Ponedeljak, 29.12.2014.

08:18

Dragić srušio LAL, poraz Kavsa

Protekle noći u NBA ligi je odigrano šest utakmica, a veče je obeležila pobeda Detroit Pistonsa nad Klivlend Kavalirsima sa 103:80.

Izvor: JT

Dragiæ srušio LAL, poraz Kavsa IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

33 Komentari

Sortiraj po:

$$$

pre 9 godina

Hjuston kao vecina boljih timova u NBA ima jak napad,ali ocajnu odbranu.

Jeste da je rano ali najvise sansi za osvajanje ima Chicago i SAS jer ne vidim nijednu drugu iole kompletnu ekipu koja je podjednako jaka na obe strane terena da im se ravnopravno suprostavi.Jedino mozda Memfis,GS ne igra odbranu,Klipersi su cirkuzanti i smesna ekipa,Oklahoma nema trenera i imaju usijanu glavu Westbrooka koji je mac sa dve ostrice,dok ostali ne bi mogli ni evroligu da osvoje.
(Penny, 29. decembar 2014 11:20)

Hjuston ima napad(17 u ligi),odbrana(5 u ligi).

Sto se tice da ostali ne bi mogli da osvoje Evroligu...i najgora NBA ekipa bi ladno otisla na F4 Evrolige.

Mika Guster iz Ritopeka

pre 9 godina

Visekruna,

A sto nisi naveo Brendon protiv Oklahome 10/18 5 trojki i 29 poena u pobedi od 14 novembra ili dva dana ranije protiv Wasingtona 32poena 11/19 i 10 asistencija!!! Vadis iz konteksta utakmice koje ti odgovaraju, a ti Pipenu koji volis Lebrona pa ti krivo sto ga je BRENDON izdominirao, mislis da su njih dvojica nebitni igraci ali za Miku su dvojica najboljih!!! Nije Mika kriv sto je Imenjak Junior najbolji lej lige, to je tako sta da se radi !!!

Scottie Pippen

pre 9 godina

@ Mika

jedina nepobitna činjenica je da i posle dve godine svakodnevnog komentarisanja na nba vestima, ti i dalje drviš o dva (nebitna) igrača umesto da komentarišeš košarku. što ne bi našao neki under 13 forum pa se tamo do mile volje prepucavao sa svojim vršnjacima hm?

Mika Guster iz Ritopeka

pre 9 godina

sastavi se jednom pa napiši nešto vredno čitanja kad se već hvataš tastature
(Scottie Pippen, 29. decembar 2014 12:14)

Mozda ti se svidja: Klevlend-Detroit 80-103 !!! Brendon 25poena 10-18 sut iz igre uz 5 trojki!!! Lebron 17 poena i 5-19 sut iz igre!!! A ti ljubitelju Lebrona i od ove sezone Klevlenda se teshi da je Brendon najgori, rezerva itd, ali činjenice su očigledne !!! Dominacijaaa Brendona uz 4 popijene banane Lebronaaa

Višekruna

pre 9 godina

Brendon Dženings vs Boston Dec. 3. 0-11 šut iz igre, Dženings vs Finiks Dec. 12. 4-13 FG, Dženings vs Lejkers Dec 2. 2-10 FG, Dženings vs Portland Dec. 9. 0-5 FG... I posle svega ovoga, samo Mika može da gra proglasi za drugog najboljeg pleja lige! Dženings je igrač za neku evropsku osrednju run and gun ekipu, a Mika je dokazao da nema pojma.

Scottie Pippen

pre 9 godina

@ Mika

daviš sa obojicom već dve godine unazad. nijedan ni drugi nisu ni u top 5 plejeva lige, a naročito ovaj kog danas spominješ - taj bi u svakom krštenom timu bio rezerva poput aaron brooksa u chicagu. sastavi se jednom pa napiši nešto vredno čitanja kad se već hvataš tastature

nenad rs

pre 9 godina

Џејмс тотално ван форме и оно што чуди да игра нерезонски што утиче на екипу.Овај Кливленд нема шта тражити у плеј-офу ако се тамо некако и провуку.

Penny

pre 9 godina

Kad James odigra lose Klivlend ne moze da pobedi ni Filadelfiju.Ocajno sklepan tim,a tim koji nema dobrog C ili PF nema sta da trazi u borbi za prsten.K.Love ne racunam u PF jer on vise igra SF,a i nije neki igrac.
Ipak tim sa najlenjim zvezdama je tim Hjustona.Kad ekipa koja pretenduje najvisim dometima dozvoli sebi da izgubi od onakvog SAS bez najboljih igraca Parkera i Lenarda to dovoljno govori o njima.Jeste da Spursi imaju sistem,jeste da su bili domacini,da imaju najboljeg trenera u ligi,ali kad vas pobedi Dankan od 40god(imao je 5-6 polaganja-zakucavanja sam kao duh ispod kosa),bivsa rezerva Union Olimpije Green i jos nekolicina prosecnjaka to je sramota.
Hjuston kao vecina boljih timova u NBA ima jak napad,ali ocajnu odbranu.Njihove zvezde ne zele da se potrude u odbrani.Nista se nece promeniti ni dolaskom Smitha jer je on nestabilan igrac u svakom pogledu,a pri tom nije neki defanzivac kakav se cinio dok je pocinjao karijeru u Atlanti.On jeste jak,skocan,ima osecaj za blokadu ali bilo koji C,PF koji imaju malo bolju tehniku i igraju glavom pravice ga smesnim.
Jeste da je rano ali najvise sansi za osvajanje ima Chicago i SAS jer ne vidim nijednu drugu iole kompletnu ekipu koja je podjednako jaka na obe strane terena da im se ravnopravno suprostavi.Jedino mozda Memfis,GS ne igra odbranu,Klipersi su cirkuzanti i smesna ekipa,Oklahoma nema trenera i imaju usijanu glavu Westbrooka koji je mac sa dve ostrice,dok ostali ne bi mogli ni evroligu da osvoje.

bg

pre 9 godina

Klivlend nema hemiju. K.Irving je tu bio gazda prošlih sezona radio šta je hteo to je bio njegov tim, sad se se vidi po njemu da je nezadovoljan zbog Lebrona i Lava. Teško njih troje mogu da se uklope kako treba da urade nešto.

bg

pre 9 godina

Finiks odličan, trojka na kecu Dragić-Bledso-Ajzea Tomas je odlična, tu je najbolji Bledso igrač u tranziciji je paklen, dobro trči u leđa, konstitucija dobra.Dragić definicija igre na poziciji broj 1, probije šibne pas razigrava dobro, ili završi, ne gubi lopte, u odbrani dobar. Braća Moris odlični u prosrku spakuju po 25p po utakmici, visoki šuteri. Tu je G.Grin i onaj Ukrajinac na centru dobar.Najbolje izvode slobodna bacanja u ligi, i najbolji su trojkaši.

boki

pre 9 godina

Ljudi sta se svadjate, u mesto da velicamo Dragica.

Decko igra na all staru nivou vec drugu drugu sezonu za redom i sto je najvaznije-ima kontinuitet.

Bree

pre 9 godina

Mislim da cete se svi sloziti da je dzenings k.... od igraca...ja ga na kladionici igram manje svaki put, naravno desi se da predje granice ali vrlo retko.. Cesto mu je sut 3-12, cak je jednom bio 0-8 tako nesto.

jj okocha

pre 9 godina

problem klivlenda je trener,niti ima znanje,niti autoritet,ovo je dokaz da evropski treneri ne bi trebali da imaju ovakve avanture u nba jer nisu dorasli ovom nivou i nacinu igre,pored trenera,najslabija tacka je kevin lav

opusteno

pre 9 godina

lebrone, opusti se,ja takav procenat suta imam svaku drugu utakmicu,a nekad i spojim.ne cimaj se uopste,pa u tome je fora bre :D u potpisu Black Mamba :D

Fox

pre 9 godina

Jeremija
Ja se sokole kladim u kladionici a ne ovde, s obzirom da ovde ne mogu da dobijem nista pa nemam potrebu za tim. Ja igram kosarku uglavnom da gost ili domain da vise poena na poluvremenu ili na kraju. a s obzirom na napadacki potencijal Dalasa i odbranu Klivlenda, zatrpace ih Dirk i drugovi. Mada je pitanje da li ce igrati Elis s obzirom da je sinoc povredio zglob leve noge i izasao sa parketa na samom kraju meca. Nemoj opet da slavis pobedu svoje ekipa kad igra bez glavnih igraca. Kao kad si likovao kad je Klivlend dobio Memfis bez Alena i Rendolfa ;) Ali nemoj cekati sledecu nedelju vec odigraj sledecu utakmicu Klivlenda, i to protiv Atlante... Bice zanimljivo ;)

Jeremija

pre 9 godina

Gledao sam sinoć Klivlend na SK i po prvi put video malodušnost i nezalaganje Lebrona u igri. Bar je on važio za čoveka koji svaki meč igra kao da je finale NBA. Imao je i katastrofalno šutersko veče, mada se to njemu retko dešava pa to i nije najveći problem. Čak sam pomislio da se na trenutak pokajao zbog povratka jer je sa Majamijem mogao da napadne ponovo titulu a sa Klivlendom gotovo da nema šanse...Osim povrede Varežaa, taj tim ima problem i sa igračima sa klupe. U pitanju su ispodprosečni igrači tipa Deljavedova, Prajs, pa i Miler, Džouns...Rezervnog centra nemaju a Lav ipak nije šampionski potencijal, to je svima jasno. I priča sa Blatom je malo čudna. Čovek dobi ni kriv ni dužan 3 all star igrača u ekipi iako je potpuno neiskusan u NBA. Međutim, Klivlend ima budućnost, tim treba graditi oko Lebrona i Irvinga i siguran sam da će nih dvojica uzeti nekoliko titula.
PS. ''smrdljivi'' Klivlend će dobiti Dalas, budite sigurni u to. Pošto Fox ne sme da se kladi, toplo preporučujem da ostali odigraju ovaj meč.
Pohvalio bih i partiju Hauarda 24 p,17 s, šut iz igre 11-13.

Mika Guster iz Ritopeka

pre 9 godina

sinovac daj odmori malo sa dženingsom, dečko je odigrao prvu utakmicu u sezoni da je imao plus rejting i ti odmah od njega praviš najboljeg pleja lige
(Scottie Pippen, 29. decembar 2014 09:49)

Dečko, pročitaj ponovo moj komentar i objasni gde to ja pravim Brendona najboljim plejom lige??? Zna se ko je najbolji plej lige!!! Mikailo imenjak ubedljivo!!! A ja sam samo komentarisao da se Brendon izivljavao nad Lebronom i buranijom

stefan

pre 9 godina

Klivlend je pogresio dovodjenjem Kevina Lava. Pogresio je i produzenjem ugovora sa Irvingom, trebalo je da ga trejduju za Ronda. Pikove Beneta i Viginsa je trebalo da posalju za Marka Gasola ili Ala Dzefersona.
Kevin Lav nije sampion nego nabijac statistike u ocajnim ekipama. Irving je zabavljac bez pobednickog mentaliteta, ima on bljeskove kao na SP u finalu, ali je to retko i uvek protiv slabijeg.
Mogli su da imaju veliku trojku Rondo, Dzejms, Dzeferson/Gasol. Ovako imaju sebicnu trojku i gomilu veterana koji su dosli zbog titule. Nije ni Majami odmah osvojio ali je sastavio tim sa sampionom Vejdom, bivsim finalistom Dzejmsom i nesebicnim Bosom koji je imao zlato sa OI.
Blat nije trener za NBA. Njega zvezde ne dozivljavaju ozbiljno, samo figurira.
Na Istoku su jaci od njih Cikago, Majami, Toronto i Vasington.

Scottie Pippen

pre 9 godina

@Mika

sinovac daj odmori malo sa dženingsom, dečko je odigrao prvu utakmicu u sezoni da je imao plus rejting i ti odmah od njega praviš najboljeg pleja lige

Lebron

pre 9 godina

a verujem da su dezurni pljuvaci Lebrona jedva docekali da ostave komentar,ipak ne daje im cesto povoda,jer on ovakvu utakmicu odigra jednom u 82,tako da navalite,sad pa krajem 2015 opet :D

Lebron

pre 9 godina

ovo je jedna od onih utakmica kad te nista nece-Lebron Dzejms tj cela ekhpa Klivlenda
i kad protivnika toliko hoce da bace ves masinu usla bi! Dzenings trojke 5od6?! Ko prati NBA zna o cemu pricam...

Fox

pre 9 godina

Klivlend je posle Njujorka najgora ekipa za gledanje! Ovo sto oni igraju je jad i beda. Dzenings se izivljabao nad njima. A Blat je kao statua, samo cuti i gleda i nista. Love i Dzejms tuga ziva, koliko silovanja i promasenih suteva i izgubljenih lopti to je strasno! I opet sledece nedelje prenose smrdljivi Klivlend, ali bice zanimljivo gledati Dalas kako igra sa njima. Westbruk je sinoc promasio sve zivo, 6/23 iz igre.

...

pre 9 godina

Volim sto se Brajantu obavezno navede sut iz igre. Meni se licno ne svidja da se smiri. Gubice silovao on ili ne, onda bar jos malo da gledamo magiju, nece jos dugo da igra. A kad smo kod suta nocas, evo nekoliko zanimljivih:
Vestbruk 6/23
Monta Elis 6/20
LeBron 5/19
Greg Monro 4/18

Mika Guster iz Ritopeka

pre 9 godina

Brat Brendon je zapusio usta onima koji su ga pljuvali ovde, a i shire!!! I to kako, izdominirao je Lebrona i booraniju na njihovom terenu, utrpo im je brdo trojki i poslao na spavanje!!! Tako Brendon dominira!!!

...

pre 9 godina

Volim sto se Brajantu obavezno navede sut iz igre. Meni se licno ne svidja da se smiri. Gubice silovao on ili ne, onda bar jos malo da gledamo magiju, nece jos dugo da igra. A kad smo kod suta nocas, evo nekoliko zanimljivih:
Vestbruk 6/23
Monta Elis 6/20
LeBron 5/19
Greg Monro 4/18

Fox

pre 9 godina

Klivlend je posle Njujorka najgora ekipa za gledanje! Ovo sto oni igraju je jad i beda. Dzenings se izivljabao nad njima. A Blat je kao statua, samo cuti i gleda i nista. Love i Dzejms tuga ziva, koliko silovanja i promasenih suteva i izgubljenih lopti to je strasno! I opet sledece nedelje prenose smrdljivi Klivlend, ali bice zanimljivo gledati Dalas kako igra sa njima. Westbruk je sinoc promasio sve zivo, 6/23 iz igre.

stefan

pre 9 godina

Klivlend je pogresio dovodjenjem Kevina Lava. Pogresio je i produzenjem ugovora sa Irvingom, trebalo je da ga trejduju za Ronda. Pikove Beneta i Viginsa je trebalo da posalju za Marka Gasola ili Ala Dzefersona.
Kevin Lav nije sampion nego nabijac statistike u ocajnim ekipama. Irving je zabavljac bez pobednickog mentaliteta, ima on bljeskove kao na SP u finalu, ali je to retko i uvek protiv slabijeg.
Mogli su da imaju veliku trojku Rondo, Dzejms, Dzeferson/Gasol. Ovako imaju sebicnu trojku i gomilu veterana koji su dosli zbog titule. Nije ni Majami odmah osvojio ali je sastavio tim sa sampionom Vejdom, bivsim finalistom Dzejmsom i nesebicnim Bosom koji je imao zlato sa OI.
Blat nije trener za NBA. Njega zvezde ne dozivljavaju ozbiljno, samo figurira.
Na Istoku su jaci od njih Cikago, Majami, Toronto i Vasington.

opusteno

pre 9 godina

lebrone, opusti se,ja takav procenat suta imam svaku drugu utakmicu,a nekad i spojim.ne cimaj se uopste,pa u tome je fora bre :D u potpisu Black Mamba :D

Penny

pre 9 godina

Kad James odigra lose Klivlend ne moze da pobedi ni Filadelfiju.Ocajno sklepan tim,a tim koji nema dobrog C ili PF nema sta da trazi u borbi za prsten.K.Love ne racunam u PF jer on vise igra SF,a i nije neki igrac.
Ipak tim sa najlenjim zvezdama je tim Hjustona.Kad ekipa koja pretenduje najvisim dometima dozvoli sebi da izgubi od onakvog SAS bez najboljih igraca Parkera i Lenarda to dovoljno govori o njima.Jeste da Spursi imaju sistem,jeste da su bili domacini,da imaju najboljeg trenera u ligi,ali kad vas pobedi Dankan od 40god(imao je 5-6 polaganja-zakucavanja sam kao duh ispod kosa),bivsa rezerva Union Olimpije Green i jos nekolicina prosecnjaka to je sramota.
Hjuston kao vecina boljih timova u NBA ima jak napad,ali ocajnu odbranu.Njihove zvezde ne zele da se potrude u odbrani.Nista se nece promeniti ni dolaskom Smitha jer je on nestabilan igrac u svakom pogledu,a pri tom nije neki defanzivac kakav se cinio dok je pocinjao karijeru u Atlanti.On jeste jak,skocan,ima osecaj za blokadu ali bilo koji C,PF koji imaju malo bolju tehniku i igraju glavom pravice ga smesnim.
Jeste da je rano ali najvise sansi za osvajanje ima Chicago i SAS jer ne vidim nijednu drugu iole kompletnu ekipu koja je podjednako jaka na obe strane terena da im se ravnopravno suprostavi.Jedino mozda Memfis,GS ne igra odbranu,Klipersi su cirkuzanti i smesna ekipa,Oklahoma nema trenera i imaju usijanu glavu Westbrooka koji je mac sa dve ostrice,dok ostali ne bi mogli ni evroligu da osvoje.

Scottie Pippen

pre 9 godina

@Mika

sinovac daj odmori malo sa dženingsom, dečko je odigrao prvu utakmicu u sezoni da je imao plus rejting i ti odmah od njega praviš najboljeg pleja lige

boki

pre 9 godina

Ljudi sta se svadjate, u mesto da velicamo Dragica.

Decko igra na all staru nivou vec drugu drugu sezonu za redom i sto je najvaznije-ima kontinuitet.

Bree

pre 9 godina

Mislim da cete se svi sloziti da je dzenings k.... od igraca...ja ga na kladionici igram manje svaki put, naravno desi se da predje granice ali vrlo retko.. Cesto mu je sut 3-12, cak je jednom bio 0-8 tako nesto.

Mika Guster iz Ritopeka

pre 9 godina

Brat Brendon je zapusio usta onima koji su ga pljuvali ovde, a i shire!!! I to kako, izdominirao je Lebrona i booraniju na njihovom terenu, utrpo im je brdo trojki i poslao na spavanje!!! Tako Brendon dominira!!!

Lebron

pre 9 godina

ovo je jedna od onih utakmica kad te nista nece-Lebron Dzejms tj cela ekhpa Klivlenda
i kad protivnika toliko hoce da bace ves masinu usla bi! Dzenings trojke 5od6?! Ko prati NBA zna o cemu pricam...

bg

pre 9 godina

Finiks odličan, trojka na kecu Dragić-Bledso-Ajzea Tomas je odlična, tu je najbolji Bledso igrač u tranziciji je paklen, dobro trči u leđa, konstitucija dobra.Dragić definicija igre na poziciji broj 1, probije šibne pas razigrava dobro, ili završi, ne gubi lopte, u odbrani dobar. Braća Moris odlični u prosrku spakuju po 25p po utakmici, visoki šuteri. Tu je G.Grin i onaj Ukrajinac na centru dobar.Najbolje izvode slobodna bacanja u ligi, i najbolji su trojkaši.

bg

pre 9 godina

Klivlend nema hemiju. K.Irving je tu bio gazda prošlih sezona radio šta je hteo to je bio njegov tim, sad se se vidi po njemu da je nezadovoljan zbog Lebrona i Lava. Teško njih troje mogu da se uklope kako treba da urade nešto.

Jeremija

pre 9 godina

Gledao sam sinoć Klivlend na SK i po prvi put video malodušnost i nezalaganje Lebrona u igri. Bar je on važio za čoveka koji svaki meč igra kao da je finale NBA. Imao je i katastrofalno šutersko veče, mada se to njemu retko dešava pa to i nije najveći problem. Čak sam pomislio da se na trenutak pokajao zbog povratka jer je sa Majamijem mogao da napadne ponovo titulu a sa Klivlendom gotovo da nema šanse...Osim povrede Varežaa, taj tim ima problem i sa igračima sa klupe. U pitanju su ispodprosečni igrači tipa Deljavedova, Prajs, pa i Miler, Džouns...Rezervnog centra nemaju a Lav ipak nije šampionski potencijal, to je svima jasno. I priča sa Blatom je malo čudna. Čovek dobi ni kriv ni dužan 3 all star igrača u ekipi iako je potpuno neiskusan u NBA. Međutim, Klivlend ima budućnost, tim treba graditi oko Lebrona i Irvinga i siguran sam da će nih dvojica uzeti nekoliko titula.
PS. ''smrdljivi'' Klivlend će dobiti Dalas, budite sigurni u to. Pošto Fox ne sme da se kladi, toplo preporučujem da ostali odigraju ovaj meč.
Pohvalio bih i partiju Hauarda 24 p,17 s, šut iz igre 11-13.

nenad rs

pre 9 godina

Џејмс тотално ван форме и оно што чуди да игра нерезонски што утиче на екипу.Овај Кливленд нема шта тражити у плеј-офу ако се тамо некако и провуку.

Scottie Pippen

pre 9 godina

@ Mika

daviš sa obojicom već dve godine unazad. nijedan ni drugi nisu ni u top 5 plejeva lige, a naročito ovaj kog danas spominješ - taj bi u svakom krštenom timu bio rezerva poput aaron brooksa u chicagu. sastavi se jednom pa napiši nešto vredno čitanja kad se već hvataš tastature

Fox

pre 9 godina

Jeremija
Ja se sokole kladim u kladionici a ne ovde, s obzirom da ovde ne mogu da dobijem nista pa nemam potrebu za tim. Ja igram kosarku uglavnom da gost ili domain da vise poena na poluvremenu ili na kraju. a s obzirom na napadacki potencijal Dalasa i odbranu Klivlenda, zatrpace ih Dirk i drugovi. Mada je pitanje da li ce igrati Elis s obzirom da je sinoc povredio zglob leve noge i izasao sa parketa na samom kraju meca. Nemoj opet da slavis pobedu svoje ekipa kad igra bez glavnih igraca. Kao kad si likovao kad je Klivlend dobio Memfis bez Alena i Rendolfa ;) Ali nemoj cekati sledecu nedelju vec odigraj sledecu utakmicu Klivlenda, i to protiv Atlante... Bice zanimljivo ;)

Lebron

pre 9 godina

a verujem da su dezurni pljuvaci Lebrona jedva docekali da ostave komentar,ipak ne daje im cesto povoda,jer on ovakvu utakmicu odigra jednom u 82,tako da navalite,sad pa krajem 2015 opet :D

Mika Guster iz Ritopeka

pre 9 godina

sinovac daj odmori malo sa dženingsom, dečko je odigrao prvu utakmicu u sezoni da je imao plus rejting i ti odmah od njega praviš najboljeg pleja lige
(Scottie Pippen, 29. decembar 2014 09:49)

Dečko, pročitaj ponovo moj komentar i objasni gde to ja pravim Brendona najboljim plejom lige??? Zna se ko je najbolji plej lige!!! Mikailo imenjak ubedljivo!!! A ja sam samo komentarisao da se Brendon izivljavao nad Lebronom i buranijom

jj okocha

pre 9 godina

problem klivlenda je trener,niti ima znanje,niti autoritet,ovo je dokaz da evropski treneri ne bi trebali da imaju ovakve avanture u nba jer nisu dorasli ovom nivou i nacinu igre,pored trenera,najslabija tacka je kevin lav

Višekruna

pre 9 godina

Brendon Dženings vs Boston Dec. 3. 0-11 šut iz igre, Dženings vs Finiks Dec. 12. 4-13 FG, Dženings vs Lejkers Dec 2. 2-10 FG, Dženings vs Portland Dec. 9. 0-5 FG... I posle svega ovoga, samo Mika može da gra proglasi za drugog najboljeg pleja lige! Dženings je igrač za neku evropsku osrednju run and gun ekipu, a Mika je dokazao da nema pojma.

Mika Guster iz Ritopeka

pre 9 godina

sastavi se jednom pa napiši nešto vredno čitanja kad se već hvataš tastature
(Scottie Pippen, 29. decembar 2014 12:14)

Mozda ti se svidja: Klevlend-Detroit 80-103 !!! Brendon 25poena 10-18 sut iz igre uz 5 trojki!!! Lebron 17 poena i 5-19 sut iz igre!!! A ti ljubitelju Lebrona i od ove sezone Klevlenda se teshi da je Brendon najgori, rezerva itd, ali činjenice su očigledne !!! Dominacijaaa Brendona uz 4 popijene banane Lebronaaa

Scottie Pippen

pre 9 godina

@ Mika

jedina nepobitna činjenica je da i posle dve godine svakodnevnog komentarisanja na nba vestima, ti i dalje drviš o dva (nebitna) igrača umesto da komentarišeš košarku. što ne bi našao neki under 13 forum pa se tamo do mile volje prepucavao sa svojim vršnjacima hm?

$$$

pre 9 godina

Hjuston kao vecina boljih timova u NBA ima jak napad,ali ocajnu odbranu.

Jeste da je rano ali najvise sansi za osvajanje ima Chicago i SAS jer ne vidim nijednu drugu iole kompletnu ekipu koja je podjednako jaka na obe strane terena da im se ravnopravno suprostavi.Jedino mozda Memfis,GS ne igra odbranu,Klipersi su cirkuzanti i smesna ekipa,Oklahoma nema trenera i imaju usijanu glavu Westbrooka koji je mac sa dve ostrice,dok ostali ne bi mogli ni evroligu da osvoje.
(Penny, 29. decembar 2014 11:20)

Hjuston ima napad(17 u ligi),odbrana(5 u ligi).

Sto se tice da ostali ne bi mogli da osvoje Evroligu...i najgora NBA ekipa bi ladno otisla na F4 Evrolige.

Mika Guster iz Ritopeka

pre 9 godina

Visekruna,

A sto nisi naveo Brendon protiv Oklahome 10/18 5 trojki i 29 poena u pobedi od 14 novembra ili dva dana ranije protiv Wasingtona 32poena 11/19 i 10 asistencija!!! Vadis iz konteksta utakmice koje ti odgovaraju, a ti Pipenu koji volis Lebrona pa ti krivo sto ga je BRENDON izdominirao, mislis da su njih dvojica nebitni igraci ali za Miku su dvojica najboljih!!! Nije Mika kriv sto je Imenjak Junior najbolji lej lige, to je tako sta da se radi !!!

Mika Guster iz Ritopeka

pre 9 godina

Brat Brendon je zapusio usta onima koji su ga pljuvali ovde, a i shire!!! I to kako, izdominirao je Lebrona i booraniju na njihovom terenu, utrpo im je brdo trojki i poslao na spavanje!!! Tako Brendon dominira!!!

Lebron

pre 9 godina

a verujem da su dezurni pljuvaci Lebrona jedva docekali da ostave komentar,ipak ne daje im cesto povoda,jer on ovakvu utakmicu odigra jednom u 82,tako da navalite,sad pa krajem 2015 opet :D

Jeremija

pre 9 godina

Gledao sam sinoć Klivlend na SK i po prvi put video malodušnost i nezalaganje Lebrona u igri. Bar je on važio za čoveka koji svaki meč igra kao da je finale NBA. Imao je i katastrofalno šutersko veče, mada se to njemu retko dešava pa to i nije najveći problem. Čak sam pomislio da se na trenutak pokajao zbog povratka jer je sa Majamijem mogao da napadne ponovo titulu a sa Klivlendom gotovo da nema šanse...Osim povrede Varežaa, taj tim ima problem i sa igračima sa klupe. U pitanju su ispodprosečni igrači tipa Deljavedova, Prajs, pa i Miler, Džouns...Rezervnog centra nemaju a Lav ipak nije šampionski potencijal, to je svima jasno. I priča sa Blatom je malo čudna. Čovek dobi ni kriv ni dužan 3 all star igrača u ekipi iako je potpuno neiskusan u NBA. Međutim, Klivlend ima budućnost, tim treba graditi oko Lebrona i Irvinga i siguran sam da će nih dvojica uzeti nekoliko titula.
PS. ''smrdljivi'' Klivlend će dobiti Dalas, budite sigurni u to. Pošto Fox ne sme da se kladi, toplo preporučujem da ostali odigraju ovaj meč.
Pohvalio bih i partiju Hauarda 24 p,17 s, šut iz igre 11-13.

jj okocha

pre 9 godina

problem klivlenda je trener,niti ima znanje,niti autoritet,ovo je dokaz da evropski treneri ne bi trebali da imaju ovakve avanture u nba jer nisu dorasli ovom nivou i nacinu igre,pored trenera,najslabija tacka je kevin lav

stefan

pre 9 godina

Klivlend je pogresio dovodjenjem Kevina Lava. Pogresio je i produzenjem ugovora sa Irvingom, trebalo je da ga trejduju za Ronda. Pikove Beneta i Viginsa je trebalo da posalju za Marka Gasola ili Ala Dzefersona.
Kevin Lav nije sampion nego nabijac statistike u ocajnim ekipama. Irving je zabavljac bez pobednickog mentaliteta, ima on bljeskove kao na SP u finalu, ali je to retko i uvek protiv slabijeg.
Mogli su da imaju veliku trojku Rondo, Dzejms, Dzeferson/Gasol. Ovako imaju sebicnu trojku i gomilu veterana koji su dosli zbog titule. Nije ni Majami odmah osvojio ali je sastavio tim sa sampionom Vejdom, bivsim finalistom Dzejmsom i nesebicnim Bosom koji je imao zlato sa OI.
Blat nije trener za NBA. Njega zvezde ne dozivljavaju ozbiljno, samo figurira.
Na Istoku su jaci od njih Cikago, Majami, Toronto i Vasington.

opusteno

pre 9 godina

lebrone, opusti se,ja takav procenat suta imam svaku drugu utakmicu,a nekad i spojim.ne cimaj se uopste,pa u tome je fora bre :D u potpisu Black Mamba :D

Fox

pre 9 godina

Klivlend je posle Njujorka najgora ekipa za gledanje! Ovo sto oni igraju je jad i beda. Dzenings se izivljabao nad njima. A Blat je kao statua, samo cuti i gleda i nista. Love i Dzejms tuga ziva, koliko silovanja i promasenih suteva i izgubljenih lopti to je strasno! I opet sledece nedelje prenose smrdljivi Klivlend, ali bice zanimljivo gledati Dalas kako igra sa njima. Westbruk je sinoc promasio sve zivo, 6/23 iz igre.

...

pre 9 godina

Volim sto se Brajantu obavezno navede sut iz igre. Meni se licno ne svidja da se smiri. Gubice silovao on ili ne, onda bar jos malo da gledamo magiju, nece jos dugo da igra. A kad smo kod suta nocas, evo nekoliko zanimljivih:
Vestbruk 6/23
Monta Elis 6/20
LeBron 5/19
Greg Monro 4/18

Lebron

pre 9 godina

ovo je jedna od onih utakmica kad te nista nece-Lebron Dzejms tj cela ekhpa Klivlenda
i kad protivnika toliko hoce da bace ves masinu usla bi! Dzenings trojke 5od6?! Ko prati NBA zna o cemu pricam...

Mika Guster iz Ritopeka

pre 9 godina

sinovac daj odmori malo sa dženingsom, dečko je odigrao prvu utakmicu u sezoni da je imao plus rejting i ti odmah od njega praviš najboljeg pleja lige
(Scottie Pippen, 29. decembar 2014 09:49)

Dečko, pročitaj ponovo moj komentar i objasni gde to ja pravim Brendona najboljim plejom lige??? Zna se ko je najbolji plej lige!!! Mikailo imenjak ubedljivo!!! A ja sam samo komentarisao da se Brendon izivljavao nad Lebronom i buranijom

Penny

pre 9 godina

Kad James odigra lose Klivlend ne moze da pobedi ni Filadelfiju.Ocajno sklepan tim,a tim koji nema dobrog C ili PF nema sta da trazi u borbi za prsten.K.Love ne racunam u PF jer on vise igra SF,a i nije neki igrac.
Ipak tim sa najlenjim zvezdama je tim Hjustona.Kad ekipa koja pretenduje najvisim dometima dozvoli sebi da izgubi od onakvog SAS bez najboljih igraca Parkera i Lenarda to dovoljno govori o njima.Jeste da Spursi imaju sistem,jeste da su bili domacini,da imaju najboljeg trenera u ligi,ali kad vas pobedi Dankan od 40god(imao je 5-6 polaganja-zakucavanja sam kao duh ispod kosa),bivsa rezerva Union Olimpije Green i jos nekolicina prosecnjaka to je sramota.
Hjuston kao vecina boljih timova u NBA ima jak napad,ali ocajnu odbranu.Njihove zvezde ne zele da se potrude u odbrani.Nista se nece promeniti ni dolaskom Smitha jer je on nestabilan igrac u svakom pogledu,a pri tom nije neki defanzivac kakav se cinio dok je pocinjao karijeru u Atlanti.On jeste jak,skocan,ima osecaj za blokadu ali bilo koji C,PF koji imaju malo bolju tehniku i igraju glavom pravice ga smesnim.
Jeste da je rano ali najvise sansi za osvajanje ima Chicago i SAS jer ne vidim nijednu drugu iole kompletnu ekipu koja je podjednako jaka na obe strane terena da im se ravnopravno suprostavi.Jedino mozda Memfis,GS ne igra odbranu,Klipersi su cirkuzanti i smesna ekipa,Oklahoma nema trenera i imaju usijanu glavu Westbrooka koji je mac sa dve ostrice,dok ostali ne bi mogli ni evroligu da osvoje.

Mika Guster iz Ritopeka

pre 9 godina

sastavi se jednom pa napiši nešto vredno čitanja kad se već hvataš tastature
(Scottie Pippen, 29. decembar 2014 12:14)

Mozda ti se svidja: Klevlend-Detroit 80-103 !!! Brendon 25poena 10-18 sut iz igre uz 5 trojki!!! Lebron 17 poena i 5-19 sut iz igre!!! A ti ljubitelju Lebrona i od ove sezone Klevlenda se teshi da je Brendon najgori, rezerva itd, ali činjenice su očigledne !!! Dominacijaaa Brendona uz 4 popijene banane Lebronaaa

Scottie Pippen

pre 9 godina

@ Mika

daviš sa obojicom već dve godine unazad. nijedan ni drugi nisu ni u top 5 plejeva lige, a naročito ovaj kog danas spominješ - taj bi u svakom krštenom timu bio rezerva poput aaron brooksa u chicagu. sastavi se jednom pa napiši nešto vredno čitanja kad se već hvataš tastature

Scottie Pippen

pre 9 godina

@Mika

sinovac daj odmori malo sa dženingsom, dečko je odigrao prvu utakmicu u sezoni da je imao plus rejting i ti odmah od njega praviš najboljeg pleja lige

Fox

pre 9 godina

Jeremija
Ja se sokole kladim u kladionici a ne ovde, s obzirom da ovde ne mogu da dobijem nista pa nemam potrebu za tim. Ja igram kosarku uglavnom da gost ili domain da vise poena na poluvremenu ili na kraju. a s obzirom na napadacki potencijal Dalasa i odbranu Klivlenda, zatrpace ih Dirk i drugovi. Mada je pitanje da li ce igrati Elis s obzirom da je sinoc povredio zglob leve noge i izasao sa parketa na samom kraju meca. Nemoj opet da slavis pobedu svoje ekipa kad igra bez glavnih igraca. Kao kad si likovao kad je Klivlend dobio Memfis bez Alena i Rendolfa ;) Ali nemoj cekati sledecu nedelju vec odigraj sledecu utakmicu Klivlenda, i to protiv Atlante... Bice zanimljivo ;)

bg

pre 9 godina

Klivlend nema hemiju. K.Irving je tu bio gazda prošlih sezona radio šta je hteo to je bio njegov tim, sad se se vidi po njemu da je nezadovoljan zbog Lebrona i Lava. Teško njih troje mogu da se uklope kako treba da urade nešto.

Bree

pre 9 godina

Mislim da cete se svi sloziti da je dzenings k.... od igraca...ja ga na kladionici igram manje svaki put, naravno desi se da predje granice ali vrlo retko.. Cesto mu je sut 3-12, cak je jednom bio 0-8 tako nesto.

Višekruna

pre 9 godina

Brendon Dženings vs Boston Dec. 3. 0-11 šut iz igre, Dženings vs Finiks Dec. 12. 4-13 FG, Dženings vs Lejkers Dec 2. 2-10 FG, Dženings vs Portland Dec. 9. 0-5 FG... I posle svega ovoga, samo Mika može da gra proglasi za drugog najboljeg pleja lige! Dženings je igrač za neku evropsku osrednju run and gun ekipu, a Mika je dokazao da nema pojma.

Scottie Pippen

pre 9 godina

@ Mika

jedina nepobitna činjenica je da i posle dve godine svakodnevnog komentarisanja na nba vestima, ti i dalje drviš o dva (nebitna) igrača umesto da komentarišeš košarku. što ne bi našao neki under 13 forum pa se tamo do mile volje prepucavao sa svojim vršnjacima hm?

nenad rs

pre 9 godina

Џејмс тотално ван форме и оно што чуди да игра нерезонски што утиче на екипу.Овај Кливленд нема шта тражити у плеј-офу ако се тамо некако и провуку.

Mika Guster iz Ritopeka

pre 9 godina

Visekruna,

A sto nisi naveo Brendon protiv Oklahome 10/18 5 trojki i 29 poena u pobedi od 14 novembra ili dva dana ranije protiv Wasingtona 32poena 11/19 i 10 asistencija!!! Vadis iz konteksta utakmice koje ti odgovaraju, a ti Pipenu koji volis Lebrona pa ti krivo sto ga je BRENDON izdominirao, mislis da su njih dvojica nebitni igraci ali za Miku su dvojica najboljih!!! Nije Mika kriv sto je Imenjak Junior najbolji lej lige, to je tako sta da se radi !!!

boki

pre 9 godina

Ljudi sta se svadjate, u mesto da velicamo Dragica.

Decko igra na all staru nivou vec drugu drugu sezonu za redom i sto je najvaznije-ima kontinuitet.

bg

pre 9 godina

Finiks odličan, trojka na kecu Dragić-Bledso-Ajzea Tomas je odlična, tu je najbolji Bledso igrač u tranziciji je paklen, dobro trči u leđa, konstitucija dobra.Dragić definicija igre na poziciji broj 1, probije šibne pas razigrava dobro, ili završi, ne gubi lopte, u odbrani dobar. Braća Moris odlični u prosrku spakuju po 25p po utakmici, visoki šuteri. Tu je G.Grin i onaj Ukrajinac na centru dobar.Najbolje izvode slobodna bacanja u ligi, i najbolji su trojkaši.

$$$

pre 9 godina

Hjuston kao vecina boljih timova u NBA ima jak napad,ali ocajnu odbranu.

Jeste da je rano ali najvise sansi za osvajanje ima Chicago i SAS jer ne vidim nijednu drugu iole kompletnu ekipu koja je podjednako jaka na obe strane terena da im se ravnopravno suprostavi.Jedino mozda Memfis,GS ne igra odbranu,Klipersi su cirkuzanti i smesna ekipa,Oklahoma nema trenera i imaju usijanu glavu Westbrooka koji je mac sa dve ostrice,dok ostali ne bi mogli ni evroligu da osvoje.
(Penny, 29. decembar 2014 11:20)

Hjuston ima napad(17 u ligi),odbrana(5 u ligi).

Sto se tice da ostali ne bi mogli da osvoje Evroligu...i najgora NBA ekipa bi ladno otisla na F4 Evrolige.