Ponedeljak, 02.03.2015.

12:22

"Da vratimo Partizan u Evroligu"

Košarkaš Partizana Nikola Milutinov rekao je da njegova ekipa ima šansu da osvoji drugo mesto u regionalnom takmičenju.

Izvor: ÐN

"Da vratimo Partizan u Evroligu" IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

55 Komentari

Sortiraj po:

beli

pre 9 godina

Mi se najvise pitamo.Od pocetka sezone nismo sastavili tri utakmice a da smo kompletni.NI JUCE NIJE IGRAO MURIC.MI IMAMO UBEDLJIVO NAJBOLJEG TRENERA I IGRACEMO EVROLIGU BILO SA DRUGOG,TRECEG ILI CETVRTOG MESTA.
(Partizan=jedini prvak Srbije, 02. mart 2015 18:21)
igracete isto kao i ove godine u prevodu lagano ispadate u polufinalu bilo od zvezde bilo od buducnosti

idol vam je lik koji prozdire svoje sline

pre 9 godina

Kako možete reći nama nije igrao Muric, kada ni nama nije igrao Lazic. Nama Lazic više znači jer boljeg defanzivca u ligi nema. Da ne spominjem što su i Pavlovic, Muric i Milosavljevic šutirali u kupu kako su šutirali jer ih čuvao ovaj kralj. To što ume da vam utrpa više od 10 poena neću ni spominjati. Da se razumemo, zvezda sinoć opet ne bi dobila jer je to nije zanimalo, ali reci mi bili nekompletni a vi kompletni je dunsterski.

idol vam je lik koji prozdire svoje sline

pre 9 godina

Ko sprečava da postavim jedno pitanje panterima - da li je bilo dogovora da vas Partizan puni do 19 razlike a završi meč s velikih 15 razlike? Dogovorene se utakmice završavaju "tesnim" pobedama. Da li znate šta je logično a šta nje?
(Jagodinac, 02. mart 2015 18:53)

Da bi bilo tesno potreban je određeni trud, a ne ona letargija od igre i bez ikakvog zalaganja. Zvezda vas nije pustila, ali nije ni ozbiljno igrala. Pa pre nedelju dana ste istu utakmicu odigrali, udvajali ste Bobana i igrali zonu i bez veće muke smo osvojili kup. Ako ne veruješ pogledaj snimak, Bobi je svaki put udvajan. Malo budite objektivni i videćete da zvezda nije zapela, vi jeste, jer me želite nas u polufinalu i to je ok. Sa agresivnom zvezdom u odbrani, a ona to sinoć nije bila i to je činjenica, nijedan tim u aba ligi nema sta da traži i to ćete vrlo brzo videti ako uopšte i dodjete do utakmice sa nama.

beli

pre 9 godina

Vratiće vas Cedevita ili Budućnost u realnost, i u Evrokup opet. Samo da nas ne brukate kao ove sezone, da ne prođete grupu. Bolje da ustupite mesto Metalcu, npr.
(Ivan NS, 02. mart 2015 16:57)

77: 63
(Luke Babbitt gravedigger, 02. mart 2015 18:15)
67:76 i to dva puta izgleda poznato

Ne znam

pre 9 godina

Partizan je slab ove sezone.Nemamo pleja a igra nam se zasniva na dva igraca nazalost.Protok lopte prespor i defanzivan,skok prosecan.Zvezda ima vise boljih i spremnijih igraca,fizicki su najjaci u aba l.Gledao sam sinoc kao i poslednjih trideset godina,presrecan zbog pobede ali nezadovoljan igrom.

Pit

pre 9 godina

Jović, Kalinić, Marjanović, Vilijams i Dženkins su u Zvezdu došli kao slobodni igrači. Dangubiću je Partizan nudio više - hteo je Zvezdu. Cirbes nikada nije igrao za Albu, već za Brose Baskets, tako da se ne pravi pametan. Nisi spomenuo Murića koji je papreno plaćen?

Stefan

pre 9 godina

Da je Zvezda jaca ove sezone, jaca je. Partizan je kasno doveo bitne igrace, i tek sad negde pronalazi formu. Kod Zvezde je, opet, problem osetan pad forme, tako da smo blizu po kvalitetu sad. DR ume da izvuce 70 posto iz pojedinaca, DV 110... Ne verujem da je namesteno, jer neko kao Covic, ne bi pustio nekog poput Vujosevica. direktiva stigla iz vrha... Finale, ako dodjemo do njega, ce svakako pokazati pravi odnos snaga. Da je srece, da budemo jedni uz druge kao braca, da pomognemo Srbiji i Srbima na prvom mestu, da nas ne dele klupske boje, bili bismo sila. Ovako smo u blatu i jedni i drugi, uz blage oscilacije.

Darko.P.F.C.

pre 9 godina

Pa sta nam je to Covic uradio za dve godine prijatelju? Jedino vredno sto imate je ukradeni pehar,a titulu poslednju vise i ne pamtite...nego,sta je vama Dule uradio,bolje to da odgovoris

Nenad

pre 9 godina

@Diego Forlan
Da li je tako u KKP ne znamo ni ti ni ja.
Ja sam ipak odabrao da verujem da nije. Ne želim da budem cinik kakvih je u Srbiji danas ogroman broj.
O.Vajld je dao najbolju definiciju cinika na koju sam naišao: "Čovek koji svemu zna cenu, ali ničemu ne zna vrednost".
Meni je u životu KKP doneo toliko radosti da se vrednost toga sigurno ne može meriti cenom od 1, 2 ili 5 evra mesečno.
Toliko je na meni da vratim/učinim. Toliko mogu.
Ako ne učinim, Partizanu sigurno neće biti bolje. Ako učinim, nadam se da hoće. Onda ću (uskoro) svoje klince moći da vodim na utakmice i naučim ih istoj ljubavi koju ja osećam.
Meni je to dovoljno.

lako je sa vama

pre 9 godina

Ako dobijete u Podgorici,svaka cast.Samo oni nece da vam se sklanjaju kao mi juce i da sutiraju kao na basketu ispred zgrade
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (deki, 2. mart 2015 18:47)
Šutirali ste kao na basketu zato što ste na to naterani,reket je za vas sinoć bio zatvoren , kao što je zatvoren kroz ceo f16.Udvoji se Bobi, skupi se reket i morate da šutirate, kako su svi sem Vilijamsa"balvani", a i on ima šuterske rupe, a imate i trenerskog maga koji odlično vodi utakmice..tek smo počeli...proleće na moje rame sleće....

DedaMiloje

pre 9 godina

Misliš mi da vas vratimo, najvažnije utakmice smo mi dobili za vas, a jednu smo vam poklonili, ti ćeš nekoga da vraćaš u EL, ajde molim te. Šalim se, vratite se.

Milan

pre 9 godina

Od svega me najvise fascinira panterska euforija u vezi Bobija. Pa zar stvarno mislite da za njega nema resenja? Jeste zaboravili da je i prosle godine bio u timu u finalnoj seriji kada ste od 4 dobili jednu, i to jedva 5 na 3. Ostale musterije ne treba ni spominjati. Kratka pamet, ne vredi vama objasnjavati. Sa vama se samo treba sprdati.

slobinator

pre 9 godina

da bi bili drugi morate dobiti sve do kraja plus budućnost sa 12 razlike u podgorici što je praktično nemoguće.mislim da su u zvezdi ispravno postupili što su vas sinoć pustili.naime najverovatnije su izbegli da se više cimaju sa onim vujoševićem,da gube vreme i živce sa čovekom koji od sporta pravi rat i prljav posao su prepustili đetićima koji će imati način da ga spuste na zemlju, dok će zvezda odigrati fino i kulturno sa cedevitom i lako se sa 3:0 ili 3:1 plasirati u finale.

Steva Signal

pre 9 godina

Neko dovede Milutinova ,Andrica i Bozu kao anonimuse,Tepica koga ni Konstantin nije hteo ,Milutinovica isto ,Daloa koji nije ni kosarkas jedino su Sasa i Maki ozbiljna imena koja su i ovako pristala da igraju za sicu Sasa je zaradio preko 20 miliona dolara pa moze sebi to da priusti,a neko dovede Bobija kao MVP KLS iz Mege, Wilijamsa kao prvog pleja jake Lokomotive, Dzeninksa kao NBA igraca,Cirbesa kao prvog centra Albe sa EL iskustvom ,Kalinica i Jovica kao reprezentativce i opet izgubi.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (marko, 2. mart 2015 17:43)...ne,to se zove,evo sad cu da te pustim,jer nisam kao ti,vec gledam siroko.U prevodu,hajde da probamo dva kluba da imamo u Evroligi.A ti prebroj broj poraza pre ove pobede.Ali ima jos dana za megdana.Pa neka tada pobedi bolji,ako to jeste,cestitam.A dotad ne skaci dok ne kazes "hop"!

Oni kos daju, vi gace skidate

pre 9 godina

@strumf

Kako gde, pa uzecemo pare vama namenjene posto vas izbacujemo u polufinalu. Sta nije jasno? Drugo, to sto pricas jos nije usvojeno nego je na nivou predloga, tako da se poklopi usima i prestani sa lazima izazvanim bolom i frustracijom :).

Diego Forlan

pre 9 godina

(Nenad, 2. mart 2015 17:35)

Sve je to lepo druze, ali da li ti stvarno mislis da narod veruje tim 'donacijama' posle silnih poplava i ziliona poruka i para koje su donirane i koje su se rasule ko zna gde. Ne, znam da Partizan nije isto sto i politicari ove bedne zemlje ali i u Partizanu nazalost ima ljudi koji ce od tih tvojih 5 eura sebi da stave 3 u dzep.
Nazalost, tako je.

ZoranJ

pre 9 godina

Niko ovde ne piše, mislim da je važno, a to je play-off sistem 2-2-1. Dve utakmice na istom terenu u tri dana, mislim da za razliku od sistema 1-1-1-1-1, umanjuje prednost domaćeg terena. Zvezda je favorit broj 1, teško će je neko pobediti 3 puta, pre nego ona njih, ali je takođe vrlo umorna ekipa, bez vremena za oporavak. Sa umorom opada i forma i samopouzdanje i tu ostali mogu tražiti svoju šansu.
Budućnost je iskusna, kvalitetna ekipa, mada mi se čini da koliko god da su jaki protiv slabijih, toliko su stegnuti protiv jakih ekipa.
Cedevita je za mene misterija, po meni mogu do titule, ali mogu i da puknu u polufinalu 3:0.
Partizan je u najboljoj formi, u odnosu na svoj kvalitet, po meni su favoriti za broj 2, uz uslov da ih za promenu mimoiđu povrede.

Luke Babbitt gravedigger

pre 9 godina

Vratiće vas Cedevita ili Budućnost u realnost, i u Evrokup opet. Samo da nas ne brukate kao ove sezone, da ne prođete grupu. Bolje da ustupite mesto Metalcu, npr.
(Ivan NS, 02. mart 2015 16:57)

77: 63

miša kaloperovic

pre 9 godina

Svaki put kada se objavi neka vest u kojoj se pominje kk partizan bar 50% komentara je od strane navijača kluba koji je zamrznut. Hvala sto nas pratite!!!
P. S. Ipak nije vama lako, davno je bila 1998...

Hrvat

pre 9 godina

Cedevita ako dobije sve tri do kraja treća je 100% posto zadnje kolo Budućnost-Partizan za drugo odnosno četvrto mjesto(Cedevita ima bolji omjer i od Partizana i od Budućnosti)

nepotpuna informacija

pre 9 godina

Neko dovede Milutinova ,Andrica i Bozu kao anonimuse,Tepica koga ni Konstantin nije hteo ,Milutinovica isto ,Daloa koji nije ni kosarkas jedino su Sasa i Maki ozbiljna imena koja su i ovako pristala da igraju za sicu Sasa je zaradio preko 20 miliona dolara pa moze sebi to da priusti,a neko dovede Bobija kao MVP KLS iz Mege, Wilijamsa kao prvog pleja jake Lokomotive, Dzeninksa kao NBA igraca,Cirbesa kao prvog centra Albe sa EL iskustvom ,Kalinica i Jovica kao reprezentativce i opet izgubi.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (marko, 2. mart 2015 17:43)

zaboravio si murica, oporavljanog milosavljevica, milutinov je odlican centar. williams nije doveden iz lokomotive, jer je tamo dobio otkaz zbog nedovoljnog zalaganja, vec je dosao kao slobodan igrac, cirbes nikad nije bio prvi centar albe, jer tamo nije ni igrao, igrao je u brose basketsu kao drugi centar, dzenkins nije dosao iz nba, vec kao slobodan igrac. budzet zvezde je 3.5miliona, partizana 2.9miliona, tako da ne razumem cemu poredjenje. mala je to razlika. inace u ove sume su ukljucene i plate zaposlenih itd. poredjenje je kad partizan dobije barsu ciji jedan igrac vredi vise, ovo je kao da poredis barsu i real (mala razlika u budzetu)

Bota

pre 9 godina

Neko ko mnogo godina prati kosarku i navija za Partizan,siguran sam da price o pustanju ne piju vodu.Ubeden sa m da nikada Partizan nece pustiti Zvezdu, kao ni Zvezda Partizana.Partizan je u toj utakmici bio bolji, i to je to.Sto se tice Evro liga smatram da bi Partizan sa jednim dobrim plejmekerom sigurno izborio Evro ligu.

Jagodinac

pre 9 godina

Ko sprečava da postavim jedno pitanje panterima - da li je bilo dogovora da vas Partizan puni do 19 razlike a završi meč s velikih 15 razlike? Dogovorene se utakmice završavaju "tesnim" pobedama. Da li znate šta je logično a šta nje?

Batko

pre 9 godina

Neko dovede Milutinova ,Andrica i Bozu kao anonimuse,Tepica koga ni Konstantin nije hteo ,Milutinovica isto ,Daloa koji nije ni kosarkas jedino su Sasa i Maki ozbiljna imena koja su i ovako pristala da igraju za sicu Sasa je zaradio preko 20 miliona dolara pa moze sebi to da priusti,a neko dovede Bobija kao MVP KLS iz Mege, Wilijamsa kao prvog pleja jake Lokomotive, Dzeninksa kao NBA igraca,Cirbesa kao prvog centra Albe sa EL iskustvom ,Kalinica i Jovica kao reprezentativce i opet izgubi.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (marko, 2. mart 2015 17:43)


Neko osvojio prvo mesto pre par kola, pa sada pusta ložanama da se primaj kao su "vanzemaljci"...Majko mila, pa vi stvarno nemate mozga, kada se primate da ste jači od Zvezde ! Kakva smešna družina građana

Milun

pre 9 godina

Na zvanicnom sajtu KK Partizan postoji stranica kluba prijatelja gde mozete uplatiti donaciju. 1, 2, 5, 10...evra. 
Jedan sam od retkih koji uplacuje, a broj uplatilaca je sramotno mali. 
Uplatim od svake plate koliko mogu...evro, dva, pet... 
Znam da je tesko, ali koliko god nemali para, ako sebe zovete partizanovcem, evro mesecno mozete da odvojite. 
Istina je da necete imati majicu, kacket ili poster, ali se ljubav prema KKP ne meri, niti pokazuje materijalnim. 
To ste do sad morali nauciti. 
PS 
Ovo nije "prozivka", vec dobronamerna informacija. 
Pozdrav Partizanovcima
(Nenad, 02. mart 2015 17:35)

Čoveče, moram priznati da sajt ne posećujem jer je totalni krš, i na žalost za ovo nisam znao. Da je marketing malo bolji verujem da bi većina navijača vrlo rado uplatila neku sumu. Još da se za 5 evra dobije olovka, za 10 šolja a za 50 majica, verujem da bi rezultat bio i bolji, jer ljudi žele da znaju koji su okviri. U svakom slučaju, odoh da uplatim.

Logik

pre 9 godina

Sad kreću panteri. Nisam hteo da se javljam u onoj gužvi, ali ako je CZT pustila Partizan, što se nije igralo ravnopravno, prijateljski, sa tri koša prednosti na kraju, nego se išlo i na 19 razlike a završilo sa 15, što je težak poraz. Ko se ovako dogovara, Čović?

Partizan=jedini prvak Srbije

pre 9 godina

Mi se najvise pitamo.Od pocetka sezone nismo sastavili tri utakmice a da smo kompletni.NI JUCE NIJE IGRAO MURIC.MI IMAMO UBEDLJIVO NAJBOLJEG TRENERA I IGRACEMO EVROLIGU BILO SA DRUGOG,TRECEG ILI CETVRTOG MESTA.

Zvezda ponos Srbije

pre 9 godina

Auu koja euforija zbog pobede nad nezainteresovanom Zvezdom kojoj ova utakmica ništa nije značila! Hahaha sad tek vidim koliko patite od Zvezde i koliko vam znače pobede čak i kad se Zvezda ne trudi. Šta vam je Čović uradio za samo dve godine. Da mi je neko rekao da ćete upasti u ovakvu euforiju ne bih verovao... Pa ovo je komedija :D.

@ marko koliko si samo netačnih stvari napisao u tako malo reči... Vilijams je igrao po 5 minuta u Lokomotivi i zato je došao za male pare, Dženkins nije uopšte imao klub i ponuda Zvezde je bila jedina koju je dobio i prihvatio za smešne pare da ne bi ostao bez kluba (njegove reči). Cirbes i Alba? Hahaha. A Kalinić i Jović su došli iz Radničkog gde su se borili za opstanak, a Jović imao deset minuta po utakmici. Mogao si da pomeneš i Dangubića kome je partizan dao veću ponudu, a on došao kod nas. A šta tek reći o tome da ti je reprezentativac Srbije i igrač PAO-a Tepić anonimus i da jedni od najskupljih igrača Evrope poslednjih godina Mačvan i Pavlović igraju za siću... Pa vi ste jednog Miljenovića platili 150.000 i to samo za obeštećenje a onda ga odbacili da bi igrao Dalo! Pokazale su tužbe za koliku se "siću" igra kod vas. P. S. Opet sve bitne derbije dobija Zvezda i opet će u EL, a vi se zadovoljavajte nebitnim pobedama i fenjerom u EK i naredne godine.

veliki strumf

pre 9 godina

Gde cete naci 4 miliona evra, sto je minimalni budzet da bi se uopste igrala EL sledece sezone? Pita li se to neko? Prosle godine limit nije postojao, pa opet Cibona uz veliku pomoc grada i drzave nije mogla ni da pomisli da igra! Po Duletu, Partizan je jedva skupio za put do Nisa, duguju se milioni, moze vas blokirati ko god hoce od igraca - pa kako cete naci jos 4 miliona plus??? Koliko velikih sponzora je potrebno da se to namakne? Dule za sada mudro cuti o tome, njegove obmane i moljakanja nas tek cekaju ako Partizan udje u to finale.

Marko

pre 9 godina

Као звездаш и прави љубитељ кошарке,било би лепо да опет играју Еуролигу заједно и Звезда и Партизан.

alexa

pre 9 godina

sunce ti poljubim koliko je czv.veliki klub kada su nakon pobede nad njim koja se.i znala jer je czv.odabrala cedevitu u polufinalu, vec stigli do evrolige i osvojili sve zivo....
polako momci, igra tek pocinje

riječanin

pre 9 godina

Da ste normalan klub želio bi vam Euroligu jer imate i navijače i igrače ali realno su Budućnost i Zvezda jači od vas a oni su zaslužili da igraju Euroligu.Malo će te pauzirat još koju godinu dok ne promijenite funkcioniranje i funkcionere i prilagodite se normama a držite se kao da se sve oko vas okreće.Prisjelo vam ono bahaćenje i Kecmanova trojka i mi ono i mi ovo,al eto tko bu gore taj bu dole kako kažu zagrebčanci.

zvezdas

pre 9 godina

Tako je Milutinov.Ja prvi navijam uvek za Partizan kada igra EL.Navijam za nase momke,to je mladost Srbije.I volim da vidim pomak,napredak srpske kosarke,a toga nema bez najjacih testova.Komsije,znate koji vam je zadatak.Srecno Milutinovu i Partizanu, pa da gledamo nasa dva tima u ovom takmicenju i sledece sezone.
A onda da se ljudski prepucavamo i zezamo, ali na visem nivou:)

dundjer

pre 9 godina

a hvala zvezdi ??? e moj vi ! mi rekosmo hvala partizanu kad nas je pustio da ne ispadnemo iz lige a vi se osilili kako ste jaki ko crna zemlja . ccc

Korto

pre 9 godina

Nidžo, svaka ti čast. Sa 20 godina igraš veoma zrelo. Reprezentacija ne mora da brine za budućnost na centarskoj poziciji. Mogu samo da zamislim kakav ćeš igrač biti kad još dobiješ na iskustvu.

*

pre 9 godina

"Sada imamo šansu i za drugo mesto na tabeli. Motiv je sada još veći jer želimo da vratimo Partizan tamo gde mu je mesto – u Evroligu", rekao je Milutinov.

Sramota je da sa najskupljim i najiskusnijim timom ne izborite EL iako vam tamo nije mesto. Sasa ima NBA utakmica kao cela liga zajedno.

MarkoPK

pre 9 godina

Pa budite realni ljudi moji.Iskreno, voleo bih i partizan i Zvezdu u EL, ali da se ovako nabrijete posle jedne pobede nad nama, i to u nebitnoj rezultatskoj utakmici, strasno. Iskreno, voleo bih finale Czv Pfc, i naravno ubedljivu pobedu zvezde, ali setite se samo prosle sezone...Zvezda je ove sezone vise nego iko zasluzila titulu, no videcemo.

marko

pre 9 godina

Neko dovede Milutinova ,Andrica i Bozu kao anonimuse,Tepica koga ni Konstantin nije hteo ,Milutinovica isto ,Daloa koji nije ni kosarkas jedino su Sasa i Maki ozbiljna imena koja su i ovako pristala da igraju za sicu Sasa je zaradio preko 20 miliona dolara pa moze sebi to da priusti,a neko dovede Bobija kao MVP KLS iz Mege, Wilijamsa kao prvog pleja jake Lokomotive, Dzeninksa kao NBA igraca,Cirbesa kao prvog centra Albe sa EL iskustvom ,Kalinica i Jovica kao reprezentativce i opet izgubi.

Ja bre

pre 9 godina

I sta onda, opet Evroliga opet 1 pobeda i 20 poraza, eto...

Covek koji nije mogao sa ekipom u kojoj su igrali Veseli, Lovernj, Vesterman, Pavlovic da osvoji tu ligu nego je imao 20 poraxza ni ne zasluzuje da vodi Partizan u Evroligi!

Deda Stanoje

pre 9 godina

Kuku mene,pobeda u sumnjivom mecu i vec evroligasi!Drugo mesto u ABA,kako to izvesti preko Buducnosti koja ima najiskusniji roster u ligi,visok budzet i domacinstvo u zadnjem kolu.A pre dva meseca nisu mogli da prodju grupu u Eurokupu.

Nenad

pre 9 godina

Na zvanicnom sajtu KK Partizan postoji stranica kluba prijatelja gde mozete uplatiti donaciju. 1, 2, 5, 10...evra.
Jedan sam od retkih koji uplacuje, a broj uplatilaca je sramotno mali.
Uplatim od svake plate koliko mogu...evro, dva, pet...
Znam da je tesko, ali koliko god nemali para, ako sebe zovete partizanovcem, evro mesecno mozete da odvojite.
Istina je da necete imati majicu, kacket ili poster, ali se ljubav prema KKP ne meri, niti pokazuje materijalnim.
To ste do sad morali nauciti.
PS
Ovo nije "prozivka", vec dobronamerna informacija.
Pozdrav Partizanovcima

Ivan NS

pre 9 godina

Vratiće vas Cedevita ili Budućnost u realnost, i u Evrokup opet. Samo da nas ne brukate kao ove sezone, da ne prođete grupu. Bolje da ustupite mesto Metalcu, npr.

marko

pre 9 godina

Neko dovede Milutinova ,Andrica i Bozu kao anonimuse,Tepica koga ni Konstantin nije hteo ,Milutinovica isto ,Daloa koji nije ni kosarkas jedino su Sasa i Maki ozbiljna imena koja su i ovako pristala da igraju za sicu Sasa je zaradio preko 20 miliona dolara pa moze sebi to da priusti,a neko dovede Bobija kao MVP KLS iz Mege, Wilijamsa kao prvog pleja jake Lokomotive, Dzeninksa kao NBA igraca,Cirbesa kao prvog centra Albe sa EL iskustvom ,Kalinica i Jovica kao reprezentativce i opet izgubi.

Nenad

pre 9 godina

Na zvanicnom sajtu KK Partizan postoji stranica kluba prijatelja gde mozete uplatiti donaciju. 1, 2, 5, 10...evra.
Jedan sam od retkih koji uplacuje, a broj uplatilaca je sramotno mali.
Uplatim od svake plate koliko mogu...evro, dva, pet...
Znam da je tesko, ali koliko god nemali para, ako sebe zovete partizanovcem, evro mesecno mozete da odvojite.
Istina je da necete imati majicu, kacket ili poster, ali se ljubav prema KKP ne meri, niti pokazuje materijalnim.
To ste do sad morali nauciti.
PS
Ovo nije "prozivka", vec dobronamerna informacija.
Pozdrav Partizanovcima

Korto

pre 9 godina

Nidžo, svaka ti čast. Sa 20 godina igraš veoma zrelo. Reprezentacija ne mora da brine za budućnost na centarskoj poziciji. Mogu samo da zamislim kakav ćeš igrač biti kad još dobiješ na iskustvu.

Marko

pre 9 godina

Као звездаш и прави љубитељ кошарке,било би лепо да опет играју Еуролигу заједно и Звезда и Партизан.

miša kaloperovic

pre 9 godina

Svaki put kada se objavi neka vest u kojoj se pominje kk partizan bar 50% komentara je od strane navijača kluba koji je zamrznut. Hvala sto nas pratite!!!
P. S. Ipak nije vama lako, davno je bila 1998...

veliki strumf

pre 9 godina

Gde cete naci 4 miliona evra, sto je minimalni budzet da bi se uopste igrala EL sledece sezone? Pita li se to neko? Prosle godine limit nije postojao, pa opet Cibona uz veliku pomoc grada i drzave nije mogla ni da pomisli da igra! Po Duletu, Partizan je jedva skupio za put do Nisa, duguju se milioni, moze vas blokirati ko god hoce od igraca - pa kako cete naci jos 4 miliona plus??? Koliko velikih sponzora je potrebno da se to namakne? Dule za sada mudro cuti o tome, njegove obmane i moljakanja nas tek cekaju ako Partizan udje u to finale.

Milun

pre 9 godina

Na zvanicnom sajtu KK Partizan postoji stranica kluba prijatelja gde mozete uplatiti donaciju. 1, 2, 5, 10...evra. 
Jedan sam od retkih koji uplacuje, a broj uplatilaca je sramotno mali. 
Uplatim od svake plate koliko mogu...evro, dva, pet... 
Znam da je tesko, ali koliko god nemali para, ako sebe zovete partizanovcem, evro mesecno mozete da odvojite. 
Istina je da necete imati majicu, kacket ili poster, ali se ljubav prema KKP ne meri, niti pokazuje materijalnim. 
To ste do sad morali nauciti. 
PS 
Ovo nije "prozivka", vec dobronamerna informacija. 
Pozdrav Partizanovcima
(Nenad, 02. mart 2015 17:35)

Čoveče, moram priznati da sajt ne posećujem jer je totalni krš, i na žalost za ovo nisam znao. Da je marketing malo bolji verujem da bi većina navijača vrlo rado uplatila neku sumu. Još da se za 5 evra dobije olovka, za 10 šolja a za 50 majica, verujem da bi rezultat bio i bolji, jer ljudi žele da znaju koji su okviri. U svakom slučaju, odoh da uplatim.

zvezdas

pre 9 godina

Tako je Milutinov.Ja prvi navijam uvek za Partizan kada igra EL.Navijam za nase momke,to je mladost Srbije.I volim da vidim pomak,napredak srpske kosarke,a toga nema bez najjacih testova.Komsije,znate koji vam je zadatak.Srecno Milutinovu i Partizanu, pa da gledamo nasa dva tima u ovom takmicenju i sledece sezone.
A onda da se ljudski prepucavamo i zezamo, ali na visem nivou:)

Milan

pre 9 godina

Od svega me najvise fascinira panterska euforija u vezi Bobija. Pa zar stvarno mislite da za njega nema resenja? Jeste zaboravili da je i prosle godine bio u timu u finalnoj seriji kada ste od 4 dobili jednu, i to jedva 5 na 3. Ostale musterije ne treba ni spominjati. Kratka pamet, ne vredi vama objasnjavati. Sa vama se samo treba sprdati.

lako je sa vama

pre 9 godina

Ako dobijete u Podgorici,svaka cast.Samo oni nece da vam se sklanjaju kao mi juce i da sutiraju kao na basketu ispred zgrade
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (deki, 2. mart 2015 18:47)
Šutirali ste kao na basketu zato što ste na to naterani,reket je za vas sinoć bio zatvoren , kao što je zatvoren kroz ceo f16.Udvoji se Bobi, skupi se reket i morate da šutirate, kako su svi sem Vilijamsa"balvani", a i on ima šuterske rupe, a imate i trenerskog maga koji odlično vodi utakmice..tek smo počeli...proleće na moje rame sleće....

Darko.P.F.C.

pre 9 godina

Pa sta nam je to Covic uradio za dve godine prijatelju? Jedino vredno sto imate je ukradeni pehar,a titulu poslednju vise i ne pamtite...nego,sta je vama Dule uradio,bolje to da odgovoris

Nenad

pre 9 godina

@Diego Forlan
Da li je tako u KKP ne znamo ni ti ni ja.
Ja sam ipak odabrao da verujem da nije. Ne želim da budem cinik kakvih je u Srbiji danas ogroman broj.
O.Vajld je dao najbolju definiciju cinika na koju sam naišao: "Čovek koji svemu zna cenu, ali ničemu ne zna vrednost".
Meni je u životu KKP doneo toliko radosti da se vrednost toga sigurno ne može meriti cenom od 1, 2 ili 5 evra mesečno.
Toliko je na meni da vratim/učinim. Toliko mogu.
Ako ne učinim, Partizanu sigurno neće biti bolje. Ako učinim, nadam se da hoće. Onda ću (uskoro) svoje klince moći da vodim na utakmice i naučim ih istoj ljubavi koju ja osećam.
Meni je to dovoljno.

alexa

pre 9 godina

sunce ti poljubim koliko je czv.veliki klub kada su nakon pobede nad njim koja se.i znala jer je czv.odabrala cedevitu u polufinalu, vec stigli do evrolige i osvojili sve zivo....
polako momci, igra tek pocinje

Ivan NS

pre 9 godina

Vratiće vas Cedevita ili Budućnost u realnost, i u Evrokup opet. Samo da nas ne brukate kao ove sezone, da ne prođete grupu. Bolje da ustupite mesto Metalcu, npr.

*

pre 9 godina

"Sada imamo šansu i za drugo mesto na tabeli. Motiv je sada još veći jer želimo da vratimo Partizan tamo gde mu je mesto – u Evroligu", rekao je Milutinov.

Sramota je da sa najskupljim i najiskusnijim timom ne izborite EL iako vam tamo nije mesto. Sasa ima NBA utakmica kao cela liga zajedno.

Zvezda ponos Srbije

pre 9 godina

Auu koja euforija zbog pobede nad nezainteresovanom Zvezdom kojoj ova utakmica ništa nije značila! Hahaha sad tek vidim koliko patite od Zvezde i koliko vam znače pobede čak i kad se Zvezda ne trudi. Šta vam je Čović uradio za samo dve godine. Da mi je neko rekao da ćete upasti u ovakvu euforiju ne bih verovao... Pa ovo je komedija :D.

@ marko koliko si samo netačnih stvari napisao u tako malo reči... Vilijams je igrao po 5 minuta u Lokomotivi i zato je došao za male pare, Dženkins nije uopšte imao klub i ponuda Zvezde je bila jedina koju je dobio i prihvatio za smešne pare da ne bi ostao bez kluba (njegove reči). Cirbes i Alba? Hahaha. A Kalinić i Jović su došli iz Radničkog gde su se borili za opstanak, a Jović imao deset minuta po utakmici. Mogao si da pomeneš i Dangubića kome je partizan dao veću ponudu, a on došao kod nas. A šta tek reći o tome da ti je reprezentativac Srbije i igrač PAO-a Tepić anonimus i da jedni od najskupljih igrača Evrope poslednjih godina Mačvan i Pavlović igraju za siću... Pa vi ste jednog Miljenovića platili 150.000 i to samo za obeštećenje a onda ga odbacili da bi igrao Dalo! Pokazale su tužbe za koliku se "siću" igra kod vas. P. S. Opet sve bitne derbije dobija Zvezda i opet će u EL, a vi se zadovoljavajte nebitnim pobedama i fenjerom u EK i naredne godine.

Deda Stanoje

pre 9 godina

Kuku mene,pobeda u sumnjivom mecu i vec evroligasi!Drugo mesto u ABA,kako to izvesti preko Buducnosti koja ima najiskusniji roster u ligi,visok budzet i domacinstvo u zadnjem kolu.A pre dva meseca nisu mogli da prodju grupu u Eurokupu.

Jagodinac

pre 9 godina

Ko sprečava da postavim jedno pitanje panterima - da li je bilo dogovora da vas Partizan puni do 19 razlike a završi meč s velikih 15 razlike? Dogovorene se utakmice završavaju "tesnim" pobedama. Da li znate šta je logično a šta nje?

riječanin

pre 9 godina

Da ste normalan klub želio bi vam Euroligu jer imate i navijače i igrače ali realno su Budućnost i Zvezda jači od vas a oni su zaslužili da igraju Euroligu.Malo će te pauzirat još koju godinu dok ne promijenite funkcioniranje i funkcionere i prilagodite se normama a držite se kao da se sve oko vas okreće.Prisjelo vam ono bahaćenje i Kecmanova trojka i mi ono i mi ovo,al eto tko bu gore taj bu dole kako kažu zagrebčanci.

Ja bre

pre 9 godina

I sta onda, opet Evroliga opet 1 pobeda i 20 poraza, eto...

Covek koji nije mogao sa ekipom u kojoj su igrali Veseli, Lovernj, Vesterman, Pavlovic da osvoji tu ligu nego je imao 20 poraxza ni ne zasluzuje da vodi Partizan u Evroligi!

Luke Babbitt gravedigger

pre 9 godina

Vratiće vas Cedevita ili Budućnost u realnost, i u Evrokup opet. Samo da nas ne brukate kao ove sezone, da ne prođete grupu. Bolje da ustupite mesto Metalcu, npr.
(Ivan NS, 02. mart 2015 16:57)

77: 63

MarkoPK

pre 9 godina

Pa budite realni ljudi moji.Iskreno, voleo bih i partizan i Zvezdu u EL, ali da se ovako nabrijete posle jedne pobede nad nama, i to u nebitnoj rezultatskoj utakmici, strasno. Iskreno, voleo bih finale Czv Pfc, i naravno ubedljivu pobedu zvezde, ali setite se samo prosle sezone...Zvezda je ove sezone vise nego iko zasluzila titulu, no videcemo.

dundjer

pre 9 godina

a hvala zvezdi ??? e moj vi ! mi rekosmo hvala partizanu kad nas je pustio da ne ispadnemo iz lige a vi se osilili kako ste jaki ko crna zemlja . ccc

Partizan=jedini prvak Srbije

pre 9 godina

Mi se najvise pitamo.Od pocetka sezone nismo sastavili tri utakmice a da smo kompletni.NI JUCE NIJE IGRAO MURIC.MI IMAMO UBEDLJIVO NAJBOLJEG TRENERA I IGRACEMO EVROLIGU BILO SA DRUGOG,TRECEG ILI CETVRTOG MESTA.

Stefan

pre 9 godina

Da je Zvezda jaca ove sezone, jaca je. Partizan je kasno doveo bitne igrace, i tek sad negde pronalazi formu. Kod Zvezde je, opet, problem osetan pad forme, tako da smo blizu po kvalitetu sad. DR ume da izvuce 70 posto iz pojedinaca, DV 110... Ne verujem da je namesteno, jer neko kao Covic, ne bi pustio nekog poput Vujosevica. direktiva stigla iz vrha... Finale, ako dodjemo do njega, ce svakako pokazati pravi odnos snaga. Da je srece, da budemo jedni uz druge kao braca, da pomognemo Srbiji i Srbima na prvom mestu, da nas ne dele klupske boje, bili bismo sila. Ovako smo u blatu i jedni i drugi, uz blage oscilacije.

slobinator

pre 9 godina

da bi bili drugi morate dobiti sve do kraja plus budućnost sa 12 razlike u podgorici što je praktično nemoguće.mislim da su u zvezdi ispravno postupili što su vas sinoć pustili.naime najverovatnije su izbegli da se više cimaju sa onim vujoševićem,da gube vreme i živce sa čovekom koji od sporta pravi rat i prljav posao su prepustili đetićima koji će imati način da ga spuste na zemlju, dok će zvezda odigrati fino i kulturno sa cedevitom i lako se sa 3:0 ili 3:1 plasirati u finale.

Bota

pre 9 godina

Neko ko mnogo godina prati kosarku i navija za Partizan,siguran sam da price o pustanju ne piju vodu.Ubeden sa m da nikada Partizan nece pustiti Zvezdu, kao ni Zvezda Partizana.Partizan je u toj utakmici bio bolji, i to je to.Sto se tice Evro liga smatram da bi Partizan sa jednim dobrim plejmekerom sigurno izborio Evro ligu.

ZoranJ

pre 9 godina

Niko ovde ne piše, mislim da je važno, a to je play-off sistem 2-2-1. Dve utakmice na istom terenu u tri dana, mislim da za razliku od sistema 1-1-1-1-1, umanjuje prednost domaćeg terena. Zvezda je favorit broj 1, teško će je neko pobediti 3 puta, pre nego ona njih, ali je takođe vrlo umorna ekipa, bez vremena za oporavak. Sa umorom opada i forma i samopouzdanje i tu ostali mogu tražiti svoju šansu.
Budućnost je iskusna, kvalitetna ekipa, mada mi se čini da koliko god da su jaki protiv slabijih, toliko su stegnuti protiv jakih ekipa.
Cedevita je za mene misterija, po meni mogu do titule, ali mogu i da puknu u polufinalu 3:0.
Partizan je u najboljoj formi, u odnosu na svoj kvalitet, po meni su favoriti za broj 2, uz uslov da ih za promenu mimoiđu povrede.

Diego Forlan

pre 9 godina

(Nenad, 2. mart 2015 17:35)

Sve je to lepo druze, ali da li ti stvarno mislis da narod veruje tim 'donacijama' posle silnih poplava i ziliona poruka i para koje su donirane i koje su se rasule ko zna gde. Ne, znam da Partizan nije isto sto i politicari ove bedne zemlje ali i u Partizanu nazalost ima ljudi koji ce od tih tvojih 5 eura sebi da stave 3 u dzep.
Nazalost, tako je.

Ne znam

pre 9 godina

Partizan je slab ove sezone.Nemamo pleja a igra nam se zasniva na dva igraca nazalost.Protok lopte prespor i defanzivan,skok prosecan.Zvezda ima vise boljih i spremnijih igraca,fizicki su najjaci u aba l.Gledao sam sinoc kao i poslednjih trideset godina,presrecan zbog pobede ali nezadovoljan igrom.

DedaMiloje

pre 9 godina

Misliš mi da vas vratimo, najvažnije utakmice smo mi dobili za vas, a jednu smo vam poklonili, ti ćeš nekoga da vraćaš u EL, ajde molim te. Šalim se, vratite se.

Pit

pre 9 godina

Jović, Kalinić, Marjanović, Vilijams i Dženkins su u Zvezdu došli kao slobodni igrači. Dangubiću je Partizan nudio više - hteo je Zvezdu. Cirbes nikada nije igrao za Albu, već za Brose Baskets, tako da se ne pravi pametan. Nisi spomenuo Murića koji je papreno plaćen?

Batko

pre 9 godina

Neko dovede Milutinova ,Andrica i Bozu kao anonimuse,Tepica koga ni Konstantin nije hteo ,Milutinovica isto ,Daloa koji nije ni kosarkas jedino su Sasa i Maki ozbiljna imena koja su i ovako pristala da igraju za sicu Sasa je zaradio preko 20 miliona dolara pa moze sebi to da priusti,a neko dovede Bobija kao MVP KLS iz Mege, Wilijamsa kao prvog pleja jake Lokomotive, Dzeninksa kao NBA igraca,Cirbesa kao prvog centra Albe sa EL iskustvom ,Kalinica i Jovica kao reprezentativce i opet izgubi.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (marko, 2. mart 2015 17:43)


Neko osvojio prvo mesto pre par kola, pa sada pusta ložanama da se primaj kao su "vanzemaljci"...Majko mila, pa vi stvarno nemate mozga, kada se primate da ste jači od Zvezde ! Kakva smešna družina građana

idol vam je lik koji prozdire svoje sline

pre 9 godina

Ko sprečava da postavim jedno pitanje panterima - da li je bilo dogovora da vas Partizan puni do 19 razlike a završi meč s velikih 15 razlike? Dogovorene se utakmice završavaju "tesnim" pobedama. Da li znate šta je logično a šta nje?
(Jagodinac, 02. mart 2015 18:53)

Da bi bilo tesno potreban je određeni trud, a ne ona letargija od igre i bez ikakvog zalaganja. Zvezda vas nije pustila, ali nije ni ozbiljno igrala. Pa pre nedelju dana ste istu utakmicu odigrali, udvajali ste Bobana i igrali zonu i bez veće muke smo osvojili kup. Ako ne veruješ pogledaj snimak, Bobi je svaki put udvajan. Malo budite objektivni i videćete da zvezda nije zapela, vi jeste, jer me želite nas u polufinalu i to je ok. Sa agresivnom zvezdom u odbrani, a ona to sinoć nije bila i to je činjenica, nijedan tim u aba ligi nema sta da traži i to ćete vrlo brzo videti ako uopšte i dodjete do utakmice sa nama.

nepotpuna informacija

pre 9 godina

Neko dovede Milutinova ,Andrica i Bozu kao anonimuse,Tepica koga ni Konstantin nije hteo ,Milutinovica isto ,Daloa koji nije ni kosarkas jedino su Sasa i Maki ozbiljna imena koja su i ovako pristala da igraju za sicu Sasa je zaradio preko 20 miliona dolara pa moze sebi to da priusti,a neko dovede Bobija kao MVP KLS iz Mege, Wilijamsa kao prvog pleja jake Lokomotive, Dzeninksa kao NBA igraca,Cirbesa kao prvog centra Albe sa EL iskustvom ,Kalinica i Jovica kao reprezentativce i opet izgubi.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (marko, 2. mart 2015 17:43)

zaboravio si murica, oporavljanog milosavljevica, milutinov je odlican centar. williams nije doveden iz lokomotive, jer je tamo dobio otkaz zbog nedovoljnog zalaganja, vec je dosao kao slobodan igrac, cirbes nikad nije bio prvi centar albe, jer tamo nije ni igrao, igrao je u brose basketsu kao drugi centar, dzenkins nije dosao iz nba, vec kao slobodan igrac. budzet zvezde je 3.5miliona, partizana 2.9miliona, tako da ne razumem cemu poredjenje. mala je to razlika. inace u ove sume su ukljucene i plate zaposlenih itd. poredjenje je kad partizan dobije barsu ciji jedan igrac vredi vise, ovo je kao da poredis barsu i real (mala razlika u budzetu)

Oni kos daju, vi gace skidate

pre 9 godina

@strumf

Kako gde, pa uzecemo pare vama namenjene posto vas izbacujemo u polufinalu. Sta nije jasno? Drugo, to sto pricas jos nije usvojeno nego je na nivou predloga, tako da se poklopi usima i prestani sa lazima izazvanim bolom i frustracijom :).

beli

pre 9 godina

Vratiće vas Cedevita ili Budućnost u realnost, i u Evrokup opet. Samo da nas ne brukate kao ove sezone, da ne prođete grupu. Bolje da ustupite mesto Metalcu, npr.
(Ivan NS, 02. mart 2015 16:57)

77: 63
(Luke Babbitt gravedigger, 02. mart 2015 18:15)
67:76 i to dva puta izgleda poznato

Logik

pre 9 godina

Sad kreću panteri. Nisam hteo da se javljam u onoj gužvi, ali ako je CZT pustila Partizan, što se nije igralo ravnopravno, prijateljski, sa tri koša prednosti na kraju, nego se išlo i na 19 razlike a završilo sa 15, što je težak poraz. Ko se ovako dogovara, Čović?

idol vam je lik koji prozdire svoje sline

pre 9 godina

Kako možete reći nama nije igrao Muric, kada ni nama nije igrao Lazic. Nama Lazic više znači jer boljeg defanzivca u ligi nema. Da ne spominjem što su i Pavlovic, Muric i Milosavljevic šutirali u kupu kako su šutirali jer ih čuvao ovaj kralj. To što ume da vam utrpa više od 10 poena neću ni spominjati. Da se razumemo, zvezda sinoć opet ne bi dobila jer je to nije zanimalo, ali reci mi bili nekompletni a vi kompletni je dunsterski.

beli

pre 9 godina

Mi se najvise pitamo.Od pocetka sezone nismo sastavili tri utakmice a da smo kompletni.NI JUCE NIJE IGRAO MURIC.MI IMAMO UBEDLJIVO NAJBOLJEG TRENERA I IGRACEMO EVROLIGU BILO SA DRUGOG,TRECEG ILI CETVRTOG MESTA.
(Partizan=jedini prvak Srbije, 02. mart 2015 18:21)
igracete isto kao i ove godine u prevodu lagano ispadate u polufinalu bilo od zvezde bilo od buducnosti

Steva Signal

pre 9 godina

Neko dovede Milutinova ,Andrica i Bozu kao anonimuse,Tepica koga ni Konstantin nije hteo ,Milutinovica isto ,Daloa koji nije ni kosarkas jedino su Sasa i Maki ozbiljna imena koja su i ovako pristala da igraju za sicu Sasa je zaradio preko 20 miliona dolara pa moze sebi to da priusti,a neko dovede Bobija kao MVP KLS iz Mege, Wilijamsa kao prvog pleja jake Lokomotive, Dzeninksa kao NBA igraca,Cirbesa kao prvog centra Albe sa EL iskustvom ,Kalinica i Jovica kao reprezentativce i opet izgubi.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (marko, 2. mart 2015 17:43)...ne,to se zove,evo sad cu da te pustim,jer nisam kao ti,vec gledam siroko.U prevodu,hajde da probamo dva kluba da imamo u Evroligi.A ti prebroj broj poraza pre ove pobede.Ali ima jos dana za megdana.Pa neka tada pobedi bolji,ako to jeste,cestitam.A dotad ne skaci dok ne kazes "hop"!

Hrvat

pre 9 godina

Cedevita ako dobije sve tri do kraja treća je 100% posto zadnje kolo Budućnost-Partizan za drugo odnosno četvrto mjesto(Cedevita ima bolji omjer i od Partizana i od Budućnosti)

marko

pre 9 godina

Neko dovede Milutinova ,Andrica i Bozu kao anonimuse,Tepica koga ni Konstantin nije hteo ,Milutinovica isto ,Daloa koji nije ni kosarkas jedino su Sasa i Maki ozbiljna imena koja su i ovako pristala da igraju za sicu Sasa je zaradio preko 20 miliona dolara pa moze sebi to da priusti,a neko dovede Bobija kao MVP KLS iz Mege, Wilijamsa kao prvog pleja jake Lokomotive, Dzeninksa kao NBA igraca,Cirbesa kao prvog centra Albe sa EL iskustvom ,Kalinica i Jovica kao reprezentativce i opet izgubi.

*

pre 9 godina

"Sada imamo šansu i za drugo mesto na tabeli. Motiv je sada još veći jer želimo da vratimo Partizan tamo gde mu je mesto – u Evroligu", rekao je Milutinov.

Sramota je da sa najskupljim i najiskusnijim timom ne izborite EL iako vam tamo nije mesto. Sasa ima NBA utakmica kao cela liga zajedno.

Ivan NS

pre 9 godina

Vratiće vas Cedevita ili Budućnost u realnost, i u Evrokup opet. Samo da nas ne brukate kao ove sezone, da ne prođete grupu. Bolje da ustupite mesto Metalcu, npr.

Ja bre

pre 9 godina

I sta onda, opet Evroliga opet 1 pobeda i 20 poraza, eto...

Covek koji nije mogao sa ekipom u kojoj su igrali Veseli, Lovernj, Vesterman, Pavlovic da osvoji tu ligu nego je imao 20 poraxza ni ne zasluzuje da vodi Partizan u Evroligi!

veliki strumf

pre 9 godina

Gde cete naci 4 miliona evra, sto je minimalni budzet da bi se uopste igrala EL sledece sezone? Pita li se to neko? Prosle godine limit nije postojao, pa opet Cibona uz veliku pomoc grada i drzave nije mogla ni da pomisli da igra! Po Duletu, Partizan je jedva skupio za put do Nisa, duguju se milioni, moze vas blokirati ko god hoce od igraca - pa kako cete naci jos 4 miliona plus??? Koliko velikih sponzora je potrebno da se to namakne? Dule za sada mudro cuti o tome, njegove obmane i moljakanja nas tek cekaju ako Partizan udje u to finale.

riječanin

pre 9 godina

Da ste normalan klub želio bi vam Euroligu jer imate i navijače i igrače ali realno su Budućnost i Zvezda jači od vas a oni su zaslužili da igraju Euroligu.Malo će te pauzirat još koju godinu dok ne promijenite funkcioniranje i funkcionere i prilagodite se normama a držite se kao da se sve oko vas okreće.Prisjelo vam ono bahaćenje i Kecmanova trojka i mi ono i mi ovo,al eto tko bu gore taj bu dole kako kažu zagrebčanci.

alexa

pre 9 godina

sunce ti poljubim koliko je czv.veliki klub kada su nakon pobede nad njim koja se.i znala jer je czv.odabrala cedevitu u polufinalu, vec stigli do evrolige i osvojili sve zivo....
polako momci, igra tek pocinje

Deda Stanoje

pre 9 godina

Kuku mene,pobeda u sumnjivom mecu i vec evroligasi!Drugo mesto u ABA,kako to izvesti preko Buducnosti koja ima najiskusniji roster u ligi,visok budzet i domacinstvo u zadnjem kolu.A pre dva meseca nisu mogli da prodju grupu u Eurokupu.

Zvezda ponos Srbije

pre 9 godina

Auu koja euforija zbog pobede nad nezainteresovanom Zvezdom kojoj ova utakmica ništa nije značila! Hahaha sad tek vidim koliko patite od Zvezde i koliko vam znače pobede čak i kad se Zvezda ne trudi. Šta vam je Čović uradio za samo dve godine. Da mi je neko rekao da ćete upasti u ovakvu euforiju ne bih verovao... Pa ovo je komedija :D.

@ marko koliko si samo netačnih stvari napisao u tako malo reči... Vilijams je igrao po 5 minuta u Lokomotivi i zato je došao za male pare, Dženkins nije uopšte imao klub i ponuda Zvezde je bila jedina koju je dobio i prihvatio za smešne pare da ne bi ostao bez kluba (njegove reči). Cirbes i Alba? Hahaha. A Kalinić i Jović su došli iz Radničkog gde su se borili za opstanak, a Jović imao deset minuta po utakmici. Mogao si da pomeneš i Dangubića kome je partizan dao veću ponudu, a on došao kod nas. A šta tek reći o tome da ti je reprezentativac Srbije i igrač PAO-a Tepić anonimus i da jedni od najskupljih igrača Evrope poslednjih godina Mačvan i Pavlović igraju za siću... Pa vi ste jednog Miljenovića platili 150.000 i to samo za obeštećenje a onda ga odbacili da bi igrao Dalo! Pokazale su tužbe za koliku se "siću" igra kod vas. P. S. Opet sve bitne derbije dobija Zvezda i opet će u EL, a vi se zadovoljavajte nebitnim pobedama i fenjerom u EK i naredne godine.

dundjer

pre 9 godina

a hvala zvezdi ??? e moj vi ! mi rekosmo hvala partizanu kad nas je pustio da ne ispadnemo iz lige a vi se osilili kako ste jaki ko crna zemlja . ccc

DedaMiloje

pre 9 godina

Misliš mi da vas vratimo, najvažnije utakmice smo mi dobili za vas, a jednu smo vam poklonili, ti ćeš nekoga da vraćaš u EL, ajde molim te. Šalim se, vratite se.

MarkoPK

pre 9 godina

Pa budite realni ljudi moji.Iskreno, voleo bih i partizan i Zvezdu u EL, ali da se ovako nabrijete posle jedne pobede nad nama, i to u nebitnoj rezultatskoj utakmici, strasno. Iskreno, voleo bih finale Czv Pfc, i naravno ubedljivu pobedu zvezde, ali setite se samo prosle sezone...Zvezda je ove sezone vise nego iko zasluzila titulu, no videcemo.

slobinator

pre 9 godina

da bi bili drugi morate dobiti sve do kraja plus budućnost sa 12 razlike u podgorici što je praktično nemoguće.mislim da su u zvezdi ispravno postupili što su vas sinoć pustili.naime najverovatnije su izbegli da se više cimaju sa onim vujoševićem,da gube vreme i živce sa čovekom koji od sporta pravi rat i prljav posao su prepustili đetićima koji će imati način da ga spuste na zemlju, dok će zvezda odigrati fino i kulturno sa cedevitom i lako se sa 3:0 ili 3:1 plasirati u finale.

Milan

pre 9 godina

Od svega me najvise fascinira panterska euforija u vezi Bobija. Pa zar stvarno mislite da za njega nema resenja? Jeste zaboravili da je i prosle godine bio u timu u finalnoj seriji kada ste od 4 dobili jednu, i to jedva 5 na 3. Ostale musterije ne treba ni spominjati. Kratka pamet, ne vredi vama objasnjavati. Sa vama se samo treba sprdati.

miša kaloperovic

pre 9 godina

Svaki put kada se objavi neka vest u kojoj se pominje kk partizan bar 50% komentara je od strane navijača kluba koji je zamrznut. Hvala sto nas pratite!!!
P. S. Ipak nije vama lako, davno je bila 1998...

Nenad

pre 9 godina

Na zvanicnom sajtu KK Partizan postoji stranica kluba prijatelja gde mozete uplatiti donaciju. 1, 2, 5, 10...evra.
Jedan sam od retkih koji uplacuje, a broj uplatilaca je sramotno mali.
Uplatim od svake plate koliko mogu...evro, dva, pet...
Znam da je tesko, ali koliko god nemali para, ako sebe zovete partizanovcem, evro mesecno mozete da odvojite.
Istina je da necete imati majicu, kacket ili poster, ali se ljubav prema KKP ne meri, niti pokazuje materijalnim.
To ste do sad morali nauciti.
PS
Ovo nije "prozivka", vec dobronamerna informacija.
Pozdrav Partizanovcima

Batko

pre 9 godina

Neko dovede Milutinova ,Andrica i Bozu kao anonimuse,Tepica koga ni Konstantin nije hteo ,Milutinovica isto ,Daloa koji nije ni kosarkas jedino su Sasa i Maki ozbiljna imena koja su i ovako pristala da igraju za sicu Sasa je zaradio preko 20 miliona dolara pa moze sebi to da priusti,a neko dovede Bobija kao MVP KLS iz Mege, Wilijamsa kao prvog pleja jake Lokomotive, Dzeninksa kao NBA igraca,Cirbesa kao prvog centra Albe sa EL iskustvom ,Kalinica i Jovica kao reprezentativce i opet izgubi.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (marko, 2. mart 2015 17:43)


Neko osvojio prvo mesto pre par kola, pa sada pusta ložanama da se primaj kao su "vanzemaljci"...Majko mila, pa vi stvarno nemate mozga, kada se primate da ste jači od Zvezde ! Kakva smešna družina građana

lako je sa vama

pre 9 godina

Ako dobijete u Podgorici,svaka cast.Samo oni nece da vam se sklanjaju kao mi juce i da sutiraju kao na basketu ispred zgrade
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (deki, 2. mart 2015 18:47)
Šutirali ste kao na basketu zato što ste na to naterani,reket je za vas sinoć bio zatvoren , kao što je zatvoren kroz ceo f16.Udvoji se Bobi, skupi se reket i morate da šutirate, kako su svi sem Vilijamsa"balvani", a i on ima šuterske rupe, a imate i trenerskog maga koji odlično vodi utakmice..tek smo počeli...proleće na moje rame sleće....

Jagodinac

pre 9 godina

Ko sprečava da postavim jedno pitanje panterima - da li je bilo dogovora da vas Partizan puni do 19 razlike a završi meč s velikih 15 razlike? Dogovorene se utakmice završavaju "tesnim" pobedama. Da li znate šta je logično a šta nje?

Pit

pre 9 godina

Jović, Kalinić, Marjanović, Vilijams i Dženkins su u Zvezdu došli kao slobodni igrači. Dangubiću je Partizan nudio više - hteo je Zvezdu. Cirbes nikada nije igrao za Albu, već za Brose Baskets, tako da se ne pravi pametan. Nisi spomenuo Murića koji je papreno plaćen?

Korto

pre 9 godina

Nidžo, svaka ti čast. Sa 20 godina igraš veoma zrelo. Reprezentacija ne mora da brine za budućnost na centarskoj poziciji. Mogu samo da zamislim kakav ćeš igrač biti kad još dobiješ na iskustvu.

Darko.P.F.C.

pre 9 godina

Pa sta nam je to Covic uradio za dve godine prijatelju? Jedino vredno sto imate je ukradeni pehar,a titulu poslednju vise i ne pamtite...nego,sta je vama Dule uradio,bolje to da odgovoris

Marko

pre 9 godina

Као звездаш и прави љубитељ кошарке,било би лепо да опет играју Еуролигу заједно и Звезда и Партизан.

idol vam je lik koji prozdire svoje sline

pre 9 godina

Kako možete reći nama nije igrao Muric, kada ni nama nije igrao Lazic. Nama Lazic više znači jer boljeg defanzivca u ligi nema. Da ne spominjem što su i Pavlovic, Muric i Milosavljevic šutirali u kupu kako su šutirali jer ih čuvao ovaj kralj. To što ume da vam utrpa više od 10 poena neću ni spominjati. Da se razumemo, zvezda sinoć opet ne bi dobila jer je to nije zanimalo, ali reci mi bili nekompletni a vi kompletni je dunsterski.

Hrvat

pre 9 godina

Cedevita ako dobije sve tri do kraja treća je 100% posto zadnje kolo Budućnost-Partizan za drugo odnosno četvrto mjesto(Cedevita ima bolji omjer i od Partizana i od Budućnosti)

nepotpuna informacija

pre 9 godina

Neko dovede Milutinova ,Andrica i Bozu kao anonimuse,Tepica koga ni Konstantin nije hteo ,Milutinovica isto ,Daloa koji nije ni kosarkas jedino su Sasa i Maki ozbiljna imena koja su i ovako pristala da igraju za sicu Sasa je zaradio preko 20 miliona dolara pa moze sebi to da priusti,a neko dovede Bobija kao MVP KLS iz Mege, Wilijamsa kao prvog pleja jake Lokomotive, Dzeninksa kao NBA igraca,Cirbesa kao prvog centra Albe sa EL iskustvom ,Kalinica i Jovica kao reprezentativce i opet izgubi.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (marko, 2. mart 2015 17:43)

zaboravio si murica, oporavljanog milosavljevica, milutinov je odlican centar. williams nije doveden iz lokomotive, jer je tamo dobio otkaz zbog nedovoljnog zalaganja, vec je dosao kao slobodan igrac, cirbes nikad nije bio prvi centar albe, jer tamo nije ni igrao, igrao je u brose basketsu kao drugi centar, dzenkins nije dosao iz nba, vec kao slobodan igrac. budzet zvezde je 3.5miliona, partizana 2.9miliona, tako da ne razumem cemu poredjenje. mala je to razlika. inace u ove sume su ukljucene i plate zaposlenih itd. poredjenje je kad partizan dobije barsu ciji jedan igrac vredi vise, ovo je kao da poredis barsu i real (mala razlika u budzetu)

Steva Signal

pre 9 godina

Neko dovede Milutinova ,Andrica i Bozu kao anonimuse,Tepica koga ni Konstantin nije hteo ,Milutinovica isto ,Daloa koji nije ni kosarkas jedino su Sasa i Maki ozbiljna imena koja su i ovako pristala da igraju za sicu Sasa je zaradio preko 20 miliona dolara pa moze sebi to da priusti,a neko dovede Bobija kao MVP KLS iz Mege, Wilijamsa kao prvog pleja jake Lokomotive, Dzeninksa kao NBA igraca,Cirbesa kao prvog centra Albe sa EL iskustvom ,Kalinica i Jovica kao reprezentativce i opet izgubi.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (marko, 2. mart 2015 17:43)...ne,to se zove,evo sad cu da te pustim,jer nisam kao ti,vec gledam siroko.U prevodu,hajde da probamo dva kluba da imamo u Evroligi.A ti prebroj broj poraza pre ove pobede.Ali ima jos dana za megdana.Pa neka tada pobedi bolji,ako to jeste,cestitam.A dotad ne skaci dok ne kazes "hop"!

Luke Babbitt gravedigger

pre 9 godina

Vratiće vas Cedevita ili Budućnost u realnost, i u Evrokup opet. Samo da nas ne brukate kao ove sezone, da ne prođete grupu. Bolje da ustupite mesto Metalcu, npr.
(Ivan NS, 02. mart 2015 16:57)

77: 63

beli

pre 9 godina

Mi se najvise pitamo.Od pocetka sezone nismo sastavili tri utakmice a da smo kompletni.NI JUCE NIJE IGRAO MURIC.MI IMAMO UBEDLJIVO NAJBOLJEG TRENERA I IGRACEMO EVROLIGU BILO SA DRUGOG,TRECEG ILI CETVRTOG MESTA.
(Partizan=jedini prvak Srbije, 02. mart 2015 18:21)
igracete isto kao i ove godine u prevodu lagano ispadate u polufinalu bilo od zvezde bilo od buducnosti

Partizan=jedini prvak Srbije

pre 9 godina

Mi se najvise pitamo.Od pocetka sezone nismo sastavili tri utakmice a da smo kompletni.NI JUCE NIJE IGRAO MURIC.MI IMAMO UBEDLJIVO NAJBOLJEG TRENERA I IGRACEMO EVROLIGU BILO SA DRUGOG,TRECEG ILI CETVRTOG MESTA.

Logik

pre 9 godina

Sad kreću panteri. Nisam hteo da se javljam u onoj gužvi, ali ako je CZT pustila Partizan, što se nije igralo ravnopravno, prijateljski, sa tri koša prednosti na kraju, nego se išlo i na 19 razlike a završilo sa 15, što je težak poraz. Ko se ovako dogovara, Čović?

Milun

pre 9 godina

Na zvanicnom sajtu KK Partizan postoji stranica kluba prijatelja gde mozete uplatiti donaciju. 1, 2, 5, 10...evra. 
Jedan sam od retkih koji uplacuje, a broj uplatilaca je sramotno mali. 
Uplatim od svake plate koliko mogu...evro, dva, pet... 
Znam da je tesko, ali koliko god nemali para, ako sebe zovete partizanovcem, evro mesecno mozete da odvojite. 
Istina je da necete imati majicu, kacket ili poster, ali se ljubav prema KKP ne meri, niti pokazuje materijalnim. 
To ste do sad morali nauciti. 
PS 
Ovo nije "prozivka", vec dobronamerna informacija. 
Pozdrav Partizanovcima
(Nenad, 02. mart 2015 17:35)

Čoveče, moram priznati da sajt ne posećujem jer je totalni krš, i na žalost za ovo nisam znao. Da je marketing malo bolji verujem da bi većina navijača vrlo rado uplatila neku sumu. Još da se za 5 evra dobije olovka, za 10 šolja a za 50 majica, verujem da bi rezultat bio i bolji, jer ljudi žele da znaju koji su okviri. U svakom slučaju, odoh da uplatim.

beli

pre 9 godina

Vratiće vas Cedevita ili Budućnost u realnost, i u Evrokup opet. Samo da nas ne brukate kao ove sezone, da ne prođete grupu. Bolje da ustupite mesto Metalcu, npr.
(Ivan NS, 02. mart 2015 16:57)

77: 63
(Luke Babbitt gravedigger, 02. mart 2015 18:15)
67:76 i to dva puta izgleda poznato

zvezdas

pre 9 godina

Tako je Milutinov.Ja prvi navijam uvek za Partizan kada igra EL.Navijam za nase momke,to je mladost Srbije.I volim da vidim pomak,napredak srpske kosarke,a toga nema bez najjacih testova.Komsije,znate koji vam je zadatak.Srecno Milutinovu i Partizanu, pa da gledamo nasa dva tima u ovom takmicenju i sledece sezone.
A onda da se ljudski prepucavamo i zezamo, ali na visem nivou:)

idol vam je lik koji prozdire svoje sline

pre 9 godina

Ko sprečava da postavim jedno pitanje panterima - da li je bilo dogovora da vas Partizan puni do 19 razlike a završi meč s velikih 15 razlike? Dogovorene se utakmice završavaju "tesnim" pobedama. Da li znate šta je logično a šta nje?
(Jagodinac, 02. mart 2015 18:53)

Da bi bilo tesno potreban je određeni trud, a ne ona letargija od igre i bez ikakvog zalaganja. Zvezda vas nije pustila, ali nije ni ozbiljno igrala. Pa pre nedelju dana ste istu utakmicu odigrali, udvajali ste Bobana i igrali zonu i bez veće muke smo osvojili kup. Ako ne veruješ pogledaj snimak, Bobi je svaki put udvajan. Malo budite objektivni i videćete da zvezda nije zapela, vi jeste, jer me želite nas u polufinalu i to je ok. Sa agresivnom zvezdom u odbrani, a ona to sinoć nije bila i to je činjenica, nijedan tim u aba ligi nema sta da traži i to ćete vrlo brzo videti ako uopšte i dodjete do utakmice sa nama.

Oni kos daju, vi gace skidate

pre 9 godina

@strumf

Kako gde, pa uzecemo pare vama namenjene posto vas izbacujemo u polufinalu. Sta nije jasno? Drugo, to sto pricas jos nije usvojeno nego je na nivou predloga, tako da se poklopi usima i prestani sa lazima izazvanim bolom i frustracijom :).

Stefan

pre 9 godina

Da je Zvezda jaca ove sezone, jaca je. Partizan je kasno doveo bitne igrace, i tek sad negde pronalazi formu. Kod Zvezde je, opet, problem osetan pad forme, tako da smo blizu po kvalitetu sad. DR ume da izvuce 70 posto iz pojedinaca, DV 110... Ne verujem da je namesteno, jer neko kao Covic, ne bi pustio nekog poput Vujosevica. direktiva stigla iz vrha... Finale, ako dodjemo do njega, ce svakako pokazati pravi odnos snaga. Da je srece, da budemo jedni uz druge kao braca, da pomognemo Srbiji i Srbima na prvom mestu, da nas ne dele klupske boje, bili bismo sila. Ovako smo u blatu i jedni i drugi, uz blage oscilacije.

Nenad

pre 9 godina

@Diego Forlan
Da li je tako u KKP ne znamo ni ti ni ja.
Ja sam ipak odabrao da verujem da nije. Ne želim da budem cinik kakvih je u Srbiji danas ogroman broj.
O.Vajld je dao najbolju definiciju cinika na koju sam naišao: "Čovek koji svemu zna cenu, ali ničemu ne zna vrednost".
Meni je u životu KKP doneo toliko radosti da se vrednost toga sigurno ne može meriti cenom od 1, 2 ili 5 evra mesečno.
Toliko je na meni da vratim/učinim. Toliko mogu.
Ako ne učinim, Partizanu sigurno neće biti bolje. Ako učinim, nadam se da hoće. Onda ću (uskoro) svoje klince moći da vodim na utakmice i naučim ih istoj ljubavi koju ja osećam.
Meni je to dovoljno.

Bota

pre 9 godina

Neko ko mnogo godina prati kosarku i navija za Partizan,siguran sam da price o pustanju ne piju vodu.Ubeden sa m da nikada Partizan nece pustiti Zvezdu, kao ni Zvezda Partizana.Partizan je u toj utakmici bio bolji, i to je to.Sto se tice Evro liga smatram da bi Partizan sa jednim dobrim plejmekerom sigurno izborio Evro ligu.

Ne znam

pre 9 godina

Partizan je slab ove sezone.Nemamo pleja a igra nam se zasniva na dva igraca nazalost.Protok lopte prespor i defanzivan,skok prosecan.Zvezda ima vise boljih i spremnijih igraca,fizicki su najjaci u aba l.Gledao sam sinoc kao i poslednjih trideset godina,presrecan zbog pobede ali nezadovoljan igrom.

Diego Forlan

pre 9 godina

(Nenad, 2. mart 2015 17:35)

Sve je to lepo druze, ali da li ti stvarno mislis da narod veruje tim 'donacijama' posle silnih poplava i ziliona poruka i para koje su donirane i koje su se rasule ko zna gde. Ne, znam da Partizan nije isto sto i politicari ove bedne zemlje ali i u Partizanu nazalost ima ljudi koji ce od tih tvojih 5 eura sebi da stave 3 u dzep.
Nazalost, tako je.

ZoranJ

pre 9 godina

Niko ovde ne piše, mislim da je važno, a to je play-off sistem 2-2-1. Dve utakmice na istom terenu u tri dana, mislim da za razliku od sistema 1-1-1-1-1, umanjuje prednost domaćeg terena. Zvezda je favorit broj 1, teško će je neko pobediti 3 puta, pre nego ona njih, ali je takođe vrlo umorna ekipa, bez vremena za oporavak. Sa umorom opada i forma i samopouzdanje i tu ostali mogu tražiti svoju šansu.
Budućnost je iskusna, kvalitetna ekipa, mada mi se čini da koliko god da su jaki protiv slabijih, toliko su stegnuti protiv jakih ekipa.
Cedevita je za mene misterija, po meni mogu do titule, ali mogu i da puknu u polufinalu 3:0.
Partizan je u najboljoj formi, u odnosu na svoj kvalitet, po meni su favoriti za broj 2, uz uslov da ih za promenu mimoiđu povrede.