Subota, 27.12.2014.

23:57

Perfektna Zvezda, Partizan u igri

Košarkaši Crvene zvezde Telekom okončali su godinu u ABA ligi sa perfektnim učinkom (15-0), dok je Partizan NIS stigao do osme pobede i ostao u igri za plej-of.

Izvor:

Perfektna Zvezda, Partizan u igri IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

75 Komentari

Sortiraj po:

teodor

pre 9 godina

U Playoff se neki klubovi povampire! Narocito oni koji tradicionalno osvajaju te trofeje. Razmete?
Moze i cetvrto mesto.Nema problema! Taj hvaljeni Marjanovic se nece videti protiv nas na prolece. Williams jeste dobar ali ako treba u prvom mecu cemo ga "izmasakrirati".A i nikad se ne zna, dovoljno je da se vazan igrac povredi i eto belaja... Zalim vas zelezniki jer cete tresnuti od zemlju kao decija zvecka. Imam osecaj da niste nista naucili toliko godina! Idemo na cetvrto mesto u regulari a onda vas teramo po svim adresama! Nema da umaknete, gotovi ste!

mare bg

pre 9 godina

Da znate nesto borili biste se za prvo nesto a ne za playoff. Ne igra se kosarka samo u maju i junu,to se najbolje videlo u evrokupu.

nevidljivi panter

pre 9 godina

Mi smo KK Crvena Zvezda,a vi možete samo kukati kod Tegija.
(nini, 28. decembar 2014 13:35)

kazi to nebojsi covicu ako ga nadjes na jednoj od 3 adrese

beli

pre 9 godina

Ako ste vi tastatura grobari tako sigurni u uspeh,idite do kladionice i igrajte da partizan osvaja aba ligu, ili ne smete?(Dexim, 28. decembar 2014 00:33) Vec smo to uradili papane!
(Mafijaska pudlica, 28. decembar 2014
verovatno ste ulozili 50 din

aleksandar

pre 9 godina

hocemo cetvrto mesto 
(aleksandar, 28. decembar 2014 10:57) 

A sto ne prvo na primer? 
jel ne moze da se stign, a :D
(death from above, 28. decembar 2014 11:44)hocemo cetvrto mesto

тачка и зарез + добива

pre 9 godina

Iduce kolo cibona dobiva megu partizan gubi od cede i cibona je 4
(Ako se razumemo postovani citaoci, 28. decembar 2014 03:12)

Не разумемо се. Ја говорим српски, а ти не!

железничар из железника

pre 9 godina

Оваква Звезда је три левела изнад оваквог Партизана ! Победили Солнок и Крку сви су видели како па се уздигли !
(Нико не може да забрани дукљанину да кмечи, 28. decembar 2014 07:49)

Нико не може да забрани фолирантима да користе реч "левел"! Изашао си из села одавно. Још да село изађе из тебе и Бог да те види.

KOŠARKAŠ VETERAN-1968-SUBOTICA

pre 9 godina

Uspeh košarkaša Crvene Zvezde koji zaslužuje nedvosmislenu pažnju i veliko poštovanje.Sećam se da je ovakvu seriju imala Cibona iz Zagreba,predvođena"košarkaškim Mocartom",Draženom,u sezoni1985/86,u tada najjačoj košarkaškoj ligi na svetu,bez NBA,SA SKOROM OD 22-0 u regularnom delu prvenstva.U finalu plej off-a,izgubili su od Zadra 2-1,a poveli su sa 1-0.Takođe Cibona je pre toga po drugi put postala prvak Evrope,pobedivši Žalgiris u Budimpešti,predvođen Sabonisom,Kurtinaitisom,Homičusom...itd.Zato želim košarkašima Zvezde da se povremeno prisete te generacije Cibone.Možda ću biti pomalo i subjektivan u svom komentaru zbog Nikole Kalinića koji je ponikao u Subotici,ali zaista treba biti ponosan na uspehe ove ekipe,bez obzira ko za koga navija,jer gomila primitivnih,degutantnih i infantilnih komentara je prisutna već godinama,kao da samo Partizan i C.Zvezda crtaju košarkašku mapu.Naravno,da svakoj seriji dođe kraj ,ali do tada,molim iskrene poštovaoce "kraljice igara",da se u svojim,najčešće zluradim komentarima,okrenu plemenitijim osećanjima koja budi i inspiriše ova igra,podjednako podrže svaki uspeh bilo kog našeg kluba,jer košarka nije za svakog,ni fizički,a ni intelektualno,a na žalost gomila mediokriteta se bavi "komentarisanjem" bez elementarnog poznavanja ove igre.Zvezdi,kao i svim našim klubovima želim da i u narednoj godini svojim igrama podižu rejting naše košarke,koja je nakon mnogo sušnih i bezličnih godina dobila mesto koje zaslužuje u svetskim razmerama.

Batko

pre 9 godina

Vidimo se na prolece....to je najlepse godisnje doba!
(sahranibatka.and dedamiloja, 28. decembar 2014 00:12)

Ovo je prava simbioza glupog komentara i još glupljeg nika !!!

wer

pre 9 godina

blagi napredak poslednjih godina je primetan:
1) osvajaju se kupovi
2) sampioni predsezone - rutinski
3) sampioni polusezone - rutinski
4) sta se desi na kraju sezone, ne smem da napisem, zatrpace me deca minusima :)

Kuman

pre 9 godina

Sve je ok...polako...cemu panika gani?! Favoriti ste, imate bolji tim...nema potrebe za kuknjavom i paranojom. Puustite nas da se nadamo makar... P.S. Zasto imam utisak da ce Dule da ih zgazi u polu finalu...ne znam...

karamfildzija

pre 9 godina

partizan mora da dobije direktne konkurente sa 30 razlike jer je od istoh prvu gubio i do 25 razlike. Za vas samo kup Nade Topcagic!

sterling

pre 9 godina

partizan bi trebao nekako da se dovuce do 4.mesta,ali ovakva zvezda ce nas razbucati,pogotovo sto se igra play of.Marijanovic i Vilijams su igraci jakve mi nemamo i tu je prevaga

Kum

pre 9 godina

Sinoc gledam utakmice sa drugom (Grobarcina na kvadrat, sa gostovanjima po celoj Evropi), i kaze "Ovo vise nije smesno sta vi radite. Bolesno ste dobri. Nema na Balkanu protivnika za vas."

Bodibond

pre 9 godina

Odakle da je nas je i to vas ne treba da bude briga. Puknite dusmani, 15-0 !!! Porusismo sve moguce u dve sezone i razumem vas, nije vam ni malo lako.

ja

pre 9 godina

u kakvoj je igri partizan? pa bolje da ne budete 4, idete na Zvezdu :)
(ime_i_prezime, 28. decembar 2014 02:22)

Bolje da idemo na vas, da vas izbacimo iz evrolige.

Boban

pre 9 godina

Pa zar nije sramota,, veliki''Partizan da ga pobedi mali klub iz predgrađa FMP!!! Ne kukajte više razne mege i igokeje, što ne kažete skim ste se fuzionisali, gde je vaterpolo klub Bečej????? Ne kukajte više nego priznajte da ima neko bolji ma kako se zvao taj klub.

Aker

pre 9 godina

Vidimo se na prolece....to je najlepse godisnje doba!
(sahranibatka.and dedamiloja, 28. decembar 2014 00:12)Slazem se. Zasigurno si cuo za "Zvezdino prolece"?

Mafijaska pudlica

pre 9 godina

Ako ste vi tastatura grobari tako sigurni u uspeh,idite do kladionice i igrajte da partizan osvaja aba ligu, ili ne smete?(Dexim, 28. decembar 2014 00:33) Vec smo to uradili papane!

hehe kuku meni jooj

pre 9 godina

Dragi Bože, koliko su plitki ovi navijači... Železnik, Pib, Dukljanin... pomalo mi vas je i žao. Umete li o sportskim elementima malo ili više uopšte ne uživate u sportu?

grof

pre 9 godina

Bravo Zvezdo 15-0,kakva dominacija,tvojoj pobedi se raduju svi,cak i veliki broj onih sto Bozic slave po Gregorijanskom kalendaru.Kaznena ekspedicija rusi sve pred sobom...

Pokondirena tikvica

pre 9 godina

Iskreno bih voleo zbog srpske kosarke i CZV i Par u EL ali posto kao cetvrti Par ide na CZV nekako im je bolje da budu peti,da se ne blamiraju.

smeško

pre 9 godina

partizan da se potrudi da dodje do trećeg mesta posto sve ispod toga znaci godinu bez EL. mada je pitanje sta bi uradili i kao treći...

Proslost je proslost, sadasnjost je sadasnjost...

pre 9 godina

Da je da dodje to prolece vise, razbijemo vas i tu, valjda ce vas to ucutkati. A, nece... Posle cete da se hvalite nekim trofejima koji vam skupljaju paucinu.

NikolaSrb

pre 9 godina

Tastatura grobari umesto sto se prave vazni i sto prete prolecem, da se zamisle zasto su sa prilicno jakim timom ispali iz cipiripi kupa i sto u ovako slaboj konkurenciji u Aba ligi imaju ovoliko poraza. A ako su tako sigurni u manipulatora Duleta, idite igrajte u kladionici da osvajate Aba ligu, ili prosto ste samo jaki na recima.

Axaxt

pre 9 godina

Ajmo i Mega i Metalac, pa da bude savrsen vikend. Bice klanja za cetvrto mesto, ovaj Rimac je dobar trener, nesto kao Milojevic kod nas- od kako je u Ciboni izbacise Sarica, Hezonju, Mavru...

nix

pre 9 godina

Jedva cekam to prolece, i jedva cekam da prodjete i vi ko 3. pa da vidite sta znaci parna masina. Mnogo smo jaki ove godine, i to ne zbog suvog kvaliteta igraca koji je skrzor prosecan vec zbog funkcionisanja tima kao celine i timske igre i uigranosti. I opet kazem jedva cekam.

rosonero

pre 9 godina

šta se palite grobari , sta ste odmah umislili , pa vi ste samo pobedili tamo neku krku ništa više i odmah primetite ekipi koja je nekoliko ranga iznad vas , jer ovo što vi igrate nema rang već sve na silu , u svakom momentu protiv vaš možemo podići nivo i dobiti vas , nego gledajte vi da nekako završite na trećem mestu inače vam katanac ne gine.

Perica

pre 9 godina

Sad lagano pojačati formu, stići do četvrtog mesta i onda u 1/2 finalu otresti FMP 3:1,...u finalu izaći sa omladincima na Budućnost i prepustiti im Euroligu.

savo radusinović najbolji pevač

pre 9 godina

dejan radonjić je mnogo perspektivan trener ima nekih grešaka sitnih al godinam kad bude radio biće bolji čestitke paći mom

Нико не може да забрани дукљанину да кмечи

pre 9 godina

Оваква Звезда је три левела изнад оваквог Партизана ! Победили Солнок и Крку сви су видели како па се уздигли !

Trula Koalicija

pre 9 godina

.Vidimo se na prolece....to je najlepse godisnje doba! (sahranibatka.and dedamiloja, 28. decembar 2014 00:12)

Hahahahaha, aba je morala Levski u ligu da primi,da sledećw god ,Partizan ne bi proleće dočekivao u nižoj ligi ..

Zvezdas ex delija

pre 9 godina

ko god bude bio cetvrti bice kanta za napucavanje Zvezdi...
Mislim da ce do kraja Buducnost nadigrati Cedevitu i uz Zvezdu izboriti Evroligu...
Cibona, Partizan, Olimpija i nadam se Metalac ili Mega u Evrokupu...

hmmm

pre 9 godina

Vidimo se na prolece....to je najlepse godisnje doba! (sahranibatka.and dedamiloja, 28. decembar 2014 00:12)

Haha koji ste vi tastatura grobari licemeri, kada fudbaleri Zvezde podignu formu na prolece odma teorije zavere a za Kk partizan to je sve normalno. mukice male...

DerGenius

pre 9 godina

realno izgurace Partizan na iskustvo plej of... Valjalo bi Mega da se trgne malo zbog koeficjenta, aetalac ima seriju meceva kod kuce, tako da se ocekuje da vezu par pobeda... treba nam koeficjent, i hrvatski timovi su dovri ove sezone...

NikolaSrb

pre 9 godina

Vidimo se na prolece....to je najlepse godisnje doba! (sahranibatka.and dedamiloja, 28. decembar 2014 00:12)

Vidimo se na prolece gde idete na popravni u EuroCrem kup...

Thilmo

pre 9 godina

Ajmo realno, Partizan je nakrcao tim vrhunskim pojačanjima, zvučnijim nego Zvezda. To što Dule plače, glumi nemaštinu, to je nedostatak realnog pogleda na svet.

Thilmo

pre 9 godina

Ajmo realno, Partizan je nakrcao tim vrhunskim pojačanjima, zvučnijim nego Zvezda. To što Dule plače, glumi nemaštinu, to je nedostatak realnog pogleda na svet.

Нико не може да забрани дукљанину да кмечи

pre 9 godina

Оваква Звезда је три левела изнад оваквог Партизана ! Победили Солнок и Крку сви су видели како па се уздигли !

NikolaSrb

pre 9 godina

Vidimo se na prolece....to je najlepse godisnje doba! (sahranibatka.and dedamiloja, 28. decembar 2014 00:12)

Vidimo se na prolece gde idete na popravni u EuroCrem kup...

Kum

pre 9 godina

Sinoc gledam utakmice sa drugom (Grobarcina na kvadrat, sa gostovanjima po celoj Evropi), i kaze "Ovo vise nije smesno sta vi radite. Bolesno ste dobri. Nema na Balkanu protivnika za vas."

Aker

pre 9 godina

Vidimo se na prolece....to je najlepse godisnje doba!
(sahranibatka.and dedamiloja, 28. decembar 2014 00:12)Slazem se. Zasigurno si cuo za "Zvezdino prolece"?

тачка и зарез + добива

pre 9 godina

Iduce kolo cibona dobiva megu partizan gubi od cede i cibona je 4
(Ako se razumemo postovani citaoci, 28. decembar 2014 03:12)

Не разумемо се. Ја говорим српски, а ти не!

Batko

pre 9 godina

Vidimo se na prolece....to je najlepse godisnje doba!
(sahranibatka.and dedamiloja, 28. decembar 2014 00:12)

Ovo je prava simbioza glupog komentara i još glupljeg nika !!!

hehe kuku meni jooj

pre 9 godina

Dragi Bože, koliko su plitki ovi navijači... Železnik, Pib, Dukljanin... pomalo mi vas je i žao. Umete li o sportskim elementima malo ili više uopšte ne uživate u sportu?

sterling

pre 9 godina

partizan bi trebao nekako da se dovuce do 4.mesta,ali ovakva zvezda ce nas razbucati,pogotovo sto se igra play of.Marijanovic i Vilijams su igraci jakve mi nemamo i tu je prevaga

smeško

pre 9 godina

partizan da se potrudi da dodje do trećeg mesta posto sve ispod toga znaci godinu bez EL. mada je pitanje sta bi uradili i kao treći...

Bodibond

pre 9 godina

Odakle da je nas je i to vas ne treba da bude briga. Puknite dusmani, 15-0 !!! Porusismo sve moguce u dve sezone i razumem vas, nije vam ni malo lako.

wer

pre 9 godina

blagi napredak poslednjih godina je primetan:
1) osvajaju se kupovi
2) sampioni predsezone - rutinski
3) sampioni polusezone - rutinski
4) sta se desi na kraju sezone, ne smem da napisem, zatrpace me deca minusima :)

hmmm

pre 9 godina

Vidimo se na prolece....to je najlepse godisnje doba! (sahranibatka.and dedamiloja, 28. decembar 2014 00:12)

Haha koji ste vi tastatura grobari licemeri, kada fudbaleri Zvezde podignu formu na prolece odma teorije zavere a za Kk partizan to je sve normalno. mukice male...

Axaxt

pre 9 godina

Ajmo i Mega i Metalac, pa da bude savrsen vikend. Bice klanja za cetvrto mesto, ovaj Rimac je dobar trener, nesto kao Milojevic kod nas- od kako je u Ciboni izbacise Sarica, Hezonju, Mavru...

DerGenius

pre 9 godina

realno izgurace Partizan na iskustvo plej of... Valjalo bi Mega da se trgne malo zbog koeficjenta, aetalac ima seriju meceva kod kuce, tako da se ocekuje da vezu par pobeda... treba nam koeficjent, i hrvatski timovi su dovri ove sezone...

Trula Koalicija

pre 9 godina

.Vidimo se na prolece....to je najlepse godisnje doba! (sahranibatka.and dedamiloja, 28. decembar 2014 00:12)

Hahahahaha, aba je morala Levski u ligu da primi,da sledećw god ,Partizan ne bi proleće dočekivao u nižoj ligi ..

Pokondirena tikvica

pre 9 godina

Iskreno bih voleo zbog srpske kosarke i CZV i Par u EL ali posto kao cetvrti Par ide na CZV nekako im je bolje da budu peti,da se ne blamiraju.

Proslost je proslost, sadasnjost je sadasnjost...

pre 9 godina

Da je da dodje to prolece vise, razbijemo vas i tu, valjda ce vas to ucutkati. A, nece... Posle cete da se hvalite nekim trofejima koji vam skupljaju paucinu.

beli

pre 9 godina

Ako ste vi tastatura grobari tako sigurni u uspeh,idite do kladionice i igrajte da partizan osvaja aba ligu, ili ne smete?(Dexim, 28. decembar 2014 00:33) Vec smo to uradili papane!
(Mafijaska pudlica, 28. decembar 2014
verovatno ste ulozili 50 din

Zvezdas ex delija

pre 9 godina

ko god bude bio cetvrti bice kanta za napucavanje Zvezdi...
Mislim da ce do kraja Buducnost nadigrati Cedevitu i uz Zvezdu izboriti Evroligu...
Cibona, Partizan, Olimpija i nadam se Metalac ili Mega u Evrokupu...

железничар из железника

pre 9 godina

Оваква Звезда је три левела изнад оваквог Партизана ! Победили Солнок и Крку сви су видели како па се уздигли !
(Нико не може да забрани дукљанину да кмечи, 28. decembar 2014 07:49)

Нико не може да забрани фолирантима да користе реч "левел"! Изашао си из села одавно. Још да село изађе из тебе и Бог да те види.

karamfildzija

pre 9 godina

partizan mora da dobije direktne konkurente sa 30 razlike jer je od istoh prvu gubio i do 25 razlike. Za vas samo kup Nade Topcagic!

Kuman

pre 9 godina

Sve je ok...polako...cemu panika gani?! Favoriti ste, imate bolji tim...nema potrebe za kuknjavom i paranojom. Puustite nas da se nadamo makar... P.S. Zasto imam utisak da ce Dule da ih zgazi u polu finalu...ne znam...

rosonero

pre 9 godina

šta se palite grobari , sta ste odmah umislili , pa vi ste samo pobedili tamo neku krku ništa više i odmah primetite ekipi koja je nekoliko ranga iznad vas , jer ovo što vi igrate nema rang već sve na silu , u svakom momentu protiv vaš možemo podići nivo i dobiti vas , nego gledajte vi da nekako završite na trećem mestu inače vam katanac ne gine.

savo radusinović najbolji pevač

pre 9 godina

dejan radonjić je mnogo perspektivan trener ima nekih grešaka sitnih al godinam kad bude radio biće bolji čestitke paći mom

Boban

pre 9 godina

Pa zar nije sramota,, veliki''Partizan da ga pobedi mali klub iz predgrađa FMP!!! Ne kukajte više razne mege i igokeje, što ne kažete skim ste se fuzionisali, gde je vaterpolo klub Bečej????? Ne kukajte više nego priznajte da ima neko bolji ma kako se zvao taj klub.

NikolaSrb

pre 9 godina

Tastatura grobari umesto sto se prave vazni i sto prete prolecem, da se zamisle zasto su sa prilicno jakim timom ispali iz cipiripi kupa i sto u ovako slaboj konkurenciji u Aba ligi imaju ovoliko poraza. A ako su tako sigurni u manipulatora Duleta, idite igrajte u kladionici da osvajate Aba ligu, ili prosto ste samo jaki na recima.

grof

pre 9 godina

Bravo Zvezdo 15-0,kakva dominacija,tvojoj pobedi se raduju svi,cak i veliki broj onih sto Bozic slave po Gregorijanskom kalendaru.Kaznena ekspedicija rusi sve pred sobom...

nevidljivi panter

pre 9 godina

Mi smo KK Crvena Zvezda,a vi možete samo kukati kod Tegija.
(nini, 28. decembar 2014 13:35)

kazi to nebojsi covicu ako ga nadjes na jednoj od 3 adrese

nix

pre 9 godina

Jedva cekam to prolece, i jedva cekam da prodjete i vi ko 3. pa da vidite sta znaci parna masina. Mnogo smo jaki ove godine, i to ne zbog suvog kvaliteta igraca koji je skrzor prosecan vec zbog funkcionisanja tima kao celine i timske igre i uigranosti. I opet kazem jedva cekam.

Mafijaska pudlica

pre 9 godina

Ako ste vi tastatura grobari tako sigurni u uspeh,idite do kladionice i igrajte da partizan osvaja aba ligu, ili ne smete?(Dexim, 28. decembar 2014 00:33) Vec smo to uradili papane!

ja

pre 9 godina

u kakvoj je igri partizan? pa bolje da ne budete 4, idete na Zvezdu :)
(ime_i_prezime, 28. decembar 2014 02:22)

Bolje da idemo na vas, da vas izbacimo iz evrolige.

Perica

pre 9 godina

Sad lagano pojačati formu, stići do četvrtog mesta i onda u 1/2 finalu otresti FMP 3:1,...u finalu izaći sa omladincima na Budućnost i prepustiti im Euroligu.

aleksandar

pre 9 godina

hocemo cetvrto mesto 
(aleksandar, 28. decembar 2014 10:57) 

A sto ne prvo na primer? 
jel ne moze da se stign, a :D
(death from above, 28. decembar 2014 11:44)hocemo cetvrto mesto

mare bg

pre 9 godina

Da znate nesto borili biste se za prvo nesto a ne za playoff. Ne igra se kosarka samo u maju i junu,to se najbolje videlo u evrokupu.

teodor

pre 9 godina

U Playoff se neki klubovi povampire! Narocito oni koji tradicionalno osvajaju te trofeje. Razmete?
Moze i cetvrto mesto.Nema problema! Taj hvaljeni Marjanovic se nece videti protiv nas na prolece. Williams jeste dobar ali ako treba u prvom mecu cemo ga "izmasakrirati".A i nikad se ne zna, dovoljno je da se vazan igrac povredi i eto belaja... Zalim vas zelezniki jer cete tresnuti od zemlju kao decija zvecka. Imam osecaj da niste nista naucili toliko godina! Idemo na cetvrto mesto u regulari a onda vas teramo po svim adresama! Nema da umaknete, gotovi ste!

KOŠARKAŠ VETERAN-1968-SUBOTICA

pre 9 godina

Uspeh košarkaša Crvene Zvezde koji zaslužuje nedvosmislenu pažnju i veliko poštovanje.Sećam se da je ovakvu seriju imala Cibona iz Zagreba,predvođena"košarkaškim Mocartom",Draženom,u sezoni1985/86,u tada najjačoj košarkaškoj ligi na svetu,bez NBA,SA SKOROM OD 22-0 u regularnom delu prvenstva.U finalu plej off-a,izgubili su od Zadra 2-1,a poveli su sa 1-0.Takođe Cibona je pre toga po drugi put postala prvak Evrope,pobedivši Žalgiris u Budimpešti,predvođen Sabonisom,Kurtinaitisom,Homičusom...itd.Zato želim košarkašima Zvezde da se povremeno prisete te generacije Cibone.Možda ću biti pomalo i subjektivan u svom komentaru zbog Nikole Kalinića koji je ponikao u Subotici,ali zaista treba biti ponosan na uspehe ove ekipe,bez obzira ko za koga navija,jer gomila primitivnih,degutantnih i infantilnih komentara je prisutna već godinama,kao da samo Partizan i C.Zvezda crtaju košarkašku mapu.Naravno,da svakoj seriji dođe kraj ,ali do tada,molim iskrene poštovaoce "kraljice igara",da se u svojim,najčešće zluradim komentarima,okrenu plemenitijim osećanjima koja budi i inspiriše ova igra,podjednako podrže svaki uspeh bilo kog našeg kluba,jer košarka nije za svakog,ni fizički,a ni intelektualno,a na žalost gomila mediokriteta se bavi "komentarisanjem" bez elementarnog poznavanja ove igre.Zvezdi,kao i svim našim klubovima želim da i u narednoj godini svojim igrama podižu rejting naše košarke,koja je nakon mnogo sušnih i bezličnih godina dobila mesto koje zaslužuje u svetskim razmerama.

Thilmo

pre 9 godina

Ajmo realno, Partizan je nakrcao tim vrhunskim pojačanjima, zvučnijim nego Zvezda. To što Dule plače, glumi nemaštinu, to je nedostatak realnog pogleda na svet.

Нико не може да забрани дукљанину да кмечи

pre 9 godina

Оваква Звезда је три левела изнад оваквог Партизана ! Победили Солнок и Крку сви су видели како па се уздигли !

Perica

pre 9 godina

Sad lagano pojačati formu, stići do četvrtog mesta i onda u 1/2 finalu otresti FMP 3:1,...u finalu izaći sa omladincima na Budućnost i prepustiti im Euroligu.

wer

pre 9 godina

blagi napredak poslednjih godina je primetan:
1) osvajaju se kupovi
2) sampioni predsezone - rutinski
3) sampioni polusezone - rutinski
4) sta se desi na kraju sezone, ne smem da napisem, zatrpace me deca minusima :)

ja

pre 9 godina

u kakvoj je igri partizan? pa bolje da ne budete 4, idete na Zvezdu :)
(ime_i_prezime, 28. decembar 2014 02:22)

Bolje da idemo na vas, da vas izbacimo iz evrolige.

Kuman

pre 9 godina

Sve je ok...polako...cemu panika gani?! Favoriti ste, imate bolji tim...nema potrebe za kuknjavom i paranojom. Puustite nas da se nadamo makar... P.S. Zasto imam utisak da ce Dule da ih zgazi u polu finalu...ne znam...

NikolaSrb

pre 9 godina

Vidimo se na prolece....to je najlepse godisnje doba! (sahranibatka.and dedamiloja, 28. decembar 2014 00:12)

Vidimo se na prolece gde idete na popravni u EuroCrem kup...

Mafijaska pudlica

pre 9 godina

Ako ste vi tastatura grobari tako sigurni u uspeh,idite do kladionice i igrajte da partizan osvaja aba ligu, ili ne smete?(Dexim, 28. decembar 2014 00:33) Vec smo to uradili papane!

Aker

pre 9 godina

Vidimo se na prolece....to je najlepse godisnje doba!
(sahranibatka.and dedamiloja, 28. decembar 2014 00:12)Slazem se. Zasigurno si cuo za "Zvezdino prolece"?

Kum

pre 9 godina

Sinoc gledam utakmice sa drugom (Grobarcina na kvadrat, sa gostovanjima po celoj Evropi), i kaze "Ovo vise nije smesno sta vi radite. Bolesno ste dobri. Nema na Balkanu protivnika za vas."

beli

pre 9 godina

Ako ste vi tastatura grobari tako sigurni u uspeh,idite do kladionice i igrajte da partizan osvaja aba ligu, ili ne smete?(Dexim, 28. decembar 2014 00:33) Vec smo to uradili papane!
(Mafijaska pudlica, 28. decembar 2014
verovatno ste ulozili 50 din

hmmm

pre 9 godina

Vidimo se na prolece....to je najlepse godisnje doba! (sahranibatka.and dedamiloja, 28. decembar 2014 00:12)

Haha koji ste vi tastatura grobari licemeri, kada fudbaleri Zvezde podignu formu na prolece odma teorije zavere a za Kk partizan to je sve normalno. mukice male...

железничар из железника

pre 9 godina

Оваква Звезда је три левела изнад оваквог Партизана ! Победили Солнок и Крку сви су видели како па се уздигли !
(Нико не може да забрани дукљанину да кмечи, 28. decembar 2014 07:49)

Нико не може да забрани фолирантима да користе реч "левел"! Изашао си из села одавно. Још да село изађе из тебе и Бог да те види.

Bodibond

pre 9 godina

Odakle da je nas je i to vas ne treba da bude briga. Puknite dusmani, 15-0 !!! Porusismo sve moguce u dve sezone i razumem vas, nije vam ni malo lako.

Batko

pre 9 godina

Vidimo se na prolece....to je najlepse godisnje doba!
(sahranibatka.and dedamiloja, 28. decembar 2014 00:12)

Ovo je prava simbioza glupog komentara i još glupljeg nika !!!

aleksandar

pre 9 godina

hocemo cetvrto mesto 
(aleksandar, 28. decembar 2014 10:57) 

A sto ne prvo na primer? 
jel ne moze da se stign, a :D
(death from above, 28. decembar 2014 11:44)hocemo cetvrto mesto

Proslost je proslost, sadasnjost je sadasnjost...

pre 9 godina

Da je da dodje to prolece vise, razbijemo vas i tu, valjda ce vas to ucutkati. A, nece... Posle cete da se hvalite nekim trofejima koji vam skupljaju paucinu.

smeško

pre 9 godina

partizan da se potrudi da dodje do trećeg mesta posto sve ispod toga znaci godinu bez EL. mada je pitanje sta bi uradili i kao treći...

тачка и зарез + добива

pre 9 godina

Iduce kolo cibona dobiva megu partizan gubi od cede i cibona je 4
(Ako se razumemo postovani citaoci, 28. decembar 2014 03:12)

Не разумемо се. Ја говорим српски, а ти не!

sterling

pre 9 godina

partizan bi trebao nekako da se dovuce do 4.mesta,ali ovakva zvezda ce nas razbucati,pogotovo sto se igra play of.Marijanovic i Vilijams su igraci jakve mi nemamo i tu je prevaga

karamfildzija

pre 9 godina

partizan mora da dobije direktne konkurente sa 30 razlike jer je od istoh prvu gubio i do 25 razlike. Za vas samo kup Nade Topcagic!

nevidljivi panter

pre 9 godina

Mi smo KK Crvena Zvezda,a vi možete samo kukati kod Tegija.
(nini, 28. decembar 2014 13:35)

kazi to nebojsi covicu ako ga nadjes na jednoj od 3 adrese

hehe kuku meni jooj

pre 9 godina

Dragi Bože, koliko su plitki ovi navijači... Železnik, Pib, Dukljanin... pomalo mi vas je i žao. Umete li o sportskim elementima malo ili više uopšte ne uživate u sportu?

Boban

pre 9 godina

Pa zar nije sramota,, veliki''Partizan da ga pobedi mali klub iz predgrađa FMP!!! Ne kukajte više razne mege i igokeje, što ne kažete skim ste se fuzionisali, gde je vaterpolo klub Bečej????? Ne kukajte više nego priznajte da ima neko bolji ma kako se zvao taj klub.

teodor

pre 9 godina

U Playoff se neki klubovi povampire! Narocito oni koji tradicionalno osvajaju te trofeje. Razmete?
Moze i cetvrto mesto.Nema problema! Taj hvaljeni Marjanovic se nece videti protiv nas na prolece. Williams jeste dobar ali ako treba u prvom mecu cemo ga "izmasakrirati".A i nikad se ne zna, dovoljno je da se vazan igrac povredi i eto belaja... Zalim vas zelezniki jer cete tresnuti od zemlju kao decija zvecka. Imam osecaj da niste nista naucili toliko godina! Idemo na cetvrto mesto u regulari a onda vas teramo po svim adresama! Nema da umaknete, gotovi ste!

grof

pre 9 godina

Bravo Zvezdo 15-0,kakva dominacija,tvojoj pobedi se raduju svi,cak i veliki broj onih sto Bozic slave po Gregorijanskom kalendaru.Kaznena ekspedicija rusi sve pred sobom...

Trula Koalicija

pre 9 godina

.Vidimo se na prolece....to je najlepse godisnje doba! (sahranibatka.and dedamiloja, 28. decembar 2014 00:12)

Hahahahaha, aba je morala Levski u ligu da primi,da sledećw god ,Partizan ne bi proleće dočekivao u nižoj ligi ..

Pokondirena tikvica

pre 9 godina

Iskreno bih voleo zbog srpske kosarke i CZV i Par u EL ali posto kao cetvrti Par ide na CZV nekako im je bolje da budu peti,da se ne blamiraju.

savo radusinović najbolji pevač

pre 9 godina

dejan radonjić je mnogo perspektivan trener ima nekih grešaka sitnih al godinam kad bude radio biće bolji čestitke paći mom

rosonero

pre 9 godina

šta se palite grobari , sta ste odmah umislili , pa vi ste samo pobedili tamo neku krku ništa više i odmah primetite ekipi koja je nekoliko ranga iznad vas , jer ovo što vi igrate nema rang već sve na silu , u svakom momentu protiv vaš možemo podići nivo i dobiti vas , nego gledajte vi da nekako završite na trećem mestu inače vam katanac ne gine.

Zvezdas ex delija

pre 9 godina

ko god bude bio cetvrti bice kanta za napucavanje Zvezdi...
Mislim da ce do kraja Buducnost nadigrati Cedevitu i uz Zvezdu izboriti Evroligu...
Cibona, Partizan, Olimpija i nadam se Metalac ili Mega u Evrokupu...

NikolaSrb

pre 9 godina

Tastatura grobari umesto sto se prave vazni i sto prete prolecem, da se zamisle zasto su sa prilicno jakim timom ispali iz cipiripi kupa i sto u ovako slaboj konkurenciji u Aba ligi imaju ovoliko poraza. A ako su tako sigurni u manipulatora Duleta, idite igrajte u kladionici da osvajate Aba ligu, ili prosto ste samo jaki na recima.

nix

pre 9 godina

Jedva cekam to prolece, i jedva cekam da prodjete i vi ko 3. pa da vidite sta znaci parna masina. Mnogo smo jaki ove godine, i to ne zbog suvog kvaliteta igraca koji je skrzor prosecan vec zbog funkcionisanja tima kao celine i timske igre i uigranosti. I opet kazem jedva cekam.

mare bg

pre 9 godina

Da znate nesto borili biste se za prvo nesto a ne za playoff. Ne igra se kosarka samo u maju i junu,to se najbolje videlo u evrokupu.

DerGenius

pre 9 godina

realno izgurace Partizan na iskustvo plej of... Valjalo bi Mega da se trgne malo zbog koeficjenta, aetalac ima seriju meceva kod kuce, tako da se ocekuje da vezu par pobeda... treba nam koeficjent, i hrvatski timovi su dovri ove sezone...

Axaxt

pre 9 godina

Ajmo i Mega i Metalac, pa da bude savrsen vikend. Bice klanja za cetvrto mesto, ovaj Rimac je dobar trener, nesto kao Milojevic kod nas- od kako je u Ciboni izbacise Sarica, Hezonju, Mavru...

KOŠARKAŠ VETERAN-1968-SUBOTICA

pre 9 godina

Uspeh košarkaša Crvene Zvezde koji zaslužuje nedvosmislenu pažnju i veliko poštovanje.Sećam se da je ovakvu seriju imala Cibona iz Zagreba,predvođena"košarkaškim Mocartom",Draženom,u sezoni1985/86,u tada najjačoj košarkaškoj ligi na svetu,bez NBA,SA SKOROM OD 22-0 u regularnom delu prvenstva.U finalu plej off-a,izgubili su od Zadra 2-1,a poveli su sa 1-0.Takođe Cibona je pre toga po drugi put postala prvak Evrope,pobedivši Žalgiris u Budimpešti,predvođen Sabonisom,Kurtinaitisom,Homičusom...itd.Zato želim košarkašima Zvezde da se povremeno prisete te generacije Cibone.Možda ću biti pomalo i subjektivan u svom komentaru zbog Nikole Kalinića koji je ponikao u Subotici,ali zaista treba biti ponosan na uspehe ove ekipe,bez obzira ko za koga navija,jer gomila primitivnih,degutantnih i infantilnih komentara je prisutna već godinama,kao da samo Partizan i C.Zvezda crtaju košarkašku mapu.Naravno,da svakoj seriji dođe kraj ,ali do tada,molim iskrene poštovaoce "kraljice igara",da se u svojim,najčešće zluradim komentarima,okrenu plemenitijim osećanjima koja budi i inspiriše ova igra,podjednako podrže svaki uspeh bilo kog našeg kluba,jer košarka nije za svakog,ni fizički,a ni intelektualno,a na žalost gomila mediokriteta se bavi "komentarisanjem" bez elementarnog poznavanja ove igre.Zvezdi,kao i svim našim klubovima želim da i u narednoj godini svojim igrama podižu rejting naše košarke,koja je nakon mnogo sušnih i bezličnih godina dobila mesto koje zaslužuje u svetskim razmerama.