Sreda, 04.03.2015.

22:39

Premijer liga: Favoriti superiorni

Sedam od osam prvoplasiranih timova Premijer lige koji su igrali u sredu ostvarili su pobede u 28. kolu:

Izvor: AK

Premijer liga: Favoriti superiorni IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

54 Komentari

Sortiraj po:

E

pre 9 godina

Rooney, Falcao, Van Persie, Di Maria, Mata da ti pamet stane tako da je problem u Van Gaal-u, mislim da ce i sledece sezone dobiti 150 miliona evra a uraditi nista, on je trenr koji se nikada nije prilagodjavao igracima nego uvek oni moraju njemu ma kolike Zvezde bili a plus ima neku taktiku odbrambenu na kontre i polu kontre, tu bi Klop odlicno legao!

matador

pre 9 godina

@Mad4Red

Slažem se sa svim što si rekao, sem što bih Di Mariju ostavio malo na klupi. Dečko kao da nema neku preteranu volju da igra. Gotovo uvek ide na to da dobije faul, pada kod svakog kontakta (po tom pitanju je možda i gori od Janga) ali to u Engleskoj ne prolazi. Neka je koštao 60 miliona, ako ne igra dobro, ne treba da bude u prvih 11. Da vidiš kako bi igrao kad bi ga van Gal ostavio 2 utakmice na klupi. A Mata MORA da igra, jer je uz Runija jedini igrač koji ume da odigra završni pas. Ovi drugi prime loptu na ivici šesnaesterca i ne znaju šta će s njom. Muvaju je levo, desno, šalju na bok, vraćaju je nazad. Ono je živo mučenje. Ali van Gal očigledno ima neki problem sa Matom ili zaista ima toliko fudbalsko neznanje da misli da je Felaini bolji na njegovoj poziciji.

mick

pre 9 godina

ne znam odakle ovoliko strucnjaka da komentarisu igru junajteda a gledali su mozda po 15 min poluvreme... junajted je imao 5 gol sansi pre gola i da je realizacija bolja drugaciji rezultat bi bio. s druge strane jedna gol sansa Njukasla i to mozda posle faula nad Ererom a penal nije bio, mozda ima nekih elemenata ali... i da to sto se povezuje sa srecom nije sreca.

Neznalica

pre 9 godina

Može Junajted da ima sreću koliko hoće ali sada mu dolaze (15. mart - 18. april) pet utakmica gde sreća teško da će biti moguća. Dakle, Totenhem (D), Liverpul (G), Vila (D)(jedina lakša utakmica), Siti (D) i na kraju Čelzi (G). Očigledno je da Van Gal nije u stanju da im popravi igru pa očekujem nakon ovih mečeva da ih pretekne ne samo Liverpul već i Totenhem.

Baš da vidimo da li može da ih vadi cele sezone De Gea. Po meni, Španac je najbolji golman premijer lige ove godine. Sam je doneo Junajtedu 15-tak bodova ove sezone.

ivan

pre 9 godina

Koliko gluposti na racun Uniteda. Da je samo neko od njih gledao utakmicu. Zasluzeno dobili jer su bili biolji skoro celu utakmicu, imao newcastle par sansi. Inace jedna od boljih utakmica uniteda u zadnje vreme.

janpi

pre 9 godina

Koliko ljudi mrze Junajted to mi je neshvatljivo. Igraju jako sporo slazem se ali Njukasl je na svom terenu igrao bunker. 30% posed lopte! Pa gde bi tu bila pravda da je dobio Njukasl. Pa taj ocajni i spori Mancester je dobio i Liverpul i Arsenal u prvom delu sezone. Imaju tezak raspored pa cemo da vidimo ali ja garantujem da ce i Arsenal i Liver biti inferiorniji u tim utakmicama.

Boston

pre 9 godina

Onaj ko kaze da Junajted namesta je dno. Ne znam zasto bi diskutovao sa covekom kojj misli da u Premier Ligi moze da se namesta. Strasnooo

Boston

pre 9 godina

Moze Junajted da ima srece koliko hoce njihova stvar a to sto vi navijaci Liverpula Arsenala mrzite Junajted zbog trauma koje vam je naneo predhodnih 20 godina to je vasa stvar.

Nenad

pre 9 godina

@galileo galiley

A drugo poluvreme ponisten regularan gol Runija zbog nepostojeceg ofsajda. Toga se, naravno, nisi setio. United ne igra lepo, ali kada je najteze uvek dodju nekako do rezultata. Videcemo sta ce na kraju biti.

zebra89

pre 9 godina

Ovaj Gomis opet pao na terenu! To mu je jedno deseti put u karijeri,i svaki put se presecem. Idi covece pusti fudbal,cuvaj zdravlje.

korporacije fudbalske

pre 9 godina

a prvo poluvreme penal cist za Newcastle ne sme da se svira ??
(galileo galiley, 5. mart 2015 00:07)

Kako da sviraju, moraju ugurati Junajted po svaku cenu u Ligu sampiona.

srki

pre 9 godina

Pa isto je bio penal i za Chelsea kad je Bane sutao ako cemo tako. Bicu realan pa reci da je i Chlesea dao gol iz malog ofsajda, ali isto tako na drugoj strani sudija je par puta zaboravio da sudi ofsajd, a Sakho je mogao dati lagano gol samo da se skocentrisao. Sve u svemu zanimljiva utakmica. Od mene podrska Liverpoolu i Arsenalu za LS jer igraju prelijep fudbal, United je smijesan i ne zasluzuje Evropu kao ova dva tima.

industrijski fudbal vs lep fudbal

pre 9 godina

Kakav smor gledati ovaj Celzi i njihov neatraktivni fudbal ma s kim igrali. Murinjo i njegova filozofija, 1:0 polovinom prvog poluvremena i cuvaj rezultat do kraja, nema veze da li je Barnli, Vest Hem itd
Gledao sam ih par puta samo zbog Baneta i Matica ali ubuduce biram druge utakmice!

Boston

pre 9 godina

U 90 posto komentara se pominje Junajted heheh. Strah vas da se opet ne vrati na pobednicke staze jer znate da ako udju u L.S da ce tako i biti. Plus imaju najvise novca od svih klubova za trosenje. Dovedeno je mnogo dobrih igraca i to sve treba da se uigra. Samo da udju u L.S i dovedu stopera svetske klase to je to.

tau

pre 9 godina

Igra United bezidejno, istina. Igraju verovatno losije od svih ostalih kandidata za LS. Ali kada Liver dodje u zonu ispadanja to onda nije losa igra vec nesreca. Ajde? :)

Rooney opet kapitenski!

grobar

pre 9 godina

@ ko danas nije uzeo pare na kladzi, ne treba ni da igra vise..
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (krunaAFC, 4. mart 2015 22:55)

bajni kladionicaru, nadji mi kad su zadnji put svi velikani u engleskoj pobedili u istom kolu... ako si ih non stop jurio, tacne rezultate da si pohvatao veceras opet bi bio u minusu.... jednom u 20 godina ovo doslo, cak su i novine pisale o tom fenomenu da svako kolo neki velikan mora da kiksne.

misa

pre 9 godina

United igra katastrofalno.
Ne kapiram sta Runi radi u sredini a.mi.ne mozemo bez coveka gol da damo?!
Aman vise!
De Gea
Shaw
Rojo
Jones
Valencia
Kerik (ili Herrera ili Felaini)
Blind (ili Felaini)
Herera (ili Mata)
Di Maria
Rooney
Falcao

Pa jbt.

Miki27

pre 9 godina

Eto opet price kako Utd ima srece a oni tokom cijelog meca bolji! Ok, imao je Njukastl svoje sanse i to neke mnogo dobre ali imao je i Utd... Runi, Felaini, Jang? Di Mariji treba dati podrsku ali da su u pitanju Falkao ili Mata, bili bi odstranjeni iz ekipe u to sam ubijedjen! Da je Fergi tu, znao bih da bi sjeo i popricao sa njim ali VG sa svojom svescicom to sigurno nece uraditi... Obozavam Matu i zao bi mi bilo da ode ali ne zelim da propada u Utd, previse dobar igrac za klupu kao i Falkao!

Novosadjanin.

pre 9 godina

Pogodim MUFC,City, Celzi, Liverpul, Arsenal, i srusi me prokleti Banvit zbog hendikepa. Odigram poluvreme 1, hendikep 4.5, oni dobiju 40-36...Zloo. Jos sam Liverpul i City pogodio prelaze. Zlo...

eeee

pre 9 godina

Liverpul je trenutno najbolji tim u PLu, mislim ako gledamo formu. A ukupno gledano posle Celsija, su sigurno najbolji tim. Spletom nesrecnih okolnosti pali su na 12.mesto, ali su pokazali koliko vrede i koliko je Brendan dobar trener za Liverpul. A ako pogledamo sire, Liverpul je najtalentovaniji tim u Evropi, milina je gledati kako igraju ovi klinci. U sledecih 10 godina bice brdo trofeja, Brendan ima to nesto.

Mad4Red

pre 9 godina

Veliki sam navijač ManUtd-a ovo veze nema Van Gal možda pobedjuje ali ova igra je smešna... Bez Falcaa i Rooney-a u špicu iza Mata i Di Maria realno on ne sme počinjati utakmicu, može on da ne voli Falcaa ali on je superioran u skoku u asistenciji zna da sačuva loptu, idealan sastav za ManUtd ide ovako De Gea, Shaw, Rojo, Jones, Valencia, Herrera, Fellaini, Mata, Di Maria, Rooney, Falcao, dok se ne oporavi RVP!!! Sad im sledi pakleni raspored i ako izgube par utakmica ugroziće mesto za Ligu Šampiona, a mislim da sa ovom postavom što sam postavio mogu da se nose sa svakom ekipom koja pretendira na sami vrh!!!

panini

pre 9 godina

sramota ako ovaj junajted prodje u ligu sampiona zastoo boze imaju toliko srece oni i onaj muceni van gal nije mi jasno tolko su ocajni da je to strasno i ako u ls ne odu liverpul ili arsenal zbog njih to ce biti najveca nepravda fudbala ikada

sofronije

pre 9 godina

Ovaj Murinjo je stvarno odvratan sa ovim svojim antifudbalom. Da gol i onda bunkerom zatvori utakmicu. Svaka mu čast na rezultatima ali svako onaj koji voli fudbal kao sport mora prema njemu da gaji određeni prezir.
(Aron, 4. mart 2015 23:00)

Ne znam samo kako objasnjavas to da je taj isti tim drugi po efikasnosti u celoj ligi i to sa utakmicom manje? Dakle, vrlo je verovatno da ce biti i najefikasniji u ligi.
To sto ne volis Murinja ne moze da opovrgne cinjenice, pogledaj i koji su timovi bili najefikasniji u Italiji i u Spaniji dok je on vodio Inter i Real, iznenadices se...

Aron

pre 9 godina

Ovaj Murinjo je stvarno odvratan sa ovim svojim antifudbalom. Da gol i onda bunkerom zatvori utakmicu. Svaka mu čast na rezultatima ali svako onaj koji voli fudbal kao sport mora prema njemu da gaji određeni prezir.

koko

pre 9 godina

manje bi bolelo da su izgubili 0:3 nego onako glupim golom 2 minuta pre kraja...dzaba sve sanse njukaslu kad sise ne moze da pogodi poluprazan gol...nestvarno koliko srece ima junajted ali opet,imali su lak raspored i te slabije ekipe nisu znale da kazne silne greske junajtedove ocajne odbrane,sad im sledi pakao

Zile

pre 9 godina

Neverovatno je da Runi kod Van Gala igra u veznom redu.
Mojes ga je je isto tako tretirao,a ja mislim da je covek medju pet najboljih napadaca na svetu zadnjih 7-8 godina.

budimir

pre 9 godina

neverovatno koliko srece ima junajted...ali zato 5 od sledecih 7 utakmica igraju protiv top 7 klubova:

city,celsi,liverpul,arsenal,totenhem...a tim ekipama nece trebati 50 zicera da daju gol ...ovaj njukasl prazan gol nije mogao da pogodi

budimir

pre 9 godina

neverovatno koliko srece ima junajted...ali zato 5 od sledecih 7 utakmica igraju protiv top 7 klubova:

city,celsi,liverpul,arsenal,totenhem...a tim ekipama nece trebati 50 zicera da daju gol ...ovaj njukasl prazan gol nije mogao da pogodi

Zile

pre 9 godina

Neverovatno je da Runi kod Van Gala igra u veznom redu.
Mojes ga je je isto tako tretirao,a ja mislim da je covek medju pet najboljih napadaca na svetu zadnjih 7-8 godina.

koko

pre 9 godina

manje bi bolelo da su izgubili 0:3 nego onako glupim golom 2 minuta pre kraja...dzaba sve sanse njukaslu kad sise ne moze da pogodi poluprazan gol...nestvarno koliko srece ima junajted ali opet,imali su lak raspored i te slabije ekipe nisu znale da kazne silne greske junajtedove ocajne odbrane,sad im sledi pakao

panini

pre 9 godina

sramota ako ovaj junajted prodje u ligu sampiona zastoo boze imaju toliko srece oni i onaj muceni van gal nije mi jasno tolko su ocajni da je to strasno i ako u ls ne odu liverpul ili arsenal zbog njih to ce biti najveca nepravda fudbala ikada

eeee

pre 9 godina

Liverpul je trenutno najbolji tim u PLu, mislim ako gledamo formu. A ukupno gledano posle Celsija, su sigurno najbolji tim. Spletom nesrecnih okolnosti pali su na 12.mesto, ali su pokazali koliko vrede i koliko je Brendan dobar trener za Liverpul. A ako pogledamo sire, Liverpul je najtalentovaniji tim u Evropi, milina je gledati kako igraju ovi klinci. U sledecih 10 godina bice brdo trofeja, Brendan ima to nesto.

Aron

pre 9 godina

Ovaj Murinjo je stvarno odvratan sa ovim svojim antifudbalom. Da gol i onda bunkerom zatvori utakmicu. Svaka mu čast na rezultatima ali svako onaj koji voli fudbal kao sport mora prema njemu da gaji određeni prezir.

Mad4Red

pre 9 godina

Veliki sam navijač ManUtd-a ovo veze nema Van Gal možda pobedjuje ali ova igra je smešna... Bez Falcaa i Rooney-a u špicu iza Mata i Di Maria realno on ne sme počinjati utakmicu, može on da ne voli Falcaa ali on je superioran u skoku u asistenciji zna da sačuva loptu, idealan sastav za ManUtd ide ovako De Gea, Shaw, Rojo, Jones, Valencia, Herrera, Fellaini, Mata, Di Maria, Rooney, Falcao, dok se ne oporavi RVP!!! Sad im sledi pakleni raspored i ako izgube par utakmica ugroziće mesto za Ligu Šampiona, a mislim da sa ovom postavom što sam postavio mogu da se nose sa svakom ekipom koja pretendira na sami vrh!!!

sofronije

pre 9 godina

Ovaj Murinjo je stvarno odvratan sa ovim svojim antifudbalom. Da gol i onda bunkerom zatvori utakmicu. Svaka mu čast na rezultatima ali svako onaj koji voli fudbal kao sport mora prema njemu da gaji određeni prezir.
(Aron, 4. mart 2015 23:00)

Ne znam samo kako objasnjavas to da je taj isti tim drugi po efikasnosti u celoj ligi i to sa utakmicom manje? Dakle, vrlo je verovatno da ce biti i najefikasniji u ligi.
To sto ne volis Murinja ne moze da opovrgne cinjenice, pogledaj i koji su timovi bili najefikasniji u Italiji i u Spaniji dok je on vodio Inter i Real, iznenadices se...

Miki27

pre 9 godina

Eto opet price kako Utd ima srece a oni tokom cijelog meca bolji! Ok, imao je Njukastl svoje sanse i to neke mnogo dobre ali imao je i Utd... Runi, Felaini, Jang? Di Mariji treba dati podrsku ali da su u pitanju Falkao ili Mata, bili bi odstranjeni iz ekipe u to sam ubijedjen! Da je Fergi tu, znao bih da bi sjeo i popricao sa njim ali VG sa svojom svescicom to sigurno nece uraditi... Obozavam Matu i zao bi mi bilo da ode ali ne zelim da propada u Utd, previse dobar igrac za klupu kao i Falkao!

Neznalica

pre 9 godina

Može Junajted da ima sreću koliko hoće ali sada mu dolaze (15. mart - 18. april) pet utakmica gde sreća teško da će biti moguća. Dakle, Totenhem (D), Liverpul (G), Vila (D)(jedina lakša utakmica), Siti (D) i na kraju Čelzi (G). Očigledno je da Van Gal nije u stanju da im popravi igru pa očekujem nakon ovih mečeva da ih pretekne ne samo Liverpul već i Totenhem.

Baš da vidimo da li može da ih vadi cele sezone De Gea. Po meni, Španac je najbolji golman premijer lige ove godine. Sam je doneo Junajtedu 15-tak bodova ove sezone.

Boston

pre 9 godina

Moze Junajted da ima srece koliko hoce njihova stvar a to sto vi navijaci Liverpula Arsenala mrzite Junajted zbog trauma koje vam je naneo predhodnih 20 godina to je vasa stvar.

matador

pre 9 godina

@Mad4Red

Slažem se sa svim što si rekao, sem što bih Di Mariju ostavio malo na klupi. Dečko kao da nema neku preteranu volju da igra. Gotovo uvek ide na to da dobije faul, pada kod svakog kontakta (po tom pitanju je možda i gori od Janga) ali to u Engleskoj ne prolazi. Neka je koštao 60 miliona, ako ne igra dobro, ne treba da bude u prvih 11. Da vidiš kako bi igrao kad bi ga van Gal ostavio 2 utakmice na klupi. A Mata MORA da igra, jer je uz Runija jedini igrač koji ume da odigra završni pas. Ovi drugi prime loptu na ivici šesnaesterca i ne znaju šta će s njom. Muvaju je levo, desno, šalju na bok, vraćaju je nazad. Ono je živo mučenje. Ali van Gal očigledno ima neki problem sa Matom ili zaista ima toliko fudbalsko neznanje da misli da je Felaini bolji na njegovoj poziciji.

grobar

pre 9 godina

@ ko danas nije uzeo pare na kladzi, ne treba ni da igra vise..
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (krunaAFC, 4. mart 2015 22:55)

bajni kladionicaru, nadji mi kad su zadnji put svi velikani u engleskoj pobedili u istom kolu... ako si ih non stop jurio, tacne rezultate da si pohvatao veceras opet bi bio u minusu.... jednom u 20 godina ovo doslo, cak su i novine pisale o tom fenomenu da svako kolo neki velikan mora da kiksne.

zebra89

pre 9 godina

Ovaj Gomis opet pao na terenu! To mu je jedno deseti put u karijeri,i svaki put se presecem. Idi covece pusti fudbal,cuvaj zdravlje.

Novosadjanin.

pre 9 godina

Pogodim MUFC,City, Celzi, Liverpul, Arsenal, i srusi me prokleti Banvit zbog hendikepa. Odigram poluvreme 1, hendikep 4.5, oni dobiju 40-36...Zloo. Jos sam Liverpul i City pogodio prelaze. Zlo...

srki

pre 9 godina

Pa isto je bio penal i za Chelsea kad je Bane sutao ako cemo tako. Bicu realan pa reci da je i Chlesea dao gol iz malog ofsajda, ali isto tako na drugoj strani sudija je par puta zaboravio da sudi ofsajd, a Sakho je mogao dati lagano gol samo da se skocentrisao. Sve u svemu zanimljiva utakmica. Od mene podrska Liverpoolu i Arsenalu za LS jer igraju prelijep fudbal, United je smijesan i ne zasluzuje Evropu kao ova dva tima.

Boston

pre 9 godina

Onaj ko kaze da Junajted namesta je dno. Ne znam zasto bi diskutovao sa covekom kojj misli da u Premier Ligi moze da se namesta. Strasnooo

janpi

pre 9 godina

Koliko ljudi mrze Junajted to mi je neshvatljivo. Igraju jako sporo slazem se ali Njukasl je na svom terenu igrao bunker. 30% posed lopte! Pa gde bi tu bila pravda da je dobio Njukasl. Pa taj ocajni i spori Mancester je dobio i Liverpul i Arsenal u prvom delu sezone. Imaju tezak raspored pa cemo da vidimo ali ja garantujem da ce i Arsenal i Liver biti inferiorniji u tim utakmicama.

tau

pre 9 godina

Igra United bezidejno, istina. Igraju verovatno losije od svih ostalih kandidata za LS. Ali kada Liver dodje u zonu ispadanja to onda nije losa igra vec nesreca. Ajde? :)

Rooney opet kapitenski!

Nenad

pre 9 godina

@galileo galiley

A drugo poluvreme ponisten regularan gol Runija zbog nepostojeceg ofsajda. Toga se, naravno, nisi setio. United ne igra lepo, ali kada je najteze uvek dodju nekako do rezultata. Videcemo sta ce na kraju biti.

korporacije fudbalske

pre 9 godina

a prvo poluvreme penal cist za Newcastle ne sme da se svira ??
(galileo galiley, 5. mart 2015 00:07)

Kako da sviraju, moraju ugurati Junajted po svaku cenu u Ligu sampiona.

ivan

pre 9 godina

Koliko gluposti na racun Uniteda. Da je samo neko od njih gledao utakmicu. Zasluzeno dobili jer su bili biolji skoro celu utakmicu, imao newcastle par sansi. Inace jedna od boljih utakmica uniteda u zadnje vreme.

mick

pre 9 godina

ne znam odakle ovoliko strucnjaka da komentarisu igru junajteda a gledali su mozda po 15 min poluvreme... junajted je imao 5 gol sansi pre gola i da je realizacija bolja drugaciji rezultat bi bio. s druge strane jedna gol sansa Njukasla i to mozda posle faula nad Ererom a penal nije bio, mozda ima nekih elemenata ali... i da to sto se povezuje sa srecom nije sreca.

Boston

pre 9 godina

U 90 posto komentara se pominje Junajted heheh. Strah vas da se opet ne vrati na pobednicke staze jer znate da ako udju u L.S da ce tako i biti. Plus imaju najvise novca od svih klubova za trosenje. Dovedeno je mnogo dobrih igraca i to sve treba da se uigra. Samo da udju u L.S i dovedu stopera svetske klase to je to.

industrijski fudbal vs lep fudbal

pre 9 godina

Kakav smor gledati ovaj Celzi i njihov neatraktivni fudbal ma s kim igrali. Murinjo i njegova filozofija, 1:0 polovinom prvog poluvremena i cuvaj rezultat do kraja, nema veze da li je Barnli, Vest Hem itd
Gledao sam ih par puta samo zbog Baneta i Matica ali ubuduce biram druge utakmice!

misa

pre 9 godina

United igra katastrofalno.
Ne kapiram sta Runi radi u sredini a.mi.ne mozemo bez coveka gol da damo?!
Aman vise!
De Gea
Shaw
Rojo
Jones
Valencia
Kerik (ili Herrera ili Felaini)
Blind (ili Felaini)
Herera (ili Mata)
Di Maria
Rooney
Falcao

Pa jbt.

E

pre 9 godina

Rooney, Falcao, Van Persie, Di Maria, Mata da ti pamet stane tako da je problem u Van Gaal-u, mislim da ce i sledece sezone dobiti 150 miliona evra a uraditi nista, on je trenr koji se nikada nije prilagodjavao igracima nego uvek oni moraju njemu ma kolike Zvezde bili a plus ima neku taktiku odbrambenu na kontre i polu kontre, tu bi Klop odlicno legao!

eeee

pre 9 godina

Liverpul je trenutno najbolji tim u PLu, mislim ako gledamo formu. A ukupno gledano posle Celsija, su sigurno najbolji tim. Spletom nesrecnih okolnosti pali su na 12.mesto, ali su pokazali koliko vrede i koliko je Brendan dobar trener za Liverpul. A ako pogledamo sire, Liverpul je najtalentovaniji tim u Evropi, milina je gledati kako igraju ovi klinci. U sledecih 10 godina bice brdo trofeja, Brendan ima to nesto.

Aron

pre 9 godina

Ovaj Murinjo je stvarno odvratan sa ovim svojim antifudbalom. Da gol i onda bunkerom zatvori utakmicu. Svaka mu čast na rezultatima ali svako onaj koji voli fudbal kao sport mora prema njemu da gaji određeni prezir.

panini

pre 9 godina

sramota ako ovaj junajted prodje u ligu sampiona zastoo boze imaju toliko srece oni i onaj muceni van gal nije mi jasno tolko su ocajni da je to strasno i ako u ls ne odu liverpul ili arsenal zbog njih to ce biti najveca nepravda fudbala ikada

Novosadjanin.

pre 9 godina

Pogodim MUFC,City, Celzi, Liverpul, Arsenal, i srusi me prokleti Banvit zbog hendikepa. Odigram poluvreme 1, hendikep 4.5, oni dobiju 40-36...Zloo. Jos sam Liverpul i City pogodio prelaze. Zlo...

Miki27

pre 9 godina

Eto opet price kako Utd ima srece a oni tokom cijelog meca bolji! Ok, imao je Njukastl svoje sanse i to neke mnogo dobre ali imao je i Utd... Runi, Felaini, Jang? Di Mariji treba dati podrsku ali da su u pitanju Falkao ili Mata, bili bi odstranjeni iz ekipe u to sam ubijedjen! Da je Fergi tu, znao bih da bi sjeo i popricao sa njim ali VG sa svojom svescicom to sigurno nece uraditi... Obozavam Matu i zao bi mi bilo da ode ali ne zelim da propada u Utd, previse dobar igrac za klupu kao i Falkao!

sofronije

pre 9 godina

Ovaj Murinjo je stvarno odvratan sa ovim svojim antifudbalom. Da gol i onda bunkerom zatvori utakmicu. Svaka mu čast na rezultatima ali svako onaj koji voli fudbal kao sport mora prema njemu da gaji određeni prezir.
(Aron, 4. mart 2015 23:00)

Ne znam samo kako objasnjavas to da je taj isti tim drugi po efikasnosti u celoj ligi i to sa utakmicom manje? Dakle, vrlo je verovatno da ce biti i najefikasniji u ligi.
To sto ne volis Murinja ne moze da opovrgne cinjenice, pogledaj i koji su timovi bili najefikasniji u Italiji i u Spaniji dok je on vodio Inter i Real, iznenadices se...

budimir

pre 9 godina

neverovatno koliko srece ima junajted...ali zato 5 od sledecih 7 utakmica igraju protiv top 7 klubova:

city,celsi,liverpul,arsenal,totenhem...a tim ekipama nece trebati 50 zicera da daju gol ...ovaj njukasl prazan gol nije mogao da pogodi

koko

pre 9 godina

manje bi bolelo da su izgubili 0:3 nego onako glupim golom 2 minuta pre kraja...dzaba sve sanse njukaslu kad sise ne moze da pogodi poluprazan gol...nestvarno koliko srece ima junajted ali opet,imali su lak raspored i te slabije ekipe nisu znale da kazne silne greske junajtedove ocajne odbrane,sad im sledi pakao

Mad4Red

pre 9 godina

Veliki sam navijač ManUtd-a ovo veze nema Van Gal možda pobedjuje ali ova igra je smešna... Bez Falcaa i Rooney-a u špicu iza Mata i Di Maria realno on ne sme počinjati utakmicu, može on da ne voli Falcaa ali on je superioran u skoku u asistenciji zna da sačuva loptu, idealan sastav za ManUtd ide ovako De Gea, Shaw, Rojo, Jones, Valencia, Herrera, Fellaini, Mata, Di Maria, Rooney, Falcao, dok se ne oporavi RVP!!! Sad im sledi pakleni raspored i ako izgube par utakmica ugroziće mesto za Ligu Šampiona, a mislim da sa ovom postavom što sam postavio mogu da se nose sa svakom ekipom koja pretendira na sami vrh!!!

janpi

pre 9 godina

Koliko ljudi mrze Junajted to mi je neshvatljivo. Igraju jako sporo slazem se ali Njukasl je na svom terenu igrao bunker. 30% posed lopte! Pa gde bi tu bila pravda da je dobio Njukasl. Pa taj ocajni i spori Mancester je dobio i Liverpul i Arsenal u prvom delu sezone. Imaju tezak raspored pa cemo da vidimo ali ja garantujem da ce i Arsenal i Liver biti inferiorniji u tim utakmicama.

Boston

pre 9 godina

Moze Junajted da ima srece koliko hoce njihova stvar a to sto vi navijaci Liverpula Arsenala mrzite Junajted zbog trauma koje vam je naneo predhodnih 20 godina to je vasa stvar.

Boston

pre 9 godina

U 90 posto komentara se pominje Junajted heheh. Strah vas da se opet ne vrati na pobednicke staze jer znate da ako udju u L.S da ce tako i biti. Plus imaju najvise novca od svih klubova za trosenje. Dovedeno je mnogo dobrih igraca i to sve treba da se uigra. Samo da udju u L.S i dovedu stopera svetske klase to je to.

korporacije fudbalske

pre 9 godina

a prvo poluvreme penal cist za Newcastle ne sme da se svira ??
(galileo galiley, 5. mart 2015 00:07)

Kako da sviraju, moraju ugurati Junajted po svaku cenu u Ligu sampiona.

Zile

pre 9 godina

Neverovatno je da Runi kod Van Gala igra u veznom redu.
Mojes ga je je isto tako tretirao,a ja mislim da je covek medju pet najboljih napadaca na svetu zadnjih 7-8 godina.

mick

pre 9 godina

ne znam odakle ovoliko strucnjaka da komentarisu igru junajteda a gledali su mozda po 15 min poluvreme... junajted je imao 5 gol sansi pre gola i da je realizacija bolja drugaciji rezultat bi bio. s druge strane jedna gol sansa Njukasla i to mozda posle faula nad Ererom a penal nije bio, mozda ima nekih elemenata ali... i da to sto se povezuje sa srecom nije sreca.

industrijski fudbal vs lep fudbal

pre 9 godina

Kakav smor gledati ovaj Celzi i njihov neatraktivni fudbal ma s kim igrali. Murinjo i njegova filozofija, 1:0 polovinom prvog poluvremena i cuvaj rezultat do kraja, nema veze da li je Barnli, Vest Hem itd
Gledao sam ih par puta samo zbog Baneta i Matica ali ubuduce biram druge utakmice!

ivan

pre 9 godina

Koliko gluposti na racun Uniteda. Da je samo neko od njih gledao utakmicu. Zasluzeno dobili jer su bili biolji skoro celu utakmicu, imao newcastle par sansi. Inace jedna od boljih utakmica uniteda u zadnje vreme.

Neznalica

pre 9 godina

Može Junajted da ima sreću koliko hoće ali sada mu dolaze (15. mart - 18. april) pet utakmica gde sreća teško da će biti moguća. Dakle, Totenhem (D), Liverpul (G), Vila (D)(jedina lakša utakmica), Siti (D) i na kraju Čelzi (G). Očigledno je da Van Gal nije u stanju da im popravi igru pa očekujem nakon ovih mečeva da ih pretekne ne samo Liverpul već i Totenhem.

Baš da vidimo da li može da ih vadi cele sezone De Gea. Po meni, Španac je najbolji golman premijer lige ove godine. Sam je doneo Junajtedu 15-tak bodova ove sezone.

srki

pre 9 godina

Pa isto je bio penal i za Chelsea kad je Bane sutao ako cemo tako. Bicu realan pa reci da je i Chlesea dao gol iz malog ofsajda, ali isto tako na drugoj strani sudija je par puta zaboravio da sudi ofsajd, a Sakho je mogao dati lagano gol samo da se skocentrisao. Sve u svemu zanimljiva utakmica. Od mene podrska Liverpoolu i Arsenalu za LS jer igraju prelijep fudbal, United je smijesan i ne zasluzuje Evropu kao ova dva tima.

misa

pre 9 godina

United igra katastrofalno.
Ne kapiram sta Runi radi u sredini a.mi.ne mozemo bez coveka gol da damo?!
Aman vise!
De Gea
Shaw
Rojo
Jones
Valencia
Kerik (ili Herrera ili Felaini)
Blind (ili Felaini)
Herera (ili Mata)
Di Maria
Rooney
Falcao

Pa jbt.

Boston

pre 9 godina

Onaj ko kaze da Junajted namesta je dno. Ne znam zasto bi diskutovao sa covekom kojj misli da u Premier Ligi moze da se namesta. Strasnooo

Nenad

pre 9 godina

@galileo galiley

A drugo poluvreme ponisten regularan gol Runija zbog nepostojeceg ofsajda. Toga se, naravno, nisi setio. United ne igra lepo, ali kada je najteze uvek dodju nekako do rezultata. Videcemo sta ce na kraju biti.

tau

pre 9 godina

Igra United bezidejno, istina. Igraju verovatno losije od svih ostalih kandidata za LS. Ali kada Liver dodje u zonu ispadanja to onda nije losa igra vec nesreca. Ajde? :)

Rooney opet kapitenski!

matador

pre 9 godina

@Mad4Red

Slažem se sa svim što si rekao, sem što bih Di Mariju ostavio malo na klupi. Dečko kao da nema neku preteranu volju da igra. Gotovo uvek ide na to da dobije faul, pada kod svakog kontakta (po tom pitanju je možda i gori od Janga) ali to u Engleskoj ne prolazi. Neka je koštao 60 miliona, ako ne igra dobro, ne treba da bude u prvih 11. Da vidiš kako bi igrao kad bi ga van Gal ostavio 2 utakmice na klupi. A Mata MORA da igra, jer je uz Runija jedini igrač koji ume da odigra završni pas. Ovi drugi prime loptu na ivici šesnaesterca i ne znaju šta će s njom. Muvaju je levo, desno, šalju na bok, vraćaju je nazad. Ono je živo mučenje. Ali van Gal očigledno ima neki problem sa Matom ili zaista ima toliko fudbalsko neznanje da misli da je Felaini bolji na njegovoj poziciji.

grobar

pre 9 godina

@ ko danas nije uzeo pare na kladzi, ne treba ni da igra vise..
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (krunaAFC, 4. mart 2015 22:55)

bajni kladionicaru, nadji mi kad su zadnji put svi velikani u engleskoj pobedili u istom kolu... ako si ih non stop jurio, tacne rezultate da si pohvatao veceras opet bi bio u minusu.... jednom u 20 godina ovo doslo, cak su i novine pisale o tom fenomenu da svako kolo neki velikan mora da kiksne.

zebra89

pre 9 godina

Ovaj Gomis opet pao na terenu! To mu je jedno deseti put u karijeri,i svaki put se presecem. Idi covece pusti fudbal,cuvaj zdravlje.

E

pre 9 godina

Rooney, Falcao, Van Persie, Di Maria, Mata da ti pamet stane tako da je problem u Van Gaal-u, mislim da ce i sledece sezone dobiti 150 miliona evra a uraditi nista, on je trenr koji se nikada nije prilagodjavao igracima nego uvek oni moraju njemu ma kolike Zvezde bili a plus ima neku taktiku odbrambenu na kontre i polu kontre, tu bi Klop odlicno legao!