Ponedeljak, 30.03.2015.

11:08

Kolarov: Česte promene loše utiču

Aleksandar Kolarov rekao je da će nacionalni tim dati sve od sebe do kraja kvalifikacija, iako je znatno smanjio šanse da se domogne Evropskog prvenstva.

Izvor: B92

Kolarov: Èeste promene loše utièu IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

59 Komentari

Sortiraj po:

alejandro

pre 9 godina

Možemo misliti kad jedan od najgorih po prikazanim partijama u reprezentaciji kaže da će dati sve od sebe da se nađu na Euru! Ovakve izjave i izjava predsednika FSS vređa elemetarnu inteligenciji običnog navijača! Mrgude Kolarovu da li ti je jasno da tebe i ostale ti kolege iz reprezentacije Euro 2016 neće videti! Hvala Bogu!!

Mozak

pre 9 godina

Kolarov: "Česte promene loše utiču". Ovom izjavom je indirektno pokazao prstom na Toleta, kako ne kapirate da ne sme javno drugacije da ga optuzi?

Branko

pre 9 godina

Cekaj bre, kakve česte promene? Koliko ja vidim nista se ne menja godinama. Tole je jos uvek tu. Prazne price su i dalje tu. I dalje ne umete da se kvalifikujete. I dalje padate na FIFA listi. I dalje se ne zna ni ko pije ni ko placa. S druge strane svi i dalje mlatite ogromne pare. Lopta je i dalje okrugla, teren je i dalje zelen. Gol je jos uvek iste sirine. Kopacke i dresovi su bolji nego ikad. A Srbi se I DALJE nadaju vasem uspehu! Kakve onda ceste promene vi imate? Osim ako ne mislis na promene zena, automobila, splavova?

Misin

pre 9 godina

Mnogo jadno izgledaju tvoje reprezentativne utakmice,veruj mi.Pogledaj i sam,ti nemas par sprinteva a igras beka.Igraj sredinu onda a da imamo i beka.Ovo je dobronamerno

Džoni

pre 9 godina

Izneću samo neko moje zapažanje! Da selektor reprezentacije (bilo koji) ne pozove ili ostavi na klupi (kao Miha) Kolarova i Ivanovića javnost bi ga ocrnila najcrnje! Ovaj Ćurčić i da ima neku ideju da pozove nekog pa i manje afirmisanog igrača koji bi mu se uklopio u koncepciju ne sme upravo zbog javnosti i evo šta dobijamo! Svaki selektor do sada (osim Mihe koji je imao eksperimenata, a znamo kako je ocrnjen) poziva iste igrače i to one najbolje na papiru ali rezultat kod svih isti! Jednostavno kao TIM ne funkcionišu i .

krajisnik

pre 9 godina

kolarov,ti si prvi za penziju.Takvav "kas" u odbranu vidio nisam.Cudi me da nisi naucio da galopiras u sitiju,mada zato i ne igras tamo

nikoola

pre 9 godina

Ajde bre cuti tu,pozeru jedan..vrati se jednom u odbranu posle izgubljene lopte,umesto sto trckaras ko neki maneken na terenu..sram treba da te bude kad se vise trudis za Englesku ekipu nego za svoju zemlju!!! Pokrij se po usima i samo cuti!

laRS0n

pre 9 godina

"Svaka cast Maticu i Nastasicu, jedinim svetlim tačkama".
U kom to univerzumu je Nastasić svetla tačka? Jedan od najgorih ako ne i najgori igrač na terenu. Jel zna neko gde je on bio kod golova, jel uopšte bio na igralištu?

Milorad

pre 9 godina

Kolarov je uvek u odbrani bio NULA,Bane igra stalno desnog beka,a sada eksperiment sa mestom stopera,Basta je zaboravio da igra beka,a Stojke je kiks golman!!!
Eto,nabrojao sam vam krivce poraza,a druga prica je da ekipa igra bez sredine i ideja u napadu,pa i dosta opusteno-flegmaticno,prave borbe nisam video,osim alibi igre ja tebi-ti meni???

Schh..

pre 9 godina

E sada smo upoznati zasto Miha izbaci ovaj dvojac kolarov ~ ivanovic a mi ga pljuvali i napadali manekeni nam igraju u rep. a klubovima krvare !

Šavija Alonso

pre 9 godina

Kolorovu treba odati priznanje, zaista je hrabro uopšte progovarati nakon onakve igre. U životu nisam video čoveka kome je manje stalo do reprezentativnog dresa.

Pex

pre 9 godina

Ti ucini uslugu ovoj zemlji i nemoj vise da igras za nas, posto ni jedan selektor ne sme da vas ne pozove jer ste ti i drug Bane tu da opstruisete Karadzica. Sram vas bilo . Niste se ni potrudili da u zadnjih 20 min date gol, niste presli pola terena a gubite. Cuvali ste rezultat i noge, sram vas bilo. Svaka cast Maticu i Nastasicu, jedinim svetlim tackama.

Deki

pre 9 godina

Puni ste love, tako da vas ne pratim, vama petkom legne debela koverta, a ja treba da se nerviram. Kad počnete da pobedjujete, onda se vidimo.

enrike

pre 9 godina

Kolarov je jedan od puno primera koliko je sreca bitan faktor u zivotu...Poklopile mu se kockice uzeo ozbiljne pare a prosecan igrac,realno...Porediti njega i Mihajlovica je smesno! Miha je bio kompletniji igrac 100 puta, i imao je karakter kad izadje na teren a ovaj poluigrac i mnogi nasi reprez.nemaju to sto pravi veliku razliku izmedju dobrog fudbalera i top igraca...

Navijac iz fotelje

pre 9 godina

Care, I Berlinska filharmonija menja dirigenta pa sviraju bogovski.Umisli li ste da ste zvezde.Jas i beda od igre. Nasamarao vas matori Portugal sa pola snage.Blesava je ova nacija sto vas uopste prati i sto vam daje preveliku paznju

darko

pre 9 godina

Pa majstorima i nije bitno ko je na klupi, i da nema selektora majstori igraju fudbal. Ali majstori su majstori a vi ste... pa vas jos neznam kako da na zovem. A cekaj pa vi ste dunsteriii. Maticu kralju izvini ovo ne vazi za tebe

Matador

pre 9 godina

Znam jednu scenu posle utakmice Chicago Bears, kada je Jay Cutler izaso ispred novinare posle jedne utakmice ( bas tih nekoliko utakmica je odigrao veoma lose), jednostavno bio je na " ignore". Jednostavno nijedan novinar nije hteo ni a da mu kaze. Bukvalbo bista. Sedi on i ceka i pojedega blam. E tako bi i vi novinari trebali sa ovim "fudbalerima".

bo9ojesa

pre 9 godina

nema mesta sekiraciji. njih baas briga sto bismo mi voleli da oni igraju evropsko. sad smo na nivou gibraltara i andore, fudbalske velesile

tonči

pre 9 godina

Evo, ako ja kao Hrvat mogu slobodno napisati neke obzervacije, naravno dobronamjerne. Vaš nogometni problem je dublji nego što se čini. Očekivanja nacije su veća od realnosti, pogotovo unaprijed u najavama, a onda su otrežnjenja bolnija. Tako je nama bilo pred petnaestak godina sa košarkom, pa kad smo postali realniji, došli su i kakvi, takvi rezultati, za nas zadovoljavajući. Naime, Srbiji manjka kvalitete i iskustva. Tu samo nekoliko igrača (Matić, Ivanović, Kolarov) ima iskustvo velikih utakmica. Njih troje su i ta kvaliteta, ali često igraju nešto što su u svakodnevnom životu malo ili ništa igrali. Uz to, Matić, premda klasa više, djeluje sporo, ali on sam je malo kriv za to, jer mu se svi skrivaju i ne žele loptu. On sam ima problem, jer tu i tamo mora napraviti prodor jedan na jedan, što ne čini niti u klubu, jer to rade drugi. Bane igra stopera, što nema veze sa ničim, a Lazara sam barem u tri situacije, kad ste se branili vidio na poziciji desnog beka. Koja je mogućnost s te pozicije doći u situaciju za kontru? Kolarov nije loš igrač, ali prema naprijed, nazad je kikser, ali se to sustavom da iskontrolirati. Drugi baš i nisu prvi europski ešalon igrača, uključujući i Ljajića, koji je dobar protiv Palerma i Caglaria, ali volio bih ga vidjet protiv Bayerna ili Wolfsa, ili Reala. Ali, nije Vas nešto pretjerano Portugal nadigrao, uglavnom na iskustvo i vezni red, ipak su dosta stari, pa i oslabljeni, Ronaldo u krizi, itd, itd.. Bit će bolje, strpljenja i od nule krenuti.

Onokao..

pre 9 godina

U redu, stvarno bih razumeo ovo sto kolarov kaze da je nas najveci problem neuigranost i da to kaze neko ko je dao sve od sebe na utakmici. Ovako, kada izgovor trazi igrac koji je najvise "odradjivao" ovu utakmicu, samo se jos i iznerviram. Covece, ne znam kako te nije sramota da toliko bezis od protivnickih startova i da te toliko briga za ishod utakmice. Trcis sa pola gasa, vracas se u odbranu sa cetvrt gasa, ni kiselu facu da napravis kada te neko prodje. Bio bih ti zahvalan da se vise nikada ne odazoves na spisak reprezentacije, jer to sto ces da grunes jednu dobru sa 25m na 5 utakmica ne moze da nadoknadi ono nerviranje koje stvaras svojim sarlatanskim pristupom...sto se mene tice bilo koji klinac iz omladinske reprezentacije bi imao veci doprinos od tebe na terenu, naravno dok se ne proda i ne pocne da glumi ovo sto ti danas glumis na terenu. Onda cemo ubaciti nekog sledeceg omladinca zeljnog dokazivanja, ali cemo gledati ratnike na terenu, a ne manekene sportske opreme...

DukaDiesel

pre 9 godina

Momak je sinoć izašao na teren nabrijan kao za termin u lokalnom balonu sa ekipom iz kraja.Diletant,prodaje driblinge u prolazu,daje sebi for petom (napuca opet sam sebe u drugu nogu,lopta u kontra smer),u duel ulazi kao Kalimero...Klasičan alibi igrač,redovni član žute štampe...Jedan bambi i full pedala za tebe druškane

bili kostakurta

pre 9 godina

Gospodine,reprezentacija u kojoj igrate totalno je nezainteresovana za fudbal.Igraci Portugala su duplo stariji od vas i duplo vecu zelju imaju za pobedom.Zalaganje 0,borbenost 0.Jednostavno niste zainteresovani,sve sto pricate su bajke.

Granota

pre 9 godina

Ja lično mislim da Kolarov i Ivanović posle svojih bednih izdanja namerno daju ovakve izjave da bi provocirali javno mnjenje. Na drugi način mi je teško da objasnim sve to laprdanje. Neporecivo su odlični i kvalitetni pojedinci obadvojica, ali za Srbiju nikad nisu pružili i delić onoga što za svoje timove. Ne kažem da je sva krivica do njih, ali ne možemo da menjamo naš sklop i mentalitet, več moramo igrače. Nema druge, jer smo sa svim trenerima probali i nije do njih.

Davor

pre 9 godina

Pozitivna promena bi bila da se zahvale tebi!!! Covek kaparisao levu stranu, ne da nikom drugom da prodje, a sinoc za 90 minuta nije imao jedan upotrebljiv centarsut...

Bob Sent Kler

pre 9 godina

Za pocetak nije selektor kriv sto Kolarov kasni potpuno nezainteresovan da pokrije pas ka Mutinju kod drugog gola. Veliki sam postovalac njegovog lika i dela bio, a sada mogu reci da nije Miha bio lud kada ga je isprozivao posle Belgije.
Da ne pricam o toj nasoj famoznoj odbrani koja prima gol od coveka samog kao duh u srcu sesnaesterca. Pa koga cuvaju i koji prostor? Korner zastavice?

đekna, znate već

pre 9 godina

Jel to ovaj o ljubavnici ili o ženi, pošto je u poslednjih nekoliko utakmica u reprezentaciji pokazao toliko da sad sigurno ne priča o fudbalu.

DJ Ape

pre 9 godina

Ja iskreno mislim da se ovi fudbaleri malo šale s nama... Ljudi, imate 1 (jedan) bod... Najgora ste ekipa u Evropi... Odavno više ne gledam naš fudbal, ali sam čvrstog stava da taj sport treba ukinuti, terene i "terene" po Srbiji preorati i posejati pšenicu, lopove zatvoriti, a novac podeliti ubogima. Pozdrav.

Boban

pre 9 godina

Jesi li ti bio na utakmici? Niko te nije cuvao celu utakmicu, pustali su te samog jer znaju da nemas pojma i da na tvojoj strani ostaje rupa u odbrani, dodse, rupa postoji i kad se vratis, sto je sporo i retko. Napusti reprezentaciju i pusti nekog, ko bar nesto zna, da igra fudbal.

Šteta što mozak ne može da se istetovira

pre 9 godina

I nama navijačima nije baš lako da vas godinama gledamo kako se vučete po terenu i igrate kao od bede, a još teže nam je da slušamo vaše nebulozne izjave, u kojima prednjači nezvanični potparol, advokat, filozof, mudrac i jazavac pred sudom – gospodin Kiksarov!

Vasilevs

pre 9 godina

Odigrli ste očajnu partiju g. Kolarov. Tolika doza nonšalancije, neobaveznosti u igri, indolentnosti ponavlja se po ko zna koji put. Drugi gol je primljen sa Vaše strane, nezainteresovano ste posmatrali i poskakivali dok su Portugalci kretali ka golu. Nisam siguran da bi ste tako mogli da igrate kod Pelegrinija. Sramota.

Luka

pre 9 godina

Njima ni jedan trener ne valja, kukaju na svakog.. I stalno pricaju kako ce biti bolje, a sve je gore i gore.. A i nemamo igrace, ni Mesi nam ne bi pomogao

boka

pre 9 godina

Sad je najlakse.ispali su pa ce sad da daju sve od sebe.svaki put jedno te isto nismo mi magarci.samo se šepure ko paunovi i kuraže ko igra za bolji tim.kuš.

meek mill

pre 9 godina

govori care to pre utakmice... standardne price pre utakmice kako idemo na pobedu a uvek se desi kako smo bili "dobri" a na utakmici svi stoje razmisljaju sledecoj nedeljnoj plati

Pedja

pre 9 godina

Sustina je sto mi imamo mali broj pravih igraca. To su Ivanovic, Kolarov i Matic. Ostali su osrednji ili losi. Znaci fali nam 8 igraca za prvi tim. Druge zemlje koje imaju slican problem kao mi, nadoknadjuju to izuzetnom srcanoscu i presingom. Tako se moze neutralisati manjak kvaliteta, pa se nekad pobedi ili ne pobedi. Problem ove utakmice je da smo je igrali kao prijateljsku, lagano, bez pritiska na protivnika, a nama je pobeda bila potrebnija. Nema tu veze kod kuce, u gostima, jaki timovi svuda igraju da pobede. Nije problem ni izgubiti posto nemamo jaku ekipu. Ali je problem malo zalaganje, niti smo igrali napadacki niti smo igrali bunker, nasa igra se zasnivala da vreme prodje.

tata-mata

pre 9 godina

jos jedna promena bi dobro dosla - da se tebi tatu majstore zahvale sto nijednu utakmicu nisi odigro bekovski i da te vise ne zovu posto si spor i cak aut ne znas da izvedes

Mika

pre 9 godina

Česte promene loše utiču???? O zemljo otvori se!!!! Pa jel ti tetovirani beku misliš da ceo narod ima koeficijent inteligencije kao ti ( oko 70 slobodna procena ), pa da veruje u bajke!!! Pa igrači koji igraju su uglavnom isti, a trener vam je sad kriv,kad te je Miha šutnuo iz tima bunio si se, sad sabotiraš svakog trenera koji dođe a drago ti je zbog Mihe jer je sad daleko od tebe!!! Da je bio pametan da te izbaci iz tima a on da ostane sad bi bili bar treći i imali neku nadu za baraž!

Mika

pre 9 godina

Česte promene loše utiču???? O zemljo otvori se!!!! Pa jel ti tetovirani beku misliš da ceo narod ima koeficijent inteligencije kao ti ( oko 70 slobodna procena ), pa da veruje u bajke!!! Pa igrači koji igraju su uglavnom isti, a trener vam je sad kriv,kad te je Miha šutnuo iz tima bunio si se, sad sabotiraš svakog trenera koji dođe a drago ti je zbog Mihe jer je sad daleko od tebe!!! Da je bio pametan da te izbaci iz tima a on da ostane sad bi bili bar treći i imali neku nadu za baraž!

đekna, znate već

pre 9 godina

Jel to ovaj o ljubavnici ili o ženi, pošto je u poslednjih nekoliko utakmica u reprezentaciji pokazao toliko da sad sigurno ne priča o fudbalu.

boka

pre 9 godina

Sad je najlakse.ispali su pa ce sad da daju sve od sebe.svaki put jedno te isto nismo mi magarci.samo se šepure ko paunovi i kuraže ko igra za bolji tim.kuš.

Šteta što mozak ne može da se istetovira

pre 9 godina

I nama navijačima nije baš lako da vas godinama gledamo kako se vučete po terenu i igrate kao od bede, a još teže nam je da slušamo vaše nebulozne izjave, u kojima prednjači nezvanični potparol, advokat, filozof, mudrac i jazavac pred sudom – gospodin Kiksarov!

Vasilevs

pre 9 godina

Odigrli ste očajnu partiju g. Kolarov. Tolika doza nonšalancije, neobaveznosti u igri, indolentnosti ponavlja se po ko zna koji put. Drugi gol je primljen sa Vaše strane, nezainteresovano ste posmatrali i poskakivali dok su Portugalci kretali ka golu. Nisam siguran da bi ste tako mogli da igrate kod Pelegrinija. Sramota.

tonči

pre 9 godina

Evo, ako ja kao Hrvat mogu slobodno napisati neke obzervacije, naravno dobronamjerne. Vaš nogometni problem je dublji nego što se čini. Očekivanja nacije su veća od realnosti, pogotovo unaprijed u najavama, a onda su otrežnjenja bolnija. Tako je nama bilo pred petnaestak godina sa košarkom, pa kad smo postali realniji, došli su i kakvi, takvi rezultati, za nas zadovoljavajući. Naime, Srbiji manjka kvalitete i iskustva. Tu samo nekoliko igrača (Matić, Ivanović, Kolarov) ima iskustvo velikih utakmica. Njih troje su i ta kvaliteta, ali često igraju nešto što su u svakodnevnom životu malo ili ništa igrali. Uz to, Matić, premda klasa više, djeluje sporo, ali on sam je malo kriv za to, jer mu se svi skrivaju i ne žele loptu. On sam ima problem, jer tu i tamo mora napraviti prodor jedan na jedan, što ne čini niti u klubu, jer to rade drugi. Bane igra stopera, što nema veze sa ničim, a Lazara sam barem u tri situacije, kad ste se branili vidio na poziciji desnog beka. Koja je mogućnost s te pozicije doći u situaciju za kontru? Kolarov nije loš igrač, ali prema naprijed, nazad je kikser, ali se to sustavom da iskontrolirati. Drugi baš i nisu prvi europski ešalon igrača, uključujući i Ljajića, koji je dobar protiv Palerma i Caglaria, ali volio bih ga vidjet protiv Bayerna ili Wolfsa, ili Reala. Ali, nije Vas nešto pretjerano Portugal nadigrao, uglavnom na iskustvo i vezni red, ipak su dosta stari, pa i oslabljeni, Ronaldo u krizi, itd, itd.. Bit će bolje, strpljenja i od nule krenuti.

Bob Sent Kler

pre 9 godina

Za pocetak nije selektor kriv sto Kolarov kasni potpuno nezainteresovan da pokrije pas ka Mutinju kod drugog gola. Veliki sam postovalac njegovog lika i dela bio, a sada mogu reci da nije Miha bio lud kada ga je isprozivao posle Belgije.
Da ne pricam o toj nasoj famoznoj odbrani koja prima gol od coveka samog kao duh u srcu sesnaesterca. Pa koga cuvaju i koji prostor? Korner zastavice?

enrike

pre 9 godina

Kolarov je jedan od puno primera koliko je sreca bitan faktor u zivotu...Poklopile mu se kockice uzeo ozbiljne pare a prosecan igrac,realno...Porediti njega i Mihajlovica je smesno! Miha je bio kompletniji igrac 100 puta, i imao je karakter kad izadje na teren a ovaj poluigrac i mnogi nasi reprez.nemaju to sto pravi veliku razliku izmedju dobrog fudbalera i top igraca...

DukaDiesel

pre 9 godina

Momak je sinoć izašao na teren nabrijan kao za termin u lokalnom balonu sa ekipom iz kraja.Diletant,prodaje driblinge u prolazu,daje sebi for petom (napuca opet sam sebe u drugu nogu,lopta u kontra smer),u duel ulazi kao Kalimero...Klasičan alibi igrač,redovni član žute štampe...Jedan bambi i full pedala za tebe druškane

Onokao..

pre 9 godina

U redu, stvarno bih razumeo ovo sto kolarov kaze da je nas najveci problem neuigranost i da to kaze neko ko je dao sve od sebe na utakmici. Ovako, kada izgovor trazi igrac koji je najvise "odradjivao" ovu utakmicu, samo se jos i iznerviram. Covece, ne znam kako te nije sramota da toliko bezis od protivnickih startova i da te toliko briga za ishod utakmice. Trcis sa pola gasa, vracas se u odbranu sa cetvrt gasa, ni kiselu facu da napravis kada te neko prodje. Bio bih ti zahvalan da se vise nikada ne odazoves na spisak reprezentacije, jer to sto ces da grunes jednu dobru sa 25m na 5 utakmica ne moze da nadoknadi ono nerviranje koje stvaras svojim sarlatanskim pristupom...sto se mene tice bilo koji klinac iz omladinske reprezentacije bi imao veci doprinos od tebe na terenu, naravno dok se ne proda i ne pocne da glumi ovo sto ti danas glumis na terenu. Onda cemo ubaciti nekog sledeceg omladinca zeljnog dokazivanja, ali cemo gledati ratnike na terenu, a ne manekene sportske opreme...

Matador

pre 9 godina

Znam jednu scenu posle utakmice Chicago Bears, kada je Jay Cutler izaso ispred novinare posle jedne utakmice ( bas tih nekoliko utakmica je odigrao veoma lose), jednostavno bio je na " ignore". Jednostavno nijedan novinar nije hteo ni a da mu kaze. Bukvalbo bista. Sedi on i ceka i pojedega blam. E tako bi i vi novinari trebali sa ovim "fudbalerima".

Navijac iz fotelje

pre 9 godina

Care, I Berlinska filharmonija menja dirigenta pa sviraju bogovski.Umisli li ste da ste zvezde.Jas i beda od igre. Nasamarao vas matori Portugal sa pola snage.Blesava je ova nacija sto vas uopste prati i sto vam daje preveliku paznju

nikoola

pre 9 godina

Ajde bre cuti tu,pozeru jedan..vrati se jednom u odbranu posle izgubljene lopte,umesto sto trckaras ko neki maneken na terenu..sram treba da te bude kad se vise trudis za Englesku ekipu nego za svoju zemlju!!! Pokrij se po usima i samo cuti!

Schh..

pre 9 godina

E sada smo upoznati zasto Miha izbaci ovaj dvojac kolarov ~ ivanovic a mi ga pljuvali i napadali manekeni nam igraju u rep. a klubovima krvare !

Boban

pre 9 godina

Jesi li ti bio na utakmici? Niko te nije cuvao celu utakmicu, pustali su te samog jer znaju da nemas pojma i da na tvojoj strani ostaje rupa u odbrani, dodse, rupa postoji i kad se vratis, sto je sporo i retko. Napusti reprezentaciju i pusti nekog, ko bar nesto zna, da igra fudbal.

Davor

pre 9 godina

Pozitivna promena bi bila da se zahvale tebi!!! Covek kaparisao levu stranu, ne da nikom drugom da prodje, a sinoc za 90 minuta nije imao jedan upotrebljiv centarsut...

bili kostakurta

pre 9 godina

Gospodine,reprezentacija u kojoj igrate totalno je nezainteresovana za fudbal.Igraci Portugala su duplo stariji od vas i duplo vecu zelju imaju za pobedom.Zalaganje 0,borbenost 0.Jednostavno niste zainteresovani,sve sto pricate su bajke.

darko

pre 9 godina

Pa majstorima i nije bitno ko je na klupi, i da nema selektora majstori igraju fudbal. Ali majstori su majstori a vi ste... pa vas jos neznam kako da na zovem. A cekaj pa vi ste dunsteriii. Maticu kralju izvini ovo ne vazi za tebe

Granota

pre 9 godina

Ja lično mislim da Kolarov i Ivanović posle svojih bednih izdanja namerno daju ovakve izjave da bi provocirali javno mnjenje. Na drugi način mi je teško da objasnim sve to laprdanje. Neporecivo su odlični i kvalitetni pojedinci obadvojica, ali za Srbiju nikad nisu pružili i delić onoga što za svoje timove. Ne kažem da je sva krivica do njih, ali ne možemo da menjamo naš sklop i mentalitet, več moramo igrače. Nema druge, jer smo sa svim trenerima probali i nije do njih.

Deki

pre 9 godina

Puni ste love, tako da vas ne pratim, vama petkom legne debela koverta, a ja treba da se nerviram. Kad počnete da pobedjujete, onda se vidimo.

Milorad

pre 9 godina

Kolarov je uvek u odbrani bio NULA,Bane igra stalno desnog beka,a sada eksperiment sa mestom stopera,Basta je zaboravio da igra beka,a Stojke je kiks golman!!!
Eto,nabrojao sam vam krivce poraza,a druga prica je da ekipa igra bez sredine i ideja u napadu,pa i dosta opusteno-flegmaticno,prave borbe nisam video,osim alibi igre ja tebi-ti meni???

Pex

pre 9 godina

Ti ucini uslugu ovoj zemlji i nemoj vise da igras za nas, posto ni jedan selektor ne sme da vas ne pozove jer ste ti i drug Bane tu da opstruisete Karadzica. Sram vas bilo . Niste se ni potrudili da u zadnjih 20 min date gol, niste presli pola terena a gubite. Cuvali ste rezultat i noge, sram vas bilo. Svaka cast Maticu i Nastasicu, jedinim svetlim tackama.

meek mill

pre 9 godina

govori care to pre utakmice... standardne price pre utakmice kako idemo na pobedu a uvek se desi kako smo bili "dobri" a na utakmici svi stoje razmisljaju sledecoj nedeljnoj plati

tata-mata

pre 9 godina

jos jedna promena bi dobro dosla - da se tebi tatu majstore zahvale sto nijednu utakmicu nisi odigro bekovski i da te vise ne zovu posto si spor i cak aut ne znas da izvedes

krajisnik

pre 9 godina

kolarov,ti si prvi za penziju.Takvav "kas" u odbranu vidio nisam.Cudi me da nisi naucio da galopiras u sitiju,mada zato i ne igras tamo

bo9ojesa

pre 9 godina

nema mesta sekiraciji. njih baas briga sto bismo mi voleli da oni igraju evropsko. sad smo na nivou gibraltara i andore, fudbalske velesile

Luka

pre 9 godina

Njima ni jedan trener ne valja, kukaju na svakog.. I stalno pricaju kako ce biti bolje, a sve je gore i gore.. A i nemamo igrace, ni Mesi nam ne bi pomogao

Džoni

pre 9 godina

Izneću samo neko moje zapažanje! Da selektor reprezentacije (bilo koji) ne pozove ili ostavi na klupi (kao Miha) Kolarova i Ivanovića javnost bi ga ocrnila najcrnje! Ovaj Ćurčić i da ima neku ideju da pozove nekog pa i manje afirmisanog igrača koji bi mu se uklopio u koncepciju ne sme upravo zbog javnosti i evo šta dobijamo! Svaki selektor do sada (osim Mihe koji je imao eksperimenata, a znamo kako je ocrnjen) poziva iste igrače i to one najbolje na papiru ali rezultat kod svih isti! Jednostavno kao TIM ne funkcionišu i .

DJ Ape

pre 9 godina

Ja iskreno mislim da se ovi fudbaleri malo šale s nama... Ljudi, imate 1 (jedan) bod... Najgora ste ekipa u Evropi... Odavno više ne gledam naš fudbal, ali sam čvrstog stava da taj sport treba ukinuti, terene i "terene" po Srbiji preorati i posejati pšenicu, lopove zatvoriti, a novac podeliti ubogima. Pozdrav.

Pedja

pre 9 godina

Sustina je sto mi imamo mali broj pravih igraca. To su Ivanovic, Kolarov i Matic. Ostali su osrednji ili losi. Znaci fali nam 8 igraca za prvi tim. Druge zemlje koje imaju slican problem kao mi, nadoknadjuju to izuzetnom srcanoscu i presingom. Tako se moze neutralisati manjak kvaliteta, pa se nekad pobedi ili ne pobedi. Problem ove utakmice je da smo je igrali kao prijateljsku, lagano, bez pritiska na protivnika, a nama je pobeda bila potrebnija. Nema tu veze kod kuce, u gostima, jaki timovi svuda igraju da pobede. Nije problem ni izgubiti posto nemamo jaku ekipu. Ali je problem malo zalaganje, niti smo igrali napadacki niti smo igrali bunker, nasa igra se zasnivala da vreme prodje.

Šavija Alonso

pre 9 godina

Kolorovu treba odati priznanje, zaista je hrabro uopšte progovarati nakon onakve igre. U životu nisam video čoveka kome je manje stalo do reprezentativnog dresa.

Branko

pre 9 godina

Cekaj bre, kakve česte promene? Koliko ja vidim nista se ne menja godinama. Tole je jos uvek tu. Prazne price su i dalje tu. I dalje ne umete da se kvalifikujete. I dalje padate na FIFA listi. I dalje se ne zna ni ko pije ni ko placa. S druge strane svi i dalje mlatite ogromne pare. Lopta je i dalje okrugla, teren je i dalje zelen. Gol je jos uvek iste sirine. Kopacke i dresovi su bolji nego ikad. A Srbi se I DALJE nadaju vasem uspehu! Kakve onda ceste promene vi imate? Osim ako ne mislis na promene zena, automobila, splavova?

Misin

pre 9 godina

Mnogo jadno izgledaju tvoje reprezentativne utakmice,veruj mi.Pogledaj i sam,ti nemas par sprinteva a igras beka.Igraj sredinu onda a da imamo i beka.Ovo je dobronamerno

laRS0n

pre 9 godina

"Svaka cast Maticu i Nastasicu, jedinim svetlim tačkama".
U kom to univerzumu je Nastasić svetla tačka? Jedan od najgorih ako ne i najgori igrač na terenu. Jel zna neko gde je on bio kod golova, jel uopšte bio na igralištu?

Mozak

pre 9 godina

Kolarov: "Česte promene loše utiču". Ovom izjavom je indirektno pokazao prstom na Toleta, kako ne kapirate da ne sme javno drugacije da ga optuzi?

alejandro

pre 9 godina

Možemo misliti kad jedan od najgorih po prikazanim partijama u reprezentaciji kaže da će dati sve od sebe da se nađu na Euru! Ovakve izjave i izjava predsednika FSS vređa elemetarnu inteligenciji običnog navijača! Mrgude Kolarovu da li ti je jasno da tebe i ostale ti kolege iz reprezentacije Euro 2016 neće videti! Hvala Bogu!!

Mika

pre 9 godina

Česte promene loše utiču???? O zemljo otvori se!!!! Pa jel ti tetovirani beku misliš da ceo narod ima koeficijent inteligencije kao ti ( oko 70 slobodna procena ), pa da veruje u bajke!!! Pa igrači koji igraju su uglavnom isti, a trener vam je sad kriv,kad te je Miha šutnuo iz tima bunio si se, sad sabotiraš svakog trenera koji dođe a drago ti je zbog Mihe jer je sad daleko od tebe!!! Da je bio pametan da te izbaci iz tima a on da ostane sad bi bili bar treći i imali neku nadu za baraž!

Pedja

pre 9 godina

Sustina je sto mi imamo mali broj pravih igraca. To su Ivanovic, Kolarov i Matic. Ostali su osrednji ili losi. Znaci fali nam 8 igraca za prvi tim. Druge zemlje koje imaju slican problem kao mi, nadoknadjuju to izuzetnom srcanoscu i presingom. Tako se moze neutralisati manjak kvaliteta, pa se nekad pobedi ili ne pobedi. Problem ove utakmice je da smo je igrali kao prijateljsku, lagano, bez pritiska na protivnika, a nama je pobeda bila potrebnija. Nema tu veze kod kuce, u gostima, jaki timovi svuda igraju da pobede. Nije problem ni izgubiti posto nemamo jaku ekipu. Ali je problem malo zalaganje, niti smo igrali napadacki niti smo igrali bunker, nasa igra se zasnivala da vreme prodje.

đekna, znate već

pre 9 godina

Jel to ovaj o ljubavnici ili o ženi, pošto je u poslednjih nekoliko utakmica u reprezentaciji pokazao toliko da sad sigurno ne priča o fudbalu.

tonči

pre 9 godina

Evo, ako ja kao Hrvat mogu slobodno napisati neke obzervacije, naravno dobronamjerne. Vaš nogometni problem je dublji nego što se čini. Očekivanja nacije su veća od realnosti, pogotovo unaprijed u najavama, a onda su otrežnjenja bolnija. Tako je nama bilo pred petnaestak godina sa košarkom, pa kad smo postali realniji, došli su i kakvi, takvi rezultati, za nas zadovoljavajući. Naime, Srbiji manjka kvalitete i iskustva. Tu samo nekoliko igrača (Matić, Ivanović, Kolarov) ima iskustvo velikih utakmica. Njih troje su i ta kvaliteta, ali često igraju nešto što su u svakodnevnom životu malo ili ništa igrali. Uz to, Matić, premda klasa više, djeluje sporo, ali on sam je malo kriv za to, jer mu se svi skrivaju i ne žele loptu. On sam ima problem, jer tu i tamo mora napraviti prodor jedan na jedan, što ne čini niti u klubu, jer to rade drugi. Bane igra stopera, što nema veze sa ničim, a Lazara sam barem u tri situacije, kad ste se branili vidio na poziciji desnog beka. Koja je mogućnost s te pozicije doći u situaciju za kontru? Kolarov nije loš igrač, ali prema naprijed, nazad je kikser, ali se to sustavom da iskontrolirati. Drugi baš i nisu prvi europski ešalon igrača, uključujući i Ljajića, koji je dobar protiv Palerma i Caglaria, ali volio bih ga vidjet protiv Bayerna ili Wolfsa, ili Reala. Ali, nije Vas nešto pretjerano Portugal nadigrao, uglavnom na iskustvo i vezni red, ipak su dosta stari, pa i oslabljeni, Ronaldo u krizi, itd, itd.. Bit će bolje, strpljenja i od nule krenuti.

Granota

pre 9 godina

Ja lično mislim da Kolarov i Ivanović posle svojih bednih izdanja namerno daju ovakve izjave da bi provocirali javno mnjenje. Na drugi način mi je teško da objasnim sve to laprdanje. Neporecivo su odlični i kvalitetni pojedinci obadvojica, ali za Srbiju nikad nisu pružili i delić onoga što za svoje timove. Ne kažem da je sva krivica do njih, ali ne možemo da menjamo naš sklop i mentalitet, več moramo igrače. Nema druge, jer smo sa svim trenerima probali i nije do njih.

boka

pre 9 godina

Sad je najlakse.ispali su pa ce sad da daju sve od sebe.svaki put jedno te isto nismo mi magarci.samo se šepure ko paunovi i kuraže ko igra za bolji tim.kuš.

enrike

pre 9 godina

Kolarov je jedan od puno primera koliko je sreca bitan faktor u zivotu...Poklopile mu se kockice uzeo ozbiljne pare a prosecan igrac,realno...Porediti njega i Mihajlovica je smesno! Miha je bio kompletniji igrac 100 puta, i imao je karakter kad izadje na teren a ovaj poluigrac i mnogi nasi reprez.nemaju to sto pravi veliku razliku izmedju dobrog fudbalera i top igraca...

Pex

pre 9 godina

Ti ucini uslugu ovoj zemlji i nemoj vise da igras za nas, posto ni jedan selektor ne sme da vas ne pozove jer ste ti i drug Bane tu da opstruisete Karadzica. Sram vas bilo . Niste se ni potrudili da u zadnjih 20 min date gol, niste presli pola terena a gubite. Cuvali ste rezultat i noge, sram vas bilo. Svaka cast Maticu i Nastasicu, jedinim svetlim tackama.

Šteta što mozak ne može da se istetovira

pre 9 godina

I nama navijačima nije baš lako da vas godinama gledamo kako se vučete po terenu i igrate kao od bede, a još teže nam je da slušamo vaše nebulozne izjave, u kojima prednjači nezvanični potparol, advokat, filozof, mudrac i jazavac pred sudom – gospodin Kiksarov!

Matador

pre 9 godina

Znam jednu scenu posle utakmice Chicago Bears, kada je Jay Cutler izaso ispred novinare posle jedne utakmice ( bas tih nekoliko utakmica je odigrao veoma lose), jednostavno bio je na " ignore". Jednostavno nijedan novinar nije hteo ni a da mu kaze. Bukvalbo bista. Sedi on i ceka i pojedega blam. E tako bi i vi novinari trebali sa ovim "fudbalerima".

laRS0n

pre 9 godina

"Svaka cast Maticu i Nastasicu, jedinim svetlim tačkama".
U kom to univerzumu je Nastasić svetla tačka? Jedan od najgorih ako ne i najgori igrač na terenu. Jel zna neko gde je on bio kod golova, jel uopšte bio na igralištu?

Vasilevs

pre 9 godina

Odigrli ste očajnu partiju g. Kolarov. Tolika doza nonšalancije, neobaveznosti u igri, indolentnosti ponavlja se po ko zna koji put. Drugi gol je primljen sa Vaše strane, nezainteresovano ste posmatrali i poskakivali dok su Portugalci kretali ka golu. Nisam siguran da bi ste tako mogli da igrate kod Pelegrinija. Sramota.

darko

pre 9 godina

Pa majstorima i nije bitno ko je na klupi, i da nema selektora majstori igraju fudbal. Ali majstori su majstori a vi ste... pa vas jos neznam kako da na zovem. A cekaj pa vi ste dunsteriii. Maticu kralju izvini ovo ne vazi za tebe

Milorad

pre 9 godina

Kolarov je uvek u odbrani bio NULA,Bane igra stalno desnog beka,a sada eksperiment sa mestom stopera,Basta je zaboravio da igra beka,a Stojke je kiks golman!!!
Eto,nabrojao sam vam krivce poraza,a druga prica je da ekipa igra bez sredine i ideja u napadu,pa i dosta opusteno-flegmaticno,prave borbe nisam video,osim alibi igre ja tebi-ti meni???

Luka

pre 9 godina

Njima ni jedan trener ne valja, kukaju na svakog.. I stalno pricaju kako ce biti bolje, a sve je gore i gore.. A i nemamo igrace, ni Mesi nam ne bi pomogao

tata-mata

pre 9 godina

jos jedna promena bi dobro dosla - da se tebi tatu majstore zahvale sto nijednu utakmicu nisi odigro bekovski i da te vise ne zovu posto si spor i cak aut ne znas da izvedes

Boban

pre 9 godina

Jesi li ti bio na utakmici? Niko te nije cuvao celu utakmicu, pustali su te samog jer znaju da nemas pojma i da na tvojoj strani ostaje rupa u odbrani, dodse, rupa postoji i kad se vratis, sto je sporo i retko. Napusti reprezentaciju i pusti nekog, ko bar nesto zna, da igra fudbal.

Davor

pre 9 godina

Pozitivna promena bi bila da se zahvale tebi!!! Covek kaparisao levu stranu, ne da nikom drugom da prodje, a sinoc za 90 minuta nije imao jedan upotrebljiv centarsut...

Bob Sent Kler

pre 9 godina

Za pocetak nije selektor kriv sto Kolarov kasni potpuno nezainteresovan da pokrije pas ka Mutinju kod drugog gola. Veliki sam postovalac njegovog lika i dela bio, a sada mogu reci da nije Miha bio lud kada ga je isprozivao posle Belgije.
Da ne pricam o toj nasoj famoznoj odbrani koja prima gol od coveka samog kao duh u srcu sesnaesterca. Pa koga cuvaju i koji prostor? Korner zastavice?

Schh..

pre 9 godina

E sada smo upoznati zasto Miha izbaci ovaj dvojac kolarov ~ ivanovic a mi ga pljuvali i napadali manekeni nam igraju u rep. a klubovima krvare !

Šavija Alonso

pre 9 godina

Kolorovu treba odati priznanje, zaista je hrabro uopšte progovarati nakon onakve igre. U životu nisam video čoveka kome je manje stalo do reprezentativnog dresa.

Misin

pre 9 godina

Mnogo jadno izgledaju tvoje reprezentativne utakmice,veruj mi.Pogledaj i sam,ti nemas par sprinteva a igras beka.Igraj sredinu onda a da imamo i beka.Ovo je dobronamerno

Deki

pre 9 godina

Puni ste love, tako da vas ne pratim, vama petkom legne debela koverta, a ja treba da se nerviram. Kad počnete da pobedjujete, onda se vidimo.

Onokao..

pre 9 godina

U redu, stvarno bih razumeo ovo sto kolarov kaze da je nas najveci problem neuigranost i da to kaze neko ko je dao sve od sebe na utakmici. Ovako, kada izgovor trazi igrac koji je najvise "odradjivao" ovu utakmicu, samo se jos i iznerviram. Covece, ne znam kako te nije sramota da toliko bezis od protivnickih startova i da te toliko briga za ishod utakmice. Trcis sa pola gasa, vracas se u odbranu sa cetvrt gasa, ni kiselu facu da napravis kada te neko prodje. Bio bih ti zahvalan da se vise nikada ne odazoves na spisak reprezentacije, jer to sto ces da grunes jednu dobru sa 25m na 5 utakmica ne moze da nadoknadi ono nerviranje koje stvaras svojim sarlatanskim pristupom...sto se mene tice bilo koji klinac iz omladinske reprezentacije bi imao veci doprinos od tebe na terenu, naravno dok se ne proda i ne pocne da glumi ovo sto ti danas glumis na terenu. Onda cemo ubaciti nekog sledeceg omladinca zeljnog dokazivanja, ali cemo gledati ratnike na terenu, a ne manekene sportske opreme...

Navijac iz fotelje

pre 9 godina

Care, I Berlinska filharmonija menja dirigenta pa sviraju bogovski.Umisli li ste da ste zvezde.Jas i beda od igre. Nasamarao vas matori Portugal sa pola snage.Blesava je ova nacija sto vas uopste prati i sto vam daje preveliku paznju

krajisnik

pre 9 godina

kolarov,ti si prvi za penziju.Takvav "kas" u odbranu vidio nisam.Cudi me da nisi naucio da galopiras u sitiju,mada zato i ne igras tamo

nikoola

pre 9 godina

Ajde bre cuti tu,pozeru jedan..vrati se jednom u odbranu posle izgubljene lopte,umesto sto trckaras ko neki maneken na terenu..sram treba da te bude kad se vise trudis za Englesku ekipu nego za svoju zemlju!!! Pokrij se po usima i samo cuti!

Džoni

pre 9 godina

Izneću samo neko moje zapažanje! Da selektor reprezentacije (bilo koji) ne pozove ili ostavi na klupi (kao Miha) Kolarova i Ivanovića javnost bi ga ocrnila najcrnje! Ovaj Ćurčić i da ima neku ideju da pozove nekog pa i manje afirmisanog igrača koji bi mu se uklopio u koncepciju ne sme upravo zbog javnosti i evo šta dobijamo! Svaki selektor do sada (osim Mihe koji je imao eksperimenata, a znamo kako je ocrnjen) poziva iste igrače i to one najbolje na papiru ali rezultat kod svih isti! Jednostavno kao TIM ne funkcionišu i .

Branko

pre 9 godina

Cekaj bre, kakve česte promene? Koliko ja vidim nista se ne menja godinama. Tole je jos uvek tu. Prazne price su i dalje tu. I dalje ne umete da se kvalifikujete. I dalje padate na FIFA listi. I dalje se ne zna ni ko pije ni ko placa. S druge strane svi i dalje mlatite ogromne pare. Lopta je i dalje okrugla, teren je i dalje zelen. Gol je jos uvek iste sirine. Kopacke i dresovi su bolji nego ikad. A Srbi se I DALJE nadaju vasem uspehu! Kakve onda ceste promene vi imate? Osim ako ne mislis na promene zena, automobila, splavova?

alejandro

pre 9 godina

Možemo misliti kad jedan od najgorih po prikazanim partijama u reprezentaciji kaže da će dati sve od sebe da se nađu na Euru! Ovakve izjave i izjava predsednika FSS vređa elemetarnu inteligenciji običnog navijača! Mrgude Kolarovu da li ti je jasno da tebe i ostale ti kolege iz reprezentacije Euro 2016 neće videti! Hvala Bogu!!

DukaDiesel

pre 9 godina

Momak je sinoć izašao na teren nabrijan kao za termin u lokalnom balonu sa ekipom iz kraja.Diletant,prodaje driblinge u prolazu,daje sebi for petom (napuca opet sam sebe u drugu nogu,lopta u kontra smer),u duel ulazi kao Kalimero...Klasičan alibi igrač,redovni član žute štampe...Jedan bambi i full pedala za tebe druškane

bo9ojesa

pre 9 godina

nema mesta sekiraciji. njih baas briga sto bismo mi voleli da oni igraju evropsko. sad smo na nivou gibraltara i andore, fudbalske velesile

bili kostakurta

pre 9 godina

Gospodine,reprezentacija u kojoj igrate totalno je nezainteresovana za fudbal.Igraci Portugala su duplo stariji od vas i duplo vecu zelju imaju za pobedom.Zalaganje 0,borbenost 0.Jednostavno niste zainteresovani,sve sto pricate su bajke.

Mozak

pre 9 godina

Kolarov: "Česte promene loše utiču". Ovom izjavom je indirektno pokazao prstom na Toleta, kako ne kapirate da ne sme javno drugacije da ga optuzi?

DJ Ape

pre 9 godina

Ja iskreno mislim da se ovi fudbaleri malo šale s nama... Ljudi, imate 1 (jedan) bod... Najgora ste ekipa u Evropi... Odavno više ne gledam naš fudbal, ali sam čvrstog stava da taj sport treba ukinuti, terene i "terene" po Srbiji preorati i posejati pšenicu, lopove zatvoriti, a novac podeliti ubogima. Pozdrav.

meek mill

pre 9 godina

govori care to pre utakmice... standardne price pre utakmice kako idemo na pobedu a uvek se desi kako smo bili "dobri" a na utakmici svi stoje razmisljaju sledecoj nedeljnoj plati