Sreda, 26.11.2014.

18:00

Partizan pao u produžetku u Turskoj

Košarkaši Partizana doživeli su šesti poraz u Evrokupu, poraženi su od Banvita 90:85 posle produžetka u Turskoj.

Izvor: A. Kovaèeviæ

Partizan pao u produžetku u Turskoj IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

190 Komentari

Sortiraj po:

Prle

pre 9 godina

Da li je ikome jasno da je Banvit igrao da otalja bedu.
(Petar, 26. novembar 2014 23:02)

Dal je tebi jasno da si ti iskompleksiran već skoro deceniju i po? Razmisli o tome malo.

cukce

pre 9 godina

Nije sramota imati "ovakav skor", kad su drugi u sportu od tebe bolji, ali sramota je da od tri igranja u Evropi FMP nijedno nije izborio na terenu! I nije lepo što na sve vaše gluposti nikada ne može da se odgovori, jer ste zaštićeni batačokijevci.
(Iš!, 26. novembar 2014 21:27)

FMP je svaki svoj izlazak u Evropu zasluzivao, jes da ga dugo nema u evro takmicenjima ali je FMP bio osvajac Jadranske lige, osvajac nacionalnog lupa, bio finalista nase domace lige, prosle godine sa veoma podmladjenim timom je izbacio drzavni porjekat Partizna NIS iz kupa! Tako da nema razloga da prozivas FMP, to su nahom mladi igraci, njih politika kojom se bavi tvoj klub ne zanima! A i vama bi bilo bolje da se okrenete realnoscu jer stize mec sa Zvezdom u nedelju u novo cupanje usiju!

vratite pehar

pre 9 godina

За то што партизановци налазе за сходно да се пореде с Звездом, траже помоћ државе ко Звезда, имају привилегије, навијаче... криви су и звездаши који им дају на значају и коментаришу њихове вести.
(Владимир, 26. novembar 2014 22:34)

Da li ste ikada bili prvaci Srbije u košarci?

spartanac

pre 9 godina

Jeste bedak,kao i mi prosle nedelje kako nam se provlace turci,to je ta jedna lopta gde je sudija malo negde ustinuo.Pozdrav komsije i neka bude fer derbi.

Ko? Ma, on!

pre 9 godina

Данас чујем да Бранко Лазић неће играти на дербију. Кажу нема кога да чува.
(zoran v., 26. novembar 2014 23:40)

Ko ?
(Zoran, 27. novembar 2014 00:05)


Pa, upravo TO ti čovek i nkaže! Jedan BRANKO LAZIĆ neće igrati na derbiju jer nema zašto! A sad opet pitaj, ko!?

Kratko pamcenje

pre 9 godina

Ja nzm cemu prozivke od strane pantera? Pa ovo je najgori tim u istoriji Partizana,i sta,ja sad treba da se nerviram zbog poraza i vasih prozivki? Svaka pobeda ovog tima je veliki uspeh nazalost! A vi? Pa pricamo o kosarci ljudi,da sam na vasem mestu bilo bi me sramota da se javim,ej,kosarka,nemojte samo vi da nekog prozivate,od vase stare Zvezde cak i vas sadasnji Telekom Fmp je uspesniji,evroligu ne bi videli da vam je drugi ne poklanjaju...samo vi nemojte o kosarci! A mi,pa i mi mozemo jednu godinu bez rezultata,kad vi mozete 20 godina! Kakva je situacija u zemlji dobro je da postojimo,ali sve ce ovo proci,a zna se da vestacki klubovi mogu da traju par godina i to je to,a posle toga opet necete pratiti kosarku,kao i ranije.Smesni ste,ali mi je drago zbog toga.Sta sve niste radili da nas zbacite sa trona,spisak je predugacak! 2016 odrzavanje!

beli

pre 9 godina

Sve sve ali zvezda ce biti sigurno prva u aba ligi,ne vidm kako partizan moze da bude ispred buducnosti i cedevite,znaci u polufinalu jedino moze na zvezdu pa vi vidite

iz ugla posmatracaSta se palite na poraze? "Prevashodno se odnosi na ove druge",,kad se znalo od samo starta da ce Partizan izgubiti i da u Evropi nema nikakve sanse sa ovakvim timom.

pre 9 godina

Sta se palite na poraze? "Prevashodno se odnosi na ove druge",,kad se znalo od samo starta da ce Partizan izgubiti i da u Evropi nema nikakve sanse sa ovakvim timom.

Sportista

pre 9 godina

Za evrokup ne treba pun roster sa 12 igraca ali opet trebas imati barem 5-6 kvalitetna igraca u timu da imas cemu da se nadas u evropi. Prvenstveno jednog pleja koji ce da poveze igru u napadu. A ovako dok Tepara i Dalo budu nosili organizaciju u napadu. Nema nista od trofeja ove godine a kamoli evrope....!!!

Zoran

pre 9 godina

Данас чујем да Бранко Лазић неће играти на дербију. Кажу нема кога да чува.
(zoran v., 26. novembar 2014 23:40)

Ko ?

novica

pre 9 godina

Jedini utisak vredan pažnje je što su turski navijači prepoznali evropsku instituciju i ukazali póčast pravoj evroligaškoj ekipi,sve drugo je samo sportska igra.
(...rasti Zvezdo,još si mala)

Глобтротер

pre 9 godina

Колико критичара!!! Ццц...

Морали смо да добијемо, али не може се без плеја. Да нисмо правили неке грешке, које праве деца узраста 15 година, а које су последица несигурности, меч бисмо добили без неизвесне завршнице. Ја сам презадовољан игром која је на много бољем нивоу у односу на почетак сезоне и, што је најважније, има доста места за напредак.

Иначе нека објасне критичари шта је то Тепић вечерас лоше урадио и нека се запитају како би они шутнули за победу, ако су пре тога играли 37 минута. Схватите да дечко игра минутажу два играча.

Владимир

pre 9 godina

За то што партизановци налазе за сходно да се пореде с Звездом, траже помоћ државе ко Звезда, имају привилегије, навијаче... криви су и звездаши који им дају на значају и коментаришу њихове вести.

dzaba bori se kad se nije Dalo Borise

pre 9 godina

Sve to stoji da je Dalo gotivan lik ali mislim da nema vise svrhe da boravi u Partizanu, treba mu se zahvaliti kao Šaliću. Ne može od svakog talenta da ispadne Bogdanović.

sovuljaga

pre 9 godina

omaz knjizevniku...ono kada ti se ekipa ne takmici vec tri godine a ti navijas za privatni klub koji pritom ima vise trofeja od Zvezde u poslednjih 20 godina(fmp) samo da bi pobedili Partizan.nema dalje!

Uzas

pre 9 godina

Tepic promasio sut za pobedu??? Ne verujem!!! Pa do sada je bar 30 puta sutirao odlucujucu loptu u necu i nijednom nije pogodio! Svi zakoni verovatnoce upucuju da jednom mora da pogodi! Ali Milenko prkosi zakonu logike i zakonu verovatnoce...

Bura

pre 9 godina

Evidentno podižemo formu, što egal završnica u gostima (bez Mačvana) sa drugoplasiranim Turskim timom definitivno pokazuje. Uz povratak Milosavljevića i KONAČNO & HITNO dovođenje novog pleja, možda se kockice do nove godine počnu slagati u očekivanom smeru ;)

Iš!

pre 9 godina

Nije sramota imati "ovakav skor", kad su drugi u sportu od tebe bolji, ali sramota je da od tri igranja u Evropi FMP nijedno nije izborio na terenu! I nije lepo što na sve vaše gluposti nikada ne može da se odgovori, jer ste zaštićeni batačokijevci.

kralj

pre 9 godina

Ovaj mec je izgubio Vujosevic izvodjenjem svog najboljeg igraca veceras Tepica i uvodjenjem Daloa.Sve vise pocinjem da verujem da to radi namerno.Ova utakmica je morala da se dobije.Vreme je da se nesto menja,ovako ne ide.

Nenad

pre 9 godina

Vrlo prijatno sam iznenađen ponašanjem turaka. Od cveća na aerodromu, pa do ovog čina na terenu i na tribinama. Potpuno su promenili sliku o sebi u mojim očima i zaslužuju poštovanje. Turci su baš osvetlali obraz večeras.

Samo pitam

pre 9 godina

@Bodibond
Ako si toliko srecan zbog pobede turaka nad Partizanom da li si bio srecan zbog pobede turaka nad zvezdom?
Ili si vec sve zaboravio?

Obraz

pre 9 godina

Sramota je u ovakvom takmicenju i ovakvoj grupi imati ovakav skor. A zalosno je i to mnogo sto se palite pricom o prolazu dalje sa skorom 1-6. Bruka, bolje cutite

jahorinac ,Pale

pre 9 godina

Ja ovde vidim samo napredak, od iste ove ekipe ista ova ekipa kod kuce je glat iygubila sa 16 razlike ovde smo imali sut za pobedu. Meni je to veliki napredak sa Gagijem i Macvanom ce to biti solidna ekipa. Zvezda bi trebalo ove godine da uzme ABA i domacu ligu nama je uspeh da izborimo EL i da izadjemo iz dugova.
(zoran, 26. novembar 2014 20:36)

Malo li je .....

zoran

pre 9 godina

Sa Tepicem, Gagicem, Milutinovim, Lejkersi bi s eborili za opsatanak...Kako je moguce da ova tri "giganta" ove igre zaglave u istom klubu..?? Verujem da su dobi momci, ali sa kosharkom su na krivoj nozi. Majko mila koliko su to slabi igraci.>!!??

Ovo je najgora ekipa u istoriji Partizana...Mogu da zamilim Kicu i Praju kako reaguju kada pogledaju ovo bacanje kamenja sa ramena.

limeni

pre 9 godina

...Ja sam najveći kompleksaš na svetu i živim samo za to da Partizan izgubi, jer svoj život ni nemam. Evo večeras sam srećan. Ha ha ha ha ha...

Kralju svaka cast za komentar

jo

pre 9 godina

mali Salic otisao, za Macvana se nije ni znalo da nije ni otpututovao sa ekipom. o Pavlovicu se vise ni ne prica a o pleju ni ne misli. Braco Grobari teski dani su pred nama. Najgorem se spremam ali najboljem se nadam!

Od lopate još niko nije pobegao

pre 9 godina

@@..Bodibond, 26. novembar 2014 19:39) ..@@ Hajde.da se nadjemo dete jedan na jedam, ms povedi još dvojicu slobodno, samo malko da ti čika objasni nešto..Da razmenimo telefone, pa te....da se družimo malo

Dg

pre 9 godina

Steta. Ali nista ovaj poraz ne menja u sustini. Poslednja u rumuniji u svakom slucaju mora da se dobije. Sledece dve u pioniru takodje. Sa tri pobede partizan ide dalje sigurno. Idemo u derbiju na pobedu!

Grobar od malena...

pre 9 godina

Tepara tri puta mašio ceo koš, Gagara dve presudne lopte gubi i maši zicer na dva minuta do kraja produžetka....jako smo loši, ne vidim nikakav napredak u igri.

kris

pre 9 godina

Dabogda Tepić i u nedelju rešavao protiv nas,a za ubuduće dajte nekom drugom u poslednjim sekundama da pokuša,možda i pogodi,jer Tepić sigurno neće.Šteta,ovi su bili zreli za brejk,isto kao i Galatasaraj protiv nas.

DraganO

pre 9 godina

DV se predao pre pocetka utakmice, izostavljanjem Macvana zbog derbija je bolesna sebicnost prema igracima koji su dali sve od sebe. Zao mi je igraca samo sto ih DV unizava svojom opsednutosnju Zvezdom. U moru poraza koji nam se desavaju na svim poljima, kao zvezdasu mi je zao ovih momaka, svakako ih vise cenim nego turke, ali ovaj poraz je delo DV.

Đorđe

pre 9 godina

Ma može Tepić da postigne i 50 poena, da ima 20 asistencija i 15 skokova, on će opet upropastiti svaki bitan napad i nikad neće biti meč viner. I kada je prvi put bio u Partizanu nije mi nikako bilo jasno zašto se njemu daje lopta u poslednjim napadima, a sada mi je još manje jasno. Tačno se vidi da nemamo individualni kvalitet da rešimo neizvesnu završnicu.

LjutaKrajina - zabraniti reklamiranje alkoholnih pica

pre 9 godina

2 poene za cijeli produzetak? Ovim tempom Parizan bi dao 4 poena za cetvrtinu , 16 za cijelu utakmicu. Aj skontaj da das 16 poena za cijelu utakmicu,ahahahaha.

Krca

pre 9 godina

Kupite po rucni casovnik Tepicu i Gagicu za sve sto su uradili za Partizan i neka samo idu.Zar su oni profesionalci?Oni samo vole da igraju kosarku ali im mnogo toga ne polazi za rukom

sofronije

pre 9 godina

Ja sam gledao samo pola zadnje cetvrtine i produzetak. Gde je Macvan? Zasto Milutinov i Gagic ne mogu da se izguraju za pociciju? Protiv Cibone smo igrali 10 puta bolje, ocigledno se ovde ne trude jer u nedelju sledi derbi.

deniz

pre 9 godina

Tepić je odigrao dobru utakmicu, i gresio je na kraju zato sto je igrao gotovo citav mec.. Previse je od njega ocekivati da iznese sav teret na poziciji pleja, jer Dalo je jako los i od njega nema nikakve koristi na terenu..

Bodibond

pre 9 godina

Ja sam najveći kompleksaš na svetu i živim samo za to da Partizan izgubi, jer svoj život ni nemam. Evo večeras sam srećan. Ha ha ha ha ha...

Losmi

pre 9 godina

U svojoj karijeri u partizanu ovaj tepic je najmanje 10 puta promasivao suteve za pobedu,aj sto drugi nisu skontali da decko nema herca za taj poslednji napad al tuzno je sto on sam to ne konta,decko je zesce igracki ogranicen tesko da ima kvalitet i za nasu ligu,ali eto danasnji menadzeri su pravi carobnjaci.

Od lopate još niko nije pobegao

pre 9 godina

Jbg baš..Što Tepić šutira odlučujući poen Dule???? Ali nema veze, muški odigrano, bili smo blizu...Ehhh, pusto tursko

realan grobar

pre 9 godina

Do kada vise poslednji napad igramo na verovatnocu da Tepic mora bar jednom u zivotu da pogodi? Njegov ko zna koji promasen zadnji napad.Vujosevicu odlazi! Nikad nisi postavio akciju za to!

777

pre 9 godina

Ne razumem da svaki zavrsni udarac ide na Tepica? Dva puta je promasio u Evropi u ovoj grupi a da ne pricam u polufinalu ABA protiv Cedevite? I u ovom mecu je imao sut za pobedu i promasio i gubimo u produzetku.. Igrao je odlicno ceo mec ali ON nije igrac za zavrsni udarac i zasto se njemu vraca lopta?

Pavle

pre 9 godina

Osim da budem zdrav, zelim da upoznam Bodibonda, Samroka, Hours of love-a, petraczv i Batka naravno da im pomognem oko razlomaka ako treba jer su valjda dotle stigli iz mate.

Preposteni Milija

pre 9 godina

Na kraju meca pridje covek da se zali na sudjenje,a sudija u fazonu"bezi covece, sram te bilo, dali smo ti(poklonili) 10 lopti i tebi malo".

Kum

pre 9 godina

gavgalj, batko, samrok, kum samo 1/3 komentara veceras....
(antibot, 26. novembar 2014 19:53)

Zasto mene trpas u isti kos sa provokatorima?

duledudule

pre 9 godina

u sta gleda tepic.vec drugu tekmu vam prodaje.alo decko pogledaj semafor.asistiraj napravi akciju...odigrao vrh tekmu i zas... na kraju

Druskan

pre 9 godina

Ovo je ludilo.Tepic i zadnji napad.Decembar a Partizan bez pleja.Covjece,tim bez pleja!!!!Partizan ceka da se odnekud pojavi plej za novu godinu!!Partizan ceka da se smiluje Pavlovic i da se odnekud javi.I ceka,i ceka..!Cekamo da se oporavi Milosavljevic.Pa cemo da cekamo da se vrati u formu.Dokle vise, ima li neko da kaze?Ovo je frustrirajuce i ponizavajuce.Ko moze vise da gleda Tepica taj je lud.Daloa..

zoran

pre 9 godina

Ja ovde vidim samo napredak, od iste ove ekipe ista ova ekipa kod kuce je glat iygubila sa 16 razlike ovde smo imali sut za pobedu. Meni je to veliki napredak sa Gagijem i Macvanom ce to biti solidna ekipa. Zvezda bi trebalo ove godine da uzme ABA i domacu ligu nama je uspeh da izborimo EL i da izadjemo iz dugova.

Covke i zlocin kosova

pre 9 godina

svaka cast pravim postovaocima basketa i pravim zvezdasima! Ali vaj "bodibond, samrok, hours of love" su ozbiljni pacijenti i pod hitno lekic. Mnogo je to mrznje i frustracije! Nista im sveto nijje.

kkp

pre 9 godina

bez obzira sto smo izgubili odigrali smo odlicno borbeno i pre svega odbrana je bila dobra pogotovo zona. Mogu da zamerim da kada je bilo bitno mi nismo uspevali da odigramo normalan napad nego muric uzme loptu i uzima teske suteve . Sve u svemu bez macvana gagija i solidnog pleja ovo je lepa utakmica bila

hours of love

pre 9 godina

Jeste vi ono pricali da cete osvojiti ovo takmicenje ako ga ikad budete igrali?!
A skoro ga zavrsiste bez i jedne jedine pobede.
Samo pitam :)

Spale

pre 9 godina

Ovo nije normalno,mi dobijene utakmice gubimo.Gde je taj mentalitet koji je krasio nas Partizan?Ovo je igra koja nam igra po nervima...

milan

pre 9 godina

Svaka cast za odavanje postovanja Marku prije svega. Delija sam ali naravno da navijam za Partizan protiv Turaka, steta za poslednji napad. Zadnji minuti 4\4 i produzetak su ocajni i jedni i drugi. Banvitovi amerikanci ne mogu nista da pogode ali Partizan bez pleja zaista tesko igra...

neki tamo

pre 9 godina

o boze svasta, tepic ima 15 poena a jos ima da se igra do kraja poluvremena i pritom partizan gubi 5 razlike. shvatate koliko lose igraju kad su spali na milenkov kosgeterski ucinak :)

Slavko-RS

pre 9 godina

Odbrana ne postoji u prvom poluvremenu,veliki nedostatak Milana Macvana,ocigledno Dule zeli da bude spreman za utakmicu sa Zvezdom.

Nikola

pre 9 godina

Au,koliko loša odbrana,pa to je kriminalno.Setaju se ljudi,ostaju sami bilo na sutu,bilo pod košem...Banvit nije realizovao 5 napada u poluvremenu.Jedino da dobijemo ako ne masimo nista,sto je nemoguce. :-)

Filip

pre 9 godina

Bravo za navijace banvita sasvim sportsko ponasanje,ne ko navijaci galatasaraja ako su uopste navijaci ,ljudi tepic je ubacio dve trojke meni je dovoljno ajmo momci samo napred do pobede :D.

konto

pre 9 godina

Zasto nemam signal na Areni 1! Bem ti Arenu!
(Partizanovac uvek grobar nikada!, 26. novembar 2014 18:11)
Isto i kod mene, pronašao sam na drugoj frekvenciji, pokušaj...

Bodibond

pre 9 godina

Ja sam najveći kompleksaš na svetu i živim samo za to da Partizan izgubi, jer svoj život ni nemam. Evo večeras sam srećan. Ha ha ha ha ha...

Filip

pre 9 godina

Bravo za navijace banvita sasvim sportsko ponasanje,ne ko navijaci galatasaraja ako su uopste navijaci ,ljudi tepic je ubacio dve trojke meni je dovoljno ajmo momci samo napred do pobede :D.

Preposteni Milija

pre 9 godina

Na kraju meca pridje covek da se zali na sudjenje,a sudija u fazonu"bezi covece, sram te bilo, dali smo ti(poklonili) 10 lopti i tebi malo".

hours of love

pre 9 godina

Jeste vi ono pricali da cete osvojiti ovo takmicenje ako ga ikad budete igrali?!
A skoro ga zavrsiste bez i jedne jedine pobede.
Samo pitam :)

Đorđe

pre 9 godina

Ma može Tepić da postigne i 50 poena, da ima 20 asistencija i 15 skokova, on će opet upropastiti svaki bitan napad i nikad neće biti meč viner. I kada je prvi put bio u Partizanu nije mi nikako bilo jasno zašto se njemu daje lopta u poslednjim napadima, a sada mi je još manje jasno. Tačno se vidi da nemamo individualni kvalitet da rešimo neizvesnu završnicu.

Uzas

pre 9 godina

Tepic promasio sut za pobedu??? Ne verujem!!! Pa do sada je bar 30 puta sutirao odlucujucu loptu u necu i nijednom nije pogodio! Svi zakoni verovatnoce upucuju da jednom mora da pogodi! Ali Milenko prkosi zakonu logike i zakonu verovatnoce...

duledudule

pre 9 godina

u sta gleda tepic.vec drugu tekmu vam prodaje.alo decko pogledaj semafor.asistiraj napravi akciju...odigrao vrh tekmu i zas... na kraju

jo

pre 9 godina

mali Salic otisao, za Macvana se nije ni znalo da nije ni otpututovao sa ekipom. o Pavlovicu se vise ni ne prica a o pleju ni ne misli. Braco Grobari teski dani su pred nama. Najgorem se spremam ali najboljem se nadam!

milan

pre 9 godina

Svaka cast za odavanje postovanja Marku prije svega. Delija sam ali naravno da navijam za Partizan protiv Turaka, steta za poslednji napad. Zadnji minuti 4\4 i produzetak su ocajni i jedni i drugi. Banvitovi amerikanci ne mogu nista da pogode ali Partizan bez pleja zaista tesko igra...

jahorinac ,Pale

pre 9 godina

Ja ovde vidim samo napredak, od iste ove ekipe ista ova ekipa kod kuce je glat iygubila sa 16 razlike ovde smo imali sut za pobedu. Meni je to veliki napredak sa Gagijem i Macvanom ce to biti solidna ekipa. Zvezda bi trebalo ove godine da uzme ABA i domacu ligu nama je uspeh da izborimo EL i da izadjemo iz dugova.
(zoran, 26. novembar 2014 20:36)

Malo li je .....

neki tamo

pre 9 godina

o boze svasta, tepic ima 15 poena a jos ima da se igra do kraja poluvremena i pritom partizan gubi 5 razlike. shvatate koliko lose igraju kad su spali na milenkov kosgeterski ucinak :)

DraganO

pre 9 godina

DV se predao pre pocetka utakmice, izostavljanjem Macvana zbog derbija je bolesna sebicnost prema igracima koji su dali sve od sebe. Zao mi je igraca samo sto ih DV unizava svojom opsednutosnju Zvezdom. U moru poraza koji nam se desavaju na svim poljima, kao zvezdasu mi je zao ovih momaka, svakako ih vise cenim nego turke, ali ovaj poraz je delo DV.

Losmi

pre 9 godina

U svojoj karijeri u partizanu ovaj tepic je najmanje 10 puta promasivao suteve za pobedu,aj sto drugi nisu skontali da decko nema herca za taj poslednji napad al tuzno je sto on sam to ne konta,decko je zesce igracki ogranicen tesko da ima kvalitet i za nasu ligu,ali eto danasnji menadzeri su pravi carobnjaci.

deniz

pre 9 godina

Tepić je odigrao dobru utakmicu, i gresio je na kraju zato sto je igrao gotovo citav mec.. Previse je od njega ocekivati da iznese sav teret na poziciji pleja, jer Dalo je jako los i od njega nema nikakve koristi na terenu..

Obraz

pre 9 godina

Sramota je u ovakvom takmicenju i ovakvoj grupi imati ovakav skor. A zalosno je i to mnogo sto se palite pricom o prolazu dalje sa skorom 1-6. Bruka, bolje cutite

Nenad

pre 9 godina

Vrlo prijatno sam iznenađen ponašanjem turaka. Od cveća na aerodromu, pa do ovog čina na terenu i na tribinama. Potpuno su promenili sliku o sebi u mojim očima i zaslužuju poštovanje. Turci su baš osvetlali obraz večeras.

LjutaKrajina - zabraniti reklamiranje alkoholnih pica

pre 9 godina

2 poene za cijeli produzetak? Ovim tempom Parizan bi dao 4 poena za cetvrtinu , 16 za cijelu utakmicu. Aj skontaj da das 16 poena za cijelu utakmicu,ahahahaha.

sofronije

pre 9 godina

Ja sam gledao samo pola zadnje cetvrtine i produzetak. Gde je Macvan? Zasto Milutinov i Gagic ne mogu da se izguraju za pociciju? Protiv Cibone smo igrali 10 puta bolje, ocigledno se ovde ne trude jer u nedelju sledi derbi.

Krca

pre 9 godina

Kupite po rucni casovnik Tepicu i Gagicu za sve sto su uradili za Partizan i neka samo idu.Zar su oni profesionalci?Oni samo vole da igraju kosarku ali im mnogo toga ne polazi za rukom

Iš!

pre 9 godina

Nije sramota imati "ovakav skor", kad su drugi u sportu od tebe bolji, ali sramota je da od tri igranja u Evropi FMP nijedno nije izborio na terenu! I nije lepo što na sve vaše gluposti nikada ne može da se odgovori, jer ste zaštićeni batačokijevci.

Bura

pre 9 godina

Evidentno podižemo formu, što egal završnica u gostima (bez Mačvana) sa drugoplasiranim Turskim timom definitivno pokazuje. Uz povratak Milosavljevića i KONAČNO & HITNO dovođenje novog pleja, možda se kockice do nove godine počnu slagati u očekivanom smeru ;)

limeni

pre 9 godina

...Ja sam najveći kompleksaš na svetu i živim samo za to da Partizan izgubi, jer svoj život ni nemam. Evo večeras sam srećan. Ha ha ha ha ha...

Kralju svaka cast za komentar

Глобтротер

pre 9 godina

Колико критичара!!! Ццц...

Морали смо да добијемо, али не може се без плеја. Да нисмо правили неке грешке, које праве деца узраста 15 година, а које су последица несигурности, меч бисмо добили без неизвесне завршнице. Ја сам презадовољан игром која је на много бољем нивоу у односу на почетак сезоне и, што је најважније, има доста места за напредак.

Иначе нека објасне критичари шта је то Тепић вечерас лоше урадио и нека се запитају како би они шутнули за победу, ако су пре тога играли 37 минута. Схватите да дечко игра минутажу два играча.

zoran

pre 9 godina

Sa Tepicem, Gagicem, Milutinovim, Lejkersi bi s eborili za opsatanak...Kako je moguce da ova tri "giganta" ove igre zaglave u istom klubu..?? Verujem da su dobi momci, ali sa kosharkom su na krivoj nozi. Majko mila koliko su to slabi igraci.>!!??

Ovo je najgora ekipa u istoriji Partizana...Mogu da zamilim Kicu i Praju kako reaguju kada pogledaju ovo bacanje kamenja sa ramena.

Druskan

pre 9 godina

Ovo je ludilo.Tepic i zadnji napad.Decembar a Partizan bez pleja.Covjece,tim bez pleja!!!!Partizan ceka da se odnekud pojavi plej za novu godinu!!Partizan ceka da se smiluje Pavlovic i da se odnekud javi.I ceka,i ceka..!Cekamo da se oporavi Milosavljevic.Pa cemo da cekamo da se vrati u formu.Dokle vise, ima li neko da kaze?Ovo je frustrirajuce i ponizavajuce.Ko moze vise da gleda Tepica taj je lud.Daloa..

Zoran

pre 9 godina

Данас чујем да Бранко Лазић неће играти на дербију. Кажу нема кога да чува.
(zoran v., 26. novembar 2014 23:40)

Ko ?

dzaba bori se kad se nije Dalo Borise

pre 9 godina

Sve to stoji da je Dalo gotivan lik ali mislim da nema vise svrhe da boravi u Partizanu, treba mu se zahvaliti kao Šaliću. Ne može od svakog talenta da ispadne Bogdanović.

Grobar od malena...

pre 9 godina

Tepara tri puta mašio ceo koš, Gagara dve presudne lopte gubi i maši zicer na dva minuta do kraja produžetka....jako smo loši, ne vidim nikakav napredak u igri.

Pavle

pre 9 godina

Osim da budem zdrav, zelim da upoznam Bodibonda, Samroka, Hours of love-a, petraczv i Batka naravno da im pomognem oko razlomaka ako treba jer su valjda dotle stigli iz mate.

Slavko-RS

pre 9 godina

Odbrana ne postoji u prvom poluvremenu,veliki nedostatak Milana Macvana,ocigledno Dule zeli da bude spreman za utakmicu sa Zvezdom.

realan grobar

pre 9 godina

Do kada vise poslednji napad igramo na verovatnocu da Tepic mora bar jednom u zivotu da pogodi? Njegov ko zna koji promasen zadnji napad.Vujosevicu odlazi! Nikad nisi postavio akciju za to!

Samo pitam

pre 9 godina

@Bodibond
Ako si toliko srecan zbog pobede turaka nad Partizanom da li si bio srecan zbog pobede turaka nad zvezdom?
Ili si vec sve zaboravio?

kris

pre 9 godina

Dabogda Tepić i u nedelju rešavao protiv nas,a za ubuduće dajte nekom drugom u poslednjim sekundama da pokuša,možda i pogodi,jer Tepić sigurno neće.Šteta,ovi su bili zreli za brejk,isto kao i Galatasaraj protiv nas.

Kum

pre 9 godina

gavgalj, batko, samrok, kum samo 1/3 komentara veceras....
(antibot, 26. novembar 2014 19:53)

Zasto mene trpas u isti kos sa provokatorima?

novica

pre 9 godina

Jedini utisak vredan pažnje je što su turski navijači prepoznali evropsku instituciju i ukazali póčast pravoj evroligaškoj ekipi,sve drugo je samo sportska igra.
(...rasti Zvezdo,još si mala)

kralj

pre 9 godina

Ovaj mec je izgubio Vujosevic izvodjenjem svog najboljeg igraca veceras Tepica i uvodjenjem Daloa.Sve vise pocinjem da verujem da to radi namerno.Ova utakmica je morala da se dobije.Vreme je da se nesto menja,ovako ne ide.

Владимир

pre 9 godina

За то што партизановци налазе за сходно да се пореде с Звездом, траже помоћ државе ко Звезда, имају привилегије, навијаче... криви су и звездаши који им дају на значају и коментаришу њихове вести.

Nikola

pre 9 godina

Au,koliko loša odbrana,pa to je kriminalno.Setaju se ljudi,ostaju sami bilo na sutu,bilo pod košem...Banvit nije realizovao 5 napada u poluvremenu.Jedino da dobijemo ako ne masimo nista,sto je nemoguce. :-)

Spale

pre 9 godina

Ovo nije normalno,mi dobijene utakmice gubimo.Gde je taj mentalitet koji je krasio nas Partizan?Ovo je igra koja nam igra po nervima...

Covke i zlocin kosova

pre 9 godina

svaka cast pravim postovaocima basketa i pravim zvezdasima! Ali vaj "bodibond, samrok, hours of love" su ozbiljni pacijenti i pod hitno lekic. Mnogo je to mrznje i frustracije! Nista im sveto nijje.

777

pre 9 godina

Ne razumem da svaki zavrsni udarac ide na Tepica? Dva puta je promasio u Evropi u ovoj grupi a da ne pricam u polufinalu ABA protiv Cedevite? I u ovom mecu je imao sut za pobedu i promasio i gubimo u produzetku.. Igrao je odlicno ceo mec ali ON nije igrac za zavrsni udarac i zasto se njemu vraca lopta?

zoran

pre 9 godina

Ja ovde vidim samo napredak, od iste ove ekipe ista ova ekipa kod kuce je glat iygubila sa 16 razlike ovde smo imali sut za pobedu. Meni je to veliki napredak sa Gagijem i Macvanom ce to biti solidna ekipa. Zvezda bi trebalo ove godine da uzme ABA i domacu ligu nama je uspeh da izborimo EL i da izadjemo iz dugova.

sovuljaga

pre 9 godina

omaz knjizevniku...ono kada ti se ekipa ne takmici vec tri godine a ti navijas za privatni klub koji pritom ima vise trofeja od Zvezde u poslednjih 20 godina(fmp) samo da bi pobedili Partizan.nema dalje!

konto

pre 9 godina

Zasto nemam signal na Areni 1! Bem ti Arenu!
(Partizanovac uvek grobar nikada!, 26. novembar 2014 18:11)
Isto i kod mene, pronašao sam na drugoj frekvenciji, pokušaj...

Od lopate još niko nije pobegao

pre 9 godina

@@..Bodibond, 26. novembar 2014 19:39) ..@@ Hajde.da se nadjemo dete jedan na jedam, ms povedi još dvojicu slobodno, samo malko da ti čika objasni nešto..Da razmenimo telefone, pa te....da se družimo malo

vratite pehar

pre 9 godina

За то што партизановци налазе за сходно да се пореде с Звездом, траже помоћ државе ко Звезда, имају привилегије, навијаче... криви су и звездаши који им дају на значају и коментаришу њихове вести.
(Владимир, 26. novembar 2014 22:34)

Da li ste ikada bili prvaci Srbije u košarci?

Kratko pamcenje

pre 9 godina

Ja nzm cemu prozivke od strane pantera? Pa ovo je najgori tim u istoriji Partizana,i sta,ja sad treba da se nerviram zbog poraza i vasih prozivki? Svaka pobeda ovog tima je veliki uspeh nazalost! A vi? Pa pricamo o kosarci ljudi,da sam na vasem mestu bilo bi me sramota da se javim,ej,kosarka,nemojte samo vi da nekog prozivate,od vase stare Zvezde cak i vas sadasnji Telekom Fmp je uspesniji,evroligu ne bi videli da vam je drugi ne poklanjaju...samo vi nemojte o kosarci! A mi,pa i mi mozemo jednu godinu bez rezultata,kad vi mozete 20 godina! Kakva je situacija u zemlji dobro je da postojimo,ali sve ce ovo proci,a zna se da vestacki klubovi mogu da traju par godina i to je to,a posle toga opet necete pratiti kosarku,kao i ranije.Smesni ste,ali mi je drago zbog toga.Sta sve niste radili da nas zbacite sa trona,spisak je predugacak! 2016 odrzavanje!

cukce

pre 9 godina

Nije sramota imati "ovakav skor", kad su drugi u sportu od tebe bolji, ali sramota je da od tri igranja u Evropi FMP nijedno nije izborio na terenu! I nije lepo što na sve vaše gluposti nikada ne može da se odgovori, jer ste zaštićeni batačokijevci.
(Iš!, 26. novembar 2014 21:27)

FMP je svaki svoj izlazak u Evropu zasluzivao, jes da ga dugo nema u evro takmicenjima ali je FMP bio osvajac Jadranske lige, osvajac nacionalnog lupa, bio finalista nase domace lige, prosle godine sa veoma podmladjenim timom je izbacio drzavni porjekat Partizna NIS iz kupa! Tako da nema razloga da prozivas FMP, to su nahom mladi igraci, njih politika kojom se bavi tvoj klub ne zanima! A i vama bi bilo bolje da se okrenete realnoscu jer stize mec sa Zvezdom u nedelju u novo cupanje usiju!

Od lopate još niko nije pobegao

pre 9 godina

Jbg baš..Što Tepić šutira odlučujući poen Dule???? Ali nema veze, muški odigrano, bili smo blizu...Ehhh, pusto tursko

Ko? Ma, on!

pre 9 godina

Данас чујем да Бранко Лазић неће играти на дербију. Кажу нема кога да чува.
(zoran v., 26. novembar 2014 23:40)

Ko ?
(Zoran, 27. novembar 2014 00:05)


Pa, upravo TO ti čovek i nkaže! Jedan BRANKO LAZIĆ neće igrati na derbiju jer nema zašto! A sad opet pitaj, ko!?

spartanac

pre 9 godina

Jeste bedak,kao i mi prosle nedelje kako nam se provlace turci,to je ta jedna lopta gde je sudija malo negde ustinuo.Pozdrav komsije i neka bude fer derbi.

Sportista

pre 9 godina

Za evrokup ne treba pun roster sa 12 igraca ali opet trebas imati barem 5-6 kvalitetna igraca u timu da imas cemu da se nadas u evropi. Prvenstveno jednog pleja koji ce da poveze igru u napadu. A ovako dok Tepara i Dalo budu nosili organizaciju u napadu. Nema nista od trofeja ove godine a kamoli evrope....!!!

Dg

pre 9 godina

Steta. Ali nista ovaj poraz ne menja u sustini. Poslednja u rumuniji u svakom slucaju mora da se dobije. Sledece dve u pioniru takodje. Sa tri pobede partizan ide dalje sigurno. Idemo u derbiju na pobedu!

beli

pre 9 godina

Sve sve ali zvezda ce biti sigurno prva u aba ligi,ne vidm kako partizan moze da bude ispred buducnosti i cedevite,znaci u polufinalu jedino moze na zvezdu pa vi vidite

Prle

pre 9 godina

Da li je ikome jasno da je Banvit igrao da otalja bedu.
(Petar, 26. novembar 2014 23:02)

Dal je tebi jasno da si ti iskompleksiran već skoro deceniju i po? Razmisli o tome malo.

kkp

pre 9 godina

bez obzira sto smo izgubili odigrali smo odlicno borbeno i pre svega odbrana je bila dobra pogotovo zona. Mogu da zamerim da kada je bilo bitno mi nismo uspevali da odigramo normalan napad nego muric uzme loptu i uzima teske suteve . Sve u svemu bez macvana gagija i solidnog pleja ovo je lepa utakmica bila

iz ugla posmatracaSta se palite na poraze? "Prevashodno se odnosi na ove druge",,kad se znalo od samo starta da ce Partizan izgubiti i da u Evropi nema nikakve sanse sa ovakvim timom.

pre 9 godina

Sta se palite na poraze? "Prevashodno se odnosi na ove druge",,kad se znalo od samo starta da ce Partizan izgubiti i da u Evropi nema nikakve sanse sa ovakvim timom.

Bodibond

pre 9 godina

Ja sam najveći kompleksaš na svetu i živim samo za to da Partizan izgubi, jer svoj život ni nemam. Evo večeras sam srećan. Ha ha ha ha ha...

novica

pre 9 godina

Jedini utisak vredan pažnje je što su turski navijači prepoznali evropsku instituciju i ukazali póčast pravoj evroligaškoj ekipi,sve drugo je samo sportska igra.
(...rasti Zvezdo,još si mala)

Iš!

pre 9 godina

Nije sramota imati "ovakav skor", kad su drugi u sportu od tebe bolji, ali sramota je da od tri igranja u Evropi FMP nijedno nije izborio na terenu! I nije lepo što na sve vaše gluposti nikada ne može da se odgovori, jer ste zaštićeni batačokijevci.

LjutaKrajina - zabraniti reklamiranje alkoholnih pica

pre 9 godina

2 poene za cijeli produzetak? Ovim tempom Parizan bi dao 4 poena za cetvrtinu , 16 za cijelu utakmicu. Aj skontaj da das 16 poena za cijelu utakmicu,ahahahaha.

Zoran

pre 9 godina

Данас чујем да Бранко Лазић неће играти на дербију. Кажу нема кога да чува.
(zoran v., 26. novembar 2014 23:40)

Ko ?

sovuljaga

pre 9 godina

omaz knjizevniku...ono kada ti se ekipa ne takmici vec tri godine a ti navijas za privatni klub koji pritom ima vise trofeja od Zvezde u poslednjih 20 godina(fmp) samo da bi pobedili Partizan.nema dalje!

hours of love

pre 9 godina

Jeste vi ono pricali da cete osvojiti ovo takmicenje ako ga ikad budete igrali?!
A skoro ga zavrsiste bez i jedne jedine pobede.
Samo pitam :)

Preposteni Milija

pre 9 godina

Na kraju meca pridje covek da se zali na sudjenje,a sudija u fazonu"bezi covece, sram te bilo, dali smo ti(poklonili) 10 lopti i tebi malo".

Od lopate još niko nije pobegao

pre 9 godina

@@..Bodibond, 26. novembar 2014 19:39) ..@@ Hajde.da se nadjemo dete jedan na jedam, ms povedi još dvojicu slobodno, samo malko da ti čika objasni nešto..Da razmenimo telefone, pa te....da se družimo malo

Dg

pre 9 godina

Steta. Ali nista ovaj poraz ne menja u sustini. Poslednja u rumuniji u svakom slucaju mora da se dobije. Sledece dve u pioniru takodje. Sa tri pobede partizan ide dalje sigurno. Idemo u derbiju na pobedu!

Samo pitam

pre 9 godina

@Bodibond
Ako si toliko srecan zbog pobede turaka nad Partizanom da li si bio srecan zbog pobede turaka nad zvezdom?
Ili si vec sve zaboravio?

Bura

pre 9 godina

Evidentno podižemo formu, što egal završnica u gostima (bez Mačvana) sa drugoplasiranim Turskim timom definitivno pokazuje. Uz povratak Milosavljevića i KONAČNO & HITNO dovođenje novog pleja, možda se kockice do nove godine počnu slagati u očekivanom smeru ;)

limeni

pre 9 godina

...Ja sam najveći kompleksaš na svetu i živim samo za to da Partizan izgubi, jer svoj život ni nemam. Evo večeras sam srećan. Ha ha ha ha ha...

Kralju svaka cast za komentar

kralj

pre 9 godina

Ovaj mec je izgubio Vujosevic izvodjenjem svog najboljeg igraca veceras Tepica i uvodjenjem Daloa.Sve vise pocinjem da verujem da to radi namerno.Ova utakmica je morala da se dobije.Vreme je da se nesto menja,ovako ne ide.

Covke i zlocin kosova

pre 9 godina

svaka cast pravim postovaocima basketa i pravim zvezdasima! Ali vaj "bodibond, samrok, hours of love" su ozbiljni pacijenti i pod hitno lekic. Mnogo je to mrznje i frustracije! Nista im sveto nijje.

Pavle

pre 9 godina

Osim da budem zdrav, zelim da upoznam Bodibonda, Samroka, Hours of love-a, petraczv i Batka naravno da im pomognem oko razlomaka ako treba jer su valjda dotle stigli iz mate.

Владимир

pre 9 godina

За то што партизановци налазе за сходно да се пореде с Звездом, траже помоћ државе ко Звезда, имају привилегије, навијаче... криви су и звездаши који им дају на значају и коментаришу њихове вести.

DraganO

pre 9 godina

DV se predao pre pocetka utakmice, izostavljanjem Macvana zbog derbija je bolesna sebicnost prema igracima koji su dali sve od sebe. Zao mi je igraca samo sto ih DV unizava svojom opsednutosnju Zvezdom. U moru poraza koji nam se desavaju na svim poljima, kao zvezdasu mi je zao ovih momaka, svakako ih vise cenim nego turke, ali ovaj poraz je delo DV.

zoran

pre 9 godina

Sa Tepicem, Gagicem, Milutinovim, Lejkersi bi s eborili za opsatanak...Kako je moguce da ova tri "giganta" ove igre zaglave u istom klubu..?? Verujem da su dobi momci, ali sa kosharkom su na krivoj nozi. Majko mila koliko su to slabi igraci.>!!??

Ovo je najgora ekipa u istoriji Partizana...Mogu da zamilim Kicu i Praju kako reaguju kada pogledaju ovo bacanje kamenja sa ramena.

neki tamo

pre 9 godina

o boze svasta, tepic ima 15 poena a jos ima da se igra do kraja poluvremena i pritom partizan gubi 5 razlike. shvatate koliko lose igraju kad su spali na milenkov kosgeterski ucinak :)

Obraz

pre 9 godina

Sramota je u ovakvom takmicenju i ovakvoj grupi imati ovakav skor. A zalosno je i to mnogo sto se palite pricom o prolazu dalje sa skorom 1-6. Bruka, bolje cutite

zoran

pre 9 godina

Ja ovde vidim samo napredak, od iste ove ekipe ista ova ekipa kod kuce je glat iygubila sa 16 razlike ovde smo imali sut za pobedu. Meni je to veliki napredak sa Gagijem i Macvanom ce to biti solidna ekipa. Zvezda bi trebalo ove godine da uzme ABA i domacu ligu nama je uspeh da izborimo EL i da izadjemo iz dugova.

Đorđe

pre 9 godina

Ma može Tepić da postigne i 50 poena, da ima 20 asistencija i 15 skokova, on će opet upropastiti svaki bitan napad i nikad neće biti meč viner. I kada je prvi put bio u Partizanu nije mi nikako bilo jasno zašto se njemu daje lopta u poslednjim napadima, a sada mi je još manje jasno. Tačno se vidi da nemamo individualni kvalitet da rešimo neizvesnu završnicu.

realan grobar

pre 9 godina

Do kada vise poslednji napad igramo na verovatnocu da Tepic mora bar jednom u zivotu da pogodi? Njegov ko zna koji promasen zadnji napad.Vujosevicu odlazi! Nikad nisi postavio akciju za to!

Losmi

pre 9 godina

U svojoj karijeri u partizanu ovaj tepic je najmanje 10 puta promasivao suteve za pobedu,aj sto drugi nisu skontali da decko nema herca za taj poslednji napad al tuzno je sto on sam to ne konta,decko je zesce igracki ogranicen tesko da ima kvalitet i za nasu ligu,ali eto danasnji menadzeri su pravi carobnjaci.

kkp

pre 9 godina

bez obzira sto smo izgubili odigrali smo odlicno borbeno i pre svega odbrana je bila dobra pogotovo zona. Mogu da zamerim da kada je bilo bitno mi nismo uspevali da odigramo normalan napad nego muric uzme loptu i uzima teske suteve . Sve u svemu bez macvana gagija i solidnog pleja ovo je lepa utakmica bila

Kum

pre 9 godina

gavgalj, batko, samrok, kum samo 1/3 komentara veceras....
(antibot, 26. novembar 2014 19:53)

Zasto mene trpas u isti kos sa provokatorima?

Krca

pre 9 godina

Kupite po rucni casovnik Tepicu i Gagicu za sve sto su uradili za Partizan i neka samo idu.Zar su oni profesionalci?Oni samo vole da igraju kosarku ali im mnogo toga ne polazi za rukom

sofronije

pre 9 godina

Ja sam gledao samo pola zadnje cetvrtine i produzetak. Gde je Macvan? Zasto Milutinov i Gagic ne mogu da se izguraju za pociciju? Protiv Cibone smo igrali 10 puta bolje, ocigledno se ovde ne trude jer u nedelju sledi derbi.

jo

pre 9 godina

mali Salic otisao, za Macvana se nije ni znalo da nije ni otpututovao sa ekipom. o Pavlovicu se vise ni ne prica a o pleju ni ne misli. Braco Grobari teski dani su pred nama. Najgorem se spremam ali najboljem se nadam!

Nenad

pre 9 godina

Vrlo prijatno sam iznenađen ponašanjem turaka. Od cveća na aerodromu, pa do ovog čina na terenu i na tribinama. Potpuno su promenili sliku o sebi u mojim očima i zaslužuju poštovanje. Turci su baš osvetlali obraz večeras.

Od lopate još niko nije pobegao

pre 9 godina

Jbg baš..Što Tepić šutira odlučujući poen Dule???? Ali nema veze, muški odigrano, bili smo blizu...Ehhh, pusto tursko

Ko? Ma, on!

pre 9 godina

Данас чујем да Бранко Лазић неће играти на дербију. Кажу нема кога да чува.
(zoran v., 26. novembar 2014 23:40)

Ko ?
(Zoran, 27. novembar 2014 00:05)


Pa, upravo TO ti čovek i nkaže! Jedan BRANKO LAZIĆ neće igrati na derbiju jer nema zašto! A sad opet pitaj, ko!?

jahorinac ,Pale

pre 9 godina

Ja ovde vidim samo napredak, od iste ove ekipe ista ova ekipa kod kuce je glat iygubila sa 16 razlike ovde smo imali sut za pobedu. Meni je to veliki napredak sa Gagijem i Macvanom ce to biti solidna ekipa. Zvezda bi trebalo ove godine da uzme ABA i domacu ligu nama je uspeh da izborimo EL i da izadjemo iz dugova.
(zoran, 26. novembar 2014 20:36)

Malo li je .....

Kratko pamcenje

pre 9 godina

Ja nzm cemu prozivke od strane pantera? Pa ovo je najgori tim u istoriji Partizana,i sta,ja sad treba da se nerviram zbog poraza i vasih prozivki? Svaka pobeda ovog tima je veliki uspeh nazalost! A vi? Pa pricamo o kosarci ljudi,da sam na vasem mestu bilo bi me sramota da se javim,ej,kosarka,nemojte samo vi da nekog prozivate,od vase stare Zvezde cak i vas sadasnji Telekom Fmp je uspesniji,evroligu ne bi videli da vam je drugi ne poklanjaju...samo vi nemojte o kosarci! A mi,pa i mi mozemo jednu godinu bez rezultata,kad vi mozete 20 godina! Kakva je situacija u zemlji dobro je da postojimo,ali sve ce ovo proci,a zna se da vestacki klubovi mogu da traju par godina i to je to,a posle toga opet necete pratiti kosarku,kao i ranije.Smesni ste,ali mi je drago zbog toga.Sta sve niste radili da nas zbacite sa trona,spisak je predugacak! 2016 odrzavanje!

dzaba bori se kad se nije Dalo Borise

pre 9 godina

Sve to stoji da je Dalo gotivan lik ali mislim da nema vise svrhe da boravi u Partizanu, treba mu se zahvaliti kao Šaliću. Ne može od svakog talenta da ispadne Bogdanović.

Глобтротер

pre 9 godina

Колико критичара!!! Ццц...

Морали смо да добијемо, али не може се без плеја. Да нисмо правили неке грешке, које праве деца узраста 15 година, а које су последица несигурности, меч бисмо добили без неизвесне завршнице. Ја сам презадовољан игром која је на много бољем нивоу у односу на почетак сезоне и, што је најважније, има доста места за напредак.

Иначе нека објасне критичари шта је то Тепић вечерас лоше урадио и нека се запитају како би они шутнули за победу, ако су пре тога играли 37 минута. Схватите да дечко игра минутажу два играча.

vratite pehar

pre 9 godina

За то што партизановци налазе за сходно да се пореде с Звездом, траже помоћ државе ко Звезда, имају привилегије, навијаче... криви су и звездаши који им дају на значају и коментаришу њихове вести.
(Владимир, 26. novembar 2014 22:34)

Da li ste ikada bili prvaci Srbije u košarci?

konto

pre 9 godina

Zasto nemam signal na Areni 1! Bem ti Arenu!
(Partizanovac uvek grobar nikada!, 26. novembar 2014 18:11)
Isto i kod mene, pronašao sam na drugoj frekvenciji, pokušaj...

Druskan

pre 9 godina

Ovo je ludilo.Tepic i zadnji napad.Decembar a Partizan bez pleja.Covjece,tim bez pleja!!!!Partizan ceka da se odnekud pojavi plej za novu godinu!!Partizan ceka da se smiluje Pavlovic i da se odnekud javi.I ceka,i ceka..!Cekamo da se oporavi Milosavljevic.Pa cemo da cekamo da se vrati u formu.Dokle vise, ima li neko da kaze?Ovo je frustrirajuce i ponizavajuce.Ko moze vise da gleda Tepica taj je lud.Daloa..

Filip

pre 9 godina

Bravo za navijace banvita sasvim sportsko ponasanje,ne ko navijaci galatasaraja ako su uopste navijaci ,ljudi tepic je ubacio dve trojke meni je dovoljno ajmo momci samo napred do pobede :D.

cukce

pre 9 godina

Nije sramota imati "ovakav skor", kad su drugi u sportu od tebe bolji, ali sramota je da od tri igranja u Evropi FMP nijedno nije izborio na terenu! I nije lepo što na sve vaše gluposti nikada ne može da se odgovori, jer ste zaštićeni batačokijevci.
(Iš!, 26. novembar 2014 21:27)

FMP je svaki svoj izlazak u Evropu zasluzivao, jes da ga dugo nema u evro takmicenjima ali je FMP bio osvajac Jadranske lige, osvajac nacionalnog lupa, bio finalista nase domace lige, prosle godine sa veoma podmladjenim timom je izbacio drzavni porjekat Partizna NIS iz kupa! Tako da nema razloga da prozivas FMP, to su nahom mladi igraci, njih politika kojom se bavi tvoj klub ne zanima! A i vama bi bilo bolje da se okrenete realnoscu jer stize mec sa Zvezdom u nedelju u novo cupanje usiju!

duledudule

pre 9 godina

u sta gleda tepic.vec drugu tekmu vam prodaje.alo decko pogledaj semafor.asistiraj napravi akciju...odigrao vrh tekmu i zas... na kraju

Slavko-RS

pre 9 godina

Odbrana ne postoji u prvom poluvremenu,veliki nedostatak Milana Macvana,ocigledno Dule zeli da bude spreman za utakmicu sa Zvezdom.

Uzas

pre 9 godina

Tepic promasio sut za pobedu??? Ne verujem!!! Pa do sada je bar 30 puta sutirao odlucujucu loptu u necu i nijednom nije pogodio! Svi zakoni verovatnoce upucuju da jednom mora da pogodi! Ali Milenko prkosi zakonu logike i zakonu verovatnoce...

Prle

pre 9 godina

Da li je ikome jasno da je Banvit igrao da otalja bedu.
(Petar, 26. novembar 2014 23:02)

Dal je tebi jasno da si ti iskompleksiran već skoro deceniju i po? Razmisli o tome malo.

Nikola

pre 9 godina

Au,koliko loša odbrana,pa to je kriminalno.Setaju se ljudi,ostaju sami bilo na sutu,bilo pod košem...Banvit nije realizovao 5 napada u poluvremenu.Jedino da dobijemo ako ne masimo nista,sto je nemoguce. :-)

777

pre 9 godina

Ne razumem da svaki zavrsni udarac ide na Tepica? Dva puta je promasio u Evropi u ovoj grupi a da ne pricam u polufinalu ABA protiv Cedevite? I u ovom mecu je imao sut za pobedu i promasio i gubimo u produzetku.. Igrao je odlicno ceo mec ali ON nije igrac za zavrsni udarac i zasto se njemu vraca lopta?

kris

pre 9 godina

Dabogda Tepić i u nedelju rešavao protiv nas,a za ubuduće dajte nekom drugom u poslednjim sekundama da pokuša,možda i pogodi,jer Tepić sigurno neće.Šteta,ovi su bili zreli za brejk,isto kao i Galatasaraj protiv nas.

Grobar od malena...

pre 9 godina

Tepara tri puta mašio ceo koš, Gagara dve presudne lopte gubi i maši zicer na dva minuta do kraja produžetka....jako smo loši, ne vidim nikakav napredak u igri.

deniz

pre 9 godina

Tepić je odigrao dobru utakmicu, i gresio je na kraju zato sto je igrao gotovo citav mec.. Previse je od njega ocekivati da iznese sav teret na poziciji pleja, jer Dalo je jako los i od njega nema nikakve koristi na terenu..

Spale

pre 9 godina

Ovo nije normalno,mi dobijene utakmice gubimo.Gde je taj mentalitet koji je krasio nas Partizan?Ovo je igra koja nam igra po nervima...

iz ugla posmatracaSta se palite na poraze? "Prevashodno se odnosi na ove druge",,kad se znalo od samo starta da ce Partizan izgubiti i da u Evropi nema nikakve sanse sa ovakvim timom.

pre 9 godina

Sta se palite na poraze? "Prevashodno se odnosi na ove druge",,kad se znalo od samo starta da ce Partizan izgubiti i da u Evropi nema nikakve sanse sa ovakvim timom.

milan

pre 9 godina

Svaka cast za odavanje postovanja Marku prije svega. Delija sam ali naravno da navijam za Partizan protiv Turaka, steta za poslednji napad. Zadnji minuti 4\4 i produzetak su ocajni i jedni i drugi. Banvitovi amerikanci ne mogu nista da pogode ali Partizan bez pleja zaista tesko igra...

beli

pre 9 godina

Sve sve ali zvezda ce biti sigurno prva u aba ligi,ne vidm kako partizan moze da bude ispred buducnosti i cedevite,znaci u polufinalu jedino moze na zvezdu pa vi vidite

spartanac

pre 9 godina

Jeste bedak,kao i mi prosle nedelje kako nam se provlace turci,to je ta jedna lopta gde je sudija malo negde ustinuo.Pozdrav komsije i neka bude fer derbi.

Sportista

pre 9 godina

Za evrokup ne treba pun roster sa 12 igraca ali opet trebas imati barem 5-6 kvalitetna igraca u timu da imas cemu da se nadas u evropi. Prvenstveno jednog pleja koji ce da poveze igru u napadu. A ovako dok Tepara i Dalo budu nosili organizaciju u napadu. Nema nista od trofeja ove godine a kamoli evrope....!!!