Subota, 20.12.2014.

14:30

DV: Simbioza najmoćnijih u ligi

Trener košarkaša Partizana NIS Duško Vujošević rekao da je ove sezone u ABA ligi na delu "simbioza najmoćnijih klubova u ligi".

Izvor: MN

DV: Simbioza najmoænijih u ligi IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

182 Komentari

Sortiraj po:

Kum

pre 9 godina

kum@ nisam dobio odgovor,cekam......
(nik sloter, 21. decembar 2014 07:40)

Ajde da probam opet, bez lepih reci:

- 15:1
- Nas ugovor sa Telekomom.
- Nije bio u svlacionici.
- Nas budzet.
- Drzava ne pomaze KKP.
- Igraci igraju za male stipendije.

To su ciste dokazane lazi.

A on bi trebao da se bavi svojim klubom, zar ne? Odakle njemu pravo da prica o Zvezdi??

Shecky

pre 9 godina

Živo me interesuje da li ovaj čovek i u pauzama za tajm-aut igračima priča o teorijama zavere.Stvarno je prekardašio ...
(Neša, 20. decembar 2014 16:53)

Za razliku od Radonje koji kaze nesto a la "ajmo momci, difens", Dule im kaze tri naredne ofanzivne i defanzivne akcije u siframa tako da obicni smrtnici a ni novinari ne mogu da razumeju. Ocigledno nisi gledao kosarku do skoro, pa ne znas. Oprosteno!
(Labud, 20. decembar 2014 19:3

Mozda je nekada tako bilo.. Poslednjih godina a naročito ove, njegov tajm-out izgleda ovako:
-prvih 30 sec stoji i fokusira sudiju za izrazom gaïenja, mada meni više liči na izraz lika sa stomačnim tegobama
-u sledećih 20sec ili nekoga davi ili se čupeta sa Todorićem.
-priča o igri ili sledećem napadu nekako se poklopi sa sirenom za kraj timout
-i narednih 20ak sekundi često ga opomene i druga sirena, ali one muke od sudija nikad, iz straha valjda..

Bora

pre 9 godina

Drekavac se opet javio sa svojom teorijom a zaboravio je svoju simbiozu sa Podgoricom kada je tamo odveo Harisa Brkića,Milojevića,Rakočevića..

vanja

pre 9 godina

Ima li kk partizan predsjednika ili sportskog direktora? Da li dule treba da smijeni sam sebe ili ima neko ko je iznad njega u klubu!? Steta da jedan klub velike tradicije postane rob covjeka sa ozbilnim psihickim problemima!

vanja

pre 9 godina

Tuga! Mozda bi bilo dobro da ozbiljni mediji pocnu da bojkotuju vujosevica jer ovo je zaista neukusno kakve covjek nebuloze siri iz dana u dan!

MitchSrbija

pre 9 godina

A kad je zvezda bila u dugovima, a on igrao f4 evrolige, tad je sve bilo u redu? "Nek se snadje zvezda", pa nek se sada snadje partizan

SVINJA I PRASICI

pre 9 godina

Da li je moguce da covek pored tolikih uspeha sa Partizanom ne moze da podnese da mi jednu sezonu budemo bolji, i da ga boli sto neki Srpski klub osim Partizana moze da dodje do top16?
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (YNWA, 20. decembar 2014 17:11)
Za ovog grobara zagonetka ko ovde nije SRPSKI klub!Nagrada...

91

pre 9 godina

Puna podrška doktoru Duletu,grobari stoje iza svake tvoje reči!
(Komšinica Crvenokosa, 20. decembar 2014 16:34)

Pobrkao si, nije on dr, njemu treba isti

Z

pre 9 godina

Da li bi bilo u redu da taj gospodin sponzorise Partizan? Da li je uopste bilo sta u redu osim davanja para za DV? Trenirao je i Buducnost i Crnogorac je ali sada mu ni oni ne valjaju. Nijedan klub ga nece ni u inostranstvu ni u regiji tako da ako Partizan ne dobije zestokog sponzora on moze da zavrsava karijeru i da prodaje slike (one...).

panteroid

pre 9 godina

S kojim pravom vujošević komentariše Budućnost
(Žeravica, 20. decembar 2014 17:23)

Slucajno ili namerno sutra igraju protiv te iste Buducnosti.

Labud

pre 9 godina

Živo me interesuje da li ovaj čovek i u pauzama za tajm-aut igračima priča o teorijama zavere.Stvarno je prekardašio ...
(Neša, 20. decembar 2014 16:53)

Za razliku od Radonje koji kaze nesto a la "ajmo momci, difens", Dule im kaze tri naredne ofanzivne i defanzivne akcije u siframa tako da obicni smrtnici a ni novinari ne mogu da razumeju. Ocigledno nisi gledao kosarku do skoro, pa ne znas. Oprosteno!

Kum

pre 9 godina

Neka mi bilo koji navijac CZ telekom nadje bilo sta a da je uvreda,neistina ili da Dule nekoga vredja! Ali molim vas !!!!!
(nik sloter, 20. decembar 2014 18:08)

Sve sto je do sada rekao se ispostavilo kao poluistina ili laz.

Nenad

pre 9 godina

DV unapred kaže da će Partizan uzgubiti protiv Budučnost. Ovo je najveća sramota da se ćuje od trenera. Bilo koji trener treba da bodri svog tima a ne da govori suprutno. Uzvinite grobari ali vaš trener je trebao da kaže Budučnost ima bolji tim ali mi nečemo se pdedati boričemo do pislednjeg daha da bi pobedili i da Budučnost treba da se plaše od nas.

*

pre 9 godina

Čuo sam da LaMarkus Plej (193cm, 95kg) stiže sledeće nedelje u Beograd na finalne pregovore...
(DJ Ape, 20. decembar 2014 16:41)

Pravite tim za SLEDECU SEZONU ? Lisn bre, pustamo Olimpiju i cao, zdravo

Radule Scepanovic

pre 9 godina

Kao navijac Buducnosti Strah me je da cemo izgubiti od Partizana jer ih nasi igraci suvise respektuju.Vujosevic je veliki strucnjak ali mali covjek.Nisu mu smetale Bokanove pare kad je primao selektorsku platu u Crnoj Gori.Zasto bi mi pravili nekakav pakt sa Zvezdom kad su nam glavni konkurent.Da bi naudili petoplasiranom Partizanu koji nema sanse da nam se primakne?

Marko

pre 9 godina

Ovaj je još trener partizana,on sve komentariše, osim svoje loše rezultate,samo za to ga nemojte pitate.većeg demagog od Vujoševića nema.

On gleda i analizira poteze sponzora iz drugih klubova iz drugih država,strašno,sve radi samo ne radi posao za koji je plaćen.

Ilija Cvorovic

pre 9 godina

Sve je covek u pravu! Ja bih jos dodao da su i Cedevita i Olimpija ucesnici ove zavere. Gledam sad i onaj Muricev brat grize protiv Krke. Ej bre dokle je doslo da i rodjeni brat naseg igraca ucestvuje u zaveri protiv Partizana. Nije nam lako ali kad dodje plej videcete svi vi!

CZ

pre 9 godina

dule dovedi Capina. i niko nam vise ne treba. Uvek je Capin raspolozen protiv zvezde, jer je grobar.
(pfc, 20. decembar 2014 18:57)

A leka nema u glavi samo Zvezda crvena.
Gledajte vi kako cete da dobijete Levski, Solnok, MZT... to je vas nivo i to samo pod uslovom da se Covic ne naljuti pa pusti Olimpiju, a vas ponovo otrese.

Bjelokosti

pre 9 godina

Da li je moguce da covek pored tolikih uspeha sa Partizanom ne moze da podnese da mi jednu sezonu budemo bolji, i da ga boli sto neki Srpski klub osim Partizana moze da dodje do top16? (YNWA, 20. decembar 2014 17:11)

A koji ste to vi?

Kum

pre 9 godina

A zasto lanac prodavnica iz Crne Gore koji nema ni jedan objekat u Srbiji sponzorise Zvezdu?
(Realno, 20. decembar 2014 16:38)

Zato sto se i u CG gleda i prati kosarka, EL, ABA. Uz sve to, ima tamo i navijaca Zvezde.

Marketing, klasican.

Sale

pre 9 godina

Ne znam kako ostali, meni je bilo strasno da citam i slusam Duletova jecanja preko medija, ali sad sam se vec uziveo.
Otvaram sportske strane svaki dan i prvo sto trazim, to su Duletovi vicevi!
Mnogo su dobri, slatko se smejemo sa drustvom na sve njegove "izjave"!

oberin martell

pre 9 godina

Nemam reči koliko izjave ovoga čoveka postaju komične.
Budućnost dobija prekosutra a Zvezda prvu utakmicu u Aba ligi gubi od Olimpije(može nam se) i onda adio "institucijo"...

YNWA

pre 9 godina

Da li je moguce da covek pored tolikih uspeha sa Partizanom ne moze da podnese da mi jednu sezonu budemo bolji, i da ga boli sto neki Srpski klub osim Partizana moze da dodje do top16?

crni_redstar

pre 9 godina

dule i tegi opustite se,tako je mi smo puni para,moze nam se,dovescemo i jos cetvorku jer smo tako u mogucnosti.putujemo avionom i mozemo da kalkulisemo sve zato jer imamo pare.pare su krive sto tepic promasuje zicere,a milutinov baca cigle...proklete pare

stanko

pre 9 godina

Zvezda ima bolji učinak u Evroligi nego Partizan u ABA ligi. Zbog toga ovaj ne može da spava a sa njim i on koji ne razmišljaju svojom nego njegovom glavom.

sole

pre 9 godina

Uopšte ne treba komentarisati njegove izjave. Treba ga ignorisati. On to upravo i hoće. Kod god Zvezda napravi neki uspeh on odvali nešto i onda niko ne priča o Zvezdinom uspehu nego o njemu. To treba svima da bude jasno. Pokazano je i dokazano da uspesi koje je on imao nisu ništa naročito i da to nije nikakav podvig niti je on neki čudotvorac. Pri tome ne treba zaboraviti ni da je imao i sreće(proći dalje sa tri pobede)dok je uspeh Zvezde zasnovan na kvalitetnom radu. Mislim da ovaj tim Zvezde nije ovoliko kvalitetan koliiko pokazuje svojom igrom. Rad koji se ulaže je izuzetno kvalitetan. Tu pre svega mislim na veoma dobro fizički pripremljenu ekipu. Dobro selektovan tim (mada fali jedna četvorka). Isticanje i insistiranje na veoma bitnim stvarima u igri (veoma dobar skok posle dobre odbrane). Brza tranzicija iz odbrane u napad. Otklanjanje slabosti u hodu (setite se padova u igri koje smo imali kada vodimo 20 razllike pa padnemo ili kada prvo gubimo po 15 razlike pa onda stižemo). Kada se to sve sabere i oduzme ovaj tiim Zvezde je pružio više nego što realno može. Od njih tek treba nešto očekivati. Ukoliko bi ostali zajedno ovaj tim za dve godine može na fajnal four sa još dva vrhunska igrača. Ono što je najbitnije od svega pogledajte ponašanje njih svih. Odmereno, realno, bez poletanja i prepotentnosti. Bave se samo košarkom i ničim više. Od Rebića do trenera. Mislim da je sve ovo plod kompletnog stručnog štaba gde mislim da Velibor ima jako veliku ulogu

kolekg

pre 9 godina

Što je bezobrazna ova Budućnost,zamisli imaju i sponzore koji idu na utakmice,još i žele da udju u finale Aba lige a mene nisu pitali.
Dulo.

Goran

pre 9 godina

Dule idi kod Den Brauna, nedostaju mu ideje za novi roman.
Mada za tebe mi je lako, aki ja nemam pojma sta da radim za godisnji, smem li kao partizanovac ici na more u Crnu Goru, ciju karticu za mobilni tamo da kupim, verovatno cu bojkotovati VOLI i jos neke trgovacke lance, ako odem znaci da pazarim na pijaci. Ako tamo nema NIS pumpi na kojim pumpama da kupujem gorivo.....Olabavi malo covece, preterao si, lozis ovu decu napravices neko zlo, a veruj mi i ti ces se bolje osecati ako budes poceo da se bavis samo kosarkom, ipak si tu najjaci.

323

pre 9 godina

Ne igra Muric, ako ne igraju Sasa i Gagic, kakvo je potrebno opravdanje za moguci poraz?? Nemas kompletan tim a treba da pobedis drugu ekipu na tabeli ABA lige? Sa druge strane, igraci koji ne igraju zbog povrede znaci i da ne treniraju. Pa i ako budu igrali kako ce da igraju bez treninga? Na vrhunskom nivou? Ali je bitno lupati po netu..

Dragan

pre 9 godina

Kako mi je zao ovog coveka! Osvojio je 13 titula a u 10 prvenstava nije ni imao konkurenciju! Dok si sipali pare u Partizan nije se bunio a sad mu smeta kada su drugi nasli sponzore i imaju bolje timove. Jos sezonu, dve i ispadaju i sa Jadrana!

Đorđe

pre 9 godina

Dule, veliki sam grobar i volim te i poštujem, ali ti ga pretera. Usadi našim momcima da smo mi gazde ove lige, a ne samo da kukaš. Imaju veći budžet, pa šta. Imali su ga i Macabi, Pao, Barsa, Real... pa smo uh sve tukli i otišli na F4. Mi smo Partizan i imamo nešto što drugi nemaju. Trenutno imamo dva najbolja igrača u ligi - Pavlovića i Mačvana (uz naravno Vilijamsa i Bobija) imamo talentovane Milutinova i Marinkovića, oporavljenog Gagija. Ništa nismo slabiji od Budućnosti. Dosta više sa traženjem alibija, nego počnite da se ponašate kao najuspešniji i najveći klub ove lige. Baš me briga za druge klubove i njihove budžete. Imamo ekipu koja može da pobedi svakog. Samo neka momci shvate da Partizan vlada Jadranom i neka počnu da se ponašaju u skladu sa tim.

natnes

pre 9 godina

Postovani DV. I pored toga sto ne navijam za Partizan, zaista cenim ono sto ste za Partizan i uopste srpsku klupsku kosarku ucinili. Ali gospodine, vama vise zaista nije mesto ni u dvorani, ni na celu Partizana. Povucite se dok to jos mozete dostojanstveno i posvetite se necem drugom u zivotu, a nas ostavite da uzivamo u kosarci jer je ovo ipak zemlja kosarke.

Baba Joke

pre 9 godina

Samo cepaj Dulence,istina boli! Uzivanje je citati kako pene! Istina,istina i samo istina! A oni? Pa oni su nastali na lazi,obmani,manipulaciji! Ono sto je za sve normalne istina i cinjenica,oni to okrenu onako kako njima odgovara! A cinjenica je,da su ugaseni,da navijaju za klub iz Zeleznika,da se dive nekom kome se samo porodica divi,da su u kosarci niko i nista,da skoro nikad nisu navijali za svoj klub,vec za Pao,Barsu,Oly,Unikahu,Real...i sad Fmp!

grof

pre 9 godina

Kao i u Evropi,najveci klubovi su upuceni jedni na druge.Ta kategorizacija je prisutna otkad,pozitivno sto si konacno shvatio gde je tvom klubu mesto.

DedaMiloje

pre 9 godina

Kao i u Evropi,najveci klubovi su upuceni jedni na druge.Ta kategorizacija je prisutna otkad,pozitivno sto si konacno shvatio gde je tvom klubu mesto.
(grof, 20. decembar 2014 15:19)

MMmmmmmmm, ali nije rekao Najveci nego Najmocniji, meni se cini da to nije isto, ne znam mozda gresim, ispravi me Panteru ?

Dule

pre 9 godina

Moram da priznam da mi nije prijatno kad čitam ove priče našeg trenera. Protiv Mege napravi belaj, platimo kaznu, tri utakmice bez trenera, i sad pominje neke simbioze?

joca

pre 9 godina

Kako ih Dulence ponizava na iskustvo :D
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (znate li vi momci, da je cig.p. tri puta brza od obicne?, 20. decembar 2014 14:34)
Ja ovde vidim da on ponizava samo sebe a uz to i klub koji predstavlja.

analiticar amater

pre 9 godina

a jeste naucili da ubacujete slobodna bacanja?
Mislim, prvomta vidimo, pa cemo posle o teorijama zavere.

Da kojom nesrcom partizan igra evro ligu, zamislite koje bi to tek teorije zavera bile...mozda bi saznali ko je i koliko ulozio u real,barselonu, cska....

mozda bi navijacimi prepoznali znacaj meca, ali ako im ti vec kazes da je to sce vec namesreno i dogovoreno...stomda se,ljudi cimaju

aleksandar

pre 9 godina

Dule je do sada zeleo da rasporedjuje drzavne pare, a sada je poceo i privatne! Bas ce ga Bokan pitati u koji klub da ulozi! Zna se - svako ulaze u perspektivan klub a ne u neki raspali. Jos kad je na celu tog raspalog kluba covek koji pljuje po svemu i svacemu, a narocito po sponzorima - pa samo bi lud covek ulozio u takvog coveka i takav klub! Samo zbog njega nijedan partizanovac nece ni zutu banku da ulozi u klub.
(veliki strumf, 20. decembar 2014 15:33)procitaj sta si napisao,u pravu si 100%,zati i nema logike

mogu I ja da igram pg

pre 9 godina

odakle novci za pg? koliko kosta najbolji I najskuplji igrac lige, pavlovic? koliko kosta najbolji pf lige, macvan? koliko kosta tepic, covek koji nepunu deceniju igra u el I za reprezentaciju. koliko kostaju reprezentativci gagi, gagic I milutinov? ili skupa akvizicija muric? ili pak bogdanovic?
neverovatno sta covek prica a ima najskuplji tim u ligi...vrhunac licemerja

veliki strumf

pre 9 godina

Dule je do sada zeleo da rasporedjuje drzavne pare, a sada je poceo i privatne! Bas ce ga Bokan pitati u koji klub da ulozi! Zna se - svako ulaze u perspektivan klub a ne u neki raspali. Jos kad je na celu tog raspalog kluba covek koji pljuje po svemu i svacemu, a narocito po sponzorima - pa samo bi lud covek ulozio u takvog coveka i takav klub! Samo zbog njega nijedan partizanovac nece ni zutu banku da ulozi u klub.

mik

pre 9 godina

Dule ja mislim da je najbolje da Bokan pita tebe koga da sponzoriše svojim parama,da mu ti objasniš kako da potroši novac. Da nisi pljuvao sve redom,možda bi neko i vas sponzorisao,a ovako neće niko jer svojim ponašanjem samo nanosiš štetu sponzorima.

Kica

pre 9 godina

Kao grobar neću ići u Pionir ni na jednu utakmicu, dok si ti trener. Sram te bilo, dobijena utakmica protiv Mege, čekaju nas tri najvažnije utakmice za F4 ABA lige i ti dobijas 2 tehničke i suspenziju. Uništio si nas. Koliko si dobio tehničkih za poslednju godinu i platili kazni zbog tebe,mogli smo 3 pleja da dovedemo.Odlazi, molim te.

Orleleihu

pre 9 godina

Kakav covek! Moze li pricati o necem normalnijem kao npr. kosarci
(buki, 20. decembar 2014 14:41)

Ne moze, jer o kosarci zna koliko i prosecan TV gledalac.

slobodan

pre 9 godina

Zvezda bolji skor u evroligi nego institucija u ABA ligi. Ocigledno je da ga to puno boli. Nikako da shvati da je njemu konkurencija ove godine metalac i krka a ne zvezda.

Paranoja

pre 9 godina

Barselona i Real su timovi koje sponzorise drzava, i iz tog razloga moramo biti svesni opasnosti koja proistice iz tih konotacija, a koja je povezana sa plasmanom u top 16, a u vezi je sa pobedom Cedevite nad Albom u Berlinu, na koju je direktno uticao lobi najmocnijih u Aba ligi, kako bi Zvezda imala laksi raspored za vreme praznika koji su tradicionalni za srpsku istoriju... Ali ako bi nam neko pomogao, znali bi smo da to preusmerimo na bla, bla, bla... Trla baba lan da joj prodje dan...

LFC

pre 9 godina

Covece, ima dobrih plejeva za male pare ali niko nece da dodje da igra u Partizanu i da ne prima cak ni minimalac. Prvo to. Drugo, Dulence, odresi kesu pa pljuni neke pare od ugovora sa CSKA i dovedi pleja ako ti je toliko stalo. Trece, prekini vise da pravis alibije za eventualne poraze i bolje anagazujte neki dobar marketinski tim koji ce da donese pare klubu a ne marketinske nagrade jer od toga nemate nista. Kada ce iz tvojih usta izaci nesto pozivitno...

sasha

pre 9 godina

... o čemu više ti pričaš čoveče??? Pa je l stvarno očekuješ da ćeš pljuvanjem svih mogućih sponzora privoleti potencijalne sponzore da ulože u vaš klub? pravi takvu atmosferu da su svi koji nisu Partizanovi sponzori nekakvi neprijatelji...

navijac

pre 9 godina

"Takodje je primeceno da igraci Crvene Zvezde i Buducnosti u kaficima sede zajedno i piju Cedevitu, time pomazuci Zagrebacki klub. To dodatno ukazuje da postoje tu neki interesi koji idu na stetu na Partizana."

Dacha

pre 9 godina

O Bože, da li moguće! Sledeće od njega očekujem zaveru vanzemaljaca ili natprirodnih sila protiv Partizana!

I kako sad odjednom ima nešto protih državnih projekata, a nije imao tolike godine?

wolwerine

pre 9 godina

grobar sam,srbin sam,volim i navijam za srbiju,i partizan,al vishe si dojadio i bogu i narodu sa tom pricom,batali vishe!!!radi ono sto najbolje znas treniraj i pravi igrace...

M&M

pre 9 godina

Teorija zavere ili konspirativna teorija je pokušaj da se objasni krajnji razlog nekog (najčešće društvenog, političkog, ili istorijskog) događaja, kao tajni plan tajnog udruženja moćnih osoba (često opisanih kao "moćna elita"), uz negiranje da je događaj rezultat direktne aktivnosti učesnika ili spontani događaj. Termin teorija zavere nekad ima i negativnu konotaciju, u smislu paranoičnog i neosnovanog verovanja.

Morski Vuk

pre 9 godina

Kako ih Dulence ponizava na iskustvo :D
(znate li vi momci, da je cig.p. tri puta brza od obicne?, 20. decembar 2014 14:34)
Ponizava samo sebe i tebe.

Sigmund

pre 9 godina

Moram da napisem ovo mada i nema veze sa ovom izjavom Vujosevica. Czt je pre pocetka sezone izjavila tj Covic da im je budzet 3.6 miliona a to isto ponovio i pre par dana, iako su im u toku sezone dosli novi sponzori i to ne neki sitni vec crnogorski Voli, hrvatska Idea, Kom banka, Matijevic... Isti cifra u budzetu i dalje, tako da toliko o transparentnosti. Da se razumemo, nemam nista protiv toga, cestitam im na tome od srca, hocu da kazem samo jednu stvar, da Partizan kad se spoje 2 sezone po najjacim budzetima koje je imao, ne mogu opet da se porede sa zvezdinim budzetom za ovu sezonu. A sto se tice plejmejkera, mozemo da dovedemo ali nekog jeftinog, tip Pavkovic, Otasevic ili mozda Capina posto je postao slobodan, i nije mi jasno sto ga ne dovedu.

delija Berane

pre 9 godina

hahahahah svi protiv njega...e paa hahahahaha a tim bivsi ili potencijalni reprezentativci i bivsi nba igraci...e pa ludilo...mozda da mu Pekovica vrate pa da se zadovolji ili Stef Kari da dodje na pleja ..ma mozda bi i to biloo malo.

navijac

pre 9 godina

"Takodje je primeceno da igraci Crvene Zvezde i Buducnosti u kaficima sede zajedno i piju Cedevitu, time pomazuci Zagrebacki klub. To dodatno ukazuje da postoje tu neki interesi koji idu na stetu na Partizana."

sasha

pre 9 godina

... o čemu više ti pričaš čoveče??? Pa je l stvarno očekuješ da ćeš pljuvanjem svih mogućih sponzora privoleti potencijalne sponzore da ulože u vaš klub? pravi takvu atmosferu da su svi koji nisu Partizanovi sponzori nekakvi neprijatelji...

Kica

pre 9 godina

Kao grobar neću ići u Pionir ni na jednu utakmicu, dok si ti trener. Sram te bilo, dobijena utakmica protiv Mege, čekaju nas tri najvažnije utakmice za F4 ABA lige i ti dobijas 2 tehničke i suspenziju. Uništio si nas. Koliko si dobio tehničkih za poslednju godinu i platili kazni zbog tebe,mogli smo 3 pleja da dovedemo.Odlazi, molim te.

delija Berane

pre 9 godina

hahahahah svi protiv njega...e paa hahahahaha a tim bivsi ili potencijalni reprezentativci i bivsi nba igraci...e pa ludilo...mozda da mu Pekovica vrate pa da se zadovolji ili Stef Kari da dodje na pleja ..ma mozda bi i to biloo malo.

kolekg

pre 9 godina

Što je bezobrazna ova Budućnost,zamisli imaju i sponzore koji idu na utakmice,još i žele da udju u finale Aba lige a mene nisu pitali.
Dulo.

slobodan

pre 9 godina

Zvezda bolji skor u evroligi nego institucija u ABA ligi. Ocigledno je da ga to puno boli. Nikako da shvati da je njemu konkurencija ove godine metalac i krka a ne zvezda.

joca

pre 9 godina

Kako ih Dulence ponizava na iskustvo :D
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (znate li vi momci, da je cig.p. tri puta brza od obicne?, 20. decembar 2014 14:34)
Ja ovde vidim da on ponizava samo sebe a uz to i klub koji predstavlja.

M&M

pre 9 godina

Teorija zavere ili konspirativna teorija je pokušaj da se objasni krajnji razlog nekog (najčešće društvenog, političkog, ili istorijskog) događaja, kao tajni plan tajnog udruženja moćnih osoba (često opisanih kao "moćna elita"), uz negiranje da je događaj rezultat direktne aktivnosti učesnika ili spontani događaj. Termin teorija zavere nekad ima i negativnu konotaciju, u smislu paranoičnog i neosnovanog verovanja.

mik

pre 9 godina

Dule ja mislim da je najbolje da Bokan pita tebe koga da sponzoriše svojim parama,da mu ti objasniš kako da potroši novac. Da nisi pljuvao sve redom,možda bi neko i vas sponzorisao,a ovako neće niko jer svojim ponašanjem samo nanosiš štetu sponzorima.

mogu I ja da igram pg

pre 9 godina

odakle novci za pg? koliko kosta najbolji I najskuplji igrac lige, pavlovic? koliko kosta najbolji pf lige, macvan? koliko kosta tepic, covek koji nepunu deceniju igra u el I za reprezentaciju. koliko kostaju reprezentativci gagi, gagic I milutinov? ili skupa akvizicija muric? ili pak bogdanovic?
neverovatno sta covek prica a ima najskuplji tim u ligi...vrhunac licemerja

Morski Vuk

pre 9 godina

Kako ih Dulence ponizava na iskustvo :D
(znate li vi momci, da je cig.p. tri puta brza od obicne?, 20. decembar 2014 14:34)
Ponizava samo sebe i tebe.

Orleleihu

pre 9 godina

Kakav covek! Moze li pricati o necem normalnijem kao npr. kosarci
(buki, 20. decembar 2014 14:41)

Ne moze, jer o kosarci zna koliko i prosecan TV gledalac.

natnes

pre 9 godina

Postovani DV. I pored toga sto ne navijam za Partizan, zaista cenim ono sto ste za Partizan i uopste srpsku klupsku kosarku ucinili. Ali gospodine, vama vise zaista nije mesto ni u dvorani, ni na celu Partizana. Povucite se dok to jos mozete dostojanstveno i posvetite se necem drugom u zivotu, a nas ostavite da uzivamo u kosarci jer je ovo ipak zemlja kosarke.

Paranoja

pre 9 godina

Barselona i Real su timovi koje sponzorise drzava, i iz tog razloga moramo biti svesni opasnosti koja proistice iz tih konotacija, a koja je povezana sa plasmanom u top 16, a u vezi je sa pobedom Cedevite nad Albom u Berlinu, na koju je direktno uticao lobi najmocnijih u Aba ligi, kako bi Zvezda imala laksi raspored za vreme praznika koji su tradicionalni za srpsku istoriju... Ali ako bi nam neko pomogao, znali bi smo da to preusmerimo na bla, bla, bla... Trla baba lan da joj prodje dan...

stanko

pre 9 godina

Zvezda ima bolji učinak u Evroligi nego Partizan u ABA ligi. Zbog toga ovaj ne može da spava a sa njim i on koji ne razmišljaju svojom nego njegovom glavom.

Dacha

pre 9 godina

O Bože, da li moguće! Sledeće od njega očekujem zaveru vanzemaljaca ili natprirodnih sila protiv Partizana!

I kako sad odjednom ima nešto protih državnih projekata, a nije imao tolike godine?

wolwerine

pre 9 godina

grobar sam,srbin sam,volim i navijam za srbiju,i partizan,al vishe si dojadio i bogu i narodu sa tom pricom,batali vishe!!!radi ono sto najbolje znas treniraj i pravi igrace...

crni_redstar

pre 9 godina

dule i tegi opustite se,tako je mi smo puni para,moze nam se,dovescemo i jos cetvorku jer smo tako u mogucnosti.putujemo avionom i mozemo da kalkulisemo sve zato jer imamo pare.pare su krive sto tepic promasuje zicere,a milutinov baca cigle...proklete pare

Kum

pre 9 godina

A zasto lanac prodavnica iz Crne Gore koji nema ni jedan objekat u Srbiji sponzorise Zvezdu?
(Realno, 20. decembar 2014 16:38)

Zato sto se i u CG gleda i prati kosarka, EL, ABA. Uz sve to, ima tamo i navijaca Zvezde.

Marketing, klasican.

Dule

pre 9 godina

Moram da priznam da mi nije prijatno kad čitam ove priče našeg trenera. Protiv Mege napravi belaj, platimo kaznu, tri utakmice bez trenera, i sad pominje neke simbioze?

veliki strumf

pre 9 godina

Dule je do sada zeleo da rasporedjuje drzavne pare, a sada je poceo i privatne! Bas ce ga Bokan pitati u koji klub da ulozi! Zna se - svako ulaze u perspektivan klub a ne u neki raspali. Jos kad je na celu tog raspalog kluba covek koji pljuje po svemu i svacemu, a narocito po sponzorima - pa samo bi lud covek ulozio u takvog coveka i takav klub! Samo zbog njega nijedan partizanovac nece ni zutu banku da ulozi u klub.

LFC

pre 9 godina

Covece, ima dobrih plejeva za male pare ali niko nece da dodje da igra u Partizanu i da ne prima cak ni minimalac. Prvo to. Drugo, Dulence, odresi kesu pa pljuni neke pare od ugovora sa CSKA i dovedi pleja ako ti je toliko stalo. Trece, prekini vise da pravis alibije za eventualne poraze i bolje anagazujte neki dobar marketinski tim koji ce da donese pare klubu a ne marketinske nagrade jer od toga nemate nista. Kada ce iz tvojih usta izaci nesto pozivitno...

Radule Scepanovic

pre 9 godina

Kao navijac Buducnosti Strah me je da cemo izgubiti od Partizana jer ih nasi igraci suvise respektuju.Vujosevic je veliki strucnjak ali mali covjek.Nisu mu smetale Bokanove pare kad je primao selektorsku platu u Crnoj Gori.Zasto bi mi pravili nekakav pakt sa Zvezdom kad su nam glavni konkurent.Da bi naudili petoplasiranom Partizanu koji nema sanse da nam se primakne?

91

pre 9 godina

Puna podrška doktoru Duletu,grobari stoje iza svake tvoje reči!
(Komšinica Crvenokosa, 20. decembar 2014 16:34)

Pobrkao si, nije on dr, njemu treba isti

Shecky

pre 9 godina

Živo me interesuje da li ovaj čovek i u pauzama za tajm-aut igračima priča o teorijama zavere.Stvarno je prekardašio ...
(Neša, 20. decembar 2014 16:53)

Za razliku od Radonje koji kaze nesto a la "ajmo momci, difens", Dule im kaze tri naredne ofanzivne i defanzivne akcije u siframa tako da obicni smrtnici a ni novinari ne mogu da razumeju. Ocigledno nisi gledao kosarku do skoro, pa ne znas. Oprosteno!
(Labud, 20. decembar 2014 19:3

Mozda je nekada tako bilo.. Poslednjih godina a naročito ove, njegov tajm-out izgleda ovako:
-prvih 30 sec stoji i fokusira sudiju za izrazom gaïenja, mada meni više liči na izraz lika sa stomačnim tegobama
-u sledećih 20sec ili nekoga davi ili se čupeta sa Todorićem.
-priča o igri ili sledećem napadu nekako se poklopi sa sirenom za kraj timout
-i narednih 20ak sekundi često ga opomene i druga sirena, ali one muke od sudija nikad, iz straha valjda..

Goran

pre 9 godina

Dule idi kod Den Brauna, nedostaju mu ideje za novi roman.
Mada za tebe mi je lako, aki ja nemam pojma sta da radim za godisnji, smem li kao partizanovac ici na more u Crnu Goru, ciju karticu za mobilni tamo da kupim, verovatno cu bojkotovati VOLI i jos neke trgovacke lance, ako odem znaci da pazarim na pijaci. Ako tamo nema NIS pumpi na kojim pumpama da kupujem gorivo.....Olabavi malo covece, preterao si, lozis ovu decu napravices neko zlo, a veruj mi i ti ces se bolje osecati ako budes poceo da se bavis samo kosarkom, ipak si tu najjaci.

YNWA

pre 9 godina

Da li je moguce da covek pored tolikih uspeha sa Partizanom ne moze da podnese da mi jednu sezonu budemo bolji, i da ga boli sto neki Srpski klub osim Partizana moze da dodje do top16?

sole

pre 9 godina

Uopšte ne treba komentarisati njegove izjave. Treba ga ignorisati. On to upravo i hoće. Kod god Zvezda napravi neki uspeh on odvali nešto i onda niko ne priča o Zvezdinom uspehu nego o njemu. To treba svima da bude jasno. Pokazano je i dokazano da uspesi koje je on imao nisu ništa naročito i da to nije nikakav podvig niti je on neki čudotvorac. Pri tome ne treba zaboraviti ni da je imao i sreće(proći dalje sa tri pobede)dok je uspeh Zvezde zasnovan na kvalitetnom radu. Mislim da ovaj tim Zvezde nije ovoliko kvalitetan koliiko pokazuje svojom igrom. Rad koji se ulaže je izuzetno kvalitetan. Tu pre svega mislim na veoma dobro fizički pripremljenu ekipu. Dobro selektovan tim (mada fali jedna četvorka). Isticanje i insistiranje na veoma bitnim stvarima u igri (veoma dobar skok posle dobre odbrane). Brza tranzicija iz odbrane u napad. Otklanjanje slabosti u hodu (setite se padova u igri koje smo imali kada vodimo 20 razllike pa padnemo ili kada prvo gubimo po 15 razlike pa onda stižemo). Kada se to sve sabere i oduzme ovaj tiim Zvezde je pružio više nego što realno može. Od njih tek treba nešto očekivati. Ukoliko bi ostali zajedno ovaj tim za dve godine može na fajnal four sa još dva vrhunska igrača. Ono što je najbitnije od svega pogledajte ponašanje njih svih. Odmereno, realno, bez poletanja i prepotentnosti. Bave se samo košarkom i ničim više. Od Rebića do trenera. Mislim da je sve ovo plod kompletnog stručnog štaba gde mislim da Velibor ima jako veliku ulogu

oberin martell

pre 9 godina

Nemam reči koliko izjave ovoga čoveka postaju komične.
Budućnost dobija prekosutra a Zvezda prvu utakmicu u Aba ligi gubi od Olimpije(može nam se) i onda adio "institucijo"...

MitchSrbija

pre 9 godina

A kad je zvezda bila u dugovima, a on igrao f4 evrolige, tad je sve bilo u redu? "Nek se snadje zvezda", pa nek se sada snadje partizan

vanja

pre 9 godina

Ima li kk partizan predsjednika ili sportskog direktora? Da li dule treba da smijeni sam sebe ili ima neko ko je iznad njega u klubu!? Steta da jedan klub velike tradicije postane rob covjeka sa ozbilnim psihickim problemima!

Sale

pre 9 godina

Ne znam kako ostali, meni je bilo strasno da citam i slusam Duletova jecanja preko medija, ali sad sam se vec uziveo.
Otvaram sportske strane svaki dan i prvo sto trazim, to su Duletovi vicevi!
Mnogo su dobri, slatko se smejemo sa drustvom na sve njegove "izjave"!

grof

pre 9 godina

Kao i u Evropi,najveci klubovi su upuceni jedni na druge.Ta kategorizacija je prisutna otkad,pozitivno sto si konacno shvatio gde je tvom klubu mesto.

analiticar amater

pre 9 godina

a jeste naucili da ubacujete slobodna bacanja?
Mislim, prvomta vidimo, pa cemo posle o teorijama zavere.

Da kojom nesrcom partizan igra evro ligu, zamislite koje bi to tek teorije zavera bile...mozda bi saznali ko je i koliko ulozio u real,barselonu, cska....

mozda bi navijacimi prepoznali znacaj meca, ali ako im ti vec kazes da je to sce vec namesreno i dogovoreno...stomda se,ljudi cimaju

Ilija Cvorovic

pre 9 godina

Sve je covek u pravu! Ja bih jos dodao da su i Cedevita i Olimpija ucesnici ove zavere. Gledam sad i onaj Muricev brat grize protiv Krke. Ej bre dokle je doslo da i rodjeni brat naseg igraca ucestvuje u zaveri protiv Partizana. Nije nam lako ali kad dodje plej videcete svi vi!

vanja

pre 9 godina

Tuga! Mozda bi bilo dobro da ozbiljni mediji pocnu da bojkotuju vujosevica jer ovo je zaista neukusno kakve covjek nebuloze siri iz dana u dan!

Kum

pre 9 godina

Neka mi bilo koji navijac CZ telekom nadje bilo sta a da je uvreda,neistina ili da Dule nekoga vredja! Ali molim vas !!!!!
(nik sloter, 20. decembar 2014 18:08)

Sve sto je do sada rekao se ispostavilo kao poluistina ili laz.

CZ

pre 9 godina

dule dovedi Capina. i niko nam vise ne treba. Uvek je Capin raspolozen protiv zvezde, jer je grobar.
(pfc, 20. decembar 2014 18:57)

A leka nema u glavi samo Zvezda crvena.
Gledajte vi kako cete da dobijete Levski, Solnok, MZT... to je vas nivo i to samo pod uslovom da se Covic ne naljuti pa pusti Olimpiju, a vas ponovo otrese.

Marko

pre 9 godina

Ovaj je još trener partizana,on sve komentariše, osim svoje loše rezultate,samo za to ga nemojte pitate.većeg demagog od Vujoševića nema.

On gleda i analizira poteze sponzora iz drugih klubova iz drugih država,strašno,sve radi samo ne radi posao za koji je plaćen.

Bora

pre 9 godina

Drekavac se opet javio sa svojom teorijom a zaboravio je svoju simbiozu sa Podgoricom kada je tamo odveo Harisa Brkića,Milojevića,Rakočevića..

*

pre 9 godina

Čuo sam da LaMarkus Plej (193cm, 95kg) stiže sledeće nedelje u Beograd na finalne pregovore...
(DJ Ape, 20. decembar 2014 16:41)

Pravite tim za SLEDECU SEZONU ? Lisn bre, pustamo Olimpiju i cao, zdravo

Baba Joke

pre 9 godina

Samo cepaj Dulence,istina boli! Uzivanje je citati kako pene! Istina,istina i samo istina! A oni? Pa oni su nastali na lazi,obmani,manipulaciji! Ono sto je za sve normalne istina i cinjenica,oni to okrenu onako kako njima odgovara! A cinjenica je,da su ugaseni,da navijaju za klub iz Zeleznika,da se dive nekom kome se samo porodica divi,da su u kosarci niko i nista,da skoro nikad nisu navijali za svoj klub,vec za Pao,Barsu,Oly,Unikahu,Real...i sad Fmp!

Z

pre 9 godina

Da li bi bilo u redu da taj gospodin sponzorise Partizan? Da li je uopste bilo sta u redu osim davanja para za DV? Trenirao je i Buducnost i Crnogorac je ali sada mu ni oni ne valjaju. Nijedan klub ga nece ni u inostranstvu ni u regiji tako da ako Partizan ne dobije zestokog sponzora on moze da zavrsava karijeru i da prodaje slike (one...).

Dragan

pre 9 godina

Kako mi je zao ovog coveka! Osvojio je 13 titula a u 10 prvenstava nije ni imao konkurenciju! Dok si sipali pare u Partizan nije se bunio a sad mu smeta kada su drugi nasli sponzore i imaju bolje timove. Jos sezonu, dve i ispadaju i sa Jadrana!

Đorđe

pre 9 godina

Dule, veliki sam grobar i volim te i poštujem, ali ti ga pretera. Usadi našim momcima da smo mi gazde ove lige, a ne samo da kukaš. Imaju veći budžet, pa šta. Imali su ga i Macabi, Pao, Barsa, Real... pa smo uh sve tukli i otišli na F4. Mi smo Partizan i imamo nešto što drugi nemaju. Trenutno imamo dva najbolja igrača u ligi - Pavlovića i Mačvana (uz naravno Vilijamsa i Bobija) imamo talentovane Milutinova i Marinkovića, oporavljenog Gagija. Ništa nismo slabiji od Budućnosti. Dosta više sa traženjem alibija, nego počnite da se ponašate kao najuspešniji i najveći klub ove lige. Baš me briga za druge klubove i njihove budžete. Imamo ekipu koja može da pobedi svakog. Samo neka momci shvate da Partizan vlada Jadranom i neka počnu da se ponašaju u skladu sa tim.

Nenad

pre 9 godina

DV unapred kaže da će Partizan uzgubiti protiv Budučnost. Ovo je najveća sramota da se ćuje od trenera. Bilo koji trener treba da bodri svog tima a ne da govori suprutno. Uzvinite grobari ali vaš trener je trebao da kaže Budučnost ima bolji tim ali mi nečemo se pdedati boričemo do pislednjeg daha da bi pobedili i da Budučnost treba da se plaše od nas.

323

pre 9 godina

Ne igra Muric, ako ne igraju Sasa i Gagic, kakvo je potrebno opravdanje za moguci poraz?? Nemas kompletan tim a treba da pobedis drugu ekipu na tabeli ABA lige? Sa druge strane, igraci koji ne igraju zbog povrede znaci i da ne treniraju. Pa i ako budu igrali kako ce da igraju bez treninga? Na vrhunskom nivou? Ali je bitno lupati po netu..

SVINJA I PRASICI

pre 9 godina

Da li je moguce da covek pored tolikih uspeha sa Partizanom ne moze da podnese da mi jednu sezonu budemo bolji, i da ga boli sto neki Srpski klub osim Partizana moze da dodje do top16?
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (YNWA, 20. decembar 2014 17:11)
Za ovog grobara zagonetka ko ovde nije SRPSKI klub!Nagrada...

Bjelokosti

pre 9 godina

Da li je moguce da covek pored tolikih uspeha sa Partizanom ne moze da podnese da mi jednu sezonu budemo bolji, i da ga boli sto neki Srpski klub osim Partizana moze da dodje do top16? (YNWA, 20. decembar 2014 17:11)

A koji ste to vi?

Sigmund

pre 9 godina

Moram da napisem ovo mada i nema veze sa ovom izjavom Vujosevica. Czt je pre pocetka sezone izjavila tj Covic da im je budzet 3.6 miliona a to isto ponovio i pre par dana, iako su im u toku sezone dosli novi sponzori i to ne neki sitni vec crnogorski Voli, hrvatska Idea, Kom banka, Matijevic... Isti cifra u budzetu i dalje, tako da toliko o transparentnosti. Da se razumemo, nemam nista protiv toga, cestitam im na tome od srca, hocu da kazem samo jednu stvar, da Partizan kad se spoje 2 sezone po najjacim budzetima koje je imao, ne mogu opet da se porede sa zvezdinim budzetom za ovu sezonu. A sto se tice plejmejkera, mozemo da dovedemo ali nekog jeftinog, tip Pavkovic, Otasevic ili mozda Capina posto je postao slobodan, i nije mi jasno sto ga ne dovedu.

panteroid

pre 9 godina

S kojim pravom vujošević komentariše Budućnost
(Žeravica, 20. decembar 2014 17:23)

Slucajno ili namerno sutra igraju protiv te iste Buducnosti.

aleksandar

pre 9 godina

Dule je do sada zeleo da rasporedjuje drzavne pare, a sada je poceo i privatne! Bas ce ga Bokan pitati u koji klub da ulozi! Zna se - svako ulaze u perspektivan klub a ne u neki raspali. Jos kad je na celu tog raspalog kluba covek koji pljuje po svemu i svacemu, a narocito po sponzorima - pa samo bi lud covek ulozio u takvog coveka i takav klub! Samo zbog njega nijedan partizanovac nece ni zutu banku da ulozi u klub.
(veliki strumf, 20. decembar 2014 15:33)procitaj sta si napisao,u pravu si 100%,zati i nema logike

DedaMiloje

pre 9 godina

Kao i u Evropi,najveci klubovi su upuceni jedni na druge.Ta kategorizacija je prisutna otkad,pozitivno sto si konacno shvatio gde je tvom klubu mesto.
(grof, 20. decembar 2014 15:19)

MMmmmmmmm, ali nije rekao Najveci nego Najmocniji, meni se cini da to nije isto, ne znam mozda gresim, ispravi me Panteru ?

Kum

pre 9 godina

kum@ nisam dobio odgovor,cekam......
(nik sloter, 21. decembar 2014 07:40)

Ajde da probam opet, bez lepih reci:

- 15:1
- Nas ugovor sa Telekomom.
- Nije bio u svlacionici.
- Nas budzet.
- Drzava ne pomaze KKP.
- Igraci igraju za male stipendije.

To su ciste dokazane lazi.

A on bi trebao da se bavi svojim klubom, zar ne? Odakle njemu pravo da prica o Zvezdi??

Labud

pre 9 godina

Živo me interesuje da li ovaj čovek i u pauzama za tajm-aut igračima priča o teorijama zavere.Stvarno je prekardašio ...
(Neša, 20. decembar 2014 16:53)

Za razliku od Radonje koji kaze nesto a la "ajmo momci, difens", Dule im kaze tri naredne ofanzivne i defanzivne akcije u siframa tako da obicni smrtnici a ni novinari ne mogu da razumeju. Ocigledno nisi gledao kosarku do skoro, pa ne znas. Oprosteno!

Baba Joke

pre 9 godina

Samo cepaj Dulence,istina boli! Uzivanje je citati kako pene! Istina,istina i samo istina! A oni? Pa oni su nastali na lazi,obmani,manipulaciji! Ono sto je za sve normalne istina i cinjenica,oni to okrenu onako kako njima odgovara! A cinjenica je,da su ugaseni,da navijaju za klub iz Zeleznika,da se dive nekom kome se samo porodica divi,da su u kosarci niko i nista,da skoro nikad nisu navijali za svoj klub,vec za Pao,Barsu,Oly,Unikahu,Real...i sad Fmp!

Sigmund

pre 9 godina

Moram da napisem ovo mada i nema veze sa ovom izjavom Vujosevica. Czt je pre pocetka sezone izjavila tj Covic da im je budzet 3.6 miliona a to isto ponovio i pre par dana, iako su im u toku sezone dosli novi sponzori i to ne neki sitni vec crnogorski Voli, hrvatska Idea, Kom banka, Matijevic... Isti cifra u budzetu i dalje, tako da toliko o transparentnosti. Da se razumemo, nemam nista protiv toga, cestitam im na tome od srca, hocu da kazem samo jednu stvar, da Partizan kad se spoje 2 sezone po najjacim budzetima koje je imao, ne mogu opet da se porede sa zvezdinim budzetom za ovu sezonu. A sto se tice plejmejkera, mozemo da dovedemo ali nekog jeftinog, tip Pavkovic, Otasevic ili mozda Capina posto je postao slobodan, i nije mi jasno sto ga ne dovedu.

Bjelokosti

pre 9 godina

Da li je moguce da covek pored tolikih uspeha sa Partizanom ne moze da podnese da mi jednu sezonu budemo bolji, i da ga boli sto neki Srpski klub osim Partizana moze da dodje do top16? (YNWA, 20. decembar 2014 17:11)

A koji ste to vi?

DedaMiloje

pre 9 godina

Kao i u Evropi,najveci klubovi su upuceni jedni na druge.Ta kategorizacija je prisutna otkad,pozitivno sto si konacno shvatio gde je tvom klubu mesto.
(grof, 20. decembar 2014 15:19)

MMmmmmmmm, ali nije rekao Najveci nego Najmocniji, meni se cini da to nije isto, ne znam mozda gresim, ispravi me Panteru ?

navijac

pre 9 godina

"Takodje je primeceno da igraci Crvene Zvezde i Buducnosti u kaficima sede zajedno i piju Cedevitu, time pomazuci Zagrebacki klub. To dodatno ukazuje da postoje tu neki interesi koji idu na stetu na Partizana."

Labud

pre 9 godina

Živo me interesuje da li ovaj čovek i u pauzama za tajm-aut igračima priča o teorijama zavere.Stvarno je prekardašio ...
(Neša, 20. decembar 2014 16:53)

Za razliku od Radonje koji kaze nesto a la "ajmo momci, difens", Dule im kaze tri naredne ofanzivne i defanzivne akcije u siframa tako da obicni smrtnici a ni novinari ne mogu da razumeju. Ocigledno nisi gledao kosarku do skoro, pa ne znas. Oprosteno!

Kica

pre 9 godina

Kao grobar neću ići u Pionir ni na jednu utakmicu, dok si ti trener. Sram te bilo, dobijena utakmica protiv Mege, čekaju nas tri najvažnije utakmice za F4 ABA lige i ti dobijas 2 tehničke i suspenziju. Uništio si nas. Koliko si dobio tehničkih za poslednju godinu i platili kazni zbog tebe,mogli smo 3 pleja da dovedemo.Odlazi, molim te.

sasha

pre 9 godina

... o čemu više ti pričaš čoveče??? Pa je l stvarno očekuješ da ćeš pljuvanjem svih mogućih sponzora privoleti potencijalne sponzore da ulože u vaš klub? pravi takvu atmosferu da su svi koji nisu Partizanovi sponzori nekakvi neprijatelji...

delija Berane

pre 9 godina

hahahahah svi protiv njega...e paa hahahahaha a tim bivsi ili potencijalni reprezentativci i bivsi nba igraci...e pa ludilo...mozda da mu Pekovica vrate pa da se zadovolji ili Stef Kari da dodje na pleja ..ma mozda bi i to biloo malo.

Orleleihu

pre 9 godina

Kakav covek! Moze li pricati o necem normalnijem kao npr. kosarci
(buki, 20. decembar 2014 14:41)

Ne moze, jer o kosarci zna koliko i prosecan TV gledalac.

mogu I ja da igram pg

pre 9 godina

odakle novci za pg? koliko kosta najbolji I najskuplji igrac lige, pavlovic? koliko kosta najbolji pf lige, macvan? koliko kosta tepic, covek koji nepunu deceniju igra u el I za reprezentaciju. koliko kostaju reprezentativci gagi, gagic I milutinov? ili skupa akvizicija muric? ili pak bogdanovic?
neverovatno sta covek prica a ima najskuplji tim u ligi...vrhunac licemerja

natnes

pre 9 godina

Postovani DV. I pored toga sto ne navijam za Partizan, zaista cenim ono sto ste za Partizan i uopste srpsku klupsku kosarku ucinili. Ali gospodine, vama vise zaista nije mesto ni u dvorani, ni na celu Partizana. Povucite se dok to jos mozete dostojanstveno i posvetite se necem drugom u zivotu, a nas ostavite da uzivamo u kosarci jer je ovo ipak zemlja kosarke.

M&M

pre 9 godina

Teorija zavere ili konspirativna teorija je pokušaj da se objasni krajnji razlog nekog (najčešće društvenog, političkog, ili istorijskog) događaja, kao tajni plan tajnog udruženja moćnih osoba (često opisanih kao "moćna elita"), uz negiranje da je događaj rezultat direktne aktivnosti učesnika ili spontani događaj. Termin teorija zavere nekad ima i negativnu konotaciju, u smislu paranoičnog i neosnovanog verovanja.

Morski Vuk

pre 9 godina

Kako ih Dulence ponizava na iskustvo :D
(znate li vi momci, da je cig.p. tri puta brza od obicne?, 20. decembar 2014 14:34)
Ponizava samo sebe i tebe.

slobodan

pre 9 godina

Zvezda bolji skor u evroligi nego institucija u ABA ligi. Ocigledno je da ga to puno boli. Nikako da shvati da je njemu konkurencija ove godine metalac i krka a ne zvezda.

panteroid

pre 9 godina

S kojim pravom vujošević komentariše Budućnost
(Žeravica, 20. decembar 2014 17:23)

Slucajno ili namerno sutra igraju protiv te iste Buducnosti.

joca

pre 9 godina

Kako ih Dulence ponizava na iskustvo :D
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (znate li vi momci, da je cig.p. tri puta brza od obicne?, 20. decembar 2014 14:34)
Ja ovde vidim da on ponizava samo sebe a uz to i klub koji predstavlja.

kolekg

pre 9 godina

Što je bezobrazna ova Budućnost,zamisli imaju i sponzore koji idu na utakmice,još i žele da udju u finale Aba lige a mene nisu pitali.
Dulo.

Kum

pre 9 godina

A zasto lanac prodavnica iz Crne Gore koji nema ni jedan objekat u Srbiji sponzorise Zvezdu?
(Realno, 20. decembar 2014 16:38)

Zato sto se i u CG gleda i prati kosarka, EL, ABA. Uz sve to, ima tamo i navijaca Zvezde.

Marketing, klasican.

stanko

pre 9 godina

Zvezda ima bolji učinak u Evroligi nego Partizan u ABA ligi. Zbog toga ovaj ne može da spava a sa njim i on koji ne razmišljaju svojom nego njegovom glavom.

Paranoja

pre 9 godina

Barselona i Real su timovi koje sponzorise drzava, i iz tog razloga moramo biti svesni opasnosti koja proistice iz tih konotacija, a koja je povezana sa plasmanom u top 16, a u vezi je sa pobedom Cedevite nad Albom u Berlinu, na koju je direktno uticao lobi najmocnijih u Aba ligi, kako bi Zvezda imala laksi raspored za vreme praznika koji su tradicionalni za srpsku istoriju... Ali ako bi nam neko pomogao, znali bi smo da to preusmerimo na bla, bla, bla... Trla baba lan da joj prodje dan...

wolwerine

pre 9 godina

grobar sam,srbin sam,volim i navijam za srbiju,i partizan,al vishe si dojadio i bogu i narodu sa tom pricom,batali vishe!!!radi ono sto najbolje znas treniraj i pravi igrace...

mik

pre 9 godina

Dule ja mislim da je najbolje da Bokan pita tebe koga da sponzoriše svojim parama,da mu ti objasniš kako da potroši novac. Da nisi pljuvao sve redom,možda bi neko i vas sponzorisao,a ovako neće niko jer svojim ponašanjem samo nanosiš štetu sponzorima.

91

pre 9 godina

Puna podrška doktoru Duletu,grobari stoje iza svake tvoje reči!
(Komšinica Crvenokosa, 20. decembar 2014 16:34)

Pobrkao si, nije on dr, njemu treba isti

Đorđe

pre 9 godina

Dule, veliki sam grobar i volim te i poštujem, ali ti ga pretera. Usadi našim momcima da smo mi gazde ove lige, a ne samo da kukaš. Imaju veći budžet, pa šta. Imali su ga i Macabi, Pao, Barsa, Real... pa smo uh sve tukli i otišli na F4. Mi smo Partizan i imamo nešto što drugi nemaju. Trenutno imamo dva najbolja igrača u ligi - Pavlovića i Mačvana (uz naravno Vilijamsa i Bobija) imamo talentovane Milutinova i Marinkovića, oporavljenog Gagija. Ništa nismo slabiji od Budućnosti. Dosta više sa traženjem alibija, nego počnite da se ponašate kao najuspešniji i najveći klub ove lige. Baš me briga za druge klubove i njihove budžete. Imamo ekipu koja može da pobedi svakog. Samo neka momci shvate da Partizan vlada Jadranom i neka počnu da se ponašaju u skladu sa tim.

oberin martell

pre 9 godina

Nemam reči koliko izjave ovoga čoveka postaju komične.
Budućnost dobija prekosutra a Zvezda prvu utakmicu u Aba ligi gubi od Olimpije(može nam se) i onda adio "institucijo"...

analiticar amater

pre 9 godina

a jeste naucili da ubacujete slobodna bacanja?
Mislim, prvomta vidimo, pa cemo posle o teorijama zavere.

Da kojom nesrcom partizan igra evro ligu, zamislite koje bi to tek teorije zavera bile...mozda bi saznali ko je i koliko ulozio u real,barselonu, cska....

mozda bi navijacimi prepoznali znacaj meca, ali ako im ti vec kazes da je to sce vec namesreno i dogovoreno...stomda se,ljudi cimaju

Dacha

pre 9 godina

O Bože, da li moguće! Sledeće od njega očekujem zaveru vanzemaljaca ili natprirodnih sila protiv Partizana!

I kako sad odjednom ima nešto protih državnih projekata, a nije imao tolike godine?

crni_redstar

pre 9 godina

dule i tegi opustite se,tako je mi smo puni para,moze nam se,dovescemo i jos cetvorku jer smo tako u mogucnosti.putujemo avionom i mozemo da kalkulisemo sve zato jer imamo pare.pare su krive sto tepic promasuje zicere,a milutinov baca cigle...proklete pare

veliki strumf

pre 9 godina

Dule je do sada zeleo da rasporedjuje drzavne pare, a sada je poceo i privatne! Bas ce ga Bokan pitati u koji klub da ulozi! Zna se - svako ulaze u perspektivan klub a ne u neki raspali. Jos kad je na celu tog raspalog kluba covek koji pljuje po svemu i svacemu, a narocito po sponzorima - pa samo bi lud covek ulozio u takvog coveka i takav klub! Samo zbog njega nijedan partizanovac nece ni zutu banku da ulozi u klub.

YNWA

pre 9 godina

Da li je moguce da covek pored tolikih uspeha sa Partizanom ne moze da podnese da mi jednu sezonu budemo bolji, i da ga boli sto neki Srpski klub osim Partizana moze da dodje do top16?

Radule Scepanovic

pre 9 godina

Kao navijac Buducnosti Strah me je da cemo izgubiti od Partizana jer ih nasi igraci suvise respektuju.Vujosevic je veliki strucnjak ali mali covjek.Nisu mu smetale Bokanove pare kad je primao selektorsku platu u Crnoj Gori.Zasto bi mi pravili nekakav pakt sa Zvezdom kad su nam glavni konkurent.Da bi naudili petoplasiranom Partizanu koji nema sanse da nam se primakne?

CZ

pre 9 godina

dule dovedi Capina. i niko nam vise ne treba. Uvek je Capin raspolozen protiv zvezde, jer je grobar.
(pfc, 20. decembar 2014 18:57)

A leka nema u glavi samo Zvezda crvena.
Gledajte vi kako cete da dobijete Levski, Solnok, MZT... to je vas nivo i to samo pod uslovom da se Covic ne naljuti pa pusti Olimpiju, a vas ponovo otrese.

sole

pre 9 godina

Uopšte ne treba komentarisati njegove izjave. Treba ga ignorisati. On to upravo i hoće. Kod god Zvezda napravi neki uspeh on odvali nešto i onda niko ne priča o Zvezdinom uspehu nego o njemu. To treba svima da bude jasno. Pokazano je i dokazano da uspesi koje je on imao nisu ništa naročito i da to nije nikakav podvig niti je on neki čudotvorac. Pri tome ne treba zaboraviti ni da je imao i sreće(proći dalje sa tri pobede)dok je uspeh Zvezde zasnovan na kvalitetnom radu. Mislim da ovaj tim Zvezde nije ovoliko kvalitetan koliiko pokazuje svojom igrom. Rad koji se ulaže je izuzetno kvalitetan. Tu pre svega mislim na veoma dobro fizički pripremljenu ekipu. Dobro selektovan tim (mada fali jedna četvorka). Isticanje i insistiranje na veoma bitnim stvarima u igri (veoma dobar skok posle dobre odbrane). Brza tranzicija iz odbrane u napad. Otklanjanje slabosti u hodu (setite se padova u igri koje smo imali kada vodimo 20 razllike pa padnemo ili kada prvo gubimo po 15 razlike pa onda stižemo). Kada se to sve sabere i oduzme ovaj tiim Zvezde je pružio više nego što realno može. Od njih tek treba nešto očekivati. Ukoliko bi ostali zajedno ovaj tim za dve godine može na fajnal four sa još dva vrhunska igrača. Ono što je najbitnije od svega pogledajte ponašanje njih svih. Odmereno, realno, bez poletanja i prepotentnosti. Bave se samo košarkom i ničim više. Od Rebića do trenera. Mislim da je sve ovo plod kompletnog stručnog štaba gde mislim da Velibor ima jako veliku ulogu

*

pre 9 godina

Čuo sam da LaMarkus Plej (193cm, 95kg) stiže sledeće nedelje u Beograd na finalne pregovore...
(DJ Ape, 20. decembar 2014 16:41)

Pravite tim za SLEDECU SEZONU ? Lisn bre, pustamo Olimpiju i cao, zdravo

LFC

pre 9 godina

Covece, ima dobrih plejeva za male pare ali niko nece da dodje da igra u Partizanu i da ne prima cak ni minimalac. Prvo to. Drugo, Dulence, odresi kesu pa pljuni neke pare od ugovora sa CSKA i dovedi pleja ako ti je toliko stalo. Trece, prekini vise da pravis alibije za eventualne poraze i bolje anagazujte neki dobar marketinski tim koji ce da donese pare klubu a ne marketinske nagrade jer od toga nemate nista. Kada ce iz tvojih usta izaci nesto pozivitno...

grof

pre 9 godina

Kao i u Evropi,najveci klubovi su upuceni jedni na druge.Ta kategorizacija je prisutna otkad,pozitivno sto si konacno shvatio gde je tvom klubu mesto.

Ilija Cvorovic

pre 9 godina

Sve je covek u pravu! Ja bih jos dodao da su i Cedevita i Olimpija ucesnici ove zavere. Gledam sad i onaj Muricev brat grize protiv Krke. Ej bre dokle je doslo da i rodjeni brat naseg igraca ucestvuje u zaveri protiv Partizana. Nije nam lako ali kad dodje plej videcete svi vi!

vanja

pre 9 godina

Tuga! Mozda bi bilo dobro da ozbiljni mediji pocnu da bojkotuju vujosevica jer ovo je zaista neukusno kakve covjek nebuloze siri iz dana u dan!

Goran

pre 9 godina

Dule idi kod Den Brauna, nedostaju mu ideje za novi roman.
Mada za tebe mi je lako, aki ja nemam pojma sta da radim za godisnji, smem li kao partizanovac ici na more u Crnu Goru, ciju karticu za mobilni tamo da kupim, verovatno cu bojkotovati VOLI i jos neke trgovacke lance, ako odem znaci da pazarim na pijaci. Ako tamo nema NIS pumpi na kojim pumpama da kupujem gorivo.....Olabavi malo covece, preterao si, lozis ovu decu napravices neko zlo, a veruj mi i ti ces se bolje osecati ako budes poceo da se bavis samo kosarkom, ipak si tu najjaci.

SVINJA I PRASICI

pre 9 godina

Da li je moguce da covek pored tolikih uspeha sa Partizanom ne moze da podnese da mi jednu sezonu budemo bolji, i da ga boli sto neki Srpski klub osim Partizana moze da dodje do top16?
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (YNWA, 20. decembar 2014 17:11)
Za ovog grobara zagonetka ko ovde nije SRPSKI klub!Nagrada...

Sale

pre 9 godina

Ne znam kako ostali, meni je bilo strasno da citam i slusam Duletova jecanja preko medija, ali sad sam se vec uziveo.
Otvaram sportske strane svaki dan i prvo sto trazim, to su Duletovi vicevi!
Mnogo su dobri, slatko se smejemo sa drustvom na sve njegove "izjave"!

Bora

pre 9 godina

Drekavac se opet javio sa svojom teorijom a zaboravio je svoju simbiozu sa Podgoricom kada je tamo odveo Harisa Brkića,Milojevića,Rakočevića..

MitchSrbija

pre 9 godina

A kad je zvezda bila u dugovima, a on igrao f4 evrolige, tad je sve bilo u redu? "Nek se snadje zvezda", pa nek se sada snadje partizan

Shecky

pre 9 godina

Živo me interesuje da li ovaj čovek i u pauzama za tajm-aut igračima priča o teorijama zavere.Stvarno je prekardašio ...
(Neša, 20. decembar 2014 16:53)

Za razliku od Radonje koji kaze nesto a la "ajmo momci, difens", Dule im kaze tri naredne ofanzivne i defanzivne akcije u siframa tako da obicni smrtnici a ni novinari ne mogu da razumeju. Ocigledno nisi gledao kosarku do skoro, pa ne znas. Oprosteno!
(Labud, 20. decembar 2014 19:3

Mozda je nekada tako bilo.. Poslednjih godina a naročito ove, njegov tajm-out izgleda ovako:
-prvih 30 sec stoji i fokusira sudiju za izrazom gaïenja, mada meni više liči na izraz lika sa stomačnim tegobama
-u sledećih 20sec ili nekoga davi ili se čupeta sa Todorićem.
-priča o igri ili sledećem napadu nekako se poklopi sa sirenom za kraj timout
-i narednih 20ak sekundi često ga opomene i druga sirena, ali one muke od sudija nikad, iz straha valjda..

Dule

pre 9 godina

Moram da priznam da mi nije prijatno kad čitam ove priče našeg trenera. Protiv Mege napravi belaj, platimo kaznu, tri utakmice bez trenera, i sad pominje neke simbioze?

vanja

pre 9 godina

Ima li kk partizan predsjednika ili sportskog direktora? Da li dule treba da smijeni sam sebe ili ima neko ko je iznad njega u klubu!? Steta da jedan klub velike tradicije postane rob covjeka sa ozbilnim psihickim problemima!

Dragan

pre 9 godina

Kako mi je zao ovog coveka! Osvojio je 13 titula a u 10 prvenstava nije ni imao konkurenciju! Dok si sipali pare u Partizan nije se bunio a sad mu smeta kada su drugi nasli sponzore i imaju bolje timove. Jos sezonu, dve i ispadaju i sa Jadrana!

323

pre 9 godina

Ne igra Muric, ako ne igraju Sasa i Gagic, kakvo je potrebno opravdanje za moguci poraz?? Nemas kompletan tim a treba da pobedis drugu ekipu na tabeli ABA lige? Sa druge strane, igraci koji ne igraju zbog povrede znaci i da ne treniraju. Pa i ako budu igrali kako ce da igraju bez treninga? Na vrhunskom nivou? Ali je bitno lupati po netu..

Kum

pre 9 godina

Neka mi bilo koji navijac CZ telekom nadje bilo sta a da je uvreda,neistina ili da Dule nekoga vredja! Ali molim vas !!!!!
(nik sloter, 20. decembar 2014 18:08)

Sve sto je do sada rekao se ispostavilo kao poluistina ili laz.

Nenad

pre 9 godina

DV unapred kaže da će Partizan uzgubiti protiv Budučnost. Ovo je najveća sramota da se ćuje od trenera. Bilo koji trener treba da bodri svog tima a ne da govori suprutno. Uzvinite grobari ali vaš trener je trebao da kaže Budučnost ima bolji tim ali mi nečemo se pdedati boričemo do pislednjeg daha da bi pobedili i da Budučnost treba da se plaše od nas.

Z

pre 9 godina

Da li bi bilo u redu da taj gospodin sponzorise Partizan? Da li je uopste bilo sta u redu osim davanja para za DV? Trenirao je i Buducnost i Crnogorac je ali sada mu ni oni ne valjaju. Nijedan klub ga nece ni u inostranstvu ni u regiji tako da ako Partizan ne dobije zestokog sponzora on moze da zavrsava karijeru i da prodaje slike (one...).

Marko

pre 9 godina

Ovaj je još trener partizana,on sve komentariše, osim svoje loše rezultate,samo za to ga nemojte pitate.većeg demagog od Vujoševića nema.

On gleda i analizira poteze sponzora iz drugih klubova iz drugih država,strašno,sve radi samo ne radi posao za koji je plaćen.

aleksandar

pre 9 godina

Dule je do sada zeleo da rasporedjuje drzavne pare, a sada je poceo i privatne! Bas ce ga Bokan pitati u koji klub da ulozi! Zna se - svako ulaze u perspektivan klub a ne u neki raspali. Jos kad je na celu tog raspalog kluba covek koji pljuje po svemu i svacemu, a narocito po sponzorima - pa samo bi lud covek ulozio u takvog coveka i takav klub! Samo zbog njega nijedan partizanovac nece ni zutu banku da ulozi u klub.
(veliki strumf, 20. decembar 2014 15:33)procitaj sta si napisao,u pravu si 100%,zati i nema logike

Kum

pre 9 godina

kum@ nisam dobio odgovor,cekam......
(nik sloter, 21. decembar 2014 07:40)

Ajde da probam opet, bez lepih reci:

- 15:1
- Nas ugovor sa Telekomom.
- Nije bio u svlacionici.
- Nas budzet.
- Drzava ne pomaze KKP.
- Igraci igraju za male stipendije.

To su ciste dokazane lazi.

A on bi trebao da se bavi svojim klubom, zar ne? Odakle njemu pravo da prica o Zvezdi??