Petak, 28.11.2014.

08:13

"Dobar meč, ali nisam zadovoljan"

Trener Partizana Marko Nikolić rekao je da je njegova ekipa odigrala veoma dobar meč sa Totenhemom, ali da ne želi da se zadovoljava utiskom, nego rezultatom.

Izvor: MN

"Dobar meè, ali nisam zadovoljan" IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

51 Komentari

Sortiraj po:

пфк

pre 9 godina

Totenhem-Lukač 1:0. Samo slepac ne vidi da je ovaj momak daleko najbolji golman koga Srbija trenutno ima.
(Danilo, 28. novembar 2014 09:26)
brate prvo stojko pa milinkovic-savic i rajko pa ondan tek lukac realno

Strasno

pre 9 godina

Trebali su da odigraju sa 40% snage i da vas nakantaju,da bi ti bio zadovoljan.Ionako su promasili nekoliko zicera,kao da su igrali na tacan rezultat 1:0.Tip izadje sam na golmana i asistira iz zezanja,kao i Soldado na 2m od gola,sam ko duh...ccccc i ti nezadovoljan.

Realno

pre 9 godina

sto jes jes da mi igramo i cz premier ligu engleske bili bi mi i prezadnji a crvena zvezda zadnja. Mi osvojili nekih petnestak bodova a CZ bi bila bez boda.
(partizan, 28. novembar 2014 12:58)
Malo si se samo zeznuo u proceni,realnije bi bilo da je partizan zadnji,bez bodova,pa iznad njega QPR i Barnli sa 10-tak,pa Zvezda iznad njih sa 15-tak.Tamo bi sudile Engleske sudije a ne ove Toletove tj.vase.

Delija

pre 9 godina

Delija vazno da ti imas i da ste skoro svako kolo pokradeni.
(PIVKE, 28. novembar 2014 12:32)
Ja sam bar objektivan i kazem kako jeste, sve dok Lalatovic sedi na klupi Zvezde oni me ne zanimaju, ovo sta se desava u nasem fudbalu to je vredjanje ljudske inteligencije, dokle smo mi dosli da se zadovoljavamo min porazima u Evropi to je stvarno zalosno, da je normalno kao sto nije klubovi poput Zvezde i Partizana trebali bi da igraju svake god. grupnu fazi LE ili LS, ovo sto se desava sa nasa dva velika kluba ovo je blamaza za citavu Srbiju

zoran

pre 9 godina

Uvodjenjem Kojica i maltertiranje Fofane pokazujes koliko si mali covek i nista vise. Demagog kakav se retko radja. Pitam ja tebe samo jedno - imas li obraza covece..??

O chemu dobrom ti prichash..? Partizan = 1 bod. Brdo golova u mrezi...Lukac ,juce, spasao Partizan katastrofe.
To je 17. poraz Partizana u Evropi...sta je tu dobro ili krijes sebe iz nemanja rezultata...JSL ne rachunam, jer to je smehotresna liga.

Misin

pre 9 godina

Gresis Nikolicu,nama i jeste problem sto se mi zadovoljvamo time sto kao igramo dobrostvorimo sanse,a rezultata nigde.Posle nekog vremena niko se i ne seca igre a rezultati se pisu i ostaju vecito.

milan

pre 9 godina

Kad bi se udruzili Rijeka, Maribor, Partizan, Zvezda, Dinamo ZG, Ludogorec, CSKA Sofija, Steaua, CFR Kluz, Dinamo Bukurest, Ferencvaros ili Debrecin i recimo Vardar Skopje ili Hajduk. I da se igra poput ABA Lige u kosarci.. za par godina bi se klubovi iz ove lige borili za zavrsnice evropskih takmicenja a liga bi vec u startu bila u prvih 10 evrope!

Da se iz nacionalnih prvestavan kvalifikuju u ligu ili jos bolje da se organizuje Druga Regionalna liga u koju bi ulazili iz nacionalnih prvenstava.
U Drugoj Ligi da igraju klubovi poput Olimpije, Vojvodine, Radnickog, Petrolula, Astre, Buducnost PG, MTK, Sarajevo, Zelja itd itd..
To je jedini spas a ne ove kriminogene lige, sa nekim laznim, jeftinim patriotskim razlozima za postojanje..

vir

pre 9 godina

Ja koliko znam u sportu se gleda rezultat,na 5 meceva su dali jedam gol a naprimali punu mrezu golova.Lukac im je najbolji igrac na svakom mecu.I izjava je da dobro igraju.Ova izjava je za Nobelovu nagradu.Sta da vise kazem a da ne ispadnem ne ozbiljan.Pametnome dosta.
(Nenad, 28. novembar 2014 10:54)
ma neka i ispadnes neozbiljan. nema veze. samo da ne ispadnes nepismen.
ps na kog pametnog si tacno mislio.

Od lopate još niko nije pobegao

pre 9 godina

Volim Kojića, trudi se dečko uvek, ali posle dve operacije, lagano sa njim. Što ne uvede Fofanu crni sine? I još nešto, ukoliko ti Voja Brisel, bude i dalje igrao, i još kad Kapiten izadje preuzme traku, zaista ću poverovati u priču da si otkupio Vojin ugovor, i da sve pare na zimu kad ode(ako bog da), idu tebi. Osvesti se čoveče, vidi se da možemo da igramo sa najjačim ekipama, ali sem što pojedincima nedostaje znanje, neki bre ne mogu ni malo jaču utakmicu da odigraju bez lekova i inekcija. Gde je kondicija? Duša igračima u nosu..Vidiš li ti to? Inače čestitke za sinoćno izdanje, naravno da može i mora daleko bolje, ali hvala bogu počeli smo bar da igramo fudbal.. NAPRED PARTIZAN!!

p.s. Dati u utakmicama do kraja ovog dela šansu lagano Stevanoviću, Bogosavcu, Šaponjiću, Lukiću, Fofani!!!

partizan

pre 9 godina

sto jes jes da mi igramo i cz premier ligu engleske bili bi mi i prezadnji a crvena zvezda zadnja. Mi osvojili nekih petnestak bodova a CZ bi bila bez boda.

Delija

pre 9 godina

- - -1.činjenica - Totenhem je kolo pre kraja prvi u grupi Evropa lige.2.činjenica - Partizan je u dvomeču sa najboljim i tržišno daleko najvrednijim klubom u grupi i jednim od favorita za titulu osvajača Evropa lige odigrao dobro, u prvom meču tvrdo na rezultat i osvojio je bod, a u drugom otvoreno se nadigravao, stvarao dobre šanse i na kraju minimalno izgubio 0:1.3.činjenica - U prethodnom kolu je nesrećno ostao bez zasluženog boda u gostima Bešiktašu. Klub koji se pojačava dovodeći centarfora Čelzija se spasio u devedesetom minutu tako što Danko Lazović na žalost nije imao sreće posle sjajne reakcije na odbijenu loptu, topovski je šutirao ali je turke spasila prečka.4.činjenica - Celu grupnu fazu Partizan je pratila nesreća sa kaznama i povredama ključnih igrača. Škuletić je bio suspendovan, Brašanac povređen, a kasnije su se povredili još dvojica nosilaca igre Vulićević i Drinčić.Zaključak - Velika pohvala ide na račun šefa Marka Nikolića koji je uprkos nedaćama uspeo da stvori tim koji se ravnopravno suprotstavio mnogo bogatijim klubovima i još jednom dokazao da je sposoban za takmičenje na evropskom nivou.Napred Partizan! Pobeda u poslednjem kolu protiv Asterasa će biti znak da je ovaj tim sposoban za velika dela sledeće sezone i plasman u Ligu šampiona po treći put!- - -
(Nemanja ™ © ®, 28. novembar 2014 11:32)
Zaboravi si 5. cinjenicu da ti definitivno nemas pojma o fudbalu

Bran

pre 9 godina

Saši Iliću se što pre zahvaliti na svemu što je uradio za Partizan i poslati ga u zasluženu igračku penziju. Mlađi, jači i agilniji igrač bi doprineo da ekipa igra mnogo, mnogo, bolje. Na jakim utkamcima Partizan igra sa 10 igrača, Saša je umoran.
Lazović treba da igra samo jedno poluvreme jer za celu utakmicu nema ni snage ni volje.
NAPRED CRNO-BELI !

trener18.

pre 9 godina

@ jack / Onda vi slabo pratite Partizan ako kazete da je Lukac linijas./ Svuda i uvek se pamte i broje samo rezultati,a ne lepota,Mnogo nedostaju Brasanac,Vulicevic i Drincic,i klub mora naci u prelaznom roku igraca sredine terena ?

.....

pre 9 godina

@danilo
veliki sam navijač Partizana ali mislim da je za nas fudbal možda najbolje skloniti Stojkovića sa gola i gurnuti malog Rajkovića da braniti da bi dobili golmana za narednih 15 godina

Jack

pre 9 godina

Totenhem-Lukač 1:0. Samo slepac ne vidi da je ovaj momak daleko najbolji golman koga Srbija trenutno ima.
(Danilo, 28. novembar 2014 09:26)

Ne znam, ja bih vise voleo da smo mi doveli Rajkovica. Nije los Lukac, ali mora malo da se oslobodi, bas je skolski linijas, ne izlazi iz peterca, osim kad bas mora. Kad je odbrana visoko, kao sinoc, gomilu situacija bi izbegao da je istrcavao u polje sa penala, umesto sto je cekao na liniji sta ce da se desi.

jedan je Danko

pre 9 godina

@dax
"Lazovica pod hitno u reprezentaciju...".
Slažem se.Ako išta dobro može da se izvuče iz poraza Partizana i ove utakmice, to je da smo konačno dobili centarfora za reprezentaciju na duže staze...

Nemanja ™ © ®

pre 9 godina

- - -

1.činjenica - Totenhem je kolo pre kraja prvi u grupi Evropa lige.

2.činjenica - Partizan je u dvomeču sa najboljim i tržišno daleko najvrednijim klubom u grupi i jednim od favorita za titulu osvajača Evropa lige odigrao dobro, u prvom meču tvrdo na rezultat i osvojio je bod, a u drugom otvoreno se nadigravao, stvarao dobre šanse i na kraju minimalno izgubio 0:1.

3.činjenica - U prethodnom kolu je nesrećno ostao bez zasluženog boda u gostima Bešiktašu. Klub koji se pojačava dovodeći centarfora Čelzija se spasio u devedesetom minutu tako što Danko Lazović na žalost nije imao sreće posle sjajne reakcije na odbijenu loptu, topovski je šutirao ali je turke spasila prečka.

4.činjenica - Celu grupnu fazu Partizan je pratila nesreća sa kaznama i povredama ključnih igrača. Škuletić je bio suspendovan, Brašanac povređen, a kasnije su se povredili još dvojica nosilaca igre Vulićević i Drinčić.

Zaključak - Velika pohvala ide na račun šefa Marka Nikolića koji je uprkos nedaćama uspeo da stvori tim koji se ravnopravno suprotstavio mnogo bogatijim klubovima i još jednom dokazao da je sposoban za takmičenje na evropskom nivou.

Napred Partizan! Pobeda u poslednjem kolu protiv Asterasa će biti znak da je ovaj tim sposoban za velika dela sledeće sezone i plasman u Ligu šampiona po treći put!
- - -

rema

pre 9 godina

Nikolic, je kompleksna licnost! To se vidi u promenama njegovog pristupa, uspeo je da ispravi i kanalise, onaj bes od prosle godine, kada je samo pricao o sudijama...
A o svim nezadovoljnim ljudima njegovim odlukama i ucinkom, mogu da kazem samo da predstavljaju klasican odraz naseg negativnog mentaliteta, gde se rezultati ocekuju odmah i sada, bez mnogo muke odricanja i rada(u njihovom slucaju podrske).
Nikolic stvara mentalitet, gradi ga... Ovi igraci nikada nisu igrali ovakve utakmice, naravno da ne znaju da se izbore do kraja kako treba... Za tako nesto je potrebno vreme i rad, dosta ovakvih iskustava!
Ja da sam navijac Partizana bio bih ponosan, na igrace, trenera i navijace Partizana!

django

pre 9 godina

Prva stvar koja upada u oko je igra sa jednim zadnjim veznim igracem.Automatski vise prostora za Ilica, Lazovica i ostale.Zasto tako ne igrati i u domacem prvenstvu gde su ekipe neuporedivo slabije od Totenhema?Partizan treba da igra lepo, dopadljivo i efikasno.Ovo je bilo pravo osvezenje i sigurno bi vratilo publiku na stadion.Druga stvar: Ne mozete izbaciti iz tima Lazovica kada je on dao pare da se isplate plate igracima.Lazo je odlican igrac, ali se vidi neozbiljnost u zavrsnicsma akcija, tj. mnogobrojni promasaji.(verovatno nedovoljno angazovanje na treninzima).Trece, necemo postati ozbiljan klub dok se ne izvrsi privatizacija, tj. restruktuiranje i jasna podela nadleznosti. A Fofana verovatno nema jakog menadzera i nije u interesu da mnogo igra ili se proda.Zar mislite da se tu Nikolic nesto pita???

Nenad

pre 9 godina

Ja koliko znam u sportu se gleda rezultat,na 5 meceva su dali jedam gol a naprimali punu mrezu golova.Lukac im je najbolji igrac na svakom mecu.I izjava je da dobro igraju.Ova izjava je za Nobelovu nagradu.Sta da vise kazem a da ne ispadnem ne ozbiljan.Pametnome dosta.

Marko

pre 9 godina

Ocito su imali dovoljno motiva da se prikazu, pokazu i dokazu. Gledati ih u takvom izdanju predstavljalo je prijatno osvezenje. Da ih je vise, stigli bi kad-tad i rezultati. Ne mozemo da poredimo Rijeku i crno-bele. Prvi imaju solidnu kolicinu novca, koja je na raspolaganju klubu, dok celnici drugog, stice se utisak, novac mahom usmeravaju u suprotnom smeru tj. ispumpavaju ga.

Gavgalj

pre 9 godina

Ovde nije rec o Lalatovicevoj izjavi:-)
(@ Gavgalj, 28. novembar 2014 09:30)

Tu su negde. Ali, posto ti mislis da je Kodzak ok, evo neka uzme Bajern

milenko

pre 9 godina

Sada si ti "kao" ozbiljan trener pa nisi zadovoljan,kao Pep Gvardiola?!!Ljudi se "sprdali" sa vama,igrali koliko im treba i neresen rezultat njima nista neznaci,svejedno prolaze!Videli smo kako prolazite sa ekipama koje traze pobedu!

Lud,zbunjen,normalan

pre 9 godina

Ako se nekad (ne daj bože) desi da svi napadači budu povredjeni ili kažnjeni a na klupi imaš samo Fofanu ne puštaj ga u igru ni slučajno,pusti rezervnog golmana,pomoćnog trenera ma udji ti igraj napadača ali njega ni u ludilu ne puštaj....

free@last

pre 9 godina

Partizanu trebaju samo 3 igrača koji znaju malo više fudbala od ovih na terenu i imali bi ekipu za LE. Danas takvi igrači nisu preskupi ali za ovu upravu (ili besparicu) izgleda da nema para ni za takve. Zato je tako kako je, svake godine iznova i bez ambicija.

Tex

pre 9 godina

Odlicna utakmica,bravo Nikolicu! Cuj ove panteroide,prevara...hahahaaa...glavalj,kakav vam je Lalat,naopako..heheheee. Samo napred Nikolicu,puna podrska!!!

Gavgalj

pre 9 godina

Totenhem-Lukač 1:0. Samo slepac ne vidi da je ovaj momak daleko najbolji golman koga Srbija trenutno ima.
(Danilo, 28. novembar 2014 09:26)

Ma Evropa, rodjak

Lee

pre 9 godina

@zalutao: gledaj utakmice Rijeke, edukuj se malo. Rijeka zbog načina na koji se vodi je odavno klasa iznad "velike četvorke". Sve to se reflektuje na kontinuitet u radu odličnog trenera i dobrih igrača na terenu. Npr. skromne plate, ali premije u zbiru budu i 3 puta više od plate. Jel to topla voda?

alfa romeo

pre 9 godina

pre svega sto cu reci,da sam navijac Crvene Zvezde,i da da cestitam komsijama na odlicnoj borbi.Iako ne mogu da navijam u bilo kojem mecu za vas,moram da primetim da igrate daleko bolji fudbal od kako igrate LE.Nisam gledao ceo mec,samo do prekida(40.min),ali ono sto smatram jeste da kada bi Zvezda i Partizan bili redovni ucesnisi LE,ili LS mnogo lakse bi igrali nasu ligu.Oni bunkeri,i izlezavanja na nasim terenima nikako ne mogu da pomognu boljitku nase(Zvezdine) igre,dok Partizan jaca svoju igru igrajuce protiv jacih evropskih timova..i jeste da ste se u dva navrata obrukali(Asteras i Besiktas),ali je ocigledno da se daleko bolje snalazite protiv bunkera u nasoj ligi,nego mi..i u pravo je sto se tice tog bunkera Lalatovic kada kaze da se timovi samo brane protiv nas,mislim,koji je onda uopste isao fudbala?nadam se boljim danima,kada cemo naizmenicno igrati LS I LE,pa umesto da se prepucavamo u JSL,to radimo kao u kosarci,sa cipiripi kup,i kup Ljiljane Ronketic...Pozdrav!

Miki

pre 9 godina

Demagogu,posteno konstatuj da je Totenhem
igrao trening utakmicu sa drugim timom i mogao je
bez problema da vam da 4-5 golova.Nije to problem,
oni su veliki i skup tim i normalno je da vas pobede,
ali vi ste jedna bezlicna ekipa bez jasnih ideja,ozbiljniji
trener bi vise pokazao sa ovim igracima..Pogledaj Rijeku kako igra i ne salji toliko politickih poruka,jer ljudi
koji se razumeju u fudbal su te procitali.

Mito

pre 9 godina

I dalje bez medalje (bez bodova). Partizan je nešto pokušao, ali i dalje je to traljavo, centarfor kome treba deset šansi da da gol, Lazović na kojem se vidi da je bio odličan igrač, ali u igri mladosti on je prespor, sa lucidnim rešenjima na momente. Najbitnije u svim kolektivnim sportovima pa i u fudbalu je da se uz dobru odbranu organizuje brz kontranapad, što Partizan i ostali naši klubovi, pa i reprezentacija nemaju.
Na kraju zbog upada navijača na teren i prekida utimice od 10 minuta, pitam se da li će i Arsenalu biti oduzeta tri boda.

STARA SKOLA

pre 9 godina

Kao zvezdasu Nikolic mi je antipatican, ali ne samo zato sto sam zvezdas. Medjutim, za ovu packu Englezima bi ga izveo na jedan dobar rucak :-)

Lud,zbunjen,normalan

pre 9 godina

Ako se nekad (ne daj bože) desi da svi napadači budu povredjeni ili kažnjeni a na klupi imaš samo Fofanu ne puštaj ga u igru ni slučajno,pusti rezervnog golmana,pomoćnog trenera ma udji ti igraj napadača ali njega ni u ludilu ne puštaj....

Marko

pre 9 godina

Ocito su imali dovoljno motiva da se prikazu, pokazu i dokazu. Gledati ih u takvom izdanju predstavljalo je prijatno osvezenje. Da ih je vise, stigli bi kad-tad i rezultati. Ne mozemo da poredimo Rijeku i crno-bele. Prvi imaju solidnu kolicinu novca, koja je na raspolaganju klubu, dok celnici drugog, stice se utisak, novac mahom usmeravaju u suprotnom smeru tj. ispumpavaju ga.

free@last

pre 9 godina

Partizanu trebaju samo 3 igrača koji znaju malo više fudbala od ovih na terenu i imali bi ekipu za LE. Danas takvi igrači nisu preskupi ali za ovu upravu (ili besparicu) izgleda da nema para ni za takve. Zato je tako kako je, svake godine iznova i bez ambicija.

alfa romeo

pre 9 godina

pre svega sto cu reci,da sam navijac Crvene Zvezde,i da da cestitam komsijama na odlicnoj borbi.Iako ne mogu da navijam u bilo kojem mecu za vas,moram da primetim da igrate daleko bolji fudbal od kako igrate LE.Nisam gledao ceo mec,samo do prekida(40.min),ali ono sto smatram jeste da kada bi Zvezda i Partizan bili redovni ucesnisi LE,ili LS mnogo lakse bi igrali nasu ligu.Oni bunkeri,i izlezavanja na nasim terenima nikako ne mogu da pomognu boljitku nase(Zvezdine) igre,dok Partizan jaca svoju igru igrajuce protiv jacih evropskih timova..i jeste da ste se u dva navrata obrukali(Asteras i Besiktas),ali je ocigledno da se daleko bolje snalazite protiv bunkera u nasoj ligi,nego mi..i u pravo je sto se tice tog bunkera Lalatovic kada kaze da se timovi samo brane protiv nas,mislim,koji je onda uopste isao fudbala?nadam se boljim danima,kada cemo naizmenicno igrati LS I LE,pa umesto da se prepucavamo u JSL,to radimo kao u kosarci,sa cipiripi kup,i kup Ljiljane Ronketic...Pozdrav!

Tex

pre 9 godina

Odlicna utakmica,bravo Nikolicu! Cuj ove panteroide,prevara...hahahaaa...glavalj,kakav vam je Lalat,naopako..heheheee. Samo napred Nikolicu,puna podrska!!!

STARA SKOLA

pre 9 godina

Kao zvezdasu Nikolic mi je antipatican, ali ne samo zato sto sam zvezdas. Medjutim, za ovu packu Englezima bi ga izveo na jedan dobar rucak :-)

Nemanja ™ © ®

pre 9 godina

- - -

1.činjenica - Totenhem je kolo pre kraja prvi u grupi Evropa lige.

2.činjenica - Partizan je u dvomeču sa najboljim i tržišno daleko najvrednijim klubom u grupi i jednim od favorita za titulu osvajača Evropa lige odigrao dobro, u prvom meču tvrdo na rezultat i osvojio je bod, a u drugom otvoreno se nadigravao, stvarao dobre šanse i na kraju minimalno izgubio 0:1.

3.činjenica - U prethodnom kolu je nesrećno ostao bez zasluženog boda u gostima Bešiktašu. Klub koji se pojačava dovodeći centarfora Čelzija se spasio u devedesetom minutu tako što Danko Lazović na žalost nije imao sreće posle sjajne reakcije na odbijenu loptu, topovski je šutirao ali je turke spasila prečka.

4.činjenica - Celu grupnu fazu Partizan je pratila nesreća sa kaznama i povredama ključnih igrača. Škuletić je bio suspendovan, Brašanac povređen, a kasnije su se povredili još dvojica nosilaca igre Vulićević i Drinčić.

Zaključak - Velika pohvala ide na račun šefa Marka Nikolića koji je uprkos nedaćama uspeo da stvori tim koji se ravnopravno suprotstavio mnogo bogatijim klubovima i još jednom dokazao da je sposoban za takmičenje na evropskom nivou.

Napred Partizan! Pobeda u poslednjem kolu protiv Asterasa će biti znak da je ovaj tim sposoban za velika dela sledeće sezone i plasman u Ligu šampiona po treći put!
- - -

rema

pre 9 godina

Nikolic, je kompleksna licnost! To se vidi u promenama njegovog pristupa, uspeo je da ispravi i kanalise, onaj bes od prosle godine, kada je samo pricao o sudijama...
A o svim nezadovoljnim ljudima njegovim odlukama i ucinkom, mogu da kazem samo da predstavljaju klasican odraz naseg negativnog mentaliteta, gde se rezultati ocekuju odmah i sada, bez mnogo muke odricanja i rada(u njihovom slucaju podrske).
Nikolic stvara mentalitet, gradi ga... Ovi igraci nikada nisu igrali ovakve utakmice, naravno da ne znaju da se izbore do kraja kako treba... Za tako nesto je potrebno vreme i rad, dosta ovakvih iskustava!
Ja da sam navijac Partizana bio bih ponosan, na igrace, trenera i navijace Partizana!

Lee

pre 9 godina

@zalutao: gledaj utakmice Rijeke, edukuj se malo. Rijeka zbog načina na koji se vodi je odavno klasa iznad "velike četvorke". Sve to se reflektuje na kontinuitet u radu odličnog trenera i dobrih igrača na terenu. Npr. skromne plate, ali premije u zbiru budu i 3 puta više od plate. Jel to topla voda?

django

pre 9 godina

Prva stvar koja upada u oko je igra sa jednim zadnjim veznim igracem.Automatski vise prostora za Ilica, Lazovica i ostale.Zasto tako ne igrati i u domacem prvenstvu gde su ekipe neuporedivo slabije od Totenhema?Partizan treba da igra lepo, dopadljivo i efikasno.Ovo je bilo pravo osvezenje i sigurno bi vratilo publiku na stadion.Druga stvar: Ne mozete izbaciti iz tima Lazovica kada je on dao pare da se isplate plate igracima.Lazo je odlican igrac, ali se vidi neozbiljnost u zavrsnicsma akcija, tj. mnogobrojni promasaji.(verovatno nedovoljno angazovanje na treninzima).Trece, necemo postati ozbiljan klub dok se ne izvrsi privatizacija, tj. restruktuiranje i jasna podela nadleznosti. A Fofana verovatno nema jakog menadzera i nije u interesu da mnogo igra ili se proda.Zar mislite da se tu Nikolic nesto pita???

milan

pre 9 godina

Kad bi se udruzili Rijeka, Maribor, Partizan, Zvezda, Dinamo ZG, Ludogorec, CSKA Sofija, Steaua, CFR Kluz, Dinamo Bukurest, Ferencvaros ili Debrecin i recimo Vardar Skopje ili Hajduk. I da se igra poput ABA Lige u kosarci.. za par godina bi se klubovi iz ove lige borili za zavrsnice evropskih takmicenja a liga bi vec u startu bila u prvih 10 evrope!

Da se iz nacionalnih prvestavan kvalifikuju u ligu ili jos bolje da se organizuje Druga Regionalna liga u koju bi ulazili iz nacionalnih prvenstava.
U Drugoj Ligi da igraju klubovi poput Olimpije, Vojvodine, Radnickog, Petrolula, Astre, Buducnost PG, MTK, Sarajevo, Zelja itd itd..
To je jedini spas a ne ove kriminogene lige, sa nekim laznim, jeftinim patriotskim razlozima za postojanje..

Delija

pre 9 godina

- - -1.činjenica - Totenhem je kolo pre kraja prvi u grupi Evropa lige.2.činjenica - Partizan je u dvomeču sa najboljim i tržišno daleko najvrednijim klubom u grupi i jednim od favorita za titulu osvajača Evropa lige odigrao dobro, u prvom meču tvrdo na rezultat i osvojio je bod, a u drugom otvoreno se nadigravao, stvarao dobre šanse i na kraju minimalno izgubio 0:1.3.činjenica - U prethodnom kolu je nesrećno ostao bez zasluženog boda u gostima Bešiktašu. Klub koji se pojačava dovodeći centarfora Čelzija se spasio u devedesetom minutu tako što Danko Lazović na žalost nije imao sreće posle sjajne reakcije na odbijenu loptu, topovski je šutirao ali je turke spasila prečka.4.činjenica - Celu grupnu fazu Partizan je pratila nesreća sa kaznama i povredama ključnih igrača. Škuletić je bio suspendovan, Brašanac povređen, a kasnije su se povredili još dvojica nosilaca igre Vulićević i Drinčić.Zaključak - Velika pohvala ide na račun šefa Marka Nikolića koji je uprkos nedaćama uspeo da stvori tim koji se ravnopravno suprotstavio mnogo bogatijim klubovima i još jednom dokazao da je sposoban za takmičenje na evropskom nivou.Napred Partizan! Pobeda u poslednjem kolu protiv Asterasa će biti znak da je ovaj tim sposoban za velika dela sledeće sezone i plasman u Ligu šampiona po treći put!- - -
(Nemanja ™ © ®, 28. novembar 2014 11:32)
Zaboravi si 5. cinjenicu da ti definitivno nemas pojma o fudbalu

Miki

pre 9 godina

Demagogu,posteno konstatuj da je Totenhem
igrao trening utakmicu sa drugim timom i mogao je
bez problema da vam da 4-5 golova.Nije to problem,
oni su veliki i skup tim i normalno je da vas pobede,
ali vi ste jedna bezlicna ekipa bez jasnih ideja,ozbiljniji
trener bi vise pokazao sa ovim igracima..Pogledaj Rijeku kako igra i ne salji toliko politickih poruka,jer ljudi
koji se razumeju u fudbal su te procitali.

Mito

pre 9 godina

I dalje bez medalje (bez bodova). Partizan je nešto pokušao, ali i dalje je to traljavo, centarfor kome treba deset šansi da da gol, Lazović na kojem se vidi da je bio odličan igrač, ali u igri mladosti on je prespor, sa lucidnim rešenjima na momente. Najbitnije u svim kolektivnim sportovima pa i u fudbalu je da se uz dobru odbranu organizuje brz kontranapad, što Partizan i ostali naši klubovi, pa i reprezentacija nemaju.
Na kraju zbog upada navijača na teren i prekida utimice od 10 minuta, pitam se da li će i Arsenalu biti oduzeta tri boda.

milenko

pre 9 godina

Sada si ti "kao" ozbiljan trener pa nisi zadovoljan,kao Pep Gvardiola?!!Ljudi se "sprdali" sa vama,igrali koliko im treba i neresen rezultat njima nista neznaci,svejedno prolaze!Videli smo kako prolazite sa ekipama koje traze pobedu!

jedan je Danko

pre 9 godina

@dax
"Lazovica pod hitno u reprezentaciju...".
Slažem se.Ako išta dobro može da se izvuče iz poraza Partizana i ove utakmice, to je da smo konačno dobili centarfora za reprezentaciju na duže staze...

Nenad

pre 9 godina

Ja koliko znam u sportu se gleda rezultat,na 5 meceva su dali jedam gol a naprimali punu mrezu golova.Lukac im je najbolji igrac na svakom mecu.I izjava je da dobro igraju.Ova izjava je za Nobelovu nagradu.Sta da vise kazem a da ne ispadnem ne ozbiljan.Pametnome dosta.

trener18.

pre 9 godina

@ jack / Onda vi slabo pratite Partizan ako kazete da je Lukac linijas./ Svuda i uvek se pamte i broje samo rezultati,a ne lepota,Mnogo nedostaju Brasanac,Vulicevic i Drincic,i klub mora naci u prelaznom roku igraca sredine terena ?

vir

pre 9 godina

Ja koliko znam u sportu se gleda rezultat,na 5 meceva su dali jedam gol a naprimali punu mrezu golova.Lukac im je najbolji igrac na svakom mecu.I izjava je da dobro igraju.Ova izjava je za Nobelovu nagradu.Sta da vise kazem a da ne ispadnem ne ozbiljan.Pametnome dosta.
(Nenad, 28. novembar 2014 10:54)
ma neka i ispadnes neozbiljan. nema veze. samo da ne ispadnes nepismen.
ps na kog pametnog si tacno mislio.

Od lopate još niko nije pobegao

pre 9 godina

Volim Kojića, trudi se dečko uvek, ali posle dve operacije, lagano sa njim. Što ne uvede Fofanu crni sine? I još nešto, ukoliko ti Voja Brisel, bude i dalje igrao, i još kad Kapiten izadje preuzme traku, zaista ću poverovati u priču da si otkupio Vojin ugovor, i da sve pare na zimu kad ode(ako bog da), idu tebi. Osvesti se čoveče, vidi se da možemo da igramo sa najjačim ekipama, ali sem što pojedincima nedostaje znanje, neki bre ne mogu ni malo jaču utakmicu da odigraju bez lekova i inekcija. Gde je kondicija? Duša igračima u nosu..Vidiš li ti to? Inače čestitke za sinoćno izdanje, naravno da može i mora daleko bolje, ali hvala bogu počeli smo bar da igramo fudbal.. NAPRED PARTIZAN!!

p.s. Dati u utakmicama do kraja ovog dela šansu lagano Stevanoviću, Bogosavcu, Šaponjiću, Lukiću, Fofani!!!

partizan

pre 9 godina

sto jes jes da mi igramo i cz premier ligu engleske bili bi mi i prezadnji a crvena zvezda zadnja. Mi osvojili nekih petnestak bodova a CZ bi bila bez boda.

Jack

pre 9 godina

Totenhem-Lukač 1:0. Samo slepac ne vidi da je ovaj momak daleko najbolji golman koga Srbija trenutno ima.
(Danilo, 28. novembar 2014 09:26)

Ne znam, ja bih vise voleo da smo mi doveli Rajkovica. Nije los Lukac, ali mora malo da se oslobodi, bas je skolski linijas, ne izlazi iz peterca, osim kad bas mora. Kad je odbrana visoko, kao sinoc, gomilu situacija bi izbegao da je istrcavao u polje sa penala, umesto sto je cekao na liniji sta ce da se desi.

Gavgalj

pre 9 godina

Totenhem-Lukač 1:0. Samo slepac ne vidi da je ovaj momak daleko najbolji golman koga Srbija trenutno ima.
(Danilo, 28. novembar 2014 09:26)

Ma Evropa, rodjak

zoran

pre 9 godina

Uvodjenjem Kojica i maltertiranje Fofane pokazujes koliko si mali covek i nista vise. Demagog kakav se retko radja. Pitam ja tebe samo jedno - imas li obraza covece..??

O chemu dobrom ti prichash..? Partizan = 1 bod. Brdo golova u mrezi...Lukac ,juce, spasao Partizan katastrofe.
To je 17. poraz Partizana u Evropi...sta je tu dobro ili krijes sebe iz nemanja rezultata...JSL ne rachunam, jer to je smehotresna liga.

Misin

pre 9 godina

Gresis Nikolicu,nama i jeste problem sto se mi zadovoljvamo time sto kao igramo dobrostvorimo sanse,a rezultata nigde.Posle nekog vremena niko se i ne seca igre a rezultati se pisu i ostaju vecito.

Delija

pre 9 godina

Delija vazno da ti imas i da ste skoro svako kolo pokradeni.
(PIVKE, 28. novembar 2014 12:32)
Ja sam bar objektivan i kazem kako jeste, sve dok Lalatovic sedi na klupi Zvezde oni me ne zanimaju, ovo sta se desava u nasem fudbalu to je vredjanje ljudske inteligencije, dokle smo mi dosli da se zadovoljavamo min porazima u Evropi to je stvarno zalosno, da je normalno kao sto nije klubovi poput Zvezde i Partizana trebali bi da igraju svake god. grupnu fazi LE ili LS, ovo sto se desava sa nasa dva velika kluba ovo je blamaza za citavu Srbiju

Gavgalj

pre 9 godina

Ovde nije rec o Lalatovicevoj izjavi:-)
(@ Gavgalj, 28. novembar 2014 09:30)

Tu su negde. Ali, posto ti mislis da je Kodzak ok, evo neka uzme Bajern

пфк

pre 9 godina

Totenhem-Lukač 1:0. Samo slepac ne vidi da je ovaj momak daleko najbolji golman koga Srbija trenutno ima.
(Danilo, 28. novembar 2014 09:26)
brate prvo stojko pa milinkovic-savic i rajko pa ondan tek lukac realno

Bran

pre 9 godina

Saši Iliću se što pre zahvaliti na svemu što je uradio za Partizan i poslati ga u zasluženu igračku penziju. Mlađi, jači i agilniji igrač bi doprineo da ekipa igra mnogo, mnogo, bolje. Na jakim utkamcima Partizan igra sa 10 igrača, Saša je umoran.
Lazović treba da igra samo jedno poluvreme jer za celu utakmicu nema ni snage ni volje.
NAPRED CRNO-BELI !

.....

pre 9 godina

@danilo
veliki sam navijač Partizana ali mislim da je za nas fudbal možda najbolje skloniti Stojkovića sa gola i gurnuti malog Rajkovića da braniti da bi dobili golmana za narednih 15 godina

Strasno

pre 9 godina

Trebali su da odigraju sa 40% snage i da vas nakantaju,da bi ti bio zadovoljan.Ionako su promasili nekoliko zicera,kao da su igrali na tacan rezultat 1:0.Tip izadje sam na golmana i asistira iz zezanja,kao i Soldado na 2m od gola,sam ko duh...ccccc i ti nezadovoljan.

Realno

pre 9 godina

sto jes jes da mi igramo i cz premier ligu engleske bili bi mi i prezadnji a crvena zvezda zadnja. Mi osvojili nekih petnestak bodova a CZ bi bila bez boda.
(partizan, 28. novembar 2014 12:58)
Malo si se samo zeznuo u proceni,realnije bi bilo da je partizan zadnji,bez bodova,pa iznad njega QPR i Barnli sa 10-tak,pa Zvezda iznad njih sa 15-tak.Tamo bi sudile Engleske sudije a ne ove Toletove tj.vase.

Miki

pre 9 godina

Demagogu,posteno konstatuj da je Totenhem
igrao trening utakmicu sa drugim timom i mogao je
bez problema da vam da 4-5 golova.Nije to problem,
oni su veliki i skup tim i normalno je da vas pobede,
ali vi ste jedna bezlicna ekipa bez jasnih ideja,ozbiljniji
trener bi vise pokazao sa ovim igracima..Pogledaj Rijeku kako igra i ne salji toliko politickih poruka,jer ljudi
koji se razumeju u fudbal su te procitali.

milenko

pre 9 godina

Sada si ti "kao" ozbiljan trener pa nisi zadovoljan,kao Pep Gvardiola?!!Ljudi se "sprdali" sa vama,igrali koliko im treba i neresen rezultat njima nista neznaci,svejedno prolaze!Videli smo kako prolazite sa ekipama koje traze pobedu!

Delija

pre 9 godina

- - -1.činjenica - Totenhem je kolo pre kraja prvi u grupi Evropa lige.2.činjenica - Partizan je u dvomeču sa najboljim i tržišno daleko najvrednijim klubom u grupi i jednim od favorita za titulu osvajača Evropa lige odigrao dobro, u prvom meču tvrdo na rezultat i osvojio je bod, a u drugom otvoreno se nadigravao, stvarao dobre šanse i na kraju minimalno izgubio 0:1.3.činjenica - U prethodnom kolu je nesrećno ostao bez zasluženog boda u gostima Bešiktašu. Klub koji se pojačava dovodeći centarfora Čelzija se spasio u devedesetom minutu tako što Danko Lazović na žalost nije imao sreće posle sjajne reakcije na odbijenu loptu, topovski je šutirao ali je turke spasila prečka.4.činjenica - Celu grupnu fazu Partizan je pratila nesreća sa kaznama i povredama ključnih igrača. Škuletić je bio suspendovan, Brašanac povređen, a kasnije su se povredili još dvojica nosilaca igre Vulićević i Drinčić.Zaključak - Velika pohvala ide na račun šefa Marka Nikolića koji je uprkos nedaćama uspeo da stvori tim koji se ravnopravno suprotstavio mnogo bogatijim klubovima i još jednom dokazao da je sposoban za takmičenje na evropskom nivou.Napred Partizan! Pobeda u poslednjem kolu protiv Asterasa će biti znak da je ovaj tim sposoban za velika dela sledeće sezone i plasman u Ligu šampiona po treći put!- - -
(Nemanja ™ © ®, 28. novembar 2014 11:32)
Zaboravi si 5. cinjenicu da ti definitivno nemas pojma o fudbalu

Nenad

pre 9 godina

Ja koliko znam u sportu se gleda rezultat,na 5 meceva su dali jedam gol a naprimali punu mrezu golova.Lukac im je najbolji igrac na svakom mecu.I izjava je da dobro igraju.Ova izjava je za Nobelovu nagradu.Sta da vise kazem a da ne ispadnem ne ozbiljan.Pametnome dosta.

Mito

pre 9 godina

I dalje bez medalje (bez bodova). Partizan je nešto pokušao, ali i dalje je to traljavo, centarfor kome treba deset šansi da da gol, Lazović na kojem se vidi da je bio odličan igrač, ali u igri mladosti on je prespor, sa lucidnim rešenjima na momente. Najbitnije u svim kolektivnim sportovima pa i u fudbalu je da se uz dobru odbranu organizuje brz kontranapad, što Partizan i ostali naši klubovi, pa i reprezentacija nemaju.
Na kraju zbog upada navijača na teren i prekida utimice od 10 minuta, pitam se da li će i Arsenalu biti oduzeta tri boda.

.....

pre 9 godina

@danilo
veliki sam navijač Partizana ali mislim da je za nas fudbal možda najbolje skloniti Stojkovića sa gola i gurnuti malog Rajkovića da braniti da bi dobili golmana za narednih 15 godina

Gavgalj

pre 9 godina

Totenhem-Lukač 1:0. Samo slepac ne vidi da je ovaj momak daleko najbolji golman koga Srbija trenutno ima.
(Danilo, 28. novembar 2014 09:26)

Ma Evropa, rodjak

Gavgalj

pre 9 godina

Ovde nije rec o Lalatovicevoj izjavi:-)
(@ Gavgalj, 28. novembar 2014 09:30)

Tu su negde. Ali, posto ti mislis da je Kodzak ok, evo neka uzme Bajern

Realno

pre 9 godina

sto jes jes da mi igramo i cz premier ligu engleske bili bi mi i prezadnji a crvena zvezda zadnja. Mi osvojili nekih petnestak bodova a CZ bi bila bez boda.
(partizan, 28. novembar 2014 12:58)
Malo si se samo zeznuo u proceni,realnije bi bilo da je partizan zadnji,bez bodova,pa iznad njega QPR i Barnli sa 10-tak,pa Zvezda iznad njih sa 15-tak.Tamo bi sudile Engleske sudije a ne ove Toletove tj.vase.

Nemanja ™ © ®

pre 9 godina

- - -

1.činjenica - Totenhem je kolo pre kraja prvi u grupi Evropa lige.

2.činjenica - Partizan je u dvomeču sa najboljim i tržišno daleko najvrednijim klubom u grupi i jednim od favorita za titulu osvajača Evropa lige odigrao dobro, u prvom meču tvrdo na rezultat i osvojio je bod, a u drugom otvoreno se nadigravao, stvarao dobre šanse i na kraju minimalno izgubio 0:1.

3.činjenica - U prethodnom kolu je nesrećno ostao bez zasluženog boda u gostima Bešiktašu. Klub koji se pojačava dovodeći centarfora Čelzija se spasio u devedesetom minutu tako što Danko Lazović na žalost nije imao sreće posle sjajne reakcije na odbijenu loptu, topovski je šutirao ali je turke spasila prečka.

4.činjenica - Celu grupnu fazu Partizan je pratila nesreća sa kaznama i povredama ključnih igrača. Škuletić je bio suspendovan, Brašanac povređen, a kasnije su se povredili još dvojica nosilaca igre Vulićević i Drinčić.

Zaključak - Velika pohvala ide na račun šefa Marka Nikolića koji je uprkos nedaćama uspeo da stvori tim koji se ravnopravno suprotstavio mnogo bogatijim klubovima i još jednom dokazao da je sposoban za takmičenje na evropskom nivou.

Napred Partizan! Pobeda u poslednjem kolu protiv Asterasa će biti znak da je ovaj tim sposoban za velika dela sledeće sezone i plasman u Ligu šampiona po treći put!
- - -

zoran

pre 9 godina

Uvodjenjem Kojica i maltertiranje Fofane pokazujes koliko si mali covek i nista vise. Demagog kakav se retko radja. Pitam ja tebe samo jedno - imas li obraza covece..??

O chemu dobrom ti prichash..? Partizan = 1 bod. Brdo golova u mrezi...Lukac ,juce, spasao Partizan katastrofe.
To je 17. poraz Partizana u Evropi...sta je tu dobro ili krijes sebe iz nemanja rezultata...JSL ne rachunam, jer to je smehotresna liga.

Lud,zbunjen,normalan

pre 9 godina

Ako se nekad (ne daj bože) desi da svi napadači budu povredjeni ili kažnjeni a na klupi imaš samo Fofanu ne puštaj ga u igru ni slučajno,pusti rezervnog golmana,pomoćnog trenera ma udji ti igraj napadača ali njega ni u ludilu ne puštaj....

Lee

pre 9 godina

@zalutao: gledaj utakmice Rijeke, edukuj se malo. Rijeka zbog načina na koji se vodi je odavno klasa iznad "velike četvorke". Sve to se reflektuje na kontinuitet u radu odličnog trenera i dobrih igrača na terenu. Npr. skromne plate, ali premije u zbiru budu i 3 puta više od plate. Jel to topla voda?

Bran

pre 9 godina

Saši Iliću se što pre zahvaliti na svemu što je uradio za Partizan i poslati ga u zasluženu igračku penziju. Mlađi, jači i agilniji igrač bi doprineo da ekipa igra mnogo, mnogo, bolje. Na jakim utkamcima Partizan igra sa 10 igrača, Saša je umoran.
Lazović treba da igra samo jedno poluvreme jer za celu utakmicu nema ni snage ni volje.
NAPRED CRNO-BELI !

Tex

pre 9 godina

Odlicna utakmica,bravo Nikolicu! Cuj ove panteroide,prevara...hahahaaa...glavalj,kakav vam je Lalat,naopako..heheheee. Samo napred Nikolicu,puna podrska!!!

alfa romeo

pre 9 godina

pre svega sto cu reci,da sam navijac Crvene Zvezde,i da da cestitam komsijama na odlicnoj borbi.Iako ne mogu da navijam u bilo kojem mecu za vas,moram da primetim da igrate daleko bolji fudbal od kako igrate LE.Nisam gledao ceo mec,samo do prekida(40.min),ali ono sto smatram jeste da kada bi Zvezda i Partizan bili redovni ucesnisi LE,ili LS mnogo lakse bi igrali nasu ligu.Oni bunkeri,i izlezavanja na nasim terenima nikako ne mogu da pomognu boljitku nase(Zvezdine) igre,dok Partizan jaca svoju igru igrajuce protiv jacih evropskih timova..i jeste da ste se u dva navrata obrukali(Asteras i Besiktas),ali je ocigledno da se daleko bolje snalazite protiv bunkera u nasoj ligi,nego mi..i u pravo je sto se tice tog bunkera Lalatovic kada kaze da se timovi samo brane protiv nas,mislim,koji je onda uopste isao fudbala?nadam se boljim danima,kada cemo naizmenicno igrati LS I LE,pa umesto da se prepucavamo u JSL,to radimo kao u kosarci,sa cipiripi kup,i kup Ljiljane Ronketic...Pozdrav!

Jack

pre 9 godina

Totenhem-Lukač 1:0. Samo slepac ne vidi da je ovaj momak daleko najbolji golman koga Srbija trenutno ima.
(Danilo, 28. novembar 2014 09:26)

Ne znam, ja bih vise voleo da smo mi doveli Rajkovica. Nije los Lukac, ali mora malo da se oslobodi, bas je skolski linijas, ne izlazi iz peterca, osim kad bas mora. Kad je odbrana visoko, kao sinoc, gomilu situacija bi izbegao da je istrcavao u polje sa penala, umesto sto je cekao na liniji sta ce da se desi.

Delija

pre 9 godina

Delija vazno da ti imas i da ste skoro svako kolo pokradeni.
(PIVKE, 28. novembar 2014 12:32)
Ja sam bar objektivan i kazem kako jeste, sve dok Lalatovic sedi na klupi Zvezde oni me ne zanimaju, ovo sta se desava u nasem fudbalu to je vredjanje ljudske inteligencije, dokle smo mi dosli da se zadovoljavamo min porazima u Evropi to je stvarno zalosno, da je normalno kao sto nije klubovi poput Zvezde i Partizana trebali bi da igraju svake god. grupnu fazi LE ili LS, ovo sto se desava sa nasa dva velika kluba ovo je blamaza za citavu Srbiju

Strasno

pre 9 godina

Trebali su da odigraju sa 40% snage i da vas nakantaju,da bi ti bio zadovoljan.Ionako su promasili nekoliko zicera,kao da su igrali na tacan rezultat 1:0.Tip izadje sam na golmana i asistira iz zezanja,kao i Soldado na 2m od gola,sam ko duh...ccccc i ti nezadovoljan.

free@last

pre 9 godina

Partizanu trebaju samo 3 igrača koji znaju malo više fudbala od ovih na terenu i imali bi ekipu za LE. Danas takvi igrači nisu preskupi ali za ovu upravu (ili besparicu) izgleda da nema para ni za takve. Zato je tako kako je, svake godine iznova i bez ambicija.

jedan je Danko

pre 9 godina

@dax
"Lazovica pod hitno u reprezentaciju...".
Slažem se.Ako išta dobro može da se izvuče iz poraza Partizana i ove utakmice, to je da smo konačno dobili centarfora za reprezentaciju na duže staze...

partizan

pre 9 godina

sto jes jes da mi igramo i cz premier ligu engleske bili bi mi i prezadnji a crvena zvezda zadnja. Mi osvojili nekih petnestak bodova a CZ bi bila bez boda.

Marko

pre 9 godina

Ocito su imali dovoljno motiva da se prikazu, pokazu i dokazu. Gledati ih u takvom izdanju predstavljalo je prijatno osvezenje. Da ih je vise, stigli bi kad-tad i rezultati. Ne mozemo da poredimo Rijeku i crno-bele. Prvi imaju solidnu kolicinu novca, koja je na raspolaganju klubu, dok celnici drugog, stice se utisak, novac mahom usmeravaju u suprotnom smeru tj. ispumpavaju ga.

vir

pre 9 godina

Ja koliko znam u sportu se gleda rezultat,na 5 meceva su dali jedam gol a naprimali punu mrezu golova.Lukac im je najbolji igrac na svakom mecu.I izjava je da dobro igraju.Ova izjava je za Nobelovu nagradu.Sta da vise kazem a da ne ispadnem ne ozbiljan.Pametnome dosta.
(Nenad, 28. novembar 2014 10:54)
ma neka i ispadnes neozbiljan. nema veze. samo da ne ispadnes nepismen.
ps na kog pametnog si tacno mislio.

django

pre 9 godina

Prva stvar koja upada u oko je igra sa jednim zadnjim veznim igracem.Automatski vise prostora za Ilica, Lazovica i ostale.Zasto tako ne igrati i u domacem prvenstvu gde su ekipe neuporedivo slabije od Totenhema?Partizan treba da igra lepo, dopadljivo i efikasno.Ovo je bilo pravo osvezenje i sigurno bi vratilo publiku na stadion.Druga stvar: Ne mozete izbaciti iz tima Lazovica kada je on dao pare da se isplate plate igracima.Lazo je odlican igrac, ali se vidi neozbiljnost u zavrsnicsma akcija, tj. mnogobrojni promasaji.(verovatno nedovoljno angazovanje na treninzima).Trece, necemo postati ozbiljan klub dok se ne izvrsi privatizacija, tj. restruktuiranje i jasna podela nadleznosti. A Fofana verovatno nema jakog menadzera i nije u interesu da mnogo igra ili se proda.Zar mislite da se tu Nikolic nesto pita???

rema

pre 9 godina

Nikolic, je kompleksna licnost! To se vidi u promenama njegovog pristupa, uspeo je da ispravi i kanalise, onaj bes od prosle godine, kada je samo pricao o sudijama...
A o svim nezadovoljnim ljudima njegovim odlukama i ucinkom, mogu da kazem samo da predstavljaju klasican odraz naseg negativnog mentaliteta, gde se rezultati ocekuju odmah i sada, bez mnogo muke odricanja i rada(u njihovom slucaju podrske).
Nikolic stvara mentalitet, gradi ga... Ovi igraci nikada nisu igrali ovakve utakmice, naravno da ne znaju da se izbore do kraja kako treba... Za tako nesto je potrebno vreme i rad, dosta ovakvih iskustava!
Ja da sam navijac Partizana bio bih ponosan, na igrace, trenera i navijace Partizana!

milan

pre 9 godina

Kad bi se udruzili Rijeka, Maribor, Partizan, Zvezda, Dinamo ZG, Ludogorec, CSKA Sofija, Steaua, CFR Kluz, Dinamo Bukurest, Ferencvaros ili Debrecin i recimo Vardar Skopje ili Hajduk. I da se igra poput ABA Lige u kosarci.. za par godina bi se klubovi iz ove lige borili za zavrsnice evropskih takmicenja a liga bi vec u startu bila u prvih 10 evrope!

Da se iz nacionalnih prvestavan kvalifikuju u ligu ili jos bolje da se organizuje Druga Regionalna liga u koju bi ulazili iz nacionalnih prvenstava.
U Drugoj Ligi da igraju klubovi poput Olimpije, Vojvodine, Radnickog, Petrolula, Astre, Buducnost PG, MTK, Sarajevo, Zelja itd itd..
To je jedini spas a ne ove kriminogene lige, sa nekim laznim, jeftinim patriotskim razlozima za postojanje..

Misin

pre 9 godina

Gresis Nikolicu,nama i jeste problem sto se mi zadovoljvamo time sto kao igramo dobrostvorimo sanse,a rezultata nigde.Posle nekog vremena niko se i ne seca igre a rezultati se pisu i ostaju vecito.

пфк

pre 9 godina

Totenhem-Lukač 1:0. Samo slepac ne vidi da je ovaj momak daleko najbolji golman koga Srbija trenutno ima.
(Danilo, 28. novembar 2014 09:26)
brate prvo stojko pa milinkovic-savic i rajko pa ondan tek lukac realno

STARA SKOLA

pre 9 godina

Kao zvezdasu Nikolic mi je antipatican, ali ne samo zato sto sam zvezdas. Medjutim, za ovu packu Englezima bi ga izveo na jedan dobar rucak :-)

trener18.

pre 9 godina

@ jack / Onda vi slabo pratite Partizan ako kazete da je Lukac linijas./ Svuda i uvek se pamte i broje samo rezultati,a ne lepota,Mnogo nedostaju Brasanac,Vulicevic i Drincic,i klub mora naci u prelaznom roku igraca sredine terena ?

Od lopate još niko nije pobegao

pre 9 godina

Volim Kojića, trudi se dečko uvek, ali posle dve operacije, lagano sa njim. Što ne uvede Fofanu crni sine? I još nešto, ukoliko ti Voja Brisel, bude i dalje igrao, i još kad Kapiten izadje preuzme traku, zaista ću poverovati u priču da si otkupio Vojin ugovor, i da sve pare na zimu kad ode(ako bog da), idu tebi. Osvesti se čoveče, vidi se da možemo da igramo sa najjačim ekipama, ali sem što pojedincima nedostaje znanje, neki bre ne mogu ni malo jaču utakmicu da odigraju bez lekova i inekcija. Gde je kondicija? Duša igračima u nosu..Vidiš li ti to? Inače čestitke za sinoćno izdanje, naravno da može i mora daleko bolje, ali hvala bogu počeli smo bar da igramo fudbal.. NAPRED PARTIZAN!!

p.s. Dati u utakmicama do kraja ovog dela šansu lagano Stevanoviću, Bogosavcu, Šaponjiću, Lukiću, Fofani!!!