Ponedeljak, 26.01.2015.

10:11

Veliki derbi: Zvezda u Podgorici

Košarkaši Crvene zvezde igraju od 18 časova protiv Budućnosti u Podgorici veliki derbi 19. kola ABA lige.

Izvor: B92

Veliki derbi: Zvezda u Podgorici IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

122 Komentari

Sortiraj po:

Kum

pre 9 godina

Pa ko to i kako uopste moze da se manipulise nama Grobarima,kada imamo svoj klub,svoj grb,svoju jednu jedinu adresu..uz to verne navijace,porodica familija vernost odanost...pa sta nam jos treba,ima li neceg lepse u zivotu od ovoga?? Znate ko manipulise vama,znate gde vam je adresa..i meni je zao sto vise nemamo Veciti derbi nego samo gradski
(DarkoP.F.C., 26. januar 2015 13:40)

Niko vama ne manipulise?? :D

Prijatelju, gde su vam nestale pare? Sta mislis kod koga su zavrsile? Ko je odgovarao za malverzacije?

Ne samo da vas kradu, nego ih jos dizete u nebesa. I posle mrtav 'ladan kaze da njima niko ne manipulise...

KKP

pre 9 godina

Pa ko to i kako uopste moze da se manipulise nama Grobarima,kada imamo svoj klub,svoj grb,svoju jednu jedinu adresu..uz to verne navijace,porodica familija vernost odanost...pa sta nam jos treba,ima li neceg lepse u zivotu od ovoga?? Znate ko manipulise vama,znate gde vam je adresa..i meni je zao sto vise nemamo Veciti derbi nego samo gradski(DarkoP.F.C., 26. januar 2015 13:40)Niko vama ne manipulise?? :DPrijatelju, gde su vam nestale pare? Sta mislis kod koga su zavrsile? Ko je odgovarao za malverzacije?Ne samo da vas kradu, nego ih jos dizete u nebesa. I posle mrtav 'ladan kaze da njima niko ne manipulise...
(Kum, 26. januar 2015 18:01) Ja sam kumasine 2001 god jos uvek bio u srednjoj skoli i nisam imao para..danas radim,zavrsio sam faks i opet nemam para..ali mi pare nisu nestale,i niko ih nije ukrao..bar ne ovi na koje ti mislis..potrošilo se,na pionir,arenu,pariz,finala,pobede,poraze..doživeo sam 25 trofeja od tada i osecaj da je moj partizan nepobediv..i taj osecaj ima svako od nas veruj mi..i vredelo je svakog dinara..a ti vidi ko ti je napravio 50 miliona odnosno 16 miliona dugova u tvojim klubovima uz nula trofeja,pa cemo da pričamo o mom.pozdrav.

aleksandar

pre 9 godina

Zvezda da veceras ne zapinje puno zbog eventualnih povreda i pusti Buducnost lagano,da bi podgoricani isto tako isli na izlet 22.kolo u Ljubljanu.Cela liga je da Olimpija ima 7-0 do kraja jer Igokea nemoze da dobije dve od tri u trouglu Zagreb,Beograd,Podgorica.
(Deda Stanoje, 26. januar 2015 16:29)hocemo cetvrto mesto

Pedjaprecka

pre 9 godina

@&@ pametnom je dovoljno IGOKEJAC
Kao nemas vreme... vazno da su grb i boje tu. Sad ja ti kao kupim grb i boje i ti si moj navijac, mi smo Zvezda, ti kao navijac odredjujes meni kao vlasniku da je to Zvezda, i ja kao vlasnik regulisem tim, finansije, a ti kao navijac glasas za moju politicku partiju i placas mi ulaznice, dahes mi kintu i mi smo ZVEZDA???? E o tome prica Dule, razmisljaj svojom glavom, budi stvarno deo toga itd. Tako je govorio Dule ;))) Pozdrav panteru :)))

Nolan

pre 9 godina

(Gospodstvo vam je drugo ime, 26. januar 2015 14:36)

Kao i vaše gospodstvo poput vredjanja žena i porodica protivničkim igračima i trenerima, striptiz u Pioniru i Miše Tumbasa u Areni pred decom oko njega i vaše odobravanje toga...

Deda Stanoje

pre 9 godina

Zvezda da veceras ne zapinje puno zbog eventualnih povreda i pusti Buducnost lagano,da bi podgoricani isto tako isli na izlet 22.kolo u Ljubljanu.Cela liga je da Olimpija ima 7-0 do kraja jer Igokea nemoze da dobije dve od tri u trouglu Zagreb,Beograd,Podgorica.

fancy

pre 9 godina

znaci Radonja brate, hocu da vidim Dangubu i Djenku 30+ minuta sa isto toliko koseva. Bobija i Luku 10- minuta! Ukupno! Ostali po volji a naterao bih brata Williamsa da jurca po terenu pa ako ne moze sam neka ode od sramote!
Razumem da ti je bitno da ne izgubis kod kuce al interes tima je iznad svega! Slobodno izgubi sto se mene tice...

Srbin

pre 9 godina

Navijam za Zvezdu, ja sam navijač. Osim emotivne koristi od nje nemam nikakvu drugu. Nekada se i sa suprugom posvađam zbog nje. Čitam komentare ovde, i ne mogu da verujem da ste, i jedni i drugi, već zaboravili prošlogodišnji final four u Bg-u!!!? Nema nama Srbima pomoći.

realno

pre 9 godina

Fk partizan sa dugom od 25 milona evra, kk partizan sa dugom od 7 miliona evra, samo Vujosevicu jos 800 000, a instrumentalizovani navijaci se bave Zvezdom?
KK Zvezda je ove godine u plusu, a sa cim vi mislite na evroligu?Gde je vama Covic?

Odgovor

pre 9 godina

Kako je mogao Metalac da sada igra ABA ligu ako se kvalifikovao Radnicki, po kom osnovu nije to FMP usao, kad je FMP bio 5 a Metalac tek 6 na osnovu tabele 2013/14.

Nemam vremena da polemisem sa tobom dal je Zvezda ili FMP, znam samo da su crveno beli dresovi sa poznatim grbom za koji ja navijam, i da trofeji idu na Mali Kalemegdan, APR I PIB me neinteresuje.

http://sport.blic.rs/Fudbal/10966/Partiza n-i-Igokea-jedan-klub (pametnom je dovoljno IGOKEJAC, 26. januar 2015 13:45)

Metalac je morao zameniti Radnicki jer je ljude iz Aba lige bilo sramota da ubace i 2. Fmp u ligu. Cak je i Covica bilo sramota da se buni iako je Fmp preskocen.

Zvezdaš

pre 9 godina

Ovi grobari se raskokodakali a još nismo stigli do derbija...Strah se uvukao u kosti jer svako dete zna kako će proći u istom. Sad očekujem komentare tipa kako je bilo poslednjih sezona, te ovo te ono ili FMP igra i ko zna koje sve tipično jugoslovenske komentare....Ali najjači Jugosloveni su sa potpisom "Avangarda".... Kud ćeš veću glupost da odvališ...Vojna avangarda-nešto kao civilni tenk u normalnoj državi cccc.....

Jovan

pre 9 godina

@Danilo
Veseli brate,večeras u 18:00,ti,Her Života,J.D.Aleksandar,KODAR78,SlavkoRS,grobarKG i ostali veseljaci,pustite SK1 i gledajte.A u Četvrtak opet na EL!Posle udri po komentarima,do tada bar gledaj košarku.

Legenda o limenom

pre 9 godina

@(Slobodan, 26. januar 2015 13:42)

Ti,kao navijac zvezde u fudbalu i FMP-a u kosarci,imas obraza da prozivas BILO KOGA pa pitanju dugovanja igracima,ne placanja poreza,malverzacija itd.,decko FK ti duguje preko 60 MILIONA,KK ti je u stecaju zbog duga od 16 MILIONA,VK ti se 5 puta registruje i gasi,RK vise ne moze niko da pohvata koji su,jedino vam je OK zdrav...i ti nekoga za NESTO prozivas,nije djon nego DJONCINA !!!!

samo zvezda

pre 9 godina

Niko ne moze FMPu da zabrani kako ce da se zove. Ovo je citat a ne komentar. (svetolik, 26. januar 2015 10:49)
Partizan i Igokea su sada jedan klub, sa jednom upravom i jednim sedistem, koji vise nece imati finansijskih problema.
I ovo je citat a ne komentar.

Zeljko Rebraca

pre 9 godina

A jel prolazite u F8 kao neko nekoliko puta.Uh izvini bio jednom i F4...Ne moze sve da se kupi...Za godinu i po opet vas nece biti nigde limenke.....Zivi bili pa videli..

Neko ima Bari, neko Fljamurtari

pre 9 godina

Mafijaski derbi dva drzavna projekta,jedina razlika je sto je Buducnost i dalje Buducnost a Zvezda je FMP sa promenjenim imenom,ljubi vas Covic.
(FMP sa promenjenim imenom, 26. januar 2015 10:35)
Комплекси су дефинитивно набијени априла месеца 1991. године у Минхену и Београду, а закуцани за сва времена 29.5.1991. на стадиону Св.Никола у Барију, Италија.

filip must play

pre 9 godina

Eh kolika je frustracija navijaca ugasenog kluba , cim im neko uz dokaze obrazlozi da navijaju za klub iz predgradja, odmah krecu komentari "nemoj da smaras, to si cuo od Tegeltije..." ali vrhunac kompleksa je " APR nije nikakav dokaz, koga jos zanima sta tamo pise.." :)))) Nisam znao da je klub ciji iznajmljeni navijaci drmaju koseve, pljuju protivnickog trenera, gadjaju papcima i ostalim navijackim rekvizitima dobijenim od bratskog im sponzora IDEA, postao gospodski :)))

Roto kos - oteto prokleto

pre 9 godina

Meč u Podgorici je poslednja ozbiljna prepreka ka ostvarivanju perfektnog skora od 26:0. Napred Zvezda! (dečko ili veća, 26. januar 2015 10:19)

A onda sledi ateriranje sa 0:3.

Gospodstvo vam je drugo ime

pre 9 godina

Ovo je postalo veoma strasno, ovolika mrznja prema Zvezdi. Ok ovo je FMP i sta vi imate sa tim, barem je gospodski klub u odonosu na neke koji gepekuju sudije haha. (vrati konju glavu, 26. januar 2015 13:03)

Poznati ste po gospodstvu: Avojobi, mokraća, pp aparat, pljuvanje Vlade Jovanovica, drmanje koseva, otimanje pehara, svinjski papci, Nebojsa Ilic insistira kod sudija na 5:3 igri.Gospodstvo vam je drugo ime.

Marko Cakmak

pre 9 godina

@@ obzirom da nam ishod nije bitan jer smo vec obezbedili prvo mesto,veceras treba odmoriti neke igrace zbog EL i pokusati razigrati 


Prpa, pa kao odmarate,
cuj za EL, pa ni jednu pobedu nemate,a necete ni imati

Statistika je bikini

pre 9 godina

17 godina nite bili prvaci Srbije,13 godina uzastopno je to Partizan,11 godina niste pobedili Buducnost u Moraci,Top 16 vam je najveci uspeh u ISTORIJI kluba...pa iskreno i bolje je da navijate za FMP,onaj bivsi klub vam je na nivou Saturnasa...

Batko

pre 9 godina

@Niko ne moze FMPu da zabrani kako ce da se zove. Ovo je citat a ne komentar.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (svetolik, 26. januar 2015 10:49)


Pa normalno da ne moze kad je to privatni klub,moze da se zove i Zagubica Telekom ali pametnije ovako kad mu zvezdasi pune dzep,kida Coki.
(Viktor, 26. januar 2015 13:35

Niko gribarima ne moze da zabrani da salju glupe komentare. I ovo nije komentar, nego istina ziva

Papkari nisu u modi

pre 9 godina

Znate sto nas zovu grobari..Zato sto smo sahranili Zvezdu...Sad ste limenke..Varvari ce da vas razbiju veceras....I tako sve nizbrdo kao i svakog proleca...Ne vredi,niste vi za basket..Igrate na silu,gura vas vlast...Al nemate tradiciju i kulturu...

gluvom je dzaba pricati i coravom namigivati

pre 9 godina

Prvaku Evrope Partizanu,je sve vreme adresa Humska 1.....Drugi su se gasili i menjali imena.....13 titula za redom, jeste razlog da nas mrzite.Ali ne mozete da lazete i izbrisete istoriju nase i Evropske kosarke...
PARTIZAN GOSPODSKI KLUB..

MadMax

pre 9 godina

Pa sta ako je neciji klub, pa sta ako se zove Crvena Zvezda Telekom ili Crvena Zvezda Diva ili Crvena Zvezda xxx...ako je to put i jedini nacin da se, dobro radi i napravi stabilan klub i da se privatizuje jedan klub od strane nekog pa zvao se on i Covic, kakve to veze ima sa vama grobarima!!!???
Sto se mene tice, neka se doda pored Crvena Zvezdata bilo sta, samo da klub raste!
Gledajte vase stvari, druge ostavite!

Само питам

pre 9 godina

Мало је offtop, али судећи по броју присталица клуба из Хумске, и није... Па кад сте већ ту, објасните - ако вас не мрзи и имате одговор - кад ће деби Грка Кузелоглуа? С којим циљем је тај дечко доведен и зашто још није одиграо ни минут у читавој сезони?

DarkoP.F.C.

pre 9 godina

Pa ko to i kako uopste moze da se manipulise nama Grobarima,kada imamo svoj klub,svoj grb,svoju jednu jedinu adresu..uz to verne navijace,porodica familija vernost odanost...pa sta nam jos treba,ima li neceg lepse u zivotu od ovoga?? Znate ko manipulise vama,znate gde vam je adresa..i meni je zao sto vise nemamo Veciti derbi nego samo gradski

vrati konju glavu

pre 9 godina

Ovo je postalo veoma strasno, ovolika mrznja prema Zvezdi. Ok ovo je FMP i sta vi imate sa tim, barem je gospodski klub u odonosu na neke koji gepekuju sudije haha.

pametnom je dovoljno IGOKEJAC

pre 9 godina

(grobar kg, 26. januar 2015 10:20)

Za tvoju informaciju, ZVEZDA NIKADA NIJE ISPALA IZ ABA LIGE, zato je i mogla da nastupi u sledecoj sezoni. FMP je u fuziji isceznuo i CZV Beograd Diva je zauzela to mesto.

Kako je mogao Metalac da sada igra ABA ligu ako se kvalifikovao Radnicki, po kom osnovu nije to FMP usao, kad je FMP bio 5 a Metalac tek 6 na osnovu tabele 2013/14.

Nemam vremena da polemisem sa tobom dal je Zvezda ili FMP, znam samo da su crveno beli dresovi sa poznatim grbom za koji ja navijam, i da trofeji idu na Mali Kalemegdan, APR I PIB me neinteresuje.

http://sport.blic.rs/Fudbal/10966/Partizan-i-Igokea-jedan-klub

Slobodan

pre 9 godina

(grobar kg, 26. januar 2015 10:20) Procitao sam sta si ispisao , ne mogu da kopiram jer ima mnogo toga ali ako mogu da zakljucim sustina je da je Partizan kupio igraca koga nije i nema nameru da plati ! Ako mogu da se nadovezem nije samo mali Miljenovic u pitanju ima ih jos ! Pored neplacanja igraca a bili ste drzavna ekipa niste ni porez placali jer su vam prioritet bili Ameri na polusezoni u cilju otimanja titula ! Ni jednu sportski niste osvojili bukvalno ste sve kupili drzavnim parama ! E sad poseti sajt kk cz na wikipediji godine 90-te pa i tu pisu o otimacini i projektu partizana razaranja zvezde ... Na kraju o sponzorima ... poseti sajt www.igokea.rs naslovna strana igraci partizana sa sve sponzorima na dresu ! E sad zasto bas na igokeinom sajtu ne znam hahaha ... Pogotovo kad trener Vujosevic prije nekoliko dana prica o pripremi tekme i posle kako je bilo tesko !!!

ivan

pre 9 godina

Hahaha,koliko je smesno citati ove grobarske pricice ...svaki put isto, fmp,telekom...bla bla bla..mi uzimamo obe titule a vi igrajte ove namestene tekme dok vas ne otreznimo u polufinalu

Viktor

pre 9 godina

@Niko ne moze FMPu da zabrani kako ce da se zove. Ovo je citat a ne komentar.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (svetolik, 26. januar 2015 10:49)


Pa normalno da ne moze kad je to privatni klub,moze da se zove i Zagubica Telekom ali pametnije ovako kad mu zvezdasi pune dzep,kida Coki.

Bojan CZV

pre 9 godina

Ja mislim da vise cekaju ovu utakmicu navijaci partizana nego navijaci Buducnosti i Zvezde!!! I sad krecu teorije zavere xa xa xa od muke ce pojesti karanfile!!!

zvezdas

pre 9 godina

s obzirom da nam ishod nije bitan jer smo vec obezbedili prvo mesto,veceras treba odmoriti neke igrace zbog EL i pokusati razigrati one koji nisu u formi a neophodni su nam za utakmice s Albom i Zalgirisom...tu pre svega mislim na Dangubu i Djenku,takodje pustiti Cirbesa da odigra 30ak minuta...Tejicu isto dati veliku minutazu,neka Luka odmori jer je zasluzio...Sve je to u cilju ostvarivanja pobeda u EL,a za ABA ligu nema brige,za najvaznije meceve tj. u polufinalu cemo imati lakog protivnika,nadam se samo da ce uspeti zadrzati tu 4. poziciju do kraja regularnog dela,tako da ce ulazak u finale i obezbedjivanje EL opet kao primarni cilj biti ispunjeni...
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (igokea-partizan,mi smo sad jedan klub,leto 2007.,grobari u zabludi,nevera, 26. januar 2015 10:36)
A zasto odmarati igrace za EL?Odmarali smo Vilijamsa protiv Zadra pa to nije imalo puno efekta na njega.Doduse igrali smo protiv vrhunske Barselone ali igraci odmaranjem ispadaju iz ritma,bolje je forsirati ih i na neki nacin(uz svo postovanje Buducnosti) posmatrati ove meceve kao jace treninge kroz koje ce kasnije doci i bolji nastupi u Evroligi.Ne verujem da momci osecaju umor,imaju vrhunske fizioterapeute,odradili su dobre pripreme i mislim da fizicki mogu da iznesu sezonu bez problema.

cukce

pre 9 godina

Kolko zlonamernih komentara navijaca zagrebackog kluba! Ne mogu da prihvate kosarkasku realnost i da kk Partizan NIS je za klasu ispod ekipa koje igraju vecerasnji derbi!

Mirko

pre 9 godina

(northboy, 26. januar 2015 10:38)

I opet ćeš da izgubiš. Šteta samo što si uplatio 50 kinti, voleo bih da si uplatio 100 evrića, pošto si toliko siguran.

killy81

pre 9 godina

Veliki derbi dva velika sportska radnika, nadasve postena čoveka, Čokija i Mila. Praznik košarke.
(Igor, 26. januar 2015 10:37)

Kaze navijac kluba ciji se predsednik tuce po kafana sa tipovima sumnjivog morala (sto bi neki rekli "tradicionalna srpska tuca") i koji docekuje na aerodromu osvedocene "postenjacine" Simatovica i Stanisica.
Ajd idi negde prodavaj karanfile.

Đenka je naš, a Pantelija je u komšiluku!

pre 9 godina

Navijam za CZ Telekom svim srcem do kraja regularnog dijela. Da sa 26-0 puknu 0-3 od nas, pa da onda plaču, kukaju ... sudije, gepeci, davljenja, papci?

Srećno u Morači!

Ahahaha

pre 9 godina

u ovom momentu najveci derbi,dva najbolja tima.. (trajce, 26. januar 2015 10:25)

Ma ne brate, najveci derbi svih vremena. Tzv. tradicionalni derbi.

Istina

pre 9 godina

Ovo nije derbi jer ovo nije prava Zvezda nego Zvezda Telekom
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Slavko-RS, 26. januar 2015 10:38)


Uvek je derbi kad dve ubedljivo najbolje i najjace ekipe u ligi igraju medjusobno.Mogu da se zovu i Igokea i Vizura ili Mts i Nis,sasvim nebitno.

Zoran

pre 9 godina

Ne znam dal ste primetili da Dulo vise ne kuka kao ranije, sto znaci da je izmanipulisao svoje mucene grobare da na silu i na besplatan ulaz , sad vise nema potrebe, hipnotisana gomila je tu. kao i na ovoj vesti...

Cinjenica

pre 9 godina

Veliki derbi dva velika sportska radnika, nadasve postena čoveka, Čokija i Mila. Praznik košarke. (Igor, 26. januar 2015 10:37)

Postenija nego Dodik i Danilović.(Vujosevic)

Milo mi je...

pre 9 godina

Posto su vidim grobarske muke teske toliko, i toliko su frustrirani i toliko su napaceni dajte da pustimo Buducnost da se jadni raduju dugo se nisu radovali, tj samo se raduju porazima od Reala, Barse, Makabija... dajmo im malo jos radosti, dajte unesemo malo zivosti u njihove botovske zivote.

grof

pre 9 godina

Da je u pitanju veliki derbi najbolje svedoce navijaci kluba koji veceras ne igra ali su prisutni na vestima i uveliko prate mec dve ekipe koje ce dogodine igrati EL i resavati titulu ove lige.

Deki

pre 9 godina

Koliko iskompleksiranih komentara od ovih... a nemaju veze sa ovom utakmicom, ovo koliko oni nas prate je opsesija i mrznja, hipnotisana gomila od strane Dervisa...

Grooya87

pre 9 godina

Ranije sam sa uzivanjem ulazio da citam komentare vezane za nasu kosarku, jer je uvek bilo zanimljivih - bilo konstruktivnih, bilo duhovitih.
Ali sada se definitivno sve svodi na prepucavanje Zvezdasa i Partizanovaca, i to ono najgore moguce, kao da se takmice ko ce vise minusa da skupi.
..Tako da vise nema smisla gubiti vreme na citanje komentara.. Svejedno, pozdrav svima onima koji su ovde jer istinski vole kosarku.

Kosta

pre 9 godina

Ovaj Zvezdin projekat je nezaustavljiv proces od koje će imati velike koristi naša košarka.A to što vi gospodo umirete od muke to je zbog kolektivnog oboljenja ovog naroda.Postojaće i Zvezda i FMP,i sve će biti isto,ali vama preporučujem,okanite se ćorava posla,evo vam vaše institucije i gospodina cije ime ne želim da pišem,da prljam ruke.

Валтер Зенга

pre 9 godina

Da se radi o FMP-u koji se sada zove KK Crvena Zvezda Beograd (Telekom), potvrđuje i činjenica da je Partizan kupio Miljenovića od KK FMP iz Železnika, a sada KK Crvena Zvezda Telekom traži da se isplate neizmirena dugovanja na račun prelaska Miljenovića u Partizan. Dalje, KK Crvena Zvezda je u svojoj poslednjoj takmičarskoj sezoni ispala iz takmičenja u Aba ligi jer se preko nacionalnog prvenstva nije kvalifikovala za regionalnu ligu. Nasuprot tome, FMP iz Železnika se kvalifikovao za ABA ligu a onda se u narednoj sezoni takmičila KK Crvena Zvezda Telekom. Da se radi o pravoj Zvezdi ne bi se mogla takmičiti jer se nija kvalifikovala za tu ligu, ali se svakako mogao takmičiti FMP koji je to i učinio, samo pod promenjenim imenom u KK Crvena Zvezda Telekom. Takođe, košarkaši FMP Železnik su nastavili da igraju za KK Crvena Zvezda Telekom bez potpisivanja novih ugovora, dok su igrači prave a sada zamrznute Zvezde, morali da potpišu ugovore sa KK FMP koji je promenio ime jer kako Čović kaže: “FMP-u niko ne može da zabrani kako će da se zove.”
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (grobar kg, 26. januar 2015 10:20)

У реду је , дечаче. Ако ти је тако лакше , ти тај клуб зови како год хоћеш, али немој да смараш и да на свaкој вести, остављаш један исти коментар.

Vujosevic,Danilovic i Dodik-Mi smo od danas prakticno jedan klub...ccccc

pre 9 godina

Covek dodje da procita nesto korisno i vidi samo kompleksaske upise,strasno.Ovi navijaci Igokeje-partizan NIS nespavaju nikako :),jel izasla vest odmah trce da napisu sve isto,kako vam nedosadi svega vam,kao papagaji ste???! Nego sa kim igra JKK partizan-Igokea NIS u cevrtak???! papapa :)

Dusan

pre 9 godina

Trebalo bi pustiti Dangubica 30 minuta na parket da vezba onaj magicni naskok, mozda da 37 poena za cetvrtinu kao Klej. Blazica pustiti da vuce kontre, izmenama seci igrace u dobrom ritmu. Radonjin recept

Deki

pre 9 godina

Diva protiv Volija,na sta je spala kosarka cccc..... (Znate,nama niko ne moze nista da zabrani, 26. januar 2015 10:38)

Kako ih ti zoves iz razlicitih kompleksa ,igraju Evropu dok tvoj zagrebacki klub ne igra.

tebra

pre 9 godina

@grobar kg Dao sam ti lajk iako sam Zvezdaš. Čime se ti baviš brate u svom životu i šta si sve spreman da uradiš za nekoliko lajkova. Svaka ti čast.

northboy

pre 9 godina

Nađoh primerak novina iz 1996. Naslov: ,,Zvezda se ugasila u Morači!"

Divan naslov i za sutrašnja izdanja! A već sam pripremio mesto u novčaniku za lovu od kladže!!!! Ha ,ha, ha, ha, ha!!!!!!!!!!!!!!!!!

grobar kg

pre 9 godina

Da se radi o FMP-u koji se sada zove KK Crvena Zvezda Beograd (Telekom), potvrđuje i činjenica da je Partizan kupio Miljenovića od KK FMP iz Železnika, a sada KK Crvena Zvezda Telekom traži da se isplate neizmirena dugovanja na račun prelaska Miljenovića u Partizan. Dalje, KK Crvena Zvezda je u svojoj poslednjoj takmičarskoj sezoni ispala iz takmičenja u Aba ligi jer se preko nacionalnog prvenstva nije kvalifikovala za regionalnu ligu. Nasuprot tome, FMP iz Železnika se kvalifikovao za ABA ligu a onda se u narednoj sezoni takmičila KK Crvena Zvezda Telekom. Da se radi o pravoj Zvezdi ne bi se mogla takmičiti jer se nija kvalifikovala za tu ligu, ali se svakako mogao takmičiti FMP koji je to i učinio, samo pod promenjenim imenom u KK Crvena Zvezda Telekom. Takođe, košarkaši FMP Železnik su nastavili da igraju za KK Crvena Zvezda Telekom bez potpisivanja novih ugovora, dok su igrači prave a sada zamrznute Zvezde, morali da potpišu ugovore sa KK FMP koji je promenio ime jer kako Čović kaže: “FMP-u niko ne može da zabrani kako će da se zove.”

Batko

pre 9 godina

Grobarčići..večeras od 18.00 ispred TV-a na školu košarke. Onaj hrkljuš od subote nije košarka, samo pomalo podseča na tan sport, ali nije čisto da znate.
Ovi što idu u školu popodne imaju snimak od 23.00 isto na SK1. Sutra svi da dodjete ovde i da vidimo šta ste naučili.

kAlcokera

pre 9 godina

ja Kao fmpovac Nemam nista protiv da budemo Drugi a buducnost prva.zasto?kk karanfil ispada od buducnosti a zvezda sa jednim brejkom u finalu slavi titulu u beogradu.

Joker

pre 9 godina

Veliki derbi dva velika sportska radnika, nadasve postena čoveka, Čokija i Mila. Praznik košarke. (Igor, 26. januar 2015 10:37)

Nisu posteni ko predsednik partizana Djuric, hvala bogu.

igokea-partizan,mi smo sad jedan klub,leto 2007.,grobari u zabludi,nevera

pre 9 godina

s obzirom da nam ishod nije bitan jer smo vec obezbedili prvo mesto,veceras treba odmoriti neke igrace zbog EL i pokusati razigrati one koji nisu u formi a neophodni su nam za utakmice s Albom i Zalgirisom...tu pre svega mislim na Dangubu i Djenku,takodje pustiti Cirbesa da odigra 30ak minuta...Tejicu isto dati veliku minutazu,neka Luka odmori jer je zasluzio...Sve je to u cilju ostvarivanja pobeda u EL,a za ABA ligu nema brige,za najvaznije meceve tj. u polufinalu cemo imati lakog protivnika,nadam se samo da ce uspeti zadrzati tu 4. poziciju do kraja regularnog dela,tako da ce ulazak u finale i obezbedjivanje EL opet kao primarni cilj biti ispunjeni...

Booker

pre 9 godina

Ovo nije derbi jer ovo nije prava Zvezda nego Zvezda Telekom (Slavko-RS, 26. januar 2015 10:38)

Evo ga ovaj mish sto kuka uvek kako neko ostavlja komentare na " partizanovim" vestima a prvi je ispolji svoje frustracije na drugim.

hvala unapred

pre 9 godina

Zna li neko na koju KK C.Zvezdu se odnosi ovaj clanak....a ili b:

a)KK Crvena Zvezda, MB: 07024924,
Adresa: Mali Kalemegdan 2, clan SD C.Zvezda;Zastupnik: Mirko Pavlovic,
ili
b)KK Crvena Zvezda Telekom, MB: 07078048, Adresa: Stjepana Stupanca 15a,clan SD FMP; Zastupnik: Davor Ristovic.

danilo

pre 9 godina

"Veliki derbi"? Kakav pretenciozan naslov.
(Labud, 26. januar 2015 10:25)

Kada nemaš legitimitet, šta ti ostaje nego pretenziocitet?

Za veliki derbi potrebna je tradicija neizvesnih utakmica izmedju dve velike ekipe; potrebna je šampionska tradicija tih ekipa; i potrebni su veliki igrači, kako kroz prošlost, tako i sada.
Ništa od toga ovde!
U stvari, utakmica izmedju trenutno prve i druge ekipe u ovogodišnjoj ABA ligi. Tačno toliko...
Jer ako se stvari ne nazovu pravim imenom, to je uvod u razne poremećaje.

Slobodan

pre 9 godina

Neverovatno .... I oni sebe zovu trenerima ?!? Niko nije spomenuo sudije ... pa zar je moguce da dvojica likova koji su treneri prvoplasirane i drugoplasirane ekipe u pripremi utakmice nisu proverili ko su sudije i njihove rodbinske veze ??? I jos to nisu izneli na konferenciji za stampu !!!! Strasno .... Znaci onaj trener koji izgubi tekmu nece imati alibi i morace sportski priznati poraz !!!! Covek vise ne moze ni poznati kosarku na kakvu smo navikli !!! Na kraju krajeva da su neki treneri pola tima bi im bilo povredjeno ... Ovo je stvarno postalo dosadno i tacno cu postati navijac JSDP ... Tekme kao u pozoristu evo poslednja je bila Davitelj protiv Davitelja a publika u delirijumu ... Mozda i de niro dodje za pleya ... Jedino mi smeta zanr ... Ne volem tragikomediju .... A ni te preterane izlive neznosti nekako je nastrano i .... Ne smijem ni da napisem na sta lici ... Od sihnih zakona koji su doneti vise nesmijes javno ni daviti nekoga a kamoli reci sta mislis ....

Batko

pre 9 godina

Diva protiv Volija,na sta je spala kosarka cccc.....
(Znate,nama niko ne moze nista da zabrani, 26. januar 2015 10:38)

Ovo nije derbi jer ovo nije prava Zvezda nego Zvezda Telekom
(Slavko-RS, 26. januar 2015 10:38)

Veliki derbi dva velika sportska radnika, nadasve postena čoveka, Čokija i Mila. Praznik košarke.
(Igor, 26. januar 2015 10:37)


Počeli kompleksaši da se javljaju, nakon istorijske pobede u subotu protiv sebe sebe !

Bodibond

pre 9 godina

Nije iskljuceno da Buducnost zavrsi prva na kraju. Znam da ce se navijaci FMP-a osjetiti prozvanim, samo kazem nije iskljucena i ta mogucnost. (xxx, 25. januar 2015 18:18) Naravno da nije ... Ima jos da se igra ... Samo realno je ocekivati da ce Zvezda biti prva u ABA ligi ... Nema razloga da navijaci FMP-a budu prozvani u sportu je sve moguce i Partizan ce imati priliku da igra protiv FMP-a koji ce realno biti prvi u KLS u tom ligaskom delu ... Ali xxxrealno je i to da ce prvom delu ekipe Partizan-Igokea odluciti tekme sa Zvezdom i Buducnosti hoce li biti cetvrti i igrati pley-off ... Ovim ne prozivam ni navijace Jsdp ni Igokee ... Do sada ste osigurali da igrate zavrsnice u KLS i KLBiH ... Kao i kupove u istim zemljama ... I realno je ovekivati da zbog neplacenog poreza u Srbiji iduce godine igrate samo u ligi BIH ... Pozdrav i evo ukljucujem se u akciju 8 mart ... Jedan veeeliki kuranfil od mene !!! (Slobodan, 26. januar 2015 07:41)

Bodibond

pre 9 godina

Nije iskljuceno da Buducnost zavrsi prva na kraju. Znam da ce se navijaci FMP-a osjetiti prozvanim, samo kazem nije iskljucena i ta mogucnost. (xxx, 25. januar 2015 18:18) Naravno da nije ... Ima jos da se igra ... Samo realno je ocekivati da ce Zvezda biti prva u ABA ligi ... Nema razloga da navijaci FMP-a budu prozvani u sportu je sve moguce i Partizan ce imati priliku da igra protiv FMP-a koji ce realno biti prvi u KLS u tom ligaskom delu ... Ali xxxrealno je i to da ce prvom delu ekipe Partizan-Igokea odluciti tekme sa Zvezdom i Buducnosti hoce li biti cetvrti i igrati pley-off ... Ovim ne prozivam ni navijace Jsdp ni Igokee ... Do sada ste osigurali da igrate zavrsnice u KLS i KLBiH ... Kao i kupove u istim zemljama ... I realno je ovekivati da zbog neplacenog poreza u Srbiji iduce godine igrate samo u ligi BIH ... Pozdrav i evo ukljucujem se u akciju 8 mart ... Jedan veeeliki kuranfil od mene !!! (Slobodan, 26. januar 2015 07:41)

igokea-partizan,mi smo sad jedan klub,leto 2007.,grobari u zabludi,nevera

pre 9 godina

s obzirom da nam ishod nije bitan jer smo vec obezbedili prvo mesto,veceras treba odmoriti neke igrace zbog EL i pokusati razigrati one koji nisu u formi a neophodni su nam za utakmice s Albom i Zalgirisom...tu pre svega mislim na Dangubu i Djenku,takodje pustiti Cirbesa da odigra 30ak minuta...Tejicu isto dati veliku minutazu,neka Luka odmori jer je zasluzio...Sve je to u cilju ostvarivanja pobeda u EL,a za ABA ligu nema brige,za najvaznije meceve tj. u polufinalu cemo imati lakog protivnika,nadam se samo da ce uspeti zadrzati tu 4. poziciju do kraja regularnog dela,tako da ce ulazak u finale i obezbedjivanje EL opet kao primarni cilj biti ispunjeni...

grobar kg

pre 9 godina

Da se radi o FMP-u koji se sada zove KK Crvena Zvezda Beograd (Telekom), potvrđuje i činjenica da je Partizan kupio Miljenovića od KK FMP iz Železnika, a sada KK Crvena Zvezda Telekom traži da se isplate neizmirena dugovanja na račun prelaska Miljenovića u Partizan. Dalje, KK Crvena Zvezda je u svojoj poslednjoj takmičarskoj sezoni ispala iz takmičenja u Aba ligi jer se preko nacionalnog prvenstva nije kvalifikovala za regionalnu ligu. Nasuprot tome, FMP iz Železnika se kvalifikovao za ABA ligu a onda se u narednoj sezoni takmičila KK Crvena Zvezda Telekom. Da se radi o pravoj Zvezdi ne bi se mogla takmičiti jer se nija kvalifikovala za tu ligu, ali se svakako mogao takmičiti FMP koji je to i učinio, samo pod promenjenim imenom u KK Crvena Zvezda Telekom. Takođe, košarkaši FMP Železnik su nastavili da igraju za KK Crvena Zvezda Telekom bez potpisivanja novih ugovora, dok su igrači prave a sada zamrznute Zvezde, morali da potpišu ugovore sa KK FMP koji je promenio ime jer kako Čović kaže: “FMP-u niko ne može da zabrani kako će da se zove.”

Dusan

pre 9 godina

Trebalo bi pustiti Dangubica 30 minuta na parket da vezba onaj magicni naskok, mozda da 37 poena za cetvrtinu kao Klej. Blazica pustiti da vuce kontre, izmenama seci igrace u dobrom ritmu. Radonjin recept

Grooya87

pre 9 godina

Ranije sam sa uzivanjem ulazio da citam komentare vezane za nasu kosarku, jer je uvek bilo zanimljivih - bilo konstruktivnih, bilo duhovitih.
Ali sada se definitivno sve svodi na prepucavanje Zvezdasa i Partizanovaca, i to ono najgore moguce, kao da se takmice ko ce vise minusa da skupi.
..Tako da vise nema smisla gubiti vreme na citanje komentara.. Svejedno, pozdrav svima onima koji su ovde jer istinski vole kosarku.

Neko ima Bari, neko Fljamurtari

pre 9 godina

Mafijaski derbi dva drzavna projekta,jedina razlika je sto je Buducnost i dalje Buducnost a Zvezda je FMP sa promenjenim imenom,ljubi vas Covic.
(FMP sa promenjenim imenom, 26. januar 2015 10:35)
Комплекси су дефинитивно набијени априла месеца 1991. године у Минхену и Београду, а закуцани за сва времена 29.5.1991. на стадиону Св.Никола у Барију, Италија.

vrati konju glavu

pre 9 godina

Ovo je postalo veoma strasno, ovolika mrznja prema Zvezdi. Ok ovo je FMP i sta vi imate sa tim, barem je gospodski klub u odonosu na neke koji gepekuju sudije haha.

northboy

pre 9 godina

Nađoh primerak novina iz 1996. Naslov: ,,Zvezda se ugasila u Morači!"

Divan naslov i za sutrašnja izdanja! A već sam pripremio mesto u novčaniku za lovu od kladže!!!! Ha ,ha, ha, ha, ha!!!!!!!!!!!!!!!!!

Jovan

pre 9 godina

@Danilo
Veseli brate,večeras u 18:00,ti,Her Života,J.D.Aleksandar,KODAR78,SlavkoRS,grobarKG i ostali veseljaci,pustite SK1 i gledajte.A u Četvrtak opet na EL!Posle udri po komentarima,do tada bar gledaj košarku.

Istina

pre 9 godina

Ovo nije derbi jer ovo nije prava Zvezda nego Zvezda Telekom
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Slavko-RS, 26. januar 2015 10:38)


Uvek je derbi kad dve ubedljivo najbolje i najjace ekipe u ligi igraju medjusobno.Mogu da se zovu i Igokea i Vizura ili Mts i Nis,sasvim nebitno.

MadMax

pre 9 godina

Pa sta ako je neciji klub, pa sta ako se zove Crvena Zvezda Telekom ili Crvena Zvezda Diva ili Crvena Zvezda xxx...ako je to put i jedini nacin da se, dobro radi i napravi stabilan klub i da se privatizuje jedan klub od strane nekog pa zvao se on i Covic, kakve to veze ima sa vama grobarima!!!???
Sto se mene tice, neka se doda pored Crvena Zvezdata bilo sta, samo da klub raste!
Gledajte vase stvari, druge ostavite!

ivan

pre 9 godina

Hahaha,koliko je smesno citati ove grobarske pricice ...svaki put isto, fmp,telekom...bla bla bla..mi uzimamo obe titule a vi igrajte ove namestene tekme dok vas ne otreznimo u polufinalu

pametnom je dovoljno IGOKEJAC

pre 9 godina

(grobar kg, 26. januar 2015 10:20)

Za tvoju informaciju, ZVEZDA NIKADA NIJE ISPALA IZ ABA LIGE, zato je i mogla da nastupi u sledecoj sezoni. FMP je u fuziji isceznuo i CZV Beograd Diva je zauzela to mesto.

Kako je mogao Metalac da sada igra ABA ligu ako se kvalifikovao Radnicki, po kom osnovu nije to FMP usao, kad je FMP bio 5 a Metalac tek 6 na osnovu tabele 2013/14.

Nemam vremena da polemisem sa tobom dal je Zvezda ili FMP, znam samo da su crveno beli dresovi sa poznatim grbom za koji ja navijam, i da trofeji idu na Mali Kalemegdan, APR I PIB me neinteresuje.

http://sport.blic.rs/Fudbal/10966/Partizan-i-Igokea-jedan-klub

cukce

pre 9 godina

Kolko zlonamernih komentara navijaca zagrebackog kluba! Ne mogu da prihvate kosarkasku realnost i da kk Partizan NIS je za klasu ispod ekipa koje igraju vecerasnji derbi!

Само питам

pre 9 godina

Мало је offtop, али судећи по броју присталица клуба из Хумске, и није... Па кад сте већ ту, објасните - ако вас не мрзи и имате одговор - кад ће деби Грка Кузелоглуа? С којим циљем је тај дечко доведен и зашто још није одиграо ни минут у читавој сезони?

Bojan CZV

pre 9 godina

Ja mislim da vise cekaju ovu utakmicu navijaci partizana nego navijaci Buducnosti i Zvezde!!! I sad krecu teorije zavere xa xa xa od muke ce pojesti karanfile!!!

samo zvezda

pre 9 godina

Niko ne moze FMPu da zabrani kako ce da se zove. Ovo je citat a ne komentar. (svetolik, 26. januar 2015 10:49)
Partizan i Igokea su sada jedan klub, sa jednom upravom i jednim sedistem, koji vise nece imati finansijskih problema.
I ovo je citat a ne komentar.

Cinjenica

pre 9 godina

Veliki derbi dva velika sportska radnika, nadasve postena čoveka, Čokija i Mila. Praznik košarke. (Igor, 26. januar 2015 10:37)

Postenija nego Dodik i Danilović.(Vujosevic)

Slobodan

pre 9 godina

Neverovatno .... I oni sebe zovu trenerima ?!? Niko nije spomenuo sudije ... pa zar je moguce da dvojica likova koji su treneri prvoplasirane i drugoplasirane ekipe u pripremi utakmice nisu proverili ko su sudije i njihove rodbinske veze ??? I jos to nisu izneli na konferenciji za stampu !!!! Strasno .... Znaci onaj trener koji izgubi tekmu nece imati alibi i morace sportski priznati poraz !!!! Covek vise ne moze ni poznati kosarku na kakvu smo navikli !!! Na kraju krajeva da su neki treneri pola tima bi im bilo povredjeno ... Ovo je stvarno postalo dosadno i tacno cu postati navijac JSDP ... Tekme kao u pozoristu evo poslednja je bila Davitelj protiv Davitelja a publika u delirijumu ... Mozda i de niro dodje za pleya ... Jedino mi smeta zanr ... Ne volem tragikomediju .... A ni te preterane izlive neznosti nekako je nastrano i .... Ne smijem ni da napisem na sta lici ... Od sihnih zakona koji su doneti vise nesmijes javno ni daviti nekoga a kamoli reci sta mislis ....

killy81

pre 9 godina

Veliki derbi dva velika sportska radnika, nadasve postena čoveka, Čokija i Mila. Praznik košarke.
(Igor, 26. januar 2015 10:37)

Kaze navijac kluba ciji se predsednik tuce po kafana sa tipovima sumnjivog morala (sto bi neki rekli "tradicionalna srpska tuca") i koji docekuje na aerodromu osvedocene "postenjacine" Simatovica i Stanisica.
Ajd idi negde prodavaj karanfile.

Валтер Зенга

pre 9 godina

Da se radi o FMP-u koji se sada zove KK Crvena Zvezda Beograd (Telekom), potvrđuje i činjenica da je Partizan kupio Miljenovića od KK FMP iz Železnika, a sada KK Crvena Zvezda Telekom traži da se isplate neizmirena dugovanja na račun prelaska Miljenovića u Partizan. Dalje, KK Crvena Zvezda je u svojoj poslednjoj takmičarskoj sezoni ispala iz takmičenja u Aba ligi jer se preko nacionalnog prvenstva nije kvalifikovala za regionalnu ligu. Nasuprot tome, FMP iz Železnika se kvalifikovao za ABA ligu a onda se u narednoj sezoni takmičila KK Crvena Zvezda Telekom. Da se radi o pravoj Zvezdi ne bi se mogla takmičiti jer se nija kvalifikovala za tu ligu, ali se svakako mogao takmičiti FMP koji je to i učinio, samo pod promenjenim imenom u KK Crvena Zvezda Telekom. Takođe, košarkaši FMP Železnik su nastavili da igraju za KK Crvena Zvezda Telekom bez potpisivanja novih ugovora, dok su igrači prave a sada zamrznute Zvezde, morali da potpišu ugovore sa KK FMP koji je promenio ime jer kako Čović kaže: “FMP-u niko ne može da zabrani kako će da se zove.”
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (grobar kg, 26. januar 2015 10:20)

У реду је , дечаче. Ако ти је тако лакше , ти тај клуб зови како год хоћеш, али немој да смараш и да на свaкој вести, остављаш један исти коментар.

Slobodan

pre 9 godina

(grobar kg, 26. januar 2015 10:20) Procitao sam sta si ispisao , ne mogu da kopiram jer ima mnogo toga ali ako mogu da zakljucim sustina je da je Partizan kupio igraca koga nije i nema nameru da plati ! Ako mogu da se nadovezem nije samo mali Miljenovic u pitanju ima ih jos ! Pored neplacanja igraca a bili ste drzavna ekipa niste ni porez placali jer su vam prioritet bili Ameri na polusezoni u cilju otimanja titula ! Ni jednu sportski niste osvojili bukvalno ste sve kupili drzavnim parama ! E sad poseti sajt kk cz na wikipediji godine 90-te pa i tu pisu o otimacini i projektu partizana razaranja zvezde ... Na kraju o sponzorima ... poseti sajt www.igokea.rs naslovna strana igraci partizana sa sve sponzorima na dresu ! E sad zasto bas na igokeinom sajtu ne znam hahaha ... Pogotovo kad trener Vujosevic prije nekoliko dana prica o pripremi tekme i posle kako je bilo tesko !!!

Zoran

pre 9 godina

Ne znam dal ste primetili da Dulo vise ne kuka kao ranije, sto znaci da je izmanipulisao svoje mucene grobare da na silu i na besplatan ulaz , sad vise nema potrebe, hipnotisana gomila je tu. kao i na ovoj vesti...

Batko

pre 9 godina

Diva protiv Volija,na sta je spala kosarka cccc.....
(Znate,nama niko ne moze nista da zabrani, 26. januar 2015 10:38)

Ovo nije derbi jer ovo nije prava Zvezda nego Zvezda Telekom
(Slavko-RS, 26. januar 2015 10:38)

Veliki derbi dva velika sportska radnika, nadasve postena čoveka, Čokija i Mila. Praznik košarke.
(Igor, 26. januar 2015 10:37)


Počeli kompleksaši da se javljaju, nakon istorijske pobede u subotu protiv sebe sebe !

Kosta

pre 9 godina

Ovaj Zvezdin projekat je nezaustavljiv proces od koje će imati velike koristi naša košarka.A to što vi gospodo umirete od muke to je zbog kolektivnog oboljenja ovog naroda.Postojaće i Zvezda i FMP,i sve će biti isto,ali vama preporučujem,okanite se ćorava posla,evo vam vaše institucije i gospodina cije ime ne želim da pišem,da prljam ruke.

Batko

pre 9 godina

Grobarčići..večeras od 18.00 ispred TV-a na školu košarke. Onaj hrkljuš od subote nije košarka, samo pomalo podseča na tan sport, ali nije čisto da znate.
Ovi što idu u školu popodne imaju snimak od 23.00 isto na SK1. Sutra svi da dodjete ovde i da vidimo šta ste naučili.

realno

pre 9 godina

Fk partizan sa dugom od 25 milona evra, kk partizan sa dugom od 7 miliona evra, samo Vujosevicu jos 800 000, a instrumentalizovani navijaci se bave Zvezdom?
KK Zvezda je ove godine u plusu, a sa cim vi mislite na evroligu?Gde je vama Covic?

zvezdas

pre 9 godina

s obzirom da nam ishod nije bitan jer smo vec obezbedili prvo mesto,veceras treba odmoriti neke igrace zbog EL i pokusati razigrati one koji nisu u formi a neophodni su nam za utakmice s Albom i Zalgirisom...tu pre svega mislim na Dangubu i Djenku,takodje pustiti Cirbesa da odigra 30ak minuta...Tejicu isto dati veliku minutazu,neka Luka odmori jer je zasluzio...Sve je to u cilju ostvarivanja pobeda u EL,a za ABA ligu nema brige,za najvaznije meceve tj. u polufinalu cemo imati lakog protivnika,nadam se samo da ce uspeti zadrzati tu 4. poziciju do kraja regularnog dela,tako da ce ulazak u finale i obezbedjivanje EL opet kao primarni cilj biti ispunjeni...
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (igokea-partizan,mi smo sad jedan klub,leto 2007.,grobari u zabludi,nevera, 26. januar 2015 10:36)
A zasto odmarati igrace za EL?Odmarali smo Vilijamsa protiv Zadra pa to nije imalo puno efekta na njega.Doduse igrali smo protiv vrhunske Barselone ali igraci odmaranjem ispadaju iz ritma,bolje je forsirati ih i na neki nacin(uz svo postovanje Buducnosti) posmatrati ove meceve kao jace treninge kroz koje ce kasnije doci i bolji nastupi u Evroligi.Ne verujem da momci osecaju umor,imaju vrhunske fizioterapeute,odradili su dobre pripreme i mislim da fizicki mogu da iznesu sezonu bez problema.

grof

pre 9 godina

Da je u pitanju veliki derbi najbolje svedoce navijaci kluba koji veceras ne igra ali su prisutni na vestima i uveliko prate mec dve ekipe koje ce dogodine igrati EL i resavati titulu ove lige.

Booker

pre 9 godina

Ovo nije derbi jer ovo nije prava Zvezda nego Zvezda Telekom (Slavko-RS, 26. januar 2015 10:38)

Evo ga ovaj mish sto kuka uvek kako neko ostavlja komentare na " partizanovim" vestima a prvi je ispolji svoje frustracije na drugim.

Batko

pre 9 godina

@Niko ne moze FMPu da zabrani kako ce da se zove. Ovo je citat a ne komentar.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (svetolik, 26. januar 2015 10:49)


Pa normalno da ne moze kad je to privatni klub,moze da se zove i Zagubica Telekom ali pametnije ovako kad mu zvezdasi pune dzep,kida Coki.
(Viktor, 26. januar 2015 13:35

Niko gribarima ne moze da zabrani da salju glupe komentare. I ovo nije komentar, nego istina ziva

gluvom je dzaba pricati i coravom namigivati

pre 9 godina

Prvaku Evrope Partizanu,je sve vreme adresa Humska 1.....Drugi su se gasili i menjali imena.....13 titula za redom, jeste razlog da nas mrzite.Ali ne mozete da lazete i izbrisete istoriju nase i Evropske kosarke...
PARTIZAN GOSPODSKI KLUB..

Milo mi je...

pre 9 godina

Posto su vidim grobarske muke teske toliko, i toliko su frustrirani i toliko su napaceni dajte da pustimo Buducnost da se jadni raduju dugo se nisu radovali, tj samo se raduju porazima od Reala, Barse, Makabija... dajmo im malo jos radosti, dajte unesemo malo zivosti u njihove botovske zivote.

Papkari nisu u modi

pre 9 godina

Znate sto nas zovu grobari..Zato sto smo sahranili Zvezdu...Sad ste limenke..Varvari ce da vas razbiju veceras....I tako sve nizbrdo kao i svakog proleca...Ne vredi,niste vi za basket..Igrate na silu,gura vas vlast...Al nemate tradiciju i kulturu...

Zvezdaš

pre 9 godina

Ovi grobari se raskokodakali a još nismo stigli do derbija...Strah se uvukao u kosti jer svako dete zna kako će proći u istom. Sad očekujem komentare tipa kako je bilo poslednjih sezona, te ovo te ono ili FMP igra i ko zna koje sve tipično jugoslovenske komentare....Ali najjači Jugosloveni su sa potpisom "Avangarda".... Kud ćeš veću glupost da odvališ...Vojna avangarda-nešto kao civilni tenk u normalnoj državi cccc.....

Deki

pre 9 godina

Diva protiv Volija,na sta je spala kosarka cccc..... (Znate,nama niko ne moze nista da zabrani, 26. januar 2015 10:38)

Kako ih ti zoves iz razlicitih kompleksa ,igraju Evropu dok tvoj zagrebacki klub ne igra.

DarkoP.F.C.

pre 9 godina

Pa ko to i kako uopste moze da se manipulise nama Grobarima,kada imamo svoj klub,svoj grb,svoju jednu jedinu adresu..uz to verne navijace,porodica familija vernost odanost...pa sta nam jos treba,ima li neceg lepse u zivotu od ovoga?? Znate ko manipulise vama,znate gde vam je adresa..i meni je zao sto vise nemamo Veciti derbi nego samo gradski

Gospodstvo vam je drugo ime

pre 9 godina

Ovo je postalo veoma strasno, ovolika mrznja prema Zvezdi. Ok ovo je FMP i sta vi imate sa tim, barem je gospodski klub u odonosu na neke koji gepekuju sudije haha. (vrati konju glavu, 26. januar 2015 13:03)

Poznati ste po gospodstvu: Avojobi, mokraća, pp aparat, pljuvanje Vlade Jovanovica, drmanje koseva, otimanje pehara, svinjski papci, Nebojsa Ilic insistira kod sudija na 5:3 igri.Gospodstvo vam je drugo ime.

Srbin

pre 9 godina

Navijam za Zvezdu, ja sam navijač. Osim emotivne koristi od nje nemam nikakvu drugu. Nekada se i sa suprugom posvađam zbog nje. Čitam komentare ovde, i ne mogu da verujem da ste, i jedni i drugi, već zaboravili prošlogodišnji final four u Bg-u!!!? Nema nama Srbima pomoći.

Vujosevic,Danilovic i Dodik-Mi smo od danas prakticno jedan klub...ccccc

pre 9 godina

Covek dodje da procita nesto korisno i vidi samo kompleksaske upise,strasno.Ovi navijaci Igokeje-partizan NIS nespavaju nikako :),jel izasla vest odmah trce da napisu sve isto,kako vam nedosadi svega vam,kao papagaji ste???! Nego sa kim igra JKK partizan-Igokea NIS u cevrtak???! papapa :)

tebra

pre 9 godina

@grobar kg Dao sam ti lajk iako sam Zvezdaš. Čime se ti baviš brate u svom životu i šta si sve spreman da uradiš za nekoliko lajkova. Svaka ti čast.

Deki

pre 9 godina

Koliko iskompleksiranih komentara od ovih... a nemaju veze sa ovom utakmicom, ovo koliko oni nas prate je opsesija i mrznja, hipnotisana gomila od strane Dervisa...

Legenda o limenom

pre 9 godina

@(Slobodan, 26. januar 2015 13:42)

Ti,kao navijac zvezde u fudbalu i FMP-a u kosarci,imas obraza da prozivas BILO KOGA pa pitanju dugovanja igracima,ne placanja poreza,malverzacija itd.,decko FK ti duguje preko 60 MILIONA,KK ti je u stecaju zbog duga od 16 MILIONA,VK ti se 5 puta registruje i gasi,RK vise ne moze niko da pohvata koji su,jedino vam je OK zdrav...i ti nekoga za NESTO prozivas,nije djon nego DJONCINA !!!!

Joker

pre 9 godina

Veliki derbi dva velika sportska radnika, nadasve postena čoveka, Čokija i Mila. Praznik košarke. (Igor, 26. januar 2015 10:37)

Nisu posteni ko predsednik partizana Djuric, hvala bogu.

filip must play

pre 9 godina

Eh kolika je frustracija navijaca ugasenog kluba , cim im neko uz dokaze obrazlozi da navijaju za klub iz predgradja, odmah krecu komentari "nemoj da smaras, to si cuo od Tegeltije..." ali vrhunac kompleksa je " APR nije nikakav dokaz, koga jos zanima sta tamo pise.." :)))) Nisam znao da je klub ciji iznajmljeni navijaci drmaju koseve, pljuju protivnickog trenera, gadjaju papcima i ostalim navijackim rekvizitima dobijenim od bratskog im sponzora IDEA, postao gospodski :)))

hvala unapred

pre 9 godina

Zna li neko na koju KK C.Zvezdu se odnosi ovaj clanak....a ili b:

a)KK Crvena Zvezda, MB: 07024924,
Adresa: Mali Kalemegdan 2, clan SD C.Zvezda;Zastupnik: Mirko Pavlovic,
ili
b)KK Crvena Zvezda Telekom, MB: 07078048, Adresa: Stjepana Stupanca 15a,clan SD FMP; Zastupnik: Davor Ristovic.

Viktor

pre 9 godina

@Niko ne moze FMPu da zabrani kako ce da se zove. Ovo je citat a ne komentar.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (svetolik, 26. januar 2015 10:49)


Pa normalno da ne moze kad je to privatni klub,moze da se zove i Zagubica Telekom ali pametnije ovako kad mu zvezdasi pune dzep,kida Coki.

Roto kos - oteto prokleto

pre 9 godina

Meč u Podgorici je poslednja ozbiljna prepreka ka ostvarivanju perfektnog skora od 26:0. Napred Zvezda! (dečko ili veća, 26. januar 2015 10:19)

A onda sledi ateriranje sa 0:3.

Mirko

pre 9 godina

(northboy, 26. januar 2015 10:38)

I opet ćeš da izgubiš. Šteta samo što si uplatio 50 kinti, voleo bih da si uplatio 100 evrića, pošto si toliko siguran.

Nolan

pre 9 godina

(Gospodstvo vam je drugo ime, 26. januar 2015 14:36)

Kao i vaše gospodstvo poput vredjanja žena i porodica protivničkim igračima i trenerima, striptiz u Pioniru i Miše Tumbasa u Areni pred decom oko njega i vaše odobravanje toga...

Zeljko Rebraca

pre 9 godina

A jel prolazite u F8 kao neko nekoliko puta.Uh izvini bio jednom i F4...Ne moze sve da se kupi...Za godinu i po opet vas nece biti nigde limenke.....Zivi bili pa videli..

fancy

pre 9 godina

znaci Radonja brate, hocu da vidim Dangubu i Djenku 30+ minuta sa isto toliko koseva. Bobija i Luku 10- minuta! Ukupno! Ostali po volji a naterao bih brata Williamsa da jurca po terenu pa ako ne moze sam neka ode od sramote!
Razumem da ti je bitno da ne izgubis kod kuce al interes tima je iznad svega! Slobodno izgubi sto se mene tice...

KKP

pre 9 godina

Pa ko to i kako uopste moze da se manipulise nama Grobarima,kada imamo svoj klub,svoj grb,svoju jednu jedinu adresu..uz to verne navijace,porodica familija vernost odanost...pa sta nam jos treba,ima li neceg lepse u zivotu od ovoga?? Znate ko manipulise vama,znate gde vam je adresa..i meni je zao sto vise nemamo Veciti derbi nego samo gradski(DarkoP.F.C., 26. januar 2015 13:40)Niko vama ne manipulise?? :DPrijatelju, gde su vam nestale pare? Sta mislis kod koga su zavrsile? Ko je odgovarao za malverzacije?Ne samo da vas kradu, nego ih jos dizete u nebesa. I posle mrtav 'ladan kaze da njima niko ne manipulise...
(Kum, 26. januar 2015 18:01) Ja sam kumasine 2001 god jos uvek bio u srednjoj skoli i nisam imao para..danas radim,zavrsio sam faks i opet nemam para..ali mi pare nisu nestale,i niko ih nije ukrao..bar ne ovi na koje ti mislis..potrošilo se,na pionir,arenu,pariz,finala,pobede,poraze..doživeo sam 25 trofeja od tada i osecaj da je moj partizan nepobediv..i taj osecaj ima svako od nas veruj mi..i vredelo je svakog dinara..a ti vidi ko ti je napravio 50 miliona odnosno 16 miliona dugova u tvojim klubovima uz nula trofeja,pa cemo da pričamo o mom.pozdrav.

Statistika je bikini

pre 9 godina

17 godina nite bili prvaci Srbije,13 godina uzastopno je to Partizan,11 godina niste pobedili Buducnost u Moraci,Top 16 vam je najveci uspeh u ISTORIJI kluba...pa iskreno i bolje je da navijate za FMP,onaj bivsi klub vam je na nivou Saturnasa...

Deda Stanoje

pre 9 godina

Zvezda da veceras ne zapinje puno zbog eventualnih povreda i pusti Buducnost lagano,da bi podgoricani isto tako isli na izlet 22.kolo u Ljubljanu.Cela liga je da Olimpija ima 7-0 do kraja jer Igokea nemoze da dobije dve od tri u trouglu Zagreb,Beograd,Podgorica.

Kum

pre 9 godina

Pa ko to i kako uopste moze da se manipulise nama Grobarima,kada imamo svoj klub,svoj grb,svoju jednu jedinu adresu..uz to verne navijace,porodica familija vernost odanost...pa sta nam jos treba,ima li neceg lepse u zivotu od ovoga?? Znate ko manipulise vama,znate gde vam je adresa..i meni je zao sto vise nemamo Veciti derbi nego samo gradski
(DarkoP.F.C., 26. januar 2015 13:40)

Niko vama ne manipulise?? :D

Prijatelju, gde su vam nestale pare? Sta mislis kod koga su zavrsile? Ko je odgovarao za malverzacije?

Ne samo da vas kradu, nego ih jos dizete u nebesa. I posle mrtav 'ladan kaze da njima niko ne manipulise...

Đenka je naš, a Pantelija je u komšiluku!

pre 9 godina

Navijam za CZ Telekom svim srcem do kraja regularnog dijela. Da sa 26-0 puknu 0-3 od nas, pa da onda plaču, kukaju ... sudije, gepeci, davljenja, papci?

Srećno u Morači!

Marko Cakmak

pre 9 godina

@@ obzirom da nam ishod nije bitan jer smo vec obezbedili prvo mesto,veceras treba odmoriti neke igrace zbog EL i pokusati razigrati 


Prpa, pa kao odmarate,
cuj za EL, pa ni jednu pobedu nemate,a necete ni imati

Odgovor

pre 9 godina

Kako je mogao Metalac da sada igra ABA ligu ako se kvalifikovao Radnicki, po kom osnovu nije to FMP usao, kad je FMP bio 5 a Metalac tek 6 na osnovu tabele 2013/14.

Nemam vremena da polemisem sa tobom dal je Zvezda ili FMP, znam samo da su crveno beli dresovi sa poznatim grbom za koji ja navijam, i da trofeji idu na Mali Kalemegdan, APR I PIB me neinteresuje.

http://sport.blic.rs/Fudbal/10966/Partiza n-i-Igokea-jedan-klub (pametnom je dovoljno IGOKEJAC, 26. januar 2015 13:45)

Metalac je morao zameniti Radnicki jer je ljude iz Aba lige bilo sramota da ubace i 2. Fmp u ligu. Cak je i Covica bilo sramota da se buni iako je Fmp preskocen.

Ahahaha

pre 9 godina

u ovom momentu najveci derbi,dva najbolja tima.. (trajce, 26. januar 2015 10:25)

Ma ne brate, najveci derbi svih vremena. Tzv. tradicionalni derbi.

kAlcokera

pre 9 godina

ja Kao fmpovac Nemam nista protiv da budemo Drugi a buducnost prva.zasto?kk karanfil ispada od buducnosti a zvezda sa jednim brejkom u finalu slavi titulu u beogradu.

danilo

pre 9 godina

"Veliki derbi"? Kakav pretenciozan naslov.
(Labud, 26. januar 2015 10:25)

Kada nemaš legitimitet, šta ti ostaje nego pretenziocitet?

Za veliki derbi potrebna je tradicija neizvesnih utakmica izmedju dve velike ekipe; potrebna je šampionska tradicija tih ekipa; i potrebni su veliki igrači, kako kroz prošlost, tako i sada.
Ništa od toga ovde!
U stvari, utakmica izmedju trenutno prve i druge ekipe u ovogodišnjoj ABA ligi. Tačno toliko...
Jer ako se stvari ne nazovu pravim imenom, to je uvod u razne poremećaje.

Pedjaprecka

pre 9 godina

@&@ pametnom je dovoljno IGOKEJAC
Kao nemas vreme... vazno da su grb i boje tu. Sad ja ti kao kupim grb i boje i ti si moj navijac, mi smo Zvezda, ti kao navijac odredjujes meni kao vlasniku da je to Zvezda, i ja kao vlasnik regulisem tim, finansije, a ti kao navijac glasas za moju politicku partiju i placas mi ulaznice, dahes mi kintu i mi smo ZVEZDA???? E o tome prica Dule, razmisljaj svojom glavom, budi stvarno deo toga itd. Tako je govorio Dule ;))) Pozdrav panteru :)))

aleksandar

pre 9 godina

Zvezda da veceras ne zapinje puno zbog eventualnih povreda i pusti Buducnost lagano,da bi podgoricani isto tako isli na izlet 22.kolo u Ljubljanu.Cela liga je da Olimpija ima 7-0 do kraja jer Igokea nemoze da dobije dve od tri u trouglu Zagreb,Beograd,Podgorica.
(Deda Stanoje, 26. januar 2015 16:29)hocemo cetvrto mesto

grobar kg

pre 9 godina

Da se radi o FMP-u koji se sada zove KK Crvena Zvezda Beograd (Telekom), potvrđuje i činjenica da je Partizan kupio Miljenovića od KK FMP iz Železnika, a sada KK Crvena Zvezda Telekom traži da se isplate neizmirena dugovanja na račun prelaska Miljenovića u Partizan. Dalje, KK Crvena Zvezda je u svojoj poslednjoj takmičarskoj sezoni ispala iz takmičenja u Aba ligi jer se preko nacionalnog prvenstva nije kvalifikovala za regionalnu ligu. Nasuprot tome, FMP iz Železnika se kvalifikovao za ABA ligu a onda se u narednoj sezoni takmičila KK Crvena Zvezda Telekom. Da se radi o pravoj Zvezdi ne bi se mogla takmičiti jer se nija kvalifikovala za tu ligu, ali se svakako mogao takmičiti FMP koji je to i učinio, samo pod promenjenim imenom u KK Crvena Zvezda Telekom. Takođe, košarkaši FMP Železnik su nastavili da igraju za KK Crvena Zvezda Telekom bez potpisivanja novih ugovora, dok su igrači prave a sada zamrznute Zvezde, morali da potpišu ugovore sa KK FMP koji je promenio ime jer kako Čović kaže: “FMP-u niko ne može da zabrani kako će da se zove.”

northboy

pre 9 godina

Nađoh primerak novina iz 1996. Naslov: ,,Zvezda se ugasila u Morači!"

Divan naslov i za sutrašnja izdanja! A već sam pripremio mesto u novčaniku za lovu od kladže!!!! Ha ,ha, ha, ha, ha!!!!!!!!!!!!!!!!!

Bodibond

pre 9 godina

Nije iskljuceno da Buducnost zavrsi prva na kraju. Znam da ce se navijaci FMP-a osjetiti prozvanim, samo kazem nije iskljucena i ta mogucnost. (xxx, 25. januar 2015 18:18) Naravno da nije ... Ima jos da se igra ... Samo realno je ocekivati da ce Zvezda biti prva u ABA ligi ... Nema razloga da navijaci FMP-a budu prozvani u sportu je sve moguce i Partizan ce imati priliku da igra protiv FMP-a koji ce realno biti prvi u KLS u tom ligaskom delu ... Ali xxxrealno je i to da ce prvom delu ekipe Partizan-Igokea odluciti tekme sa Zvezdom i Buducnosti hoce li biti cetvrti i igrati pley-off ... Ovim ne prozivam ni navijace Jsdp ni Igokee ... Do sada ste osigurali da igrate zavrsnice u KLS i KLBiH ... Kao i kupove u istim zemljama ... I realno je ovekivati da zbog neplacenog poreza u Srbiji iduce godine igrate samo u ligi BIH ... Pozdrav i evo ukljucujem se u akciju 8 mart ... Jedan veeeliki kuranfil od mene !!! (Slobodan, 26. januar 2015 07:41)

igokea-partizan,mi smo sad jedan klub,leto 2007.,grobari u zabludi,nevera

pre 9 godina

s obzirom da nam ishod nije bitan jer smo vec obezbedili prvo mesto,veceras treba odmoriti neke igrace zbog EL i pokusati razigrati one koji nisu u formi a neophodni su nam za utakmice s Albom i Zalgirisom...tu pre svega mislim na Dangubu i Djenku,takodje pustiti Cirbesa da odigra 30ak minuta...Tejicu isto dati veliku minutazu,neka Luka odmori jer je zasluzio...Sve je to u cilju ostvarivanja pobeda u EL,a za ABA ligu nema brige,za najvaznije meceve tj. u polufinalu cemo imati lakog protivnika,nadam se samo da ce uspeti zadrzati tu 4. poziciju do kraja regularnog dela,tako da ce ulazak u finale i obezbedjivanje EL opet kao primarni cilj biti ispunjeni...

Papkari nisu u modi

pre 9 godina

Znate sto nas zovu grobari..Zato sto smo sahranili Zvezdu...Sad ste limenke..Varvari ce da vas razbiju veceras....I tako sve nizbrdo kao i svakog proleca...Ne vredi,niste vi za basket..Igrate na silu,gura vas vlast...Al nemate tradiciju i kulturu...

Dusan

pre 9 godina

Trebalo bi pustiti Dangubica 30 minuta na parket da vezba onaj magicni naskok, mozda da 37 poena za cetvrtinu kao Klej. Blazica pustiti da vuce kontre, izmenama seci igrace u dobrom ritmu. Radonjin recept

DarkoP.F.C.

pre 9 godina

Pa ko to i kako uopste moze da se manipulise nama Grobarima,kada imamo svoj klub,svoj grb,svoju jednu jedinu adresu..uz to verne navijace,porodica familija vernost odanost...pa sta nam jos treba,ima li neceg lepse u zivotu od ovoga?? Znate ko manipulise vama,znate gde vam je adresa..i meni je zao sto vise nemamo Veciti derbi nego samo gradski

Đenka je naš, a Pantelija je u komšiluku!

pre 9 godina

Navijam za CZ Telekom svim srcem do kraja regularnog dijela. Da sa 26-0 puknu 0-3 od nas, pa da onda plaču, kukaju ... sudije, gepeci, davljenja, papci?

Srećno u Morači!

Roto kos - oteto prokleto

pre 9 godina

Meč u Podgorici je poslednja ozbiljna prepreka ka ostvarivanju perfektnog skora od 26:0. Napred Zvezda! (dečko ili veća, 26. januar 2015 10:19)

A onda sledi ateriranje sa 0:3.

Gospodstvo vam je drugo ime

pre 9 godina

Ovo je postalo veoma strasno, ovolika mrznja prema Zvezdi. Ok ovo je FMP i sta vi imate sa tim, barem je gospodski klub u odonosu na neke koji gepekuju sudije haha. (vrati konju glavu, 26. januar 2015 13:03)

Poznati ste po gospodstvu: Avojobi, mokraća, pp aparat, pljuvanje Vlade Jovanovica, drmanje koseva, otimanje pehara, svinjski papci, Nebojsa Ilic insistira kod sudija na 5:3 igri.Gospodstvo vam je drugo ime.

Viktor

pre 9 godina

@Niko ne moze FMPu da zabrani kako ce da se zove. Ovo je citat a ne komentar.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (svetolik, 26. januar 2015 10:49)


Pa normalno da ne moze kad je to privatni klub,moze da se zove i Zagubica Telekom ali pametnije ovako kad mu zvezdasi pune dzep,kida Coki.

gluvom je dzaba pricati i coravom namigivati

pre 9 godina

Prvaku Evrope Partizanu,je sve vreme adresa Humska 1.....Drugi su se gasili i menjali imena.....13 titula za redom, jeste razlog da nas mrzite.Ali ne mozete da lazete i izbrisete istoriju nase i Evropske kosarke...
PARTIZAN GOSPODSKI KLUB..

filip must play

pre 9 godina

Eh kolika je frustracija navijaca ugasenog kluba , cim im neko uz dokaze obrazlozi da navijaju za klub iz predgradja, odmah krecu komentari "nemoj da smaras, to si cuo od Tegeltije..." ali vrhunac kompleksa je " APR nije nikakav dokaz, koga jos zanima sta tamo pise.." :)))) Nisam znao da je klub ciji iznajmljeni navijaci drmaju koseve, pljuju protivnickog trenera, gadjaju papcima i ostalim navijackim rekvizitima dobijenim od bratskog im sponzora IDEA, postao gospodski :)))

Legenda o limenom

pre 9 godina

@(Slobodan, 26. januar 2015 13:42)

Ti,kao navijac zvezde u fudbalu i FMP-a u kosarci,imas obraza da prozivas BILO KOGA pa pitanju dugovanja igracima,ne placanja poreza,malverzacija itd.,decko FK ti duguje preko 60 MILIONA,KK ti je u stecaju zbog duga od 16 MILIONA,VK ti se 5 puta registruje i gasi,RK vise ne moze niko da pohvata koji su,jedino vam je OK zdrav...i ti nekoga za NESTO prozivas,nije djon nego DJONCINA !!!!

Ahahaha

pre 9 godina

u ovom momentu najveci derbi,dva najbolja tima.. (trajce, 26. januar 2015 10:25)

Ma ne brate, najveci derbi svih vremena. Tzv. tradicionalni derbi.

Zeljko Rebraca

pre 9 godina

A jel prolazite u F8 kao neko nekoliko puta.Uh izvini bio jednom i F4...Ne moze sve da se kupi...Za godinu i po opet vas nece biti nigde limenke.....Zivi bili pa videli..

pametnom je dovoljno IGOKEJAC

pre 9 godina

(grobar kg, 26. januar 2015 10:20)

Za tvoju informaciju, ZVEZDA NIKADA NIJE ISPALA IZ ABA LIGE, zato je i mogla da nastupi u sledecoj sezoni. FMP je u fuziji isceznuo i CZV Beograd Diva je zauzela to mesto.

Kako je mogao Metalac da sada igra ABA ligu ako se kvalifikovao Radnicki, po kom osnovu nije to FMP usao, kad je FMP bio 5 a Metalac tek 6 na osnovu tabele 2013/14.

Nemam vremena da polemisem sa tobom dal je Zvezda ili FMP, znam samo da su crveno beli dresovi sa poznatim grbom za koji ja navijam, i da trofeji idu na Mali Kalemegdan, APR I PIB me neinteresuje.

http://sport.blic.rs/Fudbal/10966/Partizan-i-Igokea-jedan-klub

hvala unapred

pre 9 godina

Zna li neko na koju KK C.Zvezdu se odnosi ovaj clanak....a ili b:

a)KK Crvena Zvezda, MB: 07024924,
Adresa: Mali Kalemegdan 2, clan SD C.Zvezda;Zastupnik: Mirko Pavlovic,
ili
b)KK Crvena Zvezda Telekom, MB: 07078048, Adresa: Stjepana Stupanca 15a,clan SD FMP; Zastupnik: Davor Ristovic.

Statistika je bikini

pre 9 godina

17 godina nite bili prvaci Srbije,13 godina uzastopno je to Partizan,11 godina niste pobedili Buducnost u Moraci,Top 16 vam je najveci uspeh u ISTORIJI kluba...pa iskreno i bolje je da navijate za FMP,onaj bivsi klub vam je na nivou Saturnasa...

Marko Cakmak

pre 9 godina

@@ obzirom da nam ishod nije bitan jer smo vec obezbedili prvo mesto,veceras treba odmoriti neke igrace zbog EL i pokusati razigrati 


Prpa, pa kao odmarate,
cuj za EL, pa ni jednu pobedu nemate,a necete ni imati

Odgovor

pre 9 godina

Kako je mogao Metalac da sada igra ABA ligu ako se kvalifikovao Radnicki, po kom osnovu nije to FMP usao, kad je FMP bio 5 a Metalac tek 6 na osnovu tabele 2013/14.

Nemam vremena da polemisem sa tobom dal je Zvezda ili FMP, znam samo da su crveno beli dresovi sa poznatim grbom za koji ja navijam, i da trofeji idu na Mali Kalemegdan, APR I PIB me neinteresuje.

http://sport.blic.rs/Fudbal/10966/Partiza n-i-Igokea-jedan-klub (pametnom je dovoljno IGOKEJAC, 26. januar 2015 13:45)

Metalac je morao zameniti Radnicki jer je ljude iz Aba lige bilo sramota da ubace i 2. Fmp u ligu. Cak je i Covica bilo sramota da se buni iako je Fmp preskocen.

Neko ima Bari, neko Fljamurtari

pre 9 godina

Mafijaski derbi dva drzavna projekta,jedina razlika je sto je Buducnost i dalje Buducnost a Zvezda je FMP sa promenjenim imenom,ljubi vas Covic.
(FMP sa promenjenim imenom, 26. januar 2015 10:35)
Комплекси су дефинитивно набијени априла месеца 1991. године у Минхену и Београду, а закуцани за сва времена 29.5.1991. на стадиону Св.Никола у Барију, Италија.

danilo

pre 9 godina

"Veliki derbi"? Kakav pretenciozan naslov.
(Labud, 26. januar 2015 10:25)

Kada nemaš legitimitet, šta ti ostaje nego pretenziocitet?

Za veliki derbi potrebna je tradicija neizvesnih utakmica izmedju dve velike ekipe; potrebna je šampionska tradicija tih ekipa; i potrebni su veliki igrači, kako kroz prošlost, tako i sada.
Ništa od toga ovde!
U stvari, utakmica izmedju trenutno prve i druge ekipe u ovogodišnjoj ABA ligi. Tačno toliko...
Jer ako se stvari ne nazovu pravim imenom, to je uvod u razne poremećaje.

Slobodan

pre 9 godina

(grobar kg, 26. januar 2015 10:20) Procitao sam sta si ispisao , ne mogu da kopiram jer ima mnogo toga ali ako mogu da zakljucim sustina je da je Partizan kupio igraca koga nije i nema nameru da plati ! Ako mogu da se nadovezem nije samo mali Miljenovic u pitanju ima ih jos ! Pored neplacanja igraca a bili ste drzavna ekipa niste ni porez placali jer su vam prioritet bili Ameri na polusezoni u cilju otimanja titula ! Ni jednu sportski niste osvojili bukvalno ste sve kupili drzavnim parama ! E sad poseti sajt kk cz na wikipediji godine 90-te pa i tu pisu o otimacini i projektu partizana razaranja zvezde ... Na kraju o sponzorima ... poseti sajt www.igokea.rs naslovna strana igraci partizana sa sve sponzorima na dresu ! E sad zasto bas na igokeinom sajtu ne znam hahaha ... Pogotovo kad trener Vujosevic prije nekoliko dana prica o pripremi tekme i posle kako je bilo tesko !!!

samo zvezda

pre 9 godina

Niko ne moze FMPu da zabrani kako ce da se zove. Ovo je citat a ne komentar. (svetolik, 26. januar 2015 10:49)
Partizan i Igokea su sada jedan klub, sa jednom upravom i jednim sedistem, koji vise nece imati finansijskih problema.
I ovo je citat a ne komentar.

kAlcokera

pre 9 godina

ja Kao fmpovac Nemam nista protiv da budemo Drugi a buducnost prva.zasto?kk karanfil ispada od buducnosti a zvezda sa jednim brejkom u finalu slavi titulu u beogradu.

Jovan

pre 9 godina

@Danilo
Veseli brate,večeras u 18:00,ti,Her Života,J.D.Aleksandar,KODAR78,SlavkoRS,grobarKG i ostali veseljaci,pustite SK1 i gledajte.A u Četvrtak opet na EL!Posle udri po komentarima,do tada bar gledaj košarku.

MadMax

pre 9 godina

Pa sta ako je neciji klub, pa sta ako se zove Crvena Zvezda Telekom ili Crvena Zvezda Diva ili Crvena Zvezda xxx...ako je to put i jedini nacin da se, dobro radi i napravi stabilan klub i da se privatizuje jedan klub od strane nekog pa zvao se on i Covic, kakve to veze ima sa vama grobarima!!!???
Sto se mene tice, neka se doda pored Crvena Zvezdata bilo sta, samo da klub raste!
Gledajte vase stvari, druge ostavite!

Batko

pre 9 godina

@Niko ne moze FMPu da zabrani kako ce da se zove. Ovo je citat a ne komentar.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (svetolik, 26. januar 2015 10:49)


Pa normalno da ne moze kad je to privatni klub,moze da se zove i Zagubica Telekom ali pametnije ovako kad mu zvezdasi pune dzep,kida Coki.
(Viktor, 26. januar 2015 13:35

Niko gribarima ne moze da zabrani da salju glupe komentare. I ovo nije komentar, nego istina ziva

realno

pre 9 godina

Fk partizan sa dugom od 25 milona evra, kk partizan sa dugom od 7 miliona evra, samo Vujosevicu jos 800 000, a instrumentalizovani navijaci se bave Zvezdom?
KK Zvezda je ove godine u plusu, a sa cim vi mislite na evroligu?Gde je vama Covic?

Pedjaprecka

pre 9 godina

@&@ pametnom je dovoljno IGOKEJAC
Kao nemas vreme... vazno da su grb i boje tu. Sad ja ti kao kupim grb i boje i ti si moj navijac, mi smo Zvezda, ti kao navijac odredjujes meni kao vlasniku da je to Zvezda, i ja kao vlasnik regulisem tim, finansije, a ti kao navijac glasas za moju politicku partiju i placas mi ulaznice, dahes mi kintu i mi smo ZVEZDA???? E o tome prica Dule, razmisljaj svojom glavom, budi stvarno deo toga itd. Tako je govorio Dule ;))) Pozdrav panteru :)))

cukce

pre 9 godina

Kolko zlonamernih komentara navijaca zagrebackog kluba! Ne mogu da prihvate kosarkasku realnost i da kk Partizan NIS je za klasu ispod ekipa koje igraju vecerasnji derbi!

vrati konju glavu

pre 9 godina

Ovo je postalo veoma strasno, ovolika mrznja prema Zvezdi. Ok ovo je FMP i sta vi imate sa tim, barem je gospodski klub u odonosu na neke koji gepekuju sudije haha.

Zvezdaš

pre 9 godina

Ovi grobari se raskokodakali a još nismo stigli do derbija...Strah se uvukao u kosti jer svako dete zna kako će proći u istom. Sad očekujem komentare tipa kako je bilo poslednjih sezona, te ovo te ono ili FMP igra i ko zna koje sve tipično jugoslovenske komentare....Ali najjači Jugosloveni su sa potpisom "Avangarda".... Kud ćeš veću glupost da odvališ...Vojna avangarda-nešto kao civilni tenk u normalnoj državi cccc.....

KKP

pre 9 godina

Pa ko to i kako uopste moze da se manipulise nama Grobarima,kada imamo svoj klub,svoj grb,svoju jednu jedinu adresu..uz to verne navijace,porodica familija vernost odanost...pa sta nam jos treba,ima li neceg lepse u zivotu od ovoga?? Znate ko manipulise vama,znate gde vam je adresa..i meni je zao sto vise nemamo Veciti derbi nego samo gradski(DarkoP.F.C., 26. januar 2015 13:40)Niko vama ne manipulise?? :DPrijatelju, gde su vam nestale pare? Sta mislis kod koga su zavrsile? Ko je odgovarao za malverzacije?Ne samo da vas kradu, nego ih jos dizete u nebesa. I posle mrtav 'ladan kaze da njima niko ne manipulise...
(Kum, 26. januar 2015 18:01) Ja sam kumasine 2001 god jos uvek bio u srednjoj skoli i nisam imao para..danas radim,zavrsio sam faks i opet nemam para..ali mi pare nisu nestale,i niko ih nije ukrao..bar ne ovi na koje ti mislis..potrošilo se,na pionir,arenu,pariz,finala,pobede,poraze..doživeo sam 25 trofeja od tada i osecaj da je moj partizan nepobediv..i taj osecaj ima svako od nas veruj mi..i vredelo je svakog dinara..a ti vidi ko ti je napravio 50 miliona odnosno 16 miliona dugova u tvojim klubovima uz nula trofeja,pa cemo da pričamo o mom.pozdrav.

ivan

pre 9 godina

Hahaha,koliko je smesno citati ove grobarske pricice ...svaki put isto, fmp,telekom...bla bla bla..mi uzimamo obe titule a vi igrajte ove namestene tekme dok vas ne otreznimo u polufinalu

Cinjenica

pre 9 godina

Veliki derbi dva velika sportska radnika, nadasve postena čoveka, Čokija i Mila. Praznik košarke. (Igor, 26. januar 2015 10:37)

Postenija nego Dodik i Danilović.(Vujosevic)

Batko

pre 9 godina

Grobarčići..večeras od 18.00 ispred TV-a na školu košarke. Onaj hrkljuš od subote nije košarka, samo pomalo podseča na tan sport, ali nije čisto da znate.
Ovi što idu u školu popodne imaju snimak od 23.00 isto na SK1. Sutra svi da dodjete ovde i da vidimo šta ste naučili.

killy81

pre 9 godina

Veliki derbi dva velika sportska radnika, nadasve postena čoveka, Čokija i Mila. Praznik košarke.
(Igor, 26. januar 2015 10:37)

Kaze navijac kluba ciji se predsednik tuce po kafana sa tipovima sumnjivog morala (sto bi neki rekli "tradicionalna srpska tuca") i koji docekuje na aerodromu osvedocene "postenjacine" Simatovica i Stanisica.
Ajd idi negde prodavaj karanfile.

Валтер Зенга

pre 9 godina

Da se radi o FMP-u koji se sada zove KK Crvena Zvezda Beograd (Telekom), potvrđuje i činjenica da je Partizan kupio Miljenovića od KK FMP iz Železnika, a sada KK Crvena Zvezda Telekom traži da se isplate neizmirena dugovanja na račun prelaska Miljenovića u Partizan. Dalje, KK Crvena Zvezda je u svojoj poslednjoj takmičarskoj sezoni ispala iz takmičenja u Aba ligi jer se preko nacionalnog prvenstva nije kvalifikovala za regionalnu ligu. Nasuprot tome, FMP iz Železnika se kvalifikovao za ABA ligu a onda se u narednoj sezoni takmičila KK Crvena Zvezda Telekom. Da se radi o pravoj Zvezdi ne bi se mogla takmičiti jer se nija kvalifikovala za tu ligu, ali se svakako mogao takmičiti FMP koji je to i učinio, samo pod promenjenim imenom u KK Crvena Zvezda Telekom. Takođe, košarkaši FMP Železnik su nastavili da igraju za KK Crvena Zvezda Telekom bez potpisivanja novih ugovora, dok su igrači prave a sada zamrznute Zvezde, morali da potpišu ugovore sa KK FMP koji je promenio ime jer kako Čović kaže: “FMP-u niko ne može da zabrani kako će da se zove.”
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (grobar kg, 26. januar 2015 10:20)

У реду је , дечаче. Ако ти је тако лакше , ти тај клуб зови како год хоћеш, али немој да смараш и да на свaкој вести, остављаш један исти коментар.

Само питам

pre 9 godina

Мало је offtop, али судећи по броју присталица клуба из Хумске, и није... Па кад сте већ ту, објасните - ако вас не мрзи и имате одговор - кад ће деби Грка Кузелоглуа? С којим циљем је тај дечко доведен и зашто још није одиграо ни минут у читавој сезони?

Nolan

pre 9 godina

(Gospodstvo vam je drugo ime, 26. januar 2015 14:36)

Kao i vaše gospodstvo poput vredjanja žena i porodica protivničkim igračima i trenerima, striptiz u Pioniru i Miše Tumbasa u Areni pred decom oko njega i vaše odobravanje toga...

Kum

pre 9 godina

Pa ko to i kako uopste moze da se manipulise nama Grobarima,kada imamo svoj klub,svoj grb,svoju jednu jedinu adresu..uz to verne navijace,porodica familija vernost odanost...pa sta nam jos treba,ima li neceg lepse u zivotu od ovoga?? Znate ko manipulise vama,znate gde vam je adresa..i meni je zao sto vise nemamo Veciti derbi nego samo gradski
(DarkoP.F.C., 26. januar 2015 13:40)

Niko vama ne manipulise?? :D

Prijatelju, gde su vam nestale pare? Sta mislis kod koga su zavrsile? Ko je odgovarao za malverzacije?

Ne samo da vas kradu, nego ih jos dizete u nebesa. I posle mrtav 'ladan kaze da njima niko ne manipulise...

Vujosevic,Danilovic i Dodik-Mi smo od danas prakticno jedan klub...ccccc

pre 9 godina

Covek dodje da procita nesto korisno i vidi samo kompleksaske upise,strasno.Ovi navijaci Igokeje-partizan NIS nespavaju nikako :),jel izasla vest odmah trce da napisu sve isto,kako vam nedosadi svega vam,kao papagaji ste???! Nego sa kim igra JKK partizan-Igokea NIS u cevrtak???! papapa :)

Kosta

pre 9 godina

Ovaj Zvezdin projekat je nezaustavljiv proces od koje će imati velike koristi naša košarka.A to što vi gospodo umirete od muke to je zbog kolektivnog oboljenja ovog naroda.Postojaće i Zvezda i FMP,i sve će biti isto,ali vama preporučujem,okanite se ćorava posla,evo vam vaše institucije i gospodina cije ime ne želim da pišem,da prljam ruke.

Istina

pre 9 godina

Ovo nije derbi jer ovo nije prava Zvezda nego Zvezda Telekom
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (Slavko-RS, 26. januar 2015 10:38)


Uvek je derbi kad dve ubedljivo najbolje i najjace ekipe u ligi igraju medjusobno.Mogu da se zovu i Igokea i Vizura ili Mts i Nis,sasvim nebitno.

Deda Stanoje

pre 9 godina

Zvezda da veceras ne zapinje puno zbog eventualnih povreda i pusti Buducnost lagano,da bi podgoricani isto tako isli na izlet 22.kolo u Ljubljanu.Cela liga je da Olimpija ima 7-0 do kraja jer Igokea nemoze da dobije dve od tri u trouglu Zagreb,Beograd,Podgorica.

Slobodan

pre 9 godina

Neverovatno .... I oni sebe zovu trenerima ?!? Niko nije spomenuo sudije ... pa zar je moguce da dvojica likova koji su treneri prvoplasirane i drugoplasirane ekipe u pripremi utakmice nisu proverili ko su sudije i njihove rodbinske veze ??? I jos to nisu izneli na konferenciji za stampu !!!! Strasno .... Znaci onaj trener koji izgubi tekmu nece imati alibi i morace sportski priznati poraz !!!! Covek vise ne moze ni poznati kosarku na kakvu smo navikli !!! Na kraju krajeva da su neki treneri pola tima bi im bilo povredjeno ... Ovo je stvarno postalo dosadno i tacno cu postati navijac JSDP ... Tekme kao u pozoristu evo poslednja je bila Davitelj protiv Davitelja a publika u delirijumu ... Mozda i de niro dodje za pleya ... Jedino mi smeta zanr ... Ne volem tragikomediju .... A ni te preterane izlive neznosti nekako je nastrano i .... Ne smijem ni da napisem na sta lici ... Od sihnih zakona koji su doneti vise nesmijes javno ni daviti nekoga a kamoli reci sta mislis ....

Zoran

pre 9 godina

Ne znam dal ste primetili da Dulo vise ne kuka kao ranije, sto znaci da je izmanipulisao svoje mucene grobare da na silu i na besplatan ulaz , sad vise nema potrebe, hipnotisana gomila je tu. kao i na ovoj vesti...

zvezdas

pre 9 godina

s obzirom da nam ishod nije bitan jer smo vec obezbedili prvo mesto,veceras treba odmoriti neke igrace zbog EL i pokusati razigrati one koji nisu u formi a neophodni su nam za utakmice s Albom i Zalgirisom...tu pre svega mislim na Dangubu i Djenku,takodje pustiti Cirbesa da odigra 30ak minuta...Tejicu isto dati veliku minutazu,neka Luka odmori jer je zasluzio...Sve je to u cilju ostvarivanja pobeda u EL,a za ABA ligu nema brige,za najvaznije meceve tj. u polufinalu cemo imati lakog protivnika,nadam se samo da ce uspeti zadrzati tu 4. poziciju do kraja regularnog dela,tako da ce ulazak u finale i obezbedjivanje EL opet kao primarni cilj biti ispunjeni...
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (igokea-partizan,mi smo sad jedan klub,leto 2007.,grobari u zabludi,nevera, 26. januar 2015 10:36)
A zasto odmarati igrace za EL?Odmarali smo Vilijamsa protiv Zadra pa to nije imalo puno efekta na njega.Doduse igrali smo protiv vrhunske Barselone ali igraci odmaranjem ispadaju iz ritma,bolje je forsirati ih i na neki nacin(uz svo postovanje Buducnosti) posmatrati ove meceve kao jace treninge kroz koje ce kasnije doci i bolji nastupi u Evroligi.Ne verujem da momci osecaju umor,imaju vrhunske fizioterapeute,odradili su dobre pripreme i mislim da fizicki mogu da iznesu sezonu bez problema.

Bojan CZV

pre 9 godina

Ja mislim da vise cekaju ovu utakmicu navijaci partizana nego navijaci Buducnosti i Zvezde!!! I sad krecu teorije zavere xa xa xa od muke ce pojesti karanfile!!!

aleksandar

pre 9 godina

Zvezda da veceras ne zapinje puno zbog eventualnih povreda i pusti Buducnost lagano,da bi podgoricani isto tako isli na izlet 22.kolo u Ljubljanu.Cela liga je da Olimpija ima 7-0 do kraja jer Igokea nemoze da dobije dve od tri u trouglu Zagreb,Beograd,Podgorica.
(Deda Stanoje, 26. januar 2015 16:29)hocemo cetvrto mesto

Batko

pre 9 godina

Diva protiv Volija,na sta je spala kosarka cccc.....
(Znate,nama niko ne moze nista da zabrani, 26. januar 2015 10:38)

Ovo nije derbi jer ovo nije prava Zvezda nego Zvezda Telekom
(Slavko-RS, 26. januar 2015 10:38)

Veliki derbi dva velika sportska radnika, nadasve postena čoveka, Čokija i Mila. Praznik košarke.
(Igor, 26. januar 2015 10:37)


Počeli kompleksaši da se javljaju, nakon istorijske pobede u subotu protiv sebe sebe !

Joker

pre 9 godina

Veliki derbi dva velika sportska radnika, nadasve postena čoveka, Čokija i Mila. Praznik košarke. (Igor, 26. januar 2015 10:37)

Nisu posteni ko predsednik partizana Djuric, hvala bogu.

grof

pre 9 godina

Da je u pitanju veliki derbi najbolje svedoce navijaci kluba koji veceras ne igra ali su prisutni na vestima i uveliko prate mec dve ekipe koje ce dogodine igrati EL i resavati titulu ove lige.

Milo mi je...

pre 9 godina

Posto su vidim grobarske muke teske toliko, i toliko su frustrirani i toliko su napaceni dajte da pustimo Buducnost da se jadni raduju dugo se nisu radovali, tj samo se raduju porazima od Reala, Barse, Makabija... dajmo im malo jos radosti, dajte unesemo malo zivosti u njihove botovske zivote.

Deki

pre 9 godina

Diva protiv Volija,na sta je spala kosarka cccc..... (Znate,nama niko ne moze nista da zabrani, 26. januar 2015 10:38)

Kako ih ti zoves iz razlicitih kompleksa ,igraju Evropu dok tvoj zagrebacki klub ne igra.

Booker

pre 9 godina

Ovo nije derbi jer ovo nije prava Zvezda nego Zvezda Telekom (Slavko-RS, 26. januar 2015 10:38)

Evo ga ovaj mish sto kuka uvek kako neko ostavlja komentare na " partizanovim" vestima a prvi je ispolji svoje frustracije na drugim.

fancy

pre 9 godina

znaci Radonja brate, hocu da vidim Dangubu i Djenku 30+ minuta sa isto toliko koseva. Bobija i Luku 10- minuta! Ukupno! Ostali po volji a naterao bih brata Williamsa da jurca po terenu pa ako ne moze sam neka ode od sramote!
Razumem da ti je bitno da ne izgubis kod kuce al interes tima je iznad svega! Slobodno izgubi sto se mene tice...

tebra

pre 9 godina

@grobar kg Dao sam ti lajk iako sam Zvezdaš. Čime se ti baviš brate u svom životu i šta si sve spreman da uradiš za nekoliko lajkova. Svaka ti čast.

Grooya87

pre 9 godina

Ranije sam sa uzivanjem ulazio da citam komentare vezane za nasu kosarku, jer je uvek bilo zanimljivih - bilo konstruktivnih, bilo duhovitih.
Ali sada se definitivno sve svodi na prepucavanje Zvezdasa i Partizanovaca, i to ono najgore moguce, kao da se takmice ko ce vise minusa da skupi.
..Tako da vise nema smisla gubiti vreme na citanje komentara.. Svejedno, pozdrav svima onima koji su ovde jer istinski vole kosarku.

Mirko

pre 9 godina

(northboy, 26. januar 2015 10:38)

I opet ćeš da izgubiš. Šteta samo što si uplatio 50 kinti, voleo bih da si uplatio 100 evrića, pošto si toliko siguran.

Deki

pre 9 godina

Koliko iskompleksiranih komentara od ovih... a nemaju veze sa ovom utakmicom, ovo koliko oni nas prate je opsesija i mrznja, hipnotisana gomila od strane Dervisa...

Srbin

pre 9 godina

Navijam za Zvezdu, ja sam navijač. Osim emotivne koristi od nje nemam nikakvu drugu. Nekada se i sa suprugom posvađam zbog nje. Čitam komentare ovde, i ne mogu da verujem da ste, i jedni i drugi, već zaboravili prošlogodišnji final four u Bg-u!!!? Nema nama Srbima pomoći.