Četvrtak, 26.03.2015.

13:33

Milinković: Nikoga nisam uvredio

Novi trener Partizana Zoran Milinković rekao je da mu je velika čast što je dobio priliku da trenira za ‘crno-bele’, za koje je igrao pre 25 godina.

Izvor: JT

Milinkoviæ: Nikoga nisam uvredio IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

42 Komentari

Sortiraj po:

matori

pre 9 godina

nesto su se ti tzv navijaci mnogo raskokodakali ... da se nisu pravili pametni zimus, onaj prepotentni diletant bi jos tada dobio pedalu a razlika bi bila bar onih 6 bodоva

Ljubinko Pantic

pre 9 godina

Od sad navijam da izgubimo sto vise utakmica,i da Zvezda sto vise umakne na tabeli.Neminovno je da Zvezda bude prvak,tome se tezi u ovoj drzavi.

crniBik

pre 9 godina

Imamo bas dosta igraca koji stilom odgovaraju Celsiju i A. Madridu dok Kiza takav fudbal i forsira. Ratnicki, agilno, brze kontre i lopte u prostor.

Kojic - Klasican Kosta, Mandzukic, snalazljiv u 16, jak na lopti, skocan

Brasanac, Sale Ilic - Koke, diktira tempo, spaja odbranu i napad, zakljucava loptu

Ninkovic, Babovic - Fabregas, lucidan igrac, igrac poteza, u stanju da potezom resi mec

Vulicevic - Aspilikueta, odlican u oba pravca, prodoran, odlican centarsut

B. Ilic - Godin, Teri, iskusni gospodar kaznenog prostora a odlicno se snalazi i u protivnickom sesnaestercu i redovno trese mreze

Grbic - Azar, Grizman - neuhvaltljiv, brz, sa sirokim asortimanom driblinga, igra sa obe noge, brzo i lako menja pravac.

Drincic - Matic, kidac na sredini koji krpi sve rupe, klasicna radilica koja zna i ume sa loptom. Jos Drina ima torpedo u levici za razliku od Nemanje.

gravedigger

pre 9 godina

Gospodinu novom treneru zelim maximalan uspeh u dragom Partizanu (dakle tih godinu - godinu i po dana) posle toga bice "da se ne ljubimo" ko i sa zadnjih 20 trenera... Mali ljudski kalibar u stolicama vec duuuugo duuuugo. A mi smo nemi, iako nismo gluvi i slepi i glupi, ali smo nemi vec duuuugo duuuuugo! Aj

Dragan

pre 9 godina

Jedino sto mi se svidelo na konferenciji za medije je sto se na dresu slabo vidi ime sponzora. Kakav sponzor, takva i vidljivost.

Tuta

pre 9 godina

Osvoji titulu i kup i dobices postovanje do tad racunaj da te niko nece voleti.Vidim da nisi obecao titulu,verovatno jer znas da je neces osvojiti znamo zbog cega.Ako ne osvojis titulu obrukaces se za ceo zivot.Vodio si pola lige JSL, jeste da si umeo cesto da budes nezgodan kako mom Partizanu tako i CZ i da si im cesto otkidao bodove.Ja te necu vredjati jer volim Partizan previse,ali ako ne osvojis titulu znas sta ti sledi.Po meni bi bio veci covek da nisi prihvatio ponudu ovih lesinara iz UO Partizana,ko zna mozda su te i ucenili da moras da dodje u Partizan.

bora

pre 9 godina

Ma kakav bre više Drulović??!
Pa on je već 10 god. trener! I gde je i šta uradio!? Trenirao "velikane",Turizenses,Banat,Drava Ptuj i valjda neki de Agosto,i nigde ništa nije uradio!!
Posao selektora (imao više sreće,nego pameti,i sjajne igrače koje su drugi stvorili) i trenera su dva sveta!!
Ovo su oni isti,koji su hteli "velikog biznismena" Bogićevića za Predsednika.Zaboravilo se,a?
Nisam neki veliki ljubitelj Milinkovića,ali za Drulovića je Gvardiola lično!!

Cicero

pre 9 godina

Zbilja čudi ovoliko zluradih komentara navijača. Na stranu kako funkcioniše naš fudbal i kako se u Partizanu (ili Zvezdi) generalno vodi klub, Milinković nije zaslužio ,ipak, ovoliko drvlja i kamenja. Radi se o odličnom treneru, po meni mnogo boljem od Nikolića, za klasu.

Spominje se ovde šta je njega preporučilo za to mesto? Mnogo više nego Nikolića, ako ćemo da budemo iskreni. Milinković je imao odlične rezultate u većini klubova gde je radio. Sa Spartakom je bio 4, dok se sa Vojvodinom bio 3, sa samo tri poraza u sezoni. To su rezultati vredni pažnje,ako ne trenirate Zvezdu ili Partizan(osim toga više puta ih je pobeđivao). O njemu reči hvale imaju brojni fudbaleri koje je trenirao i on je što se tiče naših trenera zasigurno jedan od boljih u našoj ligi.

E, sad on, po komentarima, ode treba da podnese teret čitavog mulja našeg fudbala.To jednostavno nije fer. Ne razumem šta vi očekujete, kada se uzme u obzir celokupna situacija bedne pozicije sporta u Srbiji.

Istina

pre 9 godina

Ne razumem zasto im se sada pravdas o navodnim izjavama.Tada si bio trener Vojvodine i naravno da si hteo i voleo da ona pobedi i osvoji kup ali desila se do tada nevidjena kradja u finalu kupa,koju je videla i cela Srbija,da partizan pokrade i otne kup ekipi koja je zasluzila da ga osvoji.To je bilo toliko ocigledno da nema potrebe da se bilo kome pravdas.Uostalom,tako su osvojili i 6 vezanih titula a sada nekome popuju i sole pamet.Dosao si u nejlicemerniji klub sa isto takvim navijacima.

max

pre 9 godina

ne shvatam nase navijace koji pate za Nikolicem. nikada nismo igrali ruzniji fudbal,izgubio titulu prosle godine,nije promovisao nijednog mladog igraca,promasio sa Trajkovicem.
ne podnosim sadasnju upravu,nadam se da ce vec na leto biti rasterani,ali Milinkovic je gospodin cije su ekipe uvek igrale dobar napadacki fudbal.
Srecno!

marko

pre 9 godina

Izgleda da smo dosli do toga da traze trenera koji najmanje trazi.
Sledeci ce biti iz brodarca ili tako nekog tima jer ce traziti najmanje para.Ne zanima upravu kakav je trener.

marko g.

pre 9 godina

Djukic odbio,Drulovica nisu ni zvali jer bi trazio visegodisnji ugovor i doveli Milinkovica na 2 meseca ugovora za 2.000 evra mesecno... pa ni Sabacka Macva tako ne dovodi trenere...

vule vu

pre 9 godina

On nema rezultate iza sebe i to je jedini problem. Drugi problem je uprava koja opet pravi neku zavrzlamu jer je i njima jasno da Milinkovic nije dorastao partizanu. Jedino rešenje je Drulovic.

Подршка за Марка

pre 9 godina

Спреми се за увреде са истока и запада. Ми те не признајемо за тренера нашег клуба.

zlocko

pre 9 godina

Joj grobari, ja vas baš ne volim, mada vam ne želim ništa loše, ali ovaj će da vas ukanali.
Pa ovaj je vodio polovinu naše lige. Bez nekog većeg uspeha, naravno.

Obraz djon!

pre 9 godina

Dule Vujošević prima 30 000 eura mesecno ili 1000 e dnevno a Milinkovic, osvedočeni grobar, za dzabe do kraja sezone. Sta je problem braco grobari?
(alcatraz, 26. mart 2015 14:25) Dule Vujosevic "prima" 20.000 mesecno,stavio sam pod navodnicima jer platu dobije kako kad! Uostalom,taj Dule je zasluzio puno,puno vise,osvajajuci gomile trofeja,donoseci nam toliko radosti,a najvise zasluzuje jer se bori za Partizan kao niko,oboleo je zbog te borbe protiv najgore bande koja postoji u nesrecnoj Srbiji! Da nije njega,da ne prica sto prica,KK Partizan bi davno bio ugasen! Pesic je u Zvezdi kao i u FMP Zvezdi primao tacno 450.000 godisnje,Sagadin isto,Sakota 350.000! I sta sutradili,sta osvojili?

Danubewalker

pre 9 godina

Bices upamcen samo po tome sto si se prihvatio da smenis trenera kojeg su navijaci i dalje zeleli i sto u JSL nisi trenirao samo Zvezdu...bar za sad...

Marko

pre 9 godina

Iako sam Delija poštujem Milinkovića sa kojim sam pričao par puta i zaključio sam da je častan i pošten čovek koji se bavi isključivo fudbalskim stvarima za razliku od onog prepotenka koji me je nervirao samom pojavom.

alcatraz

pre 9 godina

Dule Vujošević prima 30 000 eura mesecno ili 1000 e dnevno a Milinkovic, osvedočeni grobar, za dzabe do kraja sezone. Sta je problem braco grobari?

Old School

pre 9 godina

Та утакмица је само једна у низу срамних Партизанових утакмица, налик на ону са Новим Пазаром, где доње границе судијског морала нису постојале.

spin

pre 9 godina

Koliko klubova je trenirao ovaj u zadnjih 5-6 god.?Verovatno 10-ak.
Koja je ovo sprdacina na nasim fudbalom,sve isti "strucnjaci" se vrte u krug
Mozda je to i normalno,koji bi posten,obrazovan,vredan strucan i radio u ovakvom mulju i blatu od saveza fudbala ......

ja

pre 9 godina

Iako ga ne cenim, u vezi ovog kupa je potpuno u pravu. Pa Vulicevic i Trajkovic su se mnogo gore ponasali tokom te utakmice, ulazili u fizicke sukobe, pa smo ih prihvatili...

crniBik

pre 9 godina

Milinkovic igra cvrst fudbal, nesto izmedju Murinja i Simeonea, njegove ekipe primaju mali broj golova ali su prilicno efikasne (Murinjo).
Ne igraju prljav fudbal kao Murinjove ekipe a igraju ostro kao kod Simeonea, cvrsto, drsko i na rezultat.

Ja ni malo ne sumljam jer je koncepcijski Kiza bas ono sto treba Partizanu a takve igrace i imamo u ekipi da super odgovaraju njegovoj filozofiji fudbala.

Bitno je samo raspodeliti uloge i naci igracima (redefinisati) mesto na terenu:

Kojic (Kosta, Mandzukic), Brasanac, Babovic (Koke, Fabregas), Drina (Matic), Grbic (Azar), Zivkovic (Grizman), Vulicevic (Aspi) itd.

Đorđe

pre 9 godina

“Svestan sam da je uloga trenera važna, ali bih u fokus stavio tim i igrače i ono što oni budu radili na terenu."

Kakav genijalan način da se skine pritisak sa igrača.

I baš me briga za njegove postupke, izjave od ranije itd, meni samo nije jasno šta je Milinković značajno uradio u trenerskoj karijeri što ga kvalifikuje za mesto prvog trenera Partizana.

Barone

pre 9 godina

"Protiv Milinkovićevog imenovanja bili su navijači Partizana, koji ne mogu da mu oproste što je povukao tim Vojvodine sa terena u finalu Kupa 2011. godine."
I tako je bila jadna posećenost,mogu misliti sta ce biti sad..

tovy

pre 9 godina

Sa srecom-Verujemo da Milinkovic to moze,jer gdje god je dosao,izvlacio je maximum.bio je onako stasit i odlucan kao fudbaler,a i markantnost mu ne nedostaje,sve u svemu,mislim da ce sve to postaviti na svoje mesto !

ZLOBEX

pre 9 godina

Doveden jer Nikolić nije shvatio "poruku" uprave da Partizan treba da se uništi, pa zapeo, i ako bez napadača, da osvaja kol'ko tol'ko bodova. Ovaj će da sluša.

ZLOBEX

pre 9 godina

Doveden jer Nikolić nije shvatio "poruku" uprave da Partizan treba da se uništi, pa zapeo, i ako bez napadača, da osvaja kol'ko tol'ko bodova. Ovaj će da sluša.

ja

pre 9 godina

Iako ga ne cenim, u vezi ovog kupa je potpuno u pravu. Pa Vulicevic i Trajkovic su se mnogo gore ponasali tokom te utakmice, ulazili u fizicke sukobe, pa smo ih prihvatili...

tovy

pre 9 godina

Sa srecom-Verujemo da Milinkovic to moze,jer gdje god je dosao,izvlacio je maximum.bio je onako stasit i odlucan kao fudbaler,a i markantnost mu ne nedostaje,sve u svemu,mislim da ce sve to postaviti na svoje mesto !

alcatraz

pre 9 godina

Dule Vujošević prima 30 000 eura mesecno ili 1000 e dnevno a Milinkovic, osvedočeni grobar, za dzabe do kraja sezone. Sta je problem braco grobari?

Old School

pre 9 godina

Та утакмица је само једна у низу срамних Партизанових утакмица, налик на ону са Новим Пазаром, где доње границе судијског морала нису постојале.

marko g.

pre 9 godina

Djukic odbio,Drulovica nisu ni zvali jer bi trazio visegodisnji ugovor i doveli Milinkovica na 2 meseca ugovora za 2.000 evra mesecno... pa ni Sabacka Macva tako ne dovodi trenere...

Danubewalker

pre 9 godina

Bices upamcen samo po tome sto si se prihvatio da smenis trenera kojeg su navijaci i dalje zeleli i sto u JSL nisi trenirao samo Zvezdu...bar za sad...

spin

pre 9 godina

Koliko klubova je trenirao ovaj u zadnjih 5-6 god.?Verovatno 10-ak.
Koja je ovo sprdacina na nasim fudbalom,sve isti "strucnjaci" se vrte u krug
Mozda je to i normalno,koji bi posten,obrazovan,vredan strucan i radio u ovakvom mulju i blatu od saveza fudbala ......

Barone

pre 9 godina

"Protiv Milinkovićevog imenovanja bili su navijači Partizana, koji ne mogu da mu oproste što je povukao tim Vojvodine sa terena u finalu Kupa 2011. godine."
I tako je bila jadna posećenost,mogu misliti sta ce biti sad..

Obraz djon!

pre 9 godina

Dule Vujošević prima 30 000 eura mesecno ili 1000 e dnevno a Milinkovic, osvedočeni grobar, za dzabe do kraja sezone. Sta je problem braco grobari?
(alcatraz, 26. mart 2015 14:25) Dule Vujosevic "prima" 20.000 mesecno,stavio sam pod navodnicima jer platu dobije kako kad! Uostalom,taj Dule je zasluzio puno,puno vise,osvajajuci gomile trofeja,donoseci nam toliko radosti,a najvise zasluzuje jer se bori za Partizan kao niko,oboleo je zbog te borbe protiv najgore bande koja postoji u nesrecnoj Srbiji! Da nije njega,da ne prica sto prica,KK Partizan bi davno bio ugasen! Pesic je u Zvezdi kao i u FMP Zvezdi primao tacno 450.000 godisnje,Sagadin isto,Sakota 350.000! I sta sutradili,sta osvojili?

Marko

pre 9 godina

Iako sam Delija poštujem Milinkovića sa kojim sam pričao par puta i zaključio sam da je častan i pošten čovek koji se bavi isključivo fudbalskim stvarima za razliku od onog prepotenka koji me je nervirao samom pojavom.

Подршка за Марка

pre 9 godina

Спреми се за увреде са истока и запада. Ми те не признајемо за тренера нашег клуба.

Đorđe

pre 9 godina

“Svestan sam da je uloga trenera važna, ali bih u fokus stavio tim i igrače i ono što oni budu radili na terenu."

Kakav genijalan način da se skine pritisak sa igrača.

I baš me briga za njegove postupke, izjave od ranije itd, meni samo nije jasno šta je Milinković značajno uradio u trenerskoj karijeri što ga kvalifikuje za mesto prvog trenera Partizana.

crniBik

pre 9 godina

Milinkovic igra cvrst fudbal, nesto izmedju Murinja i Simeonea, njegove ekipe primaju mali broj golova ali su prilicno efikasne (Murinjo).
Ne igraju prljav fudbal kao Murinjove ekipe a igraju ostro kao kod Simeonea, cvrsto, drsko i na rezultat.

Ja ni malo ne sumljam jer je koncepcijski Kiza bas ono sto treba Partizanu a takve igrace i imamo u ekipi da super odgovaraju njegovoj filozofiji fudbala.

Bitno je samo raspodeliti uloge i naci igracima (redefinisati) mesto na terenu:

Kojic (Kosta, Mandzukic), Brasanac, Babovic (Koke, Fabregas), Drina (Matic), Grbic (Azar), Zivkovic (Grizman), Vulicevic (Aspi) itd.

Cicero

pre 9 godina

Zbilja čudi ovoliko zluradih komentara navijača. Na stranu kako funkcioniše naš fudbal i kako se u Partizanu (ili Zvezdi) generalno vodi klub, Milinković nije zaslužio ,ipak, ovoliko drvlja i kamenja. Radi se o odličnom treneru, po meni mnogo boljem od Nikolića, za klasu.

Spominje se ovde šta je njega preporučilo za to mesto? Mnogo više nego Nikolića, ako ćemo da budemo iskreni. Milinković je imao odlične rezultate u većini klubova gde je radio. Sa Spartakom je bio 4, dok se sa Vojvodinom bio 3, sa samo tri poraza u sezoni. To su rezultati vredni pažnje,ako ne trenirate Zvezdu ili Partizan(osim toga više puta ih je pobeđivao). O njemu reči hvale imaju brojni fudbaleri koje je trenirao i on je što se tiče naših trenera zasigurno jedan od boljih u našoj ligi.

E, sad on, po komentarima, ode treba da podnese teret čitavog mulja našeg fudbala.To jednostavno nije fer. Ne razumem šta vi očekujete, kada se uzme u obzir celokupna situacija bedne pozicije sporta u Srbiji.

zlocko

pre 9 godina

Joj grobari, ja vas baš ne volim, mada vam ne želim ništa loše, ali ovaj će da vas ukanali.
Pa ovaj je vodio polovinu naše lige. Bez nekog većeg uspeha, naravno.

bora

pre 9 godina

Ma kakav bre više Drulović??!
Pa on je već 10 god. trener! I gde je i šta uradio!? Trenirao "velikane",Turizenses,Banat,Drava Ptuj i valjda neki de Agosto,i nigde ništa nije uradio!!
Posao selektora (imao više sreće,nego pameti,i sjajne igrače koje su drugi stvorili) i trenera su dva sveta!!
Ovo su oni isti,koji su hteli "velikog biznismena" Bogićevića za Predsednika.Zaboravilo se,a?
Nisam neki veliki ljubitelj Milinkovića,ali za Drulovića je Gvardiola lično!!

Istina

pre 9 godina

Ne razumem zasto im se sada pravdas o navodnim izjavama.Tada si bio trener Vojvodine i naravno da si hteo i voleo da ona pobedi i osvoji kup ali desila se do tada nevidjena kradja u finalu kupa,koju je videla i cela Srbija,da partizan pokrade i otne kup ekipi koja je zasluzila da ga osvoji.To je bilo toliko ocigledno da nema potrebe da se bilo kome pravdas.Uostalom,tako su osvojili i 6 vezanih titula a sada nekome popuju i sole pamet.Dosao si u nejlicemerniji klub sa isto takvim navijacima.

max

pre 9 godina

ne shvatam nase navijace koji pate za Nikolicem. nikada nismo igrali ruzniji fudbal,izgubio titulu prosle godine,nije promovisao nijednog mladog igraca,promasio sa Trajkovicem.
ne podnosim sadasnju upravu,nadam se da ce vec na leto biti rasterani,ali Milinkovic je gospodin cije su ekipe uvek igrale dobar napadacki fudbal.
Srecno!

vule vu

pre 9 godina

On nema rezultate iza sebe i to je jedini problem. Drugi problem je uprava koja opet pravi neku zavrzlamu jer je i njima jasno da Milinkovic nije dorastao partizanu. Jedino rešenje je Drulovic.

marko

pre 9 godina

Izgleda da smo dosli do toga da traze trenera koji najmanje trazi.
Sledeci ce biti iz brodarca ili tako nekog tima jer ce traziti najmanje para.Ne zanima upravu kakav je trener.

Tuta

pre 9 godina

Osvoji titulu i kup i dobices postovanje do tad racunaj da te niko nece voleti.Vidim da nisi obecao titulu,verovatno jer znas da je neces osvojiti znamo zbog cega.Ako ne osvojis titulu obrukaces se za ceo zivot.Vodio si pola lige JSL, jeste da si umeo cesto da budes nezgodan kako mom Partizanu tako i CZ i da si im cesto otkidao bodove.Ja te necu vredjati jer volim Partizan previse,ali ako ne osvojis titulu znas sta ti sledi.Po meni bi bio veci covek da nisi prihvatio ponudu ovih lesinara iz UO Partizana,ko zna mozda su te i ucenili da moras da dodje u Partizan.

gravedigger

pre 9 godina

Gospodinu novom treneru zelim maximalan uspeh u dragom Partizanu (dakle tih godinu - godinu i po dana) posle toga bice "da se ne ljubimo" ko i sa zadnjih 20 trenera... Mali ljudski kalibar u stolicama vec duuuugo duuuugo. A mi smo nemi, iako nismo gluvi i slepi i glupi, ali smo nemi vec duuuugo duuuuugo! Aj

crniBik

pre 9 godina

Imamo bas dosta igraca koji stilom odgovaraju Celsiju i A. Madridu dok Kiza takav fudbal i forsira. Ratnicki, agilno, brze kontre i lopte u prostor.

Kojic - Klasican Kosta, Mandzukic, snalazljiv u 16, jak na lopti, skocan

Brasanac, Sale Ilic - Koke, diktira tempo, spaja odbranu i napad, zakljucava loptu

Ninkovic, Babovic - Fabregas, lucidan igrac, igrac poteza, u stanju da potezom resi mec

Vulicevic - Aspilikueta, odlican u oba pravca, prodoran, odlican centarsut

B. Ilic - Godin, Teri, iskusni gospodar kaznenog prostora a odlicno se snalazi i u protivnickom sesnaestercu i redovno trese mreze

Grbic - Azar, Grizman - neuhvaltljiv, brz, sa sirokim asortimanom driblinga, igra sa obe noge, brzo i lako menja pravac.

Drincic - Matic, kidac na sredini koji krpi sve rupe, klasicna radilica koja zna i ume sa loptom. Jos Drina ima torpedo u levici za razliku od Nemanje.

Dragan

pre 9 godina

Jedino sto mi se svidelo na konferenciji za medije je sto se na dresu slabo vidi ime sponzora. Kakav sponzor, takva i vidljivost.

matori

pre 9 godina

nesto su se ti tzv navijaci mnogo raskokodakali ... da se nisu pravili pametni zimus, onaj prepotentni diletant bi jos tada dobio pedalu a razlika bi bila bar onih 6 bodоva

Ljubinko Pantic

pre 9 godina

Od sad navijam da izgubimo sto vise utakmica,i da Zvezda sto vise umakne na tabeli.Neminovno je da Zvezda bude prvak,tome se tezi u ovoj drzavi.

ZLOBEX

pre 9 godina

Doveden jer Nikolić nije shvatio "poruku" uprave da Partizan treba da se uništi, pa zapeo, i ako bez napadača, da osvaja kol'ko tol'ko bodova. Ovaj će da sluša.

crniBik

pre 9 godina

Milinkovic igra cvrst fudbal, nesto izmedju Murinja i Simeonea, njegove ekipe primaju mali broj golova ali su prilicno efikasne (Murinjo).
Ne igraju prljav fudbal kao Murinjove ekipe a igraju ostro kao kod Simeonea, cvrsto, drsko i na rezultat.

Ja ni malo ne sumljam jer je koncepcijski Kiza bas ono sto treba Partizanu a takve igrace i imamo u ekipi da super odgovaraju njegovoj filozofiji fudbala.

Bitno je samo raspodeliti uloge i naci igracima (redefinisati) mesto na terenu:

Kojic (Kosta, Mandzukic), Brasanac, Babovic (Koke, Fabregas), Drina (Matic), Grbic (Azar), Zivkovic (Grizman), Vulicevic (Aspi) itd.

tovy

pre 9 godina

Sa srecom-Verujemo da Milinkovic to moze,jer gdje god je dosao,izvlacio je maximum.bio je onako stasit i odlucan kao fudbaler,a i markantnost mu ne nedostaje,sve u svemu,mislim da ce sve to postaviti na svoje mesto !

alcatraz

pre 9 godina

Dule Vujošević prima 30 000 eura mesecno ili 1000 e dnevno a Milinkovic, osvedočeni grobar, za dzabe do kraja sezone. Sta je problem braco grobari?

Old School

pre 9 godina

Та утакмица је само једна у низу срамних Партизанових утакмица, налик на ону са Новим Пазаром, где доње границе судијског морала нису постојале.

Obraz djon!

pre 9 godina

Dule Vujošević prima 30 000 eura mesecno ili 1000 e dnevno a Milinkovic, osvedočeni grobar, za dzabe do kraja sezone. Sta je problem braco grobari?
(alcatraz, 26. mart 2015 14:25) Dule Vujosevic "prima" 20.000 mesecno,stavio sam pod navodnicima jer platu dobije kako kad! Uostalom,taj Dule je zasluzio puno,puno vise,osvajajuci gomile trofeja,donoseci nam toliko radosti,a najvise zasluzuje jer se bori za Partizan kao niko,oboleo je zbog te borbe protiv najgore bande koja postoji u nesrecnoj Srbiji! Da nije njega,da ne prica sto prica,KK Partizan bi davno bio ugasen! Pesic je u Zvezdi kao i u FMP Zvezdi primao tacno 450.000 godisnje,Sagadin isto,Sakota 350.000! I sta sutradili,sta osvojili?

Istina

pre 9 godina

Ne razumem zasto im se sada pravdas o navodnim izjavama.Tada si bio trener Vojvodine i naravno da si hteo i voleo da ona pobedi i osvoji kup ali desila se do tada nevidjena kradja u finalu kupa,koju je videla i cela Srbija,da partizan pokrade i otne kup ekipi koja je zasluzila da ga osvoji.To je bilo toliko ocigledno da nema potrebe da se bilo kome pravdas.Uostalom,tako su osvojili i 6 vezanih titula a sada nekome popuju i sole pamet.Dosao si u nejlicemerniji klub sa isto takvim navijacima.

Подршка за Марка

pre 9 godina

Спреми се за увреде са истока и запада. Ми те не признајемо за тренера нашег клуба.

Marko

pre 9 godina

Iako sam Delija poštujem Milinkovića sa kojim sam pričao par puta i zaključio sam da je častan i pošten čovek koji se bavi isključivo fudbalskim stvarima za razliku od onog prepotenka koji me je nervirao samom pojavom.

Barone

pre 9 godina

"Protiv Milinkovićevog imenovanja bili su navijači Partizana, koji ne mogu da mu oproste što je povukao tim Vojvodine sa terena u finalu Kupa 2011. godine."
I tako je bila jadna posećenost,mogu misliti sta ce biti sad..

Danubewalker

pre 9 godina

Bices upamcen samo po tome sto si se prihvatio da smenis trenera kojeg su navijaci i dalje zeleli i sto u JSL nisi trenirao samo Zvezdu...bar za sad...

Đorđe

pre 9 godina

“Svestan sam da je uloga trenera važna, ali bih u fokus stavio tim i igrače i ono što oni budu radili na terenu."

Kakav genijalan način da se skine pritisak sa igrača.

I baš me briga za njegove postupke, izjave od ranije itd, meni samo nije jasno šta je Milinković značajno uradio u trenerskoj karijeri što ga kvalifikuje za mesto prvog trenera Partizana.

vule vu

pre 9 godina

On nema rezultate iza sebe i to je jedini problem. Drugi problem je uprava koja opet pravi neku zavrzlamu jer je i njima jasno da Milinkovic nije dorastao partizanu. Jedino rešenje je Drulovic.

ja

pre 9 godina

Iako ga ne cenim, u vezi ovog kupa je potpuno u pravu. Pa Vulicevic i Trajkovic su se mnogo gore ponasali tokom te utakmice, ulazili u fizicke sukobe, pa smo ih prihvatili...

max

pre 9 godina

ne shvatam nase navijace koji pate za Nikolicem. nikada nismo igrali ruzniji fudbal,izgubio titulu prosle godine,nije promovisao nijednog mladog igraca,promasio sa Trajkovicem.
ne podnosim sadasnju upravu,nadam se da ce vec na leto biti rasterani,ali Milinkovic je gospodin cije su ekipe uvek igrale dobar napadacki fudbal.
Srecno!

spin

pre 9 godina

Koliko klubova je trenirao ovaj u zadnjih 5-6 god.?Verovatno 10-ak.
Koja je ovo sprdacina na nasim fudbalom,sve isti "strucnjaci" se vrte u krug
Mozda je to i normalno,koji bi posten,obrazovan,vredan strucan i radio u ovakvom mulju i blatu od saveza fudbala ......

Tuta

pre 9 godina

Osvoji titulu i kup i dobices postovanje do tad racunaj da te niko nece voleti.Vidim da nisi obecao titulu,verovatno jer znas da je neces osvojiti znamo zbog cega.Ako ne osvojis titulu obrukaces se za ceo zivot.Vodio si pola lige JSL, jeste da si umeo cesto da budes nezgodan kako mom Partizanu tako i CZ i da si im cesto otkidao bodove.Ja te necu vredjati jer volim Partizan previse,ali ako ne osvojis titulu znas sta ti sledi.Po meni bi bio veci covek da nisi prihvatio ponudu ovih lesinara iz UO Partizana,ko zna mozda su te i ucenili da moras da dodje u Partizan.

Ljubinko Pantic

pre 9 godina

Od sad navijam da izgubimo sto vise utakmica,i da Zvezda sto vise umakne na tabeli.Neminovno je da Zvezda bude prvak,tome se tezi u ovoj drzavi.

zlocko

pre 9 godina

Joj grobari, ja vas baš ne volim, mada vam ne želim ništa loše, ali ovaj će da vas ukanali.
Pa ovaj je vodio polovinu naše lige. Bez nekog većeg uspeha, naravno.

Cicero

pre 9 godina

Zbilja čudi ovoliko zluradih komentara navijača. Na stranu kako funkcioniše naš fudbal i kako se u Partizanu (ili Zvezdi) generalno vodi klub, Milinković nije zaslužio ,ipak, ovoliko drvlja i kamenja. Radi se o odličnom treneru, po meni mnogo boljem od Nikolića, za klasu.

Spominje se ovde šta je njega preporučilo za to mesto? Mnogo više nego Nikolića, ako ćemo da budemo iskreni. Milinković je imao odlične rezultate u većini klubova gde je radio. Sa Spartakom je bio 4, dok se sa Vojvodinom bio 3, sa samo tri poraza u sezoni. To su rezultati vredni pažnje,ako ne trenirate Zvezdu ili Partizan(osim toga više puta ih je pobeđivao). O njemu reči hvale imaju brojni fudbaleri koje je trenirao i on je što se tiče naših trenera zasigurno jedan od boljih u našoj ligi.

E, sad on, po komentarima, ode treba da podnese teret čitavog mulja našeg fudbala.To jednostavno nije fer. Ne razumem šta vi očekujete, kada se uzme u obzir celokupna situacija bedne pozicije sporta u Srbiji.

crniBik

pre 9 godina

Imamo bas dosta igraca koji stilom odgovaraju Celsiju i A. Madridu dok Kiza takav fudbal i forsira. Ratnicki, agilno, brze kontre i lopte u prostor.

Kojic - Klasican Kosta, Mandzukic, snalazljiv u 16, jak na lopti, skocan

Brasanac, Sale Ilic - Koke, diktira tempo, spaja odbranu i napad, zakljucava loptu

Ninkovic, Babovic - Fabregas, lucidan igrac, igrac poteza, u stanju da potezom resi mec

Vulicevic - Aspilikueta, odlican u oba pravca, prodoran, odlican centarsut

B. Ilic - Godin, Teri, iskusni gospodar kaznenog prostora a odlicno se snalazi i u protivnickom sesnaestercu i redovno trese mreze

Grbic - Azar, Grizman - neuhvaltljiv, brz, sa sirokim asortimanom driblinga, igra sa obe noge, brzo i lako menja pravac.

Drincic - Matic, kidac na sredini koji krpi sve rupe, klasicna radilica koja zna i ume sa loptom. Jos Drina ima torpedo u levici za razliku od Nemanje.

bora

pre 9 godina

Ma kakav bre više Drulović??!
Pa on je već 10 god. trener! I gde je i šta uradio!? Trenirao "velikane",Turizenses,Banat,Drava Ptuj i valjda neki de Agosto,i nigde ništa nije uradio!!
Posao selektora (imao više sreće,nego pameti,i sjajne igrače koje su drugi stvorili) i trenera su dva sveta!!
Ovo su oni isti,koji su hteli "velikog biznismena" Bogićevića za Predsednika.Zaboravilo se,a?
Nisam neki veliki ljubitelj Milinkovića,ali za Drulovića je Gvardiola lično!!

marko

pre 9 godina

Izgleda da smo dosli do toga da traze trenera koji najmanje trazi.
Sledeci ce biti iz brodarca ili tako nekog tima jer ce traziti najmanje para.Ne zanima upravu kakav je trener.

matori

pre 9 godina

nesto su se ti tzv navijaci mnogo raskokodakali ... da se nisu pravili pametni zimus, onaj prepotentni diletant bi jos tada dobio pedalu a razlika bi bila bar onih 6 bodоva

marko g.

pre 9 godina

Djukic odbio,Drulovica nisu ni zvali jer bi trazio visegodisnji ugovor i doveli Milinkovica na 2 meseca ugovora za 2.000 evra mesecno... pa ni Sabacka Macva tako ne dovodi trenere...

Dragan

pre 9 godina

Jedino sto mi se svidelo na konferenciji za medije je sto se na dresu slabo vidi ime sponzora. Kakav sponzor, takva i vidljivost.

gravedigger

pre 9 godina

Gospodinu novom treneru zelim maximalan uspeh u dragom Partizanu (dakle tih godinu - godinu i po dana) posle toga bice "da se ne ljubimo" ko i sa zadnjih 20 trenera... Mali ljudski kalibar u stolicama vec duuuugo duuuugo. A mi smo nemi, iako nismo gluvi i slepi i glupi, ali smo nemi vec duuuugo duuuuugo! Aj