Utorak, 27.01.2015.

09:39

Kalinić: Prava borba od plej-ofa

Junak pobede Crverne zvezde u Podgorici Nikola Kalinić rekao je da prave borbe u ABA ligi ipak počinju tek u plej-ofu.

Izvor: B92

Kaliniæ: Prava borba od plej-ofa IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

99 Komentari

Sortiraj po:

Stanoje

pre 9 godina

Polako Kaleniću i ostali,ako uzmete trofeje onda svaka čast.Do tada,a mi se nadamo i dalje,PARTIZAN JE ŠAMPION!
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Grobari Republika Srpska, 27. januar 2015 11:43)
-----------
Kalinić, Nikola Kalinić, reprezentativac Srbije, vicešampion sveta 2014., sin Zorana Kalinića, preko 15 medalja za zemlju, tako da malo poštovanja ne bi te ubilo iako ne vidiš dalje od DVa.

Batko

pre 9 godina

Ali ja i dalje ne verujem da zvezdasi navijaju za FMP a prave se da je zvezda,sve ostalo je nebitno,dno dna.
(kriza identiteta, 27. januar 2015 19:16)

Kako si ?

g

pre 9 godina

E moj Boro,tvoje JSD je odavno rahmetli i pociva zajedno sa Rudi Cajevcem,a ovo sad sta ste vi to nikom jasno nije,klub bez Drzave.Tvoja pamet ne doseze dalje od sutrasnjeg dana,jer bi ti bilo jasnije zasto klub poput Igokee dovodi stranog igraca na koliko 5-6 kola do kraja prvenstva sa pozicija tabele gde se nalazi trenutno,ili se ja varam ili se to Igokea bori za 4 mesto.Bice da je ipak partizan igokea je jedan klub.Ovo je taj cist "par ekselans"dokaz.

Uplakani Igokejac

pre 9 godina

Ja i dalje ne mogu sebi doci zbog ovog Kalinica. Pojescu se od muke. Odoh pocepati par Telekom kartica, mozda se malo smirim.

DedaMiloje

pre 9 godina

Dve prosecne ekipe koje u toku jedne utakmice dva puta gube plus 10. Na kraju je odlucilo samaranje lopte.
(3 na 5, 27. januar 2015 10:20)

Ako su ovo prosečne ekipe, šta je onda Partizan? Ne zaboravi da su juče došli po Murića, ali komesar i predsednik izgleda nisu mogli da se dogovore oko tala, pa onda evo vam Bogdanović, čisto da pokriju gorivo.

Daj sta das

pre 9 godina

Zvezdasi,gde ste bili dok vam se zvezda gasila,tada vas kosarka nije zanimala,kako rekoste na to se pale samo Grobari i Litvanci,a sta je sad ovo,em nije zvezda,em vas vodi Covic,a vi u transu,o cemu se radi?

nex

pre 9 godina

Ako bude sve kako treba,fer i sportski,Bud. i Zvezda moraju da igraju finale. Sva sportska logika to govori. Sve drugo ako bude,imace nesto "trulo" u pozadini. Odigrali su EL kosarku sinoc,nijednog jedinog koskanja,bockanja,prepucavanja. Ni posle Kalininicevog i Sehovicevog pada pod kosem,ni posle poslednjeg faula nad Will-om. A bio je,ruku na srce,hokejaski.
Bice to lep spektakl. Bud. ce da razmontira Partizan,jer ce sad oni da ukljuce sve moguce opcije da budu treci. Tu mislim na sudije,delegate,pritiske,lajanje,kukanje,stipanje,davljenje i td. A mi cemo lagano da otresemo 4tog,ko vec bude.

Jovan

pre 9 godina

@danilo
Poseban pozdrav mom veselom bratu Danilu.
Partizan je dao pet igrača ekstra klase,Kićanovića,Dalipagića,Divca,Đorđevića i Danilovića,sa tim da je Divac veliki igrač postao kasnije.Od ovih ostalih nabrojanih,skidam kapu Paspalju i Pekoviću.Veliki igrač je i Krstić.Ostali nisu velika imena naše košarke a i nisu vaši igrači.Prejadno je staviti Drobnjaka i Veličkovića na listu sa ovim igračima!
A još je smešnije staviti Bogdanovića,Luku ili Bogdana,sasvim svejedno,uz to Vujanić,Tomašević i Luka Bogdanović su bili formirani igrači pre nego što ste ih oteli uz pomoć KSJ!

Karadjoz

pre 9 godina

Jer mi smo Partizan, a vi?
(danilo, 27. januar 2015 13:37)

Mi smo oni što će da vas ispraše 3-0 i da vas pošalju u kup čika-Dače. Kad već pitaš.

JocaBoca

pre 9 godina

Uzalud trud dzaba nam sve Ilija i Milija i ove godine,Dacic,Ruzic i SPS,Kmecanje,stipanje i pomoc drzave!!!
(BFC,Hemofarm... kosevi iz auta,gepek,ucena,boks,drama,napustanje..., 27. januar 2015 09:43)

Šta bi panter nego Copy - paste :)

Slobodan

pre 9 godina

Ako mogu procitati izmedju redova navijaca prljavog kazalista ... oni su prvi na cetvrtom mestu a zvezda se bori da bude prva i izbori mesto u pley-off ... Pa ok nadam se da cemo se izboriti da igramo protiv vas ! Vase vesti i komentare citam iz ogledala ... Nemam izbora ...

Kosarkas

pre 9 godina

@Batko
Sve je u redu da Radonja cita njihov napad i postavlja lepo zonu kad treba ali brate ne zna da napravi napad. Nemamo akcije skautirane za napad imamo prazne minute gubimo samopouzdanje. Igramo kao da imamo ONeila ili MJ a pa ce oni sami da rese e pa ne ide to tako. Sa strane protivnika oni nas o cas posla izskautiraju i postave lepu odbranu protiv nasih bezsadrzajnih napada.

DarkoP.F.C.

pre 9 godina

Pa kako nama moze da smeta tudji uspeh a i koji to uspeh? Uspeh je kad se na kraju podigne pehar a ne ukrade...i gradski derbi je Partizan i Czt a ne Veciti,valjda ste naucili od Tegija nesto,jedini covek koji je realan i prica istinu a ne kao vasa licna legenda da vas obmanjuje,zbog toga i pumpate marketing jer zna se da je to Legendi kraj ako nista ne osvoji i ove godine,pa daj da kupim navijace i za sledecu sezonu

SOKI P.F.C. PRIJEDOR

pre 9 godina

Danilo, svaka ti cast za komentar. Sve sto si napisao je ziva istina. Jeste da istina zna da boli, ali nismo mi krivi sto "oni" nemaju klub, sto ih je Covicev napravio slijepim pored ociju kao i "veliki vodja" svoj narod u Sjevernoj Koreji. Koliko covjek mora biti isfrustriran i iskompleksiran da spominje: sline, Zagreb, Tudjmana, gepekovanje, Vojinovica, tamo neku diviziju itd. Mogu "oni" pricati sta hoce, ali istina je samo jedna i to svi dobro znaju. Partizan je bio i ostao institucija. Rezultate i stvorene igrace niko ne moze da unisti i zaboravi. To je upisano za sva vremena.

Gorstak79

pre 9 godina

ugoslovenskih i ABA više nego svi ostali zajedno!
Napomena razumnima:
Svaki pokušaj da se poredi Partizan i zmarznuta Zvezda je direktan atak na logiku, a bogami i moral!
Jer mi smo Partizan, a vi?
(danilo, 27. januar 2015 13:37)...
nikako ne mogu da se porede to je cinjenica..partizan po titulama i rezultatima jeste institucija u srbiji...i to je cinjenica...a sto se igraca tice i tih sto si nabrojao..moram te napomenuti,da ni kedan igrac nije partizanov igrac..svakog ste oteli kad su napunili 19,20 godina...od ovih sto si nabrojao,cetvorica su zvezdina skola...ali ne bitno...a prava institucija na ovim prostorima je split..najteofejniji klub...to su cinjenice..ispred vas su jos i zadar i cibona...ali jeste u srbiji najbolji,najtrofejniji..i sigurno ce te biti jos dugo,dugo godina.

Kriik

pre 9 godina

@Uzalud trud dzaba nam sve Ilija i Milija i ove godine,Dacic,Ruzic i SPS,Kmecanje,stipanje i pomoc drzave!!!
(BFC,Hemofarm... kosevi iz auta,gepek,ucena,boks,drama,napustanje..., 27. januar 2015 09:43)

ma sjajan si. originalna prepevanjcija nase zajebancije..

petar

pre 9 godina

Partizan-Igokea Laktasi...kako vas bre nije sramota pa iza vas stajao je politicki vrh svih 25 god.Recite mi u kojoj zemlji i u kom sportu stoji predsednik drzave iza kluba,kao ovde iza vas...

Kosta

pre 9 godina

A ko se pita o ishodu polufinala Zvezda-Partizan?Jel se Vujošević pita?Zar stvarno mislite da možete da parirate?Sada ide ono 13-ta u nizu itd.Ali da se ne lažemo,svih ovih godina ste imali ekstra tim a sada je ovo cirkus.Pa jedna dobijate predzadnju ekipu u ligi u evroligaskoj atmosferi i protiv Olimpije vas Muricev brat spasao poraza.Ajmo malo realnosti.

Mika Sumadinac

pre 9 godina

P.S. Komentare isfrustriranih i UPLAŠENIH grobara ne bih ovom prilikom ni spomenuo
(Batko, 27. januar 2015 13:38)

Batko Neroju iz Zeleznika, ti ne mozes bez nas ! Jesi li ti pitao gazdu jel smes da analiziras igru Pantera? Nemoj da se gazda ljuti na vas pa da opet promeni ime...i jos jedno pitanje...Zar vi ne bojkotujete ABA ligu ? Ovako svake godine...pisete, lozite se i onda dodje kraj sezone...i opet ona vasa prica ali SLEDECE sezone...strasno kakvi ste vi mazohisti...

Batko

pre 9 godina

Upravo sam na SK1, gledao snimak utakmice..i dva detetalja, koje niko vidim na spominje.

1. Na 63:63 Zirbes je izvodio bacanja, prvo pogodio, a kod drugog se dešava identična situacaija kao kod poslednjeg koša, s tim što je Kalinić tada imao Planića kao "čoveka u skoku", pa nije uspeo da dodje do lopte (ovaj je veći i snazniji od Šehovića), nego je uspeo da je odbio , ali u nastavku je Zirbe napravio faul, a Buducnost izvodila bacanja . Znaci, nije poslednji kos Kalinića došao tek tako slučajno, nego dečko to radi svesno , sa namerom i svka mu čast na tome !!!

2. Niko od "stručnjaka" koji pljuju Radonjića , puni su znanja i koje čega sve , nije primetio jednu stvar. Do 2:37 do kraja, u napadu nismo mogli da se sastavimo. Menjao je bekove, ali niko nije uspevoa da probije, osIM Zirbesa. U toj celoj 4/4 Radonjić je video da Buducnost ne ide šut (blago reći katastrofa , ne računanjući ono bacanje "veš mašine" od strane Šehovica u poslednjoj sekundi kada pogođa "trojku") i stao je u ZONU !! Ta "zona" nas je odrzala u kakvom takvom priključku i na kraju donela pobedu na kraju. Naravno "dezurni stručnjaci" to ne znaju, nego horski pevaju "nemamo ni jednu akciju",ali ok...naučiće i oni nešto o ovom sportu.

P.S. Komentare isfrustriranih i UPLAŠENIH grobara ne bih ovom prilikom ni spomenuo

Batko

pre 9 godina

Dokle da nas brukate...Sad dolazi Alba...Bice gusto...0-5 serija...
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (e, 27. januar 2015 12:58)


Šta bi ? Pustila učiteljica malo ranije, pa ti doleteo da ostaviš komentar ?!

KKP

pre 9 godina

(Vladimir, 27. januar 2015 12:46) zvuci kao podrška klubu kad mu je najteze..vas je dok ste jos bili zvezda,bilo u proseku 14 u pioniru,sa sve dabom..

jes da bude

pre 9 godina

Vidim da si isfrustriran... Reci mi samo, kojih to 10 svetskih igraca molim te??????????????
Priznajem jedino Pekovica i Bogdanovica(mada ce tek biti)!
Ko, Tepic, Velickovic?? Reci mi molim te koji su to igraci!?
(nyk, 27. januar 2015 11:46)

vidi se da pratis kosarku par godina cim su ti poznata samo ova dva igraca. nemo' se mori brukas

Neko iz mase

pre 9 godina

Puno navijača kluba iz Stjepana Supanca je i ove,kao i mnogih prethodnih sezona,poletelo prerano. Imaju skor 19/0 u realno nikad slabijoj jadranskoj ligi. Cibona se praktično raspala,Olimpije nema nigde,Partizan još uvek bez pleja a drži četvrto mesto i to je dovoljan pokazatelj u kakvoj ligi je ostvaren "istorijski niz". Nemam nameru da potcenjujem uspeh te ekipe,samo treba biti realan. Uostalom,u plej ofu će se naći najjači timovi,pa ako ste toliko jaki koliko mislite počistićete sve sa nulom. I,ako je to po vama već garantovano,čemu onda toliki strah koji isijava iz vaših komentara u kojima stalno pominjete neku pomoć sudija Partizanu,Vujoševića i slično? Da li toliko sumnjate u svoj tim kako god da se se sad zove ili su to godine frustracija i kompleksa? Partizan i mi njegovi navijači,se ne plašimo nikoga,nemamo nijedan razlog da sumnjamo u stručni štab koji godinama donosi trofeje i uspehe. Vama je Radonjić loš trener,Vilijams kog ste promovisali na početku sezone u najboljeg igrača ikad na ovim prostorima odjednom loš... Jedno znam,Partizanu i da ništa ne osvoji ove sezone to neće biti tragedija,a za vas koji ste eto nikad jači a opet strahujete će verovatno biti najtragičnija u kratkoj istoriji ovog kluba kog trenutno bodrite.

ogi-cg

pre 9 godina

Koliko je Zvezda ozbiljno shvatila Budućnost vidi se po slavlju nakon utakmice.Realno ovo ce bit finale,al Budučnost mora da se pojača pod kosem inace nema sanse sa Zvezdom na tri dobijene.Budučnost je jaka spolja al sem Planinića nema jakog visokog igrača.A Zvezda je mocna pod kosem kao nikad.Gledao sam utakmicu,Cirbes odličan,Marjanovic je cuvan vrhunski,al to je sad uspjelo ,dal ce na recimo pet utakmica u finalu,nema sanse bez rotacije tri centra na njega.A to Budučnost sad nema.

danilo

pre 9 godina

Poseban pozdrav svima onima koji čitaju moje komentare i ostavljaju trag u vidu plusa ili minusa.
Još posebniji pozdrav onima koji se u komentarima obraćaju lično meni.
Oni koji pominju frustracije ili devojke, da napomenem da je to poznata pojava u psihologiji i da se zove projekcija.
Napomena neukima:
Ovaj sajt nije klupski.
Interaktivnost je suština današnje komunikacije.

Napomena onima koji prate košarku poslednja tri meseca:
Partizan je dao mnogo više od deset igrača velike klase:
Kića,Praja,Danilović,Djordjević,Paspalj,Divac,Rebrača,Drobnjak,Tomašević,Vujanić,Krstić,Veličković, Peković,Bogdanović onako iz prve...
Treneri veliki Nikolić, Ivković,Obradović,Dule...
Titule sve srpske, dosta jugoslovenskih i ABA više nego svi ostali zajedno!
Napomena razumnima:
Svaki pokušaj da se poredi Partizan i zmarznuta Zvezda je direktan atak na logiku, a bogami i moral!
Jer mi smo Partizan, a vi?

John Terry

pre 9 godina

(Grobari Republika Srpska, 27. januar 2015 11:43)
Aman covece, da li si procitao tekst ili si samo odlucio da izlupas gluposti.Pa covek je i rekao da su prave borbe tek u plej ofu. I ti onda nastupas sa svojim promasenim komentarom. Ja stvarno ponekad posumnjam u inteligenciju pojedinih komentatora.

bora

pre 9 godina

Blago tebi 'Grofe'.Igokea kupila Heslipa,samo da bi odigrao protiv Olimpije,zbog Partizana!!??
Eh,da mi je tvoj mozak,da se slatko odmorim.
P.S. Sanjate li ponekad rahmetli Crvenu zvezdu?Peče li savest?

ti je j...s sledeci

pre 9 godina

ako budete igrali u polufinalu sa nama, a ja kao navijac Partizana se nadam da hocete, vi se tu druze moj nista ne pitate...dzaba skor i 26-0, samo trofeji se pamte, a njih vec 15 godina uzima samo jedan klub, a koliko vidim tako ce biti i ove godine...

Balnak boy

pre 9 godina

uporkos porazima u evro ligi, zvezda podize formu sto je dobro. Sve te utekmice u top 16 mnogo znace, iako se na prvi pogled samo porazi vide. Ti porazi su posledice pojavanja koje nije doslo, pa zato imamo smao teoretske sanse za top 8. Sa druge strane, kvalitet ekipe je i vise nego dovoljan da se dobije ABA liga i utakmice u kojima se ne pruzi maksimum.

pg boy

pre 9 godina

dzabe vam kalina i sve te pjesme za njega i sve ove pobjede,kad ne osvajate aba ligu......ali to vam ostaje za utjehu....volio bih da osvoji Buducnost,ako ne moze ona,onda institucija sto se tice kosarke na ovim prostorima Partizan.....samo ne vjestacki klub fmp.

Vladimir

pre 9 godina

Cestitke Kalinicu i svim momcija na pobedi u Podgorici, pobedi koja ima veci psihicki znacaj od rezultatskog. Iako su nam sada potrebne samo dve pobede da i teoretski obezbedimo prvu ppziciju pred play-off, siguran sam da ce momci da grizu u svakom susretu do kraja. Ipak osvrnuo bih se na neka pisanja medija danas. Naime KKP zeli da igra mec sa Igokeom u Areni cime bi ukoliko dodje 18000 navijaca sa placenim kartama zaradili oko 20-22000 evra. Da li ovaj podatak nekom zvuci kao poslednje hvatanje za slamku spasa?

Ckarlie

pre 9 godina

Buducnost je igrala na noz kao da je u pitanju finale evro lige.Sudije neprestano navlacile za Buducnost. Posle utakmice verbalni napad na igrace Zvezde od strane ljudi iz uprave i strucnog staba Buducnosti. Toliko o simbiozi izmedju ova dva kluba i drago mi je da je jos jedna laz vrhovnog dervisa i prodavca magle raskrinkana.Zvezda je obezbedila prvo mesto i sa prve pozicije ide u plej of.Toliko je dominantna u odnosu na ostale ekipice skromnog kvaliteta iz ove grobarske aba lige da me je pomalo i sramota zbog te ogromne razlike.Ostali klubovi su totalno nebitni pa i raspali kk secanje nis koji bez obzira na plasman u aba ligi evro ligu vise nikada igratii nece.Uzivajte Delije u strahu, bolu,placu i cmizdrenju napuderisanih i uplakanih simpatizerki kk katastrofa nis.Mukice tj crno bele bule narikace su vec pokvarile sminku od silnog plakanja. A tek ce da lelecu.Neprocenjivo.

Zvezdas

pre 9 godina

@ ogi-cg vidimo se u finalu, hvala na lepim rečima.I Zvezda i Buducnost će igrati Evroligu,jednostavno dosta bolji od ostatka lige.Kalinić je neverovatno napredovao kod Radonjića,igra ko zmaj.

kAlcokera

pre 9 godina

kad bi neko od starijih mogao da potvrdi da je stankovic izdejstvovao jednu utakmicu u beogradu 92 protiv knora iako su bile sankcije.dok dzajicu protiv sampdorije nisu.

grof

pre 9 godina

Odlucujuca utakmica za 4 mesto odigrace se u Laktasima.U partizanu su svesni da gube od Zvezde i Buducnosti najmanje a ocekuje ih MZT i Cibona u gradskom derbiju.Igokea koja nema bas nikakvih ambicija bacila je pare i potpisala samo do kraja sezone Heslipa pre svega za utakmicu sa Olimpijom kuci u dogovoru sa partizanom jer ta utakmica resava partizanovu sudbinu.

Neko ima Bari, neko Fljamurtari

pre 9 godina

Mi smo u tim godinama igrali 4 puta F4?! Osvojili zilion titula i dali deset velikih svetskih igrača!I mi se zovemo Partizan, a vi?
(danilo, 27. januar 2015 11:11)
Ми смо они што су вам комплексе дефинитивно набили априла месеца 1991. године у Минхену и Београду, а закуцали за сва времена 29.5.1991. на стадиону Св.Никола у Барију, па сад слушамо како кукате ко нарикаче већ више од две деценије и читамо ваше фрустриране коментаре по интернету.

krajisnik

pre 9 godina

sa nikakvim sutom za 3 gazimo sve.Ako srede sut samo na neki solidan nivo,osvajamo ABA ligu bez problema.Ovakvog igraca kao Kalinic,nema niti jedna ekipa.Blazic,Dangubic,Mitrovic,Wilijams moraju podici formu.Wilijamsu zabraniti onoliko ispucavanje lopti.Nije on bas takav strelac.Djenka se vraca.Radonjicu,zovi nekad tajm-aut

Bodibond

pre 9 godina

Bio je to prvi trijumf crveno-belih u Podgorici od 2004. godine, kada su takođe ubacili 77 poena (77:74).

B92 odgovorio Tegeltiji i grobarima. A oni neka i dalje lazu sebe i zive u zabludi. Hvala redakciji na ovome !!!

Aca

pre 9 godina

Mi smo u tim godinama igrali 4 puta F4?!
Osvojili zilion titula i dali deset velikih svetskih igrača!
I mi se zovemo Partizan, a vi?
(danilo, 27. januar 2015 11:11)

Sve ti je to prijatelju nebitno ako ti nemaš pametnija posla nego komentarišeš vesti o CZ a navijaš za Partizan pa čak i čitaš komentare. Slušaj muziku, traži devojku i probaj da uživaš u životu. Nemoj da tuguješ i da mrziš one koji su srećni samo zato što ti nisi. Svako dočeka svoje srećno vreme, sačekaj i ti svoju sreću i pokušaj da budeš čovek a da pri tome ne mrziš nikoga.

Slobodan

pre 9 godina

Sve je ok samo postaje monotono !!! Zvezda dobija itd. Polako postajem fan kazalista igokea ... Novi performans se najavljuje a izvode se pesme sars-a ... perspektiva ... Sadasnjost nam crno bela a buducnost siva ... u reziji naravno Duloa ... Tekma nebitna ako su Dzilici Lukaici ili Djokici dobija se , ostalo gubi se ... zanr tragikomedija ... snima Tegi ... karte dzaba ... 7000 pevaca :-) ... Ludilo ..

nyk

pre 9 godina

@Danilo
Vidim da si isfrustriran... Reci mi samo, kojih to 10 svetskih igraca molim te??????????????
Priznajem jedino Pekovica i Bogdanovica(mada ce tek biti)!
Ko, Tepic, Velickovic?? Reci mi molim te koji su to igraci!?

danilo

pre 9 godina

"...to je zivot velikih igraca i timova. Ovu sezonu cemo svi zajedno pamtiti, to je sigurno.
Vidimo se u krcatom Pioniru."

(Proka, 27. januar 2015 10:00)

Odličan komentar, brate srednje tužni Proko!
Ovo je sezona, prva u 20 godina u kojoj radite nešto, eto rušite neke rekorde, došli ste u Top 16 EL.
Istina, niste afirmisali ni jednog mladog igrača, sem donekle Luke.
I još ništa niste osvojili, zar ne?
Pa ipak se osećate kao deo istorije?
Tek sada možda možete shvatiti kako je nama bilo kroz dugih 25 godina u kojima je svaka sezona bila bolja od ove vaše.
Mi smo u tim godinama igrali 4 puta F4?!
Osvojili zilion titula i dali deset velikih svetskih igrača!
I mi se zovemo Partizan, a vi?

cvrc

pre 9 godina

Svestan si i ti da nemate šta da tražite u dvobojima sa INSTITUCIJOM. Mi kao i uvek tempiramo formu za play-off da vas ugazimo kao boraniju i pokažemo gde vam je mesto.
(Nicky boy, 27. januar 2015 09:43)

Postaces vrlo svestan u KRKu i u sledecm derbiju da bas nije tako. Nemoj da se zavaravas, ako ste pobedili (toga dana slabu) Cedevitu, slabu Olimpiju, Metalac, bratski klub Igokeu, prijateljski klub Krku i Szolnoki ne znaci da imate kvalitet da se nosite sa Zvezdom. JOS NISTE POBEDILI NIJEDNU OZBILJNIJU EKIPU tipa Buducnost i tipa Zvezdu. A te dve ekipe su za klasu bolje od svih ostalih timova, Zvezda mozda i za dve , sto skor prikazuje.

Nemate pleja, nemate fond igraca, a pretite. Svaka cast Macvanu, Pavlovicu, Gagicu, Muricu, Milutinovu i Gagiju. Premalo igraca imate

Kum

pre 9 godina

Odličan komentar, brate srednje tužni Proko!
Ovo je sezona, prva u 20 godina u kojoj radite nešto, eto rušite neke rekorde, došli ste u Top 16 EL.
Istina, niste afirmisali ni jednog mladog igrača, sem donekle Luke.
I još ništa niste osvojili, zar ne?
Pa ipak se osećate kao deo istorije?
Tek sada možda možete shvatiti kako je nama bilo kroz dugih 25 godina u kojima je svaka sezona bila bolja od ove vaše.
Mi smo u tim godinama igrali 4 puta F4?!
Osvojili zilion titula i dali deset velikih svetskih igrača!
I mi se zovemo Partizan, a vi?
(danilo, 27. januar 2015 11:11)

Kakve veze ima ovo sa vama? Jel zabranjeno da se neko raduje svom zasluzenom uspehu? Zbog cega se ti osecas pozvan da navodis uspehe KKP? Pa nece oni nestati, zar ne?

Zasto vam toliko smeta tudji uspeh?

Alhambra

pre 9 godina

@Nicky boy
decace pa ti si se bas nahvatao straha.Svestan si kao i vas duhovni vodja da u regularnim uslovima nema sanse da pobedite Zvezdu i zato mesecima unapred stvarate histericnu atmosferu.Samo u tako mutnim vodama mozete da profitirate ali i cak tako ne mozete stici do vise od jedne pobede.Boli vas ovo Zvezdino igranje u EL i to sto je ove godine ostvarila vise pobbeda nego li vi u poslednjih pet(ne racunaju se tekme protiv Zeljkovih ekipa).I sledece godine mozete posmatrati EL preko TVa,naviknite se na to.

Klinky

pre 9 godina

@danilo

I nista od toga niste osvojili posteno. Sve do jedne pobede u svim tim godinama donele su vam sudije. Uneli ste u kosarku bahatost, prljavstinu, seljakluk i potpuno srozali karljicu igara. Nemam sada vremena a tesko da bih dobio dovoljno prostora da sve analiziram. Budi ziv i zdrav i navijaj za svoj Partizan!

DedaMiloje

pre 9 godina

Svestan si i ti da nemate šta da tražite u dvobojima sa INSTITUCIJOM. Mi kao i uvek tempiramo formu za play-off da vas ugazimo kao boraniju i pokažemo gde vam je mesto.
(Nicky boy, 27. januar 2015 09:43)

Pusti tepmpiranje forme i slične gluposti, Zvezda je jača za klasu ove godine, umor se vidi od EL, Partizan igra samo ABA ligu i odmoran je, Zvezda će se uozbiljiti za PO, šta misliš da vas Markus nalupa kao ove sinoć za 5 minuta, kako bi se vi vratili i sa kime. Igrajte bolje da budete treći pa da igramo finale, ne zanosite se, nemamte ekipu kao prošle godine.

Proka

pre 9 godina

Bravo Kalina majstore! Imas sve sto cini dobrog igraca: kosarkasku inteligenciju, fizicke predispozicije (delom urodjene,delom naporan rad), solidan sut i naravno hrabrost da "ides u meso".
Ekipi je tesko da putuje i igra utakmice na svaka 3-4 dana. Ali sta da se radi momci, to je zivot velikih igraca i timova. Ovu sezonu cemo svi zajedno pamtiti, to je sigurno.
Vidimo se u krcatom Pioniru.

samo zvezda

pre 9 godina

Buducnost je i sinoc dokazala da ce bit ozbiljna prijetnja zvezdi u finalu.I to bez nekog suta za 3 koje je najace oruzje bud ove god u jednom momentu bilo je +15.A budučnost ce se i pojačati za finale.A Zvezda je i sinoc dokazala da je jaka kao zemlja.Svaka cast na pobjedi. (ogi-cg, 27. januar 2015 10:15)
Zvezda u losijoj formi ali se polako nazire boljitak, 2 dana posle utakmice u Barseloni(utakmica zavrsena u Petak oko 22:40) putuje u Podgoricu pobedjuje Buducnost koja je imala 5 dana odmora pred mec....Pokazali su samo da mogu da igraju egal sa umornom Zvezdom koja je pride u nesto losijoj formi...I da bilo je plus 15 al je Zvezda za 5 minuta okrenula i otisla na +8, sto mu po tvojoj racunici dodje serija od +23 za manje od jedne cetvrtine.

ogi-cg

pre 9 godina

Buducnost je i sinoc dokazala da ce bit ozbiljna prijetnja zvezdi u finalu.I to bez nekog suta za 3 koje je najace oruzje bud ove god u jednom momentu bilo je +15.A budučnost ce se i pojačati za finale.A Zvezda je i sinoc dokazala da je jaka kao zemlja.Svaka cast na pobjedi.

Gorstak79

pre 9 godina

Svestan si i ti da nemate šta da tražite u dvobojima sa INSTITUCIJOM. Mi kao i uvek tempiramo formu za play-off da vas ugazimo kao boraniju i pokažemo gde vam je mesto.
(Nicky boy, 27. januar 2015 09:43)

mozda nisi obracao paznju,ali zvezda ove godine..tj..ove sezone rusi tradiciju,rusi rekorde...tako da samo kazem..ne bi trebalo da se previse zanosis tradicijom...jer serijama dodje kad tad kraj.

Slavica

pre 9 godina

Šmekerski :D ukrao im pobedu 6sek pre kraja, psovao im sve po spisku što su mu svirali svaki dodir dok su pustali kontakte Podgoričana (trebali su da dobiju bar 2 nesportske, a faulove koje su pravili msm gori i od Turaka ali avaj igra se na njihovom terenu) i sad šmekerski kaže ma opušteno slatka pobeda :D pa Kalina care :D
Svaka čast momcima, ona radost na kraju sluti na dobro :)

Nicky boy

pre 9 godina

Svestan si i ti da nemate šta da tražite u dvobojima sa INSTITUCIJOM. Mi kao i uvek tempiramo formu za play-off da vas ugazimo kao boraniju i pokažemo gde vam je mesto.

Blandeto

pre 9 godina

Ovo sto CZV radi je odlicno ali ne treba zanositi se, Partizan ima odlicnu ekipu bez obzira sto uporno tvrde suprotno. Ne treba podceniti ni Cedevitu, Buducnost, i jos neke timove. Samo bez euforije i ne ulaziti u prozivke i igre van terena...Pozdrav svim iskrenim navijacima Crvene Zvezde.

BFC,Hemofarm... kosevi iz auta,gepek,ucena,boks,drama,napustanje...

pre 9 godina

Uzalud trud dzaba nam sve Ilija i Milija i ove godine,Dacic,Ruzic i SPS,Kmecanje,stipanje i pomoc drzave!!!

Blandeto

pre 9 godina

Ovo sto CZV radi je odlicno ali ne treba zanositi se, Partizan ima odlicnu ekipu bez obzira sto uporno tvrde suprotno. Ne treba podceniti ni Cedevitu, Buducnost, i jos neke timove. Samo bez euforije i ne ulaziti u prozivke i igre van terena...Pozdrav svim iskrenim navijacima Crvene Zvezde.

BFC,Hemofarm... kosevi iz auta,gepek,ucena,boks,drama,napustanje...

pre 9 godina

Uzalud trud dzaba nam sve Ilija i Milija i ove godine,Dacic,Ruzic i SPS,Kmecanje,stipanje i pomoc drzave!!!

Proka

pre 9 godina

Bravo Kalina majstore! Imas sve sto cini dobrog igraca: kosarkasku inteligenciju, fizicke predispozicije (delom urodjene,delom naporan rad), solidan sut i naravno hrabrost da "ides u meso".
Ekipi je tesko da putuje i igra utakmice na svaka 3-4 dana. Ali sta da se radi momci, to je zivot velikih igraca i timova. Ovu sezonu cemo svi zajedno pamtiti, to je sigurno.
Vidimo se u krcatom Pioniru.

ogi-cg

pre 9 godina

Buducnost je i sinoc dokazala da ce bit ozbiljna prijetnja zvezdi u finalu.I to bez nekog suta za 3 koje je najace oruzje bud ove god u jednom momentu bilo je +15.A budučnost ce se i pojačati za finale.A Zvezda je i sinoc dokazala da je jaka kao zemlja.Svaka cast na pobjedi.

Aca

pre 9 godina

Mi smo u tim godinama igrali 4 puta F4?!
Osvojili zilion titula i dali deset velikih svetskih igrača!
I mi se zovemo Partizan, a vi?
(danilo, 27. januar 2015 11:11)

Sve ti je to prijatelju nebitno ako ti nemaš pametnija posla nego komentarišeš vesti o CZ a navijaš za Partizan pa čak i čitaš komentare. Slušaj muziku, traži devojku i probaj da uživaš u životu. Nemoj da tuguješ i da mrziš one koji su srećni samo zato što ti nisi. Svako dočeka svoje srećno vreme, sačekaj i ti svoju sreću i pokušaj da budeš čovek a da pri tome ne mrziš nikoga.

Slobodan

pre 9 godina

Sve je ok samo postaje monotono !!! Zvezda dobija itd. Polako postajem fan kazalista igokea ... Novi performans se najavljuje a izvode se pesme sars-a ... perspektiva ... Sadasnjost nam crno bela a buducnost siva ... u reziji naravno Duloa ... Tekma nebitna ako su Dzilici Lukaici ili Djokici dobija se , ostalo gubi se ... zanr tragikomedija ... snima Tegi ... karte dzaba ... 7000 pevaca :-) ... Ludilo ..

Slavica

pre 9 godina

Šmekerski :D ukrao im pobedu 6sek pre kraja, psovao im sve po spisku što su mu svirali svaki dodir dok su pustali kontakte Podgoričana (trebali su da dobiju bar 2 nesportske, a faulove koje su pravili msm gori i od Turaka ali avaj igra se na njihovom terenu) i sad šmekerski kaže ma opušteno slatka pobeda :D pa Kalina care :D
Svaka čast momcima, ona radost na kraju sluti na dobro :)

DedaMiloje

pre 9 godina

Svestan si i ti da nemate šta da tražite u dvobojima sa INSTITUCIJOM. Mi kao i uvek tempiramo formu za play-off da vas ugazimo kao boraniju i pokažemo gde vam je mesto.
(Nicky boy, 27. januar 2015 09:43)

Pusti tepmpiranje forme i slične gluposti, Zvezda je jača za klasu ove godine, umor se vidi od EL, Partizan igra samo ABA ligu i odmoran je, Zvezda će se uozbiljiti za PO, šta misliš da vas Markus nalupa kao ove sinoć za 5 minuta, kako bi se vi vratili i sa kime. Igrajte bolje da budete treći pa da igramo finale, ne zanosite se, nemamte ekipu kao prošle godine.

Kum

pre 9 godina

Odličan komentar, brate srednje tužni Proko!
Ovo je sezona, prva u 20 godina u kojoj radite nešto, eto rušite neke rekorde, došli ste u Top 16 EL.
Istina, niste afirmisali ni jednog mladog igrača, sem donekle Luke.
I još ništa niste osvojili, zar ne?
Pa ipak se osećate kao deo istorije?
Tek sada možda možete shvatiti kako je nama bilo kroz dugih 25 godina u kojima je svaka sezona bila bolja od ove vaše.
Mi smo u tim godinama igrali 4 puta F4?!
Osvojili zilion titula i dali deset velikih svetskih igrača!
I mi se zovemo Partizan, a vi?
(danilo, 27. januar 2015 11:11)

Kakve veze ima ovo sa vama? Jel zabranjeno da se neko raduje svom zasluzenom uspehu? Zbog cega se ti osecas pozvan da navodis uspehe KKP? Pa nece oni nestati, zar ne?

Zasto vam toliko smeta tudji uspeh?

Gorstak79

pre 9 godina

Svestan si i ti da nemate šta da tražite u dvobojima sa INSTITUCIJOM. Mi kao i uvek tempiramo formu za play-off da vas ugazimo kao boraniju i pokažemo gde vam je mesto.
(Nicky boy, 27. januar 2015 09:43)

mozda nisi obracao paznju,ali zvezda ove godine..tj..ove sezone rusi tradiciju,rusi rekorde...tako da samo kazem..ne bi trebalo da se previse zanosis tradicijom...jer serijama dodje kad tad kraj.

Zvezdas

pre 9 godina

@ ogi-cg vidimo se u finalu, hvala na lepim rečima.I Zvezda i Buducnost će igrati Evroligu,jednostavno dosta bolji od ostatka lige.Kalinić je neverovatno napredovao kod Radonjića,igra ko zmaj.

samo zvezda

pre 9 godina

Buducnost je i sinoc dokazala da ce bit ozbiljna prijetnja zvezdi u finalu.I to bez nekog suta za 3 koje je najace oruzje bud ove god u jednom momentu bilo je +15.A budučnost ce se i pojačati za finale.A Zvezda je i sinoc dokazala da je jaka kao zemlja.Svaka cast na pobjedi. (ogi-cg, 27. januar 2015 10:15)
Zvezda u losijoj formi ali se polako nazire boljitak, 2 dana posle utakmice u Barseloni(utakmica zavrsena u Petak oko 22:40) putuje u Podgoricu pobedjuje Buducnost koja je imala 5 dana odmora pred mec....Pokazali su samo da mogu da igraju egal sa umornom Zvezdom koja je pride u nesto losijoj formi...I da bilo je plus 15 al je Zvezda za 5 minuta okrenula i otisla na +8, sto mu po tvojoj racunici dodje serija od +23 za manje od jedne cetvrtine.

Klinky

pre 9 godina

@danilo

I nista od toga niste osvojili posteno. Sve do jedne pobede u svim tim godinama donele su vam sudije. Uneli ste u kosarku bahatost, prljavstinu, seljakluk i potpuno srozali karljicu igara. Nemam sada vremena a tesko da bih dobio dovoljno prostora da sve analiziram. Budi ziv i zdrav i navijaj za svoj Partizan!

Ckarlie

pre 9 godina

Buducnost je igrala na noz kao da je u pitanju finale evro lige.Sudije neprestano navlacile za Buducnost. Posle utakmice verbalni napad na igrace Zvezde od strane ljudi iz uprave i strucnog staba Buducnosti. Toliko o simbiozi izmedju ova dva kluba i drago mi je da je jos jedna laz vrhovnog dervisa i prodavca magle raskrinkana.Zvezda je obezbedila prvo mesto i sa prve pozicije ide u plej of.Toliko je dominantna u odnosu na ostale ekipice skromnog kvaliteta iz ove grobarske aba lige da me je pomalo i sramota zbog te ogromne razlike.Ostali klubovi su totalno nebitni pa i raspali kk secanje nis koji bez obzira na plasman u aba ligi evro ligu vise nikada igratii nece.Uzivajte Delije u strahu, bolu,placu i cmizdrenju napuderisanih i uplakanih simpatizerki kk katastrofa nis.Mukice tj crno bele bule narikace su vec pokvarile sminku od silnog plakanja. A tek ce da lelecu.Neprocenjivo.

cvrc

pre 9 godina

Svestan si i ti da nemate šta da tražite u dvobojima sa INSTITUCIJOM. Mi kao i uvek tempiramo formu za play-off da vas ugazimo kao boraniju i pokažemo gde vam je mesto.
(Nicky boy, 27. januar 2015 09:43)

Postaces vrlo svestan u KRKu i u sledecm derbiju da bas nije tako. Nemoj da se zavaravas, ako ste pobedili (toga dana slabu) Cedevitu, slabu Olimpiju, Metalac, bratski klub Igokeu, prijateljski klub Krku i Szolnoki ne znaci da imate kvalitet da se nosite sa Zvezdom. JOS NISTE POBEDILI NIJEDNU OZBILJNIJU EKIPU tipa Buducnost i tipa Zvezdu. A te dve ekipe su za klasu bolje od svih ostalih timova, Zvezda mozda i za dve , sto skor prikazuje.

Nemate pleja, nemate fond igraca, a pretite. Svaka cast Macvanu, Pavlovicu, Gagicu, Muricu, Milutinovu i Gagiju. Premalo igraca imate

nyk

pre 9 godina

@Danilo
Vidim da si isfrustriran... Reci mi samo, kojih to 10 svetskih igraca molim te??????????????
Priznajem jedino Pekovica i Bogdanovica(mada ce tek biti)!
Ko, Tepic, Velickovic?? Reci mi molim te koji su to igraci!?

Bodibond

pre 9 godina

Bio je to prvi trijumf crveno-belih u Podgorici od 2004. godine, kada su takođe ubacili 77 poena (77:74).

B92 odgovorio Tegeltiji i grobarima. A oni neka i dalje lazu sebe i zive u zabludi. Hvala redakciji na ovome !!!

Nicky boy

pre 9 godina

Svestan si i ti da nemate šta da tražite u dvobojima sa INSTITUCIJOM. Mi kao i uvek tempiramo formu za play-off da vas ugazimo kao boraniju i pokažemo gde vam je mesto.

Neko ima Bari, neko Fljamurtari

pre 9 godina

Mi smo u tim godinama igrali 4 puta F4?! Osvojili zilion titula i dali deset velikih svetskih igrača!I mi se zovemo Partizan, a vi?
(danilo, 27. januar 2015 11:11)
Ми смо они што су вам комплексе дефинитивно набили априла месеца 1991. године у Минхену и Београду, а закуцали за сва времена 29.5.1991. на стадиону Св.Никола у Барију, па сад слушамо како кукате ко нарикаче већ више од две деценије и читамо ваше фрустриране коментаре по интернету.

Batko

pre 9 godina

Upravo sam na SK1, gledao snimak utakmice..i dva detetalja, koje niko vidim na spominje.

1. Na 63:63 Zirbes je izvodio bacanja, prvo pogodio, a kod drugog se dešava identična situacaija kao kod poslednjeg koša, s tim što je Kalinić tada imao Planića kao "čoveka u skoku", pa nije uspeo da dodje do lopte (ovaj je veći i snazniji od Šehovića), nego je uspeo da je odbio , ali u nastavku je Zirbe napravio faul, a Buducnost izvodila bacanja . Znaci, nije poslednji kos Kalinića došao tek tako slučajno, nego dečko to radi svesno , sa namerom i svka mu čast na tome !!!

2. Niko od "stručnjaka" koji pljuju Radonjića , puni su znanja i koje čega sve , nije primetio jednu stvar. Do 2:37 do kraja, u napadu nismo mogli da se sastavimo. Menjao je bekove, ali niko nije uspevoa da probije, osIM Zirbesa. U toj celoj 4/4 Radonjić je video da Buducnost ne ide šut (blago reći katastrofa , ne računanjući ono bacanje "veš mašine" od strane Šehovica u poslednjoj sekundi kada pogođa "trojku") i stao je u ZONU !! Ta "zona" nas je odrzala u kakvom takvom priključku i na kraju donela pobedu na kraju. Naravno "dezurni stručnjaci" to ne znaju, nego horski pevaju "nemamo ni jednu akciju",ali ok...naučiće i oni nešto o ovom sportu.

P.S. Komentare isfrustriranih i UPLAŠENIH grobara ne bih ovom prilikom ni spomenuo

Alhambra

pre 9 godina

@Nicky boy
decace pa ti si se bas nahvatao straha.Svestan si kao i vas duhovni vodja da u regularnim uslovima nema sanse da pobedite Zvezdu i zato mesecima unapred stvarate histericnu atmosferu.Samo u tako mutnim vodama mozete da profitirate ali i cak tako ne mozete stici do vise od jedne pobede.Boli vas ovo Zvezdino igranje u EL i to sto je ove godine ostvarila vise pobbeda nego li vi u poslednjih pet(ne racunaju se tekme protiv Zeljkovih ekipa).I sledece godine mozete posmatrati EL preko TVa,naviknite se na to.

Karadjoz

pre 9 godina

Jer mi smo Partizan, a vi?
(danilo, 27. januar 2015 13:37)

Mi smo oni što će da vas ispraše 3-0 i da vas pošalju u kup čika-Dače. Kad već pitaš.

danilo

pre 9 godina

"...to je zivot velikih igraca i timova. Ovu sezonu cemo svi zajedno pamtiti, to je sigurno.
Vidimo se u krcatom Pioniru."

(Proka, 27. januar 2015 10:00)

Odličan komentar, brate srednje tužni Proko!
Ovo je sezona, prva u 20 godina u kojoj radite nešto, eto rušite neke rekorde, došli ste u Top 16 EL.
Istina, niste afirmisali ni jednog mladog igrača, sem donekle Luke.
I još ništa niste osvojili, zar ne?
Pa ipak se osećate kao deo istorije?
Tek sada možda možete shvatiti kako je nama bilo kroz dugih 25 godina u kojima je svaka sezona bila bolja od ove vaše.
Mi smo u tim godinama igrali 4 puta F4?!
Osvojili zilion titula i dali deset velikih svetskih igrača!
I mi se zovemo Partizan, a vi?

krajisnik

pre 9 godina

sa nikakvim sutom za 3 gazimo sve.Ako srede sut samo na neki solidan nivo,osvajamo ABA ligu bez problema.Ovakvog igraca kao Kalinic,nema niti jedna ekipa.Blazic,Dangubic,Mitrovic,Wilijams moraju podici formu.Wilijamsu zabraniti onoliko ispucavanje lopti.Nije on bas takav strelac.Djenka se vraca.Radonjicu,zovi nekad tajm-aut

Kosta

pre 9 godina

A ko se pita o ishodu polufinala Zvezda-Partizan?Jel se Vujošević pita?Zar stvarno mislite da možete da parirate?Sada ide ono 13-ta u nizu itd.Ali da se ne lažemo,svih ovih godina ste imali ekstra tim a sada je ovo cirkus.Pa jedna dobijate predzadnju ekipu u ligi u evroligaskoj atmosferi i protiv Olimpije vas Muricev brat spasao poraza.Ajmo malo realnosti.

Jovan

pre 9 godina

@danilo
Poseban pozdrav mom veselom bratu Danilu.
Partizan je dao pet igrača ekstra klase,Kićanovića,Dalipagića,Divca,Đorđevića i Danilovića,sa tim da je Divac veliki igrač postao kasnije.Od ovih ostalih nabrojanih,skidam kapu Paspalju i Pekoviću.Veliki igrač je i Krstić.Ostali nisu velika imena naše košarke a i nisu vaši igrači.Prejadno je staviti Drobnjaka i Veličkovića na listu sa ovim igračima!
A još je smešnije staviti Bogdanovića,Luku ili Bogdana,sasvim svejedno,uz to Vujanić,Tomašević i Luka Bogdanović su bili formirani igrači pre nego što ste ih oteli uz pomoć KSJ!

grof

pre 9 godina

Odlucujuca utakmica za 4 mesto odigrace se u Laktasima.U partizanu su svesni da gube od Zvezde i Buducnosti najmanje a ocekuje ih MZT i Cibona u gradskom derbiju.Igokea koja nema bas nikakvih ambicija bacila je pare i potpisala samo do kraja sezone Heslipa pre svega za utakmicu sa Olimpijom kuci u dogovoru sa partizanom jer ta utakmica resava partizanovu sudbinu.

petar

pre 9 godina

Partizan-Igokea Laktasi...kako vas bre nije sramota pa iza vas stajao je politicki vrh svih 25 god.Recite mi u kojoj zemlji i u kom sportu stoji predsednik drzave iza kluba,kao ovde iza vas...

DedaMiloje

pre 9 godina

Dve prosecne ekipe koje u toku jedne utakmice dva puta gube plus 10. Na kraju je odlucilo samaranje lopte.
(3 na 5, 27. januar 2015 10:20)

Ako su ovo prosečne ekipe, šta je onda Partizan? Ne zaboravi da su juče došli po Murića, ali komesar i predsednik izgleda nisu mogli da se dogovore oko tala, pa onda evo vam Bogdanović, čisto da pokriju gorivo.

Vladimir

pre 9 godina

Cestitke Kalinicu i svim momcija na pobedi u Podgorici, pobedi koja ima veci psihicki znacaj od rezultatskog. Iako su nam sada potrebne samo dve pobede da i teoretski obezbedimo prvu ppziciju pred play-off, siguran sam da ce momci da grizu u svakom susretu do kraja. Ipak osvrnuo bih se na neka pisanja medija danas. Naime KKP zeli da igra mec sa Igokeom u Areni cime bi ukoliko dodje 18000 navijaca sa placenim kartama zaradili oko 20-22000 evra. Da li ovaj podatak nekom zvuci kao poslednje hvatanje za slamku spasa?

John Terry

pre 9 godina

(Grobari Republika Srpska, 27. januar 2015 11:43)
Aman covece, da li si procitao tekst ili si samo odlucio da izlupas gluposti.Pa covek je i rekao da su prave borbe tek u plej ofu. I ti onda nastupas sa svojim promasenim komentarom. Ja stvarno ponekad posumnjam u inteligenciju pojedinih komentatora.

Slobodan

pre 9 godina

Ako mogu procitati izmedju redova navijaca prljavog kazalista ... oni su prvi na cetvrtom mestu a zvezda se bori da bude prva i izbori mesto u pley-off ... Pa ok nadam se da cemo se izboriti da igramo protiv vas ! Vase vesti i komentare citam iz ogledala ... Nemam izbora ...

Batko

pre 9 godina

Dokle da nas brukate...Sad dolazi Alba...Bice gusto...0-5 serija...
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (e, 27. januar 2015 12:58)


Šta bi ? Pustila učiteljica malo ranije, pa ti doleteo da ostaviš komentar ?!

g

pre 9 godina

E moj Boro,tvoje JSD je odavno rahmetli i pociva zajedno sa Rudi Cajevcem,a ovo sad sta ste vi to nikom jasno nije,klub bez Drzave.Tvoja pamet ne doseze dalje od sutrasnjeg dana,jer bi ti bilo jasnije zasto klub poput Igokee dovodi stranog igraca na koliko 5-6 kola do kraja prvenstva sa pozicija tabele gde se nalazi trenutno,ili se ja varam ili se to Igokea bori za 4 mesto.Bice da je ipak partizan igokea je jedan klub.Ovo je taj cist "par ekselans"dokaz.

ogi-cg

pre 9 godina

Koliko je Zvezda ozbiljno shvatila Budućnost vidi se po slavlju nakon utakmice.Realno ovo ce bit finale,al Budučnost mora da se pojača pod kosem inace nema sanse sa Zvezdom na tri dobijene.Budučnost je jaka spolja al sem Planinića nema jakog visokog igrača.A Zvezda je mocna pod kosem kao nikad.Gledao sam utakmicu,Cirbes odličan,Marjanovic je cuvan vrhunski,al to je sad uspjelo ,dal ce na recimo pet utakmica u finalu,nema sanse bez rotacije tri centra na njega.A to Budučnost sad nema.

Uplakani Igokejac

pre 9 godina

Ja i dalje ne mogu sebi doci zbog ovog Kalinica. Pojescu se od muke. Odoh pocepati par Telekom kartica, mozda se malo smirim.

nex

pre 9 godina

Ako bude sve kako treba,fer i sportski,Bud. i Zvezda moraju da igraju finale. Sva sportska logika to govori. Sve drugo ako bude,imace nesto "trulo" u pozadini. Odigrali su EL kosarku sinoc,nijednog jedinog koskanja,bockanja,prepucavanja. Ni posle Kalininicevog i Sehovicevog pada pod kosem,ni posle poslednjeg faula nad Will-om. A bio je,ruku na srce,hokejaski.
Bice to lep spektakl. Bud. ce da razmontira Partizan,jer ce sad oni da ukljuce sve moguce opcije da budu treci. Tu mislim na sudije,delegate,pritiske,lajanje,kukanje,stipanje,davljenje i td. A mi cemo lagano da otresemo 4tog,ko vec bude.

danilo

pre 9 godina

Poseban pozdrav svima onima koji čitaju moje komentare i ostavljaju trag u vidu plusa ili minusa.
Još posebniji pozdrav onima koji se u komentarima obraćaju lično meni.
Oni koji pominju frustracije ili devojke, da napomenem da je to poznata pojava u psihologiji i da se zove projekcija.
Napomena neukima:
Ovaj sajt nije klupski.
Interaktivnost je suština današnje komunikacije.

Napomena onima koji prate košarku poslednja tri meseca:
Partizan je dao mnogo više od deset igrača velike klase:
Kića,Praja,Danilović,Djordjević,Paspalj,Divac,Rebrača,Drobnjak,Tomašević,Vujanić,Krstić,Veličković, Peković,Bogdanović onako iz prve...
Treneri veliki Nikolić, Ivković,Obradović,Dule...
Titule sve srpske, dosta jugoslovenskih i ABA više nego svi ostali zajedno!
Napomena razumnima:
Svaki pokušaj da se poredi Partizan i zmarznuta Zvezda je direktan atak na logiku, a bogami i moral!
Jer mi smo Partizan, a vi?

Gorstak79

pre 9 godina

ugoslovenskih i ABA više nego svi ostali zajedno!
Napomena razumnima:
Svaki pokušaj da se poredi Partizan i zmarznuta Zvezda je direktan atak na logiku, a bogami i moral!
Jer mi smo Partizan, a vi?
(danilo, 27. januar 2015 13:37)...
nikako ne mogu da se porede to je cinjenica..partizan po titulama i rezultatima jeste institucija u srbiji...i to je cinjenica...a sto se igraca tice i tih sto si nabrojao..moram te napomenuti,da ni kedan igrac nije partizanov igrac..svakog ste oteli kad su napunili 19,20 godina...od ovih sto si nabrojao,cetvorica su zvezdina skola...ali ne bitno...a prava institucija na ovim prostorima je split..najteofejniji klub...to su cinjenice..ispred vas su jos i zadar i cibona...ali jeste u srbiji najbolji,najtrofejniji..i sigurno ce te biti jos dugo,dugo godina.

Balnak boy

pre 9 godina

uporkos porazima u evro ligi, zvezda podize formu sto je dobro. Sve te utekmice u top 16 mnogo znace, iako se na prvi pogled samo porazi vide. Ti porazi su posledice pojavanja koje nije doslo, pa zato imamo smao teoretske sanse za top 8. Sa druge strane, kvalitet ekipe je i vise nego dovoljan da se dobije ABA liga i utakmice u kojima se ne pruzi maksimum.

Neko iz mase

pre 9 godina

Puno navijača kluba iz Stjepana Supanca je i ove,kao i mnogih prethodnih sezona,poletelo prerano. Imaju skor 19/0 u realno nikad slabijoj jadranskoj ligi. Cibona se praktično raspala,Olimpije nema nigde,Partizan još uvek bez pleja a drži četvrto mesto i to je dovoljan pokazatelj u kakvoj ligi je ostvaren "istorijski niz". Nemam nameru da potcenjujem uspeh te ekipe,samo treba biti realan. Uostalom,u plej ofu će se naći najjači timovi,pa ako ste toliko jaki koliko mislite počistićete sve sa nulom. I,ako je to po vama već garantovano,čemu onda toliki strah koji isijava iz vaših komentara u kojima stalno pominjete neku pomoć sudija Partizanu,Vujoševića i slično? Da li toliko sumnjate u svoj tim kako god da se se sad zove ili su to godine frustracija i kompleksa? Partizan i mi njegovi navijači,se ne plašimo nikoga,nemamo nijedan razlog da sumnjamo u stručni štab koji godinama donosi trofeje i uspehe. Vama je Radonjić loš trener,Vilijams kog ste promovisali na početku sezone u najboljeg igrača ikad na ovim prostorima odjednom loš... Jedno znam,Partizanu i da ništa ne osvoji ove sezone to neće biti tragedija,a za vas koji ste eto nikad jači a opet strahujete će verovatno biti najtragičnija u kratkoj istoriji ovog kluba kog trenutno bodrite.

JocaBoca

pre 9 godina

Uzalud trud dzaba nam sve Ilija i Milija i ove godine,Dacic,Ruzic i SPS,Kmecanje,stipanje i pomoc drzave!!!
(BFC,Hemofarm... kosevi iz auta,gepek,ucena,boks,drama,napustanje..., 27. januar 2015 09:43)

Šta bi panter nego Copy - paste :)

Daj sta das

pre 9 godina

Zvezdasi,gde ste bili dok vam se zvezda gasila,tada vas kosarka nije zanimala,kako rekoste na to se pale samo Grobari i Litvanci,a sta je sad ovo,em nije zvezda,em vas vodi Covic,a vi u transu,o cemu se radi?

SOKI P.F.C. PRIJEDOR

pre 9 godina

Danilo, svaka ti cast za komentar. Sve sto si napisao je ziva istina. Jeste da istina zna da boli, ali nismo mi krivi sto "oni" nemaju klub, sto ih je Covicev napravio slijepim pored ociju kao i "veliki vodja" svoj narod u Sjevernoj Koreji. Koliko covjek mora biti isfrustriran i iskompleksiran da spominje: sline, Zagreb, Tudjmana, gepekovanje, Vojinovica, tamo neku diviziju itd. Mogu "oni" pricati sta hoce, ali istina je samo jedna i to svi dobro znaju. Partizan je bio i ostao institucija. Rezultate i stvorene igrace niko ne moze da unisti i zaboravi. To je upisano za sva vremena.

Batko

pre 9 godina

Ali ja i dalje ne verujem da zvezdasi navijaju za FMP a prave se da je zvezda,sve ostalo je nebitno,dno dna.
(kriza identiteta, 27. januar 2015 19:16)

Kako si ?

bora

pre 9 godina

Blago tebi 'Grofe'.Igokea kupila Heslipa,samo da bi odigrao protiv Olimpije,zbog Partizana!!??
Eh,da mi je tvoj mozak,da se slatko odmorim.
P.S. Sanjate li ponekad rahmetli Crvenu zvezdu?Peče li savest?

DarkoP.F.C.

pre 9 godina

Pa kako nama moze da smeta tudji uspeh a i koji to uspeh? Uspeh je kad se na kraju podigne pehar a ne ukrade...i gradski derbi je Partizan i Czt a ne Veciti,valjda ste naucili od Tegija nesto,jedini covek koji je realan i prica istinu a ne kao vasa licna legenda da vas obmanjuje,zbog toga i pumpate marketing jer zna se da je to Legendi kraj ako nista ne osvoji i ove godine,pa daj da kupim navijace i za sledecu sezonu

Mika Sumadinac

pre 9 godina

P.S. Komentare isfrustriranih i UPLAŠENIH grobara ne bih ovom prilikom ni spomenuo
(Batko, 27. januar 2015 13:38)

Batko Neroju iz Zeleznika, ti ne mozes bez nas ! Jesi li ti pitao gazdu jel smes da analiziras igru Pantera? Nemoj da se gazda ljuti na vas pa da opet promeni ime...i jos jedno pitanje...Zar vi ne bojkotujete ABA ligu ? Ovako svake godine...pisete, lozite se i onda dodje kraj sezone...i opet ona vasa prica ali SLEDECE sezone...strasno kakvi ste vi mazohisti...

Stanoje

pre 9 godina

Polako Kaleniću i ostali,ako uzmete trofeje onda svaka čast.Do tada,a mi se nadamo i dalje,PARTIZAN JE ŠAMPION!
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Grobari Republika Srpska, 27. januar 2015 11:43)
-----------
Kalinić, Nikola Kalinić, reprezentativac Srbije, vicešampion sveta 2014., sin Zorana Kalinića, preko 15 medalja za zemlju, tako da malo poštovanja ne bi te ubilo iako ne vidiš dalje od DVa.

pg boy

pre 9 godina

dzabe vam kalina i sve te pjesme za njega i sve ove pobjede,kad ne osvajate aba ligu......ali to vam ostaje za utjehu....volio bih da osvoji Buducnost,ako ne moze ona,onda institucija sto se tice kosarke na ovim prostorima Partizan.....samo ne vjestacki klub fmp.

jes da bude

pre 9 godina

Vidim da si isfrustriran... Reci mi samo, kojih to 10 svetskih igraca molim te??????????????
Priznajem jedino Pekovica i Bogdanovica(mada ce tek biti)!
Ko, Tepic, Velickovic?? Reci mi molim te koji su to igraci!?
(nyk, 27. januar 2015 11:46)

vidi se da pratis kosarku par godina cim su ti poznata samo ova dva igraca. nemo' se mori brukas

Kosarkas

pre 9 godina

@Batko
Sve je u redu da Radonja cita njihov napad i postavlja lepo zonu kad treba ali brate ne zna da napravi napad. Nemamo akcije skautirane za napad imamo prazne minute gubimo samopouzdanje. Igramo kao da imamo ONeila ili MJ a pa ce oni sami da rese e pa ne ide to tako. Sa strane protivnika oni nas o cas posla izskautiraju i postave lepu odbranu protiv nasih bezsadrzajnih napada.

kAlcokera

pre 9 godina

kad bi neko od starijih mogao da potvrdi da je stankovic izdejstvovao jednu utakmicu u beogradu 92 protiv knora iako su bile sankcije.dok dzajicu protiv sampdorije nisu.

KKP

pre 9 godina

(Vladimir, 27. januar 2015 12:46) zvuci kao podrška klubu kad mu je najteze..vas je dok ste jos bili zvezda,bilo u proseku 14 u pioniru,sa sve dabom..

Kriik

pre 9 godina

@Uzalud trud dzaba nam sve Ilija i Milija i ove godine,Dacic,Ruzic i SPS,Kmecanje,stipanje i pomoc drzave!!!
(BFC,Hemofarm... kosevi iz auta,gepek,ucena,boks,drama,napustanje..., 27. januar 2015 09:43)

ma sjajan si. originalna prepevanjcija nase zajebancije..

ti je j...s sledeci

pre 9 godina

ako budete igrali u polufinalu sa nama, a ja kao navijac Partizana se nadam da hocete, vi se tu druze moj nista ne pitate...dzaba skor i 26-0, samo trofeji se pamte, a njih vec 15 godina uzima samo jedan klub, a koliko vidim tako ce biti i ove godine...

Nicky boy

pre 9 godina

Svestan si i ti da nemate šta da tražite u dvobojima sa INSTITUCIJOM. Mi kao i uvek tempiramo formu za play-off da vas ugazimo kao boraniju i pokažemo gde vam je mesto.

danilo

pre 9 godina

"...to je zivot velikih igraca i timova. Ovu sezonu cemo svi zajedno pamtiti, to je sigurno.
Vidimo se u krcatom Pioniru."

(Proka, 27. januar 2015 10:00)

Odličan komentar, brate srednje tužni Proko!
Ovo je sezona, prva u 20 godina u kojoj radite nešto, eto rušite neke rekorde, došli ste u Top 16 EL.
Istina, niste afirmisali ni jednog mladog igrača, sem donekle Luke.
I još ništa niste osvojili, zar ne?
Pa ipak se osećate kao deo istorije?
Tek sada možda možete shvatiti kako je nama bilo kroz dugih 25 godina u kojima je svaka sezona bila bolja od ove vaše.
Mi smo u tim godinama igrali 4 puta F4?!
Osvojili zilion titula i dali deset velikih svetskih igrača!
I mi se zovemo Partizan, a vi?

BFC,Hemofarm... kosevi iz auta,gepek,ucena,boks,drama,napustanje...

pre 9 godina

Uzalud trud dzaba nam sve Ilija i Milija i ove godine,Dacic,Ruzic i SPS,Kmecanje,stipanje i pomoc drzave!!!

danilo

pre 9 godina

Poseban pozdrav svima onima koji čitaju moje komentare i ostavljaju trag u vidu plusa ili minusa.
Još posebniji pozdrav onima koji se u komentarima obraćaju lično meni.
Oni koji pominju frustracije ili devojke, da napomenem da je to poznata pojava u psihologiji i da se zove projekcija.
Napomena neukima:
Ovaj sajt nije klupski.
Interaktivnost je suština današnje komunikacije.

Napomena onima koji prate košarku poslednja tri meseca:
Partizan je dao mnogo više od deset igrača velike klase:
Kića,Praja,Danilović,Djordjević,Paspalj,Divac,Rebrača,Drobnjak,Tomašević,Vujanić,Krstić,Veličković, Peković,Bogdanović onako iz prve...
Treneri veliki Nikolić, Ivković,Obradović,Dule...
Titule sve srpske, dosta jugoslovenskih i ABA više nego svi ostali zajedno!
Napomena razumnima:
Svaki pokušaj da se poredi Partizan i zmarznuta Zvezda je direktan atak na logiku, a bogami i moral!
Jer mi smo Partizan, a vi?

SOKI P.F.C. PRIJEDOR

pre 9 godina

Danilo, svaka ti cast za komentar. Sve sto si napisao je ziva istina. Jeste da istina zna da boli, ali nismo mi krivi sto "oni" nemaju klub, sto ih je Covicev napravio slijepim pored ociju kao i "veliki vodja" svoj narod u Sjevernoj Koreji. Koliko covjek mora biti isfrustriran i iskompleksiran da spominje: sline, Zagreb, Tudjmana, gepekovanje, Vojinovica, tamo neku diviziju itd. Mogu "oni" pricati sta hoce, ali istina je samo jedna i to svi dobro znaju. Partizan je bio i ostao institucija. Rezultate i stvorene igrace niko ne moze da unisti i zaboravi. To je upisano za sva vremena.

pg boy

pre 9 godina

dzabe vam kalina i sve te pjesme za njega i sve ove pobjede,kad ne osvajate aba ligu......ali to vam ostaje za utjehu....volio bih da osvoji Buducnost,ako ne moze ona,onda institucija sto se tice kosarke na ovim prostorima Partizan.....samo ne vjestacki klub fmp.

Daj sta das

pre 9 godina

Zvezdasi,gde ste bili dok vam se zvezda gasila,tada vas kosarka nije zanimala,kako rekoste na to se pale samo Grobari i Litvanci,a sta je sad ovo,em nije zvezda,em vas vodi Covic,a vi u transu,o cemu se radi?

Neko iz mase

pre 9 godina

Puno navijača kluba iz Stjepana Supanca je i ove,kao i mnogih prethodnih sezona,poletelo prerano. Imaju skor 19/0 u realno nikad slabijoj jadranskoj ligi. Cibona se praktično raspala,Olimpije nema nigde,Partizan još uvek bez pleja a drži četvrto mesto i to je dovoljan pokazatelj u kakvoj ligi je ostvaren "istorijski niz". Nemam nameru da potcenjujem uspeh te ekipe,samo treba biti realan. Uostalom,u plej ofu će se naći najjači timovi,pa ako ste toliko jaki koliko mislite počistićete sve sa nulom. I,ako je to po vama već garantovano,čemu onda toliki strah koji isijava iz vaših komentara u kojima stalno pominjete neku pomoć sudija Partizanu,Vujoševića i slično? Da li toliko sumnjate u svoj tim kako god da se se sad zove ili su to godine frustracija i kompleksa? Partizan i mi njegovi navijači,se ne plašimo nikoga,nemamo nijedan razlog da sumnjamo u stručni štab koji godinama donosi trofeje i uspehe. Vama je Radonjić loš trener,Vilijams kog ste promovisali na početku sezone u najboljeg igrača ikad na ovim prostorima odjednom loš... Jedno znam,Partizanu i da ništa ne osvoji ove sezone to neće biti tragedija,a za vas koji ste eto nikad jači a opet strahujete će verovatno biti najtragičnija u kratkoj istoriji ovog kluba kog trenutno bodrite.

JocaBoca

pre 9 godina

Uzalud trud dzaba nam sve Ilija i Milija i ove godine,Dacic,Ruzic i SPS,Kmecanje,stipanje i pomoc drzave!!!
(BFC,Hemofarm... kosevi iz auta,gepek,ucena,boks,drama,napustanje..., 27. januar 2015 09:43)

Šta bi panter nego Copy - paste :)

DarkoP.F.C.

pre 9 godina

Pa kako nama moze da smeta tudji uspeh a i koji to uspeh? Uspeh je kad se na kraju podigne pehar a ne ukrade...i gradski derbi je Partizan i Czt a ne Veciti,valjda ste naucili od Tegija nesto,jedini covek koji je realan i prica istinu a ne kao vasa licna legenda da vas obmanjuje,zbog toga i pumpate marketing jer zna se da je to Legendi kraj ako nista ne osvoji i ove godine,pa daj da kupim navijace i za sledecu sezonu

Slobodan

pre 9 godina

Sve je ok samo postaje monotono !!! Zvezda dobija itd. Polako postajem fan kazalista igokea ... Novi performans se najavljuje a izvode se pesme sars-a ... perspektiva ... Sadasnjost nam crno bela a buducnost siva ... u reziji naravno Duloa ... Tekma nebitna ako su Dzilici Lukaici ili Djokici dobija se , ostalo gubi se ... zanr tragikomedija ... snima Tegi ... karte dzaba ... 7000 pevaca :-) ... Ludilo ..

ogi-cg

pre 9 godina

Buducnost je i sinoc dokazala da ce bit ozbiljna prijetnja zvezdi u finalu.I to bez nekog suta za 3 koje je najace oruzje bud ove god u jednom momentu bilo je +15.A budučnost ce se i pojačati za finale.A Zvezda je i sinoc dokazala da je jaka kao zemlja.Svaka cast na pobjedi.

ti je j...s sledeci

pre 9 godina

ako budete igrali u polufinalu sa nama, a ja kao navijac Partizana se nadam da hocete, vi se tu druze moj nista ne pitate...dzaba skor i 26-0, samo trofeji se pamte, a njih vec 15 godina uzima samo jedan klub, a koliko vidim tako ce biti i ove godine...

Mika Sumadinac

pre 9 godina

P.S. Komentare isfrustriranih i UPLAŠENIH grobara ne bih ovom prilikom ni spomenuo
(Batko, 27. januar 2015 13:38)

Batko Neroju iz Zeleznika, ti ne mozes bez nas ! Jesi li ti pitao gazdu jel smes da analiziras igru Pantera? Nemoj da se gazda ljuti na vas pa da opet promeni ime...i jos jedno pitanje...Zar vi ne bojkotujete ABA ligu ? Ovako svake godine...pisete, lozite se i onda dodje kraj sezone...i opet ona vasa prica ali SLEDECE sezone...strasno kakvi ste vi mazohisti...

bora

pre 9 godina

Blago tebi 'Grofe'.Igokea kupila Heslipa,samo da bi odigrao protiv Olimpije,zbog Partizana!!??
Eh,da mi je tvoj mozak,da se slatko odmorim.
P.S. Sanjate li ponekad rahmetli Crvenu zvezdu?Peče li savest?

Kriik

pre 9 godina

@Uzalud trud dzaba nam sve Ilija i Milija i ove godine,Dacic,Ruzic i SPS,Kmecanje,stipanje i pomoc drzave!!!
(BFC,Hemofarm... kosevi iz auta,gepek,ucena,boks,drama,napustanje..., 27. januar 2015 09:43)

ma sjajan si. originalna prepevanjcija nase zajebancije..

jes da bude

pre 9 godina

Vidim da si isfrustriran... Reci mi samo, kojih to 10 svetskih igraca molim te??????????????
Priznajem jedino Pekovica i Bogdanovica(mada ce tek biti)!
Ko, Tepic, Velickovic?? Reci mi molim te koji su to igraci!?
(nyk, 27. januar 2015 11:46)

vidi se da pratis kosarku par godina cim su ti poznata samo ova dva igraca. nemo' se mori brukas

Blandeto

pre 9 godina

Ovo sto CZV radi je odlicno ali ne treba zanositi se, Partizan ima odlicnu ekipu bez obzira sto uporno tvrde suprotno. Ne treba podceniti ni Cedevitu, Buducnost, i jos neke timove. Samo bez euforije i ne ulaziti u prozivke i igre van terena...Pozdrav svim iskrenim navijacima Crvene Zvezde.

Proka

pre 9 godina

Bravo Kalina majstore! Imas sve sto cini dobrog igraca: kosarkasku inteligenciju, fizicke predispozicije (delom urodjene,delom naporan rad), solidan sut i naravno hrabrost da "ides u meso".
Ekipi je tesko da putuje i igra utakmice na svaka 3-4 dana. Ali sta da se radi momci, to je zivot velikih igraca i timova. Ovu sezonu cemo svi zajedno pamtiti, to je sigurno.
Vidimo se u krcatom Pioniru.

nyk

pre 9 godina

@Danilo
Vidim da si isfrustriran... Reci mi samo, kojih to 10 svetskih igraca molim te??????????????
Priznajem jedino Pekovica i Bogdanovica(mada ce tek biti)!
Ko, Tepic, Velickovic?? Reci mi molim te koji su to igraci!?

KKP

pre 9 godina

(Vladimir, 27. januar 2015 12:46) zvuci kao podrška klubu kad mu je najteze..vas je dok ste jos bili zvezda,bilo u proseku 14 u pioniru,sa sve dabom..

kAlcokera

pre 9 godina

kad bi neko od starijih mogao da potvrdi da je stankovic izdejstvovao jednu utakmicu u beogradu 92 protiv knora iako su bile sankcije.dok dzajicu protiv sampdorije nisu.

Zvezdas

pre 9 godina

@ ogi-cg vidimo se u finalu, hvala na lepim rečima.I Zvezda i Buducnost će igrati Evroligu,jednostavno dosta bolji od ostatka lige.Kalinić je neverovatno napredovao kod Radonjića,igra ko zmaj.

cvrc

pre 9 godina

Svestan si i ti da nemate šta da tražite u dvobojima sa INSTITUCIJOM. Mi kao i uvek tempiramo formu za play-off da vas ugazimo kao boraniju i pokažemo gde vam je mesto.
(Nicky boy, 27. januar 2015 09:43)

Postaces vrlo svestan u KRKu i u sledecm derbiju da bas nije tako. Nemoj da se zavaravas, ako ste pobedili (toga dana slabu) Cedevitu, slabu Olimpiju, Metalac, bratski klub Igokeu, prijateljski klub Krku i Szolnoki ne znaci da imate kvalitet da se nosite sa Zvezdom. JOS NISTE POBEDILI NIJEDNU OZBILJNIJU EKIPU tipa Buducnost i tipa Zvezdu. A te dve ekipe su za klasu bolje od svih ostalih timova, Zvezda mozda i za dve , sto skor prikazuje.

Nemate pleja, nemate fond igraca, a pretite. Svaka cast Macvanu, Pavlovicu, Gagicu, Muricu, Milutinovu i Gagiju. Premalo igraca imate

Aca

pre 9 godina

Mi smo u tim godinama igrali 4 puta F4?!
Osvojili zilion titula i dali deset velikih svetskih igrača!
I mi se zovemo Partizan, a vi?
(danilo, 27. januar 2015 11:11)

Sve ti je to prijatelju nebitno ako ti nemaš pametnija posla nego komentarišeš vesti o CZ a navijaš za Partizan pa čak i čitaš komentare. Slušaj muziku, traži devojku i probaj da uživaš u životu. Nemoj da tuguješ i da mrziš one koji su srećni samo zato što ti nisi. Svako dočeka svoje srećno vreme, sačekaj i ti svoju sreću i pokušaj da budeš čovek a da pri tome ne mrziš nikoga.

Batko

pre 9 godina

Upravo sam na SK1, gledao snimak utakmice..i dva detetalja, koje niko vidim na spominje.

1. Na 63:63 Zirbes je izvodio bacanja, prvo pogodio, a kod drugog se dešava identična situacaija kao kod poslednjeg koša, s tim što je Kalinić tada imao Planića kao "čoveka u skoku", pa nije uspeo da dodje do lopte (ovaj je veći i snazniji od Šehovića), nego je uspeo da je odbio , ali u nastavku je Zirbe napravio faul, a Buducnost izvodila bacanja . Znaci, nije poslednji kos Kalinića došao tek tako slučajno, nego dečko to radi svesno , sa namerom i svka mu čast na tome !!!

2. Niko od "stručnjaka" koji pljuju Radonjića , puni su znanja i koje čega sve , nije primetio jednu stvar. Do 2:37 do kraja, u napadu nismo mogli da se sastavimo. Menjao je bekove, ali niko nije uspevoa da probije, osIM Zirbesa. U toj celoj 4/4 Radonjić je video da Buducnost ne ide šut (blago reći katastrofa , ne računanjući ono bacanje "veš mašine" od strane Šehovica u poslednjoj sekundi kada pogođa "trojku") i stao je u ZONU !! Ta "zona" nas je odrzala u kakvom takvom priključku i na kraju donela pobedu na kraju. Naravno "dezurni stručnjaci" to ne znaju, nego horski pevaju "nemamo ni jednu akciju",ali ok...naučiće i oni nešto o ovom sportu.

P.S. Komentare isfrustriranih i UPLAŠENIH grobara ne bih ovom prilikom ni spomenuo

Ckarlie

pre 9 godina

Buducnost je igrala na noz kao da je u pitanju finale evro lige.Sudije neprestano navlacile za Buducnost. Posle utakmice verbalni napad na igrace Zvezde od strane ljudi iz uprave i strucnog staba Buducnosti. Toliko o simbiozi izmedju ova dva kluba i drago mi je da je jos jedna laz vrhovnog dervisa i prodavca magle raskrinkana.Zvezda je obezbedila prvo mesto i sa prve pozicije ide u plej of.Toliko je dominantna u odnosu na ostale ekipice skromnog kvaliteta iz ove grobarske aba lige da me je pomalo i sramota zbog te ogromne razlike.Ostali klubovi su totalno nebitni pa i raspali kk secanje nis koji bez obzira na plasman u aba ligi evro ligu vise nikada igratii nece.Uzivajte Delije u strahu, bolu,placu i cmizdrenju napuderisanih i uplakanih simpatizerki kk katastrofa nis.Mukice tj crno bele bule narikace su vec pokvarile sminku od silnog plakanja. A tek ce da lelecu.Neprocenjivo.

petar

pre 9 godina

Partizan-Igokea Laktasi...kako vas bre nije sramota pa iza vas stajao je politicki vrh svih 25 god.Recite mi u kojoj zemlji i u kom sportu stoji predsednik drzave iza kluba,kao ovde iza vas...

Klinky

pre 9 godina

@danilo

I nista od toga niste osvojili posteno. Sve do jedne pobede u svim tim godinama donele su vam sudije. Uneli ste u kosarku bahatost, prljavstinu, seljakluk i potpuno srozali karljicu igara. Nemam sada vremena a tesko da bih dobio dovoljno prostora da sve analiziram. Budi ziv i zdrav i navijaj za svoj Partizan!

grof

pre 9 godina

Odlucujuca utakmica za 4 mesto odigrace se u Laktasima.U partizanu su svesni da gube od Zvezde i Buducnosti najmanje a ocekuje ih MZT i Cibona u gradskom derbiju.Igokea koja nema bas nikakvih ambicija bacila je pare i potpisala samo do kraja sezone Heslipa pre svega za utakmicu sa Olimpijom kuci u dogovoru sa partizanom jer ta utakmica resava partizanovu sudbinu.

Kosta

pre 9 godina

A ko se pita o ishodu polufinala Zvezda-Partizan?Jel se Vujošević pita?Zar stvarno mislite da možete da parirate?Sada ide ono 13-ta u nizu itd.Ali da se ne lažemo,svih ovih godina ste imali ekstra tim a sada je ovo cirkus.Pa jedna dobijate predzadnju ekipu u ligi u evroligaskoj atmosferi i protiv Olimpije vas Muricev brat spasao poraza.Ajmo malo realnosti.

Kosarkas

pre 9 godina

@Batko
Sve je u redu da Radonja cita njihov napad i postavlja lepo zonu kad treba ali brate ne zna da napravi napad. Nemamo akcije skautirane za napad imamo prazne minute gubimo samopouzdanje. Igramo kao da imamo ONeila ili MJ a pa ce oni sami da rese e pa ne ide to tako. Sa strane protivnika oni nas o cas posla izskautiraju i postave lepu odbranu protiv nasih bezsadrzajnih napada.

Karadjoz

pre 9 godina

Jer mi smo Partizan, a vi?
(danilo, 27. januar 2015 13:37)

Mi smo oni što će da vas ispraše 3-0 i da vas pošalju u kup čika-Dače. Kad već pitaš.

Gorstak79

pre 9 godina

Svestan si i ti da nemate šta da tražite u dvobojima sa INSTITUCIJOM. Mi kao i uvek tempiramo formu za play-off da vas ugazimo kao boraniju i pokažemo gde vam je mesto.
(Nicky boy, 27. januar 2015 09:43)

mozda nisi obracao paznju,ali zvezda ove godine..tj..ove sezone rusi tradiciju,rusi rekorde...tako da samo kazem..ne bi trebalo da se previse zanosis tradicijom...jer serijama dodje kad tad kraj.

Jovan

pre 9 godina

@danilo
Poseban pozdrav mom veselom bratu Danilu.
Partizan je dao pet igrača ekstra klase,Kićanovića,Dalipagića,Divca,Đorđevića i Danilovića,sa tim da je Divac veliki igrač postao kasnije.Od ovih ostalih nabrojanih,skidam kapu Paspalju i Pekoviću.Veliki igrač je i Krstić.Ostali nisu velika imena naše košarke a i nisu vaši igrači.Prejadno je staviti Drobnjaka i Veličkovića na listu sa ovim igračima!
A još je smešnije staviti Bogdanovića,Luku ili Bogdana,sasvim svejedno,uz to Vujanić,Tomašević i Luka Bogdanović su bili formirani igrači pre nego što ste ih oteli uz pomoć KSJ!

DedaMiloje

pre 9 godina

Svestan si i ti da nemate šta da tražite u dvobojima sa INSTITUCIJOM. Mi kao i uvek tempiramo formu za play-off da vas ugazimo kao boraniju i pokažemo gde vam je mesto.
(Nicky boy, 27. januar 2015 09:43)

Pusti tepmpiranje forme i slične gluposti, Zvezda je jača za klasu ove godine, umor se vidi od EL, Partizan igra samo ABA ligu i odmoran je, Zvezda će se uozbiljiti za PO, šta misliš da vas Markus nalupa kao ove sinoć za 5 minuta, kako bi se vi vratili i sa kime. Igrajte bolje da budete treći pa da igramo finale, ne zanosite se, nemamte ekipu kao prošle godine.

nex

pre 9 godina

Ako bude sve kako treba,fer i sportski,Bud. i Zvezda moraju da igraju finale. Sva sportska logika to govori. Sve drugo ako bude,imace nesto "trulo" u pozadini. Odigrali su EL kosarku sinoc,nijednog jedinog koskanja,bockanja,prepucavanja. Ni posle Kalininicevog i Sehovicevog pada pod kosem,ni posle poslednjeg faula nad Will-om. A bio je,ruku na srce,hokejaski.
Bice to lep spektakl. Bud. ce da razmontira Partizan,jer ce sad oni da ukljuce sve moguce opcije da budu treci. Tu mislim na sudije,delegate,pritiske,lajanje,kukanje,stipanje,davljenje i td. A mi cemo lagano da otresemo 4tog,ko vec bude.

g

pre 9 godina

E moj Boro,tvoje JSD je odavno rahmetli i pociva zajedno sa Rudi Cajevcem,a ovo sad sta ste vi to nikom jasno nije,klub bez Drzave.Tvoja pamet ne doseze dalje od sutrasnjeg dana,jer bi ti bilo jasnije zasto klub poput Igokee dovodi stranog igraca na koliko 5-6 kola do kraja prvenstva sa pozicija tabele gde se nalazi trenutno,ili se ja varam ili se to Igokea bori za 4 mesto.Bice da je ipak partizan igokea je jedan klub.Ovo je taj cist "par ekselans"dokaz.

samo zvezda

pre 9 godina

Buducnost je i sinoc dokazala da ce bit ozbiljna prijetnja zvezdi u finalu.I to bez nekog suta za 3 koje je najace oruzje bud ove god u jednom momentu bilo je +15.A budučnost ce se i pojačati za finale.A Zvezda je i sinoc dokazala da je jaka kao zemlja.Svaka cast na pobjedi. (ogi-cg, 27. januar 2015 10:15)
Zvezda u losijoj formi ali se polako nazire boljitak, 2 dana posle utakmice u Barseloni(utakmica zavrsena u Petak oko 22:40) putuje u Podgoricu pobedjuje Buducnost koja je imala 5 dana odmora pred mec....Pokazali su samo da mogu da igraju egal sa umornom Zvezdom koja je pride u nesto losijoj formi...I da bilo je plus 15 al je Zvezda za 5 minuta okrenula i otisla na +8, sto mu po tvojoj racunici dodje serija od +23 za manje od jedne cetvrtine.

Bodibond

pre 9 godina

Bio je to prvi trijumf crveno-belih u Podgorici od 2004. godine, kada su takođe ubacili 77 poena (77:74).

B92 odgovorio Tegeltiji i grobarima. A oni neka i dalje lazu sebe i zive u zabludi. Hvala redakciji na ovome !!!

Kum

pre 9 godina

Odličan komentar, brate srednje tužni Proko!
Ovo je sezona, prva u 20 godina u kojoj radite nešto, eto rušite neke rekorde, došli ste u Top 16 EL.
Istina, niste afirmisali ni jednog mladog igrača, sem donekle Luke.
I još ništa niste osvojili, zar ne?
Pa ipak se osećate kao deo istorije?
Tek sada možda možete shvatiti kako je nama bilo kroz dugih 25 godina u kojima je svaka sezona bila bolja od ove vaše.
Mi smo u tim godinama igrali 4 puta F4?!
Osvojili zilion titula i dali deset velikih svetskih igrača!
I mi se zovemo Partizan, a vi?
(danilo, 27. januar 2015 11:11)

Kakve veze ima ovo sa vama? Jel zabranjeno da se neko raduje svom zasluzenom uspehu? Zbog cega se ti osecas pozvan da navodis uspehe KKP? Pa nece oni nestati, zar ne?

Zasto vam toliko smeta tudji uspeh?

Neko ima Bari, neko Fljamurtari

pre 9 godina

Mi smo u tim godinama igrali 4 puta F4?! Osvojili zilion titula i dali deset velikih svetskih igrača!I mi se zovemo Partizan, a vi?
(danilo, 27. januar 2015 11:11)
Ми смо они што су вам комплексе дефинитивно набили априла месеца 1991. године у Минхену и Београду, а закуцали за сва времена 29.5.1991. на стадиону Св.Никола у Барију, па сад слушамо како кукате ко нарикаче већ више од две деценије и читамо ваше фрустриране коментаре по интернету.

ogi-cg

pre 9 godina

Koliko je Zvezda ozbiljno shvatila Budućnost vidi se po slavlju nakon utakmice.Realno ovo ce bit finale,al Budučnost mora da se pojača pod kosem inace nema sanse sa Zvezdom na tri dobijene.Budučnost je jaka spolja al sem Planinića nema jakog visokog igrača.A Zvezda je mocna pod kosem kao nikad.Gledao sam utakmicu,Cirbes odličan,Marjanovic je cuvan vrhunski,al to je sad uspjelo ,dal ce na recimo pet utakmica u finalu,nema sanse bez rotacije tri centra na njega.A to Budučnost sad nema.

Slavica

pre 9 godina

Šmekerski :D ukrao im pobedu 6sek pre kraja, psovao im sve po spisku što su mu svirali svaki dodir dok su pustali kontakte Podgoričana (trebali su da dobiju bar 2 nesportske, a faulove koje su pravili msm gori i od Turaka ali avaj igra se na njihovom terenu) i sad šmekerski kaže ma opušteno slatka pobeda :D pa Kalina care :D
Svaka čast momcima, ona radost na kraju sluti na dobro :)

Vladimir

pre 9 godina

Cestitke Kalinicu i svim momcija na pobedi u Podgorici, pobedi koja ima veci psihicki znacaj od rezultatskog. Iako su nam sada potrebne samo dve pobede da i teoretski obezbedimo prvu ppziciju pred play-off, siguran sam da ce momci da grizu u svakom susretu do kraja. Ipak osvrnuo bih se na neka pisanja medija danas. Naime KKP zeli da igra mec sa Igokeom u Areni cime bi ukoliko dodje 18000 navijaca sa placenim kartama zaradili oko 20-22000 evra. Da li ovaj podatak nekom zvuci kao poslednje hvatanje za slamku spasa?

Slobodan

pre 9 godina

Ako mogu procitati izmedju redova navijaca prljavog kazalista ... oni su prvi na cetvrtom mestu a zvezda se bori da bude prva i izbori mesto u pley-off ... Pa ok nadam se da cemo se izboriti da igramo protiv vas ! Vase vesti i komentare citam iz ogledala ... Nemam izbora ...

krajisnik

pre 9 godina

sa nikakvim sutom za 3 gazimo sve.Ako srede sut samo na neki solidan nivo,osvajamo ABA ligu bez problema.Ovakvog igraca kao Kalinic,nema niti jedna ekipa.Blazic,Dangubic,Mitrovic,Wilijams moraju podici formu.Wilijamsu zabraniti onoliko ispucavanje lopti.Nije on bas takav strelac.Djenka se vraca.Radonjicu,zovi nekad tajm-aut

Gorstak79

pre 9 godina

ugoslovenskih i ABA više nego svi ostali zajedno!
Napomena razumnima:
Svaki pokušaj da se poredi Partizan i zmarznuta Zvezda je direktan atak na logiku, a bogami i moral!
Jer mi smo Partizan, a vi?
(danilo, 27. januar 2015 13:37)...
nikako ne mogu da se porede to je cinjenica..partizan po titulama i rezultatima jeste institucija u srbiji...i to je cinjenica...a sto se igraca tice i tih sto si nabrojao..moram te napomenuti,da ni kedan igrac nije partizanov igrac..svakog ste oteli kad su napunili 19,20 godina...od ovih sto si nabrojao,cetvorica su zvezdina skola...ali ne bitno...a prava institucija na ovim prostorima je split..najteofejniji klub...to su cinjenice..ispred vas su jos i zadar i cibona...ali jeste u srbiji najbolji,najtrofejniji..i sigurno ce te biti jos dugo,dugo godina.

John Terry

pre 9 godina

(Grobari Republika Srpska, 27. januar 2015 11:43)
Aman covece, da li si procitao tekst ili si samo odlucio da izlupas gluposti.Pa covek je i rekao da su prave borbe tek u plej ofu. I ti onda nastupas sa svojim promasenim komentarom. Ja stvarno ponekad posumnjam u inteligenciju pojedinih komentatora.

Batko

pre 9 godina

Dokle da nas brukate...Sad dolazi Alba...Bice gusto...0-5 serija...
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (e, 27. januar 2015 12:58)


Šta bi ? Pustila učiteljica malo ranije, pa ti doleteo da ostaviš komentar ?!

Batko

pre 9 godina

Ali ja i dalje ne verujem da zvezdasi navijaju za FMP a prave se da je zvezda,sve ostalo je nebitno,dno dna.
(kriza identiteta, 27. januar 2015 19:16)

Kako si ?

Alhambra

pre 9 godina

@Nicky boy
decace pa ti si se bas nahvatao straha.Svestan si kao i vas duhovni vodja da u regularnim uslovima nema sanse da pobedite Zvezdu i zato mesecima unapred stvarate histericnu atmosferu.Samo u tako mutnim vodama mozete da profitirate ali i cak tako ne mozete stici do vise od jedne pobede.Boli vas ovo Zvezdino igranje u EL i to sto je ove godine ostvarila vise pobbeda nego li vi u poslednjih pet(ne racunaju se tekme protiv Zeljkovih ekipa).I sledece godine mozete posmatrati EL preko TVa,naviknite se na to.

DedaMiloje

pre 9 godina

Dve prosecne ekipe koje u toku jedne utakmice dva puta gube plus 10. Na kraju je odlucilo samaranje lopte.
(3 na 5, 27. januar 2015 10:20)

Ako su ovo prosečne ekipe, šta je onda Partizan? Ne zaboravi da su juče došli po Murića, ali komesar i predsednik izgleda nisu mogli da se dogovore oko tala, pa onda evo vam Bogdanović, čisto da pokriju gorivo.

Uplakani Igokejac

pre 9 godina

Ja i dalje ne mogu sebi doci zbog ovog Kalinica. Pojescu se od muke. Odoh pocepati par Telekom kartica, mozda se malo smirim.

Balnak boy

pre 9 godina

uporkos porazima u evro ligi, zvezda podize formu sto je dobro. Sve te utekmice u top 16 mnogo znace, iako se na prvi pogled samo porazi vide. Ti porazi su posledice pojavanja koje nije doslo, pa zato imamo smao teoretske sanse za top 8. Sa druge strane, kvalitet ekipe je i vise nego dovoljan da se dobije ABA liga i utakmice u kojima se ne pruzi maksimum.

Stanoje

pre 9 godina

Polako Kaleniću i ostali,ako uzmete trofeje onda svaka čast.Do tada,a mi se nadamo i dalje,PARTIZAN JE ŠAMPION!
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Grobari Republika Srpska, 27. januar 2015 11:43)
-----------
Kalinić, Nikola Kalinić, reprezentativac Srbije, vicešampion sveta 2014., sin Zorana Kalinića, preko 15 medalja za zemlju, tako da malo poštovanja ne bi te ubilo iako ne vidiš dalje od DVa.