Nedelja, 29.03.2015.

01:27

Novak od sjaja do očaja i nazad

Najbolji teniser sveta Novak Đoković plasirao se u treće kolo turnira u Majamiju pobedom nad Slovakom Martinom Kližanom rezultatom 2:1 (6:0, 5:7, 6:1).

Izvor: SV

Novak od sjaja do oèaja i nazad IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

95 Komentari

Sortiraj po:

NOLKICA

pre 9 godina

Po meni Nole je 1 i 3 set odigrao nestvarno dobro, a drugi mali pad koncentracije i Klizanova bolja igra, nista strasno, nije ga Klizan dobio sa6:0 pa da kazemo uzas, sve u svemu Nolova odlicna igra!

dane

pre 9 godina

bolje bi bilo crnogorcima da se bave raonicem on igra za kanadu a moze i za crnu goru naravno ako hoce, ali ne verujem da bi novak ikad igrao za crnu goru koja je medju prvima priznala nezvisost kim!

ili ti to nije jasno

pre 9 godina

Interesantno kako je Novak fer i sportsmen kad je rezultat izuzetno povoljan po njega, kad se lomi ni traga sportskom ponasanju. Na startu treceg seta u drugom gemu zasto nije ponovio poen
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (jasno, 29. mart 2015 14:15)

A kad je signalizirao protivniku da trazi challenge i poen dodeljen Klizanu , to si prevideo namerno ili slucajno?

jasno

pre 9 godina

Interesantno kako je Novak fer i sportsmen kad je rezultat izuzetno povoljan po njega, kad se lomi ni traga sportskom ponasanju. Na startu treceg seta u drugom gemu zasto nije ponovio poen

sonja g

pre 9 godina

koliko jadnih komentara I koliko jadnih ljudi. lecite svoje komplekse ovde na portalima pljujuci po Novaku. rekla bih da ste svi ostvareni u svojim mizernim zivotima. mene bi bio stid da sirim takvu mrznju , bio bi me stid od same sebe.

nenad rs

pre 9 godina

Несхватљиво је ово понижавање једног од најбољих спортиста свијета на српским порталима,завист или заосталост, не знам.

Mirko

pre 9 godina

Završio se prvi set,bilo je nestvarno.Odmah sam pomislio:Dal' će da uprska sledeći?Da,uprskao je.Ne znam zašto.Pomislio sam:Čoveče,kad nekog biješ tako,šta dalje može da ti bude motivacija?Jer,od onog ubijanja u pojam nema dalje!Šta sad?!
Moje mišljenje je da Novak "radi" na inspiraciju,motivaciju,i kad je nema,pošto je već toliko toga uradio,on "izgubi" gorivo.

Pričam "iz sebe" - šta bi moglo da me motiviše kad sam osvojio 8 GS-a,50 turnira,ko-zna koliko para,i razbijam protivnika tako da izgleda da nikad nije uzeo reket u ruke??? Nole nije ubica,on je čovek koji pomaže ljudima,šta bi ga motivisalo da Kližana ubije sa biciklom? Ništa.Nije zanimljivo.
I u pravu su oni koji kažu da je problem psihički,ili u glavi,ili u motivaciji.

Možemo gledati i sa druge strane:možda je Kližan imao tu taktiku da provaljuje Novakovu igru tj. servis, pusti Novaka, i čeka prvu grešku koja je ustvari bila dvostruka dupla greška na servisu i sa jednim dobrim potezom uzme Novakov servis.Nakon toga podigne igru,a Novak počne da se nervira. Ako je tako uradio,svaka mu čast,baš je namučio Noleta.
Na osnovu onoga što je Novak rekao posle meča,ovo je sasvim realan scenario.
To je nešto što je često Novak radio sa protivnicima koji su jači od njega,samo što se sada on našao u toj poziciji :)

antihrvat

pre 9 godina

Ako ovako nastavi ispada u sledecem kolu, jako jako lose! Klizan je igrac koga bi Nole trebao da dobije pa da igra i sa stapom za pecanje,
(aleksi, 29. mart 2015 04:03)

Ma nemoj ??
Jel o njemu govoris ?

https://www.youtube.com/watch?v=6R6LWawb8z0

qwq

pre 9 godina

Novak uopšte nije bio očajan već je protivnik igrao odlično.
Neverovatno koliko na ovom portalu sami urednici vole da omalovažavaju Novaka, a uzdižu Hrvate koji mesecima stoje na naslovnim stranama za minorne poduhvate ili čak bez ikakvog povoda.

zoran

pre 9 godina

Nole Crnogorac sa srpskim pasosem :-)Oj ha!
(Danilo, 29. mart 2015 10:39)

Sta su Crnogorci..? Arapi..? Aboridzini..? Germani..? Sta su..?
Ajde jado procitaj ovo sto napisah, ispod ovih redova, ti i tebi slicni pa naucite nesto vise no sto znate preci ulicu na zeleno svetlo, a i tu niste sigurni.

"Зато на оружје и на крваво поље, мили витези - да покажемо непријатељу што су кадре јуначке горе! Да покажемо да у нама неугашено србско срце куца, србска крвца врије, да покажемо како горскије јунака мишица јунаштвом надмашује на бојном пољу сваког душманина!"

P.P. Njegos - uoci borbe na Martinicima 1796.


"И не чудите се, мој драги оче архимандрите. Ми смо Срби такови, не знадемо нити хоћемо знати друго, нако један другога гонити и у несрећу и у безчест постављати, и што који више ради за добро општенародње, то се више завист против њега вооружава, која у српском народу, како и у греческом, гордост царује."

Njegos - У посланици архимандриту Арсенију Гаговићу, од 31. августа 1804.

Mladen Mladenovic

pre 9 godina

Nole Crnogorac sa srpskim pasosem :-)Oj ha!
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Danilo, 29. mart 2015 10:39)
----------
Nije mi samo jasno sto se toga stidi jer ga nikada nisam cuo da je cak i u najavama govorio o svom crnogorstvu. Drugo, valjda znate da su pravi Crnogorci po nacionalnoj pripadnosti Srbi. Po poslednjem popisu bilo ih je skoro 40%. On je Crnogorac isto koliko i Vi Srbin. Ne bi bilo lose da malo "prikocite" sa glupostima koje se prosto valjaju Crnom Gorom. Oj-ha,ha,ha...

oxydant

pre 9 godina

Pa dobro ljudi,zar ne vidite da je Novak jednostavno pustio Rumunu drugi set?! Lepo kaže komentator :"U drugom setu Novak je oduzeo protivniku servis za 5:3"...I sad znači, treba da servira za set i meč,zar ne?! Ali,komentator(Saša OZMO?) "zaboravio" da napiše, kako je Novak odjednom počeo da lupa duple greške poput Ane Ivanović,samo što Novak nije A.I. Zar vam ovo nije bio preslikani drugi set sa Federerom u Indijan Velsu,kad je
Fed izjavio da je "publika očekivala treći set" Jedina razlika je bila u
tome,da je Fed bio (vidljivo)zadovoljan posle meča,zato što nije bio prega
žen,dok je Kližan bio ljut,uveren da je propustio veliku šansu...

Zurkolomac

pre 9 godina

Nole Crnogorac sa srpskim pasosem :-)Oj ha!
(Danilo, 29. mart 2015 10:39)

Ti si siptar sa cg pasosem. Ajde sada na tvoje brdo da malo tucas kamen…

Nikola

pre 9 godina

Kako nekog nije sramota da napiše da plati porez,čovek je najpoznatiji sportista kojeg smo imali i kao čovek uzor za našu decu.Pare je zaradio po svetu, ne sigurno kod nas koji mu nismo ništa pružili da postane to što jeste već njegovi roditelji.Iskompleksirane komšije paljevina u svoje dvorište,a naši ljubomorni malo na njivu RAD SPAŠAVA.

Mladen Mladenovic

pre 9 godina

Ovo je samo dokaz da je Novak Djokovic veliki teniser. On sebi moze da dozvoli luksuz da izgubi set a da dobije mec. Za razliku od tih VELIKIH TENISKIH TALENATA, koji umeju da poray pretvore u pobedu postoje i oni, mali, sitniji, koji naprave podvig i pobede nekog od prvih 10 a onda odu u zaborav. Oni za razliku od tenisera tipa Djokovic uvek, na kraju, svoju pobedu pretvore u poraz. Mislim da imate takvih primera kod nas ali jos vise medju stranim teniserima. Meni nije jasna ova patoloska ljubomora koju pojedini gradjani Srbije imaju kada je Djokovic u pitanju? Nije mi jasno da li oni imaju nesto protiv Djokovica ili, od silne pakosti i zlobe, mrze sami sebe i svoje bezvredne zivote. Da ih podsetim Novak Djokovic svoje pare nije dobio od njih niti od ove drzave. Taj novac zaradjuje u inostranstvu a ne u Srbiji pa prema tome porez nije obavezan da placa ovde vec, gde smatra da je to najpovoljnije po njega. Jos nesto, sto mnogi alavi i zlobni komentatori zaboravljaju? Fondacija Novaka Djokovica je prikupila i darovala narodu Srbije preko 8 /OSAM/ miliona evra. To je konkretno, kako ne bi govorili o njegovom izuzetnom patriotizmu i pripadnosti ovom narodu, jer je to mnogima "BLJAK".

bice bolje

pre 9 godina

Neko ovde zaboravlja koliko je jaka konkurencija u muskom tenisu, Novak igra svaki turnir i sigurno ga umor stize, treba mu dati podrsku kada mu je najteze. A pogotovo su opasni teniseri koji nemaju sta da izgube i udju u mec maksimalno rastereceno.

R.Zivkovic,Zlatiborac

pre 9 godina

Ovo sa Novakom nesto nije u redu na psiholoskom nivou,redovno kiksira na drugo setu? Uvek prvi super drugi katasrofa,pa veselnik mora da se toliko napregne za treci set koji ga iscrpljuje do zla boga.Ovde trebaju treneri tim problemom dase posebno zauzmu naravno uz pomoc Psihologa.Njemu je uvek drugi set nocna mora, zasto to treba neko da utvrdi i Novaku pomogne da to prevazide?

Ranzo Teniser

pre 9 godina

@Svete - doduše i ne zovu ga tako, IW je 5. GS ;) uzgred, ja prespavah meč, budim se, čitam naslov i onako bunovan se već pomirio da je izgubio, kad ono... ali najbitnija je pobeda, uslovi su prilično teški za igru ovih dana, videlo se po ostalim teniserima - vlaga, vrućina...

Razumem se ko Marica ;)

pre 9 godina

E b92 kazite hrvatima da vam dodele neku jos ruzniju Novakovu sliku, da vam budu lakse Novakove pobede i sjaj.Dabogda ga zbog svih ovih razloga mrzeli jos 15 godina.

Melenci

pre 9 godina

bas je dobro da je usao u treci set na pocetku turnira.Manje ce eksperimentisati u narednim kolima i to je to!Klizana je "ubila"prevelika ambicija.Naravno da je normalno da udje u mec sa ciljem da pobedi,ali sa oprezom i smiranoscu,jer preko mreze je ni manje ni vise prvi teniser sveta.Samo bez velikih analiza,bez ocaja.Nole zna sve,pa ce tako uci i u drugo kolo i igrati svoju igru vise ne kao na treningu.

Монтекарловчанин

pre 9 godina

Od Monte Karla do Beograda i nazad kuci do Monte Karla
(Lazari, 29. mart 2015 04:09)

Од глупости до мудрости... чек, чек. Нема мудрости. Стао си на почетној станици

MirsadK

pre 9 godina

Uh, dobro je, kako je moglo da bude..Kad je Nole zaribao u 2.setu, setim se kako je ovaj momak posle izgubljenog seta oprao Nadala u Pekingu...

cacanin

pre 9 godina

Od Monte Karla do Beograda i nazad kuci do Monte Karla
(Lazari, 29. mart 2015 04:09)

Nisi ispao duhovit vec glup sa velikom dozom kompleksa !!!

Slavko Petrov

pre 9 godina

Opustio se nakon 6 : 0 i 3 : 1, a ovaj se osokolio i odigrao kao retko kad. Kako god, bolje je na početku turnira da vidi da ni sa kim nema opuštanja. Treći set je pokazao (6 : 19 da je Novak u sjajnoj formi.

Svete

pre 9 godina

Neobicno za Djo1eta da meceve u prvoj rundi odigra ovako slabo u pojedinim momentima, ali bitna je pobeda, da ga je protivnik dobro razmrdao i testirao i naterace ga na bolju koncentraciju u nastavku turnira. Ova dva seta koja je dobio su trajala ukupno 45 minuta, tako da je igra tu, forma je tu, udarci su tu, samo malo vise fokusa i bice to sve u redu do kraja turnira !!
Prosle godine je Djo1e na celom turniru izgubio jedan jedini servis gem a danas 3 cini mi se.... Ali dobro, ne moze svaki put Majami da se osvoji bez problema i trzavica, ne zovu ga bezveze 5. GS turnir !!
Idemo Djo1e u novo ispisivanje istorije !!!

simke

pre 9 godina

Novaku je dosadilo vise da pobjedjuje...Svaka mu cast kako moze stalno da bude skoncentrisan na igru,to nije lako...Potpuno je razumljiv onvaj pad,ali najbitnija je pobjeda.

danix

pre 9 godina

Novak je maestralno dobio prvi set,Martin je vise plivao za loptama nego sto je trcao,nakon cega se ocekivao brzxi zavrsetak meca.
Medjutim,kako se kaze,ne lezi vraze,Novak se,zbog nedostatka motivacije,opusta,Martin se vraca u igru i sa ogromnom motivacijom se napaljuje,jer nema vise sta izgubiti i dolazi do preokreta.Mnoge njegove frljoke pogadjaju coskove i linije,Nole grijesi i tako Martin dobija drugi set.
Tek onda Novak shvata ozbiljnost situacije,da je odnio vrag salu i svoju igru,kako rece francuski voditelj,prebacuje na automatskog pilota,nakon cega nestaje bure i valova i mec polako uplovi u mirne vode.
Znaju ovi napaljeni,oko 40-tog mjesta,biti vrlo neugodni,ako im se pruzi i najmanja sansa.Svi takvi su jako motivisani protiv najboljih.
Dakle,prodje jos jedan dan,Novak ide dalje,sve do pehara,naravno.
Srecno Noleeeee.

aleksi

pre 9 godina

Ako ovako nastavi ispada u sledecem kolu, jako jako lose! Klizan je igrac koga bi Nole trebao da dobije pa da igra i sa stapom za pecanje,

No1111eee!

pre 9 godina

Dobro, nista novog u vezi Noleta, uvek pobedi. Nego ovaj Borna uvek popije po jednu nulu u svakom mecu. Dogurace do 25. god, a trece kolo nece proci.

Čačanin

pre 9 godina

Dobar trening za Novaka, do prvog osvojenog gema u meču Kližan je delovao kao da je promašio teren...a posle neiskorišćenih brejk lopti Đokovića i osvojenog prvog gema počeo je da igra na sve ili ništa.Novak je zaista popustio krajem drugog seta i dozvolio Klžanu da se vrati od 5:3 ali je i Slovak zaista igrao iznad svojih mogućnosti.Novak vidno ljut počinje treći set i epilog kada on tako pristupi meču je očekivan.On igrom koju prikazuje može da pobedi u 98% mečeva ali bi nama bilo lakše kada bi igrao samo malo agresivnije.Brejk lopte otprilike 7/19 (možda sam neku propustio) malo obzirom da Kližan nije pogodio prvi servis 45 minuta.Sve je bilo po očekivanju ali po meni predugo!?

kmnccc

pre 9 godina

Ma on je samo malo, minimalno pao. Protivnik je igrao odlično u drugom setu. Jako i precizno je udarao lopticu iz trka a trčao je puno.

Arsenal

pre 9 godina

Treba motivacija da se dobiju autsajderi. Svaka čast Novaku kako je uvek pronalazi. Čak mislim da je produžio meč da bi igrao sa levorukim igračem što više pošto će verovatno sa Nadalom za titulu.

Boston

pre 9 godina

Ja ne znam zasto imate trip da u Srbiji ima mnogo njih koji ne vole Djokovica i to ste zakljucili po komentarima. Pa bre ovde ulaze i bosanci i hrvati i crnogorci. U Srbiji ga ne vole samo iskompleksiran narod koji mu zamera porez i misli ako pocne da placa porez u Srbiji da ce ziveti bolje. Evo ja pratim tenis od kad je Djokovic usao u sam svetski vrh i jos nijednom ama bas nijednom nisam cuo od nekoga da ne voli Djokovica i da navija za Nadala ili Federera.

Orlando Furioso

pre 9 godina

I ja sav pofuriozim kad vidim (čujem) ovakav "srpski" jezik. Samo ga, onako furiozno, uništavajte, ništa (VAS) ne košta!
P.S. Na osnovu debelog iskustva, ne očekujem, naravno, da mi komentar bude objavljen - ja to tek onako, budući vrlo furiozan povodom besmislenog, furioznog upropašćavanja lepog nam jezika.

Marko

pre 9 godina

Ovaj Klizan odigrao "set" zivota u drugom.
Jeste Nole igrao lose, ali ovaj lik je napadao i malo gresio. Nadam se da ce Nole popraviti igru u trecem setu.

Sramota

pre 9 godina

Ovaj drugi set je stvarno sramota. Broj jedan na svetu da bude ovako ponizen to jos nisam video. Navijam za Novaka naravno, ali kako on sebi da dozvoli da izgubi 4 gema za redom to mi nije jasno. Ipak je nesto drugacije kada nema Vajde.
Ajde bice bolje, ali zasto da ovoliko muci sebe to ne znam.

kosmajac

pre 9 godina

ovo je mucno gledati. covek ne sme da napadne jednog klizana. najbolji u istoriji na betonu hahaha. da se rafa nije raspao 2011 i da federer nije mator ne bi video gs. ovo je presmesno

Petar

pre 9 godina

Ovo vrlo lako Novak može i da izgubi.
Bio bi to najgori poraz jer 1 set ga je dobio 6:0!
Ali znajući Novakovu glavu, sve je moguće, a i prvi put igra sa ovim Kližanom koji se sada napalio i daje sve od sebe za meč karijere za njega.

veliki strumf

pre 9 godina

Iako je dobio prvi set 6-0, Novak je u njemu odigrao samo solidno (npr. imao je 5 vinera, a 6 gresaka). Zato je Klizan sve ispromasivao. U drugom setu Klizan je bio daleko bolji i agresivniji igrac, mnogo je vise pogadjao. Sramota je za Novaka da mu jedan ipak prosecan igrac cak 3 puta oduzme servis. Izgubiti set posle 6-0, a prvi si na svetu... Velika sramota. A vodio je 5-3 i servirao za mec.

simke

pre 9 godina

Novaku je dosadilo vise da pobjedjuje...Svaka mu cast kako moze stalno da bude skoncentrisan na igru,to nije lako...Potpuno je razumljiv onvaj pad,ali najbitnija je pobjeda.

Arsenal

pre 9 godina

Treba motivacija da se dobiju autsajderi. Svaka čast Novaku kako je uvek pronalazi. Čak mislim da je produžio meč da bi igrao sa levorukim igračem što više pošto će verovatno sa Nadalom za titulu.

Svete

pre 9 godina

Neobicno za Djo1eta da meceve u prvoj rundi odigra ovako slabo u pojedinim momentima, ali bitna je pobeda, da ga je protivnik dobro razmrdao i testirao i naterace ga na bolju koncentraciju u nastavku turnira. Ova dva seta koja je dobio su trajala ukupno 45 minuta, tako da je igra tu, forma je tu, udarci su tu, samo malo vise fokusa i bice to sve u redu do kraja turnira !!
Prosle godine je Djo1e na celom turniru izgubio jedan jedini servis gem a danas 3 cini mi se.... Ali dobro, ne moze svaki put Majami da se osvoji bez problema i trzavica, ne zovu ga bezveze 5. GS turnir !!
Idemo Djo1e u novo ispisivanje istorije !!!

Монтекарловчанин

pre 9 godina

Od Monte Karla do Beograda i nazad kuci do Monte Karla
(Lazari, 29. mart 2015 04:09)

Од глупости до мудрости... чек, чек. Нема мудрости. Стао си на почетној станици

Nikola

pre 9 godina

Kako nekog nije sramota da napiše da plati porez,čovek je najpoznatiji sportista kojeg smo imali i kao čovek uzor za našu decu.Pare je zaradio po svetu, ne sigurno kod nas koji mu nismo ništa pružili da postane to što jeste već njegovi roditelji.Iskompleksirane komšije paljevina u svoje dvorište,a naši ljubomorni malo na njivu RAD SPAŠAVA.

Orlando Furioso

pre 9 godina

I ja sav pofuriozim kad vidim (čujem) ovakav "srpski" jezik. Samo ga, onako furiozno, uništavajte, ništa (VAS) ne košta!
P.S. Na osnovu debelog iskustva, ne očekujem, naravno, da mi komentar bude objavljen - ja to tek onako, budući vrlo furiozan povodom besmislenog, furioznog upropašćavanja lepog nam jezika.

Mladen Mladenovic

pre 9 godina

Ovo je samo dokaz da je Novak Djokovic veliki teniser. On sebi moze da dozvoli luksuz da izgubi set a da dobije mec. Za razliku od tih VELIKIH TENISKIH TALENATA, koji umeju da poray pretvore u pobedu postoje i oni, mali, sitniji, koji naprave podvig i pobede nekog od prvih 10 a onda odu u zaborav. Oni za razliku od tenisera tipa Djokovic uvek, na kraju, svoju pobedu pretvore u poraz. Mislim da imate takvih primera kod nas ali jos vise medju stranim teniserima. Meni nije jasna ova patoloska ljubomora koju pojedini gradjani Srbije imaju kada je Djokovic u pitanju? Nije mi jasno da li oni imaju nesto protiv Djokovica ili, od silne pakosti i zlobe, mrze sami sebe i svoje bezvredne zivote. Da ih podsetim Novak Djokovic svoje pare nije dobio od njih niti od ove drzave. Taj novac zaradjuje u inostranstvu a ne u Srbiji pa prema tome porez nije obavezan da placa ovde vec, gde smatra da je to najpovoljnije po njega. Jos nesto, sto mnogi alavi i zlobni komentatori zaboravljaju? Fondacija Novaka Djokovica je prikupila i darovala narodu Srbije preko 8 /OSAM/ miliona evra. To je konkretno, kako ne bi govorili o njegovom izuzetnom patriotizmu i pripadnosti ovom narodu, jer je to mnogima "BLJAK".

Boston

pre 9 godina

Ja ne znam zasto imate trip da u Srbiji ima mnogo njih koji ne vole Djokovica i to ste zakljucili po komentarima. Pa bre ovde ulaze i bosanci i hrvati i crnogorci. U Srbiji ga ne vole samo iskompleksiran narod koji mu zamera porez i misli ako pocne da placa porez u Srbiji da ce ziveti bolje. Evo ja pratim tenis od kad je Djokovic usao u sam svetski vrh i jos nijednom ama bas nijednom nisam cuo od nekoga da ne voli Djokovica i da navija za Nadala ili Federera.

cacanin

pre 9 godina

Od Monte Karla do Beograda i nazad kuci do Monte Karla
(Lazari, 29. mart 2015 04:09)

Nisi ispao duhovit vec glup sa velikom dozom kompleksa !!!

bice bolje

pre 9 godina

Neko ovde zaboravlja koliko je jaka konkurencija u muskom tenisu, Novak igra svaki turnir i sigurno ga umor stize, treba mu dati podrsku kada mu je najteze. A pogotovo su opasni teniseri koji nemaju sta da izgube i udju u mec maksimalno rastereceno.

Razumem se ko Marica ;)

pre 9 godina

E b92 kazite hrvatima da vam dodele neku jos ruzniju Novakovu sliku, da vam budu lakse Novakove pobede i sjaj.Dabogda ga zbog svih ovih razloga mrzeli jos 15 godina.

danix

pre 9 godina

Novak je maestralno dobio prvi set,Martin je vise plivao za loptama nego sto je trcao,nakon cega se ocekivao brzxi zavrsetak meca.
Medjutim,kako se kaze,ne lezi vraze,Novak se,zbog nedostatka motivacije,opusta,Martin se vraca u igru i sa ogromnom motivacijom se napaljuje,jer nema vise sta izgubiti i dolazi do preokreta.Mnoge njegove frljoke pogadjaju coskove i linije,Nole grijesi i tako Martin dobija drugi set.
Tek onda Novak shvata ozbiljnost situacije,da je odnio vrag salu i svoju igru,kako rece francuski voditelj,prebacuje na automatskog pilota,nakon cega nestaje bure i valova i mec polako uplovi u mirne vode.
Znaju ovi napaljeni,oko 40-tog mjesta,biti vrlo neugodni,ako im se pruzi i najmanja sansa.Svi takvi su jako motivisani protiv najboljih.
Dakle,prodje jos jedan dan,Novak ide dalje,sve do pehara,naravno.
Srecno Noleeeee.

Ranzo Teniser

pre 9 godina

@Svete - doduše i ne zovu ga tako, IW je 5. GS ;) uzgred, ja prespavah meč, budim se, čitam naslov i onako bunovan se već pomirio da je izgubio, kad ono... ali najbitnija je pobeda, uslovi su prilično teški za igru ovih dana, videlo se po ostalim teniserima - vlaga, vrućina...

zoran

pre 9 godina

Nole Crnogorac sa srpskim pasosem :-)Oj ha!
(Danilo, 29. mart 2015 10:39)

Sta su Crnogorci..? Arapi..? Aboridzini..? Germani..? Sta su..?
Ajde jado procitaj ovo sto napisah, ispod ovih redova, ti i tebi slicni pa naucite nesto vise no sto znate preci ulicu na zeleno svetlo, a i tu niste sigurni.

"Зато на оружје и на крваво поље, мили витези - да покажемо непријатељу што су кадре јуначке горе! Да покажемо да у нама неугашено србско срце куца, србска крвца врије, да покажемо како горскије јунака мишица јунаштвом надмашује на бојном пољу сваког душманина!"

P.P. Njegos - uoci borbe na Martinicima 1796.


"И не чудите се, мој драги оче архимандрите. Ми смо Срби такови, не знадемо нити хоћемо знати друго, нако један другога гонити и у несрећу и у безчест постављати, и што који више ради за добро општенародње, то се више завист против њега вооружава, која у српском народу, како и у греческом, гордост царује."

Njegos - У посланици архимандриту Арсенију Гаговићу, од 31. августа 1804.

MirsadK

pre 9 godina

Uh, dobro je, kako je moglo da bude..Kad je Nole zaribao u 2.setu, setim se kako je ovaj momak posle izgubljenog seta oprao Nadala u Pekingu...

Melenci

pre 9 godina

bas je dobro da je usao u treci set na pocetku turnira.Manje ce eksperimentisati u narednim kolima i to je to!Klizana je "ubila"prevelika ambicija.Naravno da je normalno da udje u mec sa ciljem da pobedi,ali sa oprezom i smiranoscu,jer preko mreze je ni manje ni vise prvi teniser sveta.Samo bez velikih analiza,bez ocaja.Nole zna sve,pa ce tako uci i u drugo kolo i igrati svoju igru vise ne kao na treningu.

No1111eee!

pre 9 godina

Dobro, nista novog u vezi Noleta, uvek pobedi. Nego ovaj Borna uvek popije po jednu nulu u svakom mecu. Dogurace do 25. god, a trece kolo nece proci.

Zurkolomac

pre 9 godina

Nole Crnogorac sa srpskim pasosem :-)Oj ha!
(Danilo, 29. mart 2015 10:39)

Ti si siptar sa cg pasosem. Ajde sada na tvoje brdo da malo tucas kamen…

kmnccc

pre 9 godina

Ma on je samo malo, minimalno pao. Protivnik je igrao odlično u drugom setu. Jako i precizno je udarao lopticu iz trka a trčao je puno.

Mladen Mladenovic

pre 9 godina

Nole Crnogorac sa srpskim pasosem :-)Oj ha!
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Danilo, 29. mart 2015 10:39)
----------
Nije mi samo jasno sto se toga stidi jer ga nikada nisam cuo da je cak i u najavama govorio o svom crnogorstvu. Drugo, valjda znate da su pravi Crnogorci po nacionalnoj pripadnosti Srbi. Po poslednjem popisu bilo ih je skoro 40%. On je Crnogorac isto koliko i Vi Srbin. Ne bi bilo lose da malo "prikocite" sa glupostima koje se prosto valjaju Crnom Gorom. Oj-ha,ha,ha...

Čačanin

pre 9 godina

Dobar trening za Novaka, do prvog osvojenog gema u meču Kližan je delovao kao da je promašio teren...a posle neiskorišćenih brejk lopti Đokovića i osvojenog prvog gema počeo je da igra na sve ili ništa.Novak je zaista popustio krajem drugog seta i dozvolio Klžanu da se vrati od 5:3 ali je i Slovak zaista igrao iznad svojih mogućnosti.Novak vidno ljut počinje treći set i epilog kada on tako pristupi meču je očekivan.On igrom koju prikazuje može da pobedi u 98% mečeva ali bi nama bilo lakše kada bi igrao samo malo agresivnije.Brejk lopte otprilike 7/19 (možda sam neku propustio) malo obzirom da Kližan nije pogodio prvi servis 45 minuta.Sve je bilo po očekivanju ali po meni predugo!?

Slavko Petrov

pre 9 godina

Opustio se nakon 6 : 0 i 3 : 1, a ovaj se osokolio i odigrao kao retko kad. Kako god, bolje je na početku turnira da vidi da ni sa kim nema opuštanja. Treći set je pokazao (6 : 19 da je Novak u sjajnoj formi.

qwq

pre 9 godina

Novak uopšte nije bio očajan već je protivnik igrao odlično.
Neverovatno koliko na ovom portalu sami urednici vole da omalovažavaju Novaka, a uzdižu Hrvate koji mesecima stoje na naslovnim stranama za minorne poduhvate ili čak bez ikakvog povoda.

Marko

pre 9 godina

Ovaj Klizan odigrao "set" zivota u drugom.
Jeste Nole igrao lose, ali ovaj lik je napadao i malo gresio. Nadam se da ce Nole popraviti igru u trecem setu.

ili ti to nije jasno

pre 9 godina

Interesantno kako je Novak fer i sportsmen kad je rezultat izuzetno povoljan po njega, kad se lomi ni traga sportskom ponasanju. Na startu treceg seta u drugom gemu zasto nije ponovio poen
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (jasno, 29. mart 2015 14:15)

A kad je signalizirao protivniku da trazi challenge i poen dodeljen Klizanu , to si prevideo namerno ili slucajno?

nenad rs

pre 9 godina

Несхватљиво је ово понижавање једног од најбољих спортиста свијета на српским порталима,завист или заосталост, не знам.

oxydant

pre 9 godina

Pa dobro ljudi,zar ne vidite da je Novak jednostavno pustio Rumunu drugi set?! Lepo kaže komentator :"U drugom setu Novak je oduzeo protivniku servis za 5:3"...I sad znači, treba da servira za set i meč,zar ne?! Ali,komentator(Saša OZMO?) "zaboravio" da napiše, kako je Novak odjednom počeo da lupa duple greške poput Ane Ivanović,samo što Novak nije A.I. Zar vam ovo nije bio preslikani drugi set sa Federerom u Indijan Velsu,kad je
Fed izjavio da je "publika očekivala treći set" Jedina razlika je bila u
tome,da je Fed bio (vidljivo)zadovoljan posle meča,zato što nije bio prega
žen,dok je Kližan bio ljut,uveren da je propustio veliku šansu...

sonja g

pre 9 godina

koliko jadnih komentara I koliko jadnih ljudi. lecite svoje komplekse ovde na portalima pljujuci po Novaku. rekla bih da ste svi ostvareni u svojim mizernim zivotima. mene bi bio stid da sirim takvu mrznju , bio bi me stid od same sebe.

R.Zivkovic,Zlatiborac

pre 9 godina

Ovo sa Novakom nesto nije u redu na psiholoskom nivou,redovno kiksira na drugo setu? Uvek prvi super drugi katasrofa,pa veselnik mora da se toliko napregne za treci set koji ga iscrpljuje do zla boga.Ovde trebaju treneri tim problemom dase posebno zauzmu naravno uz pomoc Psihologa.Njemu je uvek drugi set nocna mora, zasto to treba neko da utvrdi i Novaku pomogne da to prevazide?

antihrvat

pre 9 godina

Ako ovako nastavi ispada u sledecem kolu, jako jako lose! Klizan je igrac koga bi Nole trebao da dobije pa da igra i sa stapom za pecanje,
(aleksi, 29. mart 2015 04:03)

Ma nemoj ??
Jel o njemu govoris ?

https://www.youtube.com/watch?v=6R6LWawb8z0

veliki strumf

pre 9 godina

Iako je dobio prvi set 6-0, Novak je u njemu odigrao samo solidno (npr. imao je 5 vinera, a 6 gresaka). Zato je Klizan sve ispromasivao. U drugom setu Klizan je bio daleko bolji i agresivniji igrac, mnogo je vise pogadjao. Sramota je za Novaka da mu jedan ipak prosecan igrac cak 3 puta oduzme servis. Izgubiti set posle 6-0, a prvi si na svetu... Velika sramota. A vodio je 5-3 i servirao za mec.

Sramota

pre 9 godina

Ovaj drugi set je stvarno sramota. Broj jedan na svetu da bude ovako ponizen to jos nisam video. Navijam za Novaka naravno, ali kako on sebi da dozvoli da izgubi 4 gema za redom to mi nije jasno. Ipak je nesto drugacije kada nema Vajde.
Ajde bice bolje, ali zasto da ovoliko muci sebe to ne znam.

dane

pre 9 godina

bolje bi bilo crnogorcima da se bave raonicem on igra za kanadu a moze i za crnu goru naravno ako hoce, ali ne verujem da bi novak ikad igrao za crnu goru koja je medju prvima priznala nezvisost kim!

aleksi

pre 9 godina

Ako ovako nastavi ispada u sledecem kolu, jako jako lose! Klizan je igrac koga bi Nole trebao da dobije pa da igra i sa stapom za pecanje,

Mirko

pre 9 godina

Završio se prvi set,bilo je nestvarno.Odmah sam pomislio:Dal' će da uprska sledeći?Da,uprskao je.Ne znam zašto.Pomislio sam:Čoveče,kad nekog biješ tako,šta dalje može da ti bude motivacija?Jer,od onog ubijanja u pojam nema dalje!Šta sad?!
Moje mišljenje je da Novak "radi" na inspiraciju,motivaciju,i kad je nema,pošto je već toliko toga uradio,on "izgubi" gorivo.

Pričam "iz sebe" - šta bi moglo da me motiviše kad sam osvojio 8 GS-a,50 turnira,ko-zna koliko para,i razbijam protivnika tako da izgleda da nikad nije uzeo reket u ruke??? Nole nije ubica,on je čovek koji pomaže ljudima,šta bi ga motivisalo da Kližana ubije sa biciklom? Ništa.Nije zanimljivo.
I u pravu su oni koji kažu da je problem psihički,ili u glavi,ili u motivaciji.

Možemo gledati i sa druge strane:možda je Kližan imao tu taktiku da provaljuje Novakovu igru tj. servis, pusti Novaka, i čeka prvu grešku koja je ustvari bila dvostruka dupla greška na servisu i sa jednim dobrim potezom uzme Novakov servis.Nakon toga podigne igru,a Novak počne da se nervira. Ako je tako uradio,svaka mu čast,baš je namučio Noleta.
Na osnovu onoga što je Novak rekao posle meča,ovo je sasvim realan scenario.
To je nešto što je često Novak radio sa protivnicima koji su jači od njega,samo što se sada on našao u toj poziciji :)

NOLKICA

pre 9 godina

Po meni Nole je 1 i 3 set odigrao nestvarno dobro, a drugi mali pad koncentracije i Klizanova bolja igra, nista strasno, nije ga Klizan dobio sa6:0 pa da kazemo uzas, sve u svemu Nolova odlicna igra!

Petar

pre 9 godina

Ovo vrlo lako Novak može i da izgubi.
Bio bi to najgori poraz jer 1 set ga je dobio 6:0!
Ali znajući Novakovu glavu, sve je moguće, a i prvi put igra sa ovim Kližanom koji se sada napalio i daje sve od sebe za meč karijere za njega.

kosmajac

pre 9 godina

ovo je mucno gledati. covek ne sme da napadne jednog klizana. najbolji u istoriji na betonu hahaha. da se rafa nije raspao 2011 i da federer nije mator ne bi video gs. ovo je presmesno

jasno

pre 9 godina

Interesantno kako je Novak fer i sportsmen kad je rezultat izuzetno povoljan po njega, kad se lomi ni traga sportskom ponasanju. Na startu treceg seta u drugom gemu zasto nije ponovio poen

kosmajac

pre 9 godina

ovo je mucno gledati. covek ne sme da napadne jednog klizana. najbolji u istoriji na betonu hahaha. da se rafa nije raspao 2011 i da federer nije mator ne bi video gs. ovo je presmesno

R.Zivkovic,Zlatiborac

pre 9 godina

Ovo sa Novakom nesto nije u redu na psiholoskom nivou,redovno kiksira na drugo setu? Uvek prvi super drugi katasrofa,pa veselnik mora da se toliko napregne za treci set koji ga iscrpljuje do zla boga.Ovde trebaju treneri tim problemom dase posebno zauzmu naravno uz pomoc Psihologa.Njemu je uvek drugi set nocna mora, zasto to treba neko da utvrdi i Novaku pomogne da to prevazide?

aleksi

pre 9 godina

Ako ovako nastavi ispada u sledecem kolu, jako jako lose! Klizan je igrac koga bi Nole trebao da dobije pa da igra i sa stapom za pecanje,

Sramota

pre 9 godina

Ovaj drugi set je stvarno sramota. Broj jedan na svetu da bude ovako ponizen to jos nisam video. Navijam za Novaka naravno, ali kako on sebi da dozvoli da izgubi 4 gema za redom to mi nije jasno. Ipak je nesto drugacije kada nema Vajde.
Ajde bice bolje, ali zasto da ovoliko muci sebe to ne znam.

veliki strumf

pre 9 godina

Iako je dobio prvi set 6-0, Novak je u njemu odigrao samo solidno (npr. imao je 5 vinera, a 6 gresaka). Zato je Klizan sve ispromasivao. U drugom setu Klizan je bio daleko bolji i agresivniji igrac, mnogo je vise pogadjao. Sramota je za Novaka da mu jedan ipak prosecan igrac cak 3 puta oduzme servis. Izgubiti set posle 6-0, a prvi si na svetu... Velika sramota. A vodio je 5-3 i servirao za mec.

Orlando Furioso

pre 9 godina

I ja sav pofuriozim kad vidim (čujem) ovakav "srpski" jezik. Samo ga, onako furiozno, uništavajte, ništa (VAS) ne košta!
P.S. Na osnovu debelog iskustva, ne očekujem, naravno, da mi komentar bude objavljen - ja to tek onako, budući vrlo furiozan povodom besmislenog, furioznog upropašćavanja lepog nam jezika.

jasno

pre 9 godina

Interesantno kako je Novak fer i sportsmen kad je rezultat izuzetno povoljan po njega, kad se lomi ni traga sportskom ponasanju. Na startu treceg seta u drugom gemu zasto nije ponovio poen

Petar

pre 9 godina

Ovo vrlo lako Novak može i da izgubi.
Bio bi to najgori poraz jer 1 set ga je dobio 6:0!
Ali znajući Novakovu glavu, sve je moguće, a i prvi put igra sa ovim Kližanom koji se sada napalio i daje sve od sebe za meč karijere za njega.

Arsenal

pre 9 godina

Treba motivacija da se dobiju autsajderi. Svaka čast Novaku kako je uvek pronalazi. Čak mislim da je produžio meč da bi igrao sa levorukim igračem što više pošto će verovatno sa Nadalom za titulu.

Svete

pre 9 godina

Neobicno za Djo1eta da meceve u prvoj rundi odigra ovako slabo u pojedinim momentima, ali bitna je pobeda, da ga je protivnik dobro razmrdao i testirao i naterace ga na bolju koncentraciju u nastavku turnira. Ova dva seta koja je dobio su trajala ukupno 45 minuta, tako da je igra tu, forma je tu, udarci su tu, samo malo vise fokusa i bice to sve u redu do kraja turnira !!
Prosle godine je Djo1e na celom turniru izgubio jedan jedini servis gem a danas 3 cini mi se.... Ali dobro, ne moze svaki put Majami da se osvoji bez problema i trzavica, ne zovu ga bezveze 5. GS turnir !!
Idemo Djo1e u novo ispisivanje istorije !!!

simke

pre 9 godina

Novaku je dosadilo vise da pobjedjuje...Svaka mu cast kako moze stalno da bude skoncentrisan na igru,to nije lako...Potpuno je razumljiv onvaj pad,ali najbitnija je pobjeda.

Razumem se ko Marica ;)

pre 9 godina

E b92 kazite hrvatima da vam dodele neku jos ruzniju Novakovu sliku, da vam budu lakse Novakove pobede i sjaj.Dabogda ga zbog svih ovih razloga mrzeli jos 15 godina.

Boston

pre 9 godina

Ja ne znam zasto imate trip da u Srbiji ima mnogo njih koji ne vole Djokovica i to ste zakljucili po komentarima. Pa bre ovde ulaze i bosanci i hrvati i crnogorci. U Srbiji ga ne vole samo iskompleksiran narod koji mu zamera porez i misli ako pocne da placa porez u Srbiji da ce ziveti bolje. Evo ja pratim tenis od kad je Djokovic usao u sam svetski vrh i jos nijednom ama bas nijednom nisam cuo od nekoga da ne voli Djokovica i da navija za Nadala ili Federera.

Nikola

pre 9 godina

Kako nekog nije sramota da napiše da plati porez,čovek je najpoznatiji sportista kojeg smo imali i kao čovek uzor za našu decu.Pare je zaradio po svetu, ne sigurno kod nas koji mu nismo ništa pružili da postane to što jeste već njegovi roditelji.Iskompleksirane komšije paljevina u svoje dvorište,a naši ljubomorni malo na njivu RAD SPAŠAVA.

Монтекарловчанин

pre 9 godina

Od Monte Karla do Beograda i nazad kuci do Monte Karla
(Lazari, 29. mart 2015 04:09)

Од глупости до мудрости... чек, чек. Нема мудрости. Стао си на почетној станици

No1111eee!

pre 9 godina

Dobro, nista novog u vezi Noleta, uvek pobedi. Nego ovaj Borna uvek popije po jednu nulu u svakom mecu. Dogurace do 25. god, a trece kolo nece proci.

Mladen Mladenovic

pre 9 godina

Ovo je samo dokaz da je Novak Djokovic veliki teniser. On sebi moze da dozvoli luksuz da izgubi set a da dobije mec. Za razliku od tih VELIKIH TENISKIH TALENATA, koji umeju da poray pretvore u pobedu postoje i oni, mali, sitniji, koji naprave podvig i pobede nekog od prvih 10 a onda odu u zaborav. Oni za razliku od tenisera tipa Djokovic uvek, na kraju, svoju pobedu pretvore u poraz. Mislim da imate takvih primera kod nas ali jos vise medju stranim teniserima. Meni nije jasna ova patoloska ljubomora koju pojedini gradjani Srbije imaju kada je Djokovic u pitanju? Nije mi jasno da li oni imaju nesto protiv Djokovica ili, od silne pakosti i zlobe, mrze sami sebe i svoje bezvredne zivote. Da ih podsetim Novak Djokovic svoje pare nije dobio od njih niti od ove drzave. Taj novac zaradjuje u inostranstvu a ne u Srbiji pa prema tome porez nije obavezan da placa ovde vec, gde smatra da je to najpovoljnije po njega. Jos nesto, sto mnogi alavi i zlobni komentatori zaboravljaju? Fondacija Novaka Djokovica je prikupila i darovala narodu Srbije preko 8 /OSAM/ miliona evra. To je konkretno, kako ne bi govorili o njegovom izuzetnom patriotizmu i pripadnosti ovom narodu, jer je to mnogima "BLJAK".

cacanin

pre 9 godina

Od Monte Karla do Beograda i nazad kuci do Monte Karla
(Lazari, 29. mart 2015 04:09)

Nisi ispao duhovit vec glup sa velikom dozom kompleksa !!!

zoran

pre 9 godina

Nole Crnogorac sa srpskim pasosem :-)Oj ha!
(Danilo, 29. mart 2015 10:39)

Sta su Crnogorci..? Arapi..? Aboridzini..? Germani..? Sta su..?
Ajde jado procitaj ovo sto napisah, ispod ovih redova, ti i tebi slicni pa naucite nesto vise no sto znate preci ulicu na zeleno svetlo, a i tu niste sigurni.

"Зато на оружје и на крваво поље, мили витези - да покажемо непријатељу што су кадре јуначке горе! Да покажемо да у нама неугашено србско срце куца, србска крвца врије, да покажемо како горскије јунака мишица јунаштвом надмашује на бојном пољу сваког душманина!"

P.P. Njegos - uoci borbe na Martinicima 1796.


"И не чудите се, мој драги оче архимандрите. Ми смо Срби такови, не знадемо нити хоћемо знати друго, нако један другога гонити и у несрећу и у безчест постављати, и што који више ради за добро општенародње, то се више завист против њега вооружава, која у српском народу, како и у греческом, гордост царује."

Njegos - У посланици архимандриту Арсенију Гаговићу, од 31. августа 1804.

Melenci

pre 9 godina

bas je dobro da je usao u treci set na pocetku turnira.Manje ce eksperimentisati u narednim kolima i to je to!Klizana je "ubila"prevelika ambicija.Naravno da je normalno da udje u mec sa ciljem da pobedi,ali sa oprezom i smiranoscu,jer preko mreze je ni manje ni vise prvi teniser sveta.Samo bez velikih analiza,bez ocaja.Nole zna sve,pa ce tako uci i u drugo kolo i igrati svoju igru vise ne kao na treningu.

bice bolje

pre 9 godina

Neko ovde zaboravlja koliko je jaka konkurencija u muskom tenisu, Novak igra svaki turnir i sigurno ga umor stize, treba mu dati podrsku kada mu je najteze. A pogotovo su opasni teniseri koji nemaju sta da izgube i udju u mec maksimalno rastereceno.

danix

pre 9 godina

Novak je maestralno dobio prvi set,Martin je vise plivao za loptama nego sto je trcao,nakon cega se ocekivao brzxi zavrsetak meca.
Medjutim,kako se kaze,ne lezi vraze,Novak se,zbog nedostatka motivacije,opusta,Martin se vraca u igru i sa ogromnom motivacijom se napaljuje,jer nema vise sta izgubiti i dolazi do preokreta.Mnoge njegove frljoke pogadjaju coskove i linije,Nole grijesi i tako Martin dobija drugi set.
Tek onda Novak shvata ozbiljnost situacije,da je odnio vrag salu i svoju igru,kako rece francuski voditelj,prebacuje na automatskog pilota,nakon cega nestaje bure i valova i mec polako uplovi u mirne vode.
Znaju ovi napaljeni,oko 40-tog mjesta,biti vrlo neugodni,ako im se pruzi i najmanja sansa.Svi takvi su jako motivisani protiv najboljih.
Dakle,prodje jos jedan dan,Novak ide dalje,sve do pehara,naravno.
Srecno Noleeeee.

nenad rs

pre 9 godina

Несхватљиво је ово понижавање једног од најбољих спортиста свијета на српским порталима,завист или заосталост, не знам.

Čačanin

pre 9 godina

Dobar trening za Novaka, do prvog osvojenog gema u meču Kližan je delovao kao da je promašio teren...a posle neiskorišćenih brejk lopti Đokovića i osvojenog prvog gema počeo je da igra na sve ili ništa.Novak je zaista popustio krajem drugog seta i dozvolio Klžanu da se vrati od 5:3 ali je i Slovak zaista igrao iznad svojih mogućnosti.Novak vidno ljut počinje treći set i epilog kada on tako pristupi meču je očekivan.On igrom koju prikazuje može da pobedi u 98% mečeva ali bi nama bilo lakše kada bi igrao samo malo agresivnije.Brejk lopte otprilike 7/19 (možda sam neku propustio) malo obzirom da Kližan nije pogodio prvi servis 45 minuta.Sve je bilo po očekivanju ali po meni predugo!?

MirsadK

pre 9 godina

Uh, dobro je, kako je moglo da bude..Kad je Nole zaribao u 2.setu, setim se kako je ovaj momak posle izgubljenog seta oprao Nadala u Pekingu...

Ranzo Teniser

pre 9 godina

@Svete - doduše i ne zovu ga tako, IW je 5. GS ;) uzgred, ja prespavah meč, budim se, čitam naslov i onako bunovan se već pomirio da je izgubio, kad ono... ali najbitnija je pobeda, uslovi su prilično teški za igru ovih dana, videlo se po ostalim teniserima - vlaga, vrućina...

Zurkolomac

pre 9 godina

Nole Crnogorac sa srpskim pasosem :-)Oj ha!
(Danilo, 29. mart 2015 10:39)

Ti si siptar sa cg pasosem. Ajde sada na tvoje brdo da malo tucas kamen…

Marko

pre 9 godina

Ovaj Klizan odigrao "set" zivota u drugom.
Jeste Nole igrao lose, ali ovaj lik je napadao i malo gresio. Nadam se da ce Nole popraviti igru u trecem setu.

Slavko Petrov

pre 9 godina

Opustio se nakon 6 : 0 i 3 : 1, a ovaj se osokolio i odigrao kao retko kad. Kako god, bolje je na početku turnira da vidi da ni sa kim nema opuštanja. Treći set je pokazao (6 : 19 da je Novak u sjajnoj formi.

oxydant

pre 9 godina

Pa dobro ljudi,zar ne vidite da je Novak jednostavno pustio Rumunu drugi set?! Lepo kaže komentator :"U drugom setu Novak je oduzeo protivniku servis za 5:3"...I sad znači, treba da servira za set i meč,zar ne?! Ali,komentator(Saša OZMO?) "zaboravio" da napiše, kako je Novak odjednom počeo da lupa duple greške poput Ane Ivanović,samo što Novak nije A.I. Zar vam ovo nije bio preslikani drugi set sa Federerom u Indijan Velsu,kad je
Fed izjavio da je "publika očekivala treći set" Jedina razlika je bila u
tome,da je Fed bio (vidljivo)zadovoljan posle meča,zato što nije bio prega
žen,dok je Kližan bio ljut,uveren da je propustio veliku šansu...

antihrvat

pre 9 godina

Ako ovako nastavi ispada u sledecem kolu, jako jako lose! Klizan je igrac koga bi Nole trebao da dobije pa da igra i sa stapom za pecanje,
(aleksi, 29. mart 2015 04:03)

Ma nemoj ??
Jel o njemu govoris ?

https://www.youtube.com/watch?v=6R6LWawb8z0

qwq

pre 9 godina

Novak uopšte nije bio očajan već je protivnik igrao odlično.
Neverovatno koliko na ovom portalu sami urednici vole da omalovažavaju Novaka, a uzdižu Hrvate koji mesecima stoje na naslovnim stranama za minorne poduhvate ili čak bez ikakvog povoda.

Mladen Mladenovic

pre 9 godina

Nole Crnogorac sa srpskim pasosem :-)Oj ha!
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Danilo, 29. mart 2015 10:39)
----------
Nije mi samo jasno sto se toga stidi jer ga nikada nisam cuo da je cak i u najavama govorio o svom crnogorstvu. Drugo, valjda znate da su pravi Crnogorci po nacionalnoj pripadnosti Srbi. Po poslednjem popisu bilo ih je skoro 40%. On je Crnogorac isto koliko i Vi Srbin. Ne bi bilo lose da malo "prikocite" sa glupostima koje se prosto valjaju Crnom Gorom. Oj-ha,ha,ha...

sonja g

pre 9 godina

koliko jadnih komentara I koliko jadnih ljudi. lecite svoje komplekse ovde na portalima pljujuci po Novaku. rekla bih da ste svi ostvareni u svojim mizernim zivotima. mene bi bio stid da sirim takvu mrznju , bio bi me stid od same sebe.

Mirko

pre 9 godina

Završio se prvi set,bilo je nestvarno.Odmah sam pomislio:Dal' će da uprska sledeći?Da,uprskao je.Ne znam zašto.Pomislio sam:Čoveče,kad nekog biješ tako,šta dalje može da ti bude motivacija?Jer,od onog ubijanja u pojam nema dalje!Šta sad?!
Moje mišljenje je da Novak "radi" na inspiraciju,motivaciju,i kad je nema,pošto je već toliko toga uradio,on "izgubi" gorivo.

Pričam "iz sebe" - šta bi moglo da me motiviše kad sam osvojio 8 GS-a,50 turnira,ko-zna koliko para,i razbijam protivnika tako da izgleda da nikad nije uzeo reket u ruke??? Nole nije ubica,on je čovek koji pomaže ljudima,šta bi ga motivisalo da Kližana ubije sa biciklom? Ništa.Nije zanimljivo.
I u pravu su oni koji kažu da je problem psihički,ili u glavi,ili u motivaciji.

Možemo gledati i sa druge strane:možda je Kližan imao tu taktiku da provaljuje Novakovu igru tj. servis, pusti Novaka, i čeka prvu grešku koja je ustvari bila dvostruka dupla greška na servisu i sa jednim dobrim potezom uzme Novakov servis.Nakon toga podigne igru,a Novak počne da se nervira. Ako je tako uradio,svaka mu čast,baš je namučio Noleta.
Na osnovu onoga što je Novak rekao posle meča,ovo je sasvim realan scenario.
To je nešto što je često Novak radio sa protivnicima koji su jači od njega,samo što se sada on našao u toj poziciji :)

ili ti to nije jasno

pre 9 godina

Interesantno kako je Novak fer i sportsmen kad je rezultat izuzetno povoljan po njega, kad se lomi ni traga sportskom ponasanju. Na startu treceg seta u drugom gemu zasto nije ponovio poen
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (jasno, 29. mart 2015 14:15)

A kad je signalizirao protivniku da trazi challenge i poen dodeljen Klizanu , to si prevideo namerno ili slucajno?

kmnccc

pre 9 godina

Ma on je samo malo, minimalno pao. Protivnik je igrao odlično u drugom setu. Jako i precizno je udarao lopticu iz trka a trčao je puno.

dane

pre 9 godina

bolje bi bilo crnogorcima da se bave raonicem on igra za kanadu a moze i za crnu goru naravno ako hoce, ali ne verujem da bi novak ikad igrao za crnu goru koja je medju prvima priznala nezvisost kim!

NOLKICA

pre 9 godina

Po meni Nole je 1 i 3 set odigrao nestvarno dobro, a drugi mali pad koncentracije i Klizanova bolja igra, nista strasno, nije ga Klizan dobio sa6:0 pa da kazemo uzas, sve u svemu Nolova odlicna igra!