Nedelja, 01.03.2015.

18:45

ABA: Partizanu derbi i treće mesto

Košarkaši Partizana pobedili su Crvenu zvezdu sa 77:63 u derbiju 23. kola regionalne ABA lige i sada su treći na tabeli sa skorom 16-7.

Izvor: SO

ABA: Partizanu derbi i treæe mesto IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

447 Komentari

Sortiraj po:

Lomunac

pre 9 godina

Podsetio bih zagovornike anti-sportske ideje da zvezda prepusti pobedu u derbiju zarad "srpskog interesa":

kada je zvezda jedva opstala u ligi zahvaljujući pobedi nad konkurentom zadrom,partizan je pre toga,iako apsolutni favorit,izgubio od tog istog zadra i njihov trener je to objasnio rečima - e pa može nam se i pogrešno je spasavati zvezdu.

Tada izgleda nije bio interes srpske košarke da zvezda opstane u ligi. O redovnim i horskim komentarima tipa - katanac I gašenje da ne govorim.

I sada neki ljudi imaju obraza da se pozivaju na srpski interes.

Ja se ipak nadam da je došao čas za naplatu. I želim puno sreće treneru partizana u "cipi-ripi" kupu u sledećim sezonama.
(može mu se, 1. mart 2015 18:58)



Partizan-Zadar 80:55 lazove!!!!!!!!!!!!

Herceg

pre 9 godina

Kuku nama s nama. Jedino sto je gore od ove , još jedne demonstracije prostakluka od strane standardno bučne i agresivne manjine je ovo licemerno zgražvanje simpatizera CZT, koji ko da su zaboravili sramotno ponašanje istih ovakvih među njima prema jednom Ivkoviću, Obradoviću, Bodirogi. Ako zaista želite da osudite ovakve pojave, osudite ih kao društvenu anomaliju, a ne skupljajući se kao ovce u navijačkim torovima.

Profesor

pre 9 godina

Citajuci komentare morao sam malo da prokomentarisem. Partizan zasluzeno dobio iz razloga sto su se trudili i dali max jer im je ova utakmica veoma znacajna da bi izbegli Zvezdu koja slozicete se ove sezone igra dobro i ako Radonjic nije trener za vece rezultate u evropi i za najvaznije utakmice gde je Partizan maher. Dalje, pobeda Partizana povecava koeficijent kojim nasi timovi imaju bolji polozaj od ostalih, nasa dva tima bi trebalo da igraju EL ako udju u finale.. Sa druge strane Zvezda je odigrala utakmicu onoliko koliko je bilo potrebno da ne naprave ozbiljnije posledice po zdravlje igraca zbog jakog tempa utakmica koje je igrala i koje slede. Vujosevic je ponovio taktiku sa kupa tako da nije bilo iznenadjenja kod Radonjica to se videlo po njegovim reakcijama i dopustenim sutevima za tri, udvajanje Bobija, dodavanje na kapicu pa u korner na sut, kao i na kupu. Zatim lako dopustena razlika u 3. cetvrtini sa prvim faulom dva min do kraja, otprilike sto nije praksa nigde. Dalje, malo jaca Zvezdina odbrana razlika na -11, partizan ispunio bonus, i tu Zvezda opet staje, ali bez neke nervoze, Partizan ponovo povecava razliku i kraj..zvezda je imala prostora da ovako odigra, a Partizan ne, tako da su odigrali dobro. Samo pogledajte Kako je Vujosevic vodio utakmice kupa i ovu sad. Tako treba, sportski. Zao mi je sto nije bila prava predstava, ali nadam se da ce biti u finalu pa neka pobedi bolji. Ziveli!

Zarko

pre 9 godina

Zasluzena pobjeda komsija...taman posla da smo ih pustili,jednostavno smo odigrali potpuno opušteno,pokusali da dobijemo ali nismo uspjeli...moje subjektivno mišljenje je da ovaj partizan teško moze da dobije budućnost u Podgoricu...i onda su vjerovatno opet cetvrti...

ccc

pre 9 godina

Strucnjaci a da li vam pade napamet da kada sutiras 31 put za 3 to radis jer nemas drugo resenje i moras da sutiras?? To za vas nema veze sa Partizanom i njegovom igrom? Bolje vi razmislite zasto vas kapiten nije dao NI JEDAN KOS i da li je igrao Blazic?

Šavija Alonso

pre 9 godina

Pa šta je ovo, braćo limena - pustili nas, kažete? A gde nestadoše oni silni komentari tipa "Mi kao i uvek, pošteno i na pobedu", "Nikakvo puštanje, gazi groblje", "Šaljemo vas na četvrto jer ste nam najlakši rival", i slično tome?

vladap

pre 9 godina

@(Bane, 01. mart 2015 23:10)
potpuno se slazem druze, bravo za komentar!
Jeste da je Zvezda odigrala lose, da narocito Bobi nije bio na svom nivou i nije igrao Lazic, ali se kao Zvezdas pribojavam ove taktike udvajanja Bibija cak i kada on ne bude bio ovako slab, jer ce nam trebati dosta preciznosti za 3 poena, a to je bolna tacka cele sezone...

Hrvat

pre 9 godina

Šta vi mislite da je partizan sigurno 2.ili 3.,cedevita dobije sve tri do kraja,partizan gubi zadnju u gostima kod budućnosti i hop na 4.mjesto

Bakara

pre 9 godina

Ne razumem, sad vam smetaju Macvanove reakcije kad postigne kos?? Nesto nisam primetio da ste osudjivali vaseg plavusana koji pritom i jezik izbacuje u tolikom zanosu slavlja... Macvan decko borben 101%, i preko svake mere kulturan uzimajuci u obzir kako mu i sta sve pogrdno skandirate...

NiksickoPivo

pre 9 godina

Sve je ovo fino navijacke provokacije to je oduvijek krasilo derbi, ali ako cemo realno ovo je namjesteno, samo ne znam da li je to bilo u dogovoru sa Partizanom ili je sama Zvezda pustila to je tesko znati. Pozdrav iz Crne Gore, Buducnost je veoma jaka i drzava je stala iza njih, bice tesko Partizanu nemojte unaprijed slaviti.

maxi

pre 9 godina

Mislim da bi Zvezdi sada bilo najpametnije da se skoncentrise na evroligu
(Darko, Lopare RS, 1. mart 2015 21:10)

A da ti nisi slucajno spavao zimski san?De spavaj jos malo,bojim se da ces se razocarati pokaze li ti neko da Zveda u Evropi,sto se koncentrisala,koncentrisala se.

777

pre 9 godina

Па вас риболовац урниса хахаха
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Jaa, 1. mart 2015 23:17)

Bravo za komentar. Gde se to seti???

Nenad

pre 9 godina

Zvezdi će se ovo puštanje osvetiti u polufinalu. Ima da je nema.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Mafuna, 1. mart 2015 23:15)
Nece se Zvezdi nista osvetiti u polufinalu, zato sto je veceras odigrala opustenije jer su to trazili pojedinci iz vlasti, poput Dacica.Nije svojevoljno odigrala tako.O tim pritiscima politicara na Zvezdu sam pisao danima.Ne bi me cudilo da se javi Covic i kaze da pritisaka nije bilo, ali da, pritisaka je itekako bilo.Partizan je SPS-ov klub, do dolaska SPS-a na vlast, Partizan je po broju trofeja bio tacno u rangu sa OKK Beogradom i u Jugoslaviji je bio tek cetvrti ili peti najtrofejniji klub.Tek posle raspada Jugoslavije su osvojili Kup Sampiona 1992 godine, a tamo su se plasirali tako sto je zaslugom Cibone, Jugoplastike i Bosne, koji su cak 5 puta bili prvaci Evrope, Jugoslavija imala dva kluba u Kupu Sampiona, pa su i oni kao vicesampioni drzave otisli u Kup Sampiona.

Bane

pre 9 godina

Vi uistinu ne umete da prihvatite poraz. Znate li vi ista o kosarci ili ne? Da li ste se zapitali zasto je Zvezda sutirala 30 puta za 3P?

Prvo bih spomenuo jedno - taktika! Evidentno je da je Dule nadmurdio Radonjica. Udvajao je Marjanovica sa dva igraca cime je ostavljao prostor spoljnim igracima za sut. Na taj nacin je zeleo da spreci Marjanovica da ucini svoje, a istovremeno da dominira u skoku koliko je moguce jer ste tu mocni. Takodje, na ovaj nacin vas je primorao na sut van 6,75 sto vam i nije oruzje u prethodnih par meceva. Ali, od 30 trojki postigli ste 9, sto je vise od svih ranijih meceva ukupno! Zatim, Partizan je, primetismo svi, u uzletu forme. Zvezda je u padu i to je ocigledno. Fizicki je odlicno pripremljen i svez, dok Zvezdu sustize umor. Mnogo meceva, putovanja.
Motiv je kod nas bio veoma izrazen. Kao pred svaki derbi. Vi ga niste imali. Tacnije, jeste, ali ste fizicki i emotivno ispraznjeni posle serija teskih meceva i niste mogli da se izdignete i date sve od sebe. Imate u dzepu prvo mesto.

I naravno, publika. Dakle, ne vidim zasto bi nas iko pustao. Malo da se zamislite, pruzite ruku. Danima najavljujete krah, a sada nas pustili. I sada jos moramo da vam se zahvaljujemo? Ne razumem.

DedaMiloje

pre 9 godina

(Bane, 01. mart 2015 23:10)

Morate, Bobi vam je objasnio izjavom na kraju sve. Pošto se razumeš u košarku ajd malo pomeni i sudije. Od početka smo videli udvajanja na Bobiju sa dva igrača pošto ste očigledno znali za kriterijum sudjenja, plastičan primer ti je kada 3 igrača drže Bobija i ne daju mu a skoči, a sudija svira njemu korake. Smešna je igra sa izbacivanjem igrača na trojku, koliko god da Zvezda ima loš šut trojke nekad i krenu, dovoljno da je Dangubić dao dve trojke ta igra bi vam se raspala, na vašu sreću nije. Zvezda je uzela isto toliko nerezonskih trojki jer je naša taktika bila da se u nevažnoj utakmici po nas dosta šutira za tri da bi igrači malo dobili na samopouzdanju pošto nas šut ne služi u zadnje vreme. Napiši nam malo o zaštićenosti Mačvana, besmislene tehničke Kaliniću. Ako si video Dule je namerno uzeo tehničku da malo vrati Zvezdu kad se psihički i fizički iscrpela i ispao fer pošto se znalo da će ovo Partizan da dobije, ali vašim igračima nije bilo dovoljno to nego da i u nameštenim mečevima izdominira da bi Pavlović i Maki lečili svoju sujetu. Koliko si siguran da će Zvezda da ponovi ovakvu igru. Na kraju se zapitaj ko u Zvezdi sme da naredi da se pusti utakmica i vidi jel suvislo vrdjanje istog sa tribina. Pavlović je sam dobio ovu utkmicu na lucidne poteze, misliš da je jedna od najsporijh ekipa u tranziciji baš onako lako pretrčala Zvezdu da ovi nisu spustili ručnu. Pogledaj utakmicu sa Realom i uči šta znači kvalitetno sudjenje, posebno na Bobiju.

Trol

pre 9 godina

Pušteno kažu panteri? Da je tako šut za 3 bi bio mnogo bolji, igrači bi bili opušteni, ili Fmp ne zna da šutira trojke? Dule je napravio dobru taktiku, protiv koje je lek jedino šut za 3, a vi to je znate panteri.

Nolan

pre 9 godina

Drobi limenke,sta je panteri
(bobo, 01. mart 2015 22:05)

Šta se ložiš čoveče, Zvezda otaljala po nju beznačajnu utakmicu jer igra petu u devet dana. Čekamo evropske šampione u četvrtak. Vaše neizmerno radovanje pobedi dovoljno govori ko koga želi da izbegne.

Dosli ste iz Zagreba, zivite ovde i ne placate porez

pre 9 godina

Opasna malodusnost, ispucavanje za 3 poena u prvom poluvremeu nakon par sekundi napada, potpuno ravnodusni Radonjic. To je ono sto zvezda nije igrala cele sezone. U jednom momentu smo se ja i drugar smejali kosarci, jer zaista jeste bilo cudno ono sto zvezda igra. Cudno jer ponavljam to cele seozne zvezda nije igrala.
Ova utakmica ce pokazati samo dve stvari, ili je Radonjic sazreo i naucio neke stvari, te zrtvuje bitku zarad rata, ili ni on vise nema motiva da vodi zvezdu. Meni se cini da je svesno progutao knedlu zarad vaznijih dulea, jer zvezda fakticki nikada u ovoj sezoni nije sutirala vise od 20 trojki po utakmici, a danas je to uradila za poluvreme. I kada je vodila 6,7 razlike, potpuno je stala i odigrala malodusno bez zelje da se nesto menja.
I sam Marjanovic je rekao da ne konta histeriju i cak izmedju redova rekao da je utakmica bila gotova i pre pocetka.
Sve u svemu, nakon ovog poraza jedva cekam sledeci derbi, jer ce on pokazati ko je bio u pravu, (ne)opravdano histericni navijaci partizana, ili blago vec zabrinuti navijaci zvezde.

Veliki_Zli_Vuk

pre 9 godina

Sto svi racunaju Cedevitu na 4.mestu? Oni imaju gostovanje Zadru i mec protiv Buducnosti. Ako izgube oba,oni su 5. Olimpija ima opusten raspored i bolji medjusobni duel od Cedevite.

Shone

pre 9 godina

Ja takodje kao i mnogi panteri mislim da je Zvezda BGD telekom pustila Partizan veceras! To je moje misljenje. Ali, pravo pitanje je zasto ga je pustila? Zbog ljubavi prema Partizanu? To nikako! Strah od Partizana? E, to je vec moguce! Samo vi navijajte za klub koji se plasi kluba za koji ja navijam. To je u redu. Ali malo je glupo da se tesite time sto nas se plasite! Da li kapirate?

Meklejn

pre 9 godina

Koja smejurija
Zelim da mi se vrate moja 2 sata zivota utrosena na gledanje ove farse.
Ona utakmica iz kragujevca pre 2 godine je profesionalno odradjena za razliku od ovog cirkusa.

30 trojki sutiramo u prvom poluvremenu, a Radonjic se smeska sve vreme. Ne secemo im nijednu kontru faulom niti pravimo faulove na ziceru da sprecimo lake poene.
U napadu Dangubic uzima suteva koliko nije za celu sezonu, Vilijams se setka i smeje..

Groblje takodje u laganom ritmu celu utakmicu, za razliku od Macvana koji izgleda jedini nije znao, kao Simonovic onomad pa se lozio kao dete.

Ovolko neozbiljno nismo prisli ni utakmici sa levskim.

Mislim, realno bilo bi kidanje, verovatno bi nas i pobedili nesto na silu i sudije, a i nije bilo potrebe da se mi nesto preterano zamaramo, ali majku mu jer moralo ovoliko providno?

Dobra stvar je sto ce groblje i pored ove pobede najverovatnije biti 4. Ocekujem da puknu u Podgorici lagano, dok ce cedevita dobiti sve 3.
E onda da pokazemo ovima sto su u opstoj histeriji ko cele godine igra evorligu, a ko ispada u prvoj fazi cipiripi kupa.

sovuljaga

pre 9 godina

ratko...a jedina pobeda FMP-a u evroligi je protiv ekipe Sase Obradovica,ljubitelja FMP-a pa pretpostavljam da vas je pustio...a ne,mi ime ne menjamo,isti smo klub,a ti navijas za FmP!

Good_year?

pre 9 godina

Polufinale ABA lige - najvažnija utakmica sezone za jedne i druge.
Samo da uđu opuštenije nego prošle godine u te utakmice...

my way

pre 9 godina

Нисмо ми Срби толико непоштени да намештамо, али ни толико глупи да се на нож боримо како би себи нашкодили. Научили смо ваљда нешто из историје, ваља то применити коначно и у политици и у осталим сегментима друштва, па и спорту. Лицемерно би било очекивати да ће Звезда на штету Србије гинути да би добила захуктали и максимално мотивисани Партизан који је коначно схватио свој квалитет и почео да гази уместо да форсира губитнички менталитет. Мислим да је и Вујошевић свестан какву је негативну атмосферу стварао, па је престао са тим и сам схватио какву екипу реално има. Живела Србија!

VUKOTA

pre 9 godina

Čestitke najvećem rivalu na pobedi ! Ovi što bulazne da je namešteno, lažu,jedina je istina da je partizan više želeo pobedu,i trudio se i borio,dok Zvezda tu i tamo je pokazivala neku želju,ali realno igrači su delovali nekako bezvoljno u onim trenutcima kad je trebalo,utakmicu održati u egalu grešili.Braćo vidimo se u finalu ABA lige,pa kom obojci kom opanci.

Milan

pre 9 godina

Ne znam kako da nazovem ove navijače Zvezde koji pričaju da smo pustili Partizan!?!?! Zvezda da pusti Partizan ili obrnuto. NIKADA, PA MOŽDA NI TADA!

vlada milić

pre 9 godina

zvezdaš sam, sramotna igra zvezde namerno ispucavanje za tri poena A o trećoj četvrtini i prvom faulu minut pre kraja četvrtine, pri tome partizan u toj četvrtini pravi razliku +18 A zvezda ne pravi faul, je ispod bilo kakve logike sramota. kada bih bio 100% siguran da je zvezda ovo pustila da bi išla na cedevitu nikada ne bih vise pogledao niti navijao za zvezdu. A da, jos jedna poruka našim klincima za tastaturama, setite se prošle sezone i tada je Zvezda bila prva A partizan treći pa ste se i tada ovde preplavili ko će biti prvak i šta je bilo? mosa. i jedni i drugi ispali u polufinalu. deco, ne letite partizan prvo treba da dobije budućnost, što je mnogo mnogo tesko da bi došao u finale A ni zvezdi neće biti mnogo lakše protiv cedevite, ko ne misli tako ponavljam, setite se prošle godine.

bora

pre 9 godina

Ovo večeras je bio javni čas košarkaške taktike i strategije,na Košarkaškoj akademiji.Predavač,akademik prof.dr D.Vujošević.
CZT već duže vreme ne igra ništa,a Dule im je večeras i ono malo što im je ostalo od igre,razbio u paramparčad! Što neko dole reče,na Marjanovića su se bacali kao hijene,na omlitavelog gnua!
Saša priča i liga za sebe.Sada igra sa oko 50% snage,ako za par meseci dostigne 70%,njemu jednostavno niko ništa ne može!Za pobede Partizana je onda dovoljan još 1,5 igrač.
I na kraju bih još nešto primetio,što kad bude bilo biti il'ne biti može biti presudno.Naime CZT ima nekoliko odličnih (nijednog vrhunskog) i više sasvim solidnih igrača.Problem je što niko od njih ne voli i ne navija za CZT!!?
Na drugoj strani su 'krvni' Grobari Gagi,Tepić,Mačvan,Saša...!
To u nekoj konstelaciji izjednačenih snaga,može biti i presudno!!

Sramota

pre 9 godina

Ovo je sramota i toliko providno da bi ih trebalo izbaciti iz ove lige.Videlo se tokom 1.poluvremena koliko je Zvezda jaca i kod +6 povukla je rucnu da nebi ispalo providno na kraju a ispalo je i vise nego sto su mislili.Na zalost,izbeci ce polufinale a imali ih je na ziceru za finale.Sad sam jos sigurniji da ce biti 3:0 za Zvezdu ali u nasoj ligi,posto se u Aba sigurno nece vise sastati.

devil him self

pre 9 godina

ako je ovo igracki poraz prva recenica D.R. na konf. za stampu bi trebala da bude PODNOSIM OSTAVKU!!!Razlozi- ocajna igra tima od nove godine, pad forme vecine igraca, najlosiji procenti suta u istoriji CZ, najveci broj izgubljenih lopti ikada, smesna i bezidejna igra u napadu.Svaki drugi normalan covek-ne i COVIC ne bi posle Cibone ne pomislio da nam ova neznalica vodi najjaci tim ikada, morao je da leti Radonja i pre finala plej ofa nase lige, ma odmah posle Cibone.Razlog sto je Radonja ostao je taj sto COVIC nije uspeo i nikada nece da pronadje ozbiljnog trenera koji bi prihvatao funkcionisanje u njegovom despotskom sistemu sem nesrecnog DR.Najveci uspeh za 5 god. sa COVICEM ce biti saniran dug od 15 milki,sem toga nijedan sportski rez. nece doci, jos 20 god. sa njim necemo titulu videti.Iz sezone u sezonu sportska greska za greskom teranje rakoca, savovica, silba, CIBONA u SRED BEOGRADA ostanak radonje,teranje simona nedovodjenje cetvorke, biranje grupe real barsa makabi panata, ponovo nedovodjenje cetvorke, sramna igra od nove god. a radonjic je jos tu, bice do kraja sezone jos mnogo sportskih kikseva, MNOGOOOOOOOOOO!!!!!!!!!

Struki

pre 9 godina

Naravno sad slede "ovacije","padanje u trans",opsti "delirijum" medju grobarima,a utakmica apsolutno nebitna za Zvezdu! Prvo mesto obezbedjeno pre 2 kola,a poraz je ionako bio ocekivan,prvenstveno zbog umora(5 mec u zadnjih 9 dana)! I na kraju pitanje za grobare: da li zaista mislite da ste jaci od Buducnosti i to jos na 3 dobijene i uz prednost "Morace"?

Samo je sljaka iznad nas,....

pre 9 godina

Totalno sam spokojan. Bobi je objasnio. Nebitna utakmica, pricacemo kada bude bitnije.
(idol vam je lik koji prozdire svoje sline, 01. mart 2015 20:50)

Pratis kosarku od skoro,lepo lepo.Pocinje sezona,sledeca naravno!

kris

pre 9 godina

Zvezda nije ni pokušala pobediti,i ja je u tome podržavam.I ono što se igralo bilo je nerezonski.Najveća prednost je u centrima na strani Zvezde,a igralo se spolja,zato je i Dzenkis najefikasniji.Ono što je meni zanimljivo jeste da Kalinić puno bolje čuva Mačvana od Mitrovića,a Dangubić Pavlovića od Blažiča.I inače ova dvojica(Mitrović i Blažič)poslednjih meseci sramote dres kluba koji nose i u startu su prednost za Zvezdinog protivnika.Da sam trener sa autoritetom odstranio bi ih iz tima i poslao na hlađenje,jer će Zvezdu koštati trofeja u ligi.U igri su previše važne stvari da bi se nekom gledalo kroz prste,zbog nekih starih zasluga.Ovo nije nivo ni Lipovija,a Šilbu nije tolerisano ni puno manje od ovoga.Međutim,Radonja to nije i bojim se da nije kapacitet napraviti nešto veliko sa ovim timom.To opet ne znači da ovo sve do sada nije dobar rezultat,ali razlika između propale i uspešne sezone je pobeda ili poraz u polufinalu plej ofa ABA lige.Ekipa je iznurena i treba je odmoriti,pa makar sve izgubili do plej ofa,možda angažovati i psihologa i spremiti se za najvažnije utakmice,a poznavajući Radonju,on je u tome najtanji.

Darko, Lopare RS

pre 9 godina

Malo je gadno sa nase strane, sto ih je Zvezda pustila da bi mi Srbi na kraju imali moguca dva evroligasa (nije smisao sporta). Partizanovcima ako je stalo da igraju protiv Zvezde u polufinalu mogu to sebi lako prirediti, niko im ne brani da sve utakmice do kraja izgube, Zvezda je ta koja sa prve pozicije ne moze da mrdne.
Mislim da bi Zvezdi sada bilo najpametnije da se skoncentrise na evroligu, da se tu pripremi za plej-of ABA lige, a da u u regularnom dijelu te lige vise koristi ove sa manjom minutazom, jer vise ne utice na druge timove koji traze svoj izlazak u evropu.

alfa romeo

pre 9 godina

sigurno da dogovor nije bio da ih pustimo,ali ocigledno je da je trazio da igramo opusteno,bez cimanja,da se niko ne povredi,slobodni sutevi

Šabanova Cuca

pre 9 godina

Buahahahaha kako je Pavlika poslao Kalinu po burek u szr "Jokić i sinovi pecivo" hahahahahahahahahahahahhahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha

zvezdas

pre 9 godina

Prvo cestitke Partizanu,kao sto je i red.Utakmicu su kvalitetno i pametno odigrali,imali vecu zelju i dobru taktiku.Nije ovo bilo nikakvo pustanje.Iz svake utakmice,pa i ove se izvlace pouke.
Za Zvezdu pouka i opomena u fazi napada,kada protivnik vrsi presing i udvajanja na Bobiju.Raznovrsnost u napadu,to je nas domaci zadatak.
Komsije su sada u sansi da izbegnemo srpsko polufinale i sada je sve do njih.
Najveci dobitak bice EL naredne sezone.Ja sam ubedjen da cemo se plasirati i jedni i drugi.

0-19 za tri, rekord EL, vasi NEROJI

pre 9 godina

Vujošević pravi tehničku i mrtav ladan sudiji u lice "pazi šta radiš, znaš"... Bacanja u jednom momentu 15:1, Mačvan bije kako stigne... Smešno...
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (sasha, 1. mart 2015 20:43)

Pavlovicu, ti si?

WP

pre 9 godina

Za ovakvu kvazi-utakmicu bi nas Evroliga kaznila, svesno prešaltati iz treće u drugu da bi ih izbegli u polufinalu je toliko jadno da nemam reči. Ali koliko su se samo napržili grobljanci, prosto tragikomično. :) Al ajde, srpske košarke radi, mada bi oni izginuli na terenu da nas izbace da je Zvezdi trebala pobeda

memoari zlatne ribice

pre 9 godina

Sve razumem ali da se grobari lože da smo se MI izvukli što smo ih izbegli u polufinalu i to samo 7 dana posle onog izuvanja u kupu kad se Zvezda za razliku od večeras malo i oznojila, pa da nije smešno bilo bi žalosno hahahaha...

milan

pre 9 godina

Ajde sto je ubedio svoje da je klub u jadnom stanju,slaba ekipa da bi na kraju ispao cudotvorac(Vujosevic),to smo poceli i mi da verujemo.Partizan ima odlicnu ekipu(jes malo kraca klupa)ali sve odlicni igraci,iskusni maksimalno.I dalje mislim da nemaju sanse na 3 dobijene u 10 dana.Dovesce pleja sigurno.Inace dobro navlacenje sudija danas za Partizan,ubise Bobija oni se ne cuju,faul nad Kalinicem,oni njemu faul i tehnicku,Macvan lakta Kalinica 10sek...nista.Bice svasta u plej of,Buducnost jaka,Cedevita isto...bice domaci teren velika prednost.Pozdrav i cestitke Partizanu

Shearer

pre 9 godina

Prvo bih rekao da je smešno ako govorite o "puštanju" pošto se ne pušta niko da briše patos sa tobom. Partizan se kockao i dobio pošto su Marjanovića čuvala bukvalno dva igrača. Mora da se napomene da je CZT iscrpljena a u kombinaciji sa Partizanovim Pionirom bilo je teško da dobiju ovaj meč. Crvena Zvezda je opet očajno šutirala a naročito za 3 poena, jeste ubacila 9 trojki ali imala je 31 bukvalno čist pokušaj. Ono što je još gore imali ste manje pokušaja za 2 nego za 3 poena a ubacili samo 13 dvojki. Treba biti pošten i reći da su Bobiju svirana dva sumnjiva faula ali i da Andrić nije dobio 3 bacanja posle očiglednog faula igrača CZT u prvom poluvremenu. Sve u svemu CZT je u očajnom padu i ako ne osvojite ove godine ABA Ligu glavni krivac je Dejan Radonjić pošto imate najjači budžet i tim.

oskar

pre 9 godina

Zvezda u zadnje tri utakmice EL sutirala 51/4!
Veceras protiv Partizana 31/9!
Izgleda da volite da pustate u EL i ABA ali zatocvrsto drzite trofej kupa Srbije? To da je Zvezda pustia potvrdjuje odnos Duleta i Covica! Da ne pominjem to sto se njih dvojica vuku po sudovima!
Jedino su mi sumljivi Dangubic i Kalinic koji su katastrofa...mozda su njih dvojica zajedno sa Bazicem odigrali za Partizan?
Sau na stranu, svi smo ovo vec videli godinama...Dle tempira formu za zavrsnicu i u tome je kljuc.
Jos nista nije gotovo, tek treba da se iga. Iskreno se nadam da ce mo imatidva predstavnika u EL.
Plasim se da se ne ponovi prosla godina gde su i Par. i CZ bili favoriti i nisu uradili nista.
Sad je puno teze, Zvzda je u velikom padu forme zaslugom Radonjica, Partizan 10 pobede u nizu, Buducnos ima jaku ekipu kao i sumeci mehurici iz Zagreba. Bez obzira ko je prvi a ko cetvrti sanse su svima podjednake 50-50.

Idea Voli Telekom

pre 9 godina

Mi kada puštamo FMP, pustimo ih 8-9 razlike, a oni nas kad puštaju, to je široko, skoro 20 razlike, 30 razlike, 40 razlike... i tako već 13 godina.

miki_delija

pre 9 godina

Partizan vise motiva i zelje. Mi pametno bez euforije odigrali utakmicu. Jedino mi nije jasno cemu tolika mrznja kod Pavlovica i Macvana prema Zvezdinim igracima kad realno Zvezda nije zapinjala. Drugo malo mi krivo sto Radonjic nije uveo Rebica ali to verovatno da ne bi postalo toliko ocigledno...cak sta vise mislim da je i Tejica morao napolje jer smo poveli skoro 10 razlike...Nema potrebe da Radonjica pljujete jer se videlo da mi ne zelimo ovu utakmicu da dobijemo...dakle razlika je da smo hteli pa da nije uspeo u taktici...navijaci Partizana malo da budu zahvalniji nego sto slave jer ako realno pogledamo na nizak nivo su pali kad mi moramo da ih vadimo...zbog Djordjevica i repke...Sve u svemu mi zadovoljni sa fudbalom ovaj vikend i pozdrav za sve zvezdase!

Rade

pre 9 godina

Bravo za moj Partizan,bili smo bolji,ali Zvezdi stvarno ne idu trice,da su pogodili trečinu,bilo bi gusto.Bilo bi super da se nadjemo u finalu,mada če nama biti težko u Podgorici,Budučnost je ove godine jača od nas!A mi dižemo formu u pravi čas,bravo Dule profesore košarke,digao si nas od mrtvih.Gde su sada pametnjakoviči,koji su nam se smejali na početku.Sitno a,bliži se april i maj.

jahorinac ,Pale

pre 9 godina

Ljudi,smirite malo emocije !! Kad se na kraju poredamo i krene play off onda možemo da pričamo. Prošla sezona se očigledno brzo zaboravila ,a svi znamo kako se završila.

Cile

pre 9 godina

Ako bog da vidimo se u finalu. Ako je CZ zdrava....na 3 dobijene nemate apsolutno sanse. Cak sam uveren da necete proci ni Buducnost. Al polako videcemo...

sotirzvanidjubre

pre 9 godina

Nismo vas pustili, bolji ste... pobeda nam je baš trebala, a vama ništa nije značila... grizli smo na terenu, vi ste igrali sa 30% snage... jel može ovako?

fanta 0.33

pre 9 godina

sine pa kako i da sutirate sl.bacanja kada ste samo na poluvremenu imali dvadeset i kusur suteva za tri poena.aj budi objektivan bar malo

Jaa

pre 9 godina

Haha Wiliams i Radonja prodali mec. Ako.
Samo je tuzno sto Partizan nikad nista slicno ne bi uradio za nasu kosarku.
(rale sremac, 1. mart 2015 20:32)

Od 63 ponea zcezde Djenkins i Vilijams su dali 34... jos neki Blažić... jel to budućnost srpske košarke???

sumadinac

pre 9 godina

Kada je zvezdi trebala pobeda za opstanak partizannnas nije pustio , zasto smo ih pustili , ovo mi se nesvidja samo im dajemo laznu nadu .

Illmatic '94

pre 9 godina

Ово и слеп види да је намештено. Меч без икаквих тензија и напетости. Опуштенција.

nisam rasista al nisam ni daltonista

pre 9 godina

Grobari nas siju. Dule dolazi do izrazaja. Mitrovic mi dva minuta ne bi igrao. Tejic je 3 puta pametniji igrac. Ovo je bilo ocekivano, partizan jr u usponu forme kao i svake godine u zavrsnici. Mi bez ideje, bez odgovora na dopusten sut. Sve u svemu za mene ocekicano

Stjepana Supanca 15a, vaša je adresa!

pre 9 godina

Jedno je sigurno,a to je vec vidjena spika groblja ili ce da izgube od fmp-a ili ce da pobede Zvezdu
(Kutinjo, 01. mart 2015 18:54)

I ti i ja znamo da ste u svakom slucaju FMP.
(Mika Sumadinac, 01. mart 2015 19:41)

A i mi ostali znamo da smo tako u mogućnosti.

Mrnjau

pre 9 godina

Sto psujete ovoliko? Znam da ste navijaci, al' ne morate biti prostaci. Ipak to gledaju i deca, svetski ljudi poput Djokovica, Troickog, Zimonjica... Pa i meni je neprijatno.

les heures d'amour

pre 9 godina

Ok, shvatam da utakmica nema rezultatski nikakav znacaj za Zvezdu, igrali su vrlo mekano, skoro nezainteresovano, ali Mitrovic je zaista ocajan, pa on postigne 2 poena za Partizan i 0 poena za Zvezdu. Nisam siguran , ali decko je jedinstven slucaj , dao je vise poena za prtovnicku ekipu.

nidze

pre 9 godina

ako niste znali, ovako se namesta utakmica. 3/4 zvezda gubi 16 razlike sa 0 faula... dace bog da oba srpska kluba udju u finale plej ofa i u evroligu sledece godine

fan

pre 9 godina

namešteno ili ne, nema izgovora za ovakvu igru bez i malo želje za pobedom. čestitao bih partizanu samo da nije bilo onolikog navlačenja u drugoj četvrtini od strane sudija

Nemač pojma

pre 9 godina

Pratim košarku 30 god i samo mogu reći svaka čast Zvezdi!Partizan nama nikad nebi pružio ruku. Sada sam siguran da osvajamo ABA i Agroživ.... Pozdrav svima

FMP since 2011.

pre 9 godina

Nekada je Crvena Zvezda redovno prepustala pobedu Partizanu. Sad tu tradiciju nastavlja njena fuzija sa FMP-om, te im hvala na tome,sa željom da to urade i u finalu play off-a... P.S. A što ne izgubiste sa razlikom manjom od devet poena,a? Ovo je pitanje za sve pantere, sa njihovim teorijama zavere...

Jaa

pre 9 godina

Nikad nisam voleo kalkulisanje,voleo bi da zbog ovog veceras da partizan ostaje cetvrti i da nas izbace
(petarczv, 01. mart 2015 20:23)

Ostaćemo četvrti ipak ste nam vi lakši protivnik nego Budućnost u polufinalu.

mrki

pre 9 godina

Svaka čast igračima Partizana veliko srce, veliki trener što moja Zvezda nežnost nema. Nije samo ova utakmicu problem ovu utakmicu Zvezda nemože dobiti jer je na ovakav način ove sezone izgubila bar dve utakmicu.
Žao mi je što Zvezda ovako jaka gubi ali tako je kad nemogu navijati za Partizan.

НБГД

pre 9 godina

Не ложите се, добро знате да вам је поклоњена победа да би се срели тек у финалу.

veliki strumf

pre 9 godina

Macvan je za Mitrovica Barkli, a Tejic je za Mitrovica - izaberite sami. Ocekivano - pustili vas da dobijete lagano, bez tenzije. Jos da je Radonja pustio klince da igraju, da ne umara bezveze ove ljude za Makabi. Covek stvarno blage veze nema sa kosarkom, ali blage. On he najobicnija NULA od trenera - ako to nekome nije bilo jasno do sada, valjda napokon jeste.

pan

pre 9 godina

Jedina nada za FMP da opet igraju EL je to što Partizan nikad ne namešta utakmice,
pa ćemo verovatno u polufinalu morati težim putem (Budućnost ili Cedevita),
što će FMP-u dati šansu da uđe u finale, jer će izbeći nas.
Kad bi Partizan nameštao, sigurno bi birao FMP u polufinalu,
ali šampioni to nikad ne rade.

Optimus

pre 9 godina

Naslov moze da bude "Kako je Radonja upropastio odlicnu generaciju." U EL svi su provalili nasu igru, evo sad i Partizan. Nadam se da nacemo proci sa Cedevitom kao sa Cibonom lane. Ali kako igramo... Inace, cestitke komsijama.

Trollston

pre 9 godina

Neko u Zvezdi ispravno razmislja. Ova utakmica je prepustena da bi isli na Cedevitu u polufinalu, koja je ipak laksi rival od Partizana. Nece biti tenzija, pritisaka i ostalog.

Johnny Hockey

pre 9 godina

Ovaj neki indijanac Bonibond 20 komentara,a meni ni jedan nece da objave! I o cemu dalje da pricamo... mediji u ovoj zemlji su dno svih dna!
(Stefan, 1. mart 2015 20:14)

Dobro si primetio, meni isto puste jedan do dva, nisu uopste uvredljivi, vec istiniti, Bodibond je verovatno njihov covek zaduzen da se blati SD Partizan.

donjimil

pre 9 godina

Dokle vise sa Djenkinim ocajnim igrama, i jednim pogodjenim sutem iz 10 pokusaja ili koliko vec?? Izgubicemo u polufinalu ako bude Radonja vodio i ako budemo igrali protiv Partizana...

LjubiVasKeba

pre 9 godina

Haha Wiliams i Radonja prodali mec. Ako.
Samo je tuzno sto Partizan nikad nista slicno ne bi uradio za nasu kosarku.
(rale sremac, 1. mart 2015 20:32)

Pogledaj koliko je PARTIZAN dao reprezentativaca pa onda pričaj o tome šta je PARTIZAN uradio za srpsku košarku.
Nego, gde ti je klub?
A šta je onda ono pod ledom?

Mirko

pre 9 godina

Počinje 4. četvrtina. Ova utakmica nije nešto bitna. Ipak, sad je već i euforičnim fmp-ovcima jasno da se serija nastavlja, u play-off-u dobija Partizan. Srce šampiona!

goran

pre 9 godina

Covicu dovedi normalnog beka sutera ili krilo i obavezno krilnog centra,ubi nas Macvan pod kosem. Luka i Tejic losi fizicki svaki krilni igrac ih ugura a kamoli neko jaci. Kako igramo titula je daleko. Bobi i Cirbes ledjima nista kao da igraju protiv Onila i Sabonisa

basketaš

pre 9 godina

vidim ovde neki komentarišu odnos sl bacanja...zvezdina igra zasnovana na šutu za 3 pomena, partizanova na igru pod košem.
stoga je i normalna razlika u sl bacanjima. a vi limenke samo tražite izgovor za katastrofalnu formu.

grigorij_ivanovič_katligin

pre 9 godina

bravo momci! pokazili ste ono sto se znalo mozemo da igramo sa svima, jer mi smo institucija bre! zajedno mozemo sve!

Stefan

pre 9 godina

Ovaj neki indijanac Bonibond 20 komentara,a meni ni jedan nece da objave! I o cemu dalje da pricamo... mediji u ovoj zemlji su dno svih dna!

nex

pre 9 godina

Radonjic je definitivno najslabija karika u zvezdi. On ne zna gde tera.
Osim ako nije namesteno,ali sumnjam.
Ako i jeste,da na pominjem hiljadu njegovih propusta,najgori je da drzi Bobija besomucno u igri,rizikujuci povredu,a njega ne ide nista,a oni ko hijene na njega. Covek def treba da ide,a mi da se pomolimo da udjemo u EL. Bozja pomoc ce nam itekako trebati

struja

pre 9 godina

Ponovo je Macvan posedovao Mitrovica.Idemo Tepara u formu pred kraj sezone.Izveli ste manj slobodnih jer igramo zonu 3 cetvrtine,a ovi vasi samo za 3 lemaju.Dangubicu jos ti pasulja moras da pojedes da bi igrao protiv Sase.

milanovac

pre 9 godina

Mitrovic i Dangubic najbolji igraci Partizana veceras. A za sve koji ne cene dovoljno Branka Lazica evo kako igramo odbranu bez njega...

sudijska sramota

pre 9 godina

Pa šta da očekujete kad se igra 8 na 5? Ovo je takva sramota šta su sudije radile da bi mene bila sramota da uopšte pominjem ovu utakmicu da sam grobar. A najsmešnije od svega je koliko su grobari srećni što su pobegli sa četvrte pozicije. Šteta što Radonjić nije igrao sa juniorima da malo odmori igrače u nebitnim utakmicama. Ionako smo 5 kola pre kraja obezbedili prvo mesto i naterali ostale da se kolju da dođu do trećeg mesta.

boks

pre 9 godina

Upravo to je bio razlog da "Grobari"  izvređaju najboljeg srpskog tenisera, a sa druge strane "Delije" Troickog. Njih dvojica su smeškom prokomentarisali navijačke strasti na tribinama.

BorisNs

pre 9 godina

navijam za zvezdu,ali ovaj blazic je ubedljivo najgori igrac ove sezone potpisujem,ne u zvezdi nego u celoj ligi,jedan jedini dobar mec ove sezone..jedva cekam da ode najozbiljnije cu slaviti kad se to desi

Razocarani Srbin

pre 9 godina

Ova godina se ponavlja kao i prethodna sto se tice derbija...Zvezdasi, pocnite da spremate izgovore i najave za naredno sezonu :))))

zoran

pre 9 godina

Ovo je chas kosharke Vujoshevica kolegi RAdonjicu. Pa neverovatno da ovaj Partizan koji ima dva igraca (Pavlovic, Machvan) ovako da razbija Zvezdu...???

sasha

pre 9 godina

Vujošević pravi tehničku i mrtav ladan sudiji u lice "pazi šta radiš, znaš"... Bacanja u jednom momentu 15:1, Mačvan bije kako stigne... Smešno...

KIKO

pre 9 godina

Nas kapiten covek koji primi vise rampi po utakmici nego sto da poena! ali valjda to je zato sto je mlad :)
(Kiko, 22. februar 2015 18:03)

Covek 'ladno odvali ovakvu glupost...
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)
(Kum, 22. februar 2015 18:22)

Preporučujem (+370)
Ne preporučujem (-34)

OOOOOO KUMEEEEEEEE PAMETNI, kapiten nam primi rampu a dade 0 poena, pa reko da ladno opet odvalim :)

ma daj

pre 9 godina

Ma daj... Zvezda se ispucava... Sutnuli smo za 3p, 12 puta u provj cetvrtini! I na kraju dobili sa 2 razlike! Mogu da zamislim da smo umesto Dangubica doveli jednog "kasvetnog" sutera! Mirise da Zvezda kalkulise ovo... Mada, kako Radonjic nema autritet, nista ne cudi... Jer nije logicno da sutnemo u jednoj cetvrtini 12 puta za 3p... Licimo na Radnicki iz KG-a... Trci i sutiraj za 3...

zvezdale

pre 9 godina

I više nego očigledno je da Zvezda ne želi da pobedi u ovom meču, smešno deluje šutiranje trojki u svakom napadu. A Dulo ni "hvala" neće reći.

Sta uradi to Nolane Smithe ?!

pre 9 godina

Zali boze bacenih para za ovog Macvana 350.000 mu se isplacuje za dug od pre 2 godine i ko zna kolika muje plata za ovu sezonu ...

Novak vs Viktor - slika jednih i drugih

pre 9 godina

Ovo što sudije rade Zvezdi je vrhunac sramote! Jel se toliko partizan uplašio četvrtog mesta da je sve pare dao sudijama??

Mikeli

pre 9 godina

Očigledno puštanje zvezde. samo šuteva za 3, nema nerviranja, nema akcija nema ničega. Državni vrh je rekao svoje. Sudije ne vredi komentarisati, svaki kontakt za partizan sviraju. Ni sam ne znam koliko su bacanja izveli. neka im ova pobeda, ali je meni krivo jer želim njih u polufinalu. želim da ih mi izbacimo, ali državni vrh to ne da.

sasa

pre 9 godina

Vidim da ovde na komentarima neki grobari imaju dilemu protiv koga igraju. Ipak vidim da grobari koji su u pioniru tu dilemu nemaju. Neko je zbunjen od ove dve grupe. Kao da ste opet podeljeni. Samo ovaj put na one koji pisu komentare i one koji navijaju na utakmicama. Pozdrav

nenad rs

pre 9 godina

А јесте и навијачи,вријеђате најбољег спортисту свијета који је уз то и Србин.Ја никад не бих увриједио једног Дивца,Ђорђевића , Настасића или Љајића.

Milan

pre 9 godina

Ovo sto su grobari priredili Novaku, stvarno sramota!
Ili su to grobarski casovi ljubavi?
Mozda ce svevisnji Vujosevic da nam to pojasni posle utakmice.

Mika Sumadinac

pre 9 godina

Znaci panteri ako izgubite onda su ili sudije ili ste pustili a ako pobedite onda ide prica o giga, mega ekipi...dobro, da znam...

Zvezda je ime sampiona!!!

pre 9 godina

Kako god da se zavrsi moram ponovo da kazem da je radonjic balvan koji ne zna gde vozi!! Protiv ovakvog raspalog partizana ne zna da postavi napad na zonu!! Joj dokle vise , dokle.... Idi molim te ,upropastices nas kao i prosle sezone!!

KYOSHISTYLE

pre 9 godina

Iskreno, odavno losije utakmcie nisam gledao. Ekipe jedva daju po 20 poena za cetvrtinu. Dosta promasenih suteva, lopta ko da je vruc krompir :S

dex

pre 9 godina

Eto kako pobediti Zvezdu. Dozvoliti joj sut za 3. Toga nema kod Radonje, niti se trenira. Da bi Zvezda dala 10 trojki, treba joj oko 120 pokusaja. I to otvorenih! Tako ce nas i u plej ofu unistiti.

nemanja

pre 9 godina

Volio bih da pobedimo Partizan jer derbi je derbi, ali i ako izgubimo nece mi biti zao, jer Partizanu koliko toliko rastu sanse , i tako dobija nasa kosarka , da imamo potencijalno 2 ekipe u EL.

anonymoua

pre 9 godina

Partizan je domacin, imali su mnogo vremena da se pripreme za utakmicu, odmorni su, tako da i ako izgubimo nece biti tolika steta. Lepa situacija za Zvezdu :)

Vuk

pre 9 godina

Svi mi trebamo da volimo reprezentativce ma gde da igraju, ali vidljivo je da je Kalinic pokupio neke Blaziceve fore, bezobrazluk I drskost..2 puta do sada je zasluzio tehnicku za simuliranje.Pavlovic sve I da je napravio faul, a nije pri gradjenu pozicije drzi ruku u visinu grudi, stomaka I nema nikakve potrebe da Kalinic mrda glavom kao da je nokautiran..

veliki strumf

pre 9 godina

Nama ova utakmica suterski trening, vezbamo trojke malo. Sudije ce naravno odraditi svoje - Kalina dobije 3u1: lakat, faul i tehnicku. Show program! A nas Danguba je car - losiji suter sa ruznijim sutem ne postoji u Srbiji.

LavirintABC

pre 9 godina

http://live.drakulastream.eu/players/free-live-video-streaming-partizan-crvena-zvezda-basketball-aba-league-adriatic-league-19577.html

DedaMiloje

pre 9 godina

Bobija drže da ne skoči, Pavlović lakat u lice, Kaliniću tehnička, Mačvan zaštićen ko beli medved, tako se godinama pobedjuje, Dule na parketu sve vreme u polemici sa sudijama, naravno tehničke nema kao ni Pavloviću posle faula na Kaliniću i tako u nedogled.

Radonja, budi se!

pre 9 godina

Pisem na poluvremenu. Sramota da Partizan ima jednog krstenog centra (Milutinova), a da Bobi i Cirbes imaju nula poena. To samo pokazuje razliku izmedju dva trenera.

Novak vs Viktor - slika jednih i drugih

pre 9 godina

Mi smo prvi i igramo ovu utakmicu rekreativno iz zabave a ovi ostali neka se kolju za mesto kojim će izbeći Zvezdu.

Milan

pre 9 godina

Dangubic jeste veliki potencijal i talenat, imao je i problema sa povredama ali ovo je zaista lose u 1/2p. Mitrovic osim finala kupa veoma slabo, da ne kazem jadno...A otkud ovoliko navijaca Partizana kada je navodno razmenjeno po 500 karata???

Mika Sumadinac

pre 9 godina

Jedno je sigurno,a to je vec vidjena spika groblja ili ce da izgube od fmp-a ili ce da pobede Zvezdu
(Kutinjo, 01. mart 2015 18:54)

I ti i ja znamo da ste u svakom slucaju FMP.

Johnny Hockey

pre 9 godina

Partizan ceka evroligasa !!!
(--#####Bodibond#####--, 1. mart 2015 18:54)

Partizan sa titulom EL ceka FMP koji je pozajmio ime i grb.

može mu se

pre 9 godina

Podsetio bih zagovornike anti-sportske ideje da zvezda prepusti pobedu u derbiju zarad "srpskog interesa":

kada je zvezda jedva opstala u ligi zahvaljujući pobedi nad konkurentom zadrom,partizan je pre toga,iako apsolutni favorit,izgubio od tog istog zadra i njihov trener je to objasnio rečima - e pa može nam se i pogrešno je spasavati zvezdu.

Tada izgleda nije bio interes srpske košarke da zvezda opstane u ligi. O redovnim i horskim komentarima tipa - katanac I gašenje da ne govorim.

I sada neki ljudi imaju obraza da se pozivaju na srpski interes.

Ja se ipak nadam da je došao čas za naplatu. I želim puno sreće treneru partizana u "cipi-ripi" kupu u sledećim sezonama.

Radonja, budi se!

pre 9 godina

Pisem na poluvremenu. Sramota da Partizan ima jednog krstenog centra (Milutinova), a da Bobi i Cirbes imaju nula poena. To samo pokazuje razliku izmedju dva trenera.

Milan

pre 9 godina

Ovo sto su grobari priredili Novaku, stvarno sramota!
Ili su to grobarski casovi ljubavi?
Mozda ce svevisnji Vujosevic da nam to pojasni posle utakmice.

Stefan

pre 9 godina

Ovaj neki indijanac Bonibond 20 komentara,a meni ni jedan nece da objave! I o cemu dalje da pricamo... mediji u ovoj zemlji su dno svih dna!

Mirko

pre 9 godina

Počinje 4. četvrtina. Ova utakmica nije nešto bitna. Ipak, sad je već i euforičnim fmp-ovcima jasno da se serija nastavlja, u play-off-u dobija Partizan. Srce šampiona!

Vuk

pre 9 godina

Svi mi trebamo da volimo reprezentativce ma gde da igraju, ali vidljivo je da je Kalinic pokupio neke Blaziceve fore, bezobrazluk I drskost..2 puta do sada je zasluzio tehnicku za simuliranje.Pavlovic sve I da je napravio faul, a nije pri gradjenu pozicije drzi ruku u visinu grudi, stomaka I nema nikakve potrebe da Kalinic mrda glavom kao da je nokautiran..

nisam rasista al nisam ni daltonista

pre 9 godina

Grobari nas siju. Dule dolazi do izrazaja. Mitrovic mi dva minuta ne bi igrao. Tejic je 3 puta pametniji igrac. Ovo je bilo ocekivano, partizan jr u usponu forme kao i svake godine u zavrsnici. Mi bez ideje, bez odgovora na dopusten sut. Sve u svemu za mene ocekicano

Johnny Hockey

pre 9 godina

Partizan ceka evroligasa !!!
(--#####Bodibond#####--, 1. mart 2015 18:54)

Partizan sa titulom EL ceka FMP koji je pozajmio ime i grb.

Herceg

pre 9 godina

Kuku nama s nama. Jedino sto je gore od ove , još jedne demonstracije prostakluka od strane standardno bučne i agresivne manjine je ovo licemerno zgražvanje simpatizera CZT, koji ko da su zaboravili sramotno ponašanje istih ovakvih među njima prema jednom Ivkoviću, Obradoviću, Bodirogi. Ako zaista želite da osudite ovakve pojave, osudite ih kao društvenu anomaliju, a ne skupljajući se kao ovce u navijačkim torovima.

Bane

pre 9 godina

Vi uistinu ne umete da prihvatite poraz. Znate li vi ista o kosarci ili ne? Da li ste se zapitali zasto je Zvezda sutirala 30 puta za 3P?

Prvo bih spomenuo jedno - taktika! Evidentno je da je Dule nadmurdio Radonjica. Udvajao je Marjanovica sa dva igraca cime je ostavljao prostor spoljnim igracima za sut. Na taj nacin je zeleo da spreci Marjanovica da ucini svoje, a istovremeno da dominira u skoku koliko je moguce jer ste tu mocni. Takodje, na ovaj nacin vas je primorao na sut van 6,75 sto vam i nije oruzje u prethodnih par meceva. Ali, od 30 trojki postigli ste 9, sto je vise od svih ranijih meceva ukupno! Zatim, Partizan je, primetismo svi, u uzletu forme. Zvezda je u padu i to je ocigledno. Fizicki je odlicno pripremljen i svez, dok Zvezdu sustize umor. Mnogo meceva, putovanja.
Motiv je kod nas bio veoma izrazen. Kao pred svaki derbi. Vi ga niste imali. Tacnije, jeste, ali ste fizicki i emotivno ispraznjeni posle serija teskih meceva i niste mogli da se izdignete i date sve od sebe. Imate u dzepu prvo mesto.

I naravno, publika. Dakle, ne vidim zasto bi nas iko pustao. Malo da se zamislite, pruzite ruku. Danima najavljujete krah, a sada nas pustili. I sada jos moramo da vam se zahvaljujemo? Ne razumem.

0-19 za tri, rekord EL, vasi NEROJI

pre 9 godina

Vujošević pravi tehničku i mrtav ladan sudiji u lice "pazi šta radiš, znaš"... Bacanja u jednom momentu 15:1, Mačvan bije kako stigne... Smešno...
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (sasha, 1. mart 2015 20:43)

Pavlovicu, ti si?

Bakara

pre 9 godina

Ne razumem, sad vam smetaju Macvanove reakcije kad postigne kos?? Nesto nisam primetio da ste osudjivali vaseg plavusana koji pritom i jezik izbacuje u tolikom zanosu slavlja... Macvan decko borben 101%, i preko svake mere kulturan uzimajuci u obzir kako mu i sta sve pogrdno skandirate...

bora

pre 9 godina

Ovo večeras je bio javni čas košarkaške taktike i strategije,na Košarkaškoj akademiji.Predavač,akademik prof.dr D.Vujošević.
CZT već duže vreme ne igra ništa,a Dule im je večeras i ono malo što im je ostalo od igre,razbio u paramparčad! Što neko dole reče,na Marjanovića su se bacali kao hijene,na omlitavelog gnua!
Saša priča i liga za sebe.Sada igra sa oko 50% snage,ako za par meseci dostigne 70%,njemu jednostavno niko ništa ne može!Za pobede Partizana je onda dovoljan još 1,5 igrač.
I na kraju bih još nešto primetio,što kad bude bilo biti il'ne biti može biti presudno.Naime CZT ima nekoliko odličnih (nijednog vrhunskog) i više sasvim solidnih igrača.Problem je što niko od njih ne voli i ne navija za CZT!!?
Na drugoj strani su 'krvni' Grobari Gagi,Tepić,Mačvan,Saša...!
To u nekoj konstelaciji izjednačenih snaga,može biti i presudno!!

Šavija Alonso

pre 9 godina

Pa šta je ovo, braćo limena - pustili nas, kažete? A gde nestadoše oni silni komentari tipa "Mi kao i uvek, pošteno i na pobedu", "Nikakvo puštanje, gazi groblje", "Šaljemo vas na četvrto jer ste nam najlakši rival", i slično tome?

Zvezda je ime sampiona!!!

pre 9 godina

Kako god da se zavrsi moram ponovo da kazem da je radonjic balvan koji ne zna gde vozi!! Protiv ovakvog raspalog partizana ne zna da postavi napad na zonu!! Joj dokle vise , dokle.... Idi molim te ,upropastices nas kao i prosle sezone!!

Šabanova Cuca

pre 9 godina

Buahahahaha kako je Pavlika poslao Kalinu po burek u szr "Jokić i sinovi pecivo" hahahahahahahahahahahahhahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha

777

pre 9 godina

Па вас риболовац урниса хахаха
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Jaa, 1. mart 2015 23:17)

Bravo za komentar. Gde se to seti???

les heures d'amour

pre 9 godina

Ok, shvatam da utakmica nema rezultatski nikakav znacaj za Zvezdu, igrali su vrlo mekano, skoro nezainteresovano, ali Mitrovic je zaista ocajan, pa on postigne 2 poena za Partizan i 0 poena za Zvezdu. Nisam siguran , ali decko je jedinstven slucaj , dao je vise poena za prtovnicku ekipu.

Profesor

pre 9 godina

Citajuci komentare morao sam malo da prokomentarisem. Partizan zasluzeno dobio iz razloga sto su se trudili i dali max jer im je ova utakmica veoma znacajna da bi izbegli Zvezdu koja slozicete se ove sezone igra dobro i ako Radonjic nije trener za vece rezultate u evropi i za najvaznije utakmice gde je Partizan maher. Dalje, pobeda Partizana povecava koeficijent kojim nasi timovi imaju bolji polozaj od ostalih, nasa dva tima bi trebalo da igraju EL ako udju u finale.. Sa druge strane Zvezda je odigrala utakmicu onoliko koliko je bilo potrebno da ne naprave ozbiljnije posledice po zdravlje igraca zbog jakog tempa utakmica koje je igrala i koje slede. Vujosevic je ponovio taktiku sa kupa tako da nije bilo iznenadjenja kod Radonjica to se videlo po njegovim reakcijama i dopustenim sutevima za tri, udvajanje Bobija, dodavanje na kapicu pa u korner na sut, kao i na kupu. Zatim lako dopustena razlika u 3. cetvrtini sa prvim faulom dva min do kraja, otprilike sto nije praksa nigde. Dalje, malo jaca Zvezdina odbrana razlika na -11, partizan ispunio bonus, i tu Zvezda opet staje, ali bez neke nervoze, Partizan ponovo povecava razliku i kraj..zvezda je imala prostora da ovako odigra, a Partizan ne, tako da su odigrali dobro. Samo pogledajte Kako je Vujosevic vodio utakmice kupa i ovu sad. Tako treba, sportski. Zao mi je sto nije bila prava predstava, ali nadam se da ce biti u finalu pa neka pobedi bolji. Ziveli!

Mika Sumadinac

pre 9 godina

Jedno je sigurno,a to je vec vidjena spika groblja ili ce da izgube od fmp-a ili ce da pobede Zvezdu
(Kutinjo, 01. mart 2015 18:54)

I ti i ja znamo da ste u svakom slucaju FMP.

Idea Voli Telekom

pre 9 godina

Mi kada puštamo FMP, pustimo ih 8-9 razlike, a oni nas kad puštaju, to je široko, skoro 20 razlike, 30 razlike, 40 razlike... i tako već 13 godina.

my way

pre 9 godina

Нисмо ми Срби толико непоштени да намештамо, али ни толико глупи да се на нож боримо како би себи нашкодили. Научили смо ваљда нешто из историје, ваља то применити коначно и у политици и у осталим сегментима друштва, па и спорту. Лицемерно би било очекивати да ће Звезда на штету Србије гинути да би добила захуктали и максимално мотивисани Партизан који је коначно схватио свој квалитет и почео да гази уместо да форсира губитнички менталитет. Мислим да је и Вујошевић свестан какву је негативну атмосферу стварао, па је престао са тим и сам схватио какву екипу реално има. Живела Србија!

pan

pre 9 godina

Jedina nada za FMP da opet igraju EL je to što Partizan nikad ne namešta utakmice,
pa ćemo verovatno u polufinalu morati težim putem (Budućnost ili Cedevita),
što će FMP-u dati šansu da uđe u finale, jer će izbeći nas.
Kad bi Partizan nameštao, sigurno bi birao FMP u polufinalu,
ali šampioni to nikad ne rade.

maxi

pre 9 godina

Mislim da bi Zvezdi sada bilo najpametnije da se skoncentrise na evroligu
(Darko, Lopare RS, 1. mart 2015 21:10)

A da ti nisi slucajno spavao zimski san?De spavaj jos malo,bojim se da ces se razocarati pokaze li ti neko da Zveda u Evropi,sto se koncentrisala,koncentrisala se.

DedaMiloje

pre 9 godina

Bobija drže da ne skoči, Pavlović lakat u lice, Kaliniću tehnička, Mačvan zaštićen ko beli medved, tako se godinama pobedjuje, Dule na parketu sve vreme u polemici sa sudijama, naravno tehničke nema kao ni Pavloviću posle faula na Kaliniću i tako u nedogled.

ccc

pre 9 godina

Strucnjaci a da li vam pade napamet da kada sutiras 31 put za 3 to radis jer nemas drugo resenje i moras da sutiras?? To za vas nema veze sa Partizanom i njegovom igrom? Bolje vi razmislite zasto vas kapiten nije dao NI JEDAN KOS i da li je igrao Blazic?

oskar

pre 9 godina

Zvezda u zadnje tri utakmice EL sutirala 51/4!
Veceras protiv Partizana 31/9!
Izgleda da volite da pustate u EL i ABA ali zatocvrsto drzite trofej kupa Srbije? To da je Zvezda pustia potvrdjuje odnos Duleta i Covica! Da ne pominjem to sto se njih dvojica vuku po sudovima!
Jedino su mi sumljivi Dangubic i Kalinic koji su katastrofa...mozda su njih dvojica zajedno sa Bazicem odigrali za Partizan?
Sau na stranu, svi smo ovo vec videli godinama...Dle tempira formu za zavrsnicu i u tome je kljuc.
Jos nista nije gotovo, tek treba da se iga. Iskreno se nadam da ce mo imatidva predstavnika u EL.
Plasim se da se ne ponovi prosla godina gde su i Par. i CZ bili favoriti i nisu uradili nista.
Sad je puno teze, Zvzda je u velikom padu forme zaslugom Radonjica, Partizan 10 pobede u nizu, Buducnos ima jaku ekipu kao i sumeci mehurici iz Zagreba. Bez obzira ko je prvi a ko cetvrti sanse su svima podjednake 50-50.

LjubiVasKeba

pre 9 godina

Haha Wiliams i Radonja prodali mec. Ako.
Samo je tuzno sto Partizan nikad nista slicno ne bi uradio za nasu kosarku.
(rale sremac, 1. mart 2015 20:32)

Pogledaj koliko je PARTIZAN dao reprezentativaca pa onda pričaj o tome šta je PARTIZAN uradio za srpsku košarku.
Nego, gde ti je klub?
A šta je onda ono pod ledom?

VUKOTA

pre 9 godina

Čestitke najvećem rivalu na pobedi ! Ovi što bulazne da je namešteno, lažu,jedina je istina da je partizan više želeo pobedu,i trudio se i borio,dok Zvezda tu i tamo je pokazivala neku želju,ali realno igrači su delovali nekako bezvoljno u onim trenutcima kad je trebalo,utakmicu održati u egalu grešili.Braćo vidimo se u finalu ABA lige,pa kom obojci kom opanci.

struja

pre 9 godina

Ponovo je Macvan posedovao Mitrovica.Idemo Tepara u formu pred kraj sezone.Izveli ste manj slobodnih jer igramo zonu 3 cetvrtine,a ovi vasi samo za 3 lemaju.Dangubicu jos ti pasulja moras da pojedes da bi igrao protiv Sase.

sovuljaga

pre 9 godina

ratko...a jedina pobeda FMP-a u evroligi je protiv ekipe Sase Obradovica,ljubitelja FMP-a pa pretpostavljam da vas je pustio...a ne,mi ime ne menjamo,isti smo klub,a ti navijas za FmP!

FMP since 2011.

pre 9 godina

Nekada je Crvena Zvezda redovno prepustala pobedu Partizanu. Sad tu tradiciju nastavlja njena fuzija sa FMP-om, te im hvala na tome,sa željom da to urade i u finalu play off-a... P.S. A što ne izgubiste sa razlikom manjom od devet poena,a? Ovo je pitanje za sve pantere, sa njihovim teorijama zavere...

dex

pre 9 godina

Eto kako pobediti Zvezdu. Dozvoliti joj sut za 3. Toga nema kod Radonje, niti se trenira. Da bi Zvezda dala 10 trojki, treba joj oko 120 pokusaja. I to otvorenih! Tako ce nas i u plej ofu unistiti.

Samo je sljaka iznad nas,....

pre 9 godina

Totalno sam spokojan. Bobi je objasnio. Nebitna utakmica, pricacemo kada bude bitnije.
(idol vam je lik koji prozdire svoje sline, 01. mart 2015 20:50)

Pratis kosarku od skoro,lepo lepo.Pocinje sezona,sledeca naravno!

Milan

pre 9 godina

Ne znam kako da nazovem ove navijače Zvezde koji pričaju da smo pustili Partizan!?!?! Zvezda da pusti Partizan ili obrnuto. NIKADA, PA MOŽDA NI TADA!

Shone

pre 9 godina

Ja takodje kao i mnogi panteri mislim da je Zvezda BGD telekom pustila Partizan veceras! To je moje misljenje. Ali, pravo pitanje je zasto ga je pustila? Zbog ljubavi prema Partizanu? To nikako! Strah od Partizana? E, to je vec moguce! Samo vi navijajte za klub koji se plasi kluba za koji ja navijam. To je u redu. Ali malo je glupo da se tesite time sto nas se plasite! Da li kapirate?

Johnny Hockey

pre 9 godina

Ovaj neki indijanac Bonibond 20 komentara,a meni ni jedan nece da objave! I o cemu dalje da pricamo... mediji u ovoj zemlji su dno svih dna!
(Stefan, 1. mart 2015 20:14)

Dobro si primetio, meni isto puste jedan do dva, nisu uopste uvredljivi, vec istiniti, Bodibond je verovatno njihov covek zaduzen da se blati SD Partizan.

Veliki_Zli_Vuk

pre 9 godina

Sto svi racunaju Cedevitu na 4.mestu? Oni imaju gostovanje Zadru i mec protiv Buducnosti. Ako izgube oba,oni su 5. Olimpija ima opusten raspored i bolji medjusobni duel od Cedevite.

НБГД

pre 9 godina

Не ложите се, добро знате да вам је поклоњена победа да би се срели тек у финалу.

fanta 0.33

pre 9 godina

sine pa kako i da sutirate sl.bacanja kada ste samo na poluvremenu imali dvadeset i kusur suteva za tri poena.aj budi objektivan bar malo

Jaa

pre 9 godina

Haha Wiliams i Radonja prodali mec. Ako.
Samo je tuzno sto Partizan nikad nista slicno ne bi uradio za nasu kosarku.
(rale sremac, 1. mart 2015 20:32)

Od 63 ponea zcezde Djenkins i Vilijams su dali 34... jos neki Blažić... jel to budućnost srpske košarke???

vlada milić

pre 9 godina

zvezdaš sam, sramotna igra zvezde namerno ispucavanje za tri poena A o trećoj četvrtini i prvom faulu minut pre kraja četvrtine, pri tome partizan u toj četvrtini pravi razliku +18 A zvezda ne pravi faul, je ispod bilo kakve logike sramota. kada bih bio 100% siguran da je zvezda ovo pustila da bi išla na cedevitu nikada ne bih vise pogledao niti navijao za zvezdu. A da, jos jedna poruka našim klincima za tastaturama, setite se prošle sezone i tada je Zvezda bila prva A partizan treći pa ste se i tada ovde preplavili ko će biti prvak i šta je bilo? mosa. i jedni i drugi ispali u polufinalu. deco, ne letite partizan prvo treba da dobije budućnost, što je mnogo mnogo tesko da bi došao u finale A ni zvezdi neće biti mnogo lakše protiv cedevite, ko ne misli tako ponavljam, setite se prošle godine.

Nenad

pre 9 godina

Zvezdi će se ovo puštanje osvetiti u polufinalu. Ima da je nema.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Mafuna, 1. mart 2015 23:15)
Nece se Zvezdi nista osvetiti u polufinalu, zato sto je veceras odigrala opustenije jer su to trazili pojedinci iz vlasti, poput Dacica.Nije svojevoljno odigrala tako.O tim pritiscima politicara na Zvezdu sam pisao danima.Ne bi me cudilo da se javi Covic i kaze da pritisaka nije bilo, ali da, pritisaka je itekako bilo.Partizan je SPS-ov klub, do dolaska SPS-a na vlast, Partizan je po broju trofeja bio tacno u rangu sa OKK Beogradom i u Jugoslaviji je bio tek cetvrti ili peti najtrofejniji klub.Tek posle raspada Jugoslavije su osvojili Kup Sampiona 1992 godine, a tamo su se plasirali tako sto je zaslugom Cibone, Jugoplastike i Bosne, koji su cak 5 puta bili prvaci Evrope, Jugoslavija imala dva kluba u Kupu Sampiona, pa su i oni kao vicesampioni drzave otisli u Kup Sampiona.

Shearer

pre 9 godina

Prvo bih rekao da je smešno ako govorite o "puštanju" pošto se ne pušta niko da briše patos sa tobom. Partizan se kockao i dobio pošto su Marjanovića čuvala bukvalno dva igrača. Mora da se napomene da je CZT iscrpljena a u kombinaciji sa Partizanovim Pionirom bilo je teško da dobiju ovaj meč. Crvena Zvezda je opet očajno šutirala a naročito za 3 poena, jeste ubacila 9 trojki ali imala je 31 bukvalno čist pokušaj. Ono što je još gore imali ste manje pokušaja za 2 nego za 3 poena a ubacili samo 13 dvojki. Treba biti pošten i reći da su Bobiju svirana dva sumnjiva faula ali i da Andrić nije dobio 3 bacanja posle očiglednog faula igrača CZT u prvom poluvremenu. Sve u svemu CZT je u očajnom padu i ako ne osvojite ove godine ABA Ligu glavni krivac je Dejan Radonjić pošto imate najjači budžet i tim.

Struki

pre 9 godina

Naravno sad slede "ovacije","padanje u trans",opsti "delirijum" medju grobarima,a utakmica apsolutno nebitna za Zvezdu! Prvo mesto obezbedjeno pre 2 kola,a poraz je ionako bio ocekivan,prvenstveno zbog umora(5 mec u zadnjih 9 dana)! I na kraju pitanje za grobare: da li zaista mislite da ste jaci od Buducnosti i to jos na 3 dobijene i uz prednost "Morace"?

basketaš

pre 9 godina

vidim ovde neki komentarišu odnos sl bacanja...zvezdina igra zasnovana na šutu za 3 pomena, partizanova na igru pod košem.
stoga je i normalna razlika u sl bacanjima. a vi limenke samo tražite izgovor za katastrofalnu formu.

Razocarani Srbin

pre 9 godina

Ova godina se ponavlja kao i prethodna sto se tice derbija...Zvezdasi, pocnite da spremate izgovore i najave za naredno sezonu :))))

zoran

pre 9 godina

Ovo je chas kosharke Vujoshevica kolegi RAdonjicu. Pa neverovatno da ovaj Partizan koji ima dva igraca (Pavlovic, Machvan) ovako da razbija Zvezdu...???

devil him self

pre 9 godina

ako je ovo igracki poraz prva recenica D.R. na konf. za stampu bi trebala da bude PODNOSIM OSTAVKU!!!Razlozi- ocajna igra tima od nove godine, pad forme vecine igraca, najlosiji procenti suta u istoriji CZ, najveci broj izgubljenih lopti ikada, smesna i bezidejna igra u napadu.Svaki drugi normalan covek-ne i COVIC ne bi posle Cibone ne pomislio da nam ova neznalica vodi najjaci tim ikada, morao je da leti Radonja i pre finala plej ofa nase lige, ma odmah posle Cibone.Razlog sto je Radonja ostao je taj sto COVIC nije uspeo i nikada nece da pronadje ozbiljnog trenera koji bi prihvatao funkcionisanje u njegovom despotskom sistemu sem nesrecnog DR.Najveci uspeh za 5 god. sa COVICEM ce biti saniran dug od 15 milki,sem toga nijedan sportski rez. nece doci, jos 20 god. sa njim necemo titulu videti.Iz sezone u sezonu sportska greska za greskom teranje rakoca, savovica, silba, CIBONA u SRED BEOGRADA ostanak radonje,teranje simona nedovodjenje cetvorke, biranje grupe real barsa makabi panata, ponovo nedovodjenje cetvorke, sramna igra od nove god. a radonjic je jos tu, bice do kraja sezone jos mnogo sportskih kikseva, MNOGOOOOOOOOOO!!!!!!!!!

vladap

pre 9 godina

@(Bane, 01. mart 2015 23:10)
potpuno se slazem druze, bravo za komentar!
Jeste da je Zvezda odigrala lose, da narocito Bobi nije bio na svom nivou i nije igrao Lazic, ali se kao Zvezdas pribojavam ove taktike udvajanja Bibija cak i kada on ne bude bio ovako slab, jer ce nam trebati dosta preciznosti za 3 poena, a to je bolna tacka cele sezone...

Jaa

pre 9 godina

Nikad nisam voleo kalkulisanje,voleo bi da zbog ovog veceras da partizan ostaje cetvrti i da nas izbace
(petarczv, 01. mart 2015 20:23)

Ostaćemo četvrti ipak ste nam vi lakši protivnik nego Budućnost u polufinalu.

Trol

pre 9 godina

Pušteno kažu panteri? Da je tako šut za 3 bi bio mnogo bolji, igrači bi bili opušteni, ili Fmp ne zna da šutira trojke? Dule je napravio dobru taktiku, protiv koje je lek jedino šut za 3, a vi to je znate panteri.

BorisNs

pre 9 godina

navijam za zvezdu,ali ovaj blazic je ubedljivo najgori igrac ove sezone potpisujem,ne u zvezdi nego u celoj ligi,jedan jedini dobar mec ove sezone..jedva cekam da ode najozbiljnije cu slaviti kad se to desi

DedaMiloje

pre 9 godina

(Bane, 01. mart 2015 23:10)

Morate, Bobi vam je objasnio izjavom na kraju sve. Pošto se razumeš u košarku ajd malo pomeni i sudije. Od početka smo videli udvajanja na Bobiju sa dva igrača pošto ste očigledno znali za kriterijum sudjenja, plastičan primer ti je kada 3 igrača drže Bobija i ne daju mu a skoči, a sudija svira njemu korake. Smešna je igra sa izbacivanjem igrača na trojku, koliko god da Zvezda ima loš šut trojke nekad i krenu, dovoljno da je Dangubić dao dve trojke ta igra bi vam se raspala, na vašu sreću nije. Zvezda je uzela isto toliko nerezonskih trojki jer je naša taktika bila da se u nevažnoj utakmici po nas dosta šutira za tri da bi igrači malo dobili na samopouzdanju pošto nas šut ne služi u zadnje vreme. Napiši nam malo o zaštićenosti Mačvana, besmislene tehničke Kaliniću. Ako si video Dule je namerno uzeo tehničku da malo vrati Zvezdu kad se psihički i fizički iscrpela i ispao fer pošto se znalo da će ovo Partizan da dobije, ali vašim igračima nije bilo dovoljno to nego da i u nameštenim mečevima izdominira da bi Pavlović i Maki lečili svoju sujetu. Koliko si siguran da će Zvezda da ponovi ovakvu igru. Na kraju se zapitaj ko u Zvezdi sme da naredi da se pusti utakmica i vidi jel suvislo vrdjanje istog sa tribina. Pavlović je sam dobio ovu utkmicu na lucidne poteze, misliš da je jedna od najsporijh ekipa u tranziciji baš onako lako pretrčala Zvezdu da ovi nisu spustili ručnu. Pogledaj utakmicu sa Realom i uči šta znači kvalitetno sudjenje, posebno na Bobiju.

alfa romeo

pre 9 godina

sigurno da dogovor nije bio da ih pustimo,ali ocigledno je da je trazio da igramo opusteno,bez cimanja,da se niko ne povredi,slobodni sutevi

Dosli ste iz Zagreba, zivite ovde i ne placate porez

pre 9 godina

Opasna malodusnost, ispucavanje za 3 poena u prvom poluvremeu nakon par sekundi napada, potpuno ravnodusni Radonjic. To je ono sto zvezda nije igrala cele sezone. U jednom momentu smo se ja i drugar smejali kosarci, jer zaista jeste bilo cudno ono sto zvezda igra. Cudno jer ponavljam to cele seozne zvezda nije igrala.
Ova utakmica ce pokazati samo dve stvari, ili je Radonjic sazreo i naucio neke stvari, te zrtvuje bitku zarad rata, ili ni on vise nema motiva da vodi zvezdu. Meni se cini da je svesno progutao knedlu zarad vaznijih dulea, jer zvezda fakticki nikada u ovoj sezoni nije sutirala vise od 20 trojki po utakmici, a danas je to uradila za poluvreme. I kada je vodila 6,7 razlike, potpuno je stala i odigrala malodusno bez zelje da se nesto menja.
I sam Marjanovic je rekao da ne konta histeriju i cak izmedju redova rekao da je utakmica bila gotova i pre pocetka.
Sve u svemu, nakon ovog poraza jedva cekam sledeci derbi, jer ce on pokazati ko je bio u pravu, (ne)opravdano histericni navijaci partizana, ili blago vec zabrinuti navijaci zvezde.

WP

pre 9 godina

Za ovakvu kvazi-utakmicu bi nas Evroliga kaznila, svesno prešaltati iz treće u drugu da bi ih izbegli u polufinalu je toliko jadno da nemam reči. Ali koliko su se samo napržili grobljanci, prosto tragikomično. :) Al ajde, srpske košarke radi, mada bi oni izginuli na terenu da nas izbace da je Zvezdi trebala pobeda

zvezdas

pre 9 godina

Prvo cestitke Partizanu,kao sto je i red.Utakmicu su kvalitetno i pametno odigrali,imali vecu zelju i dobru taktiku.Nije ovo bilo nikakvo pustanje.Iz svake utakmice,pa i ove se izvlace pouke.
Za Zvezdu pouka i opomena u fazi napada,kada protivnik vrsi presing i udvajanja na Bobiju.Raznovrsnost u napadu,to je nas domaci zadatak.
Komsije su sada u sansi da izbegnemo srpsko polufinale i sada je sve do njih.
Najveci dobitak bice EL naredne sezone.Ja sam ubedjen da cemo se plasirati i jedni i drugi.

Mika Sumadinac

pre 9 godina

Znaci panteri ako izgubite onda su ili sudije ili ste pustili a ako pobedite onda ide prica o giga, mega ekipi...dobro, da znam...

KIKO

pre 9 godina

Nas kapiten covek koji primi vise rampi po utakmici nego sto da poena! ali valjda to je zato sto je mlad :)
(Kiko, 22. februar 2015 18:03)

Covek 'ladno odvali ovakvu glupost...
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)
(Kum, 22. februar 2015 18:22)

Preporučujem (+370)
Ne preporučujem (-34)

OOOOOO KUMEEEEEEEE PAMETNI, kapiten nam primi rampu a dade 0 poena, pa reko da ladno opet odvalim :)

Rade

pre 9 godina

Bravo za moj Partizan,bili smo bolji,ali Zvezdi stvarno ne idu trice,da su pogodili trečinu,bilo bi gusto.Bilo bi super da se nadjemo u finalu,mada če nama biti težko u Podgorici,Budučnost je ove godine jača od nas!A mi dižemo formu u pravi čas,bravo Dule profesore košarke,digao si nas od mrtvih.Gde su sada pametnjakoviči,koji su nam se smejali na početku.Sitno a,bliži se april i maj.

mrki

pre 9 godina

Svaka čast igračima Partizana veliko srce, veliki trener što moja Zvezda nežnost nema. Nije samo ova utakmicu problem ovu utakmicu Zvezda nemože dobiti jer je na ovakav način ove sezone izgubila bar dve utakmicu.
Žao mi je što Zvezda ovako jaka gubi ali tako je kad nemogu navijati za Partizan.

nenad rs

pre 9 godina

А јесте и навијачи,вријеђате најбољег спортисту свијета који је уз то и Србин.Ја никад не бих увриједио једног Дивца,Ђорђевића , Настасића или Љајића.

nex

pre 9 godina

Radonjic je definitivno najslabija karika u zvezdi. On ne zna gde tera.
Osim ako nije namesteno,ali sumnjam.
Ako i jeste,da na pominjem hiljadu njegovih propusta,najgori je da drzi Bobija besomucno u igri,rizikujuci povredu,a njega ne ide nista,a oni ko hijene na njega. Covek def treba da ide,a mi da se pomolimo da udjemo u EL. Bozja pomoc ce nam itekako trebati

Optimus

pre 9 godina

Naslov moze da bude "Kako je Radonja upropastio odlicnu generaciju." U EL svi su provalili nasu igru, evo sad i Partizan. Nadam se da nacemo proci sa Cedevitom kao sa Cibonom lane. Ali kako igramo... Inace, cestitke komsijama.

jahorinac ,Pale

pre 9 godina

Ljudi,smirite malo emocije !! Kad se na kraju poredamo i krene play off onda možemo da pričamo. Prošla sezona se očigledno brzo zaboravila ,a svi znamo kako se završila.

nidze

pre 9 godina

ako niste znali, ovako se namesta utakmica. 3/4 zvezda gubi 16 razlike sa 0 faula... dace bog da oba srpska kluba udju u finale plej ofa i u evroligu sledece godine

NiksickoPivo

pre 9 godina

Sve je ovo fino navijacke provokacije to je oduvijek krasilo derbi, ali ako cemo realno ovo je namjesteno, samo ne znam da li je to bilo u dogovoru sa Partizanom ili je sama Zvezda pustila to je tesko znati. Pozdrav iz Crne Gore, Buducnost je veoma jaka i drzava je stala iza njih, bice tesko Partizanu nemojte unaprijed slaviti.

sotirzvanidjubre

pre 9 godina

Nismo vas pustili, bolji ste... pobeda nam je baš trebala, a vama ništa nije značila... grizli smo na terenu, vi ste igrali sa 30% snage... jel može ovako?

nemanja

pre 9 godina

Volio bih da pobedimo Partizan jer derbi je derbi, ali i ako izgubimo nece mi biti zao, jer Partizanu koliko toliko rastu sanse , i tako dobija nasa kosarka , da imamo potencijalno 2 ekipe u EL.

boks

pre 9 godina

Upravo to je bio razlog da "Grobari"  izvređaju najboljeg srpskog tenisera, a sa druge strane "Delije" Troickog. Njih dvojica su smeškom prokomentarisali navijačke strasti na tribinama.

goran

pre 9 godina

Covicu dovedi normalnog beka sutera ili krilo i obavezno krilnog centra,ubi nas Macvan pod kosem. Luka i Tejic losi fizicki svaki krilni igrac ih ugura a kamoli neko jaci. Kako igramo titula je daleko. Bobi i Cirbes ledjima nista kao da igraju protiv Onila i Sabonisa

Darko, Lopare RS

pre 9 godina

Malo je gadno sa nase strane, sto ih je Zvezda pustila da bi mi Srbi na kraju imali moguca dva evroligasa (nije smisao sporta). Partizanovcima ako je stalo da igraju protiv Zvezde u polufinalu mogu to sebi lako prirediti, niko im ne brani da sve utakmice do kraja izgube, Zvezda je ta koja sa prve pozicije ne moze da mrdne.
Mislim da bi Zvezdi sada bilo najpametnije da se skoncentrise na evroligu, da se tu pripremi za plej-of ABA lige, a da u u regularnom dijelu te lige vise koristi ove sa manjom minutazom, jer vise ne utice na druge timove koji traze svoj izlazak u evropu.

Zarko

pre 9 godina

Zasluzena pobjeda komsija...taman posla da smo ih pustili,jednostavno smo odigrali potpuno opušteno,pokusali da dobijemo ali nismo uspjeli...moje subjektivno mišljenje je da ovaj partizan teško moze da dobije budućnost u Podgoricu...i onda su vjerovatno opet cetvrti...

Good_year?

pre 9 godina

Polufinale ABA lige - najvažnija utakmica sezone za jedne i druge.
Samo da uđu opuštenije nego prošle godine u te utakmice...

Meklejn

pre 9 godina

Koja smejurija
Zelim da mi se vrate moja 2 sata zivota utrosena na gledanje ove farse.
Ona utakmica iz kragujevca pre 2 godine je profesionalno odradjena za razliku od ovog cirkusa.

30 trojki sutiramo u prvom poluvremenu, a Radonjic se smeska sve vreme. Ne secemo im nijednu kontru faulom niti pravimo faulove na ziceru da sprecimo lake poene.
U napadu Dangubic uzima suteva koliko nije za celu sezonu, Vilijams se setka i smeje..

Groblje takodje u laganom ritmu celu utakmicu, za razliku od Macvana koji izgleda jedini nije znao, kao Simonovic onomad pa se lozio kao dete.

Ovolko neozbiljno nismo prisli ni utakmici sa levskim.

Mislim, realno bilo bi kidanje, verovatno bi nas i pobedili nesto na silu i sudije, a i nije bilo potrebe da se mi nesto preterano zamaramo, ali majku mu jer moralo ovoliko providno?

Dobra stvar je sto ce groblje i pored ove pobede najverovatnije biti 4. Ocekujem da puknu u Podgorici lagano, dok ce cedevita dobiti sve 3.
E onda da pokazemo ovima sto su u opstoj histeriji ko cele godine igra evorligu, a ko ispada u prvoj fazi cipiripi kupa.

Stjepana Supanca 15a, vaša je adresa!

pre 9 godina

Jedno je sigurno,a to je vec vidjena spika groblja ili ce da izgube od fmp-a ili ce da pobede Zvezdu
(Kutinjo, 01. mart 2015 18:54)

I ti i ja znamo da ste u svakom slucaju FMP.
(Mika Sumadinac, 01. mart 2015 19:41)

A i mi ostali znamo da smo tako u mogućnosti.

Sramota

pre 9 godina

Ovo je sramota i toliko providno da bi ih trebalo izbaciti iz ove lige.Videlo se tokom 1.poluvremena koliko je Zvezda jaca i kod +6 povukla je rucnu da nebi ispalo providno na kraju a ispalo je i vise nego sto su mislili.Na zalost,izbeci ce polufinale a imali ih je na ziceru za finale.Sad sam jos sigurniji da ce biti 3:0 za Zvezdu ali u nasoj ligi,posto se u Aba sigurno nece vise sastati.

Nolan

pre 9 godina

Drobi limenke,sta je panteri
(bobo, 01. mart 2015 22:05)

Šta se ložiš čoveče, Zvezda otaljala po nju beznačajnu utakmicu jer igra petu u devet dana. Čekamo evropske šampione u četvrtak. Vaše neizmerno radovanje pobedi dovoljno govori ko koga želi da izbegne.

anonymoua

pre 9 godina

Partizan je domacin, imali su mnogo vremena da se pripreme za utakmicu, odmorni su, tako da i ako izgubimo nece biti tolika steta. Lepa situacija za Zvezdu :)

veliki strumf

pre 9 godina

Nama ova utakmica suterski trening, vezbamo trojke malo. Sudije ce naravno odraditi svoje - Kalina dobije 3u1: lakat, faul i tehnicku. Show program! A nas Danguba je car - losiji suter sa ruznijim sutem ne postoji u Srbiji.

Mrnjau

pre 9 godina

Sto psujete ovoliko? Znam da ste navijaci, al' ne morate biti prostaci. Ipak to gledaju i deca, svetski ljudi poput Djokovica, Troickog, Zimonjica... Pa i meni je neprijatno.

sumadinac

pre 9 godina

Kada je zvezdi trebala pobeda za opstanak partizannnas nije pustio , zasto smo ih pustili , ovo mi se nesvidja samo im dajemo laznu nadu .

kris

pre 9 godina

Zvezda nije ni pokušala pobediti,i ja je u tome podržavam.I ono što se igralo bilo je nerezonski.Najveća prednost je u centrima na strani Zvezde,a igralo se spolja,zato je i Dzenkis najefikasniji.Ono što je meni zanimljivo jeste da Kalinić puno bolje čuva Mačvana od Mitrovića,a Dangubić Pavlovića od Blažiča.I inače ova dvojica(Mitrović i Blažič)poslednjih meseci sramote dres kluba koji nose i u startu su prednost za Zvezdinog protivnika.Da sam trener sa autoritetom odstranio bi ih iz tima i poslao na hlađenje,jer će Zvezdu koštati trofeja u ligi.U igri su previše važne stvari da bi se nekom gledalo kroz prste,zbog nekih starih zasluga.Ovo nije nivo ni Lipovija,a Šilbu nije tolerisano ni puno manje od ovoga.Međutim,Radonja to nije i bojim se da nije kapacitet napraviti nešto veliko sa ovim timom.To opet ne znači da ovo sve do sada nije dobar rezultat,ali razlika između propale i uspešne sezone je pobeda ili poraz u polufinalu plej ofa ABA lige.Ekipa je iznurena i treba je odmoriti,pa makar sve izgubili do plej ofa,možda angažovati i psihologa i spremiti se za najvažnije utakmice,a poznavajući Radonju,on je u tome najtanji.

grigorij_ivanovič_katligin

pre 9 godina

bravo momci! pokazili ste ono sto se znalo mozemo da igramo sa svima, jer mi smo institucija bre! zajedno mozemo sve!

donjimil

pre 9 godina

Dokle vise sa Djenkinim ocajnim igrama, i jednim pogodjenim sutem iz 10 pokusaja ili koliko vec?? Izgubicemo u polufinalu ako bude Radonja vodio i ako budemo igrali protiv Partizana...

Illmatic '94

pre 9 godina

Ово и слеп види да је намештено. Меч без икаквих тензија и напетости. Опуштенција.

Lomunac

pre 9 godina

Podsetio bih zagovornike anti-sportske ideje da zvezda prepusti pobedu u derbiju zarad "srpskog interesa":

kada je zvezda jedva opstala u ligi zahvaljujući pobedi nad konkurentom zadrom,partizan je pre toga,iako apsolutni favorit,izgubio od tog istog zadra i njihov trener je to objasnio rečima - e pa može nam se i pogrešno je spasavati zvezdu.

Tada izgleda nije bio interes srpske košarke da zvezda opstane u ligi. O redovnim i horskim komentarima tipa - katanac I gašenje da ne govorim.

I sada neki ljudi imaju obraza da se pozivaju na srpski interes.

Ja se ipak nadam da je došao čas za naplatu. I želim puno sreće treneru partizana u "cipi-ripi" kupu u sledećim sezonama.
(može mu se, 1. mart 2015 18:58)



Partizan-Zadar 80:55 lazove!!!!!!!!!!!!

milanovac

pre 9 godina

Mitrovic i Dangubic najbolji igraci Partizana veceras. A za sve koji ne cene dovoljno Branka Lazica evo kako igramo odbranu bez njega...

fan

pre 9 godina

namešteno ili ne, nema izgovora za ovakvu igru bez i malo želje za pobedom. čestitao bih partizanu samo da nije bilo onolikog navlačenja u drugoj četvrtini od strane sudija

Hrvat

pre 9 godina

Šta vi mislite da je partizan sigurno 2.ili 3.,cedevita dobije sve tri do kraja,partizan gubi zadnju u gostima kod budućnosti i hop na 4.mjesto

Nemač pojma

pre 9 godina

Pratim košarku 30 god i samo mogu reći svaka čast Zvezdi!Partizan nama nikad nebi pružio ruku. Sada sam siguran da osvajamo ABA i Agroživ.... Pozdrav svima

Cile

pre 9 godina

Ako bog da vidimo se u finalu. Ako je CZ zdrava....na 3 dobijene nemate apsolutno sanse. Cak sam uveren da necete proci ni Buducnost. Al polako videcemo...

Novak vs Viktor - slika jednih i drugih

pre 9 godina

Mi smo prvi i igramo ovu utakmicu rekreativno iz zabave a ovi ostali neka se kolju za mesto kojim će izbeći Zvezdu.

sasha

pre 9 godina

Vujošević pravi tehničku i mrtav ladan sudiji u lice "pazi šta radiš, znaš"... Bacanja u jednom momentu 15:1, Mačvan bije kako stigne... Smešno...

Novak vs Viktor - slika jednih i drugih

pre 9 godina

Ovo što sudije rade Zvezdi je vrhunac sramote! Jel se toliko partizan uplašio četvrtog mesta da je sve pare dao sudijama??

Trollston

pre 9 godina

Neko u Zvezdi ispravno razmislja. Ova utakmica je prepustena da bi isli na Cedevitu u polufinalu, koja je ipak laksi rival od Partizana. Nece biti tenzija, pritisaka i ostalog.

ma daj

pre 9 godina

Ma daj... Zvezda se ispucava... Sutnuli smo za 3p, 12 puta u provj cetvrtini! I na kraju dobili sa 2 razlike! Mogu da zamislim da smo umesto Dangubica doveli jednog "kasvetnog" sutera! Mirise da Zvezda kalkulise ovo... Mada, kako Radonjic nema autritet, nista ne cudi... Jer nije logicno da sutnemo u jednoj cetvrtini 12 puta za 3p... Licimo na Radnicki iz KG-a... Trci i sutiraj za 3...

veliki strumf

pre 9 godina

Macvan je za Mitrovica Barkli, a Tejic je za Mitrovica - izaberite sami. Ocekivano - pustili vas da dobijete lagano, bez tenzije. Jos da je Radonja pustio klince da igraju, da ne umara bezveze ove ljude za Makabi. Covek stvarno blage veze nema sa kosarkom, ali blage. On he najobicnija NULA od trenera - ako to nekome nije bilo jasno do sada, valjda napokon jeste.

može mu se

pre 9 godina

Podsetio bih zagovornike anti-sportske ideje da zvezda prepusti pobedu u derbiju zarad "srpskog interesa":

kada je zvezda jedva opstala u ligi zahvaljujući pobedi nad konkurentom zadrom,partizan je pre toga,iako apsolutni favorit,izgubio od tog istog zadra i njihov trener je to objasnio rečima - e pa može nam se i pogrešno je spasavati zvezdu.

Tada izgleda nije bio interes srpske košarke da zvezda opstane u ligi. O redovnim i horskim komentarima tipa - katanac I gašenje da ne govorim.

I sada neki ljudi imaju obraza da se pozivaju na srpski interes.

Ja se ipak nadam da je došao čas za naplatu. I želim puno sreće treneru partizana u "cipi-ripi" kupu u sledećim sezonama.

sasa

pre 9 godina

Vidim da ovde na komentarima neki grobari imaju dilemu protiv koga igraju. Ipak vidim da grobari koji su u pioniru tu dilemu nemaju. Neko je zbunjen od ove dve grupe. Kao da ste opet podeljeni. Samo ovaj put na one koji pisu komentare i one koji navijaju na utakmicama. Pozdrav

miki_delija

pre 9 godina

Partizan vise motiva i zelje. Mi pametno bez euforije odigrali utakmicu. Jedino mi nije jasno cemu tolika mrznja kod Pavlovica i Macvana prema Zvezdinim igracima kad realno Zvezda nije zapinjala. Drugo malo mi krivo sto Radonjic nije uveo Rebica ali to verovatno da ne bi postalo toliko ocigledno...cak sta vise mislim da je i Tejica morao napolje jer smo poveli skoro 10 razlike...Nema potrebe da Radonjica pljujete jer se videlo da mi ne zelimo ovu utakmicu da dobijemo...dakle razlika je da smo hteli pa da nije uspeo u taktici...navijaci Partizana malo da budu zahvalniji nego sto slave jer ako realno pogledamo na nizak nivo su pali kad mi moramo da ih vadimo...zbog Djordjevica i repke...Sve u svemu mi zadovoljni sa fudbalom ovaj vikend i pozdrav za sve zvezdase!

Sta uradi to Nolane Smithe ?!

pre 9 godina

Zali boze bacenih para za ovog Macvana 350.000 mu se isplacuje za dug od pre 2 godine i ko zna kolika muje plata za ovu sezonu ...

zvezdale

pre 9 godina

I više nego očigledno je da Zvezda ne želi da pobedi u ovom meču, smešno deluje šutiranje trojki u svakom napadu. A Dulo ni "hvala" neće reći.

milan

pre 9 godina

Ajde sto je ubedio svoje da je klub u jadnom stanju,slaba ekipa da bi na kraju ispao cudotvorac(Vujosevic),to smo poceli i mi da verujemo.Partizan ima odlicnu ekipu(jes malo kraca klupa)ali sve odlicni igraci,iskusni maksimalno.I dalje mislim da nemaju sanse na 3 dobijene u 10 dana.Dovesce pleja sigurno.Inace dobro navlacenje sudija danas za Partizan,ubise Bobija oni se ne cuju,faul nad Kalinicem,oni njemu faul i tehnicku,Macvan lakta Kalinica 10sek...nista.Bice svasta u plej of,Buducnost jaka,Cedevita isto...bice domaci teren velika prednost.Pozdrav i cestitke Partizanu

memoari zlatne ribice

pre 9 godina

Sve razumem ali da se grobari lože da smo se MI izvukli što smo ih izbegli u polufinalu i to samo 7 dana posle onog izuvanja u kupu kad se Zvezda za razliku od večeras malo i oznojila, pa da nije smešno bilo bi žalosno hahahaha...

Milan

pre 9 godina

Dangubic jeste veliki potencijal i talenat, imao je i problema sa povredama ali ovo je zaista lose u 1/2p. Mitrovic osim finala kupa veoma slabo, da ne kazem jadno...A otkud ovoliko navijaca Partizana kada je navodno razmenjeno po 500 karata???

KYOSHISTYLE

pre 9 godina

Iskreno, odavno losije utakmcie nisam gledao. Ekipe jedva daju po 20 poena za cetvrtinu. Dosta promasenih suteva, lopta ko da je vruc krompir :S

sudijska sramota

pre 9 godina

Pa šta da očekujete kad se igra 8 na 5? Ovo je takva sramota šta su sudije radile da bi mene bila sramota da uopšte pominjem ovu utakmicu da sam grobar. A najsmešnije od svega je koliko su grobari srećni što su pobegli sa četvrte pozicije. Šteta što Radonjić nije igrao sa juniorima da malo odmori igrače u nebitnim utakmicama. Ionako smo 5 kola pre kraja obezbedili prvo mesto i naterali ostale da se kolju da dođu do trećeg mesta.

Mikeli

pre 9 godina

Očigledno puštanje zvezde. samo šuteva za 3, nema nerviranja, nema akcija nema ničega. Državni vrh je rekao svoje. Sudije ne vredi komentarisati, svaki kontakt za partizan sviraju. Ni sam ne znam koliko su bacanja izveli. neka im ova pobeda, ali je meni krivo jer želim njih u polufinalu. želim da ih mi izbacimo, ali državni vrh to ne da.

LavirintABC

pre 9 godina

http://live.drakulastream.eu/players/free-live-video-streaming-partizan-crvena-zvezda-basketball-aba-league-adriatic-league-19577.html

Milan

pre 9 godina

Ovo sto su grobari priredili Novaku, stvarno sramota!
Ili su to grobarski casovi ljubavi?
Mozda ce svevisnji Vujosevic da nam to pojasni posle utakmice.

Nenad

pre 9 godina

Zvezdi će se ovo puštanje osvetiti u polufinalu. Ima da je nema.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Mafuna, 1. mart 2015 23:15)
Nece se Zvezdi nista osvetiti u polufinalu, zato sto je veceras odigrala opustenije jer su to trazili pojedinci iz vlasti, poput Dacica.Nije svojevoljno odigrala tako.O tim pritiscima politicara na Zvezdu sam pisao danima.Ne bi me cudilo da se javi Covic i kaze da pritisaka nije bilo, ali da, pritisaka je itekako bilo.Partizan je SPS-ov klub, do dolaska SPS-a na vlast, Partizan je po broju trofeja bio tacno u rangu sa OKK Beogradom i u Jugoslaviji je bio tek cetvrti ili peti najtrofejniji klub.Tek posle raspada Jugoslavije su osvojili Kup Sampiona 1992 godine, a tamo su se plasirali tako sto je zaslugom Cibone, Jugoplastike i Bosne, koji su cak 5 puta bili prvaci Evrope, Jugoslavija imala dva kluba u Kupu Sampiona, pa su i oni kao vicesampioni drzave otisli u Kup Sampiona.

DedaMiloje

pre 9 godina

Bobija drže da ne skoči, Pavlović lakat u lice, Kaliniću tehnička, Mačvan zaštićen ko beli medved, tako se godinama pobedjuje, Dule na parketu sve vreme u polemici sa sudijama, naravno tehničke nema kao ni Pavloviću posle faula na Kaliniću i tako u nedogled.

Struki

pre 9 godina

Naravno sad slede "ovacije","padanje u trans",opsti "delirijum" medju grobarima,a utakmica apsolutno nebitna za Zvezdu! Prvo mesto obezbedjeno pre 2 kola,a poraz je ionako bio ocekivan,prvenstveno zbog umora(5 mec u zadnjih 9 dana)! I na kraju pitanje za grobare: da li zaista mislite da ste jaci od Buducnosti i to jos na 3 dobijene i uz prednost "Morace"?

НБГД

pre 9 godina

Не ложите се, добро знате да вам је поклоњена победа да би се срели тек у финалу.

DedaMiloje

pre 9 godina

(Bane, 01. mart 2015 23:10)

Morate, Bobi vam je objasnio izjavom na kraju sve. Pošto se razumeš u košarku ajd malo pomeni i sudije. Od početka smo videli udvajanja na Bobiju sa dva igrača pošto ste očigledno znali za kriterijum sudjenja, plastičan primer ti je kada 3 igrača drže Bobija i ne daju mu a skoči, a sudija svira njemu korake. Smešna je igra sa izbacivanjem igrača na trojku, koliko god da Zvezda ima loš šut trojke nekad i krenu, dovoljno da je Dangubić dao dve trojke ta igra bi vam se raspala, na vašu sreću nije. Zvezda je uzela isto toliko nerezonskih trojki jer je naša taktika bila da se u nevažnoj utakmici po nas dosta šutira za tri da bi igrači malo dobili na samopouzdanju pošto nas šut ne služi u zadnje vreme. Napiši nam malo o zaštićenosti Mačvana, besmislene tehničke Kaliniću. Ako si video Dule je namerno uzeo tehničku da malo vrati Zvezdu kad se psihički i fizički iscrpela i ispao fer pošto se znalo da će ovo Partizan da dobije, ali vašim igračima nije bilo dovoljno to nego da i u nameštenim mečevima izdominira da bi Pavlović i Maki lečili svoju sujetu. Koliko si siguran da će Zvezda da ponovi ovakvu igru. Na kraju se zapitaj ko u Zvezdi sme da naredi da se pusti utakmica i vidi jel suvislo vrdjanje istog sa tribina. Pavlović je sam dobio ovu utkmicu na lucidne poteze, misliš da je jedna od najsporijh ekipa u tranziciji baš onako lako pretrčala Zvezdu da ovi nisu spustili ručnu. Pogledaj utakmicu sa Realom i uči šta znači kvalitetno sudjenje, posebno na Bobiju.

WP

pre 9 godina

Za ovakvu kvazi-utakmicu bi nas Evroliga kaznila, svesno prešaltati iz treće u drugu da bi ih izbegli u polufinalu je toliko jadno da nemam reči. Ali koliko su se samo napržili grobljanci, prosto tragikomično. :) Al ajde, srpske košarke radi, mada bi oni izginuli na terenu da nas izbace da je Zvezdi trebala pobeda

Meklejn

pre 9 godina

Koja smejurija
Zelim da mi se vrate moja 2 sata zivota utrosena na gledanje ove farse.
Ona utakmica iz kragujevca pre 2 godine je profesionalno odradjena za razliku od ovog cirkusa.

30 trojki sutiramo u prvom poluvremenu, a Radonjic se smeska sve vreme. Ne secemo im nijednu kontru faulom niti pravimo faulove na ziceru da sprecimo lake poene.
U napadu Dangubic uzima suteva koliko nije za celu sezonu, Vilijams se setka i smeje..

Groblje takodje u laganom ritmu celu utakmicu, za razliku od Macvana koji izgleda jedini nije znao, kao Simonovic onomad pa se lozio kao dete.

Ovolko neozbiljno nismo prisli ni utakmici sa levskim.

Mislim, realno bilo bi kidanje, verovatno bi nas i pobedili nesto na silu i sudije, a i nije bilo potrebe da se mi nesto preterano zamaramo, ali majku mu jer moralo ovoliko providno?

Dobra stvar je sto ce groblje i pored ove pobede najverovatnije biti 4. Ocekujem da puknu u Podgorici lagano, dok ce cedevita dobiti sve 3.
E onda da pokazemo ovima sto su u opstoj histeriji ko cele godine igra evorligu, a ko ispada u prvoj fazi cipiripi kupa.

sumadinac

pre 9 godina

Kada je zvezdi trebala pobeda za opstanak partizannnas nije pustio , zasto smo ih pustili , ovo mi se nesvidja samo im dajemo laznu nadu .

Sramota

pre 9 godina

Ovo je sramota i toliko providno da bi ih trebalo izbaciti iz ove lige.Videlo se tokom 1.poluvremena koliko je Zvezda jaca i kod +6 povukla je rucnu da nebi ispalo providno na kraju a ispalo je i vise nego sto su mislili.Na zalost,izbeci ce polufinale a imali ih je na ziceru za finale.Sad sam jos sigurniji da ce biti 3:0 za Zvezdu ali u nasoj ligi,posto se u Aba sigurno nece vise sastati.

Mirko

pre 9 godina

Počinje 4. četvrtina. Ova utakmica nije nešto bitna. Ipak, sad je već i euforičnim fmp-ovcima jasno da se serija nastavlja, u play-off-u dobija Partizan. Srce šampiona!

Radonja, budi se!

pre 9 godina

Pisem na poluvremenu. Sramota da Partizan ima jednog krstenog centra (Milutinova), a da Bobi i Cirbes imaju nula poena. To samo pokazuje razliku izmedju dva trenera.

nidze

pre 9 godina

ako niste znali, ovako se namesta utakmica. 3/4 zvezda gubi 16 razlike sa 0 faula... dace bog da oba srpska kluba udju u finale plej ofa i u evroligu sledece godine

Dosli ste iz Zagreba, zivite ovde i ne placate porez

pre 9 godina

Opasna malodusnost, ispucavanje za 3 poena u prvom poluvremeu nakon par sekundi napada, potpuno ravnodusni Radonjic. To je ono sto zvezda nije igrala cele sezone. U jednom momentu smo se ja i drugar smejali kosarci, jer zaista jeste bilo cudno ono sto zvezda igra. Cudno jer ponavljam to cele seozne zvezda nije igrala.
Ova utakmica ce pokazati samo dve stvari, ili je Radonjic sazreo i naucio neke stvari, te zrtvuje bitku zarad rata, ili ni on vise nema motiva da vodi zvezdu. Meni se cini da je svesno progutao knedlu zarad vaznijih dulea, jer zvezda fakticki nikada u ovoj sezoni nije sutirala vise od 20 trojki po utakmici, a danas je to uradila za poluvreme. I kada je vodila 6,7 razlike, potpuno je stala i odigrala malodusno bez zelje da se nesto menja.
I sam Marjanovic je rekao da ne konta histeriju i cak izmedju redova rekao da je utakmica bila gotova i pre pocetka.
Sve u svemu, nakon ovog poraza jedva cekam sledeci derbi, jer ce on pokazati ko je bio u pravu, (ne)opravdano histericni navijaci partizana, ili blago vec zabrinuti navijaci zvezde.

NiksickoPivo

pre 9 godina

Sve je ovo fino navijacke provokacije to je oduvijek krasilo derbi, ali ako cemo realno ovo je namjesteno, samo ne znam da li je to bilo u dogovoru sa Partizanom ili je sama Zvezda pustila to je tesko znati. Pozdrav iz Crne Gore, Buducnost je veoma jaka i drzava je stala iza njih, bice tesko Partizanu nemojte unaprijed slaviti.

Darko, Lopare RS

pre 9 godina

Malo je gadno sa nase strane, sto ih je Zvezda pustila da bi mi Srbi na kraju imali moguca dva evroligasa (nije smisao sporta). Partizanovcima ako je stalo da igraju protiv Zvezde u polufinalu mogu to sebi lako prirediti, niko im ne brani da sve utakmice do kraja izgube, Zvezda je ta koja sa prve pozicije ne moze da mrdne.
Mislim da bi Zvezdi sada bilo najpametnije da se skoncentrise na evroligu, da se tu pripremi za plej-of ABA lige, a da u u regularnom dijelu te lige vise koristi ove sa manjom minutazom, jer vise ne utice na druge timove koji traze svoj izlazak u evropu.

Nolan

pre 9 godina

Drobi limenke,sta je panteri
(bobo, 01. mart 2015 22:05)

Šta se ložiš čoveče, Zvezda otaljala po nju beznačajnu utakmicu jer igra petu u devet dana. Čekamo evropske šampione u četvrtak. Vaše neizmerno radovanje pobedi dovoljno govori ko koga želi da izbegne.

Cile

pre 9 godina

Ako bog da vidimo se u finalu. Ako je CZ zdrava....na 3 dobijene nemate apsolutno sanse. Cak sam uveren da necete proci ni Buducnost. Al polako videcemo...

Hrvat

pre 9 godina

Šta vi mislite da je partizan sigurno 2.ili 3.,cedevita dobije sve tri do kraja,partizan gubi zadnju u gostima kod budućnosti i hop na 4.mjesto

Vuk

pre 9 godina

Svi mi trebamo da volimo reprezentativce ma gde da igraju, ali vidljivo je da je Kalinic pokupio neke Blaziceve fore, bezobrazluk I drskost..2 puta do sada je zasluzio tehnicku za simuliranje.Pavlovic sve I da je napravio faul, a nije pri gradjenu pozicije drzi ruku u visinu grudi, stomaka I nema nikakve potrebe da Kalinic mrda glavom kao da je nokautiran..

sasha

pre 9 godina

Vujošević pravi tehničku i mrtav ladan sudiji u lice "pazi šta radiš, znaš"... Bacanja u jednom momentu 15:1, Mačvan bije kako stigne... Smešno...

Sta uradi to Nolane Smithe ?!

pre 9 godina

Zali boze bacenih para za ovog Macvana 350.000 mu se isplacuje za dug od pre 2 godine i ko zna kolika muje plata za ovu sezonu ...

Illmatic '94

pre 9 godina

Ово и слеп види да је намештено. Меч без икаквих тензија и напетости. Опуштенција.

memoari zlatne ribice

pre 9 godina

Sve razumem ali da se grobari lože da smo se MI izvukli što smo ih izbegli u polufinalu i to samo 7 dana posle onog izuvanja u kupu kad se Zvezda za razliku od večeras malo i oznojila, pa da nije smešno bilo bi žalosno hahahaha...

miki_delija

pre 9 godina

Partizan vise motiva i zelje. Mi pametno bez euforije odigrali utakmicu. Jedino mi nije jasno cemu tolika mrznja kod Pavlovica i Macvana prema Zvezdinim igracima kad realno Zvezda nije zapinjala. Drugo malo mi krivo sto Radonjic nije uveo Rebica ali to verovatno da ne bi postalo toliko ocigledno...cak sta vise mislim da je i Tejica morao napolje jer smo poveli skoro 10 razlike...Nema potrebe da Radonjica pljujete jer se videlo da mi ne zelimo ovu utakmicu da dobijemo...dakle razlika je da smo hteli pa da nije uspeo u taktici...navijaci Partizana malo da budu zahvalniji nego sto slave jer ako realno pogledamo na nizak nivo su pali kad mi moramo da ih vadimo...zbog Djordjevica i repke...Sve u svemu mi zadovoljni sa fudbalom ovaj vikend i pozdrav za sve zvezdase!

Novak vs Viktor - slika jednih i drugih

pre 9 godina

Ovo što sudije rade Zvezdi je vrhunac sramote! Jel se toliko partizan uplašio četvrtog mesta da je sve pare dao sudijama??

sudijska sramota

pre 9 godina

Pa šta da očekujete kad se igra 8 na 5? Ovo je takva sramota šta su sudije radile da bi mene bila sramota da uopšte pominjem ovu utakmicu da sam grobar. A najsmešnije od svega je koliko su grobari srećni što su pobegli sa četvrte pozicije. Šteta što Radonjić nije igrao sa juniorima da malo odmori igrače u nebitnim utakmicama. Ionako smo 5 kola pre kraja obezbedili prvo mesto i naterali ostale da se kolju da dođu do trećeg mesta.

može mu se

pre 9 godina

Podsetio bih zagovornike anti-sportske ideje da zvezda prepusti pobedu u derbiju zarad "srpskog interesa":

kada je zvezda jedva opstala u ligi zahvaljujući pobedi nad konkurentom zadrom,partizan je pre toga,iako apsolutni favorit,izgubio od tog istog zadra i njihov trener je to objasnio rečima - e pa može nam se i pogrešno je spasavati zvezdu.

Tada izgleda nije bio interes srpske košarke da zvezda opstane u ligi. O redovnim i horskim komentarima tipa - katanac I gašenje da ne govorim.

I sada neki ljudi imaju obraza da se pozivaju na srpski interes.

Ja se ipak nadam da je došao čas za naplatu. I želim puno sreće treneru partizana u "cipi-ripi" kupu u sledećim sezonama.

Nemač pojma

pre 9 godina

Pratim košarku 30 god i samo mogu reći svaka čast Zvezdi!Partizan nama nikad nebi pružio ruku. Sada sam siguran da osvajamo ABA i Agroživ.... Pozdrav svima

Novak vs Viktor - slika jednih i drugih

pre 9 godina

Mi smo prvi i igramo ovu utakmicu rekreativno iz zabave a ovi ostali neka se kolju za mesto kojim će izbeći Zvezdu.

Zvezda je ime sampiona!!!

pre 9 godina

Kako god da se zavrsi moram ponovo da kazem da je radonjic balvan koji ne zna gde vozi!! Protiv ovakvog raspalog partizana ne zna da postavi napad na zonu!! Joj dokle vise , dokle.... Idi molim te ,upropastices nas kao i prosle sezone!!

alfa romeo

pre 9 godina

sigurno da dogovor nije bio da ih pustimo,ali ocigledno je da je trazio da igramo opusteno,bez cimanja,da se niko ne povredi,slobodni sutevi

bora

pre 9 godina

Ovo večeras je bio javni čas košarkaške taktike i strategije,na Košarkaškoj akademiji.Predavač,akademik prof.dr D.Vujošević.
CZT već duže vreme ne igra ništa,a Dule im je večeras i ono malo što im je ostalo od igre,razbio u paramparčad! Što neko dole reče,na Marjanovića su se bacali kao hijene,na omlitavelog gnua!
Saša priča i liga za sebe.Sada igra sa oko 50% snage,ako za par meseci dostigne 70%,njemu jednostavno niko ništa ne može!Za pobede Partizana je onda dovoljan još 1,5 igrač.
I na kraju bih još nešto primetio,što kad bude bilo biti il'ne biti može biti presudno.Naime CZT ima nekoliko odličnih (nijednog vrhunskog) i više sasvim solidnih igrača.Problem je što niko od njih ne voli i ne navija za CZT!!?
Na drugoj strani su 'krvni' Grobari Gagi,Tepić,Mačvan,Saša...!
To u nekoj konstelaciji izjednačenih snaga,može biti i presudno!!

Zarko

pre 9 godina

Zasluzena pobjeda komsija...taman posla da smo ih pustili,jednostavno smo odigrali potpuno opušteno,pokusali da dobijemo ali nismo uspjeli...moje subjektivno mišljenje je da ovaj partizan teško moze da dobije budućnost u Podgoricu...i onda su vjerovatno opet cetvrti...

zvezdale

pre 9 godina

I više nego očigledno je da Zvezda ne želi da pobedi u ovom meču, smešno deluje šutiranje trojki u svakom napadu. A Dulo ni "hvala" neće reći.

fan

pre 9 godina

namešteno ili ne, nema izgovora za ovakvu igru bez i malo želje za pobedom. čestitao bih partizanu samo da nije bilo onolikog navlačenja u drugoj četvrtini od strane sudija

milan

pre 9 godina

Ajde sto je ubedio svoje da je klub u jadnom stanju,slaba ekipa da bi na kraju ispao cudotvorac(Vujosevic),to smo poceli i mi da verujemo.Partizan ima odlicnu ekipu(jes malo kraca klupa)ali sve odlicni igraci,iskusni maksimalno.I dalje mislim da nemaju sanse na 3 dobijene u 10 dana.Dovesce pleja sigurno.Inace dobro navlacenje sudija danas za Partizan,ubise Bobija oni se ne cuju,faul nad Kalinicem,oni njemu faul i tehnicku,Macvan lakta Kalinica 10sek...nista.Bice svasta u plej of,Buducnost jaka,Cedevita isto...bice domaci teren velika prednost.Pozdrav i cestitke Partizanu

Johnny Hockey

pre 9 godina

Partizan ceka evroligasa !!!
(--#####Bodibond#####--, 1. mart 2015 18:54)

Partizan sa titulom EL ceka FMP koji je pozajmio ime i grb.

veliki strumf

pre 9 godina

Macvan je za Mitrovica Barkli, a Tejic je za Mitrovica - izaberite sami. Ocekivano - pustili vas da dobijete lagano, bez tenzije. Jos da je Radonja pustio klince da igraju, da ne umara bezveze ove ljude za Makabi. Covek stvarno blage veze nema sa kosarkom, ali blage. On he najobicnija NULA od trenera - ako to nekome nije bilo jasno do sada, valjda napokon jeste.

Herceg

pre 9 godina

Kuku nama s nama. Jedino sto je gore od ove , još jedne demonstracije prostakluka od strane standardno bučne i agresivne manjine je ovo licemerno zgražvanje simpatizera CZT, koji ko da su zaboravili sramotno ponašanje istih ovakvih među njima prema jednom Ivkoviću, Obradoviću, Bodirogi. Ako zaista želite da osudite ovakve pojave, osudite ih kao društvenu anomaliju, a ne skupljajući se kao ovce u navijačkim torovima.

nenad rs

pre 9 godina

А јесте и навијачи,вријеђате најбољег спортисту свијета који је уз то и Србин.Ја никад не бих увриједио једног Дивца,Ђорђевића , Настасића или Љајића.

Mikeli

pre 9 godina

Očigledno puštanje zvezde. samo šuteva za 3, nema nerviranja, nema akcija nema ničega. Državni vrh je rekao svoje. Sudije ne vredi komentarisati, svaki kontakt za partizan sviraju. Ni sam ne znam koliko su bacanja izveli. neka im ova pobeda, ali je meni krivo jer želim njih u polufinalu. želim da ih mi izbacimo, ali državni vrh to ne da.

0-19 za tri, rekord EL, vasi NEROJI

pre 9 godina

Vujošević pravi tehničku i mrtav ladan sudiji u lice "pazi šta radiš, znaš"... Bacanja u jednom momentu 15:1, Mačvan bije kako stigne... Smešno...
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (sasha, 1. mart 2015 20:43)

Pavlovicu, ti si?

sasa

pre 9 godina

Vidim da ovde na komentarima neki grobari imaju dilemu protiv koga igraju. Ipak vidim da grobari koji su u pioniru tu dilemu nemaju. Neko je zbunjen od ove dve grupe. Kao da ste opet podeljeni. Samo ovaj put na one koji pisu komentare i one koji navijaju na utakmicama. Pozdrav

veliki strumf

pre 9 godina

Nama ova utakmica suterski trening, vezbamo trojke malo. Sudije ce naravno odraditi svoje - Kalina dobije 3u1: lakat, faul i tehnicku. Show program! A nas Danguba je car - losiji suter sa ruznijim sutem ne postoji u Srbiji.

Stefan

pre 9 godina

Ovaj neki indijanac Bonibond 20 komentara,a meni ni jedan nece da objave! I o cemu dalje da pricamo... mediji u ovoj zemlji su dno svih dna!

Profesor

pre 9 godina

Citajuci komentare morao sam malo da prokomentarisem. Partizan zasluzeno dobio iz razloga sto su se trudili i dali max jer im je ova utakmica veoma znacajna da bi izbegli Zvezdu koja slozicete se ove sezone igra dobro i ako Radonjic nije trener za vece rezultate u evropi i za najvaznije utakmice gde je Partizan maher. Dalje, pobeda Partizana povecava koeficijent kojim nasi timovi imaju bolji polozaj od ostalih, nasa dva tima bi trebalo da igraju EL ako udju u finale.. Sa druge strane Zvezda je odigrala utakmicu onoliko koliko je bilo potrebno da ne naprave ozbiljnije posledice po zdravlje igraca zbog jakog tempa utakmica koje je igrala i koje slede. Vujosevic je ponovio taktiku sa kupa tako da nije bilo iznenadjenja kod Radonjica to se videlo po njegovim reakcijama i dopustenim sutevima za tri, udvajanje Bobija, dodavanje na kapicu pa u korner na sut, kao i na kupu. Zatim lako dopustena razlika u 3. cetvrtini sa prvim faulom dva min do kraja, otprilike sto nije praksa nigde. Dalje, malo jaca Zvezdina odbrana razlika na -11, partizan ispunio bonus, i tu Zvezda opet staje, ali bez neke nervoze, Partizan ponovo povecava razliku i kraj..zvezda je imala prostora da ovako odigra, a Partizan ne, tako da su odigrali dobro. Samo pogledajte Kako je Vujosevic vodio utakmice kupa i ovu sad. Tako treba, sportski. Zao mi je sto nije bila prava predstava, ali nadam se da ce biti u finalu pa neka pobedi bolji. Ziveli!

Bakara

pre 9 godina

Ne razumem, sad vam smetaju Macvanove reakcije kad postigne kos?? Nesto nisam primetio da ste osudjivali vaseg plavusana koji pritom i jezik izbacuje u tolikom zanosu slavlja... Macvan decko borben 101%, i preko svake mere kulturan uzimajuci u obzir kako mu i sta sve pogrdno skandirate...

Shone

pre 9 godina

Ja takodje kao i mnogi panteri mislim da je Zvezda BGD telekom pustila Partizan veceras! To je moje misljenje. Ali, pravo pitanje je zasto ga je pustila? Zbog ljubavi prema Partizanu? To nikako! Strah od Partizana? E, to je vec moguce! Samo vi navijajte za klub koji se plasi kluba za koji ja navijam. To je u redu. Ali malo je glupo da se tesite time sto nas se plasite! Da li kapirate?

Milan

pre 9 godina

Dangubic jeste veliki potencijal i talenat, imao je i problema sa povredama ali ovo je zaista lose u 1/2p. Mitrovic osim finala kupa veoma slabo, da ne kazem jadno...A otkud ovoliko navijaca Partizana kada je navodno razmenjeno po 500 karata???

nisam rasista al nisam ni daltonista

pre 9 godina

Grobari nas siju. Dule dolazi do izrazaja. Mitrovic mi dva minuta ne bi igrao. Tejic je 3 puta pametniji igrac. Ovo je bilo ocekivano, partizan jr u usponu forme kao i svake godine u zavrsnici. Mi bez ideje, bez odgovora na dopusten sut. Sve u svemu za mene ocekicano

pan

pre 9 godina

Jedina nada za FMP da opet igraju EL je to što Partizan nikad ne namešta utakmice,
pa ćemo verovatno u polufinalu morati težim putem (Budućnost ili Cedevita),
što će FMP-u dati šansu da uđe u finale, jer će izbeći nas.
Kad bi Partizan nameštao, sigurno bi birao FMP u polufinalu,
ali šampioni to nikad ne rade.

sotirzvanidjubre

pre 9 godina

Nismo vas pustili, bolji ste... pobeda nam je baš trebala, a vama ništa nije značila... grizli smo na terenu, vi ste igrali sa 30% snage... jel može ovako?

Mika Sumadinac

pre 9 godina

Jedno je sigurno,a to je vec vidjena spika groblja ili ce da izgube od fmp-a ili ce da pobede Zvezdu
(Kutinjo, 01. mart 2015 18:54)

I ti i ja znamo da ste u svakom slucaju FMP.

Trollston

pre 9 godina

Neko u Zvezdi ispravno razmislja. Ova utakmica je prepustena da bi isli na Cedevitu u polufinalu, koja je ipak laksi rival od Partizana. Nece biti tenzija, pritisaka i ostalog.

KYOSHISTYLE

pre 9 godina

Iskreno, odavno losije utakmcie nisam gledao. Ekipe jedva daju po 20 poena za cetvrtinu. Dosta promasenih suteva, lopta ko da je vruc krompir :S

Bane

pre 9 godina

Vi uistinu ne umete da prihvatite poraz. Znate li vi ista o kosarci ili ne? Da li ste se zapitali zasto je Zvezda sutirala 30 puta za 3P?

Prvo bih spomenuo jedno - taktika! Evidentno je da je Dule nadmurdio Radonjica. Udvajao je Marjanovica sa dva igraca cime je ostavljao prostor spoljnim igracima za sut. Na taj nacin je zeleo da spreci Marjanovica da ucini svoje, a istovremeno da dominira u skoku koliko je moguce jer ste tu mocni. Takodje, na ovaj nacin vas je primorao na sut van 6,75 sto vam i nije oruzje u prethodnih par meceva. Ali, od 30 trojki postigli ste 9, sto je vise od svih ranijih meceva ukupno! Zatim, Partizan je, primetismo svi, u uzletu forme. Zvezda je u padu i to je ocigledno. Fizicki je odlicno pripremljen i svez, dok Zvezdu sustize umor. Mnogo meceva, putovanja.
Motiv je kod nas bio veoma izrazen. Kao pred svaki derbi. Vi ga niste imali. Tacnije, jeste, ali ste fizicki i emotivno ispraznjeni posle serija teskih meceva i niste mogli da se izdignete i date sve od sebe. Imate u dzepu prvo mesto.

I naravno, publika. Dakle, ne vidim zasto bi nas iko pustao. Malo da se zamislite, pruzite ruku. Danima najavljujete krah, a sada nas pustili. I sada jos moramo da vam se zahvaljujemo? Ne razumem.

ccc

pre 9 godina

Strucnjaci a da li vam pade napamet da kada sutiras 31 put za 3 to radis jer nemas drugo resenje i moras da sutiras?? To za vas nema veze sa Partizanom i njegovom igrom? Bolje vi razmislite zasto vas kapiten nije dao NI JEDAN KOS i da li je igrao Blazic?

Šavija Alonso

pre 9 godina

Pa šta je ovo, braćo limena - pustili nas, kažete? A gde nestadoše oni silni komentari tipa "Mi kao i uvek, pošteno i na pobedu", "Nikakvo puštanje, gazi groblje", "Šaljemo vas na četvrto jer ste nam najlakši rival", i slično tome?

LjubiVasKeba

pre 9 godina

Haha Wiliams i Radonja prodali mec. Ako.
Samo je tuzno sto Partizan nikad nista slicno ne bi uradio za nasu kosarku.
(rale sremac, 1. mart 2015 20:32)

Pogledaj koliko je PARTIZAN dao reprezentativaca pa onda pričaj o tome šta je PARTIZAN uradio za srpsku košarku.
Nego, gde ti je klub?
A šta je onda ono pod ledom?

Idea Voli Telekom

pre 9 godina

Mi kada puštamo FMP, pustimo ih 8-9 razlike, a oni nas kad puštaju, to je široko, skoro 20 razlike, 30 razlike, 40 razlike... i tako već 13 godina.

anonymoua

pre 9 godina

Partizan je domacin, imali su mnogo vremena da se pripreme za utakmicu, odmorni su, tako da i ako izgubimo nece biti tolika steta. Lepa situacija za Zvezdu :)

Mrnjau

pre 9 godina

Sto psujete ovoliko? Znam da ste navijaci, al' ne morate biti prostaci. Ipak to gledaju i deca, svetski ljudi poput Djokovica, Troickog, Zimonjica... Pa i meni je neprijatno.

sovuljaga

pre 9 godina

ratko...a jedina pobeda FMP-a u evroligi je protiv ekipe Sase Obradovica,ljubitelja FMP-a pa pretpostavljam da vas je pustio...a ne,mi ime ne menjamo,isti smo klub,a ti navijas za FmP!

kris

pre 9 godina

Zvezda nije ni pokušala pobediti,i ja je u tome podržavam.I ono što se igralo bilo je nerezonski.Najveća prednost je u centrima na strani Zvezde,a igralo se spolja,zato je i Dzenkis najefikasniji.Ono što je meni zanimljivo jeste da Kalinić puno bolje čuva Mačvana od Mitrovića,a Dangubić Pavlovića od Blažiča.I inače ova dvojica(Mitrović i Blažič)poslednjih meseci sramote dres kluba koji nose i u startu su prednost za Zvezdinog protivnika.Da sam trener sa autoritetom odstranio bi ih iz tima i poslao na hlađenje,jer će Zvezdu koštati trofeja u ligi.U igri su previše važne stvari da bi se nekom gledalo kroz prste,zbog nekih starih zasluga.Ovo nije nivo ni Lipovija,a Šilbu nije tolerisano ni puno manje od ovoga.Međutim,Radonja to nije i bojim se da nije kapacitet napraviti nešto veliko sa ovim timom.To opet ne znači da ovo sve do sada nije dobar rezultat,ali razlika između propale i uspešne sezone je pobeda ili poraz u polufinalu plej ofa ABA lige.Ekipa je iznurena i treba je odmoriti,pa makar sve izgubili do plej ofa,možda angažovati i psihologa i spremiti se za najvažnije utakmice,a poznavajući Radonju,on je u tome najtanji.

Šabanova Cuca

pre 9 godina

Buahahahaha kako je Pavlika poslao Kalinu po burek u szr "Jokić i sinovi pecivo" hahahahahahahahahahahahhahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha

777

pre 9 godina

Па вас риболовац урниса хахаха
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Jaa, 1. mart 2015 23:17)

Bravo za komentar. Gde se to seti???

FMP since 2011.

pre 9 godina

Nekada je Crvena Zvezda redovno prepustala pobedu Partizanu. Sad tu tradiciju nastavlja njena fuzija sa FMP-om, te im hvala na tome,sa željom da to urade i u finalu play off-a... P.S. A što ne izgubiste sa razlikom manjom od devet poena,a? Ovo je pitanje za sve pantere, sa njihovim teorijama zavere...

Trol

pre 9 godina

Pušteno kažu panteri? Da je tako šut za 3 bi bio mnogo bolji, igrači bi bili opušteni, ili Fmp ne zna da šutira trojke? Dule je napravio dobru taktiku, protiv koje je lek jedino šut za 3, a vi to je znate panteri.

my way

pre 9 godina

Нисмо ми Срби толико непоштени да намештамо, али ни толико глупи да се на нож боримо како би себи нашкодили. Научили смо ваљда нешто из историје, ваља то применити коначно и у политици и у осталим сегментима друштва, па и спорту. Лицемерно би било очекивати да ће Звезда на штету Србије гинути да би добила захуктали и максимално мотивисани Партизан који је коначно схватио свој квалитет и почео да гази уместо да форсира губитнички менталитет. Мислим да је и Вујошевић свестан какву је негативну атмосферу стварао, па је престао са тим и сам схватио какву екипу реално има. Живела Србија!

maxi

pre 9 godina

Mislim da bi Zvezdi sada bilo najpametnije da se skoncentrise na evroligu
(Darko, Lopare RS, 1. mart 2015 21:10)

A da ti nisi slucajno spavao zimski san?De spavaj jos malo,bojim se da ces se razocarati pokaze li ti neko da Zveda u Evropi,sto se koncentrisala,koncentrisala se.

Stjepana Supanca 15a, vaša je adresa!

pre 9 godina

Jedno je sigurno,a to je vec vidjena spika groblja ili ce da izgube od fmp-a ili ce da pobede Zvezdu
(Kutinjo, 01. mart 2015 18:54)

I ti i ja znamo da ste u svakom slucaju FMP.
(Mika Sumadinac, 01. mart 2015 19:41)

A i mi ostali znamo da smo tako u mogućnosti.

Razocarani Srbin

pre 9 godina

Ova godina se ponavlja kao i prethodna sto se tice derbija...Zvezdasi, pocnite da spremate izgovore i najave za naredno sezonu :))))

oskar

pre 9 godina

Zvezda u zadnje tri utakmice EL sutirala 51/4!
Veceras protiv Partizana 31/9!
Izgleda da volite da pustate u EL i ABA ali zatocvrsto drzite trofej kupa Srbije? To da je Zvezda pustia potvrdjuje odnos Duleta i Covica! Da ne pominjem to sto se njih dvojica vuku po sudovima!
Jedino su mi sumljivi Dangubic i Kalinic koji su katastrofa...mozda su njih dvojica zajedno sa Bazicem odigrali za Partizan?
Sau na stranu, svi smo ovo vec videli godinama...Dle tempira formu za zavrsnicu i u tome je kljuc.
Jos nista nije gotovo, tek treba da se iga. Iskreno se nadam da ce mo imatidva predstavnika u EL.
Plasim se da se ne ponovi prosla godina gde su i Par. i CZ bili favoriti i nisu uradili nista.
Sad je puno teze, Zvzda je u velikom padu forme zaslugom Radonjica, Partizan 10 pobede u nizu, Buducnos ima jaku ekipu kao i sumeci mehurici iz Zagreba. Bez obzira ko je prvi a ko cetvrti sanse su svima podjednake 50-50.

Samo je sljaka iznad nas,....

pre 9 godina

Totalno sam spokojan. Bobi je objasnio. Nebitna utakmica, pricacemo kada bude bitnije.
(idol vam je lik koji prozdire svoje sline, 01. mart 2015 20:50)

Pratis kosarku od skoro,lepo lepo.Pocinje sezona,sledeca naravno!

nemanja

pre 9 godina

Volio bih da pobedimo Partizan jer derbi je derbi, ali i ako izgubimo nece mi biti zao, jer Partizanu koliko toliko rastu sanse , i tako dobija nasa kosarka , da imamo potencijalno 2 ekipe u EL.

devil him self

pre 9 godina

ako je ovo igracki poraz prva recenica D.R. na konf. za stampu bi trebala da bude PODNOSIM OSTAVKU!!!Razlozi- ocajna igra tima od nove godine, pad forme vecine igraca, najlosiji procenti suta u istoriji CZ, najveci broj izgubljenih lopti ikada, smesna i bezidejna igra u napadu.Svaki drugi normalan covek-ne i COVIC ne bi posle Cibone ne pomislio da nam ova neznalica vodi najjaci tim ikada, morao je da leti Radonja i pre finala plej ofa nase lige, ma odmah posle Cibone.Razlog sto je Radonja ostao je taj sto COVIC nije uspeo i nikada nece da pronadje ozbiljnog trenera koji bi prihvatao funkcionisanje u njegovom despotskom sistemu sem nesrecnog DR.Najveci uspeh za 5 god. sa COVICEM ce biti saniran dug od 15 milki,sem toga nijedan sportski rez. nece doci, jos 20 god. sa njim necemo titulu videti.Iz sezone u sezonu sportska greska za greskom teranje rakoca, savovica, silba, CIBONA u SRED BEOGRADA ostanak radonje,teranje simona nedovodjenje cetvorke, biranje grupe real barsa makabi panata, ponovo nedovodjenje cetvorke, sramna igra od nove god. a radonjic je jos tu, bice do kraja sezone jos mnogo sportskih kikseva, MNOGOOOOOOOOOO!!!!!!!!!

Milan

pre 9 godina

Ne znam kako da nazovem ove navijače Zvezde koji pričaju da smo pustili Partizan!?!?! Zvezda da pusti Partizan ili obrnuto. NIKADA, PA MOŽDA NI TADA!

struja

pre 9 godina

Ponovo je Macvan posedovao Mitrovica.Idemo Tepara u formu pred kraj sezone.Izveli ste manj slobodnih jer igramo zonu 3 cetvrtine,a ovi vasi samo za 3 lemaju.Dangubicu jos ti pasulja moras da pojedes da bi igrao protiv Sase.

Jaa

pre 9 godina

Haha Wiliams i Radonja prodali mec. Ako.
Samo je tuzno sto Partizan nikad nista slicno ne bi uradio za nasu kosarku.
(rale sremac, 1. mart 2015 20:32)

Od 63 ponea zcezde Djenkins i Vilijams su dali 34... jos neki Blažić... jel to budućnost srpske košarke???

zoran

pre 9 godina

Ovo je chas kosharke Vujoshevica kolegi RAdonjicu. Pa neverovatno da ovaj Partizan koji ima dva igraca (Pavlovic, Machvan) ovako da razbija Zvezdu...???

les heures d'amour

pre 9 godina

Ok, shvatam da utakmica nema rezultatski nikakav znacaj za Zvezdu, igrali su vrlo mekano, skoro nezainteresovano, ali Mitrovic je zaista ocajan, pa on postigne 2 poena za Partizan i 0 poena za Zvezdu. Nisam siguran , ali decko je jedinstven slucaj , dao je vise poena za prtovnicku ekipu.

ma daj

pre 9 godina

Ma daj... Zvezda se ispucava... Sutnuli smo za 3p, 12 puta u provj cetvrtini! I na kraju dobili sa 2 razlike! Mogu da zamislim da smo umesto Dangubica doveli jednog "kasvetnog" sutera! Mirise da Zvezda kalkulise ovo... Mada, kako Radonjic nema autritet, nista ne cudi... Jer nije logicno da sutnemo u jednoj cetvrtini 12 puta za 3p... Licimo na Radnicki iz KG-a... Trci i sutiraj za 3...

milanovac

pre 9 godina

Mitrovic i Dangubic najbolji igraci Partizana veceras. A za sve koji ne cene dovoljno Branka Lazica evo kako igramo odbranu bez njega...

Jaa

pre 9 godina

Nikad nisam voleo kalkulisanje,voleo bi da zbog ovog veceras da partizan ostaje cetvrti i da nas izbace
(petarczv, 01. mart 2015 20:23)

Ostaćemo četvrti ipak ste nam vi lakši protivnik nego Budućnost u polufinalu.

VUKOTA

pre 9 godina

Čestitke najvećem rivalu na pobedi ! Ovi što bulazne da je namešteno, lažu,jedina je istina da je partizan više želeo pobedu,i trudio se i borio,dok Zvezda tu i tamo je pokazivala neku želju,ali realno igrači su delovali nekako bezvoljno u onim trenutcima kad je trebalo,utakmicu održati u egalu grešili.Braćo vidimo se u finalu ABA lige,pa kom obojci kom opanci.

donjimil

pre 9 godina

Dokle vise sa Djenkinim ocajnim igrama, i jednim pogodjenim sutem iz 10 pokusaja ili koliko vec?? Izgubicemo u polufinalu ako bude Radonja vodio i ako budemo igrali protiv Partizana...

vlada milić

pre 9 godina

zvezdaš sam, sramotna igra zvezde namerno ispucavanje za tri poena A o trećoj četvrtini i prvom faulu minut pre kraja četvrtine, pri tome partizan u toj četvrtini pravi razliku +18 A zvezda ne pravi faul, je ispod bilo kakve logike sramota. kada bih bio 100% siguran da je zvezda ovo pustila da bi išla na cedevitu nikada ne bih vise pogledao niti navijao za zvezdu. A da, jos jedna poruka našim klincima za tastaturama, setite se prošle sezone i tada je Zvezda bila prva A partizan treći pa ste se i tada ovde preplavili ko će biti prvak i šta je bilo? mosa. i jedni i drugi ispali u polufinalu. deco, ne letite partizan prvo treba da dobije budućnost, što je mnogo mnogo tesko da bi došao u finale A ni zvezdi neće biti mnogo lakše protiv cedevite, ko ne misli tako ponavljam, setite se prošle godine.

dex

pre 9 godina

Eto kako pobediti Zvezdu. Dozvoliti joj sut za 3. Toga nema kod Radonje, niti se trenira. Da bi Zvezda dala 10 trojki, treba joj oko 120 pokusaja. I to otvorenih! Tako ce nas i u plej ofu unistiti.

BorisNs

pre 9 godina

navijam za zvezdu,ali ovaj blazic je ubedljivo najgori igrac ove sezone potpisujem,ne u zvezdi nego u celoj ligi,jedan jedini dobar mec ove sezone..jedva cekam da ode najozbiljnije cu slaviti kad se to desi

mrki

pre 9 godina

Svaka čast igračima Partizana veliko srce, veliki trener što moja Zvezda nežnost nema. Nije samo ova utakmicu problem ovu utakmicu Zvezda nemože dobiti jer je na ovakav način ove sezone izgubila bar dve utakmicu.
Žao mi je što Zvezda ovako jaka gubi ali tako je kad nemogu navijati za Partizan.

basketaš

pre 9 godina

vidim ovde neki komentarišu odnos sl bacanja...zvezdina igra zasnovana na šutu za 3 pomena, partizanova na igru pod košem.
stoga je i normalna razlika u sl bacanjima. a vi limenke samo tražite izgovor za katastrofalnu formu.

Rade

pre 9 godina

Bravo za moj Partizan,bili smo bolji,ali Zvezdi stvarno ne idu trice,da su pogodili trečinu,bilo bi gusto.Bilo bi super da se nadjemo u finalu,mada če nama biti težko u Podgorici,Budučnost je ove godine jača od nas!A mi dižemo formu u pravi čas,bravo Dule profesore košarke,digao si nas od mrtvih.Gde su sada pametnjakoviči,koji su nam se smejali na početku.Sitno a,bliži se april i maj.

Veliki_Zli_Vuk

pre 9 godina

Sto svi racunaju Cedevitu na 4.mestu? Oni imaju gostovanje Zadru i mec protiv Buducnosti. Ako izgube oba,oni su 5. Olimpija ima opusten raspored i bolji medjusobni duel od Cedevite.

Mika Sumadinac

pre 9 godina

Znaci panteri ako izgubite onda su ili sudije ili ste pustili a ako pobedite onda ide prica o giga, mega ekipi...dobro, da znam...

Johnny Hockey

pre 9 godina

Ovaj neki indijanac Bonibond 20 komentara,a meni ni jedan nece da objave! I o cemu dalje da pricamo... mediji u ovoj zemlji su dno svih dna!
(Stefan, 1. mart 2015 20:14)

Dobro si primetio, meni isto puste jedan do dva, nisu uopste uvredljivi, vec istiniti, Bodibond je verovatno njihov covek zaduzen da se blati SD Partizan.

nex

pre 9 godina

Radonjic je definitivno najslabija karika u zvezdi. On ne zna gde tera.
Osim ako nije namesteno,ali sumnjam.
Ako i jeste,da na pominjem hiljadu njegovih propusta,najgori je da drzi Bobija besomucno u igri,rizikujuci povredu,a njega ne ide nista,a oni ko hijene na njega. Covek def treba da ide,a mi da se pomolimo da udjemo u EL. Bozja pomoc ce nam itekako trebati

grigorij_ivanovič_katligin

pre 9 godina

bravo momci! pokazili ste ono sto se znalo mozemo da igramo sa svima, jer mi smo institucija bre! zajedno mozemo sve!

Shearer

pre 9 godina

Prvo bih rekao da je smešno ako govorite o "puštanju" pošto se ne pušta niko da briše patos sa tobom. Partizan se kockao i dobio pošto su Marjanovića čuvala bukvalno dva igrača. Mora da se napomene da je CZT iscrpljena a u kombinaciji sa Partizanovim Pionirom bilo je teško da dobiju ovaj meč. Crvena Zvezda je opet očajno šutirala a naročito za 3 poena, jeste ubacila 9 trojki ali imala je 31 bukvalno čist pokušaj. Ono što je još gore imali ste manje pokušaja za 2 nego za 3 poena a ubacili samo 13 dvojki. Treba biti pošten i reći da su Bobiju svirana dva sumnjiva faula ali i da Andrić nije dobio 3 bacanja posle očiglednog faula igrača CZT u prvom poluvremenu. Sve u svemu CZT je u očajnom padu i ako ne osvojite ove godine ABA Ligu glavni krivac je Dejan Radonjić pošto imate najjači budžet i tim.

LavirintABC

pre 9 godina

http://live.drakulastream.eu/players/free-live-video-streaming-partizan-crvena-zvezda-basketball-aba-league-adriatic-league-19577.html

fanta 0.33

pre 9 godina

sine pa kako i da sutirate sl.bacanja kada ste samo na poluvremenu imali dvadeset i kusur suteva za tri poena.aj budi objektivan bar malo

boks

pre 9 godina

Upravo to je bio razlog da "Grobari"  izvređaju najboljeg srpskog tenisera, a sa druge strane "Delije" Troickog. Njih dvojica su smeškom prokomentarisali navijačke strasti na tribinama.

Optimus

pre 9 godina

Naslov moze da bude "Kako je Radonja upropastio odlicnu generaciju." U EL svi su provalili nasu igru, evo sad i Partizan. Nadam se da nacemo proci sa Cedevitom kao sa Cibonom lane. Ali kako igramo... Inace, cestitke komsijama.

zvezdas

pre 9 godina

Prvo cestitke Partizanu,kao sto je i red.Utakmicu su kvalitetno i pametno odigrali,imali vecu zelju i dobru taktiku.Nije ovo bilo nikakvo pustanje.Iz svake utakmice,pa i ove se izvlace pouke.
Za Zvezdu pouka i opomena u fazi napada,kada protivnik vrsi presing i udvajanja na Bobiju.Raznovrsnost u napadu,to je nas domaci zadatak.
Komsije su sada u sansi da izbegnemo srpsko polufinale i sada je sve do njih.
Najveci dobitak bice EL naredne sezone.Ja sam ubedjen da cemo se plasirati i jedni i drugi.

Good_year?

pre 9 godina

Polufinale ABA lige - najvažnija utakmica sezone za jedne i druge.
Samo da uđu opuštenije nego prošle godine u te utakmice...

vladap

pre 9 godina

@(Bane, 01. mart 2015 23:10)
potpuno se slazem druze, bravo za komentar!
Jeste da je Zvezda odigrala lose, da narocito Bobi nije bio na svom nivou i nije igrao Lazic, ali se kao Zvezdas pribojavam ove taktike udvajanja Bibija cak i kada on ne bude bio ovako slab, jer ce nam trebati dosta preciznosti za 3 poena, a to je bolna tacka cele sezone...

KIKO

pre 9 godina

Nas kapiten covek koji primi vise rampi po utakmici nego sto da poena! ali valjda to je zato sto je mlad :)
(Kiko, 22. februar 2015 18:03)

Covek 'ladno odvali ovakvu glupost...
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)
(Kum, 22. februar 2015 18:22)

Preporučujem (+370)
Ne preporučujem (-34)

OOOOOO KUMEEEEEEEE PAMETNI, kapiten nam primi rampu a dade 0 poena, pa reko da ladno opet odvalim :)

Lomunac

pre 9 godina

Podsetio bih zagovornike anti-sportske ideje da zvezda prepusti pobedu u derbiju zarad "srpskog interesa":

kada je zvezda jedva opstala u ligi zahvaljujući pobedi nad konkurentom zadrom,partizan je pre toga,iako apsolutni favorit,izgubio od tog istog zadra i njihov trener je to objasnio rečima - e pa može nam se i pogrešno je spasavati zvezdu.

Tada izgleda nije bio interes srpske košarke da zvezda opstane u ligi. O redovnim i horskim komentarima tipa - katanac I gašenje da ne govorim.

I sada neki ljudi imaju obraza da se pozivaju na srpski interes.

Ja se ipak nadam da je došao čas za naplatu. I želim puno sreće treneru partizana u "cipi-ripi" kupu u sledećim sezonama.
(može mu se, 1. mart 2015 18:58)



Partizan-Zadar 80:55 lazove!!!!!!!!!!!!

goran

pre 9 godina

Covicu dovedi normalnog beka sutera ili krilo i obavezno krilnog centra,ubi nas Macvan pod kosem. Luka i Tejic losi fizicki svaki krilni igrac ih ugura a kamoli neko jaci. Kako igramo titula je daleko. Bobi i Cirbes ledjima nista kao da igraju protiv Onila i Sabonisa

jahorinac ,Pale

pre 9 godina

Ljudi,smirite malo emocije !! Kad se na kraju poredamo i krene play off onda možemo da pričamo. Prošla sezona se očigledno brzo zaboravila ,a svi znamo kako se završila.