Sreda, 17.12.2014.

21:46

DV: Ako bi nam neko pomogao...

Trener Partizana Duško Vujošević rekao je da mu igra njegovih košarkaša u pobedi nad Asesoftom daje nadu da će ekipa moći da realizuje svoje ambicije.

Izvor: B92

DV: Ako bi nam neko pomogao... IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

161 Komentari

Sortiraj po:

BOXAS

pre 9 godina

E moj Dule... pa znamo mi da ti nisi ozbiljan... da bockas malo... Svestan si ti, pre svega, da ovi tvoji strucnjaci iz menadzmenta ne znaju da predaju na vreme ni zahtev za reprogram poreskog duga...

НТТ Ни

pre 9 godina

Moze li neko da nas oslobodi ovog kukavca bre samo covek kuka neverovatno gde je bio pre neku godinu kad zvezda nije postojala tad mu je sve bilo potaman
(Despot Janjic, 18. decembar 2014 09:00)

Од злобе и мржње се ни мисли и логика не могу да испрате до краја. Еклатантан пример за ово је цитирани коментар. Шта, зар је Дуле тада требао да кукумавчи за пропалу Звезду, а да њени челници ћуте? Нелогично. Посебно је ово нелогично и због чињенице да тадашња Звезда ни мало није оскудевала у парама, као што оне данашњем Партизану недостају. Добијала је, иако успеха није имала, скоро исту количину новца као и ККП који је успехе постизао и тиме оправдавао сваки уложени динар у њега. Где је онда овде логика? Због њеног одсуства се зато на оваквим форумима и могу да сретну многе небулозе, неистине и промењене тезе лансиране од стране пантера, што просто зачуђује и застрашује, истовремено. Срамота.

Radovan III

pre 9 godina

Onokao
2 miliona je dug od ranije, za koji non stop pricate da ga ne vracamo, e sad kada se pomene da vracamo, vi izmisljate neke nove bajke koje rezira dv!

a IQ mu je kao kod kokoske

pre 9 godina

(Batko, 18. decembar 2014 13:02)

evo nama spin majstora,ceo dan cekamo tvoj komentar da nam oci otvoris,pravi se pametan a .....

Batko

pre 9 godina

fmpezda vraca samo 23% duga prema drzavi koji je napravila prava zvezda, pri tome im drzava to placa, ne blokira i sipa jos toliko para da mogu da imaju za pojacanja ako zatreba.

partizan je prodajom najboljeg kosarkasa sa ovih prostora u zadnjih 10 god ZARADIO toliko da imamo za 3/4 kakvog takvog tima, ali i dalje nas se plase.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (kako boli kad se zvezda voli, 18. decembar 2014 10:26)ž


Rodjace...prema zvanicnim informacijama, taj igrac je placen 1,1M..da li vam je to dovoljno ?!! Ne pitas se , da li je zbog tih para, i nasatao haos kod vas, da od tog trenutka Dule i Danilovic nemaju kontakt ?? Da li si video skoro Danilovica u Pioniru _(ako ides), bilo gde da se pojavljjuje ?? Shvatas, da je vas klub spao samo na jedno ime i to coveka koji navlaci na sebe sve vise gneva i obicnih, normalnih navijaca Partizana. On je vama sada balast, a ne prednost. Naravno, ume da manipulise, sto se ljudima bez mozga jako dopada, pa tako padate na njegove price,kuknjavu i slicno. Samo nastavite tako i do proleca ima da zavrsite kao C.Zvezda. Zivi bili pa videli

Nemanja

pre 9 godina

Dvanaest godina ste imali pomoc drzave pa niste znali taj visak da prenesete u sledecu sezonu,nego je taj visak odlazio na neke druge stvari i zbog toga ste dosli u ovu situaciju isto kao i Crvena zvezda u fudbalu.

sovuljaga

pre 9 godina

dex....tvoj Bog,Covic je pre dva dana rekao kako u klubu imaju 2 miliona evra od prosle sezone!!!ispao si posten u komentarisanju kao tvoj Bog.

milanche

pre 9 godina

ne razumem ovaj komentar od DV?
juce napada Zeravicu danas place za pare! mi nismo prozivali Partizan kada su se zvali Partizan Igokea (zvali su se a mi se ne zovemo Zvezda FMP!) Partizan Mega Igokea!
drugo, kada je Tadic (izjavu dao Covic) zabranio davanje novca Zvezdi onda se niko u Partizanu nije bunio?! izvinite ali sada niko nije zabranio Danilovicu da uzima novac tj da dobija od Gasproma a jos da bude crnje Vujosevic nagovara navijace da vise ne koriste kartice MTS-a. Odgovor drzave treba da bude zabrana davanja sponzorstva Partizanu pa neka se onda zali Vujosevic....njemu treba zabraniti rad u sportu !

Milan Kosanovic

pre 9 godina

Covece!! Da li je moguce da tebi jos uvek nije jasno da niko nece da "pomogne" upravo zbog tebe I tvog arogantnog stava. Evo I u poslednjoj recenici si opet indirektno pljuvao na Zvezdu. Prekini vec jednom, bavi se svojim trenerskim poslom kojim kad se bavis, radis ga fantasticno.

cukce

pre 9 godina

"Budžet kluba za ovu sezonu je 3,6 miliona evra, dva miliona evra vučemo iz proteklog perioda, tako da je ukupno ova sezona negde na 5,6 miliona evra."...ne znam sta bi ovo tacno trebalo da znaci, ali znam da je receno da ce ova sezona kostati 5,6 miliona evra(Coviceve reci). Da li je to zbog toga sto je prosle godine prekoracen budzet ili ove, sasvim je svejedno. Govorimo o dugu kluba koji iznosi 2 miliona evra, od 3,6 planiranih(ako je toliki bio i prosle sezone)!? Neko je uspeo da napravi dug od skoro 60% planiranog budzeta. Aplauz za ekonomistu. I baj d vej, nisam grobar, nego neko ko je ogorcen time sto se ljudima smanjuju plate u javnom sektoru, da bi se ovi malo igrali ciframa, a narod se lozio oko toga...
(Onokao.., 18. decembar 2014 08:52)

Nevezano za Zvezdu, Partizan, sport... protiv sam finansiranja klubova od para nas gradjana (mada ima klubova koji nisu Zvezda i Partizan kojima se treba pomoci)! A pre svega bi odgovrio na tvoju ogorcenost za smanjenje plata u javnom sektoru i to odgovoricu mojom ogorcenoscu na 50% viska zaposlenih u javnom sektoru koje opet mi gradjani finasiramo!

kako boli kad se zvezda voli

pre 9 godina

fmpezda vraca samo 23% duga prema drzavi koji je napravila prava zvezda, pri tome im drzava to placa, ne blokira i sipa jos toliko para da mogu da imaju za pojacanja ako zatreba.

partizan je prodajom najboljeg kosarkasa sa ovih prostora u zadnjih 10 god ZARADIO toliko da imamo za 3/4 kakvog takvog tima, ali i dalje nas se plase.

Zekobjek

pre 9 godina

Čitam ove Duletove reči, a srce mi se slama...Evo pristajem da pomognem, pošto Mačvan igra za kikiriki, Pavlović za semenke, ostali valjda za suncokret, evo doniraću džak leblebija pa dovedite pleja i mirna Bačka. Neću zahvalnice, plakete, počasno članstvo...

sport Bily

pre 9 godina

A shto da Vam pomogne kad ti znash magiju? drugo rezultat u Evrokupu ti je ochajan i ko bi tebe sponzorisao pored uchesnika Evrolige i to uspesnog? prosta logika, Nolan Smit je ukopao za naredne godine! a ti se seti sta si radio u proslosti pa mozes naslutiti sta te cheka!

ax

pre 9 godina

Murić, Bogdanović, Tepić, Mačvan i Pavlović igraju za tri obroka i bus plus karticu. Žalosno je što jedna veličina kao što je KK Partizan dozvoljava ovom čoveku da iznosi neverovatne gluposti. Gore pomenuti igrači mogu da igraju u svakom evroligaškom klubu, a došli su da igraju u Partizan iz ljubavi. Pa ko u to još može da poveruje. Kako klub koji izađe iz blokade drugi dan dovede igrača koji dobija 500.000 eura za polusezonu? Zapitajte se!

Despot Janjic

pre 9 godina

Moze li neko da nas oslobodi ovog kukavca bre samo covek kuka neverovatno gde je bio pre neku godinu kad zvezda nije postojala tad mu je sve bilo potaman

Nemanja

pre 9 godina

Kakva mečka...dajte Danilovicu daire,Todoricu violinu pa neka krene polako da se penje na banderu...mozda mu neko tada udeli koji dinar...

16 godina,16 miliona duga

pre 9 godina

Cekajte sad jel Zeleznik u plusu ili minusu? Covic kaze imaju viska 2 miliona iz prosle sezone,panteri kazu da ga nismo razumeli i da je to minus iz prosle sezone.Ok ako je plus kako on kaze odakle toliki plus,pa to ni Real ne moze da izvede,a ako je minus kako ste uspeli za jednu sezonu u EL da napravite minus od 2 miliona??? Zar ne pricaste kako u EL ima para te kako vam nije jasno da je Partizan u minusu od zamisli 1,5 miliona za 15 sezona EL.Znaci ovim tempom za 15 sezona u EL vi bi bili u dugu od 30 miliona.Ajde dogovorite se ko tu laze.

Dare

pre 9 godina

Pa da, finansijske malverzacije vam nisu strane...Mene interesuje kako klub bez para dovodi Macvana, Pavlovica, Murica, Bogdanovica, novog pleja...
(dex, 17. decembar 2014 21:50)

Ja ću ti reći kako oni dolaze, Mačvan i Pavlović su došli iz grobarskih razloga, nešto što mnogi što nemaju ne mogu da razumeju. U intervjuu je to Mačvan odlično objasnio.

"Možda su razlozi finansijski?

– Mogu sebi da priuštim taj gušt da igram iz ljubavi za Partizan – rekao je Mačvan i verovatno ponovo otopio srca navijača crno-belih.

Nije tajna da mu je Partizan ostao dužan još iz prvog mandata, ali i da sjajni krilni centar nikada nije tužio klub:

– Imao sam dve godine odličnog ugovora i sada je moja ekonomska situacija takva da neću nešto mnogo izgubiti ako ne budem naplatio ili budem igrao ovu sezonu onako kako ću da je odigram. Meni je čast i uvek će mi biti čast da budem deo Partizana..."

Što se Murića tiče, njegov menadžer je objavio da je potpisao trogodišnji ugovor u kojem u prvoj sezoni igra za 150k evra, a u naredne dve za 175k, stim da poslednju neće dočekati, već će biti prodat. Da svaki igrač u ovoj sezoni ima platu Murića, a nema, to bio bio budžet od ~1,7 miliona evra, što su smešne pare.

Luka Bogdanović nije ni trebalo da bude član Partizana, on je trebalo da trenira uz Partizan dok ne nađe klub za sebe. Igra na otvoren ugovor koji obe strane mogu da raskinu u bilo kom trenutku. To je i razlog zašto u bitnim utakmicama provede jedva par minuta na parketu.

Onokao..

pre 9 godina

2 miliona nije visak vec obaveze ne isplacene iz prosle sezine..Naucite da citate jednom.
(NikolaSrb, 17. decembar 2014 22:50)

"Budžet kluba za ovu sezonu je 3,6 miliona evra, dva miliona evra vučemo iz proteklog perioda, tako da je ukupno ova sezona negde na 5,6 miliona evra."...ne znam sta bi ovo tacno trebalo da znaci, ali znam da je receno da ce ova sezona kostati 5,6 miliona evra(Coviceve reci). Da li je to zbog toga sto je prosle godine prekoracen budzet ili ove, sasvim je svejedno. Govorimo o dugu kluba koji iznosi 2 miliona evra, od 3,6 planiranih(ako je toliki bio i prosle sezone)!? Neko je uspeo da napravi dug od skoro 60% planiranog budzeta. Aplauz za ekonomistu. I baj d vej, nisam grobar, nego neko ko je ogorcen time sto se ljudima smanjuju plate u javnom sektoru, da bi se ovi malo igrali ciframa, a narod se lozio oko toga...

Don Quijote

pre 9 godina

Partizan je institucija!
Prosle sezone u EL dve pobede i "pustio nas Zeljko".
Ove sezone u Kupu Lilijane Ronketi tri pobede i to bez Zeljka!
U Celendz kupu imace isto tri pobede.
Sledece sezone.

kako drugacije

pre 9 godina

Vujosevic se stalno nesto zali - da bi pomogao svom klubu!
Vi se stalno nesto zalite na Vujosevica - besplatno i bespotrebno!?

Nadam se da ste razumeli... :)

Grobar veteran

pre 9 godina

Vujosevic I Danilovic polako ali sigurno gase Partizan. U igracima nije problem jer su kvalitetni. Pobedili smo Rumune a ne Lejkerse I sad nam pricate pricu.

samo tebi verni samo tebi odani, odani ste svome klubu ali za pare...

pre 9 godina

Da vidimo finansijski presek kluba, papire na sunce, da vidimo realno stanje kluba!!! TRANSPARENTNOST!!! Policijo reaguj!!!

pera kojot

pre 9 godina

"Budžet kluba za ovu sezonu je 3,6 miliona evra, dva miliona evra vučemo iz proteklog perioda, tako da je ukupno ova sezona negde na 5,6 miliona evra. Zavisi od stručnog štaba hoće li doći do pojačanja. Još jedan bitan faktor, tim koji dobija se ne menja", rekao je Čović.

Ko zna koliko će "povući" sledeće sezone? Na budžet od 5,6 miliona, možda im pretekne nekih 6-7?

Grobar od malena...

pre 9 godina

"Ako bi nam neko u teškoj situaciji pomogao, znali bismo to da predstavimo kao višak od budžeta iz prošle godine koji je prebačen za ovu sezonu, tako da niko neće zbog toga snositi posledice"

Deco, džabe se palite, prvo morate da shvatite šta je pesnik hteo da kaže...

cukce

pre 9 godina

Jedno nije jasno ako se tolko kuka za pleja koji je vise neko potreban ekipi, zasto su velike pare date za Sasu Pavlovica jer na pozicijama 2 i 3 Partizan ima najvise igraca (Tepic, Milosavljevic, Marinkovic, Muric, Andric, Milutinovic)!? Za te pare se mogo dovede dobar plej a cak bi ostalo novca i za centra!

Thilmo

pre 9 godina

POSLEDNJA VEST: Proćelavi ćovek, srednjih godina, manijačkog pogleda, upao u sedište Uleba i davi sve redom zahtevajući objašnjenje kako njegov tim sa tri pobede nije prošao dalje, sporadično mrmljajući reč budžet.
Sumnja se da u nosu krije plastični eksploziv pošto je viđen da iz istog vadi kuglice.

U džepu sakoa koji je prethodno skinuo, pronađene vudu lutkice premijera i za sada nepoznatog čoveka sa naočarama.
Ako ga vidite, izbegavajte kontakt očima i pazite na vrat.

Mrgud voli Partizan

pre 9 godina

2 miliona nije visak vec obaveze ne isplacene iz prosle sezine..Naucite da citate jednom.
(NikolaSrb, 17. decembar 2014 22:50)

Nauci da pises jednom.

Neisplacene i sezone ?

Miša

pre 9 godina

Neko je "prepoznao uspeh". Preostalo ti da štipanje, davljenje, vredjanje, pritiske i manipulacije finansiraš sopstvenim sredstvima. Ko daje pare, taj i kaže šta i kako se radi.

zvezda i to crvena

pre 9 godina

drugim recima: ja i pedja(danilovic) smo negativno poslovali i nenameski trosili i doveli klub do minusa od nekoliko miliona evra...drzavo nije mi jasno zasto nam ne pokrijes taj minus?

pera kojot zvani super genije

pre 9 godina

Ili imaš profit ili gasiš klub.Nisi ti Javno preduzeće.Kad si prodavao igrače pomoć nisi tražio.Kad si kupovao slike nisi delio sudbinu sa narodom na koji se stalno pozivaš a dobro si znao da tvoja plata nije realna da se zarada iz realnog profita.
Fk Zvezda ista priča,umesto da traže kupca oni uvećavaju dug,nisu valjda toliko bolesni da budućem kupcu prodaju klub sa nula duga jer tu nema ništa za njih.Što pre shvate da nema više samoupravljača i društvene imovine to će biti bolje.

dusan

pre 9 godina

pa evo ja bih vam pomogao. da imam viska sredstava poslao bih vas nazad u zagreb gde ste osnovani. ali na zalost nemam. prestani vise da kmecis, da molis, da prosis. cak je i nama kojima ste ceo zivot odvratni ovo postalo degutantno i zalosno.

Roki

pre 9 godina

u subotu Daloov dres ide pod svodove Pionira,Dulo drzi govor
(Floro Flores, 17. decembar 2014 22:47)

Kad vi podizete Simonovicev?Ipak je on vas zadnji kapiten u ovih 20 godina koji je podigao sampionski pehar.Pa makar i ukraden.

dzoni.da

pre 9 godina

Samo melje a doveo je jaca pojacanja od zvezde, izuzev pleja, a i njega ce uskoro... a i sva prica pare ovo, ono je prica za malu decu, sta mislite pavlovic, macvan i ostali za kikuriki igraju?

Morski Vuk

pre 9 godina

Dule Kralju, navikao si nas na pobede i titule i hvala ti na tome. Ne obracaj paznju na one koje su to cinili na sljaci sredinom proslog veka.
(Profesor, 17. decembar 2014 23:27)
Nisam siguran da se na sljaci igralo 80-ih i 90-ih godina ali ne bih da se zameram velikom Dulu:))) Nego koliki Vam je budzet? A da , necete da obajvite jer Vam se moze!:))))

Luke Babbitt gravedigger

pre 9 godina

Dule je legenda svakog Partizana. (Slavko-RS, 17. decembar 2014 23:55

Nije tesko biti legenda u malom.klubu.
(komarac u sorcu, 18. decembar 2014 00:22)

A tek ugašenog kluba.

Roki

pre 9 godina

Dule je legenda svakog Partizana. (Slavko-RS, 17. decembar 2014 23:55

Nije tesko biti legenda u malom.klubu.
(komarac u sorcu, 18. decembar 2014 00:22)

Mozes li da se setis samo jedne vase legende u zanjih 20 godina?

Tolle

pre 9 godina

@Dule je legenda svakog Partizana. (Slavko-RS, 17. decembar 2014 23:55

Nije tesko biti legenda u malom.klubu.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (komarac u sorcu, 18. decembar 2014 00:22)


A zasto onda vas mali klub osim Moke Slavnica nema nijednu?

Boston

pre 9 godina

Cij ovog sto kaze da je Partizan mali klub. A do pre par sezona se Zvezda borila za opstanak u ligi dok se Partizan klao sa Olimpijakosom za finale Evrolige. Letite samo letite jer kada padnete bol ce biti neizdrzljiv jer ipak vraticete se na dnu kosarke gde vam je i mesto realno :-)

baja

pre 9 godina

Dule je ugasio Crvenu Zvezdu. Zato ne cudi gomila komentara od strane njenih bivsih navijaca na svaku vest o Dulu. Znaju limenke da njihov novi klub moze samog Dula po trofejima da stigne za nekih 15tak godina i to u najlepsim snovima. Laku noc delije do juna, a do tada naucite vaseg novog kapitena kako se krade pehar pa da opet svi zajedno slavimo ko prosli put.

Miodrrrag

pre 9 godina

Ko je dobar kao zvezda, deda mraz mu donese pare. Problem je samo što su to pare poreskih obveznika a deda mrazu su spojeni prsti pa ne možemo da ga prepoznamo kad stavi brkove i bradu. Slogan na sledećim izborima će biti: Jesmo uzeli penzionerima ali smo dali zvezdi, glasajte za nas i uzećemo još .

Corleone

pre 9 godina

Pa i legendarni Grba mu je pre neko vece porucio kod Andjusa, a covek bi krvi dao za Partizan, da mu se smucilo koliko stalno moli za pare.

GRN CZV

pre 9 godina

u subotu Daloov dres ide pod svodove Pionira,Dulo drzi govor
(Floro Flores, 17. decembar 2014 22:47)

Hahahahaha....ovi komentari panteri - jsd smaraju. Ali vredi ih preci sve jer uvek izleti neki ovakav .... Dizu Daloov dres, Dulo drzi govor aaaahahahaha jos se smejem... Jao Grobari sunce vam poljubim pa na casu fizickog u biko kojoj srednjoj skoli nacete bar deset boljih i igrali bi za dz ... hahahaha

Džaba vam novci moji NISovci

pre 9 godina

Da li shvatate da je ovo najveći neuspeh nekog srpskog kluba u Evropi u zadnjih 20 godina? Zašto Tegeltija o tome ne priča? Zašto ne priča o tome da Zvezda ima najmlađu ekipu u Evroligi a da je 3 kola pre kraja obezbedila prolaz što partizan nije uspeo nikad? Gde su sada priče o budžetima evroligaša? Zašto ne priča o tome da Zvezda dobija od DRŽAVE 3 puta manje nego partizan? Zašto ne priča o NIS-u, Dunavu, Komercijalnoj banci? O dugu od 5 miliona prema Marfin banci koji je država za njih obrisala? Zašto ne priča o tome da partizan ima stariju ekipu od Zvezde? Gde je objektivno novinarstvo? Sve što sam napisao je čista istina i zato vas molim da objavite komentar. Valjda u Srbiji u 2014. godini imamo pravo na slobodan govor u kome nikog ne vređamo? Vujošević laže i vređa pa opet svi objavljuju.

Sale

pre 9 godina

Hvala ti Dule sto si mi ulepsao dan, a ova deca sto se pale a pritom ne razumeju sta prica covek neka... Maaa, kome ja pricam, to bre ne zna gde je levo...

my way

pre 9 godina

"Ako bi nam neko u teškoj situaciji pomogao, znali bismo to da predstavimo kao višak od budžeta iz prošle godine koji je prebačen za ovu sezonu, tako da niko neće zbog toga snositi posledice".
Тако је Дуле, нема шансе да било ко то провали. Све у 4 ока, среде се папири и нико не може да зна шта се урадило. Само да се нико не излане и то не оде у јавност.

darkwood

pre 9 godina

Alo panteri...Dule aludira na čovićev budžet od 3.6 milki plus 2 milke iz prošle godine....Da li ste tolko piglu ;)
(+41, 17. decembar 2014 22:18)
Nema on sta da aludira... Mozda on to pokusava da kroz sarkazam (koji ne pali 100x) prebaci, ispadne duhovit, ili sta god... Ali sitacija je drugacija... Covek se jede iznutra!

licemerje bez granica

pre 9 godina

Grobarska logika:

1. Kod nas niko ne igra za pare i zato nam trebaju jaki sponzori da sponzorišu ljubav.

2. Država pomaže Zvezdi. Država je ugasila Zvezdu.

3. Zvezda ne zna koliko ima para. Zvezda ima dugove.

Odlučite se više igokejci koju ćete priču da pričate. A vrhunac svega je što traže pare, a dobijaju više od države iako igraju Evrokup?!

Partizan NIS

pre 9 godina

Zadar je u baš teškoj finansijskoj situaciji, a vama je pobeda u Zadru mnogo značila, dok ovom, kako se beše zove - rumunskom predstavniku, ništa pobeda nije značila.
I zamolio bih, najozbiljnije, trenera Vujoševića, da kaže Tegeltiji već na sledećoj konferenciji za novinare koju organizuje (verovatno danas) da u svojim budućim emisijama i vestima izgovara Partizan NIS, a ne samo Partizan, jer će se, najprofitabilnije preduzeće u Srbiji u prethodne dve godine, odreći istog, jer nema svrhe da se reklamira na taj način, kada ga najugledniji košarkaški novinar na Balkanu, a i šire ne izgovara u svojim emisijama i vestima.

Strela

pre 9 godina

Dule se sprda sa sve tri adrese
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (nevidljivi panter, 17. decembar 2014 22:54)
Sprda se on i sa tobom,samo što je tebi ispran mozak pa ne kapiraš ! ! !

Profesor

pre 9 godina

Dule Kralju, navikao si nas na pobede i titule i hvala ti na tome. Ne obracaj paznju na one koje su to cinili na sljaci sredinom proslog veka.

Kop

pre 9 godina

Alo panteri...Dule aludira na čovićev budžet od 3.6 milki plus 2 milke iz prošle godine....Da li ste tolko piglu ;)
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (+41, 17. decembar 2014 22:18)

Samo što je Čović rekao da je DUG iz prošle(ih) sezone 2 miliona a ne višak.

miryu

pre 9 godina

Ma može:
"Budžet je 3.6 miliona evra. Dva miliona evra vučemo iz prethodne sezone i za ovu godinu imamo 5.6 miliona evra."
Nebojsa Covic 13.12.2014 god

Rođeni banjalučanin

pre 9 godina

Dado Arnautović je moj dalji rođak i išao je u banjalučku elektroškolu i svi znaju iz generacije 1970/1971 da je veliki grobar. Jednostavno nije zapeo jer mu je ekipa prošla dalje. Vi sada vjerujte ili ne vjerujte a ja Vam kažem da govorim istinu.

jahorinac ,Pale

pre 9 godina

Aha,ha... Biće zanimljivo do kraja prvenstava , Dule i Čovke vrše pregrupisavanje snaga ,počinju lagane čarke, koje će vremenom prerasti u opšti rat !!!!

NikolaSrb

pre 9 godina

Alo panteri...Dule aludira na čovićev budžet od 3.6 milki plus 2 milke iz prošle godine....Da li ste tolko piglu ;) (+41, 17. decembar 2014 22:18)

2 miliona nije visak vec obaveze ne isplacene iz prosle sezine..Naucite da citate jednom.

hours of love

pre 9 godina

Ova zadnja recenica DV je ironija kojom aludira na drzavni budzet zato ne lupajte...
(Ja, 17. decembar 2014 22:24)

Alo panteri...Dule aludira na čovićev budžet od 3.6 milki plus 2 milke iz prošle godine....Da li ste tolko piglu ;)
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (+41, 17. decembar 2014 22:18)

Aj usaglasite redove malo...

kima

pre 9 godina

"Ako bi nam neko u teškoj situaciji pomogao, znali bismo to da predstavimo kao višak od budžeta iz prošle godine koji je prebačen za ovu sezonu, tako da niko neće zbog toga snositi posledice"......
hheherhehehehhe, pa to bi bilo prvi put da objavite bilo kakav FINANSIJSKI IZVESTAJ....

DET2004

pre 9 godina

"Ako bi nam neko u teškoj situaciji pomogao, znali bismo to da predstavimo kao višak od budžeta iz prošle godine koji je prebačen za ovu sezonu, tako da niko neće zbog toga snositi posledice"
Ahahahahahahahahaha
Iako si u poslednjih nekoliko meseci izgubio kompas ovde si 100% u pravu.
Visak iz prosle godine u domacem sportu ne postoji vec 20 godina.

kima

pre 9 godina

"Ako bi nam neko u teškoj situaciji pomogao, znali bismo to da predstavimo kao višak od budžeta iz prošle godine koji je prebačen za ovu sezonu, tako da niko neće zbog toga snositi posledice"......
hheherhehehehhe, pa to bi bilo prvi put da objavite bilo kakav FINANSIJSKI IZVESTAJ....

Strela

pre 9 godina

Dule se sprda sa sve tri adrese
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (nevidljivi panter, 17. decembar 2014 22:54)
Sprda se on i sa tobom,samo što je tebi ispran mozak pa ne kapiraš ! ! !

DET2004

pre 9 godina

"Ako bi nam neko u teškoj situaciji pomogao, znali bismo to da predstavimo kao višak od budžeta iz prošle godine koji je prebačen za ovu sezonu, tako da niko neće zbog toga snositi posledice"
Ahahahahahahahahaha
Iako si u poslednjih nekoliko meseci izgubio kompas ovde si 100% u pravu.
Visak iz prosle godine u domacem sportu ne postoji vec 20 godina.

Kop

pre 9 godina

Alo panteri...Dule aludira na čovićev budžet od 3.6 milki plus 2 milke iz prošle godine....Da li ste tolko piglu ;)
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (+41, 17. decembar 2014 22:18)

Samo što je Čović rekao da je DUG iz prošle(ih) sezone 2 miliona a ne višak.

NikolaSrb

pre 9 godina

Alo panteri...Dule aludira na čovićev budžet od 3.6 milki plus 2 milke iz prošle godine....Da li ste tolko piglu ;) (+41, 17. decembar 2014 22:18)

2 miliona nije visak vec obaveze ne isplacene iz prosle sezine..Naucite da citate jednom.

jahorinac ,Pale

pre 9 godina

Aha,ha... Biće zanimljivo do kraja prvenstava , Dule i Čovke vrše pregrupisavanje snaga ,počinju lagane čarke, koje će vremenom prerasti u opšti rat !!!!

Profesor

pre 9 godina

Dule Kralju, navikao si nas na pobede i titule i hvala ti na tome. Ne obracaj paznju na one koje su to cinili na sljaci sredinom proslog veka.

hours of love

pre 9 godina

Ova zadnja recenica DV je ironija kojom aludira na drzavni budzet zato ne lupajte...
(Ja, 17. decembar 2014 22:24)

Alo panteri...Dule aludira na čovićev budžet od 3.6 milki plus 2 milke iz prošle godine....Da li ste tolko piglu ;)
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (+41, 17. decembar 2014 22:18)

Aj usaglasite redove malo...

miryu

pre 9 godina

Ma može:
"Budžet je 3.6 miliona evra. Dva miliona evra vučemo iz prethodne sezone i za ovu godinu imamo 5.6 miliona evra."
Nebojsa Covic 13.12.2014 god

Rođeni banjalučanin

pre 9 godina

Dado Arnautović je moj dalji rođak i išao je u banjalučku elektroškolu i svi znaju iz generacije 1970/1971 da je veliki grobar. Jednostavno nije zapeo jer mu je ekipa prošla dalje. Vi sada vjerujte ili ne vjerujte a ja Vam kažem da govorim istinu.

Thilmo

pre 9 godina

POSLEDNJA VEST: Proćelavi ćovek, srednjih godina, manijačkog pogleda, upao u sedište Uleba i davi sve redom zahtevajući objašnjenje kako njegov tim sa tri pobede nije prošao dalje, sporadično mrmljajući reč budžet.
Sumnja se da u nosu krije plastični eksploziv pošto je viđen da iz istog vadi kuglice.

U džepu sakoa koji je prethodno skinuo, pronađene vudu lutkice premijera i za sada nepoznatog čoveka sa naočarama.
Ako ga vidite, izbegavajte kontakt očima i pazite na vrat.

Zekobjek

pre 9 godina

Čitam ove Duletove reči, a srce mi se slama...Evo pristajem da pomognem, pošto Mačvan igra za kikiriki, Pavlović za semenke, ostali valjda za suncokret, evo doniraću džak leblebija pa dovedite pleja i mirna Bačka. Neću zahvalnice, plakete, počasno članstvo...

Džaba vam novci moji NISovci

pre 9 godina

Da li shvatate da je ovo najveći neuspeh nekog srpskog kluba u Evropi u zadnjih 20 godina? Zašto Tegeltija o tome ne priča? Zašto ne priča o tome da Zvezda ima najmlađu ekipu u Evroligi a da je 3 kola pre kraja obezbedila prolaz što partizan nije uspeo nikad? Gde su sada priče o budžetima evroligaša? Zašto ne priča o tome da Zvezda dobija od DRŽAVE 3 puta manje nego partizan? Zašto ne priča o NIS-u, Dunavu, Komercijalnoj banci? O dugu od 5 miliona prema Marfin banci koji je država za njih obrisala? Zašto ne priča o tome da partizan ima stariju ekipu od Zvezde? Gde je objektivno novinarstvo? Sve što sam napisao je čista istina i zato vas molim da objavite komentar. Valjda u Srbiji u 2014. godini imamo pravo na slobodan govor u kome nikog ne vređamo? Vujošević laže i vređa pa opet svi objavljuju.

zvezda i to crvena

pre 9 godina

drugim recima: ja i pedja(danilovic) smo negativno poslovali i nenameski trosili i doveli klub do minusa od nekoliko miliona evra...drzavo nije mi jasno zasto nam ne pokrijes taj minus?

Nemanja

pre 9 godina

Kakva mečka...dajte Danilovicu daire,Todoricu violinu pa neka krene polako da se penje na banderu...mozda mu neko tada udeli koji dinar...

Morski Vuk

pre 9 godina

Dule Kralju, navikao si nas na pobede i titule i hvala ti na tome. Ne obracaj paznju na one koje su to cinili na sljaci sredinom proslog veka.
(Profesor, 17. decembar 2014 23:27)
Nisam siguran da se na sljaci igralo 80-ih i 90-ih godina ali ne bih da se zameram velikom Dulu:))) Nego koliki Vam je budzet? A da , necete da obajvite jer Vam se moze!:))))

pera kojot

pre 9 godina

"Budžet kluba za ovu sezonu je 3,6 miliona evra, dva miliona evra vučemo iz proteklog perioda, tako da je ukupno ova sezona negde na 5,6 miliona evra. Zavisi od stručnog štaba hoće li doći do pojačanja. Još jedan bitan faktor, tim koji dobija se ne menja", rekao je Čović.

Ko zna koliko će "povući" sledeće sezone? Na budžet od 5,6 miliona, možda im pretekne nekih 6-7?

ax

pre 9 godina

Murić, Bogdanović, Tepić, Mačvan i Pavlović igraju za tri obroka i bus plus karticu. Žalosno je što jedna veličina kao što je KK Partizan dozvoljava ovom čoveku da iznosi neverovatne gluposti. Gore pomenuti igrači mogu da igraju u svakom evroligaškom klubu, a došli su da igraju u Partizan iz ljubavi. Pa ko u to još može da poveruje. Kako klub koji izađe iz blokade drugi dan dovede igrača koji dobija 500.000 eura za polusezonu? Zapitajte se!

Grobar od malena...

pre 9 godina

"Ako bi nam neko u teškoj situaciji pomogao, znali bismo to da predstavimo kao višak od budžeta iz prošle godine koji je prebačen za ovu sezonu, tako da niko neće zbog toga snositi posledice"

Deco, džabe se palite, prvo morate da shvatite šta je pesnik hteo da kaže...

samo tebi verni samo tebi odani, odani ste svome klubu ali za pare...

pre 9 godina

Da vidimo finansijski presek kluba, papire na sunce, da vidimo realno stanje kluba!!! TRANSPARENTNOST!!! Policijo reaguj!!!

16 godina,16 miliona duga

pre 9 godina

Cekajte sad jel Zeleznik u plusu ili minusu? Covic kaze imaju viska 2 miliona iz prosle sezone,panteri kazu da ga nismo razumeli i da je to minus iz prosle sezone.Ok ako je plus kako on kaze odakle toliki plus,pa to ni Real ne moze da izvede,a ako je minus kako ste uspeli za jednu sezonu u EL da napravite minus od 2 miliona??? Zar ne pricaste kako u EL ima para te kako vam nije jasno da je Partizan u minusu od zamisli 1,5 miliona za 15 sezona EL.Znaci ovim tempom za 15 sezona u EL vi bi bili u dugu od 30 miliona.Ajde dogovorite se ko tu laze.

licemerje bez granica

pre 9 godina

Grobarska logika:

1. Kod nas niko ne igra za pare i zato nam trebaju jaki sponzori da sponzorišu ljubav.

2. Država pomaže Zvezdi. Država je ugasila Zvezdu.

3. Zvezda ne zna koliko ima para. Zvezda ima dugove.

Odlučite se više igokejci koju ćete priču da pričate. A vrhunac svega je što traže pare, a dobijaju više od države iako igraju Evrokup?!

sport Bily

pre 9 godina

A shto da Vam pomogne kad ti znash magiju? drugo rezultat u Evrokupu ti je ochajan i ko bi tebe sponzorisao pored uchesnika Evrolige i to uspesnog? prosta logika, Nolan Smit je ukopao za naredne godine! a ti se seti sta si radio u proslosti pa mozes naslutiti sta te cheka!

dusan

pre 9 godina

pa evo ja bih vam pomogao. da imam viska sredstava poslao bih vas nazad u zagreb gde ste osnovani. ali na zalost nemam. prestani vise da kmecis, da molis, da prosis. cak je i nama kojima ste ceo zivot odvratni ovo postalo degutantno i zalosno.

Roki

pre 9 godina

u subotu Daloov dres ide pod svodove Pionira,Dulo drzi govor
(Floro Flores, 17. decembar 2014 22:47)

Kad vi podizete Simonovicev?Ipak je on vas zadnji kapiten u ovih 20 godina koji je podigao sampionski pehar.Pa makar i ukraden.

dzoni.da

pre 9 godina

Samo melje a doveo je jaca pojacanja od zvezde, izuzev pleja, a i njega ce uskoro... a i sva prica pare ovo, ono je prica za malu decu, sta mislite pavlovic, macvan i ostali za kikuriki igraju?

Batko

pre 9 godina

fmpezda vraca samo 23% duga prema drzavi koji je napravila prava zvezda, pri tome im drzava to placa, ne blokira i sipa jos toliko para da mogu da imaju za pojacanja ako zatreba.

partizan je prodajom najboljeg kosarkasa sa ovih prostora u zadnjih 10 god ZARADIO toliko da imamo za 3/4 kakvog takvog tima, ali i dalje nas se plase.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (kako boli kad se zvezda voli, 18. decembar 2014 10:26)ž


Rodjace...prema zvanicnim informacijama, taj igrac je placen 1,1M..da li vam je to dovoljno ?!! Ne pitas se , da li je zbog tih para, i nasatao haos kod vas, da od tog trenutka Dule i Danilovic nemaju kontakt ?? Da li si video skoro Danilovica u Pioniru _(ako ides), bilo gde da se pojavljjuje ?? Shvatas, da je vas klub spao samo na jedno ime i to coveka koji navlaci na sebe sve vise gneva i obicnih, normalnih navijaca Partizana. On je vama sada balast, a ne prednost. Naravno, ume da manipulise, sto se ljudima bez mozga jako dopada, pa tako padate na njegove price,kuknjavu i slicno. Samo nastavite tako i do proleca ima da zavrsite kao C.Zvezda. Zivi bili pa videli

pera kojot zvani super genije

pre 9 godina

Ili imaš profit ili gasiš klub.Nisi ti Javno preduzeće.Kad si prodavao igrače pomoć nisi tražio.Kad si kupovao slike nisi delio sudbinu sa narodom na koji se stalno pozivaš a dobro si znao da tvoja plata nije realna da se zarada iz realnog profita.
Fk Zvezda ista priča,umesto da traže kupca oni uvećavaju dug,nisu valjda toliko bolesni da budućem kupcu prodaju klub sa nula duga jer tu nema ništa za njih.Što pre shvate da nema više samoupravljača i društvene imovine to će biti bolje.

Grobar veteran

pre 9 godina

Vujosevic I Danilovic polako ali sigurno gase Partizan. U igracima nije problem jer su kvalitetni. Pobedili smo Rumune a ne Lejkerse I sad nam pricate pricu.

Miša

pre 9 godina

Neko je "prepoznao uspeh". Preostalo ti da štipanje, davljenje, vredjanje, pritiske i manipulacije finansiraš sopstvenim sredstvima. Ko daje pare, taj i kaže šta i kako se radi.

Onokao..

pre 9 godina

2 miliona nije visak vec obaveze ne isplacene iz prosle sezine..Naucite da citate jednom.
(NikolaSrb, 17. decembar 2014 22:50)

"Budžet kluba za ovu sezonu je 3,6 miliona evra, dva miliona evra vučemo iz proteklog perioda, tako da je ukupno ova sezona negde na 5,6 miliona evra."...ne znam sta bi ovo tacno trebalo da znaci, ali znam da je receno da ce ova sezona kostati 5,6 miliona evra(Coviceve reci). Da li je to zbog toga sto je prosle godine prekoracen budzet ili ove, sasvim je svejedno. Govorimo o dugu kluba koji iznosi 2 miliona evra, od 3,6 planiranih(ako je toliki bio i prosle sezone)!? Neko je uspeo da napravi dug od skoro 60% planiranog budzeta. Aplauz za ekonomistu. I baj d vej, nisam grobar, nego neko ko je ogorcen time sto se ljudima smanjuju plate u javnom sektoru, da bi se ovi malo igrali ciframa, a narod se lozio oko toga...

Corleone

pre 9 godina

Pa i legendarni Grba mu je pre neko vece porucio kod Andjusa, a covek bi krvi dao za Partizan, da mu se smucilo koliko stalno moli za pare.

Don Quijote

pre 9 godina

Partizan je institucija!
Prosle sezone u EL dve pobede i "pustio nas Zeljko".
Ove sezone u Kupu Lilijane Ronketi tri pobede i to bez Zeljka!
U Celendz kupu imace isto tri pobede.
Sledece sezone.

cukce

pre 9 godina

Jedno nije jasno ako se tolko kuka za pleja koji je vise neko potreban ekipi, zasto su velike pare date za Sasu Pavlovica jer na pozicijama 2 i 3 Partizan ima najvise igraca (Tepic, Milosavljevic, Marinkovic, Muric, Andric, Milutinovic)!? Za te pare se mogo dovede dobar plej a cak bi ostalo novca i za centra!

Partizan NIS

pre 9 godina

Zadar je u baš teškoj finansijskoj situaciji, a vama je pobeda u Zadru mnogo značila, dok ovom, kako se beše zove - rumunskom predstavniku, ništa pobeda nije značila.
I zamolio bih, najozbiljnije, trenera Vujoševića, da kaže Tegeltiji već na sledećoj konferenciji za novinare koju organizuje (verovatno danas) da u svojim budućim emisijama i vestima izgovara Partizan NIS, a ne samo Partizan, jer će se, najprofitabilnije preduzeće u Srbiji u prethodne dve godine, odreći istog, jer nema svrhe da se reklamira na taj način, kada ga najugledniji košarkaški novinar na Balkanu, a i šire ne izgovara u svojim emisijama i vestima.

baja

pre 9 godina

Dule je ugasio Crvenu Zvezdu. Zato ne cudi gomila komentara od strane njenih bivsih navijaca na svaku vest o Dulu. Znaju limenke da njihov novi klub moze samog Dula po trofejima da stigne za nekih 15tak godina i to u najlepsim snovima. Laku noc delije do juna, a do tada naucite vaseg novog kapitena kako se krade pehar pa da opet svi zajedno slavimo ko prosli put.

Milan Kosanovic

pre 9 godina

Covece!! Da li je moguce da tebi jos uvek nije jasno da niko nece da "pomogne" upravo zbog tebe I tvog arogantnog stava. Evo I u poslednjoj recenici si opet indirektno pljuvao na Zvezdu. Prekini vec jednom, bavi se svojim trenerskim poslom kojim kad se bavis, radis ga fantasticno.

darkwood

pre 9 godina

Alo panteri...Dule aludira na čovićev budžet od 3.6 milki plus 2 milke iz prošle godine....Da li ste tolko piglu ;)
(+41, 17. decembar 2014 22:18)
Nema on sta da aludira... Mozda on to pokusava da kroz sarkazam (koji ne pali 100x) prebaci, ispadne duhovit, ili sta god... Ali sitacija je drugacija... Covek se jede iznutra!

Despot Janjic

pre 9 godina

Moze li neko da nas oslobodi ovog kukavca bre samo covek kuka neverovatno gde je bio pre neku godinu kad zvezda nije postojala tad mu je sve bilo potaman

Boston

pre 9 godina

Cij ovog sto kaze da je Partizan mali klub. A do pre par sezona se Zvezda borila za opstanak u ligi dok se Partizan klao sa Olimpijakosom za finale Evrolige. Letite samo letite jer kada padnete bol ce biti neizdrzljiv jer ipak vraticete se na dnu kosarke gde vam je i mesto realno :-)

my way

pre 9 godina

"Ako bi nam neko u teškoj situaciji pomogao, znali bismo to da predstavimo kao višak od budžeta iz prošle godine koji je prebačen za ovu sezonu, tako da niko neće zbog toga snositi posledice".
Тако је Дуле, нема шансе да било ко то провали. Све у 4 ока, среде се папири и нико не може да зна шта се урадило. Само да се нико не излане и то не оде у јавност.

Miodrrrag

pre 9 godina

Ko je dobar kao zvezda, deda mraz mu donese pare. Problem je samo što su to pare poreskih obveznika a deda mrazu su spojeni prsti pa ne možemo da ga prepoznamo kad stavi brkove i bradu. Slogan na sledećim izborima će biti: Jesmo uzeli penzionerima ali smo dali zvezdi, glasajte za nas i uzećemo još .

Roki

pre 9 godina

Dule je legenda svakog Partizana. (Slavko-RS, 17. decembar 2014 23:55

Nije tesko biti legenda u malom.klubu.
(komarac u sorcu, 18. decembar 2014 00:22)

Mozes li da se setis samo jedne vase legende u zanjih 20 godina?

Luke Babbitt gravedigger

pre 9 godina

Dule je legenda svakog Partizana. (Slavko-RS, 17. decembar 2014 23:55

Nije tesko biti legenda u malom.klubu.
(komarac u sorcu, 18. decembar 2014 00:22)

A tek ugašenog kluba.

Dare

pre 9 godina

Pa da, finansijske malverzacije vam nisu strane...Mene interesuje kako klub bez para dovodi Macvana, Pavlovica, Murica, Bogdanovica, novog pleja...
(dex, 17. decembar 2014 21:50)

Ja ću ti reći kako oni dolaze, Mačvan i Pavlović su došli iz grobarskih razloga, nešto što mnogi što nemaju ne mogu da razumeju. U intervjuu je to Mačvan odlično objasnio.

"Možda su razlozi finansijski?

– Mogu sebi da priuštim taj gušt da igram iz ljubavi za Partizan – rekao je Mačvan i verovatno ponovo otopio srca navijača crno-belih.

Nije tajna da mu je Partizan ostao dužan još iz prvog mandata, ali i da sjajni krilni centar nikada nije tužio klub:

– Imao sam dve godine odličnog ugovora i sada je moja ekonomska situacija takva da neću nešto mnogo izgubiti ako ne budem naplatio ili budem igrao ovu sezonu onako kako ću da je odigram. Meni je čast i uvek će mi biti čast da budem deo Partizana..."

Što se Murića tiče, njegov menadžer je objavio da je potpisao trogodišnji ugovor u kojem u prvoj sezoni igra za 150k evra, a u naredne dve za 175k, stim da poslednju neće dočekati, već će biti prodat. Da svaki igrač u ovoj sezoni ima platu Murića, a nema, to bio bio budžet od ~1,7 miliona evra, što su smešne pare.

Luka Bogdanović nije ni trebalo da bude član Partizana, on je trebalo da trenira uz Partizan dok ne nađe klub za sebe. Igra na otvoren ugovor koji obe strane mogu da raskinu u bilo kom trenutku. To je i razlog zašto u bitnim utakmicama provede jedva par minuta na parketu.

kako boli kad se zvezda voli

pre 9 godina

fmpezda vraca samo 23% duga prema drzavi koji je napravila prava zvezda, pri tome im drzava to placa, ne blokira i sipa jos toliko para da mogu da imaju za pojacanja ako zatreba.

partizan je prodajom najboljeg kosarkasa sa ovih prostora u zadnjih 10 god ZARADIO toliko da imamo za 3/4 kakvog takvog tima, ali i dalje nas se plase.

milanche

pre 9 godina

ne razumem ovaj komentar od DV?
juce napada Zeravicu danas place za pare! mi nismo prozivali Partizan kada su se zvali Partizan Igokea (zvali su se a mi se ne zovemo Zvezda FMP!) Partizan Mega Igokea!
drugo, kada je Tadic (izjavu dao Covic) zabranio davanje novca Zvezdi onda se niko u Partizanu nije bunio?! izvinite ali sada niko nije zabranio Danilovicu da uzima novac tj da dobija od Gasproma a jos da bude crnje Vujosevic nagovara navijace da vise ne koriste kartice MTS-a. Odgovor drzave treba da bude zabrana davanja sponzorstva Partizanu pa neka se onda zali Vujosevic....njemu treba zabraniti rad u sportu !

Nemanja

pre 9 godina

Dvanaest godina ste imali pomoc drzave pa niste znali taj visak da prenesete u sledecu sezonu,nego je taj visak odlazio na neke druge stvari i zbog toga ste dosli u ovu situaciju isto kao i Crvena zvezda u fudbalu.

a IQ mu je kao kod kokoske

pre 9 godina

(Batko, 18. decembar 2014 13:02)

evo nama spin majstora,ceo dan cekamo tvoj komentar da nam oci otvoris,pravi se pametan a .....

kako drugacije

pre 9 godina

Vujosevic se stalno nesto zali - da bi pomogao svom klubu!
Vi se stalno nesto zalite na Vujosevica - besplatno i bespotrebno!?

Nadam se da ste razumeli... :)

Tolle

pre 9 godina

@Dule je legenda svakog Partizana. (Slavko-RS, 17. decembar 2014 23:55

Nije tesko biti legenda u malom.klubu.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (komarac u sorcu, 18. decembar 2014 00:22)


A zasto onda vas mali klub osim Moke Slavnica nema nijednu?

Radovan III

pre 9 godina

Onokao
2 miliona je dug od ranije, za koji non stop pricate da ga ne vracamo, e sad kada se pomene da vracamo, vi izmisljate neke nove bajke koje rezira dv!

Sale

pre 9 godina

Hvala ti Dule sto si mi ulepsao dan, a ova deca sto se pale a pritom ne razumeju sta prica covek neka... Maaa, kome ja pricam, to bre ne zna gde je levo...

НТТ Ни

pre 9 godina

Moze li neko da nas oslobodi ovog kukavca bre samo covek kuka neverovatno gde je bio pre neku godinu kad zvezda nije postojala tad mu je sve bilo potaman
(Despot Janjic, 18. decembar 2014 09:00)

Од злобе и мржње се ни мисли и логика не могу да испрате до краја. Еклатантан пример за ово је цитирани коментар. Шта, зар је Дуле тада требао да кукумавчи за пропалу Звезду, а да њени челници ћуте? Нелогично. Посебно је ово нелогично и због чињенице да тадашња Звезда ни мало није оскудевала у парама, као што оне данашњем Партизану недостају. Добијала је, иако успеха није имала, скоро исту количину новца као и ККП који је успехе постизао и тиме оправдавао сваки уложени динар у њега. Где је онда овде логика? Због њеног одсуства се зато на оваквим форумима и могу да сретну многе небулозе, неистине и промењене тезе лансиране од стране пантера, што просто зачуђује и застрашује, истовремено. Срамота.

sovuljaga

pre 9 godina

dex....tvoj Bog,Covic je pre dva dana rekao kako u klubu imaju 2 miliona evra od prosle sezone!!!ispao si posten u komentarisanju kao tvoj Bog.

cukce

pre 9 godina

"Budžet kluba za ovu sezonu je 3,6 miliona evra, dva miliona evra vučemo iz proteklog perioda, tako da je ukupno ova sezona negde na 5,6 miliona evra."...ne znam sta bi ovo tacno trebalo da znaci, ali znam da je receno da ce ova sezona kostati 5,6 miliona evra(Coviceve reci). Da li je to zbog toga sto je prosle godine prekoracen budzet ili ove, sasvim je svejedno. Govorimo o dugu kluba koji iznosi 2 miliona evra, od 3,6 planiranih(ako je toliki bio i prosle sezone)!? Neko je uspeo da napravi dug od skoro 60% planiranog budzeta. Aplauz za ekonomistu. I baj d vej, nisam grobar, nego neko ko je ogorcen time sto se ljudima smanjuju plate u javnom sektoru, da bi se ovi malo igrali ciframa, a narod se lozio oko toga...
(Onokao.., 18. decembar 2014 08:52)

Nevezano za Zvezdu, Partizan, sport... protiv sam finansiranja klubova od para nas gradjana (mada ima klubova koji nisu Zvezda i Partizan kojima se treba pomoci)! A pre svega bi odgovrio na tvoju ogorcenost za smanjenje plata u javnom sektoru i to odgovoricu mojom ogorcenoscu na 50% viska zaposlenih u javnom sektoru koje opet mi gradjani finasiramo!

Mrgud voli Partizan

pre 9 godina

2 miliona nije visak vec obaveze ne isplacene iz prosle sezine..Naucite da citate jednom.
(NikolaSrb, 17. decembar 2014 22:50)

Nauci da pises jednom.

Neisplacene i sezone ?

BOXAS

pre 9 godina

E moj Dule... pa znamo mi da ti nisi ozbiljan... da bockas malo... Svestan si ti, pre svega, da ovi tvoji strucnjaci iz menadzmenta ne znaju da predaju na vreme ni zahtev za reprogram poreskog duga...

GRN CZV

pre 9 godina

u subotu Daloov dres ide pod svodove Pionira,Dulo drzi govor
(Floro Flores, 17. decembar 2014 22:47)

Hahahahaha....ovi komentari panteri - jsd smaraju. Ali vredi ih preci sve jer uvek izleti neki ovakav .... Dizu Daloov dres, Dulo drzi govor aaaahahahaha jos se smejem... Jao Grobari sunce vam poljubim pa na casu fizickog u biko kojoj srednjoj skoli nacete bar deset boljih i igrali bi za dz ... hahahaha

Profesor

pre 9 godina

Dule Kralju, navikao si nas na pobede i titule i hvala ti na tome. Ne obracaj paznju na one koje su to cinili na sljaci sredinom proslog veka.

kima

pre 9 godina

"Ako bi nam neko u teškoj situaciji pomogao, znali bismo to da predstavimo kao višak od budžeta iz prošle godine koji je prebačen za ovu sezonu, tako da niko neće zbog toga snositi posledice"......
hheherhehehehhe, pa to bi bilo prvi put da objavite bilo kakav FINANSIJSKI IZVESTAJ....

Strela

pre 9 godina

Dule se sprda sa sve tri adrese
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (nevidljivi panter, 17. decembar 2014 22:54)
Sprda se on i sa tobom,samo što je tebi ispran mozak pa ne kapiraš ! ! !

DET2004

pre 9 godina

"Ako bi nam neko u teškoj situaciji pomogao, znali bismo to da predstavimo kao višak od budžeta iz prošle godine koji je prebačen za ovu sezonu, tako da niko neće zbog toga snositi posledice"
Ahahahahahahahahaha
Iako si u poslednjih nekoliko meseci izgubio kompas ovde si 100% u pravu.
Visak iz prosle godine u domacem sportu ne postoji vec 20 godina.

Kop

pre 9 godina

Alo panteri...Dule aludira na čovićev budžet od 3.6 milki plus 2 milke iz prošle godine....Da li ste tolko piglu ;)
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (+41, 17. decembar 2014 22:18)

Samo što je Čović rekao da je DUG iz prošle(ih) sezone 2 miliona a ne višak.

NikolaSrb

pre 9 godina

Alo panteri...Dule aludira na čovićev budžet od 3.6 milki plus 2 milke iz prošle godine....Da li ste tolko piglu ;) (+41, 17. decembar 2014 22:18)

2 miliona nije visak vec obaveze ne isplacene iz prosle sezine..Naucite da citate jednom.

Rođeni banjalučanin

pre 9 godina

Dado Arnautović je moj dalji rođak i išao je u banjalučku elektroškolu i svi znaju iz generacije 1970/1971 da je veliki grobar. Jednostavno nije zapeo jer mu je ekipa prošla dalje. Vi sada vjerujte ili ne vjerujte a ja Vam kažem da govorim istinu.

hours of love

pre 9 godina

Ova zadnja recenica DV je ironija kojom aludira na drzavni budzet zato ne lupajte...
(Ja, 17. decembar 2014 22:24)

Alo panteri...Dule aludira na čovićev budžet od 3.6 milki plus 2 milke iz prošle godine....Da li ste tolko piglu ;)
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (+41, 17. decembar 2014 22:18)

Aj usaglasite redove malo...

miryu

pre 9 godina

Ma može:
"Budžet je 3.6 miliona evra. Dva miliona evra vučemo iz prethodne sezone i za ovu godinu imamo 5.6 miliona evra."
Nebojsa Covic 13.12.2014 god

kako boli kad se zvezda voli

pre 9 godina

fmpezda vraca samo 23% duga prema drzavi koji je napravila prava zvezda, pri tome im drzava to placa, ne blokira i sipa jos toliko para da mogu da imaju za pojacanja ako zatreba.

partizan je prodajom najboljeg kosarkasa sa ovih prostora u zadnjih 10 god ZARADIO toliko da imamo za 3/4 kakvog takvog tima, ali i dalje nas se plase.

jahorinac ,Pale

pre 9 godina

Aha,ha... Biće zanimljivo do kraja prvenstava , Dule i Čovke vrše pregrupisavanje snaga ,počinju lagane čarke, koje će vremenom prerasti u opšti rat !!!!

16 godina,16 miliona duga

pre 9 godina

Cekajte sad jel Zeleznik u plusu ili minusu? Covic kaze imaju viska 2 miliona iz prosle sezone,panteri kazu da ga nismo razumeli i da je to minus iz prosle sezone.Ok ako je plus kako on kaze odakle toliki plus,pa to ni Real ne moze da izvede,a ako je minus kako ste uspeli za jednu sezonu u EL da napravite minus od 2 miliona??? Zar ne pricaste kako u EL ima para te kako vam nije jasno da je Partizan u minusu od zamisli 1,5 miliona za 15 sezona EL.Znaci ovim tempom za 15 sezona u EL vi bi bili u dugu od 30 miliona.Ajde dogovorite se ko tu laze.

ax

pre 9 godina

Murić, Bogdanović, Tepić, Mačvan i Pavlović igraju za tri obroka i bus plus karticu. Žalosno je što jedna veličina kao što je KK Partizan dozvoljava ovom čoveku da iznosi neverovatne gluposti. Gore pomenuti igrači mogu da igraju u svakom evroligaškom klubu, a došli su da igraju u Partizan iz ljubavi. Pa ko u to još može da poveruje. Kako klub koji izađe iz blokade drugi dan dovede igrača koji dobija 500.000 eura za polusezonu? Zapitajte se!

Milan Kosanovic

pre 9 godina

Covece!! Da li je moguce da tebi jos uvek nije jasno da niko nece da "pomogne" upravo zbog tebe I tvog arogantnog stava. Evo I u poslednjoj recenici si opet indirektno pljuvao na Zvezdu. Prekini vec jednom, bavi se svojim trenerskim poslom kojim kad se bavis, radis ga fantasticno.

Thilmo

pre 9 godina

POSLEDNJA VEST: Proćelavi ćovek, srednjih godina, manijačkog pogleda, upao u sedište Uleba i davi sve redom zahtevajući objašnjenje kako njegov tim sa tri pobede nije prošao dalje, sporadično mrmljajući reč budžet.
Sumnja se da u nosu krije plastični eksploziv pošto je viđen da iz istog vadi kuglice.

U džepu sakoa koji je prethodno skinuo, pronađene vudu lutkice premijera i za sada nepoznatog čoveka sa naočarama.
Ako ga vidite, izbegavajte kontakt očima i pazite na vrat.

Roki

pre 9 godina

u subotu Daloov dres ide pod svodove Pionira,Dulo drzi govor
(Floro Flores, 17. decembar 2014 22:47)

Kad vi podizete Simonovicev?Ipak je on vas zadnji kapiten u ovih 20 godina koji je podigao sampionski pehar.Pa makar i ukraden.

Zekobjek

pre 9 godina

Čitam ove Duletove reči, a srce mi se slama...Evo pristajem da pomognem, pošto Mačvan igra za kikiriki, Pavlović za semenke, ostali valjda za suncokret, evo doniraću džak leblebija pa dovedite pleja i mirna Bačka. Neću zahvalnice, plakete, počasno članstvo...

Boston

pre 9 godina

Cij ovog sto kaze da je Partizan mali klub. A do pre par sezona se Zvezda borila za opstanak u ligi dok se Partizan klao sa Olimpijakosom za finale Evrolige. Letite samo letite jer kada padnete bol ce biti neizdrzljiv jer ipak vraticete se na dnu kosarke gde vam je i mesto realno :-)

Mrgud voli Partizan

pre 9 godina

2 miliona nije visak vec obaveze ne isplacene iz prosle sezine..Naucite da citate jednom.
(NikolaSrb, 17. decembar 2014 22:50)

Nauci da pises jednom.

Neisplacene i sezone ?

pera kojot

pre 9 godina

"Budžet kluba za ovu sezonu je 3,6 miliona evra, dva miliona evra vučemo iz proteklog perioda, tako da je ukupno ova sezona negde na 5,6 miliona evra. Zavisi od stručnog štaba hoće li doći do pojačanja. Još jedan bitan faktor, tim koji dobija se ne menja", rekao je Čović.

Ko zna koliko će "povući" sledeće sezone? Na budžet od 5,6 miliona, možda im pretekne nekih 6-7?

Džaba vam novci moji NISovci

pre 9 godina

Da li shvatate da je ovo najveći neuspeh nekog srpskog kluba u Evropi u zadnjih 20 godina? Zašto Tegeltija o tome ne priča? Zašto ne priča o tome da Zvezda ima najmlađu ekipu u Evroligi a da je 3 kola pre kraja obezbedila prolaz što partizan nije uspeo nikad? Gde su sada priče o budžetima evroligaša? Zašto ne priča o tome da Zvezda dobija od DRŽAVE 3 puta manje nego partizan? Zašto ne priča o NIS-u, Dunavu, Komercijalnoj banci? O dugu od 5 miliona prema Marfin banci koji je država za njih obrisala? Zašto ne priča o tome da partizan ima stariju ekipu od Zvezde? Gde je objektivno novinarstvo? Sve što sam napisao je čista istina i zato vas molim da objavite komentar. Valjda u Srbiji u 2014. godini imamo pravo na slobodan govor u kome nikog ne vređamo? Vujošević laže i vređa pa opet svi objavljuju.

baja

pre 9 godina

Dule je ugasio Crvenu Zvezdu. Zato ne cudi gomila komentara od strane njenih bivsih navijaca na svaku vest o Dulu. Znaju limenke da njihov novi klub moze samog Dula po trofejima da stigne za nekih 15tak godina i to u najlepsim snovima. Laku noc delije do juna, a do tada naucite vaseg novog kapitena kako se krade pehar pa da opet svi zajedno slavimo ko prosli put.

samo tebi verni samo tebi odani, odani ste svome klubu ali za pare...

pre 9 godina

Da vidimo finansijski presek kluba, papire na sunce, da vidimo realno stanje kluba!!! TRANSPARENTNOST!!! Policijo reaguj!!!

Miodrrrag

pre 9 godina

Ko je dobar kao zvezda, deda mraz mu donese pare. Problem je samo što su to pare poreskih obveznika a deda mrazu su spojeni prsti pa ne možemo da ga prepoznamo kad stavi brkove i bradu. Slogan na sledećim izborima će biti: Jesmo uzeli penzionerima ali smo dali zvezdi, glasajte za nas i uzećemo još .

Luke Babbitt gravedigger

pre 9 godina

Dule je legenda svakog Partizana. (Slavko-RS, 17. decembar 2014 23:55

Nije tesko biti legenda u malom.klubu.
(komarac u sorcu, 18. decembar 2014 00:22)

A tek ugašenog kluba.

Grobar od malena...

pre 9 godina

"Ako bi nam neko u teškoj situaciji pomogao, znali bismo to da predstavimo kao višak od budžeta iz prošle godine koji je prebačen za ovu sezonu, tako da niko neće zbog toga snositi posledice"

Deco, džabe se palite, prvo morate da shvatite šta je pesnik hteo da kaže...

Grobar veteran

pre 9 godina

Vujosevic I Danilovic polako ali sigurno gase Partizan. U igracima nije problem jer su kvalitetni. Pobedili smo Rumune a ne Lejkerse I sad nam pricate pricu.

Despot Janjic

pre 9 godina

Moze li neko da nas oslobodi ovog kukavca bre samo covek kuka neverovatno gde je bio pre neku godinu kad zvezda nije postojala tad mu je sve bilo potaman

Tolle

pre 9 godina

@Dule je legenda svakog Partizana. (Slavko-RS, 17. decembar 2014 23:55

Nije tesko biti legenda u malom.klubu.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (komarac u sorcu, 18. decembar 2014 00:22)


A zasto onda vas mali klub osim Moke Slavnica nema nijednu?

Roki

pre 9 godina

Dule je legenda svakog Partizana. (Slavko-RS, 17. decembar 2014 23:55

Nije tesko biti legenda u malom.klubu.
(komarac u sorcu, 18. decembar 2014 00:22)

Mozes li da se setis samo jedne vase legende u zanjih 20 godina?

kako drugacije

pre 9 godina

Vujosevic se stalno nesto zali - da bi pomogao svom klubu!
Vi se stalno nesto zalite na Vujosevica - besplatno i bespotrebno!?

Nadam se da ste razumeli... :)

Dare

pre 9 godina

Pa da, finansijske malverzacije vam nisu strane...Mene interesuje kako klub bez para dovodi Macvana, Pavlovica, Murica, Bogdanovica, novog pleja...
(dex, 17. decembar 2014 21:50)

Ja ću ti reći kako oni dolaze, Mačvan i Pavlović su došli iz grobarskih razloga, nešto što mnogi što nemaju ne mogu da razumeju. U intervjuu je to Mačvan odlično objasnio.

"Možda su razlozi finansijski?

– Mogu sebi da priuštim taj gušt da igram iz ljubavi za Partizan – rekao je Mačvan i verovatno ponovo otopio srca navijača crno-belih.

Nije tajna da mu je Partizan ostao dužan još iz prvog mandata, ali i da sjajni krilni centar nikada nije tužio klub:

– Imao sam dve godine odličnog ugovora i sada je moja ekonomska situacija takva da neću nešto mnogo izgubiti ako ne budem naplatio ili budem igrao ovu sezonu onako kako ću da je odigram. Meni je čast i uvek će mi biti čast da budem deo Partizana..."

Što se Murića tiče, njegov menadžer je objavio da je potpisao trogodišnji ugovor u kojem u prvoj sezoni igra za 150k evra, a u naredne dve za 175k, stim da poslednju neće dočekati, već će biti prodat. Da svaki igrač u ovoj sezoni ima platu Murića, a nema, to bio bio budžet od ~1,7 miliona evra, što su smešne pare.

Luka Bogdanović nije ni trebalo da bude član Partizana, on je trebalo da trenira uz Partizan dok ne nađe klub za sebe. Igra na otvoren ugovor koji obe strane mogu da raskinu u bilo kom trenutku. To je i razlog zašto u bitnim utakmicama provede jedva par minuta na parketu.

Nemanja

pre 9 godina

Kakva mečka...dajte Danilovicu daire,Todoricu violinu pa neka krene polako da se penje na banderu...mozda mu neko tada udeli koji dinar...

Sale

pre 9 godina

Hvala ti Dule sto si mi ulepsao dan, a ova deca sto se pale a pritom ne razumeju sta prica covek neka... Maaa, kome ja pricam, to bre ne zna gde je levo...

cukce

pre 9 godina

Jedno nije jasno ako se tolko kuka za pleja koji je vise neko potreban ekipi, zasto su velike pare date za Sasu Pavlovica jer na pozicijama 2 i 3 Partizan ima najvise igraca (Tepic, Milosavljevic, Marinkovic, Muric, Andric, Milutinovic)!? Za te pare se mogo dovede dobar plej a cak bi ostalo novca i za centra!

Nemanja

pre 9 godina

Dvanaest godina ste imali pomoc drzave pa niste znali taj visak da prenesete u sledecu sezonu,nego je taj visak odlazio na neke druge stvari i zbog toga ste dosli u ovu situaciju isto kao i Crvena zvezda u fudbalu.

GRN CZV

pre 9 godina

u subotu Daloov dres ide pod svodove Pionira,Dulo drzi govor
(Floro Flores, 17. decembar 2014 22:47)

Hahahahaha....ovi komentari panteri - jsd smaraju. Ali vredi ih preci sve jer uvek izleti neki ovakav .... Dizu Daloov dres, Dulo drzi govor aaaahahahaha jos se smejem... Jao Grobari sunce vam poljubim pa na casu fizickog u biko kojoj srednjoj skoli nacete bar deset boljih i igrali bi za dz ... hahahaha

darkwood

pre 9 godina

Alo panteri...Dule aludira na čovićev budžet od 3.6 milki plus 2 milke iz prošle godine....Da li ste tolko piglu ;)
(+41, 17. decembar 2014 22:18)
Nema on sta da aludira... Mozda on to pokusava da kroz sarkazam (koji ne pali 100x) prebaci, ispadne duhovit, ili sta god... Ali sitacija je drugacija... Covek se jede iznutra!

Miša

pre 9 godina

Neko je "prepoznao uspeh". Preostalo ti da štipanje, davljenje, vredjanje, pritiske i manipulacije finansiraš sopstvenim sredstvima. Ko daje pare, taj i kaže šta i kako se radi.

sport Bily

pre 9 godina

A shto da Vam pomogne kad ti znash magiju? drugo rezultat u Evrokupu ti je ochajan i ko bi tebe sponzorisao pored uchesnika Evrolige i to uspesnog? prosta logika, Nolan Smit je ukopao za naredne godine! a ti se seti sta si radio u proslosti pa mozes naslutiti sta te cheka!

НТТ Ни

pre 9 godina

Moze li neko da nas oslobodi ovog kukavca bre samo covek kuka neverovatno gde je bio pre neku godinu kad zvezda nije postojala tad mu je sve bilo potaman
(Despot Janjic, 18. decembar 2014 09:00)

Од злобе и мржње се ни мисли и логика не могу да испрате до краја. Еклатантан пример за ово је цитирани коментар. Шта, зар је Дуле тада требао да кукумавчи за пропалу Звезду, а да њени челници ћуте? Нелогично. Посебно је ово нелогично и због чињенице да тадашња Звезда ни мало није оскудевала у парама, као што оне данашњем Партизану недостају. Добијала је, иако успеха није имала, скоро исту количину новца као и ККП који је успехе постизао и тиме оправдавао сваки уложени динар у њега. Где је онда овде логика? Због њеног одсуства се зато на оваквим форумима и могу да сретну многе небулозе, неистине и промењене тезе лансиране од стране пантера, што просто зачуђује и застрашује, истовремено. Срамота.

licemerje bez granica

pre 9 godina

Grobarska logika:

1. Kod nas niko ne igra za pare i zato nam trebaju jaki sponzori da sponzorišu ljubav.

2. Država pomaže Zvezdi. Država je ugasila Zvezdu.

3. Zvezda ne zna koliko ima para. Zvezda ima dugove.

Odlučite se više igokejci koju ćete priču da pričate. A vrhunac svega je što traže pare, a dobijaju više od države iako igraju Evrokup?!

Morski Vuk

pre 9 godina

Dule Kralju, navikao si nas na pobede i titule i hvala ti na tome. Ne obracaj paznju na one koje su to cinili na sljaci sredinom proslog veka.
(Profesor, 17. decembar 2014 23:27)
Nisam siguran da se na sljaci igralo 80-ih i 90-ih godina ali ne bih da se zameram velikom Dulu:))) Nego koliki Vam je budzet? A da , necete da obajvite jer Vam se moze!:))))

Onokao..

pre 9 godina

2 miliona nije visak vec obaveze ne isplacene iz prosle sezine..Naucite da citate jednom.
(NikolaSrb, 17. decembar 2014 22:50)

"Budžet kluba za ovu sezonu je 3,6 miliona evra, dva miliona evra vučemo iz proteklog perioda, tako da je ukupno ova sezona negde na 5,6 miliona evra."...ne znam sta bi ovo tacno trebalo da znaci, ali znam da je receno da ce ova sezona kostati 5,6 miliona evra(Coviceve reci). Da li je to zbog toga sto je prosle godine prekoracen budzet ili ove, sasvim je svejedno. Govorimo o dugu kluba koji iznosi 2 miliona evra, od 3,6 planiranih(ako je toliki bio i prosle sezone)!? Neko je uspeo da napravi dug od skoro 60% planiranog budzeta. Aplauz za ekonomistu. I baj d vej, nisam grobar, nego neko ko je ogorcen time sto se ljudima smanjuju plate u javnom sektoru, da bi se ovi malo igrali ciframa, a narod se lozio oko toga...

sovuljaga

pre 9 godina

dex....tvoj Bog,Covic je pre dva dana rekao kako u klubu imaju 2 miliona evra od prosle sezone!!!ispao si posten u komentarisanju kao tvoj Bog.

Batko

pre 9 godina

fmpezda vraca samo 23% duga prema drzavi koji je napravila prava zvezda, pri tome im drzava to placa, ne blokira i sipa jos toliko para da mogu da imaju za pojacanja ako zatreba.

partizan je prodajom najboljeg kosarkasa sa ovih prostora u zadnjih 10 god ZARADIO toliko da imamo za 3/4 kakvog takvog tima, ali i dalje nas se plase.
Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0) (kako boli kad se zvezda voli, 18. decembar 2014 10:26)ž


Rodjace...prema zvanicnim informacijama, taj igrac je placen 1,1M..da li vam je to dovoljno ?!! Ne pitas se , da li je zbog tih para, i nasatao haos kod vas, da od tog trenutka Dule i Danilovic nemaju kontakt ?? Da li si video skoro Danilovica u Pioniru _(ako ides), bilo gde da se pojavljjuje ?? Shvatas, da je vas klub spao samo na jedno ime i to coveka koji navlaci na sebe sve vise gneva i obicnih, normalnih navijaca Partizana. On je vama sada balast, a ne prednost. Naravno, ume da manipulise, sto se ljudima bez mozga jako dopada, pa tako padate na njegove price,kuknjavu i slicno. Samo nastavite tako i do proleca ima da zavrsite kao C.Zvezda. Zivi bili pa videli

dusan

pre 9 godina

pa evo ja bih vam pomogao. da imam viska sredstava poslao bih vas nazad u zagreb gde ste osnovani. ali na zalost nemam. prestani vise da kmecis, da molis, da prosis. cak je i nama kojima ste ceo zivot odvratni ovo postalo degutantno i zalosno.

Don Quijote

pre 9 godina

Partizan je institucija!
Prosle sezone u EL dve pobede i "pustio nas Zeljko".
Ove sezone u Kupu Lilijane Ronketi tri pobede i to bez Zeljka!
U Celendz kupu imace isto tri pobede.
Sledece sezone.

pera kojot zvani super genije

pre 9 godina

Ili imaš profit ili gasiš klub.Nisi ti Javno preduzeće.Kad si prodavao igrače pomoć nisi tražio.Kad si kupovao slike nisi delio sudbinu sa narodom na koji se stalno pozivaš a dobro si znao da tvoja plata nije realna da se zarada iz realnog profita.
Fk Zvezda ista priča,umesto da traže kupca oni uvećavaju dug,nisu valjda toliko bolesni da budućem kupcu prodaju klub sa nula duga jer tu nema ništa za njih.Što pre shvate da nema više samoupravljača i društvene imovine to će biti bolje.

Radovan III

pre 9 godina

Onokao
2 miliona je dug od ranije, za koji non stop pricate da ga ne vracamo, e sad kada se pomene da vracamo, vi izmisljate neke nove bajke koje rezira dv!

Partizan NIS

pre 9 godina

Zadar je u baš teškoj finansijskoj situaciji, a vama je pobeda u Zadru mnogo značila, dok ovom, kako se beše zove - rumunskom predstavniku, ništa pobeda nije značila.
I zamolio bih, najozbiljnije, trenera Vujoševića, da kaže Tegeltiji već na sledećoj konferenciji za novinare koju organizuje (verovatno danas) da u svojim budućim emisijama i vestima izgovara Partizan NIS, a ne samo Partizan, jer će se, najprofitabilnije preduzeće u Srbiji u prethodne dve godine, odreći istog, jer nema svrhe da se reklamira na taj način, kada ga najugledniji košarkaški novinar na Balkanu, a i šire ne izgovara u svojim emisijama i vestima.

Corleone

pre 9 godina

Pa i legendarni Grba mu je pre neko vece porucio kod Andjusa, a covek bi krvi dao za Partizan, da mu se smucilo koliko stalno moli za pare.

dzoni.da

pre 9 godina

Samo melje a doveo je jaca pojacanja od zvezde, izuzev pleja, a i njega ce uskoro... a i sva prica pare ovo, ono je prica za malu decu, sta mislite pavlovic, macvan i ostali za kikuriki igraju?

zvezda i to crvena

pre 9 godina

drugim recima: ja i pedja(danilovic) smo negativno poslovali i nenameski trosili i doveli klub do minusa od nekoliko miliona evra...drzavo nije mi jasno zasto nam ne pokrijes taj minus?

a IQ mu je kao kod kokoske

pre 9 godina

(Batko, 18. decembar 2014 13:02)

evo nama spin majstora,ceo dan cekamo tvoj komentar da nam oci otvoris,pravi se pametan a .....

milanche

pre 9 godina

ne razumem ovaj komentar od DV?
juce napada Zeravicu danas place za pare! mi nismo prozivali Partizan kada su se zvali Partizan Igokea (zvali su se a mi se ne zovemo Zvezda FMP!) Partizan Mega Igokea!
drugo, kada je Tadic (izjavu dao Covic) zabranio davanje novca Zvezdi onda se niko u Partizanu nije bunio?! izvinite ali sada niko nije zabranio Danilovicu da uzima novac tj da dobija od Gasproma a jos da bude crnje Vujosevic nagovara navijace da vise ne koriste kartice MTS-a. Odgovor drzave treba da bude zabrana davanja sponzorstva Partizanu pa neka se onda zali Vujosevic....njemu treba zabraniti rad u sportu !

my way

pre 9 godina

"Ako bi nam neko u teškoj situaciji pomogao, znali bismo to da predstavimo kao višak od budžeta iz prošle godine koji je prebačen za ovu sezonu, tako da niko neće zbog toga snositi posledice".
Тако је Дуле, нема шансе да било ко то провали. Све у 4 ока, среде се папири и нико не може да зна шта се урадило. Само да се нико не излане и то не оде у јавност.

cukce

pre 9 godina

"Budžet kluba za ovu sezonu je 3,6 miliona evra, dva miliona evra vučemo iz proteklog perioda, tako da je ukupno ova sezona negde na 5,6 miliona evra."...ne znam sta bi ovo tacno trebalo da znaci, ali znam da je receno da ce ova sezona kostati 5,6 miliona evra(Coviceve reci). Da li je to zbog toga sto je prosle godine prekoracen budzet ili ove, sasvim je svejedno. Govorimo o dugu kluba koji iznosi 2 miliona evra, od 3,6 planiranih(ako je toliki bio i prosle sezone)!? Neko je uspeo da napravi dug od skoro 60% planiranog budzeta. Aplauz za ekonomistu. I baj d vej, nisam grobar, nego neko ko je ogorcen time sto se ljudima smanjuju plate u javnom sektoru, da bi se ovi malo igrali ciframa, a narod se lozio oko toga...
(Onokao.., 18. decembar 2014 08:52)

Nevezano za Zvezdu, Partizan, sport... protiv sam finansiranja klubova od para nas gradjana (mada ima klubova koji nisu Zvezda i Partizan kojima se treba pomoci)! A pre svega bi odgovrio na tvoju ogorcenost za smanjenje plata u javnom sektoru i to odgovoricu mojom ogorcenoscu na 50% viska zaposlenih u javnom sektoru koje opet mi gradjani finasiramo!

BOXAS

pre 9 godina

E moj Dule... pa znamo mi da ti nisi ozbiljan... da bockas malo... Svestan si ti, pre svega, da ovi tvoji strucnjaci iz menadzmenta ne znaju da predaju na vreme ni zahtev za reprogram poreskog duga...