sam ga još kad je 2010. i 2011. vodio Batler do NCAA finala. Iskreno, mislio sam da je sa ovakvim Bostonom nemoguće bilo šta uraditi i delovalo mi je suludo da se bore za plejof. Zaista svaka čast.

asdf

pre 9 godina

San Antonio dobija zadnju utakmicu i zavrsava kao 2. Klipersi padaju na 3. mesto dok ce 6. biti memfis. I bice opet papa Klipersi kao 2013. Hjuston ce biti 5. i opet ce biti duel Hjuston-Portland.

brm

pre 9 godina

Po ovom uglednom sajtu (vrv najozbiljnij sajt posvecen kosarci na svetu) LEBRON JE NAJBOLJI PLEJMEJKER (playmaker i point guard nije isto - npr u hjustonu je beverli PG, a harden je defakto plej; kao sto je u klivlendu kajri PG, a lebron je plej tj. organizator igre) U NBA OVE SEZONE (CP3 je drugi najbolji). Morao sam, zbog onih koji trtljaju da "igra samo na snagu" - to mozda deandre dzordan igra samo na snagu.
(zagor, 15. april 2015 09:58)

Članak koji si postavio u nazivu ima "Ranking the Top 25 NBA Playmakers This Season", ali je trebalo i da obratiš pažnju na datum gde stoji 3. januar 2013. ;)

JeRemija

pre 9 godina

Bravo Klipersi, u inat svima, ni drugo mesto nije nemoguće mada ko god da naleti u 1. kolu biće izbačen! Sada i zvanično, Kris Pol je najbolji asistent lige, DeAndre Džordan je najbolji skakač i čovek sa najboljim procentom šuta iz igre...
Šteta za Majami, ali oni su se ukopali sa max ugovorom Krisa Boša, mada vidim da je #spree15 juče napisao kako ga je Lebron samo kočio i napravio lošijim igračem nego što je bio?!

a jesi i ti muzicar?

pre 9 godina

izgleda da cemo na kraju dobiti dosta repriza proslogodisnjih serija, na zapadu identicni parovi, na istoku moguc duel atlanta-indijana...mada ne verujem da ce ishodi biti isti, atlanta je izraziti favorit, a i hjuston je dosta bolji od ovakvog portlanda..steta sto ce verovatno cikago na klivlend u polufinalu, bilo bi atraktivnije da to bude samo finale, ali je atlanta zasluzila lak raspored zbog partija tokom sezone, kao uostalom i golden stejt, koji ce na onakvom zapadu, manje-vise lako do finala preko oklahome i hjustona..

posteno pa ko ...

pre 9 godina

Vasington se bore kao lavovi sa Indijanom mada im nista ne znaci ostaju na istoj poziciji iza Toronta. Indijana se i u proslom kolu borila do zadnje sekunde za pobjedu. Tesko ce im biti skupiti snage protiv Memfisa, ako Memfis isto bude grizao.

S druge strane ukakani Klivlend igra sa Bostonom celu tekmu bez prve ekipe. Ok, ne treba im rezultat, kao odmaraju ekipu ali to je odlucujuca tekma za plej of za tri- cetiri druge ekipe. Ali odmah sledecu tekmu igraju sa Le Bronom i ekipom iako im isto tako ne treba rezultat. le Bron ima cak tripl dabl tu!
Mulja se i NBA dosta samo se to tamo tiho ucini i poslije nema galame izmedju vlasnika.

zagor

pre 9 godina

@JeRemija
"DeAndre je covek sa najboljim procentom suta..." Suta? Kojeg suta? Kapiram da ni jednom nije sutnuo u sezoni, tj. da je promasio sve osim kucanja.
Ali svakako se slazem za CP3 i o tome smaram vec danima. Ne samo da je najbolji asistent, nego se ja ne secam da je imao vise od 1 izgubljene na nekoj utakmici. 2 plafon. U isto vreme, za Lebrona, Karija (o WB-u da ne pricam)... 5, 6 pa i vise izgubljenih lopti po utakmici nije nikakva retkost.
http://www.teamrankings.com/nba/player-stat/assist-to-turnover-ratio

http://bleacherreport.com/articles/1464645-ranking-the-top-25-nba-playmakers-this-season/page/25

Po ovom uglednom sajtu (vrv najozbiljnij sajt posvecen kosarci na svetu) LEBRON JE NAJBOLJI PLEJMEJKER (playmaker i point guard nije isto - npr u hjustonu je beverli PG, a harden je defakto plej; kao sto je u klivlendu kajri PG, a lebron je plej tj. organizator igre) U NBA OVE SEZONE (CP3 je drugi najbolji). Morao sam, zbog onih koji trtljaju da "igra samo na snagu" - to mozda deandre dzordan igra samo na snagu.

Memfis

pre 9 godina

Ipak su Klipersi odabrali duel sa, najverovatnije, Memfisom (moguce je da 6. budu jos Sparsi i Hjuston) umesto sa Portlandom. Generalno mi je drago zbog toga, osim sto sam cekao pobedu Finiksa sa isplatu...

Beljo

pre 9 godina

@zagor
De Andre ima jednu trojku pogodjenu ove sezone... Iz par pokusaja jedna trojka... I tu mu odlican procenat :p Koliko osporavanje centra kojeg pi svaki tim, ali SVAKI, pozeluo za startnog.

scholes

pre 9 godina

Hahaha ali kad stave ovi statističari Čembrlejna i DeAndrea u istu rečenicu tačno se istog trenutka teleportujem na wc šolju. Taj čovek može da osvoji titulu jedino na način kao Perkins, da se šlepa šampionima kao što su Rondo, Pirs, Alen i Garnet. A to trenutno nije slučaj u Klipersima za koje je i sam plasman u finale konferencije veliki uspeh (čak ni CP3 nikad nije igrao u finalu, mada je preme njemu učinjena nepravda nedozvolivši mu da pređe u Lejkerse i upari se sa Dvajtom i Kobijem).
Inače sve pohvale za Vizardse na herojskoj igri sinoć iako im ništa nije značilo.

JeRemija

pre 9 godina

Duhu iz darkvudske šume, potpuno si u pravu za DeAndrea, čovek ima najviše zakucavanja u NBA, prvenstveno zahvaljujući Polu, ali će ipak ostati zabeleženo da ove godine iz igre ima neverovatnih 71%. Samo je Čembrlen bolji sa 72% ali to verovatno niko nikada neće prestići.
Iz tvog linka koji si postavio posebno mi se svidela ova rečenica. LeBron James is second in the NBA in clutch assists and fourth in clutch points. , jer na ovom forumu vlada neko uverenje da LBJ nije neki clutch igrač?! Ali hejteri će uvek hejtovati, baviće se izvrtanjem činjenica i izmišljanjem nekih podataka kako bi dokazali nešto, a bez ikakve argumentacije.
Već znam scenario za plej of.
Scenario 1- Klivlend na Istoku "dere" sve protivnike, gubeći evntualno 2-3 meča ukupno. Objašnjenje hejtera: Klivlend ima prejaki tim, konkurancija im je smešna, sa takvom ekipom bi svako prošetao Istokom, Lebron im nije ni potreban, LBJ je oko sebe okupio najbolji roster ikada + ima prejaku klupu, on je kukavica jer mora oko sebe da ima 2-3 all stara itd...
Scenario 2- Klivlend se muči sa protivnicima, igra svaku seriju na 6-7 mečeva, moguće ispadanje u finalu Istoka. Objašnjenje hejtera: Lebron je smešan igrač, unosi disharmoniju u ekipu, potrebno mu je 5 all star igrača, nema ga nigde kada je teško, igra sve na snagu i očajan je u odbrani pa ne može nikoga pošteno da sačuva, kukavica je pa ne zna sam da donese pobedu itd...
Podsetite se kasnije na ovaj moj komentar, koji pišem nekoliko dana pred početak PO.

Memfis

pre 9 godina

@shazam Blejk Grifin sigurno neće moći da unosi u reket i koš Z-boa kao što to radi sa drugim 4kama, a to mu je galvna osobina. Tu je i vrlo inteligentni centar Gasol koji uvek na njemu može da skupi kada je to potrebno. Konli može pristojno da neutrališe Pola (mnogo bolje nego što bi to uradio npr Lilard), a tu je i Toni Alen koji u svakom trenutku utakmice može da preuzme Pola i "zagorča mu život". Alen se oporavio od povrede, ali večeras neće igrati, Gasol će biti spreman za PO, jedino je pitanje kakvo je stanje sa stopalom Mike. Li može više nego pristojno da trči kroz blokove za Redikom. Što se tiče suprotne strane, ne vidim kako Grifin i Deandre mogu da zaustave Z-boa i Marka, a tu je i Džef Grin koji će biti hodajući miss-match. Kroford može biti nezgodan u napadu, ali je isto tako velika rupa u odbrani. Klipersi će imati i ogroman pritisak u prva dva meča, igraće se tempom koji odgovara Memfisu itd. Objasni mi onda samo kako su to Klipersi favorit, možda ja tu nešto previđam? Ajde kad to napiše Jeremija od njega to i očekujem, ali smatrao sam da ti malo "šire" posmatraš neke stvari...

Memfis

pre 9 godina

Zaboravih jos da pomenem da su Klipersi u subotu na svom parketu, u vrlo bitnom mecu tesko dobili Memfis 8 razlike, a za Grizlije nisu igrali Konli, Alen i od 9. minuta Gasol...

Bojan

pre 9 godina

(zagor, 15. april 2015 09:58)
covek sutira za 3 25% :)

sallu na stranu, 71% jeste impresivan sut, ali je to posledica CP3a i toga da Jordan ne sutira van reketa skoro uopste. 92% suteva je upuceno sa do 3 feeta udaljenosti

spree15

pre 9 godina

Sve sto sam napisao JeRemijo je tacno i postoje mesta gde to mozes da proveris,u sustini sam samo zeleo da razbijem mit o tome da igrac koji ima 6,7 asistencija ne cini saigrace boljim,najsveziji primer je Russell Westbrook,nije to sad bitno.
Postoji nekoliko scenarija.
1.Cavsi kidaju u plej ofu.Vidi LeBron sta radi,Lebron je najbolji,ovo nikad nije vidjeno,Lebron je bolji od Jordana.
2.Cavsi gube.Kyrie je nikakav igrac,kakav je to plej bez asistencije,LeBron mora sve sam,Love ne moze da se sastavi,bolje bi igrao Bezbradica,JR se ispucava,Mozgov je drvo,ocajno los menadzment nije LeBronu doveo dobru podrsku,LeBron mora sve sam.
Ista ste ekipa,vi koji ga obozavate i oni koji ga mrze,ja ga ne mrzim,ne mogu da osporim da je odlican kosarkas koji ce imati jako dobro mesto u istoriji igre i kada se prica o najvecima uvek ce biti pomenut,ne volim mitove i bajke.
Nego sta ti kazes na ovo izbegavanje Indiane ili Brooklyna?

shazam

pre 9 godina

@Memfis
Ima dosta razloga, ali svi se otprilike svode na sledece - Memfis od all-star pauze ima skor 15 pobeda i 13 poraza, a Klipsi 21 i 7, ukljucujuci i pobede u zadnja 2 medjusobna duela. Forma sa kojom ulazis u plejof je od ogromnog znacaja. Dalje, ja sam kao i vecina mislio da ce trejd za Grina biti velika stvar za Memfis, ali ispostavilo se da nije bas tako. U napadu nekonzistentan, a u odbrani je neocekivano slab (zato je i ispao iz prve postave, pre nego sto se Alen povredio). Sto je jos bitnije, Memfisu je potpuno stao sut spolja od februara. Konliju zbog povreda, Karter je mator, Grin zavisi na koju nogu ustane, a Li je nakon sjajne suterske prve polovine sezone u poslednje vreme ispodprosecan. Da sve bude jos gore, Pondekster koga su Grizlisi dali u trejdu za Grina trenutno u NO bas cepa mrezice. Kada ne ide sut za 3, Memfis ima veliki problem u napadu, posto je mnogo lakse udvajati Gasola i Z-Bo-a. Sto se tice odbrane Memfisa (na sta si se fokusirao u svom komentaru), tu nema potrebe da me ubedjujes posto sam i sam prvobitno rekao da imaju gvozdenu odbranu. Ali na ovakvom zapadu, to verovatno nije dovoljno kad je napad anemican. To da li su Konli i Alen zaista zdravi tek ostaje da se vidi. Ekipa ce ih igrati i ako su na 50% mogucnosti jer jednostavno vremena vise nema. Isto doduse vazi i za Kroforda u Klipsima, ali on ipak za njihov napad nije vazan kao Konli za Memfisov (u odbrani pogotovu). A Grifin je mnogo bolji nego 2013te (sut sa poludistance, asistencije).

Latrell Sprewell

pre 9 godina

Ili je ovo neka fora pa ja ne razumem... ali da li je moguce da se ljudi i dalje cude i pitaju zasto je Portland na cetvrtom mestu????? Elem, San Antonio bi trebalo da dobije poslednji mec i budu drugi a Klipersi treci i idu na Memfis. Ne bih nas tako olako Klipersima davao ulogu favorita i po meni Memfis ide dalje. Hjuston moze da pometla Portland, koji nije u formi a igraci kubure sa nekim povredama. Slazem se da je CP3 najboji cisti plej lige, igra podjenako dobro u oba pravca mada opet tesko da ce Klipersi dalje od polufinala...

Bojan terit

pre 9 godina

Molim vas,jel mi moze netko objasnit situaciju na zapadu? Jel memphis moze ikako napredovat na 4-5 poziciju? U slucaju poraza houstona? Jel im ista znaci ova zadnja tekma s indianom? I koje su sanse da ce igrat allen i conley vcr? Hvala unaprijed

Pera

pre 9 godina

Niko da pomene šut na tekmi Ind-Wash: ukupno 37% Ind, 36% Wash! Tekma je bila smešna od početka do kraja. A u produžecima - ko uopšte pogodi, pobeđuje!

JeRemija

pre 9 godina

@spree15 Većinu stvari si u pravu što se tiče Lebrona, samo mislim da malo više preteruješ u njegovom omalovažavanju. Sećam se tvojih kpmentara još od ranije i u ama baš nijednom nisi rekao nijednu lepu reč o njemu, čak su to uglavnom bile neke prozivke i svakakve insinuacije no nema veze, ne možemo svi isto misliti. Očigledno je da Kavsi izbegavaju Ind i Bruklin jer žele što lakšeg protivnika na početku.
Ne vidim neki problem u tome, svako gleda sebe.

Memfis

pre 9 godina

@shazam U pravu si za Lija, Konlija i sut za 3. To sam i ja nekoliko puta pominjao kao najveci problem, ali Grin je poslednjih nekoliko utakmica odigrao jako dobro, verujem da ce Li namestiti ruku do plej-ofa a odbranu sam pominjao jer na svaku snagu Klipersa u napadu Memfis ima odgovarajuci odgovor u odbrani, dok Klipersi jedino mogu da udvajaju Marka i Z-boa i mole Boga da ce Konli, Li, Karter i Grin masiti otvorene trojke.

IRONemke

pre 9 godina

Sad gledam tabelu, msm da ce golden stejt - oklahoma biti derbi prve runde bez dvoumljenja. inace, neverovatan gaf sam uocio, na sajtu nba.com su stavili portland na cetvrto mesto, iako su sesti na tabeli, kakva greska sada kada svi gledaju tu tabelu... nebitno, ionako se gleda samo istocna tabela... Go Cavs, go!

IRONemke

pre 9 godina

Sad gledam tabelu, msm da ce golden stejt - oklahoma biti derbi prve runde bez dvoumljenja. inace, neverovatan gaf sam uocio, na sajtu nba.com su stavili portland na cetvrto mesto, iako su sesti na tabeli, kakva greska sada kada svi gledaju tu tabelu... nebitno, ionako se gleda samo istocna tabela... Go Cavs, go!

JeRemija

pre 9 godina

Bravo Klipersi, u inat svima, ni drugo mesto nije nemoguće mada ko god da naleti u 1. kolu biće izbačen! Sada i zvanično, Kris Pol je najbolji asistent lige, DeAndre Džordan je najbolji skakač i čovek sa najboljim procentom šuta iz igre...
Šteta za Majami, ali oni su se ukopali sa max ugovorom Krisa Boša, mada vidim da je #spree15 juče napisao kako ga je Lebron samo kočio i napravio lošijim igračem nego što je bio?!

JeRemija

pre 9 godina

Duhu iz darkvudske šume, potpuno si u pravu za DeAndrea, čovek ima najviše zakucavanja u NBA, prvenstveno zahvaljujući Polu, ali će ipak ostati zabeleženo da ove godine iz igre ima neverovatnih 71%. Samo je Čembrlen bolji sa 72% ali to verovatno niko nikada neće prestići.
Iz tvog linka koji si postavio posebno mi se svidela ova rečenica. LeBron James is second in the NBA in clutch assists and fourth in clutch points. , jer na ovom forumu vlada neko uverenje da LBJ nije neki clutch igrač?! Ali hejteri će uvek hejtovati, baviće se izvrtanjem činjenica i izmišljanjem nekih podataka kako bi dokazali nešto, a bez ikakve argumentacije.
Već znam scenario za plej of.
Scenario 1- Klivlend na Istoku "dere" sve protivnike, gubeći evntualno 2-3 meča ukupno. Objašnjenje hejtera: Klivlend ima prejaki tim, konkurancija im je smešna, sa takvom ekipom bi svako prošetao Istokom, Lebron im nije ni potreban, LBJ je oko sebe okupio najbolji roster ikada + ima prejaku klupu, on je kukavica jer mora oko sebe da ima 2-3 all stara itd...
Scenario 2- Klivlend se muči sa protivnicima, igra svaku seriju na 6-7 mečeva, moguće ispadanje u finalu Istoka. Objašnjenje hejtera: Lebron je smešan igrač, unosi disharmoniju u ekipu, potrebno mu je 5 all star igrača, nema ga nigde kada je teško, igra sve na snagu i očajan je u odbrani pa ne može nikoga pošteno da sačuva, kukavica je pa ne zna sam da donese pobedu itd...
Podsetite se kasnije na ovaj moj komentar, koji pišem nekoliko dana pred početak PO.

zagor

pre 9 godina

@JeRemija
"DeAndre je covek sa najboljim procentom suta..." Suta? Kojeg suta? Kapiram da ni jednom nije sutnuo u sezoni, tj. da je promasio sve osim kucanja.
Ali svakako se slazem za CP3 i o tome smaram vec danima. Ne samo da je najbolji asistent, nego se ja ne secam da je imao vise od 1 izgubljene na nekoj utakmici. 2 plafon. U isto vreme, za Lebrona, Karija (o WB-u da ne pricam)... 5, 6 pa i vise izgubljenih lopti po utakmici nije nikakva retkost.
http://www.teamrankings.com/nba/player-stat/assist-to-turnover-ratio

http://bleacherreport.com/articles/1464645-ranking-the-top-25-nba-playmakers-this-season/page/25

Po ovom uglednom sajtu (vrv najozbiljnij sajt posvecen kosarci na svetu) LEBRON JE NAJBOLJI PLEJMEJKER (playmaker i point guard nije isto - npr u hjustonu je beverli PG, a harden je defakto plej; kao sto je u klivlendu kajri PG, a lebron je plej tj. organizator igre) U NBA OVE SEZONE (CP3 je drugi najbolji). Morao sam, zbog onih koji trtljaju da "igra samo na snagu" - to mozda deandre dzordan igra samo na snagu.

Beljo

pre 9 godina

@zagor
De Andre ima jednu trojku pogodjenu ove sezone... Iz par pokusaja jedna trojka... I tu mu odlican procenat :p Koliko osporavanje centra kojeg pi svaki tim, ali SVAKI, pozeluo za startnog.

spree15

pre 9 godina

Sve sto sam napisao JeRemijo je tacno i postoje mesta gde to mozes da proveris,u sustini sam samo zeleo da razbijem mit o tome da igrac koji ima 6,7 asistencija ne cini saigrace boljim,najsveziji primer je Russell Westbrook,nije to sad bitno.
Postoji nekoliko scenarija.
1.Cavsi kidaju u plej ofu.Vidi LeBron sta radi,Lebron je najbolji,ovo nikad nije vidjeno,Lebron je bolji od Jordana.
2.Cavsi gube.Kyrie je nikakav igrac,kakav je to plej bez asistencije,LeBron mora sve sam,Love ne moze da se sastavi,bolje bi igrao Bezbradica,JR se ispucava,Mozgov je drvo,ocajno los menadzment nije LeBronu doveo dobru podrsku,LeBron mora sve sam.
Ista ste ekipa,vi koji ga obozavate i oni koji ga mrze,ja ga ne mrzim,ne mogu da osporim da je odlican kosarkas koji ce imati jako dobro mesto u istoriji igre i kada se prica o najvecima uvek ce biti pomenut,ne volim mitove i bajke.
Nego sta ti kazes na ovo izbegavanje Indiane ili Brooklyna?

asdf

pre 9 godina

San Antonio dobija zadnju utakmicu i zavrsava kao 2. Klipersi padaju na 3. mesto dok ce 6. biti memfis. I bice opet papa Klipersi kao 2013. Hjuston ce biti 5. i opet ce biti duel Hjuston-Portland.

Memfis

pre 9 godina

@shazam Blejk Grifin sigurno neće moći da unosi u reket i koš Z-boa kao što to radi sa drugim 4kama, a to mu je galvna osobina. Tu je i vrlo inteligentni centar Gasol koji uvek na njemu može da skupi kada je to potrebno. Konli može pristojno da neutrališe Pola (mnogo bolje nego što bi to uradio npr Lilard), a tu je i Toni Alen koji u svakom trenutku utakmice može da preuzme Pola i "zagorča mu život". Alen se oporavio od povrede, ali večeras neće igrati, Gasol će biti spreman za PO, jedino je pitanje kakvo je stanje sa stopalom Mike. Li može više nego pristojno da trči kroz blokove za Redikom. Što se tiče suprotne strane, ne vidim kako Grifin i Deandre mogu da zaustave Z-boa i Marka, a tu je i Džef Grin koji će biti hodajući miss-match. Kroford može biti nezgodan u napadu, ali je isto tako velika rupa u odbrani. Klipersi će imati i ogroman pritisak u prva dva meča, igraće se tempom koji odgovara Memfisu itd. Objasni mi onda samo kako su to Klipersi favorit, možda ja tu nešto previđam? Ajde kad to napiše Jeremija od njega to i očekujem, ali smatrao sam da ti malo "šire" posmatraš neke stvari...

zagor

pre 9 godina

boston carski. imaju slabiji roster od: indijane, majamija, bruklina, sarlota, detroita, pa i orlanda. imaju i trenera koji zna sta hoce i kako hoce. svaka cast! bas me zanima da li ce se oni pojacati za sledecu sezonu i kako.
za mene je najveci gubitak ove sezone povreda dzabari parkera. mnogo mi se svidja milvoki, posebno sa njim u rotaciji. nadam se da ce sledece sezone biti kao nov.

JeRemija

pre 9 godina

@spree15 Većinu stvari si u pravu što se tiče Lebrona, samo mislim da malo više preteruješ u njegovom omalovažavanju. Sećam se tvojih kpmentara još od ranije i u ama baš nijednom nisi rekao nijednu lepu reč o njemu, čak su to uglavnom bile neke prozivke i svakakve insinuacije no nema veze, ne možemo svi isto misliti. Očigledno je da Kavsi izbegavaju Ind i Bruklin jer žele što lakšeg protivnika na početku.
Ne vidim neki problem u tome, svako gleda sebe.

a jesi i ti muzicar?

pre 9 godina

izgleda da cemo na kraju dobiti dosta repriza proslogodisnjih serija, na zapadu identicni parovi, na istoku moguc duel atlanta-indijana...mada ne verujem da ce ishodi biti isti, atlanta je izraziti favorit, a i hjuston je dosta bolji od ovakvog portlanda..steta sto ce verovatno cikago na klivlend u polufinalu, bilo bi atraktivnije da to bude samo finale, ali je atlanta zasluzila lak raspored zbog partija tokom sezone, kao uostalom i golden stejt, koji ce na onakvom zapadu, manje-vise lako do finala preko oklahome i hjustona..

Latrell Sprewell

pre 9 godina

Ili je ovo neka fora pa ja ne razumem... ali da li je moguce da se ljudi i dalje cude i pitaju zasto je Portland na cetvrtom mestu????? Elem, San Antonio bi trebalo da dobije poslednji mec i budu drugi a Klipersi treci i idu na Memfis. Ne bih nas tako olako Klipersima davao ulogu favorita i po meni Memfis ide dalje. Hjuston moze da pometla Portland, koji nije u formi a igraci kubure sa nekim povredama. Slazem se da je CP3 najboji cisti plej lige, igra podjenako dobro u oba pravca mada opet tesko da ce Klipersi dalje od polufinala...

Memfis

pre 9 godina

Zaboravih jos da pomenem da su Klipersi u subotu na svom parketu, u vrlo bitnom mecu tesko dobili Memfis 8 razlike, a za Grizlije nisu igrali Konli, Alen i od 9. minuta Gasol...

scholes

pre 9 godina

Hahaha ali kad stave ovi statističari Čembrlejna i DeAndrea u istu rečenicu tačno se istog trenutka teleportujem na wc šolju. Taj čovek može da osvoji titulu jedino na način kao Perkins, da se šlepa šampionima kao što su Rondo, Pirs, Alen i Garnet. A to trenutno nije slučaj u Klipersima za koje je i sam plasman u finale konferencije veliki uspeh (čak ni CP3 nikad nije igrao u finalu, mada je preme njemu učinjena nepravda nedozvolivši mu da pređe u Lejkerse i upari se sa Dvajtom i Kobijem).
Inače sve pohvale za Vizardse na herojskoj igri sinoć iako im ništa nije značilo.

Memfis

pre 9 godina

Ipak su Klipersi odabrali duel sa, najverovatnije, Memfisom (moguce je da 6. budu jos Sparsi i Hjuston) umesto sa Portlandom. Generalno mi je drago zbog toga, osim sto sam cekao pobedu Finiksa sa isplatu...

shazam

pre 9 godina

Ako sutra dobijemo ocekivane pobede SA i Hjustona, definitivno najbolji duel prve runde ce biti Klipsi-Memfis. Prosle godine su se Z-Bo i Grifin posteno premlatili, zeljno iscekujemo reprizu! Obzirom na povrede kod Memfisa (Konli, Alen) i katastrofalnu sutersku formu cele ekipe u zadnja 2 meseca, Klipersi bi tu bili favoriti, ali ekipu poput Mefisa nikad ne treba otpisivati. Gvozdenu odbranu ce uvek imati, kao i sjajnu podrsku na domacem terenu. A sudeci po tome kako je Toronto danas odigrao, cini se da bas, ali bas ne zele da idu na Klivlend u drugoj rundi.

posteno pa ko ...

pre 9 godina

Vasington se bore kao lavovi sa Indijanom mada im nista ne znaci ostaju na istoj poziciji iza Toronta. Indijana se i u proslom kolu borila do zadnje sekunde za pobjedu. Tesko ce im biti skupiti snage protiv Memfisa, ako Memfis isto bude grizao.

S druge strane ukakani Klivlend igra sa Bostonom celu tekmu bez prve ekipe. Ok, ne treba im rezultat, kao odmaraju ekipu ali to je odlucujuca tekma za plej of za tri- cetiri druge ekipe. Ali odmah sledecu tekmu igraju sa Le Bronom i ekipom iako im isto tako ne treba rezultat. le Bron ima cak tripl dabl tu!
Mulja se i NBA dosta samo se to tamo tiho ucini i poslije nema galame izmedju vlasnika.

brm

pre 9 godina

Po ovom uglednom sajtu (vrv najozbiljnij sajt posvecen kosarci na svetu) LEBRON JE NAJBOLJI PLEJMEJKER (playmaker i point guard nije isto - npr u hjustonu je beverli PG, a harden je defakto plej; kao sto je u klivlendu kajri PG, a lebron je plej tj. organizator igre) U NBA OVE SEZONE (CP3 je drugi najbolji). Morao sam, zbog onih koji trtljaju da "igra samo na snagu" - to mozda deandre dzordan igra samo na snagu.
(zagor, 15. april 2015 09:58)

Članak koji si postavio u nazivu ima "Ranking the Top 25 NBA Playmakers This Season", ali je trebalo i da obratiš pažnju na datum gde stoji 3. januar 2013. ;)

Memfis

pre 9 godina

@shazam U pravu si za Lija, Konlija i sut za 3. To sam i ja nekoliko puta pominjao kao najveci problem, ali Grin je poslednjih nekoliko utakmica odigrao jako dobro, verujem da ce Li namestiti ruku do plej-ofa a odbranu sam pominjao jer na svaku snagu Klipersa u napadu Memfis ima odgovarajuci odgovor u odbrani, dok Klipersi jedino mogu da udvajaju Marka i Z-boa i mole Boga da ce Konli, Li, Karter i Grin masiti otvorene trojke.

shazam

pre 9 godina

@Memfis
Ima dosta razloga, ali svi se otprilike svode na sledece - Memfis od all-star pauze ima skor 15 pobeda i 13 poraza, a Klipsi 21 i 7, ukljucujuci i pobede u zadnja 2 medjusobna duela. Forma sa kojom ulazis u plejof je od ogromnog znacaja. Dalje, ja sam kao i vecina mislio da ce trejd za Grina biti velika stvar za Memfis, ali ispostavilo se da nije bas tako. U napadu nekonzistentan, a u odbrani je neocekivano slab (zato je i ispao iz prve postave, pre nego sto se Alen povredio). Sto je jos bitnije, Memfisu je potpuno stao sut spolja od februara. Konliju zbog povreda, Karter je mator, Grin zavisi na koju nogu ustane, a Li je nakon sjajne suterske prve polovine sezone u poslednje vreme ispodprosecan. Da sve bude jos gore, Pondekster koga su Grizlisi dali u trejdu za Grina trenutno u NO bas cepa mrezice. Kada ne ide sut za 3, Memfis ima veliki problem u napadu, posto je mnogo lakse udvajati Gasola i Z-Bo-a. Sto se tice odbrane Memfisa (na sta si se fokusirao u svom komentaru), tu nema potrebe da me ubedjujes posto sam i sam prvobitno rekao da imaju gvozdenu odbranu. Ali na ovakvom zapadu, to verovatno nije dovoljno kad je napad anemican. To da li su Konli i Alen zaista zdravi tek ostaje da se vidi. Ekipa ce ih igrati i ako su na 50% mogucnosti jer jednostavno vremena vise nema. Isto doduse vazi i za Kroforda u Klipsima, ali on ipak za njihov napad nije vazan kao Konli za Memfisov (u odbrani pogotovu). A Grifin je mnogo bolji nego 2013te (sut sa poludistance, asistencije).

Pera

pre 9 godina

Niko da pomene šut na tekmi Ind-Wash: ukupno 37% Ind, 36% Wash! Tekma je bila smešna od početka do kraja. A u produžecima - ko uopšte pogodi, pobeđuje!

Bojan

pre 9 godina

(zagor, 15. april 2015 09:58)
covek sutira za 3 25% :)

sallu na stranu, 71% jeste impresivan sut, ali je to posledica CP3a i toga da Jordan ne sutira van reketa skoro uopste. 92% suteva je upuceno sa do 3 feeta udaljenosti

Stanimir Branimir

pre 9 godina

Bred Stivens je fantastičan trener. Neverovatno je da je sa ovakvim Bostonom izvukao plejof, posebno što je pre ol stara izgledalo da će da se bore za visoke pikove na draftu. Zavoleo sam ga još kad je 2010. i 2011. vodio Batler do NCAA finala. Iskreno, mislio sam da je sa ovakvim Bostonom nemoguće bilo šta uraditi i delovalo mi je suludo da se bore za plejof. Zaista svaka čast.

Bojan terit

pre 9 godina

Molim vas,jel mi moze netko objasnit situaciju na zapadu? Jel memphis moze ikako napredovat na 4-5 poziciju? U slucaju poraza houstona? Jel im ista znaci ova zadnja tekma s indianom? I koje su sanse da ce igrat allen i conley vcr? Hvala unaprijed