Nedelja, 01.03.2015.

14:46

Liverpul evrogolovima srušio Siti

Fudbaleri Liverpula pobedili su Mančester siti na svom terenu sa 2:1, u velikom derbiju 23. kola engleske Premijer lige.

Izvor: B92

Liverpul evrogolovima srušio Siti IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

71 Komentari

Sortiraj po:

Alexandar

pre 9 godina

Odlican mec, Liverpul je bio mnogo bolji tim. Jednostavno, u ekipu je uspesno usadjen pobednicki mentalitet i rezultati su tu! Kutinjo je...apsolutni majstor. Nazalost, Markovicu sigurno nije mesto u ovoj ekipi, a verovatno ni u Premier ligi, sto rece jedan ovde.. "No balls" pristup igri ne prolazi u Engleskoj, trazi se zver od coveka i igraca, da ulazi u duele i da kidise 95 minuta. Lazar jednostavno nije takav. A Brendan Rodzers, jos ima strpljenja sa njim. Dokle, videcemo. Sreca da ostatak tima grize i igra kako treba tako da se to slabo mesto nekako nadoknadjuje. Svaki vikend predstavlja pravo uzivanje gledanja utakmica Premier lige, ima svega, vrhunskih meceva, sumanutih rezultata, neocekivanih ishoda, a najvise fantasticnog fudbala. I to je ono glavno sto me drzi kao hipnotisanog vikendom ispred (HD)TV-a, gledajuci ove majstore kako igraju i bore se, ne stedeci se nimalo. Kamo lepe srece da se i neki drugi ugledaju na njih, a ne da izigravaju balerine na terenu...

Onako iskreno

pre 9 godina

Možda Markec ne igra najbolje, ali ima vremena za napredak i nije to razlog da ga odmah svi blate kako nema pojma, nikad igrača od njega, ima dve leve itd. Isti slučaj kao sa Đokovićem, kad pobedi svi kažu car, legenda, a kad izgubi odmah ga pljuju. Obavezno se "stručnjaci" nađu da pljuju. Čudni smo mi Srbi.

panini

pre 9 godina

@ (MM, 01. mart 2015 16:09)

da si ti meni ziv i zdrav da pratis malo fudbal znao bi da liverpul nije izgubio u pl od 20og decembra vise od 2 meseca(ustvari nisu izgubili ni u jednom takmicenju do utakmice sa besiktasem) a i da si gledao tu utakmicu video bi da je liverpul igrao bez neke preterane zelje a i bez 6 prvotimaca(sako,lucas,dzerard,markec,kutinjo,henderson) malo li je odsutnih igraca!..i mene liverpul generalno ima mnogo problema sa povredama ove sezone a i renovirali su ceo tim zato im je ovoliko trebalo da se uigraju i time rodzers uz sve tw poteskoce i kritike pokazuje da je dobar trener jer je uspeo sve da uklopi i liverpul igra prelep napadcki fudbal(najveci problem je liverpulu odbrana i kad ona dobro funkcionise uspeh je siguran) i sto je jos je najbitnije uspeo je da za 2 meseca od 13og mesta dodje do borbe za ls

Nikola

pre 9 godina

Boni kao što bi rekao moj trener ima pozadinu kao udovica:-)Svonsi im ga uvalio za dobre pare:-) Super utakmica,Staridz uvek ima potez više u šesnaesterac pukni je spicom desnom nogom kad je već slaba.Kutinjo najbolji danas,još da Celzi izgubi i da upotpuni današnji dan!;-)

Brondby

pre 9 godina

Mitilend mora pasti veceras idemo

Samo Brondby Brondby Brondby

Samo Brondby Brondby Brondby

Samo Brondby Brondby Brondby

Samo Brondby Brondby Brondby

Samo Brondby Brondby Brondby

Samo Brondby Brondby Brondby

Argo

pre 9 godina

Markovic nije odigrao neku utakmicu,ali izgleda puno bolje nego na pocetku sezone kada je bio totalno preplasen.Ipak,ostaje cinjenica da su preplaceni i on i Lovren!

brembo

pre 9 godina

" Liverpul je u fenonenajnoj formi ??? Nezaboravite da taj fenomenalni Liverpul nije jednom Besihtasu dao go iz igre za 220 minuta igre !!!"

onaj ko je gledao taj dvomec mogao da je da vidi da liverpul bas i nije hteo da postigne gol...arsenal ispao prakticnoniz ls,kao i siti...liverpul je posle toga igrao mec u istanbulu i tacno se vidi da su namerno ispali,niti su igrali u njihovom fazonu niti su im najbitniji igraci sredine terena bili u igri vec su se odmarali za danasnji mec...ispravna odluka jer im se konkurenti bore na 1 ili 2 fronta pa bi ucestvovanje u 3 takmicenja bilo samoubistvo za liverpul

Azer

pre 9 godina

@MM ocigledno je da nisu hteli. A sto se tice forme em nemaju poraz u 2015 em imaju ubedljivo najvise bodova od katolickog Bozica do danas. Tako da shhhhh

cofi95

pre 9 godina

Kutinjo trenutno najbolji brazilski igrac i pitaj boga sto nijee pozvan na Svetsko. Ma koliko stari bili, mislim da Ronaldinjo i Kaka moraju igrati za Brazil, kao i Pato, jer nemaju pravog spica.

Milan

pre 9 godina

Zašto je Marković prevara od igrača? Pa prosto i jednostavno. Da nije naš ovde bi jednoglasno svi se oko toga složili. Dečko ali baš ništa ne uradi za vreme utakmice. Pogledajte prodornost jednog Ibea i uporedite sa Markovićem. Ni slično. Nema ni tehniku, ni centaršut, ni pas i meni stvarno nije dovoljno što je Srbin da bi ga proglasio igračem. Ovo je fudbal a ne rat pa da gledamo ko je čiji. Lovren takođe, iako je danas solidno bez većih grešaka odigrao. Ali se kod njega jasno vidi nesigurnost i nedostatak samopouzdanja. Rodžers stvarno za njih dvojicu ima mnogo strpljenja. Voleo bi da mu se jednog dana to isplati i stvarno bi voleo da grešim ali ja u Markoviću stvarno ne vidim potencijal za Premijer ligu. Posebno ne u nekom jačem timu. Možda je nivo Championshipa i to je sve.

Neznalica

pre 9 godina

Prosto je neverovatno da Kutinjo nije bio prošle godine u timu Brazila na SP. Dečko ubija kako igra. Ako nastavi ovako da se razvija kroz 2-3 godine biće jedan od najboljih igrača na svetu. Nažalost, baš kao i u slučaju Suareza, Liverpul neće moći da odoli a da ne dobije 100-njak miliona evra za njega. Kada bi ceo ovaj tim ostao na okupu još dve godine, razvaljivali bi. Fali im samo jedan vrhunski defanzivni vezni igrač i teško da bi iko sa njima mogao da igra.

U svakom slučaju, teško da se i ove godine neće plasirati u LŠ. Ostaju im sada još samo gostovanja Arsenalu i Čelziju kao i domaćinstvo Junajtedu. U sve ostale utakmice ulaziće kao apsolutni favoriti.

Siti je potpuno razočaranje. Pelegrini broji zadnje dane na klupi. I lepo je već neko rekao da je prošle godine Čelzi doneo titulu Sitiju a ove godine Liverpul Čelziju.

Liverpul bi morao da pruži zadovoljstvo Gerrard-u da podigne trofej FA kupa na kraju karijere.

Kutinjo

pre 9 godina

Koja ironija jbt prosle sezone Celsi olesi Liverpula i preda Sitiju titulu,a sad evo Liverpul olesi Sitija i da Celsiju titulu,mada ono prosle sezone je bilo 3 kola do kraja,a ovde ima jos 11 ako se ne varam,dobar fudbal je bio,Kutinjo je stvarno u top formi lik daje sjajne golove u zadnje vreme,valjda ce nastaviti ovako i odvesti LFC bar do 4 mesta.

Zorz Pap

pre 9 godina

A u reprezentaciji Brazila nije bilo mesta za Kutinja a jeste za Fernandinja, Paulinja, Bernara... Hahahaha. Kutinjo i Henderson dobro odmoreni protiv Besiktasa. Liverpul mnogo bolji nego na pocetku sezone, kljuc utakmice je ocajna igra Jaja Turea. Nadam se da cemo ih videti ovakve i u LS ali sa ovakvom igrom. Liverpul se dize.

Nemanja Zivanovic BG

pre 9 godina

Liverpool je prije 2,5 dana ponižen u Istanbulu. Danas su Gradjani razvaljeni na AnfieldU. Zamislite šta bi Bešiktaš uradio ovim nesretnicima. Mislim da je vreme da Pelegrini kupi prnje kakve greške pravi, npr. Jovetic.
Bice velika borba za ova 3. preostala mesta koja vode u LŠ.
(DrMrakic, 1. mart 2015 15:18)
Druze, izvini sto kazem, ali ti ne razumes ovu igru. Da je Liverpul igrao protiv Besitkasa sa 100% snage, normalno da bi ih razbio, ali bi bili umorni za utakmicu sa Sitijem, za utakmicu koja im je daleko bitnija.

johan

pre 9 godina

"Liverpool je prije 2,5 dana ponižen u Istanbulu. Danas su Gradjani razvaljeni na AnfieldU. Zamislite šta bi Bešiktaš uradio ovim nesretnicima. Mislim da je vreme da Pelegrini kupi prnje kakve greške pravi, npr. Jovetic.
Bice velika borba za ova 3. preostala mesta koja vode u LŠ."

Pre utakmice u Istanbulu kad sam video najavljeni sastav Liverpula bez kljucnih veznjaka,Hendersona i Coutinha,bilo mi je jasno da bas ne gore od zelje da prodju.Kad sam video kako igraju,bez zalaganja i žara bilo mi je jos jasnije.Kad sam video da je za 4.penal izabran Jo Allen a za 5. penal ubedljivo najgori igrac u klubu Lovren koji je stoper,tad mi je bilo potpuno jasno da oni ne zele da prodju jer igranjem na 3 fronta bi im donelo katastrofa sezonu.Pukli bi i u pl,i u fa kupu i u ligi evrope.

Tyrion Lannister

pre 9 godina

Coutinhu ne rade kocnice. Markovic danas ocajan, koliko ne zna centarsut to je zabrinjavajuce. Samo jednu stavku jos kad bi imao osim brzine i borbenosti bio bi igracina, ali tu je Brendan, treba biti strpljiv. Sterling kao osica 94 minuta kidise i pravi presing a zaustavili su mu 2/7 prodora cini mi se.
Masina se upalila. Ipak raspored je tezak ali se nadam da iz meceva sa Celzijem, Arsenalom i Junajtedom mozemo do bar 4 boda sto bi bilo realno, a uz dobijanje ostalih utakmica idemo lagano u LS !

Premier league man

pre 9 godina

Apsolutno zasluzena pobeda Liverpoola, nadvladali su Siti na ovoj utakmicu u svakom segmentu igre. Mada imam i dosta zamerki na Pelegrinijevu taktiku. U 55 minutu izbacuje Dzeka i umesto njega stavlja Milnera i ostavlja Aguera samog u napadu sto se i videlo kasnije dok je rezultat bio 1:1 Pelegrini se zadovoljavao potpuno jednim bodom sa Anfielda sto mu se i kasnije obilo o glavu, iako su apsolutno mogli da jure 3 boda, ali nisu uopste igrali svoju igru. Ture i jos neki igracu su imali ocajan dan i ako ovako budu igrali protiv Barse, mogu slobodno da dignu ruke, a sto se tice Premier Lige tu su u velikom zaostatku i tesko da ce nesto do kraja da urade. Za Siti je najbolje da otpusti Pelegrinija u maju i da dovedu nekog boljeg. Sto se tice Liverpoola sve cestitke, po meni zasluzuju mesto u Ligi Sampiona. I da dodam Kutinjo je bio neverovatan i pred njim je svetla buducnost.

Brondby

pre 9 godina

Samo Brondby Brondby Brondby Brondby

Samo Brondby Brondby Brondby Brondby

Samo Brondby Brondby Brondby Brondby

Samo Brondby Brondby Brondby Brondby

Samo Brondby Brondby Brondby Brondby

Samo Brondby Brondby Brondby Brondby

Nemanja Zivanovic BG

pre 9 godina

Fenomenalna utakmica. Liverpul zasluzeno slavio. Nadam se da je Skolari napokon shvatio koga nije pozvao na SP u Brazilu. Neverovatna igra Kutinja.

UK

pre 9 godina

Kutinjo je odigrao nestvarno..njegovo kretanje je bilo fantasticno. Golovi prelepi, City nije nista zasluzio po igri i steta bi bila da je ostalo 1-1. Markovic glavno smetalo. Nigde gde je trebalo da ga bude, ga nije bilo. Njegove lopte su preletale stadion. Katastrofalno je odigrao..no ajde..desava se. Sterling par dobrih prodora ali ni on nije bio previse sjajan.

Zanima me

pre 9 godina

Zašto je Marković prevara od igrača? Sasvim je dobar, strašno je koliko pretči tokom jedne utakmice, nije njegov posao da daje golove.

LFC

pre 9 godina

Kao navijac Celzija moram da kazem sledece,Murinjo ako uspe od ovog Pelegrinija da izgubi titulu treba da se penzjonise iz fudbala dozivotno,kakva kesa od trenera ovaj Pelegrini kao je uzeo PL prosle sezone to je misterija...Idemo Celzi danas trofej u Sredu +8#CFC
(The KING, 1. mart 2015 15:02)

The KING brat legenda Sportske Net,sta sad si presao na B92 da izdominiras siroke mase,brate ti si najludji lik nema ti ravnog!

gogi

pre 9 godina

"Liverpool je prije 2,5 dana ponižen u Istanbulu. Danas su Gradjani razvaljeni na AnfieldU. Zamislite šta bi Bešiktaš uradio ovim nesretnicima. Mislim da je vreme da Pelegrini kupi prnje kakve greške pravi, npr. Jovetic.
Bice velika borba za ova 3. preostala mesta koja vode u LŠ."

nije fudbal matematika,ne ide to tako...znaci lion bi spakovao petardu arsenalu u londonu a sitiju 10 komada jer je arsenal dobio siti na etihadu

gledao sam besiktas-liverpul i nisam siguran da je liverpul bas previse zeleo da prodje,to se videlo po igri,zalaganju,izboru igraca za izvodjenje penala...pa najgoreg igraca i to stopera su izabrali da sutira 5.penal koji uvek sutira najbolji igrac

Milan

pre 9 godina

Lazar Marković je bio najgori ubedljivo na terenu. Dečko apsolutno ništa ne zna da uradi. Ni šut ni centaršut ni dribling ni pas ni hrabrost, ali apsolutno ništa i stvarno mi nije jasno šta on radi u Liverpoolu. Liverpool i sa 10 igrača, pošto Markovića ne računam je nadigrao City i zasluženo pobedio. Kutinjo postaje polako veliki igrač a ova mlada i brza ekipa tek narednih godina će napraviti velike rezultate. Marković napolje, Ibe da igra, Lovren takođe, dovesti pouzdanijeg štopera, i uz još malo uigravanja biće to sjajna ekpa.

sniki

pre 9 godina

prodaja kutinja za 8m funti je najveca interova greska u zadnjih 10 godina....jeste on i dalje mlad a tad je bio klinac i nije ni dobijao sansu da igra u prosecnom timu intera ali nemoguce da niko od interovaca nije prepoznao talenat...kontam da je bio previse lucidan za italijane,oni vole dosadnije igrace

The KING

pre 9 godina

Kao navijac Celzija moram da kazem sledece,Murinjo ako uspe od ovog Pelegrinija da izgubi titulu treba da se penzjonise iz fudbala dozivotno,kakva kesa od trenera ovaj Pelegrini kao je uzeo PL prosle sezone to je misterija...Idemo Celzi danas trofej u Sredu +8#CFC

YNWA

pre 9 godina

Zasluzeno!!!
Fantasticna partija Liverpula koji definitivno igra najlepsi fudbal u 2015-oj na ostrvu! Kutinjo MADJIONICAR!
Sve je moguce do kraja sezone! I drago mi je sto su ispali iz liga Erope, jer bi se umarali igraci za dzabe, a to nije prestizno takmicenje za klub poput Liverpula. Svom snagom u top 3, a mozda i vise od toga jer City je sad jako blizu bodovno.

paki

pre 9 godina

Liverpul je imao dosta srece, ali Siti nije iskoristio svoje prilike, tako da su zasluzeno izgubili. Takodje, Sitijeve izmene i izbor da Jaja Ture ne bude zamenjen su doprineli ishodu. Sve u svemu, imam utisak da su ovi timovi mnogo slabiji nego najjaci spanski i nemacki.

veliki strumf

pre 9 godina

Trebao je Liverpul da im da 5 komada, koliko su bili bolji. Markec kao da se plasio Kolarova, nije smeo da krene u prodor maltene nijednom.

bugimen

pre 9 godina

Kakve golcine,odlican mec.Zasluzena pobeda Liverpula.Mislim da bi dali jos gol ili 2 da su igrali sa Staridzom od pocetka jer te zicer situacije koje su promasivali sterling i lalana,ovaj bi resio.3/4 utakmice su igrali bez klasicnog napadaca. Coutinho tata,nijedan fudbaler u pl ne igra tako,da moze lucidno da plese a da to ne steti igri tima,svaki potez kao na malom fudbalu a sad i sutira brutalno.

brontosaurus

pre 9 godina

al se sad zakuvalo...kad pogledam tabelu i forme timova,mislim da ce se city,arsenal,liverpul i junajted boriti za 3 mesta u ligi sampiona a da nece biti borbe za titulu izmedju celsija i sitija koju su svi ocekivali

Brondby

pre 9 godina

Samo Brondby Brondby Brondby Brondby

Samo Brondby Brondby Brondby Brondby

Samo Brondby Brondby Brondby Brondby

Samo Brondby Brondby Brondby Brondby

Samo Brondby Brondby Brondby Brondby

Samo Brondby Brondby Brondby Brondby

Slade Wilson

pre 9 godina

bravo bre! iskreno nije liverpul bio toliko dobar koliko je siti bio los ali veoma bitna pobedna i svakako zasluzena...idemo crveni samo napred

DrMrakic

pre 9 godina

Liverpool je prije 2,5 dana ponižen u Istanbulu. Danas su Gradjani razvaljeni na AnfieldU. Zamislite šta bi Bešiktaš uradio ovim nesretnicima. Mislim da je vreme da Pelegrini kupi prnje kakve greške pravi, npr. Jovetic.
Bice velika borba za ova 3. preostala mesta koja vode u LŠ.

Nemanja Zivanovic BG

pre 9 godina

Fenomenalna utakmica. Liverpul zasluzeno slavio. Nadam se da je Skolari napokon shvatio koga nije pozvao na SP u Brazilu. Neverovatna igra Kutinja.

Zorz Pap

pre 9 godina

A u reprezentaciji Brazila nije bilo mesta za Kutinja a jeste za Fernandinja, Paulinja, Bernara... Hahahaha. Kutinjo i Henderson dobro odmoreni protiv Besiktasa. Liverpul mnogo bolji nego na pocetku sezone, kljuc utakmice je ocajna igra Jaja Turea. Nadam se da cemo ih videti ovakve i u LS ali sa ovakvom igrom. Liverpul se dize.

sniki

pre 9 godina

prodaja kutinja za 8m funti je najveca interova greska u zadnjih 10 godina....jeste on i dalje mlad a tad je bio klinac i nije ni dobijao sansu da igra u prosecnom timu intera ali nemoguce da niko od interovaca nije prepoznao talenat...kontam da je bio previse lucidan za italijane,oni vole dosadnije igrace

The KING

pre 9 godina

Kao navijac Celzija moram da kazem sledece,Murinjo ako uspe od ovog Pelegrinija da izgubi titulu treba da se penzjonise iz fudbala dozivotno,kakva kesa od trenera ovaj Pelegrini kao je uzeo PL prosle sezone to je misterija...Idemo Celzi danas trofej u Sredu +8#CFC

Zanima me

pre 9 godina

Zašto je Marković prevara od igrača? Sasvim je dobar, strašno je koliko pretči tokom jedne utakmice, nije njegov posao da daje golove.

gogi

pre 9 godina

"Liverpool je prije 2,5 dana ponižen u Istanbulu. Danas su Gradjani razvaljeni na AnfieldU. Zamislite šta bi Bešiktaš uradio ovim nesretnicima. Mislim da je vreme da Pelegrini kupi prnje kakve greške pravi, npr. Jovetic.
Bice velika borba za ova 3. preostala mesta koja vode u LŠ."

nije fudbal matematika,ne ide to tako...znaci lion bi spakovao petardu arsenalu u londonu a sitiju 10 komada jer je arsenal dobio siti na etihadu

gledao sam besiktas-liverpul i nisam siguran da je liverpul bas previse zeleo da prodje,to se videlo po igri,zalaganju,izboru igraca za izvodjenje penala...pa najgoreg igraca i to stopera su izabrali da sutira 5.penal koji uvek sutira najbolji igrac

Nemanja Zivanovic BG

pre 9 godina

Liverpool je prije 2,5 dana ponižen u Istanbulu. Danas su Gradjani razvaljeni na AnfieldU. Zamislite šta bi Bešiktaš uradio ovim nesretnicima. Mislim da je vreme da Pelegrini kupi prnje kakve greške pravi, npr. Jovetic.
Bice velika borba za ova 3. preostala mesta koja vode u LŠ.
(DrMrakic, 1. mart 2015 15:18)
Druze, izvini sto kazem, ali ti ne razumes ovu igru. Da je Liverpul igrao protiv Besitkasa sa 100% snage, normalno da bi ih razbio, ali bi bili umorni za utakmicu sa Sitijem, za utakmicu koja im je daleko bitnija.

veliki strumf

pre 9 godina

Trebao je Liverpul da im da 5 komada, koliko su bili bolji. Markec kao da se plasio Kolarova, nije smeo da krene u prodor maltene nijednom.

brontosaurus

pre 9 godina

al se sad zakuvalo...kad pogledam tabelu i forme timova,mislim da ce se city,arsenal,liverpul i junajted boriti za 3 mesta u ligi sampiona a da nece biti borbe za titulu izmedju celsija i sitija koju su svi ocekivali

Premier league man

pre 9 godina

Apsolutno zasluzena pobeda Liverpoola, nadvladali su Siti na ovoj utakmicu u svakom segmentu igre. Mada imam i dosta zamerki na Pelegrinijevu taktiku. U 55 minutu izbacuje Dzeka i umesto njega stavlja Milnera i ostavlja Aguera samog u napadu sto se i videlo kasnije dok je rezultat bio 1:1 Pelegrini se zadovoljavao potpuno jednim bodom sa Anfielda sto mu se i kasnije obilo o glavu, iako su apsolutno mogli da jure 3 boda, ali nisu uopste igrali svoju igru. Ture i jos neki igracu su imali ocajan dan i ako ovako budu igrali protiv Barse, mogu slobodno da dignu ruke, a sto se tice Premier Lige tu su u velikom zaostatku i tesko da ce nesto do kraja da urade. Za Siti je najbolje da otpusti Pelegrinija u maju i da dovedu nekog boljeg. Sto se tice Liverpoola sve cestitke, po meni zasluzuju mesto u Ligi Sampiona. I da dodam Kutinjo je bio neverovatan i pred njim je svetla buducnost.

Argo

pre 9 godina

Markovic nije odigrao neku utakmicu,ali izgleda puno bolje nego na pocetku sezone kada je bio totalno preplasen.Ipak,ostaje cinjenica da su preplaceni i on i Lovren!

Tyrion Lannister

pre 9 godina

Coutinhu ne rade kocnice. Markovic danas ocajan, koliko ne zna centarsut to je zabrinjavajuce. Samo jednu stavku jos kad bi imao osim brzine i borbenosti bio bi igracina, ali tu je Brendan, treba biti strpljiv. Sterling kao osica 94 minuta kidise i pravi presing a zaustavili su mu 2/7 prodora cini mi se.
Masina se upalila. Ipak raspored je tezak ali se nadam da iz meceva sa Celzijem, Arsenalom i Junajtedom mozemo do bar 4 boda sto bi bilo realno, a uz dobijanje ostalih utakmica idemo lagano u LS !

YNWA

pre 9 godina

Zasluzeno!!!
Fantasticna partija Liverpula koji definitivno igra najlepsi fudbal u 2015-oj na ostrvu! Kutinjo MADJIONICAR!
Sve je moguce do kraja sezone! I drago mi je sto su ispali iz liga Erope, jer bi se umarali igraci za dzabe, a to nije prestizno takmicenje za klub poput Liverpula. Svom snagom u top 3, a mozda i vise od toga jer City je sad jako blizu bodovno.

bugimen

pre 9 godina

Kakve golcine,odlican mec.Zasluzena pobeda Liverpula.Mislim da bi dali jos gol ili 2 da su igrali sa Staridzom od pocetka jer te zicer situacije koje su promasivali sterling i lalana,ovaj bi resio.3/4 utakmice su igrali bez klasicnog napadaca. Coutinho tata,nijedan fudbaler u pl ne igra tako,da moze lucidno da plese a da to ne steti igri tima,svaki potez kao na malom fudbalu a sad i sutira brutalno.

Slade Wilson

pre 9 godina

bravo bre! iskreno nije liverpul bio toliko dobar koliko je siti bio los ali veoma bitna pobedna i svakako zasluzena...idemo crveni samo napred

UK

pre 9 godina

Kutinjo je odigrao nestvarno..njegovo kretanje je bilo fantasticno. Golovi prelepi, City nije nista zasluzio po igri i steta bi bila da je ostalo 1-1. Markovic glavno smetalo. Nigde gde je trebalo da ga bude, ga nije bilo. Njegove lopte su preletale stadion. Katastrofalno je odigrao..no ajde..desava se. Sterling par dobrih prodora ali ni on nije bio previse sjajan.

Neznalica

pre 9 godina

Prosto je neverovatno da Kutinjo nije bio prošle godine u timu Brazila na SP. Dečko ubija kako igra. Ako nastavi ovako da se razvija kroz 2-3 godine biće jedan od najboljih igrača na svetu. Nažalost, baš kao i u slučaju Suareza, Liverpul neće moći da odoli a da ne dobije 100-njak miliona evra za njega. Kada bi ceo ovaj tim ostao na okupu još dve godine, razvaljivali bi. Fali im samo jedan vrhunski defanzivni vezni igrač i teško da bi iko sa njima mogao da igra.

U svakom slučaju, teško da se i ove godine neće plasirati u LŠ. Ostaju im sada još samo gostovanja Arsenalu i Čelziju kao i domaćinstvo Junajtedu. U sve ostale utakmice ulaziće kao apsolutni favoriti.

Siti je potpuno razočaranje. Pelegrini broji zadnje dane na klupi. I lepo je već neko rekao da je prošle godine Čelzi doneo titulu Sitiju a ove godine Liverpul Čelziju.

Liverpul bi morao da pruži zadovoljstvo Gerrard-u da podigne trofej FA kupa na kraju karijere.

panini

pre 9 godina

@ (MM, 01. mart 2015 16:09)

da si ti meni ziv i zdrav da pratis malo fudbal znao bi da liverpul nije izgubio u pl od 20og decembra vise od 2 meseca(ustvari nisu izgubili ni u jednom takmicenju do utakmice sa besiktasem) a i da si gledao tu utakmicu video bi da je liverpul igrao bez neke preterane zelje a i bez 6 prvotimaca(sako,lucas,dzerard,markec,kutinjo,henderson) malo li je odsutnih igraca!..i mene liverpul generalno ima mnogo problema sa povredama ove sezone a i renovirali su ceo tim zato im je ovoliko trebalo da se uigraju i time rodzers uz sve tw poteskoce i kritike pokazuje da je dobar trener jer je uspeo sve da uklopi i liverpul igra prelep napadcki fudbal(najveci problem je liverpulu odbrana i kad ona dobro funkcionise uspeh je siguran) i sto je jos je najbitnije uspeo je da za 2 meseca od 13og mesta dodje do borbe za ls

Milan

pre 9 godina

Lazar Marković je bio najgori ubedljivo na terenu. Dečko apsolutno ništa ne zna da uradi. Ni šut ni centaršut ni dribling ni pas ni hrabrost, ali apsolutno ništa i stvarno mi nije jasno šta on radi u Liverpoolu. Liverpool i sa 10 igrača, pošto Markovića ne računam je nadigrao City i zasluženo pobedio. Kutinjo postaje polako veliki igrač a ova mlada i brza ekipa tek narednih godina će napraviti velike rezultate. Marković napolje, Ibe da igra, Lovren takođe, dovesti pouzdanijeg štopera, i uz još malo uigravanja biće to sjajna ekpa.

Nikola

pre 9 godina

Boni kao što bi rekao moj trener ima pozadinu kao udovica:-)Svonsi im ga uvalio za dobre pare:-) Super utakmica,Staridz uvek ima potez više u šesnaesterac pukni je spicom desnom nogom kad je već slaba.Kutinjo najbolji danas,još da Celzi izgubi i da upotpuni današnji dan!;-)

Onako iskreno

pre 9 godina

Možda Markec ne igra najbolje, ali ima vremena za napredak i nije to razlog da ga odmah svi blate kako nema pojma, nikad igrača od njega, ima dve leve itd. Isti slučaj kao sa Đokovićem, kad pobedi svi kažu car, legenda, a kad izgubi odmah ga pljuju. Obavezno se "stručnjaci" nađu da pljuju. Čudni smo mi Srbi.

brembo

pre 9 godina

" Liverpul je u fenonenajnoj formi ??? Nezaboravite da taj fenomenalni Liverpul nije jednom Besihtasu dao go iz igre za 220 minuta igre !!!"

onaj ko je gledao taj dvomec mogao da je da vidi da liverpul bas i nije hteo da postigne gol...arsenal ispao prakticnoniz ls,kao i siti...liverpul je posle toga igrao mec u istanbulu i tacno se vidi da su namerno ispali,niti su igrali u njihovom fazonu niti su im najbitniji igraci sredine terena bili u igri vec su se odmarali za danasnji mec...ispravna odluka jer im se konkurenti bore na 1 ili 2 fronta pa bi ucestvovanje u 3 takmicenja bilo samoubistvo za liverpul

Kutinjo

pre 9 godina

Koja ironija jbt prosle sezone Celsi olesi Liverpula i preda Sitiju titulu,a sad evo Liverpul olesi Sitija i da Celsiju titulu,mada ono prosle sezone je bilo 3 kola do kraja,a ovde ima jos 11 ako se ne varam,dobar fudbal je bio,Kutinjo je stvarno u top formi lik daje sjajne golove u zadnje vreme,valjda ce nastaviti ovako i odvesti LFC bar do 4 mesta.

johan

pre 9 godina

"Liverpool je prije 2,5 dana ponižen u Istanbulu. Danas su Gradjani razvaljeni na AnfieldU. Zamislite šta bi Bešiktaš uradio ovim nesretnicima. Mislim da je vreme da Pelegrini kupi prnje kakve greške pravi, npr. Jovetic.
Bice velika borba za ova 3. preostala mesta koja vode u LŠ."

Pre utakmice u Istanbulu kad sam video najavljeni sastav Liverpula bez kljucnih veznjaka,Hendersona i Coutinha,bilo mi je jasno da bas ne gore od zelje da prodju.Kad sam video kako igraju,bez zalaganja i žara bilo mi je jos jasnije.Kad sam video da je za 4.penal izabran Jo Allen a za 5. penal ubedljivo najgori igrac u klubu Lovren koji je stoper,tad mi je bilo potpuno jasno da oni ne zele da prodju jer igranjem na 3 fronta bi im donelo katastrofa sezonu.Pukli bi i u pl,i u fa kupu i u ligi evrope.

Azer

pre 9 godina

@MM ocigledno je da nisu hteli. A sto se tice forme em nemaju poraz u 2015 em imaju ubedljivo najvise bodova od katolickog Bozica do danas. Tako da shhhhh

Milan

pre 9 godina

Zašto je Marković prevara od igrača? Pa prosto i jednostavno. Da nije naš ovde bi jednoglasno svi se oko toga složili. Dečko ali baš ništa ne uradi za vreme utakmice. Pogledajte prodornost jednog Ibea i uporedite sa Markovićem. Ni slično. Nema ni tehniku, ni centaršut, ni pas i meni stvarno nije dovoljno što je Srbin da bi ga proglasio igračem. Ovo je fudbal a ne rat pa da gledamo ko je čiji. Lovren takođe, iako je danas solidno bez većih grešaka odigrao. Ali se kod njega jasno vidi nesigurnost i nedostatak samopouzdanja. Rodžers stvarno za njih dvojicu ima mnogo strpljenja. Voleo bi da mu se jednog dana to isplati i stvarno bi voleo da grešim ali ja u Markoviću stvarno ne vidim potencijal za Premijer ligu. Posebno ne u nekom jačem timu. Možda je nivo Championshipa i to je sve.

cofi95

pre 9 godina

Kutinjo trenutno najbolji brazilski igrac i pitaj boga sto nijee pozvan na Svetsko. Ma koliko stari bili, mislim da Ronaldinjo i Kaka moraju igrati za Brazil, kao i Pato, jer nemaju pravog spica.

Alexandar

pre 9 godina

Odlican mec, Liverpul je bio mnogo bolji tim. Jednostavno, u ekipu je uspesno usadjen pobednicki mentalitet i rezultati su tu! Kutinjo je...apsolutni majstor. Nazalost, Markovicu sigurno nije mesto u ovoj ekipi, a verovatno ni u Premier ligi, sto rece jedan ovde.. "No balls" pristup igri ne prolazi u Engleskoj, trazi se zver od coveka i igraca, da ulazi u duele i da kidise 95 minuta. Lazar jednostavno nije takav. A Brendan Rodzers, jos ima strpljenja sa njim. Dokle, videcemo. Sreca da ostatak tima grize i igra kako treba tako da se to slabo mesto nekako nadoknadjuje. Svaki vikend predstavlja pravo uzivanje gledanja utakmica Premier lige, ima svega, vrhunskih meceva, sumanutih rezultata, neocekivanih ishoda, a najvise fantasticnog fudbala. I to je ono glavno sto me drzi kao hipnotisanog vikendom ispred (HD)TV-a, gledajuci ove majstore kako igraju i bore se, ne stedeci se nimalo. Kamo lepe srece da se i neki drugi ugledaju na njih, a ne da izigravaju balerine na terenu...

paki

pre 9 godina

Liverpul je imao dosta srece, ali Siti nije iskoristio svoje prilike, tako da su zasluzeno izgubili. Takodje, Sitijeve izmene i izbor da Jaja Ture ne bude zamenjen su doprineli ishodu. Sve u svemu, imam utisak da su ovi timovi mnogo slabiji nego najjaci spanski i nemacki.

Brondby

pre 9 godina

Mitilend mora pasti veceras idemo

Samo Brondby Brondby Brondby

Samo Brondby Brondby Brondby

Samo Brondby Brondby Brondby

Samo Brondby Brondby Brondby

Samo Brondby Brondby Brondby

Samo Brondby Brondby Brondby

DrMrakic

pre 9 godina

Liverpool je prije 2,5 dana ponižen u Istanbulu. Danas su Gradjani razvaljeni na AnfieldU. Zamislite šta bi Bešiktaš uradio ovim nesretnicima. Mislim da je vreme da Pelegrini kupi prnje kakve greške pravi, npr. Jovetic.
Bice velika borba za ova 3. preostala mesta koja vode u LŠ.

Brondby

pre 9 godina

Samo Brondby Brondby Brondby Brondby

Samo Brondby Brondby Brondby Brondby

Samo Brondby Brondby Brondby Brondby

Samo Brondby Brondby Brondby Brondby

Samo Brondby Brondby Brondby Brondby

Samo Brondby Brondby Brondby Brondby

LFC

pre 9 godina

Kao navijac Celzija moram da kazem sledece,Murinjo ako uspe od ovog Pelegrinija da izgubi titulu treba da se penzjonise iz fudbala dozivotno,kakva kesa od trenera ovaj Pelegrini kao je uzeo PL prosle sezone to je misterija...Idemo Celzi danas trofej u Sredu +8#CFC
(The KING, 1. mart 2015 15:02)

The KING brat legenda Sportske Net,sta sad si presao na B92 da izdominiras siroke mase,brate ti si najludji lik nema ti ravnog!

Brondby

pre 9 godina

Samo Brondby Brondby Brondby Brondby

Samo Brondby Brondby Brondby Brondby

Samo Brondby Brondby Brondby Brondby

Samo Brondby Brondby Brondby Brondby

Samo Brondby Brondby Brondby Brondby

Samo Brondby Brondby Brondby Brondby

DrMrakic

pre 9 godina

Liverpool je prije 2,5 dana ponižen u Istanbulu. Danas su Gradjani razvaljeni na AnfieldU. Zamislite šta bi Bešiktaš uradio ovim nesretnicima. Mislim da je vreme da Pelegrini kupi prnje kakve greške pravi, npr. Jovetic.
Bice velika borba za ova 3. preostala mesta koja vode u LŠ.

paki

pre 9 godina

Liverpul je imao dosta srece, ali Siti nije iskoristio svoje prilike, tako da su zasluzeno izgubili. Takodje, Sitijeve izmene i izbor da Jaja Ture ne bude zamenjen su doprineli ishodu. Sve u svemu, imam utisak da su ovi timovi mnogo slabiji nego najjaci spanski i nemacki.

Milan

pre 9 godina

Lazar Marković je bio najgori ubedljivo na terenu. Dečko apsolutno ništa ne zna da uradi. Ni šut ni centaršut ni dribling ni pas ni hrabrost, ali apsolutno ništa i stvarno mi nije jasno šta on radi u Liverpoolu. Liverpool i sa 10 igrača, pošto Markovića ne računam je nadigrao City i zasluženo pobedio. Kutinjo postaje polako veliki igrač a ova mlada i brza ekipa tek narednih godina će napraviti velike rezultate. Marković napolje, Ibe da igra, Lovren takođe, dovesti pouzdanijeg štopera, i uz još malo uigravanja biće to sjajna ekpa.

Zanima me

pre 9 godina

Zašto je Marković prevara od igrača? Sasvim je dobar, strašno je koliko pretči tokom jedne utakmice, nije njegov posao da daje golove.

Slade Wilson

pre 9 godina

bravo bre! iskreno nije liverpul bio toliko dobar koliko je siti bio los ali veoma bitna pobedna i svakako zasluzena...idemo crveni samo napred

The KING

pre 9 godina

Kao navijac Celzija moram da kazem sledece,Murinjo ako uspe od ovog Pelegrinija da izgubi titulu treba da se penzjonise iz fudbala dozivotno,kakva kesa od trenera ovaj Pelegrini kao je uzeo PL prosle sezone to je misterija...Idemo Celzi danas trofej u Sredu +8#CFC

Milan

pre 9 godina

Zašto je Marković prevara od igrača? Pa prosto i jednostavno. Da nije naš ovde bi jednoglasno svi se oko toga složili. Dečko ali baš ništa ne uradi za vreme utakmice. Pogledajte prodornost jednog Ibea i uporedite sa Markovićem. Ni slično. Nema ni tehniku, ni centaršut, ni pas i meni stvarno nije dovoljno što je Srbin da bi ga proglasio igračem. Ovo je fudbal a ne rat pa da gledamo ko je čiji. Lovren takođe, iako je danas solidno bez većih grešaka odigrao. Ali se kod njega jasno vidi nesigurnost i nedostatak samopouzdanja. Rodžers stvarno za njih dvojicu ima mnogo strpljenja. Voleo bi da mu se jednog dana to isplati i stvarno bi voleo da grešim ali ja u Markoviću stvarno ne vidim potencijal za Premijer ligu. Posebno ne u nekom jačem timu. Možda je nivo Championshipa i to je sve.

Argo

pre 9 godina

Markovic nije odigrao neku utakmicu,ali izgleda puno bolje nego na pocetku sezone kada je bio totalno preplasen.Ipak,ostaje cinjenica da su preplaceni i on i Lovren!

Brondby

pre 9 godina

Samo Brondby Brondby Brondby Brondby

Samo Brondby Brondby Brondby Brondby

Samo Brondby Brondby Brondby Brondby

Samo Brondby Brondby Brondby Brondby

Samo Brondby Brondby Brondby Brondby

Samo Brondby Brondby Brondby Brondby

Nemanja Zivanovic BG

pre 9 godina

Liverpool je prije 2,5 dana ponižen u Istanbulu. Danas su Gradjani razvaljeni na AnfieldU. Zamislite šta bi Bešiktaš uradio ovim nesretnicima. Mislim da je vreme da Pelegrini kupi prnje kakve greške pravi, npr. Jovetic.
Bice velika borba za ova 3. preostala mesta koja vode u LŠ.
(DrMrakic, 1. mart 2015 15:18)
Druze, izvini sto kazem, ali ti ne razumes ovu igru. Da je Liverpul igrao protiv Besitkasa sa 100% snage, normalno da bi ih razbio, ali bi bili umorni za utakmicu sa Sitijem, za utakmicu koja im je daleko bitnija.

Brondby

pre 9 godina

Samo Brondby Brondby Brondby Brondby

Samo Brondby Brondby Brondby Brondby

Samo Brondby Brondby Brondby Brondby

Samo Brondby Brondby Brondby Brondby

Samo Brondby Brondby Brondby Brondby

Samo Brondby Brondby Brondby Brondby

Brondby

pre 9 godina

Mitilend mora pasti veceras idemo

Samo Brondby Brondby Brondby

Samo Brondby Brondby Brondby

Samo Brondby Brondby Brondby

Samo Brondby Brondby Brondby

Samo Brondby Brondby Brondby

Samo Brondby Brondby Brondby

LFC

pre 9 godina

Kao navijac Celzija moram da kazem sledece,Murinjo ako uspe od ovog Pelegrinija da izgubi titulu treba da se penzjonise iz fudbala dozivotno,kakva kesa od trenera ovaj Pelegrini kao je uzeo PL prosle sezone to je misterija...Idemo Celzi danas trofej u Sredu +8#CFC
(The KING, 1. mart 2015 15:02)

The KING brat legenda Sportske Net,sta sad si presao na B92 da izdominiras siroke mase,brate ti si najludji lik nema ti ravnog!

gogi

pre 9 godina

"Liverpool je prije 2,5 dana ponižen u Istanbulu. Danas su Gradjani razvaljeni na AnfieldU. Zamislite šta bi Bešiktaš uradio ovim nesretnicima. Mislim da je vreme da Pelegrini kupi prnje kakve greške pravi, npr. Jovetic.
Bice velika borba za ova 3. preostala mesta koja vode u LŠ."

nije fudbal matematika,ne ide to tako...znaci lion bi spakovao petardu arsenalu u londonu a sitiju 10 komada jer je arsenal dobio siti na etihadu

gledao sam besiktas-liverpul i nisam siguran da je liverpul bas previse zeleo da prodje,to se videlo po igri,zalaganju,izboru igraca za izvodjenje penala...pa najgoreg igraca i to stopera su izabrali da sutira 5.penal koji uvek sutira najbolji igrac

Nikola

pre 9 godina

Boni kao što bi rekao moj trener ima pozadinu kao udovica:-)Svonsi im ga uvalio za dobre pare:-) Super utakmica,Staridz uvek ima potez više u šesnaesterac pukni je spicom desnom nogom kad je već slaba.Kutinjo najbolji danas,još da Celzi izgubi i da upotpuni današnji dan!;-)

johan

pre 9 godina

"Liverpool je prije 2,5 dana ponižen u Istanbulu. Danas su Gradjani razvaljeni na AnfieldU. Zamislite šta bi Bešiktaš uradio ovim nesretnicima. Mislim da je vreme da Pelegrini kupi prnje kakve greške pravi, npr. Jovetic.
Bice velika borba za ova 3. preostala mesta koja vode u LŠ."

Pre utakmice u Istanbulu kad sam video najavljeni sastav Liverpula bez kljucnih veznjaka,Hendersona i Coutinha,bilo mi je jasno da bas ne gore od zelje da prodju.Kad sam video kako igraju,bez zalaganja i žara bilo mi je jos jasnije.Kad sam video da je za 4.penal izabran Jo Allen a za 5. penal ubedljivo najgori igrac u klubu Lovren koji je stoper,tad mi je bilo potpuno jasno da oni ne zele da prodju jer igranjem na 3 fronta bi im donelo katastrofa sezonu.Pukli bi i u pl,i u fa kupu i u ligi evrope.

Zorz Pap

pre 9 godina

A u reprezentaciji Brazila nije bilo mesta za Kutinja a jeste za Fernandinja, Paulinja, Bernara... Hahahaha. Kutinjo i Henderson dobro odmoreni protiv Besiktasa. Liverpul mnogo bolji nego na pocetku sezone, kljuc utakmice je ocajna igra Jaja Turea. Nadam se da cemo ih videti ovakve i u LS ali sa ovakvom igrom. Liverpul se dize.

Tyrion Lannister

pre 9 godina

Coutinhu ne rade kocnice. Markovic danas ocajan, koliko ne zna centarsut to je zabrinjavajuce. Samo jednu stavku jos kad bi imao osim brzine i borbenosti bio bi igracina, ali tu je Brendan, treba biti strpljiv. Sterling kao osica 94 minuta kidise i pravi presing a zaustavili su mu 2/7 prodora cini mi se.
Masina se upalila. Ipak raspored je tezak ali se nadam da iz meceva sa Celzijem, Arsenalom i Junajtedom mozemo do bar 4 boda sto bi bilo realno, a uz dobijanje ostalih utakmica idemo lagano u LS !

veliki strumf

pre 9 godina

Trebao je Liverpul da im da 5 komada, koliko su bili bolji. Markec kao da se plasio Kolarova, nije smeo da krene u prodor maltene nijednom.

cofi95

pre 9 godina

Kutinjo trenutno najbolji brazilski igrac i pitaj boga sto nijee pozvan na Svetsko. Ma koliko stari bili, mislim da Ronaldinjo i Kaka moraju igrati za Brazil, kao i Pato, jer nemaju pravog spica.

Alexandar

pre 9 godina

Odlican mec, Liverpul je bio mnogo bolji tim. Jednostavno, u ekipu je uspesno usadjen pobednicki mentalitet i rezultati su tu! Kutinjo je...apsolutni majstor. Nazalost, Markovicu sigurno nije mesto u ovoj ekipi, a verovatno ni u Premier ligi, sto rece jedan ovde.. "No balls" pristup igri ne prolazi u Engleskoj, trazi se zver od coveka i igraca, da ulazi u duele i da kidise 95 minuta. Lazar jednostavno nije takav. A Brendan Rodzers, jos ima strpljenja sa njim. Dokle, videcemo. Sreca da ostatak tima grize i igra kako treba tako da se to slabo mesto nekako nadoknadjuje. Svaki vikend predstavlja pravo uzivanje gledanja utakmica Premier lige, ima svega, vrhunskih meceva, sumanutih rezultata, neocekivanih ishoda, a najvise fantasticnog fudbala. I to je ono glavno sto me drzi kao hipnotisanog vikendom ispred (HD)TV-a, gledajuci ove majstore kako igraju i bore se, ne stedeci se nimalo. Kamo lepe srece da se i neki drugi ugledaju na njih, a ne da izigravaju balerine na terenu...

YNWA

pre 9 godina

Zasluzeno!!!
Fantasticna partija Liverpula koji definitivno igra najlepsi fudbal u 2015-oj na ostrvu! Kutinjo MADJIONICAR!
Sve je moguce do kraja sezone! I drago mi je sto su ispali iz liga Erope, jer bi se umarali igraci za dzabe, a to nije prestizno takmicenje za klub poput Liverpula. Svom snagom u top 3, a mozda i vise od toga jer City je sad jako blizu bodovno.

brontosaurus

pre 9 godina

al se sad zakuvalo...kad pogledam tabelu i forme timova,mislim da ce se city,arsenal,liverpul i junajted boriti za 3 mesta u ligi sampiona a da nece biti borbe za titulu izmedju celsija i sitija koju su svi ocekivali

UK

pre 9 godina

Kutinjo je odigrao nestvarno..njegovo kretanje je bilo fantasticno. Golovi prelepi, City nije nista zasluzio po igri i steta bi bila da je ostalo 1-1. Markovic glavno smetalo. Nigde gde je trebalo da ga bude, ga nije bilo. Njegove lopte su preletale stadion. Katastrofalno je odigrao..no ajde..desava se. Sterling par dobrih prodora ali ni on nije bio previse sjajan.

Premier league man

pre 9 godina

Apsolutno zasluzena pobeda Liverpoola, nadvladali su Siti na ovoj utakmicu u svakom segmentu igre. Mada imam i dosta zamerki na Pelegrinijevu taktiku. U 55 minutu izbacuje Dzeka i umesto njega stavlja Milnera i ostavlja Aguera samog u napadu sto se i videlo kasnije dok je rezultat bio 1:1 Pelegrini se zadovoljavao potpuno jednim bodom sa Anfielda sto mu se i kasnije obilo o glavu, iako su apsolutno mogli da jure 3 boda, ali nisu uopste igrali svoju igru. Ture i jos neki igracu su imali ocajan dan i ako ovako budu igrali protiv Barse, mogu slobodno da dignu ruke, a sto se tice Premier Lige tu su u velikom zaostatku i tesko da ce nesto do kraja da urade. Za Siti je najbolje da otpusti Pelegrinija u maju i da dovedu nekog boljeg. Sto se tice Liverpoola sve cestitke, po meni zasluzuju mesto u Ligi Sampiona. I da dodam Kutinjo je bio neverovatan i pred njim je svetla buducnost.

sniki

pre 9 godina

prodaja kutinja za 8m funti je najveca interova greska u zadnjih 10 godina....jeste on i dalje mlad a tad je bio klinac i nije ni dobijao sansu da igra u prosecnom timu intera ali nemoguce da niko od interovaca nije prepoznao talenat...kontam da je bio previse lucidan za italijane,oni vole dosadnije igrace

Neznalica

pre 9 godina

Prosto je neverovatno da Kutinjo nije bio prošle godine u timu Brazila na SP. Dečko ubija kako igra. Ako nastavi ovako da se razvija kroz 2-3 godine biće jedan od najboljih igrača na svetu. Nažalost, baš kao i u slučaju Suareza, Liverpul neće moći da odoli a da ne dobije 100-njak miliona evra za njega. Kada bi ceo ovaj tim ostao na okupu još dve godine, razvaljivali bi. Fali im samo jedan vrhunski defanzivni vezni igrač i teško da bi iko sa njima mogao da igra.

U svakom slučaju, teško da se i ove godine neće plasirati u LŠ. Ostaju im sada još samo gostovanja Arsenalu i Čelziju kao i domaćinstvo Junajtedu. U sve ostale utakmice ulaziće kao apsolutni favoriti.

Siti je potpuno razočaranje. Pelegrini broji zadnje dane na klupi. I lepo je već neko rekao da je prošle godine Čelzi doneo titulu Sitiju a ove godine Liverpul Čelziju.

Liverpul bi morao da pruži zadovoljstvo Gerrard-u da podigne trofej FA kupa na kraju karijere.

panini

pre 9 godina

@ (MM, 01. mart 2015 16:09)

da si ti meni ziv i zdrav da pratis malo fudbal znao bi da liverpul nije izgubio u pl od 20og decembra vise od 2 meseca(ustvari nisu izgubili ni u jednom takmicenju do utakmice sa besiktasem) a i da si gledao tu utakmicu video bi da je liverpul igrao bez neke preterane zelje a i bez 6 prvotimaca(sako,lucas,dzerard,markec,kutinjo,henderson) malo li je odsutnih igraca!..i mene liverpul generalno ima mnogo problema sa povredama ove sezone a i renovirali su ceo tim zato im je ovoliko trebalo da se uigraju i time rodzers uz sve tw poteskoce i kritike pokazuje da je dobar trener jer je uspeo sve da uklopi i liverpul igra prelep napadcki fudbal(najveci problem je liverpulu odbrana i kad ona dobro funkcionise uspeh je siguran) i sto je jos je najbitnije uspeo je da za 2 meseca od 13og mesta dodje do borbe za ls

bugimen

pre 9 godina

Kakve golcine,odlican mec.Zasluzena pobeda Liverpula.Mislim da bi dali jos gol ili 2 da su igrali sa Staridzom od pocetka jer te zicer situacije koje su promasivali sterling i lalana,ovaj bi resio.3/4 utakmice su igrali bez klasicnog napadaca. Coutinho tata,nijedan fudbaler u pl ne igra tako,da moze lucidno da plese a da to ne steti igri tima,svaki potez kao na malom fudbalu a sad i sutira brutalno.

Nemanja Zivanovic BG

pre 9 godina

Fenomenalna utakmica. Liverpul zasluzeno slavio. Nadam se da je Skolari napokon shvatio koga nije pozvao na SP u Brazilu. Neverovatna igra Kutinja.

brembo

pre 9 godina

" Liverpul je u fenonenajnoj formi ??? Nezaboravite da taj fenomenalni Liverpul nije jednom Besihtasu dao go iz igre za 220 minuta igre !!!"

onaj ko je gledao taj dvomec mogao da je da vidi da liverpul bas i nije hteo da postigne gol...arsenal ispao prakticnoniz ls,kao i siti...liverpul je posle toga igrao mec u istanbulu i tacno se vidi da su namerno ispali,niti su igrali u njihovom fazonu niti su im najbitniji igraci sredine terena bili u igri vec su se odmarali za danasnji mec...ispravna odluka jer im se konkurenti bore na 1 ili 2 fronta pa bi ucestvovanje u 3 takmicenja bilo samoubistvo za liverpul

Azer

pre 9 godina

@MM ocigledno je da nisu hteli. A sto se tice forme em nemaju poraz u 2015 em imaju ubedljivo najvise bodova od katolickog Bozica do danas. Tako da shhhhh

Onako iskreno

pre 9 godina

Možda Markec ne igra najbolje, ali ima vremena za napredak i nije to razlog da ga odmah svi blate kako nema pojma, nikad igrača od njega, ima dve leve itd. Isti slučaj kao sa Đokovićem, kad pobedi svi kažu car, legenda, a kad izgubi odmah ga pljuju. Obavezno se "stručnjaci" nađu da pljuju. Čudni smo mi Srbi.

Kutinjo

pre 9 godina

Koja ironija jbt prosle sezone Celsi olesi Liverpula i preda Sitiju titulu,a sad evo Liverpul olesi Sitija i da Celsiju titulu,mada ono prosle sezone je bilo 3 kola do kraja,a ovde ima jos 11 ako se ne varam,dobar fudbal je bio,Kutinjo je stvarno u top formi lik daje sjajne golove u zadnje vreme,valjda ce nastaviti ovako i odvesti LFC bar do 4 mesta.