Utorak, 24.03.2015.

22:53

Hezonja: Treba da budem prvi pik

Mario Hezonja jedan je od najtalentovanijih košarkaša u Evropi, a osim po igračkom potencijalu, pažnju javnosti okupira i smelim izjavama.

Izvor: SO

Hezonja: Treba da budem prvi pik IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

75 Komentari

Sortiraj po:

ja

pre 9 godina

Po meni je Hezonja dosta bolji od npr. DeAngela Russella. Ne kazem, Russell je veliki potencijal, strahovito dobro razume kosarku, neverovatan osecaj za asistenciju i atletske sposobnosti ali npr. greota kako los sut ima. Dok je Hezonja pravi lider, atletsko cudoviste, strasan sut, kad udje u zonu ne masi i ima sve predispozicije za postane NBA zvezda.A taj Russell je projektovan kao drugi pik ovogodisnjeg drafta, tako da ne vidim zasto Hezonja ne bi mogao na prvo. Mada Jalil Okafor stvarno jeste zivotinja i opasan igrac.

zasto

pre 9 godina

on jeste dobar igrac to stoj, ali zasto skrece paznju svojim izjavama na sebe.Treba vise na teren da odigra briljantno par utakmica pa da pricaju drugi kako je dobro odigrao a ne ovako.

Zoc

pre 9 godina

Dobar igrac, ali zbog ovakvog stava nece biti vrhunski. Ovo se ne zove samopouzdanje ko sto neko misli, samopouzdanje se pokazuje na terenu.

MR

pre 9 godina

Citam pre neki dan izjavu njegovu kako je sanjao dres Partizana i razmisljam zasto je Dule propustio tu sansu? I onda vidim ove izjave (setimo se i "nek dodje Mesi mene da gleda") i sve mi bude jasno. Kod nas je pojedinac uvek bio podredjen klubu.

drago

pre 9 godina

(mico, 24. mart 2015 23:15)

Sta pricas ti? Hezonja je bio uz Tomica najbolji protiv Zvezde u Barceloni, prelomio utakmicu, od 30:30.
Otkad se Barcelona kompletirala jako malo igra, tako da je u Boegradu igrao samo 8 minuta i imao 1 sut.

mare

pre 9 godina

Dangubić ove sezone pogodio 15 trojki u EL, ABA i kupu, nađite mi njegov procenat šuta? Hezonja je izmislio košarku za Dangubića. Dangubić sa njegovim neprirodnim izbačajem NBA neće da vidi...

v

pre 9 godina

Najjaci su komentari ovih vidovnjaka sto vec znaju da ce propasti, da od njega nece biti nista,a njihova tvrdnja zasniva se na tome sto decko ima samopouzdanje. Znaci ljudi nemojte imati samopouzdanje, propascete u zivotu. Besmislica!

Tozovac

pre 9 godina

Skroz je u pravu Hezonja zezonja. Mada, kad vidim konkurenciju, mozda ipak u top 3. @ rosonero. Ne znam koju ti kosarku gledas, ali da ulazis sa klupe i 8 poena das za 16 min, u Endesi, je odlicna statistika.

rosonero

pre 9 godina

on je beležio 7,9 poena i 2 skoka za 16 min na terenu ! prvi pik , hahahahaha , komično ako je sala , ne mogu prestati da se smejem , ako je ozbiljan ...

pistol pit mavarich ubica

pre 9 godina

Milicic je imao svetsko iza sebe i predispozicije za poziciju koja je deficitana u NBA.Budimo realni koliko neki simpatisali mladog Hrvata on to nema on je na poziciji gde je Amerika u prednosti u odnosu na Evopu nece biti u top5 za ostalo pa videcemo na draftu.Inace sama pozicija na draftu osim prvih 3 ne garantuje nista prva 3 imaju minutazu ostali se moraju dokazivati i cekati secu nekog iz A tima povredu dok jednom ne smrkne drugom ne svane.

bez senzacionalizma

pre 9 godina

Dante Exum koji je slozicemo se bolji igrac od Hezonje nista nije uradio u propaloj Juti.Inace Jokic iz Mege ce bolji igrac.Bice mali kao Nedovic videcete za koju godinu.

deksonyu

pre 9 godina

mali zna da igra košarku, a ima i samopouzdanja. više ne treba za dobru karijeru. medjutim fali mu malo pamet, to može da mu skupo košta...

X=iks

pre 9 godina

Ovako nesto da izjavi Ibrahimovic svi bi rekli a kralj dobar lik (ludi krstivoje, 24. mart 2015 23:08)

Mozda zato sto bi Ibrahimovic, po godinama, mogao sutra da okonca karijeru, a tokom te karijere je protutnjao kroz sve lige u kojima je igrao? Uostalom, Ibra tako nesto nikad ne bi izjavio. Zlatan ne radi audicije. Zamisli sta bi tek rekao za aukcije!

samo da odnesem tetki lek

pre 9 godina

Njegova najveca prednost i kvalitet su godine. Decko ima 20 godina i jos mnoooogo prostora za napredak. Trenutno je na nivou jednog Bertansa u najbolju ruku.

Nikola

pre 9 godina

E, moj Mario. Nema potrebe za ovakvim izjavama. Momak jeste lutrijski potencijal, ali ne dovoljno da bi bio prvi pik. Cak i da na kraju od svih bude imao najbolju karijeru, u ovom trenutku (dakle, gledano po potencijalu) nije najbolji. Ispred njega su Okafor s Djuka, Tauns i Koli-Stajn s Kentakija, Harel S Lujvila, Rasel s Ohajo Stejta i Mudiej koji igra u Kini. Svakog sam gledao i svaki ima veci plafon od Hezonje. Stoga bi trebalo da se koncentrise na svoju igru kako bi bio 7. ili 8. pik, dakle ispred svih ostalih, umesto na ovakve izjave.

Boston

pre 9 godina

Ne pisem ovo iz ljubomore da se zna odma ali iskreno neka bude srecan ako bude medju prvih 15 20. Amerikanci tamo imaju veliku prednost a prvi pik ce verovatno biti Okafor koga najvise i jure.

Mr X

pre 9 godina

U Evroligi je visok 198 cm. pokojni Drazen Petrovic je sa 21-om godinom osvojio Evroligu kao glavni nosilac igre. Malom zelim uspeh ali morabiti mnogo konstantniji

Иван

pre 9 godina

Хезоња је само млад, и као такав жртва одређених околности. Барселона, хвалоспеви, пажња скаута, менаџери, славни саиграчи, победе... Може му се да мисли овако нешто, логично је, у тим годинама. Једино је питање зашто то што мисли и говори? Прво, јер га још није стрефио онај неизбежни први велики лични пораз, па још увек сматра да од њега све зависи. Не зна да није довољно бити најбољи, него и подобан. То јест, у његовом случају: срећан да буде потребан НБА тиму. Нису исто Миротић или Шарић и он - прва двојица имају висину да играју на позицији 4, а шутерске и техничке способности које високи амерички играчи углавном немају. Могу одмах да представљају предност. Зато су и употребљиви пре него Хезоња, што он још не зна. Друго, талентовани Хрват овако збори јер медији воле самопоуздане жутокљунце, они доприносе тиражу бомбастичним изјавама, а и ложе друге клинце, циљну групу којој се могу продати те бајке. Па неће ваљда седма сила заваравати нас маторе!? И треће, то самоистицање је део типичног хрватског кошаркашког миљеа: тамо је увек постојала јака потреба за суперзвездама, најбољима, неприкосновеним божанствима, било да су у питању Дражен, Ћосић, Кукоч итд. Код нас су и они најбољи, укључујући Бодирогу или Ребрачу, који су 1998. освојили светску титулу с не баш славним саиграчима, посматрани ипак пре свега као део једног колектива, тим је био најбитнији. Но, нека је са срећом Хезоњи!

mig

pre 9 godina

bas zato sto i ima ovu drskost i samopouzdanje ce i biti vrlo dobar igrac u nba.. a to samopouzdanje prizilaxi iz togo sto ima nesporan talenat a prica de da ne izlazi iz sale po 10 sati dneno trenira.. manite me onih izjava das na utskmici 69 pts i onda nista ovo ne bih mogso bex mojih saigraca

LjutaKrajina- najava fula

pre 9 godina

Pa Milicic je bio 2. u veoma jakoj konkurenciji. Tako da i da bude prvi pik to samo po sebi nije garancija nekog planetarnog uspjeha.

delija

pre 9 godina

Svi uzimaju izjavu zdravo za gotovo i ne razmisljaju zasto tako prica.. Decko je pre svega neverovatan talenat! Od bogdana bogdanovica tri puta veci, hteli mi to da prihvatimo ili ne. Ima strasan skok, dribling, o sutu da ne pricam, odbrana za njegove godine vrhunska, kosarkasku inteligenciju nadprosecnu. Ove izjave ne prica zato sto je prepotentan ili sta vec nego da bi privukao paznju na sebe, a koji je drugi zdrav nacin nego ovo da izjavi? Naravno tu je i ona utakmica sa trojkama 8/8... Sve vreme dok on to prica trenira. Svaki dan. I samo je tome posvecen. Nigde ne izlazi, jedini put mu je kuca, sala i boli ga uvo za mesija realno. A drugo zasto ne bi bio prvi pik?! Pa imamo wigginsa koji je prosle godine bio prvi.. Mogu da se kladim da ce hezonja za godinu, dve biti bar dva viginsa...

palop

pre 9 godina

Jahlil Okafor,Montrezl Harrell,....
(smesno, 24. mart 2015 23:31)

Okafor ce biti mozda malo bolja verzija Ala Dzefersona, a Harel ima jedva 2 metra u patikama sto je malo za krilnog centra. Karl Entoni Tauns ce biti bolji igrac od obojice, a Hezonja ce biti bolji makar od Harela.

Mirko

pre 9 godina

Sa 7,9 poena i 2 skoka za 16 minuta na parketu, ne bi uopšte ni bio na draftu.
Prvi pikovi daju preko 25, plus skokovi, asistencije i ostalo..
Al' ajd', što reče kolega: možda u prvih 10.. možda.

Slanina

pre 9 godina

@Novi Sad- bezobrazluk se pokazuje na terenu,ne u novinama! Bogdan je npr ekstremno bezobrazan košarkaš,u pozitivnom smislu,talenat pokazuje drskošću na terenu,a od njega nikad nečeš čuti nešto ovako...Ovo je samo slučaj talentovanog klinca kog je slava previše digla u vazduh

bers0003

pre 9 godina

Evropljani sa velikom minutazom I bitnim ulogama u svojim timovima imaju solidne sanse u NBA. generacija Kukoca I Divca je do svoje 19-20 godine odigrala gomilu teskih meceva na svim nivoima takmicenja. Mirotic je (tako sam cuo) bio dva puta MVP spanske lige. ne pratim Evropsku kosarku ali cini mi se da Hezonja nije ni standardni u Barceloni. Ako je toliki talenat sa dvadeset godina trebao bi da zari I pali po Evropi....

ludi krstivoje

pre 9 godina

Ovako nesto da izjavi Ibrahimovic svi bi rekli a kralj dobar lik,pomenuo sam Ibrahimovica i ako nema veze sa kosarko ali nadmen je
zasto ne bi mogao i Hezonja da bude,pun samopouzdanja decko neosporan kvalitet

đurađ

pre 9 godina

Biće između 6. i 10. mesta, a kakvu će karijeru imati tamo zavisi od toga koliko ostane u Barsi. Ako dočeka da bude da bude jedan od nosilaca igre, onda može i tamo fino da prođe. Ionako ima sve preduslove za to, odličan je igrač.
A i ovaj draft generalno ne bi trebalo da bude loš. Gledao sam malo Okafora, Taunsa, Rasela i Vinsloua, sve to mogu da postanu dobri igrači.

niki

pre 9 godina

Zasto da ne,toliko su najavljivali ovaj draft,a Mirotic po meni UBEDLJIVO najbolji ruki. Nasi evropski klinci su po meni bolji trenutno od ovih preko okeana. Nadam se da ce i Bogdan i Saric dobro proci tamo jednog dana,a stava sam kada bi Teo otisao tamo,bio bi drugi Stiv Nes!

Kibo

pre 9 godina

@niki

U pravu si,ali ipak cele sezone nema Embida, a veci deo sezone Dzabarija i Rendla,koliko je proslogodisnji draft bio jak,znacemo za 3-4 sezone.

danilo

pre 9 godina

Kratko i jasno:
Veliki ego i veliko samopouzdanje, sa pokrićem i rezultatima= veliki šampion!
Veliki ego i veliko samopouzdanje, bez pravog pokrića i rezultata= lečenje kod psihijatra.
Hezonja obećava, ali pamtim mnoge koji su lažno obećavali, i kod nas, i kod naše bivše braće.
Možda bi mu bilo mudrije da bolje igra a manje priča, ali svako od nas nosi svoj krst...

Nataeos

pre 9 godina

U snovima... Slabe su sanse da neki evropljanin bude prvi pik, sve manje i manje. Barem ovi sa nasih prostora... Nisu nabildovani ko bikovi a znaju da igraju kosarku..
Da su to 80-90e druga prica..

niki

pre 9 godina

Zasto da ne,toliko su najavljivali ovaj draft,a Mirotic po meni UBEDLJIVO najbolji ruki. Nasi evropski klinci su po meni bolji trenutno od ovih preko okeana. Nadam se da ce i Bogdan i Saric dobro proci tamo jednog dana,a stava sam kada bi Teo otisao tamo,bio bi drugi Stiv Nes!

Nataeos

pre 9 godina

U snovima... Slabe su sanse da neki evropljanin bude prvi pik, sve manje i manje. Barem ovi sa nasih prostora... Nisu nabildovani ko bikovi a znaju da igraju kosarku..
Da su to 80-90e druga prica..

đurađ

pre 9 godina

Biće između 6. i 10. mesta, a kakvu će karijeru imati tamo zavisi od toga koliko ostane u Barsi. Ako dočeka da bude da bude jedan od nosilaca igre, onda može i tamo fino da prođe. Ionako ima sve preduslove za to, odličan je igrač.
A i ovaj draft generalno ne bi trebalo da bude loš. Gledao sam malo Okafora, Taunsa, Rasela i Vinsloua, sve to mogu da postanu dobri igrači.

ludi krstivoje

pre 9 godina

Ovako nesto da izjavi Ibrahimovic svi bi rekli a kralj dobar lik,pomenuo sam Ibrahimovica i ako nema veze sa kosarko ali nadmen je
zasto ne bi mogao i Hezonja da bude,pun samopouzdanja decko neosporan kvalitet

Иван

pre 9 godina

Хезоња је само млад, и као такав жртва одређених околности. Барселона, хвалоспеви, пажња скаута, менаџери, славни саиграчи, победе... Може му се да мисли овако нешто, логично је, у тим годинама. Једино је питање зашто то што мисли и говори? Прво, јер га још није стрефио онај неизбежни први велики лични пораз, па још увек сматра да од њега све зависи. Не зна да није довољно бити најбољи, него и подобан. То јест, у његовом случају: срећан да буде потребан НБА тиму. Нису исто Миротић или Шарић и он - прва двојица имају висину да играју на позицији 4, а шутерске и техничке способности које високи амерички играчи углавном немају. Могу одмах да представљају предност. Зато су и употребљиви пре него Хезоња, што он још не зна. Друго, талентовани Хрват овако збори јер медији воле самопоуздане жутокљунце, они доприносе тиражу бомбастичним изјавама, а и ложе друге клинце, циљну групу којој се могу продати те бајке. Па неће ваљда седма сила заваравати нас маторе!? И треће, то самоистицање је део типичног хрватског кошаркашког миљеа: тамо је увек постојала јака потреба за суперзвездама, најбољима, неприкосновеним божанствима, било да су у питању Дражен, Ћосић, Кукоч итд. Код нас су и они најбољи, укључујући Бодирогу или Ребрачу, који су 1998. освојили светску титулу с не баш славним саиграчима, посматрани ипак пре свега као део једног колектива, тим је био најбитнији. Но, нека је са срећом Хезоњи!

rosonero

pre 9 godina

on je beležio 7,9 poena i 2 skoka za 16 min na terenu ! prvi pik , hahahahaha , komično ako je sala , ne mogu prestati da se smejem , ako je ozbiljan ...

LjutaKrajina- najava fula

pre 9 godina

Pa Milicic je bio 2. u veoma jakoj konkurenciji. Tako da i da bude prvi pik to samo po sebi nije garancija nekog planetarnog uspjeha.

deksonyu

pre 9 godina

mali zna da igra košarku, a ima i samopouzdanja. više ne treba za dobru karijeru. medjutim fali mu malo pamet, to može da mu skupo košta...

pistol pit mavarich ubica

pre 9 godina

Milicic je imao svetsko iza sebe i predispozicije za poziciju koja je deficitana u NBA.Budimo realni koliko neki simpatisali mladog Hrvata on to nema on je na poziciji gde je Amerika u prednosti u odnosu na Evopu nece biti u top5 za ostalo pa videcemo na draftu.Inace sama pozicija na draftu osim prvih 3 ne garantuje nista prva 3 imaju minutazu ostali se moraju dokazivati i cekati secu nekog iz A tima povredu dok jednom ne smrkne drugom ne svane.

X=iks

pre 9 godina

Ovako nesto da izjavi Ibrahimovic svi bi rekli a kralj dobar lik (ludi krstivoje, 24. mart 2015 23:08)

Mozda zato sto bi Ibrahimovic, po godinama, mogao sutra da okonca karijeru, a tokom te karijere je protutnjao kroz sve lige u kojima je igrao? Uostalom, Ibra tako nesto nikad ne bi izjavio. Zlatan ne radi audicije. Zamisli sta bi tek rekao za aukcije!

Boston

pre 9 godina

Ne pisem ovo iz ljubomore da se zna odma ali iskreno neka bude srecan ako bude medju prvih 15 20. Amerikanci tamo imaju veliku prednost a prvi pik ce verovatno biti Okafor koga najvise i jure.

Nikola

pre 9 godina

E, moj Mario. Nema potrebe za ovakvim izjavama. Momak jeste lutrijski potencijal, ali ne dovoljno da bi bio prvi pik. Cak i da na kraju od svih bude imao najbolju karijeru, u ovom trenutku (dakle, gledano po potencijalu) nije najbolji. Ispred njega su Okafor s Djuka, Tauns i Koli-Stajn s Kentakija, Harel S Lujvila, Rasel s Ohajo Stejta i Mudiej koji igra u Kini. Svakog sam gledao i svaki ima veci plafon od Hezonje. Stoga bi trebalo da se koncentrise na svoju igru kako bi bio 7. ili 8. pik, dakle ispred svih ostalih, umesto na ovakve izjave.

Mr X

pre 9 godina

U Evroligi je visok 198 cm. pokojni Drazen Petrovic je sa 21-om godinom osvojio Evroligu kao glavni nosilac igre. Malom zelim uspeh ali morabiti mnogo konstantniji

danilo

pre 9 godina

Kratko i jasno:
Veliki ego i veliko samopouzdanje, sa pokrićem i rezultatima= veliki šampion!
Veliki ego i veliko samopouzdanje, bez pravog pokrića i rezultata= lečenje kod psihijatra.
Hezonja obećava, ali pamtim mnoge koji su lažno obećavali, i kod nas, i kod naše bivše braće.
Možda bi mu bilo mudrije da bolje igra a manje priča, ali svako od nas nosi svoj krst...

delija

pre 9 godina

Svi uzimaju izjavu zdravo za gotovo i ne razmisljaju zasto tako prica.. Decko je pre svega neverovatan talenat! Od bogdana bogdanovica tri puta veci, hteli mi to da prihvatimo ili ne. Ima strasan skok, dribling, o sutu da ne pricam, odbrana za njegove godine vrhunska, kosarkasku inteligenciju nadprosecnu. Ove izjave ne prica zato sto je prepotentan ili sta vec nego da bi privukao paznju na sebe, a koji je drugi zdrav nacin nego ovo da izjavi? Naravno tu je i ona utakmica sa trojkama 8/8... Sve vreme dok on to prica trenira. Svaki dan. I samo je tome posvecen. Nigde ne izlazi, jedini put mu je kuca, sala i boli ga uvo za mesija realno. A drugo zasto ne bi bio prvi pik?! Pa imamo wigginsa koji je prosle godine bio prvi.. Mogu da se kladim da ce hezonja za godinu, dve biti bar dva viginsa...

Slanina

pre 9 godina

@Novi Sad- bezobrazluk se pokazuje na terenu,ne u novinama! Bogdan je npr ekstremno bezobrazan košarkaš,u pozitivnom smislu,talenat pokazuje drskošću na terenu,a od njega nikad nečeš čuti nešto ovako...Ovo je samo slučaj talentovanog klinca kog je slava previše digla u vazduh

samo da odnesem tetki lek

pre 9 godina

Njegova najveca prednost i kvalitet su godine. Decko ima 20 godina i jos mnoooogo prostora za napredak. Trenutno je na nivou jednog Bertansa u najbolju ruku.

bers0003

pre 9 godina

Evropljani sa velikom minutazom I bitnim ulogama u svojim timovima imaju solidne sanse u NBA. generacija Kukoca I Divca je do svoje 19-20 godine odigrala gomilu teskih meceva na svim nivoima takmicenja. Mirotic je (tako sam cuo) bio dva puta MVP spanske lige. ne pratim Evropsku kosarku ali cini mi se da Hezonja nije ni standardni u Barceloni. Ako je toliki talenat sa dvadeset godina trebao bi da zari I pali po Evropi....

v

pre 9 godina

Najjaci su komentari ovih vidovnjaka sto vec znaju da ce propasti, da od njega nece biti nista,a njihova tvrdnja zasniva se na tome sto decko ima samopouzdanje. Znaci ljudi nemojte imati samopouzdanje, propascete u zivotu. Besmislica!

bez senzacionalizma

pre 9 godina

Dante Exum koji je slozicemo se bolji igrac od Hezonje nista nije uradio u propaloj Juti.Inace Jokic iz Mege ce bolji igrac.Bice mali kao Nedovic videcete za koju godinu.

mig

pre 9 godina

bas zato sto i ima ovu drskost i samopouzdanje ce i biti vrlo dobar igrac u nba.. a to samopouzdanje prizilaxi iz togo sto ima nesporan talenat a prica de da ne izlazi iz sale po 10 sati dneno trenira.. manite me onih izjava das na utskmici 69 pts i onda nista ovo ne bih mogso bex mojih saigraca

ja

pre 9 godina

Po meni je Hezonja dosta bolji od npr. DeAngela Russella. Ne kazem, Russell je veliki potencijal, strahovito dobro razume kosarku, neverovatan osecaj za asistenciju i atletske sposobnosti ali npr. greota kako los sut ima. Dok je Hezonja pravi lider, atletsko cudoviste, strasan sut, kad udje u zonu ne masi i ima sve predispozicije za postane NBA zvezda.A taj Russell je projektovan kao drugi pik ovogodisnjeg drafta, tako da ne vidim zasto Hezonja ne bi mogao na prvo. Mada Jalil Okafor stvarno jeste zivotinja i opasan igrac.

zasto

pre 9 godina

on jeste dobar igrac to stoj, ali zasto skrece paznju svojim izjavama na sebe.Treba vise na teren da odigra briljantno par utakmica pa da pricaju drugi kako je dobro odigrao a ne ovako.

Zoc

pre 9 godina

Dobar igrac, ali zbog ovakvog stava nece biti vrhunski. Ovo se ne zove samopouzdanje ko sto neko misli, samopouzdanje se pokazuje na terenu.

Kibo

pre 9 godina

@niki

U pravu si,ali ipak cele sezone nema Embida, a veci deo sezone Dzabarija i Rendla,koliko je proslogodisnji draft bio jak,znacemo za 3-4 sezone.

Mirko

pre 9 godina

Sa 7,9 poena i 2 skoka za 16 minuta na parketu, ne bi uopšte ni bio na draftu.
Prvi pikovi daju preko 25, plus skokovi, asistencije i ostalo..
Al' ajd', što reče kolega: možda u prvih 10.. možda.

mare

pre 9 godina

Dangubić ove sezone pogodio 15 trojki u EL, ABA i kupu, nađite mi njegov procenat šuta? Hezonja je izmislio košarku za Dangubića. Dangubić sa njegovim neprirodnim izbačajem NBA neće da vidi...

palop

pre 9 godina

Jahlil Okafor,Montrezl Harrell,....
(smesno, 24. mart 2015 23:31)

Okafor ce biti mozda malo bolja verzija Ala Dzefersona, a Harel ima jedva 2 metra u patikama sto je malo za krilnog centra. Karl Entoni Tauns ce biti bolji igrac od obojice, a Hezonja ce biti bolji makar od Harela.

Tozovac

pre 9 godina

Skroz je u pravu Hezonja zezonja. Mada, kad vidim konkurenciju, mozda ipak u top 3. @ rosonero. Ne znam koju ti kosarku gledas, ali da ulazis sa klupe i 8 poena das za 16 min, u Endesi, je odlicna statistika.

MR

pre 9 godina

Citam pre neki dan izjavu njegovu kako je sanjao dres Partizana i razmisljam zasto je Dule propustio tu sansu? I onda vidim ove izjave (setimo se i "nek dodje Mesi mene da gleda") i sve mi bude jasno. Kod nas je pojedinac uvek bio podredjen klubu.

drago

pre 9 godina

(mico, 24. mart 2015 23:15)

Sta pricas ti? Hezonja je bio uz Tomica najbolji protiv Zvezde u Barceloni, prelomio utakmicu, od 30:30.
Otkad se Barcelona kompletirala jako malo igra, tako da je u Boegradu igrao samo 8 minuta i imao 1 sut.

ludi krstivoje

pre 9 godina

Ovako nesto da izjavi Ibrahimovic svi bi rekli a kralj dobar lik,pomenuo sam Ibrahimovica i ako nema veze sa kosarko ali nadmen je
zasto ne bi mogao i Hezonja da bude,pun samopouzdanja decko neosporan kvalitet

niki

pre 9 godina

Zasto da ne,toliko su najavljivali ovaj draft,a Mirotic po meni UBEDLJIVO najbolji ruki. Nasi evropski klinci su po meni bolji trenutno od ovih preko okeana. Nadam se da ce i Bogdan i Saric dobro proci tamo jednog dana,a stava sam kada bi Teo otisao tamo,bio bi drugi Stiv Nes!

Nataeos

pre 9 godina

U snovima... Slabe su sanse da neki evropljanin bude prvi pik, sve manje i manje. Barem ovi sa nasih prostora... Nisu nabildovani ko bikovi a znaju da igraju kosarku..
Da su to 80-90e druga prica..

bez senzacionalizma

pre 9 godina

Dante Exum koji je slozicemo se bolji igrac od Hezonje nista nije uradio u propaloj Juti.Inace Jokic iz Mege ce bolji igrac.Bice mali kao Nedovic videcete za koju godinu.

delija

pre 9 godina

Svi uzimaju izjavu zdravo za gotovo i ne razmisljaju zasto tako prica.. Decko je pre svega neverovatan talenat! Od bogdana bogdanovica tri puta veci, hteli mi to da prihvatimo ili ne. Ima strasan skok, dribling, o sutu da ne pricam, odbrana za njegove godine vrhunska, kosarkasku inteligenciju nadprosecnu. Ove izjave ne prica zato sto je prepotentan ili sta vec nego da bi privukao paznju na sebe, a koji je drugi zdrav nacin nego ovo da izjavi? Naravno tu je i ona utakmica sa trojkama 8/8... Sve vreme dok on to prica trenira. Svaki dan. I samo je tome posvecen. Nigde ne izlazi, jedini put mu je kuca, sala i boli ga uvo za mesija realno. A drugo zasto ne bi bio prvi pik?! Pa imamo wigginsa koji je prosle godine bio prvi.. Mogu da se kladim da ce hezonja za godinu, dve biti bar dva viginsa...

rosonero

pre 9 godina

on je beležio 7,9 poena i 2 skoka za 16 min na terenu ! prvi pik , hahahahaha , komično ako je sala , ne mogu prestati da se smejem , ako je ozbiljan ...

đurađ

pre 9 godina

Biće između 6. i 10. mesta, a kakvu će karijeru imati tamo zavisi od toga koliko ostane u Barsi. Ako dočeka da bude da bude jedan od nosilaca igre, onda može i tamo fino da prođe. Ionako ima sve preduslove za to, odličan je igrač.
A i ovaj draft generalno ne bi trebalo da bude loš. Gledao sam malo Okafora, Taunsa, Rasela i Vinsloua, sve to mogu da postanu dobri igrači.

mig

pre 9 godina

bas zato sto i ima ovu drskost i samopouzdanje ce i biti vrlo dobar igrac u nba.. a to samopouzdanje prizilaxi iz togo sto ima nesporan talenat a prica de da ne izlazi iz sale po 10 sati dneno trenira.. manite me onih izjava das na utskmici 69 pts i onda nista ovo ne bih mogso bex mojih saigraca

Mirko

pre 9 godina

Sa 7,9 poena i 2 skoka za 16 minuta na parketu, ne bi uopšte ni bio na draftu.
Prvi pikovi daju preko 25, plus skokovi, asistencije i ostalo..
Al' ajd', što reče kolega: možda u prvih 10.. možda.

mare

pre 9 godina

Dangubić ove sezone pogodio 15 trojki u EL, ABA i kupu, nađite mi njegov procenat šuta? Hezonja je izmislio košarku za Dangubića. Dangubić sa njegovim neprirodnim izbačajem NBA neće da vidi...

Slanina

pre 9 godina

@Novi Sad- bezobrazluk se pokazuje na terenu,ne u novinama! Bogdan je npr ekstremno bezobrazan košarkaš,u pozitivnom smislu,talenat pokazuje drskošću na terenu,a od njega nikad nečeš čuti nešto ovako...Ovo je samo slučaj talentovanog klinca kog je slava previše digla u vazduh

pistol pit mavarich ubica

pre 9 godina

Milicic je imao svetsko iza sebe i predispozicije za poziciju koja je deficitana u NBA.Budimo realni koliko neki simpatisali mladog Hrvata on to nema on je na poziciji gde je Amerika u prednosti u odnosu na Evopu nece biti u top5 za ostalo pa videcemo na draftu.Inace sama pozicija na draftu osim prvih 3 ne garantuje nista prva 3 imaju minutazu ostali se moraju dokazivati i cekati secu nekog iz A tima povredu dok jednom ne smrkne drugom ne svane.

Tozovac

pre 9 godina

Skroz je u pravu Hezonja zezonja. Mada, kad vidim konkurenciju, mozda ipak u top 3. @ rosonero. Ne znam koju ti kosarku gledas, ali da ulazis sa klupe i 8 poena das za 16 min, u Endesi, je odlicna statistika.

drago

pre 9 godina

(mico, 24. mart 2015 23:15)

Sta pricas ti? Hezonja je bio uz Tomica najbolji protiv Zvezde u Barceloni, prelomio utakmicu, od 30:30.
Otkad se Barcelona kompletirala jako malo igra, tako da je u Boegradu igrao samo 8 minuta i imao 1 sut.

MR

pre 9 godina

Citam pre neki dan izjavu njegovu kako je sanjao dres Partizana i razmisljam zasto je Dule propustio tu sansu? I onda vidim ove izjave (setimo se i "nek dodje Mesi mene da gleda") i sve mi bude jasno. Kod nas je pojedinac uvek bio podredjen klubu.

ja

pre 9 godina

Po meni je Hezonja dosta bolji od npr. DeAngela Russella. Ne kazem, Russell je veliki potencijal, strahovito dobro razume kosarku, neverovatan osecaj za asistenciju i atletske sposobnosti ali npr. greota kako los sut ima. Dok je Hezonja pravi lider, atletsko cudoviste, strasan sut, kad udje u zonu ne masi i ima sve predispozicije za postane NBA zvezda.A taj Russell je projektovan kao drugi pik ovogodisnjeg drafta, tako da ne vidim zasto Hezonja ne bi mogao na prvo. Mada Jalil Okafor stvarno jeste zivotinja i opasan igrac.

Иван

pre 9 godina

Хезоња је само млад, и као такав жртва одређених околности. Барселона, хвалоспеви, пажња скаута, менаџери, славни саиграчи, победе... Може му се да мисли овако нешто, логично је, у тим годинама. Једино је питање зашто то што мисли и говори? Прво, јер га још није стрефио онај неизбежни први велики лични пораз, па још увек сматра да од њега све зависи. Не зна да није довољно бити најбољи, него и подобан. То јест, у његовом случају: срећан да буде потребан НБА тиму. Нису исто Миротић или Шарић и он - прва двојица имају висину да играју на позицији 4, а шутерске и техничке способности које високи амерички играчи углавном немају. Могу одмах да представљају предност. Зато су и употребљиви пре него Хезоња, што он још не зна. Друго, талентовани Хрват овако збори јер медији воле самопоуздане жутокљунце, они доприносе тиражу бомбастичним изјавама, а и ложе друге клинце, циљну групу којој се могу продати те бајке. Па неће ваљда седма сила заваравати нас маторе!? И треће, то самоистицање је део типичног хрватског кошаркашког миљеа: тамо је увек постојала јака потреба за суперзвездама, најбољима, неприкосновеним божанствима, било да су у питању Дражен, Ћосић, Кукоч итд. Код нас су и они најбољи, укључујући Бодирогу или Ребрачу, који су 1998. освојили светску титулу с не баш славним саиграчима, посматрани ипак пре свега као део једног колектива, тим је био најбитнији. Но, нека је са срећом Хезоњи!

samo da odnesem tetki lek

pre 9 godina

Njegova najveca prednost i kvalitet su godine. Decko ima 20 godina i jos mnoooogo prostora za napredak. Trenutno je na nivou jednog Bertansa u najbolju ruku.

v

pre 9 godina

Najjaci su komentari ovih vidovnjaka sto vec znaju da ce propasti, da od njega nece biti nista,a njihova tvrdnja zasniva se na tome sto decko ima samopouzdanje. Znaci ljudi nemojte imati samopouzdanje, propascete u zivotu. Besmislica!

X=iks

pre 9 godina

Ovako nesto da izjavi Ibrahimovic svi bi rekli a kralj dobar lik (ludi krstivoje, 24. mart 2015 23:08)

Mozda zato sto bi Ibrahimovic, po godinama, mogao sutra da okonca karijeru, a tokom te karijere je protutnjao kroz sve lige u kojima je igrao? Uostalom, Ibra tako nesto nikad ne bi izjavio. Zlatan ne radi audicije. Zamisli sta bi tek rekao za aukcije!

palop

pre 9 godina

Jahlil Okafor,Montrezl Harrell,....
(smesno, 24. mart 2015 23:31)

Okafor ce biti mozda malo bolja verzija Ala Dzefersona, a Harel ima jedva 2 metra u patikama sto je malo za krilnog centra. Karl Entoni Tauns ce biti bolji igrac od obojice, a Hezonja ce biti bolji makar od Harela.

LjutaKrajina- najava fula

pre 9 godina

Pa Milicic je bio 2. u veoma jakoj konkurenciji. Tako da i da bude prvi pik to samo po sebi nije garancija nekog planetarnog uspjeha.

Mr X

pre 9 godina

U Evroligi je visok 198 cm. pokojni Drazen Petrovic je sa 21-om godinom osvojio Evroligu kao glavni nosilac igre. Malom zelim uspeh ali morabiti mnogo konstantniji

Nikola

pre 9 godina

E, moj Mario. Nema potrebe za ovakvim izjavama. Momak jeste lutrijski potencijal, ali ne dovoljno da bi bio prvi pik. Cak i da na kraju od svih bude imao najbolju karijeru, u ovom trenutku (dakle, gledano po potencijalu) nije najbolji. Ispred njega su Okafor s Djuka, Tauns i Koli-Stajn s Kentakija, Harel S Lujvila, Rasel s Ohajo Stejta i Mudiej koji igra u Kini. Svakog sam gledao i svaki ima veci plafon od Hezonje. Stoga bi trebalo da se koncentrise na svoju igru kako bi bio 7. ili 8. pik, dakle ispred svih ostalih, umesto na ovakve izjave.

deksonyu

pre 9 godina

mali zna da igra košarku, a ima i samopouzdanja. više ne treba za dobru karijeru. medjutim fali mu malo pamet, to može da mu skupo košta...

Zoc

pre 9 godina

Dobar igrac, ali zbog ovakvog stava nece biti vrhunski. Ovo se ne zove samopouzdanje ko sto neko misli, samopouzdanje se pokazuje na terenu.

danilo

pre 9 godina

Kratko i jasno:
Veliki ego i veliko samopouzdanje, sa pokrićem i rezultatima= veliki šampion!
Veliki ego i veliko samopouzdanje, bez pravog pokrića i rezultata= lečenje kod psihijatra.
Hezonja obećava, ali pamtim mnoge koji su lažno obećavali, i kod nas, i kod naše bivše braće.
Možda bi mu bilo mudrije da bolje igra a manje priča, ali svako od nas nosi svoj krst...

bers0003

pre 9 godina

Evropljani sa velikom minutazom I bitnim ulogama u svojim timovima imaju solidne sanse u NBA. generacija Kukoca I Divca je do svoje 19-20 godine odigrala gomilu teskih meceva na svim nivoima takmicenja. Mirotic je (tako sam cuo) bio dva puta MVP spanske lige. ne pratim Evropsku kosarku ali cini mi se da Hezonja nije ni standardni u Barceloni. Ako je toliki talenat sa dvadeset godina trebao bi da zari I pali po Evropi....

Boston

pre 9 godina

Ne pisem ovo iz ljubomore da se zna odma ali iskreno neka bude srecan ako bude medju prvih 15 20. Amerikanci tamo imaju veliku prednost a prvi pik ce verovatno biti Okafor koga najvise i jure.

zasto

pre 9 godina

on jeste dobar igrac to stoj, ali zasto skrece paznju svojim izjavama na sebe.Treba vise na teren da odigra briljantno par utakmica pa da pricaju drugi kako je dobro odigrao a ne ovako.

Kibo

pre 9 godina

@niki

U pravu si,ali ipak cele sezone nema Embida, a veci deo sezone Dzabarija i Rendla,koliko je proslogodisnji draft bio jak,znacemo za 3-4 sezone.