Četvrtak, 26.02.2015.

20:30

EL: Slavlje Reala, Zvezda 1-7

Košarkaši Crvene zvezde poraženi su od Reala u Madridu sa 85:61, u 8. kolu Top16 faze u Evroligi.

Izvor: B92

EL: Slavlje Reala, Zvezda 1-7 IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

316 Komentari

Sortiraj po:

Vlado

pre 9 godina

Nije nama Cibona bratski kluib, ali jeste najveci rival, klasik yu kosarke i nalazi se u slicnoj poziciji kao i mi gde se bori protiv vestackog projekta bez istorije i tradicije nastalog na sumnjiv nacin.

nevidljivi panter

pre 9 godina

Naš maksimum, nema šta. Mitrović ni K od kapitena. On i Blažič su samo sa KRK i ABA, Cirbes takođe.
(sorry, 27. februar 2015 00:00)
A drago ti je bilo kada se plezio,a sada je KRK

Видимо се у Пиониру

pre 9 godina

Површна анализа коментара и однос "+ -" је довољан да закључиш да thread у вези Звездине утакмице врви од симпатизера клуба из Хумске. Не играју овај турнир, па гледају преко тв, а изгледа да им је он уједно и најподеснији за емотивно пражњење због фрустрација које имају ове сезоне. У њиховој кожи ја бих се и након овог дебакла у Мадриду забринуо. Звезда уништила Реал у скоку (45-32), Боби маестралан, фактички капарисао уговор с Барсом, опет јако солидно одиграо Тејић (o таквој четворци с клупе тринаестороструки узастопни сад могу само да сањају), није било Лазића који ће дакле још одморнији у дерби, до пада у трећој четвртини имали смо минус 5. Да, огроман број изгубљених лопти, мало фрустрације у шуту за три, али нико не помиње оно главно - Реал је екипа која ти СВЕ наплати, свака лопта бачена у бунар ти се врати у виду примљених поена и на крају одеш на минус 20 ко од шале (знају то наши врли Хумљани, фасовали су и они тамо добре батине). Не видим никакав проблем да дају себи одушка овде и вербално нас газе, јер долази дерби, још један репер, још једна шанса да укрсте копља са "понижавајуће лошом Звездом која нас само брука у Европи".

999

pre 9 godina

Za navijače crno-belih koji komentarišu C.Zvezdu i njeno učešće u Ligi Šampiona zbog odustajanja Cibone , samo ću vam ovo reći . Kada ste vi prošlog leta dobili šansu da se kvalifikujete u fudbalsku L.Š. zbog eliminisanja C.Zvezde od strane UEFE , tada nisam pročitao ni jedan vaš komentar da to takmičenje niste zaslužili iz razloga što niste bili prvaci države . Tada ste se sladili tuđoj nesreći uz bezbroj nekulturnih i bezobraznih komentara . No ..... pravda ipak na kraju pobedi , jer ne samo da niste uspeli u nečemu ne zasluženom nego ste počeli sve više da padate . Budite veliki i u pobedi ali i u porazu , budite realni ...... Imajte iste aršine i za vas ali i za protivničke ekipe . C.Zvezda je jednostavno bolja u košarci od vas , a vi možete da sanjate šta želite ....to vam jedino i preostaje . Ako se nekome smejete za nesreću ...ne zaboravite da ta ista nesreća može i vas da zadesi . Malo više poštovanja drugih .

Batko

pre 9 godina

hahahahaahahaha ovaj ne zna ni da cita hahahaahaha NEPROCENJIVO!!! JADAN!
(muke su to, 27. februar 2015 09:22)

Ja mislim da gluplji komentar nisi mogao da posaljes ! Pazi...toliko je glup, da ni ne znam šta da napišem ! Kralju !

muke su to

pre 9 godina

Sta si ti gledao mukice poslednjih 20 godina ako ti je ovih 1-7 najpozitivnije? Ja sam recimo gledao Makabi, Real, Barsu, CSK, Panatenaikos, Olimpijakos itd. na kolenima. Sto u Pioniru/Areni sto na tv u gostima. To je bio ponos. Ovo je bruka. Ni jednom do EL niste dosli rezultatima vec administrativnim odlukama. To se i vidi. Lopta ne laze.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Ris, 26. februar 2015 22:42)

Kada grobar nekome kaze "Mikice" !!! Pa NEPROCENJIVO !
Srećan ? Presrećan ? Tvoj mali život napokon ima smisla.....do nedelje ?!
(Batko, 26. februar 2015 23:17)

hahahahaahahaha ovaj ne zna ni da cita hahahaahaha NEPROCENJIVO!!! JADAN!

bachi

pre 9 godina

O evo i navijaca kluba "mi nemamo a oni imaju...".Bas sam se pitao gde su posle onog preslisavanja u kupu.Kad oni evo ih na vast o Zvezdi.Ako ,to im je jedinstvena prilika da gledaju,uzivaju i komentarisu EL.Sto se tice Zvezde ,pa ljudi Real je to ,gazi mnogo jace ekipe a ne nas.Mada je i Zvezda mogla bolje.Pogotovo izgubljene lopte i sut za tri.Ajde glavu gore ,da klepimo ove pacijente sad za vikend i bice bolje.
(vaskez, 26. februar 2015 23:40)
Mi bar imamo svoj klub! http://www.kurir.rs/covic-i-zika-pauk-gase-staru-crvenu-zvezdu-clanak-103902

Shearer

pre 9 godina

Razbiše nas,ali nismo ni zapinjali preterano,a i dobro su nas usmeravali.Važniji su ABA finale i domaće prvenstvo.A dragim i brižnim komšijama poruka:"13 godina,200 utakmica,130 poraza!" Rezultati za ponos!
(Željko, 26. februar 2015 23:57)

Misliš za 13 godina jedan Final 4, 2 Final 8, 4 ili 5 Top 16 i pobede protiv svih renomiranih ekipa u Pioniru kao što su CSKA, Makabi, PAO, Olimpijakos, Real, Barselona, Montepaski, Armani, Fenerbahče, Efes i td. Pobeđivali smo PAO, Makabi, Olimpijakos, Fenerbahče, Armani, Efes u gostima. Plaćate Wilijamsa 940.000 dolara da bi ste imali jednu pobedu u Top 16.

Zoran

pre 9 godina

Ja sam grobar , ali da budemo realni .Što se tiče euro lige očigledno u top 16 nemate šta da tražite , dok za ABA ligu i ovu našu Srpsku trenutno ste realno najbolji , i ako ne osvojite ova dva takmičenja biće čudo .

Kum

pre 9 godina

Kud 42 godine bez pobede nad Realom, tu i ova.
Što bi rekao komentator- "Prelepo".
(vratite pehar, 26. februar 2015 23:14)

Zvezda je pre par godina dobila Real, 20 razlike. Cisto da znas da u svojoj mrznji ispadas i glup.

bachi

pre 9 godina

Razbiše nas,ali nismo ni zapinjali preterano,a i dobro su nas usmeravali.Važniji su ABA finale i domaće prvenstvo.A dragim i brižnim komšijama poruka:"13 godina,200 utakmica,130 poraza!" Rezultati za ponos!
(Željko, 26. februar 2015 23:57)
Evo i tebi jedna poruka http://www.kurir.rs/covic-i-zika-pauk-gase-staru-crvenu-zvezdu-clanak-103902
Istina je samo jedna!

E

pre 9 godina

Milsim da nema potrebe kriviti igrace ne samo sa ovu utakmicu nego za kompletan pad od pocetka ove kalendarske godine, ovo je najjaci tim koji imamo u poslednjih 15 godina a verovatno i u narednih 15 jer je Covic rekao da ce se u buducnosti trositi manje para da dovodjenje igraca vec ce se vise osloniti na svoju skolu, jedini krivac je Radonjic koji nastavlja sa slabom psiholoskom pripremom igraca, ima gubitnicki mentalitet i to prenosti na tim, nije vazno jer s druge strane Real ili Cibona ti ides da kidas pa sta bude bude a ne "idemo da ucimo" tada se i igraci psiholoski spustaju, taj njegov nacin rada i mentalitet se pre svega vidi po padu Blazica, Mitrovica, Jenkinsa. Momci puna podrska sjajni ste niste vi krivi sto nemate trenera to je vec na Covicu! Radonjic sigurno nece otici ove sezone to se sada vec jasno, samo problem ce biti protiv iskusnih Repese i Vujosevica pogotovo ovog drugog koji zna stvoriti atmosferu da jednostavno sve okrene na njihovu stranu od sudija preko publike do svog tima

bora

pre 9 godina

Kako to misliš Nikola "kad se uzme u obzir,gde je klub bio pre dve godine""?!
Pa OVAJ klub je bio gde i sada.Nikome dužan,sa svojim halama,komplet infrastrukturom,odličnom školom košarke...Trebalo je samo državnih para i zakup imena (uskoro ističe) za korak dalje.
ONAJ klub na koji ti misliš je privremeno 'zamrznut' u toku je stečaj uz Uppr.Eto gde je!!

Luke Babbitt gravedigger

pre 9 godina

Неко је био миљеник државне врхушке 15 година зато наредних 15 неће га бити нигде.Паметном доста
(32.загорска дивизија, 26. februar 2015 22:47)

Već 3 godine ste vi miljenici države,a i pre toga ste bili za vreme Pauka i Vesića pa titulu niste videli,a Partizan samo gazi kad treba

Stjepana Supanca 15a, vaša je adresa!

pre 9 godina

Razbiše nas,ali nismo ni zapinjali preterano,a i dobro su nas usmeravali.Važniji su ABA finale i domaće prvenstvo.A dragim i brižnim komšijama poruka:"13 godina,200 utakmica,130 poraza!" Rezultati za ponos!
(Željko, 26. februar 2015 23:57)

130 poraza?
Možda, ali i pobede protiv nekih indijanaca CSKA, ARMANI, REAL, BARCA, MACCABI, OLY, PAO... sve neki timovi koji su vas, tako nepoznati, nakantavali gde su stigli.
Rezultat za ponos.

pametnjakovic

pre 9 godina

Ne znam cemu ovo nazovi prozivanje sto Partizan ne igra El, pa nebi trebali ni vi da igrate vec Cibona da je pravde i malo vise novca. Klub iz Zeleznika je ocit primer da novac nazalost moze da kupi vecinu stvari.
(Vlado, 26. februar 2015 22:42)

Za tvoju informaciju, pozivnica Evrolige se ne plaća. Žao mi je zbog Cibone ali znaj da i vas taj scenario čeka, samo je pitanje dana. Samo što vas neće imati ko da spasi osim možda Miška ako mu se prohte.
PS
Svrati do osnovne na čas srpskog, podseti se malo kako se pišu reči sa prefiksom "ne"...
(Nolan, 26. februar 2015 23:51)

a i ti bi mogao da obnovis ono poglavlje sa upotrebom zareza!

umereni grobar

pre 9 godina

Mislim da i pored svojih kvaliteta Vilijams nije dobar za ekipu zvezde. Prilikom jednog pogrešnog pasa Tejiću se praktično izdrao na njega, a od starta sezone je stavio do znanja Dženkinsu ko je glavni "brat" u timu, što je verovatno i razlog njegovih loših igara. Jako jeloš po pitanju timskog duha.
Bobiju svaka čast, pokazao je da ne leti lako u zvezde nakon priče o Barseloni. Sve ostalo je manje više za zaborav.

Stjepana Supanca 15a, vaša je adresa!

pre 9 godina

Ispodprosecna ekipa ce da vas dobije u nedelji a vi cete da placete...
(Dexim, 26. februar 2015 23:51)

Jao, pa šta ćemo da radimo kad nas panteri dobiju u NEDELJI?!

Ej bre, u NEDELJI!!!!

To sleng u Železniku?

ciko

pre 9 godina

nije sramota izgubiti,ali igra,igra koju pruža zveda nema blage veze sa igrom .nijedna smišljena kobinacija sve se svodi na solo akcije sa lzuzetkom vlilijamsa koji pokušava proigravanja što je nedovoljno.za sve je kriv trener.
RADONJICU odlaziiiii.

muamua

pre 9 godina

@zeljko
da li si ti brojao zvezdin ponos za tih 13godina majstore...u statistici aba lige nema vasih rezultata majstore do 2011..2010e kad ste ispali cak i nema statistike...pozzz

Vz

pre 9 godina

Kako mozete da lupite takvu glupost da je Zvezda dosla u EL preko administrativnim odlukama? Zvezda je Dobila Radnicki u polufinalu, sledece godine bila prva u Aba ligi, nismo mi krivi Ciboni...
(Seka, 26. februar 2015 23:46)
Vec si zaboravio na promenu pravila pred final 4 u laktasima i koliko vam je visila ta el nakon poraza u finalu...opet, ove sezone ste imali nekoga da vam "ustupi" mesto...zasluzili ga niste...ali ono, vama takve stvari sigurno nisu problema kada vam ni navijanje za drugi klub nije strano ;)

Pacer je paceru pacer

pre 9 godina

Real se igra sa ovim pacerima.Puste ih malo da se nadaju,a onda malo dodaju gas í začas 20razlike.
Da nije Bobija bilo bi 40 razlike.No,dobro,važno je učestvovati
(novica, 26. februar 2015 22:23)


Što ti je košarka - svako ima svog "pacera" da se zabavlja njime! Real nas, a mi - VAS!.
Nego, oćemo li po još jednu turu, a komšija?

Vz

pre 9 godina

Razbiše nas,ali nismo ni zapinjali preterano,a i dobro su nas usmeravali.Važniji su ABA finale i domaće prvenstvo.A dragim i brižnim komšijama poruka:"13 godina,200 utakmica,130 poraza!" Rezultati za ponos!
(Željko, 26. februar 2015 23:57)
U tom periodu koliko hoces top 16 faza, nekoliko top 8 i final 4 ;) pobedili svaki od najvecih timova barem jednom, napravili lepu kolicinu dobrih igraca...bas nisu rezultati za ponos ;) kao sto mozes da pirmetis, pripremni period i prve utakmice su manje bitne od onih eliminacionih...ali ono, to neko nikada ne skapira...

Grobari-jug

pre 9 godina

Razbiše nas,ali nismo ni zapinjali preterano,a i dobro su nas usmeravali.Važniji su ABA finale i domaće prvenstvo.A dragim i brižnim komšijama poruka:"13 godina,200 utakmica,130 poraza!" Rezultati za ponos!
(Željko, 26. februar 2015 23:57

Hvala sto si brojao godine i belezio nase pobede i poraze!

Divujosn

pre 9 godina

Svaka čast FMPu na prikazanom odrastanju i školovanju... Samo što će ovo školovanje iz utakmice u utakmicu da bude sve bolnije. Na kraju će skor biti maksimum 2 pobede FMPa (pokušavam da se setim koga bi mogli da dobiju, ali teško mi ide, ubošće ipak FMP još jednu pobedu). Sve u svemu, FMP igra bez žara, spadnu im gaće kad vide jači tim (to se najbolje videlo protiv PAO u Atini, ponuda stoji na tacni a FMP ne sme da je uzme). Jedina šteta je št je FMPu forma u velikom opadanju, ali nije još toliko opala da bi zgubio od Partizana u sledećem derbiju u ABA. Tako da će zbog te pobede FMPa u polu-finalu biti susret između KK Partizan i KK FMP. E tada će forma FMPa drastično da padne, pa će institucija da prođe u finale... I da na terenu zasluži EL, dok FMP može da izboksuje jedino nešto van terena, kao i prethodne dve sezone (iz nekih čudnih razloga može Budućnost koja će da prođe Cedevitu u polufinalu da odustane od EL, ništa nije nemoguće). Vreme je za povratak INSTITUCIJE u EL, da se prekine više ovaj amaterizam i blamiranje čim naiđe neki klub većeg imena (prosto je nezamislivo da ovaj FMP dobije Makabi, CSKA, real, Barsu, nemoguća misija).
Vama je svejedno koje takmičenje igrate (EL i EK), kakvi su vam rezultati, vi ćete i dalje dobijati ogromne sume novca od državnih firmi i od Vučka i brata mu svetog...

ima nas raznih

pre 9 godina

Mislim da većina greši kad pretpostavlja da su svi navijači Partizana navijali za Real. Eto, ja nisam. Za Real nikada, ni u kom sportu, a ni za ostale špance.

Zvezda je jako dobro krenula i na 18:12 stala, a imala je dobru priliku da još poveća razliku, čime bi se uvukla nervoza u redove Reala.
Kako reče jedan navijač, montira se statistika za Bobija. Dečko je dobar u napadu, ali u odbrani? Ja se ne bih iznenadio da ga ne bude u reprezentaciji. Mitrović suviše stegnut. Ameri? Pa mogli bi bolje. Kalinić previše greši u koracima.

--#####Bodibond#####--

pre 9 godina

Ovako:
Koliko god da ne volim i Grbu i Mutu, ovo sto su ovo vece rekli o igri Zvezde kod Tegija je APSOLUTNO TACNO.
Da nemamo Bobija ne bi smo imali u ABA ni 14:12. Veoma losa taktika, previse akcenta na odbrani i jednolican napad MV-Bobi. Kad nas tu Partizan zaustavi sledi nam evrokup. Ne volim sto ovo pisem ali ovo je realnost i istina. Sa ovakvom ekipom da u 3 utakmice imamo sut za 3 4-53 to nemaju ni pioniri Zdravlja. Neka bam je bog u pomoci s Radonjicem. Eto prvi put ga kritikujem ali ovo je 100% istina hteli vi to da priznate ili ne. Pa Megu umesto da zgazimo 25 razlike mi se mucimo, jurimo rezultat. Bilo me sramota da se radujem kosevima Zvezde protiv klinaca. Treba nam trener !!!

Mister No

pre 9 godina

Имам неки чудесан осећај да ћемо победити. Напред Звездо!
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Illmatic '94, 26. februar 2015 20:59)

Tvoj te insekt nikad ne vara...

111111

pre 9 godina

Neko pomenu Dangubica?? Kakav bre Dangubic, on je dosao samo zbog redovne plate, zar vam nije jasno. Kod DV on bi igrao ako treba unatraske. Barem na nivou iz Mege. On je pao i u kvalitetu i u igri. Nema ga nigde.

SA TRADICIONALNU BRATYU SINGAPURTYANI !

pre 9 godina

Kum, 26. februar 2015 22:28
...Neka bude i da si u pravu ! Nego , reci ti nama , posto se predstavljas kao odlican poznavaoc kosarkaske igre , bivsi igrac , trener , selektor , sta li vec !? ...kada se zavrsava ono "obaranje forme" , gde si nas jednom na nekoj vesti (kao i na svakoj uostalom kad solis pamet) ubedjivao , i upljuvao tastaturu objasnjavajuci kako je to normalno u svetu kosarke ? evo prodje vec mesec dana i vise od "obaranja" , a igra nije na nivou kakvom treba . Ili je to to sada po tebi ? ili ce da traje jos malo to "obaranje" ...neznam , ajde mi reci ! Na stranu sve , ocekivana pobeda Reala , Zvezda je definitivno procitana ekipa , za Evropu na prosecnom nivou (top 16 je uspeh , i moze da se ponovi dogodine) , za domace i Aba ligu prejaka , ali uz ovoliko oscilacija , podlozna iznenadjenjima od drugih ekipa ! Ipak mislim da su kao celina sposobni za bar jos jedan trofej ove godine , ako ne i oba !

CP3

pre 9 godina

Blazic u odbrani kasni na svaku loptu. Decko nije u stanju da cuva Rudija...
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (The_Thinker, 26. februar 2015 22:06)

Jeste da prezirem Rudija jer je klasican folirant i floper,ali njega ne moze da Cuva 90% El a ne Jaka

coki, ti li si..

pre 9 godina

el pao rekord?
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (6.25, 26. februar 2015 22:23)

Misliš da onaj mraz od -50+ iz Moskve? Ne, nije.
A koliko ste igrački bedni videćete u nedelju.
(oberin martell, 26. februar 2015 23:10)


Nije pao rekord, ali je razlika sto vi igrate u punom sastavu a Partizan je igrao protiv CSKA bez pola tima, pa i bez Kinsija. Ali ti to ne znas .

Šavija Alonso

pre 9 godina

Razbiše nas,ali nismo ni zapinjali preterano,a i dobro su nas usmeravali.Važniji su ABA finale i domaće prvenstvo.A dragim i brižnim komšijama poruka:"13 godina,200 utakmica,130 poraza!" Rezultati za ponos!
(Željko, 26. februar 2015 23:57)

Sine, nisi shvatio poentu, a ona glasi da je put do F4 Evrolige jako trnovit. Mi smo ga prešli 4 (i slovima - četiri) puta. Tvoj FMP ne postoji ni pune 4 (i slovima - četiri) godine.
A ako ti je baš stalo do statistike, kad okončate ovogodišnju golgotu u EL, uzmi pa pomnoži vaš skor sa 13, a onda ga uporedi sa našim koji si tako pažljivo izračunao. Sve će ti se samo kas'ti... ;)

rade

pre 9 godina

ljudi ,vi smi mislite da je radonja los,ali paiiiite sta vam pricam sad
radonja ce da odvede cz do fajnal fora
onaj ko ne vdi da je ovo skpupljanje iskustva sad na redu je luuud

Zucko grobar

pre 9 godina

Bez ljutnje panteri ali vi ste se nama smejali kad smo ovako gubili u evroligi.Tako da zasluzili ste da vam vratimo "milo za drago".Toliko!

666

pre 9 godina

Jedna cela trojka? Umalo opet rekort. A cemu vam sluzi Vilijams, da ga placate 940 hiljada? Za ABA vam nije potreban jer imate kvalitet i bez njega. Gusi mljadje igrace a protiv timova kao sto je Real da 8 koseva? Esada uporedite Lovernja i ako je na drugoj poziciji u timu, debitant i u prvoj utakmici da 9 koseva a u ovoj poslednjoj 11 i to u NBA?? To je samo jedna paralela medju igracima koji doprinose timu, igraju svaku utakmicu i zaradjuju pare svoji igrama. Sta igra Vilijams?? ABA za debele pare?? Pa Kinsi u Partizanu je JEO loptu u odnosu na ovog koji trpa pare u dzepove. Drzavne pare i pare od sponzora, srpskih i crnogorskih? On ce da vas ojadi i u igrackom i u finansijskom smislu, zapamtite.

u cosak!

pre 9 godina

Drago mi je sto je cela nacija opet gledala Zvezdu, što se vidi po komentarima! A koja ste vi grupa?
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Shawn Kemp, 26. februar 2015 22:51)


I ja to tebe pitam poslednjih 10 godina, koja ste bili grupa? A ove dve godine igrate EL jer su drugi odustali?? Crtani film, prema tome, ajde u cosak da se stidis.

Voja

pre 9 godina

Hahahaha, koja ste vi komedija.Sad opet terate Radonjica i pravite od njega najgoreg trenera ,a pre par dana su bili radonjizmi i Radonja legendo,i tako u krug.

Nikad kao Bane

pre 9 godina

@Povidon: Najbolje Tonija Blera da pitate za savet kako da nas ugazite u nedelju. Samo pozurite, svi vasi su vec bili na savetovanju kod njega, otici ce vam (kroz kuhinju)...

vlada milić

pre 9 godina

Nije ova zvezda Železnik jaka nego je ABA liga dreš teški
(Luke Babbitt gravedigger, 26. februar 2015 23:03)
i u takvom drešu vas partizan jedva četvrti.

jes da bude

pre 9 godina

svrati do osnovne na čas srpskog, podseti se malo kako se pišu reči sa prefiksom "ne"...
(Nolan, 26. februar 2015 23:51)

"ne" nije prefiks

Ja

pre 9 godina

Mislim da navijaci Zvezde imaju za cim da zale (ne u ovom mecu), sto Zvezda nije bolje odigrala top 16 sa ovakvim timom. Smejali ste se prosle godine Partizanu sa skorom 4-10, a takav bi skor za vas trenutno bio uspeh. Ima jos dosta da se igra, ali mozda je mogla da se zrtvuje neka pobeda u Aba ligi zarad odmaranja igraca i bolje prezentacije tima u Evropi. Nije Zvezda toliko losa koliko malodusno igra, makar se meni tako cini. A Bobiju svaka cast, milina ga je gledati. Pozdrav od navijaca Partizana.

DasSa

pre 9 godina

11 L vs Real Madrid 64 - 80
12 L at FC Bayern Munich 71 - 65
13 W vs CSKA Moscow 73 - 72
14 L at Maccabi Electra Tel Aviv 88 - 67
15 L vs Lokomotiv Kuban Krasnodar 81 - 87
16 L at Zalgiris Kaunas 89 - 77
17 L vs Galatasaray Liv Hospital Istanbul 70 - 78
18 L at Real Madrid 80 - 57


Sjajni pocetak Partizana u Top 16 prosle sezone, da vidite ko se nama smeje...
(NikolaSrb, 26. februar 2015 22:34)

19 W vs FC Bayern Munich 70 - 55 March 06
20 L at CSKA Moscow 84 - 52 March 13
21 W vs Maccabi Electra Tel Aviv 72 - 70 March 20
22 L at Lokomotiv Kuban Krasnodar 84 - 73 March 28
23 W vs Zalgiris Kaunas 77 - 67 April 04
24 L at Galatasaray Liv Hospital Istanbul 64 - 55 April 11

Ma vi necete ni ovoliko.

Webber

pre 9 godina

Sta si ti gledao mukice poslednjih 20 godina ako ti je ovih 1-7 najpozitivnije? Ja sam recimo gledao Makabi, Real, Barsu, CSK, Panatenaikos, Olimpijakos itd. na kolenima. Sto u Pioniru/Areni sto na tv u gostima. To je bio ponos. Ovo je bruka. Ni jednom do EL niste dosli rezultatima vec administrativnim odlukama. To se i vidi. Lopta ne laze. (Ris, 26. februar 2015 22:42)

I sledece godine cemo da se brukamo a ti ces da nas gledas, i da se secas kako jednom u 10 utakmica dobijete jedan veci klub.. Pakosni tastatura grobari...

Herakle.

pre 9 godina

Za ovaj nivo kosarke Zvezdi je potreban bolji trener, bolji plejmejker umesto wilamsa i jedan bolji bek od dzejkinsa ili blazica. Sa ta tri pojacanja i ostatkom bi delovali daleko bolje. Mada, realno je da bi pobedio real u madridu petorka mora da izlgeda na primer ovako Teodosic, Nedovic, Kalinic , Bjelica, Marjanovic a na klupi Boza Maljkovic:) Ali ovih 20 i nesto razlike napravlje u poslednjih 15 minuta je sramota.

Hero

pre 9 godina

Ovogodišnja Zvezda je najpozitivnija ekipa u svakom pogledu u Srbiji u poslednjih 20 godina. Ne pamtim da sam ikad gledao bolju grupu momaka. I kao ličnosti i kao košarkaši. Svaka vam čast i za borbu i za to kako predstavljate Srbiju. (Zvezda ponos Srbije, 26. februar 2015 21:56)

Sta si ti gledao mukice poslednjih 20 godina ako ti je ovih 1-7 najpozitivnije? Ja sam recimo gledao Makabi, Real, Barsu, CSK, Panatenaikos, Olimpijakos itd. na kolenima. Sto u Pioniru/Areni sto na tv u gostima. To je bio ponos. Ovo je bruka. Ni jednom do EL niste dosli rezultatima vec administrativnim odlukama. To se i vidi. Lopta ne laze. (Ris, 26. februar 2015 22:42)

Jeste evo i u Top 16 smo usli administrativnim putem kao drugi u grupi, lopta ne laze , koliko ste samo ljubomorni...

SkLeRoZa

pre 9 godina

U ovoj ekipi Zvezde samo 2 igraca su klasa (Marjanovic&Vilijams) i jedan potencijal (Kalinic)...ostalo su polu-igraci koji nece napraviti neke karijere. Radonjic mucenik ne shvata da u Top 16 nema sta da trazi samo sa odbranom i da se tekme dobijaju na veci broj koseva,a besomucno rotiranje je samo njemu jasno. Svaka ozbiljna ekipa ima osnovu od 8-9 igraca,a ostali su tu za ponekad...zato nema ni fizionomije ekipe,a lidera ni u najavi! Izgleda da moramo da vodimo celu utakmicu da bi je dobili...

ja

pre 9 godina

11 L vs Real Madrid 64 - 80
12 L at FC Bayern Munich 71 - 65
13 W vs CSKA Moscow 73 - 72
14 L at Maccabi Electra Tel Aviv 88 - 67
15 L vs Lokomotiv Kuban Krasnodar 81 - 87
16 L at Zalgiris Kaunas 89 - 77
17 L vs Galatasaray Liv Hospital Istanbul 70 - 78
18 L at Real Madrid 80 - 57


Sjajni pocetak Partizana u Top 16 prosle sezone, da vidite ko se nama smeje...
(NikolaSrb, 26. februar 2015 22:34)

Jesi li uzeo u obzir to da su bili povredjeni Milosavljevic, Bertans i Vesterman, a Tepic i Pavlovic su kasnije stigli...

Sretko

pre 9 godina

11 L vs Real Madrid 64 - 80
12 L at FC Bayern Munich 71 - 65
13 W vs CSKA Moscow 73 - 72
14 L at Maccabi Electra Tel Aviv 88 - 67
15 L vs Lokomotiv Kuban Krasnodar 81 - 87
16 L at Zalgiris Kaunas 89 - 77
17 L vs Galatasaray Liv Hospital Istanbul 70 - 78
18 L at Real Madrid 80 - 57


Sjajni pocetak Partizana u Top 16 prosle sezone, da vidite ko se nama smeje...
(NikolaSrb, 26. februar 2015 22:34)

Tako je. Ali uz neviđene kadrovske i finansijske probleme koji su baš tada kad je krenuo TOP 16 kulminirali.
pozz

oberin martell

pre 9 godina

el pao rekord?
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (6.25, 26. februar 2015 22:23)

Misliš da onaj mraz od -50+ iz Moskve? Ne, nije.
A koliko ste igrački bedni videćete u nedelju.

Beobrad

pre 9 godina

Ne moze se bez sutera u EL !
Jer to Dzenkins nije, nije ni Vilijams, nije ni Mitrovic, a ni Kalinic, a opet ta cetvrorica su nam glavni kosgeteri !

Nikola

pre 9 godina

@zoran pa naravno da je u pitanju dobra odbrana, tada ispliva ili ne ispliva kvalitet spoljne linije. Tu smo znatno losiji od protivnika u ovoj fazi takmicenja i to je ocigledno. To ne znaci da se treba nesto zameriti momcima , treneru ili ljudima koji vode klub. I ovo je veliki uspeh kada se uzme u obzir gde je klub bio pre samo dve godine. Napredak je vise nego ocigledan. Rekao bih da je glavna taktika u ovoj utakmici, a bice i u sledecim, da se sto bolje proda Bobi i to je u redu. Favoriti smo u svim takmicenjima na domacoj sceni, sa debelim razlogom, ali ni ta prica nije zavrsena.

Seka

pre 9 godina

Kako mozete da lupite takvu glupost da je Zvezda dosla u EL preko administrativnim odlukama? Zvezda je Dobila Radnicki u polufinalu, sledece godine bila prva u Aba ligi, nismo mi krivi Ciboni...

NikolaSrb

pre 9 godina

Ne znam cemu ovo nazovi prozivanje sto Partizan ne igra El, pa nebi trebali ni vi da igrate vec Cibona da je pravde i malo vise novca. Klub iz Zeleznika je ocit primer da novac nazalost moze da kupi vecinu stvari. (Vlado, 26. februar 2015 22:42)

Pa da vama je krivo sto vas bratski klub ne igra, nego Zvezda...

Željko

pre 9 godina

Razbiše nas,ali nismo ni zapinjali preterano,a i dobro su nas usmeravali.Važniji su ABA finale i domaće prvenstvo.A dragim i brižnim komšijama poruka:"13 godina,200 utakmica,130 poraza!" Rezultati za ponos!

vaskez

pre 9 godina

O evo i navijaca kluba "mi nemamo a oni imaju...".Bas sam se pitao gde su posle onog preslisavanja u kupu.Kad oni evo ih na vast o Zvezdi.Ako ,to im je jedinstvena prilika da gledaju,uzivaju i komentarisu EL.Sto se tice Zvezde ,pa ljudi Real je to ,gazi mnogo jace ekipe a ne nas.Mada je i Zvezda mogla bolje.Pogotovo izgubljene lopte i sut za tri.Ajde glavu gore ,da klepimo ove pacijente sad za vikend i bice bolje.

Pedja

pre 9 godina

Ljudi shvatite da Zvezda nema toilo fizicki jaku ekipu da bi izdrzala toliko takmicenja i utakmica. Pa ovi svi sto igraju NBA se drogiraju da bi izdrzali taj ritam. Ja sam zadovoljan plasmanom u 16, nije se angazovao nijedna nov igrac zato sto klub nema da plati. Zvezda je izgubila sanse da prodje dalje i ono sto zameram klubu, Radonjicu je zasto ne koristi ove utakmice da dobiju maksimalnu minutazu Rebic, Tejic, Kaplanovic. Znaci ovo je idealna prilika da se mladi igaci iskale i steknu iskustvo. I to bio najveci dobitak za klub jer bi dobio besplatne prijateljske utakmice za uigravanje. E zato se ekipa odmori i onda delje po ABA ligi i nasoj, to je poenta i tako se klub i iduce godine opet takmici u evroligi. A pustite ove iskompleksirane navijace Partizana koji nesto pricaju o evroligi. Oni za sve ove godine takmicenja nisu uspeli da naprave 6 pobeda, da imaju vise pobeda nego poraza.

Deki

pre 9 godina

Ne razumem navijanje tastatura grobara za Real ili Barsu protiv Srpskog kluba, ajde mogu da razumem navijanje za srednje jacine kluba pa kao ajde.. ali ovo, nije mi jasno. Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (koja, 26. februar 2015 20:36) Kako ti nije jasno, pa da li znas za koga ste sve vi navijali svih ovih pretodnih godina dok smo mi igrali EL? Svake nedelje za drugu ekipu ste navijali! (sofronije, 26. februar 2015 22:11)

Ovo je izmisljotina, navijace Zvezde nisu zanimale vase utakmice, koliko vas nase, i nikad se nismo radovali ko vi, jedino za koga smo navijalj je Bratski Olimpijakos...

DedaMiloje

pre 9 godina

Šteta što Partizan ne igra EL, oni bi ovaj Real lagano dobili. Maki bi dominirao, Sale bi zalepio 2 šamara i po koji lakat Rudiju i Rodrigezu, Tepara bi stavio u Dzep Ljulja, Milutinov bi razbio Burusisa, ostale igrače ne umem da nabrojim.

Stjepana Supanca 15a, vaša je adresa!

pre 9 godina

Velika Zvezda gostuje velikom Realu. grobari stop.
(nikola, 26. februar 2015 20:35)

O, Bože...

Da si bar napisao velika zvezda TELEKOM, pa ajde...

sasa

pre 9 godina

nema suta zbog umora,to je normalno.Mislim da za koju nedelju krece forma iz prvog dela sezone,ovaj tempo nije normalan za ovako mladu ekipu.Ovo je dobar rasplet,nemamo sanse za prolaz i po meni za ovu ekipu bolje,kroz aba ligu cemo se prosetati,ipak je kvalitet ocigledan naspram ostalih,respekt prema cedeviti koja moze biti neugodna

manuginobili

pre 9 godina

Nema se sta puno toga reci,mene samo zanima koliko bi Zvezda davala koseva bez Williamsa i Bobija?...oko 35-40 vjerovatno,ja stvarno ne pamtim goru sutersku ekipu u Evroligi a bez suta ne mozes dobiti nikoga a pogotovo ne Real...uz sve to Mitrovic jednostavno nestao,nema ga,Jenkins svaku desetu utakmicu nesto pokaze,Dangubic sa onakvim sutom ne bi mogao na basketu igrati,Kalinic se bori ali nista vise od toga,a Blazica nema smisla ni komentarisati...neka skupljaju iskustvo-to jos jedino mogu do kraja Evrolige,a iducu sezonu malo bolje napraviti selekciju-jedan pravi suter bi preporodio ovu ekipu

Jopar

pre 9 godina

1.Vilijams moze da pogodi za 3 i da doda, ali on ne ume da ide do kraja, da ostavi loptu jako na tablu desnom rukom. Maccaleb kad je pronadjen i doveden, nije mnogo sutirao ali je posle pika isao do kraja. Kada Vilijams igra pik dosta je sama ta akcija hendikepirana.
2. Vi jednostavno nemate sutera za 3. Koliko bi vam samo znacio jedan Mihailo Andric da sutira iz bloka za pobedu u punoj areni.
Ne zelim da vas prozivam, samo uvidjam neke stvari.

Ika

pre 9 godina

Za ovu godinu dosta. Par korekcija u narednoj sezoni i bice bolje....
Sofronije, ja kao Cigan, ama bas nikad nisam navijao protiv Partizana.
Sta ces, sportska kultura, patriotizam, navijanje za "svoje" itd itd
Pozz

John Terry

pre 9 godina

Listam komentare sa zeljom da vidim da li je neko malo ozbiljnije izanalizirao utakmicu, jer nisam mogao da gledam. I sta vidim. Gomilu podsmeha, uvreda i cistokrvnog vredjanja. Kako li vas samo ne mrzi? Ne znam kako bih mogao da imenujem takve komentare, osim kao idiotske. I to u najmanju ruku. Cemu li se nasladjujete, da mi je znati? Koji skor vi imate u evroligi ove sezone, koji skor u aba? Koliko pobeda nad zvezdom ove sezone? Koliko u evropi, i nad kojim timovima? Normalan covek zna da samo onaj koji ima rezultate moze sebi da dozvoli podsmeh. Pa cak ni tada, veliki sportisti se ne smeju nikom, i postuju sve.

Batko

pre 9 godina

Sta si ti gledao mukice poslednjih 20 godina ako ti je ovih 1-7 najpozitivnije? Ja sam recimo gledao Makabi, Real, Barsu, CSK, Panatenaikos, Olimpijakos itd. na kolenima. Sto u Pioniru/Areni sto na tv u gostima. To je bio ponos. Ovo je bruka. Ni jednom do EL niste dosli rezultatima vec administrativnim odlukama. To se i vidi. Lopta ne laze.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Ris, 26. februar 2015 22:42)

Kada grobar nekome kaze "Mikice" !!! Pa NEPROCENJIVO !
Srećan ? Presrećan ? Tvoj mali život napokon ima smisla.....do nedelje ?!

roki

pre 9 godina

Dangubiceva tehnika suta ce mi uvek biti neresiva misterija. Na centru ih ubijemo, a bekovi ne mogu nista da pogode. Blazic zicere promasuje uveliko, sut spolja nemamo vec mesec dana. Nacin na koji gubimo lopte je deprimirajuci. Da su iz akcije pa da covek razume, ali iz prvog pasa i slicno, stvarno amaterski. I onda svima Radonja kriv.

Nolan

pre 9 godina

Ne znam cemu ovo nazovi prozivanje sto Partizan ne igra El, pa nebi trebali ni vi da igrate vec Cibona da je pravde i malo vise novca. Klub iz Zeleznika je ocit primer da novac nazalost moze da kupi vecinu stvari.
(Vlado, 26. februar 2015 22:42)

Za tvoju informaciju, pozivnica Evrolige se ne plaća. Žao mi je zbog Cibone ali znaj da i vas taj scenario čeka, samo je pitanje dana. Samo što vas neće imati ko da spasi osim možda Miška ako mu se prohte.
PS
Svrati do osnovne na čas srpskog, podseti se malo kako se pišu reči sa prefiksom "ne"...

fanta 0.33

pre 9 godina

zvezda najaca, 26. februar 2015 21:01) 
Obavezno da prodas racunar ili telefon sa kog saljes poruke i da uplatis skolovanje (1.razred).

Trance

pre 9 godina

Ne znam cemu ovo nazovi prozivanje sto Partizan ne igra El, pa nebi trebali ni vi da igrate vec Cibona da je pravde i malo vise novca. Klub iz Zeleznika je ocit primer da novac nazalost moze da kupi vecinu stvari. (Vlado, 26. februar 2015 22:42)

A vama je zao Cibone, :(( Braca... Kupili smo da imate kompleks od nas, da ste optereceni sa nama.

Koja

pre 9 godina

Sta si ti gledao mukice poslednjih 20 godina ako ti je ovih 1-7 najpozitivnije? Ja sam recimo gledao Makabi, Real, Barsu, CSK, Panatenaikos, Olimpijakos itd. na kolenima. Sto u Pioniru/Areni sto na tv u gostima. To je bio ponos. Ovo je bruka. Ni jednom do EL niste dosli rezultatima vec administrativnim odlukama. To se i vidi. Lopta ne laze. (Ris, 26. februar 2015 22:42)

Ovo je bruka? Pa ti izgleda zaboravio kakve sjajne rezultate je imao partizan i koliko mu je trebalo vremena da dodje do top 16, kako so dosli do top 16 ako ne rezultatima?

kris

pre 9 godina

Ovo je nasa realnost.Bobi ne moze sam protiv Reala,ali svaka mu cast.Blazic mi deluje kao retardiran,ni Kalinic sene moze prepoznati.Veliki problem nam je sto nema ko zameniti malog Tejica kad se umori.Kapiten je u poslednja 4 meseca odigrao samo jednu cetvrtinu,i to protiv Mege,sve ostalo igra za nase protivnike.Ameri nisu nivo za TOP 16,a trener ni pogotovo.Za ovaj nivo je potrebna kosarkaska inteligencija,a ne samo sirova,bezglava trka,na kojoj se zasniva nasa igra.

Dexim

pre 9 godina

KOliko je ova ekipa smesna... Pa kad odu par igraca koji vam vrede nesto vi ce te opet na stare staze... Dovoljno je samo Marjanovic da ode i gotovo je...mada ste i ovako ispodprosecna evroligaska ekipa.. Mislite o tome.. (oskar, 26. februar 2015 21:31)

Ispodprosecna ekipa ce da vas dobije u nedelji a vi cete da placete...

nex

pre 9 godina

Nervira to sto rez. uopste ne odslikava realno stanje (kraj3/4).
I dalje trojke ne idu,prodajemo lopte,nemamo skok u obrani,ne zagradjujemo kos. Blazic ko muva bez glave. On ili se zaljubio ili se odao nekom poroku.
Bobiju neka zdravlja i snage. Ajde,bre ,momci,pa nisu ni oni neki bauk.Samo su dali trojku kad mi nismo,i imaju onog Rudija. On sam igra.

mc 911

pre 9 godina

Ali zasto pobogu Djenka uzima stalno ove teske suteve, i naravno promasuje? Ja od novembra govorim da treba raskinuti saradnju, jer je zaista ocajan ove sezone, nazalost.

Observer

pre 9 godina

Igrali smo dobro vecim delom utakmice. One izgubljene lopte tj pogresna dodavanja su nesto sto vec duzi period nikako ne mozemo da popravimo. To su neke osnovne stvari i nije mi jasno kako te greške ne mogu da smanje na minimum.

nervni slalom

pre 9 godina

Veceras Realovaca u Srbiji ima najvise posle Zvezdasa.. mukice
(lol, 26. februar 2015 20:37)

...reče neko ko već godinama čeka da žreb odluči za koga će navijati!

Cheek John

pre 9 godina

Kako bi rekao Mamic : evo, sad ste dobili svoje! Jos kad vas Partizan oduci od basketa u nedelju necete vise moci da se sastavite. Tek ce da boli!

Jaa

pre 9 godina

Имам неки чудесан осећај да ћемо победити. Напред Звездо!
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Illmatic '94, 26. februar 2015 20:59)

I sta kazes osecaj? ahahahah

sofronije

pre 9 godina

Ne razumem navijanje tastatura grobara za Real ili Barsu protiv Srpskog kluba, ajde mogu da razumem navijanje za srednje jacine kluba pa kao ajde.. ali ovo, nije mi jasno.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (koja, 26. februar 2015 20:36)
Kako ti nije jasno, pa da li znas za koga ste sve vi navijali svih ovih pretodnih godina dok smo mi igrali EL? Svake nedelje za drugu ekipu ste navijali!

nemanja

pre 9 godina

Ovaj Jaycee Carrol jeste odlican igrac ali u Top16 fazi nije nikako dobro igrao, ni mnogo, cak nije bio ni dvocifren nijednom!!! A veceras ovako odigra. Sta reci, osim svaka cast majstore.

DedaMiloje

pre 9 godina

Tejić me oduševio u odnosu na našeg kapitena koji nije pokazao ama baš ništa na ovoj utakmici. Nedostajao je i Lazić večeras. Tejića treba pustiti da igra što više, malo naših mladaih igrača ima šansu da se kali u ovako jakom takmičenju i protiv ovako jakih igrača u ovim godinama.

Marko

pre 9 godina

@miksa ,,jer centarska linija Reala je za nijansu jaca od nase ( mislim na Partizan)'' ...cekaj...centarska linija REALA je za NIJANSU jaca od PARTIZANOVE? Kako si?

linkin

pre 9 godina

Bobiju i Cirbesu svaka cast na vecerasnjoj utakmici, Wiliams odlicno razigrava centre ali nista ne moze da pogodi. A Zvezda kao da nema bekove, uzas. Zadnje 3 utakmice u Evropi sut za 3 poena, 3/50 sta reci. Mora to mnogooo bolje

Grobar

pre 9 godina

Fmp na momente odlican. Dangubic da ne igra utakmice, vec da treningom izmeni totalno sut iznova, mozda mu je bolje da pocne levom da sutira jer nazalost ovakav sut ne vodi nikuda.

roto kos neroj zeleznika

pre 9 godina

Zvezda igra ocajno ali i sa ovako ocajnom igrom sudije natezu za Real. Cista banana Bobija-faul. Ponavlja se slobodno Reala jer je promaseno. Cist faul nad Bobijem i Vilijamsom se ne svira.
(Maka, 26. februar 2015 21:56)

U prvoj utakmici protiv reala, zvezda telekom je imala 22 izvedena bacanja vise...
Veceras, posle 3 cetvrtine, 17 bacanja zvezde, 9 reala..

Sudije kazes?

miksa

pre 9 godina

Ljudi..samo par stavki..19 izgubljenih lopti..1/13 ja mislim za 3 poena..imali ste "srece" da tako kazem..jer centarska linija Reala je za nijansu jaca od nase ( mislim na Partizan)..sva sreca pa imate Bobija i Cirbesa ( donekle) inace bi ovo bila totalna katastrofa..e samo jedna jos opaska i real je daleko ispod proseka sa trojkama bio beceras..morate da priznate..lupajte mi minuse koliko hocete ali ja mislim da sam bar donekle u pravu..sportski pozdrav..

milan

pre 9 godina

Momci su odigrali iznad svih ocekivanja prvu fazu Evrolige, u Aba ligi su bili fantasticni, osvojili kup i ne mogu im nista zamjeriti. Jedino sto ne mogu da shvatim je da profesionalna kosarkaska ekipa ne moze da postigne barem jednu ili dve trojke na utakmici.

never ever

pre 9 godina

Iz utakmice u utakmicu se vidi koliko ste laku grupu imali u prvoj fazi EL. Bez ijednog prvaka svoje države. Realno vi možete da pobedite samo takve ,,polukvalifikovane" ekipe.I to na sirovu snagu. A kad vam je prekoputa dovoljno fizički spremna ekipa, vidi se koliko ste košarkaški inferiorni. I zato nikada nećete dobiti nijednu vrhunsku ekipu.

Colbert

pre 9 godina

Шут нам је криминалан. Шта се ту догађа није ми јасно. Нисам ни очекивао победу против Реала, али сада Ковачић рече да је Звезда на последње 4 утакмице у еуролиги погодила само 4 тројке из преко 50 шутева. Вечерас преко 10 шутева и само једна тројка.

32.загорска дивизија

pre 9 godina

Неко је био миљеник државне врхушке 15 година зато наредних 15 неће га бити нигде.Паметном доста

novica

pre 9 godina

Real se igra sa ovim pacerima.Puste ih malo da se nadaju,a onda malo dodaju gas í začas 20razlike.
Da nije Bobija bilo bi 40 razlike.No,dobro,važno je učestvovati

Kum

pre 9 godina

Idemo, momci, glave gore. Odmorite se koliko mozete, razmislite o svemu, i fokus na polufinalu ABA.

U Madridu visoko gubili velikani Evrope, ali iz toga izlaze jaci. To je recept.

Ris

pre 9 godina

Ovogodišnja Zvezda je najpozitivnija ekipa u svakom pogledu u Srbiji u poslednjih 20 godina. Ne pamtim da sam ikad gledao bolju grupu momaka. I kao ličnosti i kao košarkaši. Svaka vam čast i za borbu i za to kako predstavljate Srbiju.
(Zvezda ponos Srbije, 26. februar 2015 21:56)

Sta si ti gledao mukice poslednjih 20 godina ako ti je ovih 1-7 najpozitivnije? Ja sam recimo gledao Makabi, Real, Barsu, CSK, Panatenaikos, Olimpijakos itd. na kolenima. Sto u Pioniru/Areni sto na tv u gostima. To je bio ponos. Ovo je bruka. Ni jednom do EL niste dosli rezultatima vec administrativnim odlukama. To se i vidi. Lopta ne laze.

Perun

pre 9 godina

Za dlaku da opet ostanemo na 0 u šutu za tri poena,1/14 (Kalinić minut prije kraja) daleko da je za utjehu,više se i ne treba pitati da li će i kada proraditi šut.Ono što je evidentno na ovom visokom nivou protiv jakih ekipa,jeste da mi imamo dva klasna igrača Bobija i Vilijamsa,dok su svi ostali bar za sada teški prosijek,dok pojedinci kao Jaka i Mitrović već dva,tri mjeseca igraju ispot svakog kriterijuma,ne znam kako da nazovem ovo što ta dva momka igraju.Kalinić takođe dosta često radi neinteligentne poteze,dok je Jović kao kreator igre jako tanak,šut vrlo loš,jedino odbrana dobra.Večeras osim sjajnog Bobija,kojeg španski kometatori nazvaše zvijerkom,i Vilijamsa koji je takođe bio odličan,niko se više nije praktično istakao u napadu.U odbrani večeras sjajan Danguba,posebno je dobro odradio posao na Ljulju u prvom pol,dok je za Jaku ipak bio krupan zalogaj da čuva Rudija.Džekins takođe jedan od najgorih večeras i mislim da generalno taj momak iako mi je drag,kao i cijela ekipa ne opravdava novac za koji je plaćen ove sezone.Rekao bih sa sigurnošću da je ova tekma defintivno prodala Bobija nekoj ambicioznoj ekipi.Mali Tejić ima potencijal i ima inteligenciju,mislim da uz dobar rad na fizikalijama,na odbrambenom segmentu,i šutu svakako,od njega može ispasti odličan igrač.Da li da se nadamo da će šut proraditi,iskreno ja više nisam optimista,ovo je više nego li alarmantna situacija.

pan

pre 9 godina

Vidi se da Real zapinje,
kao i svaki put svih ovih godina kad je igrao protiv KK Trojkaši.
Kad bi ovako zapeli i protiv ostalih ekipa,
osvojili bi EL.

Vuk

pre 9 godina

I opet Rrrrrrrudi(Vuk, 26. februar 2015 21:13)

Svaka ti čast, ja za ovog čoveka ne bih mogao da navijam ni u Zvezdi da igra.(DedaMiloje, 26. februar 2015 21:35)

Ma naravno deda, poznati ste vi kao pravdoljubi, ljudi od integriteta i veliki Srbi. Da ti ne objasnjavam da trenutno u klubu imate minimum 2 Rudija, a kunete se u njih.

Prema tome, trpaj Rrrrrrrrrrudi.

lalos

pre 9 godina

(NikolaSrb, 26. februar 2015 22:34)

imas verovatno 11 god verovatno, kad nisi zapamtio te sve sjajne pobede koje smo imali proteklih 12 godina, izmedju ostalog i protiv ovog reala

Koja

pre 9 godina

Ne razumem navijanje tastatura grobara za Real ili Barsu protiv Srpskog kluba, ajde mogu da razumem navijanje za srednje jacine kluba pa kao ajde.. ali ovo, nije mi jasno.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (koja, 26. februar 2015 20:36)
Kako ti nije jasno, pa da li znas za koga ste sve vi navijali svih ovih pretodnih godina dok smo mi igrali EL? Svake nedelje za drugu ekipu ste navijali!
(sofronije, 26. februar 2015 22:11)

Nije tacno, to je vasa izmisljotina, nismo navijali u toj meri, vecina navijaca Zvezde nije ni gledala vase utakmice...

DedaMiloje

pre 9 godina

Niko ne pominje Cirbesa, čovek igra vrhunski večeras. Loša Zvezda večeras, Real ima strašnu ekipu, nemamo mi tu dugo šta da tražimo.

Милан Милутиновић

pre 9 godina

Честитке нашим играчима на приказаном јер ипак је Реал један од највећих европских клубова

WHU

pre 9 godina

Na kraju utakmice ja se nerviram sto nije bilo recimo -12 sto bi bilo prihvatljivo....dok se Dangubic smeska...pitam ja zasto onda ja da se nerviram ako je vaam svejedno 25 ili 12 razlike....promasene trojke su psihologija nista vise

geometar iz valjeva

pre 9 godina

Наградна питања: 1.-Који играч има најгору селекцију шута(какав тајминг за испуцавање до бесвести!)?;"2.-Који тренер зна најшмекерскије да угаси играче,а да при том никада немају психолошку припрему за утакмице,па дају од себе максимално 25% ,јер он толико зна да извуче из њих? 3.-Који тим игра са најперспективнији и најсавременијим тимом кошарку из периода до 1984 (тада је уведена тројка коју они,на жалост, не могу да погоде ни дан данас)?

Sasa

pre 9 godina

Pratim Zvezdu još od pokojnog Bobana Jankovića, nikako da shvatimo da smo sasvim prosečna ekipa, jednostavno nemamo ekstra igrače koji će prelomiti utakmicu, Aba liga je pokatatelj gde imamo jedan poraz a u EL gubimo sve, ako je cilj titula i Aba mora se dovesti ekstremno dobar igrač, ovako biće teško, a i da opet igramo EL koja je svrha?! Ajde bre pojačanja hoćemo!!!

Abolirani predsednik

pre 9 godina

Зна ли неко са ким игра Игокеа-Партизан !? Нема нигде на сајту !???
(32.загорска дивизија, 26. februar 2015 22:03)

Neko igra 15 godina za redom, a neko jednom u 15 godina. Pametnom dosta.

32.загорска дивизија

pre 9 godina

Зна ли неко са ким игра Игокеа-Партизан !? Нема нигде на сајту !???

Džimi

pre 9 godina

Kada Zvezda igra bolje od Reala dobije četvrtinu sa dva poena razlike, a kada Real igra bolje dobije sa deset razlike. Tu se vidi razlika u kvalitetu. Ono što bode oči je nonšalantnost u nekim trenucima za koju su skupo kažnjavani. Opet je šut za tri poena kriminalno loš. U ovakvim utakmicama , a i generalno u top 16 fazi je potrebno imati neki koš iz kontre. Toga nema uopšte pa za svaki koš moraju da se pomuče. Realno niko ovde nije očekivao da Zvezda dobije, ali neke greške se ponavljaju iz utakmice u utakmicu.

Shearer

pre 9 godina

Ovogodišnja Zvezda je najpozitivnija ekipa u svakom pogledu u Srbiji u poslednjih 20 godina. Ne pamtim da sam ikad gledao bolju grupu momaka. I kao ličnosti i kao košarkaši. Svaka vam čast i za borbu i za to kako predstavljate Srbiju.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Zvezda ponos Srbije, 26. februar 2015 21:56)

Ništa posebno nisu postigli ove sezone u odnosu na ostale ekipe, eto svaka čast za prvi deo EL ali drugi deo ih puni kako ko stigne. Partizan je jedanput recimo stigao do F8 a i do F4. Pamte se pobede protiv Armanija i Makabija kada dođeš iz minusa od 20 i više do pobede. Ovu utakmicu je Real odigrao solidno ali videlo se da ne jurišaju. Svaka čast kažem na postignutom ali nemojte uzdizati nešto veštački, za to treba vremena a i šampionskih pobeda i podviga.

webber

pre 9 godina

...i u madridu imaju isto pitanje: "ko ste vi?" :) (juznjak, 26. februar 2015 20:40)

Gde to postavljaju to pitanje? Zovu je Estrella Roja, Tisina pakosni grobari...

Povidon

pre 9 godina

Ovo smo trebali da igramo sa drugim timom i koliko god da izgubimo nije bitno. Bitna je Aba liga i pobediti KKPI u nedelju pa ih odrati sa 3:0 u playoff Aba lige i onda ih takodje ugaziti sa 3:0 u KLS. Njih treba pobediti, ugaziti i ugasiti.

Drobnjak iz auta, gepekovanje, otimanje ...

pre 9 godina

Joj Radonjicu, ne mogu vise da te podnesem, tvoje izmene i menjanje igraca su katastrofalne, nikad, ali nikad ne pogodis sa ubacivanjima, samo napravis gore ... Svi znamo ko je Real, ali nisi morao da izgubis sa ovolikom razlikom, valjda i u porazu treba biti dostojanstven ...

metall

pre 9 godina

Pobedu nisam ocekivao, manju razliku (desetak razlike) u korist Reala jesam svakako. Bilo je odlicnih momenata Zvezde, ali nazalost i mnogo onih losih, pogotovo opet ocajan sut za tri i milion bezveze prodatih lopti. Pozitivan utisak - naravno odlicni Bobi, i sasvim dobri Cirbes (generalno ta linija tima, dakle centri, mozdu jesi i najjaci deo ekipe tokom cele sezone), a na momente svoj nesumnjivo veliki kosarkaski repertoar je pokazao Vilijams (ne znam da li su bile lepse asistencije, ili oni ulazi). Uz ovaj trojac prelaznu ocenu jos zasluzuje Tejic (posebno mi je legla ona banana nad ljigom Rudijem). Negativan utisak - nazalost svi ostali. Izgubljeni, zbunjeni, uplaseni... Luka, Blazic i Kalinic podbacili najvise, Jovic i Dangubic potpuno bez ucinka. Sta da se radi, to je to. Ocekujem makar dve pobede do kraja, ali videcemo.

SUZA U OKU VOLIIIII

pre 9 godina

jel sad vidite da je markus klasa za sve u cz posle ga pljujete mozete svi dole odmak ko ga pljuje!!! a svi ostali sem bobija i cirbesa nule ne nule nego minus nule!!! sramota

Djape

pre 9 godina

Djenka i Blazic definitivno moraju da idu na kraju sezone.. Djenka sve gori, od 10 utakmica.1 odigra lepo, Blazic konstantno los , gubi lopte srlja kao muva bez glave...

lol

pre 9 godina

Ovogodišnja Zvezda je najpozitivnija ekipa u svakom pogledu u Srbiji u poslednjih 20 godina. Ne pamtim da sam ikad gledao bolju grupu momaka. I kao ličnosti i kao košarkaši. Svaka vam čast i za borbu i za to kako predstavljate Srbiju. (Zvezda ponos Srbije, 26. februar 2015 21:56)

Sta si ti gledao mukice poslednjih 20 godina ako ti je ovih 1-7 najpozitivnije? Ja sam recimo gledao Makabi, Real, Barsu, CSK, Panatenaikos, Olimpijakos itd. na kolenima. Sto u Pioniru/Areni sto na tv u gostima. To je bio ponos. Ovo je bruka. Ni jednom do EL niste dosli rezultatima vec administrativnim odlukama. To se i vidi. Lopta ne laze. (Ris, 26. februar 2015 22:42)

Samo se ti nadaj da nisno zasluzili rezultatima, vidi se da ti rezultqti Zvezde tesko padaju...

NikolaSrb

pre 9 godina

11 L vs Real Madrid 64 - 80
12 L at FC Bayern Munich 71 - 65
13 W vs CSKA Moscow 73 - 72
14 L at Maccabi Electra Tel Aviv 88 - 67
15 L vs Lokomotiv Kuban Krasnodar 81 - 87
16 L at Zalgiris Kaunas 89 - 77
17 L vs Galatasaray Liv Hospital Istanbul 70 - 78
18 L at Real Madrid 80 - 57


Sjajni pocetak Partizana u Top 16 prosle sezone, da vidite ko se nama smeje...

Filip :-)

pre 9 godina

Vidi ga ovaj Sofronije, ti znaš da smo navijali protiv vas ? Čekaj nedelju i videćeš klasu, osetićeš takvu gorčinu poraza da se nećeš javljati uskoro. Imamo ono što vi nikada niste imali, a zapitaj se šta je to. Zvezda oooo :-D

Vlado

pre 9 godina

Ne znam cemu ovo nazovi prozivanje sto Partizan ne igra El, pa nebi trebali ni vi da igrate vec Cibona da je pravde i malo vise novca. Klub iz Zeleznika je ocit primer da novac nazalost moze da kupi vecinu stvari.

Aleksis Sanco Panco

pre 9 godina

Naravno da mi smeta poraz. Ali mi jos vise smeta ovo BESMISLENO gubljenje lopte! Evo osamnaesta izgubljena lopta upravo. Pa izem ti vise tu nepromisljenu igru i te BESMISLENE pasove u ruke protivniku. Pa ja koji ne znam da igram kosarku znam da treba sacekati pre nego sto posaljes pas i da treba pogledati gde saljes loptu. Makar smo pogodili jednu trojku...

monarhista

pre 9 godina

Ne mogu da verujem da jos nismo odigrali utakmicu kompaktno...uvek bar dvojica od kojih se najvise ocekuje podbace...veceras Luka i Kalina ne lice na sebe...

Inace prva cetvrtina izvanredna...

Insajder !

pre 9 godina

Imate 1-7 a najmanje 10 komentara da imate ekipu kao Partizanove koje su odlazile u 8 ! Ne gospodo,mi smo imali ekipu i na klupi i na terenu tj. kosarkase i trenera,a vi trenera u pokusaju i basketase !

kiza

pre 9 godina

Slažem se oko navijanja...ko može da navija za Rudija i Rejesa...taj nije normalan...Još nešto,Mitrović nikad neće biti veliki igrač...

profesor

pre 9 godina

zasto radonjicu nije bitno , da li je izgubio utakmicu sa sedam ili 24 razlike . ovakav prilaz utakmicama , sa velikim timovima je kukavicki . pa, protiv takvih timova postajes heroj . ovo je tehnicka , sluzbena igra zvezde bez zara i vatre. za tri poena nemogu da pogode, jer ili nisu fizicki spremni ili samo sljakaju odbranu, tako da sut zapostavljaju . nasi igraci ili razmisljaju ili igraju , a pogledajte rudija kako to radi istovremeno .
rebic dobio 2,30 minuta , da se prikaze i odigra nesto , on pobego na centar i cuva loptu .........ej decko , poludi i udji u reket jer si mlad i hrabar ane ko pi...cacuvas loptu .mnogo sam ljut jer zvezda igra bez zara i predvidivo , ali ima treneta niskih ambicija koji sezu samo do aba takmicenja .

ivke

pre 9 godina

Posle kriv trener Radonjic, realovi igrace vode sa 25 razlike i bore se za svaku loptu a ovi nasi, svaka cast Cirbesu, vidi se da je nemac, ostali sano duso gledaju kako ih pune, bruka, borbenost nula, a o sutevima Blazica, Kalinica, Dangubica imaju da se pricaju price.

Hero

pre 9 godina

Bez pogodjene trojke ne moze da se igra ni protiv Solnoka, a tek protiv Reala. Previse bacenih lopti u bunar i neke neshvatljive greske.

Velika Zvezda

pre 9 godina

Ako ova ekipa ostane iduce godine harace Evropom ... Ovi momci stvarno igraju dobro, trebala im je ova sezona da se uigraju ... Sa sve boljim Tejicem i Dangubicem ovo ce dobro da funkcionise ... Radonjicu svaka cast ... Od Bobija je napravio pravog centra ... Piken-rol sve bolje funkcionise ali vidi se da se igraci bolje razumeju i pocinju tutinski da igraju !!! Mislim da nam KK Partizan-Igokea dolazi u pravo vreme !!!

linkin

pre 9 godina

Bobiju i Cirbesu svaka cast na vecerasnjoj utakmici, Wiliams odlicno razigrava centre ali nista ne moze da pogodi. A Zvezda kao da nema bekove, uzas. Zadnje 3 utakmice u Evropi sut za 3 poena, 3/50 sta reci. Mora to mnogooo bolje

Bodibond

pre 9 godina

Obruč ima odličnu statistiku, još jedna blokada na Jaki Blažiču! Ušao je među tri blokera lige. A i mladi Mitrović je odličan, samo ovo nije Mega pa se ne primeti.

Velika Zvezda

pre 9 godina

...i u madridu imaju isto pitanje:"ko ste vi?" :)
(juznjak, 26. februar 2015 20:40)
Imao si ti priliku da ih upoznas u Nisu a imaces jos jednu priliku u subotu ...

kosava

pre 9 godina

Ima li sanse da ova Zvezda dobije trenera?
Srpska liga bez trenera-moze
AbA liga bez trenera -teze
Euroliga bez trenera -nece moci

rico

pre 9 godina

Pokusao sam da se suzdrzim komentara ali.......pa ovi u crvenim dresovima nemaju pojma,ne mogu da skoce ,ne mogu loptu da dodaju, imaju izgubljenih lopti za celu E grupu,ne mogu trojku da pogode vec 3 utakmice pa ovo je smejurija .Živce mi pokidaše ,na kraju sam morao da ugasim tv.

Jaa

pre 9 godina

Ne razumem navijanje tastatura grobara za Real ili Barsu protiv Srpskog kluba, ajde mogu da razumem navijanje za srednje jacine kluba pa kao ajde.. ali ovo, nije mi jasno.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (koja, 26. februar 2015 20:36)

A verovatno razumes 15-to godisnje navijanje za Galatasaraj, Barselonu, Makabi... protiv Partizana?

nex

pre 9 godina

Razumem,Real je to,ok. Ali opet 10 otvorenih suteva za 3,i ni jedan pogodak.
Opet 10 zivih lopti njima u ruke i gomila promasenih zicera. Ne kazem,ali sve bi bilo drugacije. Nasa statistika za 3 u ovoj sezoni i u ABA i u EL siguran sam da ne prelazi,20 posto. Sa tom cifrom nemamo sta da trazimo.
Hoce li neko uslisiti nase vapaje i apele da se dovede neko ko zna da pogodi tu trojku,ili da ovi postojeci porade malo na tome,ako uopste to imaju u treningu.Pa taj Radonjic je po tome bio poznat,a da ne govorim o Sasi Ilicu kome je to bila specijalnost.
Pa pobogu ljudi,aman zaman...
Opet kazem,nevezano za ovu utakmicu. Ali bas sa ovakvim rivalima stices samopouzdanje i taj "nerv" za tu prokletu trojku koja nas kosta ovogodisnjeg F8.
Jel neko uopste slusa glas nas ovde,glas naroda?

Zvezda ponos Srbije

pre 9 godina

Ovogodišnja Zvezda je najpozitivnija ekipa u svakom pogledu u Srbiji u poslednjih 20 godina. Ne pamtim da sam ikad gledao bolju grupu momaka. I kao ličnosti i kao košarkaši. Svaka vam čast i za borbu i za to kako predstavljate Srbiju.

milanovac

pre 9 godina

Jesmo emotivno vezani, donio nam je medalju sa Sp, igra srcanu odbranu, ali ja ponavljam otkako je dosao, Jovic sluzi samo da prevede loptu i tu se njegov napadacki potencijal zavrsava, htjeli vi to priznati ili ne.

whu

pre 9 godina

Kao prvo grobarcici sa vama smo imali posla u Nisu i nije se dobro zavrsilo po nas ajde gledajte ligu evrope malo....sad ovako, imamo toliko lako izgubljenih lopti da je to strasno pisem na poluvremenu ovo....zadnja akcija poluvreme Mitrovic spusta loptu na Cirbesa na 2 sec do kraja poluvremena koja zavrsava u autu umesto da je bar pokusao da sutira pa sta bude...Jaka zuji, juri po terenu to je strasno jednu utakmicu odigra sjajno pa cetiri uzas itd itd.....Trojke posebna prica....sve u svemu ajmo momci hrabro u 2 poluvreme

Mladići panteri,devojke limenke

pre 9 godina

Ajd što mi navijamo za Real,Barsu,Pao ali oni su još luđi navijaju za tuđi tim koji misle da je njihov...
Lobotomija

Aleksis Sanco Panco

pre 9 godina

Blazicu, gotivan si ti kao lik ovako, gotivimo te mi Zvezdasi, ali ako imas srca, izadji vise iz igre, vise si smetao do sada nego sto si dobrog ucinio.

Maka

pre 9 godina

Zvezda igra ocajno ali i sa ovako ocajnom igrom sudije natezu za Real. Cista banana Bobija-faul. Ponavlja se slobodno Reala jer je promaseno. Cist faul nad Bobijem i Vilijamsom se ne svira.

UltrasBgdCZ

pre 9 godina

mi smo najaci tim u Aba ligu, to smo dokazali, u Euroligu uspeh je sam plasman medju 16 najbiljih u Evropu, iako mislim dasmo mnogo puta osteceni od sudija, ali neznam dali je samo to razlog. Naj bitnijie je da samo pobedjujemo redovno mali partizan po 25 razliku stalno.
(zvezda najaca, 26. februar 2015 21:01)

Najezio sam se kad sam procitao tvoj komentar, ali ne zbog sadrzine, nego zbog gramatike.

Colbert

pre 9 godina

Real je mnogo kvalitetnija ekipa od Zvezde, pa je i rezultat na poluvremenu ocekivan. Jos da su sutirali trojke kako umeju bilo bi naopako. Mogla je Zvezda dosta bolje, ali glup nacin na koji se gube lopte protiv Reala skupo kosta. Drago mi je da se Bobi dobro pokazao protiv centara Reala. Burusis, Rejes, Ajon, Mezri, Sloter, strasna centarska linija. Tejic je takodje zasluzan za dobar pocetak Bobija, jer ga je lepo proigravao pravovremenim dodavanjima. Nadam se da ce do kraja Zvezda uspeti da spusti rezultat i da utakmicu ucini rezultatski neizvesnijom, ali to malo manje verovatno, pre ce se Real jos odlepiti. Nadam se da gresim. Valjda ce se ukljuciti jos neko osim Bobija u igru.

zvezda najaca

pre 9 godina

mi smo najaci tim u Aba ligu, to smo dokazali, u Euroligu uspeh je sam plasman medju 16 najbiljih u Evropu, iako mislim dasmo mnogo puta osteceni od sudija, ali neznam dali je samo to razlog. Naj bitnijie je da samo pobedjujemo redovno mali partizan po 25 razliku stalno.

oskar

pre 9 godina

KOliko je ova ekipa smesna... Pa kad odu par igraca koji vam vrede nesto vi ce te opet na stare staze...
Dovoljno je samo Marjanovic da ode i gotovo je...mada ste i ovako ispodprosecna evroligaska ekipa..
Mislite o tome..

Искрено

pre 9 godina

Врхунска игра Вилијамса и Бобија!!! Уживање је гледати Звезду, резултат није битан!

zvezdas

pre 9 godina

Steta.Ima u ovoj ekipi Zvezde velikog potencijala,ali iskustva ocigledno nema.Posle odlicnog pocetka i Bobijeve kanonade,Real je ubrzao igru i pritisnuo nase plejmejkere.Bobi je i pored toga dobijao asistencije,ali se pojavio novi faktor.Veliki broj izgubljenih lopti.
Ne moze se tako protiv velikih timova.Veliki timovi su uigrani i imaju tu raznovrsnost,rezervne varijante.
Ne mozemo samo sa Bobijem dobijati ovakve utakmice.Zasluzuju momci Zvezde podrsku i molbu da velikim radom eliminisu ovakve greske.Siguran sam da ova ekipa moze u buducnosti do velikih rezultata.

Byakuya-sama

pre 9 godina

Ne vredi, Zvezda je jača samo na petici, Marjanović 24 ind.poena za 12:47 min. i Zirbes 10 ind. poena za 7:13 min.

Sledeći na listi indeks korisnosti su sa 1 ind. poenom Vilijams, Kalinić i Tejić.

A Radonjić je naravno već 3. godinu u debelom minusu.

perhan

pre 9 godina

cim izadje Bobi, raspad sistema. mi smo u 7.minutu na parketu imali drugu petorku u odnosu na onu koja je pocela mec. na pr . Rudi igrao skoro svo vreme. da l ugovorom garantuju minutazu svakom igracu, pa mora ovako da se deli minutaza, nisam pametan. kad nekom ide, drzi ga ceo mec

Milos

pre 9 godina

Kako malodusno deluju strasno. Niko ne ocekuje da pobede Real u Madridu ali gde se izgubila ona energija iz prvog dele ja ne znam. Gube lopte kao na treningu,da nema Bobija dali bi 10 poena za poluvreme. Sut za 3 i sa distance necu ni da komentarisem. A i Radonja vrsi izmene kao da pre meca odredi koliko ce ko da igra. Kad uzme tajm aut obavezno bacimo loptu u aut.

Tozovac

pre 9 godina

Ne razumem navijanje tastatura grobara za Real ili Barsu protiv Srpskog kluba, ajde mogu da razumem navijanje za srednje jacine kluba pa kao ajde.. ali ovo, nije mi jasno.
(koja, 26. februar 2015 20:36)

A za koga vi navijate celu proslu deceniju ?? Ovo nase moze da bude samo cist revasizam. Inace, mi nikada iskreno ne mozemo da budemo srecni kada Real, Oly, Barsa, Macabi, CSKA i ostali pobede jer su to nasi pravi neprijatelji sa kojim se shibamo a i pobedjujemo redovno. Vi ste nam smesni pa sve da jos 10 godina igrate EL

veliki strumf

pre 9 godina

Luka NULA, Blazic NULA, ajd sto su sve ispromasivali, nego koliko su lopti bacili Realu u ruke. Mislim da smo oborili rekord u broju prodatih lopti za poluvreme! Odbrana u 2/4 nije postojala, Kerol i Rodrigez su nas punili kako su hteli. Trojke opet sramno sutiramo (Reala ce krenuti - nas bojim se da nece). Kako su lagano i neosetno od -8 dosli do +11, a da pri tom imamo odlican procenat za 2, a solidni smo i sa bacanja.

Perun

pre 9 godina

Nadskakasmo Real prvo pol,Real ne može trojku da ubode,ali nas zato isprobijaše Fernandes i Kerol.Opet masa glupo igubljenih lopti,sem Bobija iz reketa na žalost niko ništa spolja pogoditi ne može.Standardna boljka šut za tri,to već odavno ne stanuje u Zvezdi.Mali Tejić ima košarkašku inteligenciju,samo treba da radi na odbrani.Dženkins opet rano u problemima sa ličnim i loš u odbrani na Kerolu.Pozitivna stvar u odbrani je da smo im dobro zatvorili unutrašnju liniju.

Grobar

pre 9 godina

Veceras Realovaca u Srbiji ima najvise posle Zvezdasa.. mukice
(lol, 26. februar 2015 20:37)

Ma ajde sto mi navijamo za Real, nego zasto ti navijas za FMP pored zive Zvezde. Dobro, poluzive. Dooobro, zamrznute...

Johnny Hockey

pre 9 godina

A kakve Partizan ima veze sa Evroligom?
Ispali jos u kupu plisanog zeke, a komentarisu CZV i EL.
jadnost
(Simbiozni Omaz, 26. februar 2015 21:17)

Pa vi ste proteklih 15 godina samo to i radili posto vas nije bilo u EL, a 2010 godine kada smo igrali F4 u Parizu ste verovatno bili na aparatima, bolje razmisljaj sta ce biti sa tvojom vestackom tvorevinom kada vam istekne sledece godine pozajmica o imenu i grbu. Vi sa nula trofeja nikada necete moci da se merite sa nama.

Novosadjanin.

pre 9 godina

Mitrovic i Blazic stvarno ponekad ne znaju gde se nalaze...Obicno protiv jacih timova. Ok mladost Mitre, ali da onako smesno gubis lopte...Tejic mnogo bolje odigrao, par puta sjajno uposlio Bobija. Jos jedna stvar, vodimo 14-6, oni bukvalno ne znaju sta da rade sa Bobijem, koji za 5 minuta ima 7 poena i 7 skokova, ali zato Radonja zna! Izvesti ga iz igre i posle par minuta Real vodi. Potrebne su izmene, ali zasto kada se neko zapali kao Bobi, znamo da ce on biti jedini raspolozen veceras ali dzabe...

Msl :)

pre 9 godina

Najveci problem u igri CZV je nazalost mentalitet. Misljena sam da mentalitet i karakter ekipe stvara trener (opet Radonjic :). Ali je to tako ... Zvezda ima tim ravnopravan Partizanu iz sezona kada je dolazio do TOP 8. Zvezda gubi utakmice u glavi, amerikanci nisu dovoljno hrabri da povuku, a nemamo ni pravog (iskusnog) kapitena. U trenutku kada Real nema igru i gubi konce mi im dajemo vetar u ledja, umesto da ih dotucemo. Naravno na recima je lako kritikovati, ali se nadam da ce doci igraci koji ce to raditi i na terenu.

pff

pre 9 godina

Zasto se kraljina Marjanovic menja na 8 razlike za zvezdu 7 poena 5 skokova u vrhunskoj seriji nemaju resenja za njega na pola prve cetvrtine. zaista bih voleo da mi neko iskreno objasni , nisam kosarkas , da li je potrosnja igraca toliko velika da ne moze da izdrzi vise od pola prve cetvrtine u tom ritmu. ovako meni laiku izgleda da je Marjanovic ostao da bi bilo bar 16 razlike na kraju prve cetvrtine za Zvezdu ?!

Zezda zivot je.....

pre 9 godina

Ok je da izgubis kod Reala, ali mi nije jasno zašto uvek u ovakvim utakmicama izgubimo na pacerski nacin???
Bar trecinu poena smo im poklonili u I poluvremenu, cak je i Radonja izjavio to u tajm autu!
Bas se nerviram!!!

vergasola

pre 9 godina

Ne ocekujem pobedu protiv Reala,samo malo pametniju igru...Jaka,žalosno je šta radi još žalosnije Radonjićeve rotiranje igraca,redovno ih izbaci iz ritma.

rajk

pre 9 godina

Vilijams i Bobi su za ovakve utakmice ostali nisu dorasli jos ovom nivou. Oni nas ubise bez trojke al to je ta brza smisljena igra u napadu koju Zvezda kada pokusa da igra izgubi loptu momentalno. I naravno najgori smo u euroligi u sutu van reketa

koja

pre 9 godina

Ne razumem navijanje tastatura grobara za Real ili Barsu protiv Srpskog kluba, ajde mogu da razumem navijanje za srednje jacine kluba pa kao ajde.. ali ovo, nije mi jasno.

Velika Zvezda

pre 9 godina

Mala ekipa iz predgradja igra sa Realom iz Madrida a velika ekipa iz grada ne moze vise da igra ni sa ekipom iz predgradja Bukuresta !!! Veliki i mali !!!

veliki strumf

pre 9 godina

Tejic izvanrednih 3 i po minuta, samo je jos neiskusan u odbrani i prebrzo udje u problem sa faulovima. A Jaka za 5 minuta 2 prodate lopte, promasen zicer i faul. Svako dodavanje su mu presekli - pa to je neverovatno. Bobi car. Steta sto smo prodali silne lopte i nismo u punoj meri za ovih nekoluko minuta isjoristili Realov los sut.

Ris

pre 9 godina

Ovogodišnja Zvezda je najpozitivnija ekipa u svakom pogledu u Srbiji u poslednjih 20 godina. Ne pamtim da sam ikad gledao bolju grupu momaka. I kao ličnosti i kao košarkaši. Svaka vam čast i za borbu i za to kako predstavljate Srbiju.
(Zvezda ponos Srbije, 26. februar 2015 21:56)

Sta si ti gledao mukice poslednjih 20 godina ako ti je ovih 1-7 najpozitivnije? Ja sam recimo gledao Makabi, Real, Barsu, CSK, Panatenaikos, Olimpijakos itd. na kolenima. Sto u Pioniru/Areni sto na tv u gostima. To je bio ponos. Ovo je bruka. Ni jednom do EL niste dosli rezultatima vec administrativnim odlukama. To se i vidi. Lopta ne laze.

Vlado

pre 9 godina

Ne znam cemu ovo nazovi prozivanje sto Partizan ne igra El, pa nebi trebali ni vi da igrate vec Cibona da je pravde i malo vise novca. Klub iz Zeleznika je ocit primer da novac nazalost moze da kupi vecinu stvari.

sofronije

pre 9 godina

Ne razumem navijanje tastatura grobara za Real ili Barsu protiv Srpskog kluba, ajde mogu da razumem navijanje za srednje jacine kluba pa kao ajde.. ali ovo, nije mi jasno.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (koja, 26. februar 2015 20:36)
Kako ti nije jasno, pa da li znas za koga ste sve vi navijali svih ovih pretodnih godina dok smo mi igrali EL? Svake nedelje za drugu ekipu ste navijali!

nervni slalom

pre 9 godina

Veceras Realovaca u Srbiji ima najvise posle Zvezdasa.. mukice
(lol, 26. februar 2015 20:37)

...reče neko ko već godinama čeka da žreb odluči za koga će navijati!

Velika Zvezda

pre 9 godina

Mala ekipa iz predgradja igra sa Realom iz Madrida a velika ekipa iz grada ne moze vise da igra ni sa ekipom iz predgradja Bukuresta !!! Veliki i mali !!!

Shearer

pre 9 godina

Ovogodišnja Zvezda je najpozitivnija ekipa u svakom pogledu u Srbiji u poslednjih 20 godina. Ne pamtim da sam ikad gledao bolju grupu momaka. I kao ličnosti i kao košarkaši. Svaka vam čast i za borbu i za to kako predstavljate Srbiju.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Zvezda ponos Srbije, 26. februar 2015 21:56)

Ništa posebno nisu postigli ove sezone u odnosu na ostale ekipe, eto svaka čast za prvi deo EL ali drugi deo ih puni kako ko stigne. Partizan je jedanput recimo stigao do F8 a i do F4. Pamte se pobede protiv Armanija i Makabija kada dođeš iz minusa od 20 i više do pobede. Ovu utakmicu je Real odigrao solidno ali videlo se da ne jurišaju. Svaka čast kažem na postignutom ali nemojte uzdizati nešto veštački, za to treba vremena a i šampionskih pobeda i podviga.

Mladići panteri,devojke limenke

pre 9 godina

Ajd što mi navijamo za Real,Barsu,Pao ali oni su još luđi navijaju za tuđi tim koji misle da je njihov...
Lobotomija

miksa

pre 9 godina

Ljudi..samo par stavki..19 izgubljenih lopti..1/13 ja mislim za 3 poena..imali ste "srece" da tako kazem..jer centarska linija Reala je za nijansu jaca od nase ( mislim na Partizan)..sva sreca pa imate Bobija i Cirbesa ( donekle) inace bi ovo bila totalna katastrofa..e samo jedna jos opaska i real je daleko ispod proseka sa trojkama bio beceras..morate da priznate..lupajte mi minuse koliko hocete ali ja mislim da sam bar donekle u pravu..sportski pozdrav..

WHU

pre 9 godina

Na kraju utakmice ja se nerviram sto nije bilo recimo -12 sto bi bilo prihvatljivo....dok se Dangubic smeska...pitam ja zasto onda ja da se nerviram ako je vaam svejedno 25 ili 12 razlike....promasene trojke su psihologija nista vise

Abolirani predsednik

pre 9 godina

Зна ли неко са ким игра Игокеа-Партизан !? Нема нигде на сајту !???
(32.загорска дивизија, 26. februar 2015 22:03)

Neko igra 15 godina za redom, a neko jednom u 15 godina. Pametnom dosta.

UltrasBgdCZ

pre 9 godina

mi smo najaci tim u Aba ligu, to smo dokazali, u Euroligu uspeh je sam plasman medju 16 najbiljih u Evropu, iako mislim dasmo mnogo puta osteceni od sudija, ali neznam dali je samo to razlog. Naj bitnijie je da samo pobedjujemo redovno mali partizan po 25 razliku stalno.
(zvezda najaca, 26. februar 2015 21:01)

Najezio sam se kad sam procitao tvoj komentar, ali ne zbog sadrzine, nego zbog gramatike.

milan

pre 9 godina

Momci su odigrali iznad svih ocekivanja prvu fazu Evrolige, u Aba ligi su bili fantasticni, osvojili kup i ne mogu im nista zamjeriti. Jedino sto ne mogu da shvatim je da profesionalna kosarkaska ekipa ne moze da postigne barem jednu ili dve trojke na utakmici.

koja

pre 9 godina

Ne razumem navijanje tastatura grobara za Real ili Barsu protiv Srpskog kluba, ajde mogu da razumem navijanje za srednje jacine kluba pa kao ajde.. ali ovo, nije mi jasno.

Stjepana Supanca 15a, vaša je adresa!

pre 9 godina

Velika Zvezda gostuje velikom Realu. grobari stop.
(nikola, 26. februar 2015 20:35)

O, Bože...

Da si bar napisao velika zvezda TELEKOM, pa ajde...

Zvezda ponos Srbije

pre 9 godina

Ovogodišnja Zvezda je najpozitivnija ekipa u svakom pogledu u Srbiji u poslednjih 20 godina. Ne pamtim da sam ikad gledao bolju grupu momaka. I kao ličnosti i kao košarkaši. Svaka vam čast i za borbu i za to kako predstavljate Srbiju.

kiza

pre 9 godina

Slažem se oko navijanja...ko može da navija za Rudija i Rejesa...taj nije normalan...Još nešto,Mitrović nikad neće biti veliki igrač...

ja

pre 9 godina

11 L vs Real Madrid 64 - 80
12 L at FC Bayern Munich 71 - 65
13 W vs CSKA Moscow 73 - 72
14 L at Maccabi Electra Tel Aviv 88 - 67
15 L vs Lokomotiv Kuban Krasnodar 81 - 87
16 L at Zalgiris Kaunas 89 - 77
17 L vs Galatasaray Liv Hospital Istanbul 70 - 78
18 L at Real Madrid 80 - 57


Sjajni pocetak Partizana u Top 16 prosle sezone, da vidite ko se nama smeje...
(NikolaSrb, 26. februar 2015 22:34)

Jesi li uzeo u obzir to da su bili povredjeni Milosavljevic, Bertans i Vesterman, a Tepic i Pavlovic su kasnije stigli...

Cheek John

pre 9 godina

Kako bi rekao Mamic : evo, sad ste dobili svoje! Jos kad vas Partizan oduci od basketa u nedelju necete vise moci da se sastavite. Tek ce da boli!

Željko

pre 9 godina

Razbiše nas,ali nismo ni zapinjali preterano,a i dobro su nas usmeravali.Važniji su ABA finale i domaće prvenstvo.A dragim i brižnim komšijama poruka:"13 godina,200 utakmica,130 poraza!" Rezultati za ponos!

Sretko

pre 9 godina

11 L vs Real Madrid 64 - 80
12 L at FC Bayern Munich 71 - 65
13 W vs CSKA Moscow 73 - 72
14 L at Maccabi Electra Tel Aviv 88 - 67
15 L vs Lokomotiv Kuban Krasnodar 81 - 87
16 L at Zalgiris Kaunas 89 - 77
17 L vs Galatasaray Liv Hospital Istanbul 70 - 78
18 L at Real Madrid 80 - 57


Sjajni pocetak Partizana u Top 16 prosle sezone, da vidite ko se nama smeje...
(NikolaSrb, 26. februar 2015 22:34)

Tako je. Ali uz neviđene kadrovske i finansijske probleme koji su baš tada kad je krenuo TOP 16 kulminirali.
pozz

32.загорска дивизија

pre 9 godina

Зна ли неко са ким игра Игокеа-Партизан !? Нема нигде на сајту !???

Drobnjak iz auta, gepekovanje, otimanje ...

pre 9 godina

Joj Radonjicu, ne mogu vise da te podnesem, tvoje izmene i menjanje igraca su katastrofalne, nikad, ali nikad ne pogodis sa ubacivanjima, samo napravis gore ... Svi znamo ko je Real, ali nisi morao da izgubis sa ovolikom razlikom, valjda i u porazu treba biti dostojanstven ...

veliki strumf

pre 9 godina

Luka NULA, Blazic NULA, ajd sto su sve ispromasivali, nego koliko su lopti bacili Realu u ruke. Mislim da smo oborili rekord u broju prodatih lopti za poluvreme! Odbrana u 2/4 nije postojala, Kerol i Rodrigez su nas punili kako su hteli. Trojke opet sramno sutiramo (Reala ce krenuti - nas bojim se da nece). Kako su lagano i neosetno od -8 dosli do +11, a da pri tom imamo odlican procenat za 2, a solidni smo i sa bacanja.

Jaa

pre 9 godina

Имам неки чудесан осећај да ћемо победити. Напред Звездо!
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Illmatic '94, 26. februar 2015 20:59)

I sta kazes osecaj? ahahahah

ivke

pre 9 godina

Posle kriv trener Radonjic, realovi igrace vode sa 25 razlike i bore se za svaku loptu a ovi nasi, svaka cast Cirbesu, vidi se da je nemac, ostali sano duso gledaju kako ih pune, bruka, borbenost nula, a o sutevima Blazica, Kalinica, Dangubica imaju da se pricaju price.

NikolaSrb

pre 9 godina

11 L vs Real Madrid 64 - 80
12 L at FC Bayern Munich 71 - 65
13 W vs CSKA Moscow 73 - 72
14 L at Maccabi Electra Tel Aviv 88 - 67
15 L vs Lokomotiv Kuban Krasnodar 81 - 87
16 L at Zalgiris Kaunas 89 - 77
17 L vs Galatasaray Liv Hospital Istanbul 70 - 78
18 L at Real Madrid 80 - 57


Sjajni pocetak Partizana u Top 16 prosle sezone, da vidite ko se nama smeje...

Msl :)

pre 9 godina

Najveci problem u igri CZV je nazalost mentalitet. Misljena sam da mentalitet i karakter ekipe stvara trener (opet Radonjic :). Ali je to tako ... Zvezda ima tim ravnopravan Partizanu iz sezona kada je dolazio do TOP 8. Zvezda gubi utakmice u glavi, amerikanci nisu dovoljno hrabri da povuku, a nemamo ni pravog (iskusnog) kapitena. U trenutku kada Real nema igru i gubi konce mi im dajemo vetar u ledja, umesto da ih dotucemo. Naravno na recima je lako kritikovati, ali se nadam da ce doci igraci koji ce to raditi i na terenu.

Dexim

pre 9 godina

KOliko je ova ekipa smesna... Pa kad odu par igraca koji vam vrede nesto vi ce te opet na stare staze... Dovoljno je samo Marjanovic da ode i gotovo je...mada ste i ovako ispodprosecna evroligaska ekipa.. Mislite o tome.. (oskar, 26. februar 2015 21:31)

Ispodprosecna ekipa ce da vas dobije u nedelji a vi cete da placete...

Ja

pre 9 godina

Mislim da navijaci Zvezde imaju za cim da zale (ne u ovom mecu), sto Zvezda nije bolje odigrala top 16 sa ovakvim timom. Smejali ste se prosle godine Partizanu sa skorom 4-10, a takav bi skor za vas trenutno bio uspeh. Ima jos dosta da se igra, ali mozda je mogla da se zrtvuje neka pobeda u Aba ligi zarad odmaranja igraca i bolje prezentacije tima u Evropi. Nije Zvezda toliko losa koliko malodusno igra, makar se meni tako cini. A Bobiju svaka cast, milina ga je gledati. Pozdrav od navijaca Partizana.

Grobar

pre 9 godina

Fmp na momente odlican. Dangubic da ne igra utakmice, vec da treningom izmeni totalno sut iznova, mozda mu je bolje da pocne levom da sutira jer nazalost ovakav sut ne vodi nikuda.

Jopar

pre 9 godina

1.Vilijams moze da pogodi za 3 i da doda, ali on ne ume da ide do kraja, da ostavi loptu jako na tablu desnom rukom. Maccaleb kad je pronadjen i doveden, nije mnogo sutirao ali je posle pika isao do kraja. Kada Vilijams igra pik dosta je sama ta akcija hendikepirana.
2. Vi jednostavno nemate sutera za 3. Koliko bi vam samo znacio jedan Mihailo Andric da sutira iz bloka za pobedu u punoj areni.
Ne zelim da vas prozivam, samo uvidjam neke stvari.

linkin

pre 9 godina

Bobiju i Cirbesu svaka cast na vecerasnjoj utakmici, Wiliams odlicno razigrava centre ali nista ne moze da pogodi. A Zvezda kao da nema bekove, uzas. Zadnje 3 utakmice u Evropi sut za 3 poena, 3/50 sta reci. Mora to mnogooo bolje

manuginobili

pre 9 godina

Nema se sta puno toga reci,mene samo zanima koliko bi Zvezda davala koseva bez Williamsa i Bobija?...oko 35-40 vjerovatno,ja stvarno ne pamtim goru sutersku ekipu u Evroligi a bez suta ne mozes dobiti nikoga a pogotovo ne Real...uz sve to Mitrovic jednostavno nestao,nema ga,Jenkins svaku desetu utakmicu nesto pokaze,Dangubic sa onakvim sutom ne bi mogao na basketu igrati,Kalinic se bori ali nista vise od toga,a Blazica nema smisla ni komentarisati...neka skupljaju iskustvo-to jos jedino mogu do kraja Evrolige,a iducu sezonu malo bolje napraviti selekciju-jedan pravi suter bi preporodio ovu ekipu

DedaMiloje

pre 9 godina

Tejić me oduševio u odnosu na našeg kapitena koji nije pokazao ama baš ništa na ovoj utakmici. Nedostajao je i Lazić večeras. Tejića treba pustiti da igra što više, malo naših mladaih igrača ima šansu da se kali u ovako jakom takmičenju i protiv ovako jakih igrača u ovim godinama.

Искрено

pre 9 godina

Врхунска игра Вилијамса и Бобија!!! Уживање је гледати Звезду, резултат није битан!

DasSa

pre 9 godina

11 L vs Real Madrid 64 - 80
12 L at FC Bayern Munich 71 - 65
13 W vs CSKA Moscow 73 - 72
14 L at Maccabi Electra Tel Aviv 88 - 67
15 L vs Lokomotiv Kuban Krasnodar 81 - 87
16 L at Zalgiris Kaunas 89 - 77
17 L vs Galatasaray Liv Hospital Istanbul 70 - 78
18 L at Real Madrid 80 - 57


Sjajni pocetak Partizana u Top 16 prosle sezone, da vidite ko se nama smeje...
(NikolaSrb, 26. februar 2015 22:34)

19 W vs FC Bayern Munich 70 - 55 March 06
20 L at CSKA Moscow 84 - 52 March 13
21 W vs Maccabi Electra Tel Aviv 72 - 70 March 20
22 L at Lokomotiv Kuban Krasnodar 84 - 73 March 28
23 W vs Zalgiris Kaunas 77 - 67 April 04
24 L at Galatasaray Liv Hospital Istanbul 64 - 55 April 11

Ma vi necete ni ovoliko.

Djape

pre 9 godina

Djenka i Blazic definitivno moraju da idu na kraju sezone.. Djenka sve gori, od 10 utakmica.1 odigra lepo, Blazic konstantno los , gubi lopte srlja kao muva bez glave...

geometar iz valjeva

pre 9 godina

Наградна питања: 1.-Који играч има најгору селекцију шута(какав тајминг за испуцавање до бесвести!)?;"2.-Који тренер зна најшмекерскије да угаси играче,а да при том никада немају психолошку припрему за утакмице,па дају од себе максимално 25% ,јер он толико зна да извуче из њих? 3.-Који тим игра са најперспективнији и најсавременијим тимом кошарку из периода до 1984 (тада је уведена тројка коју они,на жалост, не могу да погоде ни дан данас)?

Nolan

pre 9 godina

Ne znam cemu ovo nazovi prozivanje sto Partizan ne igra El, pa nebi trebali ni vi da igrate vec Cibona da je pravde i malo vise novca. Klub iz Zeleznika je ocit primer da novac nazalost moze da kupi vecinu stvari.
(Vlado, 26. februar 2015 22:42)

Za tvoju informaciju, pozivnica Evrolige se ne plaća. Žao mi je zbog Cibone ali znaj da i vas taj scenario čeka, samo je pitanje dana. Samo što vas neće imati ko da spasi osim možda Miška ako mu se prohte.
PS
Svrati do osnovne na čas srpskog, podseti se malo kako se pišu reči sa prefiksom "ne"...

Zezda zivot je.....

pre 9 godina

Ok je da izgubis kod Reala, ali mi nije jasno zašto uvek u ovakvim utakmicama izgubimo na pacerski nacin???
Bar trecinu poena smo im poklonili u I poluvremenu, cak je i Radonja izjavio to u tajm autu!
Bas se nerviram!!!

Webber

pre 9 godina

Sta si ti gledao mukice poslednjih 20 godina ako ti je ovih 1-7 najpozitivnije? Ja sam recimo gledao Makabi, Real, Barsu, CSK, Panatenaikos, Olimpijakos itd. na kolenima. Sto u Pioniru/Areni sto na tv u gostima. To je bio ponos. Ovo je bruka. Ni jednom do EL niste dosli rezultatima vec administrativnim odlukama. To se i vidi. Lopta ne laze. (Ris, 26. februar 2015 22:42)

I sledece godine cemo da se brukamo a ti ces da nas gledas, i da se secas kako jednom u 10 utakmica dobijete jedan veci klub.. Pakosni tastatura grobari...

Velika Zvezda

pre 9 godina

Ako ova ekipa ostane iduce godine harace Evropom ... Ovi momci stvarno igraju dobro, trebala im je ova sezona da se uigraju ... Sa sve boljim Tejicem i Dangubicem ovo ce dobro da funkcionise ... Radonjicu svaka cast ... Od Bobija je napravio pravog centra ... Piken-rol sve bolje funkcionise ali vidi se da se igraci bolje razumeju i pocinju tutinski da igraju !!! Mislim da nam KK Partizan-Igokea dolazi u pravo vreme !!!

Seka

pre 9 godina

Kako mozete da lupite takvu glupost da je Zvezda dosla u EL preko administrativnim odlukama? Zvezda je Dobila Radnicki u polufinalu, sledece godine bila prva u Aba ligi, nismo mi krivi Ciboni...

DedaMiloje

pre 9 godina

Niko ne pominje Cirbesa, čovek igra vrhunski večeras. Loša Zvezda večeras, Real ima strašnu ekipu, nemamo mi tu dugo šta da tražimo.

novica

pre 9 godina

Real se igra sa ovim pacerima.Puste ih malo da se nadaju,a onda malo dodaju gas í začas 20razlike.
Da nije Bobija bilo bi 40 razlike.No,dobro,važno je učestvovati

Beobrad

pre 9 godina

Ne moze se bez sutera u EL !
Jer to Dzenkins nije, nije ni Vilijams, nije ni Mitrovic, a ni Kalinic, a opet ta cetvrorica su nam glavni kosgeteri !

roki

pre 9 godina

Dangubiceva tehnika suta ce mi uvek biti neresiva misterija. Na centru ih ubijemo, a bekovi ne mogu nista da pogode. Blazic zicere promasuje uveliko, sut spolja nemamo vec mesec dana. Nacin na koji gubimo lopte je deprimirajuci. Da su iz akcije pa da covek razume, ali iz prvog pasa i slicno, stvarno amaterski. I onda svima Radonja kriv.

Hero

pre 9 godina

Bez pogodjene trojke ne moze da se igra ni protiv Solnoka, a tek protiv Reala. Previse bacenih lopti u bunar i neke neshvatljive greske.

DedaMiloje

pre 9 godina

Šteta što Partizan ne igra EL, oni bi ovaj Real lagano dobili. Maki bi dominirao, Sale bi zalepio 2 šamara i po koji lakat Rudiju i Rodrigezu, Tepara bi stavio u Dzep Ljulja, Milutinov bi razbio Burusisa, ostale igrače ne umem da nabrojim.

vergasola

pre 9 godina

Ne ocekujem pobedu protiv Reala,samo malo pametniju igru...Jaka,žalosno je šta radi još žalosnije Radonjićeve rotiranje igraca,redovno ih izbaci iz ritma.

mc 911

pre 9 godina

Ali zasto pobogu Djenka uzima stalno ove teske suteve, i naravno promasuje? Ja od novembra govorim da treba raskinuti saradnju, jer je zaista ocajan ove sezone, nazalost.

Filip :-)

pre 9 godina

Vidi ga ovaj Sofronije, ti znaš da smo navijali protiv vas ? Čekaj nedelju i videćeš klasu, osetićeš takvu gorčinu poraza da se nećeš javljati uskoro. Imamo ono što vi nikada niste imali, a zapitaj se šta je to. Zvezda oooo :-D

roto kos neroj zeleznika

pre 9 godina

Zvezda igra ocajno ali i sa ovako ocajnom igrom sudije natezu za Real. Cista banana Bobija-faul. Ponavlja se slobodno Reala jer je promaseno. Cist faul nad Bobijem i Vilijamsom se ne svira.
(Maka, 26. februar 2015 21:56)

U prvoj utakmici protiv reala, zvezda telekom je imala 22 izvedena bacanja vise...
Veceras, posle 3 cetvrtine, 17 bacanja zvezde, 9 reala..

Sudije kazes?

Maka

pre 9 godina

Zvezda igra ocajno ali i sa ovako ocajnom igrom sudije natezu za Real. Cista banana Bobija-faul. Ponavlja se slobodno Reala jer je promaseno. Cist faul nad Bobijem i Vilijamsom se ne svira.

monarhista

pre 9 godina

Ne mogu da verujem da jos nismo odigrali utakmicu kompaktno...uvek bar dvojica od kojih se najvise ocekuje podbace...veceras Luka i Kalina ne lice na sebe...

Inace prva cetvrtina izvanredna...

Aleksis Sanco Panco

pre 9 godina

Naravno da mi smeta poraz. Ali mi jos vise smeta ovo BESMISLENO gubljenje lopte! Evo osamnaesta izgubljena lopta upravo. Pa izem ti vise tu nepromisljenu igru i te BESMISLENE pasove u ruke protivniku. Pa ja koji ne znam da igram kosarku znam da treba sacekati pre nego sto posaljes pas i da treba pogledati gde saljes loptu. Makar smo pogodili jednu trojku...

Trance

pre 9 godina

Ne znam cemu ovo nazovi prozivanje sto Partizan ne igra El, pa nebi trebali ni vi da igrate vec Cibona da je pravde i malo vise novca. Klub iz Zeleznika je ocit primer da novac nazalost moze da kupi vecinu stvari. (Vlado, 26. februar 2015 22:42)

A vama je zao Cibone, :(( Braca... Kupili smo da imate kompleks od nas, da ste optereceni sa nama.

muke su to

pre 9 godina

Sta si ti gledao mukice poslednjih 20 godina ako ti je ovih 1-7 najpozitivnije? Ja sam recimo gledao Makabi, Real, Barsu, CSK, Panatenaikos, Olimpijakos itd. na kolenima. Sto u Pioniru/Areni sto na tv u gostima. To je bio ponos. Ovo je bruka. Ni jednom do EL niste dosli rezultatima vec administrativnim odlukama. To se i vidi. Lopta ne laze.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Ris, 26. februar 2015 22:42)

Kada grobar nekome kaze "Mikice" !!! Pa NEPROCENJIVO !
Srećan ? Presrećan ? Tvoj mali život napokon ima smisla.....do nedelje ?!
(Batko, 26. februar 2015 23:17)

hahahahaahahaha ovaj ne zna ni da cita hahahaahaha NEPROCENJIVO!!! JADAN!

Bodibond

pre 9 godina

Obruč ima odličnu statistiku, još jedna blokada na Jaki Blažiču! Ušao je među tri blokera lige. A i mladi Mitrović je odličan, samo ovo nije Mega pa se ne primeti.

Observer

pre 9 godina

Igrali smo dobro vecim delom utakmice. One izgubljene lopte tj pogresna dodavanja su nesto sto vec duzi period nikako ne mozemo da popravimo. To su neke osnovne stvari i nije mi jasno kako te greške ne mogu da smanje na minimum.

never ever

pre 9 godina

Iz utakmice u utakmicu se vidi koliko ste laku grupu imali u prvoj fazi EL. Bez ijednog prvaka svoje države. Realno vi možete da pobedite samo takve ,,polukvalifikovane" ekipe.I to na sirovu snagu. A kad vam je prekoputa dovoljno fizički spremna ekipa, vidi se koliko ste košarkaški inferiorni. I zato nikada nećete dobiti nijednu vrhunsku ekipu.

fanta 0.33

pre 9 godina

zvezda najaca, 26. februar 2015 21:01) 
Obavezno da prodas racunar ili telefon sa kog saljes poruke i da uplatis skolovanje (1.razred).

vaskez

pre 9 godina

O evo i navijaca kluba "mi nemamo a oni imaju...".Bas sam se pitao gde su posle onog preslisavanja u kupu.Kad oni evo ih na vast o Zvezdi.Ako ,to im je jedinstvena prilika da gledaju,uzivaju i komentarisu EL.Sto se tice Zvezde ,pa ljudi Real je to ,gazi mnogo jace ekipe a ne nas.Mada je i Zvezda mogla bolje.Pogotovo izgubljene lopte i sut za tri.Ajde glavu gore ,da klepimo ove pacijente sad za vikend i bice bolje.

linkin

pre 9 godina

Bobiju i Cirbesu svaka cast na vecerasnjoj utakmici, Wiliams odlicno razigrava centre ali nista ne moze da pogodi. A Zvezda kao da nema bekove, uzas. Zadnje 3 utakmice u Evropi sut za 3 poena, 3/50 sta reci. Mora to mnogooo bolje

Kum

pre 9 godina

Idemo, momci, glave gore. Odmorite se koliko mozete, razmislite o svemu, i fokus na polufinalu ABA.

U Madridu visoko gubili velikani Evrope, ali iz toga izlaze jaci. To je recept.

Insajder !

pre 9 godina

Imate 1-7 a najmanje 10 komentara da imate ekipu kao Partizanove koje su odlazile u 8 ! Ne gospodo,mi smo imali ekipu i na klupi i na terenu tj. kosarkase i trenera,a vi trenera u pokusaju i basketase !

Vlado

pre 9 godina

Nije nama Cibona bratski kluib, ali jeste najveci rival, klasik yu kosarke i nalazi se u slicnoj poziciji kao i mi gde se bori protiv vestackog projekta bez istorije i tradicije nastalog na sumnjiv nacin.

nex

pre 9 godina

Nervira to sto rez. uopste ne odslikava realno stanje (kraj3/4).
I dalje trojke ne idu,prodajemo lopte,nemamo skok u obrani,ne zagradjujemo kos. Blazic ko muva bez glave. On ili se zaljubio ili se odao nekom poroku.
Bobiju neka zdravlja i snage. Ajde,bre ,momci,pa nisu ni oni neki bauk.Samo su dali trojku kad mi nismo,i imaju onog Rudija. On sam igra.

Shearer

pre 9 godina

Razbiše nas,ali nismo ni zapinjali preterano,a i dobro su nas usmeravali.Važniji su ABA finale i domaće prvenstvo.A dragim i brižnim komšijama poruka:"13 godina,200 utakmica,130 poraza!" Rezultati za ponos!
(Željko, 26. februar 2015 23:57)

Misliš za 13 godina jedan Final 4, 2 Final 8, 4 ili 5 Top 16 i pobede protiv svih renomiranih ekipa u Pioniru kao što su CSKA, Makabi, PAO, Olimpijakos, Real, Barselona, Montepaski, Armani, Fenerbahče, Efes i td. Pobeđivali smo PAO, Makabi, Olimpijakos, Fenerbahče, Armani, Efes u gostima. Plaćate Wilijamsa 940.000 dolara da bi ste imali jednu pobedu u Top 16.

Aleksis Sanco Panco

pre 9 godina

Blazicu, gotivan si ti kao lik ovako, gotivimo te mi Zvezdasi, ali ako imas srca, izadji vise iz igre, vise si smetao do sada nego sto si dobrog ucinio.

Милан Милутиновић

pre 9 godina

Честитке нашим играчима на приказаном јер ипак је Реал један од највећих европских клубова

Džimi

pre 9 godina

Kada Zvezda igra bolje od Reala dobije četvrtinu sa dva poena razlike, a kada Real igra bolje dobije sa deset razlike. Tu se vidi razlika u kvalitetu. Ono što bode oči je nonšalantnost u nekim trenucima za koju su skupo kažnjavani. Opet je šut za tri poena kriminalno loš. U ovakvim utakmicama , a i generalno u top 16 fazi je potrebno imati neki koš iz kontre. Toga nema uopšte pa za svaki koš moraju da se pomuče. Realno niko ovde nije očekivao da Zvezda dobije, ali neke greške se ponavljaju iz utakmice u utakmicu.

John Terry

pre 9 godina

Listam komentare sa zeljom da vidim da li je neko malo ozbiljnije izanalizirao utakmicu, jer nisam mogao da gledam. I sta vidim. Gomilu podsmeha, uvreda i cistokrvnog vredjanja. Kako li vas samo ne mrzi? Ne znam kako bih mogao da imenujem takve komentare, osim kao idiotske. I to u najmanju ruku. Cemu li se nasladjujete, da mi je znati? Koji skor vi imate u evroligi ove sezone, koji skor u aba? Koliko pobeda nad zvezdom ove sezone? Koliko u evropi, i nad kojim timovima? Normalan covek zna da samo onaj koji ima rezultate moze sebi da dozvoli podsmeh. Pa cak ni tada, veliki sportisti se ne smeju nikom, i postuju sve.

Koja

pre 9 godina

Sta si ti gledao mukice poslednjih 20 godina ako ti je ovih 1-7 najpozitivnije? Ja sam recimo gledao Makabi, Real, Barsu, CSK, Panatenaikos, Olimpijakos itd. na kolenima. Sto u Pioniru/Areni sto na tv u gostima. To je bio ponos. Ovo je bruka. Ni jednom do EL niste dosli rezultatima vec administrativnim odlukama. To se i vidi. Lopta ne laze. (Ris, 26. februar 2015 22:42)

Ovo je bruka? Pa ti izgleda zaboravio kakve sjajne rezultate je imao partizan i koliko mu je trebalo vremena da dodje do top 16, kako so dosli do top 16 ako ne rezultatima?

veliki strumf

pre 9 godina

Tejic izvanrednih 3 i po minuta, samo je jos neiskusan u odbrani i prebrzo udje u problem sa faulovima. A Jaka za 5 minuta 2 prodate lopte, promasen zicer i faul. Svako dodavanje su mu presekli - pa to je neverovatno. Bobi car. Steta sto smo prodali silne lopte i nismo u punoj meri za ovih nekoluko minuta isjoristili Realov los sut.

zvezdas

pre 9 godina

Steta.Ima u ovoj ekipi Zvezde velikog potencijala,ali iskustva ocigledno nema.Posle odlicnog pocetka i Bobijeve kanonade,Real je ubrzao igru i pritisnuo nase plejmejkere.Bobi je i pored toga dobijao asistencije,ali se pojavio novi faktor.Veliki broj izgubljenih lopti.
Ne moze se tako protiv velikih timova.Veliki timovi su uigrani i imaju tu raznovrsnost,rezervne varijante.
Ne mozemo samo sa Bobijem dobijati ovakve utakmice.Zasluzuju momci Zvezde podrsku i molbu da velikim radom eliminisu ovakve greske.Siguran sam da ova ekipa moze u buducnosti do velikih rezultata.

Luke Babbitt gravedigger

pre 9 godina

Неко је био миљеник државне врхушке 15 година зато наредних 15 неће га бити нигде.Паметном доста
(32.загорска дивизија, 26. februar 2015 22:47)

Već 3 godine ste vi miljenici države,a i pre toga ste bili za vreme Pauka i Vesića pa titulu niste videli,a Partizan samo gazi kad treba

Velika Zvezda

pre 9 godina

...i u madridu imaju isto pitanje:"ko ste vi?" :)
(juznjak, 26. februar 2015 20:40)
Imao si ti priliku da ih upoznas u Nisu a imaces jos jednu priliku u subotu ...

pff

pre 9 godina

Zasto se kraljina Marjanovic menja na 8 razlike za zvezdu 7 poena 5 skokova u vrhunskoj seriji nemaju resenja za njega na pola prve cetvrtine. zaista bih voleo da mi neko iskreno objasni , nisam kosarkas , da li je potrosnja igraca toliko velika da ne moze da izdrzi vise od pola prve cetvrtine u tom ritmu. ovako meni laiku izgleda da je Marjanovic ostao da bi bilo bar 16 razlike na kraju prve cetvrtine za Zvezdu ?!

milanovac

pre 9 godina

Jesmo emotivno vezani, donio nam je medalju sa Sp, igra srcanu odbranu, ali ja ponavljam otkako je dosao, Jovic sluzi samo da prevede loptu i tu se njegov napadacki potencijal zavrsava, htjeli vi to priznati ili ne.

metall

pre 9 godina

Pobedu nisam ocekivao, manju razliku (desetak razlike) u korist Reala jesam svakako. Bilo je odlicnih momenata Zvezde, ali nazalost i mnogo onih losih, pogotovo opet ocajan sut za tri i milion bezveze prodatih lopti. Pozitivan utisak - naravno odlicni Bobi, i sasvim dobri Cirbes (generalno ta linija tima, dakle centri, mozdu jesi i najjaci deo ekipe tokom cele sezone), a na momente svoj nesumnjivo veliki kosarkaski repertoar je pokazao Vilijams (ne znam da li su bile lepse asistencije, ili oni ulazi). Uz ovaj trojac prelaznu ocenu jos zasluzuje Tejic (posebno mi je legla ona banana nad ljigom Rudijem). Negativan utisak - nazalost svi ostali. Izgubljeni, zbunjeni, uplaseni... Luka, Blazic i Kalinic podbacili najvise, Jovic i Dangubic potpuno bez ucinka. Sta da se radi, to je to. Ocekujem makar dve pobede do kraja, ali videcemo.

lalos

pre 9 godina

(NikolaSrb, 26. februar 2015 22:34)

imas verovatno 11 god verovatno, kad nisi zapamtio te sve sjajne pobede koje smo imali proteklih 12 godina, izmedju ostalog i protiv ovog reala

kris

pre 9 godina

Ovo je nasa realnost.Bobi ne moze sam protiv Reala,ali svaka mu cast.Blazic mi deluje kao retardiran,ni Kalinic sene moze prepoznati.Veliki problem nam je sto nema ko zameniti malog Tejica kad se umori.Kapiten je u poslednja 4 meseca odigrao samo jednu cetvrtinu,i to protiv Mege,sve ostalo igra za nase protivnike.Ameri nisu nivo za TOP 16,a trener ni pogotovo.Za ovaj nivo je potrebna kosarkaska inteligencija,a ne samo sirova,bezglava trka,na kojoj se zasniva nasa igra.

Hero

pre 9 godina

Ovogodišnja Zvezda je najpozitivnija ekipa u svakom pogledu u Srbiji u poslednjih 20 godina. Ne pamtim da sam ikad gledao bolju grupu momaka. I kao ličnosti i kao košarkaši. Svaka vam čast i za borbu i za to kako predstavljate Srbiju. (Zvezda ponos Srbije, 26. februar 2015 21:56)

Sta si ti gledao mukice poslednjih 20 godina ako ti je ovih 1-7 najpozitivnije? Ja sam recimo gledao Makabi, Real, Barsu, CSK, Panatenaikos, Olimpijakos itd. na kolenima. Sto u Pioniru/Areni sto na tv u gostima. To je bio ponos. Ovo je bruka. Ni jednom do EL niste dosli rezultatima vec administrativnim odlukama. To se i vidi. Lopta ne laze. (Ris, 26. februar 2015 22:42)

Jeste evo i u Top 16 smo usli administrativnim putem kao drugi u grupi, lopta ne laze , koliko ste samo ljubomorni...

SkLeRoZa

pre 9 godina

U ovoj ekipi Zvezde samo 2 igraca su klasa (Marjanovic&Vilijams) i jedan potencijal (Kalinic)...ostalo su polu-igraci koji nece napraviti neke karijere. Radonjic mucenik ne shvata da u Top 16 nema sta da trazi samo sa odbranom i da se tekme dobijaju na veci broj koseva,a besomucno rotiranje je samo njemu jasno. Svaka ozbiljna ekipa ima osnovu od 8-9 igraca,a ostali su tu za ponekad...zato nema ni fizionomije ekipe,a lidera ni u najavi! Izgleda da moramo da vodimo celu utakmicu da bi je dobili...

SUZA U OKU VOLIIIII

pre 9 godina

jel sad vidite da je markus klasa za sve u cz posle ga pljujete mozete svi dole odmak ko ga pljuje!!! a svi ostali sem bobija i cirbesa nule ne nule nego minus nule!!! sramota

Herakle.

pre 9 godina

Za ovaj nivo kosarke Zvezdi je potreban bolji trener, bolji plejmejker umesto wilamsa i jedan bolji bek od dzejkinsa ili blazica. Sa ta tri pojacanja i ostatkom bi delovali daleko bolje. Mada, realno je da bi pobedio real u madridu petorka mora da izlgeda na primer ovako Teodosic, Nedovic, Kalinic , Bjelica, Marjanovic a na klupi Boza Maljkovic:) Ali ovih 20 i nesto razlike napravlje u poslednjih 15 minuta je sramota.

nevidljivi panter

pre 9 godina

Naš maksimum, nema šta. Mitrović ni K od kapitena. On i Blažič su samo sa KRK i ABA, Cirbes takođe.
(sorry, 27. februar 2015 00:00)
A drago ti je bilo kada se plezio,a sada je KRK

Grobar

pre 9 godina

Veceras Realovaca u Srbiji ima najvise posle Zvezdasa.. mukice
(lol, 26. februar 2015 20:37)

Ma ajde sto mi navijamo za Real, nego zasto ti navijas za FMP pored zive Zvezde. Dobro, poluzive. Dooobro, zamrznute...

Pedja

pre 9 godina

Ljudi shvatite da Zvezda nema toilo fizicki jaku ekipu da bi izdrzala toliko takmicenja i utakmica. Pa ovi svi sto igraju NBA se drogiraju da bi izdrzali taj ritam. Ja sam zadovoljan plasmanom u 16, nije se angazovao nijedna nov igrac zato sto klub nema da plati. Zvezda je izgubila sanse da prodje dalje i ono sto zameram klubu, Radonjicu je zasto ne koristi ove utakmice da dobiju maksimalnu minutazu Rebic, Tejic, Kaplanovic. Znaci ovo je idealna prilika da se mladi igaci iskale i steknu iskustvo. I to bio najveci dobitak za klub jer bi dobio besplatne prijateljske utakmice za uigravanje. E zato se ekipa odmori i onda delje po ABA ligi i nasoj, to je poenta i tako se klub i iduce godine opet takmici u evroligi. A pustite ove iskompleksirane navijace Partizana koji nesto pricaju o evroligi. Oni za sve ove godine takmicenja nisu uspeli da naprave 6 pobeda, da imaju vise pobeda nego poraza.

Perun

pre 9 godina

Za dlaku da opet ostanemo na 0 u šutu za tri poena,1/14 (Kalinić minut prije kraja) daleko da je za utjehu,više se i ne treba pitati da li će i kada proraditi šut.Ono što je evidentno na ovom visokom nivou protiv jakih ekipa,jeste da mi imamo dva klasna igrača Bobija i Vilijamsa,dok su svi ostali bar za sada teški prosijek,dok pojedinci kao Jaka i Mitrović već dva,tri mjeseca igraju ispot svakog kriterijuma,ne znam kako da nazovem ovo što ta dva momka igraju.Kalinić takođe dosta često radi neinteligentne poteze,dok je Jović kao kreator igre jako tanak,šut vrlo loš,jedino odbrana dobra.Večeras osim sjajnog Bobija,kojeg španski kometatori nazvaše zvijerkom,i Vilijamsa koji je takođe bio odličan,niko se više nije praktično istakao u napadu.U odbrani večeras sjajan Danguba,posebno je dobro odradio posao na Ljulju u prvom pol,dok je za Jaku ipak bio krupan zalogaj da čuva Rudija.Džekins takođe jedan od najgorih večeras i mislim da generalno taj momak iako mi je drag,kao i cijela ekipa ne opravdava novac za koji je plaćen ove sezone.Rekao bih sa sigurnošću da je ova tekma defintivno prodala Bobija nekoj ambicioznoj ekipi.Mali Tejić ima potencijal i ima inteligenciju,mislim da uz dobar rad na fizikalijama,na odbrambenom segmentu,i šutu svakako,od njega može ispasti odličan igrač.Da li da se nadamo da će šut proraditi,iskreno ja više nisam optimista,ovo je više nego li alarmantna situacija.

perhan

pre 9 godina

cim izadje Bobi, raspad sistema. mi smo u 7.minutu na parketu imali drugu petorku u odnosu na onu koja je pocela mec. na pr . Rudi igrao skoro svo vreme. da l ugovorom garantuju minutazu svakom igracu, pa mora ovako da se deli minutaza, nisam pametan. kad nekom ide, drzi ga ceo mec

Milos

pre 9 godina

Kako malodusno deluju strasno. Niko ne ocekuje da pobede Real u Madridu ali gde se izgubila ona energija iz prvog dele ja ne znam. Gube lopte kao na treningu,da nema Bobija dali bi 10 poena za poluvreme. Sut za 3 i sa distance necu ni da komentarisem. A i Radonja vrsi izmene kao da pre meca odredi koliko ce ko da igra. Kad uzme tajm aut obavezno bacimo loptu u aut.

rajk

pre 9 godina

Vilijams i Bobi su za ovakve utakmice ostali nisu dorasli jos ovom nivou. Oni nas ubise bez trojke al to je ta brza smisljena igra u napadu koju Zvezda kada pokusa da igra izgubi loptu momentalno. I naravno najgori smo u euroligi u sutu van reketa

Nikola

pre 9 godina

@zoran pa naravno da je u pitanju dobra odbrana, tada ispliva ili ne ispliva kvalitet spoljne linije. Tu smo znatno losiji od protivnika u ovoj fazi takmicenja i to je ocigledno. To ne znaci da se treba nesto zameriti momcima , treneru ili ljudima koji vode klub. I ovo je veliki uspeh kada se uzme u obzir gde je klub bio pre samo dve godine. Napredak je vise nego ocigledan. Rekao bih da je glavna taktika u ovoj utakmici, a bice i u sledecim, da se sto bolje proda Bobi i to je u redu. Favoriti smo u svim takmicenjima na domacoj sceni, sa debelim razlogom, ali ni ta prica nije zavrsena.

Zoran

pre 9 godina

Ja sam grobar , ali da budemo realni .Što se tiče euro lige očigledno u top 16 nemate šta da tražite , dok za ABA ligu i ovu našu Srpsku trenutno ste realno najbolji , i ako ne osvojite ova dva takmičenja biće čudo .

999

pre 9 godina

Za navijače crno-belih koji komentarišu C.Zvezdu i njeno učešće u Ligi Šampiona zbog odustajanja Cibone , samo ću vam ovo reći . Kada ste vi prošlog leta dobili šansu da se kvalifikujete u fudbalsku L.Š. zbog eliminisanja C.Zvezde od strane UEFE , tada nisam pročitao ni jedan vaš komentar da to takmičenje niste zaslužili iz razloga što niste bili prvaci države . Tada ste se sladili tuđoj nesreći uz bezbroj nekulturnih i bezobraznih komentara . No ..... pravda ipak na kraju pobedi , jer ne samo da niste uspeli u nečemu ne zasluženom nego ste počeli sve više da padate . Budite veliki i u pobedi ali i u porazu , budite realni ...... Imajte iste aršine i za vas ali i za protivničke ekipe . C.Zvezda je jednostavno bolja u košarci od vas , a vi možete da sanjate šta želite ....to vam jedino i preostaje . Ako se nekome smejete za nesreću ...ne zaboravite da ta ista nesreća može i vas da zadesi . Malo više poštovanja drugih .

nex

pre 9 godina

Razumem,Real je to,ok. Ali opet 10 otvorenih suteva za 3,i ni jedan pogodak.
Opet 10 zivih lopti njima u ruke i gomila promasenih zicera. Ne kazem,ali sve bi bilo drugacije. Nasa statistika za 3 u ovoj sezoni i u ABA i u EL siguran sam da ne prelazi,20 posto. Sa tom cifrom nemamo sta da trazimo.
Hoce li neko uslisiti nase vapaje i apele da se dovede neko ko zna da pogodi tu trojku,ili da ovi postojeci porade malo na tome,ako uopste to imaju u treningu.Pa taj Radonjic je po tome bio poznat,a da ne govorim o Sasi Ilicu kome je to bila specijalnost.
Pa pobogu ljudi,aman zaman...
Opet kazem,nevezano za ovu utakmicu. Ali bas sa ovakvim rivalima stices samopouzdanje i taj "nerv" za tu prokletu trojku koja nas kosta ovogodisnjeg F8.
Jel neko uopste slusa glas nas ovde,glas naroda?

Johnny Hockey

pre 9 godina

A kakve Partizan ima veze sa Evroligom?
Ispali jos u kupu plisanog zeke, a komentarisu CZV i EL.
jadnost
(Simbiozni Omaz, 26. februar 2015 21:17)

Pa vi ste proteklih 15 godina samo to i radili posto vas nije bilo u EL, a 2010 godine kada smo igrali F4 u Parizu ste verovatno bili na aparatima, bolje razmisljaj sta ce biti sa tvojom vestackom tvorevinom kada vam istekne sledece godine pozajmica o imenu i grbu. Vi sa nula trofeja nikada necete moci da se merite sa nama.

Colbert

pre 9 godina

Шут нам је криминалан. Шта се ту догађа није ми јасно. Нисам ни очекивао победу против Реала, али сада Ковачић рече да је Звезда на последње 4 утакмице у еуролиги погодила само 4 тројке из преко 50 шутева. Вечерас преко 10 шутева и само једна тројка.

profesor

pre 9 godina

zasto radonjicu nije bitno , da li je izgubio utakmicu sa sedam ili 24 razlike . ovakav prilaz utakmicama , sa velikim timovima je kukavicki . pa, protiv takvih timova postajes heroj . ovo je tehnicka , sluzbena igra zvezde bez zara i vatre. za tri poena nemogu da pogode, jer ili nisu fizicki spremni ili samo sljakaju odbranu, tako da sut zapostavljaju . nasi igraci ili razmisljaju ili igraju , a pogledajte rudija kako to radi istovremeno .
rebic dobio 2,30 minuta , da se prikaze i odigra nesto , on pobego na centar i cuva loptu .........ej decko , poludi i udji u reket jer si mlad i hrabar ane ko pi...cacuvas loptu .mnogo sam ljut jer zvezda igra bez zara i predvidivo , ali ima treneta niskih ambicija koji sezu samo do aba takmicenja .

Batko

pre 9 godina

Sta si ti gledao mukice poslednjih 20 godina ako ti je ovih 1-7 najpozitivnije? Ja sam recimo gledao Makabi, Real, Barsu, CSK, Panatenaikos, Olimpijakos itd. na kolenima. Sto u Pioniru/Areni sto na tv u gostima. To je bio ponos. Ovo je bruka. Ni jednom do EL niste dosli rezultatima vec administrativnim odlukama. To se i vidi. Lopta ne laze.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Ris, 26. februar 2015 22:42)

Kada grobar nekome kaze "Mikice" !!! Pa NEPROCENJIVO !
Srećan ? Presrećan ? Tvoj mali život napokon ima smisla.....do nedelje ?!

Ika

pre 9 godina

Za ovu godinu dosta. Par korekcija u narednoj sezoni i bice bolje....
Sofronije, ja kao Cigan, ama bas nikad nisam navijao protiv Partizana.
Sta ces, sportska kultura, patriotizam, navijanje za "svoje" itd itd
Pozz

bora

pre 9 godina

Kako to misliš Nikola "kad se uzme u obzir,gde je klub bio pre dve godine""?!
Pa OVAJ klub je bio gde i sada.Nikome dužan,sa svojim halama,komplet infrastrukturom,odličnom školom košarke...Trebalo je samo državnih para i zakup imena (uskoro ističe) za korak dalje.
ONAJ klub na koji ti misliš je privremeno 'zamrznut' u toku je stečaj uz Uppr.Eto gde je!!

Kum

pre 9 godina

Kud 42 godine bez pobede nad Realom, tu i ova.
Što bi rekao komentator- "Prelepo".
(vratite pehar, 26. februar 2015 23:14)

Zvezda je pre par godina dobila Real, 20 razlike. Cisto da znas da u svojoj mrznji ispadas i glup.

Povidon

pre 9 godina

Ovo smo trebali da igramo sa drugim timom i koliko god da izgubimo nije bitno. Bitna je Aba liga i pobediti KKPI u nedelju pa ih odrati sa 3:0 u playoff Aba lige i onda ih takodje ugaziti sa 3:0 u KLS. Njih treba pobediti, ugaziti i ugasiti.

oberin martell

pre 9 godina

el pao rekord?
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (6.25, 26. februar 2015 22:23)

Misliš da onaj mraz od -50+ iz Moskve? Ne, nije.
A koliko ste igrački bedni videćete u nedelju.

bachi

pre 9 godina

Razbiše nas,ali nismo ni zapinjali preterano,a i dobro su nas usmeravali.Važniji su ABA finale i domaće prvenstvo.A dragim i brižnim komšijama poruka:"13 godina,200 utakmica,130 poraza!" Rezultati za ponos!
(Željko, 26. februar 2015 23:57)
Evo i tebi jedna poruka http://www.kurir.rs/covic-i-zika-pauk-gase-staru-crvenu-zvezdu-clanak-103902
Istina je samo jedna!

bachi

pre 9 godina

O evo i navijaca kluba "mi nemamo a oni imaju...".Bas sam se pitao gde su posle onog preslisavanja u kupu.Kad oni evo ih na vast o Zvezdi.Ako ,to im je jedinstvena prilika da gledaju,uzivaju i komentarisu EL.Sto se tice Zvezde ,pa ljudi Real je to ,gazi mnogo jace ekipe a ne nas.Mada je i Zvezda mogla bolje.Pogotovo izgubljene lopte i sut za tri.Ajde glavu gore ,da klepimo ove pacijente sad za vikend i bice bolje.
(vaskez, 26. februar 2015 23:40)
Mi bar imamo svoj klub! http://www.kurir.rs/covic-i-zika-pauk-gase-staru-crvenu-zvezdu-clanak-103902

Видимо се у Пиониру

pre 9 godina

Површна анализа коментара и однос "+ -" је довољан да закључиш да thread у вези Звездине утакмице врви од симпатизера клуба из Хумске. Не играју овај турнир, па гледају преко тв, а изгледа да им је он уједно и најподеснији за емотивно пражњење због фрустрација које имају ове сезоне. У њиховој кожи ја бих се и након овог дебакла у Мадриду забринуо. Звезда уништила Реал у скоку (45-32), Боби маестралан, фактички капарисао уговор с Барсом, опет јако солидно одиграо Тејић (o таквој четворци с клупе тринаестороструки узастопни сад могу само да сањају), није било Лазића који ће дакле још одморнији у дерби, до пада у трећој четвртини имали смо минус 5. Да, огроман број изгубљених лопти, мало фрустрације у шуту за три, али нико не помиње оно главно - Реал је екипа која ти СВЕ наплати, свака лопта бачена у бунар ти се врати у виду примљених поена и на крају одеш на минус 20 ко од шале (знају то наши врли Хумљани, фасовали су и они тамо добре батине). Не видим никакав проблем да дају себи одушка овде и вербално нас газе, јер долази дерби, још један репер, још једна шанса да укрсте копља са "понижавајуће лошом Звездом која нас само брука у Европи".

Vz

pre 9 godina

Kako mozete da lupite takvu glupost da je Zvezda dosla u EL preko administrativnim odlukama? Zvezda je Dobila Radnicki u polufinalu, sledece godine bila prva u Aba ligi, nismo mi krivi Ciboni...
(Seka, 26. februar 2015 23:46)
Vec si zaboravio na promenu pravila pred final 4 u laktasima i koliko vam je visila ta el nakon poraza u finalu...opet, ove sezone ste imali nekoga da vam "ustupi" mesto...zasluzili ga niste...ali ono, vama takve stvari sigurno nisu problema kada vam ni navijanje za drugi klub nije strano ;)

Colbert

pre 9 godina

Real je mnogo kvalitetnija ekipa od Zvezde, pa je i rezultat na poluvremenu ocekivan. Jos da su sutirali trojke kako umeju bilo bi naopako. Mogla je Zvezda dosta bolje, ali glup nacin na koji se gube lopte protiv Reala skupo kosta. Drago mi je da se Bobi dobro pokazao protiv centara Reala. Burusis, Rejes, Ajon, Mezri, Sloter, strasna centarska linija. Tejic je takodje zasluzan za dobar pocetak Bobija, jer ga je lepo proigravao pravovremenim dodavanjima. Nadam se da ce do kraja Zvezda uspeti da spusti rezultat i da utakmicu ucini rezultatski neizvesnijom, ali to malo manje verovatno, pre ce se Real jos odlepiti. Nadam se da gresim. Valjda ce se ukljuciti jos neko osim Bobija u igru.

nemanja

pre 9 godina

Ovaj Jaycee Carrol jeste odlican igrac ali u Top16 fazi nije nikako dobro igrao, ni mnogo, cak nije bio ni dvocifren nijednom!!! A veceras ovako odigra. Sta reci, osim svaka cast majstore.

lol

pre 9 godina

Ovogodišnja Zvezda je najpozitivnija ekipa u svakom pogledu u Srbiji u poslednjih 20 godina. Ne pamtim da sam ikad gledao bolju grupu momaka. I kao ličnosti i kao košarkaši. Svaka vam čast i za borbu i za to kako predstavljate Srbiju. (Zvezda ponos Srbije, 26. februar 2015 21:56)

Sta si ti gledao mukice poslednjih 20 godina ako ti je ovih 1-7 najpozitivnije? Ja sam recimo gledao Makabi, Real, Barsu, CSK, Panatenaikos, Olimpijakos itd. na kolenima. Sto u Pioniru/Areni sto na tv u gostima. To je bio ponos. Ovo je bruka. Ni jednom do EL niste dosli rezultatima vec administrativnim odlukama. To se i vidi. Lopta ne laze. (Ris, 26. februar 2015 22:42)

Samo se ti nadaj da nisno zasluzili rezultatima, vidi se da ti rezultqti Zvezde tesko padaju...

Stjepana Supanca 15a, vaša je adresa!

pre 9 godina

Ispodprosecna ekipa ce da vas dobije u nedelji a vi cete da placete...
(Dexim, 26. februar 2015 23:51)

Jao, pa šta ćemo da radimo kad nas panteri dobiju u NEDELJI?!

Ej bre, u NEDELJI!!!!

To sleng u Železniku?

zvezda najaca

pre 9 godina

mi smo najaci tim u Aba ligu, to smo dokazali, u Euroligu uspeh je sam plasman medju 16 najbiljih u Evropu, iako mislim dasmo mnogo puta osteceni od sudija, ali neznam dali je samo to razlog. Naj bitnijie je da samo pobedjujemo redovno mali partizan po 25 razliku stalno.

whu

pre 9 godina

Kao prvo grobarcici sa vama smo imali posla u Nisu i nije se dobro zavrsilo po nas ajde gledajte ligu evrope malo....sad ovako, imamo toliko lako izgubljenih lopti da je to strasno pisem na poluvremenu ovo....zadnja akcija poluvreme Mitrovic spusta loptu na Cirbesa na 2 sec do kraja poluvremena koja zavrsava u autu umesto da je bar pokusao da sutira pa sta bude...Jaka zuji, juri po terenu to je strasno jednu utakmicu odigra sjajno pa cetiri uzas itd itd.....Trojke posebna prica....sve u svemu ajmo momci hrabro u 2 poluvreme

sasa

pre 9 godina

nema suta zbog umora,to je normalno.Mislim da za koju nedelju krece forma iz prvog dela sezone,ovaj tempo nije normalan za ovako mladu ekipu.Ovo je dobar rasplet,nemamo sanse za prolaz i po meni za ovu ekipu bolje,kroz aba ligu cemo se prosetati,ipak je kvalitet ocigledan naspram ostalih,respekt prema cedeviti koja moze biti neugodna

--#####Bodibond#####--

pre 9 godina

Ovako:
Koliko god da ne volim i Grbu i Mutu, ovo sto su ovo vece rekli o igri Zvezde kod Tegija je APSOLUTNO TACNO.
Da nemamo Bobija ne bi smo imali u ABA ni 14:12. Veoma losa taktika, previse akcenta na odbrani i jednolican napad MV-Bobi. Kad nas tu Partizan zaustavi sledi nam evrokup. Ne volim sto ovo pisem ali ovo je realnost i istina. Sa ovakvom ekipom da u 3 utakmice imamo sut za 3 4-53 to nemaju ni pioniri Zdravlja. Neka bam je bog u pomoci s Radonjicem. Eto prvi put ga kritikujem ali ovo je 100% istina hteli vi to da priznate ili ne. Pa Megu umesto da zgazimo 25 razlike mi se mucimo, jurimo rezultat. Bilo me sramota da se radujem kosevima Zvezde protiv klinaca. Treba nam trener !!!

pan

pre 9 godina

Vidi se da Real zapinje,
kao i svaki put svih ovih godina kad je igrao protiv KK Trojkaši.
Kad bi ovako zapeli i protiv ostalih ekipa,
osvojili bi EL.

Marko

pre 9 godina

@miksa ,,jer centarska linija Reala je za nijansu jaca od nase ( mislim na Partizan)'' ...cekaj...centarska linija REALA je za NIJANSU jaca od PARTIZANOVE? Kako si?

Deki

pre 9 godina

Ne razumem navijanje tastatura grobara za Real ili Barsu protiv Srpskog kluba, ajde mogu da razumem navijanje za srednje jacine kluba pa kao ajde.. ali ovo, nije mi jasno. Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (koja, 26. februar 2015 20:36) Kako ti nije jasno, pa da li znas za koga ste sve vi navijali svih ovih pretodnih godina dok smo mi igrali EL? Svake nedelje za drugu ekipu ste navijali! (sofronije, 26. februar 2015 22:11)

Ovo je izmisljotina, navijace Zvezde nisu zanimale vase utakmice, koliko vas nase, i nikad se nismo radovali ko vi, jedino za koga smo navijalj je Bratski Olimpijakos...

NikolaSrb

pre 9 godina

Ne znam cemu ovo nazovi prozivanje sto Partizan ne igra El, pa nebi trebali ni vi da igrate vec Cibona da je pravde i malo vise novca. Klub iz Zeleznika je ocit primer da novac nazalost moze da kupi vecinu stvari. (Vlado, 26. februar 2015 22:42)

Pa da vama je krivo sto vas bratski klub ne igra, nego Zvezda...

Grobari-jug

pre 9 godina

Razbiše nas,ali nismo ni zapinjali preterano,a i dobro su nas usmeravali.Važniji su ABA finale i domaće prvenstvo.A dragim i brižnim komšijama poruka:"13 godina,200 utakmica,130 poraza!" Rezultati za ponos!
(Željko, 26. februar 2015 23:57

Hvala sto si brojao godine i belezio nase pobede i poraze!

Vuk

pre 9 godina

I opet Rrrrrrrudi(Vuk, 26. februar 2015 21:13)

Svaka ti čast, ja za ovog čoveka ne bih mogao da navijam ni u Zvezdi da igra.(DedaMiloje, 26. februar 2015 21:35)

Ma naravno deda, poznati ste vi kao pravdoljubi, ljudi od integriteta i veliki Srbi. Da ti ne objasnjavam da trenutno u klubu imate minimum 2 Rudija, a kunete se u njih.

Prema tome, trpaj Rrrrrrrrrrudi.

Šavija Alonso

pre 9 godina

Razbiše nas,ali nismo ni zapinjali preterano,a i dobro su nas usmeravali.Važniji su ABA finale i domaće prvenstvo.A dragim i brižnim komšijama poruka:"13 godina,200 utakmica,130 poraza!" Rezultati za ponos!
(Željko, 26. februar 2015 23:57)

Sine, nisi shvatio poentu, a ona glasi da je put do F4 Evrolige jako trnovit. Mi smo ga prešli 4 (i slovima - četiri) puta. Tvoj FMP ne postoji ni pune 4 (i slovima - četiri) godine.
A ako ti je baš stalo do statistike, kad okončate ovogodišnju golgotu u EL, uzmi pa pomnoži vaš skor sa 13, a onda ga uporedi sa našim koji si tako pažljivo izračunao. Sve će ti se samo kas'ti... ;)

Sasa

pre 9 godina

Pratim Zvezdu još od pokojnog Bobana Jankovića, nikako da shvatimo da smo sasvim prosečna ekipa, jednostavno nemamo ekstra igrače koji će prelomiti utakmicu, Aba liga je pokatatelj gde imamo jedan poraz a u EL gubimo sve, ako je cilj titula i Aba mora se dovesti ekstremno dobar igrač, ovako biće teško, a i da opet igramo EL koja je svrha?! Ajde bre pojačanja hoćemo!!!

webber

pre 9 godina

...i u madridu imaju isto pitanje: "ko ste vi?" :) (juznjak, 26. februar 2015 20:40)

Gde to postavljaju to pitanje? Zovu je Estrella Roja, Tisina pakosni grobari...

coki, ti li si..

pre 9 godina

el pao rekord?
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (6.25, 26. februar 2015 22:23)

Misliš da onaj mraz od -50+ iz Moskve? Ne, nije.
A koliko ste igrački bedni videćete u nedelju.
(oberin martell, 26. februar 2015 23:10)


Nije pao rekord, ali je razlika sto vi igrate u punom sastavu a Partizan je igrao protiv CSKA bez pola tima, pa i bez Kinsija. Ali ti to ne znas .

u cosak!

pre 9 godina

Drago mi je sto je cela nacija opet gledala Zvezdu, što se vidi po komentarima! A koja ste vi grupa?
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Shawn Kemp, 26. februar 2015 22:51)


I ja to tebe pitam poslednjih 10 godina, koja ste bili grupa? A ove dve godine igrate EL jer su drugi odustali?? Crtani film, prema tome, ajde u cosak da se stidis.

Voja

pre 9 godina

Hahahaha, koja ste vi komedija.Sad opet terate Radonjica i pravite od njega najgoreg trenera ,a pre par dana su bili radonjizmi i Radonja legendo,i tako u krug.

Divujosn

pre 9 godina

Svaka čast FMPu na prikazanom odrastanju i školovanju... Samo što će ovo školovanje iz utakmice u utakmicu da bude sve bolnije. Na kraju će skor biti maksimum 2 pobede FMPa (pokušavam da se setim koga bi mogli da dobiju, ali teško mi ide, ubošće ipak FMP još jednu pobedu). Sve u svemu, FMP igra bez žara, spadnu im gaće kad vide jači tim (to se najbolje videlo protiv PAO u Atini, ponuda stoji na tacni a FMP ne sme da je uzme). Jedina šteta je št je FMPu forma u velikom opadanju, ali nije još toliko opala da bi zgubio od Partizana u sledećem derbiju u ABA. Tako da će zbog te pobede FMPa u polu-finalu biti susret između KK Partizan i KK FMP. E tada će forma FMPa drastično da padne, pa će institucija da prođe u finale... I da na terenu zasluži EL, dok FMP može da izboksuje jedino nešto van terena, kao i prethodne dve sezone (iz nekih čudnih razloga može Budućnost koja će da prođe Cedevitu u polufinalu da odustane od EL, ništa nije nemoguće). Vreme je za povratak INSTITUCIJE u EL, da se prekine više ovaj amaterizam i blamiranje čim naiđe neki klub većeg imena (prosto je nezamislivo da ovaj FMP dobije Makabi, CSKA, real, Barsu, nemoguća misija).
Vama je svejedno koje takmičenje igrate (EL i EK), kakvi su vam rezultati, vi ćete i dalje dobijati ogromne sume novca od državnih firmi i od Vučka i brata mu svetog...

Stjepana Supanca 15a, vaša je adresa!

pre 9 godina

Razbiše nas,ali nismo ni zapinjali preterano,a i dobro su nas usmeravali.Važniji su ABA finale i domaće prvenstvo.A dragim i brižnim komšijama poruka:"13 godina,200 utakmica,130 poraza!" Rezultati za ponos!
(Željko, 26. februar 2015 23:57)

130 poraza?
Možda, ali i pobede protiv nekih indijanaca CSKA, ARMANI, REAL, BARCA, MACCABI, OLY, PAO... sve neki timovi koji su vas, tako nepoznati, nakantavali gde su stigli.
Rezultat za ponos.

muamua

pre 9 godina

@zeljko
da li si ti brojao zvezdin ponos za tih 13godina majstore...u statistici aba lige nema vasih rezultata majstore do 2011..2010e kad ste ispali cak i nema statistike...pozzz

pametnjakovic

pre 9 godina

Ne znam cemu ovo nazovi prozivanje sto Partizan ne igra El, pa nebi trebali ni vi da igrate vec Cibona da je pravde i malo vise novca. Klub iz Zeleznika je ocit primer da novac nazalost moze da kupi vecinu stvari.
(Vlado, 26. februar 2015 22:42)

Za tvoju informaciju, pozivnica Evrolige se ne plaća. Žao mi je zbog Cibone ali znaj da i vas taj scenario čeka, samo je pitanje dana. Samo što vas neće imati ko da spasi osim možda Miška ako mu se prohte.
PS
Svrati do osnovne na čas srpskog, podseti se malo kako se pišu reči sa prefiksom "ne"...
(Nolan, 26. februar 2015 23:51)

a i ti bi mogao da obnovis ono poglavlje sa upotrebom zareza!

Tozovac

pre 9 godina

Ne razumem navijanje tastatura grobara za Real ili Barsu protiv Srpskog kluba, ajde mogu da razumem navijanje za srednje jacine kluba pa kao ajde.. ali ovo, nije mi jasno.
(koja, 26. februar 2015 20:36)

A za koga vi navijate celu proslu deceniju ?? Ovo nase moze da bude samo cist revasizam. Inace, mi nikada iskreno ne mozemo da budemo srecni kada Real, Oly, Barsa, Macabi, CSKA i ostali pobede jer su to nasi pravi neprijatelji sa kojim se shibamo a i pobedjujemo redovno. Vi ste nam smesni pa sve da jos 10 godina igrate EL

32.загорска дивизија

pre 9 godina

Неко је био миљеник државне врхушке 15 година зато наредних 15 неће га бити нигде.Паметном доста

666

pre 9 godina

Jedna cela trojka? Umalo opet rekort. A cemu vam sluzi Vilijams, da ga placate 940 hiljada? Za ABA vam nije potreban jer imate kvalitet i bez njega. Gusi mljadje igrace a protiv timova kao sto je Real da 8 koseva? Esada uporedite Lovernja i ako je na drugoj poziciji u timu, debitant i u prvoj utakmici da 9 koseva a u ovoj poslednjoj 11 i to u NBA?? To je samo jedna paralela medju igracima koji doprinose timu, igraju svaku utakmicu i zaradjuju pare svoji igrama. Sta igra Vilijams?? ABA za debele pare?? Pa Kinsi u Partizanu je JEO loptu u odnosu na ovog koji trpa pare u dzepove. Drzavne pare i pare od sponzora, srpskih i crnogorskih? On ce da vas ojadi i u igrackom i u finansijskom smislu, zapamtite.

CP3

pre 9 godina

Blazic u odbrani kasni na svaku loptu. Decko nije u stanju da cuva Rudija...
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (The_Thinker, 26. februar 2015 22:06)

Jeste da prezirem Rudija jer je klasican folirant i floper,ali njega ne moze da Cuva 90% El a ne Jaka

rico

pre 9 godina

Pokusao sam da se suzdrzim komentara ali.......pa ovi u crvenim dresovima nemaju pojma,ne mogu da skoce ,ne mogu loptu da dodaju, imaju izgubljenih lopti za celu E grupu,ne mogu trojku da pogode vec 3 utakmice pa ovo je smejurija .Živce mi pokidaše ,na kraju sam morao da ugasim tv.

Perun

pre 9 godina

Nadskakasmo Real prvo pol,Real ne može trojku da ubode,ali nas zato isprobijaše Fernandes i Kerol.Opet masa glupo igubljenih lopti,sem Bobija iz reketa na žalost niko ništa spolja pogoditi ne može.Standardna boljka šut za tri,to već odavno ne stanuje u Zvezdi.Mali Tejić ima košarkašku inteligenciju,samo treba da radi na odbrani.Dženkins opet rano u problemima sa ličnim i loš u odbrani na Kerolu.Pozitivna stvar u odbrani je da smo im dobro zatvorili unutrašnju liniju.

Nikad kao Bane

pre 9 godina

@Povidon: Najbolje Tonija Blera da pitate za savet kako da nas ugazite u nedelju. Samo pozurite, svi vasi su vec bili na savetovanju kod njega, otici ce vam (kroz kuhinju)...

111111

pre 9 godina

Neko pomenu Dangubica?? Kakav bre Dangubic, on je dosao samo zbog redovne plate, zar vam nije jasno. Kod DV on bi igrao ako treba unatraske. Barem na nivou iz Mege. On je pao i u kvalitetu i u igri. Nema ga nigde.

Jaa

pre 9 godina

Ne razumem navijanje tastatura grobara za Real ili Barsu protiv Srpskog kluba, ajde mogu da razumem navijanje za srednje jacine kluba pa kao ajde.. ali ovo, nije mi jasno.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (koja, 26. februar 2015 20:36)

A verovatno razumes 15-to godisnje navijanje za Galatasaraj, Barselonu, Makabi... protiv Partizana?

Mister No

pre 9 godina

Имам неки чудесан осећај да ћемо победити. Напред Звездо!
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Illmatic '94, 26. februar 2015 20:59)

Tvoj te insekt nikad ne vara...

Zucko grobar

pre 9 godina

Bez ljutnje panteri ali vi ste se nama smejali kad smo ovako gubili u evroligi.Tako da zasluzili ste da vam vratimo "milo za drago".Toliko!

Koja

pre 9 godina

Ne razumem navijanje tastatura grobara za Real ili Barsu protiv Srpskog kluba, ajde mogu da razumem navijanje za srednje jacine kluba pa kao ajde.. ali ovo, nije mi jasno.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (koja, 26. februar 2015 20:36)
Kako ti nije jasno, pa da li znas za koga ste sve vi navijali svih ovih pretodnih godina dok smo mi igrali EL? Svake nedelje za drugu ekipu ste navijali!
(sofronije, 26. februar 2015 22:11)

Nije tacno, to je vasa izmisljotina, nismo navijali u toj meri, vecina navijaca Zvezde nije ni gledala vase utakmice...

jes da bude

pre 9 godina

svrati do osnovne na čas srpskog, podseti se malo kako se pišu reči sa prefiksom "ne"...
(Nolan, 26. februar 2015 23:51)

"ne" nije prefiks

ciko

pre 9 godina

nije sramota izgubiti,ali igra,igra koju pruža zveda nema blage veze sa igrom .nijedna smišljena kobinacija sve se svodi na solo akcije sa lzuzetkom vlilijamsa koji pokušava proigravanja što je nedovoljno.za sve je kriv trener.
RADONJICU odlaziiiii.

oskar

pre 9 godina

KOliko je ova ekipa smesna... Pa kad odu par igraca koji vam vrede nesto vi ce te opet na stare staze...
Dovoljno je samo Marjanovic da ode i gotovo je...mada ste i ovako ispodprosecna evroligaska ekipa..
Mislite o tome..

Vz

pre 9 godina

Razbiše nas,ali nismo ni zapinjali preterano,a i dobro su nas usmeravali.Važniji su ABA finale i domaće prvenstvo.A dragim i brižnim komšijama poruka:"13 godina,200 utakmica,130 poraza!" Rezultati za ponos!
(Željko, 26. februar 2015 23:57)
U tom periodu koliko hoces top 16 faza, nekoliko top 8 i final 4 ;) pobedili svaki od najvecih timova barem jednom, napravili lepu kolicinu dobrih igraca...bas nisu rezultati za ponos ;) kao sto mozes da pirmetis, pripremni period i prve utakmice su manje bitne od onih eliminacionih...ali ono, to neko nikada ne skapira...

SA TRADICIONALNU BRATYU SINGAPURTYANI !

pre 9 godina

Kum, 26. februar 2015 22:28
...Neka bude i da si u pravu ! Nego , reci ti nama , posto se predstavljas kao odlican poznavaoc kosarkaske igre , bivsi igrac , trener , selektor , sta li vec !? ...kada se zavrsava ono "obaranje forme" , gde si nas jednom na nekoj vesti (kao i na svakoj uostalom kad solis pamet) ubedjivao , i upljuvao tastaturu objasnjavajuci kako je to normalno u svetu kosarke ? evo prodje vec mesec dana i vise od "obaranja" , a igra nije na nivou kakvom treba . Ili je to to sada po tebi ? ili ce da traje jos malo to "obaranje" ...neznam , ajde mi reci ! Na stranu sve , ocekivana pobeda Reala , Zvezda je definitivno procitana ekipa , za Evropu na prosecnom nivou (top 16 je uspeh , i moze da se ponovi dogodine) , za domace i Aba ligu prejaka , ali uz ovoliko oscilacija , podlozna iznenadjenjima od drugih ekipa ! Ipak mislim da su kao celina sposobni za bar jos jedan trofej ove godine , ako ne i oba !

Pacer je paceru pacer

pre 9 godina

Real se igra sa ovim pacerima.Puste ih malo da se nadaju,a onda malo dodaju gas í začas 20razlike.
Da nije Bobija bilo bi 40 razlike.No,dobro,važno je učestvovati
(novica, 26. februar 2015 22:23)


Što ti je košarka - svako ima svog "pacera" da se zabavlja njime! Real nas, a mi - VAS!.
Nego, oćemo li po još jednu turu, a komšija?

Batko

pre 9 godina

hahahahaahahaha ovaj ne zna ni da cita hahahaahaha NEPROCENJIVO!!! JADAN!
(muke su to, 27. februar 2015 09:22)

Ja mislim da gluplji komentar nisi mogao da posaljes ! Pazi...toliko je glup, da ni ne znam šta da napišem ! Kralju !

Byakuya-sama

pre 9 godina

Ne vredi, Zvezda je jača samo na petici, Marjanović 24 ind.poena za 12:47 min. i Zirbes 10 ind. poena za 7:13 min.

Sledeći na listi indeks korisnosti su sa 1 ind. poenom Vilijams, Kalinić i Tejić.

A Radonjić je naravno već 3. godinu u debelom minusu.

Novosadjanin.

pre 9 godina

Mitrovic i Blazic stvarno ponekad ne znaju gde se nalaze...Obicno protiv jacih timova. Ok mladost Mitre, ali da onako smesno gubis lopte...Tejic mnogo bolje odigrao, par puta sjajno uposlio Bobija. Jos jedna stvar, vodimo 14-6, oni bukvalno ne znaju sta da rade sa Bobijem, koji za 5 minuta ima 7 poena i 7 skokova, ali zato Radonja zna! Izvesti ga iz igre i posle par minuta Real vodi. Potrebne su izmene, ali zasto kada se neko zapali kao Bobi, znamo da ce on biti jedini raspolozen veceras ali dzabe...

E

pre 9 godina

Milsim da nema potrebe kriviti igrace ne samo sa ovu utakmicu nego za kompletan pad od pocetka ove kalendarske godine, ovo je najjaci tim koji imamo u poslednjih 15 godina a verovatno i u narednih 15 jer je Covic rekao da ce se u buducnosti trositi manje para da dovodjenje igraca vec ce se vise osloniti na svoju skolu, jedini krivac je Radonjic koji nastavlja sa slabom psiholoskom pripremom igraca, ima gubitnicki mentalitet i to prenosti na tim, nije vazno jer s druge strane Real ili Cibona ti ides da kidas pa sta bude bude a ne "idemo da ucimo" tada se i igraci psiholoski spustaju, taj njegov nacin rada i mentalitet se pre svega vidi po padu Blazica, Mitrovica, Jenkinsa. Momci puna podrska sjajni ste niste vi krivi sto nemate trenera to je vec na Covicu! Radonjic sigurno nece otici ove sezone to se sada vec jasno, samo problem ce biti protiv iskusnih Repese i Vujosevica pogotovo ovog drugog koji zna stvoriti atmosferu da jednostavno sve okrene na njihovu stranu od sudija preko publike do svog tima

ima nas raznih

pre 9 godina

Mislim da većina greši kad pretpostavlja da su svi navijači Partizana navijali za Real. Eto, ja nisam. Za Real nikada, ni u kom sportu, a ni za ostale špance.

Zvezda je jako dobro krenula i na 18:12 stala, a imala je dobru priliku da još poveća razliku, čime bi se uvukla nervoza u redove Reala.
Kako reče jedan navijač, montira se statistika za Bobija. Dečko je dobar u napadu, ali u odbrani? Ja se ne bih iznenadio da ga ne bude u reprezentaciji. Mitrović suviše stegnut. Ameri? Pa mogli bi bolje. Kalinić previše greši u koracima.

kosava

pre 9 godina

Ima li sanse da ova Zvezda dobije trenera?
Srpska liga bez trenera-moze
AbA liga bez trenera -teze
Euroliga bez trenera -nece moci

vlada milić

pre 9 godina

Nije ova zvezda Železnik jaka nego je ABA liga dreš teški
(Luke Babbitt gravedigger, 26. februar 2015 23:03)
i u takvom drešu vas partizan jedva četvrti.

rade

pre 9 godina

ljudi ,vi smi mislite da je radonja los,ali paiiiite sta vam pricam sad
radonja ce da odvede cz do fajnal fora
onaj ko ne vdi da je ovo skpupljanje iskustva sad na redu je luuud

umereni grobar

pre 9 godina

Mislim da i pored svojih kvaliteta Vilijams nije dobar za ekipu zvezde. Prilikom jednog pogrešnog pasa Tejiću se praktično izdrao na njega, a od starta sezone je stavio do znanja Dženkinsu ko je glavni "brat" u timu, što je verovatno i razlog njegovih loših igara. Jako jeloš po pitanju timskog duha.
Bobiju svaka čast, pokazao je da ne leti lako u zvezde nakon priče o Barseloni. Sve ostalo je manje više za zaborav.

Ris

pre 9 godina

Ovogodišnja Zvezda je najpozitivnija ekipa u svakom pogledu u Srbiji u poslednjih 20 godina. Ne pamtim da sam ikad gledao bolju grupu momaka. I kao ličnosti i kao košarkaši. Svaka vam čast i za borbu i za to kako predstavljate Srbiju.
(Zvezda ponos Srbije, 26. februar 2015 21:56)

Sta si ti gledao mukice poslednjih 20 godina ako ti je ovih 1-7 najpozitivnije? Ja sam recimo gledao Makabi, Real, Barsu, CSK, Panatenaikos, Olimpijakos itd. na kolenima. Sto u Pioniru/Areni sto na tv u gostima. To je bio ponos. Ovo je bruka. Ni jednom do EL niste dosli rezultatima vec administrativnim odlukama. To se i vidi. Lopta ne laze.

Zvezda ponos Srbije

pre 9 godina

Ovogodišnja Zvezda je najpozitivnija ekipa u svakom pogledu u Srbiji u poslednjih 20 godina. Ne pamtim da sam ikad gledao bolju grupu momaka. I kao ličnosti i kao košarkaši. Svaka vam čast i za borbu i za to kako predstavljate Srbiju.

Velika Zvezda

pre 9 godina

Mala ekipa iz predgradja igra sa Realom iz Madrida a velika ekipa iz grada ne moze vise da igra ni sa ekipom iz predgradja Bukuresta !!! Veliki i mali !!!

Željko

pre 9 godina

Razbiše nas,ali nismo ni zapinjali preterano,a i dobro su nas usmeravali.Važniji su ABA finale i domaće prvenstvo.A dragim i brižnim komšijama poruka:"13 godina,200 utakmica,130 poraza!" Rezultati za ponos!

Vlado

pre 9 godina

Ne znam cemu ovo nazovi prozivanje sto Partizan ne igra El, pa nebi trebali ni vi da igrate vec Cibona da je pravde i malo vise novca. Klub iz Zeleznika je ocit primer da novac nazalost moze da kupi vecinu stvari.

32.загорска дивизија

pre 9 godina

Зна ли неко са ким игра Игокеа-Партизан !? Нема нигде на сајту !???

Seka

pre 9 godina

Kako mozete da lupite takvu glupost da je Zvezda dosla u EL preko administrativnim odlukama? Zvezda je Dobila Radnicki u polufinalu, sledece godine bila prva u Aba ligi, nismo mi krivi Ciboni...

Nolan

pre 9 godina

Ne znam cemu ovo nazovi prozivanje sto Partizan ne igra El, pa nebi trebali ni vi da igrate vec Cibona da je pravde i malo vise novca. Klub iz Zeleznika je ocit primer da novac nazalost moze da kupi vecinu stvari.
(Vlado, 26. februar 2015 22:42)

Za tvoju informaciju, pozivnica Evrolige se ne plaća. Žao mi je zbog Cibone ali znaj da i vas taj scenario čeka, samo je pitanje dana. Samo što vas neće imati ko da spasi osim možda Miška ako mu se prohte.
PS
Svrati do osnovne na čas srpskog, podseti se malo kako se pišu reči sa prefiksom "ne"...

sofronije

pre 9 godina

Ne razumem navijanje tastatura grobara za Real ili Barsu protiv Srpskog kluba, ajde mogu da razumem navijanje za srednje jacine kluba pa kao ajde.. ali ovo, nije mi jasno.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (koja, 26. februar 2015 20:36)
Kako ti nije jasno, pa da li znas za koga ste sve vi navijali svih ovih pretodnih godina dok smo mi igrali EL? Svake nedelje za drugu ekipu ste navijali!

koja

pre 9 godina

Ne razumem navijanje tastatura grobara za Real ili Barsu protiv Srpskog kluba, ajde mogu da razumem navijanje za srednje jacine kluba pa kao ajde.. ali ovo, nije mi jasno.

Velika Zvezda

pre 9 godina

Ako ova ekipa ostane iduce godine harace Evropom ... Ovi momci stvarno igraju dobro, trebala im je ova sezona da se uigraju ... Sa sve boljim Tejicem i Dangubicem ovo ce dobro da funkcionise ... Radonjicu svaka cast ... Od Bobija je napravio pravog centra ... Piken-rol sve bolje funkcionise ali vidi se da se igraci bolje razumeju i pocinju tutinski da igraju !!! Mislim da nam KK Partizan-Igokea dolazi u pravo vreme !!!

Dexim

pre 9 godina

KOliko je ova ekipa smesna... Pa kad odu par igraca koji vam vrede nesto vi ce te opet na stare staze... Dovoljno je samo Marjanovic da ode i gotovo je...mada ste i ovako ispodprosecna evroligaska ekipa.. Mislite o tome.. (oskar, 26. februar 2015 21:31)

Ispodprosecna ekipa ce da vas dobije u nedelji a vi cete da placete...

NikolaSrb

pre 9 godina

11 L vs Real Madrid 64 - 80
12 L at FC Bayern Munich 71 - 65
13 W vs CSKA Moscow 73 - 72
14 L at Maccabi Electra Tel Aviv 88 - 67
15 L vs Lokomotiv Kuban Krasnodar 81 - 87
16 L at Zalgiris Kaunas 89 - 77
17 L vs Galatasaray Liv Hospital Istanbul 70 - 78
18 L at Real Madrid 80 - 57


Sjajni pocetak Partizana u Top 16 prosle sezone, da vidite ko se nama smeje...

Trance

pre 9 godina

Ne znam cemu ovo nazovi prozivanje sto Partizan ne igra El, pa nebi trebali ni vi da igrate vec Cibona da je pravde i malo vise novca. Klub iz Zeleznika je ocit primer da novac nazalost moze da kupi vecinu stvari. (Vlado, 26. februar 2015 22:42)

A vama je zao Cibone, :(( Braca... Kupili smo da imate kompleks od nas, da ste optereceni sa nama.

Webber

pre 9 godina

Sta si ti gledao mukice poslednjih 20 godina ako ti je ovih 1-7 najpozitivnije? Ja sam recimo gledao Makabi, Real, Barsu, CSK, Panatenaikos, Olimpijakos itd. na kolenima. Sto u Pioniru/Areni sto na tv u gostima. To je bio ponos. Ovo je bruka. Ni jednom do EL niste dosli rezultatima vec administrativnim odlukama. To se i vidi. Lopta ne laze. (Ris, 26. februar 2015 22:42)

I sledece godine cemo da se brukamo a ti ces da nas gledas, i da se secas kako jednom u 10 utakmica dobijete jedan veci klub.. Pakosni tastatura grobari...

Filip :-)

pre 9 godina

Vidi ga ovaj Sofronije, ti znaš da smo navijali protiv vas ? Čekaj nedelju i videćeš klasu, osetićeš takvu gorčinu poraza da se nećeš javljati uskoro. Imamo ono što vi nikada niste imali, a zapitaj se šta je to. Zvezda oooo :-D

Mladići panteri,devojke limenke

pre 9 godina

Ajd što mi navijamo za Real,Barsu,Pao ali oni su još luđi navijaju za tuđi tim koji misle da je njihov...
Lobotomija

nervni slalom

pre 9 godina

Veceras Realovaca u Srbiji ima najvise posle Zvezdasa.. mukice
(lol, 26. februar 2015 20:37)

...reče neko ko već godinama čeka da žreb odluči za koga će navijati!

Povidon

pre 9 godina

Ovo smo trebali da igramo sa drugim timom i koliko god da izgubimo nije bitno. Bitna je Aba liga i pobediti KKPI u nedelju pa ih odrati sa 3:0 u playoff Aba lige i onda ih takodje ugaziti sa 3:0 u KLS. Njih treba pobediti, ugaziti i ugasiti.

Cheek John

pre 9 godina

Kako bi rekao Mamic : evo, sad ste dobili svoje! Jos kad vas Partizan oduci od basketa u nedelju necete vise moci da se sastavite. Tek ce da boli!

Batko

pre 9 godina

Sta si ti gledao mukice poslednjih 20 godina ako ti je ovih 1-7 najpozitivnije? Ja sam recimo gledao Makabi, Real, Barsu, CSK, Panatenaikos, Olimpijakos itd. na kolenima. Sto u Pioniru/Areni sto na tv u gostima. To je bio ponos. Ovo je bruka. Ni jednom do EL niste dosli rezultatima vec administrativnim odlukama. To se i vidi. Lopta ne laze.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Ris, 26. februar 2015 22:42)

Kada grobar nekome kaze "Mikice" !!! Pa NEPROCENJIVO !
Srećan ? Presrećan ? Tvoj mali život napokon ima smisla.....do nedelje ?!

vaskez

pre 9 godina

O evo i navijaca kluba "mi nemamo a oni imaju...".Bas sam se pitao gde su posle onog preslisavanja u kupu.Kad oni evo ih na vast o Zvezdi.Ako ,to im je jedinstvena prilika da gledaju,uzivaju i komentarisu EL.Sto se tice Zvezde ,pa ljudi Real je to ,gazi mnogo jace ekipe a ne nas.Mada je i Zvezda mogla bolje.Pogotovo izgubljene lopte i sut za tri.Ajde glavu gore ,da klepimo ove pacijente sad za vikend i bice bolje.

Maka

pre 9 godina

Zvezda igra ocajno ali i sa ovako ocajnom igrom sudije natezu za Real. Cista banana Bobija-faul. Ponavlja se slobodno Reala jer je promaseno. Cist faul nad Bobijem i Vilijamsom se ne svira.

Милан Милутиновић

pre 9 godina

Честитке нашим играчима на приказаном јер ипак је Реал један од највећих европских клубова

Pedja

pre 9 godina

Ljudi shvatite da Zvezda nema toilo fizicki jaku ekipu da bi izdrzala toliko takmicenja i utakmica. Pa ovi svi sto igraju NBA se drogiraju da bi izdrzali taj ritam. Ja sam zadovoljan plasmanom u 16, nije se angazovao nijedna nov igrac zato sto klub nema da plati. Zvezda je izgubila sanse da prodje dalje i ono sto zameram klubu, Radonjicu je zasto ne koristi ove utakmice da dobiju maksimalnu minutazu Rebic, Tejic, Kaplanovic. Znaci ovo je idealna prilika da se mladi igaci iskale i steknu iskustvo. I to bio najveci dobitak za klub jer bi dobio besplatne prijateljske utakmice za uigravanje. E zato se ekipa odmori i onda delje po ABA ligi i nasoj, to je poenta i tako se klub i iduce godine opet takmici u evroligi. A pustite ove iskompleksirane navijace Partizana koji nesto pricaju o evroligi. Oni za sve ove godine takmicenja nisu uspeli da naprave 6 pobeda, da imaju vise pobeda nego poraza.

Koja

pre 9 godina

Sta si ti gledao mukice poslednjih 20 godina ako ti je ovih 1-7 najpozitivnije? Ja sam recimo gledao Makabi, Real, Barsu, CSK, Panatenaikos, Olimpijakos itd. na kolenima. Sto u Pioniru/Areni sto na tv u gostima. To je bio ponos. Ovo je bruka. Ni jednom do EL niste dosli rezultatima vec administrativnim odlukama. To se i vidi. Lopta ne laze. (Ris, 26. februar 2015 22:42)

Ovo je bruka? Pa ti izgleda zaboravio kakve sjajne rezultate je imao partizan i koliko mu je trebalo vremena da dodje do top 16, kako so dosli do top 16 ako ne rezultatima?

Искрено

pre 9 godina

Врхунска игра Вилијамса и Бобија!!! Уживање је гледати Звезду, резултат није битан!

zvezda najaca

pre 9 godina

mi smo najaci tim u Aba ligu, to smo dokazali, u Euroligu uspeh je sam plasman medju 16 najbiljih u Evropu, iako mislim dasmo mnogo puta osteceni od sudija, ali neznam dali je samo to razlog. Naj bitnijie je da samo pobedjujemo redovno mali partizan po 25 razliku stalno.

oberin martell

pre 9 godina

el pao rekord?
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (6.25, 26. februar 2015 22:23)

Misliš da onaj mraz od -50+ iz Moskve? Ne, nije.
A koliko ste igrački bedni videćete u nedelju.

Deki

pre 9 godina

Ne razumem navijanje tastatura grobara za Real ili Barsu protiv Srpskog kluba, ajde mogu da razumem navijanje za srednje jacine kluba pa kao ajde.. ali ovo, nije mi jasno. Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (koja, 26. februar 2015 20:36) Kako ti nije jasno, pa da li znas za koga ste sve vi navijali svih ovih pretodnih godina dok smo mi igrali EL? Svake nedelje za drugu ekipu ste navijali! (sofronije, 26. februar 2015 22:11)

Ovo je izmisljotina, navijace Zvezde nisu zanimale vase utakmice, koliko vas nase, i nikad se nismo radovali ko vi, jedino za koga smo navijalj je Bratski Olimpijakos...

nex

pre 9 godina

Nervira to sto rez. uopste ne odslikava realno stanje (kraj3/4).
I dalje trojke ne idu,prodajemo lopte,nemamo skok u obrani,ne zagradjujemo kos. Blazic ko muva bez glave. On ili se zaljubio ili se odao nekom poroku.
Bobiju neka zdravlja i snage. Ajde,bre ,momci,pa nisu ni oni neki bauk.Samo su dali trojku kad mi nismo,i imaju onog Rudija. On sam igra.

kiza

pre 9 godina

Slažem se oko navijanja...ko može da navija za Rudija i Rejesa...taj nije normalan...Još nešto,Mitrović nikad neće biti veliki igrač...

Drobnjak iz auta, gepekovanje, otimanje ...

pre 9 godina

Joj Radonjicu, ne mogu vise da te podnesem, tvoje izmene i menjanje igraca su katastrofalne, nikad, ali nikad ne pogodis sa ubacivanjima, samo napravis gore ... Svi znamo ko je Real, ali nisi morao da izgubis sa ovolikom razlikom, valjda i u porazu treba biti dostojanstven ...

Velika Zvezda

pre 9 godina

...i u madridu imaju isto pitanje:"ko ste vi?" :)
(juznjak, 26. februar 2015 20:40)
Imao si ti priliku da ih upoznas u Nisu a imaces jos jednu priliku u subotu ...

miksa

pre 9 godina

Ljudi..samo par stavki..19 izgubljenih lopti..1/13 ja mislim za 3 poena..imali ste "srece" da tako kazem..jer centarska linija Reala je za nijansu jaca od nase ( mislim na Partizan)..sva sreca pa imate Bobija i Cirbesa ( donekle) inace bi ovo bila totalna katastrofa..e samo jedna jos opaska i real je daleko ispod proseka sa trojkama bio beceras..morate da priznate..lupajte mi minuse koliko hocete ali ja mislim da sam bar donekle u pravu..sportski pozdrav..

DedaMiloje

pre 9 godina

Šteta što Partizan ne igra EL, oni bi ovaj Real lagano dobili. Maki bi dominirao, Sale bi zalepio 2 šamara i po koji lakat Rudiju i Rodrigezu, Tepara bi stavio u Dzep Ljulja, Milutinov bi razbio Burusisa, ostale igrače ne umem da nabrojim.

Hero

pre 9 godina

Ovogodišnja Zvezda je najpozitivnija ekipa u svakom pogledu u Srbiji u poslednjih 20 godina. Ne pamtim da sam ikad gledao bolju grupu momaka. I kao ličnosti i kao košarkaši. Svaka vam čast i za borbu i za to kako predstavljate Srbiju. (Zvezda ponos Srbije, 26. februar 2015 21:56)

Sta si ti gledao mukice poslednjih 20 godina ako ti je ovih 1-7 najpozitivnije? Ja sam recimo gledao Makabi, Real, Barsu, CSK, Panatenaikos, Olimpijakos itd. na kolenima. Sto u Pioniru/Areni sto na tv u gostima. To je bio ponos. Ovo je bruka. Ni jednom do EL niste dosli rezultatima vec administrativnim odlukama. To se i vidi. Lopta ne laze. (Ris, 26. februar 2015 22:42)

Jeste evo i u Top 16 smo usli administrativnim putem kao drugi u grupi, lopta ne laze , koliko ste samo ljubomorni...

32.загорска дивизија

pre 9 godina

Неко је био миљеник државне врхушке 15 година зато наредних 15 неће га бити нигде.Паметном доста

Herakle.

pre 9 godina

Za ovaj nivo kosarke Zvezdi je potreban bolji trener, bolji plejmejker umesto wilamsa i jedan bolji bek od dzejkinsa ili blazica. Sa ta tri pojacanja i ostatkom bi delovali daleko bolje. Mada, realno je da bi pobedio real u madridu petorka mora da izlgeda na primer ovako Teodosic, Nedovic, Kalinic , Bjelica, Marjanovic a na klupi Boza Maljkovic:) Ali ovih 20 i nesto razlike napravlje u poslednjih 15 minuta je sramota.

Kum

pre 9 godina

Idemo, momci, glave gore. Odmorite se koliko mozete, razmislite o svemu, i fokus na polufinalu ABA.

U Madridu visoko gubili velikani Evrope, ali iz toga izlaze jaci. To je recept.

webber

pre 9 godina

...i u madridu imaju isto pitanje: "ko ste vi?" :) (juznjak, 26. februar 2015 20:40)

Gde to postavljaju to pitanje? Zovu je Estrella Roja, Tisina pakosni grobari...

Sretko

pre 9 godina

11 L vs Real Madrid 64 - 80
12 L at FC Bayern Munich 71 - 65
13 W vs CSKA Moscow 73 - 72
14 L at Maccabi Electra Tel Aviv 88 - 67
15 L vs Lokomotiv Kuban Krasnodar 81 - 87
16 L at Zalgiris Kaunas 89 - 77
17 L vs Galatasaray Liv Hospital Istanbul 70 - 78
18 L at Real Madrid 80 - 57


Sjajni pocetak Partizana u Top 16 prosle sezone, da vidite ko se nama smeje...
(NikolaSrb, 26. februar 2015 22:34)

Tako je. Ali uz neviđene kadrovske i finansijske probleme koji su baš tada kad je krenuo TOP 16 kulminirali.
pozz

Abolirani predsednik

pre 9 godina

Зна ли неко са ким игра Игокеа-Партизан !? Нема нигде на сајту !???
(32.загорска дивизија, 26. februar 2015 22:03)

Neko igra 15 godina za redom, a neko jednom u 15 godina. Pametnom dosta.

Shearer

pre 9 godina

Ovogodišnja Zvezda je najpozitivnija ekipa u svakom pogledu u Srbiji u poslednjih 20 godina. Ne pamtim da sam ikad gledao bolju grupu momaka. I kao ličnosti i kao košarkaši. Svaka vam čast i za borbu i za to kako predstavljate Srbiju.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Zvezda ponos Srbije, 26. februar 2015 21:56)

Ništa posebno nisu postigli ove sezone u odnosu na ostale ekipe, eto svaka čast za prvi deo EL ali drugi deo ih puni kako ko stigne. Partizan je jedanput recimo stigao do F8 a i do F4. Pamte se pobede protiv Armanija i Makabija kada dođeš iz minusa od 20 i više do pobede. Ovu utakmicu je Real odigrao solidno ali videlo se da ne jurišaju. Svaka čast kažem na postignutom ali nemojte uzdizati nešto veštački, za to treba vremena a i šampionskih pobeda i podviga.

sasa

pre 9 godina

nema suta zbog umora,to je normalno.Mislim da za koju nedelju krece forma iz prvog dela sezone,ovaj tempo nije normalan za ovako mladu ekipu.Ovo je dobar rasplet,nemamo sanse za prolaz i po meni za ovu ekipu bolje,kroz aba ligu cemo se prosetati,ipak je kvalitet ocigledan naspram ostalih,respekt prema cedeviti koja moze biti neugodna

Koja

pre 9 godina

Ne razumem navijanje tastatura grobara za Real ili Barsu protiv Srpskog kluba, ajde mogu da razumem navijanje za srednje jacine kluba pa kao ajde.. ali ovo, nije mi jasno.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (koja, 26. februar 2015 20:36)
Kako ti nije jasno, pa da li znas za koga ste sve vi navijali svih ovih pretodnih godina dok smo mi igrali EL? Svake nedelje za drugu ekipu ste navijali!
(sofronije, 26. februar 2015 22:11)

Nije tacno, to je vasa izmisljotina, nismo navijali u toj meri, vecina navijaca Zvezde nije ni gledala vase utakmice...

lol

pre 9 godina

Ovogodišnja Zvezda je najpozitivnija ekipa u svakom pogledu u Srbiji u poslednjih 20 godina. Ne pamtim da sam ikad gledao bolju grupu momaka. I kao ličnosti i kao košarkaši. Svaka vam čast i za borbu i za to kako predstavljate Srbiju. (Zvezda ponos Srbije, 26. februar 2015 21:56)

Sta si ti gledao mukice poslednjih 20 godina ako ti je ovih 1-7 najpozitivnije? Ja sam recimo gledao Makabi, Real, Barsu, CSK, Panatenaikos, Olimpijakos itd. na kolenima. Sto u Pioniru/Areni sto na tv u gostima. To je bio ponos. Ovo je bruka. Ni jednom do EL niste dosli rezultatima vec administrativnim odlukama. To se i vidi. Lopta ne laze. (Ris, 26. februar 2015 22:42)

Samo se ti nadaj da nisno zasluzili rezultatima, vidi se da ti rezultqti Zvezde tesko padaju...

Stjepana Supanca 15a, vaša je adresa!

pre 9 godina

Velika Zvezda gostuje velikom Realu. grobari stop.
(nikola, 26. februar 2015 20:35)

O, Bože...

Da si bar napisao velika zvezda TELEKOM, pa ajde...

Ika

pre 9 godina

Za ovu godinu dosta. Par korekcija u narednoj sezoni i bice bolje....
Sofronije, ja kao Cigan, ama bas nikad nisam navijao protiv Partizana.
Sta ces, sportska kultura, patriotizam, navijanje za "svoje" itd itd
Pozz

John Terry

pre 9 godina

Listam komentare sa zeljom da vidim da li je neko malo ozbiljnije izanalizirao utakmicu, jer nisam mogao da gledam. I sta vidim. Gomilu podsmeha, uvreda i cistokrvnog vredjanja. Kako li vas samo ne mrzi? Ne znam kako bih mogao da imenujem takve komentare, osim kao idiotske. I to u najmanju ruku. Cemu li se nasladjujete, da mi je znati? Koji skor vi imate u evroligi ove sezone, koji skor u aba? Koliko pobeda nad zvezdom ove sezone? Koliko u evropi, i nad kojim timovima? Normalan covek zna da samo onaj koji ima rezultate moze sebi da dozvoli podsmeh. Pa cak ni tada, veliki sportisti se ne smeju nikom, i postuju sve.

NikolaSrb

pre 9 godina

Ne znam cemu ovo nazovi prozivanje sto Partizan ne igra El, pa nebi trebali ni vi da igrate vec Cibona da je pravde i malo vise novca. Klub iz Zeleznika je ocit primer da novac nazalost moze da kupi vecinu stvari. (Vlado, 26. februar 2015 22:42)

Pa da vama je krivo sto vas bratski klub ne igra, nego Zvezda...

999

pre 9 godina

Za navijače crno-belih koji komentarišu C.Zvezdu i njeno učešće u Ligi Šampiona zbog odustajanja Cibone , samo ću vam ovo reći . Kada ste vi prošlog leta dobili šansu da se kvalifikujete u fudbalsku L.Š. zbog eliminisanja C.Zvezde od strane UEFE , tada nisam pročitao ni jedan vaš komentar da to takmičenje niste zaslužili iz razloga što niste bili prvaci države . Tada ste se sladili tuđoj nesreći uz bezbroj nekulturnih i bezobraznih komentara . No ..... pravda ipak na kraju pobedi , jer ne samo da niste uspeli u nečemu ne zasluženom nego ste počeli sve više da padate . Budite veliki i u pobedi ali i u porazu , budite realni ...... Imajte iste aršine i za vas ali i za protivničke ekipe . C.Zvezda je jednostavno bolja u košarci od vas , a vi možete da sanjate šta želite ....to vam jedino i preostaje . Ako se nekome smejete za nesreću ...ne zaboravite da ta ista nesreća može i vas da zadesi . Malo više poštovanja drugih .

whu

pre 9 godina

Kao prvo grobarcici sa vama smo imali posla u Nisu i nije se dobro zavrsilo po nas ajde gledajte ligu evrope malo....sad ovako, imamo toliko lako izgubljenih lopti da je to strasno pisem na poluvremenu ovo....zadnja akcija poluvreme Mitrovic spusta loptu na Cirbesa na 2 sec do kraja poluvremena koja zavrsava u autu umesto da je bar pokusao da sutira pa sta bude...Jaka zuji, juri po terenu to je strasno jednu utakmicu odigra sjajno pa cetiri uzas itd itd.....Trojke posebna prica....sve u svemu ajmo momci hrabro u 2 poluvreme

novica

pre 9 godina

Real se igra sa ovim pacerima.Puste ih malo da se nadaju,a onda malo dodaju gas í začas 20razlike.
Da nije Bobija bilo bi 40 razlike.No,dobro,važno je učestvovati

Kum

pre 9 godina

Kud 42 godine bez pobede nad Realom, tu i ova.
Što bi rekao komentator- "Prelepo".
(vratite pehar, 26. februar 2015 23:14)

Zvezda je pre par godina dobila Real, 20 razlike. Cisto da znas da u svojoj mrznji ispadas i glup.

Msl :)

pre 9 godina

Najveci problem u igri CZV je nazalost mentalitet. Misljena sam da mentalitet i karakter ekipe stvara trener (opet Radonjic :). Ali je to tako ... Zvezda ima tim ravnopravan Partizanu iz sezona kada je dolazio do TOP 8. Zvezda gubi utakmice u glavi, amerikanci nisu dovoljno hrabri da povuku, a nemamo ni pravog (iskusnog) kapitena. U trenutku kada Real nema igru i gubi konce mi im dajemo vetar u ledja, umesto da ih dotucemo. Naravno na recima je lako kritikovati, ali se nadam da ce doci igraci koji ce to raditi i na terenu.

Jaa

pre 9 godina

Имам неки чудесан осећај да ћемо победити. Напред Звездо!
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Illmatic '94, 26. februar 2015 20:59)

I sta kazes osecaj? ahahahah

ja

pre 9 godina

11 L vs Real Madrid 64 - 80
12 L at FC Bayern Munich 71 - 65
13 W vs CSKA Moscow 73 - 72
14 L at Maccabi Electra Tel Aviv 88 - 67
15 L vs Lokomotiv Kuban Krasnodar 81 - 87
16 L at Zalgiris Kaunas 89 - 77
17 L vs Galatasaray Liv Hospital Istanbul 70 - 78
18 L at Real Madrid 80 - 57


Sjajni pocetak Partizana u Top 16 prosle sezone, da vidite ko se nama smeje...
(NikolaSrb, 26. februar 2015 22:34)

Jesi li uzeo u obzir to da su bili povredjeni Milosavljevic, Bertans i Vesterman, a Tepic i Pavlovic su kasnije stigli...

Batko

pre 9 godina

hahahahaahahaha ovaj ne zna ni da cita hahahaahaha NEPROCENJIVO!!! JADAN!
(muke su to, 27. februar 2015 09:22)

Ja mislim da gluplji komentar nisi mogao da posaljes ! Pazi...toliko je glup, da ni ne znam šta da napišem ! Kralju !

milan

pre 9 godina

Momci su odigrali iznad svih ocekivanja prvu fazu Evrolige, u Aba ligi su bili fantasticni, osvojili kup i ne mogu im nista zamjeriti. Jedino sto ne mogu da shvatim je da profesionalna kosarkaska ekipa ne moze da postigne barem jednu ili dve trojke na utakmici.

Nikola

pre 9 godina

@zoran pa naravno da je u pitanju dobra odbrana, tada ispliva ili ne ispliva kvalitet spoljne linije. Tu smo znatno losiji od protivnika u ovoj fazi takmicenja i to je ocigledno. To ne znaci da se treba nesto zameriti momcima , treneru ili ljudima koji vode klub. I ovo je veliki uspeh kada se uzme u obzir gde je klub bio pre samo dve godine. Napredak je vise nego ocigledan. Rekao bih da je glavna taktika u ovoj utakmici, a bice i u sledecim, da se sto bolje proda Bobi i to je u redu. Favoriti smo u svim takmicenjima na domacoj sceni, sa debelim razlogom, ali ni ta prica nije zavrsena.

Grobar

pre 9 godina

Fmp na momente odlican. Dangubic da ne igra utakmice, vec da treningom izmeni totalno sut iznova, mozda mu je bolje da pocne levom da sutira jer nazalost ovakav sut ne vodi nikuda.

Видимо се у Пиониру

pre 9 godina

Површна анализа коментара и однос "+ -" је довољан да закључиш да thread у вези Звездине утакмице врви од симпатизера клуба из Хумске. Не играју овај турнир, па гледају преко тв, а изгледа да им је он уједно и најподеснији за емотивно пражњење због фрустрација које имају ове сезоне. У њиховој кожи ја бих се и након овог дебакла у Мадриду забринуо. Звезда уништила Реал у скоку (45-32), Боби маестралан, фактички капарисао уговор с Барсом, опет јако солидно одиграо Тејић (o таквој четворци с клупе тринаестороструки узастопни сад могу само да сањају), није било Лазића који ће дакле још одморнији у дерби, до пада у трећој четвртини имали смо минус 5. Да, огроман број изгубљених лопти, мало фрустрације у шуту за три, али нико не помиње оно главно - Реал је екипа која ти СВЕ наплати, свака лопта бачена у бунар ти се врати у виду примљених поена и на крају одеш на минус 20 ко од шале (знају то наши врли Хумљани, фасовали су и они тамо добре батине). Не видим никакав проблем да дају себи одушка овде и вербално нас газе, јер долази дерби, још један репер, још једна шанса да укрсте копља са "понижавајуће лошом Звездом која нас само брука у Европи".

pff

pre 9 godina

Zasto se kraljina Marjanovic menja na 8 razlike za zvezdu 7 poena 5 skokova u vrhunskoj seriji nemaju resenja za njega na pola prve cetvrtine. zaista bih voleo da mi neko iskreno objasni , nisam kosarkas , da li je potrosnja igraca toliko velika da ne moze da izdrzi vise od pola prve cetvrtine u tom ritmu. ovako meni laiku izgleda da je Marjanovic ostao da bi bilo bar 16 razlike na kraju prve cetvrtine za Zvezdu ?!

Bodibond

pre 9 godina

Obruč ima odličnu statistiku, još jedna blokada na Jaki Blažiču! Ušao je među tri blokera lige. A i mladi Mitrović je odličan, samo ovo nije Mega pa se ne primeti.

geometar iz valjeva

pre 9 godina

Наградна питања: 1.-Који играч има најгору селекцију шута(какав тајминг за испуцавање до бесвести!)?;"2.-Који тренер зна најшмекерскије да угаси играче,а да при том никада немају психолошку припрему за утакмице,па дају од себе максимално 25% ,јер он толико зна да извуче из њих? 3.-Који тим игра са најперспективнији и најсавременијим тимом кошарку из периода до 1984 (тада је уведена тројка коју они,на жалост, не могу да погоде ни дан данас)?

Djape

pre 9 godina

Djenka i Blazic definitivno moraju da idu na kraju sezone.. Djenka sve gori, od 10 utakmica.1 odigra lepo, Blazic konstantno los , gubi lopte srlja kao muva bez glave...

DasSa

pre 9 godina

11 L vs Real Madrid 64 - 80
12 L at FC Bayern Munich 71 - 65
13 W vs CSKA Moscow 73 - 72
14 L at Maccabi Electra Tel Aviv 88 - 67
15 L vs Lokomotiv Kuban Krasnodar 81 - 87
16 L at Zalgiris Kaunas 89 - 77
17 L vs Galatasaray Liv Hospital Istanbul 70 - 78
18 L at Real Madrid 80 - 57


Sjajni pocetak Partizana u Top 16 prosle sezone, da vidite ko se nama smeje...
(NikolaSrb, 26. februar 2015 22:34)

19 W vs FC Bayern Munich 70 - 55 March 06
20 L at CSKA Moscow 84 - 52 March 13
21 W vs Maccabi Electra Tel Aviv 72 - 70 March 20
22 L at Lokomotiv Kuban Krasnodar 84 - 73 March 28
23 W vs Zalgiris Kaunas 77 - 67 April 04
24 L at Galatasaray Liv Hospital Istanbul 64 - 55 April 11

Ma vi necete ni ovoliko.

ivke

pre 9 godina

Posle kriv trener Radonjic, realovi igrace vode sa 25 razlike i bore se za svaku loptu a ovi nasi, svaka cast Cirbesu, vidi se da je nemac, ostali sano duso gledaju kako ih pune, bruka, borbenost nula, a o sutevima Blazica, Kalinica, Dangubica imaju da se pricaju price.

Zezda zivot je.....

pre 9 godina

Ok je da izgubis kod Reala, ali mi nije jasno zašto uvek u ovakvim utakmicama izgubimo na pacerski nacin???
Bar trecinu poena smo im poklonili u I poluvremenu, cak je i Radonja izjavio to u tajm autu!
Bas se nerviram!!!

SUZA U OKU VOLIIIII

pre 9 godina

jel sad vidite da je markus klasa za sve u cz posle ga pljujete mozete svi dole odmak ko ga pljuje!!! a svi ostali sem bobija i cirbesa nule ne nule nego minus nule!!! sramota

never ever

pre 9 godina

Iz utakmice u utakmicu se vidi koliko ste laku grupu imali u prvoj fazi EL. Bez ijednog prvaka svoje države. Realno vi možete da pobedite samo takve ,,polukvalifikovane" ekipe.I to na sirovu snagu. A kad vam je prekoputa dovoljno fizički spremna ekipa, vidi se koliko ste košarkaški inferiorni. I zato nikada nećete dobiti nijednu vrhunsku ekipu.

Observer

pre 9 godina

Igrali smo dobro vecim delom utakmice. One izgubljene lopte tj pogresna dodavanja su nesto sto vec duzi period nikako ne mozemo da popravimo. To su neke osnovne stvari i nije mi jasno kako te greške ne mogu da smanje na minimum.

Jopar

pre 9 godina

1.Vilijams moze da pogodi za 3 i da doda, ali on ne ume da ide do kraja, da ostavi loptu jako na tablu desnom rukom. Maccaleb kad je pronadjen i doveden, nije mnogo sutirao ali je posle pika isao do kraja. Kada Vilijams igra pik dosta je sama ta akcija hendikepirana.
2. Vi jednostavno nemate sutera za 3. Koliko bi vam samo znacio jedan Mihailo Andric da sutira iz bloka za pobedu u punoj areni.
Ne zelim da vas prozivam, samo uvidjam neke stvari.

Insajder !

pre 9 godina

Imate 1-7 a najmanje 10 komentara da imate ekipu kao Partizanove koje su odlazile u 8 ! Ne gospodo,mi smo imali ekipu i na klupi i na terenu tj. kosarkase i trenera,a vi trenera u pokusaju i basketase !

SkLeRoZa

pre 9 godina

U ovoj ekipi Zvezde samo 2 igraca su klasa (Marjanovic&Vilijams) i jedan potencijal (Kalinic)...ostalo su polu-igraci koji nece napraviti neke karijere. Radonjic mucenik ne shvata da u Top 16 nema sta da trazi samo sa odbranom i da se tekme dobijaju na veci broj koseva,a besomucno rotiranje je samo njemu jasno. Svaka ozbiljna ekipa ima osnovu od 8-9 igraca,a ostali su tu za ponekad...zato nema ni fizionomije ekipe,a lidera ni u najavi! Izgleda da moramo da vodimo celu utakmicu da bi je dobili...

Shearer

pre 9 godina

Razbiše nas,ali nismo ni zapinjali preterano,a i dobro su nas usmeravali.Važniji su ABA finale i domaće prvenstvo.A dragim i brižnim komšijama poruka:"13 godina,200 utakmica,130 poraza!" Rezultati za ponos!
(Željko, 26. februar 2015 23:57)

Misliš za 13 godina jedan Final 4, 2 Final 8, 4 ili 5 Top 16 i pobede protiv svih renomiranih ekipa u Pioniru kao što su CSKA, Makabi, PAO, Olimpijakos, Real, Barselona, Montepaski, Armani, Fenerbahče, Efes i td. Pobeđivali smo PAO, Makabi, Olimpijakos, Fenerbahče, Armani, Efes u gostima. Plaćate Wilijamsa 940.000 dolara da bi ste imali jednu pobedu u Top 16.

Vuk

pre 9 godina

I opet Rrrrrrrudi(Vuk, 26. februar 2015 21:13)

Svaka ti čast, ja za ovog čoveka ne bih mogao da navijam ni u Zvezdi da igra.(DedaMiloje, 26. februar 2015 21:35)

Ma naravno deda, poznati ste vi kao pravdoljubi, ljudi od integriteta i veliki Srbi. Da ti ne objasnjavam da trenutno u klubu imate minimum 2 Rudija, a kunete se u njih.

Prema tome, trpaj Rrrrrrrrrrudi.

monarhista

pre 9 godina

Ne mogu da verujem da jos nismo odigrali utakmicu kompaktno...uvek bar dvojica od kojih se najvise ocekuje podbace...veceras Luka i Kalina ne lice na sebe...

Inace prva cetvrtina izvanredna...

pan

pre 9 godina

Vidi se da Real zapinje,
kao i svaki put svih ovih godina kad je igrao protiv KK Trojkaši.
Kad bi ovako zapeli i protiv ostalih ekipa,
osvojili bi EL.

mc 911

pre 9 godina

Ali zasto pobogu Djenka uzima stalno ove teske suteve, i naravno promasuje? Ja od novembra govorim da treba raskinuti saradnju, jer je zaista ocajan ove sezone, nazalost.

Sasa

pre 9 godina

Pratim Zvezdu još od pokojnog Bobana Jankovića, nikako da shvatimo da smo sasvim prosečna ekipa, jednostavno nemamo ekstra igrače koji će prelomiti utakmicu, Aba liga je pokatatelj gde imamo jedan poraz a u EL gubimo sve, ako je cilj titula i Aba mora se dovesti ekstremno dobar igrač, ovako biće teško, a i da opet igramo EL koja je svrha?! Ajde bre pojačanja hoćemo!!!

bachi

pre 9 godina

Razbiše nas,ali nismo ni zapinjali preterano,a i dobro su nas usmeravali.Važniji su ABA finale i domaće prvenstvo.A dragim i brižnim komšijama poruka:"13 godina,200 utakmica,130 poraza!" Rezultati za ponos!
(Željko, 26. februar 2015 23:57)
Evo i tebi jedna poruka http://www.kurir.rs/covic-i-zika-pauk-gase-staru-crvenu-zvezdu-clanak-103902
Istina je samo jedna!

bachi

pre 9 godina

O evo i navijaca kluba "mi nemamo a oni imaju...".Bas sam se pitao gde su posle onog preslisavanja u kupu.Kad oni evo ih na vast o Zvezdi.Ako ,to im je jedinstvena prilika da gledaju,uzivaju i komentarisu EL.Sto se tice Zvezde ,pa ljudi Real je to ,gazi mnogo jace ekipe a ne nas.Mada je i Zvezda mogla bolje.Pogotovo izgubljene lopte i sut za tri.Ajde glavu gore ,da klepimo ove pacijente sad za vikend i bice bolje.
(vaskez, 26. februar 2015 23:40)
Mi bar imamo svoj klub! http://www.kurir.rs/covic-i-zika-pauk-gase-staru-crvenu-zvezdu-clanak-103902

milanovac

pre 9 godina

Jesmo emotivno vezani, donio nam je medalju sa Sp, igra srcanu odbranu, ali ja ponavljam otkako je dosao, Jovic sluzi samo da prevede loptu i tu se njegov napadacki potencijal zavrsava, htjeli vi to priznati ili ne.

veliki strumf

pre 9 godina

Luka NULA, Blazic NULA, ajd sto su sve ispromasivali, nego koliko su lopti bacili Realu u ruke. Mislim da smo oborili rekord u broju prodatih lopti za poluvreme! Odbrana u 2/4 nije postojala, Kerol i Rodrigez su nas punili kako su hteli. Trojke opet sramno sutiramo (Reala ce krenuti - nas bojim se da nece). Kako su lagano i neosetno od -8 dosli do +11, a da pri tom imamo odlican procenat za 2, a solidni smo i sa bacanja.

zvezdas

pre 9 godina

Steta.Ima u ovoj ekipi Zvezde velikog potencijala,ali iskustva ocigledno nema.Posle odlicnog pocetka i Bobijeve kanonade,Real je ubrzao igru i pritisnuo nase plejmejkere.Bobi je i pored toga dobijao asistencije,ali se pojavio novi faktor.Veliki broj izgubljenih lopti.
Ne moze se tako protiv velikih timova.Veliki timovi su uigrani i imaju tu raznovrsnost,rezervne varijante.
Ne mozemo samo sa Bobijem dobijati ovakve utakmice.Zasluzuju momci Zvezde podrsku i molbu da velikim radom eliminisu ovakve greske.Siguran sam da ova ekipa moze u buducnosti do velikih rezultata.

DedaMiloje

pre 9 godina

Tejić me oduševio u odnosu na našeg kapitena koji nije pokazao ama baš ništa na ovoj utakmici. Nedostajao je i Lazić večeras. Tejića treba pustiti da igra što više, malo naših mladaih igrača ima šansu da se kali u ovako jakom takmičenju i protiv ovako jakih igrača u ovim godinama.

Pacer je paceru pacer

pre 9 godina

Real se igra sa ovim pacerima.Puste ih malo da se nadaju,a onda malo dodaju gas í začas 20razlike.
Da nije Bobija bilo bi 40 razlike.No,dobro,važno je učestvovati
(novica, 26. februar 2015 22:23)


Što ti je košarka - svako ima svog "pacera" da se zabavlja njime! Real nas, a mi - VAS!.
Nego, oćemo li po još jednu turu, a komšija?

Luke Babbitt gravedigger

pre 9 godina

Неко је био миљеник државне врхушке 15 година зато наредних 15 неће га бити нигде.Паметном доста
(32.загорска дивизија, 26. februar 2015 22:47)

Već 3 godine ste vi miljenici države,a i pre toga ste bili za vreme Pauka i Vesića pa titulu niste videli,a Partizan samo gazi kad treba

veliki strumf

pre 9 godina

Tejic izvanrednih 3 i po minuta, samo je jos neiskusan u odbrani i prebrzo udje u problem sa faulovima. A Jaka za 5 minuta 2 prodate lopte, promasen zicer i faul. Svako dodavanje su mu presekli - pa to je neverovatno. Bobi car. Steta sto smo prodali silne lopte i nismo u punoj meri za ovih nekoluko minuta isjoristili Realov los sut.

vergasola

pre 9 godina

Ne ocekujem pobedu protiv Reala,samo malo pametniju igru...Jaka,žalosno je šta radi još žalosnije Radonjićeve rotiranje igraca,redovno ih izbaci iz ritma.

Grobar

pre 9 godina

Veceras Realovaca u Srbiji ima najvise posle Zvezdasa.. mukice
(lol, 26. februar 2015 20:37)

Ma ajde sto mi navijamo za Real, nego zasto ti navijas za FMP pored zive Zvezde. Dobro, poluzive. Dooobro, zamrznute...

roto kos neroj zeleznika

pre 9 godina

Zvezda igra ocajno ali i sa ovako ocajnom igrom sudije natezu za Real. Cista banana Bobija-faul. Ponavlja se slobodno Reala jer je promaseno. Cist faul nad Bobijem i Vilijamsom se ne svira.
(Maka, 26. februar 2015 21:56)

U prvoj utakmici protiv reala, zvezda telekom je imala 22 izvedena bacanja vise...
Veceras, posle 3 cetvrtine, 17 bacanja zvezde, 9 reala..

Sudije kazes?

vlada milić

pre 9 godina

Nije ova zvezda Železnik jaka nego je ABA liga dreš teški
(Luke Babbitt gravedigger, 26. februar 2015 23:03)
i u takvom drešu vas partizan jedva četvrti.

Divujosn

pre 9 godina

Svaka čast FMPu na prikazanom odrastanju i školovanju... Samo što će ovo školovanje iz utakmice u utakmicu da bude sve bolnije. Na kraju će skor biti maksimum 2 pobede FMPa (pokušavam da se setim koga bi mogli da dobiju, ali teško mi ide, ubošće ipak FMP još jednu pobedu). Sve u svemu, FMP igra bez žara, spadnu im gaće kad vide jači tim (to se najbolje videlo protiv PAO u Atini, ponuda stoji na tacni a FMP ne sme da je uzme). Jedina šteta je št je FMPu forma u velikom opadanju, ali nije još toliko opala da bi zgubio od Partizana u sledećem derbiju u ABA. Tako da će zbog te pobede FMPa u polu-finalu biti susret između KK Partizan i KK FMP. E tada će forma FMPa drastično da padne, pa će institucija da prođe u finale... I da na terenu zasluži EL, dok FMP može da izboksuje jedino nešto van terena, kao i prethodne dve sezone (iz nekih čudnih razloga može Budućnost koja će da prođe Cedevitu u polufinalu da odustane od EL, ništa nije nemoguće). Vreme je za povratak INSTITUCIJE u EL, da se prekine više ovaj amaterizam i blamiranje čim naiđe neki klub većeg imena (prosto je nezamislivo da ovaj FMP dobije Makabi, CSKA, real, Barsu, nemoguća misija).
Vama je svejedno koje takmičenje igrate (EL i EK), kakvi su vam rezultati, vi ćete i dalje dobijati ogromne sume novca od državnih firmi i od Vučka i brata mu svetog...

muke su to

pre 9 godina

Sta si ti gledao mukice poslednjih 20 godina ako ti je ovih 1-7 najpozitivnije? Ja sam recimo gledao Makabi, Real, Barsu, CSK, Panatenaikos, Olimpijakos itd. na kolenima. Sto u Pioniru/Areni sto na tv u gostima. To je bio ponos. Ovo je bruka. Ni jednom do EL niste dosli rezultatima vec administrativnim odlukama. To se i vidi. Lopta ne laze.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Ris, 26. februar 2015 22:42)

Kada grobar nekome kaze "Mikice" !!! Pa NEPROCENJIVO !
Srećan ? Presrećan ? Tvoj mali život napokon ima smisla.....do nedelje ?!
(Batko, 26. februar 2015 23:17)

hahahahaahahaha ovaj ne zna ni da cita hahahaahaha NEPROCENJIVO!!! JADAN!

Aleksis Sanco Panco

pre 9 godina

Blazicu, gotivan si ti kao lik ovako, gotivimo te mi Zvezdasi, ali ako imas srca, izadji vise iz igre, vise si smetao do sada nego sto si dobrog ucinio.

lalos

pre 9 godina

(NikolaSrb, 26. februar 2015 22:34)

imas verovatno 11 god verovatno, kad nisi zapamtio te sve sjajne pobede koje smo imali proteklih 12 godina, izmedju ostalog i protiv ovog reala

kris

pre 9 godina

Ovo je nasa realnost.Bobi ne moze sam protiv Reala,ali svaka mu cast.Blazic mi deluje kao retardiran,ni Kalinic sene moze prepoznati.Veliki problem nam je sto nema ko zameniti malog Tejica kad se umori.Kapiten je u poslednja 4 meseca odigrao samo jednu cetvrtinu,i to protiv Mege,sve ostalo igra za nase protivnike.Ameri nisu nivo za TOP 16,a trener ni pogotovo.Za ovaj nivo je potrebna kosarkaska inteligencija,a ne samo sirova,bezglava trka,na kojoj se zasniva nasa igra.

fanta 0.33

pre 9 godina

zvezda najaca, 26. februar 2015 21:01) 
Obavezno da prodas racunar ili telefon sa kog saljes poruke i da uplatis skolovanje (1.razred).

Vz

pre 9 godina

Kako mozete da lupite takvu glupost da je Zvezda dosla u EL preko administrativnim odlukama? Zvezda je Dobila Radnicki u polufinalu, sledece godine bila prva u Aba ligi, nismo mi krivi Ciboni...
(Seka, 26. februar 2015 23:46)
Vec si zaboravio na promenu pravila pred final 4 u laktasima i koliko vam je visila ta el nakon poraza u finalu...opet, ove sezone ste imali nekoga da vam "ustupi" mesto...zasluzili ga niste...ali ono, vama takve stvari sigurno nisu problema kada vam ni navijanje za drugi klub nije strano ;)

pametnjakovic

pre 9 godina

Ne znam cemu ovo nazovi prozivanje sto Partizan ne igra El, pa nebi trebali ni vi da igrate vec Cibona da je pravde i malo vise novca. Klub iz Zeleznika je ocit primer da novac nazalost moze da kupi vecinu stvari.
(Vlado, 26. februar 2015 22:42)

Za tvoju informaciju, pozivnica Evrolige se ne plaća. Žao mi je zbog Cibone ali znaj da i vas taj scenario čeka, samo je pitanje dana. Samo što vas neće imati ko da spasi osim možda Miška ako mu se prohte.
PS
Svrati do osnovne na čas srpskog, podseti se malo kako se pišu reči sa prefiksom "ne"...
(Nolan, 26. februar 2015 23:51)

a i ti bi mogao da obnovis ono poglavlje sa upotrebom zareza!

Stjepana Supanca 15a, vaša je adresa!

pre 9 godina

Ispodprosecna ekipa ce da vas dobije u nedelji a vi cete da placete...
(Dexim, 26. februar 2015 23:51)

Jao, pa šta ćemo da radimo kad nas panteri dobiju u NEDELJI?!

Ej bre, u NEDELJI!!!!

To sleng u Železniku?

ciko

pre 9 godina

nije sramota izgubiti,ali igra,igra koju pruža zveda nema blage veze sa igrom .nijedna smišljena kobinacija sve se svodi na solo akcije sa lzuzetkom vlilijamsa koji pokušava proigravanja što je nedovoljno.za sve je kriv trener.
RADONJICU odlaziiiii.

Vlado

pre 9 godina

Nije nama Cibona bratski kluib, ali jeste najveci rival, klasik yu kosarke i nalazi se u slicnoj poziciji kao i mi gde se bori protiv vestackog projekta bez istorije i tradicije nastalog na sumnjiv nacin.

Tozovac

pre 9 godina

Ne razumem navijanje tastatura grobara za Real ili Barsu protiv Srpskog kluba, ajde mogu da razumem navijanje za srednje jacine kluba pa kao ajde.. ali ovo, nije mi jasno.
(koja, 26. februar 2015 20:36)

A za koga vi navijate celu proslu deceniju ?? Ovo nase moze da bude samo cist revasizam. Inace, mi nikada iskreno ne mozemo da budemo srecni kada Real, Oly, Barsa, Macabi, CSKA i ostali pobede jer su to nasi pravi neprijatelji sa kojim se shibamo a i pobedjujemo redovno. Vi ste nam smesni pa sve da jos 10 godina igrate EL

Jaa

pre 9 godina

Ne razumem navijanje tastatura grobara za Real ili Barsu protiv Srpskog kluba, ajde mogu da razumem navijanje za srednje jacine kluba pa kao ajde.. ali ovo, nije mi jasno.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (koja, 26. februar 2015 20:36)

A verovatno razumes 15-to godisnje navijanje za Galatasaraj, Barselonu, Makabi... protiv Partizana?

kosava

pre 9 godina

Ima li sanse da ova Zvezda dobije trenera?
Srpska liga bez trenera-moze
AbA liga bez trenera -teze
Euroliga bez trenera -nece moci

UltrasBgdCZ

pre 9 godina

mi smo najaci tim u Aba ligu, to smo dokazali, u Euroligu uspeh je sam plasman medju 16 najbiljih u Evropu, iako mislim dasmo mnogo puta osteceni od sudija, ali neznam dali je samo to razlog. Naj bitnijie je da samo pobedjujemo redovno mali partizan po 25 razliku stalno.
(zvezda najaca, 26. februar 2015 21:01)

Najezio sam se kad sam procitao tvoj komentar, ali ne zbog sadrzine, nego zbog gramatike.

manuginobili

pre 9 godina

Nema se sta puno toga reci,mene samo zanima koliko bi Zvezda davala koseva bez Williamsa i Bobija?...oko 35-40 vjerovatno,ja stvarno ne pamtim goru sutersku ekipu u Evroligi a bez suta ne mozes dobiti nikoga a pogotovo ne Real...uz sve to Mitrovic jednostavno nestao,nema ga,Jenkins svaku desetu utakmicu nesto pokaze,Dangubic sa onakvim sutom ne bi mogao na basketu igrati,Kalinic se bori ali nista vise od toga,a Blazica nema smisla ni komentarisati...neka skupljaju iskustvo-to jos jedino mogu do kraja Evrolige,a iducu sezonu malo bolje napraviti selekciju-jedan pravi suter bi preporodio ovu ekipu

Ja

pre 9 godina

Mislim da navijaci Zvezde imaju za cim da zale (ne u ovom mecu), sto Zvezda nije bolje odigrala top 16 sa ovakvim timom. Smejali ste se prosle godine Partizanu sa skorom 4-10, a takav bi skor za vas trenutno bio uspeh. Ima jos dosta da se igra, ali mozda je mogla da se zrtvuje neka pobeda u Aba ligi zarad odmaranja igraca i bolje prezentacije tima u Evropi. Nije Zvezda toliko losa koliko malodusno igra, makar se meni tako cini. A Bobiju svaka cast, milina ga je gledati. Pozdrav od navijaca Partizana.

Johnny Hockey

pre 9 godina

A kakve Partizan ima veze sa Evroligom?
Ispali jos u kupu plisanog zeke, a komentarisu CZV i EL.
jadnost
(Simbiozni Omaz, 26. februar 2015 21:17)

Pa vi ste proteklih 15 godina samo to i radili posto vas nije bilo u EL, a 2010 godine kada smo igrali F4 u Parizu ste verovatno bili na aparatima, bolje razmisljaj sta ce biti sa tvojom vestackom tvorevinom kada vam istekne sledece godine pozajmica o imenu i grbu. Vi sa nula trofeja nikada necete moci da se merite sa nama.

WHU

pre 9 godina

Na kraju utakmice ja se nerviram sto nije bilo recimo -12 sto bi bilo prihvatljivo....dok se Dangubic smeska...pitam ja zasto onda ja da se nerviram ako je vaam svejedno 25 ili 12 razlike....promasene trojke su psihologija nista vise

Perun

pre 9 godina

Za dlaku da opet ostanemo na 0 u šutu za tri poena,1/14 (Kalinić minut prije kraja) daleko da je za utjehu,više se i ne treba pitati da li će i kada proraditi šut.Ono što je evidentno na ovom visokom nivou protiv jakih ekipa,jeste da mi imamo dva klasna igrača Bobija i Vilijamsa,dok su svi ostali bar za sada teški prosijek,dok pojedinci kao Jaka i Mitrović već dva,tri mjeseca igraju ispot svakog kriterijuma,ne znam kako da nazovem ovo što ta dva momka igraju.Kalinić takođe dosta često radi neinteligentne poteze,dok je Jović kao kreator igre jako tanak,šut vrlo loš,jedino odbrana dobra.Večeras osim sjajnog Bobija,kojeg španski kometatori nazvaše zvijerkom,i Vilijamsa koji je takođe bio odličan,niko se više nije praktično istakao u napadu.U odbrani večeras sjajan Danguba,posebno je dobro odradio posao na Ljulju u prvom pol,dok je za Jaku ipak bio krupan zalogaj da čuva Rudija.Džekins takođe jedan od najgorih večeras i mislim da generalno taj momak iako mi je drag,kao i cijela ekipa ne opravdava novac za koji je plaćen ove sezone.Rekao bih sa sigurnošću da je ova tekma defintivno prodala Bobija nekoj ambicioznoj ekipi.Mali Tejić ima potencijal i ima inteligenciju,mislim da uz dobar rad na fizikalijama,na odbrambenom segmentu,i šutu svakako,od njega može ispasti odličan igrač.Da li da se nadamo da će šut proraditi,iskreno ja više nisam optimista,ovo je više nego li alarmantna situacija.

bora

pre 9 godina

Kako to misliš Nikola "kad se uzme u obzir,gde je klub bio pre dve godine""?!
Pa OVAJ klub je bio gde i sada.Nikome dužan,sa svojim halama,komplet infrastrukturom,odličnom školom košarke...Trebalo je samo državnih para i zakup imena (uskoro ističe) za korak dalje.
ONAJ klub na koji ti misliš je privremeno 'zamrznut' u toku je stečaj uz Uppr.Eto gde je!!

E

pre 9 godina

Milsim da nema potrebe kriviti igrace ne samo sa ovu utakmicu nego za kompletan pad od pocetka ove kalendarske godine, ovo je najjaci tim koji imamo u poslednjih 15 godina a verovatno i u narednih 15 jer je Covic rekao da ce se u buducnosti trositi manje para da dovodjenje igraca vec ce se vise osloniti na svoju skolu, jedini krivac je Radonjic koji nastavlja sa slabom psiholoskom pripremom igraca, ima gubitnicki mentalitet i to prenosti na tim, nije vazno jer s druge strane Real ili Cibona ti ides da kidas pa sta bude bude a ne "idemo da ucimo" tada se i igraci psiholoski spustaju, taj njegov nacin rada i mentalitet se pre svega vidi po padu Blazica, Mitrovica, Jenkinsa. Momci puna podrska sjajni ste niste vi krivi sto nemate trenera to je vec na Covicu! Radonjic sigurno nece otici ove sezone to se sada vec jasno, samo problem ce biti protiv iskusnih Repese i Vujosevica pogotovo ovog drugog koji zna stvoriti atmosferu da jednostavno sve okrene na njihovu stranu od sudija preko publike do svog tima

nevidljivi panter

pre 9 godina

Naš maksimum, nema šta. Mitrović ni K od kapitena. On i Blažič su samo sa KRK i ABA, Cirbes takođe.
(sorry, 27. februar 2015 00:00)
A drago ti je bilo kada se plezio,a sada je KRK

oskar

pre 9 godina

KOliko je ova ekipa smesna... Pa kad odu par igraca koji vam vrede nesto vi ce te opet na stare staze...
Dovoljno je samo Marjanovic da ode i gotovo je...mada ste i ovako ispodprosecna evroligaska ekipa..
Mislite o tome..

Colbert

pre 9 godina

Real je mnogo kvalitetnija ekipa od Zvezde, pa je i rezultat na poluvremenu ocekivan. Jos da su sutirali trojke kako umeju bilo bi naopako. Mogla je Zvezda dosta bolje, ali glup nacin na koji se gube lopte protiv Reala skupo kosta. Drago mi je da se Bobi dobro pokazao protiv centara Reala. Burusis, Rejes, Ajon, Mezri, Sloter, strasna centarska linija. Tejic je takodje zasluzan za dobar pocetak Bobija, jer ga je lepo proigravao pravovremenim dodavanjima. Nadam se da ce do kraja Zvezda uspeti da spusti rezultat i da utakmicu ucini rezultatski neizvesnijom, ali to malo manje verovatno, pre ce se Real jos odlepiti. Nadam se da gresim. Valjda ce se ukljuciti jos neko osim Bobija u igru.

nemanja

pre 9 godina

Ovaj Jaycee Carrol jeste odlican igrac ali u Top16 fazi nije nikako dobro igrao, ni mnogo, cak nije bio ni dvocifren nijednom!!! A veceras ovako odigra. Sta reci, osim svaka cast majstore.

DedaMiloje

pre 9 godina

Niko ne pominje Cirbesa, čovek igra vrhunski večeras. Loša Zvezda večeras, Real ima strašnu ekipu, nemamo mi tu dugo šta da tražimo.

linkin

pre 9 godina

Bobiju i Cirbesu svaka cast na vecerasnjoj utakmici, Wiliams odlicno razigrava centre ali nista ne moze da pogodi. A Zvezda kao da nema bekove, uzas. Zadnje 3 utakmice u Evropi sut za 3 poena, 3/50 sta reci. Mora to mnogooo bolje

linkin

pre 9 godina

Bobiju i Cirbesu svaka cast na vecerasnjoj utakmici, Wiliams odlicno razigrava centre ali nista ne moze da pogodi. A Zvezda kao da nema bekove, uzas. Zadnje 3 utakmice u Evropi sut za 3 poena, 3/50 sta reci. Mora to mnogooo bolje

metall

pre 9 godina

Pobedu nisam ocekivao, manju razliku (desetak razlike) u korist Reala jesam svakako. Bilo je odlicnih momenata Zvezde, ali nazalost i mnogo onih losih, pogotovo opet ocajan sut za tri i milion bezveze prodatih lopti. Pozitivan utisak - naravno odlicni Bobi, i sasvim dobri Cirbes (generalno ta linija tima, dakle centri, mozdu jesi i najjaci deo ekipe tokom cele sezone), a na momente svoj nesumnjivo veliki kosarkaski repertoar je pokazao Vilijams (ne znam da li su bile lepse asistencije, ili oni ulazi). Uz ovaj trojac prelaznu ocenu jos zasluzuje Tejic (posebno mi je legla ona banana nad ljigom Rudijem). Negativan utisak - nazalost svi ostali. Izgubljeni, zbunjeni, uplaseni... Luka, Blazic i Kalinic podbacili najvise, Jovic i Dangubic potpuno bez ucinka. Sta da se radi, to je to. Ocekujem makar dve pobede do kraja, ali videcemo.

roki

pre 9 godina

Dangubiceva tehnika suta ce mi uvek biti neresiva misterija. Na centru ih ubijemo, a bekovi ne mogu nista da pogode. Blazic zicere promasuje uveliko, sut spolja nemamo vec mesec dana. Nacin na koji gubimo lopte je deprimirajuci. Da su iz akcije pa da covek razume, ali iz prvog pasa i slicno, stvarno amaterski. I onda svima Radonja kriv.

SA TRADICIONALNU BRATYU SINGAPURTYANI !

pre 9 godina

Kum, 26. februar 2015 22:28
...Neka bude i da si u pravu ! Nego , reci ti nama , posto se predstavljas kao odlican poznavaoc kosarkaske igre , bivsi igrac , trener , selektor , sta li vec !? ...kada se zavrsava ono "obaranje forme" , gde si nas jednom na nekoj vesti (kao i na svakoj uostalom kad solis pamet) ubedjivao , i upljuvao tastaturu objasnjavajuci kako je to normalno u svetu kosarke ? evo prodje vec mesec dana i vise od "obaranja" , a igra nije na nivou kakvom treba . Ili je to to sada po tebi ? ili ce da traje jos malo to "obaranje" ...neznam , ajde mi reci ! Na stranu sve , ocekivana pobeda Reala , Zvezda je definitivno procitana ekipa , za Evropu na prosecnom nivou (top 16 je uspeh , i moze da se ponovi dogodine) , za domace i Aba ligu prejaka , ali uz ovoliko oscilacija , podlozna iznenadjenjima od drugih ekipa ! Ipak mislim da su kao celina sposobni za bar jos jedan trofej ove godine , ako ne i oba !

rade

pre 9 godina

ljudi ,vi smi mislite da je radonja los,ali paiiiite sta vam pricam sad
radonja ce da odvede cz do fajnal fora
onaj ko ne vdi da je ovo skpupljanje iskustva sad na redu je luuud

--#####Bodibond#####--

pre 9 godina

Ovako:
Koliko god da ne volim i Grbu i Mutu, ovo sto su ovo vece rekli o igri Zvezde kod Tegija je APSOLUTNO TACNO.
Da nemamo Bobija ne bi smo imali u ABA ni 14:12. Veoma losa taktika, previse akcenta na odbrani i jednolican napad MV-Bobi. Kad nas tu Partizan zaustavi sledi nam evrokup. Ne volim sto ovo pisem ali ovo je realnost i istina. Sa ovakvom ekipom da u 3 utakmice imamo sut za 3 4-53 to nemaju ni pioniri Zdravlja. Neka bam je bog u pomoci s Radonjicem. Eto prvi put ga kritikujem ali ovo je 100% istina hteli vi to da priznate ili ne. Pa Megu umesto da zgazimo 25 razlike mi se mucimo, jurimo rezultat. Bilo me sramota da se radujem kosevima Zvezde protiv klinaca. Treba nam trener !!!

Stjepana Supanca 15a, vaša je adresa!

pre 9 godina

Razbiše nas,ali nismo ni zapinjali preterano,a i dobro su nas usmeravali.Važniji su ABA finale i domaće prvenstvo.A dragim i brižnim komšijama poruka:"13 godina,200 utakmica,130 poraza!" Rezultati za ponos!
(Željko, 26. februar 2015 23:57)

130 poraza?
Možda, ali i pobede protiv nekih indijanaca CSKA, ARMANI, REAL, BARCA, MACCABI, OLY, PAO... sve neki timovi koji su vas, tako nepoznati, nakantavali gde su stigli.
Rezultat za ponos.

umereni grobar

pre 9 godina

Mislim da i pored svojih kvaliteta Vilijams nije dobar za ekipu zvezde. Prilikom jednog pogrešnog pasa Tejiću se praktično izdrao na njega, a od starta sezone je stavio do znanja Dženkinsu ko je glavni "brat" u timu, što je verovatno i razlog njegovih loših igara. Jako jeloš po pitanju timskog duha.
Bobiju svaka čast, pokazao je da ne leti lako u zvezde nakon priče o Barseloni. Sve ostalo je manje više za zaborav.

perhan

pre 9 godina

cim izadje Bobi, raspad sistema. mi smo u 7.minutu na parketu imali drugu petorku u odnosu na onu koja je pocela mec. na pr . Rudi igrao skoro svo vreme. da l ugovorom garantuju minutazu svakom igracu, pa mora ovako da se deli minutaza, nisam pametan. kad nekom ide, drzi ga ceo mec

nex

pre 9 godina

Razumem,Real je to,ok. Ali opet 10 otvorenih suteva za 3,i ni jedan pogodak.
Opet 10 zivih lopti njima u ruke i gomila promasenih zicera. Ne kazem,ali sve bi bilo drugacije. Nasa statistika za 3 u ovoj sezoni i u ABA i u EL siguran sam da ne prelazi,20 posto. Sa tom cifrom nemamo sta da trazimo.
Hoce li neko uslisiti nase vapaje i apele da se dovede neko ko zna da pogodi tu trojku,ili da ovi postojeci porade malo na tome,ako uopste to imaju u treningu.Pa taj Radonjic je po tome bio poznat,a da ne govorim o Sasi Ilicu kome je to bila specijalnost.
Pa pobogu ljudi,aman zaman...
Opet kazem,nevezano za ovu utakmicu. Ali bas sa ovakvim rivalima stices samopouzdanje i taj "nerv" za tu prokletu trojku koja nas kosta ovogodisnjeg F8.
Jel neko uopste slusa glas nas ovde,glas naroda?

Milos

pre 9 godina

Kako malodusno deluju strasno. Niko ne ocekuje da pobede Real u Madridu ali gde se izgubila ona energija iz prvog dele ja ne znam. Gube lopte kao na treningu,da nema Bobija dali bi 10 poena za poluvreme. Sut za 3 i sa distance necu ni da komentarisem. A i Radonja vrsi izmene kao da pre meca odredi koliko ce ko da igra. Kad uzme tajm aut obavezno bacimo loptu u aut.

Džimi

pre 9 godina

Kada Zvezda igra bolje od Reala dobije četvrtinu sa dva poena razlike, a kada Real igra bolje dobije sa deset razlike. Tu se vidi razlika u kvalitetu. Ono što bode oči je nonšalantnost u nekim trenucima za koju su skupo kažnjavani. Opet je šut za tri poena kriminalno loš. U ovakvim utakmicama , a i generalno u top 16 fazi je potrebno imati neki koš iz kontre. Toga nema uopšte pa za svaki koš moraju da se pomuče. Realno niko ovde nije očekivao da Zvezda dobije, ali neke greške se ponavljaju iz utakmice u utakmicu.

Colbert

pre 9 godina

Шут нам је криминалан. Шта се ту догађа није ми јасно. Нисам ни очекивао победу против Реала, али сада Ковачић рече да је Звезда на последње 4 утакмице у еуролиги погодила само 4 тројке из преко 50 шутева. Вечерас преко 10 шутева и само једна тројка.

profesor

pre 9 godina

zasto radonjicu nije bitno , da li je izgubio utakmicu sa sedam ili 24 razlike . ovakav prilaz utakmicama , sa velikim timovima je kukavicki . pa, protiv takvih timova postajes heroj . ovo je tehnicka , sluzbena igra zvezde bez zara i vatre. za tri poena nemogu da pogode, jer ili nisu fizicki spremni ili samo sljakaju odbranu, tako da sut zapostavljaju . nasi igraci ili razmisljaju ili igraju , a pogledajte rudija kako to radi istovremeno .
rebic dobio 2,30 minuta , da se prikaze i odigra nesto , on pobego na centar i cuva loptu .........ej decko , poludi i udji u reket jer si mlad i hrabar ane ko pi...cacuvas loptu .mnogo sam ljut jer zvezda igra bez zara i predvidivo , ali ima treneta niskih ambicija koji sezu samo do aba takmicenja .

Marko

pre 9 godina

@miksa ,,jer centarska linija Reala je za nijansu jaca od nase ( mislim na Partizan)'' ...cekaj...centarska linija REALA je za NIJANSU jaca od PARTIZANOVE? Kako si?

Beobrad

pre 9 godina

Ne moze se bez sutera u EL !
Jer to Dzenkins nije, nije ni Vilijams, nije ni Mitrovic, a ni Kalinic, a opet ta cetvrorica su nam glavni kosgeteri !

666

pre 9 godina

Jedna cela trojka? Umalo opet rekort. A cemu vam sluzi Vilijams, da ga placate 940 hiljada? Za ABA vam nije potreban jer imate kvalitet i bez njega. Gusi mljadje igrace a protiv timova kao sto je Real da 8 koseva? Esada uporedite Lovernja i ako je na drugoj poziciji u timu, debitant i u prvoj utakmici da 9 koseva a u ovoj poslednjoj 11 i to u NBA?? To je samo jedna paralela medju igracima koji doprinose timu, igraju svaku utakmicu i zaradjuju pare svoji igrama. Sta igra Vilijams?? ABA za debele pare?? Pa Kinsi u Partizanu je JEO loptu u odnosu na ovog koji trpa pare u dzepove. Drzavne pare i pare od sponzora, srpskih i crnogorskih? On ce da vas ojadi i u igrackom i u finansijskom smislu, zapamtite.

Šavija Alonso

pre 9 godina

Razbiše nas,ali nismo ni zapinjali preterano,a i dobro su nas usmeravali.Važniji su ABA finale i domaće prvenstvo.A dragim i brižnim komšijama poruka:"13 godina,200 utakmica,130 poraza!" Rezultati za ponos!
(Željko, 26. februar 2015 23:57)

Sine, nisi shvatio poentu, a ona glasi da je put do F4 Evrolige jako trnovit. Mi smo ga prešli 4 (i slovima - četiri) puta. Tvoj FMP ne postoji ni pune 4 (i slovima - četiri) godine.
A ako ti je baš stalo do statistike, kad okončate ovogodišnju golgotu u EL, uzmi pa pomnoži vaš skor sa 13, a onda ga uporedi sa našim koji si tako pažljivo izračunao. Sve će ti se samo kas'ti... ;)

Zoran

pre 9 godina

Ja sam grobar , ali da budemo realni .Što se tiče euro lige očigledno u top 16 nemate šta da tražite , dok za ABA ligu i ovu našu Srpsku trenutno ste realno najbolji , i ako ne osvojite ova dva takmičenja biće čudo .

Byakuya-sama

pre 9 godina

Ne vredi, Zvezda je jača samo na petici, Marjanović 24 ind.poena za 12:47 min. i Zirbes 10 ind. poena za 7:13 min.

Sledeći na listi indeks korisnosti su sa 1 ind. poenom Vilijams, Kalinić i Tejić.

A Radonjić je naravno već 3. godinu u debelom minusu.

Perun

pre 9 godina

Nadskakasmo Real prvo pol,Real ne može trojku da ubode,ali nas zato isprobijaše Fernandes i Kerol.Opet masa glupo igubljenih lopti,sem Bobija iz reketa na žalost niko ništa spolja pogoditi ne može.Standardna boljka šut za tri,to već odavno ne stanuje u Zvezdi.Mali Tejić ima košarkašku inteligenciju,samo treba da radi na odbrani.Dženkins opet rano u problemima sa ličnim i loš u odbrani na Kerolu.Pozitivna stvar u odbrani je da smo im dobro zatvorili unutrašnju liniju.

Hero

pre 9 godina

Bez pogodjene trojke ne moze da se igra ni protiv Solnoka, a tek protiv Reala. Previse bacenih lopti u bunar i neke neshvatljive greske.

Aleksis Sanco Panco

pre 9 godina

Naravno da mi smeta poraz. Ali mi jos vise smeta ovo BESMISLENO gubljenje lopte! Evo osamnaesta izgubljena lopta upravo. Pa izem ti vise tu nepromisljenu igru i te BESMISLENE pasove u ruke protivniku. Pa ja koji ne znam da igram kosarku znam da treba sacekati pre nego sto posaljes pas i da treba pogledati gde saljes loptu. Makar smo pogodili jednu trojku...

111111

pre 9 godina

Neko pomenu Dangubica?? Kakav bre Dangubic, on je dosao samo zbog redovne plate, zar vam nije jasno. Kod DV on bi igrao ako treba unatraske. Barem na nivou iz Mege. On je pao i u kvalitetu i u igri. Nema ga nigde.

coki, ti li si..

pre 9 godina

el pao rekord?
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (6.25, 26. februar 2015 22:23)

Misliš da onaj mraz od -50+ iz Moskve? Ne, nije.
A koliko ste igrački bedni videćete u nedelju.
(oberin martell, 26. februar 2015 23:10)


Nije pao rekord, ali je razlika sto vi igrate u punom sastavu a Partizan je igrao protiv CSKA bez pola tima, pa i bez Kinsija. Ali ti to ne znas .

Vz

pre 9 godina

Razbiše nas,ali nismo ni zapinjali preterano,a i dobro su nas usmeravali.Važniji su ABA finale i domaće prvenstvo.A dragim i brižnim komšijama poruka:"13 godina,200 utakmica,130 poraza!" Rezultati za ponos!
(Željko, 26. februar 2015 23:57)
U tom periodu koliko hoces top 16 faza, nekoliko top 8 i final 4 ;) pobedili svaki od najvecih timova barem jednom, napravili lepu kolicinu dobrih igraca...bas nisu rezultati za ponos ;) kao sto mozes da pirmetis, pripremni period i prve utakmice su manje bitne od onih eliminacionih...ali ono, to neko nikada ne skapira...

Novosadjanin.

pre 9 godina

Mitrovic i Blazic stvarno ponekad ne znaju gde se nalaze...Obicno protiv jacih timova. Ok mladost Mitre, ali da onako smesno gubis lopte...Tejic mnogo bolje odigrao, par puta sjajno uposlio Bobija. Jos jedna stvar, vodimo 14-6, oni bukvalno ne znaju sta da rade sa Bobijem, koji za 5 minuta ima 7 poena i 7 skokova, ali zato Radonja zna! Izvesti ga iz igre i posle par minuta Real vodi. Potrebne su izmene, ali zasto kada se neko zapali kao Bobi, znamo da ce on biti jedini raspolozen veceras ali dzabe...

rico

pre 9 godina

Pokusao sam da se suzdrzim komentara ali.......pa ovi u crvenim dresovima nemaju pojma,ne mogu da skoce ,ne mogu loptu da dodaju, imaju izgubljenih lopti za celu E grupu,ne mogu trojku da pogode vec 3 utakmice pa ovo je smejurija .Živce mi pokidaše ,na kraju sam morao da ugasim tv.

Mister No

pre 9 godina

Имам неки чудесан осећај да ћемо победити. Напред Звездо!
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Illmatic '94, 26. februar 2015 20:59)

Tvoj te insekt nikad ne vara...

Zucko grobar

pre 9 godina

Bez ljutnje panteri ali vi ste se nama smejali kad smo ovako gubili u evroligi.Tako da zasluzili ste da vam vratimo "milo za drago".Toliko!

CP3

pre 9 godina

Blazic u odbrani kasni na svaku loptu. Decko nije u stanju da cuva Rudija...
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (The_Thinker, 26. februar 2015 22:06)

Jeste da prezirem Rudija jer je klasican folirant i floper,ali njega ne moze da Cuva 90% El a ne Jaka

u cosak!

pre 9 godina

Drago mi je sto je cela nacija opet gledala Zvezdu, što se vidi po komentarima! A koja ste vi grupa?
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Shawn Kemp, 26. februar 2015 22:51)


I ja to tebe pitam poslednjih 10 godina, koja ste bili grupa? A ove dve godine igrate EL jer su drugi odustali?? Crtani film, prema tome, ajde u cosak da se stidis.

Voja

pre 9 godina

Hahahaha, koja ste vi komedija.Sad opet terate Radonjica i pravite od njega najgoreg trenera ,a pre par dana su bili radonjizmi i Radonja legendo,i tako u krug.

ima nas raznih

pre 9 godina

Mislim da većina greši kad pretpostavlja da su svi navijači Partizana navijali za Real. Eto, ja nisam. Za Real nikada, ni u kom sportu, a ni za ostale špance.

Zvezda je jako dobro krenula i na 18:12 stala, a imala je dobru priliku da još poveća razliku, čime bi se uvukla nervoza u redove Reala.
Kako reče jedan navijač, montira se statistika za Bobija. Dečko je dobar u napadu, ali u odbrani? Ja se ne bih iznenadio da ga ne bude u reprezentaciji. Mitrović suviše stegnut. Ameri? Pa mogli bi bolje. Kalinić previše greši u koracima.

Grobari-jug

pre 9 godina

Razbiše nas,ali nismo ni zapinjali preterano,a i dobro su nas usmeravali.Važniji su ABA finale i domaće prvenstvo.A dragim i brižnim komšijama poruka:"13 godina,200 utakmica,130 poraza!" Rezultati za ponos!
(Željko, 26. februar 2015 23:57

Hvala sto si brojao godine i belezio nase pobede i poraze!

rajk

pre 9 godina

Vilijams i Bobi su za ovakve utakmice ostali nisu dorasli jos ovom nivou. Oni nas ubise bez trojke al to je ta brza smisljena igra u napadu koju Zvezda kada pokusa da igra izgubi loptu momentalno. I naravno najgori smo u euroligi u sutu van reketa

Nikad kao Bane

pre 9 godina

@Povidon: Najbolje Tonija Blera da pitate za savet kako da nas ugazite u nedelju. Samo pozurite, svi vasi su vec bili na savetovanju kod njega, otici ce vam (kroz kuhinju)...

jes da bude

pre 9 godina

svrati do osnovne na čas srpskog, podseti se malo kako se pišu reči sa prefiksom "ne"...
(Nolan, 26. februar 2015 23:51)

"ne" nije prefiks

muamua

pre 9 godina

@zeljko
da li si ti brojao zvezdin ponos za tih 13godina majstore...u statistici aba lige nema vasih rezultata majstore do 2011..2010e kad ste ispali cak i nema statistike...pozzz