Sreda, 28.01.2015.

21:58

Ludnica u Madridu, Barsa ide dalje!

Fudbaleri Barselone plasirali su se u polufinale španskog Kupa Kralja pošto su u burnom revanšu četvrtfinala savladali Atletiko u Madridu sa 3:2.

Izvor: B92

Ludnica u Madridu, Barsa ide dalje! IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

76 Komentari

Sortiraj po:

EuroNix

pre 9 godina

Juanfran klovn provocira Neymara za 1:7 gde je na brutalan nacin sprecen da igra. Isto tako su ga sinoc brutalno isprebivali. Juanfran zaboravlja tri debakla Spanije za samo godinu dana 0:3 protiv istog tog Brazila sa Neymarom. Upravo je taj Neymar pravio cirkus od odbrane Spanije po levoj strani. Nek zapita Arbelou kako se proveo. Taj Juanfran zaboravlja i debekl Spanije protiv Holandije 1:5 i Cilea 0:2. Taj Juanfran zaboravlja da su za Spaniju u finalu 2010 nastupali sledeci igraci koji su rodjeni u Kataloniji ili su igrali za Barcu: Pique, Puyol, Capdevila, Xavi, Inesta, Pedro, Villa, Cesc i Busquets. System igre je bio Barcin. toliko o tim Spancima. Ono sto su nekad bili Ramos, Arbeloa,Pepe, Alonso, to su sada, Suarez, Gabi, Godin, Juanfran, Raul Garcia... Jedino Miranda fudbaler koji obavlja posteno svoj posao. Miranda je zemljak Neymaru, toliko o tom pametnjakovicu Juanfrana.

neutralni felsh

pre 9 godina

Messi je totalno podredjen timu, ne zanosi se golovima,vec razigrava maestralno Neymara i Suareza i sve to izgleda iz utakmice u utakmicu sve bolje i bolje. Dizu formu u pravom trenutku .cinjenica da su dobili Atletico 3 x za redom u samo 15 dana dovoljno govori.Prosle sezone ih nisu dobili ni jednom. Ako ovako nastave,mogu do kraja u ligi sampiona ,ali i u prvenstvu. Mislim da se pomalo vec u Realu plase ovog uspona barce.
(Bane, 29. januar 2015 00:06)

da :) to pricam vec mesec dana, jos u doba najvece hajke na enrikea i barsu, jos pre onog meca sa sosijedadom. barsa odlicno igra - bas koliko treba.

neutralni felsh

pre 9 godina

Medijima je tu promaklo da je Cristian Ansaldi zavrsio na putu za utakmicu (detalji nepoznati ali se navodno "posvadjao" s policajcem). "Ovi momci nisu za jazz",reklo bi se u manje poznatoj pjesmi, ali upravo to, uz ovo bacanje kopacke, nije moguce u demaskuliniziranoj engleskoj ligi (gdje je vrhunac nepostovanja auteriteta twit balotelija).
(Komsijina Krava, 29. januar 2015 05:16)

sjajan komentar!

NEROJ

pre 9 godina

@EuroNix
Sve sto si napisao je ISTINA!A LAZNI penaldo sad opet negde place,posto covek u karijeri nije dobro odigrao vaznu utakmicu,a kulminacija je dozivela vrhunac u proslogodisnjoj ls gde se NEraduje Ramosovom golu za izjednacenje...

EuroNix

pre 9 godina

Na ulicama Madrida ubijaju se navijaci protivnickih timova i bacaju se u reku.
Na stadionu Bernabeu na juznoj tribini uobicajna praksa su fasisticki pozdravi. Na drugim stadionima u Spaniji bacaju se banane na crnopute igrace. Na Calderonu igrac (Godin) daje upustva suigracu (Mirandi) gde da udari protivnickog igraca (Messi). Sinoc je vrhunac predstave dostiglo maximum asocijalnog ponasanja. Prilikom svakom brutalnog faula na Messija publika skandira hocemo jos. To vam je La Liga Florentina i Co.

dilo

pre 9 godina

Messi kralj kraljeva ko samo bulji u statistiku tamo ga nema a ko je gledao meč video je kako lomi kičme čuvarima i svojim čarolijama namesta dva gola

Komsijina Krava

pre 9 godina

Medijima je tu promaklo da je Cristian Ansaldi zavrsio na putu za utakmicu (detalji nepoznati ali se navodno "posvadjao" s policajcem). "Ovi momci nisu za jazz",reklo bi se u manje poznatoj pjesmi, ali upravo to, uz ovo bacanje kopacke, nije moguce u demaskuliniziranoj engleskoj ligi (gdje je vrhunac nepostovanja auteriteta twit balotelija).

Dzhoni

pre 9 godina

Kolike je komplekse nabio ronaldo ovim simpatizerima justina biebera kada je 70% komentara o njemu, a lik nije ni ivrao utakmicu niti je igrač ijednog od dva tima. Boli dominacija najvećeg svih vremena...

Bg

pre 9 godina

Ovaj Atletiko me podsetio na Real protiv Barse od pre nekoliko godina. U nemoci i ocaju svom pokusavaju nesto na silu, nekom histericnom i siledzijskom igrom ali to jednostavno ne ide. Barsa lagano, rutinski.

golman

pre 9 godina

navijam za real,ali sam navijao za barsu jer atletiko igra anti-fudbal,ono je parkiraj bus i cekaj kontru,a barsi to odgovara jer drze loptu u posedu.

uros

pre 9 godina

A pazi na pocetku Atletiko dao slucajno gol i oni mislili da mogu otvoreno da igraju protiv Barselone, kad je sevnula kontra smirili su ih za dve sekunde, Mesi doktor fudbala jos jednom je pokazao zasto je najbolji svih vremena,...

Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.

pre 9 godina

1. gol Nejmara: Mesi -> Suarez -> Nejmar (gol)
2. gol Nejmara: Mesi -> Alba -> Nejmar (gol)
Carobnjak Leo!
Dosta agresivna igra AM.
Pozdrav svima!

Bane

pre 9 godina

Slozio bi se da je barca promenila igru.Igraju direktnije, vrse veci presing (nije to kao u doba pepa,al takva igra ce se tesko ikad ponovit).Messi je totalno podredjen timu, ne zanosi se golovima,vec razigrava maestralno Neymara i Suareza i sve to izgleda iz utakmice u utakmicu sve bolje i bolje. Dizu formu u pravom trenutku .cinjenica da su dobili Atletico 3 x za redom u samo 15 dana dovoljno govori.Prosle sezone ih nisu dobili ni jednom. Ako ovako nastave,mogu do kraja u ligi sampiona ,ali i u prvenstvu. Mislim da se pomalo vec u Realu plase ovog uspona barce.

nislija

pre 9 godina

Ne znam odakle obraz fanovima Reala da bilo sta komentarisu kad 6 puta za redom nisu pobedili Atletiko a Barselona ih dobila 3 puta za redom, pokrijte se bre smesni ste!

Klaus

pre 9 godina

Ne moze ronaldo da se poredi sa mesijem aman ljudi, mesi seva igrace atletika kao da su pioniri a ne sampioni spanije. da ronalda cuvaju kao mesija pa on ne bi gol video, on ceka na 16metara i trpa.jeste on vrhunski igrac ali mesi je magican, sa toliko lakoce,elegancije igra da je ne znam kako mogu da se porede... inace odlicna igra u prvih 45min, ali atletikovci su preterali veceras, igrali su kao kasapini,drvosece.. svaka cast neymaru, odlican je bio,ovako treba da igra barca,dirketno bez puno bezazlenih dodavanja, imaju takve igrace da nema potrebe da se dodaju do besvesti.

gevara

pre 9 godina

Zar opet sudija, cisti nedosudjeni penal za athletico iz kog je pao treci gol, kao da to nije malo jos dva crvena.Dokle bre ce da guraju ovu farselonu

EuroNix

pre 9 godina

Prvo naravno po praksi kad Barca gostuje izoraj stadion. Udri po nogama. Ponisti regularan gol Neymaru, navodno ofsajd. Dosudi penal koji je zapravo bio faul u napadu uz to jos van 16. Pa se onda buni sto sa dva metra upuca Albu u ruku. Ruka je bila u telu i nije povecala povrsinu igraca.I onda naprave cirkus, navodno bili osteceni. Dobili crveni u neizbeznom porazu. Nastave sa klanjem cim se Barcini igraci priblize u 16... Maj 2014, finale prvenstva. Messi postize regularan gol pri rezultatu 1:1, sudija vidi ofsajd. Tim golom Barca bi bila prvak. Na kraju utakmice ceo Cam Nou aplaudira igracima Atletika na tituli... To je spanski i madridski fair play. Neko za jedan ispad u sezoni dobija 8 utakmica, drugi 4 meseci suspenzije. Dok onaj treci za ispade u serijama dobija 2 utamice.

Katambrik

pre 9 godina

Koja blamaza od sudije,prvo onaj penal za atl.madrid van 16,nigdje veze sa penalom,kasnije jordi alba rukom u 16-ercu,onda udaranje nejmara nista,onaj gadja sudiju kopackom zuti samo,kasnije mesija udaraju uu ali dobra utakm.i zakljucak da se protiv barce nemoze igrati napadackom igrom jer u 2-3 poteza daju golove

djovinko

pre 9 godina

Atletico je poceo odlicno utakmicu, u jednom trenutku je bilo 6 2 u prilikama i 2:1 za njih, i mislio sam se, ala melju samo tako, ipak barselona je pokazala karakter i svaka im cast, a ljudi koji pljuju atletico, moraju malo biti realni, ne mogu polovni igraci tipa Raul Garcie, Maria Suareza ili Cane da igraju fudbal bez premca, ne znam sta kome nije jasno, znaci klubovi koji imaju najveci marketing i najvise para na svetu, oni mogu da priuste vrhunsku klasu, atletico tesko, zato spustite se na zemlju i shvatite da je i ovo sve neki uspeh atletica, kako se god oni ponasali, pogledajte utakmice prethodne sezone protiv barselone i razumecete me

Čiča Miloje

pre 9 godina

Barsa radikalno promenila igru, nadam se za stalno. Sada koriste brzinu Mesija, sasistencije Suareza i Mesija i spretnost i brzinu Nejmara. To više nema veze sa sporom tika taka i guranjem svih 20 igrača na 20 metara od protivničkog gola, gde se mogu samo da dodaju na kratko i smetaju jedan drugom. Ovako je Liverpul igrao sa Suarezom, Staridžom i Sterlingom..., munjevito i efikasno. A ko će davati golove najmanje je bitno normalnim ljudima. Još da zamene sporog i trapavog u odbrani...

EuroNix

pre 9 godina

Kao sto sam rekao pre tri dana bice demoliranje Juanfrana i Co. po levoj strani. Moram da vam priznam da ste bili u pravu,sto ste nazvali Neymara cirkuzanta jos pre par godina . Predstava je danas potpuno uspela. Danas su mu se klovnovi Atletika pridruzili.

EuroNix

pre 9 godina

Devet zutih kartona i jedan crveni za igrace Atletika. Ne znam sta su zeleli? Ono nije bio fudbal. Simeone ono, Simeone ovo. Sta je uradio? Atletiko bez budzeta suprostavlja se Barci i Realu. Pa uzmite tri cetri NFL igraca i evo napravice te tim poput Atletika.

Anal-iticar

pre 9 godina

3 gola barse-ni jedan gol,ni direktna asistencija Mesija,ko nije gledao,rekao bi da nista nije uradio.Zao mi je zbog toga,trenutno je u zivotnoj formi dok ce Ronaldo sa duplo slabijom utakmicom davati po 2 gola..
Sto se tice utakmice,odlican Atltiko,ali odlika je slabijih timova da puknu pod pritiskom..nepotrebni crveni kartoni,mora Simeone malo da porazgovara sa igracima,inace,dovesti ovaj klub do ovog nivoa i ovakve igre,a ne dobiti nagradu za najboljeg trenera je apsurdno...
Sto se tice Barse,Nejmar fantastica,za Mesija vec receno,odbrana znatno bolja i iznenadjujce opasni iz kornera,konacno...

Toliko

lu

pre 9 godina

Posle furioznog prvog , upropašćena utakmica zbog isključenja Gabija u poluvremenu. Ne znam šta je tačno uradio Gabi posle rasprave započete sa Neimarom, ali činjenica je da je posle toga utakmica totalno ubijena. Šteta.
Sudija loš, odsvirao nepostojeći penal za Atletiko, a kasnije nije čist, prevideo igranja Albe rukom, nakon čega je usledila kontra Barse za 3:2.

zola pfc

pre 9 godina

Beliks mnogo se pravis pametan.
Ti kao nisi promasio temu kad pominjes klubove iz Engleske, na izvjestaj sa meca Spanskih klubova.

oliver nedeljkovic

pre 9 godina

Arsenal izgubi od Mancestera sa 8:2, ali oni momci u toj utakmici igraju fudbal, super sanse
Atletiko dobije Real na Bernabeu 2:1, to ljudi nema veze sa fudbalom
Nemam neke simpatije prema Barsi ali sto mi je ogavan ovaj Simeoneov Atletiko, pa to je strasno
Udaranje,udaranje,udaranje pa onda bacanje, bacanje, bacanje, pa odugovlacenje...i tako u krug
Bilo mi je pre par godina lepo da ih gledam, izgube sa 3,4,5:0 ali igraju fudbal, ovo danas , to je sramno
Simeone samo na rezultat ide a lepota igre mu je "bolje da gledate bocanje u parku", zanimljivije i lepse je od igre AM

`pali andjeo

pre 9 godina

"tabadzije" : "glumci" 2:3

Mario Suarez zasluzio crveni u 14.min. dobio ga u 84., posle 6 ili 7 startova(svaki je bio za zuti)
Gabijev crveni skroz opravdan
Sto se tice penala, "prvi" penal nije bio s obzirom da je bio van kaznenog, "drugi" koji nije sviran, trebao je da se svira
Ponisten cist gol Barse zbog ofsajda(koji nije postojao), poklonjen i nedosudjen penal za Atletiko - 3 velike sudijske greske

Moze taj Atletiko da dobije Barsu i Real ali da igraju odvratno-bezobrazno-grozan fudbal, igraju
Oni ne znaju da organizuju kontru(citaj:kako da organizuju kad im je napadac na 30m od svog gola), previse su grubi(brutalni) u duelima i stratovima, odugovlace igru na sve moguce nacine, simuliraju(manje od Barse i Reala)

Gosn Simeone, prevazisao svog ucitelja,cika "specijalnog"
Specijalni voli da parkira autobus a Simeone dabldeker harmoniku!!!

mare

pre 9 godina

Volim ratnicke ,nabrijane ekipe poput Atletica,al su veceras za nijansu preterivali.Mnogo su tukli. Pojedini startovi su mogli biti kobni a to nije fudbal. Mnogo mi je drago zbog Toresa , najpre izbaci Real,a sad zabije i barci. Zasluzio je ovo .Barca cini mi se dize formu,tj ovi mucacosi,latinosi u napadu sve bolje funkcionisu. Sve se vise oseca taj juznoamericki smek u igri. Izdvojio bi ipak tog cudesnog Mesija koji zaista nesto fascinantno. Neko je dobro napisao ovde ,na stranu sve,al kako igra taj decko. Svaka cast i Neymaru,Ronaldu i svim ostalim majstorima danasnjice ,al argentinac je jedna druga dimenzija. Sudjenje nije bilo na nivou.Penal najpre nije bio za atletico,a onda mozda i jeste.I cini se da je pogresio linijski kod gola Neymara . Ne znam sta se desilo u poluvremenu tako da ne mogu komentarisati u vezi prvog crvenog,drugi nije sporan. U svakom slucaju nadam se da ce Atletico uspeti parirati u prvenstvu do kraja.Sa ovavkim Toresom mozda i mogu. Mnogo srece im zelim u nastavku sezone.
(bernard, 28. januar 2015 23:08)


rektost je ovde procitat realan i objektivan komentar kakav je recimo ovaj i zato svaka cast na tome ! sve je receno. Slozio bi se u vezi Mesija .Nedodirljiv je mali. I cini se da se vraca u onu najbolji formu.

bernard

pre 9 godina

Volim ratnicke ,nabrijane ekipe poput Atletica,al su veceras za nijansu preterivali.Mnogo su tukli. Pojedini startovi su mogli biti kobni a to nije fudbal. Mnogo mi je drago zbog Toresa , najpre izbaci Real,a sad zabije i barci. Zasluzio je ovo .Barca cini mi se dize formu,tj ovi mucacosi,latinosi u napadu sve bolje funkcionisu. Sve se vise oseca taj juznoamericki smek u igri. Izdvojio bi ipak tog cudesnog Mesija koji zaista nesto fascinantno. Neko je dobro napisao ovde ,na stranu sve,al kako igra taj decko. Svaka cast i Neymaru,Ronaldu i svim ostalim majstorima danasnjice ,al argentinac je jedna druga dimenzija. Sudjenje nije bilo na nivou.Penal najpre nije bio za atletico,a onda mozda i jeste.I cini se da je pogresio linijski kod gola Neymara . Ne znam sta se desilo u poluvremenu tako da ne mogu komentarisati u vezi prvog crvenog,drugi nije sporan. U svakom slucaju nadam se da ce Atletico uspeti parirati u prvenstvu do kraja.Sa ovavkim Toresom mozda i mogu. Mnogo srece im zelim u nastavku sezone.

panini

pre 9 godina

aaa cenim ovog simeonea sta je uradio prosle sezone kako su igrali srcem i takticki i sta generalno radi sa smesnim budzetom(u odnosu na real,barsu,bajern,psg,celsi,..) al sve vise pocinju da me nerviraju i da mi se gade sve manje igraju fudbal a sve vise biju udaraju zale se skacu na svaku sudijsku odluku ma koliko obicna i realna bila stvarno bzvz..barsa se malo zbunila kad su se otvorili i napali ih posle lagano ih rszbila mogli su jos 3 gola da daju da nisu hteli nesto ekstra i izmisljali..evo i u ovom trenutnu mario suarez dobija crveni cist gazi mesija kao seljak neki najgori onako iz inata iz ocaja pa to nije ni malo sportski bas sramota

ma daleko je to od Reala

pre 9 godina

Arda,Raul Garcia,Koke,M Suarez,Gabi..itd ko moze da navija za ove "duvače" i siledzije...Čim se mora fudbal igrati-nema ih nigde..

Mik

pre 9 godina

Steta za Atletiko. Sjajan tim, ali morao je da igra zatvoreno posle 1:0. Barselona je neubedljiva u polju, ali ima Mesija, Suareza i Ganci Padavicara u napadu. A i Gabi je glupo iskljucen. Nadam se da ce se Atletiko uzdrzati od lemanja Katalonaca, mada su odavno zasluzili!

Jel Boga ti

pre 9 godina

@ Ma daleko je to od Reala
Hahahahahaha jedino oni me drže da pratim fudbal u toj padavičarskoj ligi. Gledam svi Barselonini na dodir padaju ( penal prošli meč ), a ovde Arda pokošen i ustaje nakon 0.5 sekundi a svejedan Barselonin igrač bi minimum minut ležao ako ne i zvao medicinski tim u toj situaciji. Fudbal je muški sport. Hvala Bogu pa navijam za Atletiko.

L

pre 9 godina

Zanimljiva stvar,kad Barsa igra s Atletikom onda fanovi Barse kazu kako su ovi siledzije itd..a kad igraju Atl-Real i pobedi Atl onda kazu "bravo svaka cast tako se igra fudbal" :)

beliks

pre 9 godina

@Kad cemo mi srbi imat nekog u barci,atletiku ili realu?
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Banja Luka, 28. januar 2015 22:14)
Nema potrebe, imamo mi Srbi u Chelsea, LFC , M City i do juče kapitena MUTD.
A ti nisi Srbin i još si promašio temu skroz.

AC MILAN

pre 9 godina

Au kakav tempo,utakmica KIJAMET.Kkave čarke,umalo tuča na kraju poluvremena.Ocekuje nas vruce drugo poluvreme.
Ovo je vise od 1/4 finala.

Japan

pre 9 godina

Dokaz da za, kako neki kazu "dosadan" fudbal Barselone nije kriva ona nego protivnici koji igraju bunker i koji se zatvore u svom sesnaestercu. Atletiko je krenuo napadacki i otvorio se sto je produkovalo jednu od boljih utakmica ove sezone, mozda i nekoliko poslednjih sezona. Pozdrav ljubiteljima ove divne igre

Japan

pre 9 godina

Dokaz da za, kako neki kazu "dosadan" fudbal Barselone nije kriva ona nego protivnici koji igraju bunker i koji se zatvore u svom sesnaestercu. Atletiko je krenuo napadacki i otvorio se sto je produkovalo jednu od boljih utakmica ove sezone, mozda i nekoliko poslednjih sezona. Pozdrav ljubiteljima ove divne igre

AC MILAN

pre 9 godina

Au kakav tempo,utakmica KIJAMET.Kkave čarke,umalo tuča na kraju poluvremena.Ocekuje nas vruce drugo poluvreme.
Ovo je vise od 1/4 finala.

beliks

pre 9 godina

@Kad cemo mi srbi imat nekog u barci,atletiku ili realu?
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Banja Luka, 28. januar 2015 22:14)
Nema potrebe, imamo mi Srbi u Chelsea, LFC , M City i do juče kapitena MUTD.
A ti nisi Srbin i još si promašio temu skroz.

mare

pre 9 godina

Volim ratnicke ,nabrijane ekipe poput Atletica,al su veceras za nijansu preterivali.Mnogo su tukli. Pojedini startovi su mogli biti kobni a to nije fudbal. Mnogo mi je drago zbog Toresa , najpre izbaci Real,a sad zabije i barci. Zasluzio je ovo .Barca cini mi se dize formu,tj ovi mucacosi,latinosi u napadu sve bolje funkcionisu. Sve se vise oseca taj juznoamericki smek u igri. Izdvojio bi ipak tog cudesnog Mesija koji zaista nesto fascinantno. Neko je dobro napisao ovde ,na stranu sve,al kako igra taj decko. Svaka cast i Neymaru,Ronaldu i svim ostalim majstorima danasnjice ,al argentinac je jedna druga dimenzija. Sudjenje nije bilo na nivou.Penal najpre nije bio za atletico,a onda mozda i jeste.I cini se da je pogresio linijski kod gola Neymara . Ne znam sta se desilo u poluvremenu tako da ne mogu komentarisati u vezi prvog crvenog,drugi nije sporan. U svakom slucaju nadam se da ce Atletico uspeti parirati u prvenstvu do kraja.Sa ovavkim Toresom mozda i mogu. Mnogo srece im zelim u nastavku sezone.
(bernard, 28. januar 2015 23:08)


rektost je ovde procitat realan i objektivan komentar kakav je recimo ovaj i zato svaka cast na tome ! sve je receno. Slozio bi se u vezi Mesija .Nedodirljiv je mali. I cini se da se vraca u onu najbolji formu.

panini

pre 9 godina

aaa cenim ovog simeonea sta je uradio prosle sezone kako su igrali srcem i takticki i sta generalno radi sa smesnim budzetom(u odnosu na real,barsu,bajern,psg,celsi,..) al sve vise pocinju da me nerviraju i da mi se gade sve manje igraju fudbal a sve vise biju udaraju zale se skacu na svaku sudijsku odluku ma koliko obicna i realna bila stvarno bzvz..barsa se malo zbunila kad su se otvorili i napali ih posle lagano ih rszbila mogli su jos 3 gola da daju da nisu hteli nesto ekstra i izmisljali..evo i u ovom trenutnu mario suarez dobija crveni cist gazi mesija kao seljak neki najgori onako iz inata iz ocaja pa to nije ni malo sportski bas sramota

ma daleko je to od Reala

pre 9 godina

Arda,Raul Garcia,Koke,M Suarez,Gabi..itd ko moze da navija za ove "duvače" i siledzije...Čim se mora fudbal igrati-nema ih nigde..

Bg

pre 9 godina

Ovaj Atletiko me podsetio na Real protiv Barse od pre nekoliko godina. U nemoci i ocaju svom pokusavaju nesto na silu, nekom histericnom i siledzijskom igrom ali to jednostavno ne ide. Barsa lagano, rutinski.

L

pre 9 godina

Zanimljiva stvar,kad Barsa igra s Atletikom onda fanovi Barse kazu kako su ovi siledzije itd..a kad igraju Atl-Real i pobedi Atl onda kazu "bravo svaka cast tako se igra fudbal" :)

uros

pre 9 godina

A pazi na pocetku Atletiko dao slucajno gol i oni mislili da mogu otvoreno da igraju protiv Barselone, kad je sevnula kontra smirili su ih za dve sekunde, Mesi doktor fudbala jos jednom je pokazao zasto je najbolji svih vremena,...

bernard

pre 9 godina

Volim ratnicke ,nabrijane ekipe poput Atletica,al su veceras za nijansu preterivali.Mnogo su tukli. Pojedini startovi su mogli biti kobni a to nije fudbal. Mnogo mi je drago zbog Toresa , najpre izbaci Real,a sad zabije i barci. Zasluzio je ovo .Barca cini mi se dize formu,tj ovi mucacosi,latinosi u napadu sve bolje funkcionisu. Sve se vise oseca taj juznoamericki smek u igri. Izdvojio bi ipak tog cudesnog Mesija koji zaista nesto fascinantno. Neko je dobro napisao ovde ,na stranu sve,al kako igra taj decko. Svaka cast i Neymaru,Ronaldu i svim ostalim majstorima danasnjice ,al argentinac je jedna druga dimenzija. Sudjenje nije bilo na nivou.Penal najpre nije bio za atletico,a onda mozda i jeste.I cini se da je pogresio linijski kod gola Neymara . Ne znam sta se desilo u poluvremenu tako da ne mogu komentarisati u vezi prvog crvenog,drugi nije sporan. U svakom slucaju nadam se da ce Atletico uspeti parirati u prvenstvu do kraja.Sa ovavkim Toresom mozda i mogu. Mnogo srece im zelim u nastavku sezone.

Čiča Miloje

pre 9 godina

Barsa radikalno promenila igru, nadam se za stalno. Sada koriste brzinu Mesija, sasistencije Suareza i Mesija i spretnost i brzinu Nejmara. To više nema veze sa sporom tika taka i guranjem svih 20 igrača na 20 metara od protivničkog gola, gde se mogu samo da dodaju na kratko i smetaju jedan drugom. Ovako je Liverpul igrao sa Suarezom, Staridžom i Sterlingom..., munjevito i efikasno. A ko će davati golove najmanje je bitno normalnim ljudima. Još da zamene sporog i trapavog u odbrani...

EuroNix

pre 9 godina

Prvo naravno po praksi kad Barca gostuje izoraj stadion. Udri po nogama. Ponisti regularan gol Neymaru, navodno ofsajd. Dosudi penal koji je zapravo bio faul u napadu uz to jos van 16. Pa se onda buni sto sa dva metra upuca Albu u ruku. Ruka je bila u telu i nije povecala povrsinu igraca.I onda naprave cirkus, navodno bili osteceni. Dobili crveni u neizbeznom porazu. Nastave sa klanjem cim se Barcini igraci priblize u 16... Maj 2014, finale prvenstva. Messi postize regularan gol pri rezultatu 1:1, sudija vidi ofsajd. Tim golom Barca bi bila prvak. Na kraju utakmice ceo Cam Nou aplaudira igracima Atletika na tituli... To je spanski i madridski fair play. Neko za jedan ispad u sezoni dobija 8 utakmica, drugi 4 meseci suspenzije. Dok onaj treci za ispade u serijama dobija 2 utamice.

nislija

pre 9 godina

Ne znam odakle obraz fanovima Reala da bilo sta komentarisu kad 6 puta za redom nisu pobedili Atletiko a Barselona ih dobila 3 puta za redom, pokrijte se bre smesni ste!

Klaus

pre 9 godina

Ne moze ronaldo da se poredi sa mesijem aman ljudi, mesi seva igrace atletika kao da su pioniri a ne sampioni spanije. da ronalda cuvaju kao mesija pa on ne bi gol video, on ceka na 16metara i trpa.jeste on vrhunski igrac ali mesi je magican, sa toliko lakoce,elegancije igra da je ne znam kako mogu da se porede... inace odlicna igra u prvih 45min, ali atletikovci su preterali veceras, igrali su kao kasapini,drvosece.. svaka cast neymaru, odlican je bio,ovako treba da igra barca,dirketno bez puno bezazlenih dodavanja, imaju takve igrace da nema potrebe da se dodaju do besvesti.

Katambrik

pre 9 godina

Koja blamaza od sudije,prvo onaj penal za atl.madrid van 16,nigdje veze sa penalom,kasnije jordi alba rukom u 16-ercu,onda udaranje nejmara nista,onaj gadja sudiju kopackom zuti samo,kasnije mesija udaraju uu ali dobra utakm.i zakljucak da se protiv barce nemoze igrati napadackom igrom jer u 2-3 poteza daju golove

Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.

pre 9 godina

1. gol Nejmara: Mesi -> Suarez -> Nejmar (gol)
2. gol Nejmara: Mesi -> Alba -> Nejmar (gol)
Carobnjak Leo!
Dosta agresivna igra AM.
Pozdrav svima!

EuroNix

pre 9 godina

Devet zutih kartona i jedan crveni za igrace Atletika. Ne znam sta su zeleli? Ono nije bio fudbal. Simeone ono, Simeone ovo. Sta je uradio? Atletiko bez budzeta suprostavlja se Barci i Realu. Pa uzmite tri cetri NFL igraca i evo napravice te tim poput Atletika.

Bane

pre 9 godina

Slozio bi se da je barca promenila igru.Igraju direktnije, vrse veci presing (nije to kao u doba pepa,al takva igra ce se tesko ikad ponovit).Messi je totalno podredjen timu, ne zanosi se golovima,vec razigrava maestralno Neymara i Suareza i sve to izgleda iz utakmice u utakmicu sve bolje i bolje. Dizu formu u pravom trenutku .cinjenica da su dobili Atletico 3 x za redom u samo 15 dana dovoljno govori.Prosle sezone ih nisu dobili ni jednom. Ako ovako nastave,mogu do kraja u ligi sampiona ,ali i u prvenstvu. Mislim da se pomalo vec u Realu plase ovog uspona barce.

EuroNix

pre 9 godina

Kao sto sam rekao pre tri dana bice demoliranje Juanfrana i Co. po levoj strani. Moram da vam priznam da ste bili u pravu,sto ste nazvali Neymara cirkuzanta jos pre par godina . Predstava je danas potpuno uspela. Danas su mu se klovnovi Atletika pridruzili.

djovinko

pre 9 godina

Atletico je poceo odlicno utakmicu, u jednom trenutku je bilo 6 2 u prilikama i 2:1 za njih, i mislio sam se, ala melju samo tako, ipak barselona je pokazala karakter i svaka im cast, a ljudi koji pljuju atletico, moraju malo biti realni, ne mogu polovni igraci tipa Raul Garcie, Maria Suareza ili Cane da igraju fudbal bez premca, ne znam sta kome nije jasno, znaci klubovi koji imaju najveci marketing i najvise para na svetu, oni mogu da priuste vrhunsku klasu, atletico tesko, zato spustite se na zemlju i shvatite da je i ovo sve neki uspeh atletica, kako se god oni ponasali, pogledajte utakmice prethodne sezone protiv barselone i razumecete me

`pali andjeo

pre 9 godina

"tabadzije" : "glumci" 2:3

Mario Suarez zasluzio crveni u 14.min. dobio ga u 84., posle 6 ili 7 startova(svaki je bio za zuti)
Gabijev crveni skroz opravdan
Sto se tice penala, "prvi" penal nije bio s obzirom da je bio van kaznenog, "drugi" koji nije sviran, trebao je da se svira
Ponisten cist gol Barse zbog ofsajda(koji nije postojao), poklonjen i nedosudjen penal za Atletiko - 3 velike sudijske greske

Moze taj Atletiko da dobije Barsu i Real ali da igraju odvratno-bezobrazno-grozan fudbal, igraju
Oni ne znaju da organizuju kontru(citaj:kako da organizuju kad im je napadac na 30m od svog gola), previse su grubi(brutalni) u duelima i stratovima, odugovlace igru na sve moguce nacine, simuliraju(manje od Barse i Reala)

Gosn Simeone, prevazisao svog ucitelja,cika "specijalnog"
Specijalni voli da parkira autobus a Simeone dabldeker harmoniku!!!

lu

pre 9 godina

Posle furioznog prvog , upropašćena utakmica zbog isključenja Gabija u poluvremenu. Ne znam šta je tačno uradio Gabi posle rasprave započete sa Neimarom, ali činjenica je da je posle toga utakmica totalno ubijena. Šteta.
Sudija loš, odsvirao nepostojeći penal za Atletiko, a kasnije nije čist, prevideo igranja Albe rukom, nakon čega je usledila kontra Barse za 3:2.

Mik

pre 9 godina

Steta za Atletiko. Sjajan tim, ali morao je da igra zatvoreno posle 1:0. Barselona je neubedljiva u polju, ali ima Mesija, Suareza i Ganci Padavicara u napadu. A i Gabi je glupo iskljucen. Nadam se da ce se Atletiko uzdrzati od lemanja Katalonaca, mada su odavno zasluzili!

dilo

pre 9 godina

Messi kralj kraljeva ko samo bulji u statistiku tamo ga nema a ko je gledao meč video je kako lomi kičme čuvarima i svojim čarolijama namesta dva gola

oliver nedeljkovic

pre 9 godina

Arsenal izgubi od Mancestera sa 8:2, ali oni momci u toj utakmici igraju fudbal, super sanse
Atletiko dobije Real na Bernabeu 2:1, to ljudi nema veze sa fudbalom
Nemam neke simpatije prema Barsi ali sto mi je ogavan ovaj Simeoneov Atletiko, pa to je strasno
Udaranje,udaranje,udaranje pa onda bacanje, bacanje, bacanje, pa odugovlacenje...i tako u krug
Bilo mi je pre par godina lepo da ih gledam, izgube sa 3,4,5:0 ali igraju fudbal, ovo danas , to je sramno
Simeone samo na rezultat ide a lepota igre mu je "bolje da gledate bocanje u parku", zanimljivije i lepse je od igre AM

EuroNix

pre 9 godina

Na ulicama Madrida ubijaju se navijaci protivnickih timova i bacaju se u reku.
Na stadionu Bernabeu na juznoj tribini uobicajna praksa su fasisticki pozdravi. Na drugim stadionima u Spaniji bacaju se banane na crnopute igrace. Na Calderonu igrac (Godin) daje upustva suigracu (Mirandi) gde da udari protivnickog igraca (Messi). Sinoc je vrhunac predstave dostiglo maximum asocijalnog ponasanja. Prilikom svakom brutalnog faula na Messija publika skandira hocemo jos. To vam je La Liga Florentina i Co.

Jel Boga ti

pre 9 godina

@ Ma daleko je to od Reala
Hahahahahaha jedino oni me drže da pratim fudbal u toj padavičarskoj ligi. Gledam svi Barselonini na dodir padaju ( penal prošli meč ), a ovde Arda pokošen i ustaje nakon 0.5 sekundi a svejedan Barselonin igrač bi minimum minut ležao ako ne i zvao medicinski tim u toj situaciji. Fudbal je muški sport. Hvala Bogu pa navijam za Atletiko.

golman

pre 9 godina

navijam za real,ali sam navijao za barsu jer atletiko igra anti-fudbal,ono je parkiraj bus i cekaj kontru,a barsi to odgovara jer drze loptu u posedu.

Anal-iticar

pre 9 godina

3 gola barse-ni jedan gol,ni direktna asistencija Mesija,ko nije gledao,rekao bi da nista nije uradio.Zao mi je zbog toga,trenutno je u zivotnoj formi dok ce Ronaldo sa duplo slabijom utakmicom davati po 2 gola..
Sto se tice utakmice,odlican Atltiko,ali odlika je slabijih timova da puknu pod pritiskom..nepotrebni crveni kartoni,mora Simeone malo da porazgovara sa igracima,inace,dovesti ovaj klub do ovog nivoa i ovakve igre,a ne dobiti nagradu za najboljeg trenera je apsurdno...
Sto se tice Barse,Nejmar fantastica,za Mesija vec receno,odbrana znatno bolja i iznenadjujce opasni iz kornera,konacno...

Toliko

zola pfc

pre 9 godina

Beliks mnogo se pravis pametan.
Ti kao nisi promasio temu kad pominjes klubove iz Engleske, na izvjestaj sa meca Spanskih klubova.

neutralni felsh

pre 9 godina

Messi je totalno podredjen timu, ne zanosi se golovima,vec razigrava maestralno Neymara i Suareza i sve to izgleda iz utakmice u utakmicu sve bolje i bolje. Dizu formu u pravom trenutku .cinjenica da su dobili Atletico 3 x za redom u samo 15 dana dovoljno govori.Prosle sezone ih nisu dobili ni jednom. Ako ovako nastave,mogu do kraja u ligi sampiona ,ali i u prvenstvu. Mislim da se pomalo vec u Realu plase ovog uspona barce.
(Bane, 29. januar 2015 00:06)

da :) to pricam vec mesec dana, jos u doba najvece hajke na enrikea i barsu, jos pre onog meca sa sosijedadom. barsa odlicno igra - bas koliko treba.

Dzhoni

pre 9 godina

Kolike je komplekse nabio ronaldo ovim simpatizerima justina biebera kada je 70% komentara o njemu, a lik nije ni ivrao utakmicu niti je igrač ijednog od dva tima. Boli dominacija najvećeg svih vremena...

gevara

pre 9 godina

Zar opet sudija, cisti nedosudjeni penal za athletico iz kog je pao treci gol, kao da to nije malo jos dva crvena.Dokle bre ce da guraju ovu farselonu

EuroNix

pre 9 godina

Juanfran klovn provocira Neymara za 1:7 gde je na brutalan nacin sprecen da igra. Isto tako su ga sinoc brutalno isprebivali. Juanfran zaboravlja tri debakla Spanije za samo godinu dana 0:3 protiv istog tog Brazila sa Neymarom. Upravo je taj Neymar pravio cirkus od odbrane Spanije po levoj strani. Nek zapita Arbelou kako se proveo. Taj Juanfran zaboravlja i debekl Spanije protiv Holandije 1:5 i Cilea 0:2. Taj Juanfran zaboravlja da su za Spaniju u finalu 2010 nastupali sledeci igraci koji su rodjeni u Kataloniji ili su igrali za Barcu: Pique, Puyol, Capdevila, Xavi, Inesta, Pedro, Villa, Cesc i Busquets. System igre je bio Barcin. toliko o tim Spancima. Ono sto su nekad bili Ramos, Arbeloa,Pepe, Alonso, to su sada, Suarez, Gabi, Godin, Juanfran, Raul Garcia... Jedino Miranda fudbaler koji obavlja posteno svoj posao. Miranda je zemljak Neymaru, toliko o tom pametnjakovicu Juanfrana.

Komsijina Krava

pre 9 godina

Medijima je tu promaklo da je Cristian Ansaldi zavrsio na putu za utakmicu (detalji nepoznati ali se navodno "posvadjao" s policajcem). "Ovi momci nisu za jazz",reklo bi se u manje poznatoj pjesmi, ali upravo to, uz ovo bacanje kopacke, nije moguce u demaskuliniziranoj engleskoj ligi (gdje je vrhunac nepostovanja auteriteta twit balotelija).

NEROJ

pre 9 godina

@EuroNix
Sve sto si napisao je ISTINA!A LAZNI penaldo sad opet negde place,posto covek u karijeri nije dobro odigrao vaznu utakmicu,a kulminacija je dozivela vrhunac u proslogodisnjoj ls gde se NEraduje Ramosovom golu za izjednacenje...

neutralni felsh

pre 9 godina

Medijima je tu promaklo da je Cristian Ansaldi zavrsio na putu za utakmicu (detalji nepoznati ali se navodno "posvadjao" s policajcem). "Ovi momci nisu za jazz",reklo bi se u manje poznatoj pjesmi, ali upravo to, uz ovo bacanje kopacke, nije moguce u demaskuliniziranoj engleskoj ligi (gdje je vrhunac nepostovanja auteriteta twit balotelija).
(Komsijina Krava, 29. januar 2015 05:16)

sjajan komentar!

Jel Boga ti

pre 9 godina

@ Ma daleko je to od Reala
Hahahahahaha jedino oni me drže da pratim fudbal u toj padavičarskoj ligi. Gledam svi Barselonini na dodir padaju ( penal prošli meč ), a ovde Arda pokošen i ustaje nakon 0.5 sekundi a svejedan Barselonin igrač bi minimum minut ležao ako ne i zvao medicinski tim u toj situaciji. Fudbal je muški sport. Hvala Bogu pa navijam za Atletiko.

Dzhoni

pre 9 godina

Kolike je komplekse nabio ronaldo ovim simpatizerima justina biebera kada je 70% komentara o njemu, a lik nije ni ivrao utakmicu niti je igrač ijednog od dva tima. Boli dominacija najvećeg svih vremena...

Mik

pre 9 godina

Steta za Atletiko. Sjajan tim, ali morao je da igra zatvoreno posle 1:0. Barselona je neubedljiva u polju, ali ima Mesija, Suareza i Ganci Padavicara u napadu. A i Gabi je glupo iskljucen. Nadam se da ce se Atletiko uzdrzati od lemanja Katalonaca, mada su odavno zasluzili!

gevara

pre 9 godina

Zar opet sudija, cisti nedosudjeni penal za athletico iz kog je pao treci gol, kao da to nije malo jos dva crvena.Dokle bre ce da guraju ovu farselonu

L

pre 9 godina

Zanimljiva stvar,kad Barsa igra s Atletikom onda fanovi Barse kazu kako su ovi siledzije itd..a kad igraju Atl-Real i pobedi Atl onda kazu "bravo svaka cast tako se igra fudbal" :)

ma daleko je to od Reala

pre 9 godina

Arda,Raul Garcia,Koke,M Suarez,Gabi..itd ko moze da navija za ove "duvače" i siledzije...Čim se mora fudbal igrati-nema ih nigde..

beliks

pre 9 godina

@Kad cemo mi srbi imat nekog u barci,atletiku ili realu?
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Banja Luka, 28. januar 2015 22:14)
Nema potrebe, imamo mi Srbi u Chelsea, LFC , M City i do juče kapitena MUTD.
A ti nisi Srbin i još si promašio temu skroz.

golman

pre 9 godina

navijam za real,ali sam navijao za barsu jer atletiko igra anti-fudbal,ono je parkiraj bus i cekaj kontru,a barsi to odgovara jer drze loptu u posedu.

panini

pre 9 godina

aaa cenim ovog simeonea sta je uradio prosle sezone kako su igrali srcem i takticki i sta generalno radi sa smesnim budzetom(u odnosu na real,barsu,bajern,psg,celsi,..) al sve vise pocinju da me nerviraju i da mi se gade sve manje igraju fudbal a sve vise biju udaraju zale se skacu na svaku sudijsku odluku ma koliko obicna i realna bila stvarno bzvz..barsa se malo zbunila kad su se otvorili i napali ih posle lagano ih rszbila mogli su jos 3 gola da daju da nisu hteli nesto ekstra i izmisljali..evo i u ovom trenutnu mario suarez dobija crveni cist gazi mesija kao seljak neki najgori onako iz inata iz ocaja pa to nije ni malo sportski bas sramota

oliver nedeljkovic

pre 9 godina

Arsenal izgubi od Mancestera sa 8:2, ali oni momci u toj utakmici igraju fudbal, super sanse
Atletiko dobije Real na Bernabeu 2:1, to ljudi nema veze sa fudbalom
Nemam neke simpatije prema Barsi ali sto mi je ogavan ovaj Simeoneov Atletiko, pa to je strasno
Udaranje,udaranje,udaranje pa onda bacanje, bacanje, bacanje, pa odugovlacenje...i tako u krug
Bilo mi je pre par godina lepo da ih gledam, izgube sa 3,4,5:0 ali igraju fudbal, ovo danas , to je sramno
Simeone samo na rezultat ide a lepota igre mu je "bolje da gledate bocanje u parku", zanimljivije i lepse je od igre AM

Bg

pre 9 godina

Ovaj Atletiko me podsetio na Real protiv Barse od pre nekoliko godina. U nemoci i ocaju svom pokusavaju nesto na silu, nekom histericnom i siledzijskom igrom ali to jednostavno ne ide. Barsa lagano, rutinski.

Japan

pre 9 godina

Dokaz da za, kako neki kazu "dosadan" fudbal Barselone nije kriva ona nego protivnici koji igraju bunker i koji se zatvore u svom sesnaestercu. Atletiko je krenuo napadacki i otvorio se sto je produkovalo jednu od boljih utakmica ove sezone, mozda i nekoliko poslednjih sezona. Pozdrav ljubiteljima ove divne igre

uros

pre 9 godina

A pazi na pocetku Atletiko dao slucajno gol i oni mislili da mogu otvoreno da igraju protiv Barselone, kad je sevnula kontra smirili su ih za dve sekunde, Mesi doktor fudbala jos jednom je pokazao zasto je najbolji svih vremena,...

AC MILAN

pre 9 godina

Au kakav tempo,utakmica KIJAMET.Kkave čarke,umalo tuča na kraju poluvremena.Ocekuje nas vruce drugo poluvreme.
Ovo je vise od 1/4 finala.

EuroNix

pre 9 godina

Prvo naravno po praksi kad Barca gostuje izoraj stadion. Udri po nogama. Ponisti regularan gol Neymaru, navodno ofsajd. Dosudi penal koji je zapravo bio faul u napadu uz to jos van 16. Pa se onda buni sto sa dva metra upuca Albu u ruku. Ruka je bila u telu i nije povecala povrsinu igraca.I onda naprave cirkus, navodno bili osteceni. Dobili crveni u neizbeznom porazu. Nastave sa klanjem cim se Barcini igraci priblize u 16... Maj 2014, finale prvenstva. Messi postize regularan gol pri rezultatu 1:1, sudija vidi ofsajd. Tim golom Barca bi bila prvak. Na kraju utakmice ceo Cam Nou aplaudira igracima Atletika na tituli... To je spanski i madridski fair play. Neko za jedan ispad u sezoni dobija 8 utakmica, drugi 4 meseci suspenzije. Dok onaj treci za ispade u serijama dobija 2 utamice.

nislija

pre 9 godina

Ne znam odakle obraz fanovima Reala da bilo sta komentarisu kad 6 puta za redom nisu pobedili Atletiko a Barselona ih dobila 3 puta za redom, pokrijte se bre smesni ste!

EuroNix

pre 9 godina

Devet zutih kartona i jedan crveni za igrace Atletika. Ne znam sta su zeleli? Ono nije bio fudbal. Simeone ono, Simeone ovo. Sta je uradio? Atletiko bez budzeta suprostavlja se Barci i Realu. Pa uzmite tri cetri NFL igraca i evo napravice te tim poput Atletika.

mare

pre 9 godina

Volim ratnicke ,nabrijane ekipe poput Atletica,al su veceras za nijansu preterivali.Mnogo su tukli. Pojedini startovi su mogli biti kobni a to nije fudbal. Mnogo mi je drago zbog Toresa , najpre izbaci Real,a sad zabije i barci. Zasluzio je ovo .Barca cini mi se dize formu,tj ovi mucacosi,latinosi u napadu sve bolje funkcionisu. Sve se vise oseca taj juznoamericki smek u igri. Izdvojio bi ipak tog cudesnog Mesija koji zaista nesto fascinantno. Neko je dobro napisao ovde ,na stranu sve,al kako igra taj decko. Svaka cast i Neymaru,Ronaldu i svim ostalim majstorima danasnjice ,al argentinac je jedna druga dimenzija. Sudjenje nije bilo na nivou.Penal najpre nije bio za atletico,a onda mozda i jeste.I cini se da je pogresio linijski kod gola Neymara . Ne znam sta se desilo u poluvremenu tako da ne mogu komentarisati u vezi prvog crvenog,drugi nije sporan. U svakom slucaju nadam se da ce Atletico uspeti parirati u prvenstvu do kraja.Sa ovavkim Toresom mozda i mogu. Mnogo srece im zelim u nastavku sezone.
(bernard, 28. januar 2015 23:08)


rektost je ovde procitat realan i objektivan komentar kakav je recimo ovaj i zato svaka cast na tome ! sve je receno. Slozio bi se u vezi Mesija .Nedodirljiv je mali. I cini se da se vraca u onu najbolji formu.

Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.

pre 9 godina

1. gol Nejmara: Mesi -> Suarez -> Nejmar (gol)
2. gol Nejmara: Mesi -> Alba -> Nejmar (gol)
Carobnjak Leo!
Dosta agresivna igra AM.
Pozdrav svima!

Komsijina Krava

pre 9 godina

Medijima je tu promaklo da je Cristian Ansaldi zavrsio na putu za utakmicu (detalji nepoznati ali se navodno "posvadjao" s policajcem). "Ovi momci nisu za jazz",reklo bi se u manje poznatoj pjesmi, ali upravo to, uz ovo bacanje kopacke, nije moguce u demaskuliniziranoj engleskoj ligi (gdje je vrhunac nepostovanja auteriteta twit balotelija).

Klaus

pre 9 godina

Ne moze ronaldo da se poredi sa mesijem aman ljudi, mesi seva igrace atletika kao da su pioniri a ne sampioni spanije. da ronalda cuvaju kao mesija pa on ne bi gol video, on ceka na 16metara i trpa.jeste on vrhunski igrac ali mesi je magican, sa toliko lakoce,elegancije igra da je ne znam kako mogu da se porede... inace odlicna igra u prvih 45min, ali atletikovci su preterali veceras, igrali su kao kasapini,drvosece.. svaka cast neymaru, odlican je bio,ovako treba da igra barca,dirketno bez puno bezazlenih dodavanja, imaju takve igrace da nema potrebe da se dodaju do besvesti.

Anal-iticar

pre 9 godina

3 gola barse-ni jedan gol,ni direktna asistencija Mesija,ko nije gledao,rekao bi da nista nije uradio.Zao mi je zbog toga,trenutno je u zivotnoj formi dok ce Ronaldo sa duplo slabijom utakmicom davati po 2 gola..
Sto se tice utakmice,odlican Atltiko,ali odlika je slabijih timova da puknu pod pritiskom..nepotrebni crveni kartoni,mora Simeone malo da porazgovara sa igracima,inace,dovesti ovaj klub do ovog nivoa i ovakve igre,a ne dobiti nagradu za najboljeg trenera je apsurdno...
Sto se tice Barse,Nejmar fantastica,za Mesija vec receno,odbrana znatno bolja i iznenadjujce opasni iz kornera,konacno...

Toliko

`pali andjeo

pre 9 godina

"tabadzije" : "glumci" 2:3

Mario Suarez zasluzio crveni u 14.min. dobio ga u 84., posle 6 ili 7 startova(svaki je bio za zuti)
Gabijev crveni skroz opravdan
Sto se tice penala, "prvi" penal nije bio s obzirom da je bio van kaznenog, "drugi" koji nije sviran, trebao je da se svira
Ponisten cist gol Barse zbog ofsajda(koji nije postojao), poklonjen i nedosudjen penal za Atletiko - 3 velike sudijske greske

Moze taj Atletiko da dobije Barsu i Real ali da igraju odvratno-bezobrazno-grozan fudbal, igraju
Oni ne znaju da organizuju kontru(citaj:kako da organizuju kad im je napadac na 30m od svog gola), previse su grubi(brutalni) u duelima i stratovima, odugovlace igru na sve moguce nacine, simuliraju(manje od Barse i Reala)

Gosn Simeone, prevazisao svog ucitelja,cika "specijalnog"
Specijalni voli da parkira autobus a Simeone dabldeker harmoniku!!!

EuroNix

pre 9 godina

Na ulicama Madrida ubijaju se navijaci protivnickih timova i bacaju se u reku.
Na stadionu Bernabeu na juznoj tribini uobicajna praksa su fasisticki pozdravi. Na drugim stadionima u Spaniji bacaju se banane na crnopute igrace. Na Calderonu igrac (Godin) daje upustva suigracu (Mirandi) gde da udari protivnickog igraca (Messi). Sinoc je vrhunac predstave dostiglo maximum asocijalnog ponasanja. Prilikom svakom brutalnog faula na Messija publika skandira hocemo jos. To vam je La Liga Florentina i Co.

djovinko

pre 9 godina

Atletico je poceo odlicno utakmicu, u jednom trenutku je bilo 6 2 u prilikama i 2:1 za njih, i mislio sam se, ala melju samo tako, ipak barselona je pokazala karakter i svaka im cast, a ljudi koji pljuju atletico, moraju malo biti realni, ne mogu polovni igraci tipa Raul Garcie, Maria Suareza ili Cane da igraju fudbal bez premca, ne znam sta kome nije jasno, znaci klubovi koji imaju najveci marketing i najvise para na svetu, oni mogu da priuste vrhunsku klasu, atletico tesko, zato spustite se na zemlju i shvatite da je i ovo sve neki uspeh atletica, kako se god oni ponasali, pogledajte utakmice prethodne sezone protiv barselone i razumecete me

lu

pre 9 godina

Posle furioznog prvog , upropašćena utakmica zbog isključenja Gabija u poluvremenu. Ne znam šta je tačno uradio Gabi posle rasprave započete sa Neimarom, ali činjenica je da je posle toga utakmica totalno ubijena. Šteta.
Sudija loš, odsvirao nepostojeći penal za Atletiko, a kasnije nije čist, prevideo igranja Albe rukom, nakon čega je usledila kontra Barse za 3:2.

Čiča Miloje

pre 9 godina

Barsa radikalno promenila igru, nadam se za stalno. Sada koriste brzinu Mesija, sasistencije Suareza i Mesija i spretnost i brzinu Nejmara. To više nema veze sa sporom tika taka i guranjem svih 20 igrača na 20 metara od protivničkog gola, gde se mogu samo da dodaju na kratko i smetaju jedan drugom. Ovako je Liverpul igrao sa Suarezom, Staridžom i Sterlingom..., munjevito i efikasno. A ko će davati golove najmanje je bitno normalnim ljudima. Još da zamene sporog i trapavog u odbrani...

EuroNix

pre 9 godina

Kao sto sam rekao pre tri dana bice demoliranje Juanfrana i Co. po levoj strani. Moram da vam priznam da ste bili u pravu,sto ste nazvali Neymara cirkuzanta jos pre par godina . Predstava je danas potpuno uspela. Danas su mu se klovnovi Atletika pridruzili.

Bane

pre 9 godina

Slozio bi se da je barca promenila igru.Igraju direktnije, vrse veci presing (nije to kao u doba pepa,al takva igra ce se tesko ikad ponovit).Messi je totalno podredjen timu, ne zanosi se golovima,vec razigrava maestralno Neymara i Suareza i sve to izgleda iz utakmice u utakmicu sve bolje i bolje. Dizu formu u pravom trenutku .cinjenica da su dobili Atletico 3 x za redom u samo 15 dana dovoljno govori.Prosle sezone ih nisu dobili ni jednom. Ako ovako nastave,mogu do kraja u ligi sampiona ,ali i u prvenstvu. Mislim da se pomalo vec u Realu plase ovog uspona barce.

bernard

pre 9 godina

Volim ratnicke ,nabrijane ekipe poput Atletica,al su veceras za nijansu preterivali.Mnogo su tukli. Pojedini startovi su mogli biti kobni a to nije fudbal. Mnogo mi je drago zbog Toresa , najpre izbaci Real,a sad zabije i barci. Zasluzio je ovo .Barca cini mi se dize formu,tj ovi mucacosi,latinosi u napadu sve bolje funkcionisu. Sve se vise oseca taj juznoamericki smek u igri. Izdvojio bi ipak tog cudesnog Mesija koji zaista nesto fascinantno. Neko je dobro napisao ovde ,na stranu sve,al kako igra taj decko. Svaka cast i Neymaru,Ronaldu i svim ostalim majstorima danasnjice ,al argentinac je jedna druga dimenzija. Sudjenje nije bilo na nivou.Penal najpre nije bio za atletico,a onda mozda i jeste.I cini se da je pogresio linijski kod gola Neymara . Ne znam sta se desilo u poluvremenu tako da ne mogu komentarisati u vezi prvog crvenog,drugi nije sporan. U svakom slucaju nadam se da ce Atletico uspeti parirati u prvenstvu do kraja.Sa ovavkim Toresom mozda i mogu. Mnogo srece im zelim u nastavku sezone.

dilo

pre 9 godina

Messi kralj kraljeva ko samo bulji u statistiku tamo ga nema a ko je gledao meč video je kako lomi kičme čuvarima i svojim čarolijama namesta dva gola

zola pfc

pre 9 godina

Beliks mnogo se pravis pametan.
Ti kao nisi promasio temu kad pominjes klubove iz Engleske, na izvjestaj sa meca Spanskih klubova.

NEROJ

pre 9 godina

@EuroNix
Sve sto si napisao je ISTINA!A LAZNI penaldo sad opet negde place,posto covek u karijeri nije dobro odigrao vaznu utakmicu,a kulminacija je dozivela vrhunac u proslogodisnjoj ls gde se NEraduje Ramosovom golu za izjednacenje...

Katambrik

pre 9 godina

Koja blamaza od sudije,prvo onaj penal za atl.madrid van 16,nigdje veze sa penalom,kasnije jordi alba rukom u 16-ercu,onda udaranje nejmara nista,onaj gadja sudiju kopackom zuti samo,kasnije mesija udaraju uu ali dobra utakm.i zakljucak da se protiv barce nemoze igrati napadackom igrom jer u 2-3 poteza daju golove

EuroNix

pre 9 godina

Juanfran klovn provocira Neymara za 1:7 gde je na brutalan nacin sprecen da igra. Isto tako su ga sinoc brutalno isprebivali. Juanfran zaboravlja tri debakla Spanije za samo godinu dana 0:3 protiv istog tog Brazila sa Neymarom. Upravo je taj Neymar pravio cirkus od odbrane Spanije po levoj strani. Nek zapita Arbelou kako se proveo. Taj Juanfran zaboravlja i debekl Spanije protiv Holandije 1:5 i Cilea 0:2. Taj Juanfran zaboravlja da su za Spaniju u finalu 2010 nastupali sledeci igraci koji su rodjeni u Kataloniji ili su igrali za Barcu: Pique, Puyol, Capdevila, Xavi, Inesta, Pedro, Villa, Cesc i Busquets. System igre je bio Barcin. toliko o tim Spancima. Ono sto su nekad bili Ramos, Arbeloa,Pepe, Alonso, to su sada, Suarez, Gabi, Godin, Juanfran, Raul Garcia... Jedino Miranda fudbaler koji obavlja posteno svoj posao. Miranda je zemljak Neymaru, toliko o tom pametnjakovicu Juanfrana.

neutralni felsh

pre 9 godina

Messi je totalno podredjen timu, ne zanosi se golovima,vec razigrava maestralno Neymara i Suareza i sve to izgleda iz utakmice u utakmicu sve bolje i bolje. Dizu formu u pravom trenutku .cinjenica da su dobili Atletico 3 x za redom u samo 15 dana dovoljno govori.Prosle sezone ih nisu dobili ni jednom. Ako ovako nastave,mogu do kraja u ligi sampiona ,ali i u prvenstvu. Mislim da se pomalo vec u Realu plase ovog uspona barce.
(Bane, 29. januar 2015 00:06)

da :) to pricam vec mesec dana, jos u doba najvece hajke na enrikea i barsu, jos pre onog meca sa sosijedadom. barsa odlicno igra - bas koliko treba.

neutralni felsh

pre 9 godina

Medijima je tu promaklo da je Cristian Ansaldi zavrsio na putu za utakmicu (detalji nepoznati ali se navodno "posvadjao" s policajcem). "Ovi momci nisu za jazz",reklo bi se u manje poznatoj pjesmi, ali upravo to, uz ovo bacanje kopacke, nije moguce u demaskuliniziranoj engleskoj ligi (gdje je vrhunac nepostovanja auteriteta twit balotelija).
(Komsijina Krava, 29. januar 2015 05:16)

sjajan komentar!