Subota, 28.03.2015.

20:17

Ćurčić: Dobar je bod, hoćemo tri

Selektor Srbije Radovan Ćurčić zna tim za duel sa Portugalijom i ponovio da će ekipa, uprkos snazi rivala, ići na pobedu.

Izvor: B92

Æurèiæ: Dobar je bod, hoæemo tri IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

96 Komentari

Sortiraj po:

ranki

pre 9 godina

Mislim da nemamo sanse veceras, nasi igraju slabo. Napad nam je tanak do bola! A vezni red jos tanji. Ni jednog dobrog ofanzivnog veznog nemamo!
Portugalci ako pobede sigurno idu na evropsko tako da imaju veliki motiv. Zao mi je ali nasi ce izgubiti.

ko-što?

pre 9 godina

Sad sam pogledao sastav Portugala i ja prosto ne vidim način kako možete nešto napraviti tamo. Naravno, u nogometu je sve moguće ali realno, Portugal rutinski dobiva danas.

Filip

pre 9 godina

Nemamo pojma, uvek se brukamo, savez nam vode lopovi, reprezentaciju selektor(i) upitnog kvaliteta... Sve sem poraza je uspeh veliki kao kuća.

Gagi iz Hamburga

pre 9 godina

Hteo bi da imamo barem najmanje 6-10 god. istog selektora. Neka ostane Curcic dugo selektor i da se njemu da prilika, bez obzira kako se zavrse ove kvalifikacije. Mislim iskreno da je dobar covek i znalac fudbala. Mlad je. Neka ode Tole i Milosevic bude pri Covek u savezu i da vrate Antica i jos nekog stratega u savez!

Milan

pre 9 godina

Srbija: Stojković - Basta (Tomović), B. Ivanović, Nastasić, Kolarov - Matić, Petrović - Marković, Ljajić, Tošić (Tadić) - Mitrović
Ne sumnjam da će Ćurčić, ali i Savo Milošević, setimo se kako su radili u tandemu u mladoj reprezentaciji, maksimalno naoštriti momke na pobedu. Ove izjave su onako diplomatske. Vreme je za veliku pobedu Srbije, zaslužili smo to svi i igrači i narod u otadzbini i Srbi ma gde god da su u svetu i svi navijači Srbije! Idemooo momciii, hrabroooo, na pobeduuu!!! Mi to možemo, mi to hoćemo!!!

fudbal, sta to bese,

pre 9 godina

Moze doktorat posle pobede ??? All...doktorat se stice posle fakulteta i magistrature, treneri iz profi "skole" sa kursom od tri vikenda nisu ni prosli pored fakulteta.To je i osnovni razlog ovakvog fudbala u Srbiji. Tako cemo proci i u Portugaliji ,odigrasmo,prosetasmo i odosmo da se borimo za svoje strane klubove . I tako do sledecih kvalifikacija.....

Monteri iz Jajca

pre 9 godina

U napad, čoveče...Imamo jedan od najboljih timova u Evropi, a vise nemamo sta da izgubimo. U napad, svaku utakmicu do kraja kvalifikacija!
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Čarapan, 28. mart 2015 20:27)

Matic,Ivanovic i sta dalje, ko je treci dobar (standardan u vodecim klubovima Evrope)? Sa dva prava igraca koji su i usput defanzivci i bez golmana koga mi da napadnemo? Danci su nas ponizili, Albanci nisu zahvaljujuci prekidu! Raca je pre neki dan izjavio: "malo vise realnosti" bod je kao kuca velik!

Saša

pre 9 godina

Osvojili smo već bod protiv Jermenije, selektore. Mnogo mi je draža košarkaška reprezentacija od ovih fudbalera (miljenika nacije). Košarkaši su osvojili srebro na SP-u i ginuli za dres Srbije, a niko od njih ništa nije očekivao. Ovi, nožni udarači lopte, nikada ništa neće uraditi, sem da nerviraju gledaoce svojim nezalaganjem i nedostatkom timske igre. Gledaću ih večeras, ali, kao i uvek, od njih ne očekujem ništa.

dragan1982

pre 9 godina

(pavle, 29. mart 2015 10:48)

jedno je igrati kuci protiv norveske a drugo je igrati u lisabonu protiv portugala..ista ta hrvatska pre godinu ipo nije imala sanse u portugalu u prijateljskoj tako da je uopste glupo porediti situaciju..srbiji ce biti tesko veceras ali bod je moguc ako igraci daju 120 procenta svojih mogucnosti..

PetarIsakovic

pre 9 godina

Portugal je favorit svakako...Samo Ronaldo ce verovatno zabiti dva-tri komada.Kod nas jedino Ivanovic u skoku nesto moze uraditi...

Dvoranski polo

pre 9 godina

Tri razloga zašto bi Srbija morala dobiti Portugal:
1.Portugalci katastrofalno igraju već pete kvalifikacije u nizu
2.Srbija nominalno ima bolje igrače
3.Osim Ronalda, Portugal nema ekstra klasu

Tri razloga zašto će Srbija izgubiti handicapom:
1.Izbornik koji kaže da neće markirati Ronalda, koji je doslovce 90 posto ekipe, vjerojatno misli da treba markirati Pauletu, koji se oprostio od repke prije 7 godina
2.Umjesto da dobije pedalu za sva vremena i bude javno osramoćen, poluigrač koji vam je obezvrijedio dres i grb, dočekuje se poput spasitelja
3.Ivanović i Matić su sjajni igrači, ali velike utakmice ne dobivaju bekovi i defanzivni vezni, već plemeniti veznjaci i brutalne špice, a tu je Srbija tanka već godinama.
Pozdrav i uživajte večeras!

programer

pre 9 godina

Chodex, 28. mart 2015 20:27)

Ja ga pratim, i vise ga volim od bilo kakvog el klasika.
Nikada se ne mogu najeziti kada Mesi da gol koliko mogu kada Zvezda ili Srbija postigne gol. Zao mi te je sto nemas taj osecaj, jer si verovatno izgubljena licnost.

SrbinsonKruso

pre 9 godina

Ma samo da naši bekovi i krila trče ceo meč, i biće sve dobro, i da se ne ljute ako ne dobiju svaki put loptu kada krenu napred. Mi smo u ovoj utakmici u podređenom položaju, oni su favoriti... ajde sada da dokažemo da možemo da budemo dobri, a ne samo da pričamo o tome... Voleo bih da izgaraju na terenu, ne bih voleo da izgube, ali bi mi lakše bilo, ako bi dali sve od sebe, pa i izgubili posle...

MilosRU

pre 9 godina

Dobijamo utakmicu sa dva gola razlike, ovi su sminkeri smesna ekipa gde igra svako za sebe uopste mi nije jasno sto se toliko zentamo od Portugala kad je opste poznato da se vecito provuku na veliko takmicenje kroz iglene usi. Smeo bih se opkladiti da domacin veceras ne daje gol.......ma tako ce i biti NDG1.

Čarapan

pre 9 godina

(realn0st)

Naravno da ne vredjas i super je sto su objavili komentar. Momci koje si nabrojao su svakako skuplji i bolji od Mitrovića i Škuletića. Postoje evropske reprezentacije skuplje od ovog tima. Ali ja nisam ni tvrdio suprotno. Ja sam rekao da je ovaj tim jedan od najboljih u Evropi. Rekao sam da je mlad, na pocetku i sa perspektivom. Rekao sam da je sastav takav da nam omogucava da napadnemo bilo koga. Evropske reprezentacije sigurno jace od nase su Nemacka i Spanija. Sa svima ostalima se moze i mora igrati i nadigravati. To je fudbal, najbolja igra koja postoji. I ne pobedjuje uvek ni bolji, a kamo li skuplji... Eto, tako nekako izgleda moja "fudbalska realnost". Ziv bio, a ovi moji veceras u napad!!! Portugalci jesu skuplji, ali nisu bolji!!!

misko

pre 9 godina

Curcic je dobar trener, zna igrace iz mladjih kategorija i verujem da bez obzira na veceras treba dati coveku sansu i uz malo strpljenja doci ce i rezultati...

danguba

pre 9 godina

(realn0st, 28. mart 2015 23:17)

Moja realnosti, ne vrijedjas, ali si daleko od realnosti. Srbija ima mozda najpotentniji tim u Evropi. Mozda ti nije poznato, ali gotovo smo redovni ucesni zavrsnice U21 prvenstva, a osvojili smo zadnje U19. U A selekciji su redom igraci, koji s obzirom na godine, igraju zapezene uloge u svojim klubovima Mitrovic (Anderlecht), Ljajic (Roma), Nastasic (Salke), Markovic (Liverpul) , Tadic (Southemton), Jojic (Dortmund), Tomovic (Fiorentina)... Ima i dovoljno iskusnih: Ivanovic, Matic, Kolarov, Subotic.. Ovo je po imenima definitivno medju 10 evropskih reprezentacija. Naravno, proble nisu imena, vec sve ostalo: savez, selektor, mentalitet, pristup igri, motivacija i zalaganje...

Gastarbajter

pre 9 godina

Kvota na X2 2.20, Ja mislim da je kladionica resila sve nas da casti :)
Strasno me nervira kako se pumpa prica oko Ronalda sta?, on leti, skace 10 metara u vis, prolazi kroz igrace..! Nije ni bitno, vazno da nas tim izadje spreman za borbu. Molim boga samo da ne komentarise utakmicu Aca Stojanovic, blago receno- zaplakacu.

Predrag

pre 9 godina

Igrati rastegljiv "bunker" sa presingom izmedju sesnaesterca i centra.Sansu traziti u kontri preko Markovica i Mitrovica. Ako ta kontra ne upali, postoji zamena u Kosticu i Skuleticu.

Boj@n

pre 9 godina

@Bruno Alves, Karvaljo, Bosingva, Kvarezma...ako nas ovi dobiju ni ne treba dalje da igramo...igramo protiv selekcije koja ima najsporiju odbranu u istoriji fudbala (ja, 28. mart 2015 22:30)

Za tvoju informaciju Kvarezma ne igra odbranu i mnogo je brz

Adriano_Galliani

pre 9 godina

O da Bog da izgubili, o da Bog da nam dali 5 komada....sve vam ...bem da vam ..bem smradovi jedni! Ko jos prati domaci fudbal.
(Chodex, 28. mart 2015 20:27)

Pa mi koji volimo fudbal. Da necu mozda tenis? Kad ti ne ide sa zenama ti predjes na muskarce? Samo zene i fudbal.

drogan

pre 9 godina

Da mi je jednom bar da dozivim da odete i da se nadigravate,da ne dizete svakog protivnika u nebesa..."poginite" pa vas niko nece pljuvati...Island,Wels,Ceska...ispadaju velesile u odnosu na nas!Dal je moguce da mi sa ovom ekipom ni 3. ne mozemo da budemo eeej?Savez,igraci,selektor?Aj malo taj nacionalni ponos da proradi vec jednom!

PetrAleksA

pre 9 godina

Да Бог да примите шестића и да се укине фудбал у Србији више... досадили сте више..

neki

pre 9 godina

Izgubio narod veru u reprezentaciju cini mi se od svetskog prvensta u Africi i one odlucujuce utakmice u grupi sa Australijom. Na toj utakmici su nasi igraci odigrali kao da 6 meseci nisu igrali utakmicu.Neki kazu da je vece pred tu utakmicu bilo i opijanja. Licno misli da to nema veze sa zalaganjem.Ne bori se tako za Srbiju. Nakon toga da ne pominjem, pored raznih afera, politike, nastavila se anemicna igra nasih fudbalera u reprezentaciji dok su za svoje klubove igrali solidno.Zasto ne pogledaju samo duh igraca zvezde i reprezentacije 1990 i 1991 ,znam da je mozda nemoguce da se dosegnu ti uspesi ali timski duh i vedrina sigurno mogu!

IggyBL

pre 9 godina

Nadam se da ce biti 0-0 do barem 80 minute,pa ce onda Bane da ga zabije...Ako damo gol na pocetku lose nam se pise,jer kako biva onda se takticki povucemo i primimo tricu ko od sale...

DedaMiloje

pre 9 godina

Dabogda vam Portugalci dali barem isto toliko golova koliko mi Norvežanima !
(Zedes, 28. mart 2015 22:30)

Dabogda ti se prolepšao onaj veseli plavušan sa loknicama što igra u Realu.

realn0st

pre 9 godina

(Čarapan)
pa jel ti znas da ima bar 10 reprezentacija u europi jacih i skupljih od srbije? kazes skuletic ima osjecaj za gol...a eto dzeko,lukaku,mandzo,costa,reus,huntelaar,immobile,benzema,rooney,drmic,ibrahimovic,kokorin ga nemaju...eto nek je on za njih izmislio nogomet, pa sta ti mislis da drugi nemaju tako dobar tim i jos i bolji...pa samo ivanovic i matic se tu isticu i ozbiljni su u svojim klubovima a ovi ostali nisu nista posebno, ove repke nabrojane pomocu igraca, imaju bar 3 igraca koja su ozbiljna u dobrim klubovima, tako da nemoj pricat da je srbija u 10 najboljih kad nije apsolutno po nicemu...b92 objavite nevrijedjam nikog samo sam realan :D

SASA

pre 9 godina

Iskreno, i ne znam ko je jadniji, ljudi koji sede u FSS, ili ljudi koji treniraju nas tim, ili nasi igraci....
Mislim da niko od njih 3, ne zasluzuje nista, da su sva 3 pokazala svoje pravo lice, i da svima ali apsolutno svima, treba podeliti otkaze, zadrzati jedino malog Mitrovica, i oko njega graditi novu ekipu...
Svin ostali, FSS, treneri, i svi ostali igraci., sramota ste...

krivac

pre 9 godina

Ljudi kako sta god vi pricali razlog za ocajno stanje u nasem fudbalu lezi u organizaciji FSS-a . Ali i mi kao drzava nemamo nacionalni ponos ! Vaznija nam je ZVEZDA od REPREZENTACIJE,kao i komsijama partizan ,nema nista bez SLOGE !

Nebojsa

pre 9 godina

Plasim se da i remi nam nece biti dobar ukoliko Albanci dobiju utakmicu jer ce nam dobro odmaci u borbi za trece mesto koje vodi u baraz moje misljenje da ce prva dva mesta zauzeti Portugal i Danska

ja

pre 9 godina

Bruno Alves, Karvaljo, Bosingva, Kvarezma...ako nas ovi dobiju ni ne treba dalje da igramo...igramo protiv selekcije koja ima najsporiju odbranu u istoriji fudbala

Labud

pre 9 godina

Tako sam i ja otisao na jednu pa popio i onih poslovicnih 3, pa jos 3, pa jos....i na kraju sam popio i batine....
Elem, vazno je druzenje. Imate moju podrsku pa makar se vratili kao ja. suva k.... a mokrih opanaka.

Čarapan

pre 9 godina

za EU Balky

Kao prvo, nisam rekao da nam je tim jedan od najacih na svetu, vec jedan od najacih u Evropi.Sve to o cemu ti pricas je manje-vise tako, ima tu svega, subjektivnih i objektivnih okolnosti. Ali ovo je nov i mlad tim, rezultat o kome pricas nije njihov. Ove kvalifikacije su krenule lose zbog loseg izbora selektora i one utakmice sa Albanijom. A to svakako nije krivica ovih momaka.
Drugo, zasto mislim da nam je tim jedan od najboljih u Evropi? Nabrojacu igrace, ne diktiram sastav: Odbrana- Kolarov, Nastasic,Ivanovic,Basta... Sredina i napad- Matic, Tadic, Tosic, Ljajic, Lazar Markovic, Djuricic, Skuletic, Mitrovic...Imamo mogucnost da dupliramo bokove, imamo Matica kao anker u sredini, imamo dva razbijaca napred, sa osecajem za gol(Škuntelar i Mitrović)...Nema povlacenja, sa ovakvim timom mora da se napadne i nista drugo. I ,u ovom slucaju bitna stvar, stvarno nemamo sta da izgubimo, momci mogu da budu totalno rastereceni...
Trece, ne znam za koga ti navijas, ali ja cu za svoju reprezentaciju uvek misliti da mogu svakog da pobede i da svakog treba da napadnu, muski i hrabro.
Napred, Srbija!!!!

EU Balky

pre 9 godina

U napad, čoveče...Imamo jedan od najboljih timova u Evropi, a vise nemamo sta da izgubimo. U napad, svaku utakmicu do kraja kvalifikacija!(Čarapan, 28. mart 2015 20:27)
Ovelakve komentare nikako da shvatim. Tri utakmice, s 5 boda. Loši na kvalifikacijama iza SP,
Loši sada a likovi uporno ponavljaju da je srpski tim jedan od najboljih na SVETU. Po kojem merilu? Svašta!

gox

pre 9 godina

bod ko kuca. nego gledam bas pola evrope ima crvene dresove, trebali bi napraviti jednu garnituru dresova na pruge kao npr neke juznoamericke reprezentacije.

ciguligu

pre 9 godina

Bila bi greska flasterisati Kristijana jer bi izgubili igraca za takticku igru koja ima za cilj kontrolu sireg prostora. Izbegavati prekrsaje do 25 m jer je on tu pakleno opasan.Preuzimati ga na 35 m. i to sa dvojicom,jednim koji ce ici telo uz telo sa njim a drugi sa distance od par metara.Treba da igra Petrovic jer ima veci korak i brze igra od malog Gudelja.Maticu dati punu slobodu delovanja od kaznenog do kaznenog,u odbrani kad smo da se prikljucuje u pomoc a kad idemo u napad da on ide odmah iz Mitra.Jedino ako Ljajic igra to treba da radi on a Matic da igra strogog centra.Bekovi...najbolja varijanta je par Kolarov i Basta a Ivanovic da igra sa Matijom centralu odbrane.Tu je kao dobro resenje i D. Tosic. Ocekujem da Karleusa ,ona prava, dezorjentise onog narcisa Krisa. To je uslov za nasu pobedu. Krila Lazar i Bambi.Dodati jos u levo Duska Tadica.
Optimista sam jer ovakve meceve Srbija ne gubi.

Milan Djordjević

pre 9 godina

Ako uopšte igrate da budete zadovoljni. Da damo gol nemamo s kim. A ako prodjemo sa jednim da budemo zadovoljni. Svi u odbranu.

Zvezda sampion,Tegeltija nevera.

pre 9 godina

Cure je mnogo dobar covek I trener. Par puta sam sedeo sto pored njega jer smo iz istog grada,coveku je fudbal sve. Uradio je mnogo za Javor. Samo mi je zao sto je sad postao selektor,jer nama niko ne pomaze. Steci ce losu reputaciju.

Boban

pre 9 godina

Ne možemo kriviti Ćurčića ako reprezentacija izgubi od moćne Portugalije. Pa on je čovek preuzeo reprezentaciju u očajnom stanju, a postoje samo teoretske šanse makar za treće mesto! Prilike su propuštene protiv Jermenije i porazom od Danske, sad ako odigramo nerešeno u Lisabonu, pa to će biti senzacija.

OFFjsdp

pre 9 godina

Inace, sutra sve najgore grobarskom selektoru i grobarskoj reprezentaciji u kojoj bar 80% bivsih partizanovih igraca koji su tamo ne zasluzuju da nose dres reorezentacije Srbije!
Nek vac zgazi i pocepa RONALDO!

Čarapan

pre 9 godina

U napad, čoveče...Imamo jedan od najboljih timova u Evropi, a vise nemamo sta da izgubimo. U napad, svaku utakmicu do kraja kvalifikacija!

Sale Niš

pre 9 godina

Stojkovic. Tomovic. Ivanovic. Nastasic. Kolarov. Matic. Petrovic. Ljajic. Djuricic. Tadic. Mitrovic. Rezerve : Brkic. Basta. Maksimovic. Gudelj. Lazar. Tošić Z. Škuletic.

ivan

pre 9 godina

Tesko cemo dobiti, bod je vec mnogo realniji, cak i da ne igra Ronaldo ne verujem da bi ih pobedili. Nisu ni oni neka ekipa ali eto, igraju kuci i imaju Ronalda.

Čarapan

pre 9 godina

U napad, čoveče...Imamo jedan od najboljih timova u Evropi, a vise nemamo sta da izgubimo. U napad, svaku utakmicu do kraja kvalifikacija!

EU Balky

pre 9 godina

U napad, čoveče...Imamo jedan od najboljih timova u Evropi, a vise nemamo sta da izgubimo. U napad, svaku utakmicu do kraja kvalifikacija!(Čarapan, 28. mart 2015 20:27)
Ovelakve komentare nikako da shvatim. Tri utakmice, s 5 boda. Loši na kvalifikacijama iza SP,
Loši sada a likovi uporno ponavljaju da je srpski tim jedan od najboljih na SVETU. Po kojem merilu? Svašta!

DedaMiloje

pre 9 godina

Dabogda vam Portugalci dali barem isto toliko golova koliko mi Norvežanima !
(Zedes, 28. mart 2015 22:30)

Dabogda ti se prolepšao onaj veseli plavušan sa loknicama što igra u Realu.

Boban

pre 9 godina

Ne možemo kriviti Ćurčića ako reprezentacija izgubi od moćne Portugalije. Pa on je čovek preuzeo reprezentaciju u očajnom stanju, a postoje samo teoretske šanse makar za treće mesto! Prilike su propuštene protiv Jermenije i porazom od Danske, sad ako odigramo nerešeno u Lisabonu, pa to će biti senzacija.

Čarapan

pre 9 godina

za EU Balky

Kao prvo, nisam rekao da nam je tim jedan od najacih na svetu, vec jedan od najacih u Evropi.Sve to o cemu ti pricas je manje-vise tako, ima tu svega, subjektivnih i objektivnih okolnosti. Ali ovo je nov i mlad tim, rezultat o kome pricas nije njihov. Ove kvalifikacije su krenule lose zbog loseg izbora selektora i one utakmice sa Albanijom. A to svakako nije krivica ovih momaka.
Drugo, zasto mislim da nam je tim jedan od najboljih u Evropi? Nabrojacu igrace, ne diktiram sastav: Odbrana- Kolarov, Nastasic,Ivanovic,Basta... Sredina i napad- Matic, Tadic, Tosic, Ljajic, Lazar Markovic, Djuricic, Skuletic, Mitrovic...Imamo mogucnost da dupliramo bokove, imamo Matica kao anker u sredini, imamo dva razbijaca napred, sa osecajem za gol(Škuntelar i Mitrović)...Nema povlacenja, sa ovakvim timom mora da se napadne i nista drugo. I ,u ovom slucaju bitna stvar, stvarno nemamo sta da izgubimo, momci mogu da budu totalno rastereceni...
Trece, ne znam za koga ti navijas, ali ja cu za svoju reprezentaciju uvek misliti da mogu svakog da pobede i da svakog treba da napadnu, muski i hrabro.
Napred, Srbija!!!!

Labud

pre 9 godina

Tako sam i ja otisao na jednu pa popio i onih poslovicnih 3, pa jos 3, pa jos....i na kraju sam popio i batine....
Elem, vazno je druzenje. Imate moju podrsku pa makar se vratili kao ja. suva k.... a mokrih opanaka.

ja

pre 9 godina

Bruno Alves, Karvaljo, Bosingva, Kvarezma...ako nas ovi dobiju ni ne treba dalje da igramo...igramo protiv selekcije koja ima najsporiju odbranu u istoriji fudbala

Zvezda sampion,Tegeltija nevera.

pre 9 godina

Cure je mnogo dobar covek I trener. Par puta sam sedeo sto pored njega jer smo iz istog grada,coveku je fudbal sve. Uradio je mnogo za Javor. Samo mi je zao sto je sad postao selektor,jer nama niko ne pomaze. Steci ce losu reputaciju.

krivac

pre 9 godina

Ljudi kako sta god vi pricali razlog za ocajno stanje u nasem fudbalu lezi u organizaciji FSS-a . Ali i mi kao drzava nemamo nacionalni ponos ! Vaznija nam je ZVEZDA od REPREZENTACIJE,kao i komsijama partizan ,nema nista bez SLOGE !

ciguligu

pre 9 godina

Bila bi greska flasterisati Kristijana jer bi izgubili igraca za takticku igru koja ima za cilj kontrolu sireg prostora. Izbegavati prekrsaje do 25 m jer je on tu pakleno opasan.Preuzimati ga na 35 m. i to sa dvojicom,jednim koji ce ici telo uz telo sa njim a drugi sa distance od par metara.Treba da igra Petrovic jer ima veci korak i brze igra od malog Gudelja.Maticu dati punu slobodu delovanja od kaznenog do kaznenog,u odbrani kad smo da se prikljucuje u pomoc a kad idemo u napad da on ide odmah iz Mitra.Jedino ako Ljajic igra to treba da radi on a Matic da igra strogog centra.Bekovi...najbolja varijanta je par Kolarov i Basta a Ivanovic da igra sa Matijom centralu odbrane.Tu je kao dobro resenje i D. Tosic. Ocekujem da Karleusa ,ona prava, dezorjentise onog narcisa Krisa. To je uslov za nasu pobedu. Krila Lazar i Bambi.Dodati jos u levo Duska Tadica.
Optimista sam jer ovakve meceve Srbija ne gubi.

gox

pre 9 godina

bod ko kuca. nego gledam bas pola evrope ima crvene dresove, trebali bi napraviti jednu garnituru dresova na pruge kao npr neke juznoamericke reprezentacije.

Nebojsa

pre 9 godina

Plasim se da i remi nam nece biti dobar ukoliko Albanci dobiju utakmicu jer ce nam dobro odmaci u borbi za trece mesto koje vodi u baraz moje misljenje da ce prva dva mesta zauzeti Portugal i Danska

realn0st

pre 9 godina

(Čarapan)
pa jel ti znas da ima bar 10 reprezentacija u europi jacih i skupljih od srbije? kazes skuletic ima osjecaj za gol...a eto dzeko,lukaku,mandzo,costa,reus,huntelaar,immobile,benzema,rooney,drmic,ibrahimovic,kokorin ga nemaju...eto nek je on za njih izmislio nogomet, pa sta ti mislis da drugi nemaju tako dobar tim i jos i bolji...pa samo ivanovic i matic se tu isticu i ozbiljni su u svojim klubovima a ovi ostali nisu nista posebno, ove repke nabrojane pomocu igraca, imaju bar 3 igraca koja su ozbiljna u dobrim klubovima, tako da nemoj pricat da je srbija u 10 najboljih kad nije apsolutno po nicemu...b92 objavite nevrijedjam nikog samo sam realan :D

ivan

pre 9 godina

Tesko cemo dobiti, bod je vec mnogo realniji, cak i da ne igra Ronaldo ne verujem da bi ih pobedili. Nisu ni oni neka ekipa ali eto, igraju kuci i imaju Ronalda.

IggyBL

pre 9 godina

Nadam se da ce biti 0-0 do barem 80 minute,pa ce onda Bane da ga zabije...Ako damo gol na pocetku lose nam se pise,jer kako biva onda se takticki povucemo i primimo tricu ko od sale...

Dvoranski polo

pre 9 godina

Tri razloga zašto bi Srbija morala dobiti Portugal:
1.Portugalci katastrofalno igraju već pete kvalifikacije u nizu
2.Srbija nominalno ima bolje igrače
3.Osim Ronalda, Portugal nema ekstra klasu

Tri razloga zašto će Srbija izgubiti handicapom:
1.Izbornik koji kaže da neće markirati Ronalda, koji je doslovce 90 posto ekipe, vjerojatno misli da treba markirati Pauletu, koji se oprostio od repke prije 7 godina
2.Umjesto da dobije pedalu za sva vremena i bude javno osramoćen, poluigrač koji vam je obezvrijedio dres i grb, dočekuje se poput spasitelja
3.Ivanović i Matić su sjajni igrači, ali velike utakmice ne dobivaju bekovi i defanzivni vezni, već plemeniti veznjaci i brutalne špice, a tu je Srbija tanka već godinama.
Pozdrav i uživajte večeras!

neki

pre 9 godina

Izgubio narod veru u reprezentaciju cini mi se od svetskog prvensta u Africi i one odlucujuce utakmice u grupi sa Australijom. Na toj utakmici su nasi igraci odigrali kao da 6 meseci nisu igrali utakmicu.Neki kazu da je vece pred tu utakmicu bilo i opijanja. Licno misli da to nema veze sa zalaganjem.Ne bori se tako za Srbiju. Nakon toga da ne pominjem, pored raznih afera, politike, nastavila se anemicna igra nasih fudbalera u reprezentaciji dok su za svoje klubove igrali solidno.Zasto ne pogledaju samo duh igraca zvezde i reprezentacije 1990 i 1991 ,znam da je mozda nemoguce da se dosegnu ti uspesi ali timski duh i vedrina sigurno mogu!

Milan Djordjević

pre 9 godina

Ako uopšte igrate da budete zadovoljni. Da damo gol nemamo s kim. A ako prodjemo sa jednim da budemo zadovoljni. Svi u odbranu.

OFFjsdp

pre 9 godina

Inace, sutra sve najgore grobarskom selektoru i grobarskoj reprezentaciji u kojoj bar 80% bivsih partizanovih igraca koji su tamo ne zasluzuju da nose dres reorezentacije Srbije!
Nek vac zgazi i pocepa RONALDO!

Adriano_Galliani

pre 9 godina

O da Bog da izgubili, o da Bog da nam dali 5 komada....sve vam ...bem da vam ..bem smradovi jedni! Ko jos prati domaci fudbal.
(Chodex, 28. mart 2015 20:27)

Pa mi koji volimo fudbal. Da necu mozda tenis? Kad ti ne ide sa zenama ti predjes na muskarce? Samo zene i fudbal.

drogan

pre 9 godina

Da mi je jednom bar da dozivim da odete i da se nadigravate,da ne dizete svakog protivnika u nebesa..."poginite" pa vas niko nece pljuvati...Island,Wels,Ceska...ispadaju velesile u odnosu na nas!Dal je moguce da mi sa ovom ekipom ni 3. ne mozemo da budemo eeej?Savez,igraci,selektor?Aj malo taj nacionalni ponos da proradi vec jednom!

Filip

pre 9 godina

Nemamo pojma, uvek se brukamo, savez nam vode lopovi, reprezentaciju selektor(i) upitnog kvaliteta... Sve sem poraza je uspeh veliki kao kuća.

danguba

pre 9 godina

(realn0st, 28. mart 2015 23:17)

Moja realnosti, ne vrijedjas, ali si daleko od realnosti. Srbija ima mozda najpotentniji tim u Evropi. Mozda ti nije poznato, ali gotovo smo redovni ucesni zavrsnice U21 prvenstva, a osvojili smo zadnje U19. U A selekciji su redom igraci, koji s obzirom na godine, igraju zapezene uloge u svojim klubovima Mitrovic (Anderlecht), Ljajic (Roma), Nastasic (Salke), Markovic (Liverpul) , Tadic (Southemton), Jojic (Dortmund), Tomovic (Fiorentina)... Ima i dovoljno iskusnih: Ivanovic, Matic, Kolarov, Subotic.. Ovo je po imenima definitivno medju 10 evropskih reprezentacija. Naravno, proble nisu imena, vec sve ostalo: savez, selektor, mentalitet, pristup igri, motivacija i zalaganje...

Monteri iz Jajca

pre 9 godina

U napad, čoveče...Imamo jedan od najboljih timova u Evropi, a vise nemamo sta da izgubimo. U napad, svaku utakmicu do kraja kvalifikacija!
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Čarapan, 28. mart 2015 20:27)

Matic,Ivanovic i sta dalje, ko je treci dobar (standardan u vodecim klubovima Evrope)? Sa dva prava igraca koji su i usput defanzivci i bez golmana koga mi da napadnemo? Danci su nas ponizili, Albanci nisu zahvaljujuci prekidu! Raca je pre neki dan izjavio: "malo vise realnosti" bod je kao kuca velik!

SrbinsonKruso

pre 9 godina

Ma samo da naši bekovi i krila trče ceo meč, i biće sve dobro, i da se ne ljute ako ne dobiju svaki put loptu kada krenu napred. Mi smo u ovoj utakmici u podređenom položaju, oni su favoriti... ajde sada da dokažemo da možemo da budemo dobri, a ne samo da pričamo o tome... Voleo bih da izgaraju na terenu, ne bih voleo da izgube, ali bi mi lakše bilo, ako bi dali sve od sebe, pa i izgubili posle...

MilosRU

pre 9 godina

Dobijamo utakmicu sa dva gola razlike, ovi su sminkeri smesna ekipa gde igra svako za sebe uopste mi nije jasno sto se toliko zentamo od Portugala kad je opste poznato da se vecito provuku na veliko takmicenje kroz iglene usi. Smeo bih se opkladiti da domacin veceras ne daje gol.......ma tako ce i biti NDG1.

Boj@n

pre 9 godina

@Bruno Alves, Karvaljo, Bosingva, Kvarezma...ako nas ovi dobiju ni ne treba dalje da igramo...igramo protiv selekcije koja ima najsporiju odbranu u istoriji fudbala (ja, 28. mart 2015 22:30)

Za tvoju informaciju Kvarezma ne igra odbranu i mnogo je brz

Čarapan

pre 9 godina

(realn0st)

Naravno da ne vredjas i super je sto su objavili komentar. Momci koje si nabrojao su svakako skuplji i bolji od Mitrovića i Škuletića. Postoje evropske reprezentacije skuplje od ovog tima. Ali ja nisam ni tvrdio suprotno. Ja sam rekao da je ovaj tim jedan od najboljih u Evropi. Rekao sam da je mlad, na pocetku i sa perspektivom. Rekao sam da je sastav takav da nam omogucava da napadnemo bilo koga. Evropske reprezentacije sigurno jace od nase su Nemacka i Spanija. Sa svima ostalima se moze i mora igrati i nadigravati. To je fudbal, najbolja igra koja postoji. I ne pobedjuje uvek ni bolji, a kamo li skuplji... Eto, tako nekako izgleda moja "fudbalska realnost". Ziv bio, a ovi moji veceras u napad!!! Portugalci jesu skuplji, ali nisu bolji!!!

misko

pre 9 godina

Curcic je dobar trener, zna igrace iz mladjih kategorija i verujem da bez obzira na veceras treba dati coveku sansu i uz malo strpljenja doci ce i rezultati...

Milan

pre 9 godina

Srbija: Stojković - Basta (Tomović), B. Ivanović, Nastasić, Kolarov - Matić, Petrović - Marković, Ljajić, Tošić (Tadić) - Mitrović
Ne sumnjam da će Ćurčić, ali i Savo Milošević, setimo se kako su radili u tandemu u mladoj reprezentaciji, maksimalno naoštriti momke na pobedu. Ove izjave su onako diplomatske. Vreme je za veliku pobedu Srbije, zaslužili smo to svi i igrači i narod u otadzbini i Srbi ma gde god da su u svetu i svi navijači Srbije! Idemooo momciii, hrabroooo, na pobeduuu!!! Mi to možemo, mi to hoćemo!!!

ko-što?

pre 9 godina

Sad sam pogledao sastav Portugala i ja prosto ne vidim način kako možete nešto napraviti tamo. Naravno, u nogometu je sve moguće ali realno, Portugal rutinski dobiva danas.

SASA

pre 9 godina

Iskreno, i ne znam ko je jadniji, ljudi koji sede u FSS, ili ljudi koji treniraju nas tim, ili nasi igraci....
Mislim da niko od njih 3, ne zasluzuje nista, da su sva 3 pokazala svoje pravo lice, i da svima ali apsolutno svima, treba podeliti otkaze, zadrzati jedino malog Mitrovica, i oko njega graditi novu ekipu...
Svin ostali, FSS, treneri, i svi ostali igraci., sramota ste...

programer

pre 9 godina

Chodex, 28. mart 2015 20:27)

Ja ga pratim, i vise ga volim od bilo kakvog el klasika.
Nikada se ne mogu najeziti kada Mesi da gol koliko mogu kada Zvezda ili Srbija postigne gol. Zao mi te je sto nemas taj osecaj, jer si verovatno izgubljena licnost.

Predrag

pre 9 godina

Igrati rastegljiv "bunker" sa presingom izmedju sesnaesterca i centra.Sansu traziti u kontri preko Markovica i Mitrovica. Ako ta kontra ne upali, postoji zamena u Kosticu i Skuleticu.

Gastarbajter

pre 9 godina

Kvota na X2 2.20, Ja mislim da je kladionica resila sve nas da casti :)
Strasno me nervira kako se pumpa prica oko Ronalda sta?, on leti, skace 10 metara u vis, prolazi kroz igrace..! Nije ni bitno, vazno da nas tim izadje spreman za borbu. Molim boga samo da ne komentarise utakmicu Aca Stojanovic, blago receno- zaplakacu.

fudbal, sta to bese,

pre 9 godina

Moze doktorat posle pobede ??? All...doktorat se stice posle fakulteta i magistrature, treneri iz profi "skole" sa kursom od tri vikenda nisu ni prosli pored fakulteta.To je i osnovni razlog ovakvog fudbala u Srbiji. Tako cemo proci i u Portugaliji ,odigrasmo,prosetasmo i odosmo da se borimo za svoje strane klubove . I tako do sledecih kvalifikacija.....

PetrAleksA

pre 9 godina

Да Бог да примите шестића и да се укине фудбал у Србији више... досадили сте више..

Sale Niš

pre 9 godina

Stojkovic. Tomovic. Ivanovic. Nastasic. Kolarov. Matic. Petrovic. Ljajic. Djuricic. Tadic. Mitrovic. Rezerve : Brkic. Basta. Maksimovic. Gudelj. Lazar. Tošić Z. Škuletic.

Saša

pre 9 godina

Osvojili smo već bod protiv Jermenije, selektore. Mnogo mi je draža košarkaška reprezentacija od ovih fudbalera (miljenika nacije). Košarkaši su osvojili srebro na SP-u i ginuli za dres Srbije, a niko od njih ništa nije očekivao. Ovi, nožni udarači lopte, nikada ništa neće uraditi, sem da nerviraju gledaoce svojim nezalaganjem i nedostatkom timske igre. Gledaću ih večeras, ali, kao i uvek, od njih ne očekujem ništa.

PetarIsakovic

pre 9 godina

Portugal je favorit svakako...Samo Ronaldo ce verovatno zabiti dva-tri komada.Kod nas jedino Ivanovic u skoku nesto moze uraditi...

dragan1982

pre 9 godina

(pavle, 29. mart 2015 10:48)

jedno je igrati kuci protiv norveske a drugo je igrati u lisabonu protiv portugala..ista ta hrvatska pre godinu ipo nije imala sanse u portugalu u prijateljskoj tako da je uopste glupo porediti situaciju..srbiji ce biti tesko veceras ali bod je moguc ako igraci daju 120 procenta svojih mogucnosti..

ranki

pre 9 godina

Mislim da nemamo sanse veceras, nasi igraju slabo. Napad nam je tanak do bola! A vezni red jos tanji. Ni jednog dobrog ofanzivnog veznog nemamo!
Portugalci ako pobede sigurno idu na evropsko tako da imaju veliki motiv. Zao mi je ali nasi ce izgubiti.

Gagi iz Hamburga

pre 9 godina

Hteo bi da imamo barem najmanje 6-10 god. istog selektora. Neka ostane Curcic dugo selektor i da se njemu da prilika, bez obzira kako se zavrse ove kvalifikacije. Mislim iskreno da je dobar covek i znalac fudbala. Mlad je. Neka ode Tole i Milosevic bude pri Covek u savezu i da vrate Antica i jos nekog stratega u savez!

OFFjsdp

pre 9 godina

Inace, sutra sve najgore grobarskom selektoru i grobarskoj reprezentaciji u kojoj bar 80% bivsih partizanovih igraca koji su tamo ne zasluzuju da nose dres reorezentacije Srbije!
Nek vac zgazi i pocepa RONALDO!

Sale Niš

pre 9 godina

Stojkovic. Tomovic. Ivanovic. Nastasic. Kolarov. Matic. Petrovic. Ljajic. Djuricic. Tadic. Mitrovic. Rezerve : Brkic. Basta. Maksimovic. Gudelj. Lazar. Tošić Z. Škuletic.

EU Balky

pre 9 godina

U napad, čoveče...Imamo jedan od najboljih timova u Evropi, a vise nemamo sta da izgubimo. U napad, svaku utakmicu do kraja kvalifikacija!(Čarapan, 28. mart 2015 20:27)
Ovelakve komentare nikako da shvatim. Tri utakmice, s 5 boda. Loši na kvalifikacijama iza SP,
Loši sada a likovi uporno ponavljaju da je srpski tim jedan od najboljih na SVETU. Po kojem merilu? Svašta!

Čarapan

pre 9 godina

U napad, čoveče...Imamo jedan od najboljih timova u Evropi, a vise nemamo sta da izgubimo. U napad, svaku utakmicu do kraja kvalifikacija!

Čarapan

pre 9 godina

za EU Balky

Kao prvo, nisam rekao da nam je tim jedan od najacih na svetu, vec jedan od najacih u Evropi.Sve to o cemu ti pricas je manje-vise tako, ima tu svega, subjektivnih i objektivnih okolnosti. Ali ovo je nov i mlad tim, rezultat o kome pricas nije njihov. Ove kvalifikacije su krenule lose zbog loseg izbora selektora i one utakmice sa Albanijom. A to svakako nije krivica ovih momaka.
Drugo, zasto mislim da nam je tim jedan od najboljih u Evropi? Nabrojacu igrace, ne diktiram sastav: Odbrana- Kolarov, Nastasic,Ivanovic,Basta... Sredina i napad- Matic, Tadic, Tosic, Ljajic, Lazar Markovic, Djuricic, Skuletic, Mitrovic...Imamo mogucnost da dupliramo bokove, imamo Matica kao anker u sredini, imamo dva razbijaca napred, sa osecajem za gol(Škuntelar i Mitrović)...Nema povlacenja, sa ovakvim timom mora da se napadne i nista drugo. I ,u ovom slucaju bitna stvar, stvarno nemamo sta da izgubimo, momci mogu da budu totalno rastereceni...
Trece, ne znam za koga ti navijas, ali ja cu za svoju reprezentaciju uvek misliti da mogu svakog da pobede i da svakog treba da napadnu, muski i hrabro.
Napred, Srbija!!!!

realn0st

pre 9 godina

(Čarapan)
pa jel ti znas da ima bar 10 reprezentacija u europi jacih i skupljih od srbije? kazes skuletic ima osjecaj za gol...a eto dzeko,lukaku,mandzo,costa,reus,huntelaar,immobile,benzema,rooney,drmic,ibrahimovic,kokorin ga nemaju...eto nek je on za njih izmislio nogomet, pa sta ti mislis da drugi nemaju tako dobar tim i jos i bolji...pa samo ivanovic i matic se tu isticu i ozbiljni su u svojim klubovima a ovi ostali nisu nista posebno, ove repke nabrojane pomocu igraca, imaju bar 3 igraca koja su ozbiljna u dobrim klubovima, tako da nemoj pricat da je srbija u 10 najboljih kad nije apsolutno po nicemu...b92 objavite nevrijedjam nikog samo sam realan :D

Zvezda sampion,Tegeltija nevera.

pre 9 godina

Cure je mnogo dobar covek I trener. Par puta sam sedeo sto pored njega jer smo iz istog grada,coveku je fudbal sve. Uradio je mnogo za Javor. Samo mi je zao sto je sad postao selektor,jer nama niko ne pomaze. Steci ce losu reputaciju.

ciguligu

pre 9 godina

Bila bi greska flasterisati Kristijana jer bi izgubili igraca za takticku igru koja ima za cilj kontrolu sireg prostora. Izbegavati prekrsaje do 25 m jer je on tu pakleno opasan.Preuzimati ga na 35 m. i to sa dvojicom,jednim koji ce ici telo uz telo sa njim a drugi sa distance od par metara.Treba da igra Petrovic jer ima veci korak i brze igra od malog Gudelja.Maticu dati punu slobodu delovanja od kaznenog do kaznenog,u odbrani kad smo da se prikljucuje u pomoc a kad idemo u napad da on ide odmah iz Mitra.Jedino ako Ljajic igra to treba da radi on a Matic da igra strogog centra.Bekovi...najbolja varijanta je par Kolarov i Basta a Ivanovic da igra sa Matijom centralu odbrane.Tu je kao dobro resenje i D. Tosic. Ocekujem da Karleusa ,ona prava, dezorjentise onog narcisa Krisa. To je uslov za nasu pobedu. Krila Lazar i Bambi.Dodati jos u levo Duska Tadica.
Optimista sam jer ovakve meceve Srbija ne gubi.

SASA

pre 9 godina

Iskreno, i ne znam ko je jadniji, ljudi koji sede u FSS, ili ljudi koji treniraju nas tim, ili nasi igraci....
Mislim da niko od njih 3, ne zasluzuje nista, da su sva 3 pokazala svoje pravo lice, i da svima ali apsolutno svima, treba podeliti otkaze, zadrzati jedino malog Mitrovica, i oko njega graditi novu ekipu...
Svin ostali, FSS, treneri, i svi ostali igraci., sramota ste...

DedaMiloje

pre 9 godina

Dabogda vam Portugalci dali barem isto toliko golova koliko mi Norvežanima !
(Zedes, 28. mart 2015 22:30)

Dabogda ti se prolepšao onaj veseli plavušan sa loknicama što igra u Realu.

Boban

pre 9 godina

Ne možemo kriviti Ćurčića ako reprezentacija izgubi od moćne Portugalije. Pa on je čovek preuzeo reprezentaciju u očajnom stanju, a postoje samo teoretske šanse makar za treće mesto! Prilike su propuštene protiv Jermenije i porazom od Danske, sad ako odigramo nerešeno u Lisabonu, pa to će biti senzacija.

ja

pre 9 godina

Bruno Alves, Karvaljo, Bosingva, Kvarezma...ako nas ovi dobiju ni ne treba dalje da igramo...igramo protiv selekcije koja ima najsporiju odbranu u istoriji fudbala

PetrAleksA

pre 9 godina

Да Бог да примите шестића и да се укине фудбал у Србији више... досадили сте више..

ivan

pre 9 godina

Tesko cemo dobiti, bod je vec mnogo realniji, cak i da ne igra Ronaldo ne verujem da bi ih pobedili. Nisu ni oni neka ekipa ali eto, igraju kuci i imaju Ronalda.

PetarIsakovic

pre 9 godina

Portugal je favorit svakako...Samo Ronaldo ce verovatno zabiti dva-tri komada.Kod nas jedino Ivanovic u skoku nesto moze uraditi...

Milan Djordjević

pre 9 godina

Ako uopšte igrate da budete zadovoljni. Da damo gol nemamo s kim. A ako prodjemo sa jednim da budemo zadovoljni. Svi u odbranu.

Milan

pre 9 godina

Srbija: Stojković - Basta (Tomović), B. Ivanović, Nastasić, Kolarov - Matić, Petrović - Marković, Ljajić, Tošić (Tadić) - Mitrović
Ne sumnjam da će Ćurčić, ali i Savo Milošević, setimo se kako su radili u tandemu u mladoj reprezentaciji, maksimalno naoštriti momke na pobedu. Ove izjave su onako diplomatske. Vreme je za veliku pobedu Srbije, zaslužili smo to svi i igrači i narod u otadzbini i Srbi ma gde god da su u svetu i svi navijači Srbije! Idemooo momciii, hrabroooo, na pobeduuu!!! Mi to možemo, mi to hoćemo!!!

Nebojsa

pre 9 godina

Plasim se da i remi nam nece biti dobar ukoliko Albanci dobiju utakmicu jer ce nam dobro odmaci u borbi za trece mesto koje vodi u baraz moje misljenje da ce prva dva mesta zauzeti Portugal i Danska

Dvoranski polo

pre 9 godina

Tri razloga zašto bi Srbija morala dobiti Portugal:
1.Portugalci katastrofalno igraju već pete kvalifikacije u nizu
2.Srbija nominalno ima bolje igrače
3.Osim Ronalda, Portugal nema ekstra klasu

Tri razloga zašto će Srbija izgubiti handicapom:
1.Izbornik koji kaže da neće markirati Ronalda, koji je doslovce 90 posto ekipe, vjerojatno misli da treba markirati Pauletu, koji se oprostio od repke prije 7 godina
2.Umjesto da dobije pedalu za sva vremena i bude javno osramoćen, poluigrač koji vam je obezvrijedio dres i grb, dočekuje se poput spasitelja
3.Ivanović i Matić su sjajni igrači, ali velike utakmice ne dobivaju bekovi i defanzivni vezni, već plemeniti veznjaci i brutalne špice, a tu je Srbija tanka već godinama.
Pozdrav i uživajte večeras!

ko-što?

pre 9 godina

Sad sam pogledao sastav Portugala i ja prosto ne vidim način kako možete nešto napraviti tamo. Naravno, u nogometu je sve moguće ali realno, Portugal rutinski dobiva danas.

ranki

pre 9 godina

Mislim da nemamo sanse veceras, nasi igraju slabo. Napad nam je tanak do bola! A vezni red jos tanji. Ni jednog dobrog ofanzivnog veznog nemamo!
Portugalci ako pobede sigurno idu na evropsko tako da imaju veliki motiv. Zao mi je ali nasi ce izgubiti.

Boj@n

pre 9 godina

@Bruno Alves, Karvaljo, Bosingva, Kvarezma...ako nas ovi dobiju ni ne treba dalje da igramo...igramo protiv selekcije koja ima najsporiju odbranu u istoriji fudbala (ja, 28. mart 2015 22:30)

Za tvoju informaciju Kvarezma ne igra odbranu i mnogo je brz

danguba

pre 9 godina

(realn0st, 28. mart 2015 23:17)

Moja realnosti, ne vrijedjas, ali si daleko od realnosti. Srbija ima mozda najpotentniji tim u Evropi. Mozda ti nije poznato, ali gotovo smo redovni ucesni zavrsnice U21 prvenstva, a osvojili smo zadnje U19. U A selekciji su redom igraci, koji s obzirom na godine, igraju zapezene uloge u svojim klubovima Mitrovic (Anderlecht), Ljajic (Roma), Nastasic (Salke), Markovic (Liverpul) , Tadic (Southemton), Jojic (Dortmund), Tomovic (Fiorentina)... Ima i dovoljno iskusnih: Ivanovic, Matic, Kolarov, Subotic.. Ovo je po imenima definitivno medju 10 evropskih reprezentacija. Naravno, proble nisu imena, vec sve ostalo: savez, selektor, mentalitet, pristup igri, motivacija i zalaganje...

gox

pre 9 godina

bod ko kuca. nego gledam bas pola evrope ima crvene dresove, trebali bi napraviti jednu garnituru dresova na pruge kao npr neke juznoamericke reprezentacije.

neki

pre 9 godina

Izgubio narod veru u reprezentaciju cini mi se od svetskog prvensta u Africi i one odlucujuce utakmice u grupi sa Australijom. Na toj utakmici su nasi igraci odigrali kao da 6 meseci nisu igrali utakmicu.Neki kazu da je vece pred tu utakmicu bilo i opijanja. Licno misli da to nema veze sa zalaganjem.Ne bori se tako za Srbiju. Nakon toga da ne pominjem, pored raznih afera, politike, nastavila se anemicna igra nasih fudbalera u reprezentaciji dok su za svoje klubove igrali solidno.Zasto ne pogledaju samo duh igraca zvezde i reprezentacije 1990 i 1991 ,znam da je mozda nemoguce da se dosegnu ti uspesi ali timski duh i vedrina sigurno mogu!

Adriano_Galliani

pre 9 godina

O da Bog da izgubili, o da Bog da nam dali 5 komada....sve vam ...bem da vam ..bem smradovi jedni! Ko jos prati domaci fudbal.
(Chodex, 28. mart 2015 20:27)

Pa mi koji volimo fudbal. Da necu mozda tenis? Kad ti ne ide sa zenama ti predjes na muskarce? Samo zene i fudbal.

Gastarbajter

pre 9 godina

Kvota na X2 2.20, Ja mislim da je kladionica resila sve nas da casti :)
Strasno me nervira kako se pumpa prica oko Ronalda sta?, on leti, skace 10 metara u vis, prolazi kroz igrace..! Nije ni bitno, vazno da nas tim izadje spreman za borbu. Molim boga samo da ne komentarise utakmicu Aca Stojanovic, blago receno- zaplakacu.

misko

pre 9 godina

Curcic je dobar trener, zna igrace iz mladjih kategorija i verujem da bez obzira na veceras treba dati coveku sansu i uz malo strpljenja doci ce i rezultati...

MilosRU

pre 9 godina

Dobijamo utakmicu sa dva gola razlike, ovi su sminkeri smesna ekipa gde igra svako za sebe uopste mi nije jasno sto se toliko zentamo od Portugala kad je opste poznato da se vecito provuku na veliko takmicenje kroz iglene usi. Smeo bih se opkladiti da domacin veceras ne daje gol.......ma tako ce i biti NDG1.

dragan1982

pre 9 godina

(pavle, 29. mart 2015 10:48)

jedno je igrati kuci protiv norveske a drugo je igrati u lisabonu protiv portugala..ista ta hrvatska pre godinu ipo nije imala sanse u portugalu u prijateljskoj tako da je uopste glupo porediti situaciju..srbiji ce biti tesko veceras ali bod je moguc ako igraci daju 120 procenta svojih mogucnosti..

Čarapan

pre 9 godina

(realn0st)

Naravno da ne vredjas i super je sto su objavili komentar. Momci koje si nabrojao su svakako skuplji i bolji od Mitrovića i Škuletića. Postoje evropske reprezentacije skuplje od ovog tima. Ali ja nisam ni tvrdio suprotno. Ja sam rekao da je ovaj tim jedan od najboljih u Evropi. Rekao sam da je mlad, na pocetku i sa perspektivom. Rekao sam da je sastav takav da nam omogucava da napadnemo bilo koga. Evropske reprezentacije sigurno jace od nase su Nemacka i Spanija. Sa svima ostalima se moze i mora igrati i nadigravati. To je fudbal, najbolja igra koja postoji. I ne pobedjuje uvek ni bolji, a kamo li skuplji... Eto, tako nekako izgleda moja "fudbalska realnost". Ziv bio, a ovi moji veceras u napad!!! Portugalci jesu skuplji, ali nisu bolji!!!

Gagi iz Hamburga

pre 9 godina

Hteo bi da imamo barem najmanje 6-10 god. istog selektora. Neka ostane Curcic dugo selektor i da se njemu da prilika, bez obzira kako se zavrse ove kvalifikacije. Mislim iskreno da je dobar covek i znalac fudbala. Mlad je. Neka ode Tole i Milosevic bude pri Covek u savezu i da vrate Antica i jos nekog stratega u savez!

krivac

pre 9 godina

Ljudi kako sta god vi pricali razlog za ocajno stanje u nasem fudbalu lezi u organizaciji FSS-a . Ali i mi kao drzava nemamo nacionalni ponos ! Vaznija nam je ZVEZDA od REPREZENTACIJE,kao i komsijama partizan ,nema nista bez SLOGE !

drogan

pre 9 godina

Da mi je jednom bar da dozivim da odete i da se nadigravate,da ne dizete svakog protivnika u nebesa..."poginite" pa vas niko nece pljuvati...Island,Wels,Ceska...ispadaju velesile u odnosu na nas!Dal je moguce da mi sa ovom ekipom ni 3. ne mozemo da budemo eeej?Savez,igraci,selektor?Aj malo taj nacionalni ponos da proradi vec jednom!

Monteri iz Jajca

pre 9 godina

U napad, čoveče...Imamo jedan od najboljih timova u Evropi, a vise nemamo sta da izgubimo. U napad, svaku utakmicu do kraja kvalifikacija!
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Čarapan, 28. mart 2015 20:27)

Matic,Ivanovic i sta dalje, ko je treci dobar (standardan u vodecim klubovima Evrope)? Sa dva prava igraca koji su i usput defanzivci i bez golmana koga mi da napadnemo? Danci su nas ponizili, Albanci nisu zahvaljujuci prekidu! Raca je pre neki dan izjavio: "malo vise realnosti" bod je kao kuca velik!

Filip

pre 9 godina

Nemamo pojma, uvek se brukamo, savez nam vode lopovi, reprezentaciju selektor(i) upitnog kvaliteta... Sve sem poraza je uspeh veliki kao kuća.

IggyBL

pre 9 godina

Nadam se da ce biti 0-0 do barem 80 minute,pa ce onda Bane da ga zabije...Ako damo gol na pocetku lose nam se pise,jer kako biva onda se takticki povucemo i primimo tricu ko od sale...

Predrag

pre 9 godina

Igrati rastegljiv "bunker" sa presingom izmedju sesnaesterca i centra.Sansu traziti u kontri preko Markovica i Mitrovica. Ako ta kontra ne upali, postoji zamena u Kosticu i Skuleticu.

programer

pre 9 godina

Chodex, 28. mart 2015 20:27)

Ja ga pratim, i vise ga volim od bilo kakvog el klasika.
Nikada se ne mogu najeziti kada Mesi da gol koliko mogu kada Zvezda ili Srbija postigne gol. Zao mi te je sto nemas taj osecaj, jer si verovatno izgubljena licnost.

Labud

pre 9 godina

Tako sam i ja otisao na jednu pa popio i onih poslovicnih 3, pa jos 3, pa jos....i na kraju sam popio i batine....
Elem, vazno je druzenje. Imate moju podrsku pa makar se vratili kao ja. suva k.... a mokrih opanaka.

Saša

pre 9 godina

Osvojili smo već bod protiv Jermenije, selektore. Mnogo mi je draža košarkaška reprezentacija od ovih fudbalera (miljenika nacije). Košarkaši su osvojili srebro na SP-u i ginuli za dres Srbije, a niko od njih ništa nije očekivao. Ovi, nožni udarači lopte, nikada ništa neće uraditi, sem da nerviraju gledaoce svojim nezalaganjem i nedostatkom timske igre. Gledaću ih večeras, ali, kao i uvek, od njih ne očekujem ništa.

SrbinsonKruso

pre 9 godina

Ma samo da naši bekovi i krila trče ceo meč, i biće sve dobro, i da se ne ljute ako ne dobiju svaki put loptu kada krenu napred. Mi smo u ovoj utakmici u podređenom položaju, oni su favoriti... ajde sada da dokažemo da možemo da budemo dobri, a ne samo da pričamo o tome... Voleo bih da izgaraju na terenu, ne bih voleo da izgube, ali bi mi lakše bilo, ako bi dali sve od sebe, pa i izgubili posle...

fudbal, sta to bese,

pre 9 godina

Moze doktorat posle pobede ??? All...doktorat se stice posle fakulteta i magistrature, treneri iz profi "skole" sa kursom od tri vikenda nisu ni prosli pored fakulteta.To je i osnovni razlog ovakvog fudbala u Srbiji. Tako cemo proci i u Portugaliji ,odigrasmo,prosetasmo i odosmo da se borimo za svoje strane klubove . I tako do sledecih kvalifikacija.....