Četvrtak, 27.11.2014.

11:22

Zvezda oštećena u Kragujevcu

Na redovnoj sednici Sudijske komisije FSS - Potkomisije za analizu suđenja saopšteno je da je Crvena zvezda oštećena propustom sudije na meču sa Radničkim.

Izvor: MN

Zvezda ošteæena u Kragujevcu IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

68 Komentari

Sortiraj po:

miki

pre 9 godina

Samo kradite, ovde mozete, a u Evropi vam sve dodje na naplatu!! Zato medjunarodni trofej NIKAD necete videti, hvala Bogu! To Tole ne moze da ukrade...
(One night in May, 27. novembar 2014 12:05)

Pa da je Tole odrastao u Zelezniku verovatno bi i to mogao :)
A onaj koji pita gde je vidjeno da je za onakav faul sviran penal za povlacenje igraca u gol prilici, ocigledno ne prati fudbal!

Trance

pre 9 godina

A Cukaricki sto je ostecen na marakani,a Donji Srem sto je ostecen na marakani,a jeste uveli to u zapisnik,ili je samo drzavni projekat bitan?? (Marko, 27. novembar 2014 14:25)

A ti si ocigledno sedeo na usima kada je sudijska komisija objavila i te slucajeve gresaka sudije? koji ste vi licemeri...

Marko

pre 9 godina

A Cukaricki sto je ostecen na marakani,a Donji Srem sto je ostecen na marakani,a jeste uveli to u zapisnik,ili je samo drzavni projekat bitan??

neshapfc

pre 9 godina

Alo bre Zvezda je dala golova sve ukupno kao i 11 na tabeli, tu staje bilo kakva prica o vasem kvalitetu, a vi se pozivate na sudije,Toleta neke kradje... umesto ove sto ispadaju iz lige da gazite vi placete na sudije... Dovidjenja prijatno.

Brondby

pre 9 godina

Samo Brondby Brondby Brondby Brondby

Samo Brondby Brondby Brondby Brondby

Samo Brondby Brondby Brondby Brondby

Samo Brondby Brondby Brondby Brondby

Uslovna licenca

pre 9 godina

@Ostecena Zvezda u Krusevcu,kaznjen sudija a CZ zakinuta za 2 boda,ostecena u Kg,kaznjen sudija a CZ zakinuta za 2 boda...Dokle vise?Nema Zvezda tim za titulu,ma nema ni za peto mesto,ali ovo sto se radi je sramota!
(Blade, 27. novembar 2014 12:43)


Ostecen Donji Srem na marakani CZ poklonjeni bodovi,ostecen Cukaricki na marakani CZ poklonjeni bodovi....Dokle vise? Nista smesnije nego kad zvezdanesterac pokusava da igra ulogu zrtve u Srpskom fudbalu,ali komedija.

milos

pre 9 godina

@ Webera

Ti si inace poznata postenjacina. Pa povlacenje napadaca u kaznenom prostoru, a to se vidi na snimku, je UVEK PENAL ZA PROTIVNIKA! Igrac je bio blizi lopti!

bane 013

pre 9 godina

Ljudi čitam ove komentare i ne verujem da puštate neke likove da pišu protiv srba i da prozivaju za nesrecan slučaj što se dogodio u turskoj. Ok sto se mi prozivamo delije i grobari ali čitajte malo izmedju redova. Neprikazujte vise te bolesnike

gremlin

pre 9 godina

@delija
Što je Uefa izbacila Cz...zbog malverzacija,a u JSL ta i takva CZ mora da ima pomoć sudija,i opet ne može pobedi ni sa igračem više Čuku,ni zadnjeg na tabeli...al ok kriv je Tole...

Historicar

pre 9 godina

Zvezda ostecena?Pa je l to mozda nesto novo u nasem fudbalu?Naslov treba da bude, tradicija se nastavlja u nasem fudbalu, Zvezda ponovo ostecena.I ta tradicija traje od dolaska Mirka Marijanovica u Partizan.Sve je pocelo jos onda kada je sud rada 92 godine dodelio Partizanu titulu, tako sto mu je direktno priznao pobedu u namestenoj utakmici, u onome tzv Sajberovom kolu, kada je i Zvezda namestila utakmicu ali se za razliku od Partizana, pridrzavala fudbalskih pravila i odigrala ponovljenu utakmicu, dok je Partizan uz pomoc vojno politickih likova uticao na taj sud, da donese skandaloznu odluku i dodeli titulu klubu koji je namestio utakmicu i potom bez ikakvog prava odbio da odigra ponovljenu i ako je tadasnji Fudbalski savez dobio podrsku Uefe za kaznjavanje i jednih i drugih a i onih trecih koji su namestali.Secam se i Partizanovoga(ustvari Marijanovicevoga) surovanja sa Arkanovim Obilicem, kada je Partizan na poklon dobio pobedu u Kupu nad Obilicem, a Obilic na poklon dobio pobedu u prvenstvu i time Zvezda koja je bila najbolji tim u ligi, ostade bez titule.Da to je bila Zvezda u kojoj je igrao Dejan Stankovic, takodje i Perica Ognjenovic koji je bio u top formi i oni su tada sva tri puta pobedili Partizan, 2:0 i 4:0 na Marakani i 2:1 na JNA sa igracem manje, a izgubili od Obilica 4:3 u onoj cuvenoj utakmici kada je Obilic dobio dva nepostojeca penala za jedan minut.To je bio cuveni Arkanov Obilic, koji je Zvezdu docekivao sa automatima u svlacionici.

Stara škola

pre 9 godina

Pod hitno zvezdi dati 3 boda za ovu utakmicu i poništiti poraz u derbiju jer je Drincic mnogo jako sutnuo loptu, a dogovor je bio da nema jakog šutiranja bliže od 25m...

vlada milić

pre 9 godina

Jel sam ostecena moja malenkost u proalom kolu ,obzirom da sam isljucen/proteran sa terena na Marakani u 30 minutu utakmice pri rezultatu 0-0 da bi Cuka igrala 60 minuta 10 na 11! (Brezancic, 27. novembar 2014 12:10)i
Bukvar u ruke sinko. Bukvar i uči . Da bi neko za ozbiljno prihvatio tvoje mišljenje moras biti, bar minimalno, pismen.

bla bla

pre 9 godina

Meni samo nisu jasni ovo sto govore da je bio penal za Radnicki...Pa rodjaci da li vi gledati fudbal uopste? Da li ste na bilo kojoj utakmici videli da je nekom nekad sviran takav penal? Dajte malo realnosti. Kad se ne sudi penal, tipa prosle godine za Cukaricki protiv Partizana, a bio je vise nego ocigledan, onda nikom nista...Ova Zvezda jeste katastrofa, ali je ostecena vec 2x debelo do sad.Ne kazem da nije svirano u njenu korist, primer Donji Srem ili drugi karton Brežančiću. A kada je to Partizan ostecen ove sezone, a da je izgubio bodove? Kad? Uostalom, ja sam budala sto uopste pratim ovaj cirkus od fudbala...Dzaba nama sve prepucavanje, kada nasi jadni klubovi dodju u Evropu i onda nas guze Bugari, Austrijanci, Ukrajinci...

One night in May

pre 9 godina

Tako standardno otkad je Tole predsednicku fotelju Partizana zamenio onom u FSS!!
Zvezdu kradu na sve strane, nikom nista zbog toga, prosle sezone mora da bude triput bolja od rivala da bi jedva osvojila titulu...
Samo kradite, ovde mozete, a u Evropi vam sve dodje na naplatu!! Zato medjunarodni trofej NIKAD necete videti, hvala Bogu! To Tole ne moze da ukrade...

Dexim

pre 9 godina

Greske su svuda u svetu! Samo mi u srbiji jedva cekamo neku gresku da opletemo.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Covke, stize kletva sa kosova!, 27. novembar 2014 11:46)

Boze koja doza licemerstva... a kada se slucajno osteti zvezdin protivnik vi prvi tastatura grobari vrsite hajku i pravite histeriju zbog jedne greske .

Matori

pre 9 godina

I sa igracem manje su trebali poslednjem na tabeli da daju dva tri gola... Raspad od kluba... Opet ih poremetio igrac manje prosi put je bio igrac vise haahahahaha
(Cirkus, 27. novembar 2014 11:47)

Kada je poslednji put Partizan sa igracem manje pobedio nekog? Ah da ne secamo se jer crveni za igraca partizana ne postoji...

Maks

pre 9 godina

I sa igracem manje su trebali poslednjem na tabeli da daju dva tri gola... Raspad od kluba... Opet ih poremetio igrac manje prosi put je bio igrac vise haahahahaha (Cirkus, 27. novembar 2014 11:47)

Da je Partizan ostecen ovako sada bi prozivali Vucica i ostale...licemerni grobari...

PAOK

pre 9 godina

Prošle godine smo uzeli titulu i cini mi se zaboravili sa kim imamo posla.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (woona, 27. novembar 2014 11:39)

Pa prosle godine ste imali 10 penala.

Lokos

pre 9 godina

Cek cek a penal za Radnicki povlacenje sa ledja. (PIVKE, 27. novembar 2014 12:13)

A penal za Zvezdu za start nad Rakicem? Penal za zvezdu za blokiranje suta sa rukama igraca Radnickog nista? Cuvena objektivnost tastatura grobara...

Dejann

pre 9 godina

Da li Sudijska komisija sme da izađe sa saopštenjem i da li neke novine - novinari smeju da pišu da je Vojvodina oštećena u meču sa Crvenom Zvezdom.

Brezancic

pre 9 godina

Jel sam ostecena moja malenkost u proalom kolu , obzirom da sam isljucen/proteran sa terena na Marakani u 30 minutu utakmice pri rezultatu 0-0 da bi Cuka igrala 60 minuta 10 na 11!

Pedja

pre 9 godina

I sad je kao sve u redu. POmocni sudija je kaznjen i kazu duze nece suditi. A glavni nije nista kaznjen. Ofsajd nije bio pitanje santimetara vec je igrac bio bar 2m u ofsajdu, to je glavni sudija morao da vidi pa cak i da je bio pored golmana Kragujevcana. A pomocni sudija je cak u istoj liniji, znaci ne radi se o gresci vec o ociglednoj nameri. Zvezda je izgubila 2 boda, a Planic zbog crvenog koji nije trebao da dobije ce dobiti kaznu neigranja sto je bio glavni cilj - uzeti bodove i kazniti nekog od igraca da ne bi mogao da igra.

NEBI ON MENI

pre 9 godina

"Pomoćnom sudiji Srđanu Milutinoviću zbog evidentiranog propusta sledi pauza u delegiranju."

Da se ja i PV pitamo, sudija Srđan Milutinović bi dobio doživotnu suspenziju.

delija

pre 9 godina

@delija Banovo Brdo
Sta ima Donji Srem,od NEPRIZNATOG čištog gola??!!
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (gremlin

Sta ima Vojvodina u kupu, Novi pazar

Dzony

pre 9 godina

Prošle godine smo uzeli titulu i cini mi se zaboravili sa kim imamo posla. [Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (woona, 27. novembar 2014 11:39)

Pa prosle godine ste imali 10 penala. (PAOK, 27. novembar 2014 12:06)

Imali smo 8 penala u jsl 1 u evropi 1 u kupu, 5 je promaseno...a ti pogodjeni nisu uopste uticali na rezultat.

Blade

pre 9 godina

Ostecena Zvezda u Krusevcu,kaznjen sudija a CZ zakinuta za 2 boda,ostecena u Kg,kaznjen sudija a CZ zakinuta za 2 boda...Dokle vise?Nema Zvezda tim za titulu,ma nema ni za peto mesto,ali ovo sto se radi je sramota!

Webber

pre 9 godina

Znaci gol Napretka iz ofsajda i sudija nagradjen vecom ocenom jer to nije video, a sudija na mecu Zvezdane kaznjen jer je pogresio. A o penalu za Radnicki nigde ni pomena! Dobra komisija! :D (misel platini, 27. novembar 2014 11:33)


Kakav crni penal za Radnicki? alo bre??? Kako vas nije sramota da pisete klasicne izmisljotine...

Dzony

pre 9 godina

Jel sam ostecena moja malenkost u proalom kolu , obzirom da sam isljucen/proteran sa terena na Marakani u 30 minutu utakmice pri rezultatu 0-0 da bi Cuka igrala 60 minuta 10 na 11! (Brezancic, 27. novembar 2014 12:10)i

A tebi dva starta sa ledja nisu crveni karton jel?

dok vetar njise grane...

pre 9 godina

Cemu se vi, klinci, bre, nasladjujete vise? Mislim, voleo bih da ste klinci, ne zelim da verujem da vecinu ovih komentara pisu zrele osobe! Deca nam ginu, sve ovo gubi svaki smisao, a vi se trudite da ostavite sto "duhovitiji" komentar, da povecavate tenzije! Nekom ste se ovde podsmevali... uuuu, velika stvar! Sad taj neko nece moci da spava zbog toga... Bolje vidite u cemu su vasi problemi i resavajte ih!

misel platini

pre 9 godina

Znaci gol Napretka iz ofsajda i sudija nagradjen vecom ocenom jer to nije video, a sudija na mecu Zvezdane kaznjen jer je pogresio. A o penalu za Radnicki nigde ni pomena! Dobra komisija! :D

Cirkus

pre 9 godina

I sa igracem manje su trebali poslednjem na tabeli da daju dva tri gola... Raspad od kluba... Opet ih poremetio igrac manje prosi put je bio igrac vise haahahahaha

Penal

pre 9 godina

Da li je bio penal za Radnički na početku utakmice? Jeste i to piše u izveštaju ali to nije bitno. Zato je kriv glavni sudija a za očigledni ofsajd pomoćni.

Cirkus

pre 9 godina

I sa igracem manje su trebali poslednjem na tabeli da daju dva tri gola... Raspad od kluba... Opet ih poremetio igrac manje prosi put je bio igrac vise haahahahaha

misel platini

pre 9 godina

Znaci gol Napretka iz ofsajda i sudija nagradjen vecom ocenom jer to nije video, a sudija na mecu Zvezdane kaznjen jer je pogresio. A o penalu za Radnicki nigde ni pomena! Dobra komisija! :D

Uslovna licenca

pre 9 godina

@Ostecena Zvezda u Krusevcu,kaznjen sudija a CZ zakinuta za 2 boda,ostecena u Kg,kaznjen sudija a CZ zakinuta za 2 boda...Dokle vise?Nema Zvezda tim za titulu,ma nema ni za peto mesto,ali ovo sto se radi je sramota!
(Blade, 27. novembar 2014 12:43)


Ostecen Donji Srem na marakani CZ poklonjeni bodovi,ostecen Cukaricki na marakani CZ poklonjeni bodovi....Dokle vise? Nista smesnije nego kad zvezdanesterac pokusava da igra ulogu zrtve u Srpskom fudbalu,ali komedija.

Penal

pre 9 godina

Da li je bio penal za Radnički na početku utakmice? Jeste i to piše u izveštaju ali to nije bitno. Zato je kriv glavni sudija a za očigledni ofsajd pomoćni.

PAOK

pre 9 godina

Prošle godine smo uzeli titulu i cini mi se zaboravili sa kim imamo posla.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (woona, 27. novembar 2014 11:39)

Pa prosle godine ste imali 10 penala.

Stara škola

pre 9 godina

Pod hitno zvezdi dati 3 boda za ovu utakmicu i poništiti poraz u derbiju jer je Drincic mnogo jako sutnuo loptu, a dogovor je bio da nema jakog šutiranja bliže od 25m...

Marko

pre 9 godina

A Cukaricki sto je ostecen na marakani,a Donji Srem sto je ostecen na marakani,a jeste uveli to u zapisnik,ili je samo drzavni projekat bitan??

Brezancic

pre 9 godina

Jel sam ostecena moja malenkost u proalom kolu , obzirom da sam isljucen/proteran sa terena na Marakani u 30 minutu utakmice pri rezultatu 0-0 da bi Cuka igrala 60 minuta 10 na 11!

gremlin

pre 9 godina

@delija
Što je Uefa izbacila Cz...zbog malverzacija,a u JSL ta i takva CZ mora da ima pomoć sudija,i opet ne može pobedi ni sa igračem više Čuku,ni zadnjeg na tabeli...al ok kriv je Tole...

vlada milić

pre 9 godina

Jel sam ostecena moja malenkost u proalom kolu ,obzirom da sam isljucen/proteran sa terena na Marakani u 30 minutu utakmice pri rezultatu 0-0 da bi Cuka igrala 60 minuta 10 na 11! (Brezancic, 27. novembar 2014 12:10)i
Bukvar u ruke sinko. Bukvar i uči . Da bi neko za ozbiljno prihvatio tvoje mišljenje moras biti, bar minimalno, pismen.

dok vetar njise grane...

pre 9 godina

Cemu se vi, klinci, bre, nasladjujete vise? Mislim, voleo bih da ste klinci, ne zelim da verujem da vecinu ovih komentara pisu zrele osobe! Deca nam ginu, sve ovo gubi svaki smisao, a vi se trudite da ostavite sto "duhovitiji" komentar, da povecavate tenzije! Nekom ste se ovde podsmevali... uuuu, velika stvar! Sad taj neko nece moci da spava zbog toga... Bolje vidite u cemu su vasi problemi i resavajte ih!

Dejann

pre 9 godina

Da li Sudijska komisija sme da izađe sa saopštenjem i da li neke novine - novinari smeju da pišu da je Vojvodina oštećena u meču sa Crvenom Zvezdom.

neshapfc

pre 9 godina

Alo bre Zvezda je dala golova sve ukupno kao i 11 na tabeli, tu staje bilo kakva prica o vasem kvalitetu, a vi se pozivate na sudije,Toleta neke kradje... umesto ove sto ispadaju iz lige da gazite vi placete na sudije... Dovidjenja prijatno.

bla bla

pre 9 godina

Meni samo nisu jasni ovo sto govore da je bio penal za Radnicki...Pa rodjaci da li vi gledati fudbal uopste? Da li ste na bilo kojoj utakmici videli da je nekom nekad sviran takav penal? Dajte malo realnosti. Kad se ne sudi penal, tipa prosle godine za Cukaricki protiv Partizana, a bio je vise nego ocigledan, onda nikom nista...Ova Zvezda jeste katastrofa, ali je ostecena vec 2x debelo do sad.Ne kazem da nije svirano u njenu korist, primer Donji Srem ili drugi karton Brežančiću. A kada je to Partizan ostecen ove sezone, a da je izgubio bodove? Kad? Uostalom, ja sam budala sto uopste pratim ovaj cirkus od fudbala...Dzaba nama sve prepucavanje, kada nasi jadni klubovi dodju u Evropu i onda nas guze Bugari, Austrijanci, Ukrajinci...

milos

pre 9 godina

@ Webera

Ti si inace poznata postenjacina. Pa povlacenje napadaca u kaznenom prostoru, a to se vidi na snimku, je UVEK PENAL ZA PROTIVNIKA! Igrac je bio blizi lopti!

Pedja

pre 9 godina

I sad je kao sve u redu. POmocni sudija je kaznjen i kazu duze nece suditi. A glavni nije nista kaznjen. Ofsajd nije bio pitanje santimetara vec je igrac bio bar 2m u ofsajdu, to je glavni sudija morao da vidi pa cak i da je bio pored golmana Kragujevcana. A pomocni sudija je cak u istoj liniji, znaci ne radi se o gresci vec o ociglednoj nameri. Zvezda je izgubila 2 boda, a Planic zbog crvenog koji nije trebao da dobije ce dobiti kaznu neigranja sto je bio glavni cilj - uzeti bodove i kazniti nekog od igraca da ne bi mogao da igra.

Maks

pre 9 godina

I sa igracem manje su trebali poslednjem na tabeli da daju dva tri gola... Raspad od kluba... Opet ih poremetio igrac manje prosi put je bio igrac vise haahahahaha (Cirkus, 27. novembar 2014 11:47)

Da je Partizan ostecen ovako sada bi prozivali Vucica i ostale...licemerni grobari...

delija

pre 9 godina

@delija Banovo Brdo
Sta ima Donji Srem,od NEPRIZNATOG čištog gola??!!
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (gremlin

Sta ima Vojvodina u kupu, Novi pazar

Trance

pre 9 godina

A Cukaricki sto je ostecen na marakani,a Donji Srem sto je ostecen na marakani,a jeste uveli to u zapisnik,ili je samo drzavni projekat bitan?? (Marko, 27. novembar 2014 14:25)

A ti si ocigledno sedeo na usima kada je sudijska komisija objavila i te slucajeve gresaka sudije? koji ste vi licemeri...

Blade

pre 9 godina

Ostecena Zvezda u Krusevcu,kaznjen sudija a CZ zakinuta za 2 boda,ostecena u Kg,kaznjen sudija a CZ zakinuta za 2 boda...Dokle vise?Nema Zvezda tim za titulu,ma nema ni za peto mesto,ali ovo sto se radi je sramota!

Lokos

pre 9 godina

Cek cek a penal za Radnicki povlacenje sa ledja. (PIVKE, 27. novembar 2014 12:13)

A penal za Zvezdu za start nad Rakicem? Penal za zvezdu za blokiranje suta sa rukama igraca Radnickog nista? Cuvena objektivnost tastatura grobara...

Webber

pre 9 godina

Znaci gol Napretka iz ofsajda i sudija nagradjen vecom ocenom jer to nije video, a sudija na mecu Zvezdane kaznjen jer je pogresio. A o penalu za Radnicki nigde ni pomena! Dobra komisija! :D (misel platini, 27. novembar 2014 11:33)


Kakav crni penal za Radnicki? alo bre??? Kako vas nije sramota da pisete klasicne izmisljotine...

Brondby

pre 9 godina

Samo Brondby Brondby Brondby Brondby

Samo Brondby Brondby Brondby Brondby

Samo Brondby Brondby Brondby Brondby

Samo Brondby Brondby Brondby Brondby

NEBI ON MENI

pre 9 godina

"Pomoćnom sudiji Srđanu Milutinoviću zbog evidentiranog propusta sledi pauza u delegiranju."

Da se ja i PV pitamo, sudija Srđan Milutinović bi dobio doživotnu suspenziju.

Dzony

pre 9 godina

Jel sam ostecena moja malenkost u proalom kolu , obzirom da sam isljucen/proteran sa terena na Marakani u 30 minutu utakmice pri rezultatu 0-0 da bi Cuka igrala 60 minuta 10 na 11! (Brezancic, 27. novembar 2014 12:10)i

A tebi dva starta sa ledja nisu crveni karton jel?

bane 013

pre 9 godina

Ljudi čitam ove komentare i ne verujem da puštate neke likove da pišu protiv srba i da prozivaju za nesrecan slučaj što se dogodio u turskoj. Ok sto se mi prozivamo delije i grobari ali čitajte malo izmedju redova. Neprikazujte vise te bolesnike

miki

pre 9 godina

Samo kradite, ovde mozete, a u Evropi vam sve dodje na naplatu!! Zato medjunarodni trofej NIKAD necete videti, hvala Bogu! To Tole ne moze da ukrade...
(One night in May, 27. novembar 2014 12:05)

Pa da je Tole odrastao u Zelezniku verovatno bi i to mogao :)
A onaj koji pita gde je vidjeno da je za onakav faul sviran penal za povlacenje igraca u gol prilici, ocigledno ne prati fudbal!

Dzony

pre 9 godina

Prošle godine smo uzeli titulu i cini mi se zaboravili sa kim imamo posla. [Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (woona, 27. novembar 2014 11:39)

Pa prosle godine ste imali 10 penala. (PAOK, 27. novembar 2014 12:06)

Imali smo 8 penala u jsl 1 u evropi 1 u kupu, 5 je promaseno...a ti pogodjeni nisu uopste uticali na rezultat.

Dexim

pre 9 godina

Greske su svuda u svetu! Samo mi u srbiji jedva cekamo neku gresku da opletemo.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Covke, stize kletva sa kosova!, 27. novembar 2014 11:46)

Boze koja doza licemerstva... a kada se slucajno osteti zvezdin protivnik vi prvi tastatura grobari vrsite hajku i pravite histeriju zbog jedne greske .

Matori

pre 9 godina

I sa igracem manje su trebali poslednjem na tabeli da daju dva tri gola... Raspad od kluba... Opet ih poremetio igrac manje prosi put je bio igrac vise haahahahaha
(Cirkus, 27. novembar 2014 11:47)

Kada je poslednji put Partizan sa igracem manje pobedio nekog? Ah da ne secamo se jer crveni za igraca partizana ne postoji...

Historicar

pre 9 godina

Zvezda ostecena?Pa je l to mozda nesto novo u nasem fudbalu?Naslov treba da bude, tradicija se nastavlja u nasem fudbalu, Zvezda ponovo ostecena.I ta tradicija traje od dolaska Mirka Marijanovica u Partizan.Sve je pocelo jos onda kada je sud rada 92 godine dodelio Partizanu titulu, tako sto mu je direktno priznao pobedu u namestenoj utakmici, u onome tzv Sajberovom kolu, kada je i Zvezda namestila utakmicu ali se za razliku od Partizana, pridrzavala fudbalskih pravila i odigrala ponovljenu utakmicu, dok je Partizan uz pomoc vojno politickih likova uticao na taj sud, da donese skandaloznu odluku i dodeli titulu klubu koji je namestio utakmicu i potom bez ikakvog prava odbio da odigra ponovljenu i ako je tadasnji Fudbalski savez dobio podrsku Uefe za kaznjavanje i jednih i drugih a i onih trecih koji su namestali.Secam se i Partizanovoga(ustvari Marijanovicevoga) surovanja sa Arkanovim Obilicem, kada je Partizan na poklon dobio pobedu u Kupu nad Obilicem, a Obilic na poklon dobio pobedu u prvenstvu i time Zvezda koja je bila najbolji tim u ligi, ostade bez titule.Da to je bila Zvezda u kojoj je igrao Dejan Stankovic, takodje i Perica Ognjenovic koji je bio u top formi i oni su tada sva tri puta pobedili Partizan, 2:0 i 4:0 na Marakani i 2:1 na JNA sa igracem manje, a izgubili od Obilica 4:3 u onoj cuvenoj utakmici kada je Obilic dobio dva nepostojeca penala za jedan minut.To je bio cuveni Arkanov Obilic, koji je Zvezdu docekivao sa automatima u svlacionici.

One night in May

pre 9 godina

Tako standardno otkad je Tole predsednicku fotelju Partizana zamenio onom u FSS!!
Zvezdu kradu na sve strane, nikom nista zbog toga, prosle sezone mora da bude triput bolja od rivala da bi jedva osvojila titulu...
Samo kradite, ovde mozete, a u Evropi vam sve dodje na naplatu!! Zato medjunarodni trofej NIKAD necete videti, hvala Bogu! To Tole ne moze da ukrade...

misel platini

pre 9 godina

Znaci gol Napretka iz ofsajda i sudija nagradjen vecom ocenom jer to nije video, a sudija na mecu Zvezdane kaznjen jer je pogresio. A o penalu za Radnicki nigde ni pomena! Dobra komisija! :D

Cirkus

pre 9 godina

I sa igracem manje su trebali poslednjem na tabeli da daju dva tri gola... Raspad od kluba... Opet ih poremetio igrac manje prosi put je bio igrac vise haahahahaha

Blade

pre 9 godina

Ostecena Zvezda u Krusevcu,kaznjen sudija a CZ zakinuta za 2 boda,ostecena u Kg,kaznjen sudija a CZ zakinuta za 2 boda...Dokle vise?Nema Zvezda tim za titulu,ma nema ni za peto mesto,ali ovo sto se radi je sramota!

Pedja

pre 9 godina

I sad je kao sve u redu. POmocni sudija je kaznjen i kazu duze nece suditi. A glavni nije nista kaznjen. Ofsajd nije bio pitanje santimetara vec je igrac bio bar 2m u ofsajdu, to je glavni sudija morao da vidi pa cak i da je bio pored golmana Kragujevcana. A pomocni sudija je cak u istoj liniji, znaci ne radi se o gresci vec o ociglednoj nameri. Zvezda je izgubila 2 boda, a Planic zbog crvenog koji nije trebao da dobije ce dobiti kaznu neigranja sto je bio glavni cilj - uzeti bodove i kazniti nekog od igraca da ne bi mogao da igra.

Dexim

pre 9 godina

Greske su svuda u svetu! Samo mi u srbiji jedva cekamo neku gresku da opletemo.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (Covke, stize kletva sa kosova!, 27. novembar 2014 11:46)

Boze koja doza licemerstva... a kada se slucajno osteti zvezdin protivnik vi prvi tastatura grobari vrsite hajku i pravite histeriju zbog jedne greske .

PAOK

pre 9 godina

Prošle godine smo uzeli titulu i cini mi se zaboravili sa kim imamo posla.
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (woona, 27. novembar 2014 11:39)

Pa prosle godine ste imali 10 penala.

Lokos

pre 9 godina

Cek cek a penal za Radnicki povlacenje sa ledja. (PIVKE, 27. novembar 2014 12:13)

A penal za Zvezdu za start nad Rakicem? Penal za zvezdu za blokiranje suta sa rukama igraca Radnickog nista? Cuvena objektivnost tastatura grobara...

Maks

pre 9 godina

I sa igracem manje su trebali poslednjem na tabeli da daju dva tri gola... Raspad od kluba... Opet ih poremetio igrac manje prosi put je bio igrac vise haahahahaha (Cirkus, 27. novembar 2014 11:47)

Da je Partizan ostecen ovako sada bi prozivali Vucica i ostale...licemerni grobari...

delija

pre 9 godina

@delija Banovo Brdo
Sta ima Donji Srem,od NEPRIZNATOG čištog gola??!!
[Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (gremlin

Sta ima Vojvodina u kupu, Novi pazar

Uslovna licenca

pre 9 godina

@Ostecena Zvezda u Krusevcu,kaznjen sudija a CZ zakinuta za 2 boda,ostecena u Kg,kaznjen sudija a CZ zakinuta za 2 boda...Dokle vise?Nema Zvezda tim za titulu,ma nema ni za peto mesto,ali ovo sto se radi je sramota!
(Blade, 27. novembar 2014 12:43)


Ostecen Donji Srem na marakani CZ poklonjeni bodovi,ostecen Cukaricki na marakani CZ poklonjeni bodovi....Dokle vise? Nista smesnije nego kad zvezdanesterac pokusava da igra ulogu zrtve u Srpskom fudbalu,ali komedija.

One night in May

pre 9 godina

Tako standardno otkad je Tole predsednicku fotelju Partizana zamenio onom u FSS!!
Zvezdu kradu na sve strane, nikom nista zbog toga, prosle sezone mora da bude triput bolja od rivala da bi jedva osvojila titulu...
Samo kradite, ovde mozete, a u Evropi vam sve dodje na naplatu!! Zato medjunarodni trofej NIKAD necete videti, hvala Bogu! To Tole ne moze da ukrade...

Matori

pre 9 godina

I sa igracem manje su trebali poslednjem na tabeli da daju dva tri gola... Raspad od kluba... Opet ih poremetio igrac manje prosi put je bio igrac vise haahahahaha
(Cirkus, 27. novembar 2014 11:47)

Kada je poslednji put Partizan sa igracem manje pobedio nekog? Ah da ne secamo se jer crveni za igraca partizana ne postoji...

bla bla

pre 9 godina

Meni samo nisu jasni ovo sto govore da je bio penal za Radnicki...Pa rodjaci da li vi gledati fudbal uopste? Da li ste na bilo kojoj utakmici videli da je nekom nekad sviran takav penal? Dajte malo realnosti. Kad se ne sudi penal, tipa prosle godine za Cukaricki protiv Partizana, a bio je vise nego ocigledan, onda nikom nista...Ova Zvezda jeste katastrofa, ali je ostecena vec 2x debelo do sad.Ne kazem da nije svirano u njenu korist, primer Donji Srem ili drugi karton Brežančiću. A kada je to Partizan ostecen ove sezone, a da je izgubio bodove? Kad? Uostalom, ja sam budala sto uopste pratim ovaj cirkus od fudbala...Dzaba nama sve prepucavanje, kada nasi jadni klubovi dodju u Evropu i onda nas guze Bugari, Austrijanci, Ukrajinci...

Dzony

pre 9 godina

Jel sam ostecena moja malenkost u proalom kolu , obzirom da sam isljucen/proteran sa terena na Marakani u 30 minutu utakmice pri rezultatu 0-0 da bi Cuka igrala 60 minuta 10 na 11! (Brezancic, 27. novembar 2014 12:10)i

A tebi dva starta sa ledja nisu crveni karton jel?

Webber

pre 9 godina

Znaci gol Napretka iz ofsajda i sudija nagradjen vecom ocenom jer to nije video, a sudija na mecu Zvezdane kaznjen jer je pogresio. A o penalu za Radnicki nigde ni pomena! Dobra komisija! :D (misel platini, 27. novembar 2014 11:33)


Kakav crni penal za Radnicki? alo bre??? Kako vas nije sramota da pisete klasicne izmisljotine...

Penal

pre 9 godina

Da li je bio penal za Radnički na početku utakmice? Jeste i to piše u izveštaju ali to nije bitno. Zato je kriv glavni sudija a za očigledni ofsajd pomoćni.

Dzony

pre 9 godina

Prošle godine smo uzeli titulu i cini mi se zaboravili sa kim imamo posla. [Komentar poslat iz B92 Android™ aplikacije (Android Robot by Google, CC BY 3.0)] (woona, 27. novembar 2014 11:39)

Pa prosle godine ste imali 10 penala. (PAOK, 27. novembar 2014 12:06)

Imali smo 8 penala u jsl 1 u evropi 1 u kupu, 5 je promaseno...a ti pogodjeni nisu uopste uticali na rezultat.

Historicar

pre 9 godina

Zvezda ostecena?Pa je l to mozda nesto novo u nasem fudbalu?Naslov treba da bude, tradicija se nastavlja u nasem fudbalu, Zvezda ponovo ostecena.I ta tradicija traje od dolaska Mirka Marijanovica u Partizan.Sve je pocelo jos onda kada je sud rada 92 godine dodelio Partizanu titulu, tako sto mu je direktno priznao pobedu u namestenoj utakmici, u onome tzv Sajberovom kolu, kada je i Zvezda namestila utakmicu ali se za razliku od Partizana, pridrzavala fudbalskih pravila i odigrala ponovljenu utakmicu, dok je Partizan uz pomoc vojno politickih likova uticao na taj sud, da donese skandaloznu odluku i dodeli titulu klubu koji je namestio utakmicu i potom bez ikakvog prava odbio da odigra ponovljenu i ako je tadasnji Fudbalski savez dobio podrsku Uefe za kaznjavanje i jednih i drugih a i onih trecih koji su namestali.Secam se i Partizanovoga(ustvari Marijanovicevoga) surovanja sa Arkanovim Obilicem, kada je Partizan na poklon dobio pobedu u Kupu nad Obilicem, a Obilic na poklon dobio pobedu u prvenstvu i time Zvezda koja je bila najbolji tim u ligi, ostade bez titule.Da to je bila Zvezda u kojoj je igrao Dejan Stankovic, takodje i Perica Ognjenovic koji je bio u top formi i oni su tada sva tri puta pobedili Partizan, 2:0 i 4:0 na Marakani i 2:1 na JNA sa igracem manje, a izgubili od Obilica 4:3 u onoj cuvenoj utakmici kada je Obilic dobio dva nepostojeca penala za jedan minut.To je bio cuveni Arkanov Obilic, koji je Zvezdu docekivao sa automatima u svlacionici.

Brezancic

pre 9 godina

Jel sam ostecena moja malenkost u proalom kolu , obzirom da sam isljucen/proteran sa terena na Marakani u 30 minutu utakmice pri rezultatu 0-0 da bi Cuka igrala 60 minuta 10 na 11!

Marko

pre 9 godina

A Cukaricki sto je ostecen na marakani,a Donji Srem sto je ostecen na marakani,a jeste uveli to u zapisnik,ili je samo drzavni projekat bitan??

vlada milić

pre 9 godina

Jel sam ostecena moja malenkost u proalom kolu ,obzirom da sam isljucen/proteran sa terena na Marakani u 30 minutu utakmice pri rezultatu 0-0 da bi Cuka igrala 60 minuta 10 na 11! (Brezancic, 27. novembar 2014 12:10)i
Bukvar u ruke sinko. Bukvar i uči . Da bi neko za ozbiljno prihvatio tvoje mišljenje moras biti, bar minimalno, pismen.

Trance

pre 9 godina

A Cukaricki sto je ostecen na marakani,a Donji Srem sto je ostecen na marakani,a jeste uveli to u zapisnik,ili je samo drzavni projekat bitan?? (Marko, 27. novembar 2014 14:25)

A ti si ocigledno sedeo na usima kada je sudijska komisija objavila i te slucajeve gresaka sudije? koji ste vi licemeri...

miki

pre 9 godina

Samo kradite, ovde mozete, a u Evropi vam sve dodje na naplatu!! Zato medjunarodni trofej NIKAD necete videti, hvala Bogu! To Tole ne moze da ukrade...
(One night in May, 27. novembar 2014 12:05)

Pa da je Tole odrastao u Zelezniku verovatno bi i to mogao :)
A onaj koji pita gde je vidjeno da je za onakav faul sviran penal za povlacenje igraca u gol prilici, ocigledno ne prati fudbal!

Stara škola

pre 9 godina

Pod hitno zvezdi dati 3 boda za ovu utakmicu i poništiti poraz u derbiju jer je Drincic mnogo jako sutnuo loptu, a dogovor je bio da nema jakog šutiranja bliže od 25m...

gremlin

pre 9 godina

@delija
Što je Uefa izbacila Cz...zbog malverzacija,a u JSL ta i takva CZ mora da ima pomoć sudija,i opet ne može pobedi ni sa igračem više Čuku,ni zadnjeg na tabeli...al ok kriv je Tole...

Brondby

pre 9 godina

Samo Brondby Brondby Brondby Brondby

Samo Brondby Brondby Brondby Brondby

Samo Brondby Brondby Brondby Brondby

Samo Brondby Brondby Brondby Brondby

NEBI ON MENI

pre 9 godina

"Pomoćnom sudiji Srđanu Milutinoviću zbog evidentiranog propusta sledi pauza u delegiranju."

Da se ja i PV pitamo, sudija Srđan Milutinović bi dobio doživotnu suspenziju.

dok vetar njise grane...

pre 9 godina

Cemu se vi, klinci, bre, nasladjujete vise? Mislim, voleo bih da ste klinci, ne zelim da verujem da vecinu ovih komentara pisu zrele osobe! Deca nam ginu, sve ovo gubi svaki smisao, a vi se trudite da ostavite sto "duhovitiji" komentar, da povecavate tenzije! Nekom ste se ovde podsmevali... uuuu, velika stvar! Sad taj neko nece moci da spava zbog toga... Bolje vidite u cemu su vasi problemi i resavajte ih!

neshapfc

pre 9 godina

Alo bre Zvezda je dala golova sve ukupno kao i 11 na tabeli, tu staje bilo kakva prica o vasem kvalitetu, a vi se pozivate na sudije,Toleta neke kradje... umesto ove sto ispadaju iz lige da gazite vi placete na sudije... Dovidjenja prijatno.

bane 013

pre 9 godina

Ljudi čitam ove komentare i ne verujem da puštate neke likove da pišu protiv srba i da prozivaju za nesrecan slučaj što se dogodio u turskoj. Ok sto se mi prozivamo delije i grobari ali čitajte malo izmedju redova. Neprikazujte vise te bolesnike

Dejann

pre 9 godina

Da li Sudijska komisija sme da izađe sa saopštenjem i da li neke novine - novinari smeju da pišu da je Vojvodina oštećena u meču sa Crvenom Zvezdom.

milos

pre 9 godina

@ Webera

Ti si inace poznata postenjacina. Pa povlacenje napadaca u kaznenom prostoru, a to se vidi na snimku, je UVEK PENAL ZA PROTIVNIKA! Igrac je bio blizi lopti!